an online Instagram web viewer

#petalingjaya medias

Photos

Ada Nampak Mami Happy?

Setelah sebulan lebih menahan lapar dan dahaga (lapar jer tau masa pantang 😂😂), kita keluar lah tadi join Billionique Bonding Session. .
.

Wahh happy sangat tau🎉🎉🎉 Terasa kehidupan bila dah jumpa diorang seme 🤗 Plus, kasi boost lagi semangat nak start keje nih! Terima kasih daun keladi GAM Nani for the dinner treat. Esok lusa boleh belanja lagi 😂😂😂❤
.
.

Saya yang dah bertahun buat business ni pun dapat support dari team untuk start keje balik (setelah cuti berpantang), nie kan pulak kalau korang yang fresh baru nak start. Kitorang memang akan support our team members all the way. Dari tak tahu buat sales, sampai jadi pro tau! So jangan takut nak start buat business Unit Trust ni, pm saya cepat-cepat tau! 
#thebillionique
#unitamanah 
#publicmutual
#elyasaniza
#kerjakosong
#jomtukarkerja
#flexiblehours
#parttimers
#fulltimer
#makanaktiga
#selangor
#kotabharu
#petalingjaya
Ada Nampak Mami Happy? Setelah sebulan lebih menahan lapar dan dahaga (lapar jer tau masa pantang 😂😂), kita keluar lah tadi join Billionique Bonding Session. . . Wahh happy sangat tau🎉🎉🎉 Terasa kehidupan bila dah jumpa diorang seme 🤗 Plus, kasi boost lagi semangat nak start keje nih! Terima kasih daun keladi GAM Nani for the dinner treat. Esok lusa boleh belanja lagi 😂😂😂❤ . . Saya yang dah bertahun buat business ni pun dapat support dari team untuk start keje balik (setelah cuti berpantang), nie kan pulak kalau korang yang fresh baru nak start. Kitorang memang akan support our team members all the way. Dari tak tahu buat sales, sampai jadi pro tau! So jangan takut nak start buat business Unit Trust ni, pm saya cepat-cepat tau! #thebillionique  #unitamanah  #publicmutual  #elyasaniza  #kerjakosong  #jomtukarkerja  #flexiblehours  #parttimers  #fulltimer  #makanaktiga  #selangor  #kotabharu  #petalingjaya 
Nak bagi tahu pada yang sedang memakai NMR, jika kuping tercabut secara tak sengaja semasa mandi atau lain2, apply semula krim ye kerana didalam mungkin belum cukup kering lagi. Yang ni buang kutil dibawah mata. .

NATURAL MOLE REMOVER MAMPU BUANG DGN CARA MUDAH!! .

Sama ada Tahi Lalat hidup, mati, timbul, tak timbul semua bolih buang secara traditional.

Nama2 yg bolih dibuang:
Tahi Lalat
Ketuat
Kutil
Isi Lebih
Pundi Minyak

Tanpa perlu LASER!
Tanpa perlu BEDAH!
Tanpa perlu bayar MAHAL!
Tiada KESAN SAMPINGAN!

100% dari tumbuhan herba.
Home made product.

Set combo:
Natural Mole Remover + 
Natural Corrector Serum (pudarkan parut bekas tahi lalat dll dan blh diguna juga utk parut jerawat)
.

RM88 Semenanjung
RM92 Sabah Sarawak
Including Postage
.
.
Untuk pertanyaan & pembelian hanya melalui Whatsapp sahaja
+60176175068
.

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi
#petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_
Nak bagi tahu pada yang sedang memakai NMR, jika kuping tercabut secara tak sengaja semasa mandi atau lain2, apply semula krim ye kerana didalam mungkin belum cukup kering lagi. Yang ni buang kutil dibawah mata. . NATURAL MOLE REMOVER MAMPU BUANG DGN CARA MUDAH!! . Sama ada Tahi Lalat hidup, mati, timbul, tak timbul semua bolih buang secara traditional. Nama2 yg bolih dibuang: Tahi Lalat Ketuat Kutil Isi Lebih Pundi Minyak Tanpa perlu LASER! Tanpa perlu BEDAH! Tanpa perlu bayar MAHAL! Tiada KESAN SAMPINGAN! 100% dari tumbuhan herba. Home made product. Set combo: Natural Mole Remover + Natural Corrector Serum (pudarkan parut bekas tahi lalat dll dan blh diguna juga utk parut jerawat) . RM88 Semenanjung RM92 Sabah Sarawak Including Postage . . Untuk pertanyaan & pembelian hanya melalui Whatsapp sahaja +60176175068 . #kualalumpur  #damansara  #puchong  #ipoh  #penang  #kedah  #perlis  #pahang  #kuantan  #sabah  #sarawak  #melaka  #brunei  #singapore  #pahang  #johor  #kelantan  #terengganu  #ttdi  #petalingjaya  #putrajaya  #lokalah  #bazarpaknil  #sayajual  #wnaz_ 
AWAS! Pastikan bahan yg digunakan di dalam skincare anda bebas daripada merkuri serta bahan kimia seperti paraben, hidrokuinon dll.
.
Pastikan ORIGINAL, elakkan daripada menggunakan bahan tiruan.
.
SBS mampu merawat..
Masalah pori2 terbuka?
Masalah Jerawat pasir?
Kulit muka menggerutu?
Kulit muka terlalu kusam?
Kesan Lebam jerawat ?
Lihat perbezaan ketara. 
Takkan hampa nak tgk jaa ?
.
Nak kulit putih glowing tanpa cela?
#jomjadicantik dengan #symabeauty
.
 Jgn buang masa lg, #sbs mampu mengubah keyakinan diri anda. Segala masalah
1. Jerawat
2. Jeragat
3. Kulit berminyak
4. Kulit sensitif 
semua kami rawat .
.
Jom order sekarang 0134344208 .
.
.
.
#sayajual#skincare#putih#gebugebas#jomjadicantik#jomjadibijak#symabeautyskincarebyhq#symabeautyskincare#symabeauty#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#mengurus#memutih#kualalumpur#selangor#upsi#sriiskandar#ipoh#petalingjaya#jdt#like4like#likeforfollow#bazarpaknil#shopping#onlineshop#terapiinstagram
AWAS! Pastikan bahan yg digunakan di dalam skincare anda bebas daripada merkuri serta bahan kimia seperti paraben, hidrokuinon dll. . Pastikan ORIGINAL, elakkan daripada menggunakan bahan tiruan. . SBS mampu merawat.. Masalah pori2 terbuka? Masalah Jerawat pasir? Kulit muka menggerutu? Kulit muka terlalu kusam? Kesan Lebam jerawat ? Lihat perbezaan ketara. Takkan hampa nak tgk jaa ? . Nak kulit putih glowing tanpa cela? #jomjadicantik  dengan #symabeauty  . Jgn buang masa lg, #sbs  mampu mengubah keyakinan diri anda. Segala masalah 1. Jerawat 2. Jeragat 3. Kulit berminyak 4. Kulit sensitif semua kami rawat . . Jom order sekarang 0134344208 . . . . #sayajual #skincare #putih #gebugebas #jomjadicantik #jomjadibijak #symabeautyskincarebyhq #symabeautyskincare #symabeauty #peloles #menghilangkanjerawat #menghilangkanjeragat #mengurus #memutih #kualalumpur #selangor #upsi #sriiskandar #ipoh #petalingjaya #jdt #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #shopping #onlineshop #terapiinstagram 
AWAS! Pastikan bahan yg digunakan di dalam skincare anda bebas daripada merkuri serta bahan kimia seperti paraben, hidrokuinon dll.
.
Pastikan ORIGINAL, elakkan daripada menggunakan bahan tiruan.
.
SBS mampu merawat..
Masalah pori2 terbuka?
Masalah Jerawat pasir?
Kulit muka menggerutu?
Kulit muka terlalu kusam?
Kesan Lebam jerawat ?
Lihat perbezaan ketara. 
Takkan hampa nak tgk jaa ?
.
Nak kulit putih glowing tanpa cela?
#jomjadicantik dengan #symabeauty
.
 Jgn buang masa lg, #sbs mampu mengubah keyakinan diri anda. Segala masalah
1. Jerawat
2. Jeragat
3. Kulit berminyak
4. Kulit sensitif 
semua kami rawat .
.
Jom order sekarang 0134344208 .
.
.
.
#sayajual#skincare#putih#gebugebas#jomjadicantik#jomjadibijak#symabeautyskincarebyhq#symabeautyskincare#symabeauty#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#mengurus#memutih#kualalumpur#selangor#upsi#sriiskandar#ipoh#petalingjaya#jdt#like4like#likeforfollow#bazarpaknil#shopping#onlineshop#terapiinstagram
AWAS! Pastikan bahan yg digunakan di dalam skincare anda bebas daripada merkuri serta bahan kimia seperti paraben, hidrokuinon dll. . Pastikan ORIGINAL, elakkan daripada menggunakan bahan tiruan. . SBS mampu merawat.. Masalah pori2 terbuka? Masalah Jerawat pasir? Kulit muka menggerutu? Kulit muka terlalu kusam? Kesan Lebam jerawat ? Lihat perbezaan ketara. Takkan hampa nak tgk jaa ? . Nak kulit putih glowing tanpa cela? #jomjadicantik  dengan #symabeauty  . Jgn buang masa lg, #sbs  mampu mengubah keyakinan diri anda. Segala masalah 1. Jerawat 2. Jeragat 3. Kulit berminyak 4. Kulit sensitif semua kami rawat . . Jom order sekarang 0134344208 . . . . #sayajual #skincare #putih #gebugebas #jomjadicantik #jomjadibijak #symabeautyskincarebyhq #symabeautyskincare #symabeauty #peloles #menghilangkanjerawat #menghilangkanjeragat #mengurus #memutih #kualalumpur #selangor #upsi #sriiskandar #ipoh #petalingjaya #jdt #like4like #likeforfollow #bazarpaknil #shopping #onlineshop #terapiinstagram 
【妈咪煮食神器】
想亲手为宝宝炮制水果蔬菜泥,粥饭眠,甜品?🍏🍚🍝 让 #Babycook 帮你 ,轻松准备,省时省力 ✌️ Babycook <15分钟快速蒸煮搅拌食物,保留食物最佳营养! 它还有蒸煮篮能够分隔食物及蒸餾水,食物煮出时特別特别香🤤~~ 而渐进搅拌能更有效地调节食物得細滑度予不同年龄的BABY ! 最重要是很安全,它不含双酚A,鉛及鄰苯二甲酸鹽的哦 ! 媽咪可以安心使用,BABY也吃得开心❤️ #beaba 
#beabababycookmalaysia 
#beabababycooksolo 
#beabamurah 
#beabababycook 
#beabababy 
#malaysia 
#kualalumpur 
#petalingjaya 
#red 
#verynice 
#specialoffer 
#baby 
#mummys 
#红色 
#好方便 
#安心 
#使用 
#妈咪好帮手
【妈咪煮食神器】 想亲手为宝宝炮制水果蔬菜泥,粥饭眠,甜品?🍏🍚🍝 让 #Babycook  帮你 ,轻松准备,省时省力 ✌️ Babycook <15分钟快速蒸煮搅拌食物,保留食物最佳营养! 它还有蒸煮篮能够分隔食物及蒸餾水,食物煮出时特別特别香🤤~~ 而渐进搅拌能更有效地调节食物得細滑度予不同年龄的BABY ! 最重要是很安全,它不含双酚A,鉛及鄰苯二甲酸鹽的哦 ! 媽咪可以安心使用,BABY也吃得开心❤️ #beaba  #beabababycookmalaysia  #beabababycooksolo  #beabamurah  #beabababycook  #beabababy  #malaysia  #kualalumpur  #petalingjaya  #red  #verynice  #specialoffer  #baby  #mummys  #红色  #好方便  #安心  #使用  #妈咪好帮手 
Patience is not the ability to wait but the ability to keep a good attitude while waiting -Joyce Meyer-

