an online Instagram web viewer

#ns medias

Photos

I will not leave you .
.
Nunca te dejaré .
#ns #narusaku #ns
#कोई 👥 कितनी भी #कोशिश 😰 कर ले #हमारे_जैसा 😎 #बनने की,
#लेकिन उसे 👉 यह #पता_होना 😅 चाहिये कि #शेर 😎 #बनाए_नही ❌ जाते, #पैदा 😏 #हुआ_करते हैं...
#NS #COMPANY 🙋‍♂️🔥
#क ोई 👥 कितनी भी #क ोशिश 😰 कर ले #हम ारे_जैसा 😎 #बनन े की, #ल ेकिन उसे 👉 यह #पत ा_होना 😅 चाहिये कि #श ेर 😎 #बन ाए_नही ❌ जाते, #प ैदा 😏 #ह ुआ_करते हैं... #NS  #COMPANY  🙋‍♂️🔥
#東洋自動車 山形です。

車の修理もバイクの修理も
おかげさまでボチボチです。

おバイクの修理が
増えて嬉しく思います。

ありがとうございます!! さて、NS-1のレストア状況は
なかなかできないことが
多くてあまり進んでませんが
ライト周り組みました。

フルカウルバイクを
ネイキッドにした場合
配線がハンドル操作時に
ほぼ当たってるバイクが
かなり多いですが
これは一切当たらないように
仕上げてます。

そしてエンジンは
腰下全損だったので
中古エンジンを購入。
バラすと
キックギヤのワッシャーが
出てきました。笑

中古エンジンは
何してるかわかりませんので
バラして今、腰下組み上げました。

次あたりでエンジンが
合体します。
エンジンかかるまで
もうちょっとです。

バイク、車の修理は

https://toyoars959.wixsite.com/toyoars959

までお願いします。

I am restoring Honda's 50cc bike.
The light is complete! The engine is completed at a little more. Next we will show the engine on the frame.

#honda 
#NS-1
#レストア
#車
#car
#改造
#cool
#racing 
#bike
#japanese 
#別府市
#東洋自動車  山形です。 車の修理もバイクの修理も おかげさまでボチボチです。 おバイクの修理が 増えて嬉しく思います。 ありがとうございます!! さて、NS-1のレストア状況は なかなかできないことが 多くてあまり進んでませんが ライト周り組みました。 フルカウルバイクを ネイキッドにした場合 配線がハンドル操作時に ほぼ当たってるバイクが かなり多いですが これは一切当たらないように 仕上げてます。 そしてエンジンは 腰下全損だったので 中古エンジンを購入。 バラすと キックギヤのワッシャーが 出てきました。笑 中古エンジンは 何してるかわかりませんので バラして今、腰下組み上げました。 次あたりでエンジンが 合体します。 エンジンかかるまで もうちょっとです。 バイク、車の修理は https://toyoars959.wixsite.com/toyoars959 までお願いします。 I am restoring Honda's 50cc bike. The light is complete! The engine is completed at a little more. Next we will show the engine on the frame. #honda  #NS -1 #レストア  #車  #car  #改造  #cool  #racing  #bike  #japanese  #別府市 
Morning smoothies are my fave 👌🏼 #humpday @bpi_sports @nutritionsystems @rigfitactivewear #fitness #breaky #smoothie #health #bpi #ns #bpisports
ลอยกระทงปีนี้พาท่าน สืบสานประเพณีเก่า เผาเทียนเล่นไฟ 
ลอยกระทงสุขใจ ที่สุโขทัยธานี 
3-5 พ.ย. 60 นี้
เพียง 12,900.- จองเลย..จำนวนจำกัด􀄃􀄵!􏿿 บินเที่ยวไฟล์ทดี กับ Bangkok Airways,􀄃􀅊plane􏿿
ร่วมงานประเพณีลอยกระทงเผาเทียนเล่นไฟ 
กิจกรรมวิถี Eco ที่ โครงการเกษตรอินทรีย์
นั่งรถรางชม อุทยานประวัติศาสตร์ศรีสัชนาลัย 
ตามรอยตำนาน พระพูดได้ ที่ อุทยานประวัติศาสตร์สุโขทัย

