an online Instagram web viewer

#persia medias

Photos

همه که خوش سلیقه نیستند. باید بگی:
Not everybody is meant to have a good taste. if somebody does not like you. Fo not GET SAD/OFFENDED/MAD...
اگر کسی شمارو دوست نداره یعنی سلیقه خوبی نداره. قرار نیست همه خوش سلیقه باشن.
Mean 
به معنی قرار بودنم هست.
🐯🐯🐯🦁🦁🦁🦁🐯🐯🦁
www.ramin-mousavi.com 
اطلاعات کامل درباره شرایط قوانین و روش تدریس کلاس های مکالمه
تضمینی من تنها در وبسایت وجود داره. 👦اموزش های بیشتر در کانال تلگرام
https://t.me/RaminMousaviEnglishTeacher

https://facebook.com/ramin1987

https://www.youtube.com/user/ramin1987m

http://www.aparat.com/raminenglish

Instagram.com/Ramin_mousavi_english_teacher

https://twitter.com/RaminEnglish
.
Tel: 09123706225 📞
#teaching #english #englishlanguage #words #persia #cafe #teachingenglish #007 #class #suits #language #reading #teacher #GRE #conversation #GRE#conversation#englishlanguage #galaxys8plus #grammar #classy#life#gentlemen #dailyquotes#hustle ##quotestoliveby#motivation #inspiration #instagoodnight #harrypotter #sushi #awesome #ramin_mousavi
همه که خوش سلیقه نیستند. باید بگی: Not everybody is meant to have a good taste. if somebody does not like you. Fo not GET SAD/OFFENDED/MAD... اگر کسی شمارو دوست نداره یعنی سلیقه خوبی نداره. قرار نیست همه خوش سلیقه باشن. Mean به معنی قرار بودنم هست. 🐯🐯🐯🦁🦁🦁🦁🐯🐯🦁 www.ramin-mousavi.com اطلاعات کامل درباره شرایط قوانین و روش تدریس کلاس های مکالمه تضمینی من تنها در وبسایت وجود داره. 👦اموزش های بیشتر در کانال تلگرام https://t.me/RaminMousaviEnglishTeacher https://facebook.com/ramin1987 https://www.youtube.com/user/ramin1987m http://www.aparat.com/raminenglish Instagram.com/Ramin_mousavi_english_teacher https://twitter.com/RaminEnglish . Tel: 09123706225 📞 #teaching  #english  #englishlanguage  #words  #persia  #cafe  #teachingenglish  #007  #class  #suits  #language  #reading  #teacher  #GRE  #conversation  #GRE #conversation #englishlanguage  #galaxys8plus  #grammar  #classy #life #gentlemen  #dailyquotes #hustle  ##quotestoliveby #motivation  #inspiration  #instagoodnight  #harrypotter  #sushi  #awesome  #ramin_mousavi 
Sightseeing macht müde. Was gibt es da besseres als mit neuen Freunden in einem Teahouse in Isfahan zu verschnaufen | Teahouse in Isfahan 🍵

#teahouse #iran #persia #persianfood #culture #tea #lamps #lights #coffee #igersiran #isfahan #esfahan #city #drink #travelblog #travelgram #instatravel #travel #kleinenomadin #neverstopdrinking
Turisti italiani di Persia Viaggi e  una famiglia iraniana nel castello di Rayen a Kerman
_________________
🇮🇹 #viaggio  #inviaggio  #vacanza  #visitare #turismo #viaggiare  #iraniano #iran
_________________________________
🇬🇧
#photooftheday #iranian #beautifuldestinations  #travelinspiration #travelingram
#travelblogger  #travelpics #travelgram  #instatravel #igtravel #passionpassport 
_________________________________
#persia #persia_viaggi

Il nostro sito : 🌐www.persiaviaggi.com
Turisti italiani di Persia Viaggi e una famiglia iraniana nel castello di Rayen a Kerman _________________ 🇮🇹 #viaggio  #inviaggio  #vacanza  #visitare  #turismo  #viaggiare  #iraniano  #iran  _________________________________ 🇬🇧 #photooftheday  #iranian  #beautifuldestinations  #travelinspiration  #travelingram  #travelblogger  #travelpics  #travelgram  #instatravel  #igtravel  #passionpassport  _________________________________ #persia  #persia_viaggi  Il nostro sito : 🌐www.persiaviaggi.com
Cupola di Jabaliyah a Kerman
_________________
🇮🇹 #viaggio  #inviaggio  #vacanza  #visitare #turismo #viaggiare  #iraniano #iran
_________________________________
🇬🇧
#photooftheday #iranian #beautifuldestinations  #travelinspiration #travelingram
#travelblogger  #travelpics #travelgram  #instatravel #igtravel #passionpassport 
_________________________________
#persia #persia_viaggi

Il nostro sito : 🌐www.persiaviaggi.com
Aneh itu ketika si Luther ini kawin sama persia lainnya. Tapi anak yang keluar itu mirip kucing kampung. Jadi kamu diselingkuhin Luth sama tuh cewek? Dasar girl jaman now. 😁
#persia #kucing
Aneh itu ketika si Luther ini kawin sama persia lainnya. Tapi anak yang keluar itu mirip kucing kampung. Jadi kamu diselingkuhin Luth sama tuh cewek? Dasar girl jaman now. 😁 #persia  #kucing 
Gruppo di Persia Viaggi nel  castello Rayen di Kerman
_________________
🇮🇹 #viaggio  #inviaggio  #vacanza  #visitare #turismo #viaggiare  #iraniano #iran
_________________________________
🇬🇧
#photooftheday #iranian #beautifuldestinations  #travelinspiration #travelingram
#travelblogger  #travelpics #travelgram  #instatravel #igtravel #passionpassport 
_________________________________
#persia #persia_viaggi

