an online Instagram web viewer

#poli medias

Photos

Dia de visita à POLI-USP para trabalho de consultoria para o prof. Eduardo Zancul, em parceria com a @moveisricco
Não precisa de um projeto completo? Uma #consultoria pode ser a melhor solução! Entre em contato!
. 
#arquiteturacorporativa #arquitetura #consultoriaemarquitertura #usp #poli #projeto #ufficio #architecture #officedecor #office
@vatan_aski_tr_00 -  Ezan dinmez diyen bayrak inmez diyen sehit ölmez diyen birileri var..🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#asker #poli#tsk#vatan#millet#bayrak#aşkı #like4like#30likes#likeforfollowTurkish
Its really a blessing to be part of this community u will meet successful people and amazed how God change their lives.
#Poli
#Lingkodbrother
#CultureWeekend
#LingkodCebu
EL NIÑO SKELETOR#POLI#CARAMELOS
#Dinas Sore...🏥
#Poli ibu Hamil...☺
TIPS BERDOA.
.
Teringat dgn tips seorang doktor ni. Katanya masa berdoa tu spesifikkanlah sikit apa yang awak nak. Janganlah doa nak lulus exam je. Bila dah lulus, tak puas hati pula dgn markah sendiri. Tak pasal pasal dah wujud perasaan tak bersyukur. Macam kita pergi KFC lah. Bukan main lagi masa order nak set A ayam nak drumstick biar spicy. Air nak large and tukar ice lemon tea. Nak add on cheezy wedges blablablabla..Hamboi bukan main lagi spesifik. Tapi bila berdoa padaNya segan segan pula sedangkan Dia Maha Pemberi! .
Contoh doa spesifik "Ya Allah aku nak lulus exam kali ni dgn markah 60% ke atas" doa byk byk kali and yakin. In sha Allah kalau tak dpt lebih drpda 60% pun maybe dpt dekat dekat. Bila dah dpt tu ubah nak dpt markah 70% pula. Tingkatkan sikit sikit. And bila dah doa tu janganlah tak usaha pula adoii 😏
.
.
Sama juga lah dalam bisnes. Selain doa dmurahkan rezeki and dpermudahkan urusan, doalah sebulan nak buat sales berapa. Contoh sales sebulan rm3k. Then sebutlah dalam doa setiap kali waktu solat or more than that.
.
Saya dah try Alhamdulillah berkesan ☺💪🏻 Ini sekadar perkongsian and gambar pun sekadar perhiasan haha
.
.
Business purpose:
Dell
📱013-258 2919
📱013-258 2919
📱013-258 2919
.
.
#royalbusinessschool #dellyoungentreprenuer #dellifestyle #spiritandstyle  #iloverbs #rbsfans #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas
TIPS BERDOA. . Teringat dgn tips seorang doktor ni. Katanya masa berdoa tu spesifikkanlah sikit apa yang awak nak. Janganlah doa nak lulus exam je. Bila dah lulus, tak puas hati pula dgn markah sendiri. Tak pasal pasal dah wujud perasaan tak bersyukur. Macam kita pergi KFC lah. Bukan main lagi masa order nak set A ayam nak drumstick biar spicy. Air nak large and tukar ice lemon tea. Nak add on cheezy wedges blablablabla..Hamboi bukan main lagi spesifik. Tapi bila berdoa padaNya segan segan pula sedangkan Dia Maha Pemberi! . Contoh doa spesifik "Ya Allah aku nak lulus exam kali ni dgn markah 60% ke atas" doa byk byk kali and yakin. In sha Allah kalau tak dpt lebih drpda 60% pun maybe dpt dekat dekat. Bila dah dpt tu ubah nak dpt markah 70% pula. Tingkatkan sikit sikit. And bila dah doa tu janganlah tak usaha pula adoii 😏 . . Sama juga lah dalam bisnes. Selain doa dmurahkan rezeki and dpermudahkan urusan, doalah sebulan nak buat sales berapa. Contoh sales sebulan rm3k. Then sebutlah dalam doa setiap kali waktu solat or more than that. . Saya dah try Alhamdulillah berkesan ☺💪🏻 Ini sekadar perkongsian and gambar pun sekadar perhiasan haha . . Business purpose: Dell 📱013-258 2919 📱013-258 2919 📱013-258 2919 . . #royalbusinessschool  #dellyoungentreprenuer  #dellifestyle  #spiritandstyle  #iloverbs  #rbsfans  #viefans  #bisnesduniamoden  #bisnesanakmuda  #modalkeciluntungbesar  #SyukurSelalu  #RezekiAllahBagi  #businessacademy360  #EarnWhileYouLearn  #locaneslife  #ProjekUsahawanOnline16 |17 #RoadtoTFMF  #UiTM  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #unikl  #upm  #uia  #ukm  #sarawak  #poli  #uitmsarawak  #unimas 
Mau seperti ini tuh prosesnya lama, eh pas udah bisa udah seneng main volly, timnya pada gak ada... kalo udah gini, aku bisa apa dan dmna aku bisa bermain volly lagi???😭😭😭😭
.
