an online Instagram web viewer

#off30 medias

Photos

[ HOT DEAL]
Ultra Boost Shoes 
Sale 30% từ 4800k còn #3400k 
Giá quá tốt cho em cực kì đẹp này 
Màu Color Mystery Red
Size còn ít ỏi từ 36 2/3 đến 42  chân 36 mag dc 36 2/3
Bạn nào thích thì hốt lẹ kẻo hết uổng lắm đó ạ 
#hotdeal#off30%#ultraboost#red#off#sale#japan_orderstore#lozi#saigon#hcmcity#vietnam#adidas#
@Regrann from @sareesaree.my - [Kurung Fishtail Saree] #readystock . .

All offered with size M only (10pcs left)
1) Wudhu' friendly
2) Full lining inside
3) Zip belakang baju&kain
4) Pinggang kain (Half getah)
5) Full span bahu
.
>>Pos laju kita last minggu ni sahaja.<<
. 
Harga berapa? Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). NOW! NOW!
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
!Harap menanti dgn sabar admin korang reply satu2 kayh! :)
.
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #bookyourslotnow #postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
@Regrann from @sareesaree.my - [Kurung Fishtail Saree] #readystock  . . All offered with size M only (10pcs left) 1) Wudhu' friendly 2) Full lining inside 3) Zip belakang baju&kain 4) Pinggang kain (Half getah) 5) Full span bahu . >>Pos laju kita last minggu ni sahaja.<< . Harga berapa? Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). NOW! NOW! ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn 📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call) !Harap menanti dgn sabar admin korang reply satu2 kayh! :) . #kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis 👍 #takenote  #bookyourslotnow  #postageterakhir  #orderclosing  #takenote  #ordernow  #off30 % #kurungdollsaree  #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
@Regrann from @sareesaree.my - [READY TO WEAR] PINK! #readystock .
1) Wudhu' friendly
2) BF friendly (no BF zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! Lebih mudah. :) )
All offered with size [S] only (5pcs left)
.
Do not hesitate to contact US at Link kat bwh ni tau :). NOW! NOW!
.
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #bookyourslotnow .
#postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
@Regrann from @sareesaree.my - [READY TO WEAR] PINK! #readystock  . 1) Wudhu' friendly 2) BF friendly (no BF zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! Lebih mudah. :) ) All offered with size [S] only (5pcs left) . Do not hesitate to contact US at Link kat bwh ni tau :). NOW! NOW! . ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn 📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call) #kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis 👍 #takenote  #bookyourslotnow  . #postageterakhir  #orderclosing  #takenote  #ordernow  #off30 % #kurungdollsaree  #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
@Regrann from @sareesaree.my -  Raya is around the corner! Tak lama dah kan? Cepatnya masa, duhai.
.
[READY STOCK] #Kurungdollsaree in emerald green
.
Size S only (5pcs left)
1) Wudhu' friendly
2) BF friendly (no BF zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! Lebih mudah. :) )
3) Full lining inside
4) Zip belakang baju & kain
5) Full span bahu
.
Harga? Macam biasa! Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
#poslajumingguakhir #aweekleftbeforeraya
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote
.
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #bookyourslotnow #postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
@Regrann from @sareesaree.my - Raya is around the corner! Tak lama dah kan? Cepatnya masa, duhai. . [READY STOCK] #Kurungdollsaree  in emerald green . Size S only (5pcs left) 1) Wudhu' friendly 2) BF friendly (no BF zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! Lebih mudah. :) ) 3) Full lining inside 4) Zip belakang baju & kain 5) Full span bahu . Harga? Macam biasa! Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn 📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call) #poslajumingguakhir  #aweekleftbeforeraya  #kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis 👍 #takenote  . #kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis 👍 #takenote  #bookyourslotnow  #postageterakhir  #orderclosing  #takenote  #ordernow  #off30 % #kurungdollsaree  #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
Raya is around the corner! Tak lama dah kan? Cepatnya masa, duhai.
.
[READY STOCK] #Kurungdollsaree in emerald green
.
Size S only (5pcs left)
1) Wudhu' friendly
2) BF friendly (no BF zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! Lebih mudah. :) )
3) Full lining inside
4) Zip belakang baju & kain
5) Full span bahu
.
Harga? Macam biasa! Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
#poslajumingguakhir #aweekleftbeforeraya
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote
.
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #bookyourslotnow #postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Raya is around the corner! Tak lama dah kan? Cepatnya masa, duhai. . [READY STOCK] #Kurungdollsaree  in emerald green . Size S only (5pcs left) 1) Wudhu' friendly 2) BF friendly (no BF zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! Lebih mudah. :) ) 3) Full lining inside 4) Zip belakang baju & kain 5) Full span bahu . Harga? Macam biasa! Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn 📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call) #poslajumingguakhir  #aweekleftbeforeraya  #kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis 👍 #takenote  . #kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis 👍 #takenote  #bookyourslotnow  #postageterakhir  #orderclosing  #takenote  #ordernow  #off30 % #kurungdollsaree  #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
[READY STOCK] Navy Blue for #kurungdollsaree.
