an online Instagram web viewer

#paidreviewrm5 medias

Photos

Dah ramai yg percayakan produk kami✨ belum cuba memang belum tahu. Tapi kalau dah start pakai, comfirm repeat. ☺️ setakat sekarang, dah banyak testimoni yg berjaya buatkan secantik happy dgn skin sendiri 😉 anda bila lagi?
.
.
.
Lets try our primer 🌿 sales on going 🌻
.
.
.
Love, secantikians 💗
.
.
.
#zdbeautyprimer #makeup #makeupvideo #makeuptutorial #makeupartist #makeuplife #makeuptalk #hudabeauty #toofaced #benefitcosmetics #primer #makeupbased #makeuplovers #primermalaysia #innisfree #makeupforever #forever21 #fashion #fashionblogger #selawa #secantik #review #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #siakapkeli #sayajualprimer #sayanakcantik #sayanakputih
Dah ramai yg percayakan produk kami✨ belum cuba memang belum tahu. Tapi kalau dah start pakai, comfirm repeat. ☺️ setakat sekarang, dah banyak testimoni yg berjaya buatkan secantik happy dgn skin sendiri 😉 anda bila lagi? . . . Lets try our primer 🌿 sales on going 🌻 . . . Love, secantikians 💗 . . . #zdbeautyprimer  #makeup  #makeupvideo  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeuplife  #makeuptalk  #hudabeauty  #toofaced  #benefitcosmetics  #primer  #makeupbased  #makeuplovers  #primermalaysia  #innisfree  #makeupforever  #forever21  #fashion  #fashionblogger  #selawa  #secantik  #review  #paidreview  #paidreviewmurah  #paidreviewrm5  #siakapkeli  #sayajualprimer  #sayanakcantik  #sayanakputih 
Hmmm rasanya bukan salah eja tu 😂
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag member korang 💯💯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DM admin lawak korang untuk free shout out.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sponsored by @cap.exclusive , YOUR #1 ONLINE  CAP STORE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
01129313632 for paid review HANYA RM5 !!! #paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd .
Hmmm rasanya bukan salah eja tu 😂 •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tag member korang 💯💯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ DM admin lawak korang untuk free shout out.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sponsored by @cap.exclusive , YOUR #1  ONLINE CAP STORE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 01129313632 for paid review HANYA RM5 !!! #paidreview  #paidreviewrm5  #lawak  #hambar  #funny  #paidreviewmurah  #malaysia  #kl  #selangor  #kelakar  #ootd  .
Amalkan gaya hidup sihat dengan LADYPRETTY⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.#astalife⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.#LadyPretty⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.#magiskecantikan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.  #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #tumblr #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #jangankecamsaya #paidreviewrm5  #paidreviewrm10 #janganlupabahagia #paidreview #paidreviewmurah #nakbebel #nakfakta #astrogempak #kipidap #penmerahdotcom⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sayajual #nakcantik #produkkecantikan #kulitcantik #putihgebu #letscantik
Amalkan gaya hidup sihat dengan LADYPRETTY⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .#astalife ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .#LadyPretty ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .#magiskecantikan ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #vscocam  #tumblr  #mudahterhibur  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #lawakhambar  #jangankecamsaya  #paidreviewrm5   #paidreviewrm10  #janganlupabahagia  #paidreview  #paidreviewmurah  #nakbebel  #nakfakta  #astrogempak  #kipidap  #penmerahdotcom ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sayajual  #nakcantik  #produkkecantikan  #kulitcantik  #putihgebu  #letscantik 
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
. 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
Dah namanya lidi, memang tajam 😅
.
Tapi lidi tu bukan kami saja bagi tau, ada fungsinya 🌹
.
Lidi tu digunakan untuk sapu LMC - memang dilarang guna jari, cotton bud untuk sapu LMC k sebab taknak LMC tu merebak ke bahagian kulit lain. Betul nak pastikan LMC disapu pada tahi lalat/kutil/ketuat/biji kolestrol sahaja 😁
.
P/s: Scroll down untuk tengok video cara nak sapu LMC k
.
➕➕➕➕➕➕➕➕
.
THANK YOU DEAR CUSTOMER 🌹
.
Jangan lupa ikut cara penggunaan dalam pamplet yg disertakan utk setiap pembelian ❤️
.
Postage setiap hari kecuali cuti umum & hujung minggu
.
Pos laju akan ambil masa 2-3 hari bekerja untuk sampai ke lokasi penghantaran
.
Nak cantik tanpa tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol? Boleh contact nombor di bawah atau tekan je direct link di bio k
.
👇🏻 Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Dah namanya lidi, memang tajam 😅 . Tapi lidi tu bukan kami saja bagi tau, ada fungsinya 🌹 . Lidi tu digunakan untuk sapu LMC - memang dilarang guna jari, cotton bud untuk sapu LMC k sebab taknak LMC tu merebak ke bahagian kulit lain. Betul nak pastikan LMC disapu pada tahi lalat/kutil/ketuat/biji kolestrol sahaja 😁 . P/s: Scroll down untuk tengok video cara nak sapu LMC k . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . THANK YOU DEAR CUSTOMER 🌹 . Jangan lupa ikut cara penggunaan dalam pamplet yg disertakan utk setiap pembelian ❤️ . Postage setiap hari kecuali cuti umum & hujung minggu . Pos laju akan ambil masa 2-3 hari bekerja untuk sampai ke lokasi penghantaran . Nak cantik tanpa tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol? Boleh contact nombor di bawah atau tekan je direct link di bio k . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
#farizapaidreview
#paidreviewrm5
.
Suka travel??
.
Suka berjalan²??
.
Ada anak kecil??
.
Payah dukung??
.
Stroller yg ada besar?? .
Nak beli ruang luggage mahal??
.
Takot stroller hilang/rosak jika masok kargo?? .
Meh bincang dengan kami 😁
Kerana kami ada stroller yang bersaiz Compact... .
Nak travel tapi anak tiada stroller yg sesuai???? .
Nak beli cash kurang 💰
Maka!!!! .
Meh join grup kutu #batch7 kami.. Berminat?  Bole wasap terus.. 0192421270

