an online Instagram web viewer

#northeastisbeast medias

Photos

If you’re looking to incorporate a meatless meal into your week ((helloooo #MeatlessMonday)), look no further than this vegetarian curry! It only takes about 20 minutes to make, it’s warm, it’s flavorful, and you can pack as many veggies in there as you’d like... •carrots
•peas
•green beans
•corn
•tomatoes
•spinach
•delicata squash 
What’s your favorite meatless meal?? 👇
If you’re looking to incorporate a meatless meal into your week ((helloooo #MeatlessMonday )), look no further than this vegetarian curry! It only takes about 20 minutes to make, it’s warm, it’s flavorful, and you can pack as many veggies in there as you’d like... •carrots •peas •green beans •corn •tomatoes •spinach •delicata squash What’s your favorite meatless meal?? 👇
What a surprise that a #catskillcenter t-day leftover recipe would be stuffing nests! Not!! 🦃 Thanks, Collin! @c.adk.ins 
Stuffing Egg Nests:
- Coat a muffin tray with a thin layer of olive oil or non-stick spray.
- Scoop stuffing to into each cup of the tray 3/4 full.
- Press the stuffing to the edges of the cup to form a small basin.
- Crack an egg into each cup.
- Season with salt and pepper.
- Bake 10 minutes for slightly loose yolks, 15 for hard-cooked. .
.
.
.
.

#getupstate  #escapebrooklyn #upstater #andnorth #mytinyatlas #dslooking #igercatskills #exploreupstate #easternmntn #rei1440project #upperrightusa  #iloveny #upstate#newyorkstate #northeastisbeast  #UpstateNY #catskills #traveldeeper  #escapebrooklyn #northofNYC #newyorkexplored  #dveight  #liveauthentic #thanksgiving #nest
What a surprise that a #catskillcenter  t-day leftover recipe would be stuffing nests! Not!! 🦃 Thanks, Collin! @c.adk.ins Stuffing Egg Nests: - Coat a muffin tray with a thin layer of olive oil or non-stick spray. - Scoop stuffing to into each cup of the tray 3/4 full. - Press the stuffing to the edges of the cup to form a small basin. - Crack an egg into each cup. - Season with salt and pepper. - Bake 10 minutes for slightly loose yolks, 15 for hard-cooked. . . . . . #getupstate  #escapebrooklyn  #upstater  #andnorth  #mytinyatlas  #dslooking  #igercatskills  #exploreupstate  #easternmntn  #rei1440project  #upperrightusa  #iloveny  #upstate #newyorkstate  #northeastisbeast  #UpstateNY  #catskills  #traveldeeper  #escapebrooklyn  #northofNYC  #newyorkexplored  #dveight  #liveauthentic  #thanksgiving  #nest 
Cantique!
Cantique!
Punya feed yg kece itu impian para instagramers, termasuk akuuu! Aku suka bgt yang namanya photography dan selalu usaha untuk bisa capture photo sebagus mungkin untuk nantinya diupload di instagram. Tapi entah kenapa aku masih kurang puas nih untuk hasil photo makananku. Kayaknya kurang instagramable gitu 😥. Kadang udah ngeluarin berbagai jurus tapi tetep aja hasilnya belum bikin aku merinding ngeliatnya (nah loh?!) 😂. Thatsss whyy aku pengen bgt dapet kesempatan untuk bisa belajar lebih banyak tentang teknik2 food photography nih sama para ahlinya yaitu mba @dewideong dan mas @mrfoodjournal . Huaaahh let me in @mondeeggroll 😣😣 kapan lagi bisa belajar foodphotography gretongan kan! Pick me up yaaa!! 😀😀😀 #mondefoodtography #mondeeggroll
Punya feed yg kece itu impian para instagramers, termasuk akuuu! Aku suka bgt yang namanya photography dan selalu usaha untuk bisa capture photo sebagus mungkin untuk nantinya diupload di instagram. Tapi entah kenapa aku masih kurang puas nih untuk hasil photo makananku. Kayaknya kurang instagramable gitu 😥. Kadang udah ngeluarin berbagai jurus tapi tetep aja hasilnya belum bikin aku merinding ngeliatnya (nah loh?!) 😂. Thatsss whyy aku pengen bgt dapet kesempatan untuk bisa belajar lebih banyak tentang teknik2 food photography nih sama para ahlinya yaitu mba @dewideong dan mas @mrfoodjournal . Huaaahh let me in @mondeeggroll 😣😣 kapan lagi bisa belajar foodphotography gretongan kan! Pick me up yaaa!! 😀😀😀 #mondefoodtography  #mondeeggroll 
Officematte 🏢🏣🏢🏣
Officematte 🏢🏣🏢🏣
Dulu waktu masih belum keluarga, biasanya saya nabung ya untuk kesenangan pribadi aja. Beli handphone atau beli tas branded misalnya. Tapi sekarang udah gak kepikiran deh kayak gitu. Sekarang apa yg saya tabung ya untuk kebahagian keluarga. Kalau untuk pendidikan anak saya lebih mempersiakan dalam bentuk investasi. Tapi kalau soal liburan ya biasanyanya bisa terealisasi dari menabung. Alhamdulillah saya masih diberikan kesempatan untuk bekerja kantoran, jadi saya dan suami bisa membagi bagi pendapatan kami untuk keperluan rutin dan untuk menabung. Liburan bersama keluarga lumayan ngerogoh dompet nih. Jadi memang harus nabung dulu untuk merealisasikannya. .
