an online Instagram web viewer

#nhmartt medias

Photos

Salam magrib! Didoakan sihat2 selalu.
Lama NH tak update kan. 
Nahhh, kita belanja testimoni #sabuncute sikit ๐Ÿ˜.
.
.
Selamat digunakan. ๐Ÿ˜Ž
Sabun cute memang best.
#sabun #madu #tomato #oat #kopi #delima #sayajualsabun #sabunmalaysia #bebasmerkuri #organic #nhmartt
Soalan: kenapa semut, tikus suka makan sabun cute ni?

Jawapan: binatang suka makan sabun cute sebab tiada racun dalamnya, dan sebenarnya ada bau manis manis pada sabun ni. Malah rasanya pun manis manis. (Korang jangan try pulak) .

Jadi untuk keselamatan.  Pastikan tutup sentiasa bekas sabun anda dalam bilik air tu. Dan kalau nak simpan, pastikan bekas tu tertutup. Lagi bagus simpan dalam peti ais ye. Jangan lupa beritahu anak anak, itu bukan biskut atau coklat. 
Amaran: kami tak bertanggungjawab kalau ada yang termakan . ๐Ÿ˜‚

#teamsaupor #nhmartt #sabuncute#sabuncutesaupor#sabun#cfnshoppe#sabunmuka#sabuntangan#sabunbadan#jsd#stg#lotion#lotionkorea#produk#produkkecantikan#produkkesihatan
Soalan: kenapa semut, tikus suka makan sabun cute ni? Jawapan: binatang suka makan sabun cute sebab tiada racun dalamnya, dan sebenarnya ada bau manis manis pada sabun ni. Malah rasanya pun manis manis. (Korang jangan try pulak) . Jadi untuk keselamatan. Pastikan tutup sentiasa bekas sabun anda dalam bilik air tu. Dan kalau nak simpan, pastikan bekas tu tertutup. Lagi bagus simpan dalam peti ais ye. Jangan lupa beritahu anak anak, itu bukan biskut atau coklat. Amaran: kami tak bertanggungjawab kalau ada yang termakan . ๐Ÿ˜‚ #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute #sabuncutesaupor #sabun #cfnshoppe #sabunmuka #sabuntangan #sabunbadan #jsd #stg #lotion #lotionkorea #produk #produkkecantikan #produkkesihatan 
Mana satu yang anda sudah cuba??
.
.
Apa perasaan lepas mencubanya?
.
๐Ÿ˜
#nhmartt #sabuncute #teamsaupor #sabun #madu #oat #kopi #delima #kayumanis #tomato
Assalamualaikum.Memperkenalkan #SabunCute dari Saupor. 
Sabun berbentuk comel ini sangat sesuai untuk masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan whitehead. 
Boleh pilih ikut jenis kesesuaian kulit masing-masing. Nak buat free gift kepada customer pun boleh. 
Mahukan konsultasi percume, whatApps ๐Ÿ“ฒ 0139415711

In Shaa Allah mana yg mampu saya tolong. 
#teamsaupor#nhmartt#sabun#sabuncutesaupor#sabuncute#sabunmuka#sabunbadan#sabunmurah#sabunsaupor#sabunkecantikan
Stok sabun cute yang bakal berlepas ke Sarawak.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jauh sabun cute terbang. .
.
Ramai yang suka dan cuba sabun cute. Rasai manfaat sabun cute. .
Siapa2 yang nak order, jom pm/dm/wa Nurrul 017-7017117. ๐Ÿ˜Ž
.
.
#tqcustomer #dropshipwanted #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabun #kayumanis #oat #kopi #delima #tomato #madu #supernatural #organik
Kenali punca blackhead dan whitehead di muka anda. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
Baru boleh atasinya.
#sabuncute #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul
"MANA SATU TAHAP KULIT ANDA?"
.
.
Kenali PUNCA untuk menyelesaikan MASALAH nya.. ๐Ÿ˜‰
.
.
Baru efisyen. Dah kenal baru boleh cari SOLUSI. Jom pakai sabun cute. Boleh guna untuk solusinya. ๐Ÿ˜
.
.
Pm/dm/wa 017-7017113 Nurrul
#sabuncute  #nhmartt #sabun  #organik #oat #kopi #delima #madu #tomato
"MANA SATU TAHAP KULIT ANDA?" . . Kenali PUNCA untuk menyelesaikan MASALAH nya.. ๐Ÿ˜‰ . . Baru efisyen. Dah kenal baru boleh cari SOLUSI. Jom pakai sabun cute. Boleh guna untuk solusinya. ๐Ÿ˜ . . Pm/dm/wa 017-7017113 Nurrul #sabuncute  #nhmartt  #sabun  #organik  #oat  #kopi  #delima  #madu  #tomato 
Buat apa tu?? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
Siapa nak order sabun cute by saupor. Jom Rojer2 Nurrul ๐Ÿ˜
.
.
P/s : effect sunburn main netball tak hilang lagi. ๐Ÿ˜ข
#nhmartt #sabuncute #organic
Buat apa tu?? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . Siapa nak order sabun cute by saupor. Jom Rojer2 Nurrul ๐Ÿ˜ . . P/s : effect sunburn main netball tak hilang lagi. ๐Ÿ˜ข #nhmartt  #sabuncute  #organic 
Assalamualaikum.Memperkenalkan #SabunCute dari Saupor. 
Sabun berbentuk comel ini sangat sesuai untuk masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan whitehead. 
Boleh pilih ikut jenis kesesuaian kulit masing-masing. Nak buat free gift kepada customer pun boleh. 
Mahukan konsultasi percume, whatApps ๐Ÿ“ฒ 0139415711

In Shaa Allah mana yg mampu saya tolong. 
#teamsaupor#nhmartt#sabun#sabuncutesaupor#sabuncute#sabunmuka#sabunbadan#sabunmurah#sabunsaupor#sabunkecantikan
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT"
.
.
Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka.
.
.
3 cara simple harian yg boleh dilakukan :
1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia.
2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita.
3. Tempek muka dengan bedak compact.
.
.
"Simple dan Selamat" ๐Ÿ˜š
Komen "wow" kalau anda setuju.
.
.
.
Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113.
#nhmartt #sabuncute #sabun #madu #kopi #delima  #oat #tomato #kayumanis #simplynatural #ciknurrul
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT" . . Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka. . . 3 cara simple harian yg boleh dilakukan : 1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia. 2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita. 3. Tempek muka dengan bedak compact. . . "Simple dan Selamat" ๐Ÿ˜š Komen "wow" kalau anda setuju. . . . Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113. #nhmartt  #sabuncute  #sabun  #madu  #kopi  #delima  #oat  #tomato  #kayumanis  #simplynatural  #ciknurrul 
Alhamdulillah. Tiba2 dapat testimoni lain macam. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ seronoknya dapat feedback yang positif macam ini. ๐Ÿ˜
.
.
Nahhh, NH tempek pengguna #sabuncute #tomato ni.  Pimples tak ada. Punya seronok sis @menurrul . Thank you sudi jadi pengguna #sabuncute. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Siapa2 nak cuba jom. Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113
.
#sabun #nhmartt #organic #sauporreview
Alhamdulillah. Tiba2 dapat testimoni lain macam. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ seronoknya dapat feedback yang positif macam ini. ๐Ÿ˜ . . Nahhh, NH tempek pengguna #sabuncute  #tomato  ni. Pimples tak ada. Punya seronok sis @menurrul . Thank you sudi jadi pengguna #sabuncute . ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Siapa2 nak cuba jom. Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113 . #sabun  #nhmartt  #organic  #sauporreview 
PETUA KULIT LEMBAP
=================
.
.
Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel .
.
Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. .
.
.
Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu.  Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung๐Ÿ˜Š.
.
.
.
#nhmartt #teamsaupor #sabuncute #sabun #madu #ciknurrul #tipskecantikan
PETUA KULIT LEMBAP ================= . . Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel . . Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. . . . Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu. Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung๐Ÿ˜Š. . . . #nhmartt  #teamsaupor  #sabuncute  #sabun  #madu  #ciknurrul  #tipskecantikan 
" SABUN CUTE LULUS KKM KE? "
.
.
Mestilah lulus kkm. Kami bekerjasama dengan pihak kilang yang daftar dengan kkm juga. Jadi anda jangan ragu-ragu. .
Take note yeโœ”๐Ÿ˜Š
.
.
#sabuncute #nhmartt #sabun #organik #sabunmurah
" SABUN CUTE LULUS KKM KE? " . . Mestilah lulus kkm. Kami bekerjasama dengan pihak kilang yang daftar dengan kkm juga. Jadi anda jangan ragu-ragu. . Take note yeโœ”๐Ÿ˜Š . . #sabuncute  #nhmartt  #sabun  #organik  #sabunmurah 
"Sabun cute mesra travel"
.
Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau.
.
Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag.
Jadi anda boleh bawa untuk travel๐Ÿ˜‰
.
.
Boleh bawak travel balik johor. Wehuuu. Tak sabar nk jumpa anak buah baru. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#sabuncute #nhmartt
"Sabun cute mesra travel" . Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau. . Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag. Jadi anda boleh bawa untuk travel๐Ÿ˜‰ . . Boleh bawak travel balik johor. Wehuuu. Tak sabar nk jumpa anak buah baru. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #sabuncute  #nhmartt 
Cara membuat masker wajah menggunakan manjakani
.
1. Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani(terpulang kepada anda sebenarnya). .
2.Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk. .
3. Pastikan tak terlalu pekat dan terlalu cair .
4. Sapu ke seluruh wajah anda. .
5.Biarkan ia betul-betul kering.
.
6. Selepas itu, bilas dengan air bersih. .
7.Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari.
.
8. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai.
.
Dapatkan detox face mask yang diperbuat dari 100% manjakani asli. Komen "nak " ๐Ÿ˜Š
.
.
.
#serbukmanjakani #detoxfacemask #nhmartt #ciknurrul
Cara membuat masker wajah menggunakan manjakani . 1. Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani(terpulang kepada anda sebenarnya). . 2.Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk. . 3. Pastikan tak terlalu pekat dan terlalu cair . 4. Sapu ke seluruh wajah anda. . 5.Biarkan ia betul-betul kering. . 6. Selepas itu, bilas dengan air bersih. . 7.Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari. . 8. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai. . Dapatkan detox face mask yang diperbuat dari 100% manjakani asli. Komen "nak " ๐Ÿ˜Š . . . #serbukmanjakani  #detoxfacemask  #nhmartt  #ciknurrul 
Alhamdulillah, Stok baru sampai. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
180 biji sudah bertuan.
Ada siapa lagi nak selit order?
.
.
PM/DM/WA Nurrul ya.