@adramalaikashoppe
@adramalaikashoppe
@adramalaikashoppe

#Anakkutu mestilah :
*seorang yg jujur
*amanah
*friendly *sporting
*minat dengan gb pockit tok simanja die.. #openkutu
#pockitmalaysia #pockitstrollermalaysiamurah #pockit #kutupockitplusmurah #kutupockitstroller #kutu #kutuiphone #strollerpockit #bazaarpaknil #kutupockitplus #kutupockitmalaysia #kutupockitmurah #malaysiastroller #gbpockitstroller #gbpockitplus #gbpockitplus #gbpockitmalaysia #gbpockitplusmalaysia #gbpockitmurah #strollercompactmalaysia #compactstroller #strollercompactmurahmalaysia #strollercompactmurah 
#iamtrustedseller 
#adramalaikashoppe
#farizapaidreview  #paidreviewrm5  . Suka travel?? . Suka berjalan²?? . Ada anak kecil?? . Payah dukung?? . Stroller yg ada besar?? . Nak beli ruang luggage mahal?? . Takot stroller hilang/rosak jika masok kargo?? . Meh bincang dengan kami 😁 Kerana kami ada stroller yang bersaiz Compact... . Nak travel tapi anak tiada stroller yg sesuai???? . Nak beli cash kurang 💰 Maka!!!! . Meh join grup kutu #batch7  kami.. Berminat? Bole wasap terus.. 0192421270 @adramalaikashoppe @adramalaikashoppe @adramalaikashoppe #Anakkutu  mestilah : *seorang yg jujur *amanah *friendly *sporting *minat dengan gb pockit tok simanja die.. #openkutu  #pockitmalaysia  #pockitstrollermalaysiamurah  #pockit  #kutupockitplusmurah  #kutupockitstroller  #kutu  #kutuiphone  #strollerpockit  #bazaarpaknil  #kutupockitplus  #kutupockitmalaysia  #kutupockitmurah  #malaysiastroller  #gbpockitstroller  #gbpockitplus  #gbpockitplus  #gbpockitmalaysia  #gbpockitplusmalaysia  #gbpockitmurah  #strollercompactmalaysia  #compactstroller  #strollercompactmurahmalaysia  #strollercompactmurah  #iamtrustedseller  #adramalaikashoppe 
Yes , RM5 sahaja untuk paid review ! DM kalau berminat ❤Dalam masa beberapa hari ni berapa ramai tengok post2 kami sangat ramai ! lebih 20 ribu ! so jom rebut peluang ni . RM5 sahaja 😊 (swipe tepi kalau nak bukti)
.
 #swapreview #swapreviewig #swapreviewmalaysia #reviewmurah #reviewmalaysia #reviewmurahmalaysia #reviewmalaysiamurah #paidreviewrm5 #paidreviewmurah #paidreviewmurahmalaysia #paidreviewmalaysia #followforfollow #abangnaktegur #pematahhati #nabilarazali #businessreview #igshop #igshopreview #igshopreviewmalaysia #moodrepublik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #gegarvaganza #fattahamin #fazura
Yes , RM5 sahaja untuk paid review ! DM kalau berminat ❤Dalam masa beberapa hari ni berapa ramai tengok post2 kami sangat ramai ! lebih 20 ribu ! so jom rebut peluang ni . RM5 sahaja 😊 (swipe tepi kalau nak bukti) . #swapreview  #swapreviewig  #swapreviewmalaysia  #reviewmurah  #reviewmalaysia  #reviewmurahmalaysia  #reviewmalaysiamurah  #paidreviewrm5  #paidreviewmurah  #paidreviewmurahmalaysia  #paidreviewmalaysia  #followforfollow  #abangnaktegur  #pematahhati  #nabilarazali  #businessreview  #igshop  #igshopreview  #igshopreviewmalaysia  #moodrepublik  #bazarpaknil  #fattzura  #neelofa  #gegarvaganza  #fattahamin  #fazura 
Siapa nak join postage hari ni? 🌷😁
.
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
Setiap pembelian, ada 2 FREE GIFT tau 🎉🎁
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Siapa nak join postage hari ni? 🌷😁 . . 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . Setiap pembelian, ada 2 FREE GIFT tau 🎉🎁 . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
Happy lunch 😋
.
P/s: Betul, LMC sekecil itu sahaja. Sila cari dengan teliti 🌷
.
➕➕➕➕➕➕➕➕
.
KRIM AJAIB untuk penderita ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol 🌹
.
Runsing dgn tahi lalat/kutil/ketuat/biji kolestrol di muka?
.
Kurang keyakinan?
.
Asyik kena perli & dipersendakan?
.
Tiada bajet untuk buat rawatan laser?
.
Penat ikhtiar dgn pelbagai rawatan tetapi tidak berkesan?
.
Kembalikan keyakinan anda dgn LOTUS MOLE CREAM
.
❌ Tanpa rawatan menyakitkan
❌ Tanpa pembedahan yg mahal
❌ Tanpa laser
❌ Tanpa kesan sampingan
.
KENAPA MESTI PILIH LOTUS MOLE CREAM?
.
✔️ Kandungan vitamin E yg tinggi - dapat hilangkan kesan parut dgn cepat
✔️ Pakai sekali sahaja, dah tanggal tahi lalat, ketuat, kutil & biji kolestrol
✔️ Kandungan essential oil, pati granium, frankincense yg bagus untuk kulit
✔️ Kelulusan KKM
✔️ 100% semulajadi
✔️ Homemade
.
Boleh lihat testimoni yg positif dan info di:
.
Instagram: @lotus.mole.cream
Facebook Page: Lotus Mole Cream
.
Berminat??
.
👇🏻 Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Happy lunch 😋 . P/s: Betul, LMC sekecil itu sahaja. Sila cari dengan teliti 🌷 . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . KRIM AJAIB untuk penderita ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol 🌹 . Runsing dgn tahi lalat/kutil/ketuat/biji kolestrol di muka? . Kurang keyakinan? . Asyik kena perli & dipersendakan? . Tiada bajet untuk buat rawatan laser? . Penat ikhtiar dgn pelbagai rawatan tetapi tidak berkesan? . Kembalikan keyakinan anda dgn LOTUS MOLE CREAM . ❌ Tanpa rawatan menyakitkan ❌ Tanpa pembedahan yg mahal ❌ Tanpa laser ❌ Tanpa kesan sampingan . KENAPA MESTI PILIH LOTUS MOLE CREAM? . ✔️ Kandungan vitamin E yg tinggi - dapat hilangkan kesan parut dgn cepat ✔️ Pakai sekali sahaja, dah tanggal tahi lalat, ketuat, kutil & biji kolestrol ✔️ Kandungan essential oil, pati granium, frankincense yg bagus untuk kulit ✔️ Kelulusan KKM ✔️ 100% semulajadi ✔️ Homemade . Boleh lihat testimoni yg positif dan info di: . Instagram: @lotus.mole.cream Facebook Page: Lotus Mole Cream . Berminat?? . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
. 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
-
🌹 Follow
.
❤️ @lotus.mole.cream
.
❌ Tahi Lalat
❌ Biji Kolestrol
❌ Kutil
❌ Ketuat
.
❤️ @vivies.hairremover
.
❌ Buang Bulu Cepat, Mudah & Tanpa Sakit
- 🌹 Follow . ❤️ @lotus.mole.cream . ❌ Tahi Lalat ❌ Biji Kolestrol ❌ Kutil ❌ Ketuat . ❤️ @vivies.hairremover . ❌ Buang Bulu Cepat, Mudah & Tanpa Sakit
Maaf, gambar selepas tu terlebih crop plak 😁
.
Jom hilangkan bulu cara mudah macam kak yg sudi share testimoni ni 🌷
.
Sapu je vivies, tunggu 5-7 minit then basuh. Kemudian wallaaaaa- licin terus kulit tanpa bulussss 🌹
.
➕➕➕➕➕➕➕➕
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Maaf, gambar selepas tu terlebih crop plak 😁 . Jom hilangkan bulu cara mudah macam kak yg sudi share testimoni ni 🌷 . Sapu je vivies, tunggu 5-7 minit then basuh. Kemudian wallaaaaa- licin terus kulit tanpa bulussss 🌹 . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
UNTUK LELAKI & WANITA YANG BERTAHI LALAT & KUTIL KELILING LEHER
.
'NAK HILANGKAN TAHI LALAT, KUTIL, KETUAT & BIJI KOLESTROL DENGAN CARA PALING MUDAH, MURAH, CEPAT & BERKESAN?'
.
Kami faham perasaan anda. Anda hilang keyakinan & malu untuk berdepan dengan orang ramai
.
Oleh itu kami sediakan penyelesaian untuk anda iaitu LOTUS MOLE CREAM
.
LOTUS MOLE CREAM - MEMASTIKAN TAHI LALAT ANDA HILANG & MENGEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA
.
Apa kata pengguna LMC?
.
"Alhamdulillah, memang berkesan. Bukan setakat boleh hilang sebiji tahi lalat tapi sebotol boleh hilangkan hingga 50 biji tahi lalat" - Amni, Johor
.
"Memang membantu, habis tercabut tahi lalat saya. Mudah betul!" - Umi, Penang
.
Berminat?
.
👇🏻Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
UNTUK LELAKI & WANITA YANG BERTAHI LALAT & KUTIL KELILING LEHER . 'NAK HILANGKAN TAHI LALAT, KUTIL, KETUAT & BIJI KOLESTROL DENGAN CARA PALING MUDAH, MURAH, CEPAT & BERKESAN?' . Kami faham perasaan anda. Anda hilang keyakinan & malu untuk berdepan dengan orang ramai . Oleh itu kami sediakan penyelesaian untuk anda iaitu LOTUS MOLE CREAM . LOTUS MOLE CREAM - MEMASTIKAN TAHI LALAT ANDA HILANG & MENGEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA . Apa kata pengguna LMC? . "Alhamdulillah, memang berkesan. Bukan setakat boleh hilang sebiji tahi lalat tapi sebotol boleh hilangkan hingga 50 biji tahi lalat" - Amni, Johor . "Memang membantu, habis tercabut tahi lalat saya. Mudah betul!" - Umi, Penang . Berminat? . 👇🏻Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
. 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
“Memang menjadi” 🎉
.
Adik ni puas hati sangat dengan LMC sebab kutil di leher dia semua dah hilang 🌹
.
So siapa lagi yang ada skintag atau kutil, boleh berikhtiar dgn LMC 🌷
.
.
Berapa LMC ni ye? Mahal macam laser ke? No no no no 😝
.
Bukan RM100
.
Bukan RM90
.
Bukan RM80
.
.
👇🏻 Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
“Memang menjadi” 🎉 . Adik ni puas hati sangat dengan LMC sebab kutil di leher dia semua dah hilang 🌹 . So siapa lagi yang ada skintag atau kutil, boleh berikhtiar dgn LMC 🌷 . . Berapa LMC ni ye? Mahal macam laser ke? No no no no 😝 . Bukan RM100 . Bukan RM90 . Bukan RM80 . . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
Kalau korang apa yang korang buat? 😓
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag member korang 💯💯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DM admin lawak korang untuk free shout out.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sponsored by @cap.exclusive , YOUR #1 ONLINE  CAP STORE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
01129313632 for paid review HANYA RM5 !!! #paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd .
Kalau korang apa yang korang buat? 😓 •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tag member korang 💯💯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ DM admin lawak korang untuk free shout out.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sponsored by @cap.exclusive , YOUR #1  ONLINE CAP STORE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 01129313632 for paid review HANYA RM5 !!! #paidreview  #paidreviewrm5  #lawak  #hambar  #funny  #paidreviewmurah  #malaysia  #kl  #selangor  #kelakar  #ootd  .
-
🌹 Follow
.
❤️ @lotus.mole.cream
.
❌ Tahi Lalat
❌ Biji Kolestrol
❌ Kutil
❌ Ketuat
.
❤️ @vivies.hairremover
.
❌ Buang Bulu Cepat, Mudah & Tanpa Sakit
- 🌹 Follow . ❤️ @lotus.mole.cream . ❌ Tahi Lalat ❌ Biji Kolestrol ❌ Kutil ❌ Ketuat . ❤️ @vivies.hairremover . ❌ Buang Bulu Cepat, Mudah & Tanpa Sakit
Itu la FREE GIFTS yang akan diberi utk setiap pembelian Vivies - 1 Shiseido Mask & 1 Whitening Soap 🌷
.
Dah la FREE POSTAGE, dapat lagi FREE GIFTS 🎁
.
Berganda ganda jimat- tak perlu tunggu YES 🎁🎉
.
➕➕➕➕➕➕➕➕
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
Setiap pembelian, ada 2 FREE GIFT tau 🎉🎁
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Itu la FREE GIFTS yang akan diberi utk setiap pembelian Vivies - 1 Shiseido Mask & 1 Whitening Soap 🌷 . Dah la FREE POSTAGE, dapat lagi FREE GIFTS 🎁 . Berganda ganda jimat- tak perlu tunggu YES 🎁🎉 . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . Setiap pembelian, ada 2 FREE GIFT tau 🎉🎁 . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
Kecil Kecil cili api, kehebatannya tidak dapat disangkal lagi
.
Beribu testimonial sejak diperkenalkan
.
Lotus Mole Cream : penyelesaian berkesan untuk penderita si ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol
.
Tidak perlu diulang guna beberapa kali, cukup dengan 1-2 sapuan & tunggu sahaja ia tertanggal sendiri
.
.
.
👇🏻 Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Kecil Kecil cili api, kehebatannya tidak dapat disangkal lagi . Beribu testimonial sejak diperkenalkan . Lotus Mole Cream : penyelesaian berkesan untuk penderita si ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol . Tidak perlu diulang guna beberapa kali, cukup dengan 1-2 sapuan & tunggu sahaja ia tertanggal sendiri . . . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
#MatteLiquidLipstick #XoxoCosmetics
#LipstickViral
.
. 💋Halal
👄WudhuFriendly
💋Long Lasting Matte lipstick
👄Affordable matte lip cream for all skin tone!
💋Suitable for all occasion & daily look
.
.

Boleh follow ig @theainlee untuk test sendiri dan rasa sendiri kehebatan #xoxometteliquidlipstick ni.. jangan bimbe, sebab skali calit dibibir confirm jatuh hati!! keno caro, beli 1 jadi beli 3! .
.

