an online Instagram web viewer

#nhmartt medias

Photos

New product by SAUPOR ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
Detox face masker .
.
Ingredient : 100% Manjakani powder.
.
Weight: 20gram 
APA YANG BEST dengan masker ni? + 100% Tanpa bahan kimia
+ Manjakani bukan je selamat untuk muka, untuk Miss v pun boleh.
+ Kawan baik kaum wanita.
+ Luka pun boleh sapu.
+ Muka jadi lambat berkedut. Tegang dan awet muda
+ Kalau buat masker wajah jerawat pun sembuh dengan cepat. + dijamin halus sebab kami guna mesin pengisar khas, bukan blender biasa.
+ tambah air je dan boleh terus pakai .
.
Detail boleh rojer je :
๐Ÿ“ฒ 017-7017113
10 terawal dapat free gift ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#detoxfacemasker #manjakani #teamsaupor #nhmartt #serbuksuci
New product by SAUPOR ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Detox face masker . . Ingredient : 100% Manjakani powder. . Weight: 20gram APA YANG BEST dengan masker ni? + 100% Tanpa bahan kimia + Manjakani bukan je selamat untuk muka, untuk Miss v pun boleh. + Kawan baik kaum wanita. + Luka pun boleh sapu. + Muka jadi lambat berkedut. Tegang dan awet muda + Kalau buat masker wajah jerawat pun sembuh dengan cepat. + dijamin halus sebab kami guna mesin pengisar khas, bukan blender biasa. + tambah air je dan boleh terus pakai . . Detail boleh rojer je : ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 10 terawal dapat free gift ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #detoxfacemasker  #manjakani  #teamsaupor  #nhmartt  #serbuksuci 
Susahlah nak ikut petua lama ni.. rungut hati kecik si Leha. Leha ni ada masalah parut jerawat. Tapi dia malas nak ikut petua lama.โ €
.
Ala, petua guna serbuk kayu manis dengan madu tu la. Tapi kan, hari tu hati Leha melompat lompat happy..โ €
.
Sebab dia jumpa satu sabun ni.โ €
.
Sabun kayu manis campur madu. Hepi betul dia. Sebab tak payah susah2 nak blend kayu manis, tempek tempek madu lagi.โ €
.
Hidup kena lah ambil yang simple betul tak? Hihihi.โ €
.
Kalau korang pun macam Leha, nak cantik tapiii sikit malas ( kurang masa lah, bukan malas) hahaโ €
.
Jom cuba sabun kayu manis ni.โ €
#sabunkayumanis #sabunmuka #gift #nhmartt #teamsaupor
Susahlah nak ikut petua lama ni.. rungut hati kecik si Leha. Leha ni ada masalah parut jerawat. Tapi dia malas nak ikut petua lama.โ € . Ala, petua guna serbuk kayu manis dengan madu tu la. Tapi kan, hari tu hati Leha melompat lompat happy..โ € . Sebab dia jumpa satu sabun ni.โ € . Sabun kayu manis campur madu. Hepi betul dia. Sebab tak payah susah2 nak blend kayu manis, tempek tempek madu lagi.โ € . Hidup kena lah ambil yang simple betul tak? Hihihi.โ € . Kalau korang pun macam Leha, nak cantik tapiii sikit malas ( kurang masa lah, bukan malas) hahaโ € . Jom cuba sabun kayu manis ni.โ € #sabunkayumanis  #sabunmuka  #gift  #nhmartt  #teamsaupor 
TERBARU DARI SAUPOR!
.
Lavender body scrub mengandungi minyak zaitun. Antara kebaikan minyak zaitun ialah: .
1. Melembapkan dan melembutkan kulit.
.
2. Menanggalkan sel kulit mati .
3. Mencerahkan kulit secara semula jadi
.
4. Mengatasi masalah kulit kering dan bersisik
.
5. Menghilangkan tanda penuaan seperti kedutan.
.
#BodyScrubBySaupor #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul
TERBARU DARI SAUPOR! . Lavender body scrub mengandungi minyak zaitun. Antara kebaikan minyak zaitun ialah: . 1. Melembapkan dan melembutkan kulit. . 2. Menanggalkan sel kulit mati . 3. Mencerahkan kulit secara semula jadi . 4. Mengatasi masalah kulit kering dan bersisik . 5. Menghilangkan tanda penuaan seperti kedutan. . #BodyScrubBySaupor  #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul 
Day 1 - 5/8/16