#sabuncute #nhmartt #organik #sabunkayumanis #sabunoat #sabuntomato #sabundelima #sabunkopi #sabunmadu #sabun #sabunmalysia #simplynatural #backtonature
"TIPS MUKA BERSIH"
.
.
.
Muka bebas jerawat dan parut adalah salah satu impian wanita. Betul tak? Semuanya tak mustahil kalau kita rajin cuci muka dan buat masker home made.
.
Hanya guna madu dan sedikit serbuk kayu manis. Buat masker setiap minggu dan in shaa Allah akan dapat memenuhi impian kulit bersih.
.
Tapi dengan sabun cute kayu manis, lebih mudah dan kerajinan akan datang selalu. Setiap hari pun boleh pakai tau. .
Nak cuba?๐Ÿ˜Š
DM/PM/WA nurrul di 017-7017113
.
.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #kayumanis
"TIPS MUKA BERSIH" . . . Muka bebas jerawat dan parut adalah salah satu impian wanita. Betul tak? Semuanya tak mustahil kalau kita rajin cuci muka dan buat masker home made. . Hanya guna madu dan sedikit serbuk kayu manis. Buat masker setiap minggu dan in shaa Allah akan dapat memenuhi impian kulit bersih. . Tapi dengan sabun cute kayu manis, lebih mudah dan kerajinan akan datang selalu. Setiap hari pun boleh pakai tau. . Nak cuba?๐Ÿ˜Š DM/PM/WA nurrul di 017-7017113 . . . #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #kayumanis 
Awak2 semua, kalau nak stop sesuatu produk skincare tu,jangan terus pakai produk yang lain ya. Jom ikuti tips berharga ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik.
.
Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain.
.
Cara mudah.
1. Cuci muka dengan air suam sahaja.
2. Buat masker dengan hampas teh.
3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu.
4. Sapu aloe vera gel.
.
Moga bermanfaat
.
.
.
Sabun cute bebas bahan kimia. 100% bahan daripada tumbuh2an. ๐Ÿ˜Ž
Nak detail lagi. Rojer aje iolls 017-7017113 cik Nurrul
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #tipskecantikan #supernatural #organik
Awak2 semua, kalau nak stop sesuatu produk skincare tu,jangan terus pakai produk yang lain ya. Jom ikuti tips berharga ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik. . Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain. . Cara mudah. 1. Cuci muka dengan air suam sahaja. 2. Buat masker dengan hampas teh. 3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu. 4. Sapu aloe vera gel. . Moga bermanfaat . . . Sabun cute bebas bahan kimia. 100% bahan daripada tumbuh2an. ๐Ÿ˜Ž Nak detail lagi. Rojer aje iolls 017-7017113 cik Nurrul #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #tipskecantikan  #supernatural  #organik 
AWAS! Ini bukan gula2 ya. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
KECIL KECIL CILI PADI. 
Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda.
.
.
.
Takutlah nak pakai yg bukan2.
Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya.
.
.
.
017-7017113 Nurrul untuk details. ๐Ÿ˜˜ .
.
.
#nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabunmuka #sabunmandi #supernatural
AWAS! Ini bukan gula2 ya. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . KECIL KECIL CILI PADI. Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda. . . . Takutlah nak pakai yg bukan2. Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya. . . . 017-7017113 Nurrul untuk details. ๐Ÿ˜˜ . . . #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #sabunmuka  #sabunmandi  #supernatural 
-15/4/2017-
Wahhhh comelnya bentuk sabun ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Geram sangat tengok. .
.
Sabun cute saupor ada 2 jenis gram taw.
๐ŸŽ‹ 10gram
๐ŸŽ‹ 50gram
.
.
Sesuai dipakai dimuka dan badan.
.
Yer, sumber bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. SUPER SUPER SUPER NATURAL.
.
.
Saya guna dan saya jual ๐Ÿ˜š
PM/DM untuk details sabun.
017-7017113 Nurrul
.
#nhmartt #sabuncute #sabunmuka #supernatural #sabuncutenatural #bebasparaben #bebassles #organic
-15/4/2017- Wahhhh comelnya bentuk sabun ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Geram sangat tengok. . . Sabun cute saupor ada 2 jenis gram taw. ๐ŸŽ‹ 10gram ๐ŸŽ‹ 50gram . . Sesuai dipakai dimuka dan badan. . Yer, sumber bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. SUPER SUPER SUPER NATURAL. . . Saya guna dan saya jual ๐Ÿ˜š PM/DM untuk details sabun. 017-7017113 Nurrul . #nhmartt  #sabuncute  #sabunmuka  #supernatural  #sabuncutenatural  #bebasparaben  #bebassles  #organic 
-14/4/2017-
"3 CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT"
==============================
.
3 cara simple untuk penjagaan kulit muka yang Iolls buat secara konsisten. Dari muka teruk sebab eksperiment sendiri sampai ke tahap sekarang ini.
.
Iye. Iolls buat 3 cara ini aja. Dan iolls pastikan bahan yang digunakan SUPER NATURAL.
.
.
1. Cuci muka dengan sabun beras, sekarang guna #sabuncute kayu manis,madu dan oat.
2. Sapu ALOE VERA setiap kali lepas cuci  muka. Selalunya iolls guna Aloe vera dari D'Bella Cosmetic. Sebelum tidur pun sama.
3. Sapu bedak compact powder!
.
Angkat beg tangan, jalan. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
P/s: Niat nak putih tu mmg tak ada lah sebab tahu memang kulit sawo matang, just make sure kita jaga muka dengan betul. Setiap sesuatu ada masa pulihnya sendiri. Nak cepat2 nak kemana kalau nanti...... sambung sendiri. ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
.
Ini cara Iolls, Uolls punya cara macam mana pulak? .
.
#nhmartt #simplynatural #sabuncute #staynatural
-14/4/2017- "3 CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT" ============================== . 3 cara simple untuk penjagaan kulit muka yang Iolls buat secara konsisten. Dari muka teruk sebab eksperiment sendiri sampai ke tahap sekarang ini. . Iye. Iolls buat 3 cara ini aja. Dan iolls pastikan bahan yang digunakan SUPER NATURAL. . . 1. Cuci muka dengan sabun beras, sekarang guna #sabuncute  kayu manis,madu dan oat. 2. Sapu ALOE VERA setiap kali lepas cuci muka. Selalunya iolls guna Aloe vera dari D'Bella Cosmetic. Sebelum tidur pun sama. 3. Sapu bedak compact powder! . Angkat beg tangan, jalan. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . P/s: Niat nak putih tu mmg tak ada lah sebab tahu memang kulit sawo matang, just make sure kita jaga muka dengan betul. Setiap sesuatu ada masa pulihnya sendiri. Nak cepat2 nak kemana kalau nanti...... sambung sendiri. ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ . Ini cara Iolls, Uolls punya cara macam mana pulak? . . #nhmartt  #simplynatural  #sabuncute  #staynatural 
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. .
.
Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. .
.
Buat masker selama 30minit. 
Dan bilas. .
.
. 
Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. ๐Ÿ˜Š
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabunkopi #kopi #simplynatural
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. . . Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. . . Buat masker selama 30minit. Dan bilas. . . . Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. ๐Ÿ˜Š . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #sabunkopi  #kopi  #simplynatural 
-30/03/17-
Merah mak ngah!!! Semerah tomato yang ranum masaknya. Warna dia buat kita rasa lapar bila melihatnya ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž .
.
Hi!! Nama saya sabun tomato. Sy diperbuat daripada tomato+ pewarna yg dibenarkan + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda.
.
.
Masalah kulit yg sabun tomato boleh atasi ialah:
โœ” Mengecilkan pori2
โœ” Mengecutkan jerawat
โœ” Mengurangkan minyak di muka
โœ” kulit lebih halus dan mulus. .
.
Jangan percaya, buat aja ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Sekali cuba pasti jatuh cinta.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute.
.
.
#sabun #sabuncute #teamsaupor #nhmartt #sabuntomato #sabunmalaysiamurah #sabunmuka #sabunmandi #sabunbebaskimia #ciknurrul
-30/03/17- Merah mak ngah!!! Semerah tomato yang ranum masaknya. Warna dia buat kita rasa lapar bila melihatnya ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . Hi!! Nama saya sabun tomato. Sy diperbuat daripada tomato+ pewarna yg dibenarkan + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda. . . Masalah kulit yg sabun tomato boleh atasi ialah: โœ” Mengecilkan pori2 โœ” Mengecutkan jerawat โœ” Mengurangkan minyak di muka โœ” kulit lebih halus dan mulus. . . Jangan percaya, buat aja ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Sekali cuba pasti jatuh cinta. ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute. . . #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #sabuntomato  #sabunmalaysiamurah  #sabunmuka  #sabunmandi  #sabunbebaskimia  #ciknurrul 
-28/03/17-
Wah!!! Cantikknya sabun berbentuk BINTANG ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Geram sgt2 so kiut. ๐Ÿ˜
.
.
Hi!! Nama saya sabun kayu manis. Sy diperbuat daripada kayu manis + madu + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda.
.
.
Masalah kulit yg saya boleh atasi ialah:
โœ” Merawat parut โœ” Merawat jerawat
โœ” Mengurangkan minyak di muka
โœ” kulit lebih halus dan mulus. .
.
Jangan percaya, buat aja ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Sekali cuba pasti jatuh cinta.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute.
.
.
#sabun #sabuncute #teamsaupor #nhmartt #sabunkayumanis #sabunmalaysiamurah #sabunmuka #sabunmandi #sabunbebaskimia #ciknurrul
-28/03/17- Wah!!! Cantikknya sabun berbentuk BINTANG ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Geram sgt2 so kiut. ๐Ÿ˜ . . Hi!! Nama saya sabun kayu manis. Sy diperbuat daripada kayu manis + madu + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda. . . Masalah kulit yg saya boleh atasi ialah: โœ” Merawat parut โœ” Merawat jerawat โœ” Mengurangkan minyak di muka โœ” kulit lebih halus dan mulus. . . Jangan percaya, buat aja ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Sekali cuba pasti jatuh cinta. ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute. . . #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #sabunkayumanis  #sabunmalaysiamurah  #sabunmuka  #sabunmandi  #sabunbebaskimia  #ciknurrul 
Salam rejab. Mari manfaatkan bulan yang mulia ini semoga allah berkati kita dan sampaikan kita di bulan ramadhan.

