an online Instagram web viewer

#perfumeforhim medias

Photos

🔥NEW DE’XANDRA🔥
.
New De’Xandra dah launch dahh 😆🙌🏻. Biar video ni sendiri yang menunjukkan wajah baru perfume ni. .
Ada 5 kategori bau untuk lelaki dan wanita. So lebih mudah untuk buat pilihan lepas ni 💯
.
Stok yang lama masih ada dan clearance sales masih berlangsung tau!
.
Stok lama masih berharga:

RM45 SAHAJA
RM45 SAHAJA
RM45 SAHAJA
.
Boleh DM / WhatsApp terus untuk sebarang urusan. Link ada di bio ig 😊
.
#dexandraperfume #dexandraoriginalperfume #dexandrainspiredperfume #dropship #sayajualperfume #perfumewangi #perfumemesrasolat #wangiselalu #jomwangi #perfumeforhim #perfumeforher #perfumemurah #inspiredperfume #inspiredperfumes #inspiredperfumesmalaysia #inspiredperfumemalaysia #lokalah #wangi #iium #uia #gombak #edp #perfumeedp #edpperfume #vscocam #teamdexandrabigshots #luckydraw #dexandra #bodyodourless #bodexandra
🔥NEW DE’XANDRA🔥 . New De’Xandra dah launch dahh 😆🙌🏻. Biar video ni sendiri yang menunjukkan wajah baru perfume ni. . Ada 5 kategori bau untuk lelaki dan wanita. So lebih mudah untuk buat pilihan lepas ni 💯 . Stok yang lama masih ada dan clearance sales masih berlangsung tau! . Stok lama masih berharga: RM45 SAHAJA RM45 SAHAJA RM45 SAHAJA . Boleh DM / WhatsApp terus untuk sebarang urusan. Link ada di bio ig 😊 . #dexandraperfume  #dexandraoriginalperfume  #dexandrainspiredperfume  #dropship  #sayajualperfume  #perfumewangi  #perfumemesrasolat  #wangiselalu  #jomwangi  #perfumeforhim  #perfumeforher  #perfumemurah  #inspiredperfume  #inspiredperfumes  #inspiredperfumesmalaysia  #inspiredperfumemalaysia  #lokalah  #wangi  #iium  #uia  #gombak  #edp  #perfumeedp  #edpperfume  #vscocam  #teamdexandrabigshots  #luckydraw  #dexandra  #bodyodourless  #bodexandra 
Hai. Ada yang berminat dengan inspired perfume by paco rabanne invictus ni. Perfume untuk lelaki ye. Ada 3 saiz untuk inspired perfume ni.
🐣paco rabanne invictus (m)
🐣30ml rm40, 35ml rm50, 60ml rm75
🐣free postage seluruh malaysia
🐣dm/ws 0177967091
#inspiredperfume #inspiredperfumemurah #inspiredperfumemalaysia #perfumeinspired #perfumeinspiredmurah #pacorabanne #pacorabanneinvictus #pacorabannemalaysia #perfumeforhim #perfumelelaki #perfumewangi #perfumemurah #perfumemalaysia #sayajualmurah #sayajualperfume #trustedsellermalaysia #freepostage #freepostagemalaysia #kluang #johor #kuantan #shahalam
Hai. Ada yang berminat dengan inspired perfume by paco rabanne invictus ni. Perfume untuk lelaki ye. Ada 3 saiz untuk inspired perfume ni. 🐣paco rabanne invictus (m) 🐣30ml rm40, 35ml rm50, 60ml rm75 🐣free postage seluruh malaysia 🐣dm/ws 0177967091 #inspiredperfume  #inspiredperfumemurah  #inspiredperfumemalaysia  #perfumeinspired  #perfumeinspiredmurah  #pacorabanne  #pacorabanneinvictus  #pacorabannemalaysia  #perfumeforhim  #perfumelelaki  #perfumewangi  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #sayajualmurah  #sayajualperfume  #trustedsellermalaysia  #freepostage  #freepostagemalaysia  #kluang  #johor  #kuantan  #shahalam 
✅WHATSAPP:- 019-6030919

List Perfume for her and him 💑
kita ada lebih 20 pocket perfume ready stock. So jangan takut jika terlepas perfume idaman anda. Semua wangi-wangi. 
jangan lupa whatsapp kami di nombor tertera diatas ya. 
#sayajualpocketperfume #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumegrade #perfume20ml #perfumemurahmalaysia #perfumeforhim #perfumeforher #perfumeinspiredmurah #COD #Bangi #KL #Nilai
✅WHATSAPP:- 019-6030919

List Perfume for her and him 💑
kita ada lebih 20 pocket perfume ready stock. So jangan takut jika terlepas perfume idaman anda. Semua wangi-wangi. 
jangan lupa whatsapp kami di nombor tertera diatas ya. 
#sayajualpocketperfume #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumegrade #perfume20ml #perfumemurahmalaysia #perfumeforhim #perfumeforher #perfumeinspiredmurah #COD #Bangi #KL #Nilai
nak join postage untuk hari Khamis? .
.

Jangan segan silu untuk klik di bio link whatsapp di atas ya ⬆️
.

Mari kita berwangi-wangian Dengan zaujah perfume.. yang penting murah, mudah disimpan dan dibawa kemana sahaja.
.

To purchase:
www.wasap.my/60122697706
_

Thank you for supporting us
_

STOKIS/ AGENT/ DROPSHIP diperlukan
.
.  #zaujahperfume  #sayajualperfume  #sayajualperfume  #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #baazarpaknil #visitmyig #originalperfume #moneybackgurantee #defectperfume #minyakwangi #perfumesale #originalperfume #sayajualminyakwangi #minyakwangimurah #orirejectperfume 
#sayajual 
#dropshipwanted #sayajualperfume 
#perfumeori 
#tahanlama 
#gombak
#lukut 
#sayajualpocketperfume #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumegrade #perfume20ml #perfumemurahmalaysia #perfumeforhim #perfumeforher
nak join postage untuk hari Khamis? . . Jangan segan silu untuk klik di bio link whatsapp di atas ya ⬆️ . Mari kita berwangi-wangian Dengan zaujah perfume.. yang penting murah, mudah disimpan dan dibawa kemana sahaja. . To purchase: www.wasap.my/60122697706 _ Thank you for supporting us _ STOKIS/ AGENT/ DROPSHIP diperlukan . . #zaujahperfume  #sayajualperfume  #sayajualperfume  #sayajual  #sayajualmurah  #jualmurah  #baazarpaknil  #visitmyig  #originalperfume  #moneybackgurantee  #defectperfume  #minyakwangi  #perfumesale  #originalperfume  #sayajualminyakwangi  #minyakwangimurah  #orirejectperfume  #sayajual  #dropshipwanted  #sayajualperfume  #perfumeori  #tahanlama  #gombak  #lukut  #sayajualpocketperfume  #sayajualmurah  #sayajualperfume  #perfumegrade  #perfume20ml  #perfumemurahmalaysia  #perfumeforhim  #perfumeforher 
Nak perfume original tapi dengan harga yang berpatutan? 🙋🏻ya,kami di @aaa_onlineshopper ada juga menjual Perfume original tester. 
Hanya Rm165 (Free postage dan free gift) 🎁😍
⬆️Jangan lupa klik link whatsapp di bio diatas ya. #sayajualpocketperfume #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumegrade #perfume20ml #perfumemurahmalaysia #perfumeforhim #perfumeforher #perfumeoriginaltester #perfumeoriginaltestermalaysia #perumeoriginalmurah #COD #Bangi #KL #Nilai #JB
Nak perfume original tapi dengan harga yang berpatutan? 🙋🏻ya,kami di @aaa_onlineshopper ada juga menjual Perfume original tester. Hanya Rm165 (Free postage dan free gift) 🎁😍 ⬆️Jangan lupa klik link whatsapp di bio diatas ya. #sayajualpocketperfume  #sayajualmurah  #sayajualperfume  #perfumegrade  #perfume20ml  #perfumemurahmalaysia  #perfumeforhim  #perfumeforher  #perfumeoriginaltester  #perfumeoriginaltestermalaysia  #perumeoriginalmurah  #COD  #Bangi  #KL  #Nilai  #JB 
nak join postage untuk hari Khamis? 
Jangan segan silu untuk klik di bio link whatsapp di atas ya ⬆️
Mari kita berwangi-wangian. yang penting murah, mudah disimpan dan dibawa kemana sahaja.
Hanya Rm12.00 sekotak, jika ambil lebih dari satu Rm10.00 sahaja untuk sekotak. Apa tunggu lagi jom la grab!! 😍🙆🏻
#sayajualpocketperfume #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumegrade #perfume20ml #perfumemurahmalaysia #perfumeforhim #perfumeforher
Khi thời tiết chuyển về cuối năm, những hương nước hoa nam mùi gỗ sẽ khõa lấp sự lạnh lẽo với cảm giác khô ấm và khắc họa hình ảnh nam tính mạnh mẽ của người đàn ông trưởng thành. So với sự tươi mát của hương hoa cỏ hay aquatic dành riêng cho mùa Hè, mùi gỗ đem lại sự sâu lắng và gai góc hơn.