First booth. 
Tipulah kalau saya tak takut, sy masih baru dan sy tak pernah face pengalaman handle booth perfume.
.
.
.
Masih tercari2 ini bau apa itu bau apa & lain.
Tapi pepatah ada kata,"alah bisa tegal biasa", lama2 kita akan mahir. Seronok dpt team yg supportive, buat perasaan nak mencuba meroket tinggi ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€
.
.
Mohon sahabat2 sentiasa support sy. 
Terima kasih.
-NH-
.
#sayajualperfume #dexandraperfume 
#nhmartt
Day 1 - 5/8/16 First booth. Tipulah kalau saya tak takut, sy masih baru dan sy tak pernah face pengalaman handle booth perfume. . . . Masih tercari2 ini bau apa itu bau apa & lain. Tapi pepatah ada kata,"alah bisa tegal biasa", lama2 kita akan mahir. Seronok dpt team yg supportive, buat perasaan nak mencuba meroket tinggi ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ . . Mohon sahabat2 sentiasa support sy. Terima kasih. -NH- . #sayajualperfume  #dexandraperfume  #nhmartt 
SUKA BAU DEXANDRA
==================
.
"Bukan saya saja jatuh cinta dengan bau dexandra ni, wife pun ikut sekali. Dexandra lagi tahan. .
Sekarang ni macam dah jadi habit, bila wife balik keje suka duk dekat sebab bau dexandra lagi sedap." - Alwi, KL
.
Senyum lebar dapat feedback customer ni. โ˜บโ˜บโ˜บ
.
Jom wangi dengan dexandra, 017-7017113 untuk labur wangi2.
.
#dexandraperfume #nhmartt
SUKA BAU DEXANDRA ================== . "Bukan saya saja jatuh cinta dengan bau dexandra ni, wife pun ikut sekali. Dexandra lagi tahan. . Sekarang ni macam dah jadi habit, bila wife balik keje suka duk dekat sebab bau dexandra lagi sedap." - Alwi, KL . Senyum lebar dapat feedback customer ni. โ˜บโ˜บโ˜บ . Jom wangi dengan dexandra, 017-7017113 untuk labur wangi2. . #dexandraperfume  #nhmartt 
Eh kau pakai perfume apa ekk? Wanginya. Sedap sangat bau dia.
.
Aku pakai bau2 yang mahal aje. Memang lah kau sedap bau.
.
Mesti mahal kan?
.
Bau aje mahal, tapi harganya ekonomi. 
Aku pakai dexandra perfume aje. .
Oooo... dexandra.
.
Kenapa? Tak percaya? Kenapa nak beli yang mahal sedangkan ada harga yg ekonomi? Kata nak berjimat. Ini lah masanya. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Dexandra selesaikan masalah kita, Bau mahal , harga economi. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Pm us for more detail : ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurul
.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurul
.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurul
.
#dexandraperfume #sayajualdexandra #dexandraperfumes #wangianantarabangsa #nhmartt
Eh kau pakai perfume apa ekk? Wanginya. Sedap sangat bau dia. . Aku pakai bau2 yang mahal aje. Memang lah kau sedap bau. . Mesti mahal kan? . Bau aje mahal, tapi harganya ekonomi. Aku pakai dexandra perfume aje. . Oooo... dexandra. . Kenapa? Tak percaya? Kenapa nak beli yang mahal sedangkan ada harga yg ekonomi? Kata nak berjimat. Ini lah masanya. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Dexandra selesaikan masalah kita, Bau mahal , harga economi. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Pm us for more detail : ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurul . ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurul . ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurul . #dexandraperfume  #sayajualdexandra  #dexandraperfumes  #wangianantarabangsa  #nhmartt 
Sinar fm, Hot fm dan Era fm ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Radio HOT Malaysia dgn iklan #wangiankehidupan
๐Ÿ Bau sama persis original
๐Ÿ Tahan lama EDP
๐Ÿ Mesra Solat
๐Ÿ Harga berbaloi dgn 35ML / RM65 1 botol
.
.
017-7017113 (Nurrul)
#dexandraperfume #nhmartt
Sinar fm, Hot fm dan Era fm ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Radio HOT Malaysia dgn iklan #wangiankehidupan  ๐Ÿ Bau sama persis original ๐Ÿ Tahan lama EDP ๐Ÿ Mesra Solat ๐Ÿ Harga berbaloi dgn 35ML / RM65 1 botol . . 017-7017113 (Nurrul) #dexandraperfume  #nhmartt 
Assalamualaikum wbt dan selamat pagi
.
Dah spray dexandra ke abang-abang semua ? Harini kita guna one million ya . Fuhh memg rasa orang kaya lah . Submit cepat inshaaAllah tuhan makbul (y)
.
017-7017113 mey kita wangi2.
#dexandraperfume #nhmartt
Assalamualaikum wbt dan selamat pagi . Dah spray dexandra ke abang-abang semua ? Harini kita guna one million ya . Fuhh memg rasa orang kaya lah . Submit cepat inshaaAllah tuhan makbul (y) . 017-7017113 mey kita wangi2. #dexandraperfume  #nhmartt 
Alhamdulillah.  7 botol #dexandraperfume ini sudah bertuan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
.
Semestinya pilihan yang bijak dengan dexandra.Wangian setanding antarabangsa. .
.
Dengan zaman ekonomi kita yg tak menduga ini. Kena belajar jimat2 tapi tetap nak sedap bau yang menghidu.
Takpe. Dexandra perfume kan ada. ๐Ÿ˜‰
.
.
Ingat minyak wangi, ingat dexandra โคโคโค
Mengapa bayar lebih untuk bau yang sama? 
#dexandra #sayajualdexandra #nhmartt #ciknurrul
Alhamdulillah. 7 botol #dexandraperfume  ini sudah bertuan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . . Semestinya pilihan yang bijak dengan dexandra.Wangian setanding antarabangsa. . . Dengan zaman ekonomi kita yg tak menduga ini. Kena belajar jimat2 tapi tetap nak sedap bau yang menghidu. Takpe. Dexandra perfume kan ada. ๐Ÿ˜‰ . . Ingat minyak wangi, ingat dexandra โคโคโค Mengapa bayar lebih untuk bau yang sama? #dexandra  #sayajualdexandra  #nhmartt  #ciknurrul 
Susahlah nak ikut petua lama ni.. rungut hati kecik si Leha. Leha ni ada masalah parut jerawat. Tapi dia malas nak ikut petua lama.โ €
.
Ala, petua guna serbuk kayu manis dengan madu tu la. Tapi kan, hari tu hati Leha melompat lompat happy..โ €
.
Sebab dia jumpa satu sabun ni.โ €
.
Sabun kayu manis campur madu. Hepi betul dia. Sebab tak payah susah2 nak blend kayu manis, tempek tempek madu lagi.โ €
.
Hidup kena lah ambil yang simple betul tak? Hihihi.โ €
.
Kalau korang pun macam Leha, nak cantik tapiii sikit malas ( kurang masa lah, bukan malas) hahaโ €
.
Jom cuba sabun kayu manis ni.โ €
#sabunkayumanis #sabunmuka #gift #nhmartt #teamsaupor
Susahlah nak ikut petua lama ni.. rungut hati kecik si Leha. Leha ni ada masalah parut jerawat. Tapi dia malas nak ikut petua lama.โ € . Ala, petua guna serbuk kayu manis dengan madu tu la. Tapi kan, hari tu hati Leha melompat lompat happy..โ € . Sebab dia jumpa satu sabun ni.โ € . Sabun kayu manis campur madu. Hepi betul dia. Sebab tak payah susah2 nak blend kayu manis, tempek tempek madu lagi.โ € . Hidup kena lah ambil yang simple betul tak? Hihihi.โ € . Kalau korang pun macam Leha, nak cantik tapiii sikit malas ( kurang masa lah, bukan malas) hahaโ € . Jom cuba sabun kayu manis ni.โ € #sabunkayumanis  #sabunmuka  #gift  #nhmartt  #teamsaupor 
Sabun kayu manis diperbuat dari madu dan kayu manis.
.
Khasiat madu dan kayu manis dalam sabun ni dapat :
โค merawat masalah jerawat
โคmemudarkan parut jerawat
โคmerawat masalah resdung
โคmemudarkan jeragat di wajah.
.
Hanya buihkan sabun dan cuci muka selama 2 minit. Setiap hari 2 kali sahaja.
.
Sangat mudah tanpa kesan sampingan yang merosakkan kulit. 
#sabuncute #sabunmuka #kayumanis #nhmartt  #ciknurrul
Sabun kayu manis diperbuat dari madu dan kayu manis. . Khasiat madu dan kayu manis dalam sabun ni dapat : โค merawat masalah jerawat โคmemudarkan parut jerawat โคmerawat masalah resdung โคmemudarkan jeragat di wajah. . Hanya buihkan sabun dan cuci muka selama 2 minit. Setiap hari 2 kali sahaja. . Sangat mudah tanpa kesan sampingan yang merosakkan kulit. #sabuncute  #sabunmuka  #kayumanis  #nhmartt  #ciknurrul 
Tips atasi masalah kulit berminyak.
.
Sediakan 2 bahan ni:
1/4 cawan buah strawberry 
1/4 cawan yogurt
.
Campurkan bahan tersebut menjadi paste. Dengan melenyek buah strawberry terlebih dahulu.
.
.
Kemudian sapu ke wajah dengan sekata. .
Biarkan selama 15 minit.
Kemudian bilas.
.
Kalau tak sempat buat tips ni, boleh guna #sabun_cute_tomato untuk atasi masalah kulit berminyak.
#sauporteam #nhmartt #ciknurrul #kulitmukasihat #tipscantik
Tips atasi masalah kulit berminyak. . Sediakan 2 bahan ni: 1/4 cawan buah strawberry 1/4 cawan yogurt . Campurkan bahan tersebut menjadi paste. Dengan melenyek buah strawberry terlebih dahulu. . . Kemudian sapu ke wajah dengan sekata. . Biarkan selama 15 minit. Kemudian bilas. . Kalau tak sempat buat tips ni, boleh guna #sabun_cute_tomato  untuk atasi masalah kulit berminyak. #sauporteam  #nhmartt  #ciknurrul  #kulitmukasihat  #tipscantik 
CLEARANCE STOCK!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Dexandra perfume sedang mengadakan clearance stock dgn harga yg terlajak murah.
.
Bukan harga biasa-biasa,
Bukan RM65/Rm70
.
.
.
Mai pakai2 pulun grab seberapa banyak botol dexandra untuk stok anda sementara stok maaih ada..
.
.
PANAS!!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
#dexandraperfume #nhmartt #ciknurrul #formen
CLEARANCE STOCK!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Dexandra perfume sedang mengadakan clearance stock dgn harga yg terlajak murah. . Bukan harga biasa-biasa, Bukan RM65/Rm70 . . . Mai pakai2 pulun grab seberapa banyak botol dexandra untuk stok anda sementara stok maaih ada.. . . PANAS!!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #dexandraperfume  #nhmartt  #ciknurrul  #formen 
CLEARANCE STOCK!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Dexandra perfume sedang mengadakan clearance stock dgn harga yg terlajak murah.
.
Bukan harga biasa-biasa,
Bukan RM65/Rm70
.
.
.
Mai pakai2 pulun grab seberapa banyak botol dexandra untuk stok anda sementara stok maaih ada..
.
.
PANAS!!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
#dexandraperfume #nhmartt #ciknurrul #forwomen
CLEARANCE STOCK!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Dexandra perfume sedang mengadakan clearance stock dgn harga yg terlajak murah. . Bukan harga biasa-biasa, Bukan RM65/Rm70 . . . Mai pakai2 pulun grab seberapa banyak botol dexandra untuk stok anda sementara stok maaih ada.. . . PANAS!!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #dexandraperfume  #nhmartt  #ciknurrul  #forwomen 
TERBARU DARI SAUPOR!
.
Lavender body scrub mengandungi minyak zaitun. Antara kebaikan minyak zaitun ialah: .
1. Melembapkan dan melembutkan kulit.
.
2. Menanggalkan sel kulit mati .
3. Mencerahkan kulit secara semula jadi
.
4. Mengatasi masalah kulit kering dan bersisik
.
5. Menghilangkan tanda penuaan seperti kedutan.
.
#BodyScrubBySaupor #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul
TERBARU DARI SAUPOR! . Lavender body scrub mengandungi minyak zaitun. Antara kebaikan minyak zaitun ialah: . 1. Melembapkan dan melembutkan kulit. . 2. Menanggalkan sel kulit mati . 3. Mencerahkan kulit secara semula jadi . 4. Mengatasi masalah kulit kering dan bersisik . 5. Menghilangkan tanda penuaan seperti kedutan. . #BodyScrubBySaupor  #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul 
CARA SCRUB MUKA PALING MUDAH! ๐Ÿ˜
.
Sabun Cute Oat sejenis skrub yang sesuai untuk kulit normal, dan sensitif. .
.
.
Oat merupakan skrub lembut yang tak keringkan kulit. Selain menanggalkan blackhead, boleh hilangkan minyak berlebihan.
.
Dengan penggunaan 3 kali seminggu, kulit jadi halus dan licin.
.
.
Awesome kan? 
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabun #oat #sabunmuka #bebaskimia
CARA SCRUB MUKA PALING MUDAH! ๐Ÿ˜ . Sabun Cute Oat sejenis skrub yang sesuai untuk kulit normal, dan sensitif. . . . Oat merupakan skrub lembut yang tak keringkan kulit. Selain menanggalkan blackhead, boleh hilangkan minyak berlebihan. . Dengan penggunaan 3 kali seminggu, kulit jadi halus dan licin. . . Awesome kan? #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #oat  #sabunmuka  #bebaskimia 
Untung siapa yang rajin blend tomato dan sapu ke muka. Ni 3 kebaikan tomato untuk kulit kita.
.
Bagi yang tak sempat nak blend tomato, jom cuba #sabunCute tomato ๐Ÿ˜Š
.
.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabun #bebaskimia
21/08/17 @10:298pm
.
SABUN CUTE SEBAGAI DOORGIFT
.
Pening kepala nak fikir apa doorgift yg sesuai untuk diberikan kepada tetamu anda?
.
.
Sabun cute penyelesainya. Simple, cute dan memberi manfaat kepada si pemakainya. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Semestinya pilihan yang bijak! .
Alhamdulillah, sabun cute sebanyak 70biji telah menjadi pilihan customer #sabuncute untuk dijadikan doorgift.
.
.
Terima kasih customer pilih sabun cute sebagai doorgift untuk majlis anda.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabun #sabuncute #bebaskimia
21/08/17 @10:298pm . SABUN CUTE SEBAGAI DOORGIFT . Pening kepala nak fikir apa doorgift yg sesuai untuk diberikan kepada tetamu anda? . . Sabun cute penyelesainya. Simple, cute dan memberi manfaat kepada si pemakainya. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Semestinya pilihan yang bijak! . Alhamdulillah, sabun cute sebanyak 70biji telah menjadi pilihan customer #sabuncute  untuk dijadikan doorgift. . . Terima kasih customer pilih sabun cute sebagai doorgift untuk majlis anda. #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #sabuncute  #bebaskimia 
Masker untuk kulit berminyak
.
Bahan-bahan:
๐ŸŒ1 biji pisang
๐Ÿฏ1 sudu teh madu
๐Ÿ‹Beberapa titis jus lemon
.
CARANYA:
1. Lenyekkan sebiji pisang
2. campurkan dengan 1 sudu madu
3. tambah beberapa titis jus lemon
4. sapu ke seluruh muka 
5. buat masker hingga 15 minit 
6. bilas dengan air sejuk
.
#tipskecantikan
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul
Masker untuk kulit berminyak . Bahan-bahan: ๐ŸŒ1 biji pisang ๐Ÿฏ1 sudu teh madu ๐Ÿ‹Beberapa titis jus lemon . CARANYA: 1. Lenyekkan sebiji pisang 2. campurkan dengan 1 sudu madu 3. tambah beberapa titis jus lemon 4. sapu ke seluruh muka 5. buat masker hingga 15 minit 6. bilas dengan air sejuk . #tipskecantikan  #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul 
"HILANGKAN EYE BAG"
Cara mudah rawat eye bag bawah mata.
.
.
1. Sejukkan sudu besi dengan rendam dalam ais.
.
2. Tekap pada mata (bahagian bulatnya tu)
.
3. Biar sampai sudu jadi suam.
.
4. Celup balik dalam ais tadi.
.
5. Ulang langkah beberapa kali.
.
Selamat mencuba...
.
.
#teamsaupor #sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabunkopi #sabunmuka #tipscantik
"HILANGKAN EYE BAG" Cara mudah rawat eye bag bawah mata. . . 1. Sejukkan sudu besi dengan rendam dalam ais. . 2. Tekap pada mata (bahagian bulatnya tu) . 3. Biar sampai sudu jadi suam. . 4. Celup balik dalam ais tadi. . 5. Ulang langkah beberapa kali. . Selamat mencuba... . . #teamsaupor  #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabunkopi  #sabunmuka  #tipscantik 
"5 Petua Hilangkan Eye Bag"
.
1. Hirisan timun
Potong timun bulat2, dan letakkan atas kelompak mata. Dapat legakan mata yang lesu.
.
2. Serbuk kopi
Larutkan sedikit serbuk kopi dalam minyak zaitun. Sapu di bawah mata.
.
3.Uncang Teh
Gunakan uncang teh yang dah direndam air panas. Amalkan setiap malam, letak atas kelompak mata, bawah mata
.
4. Minum air kosong secukupnya
Penting supaya hidrasi badan berlaku dengan baik. Dan elakkan badan kurang air .
.
5.Putih Telur
Sapukan sedikit putih telur pada bahagian bawah mata. Biarkan selama 20 minit sebelum dibilas dengan air bersih. Cara ini bukan saja merawat eyebag, namun akan buatkan mata semakin segar.
.
Ps: sabun cute KOPI dapat bantu hilangkan eyebag. 
Jom cuba sabun Cute Kopi ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
#tipskecantikan #eyebag #macampanda
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabunkopi
"5 Petua Hilangkan Eye Bag" . 1. Hirisan timun Potong timun bulat2, dan letakkan atas kelompak mata. Dapat legakan mata yang lesu. . 2. Serbuk kopi Larutkan sedikit serbuk kopi dalam minyak zaitun. Sapu di bawah mata. . 3.Uncang Teh Gunakan uncang teh yang dah direndam air panas. Amalkan setiap malam, letak atas kelompak mata, bawah mata . 4. Minum air kosong secukupnya Penting supaya hidrasi badan berlaku dengan baik. Dan elakkan badan kurang air . . 5.Putih Telur Sapukan sedikit putih telur pada bahagian bawah mata. Biarkan selama 20 minit sebelum dibilas dengan air bersih. Cara ini bukan saja merawat eyebag, namun akan buatkan mata semakin segar. . Ps: sabun cute KOPI dapat bantu hilangkan eyebag. Jom cuba sabun Cute Kopi ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž #tipskecantikan  #eyebag  #macampanda  #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabunkopi 
ELAKKAN MAKANAN BERGULA.
.
.
.Makanan bergula ni punca jerawat mudah tumbuh di muka. Jadi, kurangkan gula dalam makanan dan minuman. In shaa Allah dapat atasi masalah jerawat. .
.
Selain menggunakan produk yang sesuai, gaya pemakanan kita pun penting untuk dapat kulit yang sihat.
.
.

