an online Instagram web viewer

#pelawasan medias

Photos

➡️BADAN LETIH & LESU⬅️
.
Kopi Ali Hitam kan ada...
.
🌷Kopi Ali Hitam🌷
💥High Performance Energy Coffee💥
❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️
.
1. LEBIH KUAT
🌷Membantu meningkatkan stamina dan tenaga.
2. TAK STRES
🌷Membantu mengurangkan tekanan minda dan stress.
3. AKTIF
🌷Membantu melancarkan metabolisme
4. KURANG LETIH
🌷Membantu mengurangkan keletihan, tahan lapar dan mengantuk 
5. SARAF & URAT
🌷Membantu mengekalkan kesihatan mata, sendi dan urat saraf.
6. DARAH LANCAR
🌷Membantu melancarkan sistem pengaliran darah dalam badan.
7. BUANG ANGIN
🌷Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan
8. MERANGSANG
🌷Membantu merangsang keinginan dan keupayaan seksual.
9. TAMBAH SUBUR
🌷Untuk wanita sesuai diminum untuk meningkatkan kesuburan dan membantu melambatkan proses monopous.
10. KUATKAN SYAHWAT
🌷Mengatasi masalah 'Erectile Dysfunction' atau lemah syahwat
11. GULA STABIL
🌷Membantu pesakit diabetes dengan penurunan kadar gula dalam darah
12. IMUNISASI TUBUH
🌷Meningkatkan stamina, Imunisasi Tubuh dan Daya Konsentrasi
13. MELAWASKAN
🌷Melawaskan pembuangan air kecil dan air besar
.
Untuk keterangan lanjut:
1) Cara Guna
2) Khasiat Produk
3) Testimoni penyakit berkaitan
.
WhatsApp:
📲Whatsapp 017 568 4168

Kopi Ali Hitam
🎉Harga asal: RM69.00 (SM)
🎉Harga promosi: RM45.00 (SM)
❤️Jimat: RM24.00
🎉Pos: RM7 (SM)
✳️Postage seluruh Malaysia .
#KopiAliHitam
#HighPerformanceEnergyCoffee
#KhasiatKopiAliHitam
#KopiPesakitKencingManis
#KopiDiabetes
#KopiWargaEmas
#KopiWanita
#KopiLelaki
#KopiSihat
#KopiKesihatan
#KopiCergas
#KopiTambahTenaga
#KopiBuangAngin
#KopiDarahLancar
#KopiPelawasan
#KencingManis
#SakitPinggang
#SakitBelakang
#SakitLutut
#Keputihan
#PeriodTakLancar
#Stres
#Letih
#Penat
#BuangAngin
#DarahLancar
#Pelawasan
#Assalamualaikum
#SelamatPagi
Www.wasap.my/60175684168
➡️BADAN LETIH & LESU⬅️ . Kopi Ali Hitam kan ada... . 🌷Kopi Ali Hitam🌷 💥High Performance Energy Coffee💥 ❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️ . 1. LEBIH KUAT 🌷Membantu meningkatkan stamina dan tenaga. 2. TAK STRES 🌷Membantu mengurangkan tekanan minda dan stress. 3. AKTIF 🌷Membantu melancarkan metabolisme 4. KURANG LETIH 🌷Membantu mengurangkan keletihan, tahan lapar dan mengantuk 5. SARAF & URAT 🌷Membantu mengekalkan kesihatan mata, sendi dan urat saraf. 6. DARAH LANCAR 🌷Membantu melancarkan sistem pengaliran darah dalam badan. 7. BUANG ANGIN 🌷Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan 8. MERANGSANG 🌷Membantu merangsang keinginan dan keupayaan seksual. 9. TAMBAH SUBUR 🌷Untuk wanita sesuai diminum untuk meningkatkan kesuburan dan membantu melambatkan proses monopous. 10. KUATKAN SYAHWAT 🌷Mengatasi masalah 'Erectile Dysfunction' atau lemah syahwat 11. GULA STABIL 🌷Membantu pesakit diabetes dengan penurunan kadar gula dalam darah 12. IMUNISASI TUBUH 🌷Meningkatkan stamina, Imunisasi Tubuh dan Daya Konsentrasi 13. MELAWASKAN 🌷Melawaskan pembuangan air kecil dan air besar . Untuk keterangan lanjut: 1) Cara Guna 2) Khasiat Produk 3) Testimoni penyakit berkaitan . WhatsApp: 📲Whatsapp 017 568 4168 Kopi Ali Hitam 🎉Harga asal: RM69.00 (SM) 🎉Harga promosi: RM45.00 (SM) ❤️Jimat: RM24.00 🎉Pos: RM7 (SM) ✳️Postage seluruh Malaysia . #KopiAliHitam  #HighPerformanceEnergyCoffee  #KhasiatKopiAliHitam  #KopiPesakitKencingManis  #KopiDiabetes  #KopiWargaEmas  #KopiWanita  #KopiLelaki  #KopiSihat  #KopiKesihatan  #KopiCergas  #KopiTambahTenaga  #KopiBuangAngin  #KopiDarahLancar  #KopiPelawasan  #KencingManis  #SakitPinggang  #SakitBelakang  #SakitLutut  #Keputihan  #PeriodTakLancar  #Stres  #Letih  #Penat  #BuangAngin  #DarahLancar  #Pelawasan  #Assalamualaikum  #SelamatPagi  Www.wasap.my/60175684168
✳️Jaminan Kami✳️
.
🚀Kopi Ali Hitam Telah mendapat Kelulusan Halal
.
🚀Produk ini dikilangkan dan dipasarkan oleh bumiputera muslim
.
🚀Kilang Pemporessan kami menepati piawaian yang telah ditetapkan
.
🚀Ujian makmal membuktikan Kopi Ali Hitam TIDAK mengandungi 3 bahan terlarang yang biasa digunakan didalam mana-mana ubat kuat iaitu Sildenafil, Vardenafil dan Tadalafil yang mana 3 bahan ini disahkan amat berbahaya terhadap tubuh kita.
.
🚀Jadi kami tidak berani mengambil risiko memasukkan bahan berbahaya ini didalam Kopi Ali Hitam
.
🍃Biarlah kita sihat secara semula jadi, jari sihat kerana bahan berbahaya
.
✔️Setuju ke setuju?
.
Untuk keterangan lanjut:
1) Cara Guna
2) Khasiat Produk
3) Testimoni berkaitan penyakit yang dialami:
Kencing manis, sakit pinggang, sakit lutut, sakit belakang, pening, kurang syahwat, keputihan, haid tidak teratur, susah bangun pagi, keletihan, stress dan lain2
.
WhatsApp
📲Whatsapp 0133801718
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60133801718&text=Boleh+bagi+details+kopialihitam
.
Kopi Ali Hitam
🎉Harga asal: RM69.00 (SM)
🎉Harga promosi: RM45.00 (SM)
❤️Jimat: RM24.00
🎉Pos: RM8 (SM)
✳️Postage seluruh Malaysia
🌟WhastApp terus untuk harga promosi lebih menarik 😍
.
#KopiAliHitam
#HighPerformanceEnergyCoffee
#KhasiatKopiAliHitam
#KopiPesakitKencingManis
#KopiDiabetes
#KopiWargaEmas
#KopiWanita
#KopiLelaki
#KopiSihat
#KopiKesihatan
#KopiCergas
#KopiTambahTenaga
#KopiBuangAngin
#KopiDarahLancar
#KopiPelawasan
#KencingManis
#SakitPinggang
#SakitBelakang
#SakitLutut
#Keputihan
#PeriodTakLancar
#Stres
#Letih
#Penat
#BuangAngin
#DarahLancar
#Pelawasan
#Assalamualaikum
✳️Jaminan Kami✳️ . 🚀Kopi Ali Hitam Telah mendapat Kelulusan Halal . 🚀Produk ini dikilangkan dan dipasarkan oleh bumiputera muslim . 🚀Kilang Pemporessan kami menepati piawaian yang telah ditetapkan . 🚀Ujian makmal membuktikan Kopi Ali Hitam TIDAK mengandungi 3 bahan terlarang yang biasa digunakan didalam mana-mana ubat kuat iaitu Sildenafil, Vardenafil dan Tadalafil yang mana 3 bahan ini disahkan amat berbahaya terhadap tubuh kita. . 🚀Jadi kami tidak berani mengambil risiko memasukkan bahan berbahaya ini didalam Kopi Ali Hitam . 🍃Biarlah kita sihat secara semula jadi, jari sihat kerana bahan berbahaya . ✔️Setuju ke setuju? . Untuk keterangan lanjut: 1) Cara Guna 2) Khasiat Produk 3) Testimoni berkaitan penyakit yang dialami: Kencing manis, sakit pinggang, sakit lutut, sakit belakang, pening, kurang syahwat, keputihan, haid tidak teratur, susah bangun pagi, keletihan, stress dan lain2 . WhatsApp 📲Whatsapp 0133801718 . Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free . https://api.whatsapp.com/send?phone=60133801718&text=Boleh+bagi+details+kopialihitam . Kopi Ali Hitam 🎉Harga asal: RM69.00 (SM) 🎉Harga promosi: RM45.00 (SM) ❤️Jimat: RM24.00 🎉Pos: RM8 (SM) ✳️Postage seluruh Malaysia 🌟WhastApp terus untuk harga promosi lebih menarik 😍 . #KopiAliHitam  #HighPerformanceEnergyCoffee  #KhasiatKopiAliHitam  #KopiPesakitKencingManis  #KopiDiabetes  #KopiWargaEmas  #KopiWanita  #KopiLelaki  #KopiSihat  #KopiKesihatan  #KopiCergas  #KopiTambahTenaga  #KopiBuangAngin  #KopiDarahLancar  #KopiPelawasan  #KencingManis  #SakitPinggang  #SakitBelakang  #SakitLutut  #Keputihan  #PeriodTakLancar  #Stres  #Letih  #Penat  #BuangAngin  #DarahLancar  #Pelawasan  #Assalamualaikum 
➡️BADAN LETIH & LESU⬅️
.
Kopi Ali Hitam kan ada...
.
🌷Kopi Ali Hitam🌷
💥High Performance Energy Coffee💥
❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️
.
1. LEBIH KUAT
🌷Membantu meningkatkan stamina dan tenaga.
2. TAK STRES
🌷Membantu mengurangkan tekanan minda dan stress.
3. AKTIF
🌷Membantu melancarkan metabolisme
4. KURANG LETIH
🌷Membantu mengurangkan keletihan, tahan lapar dan mengantuk 
5. SARAF & URAT
🌷Membantu mengekalkan kesihatan mata, sendi dan urat saraf.
6. DARAH LANCAR
🌷Membantu melancarkan sistem pengaliran darah dalam badan.
7. BUANG ANGIN
🌷Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan
8. MERANGSANG
🌷Membantu merangsang keinginan dan keupayaan seksual.
9. TAMBAH SUBUR
🌷Untuk wanita sesuai diminum untuk meningkatkan kesuburan dan membantu melambatkan proses monopous.
10. KUATKAN SYAHWAT
🌷Mengatasi masalah 'Erectile Dysfunction' atau lemah syahwat
11. GULA STABIL
🌷Membantu pesakit diabetes dengan penurunan kadar gula dalam darah
12. IMUNISASI TUBUH
🌷Meningkatkan stamina, Imunisasi Tubuh dan Daya Konsentrasi
13. MELAWASKAN
🌷Melawaskan pembuangan air kecil dan air besar
.
Untuk keterangan lanjut:
1) Cara Guna
2) Khasiat Produk
3) Testimoni penyakit berkaitan
.
WhatsApp:
📲Whatsapp 0133801718
.

Kopi Ali Hitam
🎉Harga asal: RM69.00 (SM)
🎉Harga promosi: RM45.00 (SM)
❤️Jimat: RM24.00
🎉Pos: RM8(SM)
✳️Postage seluruh Malaysia .

#KopiAliHitam
#HighPerformanceEnergyCoffee
#KhasiatKopiAliHitam
#KopiPesakitKencingManis
#KopiDiabetes
#KopiWargaEmas
#KopiWanita
#KopiLelaki
#KopiSihat
#KopiKesihatan
#KopiCergas
#KopiTambahTenaga
#KopiBuangAngin
#KopiDarahLancar
#KopiPelawasan
#KencingManis
#SakitPinggang
#SakitBelakang
#SakitLutut
#Keputihan
#PeriodTakLancar
#Stres
#Letih
#Penat
#BuangAngin
#DarahLancar
#Pelawasan
#Assalamualaikum
➡️BADAN LETIH & LESU⬅️ . Kopi Ali Hitam kan ada... . 🌷Kopi Ali Hitam🌷 💥High Performance Energy Coffee💥 ❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️ . 1. LEBIH KUAT 🌷Membantu meningkatkan stamina dan tenaga. 2. TAK STRES 🌷Membantu mengurangkan tekanan minda dan stress. 3. AKTIF 🌷Membantu melancarkan metabolisme 4. KURANG LETIH 🌷Membantu mengurangkan keletihan, tahan lapar dan mengantuk 5. SARAF & URAT 🌷Membantu mengekalkan kesihatan mata, sendi dan urat saraf. 6. DARAH LANCAR 🌷Membantu melancarkan sistem pengaliran darah dalam badan. 7. BUANG ANGIN 🌷Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan 8. MERANGSANG 🌷Membantu merangsang keinginan dan keupayaan seksual. 9. TAMBAH SUBUR 🌷Untuk wanita sesuai diminum untuk meningkatkan kesuburan dan membantu melambatkan proses monopous. 10. KUATKAN SYAHWAT 🌷Mengatasi masalah 'Erectile Dysfunction' atau lemah syahwat 11. GULA STABIL 🌷Membantu pesakit diabetes dengan penurunan kadar gula dalam darah 12. IMUNISASI TUBUH 🌷Meningkatkan stamina, Imunisasi Tubuh dan Daya Konsentrasi 13. MELAWASKAN 🌷Melawaskan pembuangan air kecil dan air besar . Untuk keterangan lanjut: 1) Cara Guna 2) Khasiat Produk 3) Testimoni penyakit berkaitan . WhatsApp: 📲Whatsapp 0133801718 . Kopi Ali Hitam 🎉Harga asal: RM69.00 (SM) 🎉Harga promosi: RM45.00 (SM) ❤️Jimat: RM24.00 🎉Pos: RM8(SM) ✳️Postage seluruh Malaysia . #KopiAliHitam  #HighPerformanceEnergyCoffee  #KhasiatKopiAliHitam  #KopiPesakitKencingManis  #KopiDiabetes  #KopiWargaEmas  #KopiWanita  #KopiLelaki  #KopiSihat  #KopiKesihatan  #KopiCergas  #KopiTambahTenaga  #KopiBuangAngin  #KopiDarahLancar  #KopiPelawasan  #KencingManis  #SakitPinggang  #SakitBelakang  #SakitLutut  #Keputihan  #PeriodTakLancar  #Stres  #Letih  #Penat  #BuangAngin  #DarahLancar  #Pelawasan  #Assalamualaikum 
Bagaimana #QasehAdinda membantu wanita yang mengalami masalah #pelawasan

Sebab dalam sebotol Qaseh #Adinda terdapat:  #KURMA.
 boleh bantu stabilkan emosi dan kaya dengan serat untuk membantu proses pelawasan.

#ZA'FARAN
Baik untuk membantu penghadaman.

#GaramBukit
memperbaiki penghadaman

#GamArab
Merupakan prebiotik semulajadi yang dapat membantu menyihatkan usus & melegakan masalah sembelit.