Il nostro sito : 🌐www.persiaviaggi.com
#persiancat
This doll-face breed’s fame has gone far away than #Persia. This little cutie with its special characteristic and relaxed face with long hair seems to be so proud of his ancestors. This little creature has been the symbol of #Iran and #Persia for years and maybe he knows about that and that explains his pride. Reade More on IranTopia's Website... https://irantopia.com/persian-cat/
#persiancat  This doll-face breed’s fame has gone far away than #Persia . This little cutie with its special characteristic and relaxed face with long hair seems to be so proud of his ancestors. This little creature has been the symbol of #Iran  and #Persia  for years and maybe he knows about that and that explains his pride. Reade More on IranTopia's Website... https://irantopia.com/persian-cat/
#persia#cat boy#tabby#daddy dodo#love cat#💋#
• AVAILABLE TO ADOPT •
Hai! Maafkan admin yg jarang upload foto dikarenakan adminnya cuma 1 dan sedang sibuk2nya kemarin.
.
Jadi 2 minggu yg lalu mama morin dan mora akhirnya melahirkan lagi! Mereka ngelahirin 9 dd2 gemay yg alhamdulillah sehat wal afiat!🎉🎉 Agak keteteran sama bayi2nya sampe belom sempet di bersihin udah di foto dulu, maafkan ya guys 😺😸
Kalo mau booking dd2nya yg lucu ini dari sekarang bisa banget! Dengan minimal dp 50%! Tapi, baru bisa di adopsi setelah mereka ga minum asi dari ibunya atau kalo bayi ini sudah berumur 3 bulan. Untuk tanya menanya bisa langsung DM atau Whatsapp!🐱🐈
.
Jenis : Persia Medium
Umur : 2 minggu
Jenkel : Belum tau
.
Adopt Fee : 950K
.
Contact : 0857 1773 0710 Whatsapp / DM
.
Prefer COD karena beli kucing jangan dalam karung, thx!
.
#jualkucingdepok #jualkitten #jualkucing #jualkucingjakarta #jualkucingbekasi #jualkucingtangerang #jualkucingbogor #adopsipersia #adopsikucing #adopsikucingjakarta #adopsikucingdepok #adopsikucingbogor #persia #pecintakucing #kucinglucu #kucing #catlover #kucingpersia #persiamedium #lfl #fff #likes #likeforfollow #like4like #likeforlike #like4follow #like #catstagram #cats #kitten
• AVAILABLE TO ADOPT • Hai! Maafkan admin yg jarang upload foto dikarenakan adminnya cuma 1 dan sedang sibuk2nya kemarin. . Jadi 2 minggu yg lalu mama morin dan mora akhirnya melahirkan lagi! Mereka ngelahirin 9 dd2 gemay yg alhamdulillah sehat wal afiat!🎉🎉 Agak keteteran sama bayi2nya sampe belom sempet di bersihin udah di foto dulu, maafkan ya guys 😺😸 Kalo mau booking dd2nya yg lucu ini dari sekarang bisa banget! Dengan minimal dp 50%! Tapi, baru bisa di adopsi setelah mereka ga minum asi dari ibunya atau kalo bayi ini sudah berumur 3 bulan. Untuk tanya menanya bisa langsung DM atau Whatsapp!🐱🐈 . Jenis : Persia Medium Umur : 2 minggu Jenkel : Belum tau . Adopt Fee : 950K . Contact : 0857 1773 0710 Whatsapp / DM . Prefer COD karena beli kucing jangan dalam karung, thx! . #jualkucingdepok  #jualkitten  #jualkucing  #jualkucingjakarta  #jualkucingbekasi  #jualkucingtangerang  #jualkucingbogor  #adopsipersia  #adopsikucing  #adopsikucingjakarta  #adopsikucingdepok  #adopsikucingbogor  #persia  #pecintakucing  #kucinglucu  #kucing  #catlover  #kucingpersia  #persiamedium  #lfl  #fff  #likes  #likeforfollow  #like4like  #likeforlike  #like4follow  #like  #catstagram  #cats  #kitten 
Old pic 😑😑
Moharam sal 92
#thekingofcar #pouryatuning #persia #ikco ##محرم
Ready kitten persia betina lucuuu... Monggo😘😘😍😍
. 
Nb:
°Sytem pembelian : Transfer Dulu baru kucing di Kirim
° Pengiriman 100% Aman
° Pengiriman cepat <1 hari sudah sampai
° Real pict bukan dari google
° No Tipu-Tipu bisa d check dulu Testimoni-Testimoni nya
° Harga = kuwalitas
° Yang berminat or tanya-tanya langsung invite saja contact person
.

Pin  D996E6B1
Line  rorryrangga
Hp/wa  083833558988

#kitten #peaknose#persiamedium#persia#jualkitten#jualpersia#flatnose#catlovers#mahasiswa#kucing#petshop#peliharaan#desain#promosi#belanja#hijab#makeup#lipstik#indonesia#olshop#onlineshop#cafesurabaya#kulinersurabaya#instashop#iklan#adopsikucing#jual#jualkucingpersia#jualkucingmurah#jasapengirimanbarang
Ready kitten persia betina lucuuu... Monggo😘😘😍😍 . Nb: °Sytem pembelian : Transfer Dulu baru kucing di Kirim ° Pengiriman 100% Aman ° Pengiriman cepat <1 hari sudah sampai ° Real pict bukan dari google ° No Tipu-Tipu bisa d check dulu Testimoni-Testimoni nya ° Harga = kuwalitas ° Yang berminat or tanya-tanya langsung invite saja contact person . Pin D996E6B1 Line rorryrangga Hp/wa 083833558988 #kitten  #peaknose #persiamedium #persia #jualkitten #jualpersia #flatnose #catlovers #mahasiswa #kucing #petshop #peliharaan #desain #promosi #belanja #hijab #makeup #lipstik #indonesia #olshop #onlineshop #cafesurabaya #kulinersurabaya #instashop #iklan #adopsikucing #jual #jualkucingpersia #jualkucingmurah #jasapengirimanbarang 
Ready kitten 3bln persia medium.. Monggo😘😘😍😍
. 
Nb:
°Sytem pembelian : Transfer Dulu baru kucing di Kirim
° Pengiriman 100% Aman
° Pengiriman cepat <1 hari sudah sampai
° Real pict bukan dari google
° No Tipu-Tipu bisa d check dulu Testimoni-Testimoni nya
° Harga = kuwalitas
° Yang berminat or tanya-tanya langsung invite saja contact person
.

