an online Instagram web viewer

#partimer medias

Photos

Thank you for the sweet treat @vivinovia Congrats and all the best for your new shop opening 🍾 #zegna#partimer#zegnataka
Thank you for the sweet treat @vivinovia Congrats and all the best for your new shop opening 🍾 #zegna #partimer #zegnataka 
Sebenarnyaa kita ada sijil VTO bertaraf ISO.. memang lah kena ada yunk..
sebab nak FACIAL muka orang ramai kan..
.
Nak Facial bukan Main sukati je Cuci
Ada Step dia yang paling penting
*LANCARKAN PEREDARAN DARAH DIMUKA*
baru muka original berseri.
.
Kita juga diajar step by step 
Bagaimana menilai JENIS MASALAH MUKA customer.. .
Kenapa Jerawat timbul
Kenapa Jeragat bersepah 
Kenapa Jeragat hitam tepi pipi
Kenapa blackhead banyak
Kenapa sebagainyaa
.
Kita akan PERBAIKI DNA KULIT MUKA SEMASA FACIAL.. 13 TREATMENT.
.
Yang mana nak kahwin nak perbaiki stuktur kulit muka anda.. boleh tanya ya.. .
Insyallh.sy Jawab..
.
Set appoiment Facial Treatment
Wasap.my/601032322224/treatment

Semalam event lambat update
PREVIEW NEW BEAUTY CONSULTANT.
Facial treatment & massage

#facialtreatment #LaQcrystalTeam
#beautyconsultant #menujupuncakkejayaanbeauty #30ksebulan
#homespa #mobilespa #kerjayasurirumah #surirumahboleh #partimer #fulltime #nakbusiness #bolehroger #kitaajarAtoZ #janganputusasasebelummencuba #janganmengalahadadugaan #jangannegetifjoukaadahalangan #godoit #gogetit  #mentorgeneratormobilespa #protegealso  #tqmentorcodymael
Sebenarnyaa kita ada sijil VTO bertaraf ISO.. memang lah kena ada yunk.. sebab nak FACIAL muka orang ramai kan.. . Nak Facial bukan Main sukati je Cuci Ada Step dia yang paling penting *LANCARKAN PEREDARAN DARAH DIMUKA* baru muka original berseri. . Kita juga diajar step by step Bagaimana menilai JENIS MASALAH MUKA customer.. . Kenapa Jerawat timbul Kenapa Jeragat bersepah Kenapa Jeragat hitam tepi pipi Kenapa blackhead banyak Kenapa sebagainyaa . Kita akan PERBAIKI DNA KULIT MUKA SEMASA FACIAL.. 13 TREATMENT. . Yang mana nak kahwin nak perbaiki stuktur kulit muka anda.. boleh tanya ya.. . Insyallh.sy Jawab.. . Set appoiment Facial Treatment Wasap.my/601032322224/treatment Semalam event lambat update PREVIEW NEW BEAUTY CONSULTANT. Facial treatment & massage #facialtreatment  #LaQcrystalTeam  #beautyconsultant  #menujupuncakkejayaanbeauty  #30ksebulan  #homespa  #mobilespa  #kerjayasurirumah  #surirumahboleh  #partimer  #fulltime  #nakbusiness  #bolehroger  #kitaajarAtoZ  #janganputusasasebelummencuba  #janganmengalahadadugaan  #jangannegetifjoukaadahalangan  #godoit  #gogetit  #mentorgeneratormobilespa  #protegealso  #tqmentorcodymael 
Pernah dengar "10 normal brains is better than 1 smart brain"?? This is how TDC work. Kami secara berkumpulan memberi idea dan pendapat untuk menjana pendapatan secara sambilan atau sepenuh masa. 
melalui facebook dan instagram anda boleh menjana pendapatan up to 5 figures dan berpeluang melancong ke luar negara secara PERCUMA.

Why wait when u can change your life now. Lagi awal start lagi bagus. Come and join us with TDC team.