Thừa hưởng di sản cổ điển nhưng vẫn nắm bắt được xu hướng thời đại, mùi hương trong những năm gần đây đã vượt quá hình ảnh già cỗi để khoác lên sự tươi mới thời thượng. Mùi hương đem lại cảm hứng nồng nàn, an toàn trong tình yêu cũng như thể hiện được tuyên ngôn phái mạnh....
💋❤️
#nướchoachochàng #perfumeforhim #narcisobleunoir #narcisorodriguezforhim #dolceandgabbanatheone #chanelallurehommeeditionblanche #guerlainlhommeideal #diorsauvage #mrburberry
Khi thời tiết chuyển về cuối năm, những hương nước hoa nam mùi gỗ sẽ khõa lấp sự lạnh lẽo với cảm giác khô ấm và khắc họa hình ảnh nam tính mạnh mẽ của người đàn ông trưởng thành. So với sự tươi mát của hương hoa cỏ hay aquatic dành riêng cho mùa Hè, mùi gỗ đem lại sự sâu lắng và gai góc hơn. Thừa hưởng di sản cổ điển nhưng vẫn nắm bắt được xu hướng thời đại, mùi hương trong những năm gần đây đã vượt quá hình ảnh già cỗi để khoác lên sự tươi mới thời thượng. Mùi hương đem lại cảm hứng nồng nàn, an toàn trong tình yêu cũng như thể hiện được tuyên ngôn phái mạnh.... 💋❤️ #nướchoachochàng  #perfumeforhim  #narcisobleunoir  #narcisorodriguezforhim  #dolceandgabbanatheone  #chanelallurehommeeditionblanche  #guerlainlhommeideal  #diorsauvage  #mrburberry 
Our moment by One Direction "FRUITY, SWEET dan SOFT
.
Angkat 🙋sikit ramai tak peminat One Direction kat sini?hehehhehe, Dexandra inspired by Our Moment One Direction sangat best dan lembut mendayu baunyaa~ 👉bau buah buahan, citrus, and fresh spicy yg sangat menyegarkan, orang kat sebelah pon syokk and nyaman jeee bila awak awak pakai tau 😍😍😍 #dexandraperfume #dexandra #perfume #perfumedexandra #inspiredperfume #kamijualdexandra #kamijualperfume #sayajual #sayajualonline #minyakwangi #minyakwangimurah #harum #perfumeforher #perfumeforhim
Our moment by One Direction "FRUITY, SWEET dan SOFT . Angkat 🙋sikit ramai tak peminat One Direction kat sini?hehehhehe, Dexandra inspired by Our Moment One Direction sangat best dan lembut mendayu baunyaa~ 👉bau buah buahan, citrus, and fresh spicy yg sangat menyegarkan, orang kat sebelah pon syokk and nyaman jeee bila awak awak pakai tau 😍😍😍 #dexandraperfume  #dexandra  #perfume  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #kamijualdexandra  #kamijualperfume  #sayajual  #sayajualonline  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #harum  #perfumeforher  #perfumeforhim 
Hai. Ada yang berminat dengan body mist victoria secret (old bottle). Ada 12 pilihan bau ye. Jika berminat boleh dm/ws saya yaa and ill reply ASAP 😍
🐦body mist victoria secret
🐦250ml
🐦1 botol rm30
🐦3 botol rm80
🐦free postage seluruh malaysia
🐦dm/ws 0177967091
Lagi banyak anda beli lagi murah harga saya bagi
#bodymist #bodymistmurah #bodymistmalaysia #bodymistvictoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #bodymistwangi #perfumewangi #perfumemurah #perfumemalaysia #minyakwangimurah #minyakwangi #perfumeforher #perfumeforhim #perfumelelaki #perfumeperempuan #lostinfantasy #pearglace #sheerlove #straberriesandchampagne #secretcharm ##vanillalace #trustedsellermalaysia #freepostage #freepostagemalaysia #kluang #johor
Hai. Ada yang berminat dengan body mist victoria secret (old bottle). Ada 12 pilihan bau ye. Jika berminat boleh dm/ws saya yaa and ill reply ASAP 😍 🐦body mist victoria secret 🐦250ml 🐦1 botol rm30 🐦3 botol rm80 🐦free postage seluruh malaysia 🐦dm/ws 0177967091 Lagi banyak anda beli lagi murah harga saya bagi #bodymist  #bodymistmurah  #bodymistmalaysia  #bodymistvictoriasecret  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmalaysia  #bodymistwangi  #perfumewangi  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #perfumeforher  #perfumeforhim  #perfumelelaki  #perfumeperempuan  #lostinfantasy  #pearglace  #sheerlove  #straberriesandchampagne  #secretcharm  ##vanillalace  #trustedsellermalaysia  #freepostage  #freepostagemalaysia  #kluang  #johor 
During my visit to Essens Headquarters. In the warehouse!😀😉 The parcels are ready for shipment.👌🤗 Brno, Czech Republic.

#essens#perfume#fragrance#perfumedubai#myperfume#highqualityperfume#amazingfragrance#dubaiperfume#dubaipresent#bestperfumeindubai#perfumeforher#perfumeforhim#originalperfume#feedback#customerfeedback#perfumefeedback
Hai. Ada yang berminat dengan body mist by victoria secret. Ada 12 pilihan bau ye. 🌸pure seduction 🌸total attraction 🌸passion struck 🌸strawberries and champagne 🌸secret escape 🌸vanilla lace 🌸secret charm 🌸pear glace 🌸sheer love 🌸mango temptation 🌸lost in fantasy 🌸sensual blush
🐞body mist victoria secret
🐞250ml
🐞1botol rm30
🐞3botol rm80
🐞free postage seluruh malaysia
🐞dm/ws 0177967091
#bodymist #bodymistmurah #bodymistmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #bodymistvictoriasecret #perfumeforher #perfumeforhim #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumewangi #perfumeperempuan #perfumelelaki #minyakwangimurah #pureseductionmalaysia #totalattraction #mangotemptation #vanillalace #sensualblush #passionstruck #trustedsellermalaysia #freepostage #freepostagemalaysia #kluang #kuantan #shahalam #johor
Hai. Ada yang berminat dengan body mist by victoria secret. Ada 12 pilihan bau ye. 🌸pure seduction 🌸total attraction 🌸passion struck 🌸strawberries and champagne 🌸secret escape 🌸vanilla lace 🌸secret charm 🌸pear glace 🌸sheer love 🌸mango temptation 🌸lost in fantasy 🌸sensual blush 🐞body mist victoria secret 🐞250ml 🐞1botol rm30 🐞3botol rm80 🐞free postage seluruh malaysia 🐞dm/ws 0177967091 #bodymist  #bodymistmurah  #bodymistmalaysia  #victoriasecretmurah  #victoriasecretmalaysia  #bodymistvictoriasecret  #perfumeforher  #perfumeforhim  #perfumemurah  #perfumemalaysia  #perfumewangi  #perfumeperempuan  #perfumelelaki  #minyakwangimurah  #pureseductionmalaysia  #totalattraction  #mangotemptation  #vanillalace  #sensualblush  #passionstruck  #trustedsellermalaysia  #freepostage  #freepostagemalaysia  #kluang  #kuantan  #shahalam  #johor 
CARA PAKAI MINYAK WANGI DENGAN BETUL.

1. Guna satu perfume pada satu masa

2. Untuk memastikan wangian dari perfume anda berkembang secara baik, oleskan perfume atau minyak wangi paling kurang 1 jam sebelum anda pergi untuk memberi waktu kepada minyak wangi untuk mesra dengan minyak pada kulit anda.

3. Perfume berkesan kepada kulit yang ‘panas’ dan mempunyai peraliran darah yang baik. Oleh itu, kenal pasti tempat atau bahagian tubuh yang perlu dikenakan perfume. Ada 7 point utk mengekalkan keharuman perfume iaitu:
1. belakang telinga
2. nadi pada sendi tangan
3. siku
4. ruang bawah dada
5. celah paha
6. belakang lutut
7. pergelangan kaki

Tips extra
1. Sesiapa yang suka bertukar perfume dinasihatkan berhati-hati apabila memakai perfume di pakaian. Kesan perfume yang tertinggal pada pakaian benang bulu sebagai contohnya mungkin tidak sesuai dengan pemakaian perfume baru. Pakaian juga mungkin boleh rosak disebabkan oleh perfume tersebut.
2. Bagi mereka yang tidak serasi atau sensitif terhadap perfume, cuba gunakan bau yang lebih ringan.
3. Perfume boleh tahan lama selama enam bulan. Sekiranya ia dijaga rapi, ia bertahan lebih lama. Perfume hendaklah diletakkan di dalam tempat gelap bersuhu bilik. Untuk botol baru, ia boleh disimpan selama setahun tanpa dibuka tudungnya. Jangan simpan perfume dalam peti sejuk kerana khuatir akan memberi kesan kepada makanan.
#dexandra #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrakl #dexandraperfume #dexandrakuantan #perfume #perfumes #perfumecollection #perfumeforhim #perfumeforher #perfumemalaysia #dexandramalaysia #eusahawankptm #love #instagood #photooftheday #cute #me #happy #followme #follow
CARA PAKAI MINYAK WANGI DENGAN BETUL. 1. Guna satu perfume pada satu masa 2. Untuk memastikan wangian dari perfume anda berkembang secara baik, oleskan perfume atau minyak wangi paling kurang 1 jam sebelum anda pergi untuk memberi waktu kepada minyak wangi untuk mesra dengan minyak pada kulit anda. 3. Perfume berkesan kepada kulit yang ‘panas’ dan mempunyai peraliran darah yang baik. Oleh itu, kenal pasti tempat atau bahagian tubuh yang perlu dikenakan perfume. Ada 7 point utk mengekalkan keharuman perfume iaitu: 1. belakang telinga
2. nadi pada sendi tangan
3. siku
4. ruang bawah dada
5. celah paha
6. belakang lutut
7. pergelangan kaki Tips extra 1. Sesiapa yang suka bertukar perfume dinasihatkan berhati-hati apabila memakai perfume di pakaian. Kesan perfume yang tertinggal pada pakaian benang bulu sebagai contohnya mungkin tidak sesuai dengan pemakaian perfume baru. Pakaian juga mungkin boleh rosak disebabkan oleh perfume tersebut. 2. Bagi mereka yang tidak serasi atau sensitif terhadap perfume, cuba gunakan bau yang lebih ringan. 3. Perfume boleh tahan lama selama enam bulan. Sekiranya ia dijaga rapi, ia bertahan lebih lama. Perfume hendaklah diletakkan di dalam tempat gelap bersuhu bilik. Untuk botol baru, ia boleh disimpan selama setahun tanpa dibuka tudungnya. Jangan simpan perfume dalam peti sejuk kerana khuatir akan memberi kesan kepada makanan. #dexandra  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrakl  #dexandraperfume  #dexandrakuantan  #perfume  #perfumes  #perfumecollection  #perfumeforhim  #perfumeforher  #perfumemalaysia  #dexandramalaysia  #eusahawankptm  #love  #instagood  #photooftheday  #cute  #me  #happy  #followme  #follow 
United Colors of Benetton Hot 🔥 and Cold ❄️
****************************************************************** BER MONTH PROMO : Buy 2 of any perfume for only Php 1,500 ****************************************************************** Available for Original Box and Tester Box ✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
⚠️ AUTHENTIC DUBAI PERFUME
⚠️ OIL BASED PERFUME
⚠️ Guaranteed long lasting ******************************************************************
#perfumeph #perfumes #perfumeshop #perfumeforhim #perfumeforsale #perfumeforsaleph #perfumecollection #perfumeforwoman #perfumeformen #perfumeforwomen #perfumeforless
United Colors of Benetton Hot 🔥 and Cold ❄️ ****************************************************************** BER MONTH PROMO : Buy 2 of any perfume for only Php 1,500 ****************************************************************** Available for Original Box and Tester Box ✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️ ⚠️ AUTHENTIC DUBAI PERFUME ⚠️ OIL BASED PERFUME ⚠️ Guaranteed long lasting ****************************************************************** #perfumeph  #perfumes  #perfumeshop  #perfumeforhim  #perfumeforsale  #perfumeforsaleph  #perfumecollection  #perfumeforwoman  #perfumeformen  #perfumeforwomen  #perfumeforless 
Mysterious 🌹85% fragrance
🌹Pure perfume
🌹Limited edition
🌹30ml
🌹Gabungan limau citrus,  apple,  white musk dan cherry blossom

Berminat?  Whatsapp Cik Za sekarang! 📲+6019-2925231
📲+6019-2925231
📲+6019-2925231

#sacrècoeurperfume 
#AgenSèCPerak
#extraordinary
#perfumeforher 
#perfumeforhim
#perfumelakukeras
#perfumemalaysia
Nak bagi hadiah untuk yang tersayang? tapi nak yang low budget hmmm🤔
.