Pin  D996E6B1
Line  rorryrangga
Hp/wa  083833558988

#kitten #peaknose#persiamedium#persia#jualkitten#jualpersia#flatnose#catlovers#mahasiswa#kucing#petshop#peliharaan#desain#promosi#belanja#hijab#makeup#lipstik#indonesia#olshop#onlineshop#cafesurabaya#kulinersurabaya#instashop#iklan#adopsikucing#jual#jualkucingpersia#jualkucingmurah#jasapengirimanbarang
Ready kitten 3bln persia medium.. Monggo😘😘😍😍 . Nb: °Sytem pembelian : Transfer Dulu baru kucing di Kirim ° Pengiriman 100% Aman ° Pengiriman cepat <1 hari sudah sampai ° Real pict bukan dari google ° No Tipu-Tipu bisa d check dulu Testimoni-Testimoni nya ° Harga = kuwalitas ° Yang berminat or tanya-tanya langsung invite saja contact person . Pin D996E6B1 Line rorryrangga Hp/wa 083833558988 #kitten  #peaknose #persiamedium #persia #jualkitten #jualpersia #flatnose #catlovers #mahasiswa #kucing #petshop #peliharaan #desain #promosi #belanja #hijab #makeup #lipstik #indonesia #olshop #onlineshop #cafesurabaya #kulinersurabaya #instashop #iklan #adopsikucing #jual #jualkucingpersia #jualkucingmurah #jasapengirimanbarang 
Ready kitten persimed blue female.. Monggo😘😘😍😍
. 
Nb:
°Sytem pembelian : Transfer Dulu baru kucing di Kirim
° Pengiriman 100% Aman
° Pengiriman cepat <1 hari sudah sampai
° Real pict bukan dari google
° No Tipu-Tipu bisa d check dulu Testimoni-Testimoni nya
° Harga = kuwalitas
° Yang berminat or tanya-tanya langsung invite saja contact person
.

Pin  D996E6B1
Line  rorryrangga
Hp/wa  083833558988

#kitten #peaknose#persiamedium#persia#jualkitten#jualpersia#flatnose#catlovers#mahasiswa#kucing#petshop#peliharaan#desain#promosi#belanja#hijab#makeup#lipstik#indonesia#olshop#onlineshop#cafesurabaya#kulinersurabaya#instashop#iklan#adopsikucing#jual#jualkucingpersia#jualkucingmurah#jasapengirimanbarang
Ready kitten persimed blue female.. Monggo😘😘😍😍 . Nb: °Sytem pembelian : Transfer Dulu baru kucing di Kirim ° Pengiriman 100% Aman ° Pengiriman cepat <1 hari sudah sampai ° Real pict bukan dari google ° No Tipu-Tipu bisa d check dulu Testimoni-Testimoni nya ° Harga = kuwalitas ° Yang berminat or tanya-tanya langsung invite saja contact person . Pin D996E6B1 Line rorryrangga Hp/wa 083833558988 #kitten  #peaknose #persiamedium #persia #jualkitten #jualpersia #flatnose #catlovers #mahasiswa #kucing #petshop #peliharaan #desain #promosi #belanja #hijab #makeup #lipstik #indonesia #olshop #onlineshop #cafesurabaya #kulinersurabaya #instashop #iklan #adopsikucing #jual #jualkucingpersia #jualkucingmurah #jasapengirimanbarang 
Filband (Persian: فيل بند‎‎, also Romanized as Fīlband)[1] is a village in Khvosh Rud Rural District, Bandpey-ye Gharbi District, Babol County, Mazandaran Province, Iran. At the 2006 census, its population was 8, in 4 families.[
#iran 
#persiaadvisor 
#persia 
#mountains 
#filband
#irantourism 
#tourist 
#tour 
#cloud 
#landscape 
#tourism 
#travelpic 
#travelblogger 
#travels 
#travelers 
#traveler 
#photographs 
#photography 
#photographer 
#photo 
#landscapephotography
Filband (Persian: فيل بند‎‎, also Romanized as Fīlband)[1] is a village in Khvosh Rud Rural District, Bandpey-ye Gharbi District, Babol County, Mazandaran Province, Iran. At the 2006 census, its population was 8, in 4 families.[ #iran  #persiaadvisor  #persia  #mountains  #filband  #irantourism  #tourist  #tour  #cloud  #landscape  #tourism  #travelpic  #travelblogger  #travels  #travelers  #traveler  #photographs  #photography  #photographer  #photo  #landscapephotography 
#persia#mom#cat gril#ketty#tabby#love cat#capek habis nyusuin#
#love cat#persia#cat gril#ketty#mom kitten#tabby#
#MAHILLMA #calling #persia #shady #favoritesong #cool #真蛭魔 
全部がかっこいい。。
Beautiful summer is gone now.
But memories we maid will last.
Iranians are so happy to see tourists hanging out in their cities.
We want to show true, real Iran to world citizens.
We know that communication is the only way to make peace.
We know love is more powerful than hatered.
We know art is the only international language among nations and culture is they way we live every day.we should celebrate art and culture.
So lets meet each other and forget what media say about us.
Lets travel to zones they forbid us .
.
.
.
I invite you to visit Iran .
🌍🌎🌏🌎🌍🌎🌏🌎🌍🌏🌏🗺️🌐🗺️🛫🛬🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#Iran #invitationtoiran  #peace #Iran_tourism #irantrip #tourism  #tourist #persian #invitation_to_iran 
#travelling #traveler  #travel #persia #persian_people #traveliran #invitationtoiran
#persian
#irandestina
Beautiful summer is gone now. But memories we maid will last. Iranians are so happy to see tourists hanging out in their cities. We want to show true, real Iran to world citizens. We know that communication is the only way to make peace. We know love is more powerful than hatered. We know art is the only international language among nations and culture is they way we live every day.we should celebrate art and culture. So lets meet each other and forget what media say about us. Lets travel to zones they forbid us . . . . I invite you to visit Iran . 🌍🌎🌏🌎🌍🌎🌏🌎🌍🌏🌏🗺️🌐🗺️🛫🛬🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 #Iran  #invitationtoiran  #peace  #Iran_tourism  #irantrip  #tourism  #tourist  #persian  #invitation_to_iran  #travelling  #traveler  #travel  #persia  #persian_people  #traveliran  #invitationtoiran  #persian  #irandestina 
Buon MEHREGAN 🎉🎉🎉🎉🎉 Nell’affascinante mondo persiano, l’equinozio d’autunno è conosciuto come Mehregan, un tempo dedicato a Mithra, il dio solare che ogni giorno percorre la volta celeste sul suo carro trainato da bianchi cavalli, ed in seguito celebrato in onore dello yazata Mehr, portatore di amicizia ed unità.
#persia
#traditions
#feast #mehregan #autumn🍁 #ravenna #italy🇮🇹 #persian #settembre #autunno #equinox
Buon MEHREGAN 🎉🎉🎉🎉🎉 Nell’affascinante mondo persiano, l’equinozio d’autunno è conosciuto come Mehregan, un tempo dedicato a Mithra, il dio solare che ogni giorno percorre la volta celeste sul suo carro trainato da bianchi cavalli, ed in seguito celebrato in onore dello yazata Mehr, portatore di amicizia ed unità. #persia  #traditions  #feast  #mehregan  #autumn 🍁 #ravenna  #italy 🇮🇹 #persian  #settembre  #autunno  #equinox 
I've never been so rich! 5 millions on my Iranian credit card + 2 millions in cash!