Nak produk natural, untuk masalah jerawat boleh try sabun kayu manis. Memang khas untuk rawat jerawat.
.
.
#tipscantik #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #bebaskimia #bebasjerawat
ELAKKAN MAKANAN BERGULA. . . .Makanan bergula ni punca jerawat mudah tumbuh di muka. Jadi, kurangkan gula dalam makanan dan minuman. In shaa Allah dapat atasi masalah jerawat. . . Selain menggunakan produk yang sesuai, gaya pemakanan kita pun penting untuk dapat kulit yang sihat. . . Nak produk natural, untuk masalah jerawat boleh try sabun kayu manis. Memang khas untuk rawat jerawat. . . #tipscantik  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #bebaskimia  #bebasjerawat 
Pakai cuba2 pun lama-lama boleh jatuh cinta. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Mula2 pandang jatuh cinta dengan bentuknya yang cute. Sebab tu nama dia sabun cute. 
Ada yg geram nak makan lah, nak simpan buat perhiasa aje pun ada ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Lepas tu pakai, jatuh cinta pulak dengan keberkesanannya..
.
Dari mencuba terus tertawan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Ramai dah customer NH macam tu.
.
Uolls yg lain, tak nak ke? 
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabun #kayumanis #delima #tomato #oat #kopi
Pakai cuba2 pun lama-lama boleh jatuh cinta. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Mula2 pandang jatuh cinta dengan bentuknya yang cute. Sebab tu nama dia sabun cute. Ada yg geram nak makan lah, nak simpan buat perhiasa aje pun ada ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Lepas tu pakai, jatuh cinta pulak dengan keberkesanannya.. . Dari mencuba terus tertawan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ramai dah customer NH macam tu. . Uolls yg lain, tak nak ke? #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #kayumanis  #delima  #tomato  #oat  #kopi 
Salam Ramadhan Kareem yg ke6.
Belanja testimoni #sabuncute #kayumanis harini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Penangan kayu manis ni menang ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Confirm tak menyesal.
Korunk dh cuba?

