an online Instagram web viewer

#natural100 medias

Photos

2017/11/22
・
【New protein✨】
NPCJでは白戸家のお兄さん、
@dantecarverofficial ダンテさんにお会い出来ました✨ 
間近で見ると体がすごかった!
@lohasports さんのプロテインのプロモーションされてました✨
・
『100%天然、無添加』
グラスフェッド🐮のホエイプロテインだなんて
こういうの探してました!
ほとんどのプロテインは甘味料とか
入ってるから、
ナチュラルなのがいい感じです🌿
・
・
#npcj 
#worldlegendsclassic 
#athletemodel 
#lohasports 
#protein 
#natural100 
#healthylifestyle 
#grassfed 
#wheyprotein 
#muscle 
#fitnessgirl 
#bodymake 
#bikini 
#bootybuilding 
#dantecarver 
#ワールドレジェンドクラシック 
#ロハスポーツ
#プロテイン 
#グラスフェッド 
#無添加 
#ナチュラル 
#アスリートモデル 
#フィットネスガール
#フィットネス女子クラブ 
#ボディメイク
#ビキニ 
#ダンテカーヴァーさん
#白戸家のお兄さん 
#素敵な方でした
2017/11/22 ・ 【New protein✨】 NPCJでは白戸家のお兄さん、 @dantecarverofficial ダンテさんにお会い出来ました✨ 間近で見ると体がすごかった! @lohasports さんのプロテインのプロモーションされてました✨ ・ 『100%天然、無添加』 グラスフェッド🐮のホエイプロテインだなんて こういうの探してました! ほとんどのプロテインは甘味料とか 入ってるから、 ナチュラルなのがいい感じです🌿 ・ ・ #npcj  #worldlegendsclassic  #athletemodel  #lohasports  #protein  #natural100  #healthylifestyle  #grassfed  #wheyprotein  #muscle  #fitnessgirl  #bodymake  #bikini  #bootybuilding  #dantecarver  #ワールドレジェンドクラシック  #ロハスポーツ  #プロテイン  #グラスフェッド  #無添加  #ナチュラル  #アスリートモデル  #フィットネスガール  #フィットネス女子クラブ  #ボディメイク  #ビキニ  #ダンテカーヴァーさん  #白戸家のお兄さん  #素敵な方でした 
ความแต่งต่างของสองเนื้อลิปสติก
(เอาแบบนี้ไปก่อนแบรนเน้อกำลังตามมาคร้าเน้นติดทนนานเเนะนำเป็นเนื้อแมต)
#aebrand
#natural100%
#vitaminE (เน้นบำรุงปากไม่เป็นขุยสีไม่แตกค่ะ)
#290baht **ช่วงนี้ใครสั่งแบบแท่งรอของหน่อยนะค่ะสกรีนปอกลิปสติกแปป**
ความแต่งต่างของสองเนื้อลิปสติก (เอาแบบนี้ไปก่อนแบรนเน้อกำลังตามมาคร้าเน้นติดทนนานเเนะนำเป็นเนื้อแมต) #aebrand  #natural100 % #vitaminE  (เน้นบำรุงปากไม่เป็นขุยสีไม่แตกค่ะ) #290baht  **ช่วงนี้ใครสั่งแบบแท่งรอของหน่อยนะค่ะสกรีนปอกลิปสติกแปป**
11月23日(木・祝)茨城県古河市「ゆずりは」の7周年イベントに参加します㊗️yesは「ゆずアロマクリーム作り」ワークショップを開催します🍋
✳︎
「narahato」の布ぞうり展示販売、トンタタさん、小島ケイタニーラブさん、TOWAIさんによるライブパフォーマンス、TBSラジオ崎山記者、映像作家・松本さんによるナラノハシンポジウム、水餃子・魯肉飯屋さん、珈琲屋さんの飲食ブースなど盛り沢山な内容です‼️
✳︎
お近くの方ぜひ遊びにいらしてください😊
✳︎
「YUZUNOWA vol.2」
時間:11:00〜17:00
場所:ゆずりは(茨城県古河市東本町3-13-13
✳︎
www.fragrance-yes.com
#fragrance #yes #workshop #aroma #herb #organic #natural100% #spray #cream #soycandle #lethercare #rainbowsoko #shimokitazawa #ナラノハ #古賀 #茨城 #ゆずりは #ユズノワ
11月23日(木・祝)茨城県古河市「ゆずりは」の7周年イベントに参加します㊗️yesは「ゆずアロマクリーム作り」ワークショップを開催します🍋 ✳︎ 「narahato」の布ぞうり展示販売、トンタタさん、小島ケイタニーラブさん、TOWAIさんによるライブパフォーマンス、TBSラジオ崎山記者、映像作家・松本さんによるナラノハシンポジウム、水餃子・魯肉飯屋さん、珈琲屋さんの飲食ブースなど盛り沢山な内容です‼️ ✳︎ お近くの方ぜひ遊びにいらしてください😊 ✳︎ 「YUZUNOWA vol.2」 時間:11:00〜17:00 場所:ゆずりは(茨城県古河市東本町3-13-13 ✳︎ www.fragrance-yes.com #fragrance  #yes  #workshop  #aroma  #herb  #organic  #natural100 % #spray  #cream  #soycandle  #lethercare  #rainbowsoko  #shimokitazawa  #ナラノハ  #古賀  #茨城  #ゆずりは  #ユズノワ 
ออเดอร์มาเรื่อยๆ สบู่มาร์คเซรั่ม สบู่ที่เป็นมากกว่าสบู่ ทั้ง •คลีนซิ่ง •มาร์ค •บำรุง ในก้อน

