an online Instagram web viewer

#pelamin medias

Photos

We provide:
• Space rental
• Canopies
• Garden Umbrellas
• Tables & Chairs
• Catering
• Décor
• Light & Sound
• Emcee
• Entertainment
• Event Coordination

Visit our website www.kseenahouse.com for rates & packages. 
#kseenahouse #heritage #architecture #interiordecor #rent #exclusivebungalow #eventvenue #eventspace #canopy #khemah #chiavari #malaysia #kualalumpur #nikah #wedding #malayweddings #malayweddingguide #pelamin #gardenwedding #altar
We provide: • Space rental • Canopies • Garden Umbrellas • Tables & Chairs • Catering • Décor • Light & Sound • Emcee • Entertainment • Event Coordination Visit our website www.kseenahouse.com for rates & packages. #kseenahouse  #heritage  #architecture  #interiordecor  #rent  #exclusivebungalow  #eventvenue  #eventspace  #canopy  #khemah  #chiavari  #malaysia  #kualalumpur  #nikah  #wedding  #malayweddings  #malayweddingguide  #pelamin  #gardenwedding  #altar 
LAST DAY FOR AUGUST PROMO!!!!!_
_

15% OFF FOR ALL BRIDAL PACKAGE_
_
Special from Azzuieena Couture untuk customer yang sedang tercari2 package kahwin yang super jimat!
_
Omg do you know kalau before this package terendah rm3000, now Rm2550 only tauuu. And package paling vavavoom Rm5500 now dah jadi Rm4675 tau tau tau. 
_
Ok now booking just whatsapp 0166426108
0166426108
0166426108
_
#pakejdewankahwin #pakejkahwincatering #pakejkahwin #pelaminnikah #pelamintunang #pelaminsanding #sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #lamanperkahwinan #villaperkahwinan #bangloperkahwinan #pelamin #pelaminkl #dais #weddingdais
LAST DAY FOR AUGUST PROMO!!!!!_ _ 15% OFF FOR ALL BRIDAL PACKAGE_ _ Special from Azzuieena Couture untuk customer yang sedang tercari2 package kahwin yang super jimat! _ Omg do you know kalau before this package terendah rm3000, now Rm2550 only tauuu. And package paling vavavoom Rm5500 now dah jadi Rm4675 tau tau tau. _ Ok now booking just whatsapp 0166426108 0166426108 0166426108 _ #pakejdewankahwin  #pakejkahwincatering  #pakejkahwin  #pelaminnikah  #pelamintunang  #pelaminsanding  #sewabajutunang  #sewabajunikah  #sewabajusanding  #lamanperkahwinan  #villaperkahwinan  #bangloperkahwinan  #pelamin  #pelaminkl  #dais  #weddingdais 
LAST DAY FOR AUGUST PROMO!!!!!_
_

15% OFF FOR ALL BRIDAL PACKAGE_
_
Special from Azzuieena Couture untuk customer yang sedang tercari2 package kahwin yang super jimat!
_
Omg do you know kalau before this package terendah rm3000, now Rm2550 only tauuu. And package paling vavavoom Rm5500 now dah jadi Rm4675 tau tau tau. 
_
Ok now booking just whatsapp 0166426108
0166426108
0166426108
_
#pakejdewankahwin #pakejkahwincatering #pakejkahwin #pelaminnikah #pelamintunang #pelaminsanding #sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #lamanperkahwinan #villaperkahwinan #bangloperkahwinan #pelamin #pelaminkl #dais #weddingdais
LAST DAY FOR AUGUST PROMO!!!!!_ _ 15% OFF FOR ALL BRIDAL PACKAGE_ _ Special from Azzuieena Couture untuk customer yang sedang tercari2 package kahwin yang super jimat! _ Omg do you know kalau before this package terendah rm3000, now Rm2550 only tauuu. And package paling vavavoom Rm5500 now dah jadi Rm4675 tau tau tau. _ Ok now booking just whatsapp 0166426108 0166426108 0166426108 _ #pakejdewankahwin  #pakejkahwincatering  #pakejkahwin  #pelaminnikah  #pelamintunang  #pelaminsanding  #sewabajutunang  #sewabajunikah  #sewabajusanding  #lamanperkahwinan  #villaperkahwinan  #bangloperkahwinan  #pelamin  #pelaminkl  #dais  #weddingdais 
LAST DAY FOR AUGUST PROMO!!!!!_
_

15% OFF FOR ALL BRIDAL PACKAGE_
_
Special from Azzuieena Couture untuk customer yang sedang tercari2 package kahwin yang super jimat!
_
Omg do you know kalau before this package terendah rm3000, now Rm2550 only tauuu. And package paling vavavoom Rm5500 now dah jadi Rm4675 tau tau tau. 
_
Ok now booking just whatsapp 0166426108
0166426108
0166426108
_
#pakejdewankahwin #pakejkahwincatering #pakejkahwin #pelaminnikah #pelamintunang #pelaminsanding #sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #lamanperkahwinan #villaperkahwinan #bangloperkahwinan #pelamin #pelaminkl #dais #weddingdais
LAST DAY FOR AUGUST PROMO!!!!!_ _ 15% OFF FOR ALL BRIDAL PACKAGE_ _ Special from Azzuieena Couture untuk customer yang sedang tercari2 package kahwin yang super jimat! _ Omg do you know kalau before this package terendah rm3000, now Rm2550 only tauuu. And package paling vavavoom Rm5500 now dah jadi Rm4675 tau tau tau. _ Ok now booking just whatsapp 0166426108 0166426108 0166426108 _ #pakejdewankahwin  #pakejkahwincatering  #pakejkahwin  #pelaminnikah  #pelamintunang  #pelaminsanding  #sewabajutunang  #sewabajunikah  #sewabajusanding  #lamanperkahwinan  #villaperkahwinan  #bangloperkahwinan  #pelamin  #pelaminkl  #dais  #weddingdais 
Merdeka special deal!
In conjunction with Merdeka Day, we would like to take this opportunity to gives you MERDEKA SPECIAL DEAL. Tag your partner and your friend to share this promo. Hurry up! Limited time only! (Promotion until 31st August 2017). Email us your order now at victorikad@gmail.com (No DM pls).
.
Wedding Card
Flat Card Size 4: 7.8 x 5.8 inch 
Material: 230gsm Gienah Premium Card
.
Canvas Welcome Board 
Size: 1.5 x 2 ft / 18 x 24 inch 
Material: Latex + Wood Frame
.
Free White Envelopes
Free Maps Tracing 
Free Postage within Peninsular Malaysia
.
Note
Design can be selected from our Instagram only
Merdeka special deal! In conjunction with Merdeka Day, we would like to take this opportunity to gives you MERDEKA SPECIAL DEAL. Tag your partner and your friend to share this promo. Hurry up! Limited time only! (Promotion until 31st August 2017). Email us your order now at victorikad@gmail.com (No DM pls). . Wedding Card Flat Card Size 4: 7.8 x 5.8 inch Material: 230gsm Gienah Premium Card . Canvas Welcome Board Size: 1.5 x 2 ft / 18 x 24 inch Material: Latex + Wood Frame . Free White Envelopes Free Maps Tracing Free Postage within Peninsular Malaysia . Note Design can be selected from our Instagram only
Merdeka special deal!
In conjunction with Merdeka Day, we would like to take this opportunity to gives you MERDEKA SPECIAL DEAL. Tag your partner and your friend to share this promo. Hurry up! Limited time only! (Promotion until 31st August 2017). Email us your order now at victorikad@gmail.com (No DM pls).
.
Wedding Card
Flat Card Size 4: 7.8 x 5.8 inch 
Material: 230gsm Gienah Premium Card
.
Canvas Welcome Board 
Size: 1.5 x 2 ft / 18 x 24 inch 
Material: Latex + Wood Frame
.
Free White Envelopes
Free Maps Tracing 
Free Postage within Peninsular Malaysia
.
Note
Design can be selected from our Instagram only
Merdeka special deal! In conjunction with Merdeka Day, we would like to take this opportunity to gives you MERDEKA SPECIAL DEAL. Tag your partner and your friend to share this promo. Hurry up! Limited time only! (Promotion until 31st August 2017). Email us your order now at victorikad@gmail.com (No DM pls). . Wedding Card Flat Card Size 4: 7.8 x 5.8 inch Material: 230gsm Gienah Premium Card . Canvas Welcome Board Size: 1.5 x 2 ft / 18 x 24 inch Material: Latex + Wood Frame . Free White Envelopes Free Maps Tracing Free Postage within Peninsular Malaysia . Note Design can be selected from our Instagram only
A traditional concept with mixed fresh and artificial flowers for @hanimzulaikha reception at IDCC Covention Centre shah Alam.

Dais by #melurputih
Photo by @azrizal.azizan

#pelamin #berendoi #pelaminrumah #kahwin #pelamindewan #pengantin #malaywedding #weddings #wedding #weddingdeco #weddinginspiration #weddingplanning #weddingplanner #weddingphoto #weddingphotography #wedding2017 #pelamin2017 #weddingdress #weddingdais #flowers #malayphotographer #malaywedding #weddingdesign #wedding #weddingday #dais #weddingdecor #weddingstylist #pelamintradisional
A traditional concept with mixed fresh and artificial flowers for @hanimzulaikha reception at IDCC Covention Centre shah Alam. Dais by #melurputih  Photo by @azrizal.azizan #pelamin  #berendoi  #pelaminrumah  #kahwin  #pelamindewan  #pengantin  #malaywedding  #weddings  #wedding  #weddingdeco  #weddinginspiration  #weddingplanning  #weddingplanner  #weddingphoto  #weddingphotography  #wedding2017  #pelamin2017  #weddingdress  #weddingdais  #flowers  #malayphotographer  #malaywedding  #weddingdesign  #wedding  #weddingday  #dais  #weddingdecor  #weddingstylist  #pelamintradisional 
Salam uuooolllllssss!!lame sgt mommies x muncul...sorry guys mommies bz sikit...uuuoollllsss yg nak pakej best2 lg puas ati mcm customer kite ni jgn lupe taw contact2 mommies...hurry2😙

#Repost @mommiescreation (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah.. Selesai sudah amanah yg diberi.. Pakej buaian berendoi untuk baby girl.. Kali ni client Mommy request tema P&P (putih dan pastel).. Suka tak? 
Thank you team @mommiescreation yg sama2 menjayakan.. 😇
.
💁Kenapa beli sedangkan boleh sewa ?
💁Nak jimat dan deco sendiri ?
💁Nak pakej dengan harga menarik ?

