an online Instagram web viewer

#pelaminbaby medias

Photos

Terima kasih Pn meera.. dah 2 kali menggunakan perkhidmatan fazconcepts utk majlis puterinya.. 😊
.
Jom kongsikan gambar detik2 terindah majlis bersama pelamin fazconcepts.. jadikn pelamin fazconcepts sebahagian penyeri majlis anda😄😍
Whatsapp 0133200022 utk pertanyaan dan tempahan..😆 #pelamin #pelamineksklusif #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminsanding #pelaminbajet #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminmini #pelaminkhemah #minidais #minipelamin #buaianberendoi #buaiberendoi #berendoi #buaikembar #twincradle #pelaminberendoi #buai #buaian #pelamincukurjambul #pelaminaqiqah #akikah #cukurjambul #buaibaby #pelaminbaby #kelabgolfnegarasubang
Terima kasih Pn meera.. dah 2 kali menggunakan perkhidmatan fazconcepts utk majlis puterinya.. 😊 . Jom kongsikan gambar detik2 terindah majlis bersama pelamin fazconcepts.. jadikn pelamin fazconcepts sebahagian penyeri majlis anda😄😍 Whatsapp 0133200022 utk pertanyaan dan tempahan..😆 #pelamin  #pelamineksklusif  #pelamintunang  #pelaminnikah  #pelaminsanding  #pelaminbajet  #pelaminrumah  #pelamindewan  #pelaminmini  #pelaminkhemah  #minidais  #minipelamin  #buaianberendoi  #buaiberendoi  #berendoi  #buaikembar  #twincradle  #pelaminberendoi  #buai  #buaian  #pelamincukurjambul  #pelaminaqiqah  #akikah  #cukurjambul  #buaibaby  #pelaminbaby  #kelabgolfnegarasubang 
When I saw you i fell in love and you smiled because u knew 🙂
When I saw you i fell in love and you smiled because u knew 🙂
V.I.R.A.L 
Pelamin Buaian Berendoi 
Siapa kata rumah kampung tak cantik untuk di deco... #buaianmarissa #buaian #buaianaqiqah #buaianaqiqah #pelaminbabymurah #pelaminbaby #pelaminberendoi #cukurjambul #marissaexclusive #Whatapps0122576933
V.I.R.A.L 
Pelamin Buaian Berendoi 
Siapa kata rumah kampung tak cantik untuk di deco... #buaianmarissa #buaian #buaianaqiqah #buaianaqiqah #pelaminbabymurah #pelaminbaby #pelaminberendoi #cukurjambul #marissaexclusive #Whatapps0122576933
V.I.R.A.L 
Pelamin Buaian Berendoi 
Siapa kata rumah kampung tak cantik untuk di deco... #buaianmarissa #buaian #buaianaqiqah #buaianaqiqah #pelaminbabymurah #pelaminbaby #pelaminberendoi #cukurjambul #marissaexclusive #Whatapps0122576933
A little sneak peak to our Exclusive Mini Pelamin ❤️
.
.
GRAB OUR PROMO PRICE NOW!
A little sneak peak to our Exclusive Mini Pelamin ❤️ . . GRAB OUR PROMO PRICE NOW!
"And so the adventure begin..."
"And so the adventure begin..."
BOOKED our PROMO price now untuk locked your date. Booking is available untuk event from this year until next year as long as you buat booking dalam tempoh masa promo 😘 harga serendah RM250 untuk mini pelamin cantik macam ni!! .
Including FREE FRESH FLOWER HANDBOUQUET 💐 so dah tak perlu tambah2 duit untuk handbouquet lagi 😉
.
📲 +60123134433 feel free to contact our admin 💋
BOOKED our PROMO price now untuk locked your date. Booking is available untuk event from this year until next year as long as you buat booking dalam tempoh masa promo 😘 harga serendah RM250 untuk mini pelamin cantik macam ni!! . Including FREE FRESH FLOWER HANDBOUQUET 💐 so dah tak perlu tambah2 duit untuk handbouquet lagi 😉 . 📲 +60123134433 feel free to contact our admin 💋
BOOKED our PROMO price now untuk locked your date. Booking is available untuk event from this year until next year as long as you buat booking dalam tempoh masa promo 😘 harga serendah RM250 untuk mini pelamin cantik macam ni!! .
Including FREE FRESH FLOWER HANDBOUQUET 💐 so dah tak perlu tambah2 duit untuk handbouquet lagi 😉
.
📲 +60123134433 feel free to contact our admin @idoweddingandevent
BOOKED our PROMO price now untuk locked your date. Booking is available untuk event from this year until next year as long as you buat booking dalam tempoh masa promo 😘 harga serendah RM250 untuk mini pelamin cantik macam ni!! . Including FREE FRESH FLOWER HANDBOUQUET 💐 so dah tak perlu tambah2 duit untuk handbouquet lagi 😉 . 📲 +60123134433 feel free to contact our admin @idoweddingandevent
Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉

