an online Instagram web viewer

#onlineshopmalaysia medias

Photos

Grosir/Ecer Kaos Skate Surfing
Order/tanya-tanya langsung add wa 085378578033 (fast respond) / Line :Flaminggo199 BBM :-
--------------------------------------
IDR : 55./ 1pcs. : 50 / 1lsn
>>>Welcome Reseller & Dropship<<<
* kaos surfing kualitas super premium dengan spesifikasi:
๐Ÿ‘•kaos TERLENGKAP dan TERUPDATE.
๐Ÿ‘•Bahan combad 30s reaktif grade (A) atau kualitas bahan terbaik di kelasnya
๐Ÿ‘•Benggunakan jaitan standar distro yang rapi dan mengikuti original
๐Ÿ‘•Full aksesoris dngan kelengkapan 
hanteg,label,price,tapeta,washing yg up to date sesuai original
๐Ÿ‘•Fhart size yg merupakan size luar/eropa M,L dngan lebar*panjang M=47*75 L=49*79
๐Ÿ‘•memakai sablon discharge atau cabut warna yg menyerap ke kain  jenis sablon yg digunakan oleh original sendiri
๐Ÿ‘•Bisa custom baju DESIGN ditentukan pembeli dengan jenis bahan dan variasi harga yang berbeda.
๐Ÿ‘•Online shop terpercaya.
๐Ÿ‘•Testimoni update setiap harinya.
๐Ÿ‘•Admin RAMAH dan siap membantu.
--------------------------------------
โ–ถ Pengiriman dari Bandung via Ekspedisi,Cargo,JNE,Tiki,j&t,Pos dan SiCepat.
โ–ถPembayaran via transfer bank (Bri dan Mandiri)
โ–ถ Jam kerja : 08.00 WIB - 17.00 WIB.
โ–ถ Resi di UPDATE Jam 20.00 WIB - 21.00 WIB. โ–ถโ–ถโ–ถ Order/tanya-tanya langsung add wa 085378678033 (fast respond) / Line : Flaminggo199 BBM : -
--------------------------------------
#onlineshopping#onlineshopjkt#onlineshopindo#onlineshopsolo#onlineshopjogja#onlineshopmurah#onlineshopmedan#onlineshopjakarta#onlineshopmalaysia#Grosirkaos#grosirkaosmurah#grosirkaossurfingbajucowok#bajumurah#bajuimport#bajusurfing#bajusurfingmurah#kaospremium#kaosbandung#kaosmurah#kaosdistro#kaoscowok#kaossurfing#kaosjakarta#kaoskalimantan#kaospadang#kaospekanbaru#kaospapua
Grosir/Ecer Kaos Skate Surfing Order/tanya-tanya langsung add wa 085378578033 (fast respond) / Line :Flaminggo199 BBM :- -------------------------------------- IDR : 55./ 1pcs. : 50 / 1lsn >>>Welcome Reseller & Dropship<<< * kaos surfing kualitas super premium dengan spesifikasi: ๐Ÿ‘•kaos TERLENGKAP dan TERUPDATE. ๐Ÿ‘•Bahan combad 30s reaktif grade (A) atau kualitas bahan terbaik di kelasnya ๐Ÿ‘•Benggunakan jaitan standar distro yang rapi dan mengikuti original ๐Ÿ‘•Full aksesoris dngan kelengkapan hanteg,label,price,tapeta,washing yg up to date sesuai original ๐Ÿ‘•Fhart size yg merupakan size luar/eropa M,L dngan lebar*panjang M=47*75 L=49*79 ๐Ÿ‘•memakai sablon discharge atau cabut warna yg menyerap ke kain jenis sablon yg digunakan oleh original sendiri ๐Ÿ‘•Bisa custom baju DESIGN ditentukan pembeli dengan jenis bahan dan variasi harga yang berbeda. ๐Ÿ‘•Online shop terpercaya. ๐Ÿ‘•Testimoni update setiap harinya. ๐Ÿ‘•Admin RAMAH dan siap membantu. -------------------------------------- โ–ถ Pengiriman dari Bandung via Ekspedisi,Cargo,JNE,Tiki,j&t,Pos dan SiCepat. โ–ถPembayaran via transfer bank (Bri dan Mandiri) โ–ถ Jam kerja : 08.00 WIB - 17.00 WIB. โ–ถ Resi di UPDATE Jam 20.00 WIB - 21.00 WIB. โ–ถโ–ถโ–ถ Order/tanya-tanya langsung add wa 085378678033 (fast respond) / Line : Flaminggo199 BBM : - -------------------------------------- #onlineshopping #onlineshopjkt #onlineshopindo #onlineshopsolo #onlineshopjogja #onlineshopmurah #onlineshopmedan #onlineshopjakarta #onlineshopmalaysia #Grosirkaos #grosirkaosmurah #grosirkaossurfingbajucowok #bajumurah #bajuimport #bajusurfing #bajusurfingmurah #kaospremium #kaosbandung #kaosmurah #kaosdistro #kaoscowok #kaossurfing #kaosjakarta #kaoskalimantan #kaospadang #kaospekanbaru #kaospapua 
Siapa kenal orang didalam gambar ni? Ni lah Jeff Bezos pemilik Amazon.com dan orang TERKAYA DIDUNIA  update Januari 2018. Ya. Dia kalahkan Bill Gates pemilik Microsoft.  Jika dilihatkan pada workspace Bezos pada tahun 1999, mesti tiada siapa memyangka kejayaan yang dia perolehi sekarang. Papan tanda hanya menggunakan spray paint dan satu komputer dihadapannya. Secara jujur, lagi cantik workspace saya. Tetapi dengan sikap yang tidak berhenti berusaha, dia menjadi seorang yang berjaya. Bezos memulakan perniagaan Amazon.com pada tahun 1994 bermaksud Bezos telah membangunkan perniagaannya selama 24 tahun. Jika dia berhenti setengah jalan atau semasa perniagaannya baru bermula, mungkin sekarang dia tidak tersenarai dalam orang terkaya di dunia.
.
Bezos seorang graduat dalam bidang Sains Komputer ( Eh sama.. Minta semangat sikit ๐Ÿ˜‚ ) dan  Kejuruteraan Elektrik.  Keduanya tiada kena mengena dengan perniagaan tetapi dia mempunyai minat yang dalam dan sering melakar idea perniagaannya dimana-mana sahaja
.
Dan salah satu sikap ahli perniagaan yang berjaya ialah bersederhana. Tahukah anda, walaupun bergelar orang terkaya didunia, Bezos hanya menaiki kereta Honda Accord ssbagai kenderaan harian
.
#blousemuslimah #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #bajumuslimahmoden #pakaianwanita #bajumuslimahmalaysia #bajulabuhmalaysia #bajuterkini #blousecantikmalaysia #blousecantikmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #igbizmalaysia #sayajualonline #bazarmalaysia #bajucantikmalaysia #agendropshipdiperlukan
Siapa kenal orang didalam gambar ni? Ni lah Jeff Bezos pemilik Amazon.com dan orang TERKAYA DIDUNIA update Januari 2018. Ya. Dia kalahkan Bill Gates pemilik Microsoft. Jika dilihatkan pada workspace Bezos pada tahun 1999, mesti tiada siapa memyangka kejayaan yang dia perolehi sekarang. Papan tanda hanya menggunakan spray paint dan satu komputer dihadapannya. Secara jujur, lagi cantik workspace saya. Tetapi dengan sikap yang tidak berhenti berusaha, dia menjadi seorang yang berjaya. Bezos memulakan perniagaan Amazon.com pada tahun 1994 bermaksud Bezos telah membangunkan perniagaannya selama 24 tahun. Jika dia berhenti setengah jalan atau semasa perniagaannya baru bermula, mungkin sekarang dia tidak tersenarai dalam orang terkaya di dunia. . Bezos seorang graduat dalam bidang Sains Komputer ( Eh sama.. Minta semangat sikit ๐Ÿ˜‚ ) dan Kejuruteraan Elektrik. Keduanya tiada kena mengena dengan perniagaan tetapi dia mempunyai minat yang dalam dan sering melakar idea perniagaannya dimana-mana sahaja . Dan salah satu sikap ahli perniagaan yang berjaya ialah bersederhana. Tahukah anda, walaupun bergelar orang terkaya didunia, Bezos hanya menaiki kereta Honda Accord ssbagai kenderaan harian . #blousemuslimah  #bajumuslimah  #bajumuslimahmurah  #bajumuslimahmoden  #pakaianwanita  #bajumuslimahmalaysia  #bajulabuhmalaysia  #bajuterkini  #blousecantikmalaysia  #blousecantikmurah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #onlineshopmalaysia  #igbizmalaysia  #sayajualonline  #bazarmalaysia  #bajucantikmalaysia  #agendropshipdiperlukan 
Rm85 termasuk pos (SM). Murahhhh โคโคโค
-

Ya Allah kenapalah tak beli awal2 bag ni. Best sangat2. Byk feedback positive dari customer pulak tu. Macam2 boleh letak. Barang mommy pun boleh tumpang sekali. Eh ! ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘ถโค.
-

Apa yg boleh letak dlm diaper bag ni? Jom check โคตโคตโคต
.
.
Diaper
Baju baby
Botol susu
Tin susu
Wet tissue
Kasut
Toys
Thermos flask
.
.
Banyak kannn ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
Material : Oxford Cloth 
Size : 25 ร— 15 ร— 40cm
Ada 16 pilihan warna menarikk

Berminat boleh klik link wasap utk order ya mummy ๐Ÿ˜˜
Rm85 termasuk pos (SM). Murahhhh โคโคโค - Ya Allah kenapalah tak beli awal2 bag ni. Best sangat2. Byk feedback positive dari customer pulak tu. Macam2 boleh letak. Barang mommy pun boleh tumpang sekali. Eh ! ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘ถโค. - Apa yg boleh letak dlm diaper bag ni? Jom check โคตโคตโคต . . Diaper Baju baby Botol susu Tin susu Wet tissue Kasut Toys Thermos flask . . Banyak kannn ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . . Material : Oxford Cloth Size : 25 ร— 15 ร— 40cm Ada 16 pilihan warna menarikk Berminat boleh klik link wasap utk order ya mummy ๐Ÿ˜˜
Sneaker Rare Guys ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
READY STOCK ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
RM235 sm / RM240 ss ๐ŸŽˆ
AIR JORDAN X KAWS ๐Ÿ‘Ÿ
โšซSAIZ : 40 - 45
๐Ÿš€NAK ORDER DM JER ๐Ÿ˜Š