#nhmartt  #sabuncute #CikNurrul
Salam rejab. Mari manfaatkan bulan yang mulia ini semoga allah berkati kita dan sampaikan kita di bulan ramadhan. #nhmartt  #sabuncute  #CikNurrul 
-25/3/17-

#sauporreview
.
.
Jerawat kecut dalam 5 hari saja.
Seronoknya. Tak sempat dia nak berkhemah lama2. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Yelah, sabun madu fungsinya adalah melembabkan kulit dan merawat jerawat. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
NH pun pakai sabun madu ini. Yepp memang kejap aje jerawat tu datang. Best juga sebab pipi kita lembut aje macam baby. Yang paling penting kulit berminyak kurang. Sbb tu jerawat tak boleh hidup lama2.
.
.
#nhmartt #sabun #sabuncute #teamsaupor #ciknurrul
-25/3/17- #sauporreview  . . Jerawat kecut dalam 5 hari saja. Seronoknya. Tak sempat dia nak berkhemah lama2. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Yelah, sabun madu fungsinya adalah melembabkan kulit dan merawat jerawat. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . NH pun pakai sabun madu ini. Yepp memang kejap aje jerawat tu datang. Best juga sebab pipi kita lembut aje macam baby. Yang paling penting kulit berminyak kurang. Sbb tu jerawat tak boleh hidup lama2. . . #nhmartt  #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #ciknurrul 
-24/3/17-
Comelnya sabun cute kayu manis ni bila susun banyak2 macam ni, berbunga2 hati melihatnya. ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
.
Dan......
.
.
Comel lagi bila anda gunakannya sebagai pencuci muka. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Kayu manis merawat masalah kulit dimana ianya mengurangkan minyak dimuka, melembutkan kulit dan merawat jerawat.
.
Jangan percaya, buat dulu ๐Ÿ˜‰
Jom kita pakai sabun cute bebas SLeS, paraben dan merkuri.
.
Order di ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ 017-7017113 dengan menaip "KAYU MANIS".
#nhmartt #sabuncute #saupor #sabunmurah #sabun #sabunmurahmalaysia  #ciknurrul
-24/3/17- Comelnya sabun cute kayu manis ni bila susun banyak2 macam ni, berbunga2 hati melihatnya. ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . . Dan...... . . Comel lagi bila anda gunakannya sebagai pencuci muka. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Kayu manis merawat masalah kulit dimana ianya mengurangkan minyak dimuka, melembutkan kulit dan merawat jerawat. . Jangan percaya, buat dulu ๐Ÿ˜‰ Jom kita pakai sabun cute bebas SLeS, paraben dan merkuri. . Order di ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ 017-7017113 dengan menaip "KAYU MANIS". #nhmartt  #sabuncute  #saupor  #sabunmurah  #sabun  #sabunmurahmalaysia  #ciknurrul 
Kecil kecil cili padi, Walaupun kecil tapi berkualiti. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Itulah yang Customer kami cakap bila dah cuba sabun cute ni.
.
.
Lebih lebih lagi sabun oat. Boleh buat skrub dan menanggalkan blackhead di wajah. Lembut je pipi lepas cuci. Asyik dipegang2 aje pipi tu. โ˜บโ˜บโ˜บ
. .
"Wow terbaik sabun cute ni kan, saya pun byk blackhead & guna skrub oat...
Lepas buat skrub rasa licin kat hidung tu." (Cik A)
.
Tunggu apa lagi, terus whatsapp 017-017113 kalau nak hidung licin jugak.
.
#sauporreview #teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul
Kecil kecil cili padi, Walaupun kecil tapi berkualiti. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Itulah yang Customer kami cakap bila dah cuba sabun cute ni. . . Lebih lebih lagi sabun oat. Boleh buat skrub dan menanggalkan blackhead di wajah. Lembut je pipi lepas cuci. Asyik dipegang2 aje pipi tu. โ˜บโ˜บโ˜บ . . "Wow terbaik sabun cute ni kan, saya pun byk blackhead & guna skrub oat... Lepas buat skrub rasa licin kat hidung tu." (Cik A) . Tunggu apa lagi, terus whatsapp 017-017113 kalau nak hidung licin jugak. . #sauporreview  #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
-21/3/17-
#sauporreview
.
.
.
#sabuncute #natural #nhmartt
-19/3/17-
Balik kerja mestilah penatkan. Bila nak cuci muka dapat aroma bau kopi yang mengegarkan, mesti best giler . Betul tak? Bila dah gosok je dekat muka rasa lembut dan harum.
.
Siapa tak happy kalau macam tu. Sebab ikut kajian bau kopi boleh hilangkan stress. Jom dapatkan sabun cute kopi hari ni๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ÿ“ฒ Dm/pm 017-707113
.
#SAUPOR #sabuncute #nhmartt #sabun #kopi #natural
-19/3/17- Balik kerja mestilah penatkan. Bila nak cuci muka dapat aroma bau kopi yang mengegarkan, mesti best giler . Betul tak? Bila dah gosok je dekat muka rasa lembut dan harum. . Siapa tak happy kalau macam tu. Sebab ikut kajian bau kopi boleh hilangkan stress. Jom dapatkan sabun cute kopi hari ni๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒ Dm/pm 017-707113 . #SAUPOR  #sabuncute  #nhmartt  #sabun  #kopi  #natural 
-17/3/17-
Alhamdulillah. Syukur sgt2. .
.
Ni customer nak mandi sabun ke? Sekali 66biji angkut ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Bila ditanya jawapannya adalah saya nak kongsikan kebaikan sabun cute ini bersama kawan2 dan keluarga.
.
.
Eh, tak ada buih sabun ni? Ya, tiada bahan Sles untuk membuatkan buih sabun bubble. Makin banyak buih dalam sabun, makin bahayalah untuk kulit kita. AWAS! ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ
.
.
100% bahan dari tumbuhan. .
. 
Siapa nak order? Jom order ๐Ÿ˜
Boleh WA/DM :
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul 
#sabuncute #nhmartt #uitmpalam #uitmkbm
-17/3/17- Alhamdulillah. Syukur sgt2. . . Ni customer nak mandi sabun ke? Sekali 66biji angkut ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Bila ditanya jawapannya adalah saya nak kongsikan kebaikan sabun cute ini bersama kawan2 dan keluarga. . . Eh, tak ada buih sabun ni? Ya, tiada bahan Sles untuk membuatkan buih sabun bubble. Makin banyak buih dalam sabun, makin bahayalah untuk kulit kita. AWAS! ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ . . 100% bahan dari tumbuhan. . . Siapa nak order? Jom order ๐Ÿ˜ Boleh WA/DM : ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul #sabuncute  #nhmartt  #uitmpalam  #uitmkbm 
-16/3/17-
NH nak kenalkan salah satu sabun keluaran Saupor.

