an online Instagram web viewer

#naturalproduct medias

Photos

Your skin represents your overall health. Take care of it early, it will give good result down the road.
.
Give your skin with the right nourishments it deserves. Start with what you put on your skin. Ask the question, is it safe for long-term use?
.
Give it some thought and you will realize that natural is always the best option to pamper and care for your skin.
.
#handmadesoap #naturalsoap #soap #soapmaking #soapmaker #soapcrafting #artisansoap #sabunalami #sabunbatang
#natural #naturalproduct #naturalskincare #skincare #skinloving #localbrandindonesia #madeinindonesia #outdoorlifestyle #lifestyle #metime #relax #bathandbody #wiseword #quote
Your skin represents your overall health. Take care of it early, it will give good result down the road. . Give your skin with the right nourishments it deserves. Start with what you put on your skin. Ask the question, is it safe for long-term use? . Give it some thought and you will realize that natural is always the best option to pamper and care for your skin. . #handmadesoap  #naturalsoap  #soap  #soapmaking  #soapmaker  #soapcrafting  #artisansoap  #sabunalami  #sabunbatang  #natural  #naturalproduct  #naturalskincare  #skincare  #skinloving  #localbrandindonesia  #madeinindonesia  #outdoorlifestyle  #lifestyle  #metime  #relax  #bathandbody  #wiseword  #quote 
Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu. Hari ni KakNa nak share 3 tips jemput rezeki;
.
KADANG-KADANG REZEKI TAK DATANG SEBAB MAGNET DIRI kita lemah.
.
3 tips mudah JEMPUT REZEKI BERLIMPAH
.
1. Bila pergi bank, dah cucuk ATM card, HARAM DUK KATA DALAM HATI, duit sikit, duit tinggai sikit, duit habis! Tak leh tau! Sebab apa kita kata, itu yang kita dapat.
.
Habis, nak kata apa?
Yaa Allah duit saya banyak ni, saya mohon Allah bantu TAMBAH DUIT saya, tulislah berapa nak?
.
2. Bila buka PURSE (yang ni bahaya sebab kita selalu duk buat) jaga-jaga hati dan mulut kita sebab kita selalu kata, alaaa duit dah tinggal sikit, habis dah duit aku dan macam-macam lagi yang negatif pasal duit kita.
.
Habis, nak kata apa?
Kata-kata itu doa, so kata ala-ala gini (contoh yer) saya nak belanja barang dapur Yaa Allah, saya ada 200 ringgit ni, sayangnya saya duit ni. Allah bantulah saya, duit 200 ringgit ni tak luak dan tambah dalam akaun saya 20k. Terima kasih Allah
.
3. Beri biar singgetpun tiap hari. Kata guru saya mesti buat ni 100 hari, carilah orang miskin atau masjid, masuk singgit sehari, insyaaAllah rezeki MASUK banyak.
.
Habis, nak kata apa?
.
Masa beri sedekah ni, doa laaa, "Ya Allah walau seringgit, saya ikhlas dan ni lah saya mampu, Allah bantulah saya limpah kanlah rezeki untuk saya sekiranya ada rahmat di sebalik seringgit ni, saya nak sangat BIsnes/karier saya beri saya gaji 10k sebulan. Terima kasih Allah, Aamin Ya Mujib"
.
SHARE Jika Bermanfaat ❤
*CnP
#LAMISA2017 
#LAMISAsharing
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish  #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia  #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat
Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu. Hari ni KakNa nak share 3 tips jemput rezeki; . KADANG-KADANG REZEKI TAK DATANG SEBAB MAGNET DIRI kita lemah. . 3 tips mudah JEMPUT REZEKI BERLIMPAH . 1. Bila pergi bank, dah cucuk ATM card, HARAM DUK KATA DALAM HATI, duit sikit, duit tinggai sikit, duit habis! Tak leh tau! Sebab apa kita kata, itu yang kita dapat. . Habis, nak kata apa? Yaa Allah duit saya banyak ni, saya mohon Allah bantu TAMBAH DUIT saya, tulislah berapa nak? . 2. Bila buka PURSE (yang ni bahaya sebab kita selalu duk buat) jaga-jaga hati dan mulut kita sebab kita selalu kata, alaaa duit dah tinggal sikit, habis dah duit aku dan macam-macam lagi yang negatif pasal duit kita. . Habis, nak kata apa? Kata-kata itu doa, so kata ala-ala gini (contoh yer) saya nak belanja barang dapur Yaa Allah, saya ada 200 ringgit ni, sayangnya saya duit ni. Allah bantulah saya, duit 200 ringgit ni tak luak dan tambah dalam akaun saya 20k. Terima kasih Allah . 3. Beri biar singgetpun tiap hari. Kata guru saya mesti buat ni 100 hari, carilah orang miskin atau masjid, masuk singgit sehari, insyaaAllah rezeki MASUK banyak. . Habis, nak kata apa? . Masa beri sedekah ni, doa laaa, "Ya Allah walau seringgit, saya ikhlas dan ni lah saya mampu, Allah bantulah saya limpah kanlah rezeki untuk saya sekiranya ada rahmat di sebalik seringgit ni, saya nak sangat BIsnes/karier saya beri saya gaji 10k sebulan. Terima kasih Allah, Aamin Ya Mujib" . SHARE Jika Bermanfaat ❤ *CnP #LAMISA2017  #LAMISAsharing  #ResultMatters  #LamisaHQ  #LamisaBeauty  #scruborganik  #scrub  #scrubmuka  #facescrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #organik  #pinkish  #testimoni  #nakcantik  #dropship  #dropshipdiperlukan  #agentwanted  #dropshipwanted  #sayajual  #naturalproduct  #skincaremalaysia  #siscuba  #kulitkusam  #naturalskincaremalaysia  #LAMISAtestimonials  #ubatjerawat  #parutjerawat 
Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu. Hari ni KakNa nak share 3 tips jemput rezeki;
.
KADANG-KADANG REZEKI TAK DATANG SEBAB MAGNET DIRI kita lemah.
.
3 tips mudah JEMPUT REZEKI BERLIMPAH
.
1. Bila pergi bank, dah cucuk ATM card, HARAM DUK KATA DALAM HATI, duit sikit, duit tinggai sikit, duit habis! Tak leh tau! Sebab apa kita kata, itu yang kita dapat.
.
Habis, nak kata apa?
Yaa Allah duit saya banyak ni, saya mohon Allah bantu TAMBAH DUIT saya, tulislah berapa nak?
.
2. Bila buka PURSE (yang ni bahaya sebab kita selalu duk buat) jaga-jaga hati dan mulut kita sebab kita selalu kata, alaaa duit dah tinggal sikit, habis dah duit aku dan macam-macam lagi yang negatif pasal duit kita.
.
Habis, nak kata apa?
Kata-kata itu doa, so kata ala-ala gini (contoh yer) saya nak belanja barang dapur Yaa Allah, saya ada 200 ringgit ni, sayangnya saya duit ni. Allah bantulah saya, duit 200 ringgit ni tak luak dan tambah dalam akaun saya 20k. Terima kasih Allah
.
3. Beri biar singgetpun tiap hari. Kata guru saya mesti buat ni 100 hari, carilah orang miskin atau masjid, masuk singgit sehari, insyaaAllah rezeki MASUK banyak.
.
Habis, nak kata apa?
.
Masa beri sedekah ni, doa laaa, "Ya Allah walau seringgit, saya ikhlas dan ni lah saya mampu, Allah bantulah saya limpah kanlah rezeki untuk saya sekiranya ada rahmat di sebalik seringgit ni, saya nak sangat BIsnes/karier saya beri saya gaji 10k sebulan. Terima kasih Allah, Aamin Ya Mujib"
.
SHARE Jika Bermanfaat ❤
*CnP
#LAMISA2017 
#LAMISAsharing
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish  #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia  #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #LAMISAtestimonials #ubatjerawat #parutjerawat
Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu. Hari ni KakNa nak share 3 tips jemput rezeki; . KADANG-KADANG REZEKI TAK DATANG SEBAB MAGNET DIRI kita lemah. . 3 tips mudah JEMPUT REZEKI BERLIMPAH . 1. Bila pergi bank, dah cucuk ATM card, HARAM DUK KATA DALAM HATI, duit sikit, duit tinggai sikit, duit habis! Tak leh tau! Sebab apa kita kata, itu yang kita dapat. . Habis, nak kata apa? Yaa Allah duit saya banyak ni, saya mohon Allah bantu TAMBAH DUIT saya, tulislah berapa nak? . 2. Bila buka PURSE (yang ni bahaya sebab kita selalu duk buat) jaga-jaga hati dan mulut kita sebab kita selalu kata, alaaa duit dah tinggal sikit, habis dah duit aku dan macam-macam lagi yang negatif pasal duit kita. . Habis, nak kata apa? Kata-kata itu doa, so kata ala-ala gini (contoh yer) saya nak belanja barang dapur Yaa Allah, saya ada 200 ringgit ni, sayangnya saya duit ni. Allah bantulah saya, duit 200 ringgit ni tak luak dan tambah dalam akaun saya 20k. Terima kasih Allah . 3. Beri biar singgetpun tiap hari. Kata guru saya mesti buat ni 100 hari, carilah orang miskin atau masjid, masuk singgit sehari, insyaaAllah rezeki MASUK banyak. . Habis, nak kata apa? . Masa beri sedekah ni, doa laaa, "Ya Allah walau seringgit, saya ikhlas dan ni lah saya mampu, Allah bantulah saya limpah kanlah rezeki untuk saya sekiranya ada rahmat di sebalik seringgit ni, saya nak sangat BIsnes/karier saya beri saya gaji 10k sebulan. Terima kasih Allah, Aamin Ya Mujib" . SHARE Jika Bermanfaat ❤ *CnP #LAMISA2017  #LAMISAsharing  #ResultMatters  #LamisaHQ  #LamisaBeauty  #scruborganik  #scrub  #scrubmuka  #facescrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #organik  #pinkish  #testimoni  #nakcantik  #dropship  #dropshipdiperlukan  #agentwanted  #dropshipwanted  #sayajual  #naturalproduct  #skincaremalaysia  #siscuba  #kulitkusam  #naturalskincaremalaysia  #LAMISAtestimonials  #ubatjerawat  #parutjerawat 
Assalamualaikum. Selamat malam uollss 🌸
.
⛔ .. STOP ... MEH BACA KAT BAWAH NIII !!⛔ .. Cuba Tengok Wajah Anda Ada Masalah Ni Tak ?
.
1. Jerawat
2. Sunburnnn
3. Blackhead
4. Jeragatt
5. Kusamm
6. Panauu
7. Atau lain2 masalah ...?
.
Kalau ya.. cuba try guna QUNYIT MASKER ni.. Ramai dah cuba.. dah viral dah QUNYIT MASKER ni.. "Mmg best la QUNYIT MASKER ni.. sekali guna je jrawat dah kecut.." - syamim
.
Nak hilangkan jerawatt kat muka tue dalam masa 1-2 hari??
.
 RM 15 SEBOTOL DAN RM 1.50 SEPAKET jer uollss 🍒. Ai tengah cari dropship. Yg berminat nak buat duit boleh ws ai ye ❤.
Ws 0173152761  atau klik link di bio 😘
#tempektempekflawlesss #murah #mudah #letscantik #letshensem #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome  #boys #girls #instadaily #terbaik #terhangatdipasaran #harianmetro #beritaharian #viral #tular #dijaminberkesan
Assalamualaikum. Selamat malam uollss 🌸 . ⛔ .. STOP ... MEH BACA KAT BAWAH NIII !!⛔ .. Cuba Tengok Wajah Anda Ada Masalah Ni Tak ? . 1. Jerawat 2. Sunburnnn 3. Blackhead 4. Jeragatt 5. Kusamm 6. Panauu 7. Atau lain2 masalah ...? . Kalau ya.. cuba try guna QUNYIT MASKER ni.. Ramai dah cuba.. dah viral dah QUNYIT MASKER ni.. "Mmg best la QUNYIT MASKER ni.. sekali guna je jrawat dah kecut.." - syamim . Nak hilangkan jerawatt kat muka tue dalam masa 1-2 hari?? . RM 15 SEBOTOL DAN RM 1.50 SEPAKET jer uollss 🍒. Ai tengah cari dropship. Yg berminat nak buat duit boleh ws ai ye ❤. Ws 0173152761 atau klik link di bio 😘 #tempektempekflawlesss  #murah  #mudah  #letscantik  #letshensem  #assalamualaikum  #naturalproduct  #kkmapprove  #antijerawat  #flawless  #beautiful  #cantik  #awesome  #boys  #girls  #instadaily  #terbaik  #terhangatdipasaran  #harianmetro  #beritaharian  #viral  #tular  #dijaminberkesan 
Assalamualaikum.. 😍
.
Alhamdulillah
Sebelum produk dilancarkan 
Produk AINAA SERUM ni telah diluluskan oleh Pihak Kementerian Kesihatan Malaysia 👍🏻😍
.
.
🔥👍🏻Produk berkualiti .
🔥👍🏻 bertaraf gmp .
🔥👍🏻 dijamin selamat digunakan, bebas bahan yang membahayakan .
🔥👍🏻 bahan yang digunakan bahan semulajadi dan halal dipakai .
.
AINAA SERUM, berasaskan Aloe Vera, Timun, dan lavender. Bahan semulajadi yang sangat bagus untuk penjagaan kulit wajah. .
.
🔥 Sebotol RM65 📦 Postage RM8sm | RM12ss .
.
Untuk sebarang pertanyaan, boleh whatsapp 019-6337212/ click link di bio 🎀
.
.
#nsarangersteam 
#nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #stokisnsabeauty #comingsoon #faceserum #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #nsabeautyfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #AINAASERUM #NSAbeau
Assalamualaikum.. 😍 . Alhamdulillah Sebelum produk dilancarkan Produk AINAA SERUM ni telah diluluskan oleh Pihak Kementerian Kesihatan Malaysia 👍🏻😍 . . 🔥👍🏻Produk berkualiti . 🔥👍🏻 bertaraf gmp . 🔥👍🏻 dijamin selamat digunakan, bebas bahan yang membahayakan . 🔥👍🏻 bahan yang digunakan bahan semulajadi dan halal dipakai . . AINAA SERUM, berasaskan Aloe Vera, Timun, dan lavender. Bahan semulajadi yang sangat bagus untuk penjagaan kulit wajah. . . 🔥 Sebotol RM65 📦 Postage RM8sm | RM12ss . . Untuk sebarang pertanyaan, boleh whatsapp 019-6337212/ click link di bio 🎀 . . #nsarangersteam  #nsabeauty  #nsabeautyserum  #syafiqahaina  #stokisnsabeauty  #comingsoon  #faceserum  #agendiperlukan  #dropshipdiperlukan  #serum  #assalamualaikum  #naturalproduct  #kkmapprove  #antijerawat  #flawless  #beautiful  #cantik  #awesome  #ainaaserumfeedback  #nsabeautyfeedback  #women  #ladies  #boys  #girls  #instadaily  #ootd  #cosmetics  #AINAASERUM  #NSAbeau 
🌸AINAA SERUM🌸

