an online Instagram web viewer

#neutralmakeup medias

Photos

😍💣😍 Hey Melanin 🍫! All the pretty girls love me! 🤗 Book with me for your next Makeup Appointment! You won’t be sorry! 😘#dc #dcartist #dmvmakeupartist #dcmua #dcnails #baltimoremua #baltimorenails #dcstylist #dcmua #weddingmakeup #glamourous #anastasiabeverlyhills #blackopalbeauty #woc #neutralmakeup #work #passion #mac #sephora #juviasplace #nyx #melaninpoppin
This look is probably my fave one so far... EYES:
1️⃣ @Morpherushes x @jaclynhill palette 
2️⃣ @morphebrushes 25b
3️⃣ @Maybelline big shot mascara 
4️⃣ @hudabeauty @shophudabeauty #samanthalash 
5️⃣ @muacosmetics eye liner ————————————————
FACE:
1️⃣ @Rimmel primer 
2️⃣ @ex1 invisiwear & @maxfactor foundation
3️⃣ @lagircosmetics concealer 
4️⃣ @sleekmakeup contour palette 
5️⃣ @makeuprevolution blush palette 
6️⃣ @kikomilano 200 water Eyeshadow 
7️⃣ @rimmel stay matte powder ————————————————
LIPS:
1️⃣ @primark lip liner 
2️⃣ @nipandfab liquid lipstick
3️⃣ @loreal lip paint 
#ambiibeauty #MUA #wakeupandmameup #hudabeauty #vegas_nay #farahdhukai #zukreat #pixiwoos #ghalichiglam #anastasiabeverlyhills #mayamiamakeup #arabiiandoll #potd #fotd #neutralmakeup #makeupfanatic #makeup #makeuptips #mayamiamakeup #slave2beauty #carlibybel @hudabeauty #morphe #hudalashes #kikomilano #morphebabes #jaclynhill
This look is probably my fave one so far... EYES: 1️⃣ @Morpherushes x @jaclynhill palette 2️⃣ @morphebrushes 25b 3️⃣ @Maybelline big shot mascara 4️⃣ @hudabeauty @shophudabeauty #samanthalash  5️⃣ @muacosmetics eye liner ———————————————— FACE: 1️⃣ @Rimmel primer 2️⃣ @ex1 invisiwear & @maxfactor foundation 3️⃣ @lagircosmetics concealer 4️⃣ @sleekmakeup contour palette 5️⃣ @makeuprevolution blush palette 6️⃣ @kikomilano 200 water Eyeshadow 7️⃣ @rimmel stay matte powder ———————————————— LIPS: 1️⃣ @primark lip liner 2️⃣ @nipandfab liquid lipstick 3️⃣ @loreal lip paint #ambiibeauty  #MUA  #wakeupandmameup  #hudabeauty  #vegas_nay  #farahdhukai  #zukreat  #pixiwoos  #ghalichiglam  #anastasiabeverlyhills  #mayamiamakeup  #arabiiandoll  #potd  #fotd  #neutralmakeup  #makeupfanatic  #makeup  #makeuptips  #mayamiamakeup  #slave2beauty  #carlibybel  @hudabeauty #morphe  #hudalashes  #kikomilano  #morphebabes  #jaclynhill 
Uniquely different 👌👌👌 #morenigerianweddings @bellanaijaweddings @weddingdigestnaija @bridalguidenigeria @loveweddingsng @weddingfashionevents @asoebispecial #mua #bridalmakeup #boldmakeup #neutralmakeup @naijabestmua @asoebibella #blackbeauty #darkskin #melanin @9naijabrides #boldlips #mattelipstick #glossylips #GT2018 #aesglamtouch @makeupbyaesglamtouch #makeupbyaesglamtouch #dublinmua #muadublin #muaireland #muacork
My belated  birthday look!! Many thanks and love to all who took time out to call, pray and sing down phone lol, texted, whatsapped and left fb bday messages! Not a birthday person, but I appreciate all wishes. I  pray all the best wishes and prayers you've bestowed upon me shall also be your portion!! God bless you all 😘😘😘 #birthdaygirl #birthdaylook #belatedbirthday 
#mua #undiscoveredmua #makeupartist #maccosmetics #lagirlcosmetics #burberry #makeupporn #cutcrease #asamimua #makeupgeek #workingmua #londonmakeupartist #blackisbeautiful #wakeuptomakeup #makeup #naturalmakeup #neutralmakeup #nomakeupmakeup #londonmua #asamimua
My belated birthday look!! Many thanks and love to all who took time out to call, pray and sing down phone lol, texted, whatsapped and left fb bday messages! Not a birthday person, but I appreciate all wishes. I pray all the best wishes and prayers you've bestowed upon me shall also be your portion!! God bless you all 😘😘😘 #birthdaygirl  #birthdaylook  #belatedbirthday  #mua  #undiscoveredmua  #makeupartist  #maccosmetics  #lagirlcosmetics  #burberry  #makeupporn  #cutcrease  #asamimua  #makeupgeek  #workingmua  #londonmakeupartist  #blackisbeautiful  #wakeuptomakeup  #makeup  #naturalmakeup  #neutralmakeup  #nomakeupmakeup  #londonmua  #asamimua 
Sekali beli #bbpowder 2 terus tau.. ok best.. benda best kan .. 😘  Mencari  cosmetic  halal  dari 
#Istanbul 
#internationalhalalcosmetic

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#halalcosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝
👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat 
nak bagi offer mercit 🔥
🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/
💻if: @fcc_passionlover 
Mencari  cosmetic  halal  dari 
#Istanbul 
#internationalhalalcosmetic

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#halalcosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝
👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat 
nak bagi offer mercit 🔥
🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/
💻if: @fcc_passionlover
Sekali beli #bbpowder  2 terus tau.. ok best.. benda best kan .. 😘 Mencari cosmetic halal dari #Istanbul  #internationalhalalcosmetic  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #halalcosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer mercit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover Mencari cosmetic halal dari #Istanbul  #internationalhalalcosmetic  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #halalcosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer mercit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover
Ni Power .. cc cream memang tahan 1 tiub ni memang tahan 1 tahun untuk setiap hari penggunaan.. sangat2 value for money . Ramai yg akan misti repeat order lagi lepas habis.. ni kira dah lama pakai lah ni dah mcm ubat gigi ja tinggal sampai harga pun dah setahun harga lain.. ☺️.. #Istanbul 
#internationalhalalcosmetic

