an online Instagram web viewer

#pobling medias

Photos

#Repost @all_onlineshop (@get_repost)
・・・
Pelangsing MYMI Wonder Patch Perut

IDR 38.000/BOX
BELI 2BOX 70.000 ONLY

Memperkenalkan Slimming Patch asli dari Korea keluaran MYMI. Merupakan Slimming Patch modern dengan Size yang besar sehingga pas di perut. Produk ini jelas aman dipakai (tidak disarakan dipakai untuk bumil) dan tidak ada efek samping
Dapatkan perut yang ramping ideal dengan MYMI Wonder Patch. Cukup dipakai 2 hari sekali sebelum tidur selama 8 jam.

Hasil akan terlihat setelah 30 hari pemakaian dengan pemakaian rutin dan tergantung metabolisme individu, hasil tiap individu bervariasi

Selama Anda tidur, MYMI Wonder Patch akan bekerja untuk melunturkan lemak di perut Anda sehingga Anda akan mendapat perut ramping yang ideal

Cara Pakai:
1. Bersihkan perut (atau sehabis mandi), pastikan kulit Ada kering karena jika lembab/basah patch tidak akan nempel.
2. Buka plastik patch secara hati2 dan perlahan untuk mencegah agar bagian patch satu tidak menempel dengan bagian patch yang lainnya, karena jika menempel sulit untuk dipisahkan.
3. lihat patokan lubang patch. untuk wanita, arahkan bagian terluas patch di bawah perut dan tempelkan perlahan. Untuk pria, sebaliknya, arahkan bagian terluas patch di atas perut dan tempelkan perlahan. Untuk lebih jelas bisa dilihat di gambar di atas untuk cara penggunaan pria dan wanita

#all_onlineshop #pengecilperut #olshopindo #emilynanospray #beautycaremurah #nanospray #odbo #wonderpatchmurah #olshopjkt #babylipsmurah #poblingmurah #wonderpatch #trustedseller #pobling #pelangsingalami #pelangsingperut #wonderpatchori #wonderpatchtermurah #maskermata #maskerbibir #saunaperut #hipup #cetakalis #slimmingpatch #pelangsing #gudangkosmetikmurah #jiplakalis #nanomist #mymitummy
#Repost  @all_onlineshop (@get_repost) ・・・ Pelangsing MYMI Wonder Patch Perut IDR 38.000/BOX BELI 2BOX 70.000 ONLY Memperkenalkan Slimming Patch asli dari Korea keluaran MYMI. Merupakan Slimming Patch modern dengan Size yang besar sehingga pas di perut. Produk ini jelas aman dipakai (tidak disarakan dipakai untuk bumil) dan tidak ada efek samping Dapatkan perut yang ramping ideal dengan MYMI Wonder Patch. Cukup dipakai 2 hari sekali sebelum tidur selama 8 jam. Hasil akan terlihat setelah 30 hari pemakaian dengan pemakaian rutin dan tergantung metabolisme individu, hasil tiap individu bervariasi Selama Anda tidur, MYMI Wonder Patch akan bekerja untuk melunturkan lemak di perut Anda sehingga Anda akan mendapat perut ramping yang ideal Cara Pakai: 1. Bersihkan perut (atau sehabis mandi), pastikan kulit Ada kering karena jika lembab/basah patch tidak akan nempel. 2. Buka plastik patch secara hati2 dan perlahan untuk mencegah agar bagian patch satu tidak menempel dengan bagian patch yang lainnya, karena jika menempel sulit untuk dipisahkan. 3. lihat patokan lubang patch. untuk wanita, arahkan bagian terluas patch di bawah perut dan tempelkan perlahan. Untuk pria, sebaliknya, arahkan bagian terluas patch di atas perut dan tempelkan perlahan. Untuk lebih jelas bisa dilihat di gambar di atas untuk cara penggunaan pria dan wanita #all_onlineshop  #pengecilperut  #olshopindo  #emilynanospray  #beautycaremurah  #nanospray  #odbo  #wonderpatchmurah  #olshopjkt  #babylipsmurah  #poblingmurah  #wonderpatch  #trustedseller  #pobling  #pelangsingalami  #pelangsingperut  #wonderpatchori  #wonderpatchtermurah  #maskermata  #maskerbibir  #saunaperut  #hipup  #cetakalis  #slimmingpatch  #pelangsing  #gudangkosmetikmurah  #jiplakalis  #nanomist  #mymitummy 
بسم الله اارحمن الرحيم
Regimen penjagaan kulit terbaru dari Mary Kay ! Clear proof, membantu supaya cucian lebih dalam dan lebih bersih. Anda ada masalah jerawat? Ini penyelesaian nya ! 😍😍
.
Noreen
013-2693229
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
بسم الله اارحمن الرحيم Regimen penjagaan kulit terbaru dari Mary Kay ! Clear proof, membantu supaya cucian lebih dalam dan lebih bersih. Anda ada masalah jerawat? Ini penyelesaian nya ! 😍😍 . Noreen 013-2693229 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
بسم الله الرحمن الرحيم
Siapa ada masalah pori besar atau pori terbuka? Rimas kan? Skin pula makin lama makin oily. Bila skin oily, pori tu lelama akan tersumbat maka tercetus lah jerawat + blackhead dan sebagai nya. Huhu😭😭😭
.
Sudahlah, jangan rungsing lagi. Mary Kay ada Pore Minimzer. Pore Minimizer nie akan bantu untuk menghaluskan pori wajah kita dan menjadikan kulit wajah kita lebih halus, tegang, anjal dan awet muda. .
Noreen
013-2693229
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick
بسم الله الرحمن الرحيم Siapa ada masalah pori besar atau pori terbuka? Rimas kan? Skin pula makin lama makin oily. Bila skin oily, pori tu lelama akan tersumbat maka tercetus lah jerawat + blackhead dan sebagai nya. Huhu😭😭😭 . Sudahlah, jangan rungsing lagi. Mary Kay ada Pore Minimzer. Pore Minimizer nie akan bantu untuk menghaluskan pori wajah kita dan menjadikan kulit wajah kita lebih halus, tegang, anjal dan awet muda. . Noreen 013-2693229 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick 
بسم الله الرحمن الرحيم
Tahu tak!
Selepas menggunakan Timewise Microdermabrasion Set hanya selama seminggu, berlaku penambahbaikan pada tekstur kulit, pengurangan garis halus dan pori kelihatan lebih kecil! Ia membantu menyuburkan kulit dari bawah, membawa oksigen ke atas kulit untuk merangsang peredaran darah, mencipta penampilan yang lebih sihat dan berseri. Ia turut memberi khasiat dan menyuburkan kulit dari atas dengan Mary Kay triple-tea complex yang eksklusif. Sangat terbaik untuk anda yang ada masalah pori besar dan tekstur kulit yang tidak rata. Jom dapatkan kulit halus, rata dan licin dengan Mary Kay Microdermabrasion set ! 😘😘
.
Noreen
013-2693229
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick
بسم الله الرحمن الرحيم Tahu tak! Selepas menggunakan Timewise Microdermabrasion Set hanya selama seminggu, berlaku penambahbaikan pada tekstur kulit, pengurangan garis halus dan pori kelihatan lebih kecil! Ia membantu menyuburkan kulit dari bawah, membawa oksigen ke atas kulit untuk merangsang peredaran darah, mencipta penampilan yang lebih sihat dan berseri. Ia turut memberi khasiat dan menyuburkan kulit dari atas dengan Mary Kay triple-tea complex yang eksklusif. Sangat terbaik untuk anda yang ada masalah pori besar dan tekstur kulit yang tidak rata. Jom dapatkan kulit halus, rata dan licin dengan Mary Kay Microdermabrasion set ! 😘😘 . Noreen 013-2693229 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #TrendyHijabista  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TRD  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick 
بسم الله الرحمن الرحيم
Testimoni yg semestinya feedback yg daebak! 😍😍😍
. 
Hehehe. Alhamdulillah. Ramai yg berpuas hati dgn skincare Mary Kay. Makin ramai yg nak jage kulit sekarang kan 😊
Macam sis ni iaitu kwn saya sendiri, dengan pemakaian yg konsisten BE Cleanse dan BE Hydrate, so far kulit dia dah okay Alhamdulillah 💞
. 
Berminat untuk free skin consultation?
.
Noreen
013-2693229
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling # #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #soothingeyegel
بسم الله الرحمن الرحيم Testimoni yg semestinya feedback yg daebak! 😍😍😍 . Hehehe. Alhamdulillah. Ramai yg berpuas hati dgn skincare Mary Kay. Makin ramai yg nak jage kulit sekarang kan 😊 Macam sis ni iaitu kwn saya sendiri, dengan pemakaian yg konsisten BE Cleanse dan BE Hydrate, so far kulit dia dah okay Alhamdulillah 💞 . Berminat untuk free skin consultation? . Noreen 013-2693229 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  # #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #soothingeyegel 
بسم الله الرحمن الرحيم
🌸NEW Limited Edition Mary Kay Glossy Lip Oil .
Tampil unik dan menarik Syawal ini dengan Lip Oil yg sangat ringan dan eksklusif
.
The lip oil isn’t just stunning. It’s also moisturizing! Ya! Ianya TIDAK MELEKIT DAN ia MEMBERI LEMBAPAN PADA BIBIR terutamanya bg mreka yg mmpunyai bibir yg kering, mnjadikan bibir terasa sangat smooths and soft! 💋💋💋 Available in Brilliant Violet, Magenta Ray and Sheer Pink.
.
Jom jadikan salah satu koleksi anda sekarang! 😘
.
Noreen
013-2693229
Your Trusted Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TrueDimensionLipstick #MaskMarykay #MaryKayLipstick #Lippilmarykay #lipoil #lipgloss
بسم الله الرحمن الرحيم 🌸NEW Limited Edition Mary Kay Glossy Lip Oil . Tampil unik dan menarik Syawal ini dengan Lip Oil yg sangat ringan dan eksklusif . The lip oil isn’t just stunning. It’s also moisturizing! Ya! Ianya TIDAK MELEKIT DAN ia MEMBERI LEMBAPAN PADA BIBIR terutamanya bg mreka yg mmpunyai bibir yg kering, mnjadikan bibir terasa sangat smooths and soft! 💋💋💋 Available in Brilliant Violet, Magenta Ray and Sheer Pink. . Jom jadikan salah satu koleksi anda sekarang! 😘 . Noreen 013-2693229 Your Trusted Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TrueDimensionLipstick  #MaskMarykay  #MaryKayLipstick  #Lippilmarykay  #lipoil  #lipgloss 
بسم الله الرحمن الرحيم
Alhamdulillah... Testimoni pengguna Mary Kay skincare😊
. 
Jerawat pudar, parut hilang dan skin makin sihat 😍
. 
Untuk consultation kulit percuma, boleh whatsapp atau pm Noreen ye
.
Noreen
013-2693229
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #soothingeyegel #Eyeshadow
بسم الله الرحمن الرحيم Alhamdulillah... Testimoni pengguna Mary Kay skincare😊 . Jerawat pudar, parut hilang dan skin makin sihat 😍 . Untuk consultation kulit percuma, boleh whatsapp atau pm Noreen ye . Noreen 013-2693229 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayMalaysia  #MaryKayTerengganu  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #soothingeyegel  #Eyeshadow 
بسم الله الرحمن الرحيم
🌸Botanical Effects Skincare Solution
.
Sangat sesuai untuk permulaan bagi merawat kulit akibat pemakaian produk penggelupasan😍
.
Bukan tu je tau, Botanical Effects ni didatangkan dalam 3 formula mengikut kesesuaian kulit kita...
.
Berminyak?
Kering?
Normal?
.
Ketiga-tiga formula ni memang dirumus khas untuk setiap jenis kulit n seperti biasa, free skin consultation service is always welcomed😍
.
Jangan malu2 nak contact Noreen ye😊
Noreen
013-2693229
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor
#MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka
بسم الله الرحمن الرحيم 🌸Botanical Effects Skincare Solution . Sangat sesuai untuk permulaan bagi merawat kulit akibat pemakaian produk penggelupasan😍 . Bukan tu je tau, Botanical Effects ni didatangkan dalam 3 formula mengikut kesesuaian kulit kita... . Berminyak? Kering? Normal? . Ketiga-tiga formula ni memang dirumus khas untuk setiap jenis kulit n seperti biasa, free skin consultation service is always welcomed😍 . Jangan malu2 nak contact Noreen ye😊 Noreen 013-2693229 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
harga 76.000

