an online Instagram web viewer

#naturalproduct medias

Photos

Sedapnya pisang kalau buat jus 😋 Kebetulan mummy lisa beli pisang banyak. Lisa pun apa lagi. Cepat2 amik pisang buat mask.
.
Mask pisang ni best tau sebab boleh hapuskan sel kulit mati dan buat muka glowing. .
Lenyek2 pisang dan gula sampai sebati. kemudian sapu dimuka. Biarkan sampai kering dan bilas sampai bersih.
.
Lepas pakai mask jangan lupa tepek2 #MagicJellyLovera tauu.. Baru kulit berseri bila bangun pagi nanti!
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+60183693271 .
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM
Sedapnya pisang kalau buat jus 😋 Kebetulan mummy lisa beli pisang banyak. Lisa pun apa lagi. Cepat2 amik pisang buat mask. . Mask pisang ni best tau sebab boleh hapuskan sel kulit mati dan buat muka glowing. . Lenyek2 pisang dan gula sampai sebati. kemudian sapu dimuka. Biarkan sampai kering dan bilas sampai bersih. . Lepas pakai mask jangan lupa tepek2 #MagicJellyLovera  tauu.. Baru kulit berseri bila bangun pagi nanti! . Harga : RM 70 Size : 60gm (Without postage) . To Order Whatsapp 👉🏻 +60183693271 . 💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia . 💛Harga promo - @lovera.promo . 💖Cari agent terdekat - @lovera.info . 💛Testimonials - @lovera.testimonials . 💖Video - @lovera.videos . 💛Catalog - @lovera.catalogue . 💖Soalan lazim - @lovera.faq . 💻 www.lovera.com.my #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #jerawatparah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #BukanProdukTimbangKilo  #LulusKKM 
Haa esok Ahad sure ramai yg nak ke kenduri la. Nak jalan2 ngan family/kawan2 ke or dating (oopps 🙊). Apa kata try BB Jelly dari Lovera ni. Sure uolls pon jatuh chenta macam kakak kita yang sorang ni
.
Tak caya? Try la dulu. Kompom tangkap chintan punya la
.
📝
Produk : Bb Jelly Lovera
Harga : RM 45
Size : 60gm
(Without postage)
.
TO ORDER WhatsApp
011-3652 2470
011-3652 2470
011-3652 2470
ID : MJNS05-037
.
#TeamAdillaLovera #magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitsihat #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #MagicJellySenawang #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM #LoveraNegeriSembilan #LoveraSenawang #MagicJellyNegeriSembilan #MagicJellySeremban #LoveraSeremban
Haa esok Ahad sure ramai yg nak ke kenduri la. Nak jalan2 ngan family/kawan2 ke or dating (oopps 🙊). Apa kata try BB Jelly dari Lovera ni. Sure uolls pon jatuh chenta macam kakak kita yang sorang ni . Tak caya? Try la dulu. Kompom tangkap chintan punya la . 📝 Produk : Bb Jelly Lovera Harga : RM 45 Size : 60gm (Without postage) . TO ORDER WhatsApp 011-3652 2470 011-3652 2470 011-3652 2470 ID : MJNS05-037 . #TeamAdillaLovera  #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #jerawatparah  #kulitsihat  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #MagicJellySenawang  #BukanProdukTimbangKilo  #LulusKKM  #LoveraNegeriSembilan  #LoveraSenawang  #MagicJellyNegeriSembilan  #MagicJellySeremban  #LoveraSeremban 
“Saya perasan lepas guna #SkinPolisher2in1 @akar.co ni kulit saya makin lembut dan cerah. Tak kering langsung!” - testimonials
.
Siapa ada kulit kasar & kering tu kara nasihatkan sental la kulit tu. Buang semua kulit mati tu. Biar glowingg je. .
Ur skin deserve to shine too!
.
Siapa nak order boleh DM Kara ye :) .  #MencontengArangDiMuka
#ScrubPemutihArang
#RevolusiHitamItuCantik
#AkarCo
#CharcoalScrub
#naturalProduct
#ubatJerawat
#kulitkusam
#kulitkasar
Kenapa setiap lelaki kena ada MJ MEN?
.
Salah satu sebabnya MJ MEN ni produk yang multifunction untuk lelaki. Tak payah ada banyak2 produk. Lelaki ni jenis yang tak suka guna macam2 jenis produk kan. Dengan 1 botol MJ MEN je macam2 masalah boleh selesai.
. .
Harga : RM 70
(Without postage)
.
To Order :
Whatsapp ⤵️
+6014 5086619
atau klik link di profile
.
.
#masalahjerawat #parutjerawat #kulitkering #jerawatberlubang #magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat  #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitsihat #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #BbJellyLovera #LoveraCompleteCleanser #produkBuatanMalaysia #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #LulusKKM
Kenapa setiap lelaki kena ada MJ MEN? . Salah satu sebabnya MJ MEN ni produk yang multifunction untuk lelaki. Tak payah ada banyak2 produk. Lelaki ni jenis yang tak suka guna macam2 jenis produk kan. Dengan 1 botol MJ MEN je macam2 masalah boleh selesai. . . Harga : RM 70 (Without postage) . To Order : Whatsapp ⤵️ +6014 5086619 atau klik link di profile . . #masalahjerawat  #parutjerawat  #kulitkering  #jerawatberlubang  #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawatnanah  #jerawatparah  #kulitcantik  #kulitsihat  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #BbJellyLovera  #LoveraCompleteCleanser  #produkBuatanMalaysia  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #LulusKKM 
Sedikit perkongsian mengenai teh hijau..
.
Teh hijau terbukti secara klinikal untuk mengubati berbagai penyakit. Bahkan, bangsa Cina kuno sering menyertakan daun teh hijau dalam ramuan ubat . .
.
Teh hijau sering digunakan untuk meluruhkan lemak dalam tubuh, menjadikan aroma tubuh harum, memperbaiki mood, dan sebagai antioksidan. Bukan itu saja, teh hijau juga terbukti mampu menghilangkan jerawat dan bekas-bekasnya. Wow..luar biasa bukan manfaat daun teh hijau? . . .
.
Para ahli kesihatan mengatakan bahawa ekstrak teh hijau mengandung epigallocatechin Gallate (EGCG), suatu antioksidan yang 200 kali lebih kuat daripada vitamin E. Ini membantu tubuh mempertahankan diri melawan radikal bebas dan detoksifikasi racun-racun yang membahayakan sel-sel dan jaringan. .
Selain itu, teh hijau telah terbukti efektif dalam memerangi Staphylococcus aureus yang merupakan penyebab paling umum dari infeksi Staph yang juga merupakan salah satu penyebab jerawat. . .
.
Teh hijau juga berkhasiat dalam mengurangi aktiviti hormon, yang bererti teh hijau dapat membantu dalam mengawal jerawat dan mengurangi peradangan dan kemerahan pada kulit. Teh hijau juga dapat mengawal produksi minyak dari proses terjadinya penyumbatan pori-pori kulit yang juga merupakan salah satu penyebab jerawat. Manfaat teh hijau dapat membantu menghilangkan bekas luka dan mengurangi luka jerawat menjadi lebih parah.
.
.
Jadi nak tahu lebih lanjut mengenai scrub green tea?
Boleh terus whatsapp Lamisa's skincare ke 01121050826 ..🌼🌼
Sedikit perkongsian mengenai teh hijau.. . Teh hijau terbukti secara klinikal untuk mengubati berbagai penyakit. Bahkan, bangsa Cina kuno sering menyertakan daun teh hijau dalam ramuan ubat . . . Teh hijau sering digunakan untuk meluruhkan lemak dalam tubuh, menjadikan aroma tubuh harum, memperbaiki mood, dan sebagai antioksidan. Bukan itu saja, teh hijau juga terbukti mampu menghilangkan jerawat dan bekas-bekasnya. Wow..luar biasa bukan manfaat daun teh hijau? . . . . Para ahli kesihatan mengatakan bahawa ekstrak teh hijau mengandung epigallocatechin Gallate (EGCG), suatu antioksidan yang 200 kali lebih kuat daripada vitamin E. Ini membantu tubuh mempertahankan diri melawan radikal bebas dan detoksifikasi racun-racun yang membahayakan sel-sel dan jaringan. . Selain itu, teh hijau telah terbukti efektif dalam memerangi Staphylococcus aureus yang merupakan penyebab paling umum dari infeksi Staph yang juga merupakan salah satu penyebab jerawat. . . . Teh hijau juga berkhasiat dalam mengurangi aktiviti hormon, yang bererti teh hijau dapat membantu dalam mengawal jerawat dan mengurangi peradangan dan kemerahan pada kulit. Teh hijau juga dapat mengawal produksi minyak dari proses terjadinya penyumbatan pori-pori kulit yang juga merupakan salah satu penyebab jerawat. Manfaat teh hijau dapat membantu menghilangkan bekas luka dan mengurangi luka jerawat menjadi lebih parah. . . Jadi nak tahu lebih lanjut mengenai scrub green tea? Boleh terus whatsapp Lamisa's skincare ke 01121050826 ..🌼🌼
❤🍅
❤🍅
PROMO CODE-NBV977
Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference:  prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount.
#instagood #health #vitamins #supplements #herbs #bath #beauty #groceryshopping #baby #sports #home #pets #weightloss #mood #joints #antiaging #acne #eczema #vision #cholesterol #stress #liver #immunity #detox #allergies #naturalproduct #onlineshopping
PROMO CODE-NBV977 Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference: prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount. #instagood  #health  #vitamins  #supplements  #herbs  #bath  #beauty  #groceryshopping  #baby  #sports  #home  #pets  #weightloss  #mood  #joints  #antiaging  #acne  #eczema  #vision  #cholesterol  #stress  #liver  #immunity  #detox  #allergies  #naturalproduct  #onlineshopping 
Magic jelly men, achieve brighter skin, leaves skin even smoother, supple and radiant. Thank you @loveramalaysia
.
Harga : RM 70
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6011 3234 8255 .
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM
Magic jelly men, achieve brighter skin, leaves skin even smoother, supple and radiant. Thank you @loveramalaysia . Harga : RM 70 (Without postage) . To Order Whatsapp 👉🏻 +6011 3234 8255 . 💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia . 💛Harga promo - @lovera.promo . 💖Cari agent terdekat - @lovera.info . 💛Testimonials - @lovera.testimonials . 💖Video - @lovera.videos . 💛Catalog - @lovera.catalogue . 💖Soalan lazim - @lovera.faq . 💻 www.lovera.com.my #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #jerawatparah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #BukanProdukTimbangKilo  #LulusKKM 
☘ #testimoniloveracompletecleanser ☘
.
Harga : RM 40
Size : 60ml .
(Without postage)
.

For order or info, whatsapp sis yaya at 011-36803348 (atau click je link at bio ⬆️) ☺️
. .
Pos setiap hari 📫! Siap ada extra FREE GIFT untuk setiap pembelian ❤🎁😉
.
FREE POSTAGE tau guyss, rugi tak grab KULIT SAYANG PROMO! 🙆🏻 .
FREE POUCH BAG 👝🌸
FREE POSTAGE 📮
.
#naturalskincare #magicjellylovera #mjoriginal #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #sayajualsayapakai #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #teamMizaLovera #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #LoveraCompleteCleanser #LoveraDayCream #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #sensitiveskin #ubatjerawat #kulitkusam #organicsettingspray #freepostage #ubatjerawatorganik #magicjellypromo #naturalskincareisbae
#testimoniloveracompletecleanser  ☘ . Harga : RM 40 Size : 60ml . (Without postage) . For order or info, whatsapp sis yaya at 011-36803348 (atau click je link at bio ⬆️) ☺️ . . Pos setiap hari 📫! Siap ada extra FREE GIFT untuk setiap pembelian ❤🎁😉 . FREE POSTAGE tau guyss, rugi tak grab KULIT SAYANG PROMO! 🙆🏻 . FREE POUCH BAG 👝🌸 FREE POSTAGE 📮 . #naturalskincare  #magicjellylovera  #mjoriginal  #magicjelly  #magicjellylovera  #magicjellybenefits  #magicjellytips  #magicjellymurah  #magicjellyoriginal  #sayajualsayapakai  #loveraMalaysia  #LoveraBbJelly  #teamMizaLovera  #DiamontBodyScrubPerfumeLovera  #LoveraCompleteCleanser  #LoveraDayCream  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #sensitiveskin  #ubatjerawat  #kulitkusam  #organicsettingspray  #freepostage  #ubatjerawatorganik  #magicjellypromo  #naturalskincareisbae 
Bibir  kering?Bibir Mengelupas? Nak bibir lembap secara semulajadi?

Campuran minyak kelapa, petroleum jelly dan aloe vera dapat menjadi pelembap bibir semulajadi untuk bibir yang kering. Sapu setiap hari pada bibir untuk dapatkan bibir yang lembap dan sihat.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
.
To Order, PM/Whatsapp 👉🏻
+6017-3186523
.

