an online Instagram web viewer

#naelofar medias

Photos

satu lagi tips untuk mekap lebih cantik adalah KULIT YANG CANTIK tetapi xsemua insan dikurniakan kulit yang sempurna sepanjang hidup mereka..Cuba tengok ciri² ni ada dekat kulit wajah awak tak???
1) Berjerawat halus spt ruam 
2) Berjerawat kemerahan 
3) Kulit berminyak
4) kulit sensitif
5) ruam dan menggelupas
.
.
Apa yang boleh kekcha blh suggest utk golongan yg ada ciri² mcmni adalah set dekat atas tu..ni bukan mcm mcd taw main² set tp kekcha nak senangkan korang
.
.
Kulit kita memerlukan produk penjagaan kulit yg bagus dan sesuai supaya masalah dialami tu boleh dibendung..paling² basic is kita kena ada PENCUCI & PELEMBAP..dan untuk PROTECTION kena pakai sunprotector atau foundation with spf
.
.
Jadi kat sini, kekcha suggest pakai Oil Free Hydrating Gel dan Botanical Effect Cleanser kerana dua² formula ni adalah light dan from natural ingredient..OFHG tu pulak memang bagus utk sesiapa yang kulit sensitif dan jerawat
.
.
CC Cream pula utk protection kulit awak, ada SPF15 jadi kulit terlindung dari direct sunlight dan tak akan membuatkan jerawat awak semakin teruk
.
.
Nak tahu lebih lanjut lagi??? Whatsapp kekcha lah senang..kita borak secara dalam okeyh
.
.
Love,
Kekcha
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah  #marykayperak
#noradanish #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #malaysia #malaywedding #uia #uitm #upm
satu lagi tips untuk mekap lebih cantik adalah KULIT YANG CANTIK tetapi xsemua insan dikurniakan kulit yang sempurna sepanjang hidup mereka..Cuba tengok ciri² ni ada dekat kulit wajah awak tak??? 1) Berjerawat halus spt ruam 2) Berjerawat kemerahan 3) Kulit berminyak 4) kulit sensitif 5) ruam dan menggelupas . . Apa yang boleh kekcha blh suggest utk golongan yg ada ciri² mcmni adalah set dekat atas tu..ni bukan mcm mcd taw main² set tp kekcha nak senangkan korang . . Kulit kita memerlukan produk penjagaan kulit yg bagus dan sesuai supaya masalah dialami tu boleh dibendung..paling² basic is kita kena ada PENCUCI & PELEMBAP..dan untuk PROTECTION kena pakai sunprotector atau foundation with spf . . Jadi kat sini, kekcha suggest pakai Oil Free Hydrating Gel dan Botanical Effect Cleanser kerana dua² formula ni adalah light dan from natural ingredient..OFHG tu pulak memang bagus utk sesiapa yang kulit sensitif dan jerawat . . CC Cream pula utk protection kulit awak, ada SPF15 jadi kulit terlindung dari direct sunlight dan tak akan membuatkan jerawat awak semakin teruk . . Nak tahu lebih lanjut lagi??? Whatsapp kekcha lah senang..kita borak secara dalam okeyh . . Love, Kekcha 019-3661572 . . #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha  #gebugebasdengankechaa  #setjerawat  #marykay  #marykayrawang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #markayselangor  #marykayjohor  #marykayselangor  #marykaykl  #marykaysarawak  #marykaysabah  #marykayperak  #noradanish  #neelofa  #ajscreamer  #lofatah  #naelofar  #malaysia  #malaywedding  #uia  #uitm  #upm 
TUDUNG BAWALITA MELETOP ✨ 2 warna dan 2 design dalam satu shawl 😱😱 Rm59 sehelai free postage untuk semenanjung 
Combo set jimat rm110 utk 2 helai (free pos utk sm).
.
Material 
Awning bawal
Shawl dr material bubble tak jarang. .
Saiz depan ±27
Saiz belakang ±33
Lebih kurang saiz L.
.
.
Whatsapp 0136606352 nowww😉
#tudungjimat#tudungmurah#tudungcikgu#bazarpaknil#modvier#malvita#bellaammara#butikonline#tudungsarung#tudungeksklusif#tudungbawal#uitm#ukm#tudunglabuh#kedaionline#kedaicikgu#naelofar#aidijuma#bawalshawl#sayapakaisayajual#ootdmuslimah#shawl#moodrepublic
TUDUNG BAWALITA MELETOP ✨ 2 warna dan 2 design dalam satu shawl 😱😱 Rm59 sehelai free postage untuk semenanjung Combo set jimat rm110 utk 2 helai (free pos utk sm). . Material Awning bawal Shawl dr material bubble tak jarang. . Saiz depan ±27 Saiz belakang ±33 Lebih kurang saiz L. . . Whatsapp 0136606352 nowww😉 #tudungjimat #tudungmurah #tudungcikgu #bazarpaknil #modvier #malvita #bellaammara #butikonline #tudungsarung #tudungeksklusif #tudungbawal #uitm #ukm #tudunglabuh #kedaionline #kedaicikgu #naelofar #aidijuma #bawalshawl #sayapakaisayajual #ootdmuslimah #shawl #moodrepublic 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Neelofa perfume ️ 30ml

Perfume by Neelofa ❤❤ Its Back And this time Neelofa Perfume dtg dgn version yg lebih fresh, lebih exclusive, lebih lovely, and more romantic styles that WILL WIN YOUR HEARTS, and YOUR LOVED ONES! 😘😘😘 Believe me, you guys mmg takkan jumpa this kind of perfume kat tempat lain sbb bau dia sweet sangat 
4 REASONS WHY THIS NEELOFA PERFUME IS EXCLUSIVELY FOR YOU

1] EXCLUSIVE STYLES BOTTLES – The NEW Neelofa Perfume now comes with box and bottle yg very very exclusive… with sea green theme colour.. its blend with romantic styles that WILL WIN YOUR HEARTS! You guys memang susah nak jumpa set bottle dengan warna seperti ini kat tempat lain! Trust me

2] SWEET & FRUITY SMELL - Its smell like manis-manis buah yang kekal dan tahan lama sehingga 5 jam! Jadi tak perlu bersusah payah untuk pakai banyak kali dan risau perfume akan cepat habis. So sangat menjimatkan

3] SOLAT FRIENDLY - Boleh dibawa solat! bahan kandungan semuanya terjamin! TIADA unsur yg meragukan. So no worries to bring it to perform solah. Jadi boleh berwangi-wangian dalam solat

4] CAN BE AS SPECIAL GIFT - U can make it as Present! For those yang ingin hadiahkan perfume untuk family terutamanya emak..atau pun your spouse.. THIS IS THE TIME! insyaALLAH they will LIKE it!