PDF>https://goo.gl/SG3Fys
WEB>https://goo.gl/Nh6HgN

สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติม โทรเลย 📞02-625-1555 📞 📱 ID LINE : NoomSaoTours 📱 LINE@ : @NoomSaoTours
หรือ 💻 comment / Inbox มาได้เลยจ้า 💻
⚪
⚪
อย่าลืมกดเลือก!! See First ในปุ่ม Following แล้วท่านจะไม่พลาดโอกาสดี ๆ จาก " หนุ่มสาวทัวร์ " นะจ๊ะ 👆👆
⚪
⚪
ฝาก like&share พวกเราด้วยนะค่ะ ⚪
⚪
เที่ยวกับหนุ่มสาวทัวร์ เหมือนอยู่ครอบครัวเดียวกัน
www.NoomSaoTours.co.th
#Noomsaotours #ทัวร์ในประเทศ #Noomsao #NS #NSTravel
#Tour #Tourism #หนุ่มสาวทัวร์ #หนุ่มสาว #ทัวร์ #การท่องเที่ยว #KTC
ลอยกระทงปีนี้พาท่าน สืบสานประเพณีเก่า เผาเทียนเล่นไฟ ลอยกระทงสุขใจ ที่สุโขทัยธานี 3-5 พ.ย. 60 นี้ เพียง 12,900.- จองเลย..จำนวนจำกัด􀄃􀄵!􏿿 บินเที่ยวไฟล์ทดี กับ Bangkok Airways,􀄃􀅊plane􏿿 ร่วมงานประเพณีลอยกระทงเผาเทียนเล่นไฟ กิจกรรมวิถี Eco ที่ โครงการเกษตรอินทรีย์ นั่งรถรางชม อุทยานประวัติศาสตร์ศรีสัชนาลัย ตามรอยตำนาน พระพูดได้ ที่ อุทยานประวัติศาสตร์สุโขทัย PDF>https://goo.gl/SG3Fys WEB>https://goo.gl/Nh6HgN สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติม โทรเลย 📞02-625-1555 📞 📱 ID LINE : NoomSaoTours 📱 LINE@ : @NoomSaoTours หรือ 💻 comment / Inbox มาได้เลยจ้า 💻 ⚪ ⚪ อย่าลืมกดเลือก!! See First ในปุ่ม Following แล้วท่านจะไม่พลาดโอกาสดี ๆ จาก " หนุ่มสาวทัวร์ " นะจ๊ะ 👆👆 ⚪ ⚪ ฝาก like&share พวกเราด้วยนะค่ะ ⚪ ⚪ เที่ยวกับหนุ่มสาวทัวร์ เหมือนอยู่ครอบครัวเดียวกัน www.NoomSaoTours.co.th #Noomsaotours  #ท ัวร์ในประเทศ #Noomsao  #NS  #NSTravel  #Tour  #Tourism  #หน ุ่มสาวทัวร์ #หน ุ่มสาว #ท ัวร์ #การท ่องเที่ยว #KTC 
Cada dia me gustas mas😍... #Rouser #NS #blackandred #stunt #🛣🚲💨🔥
Menjelajahi hutan rindam pakatto👌💪🙌
Semangat #Ns angkatan IX
Menjelajahi hutan rindam pakatto👌💪🙌 Semangat #Ns  angkatan IX
Kenapa saya bilang SYARIAH karena ini BISNIS HALAL👇

Saya beritahu yaa kak😊
Ini kan bisnis perorangan dan bisnis online, walau kita bentuknya grup tetep jalaninnya secara individual.
(Grup dan leader fungsinya hanya sebagai tempat bimbingan dan  proses dalam step by step menjalanin business ini, keuntungan real 100% langsung ke kakak masuk rekening kaka)

Jadi, ga diperlukan sertifikat MUI, kecuali dalam skala besar. Tapi bisnis ini udah halal > ini kata org MUInya langsung looh😄

Bisnis ini udh halal secara syariat

Bisnis ini kan menguntungkan banget, bisa menghasilkan berlipat2. Sebenarnya, itu haram ga sih ? Tenang ka, bisnis ini halal ko

INTInya bisnis kita inshaAllah HALAL, karena:
1. Sudah mendapat izin dari pihak2 yang kontaknya kami perjual belikan
2. Bebas dari unsur riba
3. Masuk kategori bisnis halal dengan alasan, 
a. Ada akad
b. Ada penjual dan pembeli
c. Ada barang yang diperjualkan (barang kita berbentuk file)
d. "Antarodi mingkum" (suka sama suka) > maksudnya diantara 2 pihak tidak ada yang dirugikan

Salam sukses owner (bisnis online ns)
.
#halal #bisnis #online #ns #join #suksesbersama
Kenapa saya bilang SYARIAH karena ini BISNIS HALAL👇 Saya beritahu yaa kak😊 Ini kan bisnis perorangan dan bisnis online, walau kita bentuknya grup tetep jalaninnya secara individual. (Grup dan leader fungsinya hanya sebagai tempat bimbingan dan proses dalam step by step menjalanin business ini, keuntungan real 100% langsung ke kakak masuk rekening kaka) Jadi, ga diperlukan sertifikat MUI, kecuali dalam skala besar. Tapi bisnis ini udah halal > ini kata org MUInya langsung looh😄 Bisnis ini udh halal secara syariat Bisnis ini kan menguntungkan banget, bisa menghasilkan berlipat2. Sebenarnya, itu haram ga sih ? Tenang ka, bisnis ini halal ko INTInya bisnis kita inshaAllah HALAL, karena: 1. Sudah mendapat izin dari pihak2 yang kontaknya kami perjual belikan 2. Bebas dari unsur riba 3. Masuk kategori bisnis halal dengan alasan, a. Ada akad b. Ada penjual dan pembeli c. Ada barang yang diperjualkan (barang kita berbentuk file) d. "Antarodi mingkum" (suka sama suka) > maksudnya diantara 2 pihak tidak ada yang dirugikan Salam sukses owner (bisnis online ns) . #halal  #bisnis  #online  #ns  #join  #suksesbersama 
Kenapa saya bilang SYARIAH karena ini BISNIS HALAL👇

Saya beritahu yaa kak😊
Ini kan bisnis perorangan dan bisnis online, walau kita bentuknya grup tetep jalaninnya secara individual.
(Grup dan leader fungsinya hanya sebagai tempat bimbingan dan  proses dalam step by step menjalanin business ini, keuntungan real 100% langsung ke kakak masuk rekening kaka)

Jadi, ga diperlukan sertifikat MUI, kecuali dalam skala besar. Tapi bisnis ini udah halal > ini kata org MUInya langsung looh😄