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#halalcosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝
👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat 
nak bagi offer mercit 🔥
🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/
💻if: @fcc_passionlover 
Mencari  cosmetic  halal  dari 
#Istanbul 
#internationalhalalcosmetic

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#halalcosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝
👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat 
nak bagi offer mercit 🔥
🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/
💻if: @fcc_passionlover
Ni Power .. cc cream memang tahan 1 tiub ni memang tahan 1 tahun untuk setiap hari penggunaan.. sangat2 value for money . Ramai yg akan misti repeat order lagi lepas habis.. ni kira dah lama pakai lah ni dah mcm ubat gigi ja tinggal sampai harga pun dah setahun harga lain.. ☺️.. #Istanbul  #internationalhalalcosmetic  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #halalcosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer mercit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover Mencari cosmetic halal dari #Istanbul  #internationalhalalcosmetic  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #halalcosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer mercit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover
Nampak semua sabar menanti The best of #highperformance  Sabar lah menanti produk power ni dari Istanbul.. Mencari  cosmetic  halal  dari 
#Istanbul 
#internationalhalalcosmetic

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#halalcosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝
👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat 
nak bagi offer mercit 🔥
🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/
💻if: @fcc_passionlover 
Mencari  cosmetic  halal  dari 
#Istanbul 
#internationalhalalcosmetic

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#halalcosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝
👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat 
nak bagi offer mercit 🔥
🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/
💻if: @fcc_passionlover
Nampak semua sabar menanti The best of #highperformance  Sabar lah menanti produk power ni dari Istanbul.. Mencari cosmetic halal dari #Istanbul  #internationalhalalcosmetic  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #halalcosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer mercit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover Mencari cosmetic halal dari #Istanbul  #internationalhalalcosmetic  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #halalcosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer mercit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover
Kenapa ek ramai yang tak sabar tunggu #highperformance  n #cccream fcc .. Produk Powder misti lah ramai suka.. stock takde pun tetap tunggu.. 💕

Sabar3 k.. nak sampai dah dari Turki🚢

The best of #cccream  Sabar lah menanti produk power ni dari Istanbul.. Mencari  cosmetic  halal  dari 
#Istanbul 
#internationalhalalcosmetic

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#halalcosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝
👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat 
nak bagi offer mercit 🔥
🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/
💻if: @fcc_passionlover 
Mencari  cosmetic  halal  dari 
#Istanbul 
#internationalhalalcosmetic

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#halalcosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝
👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat 
nak bagi offer mercit 🔥
🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/
💻if: @fcc_passionlover
Kenapa ek ramai yang tak sabar tunggu #highperformance  n #cccream  fcc .. Produk Powder misti lah ramai suka.. stock takde pun tetap tunggu.. 💕 Sabar3 k.. nak sampai dah dari Turki🚢 The best of #cccream  Sabar lah menanti produk power ni dari Istanbul.. Mencari cosmetic halal dari #Istanbul  #internationalhalalcosmetic  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #halalcosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer mercit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover Mencari cosmetic halal dari #Istanbul  #internationalhalalcosmetic  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #halalcosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer mercit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover
The best of #cccream  Sabar lah menanti produk power ni dari Istanbul.. Mencari  cosmetic  halal  dari 
#Istanbul 
#internationalhalalcosmetic

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#halalcosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝
👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat 
nak bagi offer mercit 🔥
🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/
💻if: @fcc_passionlover 
Mencari  cosmetic  halal  dari 
#Istanbul 
#internationalhalalcosmetic

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#halalcosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝
👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat 
nak bagi offer mercit 🔥
🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/
💻if: @fcc_passionlover
The best of #cccream  Sabar lah menanti produk power ni dari Istanbul.. Mencari cosmetic halal dari #Istanbul  #internationalhalalcosmetic  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #halalcosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer mercit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover Mencari cosmetic halal dari #Istanbul  #internationalhalalcosmetic  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #halalcosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer mercit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover
Neutral makeup to enhance the beauty that already exist🤗
*
*
*
#totokahairfiji 
#brides 
#makeupph 
#neutral 
#neutralmakeup
#fijiweddings 
#weddingsfiji 
#islandbrides 
#islandweddings
#beauty
Siapa yang pernah guna FCC terutamanya
#highperformance dan #cccream Misti tau bestnya 2 produk power ni dari Istanbul.. Mencari  cosmetic  halal  dari 
#Istanbul 
#internationalhalalcosmetic

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#halalcosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝
👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat 
nak bagi offer mercit 🔥
🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/
💻if: @fcc_passionlover 
Mencari  cosmetic  halal  dari 
#Istanbul 
#internationalhalalcosmetic

