an online Instagram web viewer

#peminatyamaha medias

Photos

Set sampaii ngam🏍💨 @farizul_asraf
@kroni125z @peminat125zrmalaysians_ @yamaha125zr.official @jentera_duaroda @jenterapejuang 
#kroni125zr #yamahalover #Jarang❌ngam #peminatYamaha #MaafTERkedepan #Jarang❌Silang
Pakai Je Ape Yang Ada Tak Perlu Nak Ikut Orang Sampai Diri Sendiri Binasa 😎

@peace_jangan_turun @pukoii_habehh @jenterapejuang @jenteraduaroda @kakymotor @fly_or_stay_home @kapcai.jahat 
#kapcaimalaya #kapcaiidola #kroniwavealpha #kroniwavedash #kronilamputajam #kapcai #kapcaisado #kapcaijahat #kapcaiperantauhighway #kapcailover #4lejang #kakilurushighway #jenterakita #jenteraidola #jenterapejuang #fly_or_stay_home #flyorstayhome #kronikelajuan #on❌on #jarang2 #jarang❌ngam #standardituindah #pecinta2roda #ex5tetapdihati❤️ #peminatyamaha
Pakai Je Ape Yang Ada Tak Perlu Nak Ikut Orang Sampai Diri Sendiri Binasa 😎 @peace_jangan_turun @pukoii_habehh @jenterapejuang @jenteraduaroda @kakymotor @fly_or_stay_home @kapcai.jahat #kapcaimalaya  #kapcaiidola  #kroniwavealpha  #kroniwavedash  #kronilamputajam  #kapcai  #kapcaisado  #kapcaijahat  #kapcaiperantauhighway  #kapcailover  #4lejang  #kakilurushighway  #jenterakita  #jenteraidola  #jenterapejuang  #fly_or_stay_home  #flyorstayhome  #kronikelajuan  #on ❌on #jarang2  #jarang ❌ngam #standardituindah  #pecinta2roda  #ex5tetapdihati ❤️ #peminatyamaha 
➡ @yazetzack_ -  Mana plan CNY ni ? Roger2 sikit nak join tarik gear boleh!!!!!!!
@nyet_ampang @budak_video_official @edyevandra @amrashrf__ @amirrrrr_nordin @amerkubul @kingkebal @akim_rots @danial_ton @mohd_amiran @fajasumri @mohdhazwan__ @mahros_ariffin @anto_amdan96 @ehh_ahpul @kechikk42 @kechik_lorenzo99 @cekkanam_ @aimaaaaaaaan @jepun_za 
#supermanjalanan #jenterapadu #jenterakita #peminatyamaha #peminat125zr #peminataraishoei #nyetampang #budakvideoofficial #bbsbk #otakkau #famalyNA 
#gengkronioffical 
Follow➡@gengkroniofficial
➡ @yazetzack_ - Mana plan CNY ni ? Roger2 sikit nak join tarik gear boleh!!!!!!! @nyet_ampang @budak_video_official @edyevandra @amrashrf__ @amirrrrr_nordin @amerkubul @kingkebal @akim_rots @danial_ton @mohd_amiran @fajasumri @mohdhazwan__ @mahros_ariffin @anto_amdan96 @ehh_ahpul @kechikk42 @kechik_lorenzo99 @cekkanam_ @aimaaaaaaaan @jepun_za #supermanjalanan  #jenterapadu  #jenterakita  #peminatyamaha  #peminat125zr  #peminataraishoei  #nyetampang  #budakvideoofficial  #bbsbk  #otakkau  #famalyNA  #gengkronioffical  Follow➡@gengkroniofficial
