an online Instagram web viewer

#pantang medias

Photos

@Regranned from @jus_temu_kunci - .
HOME MADE JAMU JUS TEMU KUNCI
.......................................... .
New batch 
Fresh👍👍👍👍
Sedap dan mantap rasanya😋😋
.
Setiap minggu kami buat batch baru.
Sangat bagus untuk wanita yg sudah berkahwin atau pun yg belom berkahwin
.
Diperbuat drp bahan2 asli yg segar.
-TEMU KUNCI
-HALIA
-IBU KUNYIT
-KHENCUR
.
✔💯ASLI
✔HALAL
✔TIADA BAHAN PENGAWET
✔TIADA BAHAN CAMPURAN
✔TIADA PEWARNA
.
Sangat bgs untuk wanita yg sedang dalam pantang dan menyusukn anak juga
👉Sedap
👉Fresh!!!
👉Mengeluarkan angin
👉Mengecutkan rahim selepas berslain
👉Memperbanyakkan susu badan
👉Menghilangkan keputihan
👉Menghilangkan sakit2 tumit,lutut,pinggang dan badan
👉Mengalirkan darah dan memerahkan kulit muka yg pucat
👉Mencantikkan kulit
👉Memperbaiki hormon/period yg tidak teratur .
👉Menyegarkan badan dan memberi tenaga
👉Merapatkan miss v dan menghilangkan bau yg tidak enak
👉Menganjalkan payudara
.
LELAKI JUGA BOLEH MINUM 
untk memberi tenaga,menguatkan saraf dan otot2 dalaman
.
Sehari minum setengah cawan sebelum tidur/selepas bangun pagi
.
1botol boleh habis 3-4hari
.
Sentiasa simpan di dlm fridge
.
1BOTOL(500ml)RM15 only
.
BOLEH COD/DELIVERY
.
Nak order?
DM or wasspp kami 0167950198
.
TAK RUGI CUBA.PASTI UOLLSSS SUKA.CUBA DULU.TAK CUBA TAK TAHU☺
.
#newbatch#justemukunci#jamu#homemadejamu#segar#fresh#asli#tanpabahanpengawet#halal#bersih#keputihan#pantang#memperbanyakkansusubadan#detox#awetmuda#sakittumit#bisabadan#cod#delivery#anticancer#herbaasli#mengecutkanrahim#jamuasli#jamusedap#jamupure#jamufresh#jamuberpantang#jamususukdara
@Regranned from @jus_temu_kunci - . HOME MADE JAMU JUS TEMU KUNCI .......................................... . New batch Fresh👍👍👍👍 Sedap dan mantap rasanya😋😋 . Setiap minggu kami buat batch baru. Sangat bagus untuk wanita yg sudah berkahwin atau pun yg belom berkahwin . Diperbuat drp bahan2 asli yg segar. -TEMU KUNCI -HALIA -IBU KUNYIT -KHENCUR . ✔💯ASLI ✔HALAL ✔TIADA BAHAN PENGAWET ✔TIADA BAHAN CAMPURAN ✔TIADA PEWARNA . Sangat bgs untuk wanita yg sedang dalam pantang dan menyusukn anak juga 👉Sedap 👉Fresh!!! 👉Mengeluarkan angin 👉Mengecutkan rahim selepas berslain 👉Memperbanyakkan susu badan 👉Menghilangkan keputihan 👉Menghilangkan sakit2 tumit,lutut,pinggang dan badan 👉Mengalirkan darah dan memerahkan kulit muka yg pucat 👉Mencantikkan kulit 👉Memperbaiki hormon/period yg tidak teratur . 👉Menyegarkan badan dan memberi tenaga 👉Merapatkan miss v dan menghilangkan bau yg tidak enak 👉Menganjalkan payudara . LELAKI JUGA BOLEH MINUM untk memberi tenaga,menguatkan saraf dan otot2 dalaman . Sehari minum setengah cawan sebelum tidur/selepas bangun pagi . 1botol boleh habis 3-4hari . Sentiasa simpan di dlm fridge . 1BOTOL(500ml)RM15 only . BOLEH COD/DELIVERY . Nak order? DM or wasspp kami 0167950198 . TAK RUGI CUBA.PASTI UOLLSSS SUKA.CUBA DULU.TAK CUBA TAK TAHU☺ . #newbatch #justemukunci #jamu #homemadejamu #segar #fresh #asli #tanpabahanpengawet #halal #bersih #keputihan #pantang #memperbanyakkansusubadan #detox #awetmuda #sakittumit #bisabadan #cod #delivery #anticancer #herbaasli #mengecutkanrahim #jamuasli #jamusedap #jamupure #jamufresh #jamuberpantang #jamususukdara 
Kenapa perlu dapatkan sekaligus kedua dua produk FP dan WD?

Kedua-duanya berasaskan herba herba terbaik dalam dunia kecantikkan. Ada diantara herba tersebut hanya boleh didapati di luar negara, seperti China dan Thailand.

WD dihasilkan dari teknologi nano, cara penggunaannya calit di bahagian nadi sebab nadi kita ada pembuluh darah dimana tempat darah paling laju mengepam ke seluruh badan. Jadi zat zat aktif yang ada didalam WD terus tersebar dengan cepat keseluruh anggota badan. Sebab tu fungsi WD menyeluruh untuk satu badan.
↪️ Membuang toksin badan
↪️ Melancarkan perjalanan darah
↪️ Menstabilkan hormon serta metabolisma badan

Manakala FP pula tablet kunyah dan penyerapan ubat sedikit lambat berbanding WD, kerana WD menggunakan teknologi Nano, dimana molekulnya sangat halus, 50 kali ganda halus dr rambut kita dan ia mampu bertindak sepantas 3 saat.

Namun gabungan bahan-bahan aktif yang utama di dalam kedua dua produk ini sekali gus memberi impak yang sangat besar kepada penggunanya seperti
.
🔶 Menegang & memantapkan tisu kendur
🔶 Agen anti-penuaan (awet muda)
🔶 Merawat masalah berkaitan rahim (senggugut, keputihan, sukar hamil, tombong, rahim jatuh)
🔶 Membantu mengatasi masalah jerawat & jeragat
🔶 Mecerahkan Kulit
🔶 Menjaga kelembapan kulit
🔶 Menaikkan Seri Wajah
🔶 Mengetatkan Mis V
🔶 Merawat masalah bibir kering
🔶 Merawat kulit berminyak
🔶 Masalah eyebag
🔶 Menambah tenaga

Ini hanyalah sebahagian dari manfaat yang bakal pengguna dapat.

Antara bahan-bahan istimewa kedua produk ini adalah
✅Pueraria Mirifica - merawat dalaman wanita, menganjalkan dan mencantikkan kulit serta aset wanita, merawat masalah berkaitan rahim, sebagai agen anti kanser yang dapat mencegah pertumbuhan sel sel kanser
✅Akar Tree Peony - mempercepatkan perjalanan darah, meningkatkan antibodi dan membuang toksin dalam badan
✅Gluthathione/ Arbutin - bertindak sebagai agen pencerah kulit dan anti-penuaan
✅Kacip Fatimah - memberi tenaga serta menguatkan otot faraj dan perut, menegangkan tisu payudara dan merawat berkaitan rahim.
✅Serapat - membina rahim dan mengetatkan faraj
.
===== Whatsapp +60194094676 =====
.
#tipscantik #awetmuda #tipsawetmuda #tipspantang #pantang
Kenapa perlu dapatkan sekaligus kedua dua produk FP dan WD? Kedua-duanya berasaskan herba herba terbaik dalam dunia kecantikkan. Ada diantara herba tersebut hanya boleh didapati di luar negara, seperti China dan Thailand. WD dihasilkan dari teknologi nano, cara penggunaannya calit di bahagian nadi sebab nadi kita ada pembuluh darah dimana tempat darah paling laju mengepam ke seluruh badan. Jadi zat zat aktif yang ada didalam WD terus tersebar dengan cepat keseluruh anggota badan. Sebab tu fungsi WD menyeluruh untuk satu badan. ↪️ Membuang toksin badan ↪️ Melancarkan perjalanan darah ↪️ Menstabilkan hormon serta metabolisma badan Manakala FP pula tablet kunyah dan penyerapan ubat sedikit lambat berbanding WD, kerana WD menggunakan teknologi Nano, dimana molekulnya sangat halus, 50 kali ganda halus dr rambut kita dan ia mampu bertindak sepantas 3 saat. Namun gabungan bahan-bahan aktif yang utama di dalam kedua dua produk ini sekali gus memberi impak yang sangat besar kepada penggunanya seperti . 🔶 Menegang & memantapkan tisu kendur 🔶 Agen anti-penuaan (awet muda) 🔶 Merawat masalah berkaitan rahim (senggugut, keputihan, sukar hamil, tombong, rahim jatuh) 🔶 Membantu mengatasi masalah jerawat & jeragat 🔶 Mecerahkan Kulit 🔶 Menjaga kelembapan kulit 🔶 Menaikkan Seri Wajah 🔶 Mengetatkan Mis V 🔶 Merawat masalah bibir kering 🔶 Merawat kulit berminyak 🔶 Masalah eyebag 🔶 Menambah tenaga Ini hanyalah sebahagian dari manfaat yang bakal pengguna dapat. Antara bahan-bahan istimewa kedua produk ini adalah ✅Pueraria Mirifica - merawat dalaman wanita, menganjalkan dan mencantikkan kulit serta aset wanita, merawat masalah berkaitan rahim, sebagai agen anti kanser yang dapat mencegah pertumbuhan sel sel kanser ✅Akar Tree Peony - mempercepatkan perjalanan darah, meningkatkan antibodi dan membuang toksin dalam badan ✅Gluthathione/ Arbutin - bertindak sebagai agen pencerah kulit dan anti-penuaan ✅Kacip Fatimah - memberi tenaga serta menguatkan otot faraj dan perut, menegangkan tisu payudara dan merawat berkaitan rahim. ✅Serapat - membina rahim dan mengetatkan faraj . ===== Whatsapp +60194094676 ===== . #tipscantik  #awetmuda  #tipsawetmuda  #tipspantang  #pantang 
SALE JOM CANTIK💕💥.
.

RANGKAIAN HERBANIKA BERSALIN❤❤
.
JOM CANTIK 👠💄👛💍
Nak cantik kena start dari skrg 💕
.
RM  250 SM
RM  260 SS
TERMASUK POSTAGE
.
100% ORIGINAL!!! 👍👍👍
JOM CANTIK 😍😍
.
🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!💕💕 .
.
✅WHATSAPP 📱: +6017-5620672
.
#bersalin #pantang #setbersalinnonaroguy #setberpantang #setbersalin #setberpantangmurah ##rangkaianherbanika #rangkaianherbanikabersalin #rangkaianherbanikabersalinnonaroguy #nonaroguy #nonaroguymurah #nonaroguyoriginal #nonaroguyoriginalmurah #herbanikapostnatal #setbersalinherbanika #setbersalinnonaroguy #setbersalin #nonaroguy #setberpantang #tanamera #setbersalinmurah #setbersalinshaklee #setbersalintanamera #setbersalinnr #setberpantangnr
SALE JOM CANTIK💕💥. . RANGKAIAN HERBANIKA BERSALIN❤❤ . JOM CANTIK 👠💄👛💍 Nak cantik kena start dari skrg 💕 . RM 250 SM RM 260 SS TERMASUK POSTAGE . 100% ORIGINAL!!! 👍👍👍 JOM CANTIK 😍😍 . 🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!💕💕 . . ✅WHATSAPP 📱: +6017-5620672 . #bersalin  #pantang  #setbersalinnonaroguy  #setberpantang  #setbersalin  #setberpantangmurah  ##rangkaianherbanika  #rangkaianherbanikabersalin  #rangkaianherbanikabersalinnonaroguy  #nonaroguy  #nonaroguymurah  #nonaroguyoriginal  #nonaroguyoriginalmurah  #herbanikapostnatal  #setbersalinherbanika  #setbersalinnonaroguy  #setbersalin  #nonaroguy  #setberpantang  #tanamera  #setbersalinmurah  #setbersalinshaklee  #setbersalintanamera  #setbersalinnr  #setberpantangnr 
.
RM240 untuk semenanjung
RM250 untuk sabah sarawak
Price include postage!
.
.
SET BERSALIN NR mengandungi :
🍑 PhytoNatal - 90 biji
🍑 Akar Herbanika - 10 paket
🍑 Minyak Herbanika - 100 ml
🍑 Herbanika barut (krim) - 60gm
🍑 Uncang Cuci Herbanika - 10 paket
🍑 Herbanika Lulur - 100gm .
.
Penggunaan : .
.
🍑PhytoNatal - 90 biji (30 hari) 
sehari 2-3 biji .
🍑Akar Herbanika - 10 paket (20 hari)
1 paket 2 hari atau hilang warna .
🍑Minyak Herbanika - 100 ml (10-15 hari)
sapu setiap hari. seluruh badan .
🍑Herbanika barut (krim) - 60gm (10 hari)
sapu setiap hari. pingang dan perut .
🍑Uncang Cuci Herbanika - 10 paket (7-10hari)
rebus 2 paket untuk 2 hari atau hilang warna .
🍑Herbanika Lulur - 100gm (30 hari)
guna setiap hari diseluruh badan kecuali kepala
.
.
Wasap to purchase
+6 012 424 1313
.
#sayajualnonaroguy #sayajualsetbersalinnonaroguy
#setbersalin
#nonaroguy
#letscantik
#pantang
#pantangmelayu
#setberpantang
#nonaroguymurah
#setpantangmurahmalaysia
#jompantang
#jomcantik
#nonaroguymurah
. RM240 untuk semenanjung RM250 untuk sabah sarawak Price include postage! . . SET BERSALIN NR mengandungi : 🍑 PhytoNatal - 90 biji 🍑 Akar Herbanika - 10 paket 🍑 Minyak Herbanika - 100 ml 🍑 Herbanika barut (krim) - 60gm 🍑 Uncang Cuci Herbanika - 10 paket 🍑 Herbanika Lulur - 100gm . . Penggunaan : . . 🍑PhytoNatal - 90 biji (30 hari) sehari 2-3 biji . 🍑Akar Herbanika - 10 paket (20 hari) 1 paket 2 hari atau hilang warna . 🍑Minyak Herbanika - 100 ml (10-15 hari) sapu setiap hari. seluruh badan . 🍑Herbanika barut (krim) - 60gm (10 hari) sapu setiap hari. pingang dan perut . 🍑Uncang Cuci Herbanika - 10 paket (7-10hari) rebus 2 paket untuk 2 hari atau hilang warna . 🍑Herbanika Lulur - 100gm (30 hari) guna setiap hari diseluruh badan kecuali kepala . . Wasap to purchase +6 012 424 1313 . #sayajualnonaroguy  #sayajualsetbersalinnonaroguy  #setbersalin  #nonaroguy  #letscantik  #pantang  #pantangmelayu  #setberpantang  #nonaroguymurah  #setpantangmurahmalaysia  #jompantang  #jomcantik  #nonaroguymurah 
UMIEEEEE.... BERAKKK..!!!
-----------
.
Haaaa.. Kan lega hati umie kalau anak senang.nerak mcm ni. Tau2 je dh berak. Effortlessly gitewwe org putih kata.. Hihihi
.
Eh, jgn pikir panjang lg la mommy kalau mommy ada anak2 yg susah berak tu. Jom dpt kan TUMMY TIME ni
.
[+] balm tidak panas dan tidak melekit
[+] 100% dari bahan semulajadi
[+] Selamat digunakan dari newborn hingga dewasa
[+] lulus KKM