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#halalcosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝
👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat 
nak bagi offer mercit 🔥
🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/
💻if: @fcc_passionlover
Siapa yang pernah guna FCC terutamanya #highperformance  dan #cccream  Misti tau bestnya 2 produk power ni dari Istanbul.. Mencari cosmetic halal dari #Istanbul  #internationalhalalcosmetic  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #halalcosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer mercit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover Mencari cosmetic halal dari #Istanbul  #internationalhalalcosmetic  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #halalcosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer mercit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover
Morning Sunshine!!! #morenigerianweddings @bellanaijaweddings @weddingdigestnaija @bridalguidenigeria @loveweddingsng @weddingfashionevents @asoebispecial #mua #bridalmakeup #boldmakeup #neutralmakeup @naijabestmua @asoebibella #blackbeauty #darkskin #melanin @9naijabrides #boldlips #mattelipstick #glossylips #GT2018 #aesglamtouch @makeupbyaesglamtouch #makeupbyaesglamtouch #dublinmua #muadublin #muaireland #muacork
Our BH Metallic Liquid Lipsticks are a must-have - a dazzling collection in a luscious formula!!!
#bhcosmetics #makeup #newmakeup #makeuppalette #makeuplaunch #neutraleyes #neutralmakeup #nudeeyes #nudemakeup #thelabstores #citywalk #Galleria غاليريا# #intensive #smoothtextures #Eyes #DXB #Dubai #Emirates #UAE #citywalk #thelabstores #inspirethem #highlight ‎#ذالاب #جمال #مكياج #سيتي ووك #ميكب #ذالاب ستور #ألهميهم
Our BH Metallic Liquid Lipsticks are a must-have - a dazzling collection in a luscious formula!!! #bhcosmetics  #makeup  #newmakeup  #makeuppalette  #makeuplaunch  #neutraleyes  #neutralmakeup  #nudeeyes  #nudemakeup  #thelabstores  #citywalk  #Galleria  غاليريا# #intensive  #smoothtextures  #Eyes  #DXB  #Dubai  #Emirates  #UAE  #citywalk  #thelabstores  #inspirethem  #highlight  ‎#ذالاب  #جمال  #مكياج  #سيتي  ووك #ميكب  #ذالاب  ستور #ألهميهم 
Tarte has never stood out or been that intriguing to me. Especially their eyeshadow palettes. Joanne the Scammer must be running things behind the scenes because somehow they’ve been getting people hype for these boring palettes when it’s literally just slightly different variants of the same neutral color scheme for the longest time. 
#newfoundation #joannethescammer #neutralmakeup #newmakeup #norvina #huda #wakeupandmakeup #makeupporn #slave2beauty #makeupjunkie #makeupobsessed #beautyblog #glamourous #blackmodel #woc #iconic #blackgirlmagic #melaninpoppin #blackmua #makeuptutorial #drugstoremakeup #tarte #tartecosmetics #themakeupsnitch #ultabeauty #tarteshapetape #sephora
Tarte has never stood out or been that intriguing to me. Especially their eyeshadow palettes. Joanne the Scammer must be running things behind the scenes because somehow they’ve been getting people hype for these boring palettes when it’s literally just slightly different variants of the same neutral color scheme for the longest time. #newfoundation  #joannethescammer  #neutralmakeup  #newmakeup  #norvina  #huda  #wakeupandmakeup  #makeupporn  #slave2beauty  #makeupjunkie  #makeupobsessed  #beautyblog  #glamourous  #blackmodel  #woc  #iconic  #blackgirlmagic  #melaninpoppin  #blackmua  #makeuptutorial  #drugstoremakeup  #tarte  #tartecosmetics  #themakeupsnitch  #ultabeauty  #tarteshapetape  #sephora 
My castle crumbled overnight. I brought a knife to the gun fight. They took the crown but it's alright. #mua #motd #makeupartist #makeup #cosmetics #makeupaddict #makeupgeek #makeupaddiction #beauty #beautyblog #makeupblog #instagood #instabeauty #instaglam #instamakeup #prettygirls #model #makeupislife #houseoflashes #versailles #makeupmafia #wakeupandmakeup #makeupideas #everydaymakeup #neutralmakeup #naturallook 
@houseoflashes Versailles Palette collab with Sephora 
@tartecosmetics Amazonian Clay Foundation in Fair Beige, Shape Tape Concealer in Fair, and Tarteist Lip Paint in Festival 
@lauramercier Translucent Setting Powder 
@loraccosmetics Beauty and the Beast cheek palette in See Beyond 
@fentybeauty Killawhatt Highlighter in Fire Crystal 
@toofaced Primed and Peachy Cooling Matte Primer and Better Than Sex Mascara
My castle crumbled overnight. I brought a knife to the gun fight. They took the crown but it's alright. #mua  #motd  #makeupartist  #makeup  #cosmetics  #makeupaddict  #makeupgeek  #makeupaddiction  #beauty  #beautyblog  #makeupblog  #instagood  #instabeauty  #instaglam  #instamakeup  #prettygirls  #model  #makeupislife  #houseoflashes  #versailles  #makeupmafia  #wakeupandmakeup  #makeupideas  #everydaymakeup  #neutralmakeup  #naturallook  @houseoflashes Versailles Palette collab with Sephora @tartecosmetics Amazonian Clay Foundation in Fair Beige, Shape Tape Concealer in Fair, and Tarteist Lip Paint in Festival @lauramercier Translucent Setting Powder @loraccosmetics Beauty and the Beast cheek palette in See Beyond @fentybeauty Killawhatt Highlighter in Fire Crystal @toofaced Primed and Peachy Cooling Matte Primer and Better Than Sex Mascara
Heloo ladies.. ramai Kan yang Cari matte liquid lipstick ni.. apa yang membezakan matte liquid lipstick ni dengan yg lain dipasaran adalah:
💄long lasting 💄tidak merekah
💄kekal Di bibir walaupun selepas makan 💄colours yang cantik n hot 💄tidak perlu touchup banyak kali
💄value for money 
Mencari  cosmetic  halal  dari 
#Istanbul 
#internationalhalalcosmetic

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#halalcosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝
👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat 
nak bagi offer mercit 🔥
🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/
💻if: @fcc_passionlover
Heloo ladies.. ramai Kan yang Cari matte liquid lipstick ni.. apa yang membezakan matte liquid lipstick ni dengan yg lain dipasaran adalah: 💄long lasting 💄tidak merekah 💄kekal Di bibir walaupun selepas makan 💄colours yang cantik n hot 💄tidak perlu touchup banyak kali 💄value for money Mencari cosmetic halal dari #Istanbul  #internationalhalalcosmetic  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #halalcosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer mercit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover
Heloo ladies.. ramai Kan yang Cari matte liquid lipstick ni.. apa yang membezakan matte liquid lipstick ni dengan yg lain dipasaran adalah:
💄long lasting 💄tidak merekah
💄kekal Di bibir walaupun selepas makan 💄colours yang cantik n hot 💄tidak perlu touchup banyak kali
💄value for money 
Mencari  cosmetic  halal  dari 
#Istanbul 
#internationalhalalcosmetic