Namanya sabun cute kopi. Kenapa cute? Sebab saiznya kecil, mudah dipegang oleh semua peringkat umur dan saiz tangan. . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Boleh digunakan untuk muka dan badan. Kandungan utama adalah glycerin dan kopi. Ramai yang tanya NH, apa itu Glycerin???
.
Glycerin tu pelarut , tanpa warna dan bau. Sabun ni diperbuat dari minyak tumbuhan dan tanpa sles.๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
.
Awak semua boleh google side effect sles antara menyebabkan iritasi kulit. Jadi sabun ni tak menyebabkan iritasi dan diperbuat dari bahan yang boleh dimakan. Tapi, sabun ni TAK BOLEH DIMAKAN. ๐Ÿ™…๐Ÿ™…๐Ÿ™…
.
NH tak bertanggungjawab kalau korang makan.haha. . ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
.
Kalau ada yang berminat nak cuba sabun cute ini. Boleh DM or PM NH ya .
๐Ÿ“ฒ 017-7017113
.
.
#nhmartt #sabuncute #plantbased #SAUPOR #teamsaupor
-16/3/17- NH nak kenalkan salah satu sabun keluaran Saupor. Namanya sabun cute kopi. Kenapa cute? Sebab saiznya kecil, mudah dipegang oleh semua peringkat umur dan saiz tangan. . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Boleh digunakan untuk muka dan badan. Kandungan utama adalah glycerin dan kopi. Ramai yang tanya NH, apa itu Glycerin??? . Glycerin tu pelarut , tanpa warna dan bau. Sabun ni diperbuat dari minyak tumbuhan dan tanpa sles.๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . . Awak semua boleh google side effect sles antara menyebabkan iritasi kulit. Jadi sabun ni tak menyebabkan iritasi dan diperbuat dari bahan yang boleh dimakan. Tapi, sabun ni TAK BOLEH DIMAKAN. ๐Ÿ™…๐Ÿ™…๐Ÿ™… . NH tak bertanggungjawab kalau korang makan.haha. . ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . . Kalau ada yang berminat nak cuba sabun cute ini. Boleh DM or PM NH ya . ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 . . #nhmartt  #sabuncute  #plantbased  #SAUPOR  #teamsaupor 
-11/3/17-
Amaran! Ini bukan gula-gula,
Walaupun rupa bentuknya yang cute miut dan warna warninya ianya .
.
SABUN yang mampu menyelesaikan masalah kulit anda! Terdapat 6 jenis sabun cute ini. Sesuai untuk dimuka dan dibadan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Bebas SLeS, Paraben dan merkuri, sangat selamat untuk digunakan. ๐Ÿ˜˜
.
.
AWAS! Bukan untuk dimakan ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
For more detail :
๐Ÿ“ฒ DM/PM/WA 017-7017113 .
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sayajualsabun #sabun #sabunmurah
-11/3/17- Amaran! Ini bukan gula-gula, Walaupun rupa bentuknya yang cute miut dan warna warninya ianya . . SABUN yang mampu menyelesaikan masalah kulit anda! Terdapat 6 jenis sabun cute ini. Sesuai untuk dimuka dan dibadan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Bebas SLeS, Paraben dan merkuri, sangat selamat untuk digunakan. ๐Ÿ˜˜ . . AWAS! Bukan untuk dimakan ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž For more detail : ๐Ÿ“ฒ DM/PM/WA 017-7017113 . . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #sayajualsabun  #sabun  #sabunmurah 
-11/3/17-
Stress tak kalau masalah jerawat susah nak sembuh? Jangan gitu, kita ada petua mudah. Guna kulit kayu manis dan madu sahaja. Jom cuba tips ni. 
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #tipsuntukmukakekalbersih๐Ÿ‘
-9/3/17-
Harganya tak masuk akal! 
Tetapi mampu merawat masalah kulit di wajah anda. .
Tak percaya? Cuba satu. Mesti nak lagi. Saya dah rasainya..
.
Jerawat, datang macam persinggahan aje. Malu dia nak tumbuh lama2. Serious awesome๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Jangan segan2 kalau nak cuba, anda tahu mana nak cari saya. ๐Ÿ˜‰
WA 017-7017113 utk detail lanjut okey.
.
#sabuncute #sabunmurah #nhmartt #sabunoat #sabunkayumanis #sabundelima #sabunkopi #sabunmadu #sabuntomato #natural #teamsaupor #recommended
-9/3/17- Harganya tak masuk akal! Tetapi mampu merawat masalah kulit di wajah anda. . Tak percaya? Cuba satu. Mesti nak lagi. Saya dah rasainya.. . Jerawat, datang macam persinggahan aje. Malu dia nak tumbuh lama2. Serious awesome๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Jangan segan2 kalau nak cuba, anda tahu mana nak cari saya. ๐Ÿ˜‰ WA 017-7017113 utk detail lanjut okey. . #sabuncute  #sabunmurah  #nhmartt  #sabunoat  #sabunkayumanis  #sabundelima  #sabunkopi  #sabunmadu  #sabuntomato  #natural  #teamsaupor  #recommended 
-1/3/17-
Cara mudah nak rawat parut jerawat adalah dengan menggunakan bahan dari dapur iaitu kayu manis. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
.
.
Tapi kalau malas nak hari2 blend kayu manis tu. Guna aja sabun cute kayu manis. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Jom cuba, in sha Allah mampu menyelesaikan masalah jerawat tu.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul
. 
#sabuncute #nhmartt
-1/3/17- Cara mudah nak rawat parut jerawat adalah dengan menggunakan bahan dari dapur iaitu kayu manis. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž . . Tapi kalau malas nak hari2 blend kayu manis tu. Guna aja sabun cute kayu manis. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Jom cuba, in sha Allah mampu menyelesaikan masalah jerawat tu. ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul . #sabuncute  #nhmartt 
Tips Kecilkan pori.
.
1. Ambil 1 ice cube.
2. Ratakan pada muka selama 1 hingga 3 minit.
3. Liang pori akan mengecil dalam masa beberapa hari.
4. Mesti konsisten .
Boleh guna try sabun Cute  tomato untuk mereka yang nak kecilkan pori. ๐Ÿ˜Š
Selamat untuk digunakan. Campuran glyserin oil dan tomato.
.
Komen "NAK" di ruangan komen ๐Ÿ˜‹
Atau terus direct WA 017-7017113 Nurrul .
#SAUPOR #sabuncute #nhmartt
Tips Kecilkan pori. . 1. Ambil 1 ice cube. 2. Ratakan pada muka selama 1 hingga 3 minit. 3. Liang pori akan mengecil dalam masa beberapa hari. 4. Mesti konsisten . Boleh guna try sabun Cute tomato untuk mereka yang nak kecilkan pori. ๐Ÿ˜Š Selamat untuk digunakan. Campuran glyserin oil dan tomato. . Komen "NAK" di ruangan komen ๐Ÿ˜‹ Atau terus direct WA 017-7017113 Nurrul . #SAUPOR  #sabuncute  #nhmartt 
-28/2/17-
JIMATNYA PAKAI SABUN CUTE !
=========================== Best sangat sebab 1 ketul boleh pakai 1 minggu. Harga teramatlah berbaloi2. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Kali dengan 4minggu, 4ketul sabun baru Rm1+ ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹
.
.
Happy nya, jerawat hilang, resdung pun kurang. Penangan sabun cute kayu manis memang awesome.
.
.
Komen "Wow" kalau nak cuba juga. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
#sabuncute #nhmartt #testimonisabuncute #sabunmurah #sabunkayumanis
-28/2/17- JIMATNYA PAKAI SABUN CUTE ! =========================== Best sangat sebab 1 ketul boleh pakai 1 minggu. Harga teramatlah berbaloi2. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Kali dengan 4minggu, 4ketul sabun baru Rm1+ ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ . . Happy nya, jerawat hilang, resdung pun kurang. Penangan sabun cute kayu manis memang awesome. . . Komen "Wow" kalau nak cuba juga. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #sabuncute  #nhmartt  #testimonisabuncute  #sabunmurah  #sabunkayumanis 
Februari dah nak tutup tirai, sakan sis cari kotak2 dexandra yang belum QR scan. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Mak punya kotak pun kita sapu jugak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ , mana tahu rezeki dapat handphone preee...
.
.
Korunk dah scan belum? .
#dexandraperfume #nhmartt
Februari dah nak tutup tirai, sakan sis cari kotak2 dexandra yang belum QR scan. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . Mak punya kotak pun kita sapu jugak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ , mana tahu rezeki dapat handphone preee... . . Korunk dah scan belum? . #dexandraperfume  #nhmartt 
Khasiat Delima : .
โš˜Ekstrak Delima adalah sumber yang kaya dengan tannin, antosianin, vitamin (A, C, E) dan mineral .
โš˜Digunakan secara meluas untuk ciri-ciri antioksidannya. .
โš˜Satu buah delima mengandungi tiga kali sifat-sifat antioksidan wain merah atau teh hijau. .
โš˜Tahap antioksidan yang tinggi berkesan dalam memerangi radikal bebas yang menyebabkan pra-matang penuaan sel kulit. .
โš˜ekstrak buah delima dapat mengecilkan liang pori dan menguatkan epidermis kulit, sekali gus menjadi sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi
.
#sabuncute delima mengandungi ekstrak delima yang bagus untuk kulit. Nak awet muda? Gunalah sabun delima ni.