มาสคาร่ากันน้ำก็หลุดนะจ๊ะ เริ่ด เริ่ด เริ่ด 👏🏻👏🏻👏🏻 #roseserum 🌷 #maskserumpoap 🌱
#สบู่มาร์คเซรั่ม #สเต็มเซลล์รกกุหลาบ 
#soulcareofficial #soulcarethailand
#soulcare #soulcareสกินแคร์เงินล้าน
#หน้าเด็กย้อนวัยไม่ต้องพึ่งโบท็อกซ์
#ธรรมชาติ100% #natural100% 🍃 ♥︎ᴬᴰᴰᴸᴵᴺᴱ 📲 takkiegoodgirl
ออเดอร์มาเรื่อยๆ สบู่มาร์คเซรั่ม สบู่ที่เป็นมากกว่าสบู่ ทั้ง •คลีนซิ่ง •มาร์ค •บำรุง ในก้อน มาสคาร่ากันน้ำก็หลุดนะจ๊ะ เริ่ด เริ่ด เริ่ด 👏🏻👏🏻👏🏻 #roseserum  🌷 #maskserumpoap  🌱 #สบ ู่มาร์คเซรั่ม #สเต ็มเซลล์รกกุหลาบ #soulcareofficial  #soulcarethailand  #soulcare  #soulcareสก ินแคร์เงินล้าน #หน ้าเด็กย้อนวัยไม่ต้องพึ่งโบท็อกซ์ #ธรรมชาต ิ100% #natural100 % 🍃 ♥︎ᴬᴰᴰᴸᴵᴺᴱ 📲 takkiegoodgirl
💢สิวแพ้ สิวผด สิวอักเสบ 
สิวไหนๆ ก็ต้องยอมสยบกับ เซรั่มรกกุหลาบ
.
👉🏻ใช้ได้แม้กระทั่งผิวแพ้ง่าย
❌No สารกัดผิวทุกชนิด
#soulcare #natural100%#organicskincare #repairserum .
สั่งซื้อ💚สอบถาม💚สมัครตัวแทน
🆔Line:@jkbeautyshop(มี@นะคะ)
🏤📍มีหน้าร้าน ดอนเมือง หลักสี่ สะพานควาย อารีย์  สนามเป้า สะพานใหม่
📦EMS
🚚Kerry
💢สิวแพ้ สิวผด สิวอักเสบ สิวไหนๆ ก็ต้องยอมสยบกับ เซรั่มรกกุหลาบ . 👉🏻ใช้ได้แม้กระทั่งผิวแพ้ง่าย ❌No สารกัดผิวทุกชนิด #soulcare  #natural100 %#organicskincare  #repairserum  . สั่งซื้อ💚สอบถาม💚สมัครตัวแทน 🆔Line:@jkbeautyshop(มี@นะคะ) 🏤📍มีหน้าร้าน ดอนเมือง หลักสี่ สะพานควาย อารีย์ สนามเป้า สะพานใหม่ 📦EMS 🚚Kerry
¿Amas 💚 tomar un cortadito por la mañana pero eres vegano? 🤔 Mira la delicia que puedes tener en tu mesa 👌🏻 café cortado con BEBIDA/LECHE DE COCO 🥥☕️ ¡¡Si no la has probado qué esperas para hacerlo!! ☺️ $2200 el litro #sinpreservantes #sinaditivos #sinsaborizantes #sinazucares #natural100%
Happy Tuesday :) มื้อเช้าเป็นมื้อที่สำคัญที่สุดของวัน.... สาวๆอย่าปล่อยให้ท้องว่าง ช่วงเวลาเร่งรีบแบบนี้ หยิบมารุอิพลัส มาทานคู่กับกาแฟ ชา หรือ ช็อคโกแล็ต ร้อนๆ สักแก้ว อิ่ม!! อยู่ท้อง แถมไม่อ้วนด้วยนะจ้าาาาา *ยกเว้น สาวๆดื่มเครื่องดื่มที่มีน้ำตาลเยอะนะคะ!! หันมาดูแลตัวเอง ใส่ใจตัวเอง เพื่อสุขภาพของตัวเองด้วยนะคะ Have a good day 🎉😉❤️✨🍠🇰🇷
.
.
.
.

#มารุอิใครๆก็ติดหนึบ #มันหนึบเกาหลีเกรดพรีเมียม #Maruei #sweet #korea #snack #koreasnack #natural100% #Organic #vegan #vegetarians 🌱 
#พร้อมส่ง #ไม่ต้องพรีออเดอร์ #ขนมนำเข้า #เกาหลี #หนึบทุกคำรับประกันความอร่อย #เคล็ดลับหุ่นสวยของสาวเกาหลี #เคี้ยวเพลินเกินห้ามใจ💘#ออแกนิค #สุขภาพ #สวย #ไม่อ้วน #ลดความอ้วน .
.
.
🍠🇰🇷😋✨
.
.
.
☎ 085-9031900 🛒www.maruei-sweet.com
📲Line: @maru-ei (*อย่าลืมพิมพ์ @ ก่อนนะคะ)
👉 facebook.com/Maruei.sweet
📸IG: muruei_sweet
Happy Tuesday :) มื้อเช้าเป็นมื้อที่สำคัญที่สุดของวัน.... สาวๆอย่าปล่อยให้ท้องว่าง ช่วงเวลาเร่งรีบแบบนี้ หยิบมารุอิพลัส มาทานคู่กับกาแฟ ชา หรือ ช็อคโกแล็ต ร้อนๆ สักแก้ว อิ่ม!! อยู่ท้อง แถมไม่อ้วนด้วยนะจ้าาาาา *ยกเว้น สาวๆดื่มเครื่องดื่มที่มีน้ำตาลเยอะนะคะ!! หันมาดูแลตัวเอง ใส่ใจตัวเอง เพื่อสุขภาพของตัวเองด้วยนะคะ Have a good day 🎉😉❤️✨🍠🇰🇷 . . . . #มาร ุอิใครๆก็ติดหนึบ #ม ันหนึบเกาหลีเกรดพรีเมียม #Maruei  #sweet  #korea  #snack  #koreasnack  #natural100 % #Organic  #vegan  #vegetarians  🌱 #พร ้อมส่ง #ไม ่ต้องพรีออเดอร์ #ขนมนำเข ้า #เกาหล ี #หน ึบทุกคำรับประกันความอร่อย #เคล ็ดลับหุ่นสวยของสาวเกาหลี #เค ี้ยวเพลินเกินห้ามใจ💘#ออแกน ิค #ส ุขภาพ #สวย  #ไม ่อ้วน #ลดความอ ้วน . . . 🍠🇰🇷😋✨ . . . ☎ 085-9031900 🛒www.maruei-sweet.com 📲Line: @maru-ei (*อย่าลืมพิมพ์ @ ก่อนนะคะ) 👉 facebook.com/Maruei.sweet 📸IG: muruei_sweet
#Humus
Abono orgánico que sirve para todo tipo de plantas
Devuelve a la tierra toda la riqueza de minerales que la planta consumió. Estimula el crecimiento de raíces sin quemarlas y la Planta lo absorve rápidamente. 👩🏻‍🌾🌵🌿🍃💐🌷🌸🌹🌼
Si deseas humus para tus plantas, nos puedes contactar al 📱964318798 , que con gusto te atenderemos 👍🏻😀
#Valhouse_design #Humus #Abono #Natural100% #Planta #Flores #Hogar #Jardines #Orgánico #AreaVerde #Paisajismo
#Humus  Abono orgánico que sirve para todo tipo de plantas Devuelve a la tierra toda la riqueza de minerales que la planta consumió. Estimula el crecimiento de raíces sin quemarlas y la Planta lo absorve rápidamente. 👩🏻‍🌾🌵🌿🍃💐🌷🌸🌹🌼 Si deseas humus para tus plantas, nos puedes contactar al 📱964318798 , que con gusto te atenderemos 👍🏻😀 #Valhouse_design  #Humus  #Abono  #Natural100 % #Planta  #Flores  #Hogar  #Jardines  #Orgánico  #AreaVerde  #Paisajismo 
Magic tea 💜❤️💜❤️💜 Know more. www.teamagical.com
#teamagical #magictea #drink #cooldrinks
#teatime #amazingtea #teachangecolour #natural100% #naturalcolour #healthy #cocktail #mocktail #beautifulcolour
wassap masuk kul 12.15am
.
.
.
.
.
.
.
.
" mizz, ada bnda nk bgtau ni ? " (nebes rs nak gugur jantung aaiii..tgh mlm cust wassap ayat mcm ni...ada yg x kena ke ni? 😂
mizz ingt lg cust ni sbb dia baru beli .
.
"salam dear, ada apa ye dear? ( hrpan setinggi gunung, jgnlah komplen mlm2 cmni..aaii nak beraduu dah ni..huhu )
.
.
" nak tanya mmg mcm ni ke kalau pakai #LLfoundation ni ? " .
.
" nape dear? ( sambil tunggu dup dap dup dap jantung aaiii )
.
.
" xdela, ramai kwn2 tegur nape muka nmpk ploles n glowing sangat "
.
.
( Aduyaii ! ingt nk komplen td nak trcabut jantung aaii) " ooooo yeke dear? Mmg mcmtu, kan mizz dah cakap ploles n glowing mowing bila pakai LLfd ni.
.
. " haa tula, mmg xrugi try LLfd ni, mmg baguslah, tak sangka hari2 kwn puji sy cntik."
.
.
Alhamdulillah, trm kasih yaa dear yakin sngt dgn LLfoundatin ( legaa sngt dlm hati, hilang ngantuk aaii terbang ke langit sbb dpt feedback hepi dr cust )
.
.
" okay mizz, sorry kacau mlm2 ni.."
.
" okay dear, apa2 klaw nak repeat order wassap2 mizz yaa.
.
" okay.."
.
.
======== .
soooo korang nak cntik mcm cust aaii ni hr2 kena puji joom try LL foundation. " oopppss kena puji jgn lupa diri tau " 😅 .
========
.
 Apa yang best sangat LL foundation ni? .
🌹 Membantu membaiki kulit yang bermasalah. .
🌹 Menutup tanda tanda hitam bekas jerawat yang sibuk nak interframe kat muka kita kann .
🌹 100% natural (propolis, collagen  mengandungi SPF 35) .
🌹 LL foundation mesra wudhuk tau dan mudah untk dicuci .
🌹 Antioksidan dan selamat di pakai. .
🌹 Tidak berminyak, ringan dan tahan lama. .
🌹 Lelaki perempuan pun boleh pakai .
🌹 Jangan risau halal dan ada KKM.
.
. 
kalaw btl berminat nak cuba, skg aaii bg dgn harga kasih sayang tau! ada free gift, lagi satu jangan risau psl postage aaii lanje muaahhh sayang korang 😘
.
https://www.wasap.my/60192772376
.
.
https://www.wasap.my/60195203162