Makeup  using 
#fcccosmetic 
#fccmalaysia 
#halalcosmetic 
#muapenang 
#neutralmakeup 
#passionlover 
#sayajualfcc
#penang
#fccpenangi
#sayajual
#hantaran 
#hantaranmurah
#Trustesellers
👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝
👄Jom cantik n jimat:
📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat 
nak bagi offer mercit 🔥
🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/
💻if: @fcc_passionlover
Heloo ladies.. ramai Kan yang Cari matte liquid lipstick ni.. apa yang membezakan matte liquid lipstick ni dengan yg lain dipasaran adalah: 💄long lasting 💄tidak merekah 💄kekal Di bibir walaupun selepas makan 💄colours yang cantik n hot 💄tidak perlu touchup banyak kali 💄value for money Mencari cosmetic halal dari #Istanbul  #internationalhalalcosmetic  Makeup using #fcccosmetic  #fccmalaysia  #halalcosmetic  #muapenang  #neutralmakeup  #passionlover  #sayajualfcc  #penang  #fccpenangi  #sayajual  #hantaran  #hantaranmurah  #Trustesellers  👉🏻Follow @fcc_lover untuk baca feedback customer tentang service dan quality product 📝 👄Jom cantik n jimat: 📞wasap sis www.wasap.my/60194566648 😍cepat nak bagi offer mercit 🔥 🖥fb ; https://m.facebook.com/FccFarmasiColorCosmeticSungaiDuaPenang/ 💻if: @fcc_passionlover
BBHMM🤑
•••••••••••••••••
Makeup by me!
Link in bio for appointments 
www.ShopTheDollFactory.com
••••••••••••••••••••••••••
#TheDollFactoryMakeupAndLashStudio #MakeupLover #MUA #BaltimoreMUA #MarylandMUA #DMVMakeupArtist #MakeupArtistry #Cosmetics #Beauty #Glam #FullFace #BeatFace #NeutralMakeup #RedLip #MakeupForWOC #MorpheBrushes #ImanCosmetics #ImanCachet #TheDollFactory #MacCosmetics #Sephora #Slay #BookMe #BookOnline #AppointmentsAvailable #BlackMUA #GirlBoss #BeautyBoss
BBHMM🤑 ••••••••••••••••• Makeup by me! Link in bio for appointments www.ShopTheDollFactory.com •••••••••••••••••••••••••• #TheDollFactoryMakeupAndLashStudio  #MakeupLover  #MUA  #BaltimoreMUA  #MarylandMUA  #DMVMakeupArtist  #MakeupArtistry  #Cosmetics  #Beauty  #Glam  #FullFace  #BeatFace  #NeutralMakeup  #RedLip  #MakeupForWOC  #MorpheBrushes  #ImanCosmetics  #ImanCachet  #TheDollFactory  #MacCosmetics  #Sephora  #Slay  #BookMe  #BookOnline  #AppointmentsAvailable  #BlackMUA  #GirlBoss  #BeautyBoss 
Imagine never wearing makeup then BOOM you fall in love with your glam session😍
•••••••••••••••••••••••••••••
Makeup by me!
Link in bio for appointments 
www.ShopTheDollFactory.com
••••••••••••••••••••••••••
#TheDollFactoryMakeupAndLashStudio #MakeupLover #MUA #BaltimoreMUA #MarylandMUA #DMVMakeupArtist #MakeupArtistry #Cosmetics #Beauty #Glam #FullFace #BeatFace #NeutralMakeup #RedLip #MakeupForWOC #MorpheBrushes #ImanCosmetics #ImanCachet #TheDollFactory #MacCosmetics #Sephora #Slay #BookMe #BookOnline #AppointmentsAvailable #BlackMUA #GirlBoss #BeautyBoss
Imagine never wearing makeup then BOOM you fall in love with your glam session😍 ••••••••••••••••••••••••••••• Makeup by me! Link in bio for appointments www.ShopTheDollFactory.com •••••••••••••••••••••••••• #TheDollFactoryMakeupAndLashStudio  #MakeupLover  #MUA  #BaltimoreMUA  #MarylandMUA  #DMVMakeupArtist  #MakeupArtistry  #Cosmetics  #Beauty  #Glam  #FullFace  #BeatFace  #NeutralMakeup  #RedLip  #MakeupForWOC  #MorpheBrushes  #ImanCosmetics  #ImanCachet  #TheDollFactory  #MacCosmetics  #Sephora  #Slay  #BookMe  #BookOnline  #AppointmentsAvailable  #BlackMUA  #GirlBoss  #BeautyBoss 
Brown smokey eyes y messy waves para @dannyalfaro99 #blankbeautybar #neutralmakeup #messywaves  #paulmitchell #kristinesshair #ouai #makeup
Love myself a oval neutral nail 💗💁🏻 Blush tones 💗
.
.
.
. #BlushTones #makeup #makeuplover #makeupgoals #neutralmakeup #photoshoot #photoshootmakeup #photoshootgoals #model #pinkmakeup #lips #lipcolor #pinklipstick
Perfect for holding brushes and um, can we please have these in eye colors 💗😍💗
.
.
.
. #BlushTones #makeup #makeuplover #makeupgoals #neutralmakeup #photoshoot #photoshootmakeup #photoshootgoals #model #pinkmakeup #lips #lipcolor #pinklipstick
One of each please, they're not the same color 💄💋 .
.
.
. #BlushTones #makeup #makeuplover #makeupgoals #neutralmakeup #photoshoot #photoshootmakeup #photoshootgoals #model #pinkmakeup #lips #lipcolor #pinklipstick
Absolutely my couch should be a blush tone 💗💁🏻
.
.
.
. #BlushTones #makeup #makeuplover #makeupgoals #neutralmakeup #photoshoot #photoshootmakeup #photoshootgoals #model #pinkmakeup #lips #lipcolor #pinklipstick
Here is a mini clip of my new YouTube video!! I will have a new video EVERY MONDAY 7pm!! 📽 CLICK LINK IN BIO. Hope you guys enjoy this video. I went step by step in explaining how I achieve my makeup look!! Watch the video and let me know you think!!💄 |  #mua #makeuptutorial #makeupartist #makeupaddict #youtubers #blendthatshit #cutcrease #naturalmakeup #norvina #neutralmakeup #naturalmakeup #fleek #theshaderoom #youtubetutorial #contourandhighlight #wetnwild #mac #realtechniques #maybelline #instatrend #youtube #makeupforblackwomen #makeuptutorial #makeupbyme #makeupbyny @laflare1017
Here is a mini clip of my new YouTube video!! I will have a new video EVERY MONDAY 7pm!! 📽 CLICK LINK IN BIO. Hope you guys enjoy this video. I went step by step in explaining how I achieve my makeup look!! Watch the video and let me know you think!!💄 | #mua  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeupaddict  #youtubers  #blendthatshit  #cutcrease  #naturalmakeup  #norvina  #neutralmakeup  #naturalmakeup  #fleek  #theshaderoom  #youtubetutorial  #contourandhighlight  #wetnwild  #mac  #realtechniques  #maybelline  #instatrend  #youtube  #makeupforblackwomen  #makeuptutorial  #makeupbyme  #makeupbyny  @laflare1017
New video alert 📽 CLICK LINK IN BIO. Hope you guys enjoy this video. I went step by step in explaining how I achieve my makeup look!! Watch the video and let me know what you think!! Leave your feedback and let me know what videos you want to see next!! Thanks for the support! 💄 |  #mua #makeuptutorial #makeupartist #makeupaddict #youtubers #blendthatshit #cutcrease #naturalmakeup #norvina #neutralmakeup #naturalmakeup #fleek #youtubetutorial #contourandhighlight #wetnwild #mac #realtechniques #maybelline #instatrend #youtube #makeupforblackwomen #makeuptutorial #makeupbyme #makeupbyny
New video alert 📽 CLICK LINK IN BIO. Hope you guys enjoy this video. I went step by step in explaining how I achieve my makeup look!! Watch the video and let me know what you think!! Leave your feedback and let me know what videos you want to see next!! Thanks for the support! 💄 | #mua  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeupaddict  #youtubers  #blendthatshit  #cutcrease  #naturalmakeup  #norvina  #neutralmakeup  #naturalmakeup  #fleek  #youtubetutorial  #contourandhighlight  #wetnwild  #mac  #realtechniques  #maybelline  #instatrend  #youtube  #makeupforblackwomen  #makeuptutorial  #makeupbyme  #makeupbyny 
Possibly the most basic-ass boring makeup I’ve ever done, but oo-wee let’s post it anyway! 💩
.
.
🧡 CONTOUR/HIGHLIGHT
@anastasiabeverlyhills contour kit in Light-Medium
@makeupgeekcosmetics contour pan in Infidelity 
@maccosmetics Vanilla pigment
🧡 EYES
@anastasiabeverlyhills contour kit in Light-Medium
@urbandecaycosmetics Naked Smoky Palette .
🧡 LIPS
@jeffreestarcosmetics Posh Spice
.
.
.
#jeffreestarcosmetics #poshspice #neutralmakeup #jeffreestar #urbandecay #nakedsmoky #urbandecaynakedsmoky #anasasiabeverlyhills #abh #ebonydipbrow #makeupgeek #sigmabeauty #gothgoth #collar #maybellinefitme #maccosmetics
Possibly the most basic-ass boring makeup I’ve ever done, but oo-wee let’s post it anyway! 💩 . . 🧡 CONTOUR/HIGHLIGHT @anastasiabeverlyhills contour kit in Light-Medium @makeupgeekcosmetics contour pan in Infidelity @maccosmetics Vanilla pigment 🧡 EYES @anastasiabeverlyhills contour kit in Light-Medium @urbandecaycosmetics Naked Smoky Palette . 🧡 LIPS @jeffreestarcosmetics Posh Spice . . . #jeffreestarcosmetics  #poshspice  #neutralmakeup  #jeffreestar  #urbandecay  #nakedsmoky  #urbandecaynakedsmoky  #anasasiabeverlyhills  #abh  #ebonydipbrow  #makeupgeek  #sigmabeauty  #gothgoth  #collar  #maybellinefitme  #maccosmetics 
TEAM RED LIPS?!❤️❤️❤️We created this SNAPTORIAL on my snapchat ARTISTRYBYZEE 😊 Did you watch it? Was this lippie your favorite? Leave me your comments🤗 Eyelook Inspired by @tailormadejane
Details🔥
EYES
@morphe 35B palette 
@lets_matte_it 28p palette 
@bebellacosmetics Maroon Mayhem palette 
@lagirlnigeria concealer in pure beige
Stacked @trend_hive lashes 
FACE
@hegaiandesther foundation in cocoa
@lauramercier setting powder
@lagirlnigeria concealer in chestnut to highlight 
@bobbibrown powder to contour
@hegaiandesther loose powder in deep
@nubanbeauty booty blender
@maccosmetics fix+

