an online Instagram web viewer

#pobling medias

Photos

Mary Kay CC Cream Sunscreen SPF 15, berfungsi seperti mekap untuk membetulkan ketidaksempurnaan kulit dengan segera dan juga dirumus sebagai penjagaan kulit untuk memelihara kecantikan kulit setiap hari. Rumusan yang ringan ini membuatkan anda kelihatan semula jadi dan sempurna bagai bebas solekan😍😍😍
.....
Nak try product and skincare secara percuma, jom roger ai ya😘😘😘
.....
Ryna 
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Mary Kay CC Cream Sunscreen SPF 15, berfungsi seperti mekap untuk membetulkan ketidaksempurnaan kulit dengan segera dan juga dirumus sebagai penjagaan kulit untuk memelihara kecantikan kulit setiap hari. Rumusan yang ringan ini membuatkan anda kelihatan semula jadi dan sempurna bagai bebas solekan😍😍😍 ..... Nak try product and skincare secara percuma, jom roger ai ya😘😘😘 ..... Ryna 0178736844 Mary Kay Beauty Consultant .... #MaryKayMalaysia  #marykayselangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Mary Kay CC Cream Sunscreen SPF 15, berfungsi seperti mekap untuk membetulkan ketidaksempurnaan kulit dengan segera dan juga dirumus sebagai penjagaan kulit untuk memelihara kecantikan kulit setiap hari. Rumusan yang ringan ini membuatkan anda kelihatan semula jadi dan sempurna bagai bebas solekan😍😍😍
.....
Nak try product and skincare secara percuma, jom roger ai ya😘😘😘
.....
Ryna 
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Mary Kay CC Cream Sunscreen SPF 15, berfungsi seperti mekap untuk membetulkan ketidaksempurnaan kulit dengan segera dan juga dirumus sebagai penjagaan kulit untuk memelihara kecantikan kulit setiap hari. Rumusan yang ringan ini membuatkan anda kelihatan semula jadi dan sempurna bagai bebas solekan😍😍😍 ..... Nak try product and skincare secara percuma, jom roger ai ya😘😘😘 ..... Ryna 0178736844 Mary Kay Beauty Consultant .... #MaryKayMalaysia  #marykayselangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
水魚推介-法國詩華青瓜洗面奶

功效:
控制油脂分泌
清爽,保濕
清潔皮膚污垢
落妝,清潔毛孔

洗完面後印乾水份,可用玫瑰收縮水

總店🏦🏦
地址:黃大仙龍翔豪苑商場地下4號舖
聯絡人電話:54945838

前往方法
(黃大仙mtr A出口-轉左直行往新光中心方向至豪苑商場,商場於馬會及譽廚酒家中間,本店是商場門口第二間舖)

營業時間:
星期一至六:12:00至8:30
星期日:12:30至7:30

分店🏦🏦
地址:旺角花園街好景商業中心24樓 2406室(店舖對正lift 門)
聯絡電話:54083353
營業時間
星期一:1:00至8:00
星期二至日:12:30至 9:00
#青瓜洗面奶 #朋友 #控油 #夏天 #法國詩華 #芬琳思 #粉刺 #黑頭 #水魚 #丹參粉刺水#黑頭 #人氣 #平價 #美容 #biocziwi #詩華 #swissadvice #洗面奶 #洗面 #洗臉 #潔面 #洗洗白 #豬面貼 #洗面機 #pobling#海藻矽針
水魚推介-法國詩華青瓜洗面奶 功效: 控制油脂分泌 清爽,保濕 清潔皮膚污垢 落妝,清潔毛孔 洗完面後印乾水份,可用玫瑰收縮水 總店🏦🏦 地址:黃大仙龍翔豪苑商場地下4號舖 聯絡人電話:54945838 前往方法 (黃大仙mtr A出口-轉左直行往新光中心方向至豪苑商場,商場於馬會及譽廚酒家中間,本店是商場門口第二間舖) 營業時間: 星期一至六:12:00至8:30 星期日:12:30至7:30 分店🏦🏦 地址:旺角花園街好景商業中心24樓 2406室(店舖對正lift 門) 聯絡電話:54083353 營業時間 星期一:1:00至8:00 星期二至日:12:30至 9:00 #青瓜洗面奶  #朋友  #控油  #夏天  #法國詩華  #芬琳思  #粉刺  #黑頭  #水魚  #丹參粉刺水 #黑頭  #人氣  #平價  #美容  #biocziwi  #詩華  #swissadvice  #洗面奶  #洗面  #洗臉  #潔面  #洗洗白  #豬面貼  #洗面機  #pobling #海藻矽針 
#Repost @kosmetik_top with @repostapp
・・・
READY WARNA GOLD, MERAH, BIRU dan PUTIH.
Rp139.000(original)

Hanya di @kosmetik_top @kosmetik_top
LOKASI: JAKARTA

INFORMASI DAN CARA ORDER: 
LINE: @kosmetik_top (pake @yah) 
BBM: 5259F8F6
WA : 085939967635
Website: www.kosmetiktop.com

ORIGINAL KOREA, BUKAN KW. Kw mesin lebih lemah dan tidak awet. Ori sikat lbh halus, warna soft  semua ada logo, tombol rapi, box mika luar sama semua, mesin kuat n awet.
Sangat bagus di gunakan untuk membersihkan wajah sekaligus merawat wajah.
Pobling ini dilengkapi oleh ratusan ribu sikat yg super duper halus yang dapat membersihkan sampe pori2 terkecil jd bs terhindar dr JERAWAT DAN KOMEDO deh..
Apalagi buat yg hampir tiap hari memakai makeup, lbh membutuhkan POBLING CLEANSER!!! Membersihkan wajah merupakan ritual pertama yang sangat penting untuk membuat kulit wajah sehat. Dengan Pobling yang menghasilkan 10,000 getaran / menit akan membersihkan pori wajah jauh lebih efektif & bersih daripada cara normal menggunakan tangan. Kulit & pori wajah bersih sehingga lebih bersinar dan sehat.

Menggunakan batre AAA 1pcs (TIDAK TERMASUK)

Manfaat pemakaian Pobling Sonic Pore Cleanser :
- Membersihkan Make up lebih bagus dari membersihkan dengan tangan.
- Membuat kulit wajah lebih lembut .
- Meningkatkan kegunaan pemakaian Cream & serum sehingga berfungsi dengan sempurna.
- Mengurangi daerah berminyak, Melembabkan kulit kering & flek.
- Mengecilkan pori2 besar & bagus untuk menghilangkan komedo.

ORIGINAL MADE IN KOREA

#pobling#poblingoriginal#poblingmurah#poblingkorea#poblingcleanser#poblingori#poblingready#poblingindo#poblingasli#poblingtermurah#poblingwajah#poblingjakarta#poblingcleanserori#poblingcleansermurah#noseup#perawatanwajah#hijabers#hijabstyle#bajumuslim#mukena#grosir#reseller#dropship#kosmetiktop#
#Repost  @kosmetik_top with @repostapp ・・・ READY WARNA GOLD, MERAH, BIRU dan PUTIH. Rp139.000(original) Hanya di @kosmetik_top @kosmetik_top LOKASI: JAKARTA INFORMASI DAN CARA ORDER: LINE: @kosmetik_top (pake @yah) BBM: 5259F8F6 WA : 085939967635 Website: www.kosmetiktop.com ORIGINAL KOREA, BUKAN KW. Kw mesin lebih lemah dan tidak awet. Ori sikat lbh halus, warna soft semua ada logo, tombol rapi, box mika luar sama semua, mesin kuat n awet. Sangat bagus di gunakan untuk membersihkan wajah sekaligus merawat wajah. Pobling ini dilengkapi oleh ratusan ribu sikat yg super duper halus yang dapat membersihkan sampe pori2 terkecil jd bs terhindar dr JERAWAT DAN KOMEDO deh.. Apalagi buat yg hampir tiap hari memakai makeup, lbh membutuhkan POBLING CLEANSER!!! Membersihkan wajah merupakan ritual pertama yang sangat penting untuk membuat kulit wajah sehat. Dengan Pobling yang menghasilkan 10,000 getaran / menit akan membersihkan pori wajah jauh lebih efektif & bersih daripada cara normal menggunakan tangan. Kulit & pori wajah bersih sehingga lebih bersinar dan sehat. Menggunakan batre AAA 1pcs (TIDAK TERMASUK) Manfaat pemakaian Pobling Sonic Pore Cleanser : - Membersihkan Make up lebih bagus dari membersihkan dengan tangan. - Membuat kulit wajah lebih lembut . - Meningkatkan kegunaan pemakaian Cream & serum sehingga berfungsi dengan sempurna. - Mengurangi daerah berminyak, Melembabkan kulit kering & flek. - Mengecilkan pori2 besar & bagus untuk menghilangkan komedo. ORIGINAL MADE IN KOREA #pobling #poblingoriginal #poblingmurah #poblingkorea #poblingcleanser #poblingori #poblingready #poblingindo #poblingasli #poblingtermurah #poblingwajah #poblingjakarta #poblingcleanserori #poblingcleansermurah #noseup #perawatanwajah #hijabers #hijabstyle #bajumuslim #mukena #grosir #reseller #dropship #kosmetiktop #
HAPUSKAN WHITEHEADS & BLACKHEADS DARI HIDUP ANDA..!!⚡⚡
.
Dari jauh nampak macam flawless.. Datang dekat.. Omak aii.. 😂😂 Apa perasaan korang kalau korang sendiri alami macam tu? Kadang-Kadang kita sendiri tak perasankan..
.
So Ayu ada cara untuk korang mencantas blackhead and whitehead kat wajah korang tu..😉 Macam mana?? Nak guna ape?? Sabit ke? Kihkihkih.. Idoklee begitu.. and paling penting tak menyakitkan pon tau..
.
Dalam Marykay ada dua tools magic ataupon musuh utama whitehead and blackhead iaitu
⚡Skinvigoret Cleansing Brush
⚡Botanical Effect MASK
.
Pakai kedua2 nya serentak.. InsyaAllah.. Selain daripada white and blackhead hilang.. Kulit korang pon akan jadi cerah semulajadi.. Tak de lagi masalah kulit kusammm!! 😍 Wuhuhuhuhu.. Bestnyaa la haiiii..
.
So..Jom!! Jangan tunggu makcik sebelah lagi cantik dari korang.. Biar korang cantik dlu dari makcik sebelah..🙊🙊🙊
.
Wtsap @ Dm Ayu laju2 ok..
.
Ayu 012-7960046
Independent Beauty Consultant Mary Kay
.
#marykaymalaysia #marykayskincare
#whiteheadremover #blackheadremover #buangwhitehead #skinvigoratecleansingbrush #pobling #poblingmurah
HAPUSKAN WHITEHEADS & BLACKHEADS DARI HIDUP ANDA..!!⚡⚡ . Dari jauh nampak macam flawless.. Datang dekat.. Omak aii.. 😂😂 Apa perasaan korang kalau korang sendiri alami macam tu? Kadang-Kadang kita sendiri tak perasankan.. . So Ayu ada cara untuk korang mencantas blackhead and whitehead kat wajah korang tu..😉 Macam mana?? Nak guna ape?? Sabit ke? Kihkihkih.. Idoklee begitu.. and paling penting tak menyakitkan pon tau.. . Dalam Marykay ada dua tools magic ataupon musuh utama whitehead and blackhead iaitu ⚡Skinvigoret Cleansing Brush ⚡Botanical Effect MASK . Pakai kedua2 nya serentak.. InsyaAllah.. Selain daripada white and blackhead hilang.. Kulit korang pon akan jadi cerah semulajadi.. Tak de lagi masalah kulit kusammm!! 😍 Wuhuhuhuhu.. Bestnyaa la haiiii.. . So..Jom!! Jangan tunggu makcik sebelah lagi cantik dari korang.. Biar korang cantik dlu dari makcik sebelah..🙊🙊🙊 . Wtsap @ Dm Ayu laju2 ok.. . Ayu 012-7960046 Independent Beauty Consultant Mary Kay . #marykaymalaysia  #marykayskincare  #whiteheadremover  #blackheadremover  #buangwhitehead  #skinvigoratecleansingbrush  #pobling  #poblingmurah 
Mary Kay CC Cream Sunscreen SPF 15, berfungsi seperti mekap untuk membetulkan ketidaksempurnaan kulit dengan segera dan juga dirumus sebagai penjagaan kulit untuk memelihara kecantikan kulit setiap hari. Rumusan yang ringan ini membuatkan anda kelihatan semula jadi dan sempurna bagai bebas solekan😍😍😍
.....
Nak try product and skincare secara percuma, jom roger ai ya😘😘😘
.....
Ryna 
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Mary Kay CC Cream Sunscreen SPF 15, berfungsi seperti mekap untuk membetulkan ketidaksempurnaan kulit dengan segera dan juga dirumus sebagai penjagaan kulit untuk memelihara kecantikan kulit setiap hari. Rumusan yang ringan ini membuatkan anda kelihatan semula jadi dan sempurna bagai bebas solekan😍😍😍 ..... Nak try product and skincare secara percuma, jom roger ai ya😘😘😘 ..... Ryna 0178736844 Mary Kay Beauty Consultant .... #MaryKayMalaysia  #marykayselangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Timewise Renewing Gel Mask .
.
Mask Mary kay yang sgt best kalau nk skin Baby wajib pakai gel mask ni.. Ada 10 kelebihan Gel Mask 👇
.
.
✅ menghidrat kulit
✅ mengunci kelembapan
✅ de-stress kulit yg stress
✅ meredakan kulit (calming)
✅ melembut
✅ menegang
✅ mengecilkan pori
✅ membersih
✅ memelihara kulit dr kering sepanjang hari .
.
.
👇Sesuai untuk anda yang ✔ kulit kering
✔ nk kulit lebih licin sehalus semulus bayi
✔ nak nampak muda
✔ sukakan hasil mcm di spa
✔ wajah kusam & jatuh ( kurg anjal) .
.
.
Sapu2 terus tidur... bangun pagi muka lembut.. jerawat makin kecut. Best tak ??? Berminat? Boleh pm/ whatsapp .
.
.
Dibah
0136827371
Ind Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #marykayterengganu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Timewise Renewing Gel Mask . . Mask Mary kay yang sgt best kalau nk skin Baby wajib pakai gel mask ni.. Ada 10 kelebihan Gel Mask 👇 . . ✅ menghidrat kulit ✅ mengunci kelembapan ✅ de-stress kulit yg stress ✅ meredakan kulit (calming) ✅ melembut ✅ menegang ✅ mengecilkan pori ✅ membersih ✅ memelihara kulit dr kering sepanjang hari . . . 👇Sesuai untuk anda yang ✔ kulit kering ✔ nk kulit lebih licin sehalus semulus bayi ✔ nak nampak muda ✔ sukakan hasil mcm di spa ✔ wajah kusam & jatuh ( kurg anjal) . . . Sapu2 terus tidur... bangun pagi muka lembut.. jerawat makin kecut. Best tak ??? Berminat? Boleh pm/ whatsapp . . . Dibah 0136827371 Ind Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #marykayterengganu  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Alhamdulillah,selesai I CAN TRAINING untuk harini👏👏. Best!  Banyak yang dapat belajar 😍. .
.
Dalam setiap perkara yang kita lakukan, perlu ada ilmu.  Di Mary Kay, untuk menjadi seorang Beauty Consultant yang berkualiti, ilmu perlu sentiasa dicari.  Semua education class yang Mary Kay sediakan adalah percuma untuk setiap consultant mereka sertai. Kita di ajar cara menjual, cara menjadi seorang leader yang berkualiti, cara manage masa dan kewangan dan banyak lagi! Dalam masa yang sama, dapat create bonding dengan ramai sisters. Tu yang best sbenarnya.  hehe
.
.
Siapa suka beraktiviti macam ni?  Jom sembang.  Banyakk sangat info nk share ni😘
.
.
Dibah
0136827371
Ind Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #marykayterengganu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Alhamdulillah,selesai I CAN TRAINING untuk harini👏👏. Best! Banyak yang dapat belajar 😍. . . Dalam setiap perkara yang kita lakukan, perlu ada ilmu. Di Mary Kay, untuk menjadi seorang Beauty Consultant yang berkualiti, ilmu perlu sentiasa dicari. Semua education class yang Mary Kay sediakan adalah percuma untuk setiap consultant mereka sertai. Kita di ajar cara menjual, cara menjadi seorang leader yang berkualiti, cara manage masa dan kewangan dan banyak lagi! Dalam masa yang sama, dapat create bonding dengan ramai sisters. Tu yang best sbenarnya. hehe . . Siapa suka beraktiviti macam ni? Jom sembang. Banyakk sangat info nk share ni😘 . . Dibah 0136827371 Ind Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #marykayterengganu  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
1. SEMI MATTE lipstick
Apa maksud semi matte?
-> Kemasan yang matte tapi tak membuatkan bibir merekah & nampak kering!
.
.
Sekarang tengah trend orang pakai lipstick Matte kan? .
.
💡Color yang nampak mewah & cantik!
Tapi tapi tapi sayang sebab texturnya yang matte tu membuatkan bibir jadi sangat kering 💡Bila terlalu kering dia akan start jadi kuping & bibir nampak merekah
Tak secantik masa mula-mula pakai tadi 💡And kalau pakai lipstick matte wajib pakai lip balm kalau tak memang crack sana sini
.
.
Dengan MARY KAY GEL SEMI MATTE LIPSTICK ni, uols da tak perlu risau nak pakai lip balm or risau bibir merekah. U can enjoy the matte look tanpa rasa ragu2 lagi! 😀 .

2. Teknologi MIKROSFERA GEL terkini untuk mencipta warna yang penuh, rich, menawan, tahan lama sehingga beberapa jam tanpa mengeringkan bibir atau nampak kering.

3, Formula GEL yang sangatt ringan memberikan sapuan yang lancar & rata .

4. Warna TAHAN LAMA (LONG LASTING) 
Dengan penggunaan “Teknologi Cushion Matrix” , lipstick ni mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. .