#nhmartt #teamsaupor #ciknurrul #sauporreview
Selamat pagi warga instagram! 
Tengah buat apa tu uollss? ๐Ÿ‘€
.
.
Salam Ramadhan Kareem yang ke4.
.
RM100 untuk 2 botol perfume dexandra promosi sempena ramadhan/raya.
.
Jangan lepaskan peluang ini untuk memliki perfume kegemaran anda. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Boleh terus Wa/Dm ke
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul
Untuk order.
#dexandraperfume #promosiramadhan #promosiraya #nhmartt #sabuncute #ciknurrul
Selamat pagi warga instagram! Tengah buat apa tu uollss? ๐Ÿ‘€ . . Salam Ramadhan Kareem yang ke4. . RM100 untuk 2 botol perfume dexandra promosi sempena ramadhan/raya. . Jangan lepaskan peluang ini untuk memliki perfume kegemaran anda. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Boleh terus Wa/Dm ke ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul Untuk order. #dexandraperfume  #promosiramadhan  #promosiraya  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
DEXANDRA HQ ADA PROMOSI HARI  RAYA !!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Alhamdulillah, Dexandra sekali lagi buat promosi sempena raya. Dapatkan bau wangian kegemaran anda dengan harga promosi. .
.
Jadi raya ini kami bawakanย :
.
๐Ÿ”ธPerfumes 80 jenis - hrga promosi
๐Ÿ”ธ 9 jenis perfumes limited edition keluaran ramadhan (limited kuantiti )
๐Ÿ”ธBody odourless -
.
.
Tempoh promosi berjalan mulai 1 ramadhan - 9syawalย 
27 Mei (sabtu) - 3 july (isnin).
.
.
Jom mewangi bersama dexandra ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dapatkan dexandra wangian kegemaran anda sekarang.
#dexandraperfume #nhmartt #promosidexandra #promosihariraya #dexandra
DEXANDRA HQ ADA PROMOSI HARI RAYA !!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Alhamdulillah, Dexandra sekali lagi buat promosi sempena raya. Dapatkan bau wangian kegemaran anda dengan harga promosi. . . Jadi raya ini kami bawakanย : . ๐Ÿ”ธPerfumes 80 jenis - hrga promosi ๐Ÿ”ธ 9 jenis perfumes limited edition keluaran ramadhan (limited kuantiti ) ๐Ÿ”ธBody odourless - . . Tempoh promosi berjalan mulai 1 ramadhan - 9syawalย  27 Mei (sabtu) - 3 july (isnin). . . Jom mewangi bersama dexandra ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dapatkan dexandra wangian kegemaran anda sekarang. #dexandraperfume  #nhmartt  #promosidexandra  #promosihariraya  #dexandra 
Salam magrib! Didoakan sihat2 selalu.
Lama NH tak update kan. 
Nahhh, kita belanja testimoni #sabuncute sikit ๐Ÿ˜.
.
.
Selamat digunakan. ๐Ÿ˜Ž
Sabun cute memang best.
#sabun #madu #tomato #oat #kopi #delima #sayajualsabun #sabunmalaysia #bebasmerkuri #organic #nhmartt
Mana satu yang anda sudah cuba??
.
.
Apa perasaan lepas mencubanya?
.
๐Ÿ˜
#nhmartt #sabuncute #teamsaupor #sabun #madu #oat #kopi #delima #kayumanis #tomato
Stok sabun cute yang bakal berlepas ke Sarawak.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jauh sabun cute terbang. .
.
Ramai yang suka dan cuba sabun cute. Rasai manfaat sabun cute. .
Siapa2 yang nak order, jom pm/dm/wa Nurrul 017-7017117. ๐Ÿ˜Ž
.
.
#tqcustomer #dropshipwanted #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabun #kayumanis #oat #kopi #delima #tomato #madu #supernatural #organik
Kenali punca blackhead dan whitehead di muka anda. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
Baru boleh atasinya.
#sabuncute #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul
Free gift dengan pembelian 20gram serbuk manjakani. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Siapa nak?? .
JOM grab sementara masih ada free gift.
Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113
#serbukmanjakani #saupor #nhmartt #sabuncute
Free gift dengan pembelian 20gram serbuk manjakani. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Siapa nak?? . JOM grab sementara masih ada free gift. Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113 #serbukmanjakani  #saupor  #nhmartt  #sabuncute 
Alhamdulillah.  7 botol #dexandraperfume ini sudah bertuan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
.
Semestinya pilihan yang bijak dengan dexandra.Wangian setanding antarabangsa. .
.
Dengan zaman ekonomi kita yg tak menduga ini. Kena belajar jimat2 tapi tetap nak sedap bau yang menghidu.
Takpe. Dexandra perfume kan ada. ๐Ÿ˜‰
.
.
Ingat minyak wangi, ingat dexandra โคโคโค
Mengapa bayar lebih untuk bau yang sama? 
#dexandra #sayajualdexandra #nhmartt #ciknurrul
Alhamdulillah. 7 botol #dexandraperfume  ini sudah bertuan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . . Semestinya pilihan yang bijak dengan dexandra.Wangian setanding antarabangsa. . . Dengan zaman ekonomi kita yg tak menduga ini. Kena belajar jimat2 tapi tetap nak sedap bau yang menghidu. Takpe. Dexandra perfume kan ada. ๐Ÿ˜‰ . . Ingat minyak wangi, ingat dexandra โคโคโค Mengapa bayar lebih untuk bau yang sama? #dexandra  #sayajualdexandra  #nhmartt  #ciknurrul 
Jumpa adik beradik di KL. Dah pesan siap2 nak ini nak itu.
.
.
Kita pun openlah table jap.. hehe.
.
.
Alhamdulillah.
.
Ada siapa nak oder sabun cute atau  dexandra ???
Jom lekaaaisss wa/dm/pm Nurrul di 017-7017113 ya ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
#dexandraperfume #nhmartt #sabuncute #wangiankehidupan #organic
Jumpa adik beradik di KL. Dah pesan siap2 nak ini nak itu. . . Kita pun openlah table jap.. hehe. . . Alhamdulillah. . Ada siapa nak oder sabun cute atau dexandra ??? Jom lekaaaisss wa/dm/pm Nurrul di 017-7017113 ya ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . #dexandraperfume  #nhmartt  #sabuncute  #wangiankehidupan  #organic 
"MANA SATU TAHAP KULIT ANDA?"
.
.
Kenali PUNCA untuk menyelesaikan MASALAH nya.. ๐Ÿ˜‰
.
.
Baru efisyen. Dah kenal baru boleh cari SOLUSI. Jom pakai sabun cute. Boleh guna untuk solusinya. ๐Ÿ˜
.
.
Pm/dm/wa 017-7017113 Nurrul
#sabuncute  #nhmartt #sabun  #organik #oat #kopi #delima #madu #tomato
"MANA SATU TAHAP KULIT ANDA?" . . Kenali PUNCA untuk menyelesaikan MASALAH nya.. ๐Ÿ˜‰ . . Baru efisyen. Dah kenal baru boleh cari SOLUSI. Jom pakai sabun cute. Boleh guna untuk solusinya. ๐Ÿ˜ . . Pm/dm/wa 017-7017113 Nurrul #sabuncute  #nhmartt  #sabun  #organik  #oat  #kopi  #delima  #madu  #tomato 
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT"
.
.
Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka.
.
.
3 cara simple harian yg boleh dilakukan :
1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia.
2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita.
3. Tempek muka dengan bedak compact.
.
.
"Simple dan Selamat" ๐Ÿ˜š
Komen "wow" kalau anda setuju.
.
.
.
Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113.
#nhmartt #sabuncute #sabun #madu #kopi #delima  #oat #tomato #kayumanis #simplynatural #ciknurrul
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT" . . Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka. . . 3 cara simple harian yg boleh dilakukan : 1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia. 2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita. 3. Tempek muka dengan bedak compact. . . "Simple dan Selamat" ๐Ÿ˜š Komen "wow" kalau anda setuju. . . . Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113. #nhmartt  #sabuncute  #sabun  #madu  #kopi  #delima  #oat  #tomato  #kayumanis  #simplynatural  #ciknurrul 
Alhamdulillah. Tiba2 dapat testimoni lain macam. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ seronoknya dapat feedback yang positif macam ini. ๐Ÿ˜
.
.
Nahhh, NH tempek pengguna #sabuncute #tomato ni.  Pimples tak ada. Punya seronok sis @menurrul . Thank you sudi jadi pengguna #sabuncute. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Siapa2 nak cuba jom. Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113
.
#sabun #nhmartt #organic #sauporreview
Alhamdulillah. Tiba2 dapat testimoni lain macam. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ seronoknya dapat feedback yang positif macam ini. ๐Ÿ˜ . . Nahhh, NH tempek pengguna #sabuncute  #tomato  ni. Pimples tak ada. Punya seronok sis @menurrul . Thank you sudi jadi pengguna #sabuncute . ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Siapa2 nak cuba jom. Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113 . #sabun  #nhmartt  #organic  #sauporreview 
PETUA KULIT LEMBAP
=================
.
.
Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel .
.
Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. .
.
.
Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu.  Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung๐Ÿ˜Š.
.
.
.
#nhmartt #teamsaupor #sabuncute #sabun #madu #ciknurrul #tipskecantikan
PETUA KULIT LEMBAP ================= . . Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel . . Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. . . . Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu. Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung๐Ÿ˜Š. . . . #nhmartt  #teamsaupor  #sabuncute  #sabun  #madu  #ciknurrul  #tipskecantikan 
" SABUN CUTE LULUS KKM KE? "
.
.
Mestilah lulus kkm. Kami bekerjasama dengan pihak kilang yang daftar dengan kkm juga. Jadi anda jangan ragu-ragu. .
Take note yeโœ”๐Ÿ˜Š
.
.
#sabuncute #nhmartt #sabun #organik #sabunmurah
" SABUN CUTE LULUS KKM KE? " . . Mestilah lulus kkm. Kami bekerjasama dengan pihak kilang yang daftar dengan kkm juga. Jadi anda jangan ragu-ragu. . Take note yeโœ”๐Ÿ˜Š . . #sabuncute  #nhmartt  #sabun  #organik  #sabunmurah 
"Sabun cute mesra travel"
.
Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau.
.
Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag.
Jadi anda boleh bawa untuk travel๐Ÿ˜‰
.
.
Boleh bawak travel balik johor. Wehuuu. Tak sabar nk jumpa anak buah baru. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#sabuncute #nhmartt
"Sabun cute mesra travel" . Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau. . Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag. Jadi anda boleh bawa untuk travel๐Ÿ˜‰ . . Boleh bawak travel balik johor. Wehuuu. Tak sabar nk jumpa anak buah baru. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #sabuncute  #nhmartt 
Cara membuat masker wajah menggunakan manjakani
.
1. Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani(terpulang kepada anda sebenarnya). .
2.Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk. .
3. Pastikan tak terlalu pekat dan terlalu cair .
4. Sapu ke seluruh wajah anda. .
5.Biarkan ia betul-betul kering.
.
6. Selepas itu, bilas dengan air bersih. .
7.Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari.
.
8. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai.
.
Dapatkan detox face mask yang diperbuat dari 100% manjakani asli. Komen "nak " ๐Ÿ˜Š
.
.
.
#serbukmanjakani #detoxfacemask #nhmartt #ciknurrul
Cara membuat masker wajah menggunakan manjakani . 1. Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani(terpulang kepada anda sebenarnya). . 2.Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk. . 3. Pastikan tak terlalu pekat dan terlalu cair . 4. Sapu ke seluruh wajah anda. . 5.Biarkan ia betul-betul kering. . 6. Selepas itu, bilas dengan air bersih. . 7.Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari. . 8. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai. . Dapatkan detox face mask yang diperbuat dari 100% manjakani asli. Komen "nak " ๐Ÿ˜Š . . . #serbukmanjakani  #detoxfacemask  #nhmartt  #ciknurrul 
Alhamdulillah, Stok baru sampai. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
180 biji sudah bertuan.
Ada siapa lagi nak selit order?
.
.
PM/DM/WA Nurrul ya.