Slow slow cuci tangan. Tak nampak bukan bermaksud Sudah karam. Ada cuma tak jumpa 😜 manatahu nanti jumpa naik ek9 ke? Wkakaka ytjt. Hpsp sold out 😆 alloy Kingu japan ja tinggal. Pm jika berminat. Dm dulu saya bagi gambar @Herosunday_official @kamitaklaju @familiaridergroup @shizukaracing @peminat125zrmalaysians_ @ridewithstyle.co @kapcaimalaya @motorkapcaihouse_ @abam_ranggi_vs_sisto_rare @highwaymalaya @Matmotogathering @_jiwakelajuan @kamixramai @Hobikamimahal @kroniskala_ @Rentong_highway #Matmotorepost #koleksiduaroda #PecintaDuaRoda #online_kelajuan #Dunia_matmoto #PeminatYamaha #sangap_highway #soulofspeed #pejuangdarat #Supermanjalanan #Sukanpermotoran #Motorkapcai_1
Slow slow cuci tangan. Tak nampak bukan bermaksud Sudah karam. Ada cuma tak jumpa 😜 manatahu nanti jumpa naik ek9 ke? Wkakaka ytjt. Hpsp sold out 😆 alloy Kingu japan ja tinggal. Pm jika berminat. Dm dulu saya bagi gambar @Herosunday_official @kamitaklaju @familiaridergroup @shizukaracing @peminat125zrmalaysians_ @ridewithstyle.co @kapcaimalaya @motorkapcaihouse_ @abam_ranggi_vs_sisto_rare @highwaymalaya @Matmotogathering @_jiwakelajuan @kamixramai @Hobikamimahal @kroniskala_ @Rentong_highway #Matmotorepost  #koleksiduaroda  #PecintaDuaRoda  #online_kelajuan  #Dunia_matmoto  #PeminatYamaha  #sangap_highway  #soulofspeed  #pejuangdarat  #Supermanjalanan  #Sukanpermotoran  #Motorkapcai_1 
Mana plan CNY ni ? Roger2 sikit nak join tarik gear boleh!!!!!!!
@nyet_ampang @budak_video_official @edyevandra @amrashrf__ @amirrrrr_nordin @amerkubul @kingkebal @akim_rots @danial_ton @mohd_amiran @fajasumri @mohdhazwan__ @mahros_ariffin @anto_amdan96 @ehh_ahpul @kechikk42 @kechik_lorenzo99 @cekkanam_ @aimaaaaaaaan @jepun_za 
#supermanjalanan #jenterapadu #jenterakita #peminatyamaha #peminat125zr #peminataraishoei #nyetampang #budakvideoofficial #bbsbk #otakkau #famalyNA
Haihh Minah ii. .
. .
. .
. .
. .
. .#sisto #goodmorningpost #giftreviewmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #jenterapejuang #peminat125zr #jiwapermotoran #duniaduaroda #kakimotor #musicly #@duniakapcai_ #peminatyamaha @familiarider #jiwakacau #jiwamatmoto #hakikatperjuangan @hobikamimahal @ex5_utara_crew @budak_video_official @qalisharacing_official
Selamat malam jentera 125 semua 😴😴
#peminat125zr #jenterapejuang #hobikamimahal #peminatyamaha #46racing_
Moto Cleanser HD adalah pilihan terbaik untuk anda. Barang laku keras congkeng. Sesuai untuk semua jenis kenderaan. Tidak merosakkan permukaan yang di sembur, malahan ia meninggalkan impak yang positif  pada kenderaan anda dan buah fikiran juga.