#nh #naelofar #neelofa #naelofarhijab #naelofarperfume #minyakwangilofa #minyakwanginaelofar #perfumenaelofar #perfumeneelofa #minyakwangineelofa #noorneelofar #lofattah #naelofarhijabmalaysia
Neelofa perfume ️ 30ml Perfume by Neelofa ❤❤ Its Back And this time Neelofa Perfume dtg dgn version yg lebih fresh, lebih exclusive, lebih lovely, and more romantic styles that WILL WIN YOUR HEARTS, and YOUR LOVED ONES! 😘😘😘 Believe me, you guys mmg takkan jumpa this kind of perfume kat tempat lain sbb bau dia sweet sangat 4 REASONS WHY THIS NEELOFA PERFUME IS EXCLUSIVELY FOR YOU 1] EXCLUSIVE STYLES BOTTLES – The NEW Neelofa Perfume now comes with box and bottle yg very very exclusive… with sea green theme colour.. its blend with romantic styles that WILL WIN YOUR HEARTS! You guys memang susah nak jumpa set bottle dengan warna seperti ini kat tempat lain! Trust me 2] SWEET & FRUITY SMELL - Its smell like manis-manis buah yang kekal dan tahan lama sehingga 5 jam! Jadi tak perlu bersusah payah untuk pakai banyak kali dan risau perfume akan cepat habis. So sangat menjimatkan 3] SOLAT FRIENDLY - Boleh dibawa solat! bahan kandungan semuanya terjamin! TIADA unsur yg meragukan. So no worries to bring it to perform solah. Jadi boleh berwangi-wangian dalam solat 4] CAN BE AS SPECIAL GIFT - U can make it as Present! For those yang ingin hadiahkan perfume untuk family terutamanya emak..atau pun your spouse.. THIS IS THE TIME! insyaALLAH they will LIKE it! #nh  #naelofar  #neelofa  #naelofarhijab  #naelofarperfume  #minyakwangilofa  #minyakwanginaelofar  #perfumenaelofar  #perfumeneelofa  #minyakwangineelofa  #noorneelofar  #lofattah  #naelofarhijabmalaysia 
ARIANI SATIN JACQUARD ğŸ’•ğŸ’ž 👉🏼 CODE: BS - DM - PI - AA - SH - SR - IN - EA - AB - PA - BL - RM55 👉🏼 CODE: Selain di atas - RM45

P/S: Boleh join group whatsapp and channel telegram untuk dapatkan live update dan banyak lagi pilihan. PM cepat!

Whatsapp 60178785951

#personalshoppermalaysia #duckscarvespersonalshopper #duckscarf #duckscarves #duckscarveslovers #duckscarvesmurah #naelofarhijab #naelofarlover #naelofar #personalshoppernaelofarhijab #sugarscarf #sugarscarfpersonalshopper #lacemurah #lacevietnam #laceweddingdress #lacecantik #lacepengantin #sugarscarfmurah #sugarscarft #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #innerneck #telekungsitikhadijahmurah #telekungsitikhadijahvietnam #telekungsitikhadijah #kainpasangmurahcantik
ARIANI SATIN JACQUARD ğŸ’•ğŸ’ž 👉🏼 CODE: BS - DM - PI - AA - SH - SR - IN - EA - AB - PA - BL - RM55 👉🏼 CODE: Selain di atas - RM45 P/S: Boleh join group whatsapp and channel telegram untuk dapatkan live update dan banyak lagi pilihan. PM cepat! Whatsapp 60178785951 #personalshoppermalaysia  #duckscarvespersonalshopper  #duckscarf  #duckscarves  #duckscarveslovers  #duckscarvesmurah  #naelofarhijab  #naelofarlover  #naelofar  #personalshoppernaelofarhijab  #sugarscarf  #sugarscarfpersonalshopper  #lacemurah  #lacevietnam  #laceweddingdress  #lacecantik  #lacepengantin  #sugarscarfmurah  #sugarscarft  #tudungsarungmurah  #tudungsarungcantik  #innerneck  #telekungsitikhadijahmurah  #telekungsitikhadijahvietnam  #telekungsitikhadijah  #kainpasangmurahcantik 
ARIANI SATIN JACQUARD ğŸ’•ğŸ’ž 👉🏼 CODE: BS - DM - PI - AA - SH - SR - IN - EA - AB - PA - BL - RM55 👉🏼 CODE: Selain di atas - RM45

P/S: Boleh join group whatsapp and channel telegram untuk dapatkan live update dan banyak lagi pilihan. PM cepat!

Whatsapp 60178785951

#personalshoppermalaysia #duckscarvespersonalshopper #duckscarf #duckscarves #duckscarveslovers #duckscarvesmurah #naelofarhijab #naelofarlover #naelofar #personalshoppernaelofarhijab #sugarscarf #sugarscarfpersonalshopper #lacemurah #lacevietnam #laceweddingdress #lacecantik #lacepengantin #sugarscarfmurah #sugarscarft #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #innerneck #telekungsitikhadijahmurah #telekungsitikhadijahvietnam #telekungsitikhadijah #kainpasangmurahcantik
ARIANI SATIN JACQUARD ğŸ’•ğŸ’ž 👉🏼 CODE: BS - DM - PI - AA - SH - SR - IN - EA - AB - PA - BL - RM55 👉🏼 CODE: Selain di atas - RM45 P/S: Boleh join group whatsapp and channel telegram untuk dapatkan live update dan banyak lagi pilihan. PM cepat! Whatsapp 60178785951 #personalshoppermalaysia  #duckscarvespersonalshopper  #duckscarf  #duckscarves  #duckscarveslovers  #duckscarvesmurah  #naelofarhijab  #naelofarlover  #naelofar  #personalshoppernaelofarhijab  #sugarscarf  #sugarscarfpersonalshopper  #lacemurah  #lacevietnam  #laceweddingdress  #lacecantik  #lacepengantin  #sugarscarfmurah  #sugarscarft  #tudungsarungmurah  #tudungsarungcantik  #innerneck  #telekungsitikhadijahmurah  #telekungsitikhadijahvietnam  #telekungsitikhadijah  #kainpasangmurahcantik 
ARIANI HELO LITA SHAWL SERIES ğŸ’•ğŸ’ž 👉🏼 CODE: BS - DM - PI - AA - SH - SR - IN - EA - AB - PA - BL - RM55 👉🏼 CODE: Selain di atas - RM45

P/S: Boleh join group whatsapp and channel telegram untuk dapatkan live update dan banyak lagi pilihan. PM cepat!