Apa kata try zauj perfume for him? 
Si dia boleh bawak masuk pocket  ke mana sahaja. Boleh simpan di dalam pocket, beg, kocek seluar. Mudah kan? .
.

Hanya RM49 per box 😍😍 Jangan lepaskan peluang.
.

To purchase:
www.wasap.my/60122697706
.

Thank you for supporting us
.

STOKIS/ AGENT/ DROPSHIP diperlukan
.

#sayajual #zaujperfume  #perfumemalaysia #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangimurah #bazarpaknil #viral #bazarpaknilmurah #bazarpaknilperfume #travelperfume #purseperfume #purseperfume #purseperfumemalaysia #borongmalaysia #borong #wholesale #wholesalemurah #wholesalemalaysia #sayajualonlinemurah #perfumewomen #perfume #originalperfume #bukantipu 
#sayajualpocketperfume #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumegrade #perfume30ml #perfumemurahmalaysia #perfumeforhim #perfumeforher
Nak bagi hadiah untuk yang tersayang? tapi nak yang low budget hmmm🤔 . Apa kata try zauj perfume for him? Si dia boleh bawak masuk pocket ke mana sahaja. Boleh simpan di dalam pocket, beg, kocek seluar. Mudah kan? . . Hanya RM49 per box 😍😍 Jangan lepaskan peluang. . To purchase: www.wasap.my/60122697706 . Thank you for supporting us . STOKIS/ AGENT/ DROPSHIP diperlukan . #sayajual  #zaujperfume  #perfumemalaysia  #perfumemurahmalaysia  #minyakwangi  #minyakwangimurah  #bazarpaknil  #viral  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilperfume  #travelperfume  #purseperfume  #purseperfume  #purseperfumemalaysia  #borongmalaysia  #borong  #wholesale  #wholesalemurah  #wholesalemalaysia  #sayajualonlinemurah  #perfumewomen  #perfume  #originalperfume  #bukantipu  #sayajualpocketperfume  #sayajualmurah  #sayajualperfume  #perfumegrade  #perfume30ml  #perfumemurahmalaysia  #perfumeforhim  #perfumeforher 
Nak bagi hadiah untuk yang tersayang? tapi nak yang low budget hmmm🤔
Apa kata pocket perfume for him? 
Si dia boleh bawak pocket perfume ini ke mana sahaja. Boleh simpan di dalam pocket, beg, kocek seluar. Mudah kan? So apa tunggu lagi Whatsapp segera di bio link diatas guys. 
Hanya Rm12.00 per box, purchase more than one you can get Rm10.00 per box. 😍😍 Jangan lepaskan peluang.

#sayajualpocketperfume #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumegrade #perfume20ml #perfumemurahmalaysia #perfumeforhim #perfumeforher
Nak bagi hadiah untuk yang tersayang? tapi nak yang low budget hmmm🤔 Apa kata pocket perfume for him? Si dia boleh bawak pocket perfume ini ke mana sahaja. Boleh simpan di dalam pocket, beg, kocek seluar. Mudah kan? So apa tunggu lagi Whatsapp segera di bio link diatas guys. Hanya Rm12.00 per box, purchase more than one you can get Rm10.00 per box. 😍😍 Jangan lepaskan peluang. #sayajualpocketperfume  #sayajualmurah  #sayajualperfume  #perfumegrade  #perfume20ml  #perfumemurahmalaysia  #perfumeforhim  #perfumeforher 
CARA PAKAI MINYAK WANGI DENGAN BETUL.

1. Guna satu perfume pada satu masa

2. Untuk memastikan wangian dari perfume anda berkembang secara baik, oleskan perfume atau minyak wangi paling kurang 1 jam sebelum anda pergi untuk memberi waktu kepada minyak wangi untuk mesra dengan minyak pada kulit anda.

3. Perfume berkesan kepada kulit yang ‘panas’ dan mempunyai peraliran darah yang baik. Oleh itu, kenal pasti tempat atau bahagian tubuh yang perlu dikenakan perfume. Ada 7 point utk mengekalkan keharuman perfume iaitu:
1. belakang telinga
2. nadi pada sendi tangan
3. siku
4. ruang bawah dada
5. celah paha
6. belakang lutut
7. pergelangan kaki

Tips extra
1. Sesiapa yang suka bertukar perfume dinasihatkan berhati-hati apabila memakai perfume di pakaian. Kesan perfume yang tertinggal pada pakaian benang bulu sebagai contohnya mungkin tidak sesuai dengan pemakaian perfume baru. Pakaian juga mungkin boleh rosak disebabkan oleh perfume tersebut.
2. Bagi mereka yang tidak serasi atau sensitif terhadap perfume, cuba gunakan bau yang lebih ringan.
3. Perfume boleh tahan lama selama enam bulan. Sekiranya ia dijaga rapi, ia bertahan lebih lama. Perfume hendaklah diletakkan di dalam tempat gelap bersuhu bilik. Untuk botol baru, ia boleh disimpan selama setahun tanpa dibuka tudungnya. Jangan simpan perfume dalam peti sejuk kerana khuatir akan memberi kesan kepada makanan.
#dexandra #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrakl #dexandraperfume #dexandrakuantan #perfume #perfumes #perfumecollection #perfumeforhim #perfumeforher #perfumemalaysia #dexandramalaysia #eusahawankptm #love #instagood #photooftheday #cute #me #happy #followme #follow
CARA PAKAI MINYAK WANGI DENGAN BETUL. 1. Guna satu perfume pada satu masa 2. Untuk memastikan wangian dari perfume anda berkembang secara baik, oleskan perfume atau minyak wangi paling kurang 1 jam sebelum anda pergi untuk memberi waktu kepada minyak wangi untuk mesra dengan minyak pada kulit anda. 3. Perfume berkesan kepada kulit yang ‘panas’ dan mempunyai peraliran darah yang baik. Oleh itu, kenal pasti tempat atau bahagian tubuh yang perlu dikenakan perfume. Ada 7 point utk mengekalkan keharuman perfume iaitu: 1. belakang telinga
2. nadi pada sendi tangan
3. siku
4. ruang bawah dada
5. celah paha
6. belakang lutut
7. pergelangan kaki Tips extra 1. Sesiapa yang suka bertukar perfume dinasihatkan berhati-hati apabila memakai perfume di pakaian. Kesan perfume yang tertinggal pada pakaian benang bulu sebagai contohnya mungkin tidak sesuai dengan pemakaian perfume baru. Pakaian juga mungkin boleh rosak disebabkan oleh perfume tersebut. 2. Bagi mereka yang tidak serasi atau sensitif terhadap perfume, cuba gunakan bau yang lebih ringan. 3. Perfume boleh tahan lama selama enam bulan. Sekiranya ia dijaga rapi, ia bertahan lebih lama. Perfume hendaklah diletakkan di dalam tempat gelap bersuhu bilik. Untuk botol baru, ia boleh disimpan selama setahun tanpa dibuka tudungnya. Jangan simpan perfume dalam peti sejuk kerana khuatir akan memberi kesan kepada makanan. #dexandra  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrakl  #dexandraperfume  #dexandrakuantan  #perfume  #perfumes  #perfumecollection  #perfumeforhim  #perfumeforher  #perfumemalaysia  #dexandramalaysia  #eusahawankptm  #love  #instagood  #photooftheday  #cute  #me  #happy  #followme  #follow 
Assalamualaikum. Semua❤❤❤.
.
Dah breakfast?? Wah kita dah launch Dexandra New Perfumes semalam tauu, hah ready stok hari khamis ni tau.. .
RM75/35ml sebotol sahaja, 
Ambil 2@RM140😐😐😐.
Suka tak korang. 
Add RM8SM RM12SS. .
Whassup +6012-6674528/Azah to order .
.
#perfumebalakong
#perfume #perfumecollection #perfumemurah #perfumeone #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeori #perfumeoriginal #perfumesale #perfumelover #perfumeonline #perfumewanita #perfumelelaki #perfumehalal #perfumelovers #perfumeaddict #perfumeartis #perfumeforhim #perfumebranded #perfumeoftheday #dexandraperfumes #dexandrafragrance #dexandrafamily #fragrance #dexandraperfumes
Assalamualaikum. Semua❤❤❤. . Dah breakfast?? Wah kita dah launch Dexandra New Perfumes semalam tauu, hah ready stok hari khamis ni tau.. . RM75/35ml sebotol sahaja, Ambil 2@RM140😐😐😐. Suka tak korang. Add RM8SM RM12SS. . Whassup +6012-6674528/Azah to order . . #perfumebalakong  #perfume  #perfumecollection  #perfumemurah  #perfumeone  #perfumemalaysia  #perfumeshop  #perfumeori  #perfumeoriginal  #perfumesale  #perfumelover  #perfumeonline  #perfumewanita  #perfumelelaki  #perfumehalal  #perfumelovers  #perfumeaddict  #perfumeartis  #perfumeforhim  #perfumebranded  #perfumeoftheday  #dexandraperfumes  #dexandrafragrance  #dexandrafamily  #fragrance  #dexandraperfumes 
🌹Perfume may be just the thing to finish off your outfit, even if it's a T-shirt and your favorite jeans. Applying perfume can liven up a date night, and help attract your desired partner. However, there are some misconceptions as to how to apply perfume, where to apply it, and what types of perfumes to buy. The difference between applying perfume correctly and incorrectly is dramatic, and can change the course of how your evening goes. Luckily, the steps to correctly apply perfume are easy and simple.😀😉👌 #essens#perfume#fragrance#perfumedubai#myperfume#highqualityperfume#amazingfragrance#dubaiperfume#dubaipresent#bestperfumeindubai#perfumeforher#perfumeforhim#originalperfume#feedback#customerfeedback#perfumefeedback
🌹Perfume may be just the thing to finish off your outfit, even if it's a T-shirt and your favorite jeans. Applying perfume can liven up a date night, and help attract your desired partner. However, there are some misconceptions as to how to apply perfume, where to apply it, and what types of perfumes to buy. The difference between applying perfume correctly and incorrectly is dramatic, and can change the course of how your evening goes. Luckily, the steps to correctly apply perfume are easy and simple.😀😉👌 #essens #perfume #fragrance #perfumedubai #myperfume #highqualityperfume #amazingfragrance #dubaiperfume #dubaipresent #bestperfumeindubai #perfumeforher #perfumeforhim #originalperfume #feedback #customerfeedback #perfumefeedback 
69 days before Christmas! 😉😊🙂 For affordable and hassle-free gift ideas, check https://www.facebook.com/kbj.corner/ for more info. 😊

#scentoftheday #perfumesph #perfumeforher #perfumeforhim #perfumeloverph #cheaperfume #perfumeforsaleph #christmasgift #partyfavors #weddingsouvenir #giveaways #christmasgifts #christmasgiftideas
Richscents2u mencipta fenomena.