.
All offered with size L only (4pcs left)
1) Wudhu' friendly
2) BF friendly (no zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! :) )
3) Full lining inside
4) Zip belakang baju&kain
5) Pinggang kain (Half getah)
6) Full span bahu
.
>>Pos laju kita last minggu ni sahaja. Jangan lupa POSTAGE kita tinggal (1 HARI) lagi untuk boleh terima brg sebelum raya kayh! <<
. 
Harga berapa? Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). NOW! NOW!
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
!Harap menanti dgn sabar admin korang reply satu2 kayh! :)
.
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #bookyourslotnow #postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
[READY STOCK] Navy Blue for #kurungdollsaree . . All offered with size L only (4pcs left) 1) Wudhu' friendly 2) BF friendly (no zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! :) ) 3) Full lining inside 4) Zip belakang baju&kain 5) Pinggang kain (Half getah) 6) Full span bahu . >>Pos laju kita last minggu ni sahaja. Jangan lupa POSTAGE kita tinggal (1 HARI) lagi untuk boleh terima brg sebelum raya kayh! << . Harga berapa? Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). NOW! NOW! ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn 📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call) !Harap menanti dgn sabar admin korang reply satu2 kayh! :) . #kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis 👍 #takenote  #bookyourslotnow  #postageterakhir  #orderclosing  #takenote  #ordernow  #off30 % #kurungdollsaree  #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
[READY STOCK] Teal Blue for #kurungdollsaree. .
Detail kain dia ada sulam sangat kemas mcm korang tgok di details photo tu kan? 
All offered with size S only (10pcs left)
1) Wudhu' friendly
2) BF friendly (no zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! :) )
3) Full lining inside
4) Zip belakang baju&kain
5) Pinggang kain (Half getah)
6) Full span bahu
.
>>Pos laju kita last minggu ni sahaja. Jangan lupa POSTAGE kita tinggal (1 HARI) lagi untuk boleh terima brg sebelum raya kayh! <<
. 
Harga berapa? Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). NOW! NOW!
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
!Harap menanti dgn sabar admin korang reply satu2 kayh! :)
.
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #bookyourslotnow #postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
[READY STOCK] Teal Blue for #kurungdollsaree . . Detail kain dia ada sulam sangat kemas mcm korang tgok di details photo tu kan? All offered with size S only (10pcs left) 1) Wudhu' friendly 2) BF friendly (no zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! :) ) 3) Full lining inside 4) Zip belakang baju&kain 5) Pinggang kain (Half getah) 6) Full span bahu . >>Pos laju kita last minggu ni sahaja. Jangan lupa POSTAGE kita tinggal (1 HARI) lagi untuk boleh terima brg sebelum raya kayh! << . Harga berapa? Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). NOW! NOW! ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn 📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call) !Harap menanti dgn sabar admin korang reply satu2 kayh! :) . #kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis 👍 #takenote  #bookyourslotnow  #postageterakhir  #orderclosing  #takenote  #ordernow  #off30 % #kurungdollsaree  #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
(SOLD OUT) All offered with size S only (5pcs left)
1) Wudhu' friendly
2) Full lining inside
3) Zip belakang baju&kain
4) Pinggang kain (Half getah)
5) Full span bahu
.
>>Pos laju kita last minggu ni sahaja.<<
. 
Harga berapa? Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). NOW! NOW!
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
!Harap menanti dgn sabar admin korang reply satu2 kayh! :)
.
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #bookyourslotnow #postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
(SOLD OUT) All offered with size S only (5pcs left) 1) Wudhu' friendly 2) Full lining inside 3) Zip belakang baju&kain 4) Pinggang kain (Half getah) 5) Full span bahu . >>Pos laju kita last minggu ni sahaja.<< . Harga berapa? Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). NOW! NOW! ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn 📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call) !Harap menanti dgn sabar admin korang reply satu2 kayh! :) . #kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis 👍 #takenote  #bookyourslotnow  #postageterakhir  #orderclosing  #takenote  #ordernow  #off30 % #kurungdollsaree  #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
[Kurung Fishtail Saree] #readystock .
(This kurung, top dia labuh sedikit di belakang, ala2 duyung gitu.) .
All offered with size M only (10pcs left)
1) Wudhu' friendly
2) Full lining inside
3) Zip belakang baju&kain
4) Pinggang kain (Half getah)
5) Full span bahu
.
>>Pos laju kita last minggu ni sahaja.<<
. 
Harga berapa? Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). NOW! NOW!
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
!Harap menanti dgn sabar admin korang reply satu2 kayh! :)
.