5. MELEMBAPKAN bibir 
MARY KAY GEL SEMI MATTE LIPSTICK mengandungi bahan-bahan seperti minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembapkan bibir. 💡Sesiapa saja boleh pakai lipstick ni, especially uolls yg ada masalah bibir kering ke, sensitif ke, bibir gelap ke...color dia sangat intense boleh tutup gelap kat bibir & dalam masa yg sama dia ada bahan2 penjagaan bibir jugak 🌸
.
.
Mira salleh
0139491687
.
.
#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
1. SEMI MATTE lipstick Apa maksud semi matte? -> Kemasan yang matte tapi tak membuatkan bibir merekah & nampak kering! . . Sekarang tengah trend orang pakai lipstick Matte kan? . . 💡Color yang nampak mewah & cantik! Tapi tapi tapi sayang sebab texturnya yang matte tu membuatkan bibir jadi sangat kering 💡Bila terlalu kering dia akan start jadi kuping & bibir nampak merekah Tak secantik masa mula-mula pakai tadi 💡And kalau pakai lipstick matte wajib pakai lip balm kalau tak memang crack sana sini . . Dengan MARY KAY GEL SEMI MATTE LIPSTICK ni, uols da tak perlu risau nak pakai lip balm or risau bibir merekah. U can enjoy the matte look tanpa rasa ragu2 lagi! 😀 . 2. Teknologi MIKROSFERA GEL terkini untuk mencipta warna yang penuh, rich, menawan, tahan lama sehingga beberapa jam tanpa mengeringkan bibir atau nampak kering. 3, Formula GEL yang sangatt ringan memberikan sapuan yang lancar & rata . 4. Warna TAHAN LAMA (LONG LASTING) Dengan penggunaan “Teknologi Cushion Matrix” , lipstick ni mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. . 5. MELEMBAPKAN bibir MARY KAY GEL SEMI MATTE LIPSTICK mengandungi bahan-bahan seperti minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembapkan bibir. 💡Sesiapa saja boleh pakai lipstick ni, especially uolls yg ada masalah bibir kering ke, sensitif ke, bibir gelap ke...color dia sangat intense boleh tutup gelap kat bibir & dalam masa yg sama dia ada bahan2 penjagaan bibir jugak 🌸 . . Mira salleh 0139491687 . . #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
Mary Kay CC Cream Sunscreen SPF 15, berfungsi seperti mekap untuk membetulkan ketidaksempurnaan kulit dengan segera dan juga dirumus sebagai penjagaan kulit untuk memelihara kecantikan kulit setiap hari. Rumusan yang ringan ini membuatkan anda kelihatan semula jadi dan sempurna bagai bebas solekan😍😍😍
.....
Nak try product and skincare secara percuma, jom roger ai ya😘😘😘
.....
Ryna 
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Mary Kay CC Cream Sunscreen SPF 15, berfungsi seperti mekap untuk membetulkan ketidaksempurnaan kulit dengan segera dan juga dirumus sebagai penjagaan kulit untuk memelihara kecantikan kulit setiap hari. Rumusan yang ringan ini membuatkan anda kelihatan semula jadi dan sempurna bagai bebas solekan😍😍😍 ..... Nak try product and skincare secara percuma, jom roger ai ya😘😘😘 ..... Ryna 0178736844 Mary Kay Beauty Consultant .... #MaryKayMalaysia  #marykayselangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
[KULIT BERSERI DGN 3 ITEM]
.
.
Makeup secara simple is awesome.  Nampak natural2 gitu.. guna 3 item je jadikan makeup yg simple nmpk berseri.. tu penting.. Boleh cuba cc cream, translucent loose powder( sesuai utk semua jenis kulit) & semi matte lipstick gel.. 😍😍😍
.
.
Mira salleh
0139491687
Beauty consultant
Mary kay malaysia

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
[KULIT BERSERI DGN 3 ITEM] . . Makeup secara simple is awesome. Nampak natural2 gitu.. guna 3 item je jadikan makeup yg simple nmpk berseri.. tu penting.. Boleh cuba cc cream, translucent loose powder( sesuai utk semua jenis kulit) & semi matte lipstick gel.. 😍😍😍 . . Mira salleh 0139491687 Beauty consultant Mary kay malaysia #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
Nak kulit cantik? Kulit sihat dgn cara yg paling selamat? Meh mira guide anda.. jom pakai mary kay produk yg terjamin selamat yg diuji oleh pakar2 kulit antarabangsa tanpa penggunaan bahan kimia yg merbahaya yg juga sgt selamat utk ibu2 mengandung.. .
.
Produk mary kay yg menggunakan bahan2 asas botani/ estrak2 tumbuhan yg tinggi nilainya & terjamin keberkesanannya.. produk mary kay ada 90 hari jaminan kepuasan pelanggan dimana pengguna blh tukar produk jika tidak bersesuaian dgn kulit / ada mslh dgn produk.. mmg ternyata sgt best.. 1 set tahan 5-8 bulan penggunaan.. sgt2 tahan lama.. ❤❤❤
.
Nak cuba TOP 5 GLOBAL SKINCARE BRAND? jgn malu2 nak wsup mira ye!
.
.

Mira salleh
0139491687
Mary Kay Beauty Consultant .
.
 #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
Nak kulit cantik? Kulit sihat dgn cara yg paling selamat? Meh mira guide anda.. jom pakai mary kay produk yg terjamin selamat yg diuji oleh pakar2 kulit antarabangsa tanpa penggunaan bahan kimia yg merbahaya yg juga sgt selamat utk ibu2 mengandung.. . . Produk mary kay yg menggunakan bahan2 asas botani/ estrak2 tumbuhan yg tinggi nilainya & terjamin keberkesanannya.. produk mary kay ada 90 hari jaminan kepuasan pelanggan dimana pengguna blh tukar produk jika tidak bersesuaian dgn kulit / ada mslh dgn produk.. mmg ternyata sgt best.. 1 set tahan 5-8 bulan penggunaan.. sgt2 tahan lama.. ❤❤❤ . Nak cuba TOP 5 GLOBAL SKINCARE BRAND? jgn malu2 nak wsup mira ye! . . Mira salleh 0139491687 Mary Kay Beauty Consultant . . #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
FACIAL UAP ORIGINAL
IDR 185.000

TERMURAH! 😍Seharian habis beraktifitas d luar rumah,😗 memakai make up dan bedak setiap hari pasti butuh kesegaran ekstra untuk kulit wajahmu 
Nikmati perawatan mahal d salon dengan harga ringan dikantong..😙🙌🙋🙆
Salah satunya dgn cara facial untuk mengembalikan kecerahan wajah alami..😘 Kini hadir  FACIAL UAP ORIGINAL👍👍👍
Alat ajaib yang membantu penguapan wajah.  facial uap bekerja💖💋
mengembalikan kelembaban wajah
memberi nutrisi pada wajah
Melancarkan sirkulasi peredaran darah
Membersihkan kulit wajah sampai pori pori terkecilnya
Memberikan efek rilex
Uap sauna yg dihasilkan mengandung micro mist yg dapat meremajakan kulit
Menghilangkan bekas2 jerawat dan meghilangkan komedo

Cara kerja sama seperti facial mahal di salon lo.. Listrik hanya 100w

Minat or tanya2 hubungi :
Line : ludyaa
Bbm : d5c36806
Whatsapp : 085210823085

hny 185k ORIGINAL

Cara pakai:
1. Cuci muka terlebih dahulu
2. Isi alat dengan air mineral, dicolokkan ke listrik
3. Uap micromist akan keluar dari alat
4. Dekatkan wajah ke alat sekitar 10menit
5. Rasakan hasil wajah lebih kenyal, cerah, dan pori2 diwajah anda mengecil dgn pemakaian rutin.

#facialspa #alatuapwajahmurah #wajahawetmuda #setrikawajah #alatfacialspa #alatpenyedotkomedo #alatuapwajahmurah #setrikawajahmurah #setrikawajahoriginal #alatpengecilpori2 #maskerpemutihwajah #perawatanwajahmurah #salonkecantikan #perawatanwajahalami #makeup #pobling #alatpembersihwajah #wajahtirus #korsetwajah #facialspamurah #skincare #serumwajah #maskeremas #maskerkomedo#mua #alatpembersihwajah
#steamerwajahmurah #steamerwajahoriginal #sauna #saunabelt
FACIAL UAP ORIGINAL IDR 185.000 TERMURAH! 😍Seharian habis beraktifitas d luar rumah,😗 memakai make up dan bedak setiap hari pasti butuh kesegaran ekstra untuk kulit wajahmu Nikmati perawatan mahal d salon dengan harga ringan dikantong..😙🙌🙋🙆 Salah satunya dgn cara facial untuk mengembalikan kecerahan wajah alami..😘 Kini hadir FACIAL UAP ORIGINAL👍👍👍 Alat ajaib yang membantu penguapan wajah. facial uap bekerja💖💋 mengembalikan kelembaban wajah memberi nutrisi pada wajah Melancarkan sirkulasi peredaran darah Membersihkan kulit wajah sampai pori pori terkecilnya Memberikan efek rilex Uap sauna yg dihasilkan mengandung micro mist yg dapat meremajakan kulit Menghilangkan bekas2 jerawat dan meghilangkan komedo Cara kerja sama seperti facial mahal di salon lo.. Listrik hanya 100w Minat or tanya2 hubungi : Line : ludyaa Bbm : d5c36806 Whatsapp : 085210823085 hny 185k ORIGINAL Cara pakai: 1. Cuci muka terlebih dahulu 2. Isi alat dengan air mineral, dicolokkan ke listrik 3. Uap micromist akan keluar dari alat 4. Dekatkan wajah ke alat sekitar 10menit 5. Rasakan hasil wajah lebih kenyal, cerah, dan pori2 diwajah anda mengecil dgn pemakaian rutin. #facialspa  #alatuapwajahmurah  #wajahawetmuda  #setrikawajah  #alatfacialspa  #alatpenyedotkomedo  #alatuapwajahmurah  #setrikawajahmurah  #setrikawajahoriginal  #alatpengecilpori2  #maskerpemutihwajah  #perawatanwajahmurah  #salonkecantikan  #perawatanwajahalami  #makeup  #pobling  #alatpembersihwajah  #wajahtirus  #korsetwajah  #facialspamurah  #skincare  #serumwajah  #maskeremas  #maskerkomedo #mua  #alatpembersihwajah  #steamerwajahmurah  #steamerwajahoriginal  #sauna  #saunabelt 
Nak kulit cantik? Kulit sihat dgn cara yg paling selamat? Meh mira guide anda.. jom pakai mary kay produk yg terjamin selamat yg diuji oleh pakar2 kulit antarabangsa tanpa penggunaan bahan kimia yg merbahaya yg juga sgt selamat utk ibu2 mengandung.. .
.
Produk mary kay yg menggunakan bahan2 asas botani/ estrak2 tumbuhan yg tinggi nilainya & terjamin keberkesanannya.. produk mary kay ada 90 hari jaminan kepuasan pelanggan dimana pengguna blh tukar produk jika tidak bersesuaian dgn kulit / ada mslh dgn produk.. mmg ternyata sgt best.. 1 set tahan 5-8 bulan penggunaan.. sgt2 tahan lama.. ❤❤❤
.
Nak cuba TOP 5 GLOBAL SKINCARE BRAND? jgn malu2 nak wsup mira ye!
.
.

Mira salleh
0139491687
Mary Kay Beauty Consultant .
.
 #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
Nak kulit cantik? Kulit sihat dgn cara yg paling selamat? Meh mira guide anda.. jom pakai mary kay produk yg terjamin selamat yg diuji oleh pakar2 kulit antarabangsa tanpa penggunaan bahan kimia yg merbahaya yg juga sgt selamat utk ibu2 mengandung.. . . Produk mary kay yg menggunakan bahan2 asas botani/ estrak2 tumbuhan yg tinggi nilainya & terjamin keberkesanannya.. produk mary kay ada 90 hari jaminan kepuasan pelanggan dimana pengguna blh tukar produk jika tidak bersesuaian dgn kulit / ada mslh dgn produk.. mmg ternyata sgt best.. 1 set tahan 5-8 bulan penggunaan.. sgt2 tahan lama.. ❤❤❤ . Nak cuba TOP 5 GLOBAL SKINCARE BRAND? jgn malu2 nak wsup mira ye! . . Mira salleh 0139491687 Mary Kay Beauty Consultant . . #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
😍😍😍
Wawow! Heehehee Melacep niii mang thorbaiikkk. Seorang Doctor pon guna sebagai skincare harian beliauu tauuu, memula pakai cleanser jeee tros jato cinta n pakai full set. Result pon kebabom laaa👍🏻👍🏻 Berminat nak tau lebih lanjut bole roger Kakak yaaa😘
.
.
Fatin
01126755968
Beauty consultant
Mary kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #MatteLipstick #MaryKayPUNCAKalam #marykayselangor #selacepserum #serum #serummelacep
😍😍😍 Wawow! Heehehee Melacep niii mang thorbaiikkk. Seorang Doctor pon guna sebagai skincare harian beliauu tauuu, memula pakai cleanser jeee tros jato cinta n pakai full set. Result pon kebabom laaa👍🏻👍🏻 Berminat nak tau lebih lanjut bole roger Kakak yaaa😘 . . Fatin 01126755968 Beauty consultant Mary kay Malaysia . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #MatteLipstick  #MaryKayPUNCAKalam  #marykayselangor  #selacepserum  #serum  #serummelacep 
Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?🙂🙂
....
Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set Botanical Effects by Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan semulajadi, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. Satu set tahan sehingga 6-7 bulan. Penjimatan yang sangat berbaloi tau ! Whatsaap saya for more info😘😘😘
......
Ryna 
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
.....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?🙂🙂 .... Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set Botanical Effects by Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan semulajadi, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. Satu set tahan sehingga 6-7 bulan. Penjimatan yang sangat berbaloi tau ! Whatsaap saya for more info😘😘😘 ...... Ryna 0178736844 Mary Kay Beauty Consultant ..... #MaryKayMalaysia  #marykayselangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
Kulit merupakan organ yang terbesar dan terpenting manusia.Bahagian yang paling di beri perhatian oleh wanita adalah wajah malah bukan wanita 👩je tapi kaum lelak🙋 juga sekarang amat menitikberatkan penjagaan wajah . .
That’s WHY Mary Kay ada banyak jenis produk penjagaan kulit yang berbeza mengikut kesesuaian kulit..dan adanya kami untuk membantu anda memilih penjagaan wajah yang betul.
.
SEBAB KENAPA PERLU KENALI JENIS KULIT WAJAH. 💆Proses ini amat penting agar kita tidak silap memilih produk kecantikan dan seterusnya dapat menjimatkan perbelanjaan untuk kosmetik.
💆Apabila kita sudah kenal akan jenis kulit wajah, maka ini akan melancarkan proses pencarian produk yang sesuai mengikut jenis kulit wajah dan kondisinya. Maka amat mudah bagi kita untuk mendapatkan hasil yang diidamkan.
💆Mengenali dengan lebih terperinci jenis kulit wajah ini akan menjadikan kita lebih arif dalam memilih produk kecantikan dengan betul.
Seterusnya dapat menjimatkan kos kerana dapat mengelakkan kerosakan kulit akibat pemakaian produk yang salah.
.
👉Kebolehan untuk mengenal pasti 5 jenis kulit wajah di atas dengan berkesan sangat membantu dalam proses pemilihan produk kecantikan dengan betul.Jenis kulit yang berbeza mempunyai tekstur dan ciri-ciri yang berbeza. Rejimen penjagaan kulit dan juga pilihan penggunaan kosmetik juga adalah berbeza.
.
Bila kulit sihat dan cantik pakai make up pun tak perlu tebal2💕.Jom kenal kulit wajah kita yang mana satu!
.
Nak siti bantu anda boleh whatsapp  ye untuk FREE SKIN CONSULTATION😊😊.
.

Siti Mohamad
0147379877
Beauty Consultant Mary Kay 
Malaysia
Kulit merupakan organ yang terbesar dan terpenting manusia.Bahagian yang paling di beri perhatian oleh wanita adalah wajah malah bukan wanita 👩je tapi kaum lelak🙋 juga sekarang amat menitikberatkan penjagaan wajah . . That’s WHY Mary Kay ada banyak jenis produk penjagaan kulit yang berbeza mengikut kesesuaian kulit..dan adanya kami untuk membantu anda memilih penjagaan wajah yang betul. . SEBAB KENAPA PERLU KENALI JENIS KULIT WAJAH. 💆Proses ini amat penting agar kita tidak silap memilih produk kecantikan dan seterusnya dapat menjimatkan perbelanjaan untuk kosmetik. 💆Apabila kita sudah kenal akan jenis kulit wajah, maka ini akan melancarkan proses pencarian produk yang sesuai mengikut jenis kulit wajah dan kondisinya. Maka amat mudah bagi kita untuk mendapatkan hasil yang diidamkan. 💆Mengenali dengan lebih terperinci jenis kulit wajah ini akan menjadikan kita lebih arif dalam memilih produk kecantikan dengan betul. Seterusnya dapat menjimatkan kos kerana dapat mengelakkan kerosakan kulit akibat pemakaian produk yang salah. . 👉Kebolehan untuk mengenal pasti 5 jenis kulit wajah di atas dengan berkesan sangat membantu dalam proses pemilihan produk kecantikan dengan betul.Jenis kulit yang berbeza mempunyai tekstur dan ciri-ciri yang berbeza. Rejimen penjagaan kulit dan juga pilihan penggunaan kosmetik juga adalah berbeza. . Bila kulit sihat dan cantik pakai make up pun tak perlu tebal2💕.Jom kenal kulit wajah kita yang mana satu! . Nak siti bantu anda boleh whatsapp ye untuk FREE SKIN CONSULTATION😊😊. . Siti Mohamad 0147379877 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
Meh nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare ! 😍😍
Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set skincare dari Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan botani, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. Whatsaap saya for more info. #AnieSajaKongsi
.

Aniey
0136437794
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate
Meh nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare ! 😍😍 Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set skincare dari Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan botani, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. Whatsaap saya for more info. #AnieSajaKongsi  . Aniey 0136437794 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate 
TAHUKAH anda, kulit di bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit dan lapisan kolagen dan elastin yang lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak di bawah dermis akan mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan cengkung di bawah mata. Sebab itulah kulit di bahagian bawah mata ini memerlukan perhatian yang lebih teliti. Sebab itu sangat penting untuk kita memilih remover yang tepat untuk kulit kita. Mary Kay Eye Make Up Remover mampu menanggalkan semua jenis solekan mata dengan lembut, termasuk mekap kalis air. Lepas cucian, ia juga tidak menyebabkan kulit terasa berminyak. Paling best ada lah hanya satu kapas diperlukan untuk cuci bahagian mata ! 😍😍
.....
Ryna 
0178736844
Your trusted Beauty Consultant
.....
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #Hantaran
TAHUKAH anda, kulit di bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit dan lapisan kolagen dan elastin yang lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak di bawah dermis akan mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan cengkung di bawah mata. Sebab itulah kulit di bahagian bawah mata ini memerlukan perhatian yang lebih teliti. Sebab itu sangat penting untuk kita memilih remover yang tepat untuk kulit kita. Mary Kay Eye Make Up Remover mampu menanggalkan semua jenis solekan mata dengan lembut, termasuk mekap kalis air. Lepas cucian, ia juga tidak menyebabkan kulit terasa berminyak. Paling best ada lah hanya satu kapas diperlukan untuk cuci bahagian mata ! 😍😍 ..... Ryna 0178736844 Your trusted Beauty Consultant ..... #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #Hantaran 
Items wajib pakai setiap kali nak keluar rumah. Diulangi, wajib ! Haha. Ringan sangat-sangat dan bertindak sebagai skincare + foundation. Pakai nie memang dapat sorok semua cela, tapi nampak natural sangat.😍😍
....
‼️8 manfaat penggunaan Mary Kay Cc cream with SPF15‼️
....
💋Melindungi kulit dari sinaran matahari, habuk, debu dan sebagainya.
💋Mencerahkan wajah.
💋Memperbetulkan tona kulit tak sekata.
💋Mengurangkan kemerahan pada wajah (burn, skin sensitif).
💋Menyembunyikan cela pada wajah.
💋Memberikan kelembapan yang kulit perlukan.
💋Mengurangkan tanda penuaan.
💋Mempertahankan kulit dari radikal bebas punca kedut dan garis halus pada wajah.😊😊
.....
Ryna 
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
.....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
Items wajib pakai setiap kali nak keluar rumah. Diulangi, wajib ! Haha. Ringan sangat-sangat dan bertindak sebagai skincare + foundation. Pakai nie memang dapat sorok semua cela, tapi nampak natural sangat.😍😍 .... ‼️8 manfaat penggunaan Mary Kay Cc cream with SPF15‼️ .... 💋Melindungi kulit dari sinaran matahari, habuk, debu dan sebagainya. 💋Mencerahkan wajah. 💋Memperbetulkan tona kulit tak sekata. 💋Mengurangkan kemerahan pada wajah (burn, skin sensitif). 💋Menyembunyikan cela pada wajah. 💋Memberikan kelembapan yang kulit perlukan. 💋Mengurangkan tanda penuaan. 💋Mempertahankan kulit dari radikal bebas punca kedut dan garis halus pada wajah.😊😊 ..... Ryna 0178736844 Mary Kay Beauty Consultant ..... #MaryKayMalaysia  #marykayselangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?🙂🙂
....
Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set Botanical Effects by Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan semulajadi, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. Satu set tahan sehingga 6-7 bulan. Penjimatan yang sangat berbaloi tau ! Whatsaap saya for more info😘😘😘
......
Ryna 
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant
.....
#MaryKayMalaysia #marykayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?🙂🙂 .... Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set Botanical Effects by Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan semulajadi, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. Satu set tahan sehingga 6-7 bulan. Penjimatan yang sangat berbaloi tau ! Whatsaap saya for more info😘😘😘 ...... Ryna 0178736844 Mary Kay Beauty Consultant ..... #MaryKayMalaysia  #marykayselangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
TRUE DIMENSIONS LIPSTICK!!!
.
.
(1) Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yg berpanjangan
.
(2) 'Infuse' atau diperkaya dengan ramuan penjagaan kulit di mana formulanya meratakan/mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi'
.
(3) Memberikan warna yg asli dan berseri/radiant
.
(4) Hanya tekan sahaja punat atau clear-top button di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yg ultrastylish