Ini salah satu photo liburan kami ke Pantai Menganti. Alhamdulillah dari #hasilmenabung saya dan suami, kami bisa berlibur sekeluarga. Liburan selanjutnya anak2 pengen bgt ke bali. Dan ini jadi PR buat saya dan suami agar lebih semangat kerja dan semangat nabung supaya bisa liburan ke bali bersama keluarga 😊 #hasilmenabung #bukopinku #siagaslalu .
Yuk ikutan jugaa @shanikasachii @hartono.satria @nkisha.salma @mir.supeno @rhea_nieta
Dulu waktu masih belum keluarga, biasanya saya nabung ya untuk kesenangan pribadi aja. Beli handphone atau beli tas branded misalnya. Tapi sekarang udah gak kepikiran deh kayak gitu. Sekarang apa yg saya tabung ya untuk kebahagian keluarga. Kalau untuk pendidikan anak saya lebih mempersiakan dalam bentuk investasi. Tapi kalau soal liburan ya biasanyanya bisa terealisasi dari menabung. Alhamdulillah saya masih diberikan kesempatan untuk bekerja kantoran, jadi saya dan suami bisa membagi bagi pendapatan kami untuk keperluan rutin dan untuk menabung. Liburan bersama keluarga lumayan ngerogoh dompet nih. Jadi memang harus nabung dulu untuk merealisasikannya. . Ini salah satu photo liburan kami ke Pantai Menganti. Alhamdulillah dari #hasilmenabung  saya dan suami, kami bisa berlibur sekeluarga. Liburan selanjutnya anak2 pengen bgt ke bali. Dan ini jadi PR buat saya dan suami agar lebih semangat kerja dan semangat nabung supaya bisa liburan ke bali bersama keluarga 😊 #hasilmenabung  #bukopinku  #siagaslalu  . Yuk ikutan jugaa @shanikasachii @hartono.satria @nkisha.salma @mir.supeno @rhea_nieta
#repost from @bukopinsiaga

Hai Sahabat Bukopin, mau dapetin hadiah VOUCHER JUTAAN RUPIAH dan juga TIKET NONTON gratis?
Yuk ikutan Bukopin photo contest dengan tema #HasilMenabung.

Posting foto terbaikmu ketika kamu dapat memiliki suatu BARANG IMPIAN atau ketika kamu bisa PERGI BERLIBUR dengan uang atau biayamu sendiri, HASIL dari MENABUNG.

Ceritakan pula kisah tersebut secara menarik pada kolom caption agar menjadi inspirasi orang banyak dan mendorong mereka untuk menabung demi mencapai suatu hal yang di impikan selama ini.

Untuk info persyaratan lebih lengkap silahkan lihat postingan di atas :) .

Periode akhir photo contest 20 November 2017

#BukopinKu #SiAgaSlalu #HasilMenabung #BukopinPhotoContest #CeritaInspiratif
#repost  from @bukopinsiaga Hai Sahabat Bukopin, mau dapetin hadiah VOUCHER JUTAAN RUPIAH dan juga TIKET NONTON gratis? Yuk ikutan Bukopin photo contest dengan tema #HasilMenabung . Posting foto terbaikmu ketika kamu dapat memiliki suatu BARANG IMPIAN atau ketika kamu bisa PERGI BERLIBUR dengan uang atau biayamu sendiri, HASIL dari MENABUNG. Ceritakan pula kisah tersebut secara menarik pada kolom caption agar menjadi inspirasi orang banyak dan mendorong mereka untuk menabung demi mencapai suatu hal yang di impikan selama ini. Untuk info persyaratan lebih lengkap silahkan lihat postingan di atas :) . Periode akhir photo contest 20 November 2017 #BukopinKu  #SiAgaSlalu  #HasilMenabung  #BukopinPhotoContest  #CeritaInspiratif 
Ini dia barang yg aku beli dari hasil nabung saat kuliah. Harganya sebenernya gak mahal, cuma sekitaran 800rb saat itu, tapi berhubung waktu itu masih kuliah dan uang jajan cenderung dijatah makanya mesti nabung ketat buat beli kamera yg lagi happening saat itu (bahkan sampe sekarang ya). Nabung saat jaman kuliah terlebih aku ngekost, itu lumayan susah karena aku harus mikirin makan, uang ngeprint dan hal2 perintil lainnya. Tapi untuk menyiasati hal ini, biasanya aku langung menyisihkan 20% uang jajanku nih dan sisanya baru aku pakai buat keperluan sehari hari. Butuh komitmen bgt supaya uang tabunganku tetapi utuh karena godaan belanja atau main ke mall sama temen selalu aja datang. Tapi alhamdulillah dengan komitmen dan rasa kepingin yg menggebu-gebu akhirnya uangku tabunganku bisa terkumpul dan bisa aku beliin kamera instax ini nih. Rasanya gimana? Happy dan puas bgt lah, karena bisa memiliki sesuatu dari hasil kesabaran dan komitmen menabung yg luar biasa. Aku tetap menerapkan cara seperti ini walaupun aku sudah bekerja sekarang. Setiap gaji yg kudapatkan, aku sisihkan beberapa persen untuk ditabung. Tapi sekarang aku punya target baru nih, yaitu buat beli tiket untuk berlibur!