Membersihkan wajah merupakan ritual pertama yang sangat penting untuk membuat kulit wajah sehat. Dengan Pobling yang menghasilkan 10,000 getaran / menit akan membersihkan pori wajah jauh lebih efektif & bersih daripada cara normal menggunakan tangan. Kulit & pori wajah bersih sehingga lebih bersinar dan sehat.

menggunakan batre AAA 1pcs (TIDAK TERMASUK)

Mamfaat pemakaian Pobling Sonic Pore Cleanser :
- Membersihkan Make up lebih bagus dari membersihkan dengan tangan.
- Membuat kulit wajah lebih lembut .
- Meningkatkan kegunaan pemakaian Cream & serum sehingga berfungsi dengan sempurna.
- Mengurangi daerah berminyak, Melembabkan kulit kering & flek.
- Mengecilkan pori2 besar & bagus untuk menghilangkan komedo.

#pobling#poblingporecleanser#pembersihwajah#jualpobling#perawatanwajah#perawatanmuka#alatfacial#facial#pembersihkulitmuka
harga 76.000 Membersihkan wajah merupakan ritual pertama yang sangat penting untuk membuat kulit wajah sehat. Dengan Pobling yang menghasilkan 10,000 getaran / menit akan membersihkan pori wajah jauh lebih efektif & bersih daripada cara normal menggunakan tangan. Kulit & pori wajah bersih sehingga lebih bersinar dan sehat. menggunakan batre AAA 1pcs (TIDAK TERMASUK) Mamfaat pemakaian Pobling Sonic Pore Cleanser : - Membersihkan Make up lebih bagus dari membersihkan dengan tangan. - Membuat kulit wajah lebih lembut . - Meningkatkan kegunaan pemakaian Cream & serum sehingga berfungsi dengan sempurna. - Mengurangi daerah berminyak, Melembabkan kulit kering & flek. - Mengecilkan pori2 besar & bagus untuk menghilangkan komedo. #pobling #poblingporecleanser #pembersihwajah #jualpobling #perawatanwajah #perawatanmuka #alatfacial #facial #pembersihkulitmuka 
Suka sgt pkai serum ni😘 sbb nye kulit jd lembap dan muda.. parut pn makin pudar taw.. kapsul nutribead dlm tu mmg sgt2 ohsem sbb membantu memperbaiki dan memperbaharui sel kulit agar nmpk lbh berseri dan muda taw😊😊 Fiera
0182500849
Independent Beauty Consultant 
#MaryKay #MaryKayLovers #PeluangKerjaya #OrganicSkincare #loffattahlovers #Cantik #BisnesOnline #Nars #Glowing #BajuRaya #loffattah #SkincareTerbaik #KosmetikMurah #Kosmetik #Skincare #InstantShawl #SkincareClass #Shawl #TutorialMakeup #Pobling #mekapmurah #Eyeshadow #MakeUpArtis #Lipstick #SayaJualKosmetik #TrendyHijabista #JanganMengataSkincare #SayaJualOnline #Flawless
Suka sgt pkai serum ni😘 sbb nye kulit jd lembap dan muda.. parut pn makin pudar taw.. kapsul nutribead dlm tu mmg sgt2 ohsem sbb membantu memperbaiki dan memperbaharui sel kulit agar nmpk lbh berseri dan muda taw😊😊 Fiera 0182500849 Independent Beauty Consultant #MaryKay  #MaryKayLovers  #PeluangKerjaya  #OrganicSkincare  #loffattahlovers  #Cantik  #BisnesOnline  #Nars  #Glowing  #BajuRaya  #loffattah  #SkincareTerbaik  #KosmetikMurah  #Kosmetik  #Skincare  #InstantShawl  #SkincareClass  #Shawl  #TutorialMakeup  #Pobling  #mekapmurah  #Eyeshadow  #MakeUpArtis  #Lipstick  #SayaJualKosmetik  #TrendyHijabista  #JanganMengataSkincare  #SayaJualOnline  #Flawless 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
Berus muka skinvi Mary Kay datang dalam satu kotak dengan 2 head brush + 2 batteries + 1 year warranty. This is my fav tools tau!