Hotline WhatsApp : 0132440184

#motocleanserhd #motocleanserhdmalaysia #kami❌ramai #hobikamimahal #peminatshoeiarai #kitaridertiadabeza #pecintaduaroda #kapcaimalaya #kapcaisado #abam_ranggi_vs_sisto_rare #highwaymenjadipenentuan #pelesitrayaumalaysia #peacejanganturun #akhiratdidepan #ownerxhensem #mesrabikers #duniakapcai_ #familiaridergroup #jiwakelajuan #peminatyamaha #teamy15zr #y15zrmalaysia #yamahay15zr #rs150rmalaysia_official #rs150rmalaysia #hondars150r #jenterakita #pelesitbikerz #biadap #serlahkankehebatan
Moto Cleanser HD adalah pilihan terbaik untuk anda. Barang laku keras congkeng. Sesuai untuk semua jenis kenderaan. Tidak merosakkan permukaan yang di sembur, malahan ia meninggalkan impak yang positif pada kenderaan anda dan buah fikiran juga. Hotline WhatsApp : 0132440184 #motocleanserhd  #motocleanserhdmalaysia  #kami ❌ramai #hobikamimahal  #peminatshoeiarai  #kitaridertiadabeza  #pecintaduaroda  #kapcaimalaya  #kapcaisado  #abam_ranggi_vs_sisto_rare  #highwaymenjadipenentuan  #pelesitrayaumalaysia  #peacejanganturun  #akhiratdidepan  #ownerxhensem  #mesrabikers  #duniakapcai_  #familiaridergroup  #jiwakelajuan  #peminatyamaha  #teamy15zr  #y15zrmalaysia  #yamahay15zr  #rs150rmalaysia_official  #rs150rmalaysia  #hondars150r  #jenterakita  #pelesitbikerz  #biadap  #serlahkankehebatan 
#Repost @fendyblaze2_ (@get_repost)
・・・
Jangan cepat mengalah dalam hidup 👌🏻 Hidup ini sama seperti roda 🏍 Kalau laju 💨 Perfect lah perjalanan hidup 😊 Kalau slow ada lah problem yihaa 🤙🏻🤪
•
• ❗️Gws @dkhairi46 😔❗️
•
#abam_ranggi_vs_sisto_rare
#Kz #peminatrxz #peminat_rxz_125z #peminatyamaha #peminataraishoei #rxz #rxzranggi #throwbacksaturday #jengka23 #official_jentera
" Hidup Ini Tak Semudah Yg Kita Bayangkan . Ada Kawan, Ada Lawan, Ada Sahabat Dan Ada Musibat . Pandai Pandai Berdiri Tegak Kalau Taknak Kena Pijak " Salam maghrib 🙋🏼‍♀️
-
#peminatshoei #peminatrxz125z #peminatkawasaki #kapcaimalaya #kawasakininja #kamixramai #highway #rideordie #hujan #musimhujan #salji #peminatyamaha #araishoei #bellhelmet #weridetogether #pecintalam #kamixnakal #motorcycle #rxz #kapcaisado #kamixlaju
Jangan memperlakukan orang seperti PAYUNG yang kau cari ketika mendung, kau gunakan ketika hujan dan kau tinggalkan ketika kembali cerah.
P/s : Untuk diri sendiri dan orang sekeliling
#sayangbanyakbintang⭐️ #lovefriendship #repost #matmotorepost #jenteraduaroda @familiaridergroup @shoun_92 #yamahateam #familiaridergroup @iwan_jhk @flynicotine #jenteraterengganu #kasiup1kali @125zrfamilia  #peminatyamaha #jangankecamsudah 😁 #peminat125zr @jne_73 #peminatshoei @saya_yo #familiagroup #familiaridergroup #movistar #flynicotine @125zrfamilia @matrempitofficial #peminatyamahabersamaaraidanshoei #peminatfamiliarider #yamaha @says_sue #yamahateammalaysia #fullstandard #standardparts
Jangan memperlakukan orang seperti PAYUNG yang kau cari ketika mendung, kau gunakan ketika hujan dan kau tinggalkan ketika kembali cerah. P/s : Untuk diri sendiri dan orang sekeliling #sayangbanyakbintang ⭐️ #lovefriendship  #repost  #matmotorepost  #jenteraduaroda  @familiaridergroup @shoun_92 #yamahateam  #familiaridergroup  @iwan_jhk @flynicotine #jenteraterengganu  #kasiup1kali  @125zrfamilia #peminatyamaha  #jangankecamsudah  😁 #peminat125zr  @jne_73 #peminatshoei  @saya_yo #familiagroup  #familiaridergroup  #movistar  #flynicotine  @125zrfamilia @matrempitofficial #peminatyamahabersamaaraidanshoei  #peminatfamiliarider  #yamaha  @says_sue #yamahateammalaysia  #fullstandard  #standardparts 
#Repost @macha_celoppp (@get_repost)
・・・
Muka Ada Macam Jerung Dekat Baju Tu Tak 🤣 Lain Kali Jangan Bagi Line Panas Kang Kene baham 😂🤣 tshirt By @fly_or_stay_home 
#flyorstayhome #comeflywithme #yamaha #teamyamaha #teamyamahamalaysia #teamyamaharacing #y150zr #y150 #teamy15zr #teamy15zrmalaya #peminatyamaha #peminaty150 #bukankroni #silverrobot #nokroni #peminataraishoei #flyordie #budaksgbuloh
#Repost @fendyblaze2_ (@get_repost)
・・・
Jangan cepat mengalah dalam hidup 👌🏻 Hidup ini sama seperti roda 🏍 Kalau laju 💨 Perfect lah perjalanan hidup 😊 Kalau slow ada lah problem yihaa 🤙🏻🤪
•
• ❗️Gws @dkhairi46 😔❗️
•
#abam_ranggi_vs_sisto_rare
#Kz #peminatrxz #peminat_rxz_125z #peminatyamaha #peminataraishoei #rxz #rxzranggi #throwbacksaturday #jengka23
Ade yg minat
Size 34/35..size sama
Lawa..cun..kilat
Pala kain