Wawa
017 9294799
Team Builder

#marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka#marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #Marykayjerantut
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #pekanroyaltown #marykayskinvigorate #pekanpahang #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
#freeskincareclass #marykaymaran
TRUE DIMENSIONS LIPSTICK!!! . . (1) Membasahi bibir dengan lembapan dan 'lock' lembapan tersebut untuk keselesaan bibir yg berpanjangan . (2) 'Infuse' atau diperkaya dengan ramuan penjagaan kulit di mana formulanya meratakan/mengurangkan garis halus dan menjadikan bibir lebih 'penuh' dan 'berisi' . (3) Memberikan warna yg asli dan berseri/radiant . (4) Hanya tekan sahaja punat atau clear-top button di atas untuk mengeluarkan lipstick dari bekas yg ultrastylish Wawa 017 9294799 Team Builder #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybera  #marykaypahang  #marykayraub  #marykaypekanpahang  #uitmjengka  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #marykayjengka #marykaykualalipis  #pobling  #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam  #Marykayjerantut  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #blackheads  #tutorialmakeup  #pekanroyaltown  #marykayskinvigorate  #pekanpahang  #lipstick  #marykaymakeup  #hantaran  #botanicaleffects  #freeskincareclass  #marykaymaran 
[IBU MENGANDUNG, LETIH KAKI AKIBAT BYK JALAN, SGT RECOMMENDED]
.
.
🌱Mint Bliss™ Energizing Lotion for Feet & Legs🌱
.
.
Bukan muka jee, Mary Kay turut menyediakan set penjagaan keseluruhan tubuh hingga kaki tauu!
.
.
Kini, dengan Mint Bliss Energizing Lotion, kaki korang mampu untuk mendapat belaian manja seperti di spa walaupon korang berada di rumah. Gitew!😍
.
.
Antara kebaikan yang terdapat dalam lotion ini adalah: .
.
☘ Ramuan pudina sejuk dengan bahan2 utama yang berkhasiat bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki
☘ Melembapkan kaki yang keletihan dan membantu menyegarkannya dengan serta-merta
☘ Dirumus khas daripada ekstrak kulit kayu betula alba dapat memperbaiki kulit sekaligus menjadikan kaki kelihatan lebih lembut dan halus serta sentiasa kelihatan lembap.
.
.
Korang yang selalu berdiri lama atau sentiasa berjalan jauh tuu, WAJIB ada satu dalam simpanan korang. Okehh👍😉
.
.
mira salleh
0139491687
beauty consultant
mary kay malaysia

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
[IBU MENGANDUNG, LETIH KAKI AKIBAT BYK JALAN, SGT RECOMMENDED] . . 🌱Mint Bliss™ Energizing Lotion for Feet & Legs🌱 . . Bukan muka jee, Mary Kay turut menyediakan set penjagaan keseluruhan tubuh hingga kaki tauu! . . Kini, dengan Mint Bliss Energizing Lotion, kaki korang mampu untuk mendapat belaian manja seperti di spa walaupon korang berada di rumah. Gitew!😍 . . Antara kebaikan yang terdapat dalam lotion ini adalah: . . ☘ Ramuan pudina sejuk dengan bahan2 utama yang berkhasiat bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki ☘ Melembapkan kaki yang keletihan dan membantu menyegarkannya dengan serta-merta ☘ Dirumus khas daripada ekstrak kulit kayu betula alba dapat memperbaiki kulit sekaligus menjadikan kaki kelihatan lebih lembut dan halus serta sentiasa kelihatan lembap. . . Korang yang selalu berdiri lama atau sentiasa berjalan jauh tuu, WAJIB ada satu dalam simpanan korang. Okehh👍😉 . . mira salleh 0139491687 beauty consultant mary kay malaysia #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
TAHUKAH anda, kulit di bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit dan lapisan kolagen dan elastin yang lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak di bawah dermis akan mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan cengkung di bawah mata. Sebab itulah kulit di bahagian bawah mata ini memerlukan perhatian yang lebih teliti. Sebab itu sangat penting untuk kita memilih remover yang tepat untuk kulit kita. Mary Kay Eye Make Up Remover mampu menanggalkan semua jenis solekan mata dengan lembut, termasuk mekap kalis air. Lepas cucian, ia juga tidak menyebabkan kulit terasa berminyak. Paling best ada lah hanya satu kapas diperlukan untuk cuci bahagian mata ! 😍😍
.....
Ryna 
0178736844
Your trusted Beauty Consultant
.....
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #Hantaran
TAHUKAH anda, kulit di bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit dan lapisan kolagen dan elastin yang lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak di bawah dermis akan mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan cengkung di bawah mata. Sebab itulah kulit di bahagian bawah mata ini memerlukan perhatian yang lebih teliti. Sebab itu sangat penting untuk kita memilih remover yang tepat untuk kulit kita. Mary Kay Eye Make Up Remover mampu menanggalkan semua jenis solekan mata dengan lembut, termasuk mekap kalis air. Lepas cucian, ia juga tidak menyebabkan kulit terasa berminyak. Paling best ada lah hanya satu kapas diperlukan untuk cuci bahagian mata ! 😍😍 ..... Ryna 0178736844 Your trusted Beauty Consultant ..... #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #Hantaran 
Eye Colour Pallete
👁 Rose Nudes
👁 Simply Smoky

Juga item Limited Edition untuk bulan November ini 😍😍😍
.
.
Gerammnyaaa lahai tgk pallete rose nudes tu... awwww... korg wajib grab 1!! .
.
Mira salleh
0139491687
Trusted beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
Eye Colour Pallete 👁 Rose Nudes 👁 Simply Smoky Juga item Limited Edition untuk bulan November ini 😍😍😍 . . Gerammnyaaa lahai tgk pallete rose nudes tu... awwww... korg wajib grab 1!! . . Mira salleh 0139491687 Trusted beauty consultant #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
ITEM LAKU KERASSS BULAN NI... .
.
Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream:
.

1. Melawan garis halus dan tanda penuaan.
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15)
4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
7. Mengurangkan kemerahan pada kulit.
8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.
4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda! Jom dptkannya..😍😍
.
Mira salleh
0139491687
Mary Kay Beauty Consultant .
.
 #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
ITEM LAKU KERASSS BULAN NI... . . Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream: . 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15) 4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit. 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . 4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda! Jom dptkannya..😍😍 . Mira salleh 0139491687 Mary Kay Beauty Consultant . . #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
Nak kulit cantik? Kulit sihat dgn cara yg paling selamat? Meh mira guide anda.. jom pakai mary kay produk yg terjamin selamat yg diuji oleh pakar2 kulit antarabangsa tanpa penggunaan bahan kimia yg merbahaya yg juga sgt selamat utk ibu2 mengandung.. .
.
Produk mary kay yg menggunakan bahan2 asas botani/ estrak2 tumbuhan yg tinggi nilainya & terjamin keberkesanannya.. produk mary kay ada 90 hari jaminan kepuasan pelanggan dimana pengguna blh tukar produk jika tidak bersesuaian dgn kulit / ada mslh dgn produk.. mmg ternyata sgt best.. 1 set tahan 5-8 bulan penggunaan.. sgt2 tahan lama.. ❤❤❤
.
Nak cuba TOP 5 GLOBAL SKINCARE BRAND? jgn malu2 nak wsup mira ye!
.
.

Mira salleh
0139491687
Mary Kay Beauty Consultant .
.
 #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
Nak kulit cantik? Kulit sihat dgn cara yg paling selamat? Meh mira guide anda.. jom pakai mary kay produk yg terjamin selamat yg diuji oleh pakar2 kulit antarabangsa tanpa penggunaan bahan kimia yg merbahaya yg juga sgt selamat utk ibu2 mengandung.. . . Produk mary kay yg menggunakan bahan2 asas botani/ estrak2 tumbuhan yg tinggi nilainya & terjamin keberkesanannya.. produk mary kay ada 90 hari jaminan kepuasan pelanggan dimana pengguna blh tukar produk jika tidak bersesuaian dgn kulit / ada mslh dgn produk.. mmg ternyata sgt best.. 1 set tahan 5-8 bulan penggunaan.. sgt2 tahan lama.. ❤❤❤ . Nak cuba TOP 5 GLOBAL SKINCARE BRAND? jgn malu2 nak wsup mira ye! . . Mira salleh 0139491687 Mary Kay Beauty Consultant . . #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
GEL SEMI-MATTE LIPSTICK 
Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.

Ada 8 warna hebat!
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT
💋 MIDNIGHT RED
💋POPPY PLEASE
💋 CRUSHED BERRY - 
ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES-

Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi wawa sekarang!
.
Wawa
017 9294799
Team Builder

#marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka#marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #Marykayjerantut
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #pekanroyaltown #marykayskinvigorate #pekanpahang #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
#freeskincareclass #marykaymaran
GEL SEMI-MATTE LIPSTICK Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. Ada 8 warna hebat! 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 MIDNIGHT RED 💋POPPY PLEASE 💋 CRUSHED BERRY - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES- Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi wawa sekarang! . Wawa 017 9294799 Team Builder #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybera  #marykaypahang  #marykayraub  #marykaypekanpahang  #uitmjengka  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #marykayjengka #marykaykualalipis  #pobling  #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam  #Marykayjerantut  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #blackheads  #tutorialmakeup  #pekanroyaltown  #marykayskinvigorate  #pekanpahang  #lipstick  #marykaymakeup  #hantaran  #botanicaleffects  #freeskincareclass  #marykaymaran 
โปรหน้าใส เอาใจวัยรุ่น
📌ซื้อ dr.jill 1 ขวด แถมฟรี!! แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน 👇🏼ทั้งหมดนี้ ราคาเพียงชุดละ 1,390 บาทเท่านั้น
➡️Dr.jill 1 ขวด
➡️แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน ↪แปรงล้างหน้าอย่าซีซั่วใช้นะ ขนแปรงไม่ดี รูขุมขนกว้างนะจ๊ะ!‼️
สนใจสั่งซื้อ 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🔰Line id : @drjill999th
#แอดแล้วทักได้เลยนะค่ะ #ปรึกษาได้นะค่ะแม่ค้าใจดี #DrJiLL #DrJiLLG5Essence #49celebบอกต่อDrJiLL #8ก้าวความสำเร็จของdrjill #แปรงล้างหน้าpobling #สบู่วิปครีม #pobling #ใช้ดีบอกต่อคนที่รักกับdrjill #skincare #cosmetics #cosmeticthailand #อยากหน้าใสให้มาริโอ้ดูแล #ดาราช่อง7บอกต่อDrJiLL
โปรหน้าใส เอาใจวัยรุ่น 📌ซื้อ dr.jill 1 ขวด แถมฟรี!! แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน 👇🏼ทั้งหมดนี้ ราคาเพียงชุดละ 1,390 บาทเท่านั้น ➡️Dr.jill 1 ขวด ➡️แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน ↪แปรงล้างหน้าอย่าซีซั่วใช้นะ ขนแปรงไม่ดี รูขุมขนกว้างนะจ๊ะ!‼️ สนใจสั่งซื้อ 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 🔰Line id : @drjill999th #แอดแล ้วทักได้เลยนะค่ะ #ปร ึกษาได้นะค่ะแม่ค้าใจดี #DrJiLL  #DrJiLLG5Essence  #49celebบอกต ่อDrJiLL #8ก ้าวความสำเร็จของdrjill #แปรงล ้างหน้าpobling #สบ ู่วิปครีม #pobling  #ใช ้ดีบอกต่อคนที่รักกับdrjill #skincare  #cosmetics  #cosmeticthailand  #อยากหน ้าใสให้มาริโอ้ดูแล #ดาราช ่อง7บอกต่อDrJiLL
NEW SHADES LIPGLOSS mary kay® nourishine plus®
=========================
Lip Gloss ini tidak merosakkan bibir, tidak hitamkan bibir malah ia melembabkan bibir sepanjang hari, kolegen yang terdapat dalamnya mengurangkan garis halus dan kedutan di bibir anda...
.
💝WARNA BAHARU!!! 😍 .
👉Warna-warna yang sesuai untuk rutin kecantikan anda. .
👉Membuat bibir anda lebih bersinar dan merangsang kelembapan dengan segera.
👉Memelihara bibir untuk kekal sihat dan berseri.
👉Melembutkan , melindungi dan merapikan bibir.
👉Dalam pelbagai kemasan - .
👉Rekaan botol berpadanan dengan Mary Kay® Compact .
👉Dilengkapkan dengan ramuan yang baik untuk anda seperti:
.
💝Vitamin E utk merapikan dan melegakan bibir
💝 Derivatif Vitamin C yang bertindak untuk
merangsang pengeluaran kolagen untuk membantu mengurangkan garis halus pasa bibir.
💝Aloe Leaf Extract utk menenangkan dan melembutkan bibir.
💝Pomegranate Sterol utk meningkatkan penghidratan dan menguatkan kulit.
.

Wawa
017 9294799
Team Builder

#marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka#marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #Marykayjerantut
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #pekanroyaltown #marykayskinvigorate #pekanpahang #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
#freeskincareclass #marykaymaran
NEW SHADES LIPGLOSS mary kay® nourishine plus® ========================= Lip Gloss ini tidak merosakkan bibir, tidak hitamkan bibir malah ia melembabkan bibir sepanjang hari, kolegen yang terdapat dalamnya mengurangkan garis halus dan kedutan di bibir anda... . 💝WARNA BAHARU!!! 😍 . 👉Warna-warna yang sesuai untuk rutin kecantikan anda. . 👉Membuat bibir anda lebih bersinar dan merangsang kelembapan dengan segera. 👉Memelihara bibir untuk kekal sihat dan berseri. 👉Melembutkan , melindungi dan merapikan bibir. 👉Dalam pelbagai kemasan - . 👉Rekaan botol berpadanan dengan Mary Kay® Compact . 👉Dilengkapkan dengan ramuan yang baik untuk anda seperti: . 💝Vitamin E utk merapikan dan melegakan bibir 💝 Derivatif Vitamin C yang bertindak untuk merangsang pengeluaran kolagen untuk membantu mengurangkan garis halus pasa bibir. 💝Aloe Leaf Extract utk menenangkan dan melembutkan bibir. 💝Pomegranate Sterol utk meningkatkan penghidratan dan menguatkan kulit. . Wawa 017 9294799 Team Builder #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybera  #marykaypahang  #marykayraub  #marykaypekanpahang  #uitmjengka  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #marykayjengka #marykaykualalipis  #pobling  #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam  #Marykayjerantut  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #blackheads  #tutorialmakeup  #pekanroyaltown  #marykayskinvigorate  #pekanpahang  #lipstick  #marykaymakeup  #hantaran  #botanicaleffects  #freeskincareclass  #marykaymaran 
Pencuci muka dan pelembap muka.
.
2 benda penting dan asas yg kite kena pakai untuk penjagaan kulit wajah kita. Kalau pakai pencuci muka je, xde plembap, xjdi mcm tu ye😊nanti kalau kulit kering, xlembap, cepat berkedut, nampak tua je, kusam.. Jangan pelik pulak.. Hehe. Mary Kay Men skincare ni khas untuk lelaki ye. Produk Mary Kay bukan untuk perempuan j, lelaki pon ad❤️
.
Fatin 
01112996914 
Mary Kay Beauty Consultant .
#MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling 
#MaryKayMen
Pencuci muka dan pelembap muka. . 2 benda penting dan asas yg kite kena pakai untuk penjagaan kulit wajah kita. Kalau pakai pencuci muka je, xde plembap, xjdi mcm tu ye😊nanti kalau kulit kering, xlembap, cepat berkedut, nampak tua je, kusam.. Jangan pelik pulak.. Hehe. Mary Kay Men skincare ni khas untuk lelaki ye. Produk Mary Kay bukan untuk perempuan j, lelaki pon ad❤️ . Fatin 01112996914 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKayTerengganu  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #MaryKayMen 
Eiii berbeza nya berus lama and berus baru ! Kotor betul nampak padahal berus muka bukan guna buat berus lantai. 😂😂 Hurm nie lah kotoran dari kulit wajah kita yang berus nie tanggalkan tau. Tahu tak, 90% masalah kulit berpunca dari kulit yang kotor dan tidak dibersihkan dengan betul?. Nasib baik dah ada berus nie, skin bersih, bebas masalah kulit and kulit pon makin cantik ! 😊😊
.....
♥️MANFAAT SKINVIGORATE♥️
.....
💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari.
💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori.
💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri.
💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri😊😊😊
....
Ryna 
0178736844
Your trusted Beauty Consultant
....
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick
Eiii berbeza nya berus lama and berus baru ! Kotor betul nampak padahal berus muka bukan guna buat berus lantai. 😂😂 Hurm nie lah kotoran dari kulit wajah kita yang berus nie tanggalkan tau. Tahu tak, 90% masalah kulit berpunca dari kulit yang kotor dan tidak dibersihkan dengan betul?. Nasib baik dah ada berus nie, skin bersih, bebas masalah kulit and kulit pon makin cantik ! 😊😊 ..... ♥️MANFAAT SKINVIGORATE♥️ ..... 💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari. 💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori. 💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri. 💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri😊😊😊 .... Ryna 0178736844 Your trusted Beauty Consultant .... #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TRD  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick 
😍Comelkan produk ni ?? 👆Bukan sahaja comel dari segi pembungkusan, malah produk ini tersangatlah wangi.
.
Perkenalkan Botanical Effect Evolution baru, ia amat sesuai di gunakan untuk semua jenis kulit dan Sesuai untuk umur seawal 12 tahun dan tiada had maksima umur .
.
Botanical Effects Evolution ini set skincare yang paling asas, jadi kepada tanda penuaan awal tidak berapa di sarankan untuk menggunakan set ini, tetapi tidak bermaksud set Botanical Effects Evolution baru ini tidak mampu merawat masalah kulit yang ada. Cuma memerlukan set produk wajah yang lebih cenderung kepada masalah yang ingin diperbaiki.
.
Botanical Effect Evolution baru ini juga diperbuat daripada buah dan tumbuhan seperti aloevera dan dragon fruit. Mari kita kenali apa kebaikan buah dan tumbuhan ini pada kulit anda.
.
🌸DRAGON FRUIT
.
1. Merawat Kesihatan Kulit
.
👉Manfaat buah naga adalah berguna untuk merawat kesihatan kulit. Vitamin C yang terkandung dalam buah naga juga digunakan untuk perawatan kulit. Buah naga ini juga boleh menjadi ubat herba untuk menghilangkan jerawat dan bekas jerawat.
.
2. Membantu melambatkan proses penuan diri
.
👉Buah naga mengandung antioksidan yang tinggi sehingga mampu melambatkan proses penuaan diri. Kandungan zat di dalam buah naga akan mengeluarkan racun dengan efektif.
.
🌸ALOEVERA
.
👍Boleh digunakan untuk menghilangkan jerawat merah yang besar dan meradang, memudarkan parut jerawat dan menyegarkan kulit juga membantu keadaan kulit yang kering dan rosak.
.
👍Kandungan aloevera yang popular dalam dunia kecantikan ialah asid salisilik dan sulfur.
.
👍Mereka yang kerap terdedah pada sinaran matahari boleh menggunakan aloevera untuk melegakan keadaan kulit yang terbakar akibat panahan matahari.
.
So far okay tak ?

