an online Instagram web viewer

#organicserum medias

Photos

WHAT INSIDE TOKYO ORGANIC Rose Serum?
🌹🌹🌹🌹🌹
.
8. ALPHA-ARBUTIN
.
We always hear about this so famous ingredients & it’s really works like magic!
.
No wonder it’s craved by all over the world because their natural properties are so beneficial to the skin!
.
And guess what, our TOKYO ORGANIC Rose Serum also contains this magic ingredients! .
Kita Cantik Sama2 Tau😘 WA Halimah
www.wasap.my/+60182804078
www.wasap.my/+60182804078
.
.
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare #testimoniserrose #testimonitokyoorganicroseserum #testimonitokyoorganicroseserumxannenita #serrose #swapreview #love #uitm #dropshipwanted #sayanakcantikdansihat #makeuptutorial #igshop #serumwajah #hilangkanparut #hilangkanjerawat #tokyoorganiconline #goodmorning #cantik #love #serum #instafollow #like4like
WHAT INSIDE TOKYO ORGANIC Rose Serum? 🌹🌹🌹🌹🌹 . 8. ALPHA-ARBUTIN . We always hear about this so famous ingredients & it’s really works like magic! . No wonder it’s craved by all over the world because their natural properties are so beneficial to the skin! . And guess what, our TOKYO ORGANIC Rose Serum also contains this magic ingredients! . Kita Cantik Sama2 Tau😘 WA Halimah www.wasap.my/+60182804078 www.wasap.my/+60182804078 . . #tokyoorganic  #tokyoorganicroseserum  #tokyoorganicroseserumxannenita  #organicserum  #naturalserum  #madeinjapanskincare  #testimoniserrose  #testimonitokyoorganicroseserum  #testimonitokyoorganicroseserumxannenita  #serrose  #swapreview  #love  #uitm  #dropshipwanted  #sayanakcantikdansihat  #makeuptutorial  #igshop  #serumwajah  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #tokyoorganiconline  #goodmorning  #cantik  #love  #serum  #instafollow  #like4like 
DID YOU KNOW?
.
#serroseingredient #jojoba
.
.
Last but not least, jojoba is not only a life saver for human skin, it’s also a saver for the whales! 🐋 😁
.
.
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare
CERTIFICATION
🌷
Ingredients in TOKYO ORGANIC Rose Serum are certified organic by international bodies!!
.
.
TOKYO ORGANIC Rise Serum X Anne Nita
Advanced Natural🌹

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#certification
CERTIFICATION 🌷 Ingredients in TOKYO ORGANIC Rose Serum are certified organic by international bodies!! . . TOKYO ORGANIC Rise Serum X Anne Nita Advanced Natural🌹 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #certification 
Bestkan bila sebelum tidur pakai sheet mask?😍
Bantu cerahkan kulit bak retis korea dan jadikan kulit muka lebih SIHAT.
.
Cuma nak ingatkan,  jangan sampai bawak ke tidur pulak tau.
Nanti jadi padang jarak padang tekukur, gersang dan kering je kulit awak tew 😥
Bestkan bila sebelum tidur pakai sheet mask?😍 Bantu cerahkan kulit bak retis korea dan jadikan kulit muka lebih SIHAT. . Cuma nak ingatkan, jangan sampai bawak ke tidur pulak tau. Nanti jadi padang jarak padang tekukur, gersang dan kering je kulit awak tew 😥
Cara guna VCS Annona 🍊

1️⃣ Cuci muka terlebih dahulu.
2️⃣ Titis 1-2 titis VCS Annona ke jari yang bersih 
3️⃣ Sapu pada bahagian muka atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah
4️⃣ Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata 
5️⃣ Sapu Vitamin C Moisturing Cream dengan SPF 30 
6️⃣ Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa.

Saya dah cuba, anda bagaimana? ❤️ Picit 012-3824248 segera, karpet merah riang terbentang, menanti awak masuk meminang.
Cara guna VCS Annona 🍊 1️⃣ Cuci muka terlebih dahulu. 2️⃣ Titis 1-2 titis VCS Annona ke jari yang bersih 3️⃣ Sapu pada bahagian muka atau mana-mana bahagian badan yang bermasalah 4️⃣ Boleh juga sapu ke seluruh wajah untuk dapatkan kesan cerah dan seri yang sekata 5️⃣ Sapu Vitamin C Moisturing Cream dengan SPF 30 6️⃣ Kemudian, boleh pakai foundation atau mekap seperti biasa. Saya dah cuba, anda bagaimana? ❤️ Picit 012-3824248 segera, karpet merah riang terbentang, menanti awak masuk meminang.
Ini antara fungsi serum Vitamin C Annona secara ringkas☺️
. 
1) Melembapkan dan membersihkan kulit wajah
2) Memudarkan jeragat
3) Mengecilkan liang pori
4) Mengecutkan jerawat
5) Mencerahkan parut
6) Membaiki tekstur kulit
7) Merawat kulit
.
.
❤️ HARGA ❤️
Vitamin C Serum 15ml : RM90.00 
Vitamin C Serum mini 5 ml : RM39.00 
HARGA POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
.
Sapa nak kami bantu selesaikan masalah kulit?
Ajoms belai muka dengan produk Annona, kerana diri anda amat berharga. Ewah 😘
Ini antara fungsi serum Vitamin C Annona secara ringkas☺️ . 1) Melembapkan dan membersihkan kulit wajah 2) Memudarkan jeragat 3) Mengecilkan liang pori 4) Mengecutkan jerawat 5) Mencerahkan parut 6) Membaiki tekstur kulit 7) Merawat kulit . . ❤️ HARGA ❤️ Vitamin C Serum 15ml : RM90.00 Vitamin C Serum mini 5 ml : RM39.00 HARGA POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . Sapa nak kami bantu selesaikan masalah kulit? Ajoms belai muka dengan produk Annona, kerana diri anda amat berharga. Ewah 😘
MAIN BENEFITS
🌷
🌷
TOKYO ORGANIC Rose Serum is a R&D product in Japan, where production of #serrose uses natural & organic ingredients. .
It can be one of the great benefit in LONG TERM EFFECTS!! #kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
MAIN BENEFITS 🌷 🌷 TOKYO ORGANIC Rose Serum is a R&D product in Japan, where production of #serrose  uses natural & organic ingredients. . It can be one of the great benefit in LONG TERM EFFECTS!! #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients 
FEEDBACK CUSTOMER.
.
.
Happy sis baca feedback customer kita ni. 😍😘
Anda yg lain berminat untuk mencuba ?
.
.
Klik link wasap kami di bio @beloved.organic.skincare, untuk order product skincare kami dan berpuas hati dengan keajaiban yg anda akan tenggok.💕
.
.
#BelovedSkinCare
#beloved #skincare #organiccoffeescrub #organicserum #organicskincare #freeCOD #BelovedSeremban #BelovedCOD
Thank you so much dear for using Beloved SkinCare!! ❤️❤️❤️
.
Soo happy she really love Beloved SkinCare since our products is 100% organic and natural. .
.
・・・
Yay! Finally I jumpa jugak @organiccofeeskincare produk skin care 100% organic & semulajadi yang menjadi bualan hangat dalam kalangan artis dan viral di Malaysia, Singapura, Brunei, Indonesia dan Australia ! FENOMENA betul Beloved ni ! Harga Rm49 sahaja ! Lepas ni dah tak perlu lagi berhabis wang untuk facial atau beli produk2 yg menjejaskan kulit muka anda! 😍😍😍 .
.
HATI-HATI DENGAN PRODUK BELOVED TIRUAN .
.
#BelovedSkinCare
#beloved #skincare #organiccoffeescrub #organicserum #organicskincare #freeCOD #BelovedSeremban #BelovedCOD
Thank you so much dear for using Beloved SkinCare!! ❤️❤️❤️ . Soo happy she really love Beloved SkinCare since our products is 100% organic and natural. . . ・・・ Yay! Finally I jumpa jugak @organiccofeeskincare produk skin care 100% organic & semulajadi yang menjadi bualan hangat dalam kalangan artis dan viral di Malaysia, Singapura, Brunei, Indonesia dan Australia ! FENOMENA betul Beloved ni ! Harga Rm49 sahaja ! Lepas ni dah tak perlu lagi berhabis wang untuk facial atau beli produk2 yg menjejaskan kulit muka anda! 😍😍😍 . . HATI-HATI DENGAN PRODUK BELOVED TIRUAN . . #BelovedSkinCare  #beloved  #skincare  #organiccoffeescrub  #organicserum  #organicskincare  #freeCOD  #BelovedSeremban  #BelovedCOD 
FEEDBACK CUSTOMER.
.
.
Happy sis baca feedback customer kita ni. 😍😘
Anda yg lain berminat untuk mencuba ?
.
.
Klik link wasap kami di bio @beloved.organic.skincare, untuk order product skincare kami dan berpuas hati dengan keajaiban yg anda akan tenggok.💕
.
.
#BelovedSkinCare
#beloved #skincare #organiccoffeescrub #organicserum #organicskincare #freeCOD #BelovedSeremban #BelovedCOD
@tokyo_organic_online
@tokyo_organic_online
. 💯 Serum Organic #serrose
🇯🇵 Made in Japan
💯 Halal
.
🎉🎉🎉
Diiktiraf 3 negara 🇫🇷 France 🇨🇭Switzerland 🇺🇸US
.
WA Halimah💘
www.wasap.my/+60182804078
.
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare #testimoniserrose #testimonitokyoorganicroseserum #testimonitokyoorganicroseserumxannenita #serrose #swapreview #love #uitm #dropshipwanted #sayanakcantikdansihat #makeuptutorial #igshop #serumwajah #hilangkanparut #hilangkanjerawat #tokyoorganiconline #goodmorning #cantik #love #serum #instafollow #like4like