Kami antara pembekal perfume inspired terbaik. .
6 Kelebihan kami :

1. Perfume kualiti EDP
2. Tahan lama (8 jam ke atas)
3. Europe kualiti
4. Bau mirip original.
5. Mesra solat
6. Mudah dibawa .
.
.
Kami tawarkan ke semua di atas dengan harga yang jauh lebih murah!! Apa lagi, marilah order dgn kami. Confirm tak nyesal dan cari yang lainl!!
.
Harga 35ml 💰RM45 sebotol 💰RM80 - 2 botol 
Harga 10ml 💰 RM19 sebotol 💰RM30 - 2 botol
. *free postage belian 2 botol ke atas. .
.
Untuk order sila 📲 012 363 1860 📲 017 291 7340 
Sis akan beri semua senarai perfume yang ada tuk lelaki & perempuan. Hope to hear from you soon.😘😘😘 .
.

#richscents2u
#reviewrichscents2u
#menciptafenomena
#edp #wangi
#longlastingperfume
#designerperfumes
#celebrityperfume 
#perfumes #perfume
#fragrance
#perfumeforher
#perfumeforhim
#trending
#inspiredperfumes
#inspiredperfumemalaysia
#inspiredperfumemurah
#students #ipta
#ipts #instamodel
#modelmuslimah
#trending #bestseller
#minyakwangi
#perfumehalal
#perfumemurah
#perfumista
Richscents2u mencipta fenomena. Kami antara pembekal perfume inspired terbaik. . 6 Kelebihan kami : 1. Perfume kualiti EDP 2. Tahan lama (8 jam ke atas) 3. Europe kualiti 4. Bau mirip original. 5. Mesra solat 6. Mudah dibawa . . . Kami tawarkan ke semua di atas dengan harga yang jauh lebih murah!! Apa lagi, marilah order dgn kami. Confirm tak nyesal dan cari yang lainl!! . Harga 35ml 💰RM45 sebotol 💰RM80 - 2 botol Harga 10ml 💰 RM19 sebotol 💰RM30 - 2 botol . *free postage belian 2 botol ke atas. . . Untuk order sila 📲 012 363 1860 📲 017 291 7340 Sis akan beri semua senarai perfume yang ada tuk lelaki & perempuan. Hope to hear from you soon.😘😘😘 . . #richscents2u  #reviewrichscents2u  #menciptafenomena  #edp  #wangi  #longlastingperfume  #designerperfumes  #celebrityperfume  #perfumes  #perfume  #fragrance  #perfumeforher  #perfumeforhim  #trending  #inspiredperfumes  #inspiredperfumemalaysia  #inspiredperfumemurah  #students  #ipta  #ipts  #instamodel  #modelmuslimah  #trending  #bestseller  #minyakwangi  #perfumehalal  #perfumemurah  #perfumista 
Richscents2u mencipta fenomena.

Kalau uolls cari perfume pasti NAK cari yang macam ni; .
.
👉NAK yang tahan lama!
👉NAK kualiti EDP!
👉NAK bau yang mewah!
👉Nak perfume Designer!
👉Nak perfume Celebrities!
👉Nak bau yang popular!
👉Nak tuk lelaki & pompuan!
👉NAK yang senang dibawa!
👉NAK yang boleh dibawa solat!
👉NAk yang murah!
👉NAK marah pun ader sbb susahnya nak jumpa 💥💥💥 .
.
Bawa bertenang semua. Uolls dah berada di channel yang betul.  Tahniah sbb uolls dah jumpa semua yang uolls NAK tu. Kami tawarkan ke semua yang uolss NAK tu dengan harga yang jauh lebih murah!! Apa lagi, marilah order dgn kami. Confirm tak nyesal dan cari yang lainl!!
.
Harga 35ml 💰RM45 sebotol 💰RM80 - 2 botol 
Harga 10ml 💰 RM19 sebotol 💰RM30 - 2 botol
. *free postage belian 2 botol ke atas. .
.
Untuk order sila 📲 017 291 7340 .
📲 012 363 1860. 
Sis akan beri semua senarai perfume yang ada tuk lelaki & perempuan. Hope to hear from you soon.😘😘😘 .
.

#richscents2u
#reviewrichscents2u
#menciptafenomena
#edp #wangi
#longlastingperfume
#designerperfumes
#celebrityperfume 
#perfumes #perfume
#fragrance
#perfumeforher
#perfumeforhim
#trending
#inspiredperfumes
#inspiredperfumemalaysia
#inspiredperfumemurah
#students #ipta
#ipts #instamodel
#modelmuslimah
#trending #bestseller
#minyakwangi
#perfumehalal
#perfumemurah
#perfumista
Richscents2u mencipta fenomena. Kalau uolls cari perfume pasti NAK cari yang macam ni; . . 👉NAK yang tahan lama! 👉NAK kualiti EDP! 👉NAK bau yang mewah! 👉Nak perfume Designer! 👉Nak perfume Celebrities! 👉Nak bau yang popular! 👉Nak tuk lelaki & pompuan! 👉NAK yang senang dibawa! 👉NAK yang boleh dibawa solat! 👉NAk yang murah! 👉NAK marah pun ader sbb susahnya nak jumpa 💥💥💥 . . Bawa bertenang semua. Uolls dah berada di channel yang betul. Tahniah sbb uolls dah jumpa semua yang uolls NAK tu. Kami tawarkan ke semua yang uolss NAK tu dengan harga yang jauh lebih murah!! Apa lagi, marilah order dgn kami. Confirm tak nyesal dan cari yang lainl!! . Harga 35ml 💰RM45 sebotol 💰RM80 - 2 botol Harga 10ml 💰 RM19 sebotol 💰RM30 - 2 botol . *free postage belian 2 botol ke atas. . . Untuk order sila 📲 017 291 7340 . 📲 012 363 1860. Sis akan beri semua senarai perfume yang ada tuk lelaki & perempuan. Hope to hear from you soon.😘😘😘 . . #richscents2u  #reviewrichscents2u  #menciptafenomena  #edp  #wangi  #longlastingperfume  #designerperfumes  #celebrityperfume  #perfumes  #perfume  #fragrance  #perfumeforher  #perfumeforhim  #trending  #inspiredperfumes  #inspiredperfumemalaysia  #inspiredperfumemurah  #students  #ipta  #ipts  #instamodel  #modelmuslimah  #trending  #bestseller  #minyakwangi  #perfumehalal  #perfumemurah  #perfumista 
Smell 👑RICH @ Friendly 💰PRICE

Richscents2u menawarkan perfume kualiti premium dengan harga yang jauh lebih murah. Bandingkan harga kami. .
.
🔥Kelebihan Perfume 10ml .
.
✔  Mudah dan ringan dibawa. Boleh simpan dalam beg mekap, dalam poket, dalam handbag dsbgainya. .
✔  Botol kacanya sangat exclusive dan sesuai dijadikan hadiah/cenderamata. .
✔ Boleh beli pelbagai bau pada masa yang sama. Lagi banyak, lagi jimat.
✔ Boleh mencuba perfume yang baru supaya boleh menilai sama ada berkenan di hati atau tidak. .
.
Harga 10ml
💰 RM19 sebotol 💰 RM30 - 2 botol .
*price termasuk postge

Sila ke slide sebelah utk senarai penuh perfume kami. .
.
Untuk order sila 📲 012 363 1860 atau lebih mudah klik link whatsapp yang tertera di profil.

#richscents2u
#reviewrichscents2u
#pocketperfume
#perfume10ml 
#tester
#potd #edp
#celebrityperfume
#designerperfumes 
#perfumes #perfume
#halalperfume
#fragrance 
#perfumeforher
#perfumeforhim
#inspiredperfumes
#inspiredperfumemalaysia
#inspiredperfumemurah
#perfumista
Smell 👑RICH @ Friendly 💰PRICE Richscents2u menawarkan perfume kualiti premium dengan harga yang jauh lebih murah. Bandingkan harga kami. . . 🔥Kelebihan Perfume 10ml . . ✔ Mudah dan ringan dibawa. Boleh simpan dalam beg mekap, dalam poket, dalam handbag dsbgainya. . ✔ Botol kacanya sangat exclusive dan sesuai dijadikan hadiah/cenderamata. . ✔ Boleh beli pelbagai bau pada masa yang sama. Lagi banyak, lagi jimat. ✔ Boleh mencuba perfume yang baru supaya boleh menilai sama ada berkenan di hati atau tidak. . . Harga 10ml 💰 RM19 sebotol 💰 RM30 - 2 botol . *price termasuk postge Sila ke slide sebelah utk senarai penuh perfume kami. . . Untuk order sila 📲 012 363 1860 atau lebih mudah klik link whatsapp yang tertera di profil. #richscents2u  #reviewrichscents2u  #pocketperfume  #perfume10ml  #tester  #potd  #edp  #celebrityperfume  #designerperfumes  #perfumes  #perfume  #halalperfume  #fragrance  #perfumeforher  #perfumeforhim  #inspiredperfumes  #inspiredperfumemalaysia  #inspiredperfumemurah  #perfumista 
APA YG DUA BROTHER ENCHEM NI PEGANG?? CAM MENARIK JE 🙄🙄 Itulah CAYLA GOLD & BLACK LIMITED EDITION BOX 
Apa Yg Kelebihan Kalau Beli Set Kotak ni???????? Meh sini nak story sikit: - Ada 6 botol perfume (3 lelaki,3 perempuan) 🤗
- Boleh swap hari2 perfume apa nak pakai 😉
-Boleh share sesama suami/isteri/anak2 (share is caring kan) 😍
- Perfume dlmnya semua tops 👍🏼perfume dan wangi wangi belaka - Nak bawak travel, jalan2 pun senang, selit je dlm kocek, poket kecik 😆
- Harga pun murah RM65 jer 👍🏼
- Design kotak cantik, boleh bg hadiah utk org tersayang, mak  ayah pun happy kalau bg perfume Cayla ni 😁