#queue #waitingforthebus #antrian #budayamengantri #kualalumpur #petalingjaya #selangor #instagraphy #likeforlike #morningview #jamkerja #photography #nikond5000 #quotesoftheday #streetphotography
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak ❌tak bercapuk dan ❌ tak melekit langsung. Rasa ringan pulak tu.
•
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh
•
"Peloless moless persis Awek Korea"
•
Nak cuba ?
📲 018.770.3199 
#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
.
.
. . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak ❌tak bercapuk dan ❌ tak melekit langsung. Rasa ringan pulak tu. • BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh • "Peloless moless persis Awek Korea" • Nak cuba ? 📲 018.770.3199 #foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFL  . .
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak ❌tak bercapuk dan ❌ tak melekit langsung. Rasa ringan pulak tu.
•
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh
•
"Peloless moless persis Awek Korea"
•
Nak cuba ?
📲 018.770.3199 
#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
.
.
. . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak ❌tak bercapuk dan ❌ tak melekit langsung. Rasa ringan pulak tu. • BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh • "Peloless moless persis Awek Korea" • Nak cuba ? 📲 018.770.3199 #foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFL  . .
.
.
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak ❌tak bercapuk dan ❌ tak melekit langsung. Rasa ringan pulak tu.
•
BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh
•
"Peloless moless persis Awek Korea"
•
Nak cuba ?
📲 018.770.3199 
#foundationmalaysia 
#themines
#dropshipwanted
#melaka 
#terengganu
#muamalaysia 
#petalingjaya
#perak 
#damansara 
#muakl 
#sarawak 
#setiawangsa 
#wangsamaju 
#serdang 
#kelantan 
#muamelaka 
#penang 
#muautara 
#bccreambydyana 
#muar 
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial 
#dyxycosmetics 
#seremban 
#kotatinggi
#sabah 
#bangi
#teamFL
.
.
. . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak ❌tak bercapuk dan ❌ tak melekit langsung. Rasa ringan pulak tu. • BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh • "Peloless moless persis Awek Korea" • Nak cuba ? 📲 018.770.3199 #foundationmalaysia  #themines  #dropshipwanted  #melaka  #terengganu  #muamalaysia  #petalingjaya  #perak  #damansara  #muakl  #sarawak  #setiawangsa  #wangsamaju  #serdang  #kelantan  #muamelaka  #penang  #muautara  #bccreambydyana  #muar  #serikembangan  #kuantan  #muatutorial  #dyxycosmetics  #seremban  #kotatinggi  #sabah  #bangi  #teamFL  . .
A plate of fish and chips is sometimes all you need for a light lunch. •
•
•
#chachacocolicious #foodgasm #foodblog #foodscapades #foodtravel #foodlover #qatar #doha #malaysia #KL #petalingjaya #gasketalley #fishandchips #expatinqatar
ada tak yang nak beli mainan ni.  hihi.. RM 10 sahaja... satu mainan blh main ramai2... xperlu guna battery.. blh bli utk permainan dlm event .. #bazarpaknil#mayahm #bazarpaknilmurah
#viral #viralmalaysia #handmade #handmadebag #bajuraya2017 #gift #bazarpaknil #giftsforher #handmadegifts #cotton #siakapkeli #bajukurungmoden #sayajualbag #sayajual #hadiah #pjcc#tamanmedan
#petalingjaya #codputrajaya #presint9 #codselangor #bouquets #bouquets💐 #shahalam #uptowndanaukota #uptownshahalam
ada tak yang nak beli mainan ni. hihi.. RM 10 sahaja... satu mainan blh main ramai2... xperlu guna battery.. blh bli utk permainan dlm event .. #bazarpaknil #mayahm  #bazarpaknilmurah  #viral  #viralmalaysia  #handmade  #handmadebag  #bajuraya2017  #gift  #bazarpaknil  #giftsforher  #handmadegifts  #cotton  #siakapkeli  #bajukurungmoden  #sayajualbag  #sayajual  #hadiah  #pjcc #tamanmedan  #petalingjaya  #codputrajaya  #presint9  #codselangor  #bouquets  #bouquets 💐 #shahalam  #uptowndanaukota  #uptownshahalam 
Lion and mongoose attack🐾
It’s not the size of the mongoose in the fight … Well, you know how the saying goes.
The mongoose looks like it is trying to defend itself and/or its territory from the lions. It’s possible that the mongoose has some pups in the den, and that could be why it is fighting so hard to scare the lions away. Nearly all animals become strangely aggressive when they have young to protect.
.
.
.
.
.

@explorepetz @animalz.planet @pets.w0rld
#dogloversfeed #kittenlove #duque #pastoraleman #sleddog #petgroomer #kittensofinsta #animalsco #dogstar #catscircus #kittykat #doÄŸru #petalingjaya #petstargram #shelterdogs #puppers #puppypals #igclubdogs #puppydreams #instadogbreeds #doginstagram #huskey #feature_do2 #caes #petphotography #hamstagram #catsnap #kittys #maltesedog #muttlove
Lion and mongoose attack🐾 It’s not the size of the mongoose in the fight … Well, you know how the saying goes. The mongoose looks like it is trying to defend itself and/or its territory from the lions. It’s possible that the mongoose has some pups in the den, and that could be why it is fighting so hard to scare the lions away. Nearly all animals become strangely aggressive when they have young to protect. . . . . . @explorepetz @animalz.planet @pets.w0rld #dogloversfeed  #kittenlove  #duque  #pastoraleman  #sleddog  #petgroomer  #kittensofinsta  #animalsco  #dogstar  #catscircus  #kittykat  #doÄŸru  #petalingjaya  #petstargram  #shelterdogs  #puppers  #puppypals  #igclubdogs  #puppydreams  #instadogbreeds  #doginstagram  #huskey  #feature_do2  #caes  #petphotography  #hamstagram  #catsnap  #kittys  #maltesedog  #muttlove 
20th December 2018~Thank you Nursyakirah Mirza Binti Abidin from Selangor for your support ^^( Postage) *Scan QR code to Connect with us on Social Media for more products' Information & promotion *

Items:
1. Guitar PickGuards

www.vita.com.my

#vitamalaysia #vita #vitamusic #ukulele #ukulelestore #ukuleleshop #vitashop #petalingjaya #subang #musicstore #postage #bukitrimau #shahalam #kotakemuning #kemuningutama #bukitrimauukulele #klangukulele #setapak #kualalumpur #musicproducts #nilai #seremban #negerisembilan #johor #melaka #guitarmalaysia #vitazy #ukulelekaki #perak #sabah
20th December 2018~Thank you Nursyakirah Mirza Binti Abidin from Selangor for your support ^^( Postage) *Scan QR code to Connect with us on Social Media for more products' Information & promotion * Items: 1. Guitar PickGuards www.vita.com.my #vitamalaysia  #vita  #vitamusic  #ukulele  #ukulelestore  #ukuleleshop  #vitashop  #petalingjaya  #subang  #musicstore  #postage  #bukitrimau  #shahalam  #kotakemuning  #kemuningutama  #bukitrimauukulele  #klangukulele  #setapak  #kualalumpur  #musicproducts  #nilai  #seremban  #negerisembilan  #johor  #melaka  #guitarmalaysia  #vitazy  #ukulelekaki  #perak  #sabah 
20th December 2018~Thank you Nursyakirah Mirza Binti Abidin from Selangor for your support ^^( Postage) *Scan QR code to Connect with us on Social Media for more products' Information & promotion *

Items:
1. Guitar PickGuards

www.vita.com.my

#vitamalaysia #vita #vitamusic #ukulele #ukulelestore #ukuleleshop #vitashop #petalingjaya #subang #musicstore #postage #bukitrimau #shahalam #kotakemuning #kemuningutama #bukitrimauukulele #klangukulele #setapak #kualalumpur #musicproducts #nilai #seremban #negerisembilan #johor #melaka #guitarmalaysia #vitazy #ukulelekaki #perak #sabah
20th December 2018~Thank you Nursyakirah Mirza Binti Abidin from Selangor for your support ^^( Postage) *Scan QR code to Connect with us on Social Media for more products' Information & promotion * Items: 1. Guitar PickGuards www.vita.com.my #vitamalaysia  #vita  #vitamusic  #ukulele  #ukulelestore  #ukuleleshop  #vitashop  #petalingjaya  #subang  #musicstore  #postage  #bukitrimau  #shahalam  #kotakemuning  #kemuningutama  #bukitrimauukulele  #klangukulele  #setapak  #kualalumpur  #musicproducts  #nilai  #seremban  #negerisembilan  #johor  #melaka  #guitarmalaysia  #vitazy  #ukulelekaki  #perak  #sabah 
Nak tinggi ? 
Jom check my ig 
Apalagi tungguuu....
Murah-murah je lahh 📱Wechat Id : tienstinggi_
📱whatsapp: +60 16-803 4045