#sabuncute #nhmartt #organik #sabunkayumanis #sabunoat #sabuntomato #sabundelima #sabunkopi #sabunmadu #sabun #sabunmalysia #simplynatural #backtonature
"TIPS MUKA BERSIH"
.
.
.
Muka bebas jerawat dan parut adalah salah satu impian wanita. Betul tak? Semuanya tak mustahil kalau kita rajin cuci muka dan buat masker home made.
.
Hanya guna madu dan sedikit serbuk kayu manis. Buat masker setiap minggu dan in shaa Allah akan dapat memenuhi impian kulit bersih.
.
Tapi dengan sabun cute kayu manis, lebih mudah dan kerajinan akan datang selalu. Setiap hari pun boleh pakai tau. .
Nak cuba?๐Ÿ˜Š
DM/PM/WA nurrul di 017-7017113
.
.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #kayumanis
"TIPS MUKA BERSIH" . . . Muka bebas jerawat dan parut adalah salah satu impian wanita. Betul tak? Semuanya tak mustahil kalau kita rajin cuci muka dan buat masker home made. . Hanya guna madu dan sedikit serbuk kayu manis. Buat masker setiap minggu dan in shaa Allah akan dapat memenuhi impian kulit bersih. . Tapi dengan sabun cute kayu manis, lebih mudah dan kerajinan akan datang selalu. Setiap hari pun boleh pakai tau. . Nak cuba?๐Ÿ˜Š DM/PM/WA nurrul di 017-7017113 . . . #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #kayumanis 
Awak2 semua, kalau nak stop sesuatu produk skincare tu,jangan terus pakai produk yang lain ya. Jom ikuti tips berharga ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik.
.
Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain.
.
Cara mudah.
1. Cuci muka dengan air suam sahaja.
2. Buat masker dengan hampas teh.
3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu.
4. Sapu aloe vera gel.
.
Moga bermanfaat
.
.
.
Sabun cute bebas bahan kimia. 100% bahan daripada tumbuh2an. ๐Ÿ˜Ž
Nak detail lagi. Rojer aje iolls 017-7017113 cik Nurrul
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #tipskecantikan #supernatural #organik
Awak2 semua, kalau nak stop sesuatu produk skincare tu,jangan terus pakai produk yang lain ya. Jom ikuti tips berharga ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik. . Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain. . Cara mudah. 1. Cuci muka dengan air suam sahaja. 2. Buat masker dengan hampas teh. 3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu. 4. Sapu aloe vera gel. . Moga bermanfaat . . . Sabun cute bebas bahan kimia. 100% bahan daripada tumbuh2an. ๐Ÿ˜Ž Nak detail lagi. Rojer aje iolls 017-7017113 cik Nurrul #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #tipskecantikan  #supernatural  #organik 
AWAS! Ini bukan gula2 ya. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
KECIL KECIL CILI PADI. 
Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda.
.
.
.
Takutlah nak pakai yg bukan2.
Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya.
.
.
.
017-7017113 Nurrul untuk details. ๐Ÿ˜˜ .
.
.
#nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabunmuka #sabunmandi #supernatural
AWAS! Ini bukan gula2 ya. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . KECIL KECIL CILI PADI. Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda. . . . Takutlah nak pakai yg bukan2. Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya. . . . 017-7017113 Nurrul untuk details. ๐Ÿ˜˜ . . . #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #sabunmuka  #sabunmandi  #supernatural 
-15/4/2017-
Wahhhh comelnya bentuk sabun ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Geram sangat tengok. .
.
Sabun cute saupor ada 2 jenis gram taw.
๐ŸŽ‹ 10gram
๐ŸŽ‹ 50gram
.
.
Sesuai dipakai dimuka dan badan.
.
Yer, sumber bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. SUPER SUPER SUPER NATURAL.
.
.
Saya guna dan saya jual ๐Ÿ˜š
PM/DM untuk details sabun.
017-7017113 Nurrul
.
#nhmartt #sabuncute #sabunmuka #supernatural #sabuncutenatural #bebasparaben #bebassles #organic
-15/4/2017- Wahhhh comelnya bentuk sabun ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Geram sangat tengok. . . Sabun cute saupor ada 2 jenis gram taw. ๐ŸŽ‹ 10gram ๐ŸŽ‹ 50gram . . Sesuai dipakai dimuka dan badan. . Yer, sumber bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. SUPER SUPER SUPER NATURAL. . . Saya guna dan saya jual ๐Ÿ˜š PM/DM untuk details sabun. 017-7017113 Nurrul . #nhmartt  #sabuncute  #sabunmuka  #supernatural  #sabuncutenatural  #bebasparaben  #bebassles  #organic 
-14/4/2017-
"3 CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT"
==============================
.
3 cara simple untuk penjagaan kulit muka yang Iolls buat secara konsisten. Dari muka teruk sebab eksperiment sendiri sampai ke tahap sekarang ini.
.
Iye. Iolls buat 3 cara ini aja. Dan iolls pastikan bahan yang digunakan SUPER NATURAL.
.
.
1. Cuci muka dengan sabun beras, sekarang guna #sabuncute kayu manis,madu dan oat.
2. Sapu ALOE VERA setiap kali lepas cuci  muka. Selalunya iolls guna Aloe vera dari D'Bella Cosmetic. Sebelum tidur pun sama.
3. Sapu bedak compact powder!
.
Angkat beg tangan, jalan. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
P/s: Niat nak putih tu mmg tak ada lah sebab tahu memang kulit sawo matang, just make sure kita jaga muka dengan betul. Setiap sesuatu ada masa pulihnya sendiri. Nak cepat2 nak kemana kalau nanti...... sambung sendiri. ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
.
Ini cara Iolls, Uolls punya cara macam mana pulak? .
.
#nhmartt #simplynatural #sabuncute #staynatural
-14/4/2017- "3 CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT" ============================== . 3 cara simple untuk penjagaan kulit muka yang Iolls buat secara konsisten. Dari muka teruk sebab eksperiment sendiri sampai ke tahap sekarang ini. . Iye. Iolls buat 3 cara ini aja. Dan iolls pastikan bahan yang digunakan SUPER NATURAL. . . 1. Cuci muka dengan sabun beras, sekarang guna #sabuncute  kayu manis,madu dan oat. 2. Sapu ALOE VERA setiap kali lepas cuci muka. Selalunya iolls guna Aloe vera dari D'Bella Cosmetic. Sebelum tidur pun sama. 3. Sapu bedak compact powder! . Angkat beg tangan, jalan. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . P/s: Niat nak putih tu mmg tak ada lah sebab tahu memang kulit sawo matang, just make sure kita jaga muka dengan betul. Setiap sesuatu ada masa pulihnya sendiri. Nak cepat2 nak kemana kalau nanti...... sambung sendiri. ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ . Ini cara Iolls, Uolls punya cara macam mana pulak? . . #nhmartt  #simplynatural  #sabuncute  #staynatural 
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. .
.
Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. .
.
Buat masker selama 30minit. 
Dan bilas. .
.
. 
Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. ๐Ÿ˜Š
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabunkopi #kopi #simplynatural
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. . . Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. . . Buat masker selama 30minit. Dan bilas. . . . Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. ๐Ÿ˜Š . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #sabunkopi  #kopi  #simplynatural 
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik.

Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain.

Cara mudah.

1. Cuci muka dengan air suam sahaja.

2. Buat masker dengan hampas teh.

3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu.

4. Sapu aloe vera gel.

Moga bermanfaat. .
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #simplynatural
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik. Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain. Cara mudah. 1. Cuci muka dengan air suam sahaja. 2. Buat masker dengan hampas teh. 3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu. 4. Sapu aloe vera gel. Moga bermanfaat. . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #simplynatural 
New product by SAUPOR ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
Detox face masker .
.
Ingredient : 100% Manjakani powder.
.
Weight: 20gram 
APA YANG BEST dengan masker ni? + 100% Tanpa bahan kimia
+ Manjakani bukan je selamat untuk muka, untuk Miss v pun boleh.
+ Kawan baik kaum wanita.
+ Luka pun boleh sapu.
+ Muka jadi lambat berkedut. Tegang dan awet muda
+ Kalau buat masker wajah jerawat pun sembuh dengan cepat. + dijamin halus sebab kami guna mesin pengisar khas, bukan blender biasa.
+ tambah air je dan boleh terus pakai .
.
Detail boleh rojer je :
๐Ÿ“ฒ 017-7017113
10 terawal dapat free gift ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#detoxfacemasker #manjakani #teamsaupor #nhmartt #serbuksuci
New product by SAUPOR ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Detox face masker . . Ingredient : 100% Manjakani powder. . Weight: 20gram APA YANG BEST dengan masker ni? + 100% Tanpa bahan kimia + Manjakani bukan je selamat untuk muka, untuk Miss v pun boleh. + Kawan baik kaum wanita. + Luka pun boleh sapu. + Muka jadi lambat berkedut. Tegang dan awet muda + Kalau buat masker wajah jerawat pun sembuh dengan cepat. + dijamin halus sebab kami guna mesin pengisar khas, bukan blender biasa. + tambah air je dan boleh terus pakai . . Detail boleh rojer je : ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 10 terawal dapat free gift ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #detoxfacemasker  #manjakani  #teamsaupor  #nhmartt  #serbuksuci 
-30/03/17-
Merah mak ngah!!! Semerah tomato yang ranum masaknya. Warna dia buat kita rasa lapar bila melihatnya ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž .
.
Hi!! Nama saya sabun tomato. Sy diperbuat daripada tomato+ pewarna yg dibenarkan + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda.
.
.
Masalah kulit yg sabun tomato boleh atasi ialah:
โœ” Mengecilkan pori2
โœ” Mengecutkan jerawat
โœ” Mengurangkan minyak di muka
โœ” kulit lebih halus dan mulus. .
.
Jangan percaya, buat aja ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Sekali cuba pasti jatuh cinta.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute.
.
.
#sabun #sabuncute #teamsaupor #nhmartt #sabuntomato #sabunmalaysiamurah #sabunmuka #sabunmandi #sabunbebaskimia #ciknurrul
-30/03/17- Merah mak ngah!!! Semerah tomato yang ranum masaknya. Warna dia buat kita rasa lapar bila melihatnya ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . Hi!! Nama saya sabun tomato. Sy diperbuat daripada tomato+ pewarna yg dibenarkan + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda. . . Masalah kulit yg sabun tomato boleh atasi ialah: โœ” Mengecilkan pori2 โœ” Mengecutkan jerawat โœ” Mengurangkan minyak di muka โœ” kulit lebih halus dan mulus. . . Jangan percaya, buat aja ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Sekali cuba pasti jatuh cinta. ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute. . . #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #sabuntomato  #sabunmalaysiamurah  #sabunmuka  #sabunmandi  #sabunbebaskimia  #ciknurrul 
-28/03/17-
Wah!!! Cantikknya sabun berbentuk BINTANG ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Geram sgt2 so kiut. ๐Ÿ˜
.
.
Hi!! Nama saya sabun kayu manis. Sy diperbuat daripada kayu manis + madu + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda.
.
.
Masalah kulit yg saya boleh atasi ialah:
โœ” Merawat parut โœ” Merawat jerawat
โœ” Mengurangkan minyak di muka
โœ” kulit lebih halus dan mulus. .
.
Jangan percaya, buat aja ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Sekali cuba pasti jatuh cinta.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute.
.
.
#sabun #sabuncute #teamsaupor #nhmartt #sabunkayumanis #sabunmalaysiamurah #sabunmuka #sabunmandi #sabunbebaskimia #ciknurrul
-28/03/17- Wah!!! Cantikknya sabun berbentuk BINTANG ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Geram sgt2 so kiut. ๐Ÿ˜ . . Hi!! Nama saya sabun kayu manis. Sy diperbuat daripada kayu manis + madu + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda. . . Masalah kulit yg saya boleh atasi ialah: โœ” Merawat parut โœ” Merawat jerawat โœ” Mengurangkan minyak di muka โœ” kulit lebih halus dan mulus. . . Jangan percaya, buat aja ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Sekali cuba pasti jatuh cinta. ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute. . . #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #sabunkayumanis  #sabunmalaysiamurah  #sabunmuka  #sabunmandi  #sabunbebaskimia  #ciknurrul 
Salam rejab. Mari manfaatkan bulan yang mulia ini semoga allah berkati kita dan sampaikan kita di bulan ramadhan.

