an online Instagram web viewer

#pestabuku medias

Photos

Boleh Pilih mana2 komik yang tuan/puan minat. Untuk postage RM 8.00 utk 1- 4 buah komik. Harga postage 5 buah dan ke atas bergantung pada berat. ๐Ÿ˜Š 
Senarai komik boleh lihat di dalam gambar dan selebihnya di website kami www.humairabookstore.com

Boleh juga berhubung dengan saya untuk pembelian Quran @ buku2 lain terbitan kami. Terima kasih
.
.
#alquranpelangi #alquran #humairapublication #HumairaBookstore #komik #KomikKita #maghfirah #MaghfirahGroup #MaghfirahPustaka #MaghfirahMediaGroup #ramadhan #PestaBukuRamadhan #PestaBuku
Boleh Pilih mana2 komik yang tuan/puan minat. Untuk postage RM 8.00 utk 1- 4 buah komik. Harga postage 5 buah dan ke atas bergantung pada berat. ๐Ÿ˜Š Senarai komik boleh lihat di dalam gambar dan selebihnya di website kami www.humairabookstore.com Boleh juga berhubung dengan saya untuk pembelian Quran @ buku2 lain terbitan kami. Terima kasih . . #alquranpelangi  #alquran  #humairapublication  #HumairaBookstore  #komik  #KomikKita  #maghfirah  #MaghfirahGroup  #MaghfirahPustaka  #MaghfirahMediaGroup  #ramadhan  #PestaBukuRamadhan  #PestaBuku 
ARKITEK JALANAN ๐Ÿฐ๐Ÿ›ฃ
.
.
To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, โ€œBelajarlah kerana Allah.โ€
.
.
Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...
.
.
Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni, mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah. 
Tapi sebenarnya kan. . . 
Aku tak pernah faham pun maksud โ€˜belajar kerana Allahโ€™ tu.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60145247180

Atau

2. Comment "SAYA NAK AJ" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š
.
.
.
#ArRayyanBooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#PelukisJalanan
#ArkitelJalanan
#TemeAbdullah
#ImanPublication
#maharajalawakmega2017
#gemagegarvaganza
#pestabukuantarabangsakualalumpur
#pestabuku
#worldbookday
#worldbookday2017
#bazarpaknil
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
#IGMashUp3
ARKITEK JALANAN ๐Ÿฐ๐Ÿ›ฃ . . To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, โ€œBelajarlah kerana Allah.โ€ . . Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up... . . Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni, mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah. Tapi sebenarnya kan. . . Aku tak pernah faham pun maksud โ€˜belajar kerana Allahโ€™ tu. . . Cara Tempahan : 1. Whatsapp +60145247180 Atau 2. Comment "SAYA NAK AJ" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . . . #ArRayyanBooks  #SahabateNuur  #LegacyOfKnowledge  #TEAMSahabateNuur  #PelukisJalanan  #ArkitelJalanan  #TemeAbdullah  #ImanPublication  #maharajalawakmega2017  #gemagegarvaganza  #pestabukuantarabangsakualalumpur  #pestabuku  #worldbookday  #worldbookday2017  #bazarpaknil  #AuraInsta  #AuraInstaBatch9  #IGMashUp  #IGMashUp3 
ARKITEK JALANAN ๐Ÿฐ๐Ÿ›ฃ
.
.
To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, โ€œBelajarlah kerana Allah.โ€
.
.
Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...
.
.
Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni, mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah. 
Tapi sebenarnya kan. . . 
Aku tak pernah faham pun maksud โ€˜belajar kerana Allahโ€™ tu.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60145247180

Atau

2. Comment "SAYA NAK AJ" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š
.
.
.
#ArRayyanBooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#PelukisJalanan
#ArkitelJalanan
#TemeAbdullah
#ImanPublication
#maharajalawakmega2017
#gemagegarvaganza
#pestabukuantarabangsakualalumpur
#pestabuku
#worldbookday
#worldbookday2017
#bazarpaknil
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
#IGMashUp3
ARKITEK JALANAN ๐Ÿฐ๐Ÿ›ฃ . . To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, โ€œBelajarlah kerana Allah.โ€ . . Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up... . . Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni, mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah. Tapi sebenarnya kan. . . Aku tak pernah faham pun maksud โ€˜belajar kerana Allahโ€™ tu. . . Cara Tempahan : 1. Whatsapp +60145247180 Atau 2. Comment "SAYA NAK AJ" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . . . #ArRayyanBooks  #SahabateNuur  #LegacyOfKnowledge  #TEAMSahabateNuur  #PelukisJalanan  #ArkitelJalanan  #TemeAbdullah  #ImanPublication  #maharajalawakmega2017  #gemagegarvaganza  #pestabukuantarabangsakualalumpur  #pestabuku  #worldbookday  #worldbookday2017  #bazarpaknil  #AuraInsta  #AuraInstaBatch9  #IGMashUp  #IGMashUp3 
Pesta Buku Lelong bahasa melayu termurah di Malaysia akan turut serta bersama READ Malaysia yang ke 9. Bermula dengan harga RM2, RM3, RM5, RM7, RM10, diskaun 50% dan 15%. Buku umum, islamik dan kanak-kanak.

27/4 - 4/6 2017
11 pagi hingga 10 malam.

#tirek #pestabuku #pestabukulelong #readmaysia9th #lebihrakusdaripadabiasa #themines #miecc
Logo rasmi Daulah Ilmi Plt (LLP0007695-LGN)

Dapatkan buku-buku terbaru terbitan penerbit Malaysia dengan diskaun tertinggi hanya di www.daulah.com

#onlinebookstore #bookstore #pestabuku #pestabukuantarabangsa #pbakl #pbakl2017 #pbakl17 #telagabiru #mustread #tarbiahsentap #sentappress #imanpublication #imanshoppe #pts #bookfair #onlinebookfair #buku #novel #inspirasee #aqada #aimanbanna #arkitekjalanan #teme #temeabdullah
๐Ÿ’•PROGRAM CEPAT, EFEKTIF, LANGSUNG POSITIF ๐Ÿ’•๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Sudah berapa lama bunda menikah?
Sudah memiliki segalanya, kecuali dedek bayi?

