an online Instagram web viewer

#originalganu medias

Photos

Minum petang ☕☕☕ Lame bebenor berase x makan kepok ganu

#kepoklekor 
#originalganu
Mkn/minum petang... d terbngkn khas dari ganu ke subang.. besama sos kepok leko ori!! Auumm 😋😋😋 #keropoklekor #originalganu #petang2makangkopokikang
Assalamualaikum... Selamat pagi 
#keriagebu #keriamontok #kerianisang #keriaviral #studiokekbumblebee #originalganu
Original ganu kita... Olahan  gabungan pandan dan sos Nisang (Gula melaka) membuatkan Kek Pandan Nisang memang ohsem 😘😘😘 #kekpandannisang #originalganu #StudiocakeBumblebee #pandannisang #puahhatibohh #mewahekslusifberbaloi #kekgebu #kekmewah #kekekslusif #kekberbaloi #syukurselalu #alhamdulillah
Original ganu kita... Olahan  gabungan pandan dan sos Nisang (Gula melaka) membuatkan Kek Pandan Nisang memang ohsem 😘😘😘 #kekpandannisang #originalganu #StudiocakeBumblebee #pandannisang #puahhatibohh #mewahekslusifberbaloi #kekgebu #kekmewah #kekekslusif #kekberbaloi #syukurselalu #alhamdulillah
🎈IKAN PARANG SEDAP ORI GANU🎈 👉 Menjual secara BORONG & RUNCIT
👉 Mencari STOKIS & AGEN seluruh Malaysia
Whatsapp : 
PUAN NINI
019-9881100
019-9881100
019-9881100

#sayajualmurah #keropokkeping #originalganu #sedapdanranggup #borongdanruncit #agendiperlukan #stokisdiperlukan #seluruhmalaysia
Minum Petang@Pantai Timur
#KepokLekor
#OriginalGanu
🎈IKAN PARANG SEDAP ORI GANU🎈 👉 Menjual secara BORONG & RUNCIT
👉 Mencari STOKIS & AGEN seluruh Malaysia
Whatsapp : 
PUAN NINI
019-9881100
019-9881100
019-9881100

#sayajualmurah #keropokkeping #originalganu #sedapdanranggup #borongdanruncit #agendiperlukan #stokisdiperlukan #seluruhmalaysia
🎈IKAN PARANG SEDAP ORI GANU🎈 👉 Menjual secara BORONG & RUNCIT
👉 Mencari STOKIS & AGEN seluruh Malaysia
Whatsapp : 
PUAN NINI
019-9881100
019-9881100
019-9881100

#sayajualmurah #keropokkeping #originalganu #sedapdanranggup #borongdanruncit #agendiperlukan #stokisdiperlukan #seluruhmalaysia
Maaf kami ada pembetulan disini untuk pek besar ni kami menurunkan harga sebanyak RM15 sahaja wow da cukup murah da tu #readytoeat #originalganu #rugitakcuba #sayangtokma #bolehmasaksendirilepasni
Kami juga ada stok jar kaca yang comel ni juga untuk ada semua kami tetapkan harga RM10 sahaja #hidanganterbaik #bolehmasaksendirilepasni #warisanturuntemurun #sayangtokma #originalganu #rugitakcuba
Ini adalah feedback pelanggan kami yang telah mencuba RIBB.. anda bila lagi cepat order sementara stok masih ada #rugitakcuba #sayangtokma #originalganu #warisanturuntemurun
Tengok gambar ni rasa mcm nk jilatkan hahaha jangan macam tu. Anda sendiri boleh masak dengan keenakannya dijamin..hanya menggunakan RIBB dan panggang ..senang je kan? #sedapboh #selamatharirayaadiladha #warisanturuntemurun #originalganu #sayangtokma #rugitakcuba
Maaf stok kehabisan untuk sementara waktu tapi yang pasti nya lusa kami akan mengambil order lagi. Sabar yee #sabarituseparuhdaripadaiman #originalganu #warisanturuntemurun #selamatharirayaadiladha #promosihariraya #sedapboh
Tak sabar nak makan daging lembu dengan RIBB ni confirm sedap  #sedapboh #warisanturuntemurun #selamatharirayaadiladha #originalganu #promosihariraya
Alhamdulillah setelah kami membuat jualan kecil kecilan menggunakan RIBB(Rempah Ikan Bakar Bonda) telah menjadi viral syukur #syukurselalu #originalganu #selamatharirayaadiladha #sedapboh #warisanturuntemurun
Selamat hari raya Aidiladha...mesti sedap kan masak daging lembu ni dngan rempah ni btw order dibuka selepas raya  #sedapboh #warisanturuntemurun #selamatharirayaadiladha #originalganu
Nantikan harga promosi Hari Raya Aidiladha yang akan tiba tidak lama lagi #selenagomez  #originalganu #sedapboh #warisanturuntemurun #selamatharirayaadiladha
Hi 👋🏻 everyone...kami kembali lagi dngan Rempah Ikan Bakar Bonda original resipi Terengganu  kini harga mampu milik 💰Rm15 📟300-350gram ⏱Ready-to-eat #rugitakcuba #resipiwarisankeluarga #originalganu #sedapboh  #selenagomez #noradanish
Nantikan size bekas yg lebih besar dan harga yang mampu milik #sedapboh #originalganu #resipiwarisankeluarga #alifaziz #rugitakcuba
Original ganu kita... Olahan  gabungan pandan dan sos Nisang (Gula melaka) membuatkan Kek Pandan Nisang memang ohsem 😘😘😘 #kekpandannisang #originalganu #StudiocakeBumblebee #pandannisang #puahhatibohh #mewahekslusifberbaloi #kekgebu #kekmewah #kekekslusif #kekberbaloi #syukurselalu #alhamdulillah
Original ganu kita... Olahan  gabungan pandan dan sos Nisang (Gula melaka) membuatkan Kek Pandan Nisang memang ohsem 😘😘😘 #kekpandannisang #originalganu #StudiocakeBumblebee #pandannisang #puahhatibohh #mewahekslusifberbaloi #kekgebu #kekmewah #kekekslusif #kekberbaloi #syukurselalu #alhamdulillah
Minum petang ☕☕☕ Lame bebenor berase x makan kepok ganu