Paling suka guna dan paling suka jual. Seronok betul tau rasa bila dapat jual berus skinvi nie sebab dapat kongsi kebaikan berus nie. Tahu tak berus skinvi nie berpusing 400 kali dalam masa seminit

Tangan kita tak mampu kan berpusing banyak kali macam tu? Hehe. Bulu dia pula halus, mampu sentuh sampai kedalam liang pori kita tau, so kotoran yang tersumbat dalam pori pon akan dicuci sebersihnya. Tiada masalah pori tersumbat maka tiada lah masalah jerawat
.
MANFAAT SKINVIGORATE. 💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari.
💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori.
💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri.
💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri.
.
Nur Huwaina
0102332187
Your trusted Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #gelsemimatte #jerawat #kulitsihat #skincareselamat #skinvigoratebrush
Berus muka skinvi Mary Kay datang dalam satu kotak dengan 2 head brush + 2 batteries + 1 year warranty. This is my fav tools tau! Paling suka guna dan paling suka jual. Seronok betul tau rasa bila dapat jual berus skinvi nie sebab dapat kongsi kebaikan berus nie. Tahu tak berus skinvi nie berpusing 400 kali dalam masa seminit Tangan kita tak mampu kan berpusing banyak kali macam tu? Hehe. Bulu dia pula halus, mampu sentuh sampai kedalam liang pori kita tau, so kotoran yang tersumbat dalam pori pon akan dicuci sebersihnya. Tiada masalah pori tersumbat maka tiada lah masalah jerawat . MANFAAT SKINVIGORATE. 💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari. 💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori. 💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri. 💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri. . Nur Huwaina 0102332187 Your trusted Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #gelsemimatte  #jerawat  #kulitsihat  #skincareselamat  #skinvigoratebrush 
TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging)
.
💋TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda
💋Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas
.
Ape yg ada dlam full set Timewise Miracle ini?
Jom baceeee Eyna attach skali manfaat2 nyee 👉 timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar 👉 timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam 👉timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus 👉 timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan
.
💋Dan ini adalah 11 manfaat set skincare Timewise😍 👉 membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan👍🏻 Nur Huwaina
0102332187
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaypuncakalam #marykayklang #newyearpromotion  #skincareterbaik #uitm #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #pobling #blackheadremover  #uitmpuncakalam #botanicaleffects
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #skincaresihat #jeragat #melacep #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick
TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging) . 💋TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda 💋Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas . Ape yg ada dlam full set Timewise Miracle ini? Jom baceeee Eyna attach skali manfaat2 nyee 👉 timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar 👉 timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam 👉timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus 👉 timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan . 💋Dan ini adalah 11 manfaat set skincare Timewise😍 👉 membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan👍🏻 Nur Huwaina 0102332187 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaypuncakalam  #marykayklang  #newyearpromotion  #skincareterbaik  #uitm  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik  #pobling  #blackheadremover  #uitmpuncakalam  #botanicaleffects  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare  #makeupmarykay  #timewiseskincare  #skinvigoratebrush  #skincaresihat  #jeragat  #melacep  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka  #MatteLipstick 
Lofah body scrub membantu kita hapuskan daki2 di badan..celah ketiak ke..peha kee..siku ke...semuaaa bole d atasi tau..seronokksss x?

Untuk keterangan lanjut bole roger Eyna eaaa

Nur Huwaina
0102332187
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #semimattegellipstick #cremelipstick #lipstickmarykay #palam #puncakalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana
Lofah body scrub membantu kita hapuskan daki2 di badan..celah ketiak ke..peha kee..siku ke...semuaaa bole d atasi tau..seronokksss x? Untuk keterangan lanjut bole roger Eyna eaaa Nur Huwaina 0102332187 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayPuncakAlam  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #semimattegellipstick  #cremelipstick  #lipstickmarykay  #palam  #puncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana 
Mary Kay Oil Free Hydrating Gel atau juga di panggil OFHG ✔ Bertindak sebagai moisturizer untuk instant hydrating & merupakan supplement kepada kulit wajah
✔ Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Pakai sebelum apply foundation, confirm makeup jadi GLOWING & TAHAN LAMA 🌷 Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?
✔ Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap.
✔ Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak.
✔ Control minyak.
✔ Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.
✔ Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
✔ Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah.
✔ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat.
✔ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)

Nur Huwaina
0102332187
Your trusted Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #Hantaran #testimoniMaryKay
Mary Kay Oil Free Hydrating Gel atau juga di panggil OFHG ✔ Bertindak sebagai moisturizer untuk instant hydrating & merupakan supplement kepada kulit wajah ✔ Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Pakai sebelum apply foundation, confirm makeup jadi GLOWING & TAHAN LAMA 🌷 Apa kegunaan & manfaat OFHG ni? ✔ Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap. ✔ Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak. ✔ Control minyak. ✔ Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama. ✔ Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk! ✔ Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah. ✔ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat. ✔ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan) Nur Huwaina 0102332187 Your trusted Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #Hantaran  #testimoniMaryKay 
Masker Botanical Effect Mary Kay 
Setiap wanita mesti wajib pakai Mask Botanical Effect Mary Kay seminggu sekali untuk refreshkan kembali wajah anda !! Sangat istimewa .. anda akan teruja bila menggunakannya : 🎀 MENCERAHKAN 🎀MENGELUARKAN KOTORAN DARI DALAM KULIT 🎀MENGHILANGKAN BLACKHEADS 🎀MENEGANGKAN WAJAH DENGAN SERTA MERTA 🎀MEMUDAKAN DAN MENGANJALKAN KULIT .
.
Fatihah
0193042109
Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.
COD Bayan Baru/Bayan Lepas
.
.
#MaryKayMalaysia #marykaypenang #marykaypulaupinang #MaryKayDungun #marykay #sayajual #bazarpaknil #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista ##SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti#BlackheadRemover #MajalahPengantin#Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls#GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik#Eyeshadow #Beautiful #girls
Masker Botanical Effect Mary Kay  Setiap wanita mesti wajib pakai Mask Botanical Effect Mary Kay seminggu sekali untuk refreshkan kembali wajah anda !! Sangat istimewa .. anda akan teruja bila menggunakannya : 🎀 MENCERAHKAN 🎀MENGELUARKAN KOTORAN DARI DALAM KULIT 🎀MENGHILANGKAN BLACKHEADS 🎀MENEGANGKAN WAJAH DENGAN SERTA MERTA 🎀MEMUDAKAN DAN MENGANJALKAN KULIT . . Fatihah 0193042109 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . COD Bayan Baru/Bayan Lepas . . #MaryKayMalaysia  #marykaypenang  #marykaypulaupinang  #MaryKayDungun  #marykay  #sayajual  #bazarpaknil  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  ##SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover  #MajalahPengantin #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Perawatan di @kuya_masker bukan hanya untuk Wanita aja kak tapi juga untuk Pria seperti ka @yadihidayat08 yg sudah ambil perawatan lengkap paket Platinum 😊
•
•
•
•
•
Info lebih detail,Konsultasi dan Harga lengkap
Kontak kami kak 📲

085315632776 (Sms,WA dan Phone)
BBM D22AD06C
Line @kuya_masker
Follow Instagram @kuya_masker
Add Facebook Kuya_masker
Perawatan di @kuya_masker bukan hanya untuk Wanita aja kak tapi juga untuk Pria seperti ka @yadihidayat08 yg sudah ambil perawatan lengkap paket Platinum 😊 • • • • • Info lebih detail,Konsultasi dan Harga lengkap Kontak kami kak 📲 085315632776 (Sms,WA dan Phone) BBM D22AD06C Line @kuya_masker Follow Instagram @kuya_masker Add Facebook Kuya_masker
Foundation Timewise Mary Kay

