an online Instagram web viewer

#perlis medias

Photos

double trouble : harum manis x durian #perlis #foodporn #local #fruit #stickyrice #obsessed
Chromax (Driving Series) Outdoorsman, Black Frame dan Gold Frame, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. Chromax ni lens BL USA ye, mmg tahan lasak!!
.
🔰HARGA :RM155 SAHAJA🔰
.
Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lg2 musim Panas Melampau sekarang😎 Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400
.
WhatsApp ke 013-9700450 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! . Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2
.
PRODUCT PACKAGE : 
Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, , Paper Beg
#pulaupinang#kedah #sarawak#sabah#pahang#perlis #perak #kualalumpur #selangor #putrajaya #johor #negerisembilan#melaka#terengganu#kelantan
Chromax (Driving Series) Outdoorsman, Black Frame dan Gold Frame, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. Chromax ni lens BL USA ye, mmg tahan lasak!! . 🔰HARGA :RM155 SAHAJA🔰 . Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lg2 musim Panas Melampau sekarang😎 Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400 . WhatsApp ke 013-9700450 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! . Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2 . PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, , Paper Beg #pulaupinang #kedah  #sarawak #sabah #pahang #perlis  #perak  #kualalumpur  #selangor  #putrajaya  #johor  #negerisembilan #melaka #terengganu #kelantan 
Chromax (Driving Series) Outdoorsman, Black Frame dan Gold Frame, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. Chromax ni lens BL USA ye, mmg tahan lasak!!
.
🔰HARGA :RM155 SAHAJA🔰
.
Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lg2 musim Panas Melampau sekarang😎 Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400
.
WhatsApp ke 013-9700450 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! . Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2
.
PRODUCT PACKAGE : 
Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, , Paper Beg
#pulaupinang#kedah #sarawak#sabah#pahang#perlis #perak #kualalumpur #selangor #putrajaya #johor #negerisembilan#melaka#terengganu#kelantan
Chromax (Driving Series) Outdoorsman, Black Frame dan Gold Frame, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. Chromax ni lens BL USA ye, mmg tahan lasak!! . 🔰HARGA :RM155 SAHAJA🔰 . Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lg2 musim Panas Melampau sekarang😎 Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400 . WhatsApp ke 013-9700450 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! . Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2 . PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, , Paper Beg #pulaupinang #kedah  #sarawak #sabah #pahang #perlis  #perak  #kualalumpur  #selangor  #putrajaya  #johor  #negerisembilan #melaka #terengganu #kelantan 
KG0538 DIANA DANIELLE PEPLUM
.
Price : RM130 SM / RM135 SS
. 
Material Quality Cotton Denim 
Strecthable
2 Peice Kurung
Boating neckline with Cape
Hidden Back Zip Closure
Hidden Zip at Sleeve
Garthered Waist Mermaid Skirt 
Chunky Beads & Pearl at waist back and front
Execlusive organza netting at edge of peplum .
Free size fit S to M (Label L)
Shoulder 15-18in
Bust 34-40in
Arm hole 18in
Sleeve 23in
Waist 28-34in
Hips 46in * based on how organize organza
Length (F)24in
Length (B) 26in
.
SKIRT
Waist 28-38in
Hips 38-42in
Length 41in
.
❤Note :
Colour may different due to lighting and PC variance
.
WHATSAPP ‼️
+60 19 393 5637
.
#sayajual #sayajualmurah #politeknik #uitm #unimap #ptss #uum #polimas #perlis #kedah #blouse #bajuraya #bajurayamurah #bajurayamalaysia #blousemurah #blousemalaysia #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #jubah #jubahmurah #jubahmalaysia #kimonowrap #minikurungairee #minikurungaireemurah #minikurungaireemalaysia #bajurayamalaysia  #bajuraya2017 #bajurayamurah
KG0538 DIANA DANIELLE PEPLUM . Price : RM130 SM / RM135 SS . Material Quality Cotton Denim Strecthable 2 Peice Kurung Boating neckline with Cape Hidden Back Zip Closure Hidden Zip at Sleeve Garthered Waist Mermaid Skirt Chunky Beads & Pearl at waist back and front Execlusive organza netting at edge of peplum . Free size fit S to M (Label L) Shoulder 15-18in Bust 34-40in Arm hole 18in Sleeve 23in Waist 28-34in Hips 46in * based on how organize organza Length (F)24in Length (B) 26in . SKIRT Waist 28-38in Hips 38-42in Length 41in . ❤Note : Colour may different due to lighting and PC variance . WHATSAPP ‼️ +60 19 393 5637 . #sayajual  #sayajualmurah  #politeknik  #uitm  #unimap  #ptss  #uum  #polimas  #perlis  #kedah  #blouse  #bajuraya  #bajurayamurah  #bajurayamalaysia  #blousemurah  #blousemalaysia  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #jubah  #jubahmurah  #jubahmalaysia  #kimonowrap  #minikurungairee  #minikurungaireemurah  #minikurungaireemalaysia  #bajurayamalaysia  #bajuraya2017  #bajurayamurah 
Chromax (Driving Series) Outdoorsman, Black Frame dan Gold Frame, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. Chromax ni lens BL USA ye, mmg tahan lasak!!
.
🔰HARGA :RM155 SAHAJA🔰
.
Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lg2 musim Panas Melampau sekarang😎 Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400
.
WhatsApp ke 013-9700450 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! . Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2
.
PRODUCT PACKAGE : 
Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, , Paper Beg
#pulaupinang#kedah #sarawak#sabah#pahang#perlis #perak #kualalumpur #selangor #putrajaya #johor #negerisembilan#melaka#terengganu#kelantan
Chromax (Driving Series) Outdoorsman, Black Frame dan Gold Frame, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. Chromax ni lens BL USA ye, mmg tahan lasak!! . 🔰HARGA :RM155 SAHAJA🔰 . Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lg2 musim Panas Melampau sekarang😎 Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400 . WhatsApp ke 013-9700450 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! . Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2 . PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, , Paper Beg #pulaupinang #kedah  #sarawak #sabah #pahang #perlis  #perak  #kualalumpur  #selangor  #putrajaya  #johor  #negerisembilan #melaka #terengganu #kelantan 
The Plus Size Collection. ✨ 
Introducing the Mikayla Blouse by BellaBecca.
Price: RM59
Size starting from 38 - 48
Colors: Navy Blue, Black, Red and Dusty Pink
.
.

To purchase,
WhatsApp +6010-702 7102
WhatsApp +6010-702 7102
WhatsApp +6010-702 7102
.
.
.

#BellaBecca #bb #plussize #plussizefashion #plussizemalaysia #plussizemurahmalaysia #instashop #instashopmurah #sayajual #sayajualonline #blousemalaysia #skirtmalaysia #palazomalaysia #followmyig #onlineshopping #instafashion #fashionstyle #ootd #outfitoftheday #malaysia #penang #bukitmertajam #bandarperda #bertam #paritbuntar #sungaipetani #alorstar #perlis #dropship #bazaarpaknil
The Plus Size Collection. ✨ Introducing the Mikayla Blouse by BellaBecca. Price: RM59 Size starting from 38 - 48 Colors: Navy Blue, Black, Red and Dusty Pink . . To purchase, WhatsApp +6010-702 7102 WhatsApp +6010-702 7102 WhatsApp +6010-702 7102 . . . #BellaBecca  #bb  #plussize  #plussizefashion  #plussizemalaysia  #plussizemurahmalaysia  #instashop  #instashopmurah  #sayajual  #sayajualonline  #blousemalaysia  #skirtmalaysia  #palazomalaysia  #followmyig  #onlineshopping  #instafashion  #fashionstyle  #ootd  #outfitoftheday  #malaysia  #penang  #bukitmertajam  #bandarperda  #bertam  #paritbuntar  #sungaipetani  #alorstar  #perlis  #dropship  #bazaarpaknil 
•SLIDE FOR MORE PICTURE•
Lawa takk? Lawaa takk? Lawa kan dress baby girl ni 😍 sis pun terkenan 😘 Hihi. Oh yass! Dress ni materialnya cotton tau. Tak panas. So kalau nak bawak bby girl jalan jalan pakai baju ni, confirm baby girl akan feeling feeling pwincess gitchuuu! 👰
.
Baju ni dipakai masa raya, confirm jadi perhatian uolls! Ehh ehh lawanyaa. Anak siapa ni? Tengok baju dia, pun lawa jugak. Double woww gituu! 😜 Hihik!
.

Kalau mommies nak dapatkan detail and nak sangattt purchase this dress for baby girl mommies, mommies can whatsApp sis kat 010-2156219 ok? 😘
.
#dressbabygirl #dressgirl #bajudressbaby #babygirlclothes #babygirl #cotton #prettybabygirl #raya2017 #2017 #babygirlpretty #malaysia #selangor #johor #negeri9 #kualalumpur #perak #pahang #perlis #kedah #kelantan #terengganu #melaka #sabah #sarawak
•SLIDE FOR MORE PICTURE• Lawa takk? Lawaa takk? Lawa kan dress baby girl ni 😍 sis pun terkenan 😘 Hihi. Oh yass! Dress ni materialnya cotton tau. Tak panas. So kalau nak bawak bby girl jalan jalan pakai baju ni, confirm baby girl akan feeling feeling pwincess gitchuuu! 👰 . Baju ni dipakai masa raya, confirm jadi perhatian uolls! Ehh ehh lawanyaa. Anak siapa ni? Tengok baju dia, pun lawa jugak. Double woww gituu! 😜 Hihik! . Kalau mommies nak dapatkan detail and nak sangattt purchase this dress for baby girl mommies, mommies can whatsApp sis kat 010-2156219 ok? 😘 . #dressbabygirl  #dressgirl  #bajudressbaby  #babygirlclothes  #babygirl  #cotton  #prettybabygirl  #raya2017  #2017  #babygirlpretty  #malaysia  #selangor  #johor  #negeri9  #kualalumpur  #perak  #pahang  #perlis  #kedah  #kelantan  #terengganu  #melaka  #sabah  #sarawak 
Assalamualaikum 💕

Cadar Patchwork 100% Cotton (High Quality) 6in1
1cadar (230cm x 250cm)
4sarung bantal
1sarung bantal peluk 🍒Kualiti dijamin. 875 thread count.
🍒100% cotton, tiada campuran poliester. Tebal, mudah dirapikan.
🍒Material depan (cotton), Dalam (Soft Cotton), Belakang (Cotton Silk)
🍒Senang di cuci.
🍒Pelbagai corak yang menarik.

Whatsapp +60172219542 for available designs 💕.
Klik link di bio untuk whatsapp😊

#cadar #cadarpatchwork #cadarcotton #cadarcantik #nasuhacreativestore #sayajual #assalamualaikum #selangor #johor #putrajaya #kualalumpur #kelantan #patchworkmalaysia #setcadar #perak #johorbahru #perlis #terengganu #syukurselalu #labuan #melaka #sabah #sarawak #seremban #seremban2 #pahang #surirumah #totopatchwork #senyum #karpetpatchwork
Assalamualaikum 💕 Cadar Patchwork 100% Cotton (High Quality) 6in1 1cadar (230cm x 250cm) 4sarung bantal 1sarung bantal peluk 🍒Kualiti dijamin. 875 thread count. 🍒100% cotton, tiada campuran poliester. Tebal, mudah dirapikan. 🍒Material depan (cotton), Dalam (Soft Cotton), Belakang (Cotton Silk) 🍒Senang di cuci. 🍒Pelbagai corak yang menarik. Whatsapp +60172219542 for available designs 💕. Klik link di bio untuk whatsapp😊 #cadar  #cadarpatchwork  #cadarcotton  #cadarcantik  #nasuhacreativestore  #sayajual  #assalamualaikum  #selangor  #johor  #putrajaya  #kualalumpur  #kelantan  #patchworkmalaysia  #setcadar  #perak  #johorbahru  #perlis  #terengganu  #syukurselalu  #labuan  #melaka  #sabah  #sarawak  #seremban  #seremban2  #pahang  #surirumah  #totopatchwork  #senyum  #karpetpatchwork 
👞 REEBOK RED BLACK
💯Copy Ori Gred AAAAA (High Quality)
📐Size: 40/41/42/43/44 EURO
💰Price: RM80
🚀FREE COD PERLIS (PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH PERLIS)
📦Pos + RM10(SM)/RM15(SS)
📲Whatapp 0103948400

#AzyHipstyle
#kasutmurahmurah
#KasutMurahPerlis #reebok  #perlis #teamsneakers #sneakers #sneakersmurah #sneakersforsale #bazarpaknil
Ramai org tak sedar,  kehidupan kini bukan mcm zaman Dulu dulu lagi, Kerja bukan lagi PERKARA WAJIB
.
Kais Tengahari, makan Mamak
Kais Malam, makan Maggie. 
Anak bini tinggalkan demi Mencari Wang, 
Keluar Pagi, balik Petang

Ini berlaku kerana Manusia perlukan *DUIT* .
.
Adakah kita bekerja utk DUIT? atau DUIT bekerja utk anda? 
Bekerja sekadar utk bayar *HUTANG*. Dimanakah? *KEBEBASAN MASA DAN WANG* .
Hidup hanya sekali. 
Cara HIDUP adalah *PILIHAN*  bukan TAKDIR 
Sedarkah kita? 
ANDA TENTUKANNYA 👋
Bak kata nabil "lu pikir la sendiri"
.
Hazim
010-5356177 .
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm #usm #malaysia #terengganu #pahang #kelantan #johor #selangor #negerisembilan #melaka #kedah #perlis #penang #sarawak #sabah #rbsfans #viefans #gbecsapok
Ramai org tak sedar, kehidupan kini bukan mcm zaman Dulu dulu lagi, Kerja bukan lagi PERKARA WAJIB . Kais Tengahari, makan Mamak Kais Malam, makan Maggie. Anak bini tinggalkan demi Mencari Wang, Keluar Pagi, balik Petang Ini berlaku kerana Manusia perlukan *DUIT* . . Adakah kita bekerja utk DUIT? atau DUIT bekerja utk anda? Bekerja sekadar utk bayar *HUTANG*. Dimanakah? *KEBEBASAN MASA DAN WANG* . Hidup hanya sekali. Cara HIDUP adalah *PILIHAN* bukan TAKDIR Sedarkah kita? ANDA TENTUKANNYA 👋 Bak kata nabil "lu pikir la sendiri" . Hazim 010-5356177 . #ukm  #uitm  #utm  #unikl  #usim  #ump  #upm  #usm  #malaysia  #terengganu  #pahang  #kelantan  #johor  #selangor  #negerisembilan  #melaka  #kedah  #perlis  #penang  #sarawak  #sabah  #rbsfans  #viefans  #gbecsapok 
Kini Puma GV Special kembali dengan material PVC!!😊
.
👞 PUMA GV SPECIAL BLACK 💯Copy Ori Gred AAAAA (High Quality)
📐Size: 41/42/43/44/45 EURO
💰Price: RM80
🚀FREE COD PERLIS (PENGHANTARAN PERCUMA SELURUH PERLIS)
📦Pos + RM10(SM)/RM15(SS)
📲Whatapp 0103948400

