an online Instagram web viewer

#pickuplines medias

Photos

Me being a nut on Snapchat 😬. Enjoy the original yet terrible puns lol. || 👻: isaiah_who21 || #HarryPotter #PickupLines #youwantme #hateonit #loveit
Why you have to date the #NiceGuy 1. If you consider yourself a powerful woman it's time to start seeing the strength nice guys bring to the table - someone who supports your goals and doesn't bring you down is AWESOME not BORING 2. If women are allowed to be assertive men are allowed to be sweet 3. #HeySexy to all the good guys out there ❤️ new blog -> https://hayleyquinn.com/women-blog/date-the-nice-guy/ (link in bio today)
Why you have to date the #NiceGuy  1. If you consider yourself a powerful woman it's time to start seeing the strength nice guys bring to the table - someone who supports your goals and doesn't bring you down is AWESOME not BORING 2. If women are allowed to be assertive men are allowed to be sweet 3. #HeySexy  to all the good guys out there ❤️ new blog -> https://hayleyquinn.com/women-blog/date-the-nice-guy/ (link in bio today)
Tentacles😂 i swear guys always thinking they're cool with these lines

#feminism #feminist #womenempowerment #pickuplines
তোমাতে আমাতে মিলিয়াছি এক খানে,
মেঘের ছায়ায় চলিয়াছি ছায়া ফেলে।
#sky #skyscraping_architecture #skyline #instagood #insta #photography #photographer #photooftheday #pickuplines #instapict #pictureday #mobilephotography #photoshot #photos #instagay #instagram #indians #shootingstars #skiesofinstagram #naturephotography #natureza #nature #twilight #evening #sunset #sunsets
তোমাতে আমাতে মিলিয়াছি এক খানে, মেঘের ছায়ায় চলিয়াছি ছায়া ফেলে। #sky  #skyscraping_architecture  #skyline  #instagood  #insta  #photography  #photographer  #photooftheday  #pickuplines  #instapict  #pictureday  #mobilephotography  #photoshot  #photos  #instagay  #instagram  #indians  #shootingstars  #skiesofinstagram  #naturephotography  #natureza  #nature  #twilight  #evening  #sunset  #sunsets 
*whistle* lol jk lui -^- requested by @xainex_cromac
.
.
#booty #butt #lol #funny #pickuplines #random #art #artwork #funnyart #peach #fruit #drawing #doodle #chibi #oc #myiceyocs #artstyle #doodle #cuteart #myoc #booty🍑
Saya dah open house , you bila nak open hati u untuk saya ? Heheheheh .
#instaraya
#pickuplines 
#pickuplinesraya
AYYYEEEEE 🔥😏😂
.
.
#menu #pickuplines #instagood #instafunny #ayylmao #fire
We all are beautiful the way we are. With our weirdness and with our demons in our heads....
#picoftheday #pickuplines #photoofday #photography #thoughts #daily #instagram #inspiration #diversity #cool #vsco #quotes #quotestoliveby #art #artistic #unique
The first ever time someone ever used that pick up line 😂😂and what great prime minister he was as well #funnymemes #laughing #memes #pickuplines #pickupartist
perbezaan antara rumah terbuka dengan saya...rumah terbuka untuk orang ramai..saya hanya untuk awak😂😂😂 #ootdraya #pickuplines #syawal3 #brocube
Fala Galera! o assunto hoje é: pick-up lines!! ou seja, "xaveco, cantada, papinho, conversa mole"! heheheheheh
O Joey usa o "How you doin´?" como "xaveco" e você? Deixa seu xaveco ai nos comentários para gente dar risada!

#aprenderingles #aulasdeingles #aulasonline #aulasparticulares #bondi #brasil #brazil #comoaprenderingles #cursodeidiomas #cursodeingles #cursoonline #ddd11 #dicas #dicasdeingles #educar #estudar #falaringles #ingles #inglesfluente #saopaulo #sp #teacher #friends #pickuplines #xaveco #cantada
Fala Galera! o assunto hoje é: pick-up lines!! ou seja, "xaveco, cantada, papinho, conversa mole"! heheheheheh O Joey usa o "How you doin´?" como "xaveco" e você? Deixa seu xaveco ai nos comentários para gente dar risada! #aprenderingles  #aulasdeingles  #aulasonline  #aulasparticulares  #bondi  #brasil  #brazil  #comoaprenderingles  #cursodeidiomas  #cursodeingles  #cursoonline  #ddd11  #dicas  #dicasdeingles  #educar  #estudar  #falaringles  #ingles  #inglesfluente  #saopaulo  #sp  #teacher  #friends  #pickuplines  #xaveco  #cantada 
Orang kata, ketupat without kuah kacang is incomplete.