#magicjellylovera  #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #bibirkering
Kulit tetap nampak kusam walaupun dah pakai macam2 produk?
.
Ni lisa nak share dengan korang pasal #MagicJellyLovera. Ia bukan saja boleh rawat masalah parut dan jerawat tapi boleh jugak rawat masalah kulit kusam. Apply je setiap hari lepas cuci muka, kulit akan jadi lebih berseri dan sihat.
.
Cuma dengan satu botol saja boleh rawat semua masalah kulit. yeayyy!!!
.
Jom share feedback korang dengan lisa bg yang dah try #MagicJellyLovera ☺
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+60183693271 .
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM
Kulit tetap nampak kusam walaupun dah pakai macam2 produk? . Ni lisa nak share dengan korang pasal #MagicJellyLovera . Ia bukan saja boleh rawat masalah parut dan jerawat tapi boleh jugak rawat masalah kulit kusam. Apply je setiap hari lepas cuci muka, kulit akan jadi lebih berseri dan sihat. . Cuma dengan satu botol saja boleh rawat semua masalah kulit. yeayyy!!! . Jom share feedback korang dengan lisa bg yang dah try #MagicJellyLovera  ☺ . Harga : RM 70 Size : 60gm (Without postage) . To Order Whatsapp 👉🏻 +60183693271 . 💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia . 💛Harga promo - @lovera.promo . 💖Cari agent terdekat - @lovera.info . 💛Testimonials - @lovera.testimonials . 💖Video - @lovera.videos . 💛Catalog - @lovera.catalogue . 💖Soalan lazim - @lovera.faq . 💻 www.lovera.com.my #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #jerawatparah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #BukanProdukTimbangKilo  #LulusKKM 
Siapa pernah pakai bb cream tapi ada rasa sejuk macam letak mint? hehe
.
#BbJellyLovera ni tak macam bb cream lain tau. Ada effect cooling masa pakai tu. Best sangat!! Rasa sejuk tu juga boleh bantu untuk tutupkan pori.
.
Spf20 dalam #BbJellyLovera ni jugak boleh bantu dan rawat masalah kulit sunburn.
.
Ehem ehem, awak2 kat luar sana dah ada belum bb jelly yg awesome ni? Kalau belum meh cepat order dengan sis sekarang! 😊
.
Harga : RM45
Size : 30ml
(Without postage)
.
📝 To Order Whatsapp ⤵
📲 013-2599859 (Dinah)
.
 All ready stock! Postage setiap hari ke seluruh Malaysia! Siap ada EXTRA FREE GIFT lagi tauu untuk setiap pembelian! 💖
.
#magicjelly #magicjellylovera #loveramalaysia #lovera #aloevera #aloeveragel #beautytips #skincare #naturalproduct #naturalskincare #organicskincare #skincaremalaysia
Siapa pernah pakai bb cream tapi ada rasa sejuk macam letak mint? hehe . #BbJellyLovera  ni tak macam bb cream lain tau. Ada effect cooling masa pakai tu. Best sangat!! Rasa sejuk tu juga boleh bantu untuk tutupkan pori. . Spf20 dalam #BbJellyLovera  ni jugak boleh bantu dan rawat masalah kulit sunburn. . Ehem ehem, awak2 kat luar sana dah ada belum bb jelly yg awesome ni? Kalau belum meh cepat order dengan sis sekarang! 😊 . Harga : RM45 Size : 30ml (Without postage) . 📝 To Order Whatsapp ⤵ 📲 013-2599859 (Dinah) . All ready stock! Postage setiap hari ke seluruh Malaysia! Siap ada EXTRA FREE GIFT lagi tauu untuk setiap pembelian! 💖 . #magicjelly  #magicjellylovera  #loveramalaysia  #lovera  #aloevera  #aloeveragel  #beautytips  #skincare  #naturalproduct  #naturalskincare  #organicskincare  #skincaremalaysia 
Hai semua. Harini kak dilla cod produk lovera kt student UITM di giant kuala pilah. Manis comel bdk nye.
.
Die mmg pengguna produk lovera so yg lama dah habis n ni nk repeat yg baru. Nt kak dilla update gmbr die 😍😍
.
Klau korang ada masalah kulit yg serius atau biasa2 boleh whatsapp kak dilla. Kak dilla boleh bantu in shaa Allah 😉
.
.
DELIVERY AREA :
SEREMBAN | BAHAU | ULU BENDUL | KUALA PILAH | TAMPIN | BATU KIKIR
.
Whatsapp
+6011 2333 1227
.
.
#AgentDiperlukan #AgentWanted #DropshipWanted #magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawatparah #MagicJellyBahau #LoveraBahau #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #MagicJellyKualaPilah #uitmkualapilah #LoveraNegeriSembilan #LoveraKualaPilah #MagicJellyNegeriSembilan #MagicJellySeremban #LoveraSeremban
Hai semua. Harini kak dilla cod produk lovera kt student UITM di giant kuala pilah. Manis comel bdk nye. . Die mmg pengguna produk lovera so yg lama dah habis n ni nk repeat yg baru. Nt kak dilla update gmbr die 😍😍 . Klau korang ada masalah kulit yg serius atau biasa2 boleh whatsapp kak dilla. Kak dilla boleh bantu in shaa Allah 😉 . . DELIVERY AREA : SEREMBAN | BAHAU | ULU BENDUL | KUALA PILAH | TAMPIN | BATU KIKIR . Whatsapp +6011 2333 1227 . . #AgentDiperlukan  #AgentWanted  #DropshipWanted  #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawatparah  #MagicJellyBahau  #LoveraBahau  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #MagicJellyKualaPilah  #uitmkualapilah  #LoveraNegeriSembilan  #LoveraKualaPilah  #MagicJellyNegeriSembilan  #MagicJellySeremban  #LoveraSeremban 
PROMO CODE-NBV977
Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference:  prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount.
#instagood #health #vitamins #supplements #herbs #bath #beauty #groceryshopping #baby #sports #home #pets #weightloss #mood #joints #antiaging #acne #eczema #vision #cholesterol #stress #liver #immunity #detox #allergies #naturalproduct #onlineshopping
PROMO CODE-NBV977 Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference: prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount. #instagood  #health  #vitamins  #supplements  #herbs  #bath  #beauty  #groceryshopping  #baby  #sports  #home  #pets  #weightloss  #mood  #joints  #antiaging  #acne  #eczema  #vision  #cholesterol  #stress  #liver  #immunity  #detox  #allergies  #naturalproduct  #onlineshopping 
Natural remedies and home cures are becoming some of the most popular choices today for treating various common ailments and health problems. They often have similar beneficial effects to prescription drugs, but don’t have the same side effects as their chemical or pharmaceutical counterparts.
The medicinal properties of various natural products have been used for centuries to prevent and treat various diseases and improve overall health .
Such traditional remedies have gained in popularity around the world, and their beneficial effects have been confirmed through scientific research.

This powerful natural remedy combines the medicinal properties of ginger, garlic, and honey with other ingredients like apple cider vinegar.
All of the above products have anti-inflammatory and antioxidant properties that can help prevent and treat the following health problems:
🔵Arthritis
🔵Asthma
🔵High blood pressure
🔵High cholesterol
🔵Gas and indigestion
🔵Headaches
🔵Circulatory or other heart problems
🔵Hemorrhoids
🔵Skin problems, such as acne
🔵Toothaches
🔵Obesity
🔵Stomach ulcers.....
Thanks to its high nutritional value, this blend is also considered to be a great elixir for leading a longer life, because it protects your body from many of the common “killers” that can lead to more serious health problems.
Order for yours and enjoy amazing various benefits  Available in sizes
Wholesale/Retail price
Delivery nationwide
08053721099
 #ginger&garlic#garlic#ginger#naturalremedy#lagos#nigeria#naturestreat#organic#naturalproduct#gingerheal#honeyibadan#ibadannarket#Ibadanprenuer#ibadanbusiness#ibadaninsider#ibadanvendors#everythingibadan#lagosmarket#abujaconnect#edible
Natural remedies and home cures are becoming some of the most popular choices today for treating various common ailments and health problems. They often have similar beneficial effects to prescription drugs, but don’t have the same side effects as their chemical or pharmaceutical counterparts. The medicinal properties of various natural products have been used for centuries to prevent and treat various diseases and improve overall health . Such traditional remedies have gained in popularity around the world, and their beneficial effects have been confirmed through scientific research. This powerful natural remedy combines the medicinal properties of ginger, garlic, and honey with other ingredients like apple cider vinegar. All of the above products have anti-inflammatory and antioxidant properties that can help prevent and treat the following health problems: 🔵Arthritis 🔵Asthma 🔵High blood pressure 🔵High cholesterol 🔵Gas and indigestion 🔵Headaches 🔵Circulatory or other heart problems 🔵Hemorrhoids 🔵Skin problems, such as acne 🔵Toothaches 🔵Obesity 🔵Stomach ulcers..... Thanks to its high nutritional value, this blend is also considered to be a great elixir for leading a longer life, because it protects your body from many of the common “killers” that can lead to more serious health problems. Order for yours and enjoy amazing various benefits Available in sizes Wholesale/Retail price Delivery nationwide 08053721099 #ginger &garlic#garlic #ginger #naturalremedy #lagos #nigeria #naturestreat #organic #naturalproduct #gingerheal #honeyibadan #ibadannarket #Ibadanprenuer #ibadanbusiness #ibadaninsider #ibadanvendors #everythingibadan #lagosmarket #abujaconnect #edible 
We have extended the promo!
You can now save on products you will love and help two small businesses continue to thrive!
.
With every purchase, use your 20% off entire order VIP promo code (you win!) then 'message to seller' the Thrive Tribe Podcast secret code and 30% will be donated to the Podcast (we all win!)
.
Hurry!  Only a few days left for the promo!  Follow site link in bio for VIP sign up, then click on Podcast Promo for direct link to 20!! Thrive Tribe 419 podcasts!
We have extended the promo! You can now save on products you will love and help two small businesses continue to thrive! . With every purchase, use your 20% off entire order VIP promo code (you win!) then 'message to seller' the Thrive Tribe Podcast secret code and 30% will be donated to the Podcast (we all win!) . Hurry! Only a few days left for the promo! Follow site link in bio for VIP sign up, then click on Podcast Promo for direct link to 20!! Thrive Tribe 419 podcasts!
RAMBUT MAKIN LEMBUT DAN LURUS DGN PEMAKAIAN MAGIC JELLY SELAMA SATU MALAM SHJ!!🌻
.
Tau tak semalam anis lupe haircream dah habis, kat Egypt ni rambut akan cepat kering ntahla maybe sbb airnya yg kurang bersih, so hari2 kene pakai conditioner plus himalaya haircream. .
Tapi semalam anis try picit MAGIC JELLY NEW FORMULA dua kali kat tapak tangan amd sapu kat rambut, sekejappp je dah kering and terus rasa kelainan dia.
.
Bangun pagi tadi fuhlamakkkkkkkkkk lembut gilaaaa rambut guee!!😍😍😍😍😍😍😍😍
.
Anis pakai jugak kat bulu mata hari2, mmg makin lebatt wehh fuhh magic jelly sungguh magicc!💪💪
.
#reviewjujurLovera
Sape pengguna setia produk2 lovera? 🙋
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+201125292456 or tekan link di bio😘
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM
RAMBUT MAKIN LEMBUT DAN LURUS DGN PEMAKAIAN MAGIC JELLY SELAMA SATU MALAM SHJ!!🌻 . Tau tak semalam anis lupe haircream dah habis, kat Egypt ni rambut akan cepat kering ntahla maybe sbb airnya yg kurang bersih, so hari2 kene pakai conditioner plus himalaya haircream. . Tapi semalam anis try picit MAGIC JELLY NEW FORMULA dua kali kat tapak tangan amd sapu kat rambut, sekejappp je dah kering and terus rasa kelainan dia. . Bangun pagi tadi fuhlamakkkkkkkkkk lembut gilaaaa rambut guee!!😍😍😍😍😍😍😍😍 . Anis pakai jugak kat bulu mata hari2, mmg makin lebatt wehh fuhh magic jelly sungguh magicc!💪💪 . #reviewjujurLovera  Sape pengguna setia produk2 lovera? 🙋 . To Order Whatsapp 👉🏻 +201125292456 or tekan link di bio😘 💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia . 💛Harga promo - @lovera.promo . 💖Cari agent terdekat - @lovera.info . 💛Testimonials - @lovera.testimonials . 💖Video - @lovera.videos . 💛Catalog - @lovera.catalogue . 💖Soalan lazim - @lovera.faq . 💻 www.lovera.com.my #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #jerawatparah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #BukanProdukTimbangKilo  #LulusKKM 
PROMO CODE-NBV977
Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference:  prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount.
#instagood #health #vitamins #supplements #herbs #bath #beauty #groceryshopping #baby #sports #home #pets #weightloss #mood #joints #antiaging #acne #eczema #vision #cholesterol #stress #liver #immunity #detox #allergies #naturalproduct #onlineshopping
PROMO CODE-NBV977 Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference: prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount. #instagood  #health  #vitamins  #supplements  #herbs  #bath  #beauty  #groceryshopping  #baby  #sports  #home  #pets  #weightloss  #mood  #joints  #antiaging  #acne  #eczema  #vision  #cholesterol  #stress  #liver  #immunity  #detox  #allergies  #naturalproduct  #onlineshopping 
TESTIMONI VITAMIN C SHAKLEE
.
Testimoni panas panas! Beza sangat kulit sis ni lepas consume vitamin c shaklee ni. Kulit makin cerah. Jerawat pun dah kurang. Sis pun jelessss! Hehehe.
.
Yang mana lagi sebulan dua nak kahwin ke, nak tunang ke, nak convocation ke, dah boleh start consume sekarang taw. Dah flawless nanti sure lebih confident di hari bahagia gituu.