Apa tunggu lagi, PM now! Ada harga special sape PM awal2

#CAYLAGOLDANDBLACK
#limitededition 
#perfumecollection 
#miniperfume 
#perfumebox 
#CAYLAPERFUME 
#MEWANGIDENGANCAYLA 
#MINYAKWANGICAYLA 
#PERFUMEFORHIM
#PERFUMEFORHER 
#EAUDEPARFUM 
#CAYLATHEBESTPERFUME
#WANGIANITUSUNNAH
#CONFIRMREPEATORDER
#THEBESTOERFUMEINTOWN
#WANGISEWANGINYA
#TOPPERFUME
#HARUMANBERKEKALAN
#BAUBERKEKALAN
#SEMBURANMEMIKAT
#SAYAJUALPERFUME
#DROPSHIPCAYLA
APA YG DUA BROTHER ENCHEM NI PEGANG?? CAM MENARIK JE 🙄🙄 Itulah CAYLA GOLD & BLACK LIMITED EDITION BOX Apa Yg Kelebihan Kalau Beli Set Kotak ni???????? Meh sini nak story sikit: - Ada 6 botol perfume (3 lelaki,3 perempuan) 🤗 - Boleh swap hari2 perfume apa nak pakai 😉 -Boleh share sesama suami/isteri/anak2 (share is caring kan) 😍 - Perfume dlmnya semua tops 👍🏼perfume dan wangi wangi belaka - Nak bawak travel, jalan2 pun senang, selit je dlm kocek, poket kecik 😆 - Harga pun murah RM65 jer 👍🏼 - Design kotak cantik, boleh bg hadiah utk org tersayang, mak ayah pun happy kalau bg perfume Cayla ni 😁 Apa tunggu lagi, PM now! Ada harga special sape PM awal2 #CAYLAGOLDANDBLACK  #limitededition  #perfumecollection  #miniperfume  #perfumebox  #CAYLAPERFUME  #MEWANGIDENGANCAYLA  #MINYAKWANGICAYLA  #PERFUMEFORHIM  #PERFUMEFORHER  #EAUDEPARFUM  #CAYLATHEBESTPERFUME  #WANGIANITUSUNNAH  #CONFIRMREPEATORDER  #THEBESTOERFUMEINTOWN  #WANGISEWANGINYA  #TOPPERFUME  #HARUMANBERKEKALAN  #BAUBERKEKALAN  #SEMBURANMEMIKAT  #SAYAJUALPERFUME  #DROPSHIPCAYLA 
Alhamdulillah...Testimoni panas2 dari Sacre Coeur Perfume! 
Anak dara siap bwk perfume p skolah tu. Hehe.. Bau baby doll by YSL nie bau fresh. Memang feveret anak2 dara la kan. 😄😄 Terima kasih akak! Customer suka,  Cik Za lagi suka. 
Yang mana berminat dengan Sacre Coeur Perfume boleh whatsapp Cik Za yer.. 📲 +6019-2925231
📲 +6019-2925231
📲 +6019-2925231

#sacrècoeurperfume 
#AgenSèCPerak
#extraordinary
#perfumeforher 
#perfumeforhim
#perfumelakukeras
#perfumemalaysia
8 KESALAHAN MEMAKAI MINYAK WANGI YANG HARUS KITA ELAKKAN .

1. Pakai perfume semasa tubuh masih basah selepas mandi.

2. Pakai perfume lebih daripada satu pada masa yang sama.

3. Pakai di tempat yang salah

4. Pakai dari atas ke bawah 
Selalunya kita pakai perfume mula dari badan ke bawah kan? Cuba terbalikkan iaitu mulakan dari bahagian pergelangan kaki ke atas sehingga ke belakang telinga. Kaedah ini dapat menguatkan lagi bauan perfume tersebut.

5. Pakai perfume di baju 
Pakai perfume pada badan bukannya pada baju. Selalu kita pakai perfume selepas pakai baju kan? So kali ni pakai perfume dulu baru pakai baju.

6.Menggosok perfume selepas pakai 
Kalau jenis spray, selepas di spray di pergelangan tangan, jangan di gosok perfume tersebut kerana molekul perfume akan pecah seterusnya note atas or median akan hilang. Ini akan menyebabkan bau perfume menjadi kurang tahan lama.

7. Pakai perfume di tempat letak barang kemas/perhiasan/jam tangan 
Anda juga jangan memakai perfume pada tempat dibahagian barang kemas/perhiasan/jam tangan. Unsur-unsur kimia yang terdapat dalam barang-barang tersebut boleh mempengaruhi bau perfume apabila bercampur. Selain itu, dikhuatiri juga cecair perfume boleh merosakkan barang-barang tersebut.

8. Letak perfume di tempat terlalu panas/terlalu sejuk 
Faktor terakhir kenapa perfume anda pakai tidak menghasilkan bau yang maksimum adalah kerana anda menyimpan perfume tersebut pada suhu yang tidak sesuai seperti dalam kereta yang terdedah dengan suhu yang panas. Perfume hendaklah diletakkan di dalam tempat gelap bersuhu bilik, tidak terlalu panas atau terlalu sejuk. Suhu yang tidak sesuai akan memusnahkan molekul-molekul yang membentuk bau wangiperfume tersebut.
#dexandra #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrakl #dexandraperfume #dexandrakuantan #perfume #perfumes #perfumecollection #perfumeforhim #perfumeforher #perfumemalaysia #dexandramalaysia #eusahawankptm #love #instagood #photooftheday #cute #me #happy #followme #follow
8 KESALAHAN MEMAKAI MINYAK WANGI YANG HARUS KITA ELAKKAN . 1. Pakai perfume semasa tubuh masih basah selepas mandi. 
2. Pakai perfume lebih daripada satu pada masa yang sama. 
3. Pakai di tempat yang salah 4. Pakai dari atas ke bawah 
Selalunya kita pakai perfume mula dari badan ke bawah kan? Cuba terbalikkan iaitu mulakan dari bahagian pergelangan kaki ke atas sehingga ke belakang telinga. Kaedah ini dapat menguatkan lagi bauan perfume tersebut. 5. Pakai perfume di baju 
Pakai perfume pada badan bukannya pada baju. Selalu kita pakai perfume selepas pakai baju kan? So kali ni pakai perfume dulu baru pakai baju. 6.Menggosok perfume selepas pakai 
Kalau jenis spray, selepas di spray di pergelangan tangan, jangan di gosok perfume tersebut kerana molekul perfume akan pecah seterusnya note atas or median akan hilang. Ini akan menyebabkan bau perfume menjadi kurang tahan lama. 7. Pakai perfume di tempat letak barang kemas/perhiasan/jam tangan 
Anda juga jangan memakai perfume pada tempat dibahagian barang kemas/perhiasan/jam tangan. Unsur-unsur kimia yang terdapat dalam barang-barang tersebut boleh mempengaruhi bau perfume apabila bercampur. Selain itu, dikhuatiri juga cecair perfume boleh merosakkan barang-barang tersebut. 8. Letak perfume di tempat terlalu panas/terlalu sejuk 
Faktor terakhir kenapa perfume anda pakai tidak menghasilkan bau yang maksimum adalah kerana anda menyimpan perfume tersebut pada suhu yang tidak sesuai seperti dalam kereta yang terdedah dengan suhu yang panas. Perfume hendaklah diletakkan di dalam tempat gelap bersuhu bilik, tidak terlalu panas atau terlalu sejuk. Suhu yang tidak sesuai akan memusnahkan molekul-molekul yang membentuk bau wangiperfume tersebut. #dexandra  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrakl  #dexandraperfume  #dexandrakuantan  #perfume  #perfumes  #perfumecollection  #perfumeforhim  #perfumeforher  #perfumemalaysia  #dexandramalaysia  #eusahawankptm  #love  #instagood  #photooftheday  #cute  #me  #happy  #followme  #follow 
70 days before Christmas! 😉😊🙂 For affordable and hassle-free gift ideas, check https://www.facebook.com/kbj.corner/ for more info. 😊

#scentoftheday #perfumesph #perfumeforher #perfumeforhim #perfumeloverph #cheaperfume #perfumeforsaleph #christmasgift #partyfavors #weddingsouvenir #giveaways #christmasgifts #christmasgiftideas
Alhamdulillah.. Terima kasih sahabat bisnes! 😊😊 Akak nie jual produk STG yer.  Untuk meraikan customer2 yang selalu support beliau,  beliau hadiahkan FREE GIFT perfume dari Sacre Coeur. 
Tudiaa... Nak hadiahkan untuk customer tersayang pun boleh.  Harga boleh kawtim ngan Cik Za yer.