#Iran #Persia #cash #SoGreat #milions #Teheran #greatpeople
A V A I L A B L E ! ! !
READY TO ADOPT KITTEN MAINECOON MIXBREED

Sire: Mainecoon PED CFA GC
Dam: Mixbreed
Umur 2bulan, badan besar, tulang besar, gendut, sehat, lincah

3.Brown Mackerel Tabby and White, jantan

Untuk adopter yg berminat serius bisa langsung kontak kami di nomer dan media yg telah dicantumkan..
Bisa kita bantu kirim untuk adopter dari luar kota maupun luar pulau.. *ongkir ditanggung adopter

Fee Adopt: langsung hubungi CP nya aja

Lokasi: Kopo Sayati, Bandung

Please contact us to adopt!
Phone: 085798454236
Whatsapp: 085862174217
BBM: D91E0BC7
Line: fcpermana21
Instagram: fccathouse_bandung

#fccathouse #bandung #jawabarat #indonesia #available #feeadopt #calico #persia #mainecoon #bengal #kitten #adult #proven #cathouse #cattery #breeder #breeding #adopt #catlover #catsoninstagram #cattitudeiseverything #cutecat #kucinglucu #kucingmalas #kucingras #kucing #mpus #meong
A V A I L A B L E ! ! ! READY TO ADOPT KITTEN MAINECOON MIXBREED Sire: Mainecoon PED CFA GC Dam: Mixbreed Umur 2bulan, badan besar, tulang besar, gendut, sehat, lincah 3.Brown Mackerel Tabby and White, jantan Untuk adopter yg berminat serius bisa langsung kontak kami di nomer dan media yg telah dicantumkan.. Bisa kita bantu kirim untuk adopter dari luar kota maupun luar pulau.. *ongkir ditanggung adopter Fee Adopt: langsung hubungi CP nya aja Lokasi: Kopo Sayati, Bandung Please contact us to adopt! Phone: 085798454236 Whatsapp: 085862174217 BBM: D91E0BC7 Line: fcpermana21 Instagram: fccathouse_bandung #fccathouse  #bandung  #jawabarat  #indonesia  #available  #feeadopt  #calico  #persia  #mainecoon  #bengal  #kitten  #adult  #proven  #cathouse  #cattery  #breeder  #breeding  #adopt  #catlover  #catsoninstagram  #cattitudeiseverything  #cutecat  #kucinglucu  #kucingmalas  #kucingras  #kucing  #mpus  #meong 
تسخیر بابل (بخش هفدهم)
آن وقت کورش عهدی را که با زوروبل متولی معبد یهودیان در اورشلیم بسته بود برای یهودی‌ها نقل کرد و گفت: "من به آن نیک‌مرد عهد کردم که بعد از تسلط بر بابل، یهودیان را آزاد نمایم و به آن‌ها کمک کنم تا این‌که بتوانند معبد خود را که بخت‌النصر ویران کرد بسازند و اینک برای وفای به عهد آماده هستم، ولی شما قدری صبر کنید تا این‌‌که من قشونی را به اورشلیم بفرستم، زیرا اگر شما بدون حمایت قشون من به آنجا بروید، راه نخواهند داد و از ورود شما به اورشلیم ممانعت خواهند کرد."
در زمان کورش، آن قست از سرزمین فلسطین که در آن اورشلیم قرار داشت به اسم "یوده" خوانده می‌شد و یوده دارای پادشاهی بود به اسم "شش‌بت‌سر". آن پادشاه از یهودیان نفرت داشت و اجازه نمی‌داد که قوم یهودی به یوده مراجعت نماید و در اورشلیم معبد بسازد. "پرمیا" در مرثیه‌های خود به طوری که در تورات نوشته شده از شش‌بت‌سر یاد کرده و بدون این‌که اسم او را ببرد ضمن سراییدن نوحه می‌گوید: "در یوده پادشاهی است که خصم قوم یهود می‌باشد و نمی‌گذارد که یهودیان به یوده و اورشلیم مراجعت نمایند."
کورش که از این موضوع مستحضر بود یک ارتش به یوده فرستاد و به فرمانده ارتش گفت: "من با پادشاه یوده کار ندارم، فقط می‌خواهم موافقت کند یهودی‌ها از بابل به یوده و اورشلیم برگردند و برای خود در آن شهر معبد بسازند." #Cyrus_the_Great
‏#my.persia