#perak#pahang#negerisembilan#mersing#taiping#pulaupinang#pattani#yala#kualalumpur#ampang#puchong#kelantan#sabah#asahan#petalingjaya#penaga#kampar#sepang#johor#kamunting#nusajaya#kluang#singu#batupahat#alorgajah#tangkah#cheras#tampin#pulaupin
Nak tinggi ? 
Jom check my ig 
Apalagi tungguuu....
Murah-murah je lahh 📱Wechat Id : tienstinggi_
📱whatsapp: +60 16-803 4045

#perak#pahang#negerisembilan#mersing#taiping#pulaupinang#pattani#yala#kualalumpur#ampang#puchong#kelantan#sabah#asahan#petalingjaya#penaga#kampar#sepang#johor#kamunting#nusajaya#kluang#singu#batupahat#alorgajah#tangkah#cheras#tampin#pulaupin
Nak tinggi ? 
Jom check my ig 
Apalagi tungguuu....
Murah-murah je lahh 📱Wechat Id : tienstinggi_
📱whatsapp: +60 16-803 4045

#perak#pahang#negerisembilan#mersing#taiping#pulaupinang#pattani#yala#kualalumpur#ampang#puchong#kelantan#sabah#asahan#petalingjaya#penaga#kampar#sepang#johor#kamunting#nusajaya#kluang#singu#batupahat#alorgajah#tangkah#cheras#tampin#pulaupin
Nak tinggi ? 
Jom check my ig 
Apalagi tungguuu....
Murah-murah je lahh 📱Wechat Id : tienstinggi_
📱whatsapp: +60 16-803 4045

#perak#pahang#negerisembilan#mersing#taiping#pulaupinang#pattani#yala#kualalumpur#ampang#puchong#kelantan#sabah#asahan#petalingjaya#penaga#kampar#sepang#johor#kamunting#nusajaya#kluang#singu#batupahat#alorgajah#tangkah#cheras#tampin#pulaupin
Nak tinggi ? 
Jom check my ig 
Apalagi tungguuu....
Murah-murah je lahh 📱Wechat Id : tienstinggi_
📱whatsapp: +60 16-803 4045

#perak#pahang#negerisembilan#mersing#taiping#pulaupinang#pattani#yala#kualalumpur#ampang#puchong#kelantan#sabah#asahan#petalingjaya#penaga#kampar#sepang#johor#kamunting#nusajaya#kluang#singu#batupahat#alorgajah#tangkah#cheras#tampin#pulaupin
@Regranned from @agent_firrscha -  Ramai yg msg bertanya msh ada kekosongan lg x? Yea peluang msh di buka pd yg btol2 serius & berminat. 😉 .
.
Hi.. sis nk bkak peluang pd mereka yg ingin menambah pendapatan sampingan utk jd agent sis di beberapa kawasan seperti di atas 👆atau kawasan yang berdekatan dgn base di PJ/ PUNCAK ALAM meh watsep 0182209626 atau pn tinggal kan no fon utk sis hubungi yea. 😉
.
.
#sayamakansayajual #sayajualkekmurah #kekviral #keksedap #sayajual #teamfsr😘 #domisicookiesviral 🍪 #sayaagentsabrinabakery #puncakalam #saujanautama #uitmpuncakalam #setiaalam #shahalam2 #alamjaya #alamsuria #selayang #gombak #petalingjaya #bangsar #klsentral #sgbuloh #keramat #kepong #damansara #kelanajaya #bandarsunway - #regrann
@Regranned from @agent_firrscha - Ramai yg msg bertanya msh ada kekosongan lg x? Yea peluang msh di buka pd yg btol2 serius & berminat. 😉 . . Hi.. sis nk bkak peluang pd mereka yg ingin menambah pendapatan sampingan utk jd agent sis di beberapa kawasan seperti di atas 👆atau kawasan yang berdekatan dgn base di PJ/ PUNCAK ALAM meh watsep 0182209626 atau pn tinggal kan no fon utk sis hubungi yea. 😉 . . #sayamakansayajual  #sayajualkekmurah  #kekviral  #keksedap  #sayajual  #teamfsr 😘 #domisicookiesviral  🍪 #sayaagentsabrinabakery  #puncakalam  #saujanautama  #uitmpuncakalam  #setiaalam  #shahalam2  #alamjaya  #alamsuria  #selayang  #gombak  #petalingjaya  #bangsar  #klsentral  #sgbuloh  #keramat  #kepong  #damansara  #kelanajaya  #bandarsunway  - #regrann 
Selamat Malam..
🍃🌸🍂
.
Bila tido lena, tubuh badan dapat rehat sepenuhnya dan membekalkan energy yang super duper power untuk kegunaan keesokan hari.Ini menyumbang kepada aktiviti yang lebih positif. Confirm idea mencurah curah datang, pergerakan pantas seolah2 di beri caj baru dan otak ligat memikir.😁
.
Haa apa lagi..sebelum masuk tidur spray dulu wangian Melure Perfumes..barulah tidur nyenyak malam ni.😍
.
.
MELURE FOR WOMEN
=================
.
👛Melure no.1 Inspired By Gucci Flora
- Bau wangi, lembut dan segar
. 👛Melure no.2 Inspired By Coco Chanel - Bau wangi, elegant n lebih kuat
.
👛Melure  no.3 Inspired By Davidoff Cool Water
- Bau wangi & refreshing
.
👛Melure no.4 Inspired By VS Bombshell
- Bau wangi & sweet
.
👛Melure no.5 Inspired By Avril Lavigne Forbidden Rose
- Bau sangat feminin, floral & fruity
.
👛Melure no.6 Inspired By Lolita Lempicka
- Bau sangat elegan dengan unsur floral & vanilla
.
👛Melure No.12 Inspired By Signorina Salvatore Ferragamo
-Bau wangi, vanilla, sweet, elegant dan sophisticated
.
👛Melure No. 13 Inspired Midnight Fantasy Britney Spears
-Bau wangi, fruity dan sweet.
.
Ciri2:-
👛 Tahan wangi lebih 8 Jam
👛 Mesra Solat
👛 RM35 SEM
👛 RM38 SS
👛 $15 SG,BND
.
S͟͟E͟͟S͟͟I͟͟A͟͟P͟͟A͟͟ Y͟͟G͟͟ B͟͟E͟͟R͟͟M͟͟I͟͟N͟͟A͟͟T͟͟ M͟͟E͟͟N͟͟J͟͟A͟͟D͟͟I͟͟ AGENT D͟͟R͟͟O͟͟P͟͟S͟͟H͟͟I͟͟P͟͟ B͟͟O͟͟L͟͟E͟͟H͟͟ P͟͟M͟͟/W͟͟H͟͟A͟͟T͟͟S͟͟A͟͟P͟͟P͟͟
.
🚚💨🅿🅴🅽🅶🅷🅰🆃🅰🆁🅰🅽 🆂🅴🅻🆄🆁🆄🅷🇲🇾🚚💨
.
🆃🅾 🅾🆁🅳🅴🆁 🅲🅾🅽🆃🅰🅲🆃
📲011-32011625 (🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿)
.
#agendropshipwanted #MelureForWomen #StayClassyAtYourOwnClass💋#melure #melureperfume #perfumemelure #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan
Selamat Malam.. 🍃🌸🍂 . Bila tido lena, tubuh badan dapat rehat sepenuhnya dan membekalkan energy yang super duper power untuk kegunaan keesokan hari.Ini menyumbang kepada aktiviti yang lebih positif. Confirm idea mencurah curah datang, pergerakan pantas seolah2 di beri caj baru dan otak ligat memikir.😁 . Haa apa lagi..sebelum masuk tidur spray dulu wangian Melure Perfumes..barulah tidur nyenyak malam ni.😍 . . MELURE FOR WOMEN ================= . 👛Melure no.1 Inspired By Gucci Flora - Bau wangi, lembut dan segar . 👛Melure no.2 Inspired By Coco Chanel - Bau wangi, elegant n lebih kuat . 👛Melure no.3 Inspired By Davidoff Cool Water - Bau wangi & refreshing . 👛Melure no.4 Inspired By VS Bombshell - Bau wangi & sweet . 👛Melure no.5 Inspired By Avril Lavigne Forbidden Rose - Bau sangat feminin, floral & fruity . 👛Melure no.6 Inspired By Lolita Lempicka - Bau sangat elegan dengan unsur floral & vanilla . 👛Melure No.12 Inspired By Signorina Salvatore Ferragamo -Bau wangi, vanilla, sweet, elegant dan sophisticated . 👛Melure No. 13 Inspired Midnight Fantasy Britney Spears -Bau wangi, fruity dan sweet. . Ciri2:- 👛 Tahan wangi lebih 8 Jam 👛 Mesra Solat 👛 RM35 SEM 👛 RM38 SS 👛 $15 SG,BND . S͟͟E͟͟S͟͟I͟͟A͟͟P͟͟A͟͟ Y͟͟G͟͟ B͟͟E͟͟R͟͟M͟͟I͟͟N͟͟A͟͟T͟͟ M͟͟E͟͟N͟͟J͟͟A͟͟D͟͟I͟͟ AGENT D͟͟R͟͟O͟͟P͟͟S͟͟H͟͟I͟͟P͟͟ B͟͟O͟͟L͟͟E͟͟H͟͟ P͟͟M͟͟/W͟͟H͟͟A͟͟T͟͟S͟͟A͟͟P͟͟P͟͟ . 🚚💨🅿🅴🅽🅶🅷🅰🆃🅰🆁🅰🅽 🆂🅴🅻🆄🆁🆄🅷🇲🇾🚚💨 . 🆃🅾 🅾🆁🅳🅴🆁 🅲🅾🅽🆃🅰🅲🆃 📲011-32011625 (🆆🅷🅰🆃🆂🅰🅿🅿)
.
#agendropshipwanted  #MelureForWomen  #StayClassyAtYourOwnClass 💋#melure  #melureperfume  #perfumemelure  #perfumemalaysia  #perfumemurah  #murah  #sayajualperfume  #originalperfume  #sayajual  #petalingjaya  #selangor  #puchong  #kualalumpur  #malaysia  #sabah  #sarawak  #labuan 
B O O K  Y O U R  S L O T  N O W !!
.
Whatsapp Ida +60 19-6040351
.
Whatsapp Ana +60 11-6204 0504
.
#eyelashperming #eyelashperm #eyelashpermingmurah #cantik #murah #berpatutan
#damansaradamai #sridamansara #sungaibuloh #petalingjaya #eyelashpermingmalaysia #hangbydian
C U S T O M E R  S A T I S F I E D ! !
. 
E Y E L A S H  P E R M I N G
.
Kami menyediakan service eyelash perming @ melentikkan bulu mata.
.
Eyelash Perming lebih kelihatan natural lentik, lebih cantik dan tak nampak seperti false lashes.
.
• Tahan 1-2 bulan ✔
• Sah untuk solat✔️
• Tak perlu bulu mata palsu✖
• Tak perlu maskara ✖
• Tak perlu pengepit bulu mata✖
• 💯 painless
.
Book your slot now! 📲
.
Whatsapp Ida +60 19-6040351
.
Whatsapp Ana +60 11-6204 0504
.
#eyelashperming #eyelashperm #eyelashpermingmurah #cantik #murah #berpatutan #damansaradamai #sridamansara #sungaibuloh #petalingjaya #eyelashpermingmalaysia #hangbydian 
#hangbydianfeedback
C U S T O M E R S A T I S F I E D ! ! . E Y E L A S H P E R M I N G . Kami menyediakan service eyelash perming @ melentikkan bulu mata. . Eyelash Perming lebih kelihatan natural lentik, lebih cantik dan tak nampak seperti false lashes. . • Tahan 1-2 bulan ✔ • Sah untuk solat✔️ • Tak perlu bulu mata palsu✖ • Tak perlu maskara ✖ • Tak perlu pengepit bulu mata✖ • 💯 painless . Book your slot now! 📲 . Whatsapp Ida +60 19-6040351 . Whatsapp Ana +60 11-6204 0504 . #eyelashperming  #eyelashperm  #eyelashpermingmurah  #cantik  #murah  #berpatutan  #damansaradamai  #sridamansara  #sungaibuloh  #petalingjaya  #eyelashpermingmalaysia  #hangbydian  #hangbydianfeedback 
E Y E L A S H  P E R M I N G
.
.
Kami menyediakan service eyelash perming @ melentikkan bulu mata.
.
Eyelash Perming lebih kelihatan natural lentik, lebih cantik dan tak nampak seperti false lashes.
.
• Tahan 1-2 bulan ✔
• Sah untuk solat✔️
• Tak perlu bulu mata palsu✖
• Tak perlu maskara ✖
• Tak perlu pengepit bulu mata✖
• 💯 painless
.
Book your slot now! 📲
.
Whatsapp Ida +60 19-6040351
.
Whatsapp Ana +60 11-6204 0504
.
#eyelashperming #eyelashperm #eyelashpermingmurah #cantik #murah #berpatutan #damansaradamai #sridamansara #sungaibuloh #petalingjaya #eyelashpermingmalaysia #hangbydian
E Y E L A S H P E R M I N G . . Kami menyediakan service eyelash perming @ melentikkan bulu mata. . Eyelash Perming lebih kelihatan natural lentik, lebih cantik dan tak nampak seperti false lashes. . • Tahan 1-2 bulan ✔ • Sah untuk solat✔️ • Tak perlu bulu mata palsu✖ • Tak perlu maskara ✖ • Tak perlu pengepit bulu mata✖ • 💯 painless . Book your slot now! 📲 . Whatsapp Ida +60 19-6040351 . Whatsapp Ana +60 11-6204 0504 . #eyelashperming  #eyelashperm  #eyelashpermingmurah  #cantik  #murah  #berpatutan  #damansaradamai  #sridamansara  #sungaibuloh  #petalingjaya  #eyelashpermingmalaysia  #hangbydian 
When the regulars get together! Have a great weekend, peeps!.
.
.
Vapeboss DP
66-1, Jalan PJU 8/5B
Bandar Damansara Perdana
47820 Petaling Jaya
Selangor, Malaysia (Digi signboard, next to Syed Abu mamak).
.
Opening Hour: 
12pm-12am Saturday to Thursday
3pm-12am Friday.
.
012-4444188
011-36955895
017-4930767.
.
@vapeboss.dp 
#vbdp #vapeboss #vapebossdp #vapormalaysia #vapemalaysia #vapekl #sayajual #malaysianvapers #malaysiavape #vapeon #vape #vapemy #vapesquadmalaysia #vapormurah #vape4you #vapelyfe #vapebrunei #vapeindonesia #vapeindo #indovape #kualalumpur #petalingjaya #kelanajaya #damansaraperdana #subangjaya #ttdi #damansarautama #vapenation
When the regulars get together! Have a great weekend, peeps!. . . Vapeboss DP 66-1, Jalan PJU 8/5B Bandar Damansara Perdana 47820 Petaling Jaya Selangor, Malaysia (Digi signboard, next to Syed Abu mamak). . Opening Hour: 12pm-12am Saturday to Thursday 3pm-12am Friday. . 012-4444188 011-36955895 017-4930767. . @vapeboss.dp #vbdp  #vapeboss  #vapebossdp  #vapormalaysia  #vapemalaysia  #vapekl  #sayajual  #malaysianvapers  #malaysiavape  #vapeon  #vape  #vapemy  #vapesquadmalaysia  #vapormurah  #vape4you  #vapelyfe  #vapebrunei  #vapeindonesia  #vapeindo  #indovape  #kualalumpur  #petalingjaya  #kelanajaya  #damansaraperdana  #subangjaya  #ttdi  #damansarautama  #vapenation 
(LIKE, COMMENT AND TAG " IF YOU WANT GIVEAWAY CONTEST)