Mengambil tempahan hantaran bajet dan exklusif

#tempahanhantara#hantaranbajet#
#pelaminrumah #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminmini #pelaminnikah #pelamin2017 #pelamin #pelamintunang #pelaminmelaka #pelaminaqiqah #pelaminbaby #pelaminbajet #pengantinbaru #bajupengantin #pengantin #makandam #makandammelaka #makeuppengantin #makeuppengantinmelaka #butikpengantinzawatiey
Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉 Mengambil tempahan hantaran bajet dan exklusif #tempahanhantara #hantaranbajet # #pelaminrumah  #pelaminsimple  #pelaminmurah  #pelaminmini  #pelaminnikah  #pelamin2017  #pelamin  #pelamintunang  #pelaminmelaka  #pelaminaqiqah  #pelaminbaby  #pelaminbajet  #pengantinbaru  #bajupengantin  #pengantin  #makandam  #makandammelaka  #makeuppengantin  #makeuppengantinmelaka  #butikpengantinzawatiey 
#Sirehjunjung  pendukong adat&warisan melayu

Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉

Mengambil tempahan hantaran bajet dan exklusif

#tempahanhantara#hantaranbajet#
#pelaminrumah #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminmini #pelaminnikah #pelamin2017 #pelamin #pelamintunang #pelaminmelaka #pelaminaqiqah #pelaminbaby #pelaminbajet #pengantinbaru #bajupengantin #pengantin #makandam #makandammelaka #makeuppengantin #makeuppengantinmelaka #butikpengantinzawatiey
#Sirehjunjung  pendukong adat&warisan melayu Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉 Mengambil tempahan hantaran bajet dan exklusif #tempahanhantara #hantaranbajet # #pelaminrumah  #pelaminsimple  #pelaminmurah  #pelaminmini  #pelaminnikah  #pelamin2017  #pelamin  #pelamintunang  #pelaminmelaka  #pelaminaqiqah  #pelaminbaby  #pelaminbajet  #pengantinbaru  #bajupengantin  #pengantin  #makandam  #makandammelaka  #makeuppengantin  #makeuppengantinmelaka  #butikpengantinzawatiey 
Untuk mommy2 yang nak gambaran besar mana buai n tertanya2 muat ke baby dalam buai, meh tengok ni 😍

Sharing pic from client. Tqsm ambil servis dengan kami 😘

Text/wa 017 6099722 for details.