Hubungi kami utk penyelesaiannya..
📱Mimie - 012-2583328
📱Asliza - 011-15120025

#Pelamin
#PelaminTunang
#PelaminNikah
#PelaminSanding
#PelaminRumah
#PelaminDewan
#PelaminBerendoi
#BuaianBerendoi
#PintuGerbang
#RedCarpet
#GubahanHantaran
#CandyBuffet 
#CandyBooth
#ChocolateFountainMachine
#PhotoBooth #GuestBook
#Sewa #Rental #DIY
#PakejPelamin #Hydrangea
Salam uuooolllllssss!!lame sgt mommies x muncul...sorry guys mommies bz sikit...uuuoollllsss yg nak pakej best2 lg puas ati mcm customer kite ni jgn lupe taw contact2 mommies...hurry2😙 #Repost  @mommiescreation (@get_repost) ・・・ Alhamdulillah.. Selesai sudah amanah yg diberi.. Pakej buaian berendoi untuk baby girl.. Kali ni client Mommy request tema P&P (putih dan pastel).. Suka tak? Thank you team @mommiescreation yg sama2 menjayakan.. 😇 . 💁Kenapa beli sedangkan boleh sewa ? 💁Nak jimat dan deco sendiri ? 💁Nak pakej dengan harga menarik ? Hubungi kami utk penyelesaiannya.. 📱Mimie - 012-2583328 📱Asliza - 011-15120025 #Pelamin  #PelaminTunang  #PelaminNikah  #PelaminSanding  #PelaminRumah  #PelaminDewan  #PelaminBerendoi  #BuaianBerendoi  #PintuGerbang  #RedCarpet  #GubahanHantaran  #CandyBuffet  #CandyBooth  #ChocolateFountainMachine  #PhotoBooth  #GuestBook  #Sewa  #Rental  #DIY  #PakejPelamin  #Hydrangea 
.
🌿Henna Service by Hennai Art🌿
°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°
🌸 Wedding 🌸 Engagement 🌸 For Fun
.
🌎 Cover area Melaka
📱 Whatsapp 019 5938985 / DM (click link on my Bio)
❌ Strictly NO CALLS

#hennaartistmelaka #inai #henna #hennadesign #pengukirinai #hennawedding #hennainspired #hennamelaka #hennamurah #pelamin #fotografi #hennamalaysia #solemnization #inaimelaka #hennalookbook #malaysia #inaipengantin #simplehenna #hennaart #hennalover #kahwin #pengantin #inaimalaysia #inaimurah #inaiceluphc #whitehenna
. 🌿Henna Service by Hennai Art🌿 °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° 🌸 Wedding 🌸 Engagement 🌸 For Fun . 🌎 Cover area Melaka 📱 Whatsapp 019 5938985 / DM (click link on my Bio) ❌ Strictly NO CALLS #hennaartistmelaka  #inai  #henna  #hennadesign  #pengukirinai  #hennawedding  #hennainspired  #hennamelaka  #hennamurah  #pelamin  #fotografi  #hennamalaysia  #solemnization  #inaimelaka  #hennalookbook  #malaysia  #inaipengantin  #simplehenna  #hennaart  #hennalover  #kahwin  #pengantin  #inaimalaysia  #inaimurah  #inaiceluphc  #whitehenna 
.Pelamin Tunang.
.
:: Warna Bunga - Putih.Pink.Cream.Purple.
:: Lighting - Pink.
:: Kerusi size - 50".
:: Carpet - Cream.
:: Backdrop - White.
:: Size - 10ft (w) x 10ft (h)
**FIXED size untuk lebar.
.
Whatsapp 019.298.0306 for inquiries & detail.
❌CALL ❌DM(takut tak perasan😅)
.
#AmaryllisLabel#AmaryllisDeko#PelaminAmaryllis#MiniPelaminAmaryllis#Pelamin#MiniPelamin#PelaminTunang#PelaminNikah#PelaminBerinai#PelaminSanding#PelaminMurah#PelaminEsklusif#PelaminAffordable#PelaminMampuSewa#PelaminSimple#InspirasiPerkahwinan#PelaminSandingDewan#PelaminSanding#PelaminSandingRumah#PelaminSandingKanopi#PilihanPengantin#PesonaPengantin#KerjaKahwin#WeddingDais#WeDoWedding#Engagement#MalayEngagement#AkadNikah#Solemnization
.Pelamin Tunang. . :: Warna Bunga - Putih.Pink.Cream.Purple. :: Lighting - Pink. :: Kerusi size - 50". :: Carpet - Cream. :: Backdrop - White. :: Size - 10ft (w) x 10ft (h) **FIXED size untuk lebar. . Whatsapp 019.298.0306 for inquiries & detail. ❌CALL ❌DM(takut tak perasan😅) . #AmaryllisLabel #AmaryllisDeko #PelaminAmaryllis #MiniPelaminAmaryllis #Pelamin #MiniPelamin #PelaminTunang #PelaminNikah #PelaminBerinai #PelaminSanding #PelaminMurah #PelaminEsklusif #PelaminAffordable #PelaminMampuSewa #PelaminSimple #InspirasiPerkahwinan #PelaminSandingDewan #PelaminSanding #PelaminSandingRumah #PelaminSandingKanopi #PilihanPengantin #PesonaPengantin #KerjaKahwin #WeddingDais #WeDoWedding #Engagement #MalayEngagement #AkadNikah #Solemnization 
Pelamin ni jadi pilihan kebanyakan customer LD utk tunang & nikah. Sanding pon ade tau! . Sbb nmpk sweet kan...kan...😘 so boleh whatsapp 0122887716 RM400 je include transport utk orang KAJANG & BANGI! 
#pelamin #pelaminsanding #pelaminnikah #pelamintunang #pelamindewan #pelaminrumah #pelaminkanopi #pelaminkhemah #pelaminmurah #pelaminputrajaya #pelaminampang #pelaminkajang #pelaminbangi #pelaminampang #pelamincyberjaya #pelamincheras #kajang #bangi #shahalam #pelaminshahalam #cheras #ampang #putrajaya #cyberjaya #lovelydais #weddingdais #dais
Pelamin ni jadi pilihan kebanyakan customer LD utk tunang & nikah. Sanding pon ade tau! . Sbb nmpk sweet kan...kan...😘 so boleh whatsapp 0122887716 RM400 je include transport utk orang KAJANG & BANGI! #pelamin  #pelaminsanding  #pelaminnikah  #pelamintunang  #pelamindewan  #pelaminrumah  #pelaminkanopi  #pelaminkhemah  #pelaminmurah  #pelaminputrajaya  #pelaminampang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminampang  #pelamincyberjaya  #pelamincheras  #kajang  #bangi  #shahalam  #pelaminshahalam  #cheras  #ampang  #putrajaya  #cyberjaya  #lovelydais  #weddingdais  #dais 
.
RM340 backdrop biasa
RM380 backdrop ikat
*Tak termasuk caj transport..
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat..
❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446
Atau abang
018.2993.446 ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚
#pelamintunang
#pelaminsimple
#pelaminbertunang
#pelaminmurah
#pelamin
#pelaminbajet
#minipelamintunang
#minipelamin
#pengantin
#tunang
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle
#buaianberendoi
#pelaminflowerwall
#flowerwall
#pelaminsemenyih
#pelaminseremban
#pelaminmurahseremban
#pelaminmurahbangi
#pelaminmurahkajang #pelaminkajang
#pelaminbangi
#pelaminputrajaya
#pelaminkl
#pelaminhululangat
#kajang
. RM340 backdrop biasa RM380 backdrop ikat *Tak termasuk caj transport.. ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 Mini Pelamin.. untuk bertunang boleh.. untuk sanding pun boleh bg yang nak simple.. nak jimat.. ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 boleh call/whatsapp akak ye.. 017.3090.446 Atau abang 018.2993.446 ❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚 #pelamintunang  #pelaminsimple  #pelaminbertunang  #pelaminmurah  #pelamin  #pelaminbajet  #minipelamintunang  #minipelamin  #pengantin  #tunang  #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #buaianberendoi  #pelaminflowerwall  #flowerwall  #pelaminsemenyih  #pelaminseremban  #pelaminmurahseremban  #pelaminmurahbangi  #pelaminmurahkajang  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminhululangat  #kajang 
#makeuptinaarena 
makeup done by our boss @tinaarenabeauty . walaupun sudah berusia , pengantin tetap cantik dan berseri . hdil tangan bos memang hebatlah!! korang nk booking mekap sanding, akad nikah, tunang, outdoor , dinner, meh book sekarang. wassap boss : 0179352885 
harga berpatutan.serius korang mesti bajet rm 250, 350 dengan look mcm ni kan? sebenanrnya harga bawah dari tu lagi.hehe boss kita ni pemurah. sebab tu tak berkira sgt bab harga. 
double tap kalau suka look ni 🤗🤗 #makeuptutorial #akadnikah #makeupartist #muakelantan #kotabharu #mua #mekapnikah #mekaptunang #mekapcantik #mekapkahwin #mekapmurah #wedding #pelamin #sanding
#makeuptinaarena  makeup done by our boss @tinaarenabeauty . walaupun sudah berusia , pengantin tetap cantik dan berseri . hdil tangan bos memang hebatlah!! korang nk booking mekap sanding, akad nikah, tunang, outdoor , dinner, meh book sekarang. wassap boss : 0179352885 harga berpatutan.serius korang mesti bajet rm 250, 350 dengan look mcm ni kan? sebenanrnya harga bawah dari tu lagi.hehe boss kita ni pemurah. sebab tu tak berkira sgt bab harga. double tap kalau suka look ni 🤗🤗 #makeuptutorial  #akadnikah  #makeupartist  #muakelantan  #kotabharu  #mua  #mekapnikah  #mekaptunang  #mekapcantik  #mekapkahwin  #mekapmurah  #wedding  #pelamin  #sanding 
#makeuptinaarena 
makeup done by our boss @tinaarenabeauty . walaupun sudah berusia , pengantin tetap cantik dan berseri . hdil tangan bos memang hebatlah!! korang nk booking mekap sanding, akad nikah, tunang, outdoor , dinner, meh book sekarang. wassap boss : 0179352885 
harga berpatutan.serius korang mesti bajet rm 250, 350 dengan look mcm ni kan? sebenanrnya harga bawah dari tu lagi.hehe boss kita ni pemurah. sebab tu tak berkira sgt bab harga. 
double tap kalau suka look ni 🤗🤗 #makeuptutorial #akadnikah #makeupartist #muakelantan #kotabharu #mua #mekapnikah #mekaptunang #mekapcantik #mekapkahwin #mekapmurah #wedding #pelamin #sanding
#makeuptinaarena  makeup done by our boss @tinaarenabeauty . walaupun sudah berusia , pengantin tetap cantik dan berseri . hdil tangan bos memang hebatlah!! korang nk booking mekap sanding, akad nikah, tunang, outdoor , dinner, meh book sekarang. wassap boss : 0179352885 harga berpatutan.serius korang mesti bajet rm 250, 350 dengan look mcm ni kan? sebenanrnya harga bawah dari tu lagi.hehe boss kita ni pemurah. sebab tu tak berkira sgt bab harga. double tap kalau suka look ni 🤗🤗 #makeuptutorial  #akadnikah  #makeupartist  #muakelantan  #kotabharu  #mua  #mekapnikah  #mekaptunang  #mekapcantik  #mekapkahwin  #mekapmurah  #wedding  #pelamin  #sanding 
Abam tengah tunggu pengantin nak buat outdoor nih.. ase lambat sikit kang ade abam mandi dulu ni karang.... Untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej foto call/sms/whatsapp 0139198222 
atau https://api.whatsapp.com/send?phone=60139198222
#malaywedding #weddingphotographer #malaysiaphotographer #groom #makeover #pelamin #pelaminsanding #minipelamin #pelaminnikah #photobooth #dais #weddingguide #weddingday #weddingdress #handbouquet #vscom #bridegroom #malaysiaweddingguide #malaysiawedding #MUA #weddingdetails #weddingdecorations #weddinginspirations #weddingideas #pakejperkahwinan #malayweddingguide #weddingdiarieskl #bruneiwedding #singaporewedding
Abam tengah tunggu pengantin nak buat outdoor nih.. ase lambat sikit kang ade abam mandi dulu ni karang.... Untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej foto call/sms/whatsapp 0139198222 atau https://api.whatsapp.com/send?phone=60139198222 #malaywedding  #weddingphotographer  #malaysiaphotographer  #groom  #makeover  #pelamin  #pelaminsanding  #minipelamin  #pelaminnikah  #photobooth  #dais  #weddingguide  #weddingday  #weddingdress  #handbouquet  #vscom  #bridegroom  #malaysiaweddingguide  #malaysiawedding  #MUA  #weddingdetails  #weddingdecorations  #weddinginspirations  #weddingideas  #pakejperkahwinan  #malayweddingguide  #weddingdiarieskl  #bruneiwedding  #singaporewedding 
Menu . . 
Kami wedding planner terbaik di nilai dan sepang.
Datang survey dan tengok2 dulu pun boleh tak kena sebarang bayaran pun
.
.
Senang je nk cari team terbaik ni
Klik je link kat bawah 2
.
.
www.wasap.my/60142341003
www.wasap.my/60142341003
www.wasap.my/60122697275
www.wasap.my/60122697275
.
.
#pg #pg #pg 
#puteragarden #fullweddingpackage
#makeup #photography#photografer  #wedding #weddingdress  #busananikah  #weddingplanner #pelamin #dais #fairy #event #canopy #caterer  #katering  #kahwin #majlis #bridal #happy #decor #decorpelamin  #pelaminexclusive #allaboutwedding