Mencantik , merawat dan meremajakan😍😍 suka sangat tau dengan foundation mary kay ni sebab macam tak pakai apa apa sangat ringan ❣❣❣❣ APA BEZA LIQUID FOUNDATION MARY KAY DENGAN FOUNDATION LAIN? ✅ Liquid foundation Mary Kay diperkaya dgn vitamin E dan campuran peptides, hasilnya kulit kelihatan lebih anjal, muda dan sihat, SERTA MERTA!
✅ Ia adalah foundation anti penuaan yg terbaik, sesuai utk kulit kombinasi hingga berminyak, ia dgn ketara mengurangkan penampakan pori wajah, garis halus, kedut dan cela wajah.
✅ Dan yang penting, ianya lightweight, sangat selesa di kulit, tahan lama dan tidak berminyak. 🌸Kalau guna dengan Primer Mary Kay, lagi meletops! Sooo, u ols Wajib cuba foundation best seller ni tauuu

Ain
0199412820
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
Foundation Timewise Mary Kay Mencantik , merawat dan meremajakan😍😍 suka sangat tau dengan foundation mary kay ni sebab macam tak pakai apa apa sangat ringan ❣❣❣❣ APA BEZA LIQUID FOUNDATION MARY KAY DENGAN FOUNDATION LAIN? ✅ Liquid foundation Mary Kay diperkaya dgn vitamin E dan campuran peptides, hasilnya kulit kelihatan lebih anjal, muda dan sihat, SERTA MERTA! ✅ Ia adalah foundation anti penuaan yg terbaik, sesuai utk kulit kombinasi hingga berminyak, ia dgn ketara mengurangkan penampakan pori wajah, garis halus, kedut dan cela wajah. ✅ Dan yang penting, ianya lightweight, sangat selesa di kulit, tahan lama dan tidak berminyak. 🌸Kalau guna dengan Primer Mary Kay, lagi meletops! Sooo, u ols Wajib cuba foundation best seller ni tauuu Ain 0199412820 Mary Kay Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayMalaysia  #MaryKayselangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
'Its never too late to rescue skin from the damage of the past....'
.
TIMEWISE REPAIR
utk yg berumur 40thn keatas atau yg keadaan kulit lebih tua dr usia.. 1) Timewise Repair Volu-firm (foaming cleanser) Berbuih serta mengekalkan kelembapan. Buang kotoran dan kulit mati serta memperbaharuii kecerahan kulit
.
2) Volu-firm Lifting Serum Membuat kulit lebih tegang dan anjal Mengembalikan V shape muka Mengekalkan keremajaan kulit dan gebu Mengurangkan garis halus dan kedutan di kwsn leher Menyegerakan kelembapan kulit
.
3) Volu-firm Day Cream SPF30 (UVA/UVB) Membantu memgurangkan kedutan Mengembalikan keremajaan kulit Diformulasi utk menolong kulit dr iritasi Melindungi dr sinar UVA /UVB Memperbaiki tona kulit agar sekata Memberi kelembapan kulif selama 12 jam
.
4) Volu-firm Night Treatment Membantu kulit kelihatan muda Mengandungi vitamin yg mengurangkan garis2 halus serta membantu kolagen kulit kita Mengurangkan kelihatan garisan halus dan kedutan.
.
5) Volu-firm Eye Renewal Cream Menghilangkan kedutan Mengurangkan dark circle dan eyebag Membuat kulit lebih anjal
.
Nadia Sukiran
0133606370
Your trusted Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #Hantaran

#MaryKay #MaryKayBeautyConsultant
'Its never too late to rescue skin from the damage of the past....' . TIMEWISE REPAIR utk yg berumur 40thn keatas atau yg keadaan kulit lebih tua dr usia.. 1) Timewise Repair Volu-firm (foaming cleanser) Berbuih serta mengekalkan kelembapan. Buang kotoran dan kulit mati serta memperbaharuii kecerahan kulit . 2) Volu-firm Lifting Serum Membuat kulit lebih tegang dan anjal Mengembalikan V shape muka Mengekalkan keremajaan kulit dan gebu Mengurangkan garis halus dan kedutan di kwsn leher Menyegerakan kelembapan kulit . 3) Volu-firm Day Cream SPF30 (UVA/UVB) Membantu memgurangkan kedutan Mengembalikan keremajaan kulit Diformulasi utk menolong kulit dr iritasi Melindungi dr sinar UVA /UVB Memperbaiki tona kulit agar sekata Memberi kelembapan kulif selama 12 jam . 4) Volu-firm Night Treatment Membantu kulit kelihatan muda Mengandungi vitamin yg mengurangkan garis2 halus serta membantu kolagen kulit kita Mengurangkan kelihatan garisan halus dan kedutan. . 5) Volu-firm Eye Renewal Cream Menghilangkan kedutan Mengurangkan dark circle dan eyebag Membuat kulit lebih anjal . Nadia Sukiran 0133606370 Your trusted Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #Hantaran  #MaryKay  #MaryKayBeautyConsultant 
Foundation Timewise Mary Kay
.
Mencantik , merawat dan meremajakan😍😍
.
suka sangat tau dengan foundation mary kay ni sebab macam tak pakai apa apa sangat ringan ❣❣❣❣
.

APA BEZA LIQUID FOUNDATION MARY KAY DENGAN FOUNDATION LAIN?
.
Liquid foundation Mary Kay diperkaya dgn vitamin E dan campuran peptides, hasilnya kulit kelihatan lebih anjal, muda dan sihat, SERTA MERTA!