Whatsapp 60178785951

#personalshoppermalaysia #duckscarvespersonalshopper #duckscarf #duckscarves #duckscarveslovers #duckscarvesmurah #naelofarhijab #naelofarlover #naelofar #personalshoppernaelofarhijab #sugarscarf #sugarscarfpersonalshopper #lacemurah #lacevietnam #laceweddingdress #lacecantik #lacepengantin #sugarscarfmurah #sugarscarft #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #innerneck #telekungsitikhadijahmurah #telekungsitikhadijahvietnam #telekungsitikhadijah #kainpasangmurahcantik
ARIANI HELO LITA SHAWL SERIES ğŸ’•ğŸ’ž 👉🏼 CODE: BS - DM - PI - AA - SH - SR - IN - EA - AB - PA - BL - RM55 👉🏼 CODE: Selain di atas - RM45 P/S: Boleh join group whatsapp and channel telegram untuk dapatkan live update dan banyak lagi pilihan. PM cepat! Whatsapp 60178785951 #personalshoppermalaysia  #duckscarvespersonalshopper  #duckscarf  #duckscarves  #duckscarveslovers  #duckscarvesmurah  #naelofarhijab  #naelofarlover  #naelofar  #personalshoppernaelofarhijab  #sugarscarf  #sugarscarfpersonalshopper  #lacemurah  #lacevietnam  #laceweddingdress  #lacecantik  #lacepengantin  #sugarscarfmurah  #sugarscarft  #tudungsarungmurah  #tudungsarungcantik  #innerneck  #telekungsitikhadijahmurah  #telekungsitikhadijahvietnam  #telekungsitikhadijah  #kainpasangmurahcantik 
Assalmualaikum .
.
Inner neck by naelofar hijab dah ready stock di butik yee .. So kalu ada yang tengah cari inner neck ni boleh walk in di butik favouritas.. Kaler dia cantik2 lg ni haa , rugi kalau tak grab .
.
Grab our new INNER NECK(RM29.00)
.
Whatsapp +60139003555
.
Butik Favouritas 
Sabtu-Khamis
930am-530pm
.
Landmark:
🏠 Jalan Besar KB - KT
🏠 Depan Perodua Sales Jerteh
🏠 Sederet Pizza Islam/ Kedai Murtabak
.
#favouritasboutique #butikfavouritas
#favouritasjerteh #naelofarhijabbesut #naelofarhijab
#NHauthorizedstockist
#Naelofar #NaelofarBesut #NaelofarJerteh
#InnerbyNH #InnerneckbyNH
#inner #innerneck
#NaelofarhijabLovers #NHlovers #ilovenaelofarhijab
#Jerteh #Besut
Assalmualaikum . . Inner neck by naelofar hijab dah ready stock di butik yee .. So kalu ada yang tengah cari inner neck ni boleh walk in di butik favouritas.. Kaler dia cantik2 lg ni haa , rugi kalau tak grab . . Grab our new INNER NECK(RM29.00) . Whatsapp +60139003555 . Butik Favouritas Sabtu-Khamis 930am-530pm . Landmark: 🏠 Jalan Besar KB - KT 🏠 Depan Perodua Sales Jerteh 🏠 Sederet Pizza Islam/ Kedai Murtabak . #favouritasboutique  #butikfavouritas  #favouritasjerteh  #naelofarhijabbesut  #naelofarhijab  #NHauthorizedstockist  #Naelofar  #NaelofarBesut  #NaelofarJerteh  #InnerbyNH  #InnerneckbyNH  #inner  #innerneck  #NaelofarhijabLovers  #NHlovers  #ilovenaelofarhijab  #Jerteh  #Besut 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
JERAGAT MULA MUNCUL DIWAJAH
.
Masuk USIA 3 Series Mulalah Pelbagai Yang Hadir Tanpa Diundang Pada Raut Wajah Kita
.
Masa Tu Mula STRESS Mengundang!
Risau Si Suami Mula Buat Perangai!
.
JERAGAT Adalah Musuh Utama Bila COLLAGEN Dah Mula Berkurang Di Wajah!
.
Mula-Mula Tompok Nipis Je!!
Jika Dibiarkan Siaplah Tompok Tu Akan Meluaskan Kuasanya!
.
Anda Mempunyai Masalah JERAGAT?
Jangan Buang Masa!
BERTINDAK SEKARANG Wasap Jiha Ke 013 7843 786
.
SELAMATKAN RAUT WAJAH ANDA YANG MENAWAN!! .

#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#collagenpowdershakleemurah
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb . JERAGAT MULA MUNCUL DIWAJAH . Masuk USIA 3 Series Mulalah Pelbagai Yang Hadir Tanpa Diundang Pada Raut Wajah Kita . Masa Tu Mula STRESS Mengundang! Risau Si Suami Mula Buat Perangai! . JERAGAT Adalah Musuh Utama Bila COLLAGEN Dah Mula Berkurang Di Wajah! . Mula-Mula Tompok Nipis Je!! Jika Dibiarkan Siaplah Tompok Tu Akan Meluaskan Kuasanya! . Anda Mempunyai Masalah JERAGAT? Jangan Buang Masa! BERTINDAK SEKARANG Wasap Jiha Ke 013 7843 786 . SELAMATKAN RAUT WAJAH ANDA YANG MENAWAN!! . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #collagenpowdershakleemurah 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
JERAGAT MULA MUNCUL DIWAJAH
.
Masuk USIA 3 Series Mulalah Pelbagai Yang Hadir Tanpa Diundang Pada Raut Wajah Kita
.
Masa Tu Mula STRESS Mengundang!
Risau Si Suami Mula Buat Perangai!
.
JERAGAT Adalah Musuh Utama Bila COLLAGEN Dah Mula Berkurang Di Wajah!
.
Mula-Mula Tompok Nipis Je!!
Jika Dibiarkan Siaplah Tompok Tu Akan Meluaskan Kuasanya!
.
Anda Mempunyai Masalah JERAGAT?
Jangan Buang Masa!
BERTINDAK SEKARANG Wasap Jiha Ke 013 7843 786
.
SELAMATKAN RAUT WAJAH ANDA YANG MENAWAN!! .

#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#collagenpowdershakleemurah
shaklee_sihat_cantik_jb . JERAGAT MULA MUNCUL DIWAJAH . Masuk USIA 3 Series Mulalah Pelbagai Yang Hadir Tanpa Diundang Pada Raut Wajah Kita . Masa Tu Mula STRESS Mengundang! Risau Si Suami Mula Buat Perangai! . JERAGAT Adalah Musuh Utama Bila COLLAGEN Dah Mula Berkurang Di Wajah! . Mula-Mula Tompok Nipis Je!! Jika Dibiarkan Siaplah Tompok Tu Akan Meluaskan Kuasanya! . Anda Mempunyai Masalah JERAGAT? Jangan Buang Masa! BERTINDAK SEKARANG Wasap Jiha Ke 013 7843 786 . SELAMATKAN RAUT WAJAH ANDA YANG MENAWAN!! . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #collagenpowdershakleemurah 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
Sape tak nak cantik kan...lebih2 lagi untuk awet muda... .WOWW!!....jangan malu2 collagen ade..
.
.
Berminat??wasap 013 7843 786..untuk info lanjut..
.
.

#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#collagenpowdershakleemurah
shaklee_sihat_cantik_jb . Sape tak nak cantik kan...lebih2 lagi untuk awet muda... .WOWW!!....jangan malu2 collagen ade.. . . Berminat??wasap 013 7843 786..untuk info lanjut.. . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #collagenpowdershakleemurah 
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
Sape tak nak cantik kan...lebih2 lagi untuk awet muda... .WOWW!!....jangan malu2 collagen ade..
.
.
Berminat??wasap 013 7843 786..untuk info lanjut..
.
.

#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#collagenpowdershakleemurah
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb . Sape tak nak cantik kan...lebih2 lagi untuk awet muda... .WOWW!!....jangan malu2 collagen ade.. . . Berminat??wasap 013 7843 786..untuk info lanjut.. . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #collagenpowdershakleemurah 
Have you seen NORA DANISH wearing the mustard top?? You must have it girls? The deep mustard color is BEAUTIFUL!
.
The oversized printed shirt on the right will also be restocked.Love love love the breathable matte satin material.
.
Stok masuk esok, bole book dlu utk serious buyers. Joy or backout buyers takkan dilayan.
.
Whatsapp at +60132230406.
.
.
.
.
.
.
#zarainspired
#zarainspiredtop
#inspiredzaratop
 #zaramurah  #dressmurah 
#zaralovers
#blousemurah #blousemurahmalaysia #bajuartismalaysia #zarainspiredmalaysia  #inspiredzara 
#naelofar #zarainspiredreadystock #inspiredzarareadystock #naelofarhijab #blousemurah 
#mangoinspired #inspiredmango
#topshopinspired .
Have you seen NORA DANISH wearing the mustard top?? You must have it girls? The deep mustard color is BEAUTIFUL! . The oversized printed shirt on the right will also be restocked.Love love love the breathable matte satin material. . Stok masuk esok, bole book dlu utk serious buyers. Joy or backout buyers takkan dilayan. . Whatsapp at +60132230406. . . . . . . #zarainspired  #zarainspiredtop  #inspiredzaratop  #zaramurah  #dressmurah  #zaralovers  #blousemurah  #blousemurahmalaysia  #bajuartismalaysia  #zarainspiredmalaysia  #inspiredzara  #naelofar  #zarainspiredreadystock  #inspiredzarareadystock  #naelofarhijab  #blousemurah  #mangoinspired  #inspiredmango  #topshopinspired  .
Bawal
Field: 45
Material: Crepe
Condition: 9/10
Price: RM5, Buy 2-RM8 (exclude postage),
Whatsapp - 011-21763447 (no calls)
First come first serve.
Ws for more picture/information.