Regards,
Nurul
011-26120912
Your Shaklee Independent Distributor
Instagram : supplementstory
"Cergas jelita bersama saiyaa!"
.
#sayajualshaklee
#naturalproduct
#supplementstory
#shakleebynsk
#naturalproduct
#supplementstory
#shakleebynsk
#sayajualshaklee
#shakleedengkil
#shakleecyberjaya
#shakleeputrajaya
#healthyproduct
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setkurus
#setmenyusushaklee
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
#momsupplement
#energybooster
#skinsolution
#vitamincshaklee
#sayajualshaklee
#shakleejourney
#sayajualshaklee
#naturalproduct
TESTIMONI VITAMIN C SHAKLEE . Testimoni panas panas! Beza sangat kulit sis ni lepas consume vitamin c shaklee ni. Kulit makin cerah. Jerawat pun dah kurang. Sis pun jelessss! Hehehe. . Yang mana lagi sebulan dua nak kahwin ke, nak tunang ke, nak convocation ke, dah boleh start consume sekarang taw. Dah flawless nanti sure lebih confident di hari bahagia gituu. Regards, Nurul 011-26120912 Your Shaklee Independent Distributor Instagram : supplementstory "Cergas jelita bersama saiyaa!" . #sayajualshaklee  #naturalproduct  #supplementstory  #shakleebynsk  #naturalproduct  #supplementstory  #shakleebynsk  #sayajualshaklee  #shakleedengkil  #shakleecyberjaya  #shakleeputrajaya  #healthyproduct  #setbersalinshaklee  #setkulitcantik  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #kidssupplement  #milkbooster  #pregnancy  #supplements  #momsupplement  #energybooster  #skinsolution  #vitamincshaklee  #sayajualshaklee  #shakleejourney  #sayajualshaklee  #naturalproduct 
CHOCO HONEY ORGANIC BODY SCRUB, 200gram.
.
Body scrub Pbyso 100% selamat dan tak memudaratkan.
.
Bila lulur dekat badan yang basah, fuhhh rasa best. Nampak macam tak berminyak, tapi dekat setiap butir gula tebu organik tu ada minyak yang baik.
.
Ada madu asli, minyak zaitun dan juga cocoa powder. Bau dia boleh buat macam nak makan badan sendiri 😅.
.
Dalam body scrub ni ada minyak zaitun, cocoa powder & sweet almond oil. Ni semua untuk buat kulit jadi sihat, glowing, pudarkan parut jerawat & kalau dalam pantang memang sangat la elok pakai.
.
Madu pulak untuk bagi kulit sentiasa lembab. Sebab tu bila pakai body scrub PbySO, tak payah dah pakai apa-apa losyen. Kulit memang akan jadi lembab dan lembut.
.
Body scrub Choco Honey ni sesuai untuk orang yang ada jerawat nasi pada badan, parut, kulit berminyak, eczema, psoriasis & kesan rekahan.
.
Konsisten scrub badan 1-2x seminggu, InsyaAllah dapat kulit yang cantik & cerah.
.
🌻 Harga
Retail: RM35
Sale: RM25
.
.
🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇
.
🔴 +6011-10196556 (shikin)
.
🔴 Poslaju Seluruh Negara
.
🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman
.
#purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #purebyso #pbyso #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare #bodycare #haircare #produkorganik #produksemulajadi #produkhomemade #naturalproduct  #homemadeproduct #organicproduct #nooem
CHOCO HONEY ORGANIC BODY SCRUB, 200gram. . Body scrub Pbyso 100% selamat dan tak memudaratkan. . Bila lulur dekat badan yang basah, fuhhh rasa best. Nampak macam tak berminyak, tapi dekat setiap butir gula tebu organik tu ada minyak yang baik. . Ada madu asli, minyak zaitun dan juga cocoa powder. Bau dia boleh buat macam nak makan badan sendiri 😅. . Dalam body scrub ni ada minyak zaitun, cocoa powder & sweet almond oil. Ni semua untuk buat kulit jadi sihat, glowing, pudarkan parut jerawat & kalau dalam pantang memang sangat la elok pakai. . Madu pulak untuk bagi kulit sentiasa lembab. Sebab tu bila pakai body scrub PbySO, tak payah dah pakai apa-apa losyen. Kulit memang akan jadi lembab dan lembut. . Body scrub Choco Honey ni sesuai untuk orang yang ada jerawat nasi pada badan, parut, kulit berminyak, eczema, psoriasis & kesan rekahan. . Konsisten scrub badan 1-2x seminggu, InsyaAllah dapat kulit yang cantik & cerah. . 🌻 Harga Retail: RM35 Sale: RM25 . . 🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇 . 🔴 +6011-10196556 (shikin) . 🔴 Poslaju Seluruh Negara . 🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman  #purebysaffiyahosman #purebyso  #pbyso  #purebysafiyyahosmanjohor  #purebysafiyyahosmanselangor  #purebysafiyyahosmanpontian #purebysafiyyahosmankualalumpur  #purebysafiyyahosmankl  #purebyso  #pbyso  #scrubmuka  #scrubbibir #lipscrub  #lipscrubmurah  #bodyscrub  #scrubbadan #scrubbadanmurah  #skincare  #lipcare  #bodycare  #haircare  #produkorganik  #produksemulajadi  #produkhomemade  #naturalproduct   #homemadeproduct  #organicproduct  #nooem 
PROMO MASIH BERJALAN DAN PENCARIAN FOLLOWERA YG AKTIF JUGA MASIH BERJALAN😍 TAKSABAR NAK BAGI HADIAH KT KORANG💕
.
Siapa yang ada masalah kulit? Boleh lah try pakai produk daripada @LoveraMalaysia.
.
Nak pakai produk natural ni kene sabar tau! Ada org kesan cepat, ada org kesan lambat. Semua bergantung kepada jenis kulit dan sistem badan sendiri. Tapi apa yang pasti kene consistent pakai baru nampak kesan. Kami tak janjikan bulan bintang kulit anda akan licin dlm masa 3 hari tapi kami yakin kulit anda akan sihat & makin better.
.
Sape pengguna setia produk2 lovera? 🙋
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+201125292456 or tekan link di bio😘
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM
PROMO MASIH BERJALAN DAN PENCARIAN FOLLOWERA YG AKTIF JUGA MASIH BERJALAN😍 TAKSABAR NAK BAGI HADIAH KT KORANG💕 . Siapa yang ada masalah kulit? Boleh lah try pakai produk daripada @LoveraMalaysia. . Nak pakai produk natural ni kene sabar tau! Ada org kesan cepat, ada org kesan lambat. Semua bergantung kepada jenis kulit dan sistem badan sendiri. Tapi apa yang pasti kene consistent pakai baru nampak kesan. Kami tak janjikan bulan bintang kulit anda akan licin dlm masa 3 hari tapi kami yakin kulit anda akan sihat & makin better. . Sape pengguna setia produk2 lovera? 🙋 . To Order Whatsapp 👉🏻 +201125292456 or tekan link di bio😘 💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia . 💛Harga promo - @lovera.promo . 💖Cari agent terdekat - @lovera.info . 💛Testimonials - @lovera.testimonials . 💖Video - @lovera.videos . 💛Catalog - @lovera.catalogue . 💖Soalan lazim - @lovera.faq . 💻 www.lovera.com.my #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #jerawatparah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #BukanProdukTimbangKilo  #LulusKKM 
Assalamualaikum!🌸
.
Siapa yang ada masalah kulit? Boleh lah try pakai produk daripada @LoveraMalaysia. InshaAllah Anis yakin korang akan berpuas hati dgn kulit korang lpsni😊 .
Nak pakai produk natural ni kene sabar tau! Ada org kesan cepat, ada org kesan lambat. Semua bergantung kepada jenis kulit dan sistem badan sendiri. Tapi apa yang pasti kene consistent pakai baru nampak kesan. Kami tak janjikan bulan bintang kulit anda akan licin dlm masa 3 hari tapi kami yakin kulit anda akan sihat & makin better.
.
Sape pengguna setia produk2 lovera? 🙋
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+201125292456 or tekan link di bio😘
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM
Assalamualaikum!🌸 . Siapa yang ada masalah kulit? Boleh lah try pakai produk daripada @LoveraMalaysia. InshaAllah Anis yakin korang akan berpuas hati dgn kulit korang lpsni😊 . Nak pakai produk natural ni kene sabar tau! Ada org kesan cepat, ada org kesan lambat. Semua bergantung kepada jenis kulit dan sistem badan sendiri. Tapi apa yang pasti kene consistent pakai baru nampak kesan. Kami tak janjikan bulan bintang kulit anda akan licin dlm masa 3 hari tapi kami yakin kulit anda akan sihat & makin better. . Sape pengguna setia produk2 lovera? 🙋 . To Order Whatsapp 👉🏻 +201125292456 or tekan link di bio😘 💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia . 💛Harga promo - @lovera.promo . 💖Cari agent terdekat - @lovera.info . 💛Testimonials - @lovera.testimonials . 💖Video - @lovera.videos . 💛Catalog - @lovera.catalogue . 💖Soalan lazim - @lovera.faq . 💻 www.lovera.com.my #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #jerawatparah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #BukanProdukTimbangKilo  #LulusKKM 
Kelebihan Treatment Matte Lip Cream ⤵️
.
.
💄 Shea Butter untuk melembapkan bibir
💄 Minyak Argan untuk memungilkan bibir
💄 Minyak Biji Habbatussauda untuk memerah & menghaluskan bibir secara semulajadi
💄 Vitamin E untuk merawat bibir hitam dan mengelakkan bibir dari kering
.
Harga : RM39.90
. 
#elysianbeauty
#thebeautyofelysian
#elysianbeautyproduct
#elysianbeautymalaysia
#elysianserumbooster 
#elysianrubyskincare 
#elysianskincareseries
#elysiancellativewhite
#elysiancomestics 
#elysianfoundation
#elysianserumfoundation 
#elysianlipmatte
#elysiantreatmentlipmatte 
#elysiancompactpowder
#elysiansetbasic
#elysiancheras
#elysiankl 
#elysiankeramat 
#elysianklcc 
#elysianampang
#elysiansetiawangsa
#naturalpremiumproduct
#naturalskincare 
#naturalproduct
#malaysiaproduct
Kelebihan Treatment Matte Lip Cream ⤵️ . . 💄 Shea Butter untuk melembapkan bibir 💄 Minyak Argan untuk memungilkan bibir 💄 Minyak Biji Habbatussauda untuk memerah & menghaluskan bibir secara semulajadi 💄 Vitamin E untuk merawat bibir hitam dan mengelakkan bibir dari kering . Harga : RM39.90 . #elysianbeauty  #thebeautyofelysian  #elysianbeautyproduct  #elysianbeautymalaysia  #elysianserumbooster  #elysianrubyskincare  #elysianskincareseries  #elysiancellativewhite  #elysiancomestics  #elysianfoundation  #elysianserumfoundation  #elysianlipmatte  #elysiantreatmentlipmatte  #elysiancompactpowder  #elysiansetbasic  #elysiancheras  #elysiankl  #elysiankeramat  #elysianklcc  #elysianampang  #elysiansetiawangsa  #naturalpremiumproduct  #naturalskincare  #naturalproduct  #malaysiaproduct 
FOOT SOAK PbySO, 200gram
.
Tidur nyenyak dengan tumit yang cantik 😆.
.
Rugi siapa yang belum try tu. Terutamanya surirumah dan wanita yang bekerjaya.
.
Bab bantu kita tidur memang superb. Boleh dapat tidur yang berkualiti uols.
.
Foot soak ni bukan je boleh buat rendaman kaki, tapi boleh buat sebagai mandian juga. Kalau ada bath tub di rumah, boleh masukkan garam foot soak ni dalam air kemudian pi la berendam.
.
Kalau badan letih memang best guna foot soak ni buat mandi.
.
Selain dari untuk buat tidur lena & legakan badan yang letih, foot soak ni juga akan buang angin dalam badan kita.
.
Kalau konsisten rendam kaki dengan foot soak PbySO, tumit yang merekah tu takde dah. Kuku pun jadi cantik. Bau kaki lagi la hilang ntah ke mana.
.
Semua lapisan umur boleh guna, terutamanya orang dewasa & orang tua. Tak perlu berendam tiap hari pun. 1-2x seminggu dah cukup.
.
🌻 Harga
Retail: RM35
Sale: RM25
.
.
🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇
.
🔴 +6011-10196556 (shikin)
.
🔴 Poslaju Seluruh Negara
.
🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman
.
#purebysafiyyahosman#purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #purebysafiyyahosmanjohor#purebysafiyyahosmanselangor#purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #purebyso#pbyso #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub#lipscrubmurah #bodyscrub#scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare#bodycare #haircare #produkorganik#produksemulajadi #produkhomemade#naturalproduct  #homemadeproduct#organicproduct #nooem
FOOT SOAK PbySO, 200gram . Tidur nyenyak dengan tumit yang cantik 😆. . Rugi siapa yang belum try tu. Terutamanya surirumah dan wanita yang bekerjaya. . Bab bantu kita tidur memang superb. Boleh dapat tidur yang berkualiti uols. . Foot soak ni bukan je boleh buat rendaman kaki, tapi boleh buat sebagai mandian juga. Kalau ada bath tub di rumah, boleh masukkan garam foot soak ni dalam air kemudian pi la berendam. . Kalau badan letih memang best guna foot soak ni buat mandi. . Selain dari untuk buat tidur lena & legakan badan yang letih, foot soak ni juga akan buang angin dalam badan kita. . Kalau konsisten rendam kaki dengan foot soak PbySO, tumit yang merekah tu takde dah. Kuku pun jadi cantik. Bau kaki lagi la hilang ntah ke mana. . Semua lapisan umur boleh guna, terutamanya orang dewasa & orang tua. Tak perlu berendam tiap hari pun. 1-2x seminggu dah cukup. . 🌻 Harga Retail: RM35 Sale: RM25 . . 🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇 . 🔴 +6011-10196556 (shikin) . 🔴 Poslaju Seluruh Negara . 🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebyso  #pbyso  #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian #purebysafiyyahosmankualalumpur  #purebysafiyyahosmankl  #purebyso #pbyso  #scrubmuka  #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah  #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah  #skincare  #lipcare #bodycare  #haircare  #produkorganik #produksemulajadi  #produkhomemade #naturalproduct   #homemadeproduct #organicproduct  #nooem 
We're just hanging around at home today packaging all your Christmas orders.... we might even watch a Christmas movie at the same time .... Have a good Saturday lovely people of Instagram 💕
We're just hanging around at home today packaging all your Christmas orders.... we might even watch a Christmas movie at the same time .... Have a good Saturday lovely people of Instagram 💕
PROMO CODE-NBV977
Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference:  prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount.
#instagood #health #vitamins #supplements #herbs #bath #beauty #groceryshopping #baby #sports #home #pets #weightloss #mood #joints #antiaging #acne #eczema #vision #cholesterol #stress #liver #immunity #detox #allergies #naturalproduct #onlineshopping
PROMO CODE-NBV977 Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference: prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount. #instagood  #health  #vitamins  #supplements  #herbs  #bath  #beauty  #groceryshopping  #baby  #sports  #home  #pets  #weightloss  #mood  #joints  #antiaging  #acne  #eczema  #vision  #cholesterol  #stress  #liver  #immunity  #detox  #allergies  #naturalproduct  #onlineshopping 
#BrownNoseZinc #naturalZinc #organiczinc #organic #naturalproduct #beeswax #coconutOil #ZincOxide #CacaoPowder