#reviewby_gorgeousleemadvancedfafa
@tokyo_organic_online @tokyo_organic_online . 💯 Serum Organic #serrose  🇯🇵 Made in Japan 💯 Halal . 🎉🎉🎉 Diiktiraf 3 negara 🇫🇷 France 🇨🇭Switzerland 🇺🇸US . WA Halimah💘 www.wasap.my/+60182804078 . #tokyoorganic  #tokyoorganicroseserum  #tokyoorganicroseserumxannenita  #organicserum  #naturalserum  #madeinjapanskincare  #testimoniserrose  #testimonitokyoorganicroseserum  #testimonitokyoorganicroseserumxannenita  #serrose  #swapreview  #love  #uitm  #dropshipwanted  #sayanakcantikdansihat  #makeuptutorial  #igshop  #serumwajah  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #tokyoorganiconline  #goodmorning  #cantik  #love  #serum  #instafollow  #like4like  #reviewby_gorgeousleemadvancedfafa 
WHAT INSIDE TOKYO ORGANIC Rose Serum? #serrose .
.
9. HYALURONIC ACID.
.
I don’t think anyone has ever hate Hyaluronic Acid (HA), isn’t it? Because this ingredient is so powerful to attract & retain moisture on skin thus giving us glowing & healthy skin!✨✨
.
. 🌹TOKYO ORGANIC Rose Serum
✅Advanced Natural
✅💯 Made in Japan 🎌.
✅Certified ingredients by ECOCERT, OTCO, IMO
✅NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
✅Of course it's Natural & Organic
.
Whatsapp NAD : 011.1851.6054
.
.
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare
WHAT INSIDE TOKYO ORGANIC Rose Serum? #serrose  . . 9. HYALURONIC ACID. . I don’t think anyone has ever hate Hyaluronic Acid (HA), isn’t it? Because this ingredient is so powerful to attract & retain moisture on skin thus giving us glowing & healthy skin!✨✨ . . 🌹TOKYO ORGANIC Rose Serum ✅Advanced Natural ✅💯 Made in Japan 🎌. ✅Certified ingredients by ECOCERT, OTCO, IMO ✅NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring ✅Of course it's Natural & Organic . Whatsapp NAD : 011.1851.6054 . . #tokyoorganic  #tokyoorganicroseserum  #tokyoorganicroseserumxannenita  #organicserum  #naturalserum  #madeinjapanskincare 
Siapa yang selalu follow MUA Anne Nita mesti tahu apa yang jadi pada wajah Anne sebelum ni
.
Jgn tak tau!! Anne guna Tokyo Organic Rose Serum dalam rutin penjagaan kulit dia tau..jom kita tengok ape katanya??
.
#tokyoorganicbyjane #serrose
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare
Kulit muka dah cun Mira Piljah

Tapi tapi tapi... Bibir pulak kering 😭. Pakai lipstick pun omputih cakap crack tak smooth agittew. Tak cun ah gittew

So, untuk masalah ni uols pakai banyak kali lipstick pun tak guna. Tetap kulit bibir kering menggelupas terkoyak kan. 
Ini punca punca kulit bibir kering dan menggelupas :

1. Kurang minum air putih secukupnya

2. Suka jilat-jilat bibir

3. Salah pakai lipstick. Lagi lagi yang pelesu

4. Terdedah kepada econ dan cuaca sejuk non stop

Dah tahu bibir kering tu uols kena lah banyakkan minum air, pakai lipbalm, skrub bibir tu selalu. Lipstick pun kena pandai memilih.

Kalau susah sangat, uols pakai je serum vienne ni. Dah pakai kat muka sekali sapu je kat bibir. Bibir uols lembap basah. Aummmmm