#Prelovedmalaysia #Prelovedmurah
#Prelovedbaju #Prelovedseluar #Murah #Hargamurah #Conditiontiptop #Belisekarang
#Superamazing.co #Superamazingpreloved
#Tudungmurah #Bawalcrepe #Bawal #Prelovedtudung #Naelofar
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Short sleeve RM25 .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Short sleeve RM25 . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
#Repost @butikorlingallery (@get_repost)
・・・
@Regranned from @nia_naelofarhijab -  Scrunchy available here:
1. www.naelofarandmore.com #worldwideshipping
2. DM/WhatsApp +60126594070
3. @butikorlingallery Taipan Senawang

#naelofarhijab #scrunchybyNH #NHauthorizedstockist #ilovenaelofarhijab #naelofarscarf #naelofarhijablover #naelofar #naelofaryesale #nhsale #neelofa #ilofayou #scrunchy #vibeacolor #naelofartravel #naelofarcafe #redvelvetdrama #helenabynh #naelofarhijabsenawang #naelofarhijabseremban #naelofarhijabseremban2 - #regrann
#Repost  @butikorlingallery (@get_repost) ・・・ @Regranned from @nia_naelofarhijab - Scrunchy available here: 1. www.naelofarandmore.com #worldwideshipping  2. DM/WhatsApp +60126594070 3. @butikorlingallery Taipan Senawang #naelofarhijab  #scrunchybyNH  #NHauthorizedstockist  #ilovenaelofarhijab  #naelofarscarf  #naelofarhijablover  #naelofar  #naelofaryesale  #nhsale  #neelofa  #ilofayou  #scrunchy  #vibeacolor  #naelofartravel  #naelofarcafe  #redvelvetdrama  #helenabynh  #naelofarhijabsenawang  #naelofarhijabseremban  #naelofarhijabseremban2  - #regrann 
@Regranned from @nia_naelofarhijab -  Scrunchy available here:
1. www.naelofarandmore.com #worldwideshipping
2. DM/WhatsApp +60126594070
3. @butikorlingallery Taipan Senawang

#naelofarhijab #scrunchybyNH #NHauthorizedstockist #ilovenaelofarhijab #naelofarscarf #naelofarhijablover #naelofar #naelofaryesale #nhsale #neelofa #ilofayou #scrunchy #vibeacolor #naelofartravel #naelofarcafe #redvelvetdrama #helenabynh #naelofarhijabsenawang #naelofarhijabseremban #naelofarhijabseremban2 - #regrann
@Regranned from @nia_naelofarhijab - Scrunchy available here: 1. www.naelofarandmore.com #worldwideshipping  2. DM/WhatsApp +60126594070 3. @butikorlingallery Taipan Senawang #naelofarhijab  #scrunchybyNH  #NHauthorizedstockist  #ilovenaelofarhijab  #naelofarscarf  #naelofarhijablover  #naelofar  #naelofaryesale  #nhsale  #neelofa  #ilofayou  #scrunchy  #vibeacolor  #naelofartravel  #naelofarcafe  #redvelvetdrama  #helenabynh  #naelofarhijabsenawang  #naelofarhijabseremban  #naelofarhijabseremban2  - #regrann 
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
SET KESUBURAN SHAKLEE
. 
Lepas mengalami fasa baru iaitu fasa perkahwinan..pasangan suami isteri mesti berkeinginan untuk ke fasa seterusnya iaitu mempunyai zuriat..cuma ade pasangan yang terus  hamil lepas berkahwin..orang kata bunting pelamin..ade yang lambat..yang duk lambat ni la yang risau bila nak dapat anak...
.
Sebelum korang try kaedah yang mahal2 tu..ape kata korang try set kesuburan shaklee yang tak mahal mana pun berbanding yang ribu riban tu kan..meh kte tengok fungsi set asas kesuburan..
.
🌹SET SUBUR SUAMI ISTERI🌹
.
🍀GLA - merangsang penghasilan lendir serviks yg berkualiti dan membantu sperm berenang terus ke ovum
.
🍀Vit. E - membantu penghasilan sperm yg berkualiti dan tinggi jangka hayatnya utk smpai keovum dan peluang cerah dlm proses persenyawa an.
.
Insya Allah berkat usaha n doa yang tak henti2..berbaloi n berkesan..
.
Beminat??jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut..
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#setkesuburanshaklee 
#glacomplexshakleemurah 
#viteshakleemurah
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb . SET KESUBURAN SHAKLEE . Lepas mengalami fasa baru iaitu fasa perkahwinan..pasangan suami isteri mesti berkeinginan untuk ke fasa seterusnya iaitu mempunyai zuriat..cuma ade pasangan yang terus  hamil lepas berkahwin..orang kata bunting pelamin..ade yang lambat..yang duk lambat ni la yang risau bila nak dapat anak... . Sebelum korang try kaedah yang mahal2 tu..ape kata korang try set kesuburan shaklee yang tak mahal mana pun berbanding yang ribu riban tu kan..meh kte tengok fungsi set asas kesuburan.. . 🌹SET SUBUR SUAMI ISTERI🌹 . 🍀GLA - merangsang penghasilan lendir serviks yg berkualiti dan membantu sperm berenang terus ke ovum . 🍀Vit. E - membantu penghasilan sperm yg berkualiti dan tinggi jangka hayatnya utk smpai keovum dan peluang cerah dlm proses persenyawa an. . Insya Allah berkat usaha n doa yang tak henti2..berbaloi n berkesan.. . Beminat??jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut.. . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #setkesuburanshaklee  #glacomplexshakleemurah  #viteshakleemurah 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
SET KESUBURAN SHAKLEE
. 
Lepas mengalami fasa baru iaitu fasa perkahwinan..pasangan suami isteri mesti berkeinginan untuk ke fasa seterusnya iaitu mempunyai zuriat..cuma ade pasangan yang terus  hamil lepas berkahwin..orang kata bunting pelamin..ade yang lambat..yang duk lambat ni la yang risau bila nak dapat anak...
.
Sebelum korang try kaedah yang mahal2 tu..ape kata korang try set kesuburan shaklee yang tak mahal mana pun berbanding yang ribu riban tu kan..meh kte tengok fungsi set asas kesuburan..
.
🌹SET SUBUR SUAMI ISTERI🌹
.
🍀GLA - merangsang penghasilan lendir serviks yg berkualiti dan membantu sperm berenang terus ke ovum
.
🍀Vit. E - membantu penghasilan sperm yg berkualiti dan tinggi jangka hayatnya utk smpai keovum dan peluang cerah dlm proses persenyawa an.
.
Insya Allah berkat usaha n doa yang tak henti2..berbaloi n berkesan..
.
Beminat??jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut..
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#setkesuburanshaklee 
#glacomplexshakleemurah 
#viteshakleemurah
shaklee_sihat_cantik_jb . SET KESUBURAN SHAKLEE . Lepas mengalami fasa baru iaitu fasa perkahwinan..pasangan suami isteri mesti berkeinginan untuk ke fasa seterusnya iaitu mempunyai zuriat..cuma ade pasangan yang terus  hamil lepas berkahwin..orang kata bunting pelamin..ade yang lambat..yang duk lambat ni la yang risau bila nak dapat anak... . Sebelum korang try kaedah yang mahal2 tu..ape kata korang try set kesuburan shaklee yang tak mahal mana pun berbanding yang ribu riban tu kan..meh kte tengok fungsi set asas kesuburan.. . 🌹SET SUBUR SUAMI ISTERI🌹 . 🍀GLA - merangsang penghasilan lendir serviks yg berkualiti dan membantu sperm berenang terus ke ovum . 🍀Vit. E - membantu penghasilan sperm yg berkualiti dan tinggi jangka hayatnya utk smpai keovum dan peluang cerah dlm proses persenyawa an. . Insya Allah berkat usaha n doa yang tak henti2..berbaloi n berkesan.. . Beminat??jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut.. . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #setkesuburanshaklee  #glacomplexshakleemurah  #viteshakleemurah 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
Nak zuriat???puas try macam2 produk tp belum berjaya??? Apakata korang try shaklee...
.
.
Ramai dh cuba dan alhamdulillah berkesan tapi semuanya dengan kuasa Allah jua yang penting doa banyak2...
.
.
Berminat??? jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut...
.
.