#JomIkhtiar
#Lawas #Sembelit

Berminat blh Watsapp http://www.wasap.my/60175686837
Bagaimana #QasehAdinda  membantu wanita yang mengalami masalah #pelawasan  Sebab dalam sebotol Qaseh #Adinda  terdapat: #KURMA . boleh bantu stabilkan emosi dan kaya dengan serat untuk membantu proses pelawasan. #ZA 'FARAN Baik untuk membantu penghadaman. #GaramBukit  memperbaiki penghadaman #GamArab  Merupakan prebiotik semulajadi yang dapat membantu menyihatkan usus & melegakan masalah sembelit. #JomIkhtiar  #Lawas  #Sembelit  Berminat blh Watsapp http://www.wasap.my/60175686837
Kopi Ali Hitam, untuk warga emas sesuai diamalkan untuk :
.
🎯Mengembalikan Tenaga
🎯Melancarkan Peredaran Darah
🎯Memperbaiki Sistem Perkumuhan
🎯Mengurangkan Rasa Letih
.
Jika dilihat warga emas masyarakat cina mereka begitu sihat dan cergas kerana makanan dan minuman berasaskan herba adalah wajib di dalam kehidupan mereka.
Amat sayang jika kita tidak dapatkan minuman jenis herba ini untuk Mak Ayah kita.
.
Kandungan Herba Dalam Kopi Ali Hitam :
*Salah satu dari herba  ini wajib digunakan didalam mana-mana produk kesihatan terutamanya produk kuat lelaki
.
🌿Ginseng
🍃Maca
🌿Tongkat Ali Hitam
🍃Tongkat Ali Putih
🌿Ekstrak Belalai Gajah
🍃Ekstrak Tribulus
🌿Ekstrak Catuaba
🍃Ginkgo Biloba
.
Tapi Kami Gabungkan 8 sekali gus di dalam satu produk
.
🌷Kopi Ali Hitam🌷
💥High Performance Energy Coffee💥
❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️
.
Untuk keterangan lanjut:
1) Cara Guna
2) Khasiat Produk
3) Testimoni penyakit berkaitan
.
WhatsApp
📲Whatsapp 0193656885
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60193656895&text=Boleh+bagi+details+kopialihitam
.
Kopi Ali Hitam
🎉Harga asal: RM69.00 (SM)
🎉Harga promosi: RM45.00 (SM)
❤️Jimat: RM24.00
🎉Pos: RM7 (SM)
✳️Postage seluruh Malaysia
🌟WhastApp mumy terus untuk harga promosi lebih menarik 😍
.
#KopiAliHitam
#HighPerformanceEnergyCoffee
#KhasiatKopiAliHitam
#KopiPesakitKencingManis
#KopiDiabetes
#KopiWargaEmas
#KopiWanita
#KopiLelaki
#KopiSihat
#KopiKesihatan
#KopiCergas
#KopiTambahTenaga
#KopiBuangAngin
#KopiDarahLancar
#KopiPelawasan
#KencingManis
#SakitPinggang
#SakitBelakang
#SakitLutut
#Keputihan
#PeriodTakLancar
#Stres
#Letih
#Penat
#BuangAngin
#DarahLancar
#Pelawasan
Kopi Ali Hitam, untuk warga emas sesuai diamalkan untuk : . 🎯Mengembalikan Tenaga 🎯Melancarkan Peredaran Darah 🎯Memperbaiki Sistem Perkumuhan 🎯Mengurangkan Rasa Letih . Jika dilihat warga emas masyarakat cina mereka begitu sihat dan cergas kerana makanan dan minuman berasaskan herba adalah wajib di dalam kehidupan mereka. Amat sayang jika kita tidak dapatkan minuman jenis herba ini untuk Mak Ayah kita. . Kandungan Herba Dalam Kopi Ali Hitam : *Salah satu dari herba ini wajib digunakan didalam mana-mana produk kesihatan terutamanya produk kuat lelaki . 🌿Ginseng 🍃Maca 🌿Tongkat Ali Hitam 🍃Tongkat Ali Putih 🌿Ekstrak Belalai Gajah 🍃Ekstrak Tribulus 🌿Ekstrak Catuaba 🍃Ginkgo Biloba . Tapi Kami Gabungkan 8 sekali gus di dalam satu produk . 🌷Kopi Ali Hitam🌷 💥High Performance Energy Coffee💥 ❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️ . Untuk keterangan lanjut: 1) Cara Guna 2) Khasiat Produk 3) Testimoni penyakit berkaitan . WhatsApp 📲Whatsapp 0193656885 . Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free . https://api.whatsapp.com/send?phone=60193656895&text=Boleh+bagi+details+kopialihitam . Kopi Ali Hitam 🎉Harga asal: RM69.00 (SM) 🎉Harga promosi: RM45.00 (SM) ❤️Jimat: RM24.00 🎉Pos: RM7 (SM) ✳️Postage seluruh Malaysia 🌟WhastApp mumy terus untuk harga promosi lebih menarik 😍 . #KopiAliHitam  #HighPerformanceEnergyCoffee  #KhasiatKopiAliHitam  #KopiPesakitKencingManis  #KopiDiabetes  #KopiWargaEmas  #KopiWanita  #KopiLelaki  #KopiSihat  #KopiKesihatan  #KopiCergas  #KopiTambahTenaga  #KopiBuangAngin  #KopiDarahLancar  #KopiPelawasan  #KencingManis  #SakitPinggang  #SakitBelakang  #SakitLutut  #Keputihan  #PeriodTakLancar  #Stres  #Letih  #Penat  #BuangAngin  #DarahLancar  #Pelawasan 
TESTIMONI KOPI ALI HITAM - PESAKIT DIABETES “Alhamdulillah. Asbab Kopi Ali Hitam ni memang bagus dan terbaik.
Kalau ikutkan saya ni ade diabetes. Cepat penat.
Tapi sejak guna 4 hari lalu memang terasa lain mcm.
Memang lama.
Wife pon puas hati.
Lagi2 tambah dehgan senaman batin. Kena rajin senam lah... Hihi
Malam ni yang kedua tuan.
Bangun pagi pon adik bangun juga.
Badan ringan dan bertenaga.
Puas dan puas hati....
Lagi satu tak ada sakit kepala dan mamai selepas minum.”
.
🌷Kopi Ali Hitam🌷
💥High Performance Energy Coffee💥
❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️
.
Untuk keterangan lanjut:
1) Cara Guna
2) Khasiat Produk
3) Testimoni penyakit berkaitan
.
WhatsApp :
📲Whatsapp 0193656895
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60193656895&text=Boleh+bagi+details+kopialihitam
.
Kopi Ali Hitam
🎉Harga asal: RM69.00 (SM)
🎉Harga promosi: RM45.00 (SM)
❤️Jimat: RM24.00
🎉Pos: RM7 (SM)
✳️Postage seluruh Malaysia
🌟WhastApp mumy terus untuk harga promosi lebih menarik 😍
.
#KopiAliHitam
#HighPerformanceEnergyCoffee
#KhasiatKopiAliHitam
#KopiPesakitKencingManis
#KopiDiabetes
#KopiWargaEmas
#KopiWanita
#KopiLelaki
#KopiSihat
#KopiKesihatan
#KopiCergas
#KopiTambahTenaga
#KopiBuangAngin
#KopiDarahLancar
#KopiPelawasan
#KencingManis
#SakitPinggang
#SakitBelakang
#SakitLutut
#Keputihan
#PeriodTakLancar
#Stres
#Letih
#Penat
#BuangAngin
#DarahLancar
#Pelawasan
TESTIMONI KOPI ALI HITAM - PESAKIT DIABETES “Alhamdulillah. Asbab Kopi Ali Hitam ni memang bagus dan terbaik. Kalau ikutkan saya ni ade diabetes. Cepat penat. Tapi sejak guna 4 hari lalu memang terasa lain mcm. Memang lama. Wife pon puas hati. Lagi2 tambah dehgan senaman batin. Kena rajin senam lah... Hihi Malam ni yang kedua tuan. Bangun pagi pon adik bangun juga. Badan ringan dan bertenaga. Puas dan puas hati.... Lagi satu tak ada sakit kepala dan mamai selepas minum.” . 🌷Kopi Ali Hitam🌷 💥High Performance Energy Coffee💥 ❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️ . Untuk keterangan lanjut: 1) Cara Guna 2) Khasiat Produk 3) Testimoni penyakit berkaitan . WhatsApp : 📲Whatsapp 0193656895 . Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free . https://api.whatsapp.com/send?phone=60193656895&text=Boleh+bagi+details+kopialihitam . Kopi Ali Hitam 🎉Harga asal: RM69.00 (SM) 🎉Harga promosi: RM45.00 (SM) ❤️Jimat: RM24.00 🎉Pos: RM7 (SM) ✳️Postage seluruh Malaysia 🌟WhastApp mumy terus untuk harga promosi lebih menarik 😍 . #KopiAliHitam  #HighPerformanceEnergyCoffee  #KhasiatKopiAliHitam  #KopiPesakitKencingManis  #KopiDiabetes  #KopiWargaEmas  #KopiWanita  #KopiLelaki  #KopiSihat  #KopiKesihatan  #KopiCergas  #KopiTambahTenaga  #KopiBuangAngin  #KopiDarahLancar  #KopiPelawasan  #KencingManis  #SakitPinggang  #SakitBelakang  #SakitLutut  #Keputihan  #PeriodTakLancar  #Stres  #Letih  #Penat  #BuangAngin  #DarahLancar  #Pelawasan 
Badan lebih bertenaga dan kurang penat lepas amalkan Kopi Ali Hitam
.
"Actually kandungan dalam satu sachet memang banyak. Walaupun sebut 5 sachet sebenarnya boleh jadi 10 kali bancuhan. 1 mug tu akak guna separuh sachet sahaja pun dah sedap berlemak. Kalau akak letak 1 sachet rasanya berlemak sangat pulak. Akak minum seteguk untuk rasa selebihnya memang khas untuk cik abang. Dah rasa baru boleh berbicara. Fokus pada dia dulu. Banyak keje dia nak buat.
👉 DUA HARI DAPAT MESIN RUMPUT💥💥💥
👉SELALUNYA SEHARI PUN DAH MERUNGUT PENAT💥💥💥
Alhamdulillah"
.
Untuk keterangan lanjut:
1) Cara Guna
2) Khasiat Produk
3) Testimoni penyakit berkaitan
.
WhatsApp :
📲Whatsapp 0199677219
.
.
Kopi Ali Hitam
🎉Harga asal: RM69.00 (SM)
🎉Harga promosi: RM45.00 (SM)
❤Jimat: RM24.00
🎉Pos: RM7 (SM)
✳Postage seluruh Malaysia
▶ COD kota bharu .
#KopiAliHitam
#HighPerformanceEnergyCoffee
#KhasiatKopiAliHitam
#KopiPesakitKencingManis
#KopiDiabetes
#KopiWargaEmas
#KopiWanita
#KopiLelaki
#KopiSihat
#KopiKesihatan
#KopiCergas
#KopiTambahTenaga
#KopiBuangAngin
#KopiDarahLancar
#KopiPelawasan
#KencingManis
#SakitPinggang
#SakitBelakang
#SakitLutut
#Keputihan
#PeriodTakLancar
#Stres
#Letih
#Penat
#BuangAngin
#DarahLancar
#Pelawasan
Badan lebih bertenaga dan kurang penat lepas amalkan Kopi Ali Hitam . "Actually kandungan dalam satu sachet memang banyak. Walaupun sebut 5 sachet sebenarnya boleh jadi 10 kali bancuhan. 1 mug tu akak guna separuh sachet sahaja pun dah sedap berlemak. Kalau akak letak 1 sachet rasanya berlemak sangat pulak. Akak minum seteguk untuk rasa selebihnya memang khas untuk cik abang. Dah rasa baru boleh berbicara. Fokus pada dia dulu. Banyak keje dia nak buat. 👉 DUA HARI DAPAT MESIN RUMPUT💥💥💥 👉SELALUNYA SEHARI PUN DAH MERUNGUT PENAT💥💥💥 Alhamdulillah" . Untuk keterangan lanjut: 1) Cara Guna 2) Khasiat Produk 3) Testimoni penyakit berkaitan . WhatsApp : 📲Whatsapp 0199677219 . . Kopi Ali Hitam 🎉Harga asal: RM69.00 (SM) 🎉Harga promosi: RM45.00 (SM) ❤Jimat: RM24.00 🎉Pos: RM7 (SM) ✳Postage seluruh Malaysia ▶ COD kota bharu . #KopiAliHitam  #HighPerformanceEnergyCoffee  #KhasiatKopiAliHitam  #KopiPesakitKencingManis  #KopiDiabetes  #KopiWargaEmas  #KopiWanita  #KopiLelaki  #KopiSihat  #KopiKesihatan  #KopiCergas  #KopiTambahTenaga  #KopiBuangAngin  #KopiDarahLancar  #KopiPelawasan  #KencingManis  #SakitPinggang  #SakitBelakang  #SakitLutut  #Keputihan  #PeriodTakLancar  #Stres  #Letih  #Penat  #BuangAngin  #DarahLancar  #Pelawasan 
Dulu sengsara bila ada masalah #sembelit.. Sekarang say bye-bye sembelit.

Pembuangan air besar pun sekarang dah lawas.. Hebat kan #herblax ni... Dah tak mau lah cakap banyak.. Jom wassap saya untuk dapatkan SUPPLEMENT anda dan semestinya konsultasi cara pemgambilan yang BETUL.

0135762592 jiela.. #herblax 
#pelawasan
#sembelit
#perutbuncit
#shakleeseluruhmalaysia 
#jomshaklee
Anak dara pun amalkan #jamujawagold & #teadetox.