.
Hehhe yuk nabung yuk! Dan share juga sesuatu dari hasil menabung kalian @mysachi_spn @rhea_nieta @shanikasachii @agatha.ptr @nkisha.salma
.
#bukopinku #siagaslalu #hasilmenabung
Ini dia barang yg aku beli dari hasil nabung saat kuliah. Harganya sebenernya gak mahal, cuma sekitaran 800rb saat itu, tapi berhubung waktu itu masih kuliah dan uang jajan cenderung dijatah makanya mesti nabung ketat buat beli kamera yg lagi happening saat itu (bahkan sampe sekarang ya). Nabung saat jaman kuliah terlebih aku ngekost, itu lumayan susah karena aku harus mikirin makan, uang ngeprint dan hal2 perintil lainnya. Tapi untuk menyiasati hal ini, biasanya aku langung menyisihkan 20% uang jajanku nih dan sisanya baru aku pakai buat keperluan sehari hari. Butuh komitmen bgt supaya uang tabunganku tetapi utuh karena godaan belanja atau main ke mall sama temen selalu aja datang. Tapi alhamdulillah dengan komitmen dan rasa kepingin yg menggebu-gebu akhirnya uangku tabunganku bisa terkumpul dan bisa aku beliin kamera instax ini nih. Rasanya gimana? Happy dan puas bgt lah, karena bisa memiliki sesuatu dari hasil kesabaran dan komitmen menabung yg luar biasa. Aku tetap menerapkan cara seperti ini walaupun aku sudah bekerja sekarang. Setiap gaji yg kudapatkan, aku sisihkan beberapa persen untuk ditabung. Tapi sekarang aku punya target baru nih, yaitu buat beli tiket untuk berlibur! . Hehhe yuk nabung yuk! Dan share juga sesuatu dari hasil menabung kalian @mysachi_spn @rhea_nieta @shanikasachii @agatha.ptr @nkisha.salma . #bukopinku  #siagaslalu  #hasilmenabung 
Have a Wicked Thanksgiving! 🍺👍🍗 We’ll be open 530-7p Tues & Weds, Closed Thanksgiving Day but back with lots of revelry, live music and fresh brew for Black Friday and Rivalry Saturday! #kingdombrewing #drinklikeavermonter #northeastkingdom #cantonsdelest #easterntownships #northeastkingdom #northeastisbeast #wickedpissah #vtbeer #drinkvermontbeer #eggnog #vermonting #vermont #beercation #vermontbyvermonters #greenmountainstate #vermontlife #brewerylife #hereforthebeer #wishyouwerebeer #jaypeak #orford #bromont #skivermont #skicanada #raisedvt #rootedinvermont #newengland #northeast
Have a Wicked Thanksgiving! 🍺👍🍗 We’ll be open 530-7p Tues & Weds, Closed Thanksgiving Day but back with lots of revelry, live music and fresh brew for Black Friday and Rivalry Saturday! #kingdombrewing  #drinklikeavermonter  #northeastkingdom  #cantonsdelest  #easterntownships  #northeastkingdom  #northeastisbeast  #wickedpissah  #vtbeer  #drinkvermontbeer  #eggnog  #vermonting  #vermont  #beercation  #vermontbyvermonters  #greenmountainstate  #vermontlife  #brewerylife  #hereforthebeer  #wishyouwerebeer  #jaypeak  #orford  #bromont  #skivermont  #skicanada  #raisedvt  #rootedinvermont  #newengland  #northeast 
Dear @waxhaus_id bagian tubuh yang paling aku suka adalah lips. Karena bibir aku tidak tipis dan juga tidak terlalu tebal, jadi dengan warna lipstick apa saja bisa teraplikasi dgn sempurna. Dengan bibir ini aku bisa tersenyum. Dengan tersenyum dpt memperindah wajahku, karena wajah yang tersenyum mencerminkan perasaan yang tenang. Senyum itu ibadah yang paling mudah dilakukan, tetapi mampu menyempurnakan kemuliaan akhlak kita. 
#KeceBarengWaxhaus  @waxhaus_id
Dear @waxhaus_id bagian tubuh yang paling aku suka adalah lips. Karena bibir aku tidak tipis dan juga tidak terlalu tebal, jadi dengan warna lipstick apa saja bisa teraplikasi dgn sempurna. Dengan bibir ini aku bisa tersenyum. Dengan tersenyum dpt memperindah wajahku, karena wajah yang tersenyum mencerminkan perasaan yang tenang. Senyum itu ibadah yang paling mudah dilakukan, tetapi mampu menyempurnakan kemuliaan akhlak kita. #KeceBarengWaxhaus   @waxhaus_id
Good morning! Spent the whole weekend in the city, working. 😒 But, at least, we got to spend some quality time with our "Framdily" (💚 friends who are more like family 💛), and some quality time with good ol' NYC. That being said, it's so good to come back home to this. 🍁😍🍂 Hope you all enjoyed your weekend, and may your Monday coffee (or tea...fine!) be strong and flavorful, like my Bustelo is right at this moment. ☕😋
.
