an online Instagram web viewer

#organicserum medias

Photos

Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’•ğŸ’– #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’•ğŸ’– #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’•ğŸ’– #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’•ğŸ’– #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’•ğŸ’– #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’•ğŸ’– #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
HAMPA SEMUA YG MUKA TGH BREAKOUT SEBAB SALAH GUNA CHEMICAL SKINCARE MCM CUSTOMER NI BOLEH LA RAWAT BALIK SKIN KORANG DGN SERUM BOTOX ORGANIK, TAK PAYAH HABISKN DUIT CUCUK BOTOX LAGI DAH !! 🔥🔥
.
Bieanne serum Rm75sm/rm80ss

40ml tahan 2-3 bulan penggunaan lebih jimat ! 😍

FREE POSTAGE + FREE GIFT 
Old pack rm65 untuk 15ml

Ingredient: Argireline15%, Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist, Gold 24k, Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe ,Argan Oil , 24k gold, Extract Apple Stemcell, barbadensis (aloe vera extract)
.
APA YANG SERUM NI MAMPU BUAT ?

Bieanne Botox Serum, mampu merawat masalah :
✅jerawat
✅liang pori
✅selulit
✅kurap
✅parut
✅kulit kering
.
Selain dari merawat masalah kat atas tu, serum ni pon boleh menjadikan makeup anda lebih elok dan tahan lama. Bibir, breast, punggung pon boleh apply untuk nampak lebih tegang dan awet muda tau ! Testimoni dan feedback pon Alhamdulillah positive result and proven ! ♥♥ Sy akan guide sis untuk penggunaan serum ni 🌹

Berminat untuk cuba ? Dm @glowing.serum or ws 0124504034 😊
#miracleserum #botoxserum #bieanne #aloevera #applestemcell #gold24k #glowingskin #organicserum #serummurahmalaysia #reduceacne #perfectglow
HAMPA SEMUA YG MUKA TGH BREAKOUT SEBAB SALAH GUNA CHEMICAL SKINCARE MCM CUSTOMER NI BOLEH LA RAWAT BALIK SKIN KORANG DGN SERUM BOTOX ORGANIK, TAK PAYAH HABISKN DUIT CUCUK BOTOX LAGI DAH !! 🔥🔥 . Bieanne serum Rm75sm/rm80ss 40ml tahan 2-3 bulan penggunaan lebih jimat ! 😍 FREE POSTAGE + FREE GIFT Old pack rm65 untuk 15ml Ingredient: Argireline15%, Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist, Gold 24k, Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe ,Argan Oil , 24k gold, Extract Apple Stemcell, barbadensis (aloe vera extract) . APA YANG SERUM NI MAMPU BUAT ? Bieanne Botox Serum, mampu merawat masalah : ✅jerawat ✅liang pori ✅selulit ✅kurap ✅parut ✅kulit kering . Selain dari merawat masalah kat atas tu, serum ni pon boleh menjadikan makeup anda lebih elok dan tahan lama. Bibir, breast, punggung pon boleh apply untuk nampak lebih tegang dan awet muda tau ! Testimoni dan feedback pon Alhamdulillah positive result and proven ! ♥♥ Sy akan guide sis untuk penggunaan serum ni 🌹 Berminat untuk cuba ? Dm @glowing.serum or ws 0124504034 😊 #miracleserum  #botoxserum  #bieanne  #aloevera  #applestemcell  #gold24k  #glowingskin  #organicserum  #serummurahmalaysia  #reduceacne  #perfectglow 
My new obsession !! A must have serum for you girlss especially mama yang dah masuk fasa penuaan ni 😘😘 .
.
Mama agak cerewet untuk pemilihan skincare. Mama pilih yang organic + free chemical. Kulit nak pakai lama kann mestila kena pilih produk yang selamat.
.
.
Since kulit mama memang problem start lepas bersalin (sangat kering) + kerja pulak dalam aircond jer maka bertambah-tambah la kering kulit muka Mama, so i really need this ! .
.
Main ingredients are Essential oil + Argan oil . Wangi bak ang . Cik abang kat sebelah pon suke bau dia 😅
.
.
Ok dah calit 3 titik Mama nak tido. Bye ! .
.
Kalau sesiapa nak order boleh PM/whatsapp 01132555272 mama okeh 😊
.
.
#YuSaserum #organicserum
My new obsession !! A must have serum for you girlss especially mama yang dah masuk fasa penuaan ni 😘😘 . . Mama agak cerewet untuk pemilihan skincare. Mama pilih yang organic + free chemical. Kulit nak pakai lama kann mestila kena pilih produk yang selamat. . . Since kulit mama memang problem start lepas bersalin (sangat kering) + kerja pulak dalam aircond jer maka bertambah-tambah la kering kulit muka Mama, so i really need this ! . . Main ingredients are Essential oil + Argan oil . Wangi bak ang . Cik abang kat sebelah pon suke bau dia 😅 . . Ok dah calit 3 titik Mama nak tido. Bye ! . . Kalau sesiapa nak order boleh PM/whatsapp 01132555272 mama okeh 😊 . . #YuSaserum  #organicserum 
My new obsession !! A must have serum for you girlss especially mama yang dah masuk fasa penuaan ni 😘😘 .
.
Mama agak cerewet untuk pemilihan skincare. Mama pilih yang organic + free chemical. Kulit nak pakai lama kann mestila kena pilih produk yang selamat.
.
.
Since kulit mama memang problem start lepas bersalin (sangat kering) + kerja pulak dalam aircond jer maka bertambah-tambah la kering kulit muka Mama, so i really need this ! .
.
Main ingredients are Essential oil + Argan oil . Wangi bak ang . Cik abang kat sebelah pon suke bau dia 😅
.
.
Ok dah calit 3 titik Mama nak tido. Bye ! .
.
Kalau sesiapa nak order boleh PM/whatsapp 01132555272 mama okeh 😊
.
#YuSaserum #organicserum
My new obsession !! A must have serum for you girlss especially mama yang dah masuk fasa penuaan ni 😘😘 . . Mama agak cerewet untuk pemilihan skincare. Mama pilih yang organic + free chemical. Kulit nak pakai lama kann mestila kena pilih produk yang selamat. . . Since kulit mama memang problem start lepas bersalin (sangat kering) + kerja pulak dalam aircond jer maka bertambah-tambah la kering kulit muka Mama, so i really need this ! . . Main ingredients are Essential oil + Argan oil . Wangi bak ang . Cik abang kat sebelah pon suke bau dia 😅 . . Ok dah calit 3 titik Mama nak tido. Bye ! . . Kalau sesiapa nak order boleh PM/whatsapp 01132555272 mama okeh 😊 . #YuSaserum  #organicserum 
KULIT CANTIK SEAWAL 3 HARI DENGAN DEEBELLE GLOW SERUM❗️✨
.
Kelebihan DeeBelle Glow Serum :
.
💖 Merawat jerawat
💖 Merawat jeragat
💖 Merawat kulit kusam
💖 Merawat kulit berminyak
💖 Merawat kulit sensitive
💖 Merawat ruam/ eczema .
💖 Merawat pori terbuka
💖 Kulit muka makin lembap
💖 Kulit muka makin cerah
💖 Kulit muka makin flawless & glowing
💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif
💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!!
.
Produk dijamin selamat : -
✅ KKM Approved
✅ Produk keluaran GMP
✅ Dijamin HALAL & suci
✅ Tiada pengelupasan
✅ Tiada penipisan kulit
✅ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang
✅ Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita
.
So tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang 😍😍😍
.
📲 017-5886496
📲 017-5886496
📲 017-5886496
.
.
#deebelle #deebelleGLOWSERUM #deebelleFEEDBACK #glowserum
#serumajaib #sayajual #produkhalal #mesrawuduk #serum #serumwajah #believeinyourself #murah #berkesan #testimoni #organicserum#Cod alor setar sungai petani
KULIT CANTIK SEAWAL 3 HARI DENGAN DEEBELLE GLOW SERUM❗️✨ . Kelebihan DeeBelle Glow Serum : . 💖 Merawat jerawat 💖 Merawat jeragat 💖 Merawat kulit kusam 💖 Merawat kulit berminyak 💖 Merawat kulit sensitive 💖 Merawat ruam/ eczema . 💖 Merawat pori terbuka 💖 Kulit muka makin lembap 💖 Kulit muka makin cerah 💖 Kulit muka makin flawless & glowing 💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif 💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!! . Produk dijamin selamat : - ✅ KKM Approved ✅ Produk keluaran GMP ✅ Dijamin HALAL & suci ✅ Tiada pengelupasan ✅ Tiada penipisan kulit ✅ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang ✅ Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita . So tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang 😍😍😍 . 📲 017-5886496 📲 017-5886496 📲 017-5886496 . . #deebelle  #deebelleGLOWSERUM  #deebelleFEEDBACK  #glowserum  #serumajaib  #sayajual  #produkhalal  #mesrawuduk  #serum  #serumwajah  #believeinyourself  #murah  #berkesan  #testimoni  #organicserum #Cod  alor setar sungai petani
PERNAH TERSALAH GUNA PRODUK YANG ADA MENGANDUNGI BAHAN TERLARANG SEPERTI MERCURY DAN HYDROQUINON?
.
Bila stop guna produk yang ada bahan kimia terlarang ni biasanya ada yang mengalami breakout yang teruk akibat kesan stop produk lama.
.
Set basic ni adalah set yang paling sesuai untuk anda yang pernah tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia yang terlarang. Inshaallah masalah breakout anda makin kurang dan lama kelamaan makin hilang.
.
Sabar dan konsisten gunakan setiap hari. 
So yang dah breakout teruk, jangan putus harapan. Kami ada penyelesaian untuk masalah anda. .
Dah terbukti berkesan dengan ribuan feedback pengguna tau untuk set basic ni. Dan antara set paling laris setiap hari.
.
Yang dah guna serum, terus nak guna set basic. Yang dah guna set basic terus nak guna ruby. Yang dah guna.. Anda nilai keberkesanannya..
.
#rubycellactivewhite #rubycellactivewhitefeedback #elysianserum #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianserumampang #elysianserumkl #elysianserumpwtc #elysianserumbatupahat #whitening #serummalaysia #scarserum #iflawless #bellaz #serumorganic #organicserum #organiclover #organicskincare #organicproduct #magicjelly #bazarpaknil #sayapakaisayajual #jerawat #alhamdulillah #tombiruo #titiancinta #redvelvetdrama
PERNAH TERSALAH GUNA PRODUK YANG ADA MENGANDUNGI BAHAN TERLARANG SEPERTI MERCURY DAN HYDROQUINON? . Bila stop guna produk yang ada bahan kimia terlarang ni biasanya ada yang mengalami breakout yang teruk akibat kesan stop produk lama. . Set basic ni adalah set yang paling sesuai untuk anda yang pernah tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia yang terlarang. Inshaallah masalah breakout anda makin kurang dan lama kelamaan makin hilang. . Sabar dan konsisten gunakan setiap hari. So yang dah breakout teruk, jangan putus harapan. Kami ada penyelesaian untuk masalah anda. . Dah terbukti berkesan dengan ribuan feedback pengguna tau untuk set basic ni. Dan antara set paling laris setiap hari. . Yang dah guna serum, terus nak guna set basic. Yang dah guna set basic terus nak guna ruby. Yang dah guna.. Anda nilai keberkesanannya.. . #rubycellactivewhite  #rubycellactivewhitefeedback  #elysianserum  #elysianboosterserum  #elysianboosterserumfeedback  #elysianserumampang  #elysianserumkl  #elysianserumpwtc  #elysianserumbatupahat  #whitening  #serummalaysia  #scarserum  #iflawless  #bellaz  #serumorganic  #organicserum  #organiclover  #organicskincare  #organicproduct  #magicjelly  #bazarpaknil  #sayapakaisayajual  #jerawat  #alhamdulillah  #tombiruo  #titiancinta  #redvelvetdrama 
haiiiiii uollls.. nak bagi tahu ni. Nak tau rahsia buat mask tak????
.
.
Campurkan 1/2 sudu teh minyak kelapa , 1 biji putih telor dan 1/2 sudu teh lemon jus. Sapu di muka sebelum tido. Lakukan setiap hari. Lama2 muka korang akan glowing .
.
.
Kalau nak lagi senang sapu je lah #beauteserum dekat muka tu. lagi cepat dan mudah..
.
.
DOLLITA BEAUTE ada penyelesaiannya...♥
.
.
DOLLITA BEAUTE' ORGANIC SERUM MASK
💸RM80 sahaja 💸RM80 sahaja 💸RM80 sahaja 😍free postage seluruh Malaysia 📲01125234056 📲01125234056 📲01125234056

