an online Instagram web viewer

#packagingmurah medias

Photos

Relocation sale . Find us at: Pondok Indah Mall 2 Basement South level B2 no 1. Next to barberbar. Wa CS 0813 1952 6973. #customerorder #custombox #customcardmurah #giftideas #giftbox #giftbag #cards  #instadaily #promotion #seserahan #jualkotakbunga #jualgoodiebag #jualkotakkado #tempatkotakkado #customkotak #packagingmurah #weddingbox
Hasil jadi brosur 
Jasa custom box/cetak kardus jenis apapun.
sesuai permintaan.
Berbagai jenis bahan.
Minimal order 500pcs.
Lokasi jakarta.
Daerah jakarta barat bisa COD. 
#testimonioriadepackaging
Hasil jadi brosur Jasa custom box/cetak kardus jenis apapun. sesuai permintaan. Berbagai jenis bahan. Minimal order 500pcs. Lokasi jakarta. Daerah jakarta barat bisa COD. #testimonioriadepackaging 
💖 COOKIES IN PILLOW BOX 💖
.
✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE)
✅WITH CUSTOMADE STICKER
✅HOMEMADE COOKIES (HALAL)
✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT)
.
BERMINAT ?? =================================
.
📞 Do Dm/Whatapp us
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#Doorgiftjohorbharu
#doorgiftpantaitimur
#doorgiftterengganu
#Doorgiftmurah
#doorgiftperak 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftpopular 
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftmurah
#doorgiftmelaka
#doorgiftseremban
#doorgiftjohor
#doorgiftnilai
#doorgiftmuar
#doorgiftshahalam
#doorgiftselangor
#doorgiftbatupahat
#doorgiftterengganu
#doorgiftbrunei
#doorgiftpuasa
#doorgiftraya
#doorgiftaqiqah
#doorgiftkedah
#doorgiftmuar
#doorgiftnikah
#packagingmurah
#doorgiftsingapore
#aiskrimmurah
#aiskrimkatering
#aiskrimmalaysia
#doorgifttunang
#stickermurah
💖 COOKIES IN PILLOW BOX 💖 . ✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE) ✅WITH CUSTOMADE STICKER ✅HOMEMADE COOKIES (HALAL) ✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT) . BERMINAT ?? ================================= . 📞 Do Dm/Whatapp us . 🚚 Postage seluruh Malaysia . #Doorgiftjohorbharu  #doorgiftpantaitimur  #doorgiftterengganu  #Doorgiftmurah  #doorgiftperak  #doorgiftkahwin  #doorgiftpopular  #doorgiftmalaysia  #doorgifttunang  #doorgiftmurah  #doorgiftmelaka  #doorgiftseremban  #doorgiftjohor  #doorgiftnilai  #doorgiftmuar  #doorgiftshahalam  #doorgiftselangor  #doorgiftbatupahat  #doorgiftterengganu  #doorgiftbrunei  #doorgiftpuasa  #doorgiftraya  #doorgiftaqiqah  #doorgiftkedah  #doorgiftmuar  #doorgiftnikah  #packagingmurah  #doorgiftsingapore  #aiskrimmurah  #aiskrimkatering  #aiskrimmalaysia  #doorgifttunang  #stickermurah 
💖 COOKIES IN CRAFT ZIPBAG 💖
.
✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE)
✅WITH CUSTOMADE STICKER
✅5/7/12 PCS HOMEMADE COOKIES (HALAL)
✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT)
.
BERMINAT ?? =================================
.
📞 Do Dm/Whatapp us
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#Doorgiftjohorbharu
#doorgiftpantaitimur
#doorgiftterengganu
#Doorgiftmurah
#doorgiftperak 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftpopular 
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftmurah
#doorgiftmelaka
#doorgiftseremban
#doorgiftjohor
#doorgiftnilai
#doorgiftmuar
#doorgiftshahalam
#doorgiftselangor
#doorgiftbatupahat
#doorgiftterengganu
#doorgiftbrunei
#doorgiftpuasa
#doorgiftraya
#doorgiftaqiqah
#doorgiftkedah
#doorgiftmuar
#doorgiftnikah
#packagingmurah
#doorgiftsingapore
#aiskrimmurah
#aiskrimkatering
#aiskrimmalaysia
#doorgifttunang
#stickermurah
💖 COOKIES IN CRAFT ZIPBAG 💖 . ✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE) ✅WITH CUSTOMADE STICKER ✅5/7/12 PCS HOMEMADE COOKIES (HALAL) ✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT) . BERMINAT ?? ================================= . 📞 Do Dm/Whatapp us . 🚚 Postage seluruh Malaysia . #Doorgiftjohorbharu  #doorgiftpantaitimur  #doorgiftterengganu  #Doorgiftmurah  #doorgiftperak  #doorgiftkahwin  #doorgiftpopular  #doorgiftmalaysia  #doorgifttunang  #doorgiftmurah  #doorgiftmelaka  #doorgiftseremban  #doorgiftjohor  #doorgiftnilai  #doorgiftmuar  #doorgiftshahalam  #doorgiftselangor  #doorgiftbatupahat  #doorgiftterengganu  #doorgiftbrunei  #doorgiftpuasa  #doorgiftraya  #doorgiftaqiqah  #doorgiftkedah  #doorgiftmuar  #doorgiftnikah  #packagingmurah  #doorgiftsingapore  #aiskrimmurah  #aiskrimkatering  #aiskrimmalaysia  #doorgifttunang  #stickermurah 
Makeup talk with lynscosmetics💕
.
hi! korang perasan tak kenapa bila pakai makeup, dalam 1 jam lepas tu muka nampak berminyak? kenapa dekat bawah mata crease cepat? and bila ditanya..rupanya tak pakai powder..so mereka ingat dah pakai foundation..powder tak perlu lagi..
.
powder sebenarnya sangat2 penting bila pakai makeup..powder ada banyak jenis..loose powder..two way powder/twin cake powder and pact powder/pressed powder.
.
Tapi tahu kah korang? Kelebihan lynscosmetics natural mousse foundation ni korang tak perlu lagi pakai any powder lagi lepas pakai foundation!! Sebab dlm foundation ni sudah ada powder, ia akan kekal gebu dan tak crack walaupun tidak menggunakan bedak lepas makeup. Best kan?
.
#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial
Makeup talk with lynscosmetics💕 . hi! korang perasan tak kenapa bila pakai makeup, dalam 1 jam lepas tu muka nampak berminyak? kenapa dekat bawah mata crease cepat? and bila ditanya..rupanya tak pakai powder..so mereka ingat dah pakai foundation..powder tak perlu lagi.. . powder sebenarnya sangat2 penting bila pakai makeup..powder ada banyak jenis..loose powder..two way powder/twin cake powder and pact powder/pressed powder. . Tapi tahu kah korang? Kelebihan lynscosmetics natural mousse foundation ni korang tak perlu lagi pakai any powder lagi lepas pakai foundation!! Sebab dlm foundation ni sudah ada powder, ia akan kekal gebu dan tak crack walaupun tidak menggunakan bedak lepas makeup. Best kan? . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial 
Ziplock paper bag (brown) is now available gaisss😘😘 any information just click the link at the bio or DM iollss kayyy 😇 #packagingmurah #packagedesign #murahmeriah
Hasil printing rotogravure untuk kemasan ice cream, dengan bentuk center. #rotogravure #rotogravureprinting #kemasanesloly #kemasanes #kemasan #kemasanukm #packaging #packagingmurah #sachet #center #standingpouch #kemasansnack #foil #metalized
NAK BUAT CUSTOM BOX UNTUK PRODUK/SERVIS ANDA?
.
Nak cari kelainan bagi packaging anda?
.
Brave Heart House kan ada... 😊
.
Bagi saiz yang anda nak, kami akan quotkan Best Price untuk anda. Berminat?
.
Whatsapp: +6012-230 2583 (Ben)
+6012-230 2583 (Ben) 👨
.
.
#pillowbox #pillowboxmurah #pillowboxshawl #shawlmurah #neelofahijab #printingmurah #printmurah #printmyinsta #kotakhadiah #kotakshawl #kotakgorgeous #kotakdoorgift #kotakdoorgiftmurah #tudungmurah #kotaktudung #kotaktisu #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftcomel #kotakpackaging #packagingmurah #packagingbox #stickermurah #weddinggift #bravehearthouse #braveheartdesign
NAK BUAT CUSTOM BOX UNTUK PRODUK/SERVIS ANDA? . Nak cari kelainan bagi packaging anda? . Brave Heart House kan ada... 😊 . Bagi saiz yang anda nak, kami akan quotkan Best Price untuk anda. Berminat? . Whatsapp: +6012-230 2583 (Ben) +6012-230 2583 (Ben) 👨 . . #pillowbox  #pillowboxmurah  #pillowboxshawl  #shawlmurah  #neelofahijab  #printingmurah  #printmurah  #printmyinsta  #kotakhadiah  #kotakshawl  #kotakgorgeous  #kotakdoorgift  #kotakdoorgiftmurah  #tudungmurah  #kotaktudung  #kotaktisu  #doorgiftmurah  #doorgiftbajet  #doorgiftcomel  #kotakpackaging  #packagingmurah  #packagingbox  #stickermurah  #weddinggift  #bravehearthouse  #braveheartdesign 
Wajib ada di atas meja solek setiap perempuan, serious I tell ya! The texture memang sangat lain dari yang lain & gebu bila pakai.
.
Keep follow our updates! Banyak lagi feedback we all nak share, tak sabar! Btw yang dah order, jangan lupa share feedback sebab #monthlyfeedback berjalan seperti biasa! Gambar / feedback terbaik setiap bulan akan memenangi RM50 from HQ. How lucky! Bukan setakat dapat foundation yang cantik gila, tapi dapat duit sekali.
.
Don’t forget to tag us you picture with lynscosmetics natural mousse foundation~
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Wajib ada di atas meja solek setiap perempuan, serious I tell ya! The texture memang sangat lain dari yang lain & gebu bila pakai. . Keep follow our updates! Banyak lagi feedback we all nak share, tak sabar! Btw yang dah order, jangan lupa share feedback sebab #monthlyfeedback  berjalan seperti biasa! Gambar / feedback terbaik setiap bulan akan memenangi RM50 from HQ. How lucky! Bukan setakat dapat foundation yang cantik gila, tapi dapat duit sekali. . Don’t forget to tag us you picture with lynscosmetics natural mousse foundation~ . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Plastik pe gunung
➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk informasi lebih lanjut silahkan dm atau hubungi salah satu kontak yang ada dibawah ini 
Wa / tlp : 08562200963
Id line : emilkamilul
➖➖➖➖➖➖➖➖
#sablonplastik #sablonkemasan #sabloncepat #plastikbandung #plastikjakarta #plastikbutik #plastikdistro #plastiksepatu #plastikbag #plastikbening #plastikjubah #plastiksablon #plastikplong #plastiktoko #plastik #plastikziplock #plastikpegunung #shoppingbag  #olshopjakarta #packagingmurah #packagingolshop #packagingplastic #packagingbandung #packingolshop #jualplastik #jualplastikkemasan #cetakplastik #cetakplastikbaju #kreseksablon #kresekplong
Plastik pe gunung ➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk informasi lebih lanjut silahkan dm atau hubungi salah satu kontak yang ada dibawah ini Wa / tlp : 08562200963 Id line : emilkamilul ➖➖➖➖➖➖➖➖ #sablonplastik  #sablonkemasan  #sabloncepat  #plastikbandung  #plastikjakarta  #plastikbutik  #plastikdistro  #plastiksepatu  #plastikbag  #plastikbening  #plastikjubah  #plastiksablon  #plastikplong  #plastiktoko  #plastik  #plastikziplock  #plastikpegunung  #shoppingbag  #olshopjakarta  #packagingmurah  #packagingolshop  #packagingplastic  #packagingbandung  #packingolshop  #jualplastik  #jualplastikkemasan  #cetakplastik  #cetakplastikbaju  #kreseksablon  #kresekplong 
💖 COOKIES IN CRAFT ZIPBAG 💖
.
✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE)
✅WITH CUSTOMADE STICKER
✅5/7/12 PCS HOMEMADE COOKIES (HALAL)
✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT)
.
BERMINAT ?? =================================
.
📞 Do Dm/Whatapp us
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#Doorgiftjohorbharu
#doorgiftpantaitimur
#doorgiftterengganu
#Doorgiftmurah
#doorgiftperak 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftpopular 
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftmurah
#doorgiftmelaka
#doorgiftseremban
#doorgiftjohor
#doorgiftnilai
#doorgiftmuar
#doorgiftshahalam
#doorgiftselangor
#doorgiftbatupahat
#doorgiftterengganu
#doorgiftbrunei
#doorgiftpuasa
#doorgiftraya
#doorgiftaqiqah
#doorgiftkedah
#doorgiftmuar
#doorgiftnikah
#packagingmurah
#doorgiftsingapore
#aiskrimmurah
#aiskrimkatering
#aiskrimmalaysia
#doorgifttunang
#stickermurah
💖 COOKIES IN CRAFT ZIPBAG 💖 . ✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE) ✅WITH CUSTOMADE STICKER ✅5/7/12 PCS HOMEMADE COOKIES (HALAL) ✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT) . BERMINAT ?? ================================= . 📞 Do Dm/Whatapp us . 🚚 Postage seluruh Malaysia . #Doorgiftjohorbharu  #doorgiftpantaitimur  #doorgiftterengganu  #Doorgiftmurah  #doorgiftperak  #doorgiftkahwin  #doorgiftpopular  #doorgiftmalaysia  #doorgifttunang  #doorgiftmurah  #doorgiftmelaka  #doorgiftseremban  #doorgiftjohor  #doorgiftnilai  #doorgiftmuar  #doorgiftshahalam  #doorgiftselangor  #doorgiftbatupahat  #doorgiftterengganu  #doorgiftbrunei  #doorgiftpuasa  #doorgiftraya  #doorgiftaqiqah  #doorgiftkedah  #doorgiftmuar  #doorgiftnikah  #packagingmurah  #doorgiftsingapore  #aiskrimmurah  #aiskrimkatering  #aiskrimmalaysia  #doorgifttunang  #stickermurah 
💖 COOKIES IN CRAFT ZIPBAG 💖
.
✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE)
✅WITH CUSTOMADE STICKER
✅5/7/12 PCS HOMEMADE COOKIES (HALAL)
✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT)
.
BERMINAT ?? =================================
.
📞 Do Dm/Whatapp us
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#Doorgiftjohorbharu
#doorgiftpantaitimur
#doorgiftterengganu
#Doorgiftmurah
#doorgiftperak 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftpopular 
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftmurah
#doorgiftmelaka
#doorgiftseremban
#doorgiftjohor
#doorgiftnilai
#doorgiftmuar
#doorgiftshahalam
#doorgiftselangor
#doorgiftbatupahat
#doorgiftterengganu
#doorgiftbrunei
#doorgiftpuasa
#doorgiftraya
#doorgiftaqiqah
#doorgiftkedah
#doorgiftmuar
#doorgiftnikah
#packagingmurah
#doorgiftsingapore
#aiskrimmurah
#aiskrimkatering
#aiskrimmalaysia
#doorgifttunang
#stickermurah
💖 COOKIES IN CRAFT ZIPBAG 💖 . ✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE) ✅WITH CUSTOMADE STICKER ✅5/7/12 PCS HOMEMADE COOKIES (HALAL) ✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT) . BERMINAT ?? ================================= . 📞 Do Dm/Whatapp us . 🚚 Postage seluruh Malaysia . #Doorgiftjohorbharu  #doorgiftpantaitimur  #doorgiftterengganu  #Doorgiftmurah  #doorgiftperak  #doorgiftkahwin  #doorgiftpopular  #doorgiftmalaysia  #doorgifttunang  #doorgiftmurah  #doorgiftmelaka  #doorgiftseremban  #doorgiftjohor  #doorgiftnilai  #doorgiftmuar  #doorgiftshahalam  #doorgiftselangor  #doorgiftbatupahat  #doorgiftterengganu  #doorgiftbrunei  #doorgiftpuasa  #doorgiftraya  #doorgiftaqiqah  #doorgiftkedah  #doorgiftmuar  #doorgiftnikah  #packagingmurah  #doorgiftsingapore  #aiskrimmurah  #aiskrimkatering  #aiskrimmalaysia  #doorgifttunang  #stickermurah 
💖 COOKIES IN CRAFT ZIPBAG 💖
.
✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE)
✅WITH CUSTOMADE STICKER
✅5/7/12 PCS HOMEMADE COOKIES (HALAL)
✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT)
.
BERMINAT ?? =================================
.
📞 Do Dm/Whatapp us
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#Doorgiftjohorbharu
#doorgiftpantaitimur
#doorgiftterengganu
#Doorgiftmurah
#doorgiftperak 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftpopular 
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftmurah
#doorgiftmelaka
#doorgiftseremban
#doorgiftjohor
#doorgiftnilai
#doorgiftmuar
#doorgiftshahalam
#doorgiftselangor
#doorgiftbatupahat
#doorgiftterengganu
#doorgiftbrunei
#doorgiftpuasa
#doorgiftraya
#doorgiftaqiqah
#doorgiftkedah
#doorgiftmuar
#doorgiftnikah
#packagingmurah
#doorgiftsingapore
#aiskrimmurah
#aiskrimkatering
#aiskrimmalaysia
#doorgifttunang
#stickermurah
💖 COOKIES IN CRAFT ZIPBAG 💖 . ✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE) ✅WITH CUSTOMADE STICKER ✅5/7/12 PCS HOMEMADE COOKIES (HALAL) ✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT) . BERMINAT ?? ================================= . 📞 Do Dm/Whatapp us . 🚚 Postage seluruh Malaysia . #Doorgiftjohorbharu  #doorgiftpantaitimur  #doorgiftterengganu  #Doorgiftmurah  #doorgiftperak  #doorgiftkahwin  #doorgiftpopular  #doorgiftmalaysia  #doorgifttunang  #doorgiftmurah  #doorgiftmelaka  #doorgiftseremban  #doorgiftjohor  #doorgiftnilai  #doorgiftmuar  #doorgiftshahalam  #doorgiftselangor  #doorgiftbatupahat  #doorgiftterengganu  #doorgiftbrunei  #doorgiftpuasa  #doorgiftraya  #doorgiftaqiqah  #doorgiftkedah  #doorgiftmuar  #doorgiftnikah  #packagingmurah  #doorgiftsingapore  #aiskrimmurah  #aiskrimkatering  #aiskrimmalaysia  #doorgifttunang  #stickermurah 
Clip pond bening (ziplock) ➖➖➖➖➖➖➖➖
Ukuran yang tersedia: 
20x25 
20x30
25x35 
30x40
➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk informasi lebih lanjut silahkan dm atau hubungi salah satu kontak yang ada dibawah ini 
Wa / tlp : 08562200963
Id line : emilkamilul
➖➖➖➖➖➖➖➖
#sablonplastik #sablonmurah #sablonkemasan #sabloncepat #plastikbandung #plastikjakarta #plastikbutik #plastikdistro #plastiksepatu #plastikbag #plastikbening #plastikjubah #plastikplong #plastiktoko #plastik #plastikgrosir #plastikziplock #plastikzipper #shoppingbag #olshopjakarta #packagingmurah #packagingolshop #packagingbandung #packingolshop #jualplastikkemasan #cetakplastik #kreseksablon #kresekplong #kresek
Clip pond bening (ziplock) ➖➖➖➖➖➖➖➖ Ukuran yang tersedia: 20x25 20x30 25x35 30x40 ➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk informasi lebih lanjut silahkan dm atau hubungi salah satu kontak yang ada dibawah ini Wa / tlp : 08562200963 Id line : emilkamilul ➖➖➖➖➖➖➖➖ #sablonplastik  #sablonmurah  #sablonkemasan  #sabloncepat  #plastikbandung  #plastikjakarta  #plastikbutik  #plastikdistro  #plastiksepatu  #plastikbag  #plastikbening  #plastikjubah  #plastikplong  #plastiktoko  #plastik  #plastikgrosir  #plastikziplock  #plastikzipper  #shoppingbag  #olshopjakarta  #packagingmurah  #packagingolshop  #packagingbandung  #packingolshop  #jualplastikkemasan  #cetakplastik  #kreseksablon  #kresekplong  #kresek 
SYARAT :
💞 Like page ni, follow @wfarhnx dan tag 5 rakan anda 😍
💞 Selfie atau buat video dgn produk lynscosmetics dan post dkt instagram anda serta tag @wfarhnx 💞 caption yang paling TERBAIK dan KREATIF akan dipilih sebagai pemenang !! 😘