Ia adalah foundation anti penuaan yg terbaik, sesuai utk kulit kombinasi hingga berminyak, ia dgn ketara mengurangkan penampakan pori wajah, garis halus, kedut dan cela wajah.
.
Dan yang penting, ianya lightweight, sangat selesa di kulit, tahan lama dan tidak berminyak.
.
Kalau guna dengan Primer Mary Kay, lagi meletops!
.
Wajib cuba foundation best seller ni tauuu
.
Nadia Sukiran
0133606370
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
Foundation Timewise Mary Kay . Mencantik , merawat dan meremajakan😍😍 . suka sangat tau dengan foundation mary kay ni sebab macam tak pakai apa apa sangat ringan ❣❣❣❣ . APA BEZA LIQUID FOUNDATION MARY KAY DENGAN FOUNDATION LAIN? . Liquid foundation Mary Kay diperkaya dgn vitamin E dan campuran peptides, hasilnya kulit kelihatan lebih anjal, muda dan sihat, SERTA MERTA! Ia adalah foundation anti penuaan yg terbaik, sesuai utk kulit kombinasi hingga berminyak, ia dgn ketara mengurangkan penampakan pori wajah, garis halus, kedut dan cela wajah. . Dan yang penting, ianya lightweight, sangat selesa di kulit, tahan lama dan tidak berminyak. . Kalau guna dengan Primer Mary Kay, lagi meletops! . Wajib cuba foundation best seller ni tauuu . Nadia Sukiran 0133606370 Mary Kay Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayMalaysia  #MaryKayselangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
Tahukah anda, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun. Apabila kulit semakin tua, proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan menyebabkan kulit mula kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri
.
Proses penuaan juga akan berlaku semakin cepat bila ditambah pula dengan faktor stress, gaya hidup dan pencemaran persekitaran. OMG !!. Tapi jangan risau. Kita ada set skincare Timewise Miracle nie produk penentang penuaan tercanggih untuk anda. Hehe
.
Meh try Set Timewise Miracle produk penentang usia yg sememangnya diperlukan oleh kulit untuk tampak lebih muda dan anggun dengan 11 manfaatnya. Iaitu
💋Cleanse(membersih).
💋Exfoliate(mengelupas secara lembut).
💋Freshen (menyegar).
💋Energize (memberi tenaga kpd kulit).
💋Hydrate (menghidrat).
💋Smooth (menghalus).
💋Visibly firm (menganjal).
💋Soft (melembutkan).
💋Protect (melindung).
💋Renew (memperbaharui).
💋Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan)
.
Jom tampil sentiasa nampak muda dengan set Timewise. Hehe
.
Nadia Sukiran
0133606370
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Tahukah anda, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun. Apabila kulit semakin tua, proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan menyebabkan kulit mula kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri . Proses penuaan juga akan berlaku semakin cepat bila ditambah pula dengan faktor stress, gaya hidup dan pencemaran persekitaran. OMG !!. Tapi jangan risau. Kita ada set skincare Timewise Miracle nie produk penentang penuaan tercanggih untuk anda. Hehe . Meh try Set Timewise Miracle produk penentang usia yg sememangnya diperlukan oleh kulit untuk tampak lebih muda dan anggun dengan 11 manfaatnya. Iaitu 💋Cleanse(membersih). 💋Exfoliate(mengelupas secara lembut). 💋Freshen (menyegar). 💋Energize (memberi tenaga kpd kulit). 💋Hydrate (menghidrat). 💋Smooth (menghalus). 💋Visibly firm (menganjal). 💋Soft (melembutkan). 💋Protect (melindung). 💋Renew (memperbaharui). 💋Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan) . Jom tampil sentiasa nampak muda dengan set Timewise. Hehe . Nadia Sukiran 0133606370 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
โปรใหม่สะใจสุดๆ คุ้มที่สุด 📌ซื้อ dr.jill 1 ขวด แถมฟรี!! แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน 👇🏼ทั้งหมดนี้ ราคาเพียงชุดละ 1,290 บาทเท่านั้น
➡️Dr.jill 1 ขวด
➡️แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน
➡️แผ่นมาร์คหน้ามะเขือเทศ 1ชิ้น ↪แปรงล้างหน้าอย่าซีซั่วใช้นะ ขนแปรงไม่ดี รูขุมขนกว้างนะจ๊ะ!!
สนใจสั่งซื้อ 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🔰Line id : @drjill999th
#แอดแล้วทักได้เลยนะค่ะ #ปรึกษาได้นะค่ะแม่ค้าใจดี #DrJiLL #DrJiLLG5Essence #49celebบอกต่อDrJiLL #8ก้าวความสำเร็จของdrjill #แปรงล้างหน้าpobling #สบู่วิปครีม #pobling #ใช้ดีบอกต่อคนที่รักกับdrjill #skincare #cosmetics #cosmeticthailand
โปรใหม่สะใจสุดๆ คุ้มที่สุด 📌ซื้อ dr.jill 1 ขวด แถมฟรี!! แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน 👇🏼ทั้งหมดนี้ ราคาเพียงชุดละ 1,290 บาทเท่านั้น ➡️Dr.jill 1 ขวด ➡️แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน ➡️แผ่นมาร์คหน้ามะเขือเทศ 1ชิ้น ↪แปรงล้างหน้าอย่าซีซั่วใช้นะ ขนแปรงไม่ดี รูขุมขนกว้างนะจ๊ะ!! สนใจสั่งซื้อ 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 🔰Line id : @drjill999th #แอดแล ้วทักได้เลยนะค่ะ #ปร ึกษาได้นะค่ะแม่ค้าใจดี #DrJiLL  #DrJiLLG5Essence  #49celebบอกต ่อDrJiLL #8ก ้าวความสำเร็จของdrjill #แปรงล ้างหน้าpobling #สบ ู่วิปครีม #pobling  #ใช ้ดีบอกต่อคนที่รักกับdrjill #skincare  #cosmetics  #cosmeticthailand 
MaryKay Sun Protector .
.
.
Jom nak kongsikan sikit apa yang sy pakai utk atasi sinaran uva dan uvb .
.
.
Tambah2 musim skrg ni..kalau panas bahang dia lain macam kan..mmg wajib pakai! 🌞.
.
.
Jom tengok kebaikan sun protector spf 35 dr mary kay.
.
.
Setiap orang wajib ada satu sun protector ni tau😍.
.
.
✔perlindungan dr uva dan uvb
✔tekstur ringan
✔Tidak melekit walaupon aktiviti air
✔meresap terus ke dlm kulit
✔mengelakkan sunburn
✔perlindungan dr kesan penuaan..
✔kekalkan lembabkn kulit
✔perlindungan terbaik utk elakkan jeragat, sunburn , skin jadi gelap & kusam ... .
.
so wajib pakai pelindung UV ni..
.
.
Jom lah jaga kulit lindungi kulit kita dari sekarang sebelum terlambat! .
.
Berminat untuk mencubanya?😉😉
.
.
Whtsapp or dm
.
.
Dibah
0136827371
Ind Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
MaryKay Sun Protector . . . Jom nak kongsikan sikit apa yang sy pakai utk atasi sinaran uva dan uvb . . . Tambah2 musim skrg ni..kalau panas bahang dia lain macam kan..mmg wajib pakai! 🌞. . . Jom tengok kebaikan sun protector spf 35 dr mary kay. . . Setiap orang wajib ada satu sun protector ni tau😍. . . ✔perlindungan dr uva dan uvb ✔tekstur ringan ✔Tidak melekit walaupon aktiviti air ✔meresap terus ke dlm kulit ✔mengelakkan sunburn ✔perlindungan dr kesan penuaan.. ✔kekalkan lembabkn kulit ✔perlindungan terbaik utk elakkan jeragat, sunburn , skin jadi gelap & kusam ... . . so wajib pakai pelindung UV ni.. . . Jom lah jaga kulit lindungi kulit kita dari sekarang sebelum terlambat! . . Berminat untuk mencubanya?😉😉 . . Whtsapp or dm . . Dibah 0136827371 Ind Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Mary Kay Timewise Repair Plus Set!!!
.
.
Pelaburan yg sangat berbaloi..!set ini khas utk penuaan lanjut... Umur 40 ke atas dah boleh guna ye...
.
.
Nak kelihatan cantik di usia lanjut, tak perlu nak cucuk2, atau buat rawatan muka mengerikan...
.
.
Cukup dgn menggunakan skincare yang betul, wajah boleh kembali tegang, anjal dan muda semula!! Sebijik macam dicucuk botox... tapi ni x perlu cucuk2 ye, sapu2 je pun dah cantik😁
.
.
Dibah
0136827371
Ind Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Mary Kay Timewise Repair Plus Set!!! . . Pelaburan yg sangat berbaloi..!set ini khas utk penuaan lanjut... Umur 40 ke atas dah boleh guna ye... . . Nak kelihatan cantik di usia lanjut, tak perlu nak cucuk2, atau buat rawatan muka mengerikan... . . Cukup dgn menggunakan skincare yang betul, wajah boleh kembali tegang, anjal dan muda semula!! Sebijik macam dicucuk botox... tapi ni x perlu cucuk2 ye, sapu2 je pun dah cantik😁 . . Dibah 0136827371 Ind Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
#pobling whatsapp 0142937658
😉 โปรนี้มันเริ่ดมว๊ากกก...บอกเลย!! สิวอุดตันบริเวณคาง สิวเสี้ยนบริเวณรอบจมูก ถูกขับออกมาอย่างได้ผล หน้าหายมัน เเถม สิวอุดตัน สิวอักเสบ รอยดำ รูขุมขนกว้างก็เล็กลงอย่างเห็นได้ชัด

#Pobling #แปรงล้างหน้าเกาหลี ช่วยผลัดเซลล์ผิวเก่า ลดการเกิดสิวเสี้ยน สิวอุดตัน รูขุมขนกระชับ #แปรงที่แพทชอบมาก!!
.
❤พิเศษเพียงชุดละ 1,690 บาท ❤
#สินค้าในชุดประกอบด้วย
- เซรั่ม Dr.Jill 1 ขวด
- แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน
- สบู่ออร่ามี ลดสิว ลดหน้า 1 ก้อน
- แผ่นมาส์กหน้าใสเกาหลี 1 ชิ้น
📮#จัดส่งฟรีemsไม่มีค่าใช้จ่ายเพิ่ม ✔ลองซิคะ...แล้วคุณจะได้สัมผัสความมหัศจรรย์ของการเปลี่ยนเเปลงของผิว
---------------------------------------
สั่งซื้อในราคาโปรโมชั่น ได้ที่↙↙
Line : @dr.jill_ck (อย่าลืมใส่ @ ด้วยนะคะ)
หรือคลิ๊กลิงค์👉https://line.me/R/ti/p/%40drjill_ck