Bisnis ini udh halal secara syariat

Bisnis ini kan menguntungkan banget, bisa menghasilkan berlipat2. Sebenarnya, itu haram ga sih ? Tenang ka, bisnis ini halal ko

INTInya bisnis kita inshaAllah HALAL, karena:
1. Sudah mendapat izin dari pihak2 yang kontaknya kami perjual belikan
2. Bebas dari unsur riba
3. Masuk kategori bisnis halal dengan alasan, 
a. Ada akad
b. Ada penjual dan pembeli
c. Ada barang yang diperjualkan (barang kita berbentuk file)
d. "Antarodi mingkum" (suka sama suka) > maksudnya diantara 2 pihak tidak ada yang dirugikan

Salam sukses owner (bisnis online ns)
.
#halal #bisnis #online #ns #join #suksesbersama
Kenapa saya bilang SYARIAH karena ini BISNIS HALAL👇 Saya beritahu yaa kak😊 Ini kan bisnis perorangan dan bisnis online, walau kita bentuknya grup tetep jalaninnya secara individual. (Grup dan leader fungsinya hanya sebagai tempat bimbingan dan proses dalam step by step menjalanin business ini, keuntungan real 100% langsung ke kakak masuk rekening kaka) Jadi, ga diperlukan sertifikat MUI, kecuali dalam skala besar. Tapi bisnis ini udah halal > ini kata org MUInya langsung looh😄 Bisnis ini udh halal secara syariat Bisnis ini kan menguntungkan banget, bisa menghasilkan berlipat2. Sebenarnya, itu haram ga sih ? Tenang ka, bisnis ini halal ko INTInya bisnis kita inshaAllah HALAL, karena: 1. Sudah mendapat izin dari pihak2 yang kontaknya kami perjual belikan 2. Bebas dari unsur riba 3. Masuk kategori bisnis halal dengan alasan, a. Ada akad b. Ada penjual dan pembeli c. Ada barang yang diperjualkan (barang kita berbentuk file) d. "Antarodi mingkum" (suka sama suka) > maksudnya diantara 2 pihak tidak ada yang dirugikan Salam sukses owner (bisnis online ns) . #halal  #bisnis  #online  #ns  #join  #suksesbersama 
อบจ.สกลนคร 4-0 ทต.เชียงคาน 👌✌💓⚽🏆วันนี้ลุยรอบ8ทีมสุดท้ายคั้บ.😍😘 #สู้ๆสกลนคร #Ns.5💓
อบจ.สกลนคร 4-0 ทต.เชียงคาน 👌✌💓⚽🏆วันนี้ลุยรอบ8ทีมสุดท้ายคั้บ.😍😘 #ส ู้ๆสกลนคร #Ns .5💓
Kenapa saya bilang SYARIAH karena ini BISNIS HALAL👇

Saya beritahu yaa kak😊
Ini kan bisnis perorangan dan bisnis online, walau kita bentuknya grup tetep jalaninnya secara individual.
(Grup dan leader fungsinya hanya sebagai tempat bimbingan dan  proses dalam step by step menjalanin business ini, keuntungan real 100% langsung ke kakak masuk rekening kaka)

Jadi, ga diperlukan sertifikat MUI, kecuali dalam skala besar. Tapi bisnis ini udah halal > ini kata org MUInya langsung looh😄

Bisnis ini udh halal secara syariat

Bisnis ini kan menguntungkan banget, bisa menghasilkan berlipat2. Sebenarnya, itu haram ga sih ? Tenang ka, bisnis ini halal ko

INTInya bisnis kita inshaAllah HALAL, karena:
1. Sudah mendapat izin dari pihak2 yang kontaknya kami perjual belikan
2. Bebas dari unsur riba
3. Masuk kategori bisnis halal dengan alasan, 
a. Ada akad
b. Ada penjual dan pembeli
c. Ada barang yang diperjualkan (barang kita berbentuk file)
d. "Antarodi mingkum" (suka sama suka) > maksudnya diantara 2 pihak tidak ada yang dirugikan