#trendingmalaysia #fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia
SYARAT : 💞 Like page ni, follow @wfarhnx dan tag 5 rakan anda 😍 💞 Selfie atau buat video dgn produk lynscosmetics dan post dkt instagram anda serta tag @wfarhnx 💞 caption yang paling TERBAIK dan KREATIF akan dipilih sebagai pemenang !! 😘 #trendingmalaysia  #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia 
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon  Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks!
.
Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik.
.
Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation.
Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. .
Argan Oil
Vitamin C
Vitamin E
Berries fruit
Jasmine flowers
Talcum powder
Spf60
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks! . Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik. . Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation. Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. . Argan Oil Vitamin C Vitamin E Berries fruit Jasmine flowers Talcum powder Spf60 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
[AWAS! Anda mungkin akan kekal pada foundation ini]
😧🤭 Yes! anda mungkin akan kekal pd foundation ni serta merta selepas menggunakan utk kali pertama.

Kenapa akan kekal?
•Tekstur yg sgt gebu
•Tidak bercapuk
•Floles serta merta
•Dlm masa yg sama dpt merawat masalah kulit
•Tidak perlu pakai bedak
•Sesuai utk kulit sensitif
•Sesuai utk semua tona kulit

Sy nak cuba! Yes mmg perlu cuba baru lah tahu. Harga pengenalan hanya RM65 shj tau? Harga akn tukar kpd harga asal bila-bila masa shj. So baik berkawan cpt dgn foundation ni. .
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
[AWAS! Anda mungkin akan kekal pada foundation ini] 😧🤭 Yes! anda mungkin akan kekal pd foundation ni serta merta selepas menggunakan utk kali pertama. Kenapa akan kekal? •Tekstur yg sgt gebu •Tidak bercapuk •Floles serta merta •Dlm masa yg sama dpt merawat masalah kulit •Tidak perlu pakai bedak •Sesuai utk kulit sensitif •Sesuai utk semua tona kulit Sy nak cuba! Yes mmg perlu cuba baru lah tahu. Harga pengenalan hanya RM65 shj tau? Harga akn tukar kpd harga asal bila-bila masa shj. So baik berkawan cpt dgn foundation ni. . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Done 200pcs dairy milk Coklat Bar for Majlis Aqiqah Adik Rafanda 🌺 May Allah Bless u Always dunia Akhirat.. THANKS!
.
✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE)
✅PRICE BELOW RM1
✅CHOCOLATE HOMEMADE (HALAL)
✅MANIS LEMAK
✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT)
.
BERMINAT ?? =================================
.
📞 Do Dm/Whatapp us
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#Doorgiftjohorbharu
#doorgiftpantaitimur
#doorgiftterengganu
#Doorgiftmurah
#doorgiftperak 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftpopular 
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftmurah
#doorgiftmelaka
#doorgiftseremban
#doorgiftjohor
#doorgiftnilai
#doorgiftmuar
#doorgiftshahalam
#doorgiftselangor
#doorgiftbatupahat
#doorgiftterengganu
#doorgiftbrunei
#doorgiftpuasa
#doorgiftraya
#doorgiftaqiqah
#doorgiftkedah
#doorgiftmuar
#doorgiftnikah
#packagingmurah
#doorgiftsingapore
#aiskrimmurah
#aiskrimkatering
#aiskrimmalaysia
#doorgifttunang
#stickermurahkajang
Done 200pcs dairy milk Coklat Bar for Majlis Aqiqah Adik Rafanda 🌺 May Allah Bless u Always dunia Akhirat.. THANKS! . ✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE) ✅PRICE BELOW RM1 ✅CHOCOLATE HOMEMADE (HALAL) ✅MANIS LEMAK ✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT) . BERMINAT ?? ================================= . 📞 Do Dm/Whatapp us . 🚚 Postage seluruh Malaysia . #Doorgiftjohorbharu  #doorgiftpantaitimur  #doorgiftterengganu  #Doorgiftmurah  #doorgiftperak  #doorgiftkahwin  #doorgiftpopular  #doorgiftmalaysia  #doorgifttunang  #doorgiftmurah  #doorgiftmelaka  #doorgiftseremban  #doorgiftjohor  #doorgiftnilai  #doorgiftmuar  #doorgiftshahalam  #doorgiftselangor  #doorgiftbatupahat  #doorgiftterengganu  #doorgiftbrunei  #doorgiftpuasa  #doorgiftraya  #doorgiftaqiqah  #doorgiftkedah  #doorgiftmuar  #doorgiftnikah  #packagingmurah  #doorgiftsingapore  #aiskrimmurah  #aiskrimkatering  #aiskrimmalaysia  #doorgifttunang  #stickermurahkajang 
Done 200pcs dairy milk Coklat Bar for Majlis Aqiqah Adik Rafanda 🌺 May Allah Bless u Always dunia Akhirat.. THANKS!
.
✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE)
✅PRICE BELOW RM1
✅CHOCOLATE HOMEMADE (HALAL)
✅MANIS LEMAK
✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT)
.
BERMINAT ?? =================================
.
📞 Do Dm/Whatapp us
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#Doorgiftjohorbharu
#doorgiftpantaitimur
#doorgiftterengganu
#Doorgiftmurah
#doorgiftperak 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftpopular 
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftmurah
#doorgiftmelaka
#doorgiftseremban
#doorgiftjohor
#doorgiftnilai
#doorgiftmuar
#doorgiftshahalam
#doorgiftselangor
#doorgiftbatupahat
#doorgiftterengganu
#doorgiftbrunei
#doorgiftpuasa
#doorgiftraya
#doorgiftaqiqah
#doorgiftkedah
#doorgiftmuar
#doorgiftnikah
#packagingmurah
#doorgiftsingapore
#aiskrimmurah
#aiskrimkatering
#aiskrimmalaysia
#doorgifttunang
#stickermurahkajang
Done 200pcs dairy milk Coklat Bar for Majlis Aqiqah Adik Rafanda 🌺 May Allah Bless u Always dunia Akhirat.. THANKS! . ✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE) ✅PRICE BELOW RM1 ✅CHOCOLATE HOMEMADE (HALAL) ✅MANIS LEMAK ✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT) . BERMINAT ?? ================================= . 📞 Do Dm/Whatapp us . 🚚 Postage seluruh Malaysia . #Doorgiftjohorbharu  #doorgiftpantaitimur  #doorgiftterengganu  #Doorgiftmurah  #doorgiftperak  #doorgiftkahwin  #doorgiftpopular  #doorgiftmalaysia  #doorgifttunang  #doorgiftmurah  #doorgiftmelaka  #doorgiftseremban  #doorgiftjohor  #doorgiftnilai  #doorgiftmuar  #doorgiftshahalam  #doorgiftselangor  #doorgiftbatupahat  #doorgiftterengganu  #doorgiftbrunei  #doorgiftpuasa  #doorgiftraya  #doorgiftaqiqah  #doorgiftkedah  #doorgiftmuar  #doorgiftnikah  #packagingmurah  #doorgiftsingapore  #aiskrimmurah  #aiskrimkatering  #aiskrimmalaysia  #doorgifttunang  #stickermurahkajang 
Done 200pcs dairy milk Coklat Bar for Majlis Aqiqah Adik Rafanda 🌺 May Allah Bless u Always dunia Akhirat.. THANKS!
.
✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE)
✅PRICE BELOW RM1
✅CHOCOLATE HOMEMADE (HALAL)
✅MANIS LEMAK
✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT)
.
BERMINAT ?? =================================
.
📞 Do Dm/Whatapp us
.
🚚 Postage seluruh Malaysia
.
#Doorgiftjohorbharu
#doorgiftpantaitimur
#doorgiftterengganu
#Doorgiftmurah