#nhmartt  #sabuncute #CikNurrul
Salam rejab. Mari manfaatkan bulan yang mulia ini semoga allah berkati kita dan sampaikan kita di bulan ramadhan. #nhmartt  #sabuncute  #CikNurrul 
-25/3/17-

#sauporreview
.
.
Jerawat kecut dalam 5 hari saja.
Seronoknya. Tak sempat dia nak berkhemah lama2. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Yelah, sabun madu fungsinya adalah melembabkan kulit dan merawat jerawat. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
NH pun pakai sabun madu ini. Yepp memang kejap aje jerawat tu datang. Best juga sebab pipi kita lembut aje macam baby. Yang paling penting kulit berminyak kurang. Sbb tu jerawat tak boleh hidup lama2.
.
.
#nhmartt #sabun #sabuncute #teamsaupor #ciknurrul
-25/3/17- #sauporreview  . . Jerawat kecut dalam 5 hari saja. Seronoknya. Tak sempat dia nak berkhemah lama2. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Yelah, sabun madu fungsinya adalah melembabkan kulit dan merawat jerawat. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . NH pun pakai sabun madu ini. Yepp memang kejap aje jerawat tu datang. Best juga sebab pipi kita lembut aje macam baby. Yang paling penting kulit berminyak kurang. Sbb tu jerawat tak boleh hidup lama2. . . #nhmartt  #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #ciknurrul 
-24/3/17-
Comelnya sabun cute kayu manis ni bila susun banyak2 macam ni, berbunga2 hati melihatnya. ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
.
Dan......
.
.
Comel lagi bila anda gunakannya sebagai pencuci muka. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Kayu manis merawat masalah kulit dimana ianya mengurangkan minyak dimuka, melembutkan kulit dan merawat jerawat.
.
Jangan percaya, buat dulu ๐Ÿ˜‰
Jom kita pakai sabun cute bebas SLeS, paraben dan merkuri.
.
Order di ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ 017-7017113 dengan menaip "KAYU MANIS".
#nhmartt #sabuncute #saupor #sabunmurah #sabun #sabunmurahmalaysia  #ciknurrul
-24/3/17- Comelnya sabun cute kayu manis ni bila susun banyak2 macam ni, berbunga2 hati melihatnya. ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . . Dan...... . . Comel lagi bila anda gunakannya sebagai pencuci muka. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Kayu manis merawat masalah kulit dimana ianya mengurangkan minyak dimuka, melembutkan kulit dan merawat jerawat. . Jangan percaya, buat dulu ๐Ÿ˜‰ Jom kita pakai sabun cute bebas SLeS, paraben dan merkuri. . Order di ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ 017-7017113 dengan menaip "KAYU MANIS". #nhmartt  #sabuncute  #saupor  #sabunmurah  #sabun  #sabunmurahmalaysia  #ciknurrul 
Kecil kecil cili padi, Walaupun kecil tapi berkualiti. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Itulah yang Customer kami cakap bila dah cuba sabun cute ni.
.
.
Lebih lebih lagi sabun oat. Boleh buat skrub dan menanggalkan blackhead di wajah. Lembut je pipi lepas cuci. Asyik dipegang2 aje pipi tu. โ˜บโ˜บโ˜บ
. .
"Wow terbaik sabun cute ni kan, saya pun byk blackhead & guna skrub oat...
Lepas buat skrub rasa licin kat hidung tu." (Cik A)
.
Tunggu apa lagi, terus whatsapp 017-017113 kalau nak hidung licin jugak.
.
#sauporreview #teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul
Kecil kecil cili padi, Walaupun kecil tapi berkualiti. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Itulah yang Customer kami cakap bila dah cuba sabun cute ni. . . Lebih lebih lagi sabun oat. Boleh buat skrub dan menanggalkan blackhead di wajah. Lembut je pipi lepas cuci. Asyik dipegang2 aje pipi tu. โ˜บโ˜บโ˜บ . . "Wow terbaik sabun cute ni kan, saya pun byk blackhead & guna skrub oat... Lepas buat skrub rasa licin kat hidung tu." (Cik A) . Tunggu apa lagi, terus whatsapp 017-017113 kalau nak hidung licin jugak. . #sauporreview  #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
-21/3/17-
#sauporreview
.
.
.
#sabuncute #natural #nhmartt
-19/3/17-
Balik kerja mestilah penatkan. Bila nak cuci muka dapat aroma bau kopi yang mengegarkan, mesti best giler . Betul tak? Bila dah gosok je dekat muka rasa lembut dan harum.
.
Siapa tak happy kalau macam tu. Sebab ikut kajian bau kopi boleh hilangkan stress. Jom dapatkan sabun cute kopi hari ni๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ÿ“ฒ Dm/pm 017-707113
.
#SAUPOR #sabuncute #nhmartt #sabun #kopi #natural
-19/3/17- Balik kerja mestilah penatkan. Bila nak cuci muka dapat aroma bau kopi yang mengegarkan, mesti best giler . Betul tak? Bila dah gosok je dekat muka rasa lembut dan harum. . Siapa tak happy kalau macam tu. Sebab ikut kajian bau kopi boleh hilangkan stress. Jom dapatkan sabun cute kopi hari ni๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒ Dm/pm 017-707113 . #SAUPOR  #sabuncute  #nhmartt  #sabun  #kopi  #natural 
-17/3/17-
Alhamdulillah. Syukur sgt2. .
.
Ni customer nak mandi sabun ke? Sekali 66biji angkut ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Bila ditanya jawapannya adalah saya nak kongsikan kebaikan sabun cute ini bersama kawan2 dan keluarga.
.
.
Eh, tak ada buih sabun ni? Ya, tiada bahan Sles untuk membuatkan buih sabun bubble. Makin banyak buih dalam sabun, makin bahayalah untuk kulit kita. AWAS! ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ
.
.
100% bahan dari tumbuhan. .
. 
Siapa nak order? Jom order ๐Ÿ˜
Boleh WA/DM :
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul 
#sabuncute #nhmartt #uitmpalam #uitmkbm
-17/3/17- Alhamdulillah. Syukur sgt2. . . Ni customer nak mandi sabun ke? Sekali 66biji angkut ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Bila ditanya jawapannya adalah saya nak kongsikan kebaikan sabun cute ini bersama kawan2 dan keluarga. . . Eh, tak ada buih sabun ni? Ya, tiada bahan Sles untuk membuatkan buih sabun bubble. Makin banyak buih dalam sabun, makin bahayalah untuk kulit kita. AWAS! ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ . . 100% bahan dari tumbuhan. . . Siapa nak order? Jom order ๐Ÿ˜ Boleh WA/DM : ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul #sabuncute  #nhmartt  #uitmpalam  #uitmkbm 
-16/3/17-
NH nak kenalkan salah satu sabun keluaran Saupor.