Meh combo trus boss...dm harga terbaik..ws
Www.wasap.my/+60122489321

#jeans#seluar #kepalakain#selvadge #seluarjeans #jeansrepair #size34#peminatyamaha #501#vintage#menswear
Muka Ada Macam Jerung Dekat Baju Tu Tak 🤣 Lain Kali Jangan Bagi Line Panas Kang Kene baham 😂🤣 tshirt By @fly_or_stay_home 
#flyorstayhome #comeflywithme #yamaha #teamyamaha #teamyamahamalaysia #teamyamaharacing #y150zr #y150 #teamy15zr #teamy15zrmalaya #peminatyamaha #peminaty150 #bukankroni #silverrobot #nokroni #peminataraishoei #flyordie #budaksgbuloh
Moto Cleanser HD adalah formula terbaru untuk membersihkan kesan gris dan minyak pada rim dan rantai motorsikal anda tanpa merosakkan rantai dan tanpa memudarkan warna rim malahan warna coverset juga.

Dengan harga RM50, dapat PERCUMA berus rantai dan stiker. Tak perlu lagi nak sental guna berus gigi.

JANGAN KHUATIR, ORANG MINYAK JUGA DAPAT DIHAPUSKAN.

Hotline WhatsApp : 0132440184

#motocleanserhd #motocleanserhdmalaysia #kami❌ramai #hobikamimahal #peminatshoeiarai #kitaridertiadabeza #pecintaduaroda #kapcaimalaya #kapcaisado #abam_ranggi_vs_sisto_rare #highwaymenjadipenentuan #pelesitrayaumalaysia #peacejanganturun #akhiratdidepan #ownerxhensem #mesrabikers #duniakapcai_ #familiaridergroup #jiwakelajuan #peminatyamaha #teamy15zr #y15zrmalaysia #yamahay15zr #rs150rmalaysia_official #rs150rmalaysia #hondars150r #jenterakita #pelesitbikerz #biadap #serlahkankehebatan
Moto Cleanser HD adalah formula terbaru untuk membersihkan kesan gris dan minyak pada rim dan rantai motorsikal anda tanpa merosakkan rantai dan tanpa memudarkan warna rim malahan warna coverset juga. Dengan harga RM50, dapat PERCUMA berus rantai dan stiker. Tak perlu lagi nak sental guna berus gigi. JANGAN KHUATIR, ORANG MINYAK JUGA DAPAT DIHAPUSKAN. Hotline WhatsApp : 0132440184 #motocleanserhd  #motocleanserhdmalaysia  #kami ❌ramai #hobikamimahal  #peminatshoeiarai  #kitaridertiadabeza  #pecintaduaroda  #kapcaimalaya  #kapcaisado  #abam_ranggi_vs_sisto_rare  #highwaymenjadipenentuan  #pelesitrayaumalaysia  #peacejanganturun  #akhiratdidepan  #ownerxhensem  #mesrabikers  #duniakapcai_  #familiaridergroup  #jiwakelajuan  #peminatyamaha  #teamy15zr  #y15zrmalaysia  #yamahay15zr  #rs150rmalaysia_official  #rs150rmalaysia  #hondars150r  #jenterakita  #pelesitbikerz  #biadap  #serlahkankehebatan 
#Repost @angahmiy_ (@get_repost)
・・・
Benda Ni Laa Yang Diidam Budx ii 125z Nak Sanggt, Huhuu Owner Pinjam Gambar Sat Nak Buat Inpirasi