#doorgiftperak 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftpopular 
#doorgiftmalaysia
#doorgifttunang
#doorgiftmurah
#doorgiftmelaka
#doorgiftseremban
#doorgiftjohor
#doorgiftnilai
#doorgiftmuar
#doorgiftshahalam
#doorgiftselangor
#doorgiftbatupahat
#doorgiftterengganu
#doorgiftbrunei
#doorgiftpuasa
#doorgiftraya
#doorgiftaqiqah
#doorgiftkedah
#doorgiftmuar
#doorgiftnikah
#packagingmurah
#doorgiftsingapore
#aiskrimmurah
#aiskrimkatering
#aiskrimmalaysia
#doorgifttunang
#stickermurahkajang
Done 200pcs dairy milk Coklat Bar for Majlis Aqiqah Adik Rafanda 🌺 May Allah Bless u Always dunia Akhirat.. THANKS! . ✅ CUSTOMADE DESIGN (MORE DESIGN TO CHOOSE) ✅PRICE BELOW RM1 ✅CHOCOLATE HOMEMADE (HALAL) ✅MANIS LEMAK ✅DOORGIFT FOR ALL EVENT (BFDAY, AQIQAH, TUNANG, WEDDING & ALL EVENT) . BERMINAT ?? ================================= . 📞 Do Dm/Whatapp us . 🚚 Postage seluruh Malaysia . #Doorgiftjohorbharu  #doorgiftpantaitimur  #doorgiftterengganu  #Doorgiftmurah  #doorgiftperak  #doorgiftkahwin  #doorgiftpopular  #doorgiftmalaysia  #doorgifttunang  #doorgiftmurah  #doorgiftmelaka  #doorgiftseremban  #doorgiftjohor  #doorgiftnilai  #doorgiftmuar  #doorgiftshahalam  #doorgiftselangor  #doorgiftbatupahat  #doorgiftterengganu  #doorgiftbrunei  #doorgiftpuasa  #doorgiftraya  #doorgiftaqiqah  #doorgiftkedah  #doorgiftmuar  #doorgiftnikah  #packagingmurah  #doorgiftsingapore  #aiskrimmurah  #aiskrimkatering  #aiskrimmalaysia  #doorgifttunang  #stickermurahkajang 
Open order custom packaging for your product

DM for info order
@packaging.mrpack
@packaging.mrpack
@packaging.mrpack
@packaging.mrpack
Open order custom packaging for your product DM for info order @packaging.mrpack @packaging.mrpack @packaging.mrpack @packaging.mrpack
Clip pond bening (ziplock) ➖➖➖➖➖➖➖➖
Ukuran yang tersedia: 
20x25 
20x30
25x35 
30x40
➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk informasi lebih lanjut silahkan dm atau hubungi salah satu kontak yang ada dibawah ini 
Wa / tlp : 08562200963
Id line : emilkamilul
➖➖➖➖➖➖➖➖
#sablonplastik #sablonmurah #sablonkemasan #sabloncepat #plastikbandung #plastikjakarta #plastikbutik #plastikdistro #plastiksepatu #plastikbag #plastikbening #plastikjubah #plastikplong #plastiktoko #plastik #plastikziplock #plastikzipper #shoppingbag #olshopjakarta #packagingmurah #packagingolshop #psm #packagingbandung #packingolshop #bambangsoesatyo #jualplastikkemasan #cetakplastik #kreseksablon #kresekplong
Clip pond bening (ziplock) ➖➖➖➖➖➖➖➖ Ukuran yang tersedia: 20x25 20x30 25x35 30x40 ➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk informasi lebih lanjut silahkan dm atau hubungi salah satu kontak yang ada dibawah ini Wa / tlp : 08562200963 Id line : emilkamilul ➖➖➖➖➖➖➖➖ #sablonplastik  #sablonmurah  #sablonkemasan  #sabloncepat  #plastikbandung  #plastikjakarta  #plastikbutik  #plastikdistro  #plastiksepatu  #plastikbag  #plastikbening  #plastikjubah  #plastikplong  #plastiktoko  #plastik  #plastikziplock  #plastikzipper  #shoppingbag  #olshopjakarta  #packagingmurah  #packagingolshop  #psm  #packagingbandung  #packingolshop  #bambangsoesatyo  #jualplastikkemasan  #cetakplastik  #kreseksablon  #kresekplong 
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon  Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks!
.
Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik.
.
Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation.
Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. .
Argan Oil
Vitamin C
Vitamin E
Berries fruit
Jasmine flowers
Talcum powder
Spf60
wsp sy 0189701068 
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks! . Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik. . Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation. Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. . Argan Oil Vitamin C Vitamin E Berries fruit Jasmine flowers Talcum powder Spf60 wsp sy 0189701068 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Clip pond putih (ziplock) ➖➖➖➖➖➖➖➖
Ukuran yang tersedia: 
20x25 
20x30
30x40
➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk informasi lebih lanjut silahkan dm atau hubungi salah satu kontak yang ada dibawah ini 
Wa / tlp : 08562200963
Id line : emilkamilul
➖➖➖➖➖➖➖➖
#sablonplastik #sablonkemasan #sabloncepat #plastikbandung #plastikjakarta #plastikbutik #plastikdistro #plastiksepatu #plastikbag #plastikbening #plastikjubah #plastiksablon #plastikplong #plastiktoko #plastik #plastikziplock #shoppingbag  #olshopjakarta #packagingmurah #packagingolshop #packagingplastic #packagingbandung #packingolshop #jualplastik #jualplastikkemasan #indonesianidol #cetakplastik #cetakplastikbaju #kreseksablon #kresekplong
Clip pond putih (ziplock) ➖➖➖➖➖➖➖➖ Ukuran yang tersedia: 20x25 20x30 30x40 ➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk informasi lebih lanjut silahkan dm atau hubungi salah satu kontak yang ada dibawah ini Wa / tlp : 08562200963 Id line : emilkamilul ➖➖➖➖➖➖➖➖ #sablonplastik  #sablonkemasan  #sabloncepat  #plastikbandung  #plastikjakarta  #plastikbutik  #plastikdistro  #plastiksepatu  #plastikbag  #plastikbening  #plastikjubah  #plastiksablon  #plastikplong  #plastiktoko  #plastik  #plastikziplock  #shoppingbag  #olshopjakarta  #packagingmurah  #packagingolshop  #packagingplastic  #packagingbandung  #packingolshop  #jualplastik  #jualplastikkemasan  #indonesianidol  #cetakplastik  #cetakplastikbaju  #kreseksablon  #kresekplong 
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon  Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks!
.
Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik.
.
Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation.
Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. .
Argan Oil
Vitamin C
Vitamin E
Berries fruit
Jasmine flowers
Talcum powder
Spf60
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks! . Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik. . Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation. Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. . Argan Oil Vitamin C Vitamin E Berries fruit Jasmine flowers Talcum powder Spf60 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Hi guys! Harga pengenalan still RM65 tau? Ramai yg dah gebu gebas dgn natural foundation ni. Bagi siapa yg tak meminang lagi anak dara lynscosmetics ni, baik cepat sunting. Nanti semua dah lawo2, korang terkelip2 lagi. .
.
terus click link di bio okay? 😘 .
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Hi guys! Harga pengenalan still RM65 tau? Ramai yg dah gebu gebas dgn natural foundation ni. Bagi siapa yg tak meminang lagi anak dara lynscosmetics ni, baik cepat sunting. Nanti semua dah lawo2, korang terkelip2 lagi. . . terus click link di bio okay? 😘 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔

Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!!
.
Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷
.
Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga?

Harga bukan RM100
Bukan RM80
Bukan RM70

tapi.... RM65 shj 😧🤭🤗😍 Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp kami 0174005809 .
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔 Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!! . Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷 . Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga? Harga bukan RM100 Bukan RM80 Bukan RM70 tapi.... RM65 shj 😧🤭🤗😍 Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp kami 0174005809 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Premium? Apa beza dengan natural foundation lynscosmetics dgn sebelum ini?

Okay so utk lynscosmetics premium ni ialah natural foundation yg kami upgrade dari proses rnd oleh bahan-bahan yang dipilih dan ekslusif. Packaging terbaru & lebih efektif😍
.
So terjadi la lynscosmetics natural mousse foundation, disebabkan natural foundation yg sebelum ni mmg best seller dan ramai gila yang suka, so kita upgrade lagi lagi best! 😍

So comfirm2 korang akan jatuh hati tau? Sekali calit comfirm jatuh jatu berkali kali. .
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Premium? Apa beza dengan natural foundation lynscosmetics dgn sebelum ini? Okay so utk lynscosmetics premium ni ialah natural foundation yg kami upgrade dari proses rnd oleh bahan-bahan yang dipilih dan ekslusif. Packaging terbaru & lebih efektif😍 . So terjadi la lynscosmetics natural mousse foundation, disebabkan natural foundation yg sebelum ni mmg best seller dan ramai gila yang suka, so kita upgrade lagi lagi best! 😍 So comfirm2 korang akan jatuh hati tau? Sekali calit comfirm jatuh jatu berkali kali. . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Wajib ada di atas meja solek setiap perempuan, serious I tell ya! The texture memang sangat lain dari yang lain & gebu bila pakai.
.
Keep follow our updates! Banyak lagi feedback we all nak share, tak sabar! Btw yang dah order, jangan lupa share feedback sebab #monthlyfeedback berjalan seperti biasa! Gambar / feedback terbaik setiap bulan akan memenangi RM50 from HQ. How lucky! Bukan setakat dapat foundation yang cantik gila, tapi dapat duit sekali.
.
Don’t forget to tag us you picture with lynscosmetics natural mousse foundation~
. .
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Wajib ada di atas meja solek setiap perempuan, serious I tell ya! The texture memang sangat lain dari yang lain & gebu bila pakai. . Keep follow our updates! Banyak lagi feedback we all nak share, tak sabar! Btw yang dah order, jangan lupa share feedback sebab #monthlyfeedback  berjalan seperti biasa! Gambar / feedback terbaik setiap bulan akan memenangi RM50 from HQ. How lucky! Bukan setakat dapat foundation yang cantik gila, tapi dapat duit sekali. . Don’t forget to tag us you picture with lynscosmetics natural mousse foundation~ . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Hi.. Guys...
Jom la singgah my ig sambil2 tgk natural mousse foundation ni... .
Packaging pon cantik.. warna pink gitu. Takkan tengok dgn like jer.. Beli la satu untuk kakak, ibu, adik, dgn isteri.. Mesti diorang happy kalau ada foundation yg wangi bak aiskrim ni.. Nk makeup pon senang calit2 jer kat muka dah siap nk pergi jalan... Jom grab satu kalau tak menyesal!!! Whatsapp sekarang 0176452990.
.
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Hi.. Guys... Jom la singgah my ig sambil2 tgk natural mousse foundation ni... . Packaging pon cantik.. warna pink gitu. Takkan tengok dgn like jer.. Beli la satu untuk kakak, ibu, adik, dgn isteri.. Mesti diorang happy kalau ada foundation yg wangi bak aiskrim ni.. Nk makeup pon senang calit2 jer kat muka dah siap nk pergi jalan... Jom grab satu kalau tak menyesal!!! Whatsapp sekarang 0176452990. . . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon  Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks!
.
Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik.
.
Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation.
Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. .
Argan Oil
Vitamin C
Vitamin E
Berries fruit
Jasmine flowers
Talcum powder
Spf60
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks! . Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik. . Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation. Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. . Argan Oil Vitamin C Vitamin E Berries fruit Jasmine flowers Talcum powder Spf60 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon  Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks! 😁
.
Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik👍
.
Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation.
Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit 😱
Argan Oil ✔
Vitamin C ✔
Vitamin E ✔
Berries fruit ✔
Jasmine flowers ✔
Talcum powder ✔
Spf60 ✔
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks! 😁 . Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik👍 . Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation. Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit 😱 Argan Oil ✔ Vitamin C ✔ Vitamin E ✔ Berries fruit ✔ Jasmine flowers ✔ Talcum powder ✔ Spf60 ✔ . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Pilihan foundation terbaik adalah foundation yg mampu berikan kesan floles di kulit, bukan mengubah warna kulit sepenuhnya smpai jd cm hantu cina. Lynscosmetics natural foundation sgt ssuai bg yg nak npk flawless tp masih ikut warna kulit anda jd sekata dan sangat gebu.

Baru je brp hri launch, feedback semua positif. Semua puas hati dgn foundation ni, jom usha feedback dlu lepastu kita merisik tepi, kemudian trus pinang foundation gebu ni.
.
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Pilihan foundation terbaik adalah foundation yg mampu berikan kesan floles di kulit, bukan mengubah warna kulit sepenuhnya smpai jd cm hantu cina. Lynscosmetics natural foundation sgt ssuai bg yg nak npk flawless tp masih ikut warna kulit anda jd sekata dan sangat gebu. Baru je brp hri launch, feedback semua positif. Semua puas hati dgn foundation ni, jom usha feedback dlu lepastu kita merisik tepi, kemudian trus pinang foundation gebu ni. . . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Pilihan foundation terbaik adalah foundation yg mampu berikan kesan floles di kulit, bukan mengubah warna kulit sepenuhnya smpai jd cm hantu cina. Lynscosmetics natural foundation sgt ssuai bg yg nak npk flawless tp masih ikut warna kulit anda jd sekata dan sangat gebu.
.
.