#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#setsuburshaklee
shaklee_sihat_cantik_jb . Nak zuriat???puas try macam2 produk tp belum berjaya??? Apakata korang try shaklee... . . Ramai dh cuba dan alhamdulillah berkesan tapi semuanya dengan kuasa Allah jua yang penting doa banyak2... . . Berminat??? jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut... . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #setsuburshaklee 
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
Nak zuriat???puas try macam2 produk tp belum berjaya??? Apakata korang try shaklee...
.
.
Ramai dh cuba dan alhamdulillah berkesan tapi semuanya dengan kuasa Allah jua yang penting doa banyak2...
.
.
Berminat??? jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut...
.
.

#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#setsuburshaklee
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb . Nak zuriat???puas try macam2 produk tp belum berjaya??? Apakata korang try shaklee... . . Ramai dh cuba dan alhamdulillah berkesan tapi semuanya dengan kuasa Allah jua yang penting doa banyak2... . . Berminat??? jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut... . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #setsuburshaklee 
SOULMATE RM35

POSTAGE
Semenanjung- RM8
Sabah & Sarawak- RM12

Whatsapp 0125023854 to order / Insta DM
Whatsapp 👉 www.wasap.my/60125023854 *Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan
*No return/ exchange

#tudungmurah #tudungvietnam #tudungnaelofar
#sayajual #jualtudungmurah #naelofar #giveaways #naelofarvietnam #naelofarhijab #hijab #instantshawl #shawlkeknis #keknisborong #shawlborong #tudungneelofaborong
.
.
Tak kenal Juicy Raspberry memang tak kan cinta.

Tapi kan.. Cuba lah kenal sekali tengok akibatnya Macam orang bercinta.

Angau.

Itu yang terjebak pulak jadi penjual.

#juskurusohsem 
#juicyraspberry #kurus #resepisihat #kuruscepat #bazarpaknil #jk1m #juskurus #sitinurhaliza #ubatkurus #resepidiet #zulariffin #ctdk #uitm #terlajaklaris #uitmpuncakperdana #goshop #juicyraspberrysabah #neelofa #redvelvet #duckscarf #duckscarves #theduckgroup #maybankers #juicyraspberryputrajaya #creacionbysitinurhaliza #uitmpuncakalam #naelofar #codjuicyraspberry #produkviral
. . Tak kenal Juicy Raspberry memang tak kan cinta. Tapi kan.. Cuba lah kenal sekali tengok akibatnya Macam orang bercinta. Angau. Itu yang terjebak pulak jadi penjual. #juskurusohsem  #juicyraspberry  #kurus  #resepisihat  #kuruscepat  #bazarpaknil  #jk1m  #juskurus  #sitinurhaliza  #ubatkurus  #resepidiet  #zulariffin  #ctdk  #uitm  #terlajaklaris  #uitmpuncakperdana  #goshop  #juicyraspberrysabah  #neelofa  #redvelvet  #duckscarf  #duckscarves  #theduckgroup  #maybankers  #juicyraspberryputrajaya  #creacionbysitinurhaliza  #uitmpuncakalam  #naelofar  #codjuicyraspberry  #produkviral 
Bedak magic..paling best pakai sebab makin lama makin glowingggggggg
.
.
Translucent. Sheer. It’s every woman’s perfect shade. .
.
Sometimes, it is hard to find the suit shades for our skin color and tend to choose the wrong shade whether darker or lighter than the skin
.
.
but now, it's not going to be a problem for us to choose our powder because of this TRANSLUCENT LOOSE POWDER..it is WHITE & TRANSLUCENT into your skin
.
.
A big why you have to own this powder areee....
1) Eliminates the need for shade matching
2) Controls unwanted shine all day 
3) Provides a sheer, invisible finish on every skin tone
4) Feels weightless, natural and velvety soft on skin 
5) invisible oil-controlling finish to all skin tones from very fair to dark
6) natural highlights without settling into pores or fine lines
7) Weightless and suitable for all skin types, including sensitive skin
8) Dermatologist tested 
9) Fragrance-free
10) Oil-free
11) Suitable for sensitive skin
12) Non-comedogenic
.
.
Love, 
Eca 0193661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak
#noradanish #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #malaysia #malaywedding #uia #uitm #upm
Bedak magic..paling best pakai sebab makin lama makin glowingggggggg . . Translucent. Sheer. It’s every woman’s perfect shade. . . Sometimes, it is hard to find the suit shades for our skin color and tend to choose the wrong shade whether darker or lighter than the skin . . but now, it's not going to be a problem for us to choose our powder because of this TRANSLUCENT LOOSE POWDER..it is WHITE & TRANSLUCENT into your skin . . A big why you have to own this powder areee.... 1) Eliminates the need for shade matching 2) Controls unwanted shine all day 3) Provides a sheer, invisible finish on every skin tone 4) Feels weightless, natural and velvety soft on skin 5) invisible oil-controlling finish to all skin tones from very fair to dark 6) natural highlights without settling into pores or fine lines 7) Weightless and suitable for all skin types, including sensitive skin 8) Dermatologist tested 9) Fragrance-free 10) Oil-free 11) Suitable for sensitive skin 12) Non-comedogenic . . Love, Eca 0193661572 . . #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha  #gebugebasdengankechaa  #setjerawat  #marykay  #marykayrawang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #markayselangor  #marykayjohor  #marykayselangor  #marykaykl  #marykaysarawak  #marykaysabah  #marykayperak  #noradanish  #neelofa  #ajscreamer  #lofatah  #naelofar  #malaysia  #malaywedding  #uia  #uitm  #upm 
BUTIK BUKAK HARI NI !!!
.
VENDOR 😍😍
SHAH ALAM .
.
Bole dapatkan #VwashbyGAIA #GaiaSignature dengan Walk in terus ke @vendorsventure
.
E-9-G Jln Serai Wangi M16/m
Alam Avenue 2 Sek 16
Shah Alam
🌸oposite JPJ pdg jawa
🌸masuk lorong Restoran Pelita
.
Waktu Operasi 👇
.
❣11.00 pagi - 7.00 mlm
.