Salam sukses owner (bisnis online ns)
.
#halal #bisnis #online #ns #join #suksesbersama
Kenapa saya bilang SYARIAH karena ini BISNIS HALAL👇 Saya beritahu yaa kak😊 Ini kan bisnis perorangan dan bisnis online, walau kita bentuknya grup tetep jalaninnya secara individual. (Grup dan leader fungsinya hanya sebagai tempat bimbingan dan proses dalam step by step menjalanin business ini, keuntungan real 100% langsung ke kakak masuk rekening kaka) Jadi, ga diperlukan sertifikat MUI, kecuali dalam skala besar. Tapi bisnis ini udah halal > ini kata org MUInya langsung looh😄 Bisnis ini udh halal secara syariat Bisnis ini kan menguntungkan banget, bisa menghasilkan berlipat2. Sebenarnya, itu haram ga sih ? Tenang ka, bisnis ini halal ko INTInya bisnis kita inshaAllah HALAL, karena: 1. Sudah mendapat izin dari pihak2 yang kontaknya kami perjual belikan 2. Bebas dari unsur riba 3. Masuk kategori bisnis halal dengan alasan, a. Ada akad b. Ada penjual dan pembeli c. Ada barang yang diperjualkan (barang kita berbentuk file) d. "Antarodi mingkum" (suka sama suka) > maksudnya diantara 2 pihak tidak ada yang dirugikan Salam sukses owner (bisnis online ns) . #halal  #bisnis  #online  #ns  #join  #suksesbersama 
昨日は月1ガブリの会🐓
楽しかったな〜!
おっぱい!
また早く会いたいよ〜😭💕 #月1ガブリの会#Ns #今日は#準夜
#皆は#日勤
.
.
【cheesecake❤️】
.
夜の部までに腹ごしらえ!!
.
たまたま出会えた
cheesecake factory😍😍😍
.
全種類食べたい😭😭😭
.
うますぎたー♡
幸せ😍
.
.
.
#ソルトレイク
#海外で仕事
#ルミスパ
#新製品
#革命
#やばい
#Antique
#Antique旅
#dirtywork
#ブルゾン
#35億 
#旅ムービー
#コンベンション
#ニュースキン
#Ns
#アメリカ
#キャンピングカー
#旅
#仲間
#パティシエ 
#ダイエット
#痩せたい 
#綺麗になりたい
#アンチエイジング
#サプリメント
#スキンケア 
#プロテイン 
www.nuskin.jp/law
. . 【cheesecake❤️】 . 夜の部までに腹ごしらえ!! . たまたま出会えた cheesecake factory😍😍😍 . 全種類食べたい😭😭😭 . うますぎたー♡ 幸せ😍 . . . #ソルトレイク  #海外で仕事  #ルミスパ  #新製品  #革命  #やばい  #Antique  #Antique旅  #dirtywork  #ブルゾン  #35億  #旅ムービー  #コンベンション  #ニュースキン  #Ns  #アメリカ  #キャンピングカー  #旅  #仲間  #パティシエ  #ダイエット  #痩せたい  #綺麗になりたい  #アンチエイジング  #サプリメント  #スキンケア  #プロテイン  www.nuskin.jp/law
.
.
【戦利品たち!!】
.
めっちゃ並んだー!!!
.
お土産含め
たくさん製品Get😳💕
.
ついにルミスパも
あたしの手に!!😍😭
.
なんせ
緑のやつが
まずすぎて
苦しむ仲間たち笑
.
.
.
#ソルトレイク
#海外で仕事
#ルミスパ
#新製品
#革命
#やばい
#Antique
#Antique旅
#dirtywork
#ブルゾン
#35億 
#旅ムービー
#コンベンション
#ニュースキン
#Ns
#アメリカ
#キャンピングカー
#旅
#仲間
#パティシエ 
#ダイエット
#痩せたい 
#綺麗になりたい
#アンチエイジング
#サプリメント
#スキンケア 
#プロテイン 
www.nuskin.jp/law
. . 【戦利品たち!!】 . めっちゃ並んだー!!! . お土産含め たくさん製品Get😳💕 . ついにルミスパも あたしの手に!!😍😭 . なんせ 緑のやつが まずすぎて 苦しむ仲間たち笑 . . . #ソルトレイク  #海外で仕事  #ルミスパ  #新製品  #革命  #やばい  #Antique  #Antique旅  #dirtywork  #ブルゾン  #35億  #旅ムービー  #コンベンション  #ニュースキン  #Ns  #アメリカ  #キャンピングカー  #旅  #仲間  #パティシエ  #ダイエット  #痩せたい  #綺麗になりたい  #アンチエイジング  #サプリメント  #スキンケア  #プロテイン  www.nuskin.jp/law
.
.
【Day11&Convention Day2】
.
朝から大好きな奈々さん💕
.
日本代表で
ステージに立つとか
かっこよすぎる😭✨
.
2日目は朝から
がっつり学んで来ました!!!
.
.
.
#ソルトレイク
#海外で仕事
#ルミスパ
#新製品
#革命
#やばい
#Antique
#Antique旅
#dirtywork
#ブルゾン
#35億 
#旅ムービー
#コンベンション
#ニュースキン
#Ns
#アメリカ
#キャンピングカー
#旅
#仲間
#パティシエ 
#ダイエット
#痩せたい 
#綺麗になりたい
#アンチエイジング
#サプリメント
#スキンケア 
#プロテイン 
www.nuskin.jp/law
. . 【Day11&Convention Day2】 . 朝から大好きな奈々さん💕 . 日本代表で ステージに立つとか かっこよすぎる😭✨ . 2日目は朝から がっつり学んで来ました!!! . . . #ソルトレイク  #海外で仕事  #ルミスパ  #新製品  #革命  #やばい  #Antique  #Antique旅  #dirtywork  #ブルゾン  #35億  #旅ムービー  #コンベンション  #ニュースキン  #Ns  #アメリカ  #キャンピングカー  #旅  #仲間  #パティシエ  #ダイエット  #痩せたい  #綺麗になりたい  #アンチエイジング  #サプリメント  #スキンケア  #プロテイン  www.nuskin.jp/law
done msk tuk tngahari
#ns ayam
#msk awal leh rehat2
#public holiday
done msk tuk tngahari #ns  ayam #msk  awal leh rehat2 #public  holiday
partation of life perfcet exmpl by bikerside