Memang membantu dia yang mempunyai masalah sembelit.  Alhamdulillah 
Awak-awak yang ada masalah gini, boleh cuba amalkan jjg & tea detox ni. 
#piemje_0139933984 
#pelawasan 
#lostinci
#buangangin
#resepijawa
Sekitar majlis pelancaran #SecretCoffee semalam 😍
Cantik sgt Kak @ifa_raziah meletops pukpukpukk 💥
.
Our founder of #SecretCorrea @cpasecretcorrea pun apa kurangnya.
Berseri-seri macam pengantin baru 😍😍
.
Alhamdulillah. #SlimmingCoffee dah officially launching.
New product untuk kurus bagus utk dalaman.
Bagus utk #detox 👍
Bagus utk melancarkan #pelawasan 👍
Dgn gabungan 6 #slimmingbooster 
InshaaAllah mampu menjadikan uolls langsing & ramping mcm artis & model giteeww 😍😍
.
#SecretCorreaMalaysia #SecretCorreaKelantan #LosyenKurusSejuk #KopiKurus #KopiCuciUsus #kopihijau #NakKurus #terapiinstagram #ifaraziah #bazarpaknil #titiancinta #ajimaura #tijmkb #tanahmerah #stokiskelantan #KempisPerut #PerutMenggeleber #PerutBuncit #nakslim #pahabesar #lenganbesar #KurusPantas #kuruscepat #KuruskanBadan
Sekitar majlis pelancaran #SecretCoffee  semalam 😍 Cantik sgt Kak @ifa_raziah meletops pukpukpukk 💥 . Our founder of #SecretCorrea  @cpasecretcorrea pun apa kurangnya. Berseri-seri macam pengantin baru 😍😍 . Alhamdulillah. #SlimmingCoffee  dah officially launching. New product untuk kurus bagus utk dalaman. Bagus utk #detox  👍 Bagus utk melancarkan #pelawasan  👍 Dgn gabungan 6 #slimmingbooster  InshaaAllah mampu menjadikan uolls langsing & ramping mcm artis & model giteeww 😍😍 . #SecretCorreaMalaysia  #SecretCorreaKelantan  #LosyenKurusSejuk  #KopiKurus  #KopiCuciUsus  #kopihijau  #NakKurus  #terapiinstagram  #ifaraziah  #bazarpaknil  #titiancinta  #ajimaura  #tijmkb  #tanahmerah  #stokiskelantan  #KempisPerut  #PerutMenggeleber  #PerutBuncit  #nakslim  #pahabesar  #lenganbesar  #KurusPantas  #kuruscepat  #KuruskanBadan 
@Regrann from

#KopiAliHitam
.
💁UNTUK WANITA 💁
🌀Membantu meningkatkan stamina dan tenaga
🌀Membantu mengurangkan tekanan minda dan stres
🌀Mengurangkan rasa letih dan penat
🌀Memulihkan tenaga
🌀Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan
🌀Melawaskan pembuangan air kecil dan besar 🌀Meningkatkan kesuburan, masalah keputihan dan membantu melambatkan proses menopous
❌ Dilarang bagi wanita mengandung 🤰
.
🌷Kopi Ali Hitam🌷
💥High Performance Energy Coffee💥
❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️
.
Untuk keterangan lanjut:
1) Cara Guna
2) Khasiat Produk
3) Testimoni penyakit berkaitan
.
WhatsApp nurul 📲Whatsapp 017.258.5322
.
Kopi Ali Hitam
🎉Harga asal: RM69.00 (SM)
🎉Harga promosi: RM45.00 (SM)
❤️Jimat: RM24.00
🎉Pos: RM7 (SM)
✳️Postage seluruh Malaysia
🌟WhastApp kami terus untuk harga promosi lebih menarik 😍
.
#KopiAliHitam
#HighPerformanceEnergyCoffee
#KhasiatKopiAliHitam
#KopiPesakitKencingManis
#KopiDiabetes
#KopiWargaEmas
#KopiWanita
#KopiLelaki
#KopiSihat
#KopiKesihatan
#KopiCergas
#KopiTambahTenaga
#KopiBuangAngin
#KopiDarahLancar
#KopiPelawasan
#KencingManis
#SakitPinggang
#SakitBelakang
#SakitLutut
#Keputihan
#PeriodTakLancar
#Stres
#Letih
#Penat
#BuangAngin
#DarahLancar
#Pelawasan
#Assalamualaikum
#pekka_shop
#sihatdanceriahakaknikan
@Regrann from #KopiAliHitam  . 💁UNTUK WANITA 💁 🌀Membantu meningkatkan stamina dan tenaga 🌀Membantu mengurangkan tekanan minda dan stres 🌀Mengurangkan rasa letih dan penat 🌀Memulihkan tenaga 🌀Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan 🌀Melawaskan pembuangan air kecil dan besar 🌀Meningkatkan kesuburan, masalah keputihan dan membantu melambatkan proses menopous ❌ Dilarang bagi wanita mengandung 🤰 . 🌷Kopi Ali Hitam🌷 💥High Performance Energy Coffee💥 ❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️ . Untuk keterangan lanjut: 1) Cara Guna 2) Khasiat Produk 3) Testimoni penyakit berkaitan . WhatsApp nurul 📲Whatsapp 017.258.5322 . Kopi Ali Hitam 🎉Harga asal: RM69.00 (SM) 🎉Harga promosi: RM45.00 (SM) ❤️Jimat: RM24.00 🎉Pos: RM7 (SM) ✳️Postage seluruh Malaysia 🌟WhastApp kami terus untuk harga promosi lebih menarik 😍 . #KopiAliHitam  #HighPerformanceEnergyCoffee  #KhasiatKopiAliHitam  #KopiPesakitKencingManis  #KopiDiabetes  #KopiWargaEmas  #KopiWanita  #KopiLelaki  #KopiSihat  #KopiKesihatan  #KopiCergas  #KopiTambahTenaga  #KopiBuangAngin  #KopiDarahLancar  #KopiPelawasan  #KencingManis  #SakitPinggang  #SakitBelakang  #SakitLutut  #Keputihan  #PeriodTakLancar  #Stres  #Letih  #Penat  #BuangAngin  #DarahLancar  #Pelawasan  #Assalamualaikum  #pekka_shop  #sihatdanceriahakaknikan 
Kekal bertenaga sampaikan kemas rumah sampai malam steady je
.
Testimoni dari pengguna sendiri. Kopi Ali Hitam boost tenaga. Kemas rumah samapi malam pun steady je. Jom cepat2 dapatkan Kopi Ali Hitam.
.
🌷Kopi Ali Hitam🌷
💥High Performance Energy Coffee💥
❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️
.
💁KOPI ALI HITAM UNTUK WANITA 💁
🌀Membantu meningkatkan stamina dan tenaga
🌀Membantu mengurangkan tekanan minda dan stres
🌀Mengurangkan rasa letih dan penat
🌀Memulihkan tenaga
🌀Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan
🌀Melawaskan pembuangan air kecil dan besar
🌀Meningkatkan kesuburan, masalah keputihan dan membantu melambatkan proses menopous
❌ Dilarang bagi wanita mengandung 🤰
.
Untuk keterangan lanjut:
1) Cara Guna
2) Khasiat Produk
3) Testimoni penyakit berkaitan
.
WhatsApp 📲Whatsapp 0133801718
.
Kopi Ali Hitam
🎉Harga asal: RM69.00 (SM)
🎉Harga promosi: RM45.00 (SM)
❤️Jimat: RM24.00
🎉Pos: RM8(SM)
✳️Postage seluruh Malaysia
🌟WhastApp CikSue terus untuk harga promosi lebih menarik 😍
.
#KopiAliHitam
#HighPerformanceEnergyCoffee
#KhasiatKopiAliHitam
#KopiPesakitKencingManis
#KopiDiabetes
#KopiWargaEmas
#KopiWanita
#KopiLelaki
#KopiSihat
#KopiKesihatan
#KopiCergas
#KopiTambahTenaga
#KopiBuangAngin
#KopiDarahLancar
#KopiPelawasan
#KencingManis
#SakitPinggang
#SakitBelakang
#SakitLutut
#Keputihan
#PeriodTakLancar
#Stress
#Letih
#Penat
#BuangAngin
#DarahLancar
#Pelawasan
Kekal bertenaga sampaikan kemas rumah sampai malam steady je . Testimoni dari pengguna sendiri. Kopi Ali Hitam boost tenaga. Kemas rumah samapi malam pun steady je. Jom cepat2 dapatkan Kopi Ali Hitam. . 🌷Kopi Ali Hitam🌷 💥High Performance Energy Coffee💥 ❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️ . 💁KOPI ALI HITAM UNTUK WANITA 💁 🌀Membantu meningkatkan stamina dan tenaga 🌀Membantu mengurangkan tekanan minda dan stres 🌀Mengurangkan rasa letih dan penat 🌀Memulihkan tenaga 🌀Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan 🌀Melawaskan pembuangan air kecil dan besar 🌀Meningkatkan kesuburan, masalah keputihan dan membantu melambatkan proses menopous ❌ Dilarang bagi wanita mengandung 🤰 . Untuk keterangan lanjut: 1) Cara Guna 2) Khasiat Produk 3) Testimoni penyakit berkaitan . WhatsApp 📲Whatsapp 0133801718 . Kopi Ali Hitam 🎉Harga asal: RM69.00 (SM) 🎉Harga promosi: RM45.00 (SM) ❤️Jimat: RM24.00 🎉Pos: RM8(SM) ✳️Postage seluruh Malaysia 🌟WhastApp CikSue terus untuk harga promosi lebih menarik 😍 . #KopiAliHitam  #HighPerformanceEnergyCoffee  #KhasiatKopiAliHitam  #KopiPesakitKencingManis  #KopiDiabetes  #KopiWargaEmas  #KopiWanita  #KopiLelaki  #KopiSihat  #KopiKesihatan  #KopiCergas  #KopiTambahTenaga  #KopiBuangAngin  #KopiDarahLancar  #KopiPelawasan  #KencingManis  #SakitPinggang  #SakitBelakang  #SakitLutut  #Keputihan  #PeriodTakLancar  #Stress  #Letih  #Penat  #BuangAngin  #DarahLancar  #Pelawasan 
Kopi Ali Hitam
.
Mula beli sekotak...2 hari lepas tu repeat terus 10 kotak
Penangan kopi Ali Hitam
Jom cepat2 order
.
🌷Kopi Ali Hitam🌷
💥High Performance Energy Coffee💥
❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️
.
1. Membantu meningkatkan stamina dan tenaga.
2. Membantu mengurangkan tekanan minda dan stress.
3. Membantu melancarkan metabolisme
4. Membantu mengurangkan keletihan, tahan lapar dan mengantuk 
5. Membantu mengekalkan kesihatan mata, sendi dan urat saraf.
6. Membantu melancarkan sistem pengaliran darah dalam badan.
7. Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan
8. Membantu merangsang keinginan dan keupayaan seksual.
9. Meningkatkan kesuburan dan membantu melambatkan proses monopous.
10. Mengatasi masalah 'Erectile Dysfunction' atau lemah syahwat
11. Membantu pesakit diabetes dengan penurunan kadar gula dalam darah
12. Meningkatkan stamina, Imunitasi Tubuh dan Daya Konsentrasi
13. Untuk wanita sesuai diminum untuk meningkatkan kesuburan serta melambatkan proses monopous.
14. Melawaskan pembuangan air kecil dan air besar
.
Untuk keterangan lanjut:
1) Cara Guna
2) Khasiat Produk
3) Testimoni penyakit berkaitan
.
WhatsApp ummi:
📲Whatsapp 0109640676
📲Whatsapp 0109640676
📲Whatsapp 0109640676
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60109640676&text=Boleh+bagi+details+kopialihitam
.
Kopi Ali Hitam
🎉Harga asal: RM69.00 (SM)
🎉Harga promosi: RM45.00 (SM)
❤️Jimat: RM24.00
🎉Pos: RM7 (SM)
✳️Postage seluruh Malaysia
🌟WhastApp ummi terus untuk harga promosi lebih menarik 😍
.
#KopiAliHitam
#HighPerformanceEnergyCoffee
#KhasiatKopiAliHitam
#KopiPesakitKencingManis
#KopiDiabetes
#KopiWargaEmas
#KopiWanita
#KopiLelaki
#KopiSihat
#KopiKesihatan
#KopiCergas
#KopiTambahTenaga
#KopiBuangAngin
#KopiDarahLancar
#KopiPelawasan
#KencingManis
#SakitPinggang
#SakitBelakang
#SakitLutut
#Keputihan
#PeriodTakLancar
#Stres
#Letih
#Penat
#BuangAngin
#DarahLancar
#Pelawasan
#Assalamualaikum
#Selamattengahari
Kopi Ali Hitam . Mula beli sekotak...2 hari lepas tu repeat terus 10 kotak Penangan kopi Ali Hitam Jom cepat2 order . 🌷Kopi Ali Hitam🌷 💥High Performance Energy Coffee💥 ❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️ . 1. Membantu meningkatkan stamina dan tenaga. 2. Membantu mengurangkan tekanan minda dan stress. 3. Membantu melancarkan metabolisme 4. Membantu mengurangkan keletihan, tahan lapar dan mengantuk 5. Membantu mengekalkan kesihatan mata, sendi dan urat saraf. 6. Membantu melancarkan sistem pengaliran darah dalam badan. 7. Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan 8. Membantu merangsang keinginan dan keupayaan seksual. 9. Meningkatkan kesuburan dan membantu melambatkan proses monopous. 10. Mengatasi masalah 'Erectile Dysfunction' atau lemah syahwat 11. Membantu pesakit diabetes dengan penurunan kadar gula dalam darah 12. Meningkatkan stamina, Imunitasi Tubuh dan Daya Konsentrasi 13. Untuk wanita sesuai diminum untuk meningkatkan kesuburan serta melambatkan proses monopous. 14. Melawaskan pembuangan air kecil dan air besar . Untuk keterangan lanjut: 1) Cara Guna 2) Khasiat Produk 3) Testimoni penyakit berkaitan . WhatsApp ummi: 📲Whatsapp 0109640676 📲Whatsapp 0109640676 📲Whatsapp 0109640676 . Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free . https://api.whatsapp.com/send?phone=60109640676&text=Boleh+bagi+details+kopialihitam . Kopi Ali Hitam 🎉Harga asal: RM69.00 (SM) 🎉Harga promosi: RM45.00 (SM) ❤️Jimat: RM24.00 🎉Pos: RM7 (SM) ✳️Postage seluruh Malaysia 🌟WhastApp ummi terus untuk harga promosi lebih menarik 😍 . #KopiAliHitam  #HighPerformanceEnergyCoffee  #KhasiatKopiAliHitam  #KopiPesakitKencingManis  #KopiDiabetes  #KopiWargaEmas  #KopiWanita  #KopiLelaki  #KopiSihat  #KopiKesihatan  #KopiCergas  #KopiTambahTenaga  #KopiBuangAngin  #KopiDarahLancar  #KopiPelawasan  #KencingManis  #SakitPinggang  #SakitBelakang  #SakitLutut  #Keputihan  #PeriodTakLancar  #Stres  #Letih  #Penat  #BuangAngin  #DarahLancar  #Pelawasan  #Assalamualaikum  #Selamattengahari 
Sakit pinggang lega dengan Kopi Ali Hitam
.
"Alhamdulilillah. Sakit belakang suami sue dah ok. Sepeket je minum kopi Ali Hitam. Semuanya dgn izin Allah.
Sebelum ni suami ada minum air herba. Tapi tak serasi dengan dia. 
Lepas minum #KAH ni sakit2 badan
lega. Bangun pagi pun mudah dah.
Sue pun minum. U tuk masalah
sama. Sakit belakang. Pagi2 bangun tak
sakit dah. Kalau sebelum ni, setiap pagi bangun rasa sakit blakang. Sekarang tak
dah. Alhamdulillah. 
Untuk dalaman pun ok 👍👍👍👍👍"
.
Untuk keterangan lanjut:
1) Cara Guna
2) Khasiat Produk
3) Testimoni penyakit berkaitan
.
WhatsApp ummi:
📲Whatsapp 0109640676
📲Whatsapp 0109640676
📲Whatsapp 0109640676
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60109640676&text=Boleh+bagi+details+kopialihitam
.
Kopi Ali Hitam
🎉Harga asal: RM69.00 (SM)
🎉Harga promosi: RM45.00 (SM)
❤️Jimat: RM24.00
🎉Pos: RM7 (SM)
✳️Postage seluruh Malaysia
🌟WhastApp ummi terus untuk harga promosi lebih menarik 😍
.
#KopiAliHitam
#HighPerformanceEnergyCoffee
#KhasiatKopiAliHitam
#KopiPesakitKencingManis
#KopiDiabetes
#KopiWargaEmas
#KopiWanita
#KopiLelaki
#KopiSihat
#KopiKesihatan
#KopiCergas
#KopiTambahTenaga
#KopiBuangAngin
#KopiDarahLancar
#KopiPelawasan
#KencingManis
#SakitPinggang
#SakitBelakang
#SakitLutut
#Keputihan
#PeriodTakLancar
#Stres
#Letih
#Penat
#BuangAngin
#DarahLancar
#Pelawasan
#Assalamualaikum
#Selamattengahari
Sakit pinggang lega dengan Kopi Ali Hitam . "Alhamdulilillah. Sakit belakang suami sue dah ok. Sepeket je minum kopi Ali Hitam. Semuanya dgn izin Allah. Sebelum ni suami ada minum air herba. Tapi tak serasi dengan dia. Lepas minum #KAH  ni sakit2 badan lega. Bangun pagi pun mudah dah. Sue pun minum. U tuk masalah sama. Sakit belakang. Pagi2 bangun tak sakit dah. Kalau sebelum ni, setiap pagi bangun rasa sakit blakang. Sekarang tak dah. Alhamdulillah. Untuk dalaman pun ok 👍👍👍👍👍" . Untuk keterangan lanjut: 1) Cara Guna 2) Khasiat Produk 3) Testimoni penyakit berkaitan . WhatsApp ummi: 📲Whatsapp 0109640676 📲Whatsapp 0109640676 📲Whatsapp 0109640676 . Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free . https://api.whatsapp.com/send?phone=60109640676&text=Boleh+bagi+details+kopialihitam . Kopi Ali Hitam 🎉Harga asal: RM69.00 (SM) 🎉Harga promosi: RM45.00 (SM) ❤️Jimat: RM24.00 🎉Pos: RM7 (SM) ✳️Postage seluruh Malaysia 🌟WhastApp ummi terus untuk harga promosi lebih menarik 😍 . #KopiAliHitam  #HighPerformanceEnergyCoffee  #KhasiatKopiAliHitam  #KopiPesakitKencingManis  #KopiDiabetes  #KopiWargaEmas  #KopiWanita  #KopiLelaki  #KopiSihat  #KopiKesihatan  #KopiCergas  #KopiTambahTenaga  #KopiBuangAngin  #KopiDarahLancar  #KopiPelawasan  #KencingManis  #SakitPinggang  #SakitBelakang  #SakitLutut  #Keputihan  #PeriodTakLancar  #Stres  #Letih  #Penat  #BuangAngin  #DarahLancar  #Pelawasan  #Assalamualaikum  #Selamattengahari 
8 HERBA HEBAT DALAM SECAWAN KOPI!
.
Kopi Ali Hitam diperkayakan dengan:
🌿Ekstrak Ginseng
🌿Ekstrak Maca
🌿Ekstrak Tongkat Ali Hitam
🌿Ekstrak Tongkat Ali Putih
🌿Ekstrak Belalai Gajah
🌿Ekstrak Tribulus
🌿Ekstrak Catuaba
🌿Ekstrak Ginkgo Biloba
.
🌷Kopi Ali Hitam🌷
💥High Performance Energy Coffee💥
❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️
.
1. Membantu meningkatkan stamina dan tenaga.
2. Membantu mengurangkan tekanan minda dan stress.
3. Membantu melancarkan metabolisme
4. Membantu mengurangkan keletihan, tahan lapar dan mengantuk 
5. Membantu mengekalkan kesihatan mata, sendi dan urat saraf.
6. Membantu melancarkan sistem pengaliran darah dalam badan.
7. Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan
8. Membantu merangsang keinginan dan keupayaan seksual.
9. Meningkatkan kesuburan dan membantu melambatkan proses monopous.
10. Mengatasi masalah 'Erectile Dysfunction' atau lemah syahwat
11. Membantu pesakit diabetes dengan penurunan kadar gula dalam darah
12. Meningkatkan stamina, Imunitasi Tubuh dan Daya Konsentrasi
13. Untuk wanita sesuai diminum untuk meningkatkan kesuburan serta melambatkan proses monopous.
14. Melawaskan pembuangan air kecil dan air besar
.
Untuk keterangan lanjut:
1) Cara Guna
2) Khasiat Produk
3) Testimoni penyakit berkaitan
.
WhatsApp ummi:
📲Whatsapp 0109640676
📲Whatsapp 0109640676
📲Whatsapp 0109640676
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60109640676&text=Boleh+bagi+details+kopialihitam
.
Kopi Ali Hitam
🎉Harga asal: RM69.00 (SM)
🎉Harga promosi: RM45.00 (SM)
❤️Jimat: RM24.00
🎉Pos: RM7 (SM)
✳️Postage seluruh Malaysia
🌟WhastApp ummi terus untuk harga promosi lebih menarik 😍
.
#KopiAliHitam
#HighPerformanceEnergyCoffee
#KhasiatKopiAliHitam
#KopiPesakitKencingManis
#KopiDiabetes
#KopiWargaEmas
#KopiWanita
#KopiLelaki
#KopiSihat
#KopiKesihatan
#KopiCergas
#KopiTambahTenaga
#KopiBuangAngin
#KopiDarahLancar
#KopiPelawasan
#KencingManis
#SakitPinggang
#SakitBelakang
#SakitLutut
#Keputihan
#PeriodTakLancar
#Stres
#Letih
#Penat
#BuangAngin
#DarahLancar
#Pelawasan
#Assalamualaikum
#Selamattengahari
8 HERBA HEBAT DALAM SECAWAN KOPI! . Kopi Ali Hitam diperkayakan dengan: 🌿Ekstrak Ginseng 🌿Ekstrak Maca 🌿Ekstrak Tongkat Ali Hitam 🌿Ekstrak Tongkat Ali Putih 🌿Ekstrak Belalai Gajah 🌿Ekstrak Tribulus 🌿Ekstrak Catuaba 🌿Ekstrak Ginkgo Biloba . 🌷Kopi Ali Hitam🌷 💥High Performance Energy Coffee💥 ❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️ . 1. Membantu meningkatkan stamina dan tenaga. 2. Membantu mengurangkan tekanan minda dan stress. 3. Membantu melancarkan metabolisme 4. Membantu mengurangkan keletihan, tahan lapar dan mengantuk 5. Membantu mengekalkan kesihatan mata, sendi dan urat saraf. 6. Membantu melancarkan sistem pengaliran darah dalam badan. 7. Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan 8. Membantu merangsang keinginan dan keupayaan seksual. 9. Meningkatkan kesuburan dan membantu melambatkan proses monopous. 10. Mengatasi masalah 'Erectile Dysfunction' atau lemah syahwat 11. Membantu pesakit diabetes dengan penurunan kadar gula dalam darah 12. Meningkatkan stamina, Imunitasi Tubuh dan Daya Konsentrasi 13. Untuk wanita sesuai diminum untuk meningkatkan kesuburan serta melambatkan proses monopous. 14. Melawaskan pembuangan air kecil dan air besar . Untuk keterangan lanjut: 1) Cara Guna 2) Khasiat Produk 3) Testimoni penyakit berkaitan . WhatsApp ummi: 📲Whatsapp 0109640676 📲Whatsapp 0109640676 📲Whatsapp 0109640676 . Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free . https://api.whatsapp.com/send?phone=60109640676&text=Boleh+bagi+details+kopialihitam . Kopi Ali Hitam 🎉Harga asal: RM69.00 (SM) 🎉Harga promosi: RM45.00 (SM) ❤️Jimat: RM24.00 🎉Pos: RM7 (SM) ✳️Postage seluruh Malaysia 🌟WhastApp ummi terus untuk harga promosi lebih menarik 😍 . #KopiAliHitam  #HighPerformanceEnergyCoffee  #KhasiatKopiAliHitam  #KopiPesakitKencingManis  #KopiDiabetes  #KopiWargaEmas  #KopiWanita  #KopiLelaki  #KopiSihat  #KopiKesihatan  #KopiCergas  #KopiTambahTenaga  #KopiBuangAngin  #KopiDarahLancar  #KopiPelawasan  #KencingManis  #SakitPinggang  #SakitBelakang  #SakitLutut  #Keputihan  #PeriodTakLancar  #Stres  #Letih  #Penat  #BuangAngin  #DarahLancar  #Pelawasan  #Assalamualaikum  #Selamattengahari 
🌷Kopi Ali Hitam🌷
💥High Performance Energy Coffee💥
❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️
.
1. LEBIH KUAT
🌷Membantu meningkatkan stamina dan tenaga.
2. TAK STRES
🌷Membantu mengurangkan tekanan minda dan stress.
3. AKTIF
🌷Membantu melancarkan metabolisme
4. KURANG LETIH
🌷Membantu mengurangkan keletihan, tahan lapar dan mengantuk 
5. SARAF & URAT
🌷Membantu mengekalkan kesihatan mata, sendi dan urat saraf.
6. DARAH LANCAR
🌷Membantu melancarkan sistem pengaliran darah dalam badan.
7. BUANG ANGIN
🌷Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan
8. MERANGSANG
🌷Membantu merangsang keinginan dan keupayaan seksual.
9. TAMBAH SUBUR
🌷Untuk wanita sesuai diminum untuk meningkatkan kesuburan dan membantu melambatkan proses monopous.
10. KUATKAN SYAHWAT
🌷Mengatasi masalah 'Erectile Dysfunction' atau lemah syahwat
11. GULA STABIL
🌷Membantu pesakit diabetes dengan penurunan kadar gula dalam darah
12. IMUNISASI TUBUH
🌷Meningkatkan stamina, Imunisasi Tubuh dan Daya Konsentrasi
13. MELAWASKAN
🌷Melawaskan pembuangan air kecil dan air besar
.
Untuk keterangan lanjut:
1) Cara Guna
2) Khasiat Produk
3) Testimoni penyakit berkaitan
.
WhatsApp ummi:
📲Whatsapp 0109640676
📲Whatsapp 0109640676
📲Whatsapp 0109640676
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60109640676&text=Boleh+bagi+details+kopialihitam
.
Kopi Ali Hitam
🎉Harga asal: RM69.00 (SM)
🎉Harga promosi: RM45.00 (SM)
❤️Jimat: RM24.00
🎉Pos: RM7 (SM)
✳️Postage seluruh Malaysia
🌟WhastApp ummi terus untuk harga promosi lebih menarik 😍
.
#KopiAliHitam
#HighPerformanceEnergyCoffee
#KhasiatKopiAliHitam
#KopiPesakitKencingManis
#KopiDiabetes
#KopiWargaEmas
#KopiWanita
#KopiLelaki
#KopiSihat
#KopiKesihatan
#KopiCergas
#KopiTambahTenaga
#KopiBuangAngin
#KopiDarahLancar
#KopiGulaStabil
#KopiPelawasan
#KencingManis
#SakitPinggang
#SakitBelakang
#SakitLutut
#Keputihan
#BuangAngin
#Pelawasan
#Assalamualaikum
#Selamattengahari
🌷Kopi Ali Hitam🌷 💥High Performance Energy Coffee💥 ❤️Perubahan Seawal Satu Sachet❤️ . 1. LEBIH KUAT 🌷Membantu meningkatkan stamina dan tenaga. 2. TAK STRES 🌷Membantu mengurangkan tekanan minda dan stress. 3. AKTIF 🌷Membantu melancarkan metabolisme 4. KURANG LETIH 🌷Membantu mengurangkan keletihan, tahan lapar dan mengantuk 5. SARAF & URAT 🌷Membantu mengekalkan kesihatan mata, sendi dan urat saraf. 6. DARAH LANCAR 🌷Membantu melancarkan sistem pengaliran darah dalam badan. 7. BUANG ANGIN 🌷Membantu mengawal dan membuang angin kotor dalam badan 8. MERANGSANG 🌷Membantu merangsang keinginan dan keupayaan seksual. 9. TAMBAH SUBUR 🌷Untuk wanita sesuai diminum untuk meningkatkan kesuburan dan membantu melambatkan proses monopous. 10. KUATKAN SYAHWAT 🌷Mengatasi masalah 'Erectile Dysfunction' atau lemah syahwat 11. GULA STABIL 🌷Membantu pesakit diabetes dengan penurunan kadar gula dalam darah 12. IMUNISASI TUBUH 🌷Meningkatkan stamina, Imunisasi Tubuh dan Daya Konsentrasi 13. MELAWASKAN 🌷Melawaskan pembuangan air kecil dan air besar . Untuk keterangan lanjut: 1) Cara Guna 2) Khasiat Produk 3) Testimoni penyakit berkaitan . WhatsApp ummi: 📲Whatsapp 0109640676 📲Whatsapp 0109640676 📲Whatsapp 0109640676 . Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free . https://api.whatsapp.com/send?phone=60109640676&text=Boleh+bagi+details+kopialihitam . Kopi Ali Hitam 🎉Harga asal: RM69.00 (SM) 🎉Harga promosi: RM45.00 (SM) ❤️Jimat: RM24.00 🎉Pos: RM7 (SM) ✳️Postage seluruh Malaysia 🌟WhastApp ummi terus untuk harga promosi lebih menarik 😍 . #KopiAliHitam  #HighPerformanceEnergyCoffee  #KhasiatKopiAliHitam  #KopiPesakitKencingManis  #KopiDiabetes  #KopiWargaEmas  #KopiWanita  #KopiLelaki  #KopiSihat  #KopiKesihatan  #KopiCergas  #KopiTambahTenaga  #KopiBuangAngin  #KopiDarahLancar  #KopiGulaStabil  #KopiPelawasan  #KencingManis  #SakitPinggang  #SakitBelakang  #SakitLutut  #Keputihan  #BuangAngin  #Pelawasan  #Assalamualaikum  #Selamattengahari 
Free skrg ni..jom pi hantar SC kat cikgu comel😍😍 terima kasih kerana berminat dengan produk secret correa