#airjordan #kamijual #sayajual #sayajualmurah #airjordan #nike #fattahamin #zulariffin #murah #murahmurah #jual #love #beli #sapacepatdiadapat #noradanish #instashop #instashopmalaysia #onlineshopping #barang #barangrare #barangbaik #lawak #viral #onlineshopmalaysia #kasutrare #rare #bazaarpaknil
Sneaker Rare Guys ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข READY STOCK ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข RM235 sm / RM240 ss ๐ŸŽˆ AIR JORDAN X KAWS ๐Ÿ‘Ÿ โšซSAIZ : 40 - 45 ๐Ÿš€NAK ORDER DM JER ๐Ÿ˜Š #airjordan  #kamijual  #sayajual  #sayajualmurah  #airjordan  #nike  #fattahamin  #zulariffin  #murah  #murahmurah  #jual  #love  #beli  #sapacepatdiadapat  #noradanish  #instashop  #instashopmalaysia  #onlineshopping  #barang  #barangrare  #barangbaik  #lawak  #viral  #onlineshopmalaysia  #kasutrare  #rare  #bazaarpaknil 
Batik Pastel

#RKBreadystock

Made: Print
Batik Dolby Size: 2.1 x 1.1 m
Plain Dolby Size: 2.0 x 1 m
Material: Dolby

Set Price: RM139
Batik Only Price: RM99
๐Ÿ“ฎ WM RM8 / EM RM15

Whatsapp to Order or Inquire ๐Ÿ“ฒ 011 1101 7107
Direct link ๐Ÿ‘† in Bio

#ReadyStock
Limited Stock
_____________________

#rosekainboutique #instashopmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #kedaimalaysia #sayajual #sayajualmurah #kedaikainmalaysia #lacemalaysia #lacemalaysiamurah #sarong #sarongmalaysia #kainbrocademalaysia #kainsarongmalaysia #batikshopmalaysia #malaysianbeauty #malaysia #malaysiababe #kebayamalaysia #kebayanyonyakl #kebayanyonya #temaraya #bridesmaidmalaysia #bridesmaidmalaysiadress #kaincottonmalaysia #raya2017 #raya2018 #konvo
Batik Pastel #RKBreadystock  Made: Print Batik Dolby Size: 2.1 x 1.1 m Plain Dolby Size: 2.0 x 1 m Material: Dolby Set Price: RM139 Batik Only Price: RM99 ๐Ÿ“ฎ WM RM8 / EM RM15 Whatsapp to Order or Inquire ๐Ÿ“ฒ 011 1101 7107 Direct link ๐Ÿ‘† in Bio #ReadyStock  Limited Stock _____________________ #rosekainboutique  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #onlineshopmalaysia  #kedaimalaysia  #sayajual  #sayajualmurah  #kedaikainmalaysia  #lacemalaysia  #lacemalaysiamurah  #sarong  #sarongmalaysia  #kainbrocademalaysia  #kainsarongmalaysia  #batikshopmalaysia  #malaysianbeauty  #malaysia  #malaysiababe  #kebayamalaysia  #kebayanyonyakl  #kebayanyonya  #temaraya  #bridesmaidmalaysia  #bridesmaidmalaysiadress  #kaincottonmalaysia  #raya2017  #raya2018  #konvo 
[TESTIMONI]
.
.
Nak tahu tak, Serum Ainaa ni lelaki pon boleh guna tau ! Takde masalah ! Biasanya orang lelaki ni agak susah nak jaga kulit muka. Lama lama mulalah naik jerawat. So skrg dah ade Serum Ainaa, just calit calit je. Mudah kan? Insyallah kalau konsistan mesti akan nampak perubahan. .
.
Nak tahu lebih detail? Boleh DM atau Whatsapp sy di 0132205842 (tekan link kat bio). Kalau beli ngn @nsabeauty_nfi dapat free gift tau ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ and korang boleh booking bayar half price dulu. .
.
#nsabeautyserum #nsabeauty #nsabeautyofficial #serumsyafiqahaina #serumwajah #faceserum #tipscantik #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia #skincareroutine #skincaremurah #hargamampumilik #bazarpaknil #onlineshopmalaysia #onlineshopping #barangmurahmalaysia #sayapakaisayajual #serumsyafiqahainashahalam #nsabeautyshahalam #codshahalam #syafiqahainaxhafizmahamad #kongsirezeki1h #nsateamdsadaw
[TESTIMONI] . . Nak tahu tak, Serum Ainaa ni lelaki pon boleh guna tau ! Takde masalah ! Biasanya orang lelaki ni agak susah nak jaga kulit muka. Lama lama mulalah naik jerawat. So skrg dah ade Serum Ainaa, just calit calit je. Mudah kan? Insyallah kalau konsistan mesti akan nampak perubahan. . . Nak tahu lebih detail? Boleh DM atau Whatsapp sy di 0132205842 (tekan link kat bio). Kalau beli ngn @nsabeauty_nfi dapat free gift tau ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ and korang boleh booking bayar half price dulu. . . #nsabeautyserum  #nsabeauty  #nsabeautyofficial  #serumsyafiqahaina  #serumwajah  #faceserum  #tipscantik  #skincaremalaysia  #skincaremurahmalaysia  #skincareroutine  #skincaremurah  #hargamampumilik  #bazarpaknil  #onlineshopmalaysia  #onlineshopping  #barangmurahmalaysia  #sayapakaisayajual  #serumsyafiqahainashahalam  #nsabeautyshahalam  #codshahalam  #syafiqahainaxhafizmahamad  #kongsirezeki1h  #nsateamdsadaw 
[ PREORDER ]
Top
RM20 exclude postage
Available in white, black

Size : 
M : Length 63cm Bust 92cm Sleeve 22cm 
L : Length 65cm Bust 94cm Sleeve 23cm 
Photographs are copyrighted ๐Ÿ“ท

How to purchase ๐ŸŒธ
Whatsapp : 0122301345
Wechat : sumi_vip
#ootdmalaysia #ootdmy #shoppingrollmy #shoppingroll #onlineshopmalaysia #onlineshopmy #sayajual #sayajualmurah #sayajualbaju #sayajualseluar #sayajualkasut #sayajualbeg
Baju Batik Murah
bahan: katun halus(adem dipakai)
IDR. 60000
reseller min 5pcs dpat potongan harga
ready size: 
Cowok M LD 104cm, L LD106cm, XL LD 110cm

Jahitan rumahan/rapi
Menerima pesanan seragam, silahkan order sertakan ukuran dan pilih motifnya
Wa +6287825632659
Ig batik_santh_permata
Pengiriman dari kota pekalongan
Welcome reseller

#hembatikpekalongan#batikpekalongan#hembatik#kokobatik#hembatikmurah#hembatiktulis#hembatikcap#hembatikprinting#batiksolo#batikjogja#batiksurabaya#batikpekalonganmurah#hembatikklasik#hembatikmodern#hembatikhalus#seragambatik#batikindonesia#batikmalaysia#batiksingapore#onlineshopmalaysia#onlineshopsingapore#onlineshopbrunai#onlineshoptaiwan#onlineshopthailand
Baju Batik Murah bahan: katun halus(adem dipakai) IDR. 60000 reseller min 5pcs dpat potongan harga ready size: Cowok M LD 104cm, L LD106cm, XL LD 110cm Jahitan rumahan/rapi Menerima pesanan seragam, silahkan order sertakan ukuran dan pilih motifnya Wa +6287825632659 Ig batik_santh_permata Pengiriman dari kota pekalongan Welcome reseller #hembatikpekalongan #batikpekalongan #hembatik #kokobatik #hembatikmurah #hembatiktulis #hembatikcap #hembatikprinting #batiksolo #batikjogja #batiksurabaya #batikpekalonganmurah #hembatikklasik #hembatikmodern #hembatikhalus #seragambatik #batikindonesia #batikmalaysia #batiksingapore #onlineshopmalaysia #onlineshopsingapore #onlineshopbrunai #onlineshoptaiwan #onlineshopthailand 
Sharing from customer.
Bag no 7. Purplish red gitu ๐Ÿ˜.
Ada 16 pilihan bag yg cantik2.

Rm85 termasuk pos (SM). Murahhhh โคโคโค
-

Ya Allah kenapalah tak beli awal2 bag ni. Best sangat2. Byk feedback positive dari customer pulak tu. Macam2 boleh letak. Barang mommy pun boleh tumpang sekali. Eh ! ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘ถโค.
-

Apa yg boleh letak dlm diaper bag ni? Jom check โคตโคตโคต
.
.
Diaper
Baju baby
Botol susu
Tin susu
Wet tissue
Kasut
Toys
Thermos flask
.
.
Banyak kannn ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
Material : Oxford Cloth 
Size : 25 ร— 15 ร— 40cm
Ada 16 pilihan warna menarikk