Apalah arti segalanya tanpa buah hati bund, karena buah hati pusat  dari segala kebahagiaan rumah tangga bunda. Anugerah terindah dari yg kuasa untuk merekatkan keluarga. 
Sudah pernah program tapi belum juga berhasil bund?
Bersama kami, kami bimbing bunda sampai positif.
Konsultasikan di pin 5D49ACD2 atau wa 081216199419 
Salam promil dari herbal bee.  #pesta #pestapernikahan #pestakebun #pestaulangtahun #pestaselalu #pestabatak #pestopasta #pestaanak #pestalampion #pestapantai #pestatopeng #pestarakyat #pestabuku #pestatahunbaru #pestapora #pestasiaga #pestabukuantarbangsa #pestadurian #pestaadatbatak #pestamakanan #pestakembangapi #pestaulangtahunanak #pestawirausaha #pestaunik #pestadiskon #pestabukuselangor #pestatelanjang #pestabukuantarbangsa2016 #pestaduren #pestarakyatsimpedes
๐Ÿ’•PROGRAM CEPAT, EFEKTIF, LANGSUNG POSITIF ๐Ÿ’•๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Sudah berapa lama bunda menikah? Sudah memiliki segalanya, kecuali dedek bayi? Apalah arti segalanya tanpa buah hati bund, karena buah hati pusat dari segala kebahagiaan rumah tangga bunda. Anugerah terindah dari yg kuasa untuk merekatkan keluarga. Sudah pernah program tapi belum juga berhasil bund? Bersama kami, kami bimbing bunda sampai positif. Konsultasikan di pin 5D49ACD2 atau wa 081216199419 Salam promil dari herbal bee. #pesta  #pestapernikahan  #pestakebun  #pestaulangtahun  #pestaselalu  #pestabatak  #pestopasta  #pestaanak  #pestalampion  #pestapantai  #pestatopeng  #pestarakyat  #pestabuku  #pestatahunbaru  #pestapora  #pestasiaga  #pestabukuantarbangsa  #pestadurian  #pestaadatbatak  #pestamakanan  #pestakembangapi  #pestaulangtahunanak  #pestawirausaha  #pestaunik  #pestadiskon  #pestabukuselangor  #pestatelanjang  #pestabukuantarbangsa2016  #pestaduren  #pestarakyatsimpedes 
Harta, Tahta dan Kedudukan Tak Berarti Tanpa Kehadiran Sang Buah Hati. Yuk Dijemput Kehadirannya Bersama Kami...! mengatasi semua hambatan kehamilan,miom,kista,saluran tuba, toxo,Torch,rubella,tersumbat,azospermia,PCOS,haid tidak lancar, sperma encer, obesitas yuk Invite kami. KONSULTASI GRATIS Silahkan hubungi Agar mendapatkan hasil yg maksimal akan lebih baik bunda dan suami sama2 mengkonsumsi herbal tersebut bunda 
Bunda jgn khawatir ,nanti selama bunda terapi saya akan mendampingi bunda stiap hari baik melalui bbm/wa, krna saat bnda mengikuti terapi bunda dan suami adalah tanggung jwb sy bunda, Pin: 5D49ACD2 
WA: 081216199419  #pesta #pestapernikahan #pestakebun #pestaulangtahun #pestaselalu #pestabatak #pestopasta #pestaanak #pestalampion #pestapantai #pestatopeng #pestarakyat #pestabuku #pestatahunbaru #pestapora #pestasiaga #pestabukuantarbangsa #pestadurian #pestaadatbatak #pestamakanan #pestakembangapi #pestaulangtahunanak #pestawirausaha #pestaunik #pestadiskon #pestabukuselangor #pestatelanjang #pestabukuantarbangsa2016 #pestaduren #pestarakyatsimpedes
Harta, Tahta dan Kedudukan Tak Berarti Tanpa Kehadiran Sang Buah Hati. Yuk Dijemput Kehadirannya Bersama Kami...! mengatasi semua hambatan kehamilan,miom,kista,saluran tuba, toxo,Torch,rubella,tersumbat,azospermia,PCOS,haid tidak lancar, sperma encer, obesitas yuk Invite kami. KONSULTASI GRATIS Silahkan hubungi Agar mendapatkan hasil yg maksimal akan lebih baik bunda dan suami sama2 mengkonsumsi herbal tersebut bunda Bunda jgn khawatir ,nanti selama bunda terapi saya akan mendampingi bunda stiap hari baik melalui bbm/wa, krna saat bnda mengikuti terapi bunda dan suami adalah tanggung jwb sy bunda, Pin: 5D49ACD2 WA: 081216199419 #pesta  #pestapernikahan  #pestakebun  #pestaulangtahun  #pestaselalu  #pestabatak  #pestopasta  #pestaanak  #pestalampion  #pestapantai  #pestatopeng  #pestarakyat  #pestabuku  #pestatahunbaru  #pestapora  #pestasiaga  #pestabukuantarbangsa  #pestadurian  #pestaadatbatak  #pestamakanan  #pestakembangapi  #pestaulangtahunanak  #pestawirausaha  #pestaunik  #pestadiskon  #pestabukuselangor  #pestatelanjang  #pestabukuantarbangsa2016  #pestaduren  #pestarakyatsimpedes 
"Add 5D49ACD2 "Tetap semangat dan optimis bunda..pasti ada jalan untuk bisa hamil..๐Ÿ˜ konsultasi yukk bunda..GRATIS .. Follow promil yukk.. Cek ig nya.. sudah bnyak yg ๐Ÿ‡งerhasil๐Ÿ‡ฑ  bunda๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #pesta #pestapernikahan #pestakebun #pestaulangtahun #pestaselalu #pestabatak #pestopasta #pestaanak #pestalampion #pestapantai #pestatopeng #pestarakyat #pestabuku #pestatahunbaru #pestapora #pestasiaga #pestabukuantarbangsa #pestadurian #pestaadatbatak #pestamakanan #pestakembangapi #pestaulangtahunanak #pestawirausaha #pestaunik #pestadiskon #pestabukuselangor #pestatelanjang #pestabukuantarbangsa2016 #pestaduren #pestarakyatsimpedes
"Add 5D49ACD2 "Tetap semangat dan optimis bunda..pasti ada jalan untuk bisa hamil..๐Ÿ˜ konsultasi yukk bunda..GRATIS .. Follow promil yukk.. Cek ig nya.. sudah bnyak yg ๐Ÿ‡งerhasil๐Ÿ‡ฑ bunda๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #pesta  #pestapernikahan  #pestakebun  #pestaulangtahun  #pestaselalu  #pestabatak  #pestopasta  #pestaanak  #pestalampion  #pestapantai  #pestatopeng  #pestarakyat  #pestabuku  #pestatahunbaru  #pestapora  #pestasiaga  #pestabukuantarbangsa  #pestadurian  #pestaadatbatak  #pestamakanan  #pestakembangapi  #pestaulangtahunanak  #pestawirausaha  #pestaunik  #pestadiskon  #pestabukuselangor  #pestatelanjang  #pestabukuantarbangsa2016  #pestaduren  #pestarakyatsimpedes 
Berita baik utk penggemar novel!! Bulan ni kite ada promosi ya...harga novel patriot panglima hanya rm15 utk semenanjung dan rm18 utk sabah dan sarawak!! Promosi sepanjang bulan Mei sahaja tau..cepat grab sebelum promosi tamat!
.
Maklumat lanjut boleh hubungi detail dibawah ye..
Sesuai untuk bacaan 10 tahun ke atas
.
Boleh beli secara online melalui website atau boleh hubungi :
Whatsapp 0136248471
Email: segedungkarya@gmail.com
Web: www.patriotpanglima.com
.
#novelmalaysia #novelremaja #remaja #pelajarsekolah #sekolahrendah #bukucerita #sekolahmenengah #sayajualborong #sayajualbuku #sayajualnovel #perpustakaan #rajin #ilmu #raya #bacabuku #raya #hobi #shawlmalaysia #bawal #cantik #penulisan #rtm #angkasapuri #astro #pestabuku #novelcinta #buku #novel
Berita baik utk penggemar novel!! Bulan ni kite ada promosi ya...harga novel patriot panglima hanya rm15 utk semenanjung dan rm18 utk sabah dan sarawak!! Promosi sepanjang bulan Mei sahaja tau..cepat grab sebelum promosi tamat! . Maklumat lanjut boleh hubungi detail dibawah ye.. Sesuai untuk bacaan 10 tahun ke atas . Boleh beli secara online melalui website atau boleh hubungi : Whatsapp 0136248471 Email: segedungkarya@gmail.com Web: www.patriotpanglima.com . #novelmalaysia  #novelremaja  #remaja  #pelajarsekolah  #sekolahrendah  #bukucerita  #sekolahmenengah  #sayajualborong  #sayajualbuku  #sayajualnovel  #perpustakaan  #rajin  #ilmu  #raya  #bacabuku  #raya  #hobi  #shawlmalaysia  #bawal  #cantik  #penulisan  #rtm  #angkasapuri  #astro  #pestabuku  #novelcinta  #buku  #novel 
Ada yang tanya kami jual apa dan apa dia patriot panglima tu sebenarnya...
.
Kami jual buku novel patriot panglima..novel fantasi yang mengisahkan tentang seorang pahlawan bernama Patriot panglima.
.
Kalau nk tau lebih lanjut boleh hubungi detail dibawah ye..
Sesuai untuk bacaan 10 tahun ke atas
.
Boleh beli secara online melalui website atau boleh hubungi :
Whatsapp 0136248471
Email: segedungkarya@gmail.com
Web: www.patriotpanglima.com
.
#novelmalaysia #novelremaja #remaja #pelajarsekolah #sekolahrendah #sekolahmenengah #sayajualborong #sayajualbuku #sayajualnovel #perpustakaan #rajinmembaca #bacabuku #shawlmalaysia #bawal #cantik #penulisan #rtm #angkasapuri #astro #pestabuku #sayajualnovel #novelcinta #buku #novel #tv3 #novel #sayajualbuku
Ada yang tanya kami jual apa dan apa dia patriot panglima tu sebenarnya... . Kami jual buku novel patriot panglima..novel fantasi yang mengisahkan tentang seorang pahlawan bernama Patriot panglima. . Kalau nk tau lebih lanjut boleh hubungi detail dibawah ye.. Sesuai untuk bacaan 10 tahun ke atas . Boleh beli secara online melalui website atau boleh hubungi : Whatsapp 0136248471 Email: segedungkarya@gmail.com Web: www.patriotpanglima.com . #novelmalaysia  #novelremaja  #remaja  #pelajarsekolah  #sekolahrendah  #sekolahmenengah  #sayajualborong  #sayajualbuku  #sayajualnovel  #perpustakaan  #rajinmembaca  #bacabuku  #shawlmalaysia  #bawal  #cantik  #penulisan  #rtm  #angkasapuri  #astro  #pestabuku  #sayajualnovel  #novelcinta  #buku  #novel  #tv3  #novel  #sayajualbuku 
Hidup Yang Aku Pilih
Penulis : Muharikah
.
Harga : RM 23 (tak termasuk postage)
.
โ€œApa cita-cita awak?โ€ Beberapa kali pernah ditikam soalan ini oleh Muharikah. Cis terdiam beberapa saat juga jadinya. Ya, memang ada jenis manusia yang memang tahu benar apa yang ingin dicapai dalam hidup. Benar-benar jelas jalan hidupnya, lima tahun lagi, sepuluh tahun lagi. Tahu dengan pasti juga, apakah potensi dirinya yang tiada pada orang lain, dan di medan manakah ingin disumbangkan bakatnya itu.
.
Sejenis manusia lain, ditanya esok mahu dibuat apa pun masih termangu-mangu. Tidak begitu pasti, โ€œTengoklah nanti.โ€ Kita ini, mungkin ramainya di kategori pertengahan. Tidak begitu pasti ke mana mahu dituju dalam masa sepuluh tahun, tapi jika ditanya bulan ini, tahun ini, ya yang itu kita tahu jawapannya. Masih mencari di manakah โ€˜passionโ€™ dan kekuatan diri; rasanya sudah tahu tapi mungkinkah syok sendiri?
.
Barangkali, kita perlu mengambil masa kita untuk benar-benar meneroka dan akhirnya memilih jalan hidup kita sendiri. Cukuplah diketahui bahawa setiap saat dalam hidup adalah pilihan kita sendiri, dan kita akan kelak ditanya tentang setiap satunya. Jadi, hidup yang bagaimana yang kita mahu pilih? "
.
Haaa boleh whatsapp 013-9360740 untuk beli tauuu.
Hidup Yang Aku Pilih Penulis : Muharikah . Harga : RM 23 (tak termasuk postage) . โ€œApa cita-cita awak?โ€ Beberapa kali pernah ditikam soalan ini oleh Muharikah. Cis terdiam beberapa saat juga jadinya. Ya, memang ada jenis manusia yang memang tahu benar apa yang ingin dicapai dalam hidup. Benar-benar jelas jalan hidupnya, lima tahun lagi, sepuluh tahun lagi. Tahu dengan pasti juga, apakah potensi dirinya yang tiada pada orang lain, dan di medan manakah ingin disumbangkan bakatnya itu. . Sejenis manusia lain, ditanya esok mahu dibuat apa pun masih termangu-mangu. Tidak begitu pasti, โ€œTengoklah nanti.โ€ Kita ini, mungkin ramainya di kategori pertengahan. Tidak begitu pasti ke mana mahu dituju dalam masa sepuluh tahun, tapi jika ditanya bulan ini, tahun ini, ya yang itu kita tahu jawapannya. Masih mencari di manakah โ€˜passionโ€™ dan kekuatan diri; rasanya sudah tahu tapi mungkinkah syok sendiri? . Barangkali, kita perlu mengambil masa kita untuk benar-benar meneroka dan akhirnya memilih jalan hidup kita sendiri. Cukuplah diketahui bahawa setiap saat dalam hidup adalah pilihan kita sendiri, dan kita akan kelak ditanya tentang setiap satunya. Jadi, hidup yang bagaimana yang kita mahu pilih? " . Haaa boleh whatsapp 013-9360740 untuk beli tauuu.
DUO EJEN ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
EJEN 1

ุฌุงุฏูŠู„ู‡ ุณุฃูˆุฑฺ  ู…ุคู…ู† ูŠฺ  ู‚ูˆุงุช ู„ูˆุงุฑ ุฏุงู† ุฏุงู„ู…ุŒ ุณูˆฺคุงูŠ ุณฺฌุงู„ุง ุงูˆุฑูˆุณู† ุฏุงฺคุช ุฏู„ู‚ุณุงู†ุงูƒู† ุฏฺ ู† ู…ูˆุฏู‡ ุฏุงู† ุชุฑุณูˆุณูˆู†. ุงูˆุณูŠุง ู…ูˆุฏุง ุณู…ุณุชูŠฺฝ ฺคูˆฺฝุงุกูŠ ูƒู‚ูˆุงุชู† ููŠุฒูŠูƒู„ ูŠฺ  ู„ุจูŠู‡ุŒ ุฌุงุฏูŠ ฺฌูˆู†ุงูƒู†ู„ู‡ ุงูŠ ุงูˆู†ุชูˆู‚ ู…ฺฝูˆู…ุจฺ  ูƒุฌุงู„ู† ูƒุจู†ุฑู†.