Tel.089-9336001
#สั่งเลย #ตอบเร็ว #ส่งไว #ทั่วไทย
😉 โปรนี้มันเริ่ดมว๊ากกก...บอกเลย!! สิวอุดตันบริเวณคาง สิวเสี้ยนบริเวณรอบจมูก ถูกขับออกมาอย่างได้ผล หน้าหายมัน เเถม สิวอุดตัน สิวอักเสบ รอยดำ รูขุมขนกว้างก็เล็กลงอย่างเห็นได้ชัด #Pobling  #แปรงล ้างหน้าเกาหลี ช่วยผลัดเซลล์ผิวเก่า ลดการเกิดสิวเสี้ยน สิวอุดตัน รูขุมขนกระชับ #แปรงท ี่แพทชอบมาก!! . ❤พิเศษเพียงชุดละ 1,690 บาท ❤ #ส ินค้าในชุดประกอบด้วย - เซรั่ม Dr.Jill 1 ขวด - แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน - สบู่ออร่ามี ลดสิว ลดหน้า 1 ก้อน - แผ่นมาส์กหน้าใสเกาหลี 1 ชิ้น 📮#จ ัดส่งฟรีemsไม่มีค่าใช้จ่ายเพิ่ม ✔ลองซิคะ...แล้วคุณจะได้สัมผัสความมหัศจรรย์ของการเปลี่ยนเเปลงของผิว --------------------------------------- สั่งซื้อในราคาโปรโมชั่น ได้ที่↙↙ Line : @dr.jill_ck (อย่าลืมใส่ @ ด้วยนะคะ) หรือคลิ๊กลิงค์👉https://line.me/R/ti/p/%40drjill_ck Tel.089-9336001 #ส ั่งเลย #ตอบเร ็ว #ส ่งไว #ท ั่วไทย
Busy sangat beraya kat kampung haritu,sampai tak sempat nak bermasker😂😂. So,sampai2 je umah ni terus capai mask melacep pakai kat muka. Tunggu 15 minit,dah boleh bilas. Serta merta skin jadik lebih cerah sekata and bersih👏👏👏. .
.
Uolls,kalau rasa kulit kusam senang je,tipsnya rajen2 lah guna masker. At least 2 ke 3x seminggu tau! Mary Kay ada banyak sangat jenis masker. Nak tau yang mana suits you well,do whatsapp me🙋🙋. I'm happy to help you.
.
.
Love,
Dibah
0136827371
Profesional Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia ❤️
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Busy sangat beraya kat kampung haritu,sampai tak sempat nak bermasker😂😂. So,sampai2 je umah ni terus capai mask melacep pakai kat muka. Tunggu 15 minit,dah boleh bilas. Serta merta skin jadik lebih cerah sekata and bersih👏👏👏. . . Uolls,kalau rasa kulit kusam senang je,tipsnya rajen2 lah guna masker. At least 2 ke 3x seminggu tau! Mary Kay ada banyak sangat jenis masker. Nak tau yang mana suits you well,do whatsapp me🙋🙋. I'm happy to help you. . . Love, Dibah 0136827371 Profesional Beauty Consultant Mary Kay Malaysia ❤️ . #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
#สิวอักเสบ ที่ใครใครก็กลัว แอดไม่กลัววววว
ก็แอดมีของดีดีอย่างสบู่ออร่ามีจะกลัวอะไรค้าคุ้นน
เปลี่ยนผิวเสีย เป็นผิวสวย ด้วย 🌟 Aurame Astaxanthin Soap 🌟 .
นวัตกรรมใหม่แห่งการ ทำความสะอาดผิวหน้า ด้วยสารสกัดหลักจากธรรมชาติถึง 8 ชนิด ช่วยฟื้นฟูสภาพผิว ที่มีสารตกค้าง 
จากสารสเตียรอยด์อย่างได้ผล 
เพียงใช้เป็นประจำอย่างต่อเนื่อง 
เพิ่มความชุ่มชื้นให้ผิวขณะล้างหน้า
✔ฟื้นฟูสภาพผิว ปรับโครงสร้างผิวให้แข็งแรง
✔คืนความอ่อนเยาว์ให้ผิว
✔ทำความสะอาดได้อย่างล้ำลึก ด้วยเนื้อวิปครีม 
เพียงพอกทิ้งไว้ 2-3นาที 
#aurame #auramesoap #astaxanthin #whitening #antiaging #whiteningSoap
.
ราคา :: 450 บาท (3 ชิ้น 1350 บาท แถม #Pobling 1 ชิ้นฟรี)
---------------------------------------------------
ทักเลย ➡ http://line.me/ti/p/x5aMP73yQd
ทักเลย ➡ Nichiesunny
082-0123114
---------------------------------------------------
✔หน้าใสถาวร✔ฝ้าจาง ✔รอยสิวหาย ✔ผิวกระชับ ✔จบในก้อนเดียว 
รับตัวแทนจำหน่าย #AuraMe ทั่วประเทศ จำนวนมาก
มาร่วมเป็นทีมเดียวกับเรา #teamDrJill
✔ ทักเลย ➡ http://line.me/ti/p/x5aMP73yQd
#ส ิวอักเสบ ที่ใครใครก็กลัว แอดไม่กลัววววว ก็แอดมีของดีดีอย่างสบู่ออร่ามีจะกลัวอะไรค้าคุ้นน เปลี่ยนผิวเสีย เป็นผิวสวย ด้วย 🌟 Aurame Astaxanthin Soap 🌟 . นวัตกรรมใหม่แห่งการ ทำความสะอาดผิวหน้า ด้วยสารสกัดหลักจากธรรมชาติถึง 8 ชนิด ช่วยฟื้นฟูสภาพผิว ที่มีสารตกค้าง จากสารสเตียรอยด์อย่างได้ผล เพียงใช้เป็นประจำอย่างต่อเนื่อง เพิ่มความชุ่มชื้นให้ผิวขณะล้างหน้า ✔ฟื้นฟูสภาพผิว ปรับโครงสร้างผิวให้แข็งแรง ✔คืนความอ่อนเยาว์ให้ผิว ✔ทำความสะอาดได้อย่างล้ำลึก ด้วยเนื้อวิปครีม เพียงพอกทิ้งไว้ 2-3นาที #aurame  #auramesoap  #astaxanthin  #whitening  #antiaging  #whiteningSoap  . ราคา :: 450 บาท (3 ชิ้น 1350 บาท แถม #Pobling  1 ชิ้นฟรี) --------------------------------------------------- ทักเลย ➡ http://line.me/ti/p/x5aMP73yQd ทักเลย ➡ Nichiesunny 082-0123114 --------------------------------------------------- ✔หน้าใสถาวร✔ฝ้าจาง ✔รอยสิวหาย ✔ผิวกระชับ ✔จบในก้อนเดียว รับตัวแทนจำหน่าย #AuraMe  ทั่วประเทศ จำนวนมาก มาร่วมเป็นทีมเดียวกับเรา #teamDrJill  ✔ ทักเลย ➡ http://line.me/ti/p/x5aMP73yQd
3 syawal😘. Harini dah gerak balek Kuala Terengganu. Beraya belah kampung suami pulak👏👏.
.
.
Dibah pakai Gel Semi Matte Lipstick in 'crushed berry'. Sangat lembap di bibir. Best best. Ada banyak lagi pilihan kaler tau! Nak tengok,boleh whatsapp me!😘🙋🙋
.
.
Dibah
0136827371
Ind Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
3 syawal😘. Harini dah gerak balek Kuala Terengganu. Beraya belah kampung suami pulak👏👏. . . Dibah pakai Gel Semi Matte Lipstick in 'crushed berry'. Sangat lembap di bibir. Best best. Ada banyak lagi pilihan kaler tau! Nak tengok,boleh whatsapp me!😘🙋🙋 . . Dibah 0136827371 Ind Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
Yeahh Dapatkan Tips Tips Menarik dari Kuya_masker dan informasi Produk kesehatan dll.
Yang bisa kamu lihat melalui  Snapgram dan Post Ig @kuya_masker 🚀
Yeahh Dapatkan Tips Tips Menarik dari Kuya_masker dan informasi Produk kesehatan dll. Yang bisa kamu lihat melalui Snapgram dan Post Ig @kuya_masker 🚀
IDR 60.000 POBLING CLEANSER ORIGINAL

Alat Pembersih Wajah Elektrik Terbaru, Sangat bagus di gunakan untuk membersihkan wajah sekaligus merawat wajah.