.
.
.
.
#vollyindonesia #vollyball #poli #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #liker #love
#BROTHERHOOD @cj_aswin 😘
📷 @aswin_______ramesh 
#frns #brothers #photoshoot #trips #poli #wanderlust #explore #naturelove #fujifilm #adaywellspent 😘✌
Follow : @baat_mahn 😎
TIPS BERDOA.
.
Teringat dgn tips seorang doktor ni. Katanya masa berdoa tu spesifikkanlah sikit apa yang awak nak. Janganlah doa nak lulus exam je. Bila dah lulus, tak puas hati pula dgn markah sendiri. Tak pasal pasal dah wujud perasaan tak bersyukur. Macam kita pergi KFC lah. Bukan main lagi masa order nak set A ayam nak drumstick biar spicy. Air nak large and tukar ice lemon tea. Nak add on cheezy wedges blablablabla..Hamboi bukan main lagi spesifik. Tapi bila berdoa padaNya segan segan pula sedangkan Dia Maha Pemberi! .
Contoh doa spesifik "Ya Allah aku nak lulus exam kali ni dgn markah 60% ke atas" doa byk byk kali and yakin. In sha Allah kalau tak dpt lebih drpda 60% pun maybe dpt dekat dekat. Bila dah dpt tu ubah nak dpt markah 70% pula. Tingkatkan sikit sikit. And bila dah doa tu janganlah tak usaha pula adoii 😏
.
.
Sama juga lah dalam bisnes. Selain doa dmurahkan rezeki and dpermudahkan urusan, doalah sebulan nak buat sales berapa. Contoh sales sebulan rm3k. Then sebutlah dalam doa setiap kali waktu solat or more than that.
.
Saya dah try Alhamdulillah berkesan ☺💪🏻 Ini sekadar perkongsian and gambar pun sekadar perhiasan haha
.
.
Business purpose:
Muhd_Aziz
📱013 5604289
📱013 5604289
📱013 5604289
.
.