Berminat boleh rojer Nurrul.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113
#sabunmurah #sabundelima #nhmartt
Khasiat Delima : . โš˜Ekstrak Delima adalah sumber yang kaya dengan tannin, antosianin, vitamin (A, C, E) dan mineral . โš˜Digunakan secara meluas untuk ciri-ciri antioksidannya. . โš˜Satu buah delima mengandungi tiga kali sifat-sifat antioksidan wain merah atau teh hijau. . โš˜Tahap antioksidan yang tinggi berkesan dalam memerangi radikal bebas yang menyebabkan pra-matang penuaan sel kulit. . โš˜ekstrak buah delima dapat mengecilkan liang pori dan menguatkan epidermis kulit, sekali gus menjadi sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi . #sabuncute  delima mengandungi ekstrak delima yang bagus untuk kulit. Nak awet muda? Gunalah sabun delima ni. Berminat boleh rojer Nurrul. ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 #sabunmurah  #sabundelima  #nhmartt 
Sabun Cute tanpa bahan kimia,
โŒMerkuri
โŒParaben
โŒSLS
.
100% Glycerin Oil dan Campuran dari 6 jenis bahan yg menghasilkan 6 jenis sabun cute:
Kopi, Oat, Tomato, Madu, Delima dan Kayu Manis. .
Setiap sabun mempunyai sifat dan fungsinya yg tersendiri. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. 
Jangan percaya cuba dulu. Jom cuba. ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul.
.
.
#nhmartt #sabuncute #teamsaupor #comel #cute #sayajualsabun #bebasmerkuri
Sabun Cute tanpa bahan kimia, โŒMerkuri โŒParaben โŒSLS . 100% Glycerin Oil dan Campuran dari 6 jenis bahan yg menghasilkan 6 jenis sabun cute: Kopi, Oat, Tomato, Madu, Delima dan Kayu Manis. . Setiap sabun mempunyai sifat dan fungsinya yg tersendiri. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jangan percaya cuba dulu. Jom cuba. ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul. . . #nhmartt  #sabuncute  #teamsaupor  #comel  #cute  #sayajualsabun  #bebasmerkuri 
Orang selalu cakap..
Jangan cakap tak super bikin. 
Haaa. So, diam2 aje. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž .
. .
#dexandraperfume #nhmartt
Orang selalu cakap.. Jangan cakap tak super bikin. Haaa. So, diam2 aje. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . . #dexandraperfume  #nhmartt 
"Murah, Mudah & Mesra"
.
Sabun kayu manis sgt sesuai untuk kulit muka yang berjerawat dan berminyak.
.
Mudah, saiznya kecil tak perlu potong2. 10gram .
.
Murah, harganya ekonomi budak sekolah pun boleh beli. .
Mesra, menggunakan bahan2 neutral tanpa merkuri.
.
Utk detail :
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 .
.
#Saupor #SabunCute #nhmartt
"Murah, Mudah & Mesra" . Sabun kayu manis sgt sesuai untuk kulit muka yang berjerawat dan berminyak. . Mudah, saiznya kecil tak perlu potong2. 10gram . . Murah, harganya ekonomi budak sekolah pun boleh beli. . Mesra, menggunakan bahan2 neutral tanpa merkuri. . Utk detail : ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 . . #Saupor  #SabunCute  #nhmartt 
-8/2/17-
Assalamualaikum.Memperkenalkan #SabunCute dari Saupor. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sabun berbentuk comel ini sangat sesuai untuk masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan whitehead. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
Boleh pilih ikut jenis kesesuaian kulit masing-masing. Nak buat free gift kepada customer pun boleh. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.
Mahukan konsultasi percuma : whatApps ๐Ÿ“ฒ Cik Nurrul 017-7017113.
.
.
In Sha Allah manna yg mampu saya tolong. 
#teamsaupor #nhmartt #cikNurrul
-8/2/17- Assalamualaikum.Memperkenalkan #SabunCute  dari Saupor. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Sabun berbentuk comel ini sangat sesuai untuk masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan whitehead. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . . Boleh pilih ikut jenis kesesuaian kulit masing-masing. Nak buat free gift kepada customer pun boleh. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . . Mahukan konsultasi percuma : whatApps ๐Ÿ“ฒ Cik Nurrul 017-7017113. . . In Sha Allah manna yg mampu saya tolong. #teamsaupor  #nhmartt  #cikNurrul 
Sabun cute, harganya pun cute.
.
.
Siapa nak tahu fungsi sabun cute ni? 
Yg penting bahan2 nya adalah natural. .
017-7017113 Cik Nurrul
#saupor #teamsaupor #nhmartt
Sabun cute, harganya pun cute. . . Siapa nak tahu fungsi sabun cute ni? Yg penting bahan2 nya adalah natural. . 017-7017113 Cik Nurrul #saupor  #teamsaupor  #nhmartt 
Apa  bau yang MELETOP dalam carta dexandra?? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
Ada 10 Top Dexandra For Her and For Him.
.
.
Korunk dah ada, mana satu??
Jom dapatkan Bau2 HOT perfume dexandra ๐Ÿ˜‰
.
WA laju2 :
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul
.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul
.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul
.
๐Ÿš— COD Area : Kota tinggi
#dexandraperfume #dexandraperfumes #sayajualdexandra #nhmartt #jompakaidexandra #mesrasolat #senang #bawa #travel #wanginyadexandra #longlasting #nhmartt #kotatinggi #melakatengah
Apa bau yang MELETOP dalam carta dexandra?? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . Ada 10 Top Dexandra For Her and For Him. . . Korunk dah ada, mana satu?? Jom dapatkan Bau2 HOT perfume dexandra ๐Ÿ˜‰ . WA laju2 : ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul . ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul . ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul . ๐Ÿš— COD Area : Kota tinggi #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #sayajualdexandra  #nhmartt  #jompakaidexandra  #mesrasolat  #senang  #bawa  #travel  #wanginyadexandra  #longlasting  #nhmartt  #kotatinggi  #melakatengah 
Eh kau pakai perfume apa ekk? Wanginya. Sedap sangat bau dia.
.
Aku pakai bau2 yang mahal aje. Memang lah kau sedap bau.
.
Mesti mahal kan?
.
Bau aje mahal, tapi harganya ekonomi. 
Aku pakai dexandra perfume aje. .
Oooo... dexandra.
.
Kenapa? Tak percaya? Kenapa nak beli yang mahal sedangkan ada harga yg ekonomi? Kata nak berjimat. Ini lah masanya. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Dexandra selesaikan masalah kita, Bau mahal , harga economi. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Pm us for more detail : ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurul
.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurul
.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurul
.
#dexandraperfume #sayajualdexandra #dexandraperfumes #wangianantarabangsa #nhmartt
