an online Instagram web viewer

#palazo medias

Photos

🌹SERRA PLEATED PALAZZO
.
💰RM45 SM. SS + RM 7
.
BUY 2 PCS : RM 80 SM / RM 80 SS .
Size: L & XL 
Measurement |
.
Label L :
Waist | 24-38"
Hip | 52"
Length | 41" .
Label XL 
Waist | 26-44"
Hip | 56"
Length | 42 " .
🌹Tidak perlu digosok dan tidak jarang .
🌹MATERIAL : Cotton stretchable HIGH QUALITY. Sangat berbeza dengan palazzo lain
.
To order:
Screenshot gambar dan
📲Whatsapp 017-590 2594(tekan di bio👆)
.
#bajuraya #bajurayahaji #bajuraya2017
#bajurayamurah #bajumurah #blouse #blousemurah #blousecantik #blousesimple #bajudress #dressjubah #bajupeplum #peplum #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajuborong #bajuborongmurah #palazo #peplum #peplumtop #bajudinner #bajutunang #bajunikah #bajudinnermurah #bajutunangmurah #bajunikahmurah
🌹SERRA PLEATED PALAZZO . 💰RM45 SM. SS + RM 7 . BUY 2 PCS : RM 80 SM / RM 80 SS . Size: L & XL Measurement | . Label L : Waist | 24-38" Hip | 52" Length | 41" . Label XL Waist | 26-44" Hip | 56" Length | 42 " . 🌹Tidak perlu digosok dan tidak jarang . 🌹MATERIAL : Cotton stretchable HIGH QUALITY. Sangat berbeza dengan palazzo lain . To order: Screenshot gambar dan 📲Whatsapp 017-590 2594(tekan di bio👆) . #bajuraya  #bajurayahaji  #bajuraya2017  #bajurayamurah  #bajumurah  #blouse  #blousemurah  #blousecantik  #blousesimple  #bajudress  #dressjubah  #bajupeplum  #peplum  #bajubridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaidmalaysia  #bajuborong  #bajuborongmurah  #palazo  #peplum  #peplumtop  #bajudinner  #bajutunang  #bajunikah  #bajudinnermurah  #bajutunangmurah  #bajunikahmurah 
🌹SERRA PLEATED PALAZZO
.
💰RM45 SM. SS + RM 7
.
BUY 2 PCS : RM 80 SM / RM 80 SS .
Size: L & XL 
Measurement |
.
Label L :
Waist | 24-38"
Hip | 52"
Length | 41" .
Label XL 
Waist | 26-44"
Hip | 56"
Length | 42 " .
🌹Tidak perlu digosok dan tidak jarang .
🌹MATERIAL : Cotton stretchable HIGH QUALITY. Sangat berbeza dengan palazzo lain
.
To order:
Screenshot gambar dan
📲Whatsapp 017-590 2594(tekan di bio👆)
.
#bajuraya #bajurayahaji #bajuraya2017
#bajurayamurah #bajumurah #blouse #blousemurah #blousecantik #blousesimple #bajudress #dressjubah #bajupeplum #peplum #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajuborong #bajuborongmurah #palazo #peplum #peplumtop #bajudinner #bajutunang #bajunikah #bajudinnermurah #bajutunangmurah #bajunikahmurah
🌹SERRA PLEATED PALAZZO . 💰RM45 SM. SS + RM 7 . BUY 2 PCS : RM 80 SM / RM 80 SS . Size: L & XL Measurement | . Label L : Waist | 24-38" Hip | 52" Length | 41" . Label XL Waist | 26-44" Hip | 56" Length | 42 " . 🌹Tidak perlu digosok dan tidak jarang . 🌹MATERIAL : Cotton stretchable HIGH QUALITY. Sangat berbeza dengan palazzo lain . To order: Screenshot gambar dan 📲Whatsapp 017-590 2594(tekan di bio👆) . #bajuraya  #bajurayahaji  #bajuraya2017  #bajurayamurah  #bajumurah  #blouse  #blousemurah  #blousecantik  #blousesimple  #bajudress  #dressjubah  #bajupeplum  #peplum  #bajubridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaidmalaysia  #bajuborong  #bajuborongmurah  #palazo  #peplum  #peplumtop  #bajudinner  #bajutunang  #bajunikah  #bajudinnermurah  #bajutunangmurah  #bajunikahmurah 
AGOGO PALAZO CHIFFON
RM35 Pos 8 sm/10 ss

Pinggang 26-32
Labuh 39
Material : chiffon crepe

Best fit xs s m

HITAM 
DARK BLUE

#palazochiffon #palazo #palazomurah
AGOGO PALAZO CHIFFON RM35 Pos 8 sm/10 ss Pinggang 26-32 Labuh 39 Material : chiffon crepe Best fit xs s m HITAM DARK BLUE #palazochiffon  #palazo  #palazomurah 
AGOGO PALAZO CHIFFON
RM35 Pos 8 sm/10 ss

