an online Instagram web viewer

#penang medias

Photos

Get ready semua esk pagi pukul 9am sampai 9pm jaa utk harga special😍😍.. Lps dari tempoh tu harga back to normal okay! .
.
Jadi sapa sapa yg ada masalah mulut berbau, yg tak pernah cuba lg noraessential & dah lama dah ushaa ushaa.. Jgn lepaskan peluang ni sbb bukannya dtg selalu.. HQ jarang jarang kadang kadang ja buat  HAPPY HOURS okay!
.
So tunggu apa lagi, wasap laa zati esk pagi.. Dgn lebih PENJIMATAN utk harga happy hours!😍😍
.
.
.
.
. #noraessential#perfumemulutviral#breath#pakarpenghilangbaumulut#mulutwangi#noraessentialjitra#like4like#likeforfollow#bazarpaknil#terapiinstagram#bellaammara#sbs#dianz#online#onlineshop#shopping#collagen#resdung#kronic#brunei#johor#shahalam#kualalumpur#penang#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik#buatyangbaikbaik
Get ready semua esk pagi pukul 9am sampai 9pm jaa utk harga special😍😍.. Lps dari tempoh tu harga back to normal okay! . . Jadi sapa sapa yg ada masalah mulut berbau, yg tak pernah cuba lg noraessential & dah lama dah ushaa ushaa.. Jgn lepaskan peluang ni sbb bukannya dtg selalu.. HQ jarang jarang kadang kadang ja buat HAPPY HOURS okay! . So tunggu apa lagi, wasap laa zati esk pagi.. Dgn lebih PENJIMATAN utk harga happy hours!😍😍 . . . . . #noraessential #perfumemulutviral #breath #pakarpenghilangbaumulut #mulutwangi #noraessentialjitra #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #terapiinstagram #bellaammara #sbs #dianz #online #onlineshop #shopping #collagen #resdung #kronic #brunei #johor #shahalam #kualalumpur #penang #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik 
Counting linen was more sweat than I exercise. 
Actually how to slim down the arm,  is getting fat 
#linen #countinglinen #hotelife #hotelier #speechlesslaundry #laundry #sweat #peakseason #selfie #Asian #asianmen #asianboy #arm #fatarm  #sad #penang
To the left to the left.. nightshot by #samsungs8plus @ 11.03 pm.. #streetart #penang #throwback #weekend #instagram #samsung
听说最近她(Tender 黄梦)在抖音很红!谢谢支持佳佳蚕丝面膜哦![Heart][Rose]
Thanks for choosing Sybella Plant Extract Stem Cell Silk Mask!
wechat : siowhuikam 
#sybella #stemcellmask #sos #rehydration #beautiful #girl #facialmask #825shop #potd #whitening #beauty #like4follow #giftforher #bucketlist #instababedaily #igstyle #enjoy #sales #825igshop #malaysia #penang #代理  #onlineshopping #马来西亚代理 #tender黄梦 #beautytips  #明星同款 #beauty #cosmetic #potd #hylocereusundatus  #干细胞面膜
听说最近她(Tender 黄梦)在抖音很红!谢谢支持佳佳蚕丝面膜哦![Heart][Rose] Thanks for choosing Sybella Plant Extract Stem Cell Silk Mask! wechat : siowhuikam #sybella  #stemcellmask  #sos  #rehydration  #beautiful  #girl  #facialmask  #825shop  #potd  #whitening  #beauty  #like4follow  #giftforher  #bucketlist  #instababedaily  #igstyle  #enjoy  #sales  #825igshop  #malaysia  #penang  #代理  #onlineshopping  #马来西亚代理  #tender黄梦  #beautytips  #明星同款  #beauty  #cosmetic  #potd  #hylocereusundatus  #干细胞面膜 
“It is not how you start that’s important, but how you finish!” -Zig Ziglar
#throwback #penang #menstyle #countingdays #fever #esokMC
How lucky i am to have them in my life 💕 
#vsco #vscomalaysia #vscocam #penang
*
9/8~12⭐️3泊5日ペナン旅行3日目②🏖💓
.
ペナンのランドマークタワー、
コムター65階の屋内展望台🔭☀️
床がガラスになってる所が広くて迫力あった👀✨
そこにいたカメラマンが超ノリノリで撮ってくれて、
ポージングまで指定してきておもしろかったよ😂💕
雨予報だったのに晴れて、すごく良い景色🏞❣️
なんか綺麗すぎて写真の背景が合成みたい😮💙
前日に訪れた場所とか、島の地理がわかったよ💡
.
#夏休み #有給休暇 #有休 #海外旅行 #旅行 #3泊5日
#マレーシア #ペナン島 #ペナン #Malaysia #Penang
#東南アジア #東洋の真珠 #マレーシア旅行 #ペナン旅行
#女子旅 #二人旅 #愛方 #仲良し #運命共同体 #双子
#双子コーデ #おそろい #GeorgeTown #ジョージタウン
#Komtar #コムター #ランドマークタワー #展望台
* 9/8~12⭐️3泊5日ペナン旅行3日目②🏖💓 . ペナンのランドマークタワー、 コムター65階の屋内展望台🔭☀️ 床がガラスになってる所が広くて迫力あった👀✨ そこにいたカメラマンが超ノリノリで撮ってくれて、 ポージングまで指定してきておもしろかったよ😂💕 雨予報だったのに晴れて、すごく良い景色🏞❣️ なんか綺麗すぎて写真の背景が合成みたい😮💙 前日に訪れた場所とか、島の地理がわかったよ💡 . #夏休み  #有給休暇  #有休  #海外旅行  #旅行  #3泊5日  #マレーシア  #ペナン島  #ペナン  #Malaysia  #Penang  #東南アジア  #東洋の真珠  #マレーシア旅行  #ペナン旅行  #女子旅  #二人旅  #愛方  #仲良し  #運命共同体  #双子  #双子コーデ  #おそろい  #GeorgeTown  #ジョージタウン  #Komtar  #コムター  #ランドマークタワー  #展望台 
when you choose the wrong color of foundation..be like........... #makeup#love#ootd#makeuptoturial#manmakeup#like4like#like4follow#penang#malaysia#helpme
September Collection
💸 RM 30
🎁 PRE ORDER
📏 Size: Free Size
📨 Dm in Insta
📞 Whatsapp: 0165270987
👯SERIOUS BUYERS ONLY
.
.
#Giveawaymalaysia #penang #Giveaway #Malaysia #bazaar #malaysian #malaysiaonlineshop #murah #sale #kasut #penang #borong  #sayajual #giveawaymalaysia #giveaway #kl #hargaborong #petalingjaya #bazaarpaknil #malaysia  #saturday #bajumurah #baju #kasutmurah  #aksesoris #sayajualmurah #sayajualonline #Jualmurah
September Collection 💸 RM 30 🎁 PRE ORDER 📏 Size: Free Size 📨 Dm in Insta 📞 Whatsapp: 0165270987 👯SERIOUS BUYERS ONLY . . #Giveawaymalaysia  #penang  #Giveaway  #Malaysia  #bazaar  #malaysian  #malaysiaonlineshop  #murah  #sale  #kasut  #penang  #borong  #sayajual  #giveawaymalaysia  #giveaway  #kl  #hargaborong  #petalingjaya  #bazaarpaknil  #malaysia  #saturday  #bajumurah  #baju  #kasutmurah  #aksesoris  #sayajualmurah  #sayajualonline  #Jualmurah 
September Collection
💸 RM 30
🎁 PRE ORDER
📏 Size: Free Size
📨 Dm in Insta
📞 Whatsapp: 0165270987
👯SERIOUS BUYERS ONLY
.
.
#Giveawaymalaysia #penang #Giveaway #Malaysia #bazaar #malaysian #malaysiaonlineshop #murah #sale #kasut #penang #borong  #sayajual #giveawaymalaysia #giveaway #kl #hargaborong #petalingjaya #bazaarpaknil #malaysia  #saturday #bajumurah #baju #kasutmurah  #aksesoris #sayajualmurah #sayajualonline #Jualmurah
September Collection 💸 RM 30 🎁 PRE ORDER 📏 Size: Free Size 📨 Dm in Insta 📞 Whatsapp: 0165270987 👯SERIOUS BUYERS ONLY . . #Giveawaymalaysia  #penang  #Giveaway  #Malaysia  #bazaar  #malaysian  #malaysiaonlineshop  #murah  #sale  #kasut  #penang  #borong  #sayajual  #giveawaymalaysia  #giveaway  #kl  #hargaborong  #petalingjaya  #bazaarpaknil  #malaysia  #saturday  #bajumurah  #baju  #kasutmurah  #aksesoris  #sayajualmurah  #sayajualonline  #Jualmurah 
Berkesan hilangkan bau mulut😘💋 .

