an online Instagram web viewer

#naelofar medias

Photos

shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
BADAN BERTENAGA WALAUPUN HAMIL
.
.
Haaa..ni nk cite sikit...berdasarkan testimoni n pengalaman sendiri...memang bila kte makan set shaklee..walaupun pregnant..badan masih bertenaga..boleh turun naik tangga lagi..kalau dulu sebelum makan set hamil shaklee..mesti ade time yg terpaksa tidur sedap badan dah keletihan...tapi dengan shaklee..tidak lagi..alhamdulillah...
.
.
sama jugak macan testimoni ni..siap boleh buat fitness yg sesuai untuk orang pregnant lagi...
.
.
korang pun hamil???jom try set ni...insya Allah memang berbaloi2...jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut...OMEGA PULAK TENGAH PROMO..HARGA RUNTUH..JOM WASAP CEPAT2 KORANG..
.
.
 #shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#sethamilshakleemurah 
#setsuburshaklee
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb . BADAN BERTENAGA WALAUPUN HAMIL . . Haaa..ni nk cite sikit...berdasarkan testimoni n pengalaman sendiri...memang bila kte makan set shaklee..walaupun pregnant..badan masih bertenaga..boleh turun naik tangga lagi..kalau dulu sebelum makan set hamil shaklee..mesti ade time yg terpaksa tidur sedap badan dah keletihan...tapi dengan shaklee..tidak lagi..alhamdulillah... . . sama jugak macan testimoni ni..siap boleh buat fitness yg sesuai untuk orang pregnant lagi... . . korang pun hamil???jom try set ni...insya Allah memang berbaloi2...jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut...OMEGA PULAK TENGAH PROMO..HARGA RUNTUH..JOM WASAP CEPAT2 KORANG.. . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #sethamilshakleemurah  #setsuburshaklee 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
BADAN BERTENAGA WALAUPUN HAMIL
.
.
Haaa..ni nk cite sikit...berdasarkan testimoni n pengalaman sendiri...memang bila kte makan set shaklee..walaupun pregnant..badan masih bertenaga..boleh turun naik tangga lagi..kalau dulu sebelum makan set hamil shaklee..mesti ade time yg terpaksa tidur sedap badan dah keletihan...tapi dengan shaklee..tidak lagi..alhamdulillah...
.
.
sama jugak macan testimoni ni..siap boleh buat fitness yg sesuai untuk orang pregnant lagi...
.
.
korang pun hamil???jom try set ni...insya Allah memang berbaloi2...jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut...OMEGA PULAK TENGAH PROMO..HARGA RUNTUH..JOM WASAP CEPAT2 KORANG..
.
.
 #shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#sethamilshakleemurah 
#setsuburshaklee
shaklee_sihat_cantik_jb . BADAN BERTENAGA WALAUPUN HAMIL . . Haaa..ni nk cite sikit...berdasarkan testimoni n pengalaman sendiri...memang bila kte makan set shaklee..walaupun pregnant..badan masih bertenaga..boleh turun naik tangga lagi..kalau dulu sebelum makan set hamil shaklee..mesti ade time yg terpaksa tidur sedap badan dah keletihan...tapi dengan shaklee..tidak lagi..alhamdulillah... . . sama jugak macan testimoni ni..siap boleh buat fitness yg sesuai untuk orang pregnant lagi... . . korang pun hamil???jom try set ni...insya Allah memang berbaloi2...jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut...OMEGA PULAK TENGAH PROMO..HARGA RUNTUH..JOM WASAP CEPAT2 KORANG.. . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #sethamilshakleemurah  #setsuburshaklee 
SIDE INCOME MARYKAY???
.
.
Best taw..dapat income, dapat hadiah, dapat barang free..sebulan 2 3kali dapat hadiah taw dak???
.
.
Soooo apa lagi..jom lah rebut peluang jadi beauty consultant kami ni๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Love,
Kekcha
Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah  #marykayperak
#noradanish #neelofa #ajscreamer #naelofar #malaysia #malaywedding
SIDE INCOME MARYKAY??? . . Best taw..dapat income, dapat hadiah, dapat barang free..sebulan 2 3kali dapat hadiah taw dak??? . . Soooo apa lagi..jom lah rebut peluang jadi beauty consultant kami ni๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Love, Kekcha Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia 019-3661572 . . #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha  #gebugebasdengankechaa  #setjerawat  #marykay  #marykayrawang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #markayselangor  #marykayjohor  #marykayselangor  #marykaykl  #marykaysarawak  #marykaysabah  #marykayperak  #noradanish  #neelofa  #ajscreamer  #naelofar  #malaysia  #malaywedding 
.
Alhamdulillah, kasut dh smpai kat pemiliknya.. Kepuasan anda keutamaan kami๐Ÿ˜€
.
Thanks shopping dengan kami, jangan segan2 nak repeat order ye๐Ÿ˜‰
--------------------
. Alhamdulillah, kasut dh smpai kat pemiliknya.. Kepuasan anda keutamaan kami๐Ÿ˜€ . Thanks shopping dengan kami, jangan segan2 nak repeat order ye๐Ÿ˜‰ --------------------
Selamat petang semua..petangยฒ ni eca nak belanja #thekechaatestimoni yang ciksiti kita share..tq ciksiti, sy suka sangat go give spirit awak tu๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Berbalik kepada testimoni kita..nampak tak kak maryam kita ni..dah setahun dah setia dgn marykay and sampai lah sekarang muka dah flawless sangat..suka sangat tengok wajah kak maryam sekarang..kita pon xsabar nak jadi mcm tu jugak๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Alhamdulillah kak maryam, saya dan clientยฒ vvip sy sedar bahawa penting sebenarnya dengan pemilihan produk yang bagus dan berkualiti..walaupun harga agak mahal tapi berbaloi tak dgn kesihatan kulit yang sihat dan TAHAN LAMA๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
jom ramaiยฒ kita sihatkan kulit kita๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰dengan marykay..klu awak berminat awak boleh whatsapp saya ok..sy ni orangnya peramah jd jangan takut amd segan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Love,
Kekcha
Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah  #marykayperak
#noradanish #neelofa #ajscreamer #naelofar #malaysia #malaywedding
Selamat petang semua..petangยฒ ni eca nak belanja #thekechaatestimoni  yang ciksiti kita share..tq ciksiti, sy suka sangat go give spirit awak tu๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Berbalik kepada testimoni kita..nampak tak kak maryam kita ni..dah setahun dah setia dgn marykay and sampai lah sekarang muka dah flawless sangat..suka sangat tengok wajah kak maryam sekarang..kita pon xsabar nak jadi mcm tu jugak๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Alhamdulillah kak maryam, saya dan clientยฒ vvip sy sedar bahawa penting sebenarnya dengan pemilihan produk yang bagus dan berkualiti..walaupun harga agak mahal tapi berbaloi tak dgn kesihatan kulit yang sihat dan TAHAN LAMA๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . jom ramaiยฒ kita sihatkan kulit kita๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰dengan marykay..klu awak berminat awak boleh whatsapp saya ok..sy ni orangnya peramah jd jangan takut amd segan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Love, Kekcha Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia 019-3661572 . . #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha  #gebugebasdengankechaa  #setjerawat  #marykay  #marykayrawang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #markayselangor  #marykayjohor  #marykayselangor  #marykaykl  #marykaysarawak  #marykaysabah  #marykayperak  #noradanish  #neelofa  #ajscreamer  #naelofar  #malaysia  #malaywedding 
#nhsajada

price :rm68 exc postage
come with 2 flower design
โœ“sajada keysha
โœ“sajada keyla

dm/wsp๐Ÿ“ฒ 0139824543
or walk in to @suraya_wardrobe - vendor concept store Lajuran SMO Bookstore Jerteh

#naelofar #naelofarhijab #neelofa #noorneelofa #littlemisskhan #saradinna #noorkartini #naelofarhijabjerteh #naelofarhijablover #naelofarhijaboriginal #NHteam #nhauthorizedstockist #nhauthorisedstockist #stokis #tudung #shawl #shawllabuh #instant
๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š
RESTOCKโ€ผ๏ธRESTOCKโ€ผ๏ธ
.
Skrg ni dah musim pegi umrah kan...jadi, sape2 yg dah booking utk pg umrah tu dah boleh la beli khimar ni. Kalau nak di hadiahkn kpd emak atau saudara yg akn pg umrah pun mmg sesuai sgt. Sbb kite bkn bg khimar semata je tau, dpt skali free niqab & exclusive box lg. So mmg sesuai sgt utk dijadikn hadiah. .
.
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€
HOT ITEM dari ELSAFIYYA SCARVES
.
Khimar Aisha
3 Layer
.
PRICE:
RM89 (without niqab)
RM99 (with niqab)
๐Ÿ“ซPostage: RM12 WM / RM15 EM
.
.
Khimar Aisha ni selesa & sesuai utk haji & umrah. Khimar ni juga ready solat , sebab dah ada pelapik kat dagu.
.
Khimar ni didatangkan dengan niqab & exclusive box.
..
Material utk bahagian badan Heavy Chiffon , Ada 3 lapisan (insyaAllah tak jarang)
.
Bahagian awning pula kami menggunakan cotton knitted high quality yg senang di bentuk. (awning takkan kemek walaupun dibasuh dgn mesin basuh ๐Ÿ˜„)
.
Free size
.

Warna yg available di butik @gedung.glam .
๐Ÿ’Hitam (without niqab)
๐Ÿ’Nude Brown (without niqab)
๐Ÿ’Dark peach (with niqab)
.
Boleh terus walk in ke butik @gedung.glam Bandar Baru Uda JB utk mencuba & membeli.
.
.
.
#gedungglam #bandarbaruuda #johor #vendorjohor #vendorboutique #khimar #niqab #tudunglabuh #khimarmalaysia #khimar3layer #naelofarhijab  #naelofar #jubahsouq #purdah #johorbahru #elsafiyya #khimarelsafiyya #niqabis #niqabismalaysia #haji #umrah #haji2017 #jemaahhaji #abayamurah #abayalover #abayamalaysia #abayadubai #niqablover #jubahabaya
๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š RESTOCKโ€ผ๏ธRESTOCKโ€ผ๏ธ . Skrg ni dah musim pegi umrah kan...jadi, sape2 yg dah booking utk pg umrah tu dah boleh la beli khimar ni. Kalau nak di hadiahkn kpd emak atau saudara yg akn pg umrah pun mmg sesuai sgt. Sbb kite bkn bg khimar semata je tau, dpt skali free niqab & exclusive box lg. So mmg sesuai sgt utk dijadikn hadiah. . . ๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ HOT ITEM dari ELSAFIYYA SCARVES . Khimar Aisha 3 Layer . PRICE: RM89 (without niqab) RM99 (with niqab) ๐Ÿ“ซPostage: RM12 WM / RM15 EM . . Khimar Aisha ni selesa & sesuai utk haji & umrah. Khimar ni juga ready solat , sebab dah ada pelapik kat dagu. . Khimar ni didatangkan dengan niqab & exclusive box. .. Material utk bahagian badan Heavy Chiffon , Ada 3 lapisan (insyaAllah tak jarang) . Bahagian awning pula kami menggunakan cotton knitted high quality yg senang di bentuk. (awning takkan kemek walaupun dibasuh dgn mesin basuh ๐Ÿ˜„) . Free size . Warna yg available di butik @gedung.glam . ๐Ÿ’Hitam (without niqab) ๐Ÿ’Nude Brown (without niqab) ๐Ÿ’Dark peach (with niqab) . Boleh terus walk in ke butik @gedung.glam Bandar Baru Uda JB utk mencuba & membeli. . . . #gedungglam  #bandarbaruuda  #johor  #vendorjohor  #vendorboutique  #khimar  #niqab  #tudunglabuh  #khimarmalaysia  #khimar3layer  #naelofarhijab  #naelofar  #jubahsouq  #purdah  #johorbahru  #elsafiyya  #khimarelsafiyya  #niqabis  #niqabismalaysia  #haji  #umrah  #haji2017  #jemaahhaji  #abayamurah  #abayalover  #abayamalaysia  #abayadubai  #niqablover  #jubahabaya 
Songket printed Bunga tabur 
Warna; admiral Blue 
Ciri-ciri Material kain:
๐Ÿ’ž100% cotton grade AAA
๐Ÿ’žtidak mudah renyuk ๐Ÿ’žsenang digosok ๐Ÿ’žOpen meter
๐Ÿ’žOpen seragam/sedondon
๐Ÿ’žprinting sharp
๐Ÿ’žTidak luntur.

