an online Instagram web viewer

#plantsstrong medias

Photos

🍃 As most of you know I'm obsessed with #Pothos this one was one of my 1rst House plants 4yrs ago & he has 3 of his vines growing in other planters!! His leaves grow as big as my 👋🏼 oh how I luv you baby ✌🏼💚☺️!! .
.
.
#GoldenPothos #DevilsIvy #PlantsMakePeopleHappy #Plantsagram #PlantsHeal #PlantsOfIg #PlantsRule #PlantsAddict #PlantsAreBeautiful #PlantLife #PoisonIvy #HousePlantCentral #WelcomeToMyJungle #PlantsNature #PlantLover #PlantsStrong #PlantTherapy #NaturesBeauty #HangingPlants #HousePlants #PlantsNeedLoveToo #IndoorJungle #MoreGreenLessStress #PlantsAndCandles #PlantCommunity #PlantGang #ProudPlantMama #PlantParentHood #PlantParent
🍃 As most of you know I'm obsessed with #Pothos  this one was one of my 1rst House plants 4yrs ago & he has 3 of his vines growing in other planters!! His leaves grow as big as my 👋🏼 oh how I luv you baby ✌🏼💚☺️!! . . . #GoldenPothos  #DevilsIvy  #PlantsMakePeopleHappy  #Plantsagram  #PlantsHeal  #PlantsOfIg  #PlantsRule  #PlantsAddict  #PlantsAreBeautiful  #PlantLife  #PoisonIvy  #HousePlantCentral  #WelcomeToMyJungle  #PlantsNature  #PlantLover  #PlantsStrong  #PlantTherapy  #NaturesBeauty  #HangingPlants  #HousePlants  #PlantsNeedLoveToo  #IndoorJungle  #MoreGreenLessStress  #PlantsAndCandles  #PlantCommunity  #PlantGang  #ProudPlantMama  #PlantParentHood  #PlantParent 
Coconut meat smoothie with, just coconut chunks, blackberries🍇, coconut milk 🥛, and 🍌banana, topped with coconut shreds, walnuts, and pb
Coconut meat smoothie with, just coconut chunks, blackberries🍇, coconut milk 🥛, and 🍌banana, topped with coconut shreds, walnuts, and pb
Homemade whole wheat pasta with tomato sauce 🍅 pesto, sprouts, hempseed, crushed walnut, oregano and parsley 🌿 i’m falling in love with the colors of the season they are so beautiful this year 🍁 have a wonderful night everyone!
Homemade whole wheat pasta with tomato sauce 🍅 pesto, sprouts, hempseed, crushed walnut, oregano and parsley 🌿 i’m falling in love with the colors of the season they are so beautiful this year 🍁 have a wonderful night everyone!
Assalamu'alaikum buibu..... ❤️
Life is beautiful. Hidup yang indah dimulai dari pikiran yang indah. Seindah anugerah Allah kepada makhluk-Nya.
Syelamat pagiiii.... ❤️😀🌱🌿🍀
🌸
🌸
🌸
#rumahdantaman #taman #smallgarden #smallgardens #kebun #kebunkecilku #kebunmini #kebunbunga #garden #gardening #gardener #tanamanhias #sirihgading #plant #plants #aglonema #plantstrong #plantsofinstagram #flower #flowers #tanamanmerambat #tanamanbunga #flowery #plants #plantsstrong #beautifulflowers #gogreen #vegetarian #vege #sirihgadingvariegata #minigarden
Assalamu'alaikum buibu..... ❤️ Life is beautiful. Hidup yang indah dimulai dari pikiran yang indah. Seindah anugerah Allah kepada makhluk-Nya. Syelamat pagiiii.... ❤️😀🌱🌿🍀 🌸 🌸 🌸 #rumahdantaman  #taman  #smallgarden  #smallgardens  #kebun  #kebunkecilku  #kebunmini  #kebunbunga  #garden  #gardening  #gardener  #tanamanhias  #sirihgading  #plant  #plants  #aglonema  #plantstrong  #plantsofinstagram  #flower  #flowers  #tanamanmerambat  #tanamanbunga  #flowery  #plants  #plantsstrong  #beautifulflowers  #gogreen  #vegetarian  #vege  #sirihgadingvariegata  #minigarden 
Vegan Cauliflower pizza 🍕!!! It was my first time trying cauliflower crust and I was not in the least bit upset ✨🌟 it was even more amazing than regular pizza crust which tends to make me a bit bloated and too full after I eat it 🥖 I AM SO HAPPY 😊 and can't wait to go back to TJ's to get more of these crusts and continue to make wonderful pizza's like this 🥙 
Pizza base: @traderjoes cauliflower crust 
Toppings: 
Mushroom 🍄 
Tomatoes 🍅 
V pesto 🌱 
Soy cheese mozzarella shreds 🧀 
Pomegranate 
Sprinkled hempseed 
AND: Sprouts 🍃
Vegan Cauliflower pizza 🍕!!! It was my first time trying cauliflower crust and I was not in the least bit upset ✨🌟 it was even more amazing than regular pizza crust which tends to make me a bit bloated and too full after I eat it 🥖 I AM SO HAPPY 😊 and can't wait to go back to TJ's to get more of these crusts and continue to make wonderful pizza's like this 🥙 Pizza base: @traderjoes cauliflower crust Toppings: Mushroom 🍄 Tomatoes 🍅 V pesto 🌱 Soy cheese mozzarella shreds 🧀 Pomegranate Sprinkled hempseed AND: Sprouts 🍃
Bismillah lahaula walaquwwata illabillah
-
Pagi2 udah jeprat jepret aja 😀😄
Geser => => => .
.