Mulut berbau punca dari masalah kronik seperti resdung, tonsil, gusi berdarah, gigi berlubang, ulser, karies dll. Kalau yg biasa biasa pun boleh guna jugak lagi bertambah confident nak bercakap walau jarak seinci & mulut sentiasa bau wangi #rose @ #honeydew ! .

Order whatsapp 013-4344208

Agent dibuka modal ciput untung berganda
.
.
. #noraessential#perfumemulutviral#breath#pakarpenghilangbaumulut#mulutwangi#noraessentialjitra#like4like#likeforfollow#bazarpaknil#terapiinstagram#bellaammara#sbs#dianz#online#onlineshop#shopping#collagen#resdung#kronic#brunei#johor#shahalam#kualalumpur#penang#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik#buatyangbaikbaik
Berkesan hilangkan bau mulut😘💋 . Mulut berbau punca dari masalah kronik seperti resdung, tonsil, gusi berdarah, gigi berlubang, ulser, karies dll. Kalau yg biasa biasa pun boleh guna jugak lagi bertambah confident nak bercakap walau jarak seinci & mulut sentiasa bau wangi #rose  @ #honeydew  ! . Order whatsapp 013-4344208 Agent dibuka modal ciput untung berganda . . . #noraessential #perfumemulutviral #breath #pakarpenghilangbaumulut #mulutwangi #noraessentialjitra #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #terapiinstagram #bellaammara #sbs #dianz #online #onlineshop #shopping #collagen #resdung #kronic #brunei #johor #shahalam #kualalumpur #penang #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik 
Pick up Airport 2 person from Brunei Darussalam 🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳
#vickybalitour #bali #baliisland #explorebali #kualalumpur #malaysia #bandarseribegawan #brunei #bruneidarussalam #johor #perlis #shahalam #putrajaya #sarawak #negerisembilan #pahang #selangor #penang #ipoh #terengganu #kedah #perak #melaka #tutong #temburong #kualabelait #belait #brunei_daily #brunei_ig #pakvickythebest
Pick up Airport 2 person from Brunei Darussalam 🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳🇧🇳 #vickybalitour  #bali  #baliisland  #explorebali  #kualalumpur  #malaysia  #bandarseribegawan  #brunei  #bruneidarussalam  #johor  #perlis  #shahalam  #putrajaya  #sarawak  #negerisembilan  #pahang  #selangor  #penang  #ipoh  #terengganu  #kedah  #perak  #melaka  #tutong  #temburong  #kualabelait  #belait  #brunei_daily  #brunei_ig  #pakvickythebest 
Bagi perokok bolih cuba ok.
.