untuk dapatkan harga PROMOSI boleh whatsapp link http://www.wasap.my/+60139061547/naksc dan admin akan terus hantar harga promosi untuk anda.

atau boleh tinggalkan no phone untuk kami contact. tq

#losyenkurussejuk
#kekallangsing
#buangangin
#periodteratur
#pelawasan
#kulitcantik
#bebasjerawat
#reshape
#vshape
Sarapan pagi mesti nak ada #minkaffe skali ☕️
.
Kopi robusta yg lebih enak dan aromanya sbgi terapi untuk lebih bertenaga. Cubalah secawan 😉
.
#coffee #coffeelover #coffeaddict #coffeetime #kopidiet #sayajualkopi #sayajual #sayajualonline #thediamondcircle  #kopigarambuluh #energyboost #diabetes #migraine #gastric #pelawasan #johorbahru #johortopagent #singapore #indonesia #brunei #jomngopi
Jangan lupa, lepas dinner nanti, minum #teadetoxslimmingjj.  In syaa Allah, esk membuang segalanya 😍😍. #teadetox
#jamujawa
#cuciusus
#buanglemak
#pelawasan
#badanpunsihat
ATASI MASALAH PELAWASAN DENGAN ALFALFA ATAU HERBLAX.
.
Pagi ni Ida nak share testimoni diri sendir tau pasal Masalah PELAWASAN ni.
.
Dalam seminggu ni kan, Ida macam ada masalah pelawasan sikit perut tu rasa macam memulas nak membuang tapi bila kita pegi, dia taknak pulak. Lama nak kena tunggu baru ok. .
Betul tau, memang terasa sangat perbezaan perut ni. Kita ni kalau tak dapat membuang sehari tu rasa macam lain macam gile perut ni, apatah lagi orang yang jenis 2 3 hari sekali baru boleh membuang kan.
.
Sebab Ida ada masalah macam ni, Ida decide untuk amek jugak alfalfa 3 biji je semalam. Then, tahu tak pagi tadi SENANG GILER MEMBUANG. Rasa macam lepas je semua..haha. .
Sebab ALFALFA DAN HERBLAX ni terkenal sebagai AGEN PELAWASAN DAN AGEN DETOKS yang superb. Kira boleh cuci keluar semua sisa2 makanan kat dalam perut kita tu. Perut pun rasa macam KEMPIS je tau lepas membuang ni.
.
Tapi, apa BEZA ALFALFA dengan HERBLAX ni. Of course dua2 supplemen ni ada function dia yang lain selain dari sebagai agen DETOK. Cuma in term of PELAWASAN ni, Herblax ni sesuai untuk orang yg ada masalah SEMBELIT. Alfalfa pulak untuk orang yang ada masalah pelawasan biasa2 macam Ida la. Kira hari2 membuang tapi macam susah sikit, boleh amwk ALFALFA, sape yang 2 3 hari baru leh membuang, boleh amek HERBLAX.
.
Sape nak? Jom PM/WS ida 0166095241 for free consultation and BEST PRICE.
.
Jom grab PROMOSI SEMPENA MINGGU GAJI sampai hujung bulan ni je.
.
#alfalfa
#alfalfashaklee
#herblax
#herblaxshaklee
#setkurusshaklee
#setkurus
#setslimming
#setslimmingshaklee
#pelawasan
#detoks
#kurus
#shakleebangi
#shakleebandarbarubangi
#shakleekajang
#shakleebandarteknologikajang
#shakleesemenyih
#shakleeukm
#shakleeupm
ATASI MASALAH PELAWASAN DENGAN ALFALFA ATAU HERBLAX. . Pagi ni Ida nak share testimoni diri sendir tau pasal Masalah PELAWASAN ni. . Dalam seminggu ni kan, Ida macam ada masalah pelawasan sikit perut tu rasa macam memulas nak membuang tapi bila kita pegi, dia taknak pulak. Lama nak kena tunggu baru ok. . Betul tau, memang terasa sangat perbezaan perut ni. Kita ni kalau tak dapat membuang sehari tu rasa macam lain macam gile perut ni, apatah lagi orang yang jenis 2 3 hari sekali baru boleh membuang kan. . Sebab Ida ada masalah macam ni, Ida decide untuk amek jugak alfalfa 3 biji je semalam. Then, tahu tak pagi tadi SENANG GILER MEMBUANG. Rasa macam lepas je semua..haha. . Sebab ALFALFA DAN HERBLAX ni terkenal sebagai AGEN PELAWASAN DAN AGEN DETOKS yang superb. Kira boleh cuci keluar semua sisa2 makanan kat dalam perut kita tu. Perut pun rasa macam KEMPIS je tau lepas membuang ni. . Tapi, apa BEZA ALFALFA dengan HERBLAX ni. Of course dua2 supplemen ni ada function dia yang lain selain dari sebagai agen DETOK. Cuma in term of PELAWASAN ni, Herblax ni sesuai untuk orang yg ada masalah SEMBELIT. Alfalfa pulak untuk orang yang ada masalah pelawasan biasa2 macam Ida la. Kira hari2 membuang tapi macam susah sikit, boleh amwk ALFALFA, sape yang 2 3 hari baru leh membuang, boleh amek HERBLAX. . Sape nak? Jom PM/WS ida 0166095241 for free consultation and BEST PRICE. . Jom grab PROMOSI SEMPENA MINGGU GAJI sampai hujung bulan ni je. . #alfalfa  #alfalfashaklee  #herblax  #herblaxshaklee  #setkurusshaklee  #setkurus  #setslimming  #setslimmingshaklee  #pelawasan  #detoks  #kurus  #shakleebangi  #shakleebandarbarubangi  #shakleekajang  #shakleebandarteknologikajang  #shakleesemenyih  #shakleeukm  #shakleeupm 
Hasil tangkapan petang tadi.. #vitac dan #herblax dah berpunya tau ... Vita c untuk masalah #bengkak muka dan herblax untuk #pelawasan

