an online Instagram web viewer

#newbabyskindetox medias

Photos

Cara penggunaan SKIN DETOX FACE RANGE
.
.
โ— cuci muka dengan #Rejuvenate Bar, keringkan wajah dgn tuala b Essence & oleskn seluruh wajah. Kemudian oleskan DD Cream ke seluruh wajah pada waktu siang. Boleh juga digunakan sebagai alas mekap
โ— Sebelum tidur, cuci dengan Rejuvenate Bar, sapu 1 sapu nipis Magic Night Cream
โ— Rejuvenate Bar & DD Cream boleh digunakan sekerap yang anda perlu ๐Ÿ˜
.
.
#sayajual #sayajualskincare #sayajualonline #bazaapaknil #ruangrezekihanania #skindetox #skincarebotanikal #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #naturalproducts #beauty #teamskindetox #health #sayagunasayajual  #salesmalaysia #onlineseller #bazaaronlinemalaysia #bazaaronline #teamskindetox #kkmapproved #tempatanfest 
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebyskindetox  #skinbooster #newbabyskindetox
Cara penggunaan SKIN DETOX FACE RANGE . . โ— cuci muka dengan #Rejuvenate  Bar, keringkan wajah dgn tuala b Essence & oleskn seluruh wajah. Kemudian oleskan DD Cream ke seluruh wajah pada waktu siang. Boleh juga digunakan sebagai alas mekap โ— Sebelum tidur, cuci dengan Rejuvenate Bar, sapu 1 sapu nipis Magic Night Cream โ— Rejuvenate Bar & DD Cream boleh digunakan sekerap yang anda perlu ๐Ÿ˜ . . #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualonline  #bazaapaknil  #ruangrezekihanania  #skindetox  #skincarebotanikal  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #naturalproducts  #beauty  #teamskindetox  #health  #sayagunasayajual  #salesmalaysia  #onlineseller  #bazaaronlinemalaysia  #bazaaronline  #teamskindetox  #kkmapproved  #tempatanfest  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebyskindetox  #skinbooster  #newbabyskindetox 
#FoundationViral ni hampa !
Coverage cantik gilaa nak mekap nipis ke mekap tebal ke sesuai sangat

Elokk je blend dgn warna kulit tak bercapuk pun walau berpeluh & diperkaya dgn bahan organic Vitamin E + Aloe Vera

#FayreOrganicFoundation Rm27shja (exclude post)
.
.
#sayajual #foundation #organicfoundation #foundationcreamtopowder #newbabyskindetox #dywanzsskindetox #teamskindetox #skincareorganik #foundationorganik #lokalah #beauty #letscantik #slowlybutsurely #ruangrezekihanania #fayrefoundation #fayreorganicfoundation #creamtopowderfoundation #foundationorganik #salemalaysia #onlineshopping
#FoundationViral  ni hampa ! Coverage cantik gilaa nak mekap nipis ke mekap tebal ke sesuai sangat Elokk je blend dgn warna kulit tak bercapuk pun walau berpeluh & diperkaya dgn bahan organic Vitamin E + Aloe Vera #FayreOrganicFoundation  Rm27shja (exclude post) . . #sayajual  #foundation  #organicfoundation  #foundationcreamtopowder  #newbabyskindetox  #dywanzsskindetox  #teamskindetox  #skincareorganik  #foundationorganik  #lokalah  #beauty  #letscantik  #slowlybutsurely  #ruangrezekihanania  #fayrefoundation  #fayreorganicfoundation  #creamtopowderfoundation  #foundationorganik  #salemalaysia  #onlineshopping 
#testimonifayreorganicfoundation
.
.
Fresh from oven hampaaa!!
Kannn dah habaqqqq memang best gilaaa #FoundationViral ni kaannn
Pakai dari pagi pi keja sampai balik still cantik terletak kat muka. 
Tacap sikit je bubuh bedak compact. Medium to full coverage boleh cover bekas2 jerawat jeragat sambil merawat