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #bookyourslotnow #postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
[Kurung Fishtail Saree] #readystock  . (This kurung, top dia labuh sedikit di belakang, ala2 duyung gitu.) . All offered with size M only (10pcs left) 1) Wudhu' friendly 2) Full lining inside 3) Zip belakang baju&kain 4) Pinggang kain (Half getah) 5) Full span bahu . >>Pos laju kita last minggu ni sahaja.<< . Harga berapa? Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). NOW! NOW! ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn 📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call) !Harap menanti dgn sabar admin korang reply satu2 kayh! :) . #kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis 👍 #takenote  #bookyourslotnow  #postageterakhir  #orderclosing  #takenote  #ordernow  #off30 % #kurungdollsaree  #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
[KURUNG MODEN KEDAH SAREE] #readystock
.
All offered with size M only (10pcs left)
1) Wudhu' friendly
2) Full lining inside
3) Zip belakang baju
.
>>Pos laju kita minggu ni sahaja.<<
. 
Harga berapa? Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). NOW! NOW!
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
!Harap menanti dgn sabar admin korang reply satu2 kayh! :)
.
#kurungkedah #kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #bookyourslotnow 
#postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
[KURUNG MODEN KEDAH SAREE] #readystock  . All offered with size M only (10pcs left) 1) Wudhu' friendly 2) Full lining inside 3) Zip belakang baju . >>Pos laju kita minggu ni sahaja.<< . Harga berapa? Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). NOW! NOW! ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn 📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call) !Harap menanti dgn sabar admin korang reply satu2 kayh! :) . #kurungkedah  #kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis 👍 #takenote  #bookyourslotnow  #postageterakhir  #orderclosing  #takenote  #ordernow  #off30 % #kurungdollsaree  #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
[HIJAU PUCUK PISANG] Ala2 hijau pucuk pisang orang kata. Tak pun hijau muda mcmtu la.
.
Siize S only (5pcs left)
1) Wudhu' friendly
2) BF friendly (no BF zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! Lebih mudah. :) )
3) Full lining inside
4) Zip belakang baju
.
Harga? Macam biasa! Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
.
#postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
[HIJAU PUCUK PISANG] Ala2 hijau pucuk pisang orang kata. Tak pun hijau muda mcmtu la. . Siize S only (5pcs left) 1) Wudhu' friendly 2) BF friendly (no BF zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! Lebih mudah. :) ) 3) Full lining inside 4) Zip belakang baju . Harga? Macam biasa! Nak dapat harga super special tak? Contact admin korang dekat link bwh ni tau :). ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn 📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call) . #postageterakhir  #orderclosing  #takenote  #ordernow  #off30 % #kurungdollsaree  #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
[READY TO WEAR] PINK! #readystock for those yang terlepas masa pre order last week, now SareeSaree open order for readystock with FULL PAYMENT!
.
1) Wudhu' friendly
2) BF friendly (no BF zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! Lebih mudah. :) )
All offered with size [S] only (5pcs left)
.
Do not hesitate to contact US at Link kat bwh ni tau :). NOW! NOW!
.
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
#kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis👍 #takenote #bookyourslotnow .
#postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
[READY TO WEAR] PINK! #readystock  for those yang terlepas masa pre order last week, now SareeSaree open order for readystock with FULL PAYMENT! . 1) Wudhu' friendly 2) BF friendly (no BF zip but baju memang kembang so, baby korang boleh duduk je terus bawah baju tu! Lebih mudah. :) ) All offered with size [S] only (5pcs left) . Do not hesitate to contact US at Link kat bwh ni tau :). NOW! NOW! . ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn 📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call) #kalaucantikbagitahukawantakcantikbagitausis 👍 #takenote  #bookyourslotnow  . #postageterakhir  #orderclosing  #takenote  #ordernow  #off30 % #kurungdollsaree  #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
[READY STOCK] New updates for #kurungdoll silversaree colour (dark grey & navy blue) only. All offered with size from S- L. Eh! You! Ni warna tema raya awak ke? Pregnant ladies pun boleh pakai ya! :)
.
Apa lagi? Ikut la nota di bwh:
1. Terus whatsapp/pm admin laju2 kayh! 
2. Kalau admin korang reply lambat seket tu maknanya mesej korang tengah que la tu. Sabaq nah. :) .
3. Jangan lupa POSTAGE kita tinggal beberapa hari lagi. Sebelum habis utk dapat brg sebelum raya kayh!
4. Last skali! Terimakasih la sebab baca sampai habeh ni. K jom sambung tengok gambar ok!. Eh!
.
Contact US at Link kat bwh ni tau :)
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
.
#postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
[READY STOCK] New updates for #kurungdoll  silversaree colour (dark grey & navy blue) only. All offered with size from S- L. Eh! You! Ni warna tema raya awak ke? Pregnant ladies pun boleh pakai ya! :) . Apa lagi? Ikut la nota di bwh: 1. Terus whatsapp/pm admin laju2 kayh! 2. Kalau admin korang reply lambat seket tu maknanya mesej korang tengah que la tu. Sabaq nah. :) . 3. Jangan lupa POSTAGE kita tinggal beberapa hari lagi. Sebelum habis utk dapat brg sebelum raya kayh! 4. Last skali! Terimakasih la sebab baca sampai habeh ni. K jom sambung tengok gambar ok!. Eh! . Contact US at Link kat bwh ni tau :) ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn 📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call) . #postageterakhir  #orderclosing  #takenote  #ordernow  #off30 % #kurungdollsaree  #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
(SOLD OUT)🚫
. [READY STOCK] New updates for #kurungdoll silversaree colour (dark grey & navy blue) only. All offered with size from S- L. Eh! You! Ni warna tema raya awak ke? Pregnant ladies pun boleh pakai ya! :)
.
Apa lagi? Ikut la nota di bwh:
1. Terus whatsapp/pm admin laju2 kayh! 
2. Kalau admin korang reply lambat seket tu maknanya mesej korang tengah que la tu. Sabaq nah. :) .
3. Jangan lupa POSTAGE kita tinggal beberapa hari lagi. Sebelum habis utk dapat brg sebelum raya kayh!
4. Last skali! Terimakasih la sebab baca sampai habeh ni. K jom sambung tengok gambar ok!. Eh!
.
Contact US at Link kat bwh ni tau :)
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
.
#postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow #off30%
#kurungdollsaree #kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
(SOLD OUT)🚫 . [READY STOCK] New updates for #kurungdoll  silversaree colour (dark grey & navy blue) only. All offered with size from S- L. Eh! You! Ni warna tema raya awak ke? Pregnant ladies pun boleh pakai ya! :) . Apa lagi? Ikut la nota di bwh: 1. Terus whatsapp/pm admin laju2 kayh! 2. Kalau admin korang reply lambat seket tu maknanya mesej korang tengah que la tu. Sabaq nah. :) . 3. Jangan lupa POSTAGE kita tinggal beberapa hari lagi. Sebelum habis utk dapat brg sebelum raya kayh! 4. Last skali! Terimakasih la sebab baca sampai habeh ni. K jom sambung tengok gambar ok!. Eh! . Contact US at Link kat bwh ni tau :) ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn 📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call) . #postageterakhir  #orderclosing  #takenote  #ordernow  #off30 % #kurungdollsaree  #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
O jeans com tachinhas deixou o look ainda mais descolado! #jeans #off30% #essencial #estilo #fashion
[READY STOCK] New updates for #kurungdoll silversaree colour (dark grey & navy blue) only. All offered with size from S- L. Eh! You! Ni warna tema raya awak ke? Pregnant ladies pun boleh pakai ya! :)
.
Apa lagi? Ikut la nota di bwh:
1. Terus whatsapp/pm admin laju2 kayh! 
2. Kalau admin korang reply lambat seket tu maknanya mesej korang tengah que la tu. Sabaq nah. :) .
3. Jangan lupa POSTAGE kita tinggal beberapa hari lagi. Sebelum habis utk dapat brg sebelum raya kayh!
4. Last skali! Terimakasih la sebab baca sampai habeh ni. K jom sambung tengok gambar ok!. Eh!
.
Contact US at Link kat bwh ni tau :)
✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn
📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call)
#postageterakhir #orderclosing #takenote #ordernow
#off30%
#kurungdollsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
[READY STOCK] New updates for #kurungdoll  silversaree colour (dark grey & navy blue) only. All offered with size from S- L. Eh! You! Ni warna tema raya awak ke? Pregnant ladies pun boleh pakai ya! :) . Apa lagi? Ikut la nota di bwh: 1. Terus whatsapp/pm admin laju2 kayh! 2. Kalau admin korang reply lambat seket tu maknanya mesej korang tengah que la tu. Sabaq nah. :) . 3. Jangan lupa POSTAGE kita tinggal beberapa hari lagi. Sebelum habis utk dapat brg sebelum raya kayh! 4. Last skali! Terimakasih la sebab baca sampai habeh ni. K jom sambung tengok gambar ok!. Eh! . Contact US at Link kat bwh ni tau :) ✉PM page: http://m.me/sareesareebylyndafahazlyn 📱WhatsApp: http://watsap.my/+60182755813 (strictly🛇call) #postageterakhir  #orderclosing  #takenote  #ordernow  #off30 % #kurungdollsaree  - #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
Deal em Stansmith Red 
em này sale 30% còn #1980k 
Hết ngày mai là ngày 31/5 đủ size từ 36 đến 47 
Các bạn tranh thủ order nhanh nàoo.
Cơ hội ngàn năm có một , chỉ sale stan Red thui ạ 
#off30%#order#adidas#japan_orderstore#chuyenAdidas#saigon#hcm#vietnam#
Marhaban ya ramadhan🙇🙏 #ramadhankarem1438H
#hammersale
#off30%allitem😍
#palugrandmallgf28/29
#hammer100persenindonesia👍😎
Когда душа требует печатного текста...