Cara2 pemakaian Teeth Whitening. Basahkan berus gigi dan renjis sikit air ye. Jangan basahkan terus colek nanti air masuk dalam serbuk charcoal dan berair pulak nanti. Akak buat basahkan mulut dan colek charcoal dengan berus kering setelah digosok kegigi baru akak basahkan sikit berus gigi jadi bekas charcoal tak kena air sentiasa kering.
.

Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣

Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) .
KEBAIKAN
.
😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari*
😆 Mengandungi bahan semulajadi
😆Tidak menghakis gigi
😆 Menguatkan gigi dan gusi
😆Mencegah karang gigi
😆Menghilangkan nafas berbau
😆Mencegah pereputan gigi
😆Mengelakkan gusi berdarah
😆Tidak berasa pahit
😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak
.

Cara Pengunaan
.
🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins
🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa .

Ingredients 
Activated Charcoal
Fine Sea Salt
Sodium Bicarbonate .

RM35 Semenanjung termasuk postage
RM40 Sabah Sarawak termasuk postage

Whatsapp untuk pembelian 60176175068

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual
Bagi perokok bolih cuba ok. . Cara2 pemakaian Teeth Whitening. Basahkan berus gigi dan renjis sikit air ye. Jangan basahkan terus colek nanti air masuk dalam serbuk charcoal dan berair pulak nanti. Akak buat basahkan mulut dan colek charcoal dengan berus kering setelah digosok kegigi baru akak basahkan sikit berus gigi jadi bekas charcoal tak kena air sentiasa kering. . Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣 Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) . KEBAIKAN . 😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari* 😆 Mengandungi bahan semulajadi 😆Tidak menghakis gigi 😆 Menguatkan gigi dan gusi 😆Mencegah karang gigi 😆Menghilangkan nafas berbau 😆Mencegah pereputan gigi 😆Mengelakkan gusi berdarah 😆Tidak berasa pahit 😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak . Cara Pengunaan . 🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins 🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa . Ingredients Activated Charcoal Fine Sea Salt Sodium Bicarbonate . RM35 Semenanjung termasuk postage RM40 Sabah Sarawak termasuk postage Whatsapp untuk pembelian 60176175068 #kualalumpur  #damansara  #puchong  #ipoh  #penang  #kedah  #perlis  #pahang  #sabah  #sarawak  #melaka  #brunei  #singapore  #pahang  #johor  #kelantan  #terengganu  #ttdi  #petalingjaya  #putrajaya  #lokalah  #bazarpaknil  #sayajual 
such a nice view~😁
#beforethemovie
#penang #malaysia #sunday #evening #s7e
كوالالمبور
خدمة العملاء واتس اب او اتصال على:
0060-187770755
0060-187770018

http://alsakkaftravel.net/

#Travel #tour #trip #tourist #holiday #holidays #tourism #instatravel #travelgram #Malaysia #Kl #Klcc #hotel #penang
#كوالالمبور #ماليزيا #سياحة #سفر #رحلات #عروض #جولات #بينانج #صور #جزر_ماليزيا #سعوديه #امارات #عمان #دبي #كويت #قطر
كوالالمبور خدمة العملاء واتس اب او اتصال على: 0060-187770755 0060-187770018 http://alsakkaftravel.net/ #Travel  #tour  #trip  #tourist  #holiday  #holidays  #tourism  #instatravel  #travelgram  #Malaysia  #Kl  #Klcc  #hotel  #penang  #كوالالمبور  #ماليزيا  #سياحة  #سفر  #رحلات  #عروض  #جولات  #بينانج  #صور  #جزر_ماليزيا  #سعوديه  #امارات  #عمان  #دبي  #كويت  #قطر 
Cara2 pemakaian Teeth Whitening. Basahkan berus gigi dan renjis sikit air ye. Jangan basahkan terus colek nanti air masuk dalam serbuk charcoal dan berair pulak nanti. Akak buat basahkan mulut dan colek charcoal dengan berus kering setelah digosok kegigi baru akak basahkan sikit berus gigi jadi bekas charcoal tak kena air sentiasa kering.
.

Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣

Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) .
KEBAIKAN
.
😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari*
😆 Mengandungi bahan semulajadi
😆Tidak menghakis gigi
😆 Menguatkan gigi dan gusi
😆Mencegah karang gigi
😆Menghilangkan nafas berbau
😆Mencegah pereputan gigi
😆Mengelakkan gusi berdarah
😆Tidak berasa pahit
😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak
.

Cara Pengunaan
.
🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins
🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa .

Ingredients 
Activated Charcoal
Fine Sea Salt
Sodium Bicarbonate .

RM35 Semenanjung termasuk postage
RM40 Sabah Sarawak termasuk postage

Whatsapp untuk pembelian 60176175068

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual
Cara2 pemakaian Teeth Whitening. Basahkan berus gigi dan renjis sikit air ye. Jangan basahkan terus colek nanti air masuk dalam serbuk charcoal dan berair pulak nanti. Akak buat basahkan mulut dan colek charcoal dengan berus kering setelah digosok kegigi baru akak basahkan sikit berus gigi jadi bekas charcoal tak kena air sentiasa kering. . Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣 Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) . KEBAIKAN . 😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari* 😆 Mengandungi bahan semulajadi 😆Tidak menghakis gigi 😆 Menguatkan gigi dan gusi 😆Mencegah karang gigi 😆Menghilangkan nafas berbau 😆Mencegah pereputan gigi 😆Mengelakkan gusi berdarah 😆Tidak berasa pahit 😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak . Cara Pengunaan . 🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins 🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa . Ingredients Activated Charcoal Fine Sea Salt Sodium Bicarbonate . RM35 Semenanjung termasuk postage RM40 Sabah Sarawak termasuk postage Whatsapp untuk pembelian 60176175068 #kualalumpur  #damansara  #puchong  #ipoh  #penang  #kedah  #perlis  #pahang  #sabah  #sarawak  #melaka  #brunei  #singapore  #pahang  #johor  #kelantan  #terengganu  #ttdi  #petalingjaya  #putrajaya  #lokalah  #bazarpaknil  #sayajual 
【实体店老板妙妙一天卖5️⃣箱‼️】 今天给店里俩顾客现场体验JA+
顾客体验后直接卖出了2箱‼️🌚
朋友圈刷了几条,又卖了3箱‼️🌚
全是零售‼️这一月店铺房租挣回来了🌚
wechat : siowhuikam 
#sybella #stemcellmask #sos #rehydration #beautiful #girl #facialmask #825shop #potd #whitening #beauty #like4follow #giftforher #bucketlist #instababedaily #igstyle #enjoy #sales #825igshop #malaysia #penang #代理  #onlineshopping #马来西亚代理 #香港 #beautytips  #明星同款 #beauty #cosmetic #potd #hylocereusundatus  #干细胞面膜
【实体店老板妙妙一天卖5️⃣箱‼️】 今天给店里俩顾客现场体验JA+ 顾客体验后直接卖出了2箱‼️🌚 朋友圈刷了几条,又卖了3箱‼️🌚 全是零售‼️这一月店铺房租挣回来了🌚 wechat : siowhuikam #sybella  #stemcellmask  #sos  #rehydration  #beautiful  #girl  #facialmask  #825shop  #potd  #whitening  #beauty  #like4follow  #giftforher  #bucketlist  #instababedaily  #igstyle  #enjoy  #sales  #825igshop  #malaysia  #penang  #代理  #onlineshopping  #马来西亚代理  #香港  #beautytips  #明星同款  #beauty  #cosmetic  #potd  #hylocereusundatus  #干细胞面膜 
كوالالمبور
خدمة العملاء واتس اب او اتصال على:
0060-187770755
0060-187770018

http://alsakkaftravel.net/

#Travel #tour #trip #tourist #holiday #holidays #tourism #instatravel #travelgram #Malaysia #Kl #Klcc #hotel #penang
#كوالالمبور #ماليزيا #سياحة #سفر #رحلات #عروض #جولات #بينانج #صور #جزر_ماليزيا #سعوديه #امارات #عمان #دبي #كويت #قطر
كوالالمبور خدمة العملاء واتس اب او اتصال على: 0060-187770755 0060-187770018 http://alsakkaftravel.net/ #Travel  #tour  #trip  #tourist  #holiday  #holidays  #tourism  #instatravel  #travelgram  #Malaysia  #Kl  #Klcc  #hotel  #penang  #كوالالمبور  #ماليزيا  #سياحة  #سفر  #رحلات  #عروض  #جولات  #بينانج  #صور  #جزر_ماليزيا  #سعوديه  #امارات  #عمان  #دبي  #كويت  #قطر 
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That’s why it’s called the present.
-
-
Photo by: me
#throwback #tb #penang
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That’s why it’s called the present. - - Photo by: me #throwback  #tb  #penang 
Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣

Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) .
KEBAIKAN
.
😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari*
😆 Mengandungi bahan semulajadi
😆Tidak menghakis gigi
😆 Menguatkan gigi dan gusi
😆Mencegah karang gigi
😆Menghilangkan nafas berbau
😆Mencegah pereputan gigi
😆Mengelakkan gusi berdarah
😆Tidak berasa pahit
😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak
.

Cara Pengunaan
.
🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins
🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa .

Ingredients 
Activated Charcoal
Fine Sea Salt
Sodium Bicarbonate .

RM35 Semenanjung termasuk postage
RM40 Sabah Sarawak termasuk postage

Whatsapp untuk pembelian 60176175068

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual
Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣 Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) . KEBAIKAN . 😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari* 😆 Mengandungi bahan semulajadi 😆Tidak menghakis gigi 😆 Menguatkan gigi dan gusi 😆Mencegah karang gigi 😆Menghilangkan nafas berbau 😆Mencegah pereputan gigi 😆Mengelakkan gusi berdarah 😆Tidak berasa pahit 😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak . Cara Pengunaan . 🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins 🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa . Ingredients Activated Charcoal Fine Sea Salt Sodium Bicarbonate . RM35 Semenanjung termasuk postage RM40 Sabah Sarawak termasuk postage Whatsapp untuk pembelian 60176175068 #kualalumpur  #damansara  #puchong  #ipoh  #penang  #kedah  #perlis  #pahang  #sabah  #sarawak  #melaka  #brunei  #singapore  #pahang  #johor  #kelantan  #terengganu  #ttdi  #petalingjaya  #putrajaya  #lokalah  #bazarpaknil  #sayajual 
98人的一个打造群,截止到现在472单子🌚
场面hold不住了,完全病毒式蔓延🙈
代理有激情、团队有方法,💰哗哗哗来,挡不住😍
wechat : siowhuikam 
#sybella #stemcellmask #sos #rehydration #beautiful #girl #facialmask #825shop #potd #whitening #beauty #like4follow #giftforher #bucketlist #instababedaily #igstyle #enjoy #sales #825igshop #malaysia #penang #代理  #onlineshopping #马来西亚代理 #香港 #beautytips  #明星同款 #beauty #cosmetic #potd #hylocereusundatus  #干细胞面膜
98人的一个打造群,截止到现在472单子🌚 场面hold不住了,完全病毒式蔓延🙈 代理有激情、团队有方法,💰哗哗哗来,挡不住😍 wechat : siowhuikam #sybella  #stemcellmask  #sos  #rehydration  #beautiful  #girl  #facialmask  #825shop  #potd  #whitening  #beauty  #like4follow  #giftforher  #bucketlist  #instababedaily  #igstyle  #enjoy  #sales  #825igshop  #malaysia  #penang  #代理  #onlineshopping  #马来西亚代理  #香港  #beautytips  #明星同款  #beauty  #cosmetic  #potd  #hylocereusundatus  #干细胞面膜 
Setelah 7 hari pemakaian. Tadaaa dah putihkan.
.

Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣

Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) .
KEBAIKAN
.
😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari*
😆 Mengandungi bahan semulajadi
😆Tidak menghakis gigi
😆 Menguatkan gigi dan gusi
😆Mencegah karang gigi
😆Menghilangkan nafas berbau
😆Mencegah pereputan gigi
😆Mengelakkan gusi berdarah
😆Tidak berasa pahit
😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak
.

Cara Pengunaan
.
🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins
🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa .

Ingredients 
Activated Charcoal
Fine Sea Salt
Sodium Bicarbonate .

RM35 Semenanjung termasuk postage
RM40 Sabah Sarawak termasuk postage

Whatsapp untuk pembelian 60176175068

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual
Setelah 7 hari pemakaian. Tadaaa dah putihkan. . Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣 Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) . KEBAIKAN . 😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari* 😆 Mengandungi bahan semulajadi 😆Tidak menghakis gigi 😆 Menguatkan gigi dan gusi 😆Mencegah karang gigi 😆Menghilangkan nafas berbau 😆Mencegah pereputan gigi 😆Mengelakkan gusi berdarah 😆Tidak berasa pahit 😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak . Cara Pengunaan . 🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins 🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa . Ingredients Activated Charcoal Fine Sea Salt Sodium Bicarbonate . RM35 Semenanjung termasuk postage RM40 Sabah Sarawak termasuk postage Whatsapp untuk pembelian 60176175068 #kualalumpur  #damansara  #puchong  #ipoh  #penang  #kedah  #perlis  #pahang  #sabah  #sarawak  #melaka  #brunei  #singapore  #pahang  #johor  #kelantan  #terengganu  #ttdi  #petalingjaya  #putrajaya  #lokalah  #bazarpaknil  #sayajual 
التلفريك فى  جزيرة لنكاوى
خدمة العملاء واتس اب او اتصال على:
0060-187770755
0060-187770018

http://alsakkaftravel.net/

#Travel #tour #trip #tourist #holiday #holidays #tourism #instatravel #travelgram #Malaysia #Kl #Klcc #hotel #penang
#كوالالمبور #ماليزيا #سياحة #سفر #رحلات #عروض #جولات #بينانج #صور #جزر_ماليزيا #سعوديه #امارات #عمان #دبي #كويت #قطر
التلفريك فى جزيرة لنكاوى خدمة العملاء واتس اب او اتصال على: 0060-187770755 0060-187770018 http://alsakkaftravel.net/ #Travel  #tour  #trip  #tourist  #holiday  #holidays  #tourism  #instatravel  #travelgram  #Malaysia  #Kl  #Klcc  #hotel  #penang  #كوالالمبور  #ماليزيا  #سياحة  #سفر  #رحلات  #عروض  #جولات  #بينانج  #صور  #جزر_ماليزيا  #سعوديه  #امارات  #عمان  #دبي  #كويت  #قطر 
Anak dan menantu Apo 👫👫👫👫👫
.
.
.