#buai #buaiberendoi #pelaminbaby #cukurjambul #aqiqah #tahnik #namingceremony #berendoimurah #diypelaminmurah #sewabarangpelamin
Buai berendoi untuk majlis Aqiqah baby Nur Fayra Ardini bt Mohd Farid..
👉 Bandar Sri Damansara
.
Terima kasih sis Armila sudi menggunakn khidmat @roxanacreation
.
#buaiberendoi #pelamin #pelaminbajet #buai #babygirl #cutebaby #pelaminbaby #majlisaqiqah #marhaban #kendurikesyukuran #shahalam #klang #klang #pelaminviral #majlisberendoi #pelaminmurahshahalam
Throwback....mula2 start deco buaian berendoi....ada yg minat macam ni???
saje2 je nak up pic lama... cute haaa!...😄
.
.
Pakej Bajet
.
.
Pelamin by@kuntum.concept
.
.
#buaianberendoimelaka
#buaianberendoimuar 
#buaianberendoibajet
#buailittleenglish
#kuntumconcept
#buaiberendoi#cukurjambul
#pakejbajet#aqiqah#naikbuai
#pelaminberendoi
#minipelamin
#pelaminbaby
BOOKED our PROMO price now untuk locked your date. Booking is available untuk event from this year until next year as long as you buat booking dalam tempoh masa promo 😘 harga serendah RM250 untuk mini pelamin cantik macam ni!! .
Including FREE FRESH FLOWER HANDBOUQUET 💐 so dah tak perlu tambah2 duit untuk handbouquet lagi 😉
.
📲 +60123134433 feel free to contact our admin @idoweddingandevent
BOOKED our PROMO price now untuk locked your date. Booking is available untuk event from this year until next year as long as you buat booking dalam tempoh masa promo 😘 harga serendah RM250 untuk mini pelamin cantik macam ni!! . Including FREE FRESH FLOWER HANDBOUQUET 💐 so dah tak perlu tambah2 duit untuk handbouquet lagi 😉 . 📲 +60123134433 feel free to contact our admin @idoweddingandevent
#Hiasan bilik
(Gambar x penuh...)
Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉

#pelaminrumah #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminmini #pelaminnikah #pelamin2017 #pelamin #pelamintunang #pelaminmelaka #pelaminaqiqah #pelaminbaby #pelaminbajet #pengantinbaru #bajupengantin #pengantin #makandam #makandammelaka #makeuppengantin #makeuppengantinmelaka #butikpengantinzawatiey
#Hiasan  bilik (Gambar x penuh...) Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉 #pelaminrumah  #pelaminsimple  #pelaminmurah  #pelaminmini  #pelaminnikah  #pelamin2017  #pelamin  #pelamintunang  #pelaminmelaka  #pelaminaqiqah  #pelaminbaby  #pelaminbajet  #pengantinbaru  #bajupengantin  #pengantin  #makandam  #makandammelaka  #makeuppengantin  #makeuppengantinmelaka  #butikpengantinzawatiey 
#Tempahan hantaran
Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉

#pelaminrumah #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminmini #pelaminnikah #pelamin2017 #pelamin #pelamintunang #pelaminmelaka #pelaminaqiqah #pelaminbaby #pelaminbajet #pengantinbaru #bajupengantin #pengantin #makandam #makandammelaka #makeuppengantin #makeuppengantinmelaka #butikpengantinzawatiey
#Tempahan  hantaran Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉 #pelaminrumah  #pelaminsimple  #pelaminmurah  #pelaminmini  #pelaminnikah  #pelamin2017  #pelamin  #pelamintunang  #pelaminmelaka  #pelaminaqiqah  #pelaminbaby  #pelaminbajet  #pengantinbaru  #bajupengantin  #pengantin  #makandam  #makandammelaka  #makeuppengantin  #makeuppengantinmelaka  #butikpengantinzawatiey 
#Tempahan hantaran
Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉

#pelaminrumah #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminmini #pelaminnikah #pelamin2017 #pelamin #pelamintunang #pelaminmelaka #pelaminaqiqah #pelaminbaby #pelaminbajet #pengantinbaru #bajupengantin #pengantin #makandam #makandammelaka #makeuppengantin #makeuppengantinmelaka #butikpengantinzawatiey
#Tempahan  hantaran Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉 #pelaminrumah  #pelaminsimple  #pelaminmurah  #pelaminmini  #pelaminnikah  #pelamin2017  #pelamin  #pelamintunang  #pelaminmelaka  #pelaminaqiqah  #pelaminbaby  #pelaminbajet  #pengantinbaru  #bajupengantin  #pengantin  #makandam  #makandammelaka  #makeuppengantin  #makeuppengantinmelaka  #butikpengantinzawatiey 
Outdoor
#chera&saidi
#30/7/2017
#ahad
#kg air molek
Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉

#pelaminrumah #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminmini #pelaminnikah #pelamin2017 #pelamin #pelamintunang #pelaminmelaka #pelaminaqiqah #pelaminbaby #pelaminbajet #pengantinbaru #bajupengantin #pengantin #makandam #makandammelaka #makeuppengantin #makeuppengantinmelaka #butikpengantinzawatiey
Outdoor #chera &saidi #30 /7/2017 #ahad  #kg  air molek Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉 #pelaminrumah  #pelaminsimple  #pelaminmurah  #pelaminmini  #pelaminnikah  #pelamin2017  #pelamin  #pelamintunang  #pelaminmelaka  #pelaminaqiqah  #pelaminbaby  #pelaminbajet  #pengantinbaru  #bajupengantin  #pengantin  #makandam  #makandammelaka  #makeuppengantin  #makeuppengantinmelaka  #butikpengantinzawatiey 
Outdoor
#chera&saidi
#30/7/2017
#ahad
#kg air molek
Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉

#pelaminrumah #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminmini #pelaminnikah #pelamin2017 #pelamin #pelamintunang #pelaminmelaka #pelaminaqiqah #pelaminbaby #pelaminbajet #pengantinbaru #bajupengantin #pengantin #makandam #makandammelaka #makeuppengantin #makeuppengantinmelaka #butikpengantinzawatiey
Outdoor #chera &saidi #30 /7/2017 #ahad  #kg  air molek Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉 #pelaminrumah  #pelaminsimple  #pelaminmurah  #pelaminmini  #pelaminnikah  #pelamin2017  #pelamin  #pelamintunang  #pelaminmelaka  #pelaminaqiqah  #pelaminbaby  #pelaminbajet  #pengantinbaru  #bajupengantin  #pengantin  #makandam  #makandammelaka  #makeuppengantin  #makeuppengantinmelaka  #butikpengantinzawatiey 
Outdoor
#chera&saidi
#30/7/2017
#ahad
#kg air molek
Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉

#pelaminrumah #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminmini #pelaminnikah #pelamin2017 #pelamin #pelamintunang #pelaminmelaka #pelaminaqiqah #pelaminbaby #pelaminbajet #pengantinbaru #bajupengantin #pengantin #makandam #makandammelaka #makeuppengantin #makeuppengantinmelaka #butikpengantinzawatiey
Outdoor #chera &saidi #30 /7/2017 #ahad  #kg  air molek Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉 #pelaminrumah  #pelaminsimple  #pelaminmurah  #pelaminmini  #pelaminnikah  #pelamin2017  #pelamin  #pelamintunang  #pelaminmelaka  #pelaminaqiqah  #pelaminbaby  #pelaminbajet  #pengantinbaru  #bajupengantin  #pengantin  #makandam  #makandammelaka  #makeuppengantin  #makeuppengantinmelaka  #butikpengantinzawatiey 
Wedding time!!!! Photobooth
#chera&saidi
#28,29/7/2017
#jumaat & sabtu
#kg air molek
Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉

#pelaminrumah #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminmini #pelaminnikah #pelamin2017 #pelamin #pelamintunang #pelaminmelaka #pelaminaqiqah #pelaminbaby #pelaminbajet #pengantinbaru #bajupengantin #pengantin #makandam #makandammelaka #makeuppengantin #makeuppengantinmelaka #butikpengantinzawatiey
Wedding time!!!! Photobooth #chera &saidi #28 ,29/7/2017 #jumaat  & sabtu #kg  air molek Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉 #pelaminrumah  #pelaminsimple  #pelaminmurah  #pelaminmini  #pelaminnikah  #pelamin2017  #pelamin  #pelamintunang  #pelaminmelaka  #pelaminaqiqah  #pelaminbaby  #pelaminbajet  #pengantinbaru  #bajupengantin  #pengantin  #makandam  #makandammelaka  #makeuppengantin  #makeuppengantinmelaka  #butikpengantinzawatiey 
Wedding time!!!! Photobooth
#chera&saidi
#28,29/7/2017
#jumaat & sabtu
#kg air molek
Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉

#pelaminrumah #pelaminsimple #pelaminmurah #pelaminmini #pelaminnikah #pelamin2017 #pelamin #pelamintunang #pelaminmelaka #pelaminaqiqah #pelaminbaby #pelaminbajet #pengantinbaru #bajupengantin #pengantin #makandam #makandammelaka #makeuppengantin #makeuppengantinmelaka #butikpengantinzawatiey
Wedding time!!!! Photobooth #chera &saidi #28 ,29/7/2017 #jumaat  & sabtu #kg  air molek Assalamualaikum 😊 , kepada sesiapa yg berminat dengan perkhidmatan kami atau ingin bertanya kan soalan (harga/pakej) boleh lah terus contact kami 0173941190(k.watiey), jangan malu malu , kami sedia berkhidmat dan menjawab persoalan anda 😊. Terima Kasih 😉 #pelaminrumah  #pelaminsimple  #pelaminmurah  #pelaminmini  #pelaminnikah  #pelamin2017  #pelamin  #pelamintunang  #pelaminmelaka  #pelaminaqiqah  #pelaminbaby  #pelaminbajet  #pengantinbaru  #bajupengantin  #pengantin  #makandam  #makandammelaka  #makeuppengantin  #makeuppengantinmelaka  #butikpengantinzawatiey 
.
Selesai dah pasang di putrajaya.. x blh nak amik gmbar full ada meja didepan yg blum dialihkan 😁
Fairytale package RM350
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
RM320 backdrop jatuh✔
RM350 bakcdrop ikat
+ RM30 bunga bawah
*harga termasuk carpet lighting & hiasan
**tak termasuk caj transport
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
call/whatsapp 017.3090.446  anim
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
#buaianberendoihzc #hzcreativecradle #creativecradle #creative #buaianberendoi #buaian #berendoi #endoi #babycradle #baby #cradle #ibuhamil #pregnant #ibumengandung #dodoi #lovemybaby #mybaby #love #pelaminkajang #simanja #sayang
#akikah #korban #marhaban #berzanji #pelaminbaby #pelamin
#sewa #malaysia #pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Selesai dah pasang di putrajaya.. x blh nak amik gmbar full ada meja didepan yg blum dialihkan 😁 Fairytale package RM350 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ RM320 backdrop jatuh✔ RM350 bakcdrop ikat + RM30 bunga bawah *harga termasuk carpet lighting & hiasan **tak termasuk caj transport ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Cepat booking terlambat nanti menyesal... ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ call/whatsapp 017.3090.446 anim ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #love  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
Terima kasih Pn Nurul... cantik sgt 😊😍
.
Jom kongsikan gambar detik2 terindah majlis bersama pelamin fazconcepts.. jadikn pelamin fazconcepts sebahagian penyeri majlis anda😄😍
Whatsapp 0133200022 utk pertanyaan dan tempahan..😆 #pelamin #pelamineksklusif #pelamintunang #pelaminnikah #pelaminsanding #pelaminbajet #pelaminrumah #pelamindewan #pelaminmini #pelaminkhemah #minidais #minipelamin #buaianberendoi #buaiberendoi #berendoi #buaikembar #twincradle #pelaminberendoi #buai #buaian #pelamincukurjambul #pelaminaqiqah #akikah #cukurjambul #buaibaby #pelaminbaby #pelamingombak
Terima kasih Pn Nurul... cantik sgt 😊😍 . Jom kongsikan gambar detik2 terindah majlis bersama pelamin fazconcepts.. jadikn pelamin fazconcepts sebahagian penyeri majlis anda😄😍 Whatsapp 0133200022 utk pertanyaan dan tempahan..😆 #pelamin  #pelamineksklusif  #pelamintunang  #pelaminnikah  #pelaminsanding  #pelaminbajet  #pelaminrumah  #pelamindewan  #pelaminmini  #pelaminkhemah  #minidais  #minipelamin  #buaianberendoi  #buaiberendoi  #berendoi  #buaikembar  #twincradle  #pelaminberendoi  #buai  #buaian  #pelamincukurjambul  #pelaminaqiqah  #akikah  #cukurjambul  #buaibaby  #pelaminbaby  #pelamingombak 