. 🚩Не забывайте, что на весенние вкусняшки ⚂ off -30% ⚂
#sale, #скидки, #распродажаодежды, #off30
Всем хорошего настроения, такого же солнечного, как сегодняшний день.
Третья подборка 🚩-30%
✔юбка беж 🙈155грн
✔чёрная юбка 🙈155грн
✔джинсовая юбка 🙈190грн
✔белая кофточка 🙈155грн
#sale, #скидки, #распродажаодежды, #off30
Всем хорошего настроения, такого же солнечного, как сегодняшний день. Третья подборка 🚩-30% ✔юбка беж 🙈155грн ✔чёрная юбка 🙈155грн ✔джинсовая юбка 🙈190грн ✔белая кофточка 🙈155грн #sale , #скидки , #распродажаодежды , #off30 
Весна возвращается 😆😆😆
А у нас очередная подборка -30%🤗
✔Корсет 190грн
✔ПРОДАНО Шорты (серые) 190грн
✔Шорты (беж) 225 грн
✔ПРОДАНО Шорты (чёрные) 260грн
#sale, #скидки, #распродажаодежды, #off30
Весна возвращается 😆😆😆 А у нас очередная подборка -30%🤗 ✔Корсет 190грн ✔ПРОДАНО Шорты (серые) 190грн ✔Шорты (беж) 225 грн ✔ПРОДАНО Шорты (чёрные) 260грн #sale , #скидки , #распродажаодежды , #off30 
С праздником, милые девочки-мамочки💐
Пусть Вас радуют ваши детки🤗
А в Кондитерская моды  начинаются  скидки на весенние вкусняшки:
✔Пальто/пиджак из 100% шерсти всего 435грн🙈
✔Ветровка 295грн🙈 ПРОДАНО
✔Брюки 260грн🙈
✔Бриджи 260грн🙈
#motherday, #sale, #скидки, #распродажаодежды, #off30
С праздником, милые девочки-мамочки💐 Пусть Вас радуют ваши детки🤗 А в Кондитерская моды начинаются скидки на весенние вкусняшки: ✔Пальто/пиджак из 100% шерсти всего 435грн🙈 ✔Ветровка 295грн🙈 ПРОДАНО ✔Брюки 260грн🙈 ✔Бриджи 260грн🙈 #motherday , #sale , #скидки , #распродажаодежды , #off30 
@sareesaree.my 
Kurung Doll Saree. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
#off30%
#kurungdollsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Happy mother's day! Untuk semua ibu, mama, umi, mummy, mak semua yang bergelar ibu
. .
Ops! Dont forget. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
. .
#off30%
#kurungdollsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Happy mother's day! Untuk semua ibu, mama, umi, mummy, mak semua yang bergelar ibu . . Ops! Dont forget. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling! . . #off30 % #kurungdollsaree  - #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
Happy mother's day! Untuk semua ibu, mama, umi, mummy, mak semua yang bergelar ibu
. .
Ops! Dont forget. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
. .
#off30%
#kurungdollsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Happy mother's day! Untuk semua ibu, mama, umi, mummy, mak semua yang bergelar ibu . . Ops! Dont forget. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling! . . #off30 % #kurungdollsaree  - #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
Happy mother's day! Untuk semua ibu, mama, umi, mummy, mak semua yang bergelar ibu
. .
Ops! Dont forget. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
. .
#off30%
#kurungdollsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Happy mother's day! Untuk semua ibu, mama, umi, mummy, mak semua yang bergelar ibu . . Ops! Dont forget. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling! . . #off30 % #kurungdollsaree  - #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
Happy mother's day! Untuk semua ibu, mama, umi, mummy, mak semua yang bergelar ibu
. .
Ops! Dont forget. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
. .
#off30%
#kurungdollsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Happy mother's day! Untuk semua ibu, mama, umi, mummy, mak semua yang bergelar ibu . . Ops! Dont forget. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling! . . #off30 % #kurungdollsaree  - #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
Happy mother's day! Untuk semua ibu, mama, umi, mummy, mak semua yang bergelar ibu
. .
Ops! Dont forget. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
. .
#off30%
#kurungdollsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Happy mother's day! Untuk semua ibu, mama, umi, mummy, mak semua yang bergelar ibu . . Ops! Dont forget. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling! . . #off30 % #kurungdollsaree  - #kurungsaree  #raya2017  #instashop  #sayajualsaree  #sayajualkainsaree  #instashopmalaysia  #bajuraya2017  #sareesareeminikurung  #jombeli  #tagforlikes  #like4likes  #like4like  #sareechiffon  #likekalausuka  #kainsari  #kainsaree   #saree  #sareemurah 
Tahniah myteam...
Berjaya grab reward bulan ni...
