an online Instagram web viewer

#nars medias

Photos

몇 년째 사용중인 립들.
하지만 여기서 바르고 다니면 더 어리게 봐서 정작 요즘엔 손도 못 대는 아이들💄
몇 년째 사용중인 립들. 하지만 여기서 바르고 다니면 더 어리게 봐서 정작 요즘엔 손도 못 대는 아이들💄
Сияющие- нежный  свадебный макияж  для прекрасной Невесты 👰🏻 Гульназ #hairstyle @kimastylist #shine #hudabeauty #kyliejenner #makeup_bibonya_beauty #samerkhouzami #hudabeauty #makeupartist @1minutemakeup #1minutemakeup @makeup_clips #makeup_clips @makegirlz #makegirlz @makeupvideoss #anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhills #makeupvideoss  #maisonsamerkhouzami  #look #skteam #skgiveback #bride  @1minutemakeup #1minutemakeup  @allmodernmakeup @hudabeauty @anastasiabeverlyhills @makeupforeverofficial @kyliecosmetics @kyliecosmetics @tomford @lauramercier @bobbibrown @mac  @shikstudio #kyliejenner #kyliecosmetics  #bobbibrown #lauramercier #tomford @narsissist #nars #hudabeauty #hudabeautyhighlighter #hudabeautypalette #hudabeautyliquidmatte #anastasiabeverlyhillsglowkit #glowkit #anastasiabeverlyhillsrenaissancepalette #renaissancepalette
Сияющие- нежный свадебный макияж для прекрасной Невесты 👰🏻 Гульназ #hairstyle  @kimastylist #shine  #hudabeauty  #kyliejenner  #makeup_bibonya_beauty  #samerkhouzami  #hudabeauty  #makeupartist  @1minutemakeup #1minutemakeup  @makeup_clips #makeup_clips  @makegirlz #makegirlz  @makeupvideoss #anastasiabeverlyhills  #anastasiabeverlyhills  #makeupvideoss  #maisonsamerkhouzami  #look  #skteam  #skgiveback  #bride  @1minutemakeup #1minutemakeup  @allmodernmakeup @hudabeauty @anastasiabeverlyhills @makeupforeverofficial @kyliecosmetics @kyliecosmetics @tomford @lauramercier @bobbibrown @mac @shikstudio #kyliejenner  #kyliecosmetics  #bobbibrown  #lauramercier  #tomford  @narsissist #nars  #hudabeauty  #hudabeautyhighlighter  #hudabeautypalette  #hudabeautyliquidmatte  #anastasiabeverlyhillsglowkit  #glowkit  #anastasiabeverlyhillsrenaissancepalette  #renaissancepalette 
O delineado gatinho nunca sai de moda!
-
-
-
-
#makeupartist #makeup #makeuptutorial #bridalmakeup #ilike #maquiagem #marykay #nars #mac #delineado #vult #tracta #eudora #natura #perfect #luxo #classico #job #nix
Tuesday sweater weather it's so cold today ❄️❄️❄️ #Tuesday #selfie #makeup #blonde #girl #nars #maccosmetics #hudabeauty #lashes #brows #goodvibes #snapchat #filter
・
明日から3日間初めての実習💉みんなで頑張ろうね💥
写真はダイスキなモモと\♡/
#instgram 
#instagood 
#instalove 
#いいね返し
#いいね欲しい
#いいね
#いいねした人全員フォローする 
#nars 
#看護師の卵
#brownfox
.
.
Fenomena color BROWN FOX menjadi tarikan utk pencinta Lipmatte/Lipstick di Malaysia sekarang ni . 😍

Brown Fox adalah salah satu color dari Amoura Lipstick yg sangat hot & gojes uolsss . Tolong! Tolong eh!! Tolong tengok gambar2 dari customer Amoura yg memakai Brown Fox , serius lah weh memang cantik2 , masuk je dengan semua jenis tona kulit korang . 😘😉 Haa , jom berAmoura dengan kami . Rugi tau tak cuba Amoura Lipmatte yg sangat best kat Asia sekarang ni 😘
.
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑
Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌

Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉
Nak oder whatapp jaz ~0175213117

#amouracosmetic  #Wudhufriendly #waterproofseries #eyekit #metallicedition #ombretto #hudabeauty #Kyliecosmetics #nyx #maccosmetics #nars #anastasia #rosetyara #vevious #iflawless #glamrosegold #dyxycosmetic #alisa #trulooksmalaysia #makeupforever #tarte #bihancosmetic #honeybeevanom #katvond #famecosmetics #toofacedcosmetics #sobellacosmetics #sephora
#brownfox  . . Fenomena color BROWN FOX menjadi tarikan utk pencinta Lipmatte/Lipstick di Malaysia sekarang ni . 😍 Brown Fox adalah salah satu color dari Amoura Lipstick yg sangat hot & gojes uolsss . Tolong! Tolong eh!! Tolong tengok gambar2 dari customer Amoura yg memakai Brown Fox , serius lah weh memang cantik2 , masuk je dengan semua jenis tona kulit korang . 😘😉 Haa , jom berAmoura dengan kami . Rugi tau tak cuba Amoura Lipmatte yg sangat best kat Asia sekarang ni 😘 . . Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑 Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌 Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉 Nak oder whatapp jaz ~0175213117 #amouracosmetic  #Wudhufriendly  #waterproofseries  #eyekit  #metallicedition  #ombretto  #hudabeauty  #Kyliecosmetics  #nyx  #maccosmetics  #nars  #anastasia  #rosetyara  #vevious  #iflawless  #glamrosegold  #dyxycosmetic  #alisa  #trulooksmalaysia  #makeupforever  #tarte  #bihancosmetic  #honeybeevanom  #katvond  #famecosmetics  #toofacedcosmetics  #sobellacosmetics  #sephora 
Kan dah cakap Lip Matte Amoura sesuai dgn semua tona warna kulit. Apa lagi grab cepat Dusty Rose dari Wuduk Friendly Series kami ni uolls 😘 #amouracosmetics #amouracosmetics #amouracosmeticssubangjaya #amouracosmeticsnilai #noradanish #lipmatte #amouralovers #kylielipkit #hudabeauty #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #kyliejenner #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #makeover
Kan dah cakap Lip Matte Amoura sesuai dgn semua tona warna kulit. Apa lagi grab cepat Dusty Rose dari Wuduk Friendly Series kami ni uolls 😘 #amouracosmetics  #amouracosmetics  #amouracosmeticssubangjaya  #amouracosmeticsnilai  #noradanish  #lipmatte  #amouralovers  #kylielipkit  #hudabeauty  #lipstick  #lipcream  #matte  #mua  #makeup  #kyliejenner  #lip  #lipmatte  #nyx  #mac  #maccosmetics  #nars  #anastasiabeverlyhills  #lips  #colourpop  #lasplash  #faceoftheday  #makeupmafia  #makeupaddict  #shimmer  #blush  #bronzer  #makeover 
Сияющие- нежный  свадебный макияж  для прекрасной Невесты 👰🏻 Гульназ #hairstyle @kimastylist #shine #hudabeauty #kyliejenner #makeup_bibonya_beauty #samerkhouzami #hudabeauty #makeupartist @1minutemakeup #1minutemakeup @makeup_clips #makeup_clips @makegirlz #makegirlz @makeupvideoss #anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhills #makeupvideoss  #maisonsamerkhouzami  #look #skteam #skgiveback #bride  @1minutemakeup #1minutemakeup  @allmodernmakeup @hudabeauty @anastasiabeverlyhills @makeupforeverofficial @kyliecosmetics @kyliecosmetics @tomford @lauramercier @bobbibrown @mac  @shikstudio #kyliejenner #kyliecosmetics  #bobbibrown #lauramercier #tomford @narsissist #nars #hudabeauty #hudabeautyhighlighter #hudabeautypalette #hudabeautyliquidmatte #anastasiabeverlyhillsglowkit #glowkit #anastasiabeverlyhillsrenaissancepalette #renaissancepalette
Сияющие- нежный свадебный макияж для прекрасной Невесты 👰🏻 Гульназ #hairstyle  @kimastylist #shine  #hudabeauty  #kyliejenner  #makeup_bibonya_beauty  #samerkhouzami  #hudabeauty  #makeupartist  @1minutemakeup #1minutemakeup  @makeup_clips #makeup_clips  @makegirlz #makegirlz  @makeupvideoss #anastasiabeverlyhills  #anastasiabeverlyhills  #makeupvideoss  #maisonsamerkhouzami  #look  #skteam  #skgiveback  #bride  @1minutemakeup #1minutemakeup  @allmodernmakeup @hudabeauty @anastasiabeverlyhills @makeupforeverofficial @kyliecosmetics @kyliecosmetics @tomford @lauramercier @bobbibrown @mac @shikstudio #kyliejenner  #kyliecosmetics  #bobbibrown  #lauramercier  #tomford  @narsissist #nars  #hudabeauty  #hudabeautyhighlighter  #hudabeautypalette  #hudabeautyliquidmatte  #anastasiabeverlyhillsglowkit  #glowkit  #anastasiabeverlyhillsrenaissancepalette  #renaissancepalette 
Congratulations to the blushing bride! Thanks for using #PrimaLash on your big day 👸🏻
@Regrann from @shadesbyamr -  TB to my beautiful bride🌸 soft glam just what she had requested. @slawawalczakphotography @so.az_ 
@hudabeauty bombshell on the lips 
@primalash_lashes  on the lashes 
#bridal #bride #makeup #lashes #kevinaucoin #nars #narsfoundation #glam #zoeva #morphe - #regrann  #primalash
White Eyeliner
Harga Rm8