RM49 each mommy tak termasuk postage. Nampak je kecik, tapi tahan sehingga 2 bulan dengan penggunaan kerap.
.
Whatsapp umie aisyah. Klik link diprofile

#tasneemnaturelmelaka #tasneemnaturelbalm #tasneemnaturel #essentialoil #susuibu #ibumenyusu #susuibumeriah #breastpump  #milkbooster #sayajual #jasin #melaka #ayerkeroh #bukitkatil #confinement #ibuberpantang #pantang #berpantang #agentwanted #dropshipwanted #sapusapujee #kitbayisemulajadi
UMIEEEEE.... BERAKKK..!!! ----------- . Haaaa.. Kan lega hati umie kalau anak senang.nerak mcm ni. Tau2 je dh berak. Effortlessly gitewwe org putih kata.. Hihihi . Eh, jgn pikir panjang lg la mommy kalau mommy ada anak2 yg susah berak tu. Jom dpt kan TUMMY TIME ni . [+] balm tidak panas dan tidak melekit [+] 100% dari bahan semulajadi [+] Selamat digunakan dari newborn hingga dewasa [+] lulus KKM RM49 each mommy tak termasuk postage. Nampak je kecik, tapi tahan sehingga 2 bulan dengan penggunaan kerap. . Whatsapp umie aisyah. Klik link diprofile #tasneemnaturelmelaka  #tasneemnaturelbalm  #tasneemnaturel  #essentialoil  #susuibu  #ibumenyusu  #susuibumeriah  #breastpump  #milkbooster  #sayajual  #jasin  #melaka  #ayerkeroh  #bukitkatil  #confinement  #ibuberpantang  #pantang  #berpantang  #agentwanted  #dropshipwanted  #sapusapujee  #kitbayisemulajadi 
.
HOME MADE JAMU JUS TEMU KUNCI
.......................................... .
New batch 
Fresh👍👍👍👍
Sedap dan mantap rasanya😋😋
.
Setiap minggu kami buat batch baru.
Sangat bagus untuk wanita yg sudah berkahwin atau pun yg belom berkahwin
.
Diperbuat drp bahan2 asli yg segar.
-TEMU KUNCI
-HALIA
-IBU KUNYIT
-KHENCUR
.
✔💯ASLI
✔HALAL
✔TIADA BAHAN PENGAWET
✔TIADA BAHAN CAMPURAN
✔TIADA PEWARNA
.
Sangat bgs untuk wanita yg sedang dalam pantang dan menyusukn anak juga
👉Sedap
👉Fresh!!!
👉Mengeluarkan angin
👉Mengecutkan rahim selepas berslain
👉Memperbanyakkan susu badan
👉Menghilangkan keputihan
👉Menghilangkan sakit2 tumit,lutut,pinggang dan badan
👉Mengalirkan darah dan memerahkan kulit muka yg pucat
👉Mencantikkan kulit
👉Memperbaiki hormon/period yg tidak teratur .
👉Menyegarkan badan dan memberi tenaga
👉Merapatkan miss v dan menghilangkan bau yg tidak enak
👉Menganjalkan payudara
.
LELAKI JUGA BOLEH MINUM 
untk memberi tenaga,menguatkan saraf dan otot2 dalaman
.
Sehari minum setengah cawan sebelum tidur/selepas bangun pagi
.
1botol boleh habis 3-4hari
.
Sentiasa simpan di dlm fridge
.
1BOTOL(500ml)RM15 only
.
BOLEH COD/DELIVERY
.
Nak order?
DM or wasspp kami 0177313160
.
TAK RUGI CUBA.PASTI UOLLSSS SUKA.CUBA DULU.TAK CUBA TAK TAHU☺
.
#newbatch#justemukunci#jamu#homemadejamu#segar#fresh#asli#tanpabahanpengawet#halal#bersih#keputihan#pantang#memperbanyakkansusubadan#detox#awetmuda#sakittumit#bisabadan#cod#delivery#anticancer#herbaasli#mengecutkanrahim#jamuasli#jamusedap#jamupure#jamufresh#jamuberpantang#jamususukdara
. HOME MADE JAMU JUS TEMU KUNCI .......................................... . New batch Fresh👍👍👍👍 Sedap dan mantap rasanya😋😋 . Setiap minggu kami buat batch baru. Sangat bagus untuk wanita yg sudah berkahwin atau pun yg belom berkahwin . Diperbuat drp bahan2 asli yg segar. -TEMU KUNCI -HALIA -IBU KUNYIT -KHENCUR . ✔💯ASLI ✔HALAL ✔TIADA BAHAN PENGAWET ✔TIADA BAHAN CAMPURAN ✔TIADA PEWARNA . Sangat bgs untuk wanita yg sedang dalam pantang dan menyusukn anak juga 👉Sedap 👉Fresh!!! 👉Mengeluarkan angin 👉Mengecutkan rahim selepas berslain 👉Memperbanyakkan susu badan 👉Menghilangkan keputihan 👉Menghilangkan sakit2 tumit,lutut,pinggang dan badan 👉Mengalirkan darah dan memerahkan kulit muka yg pucat 👉Mencantikkan kulit 👉Memperbaiki hormon/period yg tidak teratur . 👉Menyegarkan badan dan memberi tenaga 👉Merapatkan miss v dan menghilangkan bau yg tidak enak 👉Menganjalkan payudara . LELAKI JUGA BOLEH MINUM untk memberi tenaga,menguatkan saraf dan otot2 dalaman . Sehari minum setengah cawan sebelum tidur/selepas bangun pagi . 1botol boleh habis 3-4hari . Sentiasa simpan di dlm fridge . 1BOTOL(500ml)RM15 only . BOLEH COD/DELIVERY . Nak order? DM or wasspp kami 0177313160 . TAK RUGI CUBA.PASTI UOLLSSS SUKA.CUBA DULU.TAK CUBA TAK TAHU☺ . #newbatch #justemukunci #jamu #homemadejamu #segar #fresh #asli #tanpabahanpengawet #halal #bersih #keputihan #pantang #memperbanyakkansusubadan #detox #awetmuda #sakittumit #bisabadan #cod #delivery #anticancer #herbaasli #mengecutkanrahim #jamuasli #jamusedap #jamupure #jamufresh #jamuberpantang #jamususukdara 
SLEEP TIME TASNEEM NATUREL
---------------------------------
.
Mengandungi lebih dari 5 jenis minyak pati tumbuhan semulajadi (essential oil)
.
📌 membantu untuk memudahkan anak tidur
📌 memberikan tidur yg lena
📌 memberikan tidur yg berkualiti .
[+] 100% daripada bahan semulajadi dan essential oil
[+] boleh digunakan dari newborn hingga dewasa
[+] balm tidak panas dan melekit
[+] wangi [+] KKM approved

#tasneemnaturelmelaka #tasneemnaturelbalm #tasneemnaturel #essentialoil #susuibu #ibumenyusu #susuibumeriah #breastpump  #milkbooster #sayajual #jasin #melaka #ayerkeroh #bukitkatil #confinement #ibuberpantang #pantang #berpantang #agentwanted #dropshipwanted #sapusapujee #kitbayisemulajadi
SLEEP TIME TASNEEM NATUREL --------------------------------- . Mengandungi lebih dari 5 jenis minyak pati tumbuhan semulajadi (essential oil) . 📌 membantu untuk memudahkan anak tidur 📌 memberikan tidur yg lena 📌 memberikan tidur yg berkualiti . [+] 100% daripada bahan semulajadi dan essential oil [+] boleh digunakan dari newborn hingga dewasa [+] balm tidak panas dan melekit [+] wangi [+] KKM approved #tasneemnaturelmelaka  #tasneemnaturelbalm  #tasneemnaturel  #essentialoil  #susuibu  #ibumenyusu  #susuibumeriah  #breastpump  #milkbooster  #sayajual  #jasin  #melaka  #ayerkeroh  #bukitkatil  #confinement  #ibuberpantang  #pantang  #berpantang  #agentwanted  #dropshipwanted  #sapusapujee  #kitbayisemulajadi 
Minyak berubat herba RM25

Postage SM RM7 / SS RM10 
Free postage if RM100 above😊

Berminat pm/wasap
+601124088766

#nonaroguy 
#setbersalin #phytonatal #minyakherbanikanr
#nonaroguy #setbersalin #berpantang #phytonatal #NR #herbanika #bersalin #jamu #ubatkurus #pantang #viral #vitamin #nonaroguymurah #nonaroguyoriginal #akarherbanika #nonaroguyoriginalmurah#akarherbanika #bazarpaknil
Siap bergoyang#bersama Guntert & zimmerman#pantang pulang sebelum beton habis#sinau#😇😎💪
Selain mama yang jaga sis and babyM, sis ambil pakej berpantang dari Stana Singgah. Sis sangat particular & suka bersih bersih. Overall semuanya bagus. My caretaker, Kak Sue dah macam family because dia tolong sis jaga babyM dengan penuh kasih sayang. Even dah habis package pun she drop by sebab rindu. How sweet ❤️ Bidan urut, Unty Yati sangat recommended sebab dia pandai tengok urat, rahim & peranakan. Sepanjang urut she will advice about pantang, dan share pengalaman dia. I share this because i like the services. Orang Ipoh, Perak boleh refer package & num☝🏻ziz tak pekat sangat pelat Perak but Teman syorkan pakej ini untuk kome. #orangipoh #pantang #confinement
Selain mama yang jaga sis and babyM, sis ambil pakej berpantang dari Stana Singgah. Sis sangat particular & suka bersih bersih. Overall semuanya bagus. My caretaker, Kak Sue dah macam family because dia tolong sis jaga babyM dengan penuh kasih sayang. Even dah habis package pun she drop by sebab rindu. How sweet ❤️ Bidan urut, Unty Yati sangat recommended sebab dia pandai tengok urat, rahim & peranakan. Sepanjang urut she will advice about pantang, dan share pengalaman dia. I share this because i like the services. Orang Ipoh, Perak boleh refer package & num☝🏻ziz tak pekat sangat pelat Perak but Teman syorkan pakej ini untuk kome. #orangipoh  #pantang  #confinement 
💕💕
assalamualaikum semua.. 😊😊 Jom la try lexee.. Selain selesa, pad lexee merawat masalah-masalah dalaman wanita.

Sayangi diri anda, pilih lexee.. jauhi tuala wanita berdioksin.

jgn malu-malu.. wasap la sis utk detail..
pandai bodek, dpt hg special 😃😃
💕0179049715💕

#TUALAWANITALEXEE #multifunction #xrugicuba #selesa #wanita #pantang #babyjaundice #ruampampers #coolfever #ibuhamil
Macam fit jer...macam ramping jer
Nak tahu fit ke tidak ramping ke idok meh lah try fitting 😍😍😍
#testimonipremiumbeautiful #premiumbeautifulcorset #pbexpert #sayajual #corset #bengkung #bengkungmoden #pantang #kurus #noniejunus #noniejunusprotege
@Regranned from @jamutunteja_hq -  1st Life-Style Jamu in Malaysia @ertiebelfield_jamutunteja ・・・
.

Kan I said I started my JAMU TUN TEJA journey sebab mau kulit muka glowy mowiy bebas jeragat...? Jeragat stilll there, but very, very slowly fading. I wish it would fade faster. Tapi ndakpa. DO NOT GIVE UP ERTIE! Teruskan jak enjoying the existing goodness of JTT! Lama2 glowing jugak tu. Tapi kan, actually my skin post-JTT is wayyyyyy better than pre-JTT. Before, even at 40s, I had pimples macam remaja muda belia. Kalau bukan di dagu, di dahi. Bukan lagi di dahi, di pipi pulak. SENTIASA😱. Bikin baccat (kata budak2 muda dan hipster Sabah). Tengoklah betapa pelbagainya supply ubat jerawatku. They tell you how REAL my pimple problem was. Dari yang murah ke yang mahal. Asal jak ada kawan kata ini atau itu bagus untuk jerawat, terus dicuba. Malangnya, they never worked for me. Maybe because my jerawat adalah hormonal. Jadi rawatan luaran ndak mempan. Post-JTT, jerawat bagiku adalah sangat2 infrequent. Kulit mukapun kurang berminyak. Kalau dulu, macam boleh goreng telur bah! DAN! DAN, pori2 mukapun mengecil. Kalau dulu rasa sangat self-conscious untuk borak depan2 dgn orang lain bila sesekali pakai foundation tebal 5cm untuk pergi function apa2 (ndak mau jugak nampak paling ndak berseri dalam gambar kan...) sebab somehow foundation tebal menambah-jelas pori2 mukaku. Maklumlah, almost zero knowledge and skill in mekap2. Now, HELLO SELF CONFIDENCE 👏🏻
.
Credit: @ertiebelfield_jamutunteja
.
#jamutunteja #lifestylejamu #healthylife #healthyliving #modernwomen #jamutuntejacheras #jamutuntejabukitjalil  #jamutuntejabalakong #jamutuntejasripetaling #jamupremiumquality #pantang #postnatal #postnatalcare
@Regranned from @jamutunteja_hq - 1st Life-Style Jamu in Malaysia @ertiebelfield_jamutunteja ・・・ . Kan I said I started my JAMU TUN TEJA journey sebab mau kulit muka glowy mowiy bebas jeragat...? Jeragat stilll there, but very, very slowly fading. I wish it would fade faster. Tapi ndakpa. DO NOT GIVE UP ERTIE! Teruskan jak enjoying the existing goodness of JTT! Lama2 glowing jugak tu. Tapi kan, actually my skin post-JTT is wayyyyyy better than pre-JTT. Before, even at 40s, I had pimples macam remaja muda belia. Kalau bukan di dagu, di dahi. Bukan lagi di dahi, di pipi pulak. SENTIASA😱. Bikin baccat (kata budak2 muda dan hipster Sabah). Tengoklah betapa pelbagainya supply ubat jerawatku. They tell you how REAL my pimple problem was. Dari yang murah ke yang mahal. Asal jak ada kawan kata ini atau itu bagus untuk jerawat, terus dicuba. Malangnya, they never worked for me. Maybe because my jerawat adalah hormonal. Jadi rawatan luaran ndak mempan. Post-JTT, jerawat bagiku adalah sangat2 infrequent. Kulit mukapun kurang berminyak. Kalau dulu, macam boleh goreng telur bah! DAN! DAN, pori2 mukapun mengecil. Kalau dulu rasa sangat self-conscious untuk borak depan2 dgn orang lain bila sesekali pakai foundation tebal 5cm untuk pergi function apa2 (ndak mau jugak nampak paling ndak berseri dalam gambar kan...) sebab somehow foundation tebal menambah-jelas pori2 mukaku. Maklumlah, almost zero knowledge and skill in mekap2. Now, HELLO SELF CONFIDENCE 👏🏻 . Credit: @ertiebelfield_jamutunteja . #jamutunteja  #lifestylejamu  #healthylife  #healthyliving  #modernwomen  #jamutuntejacheras  #jamutuntejabukitjalil  #jamutuntejabalakong  #jamutuntejasripetaling  #jamupremiumquality  #pantang  #postnatal  #postnatalcare 
CALM TIME TASNEEM NATUREL
------------------------
.
Mengandungi lebih dari 5 essential oil terpilih.
.
📌 membantu meredakan tantrum anak
📌 mengawal emosi anak yg kerap mengamuk
📌 memberikan ketenangan kepada anak yg keram meragam
📌 membantu merehatkan badan yang keletihan
.
[+] 100% daripada bahan semulajadi dan essential oil
[+] boleh digunakan dari newborn hingga dewasa
[+] balm tidak panas dan melekit
[+] wangi [+] KKM approved