Pinggang 26-32
Labuh 39
Material : chiffon crepe

Best fit xs s m

HITAM 
DARK BLUE

#palazochiffon #palazo #palazomurah
AGOGO PALAZO CHIFFON RM35 Pos 8 sm/10 ss Pinggang 26-32 Labuh 39 Material : chiffon crepe Best fit xs s m HITAM DARK BLUE #palazochiffon  #palazo  #palazomurah 
🌹SERRA PLEATED PALAZZO
.
💰RM45 SM. SS + RM 7
.
BUY 2 PCS : RM 80 SM / RM 80 SS .
Size: L & XL 
Measurement |
.
Label L :
Waist | 24-38"
Hip | 52"
Length | 41" .
Label XL 
Waist | 26-44"
Hip | 56"
Length | 42 " .
🌹Tidak perlu digosok dan tidak jarang .
🌹MATERIAL : Cotton stretchable HIGH QUALITY. Sangat berbeza dengan palazzo lain
.
To order:
Screenshot gambar dan
📲Whatsapp 017-590 2594(tekan di bio👆)
.
#bajuraya #bajurayahaji #bajuraya2017
#bajurayamurah #bajumurah #blouse #blousemurah #blousecantik #blousesimple #bajudress #dressjubah #bajupeplum #peplum #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajuborong #bajuborongmurah #palazo #peplum #peplumtop #bajudinner #bajutunang #bajunikah #bajudinnermurah #bajutunangmurah #bajunikahmurah
🌹SERRA PLEATED PALAZZO . 💰RM45 SM. SS + RM 7 . BUY 2 PCS : RM 80 SM / RM 80 SS . Size: L & XL Measurement | . Label L : Waist | 24-38" Hip | 52" Length | 41" . Label XL Waist | 26-44" Hip | 56" Length | 42 " . 🌹Tidak perlu digosok dan tidak jarang . 🌹MATERIAL : Cotton stretchable HIGH QUALITY. Sangat berbeza dengan palazzo lain . To order: Screenshot gambar dan 📲Whatsapp 017-590 2594(tekan di bio👆) . #bajuraya  #bajurayahaji  #bajuraya2017  #bajurayamurah  #bajumurah  #blouse  #blousemurah  #blousecantik  #blousesimple  #bajudress  #dressjubah  #bajupeplum  #peplum  #bajubridesmaid  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaidmalaysia  #bajuborong  #bajuborongmurah  #palazo  #peplum  #peplumtop  #bajudinner  #bajutunang  #bajunikah  #bajudinnermurah  #bajutunangmurah  #bajunikahmurah 
ARISYA TUNIC .
.
☘️ DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC
ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt.
.
.
☘️ ADJUSTABLE RIBBON  DI BAHAGIAN PINGGANG.
ribbon di “REKA KHAS”  supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau  korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan.
.
.
☘️ POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN 
poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg..
.
.
☘️ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE 
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan  kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. .
.
☘️ METERIAL DUBAI COMO CREPE 
material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. .
..
☘️ BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY
Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. .
.
FOR PURCHASE 💵
👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #setsedondon
ARISYA TUNIC . . ☘️ DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt. . . ☘️ ADJUSTABLE RIBBON DI BAHAGIAN PINGGANG. ribbon di “REKA KHAS” supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan. . . ☘️ POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg.. . . ☘️ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. . . ☘️ METERIAL DUBAI COMO CREPE material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. . .. ☘️ BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. . . FOR PURCHASE 💵 👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504 . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #setsedondon 
ARISYA TUNIC .
.
☘️ DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC
ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt.
.
.
☘️ ADJUSTABLE RIBBON  DI BAHAGIAN PINGGANG.
ribbon di “REKA KHAS”  supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau  korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan.
.
.
☘️ POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN 
poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg..
.
.
☘️ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE 
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan  kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. .
.
☘️ METERIAL DUBAI COMO CREPE 
material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. .
..
☘️ BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY
Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. .
.
FOR PURCHASE 💵
👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #setsedondon
ARISYA TUNIC . . ☘️ DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt. . . ☘️ ADJUSTABLE RIBBON DI BAHAGIAN PINGGANG. ribbon di “REKA KHAS” supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan. . . ☘️ POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg.. . . ☘️ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. . . ☘️ METERIAL DUBAI COMO CREPE material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. . .. ☘️ BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. . . FOR PURCHASE 💵 👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504 . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #setsedondon 
ARISYA TUNIC .
.
☘️ DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC
ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt.
.
.
☘️ ADJUSTABLE RIBBON  DI BAHAGIAN PINGGANG.
ribbon di “REKA KHAS”  supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau  korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan.
.
.
☘️ POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN 
poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg..
.
.
☘️ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE 
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan  kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. .
.
☘️ METERIAL DUBAI COMO CREPE 
material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. .
..
☘️ BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY
Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. .
.
FOR PURCHASE 💵
👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #setsedondon
ARISYA TUNIC . . ☘️ DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt. . . ☘️ ADJUSTABLE RIBBON DI BAHAGIAN PINGGANG. ribbon di “REKA KHAS” supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan. . . ☘️ POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg.. . . ☘️ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. . . ☘️ METERIAL DUBAI COMO CREPE material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. . .. ☘️ BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. . . FOR PURCHASE 💵 👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504 . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #setsedondon 
ARISYA TUNIC .
.
☘️ DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC
ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt.
.
.
☘️ ADJUSTABLE RIBBON  DI BAHAGIAN PINGGANG.
ribbon di “REKA KHAS”  supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau  korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan.
.
.
☘️ POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN 
poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg..
.
.
☘️ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE 
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan  kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. .
.
☘️ METERIAL DUBAI COMO CREPE 
material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. .
..
☘️ BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY
Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. .
.
FOR PURCHASE 💵
👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #setsedondon
ARISYA TUNIC . . ☘️ DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt. . . ☘️ ADJUSTABLE RIBBON DI BAHAGIAN PINGGANG. ribbon di “REKA KHAS” supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan. . . ☘️ POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg.. . . ☘️ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. . . ☘️ METERIAL DUBAI COMO CREPE material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. . .. ☘️ BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. . . FOR PURCHASE 💵 👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504 . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #setsedondon 
ARISYA TUNIC .
.
☘️ DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC
ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt.
.
.
☘️ ADJUSTABLE RIBBON  DI BAHAGIAN PINGGANG.
ribbon di “REKA KHAS”  supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau  korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan.
.
.
☘️ POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN 
poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg..
.
.
☘️ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE 
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan  kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. .
.
☘️ METERIAL DUBAI COMO CREPE 
material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. .
..
☘️ BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY
Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. .
.
FOR PURCHASE 💵
👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #setsedondon
ARISYA TUNIC . . ☘️ DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt. . . ☘️ ADJUSTABLE RIBBON DI BAHAGIAN PINGGANG. ribbon di “REKA KHAS” supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan. . . ☘️ POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg.. . . ☘️ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. . . ☘️ METERIAL DUBAI COMO CREPE material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. . .. ☘️ BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. . . FOR PURCHASE 💵 👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504 . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #setsedondon 
ARISYA TUNIC .
.
☘️ DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC
ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt.
.
.
☘️ ADJUSTABLE RIBBON  DI BAHAGIAN PINGGANG.
ribbon di “REKA KHAS”  supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau  korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan.
.
.
☘️ POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN 
poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg..
.
.
☘️ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE 
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan  kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. .
.
☘️ METERIAL DUBAI COMO CREPE 
material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. .
..
☘️ BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY
Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. .
.
FOR PURCHASE 💵
👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #setsedondon
ARISYA TUNIC . . ☘️ DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt. . . ☘️ ADJUSTABLE RIBBON DI BAHAGIAN PINGGANG. ribbon di “REKA KHAS” supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan. . . ☘️ POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg.. . . ☘️ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. . . ☘️ METERIAL DUBAI COMO CREPE material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. . .. ☘️ BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. . . FOR PURCHASE 💵 👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504 . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #setsedondon 
*
. 🔥🔥SET COMBO🔥🔥
♨♨STOCK CLEARANCE♨♨
.