.
.
#November #Autumn🍁 #Fall #ILoveFall #Beacon #BeaconNY #BeaconNewYork #HudsonValley #HudsonValleyNY #HudsonValleyNewYork #IG_HudsonValley #HVNY #VisitVortex #NY #NewYork #NewYorkState #DownstateNY #ILoveNY #ILoveNewYork #NewYorkExplored #ScenicNY #NortheastIsBeast #UpperRightUSA #Scenic #Autumn #AutumnPhotography #FallPhotos #FolkGood #NYCToBeacon #BeaconTransplant
Good morning! Spent the whole weekend in the city, working. 😒 But, at least, we got to spend some quality time with our "Framdily" (💚 friends who are more like family 💛), and some quality time with good ol' NYC. That being said, it's so good to come back home to this. 🍁😍🍂 Hope you all enjoyed your weekend, and may your Monday coffee (or tea...fine!) be strong and flavorful, like my Bustelo is right at this moment. ☕😋 . . . #November  #Autumn 🍁 #Fall  #ILoveFall  #Beacon  #BeaconNY  #BeaconNewYork  #HudsonValley  #HudsonValleyNY  #HudsonValleyNewYork  #IG_HudsonValley  #HVNY  #VisitVortex  #NY  #NewYork  #NewYorkState  #DownstateNY  #ILoveNY  #ILoveNewYork  #NewYorkExplored  #ScenicNY  #NortheastIsBeast  #UpperRightUSA  #Scenic  #Autumn  #AutumnPhotography  #FallPhotos  #FolkGood  #NYCToBeacon  #BeaconTransplant 
Sebagai wanita yg beraktivitas padat dan aktif, tubuh sering merasa lelah dan akhirnya keputihan. Kalau sudah seperti ini, harus bgt nih pakai pantyliner agar aku tetap nyaman berkativitas. Tapi kalau pantyliner biasa ya hanya menyerap cairan aja tanpa mengatasi keputihan itu sendiri. Belum lagi kandungan zat kimia pada kapas pantyliner yg belum tentu aman untuk digunakan sehari hari😥
.
Berkat informasi dr seorang teman akhirnya aku coba pantyliner dari @in3_indonesia nih. Awalnya sih aku gak percaya masa iya di pantyliner ada kandungan herbal yg bisa mengatasi keputihan. Tapi gak ada salahnya juga sih dicoba. Pertama kali coba awalnya ngerasa aneh juga, karena si pantyliner ini bener2 beraroma herbal gitu. Setelah 3 hari aku coba, aku bener2 suka bgt. Area kewanitaanku terasa bersih dan jd nyaman bgt. Belum lagi keputihanku yg berkurang dari hari ke hari. Wahh happy bgt!
.
Ternyata pantyliner @in3_indonesia aman bgt buat dipakai sehari-hari karena karena terbuat dari kapas asli tanpa menggunakan bahan2 kimia dan mengandung 22 macam herbal dengan 6 herbal utama yang berguna untuk menjaga kebersihan dan kesehatan alat reproduksi wanita. Jadi pantyliner ini pas bgt untuk dipakai sehari hari nih guys. Jadi tunggu apalagi untuk join dan rasakan juga yuk manfaat dari @in3_indonesia guys @shanikasachii @rhea_nieta @mir.supeno @nkisha.salma @agatha.ptr #reviewprodukin3 #in3indonesia #in3
Sebagai wanita yg beraktivitas padat dan aktif, tubuh sering merasa lelah dan akhirnya keputihan. Kalau sudah seperti ini, harus bgt nih pakai pantyliner agar aku tetap nyaman berkativitas. Tapi kalau pantyliner biasa ya hanya menyerap cairan aja tanpa mengatasi keputihan itu sendiri. Belum lagi kandungan zat kimia pada kapas pantyliner yg belum tentu aman untuk digunakan sehari hari😥 . Berkat informasi dr seorang teman akhirnya aku coba pantyliner dari @in3_indonesia nih. Awalnya sih aku gak percaya masa iya di pantyliner ada kandungan herbal yg bisa mengatasi keputihan. Tapi gak ada salahnya juga sih dicoba. Pertama kali coba awalnya ngerasa aneh juga, karena si pantyliner ini bener2 beraroma herbal gitu. Setelah 3 hari aku coba, aku bener2 suka bgt. Area kewanitaanku terasa bersih dan jd nyaman bgt. Belum lagi keputihanku yg berkurang dari hari ke hari. Wahh happy bgt! . Ternyata pantyliner @in3_indonesia aman bgt buat dipakai sehari-hari karena karena terbuat dari kapas asli tanpa menggunakan bahan2 kimia dan mengandung 22 macam herbal dengan 6 herbal utama yang berguna untuk menjaga kebersihan dan kesehatan alat reproduksi wanita. Jadi pantyliner ini pas bgt untuk dipakai sehari hari nih guys. Jadi tunggu apalagi untuk join dan rasakan juga yuk manfaat dari @in3_indonesia guys @shanikasachii @rhea_nieta @mir.supeno @nkisha.salma @agatha.ptr #reviewprodukin3  #in3indonesia  #in3 
/ l o b s t a h /
/ l o b s t a h /
this is from March but YAY FOR SNOW IN THE WHITE MOUNTAINS!😍❄️
this is from March but YAY FOR SNOW IN THE WHITE MOUNTAINS!😍❄️
Belated day 3 of 7 for the BNW challenge -- 7 days of life, no people, no explanation. Challenge a different person each day. Was challenged by @suflaherty, @thedebralicious, and @leeleroy157. Today I challenge @brian_dec .