#vforce #vforce3 #jenterapejuang #jiwakacau #peminatyamaha #125zr #pelesitrayaumalaysia #pelesitrayau #jenterapadu
Hidup mesti kena cara, Tak guna jadi fighter. Zaman sekarang x perlu guna tenaga, Tak perlu guna senjata, Ada wang kita sapu rata
acc: @_maruu95 
#kawasakininja #125zrmalaysia #125zrfamilia #125zrtetapdihati #kapcaimalaya #kapcaisado #kamixramai #koroni125zr #jangankecamsaya #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kakymotorofficial #jenteraduaroda #hobikamixmahal #polarisyellow #peminatyamaha #yamahasemakindidepan💪🚵💨🏁
#peminatyamaha @team_y15zr_malaya @peminat125zrmalaysians_
1⃣JSY Biru Airbrush saiz M. complete set. Rm2050.
2⃣Visor Cj1 Titan Purple Smoke (NOS). Rm899.
👉Cod-Batu Pahat. Jauh pos 🚛💨 Serius buyer Pm/Wasap sy dulu click👉 www.wasap.my/60177334682
Wc - azrulariff2010 #stickershopon9 #jstream #jstreamyamaha #shoei #peminatshoeiarai #peminatshoei #peminatyamaha #peminat125zr #rxz #yamaha #oriituindah
Ibu pernah Pesan. Setiap daripada Kawan2 kau, mesti akan Ada yang Hasrat Dengki dengan Kehidupan kau. Bersabarlah, itulah Hidup 😊. #RideWithStyle #RideWithSafety #RempitWithStyle #RideYourLife #RideYourSoul #RideYourPassion #RideTogether #RespectEachOther #SupportEachOther #StickTogether #ILoveYamaha #Yamaha #YR1 #ILoveMyJob #PeminatYamaha
Ikat tali biar ketat-ketat.. Agar tak terlepas talinya.. Begitulah jurang persahabatan antara kita.. Chill...😎
#lcsszonkl #lcsuperspiritzonkl #lcsuperspirit #lcss #persahabatantanpabatasan #peminatyamaha #santai #chill #bacabetul2 #melakukan #taksemudah #kata2 #kapcaimalaya #135lc
MotoCleanserHD in action by our Customer. Solvent free formula. Not only Clean Chain and Sprocket, bike friendly.

Just make sure your bike is cool before apply for maximum cleaning.

MotoCleanserHD The most effective cleaning formula RM50.00. FREE chain brush and stickers. Brand: Moto-Play, Thailand

Purpose: To remove stubborn grime from chain lube scatter around your Chain, sprocket, exhaust and rims.

Cash On Delivery (COD)
Rawang - Petronas Taman Bersatu
KL - Hotel Pullman Bangsar
Setia Alam - Petronas Setia Alam
Meru - Shell Taman Dato Bandar

Hotline WhatsApp : 0132440184

#motocleanserhd #motocleanserhdmalaysia #kami❌ramai #hobikamimahal #peminatshoeiarai #kitaridertiadabeza #pecintaduaroda #kapcaimalaya #kapcaisado #abam_ranggi_vs_sisto_rare #highwaymenjadipenentuan #pelesitrayaumalaysia #peacejanganturun #akhiratdidepan #ownerxhensem #mesrabikers #duniakapcai_ #familiaridergroup #jiwakelajuan #peminatyamaha #teamy15zr #y15zrmalaysia #yamahay15zr #rs150rmalaysia_official #rs150rmalaysia #hondars150r #jenterakita #pelesitbikerz #biadap #serlahkankehebatan
MotoCleanserHD in action by our Customer. Solvent free formula. Not only Clean Chain and Sprocket, bike friendly. Just make sure your bike is cool before apply for maximum cleaning. MotoCleanserHD The most effective cleaning formula RM50.00. FREE chain brush and stickers. Brand: Moto-Play, Thailand Purpose: To remove stubborn grime from chain lube scatter around your Chain, sprocket, exhaust and rims. Cash On Delivery (COD) Rawang - Petronas Taman Bersatu KL - Hotel Pullman Bangsar Setia Alam - Petronas Setia Alam Meru - Shell Taman Dato Bandar Hotline WhatsApp : 0132440184 #motocleanserhd  #motocleanserhdmalaysia  #kami ❌ramai #hobikamimahal  #peminatshoeiarai  #kitaridertiadabeza  #pecintaduaroda  #kapcaimalaya  #kapcaisado  #abam_ranggi_vs_sisto_rare  #highwaymenjadipenentuan  #pelesitrayaumalaysia  #peacejanganturun  #akhiratdidepan  #ownerxhensem  #mesrabikers  #duniakapcai_  #familiaridergroup  #jiwakelajuan  #peminatyamaha  #teamy15zr  #y15zrmalaysia  #yamahay15zr  #rs150rmalaysia_official  #rs150rmalaysia  #hondars150r  #jenterakita  #pelesitbikerz  #biadap  #serlahkankehebatan 
Sedikit sebanyak barang-barang yang dah selamat sampai ke destinasinya. TERIMA KASIH gais sebab Support! Jangan lupa untuk Repeat Order lagi lepas ni.