Just like me without you.

HaHaHambarrr 
Kah kah .
.
Day 3, 6 rumah settle. 
Kenyang perut, senang hati.
Berat pon mencanak 😂😂 #vsco #vscocam #igers #igraya #TeamRayaJ #JawaJohoRaya #RayaLagi #ootd #timberland #Levis #pickuplines #fattofit
Boleh ajee
#pickuplines
Assalamualaikum..n hai korang..
Sape yg tngh bosan tu boleh dm admin n tanys ape2 yang nak ditanye..ye..sape sporting dm la admin..tanye je ape2..tapi sape tanye mengarut admin block ye.. 🍀komen 'ok' bagi yang rase dye baik hati 🍀jangan jadi x pandai dengan komen korang yang tah pape.. #pickuplinemalaysia 
#pickuplines
Assalamualaikum..n hai korang.. Sape yg tngh bosan tu boleh dm admin n tanys ape2 yang nak ditanye..ye..sape sporting dm la admin..tanye je ape2..tapi sape tanye mengarut admin block ye.. 🍀komen 'ok' bagi yang rase dye baik hati 🍀jangan jadi x pandai dengan komen korang yang tah pape.. #pickuplinemalaysia  #pickuplines 
Your smile brightens the lives of all who see it. To someone who has seen a dozen people frown, scowl or turn their faces away, your smile is like the sun breaking through the clouds😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
PC - @kartikeyanthakur
#justsmile #happy  #smile #befree #besexy  #feelsexy 😍 #pickuplines  #photographylover  #pictureoftheday  #instapict  #instagram  #instago  #create  #happiness  #strength  #people  #yoursmile #believeinyourself 😎
Your smile brightens the lives of all who see it. To someone who has seen a dozen people frown, scowl or turn their faces away, your smile is like the sun breaking through the clouds😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 PC - @kartikeyanthakur #justsmile  #happy  #smile  #befree  #besexy  #feelsexy  😍 #pickuplines  #photographylover  #pictureoftheday  #instapict  #instagram  #instago  #create  #happiness  #strength  #people  #yoursmile  #believeinyourself  😎
I wanna live in your socks so I can be with you every step of the way 🕺🏻😹
Perfect click challenge accepted 📷
#pickuplines #tuesday #challengeaccepted
Jodoh tak kemana ye guys..😉 #pickuplinemalaysia 
#pickuplines
Hurm..ayam pun boleh😄😄 #pickuplinemalaysia 
#pickuplines
Admin belanja skit.. Boy:nama awak apa?
Girl:Aini
Boy:oh patutla
Girl:patutla apa?
Boy:patutla aini (I ni) asyik  teringat kat you..😍
Girl:😄 #pickuplinemalaysia
#pickuplines
Admin belanja skit.. Boy:nama awak apa? Girl:Aini Boy:oh patutla Girl:patutla apa? Boy:patutla aini (I ni) asyik teringat kat you..😍 Girl:😄 #pickuplinemalaysia  #pickuplines 
Spotted @heymuazkoolfm 's son wearing #kurtabywhoosa 😍 ... kacak!
#Repost @heymuazkoolfm (@get_repost)
・・・
u tau apa bezanya kucing dengan i ?
.
.
kucing tgk i dia mengiau, tapi kalau u tgk i,pasti malam u mengigau 😂🤦🏻‍♂️ #emirzamukhriz #babyem #SayangRaya #SyukurSelalu #teamrayaganu #raya #pickuplines #littlegiring
🙈
dari singapore sampai ke melake,
awak tak rindu saya ke? #ulatbuludahnaikdaun #faints #jangankecampls #pickuplines #teamrayamelaka
This is a top-notch high quality woman.  She's across the country looking to fly out to see me again... this is the stuff that can happen to YOU when you understand how to communicate with women effectively. 👑
This is a top-notch high quality woman. She's across the country looking to fly out to see me again... this is the stuff that can happen to YOU when you understand how to communicate with women effectively. 👑
Hey guys!!,tell me, what's missing? 
Cause I ain't seeing nothing😂😂😂😂😂
See what I did there?😉
Whatever, 
Meanwhile click here @hillas_hillary 
and follow my nigga hillas
#instagood #pickuplines #cool #gainwithus #instapic
Hey guys!!,tell me, what's missing? Cause I ain't seeing nothing😂😂😂😂😂 See what I did there?😉 Whatever, Meanwhile click here @hillas_hillary and follow my nigga hillas #instagood  #pickuplines  #cool  #gainwithus  #instapic 