GLOW 
@taos_inc 1992

LIP
@maccosmetics ruby woo
#blogger #beautyblogger #makeup #makeuplover #makeupartist #makeuptutorial #neutralmakeup #eyebrow #Abujabasedmua #Abujamua #hudabeauty #melaninmakeup #makeupartistsworldwide #onagoodday #makeupvideo #youtuber #melaninmakeup #anastasiabeverlyhills #trusttheprocess #hudabeautyfauxfilter #anastasiabeverlyhills #fentybeauty #makeme_vlog #naijabestmua #makeuptutorialx0x #stunnalippaint #onagoodday #slave2beauty #wakeupandmakeup #makeupdolls #highlightandcontour #darkskinmakeup #blackgirlrock
TEAM RED LIPS?!❤️❤️❤️We created this SNAPTORIAL on my snapchat ARTISTRYBYZEE 😊 Did you watch it? Was this lippie your favorite? Leave me your comments🤗 Eyelook Inspired by @tailormadejane Details🔥 EYES @morphe 35B palette @lets_matte_it 28p palette @bebellacosmetics Maroon Mayhem palette @lagirlnigeria concealer in pure beige Stacked @trend_hive lashes FACE @hegaiandesther foundation in cocoa @lauramercier setting powder @lagirlnigeria concealer in chestnut to highlight @bobbibrown powder to contour @hegaiandesther loose powder in deep @nubanbeauty booty blender @maccosmetics fix+ GLOW @taos_inc 1992 LIP @maccosmetics ruby woo #blogger  #beautyblogger  #makeup  #makeuplover  #makeupartist  #makeuptutorial  #neutralmakeup  #eyebrow  #Abujabasedmua  #Abujamua  #hudabeauty  #melaninmakeup  #makeupartistsworldwide  #onagoodday  #makeupvideo  #youtuber  #melaninmakeup  #anastasiabeverlyhills  #trusttheprocess  #hudabeautyfauxfilter  #anastasiabeverlyhills  #fentybeauty  #makeme_vlog  #naijabestmua  #makeuptutorialx0x  #stunnalippaint  #onagoodday  #slave2beauty  #wakeupandmakeup  #makeupdolls  #highlightandcontour  #darkskinmakeup  #blackgirlrock 
Mocha with a dash of spring ☕

@Morphe 35W 
@tartecosmetics Clay liner
@anastasiabeverlyhills Dark brown pomade
@urbandecaycosmetics 24H freak
@desioeyes Capuccino
ABH Sundipped