Cash On Delivery (COD)
Rawang - Petronas Taman Bersatu
KL - Hotel Pullman Bangsar
Setia Alam - Petronas Setia Alam
Meru - Shell Taman Dato Bandar

Hotline WhatsApp : 0132440184

#motocleanserhd #motocleanserhdmalaysia #kami❌ramai #hobikamimahal #abgmestibelanja #kitaridertiadabeza #pecintaduaroda #kapcaimalaya #kapcaisado #abam_ranggi_vs_sisto_rare #highwaymenjadipenentuan #pelesitrayaumalaysia #peacejanganturun #akhiratdidepan #ownerxhensem #mesrabikers #repsolchainlube #familiaridergroup #jiwakelajuan #peminatyamaha #teamy15zr #y15zrmalaysia #yamahay15zr #rs150rmalaysia_official #rs150rmalaysia #hondars150r #jenterakita #pelesitbikerz #biadap #serlahkankehebatan
Sedikit sebanyak barang-barang yang dah selamat sampai ke destinasinya. TERIMA KASIH gais sebab Support! Jangan lupa untuk Repeat Order lagi lepas ni. Cash On Delivery (COD) Rawang - Petronas Taman Bersatu KL - Hotel Pullman Bangsar Setia Alam - Petronas Setia Alam Meru - Shell Taman Dato Bandar Hotline WhatsApp : 0132440184 #motocleanserhd  #motocleanserhdmalaysia  #kami ❌ramai #hobikamimahal  #abgmestibelanja  #kitaridertiadabeza  #pecintaduaroda  #kapcaimalaya  #kapcaisado  #abam_ranggi_vs_sisto_rare  #highwaymenjadipenentuan  #pelesitrayaumalaysia  #peacejanganturun  #akhiratdidepan  #ownerxhensem  #mesrabikers  #repsolchainlube  #familiaridergroup  #jiwakelajuan  #peminatyamaha  #teamy15zr  #y15zrmalaysia  #yamahay15zr  #rs150rmalaysia_official  #rs150rmalaysia  #hondars150r  #jenterakita  #pelesitbikerz  #biadap  #serlahkankehebatan 
Owner cakap kalau nak test bolehh jew..haha @xhilmisx 
#peminatYamaha #kroni125zr #kroniskala #peminat125zr #yamahalover
PENJAGAAN RANTAI MOTOSIKAL BERKUASA TINGGI & MOTOR CUP.

Penjagaan rantai juga amat penting kalau tak nak poket selalu bocor. Ye la kalau asek tukar rantai je ape cite. Pada aku akan cuci rantai 3-4 bulan sekali tu pun kalau xde ride sangat ke 5-6 bulan.

Yang paling bagus jangan guna bahan chemical semasa cuci rantai. Aku selalu guna MOTO CLEANSER HD sebab senang dan berkesan. Lepas tu basuh balik dgn air.

Pastikan rantai betul-betul kering. Lepas tu bawak pusing taman 2-3 round agak-agak orang dah menyampah tengok muka korang macam nak menunjuk je stop & double stand macam mana nak double stand korang pk la sendiri. Start balik enjin & pastikan single stand dah di naikkan.

Bersiap sedia dgn REPSOL CHAIN LUBE yang korang beli dgn aku tu hehehe, promote skit. Tarik cluch dan masuk gear 1. Ooopsss korang jangan naik atas motor plak bukan nak dyno ni. Ni nak minyakkan rantai je. Sembur dari belakang pada rantai dan sproket tu.

Pastikan rantai dah berminyak di bahagian tengah dan dekat ring dia tu. Simpan chain lube tu, freekan gear dan matikan enjin. Ini lah jenama pilihan aku, sebab dia hantar yang terbaik dengan harga mampu milik. Berkualiti dan murah, yang paling penting tak mengotorkan rantai.

Berminat nak memiliki REPSOL CHAIN LUBE boleh wasap kami laju-laju sebelum kehabisan stock.