#dollitabeaute #organicserum #halal #pemborongkosmetik #trusted
haiiiiii uollls.. nak bagi tahu ni. Nak tau rahsia buat mask tak???? . . Campurkan 1/2 sudu teh minyak kelapa , 1 biji putih telor dan 1/2 sudu teh lemon jus. Sapu di muka sebelum tido. Lakukan setiap hari. Lama2 muka korang akan glowing . . . Kalau nak lagi senang sapu je lah #beauteserum  dekat muka tu. lagi cepat dan mudah.. . . DOLLITA BEAUTE ada penyelesaiannya...♥ . . DOLLITA BEAUTE' ORGANIC SERUM MASK 💸RM80 sahaja 💸RM80 sahaja 💸RM80 sahaja 😍free postage seluruh Malaysia 📲01125234056 📲01125234056 📲01125234056 #dollitabeaute  #organicserum  #halal  #pemborongkosmetik  #trusted 
Kenapa @dollitabeaute_puncakalam ? .
.
Kerana @dollitabeaute_puncakalam mampu mengembalikan seri wajah anda !
Kerana @dollitabeaute_puncakalam mampu menyelamatkan kulit anda dari tersalah memilih produk yang merbahaya !
Kerana @dollitabeaute_puncakalam produk organic !
Kerana @dollitabeaute_puncakalam produk berkualiti !
Kerana @dollitabeaute_puncakalam sesuai untuk semua jenis kulit !
Kerana @dollitabeaute_puncakalam berjaya membantu lebih 5000 pengguna untuk memilik kulit yang lembut dan bersih ! .
.
Kerana.... Dirimu begitu berharga.
Nilai keyakinan diri anda begitu berharga !
.
Rawat Sebelum Parah !
.
Usya @dollitabeaute_puncakalam 
Whatsapp pakar kulit anda di 019.695.1330 .
.
We Love You !
By @dollitabeaute_puncakalam 😘
.
.
#teamdollitaofficial #teamdollita #dollitateam #serummask #organicserum #organicserummask #dollitabeauteorganicserummask #sitisarah #shuibsepahtu #adibizara #izaraaishah #skincare #produkviral
Kenapa @dollitabeaute_puncakalam ? . . Kerana @dollitabeaute_puncakalam mampu mengembalikan seri wajah anda ! Kerana @dollitabeaute_puncakalam mampu menyelamatkan kulit anda dari tersalah memilih produk yang merbahaya ! Kerana @dollitabeaute_puncakalam produk organic ! Kerana @dollitabeaute_puncakalam produk berkualiti ! Kerana @dollitabeaute_puncakalam sesuai untuk semua jenis kulit ! Kerana @dollitabeaute_puncakalam berjaya membantu lebih 5000 pengguna untuk memilik kulit yang lembut dan bersih ! . . Kerana.... Dirimu begitu berharga. Nilai keyakinan diri anda begitu berharga ! . Rawat Sebelum Parah ! . Usya @dollitabeaute_puncakalam Whatsapp pakar kulit anda di 019.695.1330 . . We Love You ! By @dollitabeaute_puncakalam 😘 . . #teamdollitaofficial  #teamdollita  #dollitateam  #serummask  #organicserum  #organicserummask  #dollitabeauteorganicserummask  #sitisarah  #shuibsepahtu  #adibizara  #izaraaishah  #skincare  #produkviral 
All-In-One-Ampul

Memberikan manfaat produk Trulum secara keseluruhanya, termasuk melembabkan kulit, mencerahkan kulit, dan mengurangi keriput. MEMURNIKAN, MENJAGA DAN MELINDUNGI (PURIFY, FORTIFY and PROTECT)