Sape rasa nak nmpak kelainan kat mata dye... Jom serlahkan mata anda dengan white eyeliner u ollz!! putih2 kan sikit bahagian mata anda dengan warna putih suci tu.. hihihii!! Whatsapp/Telegram 
012 7885247

#makeupbase #makeupmurahmurah #liptint #foundation #nars #hudabeauty #hudabeautyeyeshadow #lipstick #eyeliner #makeupcopyori #makeupgredAAA
💁🏻💸💸💸💸💸~~ สั่งซื้อสินค้าได้ที่
💟 http://m.me/orderultimateofficial
🆔 noodeenapathonn (📲LINE)
🆔 Ampimploy9 (📱LINE)
🎦ig : order_ultimateshop

#oederultimate #cosmetics #makeup #lipstick #blushon #brush #ของแท้ #คสอ #เครื่องสำอาง #เครื่องสำอางค์ #เครื่องสำอางของแท้ #เครื่องสำอางนำเข้าจากต่างประเทศ #นำเข้าจากต่างประเทศ #mac #nars #toofaced #zoeva #hourglass #benefits #charlottetilbury #anastasiabeverlyhills #nyx #urbandecay #tarte #sephora #sbn #siambrandname #kyliecosmetics
💁🏻💸💸💸💸💸~~ สั่งซื้อสินค้าได้ที่ 💟 http://m.me/orderultimateofficial 🆔 noodeenapathonn (📲LINE) 🆔 Ampimploy9 (📱LINE) 🎦ig : order_ultimateshop #oederultimate  #cosmetics  #makeup  #lipstick  #blushon  #brush  #ของแท ้ #คสอ  #เคร ื่องสำอาง #เคร ื่องสำอางค์ #เคร ื่องสำอางของแท้ #เคร ื่องสำอางนำเข้าจากต่างประเทศ #นำเข ้าจากต่างประเทศ #mac  #nars  #toofaced  #zoeva  #hourglass  #benefits  #charlottetilbury  #anastasiabeverlyhills  #nyx  #urbandecay  #tarte  #sephora  #sbn  #siambrandname  #kyliecosmetics 
🎀
.
今日の手抜きメイク💓
.
✔NARS
デュアルインテンシティーアイシャドー
1929のラメを上下に付けて
キラキラカラーレスメイク🙆💕
ハーフ系のカラコンの時に
手抜きしたい時はラメシャドウで
ぱぱっと仕上げちゃいます💓
輝き方が凄く繊細で上品っぽいのに
サイバーっぽくて😭❣️
今度NARSの他のカラーと
グラデーションにして楽しみたい💕
.
✔ラブライナー ブラウン
✔第3のマスカラ ブラック
.
カラコンはデコラティブアイズ
No.1フォーエバードリーマー
.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
#メイク#今日のメイク#コスメ
#美容#プチプラ#プチプラコスメ
#デパコス#NARS#ナーズ#ハーフ
#デュアルインテンシティーアイシャドー
#第3のマスカラ#ラブライナー
#デコラティブアイズ#ハーフカラコン
#カラコン#まつげ#まつ毛#ハーフメイク
#ハイトーン#ハイトーンカラー
🎀 . 今日の手抜きメイク💓 . ✔NARS デュアルインテンシティーアイシャドー 1929のラメを上下に付けて キラキラカラーレスメイク🙆💕 ハーフ系のカラコンの時に 手抜きしたい時はラメシャドウで ぱぱっと仕上げちゃいます💓 輝き方が凄く繊細で上品っぽいのに サイバーっぽくて😭❣️ 今度NARSの他のカラーと グラデーションにして楽しみたい💕 . ✔ラブライナー ブラウン ✔第3のマスカラ ブラック . カラコンはデコラティブアイズ No.1フォーエバードリーマー . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - #メイク #今日のメイク #コスメ  #美容 #プチプラ #プチプラコスメ  #デパコス #NARS #ナーズ #ハーフ  #デュアルインテンシティーアイシャドー  #第3のマスカラ #ラブライナー  #デコラティブアイズ #ハーフカラコン  #カラコン #まつげ #まつ毛 #ハーフメイク  #ハイトーン #ハイトーンカラー 
Blonde Ambition
.
.
.
@anastasiabeverlyhills Subculture and Dipbrow
@maccosmeticsuk Studio Fix Fluid
@narsissist Radiant Creamy Concealer and Vientiane
@coverfx Custom Enhancer Drops
.
Hair by Nikki @thehairboutique814
Blonde Ambition . . . @anastasiabeverlyhills Subculture and Dipbrow @maccosmeticsuk Studio Fix Fluid @narsissist Radiant Creamy Concealer and Vientiane @coverfx Custom Enhancer Drops . Hair by Nikki @thehairboutique814
#brownfox
.
.
Fenomena color BROWN FOX menjadi tarikan utk pencinta Lipmatte/Lipstick di Malaysia sekarang ni . 😍

Brown Fox adalah salah satu color dari Amoura Lipstick yg sangat hot & gojes uolsss . Tolong! Tolong eh!! Tolong tengok gambar2 dari customer Amoura yg memakai Brown Fox , serius lah weh memang cantik2 , masuk je dengan semua jenis tona kulit korang . 😘😉 Haa , jom berAmoura dengan kami . Rugi tau tak cuba Amoura Lipmatte yg sangat best kat Asia sekarang ni 😘
.
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑
Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌

Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉
Nak oder whatapp jaz ~0175213117

#amouracosmetic  #Wudhufriendly #waterproofseries #eyekit #metallicedition #ombretto #hudabeauty #Kyliecosmetics #nyx #maccosmetics #nars #anastasia #rosetyara #vevious #iflawless #glamrosegold #dyxycosmetic #alisa #trulooksmalaysia #makeupforever #tarte #bihancosmetic #honeybeevanom #katvond #famecosmetics #toofacedcosmetics #sobellacosmetics #sephora
#brownfox  . . Fenomena color BROWN FOX menjadi tarikan utk pencinta Lipmatte/Lipstick di Malaysia sekarang ni . 😍 Brown Fox adalah salah satu color dari Amoura Lipstick yg sangat hot & gojes uolsss . Tolong! Tolong eh!! Tolong tengok gambar2 dari customer Amoura yg memakai Brown Fox , serius lah weh memang cantik2 , masuk je dengan semua jenis tona kulit korang . 😘😉 Haa , jom berAmoura dengan kami . Rugi tau tak cuba Amoura Lipmatte yg sangat best kat Asia sekarang ni 😘 . . Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑 Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌 Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉 Nak oder whatapp jaz ~0175213117 #amouracosmetic  #Wudhufriendly  #waterproofseries  #eyekit  #metallicedition  #ombretto  #hudabeauty  #Kyliecosmetics  #nyx  #maccosmetics  #nars  #anastasia  #rosetyara  #vevious  #iflawless  #glamrosegold  #dyxycosmetic  #alisa  #trulooksmalaysia  #makeupforever  #tarte  #bihancosmetic  #honeybeevanom  #katvond  #famecosmetics  #toofacedcosmetics  #sobellacosmetics  #sephora 
내 최애 돌체비타 제인 중에 제인과 아직 개시 안한 토프
제인은 뭔가 더 쨍한 오렌지처럼 나왔는데 안저럼

#인천 #집스타그램 #직장인 #직장인스타그램 #화장품 #화장품스타그램 #수집가 #화장품수집 #취미생활 #콜렉터 #코덕 #코스메틱 #cosmetics #립덕 #립스틱 #나스 #nars #맥 #mac #제인 #토프 #나스제인 #맥토프 #일상 #일상스타그램 #데일리 #인친 #팔로우 #f4f #가을색감
내 최애 돌체비타 제인 중에 제인과 아직 개시 안한 토프 제인은 뭔가 더 쨍한 오렌지처럼 나왔는데 안저럼 #인천  #집스타그램  #직장인  #직장인스타그램  #화장품  #화장품스타그램  #수집가  #화장품수집  #취미생활  #콜렉터  #코덕  #코스메틱  #cosmetics  #립덕  #립스틱  #나스  #nars  #맥  #mac  #제인  #토프  #나스제인  #맥토프  #일상  #일상스타그램  #데일리  #인친  #팔로우  #f4f  #가을색감 
🔺NARS LIPGLOSS SET🔺
ลิปเซ็ตจิ้มจุ่มเนื้อแมท นาร์
มี 22 สี สีสวย เนื้อดี คุ้มมาก 
ราคาพาเลทละ 570฿ เท่านั้น ‼️
Line : @sivanna.lip (มี@ด้วย)
#lipset #setnars #nars #nars22
🔺NARS LIPGLOSS SET🔺 ลิปเซ็ตจิ้มจุ่มเนื้อแมท นาร์ มี 22 สี สีสวย เนื้อดี คุ้มมาก ราคาพาเลทละ 570฿ เท่านั้น ‼️ Line : @sivanna.lip (มี@ด้วย) #lipset  #setnars  #nars  #nars22 
ご飯食べよる時に家まで誕プレもってきてくれて、「なつこちゃんちのにおいのする〜」とか言って帰らした😥
NARSのアイシャドウとか
もー最高すぎて
GODIVAも高すぎて食べきらんかも😩
わざわざありがとう