#Lippofamily
#lubukpakam
#penang
#happyday
Baru pakai beberapa kali. Untuk 7 hari pertama amalkan setiap hari dan bila dah dapat gigi yang putih bolih amalkan 3 kali seminggu untuk maintenence kerana kita makan dan minum hari2 kan.
.

Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣

Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) .
KEBAIKAN
.
😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari*
😆 Mengandungi bahan semulajadi
😆Tidak menghakis gigi
😆 Menguatkan gigi dan gusi
😆Mencegah karang gigi
😆Menghilangkan nafas berbau
😆Mencegah pereputan gigi
😆Mengelakkan gusi berdarah
😆Tidak berasa pahit
😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak
.

Cara Pengunaan
.
🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins
🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa .

Ingredients 
Activated Charcoal
Fine Sea Salt
Sodium Bicarbonate .

RM35 Semenanjung termasuk postage
RM40 Sabah Sarawak termasuk postage

Whatsapp untuk pembelian 60176175068

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual
Baru pakai beberapa kali. Untuk 7 hari pertama amalkan setiap hari dan bila dah dapat gigi yang putih bolih amalkan 3 kali seminggu untuk maintenence kerana kita makan dan minum hari2 kan. . Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣 Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) . KEBAIKAN . 😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari* 😆 Mengandungi bahan semulajadi 😆Tidak menghakis gigi 😆 Menguatkan gigi dan gusi 😆Mencegah karang gigi 😆Menghilangkan nafas berbau 😆Mencegah pereputan gigi 😆Mengelakkan gusi berdarah 😆Tidak berasa pahit 😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak . Cara Pengunaan . 🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins 🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa . Ingredients Activated Charcoal Fine Sea Salt Sodium Bicarbonate . RM35 Semenanjung termasuk postage RM40 Sabah Sarawak termasuk postage Whatsapp untuk pembelian 60176175068 #kualalumpur  #damansara  #puchong  #ipoh  #penang  #kedah  #perlis  #pahang  #sabah  #sarawak  #melaka  #brunei  #singapore  #pahang  #johor  #kelantan  #terengganu  #ttdi  #petalingjaya  #putrajaya  #lokalah  #bazarpaknil  #sayajual 
Vintage Adidas original Japan 50/50 soft t pit 18.5 length 27 #vintage #vintageadidas #adidast #adidas #adidasoriginal #adidasjapan #bundlemalaysia #malaysiabundle #penang #malaysia #neovintage88
September Collection
💸 RM 34
🎁 PRE ORDER
📏 Size: Free Size
📨 Dm in Insta
📞 Whatsapp: 0165270987
👯SERIOUS BUYERS ONLY
.
.
#Giveawaymalaysia #penang #Giveaway #Malaysia #bazaar #malaysian #malaysiaonlineshop #murah #sale #kasut #penang #borong  #sayajual #giveawaymalaysia #giveaway #kl #hargaborong #petalingjaya #bazaarpaknil #malaysia  #saturday #bajumurah #baju #kasutmurah  #aksesoris #sayajualmurah #sayajualonline #Jualmurah
September Collection 💸 RM 34 🎁 PRE ORDER 📏 Size: Free Size 📨 Dm in Insta 📞 Whatsapp: 0165270987 👯SERIOUS BUYERS ONLY . . #Giveawaymalaysia  #penang  #Giveaway  #Malaysia  #bazaar  #malaysian  #malaysiaonlineshop  #murah  #sale  #kasut  #penang  #borong  #sayajual  #giveawaymalaysia  #giveaway  #kl  #hargaborong  #petalingjaya  #bazaarpaknil  #malaysia  #saturday  #bajumurah  #baju  #kasutmurah  #aksesoris  #sayajualmurah  #sayajualonline  #Jualmurah 
September Collection
💸 RM 34
🎁 PRE ORDER
📏 Size: Free Size
📨 Dm in Insta
📞 Whatsapp: 0165270987
👯SERIOUS BUYERS ONLY
.
.
#Giveawaymalaysia #penang #Giveaway #Malaysia #bazaar #malaysian #malaysiaonlineshop #murah #sale #kasut #penang #borong  #sayajual #giveawaymalaysia #giveaway #kl #hargaborong #petalingjaya #bazaarpaknil #malaysia  #saturday #bajumurah #baju #kasutmurah  #aksesoris #sayajualmurah #sayajualonline #Jualmurah
September Collection 💸 RM 34 🎁 PRE ORDER 📏 Size: Free Size 📨 Dm in Insta 📞 Whatsapp: 0165270987 👯SERIOUS BUYERS ONLY . . #Giveawaymalaysia  #penang  #Giveaway  #Malaysia  #bazaar  #malaysian  #malaysiaonlineshop  #murah  #sale  #kasut  #penang  #borong  #sayajual  #giveawaymalaysia  #giveaway  #kl  #hargaborong  #petalingjaya  #bazaarpaknil  #malaysia  #saturday  #bajumurah  #baju  #kasutmurah  #aksesoris  #sayajualmurah  #sayajualonline  #Jualmurah 
September Collection
💸 RM 34
🎁 PRE ORDER
📏 Size: Free Size
📨 Dm in Insta
📞 Whatsapp: 0165270987
👯SERIOUS BUYERS ONLY
.
.
#Giveawaymalaysia #penang #Giveaway #Malaysia #bazaar #malaysian #malaysiaonlineshop #murah #sale #kasut #penang #borong  #sayajual #giveawaymalaysia #giveaway #kl #hargaborong #petalingjaya #bazaarpaknil #malaysia  #saturday #bajumurah #baju #kasutmurah  #aksesoris #sayajualmurah #sayajualonline #Jualmurah
September Collection 💸 RM 34 🎁 PRE ORDER 📏 Size: Free Size 📨 Dm in Insta 📞 Whatsapp: 0165270987 👯SERIOUS BUYERS ONLY . . #Giveawaymalaysia  #penang  #Giveaway  #Malaysia  #bazaar  #malaysian  #malaysiaonlineshop  #murah  #sale  #kasut  #penang  #borong  #sayajual  #giveawaymalaysia  #giveaway  #kl  #hargaborong  #petalingjaya  #bazaarpaknil  #malaysia  #saturday  #bajumurah  #baju  #kasutmurah  #aksesoris  #sayajualmurah  #sayajualonline  #Jualmurah 
September Collection
💸 RM 34
🎁 PRE ORDER
📏 Size: Free Size
📨 Dm in Insta
📞 Whatsapp: 0165270987
👯SERIOUS BUYERS ONLY
.
.
#Giveawaymalaysia #penang #Giveaway #Malaysia #bazaar #malaysian #malaysiaonlineshop #murah #sale #kasut #penang #borong  #sayajual #giveawaymalaysia #giveaway #kl #hargaborong #petalingjaya #bazaarpaknil #malaysia  #saturday #bajumurah #baju #kasutmurah  #aksesoris #sayajualmurah #sayajualonline #Jualmurah
September Collection 💸 RM 34 🎁 PRE ORDER 📏 Size: Free Size 📨 Dm in Insta 📞 Whatsapp: 0165270987 👯SERIOUS BUYERS ONLY . . #Giveawaymalaysia  #penang  #Giveaway  #Malaysia  #bazaar  #malaysian  #malaysiaonlineshop  #murah  #sale  #kasut  #penang  #borong  #sayajual  #giveawaymalaysia  #giveaway  #kl  #hargaborong  #petalingjaya  #bazaarpaknil  #malaysia  #saturday  #bajumurah  #baju  #kasutmurah  #aksesoris  #sayajualmurah  #sayajualonline  #Jualmurah 
C K T 🍜🦐 | 
When in Penang, eat Char Kway Teow!  I found Penang’s iconic version to be less oily than SG's. It was an overall lighter noodle dish that came with a good balance of sweet, savoury and spicy flavours! Mm.. SO GOOD 🤗