@theainlee
@theainlee
@theainlee
#xoxocosmetics #xoxolover
#MatteLiquidLipstick  #XoxoCosmetics  #LipstickViral  . . 💋Halal 👄WudhuFriendly 💋Long Lasting Matte lipstick 👄Affordable matte lip cream for all skin tone! 💋Suitable for all occasion & daily look . . Boleh follow ig @theainlee untuk test sendiri dan rasa sendiri kehebatan #xoxometteliquidlipstick  ni.. jangan bimbe, sebab skali calit dibibir confirm jatuh hati!! keno caro, beli 1 jadi beli 3! . . @theainlee @theainlee @theainlee #xoxocosmetics  #xoxolover 
🍃🌿 " TEH SANNA @ SANNA MAKKAH " 🌿🍃
.
. 📕 Tiada pengawet, bahan campuran terlarang & original daun teh Sanna
.
. 👌👌👍🏽👍🏽👌👌
Khasiat terbaik untuk atasi masalah2 di perut seperti : ✅ Kerak Usus
✅ Membuang toksid badan
✅ Mengurangkan berat badan
✅ Melansingkan badan
✅ Masalah gout
✅ Menyihatkan jantung
✅ Masalah sembelit

Follow @tehsanna.my @tehsanna.my @tehsanna.my " Ini adalah usaha saja, hanya ALLAH jua lah penyembuh segala penyakit "
🍃🌿 " TEH SANNA @ SANNA MAKKAH " 🌿🍃 . . 📕 Tiada pengawet, bahan campuran terlarang & original daun teh Sanna . . 👌👌👍🏽👍🏽👌👌 Khasiat terbaik untuk atasi masalah2 di perut seperti : ✅ Kerak Usus ✅ Membuang toksid badan ✅ Mengurangkan berat badan ✅ Melansingkan badan ✅ Masalah gout ✅ Menyihatkan jantung ✅ Masalah sembelit Follow @tehsanna.my @tehsanna.my @tehsanna.my " Ini adalah usaha saja, hanya ALLAH jua lah penyembuh segala penyakit "
wah cantik kan polaroid tu ? korng tak teringin ke nak buat poaroid mcm tu ? 😐 tak sayang ke gambar2 yang korang delete tu ? 😦 better korang letak kenangan korang jadi polaroid 😍💕 tak mahal tau korang 😯 dengan harga yang murah dan berkualiti tinggi , korang boleh buat banyak polaroid dalam satu masa 😍👑 cepat korang jangan buang masa 😘💕 korang nak tahu harga polaroid for a pieces ? korang boleh ws je trus sbb dm tak bukak sangat sorry 😘🌸
-
-
-
-
whatsapp - 0145852867 -
-
-
-
#reviewmurah #reviewmyig #review #reviews #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewmalaysia #paidreviewrm5 #polaroid #polaroidmurah #polaroids #polaroidphoto #polaroidfilm #polaroide
wah cantik kan polaroid tu ? korng tak teringin ke nak buat poaroid mcm tu ? 😐 tak sayang ke gambar2 yang korang delete tu ? 😦 better korang letak kenangan korang jadi polaroid 😍💕 tak mahal tau korang 😯 dengan harga yang murah dan berkualiti tinggi , korang boleh buat banyak polaroid dalam satu masa 😍👑 cepat korang jangan buang masa 😘💕 korang nak tahu harga polaroid for a pieces ? korang boleh ws je trus sbb dm tak bukak sangat sorry 😘🌸 - - - - whatsapp - 0145852867 - - - - #reviewmurah  #reviewmyig  #review  #reviews  #paidreviewmurah  #paidreview  #paidreviewmalaysia  #paidreviewrm5  #polaroid  #polaroidmurah  #polaroids  #polaroidphoto  #polaroidfilm  #polaroide 
Secantik ✨
.
.
Forgive everyone before we sleep ☺️ goodnight 🌻 dont forget to apply @zdbeautyprimer before you close your eyes 😉 keep your skin healthy baby 👍🏻
.
.
.
Love, secantikians 💗
.
.
.
#selawa #secantik #review #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #siakapkeli #zdbeautyprimer #makeup #makeupvideo #makeuptutorial #makeupartist #makeuplife #makeuptalk #hudabeauty #toofaced #benefitcosmetics #primer #makeupbased #makeuplovers #primermalaysia #innisfree #makeupforever #forever21 #fashion #fashionblogger #funnyvideo #lelepons #innana #anwarjibawi
Secantik ✨ . . Forgive everyone before we sleep ☺️ goodnight 🌻 dont forget to apply @zdbeautyprimer before you close your eyes 😉 keep your skin healthy baby 👍🏻 . . . Love, secantikians 💗 . . . #selawa  #secantik  #review  #paidreview  #paidreviewmurah  #paidreviewrm5  #siakapkeli  #zdbeautyprimer  #makeup  #makeupvideo  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeuplife  #makeuptalk  #hudabeauty  #toofaced  #benefitcosmetics  #primer  #makeupbased  #makeuplovers  #primermalaysia  #innisfree  #makeupforever  #forever21  #fashion  #fashionblogger  #funnyvideo  #lelepons  #innana  #anwarjibawi 
Nah admin payung satu video sumber dari youtube, pada sesiapa yang suka buat video untuk bf/gf dia boleh la copy idea dari sini. Simple but nice babe😘
#tweetpadu
✅ Kaulah yang terindah
.
.FULL VIDEO LINK DI BIO @tweetpadu
.FULL VIDEO LINK DI BIO @tweetpadu
.FULL VIDEO LINK DI BIO @tweetpadu
.
#tweetpadu #malaysia #igersmalaya #dagelan #lawak #igersmalaysia #igersmy #bazarpaknil #bazaarpaknil #instaquote #quoteoftheday #komikronyok #igshopmalaysia #astrogempak #kipidap #dongibab #paidreview #igreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreviewrm5 #igshopmalaysia
Nah admin payung satu video sumber dari youtube, pada sesiapa yang suka buat video untuk bf/gf dia boleh la copy idea dari sini. Simple but nice babe😘 #tweetpadu  ✅ Kaulah yang terindah . .FULL VIDEO LINK DI BIO @tweetpadu .FULL VIDEO LINK DI BIO @tweetpadu .FULL VIDEO LINK DI BIO @tweetpadu . #tweetpadu  #malaysia  #igersmalaya  #dagelan  #lawak  #igersmalaysia  #igersmy  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #instaquote  #quoteoftheday  #komikronyok  #igshopmalaysia  #astrogempak  #kipidap  #dongibab  #paidreview  #igreview  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #paidreviewrm5  #igshopmalaysia 
Hi uollsss!!! Harini Sis nak bagitahu uollss yang nak cari business PARTIME /FULLTIME 💰💰 Sis nak suggest uollss IG SHOP @jutawan_app888 ni mmg TRUSTED!!! Aplikasi ajaib ni boleh menjana pendapatan RM200-RM400 sehari dengan bantuan ROBOT 😍😍
•
•
BERMINAT BOLEH FOLLOW IG SHOP ATAU WHATSAPP !!! Jom daftar sekarang aplikasi ajaib JutawanApp sekarang ada PROMOSI 😍😘
•
•
@jutawan_app888
@jutawan_app888
@jutawan_app888 .
.
#paidpromo #paidpromote #paidreviewrm5 #paidreviewmurah #paidrewiewmalaysia 
#2/7
Hi uollsss!!! Harini Sis nak bagitahu uollss yang nak cari business PARTIME /FULLTIME 💰💰 Sis nak suggest uollss IG SHOP @jutawan_app888 ni mmg TRUSTED!!! Aplikasi ajaib ni boleh menjana pendapatan RM200-RM400 sehari dengan bantuan ROBOT 😍😍 • • BERMINAT BOLEH FOLLOW IG SHOP ATAU WHATSAPP !!! Jom daftar sekarang aplikasi ajaib JutawanApp sekarang ada PROMOSI 😍😘 • • @jutawan_app888 @jutawan_app888 @jutawan_app888 . . #paidpromo  #paidpromote  #paidreviewrm5  #paidreviewmurah  #paidrewiewmalaysia  #2 /7
Awak newbie?? Teringin nak jual iphone tapi tak tahu mana supplier murah? baru nak mula berniaga di instagram tapi tak tahu cara yang betul dan padu? .
 admin recommend awak cari ni @projek_startup. Nak tunggu bila lagi? duit tak tunggu awak!
.
#paidreviewrm5 #paidreviewmurah #paidreviewrm10  6/ 11
Awak newbie?? Teringin nak jual iphone tapi tak tahu mana supplier murah? baru nak mula berniaga di instagram tapi tak tahu cara yang betul dan padu? . admin recommend awak cari ni @projek_startup. Nak tunggu bila lagi? duit tak tunggu awak! . #paidreviewrm5  #paidreviewmurah  #paidreviewrm10  6/ 11
Jom dapatkan eyeliner paling senang dalam dunia di @tresflores.co 😊Takpayah hadap lama lama depan cermin dan tangan pun tak terketar-ketar nak lukis wing🤣😆
.
Stamp & Garis. Dah siap!
Senangnya🙀
.
More details at @tresflores.co
Jom dapatkan eyeliner paling senang dalam dunia di @tresflores.co 😊Takpayah hadap lama lama depan cermin dan tangan pun tak terketar-ketar nak lukis wing🤣😆 . Stamp & Garis. Dah siap! Senangnya🙀 . More details at @tresflores.co
@_sarahmonika_ “Akak bertudung biru buat abang blur 😵” sambil bermusigeli ini , meh sini sis nak tumpang promote sebuah teater yang bakal dipentaskan di UPSI,korang jangan lupa saksikan teater randai pada 1 Mac sehingga 3 Mac di Universiti Pendidikan Sultan Idris dan korang boleh dapatkan tiket anda dan beli dengan akak ini tau . Jangan lupa juga follow page ig @canvabitara @canvabitara @canvabitara @canvabitara @canvabitara @canvabitara , cepat guys dapatkan tiket anda dengan segera 💞💞
#canvabitaraproduction #canvabitaraproduction #canvabitaraproduction 
#canvabitaraproduction #canvabitaraproduction #canvabitaraproduction 
#canvabitaraproduction #canvabitaraproduction #canvabitaraproduction #propera2018 #propera2018 #propera2018 #propera2018
.
.
.
.

#paidreview #paidreviewrm10 #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewmurahmalaysia
@_sarahmonika_ “Akak bertudung biru buat abang blur 😵” sambil bermusigeli ini , meh sini sis nak tumpang promote sebuah teater yang bakal dipentaskan di UPSI,korang jangan lupa saksikan teater randai pada 1 Mac sehingga 3 Mac di Universiti Pendidikan Sultan Idris dan korang boleh dapatkan tiket anda dan beli dengan akak ini tau . Jangan lupa juga follow page ig @canvabitara @canvabitara @canvabitara @canvabitara @canvabitara @canvabitara , cepat guys dapatkan tiket anda dengan segera 💞💞 #canvabitaraproduction  #canvabitaraproduction  #canvabitaraproduction  #canvabitaraproduction  #canvabitaraproduction  #canvabitaraproduction  #canvabitaraproduction  #canvabitaraproduction  #canvabitaraproduction  #propera2018  #propera2018  #propera2018  #propera2018  . . . . #paidreview  #paidreviewrm10  #paidreviewmurah  #paidreviewmalaysia  #paidreviewrm5  #paidreviewmurahmalaysia 
🌸 Farasha Abaya 🌸