‏#Persia
‏#Pars
‏#Iran
‏#History
‏#Persian_Gulf
#Achaemenid
#کورش_بزرگ
#کوروش_کبیر
#هخامنشیان
#ایران_من
#پرشیا
#پارس
#ایران
#تاریخ
#تاریخ_ایران
#شاخاب_پارس
#خلیج_پارس
#مشور_آزادی
#استوانه_پارسوماش
تسخیر بابل (بخش هفدهم) آن وقت کورش عهدی را که با زوروبل متولی معبد یهودیان در اورشلیم بسته بود برای یهودی‌ها نقل کرد و گفت: "من به آن نیک‌مرد عهد کردم که بعد از تسلط بر بابل، یهودیان را آزاد نمایم و به آن‌ها کمک کنم تا این‌که بتوانند معبد خود را که بخت‌النصر ویران کرد بسازند و اینک برای وفای به عهد آماده هستم، ولی شما قدری صبر کنید تا این‌‌که من قشونی را به اورشلیم بفرستم، زیرا اگر شما بدون حمایت قشون من به آنجا بروید، راه نخواهند داد و از ورود شما به اورشلیم ممانعت خواهند کرد." در زمان کورش، آن قست از سرزمین فلسطین که در آن اورشلیم قرار داشت به اسم "یوده" خوانده می‌شد و یوده دارای پادشاهی بود به اسم "شش‌بت‌سر". آن پادشاه از یهودیان نفرت داشت و اجازه نمی‌داد که قوم یهودی به یوده مراجعت نماید و در اورشلیم معبد بسازد. "پرمیا" در مرثیه‌های خود به طوری که در تورات نوشته شده از شش‌بت‌سر یاد کرده و بدون این‌که اسم او را ببرد ضمن سراییدن نوحه می‌گوید: "در یوده پادشاهی است که خصم قوم یهود می‌باشد و نمی‌گذارد که یهودیان به یوده و اورشلیم مراجعت نمایند." کورش که از این موضوع مستحضر بود یک ارتش به یوده فرستاد و به فرمانده ارتش گفت: "من با پادشاه یوده کار ندارم، فقط می‌خواهم موافقت کند یهودی‌ها از بابل به یوده و اورشلیم برگردند و برای خود در آن شهر معبد بسازند." #Cyrus_the_Great  ‏#my .persia ‏#Persia  ‏#Pars  ‏#Iran  ‏#History  ‏#Persian_Gulf  #Achaemenid  #کورش_بزرگ  #کوروش_کبیر  #هخامنشیان  #ایران_من  #پرشیا  #پارس  #ایران  #تاریخ  #تاریخ_ایران  #شاخاب_پارس  #خلیج_پارس  #مشور_آزادی  #استوانه_پارسوماش 
#throwbacksaturday when we were in #fashionweek. And we meet some wonderful #designers, buyers and press. #ldw #designershowrooms
when im the earliest there's a problem lol..
#late#sagittarius#1#persia#gorgeous#crushin#bruenette#sèxy#babygirl🎀
Mau minum aja susah bgt ya.... Dino haus mak..... Mau nyedot ga bisa mau pegang sendok ga bisa, langsung di kokop ga sopan kata emak.. ... #cat #drink #persia #lucu #item #kucing
Mau minum aja susah bgt ya.... Dino haus mak..... Mau nyedot ga bisa mau pegang sendok ga bisa, langsung di kokop ga sopan kata emak.. ... #cat  #drink  #persia  #lucu  #item  #kucing 
صبح بخیر رفقا 🏎😍
#پیج_ما_رو_به_دوستانتون_معرفی_کنید
👈خاص ترین پیج پرشیا بازا👉
Send photo & plz flw
👇👇👇👇👇
@persiabaz79
@persiabaz79
#_پیچ_مارو_به_دوستانتان_معرفی_کنید#پرشیا_باز#کفخواب#پرشیا#ماشین_بازpars#persia#
#mashinbaz#persiabaz#kafkhab#car
A V A I L A B L E ! ! !
READY TO ADOPT KITTEN MAINECOON MIXBREED

Sire: Mainecoon PED CFA GC
Dam: Mixbreed
Umur 2bulan, badan besar, tulang besar, gendut, sehat, lincah

2.Black and White, betina

Untuk adopter yg berminat serius bisa langsung kontak kami di nomer dan media yg telah dicantumkan..
Bisa kita bantu kirim untuk adopter dari luar kota maupun luar pulau.. *ongkir ditanggung adopter

Fee Adopt: langsung hubungi CP nya aja

Lokasi: Kopo Sayati, Bandung

Please contact us to adopt!
Phone: 085798454236
Whatsapp: 085862174217
BBM: D91E0BC7
Line: fcpermana21
Instagram: fccathouse_bandung