Wasap 0199543011 
#cottonsongket #SongketPermata #SongketDokoh #SongketPrinted #KainPasangCantik #uum #umt #iium  #redang #terengganu #johor #BajuMuslimah #sayajualkainpasang #jubahmuslimah #jubahmurah #kurungsongket #borongmurah #langkawi #igers #bazarpaknil #Naelofar
Songket printed Bunga tabur Warna; admiral Blue Ciri-ciri Material kain: ๐Ÿ’ž100% cotton grade AAA ๐Ÿ’žtidak mudah renyuk ๐Ÿ’žsenang digosok ๐Ÿ’žOpen meter ๐Ÿ’žOpen seragam/sedondon ๐Ÿ’žprinting sharp ๐Ÿ’žTidak luntur. Wasap 0199543011 #cottonsongket  #SongketPermata  #SongketDokoh  #SongketPrinted  #KainPasangCantik  #uum  #umt  #iium  #redang  #terengganu  #johor  #BajuMuslimah  #sayajualkainpasang  #jubahmuslimah  #jubahmurah  #kurungsongket  #borongmurah  #langkawi  #igers  #bazarpaknil  #Naelofar 
JGN KATA WANITA HAMIL@ MENGANDUNG TAK BOLEH GUNA BCONFIDENT ๐Ÿ˜˜
.
Ibu2 mengandung boleh menggunakan bconfident, digalakkan dan sgt bagus. Sebab apa kak sue kata bagus?salah satu nye boleh mengeluarkan puting yg tenggelam. Jd bila puting tenggelam anak pn tak puas menyusu. Sgt bgus utk diamalkan nanti lepas bersalin senang utk ibu2 mengandung menyusukan anak ๐Ÿ˜
.
Selain itu juga, masalah payudara jatuh atau kendur kerap terjadi utk ibu mengandung. Siapa kata ibu mengandung tak blh vogue, dijamin tiada kesan sampingan. Knp pulak tak boleh vogue dan mantap masa mengandung ๐Ÿ˜
.
Ibu2 mengandung anda jgn ragu2 utk menggunakan bconfident. Kita dpt byk testimoni dr ibu mengandung. .
Harga murah rm30 akan diberi hari nie sbb esk last promosi KAW-KAW, whatsapp shaja akan diberi murah rm30
.
WHATSAPP KE 019-3770047
.

#bconfidentMY #serumpayudara #bconfidentmantap #bconfidentlakukeras #breastserum #serumpayudaradanpunggung #originalproduk #sungaibesar #lemonex #dxzy #marykay #tipsmantap #letsdoit #serumviral2017 #dxzy #lemonex #besarkanpayudara #mekapbella #bconfidentsingapore #dianzvitamin #bconfidentbrunei #bconfidentjohor #surekencang #tipscantik #hudabeautyproduk #iklanbconfident #trulooks #trulooksmalaysia #naelofar #bconfidentselangor #bconfidentsale #promosimurah
JGN KATA WANITA HAMIL@ MENGANDUNG TAK BOLEH GUNA BCONFIDENT ๐Ÿ˜˜ . Ibu2 mengandung boleh menggunakan bconfident, digalakkan dan sgt bagus. Sebab apa kak sue kata bagus?salah satu nye boleh mengeluarkan puting yg tenggelam. Jd bila puting tenggelam anak pn tak puas menyusu. Sgt bgus utk diamalkan nanti lepas bersalin senang utk ibu2 mengandung menyusukan anak ๐Ÿ˜ . Selain itu juga, masalah payudara jatuh atau kendur kerap terjadi utk ibu mengandung. Siapa kata ibu mengandung tak blh vogue, dijamin tiada kesan sampingan. Knp pulak tak boleh vogue dan mantap masa mengandung ๐Ÿ˜ . Ibu2 mengandung anda jgn ragu2 utk menggunakan bconfident. Kita dpt byk testimoni dr ibu mengandung. . Harga murah rm30 akan diberi hari nie sbb esk last promosi KAW-KAW, whatsapp shaja akan diberi murah rm30 . WHATSAPP KE 019-3770047 . #bconfidentMY  #serumpayudara  #bconfidentmantap  #bconfidentlakukeras  #breastserum  #serumpayudaradanpunggung  #originalproduk  #sungaibesar  #lemonex  #dxzy  #marykay  #tipsmantap  #letsdoit  #serumviral2017  #dxzy  #lemonex  #besarkanpayudara  #mekapbella  #bconfidentsingapore  #dianzvitamin  #bconfidentbrunei  #bconfidentjohor  #surekencang  #tipscantik  #hudabeautyproduk  #iklanbconfident  #trulooks  #trulooksmalaysia  #naelofar  #bconfidentselangor  #bconfidentsale  #promosimurah 
Hai..selamat petang..korang masih berpeluang lagi taw nak grab promo bulan ni..masih available lagi..eca akan bagi extra promo
POSTAGE FREE
KOTAK HADIAH FREE
SAMPLE FREE
.
.
Haaa nak tak? Kalau nak boleh whatsapp eca sekarang k..
.
.
Love,
Kekcha
Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah  #marykayperak
#noradanish #neelofa #ajscreamer #naelofar #malaysia #malaywedding
Hai..selamat petang..korang masih berpeluang lagi taw nak grab promo bulan ni..masih available lagi..eca akan bagi extra promo POSTAGE FREE KOTAK HADIAH FREE SAMPLE FREE . . Haaa nak tak? Kalau nak boleh whatsapp eca sekarang k.. . . Love, Kekcha Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia 019-3661572 . . #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha  #gebugebasdengankechaa  #setjerawat  #marykay  #marykayrawang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #markayselangor  #marykayjohor  #marykayselangor  #marykaykl  #marykaysarawak  #marykaysabah  #marykayperak  #noradanish  #neelofa  #ajscreamer  #naelofar  #malaysia  #malaywedding 
Telekung silky by #naelofarhijab #naelofar .
.
.
๐Ÿ“ฒ017-6895508
๐Ÿ“ฒ017-6895508
๐Ÿ“ฒ017-6895508
Telekung silky by #naelofarhijab  #naelofar  . . . ๐Ÿ“ฒ017-6895508 ๐Ÿ“ฒ017-6895508 ๐Ÿ“ฒ017-6895508
Tahniah kepada beauty consultant baru kekcha..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ welcome to @thekechaa.marykay team..kami dekat thekechaa sangat mengaluยฒkan kedatangan beauty consultant baru dengan harapan boleh offer skincate yg bagus, hadiahยฒ dari company dan sales director serta menawarkan gaji tambahan๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
So sape yg berminat boleh follow eca, @thekechaa.marykay dan our new beauty consultant, @sitifatimahesa
.
.
Love,
Kekcha
Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah  #marykayperak
#noradanish #neelofa #ajscreamer #naelofar #malaysia #malaywedding
Tahniah kepada beauty consultant baru kekcha..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ welcome to @thekechaa.marykay team..kami dekat thekechaa sangat mengaluยฒkan kedatangan beauty consultant baru dengan harapan boleh offer skincate yg bagus, hadiahยฒ dari company dan sales director serta menawarkan gaji tambahan๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . So sape yg berminat boleh follow eca, @thekechaa.marykay dan our new beauty consultant, @sitifatimahesa . . Love, Kekcha Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia 019-3661572 . . #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha  #gebugebasdengankechaa  #setjerawat  #marykay  #marykayrawang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #markayselangor  #marykayjohor  #marykayselangor  #marykaykl  #marykaysarawak  #marykaysabah  #marykayperak  #noradanish  #neelofa  #ajscreamer  #naelofar  #malaysia  #malaywedding 
Siapa tak suka kentang goreng sini, dia tipu! Ini beberapa gaya kentang goreng dari beberapa negara di dunia.
.
Korang suka yang mana? Dewi tak kisah, asalkan sedap ๐Ÿคค
.
Lebih banyak info tempat makan menarik di dewimalaysia.com
.
ยฉ whenyoureboredaf (imgur)
Siapa tak suka kentang goreng sini, dia tipu! Ini beberapa gaya kentang goreng dari beberapa negara di dunia. . Korang suka yang mana? Dewi tak kisah, asalkan sedap ๐Ÿคค . Lebih banyak info tempat makan menarik di dewimalaysia.com . ยฉ whenyoureboredaf (imgur)
. -----------------PRE ORDER ------------------------- . 
ORDER: WHATSAPP +6011-15656928 + CODE/SCREENSHOT PIC .
**whatsapp saja ya, jangan DM .

#mk_pjs
#aurawhitebubbly
#toujours
#olicandy
#nanocream
#sweetcandcup
#nikkoplacenta
#surekencang
#zofeabeautysecret
#shhazbeauty
#duckscarves
#arianilovers
#bawallovers
#kekaboolovers
#bawalkekaboo
#naelofar
#naelofaraya
#naelofarhijab
#lofattah
#ladylofa
#fattzura
Today i want to share to uols...
This is a Korean Product...bukan product sy ye...product korea...my lovely skelian...setiap kali sy post pasal product...if u berminat nk tau...tolong...rajin kn diri membaca apa yg post...JANGAN MALAS!!! tlg amal kn budaya rajin membaca...klu gosip...klu hal dlm page KRT...hal artis 2muka surat pun kamu rajin baca...jadi hal ilmu...hal bnda2 info buat2 rajin kn diri gak...
Sy nk share product korea ni...ni utk melangsing kn badan n menurun kn berat badan...rm85 sekotak...sy nk ckp 1SACHET PUN DH TURUN BERAT TAU...mmg superb product korea ni...sy tau tu sbb sy sndiri makan...org korea dia x gebang mcm org kita...prcaya tak sy makan 3sachet 3KILO SY TURUN!!! Now sy dh brenti kejap sbb takut jd keding haha...sy xnk kurus kering sy cuma mk berat ideal sahaja hehe...
#naturalproduct #naelofar #sayajual
Today i want to share to uols... This is a Korean Product...bukan product sy ye...product korea...my lovely skelian...setiap kali sy post pasal product...if u berminat nk tau...tolong...rajin kn diri membaca apa yg post...JANGAN MALAS!!! tlg amal kn budaya rajin membaca...klu gosip...klu hal dlm page KRT...hal artis 2muka surat pun kamu rajin baca...jadi hal ilmu...hal bnda2 info buat2 rajin kn diri gak... Sy nk share product korea ni...ni utk melangsing kn badan n menurun kn berat badan...rm85 sekotak...sy nk ckp 1SACHET PUN DH TURUN BERAT TAU...mmg superb product korea ni...sy tau tu sbb sy sndiri makan...org korea dia x gebang mcm org kita...prcaya tak sy makan 3sachet 3KILO SY TURUN!!! Now sy dh brenti kejap sbb takut jd keding haha...sy xnk kurus kering sy cuma mk berat ideal sahaja hehe... #naturalproduct  #naelofar  #sayajual 
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ RESTOK HOT ITEM ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
..
โŒš Gshok FloralโŒš
.
RM 80.00
RM 80.00
RM 80.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
๐Ÿ’• FREE Inspired Perfume
..
๐Ÿ’• wasap sis 0192304487
..
๐Ÿ’• wasap sis 0192304487
..
๐Ÿ’• wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan 
#sarawak
#selangor 
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumbaโค๏ธ
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ RESTOK HOT ITEM ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ .. โŒš Gshok FloralโŒš . RM 80.00 RM 80.00 RM 80.00 .. Gred AA Free Box Free Postage . ๐Ÿ’• FREE Inspired Perfume .. ๐Ÿ’• wasap sis 0192304487 .. ๐Ÿ’• wasap sis 0192304487 .. ๐Ÿ’• wasap sis 0192304487 .. #jamtanganlelong  #naelofarhijab  #doayangbaikbaik  #jamtangancouple  #tilljannah  #arianilovers  #couple  #harigajian  #jamtangancouple  #naelofar  #bolasepak  #bajujerseymurah  #sabahan  #sarawak  #selangor  #salam  #jamtanganperempuan  #kekasihpaksarela  #jamcouplemurah  #zumba โค๏ธ
Serendah RM25

Whatsapp 019 2297769 
Whatsapp 019 2297769
Whatsapp 019 2297769
Serendah RM25 Whatsapp 019 2297769 Whatsapp 019 2297769 Whatsapp 019 2297769
Buat peminat2 warna yellow mustard 
Warna2 terang yang cukup menawan mata memandang.. Ciri-ciri Material kain:
๐Ÿ’ž100% cotton grade AAA
๐Ÿ’žtidak mudah renyuk ๐Ÿ’žsenang digosok ๐Ÿ’žOpen meter
๐Ÿ’žOpen seragam/sedondon
๐Ÿ’žprinting sharp
๐Ÿ’žTidak luntur.

