an online Instagram web viewer

#northeastisbeast medias

Photos

Little bit of summer 🌻 & a little bit of Fall 🍁

With cooler temps I'm feeling all kinds of #basic💁 and ready for Fall things. I tried out these Pumpkin Pie Energy Bites today so I could share the recipe with my •online• wellness group! We're always trying to find new ways to have fun with food because eating right should be enjoyable! >>Clean Week is coming up where YOU get to sample everything we offer before going all in. I'll share recipes like this one with you... all you have to do is reach out!
Little bit of summer 🌻 & a little bit of Fall 🍁 With cooler temps I'm feeling all kinds of #basic 💁 and ready for Fall things. I tried out these Pumpkin Pie Energy Bites today so I could share the recipe with my •online• wellness group! We're always trying to find new ways to have fun with food because eating right should be enjoyable! >>Clean Week is coming up where YOU get to sample everything we offer before going all in. I'll share recipes like this one with you... all you have to do is reach out!
When a color picture looks black & white #jose #itsamazingoutthere #oceanstate
The Vineyard's got some serious Ireland vibes going on
The Vineyard's got some serious Ireland vibes going on
We have this gnarly half-dead tree in our front yard.  The kind of tree the neighbors wish we'd take down because it would spruce up the street. But wouldn't you know: 
IT MAKES APPLES.

And they're super good. 
_
Sorry, street. This tree has to stay. 🍏
We have this gnarly half-dead tree in our front yard. The kind of tree the neighbors wish we'd take down because it would spruce up the street. But wouldn't you know: IT MAKES APPLES. And they're super good. _ Sorry, street. This tree has to stay. 🍏
Getting very excited to see some of the spooky old places in Providence that I walk by everyday from the inside at the @doorsopenri festival this weekend #pvd
Getting very excited to see some of the spooky old places in Providence that I walk by everyday from the inside at the @doorsopenri festival this weekend #pvd 
blue skies vs storm clouds
blue skies vs storm clouds
Greenies #linedeco
Would you believe me if I said I bought these capris for the summer after I had Kiley? 🤔 
Growing a human is hard. Everything about your body changes. But that doesn't mean that moms feel any better about themselves following the birth of their baby! With every week I continued to wonder "when will I feel like ME again?" I was tired, at my heaviest (non pregnant) weight, and trying to navigate a whole new way of living. 
To see that these capris fit me now, at 6+ months pregnant is exciting yet saddens me because I remember how awful I felt when I had to wear them for real 😞 Making the choice to take care of myself has helped me ⬇️LOSE 30lbs and ⬆️GAIN an immeasurable amount of confidence. I know that I'm not going to jump right back into working out after this baby arrives... but I also know that I'm equipped with all the tools I need ((workouts, meal guides, shakes, support)) to feel healthy and happy post baby ✨as every mom should✨ 👭Always here to help. Just reach out.
Would you believe me if I said I bought these capris for the summer after I had Kiley? 🤔 Growing a human is hard. Everything about your body changes. But that doesn't mean that moms feel any better about themselves following the birth of their baby! With every week I continued to wonder "when will I feel like ME again?" I was tired, at my heaviest (non pregnant) weight, and trying to navigate a whole new way of living. To see that these capris fit me now, at 6+ months pregnant is exciting yet saddens me because I remember how awful I felt when I had to wear them for real 😞 Making the choice to take care of myself has helped me ⬇️LOSE 30lbs and ⬆️GAIN an immeasurable amount of confidence. I know that I'm not going to jump right back into working out after this baby arrives... but I also know that I'm equipped with all the tools I need ((workouts, meal guides, shakes, support)) to feel healthy and happy post baby ✨as every mom should✨ 👭Always here to help. Just reach out.