Tak pandai buat online..
skadar offline..no fb no ig no wechat tapi mampu capai target yang diberi..tahniah k.t...u are awesome...nass doakan k.t  n myteam nassdexandra terus sucsess dlm bisness...luv u all😘😘
#teamnassdexandra 
#teamawesome
#dropshipwanted
#rewardbulanan
#off30%
Tahniah myteam... Berjaya grab reward bulan ni... Tak pandai buat online.. skadar offline..no fb no ig no wechat tapi mampu capai target yang diberi..tahniah k.t...u are awesome...nass doakan k.t n myteam nassdexandra terus sucsess dlm bisness...luv u all😘😘 #teamnassdexandra  #teamawesome  #dropshipwanted  #rewardbulanan  #off30 %
@sareesaree.my 
Kurung Doll Saree. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
#off30%
#kurungdollsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Kurung Plain Saree. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
#off30%
#kurungplainsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Kurung Plain Saree. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
#off30%
#kurungplainsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Kurung Plain Saree. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
#off30%
#kurungplainsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Kurung Plain Saree. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
#off30%
#kurungplainsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Kurung Plain Saree. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
#off30%
#kurungplainsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Kurung Plain Saree. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
#off30%
#kurungplainsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Kurung Plain Saree. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
#off30%
#kurungplainsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Kurung Plain Saree. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
#off30%
#kurungplainsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Kurung Plain Saree. Get 30%off for the intro price! 🙄🛍. Let's shop before you drop with us! 😉 Check your size @sareesaree.catalogue darling!
#off30%
#kurungplainsaree -
#kurungsaree #raya2017 #instashop #sayajualsaree #sayajualkainsaree #instashopmalaysia #bajuraya2017 #sareesareeminikurung #jombeli #tagforlikes #like4likes #like4like #sareechiffon #likekalausuka #kainsari #kainsaree  #saree #sareemurah
Order mouth-watering, delicious, finger-liscious food from www.north2south.in and get a 30% OFF on all dishes. Use voucher code NS30 to avail discount. Don't you feel hungry already?
#N2S #AllOrders #OFF30 #Delicious #Fingerliscious #FoodIsLove
2b2b available #dallas #offmunger #off30 msg for more details.
Hörmətli müştərilər!

30 aprel tarixinedək bütün optik çərçivə və gün eynəklərinə 30 % endirim fürsetini qaçırnayın!

Ünvan: Nizami küç., 66-78
Telefon: (+994 12) 493 90 35
Mobil: (+994 70) 493 90 35

#sale #endirim30% #güneynəyi #sunglasses #off30%
Hörmətli müştərilər! 30 aprel tarixinedək bütün optik çərçivə və gün eynəklərinə 30 % endirim fürsetini qaçırnayın! Ünvan: Nizami küç., 66-78 Telefon: (+994 12) 493 90 35 Mobil: (+994 70) 493 90 35 #sale  #endirim30 % #güneynəyi  #sunglasses  #off30 %
Hörmətli müştərilər!

Falez Optik 21-30 aprel tarixləri ərzində bütün optik çərçivə və gün eynəklərinə 30 % #ENDİRİM elan edir!

Ünvan: Nizami küç., 66-78
Telefon: (+994 12) 493 90 35
Mobil: (+994 70) 493 90 35

#sale #endirim30% #güneynəyi #sunglasses #off30%
Hörmətli müştərilər! Falez Optik 21-30 aprel tarixləri ərzində bütün optik çərçivə və gün eynəklərinə 30 % #ENDİRİM  elan edir! Ünvan: Nizami küç., 66-78 Telefon: (+994 12) 493 90 35 Mobil: (+994 70) 493 90 35 #sale  #endirim30 % #güneynəyi  #sunglasses  #off30 %
#pedraazul... Oferta da semana..#off30%
#Off30% #By1Get1 #50 #20% who wanna drink milktea with me? 🌿🍵🍋#Mango #MilkTea #ShareTea 👒
Nóng vãi các mẹ ợ 😫
#sharetea #softopening #off30% 
Chà sữa Nổi tiếng thế giới gì đây vào VN nên thuận đường đi ún cho biết
Nchung thử cho biết, mỗi ng 1 vị nên ai hảo ngọt chắc hợp mình để 15p vẫn ngọt quá mức yêu thích huhu
Trân ăn ổn
Km den 5/4 30% quá ổn cho tình-một-đêm 😌😆😆😆
Nóng vãi các mẹ ợ 😫 #sharetea  #softopening  #off30 % Chà sữa Nổi tiếng thế giới gì đây vào VN nên thuận đường đi ún cho biết Nchung thử cho biết, mỗi ng 1 vị nên ai hảo ngọt chắc hợp mình để 15p vẫn ngọt quá mức yêu thích huhu Trân ăn ổn Km den 5/4 30% quá ổn cho tình-một-đêm 😌😆😆😆
KEM DƯỠNG DẠNG GEL LÀ BẠN THÂN CỦA NÀNG DA DẦU 👯‍♂️👯👯‍♂️👯 Đối với bất kì làn da nào ở độ tuổi nào thì độ ẩm đều rất rất quan trọng. Tuy nhiên chỉ vì có làn da dầu và lại sinh sống ở một nước nhiệt đới nóng ẩm nơi độ ẩm không khí có thể đạt tới 70-80% có rất nhiều nàng e sợ kem dưỡng và skip bước này. 