#puteragarden♥♥
Menu . . Kami wedding planner terbaik di nilai dan sepang. Datang survey dan tengok2 dulu pun boleh tak kena sebarang bayaran pun . . Senang je nk cari team terbaik ni Klik je link kat bawah 2 . . www.wasap.my/60142341003 www.wasap.my/60142341003 www.wasap.my/60122697275 www.wasap.my/60122697275 . . #pg  #pg  #pg  #puteragarden  #fullweddingpackage  #makeup  #photography #photografer  #wedding  #weddingdress  #busananikah  #weddingplanner  #pelamin  #dais  #fairy  #event  #canopy  #caterer  #katering  #kahwin  #majlis  #bridal  #happy  #decor  #decorpelamin  #pelaminexclusive  #allaboutwedding  #puteragarden ♥♥
#PROMO
PERHATIAN KEPADA BAKAL PENGANTIN TAHUN 2017/2018?
Nak gambar awesome macam ni ?
-----------------------------------------------
Kami offer kualiti tahap premium pada harga mampu milik! 
Rugi siapa yang dah terlepas peluang hire kami!
-----------------------------------------------
Kami berpengalaman berpengalaman mengendalikan 100++ wedding dalam masa setahun!
-----------------------------------------------
Ni nak share kenapa korang wajib hire KAMI?
✔ Berdaftar dengan SSM
✔ team Ktorang awesome
✔ Album Ya Allah cantik nya
✔ Posing Ktorang akan ajar,kacang je mesti tak reti nk brhenti nanti!
✔ Produk anda siap dengan cepat
✔ Berpengalaman lebih 5 tahun
Booking sekarang untuk dapatkan pakej mampu milik
Hanya...hanya..hanya
------2 EVENTS (Nikah dan Sanding--------------
Apa yang anda dapat ?
✔ 1 Exclusive Leather Custom Album .
✔ 1 Photo with frame.
✔ DVD/thumbdrives for all Photos
✔ Unlimited images
✔ Album box+ bag
✔ FREE Outdoor Session after event
Whatsapp - 0126440122 !!
Whatsapp - 0126440122 !!
Whatsapp - 0126440122 !!
.
#wedding #weddingphotographer #malaysianweddingphotographer #malaysianphotographer #malayweddingphotographer #malayweddingguide #malaywedding 
#nikah #sanding #album #promo #bride #groom #photographer #pelamin #pameranpengantinmalaysia2017 #weddingdetail #malayweddingguide #repost #exclusive #foto #jurufotoperkahwinan #malayweddingguide #repost #nice #mefa #mefa2017 #servis #jurufotokl #klphotographer #servisphoto#ajunarzuna
#PROMO  PERHATIAN KEPADA BAKAL PENGANTIN TAHUN 2017/2018? Nak gambar awesome macam ni ? ----------------------------------------------- Kami offer kualiti tahap premium pada harga mampu milik! Rugi siapa yang dah terlepas peluang hire kami! ----------------------------------------------- Kami berpengalaman berpengalaman mengendalikan 100++ wedding dalam masa setahun! ----------------------------------------------- Ni nak share kenapa korang wajib hire KAMI? ✔ Berdaftar dengan SSM ✔ team Ktorang awesome ✔ Album Ya Allah cantik nya ✔ Posing Ktorang akan ajar,kacang je mesti tak reti nk brhenti nanti! ✔ Produk anda siap dengan cepat ✔ Berpengalaman lebih 5 tahun Booking sekarang untuk dapatkan pakej mampu milik Hanya...hanya..hanya ------2 EVENTS (Nikah dan Sanding-------------- Apa yang anda dapat ? ✔ 1 Exclusive Leather Custom Album . ✔ 1 Photo with frame. ✔ DVD/thumbdrives for all Photos ✔ Unlimited images ✔ Album box+ bag ✔ FREE Outdoor Session after event Whatsapp - 0126440122 !! Whatsapp - 0126440122 !! Whatsapp - 0126440122 !! . #wedding  #weddingphotographer  #malaysianweddingphotographer  #malaysianphotographer  #malayweddingphotographer  #malayweddingguide  #malaywedding  #nikah  #sanding  #album  #promo  #bride  #groom  #photographer  #pelamin  #pameranpengantinmalaysia2017  #weddingdetail  #malayweddingguide  #repost  #exclusive  #foto  #jurufotoperkahwinan  #malayweddingguide  #repost  #nice  #mefa  #mefa2017  #servis  #jurufotokl  #klphotographer  #servisphoto #ajunarzuna 
We wish you a love that lasts. Thank you to the bride and groom and to guests that came to celebrate #SyairahIhsan at @veillaris today.
.
.
.
For further inquiries email veillaris@gmail.com or contact 0176337116/012 223 3700
.
.
.
#veillarisbangi #venuekahwin #malaywedding #kerjakahwin #dewankahwin #pelamin #weddingdiarieskl #malaysianbrides #pakejkahwin #malayweddingguide #jomkahwin #jomkahwin2017
Hi you love birds out there, thinking of tying the knot but budget seems to be restricting at the moment? We at RekaSewaDekor has the solution for you. No matter the occasion, from Majlis Bertunang to your Majlis Nikah we are launching our line of collection of DIY Dias to make your special day even more spectacular. Do book with us now as we are giving out our introduction price at incredibly low price. So do go over to out FB page REKASEWA DEKOR or our Instagram @rekasewadekor for more details.