Jadilah seorang Mukmin yang kuat luar dan dalam, supaya segala urusan dapat dilaksanakan dengan mudah dan tersusun. Usia muda semestinya punyai kekuatan fizikal yang lebih, jadi gunakanlah ia untuk menyumbang ke jalan kebenaran.
.
.
EJEN 2

ูˆุงู‡ุงูŠ ู…ุณู„ู…ู‡! ูƒุงู…ูˆ ุณู…ูˆุง ุฏู‡ ุงูŠู†ุฏู‡ ุณฺคุฑุชูŠ ุจูˆฺ ุง ูŠฺ  ู…ฺฝุฑูŠูƒู† ุณุณูˆุงุชูˆ ุชู…ฺคุช ุฏุงู† ูƒุงุฏุฃู†. ฺ†ูˆู†ุชูˆู‡ูŠู„ู‡ ุจูˆฺ ุงูข ุงูˆู†ุชูˆู‚ ู…ู†ุฌุงุฏูŠ ูŠฺ  ุชุฑุจุงุกูŠู‚.

Wahai Muslimah! Kamu semua dah indah seperti bunga yang menyerikan sesuatu tempat dan keadaan. Contohilah bunga-bunga untuk menjadi yang terbaik.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60145247180

Atau

2. Comment "SAYA NAK DUO EJEN" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š
.
.
.
#arrayyanbooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#DuoEjen
#SyafiqNasri
#DaiAzrin
#BukuPuris
#maharajalawakmega2017
#gemagegarvaganza
#pestabukuantarabangsakualalumpur
#pestabuku
#worldbookday
#worldbookday2017
#bazarpaknil
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
#IgMashUp3
DUO EJEN ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . EJEN 1 ุฌุงุฏูŠู„ู‡ ุณุฃูˆุฑฺ  ู…ุคู…ู† ูŠฺ  ู‚ูˆุงุช ู„ูˆุงุฑ ุฏุงู† ุฏุงู„ู…ุŒ ุณูˆฺคุงูŠ ุณฺฌุงู„ุง ุงูˆุฑูˆุณู† ุฏุงฺคุช ุฏู„ู‚ุณุงู†ุงูƒู† ุฏฺ ู† ู…ูˆุฏู‡ ุฏุงู† ุชุฑุณูˆุณูˆู†. ุงูˆุณูŠุง ู…ูˆุฏุง ุณู…ุณุชูŠฺฝ ฺคูˆฺฝุงุกูŠ ูƒู‚ูˆุงุชู† ููŠุฒูŠูƒู„ ูŠฺ  ู„ุจูŠู‡ุŒ ุฌุงุฏูŠ ฺฌูˆู†ุงูƒู†ู„ู‡ ุงูŠ ุงูˆู†ุชูˆู‚ ู…ฺฝูˆู…ุจฺ  ูƒุฌุงู„ู† ูƒุจู†ุฑู†. Jadilah seorang Mukmin yang kuat luar dan dalam, supaya segala urusan dapat dilaksanakan dengan mudah dan tersusun. Usia muda semestinya punyai kekuatan fizikal yang lebih, jadi gunakanlah ia untuk menyumbang ke jalan kebenaran. . . EJEN 2 ูˆุงู‡ุงูŠ ู…ุณู„ู…ู‡! ูƒุงู…ูˆ ุณู…ูˆุง ุฏู‡ ุงูŠู†ุฏู‡ ุณฺคุฑุชูŠ ุจูˆฺ ุง ูŠฺ  ู…ฺฝุฑูŠูƒู† ุณุณูˆุงุชูˆ ุชู…ฺคุช ุฏุงู† ูƒุงุฏุฃู†. ฺ†ูˆู†ุชูˆู‡ูŠู„ู‡ ุจูˆฺ ุงูข ุงูˆู†ุชูˆู‚ ู…ู†ุฌุงุฏูŠ ูŠฺ  ุชุฑุจุงุกูŠู‚. Wahai Muslimah! Kamu semua dah indah seperti bunga yang menyerikan sesuatu tempat dan keadaan. Contohilah bunga-bunga untuk menjadi yang terbaik. . . Cara Tempahan : 1. Whatsapp +60145247180 Atau 2. Comment "SAYA NAK DUO EJEN" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . . . #arrayyanbooks  #SahabateNuur  #LegacyOfKnowledge  #TEAMSahabateNuur  #DuoEjen  #SyafiqNasri  #DaiAzrin  #BukuPuris  #maharajalawakmega2017  #gemagegarvaganza  #pestabukuantarabangsakualalumpur  #pestabuku  #worldbookday  #worldbookday2017  #bazarpaknil  #AuraInsta  #AuraInstaBatch9  #IGMashUp  #IgMashUp3 
Comel pulak bila pakai SNOW
#snow
#pestabuku
#adamdaniel
#Nadzri
#syahmi
#fariszul
๐Ÿ“š๐Ÿ™‡๐Ÿ™†๐Ÿ‘๐Ÿ‘
BUKU dan WAKTU adalah KITA
.
SALAM LITERASI dari satu sore yang penuh warna di taman baca Makassar International Writers Festival. Piknik bersama penikmat buku, penulis-penulisnya, penggiat literasi dan semua hal tentang buku.
.
#MIWF2017 #MakassarInternationalWritersFestival #MakassarWriters #MeikeMakassar #pecandubuku #kitabaca #literasi #salamliterasi #piknikbuku #fortrotterdam #bentengrotterdam #haribuku #pestabuku
Aktifitas apa yg dilakukan saat weekend untuk mengeratkan bonding Aybun dan buah hati?
. 
Buanyakk banget pastinya ๐Ÿ˜Š, ada lho aktifitas yg bisa dilakukan tiap hari tanpa perlu menunggu waktu weekend dengan mengajak buah hati membaca ๐Ÿ“š
.
Jangan lupa yaa AyahBunda, masih ada pesta buku disini
@gudang_buku_anak... ๐Ÿ˜‰

Tinggal 1 hari lagi buat dapat paket buku edukatif kualitas premium... Terkadang ada, yang sudah lewat promonya masiih nanya : "Mba, promonya masih berlaku?" ๐Ÿ˜…

Promo TERBATAS yaa sampai 22 Mei sajaa... ๐Ÿ“ฒ WA 085751139500
.
.
#promoharibukunasional #hargapromo #promoย #meiย #bukuanakย #confidenceinscience #seriduniabinatangย #wowamazingseries #ensiklopedibocahmuslimย #seriteladanrasulullah #wonderfulalquran #pestabuku
#BOOKADVISORituKeren #TIGA
Aktifitas apa yg dilakukan saat weekend untuk mengeratkan bonding Aybun dan buah hati? . Buanyakk banget pastinya ๐Ÿ˜Š, ada lho aktifitas yg bisa dilakukan tiap hari tanpa perlu menunggu waktu weekend dengan mengajak buah hati membaca ๐Ÿ“š . Jangan lupa yaa AyahBunda, masih ada pesta buku disini @gudang_buku_anak... ๐Ÿ˜‰ Tinggal 1 hari lagi buat dapat paket buku edukatif kualitas premium... Terkadang ada, yang sudah lewat promonya masiih nanya : "Mba, promonya masih berlaku?" ๐Ÿ˜… Promo TERBATAS yaa sampai 22 Mei sajaa... ๐Ÿ“ฒ WA 085751139500 . . #promoharibukunasional  #hargapromo  #promo ย #mei ย #bukuanak ย #confidenceinscience  #seriduniabinatang ย #wowamazingseries  #ensiklopedibocahmuslim ย #seriteladanrasulullah  #wonderfulalquran  #pestabuku  #BOOKADVISORituKeren  #TIGA 
Hai Grameds.. Besok datang yaa ke Event kami, GRAMEDIA BOOK FAIR di Atrium @solo.square karena banyak promo menarik, buku bagus, merchandise keren dan stationery kece serta ada gift yg bisa kalian bawa pulang. Kurang keren apa coba? Udah bukunya special price, masih bisa bawa gift pulang pula.. Cuss ajakin temen2mu yaaa
#gramedia 
#gramediasolosquare 
#gramediaexpothepark
#solosquare
#1BukuHarapanBaru
#infosolo #infosoloraya #kotasolo #eventsolo #kabarsolo #explore_soloraya #wonderfulsolo #surakarta #promosolo #diskonsolo #diskon #promo #bukumurah #buku #merchandise #pestabuku #bookfair #gift #soloinfo #soloraya
Hai Grameds.. Besok datang yaa ke Event kami, GRAMEDIA BOOK FAIR di Atrium @solo.square karena banyak promo menarik, buku bagus, merchandise keren dan stationery kece serta ada gift yg bisa kalian bawa pulang. Kurang keren apa coba? Udah bukunya special price, masih bisa bawa gift pulang pula.. Cuss ajakin temen2mu yaaa #gramedia  #gramediasolosquare  #gramediaexpothepark  #solosquare  #1BukuHarapanBaru  #infosolo  #infosoloraya  #kotasolo  #eventsolo  #kabarsolo  #explore_soloraya  #wonderfulsolo  #surakarta  #promosolo  #diskonsolo  #diskon  #promo  #bukumurah  #buku  #merchandise  #pestabuku  #bookfair  #gift  #soloinfo  #soloraya 
Kalau rasa-rasa nak beli buku tapi nak yang murah-murah boleh beli di www.daulah.com.

Kitorang tawarkan harga murah khas untuk pelanggan.