Hotline WhatsApp : 0132440184

#motocleanserhd #motocleanserhdmalaysia #kami❌ramai #hobikamimahal #peminatshoeiarai #kitaridertiadabeza #pecintaduaroda #kapcaimalaya #kapcaisado #abam_ranggi_vs_sisto_rare #highwaymenjadipenentuan #pelesitrayaumalaysia #peacejanganturun #akhiratdidepan #ownerxhensem #mesrabikers #duniakapcai_ #familiaridergroup #jiwakelajuan #peminatyamaha #teamy15zr #y15zrmalaysia #yamahay15zr #rs150rmalaysia_official #rs150rmalaysia #abgmestibelanja #jenterakita #pelesitbikerz #biadap #serlahkankehebatan
PENJAGAAN RANTAI MOTOSIKAL BERKUASA TINGGI & MOTOR CUP. Penjagaan rantai juga amat penting kalau tak nak poket selalu bocor. Ye la kalau asek tukar rantai je ape cite. Pada aku akan cuci rantai 3-4 bulan sekali tu pun kalau xde ride sangat ke 5-6 bulan. Yang paling bagus jangan guna bahan chemical semasa cuci rantai. Aku selalu guna MOTO CLEANSER HD sebab senang dan berkesan. Lepas tu basuh balik dgn air. Pastikan rantai betul-betul kering. Lepas tu bawak pusing taman 2-3 round agak-agak orang dah menyampah tengok muka korang macam nak menunjuk je stop & double stand macam mana nak double stand korang pk la sendiri. Start balik enjin & pastikan single stand dah di naikkan. Bersiap sedia dgn REPSOL CHAIN LUBE yang korang beli dgn aku tu hehehe, promote skit. Tarik cluch dan masuk gear 1. Ooopsss korang jangan naik atas motor plak bukan nak dyno ni. Ni nak minyakkan rantai je. Sembur dari belakang pada rantai dan sproket tu. Pastikan rantai dah berminyak di bahagian tengah dan dekat ring dia tu. Simpan chain lube tu, freekan gear dan matikan enjin. Ini lah jenama pilihan aku, sebab dia hantar yang terbaik dengan harga mampu milik. Berkualiti dan murah, yang paling penting tak mengotorkan rantai. Berminat nak memiliki REPSOL CHAIN LUBE boleh wasap kami laju-laju sebelum kehabisan stock. Hotline WhatsApp : 0132440184 #motocleanserhd  #motocleanserhdmalaysia  #kami ❌ramai #hobikamimahal  #peminatshoeiarai  #kitaridertiadabeza  #pecintaduaroda  #kapcaimalaya  #kapcaisado  #abam_ranggi_vs_sisto_rare  #highwaymenjadipenentuan  #pelesitrayaumalaysia  #peacejanganturun  #akhiratdidepan  #ownerxhensem  #mesrabikers  #duniakapcai_  #familiaridergroup  #jiwakelajuan  #peminatyamaha  #teamy15zr  #y15zrmalaysia  #yamahay15zr  #rs150rmalaysia_official  #rs150rmalaysia  #abgmestibelanja  #jenterakita  #pelesitbikerz  #biadap  #serlahkankehebatan 
Support bisnes anak mude coconut shake durian daun @fendy_effendy .. yang mana keluar melaka haus tu bole minum kt kedai dia.. hehe..
#kronimbx80 #mbx #125 #peminatyamaha #phatthalung #route41 #thailand
Tempat admin dah 2 hari hujan tak berhenti. Share ckit cuaca tmpt korg cmne comment “🌧” “☀️”
-
#peminatshoei #peminatrxz125z #peminatkawasaki #kapcaimalaya #kawasakininja #kamixramai #highway #rideordie #hujan #musimhujan #salji #peminatyamaha #araishoei #bellhelmet #weridetogether #pecintalam #kamixnakal #motorcycle #rxz #kapcaisado #kamixlaju
Stoppie Like A Boss and Ride With Style 🤙🏻😉
.
#Repost @joelabus27 with @get_repost
・・・ .
#RideWithStyle #RideWithSafety #RempitWithStyle #RideYourLife #RideYourSoul #RideYourPassion #RespectEachOther #jiwamatmoto  #StickTogetherTeam #StillTheBoss #Yamaha #R6 #YR6 #ILoveYamaha #ILoveMyJob #MatRempit #Arai #Shoei #PeminatYamaha
Stoppie Like A Boss and Ride With Style 🤙🏻😉. Ingin baju macam saya pakai Nampak Kemas dan Bergaya, mari Follow & Support IG: @ridewithstyle.co .