Namanya sabun cute kopi. Kenapa cute? Sebab saiznya kecil, mudah dipegang oleh semua peringkat umur dan saiz tangan. . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Boleh digunakan untuk muka dan badan. Kandungan utama adalah glycerin dan kopi. Ramai yang tanya NH, apa itu Glycerin???
.
Glycerin tu pelarut , tanpa warna dan bau. Sabun ni diperbuat dari minyak tumbuhan dan tanpa sles.๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
.
Awak semua boleh google side effect sles antara menyebabkan iritasi kulit. Jadi sabun ni tak menyebabkan iritasi dan diperbuat dari bahan yang boleh dimakan. Tapi, sabun ni TAK BOLEH DIMAKAN. ๐Ÿ™…๐Ÿ™…๐Ÿ™…
.
NH tak bertanggungjawab kalau korang makan.haha. . ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
.
Kalau ada yang berminat nak cuba sabun cute ini. Boleh DM or PM NH ya .
๐Ÿ“ฒ 017-7017113
.
.
#nhmartt #sabuncute #plantbased #SAUPOR #teamsaupor
-16/3/17- NH nak kenalkan salah satu sabun keluaran Saupor. Namanya sabun cute kopi. Kenapa cute? Sebab saiznya kecil, mudah dipegang oleh semua peringkat umur dan saiz tangan. . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Boleh digunakan untuk muka dan badan. Kandungan utama adalah glycerin dan kopi. Ramai yang tanya NH, apa itu Glycerin??? . Glycerin tu pelarut , tanpa warna dan bau. Sabun ni diperbuat dari minyak tumbuhan dan tanpa sles.๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . . Awak semua boleh google side effect sles antara menyebabkan iritasi kulit. Jadi sabun ni tak menyebabkan iritasi dan diperbuat dari bahan yang boleh dimakan. Tapi, sabun ni TAK BOLEH DIMAKAN. ๐Ÿ™…๐Ÿ™…๐Ÿ™… . NH tak bertanggungjawab kalau korang makan.haha. . ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . . Kalau ada yang berminat nak cuba sabun cute ini. Boleh DM or PM NH ya . ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 . . #nhmartt  #sabuncute  #plantbased  #SAUPOR  #teamsaupor 
-11/3/17-
Amaran! Ini bukan gula-gula,
Walaupun rupa bentuknya yang cute miut dan warna warninya ianya .
.
SABUN yang mampu menyelesaikan masalah kulit anda! Terdapat 6 jenis sabun cute ini. Sesuai untuk dimuka dan dibadan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Bebas SLeS, Paraben dan merkuri, sangat selamat untuk digunakan. ๐Ÿ˜˜
.
.
AWAS! Bukan untuk dimakan ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
For more detail :
๐Ÿ“ฒ DM/PM/WA 017-7017113 .
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sayajualsabun #sabun #sabunmurah
-11/3/17- Amaran! Ini bukan gula-gula, Walaupun rupa bentuknya yang cute miut dan warna warninya ianya . . SABUN yang mampu menyelesaikan masalah kulit anda! Terdapat 6 jenis sabun cute ini. Sesuai untuk dimuka dan dibadan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Bebas SLeS, Paraben dan merkuri, sangat selamat untuk digunakan. ๐Ÿ˜˜ . . AWAS! Bukan untuk dimakan ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž For more detail : ๐Ÿ“ฒ DM/PM/WA 017-7017113 . . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #sayajualsabun  #sabun  #sabunmurah 
-11/3/17-
Stress tak kalau masalah jerawat susah nak sembuh? Jangan gitu, kita ada petua mudah. Guna kulit kayu manis dan madu sahaja. Jom cuba tips ni. 
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #tipsuntukmukakekalbersih๐Ÿ‘
-9/3/17-
Harganya tak masuk akal! 
Tetapi mampu merawat masalah kulit di wajah anda. .
Tak percaya? Cuba satu. Mesti nak lagi. Saya dah rasainya..
.
Jerawat, datang macam persinggahan aje. Malu dia nak tumbuh lama2. Serious awesome๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Jangan segan2 kalau nak cuba, anda tahu mana nak cari saya. ๐Ÿ˜‰
WA 017-7017113 utk detail lanjut okey.
.
#sabuncute #sabunmurah #nhmartt #sabunoat #sabunkayumanis #sabundelima #sabunkopi #sabunmadu #sabuntomato #natural #teamsaupor #recommended
-9/3/17- Harganya tak masuk akal! Tetapi mampu merawat masalah kulit di wajah anda. . Tak percaya? Cuba satu. Mesti nak lagi. Saya dah rasainya.. . Jerawat, datang macam persinggahan aje. Malu dia nak tumbuh lama2. Serious awesome๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Jangan segan2 kalau nak cuba, anda tahu mana nak cari saya. ๐Ÿ˜‰ WA 017-7017113 utk detail lanjut okey. . #sabuncute  #sabunmurah  #nhmartt  #sabunoat  #sabunkayumanis  #sabundelima  #sabunkopi  #sabunmadu  #sabuntomato  #natural  #teamsaupor  #recommended 
-1/3/17-
Cara mudah nak rawat parut jerawat adalah dengan menggunakan bahan dari dapur iaitu kayu manis. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
.
.
Tapi kalau malas nak hari2 blend kayu manis tu. Guna aja sabun cute kayu manis. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Jom cuba, in sha Allah mampu menyelesaikan masalah jerawat tu.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul
. 
#sabuncute #nhmartt
-1/3/17- Cara mudah nak rawat parut jerawat adalah dengan menggunakan bahan dari dapur iaitu kayu manis. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž . . Tapi kalau malas nak hari2 blend kayu manis tu. Guna aja sabun cute kayu manis. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Jom cuba, in sha Allah mampu menyelesaikan masalah jerawat tu. ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul . #sabuncute  #nhmartt 
Tips Kecilkan pori.
.
1. Ambil 1 ice cube.
2. Ratakan pada muka selama 1 hingga 3 minit.
3. Liang pori akan mengecil dalam masa beberapa hari.
4. Mesti konsisten .
Boleh guna try sabun Cute  tomato untuk mereka yang nak kecilkan pori. ๐Ÿ˜Š
Selamat untuk digunakan. Campuran glyserin oil dan tomato.
.
Komen "NAK" di ruangan komen ๐Ÿ˜‹
Atau terus direct WA 017-7017113 Nurrul .
#SAUPOR #sabuncute #nhmartt
Tips Kecilkan pori. . 1. Ambil 1 ice cube. 2. Ratakan pada muka selama 1 hingga 3 minit. 3. Liang pori akan mengecil dalam masa beberapa hari. 4. Mesti konsisten . Boleh guna try sabun Cute tomato untuk mereka yang nak kecilkan pori. ๐Ÿ˜Š Selamat untuk digunakan. Campuran glyserin oil dan tomato. . Komen "NAK" di ruangan komen ๐Ÿ˜‹ Atau terus direct WA 017-7017113 Nurrul . #SAUPOR  #sabuncute  #nhmartt 
-28/2/17-
JIMATNYA PAKAI SABUN CUTE !
=========================== Best sangat sebab 1 ketul boleh pakai 1 minggu. Harga teramatlah berbaloi2. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Kali dengan 4minggu, 4ketul sabun baru Rm1+ ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹
.
.
Happy nya, jerawat hilang, resdung pun kurang. Penangan sabun cute kayu manis memang awesome.
.
.
Komen "Wow" kalau nak cuba juga. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
#sabuncute #nhmartt #testimonisabuncute #sabunmurah #sabunkayumanis
-28/2/17- JIMATNYA PAKAI SABUN CUTE ! =========================== Best sangat sebab 1 ketul boleh pakai 1 minggu. Harga teramatlah berbaloi2. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Kali dengan 4minggu, 4ketul sabun baru Rm1+ ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ . . Happy nya, jerawat hilang, resdung pun kurang. Penangan sabun cute kayu manis memang awesome. . . Komen "Wow" kalau nak cuba juga. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #sabuncute  #nhmartt  #testimonisabuncute  #sabunmurah  #sabunkayumanis