#charkwayteow #malaysianfood #penangfood #thetravellingbelly #penang
التلفريك فى  جزيرة لنكاوى
خدمة العملاء واتس اب او اتصال على:
0060-187770755
0060-187770018

http://alsakkaftravel.net/

#Travel #tour #trip #tourist #holiday #holidays #tourism #instatravel #travelgram #Malaysia #Kl #Klcc #hotel #penang
#كوالالمبور #ماليزيا #سياحة #سفر #رحلات #عروض #جولات #بينانج #صور #جزر_ماليزيا #سعوديه #امارات #عمان #دبي #كويت #قطر
التلفريك فى جزيرة لنكاوى خدمة العملاء واتس اب او اتصال على: 0060-187770755 0060-187770018 http://alsakkaftravel.net/ #Travel  #tour  #trip  #tourist  #holiday  #holidays  #tourism  #instatravel  #travelgram  #Malaysia  #Kl  #Klcc  #hotel  #penang  #كوالالمبور  #ماليزيا  #سياحة  #سفر  #رحلات  #عروض  #جولات  #بينانج  #صور  #جزر_ماليزيا  #سعوديه  #امارات  #عمان  #دبي  #كويت  #قطر 
Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣

Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) .
KEBAIKAN
.
😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari*
😆 Mengandungi bahan semulajadi
😆Tidak menghakis gigi
😆 Menguatkan gigi dan gusi
😆Mencegah karang gigi
😆Menghilangkan nafas berbau
😆Mencegah pereputan gigi
😆Mengelakkan gusi berdarah
😆Tidak berasa pahit
😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak
.

Cara Pengunaan
.
🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins
🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa .

Ingredients 
Activated Charcoal
Fine Sea Salt
Sodium Bicarbonate .