Synergy WordWide.. Info & Order hub : 08118408814 
#trulūm
#skincare
#organicserum 
#agentrulum
#trulumsynergy
#jualtrulum
#beautyskincare 
#microdermabrasion 
#cantik
#skincareusa
#trulumjakarta
#skincareherbal
#pencerahwajah
#naturalskincare
#lasertattooremoval 
#naturalskincare 
#antiflekhitam
#magicserum 
#botoxhair 
#penuaandini
#cosmeticdermatology 
#kolagen
#esteticadental 
#detoxifier 
#resellertrulum
#kecantikan
All-In-One-Ampul Memberikan manfaat produk Trulum secara keseluruhanya, termasuk melembabkan kulit, mencerahkan kulit, dan mengurangi keriput. MEMURNIKAN, MENJAGA DAN MELINDUNGI (PURIFY, FORTIFY and PROTECT) Synergy WordWide.. Info & Order hub : 08118408814 #trulÅ«m  #skincare  #organicserum  #agentrulum  #trulumsynergy  #jualtrulum  #beautyskincare  #microdermabrasion  #cantik  #skincareusa  #trulumjakarta  #skincareherbal  #pencerahwajah  #naturalskincare  #lasertattooremoval  #naturalskincare  #antiflekhitam  #magicserum  #botoxhair  #penuaandini  #cosmeticdermatology  #kolagen  #esteticadental  #detoxifier  #resellertrulum  #kecantikan 
WOWWW❗️😱😱😱
LEPAS PAKAI DEEBELLE GLOW SERUM , TERUS NAK REPEAT ORDER SAMPAI 3 BOTOL❗️TAK PERLU PAKAI SKINCARE LAGI UOLS❗️😍😍
.
Kelebihan DeeBelle Glow Serum :
.
💖 Merawat jerawat
💖 Merawat jeragat
💖 Merawat kulit kusam
💖 Merawat kulit berminyak
💖 Merawat kulit sensitive
💖 Merawat ruam/ eczema .
💖 Merawat pori terbuka
💖 Kulit muka makin lembap
💖 Kulit muka makin cerah
💖 Kulit muka makin flawless & glowing
💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif
💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!!
.
Produk dijamin selamat : -
✅ KKM Approved
✅ Produk keluaran GMP
✅ Dijamin HALAL & suci
✅ Tiada pengelupasan
✅ Tiada penipisan kulit
✅ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang
✅ Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita
.
So tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang 😍😍😍
.
📲 014 - 606 5808
📲 014 - 606 5808
📲 014 - 606 5808
.
.
#deebelle #deebelleGLOWSERUM #deebelleFEEDBACK #glowserum
#serumajaib #sayajual #produkhalal #mesrawuduk #serum #serumwajah #believeinyourself #murah #berkesan #testimoni #organicserum
WOWWW❗️😱😱😱 LEPAS PAKAI DEEBELLE GLOW SERUM , TERUS NAK REPEAT ORDER SAMPAI 3 BOTOL❗️TAK PERLU PAKAI SKINCARE LAGI UOLS❗️😍😍 . Kelebihan DeeBelle Glow Serum : . 💖 Merawat jerawat 💖 Merawat jeragat 💖 Merawat kulit kusam 💖 Merawat kulit berminyak 💖 Merawat kulit sensitive 💖 Merawat ruam/ eczema . 💖 Merawat pori terbuka 💖 Kulit muka makin lembap 💖 Kulit muka makin cerah 💖 Kulit muka makin flawless & glowing 💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif 💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!! . Produk dijamin selamat : - ✅ KKM Approved ✅ Produk keluaran GMP ✅ Dijamin HALAL & suci ✅ Tiada pengelupasan ✅ Tiada penipisan kulit ✅ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang ✅ Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita . So tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang 😍😍😍 . 📲 014 - 606 5808 📲 014 - 606 5808 📲 014 - 606 5808 . . #deebelle  #deebelleGLOWSERUM  #deebelleFEEDBACK  #glowserum  #serumajaib  #sayajual  #produkhalal  #mesrawuduk  #serum  #serumwajah  #believeinyourself  #murah  #berkesan  #testimoni  #organicserum 
FENOMENA CHARMING GOLD SERUM
.
.
Tahu tak korang Charming Gold Serum mampu meresap lebih cepat pada kulit sebab itu ia sesuai untuk dijadikan base make up. Bukan itu je, Charming Gold Serum ni juga mampu meningkatkan kolagen pada wajah kita plus akan menganjalkan kulit kita. Justeru itu kita akan kekal nampak segar dan muda 💛
.
.
IA DICIPTA KHAS UNTUK
======================
.
(+) Mengecutkan Jerawat
.
(+) Menghilangkan Jeragat
.
(+) Memudarkan Parut Jerawat
.
(+) Merawat Kulit Sensitif dan Kusam
.
(+) Melembapkan kulit wajah sepanjang hari
.
(+) Menjadikan kulit wajah Putih Gebu Secara Semulajadi
.
(+) Melindungi kulit wajah dari Sunburn
.
(+) Menghilangkan Bintik Hitam
.
(+) Menutup Liang Pori Terbuka
.
(+) Anti Penuaan
.
.
Kalau korang nak Aina bantu korang cantikkan kulit wajah dengan CGS, boleh wasap Aina cepat2 tau 😘
.
.
Wasap Aina atau klik link dekat bio ❤
(016 942 7702)

#trustedseller  #charminggoldserum #serumajaib #serummurah #organicserum #sayajual #sayajualmurah #bazaronline #bazaarpaknil #sayajualsayapakai #moodrepublic #igers #miracleserum #berkesan #wdec #vitaminc #aloevera #jerawat #jeragat #parut #aurawhite #kulitkering #kulitcantik #dherbs #putihgebu #organikproduk #serumflawless #flawless #naturalproducts
FENOMENA CHARMING GOLD SERUM . . Tahu tak korang Charming Gold Serum mampu meresap lebih cepat pada kulit sebab itu ia sesuai untuk dijadikan base make up. Bukan itu je, Charming Gold Serum ni juga mampu meningkatkan kolagen pada wajah kita plus akan menganjalkan kulit kita. Justeru itu kita akan kekal nampak segar dan muda 💛 . . IA DICIPTA KHAS UNTUK ====================== . (+) Mengecutkan Jerawat . (+) Menghilangkan Jeragat . (+) Memudarkan Parut Jerawat . (+) Merawat Kulit Sensitif dan Kusam . (+) Melembapkan kulit wajah sepanjang hari . (+) Menjadikan kulit wajah Putih Gebu Secara Semulajadi . (+) Melindungi kulit wajah dari Sunburn . (+) Menghilangkan Bintik Hitam . (+) Menutup Liang Pori Terbuka . (+) Anti Penuaan . . Kalau korang nak Aina bantu korang cantikkan kulit wajah dengan CGS, boleh wasap Aina cepat2 tau 😘 . . Wasap Aina atau klik link dekat bio ❤ (016 942 7702) #trustedseller Â  #charminggoldserum  #serumajaib  #serummurah  #organicserum  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazaarpaknil  #sayajualsayapakai  #moodrepublic  #igers  #miracleserum  #berkesan  #wdec  #vitaminc  #aloevera  #jerawat  #jeragat  #parut  #aurawhite  #kulitkering  #kulitcantik  #dherbs  #putihgebu  #organikproduk  #serumflawless  #flawless  #naturalproducts 
3 HARI LAGI SEBELUM LAUNCHING BIG SIZE SERUM HIJAU

Siapa pernah guna Serum Hijau yang RM20 tu?
Memang tahulah kan best ke tak best. Tak repeat order memang tak sah!

Tapi tak puas pakai kan sebab dia 5ml. Sekarang Hq dah keluarkan 30ml punya tau. Tahan 2 bulan!

Agak-agak berapa harga big size 30ML eh? Yang pasti LEBIH JIMAT!

Nak tak PROMO JIMAT RM50??? Nak ke tidokkk?

Whatsapp sis ya 01156718151 
#serumhijau #OrganicFarisya #OrganicSerum #LegacyFarisya #serumhijausabah #teamshlulu #serummurahmalaysia #luluskkm
3 HARI LAGI SEBELUM LAUNCHING BIG SIZE SERUM HIJAU Siapa pernah guna Serum Hijau yang RM20 tu? Memang tahulah kan best ke tak best. Tak repeat order memang tak sah! Tapi tak puas pakai kan sebab dia 5ml. Sekarang Hq dah keluarkan 30ml punya tau. Tahan 2 bulan! Agak-agak berapa harga big size 30ML eh? Yang pasti LEBIH JIMAT! Nak tak PROMO JIMAT RM50??? Nak ke tidokkk? Whatsapp sis ya 01156718151 #serumhijau  #OrganicFarisya  #OrganicSerum  #LegacyFarisya  #serumhijausabah  #teamshlulu  #serummurahmalaysia  #luluskkm 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Kulit siti sarah raissuddin Cantik, lembut, Putih Mulus.. Jom dapatkan Serum Mask yang kebabombombom!!!!! Kulit muka makin lawa, jeragat pun takde, jerawat pun cepat kecut, makin flawless dan glowing tau !
.
.
Bagi yang SUKA PAKAI MAKE UP, serum ni boleh bantu menyelamatkan kulit uolls dari bahaya @ bahan kimia dari barangan make up. Bila dah make up, kulit smooth, lembut dan senang je nak make up ! Cara guna Sapu pada setiap Malam sebelum tidur tau .
.
Ready stok ye...
Cepat dapatkan stok serum mask sekarang !

#beauteorganicserummask #beauteorganicserum #serum #organicserum #sayajual #sayajualmurah #pmwasap0197583132
Kulit siti sarah raissuddin Cantik, lembut, Putih Mulus.. Jom dapatkan Serum Mask yang kebabombombom!!!!! Kulit muka makin lawa, jeragat pun takde, jerawat pun cepat kecut, makin flawless dan glowing tau ! . . Bagi yang SUKA PAKAI MAKE UP, serum ni boleh bantu menyelamatkan kulit uolls dari bahaya @ bahan kimia dari barangan make up. Bila dah make up, kulit smooth, lembut dan senang je nak make up ! Cara guna Sapu pada setiap Malam sebelum tidur tau . . Ready stok ye... Cepat dapatkan stok serum mask sekarang ! #beauteorganicserummask  #beauteorganicserum  #serum  #organicserum  #sayajual  #sayajualmurah  #pmwasap0197583132 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Alhamdulillah feedback customer lagii. Aina tak janji bulan dan bintang. Tapi Aina janji yang korang akan berpuas hati dengan keberkesanan si kecil molek #charminggoldserum ni. Bila lagi nak dapat wajah idaman kita kan? Yang flawless secara semula jadi tanpa sebarang cela 🔥
.
.
Kalau dulu, asal keluar rumah je gelap. Sunburn. Sampaikan rupa pun dah macam dayang senandung. Tapi alhamdulillah dengan CGS, wajah semakin glowing dan berseri seri dari kesan sunburn 😍
.
.
Plus, abih semua jerawat parut segala mak nenek masalah muka CGS ni sapu. Fuhh memang padu habis 😂 So, kalau korang ada masalah wajah macam jerawat, parut or macam2 masalah muka, jangan malu jangan segan nak rawat dengan CGS yee. Wasap Aina untuk Aina bantu korang 😘
.
.
Wasap Aina atau klik link dekat bio ❤
(016 942 7702)