Material: Nidha

Price: RM 260 incld postage

Size: 52 - 60

Whatsapp me for more info: +60133662626 
50% payment required upon order

#abayadubai #abayamalaysia #abayalace #abayacantik #abayamurah #abayamodern #abayacolour #jubahabaya #modesty #muslimah #bridesmaidjubah #bazarpaknil #borongjubah #wholesaleabaya #paidreviewRM5 #paidreviewmurah #bazarpaknil #borongjubah #wholesaleabaya  #swapreviewmalaysia #abayareadystock #abayauae #kaftanarab #jalabiyadubai
🌸 Farasha Abaya 🌸 Material: Nidha Price: RM 260 incld postage Size: 52 - 60 Whatsapp me for more info: +60133662626 50% payment required upon order #abayadubai  #abayamalaysia  #abayalace  #abayacantik  #abayamurah  #abayamodern  #abayacolour  #jubahabaya  #modesty  #muslimah  #bridesmaidjubah  #bazarpaknil  #borongjubah  #wholesaleabaya  #paidreviewRM5  #paidreviewmurah  #bazarpaknil  #borongjubah  #wholesaleabaya  #swapreviewmalaysia  #abayareadystock  #abayauae  #kaftanarab  #jalabiyadubai 
follow 
@mutiara_lahffri 
@mutiara_lahffri 
@mutiara_lahffri 
@mutiara_lahffri 
@mutiara_lahffri 
#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #90/90
🌸 Lace and pearl Abaya 🌸

Material: Nidha

Price: RM 260 incld postage

Size: 52 - 60

Whatsapp me for more info: +60133662626 
50% payment required upon order

#abayadubai #abayamalaysia #abayalace #abayacantik #abayamurah #abayamodern #abayacolour #jubahabaya #modesty #muslimah #bridesmaidjubah #bazarpaknil #borongjubah #wholesaleabaya #paidreviewRM5 #paidreviewmurah #bazarpaknil #borongjubah #wholesaleabaya  #swapreviewmalaysia #abayareadystock #abayauae #kaftanarab #jalabiyadubai
🌸 Lace and pearl Abaya 🌸 Material: Nidha Price: RM 260 incld postage Size: 52 - 60 Whatsapp me for more info: +60133662626 50% payment required upon order #abayadubai  #abayamalaysia  #abayalace  #abayacantik  #abayamurah  #abayamodern  #abayacolour  #jubahabaya  #modesty  #muslimah  #bridesmaidjubah  #bazarpaknil  #borongjubah  #wholesaleabaya  #paidreviewRM5  #paidreviewmurah  #bazarpaknil  #borongjubah  #wholesaleabaya  #swapreviewmalaysia  #abayareadystock  #abayauae  #kaftanarab  #jalabiyadubai 
Feedback cust of zdbeautyprimer 😍 comel je 😉
.
.
Nak flawless & healthy skin jugak? Jom la try @zdbeautyprimer ni 😎 tak rugi pun tau . You boleh dapat banyak benefits kalau you beli primer ni ✨🏝 save your money pulak tu 💰 tak percaya? Jom try duluuu!
.
.
Contact us! 📲Link in bio
🕊 Dm for questions .
.
.
#zdbeautyprimer #makeup #makeupvideo #makeuptutorial #makeupartist #makeuplife #makeuptalk #hudabeauty #toofaced #benefitcosmetics #primer #makeupbased #makeuplovers #primermalaysia #innisfree #makeupforever #forever21 #fashion #fashionblogger #selawa #secantik #review #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #siakapkeli #sayajualprimer #sayanakcantik #sayanakputih
Feedback cust of zdbeautyprimer 😍 comel je 😉 . . Nak flawless & healthy skin jugak? Jom la try @zdbeautyprimer ni 😎 tak rugi pun tau . You boleh dapat banyak benefits kalau you beli primer ni ✨🏝 save your money pulak tu 💰 tak percaya? Jom try duluuu! . . Contact us! 📲Link in bio 🕊 Dm for questions . . . #zdbeautyprimer  #makeup  #makeupvideo  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeuplife  #makeuptalk  #hudabeauty  #toofaced  #benefitcosmetics  #primer  #makeupbased  #makeuplovers  #primermalaysia  #innisfree  #makeupforever  #forever21  #fashion  #fashionblogger  #selawa  #secantik  #review  #paidreview  #paidreviewmurah  #paidreviewrm5  #siakapkeli  #sayajualprimer  #sayanakcantik  #sayanakputih 
#farizapaidreview #paidreviewrm5
.
Jom memakai busker dan mensiveBeard sebagai produk lebat kan misai seperti model kacak di atas 👆👆👆👆 .
boleh follow ig @tengku_wahid
boleh follow ig @tengku_wahid
boleh follow ig @tengku_wahid
.

Jom jom usya cuci mata sambil beli lah sekali. Dah pakai confirm repeat order! 
Jangan risau, ownernya sangat best layanan macam geng kamceng hihi 🙊
.
#tengkuwahid #mensivebeard #fashion #musician #misailentik
.
#mensivebeardoil #viralmalaysia #jambanglebat
#terlajaklaris #reviewigpersonal #jambangidaman #beardmalaysia
#paidreviewmurah 
#reviewmurah
#instashopmalaysia
#paidreviewmalaysia
#paidpromotemalaysia
#igreviewmalaysia
#igreviewmurah
#igbizmalaysia
#igshopmalaysia
#viralmalaysia
#reviewigshopmalaysia 
#bazarmalaysia #igersmalaya
#ikutcarakita
#malaysiaonlineshopping #beardlife #jambang
#farizapaidreview  #paidreviewrm5  . Jom memakai busker dan mensiveBeard sebagai produk lebat kan misai seperti model kacak di atas 👆👆👆👆 . boleh follow ig @tengku_wahid boleh follow ig @tengku_wahid boleh follow ig @tengku_wahid . Jom jom usya cuci mata sambil beli lah sekali. Dah pakai confirm repeat order! Jangan risau, ownernya sangat best layanan macam geng kamceng hihi 🙊 . #tengkuwahid  #mensivebeard  #fashion  #musician  #misailentik  . #mensivebeardoil  #viralmalaysia  #jambanglebat  #terlajaklaris  #reviewigpersonal  #jambangidaman  #beardmalaysia  #paidreviewmurah  #reviewmurah  #instashopmalaysia  #paidreviewmalaysia  #paidpromotemalaysia  #igreviewmalaysia  #igreviewmurah  #igbizmalaysia  #igshopmalaysia  #viralmalaysia  #reviewigshopmalaysia  #bazarmalaysia  #igersmalaya  #ikutcarakita  #malaysiaonlineshopping  #beardlife  #jambang 
Nak stay stay...taknak takpe
…
Tag 2 rakan anda 👬👭
Turn on post notification😸
…
Second acc Admin @tolongpesan
…
#tolongkongsi
#tolongpesan
#tolongdengar
#tk
#tp
#td
#reviewig
#paidreview
#paidreviewrm5
#paidreviewrm10
#paidreviewmalaysia
#paidreviewmurah
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
. 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
Salam isyak 🌹🌹
.
➕➕➕➕➕➕➕➕
.
THANK YOU DEAR CUSTOMER 🌹
.
Jangan lupa ikut cara penggunaan dalam pamplet yg disertakan utk setiap pembelian ❤️
.
Postage setiap hari kecuali cuti umum & hujung minggu
.
Pos laju akan ambil masa 2-3 hari bekerja untuk sampai ke lokasi penghantaran
.
Nak cantik tanpa tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol? Boleh contact nombor di bawah atau tekan je direct link di bio k
.
👇🏻 Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Salam isyak 🌹🌹 . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . THANK YOU DEAR CUSTOMER 🌹 . Jangan lupa ikut cara penggunaan dalam pamplet yg disertakan utk setiap pembelian ❤️ . Postage setiap hari kecuali cuti umum & hujung minggu . Pos laju akan ambil masa 2-3 hari bekerja untuk sampai ke lokasi penghantaran . Nak cantik tanpa tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol? Boleh contact nombor di bawah atau tekan je direct link di bio k . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
. 
FOLLOW - @sneakers.wanted
FOLLOW - @sneakers.wanted
FOLLOW - @sneakers.wanted
.
CEPAT ORDER SEBELUM STOCK KAMI HABIS 😣😣
KEDAI KAMI SENTIASA MEMENTINGKAN CITA RASA PELANGGANG 😉💯% ----------------------------------------------------- #hargameletop #orderonline #terbaik#sneakers #kasutbola #kasutsukan #kasutmurah#bolasepak #bolafutsal #badminton #kasutfutsal#kasut #murah #berkualiti #tawaranhebat#crazyprice #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #kelantan #terengganu #sarawak
. FOLLOW - @sneakers.wanted FOLLOW - @sneakers.wanted FOLLOW - @sneakers.wanted . CEPAT ORDER SEBELUM STOCK KAMI HABIS 😣😣 KEDAI KAMI SENTIASA MEMENTINGKAN CITA RASA PELANGGANG 😉💯% ----------------------------------------------------- #hargameletop  #orderonline  #terbaik #sneakers  #kasutbola  #kasutsukan  #kasutmurah #bolasepak  #bolafutsal  #badminton  #kasutfutsal #kasut  #murah  #berkualiti  #tawaranhebat #crazyprice  #paidreview  #paidreviewmurah  #paidreviewrm5  #kelantan  #terengganu  #sarawak 
Alhamdulillah customer puas hati.. 🌷😍
. 
FOLLOW - @sneakers.wanted
FOLLOW - @sneakers.wanted
FOLLOW - @sneakers.wanted
.
CEPAT ORDER SEBELUM STOCK KAMI HABIS 😣😣
KEDAI KAMI SENTIASA MEMENTINGKAN CITA RASA PELANGGANG 😉💯% ----------------------------------------------------- #hargameletop #orderonline #terbaik#sneakers #kasutbola #kasutsukan #kasutmurah#bolasepak #bolafutsal #badminton #kasutfutsal#kasut #murah #berkualiti #tawaranhebat#crazyprice #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #kelantan #terengganu #sarawak
Alhamdulillah customer puas hati.. 🌷😍 . FOLLOW - @sneakers.wanted FOLLOW - @sneakers.wanted FOLLOW - @sneakers.wanted . CEPAT ORDER SEBELUM STOCK KAMI HABIS 😣😣 KEDAI KAMI SENTIASA MEMENTINGKAN CITA RASA PELANGGANG 😉💯% ----------------------------------------------------- #hargameletop  #orderonline  #terbaik #sneakers  #kasutbola  #kasutsukan  #kasutmurah #bolasepak  #bolafutsal  #badminton  #kasutfutsal #kasut  #murah  #berkualiti  #tawaranhebat #crazyprice  #paidreview  #paidreviewmurah  #paidreviewrm5  #kelantan  #terengganu  #sarawak 
.
FOLLOW - @sneakers.wanted
.
CEPAT ORDER SEBELUM STOCK KAMI HABIS 😣😣
KEDAI KAMI SENTIASA MEMENTINGKAN CITA RASA PELANGGANG 😉💯% ----------------------------------------------------- #hargameletop #orderonline #terbaik#sneakers #kasutbola #kasutsukan #kasutmurah#bolasepak #bolafutsal #badminton #kasutfutsal#kasut #murah #berkualiti #tawaranhebat#crazyprice #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #kelantan #terengganu #sarawak
. FOLLOW - @sneakers.wanted . CEPAT ORDER SEBELUM STOCK KAMI HABIS 😣😣 KEDAI KAMI SENTIASA MEMENTINGKAN CITA RASA PELANGGANG 😉💯% ----------------------------------------------------- #hargameletop  #orderonline  #terbaik #sneakers  #kasutbola  #kasutsukan  #kasutmurah #bolasepak  #bolafutsal  #badminton  #kasutfutsal #kasut  #murah  #berkualiti  #tawaranhebat #crazyprice  #paidreview  #paidreviewmurah  #paidreviewrm5  #kelantan  #terengganu  #sarawak 
🌸 Beads Abaya 🌸