Price : RM45 sepasang
(Baju & Palazo Laici)
.

FREE SIZE
Bahu : 15
Dada : 40
Labuh baju : 24-29
Baju : Crepe
.

Berminat blh direct wasap sy ye 😘

Wasap trus kat sini 👉 www.wasap.my/60163766810/

#blouse #blouseviral
#blouseviralbunga
#blousebunga #patchwork 
#blousepatchwork
#blouseembroidered 
#embroidered
#palazo #palazolaici
#murah #murahmurah
#sayajual #bazarpaknil
#littledivacollections
*
. 🔥🔥SET COMBO🔥🔥
♨♨STOCK CLEARANCE♨♨
.

Price : RM45 sepasang
(Baju & Palazo Laici)
.

FREE SIZE
Bahu : 15
Dada : 40
Labuh baju : 24-29
Baju : Crepe
.

Berminat blh direct wasap sy ye 😘

Wasap trus kat sini 👉 www.wasap.my/60163766810/

#blouse #blouseviral
#blouseviralbunga
#blousebunga #patchwork 
#blousepatchwork
#blouseembroidered 
#embroidered
#palazo #palazolaici
#murah #murahmurah
#sayajual #bazarpaknil
#littledivacollections
9001# dress s fit small L

Rm75 sm..Rm80ss

MATERIAL : MOSS CREPE WITH FLOWER PATCH AND DIAMOND (RIBBON BEHIND WAIST)
SHOULDER : 15.5 '' BUST : 39 ''
WAIST : 37''
HIP : 40''
ARMHOLE : 8.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 55 '' #P9001  PLUS SIZE DRESS
Rm70 sm..add rm5 ss
MATERIAL : MOSS CREPE WITH FLOWER PATCH AND DIAMOND (RIBBON BEHIND WAIST)
SHOULDER : 18 '' BUST : 45 ''
WAIST : 43''
HIP : 44''
ARMHOLE : 9 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 55 '' ( akan di proses 2 HARI selepas PAYMENT )
.
.
Whatsapp 0105894525
#murah #jimat #loffatah #sayajual #sayajualmurah #jualonline #instashop #onlineshopping #jual #igers #saleraya #raya #bajurayamurah #bazarpaknil #begtangan #begtanganmurah #handbag #handbagmurah #bajumurah #bajumurah #palazo #palazoexclusive
9001# dress s fit small L Rm75 sm..Rm80ss MATERIAL : MOSS CREPE WITH FLOWER PATCH AND DIAMOND (RIBBON BEHIND WAIST) SHOULDER : 15.5 '' BUST : 39 '' WAIST : 37'' HIP : 40'' ARMHOLE : 8.5 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 55 '' #P9001  PLUS SIZE DRESS Rm70 sm..add rm5 ss MATERIAL : MOSS CREPE WITH FLOWER PATCH AND DIAMOND (RIBBON BEHIND WAIST) SHOULDER : 18 '' BUST : 45 '' WAIST : 43'' HIP : 44'' ARMHOLE : 9 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 55 '' ( akan di proses 2 HARI selepas PAYMENT ) . . Whatsapp 0105894525 #murah  #jimat  #loffatah  #sayajual  #sayajualmurah  #jualonline  #instashop  #onlineshopping  #jual  #igers  #saleraya  #raya  #bajurayamurah  #bazarpaknil  #begtangan  #begtanganmurah  #handbag  #handbagmurah  #bajumurah  #bajumurah  #palazo  #palazoexclusive 
MATERIAL : COTTON SPANDEX AND NET (RIBBON BEHIND WAIST)
FREE SAIZ TIL L

Rm85 sm.. Rm90ss
SHOULDER : 15 ''
BUST : 38'' - 40'' MAX
WAIST : 34''-36'' MAX
HIP : 38'' - 40'' MAX
SLEEVE : 24 ''
ARM HOLE : 18 '' LENGTH : 56.5'' ( akan di proses 2 HARI selepas PAYMENT )
.
.
Whatsapp 0105894525
#murah #jimat #loffatah #sayajual #sayajualmurah #jualonline #instashop #onlineshopping #jual #igers #saleraya #raya #bajurayamurah #bazarpaknil #begtangan #begtanganmurah #handbag #handbagmurah #bajumurah #bajumurah #palazo #palazoexclusive
MATERIAL : COTTON SPANDEX AND NET (RIBBON BEHIND WAIST) FREE SAIZ TIL L Rm85 sm.. Rm90ss SHOULDER : 15 '' BUST : 38'' - 40'' MAX WAIST : 34''-36'' MAX HIP : 38'' - 40'' MAX SLEEVE : 24 '' ARM HOLE : 18 '' LENGTH : 56.5'' ( akan di proses 2 HARI selepas PAYMENT ) . . Whatsapp 0105894525 #murah  #jimat  #loffatah  #sayajual  #sayajualmurah  #jualonline  #instashop  #onlineshopping  #jual  #igers  #saleraya  #raya  #bajurayamurah  #bazarpaknil  #begtangan  #begtanganmurah  #handbag  #handbagmurah  #bajumurah  #bajumurah  #palazo  #palazoexclusive 
*
. 🔥🔥SET COMBO🔥🔥
♨♨STOCK CLEARANCE♨♨
.