#royalbusinessschool #faisalyoungentreprenuer #failifestyle #spiritandstyle  #iloverbs #rbsfans #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas
TIPS BERDOA. . Teringat dgn tips seorang doktor ni. Katanya masa berdoa tu spesifikkanlah sikit apa yang awak nak. Janganlah doa nak lulus exam je. Bila dah lulus, tak puas hati pula dgn markah sendiri. Tak pasal pasal dah wujud perasaan tak bersyukur. Macam kita pergi KFC lah. Bukan main lagi masa order nak set A ayam nak drumstick biar spicy. Air nak large and tukar ice lemon tea. Nak add on cheezy wedges blablablabla..Hamboi bukan main lagi spesifik. Tapi bila berdoa padaNya segan segan pula sedangkan Dia Maha Pemberi! . Contoh doa spesifik "Ya Allah aku nak lulus exam kali ni dgn markah 60% ke atas" doa byk byk kali and yakin. In sha Allah kalau tak dpt lebih drpda 60% pun maybe dpt dekat dekat. Bila dah dpt tu ubah nak dpt markah 70% pula. Tingkatkan sikit sikit. And bila dah doa tu janganlah tak usaha pula adoii 😏 . . Sama juga lah dalam bisnes. Selain doa dmurahkan rezeki and dpermudahkan urusan, doalah sebulan nak buat sales berapa. Contoh sales sebulan rm3k. Then sebutlah dalam doa setiap kali waktu solat or more than that. . Saya dah try Alhamdulillah berkesan ☺💪🏻 Ini sekadar perkongsian and gambar pun sekadar perhiasan haha . . Business purpose: Muhd_Aziz 📱013 5604289 📱013 5604289 📱013 5604289 . . #royalbusinessschool  #faisalyoungentreprenuer  #failifestyle  #spiritandstyle  #iloverbs  #rbsfans  #viefans  #bisnesduniamoden  #bisnesanakmuda  #modalkeciluntungbesar  #SyukurSelalu  #RezekiAllahBagi  #businessacademy360  #EarnWhileYouLearn  #locaneslife  #ProjekUsahawanOnline16 |17 #RoadtoTFMF  #UiTM  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #unikl  #upm  #uia  #ukm  #sarawak  #poli  #uitmsarawak  #unimas 
Depois de 10 dias em cativeiro me recuperando da cirurgia, minha mamãe me levou no parque e me deixou rolar na grama 😇🐶🍃 Será que ela vai me levar no banho também 🤔 #poli #lhasaapso #natureza #passeio #princesa #instadog
收禮物的概念#🎁 得到了最愛的羅伊水瓶
出門吃飯隨身攜帶
謝謝  @king78720 骯摳 @shinhuei71 姊姊
幫我養鵝子(甩髮)
#gift #disney #busan 
我也好喜歡買禮物
#❤️ 手開始好癢😄#roy #poli
收禮物的概念#🎁 得到了最愛的羅伊水瓶 出門吃飯隨身攜帶 謝謝 @king78720 骯摳 @shinhuei71 姊姊 幫我養鵝子(甩髮) #gift  #disney  #busan  我也好喜歡買禮物 #❤️ 手開始好癢😄#roy  #poli 
Nombre: Poli
Apodos: polilla, pochola, pocha, pochi, pochu, polita, chachi, gorda.
Edad: 3 años
Biografía: Poli fue encontrada por mi padre en el polideportivo de mi ciudad, por eso su nombre. Era apenas un bebe que comia bichitos y ramas que iba encontrando. Es una bola de amor y para mi en su anterior vida fue gato. Le encanta dormir la siesta al sol. Suelo soñar muy seguido con ella, la última vez que dormíamos abrazados. Cada mañana hace un tour por las camas y duerme un ratito mas en cada una.
Hobby: meterse entre las plantas aromáticas del jardín, siempre que la abrazas huele a curry. Fan de hacer el colecho
.
.
.
.
.
.
#dogs #pets #perro #illustration #ilustracion #digitalart #photoshop #characterdesign #cesped #garden #curry #menta #hogar #poli
Nombre: Poli Apodos: polilla, pochola, pocha, pochi, pochu, polita, chachi, gorda. Edad: 3 años Biografía: Poli fue encontrada por mi padre en el polideportivo de mi ciudad, por eso su nombre. Era apenas un bebe que comia bichitos y ramas que iba encontrando. Es una bola de amor y para mi en su anterior vida fue gato. Le encanta dormir la siesta al sol. Suelo soñar muy seguido con ella, la última vez que dormíamos abrazados. Cada mañana hace un tour por las camas y duerme un ratito mas en cada una. Hobby: meterse entre las plantas aromáticas del jardín, siempre que la abrazas huele a curry. Fan de hacer el colecho . . . . . . #dogs  #pets  #perro  #illustration  #ilustracion  #digitalart  #photoshop  #characterdesign  #cesped  #garden  #curry  #menta  #hogar  #poli 
Busy with her #robocarpoli toys ... Training her patience and her brain..better than giving her gadget 📵📵 #edutoys #poli 🚔 #roy 🚒 #amber 🚑 #heli 🚁#robot
Bom dia!