Eh kau pakai perfume apa ekk? Wanginya. Sedap sangat bau dia. . Aku pakai bau2 yang mahal aje. Memang lah kau sedap bau. . Mesti mahal kan? . Bau aje mahal, tapi harganya ekonomi. Aku pakai dexandra perfume aje. . Oooo... dexandra. . Kenapa? Tak percaya? Kenapa nak beli yang mahal sedangkan ada harga yg ekonomi? Kata nak berjimat. Ini lah masanya. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Dexandra selesaikan masalah kita, Bau mahal , harga economi. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Pm us for more detail : ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurul . ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurul . ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurul . #dexandraperfume  #sayajualdexandra  #dexandraperfumes  #wangianantarabangsa  #nhmartt 
-28/2/17-
Alhamdulillah. Sampai Johor di kampung halaman malam tadi.
.
Ada siapa2 yang nk cuba dexandra perfume?? .
.
Moh lah kita rojer2. Wasep aje sis 017-7017113
.
.
COD AREA : Papan Timur,Sg Mas , bandar mas, bandar penawar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #nhmartt #dexandraperfume #kotatinggi #melakatengah
-28/2/17- Alhamdulillah. Sampai Johor di kampung halaman malam tadi. . Ada siapa2 yang nk cuba dexandra perfume?? . . Moh lah kita rojer2. Wasep aje sis 017-7017113 . . COD AREA : Papan Timur,Sg Mas , bandar mas, bandar penawar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #nhmartt  #dexandraperfume  #kotatinggi  #melakatengah 
DE'XANDRA MEMANG TAK BEST
=======================
.
dulu saya selalu suka menafikan produk orang,  bila tengok orang menjual, sebenarnya belum cuba, sibuk cakap bukan best punnnn
.
tapi hari tu ada sekali jumpa kawan saya, janji dengan dia nak ambil dia, masuk-masuk kereta, .
WAHHHH WANGI GILER
.
saya punnn
.
"weh kau pakai apa ni? wangi melampau"
.
hehehe tersenyum kambing dia, dia pun sebut
.
"Aku pakai DeXandra aje"
.
saya pun macam tak percaya hari tu dari pagi sampai petang keluar dengan dia, bau maintain. best gilaaa...
.
yang ni yang paling tak tahan dia keluar kereta, saya balik rumah, malam tu saya nak pi pasar malam, masuk kereta, kenapa bau WANGI semacam? meremang bulu roma
.
ehhh ni bau kawan saya tadi, adehhh melekatt
.
lepas tu terus beli sebotol, best gila.. rasa syurga.. nyesal dulu sibuk duk kata kat produk orang, yang tak cuba lagi sila cuba ya!
. ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul
.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul
.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul
.
#dexandraperfume #sayajualdexandra #dexandra #dexandrareview #nhmartt
DE'XANDRA MEMANG TAK BEST ======================= . dulu saya selalu suka menafikan produk orang, bila tengok orang menjual, sebenarnya belum cuba, sibuk cakap bukan best punnnn . tapi hari tu ada sekali jumpa kawan saya, janji dengan dia nak ambil dia, masuk-masuk kereta, . WAHHHH WANGI GILER . saya punnn . "weh kau pakai apa ni? wangi melampau" . hehehe tersenyum kambing dia, dia pun sebut . "Aku pakai DeXandra aje" . saya pun macam tak percaya hari tu dari pagi sampai petang keluar dengan dia, bau maintain. best gilaaa... . yang ni yang paling tak tahan dia keluar kereta, saya balik rumah, malam tu saya nak pi pasar malam, masuk kereta, kenapa bau WANGI semacam? meremang bulu roma . ehhh ni bau kawan saya tadi, adehhh melekatt . lepas tu terus beli sebotol, best gila.. rasa syurga.. nyesal dulu sibuk duk kata kat produk orang, yang tak cuba lagi sila cuba ya! . ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul . ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul . ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul . #dexandraperfume  #sayajualdexandra  #dexandra  #dexandrareview  #nhmartt 
"CREED YANG MENGGODA"
.
.
Buat abam2 yang tak nak kena kejar jangan pakai Creed. Takut tak boleh tidur malam sebab wanggiannya yang menggoda adik2 manis . ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
1 ๐ŸŽ‹ RM65
2 ๐ŸŽ‹ Ram120
๐Ÿ“ฎ Excluded postage
โœ” COD Bandar Mas, Sg.Mas , Papan Timur, Semenchu , Bandar Penawar
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul
.
.
#sayajualdexandra #wangianantarabangsa #jompakaidexandra #creed
#dexandra #dexandraperfume #nhmartt
"CREED YANG MENGGODA" . . Buat abam2 yang tak nak kena kejar jangan pakai Creed. Takut tak boleh tidur malam sebab wanggiannya yang menggoda adik2 manis . ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . 1 ๐ŸŽ‹ RM65 2 ๐ŸŽ‹ Ram120 ๐Ÿ“ฎ Excluded postage โœ” COD Bandar Mas, Sg.Mas , Papan Timur, Semenchu , Bandar Penawar ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul . . #sayajualdexandra  #wangianantarabangsa  #jompakaidexandra  #creed  #dexandra  #dexandraperfume  #nhmartt 
Narciso by Rodriguez
.
Rodriguez ni pereka fesyen.. jadi Narciso adalah salah satu dari terjemahan rekaan fesyen beliau pada minyak wangi.. wangian ini dicipta katanya " Saya ingin merekacipta satu wangian yang sangat seksi hingga mampu membuatkan lelaki mengalih pandangan apabila tercium bauannya.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Oh la la... ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
So, adakah anda merasa seksi apabila memakai wangian Narciso? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
1 ๐ŸŽ‹RM65
2 ๐ŸŽ‹RM120
๐Ÿ“ฎ Excluded postage
.
Wassup Nurrul - 017-7017113
#dexandraperfume #jompakaidexandra #sayajualdexandra #dexandra #dexandrainspiredperfumes #nhmartt
Narciso by Rodriguez . Rodriguez ni pereka fesyen.. jadi Narciso adalah salah satu dari terjemahan rekaan fesyen beliau pada minyak wangi.. wangian ini dicipta katanya " Saya ingin merekacipta satu wangian yang sangat seksi hingga mampu membuatkan lelaki mengalih pandangan apabila tercium bauannya.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Oh la la... ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . So, adakah anda merasa seksi apabila memakai wangian Narciso? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . 1 ๐ŸŽ‹RM65 2 ๐ŸŽ‹RM120 ๐Ÿ“ฎ Excluded postage . Wassup Nurrul - 017-7017113 #dexandraperfume  #jompakaidexandra  #sayajualdexandra  #dexandra  #dexandrainspiredperfumes  #nhmartt 
"Wangi TAHAN LAMA"
.
Biar orang pening bau wanginya kita, dari orang pening bau busuk dari kita. .
Siapa setuju?? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#sayajualdexandra #dexandraperfume #inspiredperfume #longlasting #dexandra #dexandrareview #nhmartt
Cute aje. .
Pelbagai bau wangian antarabangsa dengan harga yang BEST. .
.
Jom order 35ml 
Rm65 sebotol
Rm120 2 botol, 
3ml Rm12 .
.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 
#dexandraperfumes #nhmartt
Cute aje. . Pelbagai bau wangian antarabangsa dengan harga yang BEST. . . Jom order 35ml Rm65 sebotol Rm120 2 botol, 3ml Rm12 . . ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 #dexandraperfumes  #nhmartt 
Wangi gilooosss creed ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mengancam orang2 sekeliling yang menciumnya. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š
.
#dexandraperfume #nhmartt
Wangi gilooosss creed ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Mengancam orang2 sekeliling yang menciumnya. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š . #dexandraperfume  #nhmartt 
Kita adalah apa yang kita percaya pada diri kita!