Baru je brp hri launch, feedback semua positif. Semua puas hati dgn foundation ni, jom usha feedback dlu lepastu kita merisik tepi, kemudian trus pinang foundation gebu ni.
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Pilihan foundation terbaik adalah foundation yg mampu berikan kesan floles di kulit, bukan mengubah warna kulit sepenuhnya smpai jd cm hantu cina. Lynscosmetics natural foundation sgt ssuai bg yg nak npk flawless tp masih ikut warna kulit anda jd sekata dan sangat gebu. . . Baru je brp hri launch, feedback semua positif. Semua puas hati dgn foundation ni, jom usha feedback dlu lepastu kita merisik tepi, kemudian trus pinang foundation gebu ni. . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔

Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!!
.
Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷
.
Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga?

Harga bukan RM100
Bukan RM80
Bukan RM70

tapi.... RM65 shj 😧🤭🤗😍 Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp i 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔 Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!! . Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷 . Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga? Harga bukan RM100 Bukan RM80 Bukan RM70 tapi.... RM65 shj 😧🤭🤗😍 Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp i 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon  Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks!
.
Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik.
.
Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation.
Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. .
Argan Oil
Vitamin C
Vitamin E
Berries fruit
Jasmine flowers
Talcum powder
Spf60
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks! . Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik. . Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation. Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. . Argan Oil Vitamin C Vitamin E Berries fruit Jasmine flowers Talcum powder Spf60 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Gorengan nya mantab Bosss!!! Pake paper tray dari kraftpaper yg ramah lingkungan dan ramah di kantong.
Mau tanya2, order atau jadi reseller hubungi kita lansung ya.
Wa 0811.329.120
#omahkertas #kraftpaper #packagingbuatmakanan #packagingmurah
Hayooo..... Gimana tuuuuh.. ???
Udah kayak bikinan luar negeri belum??? .
😋😋KREZZ
"Talas Chips"
Cheese
.
PASTI PADA PINGIN???
.
YA DISINI AJA...
.
 Info / pemesanan : hubungi kontak di bio
.
.
.
#pusatkemasanukm#kemasan #kemasanukm #kemasanmakanan #kemasankopi #kemasansnack #kemasankeripik #kemasanminuman #kemasancustom #kemasanmurah #kemasanolshop #kemasankertas #kemasanplastik #kemasanbotol #papermetal #boxkardus #kemasanjogja #paperbox #paperbag #packaging #packagingdesign #packagingjogja #packagingmurah #boxkado #packagingolshop #standingpouch #kemasangula #gulasemut #gulasemutorganik
Hayooo..... Gimana tuuuuh.. ??? Udah kayak bikinan luar negeri belum??? . 😋😋KREZZ "Talas Chips" Cheese . PASTI PADA PINGIN??? . YA DISINI AJA... . Info / pemesanan : hubungi kontak di bio . . . #pusatkemasanukm #kemasan  #kemasanukm  #kemasanmakanan  #kemasankopi  #kemasansnack  #kemasankeripik  #kemasanminuman  #kemasancustom  #kemasanmurah  #kemasanolshop  #kemasankertas  #kemasanplastik  #kemasanbotol  #papermetal  #boxkardus  #kemasanjogja  #paperbox  #paperbag  #packaging  #packagingdesign  #packagingjogja  #packagingmurah  #boxkado  #packagingolshop  #standingpouch  #kemasangula  #gulasemut  #gulasemutorganik 
Clip pond bening (ziplock) ➖➖➖➖➖➖➖➖
Ukuran yang tersedia: 
20x25 
20x30
25x35 
30x40
➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk informasi lebih lanjut silahkan dm atau hubungi salah satu kontak yang ada dibawah ini 
Wa / tlp : 08562200963
Id line : emilkamilul
➖➖➖➖➖➖➖➖
#sablonplastik #sablonmurah #sablonkemasan #sabloncepat #plastikbandung #plastikjakarta #plastikbutik #plastikdistro #plastiksepatu #plastikbag #plastikbening #plastikjubah #plastikplong #plastiktoko #plastik #plastikziplock #plastikzipper #shoppingbag #olshopjakarta #packagingmurah #packagingolshop #cantrang #packagingbandung #packingolshop #persebaya #jualplastikkemasan #cetakplastik #kreseksablon #kresekplong
Clip pond bening (ziplock) ➖➖➖➖➖➖➖➖ Ukuran yang tersedia: 20x25 20x30 25x35 30x40 ➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk informasi lebih lanjut silahkan dm atau hubungi salah satu kontak yang ada dibawah ini Wa / tlp : 08562200963 Id line : emilkamilul ➖➖➖➖➖➖➖➖ #sablonplastik  #sablonmurah  #sablonkemasan  #sabloncepat  #plastikbandung  #plastikjakarta  #plastikbutik  #plastikdistro  #plastiksepatu  #plastikbag  #plastikbening  #plastikjubah  #plastikplong  #plastiktoko  #plastik  #plastikziplock  #plastikzipper  #shoppingbag  #olshopjakarta  #packagingmurah  #packagingolshop  #cantrang  #packagingbandung  #packingolshop  #persebaya  #jualplastikkemasan  #cetakplastik  #kreseksablon  #kresekplong 
Clip pond bening (ziplock) ➖➖➖➖➖➖➖➖
Ukuran yang tersedia: 
20x25 
20x30
25x35 
30x40
➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk informasi lebih lanjut silahkan dm atau hubungi salah satu kontak yang ada dibawah ini 
Wa / tlp : 08562200963
Id line : emilkamilul
➖➖➖➖➖➖➖➖
#sablonplastik #sablonmurah #sablonkemasan #sabloncepat #plastikbandung #plastikjakarta #plastikbutik #plastikdistro #plastiksepatu #plastikbag #plastikbening #plastikjubah #plastikplong #plastiktoko #plastik #plastikziplock #plastikzipper #shoppingbag #olshopjakarta #packagingmurah #packagingolshop #cantrang #packagingbandung #packingolshop #persebaya #jualplastikkemasan #cetakplastik #kreseksablon #kresekplong
Clip pond bening (ziplock) ➖➖➖➖➖➖➖➖ Ukuran yang tersedia: 20x25 20x30 25x35 30x40 ➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk informasi lebih lanjut silahkan dm atau hubungi salah satu kontak yang ada dibawah ini Wa / tlp : 08562200963 Id line : emilkamilul ➖➖➖➖➖➖➖➖ #sablonplastik  #sablonmurah  #sablonkemasan  #sabloncepat  #plastikbandung  #plastikjakarta  #plastikbutik  #plastikdistro  #plastiksepatu  #plastikbag  #plastikbening  #plastikjubah  #plastikplong  #plastiktoko  #plastik  #plastikziplock  #plastikzipper  #shoppingbag  #olshopjakarta  #packagingmurah  #packagingolshop  #cantrang  #packagingbandung  #packingolshop  #persebaya  #jualplastikkemasan  #cetakplastik  #kreseksablon  #kresekplong 
Premium? Apa beza dengan natural foundation lynscosmetics dgn sebelum ini?

Okay so utk lynscosmetics premium ni ialah natural foundation yg kami upgrade dari proses rnd oleh bahan-bahan yang dipilih dan ekslusif. Packaging terbaru & lebih efektif😍
.
So terjadi la lynscosmetics natural mousse foundation, disebabkan natural foundation yg sebelum ni mmg best seller dan ramai gila yang suka, so kita upgrade lagi lagi best! 😍

So comfirm2 korang akan jatuh hati tau? Sekali calit comfirm jatuh jatu berkali kali.
.
.
.
.
#gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Premium? Apa beza dengan natural foundation lynscosmetics dgn sebelum ini? Okay so utk lynscosmetics premium ni ialah natural foundation yg kami upgrade dari proses rnd oleh bahan-bahan yang dipilih dan ekslusif. Packaging terbaru & lebih efektif😍 . So terjadi la lynscosmetics natural mousse foundation, disebabkan natural foundation yg sebelum ni mmg best seller dan ramai gila yang suka, so kita upgrade lagi lagi best! 😍 So comfirm2 korang akan jatuh hati tau? Sekali calit comfirm jatuh jatu berkali kali. . . . . #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Hi guys! Harga pengenalan still RM65 tau? Ramai yg dah gebu gebas dgn natural foundation ni. Bagi siapa yg tak meminang lagi anak dara lynscosmetics ni, baik cepat sunting. Nanti semua dah lawo2, korang terkelip2 lagi. .
.
.
.
.
#gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Hi guys! Harga pengenalan still RM65 tau? Ramai yg dah gebu gebas dgn natural foundation ni. Bagi siapa yg tak meminang lagi anak dara lynscosmetics ni, baik cepat sunting. Nanti semua dah lawo2, korang terkelip2 lagi. . . . . . #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔

Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!!
.
Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷
.
Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga?