#janaincome #tdcbusinessopportunity
#sideincome #fulltime #joinmyteam #makemoney #freecoaching #freetraining
#partimer #sahajidahhaio
#teamwork #togetherness #thediamondcircle #ainzulkarnaindprotege
Pernah dengar "10 normal brains is better than 1 smart brain"?? This is how TDC work. Kami secara berkumpulan memberi idea dan pendapat untuk menjana pendapatan secara sambilan atau sepenuh masa. melalui facebook dan instagram anda boleh menjana pendapatan up to 5 figures dan berpeluang melancong ke luar negara secara PERCUMA. Why wait when u can change your life now. Lagi awal start lagi bagus. Come and join us with TDC team. #janaincome  #tdcbusinessopportunity  #sideincome  #fulltime  #joinmyteam  #makemoney  #freecoaching  #freetraining  #partimer  #sahajidahhaio  #teamwork  #togetherness  #thediamondcircle  #ainzulkarnaindprotege 
After 5 months of doing different part time and sometimes odd jobs, (mortuary tech, animal phlebotomist, instructor, substitute teacher, tutor and many more) I am back to my day job. Many thanks to the people who gave me the opportunity to explore my untapped potential I am forever grateful to all of you #backtomydayjob  #kadramahanlang #partimer #doratheexplorer
After 5 months of doing different part time and sometimes odd jobs, (mortuary tech, animal phlebotomist, instructor, substitute teacher, tutor and many more) I am back to my day job. Many thanks to the people who gave me the opportunity to explore my untapped potential I am forever grateful to all of you #backtomydayjob  #kadramahanlang  #partimer  #doratheexplorer 
Student life be like, partimer to be. ✌ Getting a lot of work experience is the best despite feeling tired. 
#partimer#tired #makinglifebetter. Get money for to be rich student!
Student life be like, partimer to be. ✌ Getting a lot of work experience is the best despite feeling tired. #partimer #tired  #makinglifebetter . Get money for to be rich student!
Came for a trim and can’t believe yous are closed #partimer  @scotchbullzgrooming  @scotch_bullz
Came for a trim and can’t believe yous are closed #partimer  @scotchbullzgrooming @scotch_bullz
Sunday shift feels like.... taking a selfie @home 
#homebased 
#partimer
#fulltimemomanddadhereπŸ™ŒπŸ½
MINI STOKIS WANTED 
FLEUR Pewangi Kereta No.1 Di Malaysia. 
Minat?
www.wasap.my/60162280535 
#incomepower
#terbaikk #terbaikdidunia #mudahmy #stokiswanted #stokiswantedmalaysia #carikerja #sideincomehalal #uitm #pelajar #partimer #job #jobs #jobsearch #jombusiness
One working day ends, another begins... 🍺🍺
-
-
-
-
-
-
-#shoreditch #beer #kebab #kebabshop #halloummi #halloummiwrap #friday #bartender #startup #weekend #partimer
Karena kita tidak akan pernah berjalan sendirian... Focus grup #SuperTeam #Kudus..
Pray more & action more...
In Jesus Name ...
AmiiinnnnπŸ™πŸ™πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
Makin rame makin asyik...
Apalagi diasyikin w/ #sushiparty 😁😁
.
Very welcome buat kalian yg mau gabung lhooo
Klik link bio .
#weareherbalife #wearesomse #wellnesscoach #weloveherbalife #WeMakeTheWorldHealthierAndHappier #iamblessed #bigdreamer #partimer #settingGoal
That Day terpaksa bajet muka Innocent boy+Manja Gituww πŸ˜ŒπŸ˜πŸ€™πŸ’¦ nasib abam photoq xminta Naked shoot 😌 βœ”
#kasicanskit#mesraalam#vans#ketika#itu#konti#lunyai #partimer $$$$$$$
Kata siapa ibu rumah tangga harus selalu di rumah & nunggu jatah suami??
.
Kata siapa ibu2 sudah punya anak, body susah turun berat badan?
.
.
Then merek berdua membuktikan bahwa punya anak tidak menghalangi utk tetap produktif & berpenghasilan sendiri..
-kerja sambil momong, momong sambil kerja...no problemo italiano
-belajar sambil momong bisa banget
-rekognisi bareng anak jg bisa malah melatih mental anak tampil di muka publik...
.
.
Klo kerja dari rumah sambil momong dibayar berkali lipat dr UMR, kenapa ditolak???
*disclamair tiap orang berbeda
.
RUGI kalau masih RAGU
Mau seperti mereka??
Kepoin aja 
@erna.dietsehat 
@yunia.rahman 
Joint our team
.
#ibuproduktif #promil #extraincome #penghasilantambahan #partimer #herbaliferesult #nutrisibusui #nutrisibumil #partimer #sidanteam
Kata siapa ibu rumah tangga harus selalu di rumah & nunggu jatah suami?? . Kata siapa ibu2 sudah punya anak, body susah turun berat badan? . . Then merek berdua membuktikan bahwa punya anak tidak menghalangi utk tetap produktif & berpenghasilan sendiri.. -kerja sambil momong, momong sambil kerja...no problemo italiano -belajar sambil momong bisa banget -rekognisi bareng anak jg bisa malah melatih mental anak tampil di muka publik... . . Klo kerja dari rumah sambil momong dibayar berkali lipat dr UMR, kenapa ditolak??? *disclamair tiap orang berbeda . RUGI kalau masih RAGU Mau seperti mereka?? Kepoin aja @erna.dietsehat @yunia.rahman Joint our team . #ibuproduktif  #promil  #extraincome  #penghasilantambahan  #partimer  #herbaliferesult  #nutrisibusui  #nutrisibumil  #partimer  #sidanteam 
Rakyat malaysia perlu ada akaun unit amanah.. #whatapp0107660556 #fulltime #partimer #aces_wc
We are looking for Male Boutique Assistant! 
Do you have any friends who is interested beep us up! 
East, 3-5 days per week, flexible hours 
Able to start immediately or short notice. 
Quality Brands,One Valley