Tak sia sia pakai foundation ni nanti makin lama pakai makin sihat kulit kita

#FayreFoundation #mua #makeuplovers #organicmakeup #organicfoundation #sale #flawless #corrector #concealer
#sayajual #foundation #organicfoundation #foundationcreamtopowder #newbabyskindetox #dywanzsskindetox #teamskindetox #skincareorganik #foundationorganik #lokalah #beauty #letscantik #slowlybutsurely #ruangrezekihanania #fayrefoundation
#testimonifayreorganicfoundation  . . Fresh from oven hampaaa!! Kannn dah habaqqqq memang best gilaaa #FoundationViral  ni kaannn Pakai dari pagi pi keja sampai balik still cantik terletak kat muka. Tacap sikit je bubuh bedak compact. Medium to full coverage boleh cover bekas2 jerawat jeragat sambil merawat Tak sia sia pakai foundation ni nanti makin lama pakai makin sihat kulit kita #FayreFoundation  #mua  #makeuplovers  #organicmakeup  #organicfoundation  #sale  #flawless  #corrector  #concealer  #sayajual  #foundation  #organicfoundation  #foundationcreamtopowder  #newbabyskindetox  #dywanzsskindetox  #teamskindetox  #skincareorganik  #foundationorganik  #lokalah  #beauty  #letscantik  #slowlybutsurely  #ruangrezekihanania  #fayrefoundation 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#foundationviral by #skindetox .
.
Diberi nama fayre (sebut fairy- "beautiful")
.
Apa bestnya foundation ni?
.
.
FAYRE ORGANIC FOUNDATION

Lets cantik sambil merawat kulit๐Ÿ˜
.
โ„๏ธ Tahan 24 jam !
โ„๏ธ Medium to full coverage. Sesuai utk mekap nipis & heavy
โ„๏ธ Berasaskan bahan organic aloe vera & vitamin E โ„๏ธ Tanpa silikon & mudah dicuci
โ„๏ธ Mengandungi SPF 50 PA++
โ„๏ธ 1 code warna utk semua warna kulit asia (yellow undertone)

Harga mampu milikkkk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#sayajual #foundation #organicfoundation #foundationcreamtopowder #newbabyskindetox #dywanzsskindetox #teamskindetox #skincareorganik #foundationorganik #lokalah #beauty #letscantik #slowlybutsurely #ruangrezekihanania #fayrefoundation
#foundationviral  by #skindetox  . . Diberi nama fayre (sebut fairy- "beautiful") . Apa bestnya foundation ni? . . FAYRE ORGANIC FOUNDATION Lets cantik sambil merawat kulit๐Ÿ˜ . โ„๏ธ Tahan 24 jam ! โ„๏ธ Medium to full coverage. Sesuai utk mekap nipis & heavy โ„๏ธ Berasaskan bahan organic aloe vera & vitamin E โ„๏ธ Tanpa silikon & mudah dicuci โ„๏ธ Mengandungi SPF 50 PA++ โ„๏ธ 1 code warna utk semua warna kulit asia (yellow undertone) Harga mampu milikkkk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . #sayajual  #foundation  #organicfoundation  #foundationcreamtopowder  #newbabyskindetox  #dywanzsskindetox  #teamskindetox  #skincareorganik  #foundationorganik  #lokalah  #beauty  #letscantik  #slowlybutsurely  #ruangrezekihanania  #fayrefoundation 
Banyak kegunaan #serumajaib ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik
.
.
. . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Banyak kegunaan #serumajaib  ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik . . . . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka
Tapi still nak kulit cun melecun flawless,
Hampa boleh pakai 1 item je

#RosyBeautyBoosterEssence

Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup

Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k 
Sabar calit essence hari2 sampai cantik
.
..
#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka Tapi still nak kulit cun melecun flawless, Hampa boleh pakai 1 item je #RosyBeautyBoosterEssence  Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k Sabar calit essence hari2 sampai cantik . .. #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka
Tapi still nak kulit cun melecun flawless,
Hampa boleh pakai 1 item je