This place really was lovely 💫✨💎
This place really was lovely 💫✨💎
Pretty little things ✨
Pretty little things ✨
W a v e  R e p o r t
•
•
•
•
•
@marthasvineyardlife
W a v e R e p o r t • • • • • @marthasvineyardlife
arms up little dude
arms up little dude
a bird with a word came to me
a bird with a word came to me
Mornings & minimalism
Mornings & minimalism
Monday night sesh with @julewurm and @evensara 😭😭😭
Monday night sesh with @julewurm and @evensara 😭😭😭
still knockin' off these Maine shots ✨🌊⛵️
still knockin' off these Maine shots ✨🌊⛵️
•True accountability actively confronts the truth, it confronts with freedom of choice and the consequences of those choices. In this was accountability is extremely empowering, but you must be willing to confront reality and the truth of your situation• 
I always say that my groups help people stay accountable. It's true in some ways, they do! But deep down, it's YOU that that's making the change and owning up to your decisions. YOU are the only one who can make the choice to show up and commit to your health & wellness. We all want a way out or someone else to put the blame on when times get tough... but in reality, we just need to look within ourselves and decide what we want out of life. 
Today was a hard day for me but that doesn't mean I dropped the ball on my commitments. I have goals to reach and women to help - so I'll be here until I can no longer work - because I'm holding MYSELF accountable for the life I want to live. Reach out when you're ready to step up with me 🤘📲👭
•True accountability actively confronts the truth, it confronts with freedom of choice and the consequences of those choices. In this was accountability is extremely empowering, but you must be willing to confront reality and the truth of your situation• I always say that my groups help people stay accountable. It's true in some ways, they do! But deep down, it's YOU that that's making the change and owning up to your decisions. YOU are the only one who can make the choice to show up and commit to your health & wellness. We all want a way out or someone else to put the blame on when times get tough... but in reality, we just need to look within ourselves and decide what we want out of life. Today was a hard day for me but that doesn't mean I dropped the ball on my commitments. I have goals to reach and women to help - so I'll be here until I can no longer work - because I'm holding MYSELF accountable for the life I want to live. Reach out when you're ready to step up with me 🤘📲👭
September skies
September skies
Ooopppsss bakal kalap bgt ini stalking @shopee_id karena bulan september ini ada diskon elektronik yg brutalnya kebangetaaann! Banyanin aja kamu bisa beli elektronik dengan diskon sampai dengan 90% guyss! Mana tahan liaaatnyaaa 😂😂. Gak bakal ada diskon brutal kayak gini di marketplace lain deh. Cuma di @shopee_id yg berani sebrutal ini lhoo! #septemberbrutal
Ooopppsss bakal kalap bgt ini stalking @shopee_id karena bulan september ini ada diskon elektronik yg brutalnya kebangetaaann! Banyanin aja kamu bisa beli elektronik dengan diskon sampai dengan 90% guyss! Mana tahan liaaatnyaaa 😂😂. Gak bakal ada diskon brutal kayak gini di marketplace lain deh. Cuma di @shopee_id yg berani sebrutal ini lhoo! #septemberbrutal 
Everything!!! #linedeco