Wasap 0199543011 
#cottonsongket #SongketPermata #SongketDokoh #SongketPrinted #KainPasangCantik #uum #umt #iium  #redang #terengganu #johor #BajuMuslimah #sayajualkainpasang #jubahmuslimah #jubahmurah #kurungsongket #borongmurah #langkawi #igers #bazarpaknil #Naelofar
Buat peminat2 warna yellow mustard Warna2 terang yang cukup menawan mata memandang.. Ciri-ciri Material kain: ๐Ÿ’ž100% cotton grade AAA ๐Ÿ’žtidak mudah renyuk ๐Ÿ’žsenang digosok ๐Ÿ’žOpen meter ๐Ÿ’žOpen seragam/sedondon ๐Ÿ’žprinting sharp ๐Ÿ’žTidak luntur. Wasap 0199543011 #cottonsongket  #SongketPermata  #SongketDokoh  #SongketPrinted  #KainPasangCantik  #uum  #umt  #iium  #redang  #terengganu  #johor  #BajuMuslimah  #sayajualkainpasang  #jubahmuslimah  #jubahmurah  #kurungsongket  #borongmurah  #langkawi  #igers  #bazarpaknil  #Naelofar 
๐ŸŽ‰NAELOFAR HIJAB CLEARANCE SALE ๐ŸŽ‰
.
Colection : Sweet helena Swarovski
Type : Bawal shawl
Material : 
Awning - Wool chiffon
Shawl - Korean Chiffon 
Price : RM72 exc postage (NORMAL PRICE RM89)
.
.
Whatsapp 013 4604003 untuk order !! .
P/s : Stok adalah TERHAD. Limited piece and colours. FIRST PAY FIRST SERVE.
-
#sajadabynh #naelofarhijab #naelofar #neelofa #darlinglovebynh #sayanglovebynh #desirebynh #mayabynh #sejadahneelofa #sejadah #sejadahhantaran #hantaranperkahwinan #yasminbynh #misscharmbynh #helenabynh #sweethelena #milkyhelenabynh #sejadahantaran #fluffybynh #sejadahkahwin #hantarankahwin #naelofarhijabsale #tudungnealofar
๐ŸŽ‰NAELOFAR HIJAB CLEARANCE SALE ๐ŸŽ‰ . Colection : Sweet helena Swarovski Type : Bawal shawl Material : Awning - Wool chiffon Shawl - Korean Chiffon Price : RM72 exc postage (NORMAL PRICE RM89) . . Whatsapp 013 4604003 untuk order !! . P/s : Stok adalah TERHAD. Limited piece and colours. FIRST PAY FIRST SERVE. - #sajadabynh  #naelofarhijab  #naelofar  #neelofa  #darlinglovebynh  #sayanglovebynh  #desirebynh  #mayabynh  #sejadahneelofa  #sejadah  #sejadahhantaran  #hantaranperkahwinan  #yasminbynh  #misscharmbynh  #helenabynh  #sweethelena  #milkyhelenabynh  #sejadahantaran  #fluffybynh  #sejadahkahwin  #hantarankahwin  #naelofarhijabsale  #tudungnealofar 
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ HOT ITEMS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸŽ FREE POSTAGE (3pcs & above) .
๐ŸŽ FREE KEYCHAIN (3pcs & above) .
๐ŸŽPickupbrands 35k Followers Giveaway Contest๐ŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
๐Ÿ‘•  Size : XS-XXXL .
๐Ÿ‘•  Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
๐Ÿ‘•  100% cotton .
๐Ÿ‘•  Unisex .
๐Ÿ‘•  Short sleeve RM25 .
๐Ÿ‘•  Long sleeve RM30 .
๐Ÿ‘•  Hoodies RM35 .
๐Ÿ‘•  Sweatshirt Rm70 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
๐Ÿ”Ž Screenshot gambar .
๐Ÿ“ฑ Whatsapp 0111 5775 361 .
๐Ÿฆ Details bank .
๐Ÿ“ฌ Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 0111 5775 361 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us๐Ÿ‘‰@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #justinbieber #fattzura #murah
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ HOT ITEMS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐ŸŽ FREE POSTAGE (3pcs & above) . ๐ŸŽ FREE KEYCHAIN (3pcs & above) . ๐ŸŽPickupbrands 35k Followers Giveaway Contest๐ŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . ๐Ÿ‘• Size : XS-XXXL . ๐Ÿ‘• Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . ๐Ÿ‘• 100% cotton . ๐Ÿ‘• Unisex . ๐Ÿ‘• Short sleeve RM25 . ๐Ÿ‘• Long sleeve RM30 . ๐Ÿ‘• Hoodies RM35 . ๐Ÿ‘• Sweatshirt Rm70 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ๐Ÿ”Ž Screenshot gambar . ๐Ÿ“ฑ Whatsapp 0111 5775 361 . ๐Ÿฆ Details bank . ๐Ÿ“ฌ Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 0111 5775 361 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us๐Ÿ‘‰@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #justinbieber  #fattzura  #murah 
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ HOT ITEMS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸŽ FREE POSTAGE (3pcs & above) .
๐ŸŽ FREE KEYCHAIN (3pcs & above) .
๐ŸŽPickupbrands 35k Followers Giveaway Contest๐ŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
๐Ÿ‘•  Size : XS-XXXL .
๐Ÿ‘•  Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
๐Ÿ‘•  100% cotton .
๐Ÿ‘•  Unisex .
๐Ÿ‘•  Short sleeve RM25 .
๐Ÿ‘•  Long sleeve RM30 .
๐Ÿ‘•  Hoodies RM35 .
๐Ÿ‘•  Sweatshirt Rm70 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
๐Ÿ”Ž Screenshot gambar .
๐Ÿ“ฑ Whatsapp 0111 5775 361 .
๐Ÿฆ Details bank .
๐Ÿ“ฌ Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 0111 5775 361 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us๐Ÿ‘‰@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #justinbieber #fattzura #murah
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ HOT ITEMS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐ŸŽ FREE POSTAGE (3pcs & above) . ๐ŸŽ FREE KEYCHAIN (3pcs & above) . ๐ŸŽPickupbrands 35k Followers Giveaway Contest๐ŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . ๐Ÿ‘• Size : XS-XXXL . ๐Ÿ‘• Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . ๐Ÿ‘• 100% cotton . ๐Ÿ‘• Unisex . ๐Ÿ‘• Short sleeve RM25 . ๐Ÿ‘• Long sleeve RM30 . ๐Ÿ‘• Hoodies RM35 . ๐Ÿ‘• Sweatshirt Rm70 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ๐Ÿ”Ž Screenshot gambar . ๐Ÿ“ฑ Whatsapp 0111 5775 361 . ๐Ÿฆ Details bank . ๐Ÿ“ฌ Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 0111 5775 361 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us๐Ÿ‘‰@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #justinbieber  #fattzura  #murah 
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ HOT ITEMS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸŽ FREE POSTAGE (3pcs & above) .
๐ŸŽ FREE KEYCHAIN (3pcs & above) .
๐ŸŽPickupbrands 35k Followers Giveaway Contest๐ŸŽ 
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
๐Ÿ‘•  Size : XS-XXXL .
๐Ÿ‘•  Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
๐Ÿ‘•  100% cotton .
๐Ÿ‘•  Unisex .
๐Ÿ‘•  Short sleeve RM25 .
๐Ÿ‘•  Long sleeve RM30 .
๐Ÿ‘•  Hoodies RM35 .
๐Ÿ‘•  Sweatshirt Rm70 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
๐Ÿ”Ž Screenshot gambar .
๐Ÿ“ฑ Whatsapp 0111 5775 361 .
๐Ÿฆ Details bank .
๐Ÿ“ฌ Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 0111 5775 361 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow us๐Ÿ‘‰@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #justinbieber #fattzura #murah
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ HOT ITEMS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . ๐ŸŽ FREE POSTAGE (3pcs & above) . ๐ŸŽ FREE KEYCHAIN (3pcs & above) . ๐ŸŽPickupbrands 35k Followers Giveaway Contest๐ŸŽ Like our photo & tag your friends . . Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!! . ๐Ÿ‘• Size : XS-XXXL . ๐Ÿ‘• Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY . ๐Ÿ‘• 100% cotton . ๐Ÿ‘• Unisex . ๐Ÿ‘• Short sleeve RM25 . ๐Ÿ‘• Long sleeve RM30 . ๐Ÿ‘• Hoodies RM35 . ๐Ÿ‘• Sweatshirt Rm70 . . Untuk tempahan dan pertanyaan : ๐Ÿ”Ž Screenshot gambar . ๐Ÿ“ฑ Whatsapp 0111 5775 361 . ๐Ÿฆ Details bank . ๐Ÿ“ฌ Penghantaran ke alamat anda . . MUDAH NYAAAA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 0111 5775 361 . . DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . Follow us๐Ÿ‘‰@pickupbrands for more cool design . #hipster  #tshirts  #vans  #sayajualonline  #sayajualtshirt  #jdtfc  #patch  #lofattah  #noradanish  #rosherun  #zizanrazak  #naelofar  #selenagomez  #justinbieber  #fattzura  #murah 
๐Ÿ’Ž NEW ARRIVAL ๐Ÿ’Ž.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ INSTANT RIBBON VIRAL ๐ŸŒธ๐ŸŒธ.
.
๐Ÿ’ฅ RM22 SHJ ๐Ÿ’ฅ
Postage 1-3helai (Rm8 sem/ Rm12ss).
.
๐ŸŒนMaterial : Chiffon
๐ŸŒนBukaan Muka : 11"
๐ŸŒนLabuh Dada : 16.5"
๐ŸŒนLabuh Belakang : 29.5".
๐ŸŒนBidang 45
๐ŸŒนTerus sarung.
.
๐Ÿ˜ปBERMINAT?? Hanya perlu wasap di 0125553983๐Ÿ˜ป.
.
 #khimar #khimar2layer #instantribbon #nailaribbon #instantkhimar #khimarribbon #khimarmurah #khimarviral #khimarneelofa #naelofar #naelofarhijab #instantviral #bawalterkini #bawalmurah #tudungmurah #tudungterkini
#tudungcantik #tudungbawal 
#borongtudung #lailascarves #neelofa  #tudungbawal #bawalmurah #sayajualtudung #sayajual #iger #igshop
๐Ÿ’Ž NEW ARRIVAL ๐Ÿ’Ž. . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ INSTANT RIBBON VIRAL ๐ŸŒธ๐ŸŒธ. . ๐Ÿ’ฅ RM22 SHJ ๐Ÿ’ฅ Postage 1-3helai (Rm8 sem/ Rm12ss). . ๐ŸŒนMaterial : Chiffon ๐ŸŒนBukaan Muka : 11" ๐ŸŒนLabuh Dada : 16.5" ๐ŸŒนLabuh Belakang : 29.5". ๐ŸŒนBidang 45 ๐ŸŒนTerus sarung. . ๐Ÿ˜ปBERMINAT?? Hanya perlu wasap di 0125553983๐Ÿ˜ป. . #khimar  #khimar2layer  #instantribbon  #nailaribbon  #instantkhimar  #khimarribbon  #khimarmurah  #khimarviral  #khimarneelofa  #naelofar  #naelofarhijab  #instantviral  #bawalterkini  #bawalmurah  #tudungmurah  #tudungterkini  #tudungcantik  #tudungbawal  #borongtudung  #lailascarves  #neelofa  #tudungbawal  #bawalmurah  #sayajualtudung  #sayajual  #iger  #igshop 
๐Ÿ’Ž NEW ARRIVAL ๐Ÿ’Ž.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ INSTANT RIBBON VIRAL ๐ŸŒธ๐ŸŒธ.
.
๐Ÿ’ฅ RM22 SHJ ๐Ÿ’ฅ
Postage 1-3helai (Rm8 sem/ Rm12ss).
.
๐ŸŒนMaterial : Chiffon
๐ŸŒนBukaan Muka : 11"
๐ŸŒนLabuh Dada : 16.5"
๐ŸŒนLabuh Belakang : 29.5".
๐ŸŒนBidang 45
๐ŸŒนTerus sarung.
.
๐Ÿ˜ปBERMINAT?? Hanya perlu wasap di 0125553983๐Ÿ˜ป.
.
 #khimar #khimar2layer #instantribbon #nailaribbon #instantkhimar #khimarribbon #khimarmurah #khimarviral #khimarneelofa #naelofar #naelofarhijab #instantviral #bawalterkini #bawalmurah #tudungmurah #tudungterkini
#tudungcantik #tudungbawal 
#borongtudung #lailascarves #neelofa  #tudungbawal #bawalmurah #sayajualtudung #sayajual #iger #igshop
๐Ÿ’Ž NEW ARRIVAL ๐Ÿ’Ž. . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ INSTANT RIBBON VIRAL ๐ŸŒธ๐ŸŒธ. . ๐Ÿ’ฅ RM22 SHJ ๐Ÿ’ฅ Postage 1-3helai (Rm8 sem/ Rm12ss). . ๐ŸŒนMaterial : Chiffon ๐ŸŒนBukaan Muka : 11" ๐ŸŒนLabuh Dada : 16.5" ๐ŸŒนLabuh Belakang : 29.5". ๐ŸŒนBidang 45 ๐ŸŒนTerus sarung. . ๐Ÿ˜ปBERMINAT?? Hanya perlu wasap di 0125553983๐Ÿ˜ป. . #khimar  #khimar2layer  #instantribbon  #nailaribbon  #instantkhimar  #khimarribbon  #khimarmurah  #khimarviral  #khimarneelofa  #naelofar  #naelofarhijab  #instantviral  #bawalterkini  #bawalmurah  #tudungmurah  #tudungterkini  #tudungcantik  #tudungbawal  #borongtudung  #lailascarves  #neelofa  #tudungbawal  #bawalmurah  #sayajualtudung  #sayajual  #iger  #igshop 
NAELOFAR SAJADA - Keysha dan Keyla are still available  @tysyaelegance boutique ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜visit us now... ualls can also purchase this Sajada by checkout our website http://tysyaelegance.easy.co ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