#AzyHipstyle
#kasutmurahmurah
#KasutMurahPerlis #puma #pumagvspecial #perlis #teamsneakers #sneakers #sneakersmurah #sneakersforsale #bazarpaknil #KasutRaya
SUMPAH PUAS HATI SUNGGUH GUNA T9 SKINCARE😊
✅ JERAWAT PASIR HILANG .
✅ CERAH BERSERI .
"Memang nampak beza sungguh2.. sebelum ni guna produk macam2 dah tapi semua tak berhasil hilangkan jerawat di muka ni 😊"
.
STRESS DENGAN MUKA BERJERAWAT❓❓
Usah bazirkan wang dan masa korang dengan produk yg belum tentu lg berkesan ‼
.
RAYA DAH NAK DEKAT NI😭😭😭
TAKKAN NAK RAYA DENGAN JERAWAT DAN PARUT PENUH MUKA 😰😰😰
--------------------------------
T9 Skincare membantu anda .
✔ bunuh jerawat (nanah & pasir)
✔ jerawat belakang badan .
✔ parut hitam .
✔ parut berlubang .
✔ kulit berminyak .
✔ pori-pori terbuka .
✔ jeragat tebal .
✔ kusam .
✔ kulit sensitif .
✔ alergik seafood/belacan/budu/cencaluk .
✔ alahan resdung Kronik seperti kerap bersin, hidung berair, muka merenyam, gatal mata, hidung
✔ kulit nipis dan kemerahan .
✔ kulit rosak akibat tersalah guna produk .
✔ kulit kering
.
Pasti CUN dengan T9 Skincare .
#t9skincare_agentperak #T9skincarelovers #syukuralhamdulillah #stokisdiperlukan #jerawat #parut #parutberlubang #visitmyig #malaysia #masalahjerawat #jeragat #flawless #bazarpaknil #acnesolution #testimoni #feedback #resdung #resdungt9lovers #resdungt9official #testimonit9 #sabunherba #sabun #soap #sabunresdung #uum #sabah #perlis #kedah #kelantan #malaysia #terengganu
SUMPAH PUAS HATI SUNGGUH GUNA T9 SKINCARE😊 ✅ JERAWAT PASIR HILANG . ✅ CERAH BERSERI . "Memang nampak beza sungguh2.. sebelum ni guna produk macam2 dah tapi semua tak berhasil hilangkan jerawat di muka ni 😊" . STRESS DENGAN MUKA BERJERAWAT❓❓ Usah bazirkan wang dan masa korang dengan produk yg belum tentu lg berkesan ‼ . RAYA DAH NAK DEKAT NI😭😭😭 TAKKAN NAK RAYA DENGAN JERAWAT DAN PARUT PENUH MUKA 😰😰😰 -------------------------------- T9 Skincare membantu anda . ✔ bunuh jerawat (nanah & pasir) ✔ jerawat belakang badan . ✔ parut hitam . ✔ parut berlubang . ✔ kulit berminyak . ✔ pori-pori terbuka . ✔ jeragat tebal . ✔ kusam . ✔ kulit sensitif . ✔ alergik seafood/belacan/budu/cencaluk . ✔ alahan resdung Kronik seperti kerap bersin, hidung berair, muka merenyam, gatal mata, hidung ✔ kulit nipis dan kemerahan . ✔ kulit rosak akibat tersalah guna produk . ✔ kulit kering . Pasti CUN dengan T9 Skincare . #t9skincare_agentperak  #T9skincarelovers  #syukuralhamdulillah  #stokisdiperlukan  #jerawat  #parut  #parutberlubang  #visitmyig  #malaysia  #masalahjerawat  #jeragat  #flawless  #bazarpaknil  #acnesolution  #testimoni  #feedback  #resdung  #resdungt9lovers  #resdungt9official  #testimonit9  #sabunherba  #sabun  #soap  #sabunresdung  #uum  #sabah  #perlis  #kedah  #kelantan  #malaysia  #terengganu 
DUIT RAYA FREE !!!!!! .
.
.
Sesiapa yg nak tahu sis buat #ProjekIncomeRaya2017 ni macam mana.😍 Boleh pm sekarang, sebab ada offer menarik. Bagi yg usha lama lama tu, amek hp cepat ya, jgn tunggu lagi.😄😄
.
Berniaga melalui ONLINE | Menggunakan INSTAGRAM, FACEBOOK, WECHAT dan WHATSAPP anda | Rm60,000 dlm masa 6 bulan.🤗🤗🤗 .
Whatsapp
Muhd Fitri
📞+6012-7292503

#Projeksaving2017 #ProjekIncomeRaya2017 #SkillsOnlineStage3 #Dynamic88 #bangi #umk #ukm #upsi #uum #usm #unimas #uthm #ikbn #jdt #johor #kelantan #selangor #perak #perlis #kedah #melaka #sabah
DUIT RAYA FREE !!!!!! . . . Sesiapa yg nak tahu sis buat #ProjekIncomeRaya2017  ni macam mana.😍 Boleh pm sekarang, sebab ada offer menarik. Bagi yg usha lama lama tu, amek hp cepat ya, jgn tunggu lagi.😄😄 . Berniaga melalui ONLINE | Menggunakan INSTAGRAM, FACEBOOK, WECHAT dan WHATSAPP anda | Rm60,000 dlm masa 6 bulan.🤗🤗🤗 . Whatsapp Muhd Fitri 📞+6012-7292503 #Projeksaving2017  #ProjekIncomeRaya2017  #SkillsOnlineStage3  #Dynamic88  #bangi  #umk  #ukm  #upsi  #uum  #usm  #unimas  #uthm  #ikbn  #jdt  #johor  #kelantan  #selangor  #perak  #perlis  #kedah  #melaka  #sabah 
M A L A Y S I A
hitam putih, kaya miskin, orang kita, orang asing, semuanya mengarut sahaja. sebenarnya dunia ini ada dua jenis manusia sahaja. yang menang dan yang gagal dalam hidup.
kami berasal dari negara antara yang terkecil dalam peta dunia. setiap hari ada saja berita tentang negara kami. sehingga kini, masih ramai yang merempat di jalanan. dalam keadaan ini, dalam zaman ini, di hati semua orang, bendera empat warna dan empat belas jalur kami terus berkibar. ya nasib. nasib sesuatu yang amat baik. kadang baik, kadang malang. di mana ada kemahuan, nasib pasti akan berubah. berjuanglah dengan semangat. berjuanglah demi agama. berjuanglah demi maruah. berjuanglah demi lambang. berjuanglah demi MALAYSIA. 
S A T U  N E G A R A  S A T U  S U A R A
#negaraku #tanahtumpahdarahku #kuberisepenuhnya #bangkitbersama #malaysia #kelantan #terengganu #pahang #kedah #melaka #perlis #johor #sarawak #sabah #negerisembilan #selangor #kualalumpur #pulaupinang #gatehboy #boyofstraight #satunegarasatusuara #nadisukannegara #bebasrasuah #islamjalankesyurga #puasabersamakeluarga #salamramadan
M A L A Y S I A hitam putih, kaya miskin, orang kita, orang asing, semuanya mengarut sahaja. sebenarnya dunia ini ada dua jenis manusia sahaja. yang menang dan yang gagal dalam hidup. kami berasal dari negara antara yang terkecil dalam peta dunia. setiap hari ada saja berita tentang negara kami. sehingga kini, masih ramai yang merempat di jalanan. dalam keadaan ini, dalam zaman ini, di hati semua orang, bendera empat warna dan empat belas jalur kami terus berkibar. ya nasib. nasib sesuatu yang amat baik. kadang baik, kadang malang. di mana ada kemahuan, nasib pasti akan berubah. berjuanglah dengan semangat. berjuanglah demi agama. berjuanglah demi maruah. berjuanglah demi lambang. berjuanglah demi MALAYSIA. S A T U N E G A R A S A T U S U A R A #negaraku  #tanahtumpahdarahku  #kuberisepenuhnya  #bangkitbersama  #malaysia  #kelantan  #terengganu  #pahang  #kedah  #melaka  #perlis  #johor  #sarawak  #sabah  #negerisembilan  #selangor  #kualalumpur  #pulaupinang  #gatehboy  #boyofstraight  #satunegarasatusuara  #nadisukannegara  #bebasrasuah  #islamjalankesyurga  #puasabersamakeluarga  #salamramadan 
🌸CellFiPro🌸

Antara feedback customers;

Rasa RINGAN laaaaa✔
Tak MELEKIT langsunggggg✔
LICIN jeeee senang nak ratakan✔
LEMBUT sangat mukaaaaaa✔
GEBU nya kulitttttt✔
Warna kulit SEKATA dan tak crack✔
GLOWING berseri-serrriiiiiiii✔
Mudah MERESAP tak bercapukkkkkk✔
Senang CUCI. Guna air je dah okkkkkkk✔

Dan yang PALING KERAP "Harganya MURAH"✔✔✔✔✔✔ "

JIMAT guna cellfipro"

Sebab dah tak perlu guna kosmetik lain. Cukup CellFiPro sahaja. Tak perlu Toner, Pelembab, Foundation, Serum itu.

#ejencellfiproperlis#cccream #foundation #serum #sunnlock #antiaging #jerawat #jeragat 
#kulitkusam#kulitcantik#jeragatpudar#jerawathilang#antiaging#moisturizer#toner#tonataksekata
#cellfiprocream #ccteammarsha#cccream#cellfipro #jerawat #jeragat #foundation #serum #antipenuaan #bazarpaknil #bazarwanita#bazarwanita1malaysia #bazarmurah#cod#perlis
🌸CellFiPro🌸 Antara feedback customers; Rasa RINGAN laaaaa✔ Tak MELEKIT langsunggggg✔ LICIN jeeee senang nak ratakan✔ LEMBUT sangat mukaaaaaa✔ GEBU nya kulitttttt✔ Warna kulit SEKATA dan tak crack✔ GLOWING berseri-serrriiiiiiii✔ Mudah MERESAP tak bercapukkkkkk✔ Senang CUCI. Guna air je dah okkkkkkk✔ Dan yang PALING KERAP "Harganya MURAH"✔✔✔✔✔✔ " JIMAT guna cellfipro" Sebab dah tak perlu guna kosmetik lain. Cukup CellFiPro sahaja. Tak perlu Toner, Pelembab, Foundation, Serum itu. #ejencellfiproperlis #cccream  #foundation  #serum  #sunnlock  #antiaging  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam #kulitcantik #jeragatpudar #jerawathilang #antiaging #moisturizer #toner #tonataksekata  #cellfiprocream  #ccteammarsha #cccream #cellfipro  #jerawat  #jeragat  #foundation  #serum  #antipenuaan  #bazarpaknil  #bazarwanita #bazarwanita1malaysia  #bazarmurah #cod #perlis 
Pelaburan saham OTC Market Nami Corp. Pelaburan berlandaskan Stock OTC Market yang diluluskan kerajaan yang juga turut membuat kerjasama dgn Global Asset Trustee (MALAYSIA) Berhad.
.
.
Harga 1unit share - 2.13usd, boleh ke website otc market dan nama stock type 'NINK'. Boleh tgk transparent profile company, market value dalam 1.5billion usd. .
Menunjukkan company mmg boleh gi jauh. Dan beli direct company sekarang ada promotion 1 plus 2shares sekarang.
.
Gandaan investment selepas lock modal selama 18 bulan;- .
🌐Invest 300usd (300 + 600) 👉🏻 1419usd ( 3usd/unit) / 2365usd (5usd/unit) / 4730 (10usd/unit) . 🌐Invest 1000usd (1000+2000) 👉🏻 4734usd (3usd/unit) / 7890usd(5usd/unit) / 15,780usd (10usd/unit) . 🌐Invest 3000usd (3000+6000) 👉🏻 14,208usd (3usd/unit) / 23,680 (5usd/unit) / 47360 (10usd/unit) . 🌐Invest 10,000usd (10,000 + 20,000) 👉🏻 47,367usd (3usd/unit) / 78,495usd (5usd/unit) / 157,890usd (10usd/unit)
.
Rate mengikut currency usd semasa.
.
KENAPA PERLU INVEST SAHAM NAMI CORP. ⁉ 😘
.
Semestinya ini bukan MLM dan invest sahaja, tunggu selama 18 bulan dan terima pulangan yg lumayan. . 😘Company fresh keluar dari oven tak sampai setahun. . 😘 Berpotensi sebab projek dah run. Bukan projek 'otw nak' run.
.
😘Tgh ada promotion gila vavi dari company (1+2), tak invest sekarang terlepas promotion, rugi encik/puan/dato/datin !
.
.
Najihah Jaffar
013.2966952 Whatsapp/Call
013.2966952  Whatsapp/Call
.
.
.
#ProjekTurboRaya2017 
#Furious360#EntEntClub
#Jihamillionaires
#uitm #business #selangor #perak #kuantan #johor #sabah #sarawak #kedah #perlis #kelantan #ampang #cheras #kotabharu #ramadhan #otcmarkets #investment #Realprofit #realshare #SharingInvestProfit#jomgandakanwangsimpanan#jombuatduitraya
Pelaburan saham OTC Market Nami Corp. Pelaburan berlandaskan Stock OTC Market yang diluluskan kerajaan yang juga turut membuat kerjasama dgn Global Asset Trustee (MALAYSIA) Berhad. . . Harga 1unit share - 2.13usd, boleh ke website otc market dan nama stock type 'NINK'. Boleh tgk transparent profile company, market value dalam 1.5billion usd. . Menunjukkan company mmg boleh gi jauh. Dan beli direct company sekarang ada promotion 1 plus 2shares sekarang. . Gandaan investment selepas lock modal selama 18 bulan;- . 🌐Invest 300usd (300 + 600) 👉🏻 1419usd ( 3usd/unit) / 2365usd (5usd/unit) / 4730 (10usd/unit) . 🌐Invest 1000usd (1000+2000) 👉🏻 4734usd (3usd/unit) / 7890usd(5usd/unit) / 15,780usd (10usd/unit) . 🌐Invest 3000usd (3000+6000) 👉🏻 14,208usd (3usd/unit) / 23,680 (5usd/unit) / 47360 (10usd/unit) . 🌐Invest 10,000usd (10,000 + 20,000) 👉🏻 47,367usd (3usd/unit) / 78,495usd (5usd/unit) / 157,890usd (10usd/unit) . Rate mengikut currency usd semasa. . KENAPA PERLU INVEST SAHAM NAMI CORP. ⁉ 😘 . Semestinya ini bukan MLM dan invest sahaja, tunggu selama 18 bulan dan terima pulangan yg lumayan. . 😘Company fresh keluar dari oven tak sampai setahun. . 😘 Berpotensi sebab projek dah run. Bukan projek 'otw nak' run. . 😘Tgh ada promotion gila vavi dari company (1+2), tak invest sekarang terlepas promotion, rugi encik/puan/dato/datin ! . . Najihah Jaffar 013.2966952 Whatsapp/Call 013.2966952 Whatsapp/Call . . . #ProjekTurboRaya2017  #Furious360 #EntEntClub  #Jihamillionaires  #uitm  #business  #selangor  #perak  #kuantan  #johor  #sabah  #sarawak  #kedah  #perlis  #kelantan  #ampang  #cheras  #kotabharu  #ramadhan  #otcmarkets  #investment  #Realprofit  #realshare  #SharingInvestProfit #jomgandakanwangsimpanan #jombuatduitraya 
RM65 sebotol tahan 4 bulan wow!
So sebulan baru kuar modal berape rm untuk tampil jelita dan menawan