#trustedseller  #charminggoldserum #serumajaib #serummurah #organicserum #sayajual #sayajualmurah #bazaronline #bazaarpaknil #sayajualsayapakai #moodrepublic #igers #miracleserum #berkesan #wdec #vitaminc #aloevera #jerawat #jeragat #parut #aurawhite #kulitkering #kulitcantik #dherbs #putihgebu #organikproduk #serumflawless #flawless #naturalproducts
Alhamdulillah feedback customer lagii. Aina tak janji bulan dan bintang. Tapi Aina janji yang korang akan berpuas hati dengan keberkesanan si kecil molek #charminggoldserum  ni. Bila lagi nak dapat wajah idaman kita kan? Yang flawless secara semula jadi tanpa sebarang cela 🔥 . . Kalau dulu, asal keluar rumah je gelap. Sunburn. Sampaikan rupa pun dah macam dayang senandung. Tapi alhamdulillah dengan CGS, wajah semakin glowing dan berseri seri dari kesan sunburn 😍 . . Plus, abih semua jerawat parut segala mak nenek masalah muka CGS ni sapu. Fuhh memang padu habis 😂 So, kalau korang ada masalah wajah macam jerawat, parut or macam2 masalah muka, jangan malu jangan segan nak rawat dengan CGS yee. Wasap Aina untuk Aina bantu korang 😘 . . Wasap Aina atau klik link dekat bio ❤ (016 942 7702) #trustedseller Â  #charminggoldserum  #serumajaib  #serummurah  #organicserum  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazaarpaknil  #sayajualsayapakai  #moodrepublic  #igers  #miracleserum  #berkesan  #wdec  #vitaminc  #aloevera  #jerawat  #jeragat  #parut  #aurawhite  #kulitkering  #kulitcantik  #dherbs  #putihgebu  #organikproduk  #serumflawless  #flawless  #naturalproducts 
Moga ada rezeki😘😘 i need this amazing serum! 
#GPRepost #reposter #regram_app @faceshop_co via @GPRepostApp for Android
------------------
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Moga ada rezeki😘😘 i need this amazing serum! #GPRepost  #reposter  #regram_app  @faceshop_co via @GPRepostApp for Android ------------------ HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Moga ada rezeki😘😘 i need this amazing serum! 
#GPRepost #reposter #regram_app @faceshop_co via @GPRepostApp for Android
------------------
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Moga ada rezeki😘😘 i need this amazing serum! #GPRepost  #reposter  #regram_app  @faceshop_co via @GPRepostApp for Android ------------------ HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Moga ada rezeki😘😘 i need this amazing serum! 
#GPRepost #reposter #regram_app @faceshop_co via @GPRepostApp for Android
------------------
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Moga ada rezeki😘😘 i need this amazing serum! #GPRepost  #reposter  #regram_app  @faceshop_co via @GPRepostApp for Android ------------------ HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co 
#GPRepost #reposter #regram_app @faceshop_co via @GPRepostApp for Android
------------------
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co #GPRepost  #reposter  #regram_app  @faceshop_co via @GPRepostApp for Android ------------------ HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co 
#GPRepost #reposter #regram_app @faceshop_co via @GPRepostApp for Android
------------------
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co #GPRepost  #reposter  #regram_app  @faceshop_co via @GPRepostApp for Android ------------------ HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co 
#GPRepost #reposter #regram_app @faceshop_co via @GPRepostApp for Android
------------------
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co #GPRepost  #reposter  #regram_app  @faceshop_co via @GPRepostApp for Android ------------------ HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co 
#GPRepost #reposter #regram_app @faceshop_co via @GPRepostApp for Android
------------------
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co #GPRepost  #reposter  #regram_app  @faceshop_co via @GPRepostApp for Android ------------------ HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co 
#GPRepost #reposter #regram_app @faceshop_co via @GPRepostApp for Android
------------------
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co #GPRepost  #reposter  #regram_app  @faceshop_co via @GPRepostApp for Android ------------------ HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co 
#GPRepost #reposter #regram_app @faceshop_co via @GPRepostApp for Android
------------------
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co #GPRepost  #reposter  #regram_app  @faceshop_co via @GPRepostApp for Android ------------------ HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co 
#GPRepost #reposter #regram_app @faceshop_co via @GPRepostApp for Android
------------------
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co #GPRepost  #reposter  #regram_app  @faceshop_co via @GPRepostApp for Android ------------------ HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co 
#GPRepost #reposter #regram_app @faceshop_co via @GPRepostApp for Android
------------------
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co #GPRepost  #reposter  #regram_app  @faceshop_co via @GPRepostApp for Android ------------------ HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Bru guna satu botol n jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co 
#GPRepost #reposter #regram_app @faceshop_co via @GPRepostApp for Android
------------------
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Bru guna satu botol n jerawat mkin kecut, parut pun mkin pudar😍😍 i really need this serum! @faceshop_co #GPRepost  #reposter  #regram_app  @faceshop_co via @GPRepostApp for Android ------------------ HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Before keluar rumah , make sure to apply DEEBELLE GLOW SERUM all over your face dulu tau , baru lah kulit flawless, moist sepanjang hariiiii ✨
Make-up pun tahan lama uols!! 😍😍
.
Kelebihan DeeBelle Glow Serum :
.
💖 Merawat jerawat
💖 Merawat jeragat
💖 Merawat kulit kusam
💖 Merawat kulit berminyak
💖 Merawat kulit sensitive
💖 Merawat ruam/ eczema .
💖 Merawat pori terbuka
💖 Kulit muka makin lembap
💖 Kulit muka makin cerah
💖 Kulit muka makin flawless & glowing
💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif
💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!!
.
Produk dijamin selamat : -
✅ KKM Approved
✅ Produk keluaran GMP
✅ Dijamin HALAL & suci
✅ Tiada pengelupasan
✅ Tiada penipisan kulit
✅ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang
✅ Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita
.
So tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang 😍😍😍
.
📲 014 - 606 5808
📲 014 - 606 5808
📲 014 - 606 5808
.
.
#deebelle #deebelleGLOWSERUM #deebelleFEEDBACK #glowserum
#serumajaib #sayajual #produkhalal #mesrawuduk #serum #serumwajah #believeinyourself #murah #berkesan #testimoni #organicserum
Before keluar rumah , make sure to apply DEEBELLE GLOW SERUM all over your face dulu tau , baru lah kulit flawless, moist sepanjang hariiiii ✨ Make-up pun tahan lama uols!! 😍😍 . Kelebihan DeeBelle Glow Serum : . 💖 Merawat jerawat 💖 Merawat jeragat 💖 Merawat kulit kusam 💖 Merawat kulit berminyak 💖 Merawat kulit sensitive 💖 Merawat ruam/ eczema . 💖 Merawat pori terbuka 💖 Kulit muka makin lembap 💖 Kulit muka makin cerah 💖 Kulit muka makin flawless & glowing 💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif 💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!! . Produk dijamin selamat : - ✅ KKM Approved ✅ Produk keluaran GMP ✅ Dijamin HALAL & suci ✅ Tiada pengelupasan ✅ Tiada penipisan kulit ✅ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang ✅ Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita . So tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang 😍😍😍 . 📲 014 - 606 5808 📲 014 - 606 5808 📲 014 - 606 5808 . . #deebelle  #deebelleGLOWSERUM  #deebelleFEEDBACK  #glowserum  #serumajaib  #sayajual  #produkhalal  #mesrawuduk  #serum  #serumwajah  #believeinyourself  #murah  #berkesan  #testimoni  #organicserum 
SEGARKAN PAGI KORANG DENGAN #CHARMINGGOLDSERUM !
.
.
Korang sebelum pergi kerja jangan lupa pakai dulu #charminggoldserum ni tau biar kekal segar je sepanjang hari dan wajah pun nampak lembap je. Wajah yang kusam dan nampak tak bermaya tu memang dah takde bila dah calit #charminggoldserum ni 😘
.
.
Nak cantikkan kulit wajah secara sihat dari dalam? Jom wasap Aina untuk Aina bantu korang 😉
.
.
Wasap Aina atau klik link dekat bio ❤
(016 942 7702)