.
.
.
. .
.
.
#boston #igersboston #igersmass #igboston  #igersnewengland #northeastisbeast #bostondotcom #ic_thecity #vsco #vscocam #vscophile #alemy #gf_usa #gang_family #wu_northamerica #freedomthinkers #vscofilm #vscokey #upperrightusa 
#discoveraround #streetdreamsmag #justgoshoot #bostonusa #exploreeverything  #thecreatorclass #agameoftones #followingboston #igersbostonfox25
Belated day 3 of 7 for the BNW challenge -- 7 days of life, no people, no explanation. Challenge a different person each day. Was challenged by @suflaherty, @thedebralicious, and @leeleroy157. Today I challenge @brian_dec . . . . . . . . #boston  #igersboston  #igersmass  #igboston  #igersnewengland  #northeastisbeast  #bostondotcom  #ic_thecity  #vsco  #vscocam  #vscophile  #alemy  #gf_usa  #gang_family  #wu_northamerica  #freedomthinkers  #vscofilm  #vscokey  #upperrightusa  #discoveraround  #streetdreamsmag  #justgoshoot  #bostonusa  #exploreeverything  #thecreatorclass  #agameoftones  #followingboston  #igersbostonfox25 
For all the times she fights back, there are also moments like this. Thankful for this girls patience with me as I’ve been able to do less and less with her. Most days now she tells me I need to rest my baby 👶 
Being able to stay home and watch her grow into such a smart, strong, creative little girl has been one of my greatest joys. Without the online wellness coaching opportunity, I’d be missing out on moments like this. So #BeFreeWithMe — you deserve this too. •Application in bio or ya could just message me•
For all the times she fights back, there are also moments like this. Thankful for this girls patience with me as I’ve been able to do less and less with her. Most days now she tells me I need to rest my baby 👶 Being able to stay home and watch her grow into such a smart, strong, creative little girl has been one of my greatest joys. Without the online wellness coaching opportunity, I’d be missing out on moments like this. So #BeFreeWithMe  — you deserve this too. •Application in bio or ya could just message me•
Swatching is harder than it looks! Here are some of our favorites in stock. DM to order now! 😘
Top row from left to right: 
1. Beige Champagne 
2. Aussie Rose
3. Dawn Rising
4. Praline Rose
Bottom row from left to right:
1. Bombshell 
2. Pink Champagne 
3. Apple Cider 
4. Sassy Z
5. Bravo
Swatching is harder than it looks! Here are some of our favorites in stock. DM to order now! 😘 Top row from left to right: 1. Beige Champagne 2. Aussie Rose 3. Dawn Rising 4. Praline Rose Bottom row from left to right: 1. Bombshell 2. Pink Champagne 3. Apple Cider 4. Sassy Z 5. Bravo
Diusiaku skrg ini saya bersyukur masih memiliki Ayah. Ayah merupakan pria tangguh dan hebat untuk kami sekeluarga. Ayah yang tidak pernah kenal lelah. Ayah yang selalu berusaha untuk memberikan semua yang terbaik untuk anak-anaknya. Ayah selalu melindungi kami dan tidak peduli dirinya sakit atau susah, yang diinginkanya adalah melihat anak2nya bahagia. Setiap kerut diwajahnya dan putih dirambutnya adalah bukti kerja kerasnya untuk kami.