_______________________

#capuccino #neutralmakeup #coffeemakeup #chocolate #makeupuae #makeuplifew #morphebabe #makeupph #motd #flawlessdolls #dollhousedubai #universodamaquiagem_oficial #anastasiabeverlyhills #jaclynhill #makeupaddict #shoutoutmakeupbeauty #wakeupandmakeup #dressyoureyes #eyemakeuptutorial #eyemakeup #allmodernmakeup
Mocha with a dash of spring ☕ @Morphe 35W @tartecosmetics Clay liner @anastasiabeverlyhills Dark brown pomade @urbandecaycosmetics 24H freak @desioeyes Capuccino ABH Sundipped _______________________ #capuccino  #neutralmakeup  #coffeemakeup  #chocolate  #makeupuae  #makeuplifew  #morphebabe  #makeupph  #motd  #flawlessdolls  #dollhousedubai  #universodamaquiagem_oficial  #anastasiabeverlyhills  #jaclynhill  #makeupaddict  #shoutoutmakeupbeauty  #wakeupandmakeup  #dressyoureyes  #eyemakeuptutorial  #eyemakeup  #allmodernmakeup 
💄Praline Rose is my most popular neutral! It’s a matte beige with just a hint of mauve and is perfect with a more dramatic eye look, or as part of a natural makeup look. DM me with your email address to order yours for $25 plus tax and shipping, or for $55 as part of the starter collection including glossy gloss and Ooops remover. Or shop link in bio to check out my other long lasting lipcolors. 💋#lipsense #lipstick #lipsticklover #smudgeproof #waterproof #kissproof #neutralmakeup #neutrallips #makeup #senegencedistributor #madeintheusa #crueltyfree #glutenfree #gmofree #leadfree #leadfreelipstick #waxfree #vegan #kosher #bombshelllipshoppe
💄Praline Rose is my most popular neutral! It’s a matte beige with just a hint of mauve and is perfect with a more dramatic eye look, or as part of a natural makeup look. DM me with your email address to order yours for $25 plus tax and shipping, or for $55 as part of the starter collection including glossy gloss and Ooops remover. Or shop link in bio to check out my other long lasting lipcolors. 💋#lipsense  #lipstick  #lipsticklover  #smudgeproof  #waterproof  #kissproof  #neutralmakeup  #neutrallips  #makeup  #senegencedistributor  #madeintheusa  #crueltyfree  #glutenfree  #gmofree  #leadfree  #leadfreelipstick  #waxfree  #vegan  #kosher  #bombshelllipshoppe 
Some simple glam from the other day😻 #makeup #makeupglam #neutralmakeup #neutralglam #browneyeshadow
The neutral look I did the other day 💫 #selfie #selca #pale #paleskin #makeup #alt #septum #septumpiercing #neutral #neutralmakeup #motd #ginger #redhead
Look by: @denitslava 
Using: @bhcosmetics - Studio Pro Ultimate Neutrals Palette 
#natural #nude #naturalmakeup #neutral #neutralmakeup #makeup #makeupinspo #makeupinspiration #makeuplook #eyelook #eyeshadow #bhcosmetics #eyeshadowpalette #palette #makeuppalette
Gorgeous neutral toned look from @abimalc 😍 get involved by using the hashtag #dorismichaelscosmetics
Champagne eyes 🤩  Bookings: suzykatarina.makeup@gmail.com 💋 
@lauramercieraus Foundation 
@katvondbeauty contour 
@beccacosmetics highlight
@maccosmetics lipstick 
@makeupgeekcosmetics eyeshadows 
@ardelllashesaus lashes 💋 #glammakeup #flawlessmakeup #client #makeupartistry #champagneeyes #neutraleyes #wingedliner #corallips #lashes #specialoccasionmakeup #neutralmakeup #shimmeryeyeshadow
Got my hands on the @badhabitbeauty #athena palette from the @shophush_  app and I am SHOOK ~ I'll post my first look with it later today 💘
Got my hands on the @badhabitbeauty #athena  palette from the @shophush_ app and I am SHOOK ~ I'll post my first look with it later today 💘
CLASSIC ✨#lashesandlipstick #blackandwhiteredlips ✨lips: @maccosmetics feels so grand and vino lipliner #maccosmetics #makeup #neutralmakeup #glow #highlight #anastasiabeverlyhills #sunkissed
Used the @morphebrushes x @jaclynhill palette to create this gorgeous look, I’m absolutely in LOVE 😍 
EYES:
1️⃣ @Morpherushes x @jaclynhill palette 
2️⃣ @morphebrushes 25b
3️⃣ @Maybelline big shot mascara 
4️⃣ @hudabeauty @shophudabeauty
5️⃣ @muacosmetics eye liner ————————————————
FACE:
1️⃣ @Rimmel primer 
2️⃣ @ex1cosmetics invisiwear & @maxfactor foundation
3️⃣ @lagirlcosmetics concealer 
4️⃣ @sleekmakeup contour palette 
5️⃣ @makeuprevolution blush palette 
6️⃣ @kikomilano 200 water Eyeshadow 
7️⃣ @rimmel stay matte powder ————————————————
LIPS:
1️⃣ @primark lip liner 
2️⃣ @nipandfab liquid lipstick
3️⃣ @lorealpro lip paint 
#ambiibeauty #MUA #wakeupandmameup #hudabeauty #vegas_nay #farahdhukai #zukreat #pixiwoos #ghalichiglam #anastasiabeverlyhills #mayamiamakeup #arabiiandoll #potd #fotd #neutralmakeup #makeupfanatic #makeup #makeuptips #mayamiamakeup #slave2beauty #carlibybel @hudabeauty #morphe #hudalashes #kikomilano #morphebabes #jaclynhill
Used the @morphebrushes x @jaclynhill palette to create this gorgeous look, I’m absolutely in LOVE 😍 EYES: 1️⃣ @Morpherushes x @jaclynhill palette 2️⃣ @morphebrushes 25b 3️⃣ @Maybelline big shot mascara 4️⃣ @hudabeauty @shophudabeauty 5️⃣ @muacosmetics eye liner ———————————————— FACE: 1️⃣ @Rimmel primer 2️⃣ @ex1cosmetics invisiwear & @maxfactor foundation 3️⃣ @lagirlcosmetics concealer 4️⃣ @sleekmakeup contour palette 5️⃣ @makeuprevolution blush palette 6️⃣ @kikomilano 200 water Eyeshadow 7️⃣ @rimmel stay matte powder ———————————————— LIPS: 1️⃣ @primark lip liner 2️⃣ @nipandfab liquid lipstick 3️⃣ @lorealpro lip paint #ambiibeauty  #MUA  #wakeupandmameup  #hudabeauty  #vegas_nay  #farahdhukai  #zukreat  #pixiwoos  #ghalichiglam  #anastasiabeverlyhills  #mayamiamakeup  #arabiiandoll  #potd  #fotd  #neutralmakeup  #makeupfanatic  #makeup  #makeuptips  #mayamiamakeup  #slave2beauty  #carlibybel  @hudabeauty #morphe  #hudalashes  #kikomilano  #morphebabes  #jaclynhill 
La Doña Pose!
Muchas me preguntaron cuál era el corrector Que mencioné, Y es El Bye Bye Under Eye de @itcosmetics La verdad Esta buenísimo Como les dije Tapa Hasta La Conciencia🤗😂😍
Ignoren mi Grano😂 en todo su esplendor🤦🏻‍♀️ ✨MAKEUP DETAILS✨