Jimat masa dan jimat duit. Tak yah beli banyak produk lagi 😍😍😍
Kulit muka dah cun Mira Piljah Tapi tapi tapi... Bibir pulak kering 😭. Pakai lipstick pun omputih cakap crack tak smooth agittew. Tak cun ah gittew So, untuk masalah ni uols pakai banyak kali lipstick pun tak guna. Tetap kulit bibir kering menggelupas terkoyak kan. Ini punca punca kulit bibir kering dan menggelupas : 1. Kurang minum air putih secukupnya 2. Suka jilat-jilat bibir 3. Salah pakai lipstick. Lagi lagi yang pelesu 4. Terdedah kepada econ dan cuaca sejuk non stop Dah tahu bibir kering tu uols kena lah banyakkan minum air, pakai lipbalm, skrub bibir tu selalu. Lipstick pun kena pandai memilih. Kalau susah sangat, uols pakai je serum vienne ni. Dah pakai kat muka sekali sapu je kat bibir. Bibir uols lembap basah. Aummmmm Jimat masa dan jimat duit. Tak yah beli banyak produk lagi 😍😍😍
WHAT INSIDE TOKYO ORGANIC Rose Serum? #serrose .
.
9. HYALURONIC ACID.
.
I don’t think anyone has ever hate Hyaluronic Acid (HA), isn’t it? Because this ingredient is so powerful to attract & retain moisture on skin thus giving us glowing & healthy skin! ✨😍
.
.
🌹TOKYO ORGANIC Rose Serum
✅Advanced Natural
✅💯 Made in Japan 🎌.
✅Certified ingredients by ECOCERT, OTCO, IMO
✅NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
✅Of course it's Natural & Organic
.
Whatsapp NAD : 011.1851.6054
.
.
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare
WHAT INSIDE TOKYO ORGANIC Rose Serum? #serrose  . . 9. HYALURONIC ACID. . I don’t think anyone has ever hate Hyaluronic Acid (HA), isn’t it? Because this ingredient is so powerful to attract & retain moisture on skin thus giving us glowing & healthy skin! ✨😍 . . 🌹TOKYO ORGANIC Rose Serum ✅Advanced Natural ✅💯 Made in Japan 🎌. ✅Certified ingredients by ECOCERT, OTCO, IMO ✅NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring ✅Of course it's Natural & Organic . Whatsapp NAD : 011.1851.6054 . . #tokyoorganic  #tokyoorganicroseserum  #tokyoorganicroseserumxannenita  #organicserum  #naturalserum  #madeinjapanskincare 
My skin saver ! ❄️✨
.
. 
If you're planning to travel during winter , DEEBELLE GLOW SERUM is the best serum to keep your skin moist & hydrate all the day ! ✨
Alhamdulillah so far my skin x kering & rashes lagi 😍😍
.
.
Kelebihan DeeBelle Glow Serum :
.
💖 Merawat jerawat
💖 Merawat jeragat
💖 Merawat kulit kusam
💖 Merawat kulit berminyak
💖 Merawat kulit sensitive
💖 Merawat ruam/ eczema .
💖 Merawat pori terbuka
💖 Kulit muka makin lembap
💖 Kulit muka makin cerah
💖 Kulit muka makin flawless & glowing
💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif
💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!!
.
.
RM49 SAHAJA . TAHAN 1-2 BULAN . KESAN SEAWAL 3 HARI . LIMITED STOCK AVAILABLE . WHATSAPP +6014 606 5808 // +6016 803 7576 .
.
.
Nak lagi senang ? 
Click je link WHATSAPP dekat bio 😘
.
.
#deebelle #deebelleserum #deebelleglowserum #glowserum #organicserum #testimoni #serumwajah #serumajaib #serumkulit #serummagic #serumjerawat #serumjeragat #sayajual #organicserum #organicproducts #deebelleFEEDBACK #deebellemalaysia #serum
My skin saver ! ❄️✨ . . If you're planning to travel during winter , DEEBELLE GLOW SERUM is the best serum to keep your skin moist & hydrate all the day ! ✨ Alhamdulillah so far my skin x kering & rashes lagi 😍😍 . . Kelebihan DeeBelle Glow Serum : . 💖 Merawat jerawat 💖 Merawat jeragat 💖 Merawat kulit kusam 💖 Merawat kulit berminyak 💖 Merawat kulit sensitive 💖 Merawat ruam/ eczema . 💖 Merawat pori terbuka 💖 Kulit muka makin lembap 💖 Kulit muka makin cerah 💖 Kulit muka makin flawless & glowing 💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif 💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!! . . RM49 SAHAJA . TAHAN 1-2 BULAN . KESAN SEAWAL 3 HARI . LIMITED STOCK AVAILABLE . WHATSAPP +6014 606 5808 // +6016 803 7576 . . . Nak lagi senang ? Click je link WHATSAPP dekat bio 😘 . . #deebelle  #deebelleserum  #deebelleglowserum  #glowserum  #organicserum  #testimoni  #serumwajah  #serumajaib  #serumkulit  #serummagic  #serumjerawat  #serumjeragat  #sayajual  #organicserum  #organicproducts  #deebelleFEEDBACK  #deebellemalaysia  #serum 
My skin saver ! ❄️✨
.
. 
If you're planning to travel during winter , DEEBELLE GLOW SERUM is the best serum to keep your skin moist & hydrate all the day ! ✨
Alhamdulillah so far my skin x kering & rashes lagi 😍😍
.
.
Kelebihan DeeBelle Glow Serum :
.
💖 Merawat jerawat
💖 Merawat jeragat
💖 Merawat kulit kusam
💖 Merawat kulit berminyak
💖 Merawat kulit sensitive
💖 Merawat ruam/ eczema .
💖 Merawat pori terbuka
💖 Kulit muka makin lembap
💖 Kulit muka makin cerah
💖 Kulit muka makin flawless & glowing
💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif
💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!!
.
.
RM49 SAHAJA . TAHAN 1-2 BULAN . KESAN SEAWAL 3 HARI . LIMITED STOCK AVAILABLE . WHATSAPP +6014 606 5808 // +6016 803 7576 .
.
.
Nak lagi senang ? 
Click je link WHATSAPP dekat bio 😘
.
.
#deebelle #deebelleserum #deebelleglowserum #glowserum #organicserum #testimoni #serumwajah #serumajaib #serumkulit #serummagic #serumjerawat #serumjeragat #sayajual #organicserum #organicproducts #deebelleFEEDBACK #deebellemalaysia #serum
My skin saver ! ❄️✨ . . If you're planning to travel during winter , DEEBELLE GLOW SERUM is the best serum to keep your skin moist & hydrate all the day ! ✨ Alhamdulillah so far my skin x kering & rashes lagi 😍😍 . . Kelebihan DeeBelle Glow Serum : . 💖 Merawat jerawat 💖 Merawat jeragat 💖 Merawat kulit kusam 💖 Merawat kulit berminyak 💖 Merawat kulit sensitive 💖 Merawat ruam/ eczema . 💖 Merawat pori terbuka 💖 Kulit muka makin lembap 💖 Kulit muka makin cerah 💖 Kulit muka makin flawless & glowing 💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif 💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!! . . RM49 SAHAJA . TAHAN 1-2 BULAN . KESAN SEAWAL 3 HARI . LIMITED STOCK AVAILABLE . WHATSAPP +6014 606 5808 // +6016 803 7576 . . . Nak lagi senang ? Click je link WHATSAPP dekat bio 😘 . . #deebelle  #deebelleserum  #deebelleglowserum  #glowserum  #organicserum  #testimoni  #serumwajah  #serumajaib  #serumkulit  #serummagic  #serumjerawat  #serumjeragat  #sayajual  #organicserum  #organicproducts  #deebelleFEEDBACK  #deebellemalaysia  #serum 
Macam yang sis mention dalam previous post,
AINAA Serum by NSA Beauty ni bukan sahaja ORGANIC SERUM 🍀 tapi LULUS KKM juga 📄
.
Viral viral juga, tapi product yg kita nak letak tiap hari dekat muka ni mestilah nak DIJAMIN SELAMAT dan BERKESAN untuk digunakan dalam jangka masa yang panjang okay semua☝🏻
.
PENTING okay produk kecantikan ni lulus KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) so in future TIADA SEBARANG KESAN SAMPINGAN ketika menggunakan produk tersebut 👩🏻‍🔬👨🏻‍🔬
.
Jadi JANGAN TERTIPU dengan produk lain yang menjanjikan kecantikkan dalam sekelip mata sahaja dengan harga yang murah ☝🏻
.
Nak CANTIK kena lah USAHA dan SABAR, baru lah nampak result dia 😌
.
So jangan tunggu lagi, book AINAA Serum anda sekarang supaya tak terlepas BATCH PERTAMA 📱
.
✨Price : RM65.00 *exc postage
✨Postage :SM RM8 SS RM10
✨COD available
✨Whatsapp 011-11205944 to purchase
.
.
#nsabeautyinfo #nsabeautyofficial #nsabeautysubangjaya #nsabeautykelanajaya #nsabeautyshahalam #nsabeautyteamkakziera #nsabeautybysyafiqahaina #organicserum #ainaaserum #serumviral #nsabeautyreadystock #AINAASerumfirstbatch #ainaaserumreadystock
Macam yang sis mention dalam previous post, AINAA Serum by NSA Beauty ni bukan sahaja ORGANIC SERUM 🍀 tapi LULUS KKM juga 📄 . Viral viral juga, tapi product yg kita nak letak tiap hari dekat muka ni mestilah nak DIJAMIN SELAMAT dan BERKESAN untuk digunakan dalam jangka masa yang panjang okay semua☝🏻 . PENTING okay produk kecantikan ni lulus KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) so in future TIADA SEBARANG KESAN SAMPINGAN ketika menggunakan produk tersebut 👩🏻‍🔬👨🏻‍🔬 . Jadi JANGAN TERTIPU dengan produk lain yang menjanjikan kecantikkan dalam sekelip mata sahaja dengan harga yang murah ☝🏻 . Nak CANTIK kena lah USAHA dan SABAR, baru lah nampak result dia 😌 . So jangan tunggu lagi, book AINAA Serum anda sekarang supaya tak terlepas BATCH PERTAMA 📱 . ✨Price : RM65.00 *exc postage ✨Postage :SM RM8 SS RM10 ✨COD available ✨Whatsapp 011-11205944 to purchase . . #nsabeautyinfo  #nsabeautyofficial  #nsabeautysubangjaya  #nsabeautykelanajaya  #nsabeautyshahalam  #nsabeautyteamkakziera  #nsabeautybysyafiqahaina  #organicserum  #ainaaserum  #serumviral  #nsabeautyreadystock  #AINAASerumfirstbatch  #ainaaserumreadystock 
Dah 2018 ni, tak teringin ke nak muka FLAWLESS ?
Tak teringin ke pergi kerja or masuk class without any make up and just DEPENDS and TRUST on your OWN SKIN? 😌
.
Dengan bermodalkan RM65 SAHAJA, sekarang semua mampu FLAWLESS, CANTIK and LEBIH CONFIDENT ! ✨😉
.
AINAA Serum ni diformulasi dgn pelbagai extract tumbuhan untuk merawat kulit dari dalam. Antara kelebihan AINAA Serum
.
☑️Mengecilkan Liang Pori Besar yg Menjadi Punca Jerawat Tumbuh
☑️Mengecutkan Jerawat
☑️Menghilangkan Lingkaran Bawah Mata
☑️Sekatakan Warna Kulit dan Mengurangkan Pigmentasi
☑️Mempercepatkan Pertumbuhan Sel Kulit yg Baru
☑️Mencerahkan dan Menjadikan Wajah Awet Muda dan Tampak Flawless
.
And of course lah apa apa produk kita nak letak kat muka, mesti lah nak DIJAMIN SELAMAT kan. So jangan risau, AINAA Serum ni juga LULUS KKM okay 📄
.
Book AINAA Serum anda sekarang supaya tak terlepas BATCH PERTAMA 📱
.
✨Price : RM65.00 *exc postage
✨Postage :SM RM8 SS RM10
✨COD available
✨Whatsapp 011-11205944 to purchase
.
.
#nsabeautyinfo #nsabeautyofficial #nsabeautysubangjaya #nsabeautykelanajaya #nsabeautyshahalam #nsabeautyteamkakziera #nsabeautybysyafiqahaina #organicserum #ainaaserum #serumviral #nsabeautyreadystock #AINAASerumfirstbatch #ainaaserumreadystock
Dah 2018 ni, tak teringin ke nak muka FLAWLESS ? Tak teringin ke pergi kerja or masuk class without any make up and just DEPENDS and TRUST on your OWN SKIN? 😌 . Dengan bermodalkan RM65 SAHAJA, sekarang semua mampu FLAWLESS, CANTIK and LEBIH CONFIDENT ! ✨😉 . AINAA Serum ni diformulasi dgn pelbagai extract tumbuhan untuk merawat kulit dari dalam. Antara kelebihan AINAA Serum . ☑️Mengecilkan Liang Pori Besar yg Menjadi Punca Jerawat Tumbuh ☑️Mengecutkan Jerawat ☑️Menghilangkan Lingkaran Bawah Mata ☑️Sekatakan Warna Kulit dan Mengurangkan Pigmentasi ☑️Mempercepatkan Pertumbuhan Sel Kulit yg Baru ☑️Mencerahkan dan Menjadikan Wajah Awet Muda dan Tampak Flawless . And of course lah apa apa produk kita nak letak kat muka, mesti lah nak DIJAMIN SELAMAT kan. So jangan risau, AINAA Serum ni juga LULUS KKM okay 📄 . Book AINAA Serum anda sekarang supaya tak terlepas BATCH PERTAMA 📱 . ✨Price : RM65.00 *exc postage ✨Postage :SM RM8 SS RM10 ✨COD available ✨Whatsapp 011-11205944 to purchase . . #nsabeautyinfo  #nsabeautyofficial  #nsabeautysubangjaya  #nsabeautykelanajaya  #nsabeautyshahalam  #nsabeautyteamkakziera  #nsabeautybysyafiqahaina  #organicserum  #ainaaserum  #serumviral  #nsabeautyreadystock  #AINAASerumfirstbatch  #ainaaserumreadystock 
CARA PENGGUNAAN TOKYO ORGANIC ROSE SERUM
============================================
.
Pengunaan serum dengan cara yang betul akan memberikan kesan positif pada kulit wajah.
.
Ikuti langkah dibawah:
.
1) Cuci atau bersihkan seluruh muka.
- Pastikan kita mencuci muka dengan bersih sebelum menggunakan serum dan pastikan air yang digunakan pada suhu bilik (tidak terlalu sejuk @ panas) supaya tidak menghalang penyerapan serum dari menembusi kedalam kulit.
.
2) Lap muka yang basah dengan towel muka.
.
3) Gunakan toner untuk melembapkan wajah (optional)
.
4) Titiskan serum ke muka
- 1-3 titis serum dibahagian muka. Serum adalah sangat pekat dan 1-3 titis sudah cukup untuk sekali sapuan.
.
5) Sapu dan Ratakan - Sapu dan ratakan serum ke seluruh wajah dengan cara menekan tapak tangan untuk melepaskan kandungan aktif dalam serum supaya proses penyerapan akan lebih baik berbanding menekan dengan jari.
- Biarkan selama 2-3 minit untuk proses penyerapan, kemudian barulah sapukan pelembap ke muka anda.
.
.
TAHUKAH ANDA???
Serum yang baik adalah menyerap dan meresap dengan cepat kedalam kulit.
.
.
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare
CARA PENGGUNAAN TOKYO ORGANIC ROSE SERUM ============================================ . Pengunaan serum dengan cara yang betul akan memberikan kesan positif pada kulit wajah. . Ikuti langkah dibawah: . 1) Cuci atau bersihkan seluruh muka. - Pastikan kita mencuci muka dengan bersih sebelum menggunakan serum dan pastikan air yang digunakan pada suhu bilik (tidak terlalu sejuk @ panas) supaya tidak menghalang penyerapan serum dari menembusi kedalam kulit. . 2) Lap muka yang basah dengan towel muka. . 3) Gunakan toner untuk melembapkan wajah (optional) . 4) Titiskan serum ke muka - 1-3 titis serum dibahagian muka. Serum adalah sangat pekat dan 1-3 titis sudah cukup untuk sekali sapuan. . 5) Sapu dan Ratakan - Sapu dan ratakan serum ke seluruh wajah dengan cara menekan tapak tangan untuk melepaskan kandungan aktif dalam serum supaya proses penyerapan akan lebih baik berbanding menekan dengan jari. - Biarkan selama 2-3 minit untuk proses penyerapan, kemudian barulah sapukan pelembap ke muka anda. . . TAHUKAH ANDA??? Serum yang baik adalah menyerap dan meresap dengan cepat kedalam kulit. . . #tokyoorganic  #tokyoorganicroseserum  #tokyoorganicroseserumxannenita  #organicserum  #naturalserum  #madeinjapanskincare 
LUBANG LEKUK DI MUKA HILANG 😱 kalau hilangkan lubang lekuk dengan rawatan laser akan menelan perbelanjaan yg besar. Iye dok? 😭 .
.
Alternative lain yg selamat dan berkesan untuk hilangkan parut adalah dengan menggunakan Elysian Booster Serum. Tak lama pun, hanya 2 bulan je dah hilang entah ke mana 😄 bukan parut lubang dan lekuk je hilang, kulit bertambah sihat dan bersih dari sebarang parut dan lubang2 bekas jerawat 😍 .
.
Tak susah dan tak perlu kos besar. Yg penting perlu sapu saje 👍🏻 whatsapp 📲011-33074955 .
.
#elysianbyadneen #elysianboosterserum #elysianserum #elysianbandarbarubangi #elysianselangor #organicserum #serumterbaik #jerawat #parutjerawat #cantik #flawless #masalahkulit #allergik #alhamdulillah
LUBANG LEKUK DI MUKA HILANG 😱 kalau hilangkan lubang lekuk dengan rawatan laser akan menelan perbelanjaan yg besar. Iye dok? 😭 . . Alternative lain yg selamat dan berkesan untuk hilangkan parut adalah dengan menggunakan Elysian Booster Serum. Tak lama pun, hanya 2 bulan je dah hilang entah ke mana 😄 bukan parut lubang dan lekuk je hilang, kulit bertambah sihat dan bersih dari sebarang parut dan lubang2 bekas jerawat 😍 . . Tak susah dan tak perlu kos besar. Yg penting perlu sapu saje 👍🏻 whatsapp 📲011-33074955 . . #elysianbyadneen  #elysianboosterserum  #elysianserum  #elysianbandarbarubangi  #elysianselangor  #organicserum  #serumterbaik  #jerawat  #parutjerawat  #cantik  #flawless  #masalahkulit  #allergik  #alhamdulillah 
FEEDBACK CUSTOMER.
.
.
Happy sis baca feedback customer kita ni. 😍😘
Anda yg lain berminat untuk mencuba ?
.
.
Klik link wasap kami di bio @beloved.organic.skincare, untuk order product skincare kami dan berpuas hati dengan keajaiban yg anda akan tenggok.💕
.
.
#BelovedSkinCare
#beloved #skincare #organiccoffeescrub #organicserum #organicskincare #freeCOD #BelovedSeremban #BelovedCOD
🍃 Mangosteen Peel Powder 🍃
.
.