Price : RM45 sepasang
(Baju & Palazo Laici)
.

FREE SIZE
Bahu : 15
Dada : 40
Labuh baju : 24-29
Baju : Crepe
.

Berminat blh direct wasap sy ye 😘

Wasap trus kat sini 👉 www.wasap.my/60163766810/

#blouse #blouseviral
#blouseviralbunga
#blousebunga #patchwork 
#blousepatchwork
#blouseembroidered 
#embroidered
#palazo #palazolaici
#murah #murahmurah
#sayajual #bazarpaknil
#littledivacollections
🎈PLUS SIZE🎈
.
🌸TOPS 🌸
.
Size : best fit L-XXL
Price : RM39
Postage : RM8 sm
.
🏢G-79 umall giant kompleks
📣landmark : belakang jusco taman u
📲ws : 018-7788810
.
#hijabihijab #pulai #pulaiperdana #hhloverqueen #fashion #blousemurah #tudungmurah #utm #utmskudai #johor #joho #jb #tamanu #tmnu #kulai #skudait
#umall #pulaiindah #blousemurah #cardigan #skirt #jeans #highwaistedjeans #palazo
Jubah tasneem

Rm70 sm..rm75ss *Material moss crepe
*Zip didada BF FRIENDLY
*Pocket disisi kiri Dan kanan
*Tali dijahit kiri kanan (ikat ke belakang)
*Lengan Kembang ala saloma (jahitan dua layer)

UKURAN:
DADA 40"
PANJANG LENGAN 22"
PUNGGUNG 48"
LABUH 55"
BAHU 16" ( akan di proses 2 HARI selepas PAYMENT )
.
.
Whatsapp 0105894525
#murah #jimat #loffatah #sayajual #sayajualmurah #jualonline #instashop #onlineshopping #jual #igers #saleraya #raya #bajurayamurah #bazarpaknil #begtangan #begtanganmurah #handbag #handbagmurah #bajumurah #bajumurah #palazo #palazoexclusive
Jubah tasneem Rm70 sm..rm75ss *Material moss crepe *Zip didada BF FRIENDLY *Pocket disisi kiri Dan kanan *Tali dijahit kiri kanan (ikat ke belakang) *Lengan Kembang ala saloma (jahitan dua layer) UKURAN: DADA 40" PANJANG LENGAN 22" PUNGGUNG 48" LABUH 55" BAHU 16" ( akan di proses 2 HARI selepas PAYMENT ) . . Whatsapp 0105894525 #murah  #jimat  #loffatah  #sayajual  #sayajualmurah  #jualonline  #instashop  #onlineshopping  #jual  #igers  #saleraya  #raya  #bajurayamurah  #bazarpaknil  #begtangan  #begtanganmurah  #handbag  #handbagmurah  #bajumurah  #bajumurah  #palazo  #palazoexclusive 
P593 # (plus size ye)

Rm85 sm.
Rm90 ss

DRESS PLUS SIZE
MATERIAL : COTTON SPANDEX ( RIBBON BEHIND WAIST )
SHOULDER :17 ''
BUST : 42''- 44 '' MAX
WAIST : 40''- 42 '' MAX
HIP : 44''- 46 '' MAX
SLEEVE : 24 '' ARM HOLE : 21 '' LENGTH : 57'' ( akan di proses 2 HARI selepas PAYMENT )
.
.
Whatsapp 0105894525
#murah #jimat #loffatah #sayajual #sayajualmurah #jualonline #instashop #onlineshopping #jual #igers #saleraya #raya #bajurayamurah #bazarpaknil #begtangan #begtanganmurah #handbag #handbagmurah #bajumurah #bajumurah #palazo #palazoexclusive
P593 # (plus size ye) Rm85 sm. Rm90 ss DRESS PLUS SIZE MATERIAL : COTTON SPANDEX ( RIBBON BEHIND WAIST ) SHOULDER :17 '' BUST : 42''- 44 '' MAX WAIST : 40''- 42 '' MAX HIP : 44''- 46 '' MAX SLEEVE : 24 '' ARM HOLE : 21 '' LENGTH : 57'' ( akan di proses 2 HARI selepas PAYMENT ) . . Whatsapp 0105894525 #murah  #jimat  #loffatah  #sayajual  #sayajualmurah  #jualonline  #instashop  #onlineshopping  #jual  #igers  #saleraya  #raya  #bajurayamurah  #bazarpaknil  #begtangan  #begtanganmurah  #handbag  #handbagmurah  #bajumurah  #bajumurah  #palazo  #palazoexclusive 
611 # JUBAH

Rm85sm...Rm90ss

MATERIAL : COTTON SPANDEX ,  PLEATED CHIFFON ( RIBBON BEHIND WAIST )