.
Selesai dah pasang buaian kat batu cave.. jom kita ke bangi pulak...
Buaian A
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
RM200 buaian tanpa backdrop
RM250 backdrop jatuh
RM280 bakcdrop ikat
+ RM50 carpet putih
+ RM30 bunga bawah
**tak termasuk caj transport
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Cepat booking terlambat nanti menyesal...
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
call/whatsapp 017.3090.446  anim
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
#buaianberendoihzc
#hzcreativecradle
#creativecradle
#creative
#buaianberendoi
#buaian
#berendoi
#endoi
#babycradle
#baby
#cradle
#ibuhamil
#pregnant
#ibumengandung
#dodoi
#lovemybaby
#mybaby
#pelaminbangi
#pelaminkajang
#simanja
#sayang
#akikah
#korban
#marhaban
#berzanji
#pelaminbaby
#pelamin
#sewa
#malaysia
#pelaminmurahkajang
*x termasuk caj transport
. Selesai dah pasang buaian kat batu cave.. jom kita ke bangi pulak... Buaian A ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ RM200 buaian tanpa backdrop RM250 backdrop jatuh RM280 bakcdrop ikat + RM50 carpet putih + RM30 bunga bawah **tak termasuk caj transport ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Cepat booking terlambat nanti menyesal... ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ call/whatsapp 017.3090.446 anim ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #buaianberendoihzc  #hzcreativecradle  #creativecradle  #creative  #buaianberendoi  #buaian  #berendoi  #endoi  #babycradle  #baby  #cradle  #ibuhamil  #pregnant  #ibumengandung  #dodoi  #lovemybaby  #mybaby  #pelaminbangi  #pelaminkajang  #simanja  #sayang  #akikah  #korban  #marhaban  #berzanji  #pelaminbaby  #pelamin  #sewa  #malaysia  #pelaminmurahkajang  *x termasuk caj transport
Buai berendoi baby Qarizh Asshauqi | 12 aug .
.
#buai #buaibaby #buaiberendoi #akikah #pelaminberendoi #pelaminbaby #decocsp #csp #cahayaseripengantin #bridaljerantutpahang
Berendoi | 12 aug 
Biasa cream je kali ni kita pkai navy blue pulak!!cantek xxx???
.
.Pelaminberendoi #buai #pelamin #akikah #buaibaby #cahayaseripengantin #bridaljerantutpahang #pelamincsp #pelaminbaby
Nak #pelaminberendoi #pelamincukurjambul #pelaminaqiqah utk baby boy?ni salah satu utk baby boy..korg nk?mcm ni RM300..korg nk design dan warna lain?whatsapp skarang, 016-2336931..masih ada slot ni..jom book skarang..
.
#pelaminsimple #pelaminmurah #minipelamin #pelaminbuai #pelaminbaby
Buaian berendoi untuk dijual. WhatsApp 0163855189 #buaianberendoi #buaian #pelaminbaby #pelaminmini  #pelamindiy #akikahcukurjambul #akikah
Majlis Aqiqah dan berendoi baby 
Sofia Aaira Medina
Tqvm nana n family :) #buaianberendoi
#buaiberendoi #pelaminbaby #pelaminberendoi #cukurjambul #pelaminberendoikl #berendoibudget #sewabuai #berendoi #doorgiftmurah
Majlis Aqiqah dan Berendoi baby Nur Hana Yasmeen  Bt Shaik Mohamad Fazil
tq fazil n family 😊😊😊
#buaiberendoi #berendoi #berendoikl #pelaminbaby #pelaminberendoikl #buaianberendoi #cukurjambul #akikah #aqiqah #doorgiftmurah #berendoibudget #pelaminberendoikl
Hi semua, buaian berendoi dan peralatan decorasi yg lain untuk dijual. Sila whatsApp 0163855189. #pelaminberendoi #pelamin  #pelaminbaby
All about decoration.. www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