#naelofar
#beliyangoriginal 
#nhauthorizedstockist 
#ilofayou
#neelofateam 
#neelofateamfc
@linashaif
@neelofateam.my
NAELOFAR SAJADA - Keysha dan Keyla are still available  @tysyaelegance boutique ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜visit us now... ualls can also purchase this Sajada by checkout our website http://tysyaelegance.easy.co ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
#naelofar
#beliyangoriginal 
#nhauthorizedstockist 
#ilofayou
#neelofateam 
#neelofateamfc
@linashaif
@neelofateam.my
Sweet Swarovski by NH
RM89.00/pcs exclude postage
.
Whatsapp +6 010 909 8555
.
Walk in to our boutique in bandar Jerteh
FAVOURITAS BOUTIQUE
Saturday to Thursday
930am to 530pm
.
Landmark:
๐Ÿ  Jalan Besar KB - KT
๐Ÿ  Depan Perodua Sales Jerteh
๐Ÿ  Sederet Pizza Islam/ Kedai Murtabak
.
#naelofarhijabbesut #naelofarhijab
#NHauthorizedstockist
#Naelofar #NaelofarBesut #NaelofarJerteh
#SweetbyNH #SweetSwarovskibyNH #HelenabyNH #SweetHelena #SweetSwarovskiHelena
#redvelvetdrama #izzathelena
#NaelofarhijabLovers #NHlovers #ilovenaelofarhijab
#Jerteh #Besut 
#machang #setiu #pasirputeh #pasirputih #kgraja #kualabesut
Sweet Swarovski by NH RM89.00/pcs exclude postage . Whatsapp +6 010 909 8555 . Walk in to our boutique in bandar Jerteh FAVOURITAS BOUTIQUE Saturday to Thursday 930am to 530pm . Landmark: ๐Ÿ  Jalan Besar KB - KT ๐Ÿ  Depan Perodua Sales Jerteh ๐Ÿ  Sederet Pizza Islam/ Kedai Murtabak . #naelofarhijabbesut  #naelofarhijab  #NHauthorizedstockist  #Naelofar  #NaelofarBesut  #NaelofarJerteh  #SweetbyNH  #SweetSwarovskibyNH  #HelenabyNH  #SweetHelena  #SweetSwarovskiHelena  #redvelvetdrama  #izzathelena  #NaelofarhijabLovers  #NHlovers  #ilovenaelofarhijab  #Jerteh  #Besut  #machang  #setiu  #pasirputeh  #pasirputih  #kgraja  #kualabesut 
#Repost @majalahnona
โ€ข โ€ข โ€ข
Video eksklusif bersama tiga jelitawan @neelofa @noornabila & @littlemisskhan Di halaman website www.nona.my soon #moveon  #lotsoflove #doayangbaikbaik #naelofar #naelofarhijab ๐Ÿ˜˜
Sajada baru dah available di butik favouritas kakak2 semua.
.
Meh serbu butik favouritas kalau nk grab sajada ni ye,ada 2 warna tau,datang tengok dan pilih sendiri warna yang mana 1 kakak2 berkenan .
.
Sajada Keysha / Keyla
RM68.00/pcs exclude postage
.
Whatsapp to purchase
+60139003555
.
Butik Favouritas
Sabtu-khamis
930am-530pm
.
Landmark:
๐Ÿ  Jalan Besar KB - KT
๐Ÿ  Depan Perodua Sales Jerteh
๐Ÿ  Sederet Pizza Islam/ Kedai Murtabak
.
#butikfavouritas #favouritasjerteh
#favouritasboutique #naelofarhijabbesut #naelofarhijab
#NHauthorizedstockist
#Naelofar #NaelofarBesut #NaelofarJerteh
#NaelofarSejada #SajadaKeyla #SajadaKeysha
#NHsajada #KeylabyNH #KeyshabyNH
#NaelofarhijabLovers #NHlovers #ilovenaelofarhijab
#Jerteh #Besut
Sajada baru dah available di butik favouritas kakak2 semua. . Meh serbu butik favouritas kalau nk grab sajada ni ye,ada 2 warna tau,datang tengok dan pilih sendiri warna yang mana 1 kakak2 berkenan . . Sajada Keysha / Keyla RM68.00/pcs exclude postage . Whatsapp to purchase +60139003555 . Butik Favouritas Sabtu-khamis 930am-530pm . Landmark: ๐Ÿ  Jalan Besar KB - KT ๐Ÿ  Depan Perodua Sales Jerteh ๐Ÿ  Sederet Pizza Islam/ Kedai Murtabak . #butikfavouritas  #favouritasjerteh  #favouritasboutique  #naelofarhijabbesut  #naelofarhijab  #NHauthorizedstockist  #Naelofar  #NaelofarBesut  #NaelofarJerteh  #NaelofarSejada  #SajadaKeyla  #SajadaKeysha  #NHsajada  #KeylabyNH  #KeyshabyNH  #NaelofarhijabLovers  #NHlovers  #ilovenaelofarhijab  #Jerteh  #Besut 
Dapatkan Naelofar Travel Set, available di @naelofarhijab.ndcouture . Ada 6pcs / 6 saiz berbeza dalam setiap set. Pembelian secara online juga boleh. Atau walk-in butik di Kompleks PKNS Shah Alam.
.
๐Ÿ“ฒ 0143850097 (Admin)
๐Ÿ“ฒ 0104617949 (Boutique)
๐Ÿ  G60F-15, KOMPLEKS PKNS SHAH ALAM. (Sebaris BSN, Belakang Kedai Jamu Nutri Bio Cosmetics)
๐Ÿ“ฎ postage EVERYDAY
.
#naelofar #nhauthorizedstockist #nhlovers #nhtravel #nhtravelset #travelsetbyNH #komplekspknsshahalam #naelofarshahalam #ndcouture #travelkit
Dapatkan Naelofar Travel Set, available di @naelofarhijab.ndcouture . Ada 6pcs / 6 saiz berbeza dalam setiap set. Pembelian secara online juga boleh. Atau walk-in butik di Kompleks PKNS Shah Alam. . ๐Ÿ“ฒ 0143850097 (Admin) ๐Ÿ“ฒ 0104617949 (Boutique) ๐Ÿ  G60F-15, KOMPLEKS PKNS SHAH ALAM. (Sebaris BSN, Belakang Kedai Jamu Nutri Bio Cosmetics) ๐Ÿ“ฎ postage EVERYDAY . #naelofar  #nhauthorizedstockist  #nhlovers  #nhtravel  #nhtravelset  #travelsetbyNH  #komplekspknsshahalam  #naelofarshahalam  #ndcouture  #travelkit 
"Love is being with someone who actually understands how unique you are" ๐Ÿ’•
.
Hi Uollsss. Dah grab tak perfume Neelofa Limited Edition yg sentiasa HOT di @myonlineshopes ni?? Kalau blum lagi cpat2 grab sebelum kehabisan stock uollss.. ๐Ÿ˜Š
.
Perfume ni sgt sesuai utk wanita2 yg yang sukakan bau sweet & fruity scent. Yg best nye, bau akan tahan lebih 12 jam & mesra solat tauu!! ๐Ÿ˜
.
Mana nak dptkan? Boleh walk in ke semua outlet @myonlineshopes  atau boleh beli secara online di www.myonlineshopes.my
.
Utk info lanjut boleh whatsapp Hotline di 010 840 8600
.
#myonlineshopes #shoppingonline #stokissah #neelofaperfume #stokissarawak #neelofa #perfumeselebriti #nakharum #nakwangi #miri #sarawak #brunei #perfume #perfumeoriginal #celebrities #naelofarhijab #naelofar
"Love is being with someone who actually understands how unique you are" ๐Ÿ’• . Hi Uollsss. Dah grab tak perfume Neelofa Limited Edition yg sentiasa HOT di @myonlineshopes ni?? Kalau blum lagi cpat2 grab sebelum kehabisan stock uollss.. ๐Ÿ˜Š . Perfume ni sgt sesuai utk wanita2 yg yang sukakan bau sweet & fruity scent. Yg best nye, bau akan tahan lebih 12 jam & mesra solat tauu!! ๐Ÿ˜ . Mana nak dptkan? Boleh walk in ke semua outlet @myonlineshopes atau boleh beli secara online di www.myonlineshopes.my . Utk info lanjut boleh whatsapp Hotline di 010 840 8600 . #myonlineshopes  #shoppingonline  #stokissah  #neelofaperfume  #stokissarawak  #neelofa  #perfumeselebriti  #nakharum  #nakwangi  #miri  #sarawak  #brunei  #perfume  #perfumeoriginal  #celebrities  #naelofarhijab  #naelofar 
YAKIN DAN BANGGA TGK ASET DEPAN CERMIN !!
.
walaupn jarang pakai tp hasilnya sgt memuaskan, bulan nie konsisten pakai tak sangka elok cantik dah, yakin dan bangga skg bila tgk aset sendiri. Siap suami puji skg makin bulat, minta oder lg bconfident ๐Ÿ˜ - Eza (pengguna bconfident)
.
Tak sia2 beli bconfident bila tgk aset cantik terletak mcm nie, lebih berbaloi lg bila suami puji. Sgt jatuh hati dgn bconfident skg nie tau ๐Ÿ˜
.
Uolls2 jgn jeles, jgn jeles kalau suami pandang lain sbb awk tak pandai jaga aset. Zaman dh moden uolls, jgn seksa hati dan perasaan kalau suami pandang lain. Hehe ๐Ÿ˜˜
.
Beli bconfident offer skg nie cpt, lebih jimat dan lebih berbaloi. Offer pun jarang2 kita buat, nk harga murah RM40 tak?whatsapp segera dan cpt buat pembelian ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp ke 019-3770047
.
#bconfidentMY #serumpayudara #bconfidentmantap #bconfidentlakukeras #breastserum #serumpayudaradanpunggung #originalproduk #sungaibesar #lemonex #dxzy #marykay #tipsmantap #letsdoit #serumviral2017 #dxzy #lemonex #besarkanpayudara #mekapbella #bconfidentsingapore #dianzvitamin #bconfidentbrunei #bconfidentjohor #surekencang #tipscantik #hudabeautyproduk #iklanbconfident #trulooks #trulooksmalaysia #naelofar #bconfidentselangor #promosimurah
YAKIN DAN BANGGA TGK ASET DEPAN CERMIN !! . walaupn jarang pakai tp hasilnya sgt memuaskan, bulan nie konsisten pakai tak sangka elok cantik dah, yakin dan bangga skg bila tgk aset sendiri. Siap suami puji skg makin bulat, minta oder lg bconfident ๐Ÿ˜ - Eza (pengguna bconfident) . Tak sia2 beli bconfident bila tgk aset cantik terletak mcm nie, lebih berbaloi lg bila suami puji. Sgt jatuh hati dgn bconfident skg nie tau ๐Ÿ˜ . Uolls2 jgn jeles, jgn jeles kalau suami pandang lain sbb awk tak pandai jaga aset. Zaman dh moden uolls, jgn seksa hati dan perasaan kalau suami pandang lain. Hehe ๐Ÿ˜˜ . Beli bconfident offer skg nie cpt, lebih jimat dan lebih berbaloi. Offer pun jarang2 kita buat, nk harga murah RM40 tak?whatsapp segera dan cpt buat pembelian ๐Ÿ˜˜ . Whatsapp ke 019-3770047 . #bconfidentMY  #serumpayudara  #bconfidentmantap  #bconfidentlakukeras  #breastserum  #serumpayudaradanpunggung  #originalproduk  #sungaibesar  #lemonex  #dxzy  #marykay  #tipsmantap  #letsdoit  #serumviral2017  #dxzy  #lemonex  #besarkanpayudara  #mekapbella  #bconfidentsingapore  #dianzvitamin  #bconfidentbrunei  #bconfidentjohor  #surekencang  #tipscantik  #hudabeautyproduk  #iklanbconfident  #trulooks  #trulooksmalaysia  #naelofar  #bconfidentselangor  #promosimurah 
๐Ÿ› Siapa yg masih tak tahu bawal yg hot ni?? Utk tampil ringkas, kakak2 boleh la menggayakan bawal Yasmine. Boleh dapatkan di butik kami ya ๐Ÿ›
.
๐ŸŒธ Yasmine by Naelofar Hijab ๐ŸŒธ
.
Available at Dania Nabila Boutique
.
PRICE : RM53.00
.
How to Purchase ?
.
1) Walk in to Dania Nabila Boutique (Next to Chong Choon Cafe, Jln Padungan, Kuching)
2) Whatsapp 019 841 4420 for ONLINE purchase (We will deliver it to you by COD/by postage)
3) For Semenanjung Malaysia, you can get it from Norazura Boutique
.
*whatsapp us to get special price
.
#naelofarhijab #naelofarhijabkuching #danianabilaboutique #nhtruelover #naelofar
๐Ÿ› Siapa yg masih tak tahu bawal yg hot ni?? Utk tampil ringkas, kakak2 boleh la menggayakan bawal Yasmine. Boleh dapatkan di butik kami ya ๐Ÿ› . ๐ŸŒธ Yasmine by Naelofar Hijab ๐ŸŒธ . Available at Dania Nabila Boutique . PRICE : RM53.00 . How to Purchase ? . 1) Walk in to Dania Nabila Boutique (Next to Chong Choon Cafe, Jln Padungan, Kuching) 2) Whatsapp 019 841 4420 for ONLINE purchase (We will deliver it to you by COD/by postage) 3) For Semenanjung Malaysia, you can get it from Norazura Boutique . *whatsapp us to get special price . #naelofarhijab  #naelofarhijabkuching  #danianabilaboutique  #nhtruelover  #naelofar 
Helena Silky... Cepat2 Grab Sayang2 Nanty Hangpa Melopong Dok Ngok Orang Lain Sb Lawa ...๐Ÿ˜˜โค๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cepat Grabb ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ...................................................................................... Alamat Outlet :- 108-g, jln komersil senawang 4, tmn komersil senawang, 
70450 n9