#NARS
#デュオアイシャドウ
#GODIVA
#チョコ

#1番化粧品の話の合うやつ
#ありがとう❤
Code : Red Velvet 💋
Amoura cosmetics matte lip cream Wudhu friendly series 💄
.
Buy 2 or more FREE COD Cyberjaya Putrajaya area❗️
Buy 5 or more FREE postage & gift ❗️
Jom cepat cepat ⬇️
📩📱DM/ whatsapp +6018 3137923 to purchase or for more infos .
 FREE! 😉 
Infused with : ❣Argan Oil
❣Vitamin C
❣Shea butter & Collagen
💋 KKM APPROVED
.
#amouracosmetics #amouraombretto
#kylielipkit #laraalana  #hudabeauty #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #kyliejenner #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #colourpop  #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush  #makeover  #amouracyberjaya #letscantik #janganmengata #amouraputrajaya #amourachikas
Code : Red Velvet 💋 Amoura cosmetics matte lip cream Wudhu friendly series 💄 . Buy 2 or more FREE COD Cyberjaya Putrajaya area❗️ Buy 5 or more FREE postage & gift ❗️ Jom cepat cepat ⬇️ 📩📱DM/ whatsapp +6018 3137923 to purchase or for more infos . FREE! 😉 Infused with : ❣Argan Oil ❣Vitamin C ❣Shea butter & Collagen 💋 KKM APPROVED . #amouracosmetics  #amouraombretto  #kylielipkit  #laraalana  #hudabeauty  #lipstick  #lipcream  #matte  #mua  #makeup  #kyliejenner  #lip  #lipmatte  #nyx  #mac  #maccosmetics  #nars  #anastasiabeverlyhills  #colourpop  #faceoftheday  #makeupmafia  #makeupaddict  #shimmer  #blush  #makeover  #amouracyberjaya  #letscantik  #janganmengata  #amouraputrajaya  #amourachikas 
94/100
@anastasiabeverlyhills @norvina subculture palette
@natashadenona eyeshadow in 75P satin skin
@maccosmetics acrylic paint in pure white
@narsissist lipgloss in triple X
94/100 @anastasiabeverlyhills @norvina subculture palette @natashadenona eyeshadow in 75P satin skin @maccosmetics acrylic paint in pure white @narsissist lipgloss in triple X
AOMUN: Theme dinner❤️
"A night in Paris"
Picture credits: @mediproductions .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeuplove #makeupblog #makeupjunkie #beauty #bloggerpk #blogginglife #blogger #fashion #fashion101 #makeup101 #pakistaniblogger #isloogramers #islooblogger #morphe #benefit #nars #hudalashes #hudabeauty #trending #trendingmakeup #purple #smokeyeye #black #xmakeuptutsx #makeupclips #themakeupvalley #blendwithtrend #peachyqueenblog @flawlesssdolls @makeup.feed @make4glam_ @hudabeauty @glowedupgirl @makeupholic_moon @makeuptutorialsx0x @makeuptutorials27 @sdeventsworld ❤ @hudabeauty
AOMUN: Theme dinner❤️ "A night in Paris" Picture credits: @mediproductions . . . . . . . . . . . . #makeuplove  #makeupblog  #makeupjunkie  #beauty  #bloggerpk  #blogginglife  #blogger  #fashion  #fashion101  #makeup101  #pakistaniblogger  #isloogramers  #islooblogger  #morphe  #benefit  #nars  #hudalashes  #hudabeauty  #trending  #trendingmakeup  #purple  #smokeyeye  #black  #xmakeuptutsx  #makeupclips  #themakeupvalley  #blendwithtrend  #peachyqueenblog  @flawlesssdolls @makeup.feed @make4glam_ @hudabeauty @glowedupgirl @makeupholic_moon @makeuptutorialsx0x @makeuptutorials27 @sdeventsworld ❤ @hudabeauty
NARSパワーマットリップピグメント
なめらかで付け心地最高なのに、マットな仕上がりが可愛い❤️
一本あると重宝するかも!くすみ色が絶妙で可愛い🌹
.
.
#hairmake #ヘアメイク #cosmetics #コスメ#秋コスメ #コスメ好きさんと繋がりたい #コスメ #コスメレポ #秋メイク #メイク動画 #メイク道具 #メイク #cosmetics #NARS #narscosmetics #グロス #リップ #リップグロス #リップ💄 #新作コスメ #秋コスメ2017
NARSパワーマットリップピグメント なめらかで付け心地最高なのに、マットな仕上がりが可愛い❤️ 一本あると重宝するかも!くすみ色が絶妙で可愛い🌹 . . #hairmake  #ヘアメイク  #cosmetics  #コスメ #秋コスメ  #コスメ好きさんと繋がりたい  #コスメ  #コスメレポ  #秋メイク  #メイク動画  #メイク道具  #メイク  #cosmetics  #NARS  #narscosmetics  #グロス  #リップ  #リップグロス  #リップ 💄 #新作コスメ  #秋コスメ2017 
💞Ещё новиночки на сегодня
💄Помады матовые жидкие NRS
💰179 руб

#подзаказ #матоваяпомада#nars #ufa #косметика
Maquiagem na linda @mluizagqueiroz 
Formanda linda 
Mais informações 
Para atendimento
💗34 99103-5946 💗
#denyaamandamaquiagens #chanel #urbandecay #mac #maccosmetics #marykaybrasil #nathaliacapelo #nars
KHAの日に山下さんの山下塾行けるから、明日はモデルちゃんのまなみんが来てくれる💕感謝ー✨
念願の山下塾😂🎖今日は1日店にこもってウィッグ切ってたけど、まだまだやらないと😵もっと頑張らな‼️
さくらちゃんは写真集送ってくれるし、おりんはもんじゃ屋さん行く💖
モデルちゃん達ありがとうです‼️
ということでハイカラは明日9/20(水)より今週も始まります。
よろしくお願いします🙋
#hair#hairstyle#hairstylists #shooting #fashion#photo#music #haircolor#haircut #モデル#サロモ#美容師#美容室#RMK#nars#addiction#住吉区#遠里小野#我孫子前#南海高野線
#イルミナカラー#グレージュ#ダブルカラー#ボブ
KHAの日に山下さんの山下塾行けるから、明日はモデルちゃんのまなみんが来てくれる💕感謝ー✨ 念願の山下塾😂🎖今日は1日店にこもってウィッグ切ってたけど、まだまだやらないと😵もっと頑張らな‼️ さくらちゃんは写真集送ってくれるし、おりんはもんじゃ屋さん行く💖 モデルちゃん達ありがとうです‼️ ということでハイカラは明日9/20(水)より今週も始まります。 よろしくお願いします🙋 #hair #hairstyle #hairstylists  #shooting  #fashion #photo #music  #haircolor #haircut  #モデル #サロモ #美容師 #美容室 #RMK #nars #addiction #住吉区 #遠里小野 #我孫子前 #南海高野線  #イルミナカラー #グレージュ #ダブルカラー #ボブ 
Eyeliner on fleeekkk 💁🏼 #eyeliner #makeup#nars#mua#wingedeyeliner#eyeliner
初NARS💄
いつもはMACだったから買ってみた☺︎
秋っぽい色が欲しかったから定員さんと一緒に選んで決めたやつ🍁🍂
赤よりのブラウン可愛い❤️💛
#初 #nars #nars口紅 #お気に入り #mac #よりも #濃い #秋色 #秋リップ #秋メイク
Violet Voss Pro (42 color) Ride or Die

Harga Rm35 (exclude postage)

Nangis tengok warna eyeshadow ni cantikkkk sangat2 :
💝Semua color natural brown & glam colour 💝Sesuai utk daily & glamor makeup
💝Recommended for those yg suka color maroon , pinkish & brown makeup

Whatsapp/Telegram
 012 7885247

#makeupmurahmurah #copyori #makeupgredAAA #eyeshadow #hudabeauty #lipstick #compactpowder #bajumurahmurah #sayajualmakeup #makeupbase #nars #morphe #brushfoundationmurah
Violet Voss Pro (42 color) Ride or Die Harga Rm35 (exclude postage) Nangis tengok warna eyeshadow ni cantikkkk sangat2 : 💝Semua color natural brown & glam colour 💝Sesuai utk daily & glamor makeup 💝Recommended for those yg suka color maroon , pinkish & brown makeup Whatsapp/Telegram 012 7885247 #makeupmurahmurah  #copyori  #makeupgredAAA  #eyeshadow  #hudabeauty  #lipstick  #compactpowder  #bajumurahmurah  #sayajualmakeup  #makeupbase  #nars  #morphe  #brushfoundationmurah 
These lovely ladies over the weekend .
#pinkperception #anastasiabeverlyhills #stunning #sydneymua #sydneymakeupartists #dressyourface #ghalichiglam #hudabeauty #lauramercier #contouring #ccclarkebeauty #contourkingdom #contourandhighlight #vegas_nay #voguethreads #bestmuas #nars #maccosmetics #makeuptuition #makeupbycarmenlentini #makeupartistsworldwide @1minutemakeup @allmodernmakeup @howto.makeup @makeupartists_worldwide @universalmua @inssta_makeup @pinkperception @anastasiabeverlyhills @wakeupandmakeup @voguethreads @contourandhighlight @contourkingdom @weddedwonderland #weddedwonderland @modelrocklashes #modelrocklashes @makeuptuition @sydneymakeupartists #BENEFITBROWS @benefitaustralia @benefitcosmetics @worldwide_united_muas
These lovely ladies over the weekend . #pinkperception  #anastasiabeverlyhills  #stunning  #sydneymua  #sydneymakeupartists  #dressyourface  #ghalichiglam  #hudabeauty  #lauramercier  #contouring  #ccclarkebeauty  #contourkingdom  #contourandhighlight  #vegas_nay  #voguethreads  #bestmuas  #nars  #maccosmetics  #makeuptuition  #makeupbycarmenlentini  #makeupartistsworldwide  @1minutemakeup @allmodernmakeup @howto.makeup @makeupartists_worldwide @universalmua @inssta_makeup @pinkperception @anastasiabeverlyhills @wakeupandmakeup @voguethreads @contourandhighlight @contourkingdom @weddedwonderland #weddedwonderland  @modelrocklashes #modelrocklashes  @makeuptuition @sydneymakeupartists #BENEFITBROWS  @benefitaustralia @benefitcosmetics @worldwide_united_muas
#coralista
.
.
CORALISTA color dia soft2 ja bila pakai then color dia nak pink2 peach gitu cantik taw 😘 ha tunggu apa lagi cepat la grab sebelum terlambat yer.
.
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑
Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌

Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉
Nak oder whatapp jaz ~0175213117

#amouracosmetic  #Wudhufriendly #waterproofseries #eyekit #metallicedition #ombretto #hudabeauty #Kyliecosmetics #nyx #maccosmetics #nars #anastasia #rosetyara #vevious #iflawless #glamrosegold #dyxycosmetic #alisa #trulooksmalaysia #makeupforever #tarte #bihancosmetic #honeybeevanom #katvond #famecosmetics #toofacedcosmetics #sobellacosmetics #sephora
#coralista  . . CORALISTA color dia soft2 ja bila pakai then color dia nak pink2 peach gitu cantik taw 😘 ha tunggu apa lagi cepat la grab sebelum terlambat yer. . . Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑 Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌 Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉 Nak oder whatapp jaz ~0175213117 #amouracosmetic  #Wudhufriendly  #waterproofseries  #eyekit  #metallicedition  #ombretto  #hudabeauty  #Kyliecosmetics  #nyx  #maccosmetics  #nars  #anastasia  #rosetyara  #vevious  #iflawless  #glamrosegold  #dyxycosmetic  #alisa  #trulooksmalaysia  #makeupforever  #tarte  #bihancosmetic  #honeybeevanom  #katvond  #famecosmetics  #toofacedcosmetics  #sobellacosmetics  #sephora 
#coralista
.
.
CORALISTA color dia soft2 ja bila pakai then color dia nak pink2 peach gitu cantik taw 😘 ha tunggu apa lagi cepat la grab sebelum terlambat yer.
.
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑
Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌

Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉
Nak oder whatapp jaz ~0175213117

#amouracosmetic  #Wudhufriendly #waterproofseries #eyekit #metallicedition #ombretto #hudabeauty #Kyliecosmetics #nyx #maccosmetics #nars #anastasia #rosetyara #vevious #iflawless #glamrosegold #dyxycosmetic #alisa #trulooksmalaysia #makeupforever #tarte #bihancosmetic #honeybeevanom #katvond #famecosmetics #toofacedcosmetics #sobellacosmetics #sephora
#coralista  . . CORALISTA color dia soft2 ja bila pakai then color dia nak pink2 peach gitu cantik taw 😘 ha tunggu apa lagi cepat la grab sebelum terlambat yer. . . Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑 Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌 Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉 Nak oder whatapp jaz ~0175213117 #amouracosmetic  #Wudhufriendly  #waterproofseries  #eyekit  #metallicedition  #ombretto  #hudabeauty  #Kyliecosmetics  #nyx  #maccosmetics  #nars  #anastasia  #rosetyara  #vevious  #iflawless  #glamrosegold  #dyxycosmetic  #alisa  #trulooksmalaysia  #makeupforever  #tarte  #bihancosmetic  #honeybeevanom  #katvond  #famecosmetics  #toofacedcosmetics  #sobellacosmetics  #sephora 
💋#NARS Set AB chất son kem lì siêu đẹp , mềm mịn , bền màu , có chất dưỡng nhẹ thơm thơm xài hông bị khô môi đâu . Chang là Chang tâm đắc e #NARS này nhất hốt ngay 2set xài luông 💰Giá #380K/set
💋#NARS  Set AB chất son kem lì siêu đẹp , mềm mịn , bền màu , có chất dưỡng nhẹ thơm thơm xài hông bị khô môi đâu . Chang là Chang tâm đắc e #NARS  này nhất hốt ngay 2set xài luông 💰Giá #380K /set
It's so good doing what I love doing 👄Love passion for hair & makeup👄hair done by Naz
______________________________________________________

@flawlessmua0 ❤flawless❤hair & makeup for all occasions
#anastasiabeverlyhills #anastasiabrowstudio #anastasiabeverlyhills #brows #nivea #niveapostshavebalmasprimer #morphebrushespalette #morphexjaclynhill #rimmelstaymatte #rimmeleyelinergel #esteelauderdoublewearfoundation #essentialoils #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillsglow #stilalipstick #stilamagnificentmetals #vaslelineliptherapy #urbandecayallnighter  #dipbrowpomade #nars #morphebrushes #morphe #makeuptutorial #hairandmakeup #makeuptutorial #makeupartist #makeupaddict ❤love & passion for Hair & makeup❤ ❤Flawless❤
*Hair & Makeup For All Occasions* 💄💋💄💋💄💋 FREELANCE 
Bridal  Parties  Birthdays  Photoshoots  Proms  Special Events 
If you want to look ❤FLAWLESS❤
Book Now!
Makeup & Hairstylist Come Directly  to you 💋💄 Ladies have You Any "Special Events" Coming up!
Bridal ~ parties ~ proms ~ birthdays photoshoots ~ proms 
If you want to look ❤FLAWLESS❤
And Look the Best in Family Photos 😍BE GLAMED😍
Flawless Hair & Makeup
***Avoid Disappointment***
BOOK NOW: 📞07734413975

FREELANCE 
Makeup & Hairstyles Come Directly to you 💋💄💅
❤Accrington & Surrounding❤
🌏Freelance & Travel Worldwide For Brides
It's so good doing what I love doing 👄Love passion for hair & makeup👄hair done by Naz ______________________________________________________ @flawlessmua0 ❤flawless❤hair & makeup for all occasions #anastasiabeverlyhills  #anastasiabrowstudio  #anastasiabeverlyhills  #brows  #nivea  #niveapostshavebalmasprimer  #morphebrushespalette  #morphexjaclynhill  #rimmelstaymatte  #rimmeleyelinergel  #esteelauderdoublewearfoundation  #essentialoils  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillsglow  #stilalipstick  #stilamagnificentmetals  #vaslelineliptherapy  #urbandecayallnighter  #dipbrowpomade  #nars  #morphebrushes  #morphe  #makeuptutorial  #hairandmakeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeupaddict  ❤love & passion for Hair & makeup❤ ❤Flawless❤ *Hair & Makeup For All Occasions* 💄💋💄💋💄💋 FREELANCE Bridal Parties Birthdays Photoshoots Proms Special Events If you want to look ❤FLAWLESS❤ Book Now! Makeup & Hairstylist Come Directly to you 💋💄 Ladies have You Any "Special Events" Coming up! Bridal ~ parties ~ proms ~ birthdays photoshoots ~ proms If you want to look ❤FLAWLESS❤ And Look the Best in Family Photos 😍BE GLAMED😍 Flawless Hair & Makeup ***Avoid Disappointment*** BOOK NOW: 📞07734413975 FREELANCE Makeup & Hairstyles Come Directly to you 💋💄💅 ❤Accrington & Surrounding❤ 🌏Freelance & Travel Worldwide For Brides
It's so good doing what I love doing 👄Love passion for hair & makeup👄Makeup done by Naz
______________________________________________________ yes or no??? @flawlessmua0 ❤flawless❤hair & makeup for all occasions
#anastasiabeverlyhills #anastasiabrowstudio #anastasiabeverlyhills #brows #nivea #niveapostshavebalmasprimer #morphebrushespalette #morphexjaclynhill #rimmelstaymatte #rimmeleyelinergel #esteelauderdoublewearfoundation #essentialoils #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillsglow #stilalipstick #stilamagnificentmetals #vaslelineliptherapy #urbandecayallnighter  #dipbrowpomade #nars #morphebrushes #morphe #makeuptutorial #hairandmakeup #makeuptutorial #makeupartist #makeupaddict ❤love & passion for Hair & makeup❤ ❤Flawless❤
*Hair & Makeup For All Occasions* 💄💋💄💋💄💋 FREELANCE 
Bridal  Parties  Birthdays  Photoshoots  Proms  Special Events 
If you want to look ❤FLAWLESS❤
Book Now!
Makeup & Hairstylist Come Directly  to you 💋💄 Ladies have You Any "Special Events" Coming up!
Bridal ~ parties ~ proms ~ birthdays photoshoots ~ proms 
If you want to look ❤FLAWLESS❤
And Look the Best in Family Photos 😍BE GLAMED😍
Flawless Hair & Makeup
***Avoid Disappointment***
BOOK NOW: 📞07734413975