Brown Nose Zinc can now be ordered thru PayPal at benofharbord@yahoo.com.au  Send $15. Includes postage within Australia. 
Thanks
PROMO CODE-NBV977
Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference:  prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount.
#instagood #health #vitamins #supplements #herbs #bath #beauty #groceryshopping #baby #sports #home #pets #weightloss #mood #joints #antiaging #acne #eczema #vision #cholesterol #stress #liver #immunity #detox #allergies #naturalproduct #onlineshopping
PROMO CODE-NBV977 Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference: prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount. #instagood  #health  #vitamins  #supplements  #herbs  #bath  #beauty  #groceryshopping  #baby  #sports  #home  #pets  #weightloss  #mood  #joints  #antiaging  #acne  #eczema  #vision  #cholesterol  #stress  #liver  #immunity  #detox  #allergies  #naturalproduct  #onlineshopping 
Introducing LOVERA SAMPLES! 😍
.
.
Including :
.
1) Magic Jelly Trial Tube (5g)
2) Cleanser (10ml)
3) BB Jelly (5g)
4) Diamont Body Scrub (3g)
.
And get RM 10 voucher for FREE!
.
.
Harga semuanya hanya RM 20 INCLUDING postage!
.
.
Whatsapp : +6011 1318 5625 atau klik link di profile
.
.
.
.
.
.
#teamzatylovera #zatyloveraleader
#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #LulusKKM
Introducing LOVERA SAMPLES! 😍 . . Including : . 1) Magic Jelly Trial Tube (5g) 2) Cleanser (10ml) 3) BB Jelly (5g) 4) Diamont Body Scrub (3g) . And get RM 10 voucher for FREE! . . Harga semuanya hanya RM 20 INCLUDING postage! . . Whatsapp : +6011 1318 5625 atau klik link di profile . . . . . . #teamzatylovera  #zatyloveraleader  #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #jerawatparah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #LulusKKM 
Saturday bath..... Take the time to love yourself TODAY
Saturday bath..... Take the time to love yourself TODAY
📝
Produk : Magic Jelly Lovera
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+60183693271.
💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
💛Harga promo - @lovera.promo
.
💖Cari agent terdekat - @lovera.info
.
💛Testimonials - @lovera.testimonials
.
💖Video - @lovera.videos
.
💛Catalog - @lovera.catalogue
.
💖Soalan lazim - @lovera.faq .
💻 www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM
📝 Produk : Magic Jelly Lovera Harga : RM 70 Size : 60gm (Without postage) . To Order Whatsapp 👉🏻 +60183693271. 💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia . 💛Harga promo - @lovera.promo . 💖Cari agent terdekat - @lovera.info . 💛Testimonials - @lovera.testimonials . 💖Video - @lovera.videos . 💛Catalog - @lovera.catalogue . 💖Soalan lazim - @lovera.faq . 💻 www.lovera.com.my #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #jerawatparah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #BukanProdukTimbangKilo  #LulusKKM 
“Violets are Blue” Bath Soak...pure Lemongrass fragrance...breathtaking and revitalising #bath #bathsalts #bathtime #bathsoak #lemongrass #fragrance #revitalising #energising #antibacterial #relaxing #naturalingredients #natural #naturalproduct #ecofriendly #sustainable #pure #madeintasmania #tasdesigned #viola #flowers #salts
Kelebihan Brightening Night Cream (Ruby Skincare Series) ⤵️
.
.
🍃 Memudarkan jeragat pada wajah
🍃 Membunuh bakteria punca jerawat serta mengecutkan jerawat
🍃 Menghilangkan kulit kusam dan tuna kulit tidak sekata
🍃 Menghilangkan parut jerawat dan parut berlubang
🍃 Sangat berkesan pada kulit yg terdedah kepada sinaran UV (sunburn)
🍃 Menghilangkan whitehead, blackhead dan oil seed/kolestral bawah mata
🍃 Melembapkan kulit
🍃 Mengecilkan pori pada wajah
🍃 Menegangkan kulit wajah
🍃 Mencerah dan menyegarkan kulit
.
.

#elysianbeauty
#thebeautyofelysian
#elysianbeautyproduct
#elysianbeautymalaysia
#elysianserumbooster 
#elysianrubyskincare 
#elysianskincareseries
#elysiancellativewhite
#elysiancomestics 
#elysianfoundation
#elysianserumfoundation 
#elysianlipmatte
#elysiantreatmentlipmatte 
#elysiancompactpowder
#elysiansetbasic
#elysiancheras
#elysiankl 
#elysiankeramat 
#elysianklcc 
#elysianampang
#elysiansetiawangsa
#naturalpremiumproduct
#naturalskincare 
#naturalproduct
#malaysiaproduct
Kelebihan Brightening Night Cream (Ruby Skincare Series) ⤵️ . . 🍃 Memudarkan jeragat pada wajah 🍃 Membunuh bakteria punca jerawat serta mengecutkan jerawat 🍃 Menghilangkan kulit kusam dan tuna kulit tidak sekata 🍃 Menghilangkan parut jerawat dan parut berlubang 🍃 Sangat berkesan pada kulit yg terdedah kepada sinaran UV (sunburn) 🍃 Menghilangkan whitehead, blackhead dan oil seed/kolestral bawah mata 🍃 Melembapkan kulit 🍃 Mengecilkan pori pada wajah 🍃 Menegangkan kulit wajah 🍃 Mencerah dan menyegarkan kulit . . #elysianbeauty  #thebeautyofelysian  #elysianbeautyproduct  #elysianbeautymalaysia  #elysianserumbooster  #elysianrubyskincare  #elysianskincareseries  #elysiancellativewhite  #elysiancomestics  #elysianfoundation  #elysianserumfoundation  #elysianlipmatte  #elysiantreatmentlipmatte  #elysiancompactpowder  #elysiansetbasic  #elysiancheras  #elysiankl  #elysiankeramat  #elysianklcc  #elysianampang  #elysiansetiawangsa  #naturalpremiumproduct  #naturalskincare  #naturalproduct  #malaysiaproduct 
Rata2 pengguna pasti puas hati dengan product Temyracle. Mana taknya, product homemade yg dibancuh dengan penuh kasih sayang oleh staff2 Temyracle. Product homemade, organik & natural terhangat di pasaran. 
Hari ni ad cus bagi feedback. Katanya best sgat guna coffee scrub Temyracle. Jerawat cepat kecut n parut makin pudar. Maknya yg naik gatal2 dkt badan, lpas pakai coffee scrub dah kurang gatal dekat badan. Wah.. produk yg bnyk memberi manfaat. Sukanya la jual produk yg bagus, selamat dan memberi banyk kebaikan kepada pengguna😍

Berminat dengan product yg diperbuat dari bahan2 premium yg berkualiti tinggi dan organik & natural, boleh roger2 Mimi k.. berminat untk jual product2 yg berkualiti ini boleh roger2 Mimi jgk k.. open for agent, mini agent n dropship!

Whatsapp : 0148443981

#temyracle
#homemadeproduct
#organicproduct
#naturalproduct
#coffeescrubtemyracle
Rata2 pengguna pasti puas hati dengan product Temyracle. Mana taknya, product homemade yg dibancuh dengan penuh kasih sayang oleh staff2 Temyracle. Product homemade, organik & natural terhangat di pasaran. Hari ni ad cus bagi feedback. Katanya best sgat guna coffee scrub Temyracle. Jerawat cepat kecut n parut makin pudar. Maknya yg naik gatal2 dkt badan, lpas pakai coffee scrub dah kurang gatal dekat badan. Wah.. produk yg bnyk memberi manfaat. Sukanya la jual produk yg bagus, selamat dan memberi banyk kebaikan kepada pengguna😍 Berminat dengan product yg diperbuat dari bahan2 premium yg berkualiti tinggi dan organik & natural, boleh roger2 Mimi k.. berminat untk jual product2 yg berkualiti ini boleh roger2 Mimi jgk k.. open for agent, mini agent n dropship! Whatsapp : 0148443981 #temyracle  #homemadeproduct  #organicproduct  #naturalproduct  #coffeescrubtemyracle 
Here we have the reason for you to choose our product which is 100% organic & natural. Teethbright is proud producing 100% natural and chemical free #charcoal for teeth...http://bit.ly/2z14SiB #ActivatedCharcoal #charcoalpowder #teethwhitening #teethwhitener #Charcoal #brisbanebeauty #beautyhacks #brightsmile #organic #beauty #smile #teeth #allnatural #hometeethwhitening #whiteteeth #charcoalforteeth #australia #brisbane #beautylady #beautyproduct #naturalproduct #healthyteeth #healthtip
Here we have the reason for you to choose our product which is 100% organic & natural. Teethbright is proud producing 100% natural and chemical free #charcoal  for teeth...http://bit.ly/2z14SiB #ActivatedCharcoal  #charcoalpowder  #teethwhitening  #teethwhitener  #Charcoal  #brisbanebeauty  #beautyhacks  #brightsmile  #organic  #beauty  #smile  #teeth  #allnatural  #hometeethwhitening  #whiteteeth  #charcoalforteeth  #australia  #brisbane  #beautylady  #beautyproduct  #naturalproduct  #healthyteeth  #healthtip 
Hai uolls.. selamat petang! Jom kita bercoffee scrub dgn Coffee Scrub Temyracle, coffee scrub homemade, organic & natural. Coffee scrub terhangat masa kini😍