Landmark (Sederet pearl haya @ satay kajang taipan dataran senawang) 
Waktu Perniagaan ๐Ÿ•’
Isnin - Ahad 
10.00 a.m - 9.00 p.m

Sebarang Pertanyaan : Blh pm na.. ๐Ÿ˜‰
0182964271/ 
Boleh layari 
www.kedaiolin.com๐Ÿ’…๐Ÿ’…๐Ÿ’…
For online shopping @naelofarhijab
ใƒปใƒปใƒป #nhauthorizedstockist
#kedaiolin #negerisembilan #negori #waris #nh #naelofar #naelofarhijab
#seremban #seremban2 #urbanaffair #seremban3 #nilai #nilai2 #kl
#kotaseriemas #kotaseriemasnilai #kualalumpur #pahang #jb #johor #johorbaru #kotakinabalu #sabah #sarawak #melaka #pulaupinang
#meletops #melotop
Helena Silky... Cepat2 Grab Sayang2 Nanty Hangpa Melopong Dok Ngok Orang Lain Sb Lawa ...๐Ÿ˜˜โค๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cepat Grabb ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ...................................................................................... Alamat Outlet :- 108-g, jln komersil senawang 4, tmn komersil senawang, 70450 n9 Landmark (Sederet pearl haya @ satay kajang taipan dataran senawang) Waktu Perniagaan ๐Ÿ•’ Isnin - Ahad 10.00 a.m - 9.00 p.m Sebarang Pertanyaan : Blh pm na.. ๐Ÿ˜‰ 0182964271/ Boleh layari www.kedaiolin.com๐Ÿ’…๐Ÿ’…๐Ÿ’… For online shopping @naelofarhijab ใƒปใƒปใƒป #nhauthorizedstockist  #kedaiolin  #negerisembilan  #negori  #waris  #nh  #naelofar  #naelofarhijab  #seremban  #seremban2  #urbanaffair  #seremban3  #nilai  #nilai2  #kl  #kotaseriemas  #kotaseriemasnilai  #kualalumpur  #pahang  #jb  #johor  #johorbaru  #kotakinabalu  #sabah  #sarawak  #melaka  #pulaupinang  #meletops  #melotop 
Helena Silky... Cepat2 Grab Sayang2 Nanty Hangpa Melopong Dok Ngok Orang Lain Sb Lawa ...๐Ÿ˜˜โค๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cepat Grabb ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ...................................................................................... Alamat Outlet :- 108-g, jln komersil senawang 4, tmn komersil senawang, 
70450 n9

Landmark (Sederet pearl haya @ satay kajang taipan dataran senawang) 
Waktu Perniagaan ๐Ÿ•’
Isnin - Ahad 
10.00 a.m - 9.00 p.m

Sebarang Pertanyaan : Blh pm na.. ๐Ÿ˜‰
0182964271/ 
Boleh layari 
www.kedaiolin.com๐Ÿ’…๐Ÿ’…๐Ÿ’…
For online shopping @naelofarhijab
ใƒปใƒปใƒป #nhauthorizedstockist
#kedaiolin #negerisembilan #negori #waris #nh #naelofar #naelofarhijab
#seremban #seremban2 #urbanaffair #seremban3 #nilai #nilai2 #kl
#kotaseriemas #kotaseriemasnilai #kualalumpur #pahang #jb #johor #johorbaru #kotakinabalu #sabah #sarawak #melaka #pulaupinang
#meletops #melotop
Helena Silky... Cepat2 Grab Sayang2 Nanty Hangpa Melopong Dok Ngok Orang Lain Sb Lawa ...๐Ÿ˜˜โค๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cepat Grabb ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ...................................................................................... Alamat Outlet :- 108-g, jln komersil senawang 4, tmn komersil senawang, 70450 n9 Landmark (Sederet pearl haya @ satay kajang taipan dataran senawang) Waktu Perniagaan ๐Ÿ•’ Isnin - Ahad 10.00 a.m - 9.00 p.m Sebarang Pertanyaan : Blh pm na.. ๐Ÿ˜‰ 0182964271/ Boleh layari www.kedaiolin.com๐Ÿ’…๐Ÿ’…๐Ÿ’… For online shopping @naelofarhijab ใƒปใƒปใƒป #nhauthorizedstockist  #kedaiolin  #negerisembilan  #negori  #waris  #nh  #naelofar  #naelofarhijab  #seremban  #seremban2  #urbanaffair  #seremban3  #nilai  #nilai2  #kl  #kotaseriemas  #kotaseriemasnilai  #kualalumpur  #pahang  #jb  #johor  #johorbaru  #kotakinabalu  #sabah  #sarawak  #melaka  #pulaupinang  #meletops  #melotop 
Nak cuba product kte x? Tinggi dalam waktu kejap 5cm 10day๐Ÿ˜๐Ÿ˜, bole cek my insta, ๐Ÿ“ฑWhatsap : +6014-663-0131 ๐Ÿ“ฑwechat id : herbalidealmy , tinggishopramai bejaya and berkesan,nak tunggu ape lagi?? Jom!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#nhauthorizedstokist #naelofarhijablover #naelofarhijaboriginal #naelofarhijabstockist #nhlovers #naelofar
#ilovenaelofarhijab #naelofarhijab #naelofarhijabutara #naelofarhijabkedah  #naelofarhijabpulaupinang #naelofarhijab #naelofarhijabperda #naelofarhijabsungaipetani #naelofarhijabstockist #cikney #bycikney  #codsungaipetani #codkepalabatas #sayajual #sayajualnaelofarhijab #isabellebyNH #nhteam #nhlovers #nhstockist #nhauthorizedstockist #hijab #shawl #tudungterkini
Nak cuba product kte x? Tinggi dalam waktu kejap 5cm 10day๐Ÿ˜๐Ÿ˜, bole cek my insta, ๐Ÿ“ฑWhatsap : +6014-663-0131 ๐Ÿ“ฑwechat id : herbalidealmy , tinggishopramai bejaya and berkesan,nak tunggu ape lagi?? Jom!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #nhauthorizedstokist  #naelofarhijablover  #naelofarhijaboriginal  #naelofarhijabstockist  #nhlovers  #naelofar  #ilovenaelofarhijab  #naelofarhijab  #naelofarhijabutara  #naelofarhijabkedah  #naelofarhijabpulaupinang  #naelofarhijab  #naelofarhijabperda  #naelofarhijabsungaipetani  #naelofarhijabstockist  #cikney  #bycikney  #codsungaipetani  #codkepalabatas  #sayajual  #sayajualnaelofarhijab  #isabellebyNH  #nhteam  #nhlovers  #nhstockist  #nhauthorizedstockist  #hijab  #shawl  #tudungterkini 
Open order!
SET BLOUSE AND PALLAZO EXTRA SIZE ๐Ÿ‘š
.
Size : 44-48.
Price : RM50 per set.
.
Open order! Sebarang set baju dan seluar boleh mix and match sendiri untuk dapatkan mengikut pilihan hati uols. ๐Ÿ‘š๐Ÿ‘•
.
Wsap 01125578707 for fast respon. Tq๐Ÿ˜˜
.
#bajumurah #setbaju #ootd #ootdfashion #naelofar #tutorial #fatzura #openorder #bajucantik
Open order!
SET BLOUSE AND PALLAZO EXTRA SIZE ๐Ÿ‘š
.
Size : 44-48.
Price : RM50 per set.
.
Open order! Sebarang set baju dan seluar boleh mix and match sendiri untuk dapatkan mengikut pilihan hati uols. ๐Ÿ‘š๐Ÿ‘•
.
Wsap 01125578707 for fast respon. Tq๐Ÿ˜˜
.
#bajumurah #setbaju #ootd #ootdfashion #naelofar #tutorial #fatzura #openorder #bajucantik
Jangan masuk mesin basuh tudung2 cantik anda tu..abisla dik ...cepat rosak nanti...gunala NiqaHijabWash..
.
Semudah ABC...
#rendam #bilas #sidai
.
Whatsapp 019-274 2563 utk sabun tudung anda
.