Segaknya founder #ainaaserum ni 😘 Rahsianya kena pakai #ainaaserum tau ! Jom cantik sama2 😘

Fungsi Serum:
🍭Mencerahkan kulit
🍭Mengecut dan menghilangkan jerawat
🍭Memudarkan parut,dark sport
🍭Membaiki kulit kusam 💕Whatapps ke 019 4506378
💕COD Perlis,Kodiang & Kawasan sekitar
💕Harga : RM 65 sebotol
💕+ RM 8 pos semenanjung
💕 +RM 12 pos sabah/sarawak

FREE CONSULTAN SAMPAI CANTIK 😍

#nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #comingsoon #faceserum  #fabulousNSA #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #nsabeautyfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #ainaaserumperlis #ainaaserumutara #ainaaserumkedah
🌸AINAA SERUM🌸 Segaknya founder #ainaaserum  ni 😘 Rahsianya kena pakai #ainaaserum  tau ! Jom cantik sama2 😘 Fungsi Serum: 🍭Mencerahkan kulit 🍭Mengecut dan menghilangkan jerawat 🍭Memudarkan parut,dark sport 🍭Membaiki kulit kusam 💕Whatapps ke 019 4506378 💕COD Perlis,Kodiang & Kawasan sekitar 💕Harga : RM 65 sebotol 💕+ RM 8 pos semenanjung 💕 +RM 12 pos sabah/sarawak FREE CONSULTAN SAMPAI CANTIK 😍 #nsabeauty  #nsabeautyserum  #syafiqahaina  #comingsoon  #faceserum  #fabulousNSA  #serum  #assalamualaikum  #naturalproduct  #kkmapprove  #antijerawat  #flawless  #beautiful  #cantik  #awesome  #ainaaserumfeedback  #nsabeautyfeedback  #women  #ladies  #boys  #girls  #instadaily  #ootd  #cosmetics  #malaysia  #ainaaserumperlis  #ainaaserumutara  #ainaaserumkedah 
JOM KITA SAMA2 JAGA KEBERSIHAN GIGI KITA😍
.
GIGI YANG PUTIH BERSERI MENYERLAHKAN LAGI PENAMPILAN ANDA!
.
.
Natural Teeth Whitening ada sejenis pemutih gigi yang terdiri daripada arang aktif. Arang aktif yang digunakan adalah dari sabut kelapa yang dibakar pada suhu yang tinggi tanpa kehadiran oksigen. Di samping itu, bahan2 seperti garam halus dan serbuk bicarbonate jugak terdapat dalam Natural Teeth Whitening ini. 3 bahan ini dapat memutihkan gigi seawal 7 hari tanpa menghakis gigi. Testimoni-testimoni dari penguna menunjukkan Natural Teeth Whitening ini 100% berkesan! .
.
▶ Kos pemutihan gigi terlalu mahal
▶Nak senyum, nak buka mulut malu?
▶Nak Selfie, nak tunjuk gigi malu?
▶ Kuat merokok& minum kopi? .
.
Kena cuba Natural Teeth Whitening ni..
.
Kenapa?
.
▶ Natural Teeth Whitening dapat memutihkan gigi seawal 7 hari.
▶ TESTIMONI terbukti berkesan!
▶ Menyerap toksin pada gigi & mulut
▶ Menghilangkan bau mulut
▶ 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan terlarang .
.
==================
WHATSAPP +60173084939 .
🎁BUY 2 PERCUMA 3 FREE GIFT 🎁 .
Click Link kt profile untuk order k,Tak perlu susah2 save no dah,boleh terus order🙌
. =================
.

CEPAT DAPATKAN HARGA PROMOSI!
(TERHAD UTK 500 BOTOL SAHAJA!) CEPAT ORDER SEKARANG! . .
P/s Jangan lupa share & tag dengan kawan2 untuk dapatkan senyuman berseri-seri!