Apa khabar motivasi kita hari ini? Jom positifkan diri kita. ๐Ÿ˜‰โ˜บ๐Ÿ˜Š #dexandraperfume #nhmartt
Kita adalah apa yang kita percaya pada diri kita! Apa khabar motivasi kita hari ini? Jom positifkan diri kita. ๐Ÿ˜‰โ˜บ๐Ÿ˜Š #dexandraperfume  #nhmartt 
Hari ini kita pakai #TressorMidnightRose sebelum keluar by #dexandraperfume. Umpama sedang dikelilingi bunga rose gituh ๐Ÿ˜

Awak pakai perfume apa tu?
#nhmartt #dexandra
Relax dan YAKIN dengan dexandra perfume
.
Order : 
017-7017113 ๐Ÿ˜‰
#dexandraperfume  #nhmartt
Assalamualaikum dan selamat pagi !
.
Moga Hari ini lebih baik dari semalam. ๐Ÿ˜˜
#dexandraperfume #nhmartt
Last Day di Nusa Perintis Gelang Patah dgn #wangiankehidupan ... Mai lah, bau2 aja biar tak kompius nak pilih nanti. .
Tak beli pun takpe. โ˜บ kalau beli lagi best boleh wangi sama2 NH dengan #dexandraperfume
๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
#CarBootSale #Gelangpatah #perfume #nhmartt
MENYESAL PAKAI DEXANDRA ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
==========================
.
Sy pakai dexandra perfume for him Dunhill Desire Blue, berkobar-kobar excited bila parcel sampai dekat rumah, ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ baunya sedap! WOW ! Lah sy cakap.
.
Sejak pakai dexandra perfume ini, kalau lalu mana-mana saja sy rasa macam diperhatikan orang. Rasa macam penjenayah paling bahaya yg hendak ditawan polis. .
Jelingan tajam mereka fuh ! Seram, menyesal tak beli banyak2 bau dexandra yang lain. Comfirm, ramai yg tertawan.
Terima kasih dexandra ๐Ÿ˜‰
.
HARGA :
1 botol RM65 + Rm7 postage
2 botol RM130 FREE postage
3 botol RM 190 FREE postage + FREE GIFT
.
Laju-laju dm / pm saya :
017-7017113 (Nurrul)
.
017-7017113 (Nurrul)
.
017-7017113 (Nurrul)
.
#dexandraperfume #nhmartt
MENYESAL PAKAI DEXANDRA ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ ========================== . Sy pakai dexandra perfume for him Dunhill Desire Blue, berkobar-kobar excited bila parcel sampai dekat rumah, ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ baunya sedap! WOW ! Lah sy cakap. . Sejak pakai dexandra perfume ini, kalau lalu mana-mana saja sy rasa macam diperhatikan orang. Rasa macam penjenayah paling bahaya yg hendak ditawan polis. . Jelingan tajam mereka fuh ! Seram, menyesal tak beli banyak2 bau dexandra yang lain. Comfirm, ramai yg tertawan. Terima kasih dexandra ๐Ÿ˜‰ . HARGA : 1 botol RM65 + Rm7 postage 2 botol RM130 FREE postage 3 botol RM 190 FREE postage + FREE GIFT . Laju-laju dm / pm saya : 017-7017113 (Nurrul) . 017-7017113 (Nurrul) . 017-7017113 (Nurrul) . #dexandraperfume  #nhmartt 
Cium bau #dexandraperfume ni. 
Aduh ! Semua SEDAP ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Geram aje.
Ready Stock 35ML ๐Ÿ˜‰
.
017-7017113 
#nhmartt
Cium bau #dexandraperfume  ni. Aduh ! Semua SEDAP ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Geram aje. Ready Stock 35ML ๐Ÿ˜‰ . 017-7017113 #nhmartt 
"DEXANDRA DI MAJALAH NUR"
.
WAH ! Dexandra Perfume sedang MENGGANAS ! Semakin menjadi PERHATIAN buat mereka yang ingin menagamalkan sikap JIMAT dalam memastikan KUALITI SETANDING ANTARABANGSA.
.
Siapa yang sukakan koleksi berita tentang dexandra. Majalah nur bulan 8 ada . ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Menangi IPHONE S6 utk pengguna yang bertuah pada bulan ini. Seronoknya !
.
WA/DM/PM :
017-7017113 (Nurrul)
017-7017113