#trustedseller  #charminggoldserum #serumajaib #serummurah #organicserum #sayajual #sayajualmurah #bazaronline #bazaarpaknil #sayajualsayapakai #moodrepublic #igers #miracleserum #berkesan #wdec #vitaminc #aloevera #jerawat #jeragat #parut #aurawhite #kulitkering #kulitcantik #dherbs #putihgebu #organikproduk #serumflawless #flawless #naturalproducts
SEGARKAN PAGI KORANG DENGAN #CHARMINGGOLDSERUM  ! . . Korang sebelum pergi kerja jangan lupa pakai dulu #charminggoldserum  ni tau biar kekal segar je sepanjang hari dan wajah pun nampak lembap je. Wajah yang kusam dan nampak tak bermaya tu memang dah takde bila dah calit #charminggoldserum  ni 😘 . . Nak cantikkan kulit wajah secara sihat dari dalam? Jom wasap Aina untuk Aina bantu korang 😉 . . Wasap Aina atau klik link dekat bio ❤ (016 942 7702) #trustedseller Â  #charminggoldserum  #serumajaib  #serummurah  #organicserum  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazaarpaknil  #sayajualsayapakai  #moodrepublic  #igers  #miracleserum  #berkesan  #wdec  #vitaminc  #aloevera  #jerawat  #jeragat  #parut  #aurawhite  #kulitkering  #kulitcantik  #dherbs  #putihgebu  #organikproduk  #serumflawless  #flawless  #naturalproducts 
Sunday’s are made for relaxing 😌Linen Mist + Facial Serum. Shop small business this Holiday Season. ShopLoveLena.Etsy.com .
.....💗
#lovelena #shopsmall #shopsmallbusiness #hoiliday #gift #hoildayseason #holidayshopping #dandelion #linenmist #facial #faceserum #allnatural #allnaturalcosmetics #organi #organicskincare #organicserum #ikea #wovenbasket #flatlay
✨ minis ✨ a set of face serums for sometimes dry, sometimes oily & sometimes dull skin, depending on the current season, weather, diet, lifestyle & other factors that play a role in altering the skin's natural balance. cater to your skin's current condition with a single serum or layer over complexion with customized blends {link to shop in bio}
•
•
•
•
•
#greenbeauty #cleanbeauty #organicbeauty #naturalskincare #organicskincare #greenbeautyblogger #ecobeauty #nontoxic #nontoxicbeauty #veganbeauty #veganskincare #instaskincare #crueltyfreebeauty #naturalbeauty #greenbloggers #naturalproducts #ecochic #greenskincare #skincareroutine #skincareaddict #greenbblogger #beautybloggers #healthyskin #skincarejunkie #faceserum #skincareproducts #bbloggers #crueltyfree #naturalserum #organicserum
✨ minis ✨ a set of face serums for sometimes dry, sometimes oily & sometimes dull skin, depending on the current season, weather, diet, lifestyle & other factors that play a role in altering the skin's natural balance. cater to your skin's current condition with a single serum or layer over complexion with customized blends {link to shop in bio} • • • • • #greenbeauty  #cleanbeauty  #organicbeauty  #naturalskincare  #organicskincare  #greenbeautyblogger  #ecobeauty  #nontoxic  #nontoxicbeauty  #veganbeauty  #veganskincare  #instaskincare  #crueltyfreebeauty  #naturalbeauty  #greenbloggers  #naturalproducts  #ecochic  #greenskincare  #skincareroutine  #skincareaddict  #greenbblogger  #beautybloggers  #healthyskin  #skincarejunkie  #faceserum  #skincareproducts  #bbloggers  #crueltyfree  #naturalserum  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Such an honor! I love this lady so much. Pretty inside and out. Its freaking Daphne Iking girlssss. She supports local organic product. Why dont u? Bila lagi? Kurus je ke tahun baru? Bulu mata pun nak menggoda jugaa 😍😍😍😍😍😍😍😍 #eyelashextensions #eyelashserummalaysia #eyebrowthreading #serumorganik #organicserum #organicserummalaysia #serumjambang #serumkening #serumbulumata #eyebrowserum #beardserum #eyebrowserummalaysia #beardserummalaysia #serummurah #serummalaysia
Such an honor! I love this lady so much. Pretty inside and out. Its freaking Daphne Iking girlssss. She supports local organic product. Why dont u? Bila lagi? Kurus je ke tahun baru? Bulu mata pun nak menggoda jugaa 😍😍😍😍😍😍😍😍 #eyelashextensions  #eyelashserummalaysia  #eyebrowthreading  #serumorganik  #organicserum  #organicserummalaysia  #serumjambang  #serumkening  #serumbulumata  #eyebrowserum  #beardserum  #eyebrowserummalaysia  #beardserummalaysia  #serummurah  #serummalaysia 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!!
Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost from @faceshop_co by @multisave_app
•••
HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗
.
CARANYA SOOOO SIMPLE 
1. Follow faceshop_co
2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda
3. Make sure u xprivate account 
4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕
.
.
Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway #organicserum
Assalamualaikum, Bismillah hrap² ad rzeki nk mnang serum dri @faceshop_co ...I NAK SERUM NI !!!!!!!!!!!! Semoga bisnes ni trus maju sukses berjaya dan murah rzeki Aminnn...Hope ad rzeki nk mnang InsyaAllahğŸ’ğŸ’žğŸ’—ğŸ’˜â¤ğŸ’“ğŸ’Ÿ?💕💖 #Repost  from @faceshop_co by @multisave_app ••• HI UOLLSS HARINI I RASA BERMURAH HATI NK BUAT GIVEAWAY LAHH 😗 . CARANYA SOOOO SIMPLE 1. Follow faceshop_co 2. Comment i nak serum ! And tag 2 bestfriend anda 3. Make sure u xprivate account 4. Makin banyak u comment atau share di wall u lg high chances u utk menang! Tp x blh tag org sama 2 kali yaa, after share mention insta kami 💕 . . Pemenang akan menerima 2x serum botox bieanne secara percumaa ❤❤ #giveaway  #organicserum 
Kenapa @zanhamidi_dollitabeaute ?

Kerana @zanhamidi_dollitabeaute mampu mengembalikan seri wajah anda !
Kerana @zanhamidi_dollitabeaute mampu menyelamatkan kulit anda dari tersalah memilih produk yang merbahaya !
Kerana @zanhamidi_dollitabeaute produk organic !
Kerana @zanhamidi_dollitabeaute produk berkualiti !
Kerana @zanhamidi_dollitabeaute sesuai untuk semua jenis kulit !
Kerana @zanhamidi_dollitabeaute berjaya membantu lebih 5000 pengguna untuk memilik kulit yang lembut dan bersih !

Kerana.... Dirimu begitu berharga.
Nilai keyakinan diri anda begitu berharga !

Rawat Sebelum Parah !

Usya @zanhamidi_dollitabeaute
Whatsapp pakar kulit anda di 016.6542.496.

We Love You !
By @zanhamidi_dollitabeaute😘
.
.
#teamdollitaofficial #teamdollita #dollitateam #serummask #organicserum #organicserummask #dollitabeauteorganicserummask #sitisarah #shuibsepahtu #skincare #produkviral
Kenapa @zanhamidi_dollitabeaute ? Kerana @zanhamidi_dollitabeaute mampu mengembalikan seri wajah anda ! Kerana @zanhamidi_dollitabeaute mampu menyelamatkan kulit anda dari tersalah memilih produk yang merbahaya ! Kerana @zanhamidi_dollitabeaute produk organic ! Kerana @zanhamidi_dollitabeaute produk berkualiti ! Kerana @zanhamidi_dollitabeaute sesuai untuk semua jenis kulit ! Kerana @zanhamidi_dollitabeaute berjaya membantu lebih 5000 pengguna untuk memilik kulit yang lembut dan bersih ! Kerana.... Dirimu begitu berharga. Nilai keyakinan diri anda begitu berharga ! Rawat Sebelum Parah ! Usya @zanhamidi_dollitabeaute Whatsapp pakar kulit anda di 016.6542.496. We Love You ! By @zanhamidi_dollitabeaute😘 . . #teamdollitaofficial  #teamdollita  #dollitateam  #serummask  #organicserum  #organicserummask  #dollitabeauteorganicserummask  #sitisarah  #shuibsepahtu  #skincare  #produkviral 
HOW MANY TIME DO I HAVE TO TELL YOU
EVEN WHEN YOU CRYING YOU BEAUTIFUL TOO ! 😂😂😂😂
.
.
Beautiful if you are our LUXURIOUS ORGANIC FACE OIL user. Hahaha Kidding.
Haa berapa kali nak cakap pasal our powerful awards winning organic face oil ni. Haha okay la nak share lagi why we name it LUXURIOUS? LUXURIOUS maksud dalam bahasa melayunya MEWAH. Ye MEWAH sekali. Mewah dengan ape? Mewah dengan ingredient2 yg certified organic. Bukan satu tapi ade 9 jenis ingredient yg mmg well known bagus untuk kulit. Jom tengok : .
.
🌱 Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil 🌱 Sesamun indicum(Sesame)
🌱 Olea europaea (Olive) * Fruit oil
🌱 Cocos nucifera (Coconut oil)
🌱 Helianthus annuuss (Sunflower) Seed oil
🌱 Pelargonium graveolens (Geranium oil)
🌱 Salvia sclarea (Clary sage), 🌱 Canaga odorata (Ylang-ylang) flower oil. .
.
Haa banyak kan? Nanti Nora akan share khasiat satu ler satu setiap ingredient yg ADANIA formulakan dalam organik oil kitorang yg MEWAH ni. hahaha Ingat tau our organic oil ni ade 4 function all in one SERUM, MOISTURIZER, SUNBLOCK & MAKEUP BASED. Ape kesan yg paling cepat nampak once apply organic oil ni? Silky smooth and glowing effect. Serious. 😲😲😲
.
.
Jomm whatsapp Nora. Nanti Nora boleh bagitau ape2 yg terpendam dalam hati korang tu. Pastu cer scroll to the right to the right ade testimony. Bole la enhance your confident level kan. 🤓
.
.
RM 55 (15 ml)
RM 100 (50 ml)
.
.
DM for order or WHATSAPP 0176366864
DM for order or WHATSAPP 0176366864
DM for order or WHATSAPP 0176366864
. 
#adania #adanialover #organicskincare #organiccertified #naturalbeauty #naturalskincare #welovenature #cantikdanselamat #cantikdansihat #beNATURALbeYou #movingtowardsorganicproducts #adaniaxmiznina #adaniaskincare #teamMWAmethyst #Lxuriousorganicfaceoil #organicserum
HOW MANY TIME DO I HAVE TO TELL YOU EVEN WHEN YOU CRYING YOU BEAUTIFUL TOO ! 😂😂😂😂 . . Beautiful if you are our LUXURIOUS ORGANIC FACE OIL user. Hahaha Kidding. Haa berapa kali nak cakap pasal our powerful awards winning organic face oil ni. Haha okay la nak share lagi why we name it LUXURIOUS? LUXURIOUS maksud dalam bahasa melayunya MEWAH. Ye MEWAH sekali. Mewah dengan ape? Mewah dengan ingredient2 yg certified organic. Bukan satu tapi ade 9 jenis ingredient yg mmg well known bagus untuk kulit. Jom tengok : . . 🌱 Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil 🌱 Sesamun indicum(Sesame) 🌱 Olea europaea (Olive) * Fruit oil 🌱 Cocos nucifera (Coconut oil) 🌱 Helianthus annuuss (Sunflower) Seed oil 🌱 Pelargonium graveolens (Geranium oil) 🌱 Salvia sclarea (Clary sage), 🌱 Canaga odorata (Ylang-ylang) flower oil. . . Haa banyak kan? Nanti Nora akan share khasiat satu ler satu setiap ingredient yg ADANIA formulakan dalam organik oil kitorang yg MEWAH ni. hahaha Ingat tau our organic oil ni ade 4 function all in one SERUM, MOISTURIZER, SUNBLOCK & MAKEUP BASED. Ape kesan yg paling cepat nampak once apply organic oil ni? Silky smooth and glowing effect. Serious. 😲😲😲 . . Jomm whatsapp Nora. Nanti Nora boleh bagitau ape2 yg terpendam dalam hati korang tu. Pastu cer scroll to the right to the right ade testimony. Bole la enhance your confident level kan. 🤓 . . RM 55 (15 ml) RM 100 (50 ml) . . DM for order or WHATSAPP 0176366864 DM for order or WHATSAPP 0176366864 DM for order or WHATSAPP 0176366864 . #adania  #adanialover  #organicskincare  #organiccertified  #naturalbeauty  #naturalskincare  #welovenature  #cantikdanselamat  #cantikdansihat  #beNATURALbeYou  #movingtowardsorganicproducts  #adaniaxmiznina  #adaniaskincare  #teamMWAmethyst  #Lxuriousorganicfaceoil  #organicserum 
SERIOUSSLY ! MEMANG DAH JATUH CINTA DENGAN #CHARMINGGOLDSERUM NI ❤
.
.
" Calit sikit je dah nampak glowing, kulit lembap gitu, yang penting jerawat tu mula hilang. Seriusly memang dah jatuh cinta dengan #charminggoldserum ni" - Sofea .
.
Alhamdulillah setiap hari berdesup masuk feedback dari pengguna serum ni, memang tak diminta pun feedback tetap di bagi. Sebab apa? Sebab dia dah betul2 fall in love dengan sentuhan asmara yang ada dalam kandungan serum ni, bila pakai je terus memukau sampai yang terpandang wajah kita terus jatuh hati, perghhhhhh gituu 😂
.
.
Korang kalau nak rawat kulit wajah secara sihat dari dalam jom wasap Aina sekarang. Nak free gift tak? Kalau nak jom jadi yang terawal wasap Aina, sape wasap awal Aina bagi FREE GIFT SPECIAL ❤
.
016 942 7702