#tasneemnaturelmelaka #tasneemnaturelbalm #tasneemnaturel #essentialoil #susuibu #ibumenyusu #susuibumeriah #breastpump  #milkbooster #sayajual #jasin #melaka #ayerkeroh #bukitkatil #confinement #ibuberpantang #pantang #berpantang #agentwanted #dropshipwanted #sapusapujee #kitbayisemulajadi
CALM TIME TASNEEM NATUREL ------------------------ . Mengandungi lebih dari 5 essential oil terpilih. . 📌 membantu meredakan tantrum anak 📌 mengawal emosi anak yg kerap mengamuk 📌 memberikan ketenangan kepada anak yg keram meragam 📌 membantu merehatkan badan yang keletihan . [+] 100% daripada bahan semulajadi dan essential oil [+] boleh digunakan dari newborn hingga dewasa [+] balm tidak panas dan melekit [+] wangi [+] KKM approved #tasneemnaturelmelaka  #tasneemnaturelbalm  #tasneemnaturel  #essentialoil  #susuibu  #ibumenyusu  #susuibumeriah  #breastpump  #milkbooster  #sayajual  #jasin  #melaka  #ayerkeroh  #bukitkatil  #confinement  #ibuberpantang  #pantang  #berpantang  #agentwanted  #dropshipwanted  #sapusapujee  #kitbayisemulajadi 
Tak cuba tak taukan, ramai je yang tanya sis, berapa lama nampak kesan, ni customer sis sorang ni tolong jawabkan. 3 hari dah rasa perubahan kat breast. Tapikan ada lagi bes, tak sampai 24 jam dah rasa breast berbeza dari sebelum.
.
Kesan fullplus sangat mujarab tau sebab bahan yang digunakan berkualiti dan herba yg terdapat dalam fullplus di letakkan lebih utk kesan terbaik. Sebab tu, tak rugi amalkan dari anak dara ni lah rahsia awet muda :)
.
Bila dalaman terjaga elok sekaligus nampak luaran kita berseri seri, muka pinkish gitu, segar dan tak kusam. Keyakinan diri pun melonjak naik 200%
.
===== Whatsapp +60194094676 =====
.
#tipscantik #awetmuda #tipsawetmuda #tipspantang #pantang #berpantang #keputihan #montok #tipsisteri #tipsuamiisteri #pengantin #jerawat
Tak cuba tak taukan, ramai je yang tanya sis, berapa lama nampak kesan, ni customer sis sorang ni tolong jawabkan. 3 hari dah rasa perubahan kat breast. Tapikan ada lagi bes, tak sampai 24 jam dah rasa breast berbeza dari sebelum. . Kesan fullplus sangat mujarab tau sebab bahan yang digunakan berkualiti dan herba yg terdapat dalam fullplus di letakkan lebih utk kesan terbaik. Sebab tu, tak rugi amalkan dari anak dara ni lah rahsia awet muda :) . Bila dalaman terjaga elok sekaligus nampak luaran kita berseri seri, muka pinkish gitu, segar dan tak kusam. Keyakinan diri pun melonjak naik 200% . ===== Whatsapp +60194094676 ===== . #tipscantik  #awetmuda  #tipsawetmuda  #tipspantang  #pantang  #berpantang  #keputihan  #montok  #tipsisteri  #tipsuamiisteri  #pengantin  #jerawat 
💕💕
assalamualaikum semua.. 😊😊 Jom la try lexee.. Selain selesa, pad lexee merawat masalah-masalah dalaman wanita.

Sayangi diri anda, pilih lexee.. jauhi tuala wanita berdioksin.

jgn malu-malu.. wasap la sis utk detail..
pandai bodek, dpt hg special 😃😃
💕0179049715💕

#TUALAWANITALEXEE #multifunction #xrugicuba #selesa #wanita #pantang #babyjaundice #ruampampers #coolfever
Kejar target #pantang mundur#
:: alhamdulillah.. hehe baby dah botakla.. tapi abg rayyan yg sedih.. huhu die xsuke botak!! 😜😎 ::
.
.
pastu abah cakap ngan rayyan.. " lepas adik siap, rayyan plak tau botak" 😎
.
.
rayyan cakap.. "taknak botak mama abah.. rambut ayern sakittt.. xleh fotong (potong) botak" dengan muke cute gilee buat2 sakit 😂😂
.
.
"kalau rambut ayern sakit, kene g hospitallah camtu sebab rambut ayern sakit" 😎 pastu rayyan terus larii kluar bilik takut kene botak.. 😂😂 kbai..
.
.
#mizzfano #cintalakibini 
#fanofendi #fanofendikids  #alhamdulillah #syukurselalu #pantang #berpantang #beautiful #day #socute #picoftheday #bestoftheday #workofart #modesty #selfie #swafoto #fulloflove #goodnight #thursday #19102017 #confinementday #selamatberpantang #bilafanoberpantang #sibling #princerayyananaqi
:: alhamdulillah.. hehe baby dah botakla.. tapi abg rayyan yg sedih.. huhu die xsuke botak!! 😜😎 :: . . pastu abah cakap ngan rayyan.. " lepas adik siap, rayyan plak tau botak" 😎 . . rayyan cakap.. "taknak botak mama abah.. rambut ayern sakittt.. xleh fotong (potong) botak" dengan muke cute gilee buat2 sakit 😂😂 . . "kalau rambut ayern sakit, kene g hospitallah camtu sebab rambut ayern sakit" 😎 pastu rayyan terus larii kluar bilik takut kene botak.. 😂😂 kbai.. . . #mizzfano  #cintalakibini  #fanofendi  #fanofendikids  #alhamdulillah  #syukurselalu  #pantang  #berpantang  #beautiful  #day  #socute  #picoftheday  #bestoftheday  #workofart  #modesty  #selfie  #swafoto  #fulloflove  #goodnight  #thursday  #19102017  #confinementday  #selamatberpantang  #bilafanoberpantang  #sibling  #princerayyananaqi 
PROJEK CABARAN KURUS 21 HARI SEBELUM 2018
___________________________________
Apa yang akan kakak peroleh dalam projek ini: ● Coaching bersama COACH supaya sentiasa On-Track
● Tips Turun Berat Badan Cara Sihat
● Meal Plan Harian Hari Puasa / Harian Biasa
● Pakej #HerbalifeNutrition sebagai makanan pengganti 2 Kali sehari
● Follow-Up Monitor PROGRESS ----------------------------------------------------------
LANGKAH PENDAFTARAN PROJEK INI
----------------------------------------------------------
Type CABARAN KURUS SEBELUM 2018 KEPADA:
●Coach Maryam .●📱017-6151464 .●Personal Wellness Coach .●9 Years Herbalife Independent Member .● Fulltime Mom & Fulltime Coach .● Mother of Two .●IG:maryamizzati_fitmummy
.●Appointment / Online Coaching Available
.

#coachherbalifemalaysia #jomkurus #pantang #coachkurus #serembanvendor #seremban2 #senawang #senawangloseweight #senawangturunberat #loseweightnow #coachturunberat #healthylifestyle #mealreplacement #herbalifemalaysia
#kurusbersalin #nutritionclubseremban
#nutritionalproducts #healthymeal #herbalifeseremban #weightlossprograme #weightlosscoach #turunberatbadan #kurussebelumraya
PROJEK CABARAN KURUS 21 HARI SEBELUM 2018 ___________________________________ Apa yang akan kakak peroleh dalam projek ini: ● Coaching bersama COACH supaya sentiasa On-Track ● Tips Turun Berat Badan Cara Sihat ● Meal Plan Harian Hari Puasa / Harian Biasa ● Pakej #HerbalifeNutrition  sebagai makanan pengganti 2 Kali sehari ● Follow-Up Monitor PROGRESS ---------------------------------------------------------- LANGKAH PENDAFTARAN PROJEK INI ---------------------------------------------------------- Type CABARAN KURUS SEBELUM 2018 KEPADA: ●Coach Maryam .●📱017-6151464 .●Personal Wellness Coach .●9 Years Herbalife Independent Member .● Fulltime Mom & Fulltime Coach .● Mother of Two .●IG:maryamizzati_fitmummy .●Appointment / Online Coaching Available . #coachherbalifemalaysia  #jomkurus  #pantang  #coachkurus  #serembanvendor  #seremban2  #senawang  #senawangloseweight  #senawangturunberat  #loseweightnow  #coachturunberat  #healthylifestyle  #mealreplacement  #herbalifemalaysia  #kurusbersalin  #nutritionclubseremban  #nutritionalproducts  #healthymeal  #herbalifeseremban  #weightlossprograme  #weightlosscoach  #turunberatbadan  #kurussebelumraya 
SET BERSALIN?SET BERPANTANG? BAKAL IBU TERCARI? TOLONG JANGAN BELI KALAU..... .
.
XNAK TRUS MENGANCAM WALAUPON DAH ADA ANAK!!!EH XKAN NAK BIAR HANYUT TERANCAM LEPAS PANTANG?!!
.
.
SET BERSALIN/BERPANTANG PREMIUM BY SUZYHONEY HERBS!!! .
. 
Rebusan Akar Kayu.Set Pemulihan.Param.Pilis.Sabun Herba.Minyak Serai Wangi.Ubat Barut.Mandian Serum.Herba Tangas.Uncang Teh Kacip Fatimah.
.
.
Untuk kegunaan lebih 44 hari berpantang utk mengembalikan bdn berasa segar dan cergas serta Awet Muda gittew.. mskeish akan guide uolls nanti. .
.
Set ni yg buat mskeish jatuh hati jatuh cinta cuma xjatuh tersadung jak dgn Suzy Honey Herbs.
.
.
Lihat perubahan 360darjah mskeish..
.
.
RM330 excluded postage

Berminat? 📲 0173473866 mskeish

Ada freegift yg menanti bakal ibu ya.. 😚😚😚😚 #mskeishjamu #petipinksuzyhoney #setbersalin #setberpantang #pantang #44 #60 #ibumenyusu #ibususu #ibu #ibuberpantang  #bakalibu #momtobe #mom #confinement #jamu #herbs #herba #organik #organic #homemade #sihat #cantik #awetmuda #cergas #glowing #mantap #mantop
SET BERSALIN?SET BERPANTANG? BAKAL IBU TERCARI? TOLONG JANGAN BELI KALAU..... . . XNAK TRUS MENGANCAM WALAUPON DAH ADA ANAK!!!EH XKAN NAK BIAR HANYUT TERANCAM LEPAS PANTANG?!! . . SET BERSALIN/BERPANTANG PREMIUM BY SUZYHONEY HERBS!!! . . Rebusan Akar Kayu.Set Pemulihan.Param.Pilis.Sabun Herba.Minyak Serai Wangi.Ubat Barut.Mandian Serum.Herba Tangas.Uncang Teh Kacip Fatimah. . . Untuk kegunaan lebih 44 hari berpantang utk mengembalikan bdn berasa segar dan cergas serta Awet Muda gittew.. mskeish akan guide uolls nanti. . . Set ni yg buat mskeish jatuh hati jatuh cinta cuma xjatuh tersadung jak dgn Suzy Honey Herbs. . . Lihat perubahan 360darjah mskeish.. . . RM330 excluded postage Berminat? 📲 0173473866 mskeish Ada freegift yg menanti bakal ibu ya.. 😚😚😚😚 #mskeishjamu  #petipinksuzyhoney  #setbersalin  #setberpantang  #pantang  #44  #60  #ibumenyusu  #ibususu  #ibu  #ibuberpantang  #bakalibu  #momtobe  #mom  #confinement  #jamu  #herbs  #herba  #organik  #organic  #homemade  #sihat  #cantik  #awetmuda  #cergas  #glowing  #mantap  #mantop 
Let's join my team #jttaniznz .
Jom join jd dropship agent Ani! Kite sharing2 and work as one team..sambil korg consume jtt tu, leh promote2 kt adik beradik sedara mara kwn2 ke..tak keluar modal pn..material utk marketing dibekalkn lg..xyh risau..😉
.
Ani bg reward lg..sj suka2 sbg hargai hardwork mereka..br la best nk sebarkan benefit jtt lg..
Berminat?nk cuba tak?meh laaa..😄😄 whatsApp Ani atau klik link kt bio k..#jamu #jamuwanita #pantang #confinement #jamutunteja #managementplan #lifestylejamu #terlajaklaris #jamutunteja #plan #jttlover #nanajttteam #jttaniznz #womanneeds #jamutuntejakualakububharu #jamutuntejaserikembangan #jamutuntejakl #jamutuntejabukitjalil #jamutuntejapuncakjalil #jamutuntejacheras #jamutuntejasripetaling #jamutuntejawangsamaju #dropship #dropshipneeded
Let's join my team #jttaniznz  . Jom join jd dropship agent Ani! Kite sharing2 and work as one team..sambil korg consume jtt tu, leh promote2 kt adik beradik sedara mara kwn2 ke..tak keluar modal pn..material utk marketing dibekalkn lg..xyh risau..😉 . Ani bg reward lg..sj suka2 sbg hargai hardwork mereka..br la best nk sebarkan benefit jtt lg.. Berminat?nk cuba tak?meh laaa..😄😄 whatsApp Ani atau klik link kt bio k..#jamu  #jamuwanita  #pantang  #confinement  #jamutunteja  #managementplan  #lifestylejamu  #terlajaklaris  #jamutunteja  #plan  #jttlover  #nanajttteam  #jttaniznz  #womanneeds  #jamutuntejakualakububharu  #jamutuntejaserikembangan  #jamutuntejakl  #jamutuntejabukitjalil  #jamutuntejapuncakjalil  #jamutuntejacheras  #jamutuntejasripetaling  #jamutuntejawangsamaju  #dropship  #dropshipneeded 
SENANGNYA NAK BAGI ANAK TIDUR, CALIT2 JE
---------------------
.
Anak tidur pukul 1-2 pagi? Asek nak main je? Dh tu mmg la sifat dia anak2 kecik. Tapi mommy kene ingat tau. Anak kecik ni perlu tidur yg cukup utk meransang perkembangan minda dia. And untuk dpt emosi yg stabil
.
SLEEP TIME ni bukan nak paksa anak tidur. Ianya utk bantu anak mudah tidur
.
[+] balm tidak panas dan tidak melekit
[+] 100% dari bahan semulajadi
[+] Selamat digunakan dari newborn hingga dewasa
[+] lulus KKM