CANTIK TERTARIK MENARIK TAK ?

Nak nampak bergaya ? Tak payah pon bro. Pakai jer sneakers. Konfem nampak bergaya. 😎

VANS CROOKS CASTLE BLACK WHITE
SIZE MEN / WOMEN: 37-44
HARGA PROMO: RM119 
READY STOCK 
5 ORANG TERAWAL SAHAJA DAPAT DISKAUN !!! So, apa yg kau tunggu2 lagi ?

1 - Screen shot gambar sneakers
2 - Whatsapp 019-4799020 ( tekan wasap Farah kt bio )

Senang kan ?
.
•
• • • • 
#shahalam #selangor #klang #putrajaya #uitmshahalam #subangjaya #petalingjaya #subang #damansara #unisel #kualalumpur #uitm #kl #setiaalam #setiacitymall #puchong #ampang #cheras #giveawaymalaysia  #bangsar #seremban #giveawayscontest #pahang #magina #giveawaymagina #iggiveawayscontest #perlis #ukm #kelantan #kedah
(LIKE, COMMENT AND TAG " IF YOU WANT GIVEAWAY CONTEST) CANTIK TERTARIK MENARIK TAK ? Nak nampak bergaya ? Tak payah pon bro. Pakai jer sneakers. Konfem nampak bergaya. 😎 VANS CROOKS CASTLE BLACK WHITE SIZE MEN / WOMEN: 37-44 HARGA PROMO: RM119 READY STOCK 5 ORANG TERAWAL SAHAJA DAPAT DISKAUN !!! So, apa yg kau tunggu2 lagi ? 1 - Screen shot gambar sneakers 2 - Whatsapp 019-4799020 ( tekan wasap Farah kt bio ) Senang kan ? . • • • • • #shahalam  #selangor  #klang  #putrajaya  #uitmshahalam  #subangjaya  #petalingjaya  #subang  #damansara  #unisel  #kualalumpur  #uitm  #kl  #setiaalam  #setiacitymall  #puchong  #ampang  #cheras  #giveawaymalaysia  #bangsar  #seremban  #giveawayscontest  #pahang  #magina  #giveawaymagina  #iggiveawayscontest  #perlis  #ukm  #kelantan  #kedah 
Details

Any inquiries about wedding package can email or message at :
⏩ Email : mazwanj@gmail.com
⏩ Call / Whatapps 0174830963