RM35 Semenanjung termasuk postage
RM40 Sabah Sarawak termasuk postage

Whatsapp untuk pembelian 60176175068

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual
Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣 Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) . KEBAIKAN . 😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari* 😆 Mengandungi bahan semulajadi 😆Tidak menghakis gigi 😆 Menguatkan gigi dan gusi 😆Mencegah karang gigi 😆Menghilangkan nafas berbau 😆Mencegah pereputan gigi 😆Mengelakkan gusi berdarah 😆Tidak berasa pahit 😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak . Cara Pengunaan . 🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins 🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa . Ingredients Activated Charcoal Fine Sea Salt Sodium Bicarbonate . RM35 Semenanjung termasuk postage RM40 Sabah Sarawak termasuk postage Whatsapp untuk pembelian 60176175068 #kualalumpur  #damansara  #puchong  #ipoh  #penang  #kedah  #perlis  #pahang  #sabah  #sarawak  #melaka  #brunei  #singapore  #pahang  #johor  #kelantan  #terengganu  #ttdi  #petalingjaya  #putrajaya  #lokalah  #bazarpaknil  #sayajual 
September Collection
💸 RM 34
🎁 PRE ORDER
📏 Size: Free Size
📨 Dm in Insta
📞 Whatsapp: 0165270987
👯SERIOUS BUYERS ONLY
.
.
#Giveawaymalaysia #penang #Giveaway #Malaysia #bazaar #malaysian #malaysiaonlineshop #murah #sale #kasut #penang #borong  #sayajual #giveawaymalaysia #giveaway #kl #hargaborong #petalingjaya #bazaarpaknil #malaysia  #saturday #bajumurah #baju #kasutmurah  #aksesoris #sayajualmurah #sayajualonline #Jualmurah
September Collection 💸 RM 34 🎁 PRE ORDER 📏 Size: Free Size 📨 Dm in Insta 📞 Whatsapp: 0165270987 👯SERIOUS BUYERS ONLY . . #Giveawaymalaysia  #penang  #Giveaway  #Malaysia  #bazaar  #malaysian  #malaysiaonlineshop  #murah  #sale  #kasut  #penang  #borong  #sayajual  #giveawaymalaysia  #giveaway  #kl  #hargaborong  #petalingjaya  #bazaarpaknil  #malaysia  #saturday  #bajumurah  #baju  #kasutmurah  #aksesoris  #sayajualmurah  #sayajualonline  #Jualmurah 
💖9.9JA 面膜活动火爆进行中🔥
当今使用面膜已经不仅限于女人的世界,试用JA 干细胞面膜之后,这位男士也爱上JA,还说想多领几份[Facepalm]
wechat : siowhuikam 
#sybella #stemcellmask #sos #rehydration #beautiful #girl #facialmask #825shop #potd #whitening #beauty #like4follow #giftforher #bucketlist #instababedaily #igstyle #enjoy #sales #825igshop #malaysia #penang #代理  #onlineshopping #马来西亚代理 #香港 #beautytips  #明星同款 #beauty #cosmetic #potd #hylocereusundatus  #干细胞面膜
💖9.9JA 面膜活动火爆进行中🔥 当今使用面膜已经不仅限于女人的世界,试用JA 干细胞面膜之后,这位男士也爱上JA,还说想多领几份[Facepalm] wechat : siowhuikam #sybella  #stemcellmask  #sos  #rehydration  #beautiful  #girl  #facialmask  #825shop  #potd  #whitening  #beauty  #like4follow  #giftforher  #bucketlist  #instababedaily  #igstyle  #enjoy  #sales  #825igshop  #malaysia  #penang  #代理  #onlineshopping  #马来西亚代理  #香港  #beautytips  #明星同款  #beauty  #cosmetic  #potd  #hylocereusundatus  #干细胞面膜 
Diperbuat dari 100% serbuk mutiara asli!! Sesuai untuk lelaki & perempuan yang inginkan kulit HALUS MULUS
.
Kelebihan PERLA ELEGANTE:
.
✏️ Mencerahkan kulit ✏️Awet muda dan anti kedutan
✏️Melicinkan dan menghaluskan kulit
✏️Mengecutkan jerawat
✏️Menghilangkan parut
✏️Merawat masalah kulit kusam dan meratakan tona kulit
.
Apa tunggu lagi. Jom Perla Elegante 💕💕
.
Whatsapp +60148475291
Whatsapp +60148475291
Whatsapp +60148475291
.
#serbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlaelegante #testimoniperlaelegante #nakcantik #bazarpaknil #malaysia #penang #selleronline #fenomenaserbukmutiara #jerawat #parut #masker #nakcantik #perlashine #perlaking #whitening
Diperbuat dari 100% serbuk mutiara asli!! Sesuai untuk lelaki & perempuan yang inginkan kulit HALUS MULUS . Kelebihan PERLA ELEGANTE: . ✏️ Mencerahkan kulit ✏️Awet muda dan anti kedutan ✏️Melicinkan dan menghaluskan kulit ✏️Mengecutkan jerawat ✏️Menghilangkan parut ✏️Merawat masalah kulit kusam dan meratakan tona kulit . Apa tunggu lagi. Jom Perla Elegante 💕💕 . Whatsapp +60148475291 Whatsapp +60148475291 Whatsapp +60148475291 . #serbukmutiara  #serbukmutiaraasli  #perlaelegante  #testimoniperlaelegante  #nakcantik  #bazarpaknil  #malaysia  #penang  #selleronline  #fenomenaserbukmutiara  #jerawat  #parut  #masker  #nakcantik  #perlashine  #perlaking  #whitening