#Poli
. 
JANGAN SALAHKAN..
.
.
.
Tak salahkan kalau kita nak ada impian? Kenapa waktu kita sekolah rendah impian besar. Dh masuk menengah impian rendah sikit. Dah habis belajar impian terus hilang. Redha je apa ada .
.
Mana pergi impian kita y besar tu? Sebenarnya kita boleh capai impian kita tu. Dgn syarat kita usaha dgn tekad dan nekad . Pasti boleh dapat .
.
Nak cari business y boleh ubah hidup dgn modal yg rendah. ?Amek num whatapps saya ni. Jom kita sembang tepi. .

For business purpose !

Farah
0189404331
.
.
#SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #BusinessAcademy360  #EarnWhileYouLearn #BuatDapatTakBuatTakdapat #TakRetiBelajo #ProjekUsahawanOnline16|17 #NewPlan #NewProject #NewModule #PelaburanSah  #DudukDiamDiamSavingBerkembang  #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas
. JANGAN SALAHKAN.. . . . Tak salahkan kalau kita nak ada impian? Kenapa waktu kita sekolah rendah impian besar. Dh masuk menengah impian rendah sikit. Dah habis belajar impian terus hilang. Redha je apa ada . . Mana pergi impian kita y besar tu? Sebenarnya kita boleh capai impian kita tu. Dgn syarat kita usaha dgn tekad dan nekad . Pasti boleh dapat . . Nak cari business y boleh ubah hidup dgn modal yg rendah. ?Amek num whatapps saya ni. Jom kita sembang tepi. . For business purpose ! Farah 0189404331 . . #SyukurSelalu  #RezekiAllahBagi  #BusinessAcademy360  #EarnWhileYouLearn  #BuatDapatTakBuatTakdapat  #TakRetiBelajo  #ProjekUsahawanOnline16 |17 #NewPlan  #NewProject  #NewModule  #PelaburanSah  #DudukDiamDiamSavingBerkembang  #UiTM  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #unikl  #upm  #uia  #ukm  #sarawak  #poli  #uitmsarawak  #unimas 
Bagi kalian yang sudah pernah berobat (pasien kunjungan lama) ke RSUD. dr. Iskak, sekarang ada inovasi terbaru lo.. Lebih mudah dan gak ribet.👍😉
-------
Telah dibuka LAYANAN BARU
-------
RSUD. dr. ISKAK Tulungagung
@rsud.iskak
-------
Reservasi Pendaftaran Online
-------
RAWAT JALAN
-------
Syarat Reservasi Pendaftaran Pasien Melalui Sms
-------
1. Pendaftaran hanya untuk pasien kunjungan lama atau telah memiliki nomer rekam medis RSUD dr. ISKAK
-------
2. Tulis : DAFTAR#NO. REKAM MEDIS#NAMA#POLI TUJUAN#KEPERSETAAN
.......
(CONTOH) :
Untuk pasien umum - DAFTAR#11600001#RIFAI#THT#UMUM kirim ke 082333553066
.......
JAWABAN :
.......
RESERVASI : 1709130032 Registrasi ulang di loket UMUM jam 08.14. NO antrian : 008 akan dilayani di POLI THT sekitar jam 08.16
Bawalah kartu & berkas yang diperlukan
.......
Untuk pasien BPJS - DAFTAR#11600001##RIFAI#THT#BPJS kirim ke 082333553066
.......
JAWABAN :
.......
RESERVASI : 1709130032 Registrasi ulang di loket BPJS jam 08.14 NO antrian : 008 akan dilayani di POLI THT sekitar jam 08.16
Bawalah kartu & berkas yang diperlukan
-------
3. Pendaftaran dilakukan 1 hari sebelum pemeriksaan.
-------
4. Pendaftaran dilayani pada hari kerja SENIN - SABTU jam 08.00 - 16.00 CONTOH :
daftar Senin untuk dilayani hari Selasa dan seterusnya sampai Sabtu untuk dilayani hari Senin.