Plants by @saungalitflorist 
#aglo #tanamannarsis #tanamanhias #tanamanku #plants #indoorplant #gardens #houseplants #myplants #homedecor #homedecoration #plantsstrong #testisaungalitflorist #photography #hdr #plants #tanamanhias
Bismillah lahaula walaquwwata illabillah
-
Subhanallah pagi2 liat yang ijo2 😍
Geser => => => .
.
Plants by @saungalitflorist 
#aglo #tanamannarsis #tanamanhias #tanamanku #plants #indoorplant #gardens #houseplants #myplants #homedecor #homedecoration #plantsstrong #testisaungalitflorist #photography #hdr #plants #tanamanhias
Breakfast this morning 🍁two quesadillas with soy mozzarella 🧀 sprouts 🌱salsa 🍅and corn 🌽 tortillas 🍂
Breakfast this morning 🍁two quesadillas with soy mozzarella 🧀 sprouts 🌱salsa 🍅and corn 🌽 tortillas 🍂
Ngurus tanaman, belajar dari game The sims, kalo tanamannya bukan kita sendiri yg urus, tanamannya gak mau berkembang, yg ada sakit tanamannya dan mati.
Aku urus mereka dengan penuh cinta dan segenap jiwa. 😂😂😂. di the Sims, tanaman harus diajak ngobrol, harus disayang2, maka tanaman kita dijamin awet dan terus berkembang. 
Tanaman difoto ini termasuk tanaman dengan harga terjangkau. Beli satu, seperti biasa. Suami saya bukan pencinta tanaman soalnya, dia pecinta makanan. 
Dirawat hari demi hari, beranak pinak, dan alhamdulillah yg jenis hijau ini lebih banyak beranaknya dan dipindahin ke pot2 yg gak kece pastinya. 
Pelan2 ya anak2ku, nanti pasti aku beliin rumah baru untuk kaliaaaan. .
.
Fyi, suami saya beli pohon Lengkeng dan Mangga, sudah lebih dari 6 tahun, tapi gak ada satupun yg menghasilkan buah. Karena suami saya gak ajak ngobrol si pohon lengkeng sama mangga, saya juga sibuk sama tanaman kesayangan saya yg lain.😂😂😂
.
.
Jadilah tuh pohon2 gak ada yg berbuah. Dan denger2 suamik sempet berkeluh kesah akan mangkas tuh pohon2.
.
.
.
Tuh, tanaman aja aku elapin daunnya, aku ajak ngobrol, aku siramin pake cinta, aku urusin klo panas pindahin ke kamar yg ber-ac 🤣🤣🤣, .
.
.
Apakabar kalo aku punya mantu? 
colek @runyaaay @ranuahlan @rheinalyssa .
.
.
😝😝😝😝😝😝
.
.
#tanamannarsis #tanamanrumah #tanamanhias #plantsmakemehappy #plantsmakepeoplehappy #plantsstrong #plantstagram #plantsmakepeoplehappy #plantsmakemesmile #fujifeed #growingplants #rumahahlan #tanamanahlan #ahlanscrib
Ngurus tanaman, belajar dari game The sims, kalo tanamannya bukan kita sendiri yg urus, tanamannya gak mau berkembang, yg ada sakit tanamannya dan mati. Aku urus mereka dengan penuh cinta dan segenap jiwa. 😂😂😂. di the Sims, tanaman harus diajak ngobrol, harus disayang2, maka tanaman kita dijamin awet dan terus berkembang. Tanaman difoto ini termasuk tanaman dengan harga terjangkau. Beli satu, seperti biasa. Suami saya bukan pencinta tanaman soalnya, dia pecinta makanan. Dirawat hari demi hari, beranak pinak, dan alhamdulillah yg jenis hijau ini lebih banyak beranaknya dan dipindahin ke pot2 yg gak kece pastinya. Pelan2 ya anak2ku, nanti pasti aku beliin rumah baru untuk kaliaaaan. . . Fyi, suami saya beli pohon Lengkeng dan Mangga, sudah lebih dari 6 tahun, tapi gak ada satupun yg menghasilkan buah. Karena suami saya gak ajak ngobrol si pohon lengkeng sama mangga, saya juga sibuk sama tanaman kesayangan saya yg lain.😂😂😂 . . Jadilah tuh pohon2 gak ada yg berbuah. Dan denger2 suamik sempet berkeluh kesah akan mangkas tuh pohon2. . . . Tuh, tanaman aja aku elapin daunnya, aku ajak ngobrol, aku siramin pake cinta, aku urusin klo panas pindahin ke kamar yg ber-ac 🤣🤣🤣, . . . Apakabar kalo aku punya mantu? colek @runyaaay @ranuahlan @rheinalyssa . . . 😝😝😝😝😝😝 . . #tanamannarsis  #tanamanrumah  #tanamanhias  #plantsmakemehappy  #plantsmakepeoplehappy  #plantsstrong  #plantstagram  #plantsmakepeoplehappy  #plantsmakemesmile  #fujifeed  #growingplants  #rumahahlan  #tanamanahlan  #ahlanscrib 
🙌🏼 Yayyy My Beautiful Monster has at least 8 New leaves ready to Unfurl 🙌🏼 I'm such a Happy Plant Mami today 🙃 I might just take her outside to get wet in the rain!! Gloomy days are meant to Macrame 😉 .
.
.