siti  mohamad
014 7379877 
Beauty Consultant Mary kay

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor 
#marykaybeautyconsultant #mattelipcream #foundation #marykaygombak #blackheads #nars #mac #skinvigorate #hijabista #muamalaysia #makeupori #aprilskin #sephoragirl #blinqskincare #tutorialmakeup #skincareterbaik #timewiseskincare #marykayskinvigorate #marykaykl #marykaymakeup #pobling #lipstickmurah #kulitputih #botanicaleffects #maryka
😍Comelkan produk ni ?? 👆Bukan sahaja comel dari segi pembungkusan, malah produk ini tersangatlah wangi. . Perkenalkan Botanical Effect Evolution baru, ia amat sesuai di gunakan untuk semua jenis kulit dan Sesuai untuk umur seawal 12 tahun dan tiada had maksima umur . . Botanical Effects Evolution ini set skincare yang paling asas, jadi kepada tanda penuaan awal tidak berapa di sarankan untuk menggunakan set ini, tetapi tidak bermaksud set Botanical Effects Evolution baru ini tidak mampu merawat masalah kulit yang ada. Cuma memerlukan set produk wajah yang lebih cenderung kepada masalah yang ingin diperbaiki. . Botanical Effect Evolution baru ini juga diperbuat daripada buah dan tumbuhan seperti aloevera dan dragon fruit. Mari kita kenali apa kebaikan buah dan tumbuhan ini pada kulit anda. . 🌸DRAGON FRUIT . 1. Merawat Kesihatan Kulit . 👉Manfaat buah naga adalah berguna untuk merawat kesihatan kulit. Vitamin C yang terkandung dalam buah naga juga digunakan untuk perawatan kulit. Buah naga ini juga boleh menjadi ubat herba untuk menghilangkan jerawat dan bekas jerawat. . 2. Membantu melambatkan proses penuan diri . 👉Buah naga mengandung antioksidan yang tinggi sehingga mampu melambatkan proses penuaan diri. Kandungan zat di dalam buah naga akan mengeluarkan racun dengan efektif. . 🌸ALOEVERA . 👍Boleh digunakan untuk menghilangkan jerawat merah yang besar dan meradang, memudarkan parut jerawat dan menyegarkan kulit juga membantu keadaan kulit yang kering dan rosak. . 👍Kandungan aloevera yang popular dalam dunia kecantikan ialah asid salisilik dan sulfur. . 👍Mereka yang kerap terdedah pada sinaran matahari boleh menggunakan aloevera untuk melegakan keadaan kulit yang terbakar akibat panahan matahari. . So far okay tak ? siti mohamad 014 7379877 Beauty Consultant Mary kay #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybeautyconsultant  #mattelipcream  #foundation  #marykaygombak  #blackheads  #nars  #mac  #skinvigorate  #hijabista  #muamalaysia  #makeupori  #aprilskin  #sephoragirl  #blinqskincare  #tutorialmakeup  #skincareterbaik  #timewiseskincare  #marykayskinvigorate  #marykaykl  #marykaymakeup  #pobling  #lipstickmurah  #kulitputih  #botanicaleffects  #maryka 
Dermawand
Kini siapapun bisa mendapatkan kulit kencang, bersinar, bebas jerawat, dan pori-pori kecil.

Derma Wand adalah alat penyembuhan kulit. Alat yang meremajakan kulit anda, menjadikan kulit anda sehat dan tampil muda dan cantik kembali.
Anda dapat menggunakan DermaWand dengan aman kapanpun kulit Anda tampak kurang sehat atau kendor pada bagian leher, lengan atas, paha, dsb.
Penggunaan DermaWand hanya membutuhkan waktu 2 sampai 5 menit. Alat ini sangat aman digunakan, tanpa efek samping dan bahkan dapat digunakan untuk kulit yang sensitif.

Dalam paket berisi: DermaWand, DVD tutorial & Pouch 
Manfaat
- Membuat kulit menjadi kencang
- Menghaluskan garis kulit dan keriput
- Membuat mata yang terlihat letih dan kendor akan kembali terlihat segar dan bersinar
- Alat ini juga dapat membersihkan kulit, sangat efektif dalam mengatasi noda hitam pada kulit dimana jika dikombinasikan dengan krim perawatan yang cocok untuk kulit anda, dapat menipiskan banyak noda hitam hanya dalam waktu seminggu.
- Dapat digunakan pada bagian wajah, leher, lengan atas, paha dan daerah-daerah lain yang membutuhkannya.
- Menjadikan kulit sehat
- Peremajaan kulit menjadikan kulit muda dan tampil cantik
- Mengecilkan pori-pori
- Mengatasi masalah jerawat.

#dermawand #dermawandsurabaya #jualdermawand #dermawandmurah 
#pobling #jualpobling  #pembersihkomedo #penyedotkomedo  #pembersihwajah #pencerahkulit #pemutihwajah  #skiner #penghilangkomedo #dermawand #krimpemutih #pemutihkulit #krimpemutihwajah  #penghaluskulit #antikerut  #dermaroller #jualnanospray #dermawandori  #dermawandoriginal
Dermawand Kini siapapun bisa mendapatkan kulit kencang, bersinar, bebas jerawat, dan pori-pori kecil. Derma Wand adalah alat penyembuhan kulit. Alat yang meremajakan kulit anda, menjadikan kulit anda sehat dan tampil muda dan cantik kembali. Anda dapat menggunakan DermaWand dengan aman kapanpun kulit Anda tampak kurang sehat atau kendor pada bagian leher, lengan atas, paha, dsb. Penggunaan DermaWand hanya membutuhkan waktu 2 sampai 5 menit. Alat ini sangat aman digunakan, tanpa efek samping dan bahkan dapat digunakan untuk kulit yang sensitif. Dalam paket berisi: DermaWand, DVD tutorial & Pouch Manfaat - Membuat kulit menjadi kencang - Menghaluskan garis kulit dan keriput - Membuat mata yang terlihat letih dan kendor akan kembali terlihat segar dan bersinar - Alat ini juga dapat membersihkan kulit, sangat efektif dalam mengatasi noda hitam pada kulit dimana jika dikombinasikan dengan krim perawatan yang cocok untuk kulit anda, dapat menipiskan banyak noda hitam hanya dalam waktu seminggu. - Dapat digunakan pada bagian wajah, leher, lengan atas, paha dan daerah-daerah lain yang membutuhkannya. - Menjadikan kulit sehat - Peremajaan kulit menjadikan kulit muda dan tampil cantik - Mengecilkan pori-pori - Mengatasi masalah jerawat. #dermawand  #dermawandsurabaya  #jualdermawand  #dermawandmurah  #pobling  #jualpobling  #pembersihkomedo  #penyedotkomedo  #pembersihwajah  #pencerahkulit  #pemutihwajah  #skiner  #penghilangkomedo  #dermawand  #krimpemutih  #pemutihkulit  #krimpemutihwajah  #penghaluskulit  #antikerut  #dermaroller  #jualnanospray  #dermawandori  #dermawandoriginal 
Dermawand
Kini siapapun bisa mendapatkan kulit kencang, bersinar, bebas jerawat, dan pori-pori kecil.

Derma Wand adalah alat penyembuhan kulit. Alat yang meremajakan kulit anda, menjadikan kulit anda sehat dan tampil muda dan cantik kembali.
Anda dapat menggunakan DermaWand dengan aman kapanpun kulit Anda tampak kurang sehat atau kendor pada bagian leher, lengan atas, paha, dsb.
Penggunaan DermaWand hanya membutuhkan waktu 2 sampai 5 menit. Alat ini sangat aman digunakan, tanpa efek samping dan bahkan dapat digunakan untuk kulit yang sensitif.

Dalam paket berisi: DermaWand, DVD tutorial & Pouch 
Manfaat
- Membuat kulit menjadi kencang
- Menghaluskan garis kulit dan keriput
- Membuat mata yang terlihat letih dan kendor akan kembali terlihat segar dan bersinar
- Alat ini juga dapat membersihkan kulit, sangat efektif dalam mengatasi noda hitam pada kulit dimana jika dikombinasikan dengan krim perawatan yang cocok untuk kulit anda, dapat menipiskan banyak noda hitam hanya dalam waktu seminggu.
- Dapat digunakan pada bagian wajah, leher, lengan atas, paha dan daerah-daerah lain yang membutuhkannya.
- Menjadikan kulit sehat
- Peremajaan kulit menjadikan kulit muda dan tampil cantik
- Mengecilkan pori-pori
- Mengatasi masalah jerawat.

#dermawand #dermawandsurabaya #jualdermawand #dermawandmurah 
#pobling #jualpobling  #pembersihkomedo #penyedotkomedo  #pembersihwajah #pencerahkulit #pemutihwajah  #skiner #penghilangkomedo #dermawand #krimpemutih #pemutihkulit #krimpemutihwajah  #penghaluskulit #antikerut  #dermaroller #jualnanospray #dermawandori  #dermawandoriginal
Dermawand Kini siapapun bisa mendapatkan kulit kencang, bersinar, bebas jerawat, dan pori-pori kecil. Derma Wand adalah alat penyembuhan kulit. Alat yang meremajakan kulit anda, menjadikan kulit anda sehat dan tampil muda dan cantik kembali. Anda dapat menggunakan DermaWand dengan aman kapanpun kulit Anda tampak kurang sehat atau kendor pada bagian leher, lengan atas, paha, dsb. Penggunaan DermaWand hanya membutuhkan waktu 2 sampai 5 menit. Alat ini sangat aman digunakan, tanpa efek samping dan bahkan dapat digunakan untuk kulit yang sensitif. Dalam paket berisi: DermaWand, DVD tutorial & Pouch Manfaat - Membuat kulit menjadi kencang - Menghaluskan garis kulit dan keriput - Membuat mata yang terlihat letih dan kendor akan kembali terlihat segar dan bersinar - Alat ini juga dapat membersihkan kulit, sangat efektif dalam mengatasi noda hitam pada kulit dimana jika dikombinasikan dengan krim perawatan yang cocok untuk kulit anda, dapat menipiskan banyak noda hitam hanya dalam waktu seminggu. - Dapat digunakan pada bagian wajah, leher, lengan atas, paha dan daerah-daerah lain yang membutuhkannya. - Menjadikan kulit sehat - Peremajaan kulit menjadikan kulit muda dan tampil cantik - Mengecilkan pori-pori - Mengatasi masalah jerawat. #dermawand  #dermawandsurabaya  #jualdermawand  #dermawandmurah  #pobling  #jualpobling  #pembersihkomedo  #penyedotkomedo  #pembersihwajah  #pencerahkulit  #pemutihwajah  #skiner  #penghilangkomedo  #dermawand  #krimpemutih  #pemutihkulit  #krimpemutihwajah  #penghaluskulit  #antikerut  #dermaroller  #jualnanospray  #dermawandori  #dermawandoriginal 
Dermawand
Kini siapapun bisa mendapatkan kulit kencang, bersinar, bebas jerawat, dan pori-pori kecil.

Derma Wand adalah alat penyembuhan kulit. Alat yang meremajakan kulit anda, menjadikan kulit anda sehat dan tampil muda dan cantik kembali.
Anda dapat menggunakan DermaWand dengan aman kapanpun kulit Anda tampak kurang sehat atau kendor pada bagian leher, lengan atas, paha, dsb.
Penggunaan DermaWand hanya membutuhkan waktu 2 sampai 5 menit. Alat ini sangat aman digunakan, tanpa efek samping dan bahkan dapat digunakan untuk kulit yang sensitif.

Dalam paket berisi: DermaWand, DVD tutorial & Pouch 
Manfaat
- Membuat kulit menjadi kencang
- Menghaluskan garis kulit dan keriput
- Membuat mata yang terlihat letih dan kendor akan kembali terlihat segar dan bersinar
- Alat ini juga dapat membersihkan kulit, sangat efektif dalam mengatasi noda hitam pada kulit dimana jika dikombinasikan dengan krim perawatan yang cocok untuk kulit anda, dapat menipiskan banyak noda hitam hanya dalam waktu seminggu.
- Dapat digunakan pada bagian wajah, leher, lengan atas, paha dan daerah-daerah lain yang membutuhkannya.
- Menjadikan kulit sehat
- Peremajaan kulit menjadikan kulit muda dan tampil cantik
- Mengecilkan pori-pori
- Mengatasi masalah jerawat.

#dermawand #dermawandsurabaya #jualdermawand #dermawandmurah 
#pobling #jualpobling  #pembersihkomedo #penyedotkomedo  #pembersihwajah #pencerahkulit #pemutihwajah  #skiner #penghilangkomedo #dermawand #krimpemutih #pemutihkulit #krimpemutihwajah  #penghaluskulit #antikerut  #dermaroller #jualnanospray #dermawandori  #dermawandoriginal
Dermawand Kini siapapun bisa mendapatkan kulit kencang, bersinar, bebas jerawat, dan pori-pori kecil. Derma Wand adalah alat penyembuhan kulit. Alat yang meremajakan kulit anda, menjadikan kulit anda sehat dan tampil muda dan cantik kembali. Anda dapat menggunakan DermaWand dengan aman kapanpun kulit Anda tampak kurang sehat atau kendor pada bagian leher, lengan atas, paha, dsb. Penggunaan DermaWand hanya membutuhkan waktu 2 sampai 5 menit. Alat ini sangat aman digunakan, tanpa efek samping dan bahkan dapat digunakan untuk kulit yang sensitif. Dalam paket berisi: DermaWand, DVD tutorial & Pouch Manfaat - Membuat kulit menjadi kencang - Menghaluskan garis kulit dan keriput - Membuat mata yang terlihat letih dan kendor akan kembali terlihat segar dan bersinar - Alat ini juga dapat membersihkan kulit, sangat efektif dalam mengatasi noda hitam pada kulit dimana jika dikombinasikan dengan krim perawatan yang cocok untuk kulit anda, dapat menipiskan banyak noda hitam hanya dalam waktu seminggu. - Dapat digunakan pada bagian wajah, leher, lengan atas, paha dan daerah-daerah lain yang membutuhkannya. - Menjadikan kulit sehat - Peremajaan kulit menjadikan kulit muda dan tampil cantik - Mengecilkan pori-pori - Mengatasi masalah jerawat. #dermawand  #dermawandsurabaya  #jualdermawand  #dermawandmurah  #pobling  #jualpobling  #pembersihkomedo  #penyedotkomedo  #pembersihwajah  #pencerahkulit  #pemutihwajah  #skiner  #penghilangkomedo  #dermawand  #krimpemutih  #pemutihkulit  #krimpemutihwajah  #penghaluskulit  #antikerut  #dermaroller  #jualnanospray  #dermawandori  #dermawandoriginal 
Dermaroller
Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan !

Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu.

Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya:

Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. 
Ia menggunakan jarum-jarum halus  untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit.

Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka.

Fast respon : 
Wa : cek bio

#Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi 
#pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit  #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut
Dermaroller Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan ! Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu. Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya: Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. Ia menggunakan jarum-jarum halus untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit. Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka. Fast respon : Wa : cek bio #Dermaroller  #jualdermaroller  #microneedle  #dermarollersurabaya  #dermarollermurah  #dermarollerindo  #microdermabrasi  #pobling  #jualpobling  #setrikawajah  #jualsetrikawajah  #pencerahkulit  #dermawand  #obatjerawat  #penghilangbopeng  #antikerut 
Dermaroller
Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan !

Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu.

Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya:

Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. 
Ia menggunakan jarum-jarum halus  untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit.

Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka.

Fast respon : 
Wa : cek bio

#Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi 
#pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit  #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut
Dermaroller Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan ! Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu. Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya: Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. Ia menggunakan jarum-jarum halus untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit. Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka. Fast respon : Wa : cek bio #Dermaroller  #jualdermaroller  #microneedle  #dermarollersurabaya  #dermarollermurah  #dermarollerindo  #microdermabrasi  #pobling  #jualpobling  #setrikawajah  #jualsetrikawajah  #pencerahkulit  #dermawand  #obatjerawat  #penghilangbopeng  #antikerut 
Jimat fulus den❗❗❗
🤣🤣🤣🤣🤣
.
Mau tak seronok kalau boleh jimat duitkan👍👍👍
Bila boleh buat home spa sendiri, buat facial muka tiap hari op cozlah suka❤❤❤
.
Bukan je mampu bersihkan secara menyeluruh tapi mampu beri urutan lembut pada wajah, makanya wajah akan tampil lebih segar & kurang kedutan😍😍😍
.
No worries ya, kak sya hanya jual barang original saja...😉😉😉
.
🌹🌹🌹RAHSIA KULIT FLAWLESS KPOP🌹🌹🌹
- www.wasap.my/60108200824 ( KAK SYA ) -

#murah #kosmetik #pobling #poblingori #poblingmurah #kecantikan #wanita #hargapelajar #malaysia #igshoppingmalaysia #kosmetikoriginal #kecantikankulit #vitamin #sayajual #sayajualmurah #sayajualkosmetik #hargamurah #muslimah #kebersihan #bazaronline #bazarpaknil #cantik #clevergirl #promosi #produkmalaysia #brunei #singapore #pencucimuka #mesrasolat #skincare
Jimat fulus den❗❗❗ 🤣🤣🤣🤣🤣 . Mau tak seronok kalau boleh jimat duitkan👍👍👍 Bila boleh buat home spa sendiri, buat facial muka tiap hari op cozlah suka❤❤❤ . Bukan je mampu bersihkan secara menyeluruh tapi mampu beri urutan lembut pada wajah, makanya wajah akan tampil lebih segar & kurang kedutan😍😍😍 . No worries ya, kak sya hanya jual barang original saja...😉😉😉 . 🌹🌹🌹RAHSIA KULIT FLAWLESS KPOP🌹🌹🌹 - www.wasap.my/60108200824 ( KAK SYA ) - #murah  #kosmetik  #pobling  #poblingori  #poblingmurah  #kecantikan  #wanita  #hargapelajar  #malaysia  #igshoppingmalaysia  #kosmetikoriginal  #kecantikankulit  #vitamin  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualkosmetik  #hargamurah  #muslimah  #kebersihan  #bazaronline  #bazarpaknil  #cantik  #clevergirl  #promosi  #produkmalaysia  #brunei  #singapore  #pencucimuka  #mesrasolat  #skincare 
Dermaroller
Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan !

Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu.

Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya:

Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. 
Ia menggunakan jarum-jarum halus  untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit.

Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka.

Fast respon : 
Wa : cek bio

#Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi 
#pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit  #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut
Dermaroller Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan ! Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu. Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya: Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. Ia menggunakan jarum-jarum halus untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit. Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka. Fast respon : Wa : cek bio #Dermaroller  #jualdermaroller  #microneedle  #dermarollersurabaya  #dermarollermurah  #dermarollerindo  #microdermabrasi  #pobling  #jualpobling  #setrikawajah  #jualsetrikawajah  #pencerahkulit  #dermawand  #obatjerawat  #penghilangbopeng  #antikerut 
Dermaroller
Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan !

Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu.

Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya:

Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. 
Ia menggunakan jarum-jarum halus  untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit.

Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka.

Fast respon : 
Wa : cek bio

#Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi 
#pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit  #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut
Dermaroller Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan ! Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu. Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya: Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. Ia menggunakan jarum-jarum halus untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit. Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka. Fast respon : Wa : cek bio #Dermaroller  #jualdermaroller  #microneedle  #dermarollersurabaya  #dermarollermurah  #dermarollerindo  #microdermabrasi  #pobling  #jualpobling  #setrikawajah  #jualsetrikawajah  #pencerahkulit  #dermawand  #obatjerawat  #penghilangbopeng  #antikerut 
Dermaroller
Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan !

Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu.

Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya:

Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. 
Ia menggunakan jarum-jarum halus  untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit.

Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka.

Fast respon : 
Wa : cek bio

#Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi 
#pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit  #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut
Dermaroller Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan ! Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu. Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya: Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. Ia menggunakan jarum-jarum halus untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit. Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka. Fast respon : Wa : cek bio #Dermaroller  #jualdermaroller  #microneedle  #dermarollersurabaya  #dermarollermurah  #dermarollerindo  #microdermabrasi  #pobling  #jualpobling  #setrikawajah  #jualsetrikawajah  #pencerahkulit  #dermawand  #obatjerawat  #penghilangbopeng  #antikerut 
Dermaroller
Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan !

Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu.

Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya:

Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. 
Ia menggunakan jarum-jarum halus  untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit.

Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka.

Fast respon : 
Wa : cek bio

#Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi 
#pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit  #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut
Dermaroller Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan ! Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu. Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya: Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. Ia menggunakan jarum-jarum halus untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit. Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka. Fast respon : Wa : cek bio #Dermaroller  #jualdermaroller  #microneedle  #dermarollersurabaya  #dermarollermurah  #dermarollerindo  #microdermabrasi  #pobling  #jualpobling  #setrikawajah  #jualsetrikawajah  #pencerahkulit  #dermawand  #obatjerawat  #penghilangbopeng  #antikerut 
Dermaroller
Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan !

Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu.

Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya:

Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. 
Ia menggunakan jarum-jarum halus  untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit.

Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka.

Fast respon : 
Wa : cek bio

#Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi 
#pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit  #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut
Dermaroller Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan ! Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu. Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya: Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. Ia menggunakan jarum-jarum halus untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit. Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka. Fast respon : Wa : cek bio #Dermaroller  #jualdermaroller  #microneedle  #dermarollersurabaya  #dermarollermurah  #dermarollerindo  #microdermabrasi  #pobling  #jualpobling  #setrikawajah  #jualsetrikawajah  #pencerahkulit  #dermawand  #obatjerawat  #penghilangbopeng  #antikerut 
Dermaroller
Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan !

Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu.

Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya:

Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. 
Ia menggunakan jarum-jarum halus  untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit.

Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka.

Fast respon : 
Wa : cek bio

#Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi 
#pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit  #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut
Dermaroller Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan ! Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu. Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya: Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. Ia menggunakan jarum-jarum halus untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit. Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka. Fast respon : Wa : cek bio #Dermaroller  #jualdermaroller  #microneedle  #dermarollersurabaya  #dermarollermurah  #dermarollerindo  #microdermabrasi  #pobling  #jualpobling  #setrikawajah  #jualsetrikawajah  #pencerahkulit  #dermawand  #obatjerawat  #penghilangbopeng  #antikerut 
Dermaroller
Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan !

Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu.

Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya:

Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. 
Ia menggunakan jarum-jarum halus  untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit.

Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka.

Fast respon : 
Wa : cek bio

#Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi 
#pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit  #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut
Dermaroller Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan ! Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu. Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya: Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. Ia menggunakan jarum-jarum halus untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit. Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka. Fast respon : Wa : cek bio #Dermaroller  #jualdermaroller  #microneedle  #dermarollersurabaya  #dermarollermurah  #dermarollerindo  #microdermabrasi  #pobling  #jualpobling  #setrikawajah  #jualsetrikawajah  #pencerahkulit  #dermawand  #obatjerawat  #penghilangbopeng  #antikerut 
Dermaroller
Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan !

Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu.

Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya:

Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. 
Ia menggunakan jarum-jarum halus  untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit.

Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka.

Fast respon : 
Wa : cek bio

#Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi 
#pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit  #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut
Dermaroller Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan ! Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu. Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya: Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. Ia menggunakan jarum-jarum halus untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit. Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka. Fast respon : Wa : cek bio #Dermaroller  #jualdermaroller  #microneedle  #dermarollersurabaya  #dermarollermurah  #dermarollerindo  #microdermabrasi  #pobling  #jualpobling  #setrikawajah  #jualsetrikawajah  #pencerahkulit  #dermawand  #obatjerawat  #penghilangbopeng  #antikerut 
Dermaroller
Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan !

Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu.

Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya:

Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. 
Ia menggunakan jarum-jarum halus  untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit.

Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka.

Fast respon : 
Wa : cek bio

#Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi 
#pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit  #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut
Dermaroller Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan ! Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu. Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya: Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. Ia menggunakan jarum-jarum halus untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit. Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka. Fast respon : Wa : cek bio #Dermaroller  #jualdermaroller  #microneedle  #dermarollersurabaya  #dermarollermurah  #dermarollerindo  #microdermabrasi  #pobling  #jualpobling  #setrikawajah  #jualsetrikawajah  #pencerahkulit  #dermawand  #obatjerawat  #penghilangbopeng  #antikerut 
Dermaroller
Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan !

Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu.

Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya:

Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. 
Ia menggunakan jarum-jarum halus  untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit.

Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka.

Fast respon : 
Wa : cek bio

#Dermaroller #jualdermaroller #microneedle #dermarollersurabaya #dermarollermurah #dermarollerindo #microdermabrasi 
#pobling #jualpobling #setrikawajah #jualsetrikawajah #pencerahkulit  #dermawand #obatjerawat #penghilangbopeng #antikerut
Dermaroller Dermaroller adalah solusi untuk semua masalah: scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan ! Teknik ini sudah mendunia dan terbukti efektif bahkan dipakai hampir di semua klinik kecantikan. Nah ladies, sekarang kamu bisa melakukan home treatment dgn alat ini tanpa perlu buang biaya ke klinik . Pastikan kamu mendapat Dermaroller dengan kualitas terbaik hanya disini. Panjang needle 1mm sebanyak 540needles (generasi terbaru). 100% efektif mengatasi : scar (bopeng), jerawat, kulit kusam, kerutan, pori besar, flek hitam, bahkan kebotakan. Hasil terlihat jelas dalam 3-5x pemakaian roller! Pada kasus parah dengan scar mendalam membutuhkan 15-20x roller. Pakailah 1-2x seminggu. Yuk baca lebih detil lagi soal dermaroller dan cara kerjanya: Dermaroller merupakan terobosan baru dengan metode meremajakan kulit dan scar treatment untuk menyempurnakan kulit yang bopeng akibat jerawat atau cacar. Seperti diketahui, jerawat yang mengering biasanya meninggalkan luka, mulai dari luka kecil, hingga jaringan parut (scar). Parut membuat wajah terlihat berlubang-lubang. Ia menggunakan jarum-jarum halus untuk merangsang regenerasi kulit bagian dalam. Setelah menggunakan dermaroller untuk mengikis kulit mati sehingga terbuka, pada saat inilah kulit sangat membutuhkan asupan berupa serum/vitamin, agar saat regenerasi kulit nanti akan menghasilkan kulit yang lebih baik dan sempurna. Saat ini harus segera dimasukkan zat aktif agar cepat meresap ke dalam kulit. Tujuannya adalah merangsang pembentukan kolagen yang merupakan jaringan penyangga kulit dan mempercepat regenerasi kulit. Asupan collagen/serum scar sangatlah penting dalam memperbaiki kulit, pada kulit yang sudah rusak atau kulit mati, tidak akan bisa menyerapnya, jadi dengan bantuan dermaroller, kulit mati tersebut akan terangkat dan terbuka. Fast respon : Wa : cek bio #Dermaroller  #jualdermaroller  #microneedle  #dermarollersurabaya  #dermarollermurah  #dermarollerindo  #microdermabrasi  #pobling  #jualpobling  #setrikawajah  #jualsetrikawajah  #pencerahkulit  #dermawand  #obatjerawat  #penghilangbopeng  #antikerut 
#Repost @tokomurahbanget (@get_repost)
・・・
CATOK MINI TOPSONIC

IDR 28rb
.
Alat catok berukuran kecil, namun memiliki kemampuan memanaskan hingga 200 derajat Celcius.

Praktis dibawa bepergian ataupun sekedar pelengkap perawatan rambut di rumah.
Ringan, mudah diaplikasikan, dan ringkas dlm penyimpanan.

Memiliki kemampuan ganda, meluruskan dan membuat rambul ikal / keriting / gelombang hanya dalam hitungan detik.

Mampu menjangkau rambut di area poni. Bisa diaplikasikan pada rambut pendek tanpa resiko berbahaya.

Plat pemanas terbuat dari keramik, sehingga aman bagi rambut dan kepala.
.
Spesifikasi:
Tegangan: 110-220 V.
Power: 40 W.
Temperatur: 200 derajat (up to 60 second).
Dimensi: 14,5 x 1,5cm.
Material pemanas: keramik.

Order: ▫LINE: @tokomurahbanget (pakai @)
▫WA: 082132303600 (no CALL)
***(PILIH SALAH 1,DOUBLE CHAT KAMI BLOKIR)***
.

BARANG TIDAK BERGARANSI.

#catokmurah #catokhaidi #catokanmini #catokminimurah #catokhaidimurah #catokmini #jualcatokmini  #jualcatokhaidi  #jualcatokan #shironohimitsu #glutadrink #minyakbulus #dhc #creamalis #pobling #poblingmurah #poblingkorea #odboliptint #nenhong #sisirion #shampoargan #noseup  #cetakanalis #whitelight #hothuezmurah #catokcurly #dottingtools #meilibahenling #lipstickarab
#Repost  @tokomurahbanget (@get_repost) ・・・ CATOK MINI TOPSONIC IDR 28rb . Alat catok berukuran kecil, namun memiliki kemampuan memanaskan hingga 200 derajat Celcius. Praktis dibawa bepergian ataupun sekedar pelengkap perawatan rambut di rumah. Ringan, mudah diaplikasikan, dan ringkas dlm penyimpanan. Memiliki kemampuan ganda, meluruskan dan membuat rambul ikal / keriting / gelombang hanya dalam hitungan detik. Mampu menjangkau rambut di area poni. Bisa diaplikasikan pada rambut pendek tanpa resiko berbahaya. Plat pemanas terbuat dari keramik, sehingga aman bagi rambut dan kepala. . Spesifikasi: Tegangan: 110-220 V. Power: 40 W. Temperatur: 200 derajat (up to 60 second). Dimensi: 14,5 x 1,5cm. Material pemanas: keramik. Order: ▫LINE: @tokomurahbanget (pakai @) ▫WA: 082132303600 (no CALL) ***(PILIH SALAH 1,DOUBLE CHAT KAMI BLOKIR)*** . BARANG TIDAK BERGARANSI. #catokmurah  #catokhaidi  #catokanmini  #catokminimurah  #catokhaidimurah  #catokmini  #jualcatokmini  #jualcatokhaidi  #jualcatokan  #shironohimitsu  #glutadrink  #minyakbulus  #dhc  #creamalis  #pobling  #poblingmurah  #poblingkorea  #odboliptint  #nenhong  #sisirion  #shampoargan  #noseup  #cetakanalis  #whitelight  #hothuezmurah  #catokcurly  #dottingtools  #meilibahenling  #lipstickarab 
POBLING CLEANSER
Harga promo 50.000

INFORMASI DAN CARA ORDER:
SMS/WA : 0857 4142 7979
LINE : bersamaan_id
PIN BB : D2795746
TESTI : @canqbeauty
www.bersamaan.com

Sangat bagus di gunakan untuk membersihkan wajah sekaligus merawat wajah.
Pobling ini dilengkapi oleh ratusan ribu sikat yg super halus yang dapat membersihkan sampe pori-pori terkecil jadi bisa terhindar dari JERAWAT DAN KOMEDO
Apalagi buat yg hampir tiap hari memakai makeup, lebih membutuhkan POBLING CLEANSER!!! Membersihkan wajah merupakan ritual pertama yang sangat penting untuk membuat kulit wajah sehat. Dengan Pobling yang menghasilkan 10,000 getaran / menit akan membersihkan pori wajah jauh lebih efektif & bersih daripada cara normal menggunakan tangan. Kulit & pori wajah bersih sehingga lebih bersinar dan sehat.

Manfaat pemakaian Pobling Sonic Pore Cleanser :
- Membersihkan Make up lebih bagus dari membersihkan dengan tangan.
- Membuat kulit wajah lebih lembut .
- Meningkatkan kegunaan pemakaian Cream & serum sehingga berfungsi dengan sempurna.
- Mengurangi daerah berminyak, Melembabkan kulit kering & flek.

#alatpembersihwajah#alatpembersihwajahelektrik #alatpembersihwajahmurah #jualalatpembersihwajah #jualpobling #jualpoblingmurah #pembersihkomedo #pembersihwajah #pobling #poblingcleanser #poblingcleansermurah #poblingcleanserready #poblingfacecleanser #poblingfacecleansermurah #poblingindo #poblingmurah #poblingmurahbanget #poblingready #poblingreadystock #poblingtermurah #poblingwajah
POBLING CLEANSER Harga promo 50.000 INFORMASI DAN CARA ORDER: SMS/WA : 0857 4142 7979 LINE : bersamaan_id PIN BB : D2795746 TESTI : @canqbeauty www.bersamaan.com Sangat bagus di gunakan untuk membersihkan wajah sekaligus merawat wajah. Pobling ini dilengkapi oleh ratusan ribu sikat yg super halus yang dapat membersihkan sampe pori-pori terkecil jadi bisa terhindar dari JERAWAT DAN KOMEDO Apalagi buat yg hampir tiap hari memakai makeup, lebih membutuhkan POBLING CLEANSER!!! Membersihkan wajah merupakan ritual pertama yang sangat penting untuk membuat kulit wajah sehat. Dengan Pobling yang menghasilkan 10,000 getaran / menit akan membersihkan pori wajah jauh lebih efektif & bersih daripada cara normal menggunakan tangan. Kulit & pori wajah bersih sehingga lebih bersinar dan sehat. Manfaat pemakaian Pobling Sonic Pore Cleanser : - Membersihkan Make up lebih bagus dari membersihkan dengan tangan. - Membuat kulit wajah lebih lembut . - Meningkatkan kegunaan pemakaian Cream & serum sehingga berfungsi dengan sempurna. - Mengurangi daerah berminyak, Melembabkan kulit kering & flek. #alatpembersihwajah #alatpembersihwajahelektrik  #alatpembersihwajahmurah  #jualalatpembersihwajah  #jualpobling  #jualpoblingmurah  #pembersihkomedo  #pembersihwajah  #pobling  #poblingcleanser  #poblingcleansermurah  #poblingcleanserready  #poblingfacecleanser  #poblingfacecleansermurah  #poblingindo  #poblingmurah  #poblingmurahbanget  #poblingready  #poblingreadystock  #poblingtermurah  #poblingwajah 
Duo blusher. Comes together with highlighter. So, tak payah dah susah-susah beli highlighter lain lagi untuk bentukkan tulang rahang pipi. Huwaaaaaa bestnya ! 😂 😂.. Hikhik. Nak tak nak? Nak tak nak? Nak tak nak? Kalau nak, whatsaap lah ! Hihihi 
Sara 0126901983
Your trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 
#MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriPahang #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #Girls
Duo blusher. Comes together with highlighter. So, tak payah dah susah-susah beli highlighter lain lagi untuk bentukkan tulang rahang pipi. Huwaaaaaa bestnya ! 😂 😂.. Hikhik. Nak tak nak? Nak tak nak? Nak tak nak? Kalau nak, whatsaap lah ! Hihihi Sara 0126901983 Your trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia  #MaryKayMalaysia   #MaryKayNegeriPahang  #MaryKaySkincare   #MaryKayKosmetik   #MaryKayProduk   #Hijabista   #TrendyHijabista   #SkincareTerbaik   #BeautyConsultant   #SayaJualKosmetik   #KosmetikBerkualiti   #BlackheadRemover   #MajalahPengantin   #Blackheads   #Maskulin   #Flawless   #SkincareClass   #MakeUpArtisMalaysia   #Foundation   #Girls   #GirlsStuff   #Pobling   #SayaJualKosmetik   #Eyeshadow   #Beautiful   #Girls 
Keistimewaan Mary Kay Skinvigorate ni banyak tauuuu... .
.
Meh kita study satu persatu:
🗣Penggunaan cleanser lebih jimat
🗣Menyelesaikan masalah whiteheads blackheads pada wajah
🗣Mencuci lebih bersih jauh ke dalam pori
🗣 Meningkatkan kadar serapan serum pada wajah
🗣Senang dibawa ke mana-mana
🗣 Wajah menjadi lagi bersih dan berseri.
🗣Tahan lasak dan kalis air
🗣Berus yang sangat lembut dan tidak merosakkan kulit wajah.
.
Banyak tau keistimewaan dia. Jauh lagi hebat dari pobling tuu.. Whatsapp/DM
010-6553946
Mary kay Beauty Consultant
•@
▶️COD Available
•
#marykayshahalam #marykayprimer #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykayselangor #marykaymurah #marykaytimewise #marykaylipstickgelsemimatte  #marykaycosmetics  #marykaylipstikmakeup #marykaybotanicalset #marykaybotanical #marykaydetox #marykayklcc #marykaystarter #marykaycleanser #marykayfreshner #marykayskinvigorate #skinvigorate #pobling #terapiinstagram #like4like
Keistimewaan Mary Kay Skinvigorate ni banyak tauuuu... . . Meh kita study satu persatu: 🗣Penggunaan cleanser lebih jimat 🗣Menyelesaikan masalah whiteheads blackheads pada wajah 🗣Mencuci lebih bersih jauh ke dalam pori 🗣 Meningkatkan kadar serapan serum pada wajah 🗣Senang dibawa ke mana-mana 🗣 Wajah menjadi lagi bersih dan berseri. 🗣Tahan lasak dan kalis air 🗣Berus yang sangat lembut dan tidak merosakkan kulit wajah. . Banyak tau keistimewaan dia. Jauh lagi hebat dari pobling tuu.. Whatsapp/DM 010-6553946 Mary kay Beauty Consultant •@ ▶️COD Available • #marykayshahalam  #marykayprimer  #marykaymalaysia  #marykaykotabharu  #marykayselangor  #marykaymurah  #marykaytimewise  #marykaylipstickgelsemimatte  #marykaycosmetics  #marykaylipstikmakeup  #marykaybotanicalset  #marykaybotanical  #marykaydetox  #marykayklcc  #marykaystarter  #marykaycleanser  #marykayfreshner  #marykayskinvigorate  #skinvigorate  #pobling  #terapiinstagram  #like4like 
POBLING CLEANSER
Harga promo 50.000

INFORMASI DAN CARA ORDER:
SMS/WA : 0857 4142 7979
LINE : bersamaan_id
PIN BB : D2795746
TESTI : @canqbeauty
www.bersamaan.com

Sangat bagus di gunakan untuk membersihkan wajah sekaligus merawat wajah.
Pobling ini dilengkapi oleh ratusan ribu sikat yg super halus yang dapat membersihkan sampe pori-pori terkecil jadi bisa terhindar dari JERAWAT DAN KOMEDO
Apalagi buat yg hampir tiap hari memakai makeup, lebih membutuhkan POBLING CLEANSER!!! Membersihkan wajah merupakan ritual pertama yang sangat penting untuk membuat kulit wajah sehat. Dengan Pobling yang menghasilkan 10,000 getaran / menit akan membersihkan pori wajah jauh lebih efektif & bersih daripada cara normal menggunakan tangan. Kulit & pori wajah bersih sehingga lebih bersinar dan sehat.