Berminat boleh klik link wasap utk order ya mummy ๐Ÿ˜˜
Sharing from customer. Bag no 7. Purplish red gitu ๐Ÿ˜. Ada 16 pilihan bag yg cantik2. Rm85 termasuk pos (SM). Murahhhh โคโคโค - Ya Allah kenapalah tak beli awal2 bag ni. Best sangat2. Byk feedback positive dari customer pulak tu. Macam2 boleh letak. Barang mommy pun boleh tumpang sekali. Eh ! ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘ถโค. - Apa yg boleh letak dlm diaper bag ni? Jom check โคตโคตโคต . . Diaper Baju baby Botol susu Tin susu Wet tissue Kasut Toys Thermos flask . . Banyak kannn ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ . . Material : Oxford Cloth Size : 25 ร— 15 ร— 40cm Ada 16 pilihan warna menarikk Berminat boleh klik link wasap utk order ya mummy ๐Ÿ˜˜
Hi and good morning ladies!! Don't forget to come to our boutique and grab our Arisa jacket and pants before it out of stock!
.
Price Arisa : RM 90
.
Walk-in to our boutique in Bangi Sentral to purchase OR WhatsApp : +6017 361 7943
.
#fashion #sale #bigsalemalaysia #onlineshop #onlineshopmalaysia #palazzo #pantsuit #blouse #pants #lipstick #accessories #ootd #ootdmalaysia #bajukurung #bajukurungmodern #dress #jubah #jubahdress #malaysianstyle
Let toothbrite be ur dental care. Generally membersih & memutihkam gigi korg disamping mendetox meneutralkan ph air liur (xde lagi bau mulut). Total care by dental duty โ€˜toothbriteโ€™
.
.
#ProdukPremium #ArangPemutihGigiBerperisa #pemutihgigi #pemutihgigimalaysia #teethwhitening #teethwhiteningmalaysia #pemutihgigimurah #pemutihgigiorganik #pemutihgigimurahmalaysia #lawakhambar #viralmalaysia #pemutihgigiarang #arangpemutihgigi #blackfridaymalaysia  #nakbebel #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia
#malaysiaonlineshop #igmalaysia #senyumย 
#gigiputih #gigibesi #malaysian #igersmalaysia #senyumcantik
Let toothbrite be ur dental care. Generally membersih & memutihkam gigi korg disamping mendetox meneutralkan ph air liur (xde lagi bau mulut). Total care by dental duty โ€˜toothbriteโ€™ . . #ProdukPremium  #ArangPemutihGigiBerperisa  #pemutihgigi  #pemutihgigimalaysia  #teethwhitening  #teethwhiteningmalaysia  #pemutihgigimurah  #pemutihgigiorganik  #pemutihgigimurahmalaysia  #lawakhambar  #viralmalaysia  #pemutihgigiarang  #arangpemutihgigi  #blackfridaymalaysia  #nakbebel  #igshopmalaysia  #onlineshopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #senyum ย  #gigiputih  #gigibesi  #malaysian  #igersmalaysia  #senyumcantik 
22.1.18 ๅผ€ๅง‹่ฎข่ดญA5 book cover ็š„้กพๅฎขๅฐ†ไผšๅ…่ดน่Žทๅพ—ไธ€ๆœฌMuji็š„weekly planner~! ๆ•ฐ้‡ๆœ‰้™๏ผŒๅช้™3ไฝๅฎ่ดๅ“Ÿ๏ผ๏ผ๏ผ๏ผ
่ตถๅฟซ้€‰ๅธƒ @alittlebitnanafabric
ไธ‹ๅ•ๅง๏ผ

#alittlebitnana #alittlebitnanahandmade #handmade #handmademalaysia #art #artmalaysia #makersmalaysia #fabric  #notebookcover #bookcover #diary #diarykeeper  #a5bookcover #a5notebookcover #onlineshop #onlineshopmalaysia #giftidea #planner #planneraddict #giftideas  #bookprotector  #shoppingmalaysia #sayajual #stationery #notebook #unisex
22.1.18 ๅผ€ๅง‹่ฎข่ดญA5 book cover ็š„้กพๅฎขๅฐ†ไผšๅ…่ดน่Žทๅพ—ไธ€ๆœฌMuji็š„weekly planner~! ๆ•ฐ้‡ๆœ‰้™๏ผŒๅช้™3ไฝๅฎ่ดๅ“Ÿ๏ผ๏ผ๏ผ๏ผ ่ตถๅฟซ้€‰ๅธƒ @alittlebitnanafabric ไธ‹ๅ•ๅง๏ผ #alittlebitnana  #alittlebitnanahandmade  #handmade  #handmademalaysia  #art  #artmalaysia  #makersmalaysia  #fabric  #notebookcover  #bookcover  #diary  #diarykeeper  #a5bookcover  #a5notebookcover  #onlineshop  #onlineshopmalaysia  #giftidea  #planner  #planneraddict  #giftideas  #bookprotector  #shoppingmalaysia  #sayajual  #stationery  #notebook  #unisex 
๐Ÿ’ฎ BLOUSE ๐Ÿ’ฎ 
SALE SALE SALE!!! FREE SIZE 
PICK ANY 2 BLOUSE RM30 ( Tidak Termasuk Postage )

Klik Link Pada Profile untuk Order ๐Ÿ˜

#sayajualblouse #blousemurah #palazzo #palazzomurah #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #blousecrepe #blousecomel #patchblouse #bajumurah #malaysia #baazaronlineshop #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahcotton #bawal #tudungbawal  #setblouse #blouse #uitm #ukm #usm #upm #petalingjaya #kualalumpur #baazaronline #baggyblouse #embroidery #tshirtbaggy #
๐Ÿ’ฎ BLOUSE ๐Ÿ’ฎ SALE SALE SALE!!! FREE SIZE PICK ANY 2 BLOUSE RM30 ( Tidak Termasuk Postage ) Klik Link Pada Profile untuk Order ๐Ÿ˜ #sayajualblouse  #blousemurah  #palazzo  #palazzomurah  #onlineshopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #blousecrepe  #blousecomel  #patchblouse  #bajumurah  #malaysia  #baazaronlineshop  #tshirtmuslimah  #tshirtmuslimahcotton  #bawal  #tudungbawal  #setblouse  #blouse  #uitm  #ukm  #usm  #upm  #petalingjaya  #kualalumpur  #baazaronline  #baggyblouse  #embroidery  #tshirtbaggy  #
๐Ÿ’ฎ BLOUSE ๐Ÿ’ฎ 
SALE SALE SALE!!! FREE SIZE 
PICK ANY 2 BLOUSE RM30 ( Tidak Termasuk Postage )

Klik Link Pada Profile untuk Order ๐Ÿ˜

#sayajualblouse #blousemurah #palazzo #palazzomurah #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #blousecrepe #blousecomel #patchblouse #bajumurah #malaysia #baazaronlineshop #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahcotton #bawal #tudungbawal  #setblouse #blouse #uitm #ukm #usm #upm #petalingjaya #kualalumpur #baazaronline #baggyblouse #embroidery #tshirtbaggy #
๐Ÿ’ฎ BLOUSE ๐Ÿ’ฎ SALE SALE SALE!!! FREE SIZE PICK ANY 2 BLOUSE RM30 ( Tidak Termasuk Postage ) Klik Link Pada Profile untuk Order ๐Ÿ˜ #sayajualblouse  #blousemurah  #palazzo  #palazzomurah  #onlineshopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #blousecrepe  #blousecomel  #patchblouse  #bajumurah  #malaysia  #baazaronlineshop  #tshirtmuslimah  #tshirtmuslimahcotton  #bawal  #tudungbawal  #setblouse  #blouse  #uitm  #ukm  #usm  #upm  #petalingjaya  #kualalumpur  #baazaronline  #baggyblouse  #embroidery  #tshirtbaggy  #
๐Ÿ’ฎ BLOUSE ๐Ÿ’ฎ 
SALE SALE SALE!!! FREE SIZE 
PICK ANY 2 BLOUSE RM30 ( Tidak Termasuk Postage )

Klik Link Pada Profile untuk Order ๐Ÿ˜

#sayajualblouse #blousemurah #palazzo #palazzomurah #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #blousecrepe #blousecomel #patchblouse #bajumurah #malaysia #baazaronlineshop #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahcotton #bawal #tudungbawal  #setblouse #blouse #uitm #ukm #usm #upm #petalingjaya #kualalumpur #baazaronline #baggyblouse #embroidery #tshirtbaggy #
๐Ÿ’ฎ BLOUSE ๐Ÿ’ฎ SALE SALE SALE!!! FREE SIZE PICK ANY 2 BLOUSE RM30 ( Tidak Termasuk Postage ) Klik Link Pada Profile untuk Order ๐Ÿ˜ #sayajualblouse  #blousemurah  #palazzo  #palazzomurah  #onlineshopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #blousecrepe  #blousecomel  #patchblouse  #bajumurah  #malaysia  #baazaronlineshop  #tshirtmuslimah  #tshirtmuslimahcotton  #bawal  #tudungbawal  #setblouse  #blouse  #uitm  #ukm  #usm  #upm  #petalingjaya  #kualalumpur  #baazaronline  #baggyblouse  #embroidery  #tshirtbaggy  #
Rm39.90 free postage

https://shopee.com.my/bajuborong/847948426

All ready stock from Malaysia

BUYER FROM MALAYSIA ,BRUNEI & SINGAPORE ARE WELCOMED

Shopee.com.my/bajuborong

Facebook.com/JessicaMinkoffMalaysia

#bag #dropship #onlineshopping #online #handbag #shoulderbag  #jessicaminkoffmalaysia #malaysiainstashop #onlineshopmalaysia #dropshipper #malaysiadropshipper #malaysiaonlineshop  #malaysiawholesale #handbagmurah #handbagcantik #bagmurah #bagcantik #bagborong #handbagborong #begcantik #begmurah #begborong #jessicaminkoff
Rm39.90 free postage https://shopee.com.my/bajuborong/847948426 All ready stock from Malaysia BUYER FROM MALAYSIA ,BRUNEI & SINGAPORE ARE WELCOMED Shopee.com.my/bajuborong Facebook.com/JessicaMinkoffMalaysia #bag  #dropship  #onlineshopping  #online  #handbag  #shoulderbag  #jessicaminkoffmalaysia  #malaysiainstashop  #onlineshopmalaysia  #dropshipper  #malaysiadropshipper  #malaysiaonlineshop  #malaysiawholesale  #handbagmurah  #handbagcantik  #bagmurah  #bagcantik  #bagborong  #handbagborong  #begcantik  #begmurah  #begborong  #jessicaminkoff 
Awak nak tahu x, ramai wanita di malaysia terutamanya MUA guna Wowskin Vitamin Serum ni sebagai makeup base tau. ๐Ÿ˜
.
Yess sebab make up awak akan tahan lebih lama dan senang nak blend segala foundation dan krim di muka. So tak ada la make up tu jadi bercapuk dan bertompok. ๐Ÿ˜˜
.
Hasilnya...Muka akan jadi lebih glowing dan semestinya awak akan rasa lebih confident!
.
Awak yg belum dapatkan WOWSKIN tu jom pakat ajak kawan, kakak, adik, beli samaยฒ. Boleh kongsi postage. ๐Ÿ˜Š
.
Harga? Skrg kita tgh buat diskaun special ,ruginyerr kalau x beli sekarang. ๐Ÿ˜ญ
.
Pada yg berminat utk order boleh whatsapp terus dgn click link pada profileโฌ†๏ธdi atas.
.
#wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinvitaminserum #makeupbasemalaysia #serummalaysia #serummurahmalaysia #skincaremalaysia #tutorialmakeupmalaysia #muamalaysia #makeupmalaysia #kajang #klย #putrajaya #bangi #cyberjaya #cheras #balakong #malaywedding #malayuweddingguide #instashopmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #produkmalaysia #promosimalaysia #salesmalaysia #dropshipmalaysia #dropshipmalaysianeeded
Awak nak tahu x, ramai wanita di malaysia terutamanya MUA guna Wowskin Vitamin Serum ni sebagai makeup base tau. ๐Ÿ˜ . Yess sebab make up awak akan tahan lebih lama dan senang nak blend segala foundation dan krim di muka. So tak ada la make up tu jadi bercapuk dan bertompok. ๐Ÿ˜˜ . Hasilnya...Muka akan jadi lebih glowing dan semestinya awak akan rasa lebih confident! . Awak yg belum dapatkan WOWSKIN tu jom pakat ajak kawan, kakak, adik, beli samaยฒ. Boleh kongsi postage. ๐Ÿ˜Š . Harga? Skrg kita tgh buat diskaun special ,ruginyerr kalau x beli sekarang. ๐Ÿ˜ญ . Pada yg berminat utk order boleh whatsapp terus dgn click link pada profileโฌ†๏ธdi atas. . #wowskin  #wowskinmalaysia  #wowskinserum  #wowskinvitaminserum  #makeupbasemalaysia  #serummalaysia  #serummurahmalaysia  #skincaremalaysia  #tutorialmakeupmalaysia  #muamalaysia  #makeupmalaysia  #kajang  #kl ย #putrajaya  #bangi  #cyberjaya  #cheras  #balakong  #malaywedding  #malayuweddingguide  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #onlineshopmalaysia  #instashopmalaysia  #visitmyigmalaysia  #produkmalaysia  #promosimalaysia  #salesmalaysia  #dropshipmalaysia  #dropshipmalaysianeeded 
๐Ÿ’ฎ BLOUSE ๐Ÿ’ฎ 
SALE SALE SALE!!! FREE SIZE 
PICK ANY 2 BLOUSE RM30 ( Tidak Termasuk Postage )