#fccathouse #bandung #jawabarat #indonesia #available #feeadopt #bicolor #persia #mainecoon #bengal #kitten #adult #proven #cathouse #cattery #breeder #breeding #adopt #catlover #catsoninstagram #cattitudeiseverything #cutecat #kucinglucu #kucingmalas #kucingras #kucing #mpus #meong
A V A I L A B L E ! ! ! READY TO ADOPT KITTEN MAINECOON MIXBREED Sire: Mainecoon PED CFA GC Dam: Mixbreed Umur 2bulan, badan besar, tulang besar, gendut, sehat, lincah 2.Black and White, betina Untuk adopter yg berminat serius bisa langsung kontak kami di nomer dan media yg telah dicantumkan.. Bisa kita bantu kirim untuk adopter dari luar kota maupun luar pulau.. *ongkir ditanggung adopter Fee Adopt: langsung hubungi CP nya aja Lokasi: Kopo Sayati, Bandung Please contact us to adopt! Phone: 085798454236 Whatsapp: 085862174217 BBM: D91E0BC7 Line: fcpermana21 Instagram: fccathouse_bandung #fccathouse  #bandung  #jawabarat  #indonesia  #available  #feeadopt  #bicolor  #persia  #mainecoon  #bengal  #kitten  #adult  #proven  #cathouse  #cattery  #breeder  #breeding  #adopt  #catlover  #catsoninstagram  #cattitudeiseverything  #cutecat  #kucinglucu  #kucingmalas  #kucingras  #kucing  #mpus  #meong 
• AVAILABLE TO ADOPT •
Hai! Maafkan admin yg jarang upload foto dikarenakan adminnya cuma 1 dan sedang sibuk2nya kemarin.
.
Jadi 2 minggu yg lalu mama morin dan mora akhirnya melahirkan lagi! Mereka ngelahirin 9 dd2 gemay yg alhamdulillah sehat wal afiat!🎉🎉 Agak keteteran sama bayi2nya sampe belom sempet di bersihin udah di foto dulu, maafkan ya guys 😺😸
Kalo mau booking dd2nya yg lucu ini dari sekarang bisa banget! Dengan minimal dp 50%! Tapi, baru bisa di adopsi setelah mereka ga minum asi dari ibunya atau kalo bayi ini sudah berumur 3 bulan. Untuk tanya menanya bisa langsung DM atau Whatsapp!🐱🐈
.
Jenis : Persia Medium
Umur : 2 minggu
Jenkel : Belum tau
.
Adopt Fee : 950K
.
Contact : 0857 1773 0710 Whatsapp / DM
.
Prefer COD karena beli kucing jangan dalam karung, thx!
.
#jualkucingdepok #jualkitten #jualkucing #jualkucingjakarta #jualkucingbekasi #jualkucingtangerang #jualkucingbogor #adopsipersia #adopsikucing #adopsikucingjakarta #adopsikucingdepok #adopsikucingbogor #persia #pecintakucing #kucinglucu #kucing #catlover #kucingpersia #persiamedium #lfl #fff #likes #likeforfollow #like4like #likeforlike #like4follow #like #catstagram #cats #kitten
• AVAILABLE TO ADOPT • Hai! Maafkan admin yg jarang upload foto dikarenakan adminnya cuma 1 dan sedang sibuk2nya kemarin. . Jadi 2 minggu yg lalu mama morin dan mora akhirnya melahirkan lagi! Mereka ngelahirin 9 dd2 gemay yg alhamdulillah sehat wal afiat!🎉🎉 Agak keteteran sama bayi2nya sampe belom sempet di bersihin udah di foto dulu, maafkan ya guys 😺😸 Kalo mau booking dd2nya yg lucu ini dari sekarang bisa banget! Dengan minimal dp 50%! Tapi, baru bisa di adopsi setelah mereka ga minum asi dari ibunya atau kalo bayi ini sudah berumur 3 bulan. Untuk tanya menanya bisa langsung DM atau Whatsapp!🐱🐈 . Jenis : Persia Medium Umur : 2 minggu Jenkel : Belum tau . Adopt Fee : 950K . Contact : 0857 1773 0710 Whatsapp / DM . Prefer COD karena beli kucing jangan dalam karung, thx! . #jualkucingdepok  #jualkitten  #jualkucing  #jualkucingjakarta  #jualkucingbekasi  #jualkucingtangerang  #jualkucingbogor  #adopsipersia  #adopsikucing  #adopsikucingjakarta  #adopsikucingdepok  #adopsikucingbogor  #persia  #pecintakucing  #kucinglucu  #kucing  #catlover  #kucingpersia  #persiamedium  #lfl  #fff  #likes  #likeforfollow  #like4like  #likeforlike  #like4follow  #like  #catstagram  #cats  #kitten 
• AVAILABLE TO ADOPT •
Hai! Maafkan admin yg jarang upload foto dikarenakan adminnya cuma 1 dan sedang sibuk2nya kemarin.
.
Jadi 2 minggu yg lalu mama morin dan mora akhirnya melahirkan lagi! Mereka ngelahirin 9 dd2 gemay yg alhamdulillah sehat wal afiat!🎉🎉 Agak keteteran sama bayi2nya sampe belom sempet di bersihin udah di foto dulu, maafkan ya guys 😺😸
Kalo mau booking dd2nya yg lucu ini dari sekarang bisa banget! Dengan minimal dp 50%! Tapi, baru bisa di adopsi setelah mereka ga minum asi dari ibunya atau kalo bayi ini sudah berumur 3 bulan. Untuk tanya menanya bisa langsung DM atau Whatsapp!🐱🐈
.
Jenis : Persia Medium
Umur : 2 minggu
Jenkel : Belum tau
.
Adopt Fee : 950K
.
Contact : 0857 1773 0710 Whatsapp / DM
.
Prefer COD karena beli kucing jangan dalam karung, thx!