RM49 each mommy tak termasuk postage. Nampak je kecik, tapi tahan sehingga 2 bulan dengan penggunaan kerap.
.
Whatsapp umie aisyah. Klik link ktbprofile tau

#tasneemnaturelmelaka #tasneemnaturelbalm #tasneemnaturel #essentialoil #susuibu #ibumenyusu #susuibumeriah #breastpump  #milkbooster #sayajual #jasin #melaka #ayerkeroh #bukitkatil #confinement #ibuberpantang #pantang #berpantang #agentwanted #dropshipwanted #sapusapujee #kitbayisemulajadi
SENANGNYA NAK BAGI ANAK TIDUR, CALIT2 JE --------------------- . Anak tidur pukul 1-2 pagi? Asek nak main je? Dh tu mmg la sifat dia anak2 kecik. Tapi mommy kene ingat tau. Anak kecik ni perlu tidur yg cukup utk meransang perkembangan minda dia. And untuk dpt emosi yg stabil . SLEEP TIME ni bukan nak paksa anak tidur. Ianya utk bantu anak mudah tidur . [+] balm tidak panas dan tidak melekit [+] 100% dari bahan semulajadi [+] Selamat digunakan dari newborn hingga dewasa [+] lulus KKM RM49 each mommy tak termasuk postage. Nampak je kecik, tapi tahan sehingga 2 bulan dengan penggunaan kerap. . Whatsapp umie aisyah. Klik link ktbprofile tau #tasneemnaturelmelaka  #tasneemnaturelbalm  #tasneemnaturel  #essentialoil  #susuibu  #ibumenyusu  #susuibumeriah  #breastpump  #milkbooster  #sayajual  #jasin  #melaka  #ayerkeroh  #bukitkatil  #confinement  #ibuberpantang  #pantang  #berpantang  #agentwanted  #dropshipwanted  #sapusapujee  #kitbayisemulajadi 
#Pantang menyerah meskipun banyak kesulitan#
#Pantang  menyerah meskipun banyak kesulitan#
Bukan sebarangan jamu..
Satu²nya jamu yg laku laris di pasaran byk membantu utk baik pulih dalaman wanita.
.
Ini adalah HERBA MAHARANI.. #JamuAyamHitam limited edition sbb ramuannya dr AYAM HITAM aka AYAM SELASIH yg mahal harganya dipasaran.
If anda selalu badan kerap PENAT? LESU² BADAN? Kerap #senggugut ? Period tak teratur? Masalah #kesuburan ?#Keputihan ? Tercari² jamu lepas bersalin dalam pantang? NAK AWET MUDA? Meh cuba #HerbaMaharani . Supplement @ herbs kesihatan yang menjadi pilihan wanita dari dulu hingga kini. Ia membantu lebih 300 penyakit yg berkaitan dgn darah dlm badan kita.. Belum cuba patut cuba..
Is highly recommended to all of you ladies. .

DM/PM/WA Tyaa 0138114483
.
#jamubersalin #pantang #periodpain #awetmuda #pakejbersalin #setberpantang #setbersalin #inginzuriat #ayamhitam #bruneifm #healthysupplement #ayamselasih #inginhamil #kehamilan #herbamaharanikuching #herbamaharanimarudi #herbamaharanimiri #healthysupplement
Bukan sebarangan jamu.. Satu²nya jamu yg laku laris di pasaran byk membantu utk baik pulih dalaman wanita. . Ini adalah HERBA MAHARANI.. #JamuAyamHitam  limited edition sbb ramuannya dr AYAM HITAM aka AYAM SELASIH yg mahal harganya dipasaran. If anda selalu badan kerap PENAT? LESU² BADAN? Kerap #senggugut  ? Period tak teratur? Masalah #kesuburan  ?#Keputihan  ? Tercari² jamu lepas bersalin dalam pantang? NAK AWET MUDA? Meh cuba #HerbaMaharani  . Supplement @ herbs kesihatan yang menjadi pilihan wanita dari dulu hingga kini. Ia membantu lebih 300 penyakit yg berkaitan dgn darah dlm badan kita.. Belum cuba patut cuba.. Is highly recommended to all of you ladies. . DM/PM/WA Tyaa 0138114483 . #jamubersalin  #pantang  #periodpain  #awetmuda  #pakejbersalin  #setberpantang  #setbersalin  #inginzuriat  #ayamhitam  #bruneifm  #healthysupplement  #ayamselasih  #inginhamil  #kehamilan  #herbamaharanikuching  #herbamaharanimarudi  #herbamaharanimiri  #healthysupplement 
Minum petang iols...
.
Healthy tak?? 😊😊😊
.
Rawatan pantang session 2/7
.
0132363515 @urut_wanitabersalin 
0132363515 @urut_wanitabersalin 
0132363515 @urut_wanitabersalin 
0132363515 @urut_wanitabersalin 
0132363515 @urut_wanitabersalin 
0132363515 @urut_wanitabersalin .
#aida #urut #urutwanita #urutpantang #confinement #perawat #perawatpantang #pantang #urutlepasbersalin #mobilespa
CF-RUB TASNEEM NATUREL
------------------------------
.
Mengandungi lebih dari 5 jenis minyak pati tumbuhan (essential oil) untuk membantu masalah2 mommy
.
📌 membantu mencairkan kahak
📌 membantu melegakan batuk dan selesema
📌 membantu menurunkan suhu badan ketika demam
📌 membantu melegakan asma
.
[+] 100% daripada bahan semulajadi dan essential oil
[+] boleh digunakan dari newborn hingga dewasa
[+] balm tidak panas dan melekit
[+] wangi [+] KKM approved

#tasneemnaturelmelaka #tasneemnaturelbalm #tasneemnaturel #essentialoil #susuibu #ibumenyusu #susuibumeriah #breastpump  #milkbooster #sayajual #jasin #melaka #ayerkeroh #bukitkatil #confinement #ibuberpantang #pantang #berpantang #agentwanted #dropshipwanted #sapusapujee #kitbayisemulajadi
CF-RUB TASNEEM NATUREL ------------------------------ . Mengandungi lebih dari 5 jenis minyak pati tumbuhan (essential oil) untuk membantu masalah2 mommy . 📌 membantu mencairkan kahak 📌 membantu melegakan batuk dan selesema 📌 membantu menurunkan suhu badan ketika demam 📌 membantu melegakan asma . [+] 100% daripada bahan semulajadi dan essential oil [+] boleh digunakan dari newborn hingga dewasa [+] balm tidak panas dan melekit [+] wangi [+] KKM approved #tasneemnaturelmelaka  #tasneemnaturelbalm  #tasneemnaturel  #essentialoil  #susuibu  #ibumenyusu  #susuibumeriah  #breastpump  #milkbooster  #sayajual  #jasin  #melaka  #ayerkeroh  #bukitkatil  #confinement  #ibuberpantang  #pantang  #berpantang  #agentwanted  #dropshipwanted  #sapusapujee  #kitbayisemulajadi 
.
RM240 untuk semenanjung
RM250 untuk sabah sarawak
Price include postage!
.
.
SET BERSALIN NR mengandungi :
🍑 PhytoNatal - 90 biji
🍑 Akar Herbanika - 10 paket
🍑 Minyak Herbanika - 100 ml
🍑 Herbanika barut (krim) - 60gm
🍑 Uncang Cuci Herbanika - 10 paket
🍑 Herbanika Lulur - 100gm .
.
Penggunaan : .
.
🍑PhytoNatal - 90 biji (30 hari) 
sehari 2-3 biji .
🍑Akar Herbanika - 10 paket (20 hari)
1 paket 2 hari atau hilang warna .
🍑Minyak Herbanika - 100 ml (10-15 hari)
sapu setiap hari. seluruh badan .
🍑Herbanika barut (krim) - 60gm (10 hari)
sapu setiap hari. pingang dan perut .
🍑Uncang Cuci Herbanika - 10 paket (7-10hari)
rebus 2 paket untuk 2 hari atau hilang warna .
🍑Herbanika Lulur - 100gm (30 hari)
guna setiap hari diseluruh badan kecuali kepala
.
.
Wasap to purchase
+6 012 424 1313
.
#sayajualnonaroguy #sayajualsetbersalinnonaroguy
#setbersalin
#nonaroguy
#letscantik
#pantang
#pantangmelayu
#setberpantang
#nonaroguymurah
#setpantangmurahmalaysia
#jompantang
#jomcantik
#nonaroguymurah
#setpantang #confinementset #setbersalinnonaroguy
. RM240 untuk semenanjung RM250 untuk sabah sarawak Price include postage! . . SET BERSALIN NR mengandungi : 🍑 PhytoNatal - 90 biji 🍑 Akar Herbanika - 10 paket 🍑 Minyak Herbanika - 100 ml 🍑 Herbanika barut (krim) - 60gm 🍑 Uncang Cuci Herbanika - 10 paket 🍑 Herbanika Lulur - 100gm . . Penggunaan : . . 🍑PhytoNatal - 90 biji (30 hari) sehari 2-3 biji . 🍑Akar Herbanika - 10 paket (20 hari) 1 paket 2 hari atau hilang warna . 🍑Minyak Herbanika - 100 ml (10-15 hari) sapu setiap hari. seluruh badan . 🍑Herbanika barut (krim) - 60gm (10 hari) sapu setiap hari. pingang dan perut . 🍑Uncang Cuci Herbanika - 10 paket (7-10hari) rebus 2 paket untuk 2 hari atau hilang warna . 🍑Herbanika Lulur - 100gm (30 hari) guna setiap hari diseluruh badan kecuali kepala . . Wasap to purchase +6 012 424 1313 . #sayajualnonaroguy  #sayajualsetbersalinnonaroguy  #setbersalin  #nonaroguy  #letscantik  #pantang  #pantangmelayu  #setberpantang  #nonaroguymurah  #setpantangmurahmalaysia  #jompantang  #jomcantik  #nonaroguymurah  #setpantang  #confinementset  #setbersalinnonaroguy 
.
NEW BATCH DAH SIAP🤗🤗🤗
NEW BATCH!!!
NEW STOCK!!
NEW JUSTEMUKUNCI!!
.
Jom order sebelum habis.Take it or leave it😊
.
#newbatch#justemukunci#jamu#homemadejamu#segar#fresh#asli#tanpabahanpengawet#halal#bersih#keputihan#pantang#memperbanyakkansusubadan#detox#awetmuda#sakittumit#bisabadan#cod#delivery#anticancer#herbaaslipakejberpantang#pakejpantang#pakejbersalin#jamubersalin
Untuk menang, orang tidak harus menang. Berhasil menghindari kekalahan besar, adalah juga kemenangan.
.
📷@jawadek_ .
#voli #tarkam #audik #usaha #menang #pervoba #turi #kebersamaan #pantang #menyerah #cartoonB2&
FULLSET KECANTIKAN - ESP, VITAMIN C &  VITAMIN E!!
.
KOMBINASI Vitamin C and Vitamin E for fast action and double action!! Cantik dari dalam dengan vitamin semula jadi Shaklee.!! .
.
ESP
😁 kulit yang anjal, berseri, awet muda  dan flawless dari sumber protein .
😁 kurangkan parut jerawat pada muka .
😁 membekalkan tenaga berpanjangan .
😁 meratakan warna kulit dan kulit lebih gebu .
😁 bertindak sebagai antioksidan .
😁 mengurangkan jeragat
.
VITAMIN C .
😍 menjadikan warna kulit lebih sekata, cerah, glowing dan lembab secara natural .
😍 sebagai antioksidan dan membaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat .
😍 formula sustained release, dilepaskan secara perlahan selama 5 jam di dalam badan
😍 meningkatkan penghasilan kolagen dan perlindungan dari sinar uv .
😍 meningkatkan imunisasi tubuh dan mengurangkan stress .
. 
VITAMIN E .
😽 Melambatkan proses penuaan wajah dan boleh dibuat masker .
😽 mengurangkan bintik hitam dan putih, menghaluskan kulit .
😽 mengawal kulit berminyak dan melindungi sinar uv .
😽 melembabkan kulit dan mengecilkan pori pada wajah .
Order & Free Consultation
Cik Dhuha 017 5058305

#shakleemurah #shakleemurahmalaysia #shaklee #shakeemalaysia #setjerawat #setcantik #setkurus #setdetox #jerawat #cantik #sihat #kurus #sethamil #setpantang #setkesuburan #hamil #pantang #kolegan #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee
FULLSET KECANTIKAN - ESP, VITAMIN C & VITAMIN E!! . KOMBINASI Vitamin C and Vitamin E for fast action and double action!! Cantik dari dalam dengan vitamin semula jadi Shaklee.!! . . ESP 😁 kulit yang anjal, berseri, awet muda dan flawless dari sumber protein . 😁 kurangkan parut jerawat pada muka . 😁 membekalkan tenaga berpanjangan . 😁 meratakan warna kulit dan kulit lebih gebu . 😁 bertindak sebagai antioksidan . 😁 mengurangkan jeragat . VITAMIN C . 😍 menjadikan warna kulit lebih sekata, cerah, glowing dan lembab secara natural . 😍 sebagai antioksidan dan membaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat . 😍 formula sustained release, dilepaskan secara perlahan selama 5 jam di dalam badan 😍 meningkatkan penghasilan kolagen dan perlindungan dari sinar uv . 😍 meningkatkan imunisasi tubuh dan mengurangkan stress . . VITAMIN E . 😽 Melambatkan proses penuaan wajah dan boleh dibuat masker . 😽 mengurangkan bintik hitam dan putih, menghaluskan kulit . 😽 mengawal kulit berminyak dan melindungi sinar uv . 😽 melembabkan kulit dan mengecilkan pori pada wajah . Order & Free Consultation Cik Dhuha 017 5058305 #shakleemurah  #shakleemurahmalaysia  #shaklee  #shakeemalaysia  #setjerawat  #setcantik  #setkurus  #setdetox  #jerawat  #cantik  #sihat  #kurus  #sethamil  #setpantang  #setkesuburan  #hamil  #pantang  #kolegan  #vitamin  #vitaminc  #vitamincshaklee 
our MINI SPA akan dibuka x lama lagi..di Seksyen 17 Shah Alam, but our Home mobile spa masih beroperasi.