#temyraclesayamesticari 
#homemadeproducts 
#organikproduk 
#naturalproduct 
#coffeescrubtemyracle
Kelebihan Protect & Support Cream SPF 35 (Ruby Skincare Series) ⤵️
.
.
🍃 Mengandungi SPF 35 yg sesuai utk kegunaan harian
🍃 Memberi perlindungan lengkap dari sinar UV punca jeragat tumbuh
🍃 Boleh dijadikan sebagai alas makeup
🍃 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍃 Memudarkan parut, jeragat dan mengecutkan jerawat
🍃 Tekstur yg ringan dan lembut pada kulit
🍃 Memberikan kesan "silky dan smooth" pd kulit
.
#elysianbeauty
#thebeautyofelysian
#elysianbeautyproduct
#elysianbeautymalaysia
#elysianserumbooster 
#elysianrubyskincare 
#elysianskincareseries
#elysiancellativewhite
#elysiancomestics 
#elysianfoundation
#elysianserumfoundation 
#elysianlipmatte
#elysiantreatmentlipmatte 
#elysiancompactpowder
#elysiansetbasic
#elysiancheras
#elysiankl 
#elysiankeramat 
#elysianklcc 
#elysianampang
#elysiansetiawangsa
#naturalpremiumproduct
#naturalskincare 
#naturalproduct
#malaysiaproduct
Kelebihan Protect & Support Cream SPF 35 (Ruby Skincare Series) ⤵️ . . 🍃 Mengandungi SPF 35 yg sesuai utk kegunaan harian 🍃 Memberi perlindungan lengkap dari sinar UV punca jeragat tumbuh 🍃 Boleh dijadikan sebagai alas makeup 🍃 Mencerahkan kulit secara semulajadi 🍃 Memudarkan parut, jeragat dan mengecutkan jerawat 🍃 Tekstur yg ringan dan lembut pada kulit 🍃 Memberikan kesan "silky dan smooth" pd kulit . #elysianbeauty  #thebeautyofelysian  #elysianbeautyproduct  #elysianbeautymalaysia  #elysianserumbooster  #elysianrubyskincare  #elysianskincareseries  #elysiancellativewhite  #elysiancomestics  #elysianfoundation  #elysianserumfoundation  #elysianlipmatte  #elysiantreatmentlipmatte  #elysiancompactpowder  #elysiansetbasic  #elysiancheras  #elysiankl  #elysiankeramat  #elysianklcc  #elysianampang  #elysiansetiawangsa  #naturalpremiumproduct  #naturalskincare  #naturalproduct  #malaysiaproduct 
Sabun bastille yang lembut cocok untuk bayi, kulit kering & sensitif. Mengandung organic baby carrot & buttermilk. Tidak mengandung pewangi, pewarna, pengawet & SLS. 100% natural.
Palm oil free soap. Sangat lembut & melembabkan.

Price 23rb
60-70gr
Minimum order 3 pcs boleh campur dengan variant lain.

Ingredients : 
Olive oil
Coconut oil
Shea butter
Sunflower oil
Castor oil
Ricebran oil
Sodium hydroxide
Buttermilk
Organic baby carrot puree
White kaolin clay

#sabun #sabunalami #sabunnatural #sabunhandmade #sabunhomemade  #jualsabun #slsfree #parabenfree #handmade #handmadesoap #homemade #homemadesoap #naturalproduct #naturalsoap #carrot #buttermilk #coldprocesssoap #artisansoap #soapshare #instapics #madeinindonesia #palmoilfreesoap #palmoilfree #bastille #bastillesoap
Sabun bastille yang lembut cocok untuk bayi, kulit kering & sensitif. Mengandung organic baby carrot & buttermilk. Tidak mengandung pewangi, pewarna, pengawet & SLS. 100% natural. Palm oil free soap. Sangat lembut & melembabkan. Price 23rb 60-70gr Minimum order 3 pcs boleh campur dengan variant lain. Ingredients : Olive oil Coconut oil Shea butter Sunflower oil Castor oil Ricebran oil Sodium hydroxide Buttermilk Organic baby carrot puree White kaolin clay #sabun  #sabunalami  #sabunnatural  #sabunhandmade  #sabunhomemade  #jualsabun  #slsfree  #parabenfree  #handmade  #handmadesoap  #homemade  #homemadesoap  #naturalproduct  #naturalsoap  #carrot  #buttermilk  #coldprocesssoap  #artisansoap  #soapshare  #instapics  #madeinindonesia  #palmoilfreesoap  #palmoilfree  #bastille  #bastillesoap 
Kelebihan Clarifying Toner (Ruby Skincare Series) ⤵️
.
.
🍃 Membersih kukit secara lembut dan halus
🍃 Membersihkan muka dari kekotoran dan minyak  berlebihan
🍃Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍃 Membersihkan pori2 dari tersumbat
🍃 Membunuh bakteria punca jerawat pada kulit
🍃 Membuat tona cerah sekata pada kulit
🍃 Meneutralkan wajah yg tersalah guna produk mengandungi merkuri
.
.
#elysianbeauty
#thebeautyofelysian
#elysianbeautyproduct
#elysianbeautymalaysia
#elysianserumbooster 
#elysianrubyskincare 
#elysianskincareseries
#elysiancellativewhite
#elysiancomestics 
#elysianfoundation
#elysianserumfoundation 
#elysianlipmatte
#elysiantreatmentlipmatte 
#elysiancompactpowder
#elysiansetbasic
#elysiancheras
#elysiankl 
#elysiankeramat 
#elysianklcc 
#elysianampang
#elysiansetiawangsa
#naturalpremiumproduct
#naturalskincare 
#naturalproduct
#malaysiaproduct
Kelebihan Clarifying Toner (Ruby Skincare Series) ⤵️ . . 🍃 Membersih kukit secara lembut dan halus 🍃 Membersihkan muka dari kekotoran dan minyak berlebihan 🍃Mencerahkan kulit secara semulajadi 🍃 Membersihkan pori2 dari tersumbat 🍃 Membunuh bakteria punca jerawat pada kulit 🍃 Membuat tona cerah sekata pada kulit 🍃 Meneutralkan wajah yg tersalah guna produk mengandungi merkuri . . #elysianbeauty  #thebeautyofelysian  #elysianbeautyproduct  #elysianbeautymalaysia  #elysianserumbooster  #elysianrubyskincare  #elysianskincareseries  #elysiancellativewhite  #elysiancomestics  #elysianfoundation  #elysianserumfoundation  #elysianlipmatte  #elysiantreatmentlipmatte  #elysiancompactpowder  #elysiansetbasic  #elysiancheras  #elysiankl  #elysiankeramat  #elysianklcc  #elysianampang  #elysiansetiawangsa  #naturalpremiumproduct  #naturalskincare  #naturalproduct  #malaysiaproduct 
SEMBURAN AJAIB UNTUK KAUM HAWA!!! 😫Keputihan
🤢Bau Masyemm
😰Period Tak Teratur
😔Kurang bernafsu
😓Longgar
☹Tidak Subur

PASTINYA MISS V anda ada salah satu atau semua masalah diatas kan??? Hanya 1 Spray saja semua masalah di atas fuhhhh hilang.. Ada FREE GIFT 1 UNIT MISS V WHITENING CREAM, FREE POSTAGE dan
REWARD gempak EMAS 999 lagi!!!
😱😱😱
Tak Tekan Memang Rugi... 📲whatsapp 018-2587692
📲whatsapp 018-2587692
📲whatsapp 018-2587692

FOLLOW IG @missmist_hq @missmist_hq @missmist_hq

Terima kasih kerana berminat untuk kami membantu anda😍

P/s : STOKIS/AGENT/DROPSHIP WANTED 💸💸💸 #missmisthq
#femininespray
#fragrantlikeprincess
#naturalproduct
#mistiqempire
.
27/30
SEMBURAN AJAIB UNTUK KAUM HAWA!!! 😫Keputihan 🤢Bau Masyemm 😰Period Tak Teratur 😔Kurang bernafsu 😓Longgar ☹Tidak Subur PASTINYA MISS V anda ada salah satu atau semua masalah diatas kan??? Hanya 1 Spray saja semua masalah di atas fuhhhh hilang.. Ada FREE GIFT 1 UNIT MISS V WHITENING CREAM, FREE POSTAGE dan REWARD gempak EMAS 999 lagi!!! 😱😱😱 Tak Tekan Memang Rugi... 📲whatsapp 018-2587692 📲whatsapp 018-2587692 📲whatsapp 018-2587692 FOLLOW IG @missmist_hq @missmist_hq @missmist_hq Terima kasih kerana berminat untuk kami membantu anda😍 P/s : STOKIS/AGENT/DROPSHIP WANTED 💸💸💸 #missmisthq  #femininespray  #fragrantlikeprincess  #naturalproduct  #mistiqempire  . 27/30
PROMO CODE-NBV977
Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference:  prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount.
#instagood #health #vitamins #supplements #herbs #bath #beauty #groceryshopping #baby #sports #home #pets #weightloss #mood #joints #antiaging #acne #eczema #vision #cholesterol #stress #liver #immunity #detox #allergies #naturalproduct #onlineshopping
PROMO CODE-NBV977 Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference: prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount. #instagood  #health  #vitamins  #supplements  #herbs  #bath  #beauty  #groceryshopping  #baby  #sports  #home  #pets  #weightloss  #mood  #joints  #antiaging  #acne  #eczema  #vision  #cholesterol  #stress  #liver  #immunity  #detox  #allergies  #naturalproduct  #onlineshopping 
Ramai yang tanya k. Dilla macam mana nak kulit glowing dan tak kusam.
.
Sebenarnya kulit kusam ni disebabkan sel kulit mati. Pencuci muka sangat memainkan peranan tau. Sebab tu LoveraCompleteCleanser ni bukan saja utk jerawat, tapi untuk kembalikan seri wajah.
.
Rugi siapa yang tak pakai LoveraCompleteCleanser.
.
Siapa cuci muka dengan #LoveraCompleteCleanser comment “ Saya”
.
Harga : RM 40
Size : 60ml
(Without postage)
.
.
DELIVERY AREA :
SEREMBAN | BAHAU | ULU BENDUL | KUALA PILAH | TAMPIN | BATU KIKIR
.
Whatsapp
+6011 2333 1227
.
.
#AgentDiperlukan #AgentWanted #DropshipWanted #magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawatparah #MagicJellyBahau #LoveraBahau #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #MagicJellyKualaPilah #uitmkualapilah #LoveraNegeriSembilan #LoveraKualaPilah #MagicJellyNegeriSembilan #MagicJellySeremban #LoveraSeremban
Ramai yang tanya k. Dilla macam mana nak kulit glowing dan tak kusam. . Sebenarnya kulit kusam ni disebabkan sel kulit mati. Pencuci muka sangat memainkan peranan tau. Sebab tu LoveraCompleteCleanser ni bukan saja utk jerawat, tapi untuk kembalikan seri wajah. . Rugi siapa yang tak pakai LoveraCompleteCleanser. . Siapa cuci muka dengan #LoveraCompleteCleanser  comment “ Saya” . Harga : RM 40 Size : 60ml (Without postage) . . DELIVERY AREA : SEREMBAN | BAHAU | ULU BENDUL | KUALA PILAH | TAMPIN | BATU KIKIR . Whatsapp +6011 2333 1227 . . #AgentDiperlukan  #AgentWanted  #DropshipWanted  #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawatparah  #MagicJellyBahau  #LoveraBahau  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #MagicJellyKualaPilah  #uitmkualapilah  #LoveraNegeriSembilan  #LoveraKualaPilah  #MagicJellyNegeriSembilan  #MagicJellySeremban  #LoveraSeremban 
Woww 😱😱 PROMOSI PROMOSI PROMOSI 20% OFF dari 16 - 30 NOV laaa.. Jom cepat rebut peluang nie untuk grab miss mist korang buat stock siap2 jimat RM14 uuoolsss.. Bukan tu saje siap dapat FREE POSTAGE + FREE GIFT lagi berganda2 jimat sapa nak bagi... Cepat2 klik link di bio untuk miss mist korang sebelum korang jadi ikan termenung kenangkan nasib tak grab awai2 heeheheh jangan marah tau kami cayunk korang 💋💋 #missmisthq
#perfumepetpet
#mistiqempire
#femininespray
#bukansekadarwangi
#merapatsayang
#naturalproduct
#promosimissmist
#superjimat
#freepostage
#freecodputrajaya
#freegift
#spraymissv
#produkwanita
#produkviral2018
#putrajaya
#kedah
#kualalumpur
#selangor
#seluruhmalaysia
#stokiswanted
#agentwanted
#dropshipwanted
Woww 😱😱 PROMOSI PROMOSI PROMOSI 20% OFF dari 16 - 30 NOV laaa.. Jom cepat rebut peluang nie untuk grab miss mist korang buat stock siap2 jimat RM14 uuoolsss.. Bukan tu saje siap dapat FREE POSTAGE + FREE GIFT lagi berganda2 jimat sapa nak bagi... Cepat2 klik link di bio untuk miss mist korang sebelum korang jadi ikan termenung kenangkan nasib tak grab awai2 heeheheh jangan marah tau kami cayunk korang 💋💋 #missmisthq  #perfumepetpet  #mistiqempire  #femininespray  #bukansekadarwangi  #merapatsayang  #naturalproduct  #promosimissmist  #superjimat  #freepostage  #freecodputrajaya  #freegift  #spraymissv  #produkwanita  #produkviral2018  #putrajaya  #kedah  #kualalumpur  #selangor  #seluruhmalaysia  #stokiswanted  #agentwanted  #dropshipwanted 
Tips memilih pencuci muka 🤔
.
.
🍃 Pastikan pencuci muka yang tidak terlalu berbuih dan halus.
🍃 Memilih pencuci muka yang mempunyai ph diantara 5.5-6.5 kerana Ph kulit wajah sedikit berasid.
🍃 Elakkan pencuci sabun yang beralkali.
🍃 Pastikan pencuci khas untuk muka.
.
Pastikan anda memilih pencuci muka yang sesuai untuk digunakan. Dan boleh mengimbangkan Ph kulit wajah ☺️
.