#PlantsMakePeopleHappy #Plantsagram #PlantsHeal #PlantsOfIg #PlantsRule #PlantsAddict #PlantsAreBeautiful #PlantLife #PoisonIvy #HousePlantCentral #WelcomeToMyJungle #PlantsNature #PlantLover #PlantsStrong #PlantTherapy #NaturesBeauty #HangingPlants #HousePlants #PlantsNeedLoveToo #PlantaHolic #IndoorJungle #MoreGreenLessStress #PlantsAndCandles #PlantCommunity #House_Plant_Community #PlantGang #ProudPlantMama #PlantParentHood #PlantParent #MonsteraDeliciosa
🙌🏼 Yayyy My Beautiful Monster has at least 8 New leaves ready to Unfurl 🙌🏼 I'm such a Happy Plant Mami today 🙃 I might just take her outside to get wet in the rain!! Gloomy days are meant to Macrame 😉 . . . #PlantsMakePeopleHappy  #Plantsagram  #PlantsHeal  #PlantsOfIg  #PlantsRule  #PlantsAddict  #PlantsAreBeautiful  #PlantLife  #PoisonIvy  #HousePlantCentral  #WelcomeToMyJungle  #PlantsNature  #PlantLover  #PlantsStrong  #PlantTherapy  #NaturesBeauty  #HangingPlants  #HousePlants  #PlantsNeedLoveToo  #PlantaHolic  #IndoorJungle  #MoreGreenLessStress  #PlantsAndCandles  #PlantCommunity  #House_Plant_Community  #PlantGang  #ProudPlantMama  #PlantParentHood  #PlantParent  #MonsteraDeliciosa 
I actually like running without music or any sort of headphones on. Today is day 21 of 100 days of running. #Running #VeganRunning #Vegan #PlantsStrong #WeightLoss #Fitness #Modesto #CentralCalifornia #CentralValley #California #Sunglasses #SunnyDay #Fun #Love #Exercise #gettingyounger
Zum Start in den Tag gibt es ein super leckeres Müsli aus gekeimten Buchweizen mit Zimt, Apfel, Banane und einem Naturriegel mit Rosinen 😋 Trotz dem unseligen Wetter, macht es euch gemütlich und genießt das Wochenende 💛☕☔ #happyweeknd #lovewhatyoudo #veganlove💚 #plantpower #healthyliving #herzensmomente #loveanimals #healthysnack #raw #sprouds #sprossen #eatclean #whathveganseat #foodpic #plantsstrong #veganprotein #fitfood #savetheplanet #healthychoices #eatplantsnotfriends #Sonnentor #allesliebe #gewürze #vegansovig #govegan🌱
Zum Start in den Tag gibt es ein super leckeres Müsli aus gekeimten Buchweizen mit Zimt, Apfel, Banane und einem Naturriegel mit Rosinen 😋 Trotz dem unseligen Wetter, macht es euch gemütlich und genießt das Wochenende 💛☕☔ #happyweeknd  #lovewhatyoudo  #veganlove 💚 #plantpower  #healthyliving  #herzensmomente  #loveanimals  #healthysnack  #raw  #sprouds  #sprossen  #eatclean  #whathveganseat  #foodpic  #plantsstrong  #veganprotein  #fitfood  #savetheplanet  #healthychoices  #eatplantsnotfriends  #Sonnentor  #allesliebe  #gewürze  #vegansovig  #govegan 🌱
Привет-привет!🌿 @jukari_sun здесь🐵 
Ну что, продолжим разбирать самые распространенные ошибки при смене питания? 
Ошибка №2. Недостаточно сбалансированный рацион. Белки, аминокислоты, кальций, B12? Где брать?  М? Каждый человек, задумавшийся о смене питания обязан не просто задать себе эти вопросы, но и изучить их самостоятельно либо обратиться к специалисту.(не к врачу традиционной медицины) Если вы решите изучать все сами, предупреждаю, вы найдете кучу противоречивой информации, начитаетесь всяких страшилок и деревянных устаревших мнений. По поводу B12 вообще нет никакого однозначного мнения. Так же учитывайте, что все данные о норме того или иного важного компонента, приведены из исследований, которые проводились на людях-всеедах. Никто не ест ведрами чечевицу, чтобы хоть как-то выжить🙈
А потом действуем. Изучаем новые продукты. Пробуем новые рецепты. Это действительно захватывающее путешествие. Первое время, только и удивляешься тому, что, оказывается, вокруг царит такое вкусовое разнообразие! 🐒Важно лишь понять какими продуктами вы заменяете то, от чего отказываетесь и следить, чтобы они присутствовали в вашем рационе, а еще лучше- не исключать их сразу, а сначала попробовать новое, нежеланные продукты со временем отпадут сами. Таким образом вы заранее застрахуете себя от возможных рисков и научитесь слушать свой организм и его желания. И обязательно! включите в свой рацион как можно больше свежей зелени, овощей и фруктов 👌🏼🌿💚 А вы помните, когда задумались об изменениях в питании впервые? Что стало причиной? Или вы об этом не думаете совсем? 🐒#юкари_о_живомпитании
Привет-привет!🌿 @jukari_sun здесь🐵 Ну что, продолжим разбирать самые распространенные ошибки при смене питания? Ошибка №2. Недостаточно сбалансированный рацион. Белки, аминокислоты, кальций, B12? Где брать? М? Каждый человек, задумавшийся о смене питания обязан не просто задать себе эти вопросы, но и изучить их самостоятельно либо обратиться к специалисту.(не к врачу традиционной медицины) Если вы решите изучать все сами, предупреждаю, вы найдете кучу противоречивой информации, начитаетесь всяких страшилок и деревянных устаревших мнений. По поводу B12 вообще нет никакого однозначного мнения. Так же учитывайте, что все данные о норме того или иного важного компонента, приведены из исследований, которые проводились на людях-всеедах. Никто не ест ведрами чечевицу, чтобы хоть как-то выжить🙈 А потом действуем. Изучаем новые продукты. Пробуем новые рецепты. Это действительно захватывающее путешествие. Первое время, только и удивляешься тому, что, оказывается, вокруг царит такое вкусовое разнообразие! 🐒Важно лишь понять какими продуктами вы заменяете то, от чего отказываетесь и следить, чтобы они присутствовали в вашем рационе, а еще лучше- не исключать их сразу, а сначала попробовать новое, нежеланные продукты со временем отпадут сами. Таким образом вы заранее застрахуете себя от возможных рисков и научитесь слушать свой организм и его желания. И обязательно! включите в свой рацион как можно больше свежей зелени, овощей и фруктов 👌🏼🌿💚 А вы помните, когда задумались об изменениях в питании впервые? Что стало причиной? Или вы об этом не думаете совсем? 🐒#юкари_о_живомпитании 
Back to matcha 🍵 days with this wonderful and truly amazing lavender 💜 matcha latte from @townshendstea #matcha #tea
Back to matcha 🍵 days with this wonderful and truly amazing lavender 💜 matcha latte from @townshendstea #matcha  #tea 
Kalo kesininya pagi,pedagang2 menyapanya khas: "..monggo bikak dasaran..".