BF FRIENDLY :~
ZIP : 12 '' INCH

SHOULDER : 15.5 '' BUST : 39 '' WAIST : 39 '' HIP : 50 '' SLEEVE : 23.5 ''
ARM HOLE : 9 ''
LENGTH : 55 '' ( akan di proses 2 HARI selepas PAYMENT )
.
.
Whatsapp 0105894525
#murah #jimat #loffatah #sayajual #sayajualmurah #jualonline #instashop #onlineshopping #jual #igers #saleraya #raya #bajurayamurah #bazarpaknil #begtangan #begtanganmurah #handbag #handbagmurah #bajumurah #bajumurah #palazo #palazoexclusive
611 # JUBAH Rm85sm...Rm90ss MATERIAL : COTTON SPANDEX , PLEATED CHIFFON ( RIBBON BEHIND WAIST ) BF FRIENDLY :~ ZIP : 12 '' INCH SHOULDER : 15.5 '' BUST : 39 '' WAIST : 39 '' HIP : 50 '' SLEEVE : 23.5 '' ARM HOLE : 9 '' LENGTH : 55 '' ( akan di proses 2 HARI selepas PAYMENT ) . . Whatsapp 0105894525 #murah  #jimat  #loffatah  #sayajual  #sayajualmurah  #jualonline  #instashop  #onlineshopping  #jual  #igers  #saleraya  #raya  #bajurayamurah  #bazarpaknil  #begtangan  #begtanganmurah  #handbag  #handbagmurah  #bajumurah  #bajumurah  #palazo  #palazoexclusive 
READY STOCK NOW
 PALOMA KURUNG (157 PK)  RM92SM/RM95SS (BC)

Fabric : Como Crepe
Nursing Friendly
Kain Duyung
Zip bahagian belakang dan hadapan
Pinggang kain : Getah pinggang + Velcro
Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin
*Note :
Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
Corak akan sedikit berbeza atas faktor jahitan secara pukal.
Tinggi model 158cm