.
#jualkucingdepok #jualkitten #jualkucing #jualkucingjakarta #jualkucingbekasi #jualkucingtangerang #jualkucingbogor #adopsipersia #adopsikucing #adopsikucingjakarta #adopsikucingdepok #adopsikucingbogor #persia #pecintakucing #kucinglucu #kucing #catlover #kucingpersia #persiamedium #lfl #fff #likes #likeforfollow #like4like #likeforlike #like4follow #like #catstagram #cats #kitten
• AVAILABLE TO ADOPT • Hai! Maafkan admin yg jarang upload foto dikarenakan adminnya cuma 1 dan sedang sibuk2nya kemarin. . Jadi 2 minggu yg lalu mama morin dan mora akhirnya melahirkan lagi! Mereka ngelahirin 9 dd2 gemay yg alhamdulillah sehat wal afiat!🎉🎉 Agak keteteran sama bayi2nya sampe belom sempet di bersihin udah di foto dulu, maafkan ya guys 😺😸 Kalo mau booking dd2nya yg lucu ini dari sekarang bisa banget! Dengan minimal dp 50%! Tapi, baru bisa di adopsi setelah mereka ga minum asi dari ibunya atau kalo bayi ini sudah berumur 3 bulan. Untuk tanya menanya bisa langsung DM atau Whatsapp!🐱🐈 . Jenis : Persia Medium Umur : 2 minggu Jenkel : Belum tau . Adopt Fee : 950K . Contact : 0857 1773 0710 Whatsapp / DM . Prefer COD karena beli kucing jangan dalam karung, thx! . #jualkucingdepok  #jualkitten  #jualkucing  #jualkucingjakarta  #jualkucingbekasi  #jualkucingtangerang  #jualkucingbogor  #adopsipersia  #adopsikucing  #adopsikucingjakarta  #adopsikucingdepok  #adopsikucingbogor  #persia  #pecintakucing  #kucinglucu  #kucing  #catlover  #kucingpersia  #persiamedium  #lfl  #fff  #likes  #likeforfollow  #like4like  #likeforlike  #like4follow  #like  #catstagram  #cats  #kitten 
#PersianGulf Pro League #Khalije #Fars Top of Table #Iran #Iranian #Soccer #Football #Persia #IranianFootball #TM #TeamMelli #TMT #TeamMelliTalk www.teammellitalk.com
النتائج الكاملة لمباريات الجولة السابعة من الدوري الإيراني الممتاز وجدول الترتيب 
بارس جنوبي يواصل صدارته 
برسبوليس يتراجع للمركز الثالث و الاستقلال في قاع الترتيب 
#ايران #كووورة_ايرانية #فوتبال #الدوري_الايراني #لیگ_برتر #استقلال #esteghlal #پرسپولیس #سپاهان #تراکتورسازی #ذوب_آهن #استقلال_خوزستان #فولاد #Iran #iranfootball #iranleague #persia
النتائج الكاملة لمباريات الجولة السابعة من الدوري الإيراني الممتاز وجدول الترتيب بارس جنوبي يواصل صدارته برسبوليس يتراجع للمركز الثالث و الاستقلال في قاع الترتيب #ايران  #كووورة_ايرانية  #فوتبال  #الدوري_الايراني  #لیگ_برتر  #استقلال  #esteghlal  #پرسپولیس  #سپاهان  #تراکتورسازی  #ذوب_آهن  #استقلال_خوزستان  #فولاد  #Iran  #iranfootball  #iranleague  #persia 
Bonjour in the beautiful fally sunshine Sunday;
🏆
Actually ready the new photo season by the professional group; 
@golda_beautycenter
Photo by
@diamond_lens_photography
Makeup 
@minasamak
Lash
@almaha_lashes
And model (@tAyebehghaedi) I take 2 time the document miss 2017 and 2015 kuwait, 🏆
#the#sunday#its#king#of#all#day#modeling#persia#persian#parisian#girll#profesional#model#miss#2017#miss2017#miss#2015#miss2015#succeeded#b#est#will#target#
#اصالت#خانوادگي#اصيل#بودن#نجابت#نجيب زاده#
🏆
جذذابيت پاييز را حس ميكنم ، در كنار تو احسانم  حسي است وصف ناشدني ، هيجانيست بي پايان ، و آن زمان كه مي آيد ؛ و دنياي شاديها را با خودش برايم مي آورد ؛ در كنار تو اين شاديها چندين برابر ؛ . آري ،  پاييز براي من ، فصل زيباييه بودن است ، پاييز زمستان را بدرقه خواهد كرد و به او نزديك تر ؛ دختر روياهاي به حقيقت پيوسته به پاييز خوش آمد ، مي گويد ؛ 🍁🍂🌾🐿پاييز زيباي من دوستت دارم :
Bonjour in the beautiful fally sunshine Sunday; 🏆 Actually ready the new photo season by the professional group; @golda_beautycenter Photo by @diamond_lens_photography Makeup @minasamak Lash @almaha_lashes And model (@tAyebehghaedi) I take 2 time the document miss 2017 and 2015 kuwait, 🏆 #the #sunday #its #king #of #all #day #modeling #persia #persian #parisian #girll #profesional #model #miss #2017 #miss2017 #miss #2015 #miss2015 #succeeded #b #est #will #target # #اصالت #خانوادگي #اصيل #بودن #نجابت #نجيب  زاده# 🏆 جذذابيت پاييز را حس ميكنم ، در كنار تو احسانم حسي است وصف ناشدني ، هيجانيست بي پايان ، و آن زمان كه مي آيد ؛ و دنياي شاديها را با خودش برايم مي آورد ؛ در كنار تو اين شاديها چندين برابر ؛ . آري ، پاييز براي من ، فصل زيباييه بودن است ، پاييز زمستان را بدرقه خواهد كرد و به او نزديك تر ؛ دختر روياهاي به حقيقت پيوسته به پاييز خوش آمد ، مي گويد ؛ 🍁🍂🌾🐿پاييز زيباي من دوستت دارم :
A V A I L A B L E ! ! !
READY TO ADOPT KITTEN MAINECOON MIXBREED