#trustedseller  #charminggoldserum #serumajaib #serummurah #organicserum #sayajual #sayajualmurah #bazaronline #bazaarpaknil #sayajualsayapakai #moodrepublic #igers #miracleserum #berkesan #wdec #vitaminc #aloevera #jerawat #jeragat #parut #aurawhite #kulitkering #kulitcantik #dherbs #putihgebu #organikproduk #serumflawless #flawless #naturalproducts
SERIOUSSLY ! MEMANG DAH JATUH CINTA DENGAN #CHARMINGGOLDSERUM  NI ❤ . . " Calit sikit je dah nampak glowing, kulit lembap gitu, yang penting jerawat tu mula hilang. Seriusly memang dah jatuh cinta dengan #charminggoldserum  ni" - Sofea . . Alhamdulillah setiap hari berdesup masuk feedback dari pengguna serum ni, memang tak diminta pun feedback tetap di bagi. Sebab apa? Sebab dia dah betul2 fall in love dengan sentuhan asmara yang ada dalam kandungan serum ni, bila pakai je terus memukau sampai yang terpandang wajah kita terus jatuh hati, perghhhhhh gituu 😂 . . Korang kalau nak rawat kulit wajah secara sihat dari dalam jom wasap Aina sekarang. Nak free gift tak? Kalau nak jom jadi yang terawal wasap Aina, sape wasap awal Aina bagi FREE GIFT SPECIAL ❤ . 016 942 7702 #trustedseller Â  #charminggoldserum  #serumajaib  #serummurah  #organicserum  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazaarpaknil  #sayajualsayapakai  #moodrepublic  #igers  #miracleserum  #berkesan  #wdec  #vitaminc  #aloevera  #jerawat  #jeragat  #parut  #aurawhite  #kulitkering  #kulitcantik  #dherbs  #putihgebu  #organikproduk  #serumflawless  #flawless  #naturalproducts 
Jangan lupa follow 4 step ni setiap hari, pagi & malam. Sap sap sui kulit jadi sihat & cantik cing cing cing gitchewww ! .
.
.
Bagi pengguna set basic just follow step 1 & step 3. Mudahkan? Nak cantik tak boleh bermalas - malasan uoll. Kena laa rajin kannns !
.
.
.
#rubycellactivewhite #rubycellactivewhitefeedback #elysianserum #elysianboosterserum #elysianboosterserumfeedback #elysianserumampang #elysianserumkl #elysianserumpwtc #elysianserumbatupahat #whitening #serummalaysia #scarserum #iflawless #bellaz #serumorganic #organicserum #organiclover #organicskincare #organicproduct #magicjelly #bazarpaknil #sayapakaisayajual #jerawat #alhamdulillah #tombiruo #titiancinta #redvelvetdrama
Jangan lupa follow 4 step ni setiap hari, pagi & malam. Sap sap sui kulit jadi sihat & cantik cing cing cing gitchewww ! . . . Bagi pengguna set basic just follow step 1 & step 3. Mudahkan? Nak cantik tak boleh bermalas - malasan uoll. Kena laa rajin kannns ! . . . #rubycellactivewhite  #rubycellactivewhitefeedback  #elysianserum  #elysianboosterserum  #elysianboosterserumfeedback  #elysianserumampang  #elysianserumkl  #elysianserumpwtc  #elysianserumbatupahat  #whitening  #serummalaysia  #scarserum  #iflawless  #bellaz  #serumorganic  #organicserum  #organiclover  #organicskincare  #organicproduct  #magicjelly  #bazarpaknil  #sayapakaisayajual  #jerawat  #alhamdulillah  #tombiruo  #titiancinta  #redvelvetdrama 
.
Hi semuaa. Kalau nak tahu sekarang kita dah upgrade coffee scrub zukabeauty.

Teksture coffee scrub lebih lembab, tak kering dan lebih halus berbanding coffee scrub dulu. Kita juga tambah air kunyit pure dan haluskan serbuk coffee.

Jom order produk zukabeauty dengan su, ws 0123409270 or dm terus😉

#zukabeauty #detoxifyingclaymask #claymask #whiteclaymask #brownclaymask #mudmask #greenteamask #organicproduct #claymaskorganic #setmadukelulut #naturalproduct #detoxkulit #detox #moisturizer #coffeescrub #scrubcoffee #organicserum #serumorganik #herbalsteam #coffeesoap #sabunkopi #daycream #nightcream #honeysoap #sabunmadu #zukabeautyfeedback  #feedbackzukabeauty
. Hi semuaa. Kalau nak tahu sekarang kita dah upgrade coffee scrub zukabeauty. Teksture coffee scrub lebih lembab, tak kering dan lebih halus berbanding coffee scrub dulu. Kita juga tambah air kunyit pure dan haluskan serbuk coffee. Jom order produk zukabeauty dengan su, ws 0123409270 or dm terus😉 #zukabeauty  #detoxifyingclaymask  #claymask  #whiteclaymask  #brownclaymask  #mudmask  #greenteamask  #organicproduct  #claymaskorganic  #setmadukelulut  #naturalproduct  #detoxkulit  #detox  #moisturizer  #coffeescrub  #scrubcoffee  #organicserum  #serumorganik  #herbalsteam  #coffeesoap  #sabunkopi  #daycream  #nightcream  #honeysoap  #sabunmadu  #zukabeautyfeedback  #feedbackzukabeauty 
Kenapa @dollitaserum_byanis ?

Kerana @dollitaserum_byanis mampu mengembalikan seri wajah anda !
Kerana @dollitaserum_byanis mampu menyelamatkan kulit anda dari tersalah memilih produk yang merbahaya !
Kerana @dollitaserum_byanis produk organic !
Kerana @dollitaserum_byanis produk berkualiti !
Kerana @dollitaserum_byanis sesuai untuk semua jenis kulit !
Kerana @dollitaserum_byanis berjaya membantu lebih 5000 pengguna untuk memilik kulit yang lembut dan bersih !

Kerana.... Dirimu begitu berharga.
Nilai keyakinan diri anda begitu berharga !

Rawat Sebelum Parah !