#falove_hq
#mesrawudhuk
#antioksidan
#natural100%
#spf35
#baikpulihkulit
#supportibutunggal
#anak4
#freegift
#freepostage
.
wassap masuk kul 12.15am . . . . . . . . " mizz, ada bnda nk bgtau ni ? " (nebes rs nak gugur jantung aaiii..tgh mlm cust wassap ayat mcm ni...ada yg x kena ke ni? 😂 mizz ingt lg cust ni sbb dia baru beli . . "salam dear, ada apa ye dear? ( hrpan setinggi gunung, jgnlah komplen mlm2 cmni..aaii nak beraduu dah ni..huhu ) . . " nak tanya mmg mcm ni ke kalau pakai #LLfoundation  ni ? " . . " nape dear? ( sambil tunggu dup dap dup dap jantung aaiii ) . . " xdela, ramai kwn2 tegur nape muka nmpk ploles n glowing sangat " . . ( Aduyaii ! ingt nk komplen td nak trcabut jantung aaii) " ooooo yeke dear? Mmg mcmtu, kan mizz dah cakap ploles n glowing mowing bila pakai LLfd ni. . . " haa tula, mmg xrugi try LLfd ni, mmg baguslah, tak sangka hari2 kwn puji sy cntik." . . Alhamdulillah, trm kasih yaa dear yakin sngt dgn LLfoundatin ( legaa sngt dlm hati, hilang ngantuk aaii terbang ke langit sbb dpt feedback hepi dr cust ) . . " okay mizz, sorry kacau mlm2 ni.." . " okay dear, apa2 klaw nak repeat order wassap2 mizz yaa. . " okay.." . . ======== . soooo korang nak cntik mcm cust aaii ni hr2 kena puji joom try LL foundation. " oopppss kena puji jgn lupa diri tau " 😅 . ======== . Apa yang best sangat LL foundation ni? . 🌹 Membantu membaiki kulit yang bermasalah. . 🌹 Menutup tanda tanda hitam bekas jerawat yang sibuk nak interframe kat muka kita kann . 🌹 100% natural (propolis, collagen mengandungi SPF 35) . 🌹 LL foundation mesra wudhuk tau dan mudah untk dicuci . 🌹 Antioksidan dan selamat di pakai. . 🌹 Tidak berminyak, ringan dan tahan lama. . 🌹 Lelaki perempuan pun boleh pakai . 🌹 Jangan risau halal dan ada KKM. . . kalaw btl berminat nak cuba, skg aaii bg dgn harga kasih sayang tau! ada free gift, lagi satu jangan risau psl postage aaii lanje muaahhh sayang korang 😘 . https://www.wasap.my/60192772376 . . https://www.wasap.my/60195203162 #falove_hq  #mesrawudhuk  #antioksidan  #natural100 % #spf35  #baikpulihkulit  #supportibutunggal  #anak4  #freegift  #freepostage  .
4 หลอดสิวหายเกลี้ยง !!
ราคาเพียง 299 บาทททท 👏
อยากฟื้นฟูแบบเอาจริงเอาจัง สเต็มเซลล์รกกุหลาบ ✨
#รีวิวจากผู้ใช้จริง ‼️. ❌ หน้าพัง ❌ หน้าสิว ❌ หน้าหมองคล้ำ ❌ หน้าแห้งกร้าน ❌ หน้ามัน ❌ ฝ้า 💣กระ 💣รอยดำ 
#natural100% #Soulcare #Skincareเงินล้าน 
#สเต็มเซลส์แบบทาไม่ต้องฉีดก็ใสได้ 
#หน้าเด็กย้อนวัยไม่ต้องพึ่งโบท็อกซ์
#สบู่มาส์กเซรั่ม #มาส์กเซรั่มชาเขียว
4 หลอดสิวหายเกลี้ยง !! ราคาเพียง 299 บาทททท 👏 อยากฟื้นฟูแบบเอาจริงเอาจัง สเต็มเซลล์รกกุหลาบ ✨ #ร ีวิวจากผู้ใช้จริง ‼️. ❌ หน้าพัง ❌ หน้าสิว ❌ หน้าหมองคล้ำ ❌ หน้าแห้งกร้าน ❌ หน้ามัน ❌ ฝ้า 💣กระ 💣รอยดำ #natural100 % #Soulcare  #Skincareเง ินล้าน #สเต ็มเซลส์แบบทาไม่ต้องฉีดก็ใสได้ #หน ้าเด็กย้อนวัยไม่ต้องพึ่งโบท็อกซ์ #สบ ู่มาส์กเซรั่ม #มาส ์กเซรั่มชาเขียว
wassap masuk kul 12.15am
.
.
.
.
.
.
.
.
" mizz, ada bnda nk bgtau ni ? " (nebes rs nak gugur jantung aaiii..tgh mlm cust wassap ayat mcm ni...ada yg x kena kaa? 😂
mizz ingt lg cust ni sbb dia baru beli .
.
"salam dear, ada apa ye dear? ( hrpan setinggi gunung, jgnlah komplen mlm2 cmni..aaii nak beraduu dah ni..huhu )
.
.
" nak tanya mmg mcm ni ke kalau pakai #LLfoundation ni ? " .
.
" nape dear? ( sambil tunggu dup dap dup dap jantung aaiii )
.
.
" xdela, ramai kwn2 tegur nape muka nmpk ploles n glowing sangat "
.
.
( Aduyaii ! ingt nk komplen td nak trcabut jantung aaii) " ooooo yeke dear? Mmg mcmtu, kan mizz dah cakap ploles n glowing mowing bila pakai LLfd ni.
.
. " haa tula, mmg xrugi try LLfd ni, mmg baguslah, tak sangka hari2 kwn puji sy cntik."
.
.
Alhamdulillah, trm kasih yaa dear yakin sngt dgn LLfoundatin ( legaa sngt dlm hati, hilang ngantuk aaii terbang ke langit sbb dpt feedback hepi dr cust )
.
.
" okay mizz, sorry kacau mlm2 ni.."
.
" okay dear, apa2 klaw nak repeat order wassap2 mizz yaa.
.
" okay.."
.
.
======== .
soooo korang nak cntik mcm cust aaii ni hr2 kena puji joom try LL foundation. " oopppss kena puji jgn lupa diri tau " 😅 .
======== .
.
Apa yang best sangat LL foundation ni? .
🌹 Membantu membaiki kulit yang bermasalah. .
🌹 Menutup tanda tanda hitam bekas jerawat yang sibuk nak interframe kat muka kita kann .
🌹 100% natural (propolis, collagen  mengandungi SPF 35) .
🌹 LL foundation mesra wudhuk tau dan mudah untk dicuci .
🌹 Antioksidan dan selamat di pakai. .
🌹 Tidak berminyak, ringan dan tahan lama. .
🌹 Lelaki perempuan pun boleh pakai .
🌹 Jangan risau halal dan ada KKM.
.
. .
kalaw btl berminat nak cuba, skg aaii bg dgn harga kasih sayang tau! ada free gift, lagi satu jangan risau psl postage aaii lanje muaahhh sayang korang 😘