REKASEWADEKOR – “We cater to your budget to make your dream event deco comes true” 
BLACK TIE GATSBY-D.I.Y DAIS 
Promo Price RM380 (NP RM450)

Rental items include
1. 1 set of a Steel ‘Jackset’/backdrop stand (10'×14') 2. 1 set of backdrop fabric in Ivory Cream (10'×14')
3. 1 unit of safa (2'×5')
4. 3 units of  Wooden platform (2'×4')
5. 1 unit of White Fur Fabric platform cover (8'×6') 6. 2 units of Floor Steel  Lanterns
7. 2 sets of Artificial Flowers (comes in Already-Arrange-Flowers & a bunch of loose fillers flowers)
8. 4 sets of White LED candles (which comes in 3 pieces/set)
9. 2 units of White Carpets (4'×6'/each)
10. 2 units of Square Cushion (comes in black & white as in the display picture)
11. 3 units of LED Spotlights (in warm colour)
12. 2 units of Power Plug Extensions
13. 1 unit of Stapler Gun (comes with a box of stapler bullets)

Interested please whatsapp/call
BEN +6010-2553541
ADIE +6016-6373925

Or Email to rekasewadekor@yahoo.com

PICK UP from Wed-Sat
RETURN from Mon-Tue

SELF PICK-UP at Seksyen 32, Shah Alam Selangor

BOOKING DATE DEPOSIT RM100 
Promtion until end of this year 2017

XOXO
REKASEWA DEKOR

#rekasewadekor #diy #diypelamin #dais #pelamin #pelamin #minipelamin #pelaminan #pelaminmurah #shahalam #selangor #kl #engagement #solemnization #reception #tunang #akadnikah
Hi you love birds out there, thinking of tying the knot but budget seems to be restricting at the moment? We at RekaSewaDekor has the solution for you. No matter the occasion, from Majlis Bertunang to your Majlis Nikah we are launching our line of collection of DIY Dias to make your special day even more spectacular. Do book with us now as we are giving out our introduction price at incredibly low price. So do go over to out FB page REKASEWA DEKOR or our Instagram @rekasewadekor for more details. REKASEWADEKOR – “We cater to your budget to make your dream event deco comes true” BLACK TIE GATSBY-D.I.Y DAIS Promo Price RM380 (NP RM450) Rental items include 1. 1 set of a Steel ‘Jackset’/backdrop stand (10'×14') 2. 1 set of backdrop fabric in Ivory Cream (10'×14') 3. 1 unit of safa (2'×5') 4. 3 units of Wooden platform (2'×4') 5. 1 unit of White Fur Fabric platform cover (8'×6') 6. 2 units of Floor Steel Lanterns 7. 2 sets of Artificial Flowers (comes in Already-Arrange-Flowers & a bunch of loose fillers flowers) 8. 4 sets of White LED candles (which comes in 3 pieces/set) 9. 2 units of White Carpets (4'×6'/each) 10. 2 units of Square Cushion (comes in black & white as in the display picture) 11. 3 units of LED Spotlights (in warm colour) 12. 2 units of Power Plug Extensions 13. 1 unit of Stapler Gun (comes with a box of stapler bullets) Interested please whatsapp/call BEN +6010-2553541 ADIE +6016-6373925 Or Email to rekasewadekor@yahoo.com PICK UP from Wed-Sat RETURN from Mon-Tue SELF PICK-UP at Seksyen 32, Shah Alam Selangor BOOKING DATE DEPOSIT RM100 Promtion until end of this year 2017 XOXO REKASEWA DEKOR #rekasewadekor  #diy  #diypelamin  #dais  #pelamin  #pelamin  #minipelamin  #pelaminan  #pelaminmurah  #shahalam  #selangor  #kl  #engagement  #solemnization  #reception  #tunang  #akadnikah 
Hi you love birds out there, thinking of tying the knot but budget seems to be restricting at the moment? We at RekaSewaDekor has the solution for you. No matter the occasion, from Majlis Bertunang to your Majlis Nikah we are launching our line of collection of DIY Dias to make your special day even more spectacular. Do book with us now as we are giving out our introduction price at incredibly low price. So do go over to out FB page REKASEWA DEKOR or our Instagram @rekasewadekor for more details.

REKASEWADEKOR – “We cater to your budget to make your dream event deco comes true” 
THE WHIMSICAL GARDEN 1-D.I.Y DAIS (White + Silver)
Promo Price RM480 (NP RM550)

Rental items include
1. 1 set of a Steel ‘Jackset’/backdrop stand (10'×14')
2. 1 set of backdrop fabric in Ivory Cream (10'×14')
3. 1 unit of sofa (2'×5')
4. 3 units of  Wooden platform (2'×4')
5. 1 unit of Wooden Flower Box 
6. 1 unit of White Fur Fabric platform cover (8'×6')
7. 5 sets of White LED candles (which comes in 3 pieces/set)
8. 4 units of Round Diamond Studded Cushions
9. 2 units of White Carpets (4'×6'/each)
10. 3 units of LED Spotlights (in warm colour)
11. 2 sets of Artificial Flowers (comes in Already-Arrange-Flowers & a bunch of loose fillers flowers)
12. 2 units of Power Plug Extensions
13. 1 unit of IKEA Floor lamp
14. 2 units of IKEA Table lamps
15. 1 unit of Stapler Gun (comes with a box of stapler bullets)

Interested please whatsapp/call
BEN +6010-2553541
ADIE +6016-6373925

Or Email to rekasewadekor@yahoo.com

PICK UP from Wed-Sat
RETURN from Mon-Tue

SELF PICK-UP at Seksyen 32, Shah Alam Selangor

BOOKING DATE DEPOSIT RM100 
Promotion until end of this year 
XOXO
REKASEWA DEKOR

#rekasewadekor #diy #diypelamin #dais #pelamin #pelamin #minipelamin #pelaminan #pelaminmurah #shahalam #selangor #kl #engagement #solemnization #reception #tunang #akadnikah
Hi you love birds out there, thinking of tying the knot but budget seems to be restricting at the moment? We at RekaSewaDekor has the solution for you. No matter the occasion, from Majlis Bertunang to your Majlis Nikah we are launching our line of collection of DIY Dias to make your special day even more spectacular. Do book with us now as we are giving out our introduction price at incredibly low price. So do go over to out FB page REKASEWA DEKOR or our Instagram @rekasewadekor for more details. REKASEWADEKOR – “We cater to your budget to make your dream event deco comes true” THE WHIMSICAL GARDEN 1-D.I.Y DAIS (White + Silver) Promo Price RM480 (NP RM550) Rental items include 1. 1 set of a Steel ‘Jackset’/backdrop stand (10'×14') 2. 1 set of backdrop fabric in Ivory Cream (10'×14') 3. 1 unit of sofa (2'×5') 4. 3 units of Wooden platform (2'×4') 5. 1 unit of Wooden Flower Box 6. 1 unit of White Fur Fabric platform cover (8'×6') 7. 5 sets of White LED candles (which comes in 3 pieces/set) 8. 4 units of Round Diamond Studded Cushions 9. 2 units of White Carpets (4'×6'/each) 10. 3 units of LED Spotlights (in warm colour) 11. 2 sets of Artificial Flowers (comes in Already-Arrange-Flowers & a bunch of loose fillers flowers) 12. 2 units of Power Plug Extensions 13. 1 unit of IKEA Floor lamp 14. 2 units of IKEA Table lamps 15. 1 unit of Stapler Gun (comes with a box of stapler bullets) Interested please whatsapp/call BEN +6010-2553541 ADIE +6016-6373925 Or Email to rekasewadekor@yahoo.com PICK UP from Wed-Sat RETURN from Mon-Tue SELF PICK-UP at Seksyen 32, Shah Alam Selangor BOOKING DATE DEPOSIT RM100 Promotion until end of this year XOXO REKASEWA DEKOR #rekasewadekor  #diy  #diypelamin  #dais  #pelamin  #pelamin  #minipelamin  #pelaminan  #pelaminmurah  #shahalam  #selangor  #kl  #engagement  #solemnization  #reception  #tunang  #akadnikah 
Hi you love birds out there, thinking of tying the knot but budget seems to be restricting at the moment? We at RekaSewaDekor has the solution for you. No matter the occasion, from Majlis Bertunang to your Majlis Nikah we are launching our line of collection of DIY Dias to make your special day even more spectacular. Do book with us now as we are giving out our introduction price at incredibly low price. So do go over to out FB page REKASEWA DEKOR or our Instagram @rekasewadekor for more details.

REKASEWADEKOR – “We cater to your budget to make your dream event deco comes true” 
THE WHIMSICAL GARDEN 2 - D.I.Y DAIS (White + Silver + Green)

Promo Price RM580 (NP RM650)

Rental items include
1. 1 set of a Steel ‘Jackset’/backdrop stand (10'×14')
2. 1 set of backdrop fabric in Ivory Cream (10'×14')
3. 3 units of  Wooden platform (2'×4')
4. 2 units of Wooden Flower Box
5. 1 unit of sofa (2'×5') 6. 4 units of Round Diamond Studded Cushions
7. 5 sets of White LED candles (which comes in 3 pieces/set)
8. 2 units of White Carpets (4'×6'/each)
9. 2 sets of Artificial Flowers (comes in Already-Arrange-Flowers & a bunch of loose fillers flowers)
10. 3 units of LED Spotlights (in warm colour)
11. 2 units of Power Plug Extensions
12. 1 unit of Stapler Gun (comes with a box of stapler bullets)
13. 2 units of IKEA Floor lamps (with silver trimmings accessories)
14. 2 units of IKEA Table lamps

Interested please whatsapp/call
BEN +6010-2553541
ADIE +6016-6373925

Or Email to rekasewadekor@yahoo.com

PICK UP from Wed-Sat
RETURN from Mon-Tue

SELF PICK-UP at Seksyen 32, Shah Alam Selangor

BOOKING DATE DEPOSIT RM100

XOXO
REKASEWA DEKOR

#rekasewadekor #diy #diypelamin #dais #pelamin #pelamin #minipelamin #pelaminan #pelaminmurah #shahalam #selangor #kl #engagement #solemnization #reception #tunang #akadnikah
Hi you love birds out there, thinking of tying the knot but budget seems to be restricting at the moment? We at RekaSewaDekor has the solution for you. No matter the occasion, from Majlis Bertunang to your Majlis Nikah we are launching our line of collection of DIY Dias to make your special day even more spectacular. Do book with us now as we are giving out our introduction price at incredibly low price. So do go over to out FB page REKASEWA DEKOR or our Instagram @rekasewadekor for more details. REKASEWADEKOR – “We cater to your budget to make your dream event deco comes true” THE WHIMSICAL GARDEN 2 - D.I.Y DAIS (White + Silver + Green) Promo Price RM580 (NP RM650) Rental items include 1. 1 set of a Steel ‘Jackset’/backdrop stand (10'×14') 2. 1 set of backdrop fabric in Ivory Cream (10'×14') 3. 3 units of Wooden platform (2'×4') 4. 2 units of Wooden Flower Box 5. 1 unit of sofa (2'×5') 6. 4 units of Round Diamond Studded Cushions 7. 5 sets of White LED candles (which comes in 3 pieces/set) 8. 2 units of White Carpets (4'×6'/each) 9. 2 sets of Artificial Flowers (comes in Already-Arrange-Flowers & a bunch of loose fillers flowers) 10. 3 units of LED Spotlights (in warm colour) 11. 2 units of Power Plug Extensions 12. 1 unit of Stapler Gun (comes with a box of stapler bullets) 13. 2 units of IKEA Floor lamps (with silver trimmings accessories) 14. 2 units of IKEA Table lamps Interested please whatsapp/call BEN +6010-2553541 ADIE +6016-6373925 Or Email to rekasewadekor@yahoo.com PICK UP from Wed-Sat RETURN from Mon-Tue SELF PICK-UP at Seksyen 32, Shah Alam Selangor BOOKING DATE DEPOSIT RM100 XOXO REKASEWA DEKOR #rekasewadekor  #diy  #diypelamin  #dais  #pelamin  #pelamin  #minipelamin  #pelaminan  #pelaminmurah  #shahalam  #selangor  #kl  #engagement  #solemnization  #reception  #tunang  #akadnikah 
Pelamin dewan di Taman Tun Teja,Rawang