Usya ig kami cepat
Whatsapp pakar kulit anda di 
014 3420988

We Love You ! 😘
.
.
#teamdollitaofficial #teamdollita #dollitateam #serummask #organicserum #organicserummask #dollitabeauteorganicserummask #sitisarah #shuibsepahtu #adibizara #izaraaishah #skincare #produkviral
Kenapa @dollitaserum_byanis ? Kerana @dollitaserum_byanis mampu mengembalikan seri wajah anda ! Kerana @dollitaserum_byanis mampu menyelamatkan kulit anda dari tersalah memilih produk yang merbahaya ! Kerana @dollitaserum_byanis produk organic ! Kerana @dollitaserum_byanis produk berkualiti ! Kerana @dollitaserum_byanis sesuai untuk semua jenis kulit ! Kerana @dollitaserum_byanis berjaya membantu lebih 5000 pengguna untuk memilik kulit yang lembut dan bersih ! Kerana.... Dirimu begitu berharga. Nilai keyakinan diri anda begitu berharga ! Rawat Sebelum Parah ! Usya ig kami cepat Whatsapp pakar kulit anda di 014 3420988 We Love You ! 😘 . . #teamdollitaofficial  #teamdollita  #dollitateam  #serummask  #organicserum  #organicserummask  #dollitabeauteorganicserummask  #sitisarah  #shuibsepahtu  #adibizara  #izaraaishah  #skincare  #produkviral 
KULIT GLOWING SEAWAL 3 HARI DENGAN DEEBELLE GLOW SERUM❗️✨
.
Kelebihan DeeBelle Glow Serum :
.
💖 Merawat jerawat
💖 Merawat jeragat
💖 Merawat kulit kusam
💖 Merawat kulit berminyak
💖 Merawat kulit sensitive
💖 Merawat ruam/ eczema .
💖 Merawat pori terbuka
💖 Kulit muka makin lembap
💖 Kulit muka makin cerah
💖 Kulit muka makin flawless & glowing
💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif
💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!!
.
Produk dijamin selamat : -
✅ KKM Approved
✅ Produk keluaran GMP
✅ Dijamin HALAL & suci
✅ Tiada pengelupasan
✅ Tiada penipisan kulit
✅ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang
✅ Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita
.
So tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang 😍😍😍
.
📲 014 - 606 5808
📲 014 - 606 5808
📲 014 - 606 5808
.
.
#deebelle #deebelleGLOWSERUM #deebelleFEEDBACK #glowserum
#serumajaib #sayajual #produkhalal #mesrawuduk #serum #serumwajah #believeinyourself #murah #berkesan #testimoni #organicserum
KULIT GLOWING SEAWAL 3 HARI DENGAN DEEBELLE GLOW SERUM❗️✨ . Kelebihan DeeBelle Glow Serum : . 💖 Merawat jerawat 💖 Merawat jeragat 💖 Merawat kulit kusam 💖 Merawat kulit berminyak 💖 Merawat kulit sensitive 💖 Merawat ruam/ eczema . 💖 Merawat pori terbuka 💖 Kulit muka makin lembap 💖 Kulit muka makin cerah 💖 Kulit muka makin flawless & glowing 💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif 💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!! . Produk dijamin selamat : - ✅ KKM Approved ✅ Produk keluaran GMP ✅ Dijamin HALAL & suci ✅ Tiada pengelupasan ✅ Tiada penipisan kulit ✅ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang ✅ Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita . So tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang 😍😍😍 . 📲 014 - 606 5808 📲 014 - 606 5808 📲 014 - 606 5808 . . #deebelle  #deebelleGLOWSERUM  #deebelleFEEDBACK  #glowserum  #serumajaib  #sayajual  #produkhalal  #mesrawuduk  #serum  #serumwajah  #believeinyourself  #murah  #berkesan  #testimoni  #organicserum 
Salah satu tips untuk dapat make-up cantik adalah dengan memakai SERUM.

Bila pakai serum vienne mekap korang for sure takkan bercapuk. Senang nak blend tau

Sebab serum vienne ni WATERBASED, once pakai terus menyerap. Dan buat kulit lembap dan make-up cantik

Bila senang blend make-up korang akan tahan lama sambil tu ia dapat merawat kulit muka. All in one giteww. Bestkan vienne serum ni.

Cepat korang DM/whatsapp lia tunggu korang ye 😘😘
Salah satu tips untuk dapat make-up cantik adalah dengan memakai SERUM. Bila pakai serum vienne mekap korang for sure takkan bercapuk. Senang nak blend tau Sebab serum vienne ni WATERBASED, once pakai terus menyerap. Dan buat kulit lembap dan make-up cantik Bila senang blend make-up korang akan tahan lama sambil tu ia dapat merawat kulit muka. All in one giteww. Bestkan vienne serum ni. Cepat korang DM/whatsapp lia tunggu korang ye 😘😘
“PERNAH JADI MANGSA KERAKUSAN PRODUK YANG DIJUAL BERLAMBAK DI PASARAN? DUIT DAH BANYAK HABIS TAPI TAK DAPAT KULIT CANTIK SEPERTI YANG DI IDIAMKAN?"
-
-
Sekarang ni memang banyak produk untuk rawat masalah wajah kat luar sana tu! Tapi kita tak tahu apa kandungan nya sampai bahayakan nyawa pun ada! Tapi Alhamdulillah ramai yang dah berjaya rawat kulit wajah secara sihat dengan #charminggoldserum yang diformulasi dengan bahan semulajadi 100% natural yang memberikan efek terbaik untuk kesihatan dan kecantikan kulit wajah 😍
-
-
Korang kat sini pernah alami masalah kulit wajah? kalau pernah jom wasap Aina untuk Aina bantu korang selesaikan masalah kulit wajah korang secara sihat dari dalam 😍 Sape yang wasap terawal akan dapat FREE GIFT SPECIAL dari Aina👏🏻
.
(016 942 7702)

#trustedseller  #charminggoldserum #serumajaib #serummurah #organicserum #sayajual #sayajualmurah #bazaronline #bazaarpaknil #sayajualsayapakai #moodrepublic #igers #miracleserum #berkesan #wdec #vitaminc #aloevera #jerawat #jeragat #parut #aurawhite #kulitkering #kulitcantik #dherbs #putihgebu #organikproduk #serumflawless #flawless #naturalproducts
“PERNAH JADI MANGSA KERAKUSAN PRODUK YANG DIJUAL BERLAMBAK DI PASARAN? DUIT DAH BANYAK HABIS TAPI TAK DAPAT KULIT CANTIK SEPERTI YANG DI IDIAMKAN?" - - Sekarang ni memang banyak produk untuk rawat masalah wajah kat luar sana tu! Tapi kita tak tahu apa kandungan nya sampai bahayakan nyawa pun ada! Tapi Alhamdulillah ramai yang dah berjaya rawat kulit wajah secara sihat dengan #charminggoldserum  yang diformulasi dengan bahan semulajadi 100% natural yang memberikan efek terbaik untuk kesihatan dan kecantikan kulit wajah 😍 - - Korang kat sini pernah alami masalah kulit wajah? kalau pernah jom wasap Aina untuk Aina bantu korang selesaikan masalah kulit wajah korang secara sihat dari dalam 😍 Sape yang wasap terawal akan dapat FREE GIFT SPECIAL dari Aina👏🏻 . (016 942 7702) #trustedseller Â  #charminggoldserum  #serumajaib  #serummurah  #organicserum  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaronline  #bazaarpaknil  #sayajualsayapakai  #moodrepublic  #igers  #miracleserum  #berkesan  #wdec  #vitaminc  #aloevera  #jerawat  #jeragat  #parut  #aurawhite  #kulitkering  #kulitcantik  #dherbs  #putihgebu  #organikproduk  #serumflawless  #flawless  #naturalproducts 
4 HARI LAGI SEBELUM LAUNCHING BIG SIZE SERUM HIJAU

Siapa pernah guna Serum Hijau yang RM20 tu?
Memang tahulah kan best ke tak best. Tak repeat order memang tak sah!

Tapi tak puas pakai kan sebab dia 5ml. Sekarang Hq dah keluarkan 30ml punya tau. Tahan 2 bulan!

Agak-agak berapa harga big size 30ML eh? Yang pasti LEBIH JIMAT!

Nak tak PROMO JIMAT RM50??? Nak ke tidokkk?