Insyaallah aku akan membanggakan dan menunjukan kepada Ayah bahwa usaha dan kerjakeras Ayah selama ini tidaklah sia-sia. Semoga Allah selalu memberikan kesehatan dan panjang umur untuk Ayah, Amin... @courts.indonesia #AkudanAyah #COURTSHariAyah
Diusiaku skrg ini saya bersyukur masih memiliki Ayah. Ayah merupakan pria tangguh dan hebat untuk kami sekeluarga. Ayah yang tidak pernah kenal lelah. Ayah yang selalu berusaha untuk memberikan semua yang terbaik untuk anak-anaknya. Ayah selalu melindungi kami dan tidak peduli dirinya sakit atau susah, yang diinginkanya adalah melihat anak2nya bahagia. Setiap kerut diwajahnya dan putih dirambutnya adalah bukti kerja kerasnya untuk kami. Insyaallah aku akan membanggakan dan menunjukan kepada Ayah bahwa usaha dan kerjakeras Ayah selama ini tidaklah sia-sia. Semoga Allah selalu memberikan kesehatan dan panjang umur untuk Ayah, Amin... @courts.indonesia #AkudanAyah  #COURTSHariAyah 
What better place to celebrate the birthday of @themerrymermaid than the Cooke House & The Surf Club? 🧜🏼‍♀️🍰🥂#FlirtyNThirty #MulesAllAround
What better place to celebrate the birthday of @themerrymermaid than the Cooke House & The Surf Club? 🧜🏼‍♀️🍰🥂#FlirtyNThirty  #MulesAllAround 
Our “Addams family” tree gives its last show before winter arrives #jacksonhouseinn
Our “Addams family” tree gives its last show before winter arrives #jacksonhouseinn 
Gak perlu jauh2 untuk mencari momen terbaik dalam hidupku, karena bisa merasakan kebersamaan bersama papa adalah momen terbaik untukku. Setiap detik dan menit bersama papa adalah hal yg tak ternilai untukku. Setiap hari Aku selalu menyempatkan untuk sharing mengenai berbagai hal dengan papa ditengah rutinitasku yg lumayan padat sebagai pegawai kantoran. Biasanya sih kami berbagi cerita saat malam hari ketika aku pulang kerja sambil menyuput teh hangat untuk merelax kan badan. Aku sharing mengenai hal2 menarik hari itu ke papa dan papa memberikan komen atau bahkan advice jika memang diperlukan. Interaksi seperti ini menjadi interraksi yg indah bagiku. Subahanallah 😊. Aku bersyukur bgt masih bisa banyak sharing tentang segala keluh, kesah dan bahagiaku bersama papa. Momen seperti ini menjadi nikmat yg luar biasa indah bagiku. Momen yg selalu kurindu-rindukan setiap harinya setelah penat dengan berbagai problem diluar rumah 😊. #totalbestmomentwithdad #halalituharustotal  #wisatamabrurtotalalmeera @totalalmeera
Gak perlu jauh2 untuk mencari momen terbaik dalam hidupku, karena bisa merasakan kebersamaan bersama papa adalah momen terbaik untukku. Setiap detik dan menit bersama papa adalah hal yg tak ternilai untukku. Setiap hari Aku selalu menyempatkan untuk sharing mengenai berbagai hal dengan papa ditengah rutinitasku yg lumayan padat sebagai pegawai kantoran. Biasanya sih kami berbagi cerita saat malam hari ketika aku pulang kerja sambil menyuput teh hangat untuk merelax kan badan. Aku sharing mengenai hal2 menarik hari itu ke papa dan papa memberikan komen atau bahkan advice jika memang diperlukan. Interaksi seperti ini menjadi interraksi yg indah bagiku. Subahanallah 😊. Aku bersyukur bgt masih bisa banyak sharing tentang segala keluh, kesah dan bahagiaku bersama papa. Momen seperti ini menjadi nikmat yg luar biasa indah bagiku. Momen yg selalu kurindu-rindukan setiap harinya setelah penat dengan berbagai problem diluar rumah 😊. #totalbestmomentwithdad  #halalituharustotal  #wisatamabrurtotalalmeera  @totalalmeera
Wonderful shot by @jenanback 
Congratulations and thank you for your #RhodeIsland capture!
🌊🌊
⚓️⚓️⚓️
Photo selected by @jackaaalack
⚓️⚓️⚓️
🌊🌊
To be featured➡️ follow @ig_rhody / tag #ig_rhody
Wonderful shot by @jenanback Congratulations and thank you for your #RhodeIsland  capture! 🌊🌊 ⚓️⚓️⚓️ Photo selected by @jackaaalack ⚓️⚓️⚓️ 🌊🌊 To be featured➡️ follow @ig_rhody / tag #ig_rhody 
Kids will be kids. They dreaming about the ice cream town. And they asking for the biggest lollypop. Keep growing happily kid! 🤗 #rheawaraminata
Kids will be kids. They dreaming about the ice cream town. And they asking for the biggest lollypop. Keep growing happily kid! 🤗 #rheawaraminata 
Cousins & friends at the Thanksgiving parade this morning! Just like the old days ☺️🦃🍁 Some of my fondest memories as a kid are from going to parades with my family & my neighbors. Being able to give my kids these experiences is WHY I work from home. This opportunity is something I’ll always be grateful for because the thought of waiting tables instead of being outside today just makes me cringe. I hope you know you can have this too — I’m always here to help.
Cousins & friends at the Thanksgiving parade this morning! Just like the old days ☺️🦃🍁 Some of my fondest memories as a kid are from going to parades with my family & my neighbors. Being able to give my kids these experiences is WHY I work from home. This opportunity is something I’ll always be grateful for because the thought of waiting tables instead of being outside today just makes me cringe. I hope you know you can have this too — I’m always here to help.
It’s like Blueberries For Sal, except these ones are all for me! With yesterday being national “Take A Hike” day I wanted to share some of my favorite trails with you 🌊🌲⛰#TakeAHike #GetOutside

Link in profile 👆🏼
It’s like Blueberries For Sal, except these ones are all for me! With yesterday being national “Take A Hike” day I wanted to share some of my favorite trails with you 🌊🌲⛰#TakeAHike  #GetOutside  Link in profile 👆🏼
Sometimes all you need is eyebrows, mascara and LipSense. 👄
Sometimes all you need is eyebrows, mascara and LipSense. 👄
Need another vitamin C
Need another vitamin C
My playlist
My playlist
Best way to start a chilly parade day? Hot coffee mixed with my chocolate superfoods shake 🙌 Warmed me up pre parade anddd is keeping me full so I don’t snack on all the munchkins. Did I mention it helped me stay healthy while my whole house had a cold this past week? Winning, all around. 