#organic #naturalingredients #sayajual #pemutihgigi #kl #malaysia #sayajualmurah #wax #pullingoil #bazarpaknil #naturalproduct
#gigiputih #pemutihgigimurah #um #usm #uum #uia #uitm #uniten #vendor #naturalteethwhitening #amdbeauty
JOM KITA SAMA2 JAGA KEBERSIHAN GIGI KITA😍 . GIGI YANG PUTIH BERSERI MENYERLAHKAN LAGI PENAMPILAN ANDA! . . Natural Teeth Whitening ada sejenis pemutih gigi yang terdiri daripada arang aktif. Arang aktif yang digunakan adalah dari sabut kelapa yang dibakar pada suhu yang tinggi tanpa kehadiran oksigen. Di samping itu, bahan2 seperti garam halus dan serbuk bicarbonate jugak terdapat dalam Natural Teeth Whitening ini. 3 bahan ini dapat memutihkan gigi seawal 7 hari tanpa menghakis gigi. Testimoni-testimoni dari penguna menunjukkan Natural Teeth Whitening ini 100% berkesan! . . ▶ Kos pemutihan gigi terlalu mahal ▶Nak senyum, nak buka mulut malu? ▶Nak Selfie, nak tunjuk gigi malu? ▶ Kuat merokok& minum kopi? . . Kena cuba Natural Teeth Whitening ni.. . Kenapa? . ▶ Natural Teeth Whitening dapat memutihkan gigi seawal 7 hari. ▶ TESTIMONI terbukti berkesan! ▶ Menyerap toksin pada gigi & mulut ▶ Menghilangkan bau mulut ▶ 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan terlarang . . ================== WHATSAPP +60173084939 . 🎁BUY 2 PERCUMA 3 FREE GIFT 🎁 . Click Link kt profile untuk order k,Tak perlu susah2 save no dah,boleh terus order🙌 . ================= . CEPAT DAPATKAN HARGA PROMOSI! (TERHAD UTK 500 BOTOL SAHAJA!) CEPAT ORDER SEKARANG! . . P/s Jangan lupa share & tag dengan kawan2 untuk dapatkan senyuman berseri-seri! #organic  #naturalingredients  #sayajual  #pemutihgigi  #kl  #malaysia  #sayajualmurah  #wax  #pullingoil  #bazarpaknil  #naturalproduct  #gigiputih  #pemutihgigimurah  #um  #usm  #uum  #uia  #uitm  #uniten  #vendor  #naturalteethwhitening  #amdbeauty 
Alhamdulillah 
Semalam berlangsung soft launch Ainaa Serum dengan jayanya 👏🏻👏🏻👏🏻😍
.
.
Insyaallah, this coming week.. kami akan terima stock daripada HQ. .
.
Mesti ramai yg tak sabar kannn nak dapatkan Ainaa Serum ni kan?? 😍🙈😍🙈
.
.
Yang mana dh buat FULL PAYMENT. Kami dah siap2 tulis kat consingment taw. Tunggu masuk Serum, then pos sahaja.. .
.
PASTIKAN korang order dengan agen / dropship yg SAH sahaja taw. Boleh refer #nsarangersteam utk ORDER dengan TEAM yang sah. .
.
NAK COD pn boleh 😍❤️
.
.
Jom order Ainaa serum .
.
Whatsapp 019-452 8240 segera .
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #stokisnsabeauty #comingsoon #faceserum #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #fabulousNSA #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #nsabeautyfeedback #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #AINAASERUM #NSAbeau #nsarangersteam
Alhamdulillah Semalam berlangsung soft launch Ainaa Serum dengan jayanya 👏🏻👏🏻👏🏻😍 . . Insyaallah, this coming week.. kami akan terima stock daripada HQ. . . Mesti ramai yg tak sabar kannn nak dapatkan Ainaa Serum ni kan?? 😍🙈😍🙈 . . Yang mana dh buat FULL PAYMENT. Kami dah siap2 tulis kat consingment taw. Tunggu masuk Serum, then pos sahaja.. . . PASTIKAN korang order dengan agen / dropship yg SAH sahaja taw. Boleh refer #nsarangersteam  utk ORDER dengan TEAM yang sah. . . NAK COD pn boleh 😍❤️ . . Jom order Ainaa serum . . Whatsapp 019-452 8240 segera . . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #syafiqahaina  #stokisnsabeauty  #comingsoon  #faceserum  #agendiperlukan  #dropshipdiperlukan  #fabulousNSA  #serum  #assalamualaikum  #naturalproduct  #kkmapprove  #antijerawat  #flawless  #beautiful  #cantik  #awesome  #ainaaserumfeedback  #nsabeautyfeedback  #ladies  #boys  #girls  #instadaily  #ootd  #cosmetics  #AINAASERUM  #NSAbeau  #nsarangersteam 
Хочу напомнить, что в нашем шоу-руме Вы можете приобрести натуральную косметику 🌱от известных украинских 🇺🇦производителей #whitemandarin и #injoy .
💁🏼Более подробней С нашим ассортиментом вы можете ознакомиться на нашей официальной страничке - @naturalproduct.ua 
Всем отличного дня👌🏻☀️
.
.
.
#натуральнаякосметика #украинскоепроизводство #купуйукраïнське #зробленовукраїні #органика #beauty #poltava #kiev #madeinua #vsco #naturalproduct #eko #organic
Хочу напомнить, что в нашем шоу-руме Вы можете приобрести натуральную косметику 🌱от известных украинских 🇺🇦производителей #whitemandarin  и #injoy  . 💁🏼Более подробней С нашим ассортиментом вы можете ознакомиться на нашей официальной страничке - @naturalproduct.ua Всем отличного дня👌🏻☀️ . . . #натуральнаякосметика  #украинскоепроизводство  #купуйукраïнське  #зробленовукраїні  #органика  #beauty  #poltava  #kiev  #madeinua  #vsco  #naturalproduct  #eko  #organic 
OMG OMG OMG OMG🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙏🏻@mecque.ya @mecque.ya @mecque.ya @mecque.ya @mecque.ya NOW AVAILABLE FOR WALK IN AT @bawalhouseofficial @bawalhouseofficial @bawalhouseofficial ❗️❗️❗️😍😍😍😍😍😍😍
.
Yasssss!! To all my KELANTANESE people now uolls dah boleh dapat kan @mecque.ya secara walk in saje di butik @bawalhouseofficial tau! Tak payah tunggu abg posman hntr kat rumah or kena bayar postage RM8 . Sambil
Uolls jalan2 AEON MALL KB tu or TESCO bole singgah p beli sat! Yayy💃🏼💃🏼💃🏼
.
So apa lagi uolls tunggu? NAK CANTIK & SIHAT SECARA NATURAL HEAD TO TOE? .
.
Apaa nak RAMBUT LEBAT , TAK GUGUR, CEPAT PANJANG, LEMBUT & MUDAH TERURUS ? KULIT FLAWLESS BEBAS JERAWAT & PARUT? .
.
Dah xpayah pikir panjang dudk postpone. Pergi beli skrg MEK MEK KLATEY COMEY SMUA. RM37 uolls boleh cantikkan diri HEAD TO TOE. Xke ke JIMAT BANYAK TU??????.
.
Yang mana nak order by POSTAGE PUN DAH BOLEH YE SYG SYG KU. 🤗😘 WHATSAPP kyaya now! Kalau korang xcaya p baca #mecqueyafeedback NOW❗️❗️ Then uolls tahu la betapa HEBAT NYE @mecque.ya ni pada diri KITA🔥
.
Uolls please cepat cepat, Kyaya ni ikhals nak bantu uolls semua nak jadi BEAUTY CONSULTATION OR FAIRY GODMOTHER korang ni nak CANTIKAN KAN HANDSOMEKAN SIHAT KAN korg smua HEAD TO TOE THE NATURAL WAY‼️‼️‼️
.
WHATSAPP TO ORDER NOW +60173980076
.
#beautytips #organic #healthylife #dailyroutine #gym #workout #naturalproduct #bahansemulajadi #kelantanese #naturefreak #beautyandhealth #produckkecantikan #virgincoconutoil #vcokl #vcomalaysia #minyakkelapadara #healthtips #homemade #diy #healthproduct #kelantanese #mekkelate #hairgoals #rambutsihat #haircare #tipskurus #tipsjagabadan #tipskulitlicin #tipsglowskin #ubatjerawat
OMG OMG OMG OMG🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙏🏻@mecque.ya @mecque.ya @mecque.ya @mecque.ya @mecque.ya NOW AVAILABLE FOR WALK IN AT @bawalhouseofficial @bawalhouseofficial @bawalhouseofficial ❗️❗️❗️😍😍😍😍😍😍😍 . Yasssss!! To all my KELANTANESE people now uolls dah boleh dapat kan @mecque.ya secara walk in saje di butik @bawalhouseofficial tau! Tak payah tunggu abg posman hntr kat rumah or kena bayar postage RM8 . Sambil Uolls jalan2 AEON MALL KB tu or TESCO bole singgah p beli sat! Yayy💃🏼💃🏼💃🏼 . So apa lagi uolls tunggu? NAK CANTIK & SIHAT SECARA NATURAL HEAD TO TOE? . . Apaa nak RAMBUT LEBAT , TAK GUGUR, CEPAT PANJANG, LEMBUT & MUDAH TERURUS ? KULIT FLAWLESS BEBAS JERAWAT & PARUT? . . Dah xpayah pikir panjang dudk postpone. Pergi beli skrg MEK MEK KLATEY COMEY SMUA. RM37 uolls boleh cantikkan diri HEAD TO TOE. Xke ke JIMAT BANYAK TU??????. . Yang mana nak order by POSTAGE PUN DAH BOLEH YE SYG SYG KU. 🤗😘 WHATSAPP kyaya now! Kalau korang xcaya p baca #mecqueyafeedback  NOW❗️❗️ Then uolls tahu la betapa HEBAT NYE @mecque.ya ni pada diri KITA🔥 . Uolls please cepat cepat, Kyaya ni ikhals nak bantu uolls semua nak jadi BEAUTY CONSULTATION OR FAIRY GODMOTHER korang ni nak CANTIKAN KAN HANDSOMEKAN SIHAT KAN korg smua HEAD TO TOE THE NATURAL WAY‼️‼️‼️ . WHATSAPP TO ORDER NOW +60173980076 . #beautytips  #organic  #healthylife  #dailyroutine  #gym  #workout  #naturalproduct  #bahansemulajadi  #kelantanese  #naturefreak  #beautyandhealth  #produckkecantikan  #virgincoconutoil  #vcokl  #vcomalaysia  #minyakkelapadara  #healthtips  #homemade  #diy  #healthproduct  #kelantanese  #mekkelate  #hairgoals  #rambutsihat  #haircare  #tipskurus  #tipsjagabadan  #tipskulitlicin  #tipsglowskin  #ubatjerawat 
Meet our 🌟 IMMORTELLE ANTI-AGING ELIXIR 🌟 all-natural skin care serum for mature, damaged and demanding skin. Future best friend of every woman 😉 In this serum we have combined rosewood and immortelle which are among the best essential oils to fight fine lines and wrinkles. #immortelle #rosewood #essentialoilblends #faceserum #naturalproduct #allnatural #naturalbeauty #wrinkles #fightwrinkles
Gigi putih SEAWAL 4 HARI dengan menggunakan IV TBRIGHT 2 @ 3 kali sehari....
woww 😄😄
.
IV TBRIGHT adalah 100% herba..jadi, ia dapat memutihkan dan merawat masalah gigi anda secara semulajadi TANPA MENGHAKIS 😊😊
Gigi putih SEAWAL 4 HARI dengan menggunakan IV TBRIGHT 2 @ 3 kali sehari.... woww 😄😄 . IV TBRIGHT adalah 100% herba..jadi, ia dapat memutihkan dan merawat masalah gigi anda secara semulajadi TANPA MENGHAKIS 😊😊
Sold out
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายดอกลีลาวดี สีขาว
กว้าง 12" สูง 12"ฐาน 5"
สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ
-----
🌼ราคา (Price): 690 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ
-----
🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order)
🌼LINE: patty-panda
🌼Worldwide Shipping
🌼EMS 50/ ลงทะเบียน 30
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋ากระจูด #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag#krajoodbag #handcraftedbag #thaibag  #beachbag #beach #bohemian #handmadebag #กระเป๋าแฮนด์เมด #vintagestyle #vintagebag #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct
Sold out กระเป๋าสานจากกระจูด ลายดอกลีลาวดี สีขาว กว้าง 12" สูง 12"ฐาน 5" สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ ----- 🌼ราคา (Price): 690 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ ----- 🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order) 🌼LINE: patty-panda 🌼Worldwide Shipping 🌼EMS 50/ ลงทะเบียน 30 ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋ากระจูด #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag #krajoodbag  #handcraftedbag  #thaibag  #beachbag  #beach  #bohemian  #handmadebag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด #vintagestyle  #vintagebag  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct 
⭐️限時優惠⭐️
天然嘅產品,對皮膚永遠係最好!🌿 100%純天然Najel阿勒坡古皂🌿
本店出售的阿勒坡古皂是由法國品牌Najel監控,在敘利亞生產以保存天然傳統製法,每一塊古皂以月桂油和初榨橄欖油製作,不含任何化學成份或添加制,讓皮膚遠離化學清潔品傷害,保護並滋養每一吋肌膚。 .
.
成份:月桂油 - 高效修護,
初榨橄欖油 - 保濕滋潤 .
.
月桂油成份愈高,代表性質愈溫和,適合脆弱膚質。 
12%月桂油 - 適合一般至混合性肌膚 
30%月桂油 - 適合敏感及乾性肌膚 
40%月桂油 - 適合嚴重及季節性濕疹肌膚 
功效:深層清潔,消炎去痘,收細毛孔,改善皮膚內油外乾導致的出油問題。使用30%以上可舒緩嚴重皮膚問題如牛皮癬、皮膚炎等問題。 .
.
性質溫和,寶寶和孕婦都適用
天然成份,可用於臉部、身體船頭髮!
=================
購買任何%的古皂均附送一個起泡網 
有意請PM .
.
.
#alepposoap #aleppo #facialsoap #skincare #Naturalproduct #handmadesoap #najel #najelsoap #soap #古皂 #洗臉皂 #阿勒坡皂 #去黑頭 #濕疹 #手工皂
⭐️限時優惠⭐️ 天然嘅產品,對皮膚永遠係最好!🌿 100%純天然Najel阿勒坡古皂🌿 本店出售的阿勒坡古皂是由法國品牌Najel監控,在敘利亞生產以保存天然傳統製法,每一塊古皂以月桂油和初榨橄欖油製作,不含任何化學成份或添加制,讓皮膚遠離化學清潔品傷害,保護並滋養每一吋肌膚。 . . 成份:月桂油 - 高效修護, 初榨橄欖油 - 保濕滋潤 . . 月桂油成份愈高,代表性質愈溫和,適合脆弱膚質。 12%月桂油 - 適合一般至混合性肌膚 30%月桂油 - 適合敏感及乾性肌膚 40%月桂油 - 適合嚴重及季節性濕疹肌膚 功效:深層清潔,消炎去痘,收細毛孔,改善皮膚內油外乾導致的出油問題。使用30%以上可舒緩嚴重皮膚問題如牛皮癬、皮膚炎等問題。 . . 性質溫和,寶寶和孕婦都適用 天然成份,可用於臉部、身體船頭髮! ================= 購買任何%的古皂均附送一個起泡網 有意請PM . . . #alepposoap  #aleppo  #facialsoap  #skincare  #Naturalproduct  #handmadesoap  #najel  #najelsoap  #soap  #古皂  #洗臉皂  #阿勒坡皂  #去黑頭  #濕疹  #手工皂 
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายแมลง 
บุผ้า ซับในอย่างดี
กว้าง 8" สูง 9"
สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ
-----
🌼ราคา (Price): 450 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ
-----
🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order)
🌼LINE: patty-panda
🌼Worldwide Shipping
🌼EMS / ลงทะเบียน
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋ากระจูด #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag#krajoodbag #handcraftedbag #thaibag  #beachbag #beach #bohemian #handmadebag #กระเป๋าแฮนด์เมด #vintagestyle #vintagebag #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายแมลง บุผ้า ซับในอย่างดี กว้าง 8" สูง 9" สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ ----- 🌼ราคา (Price): 450 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ ----- 🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order) 🌼LINE: patty-panda 🌼Worldwide Shipping 🌼EMS / ลงทะเบียน ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋ากระจูด #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag #krajoodbag  #handcraftedbag  #thaibag  #beachbag  #beach  #bohemian  #handmadebag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด #vintagestyle  #vintagebag  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct 
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายแมลง 
บุผ้า ซับใน อย่างดี
กว้าง 8" สูง 9"
สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ
-----
🌼ราคา (Price): 450 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ
-----
🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order)
🌼LINE: patty-panda
🌼Worldwide Shipping
🌼EMS 50 / ลงทะเบียน 30
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋ากระจูด #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag#krajoodbag #handcraftedbag #thaibag  #beachbag #beach #bohemian #handmadebag #กระเป๋าแฮนด์เมด #vintagestyle #vintagebag #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายแมลง บุผ้า ซับใน อย่างดี กว้าง 8" สูง 9" สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ ----- 🌼ราคา (Price): 450 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ ----- 🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order) 🌼LINE: patty-panda 🌼Worldwide Shipping 🌼EMS 50 / ลงทะเบียน 30 ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋ากระจูด #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag #krajoodbag  #handcraftedbag  #thaibag  #beachbag  #beach  #bohemian  #handmadebag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด #vintagestyle  #vintagebag  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct 
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายดอกซากุระ
มีซิปและซับใน
กว้าง 8" สูง 5" ฐาน 4"
สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ
-----
🌼ราคา (Price): 390 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ
-----
🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order)
🌼LINE: patty-panda
🌼Worldwide Shipping
🌼EMS 50 / ลงทะเบียน 30
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋ากระจูด #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag#krajoodbag #handcraftedbag #thaibag  #beachbag #beach #bohemian #handmadebag #กระเป๋าแฮนด์เมด #vintagestyle #vintagebag #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายดอกซากุระ มีซิปและซับใน กว้าง 8" สูง 5" ฐาน 4" สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ ----- 🌼ราคา (Price): 390 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ ----- 🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order) 🌼LINE: patty-panda 🌼Worldwide Shipping 🌼EMS 50 / ลงทะเบียน 30 ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋ากระจูด #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag #krajoodbag  #handcraftedbag  #thaibag  #beachbag  #beach  #bohemian  #handmadebag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด #vintagestyle  #vintagebag  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct 
Sold out
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายดอกเดซี่สีเหลือง
มีซิป และซับใน
กว้าง 8" สูง 5" ฐาน 4"
สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ
-----
🌼ราคา (Price): 390 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ
-----
🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order)
🌼LINE: patty-panda
🌼Worldwide Shipping
🌼EMS 50 / ลงทะเบียน 30
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋ากระจูด #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag#krajoodbag #handcraftedbag #thaibag  #beachbag #beach #bohemian #handmadebag #กระเป๋าแฮนด์เมด #vintagestyle #vintagebag #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct
Sold out กระเป๋าสานจากกระจูด ลายดอกเดซี่สีเหลือง มีซิป และซับใน กว้าง 8" สูง 5" ฐาน 4" สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ ----- 🌼ราคา (Price): 390 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ ----- 🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order) 🌼LINE: patty-panda 🌼Worldwide Shipping 🌼EMS 50 / ลงทะเบียน 30 ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋ากระจูด #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag #krajoodbag  #handcraftedbag  #thaibag  #beachbag  #beach  #bohemian  #handmadebag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด #vintagestyle  #vintagebag  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct 
Ternyata buah-buahan yang berasa asam, selain baik dikonsumsi, banyak juga manfaatnya untuk kulit loh.