https://www.wasap.my/60192772376
.
.
https://www.wasap.my/60195203162

#falove_hq
#mesrawudhuk
#antioksidan
#natural100%
#spf35
#baikpulihkulit
#supportibutunggal
#anak4
.
wassap masuk kul 12.15am . . . . . . . . " mizz, ada bnda nk bgtau ni ? " (nebes rs nak gugur jantung aaiii..tgh mlm cust wassap ayat mcm ni...ada yg x kena kaa? 😂 mizz ingt lg cust ni sbb dia baru beli . . "salam dear, ada apa ye dear? ( hrpan setinggi gunung, jgnlah komplen mlm2 cmni..aaii nak beraduu dah ni..huhu ) . . " nak tanya mmg mcm ni ke kalau pakai #LLfoundation  ni ? " . . " nape dear? ( sambil tunggu dup dap dup dap jantung aaiii ) . . " xdela, ramai kwn2 tegur nape muka nmpk ploles n glowing sangat " . . ( Aduyaii ! ingt nk komplen td nak trcabut jantung aaii) " ooooo yeke dear? Mmg mcmtu, kan mizz dah cakap ploles n glowing mowing bila pakai LLfd ni. . . " haa tula, mmg xrugi try LLfd ni, mmg baguslah, tak sangka hari2 kwn puji sy cntik." . . Alhamdulillah, trm kasih yaa dear yakin sngt dgn LLfoundatin ( legaa sngt dlm hati, hilang ngantuk aaii terbang ke langit sbb dpt feedback hepi dr cust ) . . " okay mizz, sorry kacau mlm2 ni.." . " okay dear, apa2 klaw nak repeat order wassap2 mizz yaa. . " okay.." . . ======== . soooo korang nak cntik mcm cust aaii ni hr2 kena puji joom try LL foundation. " oopppss kena puji jgn lupa diri tau " 😅 . ======== . . Apa yang best sangat LL foundation ni? . 🌹 Membantu membaiki kulit yang bermasalah. . 🌹 Menutup tanda tanda hitam bekas jerawat yang sibuk nak interframe kat muka kita kann . 🌹 100% natural (propolis, collagen mengandungi SPF 35) . 🌹 LL foundation mesra wudhuk tau dan mudah untk dicuci . 🌹 Antioksidan dan selamat di pakai. . 🌹 Tidak berminyak, ringan dan tahan lama. . 🌹 Lelaki perempuan pun boleh pakai . 🌹 Jangan risau halal dan ada KKM. . . . kalaw btl berminat nak cuba, skg aaii bg dgn harga kasih sayang tau! ada free gift, lagi satu jangan risau psl postage aaii lanje muaahhh sayang korang 😘 https://www.wasap.my/60192772376 . . https://www.wasap.my/60195203162 #falove_hq  #mesrawudhuk  #antioksidan  #natural100 % #spf35  #baikpulihkulit  #supportibutunggal  #anak4  .
Thank you for coming!!
✳︎
“バスソルト作り” ワークショップ@青山スパイラルマーケット♨️
✳︎
素敵なバスソルトたちが完成しました✨
✳︎
スパイラルマーケットでの展示とワークショップは一旦終了となります。ご来場くださったみなさま、本当にありがとうございました😊
✳︎
そして!! “VISION GLASS” で作る「ナチュラルソイキャンドル」「バスソルト」は、下北沢のラボでもお取り扱いが決定しました☝🏻
✳︎
クリスマスに向けて特別なプレゼントをお探しの方、ぜひ一緒に作りましょう🤶🎄🎁
✳︎
www.fragrance-yes.com
#fragrance #yes #workshop #aroma #herb #organic #natural100% #spray #cream #soycandle #lethercare #rainbowsoko #shimokitazawa #青山 #スパイラルマーケット #visionglass
Thank you for coming!! ✳︎ “バスソルト作り” ワークショップ@青山スパイラルマーケット♨️ ✳︎ 素敵なバスソルトたちが完成しました✨ ✳︎ スパイラルマーケットでの展示とワークショップは一旦終了となります。ご来場くださったみなさま、本当にありがとうございました😊 ✳︎ そして!! “VISION GLASS” で作る「ナチュラルソイキャンドル」「バスソルト」は、下北沢のラボでもお取り扱いが決定しました☝🏻 ✳︎ クリスマスに向けて特別なプレゼントをお探しの方、ぜひ一緒に作りましょう🤶🎄🎁 ✳︎ www.fragrance-yes.com #fragrance  #yes  #workshop  #aroma  #herb  #organic  #natural100 % #spray  #cream  #soycandle  #lethercare  #rainbowsoko  #shimokitazawa  #青山  #スパイラルマーケット  #visionglass 
El té mas bello, que representa esta hermosa estación de primavera 🌺
Nuestro hermoso y delicioso #floweringtea de #HarmonyTea