Dengan gerakan vibrasi elektriknya, membersihkan secara mendalam. Dilengkapi oleh ratusan ribu sikat yg super duper halus yang dapat membersihkan sampai pori2 terkecil. Menghasilkan 10,000 getaran per menit yang membersihkan pori wajah dengan  jauh lebih efektif & bersih daripada cara normal menggunakan tangan.  Dapatkan kulit mulus, bersih, bersinar bebas komedo

Kegunaan :
- Membersihkan Make up mendalam
- Membuat kulit wajah lebih lembut,bebas jerawat&komedo
- Meningkatkan kegunaan pemakaian krim & serum sehingga berfungsi dengan sempurna.
- Mengurangi daerah berminyak
-Melembabkan kulit kering & flek.
- Mengecilkan pori2 besar
Menggunakan baterai AAA 1pc .
.

#pobling #jualpobling #poblingmurah #grosirpobling #poblingready #poblingreadystock #poblingtermurah #supplierpobling #jualpoblingmurah #jualpoblingoriginal #jualpoblingmurah #jualpoblingready #poblingcleanser #poblingcleansermurah #poblingcleanserori #poblingcleanseroriginal #poblingcleaner #jualpoblingcleanser #jualpoblingcleansermurah #jualpoblingreadystock #jualpoblingready #pembersihmuka #pembersihwajah #poblingporecleanser #pembersihkomedo #lfl #l4l #fff
IDR 60.000 POBLING CLEANSER ORIGINAL Alat Pembersih Wajah Elektrik Terbaru, Sangat bagus di gunakan untuk membersihkan wajah sekaligus merawat wajah. Dengan gerakan vibrasi elektriknya, membersihkan secara mendalam. Dilengkapi oleh ratusan ribu sikat yg super duper halus yang dapat membersihkan sampai pori2 terkecil. Menghasilkan 10,000 getaran per menit yang membersihkan pori wajah dengan jauh lebih efektif & bersih daripada cara normal menggunakan tangan. Dapatkan kulit mulus, bersih, bersinar bebas komedo Kegunaan : - Membersihkan Make up mendalam - Membuat kulit wajah lebih lembut,bebas jerawat&komedo - Meningkatkan kegunaan pemakaian krim & serum sehingga berfungsi dengan sempurna. - Mengurangi daerah berminyak -Melembabkan kulit kering & flek. - Mengecilkan pori2 besar Menggunakan baterai AAA 1pc . . #pobling  #jualpobling  #poblingmurah  #grosirpobling  #poblingready  #poblingreadystock  #poblingtermurah  #supplierpobling  #jualpoblingmurah  #jualpoblingoriginal  #jualpoblingmurah  #jualpoblingready  #poblingcleanser  #poblingcleansermurah  #poblingcleanserori  #poblingcleanseroriginal  #poblingcleaner  #jualpoblingcleanser  #jualpoblingcleansermurah  #jualpoblingreadystock  #jualpoblingready  #pembersihmuka  #pembersihwajah  #poblingporecleanser  #pembersihkomedo  #lfl  #l4l  #fff 
Pobling 
PEMBERSIH KOMEDO DAN JERAWAT POBLING PORE SONIC

Rp 80.000
Pembersih Komedo Dan Jerawat Pobling Pore Sonic merupakan salah satu produk mukhtahir terkini yang berfungsi untuk menghilangkan jerawat, membersihkan wajah juga merawat wajah Anda.
Pobling Pore Sonic ini dilengkapi oleh ratusan ribu sikat sangat halus yang dapat membersihkan komedo dan jerawat yang terdapat pada pori-pori wajah. Produk ini juga dikembangkan khusus bagi Anda yang sering menggunakan make up, yang mana bekas make up tersebut dapat menyumbat pori-pori wajah sehingga dapat menimbukan jaerawat dan komedo.
Bagi semua wanita, membersihkan wajah adalah hal yang sangat penting agar wajah dapat cerah dan sehat. Dengan Pembersih Komedo Dan Jerawat ini yang dapat menghasilkan 10000 getaran/menit, Anda dapat membersihkan pori-pori wajah lebih cepat dan lebih efektif dan lebih bersih daripada mencuci dengan menggunakan tangan.
Manfaat utama pemakaian Pobling Sonic Pore Cleanser :
Mengurangi daerah berminyak, Melembabkan kulit kering & flek.Membuat kulit wajah lebih lembut .Membersihkan Make up lebih bagus dari membersihkan dengan tangan.Meningkatkan fungsi pemakaian cream atau serum sehingga dapat menyerap dengan sempurna.Mengecilkan pori-pori besar & bagus untuk menghilangkan komedo.
Produksi : Made In Korea
Produk ini menggunakan batrei AAA 1pcs (tidak termasuk didalam kemasan) dan Tidak Bergaransi.

#pobling#alatcucimuka#
#bersih#kinclong#
Pobling PEMBERSIH KOMEDO DAN JERAWAT POBLING PORE SONIC Rp 80.000 Pembersih Komedo Dan Jerawat Pobling Pore Sonic merupakan salah satu produk mukhtahir terkini yang berfungsi untuk menghilangkan jerawat, membersihkan wajah juga merawat wajah Anda. Pobling Pore Sonic ini dilengkapi oleh ratusan ribu sikat sangat halus yang dapat membersihkan komedo dan jerawat yang terdapat pada pori-pori wajah. Produk ini juga dikembangkan khusus bagi Anda yang sering menggunakan make up, yang mana bekas make up tersebut dapat menyumbat pori-pori wajah sehingga dapat menimbukan jaerawat dan komedo. Bagi semua wanita, membersihkan wajah adalah hal yang sangat penting agar wajah dapat cerah dan sehat. Dengan Pembersih Komedo Dan Jerawat ini yang dapat menghasilkan 10000 getaran/menit, Anda dapat membersihkan pori-pori wajah lebih cepat dan lebih efektif dan lebih bersih daripada mencuci dengan menggunakan tangan. Manfaat utama pemakaian Pobling Sonic Pore Cleanser : Mengurangi daerah berminyak, Melembabkan kulit kering & flek.Membuat kulit wajah lebih lembut .Membersihkan Make up lebih bagus dari membersihkan dengan tangan.Meningkatkan fungsi pemakaian cream atau serum sehingga dapat menyerap dengan sempurna.Mengecilkan pori-pori besar & bagus untuk menghilangkan komedo. Produksi : Made In Korea Produk ini menggunakan batrei AAA 1pcs (tidak termasuk didalam kemasan) dan Tidak Bergaransi. #pobling #alatcucimuka # #bersih #kinclong #
😉 โปรนี้มันเริ่ดมว๊ากกก...บอกเลย!! สิวอุดตันบริเวณคาง สิวเสี้ยนบริเวณรอบจมูก ถูกขับออกมาอย่างได้ผล หน้าหายมัน เเถม สิวอุดตัน สิวอักเสบ รอยดำ รูขุมขนกว้างก็เล็กลงอย่างเห็นได้ชัด

#Pobling #แปรงล้างหน้าเกาหลี ช่วยผลัดเซลล์ผิวเก่า ลดการเกิดสิวเสี้ยน สิวอุดตัน รูขุมขนกระชับ #แปรงที่แพทชอบมาก!!
.
❤พิเศษเพียงชุดละ 1,690 บาท ❤
#สินค้าในชุดประกอบด้วย
- เซรั่ม Dr.Jill 1 ขวด
- แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน
- สบู่ออร่ามี ลดสิว ลดหน้า 1 ก้อน
- แผ่นมาส์กหน้าใสเกาหลี 1 ชิ้น
📮#จัดส่งฟรีemsไม่มีค่าใช้จ่ายเพิ่ม ✔ลองซิคะ...แล้วคุณจะได้สัมผัสความมหัศจรรย์ของการเปลี่ยนเเปลงของผิว
---------------------------------------
สั่งซื้อในราคาโปรโมชั่น ได้ที่↙↙
Line : @drjill.thailand (อย่าลืมใส่ @ ด้วยนะคะ)