OPEN ORDER S M L XL

#baju
#bajukurung
#bajukurungmoden
#bajuwanita
#cikgusekolah
#bajucantek
#jubah
#dress
#blouse
#cardigan
#bajumuslimah
#jubahplain
#dressmuslimah
#bazarpaknil
#muslimahootd
#palazo
#assalamualaikum 
#bajuonline
#bajudinner
#bajukebaya
#bajupeplum
#bajuglamour
#bazarglamour
#terapiinstagram
#shoppingonline
#neelofa
#muslimah
#bisneswoman
#ajimaura
READY STOCK NOW PALOMA KURUNG (157 PK) RM92SM/RM95SS (BC) Fabric : Como Crepe Nursing Friendly Kain Duyung Zip bahagian belakang dan hadapan Pinggang kain : Getah pinggang + Velcro Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin *Note : Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. Corak akan sedikit berbeza atas faktor jahitan secara pukal. Tinggi model 158cm OPEN ORDER S M L XL #baju  #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajuwanita  #cikgusekolah  #bajucantek  #jubah  #dress  #blouse  #cardigan  #bajumuslimah  #jubahplain  #dressmuslimah  #bazarpaknil  #muslimahootd  #palazo  #assalamualaikum  #bajuonline  #bajudinner  #bajukebaya  #bajupeplum  #bajuglamour  #bazarglamour  #terapiinstagram  #shoppingonline  #neelofa  #muslimah  #bisneswoman  #ajimaura 
SALE DEEPAVALI FOR KHALEEF KURTA 😍😍 .
.
2 HELAI RM85 SAHAJA 😍
- Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. .
.
☘️ 20 pilhan warna .
☘️ Size S, M, L, XL, XXL
.
☘️ Butang Baju ketap
.
☘️ kocek tanam .
☘️ Material Diamond Dyed
.
☘️ Ukuran dalam inch'. .
☘️ Ukur dahulu sebelum place order.
.
☘️ No booking, made with full payment.
. ‼️‼ all available✔️✔️
.
.
FOR PURCHASE 💵
👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #combosale
SALE DEEPAVALI FOR KHALEEF KURTA 😍😍 . . 2 HELAI RM85 SAHAJA 😍 - Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. . . ☘️ 20 pilhan warna . ☘️ Size S, M, L, XL, XXL . ☘️ Butang Baju ketap . ☘️ kocek tanam . ☘️ Material Diamond Dyed . ☘️ Ukuran dalam inch'. . ☘️ Ukur dahulu sebelum place order. . ☘️ No booking, made with full payment. . ‼️‼ all available✔️✔️ . . FOR PURCHASE 💵 👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504 . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #combosale 
SALE DEEPAVALI FOR KHALEEF KURTA 😍😍 .
.
2 HELAI RM85 SAHAJA 😍
- Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. .
.
☘️ 20 pilhan warna .
☘️ Size S, M, L, XL, XXL
.
☘️ Butang Baju ketap
.
☘️ kocek tanam .
☘️ Material Diamond Dyed
.
☘️ Ukuran dalam inch'. .
☘️ Ukur dahulu sebelum place order.
.
☘️ No booking, made with full payment.
. ‼️‼ all available✔️✔️
.
.
FOR PURCHASE 💵
👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #combosale
SALE DEEPAVALI FOR KHALEEF KURTA 😍😍 . . 2 HELAI RM85 SAHAJA 😍 - Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. . . ☘️ 20 pilhan warna . ☘️ Size S, M, L, XL, XXL . ☘️ Butang Baju ketap . ☘️ kocek tanam . ☘️ Material Diamond Dyed . ☘️ Ukuran dalam inch'. . ☘️ Ukur dahulu sebelum place order. . ☘️ No booking, made with full payment. . ‼️‼ all available✔️✔️ . . FOR PURCHASE 💵 👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504 . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #combosale 
SALE DEEPAVALI FOR KHALEEF KURTA 😍😍 .
.
2 HELAI RM85 SAHAJA 😍
- Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. .
.
☘️ 20 pilhan warna .
☘️ Size S, M, L, XL, XXL
.
☘️ Butang Baju ketap
.
☘️ kocek tanam .
☘️ Material Diamond Dyed
.
☘️ Ukuran dalam inch'. .
☘️ Ukur dahulu sebelum place order.
.
☘️ No booking, made with full payment.
. ‼️‼ all available✔️✔️
.
.
FOR PURCHASE 💵
👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #combosale
SALE DEEPAVALI FOR KHALEEF KURTA 😍😍 . . 2 HELAI RM85 SAHAJA 😍 - Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. . . ☘️ 20 pilhan warna . ☘️ Size S, M, L, XL, XXL . ☘️ Butang Baju ketap . ☘️ kocek tanam . ☘️ Material Diamond Dyed . ☘️ Ukuran dalam inch'. . ☘️ Ukur dahulu sebelum place order. . ☘️ No booking, made with full payment. . ‼️‼ all available✔️✔️ . . FOR PURCHASE 💵 👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504 . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #combosale 
SALE DEEPAVALI FOR KHALEEF KURTA 😍😍 .
.
2 HELAI RM85 SAHAJA 😍
- Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. .
.
☘️ 20 pilhan warna .
☘️ Size S, M, L, XL, XXL
.
☘️ Butang Baju ketap
.
☘️ kocek tanam .
☘️ Material Diamond Dyed
.
☘️ Ukuran dalam inch'. .
☘️ Ukur dahulu sebelum place order.
.
☘️ No booking, made with full payment.
. ‼️‼ all available✔️✔️
.
.
FOR PURCHASE 💵
👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #combosale
SALE DEEPAVALI FOR KHALEEF KURTA 😍😍 . . 2 HELAI RM85 SAHAJA 😍 - Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. . . ☘️ 20 pilhan warna . ☘️ Size S, M, L, XL, XXL . ☘️ Butang Baju ketap . ☘️ kocek tanam . ☘️ Material Diamond Dyed . ☘️ Ukuran dalam inch'. . ☘️ Ukur dahulu sebelum place order. . ☘️ No booking, made with full payment. . ‼️‼ all available✔️✔️ . . FOR PURCHASE 💵 👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504 . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #combosale 
SALE DEEPAVALI FOR KHALEEF KURTA 😍😍 .
.
2 HELAI RM85 SAHAJA 😍
- Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. .
.
☘️ 20 pilhan warna .
☘️ Size S, M, L, XL, XXL
.
☘️ Butang Baju ketap
.
☘️ kocek tanam .
☘️ Material Diamond Dyed
.
☘️ Ukuran dalam inch'. .
☘️ Ukur dahulu sebelum place order.
.
☘️ No booking, made with full payment.
. ‼️‼ all available✔️✔️
.
.
FOR PURCHASE 💵
👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #combosale
SALE DEEPAVALI FOR KHALEEF KURTA 😍😍 . . 2 HELAI RM85 SAHAJA 😍 - Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. . . ☘️ 20 pilhan warna . ☘️ Size S, M, L, XL, XXL . ☘️ Butang Baju ketap . ☘️ kocek tanam . ☘️ Material Diamond Dyed . ☘️ Ukuran dalam inch'. . ☘️ Ukur dahulu sebelum place order. . ☘️ No booking, made with full payment. . ‼️‼ all available✔️✔️ . . FOR PURCHASE 💵 👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504 . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #combosale 
SALE DEEPAVALI FOR KHALEEF KURTA 😍😍 .
.
2 HELAI RM85 SAHAJA 😍
- Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. .
.
☘️ 20 pilhan warna .
☘️ Size S, M, L, XL, XXL
.
☘️ Butang Baju ketap
.
☘️ kocek tanam .
☘️ Material Diamond Dyed
.
☘️ Ukuran dalam inch'. .
☘️ Ukur dahulu sebelum place order.
.
☘️ No booking, made with full payment.
. ‼️‼ all available✔️✔️
.
.
FOR PURCHASE 💵
👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #combosale
SALE DEEPAVALI FOR KHALEEF KURTA 😍😍 . . 2 HELAI RM85 SAHAJA 😍 - Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. . . ☘️ 20 pilhan warna . ☘️ Size S, M, L, XL, XXL . ☘️ Butang Baju ketap . ☘️ kocek tanam . ☘️ Material Diamond Dyed . ☘️ Ukuran dalam inch'. . ☘️ Ukur dahulu sebelum place order. . ☘️ No booking, made with full payment. . ‼️‼ all available✔️✔️ . . FOR PURCHASE 💵 👉 CHOOSE ITEM -> SCREENSHOOT PIC -> SEND TO WHATSAPP 📲 0104282504 . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #combosale 
Ladies pant
Caj upah rm28-rm35
(*bergantung pada style n perincian)

#palazo
#kainsendiri
#bynissatailor
#Repost @yanishijab with @repostapp
・・・
Happy Deepavali All People❤️
Jomm shopping di Yanis Collection💃🏻
Yanis Collection operasi SETIAP HARI, JAM 10PAGI -10MALAM 🌸Sebarang pertanyaan atau berminat dengan Blouse/Skirt/Shawl/Palazo/Jubah/Shawlchiffon/BawalArab/BawalPucci/Shawlyanis/Snowcap dan lain2 boleh terus call atau WhatsApp 💬014-2742196
Follow IG @yanishijab
Follow FB- Yanis Collection