Klik Link Pada Profile untuk Order ๐Ÿ˜

#sayajualblouse #blousemurah #palazzo #palazzomurah #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #blousecrepe #blousecomel #patchblouse #bajumurah #malaysia #baazaronlineshop #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahcotton #bawal #tudungbawal  #setblouse #blouse #uitm #ukm #usm #upm #petalingjaya #kualalumpur #baazaronline #baggyblouse #embroidery #tshirtbaggy #
๐Ÿ’ฎ BLOUSE ๐Ÿ’ฎ SALE SALE SALE!!! FREE SIZE PICK ANY 2 BLOUSE RM30 ( Tidak Termasuk Postage ) Klik Link Pada Profile untuk Order ๐Ÿ˜ #sayajualblouse  #blousemurah  #palazzo  #palazzomurah  #onlineshopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #blousecrepe  #blousecomel  #patchblouse  #bajumurah  #malaysia  #baazaronlineshop  #tshirtmuslimah  #tshirtmuslimahcotton  #bawal  #tudungbawal  #setblouse  #blouse  #uitm  #ukm  #usm  #upm  #petalingjaya  #kualalumpur  #baazaronline  #baggyblouse  #embroidery  #tshirtbaggy  #
๐Ÿ’ฎ BLOUSE ๐Ÿ’ฎ 
SALE SALE SALE!!! FREE SIZE 
PICK ANY 2 BLOUSE RM30 ( Tidak Termasuk Postage )

Klik Link Pada Profile untuk Order ๐Ÿ˜

#sayajualblouse #blousemurah #palazzo #palazzomurah #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #blousecrepe #blousecomel #patchblouse #bajumurah #malaysia #baazaronlineshop #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahcotton #bawal #tudungbawal  #setblouse #blouse #uitm #ukm #usm #upm #petalingjaya #kualalumpur #baazaronline #baggyblouse #embroidery #tshirtbaggy #
๐Ÿ’ฎ BLOUSE ๐Ÿ’ฎ SALE SALE SALE!!! FREE SIZE PICK ANY 2 BLOUSE RM30 ( Tidak Termasuk Postage ) Klik Link Pada Profile untuk Order ๐Ÿ˜ #sayajualblouse  #blousemurah  #palazzo  #palazzomurah  #onlineshopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #blousecrepe  #blousecomel  #patchblouse  #bajumurah  #malaysia  #baazaronlineshop  #tshirtmuslimah  #tshirtmuslimahcotton  #bawal  #tudungbawal  #setblouse  #blouse  #uitm  #ukm  #usm  #upm  #petalingjaya  #kualalumpur  #baazaronline  #baggyblouse  #embroidery  #tshirtbaggy  #
๐Ÿ’ฎ BLOUSE ๐Ÿ’ฎ 
SALE SALE SALE!!! FREE SIZE 
PICK ANY 2 BLOUSE RM30 ( Tidak Termasuk Postage )

Klik Link Pada Profile untuk Order ๐Ÿ˜

#sayajualblouse #blousemurah #palazzo #palazzomurah #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #blousecrepe #blousecomel #patchblouse #bajumurah #malaysia #baazaronlineshop #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahcotton #bawal #tudungbawal  #setblouse #blouse #uitm #ukm #usm #upm #petalingjaya #kualalumpur #baazaronline #baggyblouse #embroidery #tshirtbaggy #
๐Ÿ’ฎ BLOUSE ๐Ÿ’ฎ SALE SALE SALE!!! FREE SIZE PICK ANY 2 BLOUSE RM30 ( Tidak Termasuk Postage ) Klik Link Pada Profile untuk Order ๐Ÿ˜ #sayajualblouse  #blousemurah  #palazzo  #palazzomurah  #onlineshopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #blousecrepe  #blousecomel  #patchblouse  #bajumurah  #malaysia  #baazaronlineshop  #tshirtmuslimah  #tshirtmuslimahcotton  #bawal  #tudungbawal  #setblouse  #blouse  #uitm  #ukm  #usm  #upm  #petalingjaya  #kualalumpur  #baazaronline  #baggyblouse  #embroidery  #tshirtbaggy  #
MATERNITY BIG PLAID PRINT LONG PANTS (M, L, XL, XXL) - BLACK

Description : 
FabricCotton + Spandex
StretchableYesAdjustable Elastic Waistband
Yes
SupportivePanelYes
ThicknessNormal
PocketYes ย RM55.20 
plz..plz..whtsap dulu utk size ukuran ya..nanti kite bg ukuran detailnya. 
011-11625713

#tshirtbesar #bajubesar #mubinstore #igbiz #igbizmy #igbizmalaysia #igseller #igshop #igsellermy #igshopmy #igsellermalaysia #igshopmalaysia #instaseller #instashop #instasellermy #instashopmy #instasellermalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #freepostage #freeposlaju #sayajual #sayajualtshirt #sayajualmurah #sayajualonline #visitig #visitigmy #visitigmalaysia #tshirt #tshirtlabuh
MATERNITY BIG PLAID PRINT LONG PANTS (M, L, XL, XXL) - BLACK Description : FabricCotton + Spandex StretchableYesAdjustable Elastic Waistband Yes SupportivePanelYes ThicknessNormal PocketYes ย RM55.20 plz..plz..whtsap dulu utk size ukuran ya..nanti kite bg ukuran detailnya. 011-11625713 #tshirtbesar  #bajubesar  #mubinstore  #igbiz  #igbizmy  #igbizmalaysia  #igseller  #igshop  #igsellermy  #igshopmy  #igsellermalaysia  #igshopmalaysia  #instaseller  #instashop  #instasellermy  #instashopmy  #instasellermalaysia  #instashopmalaysia  #onlineshopmalaysia  #freepostage  #freeposlaju  #sayajual  #sayajualtshirt  #sayajualmurah  #sayajualonline  #visitig  #visitigmy  #visitigmalaysia  #tshirt  #tshirtlabuh 
๐Ÿ’ฎ BLOUSE ๐Ÿ’ฎ 
SALE SALE SALE!!! FREE SIZE 
PICK ANY 2 BLOUSE RM30 ( Tidak Termasuk Postage )

Klik Link Pada Profile untuk Order ๐Ÿ˜

#sayajualblouse #blousemurah #palazzo #palazzomurah #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #blousecrepe #blousecomel #patchblouse #bajumurah #malaysia #baazaronlineshop #tshirtmuslimah #tshirtmuslimahcotton #bawal #tudungbawal  #setblouse #blouse #uitm #ukm #usm #upm #petalingjaya #kualalumpur #baazaronline #baggyblouse #embroidery #tshirtbaggy #
๐Ÿ’ฎ BLOUSE ๐Ÿ’ฎ SALE SALE SALE!!! FREE SIZE PICK ANY 2 BLOUSE RM30 ( Tidak Termasuk Postage ) Klik Link Pada Profile untuk Order ๐Ÿ˜ #sayajualblouse  #blousemurah  #palazzo  #palazzomurah  #onlineshopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #blousecrepe  #blousecomel  #patchblouse  #bajumurah  #malaysia  #baazaronlineshop  #tshirtmuslimah  #tshirtmuslimahcotton  #bawal  #tudungbawal  #setblouse  #blouse  #uitm  #ukm  #usm  #upm  #petalingjaya  #kualalumpur  #baazaronline  #baggyblouse  #embroidery  #tshirtbaggy  #
Swipe ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰
. ๐Ÿ‘‡Fossil 2 strap soft pu bag 
GredAAA ( high quality pu ) - 2 strap for every bag .

Rm 90 SM  RM94 SS
.

include postage
.

klik๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60176431903
.

#handbagmalaysia #handbagmurah #fashionbag #kedaibeg #onlineshopmalaysia #setbagmurah #womenfshion
#inspiredbag
AKIBAT MENGGUNAKAN SKINCARE YG ADA BAHAN KIMIA BAHAYA !!!!
.
Habis keluar segala toksin dirawat dari dalam, maka jelita secara sihatlah hasilnya ๐Ÿ’‹ Tahniah kepada anda yg berjaya cantik secara sihat !
.
.