Anda nak dapatkan cellfi.pro anda sila wassap di 019-3463239/013-2083239

#ejencellfiproperlis#cellfiprocream#cellfipro#foundation #serum #sunblock #kulitkusam 
#antipenuaan #pencerah#foundation #bedakasas#waterbased#sunblock#skincare
#jeragatpudar #jerawathilang #kulitcantik#bebasjerawat#bazarpaknilofficial#bazarpaknil
#cod#kangar#seriab#beseri#perlis#jepsari#sariyanti#shhiloveyou#moodrepublik
RM65 sebotol tahan 4 bulan wow! So sebulan baru kuar modal berape rm untuk tampil jelita dan menawan Anda nak dapatkan cellfi.pro anda sila wassap di 019-3463239/013-2083239 #ejencellfiproperlis #cellfiprocream #cellfipro #foundation  #serum  #sunblock  #kulitkusam  #antipenuaan  #pencerah #foundation  #bedakasas #waterbased #sunblock #skincare  #jeragatpudar  #jerawathilang  #kulitcantik #bebasjerawat #bazarpaknilofficial #bazarpaknil  #cod #kangar #seriab #beseri #perlis #jepsari #sariyanti #shhiloveyou #moodrepublik 
<Kuih Kapit>
Perisa:
*vanila
*coklat
*oren
*pandan
*strawberry .
Perisa + inti:
*vanila coklat
*vanila kacang
*coklat coklat
*coklat kacang
*strawberry  coklat
*pandan kacang
.
»» 1 - 20 (balang) = RM22.00/per balang
»» 21 - 49 (balang) = RM20.00/per balang
»» 50 & keatas (balang) = RM18.00/per balang
.
Shipping Fee:
» 0.5 kg - 1 kg = RM9.00
» 1.1 kg - 2 kg = RM14.00
.
🕵 Ms. Fazliani
💬 What's App: 011-2413 3967
💬 IG: @fazliani_shop
💬 Tweet: @fazliani_shop
👍 FB: Fazliani's Shop
📧 pcscmdsr@gmail.com
.
*Any further questions, please do not hesitated to contact our person in charge
.
#kuihkapit #kuih #kapit #perlis #kedah #kelantan #terengganu #pineng #pahang #langkawi #perak #selangor #melaka #johor
Perisa: *vanila *coklat *oren *pandan *strawberry . Perisa + inti: *vanila coklat *vanila kacang *coklat coklat *coklat kacang *strawberry coklat *pandan kacang . »» 1 - 20 (balang) = RM22.00/per balang »» 21 - 49 (balang) = RM20.00/per balang »» 50 & keatas (balang) = RM18.00/per balang . Shipping Fee: » 0.5 kg - 1 kg = RM9.00 » 1.1 kg - 2 kg = RM14.00 . 🕵 Ms. Fazliani 💬 What's App: 011-2413 3967 💬 IG: @fazliani_shop 💬 Tweet: @fazliani_shop 👍 FB: Fazliani's Shop 📧 pcscmdsr@gmail.com . *Any further questions, please do not hesitated to contact our person in charge . #kuihkapit  #kuih  #kapit  #perlis  #kedah  #kelantan  #terengganu  #pineng  #pahang  #langkawi  #perak  #selangor  #melaka  #johor 
Kami sedang mencari pembantu tailor, mahir jahit kelim. -Pantas membuat kerja
- perempuan/lelaki
- Daerah Kulim
- berdaya maju
- praktikal dialu -alukan(student bahagian jahitan)

sila DM/sms sahaja ke 0195411981.

#kedah #vendorkedah #vendorutara #perlis #tukangjahit #tailorkedah #tailorwanted #tailormalaysia
Kurta for Men

Made up from Cotton Osaka yang selesa dan menyerap peluh. Kain yg lembut dan menyerap peluh
Sleek design

Cuff-handed for clean look

Side pocket both sides
.
p/s: ade free postage utk certain items 📢📢📢 Promo yg still on-going : 📢📢📢 kurta,  jubah,  fleur suit,  set and tudung .
.
Nak place order,  bole terus whatsapp saya.
019 318 7320 
019 318 7320
019 318 7320
👆👆👆👆👆👆👆👆👆.
.
#setcoupleviral #aandalover #aandalover #thegrandeur #rayasedondon #freebawal #instantbawal #setcouple #bawal #perlis #trustedpersonalshoppermy 
#terapiinstagram 
#selangor 
#viral 
#malaysia 
#shahalam 
#kelantan 
#dressdinner 
#setfamilyraya
#sedondon 
#bajuraya
 #tudungraya 
#bajufamily 
#setsedondon
#bajuraya2017 
#bajutunang
 #bajukahwin
#bajunikah 
#dressnikah 
#dresstunang 
#jubahcouplemurah
Kurta for Men Made up from Cotton Osaka yang selesa dan menyerap peluh. Kain yg lembut dan menyerap peluh Sleek design Cuff-handed for clean look Side pocket both sides . p/s: ade free postage utk certain items 📢📢📢 Promo yg still on-going : 📢📢📢 kurta, jubah, fleur suit, set and tudung . . Nak place order, bole terus whatsapp saya. 019 318 7320 019 318 7320 019 318 7320 👆👆👆👆👆👆👆👆👆. . #setcoupleviral  #aandalover  #aandalover  #thegrandeur  #rayasedondon  #freebawal  #instantbawal  #setcouple  #bawal  #perlis  #trustedpersonalshoppermy  #terapiinstagram  #selangor  #viral  #malaysia  #shahalam  #kelantan  #dressdinner  #setfamilyraya  #sedondon  #bajuraya  #tudungraya  #bajufamily  #setsedondon  #bajuraya2017  #bajutunang  #bajukahwin  #bajunikah  #dressnikah  #dresstunang  #jubahcouplemurah 
Kami sedang mencari pembantu tailor, mahir jahit kelim. -Pantas membuat kerja
- perempuan/lelaki
- Daerah Kulim
- berdaya maju
- praktikal dialu -alukan(student bahagian jahitan)

sila DM/sms sahaja ke 0195411981.

#kedah #vendorkedah #vendorutara #perlis #tukangjahit #tailorkedah #tailorwanted #tailormalaysia
Pelaburan saham OTC Market Nami Corp. Pelaburan berlandaskan Stock OTC Market yang diluluskan kerajaan yang juga turut membuat kerjasama dgn Global Asset Trustee (MALAYSIA) Berhad.
. .

Harga 1unit share - 2.13usd, boleh ke website otc market dan nama stock type 'NINK'. Boleh tgk transparent profile company, market value dalam 1.5billion usd. .

Menunjukkan company mmg boleh gi jauh. Dan beli direct company sekarang ada promotion 1 plus 2shares sekarang.
.

Gandaan investment selepas lock modal selama 18 bulan;-
. .
🌐Invest 300usd (300 + 600) 👉🏻 1419usd ( 3usd/unit) / 2365usd (5usd/unit) / 4730 (10usd/unit)
. 🌐Invest 1000usd (1000+2000)
👉🏻 4734usd (3usd/unit) / 7890usd(5usd/unit) / 15,780usd (10usd/unit)
. 🌐Invest 3000usd (3000+6000)
👉🏻 14,208usd (3usd/unit) / 23,680 (5usd/unit) / 47360 (10usd/unit)
. 🌐Invest 10,000usd (10,000 + 20,000)
👉🏻 47,367usd (3usd/unit) / 78,495usd (5usd/unit) / 157,890usd (10usd/unit)
.
*Rate mengikut currency usd semasa .
.
KENAPA PERLU INVEST SAHAM NAMI CORP. ⁉
. 😘Semestinya ini bukan MLM dan invest sahaja, tunggu selama 18 bulan dan terima pulangan yg lumayan.
.
😘Company fresh keluar dari oven tak sampai setahun.
.
😘 Berpotensi sebab projek dah run. Bukan projek 'otw nak' run.
.
😘Tgh ada promotion gila vavi dari company (1+2), tak invest sekarang terlepas promotion, rugi encik/puan/dato/datin !
.
.
Aizan Zabri
014. 5302041  Whatsapp/Call
014. 5302041  Whatsapp/Call
014. 5302041  Whatsapp/Call
.
.
.
#ProjekTurboRaya2017 
#Furious360#EntEntClub
#Aizanmillionaires
#uitm #business #selangor #perak #kuantan #johor #sabah #sarawak #gengvscocam #kedah #perlis #kelantan #ampang #cheras #kotabharu #ramadhan #otcmarkets #investment #Realprofit #realshare #SharingInvestProfit#jomgandakanwangsimpanan#jombuatduitraya
Pelaburan saham OTC Market Nami Corp. Pelaburan berlandaskan Stock OTC Market yang diluluskan kerajaan yang juga turut membuat kerjasama dgn Global Asset Trustee (MALAYSIA) Berhad. . .

Harga 1unit share - 2.13usd, boleh ke website otc market dan nama stock type 'NINK'. Boleh tgk transparent profile company, market value dalam 1.5billion usd. .

Menunjukkan company mmg boleh gi jauh. Dan beli direct company sekarang ada promotion 1 plus 2shares sekarang.
.

Gandaan investment selepas lock modal selama 18 bulan;-
. . 🌐Invest 300usd (300 + 600) 👉🏻 1419usd ( 3usd/unit) / 2365usd (5usd/unit) / 4730 (10usd/unit)
. 🌐Invest 1000usd (1000+2000)
👉🏻 4734usd (3usd/unit) / 7890usd(5usd/unit) / 15,780usd (10usd/unit)
. 🌐Invest 3000usd (3000+6000)
👉🏻 14,208usd (3usd/unit) / 23,680 (5usd/unit) / 47360 (10usd/unit)
. 🌐Invest 10,000usd (10,000 + 20,000)
👉🏻 47,367usd (3usd/unit) / 78,495usd (5usd/unit) / 157,890usd (10usd/unit)
.
*Rate mengikut currency usd semasa . .
KENAPA PERLU INVEST SAHAM NAMI CORP. ⁉
. 😘Semestinya ini bukan MLM dan invest sahaja, tunggu selama 18 bulan dan terima pulangan yg lumayan.
.
😘Company fresh keluar dari oven tak sampai setahun.
.
😘 Berpotensi sebab projek dah run. Bukan projek 'otw nak' run.
.
😘Tgh ada promotion gila vavi dari company (1+2), tak invest sekarang terlepas promotion, rugi encik/puan/dato/datin ! . . Aizan Zabri 014. 5302041 Whatsapp/Call 014. 5302041 Whatsapp/Call 014. 5302041 Whatsapp/Call . . . #ProjekTurboRaya2017  #Furious360 #EntEntClub  #Aizanmillionaires  #uitm  #business  #selangor  #perak  #kuantan  #johor  #sabah  #sarawak  #gengvscocam  #kedah  #perlis  #kelantan  #ampang  #cheras  #kotabharu  #ramadhan  #otcmarkets  #investment  #Realprofit  #realshare  #SharingInvestProfit #jomgandakanwangsimpanan #jombuatduitraya 
Assalamualaikum 💕 🌷Karpet Patchwork 100% Cotton
🌷L Size 200cm x 230cm (RM105)Harga biasa RM125
🌷M Size 160cm x 210cm (RM95)
🌷S Size 90cm x 150cm (RM55)
🌷Harga termasuk pos Semenanjung. Sabah Sarawak add RM10
🌷Anti Slip, mudah di cuci
🌷Bebas habuk, lembut dan selesa

Whatsapp 0172219542 for available design💕
Klik link di bio untuk whatsapp 😊

#karpet #karpetpatchwork #johorbahru #karpetcotton #raya2017 #aidilfitri2017 #nasuhacreative
#sayajual #bazarpaknil #syukurselalu #puasa #kedah #pahang #melaka #seremban #seremban2 #johor #selangor #putrajaya #kelantan #perak #terengganu #ramadhan2017 #assalamualaikum #ramadhan #putrajaya #surirumah #sabah #sarawak #perlis #patchworkmurah
Assalamualaikum 💕 🌷Karpet Patchwork 100% Cotton 🌷L Size 200cm x 230cm (RM105)Harga biasa RM125 🌷M Size 160cm x 210cm (RM95) 🌷S Size 90cm x 150cm (RM55) 🌷Harga termasuk pos Semenanjung. Sabah Sarawak add RM10 🌷Anti Slip, mudah di cuci 🌷Bebas habuk, lembut dan selesa Whatsapp 0172219542 for available design💕 Klik link di bio untuk whatsapp 😊 #karpet  #karpetpatchwork  #johorbahru  #karpetcotton  #raya2017  #aidilfitri2017  #nasuhacreative  #sayajual  #bazarpaknil  #syukurselalu  #puasa  #kedah  #pahang  #melaka  #seremban  #seremban2  #johor  #selangor  #putrajaya  #kelantan  #perak  #terengganu  #ramadhan2017  #assalamualaikum  #ramadhan  #putrajaya  #surirumah  #sabah  #sarawak  #perlis  #patchworkmurah 
・・・
.
Cantik sangat Telekung Lycra Korea macam orang yang memakainya juga,Thanks dear😘.Rugi sangat siapa yang belum dapatkan telekung lycra daripada kami😍😍
.
HARGA BORONG TELEKUNG LYCRA !!!
.
SEPASANG RM24
BORONG 10 PASANG RM23
BORONG 20 PASANG RM22
BORONG 30 PASANG RM21
BORONG 80 PASANG RM20
BORONG 100 PASANG RM19