Walk in 🏫 Yanis Collection (GroundFloor), Square One Shopping Mall, Batu Pahat Johor.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
#shawlyanis #shawl #yanishijab #yaniscollection #yanis #blouses #blouselabuh #skirt #skirtmurah #palazo #bawalpucci #bawalmurah #shawlmurah #onlineshopping #onlineboutique #online #batupahat #johor #raya #jubah #shopping #shoppingonline #malaysia #korea #like4like #followforfollow #followback #followers
#Repost  @yanishijab with @repostapp ・・・ Happy Deepavali All People❤️ Jomm shopping di Yanis Collection💃🏻 Yanis Collection operasi SETIAP HARI, JAM 10PAGI -10MALAM 🌸Sebarang pertanyaan atau berminat dengan Blouse/Skirt/Shawl/Palazo/Jubah/Shawlchiffon/BawalArab/BawalPucci/Shawlyanis/Snowcap dan lain2 boleh terus call atau WhatsApp 💬014-2742196 Follow IG @yanishijab Follow FB- Yanis Collection Walk in 🏫 Yanis Collection (GroundFloor), Square One Shopping Mall, Batu Pahat Johor. 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 #shawlyanis  #shawl  #yanishijab  #yaniscollection  #yanis  #blouses  #blouselabuh  #skirt  #skirtmurah  #palazo  #bawalpucci  #bawalmurah  #shawlmurah  #onlineshopping  #onlineboutique  #online  #batupahat  #johor  #raya  #jubah  #shopping  #shoppingonline  #malaysia  #korea  #like4like  #followforfollow  #followback  #followers 
PALAZO 
Harga : rm30
Pos rm8sm/rm12ss

MATERIAL : BUBBLE
..
FREE SIZE (XS-XL)
..
MEASUREMENT (INCH)
..
WAIST 35"
HIP 40"
LENGTH 40"

whatsapp 0177213792

#palazo #seluarpalazomurah #palazopants
PALAZO Harga : rm30 Pos rm8sm/rm12ss MATERIAL : BUBBLE .. FREE SIZE (XS-XL) .. MEASUREMENT (INCH) .. WAIST 35" HIP 40" LENGTH 40" whatsapp 0177213792 #palazo  #seluarpalazomurah  #palazopants 
SALE DEEPAVALI FOR KHALISH BAJU MELAYU 😍😍 .
.
2 PASANG RM165 SAHAJA 😍
- Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. .
.
☘️ 20 pilhan warna .
☘️ Size S, M, L, XL
.
☘️ Ada Cekak Musang & Teluk Belanga
.
☘️ Seluar Separuh Getah Separuh Keras
.
☘️ Material Washiber Silk
.
☘️ Ukuran dalam inch'. .
☘️ Ukur dahulu sebelum place order.
.
☘️ No booking, made with full payment.
. ‼️‼ all available✔️✔️
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #combosale
SALE DEEPAVALI FOR KHALISH BAJU MELAYU 😍😍 . . 2 PASANG RM165 SAHAJA 😍 - Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. . . ☘️ 20 pilhan warna . ☘️ Size S, M, L, XL . ☘️ Ada Cekak Musang & Teluk Belanga . ☘️ Seluar Separuh Getah Separuh Keras . ☘️ Material Washiber Silk . ☘️ Ukuran dalam inch'. . ☘️ Ukur dahulu sebelum place order. . ☘️ No booking, made with full payment. . ‼️‼ all available✔️✔️ . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #combosale 
SALE DEEPAVALI FOR KHALISH BAJU MELAYU 😍😍 .
.
2 PASANG RM165 SAHAJA 😍
- Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. .
.
☘️ 20 pilhan warna .
☘️ Size S, M, L, XL
.
☘️ Ada Cekak Musang & Teluk Belanga
.
☘️ Seluar Separuh Getah Separuh Keras
.
☘️ Material Washiber Silk
.
☘️ Ukuran dalam inch'. .
☘️ Ukur dahulu sebelum place order.
.
☘️ No booking, made with full payment.
. ‼️‼ all available✔️✔️
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #combosale
SALE DEEPAVALI FOR KHALISH BAJU MELAYU 😍😍 . . 2 PASANG RM165 SAHAJA 😍 - Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. . . ☘️ 20 pilhan warna . ☘️ Size S, M, L, XL . ☘️ Ada Cekak Musang & Teluk Belanga . ☘️ Seluar Separuh Getah Separuh Keras . ☘️ Material Washiber Silk . ☘️ Ukuran dalam inch'. . ☘️ Ukur dahulu sebelum place order. . ☘️ No booking, made with full payment. . ‼️‼ all available✔️✔️ . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #combosale 
SALE DEEPAVALI FOR KHALISH BAJU MELAYU 😍😍 .
.
2 PASANG RM165 SAHAJA 😍
- Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. .
.
☘️ 20 pilhan warna .
☘️ Size S, M, L, XL
.
☘️ Ada Cekak Musang & Teluk Belanga
.
☘️ Seluar Separuh Getah Separuh Keras
.
☘️ Material Washiber Silk
.
☘️ Ukuran dalam inch'. .
☘️ Ukur dahulu sebelum place order.
.
☘️ No booking, made with full payment.
. ‼️‼ all available✔️✔️
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #combosale
SALE DEEPAVALI FOR KHALISH BAJU MELAYU 😍😍 . . 2 PASANG RM165 SAHAJA 😍 - Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. . . ☘️ 20 pilhan warna . ☘️ Size S, M, L, XL . ☘️ Ada Cekak Musang & Teluk Belanga . ☘️ Seluar Separuh Getah Separuh Keras . ☘️ Material Washiber Silk . ☘️ Ukuran dalam inch'. . ☘️ Ukur dahulu sebelum place order. . ☘️ No booking, made with full payment. . ‼️‼ all available✔️✔️ . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #combosale 
SALE DEEPAVALI FOR KHALISH BAJU MELAYU 😍😍 .
.
2 PASANG RM165 SAHAJA 😍
- Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. .
.
☘️ 20 pilhan warna .
☘️ Size S, M, L, XL
.
☘️ Ada Cekak Musang & Teluk Belanga
.
☘️ Seluar Separuh Getah Separuh Keras
.
☘️ Material Washiber Silk
.
☘️ Ukuran dalam inch'. .
☘️ Ukur dahulu sebelum place order.
.
☘️ No booking, made with full payment.
. ‼️‼ all available✔️✔️
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #combosale
SALE DEEPAVALI FOR KHALISH BAJU MELAYU 😍😍 . . 2 PASANG RM165 SAHAJA 😍 - Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. . . ☘️ 20 pilhan warna . ☘️ Size S, M, L, XL . ☘️ Ada Cekak Musang & Teluk Belanga . ☘️ Seluar Separuh Getah Separuh Keras . ☘️ Material Washiber Silk . ☘️ Ukuran dalam inch'. . ☘️ Ukur dahulu sebelum place order. . ☘️ No booking, made with full payment. . ‼️‼ all available✔️✔️ . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #combosale 
SALE DEEPAVALI FOR KHALISH BAJU MELAYU 😍😍 .
.
2 PASANG RM165 SAHAJA 😍
- Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. .
.
☘️ 20 pilhan warna .
☘️ Size S, M, L, XL
.
☘️ Ada Cekak Musang & Teluk Belanga
.
☘️ Seluar Separuh Getah Separuh Keras
.
☘️ Material Washiber Silk
.
☘️ Ukuran dalam inch'. .
☘️ Ukur dahulu sebelum place order.
.
☘️ No booking, made with full payment.
. ‼️‼ all available✔️✔️
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #combosale
SALE DEEPAVALI FOR KHALISH BAJU MELAYU 😍😍 . . 2 PASANG RM165 SAHAJA 😍 - Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. . . ☘️ 20 pilhan warna . ☘️ Size S, M, L, XL . ☘️ Ada Cekak Musang & Teluk Belanga . ☘️ Seluar Separuh Getah Separuh Keras . ☘️ Material Washiber Silk . ☘️ Ukuran dalam inch'. . ☘️ Ukur dahulu sebelum place order. . ☘️ No booking, made with full payment. . ‼️‼ all available✔️✔️ . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #combosale 
SALE DEEPAVALI FOR KHALISH BAJU MELAYU 😍😍 .
.
2 PASANG RM165 SAHAJA 😍
- Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. .
.
☘️ 20 pilhan warna .
☘️ Size S, M, L, XL
.
☘️ Ada Cekak Musang & Teluk Belanga
.
☘️ Seluar Separuh Getah Separuh Keras
.
☘️ Material Washiber Silk
.
☘️ Ukuran dalam inch'. .
☘️ Ukur dahulu sebelum place order.
.
☘️ No booking, made with full payment.
. ‼️‼ all available✔️✔️
.