#elysianbeauty
#thebeautyofelysian
#elysianbeautyproduct
#elysianbeautymalaysia
#elysianserumbooster 
#elysianrubyskincare 
#elysianskincareseries
#elysiancellativewhite
#elysiancomestics 
#elysianfoundation
#elysianserumfoundation 
#elysianlipmatte
#elysiantreatmentlipmatte 
#elysiancompactpowder
#elysiansetbasic
#elysiancheras
#elysiankl 
#elysiankeramat 
#elysianklcc 
#elysianampang
#elysiansetiawangsa
#naturalpremiumproduct
#naturalskincare 
#naturalproduct
#malaysiaproduct
Tips memilih pencuci muka 🤔 . . 🍃 Pastikan pencuci muka yang tidak terlalu berbuih dan halus. 🍃 Memilih pencuci muka yang mempunyai ph diantara 5.5-6.5 kerana Ph kulit wajah sedikit berasid. 🍃 Elakkan pencuci sabun yang beralkali. 🍃 Pastikan pencuci khas untuk muka. . Pastikan anda memilih pencuci muka yang sesuai untuk digunakan. Dan boleh mengimbangkan Ph kulit wajah ☺️ . #elysianbeauty  #thebeautyofelysian  #elysianbeautyproduct  #elysianbeautymalaysia  #elysianserumbooster  #elysianrubyskincare  #elysianskincareseries  #elysiancellativewhite  #elysiancomestics  #elysianfoundation  #elysianserumfoundation  #elysianlipmatte  #elysiantreatmentlipmatte  #elysiancompactpowder  #elysiansetbasic  #elysiancheras  #elysiankl  #elysiankeramat  #elysianklcc  #elysianampang  #elysiansetiawangsa  #naturalpremiumproduct  #naturalskincare  #naturalproduct  #malaysiaproduct 
PROMO CODE-NBV977
Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference:  prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount.
#instagood #health #vitamins #supplements #herbs #bath #beauty #groceryshopping #baby #sports #home #pets #weightloss #mood #joints #antiaging #acne #eczema #vision #cholesterol #stress #liver #immunity #detox #allergies #naturalproduct #onlineshopping
PROMO CODE-NBV977 Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference: prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount. #instagood  #health  #vitamins  #supplements  #herbs  #bath  #beauty  #groceryshopping  #baby  #sports  #home  #pets  #weightloss  #mood  #joints  #antiaging  #acne  #eczema  #vision  #cholesterol  #stress  #liver  #immunity  #detox  #allergies  #naturalproduct  #onlineshopping 
ORGANIC ARGAN OIL HAIR MIST, 100ml
.
Tiada lagi bau kepam pada rambut. Wangi macam oren je ada 😆.
.
Stress kan bila ada masalah rambut yang berminyak, terlampau kering dan rambut berbau busuk akibat terperap di dalam tudung.
.
Hair mist ni diadun bukan sahaja untuk atasi masalah di atas, tapi ia juga untuk menyelesaikan masalah rambut gugur & masalah kelemumur.
.
Hair mist PbySO adalah kawan baik kepada shampoo organik PbySO. Kenapa dorang bff? Sebab bila guna shampoo organik, rambut jadi keras/kering/kejung. Sebab dalam shampoo organik takde conditioner. So untuk lembutkan rambut, spray je hair mist. Nanti rambut jadi lembut & wangi.
.
Diadun sepenuhnya menggunakan minyak asli sweet orange yang sangat bagus untuk akar rambut dan kulit kepala.
.
Boleh guna hair mist ni setiap hari. Digalakkan 2x sehari untuk kesan yang puas hati. Boleh jugak guna pada bila-bila masa dan di mana jua 😍.
.
🌻 Harga
Retail: RM60
Sale: RM42
.
.
🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇
.
🔴 +6011-10196556 (shikin)
.
🔴 Poslaju Seluruh Negara
.
🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman
.
#purebysafiyyahosman#purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #pbysobaby#purebysafiyyahosmanjohor#purebysafiyyahosmanselangor#purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #purebyso#pbyso #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub#lipscrubmurah #bodyscrub#scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare#bodycare #haircare #produkorganik#produksemulajadi #produkhomemade#naturalproduct  #homemadeproduct#organicproduct #nooem
ORGANIC ARGAN OIL HAIR MIST, 100ml . Tiada lagi bau kepam pada rambut. Wangi macam oren je ada 😆. . Stress kan bila ada masalah rambut yang berminyak, terlampau kering dan rambut berbau busuk akibat terperap di dalam tudung. . Hair mist ni diadun bukan sahaja untuk atasi masalah di atas, tapi ia juga untuk menyelesaikan masalah rambut gugur & masalah kelemumur. . Hair mist PbySO adalah kawan baik kepada shampoo organik PbySO. Kenapa dorang bff? Sebab bila guna shampoo organik, rambut jadi keras/kering/kejung. Sebab dalam shampoo organik takde conditioner. So untuk lembutkan rambut, spray je hair mist. Nanti rambut jadi lembut & wangi. . Diadun sepenuhnya menggunakan minyak asli sweet orange yang sangat bagus untuk akar rambut dan kulit kepala. . Boleh guna hair mist ni setiap hari. Digalakkan 2x sehari untuk kesan yang puas hati. Boleh jugak guna pada bila-bila masa dan di mana jua 😍. . 🌻 Harga Retail: RM60 Sale: RM42 . . 🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇 . 🔴 +6011-10196556 (shikin) . 🔴 Poslaju Seluruh Negara . 🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebyso  #pbyso  #pbysobaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian #purebysafiyyahosmankualalumpur  #purebysafiyyahosmankl  #purebyso #pbyso  #scrubmuka  #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah  #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah  #skincare  #lipcare #bodycare  #haircare  #produkorganik #produksemulajadi  #produkhomemade #naturalproduct   #homemadeproduct #organicproduct  #nooem 
🏵น้ำมันบำรุงเล็บและมือธรรมชาติ สูตรสมุนไพร Herbal Infused Natural Cuticle Oil🏵
💢💢ส่วนประกอบหลักที่สำคัญ💢💢Main Ingredients💢💢
✅น้ำมันมะพร้าว Virgin Cold-Pressed Coconut Oil✅น้ำมันโจโจ้บา Jojoba Oil✅น้ำมันสวีทอัลมอนด์ Sweet Almond Oil ✅น้ำมันอโวคาโด้ Avocado Oil✅วิตามินอี Vitamin E ● ทำมาจากน้ำมันธรรมชาติที่มีประสิทธิภาพในการบำรุงขั้นสูงสุดและซึมลงสู่ผิวได้ดีเยี่ยม น้ำมันบำรุงเล็บและมือธรรมชาติของโคโค่ ซีเคร็ท ประกอบไปด้วยวิตามินหลากหลายชนิดซึ่งทำหน้าที่เป็น Moisturizing ผิวอย่างล้ำลึก ช่วยในการป้องกันและชะลออายุผิว สามารถใช้ได้ทั้งเล็บมือ, ผิวมือและผิวกาย และบริเวณที่แห้งกร้าน ช่วยให้ชุ่มชื้น มีสุขภาพดี แลดูอ่อนเยาว์
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
🌴สรรพคุณของน้ำมันมะพร้าวสกัดเย็น🌴 · ทำให้ผิวชุ่มชื้น: อุดมไปด้วยกรดลอริก (Lauric Acid) ที่ต่อต้านเชื้อโรค ทำให้ผิวแข็งแรงสุขภาพดี ผลิตจากน้ำมันธรรมชาติด้วยกระบวนการสกัดเย็น ไม่ผ่านกระบวนการความร้อน จึงไม่ทำลายวิตามินและแร่ธาตุบริสุทธิ์ที่อยู่ในน้ำมันมะพร้าว · ทำให้ผิวดูอ่อนวัย: เพราะอุดมไปด้วยวิตามิน E ซึ่งเป็นแหล่งรวมสารต้านอนุมูลอิสระ ช่วยซ่อมแซมผิวที่สึกหรอ ชะลอการเกิดริ้วรอยก่อนวัย และจุดด่างดำ · ลดการอักเสบของผิว: ช่วยลดแบคทีเรียที่เป็นสาเหตุของการเกิดสิว เผยผิวใส อ่อนเยาว์ สุขภาพดี · มีคุณสมบัติในการป้องกันรังสียูวี 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ☘️☘️มีหลายกลิ่น 6 Aromatic Scents
🌺กุหลาบ Rose
🌺ลาเวนเดอร์ Lavender
🌺มะลิ Jasmine
🌺ซากุระ Cherry Blossom
🌺เลม่อน Lemon
🌺โรสแมรี่ Rosemary 🎉🎉ขนาดพกพา 10ml. ราคา 195 บาท มีทั้งกล่องแยกชิ้น และกล่องรวมเซ็ต 6 ชิ้นค่าาา (5 ฟรี 1ชิ้น)
#cuticleoil #naturaloil #naturalproduct #naturalbeauty #nails #spa #aromatic #essentialoils #coconutoil #jojobaoil #avocadooil #vitamine #organicskincare #organiclife #organicliving #beautyblogger
🏵น้ำมันบำรุงเล็บและมือธรรมชาติ สูตรสมุนไพร Herbal Infused Natural Cuticle Oil🏵 💢💢ส่วนประกอบหลักที่สำคัญ💢💢Main Ingredients💢💢 ✅น้ำมันมะพร้าว Virgin Cold-Pressed Coconut Oil✅น้ำมันโจโจ้บา Jojoba Oil✅น้ำมันสวีทอัลมอนด์ Sweet Almond Oil ✅น้ำมันอโวคาโด้ Avocado Oil✅วิตามินอี Vitamin E ● ทำมาจากน้ำมันธรรมชาติที่มีประสิทธิภาพในการบำรุงขั้นสูงสุดและซึมลงสู่ผิวได้ดีเยี่ยม น้ำมันบำรุงเล็บและมือธรรมชาติของโคโค่ ซีเคร็ท ประกอบไปด้วยวิตามินหลากหลายชนิดซึ่งทำหน้าที่เป็น Moisturizing ผิวอย่างล้ำลึก ช่วยในการป้องกันและชะลออายุผิว สามารถใช้ได้ทั้งเล็บมือ, ผิวมือและผิวกาย และบริเวณที่แห้งกร้าน ช่วยให้ชุ่มชื้น มีสุขภาพดี แลดูอ่อนเยาว์ 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 🌴สรรพคุณของน้ำมันมะพร้าวสกัดเย็น🌴 · ทำให้ผิวชุ่มชื้น: อุดมไปด้วยกรดลอริก (Lauric Acid) ที่ต่อต้านเชื้อโรค ทำให้ผิวแข็งแรงสุขภาพดี ผลิตจากน้ำมันธรรมชาติด้วยกระบวนการสกัดเย็น ไม่ผ่านกระบวนการความร้อน จึงไม่ทำลายวิตามินและแร่ธาตุบริสุทธิ์ที่อยู่ในน้ำมันมะพร้าว · ทำให้ผิวดูอ่อนวัย: เพราะอุดมไปด้วยวิตามิน E ซึ่งเป็นแหล่งรวมสารต้านอนุมูลอิสระ ช่วยซ่อมแซมผิวที่สึกหรอ ชะลอการเกิดริ้วรอยก่อนวัย และจุดด่างดำ · ลดการอักเสบของผิว: ช่วยลดแบคทีเรียที่เป็นสาเหตุของการเกิดสิว เผยผิวใส อ่อนเยาว์ สุขภาพดี · มีคุณสมบัติในการป้องกันรังสียูวี 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ☘️☘️มีหลายกลิ่น 6 Aromatic Scents 🌺กุหลาบ Rose 🌺ลาเวนเดอร์ Lavender 🌺มะลิ Jasmine 🌺ซากุระ Cherry Blossom 🌺เลม่อน Lemon 🌺โรสแมรี่ Rosemary 🎉🎉ขนาดพกพา 10ml. ราคา 195 บาท มีทั้งกล่องแยกชิ้น และกล่องรวมเซ็ต 6 ชิ้นค่าาา (5 ฟรี 1ชิ้น) #cuticleoil  #naturaloil  #naturalproduct  #naturalbeauty  #nails  #spa  #aromatic  #essentialoils  #coconutoil  #jojobaoil  #avocadooil  #vitamine  #organicskincare  #organiclife  #organicliving  #beautyblogger 
MY ORGANIC SWEET ORANGE SHAMPOO, 100ml
.
Siapa pernah pakai shampoo organik? Shampoo organik memang tak berbuih ye. Walaupun rasa tak puas masa guna tu, tapi ia bagus untuk rambut & kulit kepala.
.
Shampoo organik ni tak punya conditioner. Menggunakan pengawet gred makanan. Tidak berwarna & tidak ada pewangi tiruan. No SLS juga.
.
Tidak buat kulit kepala iritasi dan paling penting, tak kembangkan saluran darah di kepala.
.
Manfaat lain, ia boleh setelkan problem keguguran rambut, kelemumur & bau kepam/busuk rambut.
.
Yang jenis rambut bercabang pun boleh setel dengan guna shampoo organik PbySO ni. Selain tu, ia juga berfungsi untuk kuatkan akar rambut & galakkan pertumbuhan anak rambut baru. So rambut yang tumbuh tu akan sihat & kehitaman.
.
Sesuai untuk lelaki & perempuan. Kanak-kanak 2 tahun & ke atas pun boleh pakai.
.
🌻 Harga
Retail: RM60
Sale: RM42
FREE hair mask.
.
.
🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇
.
🔴 +6011-10196556 (shikin)
.
🔴 Poslaju Seluruh Negara
.
🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman
.
#purebysafiyyahosman#purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #purebysafiyyahosmanjohor#purebysafiyyahosmanselangor#purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #purebyso#pbyso #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub#lipscrubmurah #bodyscrub#scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare#bodycare #haircare #produkorganik#produksemulajadi #produkhomemade#naturalproduct  #homemadeproduct#organicproduct #nooem
MY ORGANIC SWEET ORANGE SHAMPOO, 100ml . Siapa pernah pakai shampoo organik? Shampoo organik memang tak berbuih ye. Walaupun rasa tak puas masa guna tu, tapi ia bagus untuk rambut & kulit kepala. . Shampoo organik ni tak punya conditioner. Menggunakan pengawet gred makanan. Tidak berwarna & tidak ada pewangi tiruan. No SLS juga. . Tidak buat kulit kepala iritasi dan paling penting, tak kembangkan saluran darah di kepala. . Manfaat lain, ia boleh setelkan problem keguguran rambut, kelemumur & bau kepam/busuk rambut. . Yang jenis rambut bercabang pun boleh setel dengan guna shampoo organik PbySO ni. Selain tu, ia juga berfungsi untuk kuatkan akar rambut & galakkan pertumbuhan anak rambut baru. So rambut yang tumbuh tu akan sihat & kehitaman. . Sesuai untuk lelaki & perempuan. Kanak-kanak 2 tahun & ke atas pun boleh pakai. . 🌻 Harga Retail: RM60 Sale: RM42 FREE hair mask. . . 🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇 . 🔴 +6011-10196556 (shikin) . 🔴 Poslaju Seluruh Negara . 🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebyso  #pbyso  #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian #purebysafiyyahosmankualalumpur  #purebysafiyyahosmankl  #purebyso #pbyso  #scrubmuka  #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah  #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah  #skincare  #lipcare #bodycare  #haircare  #produkorganik #produksemulajadi  #produkhomemade #naturalproduct   #homemadeproduct #organicproduct  #nooem 
PROMO CODE-NBV977
Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference:  prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount.
