an online Instagram web viewer

#newbabyskindetox medias

Photos

Kalau hampa malas yg amat nk jage muka
Tapi still nak kulit cun melecun flawless,
Hampa boleh pakai 1 item je

#RosyBeautyBoosterEssence

Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup

Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k 
Sabar calit essence hari2 sampai cantik
.
..
#TipsKulitCantik#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicBeautyBoosterEssence
#PakarRawatKulitRosak
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Kalau hampa malas yg amat nk jage muka Tapi still nak kulit cun melecun flawless, Hampa boleh pakai 1 item je #RosyBeautyBoosterEssence  Serum ni memang khas utk yg betul2 malas namatey pakai produk bnyk2. Cuci muka+essence je dah cukup Tapi ingat ! Essence ni dari pati bunga+buah. Its organic tanpa kimia keras. So efek lambat tp berkesan. Lambat, tapi bukan bermisai nak tunggu berkesan. So hampa cuma perlu sabariah je k Sabar calit essence hari2 sampai cantik . .. #TipsKulitCantik #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicBeautyBoosterEssence  #PakarRawatKulitRosak  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#testimonirosybeautyboosteressence
.
.
Ramai jatuh cinta pandang pertama dengan #serumajaib #skindetox ni, sebab wangi dia tuuu. Fuhh, terus terjatuh cinta, bila dah pakai lagi double jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Wangi dia bukan wangi perfume, wangi bau honydew, sbb ada cmpuran apple extract, mix flower extract & mix fruit extracts. ๐Ÿ‰
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #natural #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #ubatjerawat #ubatkulitkering #organikserum #flawless
#testimonirosybeautyboosteressence  . . Ramai jatuh cinta pandang pertama dengan #serumajaib  #skindetox  ni, sebab wangi dia tuuu. Fuhh, terus terjatuh cinta, bila dah pakai lagi double jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Wangi dia bukan wangi perfume, wangi bau honydew, sbb ada cmpuran apple extract, mix flower extract & mix fruit extracts. ๐Ÿ‰ . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #natural  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #ubatjerawat  #ubatkulitkering  #organikserum  #flawless 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Wajah baru #serumajaib #rosybeautyboosteressence
.
.

ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Wajah baru #serumajaib  #rosybeautyboosteressence  . . ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . ๐Ÿ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
STRAWBERI ! ๐Ÿ˜ฑ
ENAK DIMAKAN DAN BAGUS UTK KULIT ANDA. 
Yg paling best, #RosyEssenceSerum ni kaya dengan EXTRACT STRAWBERRY ORGANIC ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ MANFAAT BUAH STRAWBERI UTK KULIT: -Merawat kerosakan kulit -Anti-oksida terbaik - Merawat kulit yang rosak akibat sinaran UV
- Mengurangkan kedutan
- Mencerahkan kulit
- Menghilangkan jerawat
- Melembabkan wajah
- Mengurangi minyak berlebihan
- Menghilangkan mata panda
- Menghilangkan sel kulit mati
- Meremajakan Kulit
- Melembutkan kulit

#organic #OrganicBotanikalSkincare #noalkohol #nomercury #nochemicals #noparabens #sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #dywanzscollection #dywanzsskindetox#beauty #health #nature #organik #skincareorganik #natural #booster #skinbooster  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #teamskindetox
STRAWBERI ! ๐Ÿ˜ฑ ENAK DIMAKAN DAN BAGUS UTK KULIT ANDA. Yg paling best, #RosyEssenceSerum  ni kaya dengan EXTRACT STRAWBERRY ORGANIC ๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ MANFAAT BUAH STRAWBERI UTK KULIT: -Merawat kerosakan kulit -Anti-oksida terbaik - Merawat kulit yang rosak akibat sinaran UV - Mengurangkan kedutan - Mencerahkan kulit - Menghilangkan jerawat - Melembabkan wajah - Mengurangi minyak berlebihan - Menghilangkan mata panda - Menghilangkan sel kulit mati - Meremajakan Kulit - Melembutkan kulit #organic  #OrganicBotanikalSkincare  #noalkohol  #nomercury  #nochemicals  #noparabens  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #natural  #booster  #skinbooster  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #teamskindetox 
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak?
.
.
Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence ni
.
.
๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน
.
.
FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak? . . Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence  ni . . ๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน . . FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Good morning hampa ๐Ÿ˜
.
.
Hari ni akak nak share cara pakai #rosyessence + #skindetoxfacerange
.
.
Simple steps ja hampa. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Cara penggunaan SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE
โ— cuci muka dengan #Rejuvenate Bar, keringkan wajah dgn tuala bersih. Pastu picit 1 pam Rosy Essence & oleakn seluruh wajah. Kemudian oleskan DD Cream ke seluruh wajah pada waktu siang. Boleh juga digunakan sebagai alas mekap
โ— Sebelum tidur, cuci dengan Rejuvenate Bar, sapu 1 pam Rosy Essence & sapu nipis Magic Night Cream
โ— Rejuvenate Bar & DD Cream boleh digunakan sekerap yang anda perlu ๐Ÿ˜
.
.
#sayajual #sayajualskincare #sayajualonline #bazaapaknil #ruangrezekihanania #skindetox #skincarebotanikal #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #naturalproducts #beauty #teamskindetox #health #sayagunasayajual  #salesmalaysia #onlineseller #bazaaronlinemalaysia #bazaaronline #teamskindetox #kkmapproved #tempatanfest 
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #rosyessencebyskindetox  #skinbooster #newbabyskindetox
Good morning hampa ๐Ÿ˜ . . Hari ni akak nak share cara pakai #rosyessence  + #skindetoxfacerange  . . Simple steps ja hampa. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Cara penggunaan SKIN DETOX FACE RANGE + ROSY ESSENCE โ— cuci muka dengan #Rejuvenate  Bar, keringkan wajah dgn tuala bersih. Pastu picit 1 pam Rosy Essence & oleakn seluruh wajah. Kemudian oleskan DD Cream ke seluruh wajah pada waktu siang. Boleh juga digunakan sebagai alas mekap โ— Sebelum tidur, cuci dengan Rejuvenate Bar, sapu 1 pam Rosy Essence & sapu nipis Magic Night Cream โ— Rejuvenate Bar & DD Cream boleh digunakan sekerap yang anda perlu ๐Ÿ˜ . . #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualonline  #bazaapaknil  #ruangrezekihanania  #skindetox  #skincarebotanikal  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #naturalproducts  #beauty  #teamskindetox  #health  #sayagunasayajual  #salesmalaysia  #onlineseller  #bazaaronlinemalaysia  #bazaaronline  #teamskindetox  #kkmapproved  #tempatanfest  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #rosyessencebyskindetox  #skinbooster  #newbabyskindetox 
Selain daripada 4 jenis berries.๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
Kalau hampa nak tahu, dalam #RosyEssence ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda

Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu.

Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy ni. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #dywanzscollection #dywanzsskindetox#beauty #health #nature #organik #skincareorganik #natural #booster #skinbooster  #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox #teamskindetox
Selain daripada 4 jenis berries.๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“ Kalau hampa nak tahu, dalam #RosyEssence  ni ade PATI BUNGA MAWAR @ ROS tau.. Kalau zaman tok nenek kita dulu, baik org mlayu dan mat salleh, orang kaye2 je yg pakai bunga ros ni utk kecantikan sbb ianya mahal. Dorg tanam depan rumah dan ambik kelopak ros yg mekar tu pastu lecek2 sapu kat muka. Buat mcm masker gituww. Khas utk memerahkan wajah, bg nampak fresh & awet muda Sbenarnye rose ni kaya dgn anti-oksidan. Haaa anti-oksidan ni la bahan detox paling penting dlm skincare kite. Sbb anti-oksidan ni la yg akan buang kekotoran dari dlm kulit pastu dia rawat pulak kulit kite yg rosak tu. Pati rose ni sgt ssuai utk semua jenis kulit. Terutama kulit matang yg cenderung utm kering, kulit rosak akibat kimia & radikal bebas, kulit super oily tahan boleh kikis buat goreng tempe, dan kulit super sensitif tahap nk sentuh pun pedih. Sbb rose pon ade sifat anti-radang, so kalo jrwt tu luka2 ke, kulit ade merah2 ke elok la sapu #CikRosy  ni. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #natural  #booster  #skinbooster  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox  #teamskindetox 
๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน
.
.
FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน . . FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak?
.
.
Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence ni
.
.
๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน
.
.
FUNGSI :
๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat
๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan
๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
WHATSAPP: 019-7151621
.
.

#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
Ramai tanya akak apa fungsi #rosyessencebyskindetox  sebenaqnya kak? . . Mehla hampa, akak bgtau hampa apa fungsi #rosyessence  ni . . ๐ŸŒนROSY ESSENCE by SKIN DETOX๐ŸŒน . . FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan . . WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
INTRODUCING ~

ROSY ESSENCE by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan

#NewBabySkinDetox 
#RosyEssence
#organic
INTRODUCING ~ ROSY ESSENCE by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan #NewBabySkinDetox  #RosyEssence  #organic 
INTRODUCING ~

ROSY ESSENCE by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan

#NewBabySkinDetox 
#RosyEssence
#organic
INTRODUCING ~ ROSY ESSENCE by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan #NewBabySkinDetox  #RosyEssence  #organic 
INTRODUCING ~

ROSY ESSENCE by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan

#newbabyskindetox
#rosyessence
#OrganicSkincare
INTRODUCING ~ ROSY ESSENCE by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan #newbabyskindetox  #rosyessence  #OrganicSkincare 
INTRODUCING ~

ROSY ESSENCE by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL
๐Ÿ™… TANPA PARABEN
๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda
๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit
๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori
๐ŸŒน Melembabkan kulit kering
๐ŸŒน Mengawal minyak
๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut
๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan
๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih
๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan

#NewBabySkinDetox 
#RosyEssence
#produkbebaskimia
INTRODUCING ~ ROSY ESSENCE by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. ๐Ÿ™… TANPA ALKOHOL ๐Ÿ™… TANPA PARABEN ๐Ÿ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA ๐Ÿ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : ๐ŸŒน Sebagai booster bagi skincare anda ๐ŸŒน Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit ๐ŸŒนMembekalkan nutrient secukupnya pd kulit ๐ŸŒน Mengecilkan pori-pori ๐ŸŒน Melembabkan kulit kering ๐ŸŒน Mengawal minyak ๐ŸŒน Merawat pelbagai jenis jerawat ๐ŸŒน Merawat jeragat dgn lembut ๐ŸŒน Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk ๐ŸŒน Anti penuaan ๐ŸŒน Anti radang & kemerahan ๐ŸŒน Menyegarkan kulit kusam & letih ๐ŸŒนsebagai 'primer' sebelum solekan #NewBabySkinDetox  #RosyEssence  #produkbebaskimia