#RideWithStyle #RideWithSafety #RempitWithStyle #RideYourLife #RideYourSoul #RideYourPassion #RespectEachOther #SupportEachOther #StickTogetherTeam #StillTheBoss #Yamaha #R6 #YR6 #ILoveYamaha #ILoveMyJob #MatRempit #Arai #Shoei #PeminatYamaha
Dah Lama Tak Scorpion Cuba Dapat Balik Mood . 
#bikinhal #jentera_duaroda #budak_video_official #jentera_kapcai1 #jenterakita #y15malaysia #y15 #peminatyamaha #
“Musuh menanti bakal disambut, datang berpusu bakal ditusuk. Namun yang menikam bukan tanganku, tapi gerak takdir sebagai penentu.” #kroniskala_ #peminatyamahabersamaaraidanshoei #peminatyamaha #rempitmalaya #santaianakutara #matmotor #rempit_is_rempit #jenterakita #125zrfamilia #kakymotorofficial #kelompokhadapan #peace_jangan_turun #kroni125zr #anakjalanan #jenterapejuang
gambar lawa kadang tk tepat pada jenis camera tpi pada kemahiran diri sendiri 😎👌selamat tengah hari😊 #peminat125zr #peminatyamaha  #peminataraishoei #peminatkawasakininja150rr #yamahay15zr #jiwakelajuan #idolahighway
PRO DIY KIT 🕺🏼🕺🏼
.
.
Cat ajaib untuk baik pulih plastik warna pudar dan kusam. "Planning nak pergi kedai je part baru! Kenderaan baru je guna 1 tahun. Nak beli part baru kat kedai tapii.. HARGA MASYAA ALLAH🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️ Ekonomi sekarang pulak tak stabil! PENINGG PENINGGGG😪😪😪
.
.
Bila tengok iklan ni mula mula tak percaya. Bila dah cuba.. WOwwww... memang naik balik WARNA macam ORIGINAL.
"Memang TERBAIK AJAIB . Puas hati"
.
.
Sekarang kalau nak Lepak dah tak segan lagi :)
Mana tak nye.. mmg nampak mcm BARU. :)
JIMAT kos saya  nak beli baru.
.
.
Kelebihan produk : ✅ Warna hitam mati 💯 macam original kilang.
✅ Ketahanan 4-6 bulan & hampir 1 tahun.
✅ Tidak merekah atau terkopek.
✅ Tahan air hujan dan matahari.
✅ Cuci bayak kali pon tak hilang.
✅ Sapu guna span jer ✅ Untuk dapatkan hasil yang memuaskan, jemur antara 2-5 jam sampai kering

HARGA PROMOSI INI HANYA RM30.00 SAHAJA ✔ RM30.00
✔ Free Sponge
.
.
Anda berminat. ? 😊😊 Hubungi nombor dibawah👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻segera
.
.
👉🏻01128184769👈🏻
👉🏻01128184769👈🏻
👉🏻01128184769👈🏻 #barangmurah #barangunik #barangmotor #peminat125zr #peminatrxz125z #peminatshoeiarai #peminatyamaha #peminat2roda #kroniskala #kroni125zr #kronilc135 #kronilampupetakofficial #kronilampupetak #yamakawainternationalrider #pejuangdarat #pejuangdakwah #pejuanghidup #yamaha #honda #suzuki #kawasaki #modenas
PRO DIY KIT 🕺🏼🕺🏼 . . Cat ajaib untuk baik pulih plastik warna pudar dan kusam. "Planning nak pergi kedai je part baru! Kenderaan baru je guna 1 tahun. Nak beli part baru kat kedai tapii.. HARGA MASYAA ALLAH🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️ Ekonomi sekarang pulak tak stabil! PENINGG PENINGGGG😪😪😪 . . Bila tengok iklan ni mula mula tak percaya. Bila dah cuba.. WOwwww... memang naik balik WARNA macam ORIGINAL. "Memang TERBAIK AJAIB . Puas hati" . . Sekarang kalau nak Lepak dah tak segan lagi :) Mana tak nye.. mmg nampak mcm BARU. :) JIMAT kos saya nak beli baru. . . Kelebihan produk : ✅ Warna hitam mati 💯 macam original kilang. ✅ Ketahanan 4-6 bulan & hampir 1 tahun. ✅ Tidak merekah atau terkopek. ✅ Tahan air hujan dan matahari. ✅ Cuci bayak kali pon tak hilang. ✅ Sapu guna span jer ✅ Untuk dapatkan hasil yang memuaskan, jemur antara 2-5 jam sampai kering HARGA PROMOSI INI HANYA RM30.00 SAHAJA ✔ RM30.00 ✔ Free Sponge . . Anda berminat. ? 😊😊 Hubungi nombor dibawah👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻segera . . 👉🏻01128184769👈🏻 👉🏻01128184769👈🏻 👉🏻01128184769👈🏻 #barangmurah  #barangunik  #barangmotor  #peminat125zr  #peminatrxz125z  #peminatshoeiarai  #peminatyamaha  #peminat2roda  #kroniskala  #kroni125zr  #kronilc135  #kronilampupetakofficial  #kronilampupetak  #yamakawainternationalrider  #pejuangdarat  #pejuangdakwah  #pejuanghidup  #yamaha  #honda  #suzuki  #kawasaki  #modenas