Comment with your favorite emoji 🦃 if you’d like a sample - sharing is caring!
Best way to start a chilly parade day? Hot coffee mixed with my chocolate superfoods shake 🙌 Warmed me up pre parade anddd is keeping me full so I don’t snack on all the munchkins. Did I mention it helped me stay healthy while my whole house had a cold this past week? Winning, all around. Comment with your favorite emoji 🦃 if you’d like a sample - sharing is caring!
Dedek Rhea 🤗
Dedek Rhea 🤗
Rare sighting of myself not wearing LipSense.
Rare sighting of myself not wearing LipSense.
The best weekend.
The best weekend.
Just went LIVE over at my FB page >>Deirdre Locascio about what it’s like to be a stay at home parent and have to use your spouses money 💸 awkwardAF... that’s what it’s like, am I right?! Go to my page and check it out — I know some of you will relate 👭 
In other news, it’s #PizzaFriday and I’m paying, because I can now! ✌️❤️🍕 •Should we go with Hawaiian or Buffalo Chicken?•
Just went LIVE over at my FB page >>Deirdre Locascio about what it’s like to be a stay at home parent and have to use your spouses money 💸 awkwardAF... that’s what it’s like, am I right?! Go to my page and check it out — I know some of you will relate 👭 In other news, it’s #PizzaFriday  and I’m paying, because I can now! ✌️❤️🍕 •Should we go with Hawaiian or Buffalo Chicken?•
Reached Sankri after a crazy drive.  It's not a road,  it's as bad as driving on a dry river bed with sharp stones.  Glad i could not drive till this point otherwise my cars suspensions would have been totally damaged. Village lady trying to get her sheep off the road to let the jeep pass
Reached Sankri after a crazy drive. It's not a road, it's as bad as driving on a dry river bed with sharp stones. Glad i could not drive till this point otherwise my cars suspensions would have been totally damaged. Village lady trying to get her sheep off the road to let the jeep pass
Liburan di alam terbuka memang jadi moment favorit aku nih. Supaya makin seru aku selalu mempersiapkan barang2 penting yg harus ada dalam tasku saat berlibur di alam terbuka. Dan ininih yg paling krusial yg harus aku bawa. Mulai dari sunblock samapi kamera harus bgt deh ada didalam tasku. Daan yg paling gak kalah penting ya bawa betadine antiseptic solution nih. Seperti yg kita tau, berkunjung ke alam terbuka rawan bgt sama yg namanya cedera. Mulai dari lecet sampai tergores ranting. Biar hal seperti itu gak mengganggu liburanku, aku selalu siap sedia membawa Betadine Antiseptic Solution nih dalam tasku. Oia Untung aja betadine antiseptic solution ini ada kemasan yg mini alias cuma 5 ml nih jadi praktis bgt untuk dibawa2 saat liburan Hehhe #wiybxbetadine #wiyb
Liburan di alam terbuka memang jadi moment favorit aku nih. Supaya makin seru aku selalu mempersiapkan barang2 penting yg harus ada dalam tasku saat berlibur di alam terbuka. Dan ininih yg paling krusial yg harus aku bawa. Mulai dari sunblock samapi kamera harus bgt deh ada didalam tasku. Daan yg paling gak kalah penting ya bawa betadine antiseptic solution nih. Seperti yg kita tau, berkunjung ke alam terbuka rawan bgt sama yg namanya cedera. Mulai dari lecet sampai tergores ranting. Biar hal seperti itu gak mengganggu liburanku, aku selalu siap sedia membawa Betadine Antiseptic Solution nih dalam tasku. Oia Untung aja betadine antiseptic solution ini ada kemasan yg mini alias cuma 5 ml nih jadi praktis bgt untuk dibawa2 saat liburan Hehhe #wiybxbetadine  #wiyb 
When you get out of the shower and find your kids posted up like this 🍎🍎 At least they’re making healthy choices!
When you get out of the shower and find your kids posted up like this 🍎🍎 At least they’re making healthy choices!
Friday: Our pathway into the weekend. Ahhh...Finally! 😉 Thanks for putting up with all my Dover Stone Church pics. By the time we were leaving that day, there was this weird, "Upside Down-y" 🙃 kinda light goin' on. Kept looking behind me, making sure the head count was right and that no one was standing catatonically, looking up with their mouth agape. 😂 Happy Friday, y'all!
.
.
.