And andaikata taknak bayar untuk shipping cost, boleh minta tolong aku ambilkan kat office then korang datang ambil dekat aku je :3

#onlinebookstore #bookstore #pestabuku #pestabukuantarabangsa #pbakl #pbakl2017 #pbakl17 #telagabiru #mustread #tarbiahsentap #sentappress #imanpublication #imanshoppe #pts #bookfair #onlinebookfair #buku #novel #inspirasee #aqada #aimanbanna #arkitekjalanan #teme #temeabdullah #pelukisjalanan
Kalau rasa-rasa nak beli buku tapi nak yang murah-murah boleh beli di www.daulah.com. Kitorang tawarkan harga murah khas untuk pelanggan. And andaikata taknak bayar untuk shipping cost, boleh minta tolong aku ambilkan kat office then korang datang ambil dekat aku je :3 #onlinebookstore  #bookstore  #pestabuku  #pestabukuantarabangsa  #pbakl  #pbakl2017  #pbakl17  #telagabiru  #mustread  #tarbiahsentap  #sentappress  #imanpublication  #imanshoppe  #pts  #bookfair  #onlinebookfair  #buku  #novel  #inspirasee  #aqada  #aimanbanna  #arkitekjalanan  #teme  #temeabdullah  #pelukisjalanan 
PESTA DISKON!!!! HARI BUKU NASIONAL ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Beberapa paket buku ini murahnyaa pake  banget loh moms dad๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Hematnyaa bisa sampe 1 jutaan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Yukkss moms dad jangan sampe terlewatkan yaaa karna hanya tinggal 3 hari lagiiiiiiii

More info ;
Yuni | Book Advisor | WA 08118074061

#bukuanak #bukuanakmuslim #bacaananak #bacaananakmuslim #diskon #diskonbuku #pestabuku #parenting
PESTA DISKON!!!! HARI BUKU NASIONAL ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Beberapa paket buku ini murahnyaa pake banget loh moms dad๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Hematnyaa bisa sampe 1 jutaan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Yukkss moms dad jangan sampe terlewatkan yaaa karna hanya tinggal 3 hari lagiiiiiiii More info ; Yuni | Book Advisor | WA 08118074061 #bukuanak  #bukuanakmuslim  #bacaananak  #bacaananakmuslim  #diskon  #diskonbuku  #pestabuku  #parenting 
Karnival Ilmu๐Ÿ“–๐Ÿ“š
Barisan panel..Mejar Faiz,Amirah Othman dll..
#karnivalilmu
#pestabuku
#parlimenparitsulongp147
Jangan lupa yaa Bunda, masih ada pesta buku disini... ๐Ÿ˜‰

Tinggal 2 hari lagi buat dapat paket buku edukatif kualitas premium... Terkadang ada, yang sudah lewat promonya masiih nanya : "Mba, promonya masih berlaku?" ๐Ÿ˜…

Promo TERBATAS yaa sampai 22 Mei sajaa...
. ๐Ÿ“– Harga Promo "Hari Buku Nasional" ๐Ÿ“– .
.
.
โœ… Ensiklopedia Bocah Muslim (EBM)
Harga Normal : Rp. 3.687.500,-
Harga Promo : Rp. 2.765.625,- .
.
โœ… Confident in Science (CIS)
Harga Normal : Rp. 2.625.000,-
Harga Promo : Rp. 1.968.250,- .
.
โœ… Seri Dunia Binatang (SDB)
Harga Normal : Rp. 2.512.500,-
Harga Promo : Rp. 1.884.375,- .
.
โœ… Wow Amazing Series (WAS)
Harga Normal : Rp. 2.200.000,-
Harga Promo : Rp. 1.650.000,- .
.
โœ… Seri Tauladan Rasul (STR)
Harga Normal : Rp. 2.062.500,-
Harga Promo. : Rp. 1.546.875,- .
.
โœ… Wonderful Al-Quran (WAQ)
Harga Normal : Rp. 2.062.500,-
Harga Promo. : Rp. 1.546.875,- .
.
#promoharibukunasional #hargapromo #promoย #meiย #bukuanakย #confidenceinscience #seriduniabinatangย #wowamazingseries #ensiklopedibocahmuslimย #seriteladanrasulullah #wonderfulalquran #pestabuku
Jangan lupa yaa Bunda, masih ada pesta buku disini... ๐Ÿ˜‰ Tinggal 2 hari lagi buat dapat paket buku edukatif kualitas premium... Terkadang ada, yang sudah lewat promonya masiih nanya : "Mba, promonya masih berlaku?" ๐Ÿ˜… Promo TERBATAS yaa sampai 22 Mei sajaa... . ๐Ÿ“– Harga Promo "Hari Buku Nasional" ๐Ÿ“– . . . โœ… Ensiklopedia Bocah Muslim (EBM) Harga Normal : Rp. 3.687.500,- Harga Promo : Rp. 2.765.625,- . . โœ… Confident in Science (CIS) Harga Normal : Rp. 2.625.000,- Harga Promo : Rp. 1.968.250,- . . โœ… Seri Dunia Binatang (SDB) Harga Normal : Rp. 2.512.500,- Harga Promo : Rp. 1.884.375,- . . โœ… Wow Amazing Series (WAS) Harga Normal : Rp. 2.200.000,- Harga Promo : Rp. 1.650.000,- . . โœ… Seri Tauladan Rasul (STR) Harga Normal : Rp. 2.062.500,- Harga Promo. : Rp. 1.546.875,- . . โœ… Wonderful Al-Quran (WAQ) Harga Normal : Rp. 2.062.500,- Harga Promo. : Rp. 1.546.875,- . . #promoharibukunasional  #hargapromo  #promo ย #mei ย #bukuanak ย #confidenceinscience  #seriduniabinatang ย #wowamazingseries  #ensiklopedibocahmuslim ย #seriteladanrasulullah  #wonderfulalquran  #pestabuku 
Sengaja 'throwback' dengan Tuan @hilalasyraf dan Tuan Afdholul Rahman sewaktu PBAKL2017 2nd day.
.
Nak tengok full?
Pautan di bio๐Ÿ˜Ž
.
.
(Tuan @hilalasyraf , maaf ya rakam secara senyap๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Alang-alang fon merakam๐Ÿ˜‚)
#vlog #pestabuku #pbakl #pbakl2017 #pbakl17 #buku #daisukibuku
Sengaja 'throwback' dengan Tuan @hilalasyraf dan Tuan Afdholul Rahman sewaktu PBAKL2017 2nd day. . Nak tengok full? Pautan di bio๐Ÿ˜Ž . . (Tuan @hilalasyraf , maaf ya rakam secara senyap๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Alang-alang fon merakam๐Ÿ˜‚) #vlog  #pestabuku  #pbakl  #pbakl2017  #pbakl17  #buku  #daisukibuku 
Seperti kata pepatah cinta pangeran tianpeng mensana incorporesano cinta aku kesana cinta kamu kesono ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž...kalo boleh jujur aku yg dl bukanlah yg sekarang. .
.
Dulumah pemalu pisan, megang mic ajah gemeteran. Mungkin karena biasa yah jd ajah, ditambah mempelajari juga public speaking dari sana sinih yah ginih ajah jadinya.
.
.
#fahmijagomc #jagopublicspeaking #potolaunching #pestabuku
Seperti kata pepatah cinta pangeran tianpeng mensana incorporesano cinta aku kesana cinta kamu kesono ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž...kalo boleh jujur aku yg dl bukanlah yg sekarang. . . Dulumah pemalu pisan, megang mic ajah gemeteran. Mungkin karena biasa yah jd ajah, ditambah mempelajari juga public speaking dari sana sinih yah ginih ajah jadinya. . . #fahmijagomc  #jagopublicspeaking  #potolaunching  #pestabuku 
Koleksi-koleksi dari penerbit Inspirasee dan Aqada. Dapatkan segera di www.daulah.com sementara stok masih ada.

#onlinebookstore #bookstore #pestabuku #pestabukuantarabangsa #pbakl #pbakl2017 #pbakl17 #telagabiru #mustread #tarbiahsentap #sentappress #imanpublication #imanshoppe #pts #bookfair #onlinebookfair #buku #novel #inspirasee #aqada #aimanbanna
Konsisten! 
Begitulah katanya kalau membangun bisnis dan komunitas. 
Foto berlatar #dekaamaliawritingcenter #pestabuku ini adalah pesta buku ke 2.
Alhamdulillah Pesta buku ke-3 akan berlangsung di Ramadhan Barokah pada 3 Juni 2017 berlokasi Mall Senayan City Jakarta pukul 10.00 - 17.00

Wow
Insyaallah dan terimakasih kepada Mami @deka66 Founder #womenscriptcommunity #dekaamaliawritingcenter yang memercayakan diriku untuk memandu jalannya acara PESTA BUKU di Juni mendatangi. 
Saya akan memandu 14 sekaligus peluncuran dan bedah buku hasil para pegiat karya yang belajar menulis private di Lembaga Edukasi Training Center DEKA AMALIA WRITING CENTER. 
Mau doong dikasih Bocorannya niiih buku apa aja siiih yang bakalan di Launching dan dibedah hikmahnya? 
1.LIMA TAHUN PERTAMA (Parenting- Deka Amalia) 
2.ENGKAU PASTI BISA (Parenting- Deka Amalia) 
3. LIRIH (Buku Puisi - Deka Amalia & Tjemani Jati) 
4.GORESAN HATI (Prosa & Puisi - Raden Attin) 
5. LUKISAN MALAM (Prosa, Puisi - Ninna Karina) 
6. RAHASIA BABY SPA (Buku Kesehatan - Julianti) 
7. TIME-OUT Wanita & Kecemasannya (Psikologi Wanita - Nuzulia Rahma) 
8. TENTANG HUJAN (Antologi) 
9. KUMCER ROMANTIS
10. IMPIAN PEREMPUAN (Buku Antologi Deka Amalia Dkk, Penanggung Jawab Risma El Jundi) 
11. BUKAN UNTUK DIBACA (Buku Pengembangan Diri - Kak Seto & Shinta Rose
12.MY LIFE MY DREAM (Kisah Inspiratif - Fairuz. N. Izzah
13.Anakku Sahabatku (Parenting Islami - Wulan Soemanto)
14. LELAKI NAI (Novel Religi - Kinesa)

Masyaallah๐Ÿ™ Selamat Yaa Sahabat Sahabat Penulis atas mahakaryanya. Tentu banyak perjuangan hingga buku bisa terbit dan bermanfaat. 
Teman Teman mau kan menulis buku juga? Bisa hubungi saya ya untuk PRIVATE WRITING dibimbing Khusus hingga naskah siap terbit 
Iklan lagi deeh ๐Ÿ˜๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ™ Acara ini disponsori oleh Womenpreneur Club, UFM Radio, Womenscript Community, Six Nature, Hamaru Kitchen, Fashionlink X, Eljundis Muslimah Fashion dan kemungkinan akan bertambah lagi. 
Segudang Doorprize tentunyaaa 
Ayuk Daftar ya agar mendapat GoodyBag menarik dari PESTA BUKU 3