#cshine 
#toturialtudung
#toturialmakeup 
#flawless 
#cantik 
#putih 
#cshineskincareoriginal 
#cshineskincare
#cshinecbooster 
#cshineserum 
#cshinesoap 
#sayajualskincare 
#lokalah
#ajimaura
#cshineskincare_beauty
#bazaarpaknil 
#igshopmalaysiaย 
#instashopmalaysia 
#onlineshopmalaysiaย 
#skincarekorea
#skincarenomercury
#igsokongan
#terapiinstagram
#sayajualonline
#fattzura
#testimonicshineskincare_beauty
#masalahjerawat
#parutjerawat
#kulitkering
AKIBAT MENGGUNAKAN SKINCARE YG ADA BAHAN KIMIA BAHAYA !!!! . Habis keluar segala toksin dirawat dari dalam, maka jelita secara sihatlah hasilnya ๐Ÿ’‹ Tahniah kepada anda yg berjaya cantik secara sihat ! . . #cshine  #toturialtudung  #toturialmakeup  #flawless  #cantik  #putih  #cshineskincareoriginal  #cshineskincare  #cshinecbooster  #cshineserum  #cshinesoap  #sayajualskincare  #lokalah  #ajimaura  #cshineskincare_beauty  #bazaarpaknil  #igshopmalaysia ย  #instashopmalaysia  #onlineshopmalaysia ย  #skincarekorea  #skincarenomercury  #igsokongan  #terapiinstagram  #sayajualonline  #fattzura  #testimonicshineskincare_beauty  #masalahjerawat  #parutjerawat  #kulitkering 
Haii! Join kutu iphone dgn @byshshoppe bukan dpt iphone je. Siap dapat freegift lagi tau.
.
Turn yg kosong ni bukan turn last je. Turn last n second last dah ada org dah pun. Please jgn whatsapp utk turn awal. Sbb turn ni je yg tinggal.
.
Utk iphone 8 n iphone x tu lepasni akak tak bukak kutu dah tau. Sekarang pun dah January. Kutu start February. Byk kutuยฒ tahun lepas dah habis. Sampai player turn 10 semua dah dpt iphone.
.
Kenapa turn bawah lagi cepat full?
Sbb turn bawah (last) ni banyak kelebihan. Freegift pulak berlambak!
.
Ws kalau nak join turn yg kosong ni je yeee. โŒโญ•๏ธโŒโญ•๏ธ
.
Kalau taknak boleh ws utk lock harga promosi. Dlm tempoh 2 bulan je dah boleh pakai iphone (full payment la ye)
.
#sayajualmurah #sayabagihargastudent #sayabagimurah #iphonetrusted #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysiamurah #gajetmalaysia #murahgiler #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #smartphonemalaysia #kutuiphone #installmentiphone #sayajual #kutuiPhonemalaysia #iphonex #iphone8 #iphone8plus #bukanpreorder #bukaniphoneclone #bukaniphonepreorder
Haii! Join kutu iphone dgn @byshshoppe bukan dpt iphone je. Siap dapat freegift lagi tau. . Turn yg kosong ni bukan turn last je. Turn last n second last dah ada org dah pun. Please jgn whatsapp utk turn awal. Sbb turn ni je yg tinggal. . Utk iphone 8 n iphone x tu lepasni akak tak bukak kutu dah tau. Sekarang pun dah January. Kutu start February. Byk kutuยฒ tahun lepas dah habis. Sampai player turn 10 semua dah dpt iphone. . Kenapa turn bawah lagi cepat full? Sbb turn bawah (last) ni banyak kelebihan. Freegift pulak berlambak! . Ws kalau nak join turn yg kosong ni je yeee. โŒโญ•๏ธโŒโญ•๏ธ . Kalau taknak boleh ws utk lock harga promosi. Dlm tempoh 2 bulan je dah boleh pakai iphone (full payment la ye) . #sayajualmurah  #sayabagihargastudent  #sayabagimurah  #iphonetrusted  #iphonemurah  #iphonemurahmalaysia  #iphonemalaysiamurah  #gajetmalaysia  #murahgiler  #onlineshopmurah  #onlineshopmalaysia  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #smartphonemalaysia  #kutuiphone  #installmentiphone  #sayajual  #kutuiPhonemalaysia  #iphonex  #iphone8  #iphone8plus  #bukanpreorder  #bukaniphoneclone  #bukaniphonepreorder 
Baju Batik Murah
bahan: katun halus(adem dipakai)
IDR. 75000
reseller min 5pcs dpat potongan harga
ready size: 
Cowok M LD 104cm, L LD106cm, XL LD 110cm

Jahitan rumahan/rapi
Menerima pesanan seragam, silahkan order sertakan ukuran dan pilih motifnya
Wa +6287825632659
Ig batik_santh_permata
Pengiriman dari kota pekalongan
Welcome reseller

#hembatikpekalongan#batikpekalongan#hembatik#kokobatik#hembatikmurah#hembatiktulis#hembatikcap#hembatikprinting#batiksolo#batikjogja#batiksurabaya#batikpekalonganmurah#hembatikklasik#hembatikmodern#hembatikhalus#seragambatik#batikindonesia#batikmalaysia#batiksingapore#onlineshopmalaysia#onlineshopsingapore#onlineshopbrunai#onlineshoptaiwan#onlineshopthailand
Baju Batik Murah bahan: katun halus(adem dipakai) IDR. 75000 reseller min 5pcs dpat potongan harga ready size: Cowok M LD 104cm, L LD106cm, XL LD 110cm Jahitan rumahan/rapi Menerima pesanan seragam, silahkan order sertakan ukuran dan pilih motifnya Wa +6287825632659 Ig batik_santh_permata Pengiriman dari kota pekalongan Welcome reseller #hembatikpekalongan #batikpekalongan #hembatik #kokobatik #hembatikmurah #hembatiktulis #hembatikcap #hembatikprinting #batiksolo #batikjogja #batiksurabaya #batikpekalonganmurah #hembatikklasik #hembatikmodern #hembatikhalus #seragambatik #batikindonesia #batikmalaysia #batiksingapore #onlineshopmalaysia #onlineshopsingapore #onlineshopbrunai #onlineshoptaiwan #onlineshopthailand 
Hey girls, we are having BUY 3 FREE 1 promotion now in conjunction with our grand opening! 
Grab it now before it's sold out!

#promotion #buy3free1 #onlineshop #onlineshopmalaysia #onlineshopping #bunnyaccesories
Promosi beli 3 botol OmegaGuard, anda akan dapat diskaun 5% TINGGAL 10 HARI.
.
Beli 3 botol utk seisi keluarga. Sebotol untuk anak, sebotol untuk suami dan sebotol lagi utk mak ayah.
.
Jangan lepaskan peluang korang.
.
Benefit omega 3:
.
โœ… Jantung sihat
โœ… Fungsi otak - cepat fikir, cepat bljr, lambatkan risiko alzheimer
โœ… Fleksibiliti sendi
โœ… Perkembangan otak dan mata bayi
โœ… Kulit - kurangkan kulit kering, jerawat, eczema, psoriasis
โœ… Tingkatkan imun badan
โœ… Sperma sihat
.
Mau #OrderShaklee #RegisterShaklee?
.
Boleh tengok @catherine.nsc_katalog untuk rangkaian produk shaklee yang lain.
.
You can WhatsApp me for price and for more detail.
.
โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60168425632
๐ŸŒฟ Trusted seller since 2013
.
๐Ÿ’Š Ready stock Shaklee available.
๏ธโœˆ ๏ธPenghantaran ke seluruh Malaysia! ๐Ÿšถ COD Shaklee di #TelipokRia
.
Kami ialah Pengedar #ShakleeTelipok #ShakleeTuaran #ShakleePekanNabalu #ShakleeKotaKinabalu #ShakleeSabah terbaik!
.
#KamiDutaShaklee #DePhoenixTeam #vEminent
Promosi beli 3 botol OmegaGuard, anda akan dapat diskaun 5% TINGGAL 10 HARI. . Beli 3 botol utk seisi keluarga. Sebotol untuk anak, sebotol untuk suami dan sebotol lagi utk mak ayah. . Jangan lepaskan peluang korang. . Benefit omega 3: . โœ… Jantung sihat โœ… Fungsi otak - cepat fikir, cepat bljr, lambatkan risiko alzheimer โœ… Fleksibiliti sendi โœ… Perkembangan otak dan mata bayi โœ… Kulit - kurangkan kulit kering, jerawat, eczema, psoriasis โœ… Tingkatkan imun badan โœ… Sperma sihat . Mau #OrderShaklee  #RegisterShaklee ? . Boleh tengok @catherine.nsc_katalog untuk rangkaian produk shaklee yang lain. . You can WhatsApp me for price and for more detail. . โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/60168425632 ๐ŸŒฟ Trusted seller since 2013 . ๐Ÿ’Š Ready stock Shaklee available. ๏ธโœˆ ๏ธPenghantaran ke seluruh Malaysia! ๐Ÿšถ COD Shaklee di #TelipokRia  . Kami ialah Pengedar #ShakleeTelipok  #ShakleeTuaran  #ShakleePekanNabalu  #ShakleeKotaKinabalu  #ShakleeSabah  terbaik! . #KamiDutaShaklee  #DePhoenixTeam  #vEminent 
FALLING IN LOVE DENGAN SUPPLEMEN NI
.
.
Seriously RM40 jurr sebotol? Yesss. Sebotol untuk sebulan penggunaan tauu.  Rasa yg lazat seperti aiskrim yogurt strawberry. Yumsssss๐Ÿ˜‹
.
.
Masalah jerawat, parut, jeragat, kulit kusam, tona tak sekata, kulit gelap semua BVRC ni sapu. Memang supplemen hot selling & fast selling setakat ni.
.
.
PROMO SET COMBO JIMAT RM20. FREE BOTOL AIR + FREE BAG BVR + FREE LIPMATTE.
.
.
Klik link whatsapp di bio
FALLING IN LOVE DENGAN SUPPLEMEN NI . . Seriously RM40 jurr sebotol? Yesss. Sebotol untuk sebulan penggunaan tauu. Rasa yg lazat seperti aiskrim yogurt strawberry. Yumsssss๐Ÿ˜‹ . . Masalah jerawat, parut, jeragat, kulit kusam, tona tak sekata, kulit gelap semua BVRC ni sapu. Memang supplemen hot selling & fast selling setakat ni. . . PROMO SET COMBO JIMAT RM20. FREE BOTOL AIR + FREE BAG BVR + FREE LIPMATTE. . . Klik link whatsapp di bio
___
MR MOUSTACHE TRSU-A071
___
untuk membeli, boleh terus ke
http://lionhearttrading.my
http://lionhearttrading.my
http://lionhearttrading.my
___
Whatsapp : 018-9124425
___
READY STOCK!
Short Sleeve
100% fully combed cotton
Good Quality
Saiz Available : XS / S / M / L / XL / XXL
___
#readystock #sales #lhtMYtshirt #cheapprice #sayajual #trend #murah #casual #tshirtmurah #unisex #lelonglelong #murahmurah #tshirt #bajucantik #jualbaju #jualbajumurah #jualanbaju #shortsleeve #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #instagood # #onlineshopmalaysia #ShopeeMY #jualanmurah #jualansis #kedaionlinemalaysia #love #sayajualmurah
___ MR MOUSTACHE TRSU-A071 ___ untuk membeli, boleh terus ke http://lionhearttrading.my http://lionhearttrading.my http://lionhearttrading.my ___ Whatsapp : 018-9124425 ___ READY STOCK! Short Sleeve 100% fully combed cotton Good Quality Saiz Available : XS / S / M / L / XL / XXL ___ #readystock  #sales  #lhtMYtshirt  #cheapprice  #sayajual  #trend  #murah  #casual  #tshirtmurah  #unisex  #lelonglelong  #murahmurah  #tshirt  #bajucantik  #jualbaju  #jualbajumurah  #jualanbaju  #shortsleeve  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #instagood  # #onlineshopmalaysia  #ShopeeMY  #jualanmurah  #jualansis  #kedaionlinemalaysia  #love  #sayajualmurah 
.
Baris rapat-rapat. Come to me saiyang saiyang saiyang ๐Ÿ’“

Lalings, Saya tahu awak nak capai saya. Lama awak perhatikan saya. Sikit lagi je ni kita nak bertemu.