Manfaat pemakaian Pobling Sonic Pore Cleanser :
- Membersihkan Make up lebih bagus dari membersihkan dengan tangan.
- Membuat kulit wajah lebih lembut .
- Meningkatkan kegunaan pemakaian Cream & serum sehingga berfungsi dengan sempurna.
- Mengurangi daerah berminyak, Melembabkan kulit kering & flek.

#alatpembersihwajah#alatpembersihwajahelektrik #alatpembersihwajahmurah #jualalatpembersihwajah #jualpobling #jualpoblingmurah #pembersihkomedo #pembersihwajah #pobling #poblingcleanser #poblingcleansermurah #poblingcleanserready #poblingfacecleanser #poblingfacecleansermurah #poblingindo #poblingmurah #poblingmurahbanget #poblingready #poblingreadystock #poblingtermurah #poblingwajah
POBLING CLEANSER Harga promo 50.000 INFORMASI DAN CARA ORDER: SMS/WA : 0857 4142 7979 LINE : bersamaan_id PIN BB : D2795746 TESTI : @canqbeauty www.bersamaan.com Sangat bagus di gunakan untuk membersihkan wajah sekaligus merawat wajah. Pobling ini dilengkapi oleh ratusan ribu sikat yg super halus yang dapat membersihkan sampe pori-pori terkecil jadi bisa terhindar dari JERAWAT DAN KOMEDO Apalagi buat yg hampir tiap hari memakai makeup, lebih membutuhkan POBLING CLEANSER!!! Membersihkan wajah merupakan ritual pertama yang sangat penting untuk membuat kulit wajah sehat. Dengan Pobling yang menghasilkan 10,000 getaran / menit akan membersihkan pori wajah jauh lebih efektif & bersih daripada cara normal menggunakan tangan. Kulit & pori wajah bersih sehingga lebih bersinar dan sehat. Manfaat pemakaian Pobling Sonic Pore Cleanser : - Membersihkan Make up lebih bagus dari membersihkan dengan tangan. - Membuat kulit wajah lebih lembut . - Meningkatkan kegunaan pemakaian Cream & serum sehingga berfungsi dengan sempurna. - Mengurangi daerah berminyak, Melembabkan kulit kering & flek. #alatpembersihwajah #alatpembersihwajahelektrik  #alatpembersihwajahmurah  #jualalatpembersihwajah  #jualpobling  #jualpoblingmurah  #pembersihkomedo  #pembersihwajah  #pobling  #poblingcleanser  #poblingcleansermurah  #poblingcleanserready  #poblingfacecleanser  #poblingfacecleansermurah  #poblingindo  #poblingmurah  #poblingmurahbanget  #poblingready  #poblingreadystock  #poblingtermurah  #poblingwajah 
Loofah Body Cleanser Mary Kay .baca baik2..bukan "lofatah" tapi LOOFAH😄
.
JOM TAHU SERBA SEDIKIT APA ISTIMEWANYA LOOFAH BODY CLEANSER NI💃
.
🌺Ia adalah sejenis mandian yg kaya dgn antioxidant-rich extracts of bunga markissa n lotus biru yg exotic,yg mana boleh buat badan kita kekal fresh sepanjang hari tau.
.
🌺Juga membantu meneutralkan kesan-kesan negatif akibat radikal bebas. Jadi kalau awak yang jenis yg cepat berpeluh or badan cepat berbau, atau jenis yang sukakan rasa yang segar wajib mandi guna ni setiap hari sebab akan bantu utk control bau badan.
.
🌺Loofah Body Cleanser sesuai untuk kegunaan harian.Loofah merupakan  hasil adunan botani penghalus kulit seperti serat loofah, serbuk buluh dengan khasiat mineral dan biji kiwi untuk mengaktif dan menyegarkan kulit badan.
.
❤Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser dirumus dengan serat loofah asli untuk menanggalkan kotoran pada kulit.
❤ mengembalikan seri semula jadi kulit anda.
❤Kompleks pengelupasan ini sangat lembut untuk kegunaan harian bagi menyerlahkan kehalusan dan kesegaran kulit. .
🍈🍓Kalau nak lagi  best boleh pakai sekali dgn Lotus & Bamboo Body Lotion ! .
.
JOM DAPATKAN KULIT HALUS MULUS DAN FRESH SEPANJANG HARI DENGAN LOOFAH BODY CLEANSER😊.
.
.
Dibah
0136827371
Ind Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #marykayterengganu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Loofah Body Cleanser Mary Kay .baca baik2..bukan "lofatah" tapi LOOFAH😄 . JOM TAHU SERBA SEDIKIT APA ISTIMEWANYA LOOFAH BODY CLEANSER NI💃 . 🌺Ia adalah sejenis mandian yg kaya dgn antioxidant-rich extracts of bunga markissa n lotus biru yg exotic,yg mana boleh buat badan kita kekal fresh sepanjang hari tau. . 🌺Juga membantu meneutralkan kesan-kesan negatif akibat radikal bebas. Jadi kalau awak yang jenis yg cepat berpeluh or badan cepat berbau, atau jenis yang sukakan rasa yang segar wajib mandi guna ni setiap hari sebab akan bantu utk control bau badan. . 🌺Loofah Body Cleanser sesuai untuk kegunaan harian.Loofah merupakan hasil adunan botani penghalus kulit seperti serat loofah, serbuk buluh dengan khasiat mineral dan biji kiwi untuk mengaktif dan menyegarkan kulit badan. . ❤Lotus & Bamboo Loofah Body Cleanser dirumus dengan serat loofah asli untuk menanggalkan kotoran pada kulit. ❤ mengembalikan seri semula jadi kulit anda. ❤Kompleks pengelupasan ini sangat lembut untuk kegunaan harian bagi menyerlahkan kehalusan dan kesegaran kulit. . 🍈🍓Kalau nak lagi best boleh pakai sekali dgn Lotus & Bamboo Body Lotion ! . . JOM DAPATKAN KULIT HALUS MULUS DAN FRESH SEPANJANG HARI DENGAN LOOFAH BODY CLEANSER😊. . . Dibah 0136827371 Ind Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #marykayterengganu  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
MASK YANG BOLEH BAWAK TIDUR.. XPERLU DICUCI..
🌙TimeWise Moisture Renewing™ Gel Mask🌙
.
. 🌜Tingkatkan penentang usia ketika tidur dengan timewise moisture gel mask semasa tido🌛

Info .
.
✅Kulit kita kehilangan lembapan seharian, dan ini akan memberi impak pada penampilan kulit kita.
.
. ✅Formula mask ini membantu meningkatkan kelembapan kulit dan memenuhi lembapan kulit semasa tidur. .
.
.👉🏻Apply gel mask selepas regime skincare iaitu pelembap/moisturizing dan biarkan produk ini menyempurnakan tugasnya bagi memperkuat lagi regimen penentang usia anda dengan ekstrak bahan botani berbau harum yang segar. .
.
👉🏻Pada waktu pagi, kulit lebih anjal, lebih tegang, lebih lembut dan sihat, dan tampak lebih segar dari dalam lantas & kulit tampak lebih muda😍 .
.
Meh kte sembang2 
Pm😘 0139491687
Mira salleh
Trusted beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #dropshipwanted #agentwanted #ilovemymarykay #ilovemycareer
MASK YANG BOLEH BAWAK TIDUR.. XPERLU DICUCI.. 🌙TimeWise Moisture Renewing™ Gel Mask🌙 . . 🌜Tingkatkan penentang usia ketika tidur dengan timewise moisture gel mask semasa tido🌛 Info . . ✅Kulit kita kehilangan lembapan seharian, dan ini akan memberi impak pada penampilan kulit kita. . . ✅Formula mask ini membantu meningkatkan kelembapan kulit dan memenuhi lembapan kulit semasa tidur. . . .👉🏻Apply gel mask selepas regime skincare iaitu pelembap/moisturizing dan biarkan produk ini menyempurnakan tugasnya bagi memperkuat lagi regimen penentang usia anda dengan ekstrak bahan botani berbau harum yang segar. . . 👉🏻Pada waktu pagi, kulit lebih anjal, lebih tegang, lebih lembut dan sihat, dan tampak lebih segar dari dalam lantas & kulit tampak lebih muda😍 . . Meh kte sembang2 Pm😘 0139491687 Mira salleh Trusted beauty consultant #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #dropshipwanted  #agentwanted  #ilovemymarykay  #ilovemycareer 
2 SERUM TERBAIK DALAM SET TIMEWISE SKINCARE... .
.
1) Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit anda dari UVA(aging) dan UVB(burn) di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan. .
.
2) Time Wise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
.
Jom dptkan konsultasi kulit secara percuma! Wsup je mira.. 0139491687
Trusted beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #dropshipwanted #agentwanted #ilovemymarykay #ilovemycareer
2 SERUM TERBAIK DALAM SET TIMEWISE SKINCARE... . . 1) Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit anda dari UVA(aging) dan UVB(burn) di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan. . . 2) Time Wise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . . Jom dptkan konsultasi kulit secara percuma! Wsup je mira.. 0139491687 Trusted beauty consultant #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #dropshipwanted  #agentwanted  #ilovemymarykay  #ilovemycareer 
SET BODY LOOFAH... XLAMA LAGI DAH NAK PHASE OUT.. XKAN ADA LAGI KAT MALAYSIA.. 😢😢😢
JOM DAPATKAN SEBELUM OUT OF STOCK.. .
.
1) Loofah Body cleanser .
✔adalah skrub badan yang mengandungi biji2 halus dengan wangian buah kiwi. ia membantu membuang sel2 kulit mati, daki2 di badan , menghilangkan jerawat nasi di badan anda. Cuba guna di ketiak dan tengok akan kurang hitam2 tu. you will see. trust me!
.
.
2) Deo spritzer : .
✔untuk gantikan deodorant/anti perspirant. Mmg bagus sbb ia tidak menghalang peluh tapi tak membuatkan badan berbau. spray spritzer terus selepas mandi.
.
3) Nourishing Body lotion :
.
✔sapukan Body lotion ini keseluruh badan bagi membantu mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit..
.
.
Mira salleh
0139491687
Beauty Consultant Mary Kay.

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #dropshipwanted #agentwanted #ilovemymarykay #ilovemycareer
SET BODY LOOFAH... XLAMA LAGI DAH NAK PHASE OUT.. XKAN ADA LAGI KAT MALAYSIA.. 😢😢😢 JOM DAPATKAN SEBELUM OUT OF STOCK.. . . 1) Loofah Body cleanser . ✔adalah skrub badan yang mengandungi biji2 halus dengan wangian buah kiwi. ia membantu membuang sel2 kulit mati, daki2 di badan , menghilangkan jerawat nasi di badan anda. Cuba guna di ketiak dan tengok akan kurang hitam2 tu. you will see. trust me! . . 2) Deo spritzer : . ✔untuk gantikan deodorant/anti perspirant. Mmg bagus sbb ia tidak menghalang peluh tapi tak membuatkan badan berbau. spray spritzer terus selepas mandi. . 3) Nourishing Body lotion : . ✔sapukan Body lotion ini keseluruh badan bagi membantu mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit.. . . Mira salleh 0139491687 Beauty Consultant Mary Kay. #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #dropshipwanted  #agentwanted  #ilovemymarykay  #ilovemycareer 
Assalamualaikum... morning🤗🤗 Pagi2 nie sara nk share 1 lg testimoni pengguna Mary kay 😍😍 Kami consultant Mary Kay tak pernah menjanjikan anda kulit putih pinky seawal masa 7 hari. Sebab yang putih licin seawal 7 hari nie semuanya melalui proses pengelupasan yang berbahaya untuk jangka masa pendek dan jangka masa panjang. Tapi kami menjanjikan anda, kulit yang sihat cantik dan masalah kulit tu tak akan kembali lagi. 😉 #SajaKongsi 
Sara 0126901983
 Mary Kay Beauty Consultant
#MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow
Assalamualaikum... morning🤗🤗 Pagi2 nie sara nk share 1 lg testimoni pengguna Mary kay 😍😍 Kami consultant Mary Kay tak pernah menjanjikan anda kulit putih pinky seawal masa 7 hari. Sebab yang putih licin seawal 7 hari nie semuanya melalui proses pengelupasan yang berbahaya untuk jangka masa pendek dan jangka masa panjang. Tapi kami menjanjikan anda, kulit yang sihat cantik dan masalah kulit tu tak akan kembali lagi. 😉 #SajaKongsi  Sara 0126901983 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayKosmetik   #MaryKayProduk   #TrendyHijabista   #SkincareTerbaik   #BeautyConsultant   #SayaJualKosmetik   #BlackheadRemover   #MajalahPengantin  #Maskulin   #Flawless   #SkincareClass   #MakeUpArtisMalaysia   #Pobling   #SayaJualKosmetik   #Eyeshadow 
.
Assalamualaikum...haaiii beautiful ladies.... Morning.....😊
.
Ayu nak tanya....Siapa dekat sini yang pakai cleanser sahaja? Pakai tak skinvigorate cleansing brush?
.
Okeyhh..!! Cleansing brush korang wajib pakai sebab kalau kita hanya mencuci menggunakan tangan je memang tak bersih...Semua kotoran kat dalam liang pori tak dapat dikeluarkan.Tangan kita tak dapat nak bersihkan kotoran tu dengan sempurna....
.
Korang jangan tunggu2 lagi taw..sebab...lagi lambat lagi banyak kotoran yang masih terkumpul dalam liang pori tu..!!Jom cepat2 wtsp @ Dm ayu...Kulit bersih, liang pori tak tersumbat baru lah tak de jerawat & kulit dapat bernafas dengan baik & sihat...😊
.
Ayu 012-7960046
Independent Beauty Consultant Mary Kay
.
#poblingmurah #pobling #skinvigorate #cleansermarykay #poblingmarykay #skinvigoratecleansingbrush #marykayskincare #marykaymalaysia
. Assalamualaikum...haaiii beautiful ladies.... Morning.....😊 . Ayu nak tanya....Siapa dekat sini yang pakai cleanser sahaja? Pakai tak skinvigorate cleansing brush? . Okeyhh..!! Cleansing brush korang wajib pakai sebab kalau kita hanya mencuci menggunakan tangan je memang tak bersih...Semua kotoran kat dalam liang pori tak dapat dikeluarkan.Tangan kita tak dapat nak bersihkan kotoran tu dengan sempurna.... . Korang jangan tunggu2 lagi taw..sebab...lagi lambat lagi banyak kotoran yang masih terkumpul dalam liang pori tu..!!Jom cepat2 wtsp @ Dm ayu...Kulit bersih, liang pori tak tersumbat baru lah tak de jerawat & kulit dapat bernafas dengan baik & sihat...😊 . Ayu 012-7960046 Independent Beauty Consultant Mary Kay . #poblingmurah  #pobling  #skinvigorate  #cleansermarykay  #poblingmarykay  #skinvigoratecleansingbrush  #marykayskincare  #marykaymalaysia 
POBLING CLEANSER ORIGINAL

IDR 65,000

Alat Pembersih Wajah Elektrik Terbaru, Sangat bagus di gunakan untuk membersihkan wajah sekaligus merawat wajah.

Dengan gerakan vibrasi elektriknya, membersihkan secara mendalam. Dilengkapi oleh ratusan ribu sikat yg super duper halus yang dapat membersihkan sampai pori2 terkecil. Menghasilkan 10,000 getaran per menit yang membersihkan pori wajah dengan  jauh lebih efektif & bersih daripada cara normal menggunakan tangan.  Dapatkan kulit mulus, bersih, bersinar bebas komedo

Kegunaan :
- Membersihkan Make up mendalam
- Membuat kulit wajah lebih lembut,bebas jerawat&komedo
- Meningkatkan kegunaan pemakaian krim & serum sehingga berfungsi dengan sempurna.
- Mengurangi daerah berminyak
-Melembabkan kulit kering & flek.
- Mengecilkan pori2 besar
Menggunakan baterai AAA 1pc .
.

#pobling #jualpobling #poblingmurah #grosirpobling #poblingready #poblingreadystock #poblingtermurah #supplierpobling #jualpoblingmurah #jualpoblingoriginal #jualpoblingmurah #jualpoblingready #poblingcleanser #poblingcleansermurah #poblingcleanserori #poblingcleanseroriginal #poblingcleaner #jualpoblingcleanser #jualpoblingcleansermurah #jualpoblingreadystock #jualpoblingready #pembersihmuka #pembersihwajah #poblingporecleanser #pembersihkomedo #lfl #fff #l4l
POBLING CLEANSER ORIGINAL IDR 65,000 Alat Pembersih Wajah Elektrik Terbaru, Sangat bagus di gunakan untuk membersihkan wajah sekaligus merawat wajah. Dengan gerakan vibrasi elektriknya, membersihkan secara mendalam. Dilengkapi oleh ratusan ribu sikat yg super duper halus yang dapat membersihkan sampai pori2 terkecil. Menghasilkan 10,000 getaran per menit yang membersihkan pori wajah dengan jauh lebih efektif & bersih daripada cara normal menggunakan tangan. Dapatkan kulit mulus, bersih, bersinar bebas komedo Kegunaan : - Membersihkan Make up mendalam - Membuat kulit wajah lebih lembut,bebas jerawat&komedo - Meningkatkan kegunaan pemakaian krim & serum sehingga berfungsi dengan sempurna. - Mengurangi daerah berminyak -Melembabkan kulit kering & flek. - Mengecilkan pori2 besar Menggunakan baterai AAA 1pc . . #pobling  #jualpobling  #poblingmurah  #grosirpobling  #poblingready  #poblingreadystock  #poblingtermurah  #supplierpobling  #jualpoblingmurah  #jualpoblingoriginal  #jualpoblingmurah  #jualpoblingready  #poblingcleanser  #poblingcleansermurah  #poblingcleanserori  #poblingcleanseroriginal  #poblingcleaner  #jualpoblingcleanser  #jualpoblingcleansermurah  #jualpoblingreadystock  #jualpoblingready  #pembersihmuka  #pembersihwajah  #poblingporecleanser  #pembersihkomedo  #lfl  #fff  #l4l 
Seronok betul tau rasa bila dapat jual berus skinvi nie sebab dapat kongsi kebaikan berus nie. Tahu tak berus skinvi nie berpusing 400 kali dalam masa seminit. Tangan kita tak mampu kan berpusing banyak kali macam tu? Hehe. Bulu dia pula halus, mampu sentuh sampai kedalam liang pori kita tau, so kotoran yang tersumbat dalam pori pon akan dicuci sebersihnya. Tiada masalah pori tersumbat maka tiada lah masalah jerawat.

MANFAAT SKINVIGORATE.
.
💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari.
💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori.
💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri.
💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri.