Material: Nidha

Price: RM 260 incld postage

Size: 52 - 60

Whatsapp me for more info: +60133662626 
50% payment required upon order

#abayadubai #abayamalaysia #abayalace #abayacantik #abayamurah #abayamodern #abayacolour #jubahabaya #modesty #muslimah #bridesmaidjubah #bazarpaknil #borongjubah #wholesaleabaya #paidreviewRM5 #paidreviewmurah #bazarpaknil #borongjubah #wholesaleabaya  #swapreviewmalaysia #abayareadystock #abayauae #kaftanarab #jalabiyadubai
🌸 Beads Abaya 🌸 Material: Nidha Price: RM 260 incld postage Size: 52 - 60 Whatsapp me for more info: +60133662626 50% payment required upon order #abayadubai  #abayamalaysia  #abayalace  #abayacantik  #abayamurah  #abayamodern  #abayacolour  #jubahabaya  #modesty  #muslimah  #bridesmaidjubah  #bazarpaknil  #borongjubah  #wholesaleabaya  #paidreviewRM5  #paidreviewmurah  #bazarpaknil  #borongjubah  #wholesaleabaya  #swapreviewmalaysia  #abayareadystock  #abayauae  #kaftanarab  #jalabiyadubai 
Akak ni bagi 5 🌟🌟🌟🌟🌟
.
Siap nak repeat order lagi 😘
.
➕➕➕➕➕➕➕➕
.
Hanya perlu sapu vivies macam losyen je untuk hilangkan bulu 🌹
.
Sapu je vivies, tunggu 5-7 minit then basuh. Kemudian wallaaaaa- licin terus kulit tanpa bulussss 🌹
.
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Akak ni bagi 5 🌟🌟🌟🌟🌟 . Siap nak repeat order lagi 😘 . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . Hanya perlu sapu vivies macam losyen je untuk hilangkan bulu 🌹 . Sapu je vivies, tunggu 5-7 minit then basuh. Kemudian wallaaaaa- licin terus kulit tanpa bulussss 🌹 . . 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
Edgy MAKEUP ✨
.
.
Want to get healthy skin? 🌻 Lets @zdbeautyprimer helps you to get awesome primer 💯😍
.
.
🌿 SEA CUCUMBER FORMULA 🌿 MAKES YOUR SKIN FLAWLESS 🌿 PROTECT YOUR SKINS 🌿HELPS EVERYONE 🌿
.
#selawa #secantik #review #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #siakapkeli #zdbeautyprimer #makeup #makeupvideo #makeuptutorial #makeupartist #makeuplife #makeuptalk #hudabeauty #toofaced #benefitcosmetics #primer #makeupbased #makeuplovers #primermalaysia #innisfree #makeupforever #forever21 #fashion #fashionblogger #funnyvideo #lelepons #innana #anwarjibawi
Edgy MAKEUP ✨ . . Want to get healthy skin? 🌻 Lets @zdbeautyprimer helps you to get awesome primer 💯😍 . . 🌿 SEA CUCUMBER FORMULA 🌿 MAKES YOUR SKIN FLAWLESS 🌿 PROTECT YOUR SKINS 🌿HELPS EVERYONE 🌿 . #selawa  #secantik  #review  #paidreview  #paidreviewmurah  #paidreviewrm5  #siakapkeli  #zdbeautyprimer  #makeup  #makeupvideo  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeuplife  #makeuptalk  #hudabeauty  #toofaced  #benefitcosmetics  #primer  #makeupbased  #makeuplovers  #primermalaysia  #innisfree  #makeupforever  #forever21  #fashion  #fashionblogger  #funnyvideo  #lelepons  #innana  #anwarjibawi 
KRIM AJAIB untuk penderita ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol 🌹
.
Runsing dgn tahi lalat/kutil/ketuat/biji kolestrol di muka?
.
Kurang keyakinan?
.
Asyik kena perli & dipersendakan?
.
Tiada bajet untuk buat rawatan laser?
.
Penat ikhtiar dgn pelbagai rawatan tetapi tidak berkesan?
.
Kembalikan keyakinan anda dgn LOTUS MOLE CREAM
.
❌ Tanpa rawatan menyakitkan
❌ Tanpa pembedahan yg mahal
❌ Tanpa laser
❌ Tanpa kesan sampingan
.
KENAPA MESTI PILIH LOTUS MOLE CREAM?
.
✔️ Kandungan vitamin E yg tinggi - dapat hilangkan kesan parut dgn cepat
✔️ Pakai sekali sahaja, dah tanggal tahi lalat, ketuat, kutil & biji kolestrol
✔️ Kandungan essential oil, pati granium, frankincense yg bagus untuk kulit
✔️ Kelulusan KKM
✔️ 100% semulajadi
✔️ Homemade
.
Boleh lihat testimoni yg positif dan info di:
.
Instagram: @lotus.mole.cream
Facebook Page: Lotus Mole Cream
.
Berminat??
.
👇🏻 Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
.
.
KRIM AJAIB untuk penderita ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol 🌹 . Runsing dgn tahi lalat/kutil/ketuat/biji kolestrol di muka? . Kurang keyakinan? . Asyik kena perli & dipersendakan? . Tiada bajet untuk buat rawatan laser? . Penat ikhtiar dgn pelbagai rawatan tetapi tidak berkesan? . Kembalikan keyakinan anda dgn LOTUS MOLE CREAM . ❌ Tanpa rawatan menyakitkan ❌ Tanpa pembedahan yg mahal ❌ Tanpa laser ❌ Tanpa kesan sampingan . KENAPA MESTI PILIH LOTUS MOLE CREAM? . ✔️ Kandungan vitamin E yg tinggi - dapat hilangkan kesan parut dgn cepat ✔️ Pakai sekali sahaja, dah tanggal tahi lalat, ketuat, kutil & biji kolestrol ✔️ Kandungan essential oil, pati granium, frankincense yg bagus untuk kulit ✔️ Kelulusan KKM ✔️ 100% semulajadi ✔️ Homemade . Boleh lihat testimoni yg positif dan info di: . Instagram: @lotus.mole.cream Facebook Page: Lotus Mole Cream . Berminat?? . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092 . .
-
🌹 Follow
.
❤️ @lotus.mole.cream
.
❌ Tahi Lalat
❌ Biji Kolestrol
❌ Kutil
❌ Ketuat
.
❤️ @vivies.hairremover
.
❌ Buang Bulu Cepat, Mudah & Tanpa Sakit
- 🌹 Follow . ❤️ @lotus.mole.cream . ❌ Tahi Lalat ❌ Biji Kolestrol ❌ Kutil ❌ Ketuat . ❤️ @vivies.hairremover . ❌ Buang Bulu Cepat, Mudah & Tanpa Sakit
Ramai orang tak suka makan coklat termasuk saya.. Sebab apa? 
Sebab rasanya manis. 
Sebab apa? 
Sebab takut berat naik. 
Tapi.. Tapi.. Bila diorang rasa CHOCOLICIOUS.
Terus diorang repeat,repeat dan repeat berkali-kali. 
Sebab apa? 
Sebab CHOCOLICIOUS lain dari yang lain. 
Tak percaya boleh Cuba.Produk terhangat di pasaran.😍😍😍stok terhad ya.Sebab stok di HQ dah yilek😥