There are antioxidants, reduce acne, tighten this feather. Who is inflamed acne, Mangosteen Powder will help reduce the inflammation of acne and do not make a scar.
.
.
💰Price: RM 21exclude postage
📮Postage Fee: RM8 SM , RM10 SS
⬆️Weight: 300g
🙅🏻‍♀️No backout buyer, no cancel order
🍯100% Organic & Original Product
.
. ‼️Benefits‼️ 🔸For allergic skin 🔸Acne treatment 🔸Anti blemish 🔸Firm &Soft 🔸Scrub & Mask
.
.

How To Use❓
1. Use for face mask to reduce acne and dark spot.
2. Mix with Honey,Milk,Yogurt or water etc.
3. Scrub the face 2 minutes than Leave it 10-20 minutes and wash out with soap or facial foam that you use.
.
.
#BelovedSkinCare
#beloved #skincare #organiccoffeescrub #organicserum #organicskincare #freeCOD #BelovedSeremban #BelovedCOD
🍃 Mangosteen Peel Powder 🍃 . . There are antioxidants, reduce acne, tighten this feather. Who is inflamed acne, Mangosteen Powder will help reduce the inflammation of acne and do not make a scar. . . 💰Price: RM 21exclude postage 📮Postage Fee: RM8 SM , RM10 SS ⬆️Weight: 300g 🙅🏻‍♀️No backout buyer, no cancel order 🍯100% Organic & Original Product . . ‼️Benefits‼️ 🔸For allergic skin 🔸Acne treatment 🔸Anti blemish 🔸Firm &Soft 🔸Scrub & Mask . . How To Use❓ 1. Use for face mask to reduce acne and dark spot. 2. Mix with Honey,Milk,Yogurt or water etc. 3. Scrub the face 2 minutes than Leave it 10-20 minutes and wash out with soap or facial foam that you use. . . #BelovedSkinCare  #beloved  #skincare  #organiccoffeescrub  #organicserum  #organicskincare  #freeCOD  #BelovedSeremban  #BelovedCOD 
FEEDBACK CUSTOMER.
.
.
Happy sis baca feedback customer kita ni. 😍😘
Anda yg lain berminat untuk mencuba ?
.
.
Klik link wasap kami di bio @beloved.organic.skincare, untuk order product skincare kami dan berpuas hati dengan keajaiban yg anda akan tenggok.💕
.
.
#BelovedSkinCare
#beloved #skincare #organiccoffeescrub #organicserum #organicskincare #freeCOD #BelovedSeremban #BelovedCOD
WHAT INSIDE TOKYO ORGANIC Rose Serum?
.
8. ALPHA-ARBUTIN.
.
We always hear about this so famous ingredients & it’s really works like magic! ✨✨
.
No wonder it’s craved by all over the world because their natural properties are so beneficial to the skin!
.
.
🌹TOKYO ORGANIC Rose Serum
✅Advanced Natural
✅💯 Made in Japan 🎌.
✅Certified ingredients by ECOCERT, OTCO, IMO
✅NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
✅Of course it's Natural & Organic
.
Whatsapp NAD : 011.1851.6054
.
💰 PROMO PRICE : RM79
.
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare
WHAT INSIDE TOKYO ORGANIC Rose Serum? . 8. ALPHA-ARBUTIN. . We always hear about this so famous ingredients & it’s really works like magic! ✨✨ . No wonder it’s craved by all over the world because their natural properties are so beneficial to the skin! . . 🌹TOKYO ORGANIC Rose Serum ✅Advanced Natural ✅💯 Made in Japan 🎌. ✅Certified ingredients by ECOCERT, OTCO, IMO ✅NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring ✅Of course it's Natural & Organic . Whatsapp NAD : 011.1851.6054 . 💰 PROMO PRICE : RM79 . #tokyoorganic  #tokyoorganicroseserum  #tokyoorganicroseserumxannenita  #organicserum  #naturalserum  #madeinjapanskincare 
TQ Cust Queenserum😘😘 Lets grab your VITAMIN C SERUM GUYS...Lelaki prempuan ada masalah kulit boleh GUNAkan ye😊😊... Kalau tengok je takde apa boleh mengubah kulit kita,BERTINDAK‼️‼️‼️ SENANG JE NAK ORDER TEKAN LINK NO TEL🤨 SEPANTAS BOT I REPLY HAAA GITEWW😂
#trustedseller 
#serumvitaminc 
#sayangidirimu 
#Queenserum
#vitamincserum 
#applestemcell 
#aloevera 
#whiteningserum 
#notsticky 
#softserum 
#startyourday 
#alhamdulilahsyukur 
#organicserum
#Queenserumtestimoni
#vitamincserum 
#organic
#aloevera 
#applestemcell 
#Dllbahanorganic
#selamatdigunakan 
#supportsmallbusiness 
#loveualls 
#realtestimoni
TQ Cust Queenserum😘😘 Lets grab your VITAMIN C SERUM GUYS...Lelaki prempuan ada masalah kulit boleh GUNAkan ye😊😊... Kalau tengok je takde apa boleh mengubah kulit kita,BERTINDAK‼️‼️‼️ SENANG JE NAK ORDER TEKAN LINK NO TEL🤨 SEPANTAS BOT I REPLY HAAA GITEWW😂 #trustedseller  #serumvitaminc  #sayangidirimu  #Queenserum  #vitamincserum  #applestemcell  #aloevera  #whiteningserum  #notsticky  #softserum  #startyourday  #alhamdulilahsyukur  #organicserum  #Queenserumtestimoni  #vitamincserum  #organic  #aloevera  #applestemcell  #Dllbahanorganic  #selamatdigunakan  #supportsmallbusiness  #loveualls  #realtestimoni 
Hai everyone!
Selamat berhujung minggu😎
.
Adakah anda dalam golongan orang yang takut untuk mencuba sesuatu yang baru?
.
kenapa perlu takut?
Sebenarnya, semakin kita takut, semakin kita hampir dengan kejayaan. Jadi, jangan pernah takut untuk mencuba sesuatu yang baru, siapa tahu ada kejayaan yang besar menanti anda dihadapan.
.
Let's do it!
.
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare #sayangikulit #Serrose
Hai everyone! Selamat berhujung minggu😎 . Adakah anda dalam golongan orang yang takut untuk mencuba sesuatu yang baru? . kenapa perlu takut? Sebenarnya, semakin kita takut, semakin kita hampir dengan kejayaan. Jadi, jangan pernah takut untuk mencuba sesuatu yang baru, siapa tahu ada kejayaan yang besar menanti anda dihadapan. . Let's do it! . #tokyoorganic  #tokyoorganicroseserum  #tokyoorganicroseserumxannenita  #organicserum  #naturalserum  #madeinjapanskincare  #sayangikulit  #Serrose 
Ahkak cuba nak selfie cecomel 🤳 
Tapi banyak mata memandang tgk ahkak selfie🙈 
Terus ahkak cecepat snap.x jadi nak posing dan snap 100kali cari position terbaik 😝 
Ni sebab ade budak xsabar nak umi dukung laa niii😌
Takut umi dia dah cecomel tinggal dia dekat umah...tu semua duk pandang bila la umi dia nak siap posing 🤪🤪
.
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare #serummuka #skincaremalaysia #serum #codbangi #codbandarbarubangi #produkkecantikan  #arganoil #roseoil #roseserum
Ahkak cuba nak selfie cecomel 🤳 Tapi banyak mata memandang tgk ahkak selfie🙈 Terus ahkak cecepat snap.x jadi nak posing dan snap 100kali cari position terbaik 😝 Ni sebab ade budak xsabar nak umi dukung laa niii😌 Takut umi dia dah cecomel tinggal dia dekat umah...tu semua duk pandang bila la umi dia nak siap posing 🤪🤪 . #tokyoorganic  #tokyoorganicroseserum  #tokyoorganicroseserumxannenita  #organicserum  #naturalserum  #madeinjapanskincare  #serummuka  #skincaremalaysia  #serum  #codbangi  #codbandarbarubangi  #produkkecantikan  #arganoil  #roseoil  #roseserum 
RIBUAN FEEDBACK ELYSIAN BOOSTER SERUM 😱😱. Sebenarnya walaupun hari2 berkongsi feedback pada yuols semua, ada banyak lagi feedback yg belum dikongsi lagi 😂 .
.
Scroll scroll sambil senyum sebab dapat berkongsi manfaat serum pada yuols semua 😊 ada yg nak tengok feedback yg sama dengan masalah kulit yg yuols alami?? .
.
Whatsapp 011-33074955 .
.
#elysianbyadneen #elysianboosterserum #elysianserum #agentwanted #dropshipwanted #elysianselangor #elysianbandarbarubangi #jerawat #jeragat #organicserum #organik #alhamdulillah
RIBUAN FEEDBACK ELYSIAN BOOSTER SERUM 😱😱. Sebenarnya walaupun hari2 berkongsi feedback pada yuols semua, ada banyak lagi feedback yg belum dikongsi lagi 😂 . . Scroll scroll sambil senyum sebab dapat berkongsi manfaat serum pada yuols semua 😊 ada yg nak tengok feedback yg sama dengan masalah kulit yg yuols alami?? . . Whatsapp 011-33074955 . . #elysianbyadneen  #elysianboosterserum  #elysianserum  #agentwanted  #dropshipwanted  #elysianselangor  #elysianbandarbarubangi  #jerawat  #jeragat  #organicserum  #organik  #alhamdulillah 
JANGAN PUTUS ASA, ADA JALAN PENYELESAIANNYA. Salah seorang pengguna yg mengalami masalah kulit muka yg rosak teruk akibat salah guna produk 😢😢 .
.
Hilang keyakinan diri, putus asa sebab dah cuba bermacam produk sampai sanggup habiskan wang ringgit untuk rawatan demi mengembalikan kulit muka sediakala 😭😭 rasa was was dia nak cuba memula, setelah diyakinkan akhirnya dia guna jugak ELYSIAN BOOSTER SERUM. Alhamdulillah 3 hari dia menggunakan EBS pepagi dia whatsapp bagitahu sendiri terkejut melihat semua jerawatnya kecut 😱 3 hari yuols, bayangkan? .
.
Bermula dari saat tu, dia terus KONSISTEN menggunakan EBS sehingga sekarang hampir 3 bulan, walaupun parut2 masih ada & slow2 semakin nak pudar, yg penting kulit mukanya semakin pulih sepenuhnya dari segala jenis jerawat & masalah2 yg lain. Alhamdulillah 😍😍. SABAR & KONSISTEN, tu je petuanya ☺️ yg mengalami masalah camni, jangan malu jangan segan whatsapp je saya 📲011-33074955 kita chit chat 😚 .
.
#elysianbyadneen #elysianboosterserum #elysianserum #elysianbandarbarubangi #jerawat #serumterbaik #organicserum #cantik #flawless #alhamdulillah