.
Bisa diartikan:
"..silahkan (harga murah) sebagai pembuka lapak deh.."
.
Dan,memang terbukti lebih murah dibanding siang/sore. Entah ini saya saja yang ngalamin ato semua orang 😊
.
.
.
#urbanliving #gogreen #greenliving #houseplantsclub #greenspot #instaplant #terace #teras #plantsmakehappy #greenhouse #grass #garden #plantslovers #plantsofinstagram
#plantsarefriends #plantsstrong #taman #tanamanbikinhepi #tanamanhias #tanamanhijau #eksteriorrumah #inspirasirumah #rumahminimalis #shabbychic #rumahmungil #rumahkuistanaku #rumahshabby
Kalo kesininya pagi,pedagang2 menyapanya khas: "..monggo bikak dasaran..". . Bisa diartikan: "..silahkan (harga murah) sebagai pembuka lapak deh.." . Dan,memang terbukti lebih murah dibanding siang/sore. Entah ini saya saja yang ngalamin ato semua orang 😊 . . . #urbanliving  #gogreen  #greenliving  #houseplantsclub  #greenspot  #instaplant  #terace  #teras  #plantsmakehappy  #greenhouse  #grass  #garden  #plantslovers  #plantsofinstagram  #plantsarefriends  #plantsstrong  #taman  #tanamanbikinhepi  #tanamanhias  #tanamanhijau  #eksteriorrumah  #inspirasirumah  #rumahminimalis  #shabbychic  #rumahmungil  #rumahkuistanaku  #rumahshabby 
Bismillah lahaula walaquwwata illabillah
-
Tips beli tanaman berbunga pilihlah yg masih kuncup
-
 #tanamannarsis #tanamanhias #tanamanku #plants #indoorplant #gardens #houseplants #myplants #homedecor #homedecoration #plantsstrong
Bismillah lahaula walaquwwata illabillah
-
Real testi dari My lovely customer,Kece ya ijo kayak ulet.

Tanaman&pot by @saungalitflorist 
#aglo #tanamannarsis #tanamanhias #tanamanku #plants #indoorplant #gardens #houseplants #myplants #homedecor #homedecoration #plantsstrong #testisaungalitflorist
Smoothie for the third time this week 🍂🍁🍌 with bloobs, coconut, peanut 🥜 butta, banana, pumpkin 🎃 and cinnamon 🍁🍶 🌟Happy Saturday Friends 🌟
Smoothie for the third time this week 🍂🍁🍌 with bloobs, coconut, peanut 🥜 butta, banana, pumpkin 🎃 and cinnamon 🍁🍶 🌟Happy Saturday Friends 🌟
Colors make me happy 💕🌹
Colors make me happy 💕🌹
Smoothie Friday 💯🍁🌱with 🎃 pumpkin, blueberries, pb, 🌴 coconut, banana 🍌, and cinnamon 🍂
Smoothie Friday 💯🍁🌱with 🎃 pumpkin, blueberries, pb, 🌴 coconut, banana 🍌, and cinnamon 🍂
💚 The Queen of the Jungle #PoisonIvy 🌱sitting pretty on her Throne 🖤 with her #Nopalitos 🌵giving ppl the #MeanMug daring them to touch her Plants!! 👊🏼 Kudos to the talented Artista @imasucca4succulents that brought My Sessi Bishhh to life!! ✌🏼💚☺️
.
.
.
#succulents #CactusClub #NegrasPots #BitchesLovePots #SucculentCommunity #PlantsMakePeopleHappy #Plantsagram #PlantsHeal #PlantsOfIg #PlantsAreBeautiful #PlantLife #HousePlantCentral #WelcomeToMyJungle #PlantsNature #PlantLover #PlantsStrong #PlantTherapy #NaturesBeauty #HousePlants #PlantsNeedLoveToo #IndoorJungle #MoreGreenLessStress #PlantCommunity #House_Plant_Community #PlantGang #ProudPlantMama #PlantParentHood
💚 The Queen of the Jungle #PoisonIvy  🌱sitting pretty on her Throne 🖤 with her #Nopalitos  🌵giving ppl the #MeanMug  daring them to touch her Plants!! 👊🏼 Kudos to the talented Artista @imasucca4succulents that brought My Sessi Bishhh to life!! ✌🏼💚☺️ . . . #succulents  #CactusClub  #NegrasPots  #BitchesLovePots  #SucculentCommunity  #PlantsMakePeopleHappy  #Plantsagram  #PlantsHeal  #PlantsOfIg  #PlantsAreBeautiful  #PlantLife  #HousePlantCentral  #WelcomeToMyJungle  #PlantsNature  #PlantLover  #PlantsStrong  #PlantTherapy  #NaturesBeauty  #HousePlants  #PlantsNeedLoveToo  #IndoorJungle  #MoreGreenLessStress  #PlantCommunity  #House_Plant_Community  #PlantGang  #ProudPlantMama  #PlantParentHood 
Mornings with jasmine green tea and my new succulent 🙄💕
Mornings with jasmine green tea and my new succulent 🙄💕
Mornings with my jasmine green tea and my new succulent 🙄💕
Mornings with my jasmine green tea and my new succulent 🙄💕
Bismillah lahaula walaquwwata illabillah
-
Alhamdulillah hari ini ready lagi 5 standing planters 60cm, hayooo yang males nunggu PO, siapa cepat dia dapat harga masih promo only 95k belum termasuk pot dan tanaman, berat 3kg tanpa volume
-
untuk yang PO standingpot 3 in 1 harap bersabar ya, insya Allah segera selesai akhir minggu ini.