#bookslover #penuliswanita
#penulisindonesia #bedahbuku #launchingbuku 
Sampai bertemu yaaa
Konsisten! Begitulah katanya kalau membangun bisnis dan komunitas. Foto berlatar #dekaamaliawritingcenter  #pestabuku  ini adalah pesta buku ke 2. Alhamdulillah Pesta buku ke-3 akan berlangsung di Ramadhan Barokah pada 3 Juni 2017 berlokasi Mall Senayan City Jakarta pukul 10.00 - 17.00 Wow Insyaallah dan terimakasih kepada Mami @deka66 Founder #womenscriptcommunity  #dekaamaliawritingcenter  yang memercayakan diriku untuk memandu jalannya acara PESTA BUKU di Juni mendatangi. Saya akan memandu 14 sekaligus peluncuran dan bedah buku hasil para pegiat karya yang belajar menulis private di Lembaga Edukasi Training Center DEKA AMALIA WRITING CENTER. Mau doong dikasih Bocorannya niiih buku apa aja siiih yang bakalan di Launching dan dibedah hikmahnya? 1.LIMA TAHUN PERTAMA (Parenting- Deka Amalia) 2.ENGKAU PASTI BISA (Parenting- Deka Amalia) 3. LIRIH (Buku Puisi - Deka Amalia & Tjemani Jati) 4.GORESAN HATI (Prosa & Puisi - Raden Attin) 5. LUKISAN MALAM (Prosa, Puisi - Ninna Karina) 6. RAHASIA BABY SPA (Buku Kesehatan - Julianti) 7. TIME-OUT Wanita & Kecemasannya (Psikologi Wanita - Nuzulia Rahma) 8. TENTANG HUJAN (Antologi) 9. KUMCER ROMANTIS 10. IMPIAN PEREMPUAN (Buku Antologi Deka Amalia Dkk, Penanggung Jawab Risma El Jundi) 11. BUKAN UNTUK DIBACA (Buku Pengembangan Diri - Kak Seto & Shinta Rose 12.MY LIFE MY DREAM (Kisah Inspiratif - Fairuz. N. Izzah 13.Anakku Sahabatku (Parenting Islami - Wulan Soemanto) 14. LELAKI NAI (Novel Religi - Kinesa) Masyaallah๐Ÿ™ Selamat Yaa Sahabat Sahabat Penulis atas mahakaryanya. Tentu banyak perjuangan hingga buku bisa terbit dan bermanfaat. Teman Teman mau kan menulis buku juga? Bisa hubungi saya ya untuk PRIVATE WRITING dibimbing Khusus hingga naskah siap terbit Iklan lagi deeh ๐Ÿ˜๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ™ Acara ini disponsori oleh Womenpreneur Club, UFM Radio, Womenscript Community, Six Nature, Hamaru Kitchen, Fashionlink X, Eljundis Muslimah Fashion dan kemungkinan akan bertambah lagi. Segudang Doorprize tentunyaaa Ayuk Daftar ya agar mendapat GoodyBag menarik dari PESTA BUKU 3 #bookslover  #penuliswanita  #penulisindonesia  #bedahbuku  #launchingbuku  Sampai bertemu yaaa
MRSM PT3 | Kompilasi Kertas Percubaan Maktab Rendah Sains Mara

PERTAMA KALI DITERBITKAN

Order dibuka sekarang! Jom jadi org yg pertama dapatkan buku ni.. Masa dah suntuk ni.. Dapatkan buku keluaran TERBAHARU daripada Cerdik, percetakan TERBAHARU terus dari kilang! 
Ia merangkumi subjek-subjek teras seperti: - Bahasa Melayu
- Bahasa Inggeris
- Pendidikan Islam
- Mathematics - Science *Buku bagi subjek Mathematics dan Science akan tiba Jumaat ini!

Jangan lepaskan peluang.. Sementara stok masih ada.. EKSKLUSIF - Hanya daripada CERDIK untuk pasaran 1Malaysia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hubungi Anumz di 019-275 2979. 
Jangan malu2 k.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #pbakl2017 #pestabuku #pestabuku2017 #pestabukuantarabangsa #klibf #klibf2017 #cerdikpublications #jualanmurah #bukumurah #books #book #bookfair #cikgu #karnival #carnival
#sayajual #sayajualbuku #sayajualnovel #sayajualbukumurah #sayajualbukuonline 
#smk #srk #spm #pt3 #upsr #cheras #kajang #bangi #putrajaya #kl
MRSM PT3 | Kompilasi Kertas Percubaan Maktab Rendah Sains Mara PERTAMA KALI DITERBITKAN Order dibuka sekarang! Jom jadi org yg pertama dapatkan buku ni.. Masa dah suntuk ni.. Dapatkan buku keluaran TERBAHARU daripada Cerdik, percetakan TERBAHARU terus dari kilang! Ia merangkumi subjek-subjek teras seperti: - Bahasa Melayu - Bahasa Inggeris - Pendidikan Islam - Mathematics - Science *Buku bagi subjek Mathematics dan Science akan tiba Jumaat ini! Jangan lepaskan peluang.. Sementara stok masih ada.. EKSKLUSIF - Hanya daripada CERDIK untuk pasaran 1Malaysia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hubungi Anumz di 019-275 2979. Jangan malu2 k.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #pbakl2017  #pestabuku  #pestabuku2017  #pestabukuantarabangsa  #klibf  #klibf2017  #cerdikpublications  #jualanmurah  #bukumurah  #books  #book  #bookfair  #cikgu  #karnival  #carnival  #sayajual  #sayajualbuku  #sayajualnovel  #sayajualbukumurah  #sayajualbukuonline  #smk  #srk  #spm  #pt3  #upsr  #cheras  #kajang  #bangi  #putrajaya  #kl 
#throwbackbookfairpicture Bersama pembaca Blinkers yang suka karya seram. Fishy ^^ Xie-xie. Harap suka cerita karya seram pertama saya. ' Lolongan Tandas Sekolah.' #PBAKL17 #BLINKSSB #pwtc #pestabuku #blinkbook #sirilolongan #siriseram #lolongantandassekolah #pestabukuantarabangsakualalumpur #oppacelup
#Repost @sahabatenuur (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
#Repost @maktabat_arrayyan with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
KOLEKSI TERBARU MUSLIMAH hebatโ€ผ๏ธ
.
.
โœ”๏ธAkhawat Pakai Hoodies
โœ”๏ธMuslimah Yang Tersingkir
โœ”๏ธKutemu Hijrah di Eropah
.
Buku panas PBAKL 2017๐Ÿ”ฅ
.
.
Jom join PRE ORDER ONLINE.

Beli ketiga-tiga,
Admin bagi GIFT.
.
.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60145247180

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š
.
.
.
#arrayyanbooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#AkhawatPakaiHoodies
#MuslimahYangTersingkir
#KutemuHijrahdiEropah
#SabatiniDzue
#IncheGabbana
#maharajalawakmega2017
#gemagegarvaganza
#pestabukuantarabangsakualalumpur
#pestabuku
#worldbookday
#worldbookday2017
#bazarpaknil
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
#Repost  @sahabatenuur (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป #Repost  @maktabat_arrayyan with @repostapp ใƒปใƒปใƒป KOLEKSI TERBARU MUSLIMAH hebatโ€ผ๏ธ . . โœ”๏ธAkhawat Pakai Hoodies โœ”๏ธMuslimah Yang Tersingkir โœ”๏ธKutemu Hijrah di Eropah . Buku panas PBAKL 2017๐Ÿ”ฅ . . Jom join PRE ORDER ONLINE. Beli ketiga-tiga, Admin bagi GIFT. . . . . Cara Tempahan : 1. Whatsapp +60145247180 Atau 2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . . . #arrayyanbooks  #SahabateNuur  #LegacyOfKnowledge  #TEAMSahabateNuur  #AkhawatPakaiHoodies  #MuslimahYangTersingkir  #KutemuHijrahdiEropah  #SabatiniDzue  #IncheGabbana  #maharajalawakmega2017  #gemagegarvaganza  #pestabukuantarabangsakualalumpur  #pestabuku  #worldbookday  #worldbookday2017  #bazarpaknil  #AuraInsta  #AuraInstaBatch9  #IGMashUp 
Buku untuk dijual : 
1. Morfina RM15
2. Dalam Kepala Seorang Posmen RM5
3. Bilik 616 RM10
4. Matahari (in plastic) RM15
5. Trio (in plastic) RM15
6. Tentang aku dan perempuan sigaret (in plastic) RM15 
7. 28 hari: Jurnal Rock n Roll+ anarki di KL (in plastic) RM10
8. Lelaki yang tak punya apa-apa untuk dipersia RM15

Kalau mahu, contact akak okay!

#bukufixi #opendropship #dropshipneeded #dropshipbuku #lejenpress #tukulchetak #terfaktab #dubookpress #ums #uitmdihatiku #um #umt #utm #kmns #kmpp #kms #kmt #unimas #bukudubook #bukubest #bestseller #bukuindie #bukuindiemalaysia #bukuislamik #PBAKL17 #PBAKL2017 #PestaBuku #BookFair17 #PestaBuku17
Buku untuk dijual : 1. Morfina RM15 2. Dalam Kepala Seorang Posmen RM5 3. Bilik 616 RM10 4. Matahari (in plastic) RM15 5. Trio (in plastic) RM15 6. Tentang aku dan perempuan sigaret (in plastic) RM15 7. 28 hari: Jurnal Rock n Roll+ anarki di KL (in plastic) RM10 8. Lelaki yang tak punya apa-apa untuk dipersia RM15 Kalau mahu, contact akak okay! #bukufixi  #opendropship  #dropshipneeded  #dropshipbuku  #lejenpress  #tukulchetak  #terfaktab  #dubookpress  #ums  #uitmdihatiku  #um  #umt  #utm  #kmns  #kmpp  #kms  #kmt  #unimas  #bukudubook  #bukubest  #bestseller  #bukuindie  #bukuindiemalaysia  #bukuislamik  #PBAKL17  #PBAKL2017  #PestaBuku  #BookFair17  #PestaBuku17 
Ingat lagi kisah Firaun? Apa sebenarnya yang berlaku? Siapa Firaun yang sebenarnya? Apa yang dia lakukan sehingga mengundang kemurkaan Allah swt? .
Dapatkan jawapannya melalui buku ini. ๐Ÿ“š
.
RM 21.90 
Postage RM8 (sebuah) .
Direct order di sini ๐Ÿ“ฒ013-9770046 @cikbuku89 .
FREE GIFT will given ๐ŸŽ
.
#kaumbinasa
#bukupilihanpopular #bukufest #pestabuku #pbakl2017 #kedaibuku #kisahdarialquran #firaun #kisahnabi #jombuku #jombacabuku #cintamasjid #cintailmu #cintabuku #penulis #penuliabuku #penulisbaru #writer #writing #bookstagram #bookwriter #koleksibuku #koleksiperpustakaan #librarian
Ingat lagi kisah Firaun? Apa sebenarnya yang berlaku? Siapa Firaun yang sebenarnya? Apa yang dia lakukan sehingga mengundang kemurkaan Allah swt? . Dapatkan jawapannya melalui buku ini. ๐Ÿ“š . RM 21.90 Postage RM8 (sebuah) . Direct order di sini ๐Ÿ“ฒ013-9770046 @cikbuku89 . FREE GIFT will given ๐ŸŽ . #kaumbinasa  #bukupilihanpopular  #bukufest  #pestabuku  #pbakl2017  #kedaibuku  #kisahdarialquran  #firaun  #kisahnabi  #jombuku  #jombacabuku  #cintamasjid  #cintailmu  #cintabuku  #penulis  #penuliabuku  #penulisbaru  #writer  #writing  #bookstagram  #bookwriter  #koleksibuku  #koleksiperpustakaan  #librarian 
Semakin hilang ditelan zaman..... Kenapa telan sampai hilang?
.
.