#dalam pantang
#spa penjagaan pantang
#to #rescue #pantang #sendiri #we #are #there.
#we confinement lady
#Relaxing massage

#Make up Services 
#Event,dinner,wedding,
#Make urself over - MUA kl
#Waxing
#Beauty Acedemy. With Cert
#Relaxing facial
#Theraphy massage
#Post natal Massage

Seek foor inner n outer beauty for....wassap me by press blue text on my profile www.wasap.my/0164111092 ull direct to wasap me
our MINI SPA akan dibuka x lama lagi..di Seksyen 17 Shah Alam, but our Home mobile spa masih beroperasi. #dalam  pantang #spa  penjagaan pantang #to  #rescue  #pantang  #sendiri  #we  #are  #there . #we  confinement lady #Relaxing  massage #Make  up Services #Event ,dinner,wedding, #Make  urself over - MUA kl #Waxing  #Beauty  Acedemy. With Cert #Relaxing  facial #Theraphy  massage #Post  natal Massage Seek foor inner n outer beauty for....wassap me by press blue text on my profile www.wasap.my/0164111092 ull direct to wasap me
T-RUB TASNEEM NATUREL
------------------------------
.
Mengandungi essential oil terpilih. Lebih dari 5 jenis essential oil di dalam T-RUB TASNEEM NATUREL
.
📌 bertindak seperti minyak telon
📌 merawat kembung perut untuk baby
📌 melegakan cirit birit
📌 mengurangkan sembelit
📌 melegakan serangan gastrik
📌 mengurangkan kesakitan akibat senggugut
.
.
[+] 100% daripada bahan semulajadi dan essential oil
[+] boleh digunakan dari newborn hingga dewasa
[+] balm tidak panas dan melekit
[+] wangi [+] KKM approved

#tasneemnaturelmelaka #tasneemnaturelbalm #tasneemnaturel #essentialoil #susuibu #ibumenyusu #susuibumeriah #breastpump  #milkbooster #sayajual #jasin #melaka #ayerkeroh #bukitkatil #confinement #ibuberpantang #pantang #berpantang #agentwanted #dropshipwanted #sapusapujee #kitbayisemulajadi
T-RUB TASNEEM NATUREL ------------------------------ . Mengandungi essential oil terpilih. Lebih dari 5 jenis essential oil di dalam T-RUB TASNEEM NATUREL . 📌 bertindak seperti minyak telon 📌 merawat kembung perut untuk baby 📌 melegakan cirit birit 📌 mengurangkan sembelit 📌 melegakan serangan gastrik 📌 mengurangkan kesakitan akibat senggugut . . [+] 100% daripada bahan semulajadi dan essential oil [+] boleh digunakan dari newborn hingga dewasa [+] balm tidak panas dan melekit [+] wangi [+] KKM approved #tasneemnaturelmelaka  #tasneemnaturelbalm  #tasneemnaturel  #essentialoil  #susuibu  #ibumenyusu  #susuibumeriah  #breastpump  #milkbooster  #sayajual  #jasin  #melaka  #ayerkeroh  #bukitkatil  #confinement  #ibuberpantang  #pantang  #berpantang  #agentwanted  #dropshipwanted  #sapusapujee  #kitbayisemulajadi 
Our New Baby -  New Service in our shop

our MINI SPA akan dibuka x lama lagi..di Seksyen 17 Shah Alam, but our Home mobile spa masih beroperasi.

#dalam pantang
#spa penjagaan pantang
#to #rescue #pantang #sendiri #we #are #there.
#we confinement lady
#Relaxing massage

#Make up Services 
#Event,dinner,wedding,
#Make urself over - MUA kl
#Waxing
#Beauty Acedemy. With Cert
#Relaxing facial
#Theraphy massage
#Post natal Massage

Seek foor inner n outer beauty for....wassap me by press blue text on my profile www.wasap.my/0164111092 ull direct to wasap me
Our New Baby - New Service in our shop our MINI SPA akan dibuka x lama lagi..di Seksyen 17 Shah Alam, but our Home mobile spa masih beroperasi. #dalam  pantang #spa  penjagaan pantang #to  #rescue  #pantang  #sendiri  #we  #are  #there . #we  confinement lady #Relaxing  massage #Make  up Services #Event ,dinner,wedding, #Make  urself over - MUA kl #Waxing  #Beauty  Acedemy. With Cert #Relaxing  facial #Theraphy  massage #Post  natal Massage Seek foor inner n outer beauty for....wassap me by press blue text on my profile www.wasap.my/0164111092 ull direct to wasap me
Masalah KEPUTIHAN ?
Masalah KENTUT VAGINA ?
Masalah PERUT BUNCIT ?
Masalah LETIH dan LESU ?
Masalah NAFSU TAK NAIK ?
Masalah KULIT KUSAM dan BERJERAWAT ?
Masalah TUMIT HANCUR ?
Masalah BADAN BERBAU ?

Dan 1001 masalah batang tubuh yang merunsingkan dan menganggu perhubungan rumahtangga kan ?

Atasi saja dengan TAMIRA JAMU AIR KUNYIT kami ini.

Minum setiap hari segelas pagi dan segelas malam. 
MUJARAB dan BERKESAN❗
Yang pasti takkan MENYESAL❗

Ikhtiar itu perlu.
TAMIRA IBU SEGALA JAMU.

#tamiramamamia
#jamuajaib
#agenseluruhmalaysia
#alhamdulillah
#sayajual #kedaionline #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #jamunenek #jamu #berpantang #tamirajamuairkunyit #jamutradisional #jamukampung #pantang #upm #selangor #senggugut #senggugutkeputihanteruk 
#jamujelita #sayjualjamu #diet #kurus #cantik #bazarpaknil #usjsubangjaya #puchong
Masalah KEPUTIHAN ? Masalah KENTUT VAGINA ? Masalah PERUT BUNCIT ? Masalah LETIH dan LESU ? Masalah NAFSU TAK NAIK ? Masalah KULIT KUSAM dan BERJERAWAT ? Masalah TUMIT HANCUR ? Masalah BADAN BERBAU ? Dan 1001 masalah batang tubuh yang merunsingkan dan menganggu perhubungan rumahtangga kan ? Atasi saja dengan TAMIRA JAMU AIR KUNYIT kami ini. Minum setiap hari segelas pagi dan segelas malam. MUJARAB dan BERKESAN❗ Yang pasti takkan MENYESAL❗ Ikhtiar itu perlu. TAMIRA IBU SEGALA JAMU. #tamiramamamia  #jamuajaib  #agenseluruhmalaysia  #alhamdulillah  #sayajual  #kedaionline  #bazarpaknilmurah  #bazarmalaysia  #jamunenek  #jamu  #berpantang  #tamirajamuairkunyit  #jamutradisional  #jamukampung  #pantang  #upm  #selangor  #senggugut  #senggugutkeputihanteruk  #jamujelita  #sayjualjamu  #diet  #kurus  #cantik  #bazarpaknil  #usjsubangjaya  #puchong 
SALE JOM CANTIK💕💥.
.

RANGKAIAN HERBANIKA BERSALIN❤❤
.
JOM CANTIK 👠💄👛💍
Nak cantik kena start dari skrg 💕
.
RM  250 SM
RM  260 SS
TERMASUK POSTAGE
.
100% ORIGINAL!!! 👍👍👍
JOM CANTIK 😍😍
.
🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!💕💕 .
.
✅WHATSAPP 📱: +6017-5620672
.
#bersalin #pantang #setbersalinnonaroguy #setberpantang #setbersalin #setberpantangmurah ##rangkaianherbanika #rangkaianherbanikabersalin #rangkaianherbanikabersalinnonaroguy #nonaroguy #nonaroguymurah #nonaroguyoriginal #nonaroguyoriginalmurah #herbanikapostnatal #setbersalinherbanika #setbersalinnonaroguy #setbersalin #nonaroguy #setberpantang #tanamera #setbersalinmurah #setbersalinshaklee #setbersalintanamera #setbersalinnr #setberpantangnr
SALE JOM CANTIK💕💥. . RANGKAIAN HERBANIKA BERSALIN❤❤ . JOM CANTIK 👠💄👛💍 Nak cantik kena start dari skrg 💕 . RM 250 SM RM 260 SS TERMASUK POSTAGE . 100% ORIGINAL!!! 👍👍👍 JOM CANTIK 😍😍 . 🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!💕💕 . . ✅WHATSAPP 📱: +6017-5620672 . #bersalin  #pantang  #setbersalinnonaroguy  #setberpantang  #setbersalin  #setberpantangmurah  ##rangkaianherbanika  #rangkaianherbanikabersalin  #rangkaianherbanikabersalinnonaroguy  #nonaroguy  #nonaroguymurah  #nonaroguyoriginal  #nonaroguyoriginalmurah  #herbanikapostnatal  #setbersalinherbanika  #setbersalinnonaroguy  #setbersalin  #nonaroguy  #setberpantang  #tanamera  #setbersalinmurah  #setbersalinshaklee  #setbersalintanamera  #setbersalinnr  #setberpantangnr 
Alhamdulillah syukur , ssb semakin mendapat sambutan . Dah keluar dari dada akhbar kosmo hari ini 😍

InSyaAllah semoga Aabeauty semakin terus dikenali dan mendapat tempat dihati pengguna .

http://www.wasap.my/+60192225759

@repost @repostap
#repost #repostsp
#Aabeauty 👍👍👍
#StokisSgBuloh 
#aabeauty
#slimmingscrubbeauty 
#slimmingscrub 
#testimonissb
#slimming v
#slim #kurus
#pantang
#1001kebaikkan
#homemade
#kosmo
Alhamdulillah syukur , ssb semakin mendapat sambutan . Dah keluar dari dada akhbar kosmo hari ini 😍

InSyaAllah semoga Aabeauty semakin terus dikenali dan mendapat tempat dihati pengguna .

http://www.wasap.my/+60192225759

@repost @repostap
#repost #repostsp
#Aabeauty 👍👍👍
#StokisSgBuloh 
#aabeauty
#slimmingscrubbeauty 
#slimmingscrub 
#testimonissb
#slimming v
#slim #kurus
#pantang
#1001kebaikkan
#homemade
#kosmo
Alhamdulillah syukur , ssb semakin mendapat sambutan . Dah keluar dari dada akhbar kosmo hari ini 😍

InSyaAllah semoga Aabeauty semakin terus dikenali dan mendapat tempat dihati pengguna .

http://www.wasap.my/+60192225759

@repost @repostap
#repost #repostsp
#Aabeauty 👍👍👍
#StokisSgBuloh 
#aabeauty
#slimmingscrubbeauty 
#slimmingscrub 
#testimonissb
#slimming v
#slim #kurus
#pantang
#1001kebaikkan
#homemade
#kosmo
Alhamdulillah syukur , ssb semakin mendapat sambutan . Dah keluar dari dada akhbar kosmo hari ini 😍

InSyaAllah semoga Aabeauty semakin terus dikenali dan mendapat tempat dihati pengguna .

http://www.wasap.my/+60192225759

@repost @repostap
#repost #repostsp
#Aabeauty 👍👍👍
#StokisSgBuloh 
#aabeauty
#slimmingscrubbeauty 
#slimmingscrub 
#testimonissb
#slimming v
#slim #kurus
#pantang
#1001kebaikkan
#homemade
#kosmo
Alhamdulillah syukur , ssb semakin mendapat sambutan . Dah keluar dari dada akhbar kosmo hari ini 😍

InSyaAllah semoga Aabeauty semakin terus dikenali dan mendapat tempat dihati pengguna .

http://www.wasap.my/+60192225759

@repost @repostap
#repost #repostsp
#Aabeauty 👍👍👍
#StokisSgBuloh 
#aabeauty
#slimmingscrubbeauty 
#slimmingscrub 
#testimonissb
#slimming v
#slim #kurus
#pantang
#1001kebaikkan
#homemade
#kosmo
Alhamdulillah syukur , ssb semakin mendapat sambutan . Dah keluar dari dada akhbar kosmo hari ini 😍

InSyaAllah semoga Aabeauty semakin terus dikenali dan mendapat tempat dihati pengguna .

http://www.wasap.my/+60192225759

@repost @repostap
#repost #repostsp
#Aabeauty 👍👍👍
#StokisSgBuloh 
#aabeauty
#slimmingscrubbeauty 
#slimmingscrub 
#testimonissb
#slimming v
#slim #kurus
#pantang
#1001kebaikkan
#homemade
#kosmo
Pernah tau tak kewujudan Kolagen ikan Talapia, fuhh manfaat utk kulit berganda ganda tau, KOLAGEN IKAN TALAPIA ADALAH KOLAGEN YANG TERBAIK UNTUK DIJADIKAN SEBAGAI ANTI PENUAAN. Tak payah bersusah payah nak menangkap ikan talapia sebab dah disediakan dalam FULLPLUS
.
Sebab tu ramai yang asyik komplen, asalnya pakai untuk up kan aset payuda sekali dengan kulit menegang ni lah puncanya.
.
Manfaat lain dengan mengamalkan kolagen ikan talapia adalah membantu menguatkan tulang.. bila makin hari berumur biar sentiasa kuat bertenaga dengan tulang yg sihat
.
Tapi jangan lupa fungsi utama fullplus harus diutamakan iaitu untuk dapatkan cik payuda yang berkualiti :)
.
===== Whatsapp +60195742676 =====
.
#tipscantik #awetmuda #tipsawetmuda #tipspantang #pantang #berpantang #keputihan #montok #tipsisteri #tipsuamiisteri #pengantin #ketat #tegang #anjal #mantap #payudarasihat #payudaracantik #payudarabesar #jerawat
Pernah tau tak kewujudan Kolagen ikan Talapia, fuhh manfaat utk kulit berganda ganda tau, KOLAGEN IKAN TALAPIA ADALAH KOLAGEN YANG TERBAIK UNTUK DIJADIKAN SEBAGAI ANTI PENUAAN. Tak payah bersusah payah nak menangkap ikan talapia sebab dah disediakan dalam FULLPLUS . Sebab tu ramai yang asyik komplen, asalnya pakai untuk up kan aset payuda sekali dengan kulit menegang ni lah puncanya. . Manfaat lain dengan mengamalkan kolagen ikan talapia adalah membantu menguatkan tulang.. bila makin hari berumur biar sentiasa kuat bertenaga dengan tulang yg sihat . Tapi jangan lupa fungsi utama fullplus harus diutamakan iaitu untuk dapatkan cik payuda yang berkualiti :) . ===== Whatsapp +60195742676 ===== . #tipscantik  #awetmuda  #tipsawetmuda  #tipspantang  #pantang  #berpantang  #keputihan  #montok  #tipsisteri  #tipsuamiisteri  #pengantin  #ketat  #tegang  #anjal  #mantap  #payudarasihat  #payudaracantik  #payudarabesar  #jerawat 
🎀Set Combo Ibu dan Anak 🎀
Sesuai untuk ibu-ibu yang baru bersalin. 
Kegunaan ivmist sewaktu berpantang
************************************
🍃 Sembur pada kepala untuk gantikan param
🍃 Sapu dan ratakan pada seluruh badan gantikan pilis
🍃 Spray pada air mandian untuk mandian herba 🍃 Spray dan sapu pada seluruh badan bila mengurut
🍃 Spray pada tapak kaki sebelum pakai stokin 💖 InsyaAllah akan buang angin dan menyegarkan seluruh badan💖

Cara guna ivkids untuk Baby
****************************
👼 Campur dalam air mandian
👼 Sapu pada tapak kaki dan perut untuk elak kembung 👼 Spray pada bantal untuk legakan selsema dan batuk serta menjauhkan nyamuk
👼 Campurkan dengan minyak kelapa dara/minyak zaitun dan sapu pada seluruh badan baby untuk kesegaran dan keselesaan .

Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh hubungi 👇
0102323640

#setcombo 
#pantang
#ivmist #IVKids 
#sesuaiseisikeluarga
🎀Set Combo Ibu dan Anak 🎀 Sesuai untuk ibu-ibu yang baru bersalin. Kegunaan ivmist sewaktu berpantang ************************************ 🍃 Sembur pada kepala untuk gantikan param 🍃 Sapu dan ratakan pada seluruh badan gantikan pilis 🍃 Spray pada air mandian untuk mandian herba 🍃 Spray dan sapu pada seluruh badan bila mengurut 🍃 Spray pada tapak kaki sebelum pakai stokin 💖 InsyaAllah akan buang angin dan menyegarkan seluruh badan💖 Cara guna ivkids untuk Baby **************************** 👼 Campur dalam air mandian 👼 Sapu pada tapak kaki dan perut untuk elak kembung 👼 Spray pada bantal untuk legakan selsema dan batuk serta menjauhkan nyamuk 👼 Campurkan dengan minyak kelapa dara/minyak zaitun dan sapu pada seluruh badan baby untuk kesegaran dan keselesaan . Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh hubungi 👇 0102323640 #setcombo  #pantang  #ivmist  #IVKids  #sesuaiseisikeluarga 
PERUT KEMPIS MCM ANAK DARA 👍👍👍 ❤❤❤
❌ kempis tanpa ubat - Anda TIDAK perlu berpantang jika menggunakan MG
.
. *Kenapa MG lain drp produk slimming yg lain?*
❤ 10X lebih cepat meresap
❤sejuk tak panas
❤ tak pijar ❤tidak melekit ❤wangi (baunya menenangkan aromatherapy)
.
. *Ada kelulusan KKM?*
NOT161104054K  _Harga asal Rm90_
.
Tp skrg 😱😱😱
1 bekas RM70 SM \ RM75 SS
2 bekas RM120 \ RM125 SS 
3 bekas RM150 \ RM155 SS
Berat 1 bekas 100gm
< _1 bekas blh tahan 2bulan, bergantung  pada kegunaan

Whatsapp 0129498846 utk order 
#sapusapuruncing #sapusapukempis #sapusapudptbaby #sapusapulangsing #losyenkurus #losyenkurussejuk #supermommiraclegel #berpantang #berpantangselepasbersalin #confinement #confinementlady #setberpantang #demamkuning#codputrajaya#kurus#perutboroi#pantang#pilis#pilismoden#bazaarpaknil#tv3#kopikurus#heroseorangcinderella#agentdiperlukan#dropshipdiperlukan#duitpoket
PERUT KEMPIS MCM ANAK DARA 👍👍👍 ❤❤❤ ❌ kempis tanpa ubat - Anda TIDAK perlu berpantang jika menggunakan MG . . *Kenapa MG lain drp produk slimming yg lain?* ❤ 10X lebih cepat meresap ❤sejuk tak panas ❤ tak pijar ❤tidak melekit ❤wangi (baunya menenangkan aromatherapy) . . *Ada kelulusan KKM?* NOT161104054K _Harga asal Rm90_ . Tp skrg 😱😱😱 1 bekas RM70 SM \ RM75 SS 2 bekas RM120 \ RM125 SS 3 bekas RM150 \ RM155 SS Berat 1 bekas 100gm < _1 bekas blh tahan 2bulan, bergantung pada kegunaan Whatsapp 0129498846 utk order #sapusapuruncing  #sapusapukempis  #sapusapudptbaby  #sapusapulangsing  #losyenkurus  #losyenkurussejuk  #supermommiraclegel  #berpantang  #berpantangselepasbersalin  #confinement  #confinementlady  #setberpantang  #demamkuning #codputrajaya #kurus #perutboroi #pantang #pilis #pilismoden #bazaarpaknil #tv3 #kopikurus #heroseorangcinderella #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #duitpoket 
STRETCH MARK MAKIN PUDAR 👍👍👍 ❤❤❤
❌ kempis tanpa ubat - Anda TIDAK perlu berpantang jika menggunakan MG
.
. *Kenapa MG lain drp produk slimming yg lain?*
❤ 10X lebih cepat meresap
❤sejuk tak panas
❤ tak pijar ❤tidak melekit ❤wangi (baunya menenangkan aromatherapy)
.
. *Ada kelulusan KKM?*
NOT161104054K  _Harga asal Rm90_
.
Tp skrg 😱😱😱
1 bekas RM70 SM \ RM75 SS
2 bekas RM120 \ RM125 SS 
3 bekas RM150 \ RM155 SS
Berat 1 bekas 100gm
< _1 bekas blh tahan 2bulan, bergantung  pada kegunaan

Whatsapp 0129498846 utk order 
#sapusapuruncing #sapusapukempis #sapusapudptbaby #sapusapulangsing #losyenkurus #losyenkurussejuk #supermommiraclegel #berpantang #berpantangselepasbersalin #confinement #confinementlady #setberpantang #demamkuning#codputrajaya#kurus#perutboroi#pantang#pilis#pilismoden#bazaarpaknil#tv3#kopikurus#heroseorangcinderella#agentdiperlukan#dropshipdiperlukan#duitpoket
STRETCH MARK MAKIN PUDAR 👍👍👍 ❤❤❤ ❌ kempis tanpa ubat - Anda TIDAK perlu berpantang jika menggunakan MG . . *Kenapa MG lain drp produk slimming yg lain?* ❤ 10X lebih cepat meresap ❤sejuk tak panas ❤ tak pijar ❤tidak melekit ❤wangi (baunya menenangkan aromatherapy) . . *Ada kelulusan KKM?* NOT161104054K _Harga asal Rm90_ . Tp skrg 😱😱😱 1 bekas RM70 SM \ RM75 SS 2 bekas RM120 \ RM125 SS 3 bekas RM150 \ RM155 SS Berat 1 bekas 100gm < _1 bekas blh tahan 2bulan, bergantung pada kegunaan Whatsapp 0129498846 utk order #sapusapuruncing  #sapusapukempis  #sapusapudptbaby  #sapusapulangsing  #losyenkurus  #losyenkurussejuk  #supermommiraclegel  #berpantang  #berpantangselepasbersalin  #confinement  #confinementlady  #setberpantang  #demamkuning #codputrajaya #kurus #perutboroi #pantang #pilis #pilismoden #bazaarpaknil #tv3 #kopikurus #heroseorangcinderella #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #duitpoket 
BUASIR KECUT SAKIT PUN KURANG 😱😱😱 ❤❤❤
❌ kempis tanpa ubat - Anda TIDAK perlu berpantang jika menggunakan MG
.
. *Kenapa MG lain drp produk slimming yg lain?*
❤ 10X lebih cepat meresap
❤sejuk tak panas
❤ tak pijar ❤tidak melekit ❤wangi (baunya menenangkan aromatherapy)
.
. *Ada kelulusan KKM?*
NOT161104054K  _Harga asal Rm90_
.
Tp skrg 😱😱😱
1 bekas RM70 SM \ RM75 SS
2 bekas RM120 \ RM125 SS 
3 bekas RM150 \ RM155 SS
Berat 1 bekas 100gm
< _1 bekas blh tahan 2bulan, bergantung  pada kegunaan

Whatsapp 0129498846 untuk order

#sapusapuruncing #sapusapukempis #sapusapudptbaby #sapusapulangsing #losyenkurus #losyenkurussejuk #supermommiraclegel #berpantang #berpantangselepasbersalin #confinement #confinementlady #setberpantang #demamkuning#codputrajaya#kurus#perutboroi#pantang#pilis#pilismoden#bazaarpaknil#tv3#kopikurus#heroseorangcinderella#agentdiperlukan#dropshipdiperlukan#duitpoket
BUASIR KECUT SAKIT PUN KURANG 😱😱😱 ❤❤❤ ❌ kempis tanpa ubat - Anda TIDAK perlu berpantang jika menggunakan MG . . *Kenapa MG lain drp produk slimming yg lain?* ❤ 10X lebih cepat meresap ❤sejuk tak panas ❤ tak pijar ❤tidak melekit ❤wangi (baunya menenangkan aromatherapy) . . *Ada kelulusan KKM?* NOT161104054K _Harga asal Rm90_ . Tp skrg 😱😱😱 1 bekas RM70 SM \ RM75 SS 2 bekas RM120 \ RM125 SS 3 bekas RM150 \ RM155 SS Berat 1 bekas 100gm < _1 bekas blh tahan 2bulan, bergantung pada kegunaan Whatsapp 0129498846 untuk order #sapusapuruncing  #sapusapukempis  #sapusapudptbaby  #sapusapulangsing  #losyenkurus  #losyenkurussejuk  #supermommiraclegel  #berpantang  #berpantangselepasbersalin  #confinement  #confinementlady  #setberpantang  #demamkuning #codputrajaya #kurus #perutboroi #pantang #pilis #pilismoden #bazaarpaknil #tv3 #kopikurus #heroseorangcinderella #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #duitpoket 
RM20
READY STOCK!! FAST DELIVERY!! Khasiat Losyen Mustajab Pati Halia Dunia Herbs

Urutan seluruh badan
Sakit otot dan sendi
Mengurangkan selulit
Melegakan sakit akibat senggugut
Sesuai untuk wanita lepas bersalin
Kembung perut dan sakit belakang
Membakar lemak dan melangsingkan badan
Kegunaan seisi keluarga
Cara Guna Losyen Mustajab Pati Halia Dunia Herbs

Sapu pada tempat yang bermasalah.
Urut secara perlahan-lahan.
Boleh digunakan sekerap yang mungkin dan ia tidak berminyak dan mudah meresap.
Untuk kegunaan luaran sahaja.
#krimmustajab #krimmustelamurah #krimmustajabpatihalia #krimmustajabduniaherbs #krimmustajaboriganal #ctdk #barangmurah #perutbuncit #krimpanas #krimselulit #pantang
RM20 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! Khasiat Losyen Mustajab Pati Halia Dunia Herbs Urutan seluruh badan Sakit otot dan sendi Mengurangkan selulit Melegakan sakit akibat senggugut Sesuai untuk wanita lepas bersalin Kembung perut dan sakit belakang Membakar lemak dan melangsingkan badan Kegunaan seisi keluarga Cara Guna Losyen Mustajab Pati Halia Dunia Herbs Sapu pada tempat yang bermasalah. Urut secara perlahan-lahan. Boleh digunakan sekerap yang mungkin dan ia tidak berminyak dan mudah meresap. Untuk kegunaan luaran sahaja. #krimmustajab  #krimmustelamurah  #krimmustajabpatihalia  #krimmustajabduniaherbs  #krimmustajaboriganal  #ctdk  #barangmurah  #perutbuncit  #krimpanas  #krimselulit  #pantang 
BERKESAN PADA ORANG DEWASA JUGA
---------------
.
Kan umie aisyah dh ckp, balm TASNEEM NATUREL ni, sesuai dari newborn hingga dewasa tau
.
Uolss kalau ada gastrik ke, selalu senggugut ke, harusss la ada TUMMY TIME ni. Utk melegakan ketidakselesaan perut. Pocket size je uolss senang nk masuk dlm handbang
.
[+] balm tidak panas dan tidak melekit
[+] 100% dari bahan semulajadi
[+] Selamat digunakan dari newborn hingga dewasa
[+] lulus KKM

RM49 each mommy tak termasuk postage. Nampak je kecik, tapi tahan sehingga 2 bulan dengan penggunaan kerap.
.
Whatsapp umie aisyah. Klik link di profile

#tasneemnaturelmelaka #tasneemnaturelbalm #tasneemnaturel #essentialoil #susuibu #ibumenyusu #susuibumeriah #breastpump  #milkbooster #sayajual #jasin #melaka #ayerkeroh #bukitkatil #confinement #ibuberpantang #pantang #berpantang #agentwanted #dropshipwanted #sapusapujee #kitbayisemulajadi
BERKESAN PADA ORANG DEWASA JUGA --------------- . Kan umie aisyah dh ckp, balm TASNEEM NATUREL ni, sesuai dari newborn hingga dewasa tau . Uolss kalau ada gastrik ke, selalu senggugut ke, harusss la ada TUMMY TIME ni. Utk melegakan ketidakselesaan perut. Pocket size je uolss senang nk masuk dlm handbang . [+] balm tidak panas dan tidak melekit [+] 100% dari bahan semulajadi [+] Selamat digunakan dari newborn hingga dewasa [+] lulus KKM RM49 each mommy tak termasuk postage. Nampak je kecik, tapi tahan sehingga 2 bulan dengan penggunaan kerap. . Whatsapp umie aisyah. Klik link di profile #tasneemnaturelmelaka  #tasneemnaturelbalm  #tasneemnaturel  #essentialoil  #susuibu  #ibumenyusu  #susuibumeriah  #breastpump  #milkbooster  #sayajual  #jasin  #melaka  #ayerkeroh  #bukitkatil  #confinement  #ibuberpantang  #pantang  #berpantang  #agentwanted  #dropshipwanted  #sapusapujee  #kitbayisemulajadi 
DHERBS SET BERSALIN MAK BIDAN
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM129 (Postage💌RM15 SM/RM27 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
📌MANDIAN HERBA MAK BIDAN
➡️Membuang angin dan toksik
➡️mengeluarkan peluh dan membuka liang roma
➡️menegangkan otot2 dalaman vagina (bertangas)
➡️menghindari sakit -sakit sendi.
📌PATI HERBA MAK BIDAN 1
➡️Menambah tenaga
➡️memberi kesegaran selepas melalui proses bersalin ,
➡️memulih dan menyihatkan rahim,
➡️menyembuhkan luka jahitan.
📌PATI HERBA MAK BIDAN 2
➡️Merapatkan otot-otot rahim dan tulang punggung
📌KRIM PANAS MAK BIDAN
➡️Mengeluarkan angin dalam badan,
➡️membakar lemak,
➡️melangsingkan badan
➡️mengurangkan selulit.
📌SAPUAN BADAN MAK BIDAN
➡️Melegakan ketegangan otot,
➡️membetulkan urat-urat
➡️menghalang badan dimasuki angin,
➡️melancarkan peredaran darah,
➡️mengelakkan angin meroyan,
➡️mengurangkan sembab tubuh,
➡️memanaskan badan
➡️menghaluskan kulit.
📌LOSYEN BAYI MAK BIDAN
➡️mengatasi masalah kembung perut ,selsema dan
➡️menghangatkan badan bayi. .
📌PENCUCI WANITA MAK BIDAN
➡️Membersih alat sulit dari bakteria
➡️memberi kesegaran agar sentiasa bersih dan segar sepanjang hari.
📌BEDAK SEJUK MAK BIDAN
➡️Mencantikkan kulit
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#dherbs #dherbsterlajaklaris #dherbsoriginal #setbersalin #setbersalinoriginal #setbersalinmurah #dherbssetbersalin #setbersalindherbs #setbersalinmakbidan #setbersalinmakbidanmurah #makbidanmurah #pantang #bersalin #postnatalset #postnatal #baby
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
DHERBS SET BERSALIN MAK BIDAN 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM129 (Postage💌RM15 SM/RM27 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN DAN MANFAAT 📌MANDIAN HERBA MAK BIDAN ➡️Membuang angin dan toksik ➡️mengeluarkan peluh dan membuka liang roma ➡️menegangkan otot2 dalaman vagina (bertangas) ➡️menghindari sakit -sakit sendi. 📌PATI HERBA MAK BIDAN 1 ➡️Menambah tenaga ➡️memberi kesegaran selepas melalui proses bersalin , ➡️memulih dan menyihatkan rahim, ➡️menyembuhkan luka jahitan. 📌PATI HERBA MAK BIDAN 2 ➡️Merapatkan otot-otot rahim dan tulang punggung 📌KRIM PANAS MAK BIDAN ➡️Mengeluarkan angin dalam badan, ➡️membakar lemak, ➡️melangsingkan badan ➡️mengurangkan selulit. 📌SAPUAN BADAN MAK BIDAN ➡️Melegakan ketegangan otot, ➡️membetulkan urat-urat ➡️menghalang badan dimasuki angin, ➡️melancarkan peredaran darah, ➡️mengelakkan angin meroyan, ➡️mengurangkan sembab tubuh, ➡️memanaskan badan ➡️menghaluskan kulit. 📌LOSYEN BAYI MAK BIDAN ➡️mengatasi masalah kembung perut ,selsema dan ➡️menghangatkan badan bayi. . 📌PENCUCI WANITA MAK BIDAN ➡️Membersih alat sulit dari bakteria ➡️memberi kesegaran agar sentiasa bersih dan segar sepanjang hari. 📌BEDAK SEJUK MAK BIDAN ➡️Mencantikkan kulit 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #dherbs  #dherbsterlajaklaris  #dherbsoriginal  #setbersalin  #setbersalinoriginal  #setbersalinmurah  #dherbssetbersalin  #setbersalindherbs  #setbersalinmakbidan  #setbersalinmakbidanmurah  #makbidanmurah  #pantang  #bersalin  #postnatalset  #postnatal  #baby  🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
One of the easiest and baby mama/post natal approved pasta dish 🍝