HARGA TAK TERMASUK POS

YG MANA YG NAK WAKAFKAN TELEKUNG , NAK BAGI HADIAH , NAK MULA BERNIAGA ,  NAK SHARE2 DGN KAWAN2, SEDARA MARA PUN BOLEH 😊

SERIOUS BUYER DM/WHATSAPP 017-7075126 😘
.
.
#sedekah#wakaf#islam#malaysia#solat#masjid#pahala#borongtelekung#telekungbudak#telekungdewasa#telekunglycraplain#sayajual#sayajualtelekung#borongmurah#dropshipdiperlukan#borongtelekunglycra#telekungwarna#telekunghantaran#hadiahharijadi#selangor#malaysia#kedah#kainsembahyang#kualalumpur#perak#perlis#johor #sabah #sarawak
・・・ . Cantik sangat Telekung Lycra Korea macam orang yang memakainya juga,Thanks dear😘.Rugi sangat siapa yang belum dapatkan telekung lycra daripada kami😍😍 . HARGA BORONG TELEKUNG LYCRA !!! . SEPASANG RM24 BORONG 10 PASANG RM23 BORONG 20 PASANG RM22 BORONG 30 PASANG RM21 BORONG 80 PASANG RM20 BORONG 100 PASANG RM19 HARGA TAK TERMASUK POS YG MANA YG NAK WAKAFKAN TELEKUNG , NAK BAGI HADIAH , NAK MULA BERNIAGA , NAK SHARE2 DGN KAWAN2, SEDARA MARA PUN BOLEH 😊 SERIOUS BUYER DM/WHATSAPP 017-7075126 😘 . . #sedekah #wakaf #islam #malaysia #solat #masjid #pahala #borongtelekung #telekungbudak #telekungdewasa #telekunglycraplain #sayajual #sayajualtelekung #borongmurah #dropshipdiperlukan #borongtelekunglycra #telekungwarna #telekunghantaran #hadiahharijadi #selangor #malaysia #kedah #kainsembahyang #kualalumpur #perak #perlis #johor  #sabah  #sarawak 
Marhaban ya Ramadhan

Sesungguhnya ia, tetamu yang dinantikan.

Jom kita susun jadual sepanjang Ramadhan bagi rapi & bermanfaat.

InsyAllah kita bertemu Ramadhan ( bermula maghrib hari ini). #ramadhan #sedekah
#rapatkansaf #tarawih
#sejahterabersamaislam #istiqamahhinggakemenangan #perlis #pasperlis
Apa special set baru Exclusive Set 5 in 1 nie..?? Bila ada moisturizer plus special gift lgi.. dan of course harga yg berpatutan.. which product 5 in 1 nie boleh tahan lebih kurang 3 bulan dengan harga dr kami yang tak sampai seratus.. diskaun postage lagi..adik kita ambik terus 3 set exclusive set 5 in 1 nie utk dia dan adik beradik yg lain.. pakai sebulan puasa ni.. insyaAllah raya nie byk perubahan.. thanks Hidaya.. kakak senang berurusa dgn adik 😘

Free consultation.. 📲 call/whatsapp;
NOUR AIN BEAUTY CARE STOKIS PERLIS
💐 Perlis :: Rohazita :: 012-4669896
💐 Penang :: Zana :: 011-10166560
💐 KL :: Roha :: 019-3881846 
#chenta #nourain #nourainbeautycare #nouraincosmetics #nourain2017 #nourainperlis #nourainstokisperlis #stokisnourainperlis #stokisnaperlis #perlis #newproductnourain
Apa special set baru Exclusive Set 5 in 1 nie..?? Bila ada moisturizer plus special gift lgi.. dan of course harga yg berpatutan.. which product 5 in 1 nie boleh tahan lebih kurang 3 bulan dengan harga dr kami yang tak sampai seratus.. diskaun postage lagi..adik kita ambik terus 3 set exclusive set 5 in 1 nie utk dia dan adik beradik yg lain.. pakai sebulan puasa ni.. insyaAllah raya nie byk perubahan.. thanks Hidaya.. kakak senang berurusa dgn adik 😘 Free consultation.. 📲 call/whatsapp; NOUR AIN BEAUTY CARE STOKIS PERLIS 💐 Perlis :: Rohazita :: 012-4669896 💐 Penang :: Zana :: 011-10166560 💐 KL :: Roha :: 019-3881846 #chenta  #nourain  #nourainbeautycare  #nouraincosmetics  #nourain2017  #nourainperlis  #nourainstokisperlis  #stokisnourainperlis  #stokisnaperlis  #perlis  #newproductnourain 
ARMANI EXCHANGE WATCHES
==========================
Assalamualaikum Sahabat.....
SALAM RAMADHAN.... HOT ITEM!!!
PM FOR INFO

ASYRAF: 0173697058

Condition : NEW
Gender : man
strap : steel 
PARKER CLIP

Free BOX biasa ========================== Spec Ringkas : ✔  3 month Warranty mesin
✔ batery watch
✔ gred AA
➡ diameter about 46mm
➡ mineral glass anti scratch
➡ water resistant ============================= Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm5

#ramadhan2017
#jual 
#onlineshopping 
#onlineshop
#kedaionline
#kelantan 
#terengganu
#pahang
#kedah
#perlis
#perak
#johor
#negerisembilan 
#melaka 
#selangorian
#pulaupinang
#sabah
#sarawak
#bombamalaysia
ARMANI EXCHANGE WATCHES ========================== Assalamualaikum Sahabat..... SALAM RAMADHAN.... HOT ITEM!!! PM FOR INFO ASYRAF: 0173697058 Condition : NEW Gender : man strap : steel PARKER CLIP Free BOX biasa ========================== Spec Ringkas : ✔ 3 month Warranty mesin ✔ batery watch ✔ gred AA ➡ diameter about 46mm ➡ mineral glass anti scratch ➡ water resistant ============================= Semenanjung free pos Sabah sarawak add rm5 #ramadhan2017  #jual  #onlineshopping  #onlineshop  #kedaionline  #kelantan  #terengganu  #pahang  #kedah  #perlis  #perak  #johor  #negerisembilan  #melaka  #selangorian  #pulaupinang  #sabah  #sarawak  #bombamalaysia 
Esok dah start puasa. Malam ni dah satrt terawih. Macam mana dengan persiapan Ramadhan? 
Shaklee ada sediakan Set Puasa, Set Sahur & Set Terawih untuk anda kekal bertenaga sepanjang berpuasa di samping menjalani ibadah sepanjang Ramadhan ni.

Nak tahu set yang best ni? Boleh PM saya di 0174816325
#shakleelover #shakleeuitm #shakleeperlis #shakleetermurah #shakleeunimap #setramadhan #setramadhanshaklee #setshaklee #shakleetermurah #bazaar #bazarpaknilmurah #ramadan #ramadhan #perlis #unimap #unicity #fitness #stayfit shakleeffect #setpuasa #setsahur #cantiksihat #tipsdiet #tipscantik #setterawih #setpuasashaklee #setsahurshaklee #setterawihshaklee
Esok dah start puasa. Malam ni dah satrt terawih. Macam mana dengan persiapan Ramadhan? Shaklee ada sediakan Set Puasa, Set Sahur & Set Terawih untuk anda kekal bertenaga sepanjang berpuasa di samping menjalani ibadah sepanjang Ramadhan ni. Nak tahu set yang best ni? Boleh PM saya di 0174816325 #shakleelover  #shakleeuitm  #shakleeperlis  #shakleetermurah  #shakleeunimap  #setramadhan  #setramadhanshaklee  #setshaklee  #shakleetermurah  #bazaar  #bazarpaknilmurah  #ramadan  #ramadhan  #perlis  #unimap  #unicity  #fitness  #stayfit  shakleeffect #setpuasa  #setsahur  #cantiksihat  #tipsdiet  #tipscantik  #setterawih  #setpuasashaklee  #setsahurshaklee  #setterawihshaklee 
Saksikan Aroma Tradisi setiap Rabu.. 11.30 pagi
#wannsahmad
#perlis
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺

MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU

FREE SIZE DARI XS - L
UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 
DADA : 34-38 
PINGGANG : 28-36
LABUH LENGAN : 22
LABUH BAJU : 26
LABUH KAIN : 40
PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU
📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH
📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA

________________________________
Whatsapp 0143010546 to order

#saleemasongket #songketpeplum #songket #bajucantik
#jubahmalaysia #blouse #baju #muslimah #bajumuslimah #bajumurah #blousecantik #jualanmurah #teamapplescarf #baazarpaknil #lokalah #jubahmurah #igersmalaysia #unimap #uum #perlis #kedah #penang  #igshopmalaysia #neelofa #malaysia #bajukurung #tutupaurat #bajulabuh #kedaibaju #kedaimalaysia
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺 MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU FREE SIZE DARI XS - L UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 DADA : 34-38 PINGGANG : 28-36 LABUH LENGAN : 22 LABUH BAJU : 26 LABUH KAIN : 40 PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU 📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH 📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA ________________________________ Whatsapp 0143010546 to order #saleemasongket  #songketpeplum  #songket  #bajucantik  #jubahmalaysia  #blouse  #baju  #muslimah  #bajumuslimah  #bajumurah  #blousecantik  #jualanmurah  #teamapplescarf  #baazarpaknil  #lokalah  #jubahmurah  #igersmalaysia  #unimap  #uum  #perlis  #kedah  #penang  #igshopmalaysia  #neelofa  #malaysia  #bajukurung  #tutupaurat  #bajulabuh  #kedaibaju  #kedaimalaysia 
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺

MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU

FREE SIZE DARI XS - L
UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 
DADA : 34-38 
PINGGANG : 28-36
LABUH LENGAN : 22
LABUH BAJU : 26
LABUH KAIN : 40
PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU
📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH
📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA

________________________________
Whatsapp 0143010546 to order

#saleemasongket #songketpeplum #songket #bajucantik
#jubahmalaysia #blouse #baju #muslimah #bajumuslimah #bajumurah #blousecantik #jualanmurah #teamapplescarf #baazarpaknil #lokalah #jubahmurah #igersmalaysia #unimap #uum #perlis #kedah #penang  #igshopmalaysia #neelofa #malaysia #bajukurung #tutupaurat #bajulabuh #kedaibaju #kedaimalaysia
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺 MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU FREE SIZE DARI XS - L UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 DADA : 34-38 PINGGANG : 28-36 LABUH LENGAN : 22 LABUH BAJU : 26 LABUH KAIN : 40 PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU 📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH 📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA ________________________________ Whatsapp 0143010546 to order #saleemasongket  #songketpeplum  #songket  #bajucantik  #jubahmalaysia  #blouse  #baju  #muslimah  #bajumuslimah  #bajumurah  #blousecantik  #jualanmurah  #teamapplescarf  #baazarpaknil  #lokalah  #jubahmurah  #igersmalaysia  #unimap  #uum  #perlis  #kedah  #penang  #igshopmalaysia  #neelofa  #malaysia  #bajukurung  #tutupaurat  #bajulabuh  #kedaibaju  #kedaimalaysia 
Sesiapa nak cetak :-
»t-shirt rewang
»tshirt kelas
»tshirt event
»tshirt kelab
»dan lain-lain lagi.
.
●MINIMUM 5 HELAI● ( T&C )
.
»Korang boleh guna design yg saya sediakan atau design korang sendiri.
.
»Siap dalam tempoh 5-7 hari.
√Tshirt 100% cotton (unisex).
√ 1 design ( A3 / A4 ).
√ 1 bahagian cetak ( 1 side ).
√ Cetakan 1 warna ( 1 colour ).
.
Berminat PM saya untuk harga.

SMS | Whatsapp
014 726 3465

#trustedseller #hafizlanggar #cetaktshirt #cetakbaju #tshirtprintingmalaysia #tempatanfest #malaysia #kedah #perak #perlis #pulaupinang #penang #kelantan #terengganu #pahang #selangor #negerisembilan #melaka #johor #sabah #sarawak #labuan #penang #tempatanfest
Sesiapa nak cetak :- »t-shirt rewang »tshirt kelas »tshirt event »tshirt kelab »dan lain-lain lagi. . ●MINIMUM 5 HELAI● ( T&C ) . »Korang boleh guna design yg saya sediakan atau design korang sendiri. . »Siap dalam tempoh 5-7 hari. √Tshirt 100% cotton (unisex). √ 1 design ( A3 / A4 ). √ 1 bahagian cetak ( 1 side ). √ Cetakan 1 warna ( 1 colour ). . Berminat PM saya untuk harga. SMS | Whatsapp 014 726 3465 #trustedseller  #hafizlanggar  #cetaktshirt  #cetakbaju  #tshirtprintingmalaysia  #tempatanfest  #malaysia  #kedah  #perak  #perlis  #pulaupinang  #penang  #kelantan  #terengganu  #pahang  #selangor  #negerisembilan  #melaka  #johor  #sabah  #sarawak  #labuan  #penang  #tempatanfest 
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺

MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU

FREE SIZE DARI XS - L
UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 
DADA : 34-38 
PINGGANG : 28-36
LABUH LENGAN : 22
LABUH BAJU : 26
LABUH KAIN : 40
PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU
📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH
📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA

________________________________
Whatsapp 0143010546 to order

#saleemasongket #songketpeplum #songket #bajucantik
#jubahmalaysia #blouse #baju #muslimah #bajumuslimah #bajumurah #blousecantik #jualanmurah #teamapplescarf #baazarpaknil #lokalah #jubahmurah #igersmalaysia #unimap #uum #perlis #kedah #penang  #igshopmalaysia #neelofa #malaysia #bajukurung #tutupaurat #bajulabuh #kedaibaju #kedaimalaysia
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺 MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU FREE SIZE DARI XS - L UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 DADA : 34-38 PINGGANG : 28-36 LABUH LENGAN : 22 LABUH BAJU : 26 LABUH KAIN : 40 PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU 📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH 📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA ________________________________ Whatsapp 0143010546 to order #saleemasongket  #songketpeplum  #songket  #bajucantik  #jubahmalaysia  #blouse  #baju  #muslimah  #bajumuslimah  #bajumurah  #blousecantik  #jualanmurah  #teamapplescarf  #baazarpaknil  #lokalah  #jubahmurah  #igersmalaysia  #unimap  #uum  #perlis  #kedah  #penang  #igshopmalaysia  #neelofa  #malaysia  #bajukurung  #tutupaurat  #bajulabuh  #kedaibaju  #kedaimalaysia 
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺

MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU

FREE SIZE DARI XS - L
UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 
DADA : 34-38 
PINGGANG : 28-36
LABUH LENGAN : 22
LABUH BAJU : 26
LABUH KAIN : 40
PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU
📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH
📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA

________________________________
Whatsapp 0143010546 to order

#saleemasongket #songketpeplum #songket #bajucantik
#jubahmalaysia #blouse #baju #muslimah #bajumuslimah #bajumurah #blousecantik #jualanmurah #teamapplescarf #baazarpaknil #lokalah #jubahmurah #igersmalaysia #unimap #uum #perlis #kedah #penang  #igshopmalaysia #neelofa #malaysia #bajukurung #tutupaurat #bajulabuh #kedaibaju #kedaimalaysia
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺 MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU FREE SIZE DARI XS - L UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 DADA : 34-38 PINGGANG : 28-36 LABUH LENGAN : 22 LABUH BAJU : 26 LABUH KAIN : 40 PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU 📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH 📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA ________________________________ Whatsapp 0143010546 to order #saleemasongket  #songketpeplum  #songket  #bajucantik  #jubahmalaysia  #blouse  #baju  #muslimah  #bajumuslimah  #bajumurah  #blousecantik  #jualanmurah  #teamapplescarf  #baazarpaknil  #lokalah  #jubahmurah  #igersmalaysia  #unimap  #uum  #perlis  #kedah  #penang  #igshopmalaysia  #neelofa  #malaysia  #bajukurung  #tutupaurat  #bajulabuh  #kedaibaju  #kedaimalaysia 
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺

MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU

FREE SIZE DARI XS - L
UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 
DADA : 34-38 
PINGGANG : 28-36
LABUH LENGAN : 22
LABUH BAJU : 26
LABUH KAIN : 40
PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU
📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH
📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA

________________________________
Whatsapp 0143010546 to order

#saleemasongket #songketpeplum #songket #bajucantik
#jubahmalaysia #blouse #baju #muslimah #bajumuslimah #bajumurah #blousecantik #jualanmurah #teamapplescarf #baazarpaknil #lokalah #jubahmurah #igersmalaysia #unimap #uum #perlis #kedah #penang  #igshopmalaysia #neelofa #malaysia #bajukurung #tutupaurat #bajulabuh #kedaibaju #kedaimalaysia
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺 MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU FREE SIZE DARI XS - L UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 DADA : 34-38 PINGGANG : 28-36 LABUH LENGAN : 22 LABUH BAJU : 26 LABUH KAIN : 40 PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU 📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH 📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA ________________________________ Whatsapp 0143010546 to order #saleemasongket  #songketpeplum  #songket  #bajucantik  #jubahmalaysia  #blouse  #baju  #muslimah  #bajumuslimah  #bajumurah  #blousecantik  #jualanmurah  #teamapplescarf  #baazarpaknil  #lokalah  #jubahmurah  #igersmalaysia  #unimap  #uum  #perlis  #kedah  #penang  #igshopmalaysia  #neelofa  #malaysia  #bajukurung  #tutupaurat  #bajulabuh  #kedaibaju  #kedaimalaysia 
BRUTUS RED CLASSIC TARTAN akan kambali mnggu hadapan
.
Yang mana dah PRE-ORDER terima kasih ats support
.
Yang mana belum order blh terus ORDER
.
DM/WHATSAPP : 017-3283078
.
#hardworkklangvalley #brutustrimfit #brutustrimfitmalaysia #lelaki #perempuan #malaysian #malaysia #kedah #perlis #perak #penang #pahang  #pulaupinang #kualalumpur #selangor #kelantan #terengganu #negerisembilan #putrajaya #melaka #malacca #sabah #hijabstyle #buttondownshirt #negerisembilan #johor #sarawak #igshopmalaysia #instashopmalaysia
BRUTUS RED CLASSIC TARTAN akan kambali mnggu hadapan . Yang mana dah PRE-ORDER terima kasih ats support . Yang mana belum order blh terus ORDER . DM/WHATSAPP : 017-3283078 . #hardworkklangvalley  #brutustrimfit  #brutustrimfitmalaysia  #lelaki  #perempuan  #malaysian  #malaysia  #kedah  #perlis  #perak  #penang  #pahang  #pulaupinang  #kualalumpur  #selangor  #kelantan  #terengganu  #negerisembilan  #putrajaya  #melaka  #malacca  #sabah  #hijabstyle  #buttondownshirt  #negerisembilan  #johor  #sarawak  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia 
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺

MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU

FREE SIZE DARI XS - L
UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 
DADA : 34-38 
PINGGANG : 28-36
LABUH LENGAN : 22
LABUH BAJU : 26
LABUH KAIN : 40
PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU
📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH
📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA

________________________________
Whatsapp 0143010546 to order

#saleemasongket #songketpeplum #songket #bajucantik
#jubahmalaysia #blouse #baju #muslimah #bajumuslimah #bajumurah #blousecantik #jualanmurah #teamapplescarf #baazarpaknil #lokalah #jubahmurah #igersmalaysia #unimap #uum #perlis #kedah #penang  #igshopmalaysia #neelofa #malaysia #bajukurung #tutupaurat #bajulabuh #kedaibaju #kedaimalaysia
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺 MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU FREE SIZE DARI XS - L UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 DADA : 34-38 PINGGANG : 28-36 LABUH LENGAN : 22 LABUH BAJU : 26 LABUH KAIN : 40 PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU 📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH 📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA ________________________________ Whatsapp 0143010546 to order #saleemasongket  #songketpeplum  #songket  #bajucantik  #jubahmalaysia  #blouse  #baju  #muslimah  #bajumuslimah  #bajumurah  #blousecantik  #jualanmurah  #teamapplescarf  #baazarpaknil  #lokalah  #jubahmurah  #igersmalaysia  #unimap  #uum  #perlis  #kedah  #penang  #igshopmalaysia  #neelofa  #malaysia  #bajukurung  #tutupaurat  #bajulabuh  #kedaibaju  #kedaimalaysia 
Bukan sj kami boleh buat penghantaran sampai kt rumah dgn bantuan abg posmen.. kami juga ada servis COD.. Cikgu Kafa ckp dia lebih confident sebab product #nourainbeautycare ada pengilangan sendiri.. dan yakin Halal (dengan pensijilan).. terima kasih cikgu.. pandai mengaji..muka pun cantik.. tak semua ada mcm tu kan 😉

NOUR AIN BEAUTY CARE STOKIS PERLIS
💐 Perlis :: Rohazita :: 012-4669896
💐 Penang :: Zana :: 011-10166560
💐 KL :: Roha :: 019-3881846 
#chenta #nourain #nourainbeautycare #nouraincosmetics #nourain2017 #nourainperlis #nourainstokisperlis #stokisnourainperlis #stokisnaperlis #perlis #newproductnourain #wefe2017
Bukan sj kami boleh buat penghantaran sampai kt rumah dgn bantuan abg posmen.. kami juga ada servis COD.. Cikgu Kafa ckp dia lebih confident sebab product #nourainbeautycare  ada pengilangan sendiri.. dan yakin Halal (dengan pensijilan).. terima kasih cikgu.. pandai mengaji..muka pun cantik.. tak semua ada mcm tu kan 😉 NOUR AIN BEAUTY CARE STOKIS PERLIS 💐 Perlis :: Rohazita :: 012-4669896 💐 Penang :: Zana :: 011-10166560 💐 KL :: Roha :: 019-3881846 #chenta  #nourain  #nourainbeautycare  #nouraincosmetics  #nourain2017  #nourainperlis  #nourainstokisperlis  #stokisnourainperlis  #stokisnaperlis  #perlis  #newproductnourain  #wefe2017 
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺

MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU

FREE SIZE DARI XS - L
UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 
DADA : 34-38 
PINGGANG : 28-36
LABUH LENGAN : 22
LABUH BAJU : 26
LABUH KAIN : 40
PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU
📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH
📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA

________________________________
Whatsapp 0143010546 to order

#saleemasongket #songketpeplum #songket #bajucantik
#jubahmalaysia #blouse #baju #muslimah #bajumuslimah #bajumurah #blousecantik #jualanmurah #teamapplescarf #baazarpaknil #lokalah #jubahmurah #igersmalaysia #unimap #uum #perlis #kedah #penang  #igshopmalaysia #neelofa #malaysia #bajukurung #tutupaurat #bajulabuh #kedaibaju #kedaimalaysia
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺 MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU FREE SIZE DARI XS - L UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 DADA : 34-38 PINGGANG : 28-36 LABUH LENGAN : 22 LABUH BAJU : 26 LABUH KAIN : 40 PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU 📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH 📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA ________________________________ Whatsapp 0143010546 to order #saleemasongket  #songketpeplum  #songket  #bajucantik  #jubahmalaysia  #blouse  #baju  #muslimah  #bajumuslimah  #bajumurah  #blousecantik  #jualanmurah  #teamapplescarf  #baazarpaknil  #lokalah  #jubahmurah  #igersmalaysia  #unimap  #uum  #perlis  #kedah  #penang  #igshopmalaysia  #neelofa  #malaysia  #bajukurung  #tutupaurat  #bajulabuh  #kedaibaju  #kedaimalaysia 
GUCCI WATCHES
==========================
Assalamualaikum sahabat....
Salam Ramadhan....... HOT ITEM !!!!! ♨♨♨♨♨ PM...PM...PM.... ASYRAF : 0173697058 📞📞📞📞📞 Condition : NEW
Gender : MEN
Strap : RUBBER with parker clip 
Free BOX biasa
========================== Spec Ringkas : ✔  3 month Warranty mesin
✔ battery watch
✔ gred AAA
✔ analog function
➡ diameter about 42mm ➡ Mineral blue glass anti scratch
➡ water resistant

DIGITAL FUNCTION 👇
💢 Shock Resistant
🚿 Water Resistant
💡 Illuminator Ligh
🎛 Alarms on
🚨 Snooze Alarm
⏰ Elapsed time
🏁 Lap time
🕐 Split time ⌛ Countdown Timer ⏱ Stop timer set
🗓 Auto calendar ⌚ 12/24 Hour Formats ============================= Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm5

#ramadhan2017
#jual 
#onlineshopping 
#onlineshop
#kedaionline
#kelantan 
#terengganu
#pahang
#kedah
#perlis
#perak
#johor
#negerisembilan 
#melaka 
#selangorian
#pulaupinang
#sabah
#sarawak
#bombamalaysia
GUCCI WATCHES ========================== Assalamualaikum sahabat.... Salam Ramadhan....... HOT ITEM !!!!! ♨♨♨♨♨ PM...PM...PM.... ASYRAF : 0173697058 📞📞📞📞📞 Condition : NEW Gender : MEN Strap : RUBBER with parker clip Free BOX biasa ========================== Spec Ringkas : ✔ 3 month Warranty mesin ✔ battery watch ✔ gred AAA ✔ analog function ➡ diameter about 42mm ➡ Mineral blue glass anti scratch ➡ water resistant DIGITAL FUNCTION 👇 💢 Shock Resistant 🚿 Water Resistant 💡 Illuminator Ligh 🎛 Alarms on 🚨 Snooze Alarm ⏰ Elapsed time 🏁 Lap time 🕐 Split time ⌛ Countdown Timer ⏱ Stop timer set 🗓 Auto calendar ⌚ 12/24 Hour Formats ============================= Semenanjung free pos Sabah sarawak add rm5 #ramadhan2017  #jual  #onlineshopping  #onlineshop  #kedaionline  #kelantan  #terengganu  #pahang  #kedah  #perlis  #perak  #johor  #negerisembilan  #melaka  #selangorian  #pulaupinang  #sabah  #sarawak  #bombamalaysia 
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺

MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU

FREE SIZE DARI XS - L
UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 
DADA : 34-38 
PINGGANG : 28-36
LABUH LENGAN : 22
LABUH BAJU : 26
LABUH KAIN : 40
PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU
📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH
📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA

________________________________
Whatsapp 0143010546 to order

#saleemasongket #songketpeplum #songket #bajucantik
#jubahmalaysia #blouse #baju #muslimah #bajumuslimah #bajumurah #blousecantik #jualanmurah #teamapplescarf #baazarpaknil #lokalah #jubahmurah #igersmalaysia #unimap #uum #perlis #kedah #penang  #igshopmalaysia #neelofa #malaysia #bajukurung #tutupaurat #bajulabuh #kedaibaju #kedaimalaysia
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺 MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU FREE SIZE DARI XS - L UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 DADA : 34-38 PINGGANG : 28-36 LABUH LENGAN : 22 LABUH BAJU : 26 LABUH KAIN : 40 PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU 📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH 📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA ________________________________ Whatsapp 0143010546 to order #saleemasongket  #songketpeplum  #songket  #bajucantik  #jubahmalaysia  #blouse  #baju  #muslimah  #bajumuslimah  #bajumurah  #blousecantik  #jualanmurah  #teamapplescarf  #baazarpaknil  #lokalah  #jubahmurah  #igersmalaysia  #unimap  #uum  #perlis  #kedah  #penang  #igshopmalaysia  #neelofa  #malaysia  #bajukurung  #tutupaurat  #bajulabuh  #kedaibaju  #kedaimalaysia 
Ramadhan Kareem ! .
Moga diberi kekuatan dan keberkatan dalam menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak🌹 .
Much Love, @magicdetoxmuka_mdm 
@magicdetoxmuka_mdm 
@magicdetoxmuka_mdm .
.
#mdlovers #malaysiaonlineshopping #kotabharu #seremban3 #kuantan #perlis #kedahan #terengganukite #magicdetox #maskmurah #maskmuka
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺

MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU

FREE SIZE DARI XS - L
UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 
DADA : 34-38 
PINGGANG : 28-36
LABUH LENGAN : 22
LABUH BAJU : 26
LABUH KAIN : 40
PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU
📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH
📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA

________________________________
Whatsapp 0143010546 to order

#saleemasongket #songketpeplum #songket #bajucantik
#jubahmalaysia #blouse #baju #muslimah #bajumuslimah #bajumurah #blousecantik #jualanmurah #teamapplescarf #baazarpaknil #lokalah #jubahmurah #igersmalaysia #unimap #uum #perlis #kedah #penang  #igshopmalaysia #neelofa #malaysia #bajukurung #tutupaurat #bajulabuh #kedaibaju #kedaimalaysia
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺 MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU FREE SIZE DARI XS - L UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 DADA : 34-38 PINGGANG : 28-36 LABUH LENGAN : 22 LABUH BAJU : 26 LABUH KAIN : 40 PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU 📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH 📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA ________________________________ Whatsapp 0143010546 to order #saleemasongket  #songketpeplum  #songket  #bajucantik  #jubahmalaysia  #blouse  #baju  #muslimah  #bajumuslimah  #bajumurah  #blousecantik  #jualanmurah  #teamapplescarf  #baazarpaknil  #lokalah  #jubahmurah  #igersmalaysia  #unimap  #uum  #perlis  #kedah  #penang  #igshopmalaysia  #neelofa  #malaysia  #bajukurung  #tutupaurat  #bajulabuh  #kedaibaju  #kedaimalaysia 
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺

MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU

FREE SIZE DARI XS - L
UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 
DADA : 34-38 
PINGGANG : 28-36
LABUH LENGAN : 22
LABUH BAJU : 26
LABUH KAIN : 40
PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU
📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH
📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA

________________________________
Whatsapp 0143010546 to order

#saleemasongket #songketpeplum #songket #bajucantik
#jubahmalaysia #blouse #baju #muslimah #bajumuslimah #bajumurah #blousecantik #jualanmurah #teamapplescarf #baazarpaknil #lokalah #jubahmurah #igersmalaysia #unimap #uum #perlis #kedah #penang  #igshopmalaysia #neelofa #malaysia #bajukurung #tutupaurat #bajulabuh #kedaibaju #kedaimalaysia
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺 MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU FREE SIZE DARI XS - L UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 DADA : 34-38 PINGGANG : 28-36 LABUH LENGAN : 22 LABUH BAJU : 26 LABUH KAIN : 40 PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU 📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH 📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA ________________________________ Whatsapp 0143010546 to order #saleemasongket  #songketpeplum  #songket  #bajucantik  #jubahmalaysia  #blouse  #baju  #muslimah  #bajumuslimah  #bajumurah  #blousecantik  #jualanmurah  #teamapplescarf  #baazarpaknil  #lokalah  #jubahmurah  #igersmalaysia  #unimap  #uum  #perlis  #kedah  #penang  #igshopmalaysia  #neelofa  #malaysia  #bajukurung  #tutupaurat  #bajulabuh  #kedaibaju  #kedaimalaysia 
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺

MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU

FREE SIZE DARI XS - L
UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 
DADA : 34-38 
PINGGANG : 28-36
LABUH LENGAN : 22
LABUH BAJU : 26
LABUH KAIN : 40
PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU
📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH
📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA

________________________________
Whatsapp 0143010546 to order

#saleemasongket #songketpeplum #songket #bajucantik
#jubahmalaysia #blouse #baju #muslimah #bajumuslimah #bajumurah #blousecantik #jualanmurah #teamapplescarf #baazarpaknil #lokalah #jubahmurah #igersmalaysia #unimap #uum #perlis #kedah #penang  #igshopmalaysia #neelofa #malaysia #bajukurung #tutupaurat #bajulabuh #kedaibaju #kedaimalaysia
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺 MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU FREE SIZE DARI XS - L UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 DADA : 34-38 PINGGANG : 28-36 LABUH LENGAN : 22 LABUH BAJU : 26 LABUH KAIN : 40 PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU 📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH 📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA ________________________________ Whatsapp 0143010546 to order #saleemasongket  #songketpeplum  #songket  #bajucantik  #jubahmalaysia  #blouse  #baju  #muslimah  #bajumuslimah  #bajumurah  #blousecantik  #jualanmurah  #teamapplescarf  #baazarpaknil  #lokalah  #jubahmurah  #igersmalaysia  #unimap  #uum  #perlis  #kedah  #penang  #igshopmalaysia  #neelofa  #malaysia  #bajukurung  #tutupaurat  #bajulabuh  #kedaibaju  #kedaimalaysia 
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺

MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU

FREE SIZE DARI XS - L
UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 
DADA : 34-38 
PINGGANG : 28-36
LABUH LENGAN : 22
LABUH BAJU : 26
LABUH KAIN : 40
PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU
📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH
📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA

________________________________
Whatsapp 0143010546 to order

#saleemasongket #songketpeplum #songket #bajucantik
#jubahmalaysia #blouse #baju #muslimah #bajumuslimah #bajumurah #blousecantik #jualanmurah #teamapplescarf #baazarpaknil #lokalah #jubahmurah #igersmalaysia #unimap #uum #perlis #kedah #penang  #igshopmalaysia #neelofa #malaysia #bajukurung #tutupaurat #bajulabuh #kedaibaju #kedaimalaysia
🌺 SALEEMA SONGKET PEPLUM🌺 MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU FREE SIZE DARI XS - L UKURAN (DALAM INCI) :- BAHU : 15-15.5 DADA : 34-38 PINGGANG : 28-36 LABUH LENGAN : 22 LABUH BAJU : 26 LABUH KAIN : 40 PINGGUL : 36-40 📌 ZIP BELAKANG BAJU 📌 PINGGANG KAIN FULL GETAH 📌 HANYA TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA ________________________________ Whatsapp 0143010546 to order #saleemasongket  #songketpeplum  #songket  #bajucantik  #jubahmalaysia  #blouse  #baju  #muslimah  #bajumuslimah  #bajumurah  #blousecantik  #jualanmurah  #teamapplescarf  #baazarpaknil  #lokalah  #jubahmurah  #igersmalaysia  #unimap  #uum  #perlis  #kedah  #penang  #igshopmalaysia  #neelofa  #malaysia  #bajukurung  #tutupaurat  #bajulabuh  #kedaibaju  #kedaimalaysia 
Charles & Keith 👜
.
RM 140 FREE Postage
Pre Order 7-14 days
Quality : 100% ORIGINAL FROM C&K Factory
Material : PU
.

Whatsapp +601126858128 📱
.
#handbag #handbagmurah #handbagoriginal #handbagraya #kualalumpur #selangor #melaka #kelate #terengganu #perak #ipoh #johor #sabah #sarawak #perlis #kedah #negerisembilan #pahang #isell #sayajual #sayajualhandbag #handbagcharleskeith
The RED GIANT! Ready Stock! 
ITEM: SEL AWAY KIT 17
GRED:
AAA: RM40
COPY ORI: RM55
SIZE: XS-4L
BOLEH NEGO ! STOCK TERHAD!
☎ WS: +60163749859/ INBOX
PM ANY INFO 
#JUALJERSI #EPL #MSL #JERSEYMURAH #kedah #perlis #malaysia #thailandgred #TIPTOPJEM #JERSIMURAH #JERSIBOLA #MURAH #JERSIONLINE #KIT #UiTM #UM #UNIKL
Cantiknya warna-warna lip cream keluaran Furaiha ni.Rambang mata betul tengok.Nak beli semua lah..Korang tak nak try ke lip cream mesra wudhu ni? Kalau nak boleh whatsapp Sis ya

013.403.7899

013.403.7899

013.403.7899
Cantiknya warna-warna lip cream keluaran Furaiha ni.Rambang mata betul tengok.Nak beli semua lah..Korang tak nak try ke lip cream mesra wudhu ni? Kalau nak boleh whatsapp Sis ya 013.403.7899 013.403.7899 013.403.7899
Charles & Keith City Bag
.
RM 145 FREE Postage
Pre Order 7-14 days
Quality : 100% ORIGINAL FROM C&K Factory
Material : PU
.

Whatsapp +601126858128 📱
.
#handbag #handbagmurah #handbagoriginal #handbagraya #kualalumpur #selangor #melaka #kelate #terengganu #perak #ipoh #johor #sabah #sarawak #perlis #kedah #negerisembilan #pahang #isell #sayajual #sayajualhandbag #handbagcharleskeith
Terima kasih isteri toke Kilang Beras KBJS, Muar 😘

Dia dh cukup cantik.. muka pun licin jr.. Nour Ain sesuai utk semua jenis kulit.. yg bermasalah.. atau yg dh cantik tp nak cantik lgi.. insyaAllah.. #nourainbeautycare boleh bantu

NOUR AIN BEAUTY CARE STOKIS PERLIS
💐 Perlis :: Rohazita :: 012-4669896
💐 Penang :: Zana :: 011-10166560
💐 KL :: Roha :: 019-3881846 
#chenta #nourain #nourainbeautycare #nouraincosmetics #nourain2017 #nourainperlis #nourainstokisperlis #stokisnourainperlis #stokisnaperlis #perlis #newproductnourain
Terima kasih isteri toke Kilang Beras KBJS, Muar 😘 Dia dh cukup cantik.. muka pun licin jr.. Nour Ain sesuai utk semua jenis kulit.. yg bermasalah.. atau yg dh cantik tp nak cantik lgi.. insyaAllah.. #nourainbeautycare  boleh bantu NOUR AIN BEAUTY CARE STOKIS PERLIS 💐 Perlis :: Rohazita :: 012-4669896 💐 Penang :: Zana :: 011-10166560 💐 KL :: Roha :: 019-3881846 #chenta  #nourain  #nourainbeautycare  #nouraincosmetics  #nourain2017  #nourainperlis  #nourainstokisperlis  #stokisnourainperlis  #stokisnaperlis  #perlis  #newproductnourain 
heyy chuols. lets try Aj De Parfum. parfum yg makin ramai orang kenal & try. quality 100% boleh bawak solat. inspired parfum. original bau. FOR MEN & WOMEN🌸

Big bottle (30ml) RM70 incpost
big bottle (30ml) RM78 incpost for Sabah/sawak

COD Melaka
Melaka tengah RM5

Open for birthday gift🎉❤ fb page : A'J De Perfume Melaka
contact owner/whatsapp : miss iqa 0172095806

#melakafood #melaka #ajdeparfum #fattahamin #neelofa #johor #jdt #muar #batupahat #negerisembilan #kualalumpur #foodtruckmelaka #perfumemurah #rayasale #perak #perlis #kedah #penang #selangor #terengganu #uitmseremban #uitm #ukm #mmu #klmu #klmuc #unikl #ktac #sabah #sarawak
heyy chuols. lets try Aj De Parfum. parfum yg makin ramai orang kenal & try. quality 100% boleh bawak solat. inspired parfum. original bau. FOR MEN & WOMEN🌸 Big bottle (30ml) RM70 incpost big bottle (30ml) RM78 incpost for Sabah/sawak COD Melaka Melaka tengah RM5 Open for birthday gift🎉❤ fb page : A'J De Perfume Melaka contact owner/whatsapp : miss iqa 0172095806 #melakafood  #melaka  #ajdeparfum  #fattahamin  #neelofa  #johor  #jdt  #muar  #batupahat  #negerisembilan  #kualalumpur  #foodtruckmelaka  #perfumemurah  #rayasale  #perak  #perlis  #kedah  #penang  #selangor  #terengganu  #uitmseremban  #uitm  #ukm  #mmu  #klmu  #klmuc  #unikl  #ktac  #sabah  #sarawak 
INNER SNOWCAP masih available di Butik Feeralya. Dm/pm/walk in ke butik untuk details & pembelian.

#innersnowcap #innersnowcapmurah  #innersnowcapmalaysia #innersnowcapborong #butikmuslimahperlis #feeralya #perlis #kedah #penang #kangar #personalshopper #personalshoppermalaysia
Thanks Customer sebab repeat order 🙈
🌹BAWAL SARI🌹 
Price: RM20/ 3helai RM55
Postage: sm RM8 ss RM10 
Material: chiffon
Berminat? dm atau ws 0163203455
Perlis cod 
#shawlmurah #shawl #shawlcantik #shawlsari #sari #murah #cod #perlis #codperlis #perlisian  #kedah #codkedah #politeknikperlis #politeknikpermatangpauh #uitmarau #uitmperlis #bunga #cantikcantik #bawalcantik #bawalchiffon #bawal
Iqbal:
Bile musim cuti je mesti berkait dgn perlancongan. So...maksudnya org ramai akan melancong ke sana sini utk mengisi hari2 terindah dgn keluarga or kwn2...
.
.
Kemudian, sudah semestinya kwn2 akan post pasal musim percutian dia di insta, wecet, twiter, n macam2 lagi laa di media sosial. .
.
Dlm masa yg sama, ianya juga akn melukakan hati org yg tidak dapat pergi melancong. .
.
Gile tk terluka Tgk kwn2 selfie sana sini merata tempat, susana cantik... Nii lagi2 kalau kwn2 pergi melancong keluar n egara. .
.
PERGHHHH JELES GILE
.
.
Punca utama masalah ini ialah duit. Saya bukan nk ckp korang miskin tk de duit. Tp duit yg korang ada tidak mencapai bajet utk melancong. Kalau dh kat negara or negeri org kene la bawak duit yg mencukupi. .
.
Tambahan pula, peniaga2 nii suka menaikkan barang sesuka hati bila waktu cuti... So bajet kene besar kalau nk pegi ke tempat org. .
Dan
.
Kenapa asik DUIT DUIT DUIT SAHAJA YG MENJADI MASALAH. .
.
Haa... Masalah tuu dpt diatasi jika anda mengikuti #businessacademy360.
Di sini kami akan mengajar cara mudah untuk mendapat pendapatan yg lumayan dlm masa yg singkat. Ramai org yg telah berjaya dari segi keuwangan dan menjadi jutawa  setelah menyertai #businessacademy360 nii. .
.
Jadi kalau ada krisis DUIT .
JOM JOIN #businessacademy360
.
Nk tau lebih lanjut, pm/dm saya. ⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
.
📱01140281299
📱01140281299 📱01140281299 .
.
#businessacademy360
#onlinebusiness 
#parttime#minnextmillionaire
#rsbfans#Vigeans#gbecsapok# .
.
.
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm #usm #malaysia #terengganu #pahang #kelantan #johor #selangor #negerisembilan #melaka #kedah #perlis #penang #sarawak #sabah #unifield
#roadtosuccess
Iqbal: Bile musim cuti je mesti berkait dgn perlancongan. So...maksudnya org ramai akan melancong ke sana sini utk mengisi hari2 terindah dgn keluarga or kwn2... . . Kemudian, sudah semestinya kwn2 akan post pasal musim percutian dia di insta, wecet, twiter, n macam2 lagi laa di media sosial. . . Dlm masa yg sama, ianya juga akn melukakan hati org yg tidak dapat pergi melancong. . . Gile tk terluka Tgk kwn2 selfie sana sini merata tempat, susana cantik... Nii lagi2 kalau kwn2 pergi melancong keluar n egara. . . PERGHHHH JELES GILE . . Punca utama masalah ini ialah duit. Saya bukan nk ckp korang miskin tk de duit. Tp duit yg korang ada tidak mencapai bajet utk melancong. Kalau dh kat negara or negeri org kene la bawak duit yg mencukupi. . . Tambahan pula, peniaga2 nii suka menaikkan barang sesuka hati bila waktu cuti... So bajet kene besar kalau nk pegi ke tempat org. . Dan . Kenapa asik DUIT DUIT DUIT SAHAJA YG MENJADI MASALAH. . . Haa... Masalah tuu dpt diatasi jika anda mengikuti #businessacademy360 . Di sini kami akan mengajar cara mudah untuk mendapat pendapatan yg lumayan dlm masa yg singkat. Ramai org yg telah berjaya dari segi keuwangan dan menjadi jutawa setelah menyertai #businessacademy360  nii. . . Jadi kalau ada krisis DUIT . JOM JOIN #businessacademy360  . Nk tau lebih lanjut, pm/dm saya. ⏬⏬⏬⏬⏬⏬ . . 📱01140281299 📱01140281299 📱01140281299 . . #businessacademy360  #onlinebusiness  #parttime #minnextmillionaire  #rsbfans #Vigeans #gbecsapok # . . . #ukm  #uitm  #utm  #unikl  #usim  #ump  #upm  #usm  #malaysia  #terengganu  #pahang  #kelantan  #johor  #selangor  #negerisembilan  #melaka  #kedah  #perlis  #penang  #sarawak  #sabah  #unifield  #roadtosuccess 
Thanks Customer sebab repeat order 🙈
🌹BAWAL SARI🌹 
Price: RM20/ 3helai RM55
Postage: sm RM8 ss RM10 
Material: chiffon
Berminat? dm atau ws 0163203455
Perlis cod 
#shawlmurah #shawl #shawlcantik #shawlsari #sari #murah #cod #perlis #codperlis #perlisian  #kedah #codkedah #politeknikperlis #politeknikpermatangpauh #uitmarau #uitmperlis #bunga #cantikcantik #bawalcantik #bawalchiffon #bawal
Dalam Whitening Lotion The Beauty Hacks mengandungi glutathione yang sememangnya tugas & tanggungjawab hakiki dia untuk mencerahkan kulit manusia, plus ada ekstrak lemon & madu lagi.