FREELANCE 
Makeup & Hairstyles Come Directly to you 💋💄💅
❤Accrington & Surrounding❤
🌏Freelance & Travel Worldwide For Brides
It's so good doing what I love doing 👄Love passion for hair & makeup👄Makeup done by Naz ______________________________________________________ yes or no??? @flawlessmua0 ❤flawless❤hair & makeup for all occasions #anastasiabeverlyhills  #anastasiabrowstudio  #anastasiabeverlyhills  #brows  #nivea  #niveapostshavebalmasprimer  #morphebrushespalette  #morphexjaclynhill  #rimmelstaymatte  #rimmeleyelinergel  #esteelauderdoublewearfoundation  #essentialoils  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillsglow  #stilalipstick  #stilamagnificentmetals  #vaslelineliptherapy  #urbandecayallnighter  #dipbrowpomade  #nars  #morphebrushes  #morphe  #makeuptutorial  #hairandmakeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeupaddict  ❤love & passion for Hair & makeup❤ ❤Flawless❤ *Hair & Makeup For All Occasions* 💄💋💄💋💄💋 FREELANCE Bridal Parties Birthdays Photoshoots Proms Special Events If you want to look ❤FLAWLESS❤ Book Now! Makeup & Hairstylist Come Directly to you 💋💄 Ladies have You Any "Special Events" Coming up! Bridal ~ parties ~ proms ~ birthdays photoshoots ~ proms If you want to look ❤FLAWLESS❤ And Look the Best in Family Photos 😍BE GLAMED😍 Flawless Hair & Makeup ***Avoid Disappointment*** BOOK NOW: 📞07734413975 FREELANCE Makeup & Hairstyles Come Directly to you 💋💄💅 ❤Accrington & Surrounding❤ 🌏Freelance & Travel Worldwide For Brides
#coralista
.
.
CORALISTA color dia soft2 ja bila pakai then color dia nak pink2 peach gitu cantik taw 😘 ha tunggu apa lagi cepat la grab sebelum terlambat yer.
.
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑
Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌

Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉
Nak oder whatapp jaz ~0175213117

#amouracosmetic  #Wudhufriendly #waterproofseries #eyekit #metallicedition #ombretto #hudabeauty #Kyliecosmetics #nyx #maccosmetics #nars #anastasia #rosetyara #vevious #iflawless #glamrosegold #dyxycosmetic #alisa #trulooksmalaysia #makeupforever #tarte #bihancosmetic #honeybeevanom #katvond #famecosmetics #toofacedcosmetics #sobellacosmetics #sephora
#coralista  . . CORALISTA color dia soft2 ja bila pakai then color dia nak pink2 peach gitu cantik taw 😘 ha tunggu apa lagi cepat la grab sebelum terlambat yer. . . Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑 Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌 Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉 Nak oder whatapp jaz ~0175213117 #amouracosmetic  #Wudhufriendly  #waterproofseries  #eyekit  #metallicedition  #ombretto  #hudabeauty  #Kyliecosmetics  #nyx  #maccosmetics  #nars  #anastasia  #rosetyara  #vevious  #iflawless  #glamrosegold  #dyxycosmetic  #alisa  #trulooksmalaysia  #makeupforever  #tarte  #bihancosmetic  #honeybeevanom  #katvond  #famecosmetics  #toofacedcosmetics  #sobellacosmetics  #sephora 
It's so good doing what I love doing 👄Love passion for hair & makeup👄Makeup done by Naz
______________________________________________________

@flawlessmua0 ❤flawless❤hair & makeup for all occasions
#anastasiabeverlyhills #anastasiabrowstudio #anastasiabeverlyhills #brows #nivea #niveapostshavebalmasprimer #morphebrushespalette #morphexjaclynhill #rimmelstaymatte #rimmeleyelinergel #esteelauderdoublewearfoundation #essentialoils #anastasiabeverlyhillscontourkit #anastasiabeverlyhillsglow #stilalipstick #stilamagnificentmetals #vaslelineliptherapy #urbandecayallnighter  #dipbrowpomade #nars #morphebrushes #morphe #makeuptutorial #hairandmakeup #makeuptutorial #makeupartist #makeupaddict ❤love & passion for Hair & makeup❤ ❤Flawless❤
*Hair & Makeup For All Occasions* 💄💋💄💋💄💋 FREELANCE 
Bridal  Parties  Birthdays  Photoshoots  Proms  Special Events 
If you want to look ❤FLAWLESS❤
Book Now!
Makeup & Hairstylist Come Directly  to you 💋💄 Ladies have You Any "Special Events" Coming up!
Bridal ~ parties ~ proms ~ birthdays photoshoots ~ proms 
If you want to look ❤FLAWLESS❤
And Look the Best in Family Photos 😍BE GLAMED😍
Flawless Hair & Makeup
***Avoid Disappointment***
BOOK NOW: 📞07734413975

FREELANCE 
Makeup & Hairstyles Come Directly to you 💋💄💅
❤Accrington & Surrounding❤
🌏Freelance & Travel Worldwide For Brides
It's so good doing what I love doing 👄Love passion for hair & makeup👄Makeup done by Naz ______________________________________________________ @flawlessmua0 ❤flawless❤hair & makeup for all occasions #anastasiabeverlyhills  #anastasiabrowstudio  #anastasiabeverlyhills  #brows  #nivea  #niveapostshavebalmasprimer  #morphebrushespalette  #morphexjaclynhill  #rimmelstaymatte  #rimmeleyelinergel  #esteelauderdoublewearfoundation  #essentialoils  #anastasiabeverlyhillscontourkit  #anastasiabeverlyhillsglow  #stilalipstick  #stilamagnificentmetals  #vaslelineliptherapy  #urbandecayallnighter  #dipbrowpomade  #nars  #morphebrushes  #morphe  #makeuptutorial  #hairandmakeup  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeupaddict  ❤love & passion for Hair & makeup❤ ❤Flawless❤ *Hair & Makeup For All Occasions* 💄💋💄💋💄💋 FREELANCE Bridal Parties Birthdays Photoshoots Proms Special Events If you want to look ❤FLAWLESS❤ Book Now! Makeup & Hairstylist Come Directly to you 💋💄 Ladies have You Any "Special Events" Coming up! Bridal ~ parties ~ proms ~ birthdays photoshoots ~ proms If you want to look ❤FLAWLESS❤ And Look the Best in Family Photos 😍BE GLAMED😍 Flawless Hair & Makeup ***Avoid Disappointment*** BOOK NOW: 📞07734413975 FREELANCE Makeup & Hairstyles Come Directly to you 💋💄💅 ❤Accrington & Surrounding❤ 🌏Freelance & Travel Worldwide For Brides
Dark side #tb#NARS
#DustyRose
.
.
DUSTY ROSE menampakkan keayuan pada si pemakai .... color yang menawan dan lembut membuat si jejaka tertawan💋, acece ... muuaahh💕💕 💕
.
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑
Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌

Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉
Nak oder whatapp jaz ~0175213117

#amouracosmetic  #Wudhufriendly #waterproofseries #eyekit #metallicedition #ombretto #hudabeauty #Kyliecosmetics #nyx #maccosmetics #nars #anastasia #rosetyara #vevious #iflawless #glamrosegold #dyxycosmetic #alisa #trulooksmalaysia #makeupforever #tarte #bihancosmetic #honeybeevanom #katvond #famecosmetics #toofacedcosmetics #sobellacosmetics #sephora
#DustyRose  . . DUSTY ROSE menampakkan keayuan pada si pemakai .... color yang menawan dan lembut membuat si jejaka tertawan💋, acece ... muuaahh💕💕 💕 . . Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑 Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌 Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉 Nak oder whatapp jaz ~0175213117 #amouracosmetic  #Wudhufriendly  #waterproofseries  #eyekit  #metallicedition  #ombretto  #hudabeauty  #Kyliecosmetics  #nyx  #maccosmetics  #nars  #anastasia  #rosetyara  #vevious  #iflawless  #glamrosegold  #dyxycosmetic  #alisa  #trulooksmalaysia  #makeupforever  #tarte  #bihancosmetic  #honeybeevanom  #katvond  #famecosmetics  #toofacedcosmetics  #sobellacosmetics  #sephora 
NARS Soft Velvet Loose Powder - idr 615.000

ini bedak dari NARS dan ada warnanya ya

texture nya very smooth
bisa bikin blur pori-pori
tidak bikin cakey
dan menyerap minyak ( i have oily skin ya, kalau untuk kulit kering coba google aja review nya )

warna available :
snow - untuk kulit putih - shade ini yang dipakai oleh NIKKIETUTORIALS
flesh - setingkat di atas snow
eden - light medium - yellow undertones
beach - yelow undertones for medium, kulit sawo matang

oh ya, bedak ini juga masuk sebagai HIT ITEMS from NIKKIE di bulan Januari 2016 dan dirave bagus banget.
.
pic credit :
beach from www.makeupbeautyblog.com
snow from youtube nikkietutorials
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
Be smart buyer ya say ♥
--------------
#nars #narsfoundation #narsblush #narscosmetics #narsori #narsoriginal #narsmurah #narsradiantcreamyconcealer #narsradiantconcealer #narsconcealer  #jualnarsmurah #narsconcealermurah #narspowder #jualnars  #jualnarsori  #jualnarsaudacious  #jualnarsconcealer  #jualnarsconcealerori #hijabootdindo #narssoftvelvetloosepowder

Tidak melayani komentar di ig. Silahkan lgsg hubungi via line/whatsapp. Be a smart cust
NARS Soft Velvet Loose Powder - idr 615.000 ini bedak dari NARS dan ada warnanya ya texture nya very smooth bisa bikin blur pori-pori tidak bikin cakey dan menyerap minyak ( i have oily skin ya, kalau untuk kulit kering coba google aja review nya ) warna available : snow - untuk kulit putih - shade ini yang dipakai oleh NIKKIETUTORIALS flesh - setingkat di atas snow eden - light medium - yellow undertones beach - yelow undertones for medium, kulit sawo matang oh ya, bedak ini juga masuk sebagai HIT ITEMS from NIKKIE di bulan Januari 2016 dan dirave bagus banget. . pic credit : beach from www.makeupbeautyblog.com snow from youtube nikkietutorials -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @twinsisterstore (pakai @ saat search id) Whatsapp : 085258870044 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- Be smart buyer ya say ♥ -------------- #nars  #narsfoundation  #narsblush  #narscosmetics  #narsori  #narsoriginal  #narsmurah  #narsradiantcreamyconcealer  #narsradiantconcealer  #narsconcealer  #jualnarsmurah  #narsconcealermurah  #narspowder  #jualnars  #jualnarsori  #jualnarsaudacious  #jualnarsconcealer  #jualnarsconcealerori  #hijabootdindo  #narssoftvelvetloosepowder  Tidak melayani komentar di ig. Silahkan lgsg hubungi via line/whatsapp. Be a smart cust
Sonbahar dönemi #makeupworkshop programımız için kayıtlarda son hafta.. İki ayrı grubumuz için başlama tarihlerimiz; 
27 Eylül Çarşamba  14.00
28 Eylül Perşembe  19.30 
Bilgi için ; 02324631573 numaramizdan bize ulaşabilirsiniz