Esta belleza y muchas otras te esperan éste 2 y 3 de diciembre en #feria30kilates , a realizarse en #matucana100 
L@s esperamos ❤

#siquiero30kilates #natural100 #tea #teacup #tealover #teablogger #ilovetea #teaaddicts #teaforever
#Natural100% #SinFiltro ☀️☀️☀️☀️☀️
Tahukah anda? Ibu-ibu yang sarat mengandung akan kerap mengalami sakit-sakit badan seperti sakit pinggang dan sakit belakang. .
.

Dengan adanya RONELLA Mommy Relief yang diformulasikan khas untuk ibu hamil  ini ia membantu anda melegakan sakit pinggang, sakit belakang dan bahagian tubuh yang lain.

Hanya roll on saja di bahagian yang terasa lenguh dan sakit-sakit. Mudahkan?🤗 #mommyrelief
#rollonje
#ronellamalaysia
#natural100%

Jom tempah skg
Wassap 011-12542841
Tahukah anda? Ibu-ibu yang sarat mengandung akan kerap mengalami sakit-sakit badan seperti sakit pinggang dan sakit belakang. . . Dengan adanya RONELLA Mommy Relief yang diformulasikan khas untuk ibu hamil  ini ia membantu anda melegakan sakit pinggang, sakit belakang dan bahagian tubuh yang lain. Hanya roll on saja di bahagian yang terasa lenguh dan sakit-sakit. Mudahkan?🤗 #mommyrelief  #rollonje  #ronellamalaysia  #natural100 % Jom tempah skg Wassap 011-12542841
#Repost @fragrance_yes (@get_repost)
・・・
明日、11月18日(Sat)青山スパイラルマーケットにて、 “バスソルト作り” ワークショップを開催します♨️
✳︎
材料は、からだに優しい天然ハーブ・オーガニック精油・ヒマラヤ岩塩のみ。お肌の弱い方でも安心してお使いいただけます😌
✳︎
お好みの色・ハーブ・香りを選んで、VISION GLASSに詰め込んでお持ち帰りいただけます☝🏻
✳︎
おうちでのんびり過ごす夜や、ゆっくり半身浴をする時、プレゼントにもおすすめです✨
✳︎
ぜひ遊びにいらしてください‼️
✳︎
日時:2017年11月18日(Sat)
13:00-18:00
(随時承ります・ご予約も可能です)

参 加 費:¥3,000-
KSサイズ(105ml)¥4,000-KLサイズ(180ml)

ご予約連絡先
event@visionglass.jp
✳︎
www.fragrance-yes.com
#fragrance #yes #workshop #aroma #herb #organic #natural100% #spray #cream #soycandle #lethercare #rainbowsoko #shimokitazawa #青山 #スパイラルマーケット #visionglass
#Repost  @fragrance_yes (@get_repost) ・・・ 明日、11月18日(Sat)青山スパイラルマーケットにて、 “バスソルト作り” ワークショップを開催します♨️ ✳︎ 材料は、からだに優しい天然ハーブ・オーガニック精油・ヒマラヤ岩塩のみ。お肌の弱い方でも安心してお使いいただけます😌 ✳︎ お好みの色・ハーブ・香りを選んで、VISION GLASSに詰め込んでお持ち帰りいただけます☝🏻 ✳︎ おうちでのんびり過ごす夜や、ゆっくり半身浴をする時、プレゼントにもおすすめです✨ ✳︎ ぜひ遊びにいらしてください‼️ ✳︎ 日時:2017年11月18日(Sat) 13:00-18:00 (随時承ります・ご予約も可能です) 参 加 費:¥3,000- KSサイズ(105ml)¥4,000-KLサイズ(180ml) ご予約連絡先 event@visionglass.jp ✳︎ www.fragrance-yes.com #fragrance  #yes  #workshop  #aroma  #herb  #organic  #natural100 % #spray  #cream  #soycandle  #lethercare  #rainbowsoko  #shimokitazawa  #青山  #スパイラルマーケット  #visionglass 
Para ser grande primero tienes que aprender a ser pequeño... la #humildad es la base de toda verdadera #grandeza #bendecida #feliz #sinfiltro #única #natural100 #especial #likeforlike #like #instagood #actriz #actitud #BeatrizZiegler💖 #bendiciones 💪 👏 🙏 💖 #Venezuela
明日、11月18日(Sat)青山スパイラルマーケットにて、 “バスソルト作り” ワークショップを開催します♨️
✳︎
材料は、からだに優しい天然ハーブ・オーガニック精油・ヒマラヤ岩塩のみ。お肌の弱い方でも安心してお使いいただけます😌
✳︎
お好みの色・ハーブ・香りを選んで、VISION GLASSに詰め込んでお持ち帰りいただけます☝🏻
✳︎
おうちでのんびり過ごす夜や、ゆっくり半身浴をする時、プレゼントにもおすすめです✨
✳︎
ぜひ遊びにいらしてください‼️
✳︎
日時:2017年11月18日(Sat)
13:00-18:00
(随時承ります・ご予約も可能です)