#standingpot #standingplanters #jualstandingplanter #standingplanter #rakpot #tempatpot #rakbesi #tanamannarsis #tanamanhias #tanamanku #plants #indoorplant #gardens #houseplants #myplants #homedecor #taman #gardens #kebundirumah #homedecoration #plantsstrong
Bismillah lahaula walaquwwata illabillah - Alhamdulillah hari ini ready lagi 5 standing planters 60cm, hayooo yang males nunggu PO, siapa cepat dia dapat harga masih promo only 95k belum termasuk pot dan tanaman, berat 3kg tanpa volume - untuk yang PO standingpot 3 in 1 harap bersabar ya, insya Allah segera selesai akhir minggu ini. #standingpot  #standingplanters  #jualstandingplanter  #standingplanter  #rakpot  #tempatpot  #rakbesi  #tanamannarsis  #tanamanhias  #tanamanku  #plants  #indoorplant  #gardens  #houseplants  #myplants  #homedecor  #taman  #gardens  #kebundirumah  #homedecoration  #plantsstrong 
#GPRepost #reposter #regram_app @houseplantclub via @GPRepostApp for Android
------------------
Couldn't resist sharing another one from 📷: @houseofplant this certainly is the stairway to #houseplantclub heaven🌿 #Scalechevorrei #plantsofinstagram #plantstagram #home #plantsstrong #naturelovers #greendecor #botanical #love #plantlover #green #dreamy
Bismillah lahaula walaquwwata illabillah
-
Thanks untuk yg sudah order, untuk yg order standing planter high 60cm sudah dikirim tadi pagi via JNE. 
Untuk kakak2 cantik yg PO standing pot 3 in 1 harap bersabar krna masih dlm proses pengerjaan.
-
Standingpot 60cm masih ready 4pcs lagi hayooo siapa cepat dia dapat harga masih promo only 95k blom termasuk pot&tanaman
-
Berat 3kg

#standingpot #standingplanters #jualstandingplanter #standingplanter #rakpot #tempatpot #rakbesi #tanamannarsis #tanamanhias #tanamanku #plants #indoorplant #gardens #houseplants #myplants #homedecor #homedecoration #plantsstrong
Bismillah lahaula walaquwwata illabillah - Thanks untuk yg sudah order, untuk yg order standing planter high 60cm sudah dikirim tadi pagi via JNE. Untuk kakak2 cantik yg PO standing pot 3 in 1 harap bersabar krna masih dlm proses pengerjaan. - Standingpot 60cm masih ready 4pcs lagi hayooo siapa cepat dia dapat harga masih promo only 95k blom termasuk pot&tanaman - Berat 3kg #standingpot  #standingplanters  #jualstandingplanter  #standingplanter  #rakpot  #tempatpot  #rakbesi  #tanamannarsis  #tanamanhias  #tanamanku  #plants  #indoorplant  #gardens  #houseplants  #myplants  #homedecor  #homedecoration  #plantsstrong 
Quesadillas 🍕 topped with avocado 🥑 spinach 🌱and homemade salsa🍅as a late lunch after a long day
Quesadillas 🍕 topped with avocado 🥑 spinach 🌱and homemade salsa🍅as a late lunch after a long day
Pumpkin spice 🍂💯🍁 kind of morning to kick of the last day of summer before school starts 🙈
Pumpkin spice 🍂💯🍁 kind of morning to kick of the last day of summer before school starts 🙈
🍕Homemade vegan pizza 🍕  Courtesy of a wonderful friend! Topped with tomato sauce, fresh basil 🍃, Mushrooms, pineapple 🍍, cilantro, homemade cashew cheese🧀, oregano, and black olives 🖤 so delicious and filling 🍂🍁💯👌🏽
🍕Homemade vegan pizza 🍕 Courtesy of a wonderful friend! Topped with tomato sauce, fresh basil 🍃, Mushrooms, pineapple 🍍, cilantro, homemade cashew cheese🧀, oregano, and black olives 🖤 so delicious and filling 🍂🍁💯👌🏽
Back to the basics this fall with avo toast 💯🥑🍁👌🏽
Back to the basics this fall with avo toast 💯🥑🍁👌🏽
Avo toast ✨🌱👌🏽
With a bed of sprouts and tomatoes on top 🥑🍋 spiced with black pepper 🍂 and cayenne pepper as a light afternoon snack before napping for three hours 🤦🏽‍♀️ painkillers will do that to you, but at least I feel much better ☀️☺️
Avo toast ✨🌱👌🏽 With a bed of sprouts and tomatoes on top 🥑🍋 spiced with black pepper 🍂 and cayenne pepper as a light afternoon snack before napping for three hours 🤦🏽‍♀️ painkillers will do that to you, but at least I feel much better ☀️☺️
Y llego la primavera!!! 🌺🌻🌼🌷 Le agradecemos a nuestra amiga @meli.rosa por estas hermosas fotos que nos envio para compartirlas con ustedes📸👏
Si tenes alguna foto y queres compartirla con nosotros, no dudes en hacerlo!!🤘🌱 #strong #plants #plantsstrong #urban #urbanflowers #hippie #good #green #beauty #nice #primavera #vegetacion #photography #crasas #crasasysuculentas #great #pic #bloom#vegetacion #cactuslove
Delicious carb filled and nourishing dinner. 🍅🥖🤤 made with brown rice and quinoa gluten free pasta from Trader Joe's, micro greens🌱almond cheese, and Trader Joe's marinara sauce to top!