JANGAN PUTUS ASA, ADA JALAN PENYELESAIANNYA. Salah seorang pengguna yg mengalami masalah kulit muka yg rosak teruk akibat salah guna produk 😢😢 . . Hilang keyakinan diri, putus asa sebab dah cuba bermacam produk sampai sanggup habiskan wang ringgit untuk rawatan demi mengembalikan kulit muka sediakala 😭😭 rasa was was dia nak cuba memula, setelah diyakinkan akhirnya dia guna jugak ELYSIAN BOOSTER SERUM. Alhamdulillah 3 hari dia menggunakan EBS pepagi dia whatsapp bagitahu sendiri terkejut melihat semua jerawatnya kecut 😱 3 hari yuols, bayangkan? . . Bermula dari saat tu, dia terus KONSISTEN menggunakan EBS sehingga sekarang hampir 3 bulan, walaupun parut2 masih ada & slow2 semakin nak pudar, yg penting kulit mukanya semakin pulih sepenuhnya dari segala jenis jerawat & masalah2 yg lain. Alhamdulillah 😍😍. SABAR & KONSISTEN, tu je petuanya ☺️ yg mengalami masalah camni, jangan malu jangan segan whatsapp je saya 📲011-33074955 kita chit chat 😚 . . #elysianbyadneen  #elysianboosterserum  #elysianserum  #elysianbandarbarubangi  #jerawat  #serumterbaik  #organicserum  #cantik  #flawless  #alhamdulillah 
KKM APPROVAL ‼️
.
.
Jom cantik berjemaah 😍😍.. Cepatt place your order sebab STOCK LIMITED ‼️ Boleh ws klik je link di bio ☺️ #syafiqahaina
#nsabeauty
#ainaaserum
#organicserum
#dsnsateamshima
#nsabeautyafm
TAK TERINGIN KE MUKA NAMPAK GLOWING TANPA MAKE-UP❓❓ .
.
Nak tahu RAHSIANYA, hanya guna NSA BEAUTY LA😱😱 .
.
Masih tak percaya , jom kita tgok apa yg kelebihan AINAA SERUM ni sampai boleh buat muka glowing bagai👇👇👇 .
.
🌸Membuatkan kulit kelihatan lebih muda dan cerah
🌸Meremajakan kulit
🌸Mengecilkan pori
🌸Memudarkan parut
🌸Mengurangkan pigmentasi
🌸Sesuai utk lelaki dan perempuan
🌸100% natural ingredient
.
.
Nak order boleh klik je link ws di bio☺️ #syafiqahaina
#nsabeauty
#ainaaserum
#organicserum
#dsnsateamshima
#nsabeautyafm
TAK TERINGIN KE MUKA NAMPAK GLOWING TANPA MAKE-UP❓❓ . . Nak tahu RAHSIANYA, hanya guna NSA BEAUTY LA😱😱 . . Masih tak percaya , jom kita tgok apa yg kelebihan AINAA SERUM ni sampai boleh buat muka glowing bagai👇👇👇 . . 🌸Membuatkan kulit kelihatan lebih muda dan cerah 🌸Meremajakan kulit 🌸Mengecilkan pori 🌸Memudarkan parut 🌸Mengurangkan pigmentasi 🌸Sesuai utk lelaki dan perempuan 🌸100% natural ingredient . . Nak order boleh klik je link ws di bio☺️ #syafiqahaina  #nsabeauty  #ainaaserum  #organicserum  #dsnsateamshima  #nsabeautyafm 
Rise and shine! Good morning ladies. Dah ber serrose ke belum tu?hehe
.
Kalau belum meh order sementara harga pengenalan RM79 masih berjalan ni. Jimat RM10 tauuuu. Rugi tak grab.
.
.
📳 WhatsApp +6017-3007491
✅ Natural & Organic
🚫 NO Paraben
💯 Made in Japan
.
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicxannenita #madeinjapanskincare #serrose #naturalserum #organicserum #rosehipserum #katemiddleton #victoriabeckam #organiccertified #ecocert #imo #otco
Revitalize and stimulate new skin with Tranaux Advanced D-Alpha Vitamin E Organic Revitalize Serum designed to help produce collagen, increased elasticity, enhancing skin glow, reduce fine lines and defense aging. #organicskincare #organicbeauty #organicshop #organicfacecream #organicserum #naturalskincare #tataharper #tataharperskincare #skincareroutine #skincareluxury #skincarejunkie  #skinfood #moisturizer #moisturizergelbyulfaabeauty #newbrand #moisturecream #daycream #nightcream #naturalskincare #naturalbeauty
Revitalize and stimulate new skin with Tranaux Advanced D-Alpha Vitamin E Organic Revitalize Serum designed to help produce collagen, increased elasticity, enhancing skin glow, reduce fine lines and defense aging. #organicskincare  #organicbeauty  #organicshop  #organicfacecream  #organicserum  #naturalskincare  #tataharper  #tataharperskincare  #skincareroutine  #skincareluxury  #skincarejunkie  #skinfood  #moisturizer  #moisturizergelbyulfaabeauty  #newbrand  #moisturecream  #daycream  #nightcream  #naturalskincare  #naturalbeauty 
MAKIN HARI DEEBELLE GLOW SERUM MAKIN DIGILAI RAMAI 😍😍
.
ORDER HARI HARI MASUK❗️
SIAPA LAGI NAK DEEBELLE GLOW SERUM CEPAT WHATSAPP NOW❗️BELI HARINI, HARINI JUGAK KITA POS❗️♥️♥️
.
Kelebihan DeeBelle Glow Serum :
.
💖 Merawat jerawat
💖 Merawat jeragat
💖 Merawat kulit kusam
💖 Merawat kulit berminyak
💖 Merawat kulit sensitive
💖 Merawat ruam/ eczema .
💖 Merawat pori terbuka
💖 Kulit muka makin lembap
💖 Kulit muka makin cerah
💖 Kulit muka makin flawless & glowing
💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif
💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!!
.
Produk dijamin selamat : -
✅ KKM Approved
✅ Produk keluaran GMP
✅ Dijamin HALAL & suci
✅ Tiada pengelupasan
✅ Tiada penipisan kulit
✅ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang
✅ Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita
.
So tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang 😍😍😍
.
📲 014-5320514
.
.
#deebelle #deebelleGLOWSERUM #deebelleFEEDBACK #glowserum
#serumajaib #sayajual #produkhalal #mesrawuduk #serum #serumwajah #believeinyourself #murah #berkesan #testimoni #organicserum
MAKIN HARI DEEBELLE GLOW SERUM MAKIN DIGILAI RAMAI 😍😍 . ORDER HARI HARI MASUK❗️ SIAPA LAGI NAK DEEBELLE GLOW SERUM CEPAT WHATSAPP NOW❗️BELI HARINI, HARINI JUGAK KITA POS❗️♥️♥️ . Kelebihan DeeBelle Glow Serum : . 💖 Merawat jerawat 💖 Merawat jeragat 💖 Merawat kulit kusam 💖 Merawat kulit berminyak 💖 Merawat kulit sensitive 💖 Merawat ruam/ eczema . 💖 Merawat pori terbuka 💖 Kulit muka makin lembap 💖 Kulit muka makin cerah 💖 Kulit muka makin flawless & glowing 💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif 💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!! . Produk dijamin selamat : - ✅ KKM Approved ✅ Produk keluaran GMP ✅ Dijamin HALAL & suci ✅ Tiada pengelupasan ✅ Tiada penipisan kulit ✅ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang ✅ Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita . So tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang 😍😍😍 . 📲 014-5320514 . . #deebelle  #deebelleGLOWSERUM  #deebelleFEEDBACK  #glowserum  #serumajaib  #sayajual  #produkhalal  #mesrawuduk  #serum  #serumwajah  #believeinyourself  #murah  #berkesan  #testimoni  #organicserum 
MAKIN HARI DEEBELLE GLOW SERUM MAKIN DIGILAI RAMAI 😍😍
.
ORDER HARI HARI MASUK❗️
SIAPA LAGI NAK DEEBELLE GLOW SERUM CEPAT WHATSAPP NOW❗️BELI HARINI, HARINI JUGAK KITA POS❗️♥️♥️
.
Kelebihan DeeBelle Glow Serum :
.
💖 Merawat jerawat
💖 Merawat jeragat
💖 Merawat kulit kusam
💖 Merawat kulit berminyak
💖 Merawat kulit sensitive
💖 Merawat ruam/ eczema .
💖 Merawat pori terbuka
💖 Kulit muka makin lembap
💖 Kulit muka makin cerah
💖 Kulit muka makin flawless & glowing
💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif
💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!!
.
Produk dijamin selamat : -
✅ KKM Approved
✅ Produk keluaran GMP
✅ Dijamin HALAL & suci
✅ Tiada pengelupasan
✅ Tiada penipisan kulit
✅ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang
✅ Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita
.
So tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang 😍😍😍
.
📲 014 - 5320514
.
.
#deebelle #deebelleGLOWSERUM #deebelleFEEDBACK #glowserum
#serumajaib #sayajual #produkhalal #mesrawuduk #serum #serumwajah #believeinyourself #murah #berkesan #testimoni #organicserum
MAKIN HARI DEEBELLE GLOW SERUM MAKIN DIGILAI RAMAI 😍😍 . ORDER HARI HARI MASUK❗️ SIAPA LAGI NAK DEEBELLE GLOW SERUM CEPAT WHATSAPP NOW❗️BELI HARINI, HARINI JUGAK KITA POS❗️♥️♥️ . Kelebihan DeeBelle Glow Serum : . 💖 Merawat jerawat 💖 Merawat jeragat 💖 Merawat kulit kusam 💖 Merawat kulit berminyak 💖 Merawat kulit sensitive 💖 Merawat ruam/ eczema . 💖 Merawat pori terbuka 💖 Kulit muka makin lembap 💖 Kulit muka makin cerah 💖 Kulit muka makin flawless & glowing 💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif 💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!! . Produk dijamin selamat : - ✅ KKM Approved ✅ Produk keluaran GMP ✅ Dijamin HALAL & suci ✅ Tiada pengelupasan ✅ Tiada penipisan kulit ✅ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang ✅ Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita . So tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang 😍😍😍 . 📲 014 - 5320514 . . #deebelle  #deebelleGLOWSERUM  #deebelleFEEDBACK  #glowserum  #serumajaib  #sayajual  #produkhalal  #mesrawuduk  #serum  #serumwajah  #believeinyourself  #murah  #berkesan  #testimoni  #organicserum 
Sekali try , confirm akan REPEAT order lagi , itulah kehebatan DEEBELLE GLOW SERUM ! 💪🏻👍🏻💯
.
.
.
Siapa kat sini yang ada masalah kulit kusam lepas bersalin ? Selain amal pemakanan dalaman , vitamin utk kulit juga penting bagi menghasilkan kulit yg lebih bermaya , fresh & glowing ! #deebelleGLOWSERUM lahh jawapannya 💕💕
.
.
.
RM49 SAHAJA . TAHAN 1-2 BULAN . KESAN SEAWAL 3 HARI . LIMITED STOCK AVAILABLE . WHATSAPP 0145320514.
.
.
.
.
#deebelle #deebelleserum #deebelleglowserum #glowserum #organicserum #testimoni #serumwajah #serumajaib #serumkulit #serummagic #serumjerawat #serumjeragat #sayajual #organicserum #organicproducts #deebelleFEEDBACK #deebellemalaysia #serum