-------
5. Hari Minggu dan hari besar pelayanan poliklinik tutup.
-------
6. Pendaftaran satu hari sebelum hari libur dilayani untuk hari setelah hari libur.
-------
7. Pendaftaran di tempat tetap dilayani seperti biasa.
-------
8. Pendaftaran dinyatakan VALID jika sudah mendapatkan balasan SMS dan menunjukkan ke petugas loket pendaftaran ONLINE.
-------
9. Tunjukan balasan sms ke loket pendaftaran online Umum atau bpjs saat konfirmasi kedatangan.
-------
SMS 📨 082333553066
-------
#Tulungagung #RSUDdrISKAK #RSISKAK #RumahSakitISKAK #RumahSakitTulungagung #TulungagungSparkling #KacamataTulungagung #EksisTulungagung #HitsTulungagung #TulungagungTourism #ExploreTulungagung #OjekTulungagung #OjekOnlineTulungagung #OjekOnline #HiroJek #HiroTulungagung
Bagi kalian yang sudah pernah berobat (pasien kunjungan lama) ke RSUD. dr. Iskak, sekarang ada inovasi terbaru lo.. Lebih mudah dan gak ribet.👍😉 ------- Telah dibuka LAYANAN BARU ------- RSUD. dr. ISKAK Tulungagung @rsud.iskak ------- Reservasi Pendaftaran Online ------- RAWAT JALAN ------- Syarat Reservasi Pendaftaran Pasien Melalui Sms ------- 1. Pendaftaran hanya untuk pasien kunjungan lama atau telah memiliki nomer rekam medis RSUD dr. ISKAK ------- 2. Tulis : DAFTAR#NO . REKAM MEDIS#NAMA #POLI  TUJUAN#KEPERSETAAN  ....... (CONTOH) : Untuk pasien umum - DAFTAR#11600001 #RIFAI #THT #UMUM  kirim ke 082333553066 ....... JAWABAN : ....... RESERVASI : 1709130032 Registrasi ulang di loket UMUM jam 08.14. NO antrian : 008 akan dilayani di POLI THT sekitar jam 08.16 Bawalah kartu & berkas yang diperlukan ....... Untuk pasien BPJS - DAFTAR#11600001 ##RIFAI #THT #BPJS  kirim ke 082333553066 ....... JAWABAN : ....... RESERVASI : 1709130032 Registrasi ulang di loket BPJS jam 08.14 NO antrian : 008 akan dilayani di POLI THT sekitar jam 08.16 Bawalah kartu & berkas yang diperlukan ------- 3. Pendaftaran dilakukan 1 hari sebelum pemeriksaan. ------- 4. Pendaftaran dilayani pada hari kerja SENIN - SABTU jam 08.00 - 16.00 CONTOH : daftar Senin untuk dilayani hari Selasa dan seterusnya sampai Sabtu untuk dilayani hari Senin. ------- 5. Hari Minggu dan hari besar pelayanan poliklinik tutup. ------- 6. Pendaftaran satu hari sebelum hari libur dilayani untuk hari setelah hari libur. ------- 7. Pendaftaran di tempat tetap dilayani seperti biasa. ------- 8. Pendaftaran dinyatakan VALID jika sudah mendapatkan balasan SMS dan menunjukkan ke petugas loket pendaftaran ONLINE. ------- 9. Tunjukan balasan sms ke loket pendaftaran online Umum atau bpjs saat konfirmasi kedatangan. ------- SMS 📨 082333553066 ------- #Tulungagung  #RSUDdrISKAK  #RSISKAK  #RumahSakitISKAK  #RumahSakitTulungagung  #TulungagungSparkling  #KacamataTulungagung  #EksisTulungagung  #HitsTulungagung  #TulungagungTourism  #ExploreTulungagung  #OjekTulungagung  #OjekOnlineTulungagung  #OjekOnline  #HiroJek  #HiroTulungagung 
La synchronisation entre jumeaux ✔️ Merci à @cynbrl @stef_brl @pierrickbrl @llalura @sylvain_ds d'être venus
L'année prochaine on passe sur le format supérieur @r_bolooo 🏊🚴🏃
/
/
/
/
/
/
/
/
#Finish du #tri M de #Toulouse #marseille #poli #speedo #triathlontoulouse #samesame #brother #running #biking #swimming #asics
Assalammualaikum semua ! Ha yang ni memang EXCITED GILA nak share dengan korang😱 Ada OFFER lagi tau‼️ tak nak ke bergaya😂

#Temerloh #mentakab #shahalam #ikanpatintempoyak #iphone8 #iphonex #uitm #utem #uia #upm #ump #ukm #utm #uthm #poli #kvt #paralimpics #iphonemurah #hargamampumilik
TIPS BERDOA.