#minikurungmoden #blousemoden #kurungmoden #jubahmoden #dressmoden #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualminikurung #sayajualbatik #setbajupalazzo #palazo #sayajualjubah #jubahkurungelegant #jubahdress #blousecasual #skirts #combosale
SALE DEEPAVALI FOR KHALISH BAJU MELAYU 😍😍 . . 2 PASANG RM165 SAHAJA 😍 - Jom Grab Now before 31 Oct , After 31 Oct back to Normal Price 😘.. . . ☘️ 20 pilhan warna . ☘️ Size S, M, L, XL . ☘️ Ada Cekak Musang & Teluk Belanga . ☘️ Seluar Separuh Getah Separuh Keras . ☘️ Material Washiber Silk . ☘️ Ukuran dalam inch'. . ☘️ Ukur dahulu sebelum place order. . ☘️ No booking, made with full payment. . ‼️‼ all available✔️✔️ . #minikurungmoden  #blousemoden  #kurungmoden  #jubahmoden  #dressmoden  #sayajualblouse  #sayajualdress  #sayajualminikurung  #sayajualbatik  #setbajupalazzo  #palazo  #sayajualjubah  #jubahkurungelegant  #jubahdress  #blousecasual  #skirts  #combosale 
Zara palazo 👖

RM60 
Postage to wm RM 8 / EM RM 11 
Material : crepe 
Measurement : 
Waist : 26 stretch to 36 
Hip : 44 inch 
Length : 41 inch 
Colour : 
Nude 
White ( with lining ) 
Black 
Navy

#palazo #palazomurah #palazopants #palazocantik #palazocantikmurah
Zara palazo 👖

RM60 
Postage to wm RM 8 / EM RM 11 
Material : crepe 
Measurement : 
Waist : 26 stretch to 36 
Hip : 44 inch 
Length : 41 inch 
Colour : 
Nude 
White ( with lining ) 
Black 
Navy

#palazo #palazomurah #palazopants #palazocantik #palazocantikmurah
PALAZO RITTA
RM50

GREATOBER SALE
OCTOBER SALE
SEMUA SALE
GILA GILA SALE
KASI LICIN SALE

JOM
wasap.my/60126893319

#greatobersale #octobersale #semuasale #bajumelayusale #sayajual #isell #palazo50 #palazomurah #palazocrepe #palazocantik #palazo
Rp 85.000
	Bahan katun
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 85.000
	Bahan katun
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 135.000
	Bahan katun
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 85.000
	Bahan babyterry
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 115.000
	Bahan jeans
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 135.000
	Bahan baloteli + inner wolfis
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 175.000
	Bahan wolfis + khimar
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 175.000
	Bahan wolfis +khimar
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 125.000
	Bahan wolfis
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 125.000
	Bahan wolfis
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 85.000
	Bahan baloteli
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 125.000
	Bahan baloteli
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 135.000
	Bahan baloteli mix spandeks
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 85.000
	Bahan baloteli
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 85.000
	Bahan baloteli
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 125.000
	Bahan baloteli
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 100.000
	Bahan plisket
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 120.000
	Bahan jeans
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo
Rp 95.000
	Bahan baloteli
	Ukuran all size standar (non jumbo)
	Belum ongkir
	Order via
	WhatsApp 0895610343296

#blazer #kulotmotif
#blazerwanita
#busanamuslim
#rokbawahan
#bawahanmurah
#fashionmurah
#busanamuslimah
#kulot
#celana
#wanita
#tunik
#dress
#jumpsuit
#setelan
#gaun
#kemeja
#blouse #palazo