#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #pencucitudung #sabuntudung #hijabwash #niqahijabwash #naelofar #duckscarves #duckscarvestoletgo #naelofarhijab #tudungmurah #shawlmurah #fareeda #ariani #shawl #tudung #niqahijabwashbysue #sayajualpencucitudung #rendam #bilas #sidai #bawal #tudunglabuh #tudunginstant #shawl2018 #owlbynd #radiusite
Jangan masuk mesin basuh tudung2 cantik anda tu..abisla dik ...cepat rosak nanti...gunala NiqaHijabWash.. . Semudah ABC... #rendam  #bilas  #sidai  . Whatsapp 019-274 2563 utk sabun tudung anda . #niqahijabwash  #niqainstantmagicspray  #pencucitudung  #sabuntudung  #hijabwash  #niqahijabwash  #naelofar  #duckscarves  #duckscarvestoletgo  #naelofarhijab  #tudungmurah  #shawlmurah  #fareeda  #ariani  #shawl  #tudung  #niqahijabwashbysue  #sayajualpencucitudung  #rendam  #bilas  #sidai  #bawal  #tudunglabuh  #tudunginstant  #shawl2018  #owlbynd  #radiusite 
Open order!
SET BLOUSE AND PALLAZO EXTRA SIZE ๐Ÿ‘š
.
Size : 44-48.
Price : RM50 per set.
.
Open order! Sebarang set baju dan seluar boleh mix and match sendiri untuk dapatkan mengikut pilihan hati uols. ๐Ÿ‘š๐Ÿ‘•
.
Wsap 01125578707 for fast respon. Tq๐Ÿ˜˜
.
#bajumurah #setbaju #ootd #ootdfashion #naelofar #tutorial #fatzura #openorder #bajucantik
Buat peminat2 warna yellow mustard 
Warna2 terang yang cukup menawan mata memandang.. Ciri-ciri Material kain:
๐Ÿ’ž100% cotton grade AAA
๐Ÿ’žtidak mudah renyuk ๐Ÿ’žsenang digosok ๐Ÿ’žOpen meter
๐Ÿ’žOpen seragam/sedondon
๐Ÿ’žprinting sharp
๐Ÿ’žTidak luntur.

Wasap 0199543011 
#cottonsongket #SongketPermata #SongketDokoh #SongketPrinted #KainPasangCantik #uum #umt #iium  #redang #terengganu #johor #BajuMuslimah #sayajualkainpasang #jubahmuslimah #jubahmurah #kurungsongket #borongmurah #langkawi #igers #bazarpaknil #Naelofar
Buat peminat2 warna yellow mustard Warna2 terang yang cukup menawan mata memandang.. Ciri-ciri Material kain: ๐Ÿ’ž100% cotton grade AAA ๐Ÿ’žtidak mudah renyuk ๐Ÿ’žsenang digosok ๐Ÿ’žOpen meter ๐Ÿ’žOpen seragam/sedondon ๐Ÿ’žprinting sharp ๐Ÿ’žTidak luntur. Wasap 0199543011 #cottonsongket  #SongketPermata  #SongketDokoh  #SongketPrinted  #KainPasangCantik  #uum  #umt  #iium  #redang  #terengganu  #johor  #BajuMuslimah  #sayajualkainpasang  #jubahmuslimah  #jubahmurah  #kurungsongket  #borongmurah  #langkawi  #igers  #bazarpaknil  #Naelofar 
Hi bawalshawl lovers๐Ÿ’•๐ŸŽ‰ Choose your fav colour of bawal shawl plain, organza or satin we can customize for an additional diamond๐Ÿ˜โœจโœจ .
.
Wahhh bestnyaaa!! Nampak glamour tudung bila ada diamond. Boleh pilih nak FULL, HALF, BEE diamond๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ Sesuai n lebih bergaya nak pakai untuk majlis kenduri kahwin, majlis bertunang atau majlis resepsi. So manaaaa bakal pengantinnnn? Jom order๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.
Place your order now๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
๐Ÿ“ฒ Fast reply : 017 253 0308

#bawalshawl #bawalshawlmurah #fitiyascarves #tudungmurah #tudungbridesmaid #tudungtunang #tudungkahwin #bawaltunang #bawalkahwin #sayajualsayapakai #promosiyes #bazarpaknil #FSagent 
#feedbackbawalshawl #reviewbawalshawl #FSroro #tutorialbawalshawl #naelofar #fattzura #yusufdance
Hi bawalshawl lovers๐Ÿ’•๐ŸŽ‰ Choose your fav colour of bawal shawl plain, organza or satin we can customize for an additional diamond๐Ÿ˜โœจโœจ . . Wahhh bestnyaaa!! Nampak glamour tudung bila ada diamond. Boleh pilih nak FULL, HALF, BEE diamond๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ Sesuai n lebih bergaya nak pakai untuk majlis kenduri kahwin, majlis bertunang atau majlis resepsi. So manaaaa bakal pengantinnnn? Jom order๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Place your order now๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ“ฒ Fast reply : 017 253 0308 #bawalshawl  #bawalshawlmurah  #fitiyascarves  #tudungmurah  #tudungbridesmaid  #tudungtunang  #tudungkahwin  #bawaltunang  #bawalkahwin  #sayajualsayapakai  #promosiyes  #bazarpaknil  #FSagent  #feedbackbawalshawl  #reviewbawalshawl  #FSroro  #tutorialbawalshawl  #naelofar  #fattzura  #yusufdance 
NEW ARRIVAL HELENA โ—โ—
FLUFFY HELENA by Nealofar Hijab
(STOK BARU | SEMI INSTANT )
.
Normal price RM 99.00
.
NOW ONLY RM 40.00
.
Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain)
.
Wasap zyla cepat. 017 3771209
www.wasap.my/60173771209
.
NO BOOKING. .
-korean chiffon material
COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. .
.
POSTAGE EVERY ISNIN, RABU, KHAMIS, JUMAAT, SABTU & AHAD. COD SUNWAY PYRAMID ONLY.
.
.
#sayajual #sayajualNH #tudungmurah 
#tudungterbaru #seribynh #NH #NaelofarHijab #darlinglovebynh #dearlovebyNH #helenabynh #sabah #fantasybynh #sarahbynh #naelofar #hijab #naelofarhijabmurah #redvelvet #malaysia #fattzura #kiranabynh #creamyhelenabynh #naelofarhijabmurah #sarawak #tudung #shawl #shawlmurah #zehrabynh #tudunglofamurah #hajarbynh #crushbynh
NEW ARRIVAL HELENA โ—โ— FLUFFY HELENA by Nealofar Hijab (STOK BARU | SEMI INSTANT ) . Normal price RM 99.00 . NOW ONLY RM 40.00 . Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain) . Wasap zyla cepat. 017 3771209 www.wasap.my/60173771209 . NO BOOKING. . -korean chiffon material COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. . . POSTAGE EVERY ISNIN, RABU, KHAMIS, JUMAAT, SABTU & AHAD. COD SUNWAY PYRAMID ONLY. . . #sayajual  #sayajualNH  #tudungmurah  #tudungterbaru  #seribynh  #NH  #NaelofarHijab  #darlinglovebynh  #dearlovebyNH  #helenabynh  #sabah  #fantasybynh  #sarahbynh  #naelofar  #hijab  #naelofarhijabmurah  #redvelvet  #malaysia  #fattzura  #kiranabynh  #creamyhelenabynh  #naelofarhijabmurah  #sarawak  #tudung  #shawl  #shawlmurah  #zehrabynh  #tudunglofamurah  #hajarbynh  #crushbynh 
NEW ARRIVAL HELENA โ—โ—
FLUFFY HELENA by Nealofar Hijab
(STOK BARU | SEMI INSTANT )
.
Normal price RM 99.00
.
NOW ONLY RM 40.00
.
Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain)
.
Wasap zyla cepat. 017 3771209
www.wasap.my/60173771209
.
NO BOOKING. .
-korean chiffon material
COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. .
.
POSTAGE EVERY ISNIN, RABU, KHAMIS, JUMAAT, SABTU & AHAD. COD SUNWAY PYRAMID ONLY.
.
.
#sayajual #sayajualNH #tudungmurah 
#tudungterbaru #seribynh #NH #NaelofarHijab #darlinglovebynh #dearlovebyNH #helenabynh #sabah #fantasybynh #sarahbynh #naelofar #hijab #naelofarhijabmurah #redvelvet #malaysia #fattzura #kiranabynh #creamyhelenabynh #naelofarhijabmurah #sarawak #tudung #shawl #shawlmurah #zehrabynh #tudunglofamurah #hajarbynh #crushbynh
NEW ARRIVAL HELENA โ—โ— FLUFFY HELENA by Nealofar Hijab (STOK BARU | SEMI INSTANT ) . Normal price RM 99.00 . NOW ONLY RM 40.00 . Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain) . Wasap zyla cepat. 017 3771209 www.wasap.my/60173771209 . NO BOOKING. . -korean chiffon material COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. . . POSTAGE EVERY ISNIN, RABU, KHAMIS, JUMAAT, SABTU & AHAD. COD SUNWAY PYRAMID ONLY. . . #sayajual  #sayajualNH  #tudungmurah  #tudungterbaru  #seribynh  #NH  #NaelofarHijab  #darlinglovebynh  #dearlovebyNH  #helenabynh  #sabah  #fantasybynh  #sarahbynh  #naelofar  #hijab  #naelofarhijabmurah  #redvelvet  #malaysia  #fattzura  #kiranabynh  #creamyhelenabynh  #naelofarhijabmurah  #sarawak  #tudung  #shawl  #shawlmurah  #zehrabynh  #tudunglofamurah  #hajarbynh  #crushbynh 
NEW ARRIVAL HELENA โ—โ—
FLUFFY HELENA by Nealofar Hijab
(STOK BARU | SEMI INSTANT )
.
Normal price RM 99.00
.
NOW ONLY RM 40.00
.
Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain)
.
Wasap zyla cepat. 017 3771209
www.wasap.my/60173771209
.
NO BOOKING. .
-korean chiffon material
COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. .
.
POSTAGE EVERY ISNIN, RABU, KHAMIS, JUMAAT, SABTU & AHAD. COD SUNWAY PYRAMID ONLY.
.
.
#sayajual #sayajualNH #tudungmurah 
#tudungterbaru #seribynh #NH #NaelofarHijab #darlinglovebynh #dearlovebyNH #helenabynh #sabah #fantasybynh #sarahbynh #naelofar #hijab #naelofarhijabmurah #redvelvet #malaysia #fattzura #kiranabynh #creamyhelenabynh #naelofarhijabmurah #sarawak #tudung #shawl #shawlmurah #zehrabynh #tudunglofamurah #hajarbynh #crushbynh
NEW ARRIVAL HELENA โ—โ— FLUFFY HELENA by Nealofar Hijab (STOK BARU | SEMI INSTANT ) . Normal price RM 99.00 . NOW ONLY RM 40.00 . Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain) . Wasap zyla cepat. 017 3771209 www.wasap.my/60173771209 . NO BOOKING. . -korean chiffon material COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. . . POSTAGE EVERY ISNIN, RABU, KHAMIS, JUMAAT, SABTU & AHAD. COD SUNWAY PYRAMID ONLY. . . #sayajual  #sayajualNH  #tudungmurah  #tudungterbaru  #seribynh  #NH  #NaelofarHijab  #darlinglovebynh  #dearlovebyNH  #helenabynh  #sabah  #fantasybynh  #sarahbynh  #naelofar  #hijab  #naelofarhijabmurah  #redvelvet  #malaysia  #fattzura  #kiranabynh  #creamyhelenabynh  #naelofarhijabmurah  #sarawak  #tudung  #shawl  #shawlmurah  #zehrabynh  #tudunglofamurah  #hajarbynh  #crushbynh 
NEW ARRIVAL HELENA โ—โ—
FLUFFY HELENA by Nealofar Hijab
(STOK BARU | SEMI INSTANT )
.
Normal price RM 99.00
.
NOW ONLY RM 40.00
.
Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain)
.
Wasap zyla cepat. 017 3771209
www.wasap.my/60173771209
.
NO BOOKING. .
-korean chiffon material
COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. .
.
POSTAGE EVERY ISNIN, RABU, KHAMIS, JUMAAT, SABTU & AHAD. COD SUNWAY PYRAMID ONLY.
.
.
#sayajual #sayajualNH #tudungmurah 
#tudungterbaru #seribynh #NH #NaelofarHijab #darlinglovebynh #dearlovebyNH #helenabynh #sabah #fantasybynh #sarahbynh #naelofar #hijab #naelofarhijabmurah #redvelvet #malaysia #fattzura #kiranabynh #creamyhelenabynh #naelofarhijabmurah #sarawak #tudung #shawl #shawlmurah #zehrabynh #tudunglofamurah #hajarbynh #crushbynh
NEW ARRIVAL HELENA โ—โ— FLUFFY HELENA by Nealofar Hijab (STOK BARU | SEMI INSTANT ) . Normal price RM 99.00 . NOW ONLY RM 40.00 . Beli 3 helai FREE POSTAGE (Boleh mix dengan design Nealofar lain) . Wasap zyla cepat. 017 3771209 www.wasap.my/60173771209 . NO BOOKING. . -korean chiffon material COPY AUTHENTIC. Yang pertikai harga murah tu, sila pergi ke butik or official website. Saya jual murah2 je, kualiti sama butik. . . POSTAGE EVERY ISNIN, RABU, KHAMIS, JUMAAT, SABTU & AHAD. COD SUNWAY PYRAMID ONLY. . . #sayajual  #sayajualNH  #tudungmurah  #tudungterbaru  #seribynh  #NH  #NaelofarHijab  #darlinglovebynh  #dearlovebyNH  #helenabynh  #sabah  #fantasybynh  #sarahbynh  #naelofar  #hijab  #naelofarhijabmurah  #redvelvet  #malaysia  #fattzura  #kiranabynh  #creamyhelenabynh  #naelofarhijabmurah  #sarawak  #tudung  #shawl  #shawlmurah  #zehrabynh  #tudunglofamurah  #hajarbynh  #crushbynh 
Perbezaan bconfident ADVANCE & bconfident LIMITED ๐Ÿ’‹