参 加 費:¥3,000-
KSサイズ(105ml)¥4,000-KLサイズ(180ml)

ご予約連絡先
event@visionglass.jp
✳︎
www.fragrance-yes.com
#fragrance #yes #workshop #aroma #herb #organic #natural100% #spray #cream #soycandle #lethercare #rainbowsoko #shimokitazawa #青山 #スパイラルマーケット #visionglass
明日、11月18日(Sat)青山スパイラルマーケットにて、 “バスソルト作り” ワークショップを開催します♨️ ✳︎ 材料は、からだに優しい天然ハーブ・オーガニック精油・ヒマラヤ岩塩のみ。お肌の弱い方でも安心してお使いいただけます😌 ✳︎ お好みの色・ハーブ・香りを選んで、VISION GLASSに詰め込んでお持ち帰りいただけます☝🏻 ✳︎ おうちでのんびり過ごす夜や、ゆっくり半身浴をする時、プレゼントにもおすすめです✨ ✳︎ ぜひ遊びにいらしてください‼️ ✳︎ 日時:2017年11月18日(Sat) 13:00-18:00 (随時承ります・ご予約も可能です) 参 加 費:¥3,000- KSサイズ(105ml)¥4,000-KLサイズ(180ml) ご予約連絡先 event@visionglass.jp ✳︎ www.fragrance-yes.com #fragrance  #yes  #workshop  #aroma  #herb  #organic  #natural100 % #spray  #cream  #soycandle  #lethercare  #rainbowsoko  #shimokitazawa  #青山  #スパイラルマーケット  #visionglass 
So this is another body scrub from #CalilyLife, and once again this brand delivers! Though, the Arabica Coffee Scrub will remain my favorite, the coconut milk is closing in. The smell is divine. It reminds me of being at the beach during summertime! It’s like having a mini vacation memories in a jar. You can carry yourself back to those memories by soaking in the tub and using this scrub...close your eyes and feel the sand between your toes, the smell of #coconuts, the waves crashing while sipping a piña colada. 
You will need to mix it up, as the oils do separate from the actual scrub. Just give it a few quick shakes before opening the jar. Then just put it on your skin, lightly scrub and leave on for a few minutes, then rinse with warm water. You will have slightly some oil left, but that is all going to absorb and then your skin is  left very soft and silky with a slight sheen. I  loved how moisturized and fresh my skin feels after using this scrub.

These are quality beauty products.
All the ingredients are natural and made with minerals from the Dead Sea. If you don't know about the natural health benefits that comes from the Dead Sea, you should do a little research on it. It's quite amazing!
Calily LIfe products are amazing. I am truly hooked. 
I’m sure you will be too if you try them out. Check out the link below. 
#Ad #Sponsored #IWasInvited #organic and #animal #cruelty #free #Calily #Life #natural100% #coconutmilkscrub #bodyscrub
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01N0XIZR3/ref=cm_cr_srp_mb_bdcrb_top?ie=UTF8
So this is another body scrub from #CalilyLife , and once again this brand delivers! Though, the Arabica Coffee Scrub will remain my favorite, the coconut milk is closing in. The smell is divine. It reminds me of being at the beach during summertime! It’s like having a mini vacation memories in a jar. You can carry yourself back to those memories by soaking in the tub and using this scrub...close your eyes and feel the sand between your toes, the smell of #coconuts , the waves crashing while sipping a piña colada. You will need to mix it up, as the oils do separate from the actual scrub. Just give it a few quick shakes before opening the jar. Then just put it on your skin, lightly scrub and leave on for a few minutes, then rinse with warm water. You will have slightly some oil left, but that is all going to absorb and then your skin is left very soft and silky with a slight sheen. I loved how moisturized and fresh my skin feels after using this scrub. These are quality beauty products. All the ingredients are natural and made with minerals from the Dead Sea. If you don't know about the natural health benefits that comes from the Dead Sea, you should do a little research on it. It's quite amazing! Calily LIfe products are amazing. I am truly hooked. I’m sure you will be too if you try them out. Check out the link below. #Ad  #Sponsored  #IWasInvited  #organic  and #animal  #cruelty  #free  #Calily  #Life  #natural100 % #coconutmilkscrub  #bodyscrub  https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01N0XIZR3/ref=cm_cr_srp_mb_bdcrb_top?ie=UTF8
Wow✨ Wow✨ Wow✨ ผู้ชายเค้าก็ใช้กันนะ
ลูกค้าใช้แล้วปลื้มมาก ทำคลิปส่งมาเลยทีเดียวเชียว

#roseserum 🌷 #maskserumpoap 🌱
#สบู่มาร์คเซรั่ม #สเต็มเซลล์รกกุหลาบ 
#soulcareofficial #soulcarethailand
#soulcare #soulcareสกินแคร์เงินล้าน
#หน้าเด็กย้อนวัยไม่ต้องพึ่งโบท็อกซ์
#ธรรมชาติ100% #natural100% 🍃
Wow✨ Wow✨ Wow✨ ผู้ชายเค้าก็ใช้กันนะ ลูกค้าใช้แล้วปลื้มมาก ทำคลิปส่งมาเลยทีเดียวเชียว #roseserum  🌷 #maskserumpoap  🌱 #สบ ู่มาร์คเซรั่ม #สเต ็มเซลล์รกกุหลาบ #soulcareofficial  #soulcarethailand  #soulcare  #soulcareสก ินแคร์เงินล้าน #หน ้าเด็กย้อนวัยไม่ต้องพึ่งโบท็อกซ์ #ธรรมชาต ิ100% #natural100 % 🍃
Pulpa de fruta 100% natural. 🍓🍏
Variedad de sabores: 
Piña
Mango
Maracuya
Guanábana
Lulo
Freijoa
Guayaba agria
Guayaba dulce
Tomate de árbol
Mora
Fresa
Uva
🙋 preguntamos por nuestros precios especiales en cantidad 🚙GRATIS servicio a domicilio. 
Agenda tu Pedido al whatsapp 📲 3058132733. Llamanos al 3045400822
Siguenos en instagram como pulpasddeseosmanizales.
#vivesaludable #natural100%
Pulpa de fruta 100% natural. 🍓🍏 Variedad de sabores: Piña Mango Maracuya Guanábana Lulo Freijoa Guayaba agria Guayaba dulce Tomate de árbol Mora Fresa Uva 🙋 preguntamos por nuestros precios especiales en cantidad 🚙GRATIS servicio a domicilio. Agenda tu Pedido al whatsapp 📲 3058132733. Llamanos al 3045400822 Siguenos en instagram como pulpasddeseosmanizales. #vivesaludable  #natural100 %
รับตัวแทนจำหน่ายในไทย และ ต่างประเทศนะค่ะ
#dealer #cosmeticthailand #honeyserum #natural100%
หน้าสดๆ ไปส่งของ 😆ทาเซรั่มแล้วโบกแป้งเด็ก ใสๆ 🍀#soulcare #stemcell #soap #serum #natural100% 📲line : joyjiah
หน้าสดๆ ไปส่งของ 😆ทาเซรั่มแล้วโบกแป้งเด็ก ใสๆ 🍀#soulcare  #stemcell  #soap  #serum  #natural100 % 📲line : joyjiah
หน้าสดๆ ไปส่งของ 😆ทาเซรั่มแล้วโบกแป้งเด็ก ใสๆ 🍀#soulcare #stemcell #soap #serum #natural100% 📲line : joyjiah
หน้าสดๆ ไปส่งของ 😆ทาเซรั่มแล้วโบกแป้งเด็ก ใสๆ 🍀#soulcare  #stemcell  #soap  #serum  #natural100 % 📲line : joyjiah
Maybelline face studio flush creator cheek stick 
Hrga wamena 175.000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#canmake#matfleurcheeks#laneige#pureradiantblush#maybelline#benefit#revlon
NYX Professional makeup ombre blush 
Hrga wamena 250.000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#canmake#matfleurcheeks#laneige#pureradiantblush#maybelline#benefit#revlon#nyx
Make over perfect shade blush on palette 
Harga wamena : 340.000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#canmake#matfleurcheeks#laneige#pureradiantblush#maybelline#benefit#revlon#makeover
Catrice multi mat blush
Hrga wamena : 100.000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#canmake#matfleurcheeks#laneige#pureradiantblush#maybelline#benefit#revlon#catrice
Mizzu blush me up