#herbalblend krim #multipurpose je yang belum bertuan. 
Sapa nak inform yer..saja nak buat stok..kang tetiba ada je yang call@wasap nak asap. 
Tu yang kena sedia siap2..kang ada yang mencari.

#carishakleecarirahmah
#farmavitahealth
#fvhlegacy
#shakleelovers
#shakleekulim
#shakleepenang
#shakleekedah
#sayajualshaklee
#pengedarshakleekulim
##pengedarshakleekulim0133221852
Hasil tangkapan petang tadi.. #vitac  dan #herblax  dah berpunya tau ... Vita c untuk masalah #bengkak  muka dan herblax untuk #pelawasan  #herbalblend  krim #multipurpose  je yang belum bertuan. Sapa nak inform yer..saja nak buat stok..kang tetiba ada je yang call@wasap nak asap. Tu yang kena sedia siap2..kang ada yang mencari. #carishakleecarirahmah  #farmavitahealth  #fvhlegacy  #shakleelovers  #shakleekulim  #shakleepenang  #shakleekedah  #sayajualshaklee  #pengedarshakleekulim  ##pengedarshakleekulim0133221852 
Tidak kira siang atau malam, ada je orang tengah pulun buat exercise kempiskan perut ☺

Cuba sambil2 tu amalkan ni untuk cepatkan lagi bakar dan buang lemak degil yang ada. Mana tahu dapat bonus yang tak disangka2 😍

Alfafa ni actually bantu alkalikan balik asid yang ada dalam perut. Lepas tu bantu penghadaman jugak.

Sama la dengan miss laci ni, bantu pecahkan lemak degil berketul ketul tu. Konsisten, boleh enjoy slimming effect. 
Haip senaman tetap senaman tau.
Makanan sihat tambahan bantu perut kempis 😍
Tidak kira siang atau malam, ada je orang tengah pulun buat exercise kempiskan perut ☺ Cuba sambil2 tu amalkan ni untuk cepatkan lagi bakar dan buang lemak degil yang ada. Mana tahu dapat bonus yang tak disangka2 😍 Alfafa ni actually bantu alkalikan balik asid yang ada dalam perut. Lepas tu bantu penghadaman jugak. Sama la dengan miss laci ni, bantu pecahkan lemak degil berketul ketul tu. Konsisten, boleh enjoy slimming effect. Haip senaman tetap senaman tau. Makanan sihat tambahan bantu perut kempis 😍
Garlic tablet mampu mengempiskan perut dan menyelesaikan masalah sembelit. 
Imah suka ambil 2biji setiap malam atau sebelah pagi sebelum makan @ selepas bangun tidur bersama air suam.

Lepas je ambil confirm perut kita rasa nak membuang , badan pun rasa ringan je.

Siapa yang nak boleh contact imah ye.

#garlic #garlictablet #bawangputih #detox #cuciusus #pelawasan #buangtoksin #kempisperut #kolestrol
RICH BERRIES Anti-kanser , Anti-penuaan , makanan sihat gabungan berry 4 BENUA.
SEDAP!! Order sekarang!!
01129095554

#richberries #awetmuda #asthma
#sakitjantung #masalahkulit #pelawasan #kencingmanis #beratbadan #penglihatan #darahtinggi #stroke #klangbandardiraja #selangor #bukitkapar #meru #provenproducts #ikhtiar #organicfood
ATASI SEMBELIT DENGAN HERBLAX.
.
Ada ke kat sini yang jenis susah sangat nak membuang? Ataupun dalam ertibkata lain SEMBELIT. Nak membuang tu punya la nak kena tunggu berapa hari kan. Aduhai, kesian betul la.
.
If korang ada masalah SEMBELIT atau PELAWASAN, Ida suggest korang cuba HERBLAX ni tau. Sebab Herblax ni merupakan agen detoks dan pelawasan yang memang terbaik. Boleh cuci semua lendir2 sekali tau. Takdala rasa sebu je perut tu kan.
.
Plus ,herblax ni membantu untuk sape2 yang tengah plan nak kurus tu. Lagipun, herblax ni jugak boleh bagi PERUT KEMPIS je tau.
.
Berminat nak cuba HERBLAX boleh PM atau WS Ida 0172191548 ye.
.
#herblax
#shaklee
#murah
#promosishaklee
#sembelit
#detoks
#pelawasan
#setkurus
#setslimming
ATASI SEMBELIT DENGAN HERBLAX. . Ada ke kat sini yang jenis susah sangat nak membuang? Ataupun dalam ertibkata lain SEMBELIT. Nak membuang tu punya la nak kena tunggu berapa hari kan. Aduhai, kesian betul la. . If korang ada masalah SEMBELIT atau PELAWASAN, Ida suggest korang cuba HERBLAX ni tau. Sebab Herblax ni merupakan agen detoks dan pelawasan yang memang terbaik. Boleh cuci semua lendir2 sekali tau. Takdala rasa sebu je perut tu kan. . Plus ,herblax ni membantu untuk sape2 yang tengah plan nak kurus tu. Lagipun, herblax ni jugak boleh bagi PERUT KEMPIS je tau. . Berminat nak cuba HERBLAX boleh PM atau WS Ida 0172191548 ye. . #herblax  #shaklee  #murah  #promosishaklee  #sembelit  #detoks  #pelawasan  #setkurus  #setslimming 
💖SOAL JAWAB QASEH GOLD JUNIOR💖 
Betul ke *#Qaseh_Gold_Junior* baik untuk sembelit? 
Ya, sebab dalam Qaseh ada KURMA. dalam #kurma ada #SERAT. serat ni membantu #PELAWASAN.  Ada dua jenis serat dalam kurma. 👉​​Serat larut 👉​​Serat tak larut 
serat tak larut tu la yg membantu menyihatkan usus, melawaskan pembuangan dan keluarkan #toksin.  kelebihan serat tak larut ni dia mengurangkan risiko terkena kanser abdomen.  serat larut pulak membantu singkirkan kolestrol jahat (tak baik) dalam badan.