1. Lemon. Buah lemon dapat dijadikan sebagai toner kulit alami. Caranya cukup dengan menggosokkan potongan lemon pada siku atau lutut untuk kulit yang terlihat belang.
2. Campur air perasan lemon dengan air (dengan perbandingan 1:1). Masukkan ke botol spray, dan semprotkan pada rambut. Cara ini dapat membantu menjadikan rambut lebih mengkilat.
3. Gunakan potongan nanas (buahnya ya, bukan kulitnya 😝) sebagai pengganti loofah untuk mandi.
4. Strawberry asam? Ooh, bisa bantu senyummu jadi lebih indah loh! Lumatkan strawberry dan campurkan dengan baking soda. Gosok pada gigi dan akhiri dengan sikat gigi seperti biasa. Cara ini bisa membantu memutihkan gigimu secara alami.

Selamat mencoba ya!

Image: Pinterest
Ternyata buah-buahan yang berasa asam, selain baik dikonsumsi, banyak juga manfaatnya untuk kulit loh. 1. Lemon. Buah lemon dapat dijadikan sebagai toner kulit alami. Caranya cukup dengan menggosokkan potongan lemon pada siku atau lutut untuk kulit yang terlihat belang. 2. Campur air perasan lemon dengan air (dengan perbandingan 1:1). Masukkan ke botol spray, dan semprotkan pada rambut. Cara ini dapat membantu menjadikan rambut lebih mengkilat. 3. Gunakan potongan nanas (buahnya ya, bukan kulitnya 😝) sebagai pengganti loofah untuk mandi. 4. Strawberry asam? Ooh, bisa bantu senyummu jadi lebih indah loh! Lumatkan strawberry dan campurkan dengan baking soda. Gosok pada gigi dan akhiri dengan sikat gigi seperti biasa. Cara ini bisa membantu memutihkan gigimu secara alami. Selamat mencoba ya! Image: Pinterest
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายแมลง
มีซิปและซับใน
กว้าง 6" สูง 5" ฐาน 3"
สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ
-----
🌼ราคา (Price): 230 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ
-----
🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order)
🌼LINE: patty-panda
🌼Worldwide Shipping
🌼EMS 50 / ลงทะเบียน 30
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋ากระจูด #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag#krajoodbag #handcraftedbag #thaibag  #beachbag #beach #bohemian #handmadebag #กระเป๋าแฮนด์เมด #vintagestyle #vintagebag #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายแมลง มีซิปและซับใน กว้าง 6" สูง 5" ฐาน 3" สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ ----- 🌼ราคา (Price): 230 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ ----- 🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order) 🌼LINE: patty-panda 🌼Worldwide Shipping 🌼EMS 50 / ลงทะเบียน 30 ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋ากระจูด #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag #krajoodbag  #handcraftedbag  #thaibag  #beachbag  #beach  #bohemian  #handmadebag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด #vintagestyle  #vintagebag  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct 
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายแมลง
มีซิปและซับใน
กว้าง 6" สูง 5" ฐาน 3"
สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ
-----
🌼ราคา (Price): 230 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ
-----
🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order)
🌼LINE: patty-panda
🌼Worldwide Shipping
🌼EMS 50 / ลงทะเบียน 30
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋ากระจูด #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag#krajoodbag #handcraftedbag #thaibag  #beachbag #beach #bohemian #handmadebag #กระเป๋าแฮนด์เมด #vintagestyle #vintagebag #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายแมลง มีซิปและซับใน กว้าง 6" สูง 5" ฐาน 3" สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ ----- 🌼ราคา (Price): 230 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ ----- 🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order) 🌼LINE: patty-panda 🌼Worldwide Shipping 🌼EMS 50 / ลงทะเบียน 30 ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋ากระจูด #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag #krajoodbag  #handcraftedbag  #thaibag  #beachbag  #beach  #bohemian  #handmadebag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด #vintagestyle  #vintagebag  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct 
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายแมลง
มีซิปและซับใน
กว้าง 6" สูง 5" ฐาน 3"
สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ
-----
🌼ราคา (Price): 230 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ
-----
🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order)
🌼LINE: patty-panda
🌼Worldwide Shipping
🌼EMS 50 / ลงทะเบียน 30
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋ากระจูด #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag#krajoodbag #handcraftedbag #thaibag  #beachbag #beach #bohemian #handmadebag #กระเป๋าแฮนด์เมด #vintagestyle #vintagebag #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายแมลง มีซิปและซับใน กว้าง 6" สูง 5" ฐาน 3" สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ ----- 🌼ราคา (Price): 230 บาท (Baht) สินค้าพร้อมส่งค่ะ ----- 🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order) 🌼LINE: patty-panda 🌼Worldwide Shipping 🌼EMS 50 / ลงทะเบียน 30 ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋ากระจูด #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag #krajoodbag  #handcraftedbag  #thaibag  #beachbag  #beach  #bohemian  #handmadebag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด #vintagestyle  #vintagebag  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct 
Ramai yang keliru ...SCRUB VS CLEANSER.....ingat kan sama je dua ni...
Tak sama adik kakak...2 item ni berbeza fungsi dan manfaatnya
ape tu cleanser? 
ape tu scrub? 
Jom tgk...😎
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
CLEANSER vs SCRUB
.
Scrub dan cleanser mempunyai 2 fungsi yg berbeza 💕 🌸 CLEANSER ➡ Ingredients cleanser adalah lebih lembut dan berfungsi untuk menanggalkan kekotoran di muka.
.
VS VS VS VS VS
.
🍊 SCRUB ➡ Ingredients scrub pula adalah lebih keras dan berfungsi menyingkirkan sel kulit mati.. KULIT.. bukan kekotoran.
.
Sebab tu scrub digalakkan sekali sekala..
Kita taknak singkirkan kulit mati hari hari..
Takut kulit menipis dan terbuang kulit baru yang baru nak naik 😊
.
.
MORE INFO JOM WHATSAPP👇👇
☎ http://bit.ly/charmsstarglowalya
☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya
☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya .

ATAU klik saja link biru 💙 di bio . . . 
#charmsviral 
#charmshalal 
#halaljakim 
#labtested 
#makmalracunnegara 
#malindoaward 
#charmsterbaik 
#halalbeauty 
#halalexport 
#halalproduct 
#makeupskincare 
#foundationterbaik 
#serumdara 
#serumterbaik 
#kaisyaserum
#laserscrub 
#scrubputih 
#pilputihjepun 
#treaplus 
#whiteningpills 
#naturalwhiteningpills 
#sabunbuahtin 
#homemade 
#naturalproduct 
#soapforeczema
#charmsfoundationmalaysia
#charmssepang
#charmssalaktinggi
#charmsnilai
Ramai yang keliru ...SCRUB VS CLEANSER.....ingat kan sama je dua ni... Tak sama adik kakak...2 item ni berbeza fungsi dan manfaatnya ape tu cleanser? ape tu scrub? Jom tgk...😎 . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 CLEANSER vs SCRUB . Scrub dan cleanser mempunyai 2 fungsi yg berbeza 💕 🌸 CLEANSER ➡ Ingredients cleanser adalah lebih lembut dan berfungsi untuk menanggalkan kekotoran di muka. . VS VS VS VS VS . 🍊 SCRUB ➡ Ingredients scrub pula adalah lebih keras dan berfungsi menyingkirkan sel kulit mati.. KULIT.. bukan kekotoran. . Sebab tu scrub digalakkan sekali sekala.. Kita taknak singkirkan kulit mati hari hari.. Takut kulit menipis dan terbuang kulit baru yang baru nak naik 😊 . . MORE INFO JOM WHATSAPP👇👇 ☎ http://bit.ly/charmsstarglowalya ☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya ☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya . ATAU klik saja link biru 💙 di bio . . . #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #halalexport  #halalproduct  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumdara  #serumterbaik  #kaisyaserum  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #whiteningpills  #naturalwhiteningpills  #sabunbuahtin  #homemade  #naturalproduct  #soapforeczema  #charmsfoundationmalaysia  #charmssepang  #charmssalaktinggi  #charmsnilai 
💌OUR SIGNATURES🌱TOPAZ, SAPPHIRE, AMBER, AMETHYST,  RUBIS, EMERALD, JADE & DIAMOND💎all our products can have this sentence, COME & CHOOSE YOUR FAVORITE. 🌸You can create your own sentence, let’s try it at our laboratory & shop💜 #daosiamcosmetics #thailand #mathailande #naturalproduct #sentence #flowers #aromatherapie #makeyourskinhappy #bestproduct #organic #noparaben #nosulfates #beauty #bodycare #frenchtouch #china #chinesegirl #madeinthailand #kohsamui #natural #organic #produitsnaturels #peaudouce #peaudepeche #soindelapeau #beaute
💌OUR SIGNATURES🌱TOPAZ, SAPPHIRE, AMBER, AMETHYST, RUBIS, EMERALD, JADE & DIAMOND💎all our products can have this sentence, COME & CHOOSE YOUR FAVORITE. 🌸You can create your own sentence, let’s try it at our laboratory & shop💜 #daosiamcosmetics  #thailand  #mathailande  #naturalproduct  #sentence  #flowers  #aromatherapie  #makeyourskinhappy  #bestproduct  #organic  #noparaben  #nosulfates  #beauty  #bodycare  #frenchtouch  #china  #chinesegirl  #madeinthailand  #kohsamui  #natural  #organic  #produitsnaturels  #peaudouce  #peaudepeche  #soindelapeau  #beaute 
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายรวงข้าว
กว้าง 12" สูง 13" ฐาน 3"
สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ
-----
🌼ราคา (Price): 690 บาท (Baht) -----
🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order)
🌼LINE: patty-panda
🌼Worldwide Shipping
🌼EMS 50 / ลงทะเบียน 30
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋ากระจูด #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag#krajoodbag #handcraftedbag #thaibag  #beachbag #beach #bohemian #handmadebag #กระเป๋าแฮนด์เมด #vintagestyle #vintagebag #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายรวงข้าว กว้าง 12" สูง 13" ฐาน 3" สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ ----- 🌼ราคา (Price): 690 บาท (Baht) ----- 🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order) 🌼LINE: patty-panda 🌼Worldwide Shipping 🌼EMS 50 / ลงทะเบียน 30 ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋ากระจูด #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag #krajoodbag  #handcraftedbag  #thaibag   #beachbag  #beach  #bohemian  #handmadebag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด #vintagestyle  #vintagebag  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct 
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายดอกซากุระ
กว้าง 12" สูง 12"ฐาน 5"
สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ
-----
🌼ราคา (Price): 690 บาท (Baht) -----
🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order)
🌼LINE: patty-panda
🌼Worldwide Shipping
🌼EMS 50/ ลงทะเบียน 30
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋ากระจูด #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag#krajoodbag #handcraftedbag #thaibag  #beachbag #beach #bohemian #handmadebag #กระเป๋าแฮนด์เมด #vintagestyle #vintagebag #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายดอกซากุระ กว้าง 12" สูง 12"ฐาน 5" สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ ----- 🌼ราคา (Price): 690 บาท (Baht) ----- 🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order) 🌼LINE: patty-panda 🌼Worldwide Shipping 🌼EMS 50/ ลงทะเบียน 30 ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋ากระจูด #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag #krajoodbag  #handcraftedbag  #thaibag  #beachbag  #beach  #bohemian  #handmadebag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด #vintagestyle  #vintagebag  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct 
↭ TESTIMONI ↭
.
Guna cleanser and Starglow Scrub shj pun dah cantik, In sya Allah guna secara konsisten anda akan nampak hasilnya.  Kena rajin, nak cantik kena pakailah product by CHARMS.  Kena cuba, tak cuba taktahu 😘
. ☎ http://bit.ly/charmsstarglowalya
☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya
☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya .

ATAU klik saja link biru 💙 di bio . . . 
#charmsviral 
#charmshalal 
#halaljakim 
#labtested 
#makmalracunnegara 
#malindoaward 
#charmsterbaik 
#halalbeauty 
#halalexport 
#halalproduct 
#makeupskincare 
#foundationterbaik 
#serumdara 
#serumterbaik 
#kaisyaserum
#laserscrub 
#scrubputih 
#pilputihjepun 
#treaplus 
#whiteningpills 
#naturalwhiteningpills 
#sabunbuahtin 
#homemade 
#naturalproduct 
#soapforeczema
#charmsfoundationmalaysia
#charmssepang
#charmssalaktinggi
#charmsnilai
↭ TESTIMONI ↭ . Guna cleanser and Starglow Scrub shj pun dah cantik, In sya Allah guna secara konsisten anda akan nampak hasilnya. Kena rajin, nak cantik kena pakailah product by CHARMS. Kena cuba, tak cuba taktahu 😘 . ☎ http://bit.ly/charmsstarglowalya ☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya ☎️ http://bit.ly/charmsstarglowalya . ATAU klik saja link biru 💙 di bio . . . #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #halalexport  #halalproduct  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumdara  #serumterbaik  #kaisyaserum  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #whiteningpills  #naturalwhiteningpills  #sabunbuahtin  #homemade  #naturalproduct  #soapforeczema  #charmsfoundationmalaysia  #charmssepang  #charmssalaktinggi  #charmsnilai 
Sold out
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายดอกคอสมอส
กว้าง 17" สูง 13"ฐาน 5"
สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ
-----
🌼ราคา (Price): 790 บาท (Baht) -----
🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order)
🌼LINE: patty-panda
🌼Worldwide Shipping
🌼EMS 50/ ลงทะเบียน 30
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋ากระจูด #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag#krajoodbag #handcraftedbag #thaibag  #beachbag #beach #bohemian #handmadebag #กระเป๋าแฮนด์เมด #vintagestyle #vintagebag #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct
Sold out กระเป๋าสานจากกระจูด ลายดอกคอสมอส กว้าง 17" สูง 13"ฐาน 5" สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ ----- 🌼ราคา (Price): 790 บาท (Baht) ----- 🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order) 🌼LINE: patty-panda 🌼Worldwide Shipping 🌼EMS 50/ ลงทะเบียน 30 ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋ากระจูด #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag #krajoodbag  #handcraftedbag  #thaibag  #beachbag  #beach  #bohemian  #handmadebag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด #vintagestyle  #vintagebag  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct 
Sold out
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายดอกทิวลิป
กว้าง 17" สูง 13"ฐาน 5"
สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ
-----
🌼ราคา (Price): 790 บาท (Baht) -----
🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order)
🌼LINE: patty-panda
🌼Worldwide Shipping
🌼EMS 50/ ลงทะเบียน 30
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋ากระจูด #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag#krajoodbag #handcraftedbag #thaibag  #beachbag #beach #bohemian #handmadebag #กระเป๋าแฮนด์เมด #vintagestyle #vintagebag #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct
Sold out กระเป๋าสานจากกระจูด ลายดอกทิวลิป กว้าง 17" สูง 13"ฐาน 5" สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ ----- 🌼ราคา (Price): 790 บาท (Baht) ----- 🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order) 🌼LINE: patty-panda 🌼Worldwide Shipping 🌼EMS 50/ ลงทะเบียน 30 ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋ากระจูด #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag #krajoodbag  #handcraftedbag  #thaibag  #beachbag  #beach  #bohemian  #handmadebag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด #vintagestyle  #vintagebag  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct 
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายดอกพวงคราม
กว้าง 9" สูง 12"
สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ
-----
🌼ราคา (Price): 690 บาท (Baht) -----
🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order)
🌼LINE: patty-panda
🌼Worldwide Shipping
🌼EMS 50/ ลงทะเบียน 30
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋ากระจูด #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag#krajoodbag #handcraftedbag #thaibag  #beachbag #beach #bohemian #handmadebag #กระเป๋าแฮนด์เมด #vintagestyle #vintagebag #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายดอกพวงคราม กว้าง 9" สูง 12" สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ ----- 🌼ราคา (Price): 690 บาท (Baht) ----- 🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order) 🌼LINE: patty-panda 🌼Worldwide Shipping 🌼EMS 50/ ลงทะเบียน 30 ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋ากระจูด #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag #krajoodbag  #handcraftedbag  #thaibag  #beachbag  #beach  #bohemian  #handmadebag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด #vintagestyle  #vintagebag  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct 
(Set perfection)

Siapa antara korang selalu hadapi masalah muka berminyak sampai kalau makeup tu nampak naww berminyak sebab sis selalu hadapi benda macam tu . Sampai geram betul lah kalau dengar sebutan " kulit berminyak " .. _ _
Meh sini sis nak nak suggest kat korang kalau masalah kulit berminyak tak kira lah lelaki ke perempuan sama je . Sekali sekala guna detox mask ini sedut segala kekotoran ke dalam liang pori korang  kalau ada masalah resdung , jerawat pasir pun boleh selesai dengan sekelip mata . Dan rice milk soap ni sesuai untuk mengurangkan lebihan minyak pada kulit dan boleh membersihkan makeup jenis waterproof dan mampu mencerahkan kulit korang wahhhh . Tunggu apa lagi jom whatsapp sis harga siap sekali dengan postage jimat duit poket korang .

_ _

Whatsapp www.wasap.my/601126209857
kalau nak save terus ke link diatas 👆🏻👆🏻 #temyracle#homade#organictproduct#ubatparut#ubatjerawat#cantiksihat#bazarpaknil#terbaik#glowinghalus#cantikberseri#naturalproduct#ubatkusam#
(Set perfection) Siapa antara korang selalu hadapi masalah muka berminyak sampai kalau makeup tu nampak naww berminyak sebab sis selalu hadapi benda macam tu . Sampai geram betul lah kalau dengar sebutan " kulit berminyak " .. _ _ Meh sini sis nak nak suggest kat korang kalau masalah kulit berminyak tak kira lah lelaki ke perempuan sama je . Sekali sekala guna detox mask ini sedut segala kekotoran ke dalam liang pori korang kalau ada masalah resdung , jerawat pasir pun boleh selesai dengan sekelip mata . Dan rice milk soap ni sesuai untuk mengurangkan lebihan minyak pada kulit dan boleh membersihkan makeup jenis waterproof dan mampu mencerahkan kulit korang wahhhh . Tunggu apa lagi jom whatsapp sis harga siap sekali dengan postage jimat duit poket korang . _ _ Whatsapp www.wasap.my/601126209857 kalau nak save terus ke link diatas 👆🏻👆🏻 #temyracle #homade #organictproduct #ubatparut #ubatjerawat #cantiksihat #bazarpaknil #terbaik #glowinghalus #cantikberseri #naturalproduct #ubatkusam #
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายผีเสื้อ
กว้าง 12" สูง 12"ฐาน 5"
สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ
-----
🌼ราคา (Price): 590 บาท (Baht) -----
🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order)
🌼LINE: patty-panda
🌼Worldwide Shipping
🌼EMS 50/ ลงทะเบียน 30
-----
#กระเป๋าสาน #กระเป๋ากระจูด #แฟชั่น #กระเป๋า #โบฮีเมียน #fashion #strawbag#krajoodbag #handcraftedbag #thaibag  #beachbag #beach #bohemian #handmadebag #กระเป๋าแฮนด์เมด #vintagestyle #vintagebag #bag #basketbag #accessories #summer #vacation #holiday #hipster #naturalproduct
กระเป๋าสานจากกระจูด ลายผีเสื้อ กว้าง 12" สูง 12"ฐาน 5" สินค้าทำมือ วาดมือทุกชิ้น มาช่วยกันสนับสนุนสินค้าไทย ภูมิปัญญาไทยกันคะ ----- 🌼ราคา (Price): 590 บาท (Baht) ----- 🌼ดูรูปเพิ่มเติม สอบถาม สั่งซื้อ (More details / Order) 🌼LINE: patty-panda 🌼Worldwide Shipping 🌼EMS 50/ ลงทะเบียน 30 ----- #กระเป ๋าสาน #กระเป ๋ากระจูด #แฟช ั่น #กระเป ๋า #โบฮ ีเมียน #fashion  #strawbag #krajoodbag  #handcraftedbag  #thaibag  #beachbag  #beach  #bohemian  #handmadebag  #กระเป ๋าแฮนด์เมด #vintagestyle  #vintagebag  #bag  #basketbag  #accessories  #summer  #vacation  #holiday  #hipster  #naturalproduct 
Coconut Oil is not just for cooking! 🌴  Natural energy source ✔️ Promotes Radiant Skin ✔️ Aids Digestions ✔️ Find it on our website - link in our bio
.
.
.
.
.
#Coconut #foodasmedicine #nutrition #antiinflammatory #turmericforhealth #healthyliving #healthandwellness #coconutoil #coconuthealth #coconutproducts #naturalremedies #naturalproduct #digestion #radiantskin #energysource
Elysian ni bukan sekatakat ada KKM!
.
Ya... Bukan hanya KKM saja tau. Kami dah ada pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland. Kami juga dah ada kelulusan laporan makmal yang mengesahkan produk Elysian ni bebas dari mercury, paraben dan bahan bahan kimia berbahaya.
.
Inshaallah, 2 tahun lebih dipasaran. Terbukti dengan ribuan feedback customer berjaya.
.
Tak cukup selamat lagi? Tepuk dada. Baca semua info info yang kami beri.
.
Bab bab keselamatan produk ni kami jamin 100% selamat atau wang anda dikembalikan.
.
WHATSAPP 📲 011-60699762
Kak Meer
.
COD 🚗 Nilai / Salak / BBST / Klia
.
🚘 POS seluruh Malaysia
Elysian ni bukan sekatakat ada KKM! . Ya... Bukan hanya KKM saja tau. Kami dah ada pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland. Kami juga dah ada kelulusan laporan makmal yang mengesahkan produk Elysian ni bebas dari mercury, paraben dan bahan bahan kimia berbahaya. . Inshaallah, 2 tahun lebih dipasaran. Terbukti dengan ribuan feedback customer berjaya. . Tak cukup selamat lagi? Tepuk dada. Baca semua info info yang kami beri. . Bab bab keselamatan produk ni kami jamin 100% selamat atau wang anda dikembalikan. . WHATSAPP 📲 011-60699762 Kak Meer . COD 🚗 Nilai / Salak / BBST / Klia . 🚘 POS seluruh Malaysia
@Regranned from @vaishnavi.salgaonkar -  Happy weekends everyone🍻  Firstly, Thank you so much @fuschiavkare for sending me this box of chemical free organic goodies😅💝 I'm excited  to try these and share all of you my opinion...
. 
Here you go my dears...it includes .
.
➡ peppermint pedicure nourishing foot cream👣
➡ Activated charcoal detoxifying face and body scrub🌿
➡ Neem & basil anti-acne face gel🍃
➡ ßlueberry ßloom ßath Salt🚿
.
.
.
.
.
.
.
#organicproduct #pure #pureingredients #review #chemicalfree #gel #organicscrub #organicbathsalt #footcream #naturalbeaty #natural #naturalproduct #scrub #cream #love #blogging #indianblogger #reviewer
@Regranned from @vaishnavi.salgaonkar - Happy weekends everyone🍻 Firstly, Thank you so much @fuschiavkare for sending me this box of chemical free organic goodies😅💝 I'm excited to try these and share all of you my opinion... . Here you go my dears...it includes . . ➡ peppermint pedicure nourishing foot cream👣 ➡ Activated charcoal detoxifying face and body scrub🌿 ➡ Neem & basil anti-acne face gel🍃 ➡ ßlueberry ßloom ßath Salt🚿 . . . . . . . #organicproduct  #pure  #pureingredients  #review  #chemicalfree  #gel  #organicscrub  #organicbathsalt  #footcream  #naturalbeaty  #natural  #naturalproduct  #scrub  #cream  #love  #blogging  #indianblogger  #reviewer 
They don't just look pretty, our products are also enriched with goodness. Natural, gentle and effective, simple. 🙌
#Skincare #Skincaresolution #NaturalProduct #Goatmilk #Organic #Skincare #DrySkin #Moisturiser #HealthySkin #Goatmilk #Sensitiveskin #Natural #Skincare #Skincareorganic #Skincareroutine #Ethicallymade
#EthicalBrand #Ethicallysourced #GentleSkincare #FamilySkincare
JANUARY PROMO!
➡  15th - 28th Jan 2018 .
.
✨POSTAGE SM RM8 / SS RM 11
.
.
✨FREE FRIDGE MAGNET FOR SET PURCHASE
.
.
✨FREE BEAUTY BOX FOR SET PURCHASE
.
.
✨FREE VOUCHER RM10
.
.
✨FREE LOVERA DAY CREAM 3G WITH PURCHASE RM 170 ABOVE
.
.
✨PURCHASE WITH PURCHASE MJMEN RM40
.
.
💖
TWIN SET : 2 MJ = RM 135 🎁
.
TRIPLE SET : 3 MJ = RM 200 🎁
.
BASIC SET : 1 MJ + 1 LCC = RM110 🎁
.
RADIANCE SET : 1 MJ + 1 BBJ = RM115 🎁
.
SCAR-FREE SET : 1 MJ + 1 LDC + 1 BBJ = RM 155 🎁
. 
ACNE SET : 1 MJ + 1 LCC + 1 LDC = RM 150 🎁
.
GLOWING SET : 1 MJ + 1 LCC + 1 LGM = RM 150 🎁
.
DRY SKIN SET : 1 MJ + 1 LCC + 1 LDC + 1 GLOW MIST = RM 190 🎁🎉
.
WHITENING SET : 1 MJ + 1 LCC + 1 BBJ + 1 LDC = RM 190 🎁🎉
. 
FLAWLESS SET : 1 MJ + 1 LCC + 1 BBJ + 1 GLOW MIST = RM 190 🎁🎉
💖
.
WhatsApp Zaty utk order: +6011 1318 5625 atau klik link ni di profile.
.
SELF PICKUP ⤵
- Kelana Jaya
- Taman Medan Cahaya
- Seksyen 7, Shah Alam
.
.
.
#teamzatylovera #zatyloveraleader
#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #LulusKKM
JANUARY PROMO! ➡ 15th - 28th Jan 2018 . . ✨POSTAGE SM RM8 / SS RM 11 . . ✨FREE FRIDGE MAGNET FOR SET PURCHASE . . ✨FREE BEAUTY BOX FOR SET PURCHASE . . ✨FREE VOUCHER RM10 . . ✨FREE LOVERA DAY CREAM 3G WITH PURCHASE RM 170 ABOVE . . ✨PURCHASE WITH PURCHASE MJMEN RM40 . . 💖 TWIN SET : 2 MJ = RM 135 🎁 . TRIPLE SET : 3 MJ = RM 200 🎁 . BASIC SET : 1 MJ + 1 LCC = RM110 🎁 . RADIANCE SET : 1 MJ + 1 BBJ = RM115 🎁 . SCAR-FREE SET : 1 MJ + 1 LDC + 1 BBJ = RM 155 🎁 . ACNE SET : 1 MJ + 1 LCC + 1 LDC = RM 150 🎁 . GLOWING SET : 1 MJ + 1 LCC + 1 LGM = RM 150 🎁 . DRY SKIN SET : 1 MJ + 1 LCC + 1 LDC + 1 GLOW MIST = RM 190 🎁🎉 . WHITENING SET : 1 MJ + 1 LCC + 1 BBJ + 1 LDC = RM 190 🎁🎉 . FLAWLESS SET : 1 MJ + 1 LCC + 1 BBJ + 1 GLOW MIST = RM 190 🎁🎉 💖 . WhatsApp Zaty utk order: +6011 1318 5625 atau klik link ni di profile. . SELF PICKUP ⤵ - Kelana Jaya - Taman Medan Cahaya - Seksyen 7, Shah Alam . . . #teamzatylovera  #zatyloveraleader  #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #jerawatparah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #LulusKKM 
Gigi sensitif jangan biarkan teruk! Lama-lama akan merebak sebabkan kehilangan pelekat klinikal😬