Tinggal awak nak picit link di profile tu aje, terus masuk ke dalam hati saya. Nanti kita sembang camna nak tanggalkan parut jerawat di muka ๐Ÿ˜˜
. Baris rapat-rapat. Come to me saiyang saiyang saiyang ๐Ÿ’“ Lalings, Saya tahu awak nak capai saya. Lama awak perhatikan saya. Sikit lagi je ni kita nak bertemu. Tinggal awak nak picit link di profile tu aje, terus masuk ke dalam hati saya. Nanti kita sembang camna nak tanggalkan parut jerawat di muka ๐Ÿ˜˜
WAVIN BLOUSE

IDR.  58K
Restock terus sist๐Ÿ˜Š. Bahan wollpeach
Kancing depan + aksen renda
Uk fit to  XL
LD: 100cm
PJ: 70cm

#wavinblouse #wavinblouseyunni #blousehijab #blousemurah #onlineshopmalaysia #onlineshopbandung #onlineshopkediri
WAVIN BLOUSE

IDR.  58K
Restock terus sist๐Ÿ˜Š. Bahan wollpeach
Kancing depan + aksen renda
Uk fit to  XL
LD: 100cm
PJ: 70cm

#wavinblouse #wavinblouseyunni #blousehijab #blousemurah #onlineshopmalaysia #onlineshopbandung #onlineshopkediri
WAVIN BLOUSE

IDR.  58K
Restock terus sist๐Ÿ˜Š. Bahan wollpeach
Kancing depan + aksen renda
Uk fit to  XL
LD: 100cm
PJ: 70cm

#wavinblouse #wavinblouseyunni #blousehijab #blousemurah #onlineshopmalaysia #onlineshopbandung #onlineshopkediri
โ€Žุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู…
.
๐Ÿ“ท๐Ÿ’ฏGAMBAR SEBENAR
.
โ€ผ๏ธNEW STOCKโ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ‘ŸSupreme x CDG x Air Force 1 (premium 1:1)
๐Ÿ’ฐRM200 SAHAJA
๐Ÿ“–Deposit : RM150
๐Ÿ“Saiz : 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 EURO
.
"QUALITY IS OUR PRIORITY"
.
"What You See, What You Get"
"What You Get, What you Order"
.
โš PENTING!!!โš 
โžกSesetengah gambar yang ditunjuk (Original Grade) adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja. Jika gambar sebenar, pihak SKยฎ akan maklumkan.
โžกKasut yang dibeli tidak boleh RETURN/REFUND semula, melainkan dari kesilapan pihak SKยฎ sendiri.
โžกSalah pilih saiz dikira dari kesilapan pihak BUYER, pihak SKยฎ tidak menerima RETURN/REFUND semula. Jadi, pastikan BUYER memilih saiz yang betul.
โ€Žุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู… . ๐Ÿ“ท๐Ÿ’ฏGAMBAR SEBENAR . โ€ผ๏ธNEW STOCKโ€ผ๏ธ . ๐Ÿ‘ŸSupreme x CDG x Air Force 1 (premium 1:1) ๐Ÿ’ฐRM200 SAHAJA ๐Ÿ“–Deposit : RM150 ๐Ÿ“Saiz : 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 EURO . "QUALITY IS OUR PRIORITY" . "What You See, What You Get" "What You Get, What you Order" . โš PENTING!!!โš  โžกSesetengah gambar yang ditunjuk (Original Grade) adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja. Jika gambar sebenar, pihak SKยฎ akan maklumkan. โžกKasut yang dibeli tidak boleh RETURN/REFUND semula, melainkan dari kesilapan pihak SKยฎ sendiri. โžกSalah pilih saiz dikira dari kesilapan pihak BUYER, pihak SKยฎ tidak menerima RETURN/REFUND semula. Jadi, pastikan BUYER memilih saiz yang betul.
Handbags Collection

Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ
Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“
Colours : Grey, Pink, Blue, Purple, Brown, Black
Price : RM105sm/RM110ss

Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰

Find Mr M at #MrMDesigned
#murah #bagmurah #bag #handbag #kualalumpur #malaysia #cantik #goodquality #trusted #terbaik #womans #girls #igshopmalaysia #malaysianshop #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #vscomalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #handbagmalaysia
Handbags Collection Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“ Colours : Grey, Pink, Blue, Purple, Brown, Black Price : RM105sm/RM110ss Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š . Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰ Find Mr M at #MrMDesigned  #murah  #bagmurah  #bag  #handbag  #kualalumpur  #malaysia  #cantik  #goodquality  #trusted  #terbaik  #womans  #girls  #igshopmalaysia  #malaysianshop  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #vscomalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #handbagmalaysia 
Handbags Collection

Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ
Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“
Colours : Grey, Pink, Blue, Purple, Brown, Black
Price : RM105sm/RM110ss

Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰

Find Mr M at #MrMDesigned
#murah #bagmurah #bag #handbag #kualalumpur #malaysia #cantik #goodquality #trusted #terbaik #womans #girls #igshopmalaysia #malaysianshop #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #vscomalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #handbagmalaysia
Handbags Collection Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“ Colours : Grey, Pink, Blue, Purple, Brown, Black Price : RM105sm/RM110ss Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š . Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰ Find Mr M at #MrMDesigned  #murah  #bagmurah  #bag  #handbag  #kualalumpur  #malaysia  #cantik  #goodquality  #trusted  #terbaik  #womans  #girls  #igshopmalaysia  #malaysianshop  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #vscomalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #handbagmalaysia 
Handbags Collection

Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ
Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“
Colours : Grey, Pink, Blue, Purple, Brown, Black
Price : RM105sm/RM110ss

Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰

Find Mr M at #MrMDesigned
#murah #bagmurah #bag #handbag #kualalumpur #malaysia #cantik #goodquality #trusted #terbaik #womans #girls #igshopmalaysia #malaysianshop #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #vscomalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #handbagmalaysia
Handbags Collection Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“ Colours : Grey, Pink, Blue, Purple, Brown, Black Price : RM105sm/RM110ss Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š . Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰ Find Mr M at #MrMDesigned  #murah  #bagmurah  #bag  #handbag  #kualalumpur  #malaysia  #cantik  #goodquality  #trusted  #terbaik  #womans  #girls  #igshopmalaysia  #malaysianshop  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #vscomalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #handbagmalaysia 
Handbags Collection

Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ
Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“
Colours : Grey, Pink, Blue, Purple, Brown, Black
Price : RM105sm/RM110ss

Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰

Find Mr M at #MrMDesigned
#murah #bagmurah #bag #handbag #kualalumpur #malaysia #cantik #goodquality #trusted #terbaik #womans #girls #igshopmalaysia #malaysianshop #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #vscomalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #handbagmalaysia
Handbags Collection Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“ Colours : Grey, Pink, Blue, Purple, Brown, Black Price : RM105sm/RM110ss Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š . Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰ Find Mr M at #MrMDesigned  #murah  #bagmurah  #bag  #handbag  #kualalumpur  #malaysia  #cantik  #goodquality  #trusted  #terbaik  #womans  #girls  #igshopmalaysia  #malaysianshop  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #vscomalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #handbagmalaysia 
Handbags Collection

Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ
Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“
Colours : Brown, Grey, Pink, Cream, Red
Price : RM75sm/RM80ss

28cm(L) x 29.5cm(H)

Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰

Find Mr M at #MrMDesigned
#murah #bagmurah #bag #handbag #kualalumpur #malaysia #cantik #goodquality #trusted #terbaik #womans #girls #igshopmalaysia #malaysianshop #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #vscomalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #handbagmalaysia
Handbags Collection Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“ Colours : Brown, Grey, Pink, Cream, Red Price : RM75sm/RM80ss 28cm(L) x 29.5cm(H) Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š . Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰ Find Mr M at #MrMDesigned  #murah  #bagmurah  #bag  #handbag  #kualalumpur  #malaysia  #cantik  #goodquality  #trusted  #terbaik  #womans  #girls  #igshopmalaysia  #malaysianshop  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #vscomalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #handbagmalaysia 
Handbags Collection

Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ
Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“
Colours : Brown, Grey, Pink, Cream, Red
Price : RM75sm/RM80ss

28cm(L) x 29.5cm(H)

Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰

Find Mr M at #MrMDesigned
#murah #bagmurah #bag #handbag #kualalumpur #malaysia #cantik #goodquality #trusted #terbaik #womans #girls #igshopmalaysia #malaysianshop #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #vscomalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #handbagmalaysia
Handbags Collection Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“ Colours : Brown, Grey, Pink, Cream, Red Price : RM75sm/RM80ss 28cm(L) x 29.5cm(H) Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š . Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰ Find Mr M at #MrMDesigned  #murah  #bagmurah  #bag  #handbag  #kualalumpur  #malaysia  #cantik  #goodquality  #trusted  #terbaik  #womans  #girls  #igshopmalaysia  #malaysianshop  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #vscomalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #handbagmalaysia 
NELSY BLOUSE

IDR. 70K

Bahan catoon
Aksen saku dada hidup
Bahan nyaman dipakai, tdk mudah kusut

Uk fit to XL
LD: 105cm
PJ: 70cm

#nelsyblouse #nelsyblouseyunni #onlineshopbandung #onlineshoplampung #onlineshopmedan #onlineshopmalaysia #onlineshopbekasi
Handbags Collection

Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ
Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“
Colours : Brown, Grey, Pink, Cream, Red
Price : RM75sm/RM80ss

28cm(L) x 29.5cm(H)

Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰

Find Mr M at #MrMDesigned
#murah #bagmurah #bag #handbag #kualalumpur #malaysia #cantik #goodquality #trusted #terbaik #womans #girls #igshopmalaysia #malaysianshop #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #vscomalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #handbagmalaysia
Handbags Collection Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“ Colours : Brown, Grey, Pink, Cream, Red Price : RM75sm/RM80ss 28cm(L) x 29.5cm(H) Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š . Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰ Find Mr M at #MrMDesigned  #murah  #bagmurah  #bag  #handbag  #kualalumpur  #malaysia  #cantik  #goodquality  #trusted  #terbaik  #womans  #girls  #igshopmalaysia  #malaysianshop  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #vscomalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #handbagmalaysia 
NELSY BLOUSE

IDR. 70K

Bahan catoon
Aksen saku dada hidup
Bahan nyaman dipakai, tdk mudah kusut

Uk fit to XL
LD: 105cm
PJ: 70cm

#nelsyblouse #nelsyblouseyunni #onlineshopbandung #onlineshoplampung #onlineshopmedan #onlineshopmalaysia #onlineshopbekasi
Handbags Collection

Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ
Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“
Colours : Brown, Grey, Pink, Cream, Red
Price : RM75sm/RM80ss

28cm(L) x 29.5cm(H)

Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰

Find Mr M at #MrMDesigned
#murah #bagmurah #bag #handbag #kualalumpur #malaysia #cantik #goodquality #trusted #terbaik #womans #girls #igshopmalaysia #malaysianshop #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #vscomalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #handbagmalaysia
Handbags Collection Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“ Colours : Brown, Grey, Pink, Cream, Red Price : RM75sm/RM80ss 28cm(L) x 29.5cm(H) Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š . Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰ Find Mr M at #MrMDesigned  #murah  #bagmurah  #bag  #handbag  #kualalumpur  #malaysia  #cantik  #goodquality  #trusted  #terbaik  #womans  #girls  #igshopmalaysia  #malaysianshop  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #vscomalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #handbagmalaysia 
Handbags Collection

Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ
Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“
Colours : Brown, Grey, Pink, Cream, Red
Price : RM75sm/RM80ss

28cm(L) x 29.5cm(H)

Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰

Find Mr M at #MrMDesigned
#murah #bagmurah #bag #handbag #kualalumpur #malaysia #cantik #goodquality #trusted #terbaik #womans #girls #igshopmalaysia #malaysianshop #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #vscomalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #handbagmalaysia
Handbags Collection Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“ Colours : Brown, Grey, Pink, Cream, Red Price : RM75sm/RM80ss 28cm(L) x 29.5cm(H) Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š . Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰ Find Mr M at #MrMDesigned  #murah  #bagmurah  #bag  #handbag  #kualalumpur  #malaysia  #cantik  #goodquality  #trusted  #terbaik  #womans  #girls  #igshopmalaysia  #malaysianshop  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #vscomalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #handbagmalaysia 
NELSY BLOUSE

IDR. 70K

Bahan catoon
Aksen saku dada hidup
Bahan nyaman dipakai, tdk mudah kusut

Uk fit to XL
LD: 105cm
PJ: 70cm

#nelsyblouse #nelsyblouseyunni #onlineshopbandung #onlineshoplampung #onlineshopmedan #onlineshopmalaysia #onlineshopbekasi
Ready stock terbatas
Bahan katun halus (adem dipakai) 
Idr 60.000
Reseller min 5pcs dapat potongan harga
BARANG LIMITED 
Ready size cowok .
M LD 104cm
L LD 106cm
XL LD 110cm
.
Jahitan rumahan rapi 
Lusinan dan kodian harga berbeda 
Menerima pesanan seragam, silahkan order sertakan ukuran dan pilih motifnya
.

Order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Admin 1๐Ÿ“ฑ: 085228288044
Admin 2๐Ÿ“ฑ: 089693212734
.
Nama :
Alamat :
Screenshot foto beserta ukuran .
Ig @rizwa_batik
.
.
Welcome reseller & dropshipper ๐Ÿ˜ƒ
#hembatikpekalongan #batikpekalongan #hembatik #kokobatik #hembatikmurah #hembatiktulis #hembatikcap #hembatikprinting #batiksolo #batikjogja #batiksurabaya #batikpekalongan #batikpekalonganmurah #hembatikklasik #hembatikmodern #hembatikhalus #batiksarimbit #batikcasual #batiktradisional #seragambatik #batikindonesia #batikmalaysia #batiksingapore #onlineshop #onlineshopmalaysia #onlineshopsingapore #onlineshopbrunai #onlineshoptaiwan
Ready stock terbatas Bahan katun halus (adem dipakai) Idr 60.000 Reseller min 5pcs dapat potongan harga BARANG LIMITED Ready size cowok . M LD 104cm L LD 106cm XL LD 110cm . Jahitan rumahan rapi Lusinan dan kodian harga berbeda Menerima pesanan seragam, silahkan order sertakan ukuran dan pilih motifnya . Order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Admin 1๐Ÿ“ฑ: 085228288044 Admin 2๐Ÿ“ฑ: 089693212734 . Nama : Alamat : Screenshot foto beserta ukuran . Ig @rizwa_batik . . Welcome reseller & dropshipper ๐Ÿ˜ƒ #hembatikpekalongan  #batikpekalongan  #hembatik  #kokobatik  #hembatikmurah  #hembatiktulis  #hembatikcap  #hembatikprinting  #batiksolo  #batikjogja  #batiksurabaya  #batikpekalongan  #batikpekalonganmurah  #hembatikklasik  #hembatikmodern  #hembatikhalus  #batiksarimbit  #batikcasual  #batiktradisional  #seragambatik  #batikindonesia  #batikmalaysia  #batiksingapore  #onlineshop  #onlineshopmalaysia  #onlineshopsingapore  #onlineshopbrunai  #onlineshoptaiwan 
Handbags Collection

Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ
Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“
Colours : Khaki, Black, Blue, Brown, White
Price : RM65sm/RM70ss

25cm(L) x 18.5cm(H)

Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰

Find Mr M at #MrMDesigned
#murah #bagmurah #bag #handbag #kualalumpur #malaysia #cantik #goodquality #trusted #terbaik #womans #girls #igshopmalaysia #malaysianshop #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #vscomalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #handbagmalaysia
Handbags Collection Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“ Colours : Khaki, Black, Blue, Brown, White Price : RM65sm/RM70ss 25cm(L) x 18.5cm(H) Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š . Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰ Find Mr M at #MrMDesigned  #murah  #bagmurah  #bag  #handbag  #kualalumpur  #malaysia  #cantik  #goodquality  #trusted  #terbaik  #womans  #girls  #igshopmalaysia  #malaysianshop  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #vscomalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #handbagmalaysia 
Ready stock terbatas
Bahan katun halus (adem dipakai) 
Idr 60.000
Reseller min 5pcs dapat potongan harga
BARANG LIMITED 
Ready size cowok .
M LD 104cm
L LD 106cm
XL LD 110cm
.
Jahitan rumahan rapi 
Lusinan dan kodian harga berbeda 
Menerima pesanan seragam, silahkan order sertakan ukuran dan pilih motifnya
.

Order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Admin 1๐Ÿ“ฑ: 085228288044
Admin 2๐Ÿ“ฑ: 089693212734
.
Nama :
Alamat :
Screenshot foto beserta ukuran .
Ig @rizwa_batik
.
.
Welcome reseller & dropshipper ๐Ÿ˜ƒ
#hembatikpekalongan #batikpekalongan #hembatik #kokobatik #hembatikmurah #hembatiktulis #hembatikcap #hembatikprinting #batiksolo #batikjogja #batiksurabaya #batikpekalongan #batikpekalonganmurah #hembatikklasik #hembatikmodern #hembatikhalus #batiksarimbit #batikcasual #batiktradisional #seragambatik #batikindonesia #batikmalaysia #batiksingapore #onlineshop #onlineshopmalaysia #onlineshopsingapore #onlineshopbrunai #onlineshoptaiwan
Ready stock terbatas Bahan katun halus (adem dipakai) Idr 60.000 Reseller min 5pcs dapat potongan harga BARANG LIMITED Ready size cowok . M LD 104cm L LD 106cm XL LD 110cm . Jahitan rumahan rapi Lusinan dan kodian harga berbeda Menerima pesanan seragam, silahkan order sertakan ukuran dan pilih motifnya . Order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Admin 1๐Ÿ“ฑ: 085228288044 Admin 2๐Ÿ“ฑ: 089693212734 . Nama : Alamat : Screenshot foto beserta ukuran . Ig @rizwa_batik . . Welcome reseller & dropshipper ๐Ÿ˜ƒ #hembatikpekalongan  #batikpekalongan  #hembatik  #kokobatik  #hembatikmurah  #hembatiktulis  #hembatikcap  #hembatikprinting  #batiksolo  #batikjogja  #batiksurabaya  #batikpekalongan  #batikpekalonganmurah  #hembatikklasik  #hembatikmodern  #hembatikhalus  #batiksarimbit  #batikcasual  #batiktradisional  #seragambatik  #batikindonesia  #batikmalaysia  #batiksingapore  #onlineshop  #onlineshopmalaysia  #onlineshopsingapore  #onlineshopbrunai  #onlineshoptaiwan 
Handbags Collection

Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ
Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“
Colours : Khaki, Black, Blue, Brown, White
Price : RM65sm/RM70ss

25cm(L) x 18.5cm(H)

Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰

Find Mr M at #MrMDesigned
#murah #bagmurah #bag #handbag #kualalumpur #malaysia #cantik #goodquality #trusted #terbaik #womans #girls #igshopmalaysia #malaysianshop #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #vscomalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #handbagmalaysia
Handbags Collection Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“ Colours : Khaki, Black, Blue, Brown, White Price : RM65sm/RM70ss 25cm(L) x 18.5cm(H) Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š . Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰ Find Mr M at #MrMDesigned  #murah  #bagmurah  #bag  #handbag  #kualalumpur  #malaysia  #cantik  #goodquality  #trusted  #terbaik  #womans  #girls  #igshopmalaysia  #malaysianshop  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #vscomalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #handbagmalaysia 
NELSY BLOUSE

IDR. 70K

Bahan catoon
Aksen saku dada hidup
Bahan nyaman dipakai, tdk mudah kusut

Uk fit to XL
LD: 105cm
PJ: 70cm

#nelsyblouse #nelsyblouseyunni #onlineshopbandung #onlineshoplampung #onlineshopmedan #onlineshopmalaysia #onlineshopbekasi
Handbags Collection

Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ
Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“
Colours : Khaki, Black, Blue, Brown, White
Price : RM65sm/RM70ss

25cm(L) x 18.5cm(H)

Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰

Find Mr M at #MrMDesigned
#murah #bagmurah #bag #handbag #kualalumpur #malaysia #cantik #goodquality #trusted #terbaik #womans #girls #igshopmalaysia #malaysianshop #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #vscomalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #handbagmalaysia
Handbags Collection Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“ Colours : Khaki, Black, Blue, Brown, White Price : RM65sm/RM70ss 25cm(L) x 18.5cm(H) Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š . Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰ Find Mr M at #MrMDesigned  #murah  #bagmurah  #bag  #handbag  #kualalumpur  #malaysia  #cantik  #goodquality  #trusted  #terbaik  #womans  #girls  #igshopmalaysia  #malaysianshop  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #vscomalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #handbagmalaysia 
Handbags Collection

Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ
Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“
Colours : Khaki, Black, Blue, Brown, White
Price : RM65sm/RM70ss

25cm(L) x 18.5cm(H)

Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰

Find Mr M at #MrMDesigned
#murah #bagmurah #bag #handbag #kualalumpur #malaysia #cantik #goodquality #trusted #terbaik #womans #girls #igshopmalaysia #malaysianshop #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #vscomalaysia #malaysiaonlineshop #igmalaysia #onlineshopmalaysia #handbagmalaysia
Handbags Collection Grade : ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ๐Ÿ…ฐ๏ธ Postage : ๐Ÿ†“๐Ÿ†“๐Ÿ†“ Colours : Khaki, Black, Blue, Brown, White Price : RM65sm/RM70ss 25cm(L) x 18.5cm(H) Interested/Berminat?๐Ÿ˜Š . Whatsapp : 013-4249862๐Ÿ“ž or click link in bio ๐Ÿ˜‰ Find Mr M at #MrMDesigned  #murah  #bagmurah  #bag  #handbag  #kualalumpur  #malaysia  #cantik  #goodquality  #trusted  #terbaik  #womans  #girls  #igshopmalaysia  #malaysianshop  #igersmalaysia  #instashopmalaysia  #malaysian  #vscomalaysia  #malaysiaonlineshop  #igmalaysia  #onlineshopmalaysia  #handbagmalaysia 
NELSY BLOUSE

IDR. 70K

Bahan catoon
Aksen saku dada hidup
Bahan nyaman dipakai, tdk mudah kusut

Uk fit to XL
LD: 105cm
PJ: 70cm

#nelsyblouse #nelsyblouseyunni #onlineshopbandung #onlineshoplampung #onlineshopmedan #onlineshopmalaysia #onlineshopbekasi
Ready stock terbatas
Bahan katun halus (adem dipakai) 
Idr 60.000
Reseller min 5pcs dapat potongan harga
BARANG LIMITED 
Ready size cowok .
M LD 104cm
L LD 106cm
XL LD 110cm
.
Jahitan rumahan rapi 
Lusinan dan kodian harga berbeda 
Menerima pesanan seragam, silahkan order sertakan ukuran dan pilih motifnya
.

Order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Admin 1๐Ÿ“ฑ: 085228288044
Admin 2๐Ÿ“ฑ: 089693212734
.
Nama :
Alamat :
Screenshot foto beserta ukuran .
Ig @rizwa_batik
.
.
Welcome reseller & dropshipper ๐Ÿ˜ƒ
#hembatikpekalongan #batikpekalongan #hembatik #kokobatik #hembatikmurah #hembatiktulis #hembatikcap #hembatikprinting #batiksolo #batikjogja #batiksurabaya #batikpekalongan #batikpekalonganmurah #hembatikklasik #hembatikmodern #hembatikhalus #batiksarimbit #batikcasual #batiktradisional #seragambatik #batikindonesia #batikmalaysia #batiksingapore #onlineshop #onlineshopmalaysia #onlineshopsingapore #onlineshopbrunai #onlineshoptaiwan
Ready stock terbatas Bahan katun halus (adem dipakai) Idr 60.000 Reseller min 5pcs dapat potongan harga BARANG LIMITED Ready size cowok . M LD 104cm L LD 106cm XL LD 110cm . Jahitan rumahan rapi Lusinan dan kodian harga berbeda Menerima pesanan seragam, silahkan order sertakan ukuran dan pilih motifnya . Order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Admin 1๐Ÿ“ฑ: 085228288044 Admin 2๐Ÿ“ฑ: 089693212734 . Nama : Alamat : Screenshot foto beserta ukuran . Ig @rizwa_batik . . Welcome reseller & dropshipper ๐Ÿ˜ƒ #hembatikpekalongan  #batikpekalongan  #hembatik  #kokobatik  #hembatikmurah  #hembatiktulis  #hembatikcap  #hembatikprinting  #batiksolo  #batikjogja  #batiksurabaya  #batikpekalongan  #batikpekalonganmurah  #hembatikklasik  #hembatikmodern  #hembatikhalus  #batiksarimbit  #batikcasual  #batiktradisional  #seragambatik  #batikindonesia  #batikmalaysia  #batiksingapore  #onlineshop  #onlineshopmalaysia  #onlineshopsingapore  #onlineshopbrunai  #onlineshoptaiwan 
NELSY BLOUSE

IDR. 70K

Bahan catoon
Aksen saku dada hidup
Bahan nyaman dipakai, tdk mudah kusut

Uk fit to XL
LD: 105cm
PJ: 70cm

#nelsyblouse #nelsyblouseyunni #onlineshopbandung #onlineshoplampung #onlineshopmedan #onlineshopmalaysia #onlineshopbekasi
Gais!! Come and try pocket perfume easy pizzy ni.  Senang nak simpan dalam pocket,  purse dan handbag. Nak buat hadiah untuk yang tercinta,  yang tersayang pun boleh!! .
.
Harga pun MURAH!!! Berbaloi-baloi.. .
.
.
.
๐ŸŒธOriginal perfume,  repacked to small size
๐ŸŒธNo inspired and pati perfume
๐ŸŒธConvenient in your handbag and travel friendly
๐ŸŒธSmall,  long lasting and multiple choice
๐ŸŒธScent prolonged 8 to 12 hours
.
.
Cara order: 
Screenshot dan Whatsapp ke +6017-8773391
Screenshot dan Whatsapp ke +6017-8773391
Screenshot dan Whatsapp ke +6017-8773391 .
.
Price : RM20 (including postage) .
.

#bazarpaknil#shoppingonline#bestsaler#sayajual#shopping#moodrepublik#sayajualmurah#personalshopper#jualonline#jualmurah#kedaionline#sayajualonline#perfume#malaysiaonlineshop#wholesale#sayajualperfume#onlineshop#onlineshopping#onlineshopmalaysia#perfumeoriginal#malaysia#perfumemurahmalaysia#pocketperfume#purseperfume#perfumeoriginal#perfumedubai#perfumeonline#wangianmurah#igshop#like4like#bazaronline
Gais!! Come and try pocket perfume easy pizzy ni. Senang nak simpan dalam pocket, purse dan handbag. Nak buat hadiah untuk yang tercinta, yang tersayang pun boleh!! . . Harga pun MURAH!!! Berbaloi-baloi.. . . . . ๐ŸŒธOriginal perfume, repacked to small size ๐ŸŒธNo inspired and pati perfume ๐ŸŒธConvenient in your handbag and travel friendly ๐ŸŒธSmall, long lasting and multiple choice ๐ŸŒธScent prolonged 8 to 12 hours . . Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke +6017-8773391 Screenshot dan Whatsapp ke +6017-8773391 Screenshot dan Whatsapp ke +6017-8773391 . . Price : RM20 (including postage) . . #bazarpaknil #shoppingonline #bestsaler #sayajual #shopping #moodrepublik #sayajualmurah #personalshopper #jualonline #jualmurah #kedaionline #sayajualonline #perfume #malaysiaonlineshop #wholesale #sayajualperfume #onlineshop #onlineshopping #onlineshopmalaysia #perfumeoriginal #malaysia #perfumemurahmalaysia #pocketperfume #purseperfume #perfumeoriginal #perfumedubai #perfumeonline #wangianmurah #igshop #like4like #bazaronline 
Ready stock terbatas
Bahan katun halus (adem dipakai) 
Idr 60.000
Reseller min 5pcs dapat potongan harga
BARANG LIMITED 
Ready size cowok .
M LD 104cm
L LD 106cm
XL LD 110cm
.
Jahitan rumahan rapi 
Lusinan dan kodian harga berbeda 
Menerima pesanan seragam, silahkan order sertakan ukuran dan pilih motifnya
.

Order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Admin 1๐Ÿ“ฑ: 085228288044
Admin 2๐Ÿ“ฑ: 089693212734
.
Nama :
Alamat :
Screenshot foto beserta ukuran .
Ig @rizwa_batik
.
.
Welcome reseller & dropshipper ๐Ÿ˜ƒ
#hembatikpekalongan #batikpekalongan #hembatik #kokobatik #hembatikmurah #hembatiktulis #hembatikcap #hembatikprinting #batiksolo #batikjogja #batiksurabaya #batikpekalongan #batikpekalonganmurah #hembatikklasik #hembatikmodern #hembatikhalus #batiksarimbit #batikcasual #batiktradisional #seragambatik #batikindonesia #batikmalaysia #batiksingapore #onlineshop #onlineshopmalaysia #onlineshopsingapore #onlineshopbrunai #onlineshoptaiwan
Ready stock terbatas Bahan katun halus (adem dipakai) Idr 60.000 Reseller min 5pcs dapat potongan harga BARANG LIMITED Ready size cowok . M LD 104cm L LD 106cm XL LD 110cm . Jahitan rumahan rapi Lusinan dan kodian harga berbeda Menerima pesanan seragam, silahkan order sertakan ukuran dan pilih motifnya . Order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Admin 1๐Ÿ“ฑ: 085228288044 Admin 2๐Ÿ“ฑ: 089693212734 . Nama : Alamat : Screenshot foto beserta ukuran . Ig @rizwa_batik . . Welcome reseller & dropshipper ๐Ÿ˜ƒ #hembatikpekalongan  #batikpekalongan  #hembatik  #kokobatik  #hembatikmurah  #hembatiktulis  #hembatikcap  #hembatikprinting  #batiksolo  #batikjogja  #batiksurabaya  #batikpekalongan  #batikpekalonganmurah  #hembatikklasik  #hembatikmodern  #hembatikhalus  #batiksarimbit  #batikcasual  #batiktradisional  #seragambatik  #batikindonesia  #batikmalaysia  #batiksingapore  #onlineshop  #onlineshopmalaysia  #onlineshopsingapore  #onlineshopbrunai  #onlineshoptaiwan