Aku suka bgt menjelajahi alam terbuka untuk sekedar hunting2 foto. Kadang kondisi cuaca tidak selalu bersahabat untuk kulit kita yg membuat kulit kita jadi berminyak dan berkeringat nih sehingga aku butuh bedak untuk mengcover kembali wajahku agar tetap cantik maksimal. Aku selalu memilih produk kosmetik yg aman untuk dipakai sehari hari termasuk dalam memilih bedak untuk wajahku. Nah menurutku bedak Marcks pilihan yg paling tepat bgt nih karena kandungannya ringan dan aman untuk digunakan sehari hari. Pilihan warnanya pun banyak sehingga kita bisa menyesuaikan dengan tone kulit wajah kita. Bedak ini paling nyaman untuk touch up saat beraktivitas sehari-hari dan engga bikin wajahku jadi jerawatan Hehhehe. Wahh kalau kayak gini wajuhku akan cantik maksimal terus saat beraktivitas ya.  So far, bedak Marcks ini selalu memiliki tempat istimewa di hatiku pokoknya 👌#marcksimalcantiknya #MarcksCosmetic #AuraCantikmu #CantikIndonesia #marcksimalkanpotensimu @kimiafarmacare @marckscosmeticind
•
•
Yuk ikutan jugaa @shanikasachii @rhea_nieta @agatha.ptr @meyritahartono @nkisha.salma
Aku suka bgt menjelajahi alam terbuka untuk sekedar hunting2 foto. Kadang kondisi cuaca tidak selalu bersahabat untuk kulit kita yg membuat kulit kita jadi berminyak dan berkeringat nih sehingga aku butuh bedak untuk mengcover kembali wajahku agar tetap cantik maksimal. Aku selalu memilih produk kosmetik yg aman untuk dipakai sehari hari termasuk dalam memilih bedak untuk wajahku. Nah menurutku bedak Marcks pilihan yg paling tepat bgt nih karena kandungannya ringan dan aman untuk digunakan sehari hari. Pilihan warnanya pun banyak sehingga kita bisa menyesuaikan dengan tone kulit wajah kita. Bedak ini paling nyaman untuk touch up saat beraktivitas sehari-hari dan engga bikin wajahku jadi jerawatan Hehhehe. Wahh kalau kayak gini wajuhku akan cantik maksimal terus saat beraktivitas ya. So far, bedak Marcks ini selalu memiliki tempat istimewa di hatiku pokoknya 👌#marcksimalcantiknya  #MarcksCosmetic  #AuraCantikmu  #CantikIndonesia  #marcksimalkanpotensimu  @kimiafarmacare @marckscosmeticind • • Yuk ikutan jugaa @shanikasachii @rhea_nieta @agatha.ptr @meyritahartono @nkisha.salma
Crashing down! Just like my life!
Crashing down! Just like my life!
Hints of Fall
Hints of Fall
Boothbay Footbridge 👟
Boothbay Footbridge 👟
Colors of fall 🍂
Colors of fall 🍂
An outtake from our time at the @evergage Personalization Summit in Boston last week. There's seemingly nothing this software can't do, and seemingly no snack they won't offer their attendees. Thanks for having us!
An outtake from our time at the @evergage Personalization Summit in Boston last week. There's seemingly nothing this software can't do, and seemingly no snack they won't offer their attendees. Thanks for having us!
These two might be getting married in a few months but Lilah is definitely the star of the show 🐶
These two might be getting married in a few months but Lilah is definitely the star of the show 🐶
throwback to when it was still summer because i already miss it
throwback to when it was still summer because i already miss it
I ate some macarons. They were dope.
I ate some macarons. They were dope.
That sand covered face. I could just eat him up.
That sand covered face. I could just eat him up.
I'm sad to say that yesterday a 20 year old girl fell and passed away while climbing the rocks of my favorite Vermont spot, Bolton Potholes. I've said this before and I'd like to say it again: when hiking near wet, slippery areas, you must exercise additional caution. One wrong move can result in extreme injury and yes, death. Please please hike with caution.
I'm sad to say that yesterday a 20 year old girl fell and passed away while climbing the rocks of my favorite Vermont spot, Bolton Potholes. I've said this before and I'd like to say it again: when hiking near wet, slippery areas, you must exercise additional caution. One wrong move can result in extreme injury and yes, death. Please please hike with caution.