Pelamin Pakej Crown
---------------------------
Sebarang pertanyaan anda blh terus hubungi:-
Isz 013 435 9383
Along 019 260 5077
Amer 019 235 9312

FB: Issyaz Wedding Enterprise

Kami beralamat di Batu 16, Rawang (10min dari Selayang KL)

#andaman #butikperkahwinan #butikandaman #butikpengantin #pengantin #rawang #pengantin #mefapengantin #inspirasiperkahwinan #majlisperkahwinan #nona #ratusehari #mekapmurah #pakejperkahwinan #sayajual #weddingplanner #weddingdress #pesonapengantin #bajusongket  #bajupengantin #pelamin #pelaminmurah #pelamindewan #pelaminmini #pakejkahwin #pameranpengantinmalaysia #pameranpengantin #idamanratu
Pelamin dewan di Taman Tun Teja,Rawang Pelamin Pakej Crown --------------------------- Sebarang pertanyaan anda blh terus hubungi:- Isz 013 435 9383 Along 019 260 5077 Amer 019 235 9312 FB: Issyaz Wedding Enterprise Kami beralamat di Batu 16, Rawang (10min dari Selayang KL) #andaman  #butikperkahwinan  #butikandaman  #butikpengantin  #pengantin  #rawang  #pengantin  #mefapengantin  #inspirasiperkahwinan  #majlisperkahwinan  #nona  #ratusehari  #mekapmurah  #pakejperkahwinan  #sayajual  #weddingplanner  #weddingdress  #pesonapengantin  #bajusongket  #bajupengantin  #pelamin  #pelaminmurah  #pelamindewan  #pelaminmini  #pakejkahwin  #pameranpengantinmalaysia  #pameranpengantin  #idamanratu 
Pelamin dewan di Taman Tun Teja,Rawang

Pelamin Pakej Crown
---------------------------
Sebarang pertanyaan anda blh terus hubungi:-
Isz 013 435 9383
Along 019 260 5077
Amer 019 235 9312

FB: Issyaz Wedding Enterprise

Kami beralamat di Batu 16, Rawang (10min dari Selayang KL)

#andaman #butikperkahwinan #butikandaman #butikpengantin #pengantin #rawang #pengantin #mefapengantin #inspirasiperkahwinan #majlisperkahwinan #nona #ratusehari #mekapmurah #pakejperkahwinan #sayajual #weddingplanner #weddingdress #pesonapengantin #bajusongket  #bajupengantin #pelamin #pelaminmurah #pelamindewan #pelaminmini #pakejkahwin #pameranpengantinmalaysia #pameranpengantin #idamanratu
Pelamin dewan di Taman Tun Teja,Rawang Pelamin Pakej Crown --------------------------- Sebarang pertanyaan anda blh terus hubungi:- Isz 013 435 9383 Along 019 260 5077 Amer 019 235 9312 FB: Issyaz Wedding Enterprise Kami beralamat di Batu 16, Rawang (10min dari Selayang KL) #andaman  #butikperkahwinan  #butikandaman  #butikpengantin  #pengantin  #rawang  #pengantin  #mefapengantin  #inspirasiperkahwinan  #majlisperkahwinan  #nona  #ratusehari  #mekapmurah  #pakejperkahwinan  #sayajual  #weddingplanner  #weddingdress  #pesonapengantin  #bajusongket  #bajupengantin  #pelamin  #pelaminmurah  #pelamindewan  #pelaminmini  #pakejkahwin  #pameranpengantinmalaysia  #pameranpengantin  #idamanratu 
Pelamin dewan di Taman Tun Teja,Rawang

Pelamin Pakej Crown
---------------------------
Sebarang pertanyaan anda blh terus hubungi:-
Isz 013 435 9383
Along 019 260 5077
Amer 019 235 9312

FB: Issyaz Wedding Enterprise

Kami beralamat di Batu 16, Rawang (10min dari Selayang KL)

#andaman #butikperkahwinan #butikandaman #butikpengantin #pengantin #rawang #pengantin #mefapengantin #inspirasiperkahwinan #majlisperkahwinan #nona #ratusehari #mekapmurah #pakejperkahwinan #sayajual #weddingplanner #weddingdress #pesonapengantin #bajusongket  #bajupengantin #pelamin #pelaminmurah #pelamindewan #pelaminmini #pakejkahwin #pameranpengantinmalaysia #pameranpengantin #idamanratu
Pelamin dewan di Taman Tun Teja,Rawang Pelamin Pakej Crown --------------------------- Sebarang pertanyaan anda blh terus hubungi:- Isz 013 435 9383 Along 019 260 5077 Amer 019 235 9312 FB: Issyaz Wedding Enterprise Kami beralamat di Batu 16, Rawang (10min dari Selayang KL) #andaman  #butikperkahwinan  #butikandaman  #butikpengantin  #pengantin  #rawang  #pengantin  #mefapengantin  #inspirasiperkahwinan  #majlisperkahwinan  #nona  #ratusehari  #mekapmurah  #pakejperkahwinan  #sayajual  #weddingplanner  #weddingdress  #pesonapengantin  #bajusongket  #bajupengantin  #pelamin  #pelaminmurah  #pelamindewan  #pelaminmini  #pakejkahwin  #pameranpengantinmalaysia  #pameranpengantin  #idamanratu 
Makeup by me Ikhwa..
Make up utk Dinner or even pon bole..
Kami menerima tempahan Busana Baru dan menyewakn..
Pakej Lengkap 15k
Katering,kanopi,Pa sistem n Dj
Kedai di Felda jelai Gemas Nsembilan
& Kedai Bukit Gambir Tangkak Johor
..Harga mampu milik. #pelamin #ikhwaandaman #andaman #pengantin #busana #ledang #tangkak #muar #bukitgambir #segamat #jementah #pagoh #bakri #tanjungagas #seremban #kualapilah #bahau #jempol #serting #sertinghilir #gemas #palong #palongtimur #pasirbesar #melaka #duriantunggal #jasin #airkeroh 0166844199 0123280941
Makeup by me Ikhwa.. Make up utk Dinner or even pon bole.. Kami menerima tempahan Busana Baru dan menyewakn.. Pakej Lengkap 15k Katering,kanopi,Pa sistem n Dj Kedai di Felda jelai Gemas Nsembilan & Kedai Bukit Gambir Tangkak Johor ..Harga mampu milik. #pelamin  #ikhwaandaman  #andaman  #pengantin  #busana  #ledang  #tangkak  #muar  #bukitgambir  #segamat  #jementah  #pagoh  #bakri  #tanjungagas  #seremban  #kualapilah  #bahau  #jempol  #serting  #sertinghilir  #gemas  #palong  #palongtimur  #pasirbesar  #melaka  #duriantunggal  #jasin  #airkeroh  0166844199 0123280941
Tengah plan nak balik kampung raya ni???
Teringat pula tuala anak yg asyik hilang je secara penuh misteri😅 kadang2 tertukar dgn sepupu lah..
Jangan risau, meh tempah tuala sulam ni ye.. konfom tak akan hilang/tertukar lg😊
Nak buat hadiah/buah tangan pun blh..
Belikan sekali,tp org pakai berkali2, bertahun2..memang puas hati,cenggini👍👍👍👍👍 mmg hadiah terbaik lah utk jenis yg tamak pahala cam korang😉
sempat lg ni nk oder utk pengeposan seblm raya😊

#sayajual #tualababy #tualasulam #selamatpengantinbaru #kerjakahwin #hadiahperkahwinan #hadiah #jomtempah #nikahkawen #hantaran #pelamin #sayang #sisjual
#sisjualonline #jombeli #jomshopping #gubahan #sungaibuloh #mama_lyssa

Jom tempah sekarang..
Whatsap 019-663 0828
https://api.wasap.my/?phone=60196630828
Tengah plan nak balik kampung raya ni??? Teringat pula tuala anak yg asyik hilang je secara penuh misteri😅 kadang2 tertukar dgn sepupu lah.. Jangan risau, meh tempah tuala sulam ni ye.. konfom tak akan hilang/tertukar lg😊 Nak buat hadiah/buah tangan pun blh.. Belikan sekali,tp org pakai berkali2, bertahun2..memang puas hati,cenggini👍👍👍👍👍 mmg hadiah terbaik lah utk jenis yg tamak pahala cam korang😉 sempat lg ni nk oder utk pengeposan seblm raya😊 #sayajual  #tualababy  #tualasulam  #selamatpengantinbaru  #kerjakahwin  #hadiahperkahwinan  #hadiah  #jomtempah  #nikahkawen  #hantaran  #pelamin  #sayang  #sisjual  #sisjualonline  #jombeli  #jomshopping  #gubahan  #sungaibuloh  #mama_lyssa  Jom tempah sekarang.. Whatsap 019-663 0828 https://api.wasap.my/?phone=60196630828
Lagi #pelamin #pelamindewan #dais #weddingdais for tonight wedding reception by Weddings Galore. Call/watsapp +601361555751 for booking/inquiry
P R O M O S I  K E M E R D E K A A N
=============================
KAD JEMPUTAN PERKAHWINAN
=============================
Harga murah dan berbaloi baloi
=============================
HANYA DI MIJWAD PRINTING.!!!
============================= ✔Cetakkan penuh berqualiti
✔Full colour digital printing
✔Design beralaf baru 2017
✔Cetakkan seawal 3 hari
✔Design bebas | Design sedia ada | Design baru 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
‼️ Pelbagai barang percuma ‼️
‼️ Kad kahwin exclusive‼️
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 P E R K H I D M A T A N
▪Kad tulisan timbul
▪Hot stamping
▪Spot UV
▪Kad licin 260gsm keatas
▪Penghantaran di luar kawasan 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
‼️Geranti puas hati jaminan mesra pelanggan‼️
‼️Tidak perlu tunggu lama‼️
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 C A R I K A M I D I :
【Instagram】http://instagram.com/kad_kahwin_mijwad
【Page FB 】https://www.facebook.com/mijwadbarakah
【Lokasi 】 3A Plaza Gunung Indah Jln Kuala Kedah. --> Deretan rumah kedai warna kuning berdekatan Masjid Aman <-- M I J W A D P R I N T I N G :
⛓【Operasi 】Sabtu - Khamis
⛓【Jam 】9.30am - 6.00pm
⛓【Tutup】Jumaat
⛓【whatsaApp】013 591 2445 ‼️TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA‼️ ❤Mijwad Printing Kahwin_Mijwad