Untuk respon yang cpat boleh direct terus
Klik di bwh !! 017-6248990

Follow ig 
Follow @chocoliciousmelakastokis
-
#paidreviewrm5 #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #giveawaymalaysia #giveaway
Ramai orang tak suka makan coklat termasuk saya.. Sebab apa? Sebab rasanya manis. Sebab apa? Sebab takut berat naik. Tapi.. Tapi.. Bila diorang rasa CHOCOLICIOUS. Terus diorang repeat,repeat dan repeat berkali-kali. Sebab apa? Sebab CHOCOLICIOUS lain dari yang lain. Tak percaya boleh Cuba.Produk terhangat di pasaran.😍😍😍stok terhad ya.Sebab stok di HQ dah yilek😥 Untuk respon yang cpat boleh direct terus Klik di bwh !! 017-6248990 Follow ig Follow @chocoliciousmelakastokis - #paidreviewrm5  #paidreviewmalaysia  #paidreviewmurah  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #giveawaymalaysia  #giveaway 
-
🌹 Follow
.
❤️ @lotus.mole.cream
.
❌ Tahi Lalat
❌ Biji Kolestrol
❌ Kutil
❌ Ketuat
.
❤️ @vivies.hairremover
.
❌ Buang Bulu Cepat, Mudah & Tanpa Sakit
- 🌹 Follow . ❤️ @lotus.mole.cream . ❌ Tahi Lalat ❌ Biji Kolestrol ❌ Kutil ❌ Ketuat . ❤️ @vivies.hairremover . ❌ Buang Bulu Cepat, Mudah & Tanpa Sakit
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
. 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
Dah siap nak balik rumah ke tu? 😌
.
➕➕➕➕➕➕➕➕
.
KRIM AJAIB untuk penderita ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol 🌹
.
Runsing dgn tahi lalat/kutil/ketuat/biji kolestrol di muka?
.
Kurang keyakinan?
.
Asyik kena perli & dipersendakan?
.
Tiada bajet untuk buat rawatan laser?
.
Penat ikhtiar dgn pelbagai rawatan tetapi tidak berkesan?
.
Kembalikan keyakinan anda dgn LOTUS MOLE CREAM
.
❌ Tanpa rawatan menyakitkan
❌ Tanpa pembedahan yg mahal
❌ Tanpa laser
❌ Tanpa kesan sampingan
.
KENAPA MESTI PILIH LOTUS MOLE CREAM?
.
✔️ Kandungan vitamin E yg tinggi - dapat hilangkan kesan parut dgn cepat
✔️ Pakai sekali sahaja, dah tanggal tahi lalat, ketuat, kutil & biji kolestrol
✔️ Kandungan essential oil, pati granium, frankincense yg bagus untuk kulit
✔️ Kelulusan KKM
✔️ 100% semulajadi
✔️ Homemade
.
Boleh lihat testimoni yg positif dan info di:
.
Instagram: @lotus.mole.cream
Facebook Page: Lotus Mole Cream
.
Berminat??
.
👇🏻 Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Dah siap nak balik rumah ke tu? 😌 . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . KRIM AJAIB untuk penderita ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol 🌹 . Runsing dgn tahi lalat/kutil/ketuat/biji kolestrol di muka? . Kurang keyakinan? . Asyik kena perli & dipersendakan? . Tiada bajet untuk buat rawatan laser? . Penat ikhtiar dgn pelbagai rawatan tetapi tidak berkesan? . Kembalikan keyakinan anda dgn LOTUS MOLE CREAM . ❌ Tanpa rawatan menyakitkan ❌ Tanpa pembedahan yg mahal ❌ Tanpa laser ❌ Tanpa kesan sampingan . KENAPA MESTI PILIH LOTUS MOLE CREAM? . ✔️ Kandungan vitamin E yg tinggi - dapat hilangkan kesan parut dgn cepat ✔️ Pakai sekali sahaja, dah tanggal tahi lalat, ketuat, kutil & biji kolestrol ✔️ Kandungan essential oil, pati granium, frankincense yg bagus untuk kulit ✔️ Kelulusan KKM ✔️ 100% semulajadi ✔️ Homemade . Boleh lihat testimoni yg positif dan info di: . Instagram: @lotus.mole.cream Facebook Page: Lotus Mole Cream . Berminat?? . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
Damn smooth betul ayah sis ni 😂👍
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag member korang 💯💯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DM admin lawak korang untuk free shout out.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sponsored by @cap.exclusive , YOUR #1 ONLINE  CAP STORE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
01129313632 for paid review HANYA RM5 !!! #paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd .
Damn smooth betul ayah sis ni 😂👍 •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tag member korang 💯💯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ DM admin lawak korang untuk free shout out.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sponsored by @cap.exclusive , YOUR #1  ONLINE CAP STORE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 01129313632 for paid review HANYA RM5 !!! #paidreview  #paidreviewrm5  #lawak  #hambar  #funny  #paidreviewmurah  #malaysia  #kl  #selangor  #kelakar  #ootd  .
So admin da bgi hint untk korg jike ex korg minx getback 😅
 Yg xde awek tu padan muke hahahahahha
. .
Banyak lagi video2 menarik disini......!!!!
Tag member korg n Follow ig @kelakar_ke ntuk lawak yg tidak kelakar😅
@kelakar_ke
@kelakar_ke
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakxhambar #lawakorseram #kelakar_ke #lawaktahapdewa #lawakkampus #lawakchipster #ceritaseram #Malaysia #iglawak #tidakkelakar #abanglongfadil2 #nakfakta #lawakboring #lawakfans #999Malaysia #ruhainess #lawakhangit #lawakkampung. #paidreviewrm5  #nakbebel #faktaseram  #paidreviewrm10 #bknlawak
#paidreviewmurah
#reviewmurah #lawaksenyumsokmo #lawakkeder
So admin da bgi hint untk korg jike ex korg minx getback 😅 Yg xde awek tu padan muke hahahahahha . . Banyak lagi video2 menarik disini......!!!! Tag member korg n Follow ig @kelakar_ke ntuk lawak yg tidak kelakar😅 @kelakar_ke @kelakar_ke . . #lawak  #lawakhambar  #lawakxhambar  #lawakorseram  #kelakar_ke  #lawaktahapdewa  #lawakkampus  #lawakchipster  #ceritaseram  #Malaysia  #iglawak  #tidakkelakar  #abanglongfadil2  #nakfakta  #lawakboring  #lawakfans  #999Malaysia  #ruhainess  #lawakhangit  #lawakkampung . #paidreviewrm5  #nakbebel  #faktaseram  #paidreviewrm10  #bknlawak  #paidreviewmurah  #reviewmurah  #lawaksenyumsokmo  #lawakkeder 
#paidreviewbyAra 
#paidreviewmurah 
#paidreviewrm5
.

Rezeki!!Ni semua dari bisnes share link .Korang just share link .Setiap kali link Di klik or Di view .Korang dapat komisyen .Dulu nak daftar mahal RM60.Sekarang ada PROMOSI RM5 je .!!Kalau nak join bole wasap 01110185068 or nak mudah pegi bio saya dan klik link wasap situ .🤗🤗
.

Follow :
@pmsaya
@pmsaya
@pmsaya
#paidreviewbyAra  #paidreviewmurah  #paidreviewrm5  . Rezeki!!Ni semua dari bisnes share link .Korang just share link .Setiap kali link Di klik or Di view .Korang dapat komisyen .Dulu nak daftar mahal RM60.Sekarang ada PROMOSI RM5 je .!!Kalau nak join bole wasap 01110185068 or nak mudah pegi bio saya dan klik link wasap situ .🤗🤗 . Follow : @pmsaya @pmsaya @pmsaya
Susunan kotak VIVIES sedia untuk diedarkan kepada customers 🌷😁
.
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
Setiap pembelian, ada 2 FREE GIFT tau 🎉🎁
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Susunan kotak VIVIES sedia untuk diedarkan kepada customers 🌷😁 . . 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . Setiap pembelian, ada 2 FREE GIFT tau 🎉🎁 . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
Bagaimana terciptanya produk LOTUS MOLE CREAM ?
.
Asalnya founder LMC ada kutil yang banyak di wajah. Rasa rimas & geram dengan kutil yg semakin banyak mendorong beliau mencipta produk yang efektif
.
Yup, siapa suka kan muka berkutil. Bila apply foundation jadi tak sekata & menggerutu - tak best langsung!
.
Sebelum komersialkan LMC, beliau cuba terlebih dahulu hilangkan semua kutil di wajah beliau. Hasilnya sangat positif, bahkan ahli keluarga beliau juga menggunakan LMC dengan hasil yang tidak mendukacitakan
.
Kini bajet untuk laser kan kutil dah boleh simpan untuk tujuan lain. Nak apply bedak pun rasa best je
.
Cuma sapu 2 kali sahaja, tak perlu lebih
.
Ada yang bertanya, LMC ni berasid ke? Eh eh, tak ada la. LMC hanya menggunakan 90% bahan daripada 'food grade'
.
Seperti: Cuka Epal, Vitamin E, Pati Pekat Geranium, Pati Pekat Frankincense
.
Berminat?
.
👇🏻Whatsapp👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Bagaimana terciptanya produk LOTUS MOLE CREAM ? . Asalnya founder LMC ada kutil yang banyak di wajah. Rasa rimas & geram dengan kutil yg semakin banyak mendorong beliau mencipta produk yang efektif . Yup, siapa suka kan muka berkutil. Bila apply foundation jadi tak sekata & menggerutu - tak best langsung! . Sebelum komersialkan LMC, beliau cuba terlebih dahulu hilangkan semua kutil di wajah beliau. Hasilnya sangat positif, bahkan ahli keluarga beliau juga menggunakan LMC dengan hasil yang tidak mendukacitakan . Kini bajet untuk laser kan kutil dah boleh simpan untuk tujuan lain. Nak apply bedak pun rasa best je . Cuma sapu 2 kali sahaja, tak perlu lebih . Ada yang bertanya, LMC ni berasid ke? Eh eh, tak ada la. LMC hanya menggunakan 90% bahan daripada 'food grade' . Seperti: Cuka Epal, Vitamin E, Pati Pekat Geranium, Pati Pekat Frankincense . Berminat? . 👇🏻Whatsapp👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
. 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
.
Kakti excited sangat ni nak share testimoni LMC untuk tahi lalat timbul🌹
.
Tahi lalat di dahi sis ni dah tanggal 🎉🎉🎉
.
Siapa yg ada saudara yg ada masalah macam ni, boleh berikhtiar dgn LMC.
.
👇🏻 Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
.
Atau contact guna direct link di bio, tak perlu nak save nombor
. Kakti excited sangat ni nak share testimoni LMC untuk tahi lalat timbul🌹 . Tahi lalat di dahi sis ni dah tanggal 🎉🎉🎉 . Siapa yg ada saudara yg ada masalah macam ni, boleh berikhtiar dgn LMC. . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092 . Atau contact guna direct link di bio, tak perlu nak save nombor
Nak try cik ? 😊