Delicious carb filled and nourishing dinner. 🍅🥖🤤 made with brown rice and quinoa gluten free pasta from Trader Joe's, micro greens🌱almond cheese, and Trader Joe's marinara sauce to top!
✨Toast Tuesday✨ 
Toasted sourdough bread 🍞 with mixed berry  @co_yo_usa 🍓 strawberries, coconut shreds and pb drizzle 🥜
✨Toast Tuesday✨ Toasted sourdough bread 🍞 with mixed berry @co_yo_usa 🍓 strawberries, coconut shreds and pb drizzle 🥜
🍂Pears ripening on my windowsill 🍐 on a gorgeous rainy autumn day🌧 I look forward to this month every year, and the amazing fruits and vegetables that come with it 🍂🍁
🍂Pears ripening on my windowsill 🍐 on a gorgeous rainy autumn day🌧 I look forward to this month every year, and the amazing fruits and vegetables that come with it 🍂🍁
Almond cheese quesadillas with a very sad amount of cheese. I wanted to make sure that the almond cheese was melty enough so I only added a small amount of cheese. Next time I know! I topped this with micro greens and small cherry tomatoes ❤️✨🌱 the cheese is from Trader Joe's non-dairy cheese section ☺️👌🏽
Almond cheese quesadillas with a very sad amount of cheese. I wanted to make sure that the almond cheese was melty enough so I only added a small amount of cheese. Next time I know! I topped this with micro greens and small cherry tomatoes ❤️✨🌱 the cheese is from Trader Joe's non-dairy cheese section ☺️👌🏽
S U C C U L E N TS • I have quite a few succulents around our home including one in my don's bedroom. This week my son in Reception class has been learning the sound of 's.' When asked what words start with 's?' His immediate answer was succulent! Hilarious! He makes me so proud! 😂❤️😍🌱
-
-
-
-
-
#succulents #succulentlove #succulentsofinstagram #succulentaddict #plants #plantsstrong #plantsofinstagram #instahome #home #house #myhome #myhouse #victorianhome #victorianhouse #countryhome #kitchen #mykitchen #instamum #interior #interiors #2000followers #interiorstyle #interiorinspo #interiordecor #decor #homedecor #homestyling #homesweethome #interiorinspiration #interiordecor #mumof
S U C C U L E N TS • I have quite a few succulents around our home including one in my don's bedroom. This week my son in Reception class has been learning the sound of 's.' When asked what words start with 's?' His immediate answer was succulent! Hilarious! He makes me so proud! 😂❤️😍🌱 - - - - - #succulents  #succulentlove  #succulentsofinstagram  #succulentaddict  #plants  #plantsstrong  #plantsofinstagram  #instahome  #home  #house  #myhome  #myhouse  #victorianhome  #victorianhouse  #countryhome  #kitchen  #mykitchen  #instamum  #interior  #interiors  #2000followers  #interiorstyle  #interiorinspo  #interiordecor  #decor  #homedecor  #homestyling  #homesweethome  #interiorinspiration  #interiordecor  #mumof 
😱 Today's mission some of my #GreenBabies need new soil & Bamboo stakes!! So while hubby & my eldest son are home I will have them working on putting shelves up & hooks 🙃I'm loving the nick knacks I got from the #ThriftStore can't wait to go back!! 🤗
.
.
.
#PlantsMakePeopleHappy #Plantsagram #PlantsHeal #PlantsOfIg #PlantsRule #PlantsAddict #PlantsAreBeautiful #PlantLife #PoisonIvy #HousePlantCentral #WelcomeToMyJungle #PlantsNature #PlantLover #PlantsStrong #PlantTherapy #NaturesBeauty #HangingPlants #HousePlants #HomeDecor #GreenThumb #PlantsNeedLoveToo #PlantaHolic #IndoorJungle #MoreGreenLessStress #PlantsAndCandles #PlantCommunity #House_Plant_Community #PlantGang
😱 Today's mission some of my #GreenBabies  need new soil & Bamboo stakes!! So while hubby & my eldest son are home I will have them working on putting shelves up & hooks 🙃I'm loving the nick knacks I got from the #ThriftStore  can't wait to go back!! 🤗 . . . #PlantsMakePeopleHappy  #Plantsagram  #PlantsHeal  #PlantsOfIg  #PlantsRule  #PlantsAddict  #PlantsAreBeautiful  #PlantLife  #PoisonIvy  #HousePlantCentral  #WelcomeToMyJungle  #PlantsNature  #PlantLover  #PlantsStrong  #PlantTherapy  #NaturesBeauty  #HangingPlants  #HousePlants  #HomeDecor  #GreenThumb  #PlantsNeedLoveToo  #PlantaHolic  #IndoorJungle  #MoreGreenLessStress  #PlantsAndCandles  #PlantCommunity  #House_Plant_Community  #PlantGang 
💚💛💜 ich liebe diese Farben beim Essen 😍 #Rohkost ~ rote Beete-Salat mit Karotten, Papaya, Petersilie und Zitrone 😋 dazu gab's scharfes Rohkost-Knäckebrot 🙆 ich wünsche euch allen einen schönen Abend 🌇

#raw #rawvegan #plantpower #natural #bio #plantbasedlifestyle #plantsstrong #lovewhatyoudo #whatthehealth #fitvegan #gogreen #eatplantsnotfriends #vitamines #yummy #eatfit #healthychoices #healthyfood #eatclean #eatcolorful #loveanimals #lovefood #vegan #veganisation #govegan🌱