#dilekmutluturkmakyajatolyesi #makeup #makyaj #makyajegitim
#izmircity#alsancak#weddinng #
#nars #sephoraturkiye #bostanlı
#effectmakeup#makyajkursu  #makyajblogu#makyajizmir#makyajblogger #makeupbloggers
#DustyRose
.
.
DUSTY ROSE menampakkan keayuan pada si pemakai .... color yang menawan dan lembut membuat si jejaka tertawan💋, acece ... muuaahh💕💕 💕
.
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑
Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌

Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉
Nak oder whatapp jaz ~0175213117

#amouracosmetic  #Wudhufriendly #waterproofseries #eyekit #metallicedition #ombretto #hudabeauty #Kyliecosmetics #nyx #maccosmetics #nars #anastasia #rosetyara #vevious #iflawless #glamrosegold #dyxycosmetic #alisa #trulooksmalaysia #makeupforever #tarte #bihancosmetic #honeybeevanom #katvond #famecosmetics #toofacedcosmetics #sobellacosmetics #sephora
#DustyRose  . . DUSTY ROSE menampakkan keayuan pada si pemakai .... color yang menawan dan lembut membuat si jejaka tertawan💋, acece ... muuaahh💕💕 💕 . . Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑 Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌 Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉 Nak oder whatapp jaz ~0175213117 #amouracosmetic  #Wudhufriendly  #waterproofseries  #eyekit  #metallicedition  #ombretto  #hudabeauty  #Kyliecosmetics  #nyx  #maccosmetics  #nars  #anastasia  #rosetyara  #vevious  #iflawless  #glamrosegold  #dyxycosmetic  #alisa  #trulooksmalaysia  #makeupforever  #tarte  #bihancosmetic  #honeybeevanom  #katvond  #famecosmetics  #toofacedcosmetics  #sobellacosmetics  #sephora 
こーへいくん(@kou__on1 )
から頂いた#おnewバトン 
1番最近買ったものがコスメなんで
誰得かわからないですがご紹介。

#ピディット の #プリズムブライター 。
ずっとリピしてる おしろいです

毎年、夏場は#NARS の#ライトリフレクティングセッティングパウダープレスト を使用してるけど
秋冬には乾燥肌のあんくさんには厳しいんでこれで乗り切ろうかと。

白肌さん向きです。
あと香りとパケかわいい◎

バトン、素敵な女性陣に回します、、ぺろ

全然関係ないですが
友達に
『メンヘラや!ワイはメンヘラや!死ぬ!いますぐ死ぬ!』て言ったら
『違う。おまえはヤンデレや』
て言われました。

納得

#バトン#コスメ#フェイスパウダー#プチプラ
こーへいくん(@kou__on1 ) から頂いた#おnewバトン  1番最近買ったものがコスメなんで 誰得かわからないですがご紹介。 #ピディット  の #プリズムブライター  。 ずっとリピしてる おしろいです 毎年、夏場は#NARS  の#ライトリフレクティングセッティングパウダープレスト  を使用してるけど 秋冬には乾燥肌のあんくさんには厳しいんでこれで乗り切ろうかと。 白肌さん向きです。 あと香りとパケかわいい◎ バトン、素敵な女性陣に回します、、ぺろ 全然関係ないですが 友達に 『メンヘラや!ワイはメンヘラや!死ぬ!いますぐ死ぬ!』て言ったら 『違う。おまえはヤンデレや』 て言われました。 納得 #バトン #コスメ #フェイスパウダー #プチプラ 
thebalm Bahama mama Vs Nars laguna (RM169)

100% ORIGINAL

A Caribbean getaway in a compact, this matte bronzer imparts the sun-kissed glow of the tropics, leaving skin looking tanned and fresh off the beach. The best part? It also makes a gorgeous eyeshadow shade and contour powder.

Benefits:
-Intense pigment.
-Long lasting wear.
-Even coverage.

Nak order boleh dm @ whatsapp 0134893595
#narspersonalshopper #narsmalaysia #narspersonalshoppermalaysia  #narsceylan #narspunjab
#macpersonalshoppermalaysia #macpersonalshopper
#sephoramalaysia #sephoramalaysia #sephorapersonalshopper
#makeupmalaysia #lauramerciertranslucentpowder
#sephorapersonalshoppermalaysia
#sayajual #lauramerciermy
#sayajualmakeup #lauramerciertranslucentloosesettingpowder
#sayajualnars
#makeupmurah 
#makeuptrial
#trialmakeup 
#sayajualnars
#nars 
#narsfoundationmalaysia
#lauramercier 
#maccosmetics 
#maccosmeticsmalaysia
#narstrial
#mactrialpack
#sayajualmac
thebalm Bahama mama Vs Nars laguna (RM169) 100% ORIGINAL A Caribbean getaway in a compact, this matte bronzer imparts the sun-kissed glow of the tropics, leaving skin looking tanned and fresh off the beach. The best part? It also makes a gorgeous eyeshadow shade and contour powder. Benefits: -Intense pigment. -Long lasting wear. -Even coverage. Nak order boleh dm @ whatsapp 0134893595 #narspersonalshopper  #narsmalaysia  #narspersonalshoppermalaysia  #narsceylan  #narspunjab  #macpersonalshoppermalaysia  #macpersonalshopper  #sephoramalaysia  #sephoramalaysia  #sephorapersonalshopper  #makeupmalaysia  #lauramerciertranslucentpowder  #sephorapersonalshoppermalaysia  #sayajual  #lauramerciermy  #sayajualmakeup  #lauramerciertranslucentloosesettingpowder  #sayajualnars  #makeupmurah  #makeuptrial  #trialmakeup  #sayajualnars  #nars  #narsfoundationmalaysia  #lauramercier  #maccosmetics  #maccosmeticsmalaysia  #narstrial  #mactrialpack  #sayajualmac 
@dwaniveera looking simply elegant for her pre-wedding event. 
We went for a sleek do and flawless makeup. 
Using - 
@makeupforeverofficial - #ultrahdfoundation 
@narsissist - #radiantcreamyconcealer 
@inglotuk - #eyeshadow 
@maccosmetics - #eyeliner 
@ardell_lashes - #trios 
@hudabeauty - #videostar 
@tresemme - #hairspray 
#anikachauhanmakeup #makeup #makeupartist #bridalmakeup #pinklips #hudabeauty #mac #nars #instamakeup #hairup #glow #brows #lashes #indianwedding
@dwaniveera looking simply elegant for her pre-wedding event. We went for a sleek do and flawless makeup. Using - @makeupforeverofficial - #ultrahdfoundation  @narsissist - #radiantcreamyconcealer  @inglotuk - #eyeshadow  @maccosmetics - #eyeliner  @ardell_lashes - #trios  @hudabeauty - #videostar  @tresemme - #hairspray  #anikachauhanmakeup  #makeup  #makeupartist  #bridalmakeup  #pinklips  #hudabeauty  #mac  #nars  #instamakeup  #hairup  #glow  #brows  #lashes  #indianwedding 
Basic Oranges 🍊 
@morphebrushes Palette no. 35O
@colourpopcosmetics inner eye 
@sleekmakeup Highlight Palette 
@benefitcosmetics Brow Zings no. 5 
@narsissist Foundation Colour Punjab 
@soapandgloryusa One Heck of a Blot Primer 
@maccosmetics Lipstick Matte Velvet Teddy 
@bhcosmetics Brushes 
@rimmellondonuk Eyeliner 
@lorealmakeup Baby Roll Mascara 
#rimmel #benefitcosmetics #sleek #morphe35o #morphe #mac #nars #soapandglory #lorealcolorista #colourpop
✔︎ PAUL&JOE ✔︎ NARS

東京行ったときの購入品。ずーっと欲しかった子たちようやく買えたぁあ💄
リップ可愛いすぎるし NARSのコンシーラー伸びよくてスキスキ。
NARSのお姉さんいろいろと丁寧に教えてくれた☺️
#paulandjoe #nars #makeup #cosmetics #ポールアンドジョー #ナーズ #化粧品 #コスメ #デパコス #化粧下地 #口紅 #リップ #コンシーラー
fresh Rose Deep Hydration Facial Toner ~ Trial repacked 10ml Rm15
.
.
Fresh Rose Deep Hydration Facial Toner softens the skin and refines the appearance of pores for a healthy-looking complexion. Infused with real rose petals, the gentle formula cleanses the skin, helping to clear it of surface debris, pollution particles, and residual impurities, while leaving it feeling refreshed and prepped to receive the full benefits of the skincare ritual to follow.

Benefits

Gently cleanses and removes residual impurities while refining the appearance of pores. Skin feels soft, refreshed, and prepped for the skincare ritual that follows.

Key Ingredients

Rose fruit extract: Known for its toning properties.Rosewater and rose flower oil: Help to soothe and nourishAngelica leaf extract: Known to help retain moisture*Hyaluronic acid: Helps attract and maintain moisture to enhance suppleness.*in-vitro test on ingredient.