Berminat?? Jom whatsapp Cik Za laju2 yer.. 📲 +6019-2925231
📲 +6019-2925231
📲 +6019-2925231

#sacrècoeurperfume 
#AgenSèCPerak
#extraordinary
#perfumeforher 
#perfumeforhim
#perfumelakukeras
#perfumemalaysia
Alhamdulillah.. Terima kasih sahabat bisnes! 😊😊 Akak nie jual produk STG yer. Untuk meraikan customer2 yang selalu support beliau, beliau hadiahkan FREE GIFT perfume dari Sacre Coeur. Tudiaa... Nak hadiahkan untuk customer tersayang pun boleh. Harga boleh kawtim ngan Cik Za yer. Berminat?? Jom whatsapp Cik Za laju2 yer.. 📲 +6019-2925231 📲 +6019-2925231 📲 +6019-2925231 #sacrècoeurperfume  #AgenSèCPerak  #extraordinary  #perfumeforher  #perfumeforhim  #perfumelakukeras  #perfumemalaysia 
🌹 Aliana Perfume  RM10 🌹

#AlianaPerfume nak restockk lagi ni ..cepat pilih Flavour kesukaan anda, dan wasap saya 👇👇 wasap.my/601136013635

#PerfumeForHim #perfumeForHer #perfumemurahberbaloi  #perfumetahanlama #sayajualmurah
BVLGARI OMNIA PARAIBA FOR WOMEN 🌸 ****************************************************************** BER MONTH PROMO : Buy 2 of any perfume for only Php 1,500 ****************************************************************** Available for Original Box and Tester Box ✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
⚠️ AUTHENTIC DUBAI PERFUME
⚠️ OIL BASED PERFUME
⚠️ Guaranteed long lasting ******************************************************************
#perfumeph #perfumes #perfumeshop #perfumeforhim #perfumeforsale #perfumeforsaleph #perfumecollection #perfumeforwoman #perfumeformen #perfumeforwomen #perfumeforless
BVLGARI OMNIA PARAIBA FOR WOMEN 🌸 ****************************************************************** BER MONTH PROMO : Buy 2 of any perfume for only Php 1,500 ****************************************************************** Available for Original Box and Tester Box ✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️ ⚠️ AUTHENTIC DUBAI PERFUME ⚠️ OIL BASED PERFUME ⚠️ Guaranteed long lasting ****************************************************************** #perfumeph  #perfumes  #perfumeshop  #perfumeforhim  #perfumeforsale  #perfumeforsaleph  #perfumecollection  #perfumeforwoman  #perfumeformen  #perfumeforwomen  #perfumeforless 
SET JIMAT! 
Meh la cuba !! Dengan hanya set jimat bernilai rm15.00 anda mampu memikat si Dia tanpa perlu mengeluarkan modal banyak untuk secalit minyak pengasih. Ohsem kann?? .
Kalau suka jom whatsapp cik za yer. 
http://wasap.my/60192925231/

#sacrècoeurperfume 
#AgenSèCPerak
#extraordinary
#perfumeforher 
#perfumeforhim
#perfumelakukeras
#perfumemalaysia
SèC Perfume Set Vial
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ✔ Harga mampu milik
✔Boleh dibawa solat ✔ 11 jenis ilham bauan dari founder berbeza
✔ sesuai dijadikan goodies

#sacrécoeurperfume
#AgenSèCPerak
#extraordinary
#perfumeforher
#perfumeforhim
#perfumelakukeras
#perfumemalaysia
MR. BURBERRY 🌸Price: 900.00- with branded box

DM/viber or SMS at 09178720332
for orders and inquiries

#adorabel #dubaiperfumesforsale #perfumeforhim #affordablescents
CARA-CARA BOLEH MENJADIKAN KEHIDUPAN ANDA LEBIH AMAN DAN TENANG .
.
Anda perlu mempunyai sikap sopan kepada orang lain agar dapat menimbulkan sikap saling menghargai antara satu sama lain. Justeru orang lain akan berasa hormat dengan anda .
.
Selain itu, sikap sopan juga ditunjukkan dari cara anda berbicara dengan mereka dan juga dicirikan dari tindakan.
.
Malah bauan badan anda turut menjadi salah satu punca kepada kehidupan anda agar menjadi tenang dengan wangian yang menyenangkan.
.
Saya syorkan wangian DE'XANDRA kerana wangiannya sangat harum serta dapat menyenangkan kehidupan seterusnya tepat dengan tagline DE'XANDRA iaitu 'Wangian Kehidupan'
.
#dexandra #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrakl #dexandraperfume #dexandrakuantan #perfume #perfumes #perfumecollection #perfumeforhim #perfumeforher #perfumemalaysia #dexandramalaysia #eusahawankptm #love #instagood #photooftheday #cute #me #happy #followme #follow
CARA-CARA BOLEH MENJADIKAN KEHIDUPAN ANDA LEBIH AMAN DAN TENANG . . Anda perlu mempunyai sikap sopan kepada orang lain agar dapat menimbulkan sikap saling menghargai antara satu sama lain. Justeru orang lain akan berasa hormat dengan anda . . Selain itu, sikap sopan juga ditunjukkan dari cara anda berbicara dengan mereka dan juga dicirikan dari tindakan. . Malah bauan badan anda turut menjadi salah satu punca kepada kehidupan anda agar menjadi tenang dengan wangian yang menyenangkan. . Saya syorkan wangian DE'XANDRA kerana wangiannya sangat harum serta dapat menyenangkan kehidupan seterusnya tepat dengan tagline DE'XANDRA iaitu 'Wangian Kehidupan' . #dexandra  #dexandrainspiredperfumemalaysia  #dexandrakl  #dexandraperfume  #dexandrakuantan  #perfume  #perfumes  #perfumecollection  #perfumeforhim  #perfumeforher  #perfumemalaysia  #dexandramalaysia  #eusahawankptm  #love  #instagood  #photooftheday  #cute  #me  #happy  #followme  #follow 
Antara keistimewaan SèCperfume Mysterious by ER Myta :
~30ml
~Parfum
~85% pati fragrances daripada limau citrus, apple, white musk & cherry blossom.

#SèCperfumes
#Extraordinary
#perfumeforher
#perfumeforhim
#perfumelakukeras
#perfumemalaysia
#Floral, #woody, and #musky - #Mukhallath Seufi by #AlHaramain is a fine, exclusive #orientalperfume by Al Haramain with a collection of the best and most exotic floral, #fruity and #aromatic essences bound together with the kind of excellence that you would love to express around you every minute of every day.

#BuyOnline #ShopOnline #BuyPerfume #FragranceOfTheDay #PerfumeForMen #PerfumeForWomen #PerfumeForHim #PerfumeForHer #PerfumeForYou #BestPerfume #PerfumesFromDubai #DubaiPerfume #AlHaramainPerfumes #Since1970
#Floral , #woody , and #musky  - #Mukhallath  Seufi by #AlHaramain  is a fine, exclusive #orientalperfume  by Al Haramain with a collection of the best and most exotic floral, #fruity  and #aromatic  essences bound together with the kind of excellence that you would love to express around you every minute of every day. #BuyOnline  #ShopOnline  #BuyPerfume  #FragranceOfTheDay  #PerfumeForMen  #PerfumeForWomen  #PerfumeForHim  #PerfumeForHer  #PerfumeForYou  #BestPerfume  #PerfumesFromDubai  #DubaiPerfume  #AlHaramainPerfumes  #Since1970 
71 days before Christmas! 😉😊🙂 For affordable and hassle-free gift ideas, check https://www.facebook.com/kbj.corner/ for more info. 😊

#scentoftheday #perfumesph #perfumeforher #perfumeforhim #perfumeloverph #cheaperfume #perfumeforsaleph #christmasgift #partyfavors #weddingsouvenir #giveaways #christmasgifts #christmasgiftideas
CALVIN KLEIN PERFUME ***************************
Promosi Koleksi perfume CK for men and women..Jualan Clearance stock.. Murah murah!! 👉Perfume High Grade Quality RM50 👉Perfume Original tester unit RM50-RM180

Siapa kata anda tak mampu pakai perfume Original.. Branded international!! Like page and follow 👇👇 󰀀
https://www.facebook.com/perfumeduniabymyradeen/

Or

Pm/ http://www.wasap.my/60126306127 "LEBIH JIMAT... LEBIH WANGI... "

#duniaperfume #wangiandunia
#myradeen #Onlineperfume #gift
#perfumeforhim #forher #fragrance 
#duniabisness #originaltester #Inspired 
#perfume #originalperfume #gradeperfume
#online #brandedperfume
CALVIN KLEIN PERFUME *************************** Promosi Koleksi perfume CK for men and women..Jualan Clearance stock.. Murah murah!! 👉Perfume High Grade Quality RM50 👉Perfume Original tester unit RM50-RM180 Siapa kata anda tak mampu pakai perfume Original.. Branded international!! Like page and follow 👇👇 󰀀 https://www.facebook.com/perfumeduniabymyradeen/ Or Pm/ http://www.wasap.my/60126306127 "LEBIH JIMAT... LEBIH WANGI... " #duniaperfume  #wangiandunia  #myradeen  #Onlineperfume  #gift  #perfumeforhim  #forher  #fragrance  #duniabisness  #originaltester  #Inspired  #perfume  #originalperfume  #gradeperfume  #online  #brandedperfume 
Dior in-house perfumer, François Demachy, signed this creation. The fragrance is announced as radically fresh, raw and noble at the same time. The composition is reportedly prevalent with carefully selected natural ingredients. Fresh top notes of Calabria bergamot encounter ambroxan, obtained from precious ambergris, and its woody trail.
.
.

#lescentparfume #instashop #instashopmalaysia #igshop #inspiredperfume #famousfragrances #highqualityperfumes #perfumemurah #sayajualperfume #perfumemurahoriginal #perfumelonglasting #perfumeformen #perfumeforwomen #perfumeforhim #perfumeforher
Dior in-house perfumer, François Demachy, signed this creation. The fragrance is announced as radically fresh, raw and noble at the same time. The composition is reportedly prevalent with carefully selected natural ingredients. Fresh top notes of Calabria bergamot encounter ambroxan, obtained from precious ambergris, and its woody trail. . . #lescentparfume  #instashop  #instashopmalaysia  #igshop  #inspiredperfume  #famousfragrances  #highqualityperfumes  #perfumemurah  #sayajualperfume  #perfumemurahoriginal  #perfumelonglasting  #perfumeformen  #perfumeforwomen  #perfumeforhim  #perfumeforher 
Assalamualaikum  dan selamat pagi! 
Hari nie Cik Za nak perkenalkan new produk dari SéC Perfume. 
Mesti semua nak tahu kan pasal cik Mysterious nie kan. 
Hah, Cik Mysterious ni tersangatlah misteri. 85% pati wangian daripada gabungan limau citrus,  apple,  white musk dan cherry blossom. 
Agak2 dapat bayang x bau nyer mcm mana?? Wangi sangat2 tau.. Berminat?? Boleh whatsapp Cik Za yer 📲 019-2925231
📲 019-2925231
📲 019-2925231