Responsibilities:

1)Attend to walk in customers
2)Provide excellent customer service with professional product knowledge
3)Assist in visual merchandising and other daily retail activities

Requirements:

Min At least 1 year working experience in customer service/retail/sales related fields

Possess positive attitude and excellent communication skills

Willingness to learn

Able to start immediately and commit at least 3 days per week

We thank you for your interest in this position, applicants with relevant experience please send resume to: Unique4Space@gmail.com 
You may also contact Liana 87492485.

Thank you.
We are looking for Male Boutique Assistant! Do you have any friends who is interested beep us up! East, 3-5 days per week, flexible hours Able to start immediately or short notice. Quality Brands,One Valley Responsibilities: 1)Attend to walk in customers 2)Provide excellent customer service with professional product knowledge 3)Assist in visual merchandising and other daily retail activities Requirements: Min At least 1 year working experience in customer service/retail/sales related fields Possess positive attitude and excellent communication skills Willingness to learn Able to start immediately and commit at least 3 days per week We thank you for your interest in this position, applicants with relevant experience please send resume to: Unique4Space@gmail.com You may also contact Liana 87492485. Thank you.
Terima kasih team sudah mau berkomitmen untuk datang... .
.
Saat kita mau terus belajar & punya kerendahan hati untuk selalu mendengar, maka pertumbuhan pribadi, mental & kepercayaan diri kita akan terus terasah pula..
let's jump #builtroyalti #actionnow
.
.
Thanksss for inspiring us Pak Suryadi πŸ™πŸ™ #fromzerotohero
.
#weareherbalife #somsenumberone #kickoffsomsekudus 
#sianycoach
#partimer 
#iamblessed #gonextlevel
Feel so good!!!! May paalak nanaman 🍻🍻 Another event party! 
#undertheseaparty  #partimejob #partimer
Membina mahligai cinta di antara dua insan yang saling menyayangi di antara satu sama lain... hati terpaut melihat wajahnya yang jelita baka bulan purnama... cinta datang tanpa diduga dan wajah gembira menjadi bahagia... jagalah kasih jagalah sayang jagalah cinta... rindu kan datang bertamu menghiasi ruang di hatimu... moga kekal hingga ke jannah selama-lamanya 😊😊😊 #pelaminanganku #duaperkahwinan #butikplanetpengantin #planetkhemah #cintahadirtanpadiduga #sweet #partimer #extrahand #seemeinyourheart #backtobasic #experienceispriceless #notavailableonitunesorsportify #iwantyou
Membina mahligai cinta di antara dua insan yang saling menyayangi di antara satu sama lain... hati terpaut melihat wajahnya yang jelita baka bulan purnama... cinta datang tanpa diduga dan wajah gembira menjadi bahagia... jagalah kasih jagalah sayang jagalah cinta... rindu kan datang bertamu menghiasi ruang di hatimu... moga kekal hingga ke jannah selama-lamanya 😊😊😊 #pelaminanganku  #duaperkahwinan  #butikplanetpengantin  #planetkhemah  #cintahadirtanpadiduga  #sweet  #partimer  #extrahand  #seemeinyourheart  #backtobasic  #experienceispriceless  #notavailableonitunesorsportify  #iwantyou 
Thank you sa blessings Lord. 
#partimer
#collegeinstructorlife
While waiting myTurn in action πŸŽ¬πŸ“½ #tvc #model #actor #lifestyle #sapkoklu #partimer #sayang
Everywhere Crazyness of Me Fun+$ Behind Scene πŸ“½πŸŽ¬ #tvc#partimer#model#actor#sayang 😈 Rock on babehh!