Ain
0145190322
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare#MaryKayKosmetik #MaryKayProduk#TrendyHijabista #SkincareTerbaik#BeautyConsultant #SayaJualKosmetik#BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin#Flawless #SkincareClass#Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow#CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation#BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects#TimewiseSkincare #MalacepSkincare#AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick#Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick
Seronok betul tau rasa bila dapat jual berus skinvi nie sebab dapat kongsi kebaikan berus nie. Tahu tak berus skinvi nie berpusing 400 kali dalam masa seminit. Tangan kita tak mampu kan berpusing banyak kali macam tu? Hehe. Bulu dia pula halus, mampu sentuh sampai kedalam liang pori kita tau, so kotoran yang tersumbat dalam pori pon akan dicuci sebersihnya. Tiada masalah pori tersumbat maka tiada lah masalah jerawat. MANFAAT SKINVIGORATE. . 💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari. 💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori. 💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri. 💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri. Ain 0145190322 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless  #SkincareClass #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare #AcneProneSkincare  #TRD  #TrueDimensionLipstick #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick 
Ada yang ingin berniaga, tapi tak tahu nak jual apa. 
Ada yang sudah berniaga, tapi produk kurang umph! 
Ada yang lama berniaga, tapi takde perubahan dalam hidup. 
Cuba luangkan masa setahun dalam Mary Kay, tengok apa yang terjadi pada anda. Betul, setahun je! .
.
Hana
0143695746
Beauty Consultant
.
.
#marykaymalaysia #marykayproducts #menskincare
#MaryKaySkincare #marykaysungaibuloh #MaryKayPuncakAlam #owlbynd #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #marykaybatucaves #BlackheadRemover #marykaydamansara  #marykaygombak #marykaysetiawangsa #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #marykayselangor #CcCreamMaryKay #maskulin #Foundation #TimewiseSkincare #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #maykaygombak #marykayrawang
Ada yang ingin berniaga, tapi tak tahu nak jual apa. Ada yang sudah berniaga, tapi produk kurang umph! Ada yang lama berniaga, tapi takde perubahan dalam hidup. Cuba luangkan masa setahun dalam Mary Kay, tengok apa yang terjadi pada anda. Betul, setahun je! . . Hana 0143695746 Beauty Consultant . . #marykaymalaysia  #marykayproducts  #menskincare  #MaryKaySkincare  #marykaysungaibuloh  #MaryKayPuncakAlam  #owlbynd  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #marykaybatucaves  #BlackheadRemover  #marykaydamansara  #marykaygombak  #marykaysetiawangsa  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #marykayselangor  #CcCreamMaryKay  #maskulin  #Foundation  #TimewiseSkincare  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #maykaygombak  #marykayrawang 
"Wanita yang memakai produk pemutihan kulit yang mengandungi merkuri, tidak akan mengalami masalah jerawat kerana lapisan kulit epidermis telah rosak.

Kulit yang rosak tidak mengandung protein & melanin yang berfungsi untuk melindungi kulit dari pancaran matahari dan radiasi ultraviolet.

Namun ini hanya sementara. Kerosakan kulit yang berpanjangan boleh menyebabkan kulit menjadi bernanah." - Dr. Zubaidi Hj Ahmad

So, kalau kulit tak pernah tumbuh jerawat lagsung tu,,, jaga jaga tauu

Siapa nak kelas penjagaan muka secara percuma dan skin consultation, boleh pm ya

Hana
0143695746
Beauty Consultant
"Wanita yang memakai produk pemutihan kulit yang mengandungi merkuri, tidak akan mengalami masalah jerawat kerana lapisan kulit epidermis telah rosak. Kulit yang rosak tidak mengandung protein & melanin yang berfungsi untuk melindungi kulit dari pancaran matahari dan radiasi ultraviolet. Namun ini hanya sementara. Kerosakan kulit yang berpanjangan boleh menyebabkan kulit menjadi bernanah." - Dr. Zubaidi Hj Ahmad So, kalau kulit tak pernah tumbuh jerawat lagsung tu,,, jaga jaga tauu Siapa nak kelas penjagaan muka secara percuma dan skin consultation, boleh pm ya Hana 0143695746 Beauty Consultant
Assalamualaikum and selamat pagi semua especially to all mklovers! ❤️
.
Semoga dilimpahkan rezeki untuk kita semua hari ni dan dimudahkan segala urusan
.
Klu nk cuba Mary Kay boleh pm hana lelaju taau ☺️
.
Hana
0143695746
Beauty Consultant
.
.
#marykaymalaysia #marykayproducts #menskincare
#MaryKaySkincare #marykaysungaibuloh #MaryKayPuncakAlam #owlbynd #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #marykaybatucaves #BlackheadRemover #marykaydamansara  #marykaygombak #marykaysetiawangsa #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #marykayselangor #CcCreamMaryKay #maskulin #Foundation #TimewiseSkincare #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #maykaygombak #marykayrawang
Assalamualaikum and selamat pagi semua especially to all mklovers! ❤️ . Semoga dilimpahkan rezeki untuk kita semua hari ni dan dimudahkan segala urusan . Klu nk cuba Mary Kay boleh pm hana lelaju taau ☺️ . Hana 0143695746 Beauty Consultant . . #marykaymalaysia  #marykayproducts  #menskincare  #MaryKaySkincare  #marykaysungaibuloh  #MaryKayPuncakAlam  #owlbynd  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #marykaybatucaves  #BlackheadRemover  #marykaydamansara  #marykaygombak  #marykaysetiawangsa  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #marykayselangor  #CcCreamMaryKay  #maskulin  #Foundation  #TimewiseSkincare  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #maykaygombak  #marykayrawang 
Rugilah awak❗❗❗
.
Asal kita pakai skincare tak de kesan apapun, tengok orang pakai ok je...😅😅😅
.
Ok, 1st sebabnya mungkin skincare tu tak sesuai untuk awak... cuba tukarkan dengan skincare lain...✔✔✔
.
Tapi bila awak dah cuba macam-macam skincare tapi kesan masih tak nampak itu pastinya ada masalah lain...😉😉😉
.
2nd sebabnya adalah kerana awak tidak mencuci muka sebersihnya... Jadi kulit tak dapat menyerap khasiat skincare sebaiknya...❌❌❌
.
Cara mudah adalah pergi ke spa untuk rawatan muka tiap 2 minggu atau 1x sebulan...
Tapi mahallah kak sya...😂😂😂
.
1 rawatan basic je dah dekat RM100, kalau 2x dah RM 200...gawatlah kak sya dengan nak beli skincare lagi, nak beli make up lagi, baju tudung, makanan, minyak kereta...aarrgghhhh!!!😣😣😣
.
Susahnya nak cuci muka saja pun...
Cara kedua adalah dengan skrub muka...Tapi dengan skrub saja pun tak mampu tanggalkan kotoran yang jauh tersumbat...❌❌❌
.
Dan agak tak sesuai bagi mereka yang kering atau sensitif kerana mampu menjadikan kulit keradangan, jika tak kena caranya...
Jadi macam mana kak sya!!!😥😥😥
.
Cucilah muka dengan berus muka... Dan nak kak sya kongsikan rahsia retis kpop miliki wajah sihat & bersih.??😉😉😉
.
Diaorang guna 1 alat rawatan spa ni...👍👍👍
Di korea alat ni top seller sebagai alat bantu kecantikan...❤❤❤
.
Nak tahu???Mai lah usha gambar ni✌✌✌
.
🌹🌹🌹RAHSIA KULIT FLAWLESS KPOP🌹🌹🌹
- www.wasap.my/60108200824 ( KAK SYA ) -

#murah #kosmetik #pobling #poblingori #poblingmurah #kecantikan #wanita #hargapelajar #malaysia #igshoppingmalaysia #kosmetikoriginal #kecantikankulit #vitamin #sayajual #sayajualmurah #sayajualkosmetik #hargamurah #muslimah #kebersihan #bazaronline #bazarpaknil #cantik #clevergirl #promosi #produkmalaysia #brunei #singapore #pencucimuka #mesrasolat #skincare
Rugilah awak❗❗❗ . Asal kita pakai skincare tak de kesan apapun, tengok orang pakai ok je...😅😅😅 . Ok, 1st sebabnya mungkin skincare tu tak sesuai untuk awak... cuba tukarkan dengan skincare lain...✔✔✔ . Tapi bila awak dah cuba macam-macam skincare tapi kesan masih tak nampak itu pastinya ada masalah lain...😉😉😉 . 2nd sebabnya adalah kerana awak tidak mencuci muka sebersihnya... Jadi kulit tak dapat menyerap khasiat skincare sebaiknya...❌❌❌ . Cara mudah adalah pergi ke spa untuk rawatan muka tiap 2 minggu atau 1x sebulan... Tapi mahallah kak sya...😂😂😂 . 1 rawatan basic je dah dekat RM100, kalau 2x dah RM 200...gawatlah kak sya dengan nak beli skincare lagi, nak beli make up lagi, baju tudung, makanan, minyak kereta...aarrgghhhh!!!😣😣😣 . Susahnya nak cuci muka saja pun... Cara kedua adalah dengan skrub muka...Tapi dengan skrub saja pun tak mampu tanggalkan kotoran yang jauh tersumbat...❌❌❌ . Dan agak tak sesuai bagi mereka yang kering atau sensitif kerana mampu menjadikan kulit keradangan, jika tak kena caranya... Jadi macam mana kak sya!!!😥😥😥 . Cucilah muka dengan berus muka... Dan nak kak sya kongsikan rahsia retis kpop miliki wajah sihat & bersih.??😉😉😉 . Diaorang guna 1 alat rawatan spa ni...👍👍👍 Di korea alat ni top seller sebagai alat bantu kecantikan...❤❤❤ . Nak tahu???Mai lah usha gambar ni✌✌✌ . 🌹🌹🌹RAHSIA KULIT FLAWLESS KPOP🌹🌹🌹 - www.wasap.my/60108200824 ( KAK SYA ) - #murah  #kosmetik  #pobling  #poblingori  #poblingmurah  #kecantikan  #wanita  #hargapelajar  #malaysia  #igshoppingmalaysia  #kosmetikoriginal  #kecantikankulit  #vitamin  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualkosmetik  #hargamurah  #muslimah  #kebersihan  #bazaronline  #bazarpaknil  #cantik  #clevergirl  #promosi  #produkmalaysia  #brunei  #singapore  #pencucimuka  #mesrasolat  #skincare 
Pori yg tersumbat lama kelamaan boleh menyumbang kepada pertumbuhan jerawat tauu. Jomm clearkan pori kulit anda dengan Charcoal Mask dr set skincare Clear Proof Mary Kay inii😍
.
Selain itu iaa juga berfungsi untuk mengangkut segala bendasing di muka kita. Bile bilasss jeee trosss rasee fresshhh dan bersihh! Minyak berlebihan pon akan di angkut skalii. Wow sgtt..
.
.

Hanani 📲0172457271
Your trusted beauty consultant .
#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayCheras #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #Girls #Regrann #gelmattelipstick #gelmattelipstickMalaysia
Pori yg tersumbat lama kelamaan boleh menyumbang kepada pertumbuhan jerawat tauu. Jomm clearkan pori kulit anda dengan Charcoal Mask dr set skincare Clear Proof Mary Kay inii😍 . Selain itu iaa juga berfungsi untuk mengangkut segala bendasing di muka kita. Bile bilasss jeee trosss rasee fresshhh dan bersihh! Minyak berlebihan pon akan di angkut skalii. Wow sgtt.. . . Hanani 📲0172457271 Your trusted beauty consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayCheras  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #Girls  #Regrann  #gelmattelipstick  #gelmattelipstickMalaysia 
Pori yg tersumbat lama kelamaan boleh menyumbang kepada pertumbuhan jerawat tauu. Jomm clearkan pori kulit anda dengan Charcoal Mask dr set skincare Clear Proof Mary Kay inii😍
.
Selain itu iaa juga berfungsi untuk mengangkut segala bendasing di muka kita. Bile bilasss jeee trosss rasee fresshhh dan bersihh! Minyak berlebihan pon akan di angkut skalii. Wow sgtt..
.
.

Hanani 📲0172457271
Your trusted beauty consultant .
#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayCheras #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #Girls #Regrann #gelmattelipstick #gelmattelipstickMalaysia
Pori yg tersumbat lama kelamaan boleh menyumbang kepada pertumbuhan jerawat tauu. Jomm clearkan pori kulit anda dengan Charcoal Mask dr set skincare Clear Proof Mary Kay inii😍 . Selain itu iaa juga berfungsi untuk mengangkut segala bendasing di muka kita. Bile bilasss jeee trosss rasee fresshhh dan bersihh! Minyak berlebihan pon akan di angkut skalii. Wow sgtt.. . . Hanani 📲0172457271 Your trusted beauty consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayCheras  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #Girls  #Regrann  #gelmattelipstick  #gelmattelipstickMalaysia 
Tahu tak, gincu from Mary Kay memang sangat berkualiti. Sebatang gincu tu kaya dengan vitamin A and E tau, yang mana memelihara kecantikan dan kesihatan bibir kita tau. Ingat, jangan sewenangnya beli gincu tanpa memikirkan kesanya kelak. Sebab nak berjimat, tak sedar gincu tu merosakkan bibir, jadikan bibir hitam. Paling teruk sampai bibir kering and berkudis dan bernanah. Huhu. 😭😭SajaKongsi 😉 . . 
SARA 0126901983
Mary Kay Beauty Consultant#MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriPahang  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling
Tahu tak, gincu from Mary Kay memang sangat berkualiti. Sebatang gincu tu kaya dengan vitamin A and E tau, yang mana memelihara kecantikan dan kesihatan bibir kita tau. Ingat, jangan sewenangnya beli gincu tanpa memikirkan kesanya kelak. Sebab nak berjimat, tak sedar gincu tu merosakkan bibir, jadikan bibir hitam. Paling teruk sampai bibir kering and berkudis dan bernanah. Huhu. 😭😭SajaKongsi 😉 . . SARA 0126901983 Mary Kay Beauty Consultant#MaryKayMalaysia   #MaryKayNegeriPahang   #MaryKaySkincare   #MaryKayKosmetik   #MaryKayProduk   #Hijabista   #TrendyHijabista   #SkincareTerbaik   #BeautyConsultant   #SayaJualKosmetik   #KosmetikBerkualiti   #BlackheadRemover   #MajalahPengantin   #Blackheads   #Maskulin   #Flawless   #SkincareClass   #MakeUpArtisMalaysia   #Foundation   #Girls   #GirlsStuff   #Pobling 
PORI BESAR?! PARUT JERAWAT? PARUT BERLOPAK? MUKA BERTOMPOK?! TONA X SEKATA?
.
Pade sesiapa yg ade masalah diatas, tak perlu risau n bimbang atau menangis dibucu meja sbb anda boleh mengatasinya dgn menggunakan set Microdermabrasion ni dengan kesan yang dpt dlihat seawal seminggu tau!

Secara am nya, set ni mengandungi 2 item yg merupakan 2 steps dlm merawat masalah2 td

1- Refine: ia akn merbersihkan sel kulit mati yg terkumpul didlm n dtepi2 liang pori kite.

2-Pore Minimizer: merupakan serum yg akn mnyerap dgn pntas dan jauh kdlm liang pori yg tbuka n mngecikkan liang pori tu. . .
Mmg tak rugi cuba set yg sngt sngt ohsem ni tau!!
.
.
 Wsup mira ye klu nak tau lebih details.. Mira salleh
0139491687
MaryKay Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
PORI BESAR?! PARUT JERAWAT? PARUT BERLOPAK? MUKA BERTOMPOK?! TONA X SEKATA? . Pade sesiapa yg ade masalah diatas, tak perlu risau n bimbang atau menangis dibucu meja sbb anda boleh mengatasinya dgn menggunakan set Microdermabrasion ni dengan kesan yang dpt dlihat seawal seminggu tau! Secara am nya, set ni mengandungi 2 item yg merupakan 2 steps dlm merawat masalah2 td 1- Refine: ia akn merbersihkan sel kulit mati yg terkumpul didlm n dtepi2 liang pori kite. 2-Pore Minimizer: merupakan serum yg akn mnyerap dgn pntas dan jauh kdlm liang pori yg tbuka n mngecikkan liang pori tu. . . Mmg tak rugi cuba set yg sngt sngt ohsem ni tau!! . . Wsup mira ye klu nak tau lebih details.. Mira salleh 0139491687 MaryKay Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
OH, INILAH RAHSIANYA❗❗❗
.
Oh, retis pun guna rahsia kpop ker, patutlah kulit bersih & sihat...👍👍👍
.
Ingatkan retis habiskan duit ke spa untuk miliki kulit, rupanya guna POBLING juga😘😘😘
.
Awak bila lagi???✌✌✌
.
🌹🌹🌹RAHSIA KULIT FLAWLESS KPOP🌹🌹🌹
- www.wasap.my/60108200824 ( KAK SYA ) -

#murah #kosmetik #pobling #poblingori #poblingmurah #kecantikan #wanita #hargapelajar #malaysia #igshoppingmalaysia #kosmetikoriginal #kecantikankulit #vitamin #sayajual #sayajualmurah #sayajualkosmetik #hargamurah #muslimah #kebersihan #bazaronline #bazarpaknil #cantik #clevergirl #promosi #produkmalaysia #brunei #singapore #pencucimuka #mesrasolat #skincare
OH, INILAH RAHSIANYA❗❗❗ . Oh, retis pun guna rahsia kpop ker, patutlah kulit bersih & sihat...👍👍👍 . Ingatkan retis habiskan duit ke spa untuk miliki kulit, rupanya guna POBLING juga😘😘😘 . Awak bila lagi???✌✌✌ . 🌹🌹🌹RAHSIA KULIT FLAWLESS KPOP🌹🌹🌹 - www.wasap.my/60108200824 ( KAK SYA ) - #murah  #kosmetik  #pobling  #poblingori  #poblingmurah  #kecantikan  #wanita  #hargapelajar  #malaysia  #igshoppingmalaysia  #kosmetikoriginal  #kecantikankulit  #vitamin  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualkosmetik  #hargamurah  #muslimah  #kebersihan  #bazaronline  #bazarpaknil  #cantik  #clevergirl  #promosi  #produkmalaysia  #brunei  #singapore  #pencucimuka  #mesrasolat  #skincare 
Nak tahu tak Perfume Mary Kay jenis yang mana 1? Terdapat pelbgai jenis perfume di pasaran. Perbezaan diantara Parfum, EDC, EDT dan EDP?

1) Perfume (Parfum)

Wangian yang mempunyai campuran yang paling pekat, sekitar 15-40% kepekatan. Harganya juga adalah yang paling mahal, dan sudah pasti baunya juga yang paling kuat dan ketahanan yang paling lama berbanding jenis-jenis yang lain.

2) Eau De Parfum (EDP)

EDP adalah lebih ringan berbanding Parfum,lebih popular dikalangan pengguna dengan kepekatan campuran sekitar 8-15%. EDP juga adalah lebih murah daripada Parfum dan mempunyai ketahanan haruman agak lama sehingga 5 jam , ada juga perfume jenis EDP yang boleh bertahan sehingga 8 jam. Sesuai dipakai di bahagian badan yang paling hangat, di denyutan nadi, di pergelangan tangan, di tepi leher, di dada (di antara buah dada), di lipatan siku, di belakang lutut dan pergelangan kaki.

3) Eau De Toilette (EDT)

Ia adalah wangian yang lebih lembut, dengan kepekatan aromatiknya sekitar 4-8%, yang mana ianya lebih sesuai dipakai untuk kegunaan harian seperti ke pejabat. Selalunya harga adalah lebih murah berbanding EDP dan berketahanan 2-4 jam selepas semburan.

4) Eau De Cologne (EDC)

EDC selalunya dipanggil Cologne dan mempunyai kepekatan aromatic yang paling cair, sekitar 3-5% kepekatan. Ketahanan baunya adalah sekitar 2-3 jam.