#sacrécoeurperfume
#cikzagojes
#agentSéCPerak
#perfumeforher
#perfumeforhim
#perfumelakukeras
#extraordinary
Assalamualaikum dan selamat pagi! Hari nie Cik Za nak perkenalkan new produk dari SéC Perfume. Mesti semua nak tahu kan pasal cik Mysterious nie kan. Hah, Cik Mysterious ni tersangatlah misteri. 85% pati wangian daripada gabungan limau citrus, apple, white musk dan cherry blossom. Agak2 dapat bayang x bau nyer mcm mana?? Wangi sangat2 tau.. Berminat?? Boleh whatsapp Cik Za yer 📲 019-2925231 📲 019-2925231 📲 019-2925231 #sacrécoeurperfume  #cikzagojes  #agentSéCPerak  #perfumeforher  #perfumeforhim  #perfumelakukeras  #extraordinary 
💎Essens does not copy brands bottles! Our perfume is not a copy or a fake! ✔These are original perfumes of premium quality, where notes of fragrance compositions are identical to notes of popular fragrances, so we give direction to the perfume of famous brands, indicating only the fragrance number!✔ Essens perfumes are produced in their own original, high-quality bottles with a volume of 50ml and 15ml!✔ High concentration - 20% - of natural perfume essence, makes them persistent and daisy! 👌😍The fragrances beautifully open in three notes, play and leave no one indifferent! All products are certified and meet all European quality standards!🏅👌😍 #essens#perfume#fragrance#perfumedubai#myperfume#highqualityperfume#amazingfragrance#dubaiperfume#dubaipresent#bestperfumeindubai#perfumeforher#perfumeforhim#originalperfume
💎Essens does not copy brands bottles! Our perfume is not a copy or a fake! ✔These are original perfumes of premium quality, where notes of fragrance compositions are identical to notes of popular fragrances, so we give direction to the perfume of famous brands, indicating only the fragrance number!✔ Essens perfumes are produced in their own original, high-quality bottles with a volume of 50ml and 15ml!✔ High concentration - 20% - of natural perfume essence, makes them persistent and daisy! 👌😍The fragrances beautifully open in three notes, play and leave no one indifferent! All products are certified and meet all European quality standards!🏅👌😍 #essens #perfume #fragrance #perfumedubai #myperfume #highqualityperfume #amazingfragrance #dubaiperfume #dubaipresent #bestperfumeindubai #perfumeforher #perfumeforhim #originalperfume 
Terlalu banyak wangian yang kuat? 😝Pening kepala dibuatnya
.
.
Cuba wangian Primera HF😍
.
.
Konfem jatuh hati. Mesti nak repeat order😍
.
.
📞📲PM / Whatsapp : 014-9820585 (Sis Na)
.
.
#primerahf #fragrancescentprecious #byfarhanah #perfume #perfumes #jppmm #jabatanperdaganganpmm #keusahawananpmm #politeknikmerlimau #beauty #minyakwangimalaysia #perfumemalaysia #malacca #melaka #beautycare #primerahflover #perfumewangi #perfumeforher #perfumeforhim #sayajual #perfumelovers #perfumewanita #perfumelelaki #forher #forhim #primerahffeedback #perfumemurah #fragrance #scent #precious
Terlalu banyak wangian yang kuat? 😝Pening kepala dibuatnya . . Cuba wangian Primera HF😍 . . Konfem jatuh hati. Mesti nak repeat order😍 . . 📞📲PM / Whatsapp : 014-9820585 (Sis Na) . . #primerahf  #fragrancescentprecious  #byfarhanah  #perfume  #perfumes  #jppmm  #jabatanperdaganganpmm  #keusahawananpmm  #politeknikmerlimau  #beauty  #minyakwangimalaysia  #perfumemalaysia  #malacca  #melaka  #beautycare  #primerahflover  #perfumewangi  #perfumeforher  #perfumeforhim  #sayajual  #perfumelovers  #perfumewanita  #perfumelelaki  #forher  #forhim  #primerahffeedback  #perfumemurah  #fragrance  #scent  #precious 
Travel perfume? ✈
.
.
😍Available in travel size 5ml (roll perfumes) & 30ml ( spray perfumes)
.
.
Pick your favourite fragrances (Forbidden rose, Midnight Fantasy, Bombshell & Legend)😍
.
. 🛍Shop now !!!
.
.
PM / Whatsapp : 014-9820585 (Sis Na)
.
.
#primerahf #fragrancescentprecious #byfarhanah #perfume #perfumes #jppmm #jabatanperdaganganpmm #keusahawananpmm #politeknikmerlimau #beauty #minyakwangimalaysia #perfumemalaysia #malacca #melaka #beautycare #primerahflover #perfumewangi #perfumeforher #perfumeforhim #sayajual #perfumelovers #perfumewanita #perfumelelaki #forher #forhim #primerahffeedback #perfumemurah #fragrance #scent #precious
Travel perfume? ✈ . . 😍Available in travel size 5ml (roll perfumes) & 30ml ( spray perfumes) . . Pick your favourite fragrances (Forbidden rose, Midnight Fantasy, Bombshell & Legend)😍 . . 🛍Shop now !!! . . PM / Whatsapp : 014-9820585 (Sis Na) . . #primerahf  #fragrancescentprecious  #byfarhanah  #perfume  #perfumes  #jppmm  #jabatanperdaganganpmm  #keusahawananpmm  #politeknikmerlimau  #beauty  #minyakwangimalaysia  #perfumemalaysia  #malacca  #melaka  #beautycare  #primerahflover  #perfumewangi  #perfumeforher  #perfumeforhim  #sayajual  #perfumelovers  #perfumewanita  #perfumelelaki  #forher  #forhim  #primerahffeedback  #perfumemurah  #fragrance  #scent  #precious 
🌷Primera HF in the house yaw!!!
.
.
🎉More FRESH, SCENT & FRAGRANCE perfume
.
.
✔Suitable for urban young women and men
.
.
🔥Grab now !!! Purchase them!!! .
.
💐PM / Whatsapp : 014-9820585 (Sis Na)
🌷Primera HF in the house yaw!!! . . 🎉More FRESH, SCENT & FRAGRANCE perfume . . ✔Suitable for urban young women and men . . 🔥Grab now !!! Purchase them!!! . . 💐PM / Whatsapp : 014-9820585 (Sis Na)
Assalamulaikum semua❤
.
Ingin dapatkan Perfumes Botol Baru dari #NewDexandra2017???
.
Jadi lah antara pertama yang Selfie dengan botol baru kami yanG Sexy & Solid ni❤
.
Berpeluang menang IPad untuk LuckyDraw October❤.
.
Whassup Dexandra kegemaran anda: 👦HIM👦
Nemesis(Dhill Blue) 
Vigor(Invictus)
Woodbine(1Million)
Devotion(BossBottled). ❤HER❤
Marily(Miracle)
Elenor(Gucci Flora) 
Victoria(LadyMillion)
Chaleur(Boombshell)
Zahra(Zahra)
Fresia(MoonSparkle) .
Whassup +6012-6674528🎉🎉🎉
.

#perfumebalakong
#perfume #perfumecollection #perfumemurah #perfumeone #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeori #perfumeoriginal #perfumesale #perfumelover #perfumeonline #perfumewanita #perfumelelaki #perfumehalal #perfumelovers #perfumeaddict #perfumeartis #perfumeforhim #perfumebranded #perfumeoftheday #dexandraperfumes #dexandrafragrance #dexandrafamily #fragrance #dexandraperfumes
Assalamulaikum semua❤ . Ingin dapatkan Perfumes Botol Baru dari #NewDexandra2017 ??? . Jadi lah antara pertama yang Selfie dengan botol baru kami yanG Sexy & Solid ni❤ . Berpeluang menang IPad untuk LuckyDraw October❤. . Whassup Dexandra kegemaran anda: 👦HIM👦 Nemesis(Dhill Blue) Vigor(Invictus) Woodbine(1Million) Devotion(BossBottled). ❤HER❤ Marily(Miracle) Elenor(Gucci Flora) Victoria(LadyMillion) Chaleur(Boombshell) Zahra(Zahra) Fresia(MoonSparkle) . Whassup +6012-6674528🎉🎉🎉 . #perfumebalakong  #perfume  #perfumecollection  #perfumemurah  #perfumeone  #perfumemalaysia  #perfumeshop  #perfumeori  #perfumeoriginal  #perfumesale  #perfumelover  #perfumeonline  #perfumewanita  #perfumelelaki  #perfumehalal  #perfumelovers  #perfumeaddict  #perfumeartis  #perfumeforhim  #perfumebranded  #perfumeoftheday  #dexandraperfumes  #dexandrafragrance  #dexandrafamily  #fragrance  #dexandraperfumes 
JANGAN PLAY VIDEO NI JIKA ANDA MUDAH CAIR.... Ibarat sudah dapat gading bertuah, tanduk tidak berguna lagi. Haa madah pulak pepagi Sabtu kan. Ni nasihat bukan untuk awak yang baca h tengok video ni, cuma menasihati diri AzAh sendiri. Sebab terlalu excited tengok video ni.