Hrga wmn : 100.000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#canmake#matfleurcheeks#laneige#pureradiantblush#maybelline#benefit#revlon#mizzu
Maybelline blush studio cheeky glow 
Hrga wamena : 75.000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#canmake#matfleurcheeks#laneige#pureradiantblush#maybelline#benefit#revlon
L'oreal infallible paints palette blush 
Hrga wamena 295.000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#canmake#matfleurcheeks#laneige#pureradiantblush#maybelline#benefit#revlon#l'oreal#
Revlon powder blush 
Hrga wamena : 150.000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#canmake#matfleurcheeks#laneige#pureradiantblush#maybelline#benefit#revlon
Wardah blush on 👀😍😍
Harga wmn : 75000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#canmake#matfleurcheeks#laneige#pureradiantblush#maybelline#benefit
Maybelline master Creator blush 
Hrga wamena : 200.000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#canmake#matfleurcheeks#laneige#pureradiantblush#maybelline#benefit
Benefit Dandelion powder mini blush 
Hrga 280.000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#canmake#matfleurcheeks#laneige#pureradiantblush#benefit
Laneige pure radiant blush 
Hrg : 350.000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#canmake#matfleurcheeks#laneige#pureradiantblush
Canmake mat fleur cheeks
Hrga wamena 200.000🌹🌹 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#canmake#matfleurcheeks#
Ya probaste nuestras bebidas naturales?
Estaremos trabajando para ustedes en las tardes de Miércoles a Sábado en @buona.pizzas 💫⏱ #tomateunbreak 
#juicebar #tachira #sancristobal #vzla 
#genteemprendedora #jugos #batidos 
#merengadas #smothies #Natural100%
Catrice lipcushion 💋💋
Hrga wamena : 130.000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#catrice#lipcushion#
Blink charm eyelashes
100 % natural hair 👀👩🌸🌸 Hrga wamena 80.000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair#sweetclassic#
Blink charm eyelashes
100 % natural hair 👀👩🌸🌸 Hrga wamena 80.000 📲wa : 081248709071

#blinkcharm#eyelashes#natural#natural100%hair
La diferencia entre "puedo" y "no puedo" es solo de una palabra y una cuestión de actitud; si hay ganas, todo se puede. #sinmiedos #positiva #luchadora #perseverante #actitud #feliz #bendecida #pasión #sinfiltro #única #especial #natural100 % #original #likeforlike #instagood #BeatrizZiegler💖 #bendiciones 💪 👏 🙏 💖 #Venezuela
Pulpa de fruta 100% natural. 🍓🍏
Variedad de sabores: 
Piña
Mango
Maracuya
Guanábana
Lulo
Freijoa
Guayaba agria
Guayaba dulce
Tomate de árbol
Mora
Fresa
Uva
🙋 preguntamos por nuestros precios especiales en cantidad 🚙GRATIS servicio a domicilio. 
Agenda tu Pedido al whatsapp 📲 3058132733. Llamanos al 3045400822
Siguenos en instagram como pulpasddeseosmanizales.
#vivesaludable #natural100%
Pulpa de fruta 100% natural. 🍓🍏 Variedad de sabores: Piña Mango Maracuya Guanábana Lulo Freijoa Guayaba agria Guayaba dulce Tomate de árbol Mora Fresa Uva 🙋 preguntamos por nuestros precios especiales en cantidad 🚙GRATIS servicio a domicilio. Agenda tu Pedido al whatsapp 📲 3058132733. Llamanos al 3045400822 Siguenos en instagram como pulpasddeseosmanizales. #vivesaludable  #natural100 %
OFERTA PRE-NAVIDAD HARMONY TEA
Lleva 1 botella + té 50g a elección por solo $10.990

Promoción válida hasta el 20/11/2017

Condiciones:
Botella: de vidrio templado(borosilicato), diseños y colores a elección (según disponibilidad). Capacidad de la botella sujetabal modelo elegido (450 0 550 ml). Té: a elección entre 21 variedades, formato 50 gramos (precio normal:$3.500).
.
.
También tendremos promociones en la bella feria #30kilates #siquiero30kilates, esten atentos!
.
.  #HarmonyTea #teartesanal #natural100 #naturaltea #handmade #promocion #navidad #tealover #teablogger #ilovetea #teaaddict #teacup #teaforever
OFERTA PRE-NAVIDAD HARMONY TEA Lleva 1 botella + té 50g a elección por solo $10.990 Promoción válida hasta el 20/11/2017 Condiciones: Botella: de vidrio templado(borosilicato), diseños y colores a elección (según disponibilidad). Capacidad de la botella sujetabal modelo elegido (450 0 550 ml). Té: a elección entre 21 variedades, formato 50 gramos (precio normal:$3.500). . . También tendremos promociones en la bella feria #30kilates  #siquiero30kilates , esten atentos! . . #HarmonyTea  #teartesanal  #natural100  #naturaltea  #handmade  #promocion  #navidad  #tealover  #teablogger  #ilovetea  #teaaddict  #teacup  #teaforever 
เช้า-เย็น แค่ล้างหน้า ทาเซรั่ม พอ จบ ง่ายดีมะ 😁