Sekali try , confirm akan REPEAT order lagi , itulah kehebatan DEEBELLE GLOW SERUM ! 💪🏻👍🏻💯 . . . Siapa kat sini yang ada masalah kulit kusam lepas bersalin ? Selain amal pemakanan dalaman , vitamin utk kulit juga penting bagi menghasilkan kulit yg lebih bermaya , fresh & glowing ! #deebelleGLOWSERUM  lahh jawapannya 💕💕 . . . RM49 SAHAJA . TAHAN 1-2 BULAN . KESAN SEAWAL 3 HARI . LIMITED STOCK AVAILABLE . WHATSAPP 0145320514. . . . . #deebelle  #deebelleserum  #deebelleglowserum  #glowserum  #organicserum  #testimoni  #serumwajah  #serumajaib  #serumkulit  #serummagic  #serumjerawat  #serumjeragat  #sayajual  #organicserum  #organicproducts  #deebelleFEEDBACK  #deebellemalaysia  #serum 
My skin saver ! ❄️✨
.
. 
If you're planning to travel during winter , DEEBELLE GLOW SERUM is the best serum to keep your skin moist & hydrate all the day ! ✨
Alhamdulillah so far my skin x kering & rashes lagi 😍😍
.
.
Kelebihan DeeBelle Glow Serum :
.
💖 Merawat jerawat
💖 Merawat jeragat
💖 Merawat kulit kusam
💖 Merawat kulit berminyak
💖 Merawat kulit sensitive
💖 Merawat ruam/ eczema .
💖 Merawat pori terbuka
💖 Kulit muka makin lembap
💖 Kulit muka makin cerah
💖 Kulit muka makin flawless & glowing
💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif
💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!!
.
.
RM49 SAHAJA . TAHAN 1-2 BULAN . KESAN SEAWAL 3 HARI . LIMITED STOCK AVAILABLE . WHATSAPP +6014 5320514.
.
. .
.
#deebelle #deebelleserum #deebelleglowserum #glowserum #organicserum #testimoni #serumwajah #serumajaib #serumkulit #serummagic #serumjerawat #serumjeragat #sayajual #organicserum #organicproducts #deebelleFEEDBACK #deebellemalaysia #serum
My skin saver ! ❄️✨ . . If you're planning to travel during winter , DEEBELLE GLOW SERUM is the best serum to keep your skin moist & hydrate all the day ! ✨ Alhamdulillah so far my skin x kering & rashes lagi 😍😍 . . Kelebihan DeeBelle Glow Serum : . 💖 Merawat jerawat 💖 Merawat jeragat 💖 Merawat kulit kusam 💖 Merawat kulit berminyak 💖 Merawat kulit sensitive 💖 Merawat ruam/ eczema . 💖 Merawat pori terbuka 💖 Kulit muka makin lembap 💖 Kulit muka makin cerah 💖 Kulit muka makin flawless & glowing 💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif 💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!! . . RM49 SAHAJA . TAHAN 1-2 BULAN . KESAN SEAWAL 3 HARI . LIMITED STOCK AVAILABLE . WHATSAPP +6014 5320514. . . . . #deebelle  #deebelleserum  #deebelleglowserum  #glowserum  #organicserum  #testimoni  #serumwajah  #serumajaib  #serumkulit  #serummagic  #serumjerawat  #serumjeragat  #sayajual  #organicserum  #organicproducts  #deebelleFEEDBACK  #deebellemalaysia  #serum 
My skin saver ! ❄️✨
.
. 
If you're planning to travel during winter , DEEBELLE GLOW SERUM is the best serum to keep your skin moist & hydrate all the day ! ✨
Alhamdulillah so far my skin x kering & rashes lagi 😍😍
.
.
Kelebihan DeeBelle Glow Serum :
.
💖 Merawat jerawat
💖 Merawat jeragat
💖 Merawat kulit kusam
💖 Merawat kulit berminyak
💖 Merawat kulit sensitive
💖 Merawat ruam/ eczema .
💖 Merawat pori terbuka
💖 Kulit muka makin lembap
💖 Kulit muka makin cerah
💖 Kulit muka makin flawless & glowing
💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif
💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!!
.
.
RM49 SAHAJA . TAHAN 1-2 BULAN . KESAN SEAWAL 3 HARI . LIMITED STOCK AVAILABLE . WHATSAPP +60145320514
.
. .
.
#deebelle #deebelleserum #deebelleglowserum #glowserum #organicserum #testimoni #serumwajah #serumajaib #serumkulit #serummagic #serumjerawat #serumjeragat #sayajual #organicserum #organicproducts #deebelleFEEDBACK #deebellemalaysia #serum
My skin saver ! ❄️✨ . . If you're planning to travel during winter , DEEBELLE GLOW SERUM is the best serum to keep your skin moist & hydrate all the day ! ✨ Alhamdulillah so far my skin x kering & rashes lagi 😍😍 . . Kelebihan DeeBelle Glow Serum : . 💖 Merawat jerawat 💖 Merawat jeragat 💖 Merawat kulit kusam 💖 Merawat kulit berminyak 💖 Merawat kulit sensitive 💖 Merawat ruam/ eczema . 💖 Merawat pori terbuka 💖 Kulit muka makin lembap 💖 Kulit muka makin cerah 💖 Kulit muka makin flawless & glowing 💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif 💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!! . . RM49 SAHAJA . TAHAN 1-2 BULAN . KESAN SEAWAL 3 HARI . LIMITED STOCK AVAILABLE . WHATSAPP +60145320514 . . . . #deebelle  #deebelleserum  #deebelleglowserum  #glowserum  #organicserum  #testimoni  #serumwajah  #serumajaib  #serumkulit  #serummagic  #serumjerawat  #serumjeragat  #sayajual  #organicserum  #organicproducts  #deebelleFEEDBACK  #deebellemalaysia  #serum 
TAHU TAK??
💘💘💘💘💘💘💘💘
.
.
Ingredients dalam Tokyo Organic Serum #serrose ni diiktiraf oleh Luar Negara😍 dan mengandungi bahan NATURAL dan ORGANIC bergred premium seperti :
.
.
🌹ALPHA ARBUTIN
🌹CHAMOMILE
🌹JOJOBA
🌹LAVENDER
🌹MARSHMALLOW
🌹ROSE HIP
🌹ROSEMARY
🌹THYME
🌹YARROW
🌹HYALURONIC ACID
.
.
💯 Halal... PRODUCT YANG MEYAKINKAN❤️
.
.
Kita Cantik Sama2 Tau😘 WA Halimah
www.wasap.my/+60182804078
www.wasap.my/+60182804078
.
.
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare #testimoniserrose #testimonitokyoorganicroseserum #testimonitokyoorganicroseserumxannenita #serrose #swapreview #love #uitm #dropshipwanted #sayanakcantikdansihat #makeuptutorial #igshop #serumwajah #hilangkanparut #hilangkanjerawat #tokyoorganiconline #goodmorning #cantik #love #serum #instafollow #like4like
TAHU TAK?? 💘💘💘💘💘💘💘💘 . . Ingredients dalam Tokyo Organic Serum #serrose  ni diiktiraf oleh Luar Negara😍 dan mengandungi bahan NATURAL dan ORGANIC bergred premium seperti : . . 🌹ALPHA ARBUTIN 🌹CHAMOMILE 🌹JOJOBA 🌹LAVENDER 🌹MARSHMALLOW 🌹ROSE HIP 🌹ROSEMARY 🌹THYME 🌹YARROW 🌹HYALURONIC ACID . . 💯 Halal... PRODUCT YANG MEYAKINKAN❤️ . . Kita Cantik Sama2 Tau😘 WA Halimah www.wasap.my/+60182804078 www.wasap.my/+60182804078 . . #tokyoorganic  #tokyoorganicroseserum  #tokyoorganicroseserumxannenita  #organicserum  #naturalserum  #madeinjapanskincare  #testimoniserrose  #testimonitokyoorganicroseserum  #testimonitokyoorganicroseserumxannenita  #serrose  #swapreview  #love  #uitm  #dropshipwanted  #sayanakcantikdansihat  #makeuptutorial  #igshop  #serumwajah  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #tokyoorganiconline  #goodmorning  #cantik  #love  #serum  #instafollow  #like4like 
TAHU TAK??
💘💘💘💘💘💘💘💘
.
.
Ingredients dalam Tokyo Organic Serum #serrose ni diiktiraf oleh Luar Negara😍... Alhamdulillah...
.
.
🇫🇷 ECOCERT (France)
🇺🇸 OTCO (US)
🇨🇭 IMO (Switzerland)
.
.
💯 Halal... PRODUCT YANG MEYAKINKAN❤️
.
.
Kita Cantik Sama2 Tau😘 WA Halimah
www.wasap.my/+60182804078
www.wasap.my/+60182804078
.
.
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare #testimoniserrose #testimonitokyoorganicroseserum #testimonitokyoorganicroseserumxannenita #serrose #swapreview #love #uitm #dropshipwanted #sayanakcantikdansihat #makeuptutorial #igshop #serumwajah #hilangkanparut #hilangkanjerawat #tokyoorganiconline #goodmorning #cantik #love #serum #instafollow
TAHU TAK?? 💘💘💘💘💘💘💘💘 . . Ingredients dalam Tokyo Organic Serum #serrose  ni diiktiraf oleh Luar Negara😍... Alhamdulillah... . . 🇫🇷 ECOCERT (France) 🇺🇸 OTCO (US) 🇨🇭 IMO (Switzerland) . . 💯 Halal... PRODUCT YANG MEYAKINKAN❤️ . . Kita Cantik Sama2 Tau😘 WA Halimah www.wasap.my/+60182804078 www.wasap.my/+60182804078 . . #tokyoorganic  #tokyoorganicroseserum  #tokyoorganicroseserumxannenita  #organicserum  #naturalserum  #madeinjapanskincare  #testimoniserrose  #testimonitokyoorganicroseserum  #testimonitokyoorganicroseserumxannenita  #serrose  #swapreview  #love  #uitm  #dropshipwanted  #sayanakcantikdansihat  #makeuptutorial  #igshop  #serumwajah  #hilangkanparut  #hilangkanjerawat  #tokyoorganiconline  #goodmorning  #cantik  #love  #serum  #instafollow 
TAHU TAK???
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
Botol #serrose telah menjalani beberapa ujian untuk mendapatkan kualiti terbaik👍👍👍 .
.
Iaitu JAPANESE QUALITY🇯🇵
.
.
Nampak tak? Bukan senangkan 😊 in sya Allah ini yang terbaik.. Natural products 🍀
.
.
Watsapp Halimah u dapatkannya🤗
http://www.wasap.my/+60182804078
http://www.wasap.my/+60182804078
.
.
#SAYANGIKULITBIARLAMBATASALSELAMAT
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare #swapreview #igshop #bazarpaknil #sayanakcantik #dropshipwanted #uitm #ukm #organicskincare #upm #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat  #love
TAHU TAK??? 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . . Botol #serrose  telah menjalani beberapa ujian untuk mendapatkan kualiti terbaik👍👍👍 . . Iaitu JAPANESE QUALITY🇯🇵 . . Nampak tak? Bukan senangkan 😊 in sya Allah ini yang terbaik.. Natural products 🍀 . . Watsapp Halimah u dapatkannya🤗 http://www.wasap.my/+60182804078 http://www.wasap.my/+60182804078 . . #SAYANGIKULITBIARLAMBATASALSELAMAT  #tokyoorganic  #tokyoorganicroseserum  #tokyoorganicroseserumxannenita  #organicserum  #naturalserum  #madeinjapanskincare  #swapreview  #igshop  #bazarpaknil  #sayanakcantik  #dropshipwanted  #uitm  #ukm  #organicskincare  #upm  #hilangkanjerawat  #hilangkanjeragat  #love 
BEST SANGAT DAPAT FEEDBACK MACAM NIIII
.
Apa Kata Pengguna Vitamin C Series Annona ?
.
☑️ PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR
☑️ MUKA MAKIN LEMBAP