#QasehJunior #temanTerbaikAnak #sembelit #lawas #supplementSihat #VitaminMinda #onlineseller #trustedseller #recommended 
#by_norlieyda #konsultanQasehGold
💖SOAL JAWAB QASEH GOLD JUNIOR💖 Betul ke *#Qaseh_Gold_Junior * baik untuk sembelit? Ya, sebab dalam Qaseh ada KURMA. dalam #kurma  ada #SERAT . serat ni membantu #PELAWASAN . Ada dua jenis serat dalam kurma. 👉​​Serat larut 👉​​Serat tak larut serat tak larut tu la yg membantu menyihatkan usus, melawaskan pembuangan dan keluarkan #toksin . kelebihan serat tak larut ni dia mengurangkan risiko terkena kanser abdomen. serat larut pulak membantu singkirkan kolestrol jahat (tak baik) dalam badan. #QasehJunior  #temanTerbaikAnak  #sembelit  #lawas  #supplementSihat  #VitaminMinda  #onlineseller  #trustedseller  #recommended  #by_norlieyda  #konsultanQasehGold 
wow seminggu guna perut pon da kempis dan seluar jeans pon da longgar.bukan senang nak kempiskan perut tapi dengan lotion ajaib ni mampu kempisksn perut.Bahan yang terkandung dalam lotion akan membantu membuang angin, melancarkan peredaran darah, pecahkan lemak dan melawaskan percenaan. Sebabtu perut boley kempis serta merta. Korang bila lagi nak cuba 💕 
For fast respond click "call" at profile 
#lotionkurusajaib#perutkempis#seluarlonggar#kurusdalam2minggu#inchloss#kejutlemak#pelawasan#pecahkanlemak#selebritipilihanmalaysia#lotionkurussejuk#2017
wow seminggu guna perut pon da kempis dan seluar jeans pon da longgar.bukan senang nak kempiskan perut tapi dengan lotion ajaib ni mampu kempisksn perut.Bahan yang terkandung dalam lotion akan membantu membuang angin, melancarkan peredaran darah, pecahkan lemak dan melawaskan percenaan. Sebabtu perut boley kempis serta merta. Korang bila lagi nak cuba 💕 For fast respond click "call" at profile #lotionkurusajaib #perutkempis #seluarlonggar #kurusdalam2minggu #inchloss #kejutlemak #pelawasan #pecahkanlemak #selebritipilihanmalaysia #lotionkurussejuk #2017 
SET UNTUK KURUS.
.
Raya haji ni kan asal pegi mana2 kenduri je semua pakat duk hidang lauk daging je kan. Daging tu plak ada macam2 jenis masakan. Tapi, kalau kat tempat Ida ni yang memang paling femes adalah sup daging dengan daging goreng ala2 buh kunyit tu haa. Jenuh jugak la kan. Tapi, dah namanya pun raya korban, so, menu daging tu memang tak boleh lari la kan. .
Takpala, makan jela. Lagipun, SET KURUS SHAKLEE kan hadoo..hehe. Confirm boleh turunkan balik berat korang yang dah bercampur dengan lemak2 daging lembu yg dah makan tu.
.
Antara 3 item yang PALING FAMOUS dalam SET KURUS SHAKLEE ni adalah ESP, OMEGA dan HERBLAX.
.
Jom kita tengok macam mana ketiga2 item ni boleh bantu korang yg nak kuruskan balik badan tu. .
ESP.
🌷bantu bagi rasa KENYANG. Jadi, takda la asyik rasa nak mengunyah or nak makan je. Plus ESP ni blh bagi kita TENAGA. Biasa kalau xmkn ni badan akan jadi LEMBIK dan LESU kn. Tapi, ESP ni blh bantu badan kita kawal suma masalah tu. Sesuai sgt bg orang yg ada masalah GASTRIK nk. InsyaAllah if KONSISTEN amalkan, menjadi tau.
.
OMEGA.
🌷akan bakar semua lemak yang tidak perlu dalam badan kita terutama di bahagian lengan, perut, punggung dan peha
.
HERBLAX.
🌷akan membantu proses pembuangan lemak yang telah dibakar oleh omega guard tadi. Selain tu ia mampu membantu cucikan usus supaya proses penyerapan nutrien dapat dijalankan dengan lebih lancar.
🌷juga sangat sesuai bagi yang mempunyai masalah sembelit dan melancarkan pembuangan air besar.
.
Jom sama2 turunkan balik berat badan dan kurangkan lemak2 daging yang dah melekat kat dinding badan kita ni.
.
Cepat2 PM/WS Ida ye 0172191548.
.
#shaklee
#setkurusshaklee 
#setkurus
#kurus 
#murah
#cantik
#detoks
#pelawasan
#setslimmingshaklee 
#setslimming
SET UNTUK KURUS. . Raya haji ni kan asal pegi mana2 kenduri je semua pakat duk hidang lauk daging je kan. Daging tu plak ada macam2 jenis masakan. Tapi, kalau kat tempat Ida ni yang memang paling femes adalah sup daging dengan daging goreng ala2 buh kunyit tu haa. Jenuh jugak la kan. Tapi, dah namanya pun raya korban, so, menu daging tu memang tak boleh lari la kan. . Takpala, makan jela. Lagipun, SET KURUS SHAKLEE kan hadoo..hehe. Confirm boleh turunkan balik berat korang yang dah bercampur dengan lemak2 daging lembu yg dah makan tu. . Antara 3 item yang PALING FAMOUS dalam SET KURUS SHAKLEE ni adalah ESP, OMEGA dan HERBLAX. . Jom kita tengok macam mana ketiga2 item ni boleh bantu korang yg nak kuruskan balik badan tu. . ESP. 🌷bantu bagi rasa KENYANG. Jadi, takda la asyik rasa nak mengunyah or nak makan je. Plus ESP ni blh bagi kita TENAGA. Biasa kalau xmkn ni badan akan jadi LEMBIK dan LESU kn. Tapi, ESP ni blh bantu badan kita kawal suma masalah tu. Sesuai sgt bg orang yg ada masalah GASTRIK nk. InsyaAllah if KONSISTEN amalkan, menjadi tau. . OMEGA. 🌷akan bakar semua lemak yang tidak perlu dalam badan kita terutama di bahagian lengan, perut, punggung dan peha . HERBLAX. 🌷akan membantu proses pembuangan lemak yang telah dibakar oleh omega guard tadi. Selain tu ia mampu membantu cucikan usus supaya proses penyerapan nutrien dapat dijalankan dengan lebih lancar. 🌷juga sangat sesuai bagi yang mempunyai masalah sembelit dan melancarkan pembuangan air besar. . Jom sama2 turunkan balik berat badan dan kurangkan lemak2 daging yang dah melekat kat dinding badan kita ni. . Cepat2 PM/WS Ida ye 0172191548. . #shaklee  #setkurusshaklee  #setkurus  #kurus  #murah  #cantik  #detoks  #pelawasan  #setslimmingshaklee  #setslimming 
ALFALFA RAJA SEGALA TUMBUHAN
.
Alfalfa ni adalah sejenis supplemen yg diperbuat daripada tanaman Alfalfa (medicago setira) secara organik yang bebas dari pestisid, herbasid dan menggunakan baja bebas kimia.
.
Antara KEBAIKAN alfalfa yg utama adalah seperti.
.
🌸 Cuci hati, darah dan usus - alfalfa merupakan makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid. Menghilangkan toksin dari badan, bersihkan hati, kolon, darah serta mencantikkan kulit dan otot.
.
🌸 Melawan alahan
- memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air dengan berkesan.
.
🌸 Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut
- memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, ulser, gastrik, hepatitis dan sembelit.
.
🌸 Menyingkirkan lemak dan kolesterol - penggunaan jangka panjang dari alfalfa akan menghapuskan lemak, kurangkan kolesterol, cegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Alfalfa mengandungi seponin seperti span yang bertindak sebagai serat untuk menyerap kolestrol.
.
🌸 Melawan tumor.
- apabila kita makan 30-50 tablet, ia akan dapat mengalkalikan badan, dengan itu dapat memperbaiki sel sel kanser dan membuang tumor.
.
Lain-lain kelebihan yang ada pada Alfalfa.
❣ Kurangkan sakit2 sendi dan belakang
❣ Bantu hilangkan kelesuan dan tekanan
❣ Berikan kelegaan semasa period
❣ Membantu masalah arthritis dan asthma
❣ Membuang angin dalam badan
❣ Membantu cuci buah pinggang dan kencing kotor
❣ Meneutralkan asid dalam badan
❣ Membantu masalah keputihan
❣ Membesarkan dan menegangkan payudara
❣ Bertindak seperti kacip Fatimah kepada para isteri
❣ Memulihkan urat lepas bersalin
❣ Bertindak sebagai milk booster
❣ Bantu masalah penghadaman & pencernaan
❣ Tingkatkan stamina lelaki
❣ Membantu masalah resdung dan jerawat
.
Berminat nak order alfalfa? Boleh PM/WS Ida ye 0172191548.
.
#alfalfa
#alfalfashaklee
#murah
#shaklee
#promosialfalfa
#promosishaklee
#milkbooster
#keputihan
#pelawasan
#resdung
#shakleebangi
#shakleekajang
#shakleesemenyih 
#shakleeukm
#shakleeupm
ALFALFA RAJA SEGALA TUMBUHAN . Alfalfa ni adalah sejenis supplemen yg diperbuat daripada tanaman Alfalfa (medicago setira) secara organik yang bebas dari pestisid, herbasid dan menggunakan baja bebas kimia. . Antara KEBAIKAN alfalfa yg utama adalah seperti. . 🌸 Cuci hati, darah dan usus - alfalfa merupakan makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid. Menghilangkan toksin dari badan, bersihkan hati, kolon, darah serta mencantikkan kulit dan otot. . 🌸 Melawan alahan - memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air dengan berkesan. . 🌸 Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut - memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, ulser, gastrik, hepatitis dan sembelit. . 🌸 Menyingkirkan lemak dan kolesterol - penggunaan jangka panjang dari alfalfa akan menghapuskan lemak, kurangkan kolesterol, cegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Alfalfa mengandungi seponin seperti span yang bertindak sebagai serat untuk menyerap kolestrol. . 🌸 Melawan tumor. - apabila kita makan 30-50 tablet, ia akan dapat mengalkalikan badan, dengan itu dapat memperbaiki sel sel kanser dan membuang tumor. . Lain-lain kelebihan yang ada pada Alfalfa. ❣ Kurangkan sakit2 sendi dan belakang ❣ Bantu hilangkan kelesuan dan tekanan ❣ Berikan kelegaan semasa period ❣ Membantu masalah arthritis dan asthma ❣ Membuang angin dalam badan ❣ Membantu cuci buah pinggang dan kencing kotor ❣ Meneutralkan asid dalam badan ❣ Membantu masalah keputihan ❣ Membesarkan dan menegangkan payudara ❣ Bertindak seperti kacip Fatimah kepada para isteri ❣ Memulihkan urat lepas bersalin ❣ Bertindak sebagai milk booster ❣ Bantu masalah penghadaman & pencernaan ❣ Tingkatkan stamina lelaki ❣ Membantu masalah resdung dan jerawat . Berminat nak order alfalfa? Boleh PM/WS Ida ye 0172191548. . #alfalfa  #alfalfashaklee  #murah  #shaklee  #promosialfalfa  #promosishaklee  #milkbooster  #keputihan  #pelawasan  #resdung  #shakleebangi  #shakleekajang  #shakleesemenyih  #shakleeukm  #shakleeupm 
ADAKAH KITA TAHU BAHAWA....
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Apabila badan kita banyak TOKSIN dan USUS BESAR pulak kotor, penyerapan khasiat daripada makanan yang kita ambil tidak akan berlaku..
.
TANDA MASALAH USUS:
@ Masalah kulit dan berjerawat
@ Nafas berbau ( xkn nk selalu guna listerine aje kn)
@ Perut buncit
@ Sakit bahu
@ Letih keterlaluan
@ Sembelit( tipulah jika anda x pernah sembelit)
@ kerap sakit kepala..
.
Bagaimana utk menjaga kesihatan dalaman dan luaran??
Hanya perlu pastikan usus besar anda bersih sahaja.
Dan jawapannya ada pada ALOE VERA GEL.
.
Aloe Vera Gel mengandungi:
- 20 asid amino
- mencuci usus sekaligus menyah toksin dlm badan
- mempunyai banyak fiber
- mempunyai lapisan perlindungan
- menambahkn darah@ kandungan darah meningkat
- memberi tenaga
- dan paling utama, tiada bahan kimia
- 100% asli dari daun lidah buaya
.
.
Sharing is Caring
.
JOM DAPATKAN SEKARANG !
.
. Jangan dibiarkan jadi lebih serius!!! bertindak sekarang !!!
PM/WHATSAPP
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100 .
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
#aloeveragel_foreverliving
#pelawasan
#penghadaman
#pelincir
#darahtinggi
#kolestrol
#kencingmanis
#keletihan
#sembelit
#buangangin
#kembung
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
#flpfb6
#NitaAmri
#DuniaAloeVeraKu .
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100 .
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
ADAKAH KITA TAHU BAHAWA.... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Apabila badan kita banyak TOKSIN dan USUS BESAR pulak kotor, penyerapan khasiat daripada makanan yang kita ambil tidak akan berlaku.. . TANDA MASALAH USUS: @ Masalah kulit dan berjerawat @ Nafas berbau ( xkn nk selalu guna listerine aje kn) @ Perut buncit @ Sakit bahu @ Letih keterlaluan @ Sembelit( tipulah jika anda x pernah sembelit) @ kerap sakit kepala.. . Bagaimana utk menjaga kesihatan dalaman dan luaran?? Hanya perlu pastikan usus besar anda bersih sahaja. Dan jawapannya ada pada ALOE VERA GEL. . Aloe Vera Gel mengandungi: - 20 asid amino - mencuci usus sekaligus menyah toksin dlm badan - mempunyai banyak fiber - mempunyai lapisan perlindungan - menambahkn darah@ kandungan darah meningkat - memberi tenaga - dan paling utama, tiada bahan kimia - 100% asli dari daun lidah buaya . . Sharing is Caring . JOM DAPATKAN SEKARANG ! . . Jangan dibiarkan jadi lebih serius!!! bertindak sekarang !!! PM/WHATSAPP www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH  #aloeveragel_foreverliving  #pelawasan  #penghadaman  #pelincir  #darahtinggi  #kolestrol  #kencingmanis  #keletihan  #sembelit  #buangangin  #kembung  #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  #flpfb6  #NitaAmri  #DuniaAloeVeraKu  . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH 
ADAKAH KITA TAHU BAHAWA....
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Apabila badan kita banyak TOKSIN dan USUS BESAR pulak kotor, penyerapan khasiat daripada makanan yang kita ambil tidak akan berlaku..
.
TANDA MASALAH USUS:
@ Masalah kulit dan berjerawat
@ Nafas berbau ( xkn nk selalu guna listerine aje kn)
@ Perut buncit
@ Sakit bahu
@ Letih keterlaluan
@ Sembelit( tipulah jika anda x pernah sembelit)
@ kerap sakit kepala..
.
Bagaimana utk menjaga kesihatan dalaman dan luaran??
Hanya perlu pastikan usus besar anda bersih sahaja.
Dan jawapannya ada pada ALOE VERA GEL.
.
Aloe Vera Gel mengandungi:
- 20 asid amino
- mencuci usus sekaligus menyah toksin dlm badan
- mempunyai banyak fiber
- mempunyai lapisan perlindungan
- menambahkn darah@ kandungan darah meningkat
- memberi tenaga
- dan paling utama, tiada bahan kimia
- 100% asli dari daun lidah buaya
.
.
Sharing is Caring
.
JOM DAPATKAN SEKARANG !
.
. Jangan dibiarkan jadi lebih serius!!! bertindak sekarang !!!
PM/WHATSAPP
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100 .
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
#aloeveragel_foreverliving
#pelawasan
#penghadaman
#pelincir
#darahtinggi
#kolestrol
#kencingmanis
#keletihan
#sembelit
#buangangin
#kembung
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
#flpfb6
#NitaAmri
#DuniaAloeVeraKu .
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100 .
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
ADAKAH KITA TAHU BAHAWA.... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Apabila badan kita banyak TOKSIN dan USUS BESAR pulak kotor, penyerapan khasiat daripada makanan yang kita ambil tidak akan berlaku.. . TANDA MASALAH USUS: @ Masalah kulit dan berjerawat @ Nafas berbau ( xkn nk selalu guna listerine aje kn) @ Perut buncit @ Sakit bahu @ Letih keterlaluan @ Sembelit( tipulah jika anda x pernah sembelit) @ kerap sakit kepala.. . Bagaimana utk menjaga kesihatan dalaman dan luaran?? Hanya perlu pastikan usus besar anda bersih sahaja. Dan jawapannya ada pada ALOE VERA GEL. . Aloe Vera Gel mengandungi: - 20 asid amino - mencuci usus sekaligus menyah toksin dlm badan - mempunyai banyak fiber - mempunyai lapisan perlindungan - menambahkn darah@ kandungan darah meningkat - memberi tenaga - dan paling utama, tiada bahan kimia - 100% asli dari daun lidah buaya . . Sharing is Caring . JOM DAPATKAN SEKARANG ! . . Jangan dibiarkan jadi lebih serius!!! bertindak sekarang !!! PM/WHATSAPP www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH  #aloeveragel_foreverliving  #pelawasan  #penghadaman  #pelincir  #darahtinggi  #kolestrol  #kencingmanis  #keletihan  #sembelit  #buangangin  #kembung  #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  #flpfb6  #NitaAmri  #DuniaAloeVeraKu  . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH 
ADAKAH KITA TAHU BAHAWA....
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Apabila badan kita banyak TOKSIN dan USUS BESAR pulak kotor, penyerapan khasiat daripada makanan yang kita ambil tidak akan berlaku..
.
TANDA MASALAH USUS:
@ Masalah kulit dan berjerawat
@ Nafas berbau ( xkn nk selalu guna listerine aje kn)
@ Perut buncit
@ Sakit bahu
@ Letih keterlaluan
@ Sembelit( tipulah jika anda x pernah sembelit)
@ kerap sakit kepala..
.
Bagaimana utk menjaga kesihatan dalaman dan luaran??
Hanya perlu pastikan usus besar anda bersih sahaja.
Dan jawapannya ada pada ALOE VERA GEL.
.
Aloe Vera Gel mengandungi:
- 20 asid amino
- mencuci usus sekaligus menyah toksin dlm badan
- mempunyai banyak fiber
- mempunyai lapisan perlindungan
- menambahkn darah@ kandungan darah meningkat
- memberi tenaga
- dan paling utama, tiada bahan kimia
- 100% asli dari daun lidah buaya
.
.
Sharing is Caring
.
JOM DAPATKAN SEKARANG !
.
. Jangan dibiarkan jadi lebih serius!!! bertindak sekarang !!!
PM/WHATSAPP
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100 .
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
#aloeveragel_foreverliving
#pelawasan
#penghadaman
#pelincir
#darahtinggi
#kolestrol
#kencingmanis
#keletihan
#sembelit
#buangangin
#kembung
#sihatdalaman_cantikluaran
#helpsmorepeople
#aloeveragel_foreverliving
#fastaction_fastresult
#flpfb6
#NitaAmri
#DuniaAloeVeraKu .
Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih)
Jom PM / WHATSAPP
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100
www.wasap.my/60139814100 .
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
ADAKAH KITA TAHU BAHAWA.... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Apabila badan kita banyak TOKSIN dan USUS BESAR pulak kotor, penyerapan khasiat daripada makanan yang kita ambil tidak akan berlaku.. . TANDA MASALAH USUS: @ Masalah kulit dan berjerawat @ Nafas berbau ( xkn nk selalu guna listerine aje kn) @ Perut buncit @ Sakit bahu @ Letih keterlaluan @ Sembelit( tipulah jika anda x pernah sembelit) @ kerap sakit kepala.. . Bagaimana utk menjaga kesihatan dalaman dan luaran?? Hanya perlu pastikan usus besar anda bersih sahaja. Dan jawapannya ada pada ALOE VERA GEL. . Aloe Vera Gel mengandungi: - 20 asid amino - mencuci usus sekaligus menyah toksin dlm badan - mempunyai banyak fiber - mempunyai lapisan perlindungan - menambahkn darah@ kandungan darah meningkat - memberi tenaga - dan paling utama, tiada bahan kimia - 100% asli dari daun lidah buaya . . Sharing is Caring . JOM DAPATKAN SEKARANG ! . . Jangan dibiarkan jadi lebih serius!!! bertindak sekarang !!! PM/WHATSAPP www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH  #aloeveragel_foreverliving  #pelawasan  #penghadaman  #pelincir  #darahtinggi  #kolestrol  #kencingmanis  #keletihan  #sembelit  #buangangin  #kembung  #sihatdalaman_cantikluaran  #helpsmorepeople  #aloeveragel_foreverliving  #fastaction_fastresult  #flpfb6  #NitaAmri  #DuniaAloeVeraKu  . Nak jadi AGEN atau nak beli MURAH dengan diskaun 15% atau 35%(anda yg pilih) Jom PM / WHATSAPP www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 www.wasap.my/60139814100 . #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH 
BBPLUS COLLAGEN ⭕Cracked heel?

Boleh cuba #bbpluscollagen.  Kalau terlupa minum sebelum tidur atau semasa perut kosong. 
#Bbplus ni utk #kecantikan & #kesihatan keseluruhan.  Bkn utk muka sahaja.

Ada kesan cepat ada kesan lambat depends pd individu. Yg  penting minum secara konsisten ok. ⭕InsyaAllah membantu masalah #sakitsendi or #sakitlutut & #pelawasan juga. ⭕Lelaki pun sesuai minum. ⭕Masalah #jeragat #darkcircle pun boleh cuba. ✔Kaya dgn #fruit #antioxidant ✔Mengandungi #marinecollagen (hydrolyzed #fish #collagen) #grapeseed #vitaminC #apple fiber #roselle juice powder #blackcurrant juice powder.

Jgn guna air panas tau!!! Contact me now okay 
Nana 📲 0146865418

So far my clients yg repeat order bg feedback #jerawat kurang & kulit lebih lembut.