Eyes|Ojos Chocolate Pallet By @toofaced 
Eyebrows|Cejas Brow Pomede @anastasiabeverlyhills 
Lashes|Pestañas @salonperfect 
Face|Rostro Born This Way @toofaced 
Glow|Iluminador Champagne Pop @beccacosmetics 
Lipstick|Labial Milk Shake  @anastasiabeverlyhills 
#beccahighlighter #ABH #Brows #Eyeshadow #Toofaced #SalonPerfect #Lashes #ItCosmetics #Concelear #ByeByeUndereye #NeutralMakeup
La Doña Pose! Muchas me preguntaron cuál era el corrector Que mencioné, Y es El Bye Bye Under Eye de @itcosmetics La verdad Esta buenísimo Como les dije Tapa Hasta La Conciencia🤗😂😍 Ignoren mi Grano😂 en todo su esplendor🤦🏻‍♀️ ✨MAKEUP DETAILS✨ Eyes|Ojos Chocolate Pallet By @toofaced Eyebrows|Cejas Brow Pomede @anastasiabeverlyhills Lashes|Pestañas @salonperfect Face|Rostro Born This Way @toofaced Glow|Iluminador Champagne Pop @beccacosmetics Lipstick|Labial Milk Shake @anastasiabeverlyhills #beccahighlighter  #ABH  #Brows  #Eyeshadow  #Toofaced  #SalonPerfect  #Lashes  #ItCosmetics  #Concelear  #ByeByeUndereye  #NeutralMakeup 
Part 2 Wanted to create something a little more neutral and less dramatic 😂😂 at least in my own way and style cause I love colors 😍🙌🏻 please tag @bhcosmetics for me I love how this eyelook turned out .
.
.
.
PRODUCTS USED•
Brows 
@anastasiabeverlyhills dipbrow and @dalondeinc brow duo 
Eyes 
@bhcosmetics ultimate pro artistry palette 
Concealer 
@tartecosmetics shapetape and @maybeline eraser 
Foundation 
@maybelline superstay 
Lashes
@ 
Eyeliner 
@narcissist 
Setting powder 
@lauramericer 
Setting spray 
@coverfx 
Highlighter 
@wetnwild .
.
.
.
#bhcosmetics #ultimateartisrtyshadowpalette #anastasiabeverlyhills #dipbrowpomade #tartecosmetics #foundation #brows #lashes #makeup #dalondeinc #maybelline #maybellinesuperstay #wetnwild #highlighter #liner #slave2beauty #wakeupandmakeup #undiscovered_muas #wakeup2slay #colorfulmakeup #makeuptutorial #neutralmakeup #motd #instamakeup #makeupinspiration #makeupdolls #instaglam #makeuptime #greeneyeshadow #hoodedeyes
Part 2 Wanted to create something a little more neutral and less dramatic 😂😂 at least in my own way and style cause I love colors 😍🙌🏻 please tag @bhcosmetics for me I love how this eyelook turned out . . . . PRODUCTS USED• Brows @anastasiabeverlyhills dipbrow and @dalondeinc brow duo Eyes @bhcosmetics ultimate pro artistry palette Concealer @tartecosmetics shapetape and @maybeline eraser Foundation @maybelline superstay Lashes @ Eyeliner @narcissist Setting powder @lauramericer Setting spray @coverfx Highlighter @wetnwild . . . . #bhcosmetics  #ultimateartisrtyshadowpalette  #anastasiabeverlyhills  #dipbrowpomade  #tartecosmetics  #foundation  #brows  #lashes  #makeup  #dalondeinc  #maybelline  #maybellinesuperstay  #wetnwild  #highlighter  #liner  #slave2beauty  #wakeupandmakeup  #undiscovered_muas  #wakeup2slay  #colorfulmakeup  #makeuptutorial  #neutralmakeup  #motd  #instamakeup  #makeupinspiration  #makeupdolls  #instaglam  #makeuptime  #greeneyeshadow  #hoodedeyes 
✨ G L O W Y ✨
•brows: @anastasiabeverlyhills dipbrow in Taupe
•eyeshadow: @hudabeauty Desert Dusk palette •lashes: @vegas_nay Grand Glamour
•foundation: @wetnwildbeauty Soft beige photo focus •concealer: @nyxcosmetics HD
•contour: @lancomeofficial  bronzer •highlight: @carlibel palette •blush: @maccosmetics in Melba •lips: @maccosmetics lipliner in Doubletime | retro matte liquid lipstick in LadyBeGood & @toofaced liquid lipstick in Child Star
.
.
.
#glowymakeup #glow #makeupbyme #neutralmakeup #goldmakeup #nudemakeup #hudabeauty #hudabeautydesertdusk #vegasnaylashes #retromatte #fakeupfix #maryhadalittleglam #shimycatsbeauty #wetnwild #carlibybelpalette #muafollowtrain #followme #makeupselfie #glitter #cakeface #makeupartist #makeupinspo
✨ G L O W Y ✨ •brows: @anastasiabeverlyhills dipbrow in Taupe •eyeshadow: @hudabeauty Desert Dusk palette •lashes: @vegas_nay Grand Glamour •foundation: @wetnwildbeauty Soft beige photo focus •concealer: @nyxcosmetics HD •contour: @lancomeofficial bronzer •highlight: @carlibel palette •blush: @maccosmetics in Melba •lips: @maccosmetics lipliner in Doubletime | retro matte liquid lipstick in LadyBeGood & @toofaced liquid lipstick in Child Star . . . #glowymakeup  #glow  #makeupbyme  #neutralmakeup  #goldmakeup  #nudemakeup  #hudabeauty  #hudabeautydesertdusk  #vegasnaylashes  #retromatte  #fakeupfix  #maryhadalittleglam  #shimycatsbeauty  #wetnwild  #carlibybelpalette  #muafollowtrain  #followme  #makeupselfie  #glitter  #cakeface  #makeupartist  #makeupinspo 
I love cream products ✅ & I love “real skin” tones ✅ - this “eyeshadow” is actually a cream concealer for darker skin tones so ticks all my boxes 😊✅✅ @sofietheobald photographed by @chloemallettphoto for new @make_magazineuk, styling @ursula_lake, hair @craigtaylorhair, makeup by me 😊 #makeupartist #eyeshadow #eyemakeup #creameyeshadow #concealer #mascara #mua #neutralmakeup #makeuplook
Beauty with #model Deimante
#photographer Anna Gunselman
#hair #makeup @nataliecardonamakeup