#pwtc
#pestabuku
#book 
#pestabukuislam 
#pestabuku2017
ARKITEK JALANAN ๐Ÿฐ๐Ÿ›ฃ
.
.
To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, โ€œBelajarlah kerana Allah.โ€
.
.
Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up...
.
.
Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni, mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah. 
Tapi sebenarnya kan. . . 
Aku tak pernah faham pun maksud โ€˜belajar kerana Allahโ€™ tu.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60145247180

Atau

2. Comment "SAYA NAK AJ" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š
.
.
.
#ArRayyanBooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#PelukisJalanan
#ArkitelJalanan
#TemeAbdullah
#ImanPublication
#maharajalawakmega2017
#gemagegarvaganza
#pestabukuantarabangsakualalumpur
#pestabuku
#worldbookday
#worldbookday2017
#bazarpaknil
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
ARKITEK JALANAN ๐Ÿฐ๐Ÿ›ฃ . . To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, โ€œBelajarlah kerana Allah.โ€ . . Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up... . . Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni, mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah. Tapi sebenarnya kan. . . Aku tak pernah faham pun maksud โ€˜belajar kerana Allahโ€™ tu. . . Cara Tempahan : 1. Whatsapp +60145247180 Atau 2. Comment "SAYA NAK AJ" di ruangan comment nanti saya DM ๐Ÿ˜Š . . . #ArRayyanBooks  #SahabateNuur  #LegacyOfKnowledge  #TEAMSahabateNuur  #PelukisJalanan  #ArkitelJalanan  #TemeAbdullah  #ImanPublication  #maharajalawakmega2017  #gemagegarvaganza  #pestabukuantarabangsakualalumpur  #pestabuku  #worldbookday  #worldbookday2017  #bazarpaknil  #AuraInsta  #AuraInstaBatch9  #IGMashUp 
Good post... ๐Ÿ‘
#Repost @forumgurutapalbatas with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
(Senin, 15 Mei 2017)

Mari ubah mindset kita bahwa "Membaca" bukanlah sebuah Hobi, melainkan sebuah Kebutuhan. @forumgurutapalbatas

#salamliterasi 
#membaca
#pestabuku 
#rangerpendidikan
Good post... ๐Ÿ‘ #Repost  @forumgurutapalbatas with @repostapp ใƒปใƒปใƒป (Senin, 15 Mei 2017) Mari ubah mindset kita bahwa "Membaca" bukanlah sebuah Hobi, melainkan sebuah Kebutuhan. @forumgurutapalbatas #salamliterasi  #membaca  #pestabuku  #rangerpendidikan 
(Senin, 15 Mei 2017)

Mari ubah mindset kita bahwa "Membaca" bukanlah sebuah Hobi, melainkan sebuah Kebutuhan. @forumgurutapalbatas

#salamliterasi 
#membaca
#pestabuku 
#rangerpendidikan
(Minggu, 14 Mei 2017)

Kegiatan mingguan kakak-kakak relawan FGTB yaitu PESBUK (Pesta Buku) menjadi salah satu kegiatan yang bertujuan memperkenalkan literasi sejak dini kepada masyarakat kshusunya adik-adik generasi penerus bangsa. Bangga bisa jadi tombak depan guna membangun dan menjadikan Kota Tarakan sebagai kota adiliterasi..
Dan salah satu dari kegiatan pesbuk kemarin ada membacakan banyak buku cerita kepada adik-adik. 
#salamliterasi 
#fgtb 
#pestabuku 
#pesbuk
#rangerpendidikan
(Minggu, 14 Mei 2017) Kegiatan mingguan kakak-kakak relawan FGTB yaitu PESBUK (Pesta Buku) menjadi salah satu kegiatan yang bertujuan memperkenalkan literasi sejak dini kepada masyarakat kshusunya adik-adik generasi penerus bangsa. Bangga bisa jadi tombak depan guna membangun dan menjadikan Kota Tarakan sebagai kota adiliterasi.. Dan salah satu dari kegiatan pesbuk kemarin ada membacakan banyak buku cerita kepada adik-adik. #salamliterasi  #fgtb  #pestabuku  #pesbuk  #rangerpendidikan 
Anda terlepas peluang untuk borong buku-buku di Pesta Buku Antarabangsa KL minggu lalu?
.
Dan anda inginkan buku-buku terbaru dengan diskaun seperti di pesta buku atau diskaun yang lebih tinggi?
.
Dapatkan di www.daulah.com.

#onlinebookstore #bookstore #pestabuku #pestabukuantarabangsa #pbakl #pbakl2017 #pbakl17 #telagabiru #mustread #tarbiahsentap #sentappress #imanpublication #imanshoppe #pts #bookfair #onlinebookfair #buku #novel #book #bookshop #daulah #beli #buy #pesta #online #store #shopping #matluthfi
Anda terlepas peluang untuk borong buku-buku di Pesta Buku Antarabangsa KL minggu lalu? . Dan anda inginkan buku-buku terbaru dengan diskaun seperti di pesta buku atau diskaun yang lebih tinggi? . Dapatkan di www.daulah.com. #onlinebookstore  #bookstore  #pestabuku  #pestabukuantarabangsa  #pbakl  #pbakl2017  #pbakl17  #telagabiru  #mustread  #tarbiahsentap  #sentappress  #imanpublication  #imanshoppe  #pts  #bookfair  #onlinebookfair  #buku  #novel  #book  #bookshop  #daulah  #beli  #buy  #pesta  #online  #store  #shopping  #matluthfi 
Anda TERLEPAS untuk pergi ke PESTA BUKU ANTARABANGSA KL 2017 (PBAKL 2017)?
.
Jangan risau! Kami adakan ONLINE BOOKFAIR istimewa untuk pelanggan-pelanggan kami!
.
Klik https://daulah.com dengan segera untuk pembelian buku-buku terbitan penerbit terkemuka di Malaysia dengan DISKAUN ISTIMEWA sebanyak 20% dan keatas untuk anda!
.
Sertai ONLINE BOOKFAIR kami dan borong buku-buku kegemaran anda dari rumah sahaja! Layari segera sebelum kehabisan stok.
.
๐Ÿ’ป Klik: https://daulah.com
๐Ÿ’ป๏ธ Klik: https://daulah.com
๐Ÿ’ป๏ธ Klik: https://daulah.com

#onlinebookstore #bookstore #pestabuku #pestabukuantarabangsa #pbakl #pbakl2017 #pbakl17 #telagabiru #mustread #tarbiahsentap #sentappress #imanpublication #imanshoppe #pts #bookfair #onlinebookfair #buku #novel
Anda TERLEPAS untuk pergi ke PESTA BUKU ANTARABANGSA KL 2017 (PBAKL 2017)? . Jangan risau! Kami adakan ONLINE BOOKFAIR istimewa untuk pelanggan-pelanggan kami! . Klik https://daulah.com dengan segera untuk pembelian buku-buku terbitan penerbit terkemuka di Malaysia dengan DISKAUN ISTIMEWA sebanyak 20% dan keatas untuk anda! . Sertai ONLINE BOOKFAIR kami dan borong buku-buku kegemaran anda dari rumah sahaja! Layari segera sebelum kehabisan stok. . ๐Ÿ’ป Klik: https://daulah.com ๐Ÿ’ป๏ธ Klik: https://daulah.com ๐Ÿ’ป๏ธ Klik: https://daulah.com #onlinebookstore  #bookstore  #pestabuku  #pestabukuantarabangsa  #pbakl  #pbakl2017  #pbakl17  #telagabiru  #mustread  #tarbiahsentap  #sentappress  #imanpublication  #imanshoppe  #pts  #bookfair  #onlinebookfair  #buku  #novel 
Team SB PBAKL 2017 bersama Ustazah Fatimah Syarha dan Dr. Farhan Hadi.. #sebarkanbahagia #cintaselalumenang #pwtc #TV9 #pestabuku #throwback
Tajuk : Lelaki Terakhir Menangis Di Bumi
Penulis : Musa Nuwayri
.
Harga : RM 23 (tak termasuk postage)
.
" Tiba-tiba kedengaran bunyi mengaduh di dalam kelompok kanak-kanak yang sedang berkejaran sebentar tadi. Seorang anak kecil berumur lingkungan 5 tahun terduduk kesakitan. Kami mendekat. Aku terkejut besar melihat sebilah kaca sebesar ibu jari tangan orang dewasa tertusuk ke dalam kakinya. Aku cuba membantu, tetapi tangan anak itu lebih pantas mencabut kaca berkenaan.
.
โ€œIni benda biasaโ€ kata beliau tersengih.
.
Tiada darah yang keluar. Mungkin kulit kaki beliau sudah kebal sehingga kaca tersebut gagal menembusi lebih dalam. Anak itu bangun semula, lalu kembali menyertai rakan-rakannya berlari. "
.
Boleh Whatsapp sis kalau nak beli tauu 013-9360740 ;)
Tajuk : Lelaki Terakhir Menangis Di Bumi Penulis : Musa Nuwayri . Harga : RM 23 (tak termasuk postage) . " Tiba-tiba kedengaran bunyi mengaduh di dalam kelompok kanak-kanak yang sedang berkejaran sebentar tadi. Seorang anak kecil berumur lingkungan 5 tahun terduduk kesakitan. Kami mendekat. Aku terkejut besar melihat sebilah kaca sebesar ibu jari tangan orang dewasa tertusuk ke dalam kakinya. Aku cuba membantu, tetapi tangan anak itu lebih pantas mencabut kaca berkenaan. . โ€œIni benda biasaโ€ kata beliau tersengih. . Tiada darah yang keluar. Mungkin kulit kaki beliau sudah kebal sehingga kaca tersebut gagal menembusi lebih dalam. Anak itu bangun semula, lalu kembali menyertai rakan-rakannya berlari. " . Boleh Whatsapp sis kalau nak beli tauu 013-9360740 ;)
VLOG UPDATED!
PBAKL2017 2nd Day.
.
.
.
Link in bio
#vlog #pestabuku #pbakl #pbakl2017 #pbakl17 #buku #daisukibuku
๐Ÿ“– ANTARA DUA DARJAT
โœ Muhammed Abdul Khalid "Harus dibaca oleh semua ahli parlimen.โ€ โ€“ Anwar Ibrahim 
HARGA RM 30.00 โœ–
PROMOSI๐Ÿ”ฅ RM 25.00 โœ”
POSTAGE RM7 SM | RM11 SS ๐Ÿ“ฆ
WhatsApp : 0137924509 | 0194197044 ๐Ÿ“ฑ