ก็จะไสย ไสย หน่อยนะ 
โชว์หน้าสดตลอด แซวได้แต่อย่าแรง

#roseserum 🌷 #maskserumpoap 🌱
#สบู่มาร์คเซรั่ม #สเต็มเซลล์รกกุหลาบ 
#soulcareofficial #soulcarethailand
#soulcare #soulcareสกินแคร์เงินล้าน
#หน้าเด็กย้อนวัยไม่ต้องพึ่งโบท็อกซ์
#ธรรมชาติ100% #natural100% 🍃 ♥︎ᴬᴰᴰᴸᴵᴺᴱ 📲 takkiegoodgirl
เช้า-เย็น แค่ล้างหน้า ทาเซรั่ม พอ จบ ง่ายดีมะ 😁 ก็จะไสย ไสย หน่อยนะ โชว์หน้าสดตลอด แซวได้แต่อย่าแรง #roseserum  🌷 #maskserumpoap  🌱 #สบ ู่มาร์คเซรั่ม #สเต ็มเซลล์รกกุหลาบ #soulcareofficial  #soulcarethailand  #soulcare  #soulcareสก ินแคร์เงินล้าน #หน ้าเด็กย้อนวัยไม่ต้องพึ่งโบท็อกซ์ #ธรรมชาต ิ100% #natural100 % 🍃 ♥︎ᴬᴰᴰᴸᴵᴺᴱ 📲 takkiegoodgirl
#ชาโคลเซรั่ม🎋สามารถใช้กับ #เด็ก #คุณแม่ที่กำลังตั้งครรภ์ คุณแม่ที่ให้นมบุตร ได้อย่างไม่มีปัญหาค่ะ

A: ชาโคล มีส่วนผสมจากธรรมชาติทั้งหมดไหมคะ??
B: ไม่ใช่ออร์แกนิค 100% นะคะ แต่ เป็น #Natural100% ค่ะ

A: อยากรู้เพิ่มเติมว่า #procapil สกัดมาจากอะไรคะ แหล่งกำเนิดของสาร #fucogel ด้วยจ้า ว่าได้มาจากอะไร
B:ประกอบด้วยสารสำคัญ คือ สาร Procapil(โพรคาพิล) มีฤทธิ์ในการแก้ปัญหาและยับยั้งผมร่วง ศีรษะล้าน เนื่องจากการไหลเวียนของโลหิตที่หนังศีรษะไม่ดี 
กระเปาะหรือถุงหุ้มรากผมฝ่อตัวลง ทำให้เส้นผมไม่มั่นคงแข็งแรงและหลุดร่วงง่าย อันมีสาเหตุจากการขาดฮอร์โมนในผู้สูงวัย

สาร  Procapil  ช่วยแก้ปัญหาศีรษะล้าน  และยับยั้งการหลุดร่วงของเส้นผม  และกระตุ้นการงอกใหม่ของเส้นผมค่ะ
#ชาโคลเซร ั่ม🎋สามารถใช้กับ #เด ็ก #ค ุณแม่ที่กำลังตั้งครรภ์ คุณแม่ที่ให้นมบุตร ได้อย่างไม่มีปัญหาค่ะ A: ชาโคล มีส่วนผสมจากธรรมชาติทั้งหมดไหมคะ?? B: ไม่ใช่ออร์แกนิค 100% นะคะ แต่ เป็น #Natural100 % ค่ะ A: อยากรู้เพิ่มเติมว่า #procapil  สกัดมาจากอะไรคะ แหล่งกำเนิดของสาร #fucogel  ด้วยจ้า ว่าได้มาจากอะไร B:ประกอบด้วยสารสำคัญ คือ สาร Procapil(โพรคาพิล) มีฤทธิ์ในการแก้ปัญหาและยับยั้งผมร่วง ศีรษะล้าน เนื่องจากการไหลเวียนของโลหิตที่หนังศีรษะไม่ดี กระเปาะหรือถุงหุ้มรากผมฝ่อตัวลง ทำให้เส้นผมไม่มั่นคงแข็งแรงและหลุดร่วงง่าย อันมีสาเหตุจากการขาดฮอร์โมนในผู้สูงวัย สาร Procapil ช่วยแก้ปัญหาศีรษะล้าน และยับยั้งการหลุดร่วงของเส้นผม และกระตุ้นการงอกใหม่ของเส้นผมค่ะ
Felicidad máxima es cuando hay un granado en el jardín #NATURAL100% #QUÍMICOS0% y solo a mí me gustan las granadas #pamitodas .
.
.
#Frutasdetemporada #Frutasdeotoño #Fruitlover
Alimenta a tu mascota con un pienso 100% natural y aún buen precio. Solo lo encontrarás en tiendas terranova, acercate a tú tienda más cercana.
#terranovacnc #natural100% #alimentacion
Alimenta a tu mascota con un pienso 100% natural y aún buen precio. Solo lo encontrarás en tiendas terranova, acercate a tú tienda más cercana. #terranovacnc  #natural100 % #alimentacion 
Seaskin. Principios de la medicina holistica aplicados a la dermocosmetica!! Presentación de Seaskin y demostración de uno de sus tratamientos.

Día: 11 de DICIEMBRE 
Horario: 10.00 a 14.00 
Lugar: Ana Calvo distribuciones (Lasarte - Guipúzcoa) 
Plazas limitadas / Gratuito
Dirigido a:
- Profesionales de la belleza y la estética 
Más informacion y reservas:
T. 943 366 737 / 617 44 67 19 
#seaskin #beseaskin #sustainableraw #biocosmetica #antiagingglow #natural100% #cosméticaprofesional #tratamientoiluminador #revitalizando #regenerante 
#antioxidante #hidratante #antiedad #Guipúzcoa
Seaskin. Principios de la medicina holistica aplicados a la dermocosmetica!! Presentación de Seaskin y demostración de uno de sus tratamientos. Día: 11 de DICIEMBRE Horario: 10.00 a 14.00 Lugar: Ana Calvo distribuciones (Lasarte - Guipúzcoa) Plazas limitadas / Gratuito Dirigido a: - Profesionales de la belleza y la estética Más informacion y reservas: T. 943 366 737 / 617 44 67 19 #seaskin  #beseaskin  #sustainableraw  #biocosmetica  #antiagingglow  #natural100 % #cosméticaprofesional  #tratamientoiluminador  #revitalizando  #regenerante  #antioxidante  #hidratante  #antiedad  #Guipúzcoa