#beauty 
#neutralmakeup
B O R I N G 😛 I don't wanna study any more. Maybe I quit and do more make up looks 🤔
Eyes: @toofaced Natural Eyes Palette
Eyeliner: @collectionlove 24Hr Felt Tip Liner 
Foundation: @narsissist Sheer Glow 
Concealer: @collectionlove Lasting Perfection x @maybelline Fit Me
Brows: @catrice.us  #makeuplook #muotd #makeupoftheday #makeupofthenight #makeupaddict  #makeupaddiction #makeupobsessed #makeuplover #makeupjunkie #makeupmafia #makeupgeek #makeupart #drugstoremakeup #drugstore #makeuploverspl #makeupslaves  #nofalselashes @undiscovered_muas #halfcutcrease #neutralmakeup #everydaymakeup #everydayglam
B O R I N G 😛 I don't wanna study any more. Maybe I quit and do more make up looks 🤔 Eyes: @toofaced Natural Eyes Palette Eyeliner: @collectionlove 24Hr Felt Tip Liner Foundation: @narsissist Sheer Glow Concealer: @collectionlove Lasting Perfection x @maybelline Fit Me Brows: @catrice.us #makeuplook  #muotd  #makeupoftheday  #makeupofthenight  #makeupaddict   #makeupaddiction  #makeupobsessed  #makeuplover  #makeupjunkie  #makeupmafia  #makeupgeek  #makeupart  #drugstoremakeup  #drugstore  #makeuploverspl  #makeupslaves  #nofalselashes  @undiscovered_muas #halfcutcrease  #neutralmakeup  #everydaymakeup  #everydayglam 
One of the bridesmaids I had the pleasure of working on last Friday, a super natural look was requested 💫💫💫Thank you for the photo @lauralemosmakeup 😚
Hair also by @lauralemosmakeup 
Makeup by me #nkdmakeup
One of the bridesmaids I had the pleasure of working on last Friday, a super natural look was requested 💫💫💫Thank you for the photo @lauralemosmakeup 😚 Hair also by @lauralemosmakeup Makeup by me #nkdmakeup 
Product of the week: frankincense and jojoba oil. This is absolutely amazing for the skin! I have been using just this (no moisturizer) on my skin for hydration and I get soooooo many compliments!! It’s an anti-aging oil that will tighten and fight wrinkles as well as give a glow. Also, it smells amazing and has been known to heal scars and even cancer! Love me some frankincense♥️ #lovelyyouwithleciadoss
Product of the week: frankincense and jojoba oil. This is absolutely amazing for the skin! I have been using just this (no moisturizer) on my skin for hydration and I get soooooo many compliments!! It’s an anti-aging oil that will tighten and fight wrinkles as well as give a glow. Also, it smells amazing and has been known to heal scars and even cancer! Love me some frankincense♥️ #lovelyyouwithleciadoss 
Loved this look😍😍😍#neutralmakeup #browneyes #mixedgirl #mixedchick
Very soft Smokey eye for today's work meeting 
Products used: 
@wetnwildbeauty photo focus foundation in desert beige @colourpopcosmetics no filter concealer in beige 25 and light 15 @fentybeauty match stick mocha @milanicosmetics rose blush number 5 @wetnwildbeauty megaglo illuminating palette catwalk pink @lisa_frank x @glamourdollsmakeup bronzer @colourpopcosmetics x @kathleenlights dream st palette @maccosmetics brow pencil in lingering 
#motd #softsmokeyeye #glow #skin #neutralmakeup #makeupartist #mua #undiscover_muas #rawbeautykristi #njmua #njmakeupartist #newjerseymua #newjerseymakeupartist #beatface #mac #colourpopcosmetics #kathleenlights #wetnwildbeauty
Very soft Smokey eye for today's work meeting Products used: @wetnwildbeauty photo focus foundation in desert beige @colourpopcosmetics no filter concealer in beige 25 and light 15 @fentybeauty match stick mocha @milanicosmetics rose blush number 5 @wetnwildbeauty megaglo illuminating palette catwalk pink @lisa_frank x @glamourdollsmakeup bronzer @colourpopcosmetics x @kathleenlights dream st palette @maccosmetics brow pencil in lingering #motd  #softsmokeyeye  #glow  #skin  #neutralmakeup  #makeupartist  #mua  #undiscover_muas  #rawbeautykristi  #njmua  #njmakeupartist  #newjerseymua  #newjerseymakeupartist  #beatface  #mac  #colourpopcosmetics  #kathleenlights  #wetnwildbeauty 
I’m over this cold weather though 😒 ......I’m ready for Spring 💐🌞🐇🦋 #Tuesday #Morning #coldoutside #overthecold #comeonspring #younique #neutralmakeup #epicmascara #naturalcurls #earmuffs #plaid #winter #brows #browobsessionpalette #opulencelipstick #sweaterweather #nofilter
Sem os detalhes em azul, fica uma maquiagem neutra e leve para quem é mais básica. O delineador esfumado e os cílios postiços leves completam o look sem deixar pesado.
#inspiração #maquiagem #neutralmakeup #earthtones #maquiadora #ceciliamorganamakeup