#kepoklekor 
#originalganu
Cara untuk hidangan pon semudah ABC, lazat dan cepat 
#sedapboh #originalganu #rugitakcuba
Resipi Ikan Bakar Bonda ready!!!! You guys can take order now! Sesuai untuk hidangan seisi keluarga #sedapboh #originalganu #resipiwarisankeluarga
Assalamualaikum... Selamat pagi 
#keriagebu #keriamontok #kerianisang #keriaviral #studiokekbumblebee #originalganu
Yang sempat berselfie untuk kenangan.  Esok ade keria Nisang, nnti ade extra akak bgtau ye😘

#kerianisang #keriamontok #keriaviral #sedapdooh #keriagebu #kerialembut #originalganu #ketengahjaya
Throwback Keria Nisang@studiokek_bumblebee Sesi pagi... Hok petang dop dan amik gambo. Sedia mana yang patut untuk besok plak

#kerianisang #keriamontok #originalganu #sedap #studiokekbumblebee
Sambal ikan untuk pulut panggang dan Karipap... Mak kita punya ni sekuali besar untuk 3 hari je 👍👍. Mak p solat kiter tggu sat, takut hangit kan😄

#thebumblebeebakery #originalganu #ganukite #sedapdooh #resepibonda #terbaikdidunia
🎈IKAN PARANG SEDAP ORI GANU🎈 👉 Menjual secara BORONG & RUNCIT
👉 Mencari STOKIS & AGEN seluruh Malaysia
Whatsapp : 
PUAN NINI
019-9881100
019-9881100
019-9881100

#sayajualmurah #keropokkeping #originalganu #sedapdanranggup #borongdanruncit #agendiperlukan #stokisdiperlukan #seluruhmalaysia
🎈IKAN PARANG SEDAP ORI GANU🎈 👉 Menjual secara BORONG & RUNCIT
👉 Mencari STOKIS & AGEN seluruh Malaysia
Whatsapp : 
PUAN NINI
019-9881100
019-9881100
019-9881100

#sayajualmurah #keropokkeping #originalganu #sedapdanranggup #borongdanruncit #agendiperlukan #stokisdiperlukan #seluruhmalaysia
🎈IKAN PARANG SEDAP ORI GANU🎈 👉 Menjual secara BORONG & RUNCIT
👉 Mencari STOKIS & AGEN seluruh Malaysia
Whatsapp : 
PUAN NINI
019-9881100
019-9881100
019-9881100

#sayajualmurah #keropokkeping #originalganu #sedapdanranggup #borongdanruncit #agendiperlukan #stokisdiperlukan #seluruhmalaysia
Mkn/minum petang... d terbngkn khas dari ganu ke subang.. besama sos kepok leko ori!! Auumm 😋😋😋 #keropoklekor #originalganu #petang2makangkopokikang
Assalamualaikum...
Hyeee! We are selling Batik from Terengganu. 
ORIGINAL FROM TERENGGANU.

Harga? Mesti la harga kasih sayang muah ciked weolls bagi. Sape nak angkat tangannnn! 

So wait for the new update yaaa!

#batikganu #originalganu #nokopipes #hargamampumilik #kasimurahlakak
Minum Petang@Pantai Timur
#KepokLekor
#OriginalGanu
BatIk SarOng pUn Ado adIk2,aBg2,kaKak2,DAtin2..bOleh Blaka nK tgk. meH dtg MeH Pasa mLm puTrajAya.. atauPun sesape ada d gAnu mai lalu pasa payAng. HarGa BlEh bInCg. MateRiaL meMg daBoOmMmmM.
puas HatI xTrKato lA kAtO kAn

#kainbatik
#kainsarung
#malaysiabrand
#ganumade
#originalganu
#batik
#murahgiler