Follow Ig @vendorsventure
⏩Online order contact #0122642135
.
.
#vendorsventure #alamavenue #gaiasignature #qmhanggunbeauty #belleza#alamavenue2 #shahalam #salekawkaw #linentops #tops #bangisentral #bangi #shahalamresident  #vendorneeded #vendorwanted #vendorconcept #vendorboutique #vendormalaysia #vendorshahalam #vendorboutiqueconcept #vendorconceptboutique #bokita #keknis #ctdk #naelofar  #tops #blouse #vendorshahalam
BUTIK BUKAK HARI NI !!! . VENDOR 😍😍 SHAH ALAM . . Bole dapatkan #VwashbyGAIA  #GaiaSignature  dengan Walk in terus ke @vendorsventure . E-9-G Jln Serai Wangi M16/m Alam Avenue 2 Sek 16 Shah Alam 🌸oposite JPJ pdg jawa 🌸masuk lorong Restoran Pelita . Waktu Operasi 👇 . ❣11.00 pagi - 7.00 mlm . Follow Ig @vendorsventure ⏩Online order contact #0122642135  . . #vendorsventure  #alamavenue  #gaiasignature  #qmhanggunbeauty  #belleza #alamavenue2  #shahalam  #salekawkaw  #linentops  #tops  #bangisentral  #bangi  #shahalamresident  #vendorneeded  #vendorwanted  #vendorconcept  #vendorboutique  #vendormalaysia  #vendorshahalam  #vendorboutiqueconcept  #vendorconceptboutique  #bokita  #keknis  #ctdk  #naelofar  #tops  #blouse  #vendorshahalam 
Sophia in the house!😍😍😍 For lovelies who love outdoors and looking for a simple and easy to put on hijab, Sophia is definitely the answer. Just put it on and you're ready to go!!! No pin, no fuss 😉 We will update the colour soon but before that you can pm 0123986878 to check for colour availability 😘 📲0123986878
📲0123986878

#naelofarhijablovers #naelofarhijab #naelofar #hijab #instanthijab #nh #sophia #sophiabynh #naelofarkuantan #naelofarauthorizedstockist
Sophia in the house!😍😍😍 For lovelies who love outdoors and looking for a simple and easy to put on hijab, Sophia is definitely the answer. Just put it on and you're ready to go!!! No pin, no fuss 😉 We will update the colour soon but before that you can pm 0123986878 to check for colour availability 😘 📲0123986878 📲0123986878 #naelofarhijablovers  #naelofarhijab  #naelofar  #hijab  #instanthijab  #nh  #sophia  #sophiabynh  #naelofarkuantan  #naelofarauthorizedstockist 
Cuba tengok ciri² ni ada dekat kulit wajah awak tak???
1) Berjerawat halus spt ruam 
2) Berjerawat kemerahan 
3) Kulit berminyak
4) kulit sensitif
5) ruam dan menggelupas
.
.
Apa yang boleh kekcha blh suggest utk golongan yg ada ciri² mcmni adalah set dekat atas tu..ni bukan mcm mcd taw main² set tp kekcha nak senangkan korang
.
.
Kulit kita memerlukan produk penjagaan kulit yg bagus dan sesuai supaya masalah dialami tu boleh dibendung..paling² basic is kita kena ada PENCUCI & PELEMBAP..dan untuk PROTECTION kena pakai sunprotector atau foundation with spf
.
.
Jadi kat sini, kekcha suggest pakai Oil Free Hydrating Gel dan Botanical Effect Cleanser kerana dua² formula ni adalah light dan from natural ingredient..OFHG tu pulak memang bagus utk sesiapa yang kulit sensitif dan jerawat
.
.
CC Cream pula utk protection kulit awak, ada SPF15 jadi kulit terlindung dari direct sunlight dan tak akan membuatkan jerawat awak semakin teruk
.
.
Nak tahu lebih lanjut lagi??? Whatsapp kekcha lah senang..kita borak secara dalam okeyh
.
.
Love,
Kekcha
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah  #marykayperak
#noradanish #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #malaysia #malaywedding #uia #uitm #upm
Cuba tengok ciri² ni ada dekat kulit wajah awak tak??? 1) Berjerawat halus spt ruam 2) Berjerawat kemerahan 3) Kulit berminyak 4) kulit sensitif 5) ruam dan menggelupas . . Apa yang boleh kekcha blh suggest utk golongan yg ada ciri² mcmni adalah set dekat atas tu..ni bukan mcm mcd taw main² set tp kekcha nak senangkan korang . . Kulit kita memerlukan produk penjagaan kulit yg bagus dan sesuai supaya masalah dialami tu boleh dibendung..paling² basic is kita kena ada PENCUCI & PELEMBAP..dan untuk PROTECTION kena pakai sunprotector atau foundation with spf . . Jadi kat sini, kekcha suggest pakai Oil Free Hydrating Gel dan Botanical Effect Cleanser kerana dua² formula ni adalah light dan from natural ingredient..OFHG tu pulak memang bagus utk sesiapa yang kulit sensitif dan jerawat . . CC Cream pula utk protection kulit awak, ada SPF15 jadi kulit terlindung dari direct sunlight dan tak akan membuatkan jerawat awak semakin teruk . . Nak tahu lebih lanjut lagi??? Whatsapp kekcha lah senang..kita borak secara dalam okeyh . . Love, Kekcha 019-3661572 . . #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha  #gebugebasdengankechaa  #setjerawat  #marykay  #marykayrawang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #markayselangor  #marykayjohor  #marykayselangor  #marykaykl  #marykaysarawak  #marykaysabah  #marykayperak  #noradanish  #neelofa  #ajscreamer  #lofatah  #naelofar  #malaysia  #malaywedding  #uia  #uitm  #upm 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
VITALEA IRON SHAKLEE
.
Macam penah dengar kan vitalea iron..katanye bgs..jom tengok manfaatnya...
.
Manfaat utama VITA-LEA Shaklee?
.
🌹Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
💐Membantu sistem memori dan fokus
🌺Merupakan pelengkap nutrisi
🌻Meningkatkan sistem produktif terutama bagi remaja yang sedang membesar
🌼Membantu dalam stimulasi metabolisma
🍁Membantu melambatkan proses penuaan
🍂Menyediakan nutrisi asas, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru
🌹Membantu proses tumbesaran
🌸Membantu proses pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon
🍃Menjaga kesihatan tirod
🌼Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati
.
.
nak try tak??insya Allah berbaloi2..jom wasap lekas 013 7843 786..
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#vitaleashaklee
shaklee_sihat_cantik_jb . VITALEA IRON SHAKLEE . Macam penah dengar kan vitalea iron..katanye bgs..jom tengok manfaatnya... . Manfaat utama VITA-LEA Shaklee? . 🌹Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental 💐Membantu sistem memori dan fokus 🌺Merupakan pelengkap nutrisi 🌻Meningkatkan sistem produktif terutama bagi remaja yang sedang membesar 🌼Membantu dalam stimulasi metabolisma 🍁Membantu melambatkan proses penuaan 🍂Menyediakan nutrisi asas, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru 🌹Membantu proses tumbesaran 🌸Membantu proses pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon 🍃Menjaga kesihatan tirod 🌼Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati . . nak try tak??insya Allah berbaloi2..jom wasap lekas 013 7843 786.. . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #vitaleashaklee 
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
VITALEA IRON SHAKLEE
.
Macam penah dengar kan vitalea iron..katanye bgs..jom tengok manfaatnya...
.
Manfaat utama VITA-LEA Shaklee?
.
🌹Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
💐Membantu sistem memori dan fokus
🌺Merupakan pelengkap nutrisi
🌻Meningkatkan sistem produktif terutama bagi remaja yang sedang membesar
🌼Membantu dalam stimulasi metabolisma
🍁Membantu melambatkan proses penuaan
🍂Menyediakan nutrisi asas, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru
🌹Membantu proses tumbesaran
🌸Membantu proses pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon
🍃Menjaga kesihatan tirod
🌼Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati
.
.
nak try tak??insya Allah berbaloi2..jom wasap lekas 013 7843 786..
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#vitaleashaklee
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb . VITALEA IRON SHAKLEE . Macam penah dengar kan vitalea iron..katanye bgs..jom tengok manfaatnya... . Manfaat utama VITA-LEA Shaklee? . 🌹Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental 💐Membantu sistem memori dan fokus 🌺Merupakan pelengkap nutrisi 🌻Meningkatkan sistem produktif terutama bagi remaja yang sedang membesar 🌼Membantu dalam stimulasi metabolisma 🍁Membantu melambatkan proses penuaan 🍂Menyediakan nutrisi asas, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru 🌹Membantu proses tumbesaran 🌸Membantu proses pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon 🍃Menjaga kesihatan tirod 🌼Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati . . nak try tak??insya Allah berbaloi2..jom wasap lekas 013 7843 786.. . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #vitaleashaklee 
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
VITALEA BANTU NAIKKAN HB IBU HAMIL
.
Alhamdulillah..sejak consume vitalea shaklee hb ibu hamil berjaya naik..syukur sgt...antara perkara yg merisaukn ibu2 hamil ialah bile hb x naik..
.
.
Ibu2 ade masalah hb x naik..jom try vitalea..harga mampu milik sgt..insya Allah dengan izinNya hb ibu2 akn kembali naik..
.
.
Nak try???jom wasap saya 0137843786 untuk dapatkn harga spesel....
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#vitaleaironformulashaklee
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb . VITALEA BANTU NAIKKAN HB IBU HAMIL . Alhamdulillah..sejak consume vitalea shaklee hb ibu hamil berjaya naik..syukur sgt...antara perkara yg merisaukn ibu2 hamil ialah bile hb x naik.. . . Ibu2 ade masalah hb x naik..jom try vitalea..harga mampu milik sgt..insya Allah dengan izinNya hb ibu2 akn kembali naik.. . . Nak try???jom wasap saya 0137843786 untuk dapatkn harga spesel.... . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #vitaleaironformulashaklee 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
VITALEA BANTU NAIKKAN HB IBU HAMIL
.
Alhamdulillah..sejak consume vitalea shaklee hb ibu hamil berjaya naik..syukur sgt...antara perkara yg merisaukn ibu2 hamil ialah bile hb x naik..
.
.
Ibu2 ade masalah hb x naik..jom try vitalea..harga mampu milik sgt..insya Allah dengan izinNya hb ibu2 akn kembali naik..
.
.
Nak try???jom wasap saya 0137843786 untuk dapatkn harga spesel....
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#vitaleaironformulashaklee
shaklee_sihat_cantik_jb . VITALEA BANTU NAIKKAN HB IBU HAMIL . Alhamdulillah..sejak consume vitalea shaklee hb ibu hamil berjaya naik..syukur sgt...antara perkara yg merisaukn ibu2 hamil ialah bile hb x naik.. . . Ibu2 ade masalah hb x naik..jom try vitalea..harga mampu milik sgt..insya Allah dengan izinNya hb ibu2 akn kembali naik.. . . Nak try???jom wasap saya 0137843786 untuk dapatkn harga spesel.... . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #vitaleaironformulashaklee 
👩🏻‍🍳❤
.
@Regranned from @nia_naelofarhijab -  Order your's now!
1. @butikorlingallery Dataran Senawang
2. www.naelofarandmore.com
3. DM/WhatsApp +60126594070