#instagood #health #vitamins #supplements #herbs #bath #beauty #groceryshopping #baby #sports #home #pets #weightloss #mood #joints #antiaging #acne #eczema #vision #cholesterol #stress #liver #immunity #detox #allergies #naturalproduct #onlineshopping
PROMO CODE-NBV977 Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference: prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount. #instagood  #health  #vitamins  #supplements  #herbs  #bath  #beauty  #groceryshopping  #baby  #sports  #home  #pets  #weightloss  #mood  #joints  #antiaging  #acne  #eczema  #vision  #cholesterol  #stress  #liver  #immunity  #detox  #allergies  #naturalproduct  #onlineshopping 
BEETRED CHEEK & LIPTINT, 8ml
.
Cheek & Liptint PbySO mampu menaikkan seri wajah. Boleh guna sebagai lipstik di bibir. Nak jadikan blusher kat pipi pun boleh. Jimat kan?
.
Berfungsi menghalang bibir dari menjadi sensitif. So no more kes bibir gelap, hitam, merekah, pecah & luka. Bibir pun rasa lembap je.
.
Tiada pewarna, pewangi & menggunakan pengawet makanan & minyak vitamin E.
.
Rasa manis stevia & harum madu lebah. Kaya dengan minyak tumbuhan.
.
Bila pakai cheek & liptint ni kat pipi, kita akan rasa suam2 untuk 1-2 saat pertama. Itu normal ye. Tu kesan dari kita goncang sebelum pakai & disebabkan suhu persekitaran buat stevia & castor oil tu jadi suam2. Takde kemudaratan 😊.
.
🌻 Harga
Retail: RM35
Sale: 30.50
.
.
🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇
.
🔴 +6011-10196556 (shikin)
.
🔴 Poslaju Seluruh Negara
.
🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman
.
#purebysafiyyahosman#purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #purebysafiyyahosmanjohor#purebysafiyyahosmanselangor#purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #purebyso#pbyso #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub#lipscrubmurah #bodyscrub#scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare#bodycare #haircare #produkorganik#produksemulajadi #produkhomemade#naturalproduct  #homemadeproduct#organicproduct #nooem
BEETRED CHEEK & LIPTINT, 8ml . Cheek & Liptint PbySO mampu menaikkan seri wajah. Boleh guna sebagai lipstik di bibir. Nak jadikan blusher kat pipi pun boleh. Jimat kan? . Berfungsi menghalang bibir dari menjadi sensitif. So no more kes bibir gelap, hitam, merekah, pecah & luka. Bibir pun rasa lembap je. . Tiada pewarna, pewangi & menggunakan pengawet makanan & minyak vitamin E. . Rasa manis stevia & harum madu lebah. Kaya dengan minyak tumbuhan. . Bila pakai cheek & liptint ni kat pipi, kita akan rasa suam2 untuk 1-2 saat pertama. Itu normal ye. Tu kesan dari kita goncang sebelum pakai & disebabkan suhu persekitaran buat stevia & castor oil tu jadi suam2. Takde kemudaratan 😊. . 🌻 Harga Retail: RM35 Sale: 30.50 . . 🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇 . 🔴 +6011-10196556 (shikin) . 🔴 Poslaju Seluruh Negara . 🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebyso  #pbyso  #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian #purebysafiyyahosmankualalumpur  #purebysafiyyahosmankl  #purebyso #pbyso  #scrubmuka  #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah  #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah  #skincare  #lipcare #bodycare  #haircare  #produkorganik #produksemulajadi  #produkhomemade #naturalproduct   #homemadeproduct #organicproduct  #nooem 
Kick start next week with this water sun cream that works as a primer too. Protect your skin and have your makeup look great for the day. 🦋
-----------------------------------
Tel: +971 4 297 6751
www.misspalettable.com
Email: info@misspalettable.com
-----------------------------------
#misspalettable #tyf #thankyoufarmer #naturalproduct #dubaibeautyproduct #bestofbeauty #beauty #indubai #suncream #sunproject #naturalbeauty #skincare
Hear hear! We are restocking Drunk Elephant to our green beauty shelves 😊 we have few stocks left for TLC Framboos, Shaba Eye Cream and Virgin Marula Oil, get yours now!
•
•
All green and non toxic products are available in our website www.kynnbeauty.com or drop us a message here in instagram or email us at hello@kynnbeauty.com
Hear hear! We are restocking Drunk Elephant to our green beauty shelves 😊 we have few stocks left for TLC Framboos, Shaba Eye Cream and Virgin Marula Oil, get yours now! • • All green and non toxic products are available in our website www.kynnbeauty.com or drop us a message here in instagram or email us at hello@kynnbeauty.com
#MagicJellyLovera memang betul-betul magic untuk siapa yang inginkan kulit kekal lembap dan cantik secara semulajadi.
.
Tepek2 manja pun dah boleh dapat kulit yang moist dan sihat! 😍
.
Harga : RM70
Size: 60ml
(Without postage)
.
📝 To Order Whatsapp ⤵
📲 013-2599859 (Dinah)
.
All ready stock! Postage setiap hari ke seluruh Malaysia! Siap ada EXTRA FREE GIFT lagi tauu untuk setiap pembelian! 💖
.
#magicjelly #magicjellylovera #loveramalaysia #lovera #aloevera #aloeveragel #beautytips #skincare #naturalproduct #naturalskincare #organicskincare #skincaremalaysia
#MagicJellyLovera  memang betul-betul magic untuk siapa yang inginkan kulit kekal lembap dan cantik secara semulajadi. . Tepek2 manja pun dah boleh dapat kulit yang moist dan sihat! 😍 . Harga : RM70 Size: 60ml (Without postage) . 📝 To Order Whatsapp ⤵ 📲 013-2599859 (Dinah) . All ready stock! Postage setiap hari ke seluruh Malaysia! Siap ada EXTRA FREE GIFT lagi tauu untuk setiap pembelian! 💖 . #magicjelly  #magicjellylovera  #loveramalaysia  #lovera  #aloevera  #aloeveragel  #beautytips  #skincare  #naturalproduct  #naturalskincare  #organicskincare  #skincaremalaysia 
HOTLIPS LIP BALM, 8ml
.
Once guna ni dah boleh say bye-bye kat bibir merekah, pecah & luka 😉.
.
Lip balm PbySO berfungsi menghalang bibir dari menjadi sensitif.
.
Selain tu, ia juga mencerah/memerahkan bibir secara semulajadi. So bibir jadi hidup & mungil je 👄.
.
Dalam lipbalm ni takda pewarna, pewangi & menggunakan pengawet makanan & minyak vitamin E.
.
Rasa manis stevia & harum madu lebah. Kaya dengan minyak tumbuhan.
.
🌻 Harga
Retail: RM25
Sale: RM20
.
.
🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇
.
🔴 +6011-10196556 (shikin)
.
🔴 Poslaju Seluruh Negara
.
🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman
.
#purebysafiyyahosman#purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #purebysafiyyahosmanjohor#purebysafiyyahosmanselangor#purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #purebyso#pbyso #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub#lipscrubmurah #bodyscrub#scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare#bodycare #haircare #produkorganik#produksemulajadi #produkhomemade#naturalproduct  #homemadeproduct#organicproduct #nooem
HOTLIPS LIP BALM, 8ml . Once guna ni dah boleh say bye-bye kat bibir merekah, pecah & luka 😉. . Lip balm PbySO berfungsi menghalang bibir dari menjadi sensitif. . Selain tu, ia juga mencerah/memerahkan bibir secara semulajadi. So bibir jadi hidup & mungil je 👄. . Dalam lipbalm ni takda pewarna, pewangi & menggunakan pengawet makanan & minyak vitamin E. . Rasa manis stevia & harum madu lebah. Kaya dengan minyak tumbuhan. . 🌻 Harga Retail: RM25 Sale: RM20 . . 🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇 . 🔴 +6011-10196556 (shikin) . 🔴 Poslaju Seluruh Negara . 🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebyso  #pbyso  #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian #purebysafiyyahosmankualalumpur  #purebysafiyyahosmankl  #purebyso #pbyso  #scrubmuka  #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah  #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah  #skincare  #lipcare #bodycare  #haircare  #produkorganik #produksemulajadi  #produkhomemade #naturalproduct   #homemadeproduct #organicproduct  #nooem 
HOMEMADE KISS ME LIP SCRUB, 30gram
.
Lip scrub yang sangat best. Tak ada bahan kimia merbahaya. Tak ada peluntur, sangat selamat pada bibir & selamat kalau termakan.
.
Rasa masam-masam manis. Sedappp tapi toksah la makan sesaja ya 😅. Kaya dengan minyak dan madu lebah. Tak berwarna & tak ada pewangi tiruan tau. Pengawet guna pengawet makanan & minyak vitamin E.
.
Digunakan untuk buang kulit mati tanpa lukakan bibir. Bila kulit mati dah takde, bibir pun jadi merah semulajadi secara perlahan-lahan.
.
Lip scrub PbySO ni, jadikan bibir kita lembap dan lembut. So bibir pun tak mudah kering & luka.
.
🌻 Harga
Retail: RM25
Sale: RM15
.
.
🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇
.
🔴 +6011-10196556 (shikin)
.
🔴 Poslaju Seluruh Negara
.
🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman
.
#purebysafiyyahosman#purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #purebysafiyyahosmanjohor#purebysafiyyahosmanselangor#purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #purebyso#pbyso #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub#lipscrubmurah #bodyscrub#scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare#bodycare #haircare #produkorganik#produksemulajadi #produkhomemade#naturalproduct  #homemadeproduct#organicproduct nooem
HOMEMADE KISS ME LIP SCRUB, 30gram . Lip scrub yang sangat best. Tak ada bahan kimia merbahaya. Tak ada peluntur, sangat selamat pada bibir & selamat kalau termakan. . Rasa masam-masam manis. Sedappp tapi toksah la makan sesaja ya 😅. Kaya dengan minyak dan madu lebah. Tak berwarna & tak ada pewangi tiruan tau. Pengawet guna pengawet makanan & minyak vitamin E. . Digunakan untuk buang kulit mati tanpa lukakan bibir. Bila kulit mati dah takde, bibir pun jadi merah semulajadi secara perlahan-lahan. . Lip scrub PbySO ni, jadikan bibir kita lembap dan lembut. So bibir pun tak mudah kering & luka. . 🌻 Harga Retail: RM25 Sale: RM15 . . 🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇 . 🔴 +6011-10196556 (shikin) . 🔴 Poslaju Seluruh Negara . 🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebyso  #pbyso  #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian #purebysafiyyahosmankualalumpur  #purebysafiyyahosmankl  #purebyso #pbyso  #scrubmuka  #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah  #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah  #skincare  #lipcare #bodycare  #haircare  #produkorganik #produksemulajadi  #produkhomemade #naturalproduct   #homemadeproduct #organicproduct  nooem
Produk natural macam #MagicJellyLovera ni memang best!
.
Lisa suka #MagicJellyLovera sebab texture jelly ni tak melekit langsung. Walaupun kesan dia tak secepat produk yang lain, tapi lisa rasa lebih terjamin dan selamat untuk kulit sebab bebas mercury!!
.
Korang jangan tertipu dengan testimoni kesan cepat tau.
.
Jom sayang kulit dengan pakai #MagicJellyLovera
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.
To Order PM/Whatsapp 👉🏻017-6794191
.
#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM
Produk natural macam #MagicJellyLovera  ni memang best! . Lisa suka #MagicJellyLovera  sebab texture jelly ni tak melekit langsung. Walaupun kesan dia tak secepat produk yang lain, tapi lisa rasa lebih terjamin dan selamat untuk kulit sebab bebas mercury!! . Korang jangan tertipu dengan testimoni kesan cepat tau. . Jom sayang kulit dengan pakai #MagicJellyLovera  . Harga : RM 70 Size : 60gm (Without postage) . To Order PM/Whatsapp 👉🏻017-6794191 . #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #jerawatnanah  #jerawatparah  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #ubatputih  #jerawatgatal  #jerawathilang  #ubatparut  #ubatparutjerawat  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #BukanProdukTimbangKilo  #LulusKKM 
Ade certain pencuci muka tak dpt bersihkan sepenuhnya pun kesan makeup, oil and dirts kat muka kita ni. Sebab tu kita perlu gunakan makeup remover dulu. Tp tau tak Super Toner ni bole digunakan sebagai makeup remover? Lepas tu pakai pencuci muka seperti biase, dan pakai semula Super Toner, muka double triple bersih sgt2, rasa fresh, kulit lembab dan lembut.