Vậy nên kem dưỡng dạng gel là cứu cánh cho các nàng nè. Kem dưỡng dạng gel lỏng nhẹ thấm nhanh. Thiên về cấp nước cho da để da đủ độ ẩm mà vẫn khô thoáng, có thể tự điều tiết dầu không tiết thêm dầu bù ẩm. Hiện nhà Que có hai em về giá cả thì không quá chênh đâu vì em Clinique tớ săn đc #off30% lận. Về texture đều dạng gel nhưng em Clinique có ẩm hơn xíu đó ạ (ẩm là so với em Kiehls ultra facial oil free gel thui nha) vậy nên khi lựa các nàng có thể cân nhắc xíu xiu. Feedback của khách về hai em đều rất chi là tốt. 
Thật sự hè không thể sống thiếu mấy em gel mát lạnh này được í. Nóng quá tớ bỏ tủ lạnh luôn bôi như cho da ăn kem vầy. Da quá dầu xài kem cấp nước sẽ thay đổi đáng kể và trị triệt để được nghen không phải chỉ dùng mỗi kem kiềm dầu đâu nha #qsskemduong #kiehls #clinique

Giá kiehls #690k/50ml; Giá Clinique #490k/30ml; #750k/50ml
KEM DƯỠNG DẠNG GEL LÀ BẠN THÂN CỦA NÀNG DA DẦU 👯‍♂️👯👯‍♂️👯 Đối với bất kì làn da nào ở độ tuổi nào thì độ ẩm đều rất rất quan trọng. Tuy nhiên chỉ vì có làn da dầu và lại sinh sống ở một nước nhiệt đới nóng ẩm nơi độ ẩm không khí có thể đạt tới 70-80% có rất nhiều nàng e sợ kem dưỡng và skip bước này. Vậy nên kem dưỡng dạng gel là cứu cánh cho các nàng nè. Kem dưỡng dạng gel lỏng nhẹ thấm nhanh. Thiên về cấp nước cho da để da đủ độ ẩm mà vẫn khô thoáng, có thể tự điều tiết dầu không tiết thêm dầu bù ẩm. Hiện nhà Que có hai em về giá cả thì không quá chênh đâu vì em Clinique tớ săn đc #off30 % lận. Về texture đều dạng gel nhưng em Clinique có ẩm hơn xíu đó ạ (ẩm là so với em Kiehls ultra facial oil free gel thui nha) vậy nên khi lựa các nàng có thể cân nhắc xíu xiu. Feedback của khách về hai em đều rất chi là tốt. Thật sự hè không thể sống thiếu mấy em gel mát lạnh này được í. Nóng quá tớ bỏ tủ lạnh luôn bôi như cho da ăn kem vầy. Da quá dầu xài kem cấp nước sẽ thay đổi đáng kể và trị triệt để được nghen không phải chỉ dùng mỗi kem kiềm dầu đâu nha #qsskemduong  #kiehls  #clinique  Giá kiehls #690k /50ml; Giá Clinique #490k /30ml; #750k /50ml
#GPD #Hoodie #Special #Price #Off30% #allsizes #germanpokerdays #poker #teamplayer #shop #gift #player #rabatt #jetztbestellen #bestprice 
Jetzt bestellen via Facebook: facebook.com/germanpokerdays
Gente sem ambição não terá nada mais que uma vida ordinária. Quer uma vida extraordinária?
Comece com um apetite e dedicação extraordinários.
Inconforme-se.