#kadkahwin #kadkahwinmurahgila #bantingmurah #banting #bantingharga #murah #hargajimat #jamtanganmurah #janganmengata #stikermurahmeriah #stikermurah #sampulraya #sampulrayamurah #perkahwinan #pelaminmurah #pelamin #kedahkawin #minikadkahwin #kadkahwinsempoi #kadkahwin2017 — at Mijwad Printing
P R O M O S I K E M E R D E K A A N ============================= KAD JEMPUTAN PERKAHWINAN ============================= Harga murah dan berbaloi baloi ============================= HANYA DI MIJWAD PRINTING.!!! ============================= ✔Cetakkan penuh berqualiti ✔Full colour digital printing ✔Design beralaf baru 2017 ✔Cetakkan seawal 3 hari ✔Design bebas | Design sedia ada | Design baru 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 ‼️ Pelbagai barang percuma ‼️ ‼️ Kad kahwin exclusive‼️ 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 P E R K H I D M A T A N ▪Kad tulisan timbul ▪Hot stamping ▪Spot UV ▪Kad licin 260gsm keatas ▪Penghantaran di luar kawasan 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 ‼️Geranti puas hati jaminan mesra pelanggan‼️ ‼️Tidak perlu tunggu lama‼️ 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 C A R I K A M I D I : 【Instagram】http://instagram.com/kad_kahwin_mijwad 【Page FB 】https://www.facebook.com/mijwadbarakah 【Lokasi 】 3A Plaza Gunung Indah Jln Kuala Kedah. --> Deretan rumah kedai warna kuning berdekatan Masjid Aman <-- M I J W A D P R I N T I N G : ⛓【Operasi 】Sabtu - Khamis ⛓【Jam 】9.30am - 6.00pm ⛓【Tutup】Jumaat ⛓【whatsaApp】013 591 2445 ‼️TAWARAN HEBAT MENANTI ANDA‼️ ❤Mijwad Printing Kahwin_Mijwad #kadkahwin  #kadkahwinmurahgila  #bantingmurah  #banting  #bantingharga  #murah  #hargajimat  #jamtanganmurah  #janganmengata  #stikermurahmeriah  #stikermurah  #sampulraya  #sampulrayamurah  #perkahwinan  #pelaminmurah  #pelamin  #kedahkawin  #minikadkahwin  #kadkahwinsempoi  #kadkahwin2017  — at Mijwad Printing
PELAMIN BERENDOI BABY 
ZARA AMEENA 
Taman Saga, Ampang
.
DEWAN  I  RUMAH  I  KHEMAH
.
.
Untuk tempahan pelamin rumah or dewan hubungi benzayed untuk check slot tarikh yang masih kosong 😊😊😊😘
.
Call / Sms / Whatsapp
+6 017 326 8547 - Am
+6 016 363 9645 - Farid
+6 016 323 9645 - Wanis
.
#pelamin
#pelamincantik
#pelaminbajet
#buaiberendoi
#pelaminrumah
#pelamindewan #pelamindewanmurah #pelaminnikah
#pelamintunang #pelamintunangmurah #pelamintunangbudget #pelamintunangkl #weddingplannerkl #weddingplannermalaysia
#pelaminmurahkl
#pelaminkl
#pelaminselangor
#pelaminampang
#pakejperkahwinan
#pakejpelamin
#pelamin2017
#pelaminsimple
#berendoi
#pelaminpastel
#pelaminekslusif
#pelaminberendoi
PELAMIN BERENDOI BABY ZARA AMEENA Taman Saga, Ampang . DEWAN I RUMAH I KHEMAH . . Untuk tempahan pelamin rumah or dewan hubungi benzayed untuk check slot tarikh yang masih kosong 😊😊😊😘 . Call / Sms / Whatsapp +6 017 326 8547 - Am +6 016 363 9645 - Farid +6 016 323 9645 - Wanis . #pelamin  #pelamincantik  #pelaminbajet  #buaiberendoi  #pelaminrumah  #pelamindewan  #pelamindewanmurah  #pelaminnikah  #pelamintunang  #pelamintunangmurah  #pelamintunangbudget  #pelamintunangkl  #weddingplannerkl  #weddingplannermalaysia  #pelaminmurahkl  #pelaminkl  #pelaminselangor  #pelaminampang  #pakejperkahwinan  #pakejpelamin  #pelamin2017  #pelaminsimple  #berendoi  #pelaminpastel  #pelaminekslusif  #pelaminberendoi 
READY STOCK VEIL!
READY STOCK VEIL!
Chiffon White
.
No booking ye.. sapa bayar dulu dia dapat..
#readystockherveil
.
🔶Kami juga mengambil tempahan menjahit Custom made veil, yg mana anda boleh pilih warna lace, manik, warna net/chiffon mengikut tema anda.. .
🔶Custom made veil kena tempah awal la ye sbb kami menjahit ikut sistem slot booking dan mengikut giliran tempahan terawal..
.
💐Utk tempahan atau sebarang pertanyaan sila pm atau whatsapp 013.6335222
.
www.wasap.my/60136335222
.
#veil #veilnikah #veilmurah #veiltunang #veilcantik #veilkawen #veilpengantin #tempahveil #pengantin #pelamin #whiteveil #jahitmanik #kadkahwin #lacemurah #shawls #shawl #custommadeveil #shawlmurah #readystockveil #diy #wedding #kawen #netveil #nikah #tunang #jualveil #kerjakahwin #herveilbyfiza
READY STOCK VEIL! READY STOCK VEIL! Chiffon White . No booking ye.. sapa bayar dulu dia dapat.. #readystockherveil  . 🔶Kami juga mengambil tempahan menjahit Custom made veil, yg mana anda boleh pilih warna lace, manik, warna net/chiffon mengikut tema anda.. . 🔶Custom made veil kena tempah awal la ye sbb kami menjahit ikut sistem slot booking dan mengikut giliran tempahan terawal.. . 💐Utk tempahan atau sebarang pertanyaan sila pm atau whatsapp 013.6335222 . www.wasap.my/60136335222 . #veil  #veilnikah  #veilmurah  #veiltunang  #veilcantik  #veilkawen  #veilpengantin  #tempahveil  #pengantin  #pelamin  #whiteveil  #jahitmanik  #kadkahwin  #lacemurah  #shawls  #shawl  #custommadeveil  #shawlmurah  #readystockveil  #diy  #wedding  #kawen  #netveil  #nikah  #tunang  #jualveil  #kerjakahwin  #herveilbyfiza 
19 & 20.8.2017
batu 7 tg karang
terima kasih maizatul & pasangan.

pelamin eksklusif tutup kiri kanan with 2 bantal nikah.slot bulan 9 masih dibuka.watsapp utk book ur date 0173345856 
#pelaminrm300 #pelaminsimple  #pelaminmini #pelamin #pelaminbudgetsekinchan #pelaminbudgetkualaselangor #pelaminbudgettanjungkarang #pelaminbudget #pelaminrm500 #pelaminmurah
Congrats Hazim & Ameera Roslan.... Another Cinderella's dream came tue...Semoga perkahwinan anda berdua berkekalan hingga Jannah..aamiin.. Call or watsapp kami 018 961 3433 / 013 3333 255 untuk kami merealisasikan impian perkahwinan anda...juga boleh layari fb: Linda Sharom ( Glam & Stylishs), fb page: Glam & Stylish dan Instagram: glamnstylish.... #glamstylish 
#wedding 
#mua 
#perkahwinanmelayu 
#perkahwinan 
#pelamin
#weddingdressmurah 
#weddingdress
#pelamincantik
#gardenwedding
Congrats Hazim & Ameera Roslan.... Another Cinderella's dream came tue...Semoga perkahwinan anda berdua berkekalan hingga Jannah..aamiin.. Call or watsapp kami 018 961 3433 / 013 3333 255 untuk kami merealisasikan impian perkahwinan anda...juga boleh layari fb: Linda Sharom ( Glam & Stylishs), fb page: Glam & Stylish dan Instagram: glamnstylish.... #glamstylish  #wedding  #mua  #perkahwinanmelayu  #perkahwinan  #pelamin  #weddingdressmurah  #weddingdress  #pelamincantik  #gardenwedding 
SIAPA KATA BAJET RENDAH TAK BOLEH BUAT MAJLIS SUPER DUPER TRIPLE MERIAH ❗ ❗ .

Pakej Terhabis Murah Datang Kembali menanti Anda ❗ ❗ ❗
=================================
💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖
.
.
.

#KATERING
#PELAMIN
#MEKAPARTIS

BIAR BETULL????...JADI....
.
✔️ Bertindak awal sebelum yang lain tolong penuhkan kuota .....
✔️ Kami open tempahan hingga 2018 supaya anda boleh LOCK harga 2017 yang RENDAH.️
✔️Kami bagi BANYAK FOC - untuk membantu anda mendapatkan majlis yang murah tapi kualiti.️
✔️ Kami BERUSAHA SUNGGUH² untuk JAGA KUALITI makanan dan servis kami walaupun harga sangat rendah.