image by @mjp.co
Details Any inquiries about wedding package can email or message at : ⏩ Email : mazwanj@gmail.com ⏩ Call / Whatapps 0174830963 image by @mjp.co
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍
.
CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖
✔KOD AE 1 -AE9
.
♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️
✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL
.
.
Harga Siap Pos
RM150.00 SM /RM165 SS
.
🌷 fe
Berminat jom wassup mummy 0195912570
.
.
#patchwork #tilammurah #barangdapurmurah #cadarmurah #cadarpatchwork #cadarpengantin #cadarkanakkanak #petalingjaya #trustedseller #barangdirectkilang #kualititerbaik #hargamampumilik #cadarfitted #coversofaberkualiti
#comfortertebal #comforterberkualiti #carpetgebu
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍 . CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖 ✔KOD AE 1 -AE9 . ♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️ ✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL . . Harga Siap Pos RM150.00 SM /RM165 SS . 🌷 fe Berminat jom wassup mummy 0195912570 . . #patchwork  #tilammurah  #barangdapurmurah  #cadarmurah  #cadarpatchwork  #cadarpengantin  #cadarkanakkanak  #petalingjaya  #trustedseller  #barangdirectkilang  #kualititerbaik  #hargamampumilik  #cadarfitted  #coversofaberkualiti  #comfortertebal  #comforterberkualiti  #carpetgebu 
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍
.
CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖
✔KOD AE 1 -AE9
.
♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️
✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL
.
.
Harga Siap Pos
RM150.00 SM /RM165 SS
.
🌷 fe
Berminat jom wassup mummy 0195912570
.
.
#patchwork #tilammurah #barangdapurmurah #cadarmurah #cadarpatchwork #cadarpengantin #cadarkanakkanak #petalingjaya #trustedseller #barangdirectkilang #kualititerbaik #hargamampumilik #cadarfitted #coversofaberkualiti
#comfortertebal #comforterberkualiti #carpetgebu
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍 . CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖 ✔KOD AE 1 -AE9 . ♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️ ✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL . . Harga Siap Pos RM150.00 SM /RM165 SS . 🌷 fe Berminat jom wassup mummy 0195912570 . . #patchwork  #tilammurah  #barangdapurmurah  #cadarmurah  #cadarpatchwork  #cadarpengantin  #cadarkanakkanak  #petalingjaya  #trustedseller  #barangdirectkilang  #kualititerbaik  #hargamampumilik  #cadarfitted  #coversofaberkualiti  #comfortertebal  #comforterberkualiti  #carpetgebu 
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍
.
CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖
✔KOD AE 1 -AE9
.
♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️
✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL
.
.
Harga Siap Pos
RM150.00 SM /RM165 SS
.
🌷 fe
Berminat jom wassup mummy 0195912570
.
.
#patchwork #tilammurah #barangdapurmurah #cadarmurah #cadarpatchwork #cadarpengantin #cadarkanakkanak #petalingjaya #trustedseller #barangdirectkilang #kualititerbaik #hargamampumilik #cadarfitted #coversofaberkualiti
#comfortertebal #comforterberkualiti #carpetgebu
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍 . CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖 ✔KOD AE 1 -AE9 . ♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️ ✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL . . Harga Siap Pos RM150.00 SM /RM165 SS . 🌷 fe Berminat jom wassup mummy 0195912570 . . #patchwork  #tilammurah  #barangdapurmurah  #cadarmurah  #cadarpatchwork  #cadarpengantin  #cadarkanakkanak  #petalingjaya  #trustedseller  #barangdirectkilang  #kualititerbaik  #hargamampumilik  #cadarfitted  #coversofaberkualiti  #comfortertebal  #comforterberkualiti  #carpetgebu 
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍
.
CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖
✔KOD AE 1 -AE9
.
♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️
✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL
.
.
Harga Siap Pos
RM150.00 SM /RM165 SS
.
🌷 fe
Berminat jom wassup mummy 0195912570
.
.
#patchwork #tilammurah #barangdapurmurah #cadarmurah #cadarpatchwork #cadarpengantin #cadarkanakkanak #petalingjaya #trustedseller #barangdirectkilang #kualititerbaik #hargamampumilik #cadarfitted #coversofaberkualiti
#comfortertebal #comforterberkualiti #carpetgebu
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍 . CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖 ✔KOD AE 1 -AE9 . ♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️ ✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL . . Harga Siap Pos RM150.00 SM /RM165 SS . 🌷 fe Berminat jom wassup mummy 0195912570 . . #patchwork  #tilammurah  #barangdapurmurah  #cadarmurah  #cadarpatchwork  #cadarpengantin  #cadarkanakkanak  #petalingjaya  #trustedseller  #barangdirectkilang  #kualititerbaik  #hargamampumilik  #cadarfitted  #coversofaberkualiti  #comfortertebal  #comforterberkualiti  #carpetgebu 
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍
.
CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖
✔KOD AE 1 -AE9
.
♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️
✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL
.
.
Harga Siap Pos
RM150.00 SM /RM165 SS
.
🌷 fe
Berminat jom wassup mummy 0195912570
.
.
#patchwork #tilammurah #barangdapurmurah #cadarmurah #cadarpatchwork #cadarpengantin #cadarkanakkanak #petalingjaya #trustedseller #barangdirectkilang #kualititerbaik #hargamampumilik #cadarfitted #coversofaberkualiti
#comfortertebal #comforterberkualiti #carpetgebu
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍 . CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖 ✔KOD AE 1 -AE9 . ♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️ ✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL . . Harga Siap Pos RM150.00 SM /RM165 SS . 🌷 fe Berminat jom wassup mummy 0195912570 . . #patchwork  #tilammurah  #barangdapurmurah  #cadarmurah  #cadarpatchwork  #cadarpengantin  #cadarkanakkanak  #petalingjaya  #trustedseller  #barangdirectkilang  #kualititerbaik  #hargamampumilik  #cadarfitted  #coversofaberkualiti  #comfortertebal  #comforterberkualiti  #carpetgebu 
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍
.
CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖
✔KOD AE 1 -AE9
.
♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️
✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL
.
.
Harga Siap Pos
RM150.00 SM /RM165 SS
.
🌷 fe
Berminat jom wassup mummy 0195912570
.
.
#patchwork #tilammurah #barangdapurmurah #cadarmurah #cadarpatchwork #cadarpengantin #cadarkanakkanak #petalingjaya #trustedseller #barangdirectkilang #kualititerbaik #hargamampumilik #cadarfitted #coversofaberkualiti
#comfortertebal #comforterberkualiti #carpetgebu
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍 . CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖 ✔KOD AE 1 -AE9 . ♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️ ✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL . . Harga Siap Pos RM150.00 SM /RM165 SS . 🌷 fe Berminat jom wassup mummy 0195912570 . . #patchwork  #tilammurah  #barangdapurmurah  #cadarmurah  #cadarpatchwork  #cadarpengantin  #cadarkanakkanak  #petalingjaya  #trustedseller  #barangdirectkilang  #kualititerbaik  #hargamampumilik  #cadarfitted  #coversofaberkualiti  #comfortertebal  #comforterberkualiti  #carpetgebu 
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍
.
CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖
✔KOD AE 1 -AE9
.
♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️
✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL
.
.
Harga Siap Pos
RM150.00 SM /RM165 SS
.
🌷 fe
Berminat jom wassup mummy 0195912570
.
.
#patchwork #tilammurah #barangdapurmurah #cadarmurah #cadarpatchwork #cadarpengantin #cadarkanakkanak #petalingjaya #trustedseller #barangdirectkilang #kualititerbaik #hargamampumilik #cadarfitted #coversofaberkualiti
#comfortertebal #comforterberkualiti #carpetgebu
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍 . CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖 ✔KOD AE 1 -AE9 . ♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️ ✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL . . Harga Siap Pos RM150.00 SM /RM165 SS . 🌷 fe Berminat jom wassup mummy 0195912570 . . #patchwork  #tilammurah  #barangdapurmurah  #cadarmurah  #cadarpatchwork  #cadarpengantin  #cadarkanakkanak  #petalingjaya  #trustedseller  #barangdirectkilang  #kualititerbaik  #hargamampumilik  #cadarfitted  #coversofaberkualiti  #comfortertebal  #comforterberkualiti  #carpetgebu 
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍
.
CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖
✔KOD AE 1 -AE9
.
♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️
✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL
.
.
Harga Siap Pos
RM150.00 SM /RM165 SS
.
🌷 fe
Berminat jom wassup mummy 0195912570
.
.
#patchwork #tilammurah #barangdapurmurah #cadarmurah #cadarpatchwork #cadarpengantin #cadarkanakkanak #petalingjaya #trustedseller #barangdirectkilang #kualititerbaik #hargamampumilik #cadarfitted #coversofaberkualiti
#comfortertebal #comforterberkualiti #carpetgebu
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍 . CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖 ✔KOD AE 1 -AE9 . ♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️ ✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL . . Harga Siap Pos RM150.00 SM /RM165 SS . 🌷 fe Berminat jom wassup mummy 0195912570 . . #patchwork  #tilammurah  #barangdapurmurah  #cadarmurah  #cadarpatchwork  #cadarpengantin  #cadarkanakkanak  #petalingjaya  #trustedseller  #barangdirectkilang  #kualititerbaik  #hargamampumilik  #cadarfitted  #coversofaberkualiti  #comfortertebal  #comforterberkualiti  #carpetgebu 
sekali cuci jer || memang SUKA GILER 👍👍👍
.
.
.
kalau dulu ada masalah kulit kusam...berjerawat... kering...tona kulit tak sekata..
dah rasa rimasnya & tak selesa nak jumpa orang sekeliling...
.
.
TAPI, sekarang ni tiada masalah lagi..
.
.
.
memang tak rugi jer kalau tak cuba 😊
.
.
memang kena try...
baru tahu result di muka sendiri...
.
.
.
booking sekarang 
www.wasap.my/60129901690 😍😍😍 #mbfempire #mbf #beautykroni #facial #lelaki #maskulinefacialexpert #homefacial #mobilespa #whitehead #blackhead #puchong #klang #petalingjaya #pj #shahalam #bukitjelutong #kualalumpur #srikembangan #firming #eyebag #whitening
sekali cuci jer || memang SUKA GILER 👍👍👍 . . . kalau dulu ada masalah kulit kusam...berjerawat... kering...tona kulit tak sekata.. dah rasa rimasnya & tak selesa nak jumpa orang sekeliling... . . TAPI, sekarang ni tiada masalah lagi.. . . . memang tak rugi jer kalau tak cuba 😊 . . memang kena try... baru tahu result di muka sendiri... . . . booking sekarang www.wasap.my/60129901690 😍😍😍 #mbfempire  #mbf  #beautykroni  #facial  #lelaki  #maskulinefacialexpert  #homefacial  #mobilespa  #whitehead  #blackhead  #puchong  #klang  #petalingjaya  #pj  #shahalam  #bukitjelutong  #kualalumpur  #srikembangan  #firming  #eyebag  #whitening 
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍
.
CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖
✔KOD AE 1 -AE9
.
♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️
✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL
.
.
Harga Siap Pos
RM150.00 SM /RM165 SS
.
🌷 fe
Berminat jom wassup mummy 0195912570
.
.
#patchwork #tilammurah #barangdapurmurah #cadarmurah #cadarpatchwork #cadarpengantin #cadarkanakkanak #petalingjaya #trustedseller #barangdirectkilang #kualititerbaik #hargamampumilik #cadarfitted #coversofaberkualiti
#comfortertebal #comforterberkualiti #carpetgebu
STOK BARU SAMPAI 😍😍😍 . CARPET BALDU GEBU SAIZ BESAR💖💖💖 ✔KOD AE 1 -AE9 . ♥️♥️♥️SAIZ BESAR 200X230 ♥️♥️♥️ ✔*ANTI SLIP ✔*TEBAL ✔*CORAK TIMBUL . . Harga Siap Pos RM150.00 SM /RM165 SS . 🌷 fe Berminat jom wassup mummy 0195912570 . . #patchwork  #tilammurah  #barangdapurmurah  #cadarmurah  #cadarpatchwork  #cadarpengantin  #cadarkanakkanak  #petalingjaya  #trustedseller  #barangdirectkilang  #kualititerbaik  #hargamampumilik  #cadarfitted  #coversofaberkualiti  #comfortertebal  #comforterberkualiti  #carpetgebu 
Jom Try Luck🎺🥁 anda & Nikmati special 🔮Lucky Number (4D) pada TAHUN BARU CINA 2018🛎🎁 bersama kami SWIN888 , Start from 16 January until 16 February 2018🏮.
__________________________________________
Scr888
Sky777
Lpe88
JOKER123
Live22
Gw99 - WELCOME BONUS 30%
- REFER BONUS 20%
- DAILY BONUS 10%
- IOS/ANDROID SEMUA DAPAT MAIN.
- WE ARE 24 OPERATOR SERVICE🇲🇾
- 100% TRUSTED SINCE 2014. BESMART PLAYERS📌😘.
- LEBIH DARI +1000 KIND OF SLOTGAMES & UPDATE SETIAP SAAT🎰.
- HARI HARI JACKPOT🔑🎁.
__________________________________________