.
Teringat dgn tips seorang doktor ni. Katanya masa berdoa tu spesifikkanlah sikit apa yang awak nak. Janganlah doa nak lulus exam je. Bila dah lulus, tak puas hati pula dgn markah sendiri. Tak pasal pasal dah wujud perasaan tak bersyukur. Macam kita pergi KFC lah. Bukan main lagi masa order nak set A ayam nak drumstick biar spicy. Air nak large and tukar ice lemon tea. Nak add on cheezy wedges blablablabla..Hamboi bukan main lagi spesifik. Tapi bila berdoa padaNya segan segan pula sedangkan Dia Maha Pemberi! .
Contoh doa spesifik "Ya Allah aku nak lulus exam kali ni dgn markah 60% ke atas" doa byk byk kali and yakin. In sha Allah kalau tak dpt lebih drpda 60% pun maybe dpt dekat dekat. Bila dah dpt tu ubah nak dpt markah 70% pula. Tingkatkan sikit sikit. And bila dah doa tu janganlah tak usaha pula adoii 😏
.
.
Sama juga lah dalam bisnes. Selain doa dmurahkan rezeki and dpermudahkan urusan, doalah sebulan nak buat sales berapa. Contoh sales sebulan rm3k. Then sebutlah dalam doa setiap kali waktu solat or more than that.
.
Saya dah try Alhamdulillah berkesan ☺️💪🏻 Ini sekadar perkongsian and gambar pun sekadar perhiasan haha
.
.
Business purpose:
Faisal Shukry
📱017 3530292
📱017 3530292
📱017 3530292
.
.
#royalbusinessschool #faisalyoungentreprenuer #failifestyle #spiritandstyle  #iloverbs #rbsfans #viefans #bisnesduniamoden #bisnesanakmuda #modalkeciluntungbesar #SyukurSelalu #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #EarnWhileYouLearn #locaneslife #ProjekUsahawanOnline16|17 #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas
TIPS BERDOA. . Teringat dgn tips seorang doktor ni. Katanya masa berdoa tu spesifikkanlah sikit apa yang awak nak. Janganlah doa nak lulus exam je. Bila dah lulus, tak puas hati pula dgn markah sendiri. Tak pasal pasal dah wujud perasaan tak bersyukur. Macam kita pergi KFC lah. Bukan main lagi masa order nak set A ayam nak drumstick biar spicy. Air nak large and tukar ice lemon tea. Nak add on cheezy wedges blablablabla..Hamboi bukan main lagi spesifik. Tapi bila berdoa padaNya segan segan pula sedangkan Dia Maha Pemberi! . Contoh doa spesifik "Ya Allah aku nak lulus exam kali ni dgn markah 60% ke atas" doa byk byk kali and yakin. In sha Allah kalau tak dpt lebih drpda 60% pun maybe dpt dekat dekat. Bila dah dpt tu ubah nak dpt markah 70% pula. Tingkatkan sikit sikit. And bila dah doa tu janganlah tak usaha pula adoii 😏 . . Sama juga lah dalam bisnes. Selain doa dmurahkan rezeki and dpermudahkan urusan, doalah sebulan nak buat sales berapa. Contoh sales sebulan rm3k. Then sebutlah dalam doa setiap kali waktu solat or more than that. . Saya dah try Alhamdulillah berkesan ☺️💪🏻 Ini sekadar