#thediamondcircle #sayajual #collagendrink #beautydrink #bbplusagent #bbplustopagent  #businessopportunity #beautycare #johor #jdt
BBPLUS COLLAGEN ⭕Cracked heel? Boleh cuba #bbpluscollagen . Kalau terlupa minum sebelum tidur atau semasa perut kosong. #Bbplus  ni utk #kecantikan  & #kesihatan  keseluruhan. Bkn utk muka sahaja. Ada kesan cepat ada kesan lambat depends pd individu. Yg penting minum secara konsisten ok. ⭕InsyaAllah membantu masalah #sakitsendi  or #sakitlutut  & #pelawasan  juga. ⭕Lelaki pun sesuai minum. ⭕Masalah #jeragat  #darkcircle  pun boleh cuba. ✔Kaya dgn #fruit  #antioxidant  ✔Mengandungi #marinecollagen  (hydrolyzed #fish  #collagen ) #grapeseed  #vitaminC  #apple  fiber #roselle  juice powder #blackcurrant  juice powder. Jgn guna air panas tau!!! Contact me now okay Nana 📲 0146865418 So far my clients yg repeat order bg feedback #jerawat  kurang & kulit lebih lembut. #thediamondcircle  #sayajual  #collagendrink  #beautydrink  #bbplusagent  #bbplustopagent  #businessopportunity  #beautycare  #johor  #jdt 
Dah berDTox ? Ia akan membantu semua nutrien yg diambil sepanjang hari meresap dgn baik, melancarkan pembuangan & mengempiskan perut. DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
.
.
.
 Dealer Sendayu Tinggi KL
Meqla
www.wasap.my/+60122959081
cod sri rampai, melati, setiawangsa, bkt bntg, klcc, sek16 pj dan sekitar KL.
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #mekap #mekapmurah #produkkecantikkan #bazarpaknilmurah #diet #detox #kempisperut #lawas #pelawasan #dietsihat #dietplan #bestseller #dealersendayutinggikl
Dah berDTox ? Ia akan membantu semua nutrien yg diambil sepanjang hari meresap dgn baik, melancarkan pembuangan & mengempiskan perut. DTox RM47.70 (ahli RM45.30) . . . Dealer Sendayu Tinggi KL Meqla www.wasap.my/+60122959081 cod sri rampai, melati, setiawangsa, bkt bntg, klcc, sek16 pj dan sekitar KL. . #sendayutinggi  #sendayutinggionline  #mekap  #mekapmurah  #produkkecantikkan  #bazarpaknilmurah  #diet  #detox  #kempisperut  #lawas  #pelawasan  #dietsihat  #dietplan  #bestseller  #dealersendayutinggikl 
Terima kasih beli habbatus sauda kami. Semoga dimurahkan rezeki dan mendapat kesihatan terbaik.
#murah #habbatussauda #jintanhitam #kempisperut #pencahar  #pelawasan
Garlic Plus RM36.45 Ahli RM32.05} membantu membuang angin, memecahkan selulit dan membakar lemak di bahagian perut, paha dan lengan. 
Mengatasi masalah perut buncit, lemak berlebihan dan sembelit serta melawaskan pembuangan air besar dan kecil
🌹dihasilkan daripada 60% Tubure Alium Sativum (Lassun-spesis bawang putih dari Yunan). Ia bertindak dengan luar biasa dari bawang putih biasa di mana kandungan 250mg Tubure Alium Sativum adalah menyamai dengan 1000 mg bawang putih biasa.

Detox RM47.70{ahli rm45.30}
- Bantu mencuci / membersih usus dan menyingkir sisa toksin.
- Bantu sistem penghadaman, pundi kencing dan atasi sembelit.
- Menurunkan berat badan dan menurunkan lemak
- Mengempiskan perut yang buncit
- Ektrak daripada Oat, Aloe Vera, Alfalfa dan Licorice Root.
- Boleh diambil bagi penghidap sembelit, buasir, ibu menyusu badan serta dlm pantang
Whsapp 014.3377247

#sendayutinggi #detox #toksin #beratbadan #aloevera #alfafa #sembelit #ibumenyusu #berpantang #lemakdegil #perutbuncit #pelawasan #garlicplus #bawangputih #oat #usus #lengan
Garlic Plus RM36.45 Ahli RM32.05} membantu membuang angin, memecahkan selulit dan membakar lemak di bahagian perut, paha dan lengan. Mengatasi masalah perut buncit, lemak berlebihan dan sembelit serta melawaskan pembuangan air besar dan kecil 🌹dihasilkan daripada 60% Tubure Alium Sativum (Lassun-spesis bawang putih dari Yunan). Ia bertindak dengan luar biasa dari bawang putih biasa di mana kandungan 250mg Tubure Alium Sativum adalah menyamai dengan 1000 mg bawang putih biasa. Detox RM47.70{ahli rm45.30} - Bantu mencuci / membersih usus dan menyingkir sisa toksin. - Bantu sistem penghadaman, pundi kencing dan atasi sembelit. - Menurunkan berat badan dan menurunkan lemak - Mengempiskan perut yang buncit - Ektrak daripada Oat, Aloe Vera, Alfalfa dan Licorice Root. - Boleh diambil bagi penghidap sembelit, buasir, ibu menyusu badan serta dlm pantang Whsapp 014.3377247 #sendayutinggi  #detox  #toksin  #beratbadan  #aloevera  #alfafa  #sembelit  #ibumenyusu  #berpantang  #lemakdegil  #perutbuncit  #pelawasan  #garlicplus  #bawangputih  #oat  #usus  #lengan 
Good bye sunday ? Till we me again nextweek 😉😉😉 After all makan2 , siapa suka HERBLAX ? 4 biji sebelum tidur yea. Esok bangun pagi kita cuci muci detoks usus .Legakan usus bersihkan kerak2 toksin🤗
.
Boleh tak esok say NO air manis ? teh o tawar + roti + sayur je ? Ke nasi sengenggam ? Atau sambung puasa esok yea . In Sya Allah buat lah yang terbaik untuk perut masing masing.🤗 Aishhh senaman janji berpeluhhhh buat juga yea ! .
Good good night ❤
.
#detoksusus
#detokstokis
#pelawasan
Good bye sunday ? Till we me again nextweek 😉😉😉 After all makan2 , siapa suka HERBLAX ? 4 biji sebelum tidur yea. Esok bangun pagi kita cuci muci detoks usus .Legakan usus bersihkan kerak2 toksin🤗 . Boleh tak esok say NO air manis ? teh o tawar + roti + sayur je ? Ke nasi sengenggam ? Atau sambung puasa esok yea . In Sya Allah buat lah yang terbaik untuk perut masing masing.🤗 Aishhh senaman janji berpeluhhhh buat juga yea ! . Good good night ❤ . #detoksusus  #detokstokis  #pelawasan 
Mengapa JUS KUNYIT MALIKA dikatakan 100% asli..Sebab tiada pewarna tiruan & juga bahan pengawet hanya yang asli seperti kunyit,asam jawa, temulawak, halia,habatussausa .
Whatsapp 013-4725 987
.
#minumankesihatan#juskunyit#juskunyitmalika#pelawasan#bazarpaknil#bazaarpaknil
@chiaseedbynurulfazeatyradzuan

Hampir 80% yang beli #chiaseed kami mengatakan mereka membuang hari-hari.. Proses #pelawasan mereka menjadi semakin lancar .Bukan #ciritbirit tetapi #pelawasan yg baik

#chiaseed adalah supplemen terbaik yg membantu mereka yang punya masalah #sembelit , susah #membuang..Dengan amalkn #chiaseed kami..Anda tak perlu risau lagi..segala #toksik , segala sisa #makanan yg tak diperlukan akan dibuang dengan baik sekali

Kalau makan dah banyak tapi susah #membuang..proses #pelawasan tidak lancar..macamne nak #kurus kan?.. Jom amalkan #chiaseed..Lepas ni mesti pakat hari-hari membuang tau

Usus yang baik bila kita membuang sekurang-kurangnya 1-3x sehari..kalau seminggu pun sekali je...bahaya tu !!! Credit Pic & Info : Coach Frieda
Olahan : chiaseedbynurulfazeatyradzuan

Www.wasap.my/+60135387591

#chiaseed #chiaseedmalaysia #uitm #unimas #kuisas #unimap #wakdoyok #atkin #diet #chiaseedlover #dropshipwanted #dropshipneeded #chiaperak #chiaipoh
@chiaseedbynurulfazeatyradzuan Hampir 80% yang beli #chiaseed  kami mengatakan mereka membuang hari-hari.. Proses #pelawasan  mereka menjadi semakin lancar .Bukan #ciritbirit  tetapi #pelawasan  yg baik #chiaseed  adalah supplemen terbaik yg membantu mereka yang punya masalah #sembelit  , susah #membuang ..Dengan amalkn #chiaseed  kami..Anda tak perlu risau lagi..segala #toksik  , segala sisa #makanan  yg tak diperlukan akan dibuang dengan baik sekali Kalau makan dah banyak tapi susah #membuang ..proses #pelawasan  tidak lancar..macamne nak #kurus  kan?.. Jom amalkan #chiaseed ..Lepas ni mesti pakat hari-hari membuang tau Usus yang baik bila kita membuang sekurang-kurangnya 1-3x sehari..kalau seminggu pun sekali je...bahaya tu !!! Credit Pic & Info : Coach Frieda Olahan : chiaseedbynurulfazeatyradzuan Www.wasap.my/+60135387591 #chiaseed  #chiaseedmalaysia  #uitm  #unimas  #kuisas  #unimap  #wakdoyok  #atkin  #diet  #chiaseedlover  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #chiaperak  #chiaipoh 
Telan ni 1 sachet. Jaminan #pelawasan tip top. Tak yah nak lelama dalam Toilet. Raya makan macam-macam. Tak lawas! Jenuh riyau (nangis) tak sedap perut hangpa. #sembelit #sembelithilang #senggugut #keputihanbau #keputihanbusuk #keputihangatal#periodproblems #periodlamatakada #keputihanbusuk #keputihangatal#keputihan
Losyen kurus sejuk juga melawaskan sistem penghadaman kita.. angin2 jahat yg dok dlm bdan kita tu dia halau selamba je tau..saya akan ajarkan teknik sapuan halau lemak juga.. pasti jadi.. Anda nak cantik anda usaha.. #LosyenKurusSejukNo1Malaysia 
#losyenkurussejuk 
#secretCorreaMultifunction 
#halauangin
#halaulemak
#sihatcantik 
#pelawasan
#DealerSecretCorreaShahAlam 
#Dropshipwanted 
#secretcorreakemanamana 
#halal  #luluKKM.  #sejukDinginKurus
#selesa
#whatsapp_0173572893
Losyen kurus sejuk juga melawaskan sistem penghadaman kita.. angin2 jahat yg dok dlm bdan kita tu dia halau selamba je tau..saya akan ajarkan teknik sapuan halau lemak juga.. pasti jadi.. Anda nak cantik anda usaha.. #LosyenKurusSejukNo1Malaysia  #losyenkurussejuk  #secretCorreaMultifunction  #halauangin  #halaulemak  #sihatcantik  #pelawasan  #DealerSecretCorreaShahAlam  #Dropshipwanted  #secretcorreakemanamana  #halal  #luluKKM . #sejukDinginKurus  #selesa  #whatsapp_0173572893 
Garlic Plus RM36.45 (ahli RM32.05)
👉membantu membuang angin, memecahkan selulit dan membakar lemak di bahagian perut, paha dan lengan. 
Mengatasi masalah perut buncit, lemak berlebihan dan sembelit serta melawaskan pembuangan air besar dan kecil
🌹dihasilkan daripada 60% Tubure Alium Sativum (Lassun-spesis bawang putih dari Yunan). Ia bertindak dengan luar biasa dari bawang putih biasa di mana kandungan 250mg Tubure Alium Sativum adalah menyamai dengan 1000 mg bawang putih biasa.

Detox RM47.70(ahli RM45.30)
- Bantu mencuci / membersih usus dan menyingkir sisa toksin.
- Bantu sistem penghadaman, pundi kencing dan atasi sembelit.
- Menurunkan berat badan dan menurunkan lemak
- Mengempiskan perut yang buncit
- Ektrak daripada Oat, Aloe Vera, Alfalfa dan Licorice Root.
- Boleh diambil bagi penghidap sembelit, buasir, ibu menyusu badan serta dlm pantang
Whsapp 014.3377247

#sendayutinggi #detox #toksin #beratbadan #aloevera #alfafa #sembelit #ibumenyusu #berpantang #lemakdegil #perutbuncit #pelawasan #garlicplus #bawangputih #oat #usus #lengan #peha
Garlic Plus RM36.45 (ahli RM32.05) 👉membantu membuang angin, memecahkan selulit dan membakar lemak di bahagian perut, paha dan lengan. Mengatasi masalah perut buncit, lemak berlebihan dan sembelit serta melawaskan pembuangan air besar dan kecil 🌹dihasilkan daripada 60% Tubure Alium Sativum (Lassun-spesis bawang putih dari Yunan). Ia bertindak dengan luar biasa dari bawang putih biasa di mana kandungan 250mg Tubure Alium Sativum adalah menyamai dengan 1000 mg bawang putih biasa. Detox RM47.70(ahli RM45.30) - Bantu mencuci / membersih usus dan menyingkir sisa toksin. - Bantu sistem penghadaman, pundi kencing dan atasi sembelit. - Menurunkan berat badan dan menurunkan lemak - Mengempiskan perut yang buncit - Ektrak daripada Oat, Aloe Vera, Alfalfa dan Licorice Root. - Boleh diambil bagi penghidap sembelit, buasir, ibu menyusu badan serta dlm pantang Whsapp 014.3377247 #sendayutinggi  #detox  #toksin  #beratbadan  #aloevera  #alfafa  #sembelit  #ibumenyusu  #berpantang  #lemakdegil  #perutbuncit  #pelawasan  #garlicplus  #bawangputih  #oat  #usus  #lengan  #peha 
JUS KUNYIT MALIKA minuman kesihatan yang sesuai untuk kaum lelaki dan perempuan.. Khasiat yang ada dalam sebotol MALIKA ✔100% asli seperti kunyit,asam jawa, temulawak, halia,habatussausa ❌Tiada pengawet &pewarna.  Juga dimasak dengan cara tersendiri. 
#minumankesihatan#juskunyit#juskunyitmalika#pelawasan#bazarpaknil#bazaarpaknil
Mengapa JUS KUNYIT MALIKA dikatakan 100% asli..Sebab tiada pewarna tiruan & juga bahan pengawet hanya yang asli seperti kunyit,asam jawa, temulawak, halia,habatussausa 
#minumankesihatan#juskunyit#juskunyitmalika#pelawasan#bazarpaknil#bazaarpaknil
Tahukah Anda? 🤔

ACELORA CHERRY merupakan salah satu bahan aktif semulajadi yang terdapat dalam JUSHINE C. Antara kelebihan Acerola Cherry ialah kaya dengan kandungan Vitamin C & mampu menyimpan lebih lama vitamin C dalam tubuh untuk proses pemulihan. 
Sebab tu tak hairanlah ada pengguna JUSHINE C yang terima kesan seawal 3 hari penggunaan 😍