Tak percaya? Jom try satu. 😝
.
.
.
#nadre #nadreskincare #supertoner #supersunscreen #sunblock #spf50 #nadrebanting #nadrecheras #naturalskincare #skincare #naturaltoner #toner #naturalproduct #skincaremalaysia #whitening #skin #beauty #produkkecantikan #beautycare #kosmetik #kulitcantik #sayagunasayajual
Ade certain pencuci muka tak dpt bersihkan sepenuhnya pun kesan makeup, oil and dirts kat muka kita ni. Sebab tu kita perlu gunakan makeup remover dulu. Tp tau tak Super Toner ni bole digunakan sebagai makeup remover? Lepas tu pakai pencuci muka seperti biase, dan pakai semula Super Toner, muka double triple bersih sgt2, rasa fresh, kulit lembab dan lembut. Tak percaya? Jom try satu. 😝 . . . #nadre  #nadreskincare  #supertoner  #supersunscreen  #sunblock  #spf50  #nadrebanting  #nadrecheras  #naturalskincare  #skincare  #naturaltoner  #toner  #naturalproduct  #skincaremalaysia  #whitening  #skin  #beauty  #produkkecantikan  #beautycare  #kosmetik  #kulitcantik  #sayagunasayajual 
LOOSE POWDER - PINKY PYA, 10gram
.
Bedak 2-in-1. Cantik & rawat. Kalau nak kulit jadi tak berminyak, tak kering & pudarkan parut, inilah loose powder yang sesuai.
.
Sentiasa readykan kulit kita time nak selfie. Kulit nampak glowing dan bersih.
.
Berfungsi sebagai sunblock juga. So kalau kerja tengah panas, tak nak sunburn, boleh guna loose powder PbySO ni. Orang yang skin dia jenis sensitif pun elok pakai.
.
Loose powder ni takkan buat muka nampak bercapuk. Ia juga melembap & melicinkan kulit muka kita.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit dan warna kulit.
.
Walaupun nama dia pinky pya, dia takkan buat muka kita jadi pink macam pakai blusher tu. Bila pakai loose powder ni, kesan pinkish tu nampak just nice je untuk naikkan seri wajah.
.
Nak guna pun senang. Just bukak penutup & sapu/layang sekali dua je. Brush dah memang sedia ada.
.
🌻 Harga
Retail: RM100
Sale: RM70
.
.
🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇
.
🔴 +6011-10196556 (shikin)
.
🔴 Poslaju Seluruh Negara
.
🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman
.
#purebysafiyyahosman#purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso  #purebysafiyyahosmanjohor#purebysafiyyahosmanselangor#purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #purebyso#pbyso #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub#lipscrubmurah #bodyscrub#scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare#bodycare #haircare #produkorganik#produksemulajadi #produkhomemade#naturalproduct  #homemadeproduct#organicproduct #nooem
LOOSE POWDER - PINKY PYA, 10gram . Bedak 2-in-1. Cantik & rawat. Kalau nak kulit jadi tak berminyak, tak kering & pudarkan parut, inilah loose powder yang sesuai. . Sentiasa readykan kulit kita time nak selfie. Kulit nampak glowing dan bersih. . Berfungsi sebagai sunblock juga. So kalau kerja tengah panas, tak nak sunburn, boleh guna loose powder PbySO ni. Orang yang skin dia jenis sensitif pun elok pakai. . Loose powder ni takkan buat muka nampak bercapuk. Ia juga melembap & melicinkan kulit muka kita. . Sesuai untuk semua jenis kulit dan warna kulit. . Walaupun nama dia pinky pya, dia takkan buat muka kita jadi pink macam pakai blusher tu. Bila pakai loose powder ni, kesan pinkish tu nampak just nice je untuk naikkan seri wajah. . Nak guna pun senang. Just bukak penutup & sapu/layang sekali dua je. Brush dah memang sedia ada. . 🌻 Harga Retail: RM100 Sale: RM70 . . 🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇 . 🔴 +6011-10196556 (shikin) . 🔴 Poslaju Seluruh Negara . 🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebyso  #pbyso   #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian #purebysafiyyahosmankualalumpur  #purebysafiyyahosmankl  #purebyso #pbyso  #scrubmuka  #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah  #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah  #skincare  #lipcare #bodycare  #haircare  #produkorganik #produksemulajadi  #produkhomemade #naturalproduct   #homemadeproduct #organicproduct  #nooem 
COLLAGEN TERBAIK, hanya dari SHAKLEE
.
Okay since beberapa customer Nadia yang ada budget lebih, minta suggestkan PREMIUM product utk kecantikan kulit. Semestinya Nadia akan suggest COLLAGEN POWDER.
.
Perumpamaannya, kesan bila consume Vitamin-vitamin lain selaju kapal terbang, tapi COLLAGEN POWDER ni kesannya sepantas ROCKET🚀
.
Collagen Powder Shaklee ini mengandungi 4000mg collagen daripada sisik ikan merah dari laut dalam (Red Snapper Scale-RSS). Sebab tu sangat SPECIAL💕
.
Antara Kelebihan Collagen Powder Shaklee:
.
☘️ Anti-penuaan-Mengecilkan liang pori yang kelihatan pada muka, menghilangkan kedutan dan garis-garis halus
.
☘️ Mengembalikan keanjalan pada kulit-Menjadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut.
.
☘️ Melembap-Mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka, mengelakkan kulit menggelupas. Bagi kulit berminyak, Collagen Powder membantu mengawal minyak pada muka.
.
☘️ Mencerah-Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan menjadikan tona kulit lebih sekata serta lebih cerah secara keseluruhan.
.
☘️ Menegang-Membantu menganjalkan payu dara
.
☘️ Menyubur-Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta rambut lebih tebal dan bersinar.
.
☘️ Meningkatkan pergerakan-Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.
.
Nadia highly recommend untuk GRAB sekarang sebab JIMAT BANYAK sangat!!💕
.
Terutama untuk bakal-bakal pengantin yang dah nak dekat hari majlis & anyone yang nak kesan ekspres seawal 5 sachet pertama boleh try Collagen Powder Shaklee nie. Nadia jamin the best Shaklee Effect 👍🏻. InsyaAllah. Sebab Nadia sendiri pun consume COLLAGEN POWDER nie.
.
Jom place your order NOW‼️
.
Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli COLLAGEN POWDER Shaklee harini! 🎉
.
Whatsapp 📲 +6013-7018582 atau klik link bio di atas 👆🏻
.
Nadia
Your Fav Shaklee Independent Distributor
Instagram : @thebeautysupplement
.
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#naturalproduct
#thebeautysupplement
#shakleebynadia
#sayajualshaklee
#shakleeterengganu
#shakleekemaman
#shakleebandarchukai
#healthyproduct
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setkurus
#setmenyusushaklee
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
COLLAGEN TERBAIK, hanya dari SHAKLEE . Okay since beberapa customer Nadia yang ada budget lebih, minta suggestkan PREMIUM product utk kecantikan kulit. Semestinya Nadia akan suggest COLLAGEN POWDER. . Perumpamaannya, kesan bila consume Vitamin-vitamin lain selaju kapal terbang, tapi COLLAGEN POWDER ni kesannya sepantas ROCKET🚀 . Collagen Powder Shaklee ini mengandungi 4000mg collagen daripada sisik ikan merah dari laut dalam (Red Snapper Scale-RSS). Sebab tu sangat SPECIAL💕 . Antara Kelebihan Collagen Powder Shaklee: . ☘️ Anti-penuaan-Mengecilkan liang pori yang kelihatan pada muka, menghilangkan kedutan dan garis-garis halus . ☘️ Mengembalikan keanjalan pada kulit-Menjadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut. . ☘️ Melembap-Mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka, mengelakkan kulit menggelupas. Bagi kulit berminyak, Collagen Powder membantu mengawal minyak pada muka. . ☘️ Mencerah-Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan menjadikan tona kulit lebih sekata serta lebih cerah secara keseluruhan. . ☘️ Menegang-Membantu menganjalkan payu dara . ☘️ Menyubur-Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta rambut lebih tebal dan bersinar. . ☘️ Meningkatkan pergerakan-Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang. . Nadia highly recommend untuk GRAB sekarang sebab JIMAT BANYAK sangat!!💕 . Terutama untuk bakal-bakal pengantin yang dah nak dekat hari majlis & anyone yang nak kesan ekspres seawal 5 sachet pertama boleh try Collagen Powder Shaklee nie. Nadia jamin the best Shaklee Effect 👍🏻. InsyaAllah. Sebab Nadia sendiri pun consume COLLAGEN POWDER nie. . Jom place your order NOW‼️ . Something SPECIAL untuk 10 orang yang TERAWAL WHATSAPP Nadia nak beli COLLAGEN POWDER Shaklee harini! 🎉 . Whatsapp 📲 +6013-7018582 atau klik link bio di atas 👆🏻 . Nadia Your Fav Shaklee Independent Distributor Instagram : @thebeautysupplement . #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #naturalproduct  #thebeautysupplement  #shakleebynadia  #sayajualshaklee  #shakleeterengganu  #shakleekemaman  #shakleebandarchukai  #healthyproduct  #setbersalinshaklee  #setkulitcantik  #setberpantangshaklee  #setkurus  #setmenyusushaklee  #kidssupplement  #milkbooster  #pregnancy  #supplements