Buat pemeriksaan awal sebelum jangkitan teruk. 
Langkah pemcegahan adalah cara terbaik untuk membantu kekalkan kesihatan gigi. Antara sebab ulos boleh try #ivtbright ni.
.
#Ivtbrightbenefits #naturalproduct #naturalteeth #naturalteethwhitening #teethwhiteningmalaysia #kl #selangor #bangi #kajang #putrajaya
-
HARGA ASAL - RM40
HARGA PROMO -RM35
.
.
UNTUK PERTANYAAN LANJUT, BOLEH 📲📩
.
#maryjardinmurah #maryjardinpromo #bestitem #naturalproduct #naturalskincare #madebyDoctor #kulitberminyak #kusam #jerawatparut #ekzema
Eyelashes serum DIY 
with cedarwood + lavender + castor oil -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-| #Essentialrecipes #owil&me #youngliving #essentialoils #healthychoice #diyrecipe #recipeforshare #naturalproduct #sharetojoy #naturalproduct #pureessentialoil -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-| JOIN member young living 
Educated & Support Team 
WA : 0818180098
-
HARGA ASAL - RM60
HARGA PROMO - RM45
.
.
UNTUK PERTANYAAN LANJUT, BOLEH 📲📩
.
#maryjardinpromo #maryjardinmurah #faceoil #bestitem #naturalproduct #premiumoil #naturalskincare #madebyDoctor #kulitkering #ekzema #jerawat #kusam #kulitberminyak
-
HARGA ASAL - RM150
HARGA PROMO - RM120
.
.
UNTUK PERTANYAAN LANJUT, BOLEH 📲📩
.
#maryjardinpromo #maryjardinmurah #collagenserum #bestitem #naturalproduct #naturalskincare #madebyDoctor #sunblock #sunscreen #spf30 #jeragat #kusam #parut
Having a dull skin today? 😔 Dont worry! ☺️ Ainaa Serum helps get rid of dull skin to a fresh, radiant face! ✨👰🏻🤵🏻✨
.
THIS SERUM IS SUITABLE FOR BOTH LADIES AND GENTLEMEN! ✨🧜🏼‍♀️ & 🧜🏻‍♂️
.
How to apply?
1. Pump a squeeze amount to your finger and dab it on your face 🙌🏼
2. Apply twice daily for max results! ☺️✨
.
HURRY UP STOCK IS RUNNING OUT! 🏃😱
.
#teamkaksha #trusteddseller 
#nsabeauty #nsabeautyserum #fabulousNSA #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #nsabeautyfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #glowingskin
Having a dull skin today? 😔 Dont worry! ☺️ Ainaa Serum helps get rid of dull skin to a fresh, radiant face! ✨👰🏻🤵🏻✨ . THIS SERUM IS SUITABLE FOR BOTH LADIES AND GENTLEMEN! ✨🧜🏼‍♀️ & 🧜🏻‍♂️ . How to apply? 1. Pump a squeeze amount to your finger and dab it on your face 🙌🏼 2. Apply twice daily for max results! ☺️✨ . HURRY UP STOCK IS RUNNING OUT! 🏃😱 . #teamkaksha  #trusteddseller  #nsabeauty  #nsabeautyserum  #fabulousNSA  #serum  #assalamualaikum  #naturalproduct  #kkmapprove  #antijerawat  #flawless  #beautiful  #cantik  #awesome  #ainaaserumfeedback  #nsabeautyfeedback  #women  #ladies  #boys  #girls  #instadaily  #ootd  #cosmetics  #malaysia  #glowingskin 
DILEMA IBU IBU MENYUSU‼️
.
🙋🏻 Berhajat nak susukan anak sehingga usianya 2 tahun
🙋🏻 Teringin nak ada stock bekalan susu badan yang banyak untuk anak
🙋🏻 Teringin melihat si comel kenyang dengan susu ibu
🙋🏻 Teringin mendapat manfaat dari MILKBOOSTER untuk ibu dan juga anak
.
Jangan risau!! SET MILKBOOSTER SHAKLEE ada 😊
.
Antara KELEBIHAN SET MILKBOOSTER SHAKLEE 👇🏻
.
☘️ ESP : Untuk kenyang lebih lama, untuk tenaga, sumber protein utama untuk susu badan.
.
☘️ ALFALFA COMPLEX : Untuk milkbooster, merangsang pengeluaran susu lebih cepat & banyak.
.
☘️ OSTEMATRIX : Sumber kalsium utama untuk ibu & baby. Untuk tulang, gigi, gusi & kuku.
.
Wow! Banyaknya kebaikan SET MILKBOOSTER Shaklee ni! 😊
.
Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli SET MILKBOOSTER SHAKLEE harini! 🎉
.
Jom place your order NOW‼️
.
Whatsapp 📲
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
atau klik link bio di atas 👆🏻
.
Nadia 💕
Your Fav Shaklee Independent Distributor
Instagram : @thebeautysupplement
.
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#naturalproduct
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#sayajualshaklee
#shakleeterengganu
#shakleekemaman
#shakleebandarchukai
#healthyproduct
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setkurus
#setmenyusushaklee
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
#momsupplement
#energybooster
#skinsolution
#vitamincshaklee
#sayajualshaklee
#vitamincplus
#sayajualshaklee
#shakleemalaysia 
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#setkecantikanshaklee
#promosishaklee
DILEMA IBU IBU MENYUSU‼️ . 🙋🏻 Berhajat nak susukan anak sehingga usianya 2 tahun 🙋🏻 Teringin nak ada stock bekalan susu badan yang banyak untuk anak 🙋🏻 Teringin melihat si comel kenyang dengan susu ibu 🙋🏻 Teringin mendapat manfaat dari MILKBOOSTER untuk ibu dan juga anak . Jangan risau!! SET MILKBOOSTER SHAKLEE ada 😊 . Antara KELEBIHAN SET MILKBOOSTER SHAKLEE 👇🏻 . ☘️ ESP : Untuk kenyang lebih lama, untuk tenaga, sumber protein utama untuk susu badan. . ☘️ ALFALFA COMPLEX : Untuk milkbooster, merangsang pengeluaran susu lebih cepat & banyak. . ☘️ OSTEMATRIX : Sumber kalsium utama untuk ibu & baby. Untuk tulang, gigi, gusi & kuku. . Wow! Banyaknya kebaikan SET MILKBOOSTER Shaklee ni! 😊 . Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli SET MILKBOOSTER SHAKLEE harini! 🎉 . Jom place your order NOW‼️ . Whatsapp 📲 Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . atau klik link bio di atas 👆🏻 . Nadia 💕 Your Fav Shaklee Independent Distributor Instagram : @thebeautysupplement . #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #naturalproduct  #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #sayajualshaklee  #shakleeterengganu  #shakleekemaman  #shakleebandarchukai  #healthyproduct  #setbersalinshaklee  #setkulitcantik  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #kidssupplement  #milkbooster  #pregnancy  #supplements  #momsupplement  #energybooster  #skinsolution  #vitamincshaklee  #sayajualshaklee  #vitamincplus  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #setkecantikanshaklee  #promosishaklee 
SUSU BADAN PEKAT HASIL MILKBOOSTER SHAKLEE‼️
.
Ya Allah! Banyaknya perubahan positif yang sis nie alami selepas konsisten amalkan SET MILKBOOSTER SHAKLEE 👏🏻
.
Alhamdulillah,
✔️ Susu badan bertambah
.
Nak dapat kesan positif macam sis nie? Jom dapatkan SET MILKBOOSTER SHAKLEE harini?
.
Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli SET MILKBOOSTER SHAKLEE harini! 🎉
.
Whatsapp 📲
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
Nadia | +6013-7018582
.
atau klik link bio di atas 👆🏻
.
Nadia 💕
Your Fav Shaklee Independent Distributor
Instagram : @thebeautysupplement
.
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#naturalproduct
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#sayajualshaklee
#shakleeterengganu
#shakleekemaman
#shakleebandarchukai
#healthyproduct
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setkurus
#setmenyusushaklee
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
#momsupplement
#energybooster
#skinsolution
#vitamincshaklee
#sayajualshaklee
#vitamincplus
#sayajualshaklee
#shakleemalaysia 
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#setauraserishaklee
#promosishaklee
SUSU BADAN PEKAT HASIL MILKBOOSTER SHAKLEE‼️ . Ya Allah! Banyaknya perubahan positif yang sis nie alami selepas konsisten amalkan SET MILKBOOSTER SHAKLEE 👏🏻 . Alhamdulillah, ✔️ Susu badan bertambah . Nak dapat kesan positif macam sis nie? Jom dapatkan SET MILKBOOSTER SHAKLEE harini? . Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli SET MILKBOOSTER SHAKLEE harini! 🎉 . Whatsapp 📲 Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . Nadia | +6013-7018582 . atau klik link bio di atas 👆🏻 . Nadia 💕 Your Fav Shaklee Independent Distributor Instagram : @thebeautysupplement . #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #naturalproduct  #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #sayajualshaklee  #shakleeterengganu  #shakleekemaman  #shakleebandarchukai  #healthyproduct  #setbersalinshaklee  #setkulitcantik  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #kidssupplement  #milkbooster  #pregnancy  #supplements  #momsupplement  #energybooster  #skinsolution  #vitamincshaklee  #sayajualshaklee  #vitamincplus  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #setauraserishaklee  #promosishaklee 
Tips Penjagaan Kulit hari ini.
.
Kecantikkan kulit dipengaruhi dengan apa yang kita makan.
.
Formula makanan mengikut jenis darah ni betul ke? Ada yang dah cuba?