Ataupun tinggalkan No tel anda (di ruang komen). Team kami akan hubungi anda dgn pantas untuk keterangan lanjut...
.
Sila kongsikan dan share pada rakan-rakan anda moga-moga ianya manfaat untuk mereka yang nak kahwin...
.
Nota: Kawasan perkhidmatan seluruh KELANTAN

Berminat ??? Komen di bawah dan kami akan serta merta forward info lanjut pada ANDA!
.
Pm/WhatApps/call/sms
BONDA CATERING :
011-19944195
011-19944195

Fb.com/BondaCatering
SIAPA KATA BAJET RENDAH TAK BOLEH BUAT MAJLIS SUPER DUPER TRIPLE MERIAH ❗ ❗ . Pakej Terhabis Murah Datang Kembali menanti Anda ❗ ❗ ❗ ================================= 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 💖 . . . #KATERING  #PELAMIN  #MEKAPARTIS  BIAR BETULL????...JADI.... . ✔️ Bertindak awal sebelum yang lain tolong penuhkan kuota ..... ✔️ Kami open tempahan hingga 2018 supaya anda boleh LOCK harga 2017 yang RENDAH.️ ✔️Kami bagi BANYAK FOC - untuk membantu anda mendapatkan majlis yang murah tapi kualiti.️ ✔️ Kami BERUSAHA SUNGGUH² untuk JAGA KUALITI makanan dan servis kami walaupun harga sangat rendah. Ataupun tinggalkan No tel anda (di ruang komen). Team kami akan hubungi anda dgn pantas untuk keterangan lanjut... . Sila kongsikan dan share pada rakan-rakan anda moga-moga ianya manfaat untuk mereka yang nak kahwin... . Nota: Kawasan perkhidmatan seluruh KELANTAN Berminat ??? Komen di bawah dan kami akan serta merta forward info lanjut pada ANDA! . Pm/WhatApps/call/sms BONDA CATERING : 011-19944195 011-19944195 Fb.com/BondaCatering
#pelamin sanding
#pengantin
Khalizah + Azim
#makeup #nikah #sanding 
#bridal #mentarikreatif 
#mentarikreatifweddingconcept 
#raikancinta #decor
#weddingdecor
#andamanmelaka #andamanselangor
#weddingplannermalaysia #weddingplanner
.
.
.
@arnimuamalaysia
@arnimuamalaysia
@arnimuamalaysia
0126703855 / 062880454
Pakej Pelamin Dewan termasuk:- 6 Walkway
Red carpet
Arch

FREE PHOTOBOOTH ( limited Slot). Untuk tempahan blh tel/whatsapp 0122833638 utk tempahan or like FB Butik Andaman Laili

#butikandamanlaili #lailidbeauty #ruangevent #homestayuntukmajlis #sewaruanguntukmajlis #minipelamin #minipelaminbudget #minidias #pelamin #pelamindewan #hantaran #pelamindiy #makeup  #malaywedding  #solekan #pelaminpallet #pelaminrustic #pelaminvintage #pallet #malaywedding  #butikandamansubangjaya #makeup #butikandamanshahalam #handbouque
Pakej Pelamin Dewan termasuk:- 6 Walkway Red carpet Arch FREE PHOTOBOOTH ( limited Slot). Untuk tempahan blh tel/whatsapp 0122833638 utk tempahan or like FB Butik Andaman Laili #butikandamanlaili  #lailidbeauty  #ruangevent  #homestayuntukmajlis  #sewaruanguntukmajlis  #minipelamin  #minipelaminbudget  #minidias  #pelamin  #pelamindewan  #hantaran  #pelamindiy  #makeup  #malaywedding  #solekan  #pelaminpallet  #pelaminrustic  #pelaminvintage  #pallet  #malaywedding  #butikandamansubangjaya  #makeup  #butikandamanshahalam  #handbouque 
Pelamin nikah Dayana & Hamza /19 ogos 2017/ The Castle Restaurant.

Terima kasih tidak terhingga kepada organizer 😘😘😘😘@fizadtouch_wedding_galore memberi peluang kepada @dreamcatcherweddingplanner 
berkerjasama sekali lagi.. insyaallah @dreamcatcherweddingplanner  akan buat yang terbaik utk @fizadtouch_wedding_galore ... terima kasih tidak terhingga.

dreamcatcherweddingplanner
#mahligaicinta  #deco #decoration #malaywedding #weddingdecor #malaywedding #malayweddingguide #pelaminkajang #pelaminbangi #pelaminputrajaya #pelaminkl #pelaminselangor #pelaminseremban #pelaminindah #pelamin #pelaminsanding #pelamincanopy  #pelamineksklusif #hantarankawin
Pelamin nikah Dayana & Hamza /19 ogos 2017/ The Castle Restaurant. Terima kasih tidak terhingga kepada organizer 😘😘😘😘@fizadtouch_wedding_galore memberi peluang kepada @dreamcatcherweddingplanner berkerjasama sekali lagi.. insyaallah @dreamcatcherweddingplanner akan buat yang terbaik utk @fizadtouch_wedding_galore ... terima kasih tidak terhingga. dreamcatcherweddingplanner #mahligaicinta  #deco  #decoration  #malaywedding  #weddingdecor  #malaywedding  #malayweddingguide  #pelaminkajang  #pelaminbangi  #pelaminputrajaya  #pelaminkl  #pelaminselangor  #pelaminseremban  #pelaminindah  #pelamin  #pelaminsanding  #pelamincanopy  #pelamineksklusif  #hantarankawin 
Belanja video jap.... Call or watsapp kami 018 961 3433 / 013 3333 255 untuk kami merealisasikan impian perkahwinan anda...juga boleh layari fb: Linda Sharom ( Glam & Stylishs), fb page: Glam & Stylish dan Instagram: glamnstylish.... #glamstylish 
#weddinghair 
#weddingdress 
#perkahwinan 
#perkahwinanmelayu 
#pelamincantik 
#pelamin
We have found an elegant way for you to host your event and for your guests to have authentic experience. It will bring the whole people in a unique way. Book us now at @seventy7.denai 
#eventspaceinshahalam #eventvenueforrent #eventspace #eventvenue #venue #wedding #weddingideas #weddingvenue #weddinginspiration #majlisnikah #majliskawin #majlisrasmi #majlistunang #majlisaqiqah #resepsi #resepsimple #resepsinikah #airbnb #homestaymurah #homestay #bednbreakfast #murah #shahalam #denaialam #lksa #budget #bajetkahwin #bajetmurah #pelamin
We have found an elegant way for you to host your event and for your guests to have authentic experience. It will bring the whole people in a unique way. Book us now at @seventy7.denai #eventspaceinshahalam  #eventvenueforrent  #eventspace  #eventvenue  #venue  #wedding  #weddingideas  #weddingvenue  #weddinginspiration  #majlisnikah  #majliskawin  #majlisrasmi  #majlistunang  #majlisaqiqah  #resepsi  #resepsimple  #resepsinikah  #airbnb  #homestaymurah  #homestay  #bednbreakfast  #murah  #shahalam  #denaialam  #lksa  #budget  #bajetkahwin  #bajetmurah  #pelamin 
Women Ring With Ruby Stone
RM190 shj
Free postage 
Free box 
Whatsapp 017-2303882 utk fast reply. 
Harga mampu milik tauu . Yang penting original !! 😘😘😘 nie antara couple set batu berwarna yang cantik giloosssss u olsss .. #kakishoppingmalaysia #bazarpaknil #bazarniaga #bazarlepak #sale #sayajual #sayajualmurah #sayajualsilver #sayajualpandora #kakishoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysia #simplering #silver925 #silverring #weddingring #wholesale #engagementring #tunang #nikah #mahligaicinta 
#pengantin #pelamin #cincinnikah #cincinkahwin #cincinsilver #cincinlelaki #cincinperempuan #cincinpermata #swarovski
Women Ring With Ruby Stone RM190 shj Free postage Free box Whatsapp 017-2303882 utk fast reply. Harga mampu milik tauu . Yang penting original !! 😘😘😘 nie antara couple set batu berwarna yang cantik giloosssss u olsss .. #kakishoppingmalaysia  #bazarpaknil  #bazarniaga  #bazarlepak  #sale  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualsilver  #sayajualpandora  #kakishoppingmalaysia  #onlineshoppingmalaysia  #simplering  #silver925  #silverring  #weddingring  #wholesale  #engagementring  #tunang  #nikah  #mahligaicinta  #pengantin  #pelamin  #cincinnikah  #cincinkahwin  #cincinsilver  #cincinlelaki  #cincinperempuan  #cincinpermata  #swarovski 
Women Ring Swiss  Stone
RM190 shj
Free postage 
Free box 
Whatsapp 017-2303882 utk fast reply. 
Harga mampu milik tauu . Yang penting original !! 😘😘😘 nie antara couple set batu berwarna yang cantik giloosssss u olsss .. #kakishoppingmalaysia #bazarpaknil #bazarniaga #bazarlepak #sale #sayajual #sayajualmurah #sayajualsilver #sayajualpandora #kakishoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysia #simplering #silver925 #silverring #weddingring #wholesale #engagementring #tunang #nikah #mahligaicinta 
#pengantin #pelamin #cincinnikah #cincinkahwin #cincinsilver #cincinlelaki #cincinperempuan #cincinpermata #swarovski
Women Ring Swiss Stone RM190 shj Free postage Free box Whatsapp 017-2303882 utk fast reply. Harga mampu milik tauu . Yang penting original !! 😘😘😘 nie antara couple set batu berwarna yang cantik giloosssss u olsss .. #kakishoppingmalaysia  #bazarpaknil  #bazarniaga  #bazarlepak  #sale  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualsilver  #sayajualpandora  #kakishoppingmalaysia  #onlineshoppingmalaysia  #simplering  #silver925  #silverring  #weddingring  #wholesale  #engagementring  #tunang  #nikah  #mahligaicinta  #pengantin  #pelamin  #cincinnikah  #cincinkahwin  #cincinsilver  #cincinlelaki  #cincinperempuan  #cincinpermata  #swarovski 
Congrats dear Ameera & Hazim...beautiful & gorgeous couple... Call or watsapp kami 018 961 3433 / 013 3333 255 untuk kami merealisasikan impian perkahwinan anda...juga boleh layari fb: Linda Sharom ( Glam & Stylishs), fb page: Glam & Stylish dan Instagram: glamnstylish.... #glamstylish 
#wedding 
#weddinghair 
#weddingdress 
#mua
#perkahwinan 
#perkahwinanmelayu 
#pelamincantik 
#pelamin
Men Ring With Belgium Stone 
RM250 shj
Free postage 
Free box 
Whatsapp 017-2303882 utk fast reply. 
Harga mampu milik tauu . Yang penting original !! 😘😘😘 nie antara couple set batu berwarna yang cantik giloosssss u olsss .. #kakishoppingmalaysia #bazarpaknil #bazarniaga #bazarlepak #sale #sayajual #sayajualmurah #sayajualsilver #sayajualpandora #kakishoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysia #simplering #silver925 #silverring #weddingring #wholesale #engagementring #tunang #nikah #mahligaicinta 
#pengantin #pelamin #cincinnikah #cincinkahwin #cincinsilver #cincinlelaki #cincinperempuan #cincinpermata #swarovski
Men Ring With Belgium Stone RM250 shj Free postage Free box Whatsapp 017-2303882 utk fast reply. Harga mampu milik tauu . Yang penting original !! 😘😘😘 nie antara couple set batu berwarna yang cantik giloosssss u olsss .. #kakishoppingmalaysia  #bazarpaknil  #bazarniaga  #bazarlepak  #sale  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualsilver  #sayajualpandora  #kakishoppingmalaysia  #onlineshoppingmalaysia  #simplering  #silver925  #silverring  #weddingring  #wholesale  #engagementring  #tunang  #nikah  #mahligaicinta  #pengantin  #pelamin  #cincinnikah  #cincinkahwin  #cincinsilver  #cincinlelaki  #cincinperempuan  #cincinpermata  #swarovski 
BOOKED our PROMO price now untuk locked your date. Booking is available untuk event from this year until next year as long as you buat booking dalam tempoh masa promo 😘 harga serendah RM250 untuk mini pelamin cantik macam ni!! .
Including FREE FRESH FLOWER HANDBOUQUET 💐 so dah tak perlu tambah2 duit untuk handbouquet lagi 😉
.
📲 +60123134433 feel free to contact our admin 💋
BOOKED our PROMO price now untuk locked your date. Booking is available untuk event from this year until next year as long as you buat booking dalam tempoh masa promo 😘 harga serendah RM250 untuk mini pelamin cantik macam ni!! . Including FREE FRESH FLOWER HANDBOUQUET 💐 so dah tak perlu tambah2 duit untuk handbouquet lagi 😉 . 📲 +60123134433 feel free to contact our admin 💋
Free Postage untuk pembelian candyB+ dgn saya✌️✌️
.
Saya memberikan postage percuma ke seluruh malaysia untuk pelanggan2 kami😁😁. Tapi dlm Malaysia sahaje yea. Luar Malaysia pos tidak ditanggung😁
Poslaju ambil mase 1-3hari waktu bekerja utk semenanjung utk membuat penghantaran dan utk sabah dan sarawak pula ambil mase 3-5hri waktu bekerja
.
Untuk abang2 yang berada di area KL, kami turut menyediakan khidmat COD. Tiada caj tambahan dikenakan😁
.
Berminat?
watsapp saya
📲+6017-3321367
📲+6017-3321367
📲+6017-3321367
.
atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁
.
#cod #kl #kualalumpur #freepostage #poslaju #gambir #gambiremas #big #strong #long #delay #husbandandwife #stronghusband #satisfiedwife #pomade #coyg #ggmu #ynwa #fishing #pancing #sayajual #sayajualmurah #promosi #produkviral2016 #produkviral2017 #tunang #pelamin #kahwin #sayanakkahwin
Free Postage untuk pembelian candyB+ dgn saya✌️✌️ . Saya memberikan postage percuma ke seluruh malaysia untuk pelanggan2 kami😁😁. Tapi dlm Malaysia sahaje yea. Luar Malaysia pos tidak ditanggung😁 Poslaju ambil mase 1-3hari waktu bekerja utk semenanjung utk membuat penghantaran dan utk sabah dan sarawak pula ambil mase 3-5hri waktu bekerja . Untuk abang2 yang berada di area KL, kami turut menyediakan khidmat COD. Tiada caj tambahan dikenakan😁 . Berminat? watsapp saya 📲+6017-3321367 📲+6017-3321367 📲+6017-3321367 . atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁 . #cod  #kl  #kualalumpur  #freepostage  #poslaju  #gambir  #gambiremas  #big  #strong  #long  #delay  #husbandandwife  #stronghusband  #satisfiedwife  #pomade  #coyg  #ggmu  #ynwa  #fishing  #pancing  #sayajual  #sayajualmurah  #promosi  #produkviral2016  #produkviral2017  #tunang  #pelamin  #kahwin  #sayanakkahwin 
Alhamdulillah.. Selesai sudah amanah yg diberi.. Pakej buaian berendoi untuk baby girl.. Kali ni client Mommy request tema P&P (putih dan pastel).. Suka tak? 
Thank you team @mommiescreation yg sama2 menjayakan.. 😇
.
💁Kenapa beli sedangkan boleh sewa ?
💁Nak jimat dan deco sendiri ?
💁Nak pakej dengan harga menarik ?