Behind Scene πŸ“½πŸŽ¬ #tvc #health #lifestyle #sayang #partimer #theday #actor #model #photoshoot #videoshoot #skater
Behind Scene Shoot for Apricon tvc πŸŽ¬πŸ“½ chillout 
When Skater meet Student+career women+businessman..4 person acting in different character meet up 
#onset #skater #tvc #model #actor #partimer #sayang 😈
Behind Scene Shoot for Apricon tvc πŸŽ¬πŸ“½ chillout When Skater meet Student+career women+businessman..4 person acting in different character meet up #onset  #skater  #tvc  #model  #actor  #partimer  #sayang  😈
Abam xjadi nak Masak 🍽 arini Abam nak bikin video Porno On Table πŸŽ¬πŸ“½ πŸ’¦ haahaaa! 
#hellkitchen#lifestyle#tvc#mainactor#chef#sayang#partimer
πŸŽ¬πŸ“½ πŸ˜‚ 😌😌 #modelvsmodel#partimer
When Main Chef 🍽 tired break a while.. #tvc#berehat#sekejup 🎬 #sayang#partimer#model
The day #onshoot πŸŽ¬πŸ“½ #tvc as Main Chef 🍽 With  P.A titew teman sat bhaaahaa πŸ˜‚ .P.A asyik kancing baju belakang asyik terbuka lol 😩 .#lifestyle#hellkitchen#rockstar#chef#promo#partimer
Vfest kali ni agak special coz buat pertama kalinya kami dapat booth yang strategik ( selepas pertukaran dari lobby ke dalam dewan), dan yang paling penting sangat sejuk coz betol2 dibawah aircond. Feeling duk #korea gtu..πŸ˜…πŸ˜…
.
Akibatnya, tudung #ciksarah dah jadi macam ape dah..πŸ˜‚πŸ˜‚ tapi its ok as long as dapat memberikan bauan orang kaya dengan harga kaki lima kepada semua. .
Terima kasih kepada #teamciksarah dan #stokishululangat kerana memberikan kerjasama yang terbaik sepanjang event ini berlangsung. Kami juga dapat #partimer on the spot. Dan diorang pun dapat #closecustomer dengan hanya sekali calit. .
Alhamdulillah. Di sebalik rezeki kita, terselit juga rezeki orang lain. Thank you Allah.
.
Insyaallah, kite jumpe lagi di #timorfest pada 26oct sehingga 28Oct 2017 di TTC. Jumpa anda di sana!
Vfest kali ni agak special coz buat pertama kalinya kami dapat booth yang strategik ( selepas pertukaran dari lobby ke dalam dewan), dan yang paling penting sangat sejuk coz betol2 dibawah aircond. Feeling duk #korea  gtu..πŸ˜…πŸ˜… . Akibatnya, tudung #ciksarah  dah jadi macam ape dah..πŸ˜‚πŸ˜‚ tapi its ok as long as dapat memberikan bauan orang kaya dengan harga kaki lima kepada semua. . Terima kasih kepada #teamciksarah  dan #stokishululangat  kerana memberikan kerjasama yang terbaik sepanjang event ini berlangsung. Kami juga dapat #partimer  on the spot. Dan diorang pun dapat #closecustomer  dengan hanya sekali calit. . Alhamdulillah. Di sebalik rezeki kita, terselit juga rezeki orang lain. Thank you Allah. . Insyaallah, kite jumpe lagi di #timorfest  pada 26oct sehingga 28Oct 2017 di TTC. Jumpa anda di sana!
# DAY 1 At .Che ta(RozitaChewan) Studio..Do You Smell What is Zack Cooking.!!!πŸ΄πŸ–πŸ—πŸ³ ..Sebenarnya abam pon xtahu ape Abam masak πŸ˜πŸ˜‚ #onshoot PureLive πŸ“½πŸŽ¬ #partimer#saturday#tvc#product#oil#chef#rockstar#lifestyle#sayang
# DAY 1 .At Che ta(RozitaChewan) Studio..On Shoot For PureLive Olive Oil #tvc πŸ“½
Chef of "PureLive" in da House 🍽 #promo#kasicanskit#partimer#saturday #behindscene#lifestyle#sayang
"Dah tengah bulan ni, Aku sekarang sengkek ni" - Ayat yang selalu kita dengar..
.
Sekarang dah ada peluang untuk tambah pendapatan bagi menutupi habuk dlm dompet tu. Bisnes nya hanya share link website saja. Anda dibayar setiap 21hb. .
Klik tak perlu bayar:
http://bit.ly/RahsiaMudahOn9

#bisness #partime #partimejob #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia 
#kerja #kerjadarirumah 
#kerjakosong 
#bisnes #partimer