Yhaaa
Yhaaa
Aku suka bgt menjelajahi alam terbuka untuk sekedar hunting2 foto. Kadang kondisi cuaca tidak selalu bersahabat untuk kulit kita yg membuat kulit kita jadi berminyak dan berkeringat nih sehingga aku butuh bedak untuk mengcover kembali wajahku agar tetap cantik maksimal. Aku selalu memilih produk kosmetik yg aman untuk dipakai sehari hari termasuk dalam memilih bedak untuk wajahku. Nah menurutku bedak Marcks pilihan yg paling tepat bgt nih karena kandungannya ringan dan aman untuk digunakan sehari hari. Pilihan warnanya pun banyak sehingga kita bisa menyesuaikan dengan tone kulit wajah kita. Bedak ini paling nyaman untuk touch up saat beraktivitas sehari-hari dan engga bikin wajahku jadi jerawatan Hehhehe.  Wahh kalau kayak gini wajuhku akan cantik maksimal terus saat beraktivitas ya. So far, bedak Marcks ini selalu memiliki tempat istimewa di hatiku pokoknya 👌#marcksimalcantiknya #MarcksCosmetic #AuraCantikmu #CantikIndonesia #marcksimalkanpotensimu @kimiafarmacare @marckscosmeticind
•
•
Yuk ikutan jugaa @shanikasachii @rhea_nieta @agatha.ptr @meyritahartono @nkisha.salma
Aku suka bgt menjelajahi alam terbuka untuk sekedar hunting2 foto. Kadang kondisi cuaca tidak selalu bersahabat untuk kulit kita yg membuat kulit kita jadi berminyak dan berkeringat nih sehingga aku butuh bedak untuk mengcover kembali wajahku agar tetap cantik maksimal. Aku selalu memilih produk kosmetik yg aman untuk dipakai sehari hari termasuk dalam memilih bedak untuk wajahku. Nah menurutku bedak Marcks pilihan yg paling tepat bgt nih karena kandungannya ringan dan aman untuk digunakan sehari hari. Pilihan warnanya pun banyak sehingga kita bisa menyesuaikan dengan tone kulit wajah kita. Bedak ini paling nyaman untuk touch up saat beraktivitas sehari-hari dan engga bikin wajahku jadi jerawatan Hehhehe. Wahh kalau kayak gini wajuhku akan cantik maksimal terus saat beraktivitas ya. So far, bedak Marcks ini selalu memiliki tempat istimewa di hatiku pokoknya 👌#marcksimalcantiknya  #MarcksCosmetic  #AuraCantikmu  #CantikIndonesia  #marcksimalkanpotensimu  @kimiafarmacare @marckscosmeticind • • Yuk ikutan jugaa @shanikasachii @rhea_nieta @agatha.ptr @meyritahartono @nkisha.salma
Yesss!! #linedeco
Dear Monday, despite your best efforts to ruin me from the earliest morning hours - you won't win. •to be successful, the first thing to do is to fall in love with your work• 
Luckily I've got that on lock! When helping women feel empowered and confident every day is your job, it's hard not to love it! If you don't love what you do, why are you wasting another Monday being depressed about the week ahead? 
#thatnobosslife is always open for you >> find out more from the link in my bio
Dear Monday, despite your best efforts to ruin me from the earliest morning hours - you won't win. •to be successful, the first thing to do is to fall in love with your work• Luckily I've got that on lock! When helping women feel empowered and confident every day is your job, it's hard not to love it! If you don't love what you do, why are you wasting another Monday being depressed about the week ahead? #thatnobosslife  is always open for you >> find out more from the link in my bio
My guy buck from our first day of Yellowstone National Park
My guy buck from our first day of Yellowstone National Park