#dubook #bukudubook #bukuindie #bukumurah #pestabuku #bukusedap #bukupadu #bukubest #jualbuku #jualbukudubook #jualbukusedap #jualbukudubookmurah #jualbukubest #jualbukuindie #belibuku #belibukudubook #belibukumurah #belibukudubookmurah #belibukubest #belibukusedap #belibukuindie #indiebookstore #sapotlokal #lokalah #antaraduadarjat #makemalaysianreadagain
๐Ÿ“– ANTARA DUA DARJAT โœ Muhammed Abdul Khalid "Harus dibaca oleh semua ahli parlimen.โ€ โ€“ Anwar Ibrahim HARGA RM 30.00 โœ– PROMOSI๐Ÿ”ฅ RM 25.00 โœ” POSTAGE RM7 SM | RM11 SS ๐Ÿ“ฆ WhatsApp : 0137924509 | 0194197044 ๐Ÿ“ฑ #dubook  #bukudubook  #bukuindie  #bukumurah  #pestabuku  #bukusedap  #bukupadu  #bukubest  #jualbuku  #jualbukudubook  #jualbukusedap  #jualbukudubookmurah  #jualbukubest  #jualbukuindie  #belibuku  #belibukudubook  #belibukumurah  #belibukudubookmurah  #belibukubest  #belibukusedap  #belibukuindie  #indiebookstore  #sapotlokal  #lokalah  #antaraduadarjat  #makemalaysianreadagain 
Throwback
#pestabuku
#kekal bersatu
#cuma insan biasa
.
Kempiskan perut buncit dengan asam jawa. Haa nk cepat lagi kurus? Makan #GulaGulaKurus tau.
. 
Whatsapp yati 0133007519 skrg ๏˜˜ - .
#terapiinstagram
#asamjawa 
#petuaoranglama 
#petuanenek 
#kurusdalam2minggu 
#kuruscepat 
#kurussebelumraya 
#nakkuruskanbadan 
#nakkurusbadan 
#jomkurussihat 
#jomkurus 
#pestabuku 
#pestadurian
Guys sile follow igshop aku guys! Tolong support sikit nak kumpul duit untuk buat duit raya kat sepupu sepapat bebudak hehe ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜‰ @jouletotebag 
#jouletotebag #customtotebag #drawstring #pakaidesignsendiriboleh #pencilcase #slingbag #totebag #mariaozawa #pestabuku #bazaarramadan
BG followers & supporters, terima kasih sekali lagi untuk ini... Sayang anda sepenuh hati... โค

Tahniah teman2 penulis... .
Terima kasih Karangkraf & Alaf 21... .
Team Karangkraf Mall, teruskan pesta online sebegini untuk pembaca2 jauh yang tak berpeluang turun ke PBAKL... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
. 
#PBOKM2017
#KarangkrafMall
#BGonthelist
#BayanganGurauan
#Sayhazszailie 
#Alhamdulillah 
#SegalanyamilikdandgnizinALLAH .

#Repost @kumpulan_media_karangkraf with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
#CARTA BUKU "MERECIKk HABISs"๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ SEPANJANG PESTA BUKU ONLINE KARANGKRAF MALL
(27 April - 9 Mei 2017)
.
==
1. FUIYOO... SENANGNYA SAINS TAHUN 1-6 ~ Kipas Hikmat

2. FUIYOO... SENANGNYA MATEMATIK TAHUN 1-6 ~  Kipas Hikmat

3. AL-QURAN AL-KARIM AL-HARAMAIN B5
.
4. SELAMAT MALAM TAN SRI ~ Sri Diah

5. MANNEQUIN ~ Illya Abdullah

6. BUKU CERITA BERGAMBAR DIDI & FRIENDS: Mon Ke Sekolah & Main Dengan Bingo

7. BAYANGAN GURAUAN ~ Sayhazs Zailie

8. ISTERI ACAH-ACAH ~ Murni Aqila

9. TAK FAHAM... SUDAH! ~ Datuk Ustaz Kazim Elias

10. TADABBUR HIKMAH HADIS 40 IMAM NAWAWI ~ Dr. Muhamad Rozaimi Ramle
.

#TERIMA KASIH buat semua yang menjayakan PESTA BUKU ONLINE KARANGKRAF MALL 2017 ! Nantikan PROMOSI2 HEBAT daripada KM pada masa akan datang ya! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Kumpulan Media Karangkraf
Alaf 21
Buku Prima
Karya Bestari Sdn Bhd
.
#PestaBukuOnline #PestaBuku #PBO #Sale #BookFair
BG followers & supporters, terima kasih sekali lagi untuk ini... Sayang anda sepenuh hati... โค Tahniah teman2 penulis... . Terima kasih Karangkraf & Alaf 21... . Team Karangkraf Mall, teruskan pesta online sebegini untuk pembaca2 jauh yang tak berpeluang turun ke PBAKL... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . #PBOKM2017  #KarangkrafMall  #BGonthelist  #BayanganGurauan  #Sayhazszailie  #Alhamdulillah  #SegalanyamilikdandgnizinALLAH  . #Repost  @kumpulan_media_karangkraf with @repostapp ใƒปใƒปใƒป #CARTA  BUKU "MERECIKk HABISs"๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ SEPANJANG PESTA BUKU ONLINE KARANGKRAF MALL (27 April - 9 Mei 2017) . == 1. FUIYOO... SENANGNYA SAINS TAHUN 1-6 ~ Kipas Hikmat 2. FUIYOO... SENANGNYA MATEMATIK TAHUN 1-6 ~ Kipas Hikmat 3. AL-QURAN AL-KARIM AL-HARAMAIN B5 . 4. SELAMAT MALAM TAN SRI ~ Sri Diah 5. MANNEQUIN ~ Illya Abdullah 6. BUKU CERITA BERGAMBAR DIDI & FRIENDS: Mon Ke Sekolah & Main Dengan Bingo 7. BAYANGAN GURAUAN ~ Sayhazs Zailie 8. ISTERI ACAH-ACAH ~ Murni Aqila 9. TAK FAHAM... SUDAH! ~ Datuk Ustaz Kazim Elias 10. TADABBUR HIKMAH HADIS 40 IMAM NAWAWI ~ Dr. Muhamad Rozaimi Ramle . #TERIMA  KASIH buat semua yang menjayakan PESTA BUKU ONLINE KARANGKRAF MALL 2017 ! Nantikan PROMOSI2 HEBAT daripada KM pada masa akan datang ya! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Kumpulan Media Karangkraf Alaf 21 Buku Prima Karya Bestari Sdn Bhd . #PestaBukuOnline  #PestaBuku  #PBO  #Sale  #BookFair 
BG followers & supporters, terima kasih sekali lagi untuk ini... Sayang anda sepenuh hati... โค

Tahniah teman2 penulis... .
Terima kasih Karangkraf & Alaf 21... .
Team Karangkraf Mall, teruskan pesta online sebegini untuk pembaca2 jauh yang tak berpeluang turun ke PBAKL... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
. 
#PBOKM2017
#KarangkrafMall
#BGonthelist
#BayanganGurauan
#Sayhazszailie 
#Alhamdulillah 
#SegalanyamilikdandgnizinALLAH .

#Repost @karangkrafmall with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
TERLARIS sepanjang PBO KARANGKRAF MALL!!๐Ÿ˜
.

TERIMA KASIH yg tak terhingga buat anda semua yg SEMPOI shopping buku2, novel2, Al-Quran terbitan Karangkraf sepanjang 13 HARI berlangsungnya PBO Karangkraf Mall ! Memang best giler shopping di PESTA BUKU ONLINE ni!! Dah la padat dengan PAKEJ2 BUKU BAJET , ada FREE SHIPPING lg, senang citer SANGAT2 MENJIMATKANlahh !!!
.

Yang dah terlepas PESTA BUKU ONLINE KARANGKRAF MALL, jangan gigit mouse PC atau GONCANG phone ke ape ke OKAY, simpan niat tu dulu. InsyaAllah jika BANYAK PERMINTAAN, kita cuba pujuk BOS KM kasi OPEN ini SALE sekali lagi yer . heheย ๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ
.
#PestaBukuOnlineย #ThankYouย #TerimaKasihย #tq#PBO #BestSeller #PestaBuku
BG followers & supporters, terima kasih sekali lagi untuk ini... Sayang anda sepenuh hati... โค Tahniah teman2 penulis... . Terima kasih Karangkraf & Alaf 21... . Team Karangkraf Mall, teruskan pesta online sebegini untuk pembaca2 jauh yang tak berpeluang turun ke PBAKL... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . #PBOKM2017  #KarangkrafMall  #BGonthelist  #BayanganGurauan  #Sayhazszailie  #Alhamdulillah  #SegalanyamilikdandgnizinALLAH  . #Repost  @karangkrafmall with @repostapp ใƒปใƒปใƒป TERLARIS sepanjang PBO KARANGKRAF MALL!!๐Ÿ˜ . TERIMA KASIH yg tak terhingga buat anda semua yg SEMPOI shopping buku2, novel2, Al-Quran terbitan Karangkraf sepanjang 13 HARI berlangsungnya PBO Karangkraf Mall ! Memang best giler shopping di PESTA BUKU ONLINE ni!! Dah la padat dengan PAKEJ2 BUKU BAJET , ada FREE SHIPPING lg, senang citer SANGAT2 MENJIMATKANlahh !!! . Yang dah terlepas PESTA BUKU ONLINE KARANGKRAF MALL, jangan gigit mouse PC atau GONCANG phone ke ape ke OKAY, simpan niat tu dulu. InsyaAllah jika BANYAK PERMINTAAN, kita cuba pujuk BOS KM kasi OPEN ini SALE sekali lagi yer . heheย ๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ . #PestaBukuOnline ย #ThankYou ย #TerimaKasih ย #tq #PBO  #BestSeller  #PestaBuku 
Bukan selalu keluar sama sama๐Ÿ™† 5albataniansโœจ๐Ÿ’ค
#throwback #pestabuku #5mei #gilagila #johorstudents #lastyear #spmlambatlagi
#throwbackbookfairpicture Bersama Bapa Viral Kebangsaan & Bapa Brownies. Tuan @khairulhakiminmuhammad 
Nota: Ada Wartawan Awam yang menegur (tengah duduk sebelah). Letaklah plastik merah itu Alam. Cantiklah sikit gambar. 
Betul juga, huhuhu. 
#PBAKL2017 #pestabuku #pestabukuantarabangsakualalumpur #pwtc #klibf2017 #rahsiabapaviralkebangsaan #buku #penulis #autograph
Antara koleksi terbaru dari PTS! Dapatkan dengan segera di https://daulah.com
.
Klik: https://daulah.com
Klik: https://daulah.com
Klik: https://daulah.com