Nak kesan lagi baik. Makesure selalu scrub badan. Bagi buang daki-daki & sel kulit mati. Barulah cepat sikit lotion menyerap pada kulit.

Memang terbukti berkesan whitening lotion dapat mencerahkan satu badan. Plus, tidak melekit langsung

Whitening Lotion info 🎀

Fungsi gluta dalam lotion :
.
💋Agen pemutihan kulit
💋Agen anti-penuaan
💋Agen penyahtoksin

Kesan penggunaan lotion :
🌟Melembapkan kulit secara menyeluruh
🌟Membantu menghaluskan kulit sehingga kulit tampak sehat, cantik & putih
🌟Diperkaya dengan Vit E yang berguna untuk membantu memutihkan kulit
🌟Vit C yang berguna untuk mengurangi bintik atau bekas luka di kulit
🌟Membantu meratakan warna kulit 🌟Lotion meresap secara menyeluruh
🌟Terdapat kandungan SPF 50 yang dapat melindungi pada kulit dari bahaya sinar matahari

Harga : RM 43
Whatsapp : 011 2423 4085  #thebeautyhacks
 #whiteninglotion #heroseorangcinderella
#moodrepublik #shahalam #klang #kualalumpur #perak #ipoh #kuantan #sgpetani #kedah #perlis #seremban #putrajaya #melaka #johor #batupahat #damansara #petalingjaya #tanjungmalim #seriiskandar #lumut #teregganu #kelantan #pahang
Dalam Whitening Lotion The Beauty Hacks mengandungi glutathione yang sememangnya tugas & tanggungjawab hakiki dia untuk mencerahkan kulit manusia, plus ada ekstrak lemon & madu lagi. Nak kesan lagi baik. Makesure selalu scrub badan. Bagi buang daki-daki & sel kulit mati. Barulah cepat sikit lotion menyerap pada kulit. Memang terbukti berkesan whitening lotion dapat mencerahkan satu badan. Plus, tidak melekit langsung Whitening Lotion info 🎀 Fungsi gluta dalam lotion : . 💋Agen pemutihan kulit 💋Agen anti-penuaan 💋Agen penyahtoksin Kesan penggunaan lotion : 🌟Melembapkan kulit secara menyeluruh 🌟Membantu menghaluskan kulit sehingga kulit tampak sehat, cantik & putih 🌟Diperkaya dengan Vit E yang berguna untuk membantu memutihkan kulit 🌟Vit C yang berguna untuk mengurangi bintik atau bekas luka di kulit 🌟Membantu meratakan warna kulit 🌟Lotion meresap secara menyeluruh 🌟Terdapat kandungan SPF 50 yang dapat melindungi pada kulit dari bahaya sinar matahari Harga : RM 43 Whatsapp : 011 2423 4085 #thebeautyhacks  #whiteninglotion  #heroseorangcinderella  #moodrepublik  #shahalam  #klang  #kualalumpur  #perak  #ipoh  #kuantan  #sgpetani  #kedah  #perlis  #seremban  #putrajaya  #melaka  #johor  #batupahat  #damansara  #petalingjaya  #tanjungmalim  #seriiskandar  #lumut  #teregganu  #kelantan  #pahang 
Thanks Customer
🌹BAWAL SARI🌹 
Price: RM20/ 3helai RM55
Postage: sm RM8 ss RM10 
Material: chiffon
Berminat? dm atau ws 0163203455
Perlis cod 
#shawlmurah #shawl #shawlcantik #shawlsari #sari #murah #cod #perlis #codperlis #perlisian  #kedah #codkedah #politeknikperlis #politeknikpermatangpauh #uitmarau #uitmperlis #bunga #cantikcantik #bawalcantik #bawalchiffon #bawal
KEUNIKAN KURUNG MINI AIREE
.
❤ Special Kurung Moden Nursing Friendly yang ada ZIP kat dada
❤ Material Cotton Belleboo Gred AAA ❤ Design Kurung Mini Moden ❤ Jenis kain duyung ❤ Simple but WOWW!!! Super duper cantik!!! ❤ Terdapat 4 size :  S , M , L & XL ( Model pakai saiz S) ❤ 4 warna yang EKSLUSIF ❤ Pasti membuatkan anda rabun mata nak pilih. ❤ Material X jarang ❤ Material X kecut ❤ Lembut dan selesa dipakai ❤ Tahan dan TAK mudah luntur ❤ Sesuai ke majlis-majlis dan kerja ❤ Tampil anggun dan menawan
.
.
NORMAL PRICE : RM149
OFFER PRICE : RM130
.
POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS
.
WHATSAPP ‼️
+60 19 393 5637
.
#sayajual #sayajualmurah #politeknik #uitm #unimap #ptss #uum #polimas #perlis #kedah #blouse #bajuraya #bajurayamurah #bajurayamalaysia #blousemurah #blousemalaysia #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #jubah #jubahmurah #jubahmalaysia #kimonowrap #minikurungairee #minikurungaireemurah #minikurungaireemalaysia #bajurayamalaysia  #bajuraya2017 #bajurayamurah
KEUNIKAN KURUNG MINI AIREE . ❤ Special Kurung Moden Nursing Friendly yang ada ZIP kat dada ❤ Material Cotton Belleboo Gred AAA ❤ Design Kurung Mini Moden ❤ Jenis kain duyung ❤ Simple but WOWW!!! Super duper cantik!!! ❤ Terdapat 4 size : S , M , L & XL ( Model pakai saiz S) ❤ 4 warna yang EKSLUSIF ❤ Pasti membuatkan anda rabun mata nak pilih. ❤ Material X jarang ❤ Material X kecut ❤ Lembut dan selesa dipakai ❤ Tahan dan TAK mudah luntur ❤ Sesuai ke majlis-majlis dan kerja ❤ Tampil anggun dan menawan . . NORMAL PRICE : RM149 OFFER PRICE : RM130 . POSTAGE : RM8 SM / RM12 SS . WHATSAPP ‼️ +60 19 393 5637 . #sayajual  #sayajualmurah  #politeknik  #uitm  #unimap  #ptss  #uum  #polimas  #perlis  #kedah  #blouse  #bajuraya  #bajurayamurah  #bajurayamalaysia  #blousemurah  #blousemalaysia  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmalaysia  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #jubah  #jubahmurah  #jubahmalaysia  #kimonowrap  #minikurungairee  #minikurungaireemurah  #minikurungaireemalaysia  #bajurayamalaysia  #bajuraya2017  #bajurayamurah 
Before and after using🌿organic T9 skincare,difference is skin tone more beautiful,brightened and flawless.👆😬使用了有机护肤品牌T9的分别:肤色美白明亮,色泽漂亮而完美无瑕啦‼️😃🌿
DULU KULIT JERAWAT, KUSAM DAN BERPARUT HITAM 😭
SKRG CANTIK JELITA, WAJAH CERAH BERSERI TANPA CELA 😍
.
SERIUSSS MUJARAB TAU ‼️
RUGI LA KALAU AMPA TAK GUNA LANI ‼️ RAYA DAH NAK DEKAT DIK OIIII ‼️
Nak segak ❓
Nak lawa ❓
Nak gojes ❓
Jangan berkira sangat belanja utk kulit wajah.. nak pelolesss wajib kena guna produk terbaik 😊
--------------------------------
🌿Organic T9 Skincare membantu anda/able to treat/🌿T9有机护肤品牌为您治疗
✔ bunuh jerawat (nanah & pasir)/kill pustules or sandlike pimples/脓疱或沙粒装粉刺、疙瘩或皰脓疱疮
✔ jerawat belakang badan/pimples at the back of body/背部的脓疱疮.
✔ parut hitam/dark scars/深黑疤.
✔ parut berlubang/depressed scars/凹凸不平的疮疤.
✔ kulit berminyak/oily skin/油性肌肤.
✔ pori-pori terbuka/open pores/粗广的毛孔.
✔ jeragat tebal/heavy freckles/雀斑浓厚.
✔ kulit kusam/dull skin tone/黑暗沉淡的肤色.
✔ kulit sensitif/sensitive skin/敏感的肌肤.
✔ alergik seafood/belacan/budu/cencaluk/seafood and source based allergy/对海鲜虾酱类的敏感.
✔ alahan resdung Kronik seperti kerap bersin, hidung berair, muka merenyam, gatal mata, hidung/chronic sinus allergy symtomps eg frequent sneezing,running nose,itchy eyes & nose/极严重的鼻窦炎特征如经常或频密打喷嚏或流鼻涕、眼睛和鼻瘙痒等面部不舍等症状.
.
🔽🔽🔽
国际下单,一律欢迎‼️
****International orders are welcomed***.
STILL FROWN WITH YOUR SKIN PROBLEMS? FOR FREE ADVICE/SIMPLY HAVE A LIVE CHAT WITH US/立刻联系我们吧‼️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻.
http://www.wasap.my/60122961434 .
#T9skincarespecialist #T9skincare #T9skincarelovers #foundation #setMGMT9 #MGMT9 #bedakasas #acne #scar #perlis #labuan #malaysia #singapore #brunei #stokisdiperlukan #makeuptutorial #makeup #makeupartist #mua #kedah #kelantan #sabah #T9beautyfoundation
Before and after using🌿organic T9 skincare,difference is skin tone more beautiful,brightened and flawless.👆😬使用了有机护肤品牌T9的分别:肤色美白明亮,色泽漂亮而完美无瑕啦‼️😃🌿 DULU KULIT JERAWAT, KUSAM DAN BERPARUT HITAM 😭 SKRG CANTIK JELITA, WAJAH CERAH BERSERI TANPA CELA 😍 . SERIUSSS MUJARAB TAU ‼️ RUGI LA KALAU AMPA TAK GUNA LANI ‼️ RAYA DAH NAK DEKAT DIK OIIII ‼️ Nak segak ❓ Nak lawa ❓ Nak gojes ❓ Jangan berkira sangat belanja utk kulit wajah.. nak pelolesss wajib kena guna produk terbaik 😊 -------------------------------- 🌿Organic T9 Skincare membantu anda/able to treat/🌿T9有机护肤品牌为您治疗 ✔ bunuh jerawat (nanah & pasir)/kill pustules or sandlike pimples/脓疱或沙粒装粉刺、疙瘩或皰脓疱疮 ✔ jerawat belakang badan/pimples at the back of body/背部的脓疱疮. ✔ parut hitam/dark scars/深黑疤. ✔ parut berlubang/depressed scars/凹凸不平的疮疤. ✔ kulit berminyak/oily skin/油性肌肤. ✔ pori-pori terbuka/open pores/粗广的毛孔. ✔ jeragat tebal/heavy freckles/雀斑浓厚. ✔ kulit kusam/dull skin tone/黑暗沉淡的肤色. ✔ kulit sensitif/sensitive skin/敏感的肌肤. ✔ alergik seafood/belacan/budu/cencaluk/seafood and source based allergy/对海鲜虾酱类的敏感. ✔ alahan resdung Kronik seperti kerap bersin, hidung berair, muka merenyam, gatal mata, hidung/chronic sinus allergy symtomps eg frequent sneezing,running nose,itchy eyes & nose/极严重的鼻窦炎特征如经常或频密打喷嚏或流鼻涕、眼睛和鼻瘙痒等面部不舍等症状. . 🔽🔽🔽 国际下单,一律欢迎‼️ ****International orders are welcomed***. STILL FROWN WITH YOUR SKIN PROBLEMS? FOR FREE ADVICE/SIMPLY HAVE A LIVE CHAT WITH US/立刻联系我们吧‼️ 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻. http://www.wasap.my/60122961434 . #T9skincarespecialist  #T9skincare  #T9skincarelovers  #foundation  #setMGMT9  #MGMT9  #bedakasas  #acne  #scar  #perlis  #labuan  #malaysia  #singapore  #brunei  #stokisdiperlukan  #makeuptutorial  #makeup  #makeupartist  #mua  #kedah  #kelantan  #sabah  #T9beautyfoundation 
Terima Kasih kpda yg sudi menolong tdi..100plus tuh simpan lah bt kenangan n terima kasih bgi pinjam torchlight 😅😅😂
#bukitlaka #bukittokdun #hikersperlis #perlis #kedah #teamsesatjalan
🌺KOLEKSI BAJU RAYA 2017....🌺 KURUNG KUNTOM ..Potongan KURUNG  MODEN...Ada Zip belakang cukup Mudah utk Di pakai..di Samping Material  kain yg tk mudah renyuk...kain yg lembut....Jahitan yg kemas..terletak cantik apabila  dipakai...corak  terbaru  dan terkini...so cantik dan sweet sesangat...warna2 gojes yg tk puas mata memandang.. Pastikan  anda miliki Sempena Syawal yg bakal tiba... 🍄Royal  Paris 🍄Material  High  quality  100%
🍄Corak printed  Ala Batik  terkini 🍄Potongan kurung  moden
🍄Lose cutting 🍄Leher  bulat 🍄Zip belakang 🍄Kain Potongan  duyung 🍄zip  tepi 🍄getah  kiri  dan  kanan ✖️jarang ✖️ fit 📌jahitan  kemas  oleh tailor  yg brpengalaman 📌mudah iron 📌tahan  lasak 📌lose  cutting  walaupun  ade  dutt 📌selesa  dipakai 📌warna2  cun melecun 📌5 warna  hot
📌size  XS  S  M L XL XXL
📌ready  stok 💖  ce cepat  whatsapp  utk order ye darling2 ...stok  sngt2  limited.. ⛔️No booking.fast fayment only