Bconfident advance berbeza dr serum bconfident limited edition 2017 sebab bconfident advance berwarna pink dan bconfident limited berwarna kuning cair ๐Ÿ˜
.
.
Bconfident advance bau lebih harum dan pekat bau nye. Serum bconfident advance lebih lembut dan tekstur terus meresap ke dlm kulit payudara berbanding bconfident limited ๐Ÿ˜†
.
.
Formulasi yg berbeza sebab bconfident advance triple keberkesanan nya, jd kesan lebih cpt dan lebih pantas nampak berbanding limited ๐Ÿค—
.
.
Awak dh dptkan bconfident advance belum?rugi sebab serum cpt nampak kesan dan pack juga terhad kita keluarkan. Dapatkan bconfident advance sementara harga masih promosi lg ๐Ÿ˜˜

Whatsapp "BCF ADVANCE" ke 019-3770047

4 org yg terawal akan dpt harga offer best dan free gift RM110
.
#bconfidentMY #serumpayudara #bconfidentmantap #bconfidentlakukeras #breastserum #serumpayudaradanpunggung #originalproduk #sungaibesar #lemonex #dxzy #marykay #tipsmantap #letsdoit #serumviral2017 #dxzy #lemonex #besarkanpayudara #mekapbella #bconfidentsingapore #dianzvitamin #bconfidentbrunei #bconfidentjohor #surekencang #tipscantik #hudabeautyproduk #iklanbconfident #trulooks #trulooksmalaysia #naelofar #bconfidentselangor #promosimurah
Perbezaan bconfident ADVANCE & bconfident LIMITED ๐Ÿ’‹ Bconfident advance berbeza dr serum bconfident limited edition 2017 sebab bconfident advance berwarna pink dan bconfident limited berwarna kuning cair ๐Ÿ˜ . . Bconfident advance bau lebih harum dan pekat bau nye. Serum bconfident advance lebih lembut dan tekstur terus meresap ke dlm kulit payudara berbanding bconfident limited ๐Ÿ˜† . . Formulasi yg berbeza sebab bconfident advance triple keberkesanan nya, jd kesan lebih cpt dan lebih pantas nampak berbanding limited ๐Ÿค— . . Awak dh dptkan bconfident advance belum?rugi sebab serum cpt nampak kesan dan pack juga terhad kita keluarkan. Dapatkan bconfident advance sementara harga masih promosi lg ๐Ÿ˜˜ Whatsapp "BCF ADVANCE" ke 019-3770047 4 org yg terawal akan dpt harga offer best dan free gift RM110 . #bconfidentMY  #serumpayudara  #bconfidentmantap  #bconfidentlakukeras  #breastserum  #serumpayudaradanpunggung  #originalproduk  #sungaibesar  #lemonex  #dxzy  #marykay  #tipsmantap  #letsdoit  #serumviral2017  #dxzy  #lemonex  #besarkanpayudara  #mekapbella  #bconfidentsingapore  #dianzvitamin  #bconfidentbrunei  #bconfidentjohor  #surekencang  #tipscantik  #hudabeautyproduk  #iklanbconfident  #trulooks  #trulooksmalaysia  #naelofar  #bconfidentselangor  #promosimurah 
Amin ya rabbal al Amin~
.
Assalamualaikum semua. Free free jom laa ke butik ita batu kikir
.
Bawal Kekaboo pun ada. Kami jual RM25 sahaja ๐Ÿ˜˜
.
#freegiveaway #giveaway #giveawaybutikita #tudungmurahmalaysia #tudungcantik #tudungkualititinggi
#tudungterbaik #kualapilah #juasseh #bahau #serting #seremban #pearlhaya #pearlhayaori #dhaja #pearhayahq #naelofar #nurkasih #tudungplain #kekaboomurah #mirabellemurah #annaqeenmurah #jubahfloral #jubahmurah #telekungbandungsampaipaqisss
Amin ya rabbal al Amin~ . Assalamualaikum semua. Free free jom laa ke butik ita batu kikir . Bawal Kekaboo pun ada. Kami jual RM25 sahaja ๐Ÿ˜˜ . #freegiveaway  #giveaway  #giveawaybutikita  #tudungmurahmalaysia  #tudungcantik  #tudungkualititinggi  #tudungterbaik  #kualapilah  #juasseh  #bahau  #serting  #seremban  #pearlhaya  #pearlhayaori  #dhaja  #pearhayahq  #naelofar  #nurkasih  #tudungplain  #kekaboomurah  #mirabellemurah  #annaqeenmurah  #jubahfloral  #jubahmurah  #telekungbandungsampaipaqisss 
PROMOSI 5 BOTOL RM100 FREE POS SELURUH MALAYSIA. PAKEJ AGEN HANYA RM320 Untuk 20botol.Jom wasap ke www.wasap.my/60139097825/MABPromo
.
.
#MaajunAnggunBistari dirumuskan untuk 'repair' dalaman wanita terutama yg sudah berkahwin. .
.
Bila kali terakhir awak 'service' dalaman terutama rahim awak selepas bersalin?
.
.
6 bulan yang lalu?
3 tahun yang lalu atau 5 tahun sudah pun berlalu?
.
.
Apa kata cuba amalkan cicip #MAB nak? .
.
#MAB #MaajunAnggunBistari #maajunanggunbistariuntukwanita #maajunanggunbistarioriginal #isterianggunsuamiterpegun #shawl #naelofarinspired #naelofar #maajunhomemade
PROMOSI 5 BOTOL RM100 FREE POS SELURUH MALAYSIA. PAKEJ AGEN HANYA RM320 Untuk 20botol.Jom wasap ke www.wasap.my/60139097825/MABPromo . . #MaajunAnggunBistari  dirumuskan untuk 'repair' dalaman wanita terutama yg sudah berkahwin. . . Bila kali terakhir awak 'service' dalaman terutama rahim awak selepas bersalin? . . 6 bulan yang lalu? 3 tahun yang lalu atau 5 tahun sudah pun berlalu? . . Apa kata cuba amalkan cicip #MAB  nak? . . #MAB  #MaajunAnggunBistari  #maajunanggunbistariuntukwanita  #maajunanggunbistarioriginal  #isterianggunsuamiterpegun  #shawl  #naelofarinspired  #naelofar  #maajunhomemade 
Maya Karin, sang dewi Malaysia sebenar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
ยฉ @maya_karin .
Untuk lebih banyak inspirasi wanita, layari dewimalaysia.com
Maya Karin, sang dewi Malaysia sebenar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ยฉ @maya_karin . Untuk lebih banyak inspirasi wanita, layari dewimalaysia.com
๐Ÿ› STOCK UPDATE ๐Ÿ›
.
๐ŸŒธ Crush by Naelofar Hijab ๐ŸŒธ
.
Available at Dania Nabila Boutique ( SWIPE LEFT )
.
NORMAL PRICE : MYR 89/-
SPECIAL PRICE : MYR 75.60/-
.
How to Purchase ?
.
1) Walk in to Dania Nabila Boutique (Next to Chong Choon Cafe, Jln Padungan, Kuching)
2) Whatsapp 019 841 4420 / 013 212 0060 for ONLINE purchase (We will deliver it to you by COD/by postage)
3) For Semenanjung Malaysia, you can get it from Norazura Boutique
.
*whatsapp us to get special price
.
#naelofarhijab #naelofarhijabkuching #danianabilaboutique #nhtruelover #naelofar
๐Ÿ› STOCK UPDATE ๐Ÿ› . ๐ŸŒธ Crush by Naelofar Hijab ๐ŸŒธ . Available at Dania Nabila Boutique ( SWIPE LEFT ) . NORMAL PRICE : MYR 89/- SPECIAL PRICE : MYR 75.60/- . How to Purchase ? . 1) Walk in to Dania Nabila Boutique (Next to Chong Choon Cafe, Jln Padungan, Kuching) 2) Whatsapp 019 841 4420 / 013 212 0060 for ONLINE purchase (We will deliver it to you by COD/by postage) 3) For Semenanjung Malaysia, you can get it from Norazura Boutique . *whatsapp us to get special price . #naelofarhijab  #naelofarhijabkuching  #danianabilaboutique  #nhtruelover  #naelofar 
READYSTOCK LIPSTICK
SEMI MATTE IN CRUSHED BERRY
.
.
Apa keistimewaan lipstick ni??๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
. ~mengandungi bahan-bahan seperti minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembapkan bibir .
.
~Gincu Gel yang memberikan kebaikan pemakaian tahan lama tanpa mengeringkan bibir
.
~Formula yang lembut seumpama baldu .
.
~menggunakan teknologi mikrosfera gel terkini untuk mencipta warna kaya yang menawan .
.
~ tahan lama sehingga beberapa jam tanpa mengeringkan bibir atau tampak kering .
.
~Dengan penggunaan โ€œTeknologi Cushion Matrixโ€ terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna
.
jadi untuk abang-abang yg nak beli brg utk surprisekan mak, wife atau girlfriend, boleh dapatkan rundingan dari Eca sendiri

Jom dapatkan...
Skincare Class โœ”PERCUMA
Mekap Class โœ” PERCUMA
Lipstick Party โœ” PERCUMA
Rundingan Kulit โœ” PERCUMA
Rundingan Kecantikkan โœ” PERCUMA
.
OMG semua PERCUMA??? yess..jom whatsapp eca 
019-3661572
019-3661572
.
โคโคECAโคโค
independent beauty consultant mary kay
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah  #marykayperak
#noradanish #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #malaysia #malaywedding #uia #uitm #upm
READYSTOCK LIPSTICK SEMI MATTE IN CRUSHED BERRY . . Apa keistimewaan lipstick ni??๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . ~mengandungi bahan-bahan seperti minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembapkan bibir . . ~Gincu Gel yang memberikan kebaikan pemakaian tahan lama tanpa mengeringkan bibir . ~Formula yang lembut seumpama baldu . . ~menggunakan teknologi mikrosfera gel terkini untuk mencipta warna kaya yang menawan . . ~ tahan lama sehingga beberapa jam tanpa mengeringkan bibir atau tampak kering . . ~Dengan penggunaan โ€œTeknologi Cushion Matrixโ€ terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna . jadi untuk abang-abang yg nak beli brg utk surprisekan mak, wife atau girlfriend, boleh dapatkan rundingan dari Eca sendiri Jom dapatkan... Skincare Class โœ”PERCUMA Mekap Class โœ” PERCUMA Lipstick Party โœ” PERCUMA Rundingan Kulit โœ” PERCUMA Rundingan Kecantikkan โœ” PERCUMA . OMG semua PERCUMA??? yess..jom whatsapp eca 019-3661572 019-3661572 . โคโคECAโคโค independent beauty consultant mary kay . #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha  #gebugebasdengankechaa  #setjerawat  #marykay  #marykayrawang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #markayselangor  #marykayjohor  #marykayselangor  #marykaykl  #marykaysarawak  #marykaysabah  #marykayperak  #noradanish  #neelofa  #ajscreamer  #lofatah  #naelofar  #malaysia  #malaywedding  #uia  #uitm  #upm 
๐Ÿ› CLEARANCE SALE ๐Ÿ›
.
๐ŸŒธ Babes & Basic - V Awning - by Naelofar Hijab ๐ŸŒธ
.
Available at Dania Nabila Boutique
.
NORMAL PRICE : MYR 55/-
PROMO PRICE : MYR 44/-( 3 FOR RM 120/-)
.
How to Purchase ?
.
1) Walk in to Dania Nabila Boutique (Next to Chong Choon Cafe, Jln Padungan, Kuching)
2) Whatsapp 019 841 4420 / 013 212 0060 for ONLINE purchase (We will deliver it to you by COD/by postage)
3) For Semenanjung Malaysia, you can get it from Norazura Boutique
.
*whatsapp us to get special price
.
#naelofarhijab #naelofarhijabkuching #danianabilaboutique #nhtruelover #naelofar
๐Ÿ› CLEARANCE SALE ๐Ÿ› . ๐ŸŒธ Babes & Basic - V Awning - by Naelofar Hijab ๐ŸŒธ . Available at Dania Nabila Boutique . NORMAL PRICE : MYR 55/- PROMO PRICE : MYR 44/-( 3 FOR RM 120/-) . How to Purchase ? . 1) Walk in to Dania Nabila Boutique (Next to Chong Choon Cafe, Jln Padungan, Kuching) 2) Whatsapp 019 841 4420 / 013 212 0060 for ONLINE purchase (We will deliver it to you by COD/by postage) 3) For Semenanjung Malaysia, you can get it from Norazura Boutique . *whatsapp us to get special price . #naelofarhijab  #naelofarhijabkuching  #danianabilaboutique  #nhtruelover  #naelofar 
NAK HILANGKAN JERAGAT DAN NAK CERAH kan??
.
.
๐Ÿค”History peeling product atau masalah jerawat sesuai x pakai set ni?
.
.
Untuk pengguna peeling product, actually sgt bagus untuk gunakan set Melacep Plus+ ni especially anda yg berusia 30 tahun keatas sebb anda berpotensi besar untuk ada jeragat kerana lapisan epidermis telah nipis. .
.
Ingat, jeragat takbole hilang, hanya pudar. So, kalau ada skincare yg boleh hilangkan jeragat dalam masa beberapa hari actually lapisan epidermis anda yg terhakis. Dan percayalah jeragat tu yes akan hilang sekelip mata tapi once anda stop pakai skincare yg ada chemical tinggi tu, jeragat akan lebih teruk sbb spanjang anda hakis kulit tu jeragat telah terbentuk dgn banyk dibawah lapisan epidermis