#UpsideDown #TGIF #Friday #DoverStoneChurch #HudsonValley #HudsonValleyNY #HudsonValleyNewYork #HVNY #IG_HudsonValley #HudsonValleyHikes #HikeNY #Hiking #Pathway #Fall #ILoveFall #Autumn #FallPhotos #AutumnPhotography #Seasons #NY #NewYork #NewYorkState #DownstateNY #UpstateNY #EscapeBrooklyn #ILoveNY #ILoveNewYork #Northeast #NYCToBeacon #BeaconTransplant
Friday: Our pathway into the weekend. Ahhh...Finally! 😉 Thanks for putting up with all my Dover Stone Church pics. By the time we were leaving that day, there was this weird, "Upside Down-y" 🙃 kinda light goin' on. Kept looking behind me, making sure the head count was right and that no one was standing catatonically, looking up with their mouth agape. 😂 Happy Friday, y'all! . . . #UpsideDown  #TGIF  #Friday  #DoverStoneChurch  #HudsonValley  #HudsonValleyNY  #HudsonValleyNewYork  #HVNY  #IG_HudsonValley  #HudsonValleyHikes  #HikeNY  #Hiking  #Pathway  #Fall  #ILoveFall  #Autumn  #FallPhotos  #AutumnPhotography  #Seasons  #NY  #NewYork  #NewYorkState  #DownstateNY  #UpstateNY  #EscapeBrooklyn  #ILoveNY  #ILoveNewYork  #Northeast  #NYCToBeacon  #BeaconTransplant 
anak tangga squad 😅 
#sachiposts
I can't wait for my iPhone X to come in! I can finally get rid of this 6 after having it for three years!
I can't wait for my iPhone X to come in! I can finally get rid of this 6 after having it for three years!
new favorite challenge: photographing in a forge. 
@jamielundell
new favorite challenge: photographing in a forge. @jamielundell
Why this song sticks out to me for this photo, I will never know:
She'll only come out at night
The lean and hungry type
Nothing is new, I've seen her here before
Watching and waiting
Ooh, she's sitting with you but her eyes are on the door •
•
•
•
#visualsoflife #splendid_earth #justgoshoot #agameoftones #photographyeveryday #photographer #naturaleastcoast #naturalpennsylvania #photography #throughthelens #photographylover #ourplanetdaily #thenortheastcollective #venturegrams #onlyinpennsylvania #thevisualshare #team_canon #eastcoastcreatives #scenicpennsylvania #naturelovers #centralpaphotos #northeastisbeast #pennsylvania #pacollective #pa_explorations #moodygrams #hikingadventures #adventuretime #outdooradventures #autumn
Why this song sticks out to me for this photo, I will never know: She'll only come out at night The lean and hungry type Nothing is new, I've seen her here before Watching and waiting Ooh, she's sitting with you but her eyes are on the door • • • • #visualsoflife  #splendid_earth  #justgoshoot  #agameoftones  #photographyeveryday  #photographer  #naturaleastcoast  #naturalpennsylvania  #photography  #throughthelens  #photographylover  #ourplanetdaily  #thenortheastcollective  #venturegrams  #onlyinpennsylvania  #thevisualshare  #team_canon  #eastcoastcreatives  #scenicpennsylvania  #naturelovers  #centralpaphotos  #northeastisbeast  #pennsylvania  #pacollective  #pa_explorations  #moodygrams  #hikingadventures  #adventuretime  #outdooradventures  #autumn 
Wonderful shot by @troyalv 
Congratulations and thank you for your #RhodeIsland capture!
🌊🌊
⚓️⚓️⚓️
Photo selected by @jackaaalack
⚓️⚓️⚓️
🌊🌊
To be featured➡️ follow @ig_rhody / tag #ig_rhody
Wonderful shot by @troyalv Congratulations and thank you for your #RhodeIsland  capture! 🌊🌊 ⚓️⚓️⚓️ Photo selected by @jackaaalack ⚓️⚓️⚓️ 🌊🌊 To be featured➡️ follow @ig_rhody / tag #ig_rhody 
While scouting photography locations, I found the door to Narnia.
While scouting photography locations, I found the door to Narnia.
We may be closing in on dinner time but I can’t stop thinking about these hearty pancakes! 
GF / DF/ egg free *good thing since the kids cracked 6 eggs into their play kitchen the other day 😳

These are hearty enough that I really only want one or two AND they’ll be perfect for when I’m nursing a new baby since they’re full of oats.

Finding healthier alternatives to meals is one of my favorite things to do. Eating “clean” shouldn’t scare you — because it doesn’t have to be boring or tasteless. I’m here to help 🍽👩‍🍳
We may be closing in on dinner time but I can’t stop thinking about these hearty pancakes! GF / DF/ egg free *good thing since the kids cracked 6 eggs into their play kitchen the other day 😳 These are hearty enough that I really only want one or two AND they’ll be perfect for when I’m nursing a new baby since they’re full of oats. Finding healthier alternatives to meals is one of my favorite things to do. Eating “clean” shouldn’t scare you — because it doesn’t have to be boring or tasteless. I’m here to help 🍽👩‍🍳
I just bought a whole lot of winter gear, but I’m already missing autumn. This shot is from Giant’s Nubble, and was taken about five weeks ago.
I just bought a whole lot of winter gear, but I’m already missing autumn. This shot is from Giant’s Nubble, and was taken about five weeks ago.
The real-life version of “Below Deck”
The real-life version of “Below Deck”
Despite not getting much sleep last night, I’m determined to be productive today! That starts with a walk before the rain comes 🌧 Getting a little movement in helps all of us feel better. What do you do to get on track each day?
Despite not getting much sleep last night, I’m determined to be productive today! That starts with a walk before the rain comes 🌧 Getting a little movement in helps all of us feel better. What do you do to get on track each day?