Si hijau ini, jadi singgasana favorit dirumahku. Bahkan bukan cuma aku lho, para penghuni lain di rumah juga sayang bgt sama sofa hijau emesh yg satu ini. Gak heran kalau kita sering bgt berebutan untuk sekedar selonjoran di sofa ini. Hehhe. Kebetulan posisi sofa ini strategis bgt, pas didepan TV, gak jauh dari dapur dan dekat dengan pintu samping dimana angin sepoi sepoi keluar masuk dengan leluasa. Ditambah lagi seluruh bagian sofa ini empuk bgt, jadi duduk atau selonjoran dengan berbagai  posisi tetap nyaman sampai bikin ngantuk wkwkw. Jadi Sofa ini bisa dibilang sasaran empuk bgt saat pulang dari kerja seharian dan untuk melepas lelah sementara sebelum bobok beneran di kamar Hehhe. #ifurnimartchallenge
#ifurnimartcheese @ifunimart
•
Kalau furniture favorite kamu apa hayo? @shanikasachii @nkisha.salma @agatha.ptr @rhea_nieta @meyritahartono
Si hijau ini, jadi singgasana favorit dirumahku. Bahkan bukan cuma aku lho, para penghuni lain di rumah juga sayang bgt sama sofa hijau emesh yg satu ini. Gak heran kalau kita sering bgt berebutan untuk sekedar selonjoran di sofa ini. Hehhe. Kebetulan posisi sofa ini strategis bgt, pas didepan TV, gak jauh dari dapur dan dekat dengan pintu samping dimana angin sepoi sepoi keluar masuk dengan leluasa. Ditambah lagi seluruh bagian sofa ini empuk bgt, jadi duduk atau selonjoran dengan berbagai posisi tetap nyaman sampai bikin ngantuk wkwkw. Jadi Sofa ini bisa dibilang sasaran empuk bgt saat pulang dari kerja seharian dan untuk melepas lelah sementara sebelum bobok beneran di kamar Hehhe. #ifurnimartchallenge  #ifurnimartcheese  @ifunimart • Kalau furniture favorite kamu apa hayo? @shanikasachii @nkisha.salma @agatha.ptr @rhea_nieta @meyritahartono
"Keselamatan anda adalah prioritas kami" - Petugas PKD KCJ #petugaskcj
•
Yuk join jugaa @shanikasachii @nkisha.salma @meyritahartono @rhea_nieta @agatha.ptr
•
"Keselamatan anda adalah prioritas kami" - Petugas PKD KCJ #petugaskcj  • Yuk join jugaa @shanikasachii @nkisha.salma @meyritahartono @rhea_nieta @agatha.ptr •
Be lovely 🎡👌
Be lovely 🎡👌
Cuaca yang tidak menentu, aktivitas yg padat, serta jam makan yg tidak teratur kadang membuat kondisi tubuhku jadi gampang drop nih. Padahal aku selalu dituntut agar selalu fit dan sehat agar aktivitasku tidak terganggu. Makannya aku mengkonsumsi @imboostid nih supaya daya tahan tubuhku tetap terjaga. Cukup dengan mengkonsumsi Imboost 3 kali sehari, aku jadi selalu siap beraktivitas. Oia aku beli imboost ini di Alfamart deket rumah lhoo, jadi gampang bgt dicarinya 👌. Yuk beli imbost di Alfamart aja 🤗 #beliimboostdialfamart #diimboostaja
Cuaca yang tidak menentu, aktivitas yg padat, serta jam makan yg tidak teratur kadang membuat kondisi tubuhku jadi gampang drop nih. Padahal aku selalu dituntut agar selalu fit dan sehat agar aktivitasku tidak terganggu. Makannya aku mengkonsumsi @imboostid nih supaya daya tahan tubuhku tetap terjaga. Cukup dengan mengkonsumsi Imboost 3 kali sehari, aku jadi selalu siap beraktivitas. Oia aku beli imboost ini di Alfamart deket rumah lhoo, jadi gampang bgt dicarinya 👌. Yuk beli imbost di Alfamart aja 🤗 #beliimboostdialfamart  #diimboostaja 
I love a good portrait 🔥
I love a good portrait 🔥
i love the little places so much more than the ostentatious compounds
i love the little places so much more than the ostentatious compounds
Forever obsessed with these two 💚
Forever obsessed with these two 💚
Apple picking is very American 🇺🇸
Apple picking is very American 🇺🇸
Finding the perfect apple like 😍🍎
Finding the perfect apple like 😍🍎
Apple pickin' today 🍎
Apple pickin' today 🍎
finding our escape with @getawayhouse
finding our escape with @getawayhouse
Wonderful shot by @mahikerbiker 
Congratulations and thank you for your #RhodeIsland capture!