#sweetbyNH #sweetswarovskibyNH #helenabyNH #naelofarhijab #naelofar #naelofarscarf #redvelvetdrama #neelofa #NHauthorizedstockist #ilovenaelofarhijab #fluffybynh #creamybynh #sweetbynh #ilofayou #naelofarhijabseremban #naelofarhijabseremban2 #naelofarhijabsenawang #naelofaronline #redvelvetdrama #nhsale #helenamerchandise #nhtruelove #nhyes - #regrann
👩🏻‍🍳❤ . @Regranned from @nia_naelofarhijab - Order your's now! 1. @butikorlingallery Dataran Senawang 2. www.naelofarandmore.com 3. DM/WhatsApp +60126594070 #sweetbyNH  #sweetswarovskibyNH  #helenabyNH  #naelofarhijab  #naelofar  #naelofarscarf  #redvelvetdrama  #neelofa  #NHauthorizedstockist  #ilovenaelofarhijab  #fluffybynh  #creamybynh  #sweetbynh  #ilofayou  #naelofarhijabseremban  #naelofarhijabseremban2  #naelofarhijabsenawang  #naelofaronline  #redvelvetdrama  #nhsale  #helenamerchandise  #nhtruelove  #nhyes  - #regrann 
Bawal
Field: 45
Material: Crepe
Condition: 9/10
Price: RM5, Buy 2-RM8 (exclude postage),
Whatsapp - 011-21763447 (no calls)
First come first serve.
Ws for more picture/information.