Best kan bila teropong muka, makin rata, makin berseri.
Tak percaya? Korang picit je link wasap di bio untuk rasakan sendiri.
Pakai sekali, best sangat. Pakai dua kali, beranjal. Sampai nyamuk pun tak berani nak sengat 😍
BEST SANGAT DAPAT FEEDBACK MACAM NIIII . Apa Kata Pengguna Vitamin C Series Annona ? . ☑️ PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR ☑️ MUKA MAKIN LEMBAP Best kan bila teropong muka, makin rata, makin berseri. Tak percaya? Korang picit je link wasap di bio untuk rasakan sendiri. Pakai sekali, best sangat. Pakai dua kali, beranjal. Sampai nyamuk pun tak berani nak sengat 😍
HARGA TOKYO ORGANIC ROSE SERUM
============================= .
.
Untuk sebotol serum yang berasaskan "natural & organik". Harga yang kami tawarkan adalah harga YANG PALING KOMPETITIF untuk kualiti tinggi produk NATURAL & ORGANIK, Serum "Made in Japan". #Serrose
.
.
HARGA PROMOSI #Serrose hanya RM79pcs * (JIMAT RM10) dan ini adalah untuk WAKTU TERHAD SAHAJA! Jangan berlengah lagi untuk merebut peluang keemasan ini sebelum harga #Serrose kembali ke harga normal iaitu (RM89pcs)!!!
.
.
Di manakah boleh beli?
@dyanamuhamed_beauty
@dyanamuhamed_beauty 
@dyanamuhamed_beauty .
.
TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita,
Advanced Natural 🌹
.
.
*Harga tidak termasuk postage
.
.
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #mcct #naturactor #madeinjapanskincare #serumviral #Norafurla #perfect10eyeliner
HARGA TOKYO ORGANIC ROSE SERUM ============================= . . Untuk sebotol serum yang berasaskan "natural & organik". Harga yang kami tawarkan adalah harga YANG PALING KOMPETITIF untuk kualiti tinggi produk NATURAL & ORGANIK, Serum "Made in Japan". #Serrose  . . HARGA PROMOSI #Serrose  hanya RM79pcs * (JIMAT RM10) dan ini adalah untuk WAKTU TERHAD SAHAJA! Jangan berlengah lagi untuk merebut peluang keemasan ini sebelum harga #Serrose  kembali ke harga normal iaitu (RM89pcs)!!! . . Di manakah boleh beli? @dyanamuhamed_beauty @dyanamuhamed_beauty @dyanamuhamed_beauty . . TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita, Advanced Natural 🌹 . . *Harga tidak termasuk postage . . #tokyoorganic  #tokyoorganicroseserum  #tokyoorganicroseserumxannenita  #organicserum  #naturalserum  #mcct  #naturactor  #madeinjapanskincare  #serumviral  #Norafurla  #perfect10eyeliner 
AINAA Serum by NSA Beauty
.
"Aina tak kejar untuk kulit jadi putih melepak but Aina lebih prefer untuk skin nampak moist, nampak sihat, jauh dari pimples then bila semua tu dah elok barula kita boleh sibuk fikir nak cerah ke apa.
.
Bila base kita cantik, lagi bertambah cantik bila kita apply makeup. And if keluar nak bare face pun tak perlu risau. So boleh yakin bila nak keluar bermakeup atau bare face. Kan?
.
Kulit Aina jenis yang nipis and sensitive tahap gila gila punya so Aina mmg tak boleh pakai product yg ada mecury or product peeling kulit so don’t worry Aina takan share dekat korang product yg Aina sendiri tak boleh guna. Product kilo? Aina dengar pun dah takut lagila BIG NO untuk share dengan korang benda benda yg bahaya macamtu
.
Stay tuned ok ❤️ I’m excited to share more with you guys! Nak cantik kena banyak bersabar 😝" So apa lagi, jom kita beli AINAA Serum okayy ???
.
#nsabeautyinfo #nsabeautyofficial #nsabeautysubangjaya #nsabeautykelanajaya #nsabeautyshahalam #nsabeautyteamkakziera #nsabeautybysyafiqahaina #organicserum #ainaaserum #serumviral #nsabeautyreadystock #ainaaserumreadystock
AINAA Serum by NSA Beauty . "Aina tak kejar untuk kulit jadi putih melepak but Aina lebih prefer untuk skin nampak moist, nampak sihat, jauh dari pimples then bila semua tu dah elok barula kita boleh sibuk fikir nak cerah ke apa. . Bila base kita cantik, lagi bertambah cantik bila kita apply makeup. And if keluar nak bare face pun tak perlu risau. So boleh yakin bila nak keluar bermakeup atau bare face. Kan? . Kulit Aina jenis yang nipis and sensitive tahap gila gila punya so Aina mmg tak boleh pakai product yg ada mecury or product peeling kulit so don’t worry Aina takan share dekat korang product yg Aina sendiri tak boleh guna. Product kilo? Aina dengar pun dah takut lagila BIG NO untuk share dengan korang benda benda yg bahaya macamtu . Stay tuned ok ❤️ I’m excited to share more with you guys! Nak cantik kena banyak bersabar 😝" So apa lagi, jom kita beli AINAA Serum okayy ??? . #nsabeautyinfo  #nsabeautyofficial  #nsabeautysubangjaya  #nsabeautykelanajaya  #nsabeautyshahalam  #nsabeautyteamkakziera  #nsabeautybysyafiqahaina  #organicserum  #ainaaserum  #serumviral  #nsabeautyreadystock  #ainaaserumreadystock 
AINAA Serum by NSA Beauty
.
"Aina tak kejar untuk kulit jadi putih melepak but Aina lebih prefer untuk skin nampak moist, nampak sihat, jauh dari pimples then bila semua tu dah elok barula kita boleh sibuk fikir nak cerah ke apa.
.
Bila base kita cantik, lagi bertambah cantik bila kita apply makeup. And if keluar nak bare face pun tak perlu risau. So boleh yakin bila nak keluar bermakeup atau bare face. Kan?
.
Kulit Aina jenis yang nipis and sensitive tahap gila gila punya so Aina mmg tak boleh pakai product yg ada mecury or product peeling kulit so don’t worry Aina takan share dekat korang product yg Aina sendiri tak boleh guna. Product kilo? Aina dengar pun dah takut lagila BIG NO untuk share dengan korang benda benda yg bahaya macamtu
.
Stay tuned ok ❤️ I’m excited to share more with you guys! Nak cantik kena banyak bersabar 😝" So apa lagi, jom kita beli AINAA Serum okayy ???
.
#nsabeautyinfo #nsabeautyofficial #nsabeautysubangjaya #nsabeautykelanajaya #nsabeautyshahalam #nsabeautyteamkakziera #nsabeautybysyafiqahaina #organicserum #ainaaserum #serumviral #nsabeautyreadystock #ainaaserumreadystock
AINAA Serum by NSA Beauty . "Aina tak kejar untuk kulit jadi putih melepak but Aina lebih prefer untuk skin nampak moist, nampak sihat, jauh dari pimples then bila semua tu dah elok barula kita boleh sibuk fikir nak cerah ke apa. . Bila base kita cantik, lagi bertambah cantik bila kita apply makeup. And if keluar nak bare face pun tak perlu risau. So boleh yakin bila nak keluar bermakeup atau bare face. Kan? . Kulit Aina jenis yang nipis and sensitive tahap gila gila punya so Aina mmg tak boleh pakai product yg ada mecury or product peeling kulit so don’t worry Aina takan share dekat korang product yg Aina sendiri tak boleh guna. Product kilo? Aina dengar pun dah takut lagila BIG NO untuk share dengan korang benda benda yg bahaya macamtu . Stay tuned ok ❤️ I’m excited to share more with you guys! Nak cantik kena banyak bersabar 😝" So apa lagi, jom kita beli AINAA Serum okayy ??? . #nsabeautyinfo  #nsabeautyofficial  #nsabeautysubangjaya  #nsabeautykelanajaya  #nsabeautyshahalam  #nsabeautyteamkakziera  #nsabeautybysyafiqahaina  #organicserum  #ainaaserum  #serumviral  #nsabeautyreadystock  #ainaaserumreadystock 
🌹
"Kulit muka saya beransur pulih lepas menggunakan #serrose", kata duta kepada produk TOKYO ORGANIK Rose Serum setelah menggunakannya.
.
Katanya lagi, "Sayangilah kulit muka kita, biar lambat tapi terjaga". TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita
Advanced Natural🌹