I made this for dinner last night for my beloved niece who was still in her post natal confinement (pantang). Oh the joy I'm feeling when I finally get the chance to look at my first grandniece in her mummy arms for the first time 👶🎊 This pasta dish is rich with garlic and black pepper taste with a hint of citrusy-sour taste from lemon juice. Garlic, black pepper & lemon/lime has been staple ingredients for most country in Asia continent as post natal 'healing' ingredients. I love the peppery taste of both garlic and black pepper as they seep warm sensation through my throat in this windy autumn weather 🍃
My niece was also thrilled to try this fusion style recipe as her newest confinement recipe. I'm glad I can be the cool aunt 😋

Sauté a few cloves of chopped garlic + onion in drizzle of oil, Throw in the mushroom (I use abalone mushroom), cook until mushroom is slightly wilted. Pour in 1/4 cup of leftover boiling pasta water/broth,let bubble for a while. Stir in seaweed flakes/salt + crushed black pepper + juice from half of lemon. Throw in the whole grained mafalda pasta (you can use any type of pasta of your choice, but ribbon pasta works well coating with the sauce) + green vegetables of your choice (i use watercress as they have the potential in increasing the breast milk supply)🍝 ✔Vegan approved
✔Baby mama approved
✔Post natal care approved
✔Dairy free ✔Aiding in digestion
✔Comfort food
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#vegan #veganfoodshare #veganrecipe #veganfoodporn #veganofig #veganofinstagram #plantbased #eatclean#eathealthy #cleanating #healthyeating #eattherainbow #eatyourrainbow #fitfoodie #fitfood #fitnessfood #babymamaapproved #resepipantang #pantang #confinementcare #dairyfree #pastadish
One of the easiest and baby mama/post natal approved pasta dish 🍝 I made this for dinner last night for my beloved niece who was still in her post natal confinement (pantang). Oh the joy I'm feeling when I finally get the chance to look at my first grandniece in her mummy arms for the first time 👶🎊 This pasta dish is rich with garlic and black pepper taste with a hint of citrusy-sour taste from lemon juice. Garlic, black pepper & lemon/lime has been staple ingredients for most country in Asia continent as post natal 'healing' ingredients. I love the peppery taste of both garlic and black pepper as they seep warm sensation through my throat in this windy autumn weather 🍃 My niece was also thrilled to try this fusion style recipe as her newest confinement recipe. I'm glad I can be the cool aunt 😋 Sauté a few cloves of chopped garlic + onion in drizzle of oil, Throw in the mushroom (I use abalone mushroom), cook until mushroom is slightly wilted. Pour in 1/4 cup of leftover boiling pasta water/broth,let bubble for a while. Stir in seaweed flakes/salt + crushed black pepper + juice from half of lemon. Throw in the whole grained mafalda pasta (you can use any type of pasta of your choice, but ribbon pasta works well coating with the sauce) + green vegetables of your choice (i use watercress as they have the potential in increasing the breast milk supply)🍝 ✔Vegan approved ✔Baby mama approved ✔Post natal care approved ✔Dairy free ✔Aiding in digestion ✔Comfort food . . . . . . . . . . . . . . #vegan  #veganfoodshare  #veganrecipe  #veganfoodporn  #veganofig  #veganofinstagram  #plantbased  #eatclean #eathealthy  #cleanating  #healthyeating  #eattherainbow  #eatyourrainbow  #fitfoodie  #fitfood  #fitnessfood  #babymamaapproved  #resepipantang  #pantang  #confinementcare  #dairyfree  #pastadish 
Kaki Cengkam...kaki Cagu
Sapu SSB hilang dah bengkak...
Alhamdulillah...nk order mwh wasap 
http://www.wasap.my/+60192225759

@repost @repostap
#repost #repostsp
#Aabeauty 
#aabeauty
#slimmingscrubbeauty 
#slimmingscrub 
#testimonissb
#slimming 
#slim #kurus
#pantang
#1001kebaikkan
#homemade
Alhamdulillah...kaki cagu???
Sapu SSB je jom wasap

http://www.wasap.my/+60192225759

@repost @repostap
#repost #repostsp
#Aabeauty 
#aabeauty
#slimmingscrubbeauty 
#slimmingscrub 
#testimonissb
#slimming 
#slim #kurus
#pantang
#1001kebaikkan
#homemade
Kaki cagu...sapu SSB je InSyaAllah dpt membantu
Wasap lelaju 
http://www.wasap.my/+60192225759

@repost @repostap
#repost #repostsp
#Aabeauty 
#aabeauty
#slimmingscrubbeauty 
#slimmingscrub 
#testimonissb
#slimming 
#slim #kurus
#pantang
#1001kebaikkan
#homemade
Masalah kaki cagu...SSB dapat menyelesaikan nya
Jom wasap 
http://www.wasap.my/+60192225759

@repost @repostap
#repost #repostsp
#Aabeauty 
#aabeauty
#slimmingscrubbeauty 
#slimmingscrub 
#testimonissb
#slimming 
#slim #kurus
#pantang
#1001kebaikkan
#homemade
Alhamdulillah SSB byk membantu...kaki cagu sapu SSB jew 
http://www.wasap.my/+60192225759

@repost @repostap
#repost #repostsp
#Aabeauty 
#aabeauty
#slimmingscrubbeauty 
#slimmingscrub 
#testimonissb
#slimming 
#slim #kurus
#pantang
#1001kebaikkan
#homemade
Kaki Cagu / Cengkam boleh selesaikan hanya dgn SSB 
http://www.wasap.my/+60192225759

@repost @repostap
#repost #repostsp
#Aabeauty 
#aabeauty
#slimmingscrubbeauty 
#slimmingscrub 
#testimonissb
#slimming 
#slim #kurus
#pantang
#1001kebaikkan
#homemade
Alhamdulillah....selesai sudah..Rawatan pagi ini dimulakan dengan Rawatan Penutup Pantang
.
• Urutan Badan • Urutan Perawan • Sauna • Tangas
• Lulur • Body Wrapping • Mandian Seri Bunga •
.
Jumpa lagi tahun akan datang...InshaAllah....eh??
(Mulut mak bidan slalunya masin tauuuuu...😝😝😷😷😷)
.
0132363515 @urut_wanitabersalin 
0132363515 @urut_wanitabersalin 
0132363515 @urut_wanitabersalin 
0132363515 @urut_wanitabersalin 
0132363515 @urut_wanitabersalin 
0132363515 @urut_wanitabersalin .
#aida #urut #urutwanita #urutpantang #confinement #perawat #perawatpantang #pantang #urutlepasbersalin #mobilespa
Alhamdulillah....selesai sudah..Rawatan pagi ini dimulakan dengan Rawatan Penutup Pantang . • Urutan Badan • Urutan Perawan • Sauna • Tangas • Lulur • Body Wrapping • Mandian Seri Bunga • . Jumpa lagi tahun akan datang...InshaAllah....eh?? (Mulut mak bidan slalunya masin tauuuuu...😝😝😷😷😷) . 0132363515 @urut_wanitabersalin 0132363515 @urut_wanitabersalin 0132363515 @urut_wanitabersalin 0132363515 @urut_wanitabersalin 0132363515 @urut_wanitabersalin 0132363515 @urut_wanitabersalin . #aida  #urut  #urutwanita  #urutpantang  #confinement  #perawat  #perawatpantang  #pantang  #urutlepasbersalin  #mobilespa 
Pernah tau tak kewujudan Kolagen ikan Talapia, fuhh manfaat utk kulit berganda ganda tau, KOLAGEN IKAN TALAPIA ADALAH KOLAGEN YANG TERBAIK UNTUK DIJADIKAN SEBAGAI ANTI PENUAAN. Tak payah bersusah payah nak menangkap ikan talapia sebab dah disediakan dalam FULLPLUS
.
Sebab tu ramai yang asyik komplen, asalnya pakai untuk up kan aset payuda sekali dengan kulit menegang ni lah puncanya.
.
Manfaat lain dengan mengamalkan kolagen ikan talapia adalah membantu menguatkan tulang.. bila makin hari berumur biar sentiasa kuat bertenaga dengan tulang yg sihat
.
Tapi jangan lupa fungsi utama fullplus harus diutamakan iaitu untuk dapatkan cik payuda yang berkualiti :)
.
===== Whatsapp +60194094676 =====
.
#tipscantik #awetmuda #tipsawetmuda #tipspantang #pantang #berpantang #keputihan #montok #tipsisteri #tipsuamiisteri #pengantin #ketat #tegang #anjal #mantap #payudarasihat #payudaracantik #payudarabesar #jerawat
Pernah tau tak kewujudan Kolagen ikan Talapia, fuhh manfaat utk kulit berganda ganda tau, KOLAGEN IKAN TALAPIA ADALAH KOLAGEN YANG TERBAIK UNTUK DIJADIKAN SEBAGAI ANTI PENUAAN. Tak payah bersusah payah nak menangkap ikan talapia sebab dah disediakan dalam FULLPLUS . Sebab tu ramai yang asyik komplen, asalnya pakai untuk up kan aset payuda sekali dengan kulit menegang ni lah puncanya. . Manfaat lain dengan mengamalkan kolagen ikan talapia adalah membantu menguatkan tulang.. bila makin hari berumur biar sentiasa kuat bertenaga dengan tulang yg sihat . Tapi jangan lupa fungsi utama fullplus harus diutamakan iaitu untuk dapatkan cik payuda yang berkualiti :) . ===== Whatsapp +60194094676 ===== . #tipscantik  #awetmuda  #tipsawetmuda  #tipspantang  #pantang  #berpantang  #keputihan  #montok  #tipsisteri  #tipsuamiisteri  #pengantin  #ketat  #tegang  #anjal  #mantap  #payudarasihat  #payudaracantik  #payudarabesar  #jerawat 
@Regranned from @jus_temu_kunci - .
JUMBO SIZE
.
1.5liter bersamaan dgn 3botol kecik
.
#justemukunci juga ada JUMBO SIZE.Order upon request
.
RM42 
Jimat RM3
Nak order?DM or wasspp 0167950198
.
#newbatch#justemukunci#jamu#homemadejamu#segar#fresh#asli#tanpabahanpengawet#halal#bersih#keputihan#pantang#memperbanyakkansusubadan#detox#awetmuda#sakittumit#bisabadan#cod#delivery#anticancer#herbaaslipakejberpantang#pakejpantang#pakejbersalin#jamubersalin - #regrann
@Regranned from @jus_temu_kunci - . JUMBO SIZE . 1.5liter bersamaan dgn 3botol kecik . #justemukunci  juga ada JUMBO SIZE.Order upon request . RM42 Jimat RM3 Nak order?DM or wasspp 0167950198 . #newbatch #justemukunci #jamu #homemadejamu #segar #fresh #asli #tanpabahanpengawet #halal #bersih #keputihan #pantang #memperbanyakkansusubadan #detox #awetmuda #sakittumit #bisabadan #cod #delivery #anticancer #herbaaslipakejberpantang #pakejpantang #pakejbersalin #jamubersalin  - #regrann 
📌 PELANGSING AMPUH MAMPU TURUNKAN BERAT BADAN HINGGA 5 KILO DALAM 10 HARI DAN MENGECILKAN LINGKAR PERUT DAN PAHA 📌 TERBAIK KARENA TANPA BERPANTANG MAKAN, TANPA EFEK SAMPING, DIETING DENGAN HANYA KONSUMSI PLUM PADA MALAM HARI, MENGANDUNG SERAT UNTUK MENGIKAT MINYAK DAN LEMAK TUBUH 📌 HERBAL DAN TANPA PENGAWET,  BERBENTUK BUAH ASLI DIKERINGKAN (bukan pil, kapsul atau kimia lainnya) 💯 BUAH PLUM TERBAIK GRADE A+ MEMILIKI SERAT TERTINGGI DAN DIFERMENTASI GREENTEA MAMPU MERONTOKAN LEMAK PERUT DARI DALAM TUBUH, 📌 CUMA RP.30.000 SEHARI, 📌 BUKTIKAN SENDIRI KHASIATNYA, 📱 PROMO DAN MORE INFO KLIK AJA INSTAGRAM KU, ATAU LANGSUNG CHAT VIA WA/LINE : 0812-2564-3580 📌  #plumjelly #plumjellydiet #plumjellydelite #plumsehat #plumlangsing #plumkering  #plumbwl #plummurah #plumdiet #plumdietjakarta  #pantang #buanglemak #nakkurus #nakkuruscepat #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #sayajualbodyless #buangtoksin #kecilkanpeha #seagames2017 #teammalaysia #susutlemak #obatpelangsingbadan #obatlangsingalami #lflready #hwi #glucella #frutablend #frutablendmurah #cmpmurah
📌 PELANGSING AMPUH MAMPU TURUNKAN BERAT BADAN HINGGA 5 KILO DALAM 10 HARI DAN MENGECILKAN LINGKAR PERUT DAN PAHA 📌 TERBAIK KARENA TANPA BERPANTANG MAKAN, TANPA EFEK SAMPING, DIETING DENGAN HANYA KONSUMSI PLUM PADA MALAM HARI, MENGANDUNG SERAT UNTUK MENGIKAT MINYAK DAN LEMAK TUBUH 📌 HERBAL DAN TANPA PENGAWET, BERBENTUK BUAH ASLI DIKERINGKAN (bukan pil, kapsul atau kimia lainnya) 💯 BUAH PLUM TERBAIK GRADE A+ MEMILIKI SERAT TERTINGGI DAN DIFERMENTASI GREENTEA MAMPU MERONTOKAN LEMAK PERUT DARI DALAM TUBUH, 📌 CUMA RP.30.000 SEHARI, 📌 BUKTIKAN SENDIRI KHASIATNYA, 📱 PROMO DAN MORE INFO KLIK AJA INSTAGRAM KU, ATAU LANGSUNG CHAT VIA WA/LINE : 0812-2564-3580 📌 #plumjelly  #plumjellydiet  #plumjellydelite  #plumsehat  #plumlangsing  #plumkering  #plumbwl  #plummurah  #plumdiet  #plumdietjakarta  #pantang  #buanglemak  #nakkurus  #nakkuruscepat  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #sayajualbodyless  #buangtoksin  #kecilkanpeha  #seagames2017  #teammalaysia  #susutlemak  #obatpelangsingbadan  #obatlangsingalami  #lflready  #hwi  #glucella  #frutablend  #frutablendmurah  #cmpmurah 
5minit dah nampak instant shapping.. uolls tau tak pakai apa..? Sarung #premiumbeautiful je.. lama kelamaan bentuk badan akan mengikut shape.. Hanya konsistent 8jam setiap hari ..3-6bulan (mengikut badan individu) akan dapat result yg kita mahukan.. #korsetfir #premiumbeautifulexpert #pbcorset #premiumbeautifulcorset #korset #premiumbeautiful #pantang #confinement #bengkungmoden #bengkung #bengkungbersalin #bengkunglilit #pengantin #premiumbeautifulpenang #pbkedah #pbperak #premiumbeautifultransformation #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulpromo #TheDiamondCircle #nakkurus #perutkempis #tipskurus #premiumbeautifultopagentperak #premiumbeautifultopagentkedah #premiumbeautifultopagentpenang
5minit dah nampak instant shapping.. uolls tau tak pakai apa..? Sarung #premiumbeautiful  je.. lama kelamaan bentuk badan akan mengikut shape.. Hanya konsistent 8jam setiap hari ..3-6bulan (mengikut badan individu) akan dapat result yg kita mahukan.. #korsetfir  #premiumbeautifulexpert  #pbcorset  #premiumbeautifulcorset  #korset  #premiumbeautiful  #pantang  #confinement  #bengkungmoden  #bengkung  #bengkungbersalin  #bengkunglilit  #pengantin  #premiumbeautifulpenang  #pbkedah  #pbperak  #premiumbeautifultransformation  #premiumbeautifulmurah  #premiumbeautifulpromo  #TheDiamondCircle  #nakkurus  #perutkempis  #tipskurus  #premiumbeautifultopagentperak  #premiumbeautifultopagentkedah  #premiumbeautifultopagentpenang 
Dalam #pantang, minum kopi anggun pesona, membantu untuk ☕
.
✅Tambah tenaga
.
✅Melancarkan peredaran darah
.
✅Panaskan badan
.
✅Baiki sel² dlm badan
.
✅Meningkatkan pengeluaran susu ibu
.
💁Bancuh 1 sachet dengan secawan air panas. Minum.
.
Mudahkan?
.
Jom dapatkan..kekal cantik + Aset mantap!!
.
Whatsapp 014-677 3474
Whatsapp 014-677 3474
Whatsapp 014-667 3474
.
#kopianggunpesona
#kopi #ibuberpantang
#pantang #susuibu #tenaga #mantap #jsd #jamu #jamususukdara #panasbadan #lancarkanperedarandarah
Dalam #pantang , minum kopi anggun pesona, membantu untuk ☕ . ✅Tambah tenaga . ✅Melancarkan peredaran darah . ✅Panaskan badan . ✅Baiki sel² dlm badan . ✅Meningkatkan pengeluaran susu ibu . 💁Bancuh 1 sachet dengan secawan air panas. Minum. . Mudahkan? . Jom dapatkan..kekal cantik + Aset mantap!! . Whatsapp 014-677 3474 Whatsapp 014-677 3474 Whatsapp 014-667 3474 . #kopianggunpesona  #kopi  #ibuberpantang  #pantang  #susuibu  #tenaga  #mantap  #jsd  #jamu  #jamususukdara  #panasbadan  #lancarkanperedarandarah 
CALM TIME TASNEEM NATUREL
---------------------------
.
Mengandungi essential oil terpilih untuk membantu mommy menyelesaikan masalah mommy yg ada anak suke nak merengek, mengamuk kalau mood x kene. Yang cepat nak tantrum bila tak dapat sesuatu
.
Essentail oil apa yang ada dalam CALM TIME ni?
.
🌹 lavender
🌹 orange
🌹 mandarin
🌹 geranium
🌹 marjoram
🌹 frankinsence
🌹 bergamot
🌹 roman chemomile