Nak order boleh whatsapp 0134893595
#narspersonalshopper #narsmalaysia #narspersonalshoppermalaysia  #narsceylan #narspunjab
#macpersonalshoppermalaysia #macpersonalshopper
#sephoramalaysia #sephoramalaysia #sephorapersonalshopper
#makeupmalaysia #lauramerciertranslucentpowder
#sephorapersonalshoppermalaysia
#sayajual #lauramerciermy
#sayajualmakeup #lauramerciertranslucentloosesettingpowder
#sayajualnars
#makeupmurah 
#makeuptrial
#trialmakeup 
#sayajualnars
#nars 
#narsfoundationmalaysia
#lauramercier 
#maccosmetics 
#maccosmeticsmalaysia
#narstrial
#mactrialpack
#sayajualmac
fresh Rose Deep Hydration Facial Toner ~ Trial repacked 10ml Rm15 . . Fresh Rose Deep Hydration Facial Toner softens the skin and refines the appearance of pores for a healthy-looking complexion. Infused with real rose petals, the gentle formula cleanses the skin, helping to clear it of surface debris, pollution particles, and residual impurities, while leaving it feeling refreshed and prepped to receive the full benefits of the skincare ritual to follow. Benefits Gently cleanses and removes residual impurities while refining the appearance of pores. Skin feels soft, refreshed, and prepped for the skincare ritual that follows. Key Ingredients Rose fruit extract: Known for its toning properties.Rosewater and rose flower oil: Help to soothe and nourishAngelica leaf extract: Known to help retain moisture*Hyaluronic acid: Helps attract and maintain moisture to enhance suppleness.*in-vitro test on ingredient. Nak order boleh whatsapp 0134893595 #narspersonalshopper  #narsmalaysia  #narspersonalshoppermalaysia  #narsceylan  #narspunjab  #macpersonalshoppermalaysia  #macpersonalshopper  #sephoramalaysia  #sephoramalaysia  #sephorapersonalshopper  #makeupmalaysia  #lauramerciertranslucentpowder  #sephorapersonalshoppermalaysia  #sayajual  #lauramerciermy  #sayajualmakeup  #lauramerciertranslucentloosesettingpowder  #sayajualnars  #makeupmurah  #makeuptrial  #trialmakeup  #sayajualnars  #nars  #narsfoundationmalaysia  #lauramercier  #maccosmetics  #maccosmeticsmalaysia  #narstrial  #mactrialpack  #sayajualmac 
今日はりあ産まれて初めて電車に乗ったよ🚃♫ 富国ビルの地下にあるパン食べ放題のお店へ🍴
半個室のソファー席でゆったりできたから良かった✌️💕 その後、阪急百貨店で化粧品巡り💄
可愛い秋色リップ沢山あったから
また買いに行こ〜😁♫ #初電車#梅田#ケラケラクランツ#ランチおデート#親友ちゃん#ありがとう
#mac #celvoke#nars
#핑크블러셔 #비교발색 .
게이어티랑 비슷할 줄 알았던 핑크블러셔 발색
손목에 게이어티 발라봤을 때 생각보다 흰 핑크여서 처음엔 흰핑크 블려셔들이랑 묶어서 비교하려고 했으나 흰 핑크랑 묶자니 핑크기운이 강해서 그냥 핑크블러셔들이랑 묶어서 비교하기루 함!
.
❤#elfcosmetics PINKPASSION
옛날에 쿠팡글로벌 무료배송 금액 맞춘다고 끼워샀던 블러셔인데 얘는 걍 케이스부터 누가봐도 나스 노리고 만든게 티가 났어요. 근데 보시다시피 너무 형광펜 색이어서 손이 잘 안 가더라구요😕😕 그래서 그냥 갖고만 있는 템^^인데 그래도 명색이 게이어티 dupe이라니까 같이 찍어봤어요! 브러시로 얇게 바르면 비슷할지 모르겠지만 일단 이렇게 보니까 꽤 달라 보이네요☺
.
❤#크리니크 #플럼팝
사실 얘가 게이어티랑 젤 비슷할줄 알았는데 아니었음😐 이 사진 안에서 굳이×1000000 따지자면 게이어티보다 스타스케이프에 오히려 가까워 보일 정도...! 플럼팝두 쿨해보이는 꽃분홍 블러셔인데, 게이어티랑 비교하면 흰끼가 덜하고 좀 더 붉은 핑크 느낌이에요😽
근데 비교발색 찍는다구 손가락으로 플럼팝 겁나 문질문질해서 진하게 샥 그었는데 촉감에 새삼 반함...♥ 일단 여러분 치크팝 사주세요 제발... 펄 있는 블러셔 쓰면 피부 요철부각 쩔어서 안쓰는데 얘는 딱 피부가 맨들맨들해보일정도로 작은 펄이 들어있어요 그리구 많이 발라도 얼굴이 텁텁해보인다거나 얼굴에 경계지거나 하는 게 없음! 다음엔 로지팝 사야지~~~낄낄~~~
.
❤#나스 #게이어티 
얜 그냥 봤을땐 푸른 핑크 느낌인데 피부에 올리면 뽀얀 핑크로 올라오는데 묘하게 보라 느낌도 나요. 어퓨 pk07같은 흰핑크 블러셔 깔구 얘로 포인트 줘도 괜찮을 것 같구, 리얼테크닉스 블러셔브러시같은 크고 훌렁훌렁한 브러시로 얇게 굴려가면서 바르면 뭔가 뽀얗구 투명한 느낌으로 올라올 것 같슴다 담에 발라봐야지!
.
❤나스 #스타스케이프
얘가 왜 게이어티랑 비슷할거라고 생각했는지 몇시간 전의 나를 도저히 이해할 수가 없을 정도로^^ 너무 다르네여...ㅎ 게이어티도 상당히 튀는 색인데 스타스케이프 옆에 발라놓으니 완조니 애기핑크😎
지금 든 생각인데 얘는 게이어티보다 구버전 #모노아이즈 #빈티지룩 이랑 더 비슷할 것 같아요 아직 비교는 안해봤지만 느낌이 그래요(ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ)
무튼 스타스케이프는 형광형광한 핫핑크 컬런데 쿨이라기엔 웜하고 웜이라기엔 약간 쿨한 느낌이에요. 딱 네온사인에 있는 핑크색 느낌! 
색 자체가 튀는데 발색력도 엄청나기 때문에 기분전환 용으로 가끔씩만 써요ㅋㅋㅋ 그래서 아직도 겁나 새것...^^ 브러시로 얼굴에 바른 양보다 이런 식으로 손가락에 묻혀서 발색해볼 때 쓴 양이 더 많을 것 같슴다
.