Hubungi kami utk penyelesaiannya..
📱Mimie - 012-2583328
📱Asliza - 011-15120025

#Pelamin
#PelaminTunang
#PelaminNikah
#PelaminSanding
#PelaminRumah
#PelaminDewan
#PelaminBerendoi
#BuaianBerendoi
#PintuGerbang
#RedCarpet
#GubahanHantaran
#CandyBuffet 
#CandyBooth
#ChocolateFountainMachine
#PhotoBooth #GuestBook
#Sewa #Rental #DIY
#PakejPelamin #Hydrangea
Alhamdulillah.. Selesai sudah amanah yg diberi.. Pakej buaian berendoi untuk baby girl.. Kali ni client Mommy request tema P&P (putih dan pastel).. Suka tak? Thank you team @mommiescreation yg sama2 menjayakan.. 😇 . 💁Kenapa beli sedangkan boleh sewa ? 💁Nak jimat dan deco sendiri ? 💁Nak pakej dengan harga menarik ? Hubungi kami utk penyelesaiannya.. 📱Mimie - 012-2583328 📱Asliza - 011-15120025 #Pelamin  #PelaminTunang  #PelaminNikah  #PelaminSanding  #PelaminRumah  #PelaminDewan  #PelaminBerendoi  #BuaianBerendoi  #PintuGerbang  #RedCarpet  #GubahanHantaran  #CandyBuffet  #CandyBooth  #ChocolateFountainMachine  #PhotoBooth  #GuestBook  #Sewa  #Rental  #DIY  #PakejPelamin  #Hydrangea 
#Repost @syimmydeschanel (@get_repost)
・・・
Congratulations to @nazferatti & @a_di_lah .

May your marriage be blessed with endless love till jannah. Insyallah.🌸🌸
So proud of you brother

Venue decoration & catering by: @rh_bridalstudios 
#nazxdilah #vscocam #vsco #pelamin #weddingstyle #rhbridal #wedding
Berdua lebih baik...😉
Alhamdulillaj selesai sudah kerja hari ini 
Whatsap utk tempahan 0199177004
#makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupdinner #pakejperkahwinan  #pakejkahwinmurah 
#pakejtunangbudget 
#pakejtunangmurah 
#pelamin  #pelamindewan #pelaminnikah # pelaminmini
#berendoi #pelamin tunang
#busanapengantin #bajupengantinmurah #bajupengantin #muakl #muaselayang #muamalaysia
#malaysia
Alhamdulillah.. Selesai sudah amanah yg diberi.. Pakej buaian berendoi untuk baby girl.. Kali ni client Mommy request tema P&P (putih dan pastel).. Suka tak? 
Thank you team @mommiescreation yg sama2 menjayakan.. 😇
.
💁Kenapa beli sedangkan boleh sewa ?
💁Nak jimat dan deco sendiri ?
💁Nak pakej dengan harga menarik ?

Hubungi kami utk penyelesaiannya..
📱Mimie - 012-2583328
📱Asliza - 011-15120025

#Pelamin
#PelaminTunang
#PelaminNikah
#PelaminSanding
#PelaminRumah
#PelaminDewan
#PelaminBerendoi
#BuaianBerendoi
#PintuGerbang
#RedCarpet
#GubahanHantaran
#CandyBuffet 
#CandyBooth
#ChocolateFountainMachine
#PhotoBooth #GuestBook
#Sewa #Rental #DIY
#PakejPelamin #Hydrangea
Alhamdulillah.. Selesai sudah amanah yg diberi.. Pakej buaian berendoi untuk baby girl.. Kali ni client Mommy request tema P&P (putih dan pastel).. Suka tak? Thank you team @mommiescreation yg sama2 menjayakan.. 😇 . 💁Kenapa beli sedangkan boleh sewa ? 💁Nak jimat dan deco sendiri ? 💁Nak pakej dengan harga menarik ? Hubungi kami utk penyelesaiannya.. 📱Mimie - 012-2583328 📱Asliza - 011-15120025 #Pelamin  #PelaminTunang  #PelaminNikah  #PelaminSanding  #PelaminRumah  #PelaminDewan  #PelaminBerendoi  #BuaianBerendoi  #PintuGerbang  #RedCarpet  #GubahanHantaran  #CandyBuffet  #CandyBooth  #ChocolateFountainMachine  #PhotoBooth  #GuestBook  #Sewa  #Rental  #DIY  #PakejPelamin  #Hydrangea 
Promosi hampir tamat
Mini pelamin ni RM370 sahaja!!! Kita upgrade size 10 kaki
Siapa nak sanding pun boleh jimat macam ni
Uuollss jangan risau sebab design kain tirai boleh ubah
Warna tema boleh request 
Nak add on stage 4x6 tambah RM80 jeeee
Whatsapp 0143383713 utk keterangan lanjut 
Tertakluk kepada terma & syarat

#lovelyweddingdais #pelamin #pelaminsanding #minipelamin #pelaminmini #pelaminmurah #pelaminbajet #pelaminkl #jomkahwin #malaywedding #pengantin