Tapi dengan Melacep ni mampu menyelesaikan masalah korang ni taw๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Love,
Kekcha
Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah  #marykayperak
#noradanish #neelofa #ajscreamer #naelofar #malaysia #malaywedding
NAK HILANGKAN JERAGAT DAN NAK CERAH kan?? . . ๐Ÿค”History peeling product atau masalah jerawat sesuai x pakai set ni? . . Untuk pengguna peeling product, actually sgt bagus untuk gunakan set Melacep Plus+ ni especially anda yg berusia 30 tahun keatas sebb anda berpotensi besar untuk ada jeragat kerana lapisan epidermis telah nipis. . . Ingat, jeragat takbole hilang, hanya pudar. So, kalau ada skincare yg boleh hilangkan jeragat dalam masa beberapa hari actually lapisan epidermis anda yg terhakis. Dan percayalah jeragat tu yes akan hilang sekelip mata tapi once anda stop pakai skincare yg ada chemical tinggi tu, jeragat akan lebih teruk sbb spanjang anda hakis kulit tu jeragat telah terbentuk dgn banyk dibawah lapisan epidermis Tapi dengan Melacep ni mampu menyelesaikan masalah korang ni taw๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Love, Kekcha Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia 019-3661572 . . #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha  #gebugebasdengankechaa  #setjerawat  #marykay  #marykayrawang  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #markayselangor  #marykayjohor  #marykayselangor  #marykaykl  #marykaysarawak  #marykaysabah  #marykayperak  #noradanish  #neelofa  #ajscreamer  #naelofar  #malaysia  #malaywedding 
Swarovskiยฎ BUTTERFLY CutePin by Wirdoraยฎ
โ€ข
Assalamualaikum & Good Morning!!
โœจ BUTTERFLY CutePin | RM18 โœจ
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ contact us to order k ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
#letsMEGHELIPPPโœจโœจโœจ
#WIRDORAยฎ #WirdoraWarrior
#hijabpin #hijabbrooch #Wirdorapin
#WEA_KotaBharu_Tumpat #W111MY
#anauthorizedagentKOTABHARUTUMPAT
#crystalsfromSWAROVSKIยฎ #swarovski #original #authentic #ariani #naelofar #naelofarhijab #bokitta #bokittahijab #nenggeulis #alhumaira #alyasarah #dUCkscarf #fareeda #BawalExclusive #BawalRatu #arzu #telekungsitikhadijah
Swarovskiยฎ BUTTERFLY CutePin by Wirdoraยฎ โ€ข Assalamualaikum & Good Morning!! โœจ BUTTERFLY CutePin | RM18 โœจ . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ contact us to order k ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฉ โ€ข #letsMEGHELIPPP โœจโœจโœจ #WIRDORA ยฎ #WirdoraWarrior  #hijabpin  #hijabbrooch  #Wirdorapin  #WEA_KotaBharu_Tumpat  #W111MY  #anauthorizedagentKOTABHARUTUMPAT  #crystalsfromSWAROVSKI ยฎ #swarovski  #original  #authentic  #ariani  #naelofar  #naelofarhijab  #bokitta  #bokittahijab  #nenggeulis  #alhumaira  #alyasarah  #dUCkscarf  #fareeda  #BawalExclusive  #BawalRatu  #arzu  #telekungsitikhadijah 
[FLUFFY] #helenabynh exclusive for #redvelvet
.
LIMITED STOCK AVAILABLE .
RM 99 exclude postage
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp or DM for online order :
https://www.wasap.my/60194781804
.
๐Ÿ“Location : Vanilla Vendor
Ground Floor 
Jalan Medan Pusat 2c,
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi,
Selangor.
(BANGI SENTRAL)

landmark: sebelah 7e dan sebaris Restaurant Mohd Chan
.
#vanillavendorbangi
#vanillavendorcatalouge 
#bangisentral
#naelofarhijabauthorizedstockist 
#nhauthorizedstockist 
#naelofarhijabbangi 
#naelofarhijabbangisentral 
#naelofarhijaboriginal
#fluffybynh 
#naelofar
#naelofarhijablovers
[FLUFFY] #helenabynh  exclusive for #redvelvet  . LIMITED STOCK AVAILABLE . RM 99 exclude postage . ๐Ÿ“ฑWhatsapp or DM for online order : https://www.wasap.my/60194781804 . ๐Ÿ“Location : Vanilla Vendor Ground Floor Jalan Medan Pusat 2c, Seksyen 9, Bandar Baru Bangi, Selangor. (BANGI SENTRAL) landmark: sebelah 7e dan sebaris Restaurant Mohd Chan . #vanillavendorbangi  #vanillavendorcatalouge  #bangisentral  #naelofarhijabauthorizedstockist  #nhauthorizedstockist  #naelofarhijabbangi  #naelofarhijabbangisentral  #naelofarhijaboriginal  #fluffybynh  #naelofar  #naelofarhijablovers 
[MILKY] #helenabynh exclusive for #redvelvet
.
LIMITED STOCK AVAILABLE
.
RM 79 exclude postage
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp or DM for online order :
https://www.wasap.my/60194781804
.
๐Ÿ“Location : Vanilla Vendor
Ground Floor 
Jalan Medan Pusat 2c,
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi,
Selangor.
(BANGI SENTRAL)

landmark: sebelah 7e dan sebaris Restaurant Mohd Chan
.
#vanillavendorbangi
#vanillavendorcatalouge 
#bangisentral
#naelofarhijabauthorizedstockist 
#nhauthorizedstockist 
#naelofarhijabbangi 
#naelofarhijabbangisentral 
#naelofarhijaboriginal
#milkybynh 
#naelofar
#naelofarhijablovers
[MILKY] #helenabynh  exclusive for #redvelvet  . LIMITED STOCK AVAILABLE . RM 79 exclude postage . ๐Ÿ“ฑWhatsapp or DM for online order : https://www.wasap.my/60194781804 . ๐Ÿ“Location : Vanilla Vendor Ground Floor Jalan Medan Pusat 2c, Seksyen 9, Bandar Baru Bangi, Selangor. (BANGI SENTRAL) landmark: sebelah 7e dan sebaris Restaurant Mohd Chan . #vanillavendorbangi  #vanillavendorcatalouge  #bangisentral  #naelofarhijabauthorizedstockist  #nhauthorizedstockist  #naelofarhijabbangi  #naelofarhijabbangisentral  #naelofarhijaboriginal  #milkybynh  #naelofar  #naelofarhijablovers 
[CREAMY] #helenabynh exclusive for #redvelvet
.
LIMITED STOCK AVAILABLE .
RM 89 exclude postage
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp or DM for online order :
https://www.wasap.my/60194781804
.
๐Ÿ“Location : Vanilla Vendor
Ground Floor 
Jalan Medan Pusat 2c,
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi,
Selangor.
(BANGI SENTRAL)

landmark: sebelah 7e dan sebaris Restaurant Mohd Chan
.
#vanillavendorbangi
#vanillavendorcatalouge 
#bangisentral
#naelofarhijabauthorizedstockist 
#nhauthorizedstockist 
#naelofarhijabbangi 
#naelofarhijabbangisentral 
#naelofarhijaboriginal
#creamybynh 
#naelofar
#naelofarhijablovers
#astroria104 
#helenaredvelvet
#nhyes2017
[CREAMY] #helenabynh  exclusive for #redvelvet  . LIMITED STOCK AVAILABLE . RM 89 exclude postage . ๐Ÿ“ฑWhatsapp or DM for online order : https://www.wasap.my/60194781804 . ๐Ÿ“Location : Vanilla Vendor Ground Floor Jalan Medan Pusat 2c, Seksyen 9, Bandar Baru Bangi, Selangor. (BANGI SENTRAL) landmark: sebelah 7e dan sebaris Restaurant Mohd Chan . #vanillavendorbangi  #vanillavendorcatalouge  #bangisentral  #naelofarhijabauthorizedstockist  #nhauthorizedstockist  #naelofarhijabbangi  #naelofarhijabbangisentral  #naelofarhijaboriginal  #creamybynh  #naelofar  #naelofarhijablovers  #astroria104  #helenaredvelvet  #nhyes2017 
Khasiat herba daun rerama. Gabungan akar , batang dan daun pastinya mengembirakan anda. Kongsi kepada yg memerlukan. #daunrerama
#butterflytea
#kanser
#darahtinggi
#kencingmanis
#sihat
#penawar
#rerama
#herba
#naelofar
#sitinorhaliza
#agenwanted
#teh
#tv3
Kini ayah semakin sihat dan bertenaga.  Amalan minuman daun rerama  #daunrerama
#butterflytea
#kanser
#darahtinggi
#kencingmanis
#sihat
#penawar
#rerama
#herba
#naelofar
#sitinorhaliza
#agenwanted
#teh
#tv3
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
OSTEMATRIX BANTU MASALAH KEJANG KAKI, SAKIT GIGI & SAKIT BADAN KETIKA HAMIL.
.
Normal lah bagi waktu hamil alami kejang kaki, sakit gigi dan sakit badan. Dia punya sakit tu, hanya Allah yang tahu. Lagi kalau kena kejang kaki @ simpul biawak, boleh bawak meraung tengah malam ๐Ÿ˜ญ
.
Dengan Ostematrix Shaklee, hanya 4 biji setiap malam, inshaAllah segala masalah di atas dapat dikurangkan. Banyak testimoni berpuas hati dengan Ostematrix. "Pil susu" paling bagus membekalkan kalsium.
.
"Makan Ostematrix, tak rugi. Sumber kalsium yang hebat"
.
Alhamdulillah.
.
Jom wasap saya 0137843786 untuk info lanjut...
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#ostematrixshakleemura
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb . OSTEMATRIX BANTU MASALAH KEJANG KAKI, SAKIT GIGI & SAKIT BADAN KETIKA HAMIL. . Normal lah bagi waktu hamil alami kejang kaki, sakit gigi dan sakit badan. Dia punya sakit tu, hanya Allah yang tahu. Lagi kalau kena kejang kaki @ simpul biawak, boleh bawak meraung tengah malam ๐Ÿ˜ญ . Dengan Ostematrix Shaklee, hanya 4 biji setiap malam, inshaAllah segala masalah di atas dapat dikurangkan. Banyak testimoni berpuas hati dengan Ostematrix. "Pil susu" paling bagus membekalkan kalsium. . "Makan Ostematrix, tak rugi. Sumber kalsium yang hebat" . Alhamdulillah. . Jom wasap saya 0137843786 untuk info lanjut... . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #ostematrixshakleemura