#beyulskincare 
#beyultiful 
#beyulskincaremalaysia 
#skincare 
#skincareroutine 
#penjagaankulit 
#penjagaanwajah 
#facials 
#facialspa 
#belixzmaqnifiq 
#maqnifiqcollagen 
#slendezmeal 
#rencoso
#dietaryfood
#organicproducts 
#naturalproduct 
#koreaskincare
Ainaa Serum ni mmg magic! I told ya, testimoni yang try ainaa serum semuanya puas hati sebab beri kesan yang baik pada kulit. Alhamdulillah. Customer puas  hati 😍 jadi to those yang ada masalah kulit tu jangan takut takut lagi nak try. Meh place order dengan kita 👍🏻
.
.
#teamkaksha
#nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #stokisnsabeauty #comingsoon #faceserum #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #fabulousNSA #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #nsabeautyfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #stokistselangor
Ainaa Serum ni mmg magic! I told ya, testimoni yang try ainaa serum semuanya puas hati sebab beri kesan yang baik pada kulit. Alhamdulillah. Customer puas hati 😍 jadi to those yang ada masalah kulit tu jangan takut takut lagi nak try. Meh place order dengan kita 👍🏻 . . #teamkaksha  #nsabeauty  #nsabeautyserum  #syafiqahaina  #stokisnsabeauty  #comingsoon  #faceserum  #agendiperlukan  #dropshipdiperlukan  #fabulousNSA  #serum  #assalamualaikum  #naturalproduct  #kkmapprove  #antijerawat  #flawless  #beautiful  #cantik  #awesome  #ainaaserumfeedback  #nsabeautyfeedback  #women  #ladies  #boys  #girls  #instadaily  #ootd  #cosmetics  #malaysia  #stokistselangor 
Salam & good day beauties! 😊✨
.
Keeping the skin healthy is very important by eating healthy foods, but the skin also needs a lil bit of EXTRA care ✨
.
Ainaa Serum will help prevent almost all your skin problems from acne, red patches, scaly skin, small bumps to ➡️ FLAWLESS SKIN ✨😍🤩
.
NO TIME FOR HEALTHY FOODS? .
NO PROBLEM ☺️ Ainaa Serum will take care of it! 😱✨ Order now before stock runs out lovelies!🏃 .
Kindly DM for free consultation & place order! [FAST REPLY]💕
.
#teamkaksha #trusteddseller 
#nsabeauty #nsabeautyserum #fabulousNSA #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #nsabeautyfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #glowingskin
Salam & good day beauties! 😊✨ . Keeping the skin healthy is very important by eating healthy foods, but the skin also needs a lil bit of EXTRA care ✨ . Ainaa Serum will help prevent almost all your skin problems from acne, red patches, scaly skin, small bumps to ➡️ FLAWLESS SKIN ✨😍🤩 . NO TIME FOR HEALTHY FOODS? . NO PROBLEM ☺️ Ainaa Serum will take care of it! 😱✨ Order now before stock runs out lovelies!🏃 . Kindly DM for free consultation & place order! [FAST REPLY]💕 . #teamkaksha  #trusteddseller  #nsabeauty  #nsabeautyserum  #fabulousNSA  #serum  #assalamualaikum  #naturalproduct  #kkmapprove  #antijerawat  #flawless  #beautiful  #cantik  #awesome  #ainaaserumfeedback  #nsabeautyfeedback  #women  #ladies  #boys  #girls  #instadaily  #ootd  #cosmetics  #malaysia  #glowingskin 
I’m back! Thanks for being patient.. All your orders will be shipped tomorrow! I don’t have any employees at NON (yet) - If you want a job you’ll have to knock off these two ⬆️⬆️ under-paid and over appreciated super stars... My partner in life and crime @simondavidsonphotographer and my daughter #remy #forever 💫- they are my biggest cheer squad, my most constructive critics, my comic relief and my intrepid trekking partners this past week. They’ve both kept me going when I’ve seriously gone WTF am I doing! Coz saying out loud “I’ve developed a spray so your shit won’t stink” 🍑💨✌🏼 always elicits a mixed response. 😳😂 After a week of hang time with my “employees of the month” I’m ready 
for 2018.💪🏼💫💚🌿⚡️⠀
.⠀
.⠀
.⠀
⠀
#nonproducts #payitforward #ladystartup ⠀
#nonprepoospray #australianmade🐨⠀
#natural #plantbased🌿⠀
#spraybeforeyougo #noodour⠀
#toiletspray #prepootoiletspray⠀
#beforeyougo #prepoospray ⠀
#prepoospray #smallbusiness⠀
#lemonmyrtle #eucalyptus #bloodorange ⠀
#mandarin #desertlime #naturalproduct #toilet #toiletdecor #naturalbathroom #sydney #ingredientsmatter  #sydneylocal #newproducts
I’m back! Thanks for being patient.. All your orders will be shipped tomorrow! I don’t have any employees at NON (yet) - If you want a job you’ll have to knock off these two ⬆️⬆️ under-paid and over appreciated super stars... My partner in life and crime @simondavidsonphotographer and my daughter #remy  #forever  💫- they are my biggest cheer squad, my most constructive critics, my comic relief and my intrepid trekking partners this past week. They’ve both kept me going when I’ve seriously gone WTF am I doing! Coz saying out loud “I’ve developed a spray so your shit won’t stink” 🍑💨✌🏼 always elicits a mixed response. 😳😂 After a week of hang time with my “employees of the month” I’m ready for 2018.💪🏼💫💚🌿⚡️⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ #nonproducts  #payitforward  #ladystartup  ⠀ #nonprepoospray  #australianmade 🐨⠀ #natural  #plantbased 🌿⠀ #spraybeforeyougo  #noodour ⠀ #toiletspray  #prepootoiletspray ⠀ #beforeyougo  #prepoospray  ⠀ #prepoospray  #smallbusiness ⠀ #lemonmyrtle  #eucalyptus  #bloodorange  ⠀ #mandarin  #desertlime  #naturalproduct  #toilet  #toiletdecor  #naturalbathroom  #sydney  #ingredientsmatter  #sydneylocal  #newproducts 
Many of us still don’t know about proper facial care. They think their facial routine is only wash and moisturise.
.
Well, to get a pretty face you need to change and separate your daily towel & towel face. It can avoid pimples on your face.
. 
The best facial routine is wash your face twice daily and scrub your face twice a week. This is to prevent your skin become dull and dry.
.
You also need to be careful when shampooing your hair. Please avoid the shampoo on your skin. It will cause acnes and blackheads on face especially on forehead.
.
Don’t forget to apply #MagicJelly and #LoveraDayCream!
.
Price : 
Lovera Magic Jelly : Rm70
Lovera Day Cream : Rm40
(Without Postage)
.
.
Keen To Order +6011 3234 8255
.
💖 Official IG : @LoveraMalaysia
.
💛 Promo IG - @lovera.promo
.
💖 COD with agent - @lovera.info
.
💛 Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖 Video - @lovera.video
.
💛 Catalog - @lovera.catalogue
.
💖 FAQ - @lovera.faq
. 💻 www.lovera.com.my
Many of us still don’t know about proper facial care. They think their facial routine is only wash and moisturise. . Well, to get a pretty face you need to change and separate your daily towel & towel face. It can avoid pimples on your face. . The best facial routine is wash your face twice daily and scrub your face twice a week. This is to prevent your skin become dull and dry. . You also need to be careful when shampooing your hair. Please avoid the shampoo on your skin. It will cause acnes and blackheads on face especially on forehead. . Don’t forget to apply #MagicJelly  and #LoveraDayCream ! . Price : Lovera Magic Jelly : Rm70 Lovera Day Cream : Rm40 (Without Postage) . . Keen To Order +6011 3234 8255 . 💖 Official IG : @LoveraMalaysia . 💛 Promo IG - @lovera.promo . 💖 COD with agent - @lovera.info . 💛 Testimonials - @lovera.testimonials . 💖 Video - @lovera.video . 💛 Catalog - @lovera.catalogue . 💖 FAQ - @lovera.faq . 💻 www.lovera.com.my
SILKY AND SMOOTH COMPACT POWDER‼️
.
RAHSIA KULIT HALUS SELEMBUT BAYI.
.
Inginkan hasil mekap yang halus dan licin? SILKY AND SMOOTH COMPACT POWDER pilihan terbaik.
.
✔️ Kandungan witch hazel water menghalang jerawat tumbuh apabila mekap
✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada wajah
✔️ Menjadikan kulit lebih halus dan licin semasa make-up
✔️ Mencerahkan kulit wajah
✔️ Menjadikan make-up lebih kemas dan tahan lama
✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan
✔️ Vitamin C dan E melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dan dapat membantu mengatasi masalah kulit wajah kan? Sambil make up sambil jaga kulit.
.
Nak dapatkan kulit yang cantik & sihat? Jom dapatkan #Elysian korang harini! Whatsapp Nadia sekarang!!
.
Whatsapp 📲 +6013-7018582 atau klik link bio di atas 👆🏻
.
Nadia 💕
Your Fav Seller Elysian
Instagram : @nadiaarif.beauty
.
#nadiaarifbeauty
#sayajualelysian
#elysianbynadia
#naturalproduct
#safeproduct
#elysianterengganu
#elysiankemaman
#elysianbandarchukai
#elysianjohor
#elysiankluang
#elysiansimpangrenggam
#elysianmalaysia
SILKY AND SMOOTH COMPACT POWDER‼️ . RAHSIA KULIT HALUS SELEMBUT BAYI. . Inginkan hasil mekap yang halus dan licin? SILKY AND SMOOTH COMPACT POWDER pilihan terbaik. . ✔️ Kandungan witch hazel water menghalang jerawat tumbuh apabila mekap ✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔️ Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada wajah ✔️ Menjadikan kulit lebih halus dan licin semasa make-up ✔️ Mencerahkan kulit wajah ✔️ Menjadikan make-up lebih kemas dan tahan lama ✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan ✔️ Vitamin C dan E melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB . Bahan bahan yang berkualiti tinggi dan dapat membantu mengatasi masalah kulit wajah kan? Sambil make up sambil jaga kulit. . Nak dapatkan kulit yang cantik & sihat? Jom dapatkan #Elysian  korang harini! Whatsapp Nadia sekarang!! . Whatsapp 📲 +6013-7018582 atau klik link bio di atas 👆🏻 . Nadia 💕 Your Fav Seller Elysian Instagram : @nadiaarif.beauty . #nadiaarifbeauty  #sayajualelysian  #elysianbynadia  #naturalproduct  #safeproduct  #elysianterengganu  #elysiankemaman  #elysianbandarchukai  #elysianjohor  #elysiankluang  #elysiansimpangrenggam  #elysianmalaysia 
SILKY AND SMOOTH COMPACT POWDER‼️
.
RAHSIA KULIT HALUS SELEMBUT BAYI.
.
Inginkan hasil mekap yang halus dan licin? SILKY AND SMOOTH COMPACT POWDER pilihan terbaik.
.
✔️ Kandungan witch hazel water menghalang jerawat tumbuh apabila mekap
✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada wajah
✔️ Menjadikan kulit lebih halus dan licin semasa make-up
✔️ Mencerahkan kulit wajah
✔️ Menjadikan make-up lebih kemas dan tahan lama
✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan
✔️ Vitamin C dan E melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dan dapat membantu mengatasi masalah kulit wajah kan? Sambil make up sambil jaga kulit.
.
Nak dapatkan kulit yang cantik & sihat? Jom dapatkan #Elysian korang harini! Whatsapp Nadia sekarang!!
.
Whatsapp 📲 +6013-7018582 atau klik link bio di atas 👆🏻
.
Nadia 💕
Your Fav Seller Elysian
Instagram : @nadiaarif.beauty
.
#nadiaarifbeauty
#sayajualelysian
#elysianbynadia
#naturalproduct
#safeproduct
#elysianterengganu
#elysiankemaman
#elysianbandarchukai
#elysianjohor
#elysiankluang
#elysiansimpangrenggam
#elysianmalaysia
SILKY AND SMOOTH COMPACT POWDER‼️ . RAHSIA KULIT HALUS SELEMBUT BAYI. . Inginkan hasil mekap yang halus dan licin? SILKY AND SMOOTH COMPACT POWDER pilihan terbaik. . ✔️ Kandungan witch hazel water menghalang jerawat tumbuh apabila mekap ✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔️ Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada wajah ✔️ Menjadikan kulit lebih halus dan licin semasa make-up ✔️ Mencerahkan kulit wajah ✔️ Menjadikan make-up lebih kemas dan tahan lama ✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan ✔️ Vitamin C dan E melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB . Bahan bahan yang berkualiti tinggi dan dapat membantu mengatasi masalah kulit wajah kan? Sambil make up sambil jaga kulit. . Nak dapatkan kulit yang cantik & sihat? Jom dapatkan #Elysian  korang harini! Whatsapp Nadia sekarang!! . Whatsapp 📲 +6013-7018582 atau klik link bio di atas 👆🏻 . Nadia 💕 Your Fav Seller Elysian Instagram : @nadiaarif.beauty . #nadiaarifbeauty  #sayajualelysian  #elysianbynadia  #naturalproduct  #safeproduct  #elysianterengganu  #elysiankemaman  #elysianbandarchukai  #elysianjohor  #elysiankluang  #elysiansimpangrenggam  #elysianmalaysia 
SILKY AND SMOOTH COMPACT POWDER‼️
.
RAHSIA KULIT HALUS SELEMBUT BAYI.
.
Inginkan hasil mekap yang halus dan licin? SILKY AND SMOOTH COMPACT POWDER pilihan terbaik.
.
✔️ Kandungan witch hazel water menghalang jerawat tumbuh apabila mekap
✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada wajah
✔️ Menjadikan kulit lebih halus dan licin semasa make-up
✔️ Mencerahkan kulit wajah
✔️ Menjadikan make-up lebih kemas dan tahan lama
✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan
✔️ Vitamin C dan E melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dan dapat membantu mengatasi masalah kulit wajah kan? Sambil make up sambil jaga kulit.
.
Nak dapatkan kulit yang cantik & sihat? Jom dapatkan #Elysian korang harini! Whatsapp Nadia sekarang!!
.
Whatsapp 📲 +6013-7018582 atau klik link bio di atas 👆🏻
.
Nadia 💕
Your Fav Seller Elysian
Instagram : @nadiaarif.beauty
.
#nadiaarifbeauty
#sayajualelysian
#elysianbynadia
#naturalproduct
#safeproduct
#elysianterengganu
#elysiankemaman
#elysianbandarchukai
#elysianjohor
#elysiankluang
#elysiansimpangrenggam
#elysianmalaysia
SILKY AND SMOOTH COMPACT POWDER‼️ . RAHSIA KULIT HALUS SELEMBUT BAYI. . Inginkan hasil mekap yang halus dan licin? SILKY AND SMOOTH COMPACT POWDER pilihan terbaik. . ✔️ Kandungan witch hazel water menghalang jerawat tumbuh apabila mekap ✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔️ Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada wajah ✔️ Menjadikan kulit lebih halus dan licin semasa make-up ✔️ Mencerahkan kulit wajah ✔️ Menjadikan make-up lebih kemas dan tahan lama ✔️ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan ✔️ Vitamin C dan E melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB . Bahan bahan yang berkualiti tinggi dan dapat membantu mengatasi masalah kulit wajah kan? Sambil make up sambil jaga kulit. . Nak dapatkan kulit yang cantik & sihat? Jom dapatkan #Elysian  korang harini! Whatsapp Nadia sekarang!! . Whatsapp 📲 +6013-7018582 atau klik link bio di atas 👆🏻 . Nadia 💕 Your Fav Seller Elysian Instagram : @nadiaarif.beauty . #nadiaarifbeauty  #sayajualelysian  #elysianbynadia  #naturalproduct  #safeproduct  #elysianterengganu  #elysiankemaman  #elysianbandarchukai  #elysianjohor  #elysiankluang  #elysiansimpangrenggam  #elysianmalaysia 
TQ @aimi_amet bg feedback selepas guna ostematrix secara konsisten.. Alhamdulillah...😇😇😇 Saya sendiri pengguna ostematrix hampir 6tahun... Start masa mengandungkan afrina...
Menyusu dan tendeem.. Tp till now still konsisten... Kalau travel or post workout lagi lagi lagi la perlu.. Lagi satu kita yang pompuan ni sgt menerlukan kalsium setiap bulan..ka tiap bulan ada bulan mengambang...ops... Ebby | 0129569686