#onlinebookstore #bookstore #pestabuku #pestabukuantarabangsa #pbakl #pbakl2017 #pbakl17 #telagabiru #mustread #tarbiahsentap #sentappress #imanpublication #imanshoppe #pts #bookfair #onlinebookfair #buku #novel
#CARTA BUKU "MERECIKk HABISs"๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ SEPANJANG PESTA BUKU ONLINE KARANGKRAF MALL
(27 April - 9 Mei 2017)
.
==
1. #FUIYOO... SENANGNYA SAINS TAHUN 1-6
http://mall.karangkraf.com/fuiyoo-senangnya-sains-tahun-1-6.html
==
2. #Fuiyooo... Senangnya Matematik! Tahun 1-6
http://mall.karangkraf.com/fuiyooo-senangnya-matematik-tahun-1-6.html
==
3. #AL-QURAN AL-KARIM AL-HARAMAIN B5 
http://mall.karangkraf.com/al-quran-al-karim-haramain-b5-2389.html
==
4. #SELAMAT MALAM TAN SRI
http://mall.karangkraf.com/selamat-malam-tan-sri.html
==
5. #Mannequin
http://mall.karangkraf.com/mannequin.html
==
6. #Buku Cerita Bergambar DIDI&FRIENDS: Mon Ke Sekolah & Main Dengan Bingo
http://mall.karangkraf.com/buku-cerita-bergambar-mon-ke-sekolah-main-dengan-bingo.html?___SID=U
==
7. #BAYANGAN GURAUAN
http://mall.karangkraf.com/bayangan-gurauan.html
==
8. #ISTERI ACAH-ACAH
http://mall.karangkraf.com/isteri-acah-acah.html
==
9. #TAK FAHAM... SUDAH!
http://mall.karangkraf.com/tak-faham-sudah.html
==
10. #TADABBUR HIKMAH HADIS 40 IMAM NAWAWI
http://mall.karangkraf.com/tadabbur-hikmah-hadis-40-imam-nawawi.html
.
#TERIMA KASIH buat semua yang menjayakan PESTA BUKU ONLINE KARANGKRAF MALL 2017 ! Nantikan PROMOSI2 HEBAT daripada KM pada masa akan datang ya! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Kumpulan Media Karangkraf
Alaf 21
Buku Prima
Karya Bestari Sdn Bhd
.
#PestaBukuOnline #PestaBuku #PBO #Sale #BookFair
#CARTA  BUKU "MERECIKk HABISs"๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ SEPANJANG PESTA BUKU ONLINE KARANGKRAF MALL (27 April - 9 Mei 2017) . == 1. #FUIYOO ... SENANGNYA SAINS TAHUN 1-6 http://mall.karangkraf.com/fuiyoo-senangnya-sains-tahun-1-6.html == 2. #Fuiyooo ... Senangnya Matematik! Tahun 1-6 http://mall.karangkraf.com/fuiyooo-senangnya-matematik-tahun-1-6.html == 3. #AL -QURAN AL-KARIM AL-HARAMAIN B5 http://mall.karangkraf.com/al-quran-al-karim-haramain-b5-2389.html == 4. #SELAMAT  MALAM TAN SRI http://mall.karangkraf.com/selamat-malam-tan-sri.html == 5. #Mannequin  http://mall.karangkraf.com/mannequin.html == 6. #Buku  Cerita Bergambar DIDI&FRIENDS: Mon Ke Sekolah & Main Dengan Bingo http://mall.karangkraf.com/buku-cerita-bergambar-mon-ke-sekolah-main-dengan-bingo.html?___SID=U == 7. #BAYANGAN  GURAUAN http://mall.karangkraf.com/bayangan-gurauan.html == 8. #ISTERI  ACAH-ACAH http://mall.karangkraf.com/isteri-acah-acah.html == 9. #TAK  FAHAM... SUDAH! http://mall.karangkraf.com/tak-faham-sudah.html == 10. #TADABBUR  HIKMAH HADIS 40 IMAM NAWAWI http://mall.karangkraf.com/tadabbur-hikmah-hadis-40-imam-nawawi.html . #TERIMA  KASIH buat semua yang menjayakan PESTA BUKU ONLINE KARANGKRAF MALL 2017 ! Nantikan PROMOSI2 HEBAT daripada KM pada masa akan datang ya! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Kumpulan Media Karangkraf Alaf 21 Buku Prima Karya Bestari Sdn Bhd . #PestaBukuOnline  #PestaBuku  #PBO  #Sale  #BookFair 
Alhamdulillah kak @cheq.ima_kitchen .. Dah selamat sampai buku Kompilasi Kertas Percubaan Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) SPM 2017! 
Mudah bukan? Pada guru2, ibubapa, adik2, pakcik dan makcik.. Kalau nak buku kerja, buku berformat kertas peperiksaan, boleh mesej or call Anumz direct di 019-275 2979 k.. Pada yg jauh2 pun boleh juga.. Nanti pakai pos laju zassss trus depan pintu rumah k.. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Pastikan anda yg terawal memiliki buku ni supaya anda dpt jimatkan masa, tenaga dan boleh lah dpt straight A's ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ Peneraju Kertas Peperiksaan hanya dari Cerdik Publications. 
#pbakl2017 #pestabuku  #cerdikpublications #jualanmurah #bukumurah #books #book #bookfair #cikgu #karnival #carnival
#sayajual #sayajualbuku #sayajualnovel #sayajualbukumurah #sayajualbukuonline 
#smk #srk #spm #pt3 #upsr #cheras #kajang #bangi #putrajaya #kl #shahalam #klang 
@Regrann from @cheq.ima_kitchen -  @azizatil dah sampai.. tq #spm2017
Alhamdulillah kak @cheq.ima_kitchen .. Dah selamat sampai buku Kompilasi Kertas Percubaan Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) SPM 2017! Mudah bukan? Pada guru2, ibubapa, adik2, pakcik dan makcik.. Kalau nak buku kerja, buku berformat kertas peperiksaan, boleh mesej or call Anumz direct di 019-275 2979 k.. Pada yg jauh2 pun boleh juga.. Nanti pakai pos laju zassss trus depan pintu rumah k.. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Pastikan anda yg terawal memiliki buku ni supaya anda dpt jimatkan masa, tenaga dan boleh lah dpt straight A's ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ Peneraju Kertas Peperiksaan hanya dari Cerdik Publications. #pbakl2017  #pestabuku  #cerdikpublications  #jualanmurah  #bukumurah  #books  #book  #bookfair  #cikgu  #karnival  #carnival  #sayajual  #sayajualbuku  #sayajualnovel  #sayajualbukumurah  #sayajualbukuonline  #smk  #srk  #spm  #pt3  #upsr  #cheras  #kajang  #bangi  #putrajaya  #kl  #shahalam  #klang  @Regrann from @cheq.ima_kitchen - @azizatil dah sampai.. tq #spm2017 
#CARTA BUKU "MERECIKk HABISs"๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ sepanjang PESTA BUKU ONLINE KARANGKRAF MALL
(27 April - 9 Mei 2017)
.
==
1. #FUIYOO... SENANGNYA SAINS TAHUN 1-6
http://mall.karangkraf.com/fuiyoo-senangnya-sains-tahun-1-6.html
==
2. #Fuiyooo... Senangnya Matematik! Tahun 1-6
http://mall.karangkraf.com/fuiyooo-senangnya-matematik-tahun-1-6.html
==
3. #AL-QURAN AL-KARIM AL-HARAMAIN B5 
http://mall.karangkraf.com/al-quran-al-karim-haramain-b5-2389.html
==
4. #SELAMAT MALAM TAN SRI
http://mall.karangkraf.com/selamat-malam-tan-sri.html
==
5. #Mannequin
http://mall.karangkraf.com/mannequin.html
==
6. #Buku Cerita Bergambar DIDI&FRIENDS: Mon Ke Sekolah & Main Dengan Bingo
http://mall.karangkraf.com/buku-cerita-bergambar-mon-ke-sekolah-main-dengan-bingo.html?___SID=U
==
7. #BAYANGAN GURAUAN
http://mall.karangkraf.com/bayangan-gurauan.html
==
8. #ISTERI ACAH-ACAH
http://mall.karangkraf.com/isteri-acah-acah.html
==
9. #TAK FAHAM... SUDAH!
http://mall.karangkraf.com/tak-faham-sudah.html
==
10. #TADABBUR HIKMAH HADIS 40 IMAM NAWAWI
http://mall.karangkraf.com/tadabbur-hikmah-hadis-40-imam-nawawi.html
.
#TERIMA KASIH buat semua yang menjayakan PESTA BUKU ONLINE KARANGKRAF MALL 2017 ! Nantikan PROMOSI2 HEBAT daripada KM pada masa akan datang ya! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Kumpulan Media Karangkraf
Alaf 21
Buku Prima
Karya Bestari Sdn Bhd
.
#PestaBukuOnline #PestaBuku #PBO #Sale #BookFair #BestSeller #terlaris #lakukeras #merecik
#CARTA  BUKU "MERECIKk HABISs"๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ sepanjang PESTA BUKU ONLINE KARANGKRAF MALL (27 April - 9 Mei 2017) . == 1. #FUIYOO ... SENANGNYA SAINS TAHUN 1-6 http://mall.karangkraf.com/fuiyoo-senangnya-sains-tahun-1-6.html == 2. #Fuiyooo ... Senangnya Matematik! Tahun 1-6 http://mall.karangkraf.com/fuiyooo-senangnya-matematik-tahun-1-6.html == 3. #AL -QURAN AL-KARIM AL-HARAMAIN B5 http://mall.karangkraf.com/al-quran-al-karim-haramain-b5-2389.html == 4. #SELAMAT  MALAM TAN SRI http://mall.karangkraf.com/selamat-malam-tan-sri.html == 5. #Mannequin  http://mall.karangkraf.com/mannequin.html == 6. #Buku  Cerita Bergambar DIDI&FRIENDS: Mon Ke Sekolah & Main Dengan Bingo http://mall.karangkraf.com/buku-cerita-bergambar-mon-ke-sekolah-main-dengan-bingo.html?___SID=U == 7. #BAYANGAN  GURAUAN http://mall.karangkraf.com/bayangan-gurauan.html == 8. #ISTERI  ACAH-ACAH http://mall.karangkraf.com/isteri-acah-acah.html == 9. #TAK  FAHAM... SUDAH! http://mall.karangkraf.com/tak-faham-sudah.html == 10. #TADABBUR  HIKMAH HADIS 40 IMAM NAWAWI http://mall.karangkraf.com/tadabbur-hikmah-hadis-40-imam-nawawi.html . #TERIMA  KASIH buat semua yang menjayakan PESTA BUKU ONLINE KARANGKRAF MALL 2017 ! Nantikan PROMOSI2 HEBAT daripada KM pada masa akan datang ya! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Kumpulan Media Karangkraf Alaf 21 Buku Prima Karya Bestari Sdn Bhd . #PestaBukuOnline  #PestaBuku  #PBO  #Sale  #BookFair  #BestSeller  #terlaris  #lakukeras  #merecik