u tau apa bezanya kucing dengan i ?
.
.
kucing tgk i dia mengiau, tapi kalau u tgk i,pasti malam u mengigau 😂🤦🏻‍♂️ #emirzamukhriz #babyem #SayangRaya #SyukurSelalu #teamrayaganu #raya #pickuplines #littlegiring
Gw besar di Keluarga yang menganut keberagaman, beragam agama, suku, adat, budaya, pendidikan.
.
Hari ini 27/06/17 berkunjung ke rumah kakaknya bokap, Om Sunar & Tante Sum. Mereka merayakan Idul Fitri.Biasanya dateng bareng keluarga besar rawalumbu, tapi karena kemaren minggu tugas di gereja dan jaga kandang, jadi baru sempat berLebaran hari ini bareng istri @angelinesakeru. Eh si Om dan Tante baru tau fitur "panorama" di camera.
.
Tradisi berlebaran dalam keluarga besar itu sangat penting. Namun buat gw pribadi, berlebaran itu bukan masalah kita datang hanya sebatas untuk mencari makanan seperti ketupat atau opor, bahkan ada yang hanya datang mencari amplop lebaran, bukan itu maksudnya, yang terpenting niat untuk bersilaturahmi dan meminta maaf. Ketika saudara kita yang lain tidak dapat hadir karena ada kepentingan lain, kita tidak perlu Marah-Marah.
.
Jaman sekarang nilai tradisi banyak yang hilang. Contoh nyatanya banyak anak (yang lebih muda), bersikap Tidak sopan terhadap yang lebih tua (baca: SONGONG). Bukan masalah ingin dihormati, atau gila hormat namun ini adalah Budi Pekerti, Tata Krama, Norma Kesopanan yang sudah menjadi Tradisi Bangsa Kita. Klo kalian aja sudah tidak sopan, bagaimana bangsa kita 10 tahun lagi, bagaimana anak cucu kita bersikap sopan terhadap orangtua nantinya.
.
Bermunculan banyak berita kekerasan, pelecehan, pembunuhan, ini semua karena Pergeseran Nilai Kesopanan.
.
Ada pepatah kuno "Dimana Bumi dipijak, disitu Langit dijunjung."
Selamat berlebaran dan berliburan.
.
#idulfitri #lebaran #family #silaturahmi #panorama #visiting #camera #picture #pickuplines #picofday #myfamily #makanan #manners #tatakrama #adat
Gw besar di Keluarga yang menganut keberagaman, beragam agama, suku, adat, budaya, pendidikan. . Hari ini 27/06/17 berkunjung ke rumah kakaknya bokap, Om Sunar & Tante Sum. Mereka merayakan Idul Fitri.Biasanya dateng bareng keluarga besar rawalumbu, tapi karena kemaren minggu tugas di gereja dan jaga kandang, jadi baru sempat berLebaran hari ini bareng istri @angelinesakeru. Eh si Om dan Tante baru tau fitur "panorama" di camera. . Tradisi berlebaran dalam keluarga besar itu sangat penting. Namun buat gw pribadi, berlebaran itu bukan masalah kita datang hanya sebatas untuk mencari makanan seperti ketupat atau opor, bahkan ada yang hanya datang mencari amplop lebaran, bukan itu maksudnya, yang terpenting niat untuk bersilaturahmi dan meminta maaf. Ketika saudara kita yang lain tidak dapat hadir karena ada kepentingan lain, kita tidak perlu Marah-Marah. . Jaman sekarang nilai tradisi banyak yang hilang. Contoh nyatanya banyak anak (yang lebih muda), bersikap Tidak sopan terhadap yang lebih tua (baca: SONGONG). Bukan masalah ingin dihormati, atau gila hormat namun ini adalah Budi Pekerti, Tata Krama, Norma Kesopanan yang sudah menjadi Tradisi Bangsa Kita. Klo kalian aja sudah tidak sopan, bagaimana bangsa kita 10 tahun lagi, bagaimana anak cucu kita bersikap sopan terhadap orangtua nantinya. . Bermunculan banyak berita kekerasan, pelecehan, pembunuhan, ini semua karena Pergeseran Nilai Kesopanan. . Ada pepatah kuno "Dimana Bumi dipijak, disitu Langit dijunjung." Selamat berlebaran dan berliburan. . #idulfitri  #lebaran  #family  #silaturahmi  #panorama  #visiting  #camera  #picture  #pickuplines  #picofday  #myfamily  #makanan  #manners  #tatakrama  #adat 
when your crush started throwing you his cheesy pick-up lines😂👌 -