🌊🌊
⚓️⚓️⚓️
Photo selected by @jackaaalack
⚓️⚓️⚓️
🌊🌊
To be featured➡️ follow @ig_rhody / tag #ig_rhody
Wonderful shot by @mahikerbiker Congratulations and thank you for your #RhodeIsland  capture! 🌊🌊 ⚓️⚓️⚓️ Photo selected by @jackaaalack ⚓️⚓️⚓️ 🌊🌊 To be featured➡️ follow @ig_rhody / tag #ig_rhody 
one last beach day of 2017 with my forever bae lol but actually
one last beach day of 2017 with my forever bae lol but actually
always a good time in the whites
always a good time in the whites
Pagi ini di peron2 yg masih sepi, disaat matahari masih bersinar malu-malu di balik awan. Ternyata tidak terlalu pagi bagi seorang Petugas Keamanan untuk bersiaga mengawasi kondisi di stasiun. Selamat menjalankan tugas pak, semoga senantiasa diberikan keberkahan menjalankan amanah ini 👌😊 #petugaskcj
•
Yuk join jugaa @shanikasachii @nkisha.salma @meyritahartono @rhea_nieta @agatha.ptr
• 
Capturing from my Samsung Galaxy J Pro
Pagi ini di peron2 yg masih sepi, disaat matahari masih bersinar malu-malu di balik awan. Ternyata tidak terlalu pagi bagi seorang Petugas Keamanan untuk bersiaga mengawasi kondisi di stasiun. Selamat menjalankan tugas pak, semoga senantiasa diberikan keberkahan menjalankan amanah ini 👌😊 #petugaskcj  • Yuk join jugaa @shanikasachii @nkisha.salma @meyritahartono @rhea_nieta @agatha.ptr • Capturing from my Samsung Galaxy J Pro
Agricultural fairs are an important tradition in New England, and all across the country. Such events showcase rural skills and traditions, and help to promote a strong connection between communities and their physical surroundings. They also offer a myrid of experiential learning opportunities... From animal husbandry to textile arts. Small engines to food preservation. These intergenerational celebrations of
rural life each year mark the seasons and create a shared history from generation to generation.
.
.
.
.
#agriculturalfairs #placemaking #senseofplace #communitybasededucation #skillsharing #ignewengland #igersnewengland #igersmass #igmass #scenesofnewengland #northeastisbeast #farming #cows #cattle #4H #agriculturestudent
Agricultural fairs are an important tradition in New England, and all across the country. Such events showcase rural skills and traditions, and help to promote a strong connection between communities and their physical surroundings. They also offer a myrid of experiential learning opportunities... From animal husbandry to textile arts. Small engines to food preservation. These intergenerational celebrations of rural life each year mark the seasons and create a shared history from generation to generation. . . . . #agriculturalfairs  #placemaking  #senseofplace  #communitybasededucation  #skillsharing  #ignewengland  #igersnewengland  #igersmass  #igmass  #scenesofnewengland  #northeastisbeast  #farming  #cows  #cattle  #4H  #agriculturestudent 
Agricultural fairs are an important tradition in New England, and all across the country. Such events showcase rural skills and traditions, and help to promote a strong connection between communities and their physical surroundings. They also offer a myrid of experiential learning opportunities... From animal husbandry to textile arts. Small engines to food preservation. These intergenerational celebrations of
rural life each year mark the seasons and create a shared history from generation to generation.
.
.
.
.
#agriculturalfairs #placemaking #senseofplace #communitybasededucation #skillsharing #ignewengland #igersnewengland #igersmass #igmass #scenesofnewengland #northeastisbeast #farming #cows #cattle
Agricultural fairs are an important tradition in New England, and all across the country. Such events showcase rural skills and traditions, and help to promote a strong connection between communities and their physical surroundings. They also offer a myrid of experiential learning opportunities... From animal husbandry to textile arts. Small engines to food preservation. These intergenerational celebrations of rural life each year mark the seasons and create a shared history from generation to generation. . . . . #agriculturalfairs  #placemaking  #senseofplace  #communitybasededucation  #skillsharing  #ignewengland  #igersnewengland  #igersmass  #igmass  #scenesofnewengland  #northeastisbeast  #farming  #cows  #cattle 
Agricultural fairs are an important tradition in New England, and all across the country. Such events showcase rural skills and traditions, and help to promote a strong connection between communities and their physical surroundings. They also offer a myrid of experiential learning opportunities... From animal husbandry to textile arts. Small engines to food preservation. These intergenerational celebrations of
rural life each year mark the seasons and create a shared history from generation to generation.