#Ns #Bajaj #Ns #Gopro #Actioncamera #way #Ahemdabadway #Caption
#capturing #moment #lifemoment
.
.
【大好きな仲間♡】
.
本社で逢えた😳💕
.
大好きなたかちゃんたちと
ぱしゃりっ!!
.
本社にいた一也さん(写真)と
ぱしゃりっ!!
.
マジシャンとぱしゃりっ!!
.
.
.
#ソルトレイク
#海外で仕事
#ルミスパ
#新製品
#革命
#やばい
#Antique
#Antique旅
#dirtywork
#ブルゾン
#35億 
#旅ムービー
#コンベンション
#ニュースキン
#Ns
#アメリカ
#キャンピングカー
#旅
#仲間
#パティシエ 
#ダイエット
#痩せたい 
#綺麗になりたい
#アンチエイジング
#サプリメント
#スキンケア 
#プロテイン 
www.nuskin.jp/law
. . 【大好きな仲間♡】 . 本社で逢えた😳💕 . 大好きなたかちゃんたちと ぱしゃりっ!! . 本社にいた一也さん(写真)と ぱしゃりっ!! . マジシャンとぱしゃりっ!! . . . #ソルトレイク  #海外で仕事  #ルミスパ  #新製品  #革命  #やばい  #Antique  #Antique旅  #dirtywork  #ブルゾン  #35億  #旅ムービー  #コンベンション  #ニュースキン  #Ns  #アメリカ  #キャンピングカー  #旅  #仲間  #パティシエ  #ダイエット  #痩せたい  #綺麗になりたい  #アンチエイジング  #サプリメント  #スキンケア  #プロテイン  www.nuskin.jp/law
.
.
【本社へ💕】
.
こんなofficeなら
わくわくしながら通える😊✨
.
今回で3回目やけど
何度見ても
うちの会社はすごいって思う!!
.
これから仕事始める仲間たちと
本社を見ることができて
幸せ💕💕💕
.
.
.
#ソルトレイク
#海外で仕事
#ルミスパ
#新製品
#革命
#やばい
#Antique
#Antique旅
#dirtywork
#ブルゾン
#35億 
#旅ムービー
#コンベンション
#ニュースキン
#Ns
#アメリカ
#キャンピングカー
#旅
#仲間
#パティシエ 
#ダイエット
#痩せたい 
#綺麗になりたい
#アンチエイジング
#サプリメント
#スキンケア 
#プロテイン 
www.nuskin.jp/law
. . 【本社へ💕】 . こんなofficeなら わくわくしながら通える😊✨ . 今回で3回目やけど 何度見ても うちの会社はすごいって思う!! . これから仕事始める仲間たちと 本社を見ることができて 幸せ💕💕💕 . . . #ソルトレイク  #海外で仕事  #ルミスパ  #新製品  #革命  #やばい  #Antique  #Antique旅  #dirtywork  #ブルゾン  #35億  #旅ムービー  #コンベンション  #ニュースキン  #Ns  #アメリカ  #キャンピングカー  #旅  #仲間  #パティシエ  #ダイエット  #痩せたい  #綺麗になりたい  #アンチエイジング  #サプリメント  #スキンケア  #プロテイン  www.nuskin.jp/law
.
.
【lip💄】
.
新製品も
たくさんお試し♡
.
スタッフの方に
写真撮ってもらったら
ステッカーくれた😳
.
必死に選ぶ女子たち♡笑
.
.
.
#ソルトレイク
#海外で仕事
#ルミスパ
#新製品
#革命
#やばい
#Antique
#Antique旅
#dirtywork
#ブルゾン
#35億 
#旅ムービー
#コンベンション
#ニュースキン
#Ns
#アメリカ
#キャンピングカー
#旅
#仲間
#パティシエ 
#ダイエット
#痩せたい 
#綺麗になりたい
#アンチエイジング
#サプリメント
#スキンケア 
#プロテイン 
www.nuskin.jp/law
. . 【lip💄】 . 新製品も たくさんお試し♡ . スタッフの方に 写真撮ってもらったら ステッカーくれた😳 . 必死に選ぶ女子たち♡笑 . . . #ソルトレイク  #海外で仕事  #ルミスパ  #新製品  #革命  #やばい  #Antique  #Antique旅  #dirtywork  #ブルゾン  #35億  #旅ムービー  #コンベンション  #ニュースキン  #Ns  #アメリカ  #キャンピングカー  #旅  #仲間  #パティシエ  #ダイエット  #痩せたい  #綺麗になりたい  #アンチエイジング  #サプリメント  #スキンケア  #プロテイン  www.nuskin.jp/law
.
.
【Day10&Convention Day1】
.
実はお仕事で
アメリカに来てました♡
.
新製品
実際に体験して
もーこれはやばい!!!
.
手に入ったので
友達にたくさんやってあげよ😳💕
.
.
.
#ソルトレイク
#海外で仕事
#ルミスパ
#新製品
#革命
#やばい
#Antique
#Antique旅
#dirtywork
#ブルゾン
#35億 
#旅ムービー
#コンベンション
#ニュースキン
#Ns
#アメリカ
#キャンピングカー
#旅
#仲間
#パティシエ 
#ダイエット
#痩せたい 
#綺麗になりたい
#アンチエイジング
#サプリメント
#スキンケア 
#プロテイン 
www.nuskin.jp/law
. . 【Day10&Convention Day1】 . 実はお仕事で アメリカに来てました♡ . 新製品 実際に体験して もーこれはやばい!!! . 手に入ったので 友達にたくさんやってあげよ😳💕 . . . #ソルトレイク  #海外で仕事  #ルミスパ  #新製品  #革命  #やばい  #Antique  #Antique旅  #dirtywork  #ブルゾン  #35億  #旅ムービー  #コンベンション  #ニュースキン  #Ns  #アメリカ  #キャンピングカー  #旅  #仲間  #パティシエ  #ダイエット  #痩せたい  #綺麗になりたい  #アンチエイジング  #サプリメント  #スキンケア  #プロテイン  www.nuskin.jp/law
🔔TAMAT 12 MALAM🔔  INI DEEPAVALI SALES kembali lagi 😍😍😍HARGA BETUL BETUL TAK MASUK AKAL LANGSUNG! 😱😱😱 ADA BEBERAPA JAM SAHAJA UNTUK KORANG SEMUA GRAB SALES KAWKAW NI YE 🎉🎉🎉🎉 HARINI SAHAJA TAU! DISEBABKAN SETIAP HARI SAMBUTAN DILUAR JANGKAAN! .
.
"MACAM MANA NAK ORDER SIS?"
.
.
.
WHATSAPP 019 230 5114
WHATSAPP 019 230 5114
WHATSAPP 019 230 5114
.
KALAU MALAS SAVE NUMBER BOLEH TERUS TEKAN LINK KT BIO SIS YE 💃🏻💃🏻💃🏻 #miracleserum
#ent530
#eusahawan
#uitmkampusbandarayamelaka
#entrepreneur