💚💛💜 ich liebe diese Farben beim Essen 😍 #Rohkost  ~ rote Beete-Salat mit Karotten, Papaya, Petersilie und Zitrone 😋 dazu gab's scharfes Rohkost-Knäckebrot 🙆 ich wünsche euch allen einen schönen Abend 🌇 #raw  #rawvegan  #plantpower  #natural  #bio  #plantbasedlifestyle  #plantsstrong  #lovewhatyoudo  #whatthehealth  #fitvegan  #gogreen  #eatplantsnotfriends  #vitamines  #yummy  #eatfit  #healthychoices  #healthyfood  #eatclean  #eatcolorful  #loveanimals  #lovefood  #vegan  #veganisation  #govegan 🌱
Fresh fruit at a Mexican market 💯☀️✨ in California 🌴
Fresh fruit at a Mexican market 💯☀️✨ in California 🌴
#toasttuesday finally home from SF after a long week of travels 🌁☺️ it feels so good to be in Oregon again and see blue sky instead of smoke 💙
#toasttuesday  finally home from SF after a long week of travels 🌁☺️ it feels so good to be in Oregon again and see blue sky instead of smoke 💙
🙋🏻 Hey Insta Friends I thought I would share a #Selfie, this is me María the #CrazyPlantAndCandleLady!! I am a mother of 2 courageous teenage boys, swept of my feet by my #SoleMate, born in Puerto Rico 🇵🇷 raised in Brooklyn NY currently living in the #GardenState!! I've come to love anything Green about 2 yrs ago while battling depression and my love for Candles I've had forever but now that My Kings are old enough I can light them everywhere 🤗 something about Green & Fire that just soothes my soul!! I started this account because the #PlantCommunity & #CandleCommunity can be so positive and I love to learn more about anything that smells good & how to nurture my #GreenBabies!! Thanks to all who follow my journey & I look forward to building new found friendships!! ✌🏼💚☺️
.
.
#PlantsMakePeopleHappy #Plantsagram #PlantsHeal #PlantsOfIg #PlantsRule #PlantsAddict #PlantsAreBeautiful #PoisonIvy #WelcomeToMyJungle #PlantsNature #PlantLover #PlantsStrong #PlantTherapy #NaturesBeauty #HousePlants #PlantsNeedLoveToo #IndoorJungle #MoreGreenLessStress #PlantGang
🙋🏻 Hey Insta Friends I thought I would share a #Selfie , this is me María the #CrazyPlantAndCandleLady !! I am a mother of 2 courageous teenage boys, swept of my feet by my #SoleMate , born in Puerto Rico 🇵🇷 raised in Brooklyn NY currently living in the #GardenState !! I've come to love anything Green about 2 yrs ago while battling depression and my love for Candles I've had forever but now that My Kings are old enough I can light them everywhere 🤗 something about Green & Fire that just soothes my soul!! I started this account because the #PlantCommunity  & #CandleCommunity  can be so positive and I love to learn more about anything that smells good & how to nurture my #GreenBabies !! Thanks to all who follow my journey & I look forward to building new found friendships!! ✌🏼💚☺️ . . #PlantsMakePeopleHappy  #Plantsagram  #PlantsHeal  #PlantsOfIg  #PlantsRule  #PlantsAddict  #PlantsAreBeautiful  #PoisonIvy  #WelcomeToMyJungle  #PlantsNature  #PlantLover  #PlantsStrong  #PlantTherapy  #NaturesBeauty  #HousePlants  #PlantsNeedLoveToo  #IndoorJungle  #MoreGreenLessStress  #PlantGang 
Fresh guava 🍈 that I picked from a tree ! 🎀 guava is definitely one of my favorite fruits 💓 how I wish Oregon had fresh guava trees 😭
Fresh guava 🍈 that I picked from a tree ! 🎀 guava is definitely one of my favorite fruits 💓 how I wish Oregon had fresh guava trees 😭
Early morning sunshine 🌞🌿!! I'm going to have to start getting vertical with My #GreenBabies besides this room my Zen Room is the only well lit place & soon I will have to transfer that #PlantGang inside!! Happy Saturday ✌🏼💚☺️
.
.
.
#PlantsMakePeopleHappy #Plantsagram #PlantsHeal #PlantsOfIg #PlantsRule #PlantsAddict #PlantsAreBeautiful #PlantLife #PoisonIvy #HousePlantCentral #WelcomeToMyJungle #PlantsNature #PlantLover #PlantsStrong #PlantTherapy #NaturesBeauty #HangingPlants #HousePlants  #GreenThumb #PlantsNeedLoveToo #PlantaHolic #IndoorJungle #MoreGreenLessStress #PlantsAndCandles #PlantCommunity #House_Plant_Community
Early morning sunshine 🌞🌿!! I'm going to have to start getting vertical with My #GreenBabies  besides this room my Zen Room is the only well lit place & soon I will have to transfer that #PlantGang  inside!! Happy Saturday ✌🏼💚☺️ . . . #PlantsMakePeopleHappy  #Plantsagram  #PlantsHeal  #PlantsOfIg  #PlantsRule  #PlantsAddict  #PlantsAreBeautiful  #PlantLife  #PoisonIvy  #HousePlantCentral  #WelcomeToMyJungle  #PlantsNature  #PlantLover  #PlantsStrong  #PlantTherapy  #NaturesBeauty  #HangingPlants  #HousePlants  #GreenThumb  #PlantsNeedLoveToo  #PlantaHolic  #IndoorJungle  #MoreGreenLessStress  #PlantsAndCandles  #PlantCommunity  #House_Plant_Community 
My first @pressedjuicery freeze!!!! I was so amazed at how healthy and delicious this wonderful treat was 🍧 I had a very wonderful first experience and I hope to come back!!! Pictured: strawberry beer yogurt with strawberry, coconut, and almond butta toppings!