#Prelovedmalaysia #Prelovedmurah
#Prelovedbaju #Prelovedseluar #Murah #Hargamurah #Conditiontiptop #Belisekarang
#Superamazing.co #Superamazingpreloved
#Tudungmurah #Bawalcrepe #Bawal #Prelovedtudung #Naelofar
Nak cuba product kte x? Tinggi dalam waktu kejap 5cm 10day😍😍, bole cek my insta, 📱Wechat Id :hical_my
📱whatsapp:+60108265148 , ramai bejaya and berkesan,nak tunggu ape lagi?? Jom!😍😍😍
.
#nhauthorizedstokist #naelofarhijablover #naelofarhijaboriginal #naelofarhijabstockist #nhlovers #naelofar
#ilovenaelofarhijab #naelofarhijab #naelofarhijabutara #naelofarhijabkedah  #naelofarhijabpulaupinang #naelofarhijab #naelofarhijabperda #naelofarhijabsungaipetani #naelofarhijabstockist #cikney #bycikney  #codsungaipetani #codkepalabatas #sayajual #sayajualnaelofarhijab #isabellebyNH #nhteam #nhlovers #nhstockist #nhauthorizedstockist #hijab #shawl #tudungterkini
Nak cuba product kte x? Tinggi dalam waktu kejap 5cm 10day😍😍, bole cek my insta, 📱Wechat Id :hical_my 📱whatsapp:+60108265148 , ramai bejaya and berkesan,nak tunggu ape lagi?? Jom!😍😍😍 . #nhauthorizedstokist  #naelofarhijablover  #naelofarhijaboriginal  #naelofarhijabstockist  #nhlovers  #naelofar  #ilovenaelofarhijab  #naelofarhijab  #naelofarhijabutara  #naelofarhijabkedah  #naelofarhijabpulaupinang  #naelofarhijab  #naelofarhijabperda  #naelofarhijabsungaipetani  #naelofarhijabstockist  #cikney  #bycikney  #codsungaipetani  #codkepalabatas  #sayajual  #sayajualnaelofarhijab  #isabellebyNH  #nhteam  #nhlovers  #nhstockist  #nhauthorizedstockist  #hijab  #shawl  #tudungterkini 
Sebelum tdo mlm ni..kita rendam tudung dengan sabun niqa semalaman...esok siang leh bilas n sidai...ğŸ˜Ž..x payah sental2 atau masuk mesin basuh...sayang tudung beli murah ke mahal ke..tapi kena jaga juga 😅
.
Yang nak cuba niqa tu bolehla whatsapp no. kat bawah ni..atau respon pantas klik je link wassap kat bio tu..DIJAMIN anda akan dilayan sepantas ğŸŽ
.
📲019-274 2563
📲019-274 2563
📲019-274 2563
.
#pencucitudung #sabuntudung #hijabwash #niqahijabwash #naelofar #duckscarves #duckscarvestoletgo #naelofarhijab #tudungmurah #shawlmurah #fareeda #ariani #niqahijabwashbysue #shawl #tudung #senanggosok #rendam #bilas #sidai
Sebelum tdo mlm ni..kita rendam tudung dengan sabun niqa semalaman...esok siang leh bilas n sidai...ğŸ˜Ž..x payah sental2 atau masuk mesin basuh...sayang tudung beli murah ke mahal ke..tapi kena jaga juga 😅 . Yang nak cuba niqa tu bolehla whatsapp no. kat bawah ni..atau respon pantas klik je link wassap kat bio tu..DIJAMIN anda akan dilayan sepantas ğŸŽ . 📲019-274 2563 📲019-274 2563 📲019-274 2563 . #pencucitudung  #sabuntudung  #hijabwash  #niqahijabwash  #naelofar  #duckscarves  #duckscarvestoletgo  #naelofarhijab  #tudungmurah  #shawlmurah  #fareeda  #ariani  #niqahijabwashbysue  #shawl  #tudung  #senanggosok  #rendam  #bilas  #sidai 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
VIVIX SHAKLEE
.
Vivix memang sangat berkesan dan pilihan ramai..kenapa ye...jom tengok khasiatnya...
.
.
KHASIAT VIVIX
ğŸŽ€Kulit cantik
ğŸŽ€Merawat alzheimer
ğŸŽ€Merawat parkinson
ğŸŽ€Merawat strok
ğŸŽ€Mengawal darah tinggi
ğŸŽ€Mengawal kencing manis
ğŸŽ€Awet muda
ğŸŽ€Kesuburan wanita
ğŸŽ€Merawat ketagihan merokok
ğŸŽ€Nak kurus secara sihat
ğŸŽ€Mengurangkan risiko sakit jantung
ğŸŽ€Mengalakkan penuaan yang sihat
ğŸŽ€Mengelakkan kanser
ğŸŽ€Meningkatkan sistem imun badan
ğŸŽ€Kesihatan menyeluruh
.
.
korang kna try ni..insya Allah berbaloi2...wasap 013 7843 786 untuk info lanjut..
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#vivixshakleemurah
shaklee_sihat_cantik_jb . VIVIX SHAKLEE . Vivix memang sangat berkesan dan pilihan ramai..kenapa ye...jom tengok khasiatnya... . . KHASIAT VIVIX ğŸŽ€Kulit cantik ğŸŽ€Merawat alzheimer ğŸŽ€Merawat parkinson ğŸŽ€Merawat strok ğŸŽ€Mengawal darah tinggi ğŸŽ€Mengawal kencing manis ğŸŽ€Awet muda ğŸŽ€Kesuburan wanita ğŸŽ€Merawat ketagihan merokok ğŸŽ€Nak kurus secara sihat ğŸŽ€Mengurangkan risiko sakit jantung ğŸŽ€Mengalakkan penuaan yang sihat ğŸŽ€Mengelakkan kanser ğŸŽ€Meningkatkan sistem imun badan ğŸŽ€Kesihatan menyeluruh . . korang kna try ni..insya Allah berbaloi2...wasap 013 7843 786 untuk info lanjut.. . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #vivixshakleemurah 
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
VIVIX SHAKLEE
.
Vivix memang sangat berkesan dan pilihan ramai..kenapa ye...jom tengok khasiatnya...
.
.
KHASIAT VIVIX
ğŸŽ€Kulit cantik
ğŸŽ€Merawat alzheimer
ğŸŽ€Merawat parkinson
ğŸŽ€Merawat strok
ğŸŽ€Mengawal darah tinggi
ğŸŽ€Mengawal kencing manis
ğŸŽ€Awet muda
ğŸŽ€Kesuburan wanita
ğŸŽ€Merawat ketagihan merokok
ğŸŽ€Nak kurus secara sihat
ğŸŽ€Mengurangkan risiko sakit jantung
ğŸŽ€Mengalakkan penuaan yang sihat
ğŸŽ€Mengelakkan kanser
ğŸŽ€Meningkatkan sistem imun badan
ğŸŽ€Kesihatan menyeluruh
.
.
korang kna try ni..insya Allah berbaloi2...wasap 013 7843 786 untuk info lanjut..
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#vivixshakleemurah
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb . VIVIX SHAKLEE . Vivix memang sangat berkesan dan pilihan ramai..kenapa ye...jom tengok khasiatnya... . . KHASIAT VIVIX ğŸŽ€Kulit cantik ğŸŽ€Merawat alzheimer ğŸŽ€Merawat parkinson ğŸŽ€Merawat strok ğŸŽ€Mengawal darah tinggi ğŸŽ€Mengawal kencing manis ğŸŽ€Awet muda ğŸŽ€Kesuburan wanita ğŸŽ€Merawat ketagihan merokok ğŸŽ€Nak kurus secara sihat ğŸŽ€Mengurangkan risiko sakit jantung ğŸŽ€Mengalakkan penuaan yang sihat ğŸŽ€Mengelakkan kanser ğŸŽ€Meningkatkan sistem imun badan ğŸŽ€Kesihatan menyeluruh . . korang kna try ni..insya Allah berbaloi2...wasap 013 7843 786 untuk info lanjut.. . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #vivixshakleemurah 
Korang yang mana satu? 🤔🤔🤔
.
Cuba KOMEN sikit ? 😊😊😊
.
PROMOSI NAIKKAN FOLLOWERS INSTAGRAM POWER. FOLLOW LAJU2 >> @servisfollowers.kakimedia 😊👍👍.
.
#teamusop #fattahamin #mentormilenia #ikeatebrau #naelofar #usopmentor #fazura #fattzura #neelofa #aliffsatar #terlajaklaris #quputeh #sayajual #nakbebel #ikea #gegarvaganza #gemagegarvaganza #mentormilenia #gegarvaganza2017 #jdt #jdtfamily #ctdk #jepsepahtu #sariyanti #jepsari #sarijep
#hazama #akim #black #tomok
Korang yang mana satu? 🤔🤔🤔 . Cuba KOMEN sikit ? 😊😊😊 . PROMOSI NAIKKAN FOLLOWERS INSTAGRAM POWER. FOLLOW LAJU2 >> @servisfollowers.kakimedia 😊👍👍. . #teamusop  #fattahamin  #mentormilenia  #ikeatebrau  #naelofar  #usopmentor  #fazura  #fattzura  #neelofa  #aliffsatar  #terlajaklaris  #quputeh  #sayajual  #nakbebel  #ikea  #gegarvaganza  #gemagegarvaganza  #mentormilenia  #gegarvaganza2017  #jdt  #jdtfamily  #ctdk  #jepsepahtu  #sariyanti  #jepsari  #sarijep  #hazama  #akim  #black  #tomok 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  RM25 .
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 RM25 . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  RM25 .
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 RM25 . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) .
ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
👕  RM25 .
👕  Size : XS-XXXL .
👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
👕  100% cotton .
👕  Unisex .
👕  Long sleeve RM30 .
👕  HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
ğŸ”Ž Screenshot gambar .
📱 Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
📬 Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us👉@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber
Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱 . ğŸŽ FREE POSTAGE (4pcs & above) . ğŸŽ FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) . ğŸŽPickupbrands 30k Followers Giveaway ContestğŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . 👕 RM25 . 👕 Size : XS-XXXL . 👕 Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . 👕 100% cotton . 👕 Unisex . 👕 Long sleeve RM30 . 👕 HOODIES RM35 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ğŸ”Ž Screenshot gambar . 📱 Whatsapp 014 515 4612 . 🏦 Details bank . 📬 Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us👉@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #sukansea  #titiancinta  #pomade  #pomademurah  #aurora  #justinbieber 
Kasut sekolah 2k18 😋
VANS ERA CLASSIC
.
RM 65 included postage
. 
READY STOCK
•harini bankin harini post
•free postage
•high quality .
#bagpackmurah #lokalah #igshop #instashop #bagmurah #kasutmurah #naelofar #barangbaik #igshopmurah #barangonline #adidas #viral #lofattah #hijabster #titiancinta #puma #fenty #sneakersmurah #iamme #meletop #readystock