#miracle
#serum
#glowing
#jerawat
#poribesar
#jeragat
#kulitkering
#eczema
#bibirkering
#kulitsensitif
#parutberlubang
#kulitkusam
#kulitberminyak
#kulitlicin
#melaka
#ns
#jdt
#nomercury
#permanent
#nakcantik
#naklawa
#dudapujaandara
#tv3
#astroria
#viral
🔔TAMAT 12 MALAM🔔 INI DEEPAVALI SALES kembali lagi 😍😍😍HARGA BETUL BETUL TAK MASUK AKAL LANGSUNG! 😱😱😱 ADA BEBERAPA JAM SAHAJA UNTUK KORANG SEMUA GRAB SALES KAWKAW NI YE 🎉🎉🎉🎉 HARINI SAHAJA TAU! DISEBABKAN SETIAP HARI SAMBUTAN DILUAR JANGKAAN! . . "MACAM MANA NAK ORDER SIS?" . . . WHATSAPP 019 230 5114 WHATSAPP 019 230 5114 WHATSAPP 019 230 5114 . KALAU MALAS SAVE NUMBER BOLEH TERUS TEKAN LINK KT BIO SIS YE 💃🏻💃🏻💃🏻 #miracleserum  #ent530  #eusahawan  #uitmkampusbandarayamelaka  #entrepreneur  #miracle  #serum  #glowing  #jerawat  #poribesar  #jeragat  #kulitkering  #eczema  #bibirkering  #kulitsensitif  #parutberlubang  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitlicin  #melaka  #ns  #jdt  #nomercury  #permanent  #nakcantik  #naklawa  #dudapujaandara  #tv3  #astroria  #viral 
Morning uolls🌞
Pagi2 lagi dah tunjuk testimonikan. Yelah sebab ramai yang confuse keberkesanan Miracle Serum ni. Mana yang belum pernah cuba cepat2lah order sementara ada sale ni. Cuba yang kecil dulu pun takpa. Kalau dah betul2 percaya mehh cari iolss okeh 😘
.
.
#miracleserum
#ent530
#eusahawan
#uitmkampusbandarayamelaka
#entrepreneur
#miracle
#serum
#glowing
#jerawat
#poribesar
#jeragat
#kulitkering
#eczema
#bibirkering
#kulitsensitif
#parutberlubang
#kulitkusam
#kulitberminyak
#kulitlicin
#melaka
#ns
#jdt
#nomercury
#permanent
#nakcantik
#naklawa
#dudapujaandara
#tv3
#astroria
#viral
Morning uolls🌞 Pagi2 lagi dah tunjuk testimonikan. Yelah sebab ramai yang confuse keberkesanan Miracle Serum ni. Mana yang belum pernah cuba cepat2lah order sementara ada sale ni. Cuba yang kecil dulu pun takpa. Kalau dah betul2 percaya mehh cari iolss okeh 😘 . . #miracleserum  #ent530  #eusahawan  #uitmkampusbandarayamelaka  #entrepreneur  #miracle  #serum  #glowing  #jerawat  #poribesar  #jeragat  #kulitkering  #eczema  #bibirkering  #kulitsensitif  #parutberlubang  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitlicin  #melaka  #ns  #jdt  #nomercury  #permanent  #nakcantik  #naklawa  #dudapujaandara  #tv3  #astroria  #viral 
😎🏁🏁 #pulsar #colombia #ns
Armband💪🏻❤️.....Diwali morning Vibes😍#NS 200
Armband💪🏻❤️.....Diwali morning Vibes😍#NS  200
{Ellipse C Curl}{Brow Wax}
2 services in 1 appointment, absolute beauty. 💕
{Ellipse C Curl}{Brow Wax} 2 services in 1 appointment, absolute beauty. 💕
{Ellipse}{C curl}
Gorgeous natural look 😍
{Ellipse}{C curl} Gorgeous natural look 😍
Good vibes and high tides ✌🏻🌊
Good vibes and high tides ✌🏻🌊
Sarap pagi cuti deepavali...
#kek gelap
#ns goreng buntong
Sarap pagi cuti deepavali... #kek  gelap #ns  goreng buntong
ใกล้เข้ามาแล้วนะคะ รีบกันหน่อยค่ะ
อิ่มบุญ...อิ่มใจ กินเจกันจร้า
พร้อมลงเรือล่องไป ไหว้ขอพร 5 มงคลสถาน
ด้วยมัคคุเทศก์ผู้ชำนาญเส้นทางและมากด้วยความรู้ -มงคลสถานที่ 1 จีจินเกาะ
-มงคลสถานที่ 2 ศาลเจ้าพ่อกวนอู
-มงคลสถานที่ 3 ศาลเจ้าเกียนอันเกง
-มงคลสถานที่ 4 ศาลเจ้าโรงเกือก
-มงคลสถานที่ 5 สักการะบูรพาจารย์เช็งจุ้ยโจวซือ