Sire: Mainecoon PED CFA GC
Dam: Mixbreed
Umur 2bulan, badan besar, tulang besar, gendut, sehat, lincah

1.Calico, betina

Untuk adopter yg berminat serius bisa langsung kontak kami di nomer dan media yg telah dicantumkan..
Bisa kita bantu kirim untuk adopter dari luar kota maupun luar pulau.. *ongkir ditanggung adopter

Fee Adopt: langsung hubungi CP nya aja

Lokasi: Kopo Sayati, Bandung

Please contact us to adopt!
Phone: 085798454236
Whatsapp: 085862174217
BBM: D91E0BC7
Line: fcpermana21
Instagram: fccathouse_bandung

#fccathouse #bandung #jawabarat #indonesia #available #feeadopt #calico #persia #mainecoon #bengal #kitten #adult #proven #cathouse #cattery #breeder #breeding #adopt #catlover #catsoninstagram #cattitudeiseverything #cutecat #kucinglucu #kucingmalas #kucingras #kucing #mpus #meong
A V A I L A B L E ! ! ! READY TO ADOPT KITTEN MAINECOON MIXBREED Sire: Mainecoon PED CFA GC Dam: Mixbreed Umur 2bulan, badan besar, tulang besar, gendut, sehat, lincah 1.Calico, betina Untuk adopter yg berminat serius bisa langsung kontak kami di nomer dan media yg telah dicantumkan.. Bisa kita bantu kirim untuk adopter dari luar kota maupun luar pulau.. *ongkir ditanggung adopter Fee Adopt: langsung hubungi CP nya aja Lokasi: Kopo Sayati, Bandung Please contact us to adopt! Phone: 085798454236 Whatsapp: 085862174217 BBM: D91E0BC7 Line: fcpermana21 Instagram: fccathouse_bandung #fccathouse  #bandung  #jawabarat  #indonesia  #available  #feeadopt  #calico  #persia  #mainecoon  #bengal  #kitten  #adult  #proven  #cathouse  #cattery  #breeder  #breeding  #adopt  #catlover  #catsoninstagram  #cattitudeiseverything  #cutecat  #kucinglucu  #kucingmalas  #kucingras  #kucing  #mpus  #meong 
Troubles continue for #Esteghlal #Tehran 
#PersianGulf Pro League #Khalije #Fars #Iran #Iranian #Soccer #Football #Persia #IranianFootball #TM #TeamMelli #TMT #TeamMelliTalk www.teammellitalk.com
Thx ya mba atas kepercayaannya, sehat trs ya sama si creamy nya (barangkali mau dirubah nama kittennya) 😀 
@cynn137
.
.
.
.
#jualkucingjakarta #jualkucingbandung #jualkucingmurah #jualkucingbogor #persia #himalayan #kitten
Fresh Start فرشتارت 
آشتی کردن یا شروع دوباره
.
.
.
www.ramin-mousavi.com 
اطلاعات کامل درباره شرایط قوانین و روش تدریس کلاس های مکالمه
تضمینی من تنها در وبسایت وجود داره. 👦اموزش های بیشتر در کانال تلگرام
https://t.me/RaminMousaviEnglishTeacher

https://facebook.com/ramin1987

https://www.youtube.com/user/ramin1987m

http://www.aparat.com/raminenglish

Instagram.com/Ramin_mousavi_english_teacher

https://twitter.com/RaminEnglish
.
Tel: 09123706225 📞
#teaching #english #englishlanguage #words #persia #cafe #teachingenglish #007 #class #suits #language #reading #teacher #GRE #conversation #GRE#conversation#englishlanguage #galaxys8plus #grammar #classy#life#gentlemen #dailyquotes#hustle ##quotestoliveby#motivation #inspiration #instagoodnight #harrypotter #sushi #awesome #ramin_mousavi
Fresh Start فرشتارت آشتی کردن یا شروع دوباره . . . www.ramin-mousavi.com اطلاعات کامل درباره شرایط قوانین و روش تدریس کلاس های مکالمه تضمینی من تنها در وبسایت وجود داره. 👦اموزش های بیشتر در کانال تلگرام https://t.me/RaminMousaviEnglishTeacher https://facebook.com/ramin1987 https://www.youtube.com/user/ramin1987m http://www.aparat.com/raminenglish Instagram.com/Ramin_mousavi_english_teacher https://twitter.com/RaminEnglish . Tel: 09123706225 📞 #teaching  #english  #englishlanguage  #words  #persia  #cafe  #teachingenglish  #007  #class  #suits  #language  #reading  #teacher  #GRE  #conversation  #GRE #conversation #englishlanguage  #galaxys8plus  #grammar  #classy #life #gentlemen  #dailyquotes #hustle  ##quotestoliveby #motivation  #inspiration  #instagoodnight  #harrypotter  #sushi  #awesome  #ramin_mousavi 
It's amazing to see the bazaars in Iran. People use them like we do the grocery store or local market. The difference is that here you can get amazing locally produced food and spices that you simply cannot get somewhere else. We're always in favor of trying the local cuisine and enjoying everything there is. For us  Iran is the country of sweets and treats. There are so many amazing things to eat I can't even start to describe. One of my favorites are the pistachios. 😍 I could eat them until my fingers fall off. ☺️😋 #eichhornphotography  #travelphotography
It's amazing to see the bazaars in Iran. People use them like we do the grocery store or local market. The difference is that here you can get amazing locally produced food and spices that you simply cannot get somewhere else. We're always in favor of trying the local cuisine and enjoying everything there is. For us Iran is the country of sweets and treats. There are so many amazing things to eat I can't even start to describe. One of my favorites are the pistachios. 😍 I could eat them until my fingers fall off. ☺️😋 #eichhornphotography  #travelphotography 
Persepolis: It was the ceremonial capital of the Achaemenid Empire (ca. 550–330 BC). 🇮🇷 @visitiran #Iran #travel #backpacking #persepolis #tourism #Unesco #holiday #ancient #ancientruins #Persia #specialplace
Days of my life comes with no regrets of my past for what it made me today as a engineer like my ancestors around 530bc.
#persia #shah #pjslife #iran #tehranboy #tehran #tehrooni #tehranduff