Harga bukan RM100
Bukan RM80
Bukan RM70

tapi.... RM65 shj 😧🤭🤗😍 Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp!!! .
.
.
.
#gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔 Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!! . Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷 . Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga? Harga bukan RM100 Bukan RM80 Bukan RM70 tapi.... RM65 shj 😧🤭🤗😍 Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp!!! . . . . #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔
.
Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!!
.
Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷
.
Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga?

Harga bukan RM100
Bukan RM80
Bukan RM70

tapi....
.
RM65 shj 😧🤭🤗😍
.
Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp 👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/601133727592

#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔 . Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!! . Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷 . Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga? Harga bukan RM100 Bukan RM80 Bukan RM70 tapi.... . RM65 shj 😧🤭🤗😍 . Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp 👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/601133727592 #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial 
Another karya anak bangsa multi function bag from @hibiki.id
•
+ Kardus custom bentuk/ukuran
+ Bisa print logo/tulisan
+ Bisa antar untuk area Jakarta

Line@: @sawangbox
WA: 0878.8836.8199
No SMS/DM
IG @sawangbox
www.tokopedia.com/sawangbox
www.sawangbox.com

#sawangbox #bungkusdisawangbox #cartonbox #corrugatedbox #jualkardus #kardusonline #jualdus #kardusjakarta #karduscustom #jualkotak #jualbox #jualboxonline #boxcoklat #kotaktas #dustas #cetakmurahonline #backpack #cetakonline #slingbag #handbags #jualdusonline  #boxpacking #boxjakarta #boxpackaging #boxcustom #packagingmakanan #jualpackaging #packagingmurah #boxmurah #kardusbox
Another karya anak bangsa multi function bag from @hibiki.id • + Kardus custom bentuk/ukuran + Bisa print logo/tulisan + Bisa antar untuk area Jakarta Line@: @sawangbox WA: 0878.8836.8199 No SMS/DM IG @sawangbox www.tokopedia.com/sawangbox www.sawangbox.com #sawangbox  #bungkusdisawangbox  #cartonbox  #corrugatedbox  #jualkardus  #kardusonline  #jualdus  #kardusjakarta  #karduscustom  #jualkotak  #jualbox  #jualboxonline  #boxcoklat  #kotaktas  #dustas  #cetakmurahonline  #backpack  #cetakonline  #slingbag  #handbags  #jualdusonline  #boxpacking  #boxjakarta  #boxpackaging  #boxcustom  #packagingmakanan  #jualpackaging  #packagingmurah  #boxmurah  #kardusbox 
NS 57 mini souvenir box

Rp. 3,500/pc
100 pcs = Rp 3,200/pc
300 pcs = Rp 2,800/pc
500 pcs = Rp 2,500/pc
1000 pcs = Rp 2,100/pc.

NS 58 souvenir box

Rp. 9,000/pc
100 pcs = Rp 8,100/pc
300 pcs = Rp 7,200/pc
500 pcs = Rp 6,300/pc
1000 pcs = Rp 5,400/pc.
.
PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
NS 57 mini souvenir box Rp. 3,500/pc 100 pcs = Rp 3,200/pc 300 pcs = Rp 2,800/pc 500 pcs = Rp 2,500/pc 1000 pcs = Rp 2,100/pc. NS 58 souvenir box Rp. 9,000/pc 100 pcs = Rp 8,100/pc 300 pcs = Rp 7,200/pc 500 pcs = Rp 6,300/pc 1000 pcs = Rp 5,400/pc. . PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
NS 57 mini souvenir box

Rp. 3,500/pc

100 pcs = Rp 3,200/pc
300 pcs = Rp 2,800/pc
500 pcs = Rp 2,500/pc
1000 pcs = Rp 2,100/pc.

NS 58 souvenir box

Rp. 9,000/pc
100 pcs = Rp 8,100/pc
300 pcs = Rp 7,200/pc
500 pcs = Rp 6,300/pc
1000 pcs = Rp 5,400/pc.
.
PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
NS 57 mini souvenir box Rp. 3,500/pc 100 pcs = Rp 3,200/pc 300 pcs = Rp 2,800/pc 500 pcs = Rp 2,500/pc 1000 pcs = Rp 2,100/pc. NS 58 souvenir box Rp. 9,000/pc 100 pcs = Rp 8,100/pc 300 pcs = Rp 7,200/pc 500 pcs = Rp 6,300/pc 1000 pcs = Rp 5,400/pc. . PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
229 054 NS 58 souvenir box
.
Rp. 9,000/pc
100 pcs = Rp 8,100/pc
300 pcs = Rp 7,200/pc
500 pcs = Rp 6,300/pc
1000 pcs = Rp 5,400/pc.
PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
229 054 NS 58 souvenir box . Rp. 9,000/pc 100 pcs = Rp 8,100/pc 300 pcs = Rp 7,200/pc 500 pcs = Rp 6,300/pc 1000 pcs = Rp 5,400/pc. PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
NS 57 mini souvenir box
.
Rp. 3,500/pc
100 pcs = Rp 3,200/pc
300 pcs = Rp 2,800/pc
500 pcs = Rp 2,500/pc
1000 pcs = Rp 2,100/pc.
PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
NS 57 mini souvenir box . Rp. 3,500/pc 100 pcs = Rp 3,200/pc 300 pcs = Rp 2,800/pc 500 pcs = Rp 2,500/pc 1000 pcs = Rp 2,100/pc. PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
NS 57 mini souvenir box
.
Rp. 3,500/pc
100 pcs = Rp 3,200/pc
300 pcs = Rp 2,800/pc
500 pcs = Rp 2,500/pc
1000 pcs = Rp 2,100/pc.
.
PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
NS 57 mini souvenir box . Rp. 3,500/pc 100 pcs = Rp 3,200/pc 300 pcs = Rp 2,800/pc 500 pcs = Rp 2,500/pc 1000 pcs = Rp 2,100/pc. . PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
229 053 NS 57 mini souvenir box
.
Rp. 3,500/pc
100 pcs = Rp 3,200/pc
300 pcs = Rp 2,800/pc
500 pcs = Rp 2,500/pc
1000 pcs = Rp 2,100/pc.
PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
229 053 NS 57 mini souvenir box . Rp. 3,500/pc 100 pcs = Rp 3,200/pc 300 pcs = Rp 2,800/pc 500 pcs = Rp 2,500/pc 1000 pcs = Rp 2,100/pc. PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
Something new is cooking in our kitchen, stay tuned!
•
+ Kardus custom bentuk/ukuran
+ Bisa print logo/tulisan
+ Bisa antar untuk area Jakarta

Line@: @sawangbox
WA: 0878.8836.8199
No SMS/DM
IG @sawangbox
www.tokopedia.com/sawangbox
www.sawangbox.com

#sawangbox #bungkusdisawangbox #cartonbox #corrugatedbox #jualkardus #kardusonline #jualdus #kardusjakarta #karduscustom #jualkotak #jualbox #jualboxonline #boxcoklat #kotakkue #duskue #cetakmurahonline #cetakbox #cetakonline #jualpackaging #packingbox #jualdusonline  #boxpacking #boxjakarta #boxpackaging #boxcustom #packagingmakanan #jualpackaging #packagingmurah #boxmurah #kardusbox
Something new is cooking in our kitchen, stay tuned! • + Kardus custom bentuk/ukuran + Bisa print logo/tulisan + Bisa antar untuk area Jakarta Line@: @sawangbox WA: 0878.8836.8199 No SMS/DM IG @sawangbox www.tokopedia.com/sawangbox www.sawangbox.com #sawangbox  #bungkusdisawangbox  #cartonbox  #corrugatedbox  #jualkardus  #kardusonline  #jualdus  #kardusjakarta  #karduscustom  #jualkotak  #jualbox  #jualboxonline  #boxcoklat  #kotakkue  #duskue  #cetakmurahonline  #cetakbox  #cetakonline  #jualpackaging  #packingbox  #jualdusonline  #boxpacking  #boxjakarta  #boxpackaging  #boxcustom  #packagingmakanan  #jualpackaging  #packagingmurah  #boxmurah  #kardusbox 
229 052 Bag souvenir carrier (big).
. .
Rp. 3,500/pc
100 pcs = Rp 3,200/pc
300 pcs = Rp 2,800/pc
500 pcs = Rp 2,500/pc
1000 pcs = Rp 2,100/pc.
.
PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
229 052 Bag souvenir carrier (big). . . Rp. 3,500/pc 100 pcs = Rp 3,200/pc 300 pcs = Rp 2,800/pc 500 pcs = Rp 2,500/pc 1000 pcs = Rp 2,100/pc. . PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
Bag souvenir carrier (small)
.
Rp. 3,000/pc
100 pcs = Rp 2,700/pc
300 pcs = Rp 2,400/pc
500 pcs = Rp 2,100/pc
1000 pcs = Rp 1,800/pc.
.
Bag souvenir carrier (big)
Rp. 3,500/pc
100 pcs = Rp 3,200/pc
300 pcs = Rp 2,800/pc
500 pcs = Rp 2,500/pc
1000 pcs = Rp 2,100/pc.

PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
Bag souvenir carrier (small) . Rp. 3,000/pc 100 pcs = Rp 2,700/pc 300 pcs = Rp 2,400/pc 500 pcs = Rp 2,100/pc 1000 pcs = Rp 1,800/pc. . Bag souvenir carrier (big) Rp. 3,500/pc 100 pcs = Rp 3,200/pc 300 pcs = Rp 2,800/pc 500 pcs = Rp 2,500/pc 1000 pcs = Rp 2,100/pc. PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
229 051 Bag souvenir carrier (small)
.
Rp. 3,000/pc
100 pcs = Rp 2,700/pc
300 pcs = Rp 2,400/pc
500 pcs = Rp 2,100/pc
1000 pcs = Rp 1,800/pc.
.
PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
229 051 Bag souvenir carrier (small) . Rp. 3,000/pc 100 pcs = Rp 2,700/pc 300 pcs = Rp 2,400/pc 500 pcs = Rp 2,100/pc 1000 pcs = Rp 1,800/pc. . PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
Small square souvenir box (sticker additional cost)
.
Rp. 3,000/pc
100 pcs = Rp 2,700/pc
300 pcs = Rp 2,400/pc
500 pcs = Rp 2,100/pc
1000 pcs = Rp 1,800/pc.

PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
Small square souvenir box (sticker additional cost) . Rp. 3,000/pc 100 pcs = Rp 2,700/pc 300 pcs = Rp 2,400/pc 500 pcs = Rp 2,100/pc 1000 pcs = Rp 1,800/pc. PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
Small square souvenir box (flat lay)
.
Rp. 3,000/pc
100 pcs = Rp 2,700/pc
300 pcs = Rp 2,400/pc
500 pcs = Rp 2,100/pc
1000 pcs = Rp 1,800/pc.

PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
Small square souvenir box (flat lay) . Rp. 3,000/pc 100 pcs = Rp 2,700/pc 300 pcs = Rp 2,400/pc 500 pcs = Rp 2,100/pc 1000 pcs = Rp 1,800/pc. PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
229 050 Small square souvenir box
.
Rp. 3,000/pc
100 pcs = Rp 2,700/pc
300 pcs = Rp 2,400/pc
500 pcs = Rp 2,100/pc
1000 pcs = Rp 1,800/pc.
PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
229 050 Small square souvenir box . Rp. 3,000/pc 100 pcs = Rp 2,700/pc 300 pcs = Rp 2,400/pc 500 pcs = Rp 2,100/pc 1000 pcs = Rp 1,800/pc. PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
229 049 Pillow Box (Big).
.
.
Rp. 2,500/pc
100 pcs = Rp 2,300/pc
300 pcs = Rp 2,000/pc
500 pcs = Rp 1,800/pc
1000 pcs = Rp 1,500/pc.
PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
229 049 Pillow Box (Big). . . Rp. 2,500/pc 100 pcs = Rp 2,300/pc 300 pcs = Rp 2,000/pc 500 pcs = Rp 1,800/pc 1000 pcs = Rp 1,500/pc. PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
.
Pillow Box (Small)
Rp. 2,000/pc
100 pcs = Rp 1,800/pc
300 pcs = Rp 1,600/pc
500 pcs = Rp 1,400/pc
1000 pcs = Rp 1,200/pc.
.
Pillow Box (Big)
Rp. 2,500/pc
100 pcs = Rp 2,300/pc
300 pcs = Rp 2,000/pc
500 pcs = Rp 1,800/pc
1000 pcs = Rp 1,500/pc.
.

PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
. Pillow Box (Small) Rp. 2,000/pc 100 pcs = Rp 1,800/pc 300 pcs = Rp 1,600/pc 500 pcs = Rp 1,400/pc 1000 pcs = Rp 1,200/pc. . Pillow Box (Big) Rp. 2,500/pc 100 pcs = Rp 2,300/pc 300 pcs = Rp 2,000/pc 500 pcs = Rp 1,800/pc 1000 pcs = Rp 1,500/pc. . PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
229 048 Pillow Box (Small)
.
Rp. 2,000/pc
100 pcs = Rp 1,800/pc
300 pcs = Rp 1,600/pc
500 pcs = Rp 1,400/pc
1000 pcs = Rp 1,200/pc.

PO : 3-4 weeks
After all, good things take time :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#packaging #pack #packagingdesign #packagingmurah #packagingideas #packagingolshop #packagingsouvenir #packagingbox #packagingunik #packagingidea #packagingsupplies #packagingmakanan #brownpackaging #uniquepackaging #kraftpackaging #brownbag #paperbag #carrier #browncarrier #prestigepackaging #premiumpackaging
229 048 Pillow Box (Small) . Rp. 2,000/pc 100 pcs = Rp 1,800/pc 300 pcs = Rp 1,600/pc 500 pcs = Rp 1,400/pc 1000 pcs = Rp 1,200/pc. PO : 3-4 weeks After all, good things take time :) . . . . . . . . . . #packaging  #pack  #packagingdesign  #packagingmurah  #packagingideas  #packagingolshop  #packagingsouvenir  #packagingbox  #packagingunik  #packagingidea  #packagingsupplies  #packagingmakanan  #brownpackaging  #uniquepackaging  #kraftpackaging  #brownbag  #paperbag  #carrier  #browncarrier  #prestigepackaging  #premiumpackaging 
Clip pond putih (ziplock) ➖➖➖➖➖➖➖➖
Ukuran yang tersedia: 
20x25 
20x30
30x40
➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk informasi lebih lanjut silahkan dm atau hubungi salah satu kontak yang ada dibawah ini 
Wa / tlp : 08562200963
Id line : emilkamilul
➖➖➖➖➖➖➖➖
#sablonplastik #sablonkemasan #sabloncepat #plastikbandung #plastikjakarta #plastikbutik #plastikdistro #plastiksepatu #plastikbag #plastikbening #plastikjubah #plastiksablon #plastikplong #plastiktoko #plastik #plastikziplock #shoppingbag  #olshopjakarta #packagingmurah #packagingolshop #packagingplastic #packagingbandung #packingolshop #jualplastik #jualplastikkemasan #indonesianidol #cetakplastik #cetakplastikbaju #kreseksablon #kresekplong
Clip pond putih (ziplock) ➖➖➖➖➖➖➖➖ Ukuran yang tersedia: 20x25 20x30 30x40 ➖➖➖➖➖➖➖➖ Untuk informasi lebih lanjut silahkan dm atau hubungi salah satu kontak yang ada dibawah ini Wa / tlp : 08562200963 Id line : emilkamilul ➖➖➖➖➖➖➖➖ #sablonplastik  #sablonkemasan  #sabloncepat  #plastikbandung  #plastikjakarta  #plastikbutik  #plastikdistro  #plastiksepatu  #plastikbag  #plastikbening  #plastikjubah  #plastiksablon  #plastikplong  #plastiktoko  #plastik  #plastikziplock  #shoppingbag  #olshopjakarta  #packagingmurah  #packagingolshop  #packagingplastic  #packagingbandung  #packingolshop  #jualplastik  #jualplastikkemasan  #indonesianidol  #cetakplastik  #cetakplastikbaju  #kreseksablon  #kresekplong