SMS 📞📩 : 013-302-6666
Whatsapp : bit.ly/84-166-7969-077
Wechat : WendysimTQ

#wilayahpersekutuan #malaysia #duadipa #kl #kualalumpur #selangor #selayang #pj #petalingjaya #jb #johorbahru #ipoh #perak #bitcoin #onlineshopmalaysia #igmalaysia #tawau #penang #damansara #puchong #ktmmalaysia #subangjaya #shahalam #miri
Jom Try Luck🎺🥁 anda & Nikmati special 🔮Lucky Number (4D) pada TAHUN BARU CINA 2018🛎🎁 bersama kami SWIN888 , Start from 16 January until 16 February 2018🏮. __________________________________________ Scr888 Sky777 Lpe88 JOKER123 Live22 Gw99 - WELCOME BONUS 30% - REFER BONUS 20% - DAILY BONUS 10% - IOS/ANDROID SEMUA DAPAT MAIN. - WE ARE 24 OPERATOR SERVICE🇲🇾 - 100% TRUSTED SINCE 2014. BESMART PLAYERS📌😘. - LEBIH DARI +1000 KIND OF SLOTGAMES & UPDATE SETIAP SAAT🎰. - HARI HARI JACKPOT🔑🎁. __________________________________________ SMS 📞📩 : 013-302-6666 Whatsapp : bit.ly/84-166-7969-077 Wechat : WendysimTQ #wilayahpersekutuan  #malaysia  #duadipa  #kl  #kualalumpur  #selangor  #selayang  #pj  #petalingjaya  #jb  #johorbahru  #ipoh  #perak  #bitcoin  #onlineshopmalaysia  #igmalaysia  #tawau  #penang  #damansara  #puchong  #ktmmalaysia  #subangjaya  #shahalam  #miri 
Product kurus semuladi yang hot,bekesan,tiada kesan sampingan,dan mampu milik setiap org....seseorang perlu mendapat berat badan perfect untuk mendapat kerja yg di idam2 kan untuk keyakinan diri dan sebagainya...pm kami untuk details dan fast respon
.
.
whatsap : 011-5153 7829
.
#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah #heightup #heightupmurah #dropshipwantedmalaysia #heightupmalaysia #heightuporiginal
Product kurus semuladi yang hot,bekesan,tiada kesan sampingan,dan mampu milik setiap org....seseorang perlu mendapat berat badan perfect untuk mendapat kerja yg di idam2 kan untuk keyakinan diri dan sebagainya...pm kami untuk details dan fast respon . . whatsap : 011-5153 7829 . #kajang  #melaka  #penang  #kuching  #shahalam  #petalingjaya  #kinabalu  #alorsetar  #georgetown  #ipoh  #miri  #kualaterengganu  #kedah  #kelantan  #petang  #nakfakta  #akakpayung  #cakapbanyak  #budak  #suam  #kasut  #dadah  #heightup  #heightupmurah  #dropshipwantedmalaysia  #heightupmalaysia  #heightuporiginal 
Nak tinggi ? 
Jom check my ig 
Apalagi tungguuu....
Murah-murah je lahh 📱Wechat Id : tienstinggi_
📱whatsapp: +60 16-803 4045

#perak#pahang#negerisembilan#mersing#taiping#pulaupinang#pattani#yala#kualalumpur#ampang#puchong#kelantan#sabah#asahan#petalingjaya#penaga#kampar#sepang#johor#kamunting#nusajaya#kluang#singu#batupahat#alorgajah#tangkah#cheras#tampin#pulaupin
Nak tinggi ? 
Jom check my ig 
Apalagi tungguuu....
Murah-murah je lahh 📱Wechat Id : tienstinggi_
📱whatsapp: +60 16-803 4045

#perak#pahang#negerisembilan#mersing#taiping#pulaupinang#pattani#yala#kualalumpur#ampang#puchong#kelantan#sabah#asahan#petalingjaya#penaga#kampar#sepang#johor#kamunting#nusajaya#kluang#singu#batupahat#alorgajah#tangkah#cheras#tampin#pulaupin
Nak tinggi ? 
Jom check my ig 
Apalagi tungguuu....
Murah-murah je lahh 📱Wechat Id : tienstinggi_
📱whatsapp: +60 16-803 4045

#perak#pahang#negerisembilan#mersing#taiping#pulaupinang#pattani#yala#kualalumpur#ampang#puchong#kelantan#sabah#asahan#petalingjaya#penaga#kampar#sepang#johor#kamunting#nusajaya#kluang#singu#batupahat#alorgajah#tangkah#cheras#tampin#pulaupin
================
Anda mencari DOORGIFT  untuk majlis yang hampir tiba?
✔ MAJLIS AQIQAH
✔ MAJLIS HARI JADI
✔ MAJLIS CUKUR JAMBUL
✔ MAJLIS PERKAHWINAN

Kami sedia MEMBANTU anda supaya event anda nanti ada sesuatu yang MENARIK & CANTIK

Berminat!

SAVE MY CONTACT
>Whatsapp KAK MAI +60173607490

#tadika#maidesign#yassindoorgift #doorgift #doorgiftmurah #selangor #petalingjaya#shahalam #doorgiftyassin#doorgiftjohor #kursuskahwin#cikgusekolah#halalproduk#cikgucikgi#minicalendar #doorgiftideas#johor#birthday#wanitahariini#cenderahati#berendoi#doorgiftpopcorn#doorgiftpopcorn #doorgiftjohor#popcornmurah 
#petalingjaya #doorgiftkl 
#aqiqah#kadkahwin#doorgiftpopcornmurah#doorgiftjohor
================ Anda mencari DOORGIFT untuk majlis yang hampir tiba? ✔ MAJLIS AQIQAH ✔ MAJLIS HARI JADI ✔ MAJLIS CUKUR JAMBUL ✔ MAJLIS PERKAHWINAN Kami sedia MEMBANTU anda supaya event anda nanti ada sesuatu yang MENARIK & CANTIK Berminat! SAVE MY CONTACT >Whatsapp KAK MAI +60173607490 #tadika #maidesign #yassindoorgift  #doorgift  #doorgiftmurah  #selangor  #petalingjaya #shahalam  #doorgiftyassin #doorgiftjohor  #kursuskahwin #cikgusekolah #halalproduk #cikgucikgi #minicalendar  #doorgiftideas #johor #birthday #wanitahariini #cenderahati #berendoi #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcorn  #doorgiftjohor #popcornmurah  #petalingjaya  #doorgiftkl  #aqiqah #kadkahwin #doorgiftpopcornmurah #doorgiftjohor 
================
Anda mencari DOORGIFT  untuk majlis yang hampir tiba?
✔ MAJLIS AQIQAH
✔ MAJLIS HARI JADI
✔ MAJLIS CUKUR JAMBUL
✔ MAJLIS PERKAHWINAN

Kami sedia MEMBANTU anda supaya event anda nanti ada sesuatu yang MENARIK & CANTIK

Berminat!

SAVE MY CONTACT
>Whatsapp KAK MAI +60173607490

#tadika#maidesign#yassindoorgift #doorgift #doorgiftmurah #selangor #petalingjaya#shahalam #doorgiftyassin#doorgiftjohor #kursuskahwin#cikgusekolah#halalproduk#cikgucikgi#minicalendar #doorgiftideas#johor#birthday#wanitahariini#cenderahati#berendoi#doorgiftpopcorn#doorgiftpopcorn #doorgiftjohor#popcornmurah 
#petalingjaya #doorgiftkl 
#aqiqah#kadkahwin#doorgiftpopcornmurah#doorgiftjohor
================ Anda mencari DOORGIFT untuk majlis yang hampir tiba? ✔ MAJLIS AQIQAH ✔ MAJLIS HARI JADI ✔ MAJLIS CUKUR JAMBUL ✔ MAJLIS PERKAHWINAN Kami sedia MEMBANTU anda supaya event anda nanti ada sesuatu yang MENARIK & CANTIK Berminat! SAVE MY CONTACT >Whatsapp KAK MAI +60173607490 #tadika #maidesign #yassindoorgift  #doorgift  #doorgiftmurah  #selangor  #petalingjaya #shahalam  #doorgiftyassin #doorgiftjohor  #kursuskahwin #cikgusekolah #halalproduk #cikgucikgi #minicalendar  #doorgiftideas #johor #birthday #wanitahariini #cenderahati #berendoi #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcorn  #doorgiftjohor #popcornmurah  #petalingjaya  #doorgiftkl  #aqiqah #kadkahwin #doorgiftpopcornmurah #doorgiftjohor 
================
Anda mencari DOORGIFT  untuk majlis yang hampir tiba?
✔ MAJLIS AQIQAH
✔ MAJLIS HARI JADI
✔ MAJLIS CUKUR JAMBUL
✔ MAJLIS PERKAHWINAN

Kami sedia MEMBANTU anda supaya event anda nanti ada sesuatu yang MENARIK & CANTIK

Berminat!