My first @pressedjuicery freeze!!!! I was so amazed at how healthy and delicious this wonderful treat was 🍧 I had a very wonderful first experience and I hope to come back!!! Pictured: strawberry beer yogurt with strawberry, coconut, and almond butta toppings!
Mom's homemade beans with pico de gallo 🥒👌🏽🌱🌶 from a couple of days ago 🍃 oh how I love Mexican food 🍅☀️ I've made it to SF! Friends: please send recommendations on fun places to see, where to eat and what to do! I will greatly appreciate it 🙏🏽
Mom's homemade beans with pico de gallo 🥒👌🏽🌱🌶 from a couple of days ago 🍃 oh how I love Mexican food 🍅☀️ I've made it to SF! Friends: please send recommendations on fun places to see, where to eat and what to do! I will greatly appreciate it 🙏🏽
Mom's spicy pico de gallo 🌶🍅🥒🥗 Im always so grateful for the wonderful food I get when I come home 🤤💯👍🏽on a side note: I'll be visiting San Francisco next week and I was wondering if you guys had any recommendations on places to eat! Comment below ✨
Mom's spicy pico de gallo 🌶🍅🥒🥗 Im always so grateful for the wonderful food I get when I come home 🤤💯👍🏽on a side note: I'll be visiting San Francisco next week and I was wondering if you guys had any recommendations on places to eat! Comment below ✨
September! 🍂🍁My website is finally up! What a great way to start the month ❣️I want to thank you all and apologize for my delay as I continued to push the release day back. I know I promised this recipe about a month ago. Baghalaghatogh 🥒is created with a variety of ingredients such as dill and turmeric. I find that this dish particularly helps me feel full and satisfied as it contains a lot of fiber 🌿 you can eat it with toast, pita, rice, or plain! It's certainly a great addition to your diet and requires minimal ingredients to make 👍🏽💯 the recipe to my website is in the link on my bio ✨ I hope you all enjoy the very beginnings of my blog! I will continue to improve this website as time goes on, so expect more! Thank you all 🌿🍃 and happy September 🍁🍂 don't forget to add #zaisveganeats to your baghalagatogh recipe creations!
September! 🍂🍁My website is finally up! What a great way to start the month ❣️I want to thank you all and apologize for my delay as I continued to push the release day back. I know I promised this recipe about a month ago. Baghalaghatogh 🥒is created with a variety of ingredients such as dill and turmeric. I find that this dish particularly helps me feel full and satisfied as it contains a lot of fiber 🌿 you can eat it with toast, pita, rice, or plain! It's certainly a great addition to your diet and requires minimal ingredients to make 👍🏽💯 the recipe to my website is in the link on my bio ✨ I hope you all enjoy the very beginnings of my blog! I will continue to improve this website as time goes on, so expect more! Thank you all 🌿🍃 and happy September 🍁🍂 don't forget to add #zaisveganeats  to your baghalagatogh recipe creations!
Homemade vegan blackberry 🍇and coconut popsicles ✨ sweetened with maple syrup 🍁
Homemade vegan blackberry 🍇and coconut popsicles ✨ sweetened with maple syrup 🍁
Plant game strong at a local tea shop
Plant game strong at a local tea shop
As many of you know, food has been another game changer in my migraine journey and recently I have been asked a lot what it was that I changed? And the answer?
.
..... I began to eat REAL FOOD again! It's that simple. If it's made in a plant then I don't eat it but if it comes from a plant then I do! 🌱
.
I avoid all processed, refined and artificial foods and instead eat a diet abundant in whole fruits, whole vegetables, whole grains, nuts, seeds, legumes, herbs and spices. Occasionally incorporating some good quality animal protein as a treat. Healthy doesn't have to be hard, it just has to be real.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Health #healing #foodismedicine #plantpowered #migrainefree #healthylife #cleaneating #realfood #plant-based #organic #foodie #instafood #blogger #healthyfood #live #healthychoices #healthcoach #cleanfood #nourish #healthyeating #instlike #plants #plantsstrong #migraine #headache #healthy #happiness #foodblogger #passion #food
As many of you know, food has been another game changer in my migraine journey and recently I have been asked a lot what it was that I changed? And the answer? . ..... I began to eat REAL FOOD again! It's that simple. If it's made in a plant then I don't eat it but if it comes from a plant then I do! 🌱 . I avoid all processed, refined and artificial foods and instead eat a diet abundant in whole fruits, whole vegetables, whole grains, nuts, seeds, legumes, herbs and spices. Occasionally incorporating some good quality animal protein as a treat. Healthy doesn't have to be hard, it just has to be real. . . . . . . . . . . . #Health  #healing  #foodismedicine  #plantpowered  #migrainefree  #healthylife  #cleaneating  #realfood  #plant -based #organic  #foodie  #instafood  #blogger  #healthyfood  #live  #healthychoices  #healthcoach  #cleanfood  #nourish  #healthyeating  #instlike  #plants  #plantsstrong  #migraine  #headache  #healthy  #happiness  #foodblogger  #passion  #food 
🌿Brew Dr. Booch 🌿is probably my favorite Kombucha brand alongside GT's  of course 👌🏽💁🏽 Today after a little too much caffeine, I drank the clear mind 💙@brewdrkombucha and it definitely soothed and allowed my mind to relax 🌊
🌿Brew Dr. Booch 🌿is probably my favorite Kombucha brand alongside GT's of course 👌🏽💁🏽 Today after a little too much caffeine, I drank the clear mind 💙@brewdrkombucha and it definitely soothed and allowed my mind to relax 🌊