22 ต.ค. 60 นี้ 09.30-15.00 น.
เพียงท่านละ 1,900.- PDF> https://goo.gl/8vFXBV
WEB> https://goo.gl/nHakqs

สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติม โทรเลย 📞02-625-1555 📞 📱 ID LINE : NoomSaoTours 📱 LINE@ : @NoomSaoTours
หรือ 💻 comment / Inbox มาได้เลยจ้า 💻
⚪
⚪
อย่าลืมกดเลือก!! See First ในปุ่ม Following แล้วท่านจะไม่พลาดโอกาสดี ๆ จาก " หนุ่มสาวทัวร์ " นะจ๊ะ 👆👆
⚪
⚪
ฝาก like&share พวกเราด้วยนะค่ะ ⚪
⚪
เที่ยวกับหนุ่มสาวทัวร์ เหมือนอยู่ครอบครัวเดียวกัน
www.NoomSaoTours.co.th
#Noomsaotours #ทัวร์ในประเทศ #Noomsao #NS #NSTravel
#Tour #Tourism #หนุ่มสาวทัวร์ #หนุ่มสาว #ทัวร์ #การท่องเที่ยว #KTC
ใกล้เข้ามาแล้วนะคะ รีบกันหน่อยค่ะ อิ่มบุญ...อิ่มใจ กินเจกันจร้า พร้อมลงเรือล่องไป ไหว้ขอพร 5 มงคลสถาน ด้วยมัคคุเทศก์ผู้ชำนาญเส้นทางและมากด้วยความรู้ -มงคลสถานที่ 1 จีจินเกาะ -มงคลสถานที่ 2 ศาลเจ้าพ่อกวนอู -มงคลสถานที่ 3 ศาลเจ้าเกียนอันเกง -มงคลสถานที่ 4 ศาลเจ้าโรงเกือก -มงคลสถานที่ 5 สักการะบูรพาจารย์เช็งจุ้ยโจวซือ 22 ต.ค. 60 นี้ 09.30-15.00 น. เพียงท่านละ 1,900.- PDF> https://goo.gl/8vFXBV WEB> https://goo.gl/nHakqs สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติม โทรเลย 📞02-625-1555 📞 📱 ID LINE : NoomSaoTours 📱 LINE@ : @NoomSaoTours หรือ 💻 comment / Inbox มาได้เลยจ้า 💻 ⚪ ⚪ อย่าลืมกดเลือก!! See First ในปุ่ม Following แล้วท่านจะไม่พลาดโอกาสดี ๆ จาก " หนุ่มสาวทัวร์ " นะจ๊ะ 👆👆 ⚪ ⚪ ฝาก like&share พวกเราด้วยนะค่ะ ⚪ ⚪ เที่ยวกับหนุ่มสาวทัวร์ เหมือนอยู่ครอบครัวเดียวกัน www.NoomSaoTours.co.th #Noomsaotours  #ท ัวร์ในประเทศ #Noomsao  #NS  #NSTravel  #Tour  #Tourism  #หน ุ่มสาวทัวร์ #หน ุ่มสาว #ท ัวร์ #การท ่องเที่ยว #KTC 
Ketika industri mendapatkan aset manusia yang memiliki jiwa-jiwa entrepreneurship yang tinggi maka di saat yang bersamaan industri telah mendapatkan tangan-tangan kreativitas, inovasi dan totalitas. Kami persembahkan yang terbaik bagi generasi emas hotier Indonesia #elizabethinternational #nyomansukadana #NS
Ketika industri mendapatkan aset manusia yang memiliki jiwa-jiwa entrepreneurship yang tinggi maka di saat yang bersamaan industri telah mendapatkan tangan-tangan kreativitas, inovasi dan totalitas. Kami persembahkan yang terbaik bagi generasi emas hotier Indonesia #elizabethinternational  #nyomansukadana  #NS 
It’s better at night
#ns #tougefighter
Plato’s Closet is stocked with winter clothing, shoes & accessories. Get coats, long sleeves, sweatshirts, jeans, boots & more for up to 70% off retail prices! #winter #gettingcold #itsthattime #jackets #coats #warm #freezing #platoscloset #ns
😍😍 #Rutas #Rouser #Pulsar #RS #NS
🏷️Use "JOSH15" for 15% Off! 📸:@joshmckee
 SHOP HERE👇
haliforniaapparel.com 🌴
 #LinkInBio
🏷️Use "JOSH15" for 15% Off! 📸:@joshmckee SHOP HERE👇 haliforniaapparel.com 🌴 #LinkInBio 
[KINI DILANCARKAN] - KURUNG MODEN EKSLUSIF DGN HARGA DISKAUN. .
.