Aduhai.. Jatuh cinta lagi & lagi.❤Actually Azah belum dapat tengok depan2 & pegang pun lagi #NewDeXandra ni. Dah macam orang kemaruk bercinta pula.. Selagi tak jumpa, selagi tu lah dok angau je. Haha
.
.
#perfumebalakong
#perfume #perfumecollection #perfumemurah #perfumeone #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeori #perfumeoriginal #perfumesale #perfumelover #perfumeonline #perfumewanita #perfumelelaki #perfumehalal #perfumelovers #perfumeaddict #perfumeartis #perfumeforhim #perfumebranded #perfumeoftheday #dexandraperfumes #dexandrafragrance #dexandrafamily #fragrance #dexandraperfumes
JANGAN PLAY VIDEO NI JIKA ANDA MUDAH CAIR.... Ibarat sudah dapat gading bertuah, tanduk tidak berguna lagi. Haa madah pulak pepagi Sabtu kan. Ni nasihat bukan untuk awak yang baca h tengok video ni, cuma menasihati diri AzAh sendiri. Sebab terlalu excited tengok video ni. Aduhai.. Jatuh cinta lagi & lagi.❤Actually Azah belum dapat tengok depan2 & pegang pun lagi #NewDeXandra  ni. Dah macam orang kemaruk bercinta pula.. Selagi tak jumpa, selagi tu lah dok angau je. Haha . . #perfumebalakong  #perfume  #perfumecollection  #perfumemurah  #perfumeone  #perfumemalaysia  #perfumeshop  #perfumeori  #perfumeoriginal  #perfumesale  #perfumelover  #perfumeonline  #perfumewanita  #perfumelelaki  #perfumehalal  #perfumelovers  #perfumeaddict  #perfumeartis  #perfumeforhim  #perfumebranded  #perfumeoftheday  #dexandraperfumes  #dexandrafragrance  #dexandrafamily  #fragrance  #dexandraperfumes 
Clearance sale dexandra rm45 jer awak. Dah grab ke belum harga murah2 ni? Cepat2 tau. Stok sgt limited.
Clearance sale dexandra rm45 jer awak. Dah grab ke belum harga murah2 ni? Cepat2 tau. Stok sgt limited.
Bau dia lembut. Tenang je rasa 😍
Bau dia lembut. Tenang je rasa 😍
Ada rezeki, saya nak order lagi. Happy dengar feedback macam ni. Teruskan sokong Dexandra ye awak 😍
Ada rezeki, saya nak order lagi. Happy dengar feedback macam ni. Teruskan sokong Dexandra ye awak 😍
Betul2 da hypnosis saya. Tudung tak basuh 2hari, wangi lagi 😍
Betul2 da hypnosis saya. Tudung tak basuh 2hari, wangi lagi 😍
For the man who wants new experiences and craves sophistication, who seizes the day and welcomes the cool of the evening, there's #Yuzu by #CaronParis. Available at @amazon and @lordandtaylor. .
.
.
.
.
.
.
.
#caronperfumes #caronparfums #uniquescents #fragrance #perfumes #perfume #beauty #fashion #prfm #Edt #cologne #timeless #timelessperfume #caronman #perfumeforhim #bestperfume #bestfragrance #bestfragranceformen #maisoncaron #caronparfumes #scent #forhim #art #photography #picoftheday #photooftheday
For the man who wants new experiences and craves sophistication, who seizes the day and welcomes the cool of the evening, there's #Yuzu  by #CaronParis . Available at @amazon and @lordandtaylor. . . . . . . . . #caronperfumes  #caronparfums  #uniquescents  #fragrance  #perfumes  #perfume  #beauty  #fashion  #prfm  #Edt  #cologne  #timeless  #timelessperfume  #caronman  #perfumeforhim  #bestperfume  #bestfragrance  #bestfragranceformen  #maisoncaron  #caronparfumes  #scent  #forhim  #art  #photography  #picoftheday  #photooftheday 
72 days before Christmas! 😉😊🙂 For affordable and hassle-free gift ideas, check https://www.facebook.com/kbj.corner/ for more info. 😊

#scentoftheday #perfumesph #perfumeforher #perfumeforhim #perfumeloverph #cheaperfume #perfumeforsaleph #christmasgift #partyfavors #weddingsouvenir #giveaways #christmasgifts #christmasgiftideas
Assalamualaikum.. Selamat berholiday uollss.
Hargai masa yg ada bersama keluarga tersayang 😍😍
Assalamualaikum.. Selamat berholiday uollss. Hargai masa yg ada bersama keluarga tersayang 😍😍
⚠Perhatian..ini yang anda cari selama ini⚠
.
.
Bosan😣 bau yang kurang menyengat dan memikat?
.
.
Jadi, anda mesti nak cari 🤔wangian yang semerbak, memikat betul? .
.
Nah, ini dia. Penangan bau wangian @primerahf ni. Mana-mana je mesti 😉orang duk tegur, ehem, dia punya bau wangian tu hebat betul.
.
.
Bila dah mula sembur, kita yang excited lebih nak pergi jumpa orang tu. Sebab apa?😍 Sebab bertambah yakin dibuatnya...
.
.
Berminat? 
Taip "Saya berminat dengan <produk> serta boleh hubungi saya diaplikasi whatsapp yang tertera di bawah ini.

wasap.my/0149820585
wasap.my/0149820585
wasap.my/0149820585
⚠Perhatian..ini yang anda cari selama ini⚠ . . Bosan😣 bau yang kurang menyengat dan memikat? . . Jadi, anda mesti nak cari 🤔wangian yang semerbak, memikat betul? . . Nah, ini dia. Penangan bau wangian @primerahf ni. Mana-mana je mesti 😉orang duk tegur, ehem, dia punya bau wangian tu hebat betul. . . Bila dah mula sembur, kita yang excited lebih nak pergi jumpa orang tu. Sebab apa?😍 Sebab bertambah yakin dibuatnya... . . Berminat? Taip "Saya berminat dengan serta boleh hubungi saya diaplikasi whatsapp yang tertera di bawah ini. wasap.my/0149820585 wasap.my/0149820585 wasap.my/0149820585
😍Inspired Perfumes Wanted😍
.
.
Sskarang ni banyak je inspired perfumes tapi tak tahu nak pilih mana yang terbaik.😣
.
.
Nanti, bila dah tau inspired perfumes apa nak digunakan. Hah, mesti tesenyum sampai ke telinga sebab orang duk puji-puji wangi dari pergi ofis sampai la balik rumah. .
.
Ada testimoni kami tu di page FB Primera HF by Farhanah & di IG @primerahf kami. Anda boleh tengok sendiri dan kami buktikan kepada anda.
.
.
Dah balik kerja tengah malam pun bau inspired perfumes, still lagi melekat kat badan anda semua.
.
.
Berminat dengan inspired perfumes?
Jika berminat, taip "Saya berminat inspired perfumes daripada Primera HF" dan boleh hubungi saya di aplikasi whatsapp yang tertera di bawah ini :

wasap.my/0149820585
wasap.my/0149820585
wasap.my/0149820585
.
.
#primerahf #fragrancescentprecious #byfarhanah #perfume #perfumes #jppmm #jabatanperdaganganpmm #keusahawananpmm #politeknikmerlimau #beauty #minyakwangimalaysia #perfumemalaysia #malacca #melaka #beautycare #primerahflover #perfumewangi #perfumeforher #perfumeforhim #sayajual #perfumelovers #perfumewanita #perfumelelaki #forher #forhim #primerahffeedback #perfumemurah #fragrance #scent #precious
😍Inspired Perfumes Wanted😍 . . Sskarang ni banyak je inspired perfumes tapi tak tahu nak pilih mana yang terbaik.😣 . . Nanti, bila dah tau inspired perfumes apa nak digunakan. Hah, mesti tesenyum sampai ke telinga sebab orang duk puji-puji wangi dari pergi ofis sampai la balik rumah. . . Ada testimoni kami tu di page FB Primera HF by Farhanah & di IG @primerahf kami. Anda boleh tengok sendiri dan kami buktikan kepada anda. . . Dah balik kerja tengah malam pun bau inspired perfumes, still lagi melekat kat badan anda semua. . . Berminat dengan inspired perfumes? Jika berminat, taip "Saya berminat inspired perfumes daripada Primera HF" dan boleh hubungi saya di aplikasi whatsapp yang tertera di bawah ini : wasap.my/0149820585 wasap.my/0149820585 wasap.my/0149820585 . . #primerahf  #fragrancescentprecious  #byfarhanah  #perfume  #perfumes  #jppmm  #jabatanperdaganganpmm  #keusahawananpmm  #politeknikmerlimau  #beauty  #minyakwangimalaysia  #perfumemalaysia  #malacca  #melaka  #beautycare  #primerahflover  #perfumewangi  #perfumeforher  #perfumeforhim  #sayajual  #perfumelovers  #perfumewanita  #perfumelelaki  #forher  #forhim  #primerahffeedback  #perfumemurah  #fragrance  #scent  #precious 
🔥Fuhhh.. wangian merecik🔥
.
.
Susah nak cari wangian yang lembut-lembut ni. Saya faham masalah anda. .
.
Jadi, nak rasa penangan wangian yang lembut? Pasti wangian menusuk kalbu manisnya itu. .
.
Nahh... Saya cadangakan wangian FOR HER daripada Primera HF ni. Perghhh, anda pasti puas hati dan sukakannya. .
.
Kami pasti kepuasan hati anda lagi tinggi setelah menggunakan wangian Primera HF ini berbanding sebelum ini. .
.
Berminat? 
Jika berminat, sila klik sini https://www.facebook.com/primerahf/ dan taip "Saya berminat dengan produk wangian FOR HER daripada Primera HF ini" dan whatsapp saya di 
wasap.my/0149820585
wasap.my/0149820585
wasap.my/0149820585
.
.
#primerahf #fragrancescentprecious #byfarhanah #perfume #perfumes #jppmm #jabatanperdaganganpmm #keusahawananpmm #politeknikmerlimau #beauty #minyakwangimalaysia #perfumemalaysia #malacca #melaka #beautycare #primerahflover #perfumewangi #perfumeforher #perfumeforhim #sayajual #perfumelovers #perfumewanita #perfumelelaki #forher #forhim #primerahffeedback #perfumemurah #fragrance #scent #precious
🔥Fuhhh.. wangian merecik🔥 . . Susah nak cari wangian yang lembut-lembut ni. Saya faham masalah anda. . . Jadi, nak rasa penangan wangian yang lembut? Pasti wangian menusuk kalbu manisnya itu. . . Nahh... Saya cadangakan wangian FOR HER daripada Primera HF ni. Perghhh, anda pasti puas hati dan sukakannya. . . Kami pasti kepuasan hati anda lagi tinggi setelah menggunakan wangian Primera HF ini berbanding sebelum ini. . . Berminat? Jika berminat, sila klik sini https://www.facebook.com/primerahf/ dan taip "Saya berminat dengan produk wangian FOR HER daripada Primera HF ini" dan whatsapp saya di wasap.my/0149820585 wasap.my/0149820585 wasap.my/0149820585 . . #primerahf  #fragrancescentprecious  #byfarhanah  #perfume  #perfumes  #jppmm  #jabatanperdaganganpmm  #keusahawananpmm  #politeknikmerlimau  #beauty  #minyakwangimalaysia  #perfumemalaysia  #malacca  #melaka  #beautycare  #primerahflover  #perfumewangi  #perfumeforher  #perfumeforhim  #sayajual  #perfumelovers  #perfumewanita  #perfumelelaki  #forher  #forhim  #primerahffeedback  #perfumemurah  #fragrance  #scent  #precious 
Best. Sebijik mcm ori 😍
--- Clearance sale rm45 jer awaa. Stok sgt limited tau.
---- Meh dptkn skrang
Whatsapp 01119814362
Best. Sebijik mcm ori 😍 --- Clearance sale rm45 jer awaa. Stok sgt limited tau. ---- Meh dptkn skrang Whatsapp 01119814362
Memang betul-betul ek bukan cobaan. Power sgt tu 😍😍
Memang betul-betul ek bukan cobaan. Power sgt tu 😍😍
Orang lelaki pun pakai..
Orang lelaki pun pakai..