#damiabeauty #jushinec #jusajaib #jusviral #jushinecpenang #vitaminc #cantik #putih #pelawasan #innerbeauty
Iv Mist Aromatic Nano Oil untuk KURUS?
.
🍀 Sapu dibahagian berlemak, lepas tu balut dgn bengkung. mcm masa bersalin.. Insyaallah
Yg pasti lepas buat tu, kerap la 💨 keluar..
.
Iv Mist Aromatic Nano Oil untuk PELAWASAN 💩💩
.
🍀 Sapu di bahagian perut dan pinggang, urut dr pinggang,tarik ke tengah perut.Pusing arah lawan jam ⏰
.
Berminat whatsapp nurul 0172547377
.
#ivmist
#minyakserbaguna
#sembursembursegar
#sembursembursembuh
#kurus
#pelawasan
Iv Mist Aromatic Nano Oil untuk KURUS? . 🍀 Sapu dibahagian berlemak, lepas tu balut dgn bengkung. mcm masa bersalin.. Insyaallah Yg pasti lepas buat tu, kerap la 💨 keluar.. . Iv Mist Aromatic Nano Oil untuk PELAWASAN 💩💩 . 🍀 Sapu di bahagian perut dan pinggang, urut dr pinggang,tarik ke tengah perut.Pusing arah lawan jam ⏰ . Berminat whatsapp nurul 0172547377 . #ivmist  #minyakserbaguna  #sembursembursegar  #sembursembursembuh  #kurus  #pelawasan 
Iv Mist Aromatic Nano Oil untuk KURUS?
.
🍀 Sapu dibahagian berlemak, lepas tu balut dgn bengkung. mcm masa bersalin.. Insyaallah
Yg pasti lepas buat tu, kerap la 💨 keluar..
.
Iv Mist Aromatic Nano Oil untuk PELAWASAN 💩💩
.
🍀 Sapu di bahagian perut dan pinggang, urut dr pinggang,tarik ke tengah perut.Pusing arah lawan jam ⏰
.
Berminat whatsapp nurul 0172547377
.
#ivmist
#minyakserbaguna
#sembursembursegar
#sembursembursembuh
#kurus
#pelawasan
Iv Mist Aromatic Nano Oil untuk KURUS? . 🍀 Sapu dibahagian berlemak, lepas tu balut dgn bengkung. mcm masa bersalin.. Insyaallah Yg pasti lepas buat tu, kerap la 💨 keluar.. . Iv Mist Aromatic Nano Oil untuk PELAWASAN 💩💩 . 🍀 Sapu di bahagian perut dan pinggang, urut dr pinggang,tarik ke tengah perut.Pusing arah lawan jam ⏰ . Berminat whatsapp nurul 0172547377 . #ivmist  #minyakserbaguna  #sembursembursegar  #sembursembursembuh  #kurus  #pelawasan 
Iv Mist Aromatic Nano Oil untuk KURUS?
.
🍀 Sapu dibahagian berlemak, lepas tu balut dgn bengkung. mcm masa bersalin.. Insyaallah
Yg pasti lepas buat tu, kerap la 💨 keluar..
.
Iv Mist Aromatic Nano Oil untuk PELAWASAN 💩💩
.
🍀 Sapu di bahagian perut dan pinggang, urut dr pinggang,tarik ke tengah perut.Pusing arah lawan jam ⏰
.
Berminat whatsapp nurul 0172547377
.
#ivmist
#minyakserbaguna
#sembursembursegar
#sembursembursembuh
#kurus
#pelawasan
Iv Mist Aromatic Nano Oil untuk KURUS? . 🍀 Sapu dibahagian berlemak, lepas tu balut dgn bengkung. mcm masa bersalin.. Insyaallah Yg pasti lepas buat tu, kerap la 💨 keluar.. . Iv Mist Aromatic Nano Oil untuk PELAWASAN 💩💩 . 🍀 Sapu di bahagian perut dan pinggang, urut dr pinggang,tarik ke tengah perut.Pusing arah lawan jam ⏰ . Berminat whatsapp nurul 0172547377 . #ivmist  #minyakserbaguna  #sembursembursegar  #sembursembursembuh  #kurus  #pelawasan 
siapa kata lelaki tak boleh amalkan #jushinec ?? boleh la.. depa pun ada masalah kulit mcm perempuan jugak
nak cerah jugak, nak hilangkan jerawat jugak.. sunburn dan lain2

jushine c sangat mudah diamalkan
goncang - tuang , minum dah siap haha.. 😁

Pm/ws
📲 0142149535
#damiabeauty #jushinec #jushinecpenang #jusajaib #cantik #pelawasan #vitaminc #laki
Time tidur..😴😴 tapi seblm tu kita #detox dulu. Mudah je, bancuh dengan air mineral/kosong, kacau2 then minum. Senang je kan?
.
#tipsihat #kekalcergas #buangtoksin #pelawasan #buanglemak #tipsdetox #badansihat #badancergas #tipskurus #tipsdiet  #sitinorizamishakdotcom #goodnight  #heroseorangcinderella #lazada #GoShop #igersmalaya #igshop #igshopmalaysia
By @nurul_akhmalrina -  Penangan #inteemor #ephyra2u 😍 .
.
.
Tq akak sbb sudi share testimoni minum #inteemor ...nampak tak wlpn baru guna tapi cepat dapat kesan ..bertenaga n cergas...klu ada yg tak tau #inteemor  ni apa sebenarnya...ini supplement mcm jamu moden yg lengkap jaga dalaman kita org perempuan secara terperinci 😍rasa pun sedap..sekarang masih lagi promosi beli 1 percuma 1 dgn harga rm 50 je tau ..rugilah klu lepaskan peluang 😘✌🏻 .
.

#pelawasan#hormontaksekata#tenaga#awetmuda#keputihan #mcm2lagilah#ephyraborong #ephyra2u #ephyrapremium #ephyramurah #trustedseller #ephyraskincareseries #ephyraskincare #pemborongephyra #memeysuhaiza #ephyratestimoni #ephyrasuperhealthbrand
By @nurul_akhmalrina - Penangan #inteemor  #ephyra2u  😍 . . . Tq akak sbb sudi share testimoni minum #inteemor  ...nampak tak wlpn baru guna tapi cepat dapat kesan ..bertenaga n cergas...klu ada yg tak tau #inteemor  ni apa sebenarnya...ini supplement mcm jamu moden yg lengkap jaga dalaman kita org perempuan secara terperinci 😍rasa pun sedap..sekarang masih lagi promosi beli 1 percuma 1 dgn harga rm 50 je tau ..rugilah klu lepaskan peluang 😘✌🏻 . . #pelawasan #hormontaksekata #tenaga #awetmuda #keputihan  #mcm2lagilah #ephyraborong  #ephyra2u  #ephyrapremium  #ephyramurah  #trustedseller  #ephyraskincareseries  #ephyraskincare  #pemborongephyra  #memeysuhaiza  #ephyratestimoni  #ephyrasuperhealthbrand 
@Regrann from @memeysuhaiza -  Penangan #inteemor @ephyra2u 😍 .
.

Tq akak sbb sudi share testimoni minum #inteemor ...nampak tak wlpn baru guna tapi cepat dapat kesan ..bertenaga n cergas...klu ada yg tak tau #inteemor  ni apa sebenarnya...ini supplement mcm jamu moden yg lengkap jaga dalaman kita org perempuan secara terperinci 😍rasa pun sedap..sekarang masih lagi promosi beli 1 percuma 1 dgn harga rm 50 je tau ..rugilah klu lepaskan peluang 😘✌🏻 .
.

#pelawasan#hormontaksekata#tenaga#awetmuda#keputihan #mcm2lagilah #ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯 #ephyraoriginal💯 #ephyrapromoulangtahunke5 #coddesapandan #codkualalumpur #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codutcsentul #coduniversitimalaya #codPPUM
@Regrann from @memeysuhaiza - Penangan #inteemor  @ephyra2u 😍 . . Tq akak sbb sudi share testimoni minum #inteemor  ...nampak tak wlpn baru guna tapi cepat dapat kesan ..bertenaga n cergas...klu ada yg tak tau #inteemor  ni apa sebenarnya...ini supplement mcm jamu moden yg lengkap jaga dalaman kita org perempuan secara terperinci 😍rasa pun sedap..sekarang masih lagi promosi beli 1 percuma 1 dgn harga rm 50 je tau ..rugilah klu lepaskan peluang 😘✌🏻 . . #pelawasan #hormontaksekata #tenaga #awetmuda #keputihan  #mcm2lagilah  #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯 #ephyraoriginal 💯 #ephyrapromoulangtahunke5  #coddesapandan  #codkualalumpur  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codutcsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM 
Penangan #inteemor #ephyra2u 😍 .
.

Tq akak sbb sudi share testimoni minum #inteemor ...nampak tak wlpn baru guna tapi cepat dapat kesan ..bertenaga n cergas...klu ada yg tak tau #inteemor  ni apa sebenarnya...ini supplement mcm jamu moden yg lengkap jaga dalaman kita org perempuan secara terperinci 😍rasa pun sedap..sekarang masih lagi promosi beli 1 percuma 1 dgn harga rm 50 je tau ..rugilah klu lepaskan peluang 😘✌🏻 .
.

#pelawasan#hormontaksekata#tenaga#awetmuda#keputihan #mcm2lagilah#ephyraborong #ephyra2u #ephyrapremium #ephyramurah #trustedseller #ephyraskincareseries #ephyraskincare #pemborongephyra #memeysuhaiza #ephyratestimoni #ephyrasuperhealthbrand
Penangan #inteemor  #ephyra2u  😍 . . Tq akak sbb sudi share testimoni minum #inteemor  ...nampak tak wlpn baru guna tapi cepat dapat kesan ..bertenaga n cergas...klu ada yg tak tau #inteemor  ni apa sebenarnya...ini supplement mcm jamu moden yg lengkap jaga dalaman kita org perempuan secara terperinci 😍rasa pun sedap..sekarang masih lagi promosi beli 1 percuma 1 dgn harga rm 50 je tau ..rugilah klu lepaskan peluang 😘✌🏻 . . #pelawasan #hormontaksekata #tenaga #awetmuda #keputihan  #mcm2lagilah #ephyraborong  #ephyra2u  #ephyrapremium  #ephyramurah  #trustedseller  #ephyraskincareseries  #ephyraskincare  #pemborongephyra  #memeysuhaiza  #ephyratestimoni  #ephyrasuperhealthbrand 
INTEEMOR JAMU MODEN LENGKAP UTK DALAMAN WANITA
@Regrann from @memeysuhaiza -  Penangan #inteemor @ephyra2u 😍 .
.

Tq akak sbb sudi share testimoni minum #inteemor ...nampak tak wlpn baru guna tapi cepat dapat kesan ..bertenaga n cergas...klu ada yg tak tau #inteemor  ni apa sebenarnya...ini supplement mcm jamu moden yg lengkap jaga dalaman kita org perempuan secara terperinci 😍rasa pun sedap..sekarang masih lagi promosi beli 1 percuma 1 dgn harga rm 50 je tau ..rugilah klu lepaskan peluang 😘✌🏻 .
.

#pelawasan#hormontaksekata#tenaga#awetmuda#keputihan #mcm2lagilah
INTEEMOR JAMU MODEN LENGKAP UTK DALAMAN WANITA @Regrann from @memeysuhaiza - Penangan #inteemor  @ephyra2u 😍 . . Tq akak sbb sudi share testimoni minum #inteemor  ...nampak tak wlpn baru guna tapi cepat dapat kesan ..bertenaga n cergas...klu ada yg tak tau #inteemor  ni apa sebenarnya...ini supplement mcm jamu moden yg lengkap jaga dalaman kita org perempuan secara terperinci 😍rasa pun sedap..sekarang masih lagi promosi beli 1 percuma 1 dgn harga rm 50 je tau ..rugilah klu lepaskan peluang 😘✌🏻 . . #pelawasan #hormontaksekata #tenaga #awetmuda #keputihan  #mcm2lagilah 
Alhamdulillah..... Banyak manfaat dlm 1 tiub Losyen SC..
.
📮FREE POSTAGE 🌹FREE GIFT
.
📲📲📲📲📲📲📲WHATSAPP📲📲📲📲📲📲
0 1 2 - 2 9 2 0 7 7 6
0 1 2 - 2 9 2 0 7 7 6
0 1 2 - 2 9 2 0 7 7 6
0 1 2 - 2 9 2 0 7 7 6

#slim #lengan #peha #pelawasan #buncit #selulit #setbaguna #losyensc #losyensejuk #model #perkahwinan #rajasehari #promosi #secretcorrea
Garlic Plus RM36.05(ahli rm32.45) membantu membuang angin, memecahkan selulit dan membakar lemak di bahagian perut, paha dan lengan. 
Mengatasi masalah perut buncit, lemak berlebihan dan sembelit serta melawaskan pembuangan air besar dan kecil
🌹dihasilkan daripada 60% Tubure Alium Sativum (Lassun-spesis bawang putih dari Yunan). Ia bertindak dengan luar biasa dari bawang putih biasa di mana kandungan 250mg Tubure Alium Sativum adalah menyamai dengan 1000 mg bawang putih biasa.

Detox RM47.70 (ahli rm45.30)
- Bantu mencuci / membersih usus dan menyingkir sisa toksin.
- Bantu sistem penghadaman, pundi kencing dan atasi sembelit.
- Menurunkan berat badan dan menurunkan lemak
- Mengempiskan perut yang buncit
- Ektrak daripada Oat, Aloe Vera, Alfalfa dan Licorice Root.
- Boleh diambil bagi penghidap sembelit, buasir, ibu menyusu badan serta dlm pantang
Utk order whsapp
📲 http://www.wasap.my/60143377247 
#sendayutinggi #detox #toksin #beratbadan #aloevera #alfafa #sembelit #ibumenyusu #berpantang #lemakdegil #perutbuncit #pelawasan #garlicplus #bawangputih #oat #usus #lengan
Garlic Plus RM36.05(ahli rm32.45) membantu membuang angin, memecahkan selulit dan membakar lemak di bahagian perut, paha dan lengan. Mengatasi masalah perut buncit, lemak berlebihan dan sembelit serta melawaskan pembuangan air besar dan kecil 🌹dihasilkan daripada 60% Tubure Alium Sativum (Lassun-spesis bawang putih dari Yunan). Ia bertindak dengan luar biasa dari bawang putih biasa di mana kandungan 250mg Tubure Alium Sativum adalah menyamai dengan 1000 mg bawang putih biasa. Detox RM47.70 (ahli rm45.30) - Bantu mencuci / membersih usus dan menyingkir sisa toksin. - Bantu sistem penghadaman, pundi kencing dan atasi sembelit. - Menurunkan berat badan dan menurunkan lemak - Mengempiskan perut yang buncit - Ektrak daripada Oat, Aloe Vera, Alfalfa dan Licorice Root. - Boleh diambil bagi penghidap sembelit, buasir, ibu menyusu badan serta dlm pantang Utk order whsapp 📲 http://www.wasap.my/60143377247 #sendayutinggi  #detox  #toksin  #beratbadan  #aloevera  #alfafa  #sembelit  #ibumenyusu  #berpantang  #lemakdegil  #perutbuncit  #pelawasan  #garlicplus  #bawangputih  #oat  #usus  #lengan 
Jom dapatkan inteemor dan rasai keberkesanannya❤
Whatsapp📲 019 915 4822

#Repost @memeysuhaiza (@get_repost)
・・・
Penangan #inteemor @ephyra2u 😍 .
.

Tq akak sbb sudi share testimoni minum #inteemor ...nampak tak wlpn baru guna tapi cepat dapat kesan ..bertenaga n cergas...klu ada yg tak tau #inteemor  ni apa sebenarnya...ini supplement mcm jamu moden yg lengkap jaga dalaman kita org perempuan secara terperinci 😍rasa pun sedap..sekarang masih lagi promosi beli 1 percuma 1 dgn harga rm 50 je tau ..rugilah klu lepaskan peluang 😘✌🏻 .
.

#pelawasan#hormontaksekata#tenaga#awetmuda#keputihan #mcm2lagilah
Jom dapatkan inteemor dan rasai keberkesanannya❤ Whatsapp📲 019 915 4822 #Repost  @memeysuhaiza (@get_repost) ・・・ Penangan #inteemor  @ephyra2u 😍 . . Tq akak sbb sudi share testimoni minum #inteemor  ...nampak tak wlpn baru guna tapi cepat dapat kesan ..bertenaga n cergas...klu ada yg tak tau #inteemor  ni apa sebenarnya...ini supplement mcm jamu moden yg lengkap jaga dalaman kita org perempuan secara terperinci 😍rasa pun sedap..sekarang masih lagi promosi beli 1 percuma 1 dgn harga rm 50 je tau ..rugilah klu lepaskan peluang 😘✌🏻 . . #pelawasan #hormontaksekata #tenaga #awetmuda #keputihan  #mcm2lagilah