Inilah kurung moden keluaran kami yg boleh dibawa ke kenduri, convo, pejabat, kelas, kursus, jln2 dsb. Memang sangat praktikal, menyenangkan dan sgt selesa.
.
=======
CIRI2 ADEEBA KURUNG
=======
. ✅ DESIGN MINIMAL & EKSLUSIF
Menampilkan kurung moden dgn design yg simple tp elegan dgn potongan ruffle di hdpn baju serta sedikit cape di bhgn bahu. Mempunyai poket utk kmudahan uolls menyimpan kunci atau duit uolls. . ✅ CUTTING LONGGAR 
Potongan A yg loose dan tak melekap di badan. Buatkan ia selesa dipakai dan tak membataskan pergerakkan uolls.
. ✅ MATERIAL SUPER COMFY
Diperbuat dr material polycrepe yg lembut, tak panas, less iron dan kurang kedut. Tak perlu spent masa yg lama utk iron kurung Adeeba. Jimat masa & tenaga tau.
. ✅ NURSING & WUDHU FRIENDLY
Semestinya semua koleksi kami amat menitik beratkan ttg wudhu & nursing akses. Menggunakan ciri2 zip sorok utk lebih mudah dan pantas krn x menggunakan butang sama sekali. . ✅ SIZE S - XL
Terdapat pilihan size dr size S - XL dan ukuran baju kami mmg ngam macam pakai baju customade tau. . ✅ WARNA MENARIK
Mempunyai pilihan warna menarik iaitu Golden Brown, Salmon Peach, Turquiose Greeen, Dark Rose dan Purple. Pilihan warna yg selamat & sederhana yg sesuai digayakan utk kepejabat atau ke kekelas. .

NOTA : Model pakai size M tinggi 170 cm
.
.
Mira tau uolls Mira mesti x sabar nak tau harga Adeeba Kurung ni kan. Hihi. Mira pun x sabar nak bg tahu uolls yg kami ade GOOD NEWS utk uolls..
.

Sempena menghargai kesayangan pelanggan2 kami, Kami akn  release Adeeba kurung dgn harga Diskaun dgn penjimatan sehingga RM40.
. ======
HARGA ======
.
.
Harga Asal : RM159
Harga Diskaun : RM119 (jimat RM40) tak termasuk postage. 
Harga COMBO 2 helai : RM210 (jimat RM108) + BONUS FREE POSTAGE bernilai RM15.

Nota : Untuk pemblian COMBO melalui website sila masukkan KOD Combo #NSAD. 🎁 ISTIMEWA untuk 50 org pembeli terawal akan mendapat Free Shawl dr #NS
[KINI DILANCARKAN] - KURUNG MODEN EKSLUSIF DGN HARGA DISKAUN. . . Inilah kurung moden keluaran kami yg boleh dibawa ke kenduri, convo, pejabat, kelas, kursus, jln2 dsb. Memang sangat praktikal, menyenangkan dan sgt selesa. . ======= CIRI2 ADEEBA KURUNG ======= . ✅ DESIGN MINIMAL & EKSLUSIF Menampilkan kurung moden dgn design yg simple tp elegan dgn potongan ruffle di hdpn baju serta sedikit cape di bhgn bahu. Mempunyai poket utk kmudahan uolls menyimpan kunci atau duit uolls. . ✅ CUTTING LONGGAR Potongan A yg loose dan tak melekap di badan. Buatkan ia selesa dipakai dan tak membataskan pergerakkan uolls. . ✅ MATERIAL SUPER COMFY Diperbuat dr material polycrepe yg lembut, tak panas, less iron dan kurang kedut. Tak perlu spent masa yg lama utk iron kurung Adeeba. Jimat masa & tenaga tau. . ✅ NURSING & WUDHU FRIENDLY Semestinya semua koleksi kami amat menitik beratkan ttg wudhu & nursing akses. Menggunakan ciri2 zip sorok utk lebih mudah dan pantas krn x menggunakan butang sama sekali. . ✅ SIZE S - XL Terdapat pilihan size dr size S - XL dan ukuran baju kami mmg ngam macam pakai baju customade tau. . ✅ WARNA MENARIK Mempunyai pilihan warna menarik iaitu Golden Brown, Salmon Peach, Turquiose Greeen, Dark Rose dan Purple. Pilihan warna yg selamat & sederhana yg sesuai digayakan utk kepejabat atau ke kekelas. . NOTA : Model pakai size M tinggi 170 cm . . Mira tau uolls Mira mesti x sabar nak tau harga Adeeba Kurung ni kan. Hihi. Mira pun x sabar nak bg tahu uolls yg kami ade GOOD NEWS utk uolls.. . Sempena menghargai kesayangan pelanggan2 kami, Kami akn release Adeeba kurung dgn harga Diskaun dgn penjimatan sehingga RM40. . ====== HARGA ====== . . Harga Asal : RM159 Harga Diskaun : RM119 (jimat RM40) tak termasuk postage. Harga COMBO 2 helai : RM210 (jimat RM108) + BONUS FREE POSTAGE bernilai RM15. Nota : Untuk pemblian COMBO melalui website sila masukkan KOD Combo #NSAD . 🎁 ISTIMEWA untuk 50 org pembeli terawal akan mendapat Free Shawl dr #NS 
昨日の写真🤳
結構これお気に入り😂
#Ns#職場飲み#歓送迎会
なつ幹事お疲れ様❕
お互い幹事で2回連続出席したからもう当分参加しません🙅
昨日の写真🤳 結構これお気に入り😂 #Ns #職場飲み #歓送迎会  なつ幹事お疲れ様❕ お互い幹事で2回連続出席したからもう当分参加しません🙅
#beautiful #day #walking 😊 #ns 😎