sbb dah ramai cust sye berjaya mase 10hari.. suplement ni takde side effect sebab herbal la 😊  Rendah? 
Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. ..
DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. 
Nak tau harga? jom pm 😊.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : halalsuplemen_my 📱Whatsapp : 
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #igreview #paidreview #paidreviewmurah #igshopmalaysia #nakbebel #redang #igreviewmalaysia #iphoneonly #redangmutiara #astrogempak #vscomalaysia #quotes #quotestagram #atukpesan
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
Nak try cik ? 😊 sbb dah ramai cust sye berjaya mase 10hari.. suplement ni takde side effect sebab herbal la 😊 Rendah? Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. .. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. Nak tau harga? jom pm 😊. ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : halalsuplemen_my 📱Whatsapp : FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #malaysia  #igersmalaya  #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita  #vscocam  #mudahterhibur  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #lawakhambar  #paidreviewrm5  #paidreviewrm10  #igreview  #paidreview  #paidreviewmurah  #igshopmalaysia  #nakbebel  #redang  #igreviewmalaysia  #iphoneonly  #redangmutiara  #astrogempak  #vscomalaysia  #quotes  #quotestagram  #atukpesan  #ubattinggimurah  #ubattinggi  #peninggibadanmalaysia  #peninggibadanmurah 
Ni testimoni power yg kakti nak share 😌
.
Korang nampak tak bulu yg tumbuh balik tu lebih halus & tak kasar dah 😌
.
Tapi kenapa yg gambar selepas tu sebelah kaki cerah sebelah lagi gelap sikit? Dik, ni namanya kesan pengcahayaan masa ambil gambar. Kakti takde masa nak tipu & edit testimoni 😁
.
Jom hilangkan bulu cara mudah macam abang yg sudi share testimoni ni 🌷
.
Sapu je vivies, tunggu 5-7 minit then basuh. Kemudian wallaaaaa- licin terus kulit tanpa bulussss 🌹
.
➕➕➕➕➕➕➕➕
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Ni testimoni power yg kakti nak share 😌 . Korang nampak tak bulu yg tumbuh balik tu lebih halus & tak kasar dah 😌 . Tapi kenapa yg gambar selepas tu sebelah kaki cerah sebelah lagi gelap sikit? Dik, ni namanya kesan pengcahayaan masa ambil gambar. Kakti takde masa nak tipu & edit testimoni 😁 . Jom hilangkan bulu cara mudah macam abang yg sudi share testimoni ni 🌷 . Sapu je vivies, tunggu 5-7 minit then basuh. Kemudian wallaaaaa- licin terus kulit tanpa bulussss 🌹 . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
-
🌹 Follow
.
❤️ @lotus.mole.cream
.
❌ Tahi Lalat
❌ Biji Kolestrol
❌ Kutil
❌ Ketuat
.
❤️ @vivies.hairremover
.
❌ Buang Bulu Cepat, Mudah & Tanpa Sakit
- 🌹 Follow . ❤️ @lotus.mole.cream . ❌ Tahi Lalat ❌ Biji Kolestrol ❌ Kutil ❌ Ketuat . ❤️ @vivies.hairremover . ❌ Buang Bulu Cepat, Mudah & Tanpa Sakit
Hmmm bagus betul komen @hanifjamals ni 😂
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tag member korang 💯💯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DM admin lawak korang untuk free shout out.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sponsored by @cap.exclusive , YOUR #1 ONLINE  CAP STORE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
01129313632 for paid review HANYA RM5 !!! #paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd .
Hmmm bagus betul komen @hanifjamals ni 😂 •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tag member korang 💯💯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ DM admin lawak korang untuk free shout out.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sponsored by @cap.exclusive , YOUR #1  ONLINE CAP STORE ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 01129313632 for paid review HANYA RM5 !!! #paidreview  #paidreviewrm5  #lawak  #hambar  #funny  #paidreviewmurah  #malaysia  #kl  #selangor  #kelakar  #ootd  .
Hai! Koleksi ayat cinta ada tawaran review yang menarik dan harga mampu review untuk anda semua ✌🏻 For more details, check link di bio kami. 
#paidreviewmurah
#paidreviewberbaloi
#paidreviewrm5
#paidreviewmurahmalaysia
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
. 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
Happy lunch 🌹🌹
.
➕➕➕➕➕➕➕➕
.
THANK YOU DEAR CUSTOMER 🌹
.
Jangan lupa ikut cara penggunaan dalam pamplet yg disertakan utk setiap pembelian ❤️
.
Postage setiap hari kecuali cuti umum & hujung minggu
.
Pos laju akan ambil masa 2-3 hari bekerja untuk sampai ke lokasi penghantaran
.
Nak cantik tanpa tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol? Boleh contact nombor di bawah atau tekan je direct link di bio k
.
👇🏻 Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Happy lunch 🌹🌹 . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . THANK YOU DEAR CUSTOMER 🌹 . Jangan lupa ikut cara penggunaan dalam pamplet yg disertakan utk setiap pembelian ❤️ . Postage setiap hari kecuali cuti umum & hujung minggu . Pos laju akan ambil masa 2-3 hari bekerja untuk sampai ke lokasi penghantaran . Nak cantik tanpa tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol? Boleh contact nombor di bawah atau tekan je direct link di bio k . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
#farizapaidreview #paidreviewrm5
.
Package2 yang ade kat Muz Garage Puchong Gateway⬇ 📦Lite Package 
WASH + CLAY + INTERIOR & EXTERIOR CLEANING + HYDROPHOBIC WAX (WATER BEADING EFFECT)
STANDARD RM100
EXECUTIVE RM120
PREMIUM/XL RM150 📦Bronze Package
WASH + CLAY + INTERIOR & EXTERIOR CLEANING + SONAX POLISH + SONAX CARNAUBA WAX + INTERIOR DETAILING (DOOR PANEL & DASHBOARD)
STANDARD RM180
EXECUTIVE RM200
PREMIUM/XL RM230 📦Silver Package
WASH + CLAY + INTERIOR & EXTERIOR CLEANING + SONAX PROFILINE POLISH + HYDROPHOBIC WAX (WATER BEADING EFFECT) + INTERIOR DETAILING (DOOR PANEL & DASHBOARD)
STANDARD RM230
EXECUTIVE RM250
PREMIUM/XL RM280 📦Gold Package
WASH + CLAY + INTERIOR & EXTERIOR CLEANING + SONAX POLISH + SONAX CARNAUBA WAX + NANO PAINT COATING + INTERIOR DETAILING (DOOR PANEL & DASHBOARD) + FREE RIM PROTECTION COATING
STANDARD RM550
EXECUTIVE RM650
PREMIUM/XL RM800 📦Platinum Package
WASH + CLAY + INTERIOR & EXTERIOR CLEANING + SONAX POLISH + SONAX CARNAUBA WAX + NANO PAINT COATING + SONAX WINDOW COATING + INTERIOR DETAILING (DOOR PANEL & DASHBOARD) + FREE RIM PROTECTION COATING
STANDARD RM700
EXECUTIVE RM800
PREMIUM/XL RM950 ⭕Detailing wash (Including Claying)
⭕Interior & Exterior Cleaning
⭕Sonax Polish (menaikan warna cat, menghilangkan calar, dan kotoran)
⭕Sonax Carnauba Wax (melindungi daripada sinaran uv, kotoran tak melekat, tambah gloss utk kreta anda)
⭕ Head Lamp Polish (Memulihkan lapisan kotoran yang degil diatas permukaan Head Lamp) ⭕ Interior Detailing (Restore dashboard dan door panel yang kotor dan kusam untuk memberi suasana driving yang lebih bersih & selesa)

Paling penting kami mengunakan produk original berkualiti dari German 👍🏻🇩🇪 Tunggu apa lagi? Untuk BOOKING slot, tolong contact;

0189197020 - Raaj

waze: muz garage puchong
.
#muzgarage #cleaningservice #interiordetailingspecialist #interdetails #headlamppolish #carwax #carwaxing #sonaxpolymernetshield #sonaxprofessional 
#Exteriorcleaning #interiorcleaning #sonaxcar #polishcar #cantikkankereta #makeupkereta #keretaracing #sonaxspa #cooling #polish
.
#reviewigshop
#sonaxcarcare
#reviewmurah
#makeupcar
#carmakeup
#instashopmalaysia
#paidreviewmalaysia
#detailingcars
*8
#farizapaidreview  #paidreviewrm5  . Package2 yang ade kat Muz Garage Puchong Gateway⬇ 📦Lite Package WASH + CLAY + INTERIOR & EXTERIOR CLEANING + HYDROPHOBIC WAX (WATER BEADING EFFECT) STANDARD RM100 EXECUTIVE RM120 PREMIUM/XL RM150 📦Bronze Package WASH + CLAY + INTERIOR & EXTERIOR CLEANING + SONAX POLISH + SONAX CARNAUBA WAX + INTERIOR DETAILING (DOOR PANEL & DASHBOARD) STANDARD RM180 EXECUTIVE RM200 PREMIUM/XL RM230 📦Silver Package WASH + CLAY + INTERIOR & EXTERIOR CLEANING + SONAX PROFILINE POLISH + HYDROPHOBIC WAX (WATER BEADING EFFECT) + INTERIOR DETAILING (DOOR PANEL & DASHBOARD) STANDARD RM230 EXECUTIVE RM250 PREMIUM/XL RM280 📦Gold Package WASH + CLAY + INTERIOR & EXTERIOR CLEANING + SONAX POLISH + SONAX CARNAUBA WAX + NANO PAINT COATING + INTERIOR DETAILING (DOOR PANEL & DASHBOARD) + FREE RIM PROTECTION COATING STANDARD RM550 EXECUTIVE RM650 PREMIUM/XL RM800 📦Platinum Package WASH + CLAY + INTERIOR & EXTERIOR CLEANING + SONAX POLISH + SONAX CARNAUBA WAX + NANO PAINT COATING + SONAX WINDOW COATING + INTERIOR DETAILING (DOOR PANEL & DASHBOARD) + FREE RIM PROTECTION COATING STANDARD RM700 EXECUTIVE RM800 PREMIUM/XL RM950 ⭕Detailing wash (Including Claying) ⭕Interior & Exterior Cleaning ⭕Sonax Polish (menaikan warna cat, menghilangkan calar, dan kotoran) ⭕Sonax Carnauba Wax (melindungi daripada sinaran uv, kotoran tak melekat, tambah gloss utk kreta anda) ⭕ Head Lamp Polish (Memulihkan lapisan kotoran yang degil diatas permukaan Head Lamp) ⭕ Interior Detailing (Restore dashboard dan door panel yang kotor dan kusam untuk memberi suasana driving yang lebih bersih & selesa) Paling penting kami mengunakan produk original berkualiti dari German 👍🏻🇩🇪 Tunggu apa lagi? Untuk BOOKING slot, tolong contact; 0189197020 - Raaj waze: muz garage puchong . #muzgarage  #cleaningservice  #interiordetailingspecialist  #interdetails  #headlamppolish  #carwax  #carwaxing  #sonaxpolymernetshield  #sonaxprofessional  #Exteriorcleaning  #interiorcleaning  #sonaxcar  #polishcar  #cantikkankereta  #makeupkereta  #keretaracing  #sonaxspa  #cooling  #polish  . #reviewigshop  #sonaxcarcare  #reviewmurah  #makeupcar  #carmakeup  #instashopmalaysia  #paidreviewmalaysia  #detailingcars  *8
.
MERECIKSSSS OOOO..sis taknak cakap banyak korang nilai la sendiri. Beribu testimoni kami ada. 😙
.
@diamondgoldskincare.ziha
@diamondgoldskincare.ziha
@diamondgoldskincare.ziha
.