#RosyBeautyBoosterEssence

Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup

Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k 
Sabar calit essence hari2 sampai cantik
.
..
#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka Tapi still nak kulit cun melecun flawless, Hampa boleh pakai 1 item je #RosyBeautyBoosterEssence  Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k Sabar calit essence hari2 sampai cantik . .. #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#testimonirosybeautyboosteressence
.
.
Ramai jatuh cinta pandang pertama dengan #serumajaib #skindetox ni, sebab wangi dia tuuu. Fuhh, terus terjatuh cinta, bila dah pakai lagi double jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Wangi dia bukan wangi perfume, wangi bau honydew, sbb ada cmpuran apple extract, mix flower extract & mix fruit extracts. ๐Ÿ‰
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #natural #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #ubatjerawat #ubatkulitkering #organikserum #flawless
#testimonirosybeautyboosteressence  . . Ramai jatuh cinta pandang pertama dengan #serumajaib  #skindetox  ni, sebab wangi dia tuuu. Fuhh, terus terjatuh cinta, bila dah pakai lagi double jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Wangi dia bukan wangi perfume, wangi bau honydew, sbb ada cmpuran apple extract, mix flower extract & mix fruit extracts. ๐Ÿ‰ . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #natural  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #ubatjerawat  #ubatkulitkering  #organikserum  #flawless 
Banyak kegunaan #serumajaib ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik
.
.
. . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Banyak kegunaan #serumajaib  ni hampa.๐Ÿ™Œ Serum organik dengan harga mampu milik . . . . ๐ŸŒธROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)๐ŸŒธ by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Sis, sy nak pakai #RosyBeautyBoosterEssence ni tapi sy pakai dgn skincare lain boleh x?? โ˜… boleh sayang :) Beauty Booster ni sbgai booster utk skincare anda supaya ianya dpt beri kesan maximum pd kulit. 
Tapi dgn syarat, nak mix kena mix dgn skincare organic @ bebas kimia keras shja
Sbb essence ni bersifat organic

Essence Organic akan lawan kimia keras, so x boleh mix dgn skincare yg ade kimia mcm merkuri, hydroquinone, tretenoine tu semua..kalau x, akan ade reaksi tidak baik pd kulit

Organic+ organic = superb bff !
Organic + hard chemical = arch nemesis !

#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Sis, sy nak pakai #RosyBeautyBoosterEssence  ni tapi sy pakai dgn skincare lain boleh x?? โ˜… boleh sayang :) Beauty Booster ni sbgai booster utk skincare anda supaya ianya dpt beri kesan maximum pd kulit. Tapi dgn syarat, nak mix kena mix dgn skincare organic @ bebas kimia keras shja Sbb essence ni bersifat organic Essence Organic akan lawan kimia keras, so x boleh mix dgn skincare yg ade kimia mcm merkuri, hydroquinone, tretenoine tu semua..kalau x, akan ade reaksi tidak baik pd kulit Organic+ organic = superb bff ! Organic + hard chemical = arch nemesis ! #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
INTRODUCING ~

ROSY ESSENCE by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan

#NewBabySkinDetox 
#RosyEssence
#organic
INTRODUCING ~ ROSY ESSENCE by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan #NewBabySkinDetox  #RosyEssence  #organic 
INTRODUCING ~

ROSY ESSENCE by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan

#NewBabySkinDetox 
#RosyEssence
#organic
INTRODUCING ~ ROSY ESSENCE by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan #NewBabySkinDetox  #RosyEssence  #organic 
INTRODUCING ~

ROSY ESSENCE by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan

#newbabyskindetox
#rosyessence
#OrganicSkincare
INTRODUCING ~ ROSY ESSENCE by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan #newbabyskindetox  #rosyessence  #OrganicSkincare