@jacobsartorius @jacobsartourius @feedmezach @tonytalz #jacobsartorius #hiplikejacob #pickuplines #hitmeback #tltworldtour #king #food #arianagrande #selenagomez #justinbieber #blackbear
Ну-ка резко встали как мадъели
Ну-ка резко встали как мадъели
Are you fitri? Because you sure do look like my aidil boyfie 😍 #eidmubarak #raya2017 #pickuplines
I try to keep it real.
I don't have time to worry about what ím projecting to the world. Im just busy being myself ❤❤❤❤❤
.
.
.
.
.
.

#quotes #pickuplines #pickoftheday #happyfeet #like4like #instaclick #lifequotes #positivevibes #instagram #igers #happy
Penat tau dari Pahang sampai ke Sarawak
Kredit: @rosdiniroslan._
.
✅ DM pickupline anda
✅ Tag si dia/ rakan awak 👇👇
Penat tau dari Pahang sampai ke Sarawak Kredit: @rosdiniroslan._ . ✅ DM pickupline anda ✅ Tag si dia/ rakan awak 👇👇
sorry i forgot your name, so can i just call you mine? ❤😝
#janganlupabahagia #jangankecam #pickuplines #teamrayajohor
....
گرفته 
حسرتِ 
دستانِ تو
جهانِ مرا... #امید_صباغ_نو
#pic #pickuplines #picoftheday #guitar #guitarist #best #goals #love #lovequotes #like4like
Main mercun di hari raya
Kredit: @danissh.h
.
✅ DM pickupline anda
✅ Tag si dia/ rakan awak 👇👇
Main mercun di hari raya Kredit: @danissh.h . ✅ DM pickupline anda ✅ Tag si dia/ rakan awak 👇👇
Sape la yang bodoh hancurkan hati awak dulu? Kan dah terkial kial saya nak semai kembali bait cinta dalam hati awak. Tapi jangan risau, saya technician. Kita buat dia. Huhu

#jangankecam #selamathariraya #janganisapgam #aidilfitri2017 #jutawan #igersepmu #igermalaysia #vsco #quoteoftheday #quotes #pickuplines #sayajualkasutmurah #sayapakaisayajual #sayajual #trustedseller #copyori #murah #bundle #kasutmurah #kasutfutsal
"I pandang tepi sebab i takot i pandang depan you nampak 'cinta-pada-pandang' pertama you." Sorry guys it just flew in my mind. I thought it was gonna be crappy but i believe its quite shit. So 🤣 
#zalia #zalora #zalorasg #feminine #tunnelshot #aestheticshot #photography #models #aspiringmodel #idstriveharder #keepingmyissuesstrong #lovinmyearrings #ilovedresses #landscape #wideshot #stance #sideprofile #hariraya2017 #hariraya #eidmubarak #eidmubarak2017 #amacamraya #ciaciacia #pickuplines #cheesypickuplines #mylamewittyjokes #wittyjokesinmalay #coziismalay
"I pandang tepi sebab i takot i pandang depan you nampak 'cinta-pada-pandang' pertama you." Sorry guys it just flew in my mind. I thought it was gonna be crappy but i believe its quite shit. So 🤣 #zalia  #zalora  #zalorasg  #feminine  #tunnelshot  #aestheticshot  #photography  #models  #aspiringmodel  #idstriveharder  #keepingmyissuesstrong  #lovinmyearrings  #ilovedresses  #landscape  #wideshot  #stance  #sideprofile  #hariraya2017  #hariraya  #eidmubarak  #eidmubarak2017  #amacamraya  #ciaciacia  #pickuplines  #cheesypickuplines  #mylamewittyjokes  #wittyjokesinmalay  #coziismalay