Whatsapp sis ya 01156718151 
#serumhijau #OrganicFarisya #OrganicSerum #LegacyFarisya #serumhijausabah #teamshlulu #serummurahmalaysia #luluskkm
4 HARI LAGI SEBELUM LAUNCHING BIG SIZE SERUM HIJAU Siapa pernah guna Serum Hijau yang RM20 tu? Memang tahulah kan best ke tak best. Tak repeat order memang tak sah! Tapi tak puas pakai kan sebab dia 5ml. Sekarang Hq dah keluarkan 30ml punya tau. Tahan 2 bulan! Agak-agak berapa harga big size 30ML eh? Yang pasti LEBIH JIMAT! Nak tak PROMO JIMAT RM50??? Nak ke tidokkk? Whatsapp sis ya 01156718151 #serumhijau  #OrganicFarisya  #OrganicSerum  #LegacyFarisya  #serumhijausabah  #teamshlulu  #serummurahmalaysia  #luluskkm 
Selamat pagi uolls. Hari ni buat ape je tu ? 
Kalau tak kemana mana apa kata spend masa dirumah cantikkan kulit. Ber"naked face" gittew

Tiap hari kulit muka ditepek mekap. Hari ni kita kasi dia bernafas ye. Yang penting pakai serum vienne sebelum pelembap. Wajib tu gais. 😘😘
Selamat pagi uolls. Hari ni buat ape je tu ? Kalau tak kemana mana apa kata spend masa dirumah cantikkan kulit. Ber"naked face" gittew Tiap hari kulit muka ditepek mekap. Hari ni kita kasi dia bernafas ye. Yang penting pakai serum vienne sebelum pelembap. Wajib tu gais. 😘😘
TERHANGAT DIPASARAN !!!
Serum Mask @dollita_official !
Belum cuba belum tau.. Dah cuba.. Ulit bersih macam siti sarahhh .
Uollls nak takkk ??
Haa.. Jom usya @dollita_official 😘
.
.
.
#teamdollitaofficial #teamdollita #dollitateam #serummask #organicserum #organicserummask #dollitabeauteorganicserummask #sitisarah #shuibsepahtu #adibizara #izaraaishah #skincare #produkviral
✨PoP-ing uP tomorrow (making it’s debut)✨ The slim + portable ⚡️Ageless Skin Serum⚡️( in it’s NEW 10ml violet glass w/glass rollerball size!) 👏🏽It’s your perfect traveling companion!! ✨ 
Sunday Nov 19 from 1-6 .
173 Canal St 5th Flr
.
PRESTIDGE beauté + LAVENTER SHOP @laventershop at CANDY STUDIOS @candystudionyc .
.
.
.
.
#organicserum #organicskin #wellness #health  #organic #organicbeauty #organicproducts #beauty #ecobeauty #beautyproducts #glow #health #prestidgebeaute #instagood #instagram #handcrafted #madeinbrooklyn #brooklyn #madewithlove #organicoil #serum #fresh #trustnature #natural #greenbeauty #amazing #vintagefashion #popup #shopping #blackfriday 
@unumdesign @prestidgebeaute
✨PoP-ing uP tomorrow (making it’s debut)✨ The slim + portable ⚡️Ageless Skin Serum⚡️( in it’s NEW 10ml violet glass w/glass rollerball size!) 👏🏽It’s your perfect traveling companion!! ✨ Sunday Nov 19 from 1-6 . 173 Canal St 5th Flr . PRESTIDGE beauté + LAVENTER SHOP @laventershop at CANDY STUDIOS @candystudionyc . . . . . #organicserum  #organicskin  #wellness  #health  #organic  #organicbeauty  #organicproducts  #beauty  #ecobeauty  #beautyproducts  #glow  #health  #prestidgebeaute  #instagood  #instagram  #handcrafted  #madeinbrooklyn  #brooklyn  #madewithlove  #organicoil  #serum  #fresh  #trustnature  #natural  #greenbeauty  #amazing  #vintagefashion  #popup  #shopping  #blackfriday  @unumdesign @prestidgebeaute
Chanteq Serum 💕.. .
.
Serum yang mampu MERESAP dalam kulit wajah anda KURANG DARI 10 SAAT . Bukan omongan kosong tapi BENAR .
.
.
KESAN TEGANG pada kulit wajah boleh dirasai terus serta merta 🤗bau segar kerana mengandungi ekstrak Lemon 🍋 .
. 
Serum ini berfungsi untuk MERAWAT : 🌸Jeragat
🌸Jerawat
🌸Anti-Penuaan
🌸Mencerahkan Kulit Wajah
🌸Memudarkan Parut
🌸Biji Kolestrol
🌸Kulit Berminyak
🌸Kulit Kusam
🌸Kulit Kering 
Dan juga sesuai untuk KULIT SENSITIF 🤗
. 
Diperbuat dari bahan semulajadi iaitu : 🌸Argan Oil
🌸Flower extract 🌸Tea Tree Oil 🌸Argan Stemcell 🌸Leaf Juice 🌸Aloe Vera. .
💸Price: RM49
📮EXCLUDE POSTGE
.
Click link whatsapp dibio page utk pembelian

#serummurah
#organicserum
#luluskkm
Chanteq Serum 💕.. . . Serum yang mampu MERESAP dalam kulit wajah anda KURANG DARI 10 SAAT . Bukan omongan kosong tapi BENAR . . . KESAN TEGANG pada kulit wajah boleh dirasai terus serta merta 🤗bau segar kerana mengandungi ekstrak Lemon 🍋 . . Serum ini berfungsi untuk MERAWAT : 🌸Jeragat 🌸Jerawat 🌸Anti-Penuaan 🌸Mencerahkan Kulit Wajah 🌸Memudarkan Parut 🌸Biji Kolestrol 🌸Kulit Berminyak 🌸Kulit Kusam 🌸Kulit Kering Dan juga sesuai untuk KULIT SENSITIF 🤗 . Diperbuat dari bahan semulajadi iaitu : 🌸Argan Oil 🌸Flower extract 🌸Tea Tree Oil 🌸Argan Stemcell 🌸Leaf Juice 🌸Aloe Vera. . 💸Price: RM49 📮EXCLUDE POSTGE . Click link whatsapp dibio page utk pembelian #serummurah  #organicserum  #luluskkm 
✨Sneak Peak...✨
This little cutie ⚡️(Ageless Skin Serum in a 10ml Violet Glass w/ glass rollerball)⚡️ will be  making it’s debut  at the 💥 @Laventershop PoP-uP @Candystudionyc 💥 (its not even on my site yet)
************************************************
It’s the perfect gift and size for anyone on the go!  Be the first to nab it!! .
.
🥂173 Canal St 5th floor 📸 Sun Nov 19 from 1-6. 🍾
.
.
.
#organicserum #organicskin #wellness #health  #organic #organicbeauty #organicproducts #beauty #ecobeauty #beautyproducts #glow #health #prestidgebeaute #instagood #instagram #handcrafted #madeinbrooklyn #brooklyn #madewithlove #organicoil  #serum  #fresh #trustnature #natural #greenbeauty #amazing #vintagefashion #popup #shopping #blackfriday
✨Sneak Peak...✨ This little cutie ⚡️(Ageless Skin Serum in a 10ml Violet Glass w/ glass rollerball)⚡️ will be making it’s debut at the 💥 @Laventershop PoP-uP @Candystudionyc 💥 (its not even on my site yet) ************************************************ It’s the perfect gift and size for anyone on the go! Be the first to nab it!! . . 🥂173 Canal St 5th floor 📸 Sun Nov 19 from 1-6. 🍾 . . . #organicserum  #organicskin  #wellness  #health  #organic  #organicbeauty  #organicproducts  #beauty  #ecobeauty  #beautyproducts  #glow  #health  #prestidgebeaute  #instagood  #instagram  #handcrafted  #madeinbrooklyn  #brooklyn  #madewithlove  #organicoil  #serum  #fresh  #trustnature  #natural  #greenbeauty  #amazing  #vintagefashion  #popup  #shopping  #blackfriday 
KULIT CANTIK SEAWAL 3 HARI DENGAN DEEBELLE GLOW SERUM❗️✨
.
Kelebihan DeeBelle Glow Serum :
.
💖 Merawat jerawat
💖 Merawat jeragat
💖 Merawat kulit kusam
💖 Merawat kulit berminyak
💖 Merawat kulit sensitive
💖 Merawat ruam/ eczema .
💖 Merawat pori terbuka
💖 Kulit muka makin lembap
💖 Kulit muka makin cerah
💖 Kulit muka makin flawless & glowing
💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif
💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!!
.
Produk dijamin selamat : -
✅ KKM Approved
✅ Produk keluaran GMP
✅ Dijamin HALAL & suci
✅ Tiada pengelupasan
✅ Tiada penipisan kulit
✅ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang
✅ Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita
.
So tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang 😍😍😍
.
📲 014 - 606 5808
📲 014 - 606 5808
📲 014 - 606 5808
.
.
#deebelle #deebelleGLOWSERUM #deebelleFEEDBACK #glowserum
#serumajaib #sayajual #produkhalal #mesrawuduk #serum #serumwajah #believeinyourself #murah #berkesan #testimoni #organicserum
KULIT CANTIK SEAWAL 3 HARI DENGAN DEEBELLE GLOW SERUM❗️✨ . Kelebihan DeeBelle Glow Serum : . 💖 Merawat jerawat 💖 Merawat jeragat 💖 Merawat kulit kusam 💖 Merawat kulit berminyak 💖 Merawat kulit sensitive 💖 Merawat ruam/ eczema . 💖 Merawat pori terbuka 💖 Kulit muka makin lembap 💖 Kulit muka makin cerah 💖 Kulit muka makin flawless & glowing 💖 Menghilangkan parut jerawat secara effektif 💖 Boleh dijadikan makeup/lip primer supaya makeup tahan lebih lama sehingga 8jam!! . Produk dijamin selamat : - ✅ KKM Approved ✅ Produk keluaran GMP ✅ Dijamin HALAL & suci ✅ Tiada pengelupasan ✅ Tiada penipisan kulit ✅ Tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang ✅ Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & wanita . So tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang 😍😍😍 . 📲 014 - 606 5808 📲 014 - 606 5808 📲 014 - 606 5808 . . #deebelle  #deebelleGLOWSERUM  #deebelleFEEDBACK  #glowserum  #serumajaib  #sayajual  #produkhalal  #mesrawuduk  #serum  #serumwajah  #believeinyourself  #murah  #berkesan  #testimoni  #organicserum