SAVE MY CONTACT
>Whatsapp KAK MAI +60173607490

#tadika#maidesign#yassindoorgift #doorgift #doorgiftmurah #selangor #petalingjaya#shahalam #doorgiftyassin#doorgiftjohor #kursuskahwin#cikgusekolah#halalproduk#cikgucikgi#minicalendar #doorgiftideas#johor#birthday#wanitahariini#cenderahati#berendoi#doorgiftpopcorn#doorgiftpopcorn #doorgiftjohor#popcornmurah 
#petalingjaya #doorgiftkl 
#aqiqah#kadkahwin#doorgiftpopcornmurah#doorgiftjohor
================ Anda mencari DOORGIFT untuk majlis yang hampir tiba? ✔ MAJLIS AQIQAH ✔ MAJLIS HARI JADI ✔ MAJLIS CUKUR JAMBUL ✔ MAJLIS PERKAHWINAN Kami sedia MEMBANTU anda supaya event anda nanti ada sesuatu yang MENARIK & CANTIK Berminat! SAVE MY CONTACT >Whatsapp KAK MAI +60173607490 #tadika #maidesign #yassindoorgift  #doorgift  #doorgiftmurah  #selangor  #petalingjaya #shahalam  #doorgiftyassin #doorgiftjohor  #kursuskahwin #cikgusekolah #halalproduk #cikgucikgi #minicalendar  #doorgiftideas #johor #birthday #wanitahariini #cenderahati #berendoi #doorgiftpopcorn #doorgiftpopcorn  #doorgiftjohor #popcornmurah  #petalingjaya  #doorgiftkl  #aqiqah #kadkahwin #doorgiftpopcornmurah #doorgiftjohor 
Nak tinggi ? 
Jom check my ig 
Apalagi tungguuu....
Murah-murah je lahh 📱Wechat Id : tienstinggi_
📱whatsapp: +60 16-803 4045

#perak#pahang#negerisembilan#mersing#taiping#pulaupinang#pattani#yala#kualalumpur#ampang#puchong#kelantan#sabah#asahan#petalingjaya#penaga#kampar#sepang#johor#kamunting#nusajaya#kluang#singu#batupahat#alorgajah#tangkah#cheras#tampin#pulaupin
Nak tinggi ? 
Jom check my ig 
Apalagi tungguuu....
Murah-murah je lahh 📱Wechat Id : tienstinggi_
📱whatsapp: +60 16-803 4045

#perak#pahang#negerisembilan#mersing#taiping#pulaupinang#pattani#yala#kualalumpur#ampang#puchong#kelantan#sabah#asahan#petalingjaya#penaga#kampar#sepang#johor#kamunting#nusajaya#kluang#singu#batupahat#alorgajah#tangkah#cheras#tampin#pulaupin
Menu Terbaru Kami (Malam) InsyaALLAH Menepati Citarasa Anda!!... Meh2!!.. 🙋‍♂️
#nasilemak #restoranmelayu #mutiaradamansara #petalingjaya #damansara  #masakanmelayu #restaurant #halalfood #halal #menumalam
Jom Try Luck🎺🥁 anda & Nikmati special 🔮Lucky Number (4D) pada TAHUN BARU CINA 2018🛎🎁 bersama kami SWIN888 , Start from 16 January until 16 February 2018🏮.
__________________________________________
Scr888
Sky777
Lpe88
JOKER123
Live22
Gw99 - WELCOME BONUS 30%
- REFER BONUS 20%
- DAILY BONUS 10%
- IOS/ANDROID SEMUA DAPAT MAIN.
- WE ARE 24 OPERATOR SERVICE🇲🇾
- 100% TRUSTED SINCE 2014. BESMART PLAYERS📌😘.
- LEBIH DARI +1000 KIND OF SLOTGAMES & UPDATE SETIAP SAAT🎰.
- HARI HARI JACKPOT🔑🎁.
__________________________________________

SMS 📞📩 : 013-302-6666
Whatsapp : bit.ly/84-166-7969-077
Wechat : WendysimTQ

#wilayahpersekutuan #malaysia #duadipa #kl #kualalumpur #selangor #selayang #pj #petalingjaya #jb #johorbahru #ipoh #perak #bitcoin #onlineshopmalaysia #igmalaysia #tawau #penang #damansara #puchong #ktmmalaysia #subangjaya #shahalam #miri
Jom Try Luck🎺🥁 anda & Nikmati special 🔮Lucky Number (4D) pada TAHUN BARU CINA 2018🛎🎁 bersama kami SWIN888 , Start from 16 January until 16 February 2018🏮. __________________________________________ Scr888 Sky777 Lpe88 JOKER123 Live22 Gw99 - WELCOME BONUS 30% - REFER BONUS 20% - DAILY BONUS 10% - IOS/ANDROID SEMUA DAPAT MAIN. - WE ARE 24 OPERATOR SERVICE🇲🇾 - 100% TRUSTED SINCE 2014. BESMART PLAYERS📌😘. - LEBIH DARI +1000 KIND OF SLOTGAMES & UPDATE SETIAP SAAT🎰. - HARI HARI JACKPOT🔑🎁. __________________________________________ SMS 📞📩 : 013-302-6666 Whatsapp : bit.ly/84-166-7969-077 Wechat : WendysimTQ #wilayahpersekutuan  #malaysia  #duadipa  #kl  #kualalumpur  #selangor  #selayang  #pj  #petalingjaya  #jb  #johorbahru  #ipoh  #perak  #bitcoin  #onlineshopmalaysia  #igmalaysia  #tawau  #penang  #damansara  #puchong  #ktmmalaysia  #subangjaya  #shahalam  #miri 
Jom Try Luck🎺🥁 anda & Nikmati special 🔮Lucky Number (4D) pada TAHUN BARU CINA 2018🛎🎁 bersama kami SWIN888 , Start from 16 January until 16 February 2018🏮.
__________________________________________
Scr888
Sky777
Lpe88
JOKER123
Live22
Gw99 - WELCOME BONUS 30%
- REFER BONUS 20%
- DAILY BONUS 10%
- IOS/ANDROID SEMUA DAPAT MAIN.
- WE ARE 24 OPERATOR SERVICE🇲🇾
- 100% TRUSTED SINCE 2014. BESMART PLAYERS📌😘.
- LEBIH DARI +1000 KIND OF SLOTGAMES & UPDATE SETIAP SAAT🎰.
- HARI HARI JACKPOT🔑🎁.
__________________________________________

SMS 📞📩 : 013-302-6666
Whatsapp : bit.ly/84-166-7969-077
Wechat : WendysimTQ

#wilayahpersekutuan #malaysia #duadipa #kl #kualalumpur #selangor #selayang #pj #petalingjaya #jb #johorbahru #ipoh #perak #bitcoin #onlineshopmalaysia #igmalaysia #tawau #penang #damansara #puchong #ktmmalaysia #subangjaya #shahalam #miri
Jom Try Luck🎺🥁 anda & Nikmati special 🔮Lucky Number (4D) pada TAHUN BARU CINA 2018🛎🎁 bersama kami SWIN888 , Start from 16 January until 16 February 2018🏮. __________________________________________ Scr888 Sky777 Lpe88 JOKER123 Live22 Gw99 - WELCOME BONUS 30% - REFER BONUS 20% - DAILY BONUS 10% - IOS/ANDROID SEMUA DAPAT MAIN. - WE ARE 24 OPERATOR SERVICE🇲🇾 - 100% TRUSTED SINCE 2014. BESMART PLAYERS📌😘. - LEBIH DARI +1000 KIND OF SLOTGAMES & UPDATE SETIAP SAAT🎰. - HARI HARI JACKPOT🔑🎁. __________________________________________ SMS 📞📩 : 013-302-6666 Whatsapp : bit.ly/84-166-7969-077 Wechat : WendysimTQ #wilayahpersekutuan  #malaysia  #duadipa  #kl  #kualalumpur  #selangor  #selayang  #pj  #petalingjaya  #jb  #johorbahru  #ipoh  #perak  #bitcoin  #onlineshopmalaysia  #igmalaysia  #tawau  #penang  #damansara  #puchong  #ktmmalaysia  #subangjaya  #shahalam  #miri 
Jom Try Luck🎺🥁 anda & Nikmati special 🔮Lucky Number (4D) pada TAHUN BARU CINA 2018🛎🎁 bersama kami SWIN888 , Start from 16 January until 16 February 2018🏮.
__________________________________________
Scr888
Sky777
Lpe88
JOKER123
Live22
Gw99 - WELCOME BONUS 30%
- REFER BONUS 20%
- DAILY BONUS 10%
- IOS/ANDROID SEMUA DAPAT MAIN.
- WE ARE 24 OPERATOR SERVICE🇲🇾
- 100% TRUSTED SINCE 2014. BESMART PLAYERS📌😘.
- LEBIH DARI +1000 KIND OF SLOTGAMES & UPDATE SETIAP SAAT🎰.
- HARI HARI JACKPOT🔑🎁.
__________________________________________

SMS 📞📩 : 013-302-6666
Whatsapp : bit.ly/84-166-7969-077
Wechat : WendysimTQ

#wilayahpersekutuan #malaysia #duadipa #kl #kualalumpur #selangor #selayang #pj #petalingjaya #jb #johorbahru #ipoh #perak #bitcoin #onlineshopmalaysia #igmalaysia #tawau #penang #damansara #puchong #ktmmalaysia #subangjaya #shahalam #miri
Jom Try Luck🎺🥁 anda & Nikmati special 🔮Lucky Number (4D) pada TAHUN BARU CINA 2018🛎🎁 bersama kami SWIN888 , Start from 16 January until 16 February 2018🏮. __________________________________________ Scr888 Sky777 Lpe88 JOKER123 Live22 Gw99 - WELCOME BONUS 30% - REFER BONUS 20% - DAILY BONUS 10% - IOS/ANDROID SEMUA DAPAT MAIN. - WE ARE 24 OPERATOR SERVICE🇲🇾 - 100% TRUSTED SINCE 2014. BESMART PLAYERS📌😘. - LEBIH DARI +1000 KIND OF SLOTGAMES & UPDATE SETIAP SAAT🎰. - HARI HARI JACKPOT🔑🎁. __________________________________________ SMS 📞📩 : 013-302-6666 Whatsapp : bit.ly/84-166-7969-077 Wechat : WendysimTQ #wilayahpersekutuan  #malaysia  #duadipa  #kl  #kualalumpur  #selangor  #selayang  #pj  #petalingjaya  #jb  #johorbahru  #ipoh  #perak  #bitcoin  #onlineshopmalaysia  #igmalaysia  #tawau  #penang  #damansara  #puchong  #ktmmalaysia  #subangjaya  #shahalam  #miri 
Jom Try Luck🎺🥁 anda & Nikmati special 🔮Lucky Number (4D) pada TAHUN BARU CINA 2018🛎🎁 bersama kami SWIN888 , Start from 16 January until 16 February 2018🏮.
__________________________________________
Scr888
Sky777
Lpe88
JOKER123
Live22
Gw99 - WELCOME BONUS 30%
- REFER BONUS 20%
- DAILY BONUS 10%
- IOS/ANDROID SEMUA DAPAT MAIN.
- WE ARE 24 OPERATOR SERVICE🇲🇾
- 100% TRUSTED SINCE 2014. BESMART PLAYERS📌😘.
- LEBIH DARI +1000 KIND OF SLOTGAMES & UPDATE SETIAP SAAT🎰.
- HARI HARI JACKPOT🔑🎁.
__________________________________________