#Gv
#nobrainnogain 
#off30
#atitude
#dukan
Gente sem ambição não terá nada mais que uma vida ordinária. Quer uma vida extraordinária? Comece com um apetite e dedicação extraordinários. Inconforme-se. #Gv  #nobrainnogain  #off30  #atitude  #dukan 
【 💕Eve Beauty Concept FEB Promotion】
#EveBeautyConcpetPROMOTION2
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #Promo1️⃣
🐔【 1HD/Taiwan3D Natural Series 】
NewCustomer #OFF20% (U.P$90)
ExistingCustomer #SGD78

#Promo2️⃣
🐔【3HD / 6HD Light-Volume Series 】
NewCustomer #SGD138 (U.P$210)
ExsitingCustomer #OFF30%

#Promo3️⃣
🐔【 MacaronColorLash/LowerLash Series】 💋Add $38 enjoy LowerLash unlimited counted. (U.P$50) 💋Add $18 enjoy macaron color lashes design set(U.P$30) 💝 #AllCustomersFREE 💕Eyelash-Spa➕Q-eyeMask➕Lashcare kit. (U.P$55)
💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍 ( 🎀#SemiPermanantMakeUp)
1.【Pro-SemiPermanantMakeUp】- Free TouchUp within 3 months. 🐔Black Diamond Eyeliner U.P$488 OFFER【#SGD350】 🐔Misty Eyebrow U.P$688 OFFER【#SGD488】 🐔MicroBladingBrow U.P$1088 OFFER【#SGD588】 🐔Crystal Lips U.P$1388 OFFER【#SGD688】 🐔Eyebrow+Eyeliner+Lips FullSet U.P$2968 【#SGD1588🆓Once #1HDNaturalEyelashExtension】

FEBPROMO 💝#FREE Aftercare Kit and Exclusive 🎁GIFT from Eve Beauty Concept 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
🙇Notice
#Kids,Pets not allowed, our apologies if inconvenience cause. 
Enquires & Appt.:
❣️#Eve Eyelash Beauty (Search "Google Map" to find us)
❣️9698 8997 / 9623 6220 ❣️IG: #eve_eyelashsg ❣️FB:#Eve Eyelash Beauty ❣️Eve Beauty reserves the rights to change any terms and conditions when necessary.
【 💕Eve Beauty Concept FEB Promotion】 #EveBeautyConcpetPROMOTION2  🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #Promo1 ️⃣ 🐔【 1HD/Taiwan3D Natural Series 】 NewCustomer #OFF20 % (U.P$90) ExistingCustomer #SGD78  #Promo2 ️⃣ 🐔【3HD / 6HD Light-Volume Series 】 NewCustomer #SGD138  (U.P$210) ExsitingCustomer #OFF30 % #Promo3 ️⃣ 🐔【 MacaronColorLash/LowerLash Series】 💋Add $38 enjoy LowerLash unlimited counted. (U.P$50) 💋Add $18 enjoy macaron color lashes design set(U.P$30) 💝 #AllCustomersFREE  💕Eyelash-Spa➕Q-eyeMask➕Lashcare kit. (U.P$55) 💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍 ( 🎀#SemiPermanantMakeUp ) 1.【Pro-SemiPermanantMakeUp】- Free TouchUp within 3 months. 🐔Black Diamond Eyeliner U.P$488 OFFER【#SGD350 】 🐔Misty Eyebrow U.P$688 OFFER【#SGD488 】 🐔MicroBladingBrow U.P$1088 OFFER【#SGD588 】 🐔Crystal Lips U.P$1388 OFFER【#SGD688 】 🐔Eyebrow+Eyeliner+Lips FullSet U.P$2968 【#SGD1588 🆓Once #1HDNaturalEyelashExtension 】 FEBPROMO 💝#FREE  Aftercare Kit and Exclusive 🎁GIFT from Eve Beauty Concept 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕 🙇Notice #Kids ,Pets not allowed, our apologies if inconvenience cause. Enquires & Appt.: ❣️#Eve  Eyelash Beauty (Search "Google Map" to find us) ❣️9698 8997 / 9623 6220 ❣️IG: #eve_eyelashsg  ❣️FB:#Eve  Eyelash Beauty ❣️Eve Beauty reserves the rights to change any terms and conditions when necessary.
Lindo e fofinho
Apenas 83,90 à vista
#off30%
Lindo e fofinho Apenas 83,90 à vista #off30 %
Final de semana com estilo...#lacoste #colccilovers #vemparabaccos #baccosmb #off30%
NUCCIA COSTANTINO ARGIRO 114 BARI #NEW-BALANCE#SALE#OFF30%#VINILISPIRATION#
Sunday open 10:30-13:00/16:30-20:00 ⏰
#sundayopen #weekend #bigsale #off30
Sunday open!!! Tutta collezione uomo e donna scontata al 30% 🛍⏰❤️
#bigsale #off30 #weekend #sundayopen
Sunday open 10:30-13:00/16:30-20:00 ⏰
#sundayopen #weekend #bigsale #off30
Siiii hoy la rompemos con un 50% menos en todas tus prendas,Jean #off30% Y porque somos alquimistas,siempre marcamos diferencia! #drink #drinking #weekend #sale
Siiii hoy la rompemos con un 50% menos en todas tus prendas,Jean #off30 % Y porque somos alquimistas,siempre marcamos diferencia! #drink  #drinking  #weekend  #sale 
Vestido em jersey decote cigana. #sejaever #everfamily #evergirls #decotecigana #sale #off30%
Now in store all jeans  OFF 30% 
Opening today 10:00 - 13:00 / 16:30 - 20:00 
#jeans #sale #supersale #stoneshop #pescaracentro #all30 #off30 #style #streetstyle #firstpost #saldi #sald