Diamond gold skin care adalah produk kecantikan yang dibuat daripada bahan import berkualiti & bergred tinggi. Produk ini tidak mengandungi mercury & hydroquinon. Terbukti hanya dalam masa dua  minggu wajah anda akan lebih cerah berseri dan kencang
.
❎PERIT
❎ MERAH
❎PENGGELUPASAN
.
.
🌟 KESAN SEAWAL 7 HARI 🌟
🌸 Memutihkan
🌸 Melicinkan Kulit Wajah
🌸 Memulihkan Sel Kulit Mati
🌸 Merawat & Meratakan Kesan Parut
🌸 Menghilangkan Kesan & Parut Jerawat
🌸 Menghilangkan & Nipiskan Jeragat
🌸 Memulihkan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata
🌸 Tidak Menggelupas
🌸 Tiada Bahan Kimia Berbahaya
🌸 Sesuai Untuk Wanita & Lelaki
🌸 100% HALAL
🌸 Extracts Buah-Buahan
🌸 Kesan Seawal 7 Hari
🌸 Sesuai Semua Jenis Kulit Termasuk Yang Sensitif
.
.
Klik pada bio utk order/wasap
⏩ 019-9656008
.
#DiamondGoldSkinCareKlang #CodKlang #StokisDiamondGoldSkincare
#DiamondGoldSkincare #DropshipDiperlukan #AgentDiperlukan #MakeUpByBellaz #MUA #KulitFlawless #KulitGlowing #HilangkanParut #UITM #UMS #MakeUp #TerapiInstagram #KulitKusam #KesanSeawal7Hari #UNIMAS #HilangkanJeragat #HilangkanJerawat #SayaPakaiSayaJual #SkincareMurah #SkincareMalaysia #SkincareTerbaik #ajimaura #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5
. MERECIKSSSS OOOO..sis taknak cakap banyak korang nilai la sendiri. Beribu testimoni kami ada. 😙 . @diamondgoldskincare.ziha @diamondgoldskincare.ziha @diamondgoldskincare.ziha . Diamond gold skin care adalah produk kecantikan yang dibuat daripada bahan import berkualiti & bergred tinggi. Produk ini tidak mengandungi mercury & hydroquinon. Terbukti hanya dalam masa dua minggu wajah anda akan lebih cerah berseri dan kencang . ❎PERIT ❎ MERAH ❎PENGGELUPASAN . . 🌟 KESAN SEAWAL 7 HARI 🌟 🌸 Memutihkan 🌸 Melicinkan Kulit Wajah 🌸 Memulihkan Sel Kulit Mati 🌸 Merawat & Meratakan Kesan Parut 🌸 Menghilangkan Kesan & Parut Jerawat 🌸 Menghilangkan & Nipiskan Jeragat 🌸 Memulihkan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata 🌸 Tidak Menggelupas 🌸 Tiada Bahan Kimia Berbahaya 🌸 Sesuai Untuk Wanita & Lelaki 🌸 100% HALAL 🌸 Extracts Buah-Buahan 🌸 Kesan Seawal 7 Hari 🌸 Sesuai Semua Jenis Kulit Termasuk Yang Sensitif . . Klik pada bio utk order/wasap ⏩ 019-9656008 . #DiamondGoldSkinCareKlang  #CodKlang  #StokisDiamondGoldSkincare  #DiamondGoldSkincare  #DropshipDiperlukan  #AgentDiperlukan  #MakeUpByBellaz  #MUA  #KulitFlawless  #KulitGlowing  #HilangkanParut  #UITM  #UMS  #MakeUp  #TerapiInstagram  #KulitKusam  #KesanSeawal7Hari  #UNIMAS  #HilangkanJeragat  #HilangkanJerawat  #SayaPakaiSayaJual  #SkincareMurah  #SkincareMalaysia  #SkincareTerbaik  #ajimaura  #paidreview  #paidreviewmurah  #paidreviewrm5 
Itu la FREE GIFTS yang akan diberi utk setiap pembelian Vivies - 1 Shiseido Mask & 1 Whitening Soap 🌷
.
Dah la FREE POSTAGE, dapat lagi FREE GIFTS 🎁
.
Berganda ganda jimat- tak perlu tunggu YES 🎁🎉
.
➕➕➕➕➕➕➕➕
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
Setiap pembelian, ada 2 FREE GIFT tau 🎉🎁
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
Itu la FREE GIFTS yang akan diberi utk setiap pembelian Vivies - 1 Shiseido Mask & 1 Whitening Soap 🌷 . Dah la FREE POSTAGE, dapat lagi FREE GIFTS 🎁 . Berganda ganda jimat- tak perlu tunggu YES 🎁🎉 . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . Setiap pembelian, ada 2 FREE GIFT tau 🎉🎁 . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
*LOTUS MOLE CREAM*
.
🌺 Isipadu 10gram
.
🌺 Boleh menanggalkan sehingga 50 biji @ ketul masalah yg dihadapi
.
🌺 Sesuai dipakai untuk umur 13tahun sehingga 60tahun (tidak disarankan untuk kencing manis)
.
🌺 Jimat kos tanpa perlu berulang alik ke spa untuk proses rawatan
.
🌺 Kecil dan ringan, tidak memerlukan ruang yang banyak untuk simpan
.
💯Natural
💋Sekaligus  HALAL dan Boleh dibawa solat
.
.
👇🏻 Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
*LOTUS MOLE CREAM* . 🌺 Isipadu 10gram . 🌺 Boleh menanggalkan sehingga 50 biji @ ketul masalah yg dihadapi . 🌺 Sesuai dipakai untuk umur 13tahun sehingga 60tahun (tidak disarankan untuk kencing manis) . 🌺 Jimat kos tanpa perlu berulang alik ke spa untuk proses rawatan . 🌺 Kecil dan ringan, tidak memerlukan ruang yang banyak untuk simpan . 💯Natural 💋Sekaligus HALAL dan Boleh dibawa solat . . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
Good morning secantikk ⛅️
.
.
Keep going ya ☺️ good things will come to you 🌻 stay positive ✨ its make you beautiful 🌺
.
.
.
Love, secantikians 💗
.
.
.
#selawa #secantik #review #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #siakapkeli #zdbeautyprimer #makeup #makeupvideo #makeuptutorial #makeupartist #makeuplife #makeuptalk #hudabeauty #toofaced #benefitcosmetics #primer #makeupbased #makeuplovers #primermalaysia #innisfree #makeupforever #forever21 #fashion #fashionblogger #funnyvideo #lelepons #innana #anwarjibawi
Good morning secantikk ⛅️ . . Keep going ya ☺️ good things will come to you 🌻 stay positive ✨ its make you beautiful 🌺 . . . Love, secantikians 💗 . . . #selawa  #secantik  #review  #paidreview  #paidreviewmurah  #paidreviewrm5  #siakapkeli  #zdbeautyprimer  #makeup  #makeupvideo  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeuplife  #makeuptalk  #hudabeauty  #toofaced  #benefitcosmetics  #primer  #makeupbased  #makeuplovers  #primermalaysia  #innisfree  #makeupforever  #forever21  #fashion  #fashionblogger  #funnyvideo  #lelepons  #innana  #anwarjibawi 
-
🌹 Follow
.
❤️ @lotus.mole.cream
.
❌ Tahi Lalat
❌ Biji Kolestrol
❌ Kutil
❌ Ketuat
.
❤️ @vivies.hairremover
.
❌ Buang Bulu Cepat, Mudah & Tanpa Sakit
- 🌹 Follow . ❤️ @lotus.mole.cream . ❌ Tahi Lalat ❌ Biji Kolestrol ❌ Kutil ❌ Ketuat . ❤️ @vivies.hairremover . ❌ Buang Bulu Cepat, Mudah & Tanpa Sakit
Ini COMBO SET 😘
.
Combo set:
.
1) Lotus Mole Cream (LMC)
.
2) Vitamin E Scar Cream
.
(Rujuk gambar)
.
Botol yang sebelah kiri ada lidi tu Lotus Mole Cream (LMC) 🌸
.
Fungsi LMC adalah utk disapu pada tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol sehingga tanggal/tercabut 🌸
.
Bekas putih sebelah kanan tu pula Vitamin E Scar Cream 🌹
.
Fungsi Vit E Cream ni untuk disapu pada PARUT merah SELEPAS tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol sudah tanggal/tercabut sepenuhnya. 🌹
.
Kakti bagi FREE POSTAGE jika korang beli Combo Set ni
.
Kalau korang beli asing, korang kena bayar kos postage
.
So, rugi la beli asing sebab kos postage bukan murah tau 😁
.
Boleh contact kakti utk detail 👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
.
Siapa yg malas nak save no, boleh tekan direct link di bio k
Ini COMBO SET 😘 . Combo set: . 1) Lotus Mole Cream (LMC) . 2) Vitamin E Scar Cream . (Rujuk gambar) . Botol yang sebelah kiri ada lidi tu Lotus Mole Cream (LMC) 🌸 . Fungsi LMC adalah utk disapu pada tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol sehingga tanggal/tercabut 🌸 . Bekas putih sebelah kanan tu pula Vitamin E Scar Cream 🌹 . Fungsi Vit E Cream ni untuk disapu pada PARUT merah SELEPAS tahi lalat, kutil, ketuat & biji kolestrol sudah tanggal/tercabut sepenuhnya. 🌹 . Kakti bagi FREE POSTAGE jika korang beli Combo Set ni . Kalau korang beli asing, korang kena bayar kos postage . So, rugi la beli asing sebab kos postage bukan murah tau 😁 . Boleh contact kakti utk detail 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092 . Siapa yg malas nak save no, boleh tekan direct link di bio k
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
. 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
“Menjadi..” 🌷
.
Akak ni guna di armpit 😘
.
Ni testimoni tak berbayar tau, takde masa kakti nak edit bagai 🤭
.
➕➕➕➕➕➕➕➕
.
Hanya perlu sapu vivies macam losyen je untuk hilangkan bulu 🌹
.
Sapu je vivies, tunggu 5-7 minit then basuh. Kemudian wallaaaaa- licin terus kulit tanpa bulussss 🌹
.
.
🌹SAPU JE, HILANG BULU
.
❌Sakit
❌Pedih
❌Gatal
❌Panas
❌Bahaya
❌Buang Masa
.
💯 Selamat
💯 Berkesan
.
📮 Pos: Mon to Fri
.
🌹 KKM NOT170505883K
.
👇🏻☎️👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
“Menjadi..” 🌷 . Akak ni guna di armpit 😘 . Ni testimoni tak berbayar tau, takde masa kakti nak edit bagai 🤭 . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . Hanya perlu sapu vivies macam losyen je untuk hilangkan bulu 🌹 . Sapu je vivies, tunggu 5-7 minit then basuh. Kemudian wallaaaaa- licin terus kulit tanpa bulussss 🌹 . . 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
UNTUK LELAKI & WANITA YANG BERTAHI LALAT & KUTIL KELILING LEHER
.
'NAK HILANGKAN TAHI LALAT, KUTIL, KETUAT & BIJI KOLESTROL DENGAN CARA PALING MUDAH, MURAH, CEPAT & BERKESAN?'
.
Kami faham perasaan anda. Anda hilang keyakinan & malu untuk berdepan dengan orang ramai
.
Oleh itu kami sediakan penyelesaian untuk anda iaitu LOTUS MOLE CREAM
.
LOTUS MOLE CREAM - MEMASTIKAN TAHI LALAT ANDA HILANG & MENGEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA
.
Apa kata pengguna LMC?
.
"Alhamdulillah, memang berkesan. Bukan setakat boleh hilang sebiji tahi lalat tapi sebotol boleh hilangkan hingga 50 biji tahi lalat" - Amni, Johor
.
"Memang membantu, habis tercabut tahi lalat saya. Mudah betul!" - Umi, Penang
.
Berminat?
.
👇🏻Whatsapp 👇🏻
.
0167173092
0167173092
0167173092
UNTUK LELAKI & WANITA YANG BERTAHI LALAT & KUTIL KELILING LEHER . 'NAK HILANGKAN TAHI LALAT, KUTIL, KETUAT & BIJI KOLESTROL DENGAN CARA PALING MUDAH, MURAH, CEPAT & BERKESAN?' . Kami faham perasaan anda. Anda hilang keyakinan & malu untuk berdepan dengan orang ramai . Oleh itu kami sediakan penyelesaian untuk anda iaitu LOTUS MOLE CREAM . LOTUS MOLE CREAM - MEMASTIKAN TAHI LALAT ANDA HILANG & MENGEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA . Apa kata pengguna LMC? . "Alhamdulillah, memang berkesan. Bukan setakat boleh hilang sebiji tahi lalat tapi sebotol boleh hilangkan hingga 50 biji tahi lalat" - Amni, Johor . "Memang membantu, habis tercabut tahi lalat saya. Mudah betul!" - Umi, Penang . Berminat? . 👇🏻Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092