RM120
Free pos

Whatsapp 017-4967619

#projekraya2017 #raya2017 #raya2017collection #malaysianfashion #womenfashion #jubah #blouse #bazaaraidilfitri #bazaar2017 #bazaarpaknil #perak #taiping #perlis #kedah #penang #muslimah #fesyenmuslimah #latestfashion #bajuraya2017 #bajuraya # #posseluruhmalaysia #freepostage #sayajualmurah #trustedseller
🌺KOLEKSI BAJU RAYA 2017....🌺 KURUNG KUNTOM ..Potongan KURUNG MODEN...Ada Zip belakang cukup Mudah utk Di pakai..di Samping Material kain yg tk mudah renyuk...kain yg lembut....Jahitan yg kemas..terletak cantik apabila dipakai...corak terbaru dan terkini...so cantik dan sweet sesangat...warna2 gojes yg tk puas mata memandang.. Pastikan anda miliki Sempena Syawal yg bakal tiba... 🍄Royal Paris 🍄Material High quality 100% 🍄Corak printed Ala Batik terkini 🍄Potongan kurung moden 🍄Lose cutting 🍄Leher bulat 🍄Zip belakang 🍄Kain Potongan duyung 🍄zip tepi 🍄getah kiri dan kanan ✖️jarang ✖️ fit 📌jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman 📌mudah iron 📌tahan lasak 📌lose cutting walaupun ade dutt 📌selesa dipakai 📌warna2 cun melecun 📌5 warna hot 📌size XS S M L XL XXL 📌ready stok 💖 ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ⛔️No booking.fast fayment only RM120 Free pos Whatsapp 017-4967619 #projekraya2017  #raya2017  #raya2017collection  #malaysianfashion  #womenfashion  #jubah  #blouse  #bazaaraidilfitri  #bazaar2017  #bazaarpaknil  #perak  #taiping  #perlis  #kedah  #penang  #muslimah  #fesyenmuslimah  #latestfashion  #bajuraya2017  #bajuraya  # #posseluruhmalaysia  #freepostage  #sayajualmurah  #trustedseller 
Ada desas desus mengatakan bahawa seorang jurulatih kelab india akan menjadi penolong jurulatih kepada Nelo Vingada, iaitu jurulatih Malaysia sekarang. Apa kes ni? Bagaimana pula dengan Tan Cheng Hoe? 
Sejauh mana kebenarannya? Sama-sama kita nantikan .
--------------------------------------
#Follow Instagram Kami @garisangol.my
Facebook -Garisan Goal
Partner : @ligabolasepakmalaysia
@malayanarena
(visit ig jualan jersi menarik dari @Shukzjersi)

#GarisanGol2017 #LigaKita #2017 #bola #Malaysia #LigaMalaysia #MSL #LigaSuper #pialaMalaysia #pialaPresiden #pialafam #Support #kedah #penang #perlis #perak #selangor #pahang #kelantan #terengganu #johor #melaka #negerisembilan #sarawak #sabah #kl #football #local
Ada desas desus mengatakan bahawa seorang jurulatih kelab india akan menjadi penolong jurulatih kepada Nelo Vingada, iaitu jurulatih Malaysia sekarang. Apa kes ni? Bagaimana pula dengan Tan Cheng Hoe? Sejauh mana kebenarannya? Sama-sama kita nantikan . -------------------------------------- #Follow  Instagram Kami @garisangol.my Facebook -Garisan Goal Partner : @ligabolasepakmalaysia @malayanarena (visit ig jualan jersi menarik dari @Shukzjersi) #GarisanGol2017  #LigaKita  #2017  #bola  #Malaysia  #LigaMalaysia  #MSL  #LigaSuper  #pialaMalaysia  #pialaPresiden  #pialafam  #Support  #kedah  #penang  #perlis  #perak  #selangor  #pahang  #kelantan  #terengganu  #johor  #melaka  #negerisembilan  #sarawak  #sabah  #kl  #football  #local 
AIJUICE DOSSIER MENYUBURKAN RAHIM 😨

Sebenarnya AD ni bahan bahan dia daripada buah-buahan sebab tu dia bagus untuk kesihatan. 
tak percaya kena cuba tau 😘

whatsapp 0174256821

#jusdetox #jusdetoxviral #jus #detox #kurus #jomkurus #jomkurussihat #jomkuruscantik #aijuicedossier #sihat #cantik #ad #kingcoco #slim #gebu #cantik #sayajualaijuicedossier #sayajualsayapakai #sungaipetani #sungaipetanikedah #kedah #penang #perlis #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah
AIJUICE DOSSIER MENYUBURKAN RAHIM 😨 Sebenarnya AD ni bahan bahan dia daripada buah-buahan sebab tu dia bagus untuk kesihatan. tak percaya kena cuba tau 😘 whatsapp 0174256821 #jusdetox  #jusdetoxviral  #jus  #detox  #kurus  #jomkurus  #jomkurussihat  #jomkuruscantik  #aijuicedossier  #sihat  #cantik  #ad  #kingcoco  #slim  #gebu  #cantik  #sayajualaijuicedossier  #sayajualsayapakai  #sungaipetani  #sungaipetanikedah  #kedah  #penang  #perlis  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah 
item ni sesuai pakai dgn blouse yg sy update kemarin tu 😘
.
Floral Skirt Kembang Lycra
Fit to M-XL
Measurement as in picture
.
To purchase, screenshot picture and send whatsapp to 013-819 6012
.
Price:
1=RM30😍
2=RM50😱
💞 price include postage to semenanjung 💞 ADD RM5 postage sabah/sarawak
.
#bajumurah #baju #bajukualiti #bajumurahmeriah #skirt #palazo #cotton #fit #filyshop #kedah #perlis #penang #perak #kelantan #terengganu #pahang #negerisembilan #selangor #wilayahpersekutuan #melaka #johor #sabah #sarawak #malaysia
item ni sesuai pakai dgn blouse yg sy update kemarin tu 😘 . Floral Skirt Kembang Lycra Fit to M-XL Measurement as in picture . To purchase, screenshot picture and send whatsapp to 013-819 6012 . Price: 1=RM30😍 2=RM50😱 💞 price include postage to semenanjung 💞 ADD RM5 postage sabah/sarawak . #bajumurah  #baju  #bajukualiti  #bajumurahmeriah  #skirt  #palazo  #cotton  #fit  #filyshop  #kedah  #perlis  #penang  #perak  #kelantan  #terengganu  #pahang  #negerisembilan  #selangor  #wilayahpersekutuan  #melaka  #johor  #sabah  #sarawak  #malaysia 
item ni sesuai pakai dgn blouse yg sy update kemarin tu 😘
.
Floral Skirt Kembang Lycra
Fit to M-XL
Measurement as in picture
.
To purchase, screenshot picture and send whatsapp to 013-819 6012
.
Price:
1=RM30😍
2=RM50😱
💞 price include postage to semenanjung 💞 ADD RM5 postage sabah/sarawak
.
#bajumurah #baju #bajukualiti #bajumurahmeriah #skirt #palazo #cotton #fit #filyshop #kedah #perlis #penang #perak #kelantan #terengganu #pahang #negerisembilan #selangor #wilayahpersekutuan #melaka #johor #sabah #sarawak #malaysia
item ni sesuai pakai dgn blouse yg sy update kemarin tu 😘 . Floral Skirt Kembang Lycra Fit to M-XL Measurement as in picture . To purchase, screenshot picture and send whatsapp to 013-819 6012 . Price: 1=RM30😍 2=RM50😱 💞 price include postage to semenanjung 💞 ADD RM5 postage sabah/sarawak . #bajumurah  #baju  #bajukualiti  #bajumurahmeriah  #skirt  #palazo  #cotton  #fit  #filyshop  #kedah  #perlis  #penang  #perak  #kelantan  #terengganu  #pahang  #negerisembilan  #selangor  #wilayahpersekutuan  #melaka  #johor  #sabah  #sarawak  #malaysia 
item ni sesuai pakai dgn blouse yg sy update kemarin tu 😘
.
Floral Skirt Kembang Lycra
Fit to M-XL
Measurement as in picture
.
To purchase, screenshot picture and send whatsapp to 013-819 6012
.
Price:
1=RM30😍
2=RM50😱
💞 price include postage to semenanjung 💞 ADD RM5 postage sabah/sarawak
.
#bajumurah #baju #bajukualiti #bajumurahmeriah #skirt #palazo #cotton #fit #filyshop #kedah #perlis #penang #perak #kelantan #terengganu #pahang #negerisembilan #selangor #wilayahpersekutuan #melaka #johor #sabah #sarawak #malaysia
item ni sesuai pakai dgn blouse yg sy update kemarin tu 😘 . Floral Skirt Kembang Lycra Fit to M-XL Measurement as in picture . To purchase, screenshot picture and send whatsapp to 013-819 6012 . Price: 1=RM30😍 2=RM50😱 💞 price include postage to semenanjung 💞 ADD RM5 postage sabah/sarawak . #bajumurah  #baju  #bajukualiti  #bajumurahmeriah  #skirt  #palazo  #cotton  #fit  #filyshop  #kedah  #perlis  #penang  #perak  #kelantan  #terengganu  #pahang  #negerisembilan  #selangor  #wilayahpersekutuan  #melaka  #johor  #sabah  #sarawak  #malaysia 
New product smuaa 😍
Jubah Lycra 
Fit to M-L
Measurement as in picture
.
To purchase, screenshot picture and send whatsapp to 013-819 6012
.
Price:
1=RM35😍
2=RM60😱
💞 price include postage to semenanjung 💞 ADD RM5 postage sabah/sarawak
.
#bajumurah #baju #bajukualiti #bajumurahmeriah #cotton #fit #filyshop #kedah #perlis #penang #perak #kelantan #terengganu #pahang #negerisembilan #selangor #wilayahpersekutuan #melaka #johor #sabah #sarawak #malaysia
New product smuaa 😍 Jubah Lycra Fit to M-L Measurement as in picture . To purchase, screenshot picture and send whatsapp to 013-819 6012 . Price: 1=RM35😍 2=RM60😱 💞 price include postage to semenanjung 💞 ADD RM5 postage sabah/sarawak . #bajumurah  #baju  #bajukualiti  #bajumurahmeriah  #cotton  #fit  #filyshop  #kedah  #perlis  #penang  #perak  #kelantan  #terengganu  #pahang  #negerisembilan  #selangor  #wilayahpersekutuan  #melaka  #johor  #sabah  #sarawak  #malaysia 
New product smuaa 😍
Jubah Lycra 
Fit to M-L
Measurement as in picture
.
To purchase, screenshot picture and send whatsapp to 013-819 6012
.
Price:
1=RM35😍
2=RM60😱
💞 price include postage to semenanjung 💞 ADD RM5 postage sabah/sarawak
.
#bajumurah #baju #bajukualiti #bajumurahmeriah #cotton #fit #filyshop #kedah #perlis #penang #perak #kelantan #terengganu #pahang #negerisembilan #selangor #wilayahpersekutuan #melaka #johor #sabah #sarawak #malaysia
New product smuaa 😍 Jubah Lycra Fit to M-L Measurement as in picture . To purchase, screenshot picture and send whatsapp to 013-819 6012 . Price: 1=RM35😍 2=RM60😱 💞 price include postage to semenanjung 💞 ADD RM5 postage sabah/sarawak . #bajumurah  #baju  #bajukualiti  #bajumurahmeriah  #cotton  #fit  #filyshop  #kedah  #perlis  #penang  #perak  #kelantan  #terengganu  #pahang  #negerisembilan  #selangor  #wilayahpersekutuan  #melaka  #johor  #sabah  #sarawak  #malaysia 
New product smuaa 😍
Jubah Lycra 
Fit to M-L
Measurement as in picture
.
To purchase, screenshot picture and send whatsapp to 013-819 6012
.
Price:
1=RM35😍
2=RM60😱
💞 price include postage to semenanjung 💞 ADD RM5 postage sabah/sarawak
.
#bajumurah #baju #bajukualiti #bajumurahmeriah #cotton #fit #filyshop #kedah #perlis #penang #perak #kelantan #terengganu #pahang #negerisembilan #selangor #wilayahpersekutuan #melaka #johor #sabah #sarawak #malaysia
New product smuaa 😍 Jubah Lycra Fit to M-L Measurement as in picture . To purchase, screenshot picture and send whatsapp to 013-819 6012 . Price: 1=RM35😍 2=RM60😱 💞 price include postage to semenanjung 💞 ADD RM5 postage sabah/sarawak . #bajumurah  #baju  #bajukualiti  #bajumurahmeriah  #cotton  #fit  #filyshop  #kedah  #perlis  #penang  #perak  #kelantan  #terengganu  #pahang  #negerisembilan  #selangor  #wilayahpersekutuan  #melaka  #johor  #sabah  #sarawak  #malaysia