Tel.089-9336001
#สั่งเลย #ตอบเร็ว #ส่งไว #ทั่วไทยEMSฟรีๆๆ
😉 โปรนี้มันเริ่ดมว๊ากกก...บอกเลย!! สิวอุดตันบริเวณคาง สิวเสี้ยนบริเวณรอบจมูก ถูกขับออกมาอย่างได้ผล หน้าหายมัน เเถม สิวอุดตัน สิวอักเสบ รอยดำ รูขุมขนกว้างก็เล็กลงอย่างเห็นได้ชัด #Pobling  #แปรงล ้างหน้าเกาหลี ช่วยผลัดเซลล์ผิวเก่า ลดการเกิดสิวเสี้ยน สิวอุดตัน รูขุมขนกระชับ #แปรงท ี่แพทชอบมาก!! . ❤พิเศษเพียงชุดละ 1,690 บาท ❤ #ส ินค้าในชุดประกอบด้วย - เซรั่ม Dr.Jill 1 ขวด - แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน - สบู่ออร่ามี ลดสิว ลดหน้า 1 ก้อน - แผ่นมาส์กหน้าใสเกาหลี 1 ชิ้น 📮#จ ัดส่งฟรีemsไม่มีค่าใช้จ่ายเพิ่ม ✔ลองซิคะ...แล้วคุณจะได้สัมผัสความมหัศจรรย์ของการเปลี่ยนเเปลงของผิว --------------------------------------- สั่งซื้อในราคาโปรโมชั่น ได้ที่↙↙ Line : @drjill.thailand (อย่าลืมใส่ @ ด้วยนะคะ) Tel.089-9336001 #ส ั่งเลย #ตอบเร ็ว #ส ่งไว #ท ั่วไทยEMSฟรีๆๆ
POBLING 
Readdy kembali😆😆
Biru,merah

Harga : 75k
#pobling #poblingori #poblingkorea #poblingmurah
😉 โปรนี้มันเริ่ดมว๊ากกก...บอกเลย!! สิวอุดตันบริเวณคาง สิวเสี้ยนบริเวณรอบจมูก ถูกขับออกมาอย่างได้ผล หน้าหายมัน เเถม สิวอุดตัน สิวอักเสบ รอยดำ รูขุมขนกว้างก็เล็กลงอย่างเห็นได้ชัด
.
#Pobling #แปรงล้างหน้าเกาหลี ช่วยผลัดเซลล์ผิวเก่า ลดการเกิดสิวเสี้ยน สิวอุดตัน รูขุมขนกระชับ #แปรงที่แพทชอบมาก!!
.
❤พิเศษเพียงชุดละ 1,690 บาท ❤
#สินค้าในชุดประกอบด้วย
- เซรั่ม Dr.Jill 1 ขวด
- แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน
- สบู่ออร่ามี ลดสิว ลดหน้า 1 ก้อน
- แผ่นมาส์กหน้าใสเกาหลี 1 ชิ้น
📮#จัดส่งฟรีemsไม่มีค่าใช้จ่ายเพิ่ม
.
✔ลองซิคะ...แล้วคุณจะได้สัมผัสความมหัศจรรย์ของการเปลี่ยนเเปลงของผิว
----------------------------💕-----------
สั่งซื้อในราคาโปรโมชั่น ได้ที่
Line : @ drjill.thailand (มี@ข้างหน้า)
Tel.083-1205144
#สั่งเลย #ตอบเร็ว #ส่งไว #ทั่วไทยEMSฟรีๆๆ
-------------💕--------------------------
#drjill #drjillg5essence #ใช้ดีบอกต่อคนที่รักกับdrjill #49celebบอกต่อdrjill #ใช้ดีบอกต่อ #เซรั่มคุณหมอ #ครีม #รีวิวครีม #pantipcream #pantipmarket #shopping #shoppingonline #siambranname #snailwhite #beautybloger  #makeup #เครื่องสำอางค์แบรนด์ #cosmeticthailand #aurame #สบู่ออร่ามี
😉 โปรนี้มันเริ่ดมว๊ากกก...บอกเลย!! สิวอุดตันบริเวณคาง สิวเสี้ยนบริเวณรอบจมูก ถูกขับออกมาอย่างได้ผล หน้าหายมัน เเถม สิวอุดตัน สิวอักเสบ รอยดำ รูขุมขนกว้างก็เล็กลงอย่างเห็นได้ชัด . #Pobling  #แปรงล ้างหน้าเกาหลี ช่วยผลัดเซลล์ผิวเก่า ลดการเกิดสิวเสี้ยน สิวอุดตัน รูขุมขนกระชับ #แปรงท ี่แพทชอบมาก!! . ❤พิเศษเพียงชุดละ 1,690 บาท ❤ #ส ินค้าในชุดประกอบด้วย - เซรั่ม Dr.Jill 1 ขวด - แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน - สบู่ออร่ามี ลดสิว ลดหน้า 1 ก้อน - แผ่นมาส์กหน้าใสเกาหลี 1 ชิ้น 📮#จ ัดส่งฟรีemsไม่มีค่าใช้จ่ายเพิ่ม . ✔ลองซิคะ...แล้วคุณจะได้สัมผัสความมหัศจรรย์ของการเปลี่ยนเเปลงของผิว ----------------------------💕----------- สั่งซื้อในราคาโปรโมชั่น ได้ที่ Line : @ drjill.thailand (มี@ข้างหน้า) Tel.083-1205144 #ส ั่งเลย #ตอบเร ็ว #ส ่งไว #ท ั่วไทยEMSฟรีๆๆ -------------💕-------------------------- #drjill  #drjillg5essence  #ใช ้ดีบอกต่อคนที่รักกับdrjill #49celebบอกต ่อdrjill #ใช ้ดีบอกต่อ #เซร ั่มคุณหมอ #คร ีม #ร ีวิวครีม #pantipcream  #pantipmarket  #shopping  #shoppingonline  #siambranname  #snailwhite  #beautybloger   #makeup  #เคร ื่องสำอางค์แบรนด์ #cosmeticthailand  #aurame  #สบ ู่ออร่ามี
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok
#volumebrush #catokmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #volumebrush  #catokmurah 
💥новинка💥ультразвуковая щетка для чистки лица POBLING.
✔Глубокое очищение пор, в 10 раз эффективнее обычного умывания ✔Пользоваться прибором быстро,просто и удобно, всего 1 минута.
✔Ультразвук действует как невидимый пылесос, чистит поры от скопившейся грязи, стимулирует кровообращение.
✔Кожа становится более гладкой, благодаря удалению мертых клеток. ✔Цвет лица более свежий, благодаря усилению микроциркуляции крови. ✔Кожа становится более упругой, благодаря массажным функциям.
✔Вы можете значительно экономить на походах к косметологу, делая процедуру очистки дома.
✔Вибрации в 10000/мин
✔Бережный уход
✔Высокая эффективность.
Цена: 390р.
#мирудивительныхтоваров#мирудивительныхтоваровнижнийтагил#нижнийтагил#щеткадлялица#ультразвуковаящетка#длячисткилица#pobling#clear#длялица#тцпассаж#тцгороскоп
💥новинка💥ультразвуковая щетка для чистки лица POBLING. ✔Глубокое очищение пор, в 10 раз эффективнее обычного умывания ✔Пользоваться прибором быстро,просто и удобно, всего 1 минута. ✔Ультразвук действует как невидимый пылесос, чистит поры от скопившейся грязи, стимулирует кровообращение. ✔Кожа становится более гладкой, благодаря удалению мертых клеток. ✔Цвет лица более свежий, благодаря усилению микроциркуляции крови. ✔Кожа становится более упругой, благодаря массажным функциям. ✔Вы можете значительно экономить на походах к косметологу, делая процедуру очистки дома. ✔Вибрации в 10000/мин ✔Бережный уход ✔Высокая эффективность. Цена: 390р. #мирудивительныхтоваров #мирудивительныхтоваровнижнийтагил #нижнийтагил #щеткадлялица #ультразвуковаящетка #длячисткилица #pobling #clear #длялица #тцпассаж #тцгороскоп 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek 
Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #jualcatokamara #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokamara
#volumebrush #catokmurah #jualcatokanmurah
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #jualcatokamara  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokamara  #volumebrush  #catokmurah  #jualcatokanmurah