haaaaa... banyak kan? so berbaloi la dengan harga dia tau mommy. N menjimatkan sebab satu balm ni boleh tahan sehingga 2 bulan  dengan penggunaan kerap 😍

#tasneemnaturelmelaka #tasneemnaturelbalm #tasneemnaturel #essentialoil #susuibu #ibumenyusu #susuibumeriah #breastpump  #milkbooster #sayajual #jasin #melaka #ayerkeroh #bukitkatil #confinement #ibuberpantang #pantang #berpantang #agentwanted #dropshipwanted #sapusapujee #kitbayisemulajadi
CALM TIME TASNEEM NATUREL --------------------------- . Mengandungi essential oil terpilih untuk membantu mommy menyelesaikan masalah mommy yg ada anak suke nak merengek, mengamuk kalau mood x kene. Yang cepat nak tantrum bila tak dapat sesuatu . Essentail oil apa yang ada dalam CALM TIME ni? . 🌹 lavender 🌹 orange 🌹 mandarin 🌹 geranium 🌹 marjoram 🌹 frankinsence 🌹 bergamot 🌹 roman chemomile haaaaa... banyak kan? so berbaloi la dengan harga dia tau mommy. N menjimatkan sebab satu balm ni boleh tahan sehingga 2 bulan dengan penggunaan kerap 😍 #tasneemnaturelmelaka  #tasneemnaturelbalm  #tasneemnaturel  #essentialoil  #susuibu  #ibumenyusu  #susuibumeriah  #breastpump  #milkbooster  #sayajual  #jasin  #melaka  #ayerkeroh  #bukitkatil  #confinement  #ibuberpantang  #pantang  #berpantang  #agentwanted  #dropshipwanted  #sapusapujee  #kitbayisemulajadi 
Selalu positif...lakukan yang seharusnya dilakukan...hindari yg perlu dihindari...#senyum#rendah hati#positif#bersyukur#pantang menyerah#...semangat...yes..yes..yes..💪🌹💖😇🤗
ANAK DAH TAK MENGAMUK LAGI
--------------
.
Haaaaa... Mmg la sejenis anak soleh umie aisyah ni. Kalau nk tidur tu dia punye mengamuk, uuiii aiii... Pening umie
.
Tp skang umie aisya pon dh lega mcm mommy ni sejak gune CALM TIME ni
.
Mommy kalau ade problem tg sama, boleh la try CALM TIME ni
.
[+] balm tidak panas dan tidak melekit
[+] 100% dari bahan semulajadi
[+] Selamat digunakan dari newborn hingga dewasa
[+] lulus KKM

RM49 each mommy tak termasuk postage. Nampak je kecik, tapi tahan sehingga 2 bulan dengan penggunaan kerap.
.
Whatsapp umie aisyah. Klik link di profile tau

#tasneemnaturelmelaka #tasneemnaturelbalm #tasneemnaturel #essentialoil #susuibu #ibumenyusu #susuibumeriah #breastpump  #milkbooster #sayajual #jasin #melaka #ayerkeroh #bukitkatil #confinement #ibuberpantang #pantang #berpantang #agentwanted #dropshipwanted #sapusapujee #kitbayisemulajadi
ANAK DAH TAK MENGAMUK LAGI -------------- . Haaaaa... Mmg la sejenis anak soleh umie aisyah ni. Kalau nk tidur tu dia punye mengamuk, uuiii aiii... Pening umie . Tp skang umie aisya pon dh lega mcm mommy ni sejak gune CALM TIME ni . Mommy kalau ade problem tg sama, boleh la try CALM TIME ni . [+] balm tidak panas dan tidak melekit [+] 100% dari bahan semulajadi [+] Selamat digunakan dari newborn hingga dewasa [+] lulus KKM RM49 each mommy tak termasuk postage. Nampak je kecik, tapi tahan sehingga 2 bulan dengan penggunaan kerap. . Whatsapp umie aisyah. Klik link di profile tau #tasneemnaturelmelaka  #tasneemnaturelbalm  #tasneemnaturel  #essentialoil  #susuibu  #ibumenyusu  #susuibumeriah  #breastpump  #milkbooster  #sayajual  #jasin  #melaka  #ayerkeroh  #bukitkatil  #confinement  #ibuberpantang  #pantang  #berpantang  #agentwanted  #dropshipwanted  #sapusapujee  #kitbayisemulajadi 
Payudara adalah sebahagian dari keindahan diri seorang wanita. Setiap wanita pasti menginginkan payudara yang indah, kencang dan sihat ...
.
Dalam kes ini, sbg contoh: uols memiliki saiz payudara yang agak besar tapi lembik dan kendur? Confirm uols rasa tak selesa. (Bagi yang selesa tu stop baca story Ina sekarang). Terutamanya bagi wanita yang berusia lingkungan 20an.
.
Jika uols mengalami masalah seperti ini, jangan biarkan terlalu lama. Takut nanti suami lari malam..
.
Whatsapp Ina sekarang sebelum terlambat. Beli 1 FullPlus FREE 1 purse tau..rugi kalau tak whatsapp..
.
=== WHATSAPP 'FP' KE +60195742676 ===
.
#bazaronline #bazarpaknil #fullplus #supplement #breastsupplement #ketat #sayajualmurah #sayajual #produkmalaysia #payudara #payudarabesar #payudaramontok #perapat #tipscantik #awetmuda #tipsawetmuda #tipspantang #pantang #keputihan #montok #tipsisteri #tipsuamiisteri #pengantin #jerawat #payudarakendur #tegang #anjal #fp
Payudara adalah sebahagian dari keindahan diri seorang wanita. Setiap wanita pasti menginginkan payudara yang indah, kencang dan sihat ... . Dalam kes ini, sbg contoh: uols memiliki saiz payudara yang agak besar tapi lembik dan kendur? Confirm uols rasa tak selesa. (Bagi yang selesa tu stop baca story Ina sekarang). Terutamanya bagi wanita yang berusia lingkungan 20an. . Jika uols mengalami masalah seperti ini, jangan biarkan terlalu lama. Takut nanti suami lari malam.. . Whatsapp Ina sekarang sebelum terlambat. Beli 1 FullPlus FREE 1 purse tau..rugi kalau tak whatsapp.. . === WHATSAPP 'FP' KE +60195742676 === . #bazaronline  #bazarpaknil  #fullplus  #supplement  #breastsupplement  #ketat  #sayajualmurah  #sayajual  #produkmalaysia  #payudara  #payudarabesar  #payudaramontok  #perapat  #tipscantik  #awetmuda  #tipsawetmuda  #tipspantang  #pantang  #keputihan  #montok  #tipsisteri  #tipsuamiisteri  #pengantin  #jerawat  #payudarakendur  #tegang  #anjal  #fp 
Dalam #pantang, minum kopi anggun pesona, membantu untuk ☕ ✅Tambah tenaga ✅Melancarkan peredaran darah ✅Panaskan badan ✅Baiki sel² dlm badan ✅Meningkatkan pengeluaran susu ibu 💁Bancuh 1 sachet dengan secawan air panas. Minum.

Mudahkan?

Jom dapatkan..kekal cantik + Aset mantap!! 0194809643 siti
#StokisJsdTelukIntan
#KapJsd
#JamususukdaraJsd
Dalam #pantang , minum kopi anggun pesona, membantu untuk ☕ ✅Tambah tenaga ✅Melancarkan peredaran darah ✅Panaskan badan ✅Baiki sel² dlm badan ✅Meningkatkan pengeluaran susu ibu 💁Bancuh 1 sachet dengan secawan air panas. Minum. Mudahkan? Jom dapatkan..kekal cantik + Aset mantap!! 0194809643 siti #StokisJsdTelukIntan  #KapJsd  #JamususukdaraJsd 
Assalamualaikum..
Morning Friday..
Have u take ur sachet today?? Feelin blessed to see this news..
So Malaysian.. Comes and try it.. Feel free to contact me..
Ur Authorised Agent JTT💋💋
www.wasap.my/60125041146
#Repost @jamutunteja_keramat (@get_repost)
・・・
#Repost @jamutunteja_hq (@get_repost)
・・・
Rasa bangga bila orang luar pun dah mula terima produk kita. Sempat Jamu Tun Teja promote jamu pada mat saleh sempena Majlis Diplomatik Antara France & Malaysia di Paris kelmarin.

Kredit: Jamu Tun Teja
.
#jamutunteja #lifestylejamu #jamumoden  #jamutuntejautara #jamutuntejakedah #jamutuntejapenang #jamutuntejasungaipetani #jamutuntejabertam #jamutuntejasecret #milkbooster #energybooster #pantang #confinement #jttsecrets
Assalamualaikum.. Morning Friday.. Have u take ur sachet today?? Feelin blessed to see this news.. So Malaysian.. Comes and try it.. Feel free to contact me.. Ur Authorised Agent JTT💋💋 www.wasap.my/60125041146 #Repost  @jamutunteja_keramat (@get_repost) ・・・ #Repost  @jamutunteja_hq (@get_repost) ・・・ Rasa bangga bila orang luar pun dah mula terima produk kita. Sempat Jamu Tun Teja promote jamu pada mat saleh sempena Majlis Diplomatik Antara France & Malaysia di Paris kelmarin. Kredit: Jamu Tun Teja . #jamutunteja  #lifestylejamu  #jamumoden  #jamutuntejautara  #jamutuntejakedah  #jamutuntejapenang  #jamutuntejasungaipetani  #jamutuntejabertam  #jamutuntejasecret  #milkbooster  #energybooster  #pantang  #confinement  #jttsecrets