SMS 📞📩 : 013-302-6666
Whatsapp : bit.ly/84-166-7969-077
Wechat : WendysimTQ

#wilayahpersekutuan #malaysia #duadipa #kl #kualalumpur #selangor #selayang #pj #petalingjaya #jb #johorbahru #ipoh #perak #bitcoin #onlineshopmalaysia #igmalaysia #tawau #penang #damansara #puchong #ktmmalaysia #subangjaya #shahalam #miri
Jom Try Luck🎺🥁 anda & Nikmati special 🔮Lucky Number (4D) pada TAHUN BARU CINA 2018🛎🎁 bersama kami SWIN888 , Start from 16 January until 16 February 2018🏮. __________________________________________ Scr888 Sky777 Lpe88 JOKER123 Live22 Gw99 - WELCOME BONUS 30% - REFER BONUS 20% - DAILY BONUS 10% - IOS/ANDROID SEMUA DAPAT MAIN. - WE ARE 24 OPERATOR SERVICE🇲🇾 - 100% TRUSTED SINCE 2014. BESMART PLAYERS📌😘. - LEBIH DARI +1000 KIND OF SLOTGAMES & UPDATE SETIAP SAAT🎰. - HARI HARI JACKPOT🔑🎁. __________________________________________ SMS 📞📩 : 013-302-6666 Whatsapp : bit.ly/84-166-7969-077 Wechat : WendysimTQ #wilayahpersekutuan  #malaysia  #duadipa  #kl  #kualalumpur  #selangor  #selayang  #pj  #petalingjaya  #jb  #johorbahru  #ipoh  #perak  #bitcoin  #onlineshopmalaysia  #igmalaysia  #tawau  #penang  #damansara  #puchong  #ktmmalaysia  #subangjaya  #shahalam  #miri 
Hello Everyone...I wouls like to invite all of u who is free tomorrow can come and join our dinner and Catwalk show event at
.
.
Malaysia Award Recognition Night 2017
.
Date: 20th January 2018, Saturday (Admission : 4.00pm)
Theme: Easecox in The Wonderland
Dress code: Royal Party
Venue: Sunway Resort Hotel & SPA, Level 15, Grand Ballroom .
.
*Please refer details of this activity in the Announcement of respective countries, Easecox International reserves the right to amend, clarify and terminate this notice at its discretion. .
.
#Easecox #essentialoils #scoliosis #infosihat #slimming #korsetkesihatan #slipdisc #hormon #wanita #malaysia #indonesian #brunei #subang #petalingjaya #kualalumpur #selangor #shahalam #dietsihat #exercise #fitness #waistshaper #girdle #makanansihat #squat #detox #berpantang #waterretention #corset #fattzura #agentwanted
Hello Everyone...I wouls like to invite all of u who is free tomorrow can come and join our dinner and Catwalk show event at . . Malaysia Award Recognition Night 2017 . Date: 20th January 2018, Saturday (Admission : 4.00pm) Theme: Easecox in The Wonderland Dress code: Royal Party Venue: Sunway Resort Hotel & SPA, Level 15, Grand Ballroom . . *Please refer details of this activity in the Announcement of respective countries, Easecox International reserves the right to amend, clarify and terminate this notice at its discretion. . . #Easecox  #essentialoils  #scoliosis  #infosihat  #slimming  #korsetkesihatan  #slipdisc  #hormon  #wanita  #malaysia  #indonesian  #brunei  #subang  #petalingjaya  #kualalumpur  #selangor  #shahalam  #dietsihat  #exercise  #fitness  #waistshaper  #girdle  #makanansihat  #squat  #detox  #berpantang  #waterretention  #corset  #fattzura  #agentwanted 
Let the haters bark all they want, just like dogs, they'll shut up when you scare em 😂. PS: Forgive my lovely hair and i don't care what they say about wearing a converse to play, it isnt mine anyway :D 📷: @terencetphotogphy
#futsal #l4l #f4f #idontcare #petalingjaya #malaysia
Let the haters bark all they want, just like dogs, they'll shut up when you scare em 😂. PS: Forgive my lovely hair and i don't care what they say about wearing a converse to play, it isnt mine anyway :D 📷: @terencetphotogphy #futsal  #l4l  #f4f  #idontcare  #petalingjaya  #malaysia 
Jom Try Luck🎺🥁 anda & Nikmati special 🔮Lucky Number (4D) pada TAHUN BARU CINA 2018🛎🎁 bersama kami SWIN888 , Start from 16 January until 16 February 2018🏮.
__________________________________________
Scr888
Sky777
Lpe88
JOKER123
Live22
Gw99 - WELCOME BONUS 30%
- REFER BONUS 20%
- DAILY BONUS 10%
- IOS/ANDROID SEMUA DAPAT MAIN.
- WE ARE 24 OPERATOR SERVICE🇲🇾
- 100% TRUSTED SINCE 2014. BESMART PLAYERS📌😘.
- LEBIH DARI +1000 KIND OF SLOTGAMES & UPDATE SETIAP SAAT🎰.
- HARI HARI JACKPOT🔑🎁.
__________________________________________

SMS 📞📩 : 013-302-6666
Whatsapp : bit.ly/84-166-7969-077
Wechat : WendysimTQ

#wilayahpersekutuan #malaysia #duadipa #kl #kualalumpur #selangor #selayang #pj #petalingjaya #jb #johorbahru #ipoh #perak #bitcoin #onlineshopmalaysia #igmalaysia #tawau #penang #damansara #puchong #ktmmalaysia #subangjaya #shahalam #miri
Jom Try Luck🎺🥁 anda & Nikmati special 🔮Lucky Number (4D) pada TAHUN BARU CINA 2018🛎🎁 bersama kami SWIN888 , Start from 16 January until 16 February 2018🏮. __________________________________________ Scr888 Sky777 Lpe88 JOKER123 Live22 Gw99 - WELCOME BONUS 30% - REFER BONUS 20% - DAILY BONUS 10% - IOS/ANDROID SEMUA DAPAT MAIN. - WE ARE 24 OPERATOR SERVICE🇲🇾 - 100% TRUSTED SINCE 2014. BESMART PLAYERS📌😘. - LEBIH DARI +1000 KIND OF SLOTGAMES & UPDATE SETIAP SAAT🎰. - HARI HARI JACKPOT🔑🎁. __________________________________________ SMS 📞📩 : 013-302-6666 Whatsapp : bit.ly/84-166-7969-077 Wechat : WendysimTQ #wilayahpersekutuan  #malaysia  #duadipa  #kl  #kualalumpur  #selangor  #selayang  #pj  #petalingjaya  #jb  #johorbahru  #ipoh  #perak  #bitcoin  #onlineshopmalaysia  #igmalaysia  #tawau  #penang  #damansara  #puchong  #ktmmalaysia  #subangjaya  #shahalam  #miri 
#BAimondsDollTop Nama Pun dah cun mercikks uolss. Hai #BALovers .
.
Nampak tak? Cantik tak? Hitam menawan hati wehh. Uolss Ni Baimonds Doll Top by Bella Ammara.
.
Cantik yakmattbkorang. Serius u sangat sangat cantik. Merelip relip pulak tu.. Glamour uolls. Bagai bintang kejora😍
.
BaimondDollTop sesuai dipakai pegi kerja, kelas, kuliah, santai pun sesuai tau.
.
Sebab apa sesuai? Sebab material sama macam #BaimondsJubah, material digunakan buat korang rasa selesa sangatt😍
.
Nak tunggu apa lagi aihh, Cepat cepat! Jom grab BaimondDollTop, cepat purchase before SOLD OUT.
.
Nak booking pun boleh aihh. Bakal release dah tau.
.
.
Order / Booking : : DM atau WhatsApp KakLis 0192457680 💖🌹
.
.
Harga : RM129.
.
Size : XS - XXL.
.
.

#bellaammara #bellaammaralovers #BALovers  #BAimondsJulieLongTop #teamkakakgigih #tkgba24 #blouse
#muslimahstyle #muslimahcantik #gayamuslimah #terapiinstagram #ajimaura #cikgusekolah #cikgucikgi #cikguseo #bazaar #instashawl #instafemes #instablouse #mampumilik #blousecantikmurah #bangsar #ukm #bajuwanita #blousehijab #like4like #petalingjaya
#BAimondsDollTop  Nama Pun dah cun mercikks uolss. Hai #BALovers  . . Nampak tak? Cantik tak? Hitam menawan hati wehh. Uolss Ni Baimonds Doll Top by Bella Ammara. . Cantik yakmattbkorang. Serius u sangat sangat cantik. Merelip relip pulak tu.. Glamour uolls. Bagai bintang kejora😍 . BaimondDollTop sesuai dipakai pegi kerja, kelas, kuliah, santai pun sesuai tau. . Sebab apa sesuai? Sebab material sama macam #BaimondsJubah , material digunakan buat korang rasa selesa sangatt😍 . Nak tunggu apa lagi aihh, Cepat cepat! Jom grab BaimondDollTop, cepat purchase before SOLD OUT. . Nak booking pun boleh aihh. Bakal release dah tau. . . Order / Booking : : DM atau WhatsApp KakLis 0192457680 💖🌹 . . Harga : RM129. . Size : XS - XXL. . . #bellaammara  #bellaammaralovers  #BALovers  #BAimondsJulieLongTop  #teamkakakgigih  #tkgba24  #blouse  #muslimahstyle  #muslimahcantik  #gayamuslimah  #terapiinstagram  #ajimaura  #cikgusekolah  #cikgucikgi  #cikguseo  #bazaar  #instashawl  #instafemes  #instablouse  #mampumilik  #blousecantikmurah  #bangsar  #ukm  #bajuwanita  #blousehijab  #like4like  #petalingjaya