#naturalproduct #sayajualshaklee #shakleeupm #shakleeselangor #shakleebangi #shakleeukm #setkulitcantik #setkurus #healthyproduct #kidssupplement #setmenyusushaklee #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #pregnancy #supplements #milkbooster #skinsolution #vitamincshaklee #energybooster #espshaklee #love #like4like #follow4follow #shaklee #shakleeeffect #vivix #ajimaura #terapiinstagram #youcandoit #detox
TQ @aimi_amet bg feedback selepas guna ostematrix secara konsisten.. Alhamdulillah...😇😇😇 Saya sendiri pengguna ostematrix hampir 6tahun... Start masa mengandungkan afrina... Menyusu dan tendeem.. Tp till now still konsisten... Kalau travel or post workout lagi lagi lagi la perlu.. Lagi satu kita yang pompuan ni sgt menerlukan kalsium setiap bulan..ka tiap bulan ada bulan mengambang...ops... Ebby | 0129569686 #naturalproduct  #sayajualshaklee  #shakleeupm  #shakleeselangor  #shakleebangi  #shakleeukm  #setkulitcantik  #setkurus  #healthyproduct  #kidssupplement  #setmenyusushaklee  #setbersalinshaklee  #setberpantangshaklee  #pregnancy  #supplements  #milkbooster  #skinsolution  #vitamincshaklee  #energybooster  #espshaklee  #love  #like4like  #follow4follow  #shaklee  #shakleeeffect  #vivix  #ajimaura  #terapiinstagram  #youcandoit  #detox 
📝
Produk : Lovera Complete Cleanser
Harga : RM 40
Size : 60ml
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6013 4060740💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #jerawathilang #ubatparut #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM #siscuba #sayajualkosmetik #sayajualskincare #malayvines #malaysiababes
📝 Produk : Lovera Complete Cleanser Harga : RM 40 Size : 60ml (Without postage) . To Order Whatsapp 👉🏻 +6013 4060740💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia . 💛Harga promo - @lovera.promo . 💖Cari agent terdekat - @lovera.info . 💛Testimonials - @lovera.testimonials . 💖Video - @lovera.videos . 💛Catalog - @lovera.catalogue . 💖Soalan lazim - @lovera.faq . 💻 www.lovera.com.my #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #jerawathilang  #ubatparut  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #BukanProdukTimbangKilo  #LulusKKM  #siscuba  #sayajualkosmetik  #sayajualskincare  #malayvines  #malaysiababes 
Saya pasti ramai yang tak tahu tentang ni kan? 
Bangga kerana saya salah sorang pengguna ESP 😇

Ebby | 0129569686
Saya pasti ramai yang tak tahu tentang ni kan? Bangga kerana saya salah sorang pengguna ESP 😇 Ebby | 0129569686
Assalamualaikum. Selamat petang uollss 🌸
.
QUNYIT MASKER TERBAIK💯 🔥kunyit mmg bagus untuk kecantikkan luaran dan dalaman kan.
🔥Sangat bermanfaat utk merawat masalah jerawat , jeragat , parut serta mencerahkan kulit....
🔥Cara guna pun simple jer hmpa...juga boleh dijadikan sleeping mask...
. ✔100% organik
✔Homemade
✔Natural
✔Produk muslim
.
Jadi jangan ragu2 untuk menggunakan QUNYIT MASKER ni sebagai rutin penjagaan kulit wajah...sesuai digunakan seisi keluarga juga...
.
RM 15 SEBOTOL DAN RM 1.50 SEPAKET jer uollss 🍒. Ai tengah cari dropship. Yg berminat nak buat duit boleh ws ai ye ❤.
Ws 0173152761  atau klik link di bio 😘
#tempektempekflawlesss #murah #mudah #letscantik #letshensem #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome  #boys #girls #instadaily #terbaik #terhangatdipasaran #harianmetro #beritaharian #viral #tular #dijaminberkesan
Assalamualaikum. Selamat petang uollss 🌸 . QUNYIT MASKER TERBAIK💯 🔥kunyit mmg bagus untuk kecantikkan luaran dan dalaman kan. 🔥Sangat bermanfaat utk merawat masalah jerawat , jeragat , parut serta mencerahkan kulit.... 🔥Cara guna pun simple jer hmpa...juga boleh dijadikan sleeping mask... . ✔100% organik ✔Homemade ✔Natural ✔Produk muslim . Jadi jangan ragu2 untuk menggunakan QUNYIT MASKER ni sebagai rutin penjagaan kulit wajah...sesuai digunakan seisi keluarga juga... . RM 15 SEBOTOL DAN RM 1.50 SEPAKET jer uollss 🍒. Ai tengah cari dropship. Yg berminat nak buat duit boleh ws ai ye ❤. Ws 0173152761 atau klik link di bio 😘 #tempektempekflawlesss  #murah  #mudah  #letscantik  #letshensem  #assalamualaikum  #naturalproduct  #kkmapprove  #antijerawat  #flawless  #beautiful  #cantik  #awesome  #boys  #girls  #instadaily  #terbaik  #terhangatdipasaran  #harianmetro  #beritaharian  #viral  #tular  #dijaminberkesan 
Pegang kulit muka rasa menggerutu je? Nak kulit muka licin dan lembut?
.
Exfoliate kulit muka penting untuk membuang segala kotoran yang melekat pada muka. Jika pori2 tersumbat seterusnya jerawat akan mula naik. Jom cuba buat scrub dari bahan2 semulajadi ni.
.
Lepas scrub muka jangan lupa sapu #MagicJellyLovera untuk rawat kulit muka.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+60174151362

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM
Pegang kulit muka rasa menggerutu je? Nak kulit muka licin dan lembut? . Exfoliate kulit muka penting untuk membuang segala kotoran yang melekat pada muka. Jika pori2 tersumbat seterusnya jerawat akan mula naik. Jom cuba buat scrub dari bahan2 semulajadi ni. . Lepas scrub muka jangan lupa sapu #MagicJellyLovera  untuk rawat kulit muka. . Harga : RM 70 Size : 60gm (Without postage) . To Order Whatsapp 👉🏻 +60174151362 #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #jerawatparah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #BukanProdukTimbangKilo  #LulusKKM 
Assalamualaikum 💕 nie antara bahan bahan dalam Ainaa Serum 💃 🎉Kebaikan Asparagopsis Armata 🎉 
APA TU ?? 🤔
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam😚
2- Sekatakan tona wajah😙
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala😉
4- Sesuai untuk kulit berminyak  dan kulit kusam😘

#nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #stokisnsabeauty #comingsoon #faceserum #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #fabulousNSA #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #nsabeautyfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #AINAASERUM #nsabeautyserum
Assalamualaikum 💕 nie antara bahan bahan dalam Ainaa Serum 💃 🎉Kebaikan Asparagopsis Armata 🎉 APA TU ?? 🤔 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam😚 2- Sekatakan tona wajah😙 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala😉 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam😘 #nsabeauty  #nsabeautyserum  #syafiqahaina  #stokisnsabeauty  #comingsoon  #faceserum  #agendiperlukan  #dropshipdiperlukan  #fabulousNSA  #serum  #assalamualaikum  #naturalproduct  #kkmapprove  #antijerawat  #flawless  #beautiful  #cantik  #awesome  #ainaaserumfeedback  #nsabeautyfeedback  #women  #ladies  #boys  #girls  #instadaily  #ootd  #cosmetics  #malaysia  #AINAASERUM  #nsabeautyserum 
Melegakan Batuk dan Selsema Baby

Price RM34.90 exclude postage
Postage RM8 SM / RM11 SS 
Wasap 0164401739

#gabalm 
#babybalm 
#naturalproduct 
#naturafairiesshahalam 
#agentshahalam
#agentkotakemuning 
#dswanted 
#agentwanted
Hingus Mudah keluar dan Cepat kering

Price RM34.90 exclude postage
Postage RM8 SM / RM11 SS 
Wasap 0164401739

#gabalm 
#babybalm 
#naturalproduct 
#naturafairiesshahalam 
#agentshahalam
#agentkotakemuning
#dswanted #agentwanted
CHARMS BERTERUSAN MEMPERKASAKAN RUMAHTANGGA! zaman ni smua benda naik harga! minyak kreta lori smua naik, komfem2 harga brg2 runcit lain naik jugak! ape nak buat?! mengeluh pun xde org dgr! elok lg join kami! jana pendapatan dari rmh! bahan2 iklan smua d sediakan! anda buat lebih, anda dpt lebih! klik link ini www.wasap.my/60109660482 
#charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #makmalracunnegara #malindoaward #charmsterbaik #halalbeauty #halalexport #halalproduct #makeupskincare #foundationterbaik #serumdara #serumterbaik #laserscrub #scrubputih #pilputihjepun #treaplus #whiteningpills #naturalwhiteningpills #sabunbuahtin #homemade #naturalproduct #soapforeczema
CHARMS BERTERUSAN MEMPERKASAKAN RUMAHTANGGA! zaman ni smua benda naik harga! minyak kreta lori smua naik, komfem2 harga brg2 runcit lain naik jugak! ape nak buat?! mengeluh pun xde org dgr! elok lg join kami! jana pendapatan dari rmh! bahan2 iklan smua d sediakan! anda buat lebih, anda dpt lebih! klik link ini www.wasap.my/60109660482 #charmsviral  #charmshalal  #halaljakim  #labtested  #makmalracunnegara  #malindoaward  #charmsterbaik  #halalbeauty  #halalexport  #halalproduct  #makeupskincare  #foundationterbaik  #serumdara  #serumterbaik  #laserscrub  #scrubputih  #pilputihjepun  #treaplus  #whiteningpills  #naturalwhiteningpills  #sabunbuahtin  #homemade  #naturalproduct  #soapforeczema