#dexandraperfume #nhmartt
"DEXANDRA DI MAJALAH NUR" . WAH ! Dexandra Perfume sedang MENGGANAS ! Semakin menjadi PERHATIAN buat mereka yang ingin menagamalkan sikap JIMAT dalam memastikan KUALITI SETANDING ANTARABANGSA. . Siapa yang sukakan koleksi berita tentang dexandra. Majalah nur bulan 8 ada . ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Menangi IPHONE S6 utk pengguna yang bertuah pada bulan ini. Seronoknya ! . WA/DM/PM : 017-7017113 (Nurrul) 017-7017113 #dexandraperfume  #nhmartt 
"Starwalker"
.
Sesuai for him yang aktif dan lakukan outdoor activities. Bau nya, mampu memikat wanita2 yang lalu ditepinya. SADO aje baunya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ready stock !
Jom wangi :
017-7017113
#dexandraperfume #nhmartt
"Starwalker" . Sesuai for him yang aktif dan lakukan outdoor activities. Bau nya, mampu memikat wanita2 yang lalu ditepinya. SADO aje baunya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ready stock ! Jom wangi : 017-7017113 #dexandraperfume  #nhmartt 
"Wangi & tak Pening"
Eksited nak wangi dapat terus spray ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ samalah kita dulu. Hihihi
.
Wangi wangi jom :
017-7017113
#dexandraperfume #nhmartt
"Wangi & tak Pening" Eksited nak wangi dapat terus spray ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ samalah kita dulu. Hihihi . Wangi wangi jom : 017-7017113 #dexandraperfume  #nhmartt 
Siapa suka bau manis-manis? โœ‹โœ‹โœ‹
Anda ke, ya ke ya?
.
Baunya buat rasa macam nak makan sebab manis-manis aja. Plus plus disembur pada orang yg manis, lagi lah berkerumun semut. ๐Ÿœ๐Ÿœ sebab manis sangat !
.
MANIS macam saya. EH ?! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Ready stock โ˜บ
COD area #atw5 hingga #BandarPenawar.
017-7017113 (Nurrul)
.
#dexandraperfume #nhmartt
Siapa suka bau manis-manis? โœ‹โœ‹โœ‹ Anda ke, ya ke ya? . Baunya buat rasa macam nak makan sebab manis-manis aja. Plus plus disembur pada orang yg manis, lagi lah berkerumun semut. ๐Ÿœ๐Ÿœ sebab manis sangat ! . MANIS macam saya. EH ?! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Ready stock โ˜บ COD area #atw5  hingga #BandarPenawar . 017-7017113 (Nurrul) . #dexandraperfume  #nhmartt 
Ready stock
.
017-7017113
#dexandraperfume #nhmartt
BAU SAMA. HARGA TAK SAMA?
==========================
.
"Biar betik harga RM65? Beli mahal mahal kat shopping mall, De'Xandra cuma cost RM65 je?
Iya, betul kak
NARCISO by Narciso Rodiguez cuma cost akak RM65 SAHAJA
Sila lah percaya ya ;)
.
NARCISO by Narciso Rodiguez
* Woody
* Musky
* White Floral * Rose
* Aromatic
. 
Bau NARCISO ala ala bedak orang perempuan tau!
Bau nya tak terlalu soft & sweet floral. Bau sangat FEMININ & SWEET SEVENTEEN!
Pagi pagi nak ambil mood kerja & fe feeling orang muda, highly recommended untuk pakai NARCISO!
Siapa nak feeling SEVENTEEN? :-* Jom wangi sama2
017-7017113 (Nurrul)
#dexandraperfume #dropshipwanted
#sayajual #nhmartt
BAU SAMA. HARGA TAK SAMA? ========================== . "Biar betik harga RM65? Beli mahal mahal kat shopping mall, De'Xandra cuma cost RM65 je? Iya, betul kak NARCISO by Narciso Rodiguez cuma cost akak RM65 SAHAJA Sila lah percaya ya ;) . NARCISO by Narciso Rodiguez * Woody * Musky * White Floral * Rose * Aromatic . Bau NARCISO ala ala bedak orang perempuan tau! Bau nya tak terlalu soft & sweet floral. Bau sangat FEMININ & SWEET SEVENTEEN! Pagi pagi nak ambil mood kerja & fe feeling orang muda, highly recommended untuk pakai NARCISO! Siapa nak feeling SEVENTEEN? :-* Jom wangi sama2 017-7017113 (Nurrul) #dexandraperfume  #dropshipwanted  #sayajual  #nhmartt 
Day 2 - 6/8/16
.
Apa yg sy fikir, 
Apa yg sy cakap,
Apa yg sy rasa,
Dan apa yg sy buat,
.
Adalah doa,
Adalah kerana Allah S.W.T.
.
Moga Allah redha.
-NH-
#sayajualperfume #dexandraperfumes #dropshipwanted #nhmartt
5. "SEMBUR SEDIKIT MINYAK WANGI PSDA SIKAT RAMBUT"
.
Jika anda mahukan bau minyak wangi anda bertahan lebih lama, semburkan sedikit pada sikat rambut anda dan gunakannya dengan menyikat rambut anda secara lembut. 
Dengan cara ini, setiap kali anda bergerak atau berjalan melepasi seseorang, bauan yang indah dna wangi turut disebarkan.
.
.
๐Ÿ“ฒ 017-017113 CikNurrul
For order & detail.
.
#DexandraPerfume
#Longlasting #bausamaoriginal #bolehbawasolat #hargamurah #perfumemurah
#nhmartt
5. "SEMBUR SEDIKIT MINYAK WANGI PSDA SIKAT RAMBUT" . Jika anda mahukan bau minyak wangi anda bertahan lebih lama, semburkan sedikit pada sikat rambut anda dan gunakannya dengan menyikat rambut anda secara lembut. Dengan cara ini, setiap kali anda bergerak atau berjalan melepasi seseorang, bauan yang indah dna wangi turut disebarkan. . . ๐Ÿ“ฒ 017-017113 CikNurrul For order & detail. . #DexandraPerfume  #Longlasting  #bausamaoriginal  #bolehbawasolat  #hargamurah  #perfumemurah  #nhmartt 
6. "SIMPAN MINYAK WANGI DITEMPAT YG BETUL"
.
Lindungi minyak wangi anda daripada musuh seperti kelembapan, haba dan cahaya. Tempat yang seeloknya ialah kawasan yang sejuk dan kering dan jauh daripada cahaya matahari secara langsung. .
.
.

Selain itu, anda digalakkan untuk membeli minyak wangi dalam botol semburan kerana ia akan membantu untuk mengelakkan penyejatan aroma dan tindak balas kimia dengan udara.
.
.
#dexandraperfume
017-7017113 
#nhmartt
6. "SIMPAN MINYAK WANGI DITEMPAT YG BETUL" . Lindungi minyak wangi anda daripada musuh seperti kelembapan, haba dan cahaya. Tempat yang seeloknya ialah kawasan yang sejuk dan kering dan jauh daripada cahaya matahari secara langsung. . . . Selain itu, anda digalakkan untuk membeli minyak wangi dalam botol semburan kerana ia akan membantu untuk mengelakkan penyejatan aroma dan tindak balas kimia dengan udara. . . #dexandraperfume  017-7017113 #nhmartt 
DE'XANDRA perfumes adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original ANTARABANGSA.. Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunyer serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 hari dan 2 hari pada pakaian.
.
Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih. โœ” Produk bumiputra (halal) โœ” Tahan Lama (more than 8 hours) โœ” Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)
โœ” Pati Original & Alkohol First Grade โœ” Setanding Produk Antarabangsa โœ” Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA โœ” Boleh di bawa solat โœ” READY STOCK
โœ” Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia
โœ” 35ml , edp
. ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร— GRAB SEKARANG sementara ADA HARGA PROMOSI dengan HANYA RM60 sebotol /35ML
.
Detail boleh PM/ WA ,
Taip "DE'XANDRA"
.
.
.
ke ๐Ÿ“ฒ 017-7017113.. โ˜บโ˜บโ˜บ
.
#dexandraperfume #nhmartt
DE'XANDRA perfumes adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original ANTARABANGSA.. Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunyer serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 hari dan 2 hari pada pakaian. . Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih. โœ” Produk bumiputra (halal) โœ” Tahan Lama (more than 8 hours) โœ” Mudah di bawa ke mana-mana (ringan) โœ” Pati Original & Alkohol First Grade โœ” Setanding Produk Antarabangsa โœ” Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA โœ” Boleh di bawa solat โœ” READY STOCK โœ” Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia โœ” 35ml , edp . ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร—ร— GRAB SEKARANG sementara ADA HARGA PROMOSI dengan HANYA RM60 sebotol /35ML . Detail boleh PM/ WA , Taip "DE'XANDRA" . . . ke ๐Ÿ“ฒ 017-7017113.. โ˜บโ˜บโ˜บ . #dexandraperfume  #nhmartt 
Alhamdulillah, semalam tercapai sudah cita2 aku utk menabung mgunakan EMAS.
Bukan setakat duit yg dlm dompet boleh habis,yg dkt atm pun laju je habis.
.
. 
Bila tukar kpd emas, SELAMAT !!! Selamat duit kita daripda dibazirkan. ๐Ÿ˜‰
.
.
Sebaik-baik mata wang , adalah mata wang Emas.. Ayuh! Bangsaku, Celik kan mata dan hatimu dengan EMAS.
Ku yakin kau takkan menyesal dikemudian hari. ๐Ÿ˜Š
.
. .
Info pertanyaan: 
017-7017113 sedia membantu.
#1g1bulan #CelikEmas #NurrulGold #nhmartt
Alhamdulillah, semalam tercapai sudah cita2 aku utk menabung mgunakan EMAS. Bukan setakat duit yg dlm dompet boleh habis,yg dkt atm pun laju je habis. . . Bila tukar kpd emas, SELAMAT !!! Selamat duit kita daripda dibazirkan. ๐Ÿ˜‰ . . Sebaik-baik mata wang , adalah mata wang Emas.. Ayuh! Bangsaku, Celik kan mata dan hatimu dengan EMAS. Ku yakin kau takkan menyesal dikemudian hari. ๐Ÿ˜Š . . . Info pertanyaan: 017-7017113 sedia membantu. #1g1bulan  #CelikEmas  #NurrulGold  #nhmartt