발색해보고 글올리는거 재미는 있는데 너무 구구절절 쓴 것 같기두 하구...ㅎ 이럴거면 차라리 블로그를 팔까 싶은데 사진찍어서 편집하고 올리고 하는게 귀찮...^^...
.
.
#핑크블러셔  #비교발색  . 게이어티랑 비슷할 줄 알았던 핑크블러셔 발색 손목에 게이어티 발라봤을 때 생각보다 흰 핑크여서 처음엔 흰핑크 블려셔들이랑 묶어서 비교하려고 했으나 흰 핑크랑 묶자니 핑크기운이 강해서 그냥 핑크블러셔들이랑 묶어서 비교하기루 함! . ❤#elfcosmetics  PINKPASSION 옛날에 쿠팡글로벌 무료배송 금액 맞춘다고 끼워샀던 블러셔인데 얘는 걍 케이스부터 누가봐도 나스 노리고 만든게 티가 났어요. 근데 보시다시피 너무 형광펜 색이어서 손이 잘 안 가더라구요😕😕 그래서 그냥 갖고만 있는 템^^인데 그래도 명색이 게이어티 dupe이라니까 같이 찍어봤어요! 브러시로 얇게 바르면 비슷할지 모르겠지만 일단 이렇게 보니까 꽤 달라 보이네요☺ . ❤#크리니크  #플럼팝  사실 얘가 게이어티랑 젤 비슷할줄 알았는데 아니었음😐 이 사진 안에서 굳이×1000000 따지자면 게이어티보다 스타스케이프에 오히려 가까워 보일 정도...! 플럼팝두 쿨해보이는 꽃분홍 블러셔인데, 게이어티랑 비교하면 흰끼가 덜하고 좀 더 붉은 핑크 느낌이에요😽 근데 비교발색 찍는다구 손가락으로 플럼팝 겁나 문질문질해서 진하게 샥 그었는데 촉감에 새삼 반함...♥ 일단 여러분 치크팝 사주세요 제발... 펄 있는 블러셔 쓰면 피부 요철부각 쩔어서 안쓰는데 얘는 딱 피부가 맨들맨들해보일정도로 작은 펄이 들어있어요 그리구 많이 발라도 얼굴이 텁텁해보인다거나 얼굴에 경계지거나 하는 게 없음! 다음엔 로지팝 사야지~~~낄낄~~~ . ❤#나스  #게이어티  얜 그냥 봤을땐 푸른 핑크 느낌인데 피부에 올리면 뽀얀 핑크로 올라오는데 묘하게 보라 느낌도 나요. 어퓨 pk07같은 흰핑크 블러셔 깔구 얘로 포인트 줘도 괜찮을 것 같구, 리얼테크닉스 블러셔브러시같은 크고 훌렁훌렁한 브러시로 얇게 굴려가면서 바르면 뭔가 뽀얗구 투명한 느낌으로 올라올 것 같슴다 담에 발라봐야지! . ❤나스 #스타스케이프  얘가 왜 게이어티랑 비슷할거라고 생각했는지 몇시간 전의 나를 도저히 이해할 수가 없을 정도로^^ 너무 다르네여...ㅎ 게이어티도 상당히 튀는 색인데 스타스케이프 옆에 발라놓으니 완조니 애기핑크😎 지금 든 생각인데 얘는 게이어티보다 구버전 #모노아이즈  #빈티지룩  이랑 더 비슷할 것 같아요 아직 비교는 안해봤지만 느낌이 그래요(ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ) 무튼 스타스케이프는 형광형광한 핫핑크 컬런데 쿨이라기엔 웜하고 웜이라기엔 약간 쿨한 느낌이에요. 딱 네온사인에 있는 핑크색 느낌! 색 자체가 튀는데 발색력도 엄청나기 때문에 기분전환 용으로 가끔씩만 써요ㅋㅋㅋ 그래서 아직도 겁나 새것...^^ 브러시로 얼굴에 바른 양보다 이런 식으로 손가락에 묻혀서 발색해볼 때 쓴 양이 더 많을 것 같슴다 . 발색해보고 글올리는거 재미는 있는데 너무 구구절절 쓴 것 같기두 하구...ㅎ 이럴거면 차라리 블로그를 팔까 싶은데 사진찍어서 편집하고 올리고 하는게 귀찮...^^... . .
มาแล้วค่า!!!🎉🎉HOURGLASS Ambient Lighting Edit Surreal Light 
พาเลทเพื่อผิวโกลว์สวยรุ่น Limited Edition ที่รวมเอาทุกความต้องการไว้ใน1 เดียว ในตลับมีแป้ง บลัชออน กระทั่งไฮไลท์ บรอนเซอร์ มาในตลับลายหินอ่อนหรูหรา ที่มีทั้งแป้งเพิ่มความสว่าง บลัชออนในเฉดสีธรรมชาติเปล่งประกายความโกลว์ เฉดดิ้งเพื่อใบหน้าเรียวสวยมีมิติ และไฮไลท์เพื่อใบหน้าสวยโดดเด่น แพคเกจทำมาแบบให้พกพาสะดวกไม่ใหญ่ไม่เล็ก เป็นไซส์ทราเวล ซึ่งเราว่ากำลังดีมากๆ  ไม่เยอะจนใช้หลายปีก็ยังไม่หมดค่ะ แถมมีหลายช่อง รวมกันในราคาดีๆ คุ้มกว่าซื้อแยกทีละตัวค่ะ ลิมิเต็ดแบบนี้ปีละครั้งเท่านั้นนะคะ
.
ในพาเลทประกอบไปด้วย
- Ambient Lighting Powder in Surreal Light (sheer nude)
- Ambient Lighting Bronzer in Surreal Bronze Light (neutral tan with Surreal Light)
- Ambient Lighting Blush in Surreal Glow (pale peony pink with Surreal Light), Surreal Effect (cool, pink rose with soft, warm peach)
- Ambient Strobe Lighting Powder in Surreal Strobe Light (glimmering peach)
#ไหมจัดมาให้ในราคาเพียง @ 3,420 บาท #ส่งฟรีkerryexpress🐎 📲Order Line ID: 0896519683
💁🏻ร้านนี้ขายเฉพาะของแท้เท่านั้นนะคะ
#kiehls #kose #skii #esteelauder #lancome #sulwhasoo #biotherm #impress #lauramercier #three #nars #maccosmetics #ysl #chanel #skincare #cosmetics #pantip #jeban #makeup #sbn #hourglass #hourglassthailand #ambientlightingedit #limitededition #maicosmetics_hourglass
มาแล้วค่า!!!🎉🎉HOURGLASS Ambient Lighting Edit Surreal Light พาเลทเพื่อผิวโกลว์สวยรุ่น Limited Edition ที่รวมเอาทุกความต้องการไว้ใน1 เดียว ในตลับมีแป้ง บลัชออน กระทั่งไฮไลท์ บรอนเซอร์ มาในตลับลายหินอ่อนหรูหรา ที่มีทั้งแป้งเพิ่มความสว่าง บลัชออนในเฉดสีธรรมชาติเปล่งประกายความโกลว์ เฉดดิ้งเพื่อใบหน้าเรียวสวยมีมิติ และไฮไลท์เพื่อใบหน้าสวยโดดเด่น แพคเกจทำมาแบบให้พกพาสะดวกไม่ใหญ่ไม่เล็ก เป็นไซส์ทราเวล ซึ่งเราว่ากำลังดีมากๆ  ไม่เยอะจนใช้หลายปีก็ยังไม่หมดค่ะ แถมมีหลายช่อง รวมกันในราคาดีๆ คุ้มกว่าซื้อแยกทีละตัวค่ะ ลิมิเต็ดแบบนี้ปีละครั้งเท่านั้นนะคะ . ในพาเลทประกอบไปด้วย
- Ambient Lighting Powder in Surreal Light (sheer nude) - Ambient Lighting Bronzer in Surreal Bronze Light (neutral tan with Surreal Light) - Ambient Lighting Blush in Surreal Glow (pale peony pink with Surreal Light), Surreal Effect (cool, pink rose with soft, warm peach) - Ambient Strobe Lighting Powder in Surreal Strobe Light (glimmering peach) #ไหมจ ัดมาให้ในราคาเพียง @ 3,420 บาท #ส ่งฟรีkerryexpress🐎 📲Order Line ID: 0896519683 💁🏻ร้านนี้ขายเฉพาะของแท้เท่านั้นนะคะ #kiehls  #kose  #skii  #esteelauder  #lancome  #sulwhasoo  #biotherm  #impress  #lauramercier  #three  #nars  #maccosmetics  #ysl  #chanel  #skincare  #cosmetics  #pantip  #jeban  #makeup  #sbn  #hourglass  #hourglassthailand  #ambientlightingedit  #limitededition  #maicosmetics_hourglass 
Mac charged water - vit c 
A refreshing, hydrating mist that replenishes skin and enhances makeup application and wear. Spray before makeup to create a dewy canvas. Re-apply as needed to replenish moisture or re-set makeup. Infused with green tea and citrus scents.

Nak order boleh whatsapp 0134893595

#narspersonalshopper #narsmalaysia #narspersonalshoppermalaysia  #narsceylan #narspunjab
#macpersonalshoppermalaysia #macpersonalshopper
#sephoramalaysia #sephoramalaysia #sephorapersonalshopper
#makeupmalaysia #lauramerciertranslucentpowder
#sephorapersonalshoppermalaysia
#sayajual #lauramerciermy
#sayajualmakeup #lauramerciertranslucentloosesettingpowder
#sayajualnars
#makeupmurah 
#makeuptrial
#trialmakeup 
#sayajualnars
#nars 
#narsfoundationmalaysia
#lauramercier 
#maccosmetics 
#maccosmeticsmalaysia
#narstrial
#mactrialpack
#sayajualmac
Mac charged water - vit c A refreshing, hydrating mist that replenishes skin and enhances makeup application and wear. Spray before makeup to create a dewy canvas. Re-apply as needed to replenish moisture or re-set makeup. Infused with green tea and citrus scents. Nak order boleh whatsapp 0134893595 #narspersonalshopper  #narsmalaysia  #narspersonalshoppermalaysia  #narsceylan  #narspunjab  #macpersonalshoppermalaysia  #macpersonalshopper  #sephoramalaysia  #sephoramalaysia  #sephorapersonalshopper  #makeupmalaysia  #lauramerciertranslucentpowder  #sephorapersonalshoppermalaysia  #sayajual  #lauramerciermy  #sayajualmakeup  #lauramerciertranslucentloosesettingpowder  #sayajualnars  #makeupmurah  #makeuptrial  #trialmakeup  #sayajualnars  #nars  #narsfoundationmalaysia  #lauramercier  #maccosmetics  #maccosmeticsmalaysia  #narstrial  #mactrialpack  #sayajualmac 
#DustyRose
.
.
DUSTY ROSE menampakkan keayuan pada si pemakai .... color yang menawan dan lembut membuat si jejaka tertawan💋, acece ... muuaahh💕💕 💕
.
.
Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑
Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌

Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉
Nak oder whatapp jaz ~0175213117

#amouracosmetic  #Wudhufriendly #waterproofseries #eyekit #metallicedition #ombretto #hudabeauty #Kyliecosmetics #nyx #maccosmetics #nars #anastasia #rosetyara #vevious #iflawless #glamrosegold #dyxycosmetic #alisa #trulooksmalaysia #makeupforever #tarte #bihancosmetic #honeybeevanom #katvond #famecosmetics #toofacedcosmetics #sobellacosmetics #sephora
#DustyRose  . . DUSTY ROSE menampakkan keayuan pada si pemakai .... color yang menawan dan lembut membuat si jejaka tertawan💋, acece ... muuaahh💕💕 💕 . . Ingat Lipstick, Ingat Amoura 👑 Nak Amoura, Cari Jaz ok 👌 Nak fast respond click link bio kat profile tu yer , tq 😉 Nak oder whatapp jaz ~0175213117 #amouracosmetic  #Wudhufriendly  #waterproofseries  #eyekit  #metallicedition  #ombretto  #hudabeauty  #Kyliecosmetics  #nyx  #maccosmetics  #nars  #anastasia  #rosetyara  #vevious  #iflawless  #glamrosegold  #dyxycosmetic  #alisa  #trulooksmalaysia  #makeupforever  #tarte  #bihancosmetic  #honeybeevanom  #katvond  #famecosmetics  #toofacedcosmetics  #sobellacosmetics  #sephora 
HB to my girl ♡ //
HB to my girl ♡ //