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#annenita
🌹 "Kulit muka saya beransur pulih lepas menggunakan #serrose ", kata duta kepada produk TOKYO ORGANIK Rose Serum setelah menggunakannya. . Katanya lagi, "Sayangilah kulit muka kita, biar lambat tapi terjaga". TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita Advanced Natural🌹 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #annenita 
🌷
"The result of serum use is remarkable, my skin is getting better", said our embassador MUA Anne Nita, at her first trial on TOKYO ORGANIC Rose Serum #serrose 🤗🤗 TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita

Advanced Natural🌹

#kedaimaserra
#MyDesireToYours
#stokistokyoorganic
#tokyoorganic
#tokyoorganicmalaysia
#tokyoorganicroseserum
#organicserum
#naturalserum
#naturalingredients
#flawlessskin
#healthyskin
#naturalserum
#kulitcantik
#kulitgebu
#kulitsihat
#bebasjerawat
#sayajualsayapakai
#madeinjapan
#buatanjepun
#serrose
#magicingredients
#annenita
🌷 "The result of serum use is remarkable, my skin is getting better", said our embassador MUA Anne Nita, at her first trial on TOKYO ORGANIC Rose Serum #serrose  🤗🤗 TOKYO ORGANIC Rose Serum X Anne Nita Advanced Natural🌹 #kedaimaserra  #MyDesireToYours  #stokistokyoorganic  #tokyoorganic  #tokyoorganicmalaysia  #tokyoorganicroseserum  #organicserum  #naturalserum  #naturalingredients  #flawlessskin  #healthyskin  #naturalserum  #kulitcantik  #kulitgebu  #kulitsihat  #bebasjerawat  #sayajualsayapakai  #madeinjapan  #buatanjepun  #serrose  #magicingredients  #annenita 
Vitamin yang membantu merawat jerawat?
.
See next post 🔛
Vitamin yang membantu merawat jerawat? . See next post 🔛
❤ Alhamdulillah ❤

Ini dikatakan sambil menyelam minum air. Grab #serrose grab sekali #setpinshawlbrooch 😉 Combo yang jarang dapat (for now laa..) Thank you ticer ☺

#TokyoOrganicRoseSerumXAnneNita
#tokyoorganicroseserum #tokyoorganic #serum #organicserum #naturalserum #organicskincare #naturalproduct #madeinjapan #skincareorganic #tokyoorganisarawak #tokyoorganicmelaka #tokyoorganicsabah
Classy and fabulous CP products ✨
.
. CP MASCARA OIL TREATMENT . CP FACIAL SERUM .
.
.#eyebrowsonfleek #eyelashes #onfleek #minimal #cpherbalist #cpproducts #organic #organicskincare #skincare #serum #organicserum #herbalife #herbalserum #classy #fab #fabulous #dryskin #allskintypes #lashes #herbs
Siapa tak sabar nak purchase AINAA Serum ni? Mesti korang semua tak sabar kan? 😍😍😍😍 Siapa lagi yang belum purchase? Boleh whatsapp hairah untuk pre order. Once product keluar je dah boleh terus pos pada awak semua 😘😘😘
.
Nak cantik macam Syafiqah Aina? Pakai lah AINAA Serum 😍😍
#nsarangersteam #nsabeauty #syafiqahainaa #hafizmahamad #ainaaserum #disneyland #hollywood #universalstudios #uitm #utm #uum #politeknik #malaysia #serumcantik #flawless #kulitbermasalah #kulitberjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #organicserum #nsabeautyserumbysyafiqahaina #assalamualaikum #like4like #likeforlike #iklanmurah #iklan
Siapa tak sabar nak purchase AINAA Serum ni? Mesti korang semua tak sabar kan? 😍😍😍😍 Siapa lagi yang belum purchase? Boleh whatsapp hairah untuk pre order. Once product keluar je dah boleh terus pos pada awak semua 😘😘😘 . Nak cantik macam Syafiqah Aina? Pakai lah AINAA Serum 😍😍 #nsarangersteam  #nsabeauty  #syafiqahainaa  #hafizmahamad  #ainaaserum  #disneyland  #hollywood  #universalstudios  #uitm  #utm  #uum  #politeknik  #malaysia  #serumcantik  #flawless  #kulitbermasalah  #kulitberjerawat  #kulitberminyak  #kulitkusam  #organicserum  #nsabeautyserumbysyafiqahaina  #assalamualaikum  #like4like  #likeforlike  #iklanmurah  #iklan