Perfume Mary Kay adalah jenis Eau De Parfum harganya sangat berpatutan dan kualitinya setanding dengan perfume mahal yang lain 😄

Wawa
017 9294799
Team Builder

#marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka#marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #Marykayjerantut
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #pekanroyaltown #marykayskinvigorate #pekanpahang #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
#freeskincareclass #marykaymaran
Nak tahu tak Perfume Mary Kay jenis yang mana 1? Terdapat pelbgai jenis perfume di pasaran. Perbezaan diantara Parfum, EDC, EDT dan EDP? 1) Perfume (Parfum) Wangian yang mempunyai campuran yang paling pekat, sekitar 15-40% kepekatan. Harganya juga adalah yang paling mahal, dan sudah pasti baunya juga yang paling kuat dan ketahanan yang paling lama berbanding jenis-jenis yang lain. 2) Eau De Parfum (EDP) EDP adalah lebih ringan berbanding Parfum,lebih popular dikalangan pengguna dengan kepekatan campuran sekitar 8-15%. EDP juga adalah lebih murah daripada Parfum dan mempunyai ketahanan haruman agak lama sehingga 5 jam , ada juga perfume jenis EDP yang boleh bertahan sehingga 8 jam. Sesuai dipakai di bahagian badan yang paling hangat, di denyutan nadi, di pergelangan tangan, di tepi leher, di dada (di antara buah dada), di lipatan siku, di belakang lutut dan pergelangan kaki. 3) Eau De Toilette (EDT) Ia adalah wangian yang lebih lembut, dengan kepekatan aromatiknya sekitar 4-8%, yang mana ianya lebih sesuai dipakai untuk kegunaan harian seperti ke pejabat. Selalunya harga adalah lebih murah berbanding EDP dan berketahanan 2-4 jam selepas semburan. 4) Eau De Cologne (EDC) EDC selalunya dipanggil Cologne dan mempunyai kepekatan aromatic yang paling cair, sekitar 3-5% kepekatan. Ketahanan baunya adalah sekitar 2-3 jam. Perfume Mary Kay adalah jenis Eau De Parfum harganya sangat berpatutan dan kualitinya setanding dengan perfume mahal yang lain 😄 Wawa 017 9294799 Team Builder #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybera  #marykaypahang  #marykayraub  #marykaypekanpahang  #uitmjengka  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #marykayjengka #marykaykualalipis  #pobling  #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam  #Marykayjerantut  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #blackheads  #tutorialmakeup  #pekanroyaltown  #marykayskinvigorate  #pekanpahang  #lipstick  #marykaymakeup  #hantaran  #botanicaleffects  #freeskincareclass  #marykaymaran 
Nak wajah lagi berseri, sapu je translucent loose powder nie. Siapa yang jenis skin dah pakai foundation, dah pakai blusher still kusam?. Pakai nie, automatik sekelip mata skin terus bersinar glowing. Ada serbuk mutiara tau yang membantu menaikkan seri wajah. Memang effect serta-merta selepas sapuan, uolls akan dapati skin uolls macam shining and glowing gitu. Don't worry ya, even satu kaler je, ia sesuai untuk semua jenis warna kulit tau. Memang satu warna sahaja untuk dipadankan dengan semua warna. 😍 . . 
Sara 0126901983
Mary Kay Beauty Consultant
 #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow
Nak wajah lagi berseri, sapu je translucent loose powder nie. Siapa yang jenis skin dah pakai foundation, dah pakai blusher still kusam?. Pakai nie, automatik sekelip mata skin terus bersinar glowing. Ada serbuk mutiara tau yang membantu menaikkan seri wajah. Memang effect serta-merta selepas sapuan, uolls akan dapati skin uolls macam shining and glowing gitu. Don't worry ya, even satu kaler je, ia sesuai untuk semua jenis warna kulit tau. Memang satu warna sahaja untuk dipadankan dengan semua warna. 😍 . . Sara 0126901983 Mary Kay Beauty Consultant  #MaryKayMalaysia   #MaryKaySkincare   #MaryKayKosmetik   #MaryKayProduk   #TrendyHijabista   #SkincareTerbaik   #BeautyConsultant   #SayaJualKosmetik   #BlackheadRemover   #MajalahPengantin   #Maskulin   #Flawless   #SkincareClass   #MakeUpArtisMalaysia   #Pobling   #SayaJualKosmetik   #Eyeshadow 
Nak wajah lagi berseri, sapu je translucent loose powder nie. Siapa yang jenis skin dah pakai foundation, dah pakai blusher still kusam?. Pakai nie, automatik sekelip mata skin terus bersinar glowing. Ada serbuk mutiara tau yang membantu menaikkan seri wajah. Memang effect serta-merta selepas sapuan, uolls akan dapati skin uolls macam shining and glowing gitu. Don't worry ya, even satu kaler je, ia sesuai untuk semua jenis warna kulit tau. Memang satu warna sahaja untuk dipadankan dengan semua warna. 😍 . . 
Sara 0126901983
Mary Kay Beauty Consultant
 #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow
Nak wajah lagi berseri, sapu je translucent loose powder nie. Siapa yang jenis skin dah pakai foundation, dah pakai blusher still kusam?. Pakai nie, automatik sekelip mata skin terus bersinar glowing. Ada serbuk mutiara tau yang membantu menaikkan seri wajah. Memang effect serta-merta selepas sapuan, uolls akan dapati skin uolls macam shining and glowing gitu. Don't worry ya, even satu kaler je, ia sesuai untuk semua jenis warna kulit tau. Memang satu warna sahaja untuk dipadankan dengan semua warna. 😍 . . Sara 0126901983 Mary Kay Beauty Consultant  #MaryKayMalaysia   #MaryKaySkincare   #MaryKayKosmetik   #MaryKayProduk   #TrendyHijabista   #SkincareTerbaik   #BeautyConsultant   #SayaJualKosmetik   #BlackheadRemover   #MajalahPengantin   #Maskulin   #Flawless   #SkincareClass   #MakeUpArtisMalaysia   #Pobling   #SayaJualKosmetik   #Eyeshadow 
FEEDBACK LOOFAH SET... .
.Wahh boleh tahan betul set loofah & bamboo ni... lebih2 lg deo body spritzer tu.. badan tak berbau walau xmandi 2 hari???? 😱😱😱 mang best la.. .
.
1) Loofah Body cleanser .
✔adalah skrub badan yang mengandungi biji2 halus dengan wangian buah kiwi. ia membantu membuang sel2 kulit mati, daki2 di badan , menghilangkan jerawat nasi di badan anda. Cuba guna di ketiak dan tengok akan kurang hitam2 tu. you will see. trust me!
.
.
2) Deo spritzer : .
✔untuk gantikan deodorant/anti perspirant. Mmg bagus sbb ia tidak menghalang peluh tapi tak membuatkan badan berbau. spray spritzer terus selepas mandi.
.
3) Nourishing Body lotion :
.
✔sapukan Body lotion ini keseluruh badan bagi membantu mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit..
.
.
Mira salleh
0139491687
Beauty Consultant Mary Kay.

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #dropshipwanted #agentwanted #ilovemymarykay #ilovemycareer
FEEDBACK LOOFAH SET... . .Wahh boleh tahan betul set loofah & bamboo ni... lebih2 lg deo body spritzer tu.. badan tak berbau walau xmandi 2 hari???? 😱😱😱 mang best la.. . . 1) Loofah Body cleanser . ✔adalah skrub badan yang mengandungi biji2 halus dengan wangian buah kiwi. ia membantu membuang sel2 kulit mati, daki2 di badan , menghilangkan jerawat nasi di badan anda. Cuba guna di ketiak dan tengok akan kurang hitam2 tu. you will see. trust me! . . 2) Deo spritzer : . ✔untuk gantikan deodorant/anti perspirant. Mmg bagus sbb ia tidak menghalang peluh tapi tak membuatkan badan berbau. spray spritzer terus selepas mandi. . 3) Nourishing Body lotion : . ✔sapukan Body lotion ini keseluruh badan bagi membantu mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit.. . . Mira salleh 0139491687 Beauty Consultant Mary Kay. #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #dropshipwanted  #agentwanted  #ilovemymarykay  #ilovemycareer 
FEEDBACK DEO BODY SPRITZER... .
.
🌱Wangi macam pakai perfume
🌱Tahan lama sehingga 6-8 bulan sebotol ni
🌱Boleh dijadikan deodorant
🌱Boleh dijadikan body mist
🌱Tak meninggalkan kesan pada baju
🌱Mencerahkan ketiak dan bawah lengan
🌱Menyegarkan dan wangi sepanjang hari
.
Dalam bahan-bahan deo body spritzer ni ada terdapat innovative neutralizing complex yang memerangkap bau badan kita..
.
Formula untuk menghasilkan bahan ini adalah gabungan daripada extract Blue Lotus & Passion Flower yg kaya dengan antioxidants.. Gantikan deodoran anda dengan deo body spritzer yang sangat wangi nie 😘😘
.
Mira salleh
0139491687
Beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #dropshipwanted #agentwanted #ilovemymarykay #ilovemycareer
FEEDBACK DEO BODY SPRITZER... . . 🌱Wangi macam pakai perfume 🌱Tahan lama sehingga 6-8 bulan sebotol ni 🌱Boleh dijadikan deodorant 🌱Boleh dijadikan body mist 🌱Tak meninggalkan kesan pada baju 🌱Mencerahkan ketiak dan bawah lengan 🌱Menyegarkan dan wangi sepanjang hari . Dalam bahan-bahan deo body spritzer ni ada terdapat innovative neutralizing complex yang memerangkap bau badan kita.. . Formula untuk menghasilkan bahan ini adalah gabungan daripada extract Blue Lotus & Passion Flower yg kaya dengan antioxidants.. Gantikan deodoran anda dengan deo body spritzer yang sangat wangi nie 😘😘 . Mira salleh 0139491687 Beauty consultant #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #dropshipwanted  #agentwanted  #ilovemymarykay  #ilovemycareer 
FEEDBACK LOOFAH BODY CLEANSER.. .
.
🌹Scrub Loofah Body Cleanser 🌹
. ✔️membuang sel-sel kulit mati di kawasan ketiak,celah paha,tengkuk hitam
. ✔️memudarkan parut
. ✔️memberikan lembapan pada kulit
. ✔️melindungi tubuh daripada ancaman radikal bebas
. ✔️melembutkan kulit,jadi halus dan gebu
bau yang sangat wangi dengan haruman bamboo,teratai biru dan buah kiwi
. ✔️Satu tiub ni boleh tahan 8 bulan tau, hanya picit sebesar duit syiling 10 sen boleh guna satu badan. Kurang buih, wangi dan lembut ja kulit kita nanti selepas mandi.
.
.
Hasilnya kulit lebih halus mulus dan gebu ya. Pelaburan yang sangat-sangat berbaloi. Jimat boleh tahan sampai 8 bulan.
.
.
Jom dptkan loofah body cleanser ni.. 😊😊
.
.
Mira salleh
0139491687
Beauty consultant
Mary kay malaysia

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
FEEDBACK LOOFAH BODY CLEANSER.. . . 🌹Scrub Loofah Body Cleanser 🌹 . ✔️membuang sel-sel kulit mati di kawasan ketiak,celah paha,tengkuk hitam . ✔️memudarkan parut . ✔️memberikan lembapan pada kulit . ✔️melindungi tubuh daripada ancaman radikal bebas . ✔️melembutkan kulit,jadi halus dan gebu bau yang sangat wangi dengan haruman bamboo,teratai biru dan buah kiwi . ✔️Satu tiub ni boleh tahan 8 bulan tau, hanya picit sebesar duit syiling 10 sen boleh guna satu badan. Kurang buih, wangi dan lembut ja kulit kita nanti selepas mandi. . . Hasilnya kulit lebih halus mulus dan gebu ya. Pelaburan yang sangat-sangat berbaloi. Jimat boleh tahan sampai 8 bulan. . . Jom dptkan loofah body cleanser ni.. 😊😊 . . Mira salleh 0139491687 Beauty consultant Mary kay malaysia #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
POBLING CLEANSER !

RM20
+ pos rm8 sm
+ pos rm12 ss

#pobling #poblingmurah #poblingmurahmalaysia #poblingmalaysia #poblingkorea #poblingreadystock #poblingoffer

WHATSAP 014 2937658
Setiap hari bila ade yg tny psl mary kay, mesti diorang akn ckp "tulah, mary kay ni bgus, kwn saya pkai cantik kulit dia" jadinya hari ni,  saya nk berterima kasih kepada semua pengguna setia Mary Kay kerana menjadikan Mary Kay sbgai skincare terbaik kulit anda. .

Especially to all my beloved current and future customer laa 😘😘😘 you are my number one!

Pde siapa yg tringin nak cuba, yg sekadar nak tau ape yg kite ade dlm Mary Kay, boleh je wasap kita, 24/7 online hehehe mmuah!

Hana
0143695746
Your Beauty Consultant 
#marykaymalaysia #marykayproducts #microdermabrasion
#MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayPuncakAlam #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #marykaygombak #shelloutkotadamansara #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #marykayselangor #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #gombak #rawang #menskincare
Setiap hari bila ade yg tny psl mary kay, mesti diorang akn ckp "tulah, mary kay ni bgus, kwn saya pkai cantik kulit dia" jadinya hari ni, saya nk berterima kasih kepada semua pengguna setia Mary Kay kerana menjadikan Mary Kay sbgai skincare terbaik kulit anda. . Especially to all my beloved current and future customer laa 😘😘😘 you are my number one! Pde siapa yg tringin nak cuba, yg sekadar nak tau ape yg kite ade dlm Mary Kay, boleh je wasap kita, 24/7 online hehehe mmuah! Hana 0143695746 Your Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykayproducts  #microdermabrasion  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayPuncakAlam  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #marykaygombak  #shelloutkotadamansara  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #marykayselangor  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #gombak  #rawang  #menskincare 
❤💥🔥Ультразвуковая щетка для лица [HABALAN] Pobling Pore Sonic Cleanser👍🌟 💥Это новейшая ультразвуковая система очищения кожи лица для ежедневного применения в домашних условиях. Она удаляет в ШЕСТЬ РАЗ больше загрязнений, чем при очищении привычным способом и уменьшает размер пор. 💥Уже после двух недель использования цвет лица становится сияющим, ровным и красивым, а средства по уходу за кожей максимально впитываются, работая эффективнее. Удаляет макияж даже в самых труднодоступных местах, эффективно очищает поры от всевозможных загрязнений. 💥Ультразвуковая щетка Pobling Pore Sonic Cleanser способствует очистке пор (черных точек), удалению кожного сала, грязи, комедонов, токсинов из кожи. Кроме того во время такой чистки проводится массаж лица, разглаживаются мелкие морщинки. Во время процедуры происходит не только очистка пор, но и отшелушивание роговых частиц, массаж, стимуляция лимфообращения. 💥Кожа становится гладкой, чистой, со свободными, очищенными порами и фолликулами. Позволяет крему и сыворотке проникать глубже в эпидермис. ✔Работает от одной батарейки AAA ✔Водонепронимая (можно использовать в душе) ✔10000 ультразвуковых вибраций в минуту ✔Подходит для чувствительной кожи и кожи вокруг глаз 💸Цена: 1600 р. 💛 
#корейскаякосметикасимферополь#корейскаякосметикавкрыму#корейскаякосметикакрым#корейскаякосметикавналичии#корейскаякосметика#корейскаякосметикавсимферополе #habalan #pobling
❤💥🔥Ультразвуковая щетка для лица [HABALAN] Pobling Pore Sonic Cleanser👍🌟 💥Это новейшая ультразвуковая система очищения кожи лица для ежедневного применения в домашних условиях. Она удаляет в ШЕСТЬ РАЗ больше загрязнений, чем при очищении привычным способом и уменьшает размер пор. 💥Уже после двух недель использования цвет лица становится сияющим, ровным и красивым, а средства по уходу за кожей максимально впитываются, работая эффективнее. Удаляет макияж даже в самых труднодоступных местах, эффективно очищает поры от всевозможных загрязнений. 💥Ультразвуковая щетка Pobling Pore Sonic Cleanser способствует очистке пор (черных точек), удалению кожного сала, грязи, комедонов, токсинов из кожи. Кроме того во время такой чистки проводится массаж лица, разглаживаются мелкие морщинки. Во время процедуры происходит не только очистка пор, но и отшелушивание роговых частиц, массаж, стимуляция лимфообращения. 💥Кожа становится гладкой, чистой, со свободными, очищенными порами и фолликулами. Позволяет крему и сыворотке проникать глубже в эпидермис. ✔Работает от одной батарейки AAA ✔Водонепронимая (можно использовать в душе) ✔10000 ультразвуковых вибраций в минуту ✔Подходит для чувствительной кожи и кожи вокруг глаз 💸Цена: 1600 р. 💛  #корейскаякосметикасимферополь #корейскаякосметикавкрыму #корейскаякосметикакрым #корейскаякосметикавналичии #корейскаякосметика #корейскаякосметикавсимферополе  #habalan  #pobling 
🍃GLUTACAPS BLISTER.🍃
.
🍃 NEW ORIGINAL DGN QRCODE. Pulangan wang jika fake.
.
HARGA : 
1-Rm100
1-Rm195
.
Paling terbaru dr hq.
. ➡️ 100% original & mendapat kekulusan KKM. ✔ Diluluskan KKM (MAL15065008NC)
.
Apakah Fungsi GLUTACAPS NI SIS??
✔ Kulit Bertambah Putih & Glowing.
✔️ Mengecutkan Jerawat & Memudarkan parut jerawat
✔️ menegangkan Kulit Muka
✔ Meratakan tona warna kulit
✔ Menghilangkan Pigmentasi
✔ Membekalkan kadar kandungan air jadi kulit kelihatan lembap
✔ Pencerahan kulit satu badan
✔ Menghilangkan garis-garis halus di wajah
✔ Bersifat Antioxidant.
. .
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok

Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5

Whatapp 📲 +6013-2402196
.
#glutacapsborong #glutacapsoriginal #glutacapsmurahmalaysia #glutacapsspecialedition #glutacapsspecialeditionoriginal #glutacapsspecialeditionmurah #olicandyoriginal #glutacapsmurah #glutacapsblister #glutacapsblisteroriginal  #satinskinzpremium #ephyraOriginal #pobling #ephyraMurah #glutacaps #dianzvitamin #nanolightenercream #glutacapsspecialedition
🍃GLUTACAPS BLISTER.🍃 . 🍃 NEW ORIGINAL DGN QRCODE. Pulangan wang jika fake. . HARGA : 1-Rm100 1-Rm195 . Paling terbaru dr hq. . ➡️ 100% original & mendapat kekulusan KKM. ✔ Diluluskan KKM (MAL15065008NC) . Apakah Fungsi GLUTACAPS NI SIS?? ✔ Kulit Bertambah Putih & Glowing. ✔️ Mengecutkan Jerawat & Memudarkan parut jerawat ✔️ menegangkan Kulit Muka ✔ Meratakan tona warna kulit ✔ Menghilangkan Pigmentasi ✔ Membekalkan kadar kandungan air jadi kulit kelihatan lembap ✔ Pencerahan kulit satu badan ✔ Menghilangkan garis-garis halus di wajah ✔ Bersifat Antioxidant. . . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok Free postage ke semenanjung🚚 ✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5 Whatapp 📲 +6013-2402196 . #glutacapsborong  #glutacapsoriginal  #glutacapsmurahmalaysia  #glutacapsspecialedition  #glutacapsspecialeditionoriginal  #glutacapsspecialeditionmurah  #olicandyoriginal  #glutacapsmurah  #glutacapsblister  #glutacapsblisteroriginal  #satinskinzpremium  #ephyraOriginal  #pobling  #ephyraMurah  #glutacaps  #dianzvitamin  #nanolightenercream  #glutacapsspecialedition