Booking now
DODOI ANAKKU

Masih ade slot Aug-Dec 2017

12/13 Aug 2017
19/20 Aug 2017
26/27 Aug 2017

#pakardekorasibuaianberendoi
#dodoianakku
#www.dodoianakku.com.my

Sebarang pertanyaan pergi ke link di👇

#www.wasap.my/60126995643/dodoianakku

#cukurjambul
#majlisberendoi
#backdropforbirthday
#buaianberendoi
#archdecoration
#buaianaqiqah
#pelaminsanding
#pelaminkahwin
#pelamintunang
#pelaminrumah
#pelaminberendoi
#pelaminbaby
#minipelamin
#minipelaminmurah
#buaianberendoisaujanautama
#buaianberendoikl
#buaianberendoiselangor
#buaianberendoirawang
#buaianberendoishahalam
#buaianberendoisubang
#buaianberendoiklang
#buaianberendoipj
#buaianberendoikotadamansara
#buaianberendoisungaibuloh
All about decoration.. www.wasap.my/60126995643/dodoianakku Booking now DODOI ANAKKU Masih ade slot Aug-Dec 2017 12/13 Aug 2017 19/20 Aug 2017 26/27 Aug 2017 #pakardekorasibuaianberendoi  #dodoianakku  #www .dodoianakku.com.my Sebarang pertanyaan pergi ke link di👇 #www .wasap.my/60126995643/dodoianakku #cukurjambul  #majlisberendoi  #backdropforbirthday  #buaianberendoi  #archdecoration  #buaianaqiqah  #pelaminsanding  #pelaminkahwin  #pelamintunang  #pelaminrumah  #pelaminberendoi  #pelaminbaby  #minipelamin  #minipelaminmurah  #buaianberendoisaujanautama  #buaianberendoikl  #buaianberendoiselangor  #buaianberendoirawang  #buaianberendoishahalam  #buaianberendoisubang  #buaianberendoiklang  #buaianberendoipj  #buaianberendoikotadamansara  #buaianberendoisungaibuloh 
Bantal pelamin bulat untuk disewa

RM5/unit
Self pickup di Shah Alam/Pinggiran Usj

Text/wa 017 6099722

#bantalpelamin #sewabarangpelamin #bantalhiasanpelamin #diypelamin #buai #buaiberendoi #cukurjambul #pelaminbaby #aqiqah
Pelamin tunang...02.08.2017
.
Tarikh tu tak salah tau...mmg tarikh semalam sbb cik adik ni tak dapat cuti pada weekend atas faktor kerja.
.
Alhamdullilah...majlis pun dah selamat dan berjalan dengan lancar.
.
Terima kasih Cik Masanijah sudi berurusan dengan kami...😊
.
@kuntum.concept
@kuntum.concept
@kuntum.concept
.
#pelamintunang
#pelaminrumah
#pelaminnikah
#pelamin#tunang#nikah
#sanding#minipelamin
#pelaminberendoimelaka
#pelaminmelaka
#pelaminaqiqahmelaka
#pelaminbaby#melaka#muar
Pelamin tunang...02.08.2017 . Tarikh tu tak salah tau...mmg tarikh semalam sbb cik adik ni tak dapat cuti pada weekend atas faktor kerja. . Alhamdullilah...majlis pun dah selamat dan berjalan dengan lancar. . Terima kasih Cik Masanijah sudi berurusan dengan kami...😊 . @kuntum.concept @kuntum.concept @kuntum.concept . #pelamintunang  #pelaminrumah  #pelaminnikah  #pelamin #tunang #nikah  #sanding #minipelamin  #pelaminberendoimelaka  #pelaminmelaka  #pelaminaqiqahmelaka  #pelaminbaby #melaka #muar