.
.
.
.
#agriculturalfairs #placemaking #senseofplace #communitybasededucation #skillsharing #ignewengland #igersnewengland #igersmass #igmass #scenesofnewengland #northeastisbeast #farming #cows #cattle #4H
Agricultural fairs are an important tradition in New England, and all across the country. Such events showcase rural skills and traditions, and help to promote a strong connection between communities and their physical surroundings. They also offer a myrid of experiential learning opportunities... From animal husbandry to textile arts. Small engines to food preservation. These intergenerational celebrations of rural life each year mark the seasons and create a shared history from generation to generation. . . . . #agriculturalfairs  #placemaking  #senseofplace  #communitybasededucation  #skillsharing  #ignewengland  #igersnewengland  #igersmass  #igmass  #scenesofnewengland  #northeastisbeast  #farming  #cows  #cattle  #4H 
Mr. Man got a haircut 💇‍♂️ and thoroughly enjoyed some pops during the process. 
Today was spent getting some errands & chores done, watching football, eating good food, and relaxing with family. When Kiley was a baby I used to work Sunday nights.. which meant being anxious alllll day leading up to my shift. Sundays were never productive or fun. I literally counted down the minutes until I had to work ⏰ Besides the fact that it stressed me out - that was our one day to really have some family time yet I always had to leave. 
My family deserves more than that. Working from home has changed the way I get to spend my time in a positive way! I'm able to work & make money on my own terms - not someone else's. 📲 I'm around tonight after 8:30 to talk about #thatnobosslife.
Mr. Man got a haircut 💇‍♂️ and thoroughly enjoyed some pops during the process. Today was spent getting some errands & chores done, watching football, eating good food, and relaxing with family. When Kiley was a baby I used to work Sunday nights.. which meant being anxious alllll day leading up to my shift. Sundays were never productive or fun. I literally counted down the minutes until I had to work ⏰ Besides the fact that it stressed me out - that was our one day to really have some family time yet I always had to leave. My family deserves more than that. Working from home has changed the way I get to spend my time in a positive way! I'm able to work & make money on my own terms - not someone else's. 📲 I'm around tonight after 8:30 to talk about #thatnobosslife .
Ya'll gone make me ACK a fool #JEEPersCreepers #GreyLady 🌊🌬⚓️But really, watching the surfers take on José today was something else. Even the guy with the boogie board... you go boy! 🏄🏻
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#mynewenglandfall #mytinyatlas #newenglandliving #NEGangster #howdoyoufall #newenglandlife #northeastcollective #flashesofdelight #instasparrow #mynewengland #flashesoffall #northeastisbeast #ACK #Nantucket #nantucketisland #skinnydipnantucket #jeep #jeepwrangler
Ya'll gone make me ACK a fool #JEEPersCreepers  #GreyLady  🌊🌬⚓️But really, watching the surfers take on José today was something else. Even the guy with the boogie board... you go boy! 🏄🏻 . . . . . . . . . . . . . . . . . #mynewenglandfall  #mytinyatlas  #newenglandliving  #NEGangster  #howdoyoufall  #newenglandlife  #northeastcollective  #flashesofdelight  #instasparrow  #mynewengland  #flashesoffall  #northeastisbeast  #ACK  #Nantucket  #nantucketisland  #skinnydipnantucket  #jeep  #jeepwrangler 
Shine!👌😀
Shine!👌😀
North Country
North Country
Sunday Funday spent figuring out what colors to paint the furniture 😏 Let the nesting begin!
Sunday Funday spent figuring out what colors to paint the furniture 😏 Let the nesting begin!