perkongsian and gambar pun sekadar perhiasan haha . . Business purpose: Faisal Shukry 📱017 3530292 📱017 3530292 📱017 3530292 . . #royalbusinessschool  #faisalyoungentreprenuer  #failifestyle  #spiritandstyle  #iloverbs  #rbsfans  #viefans  #bisnesduniamoden  #bisnesanakmuda  #modalkeciluntungbesar  #SyukurSelalu  #RezekiAllahBagi  #businessacademy360  #EarnWhileYouLearn  #locaneslife  #ProjekUsahawanOnline16 |17 #RoadtoTFMF  #UiTM  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #unikl  #upm  #uia  #ukm  #sarawak  #poli  #uitmsarawak  #unimas 
Adult
SHORT SLEEVE RM30
LONG SLEEVE RM35
MUSLIMAH RM45
RAGLAN 3-QUARTER RM35
RAGLAN LONG SLEEVE RM40
HOODIE RM45
•
•
Kids
SHORT SLEEVE RM26
•
•
Beli 15 helai ke atas wajib dapat murah + free postage 😋
Semua colour baju ada (tiada caj dikenakan) ☺️
•
Menerima tempahan untuk baju class/batch/grouping/events/family day/band tees/etc 😘
•
•
100% cotton 💯
Size XS - 3XL ✔️ (extra charge 3xl for rm3)
Lebih 100 design disediakan 😍
Design berkualiti ✨
Salah print tukar 1 to 1 👌🏼
Whatsapp 0169788157 to order
•
•
Baju memang laku keras, cepat cepat order takut baju out of stock! 
#bajumurah #printingshirtmalaysia #idotshirtmurah #uitm #poli #uthm #uia #sayajualbajumurah #malaysia #shoppingroll #barangmurah #dropshipneeded #dropship #idotshirt #idotshirtinspired #sayajualbajukelas #sayajualbajukelasmurah #totebag #totebagmurah #customtotebag #designtotebag #bajufamilydaymurah #raglan #muslimah #mixandmatch #basic
Adult SHORT SLEEVE RM30 LONG SLEEVE RM35 MUSLIMAH RM45 RAGLAN 3-QUARTER RM35 RAGLAN LONG SLEEVE RM40 HOODIE RM45 • • Kids SHORT SLEEVE RM26 • • Beli 15 helai ke atas wajib dapat murah + free postage 😋 Semua colour baju ada (tiada caj dikenakan) ☺️ • Menerima tempahan untuk baju class/batch/grouping/events/family day/band tees/etc 😘 • • 100% cotton 💯 Size XS - 3XL ✔️ (extra charge 3xl for rm3) Lebih 100 design disediakan 😍 Design berkualiti ✨ Salah print tukar 1 to 1 👌🏼 Whatsapp 0169788157 to order • • Baju memang laku keras, cepat cepat order takut baju out of stock! #bajumurah  #printingshirtmalaysia  #idotshirtmurah  #uitm  #poli  #uthm  #uia  #sayajualbajumurah  #malaysia  #shoppingroll  #barangmurah  #dropshipneeded  #dropship  #idotshirt  #idotshirtinspired  #sayajualbajukelas  #sayajualbajukelasmurah  #totebag  #totebagmurah  #customtotebag  #designtotebag  #bajufamilydaymurah  #raglan  #muslimah  #mixandmatch  #basic 
Adult
SHORT SLEEVE RM30
LONG SLEEVE RM35
MUSLIMAH RM45
RAGLAN 3-QUARTER RM35
RAGLAN LONG SLEEVE RM40
HOODIE RM45
•
•
Kids
SHORT SLEEVE RM26
•
•
Beli 15 helai ke atas wajib dapat murah + free postage 😋
Semua colour baju ada (tiada caj dikenakan) ☺️
•
Menerima tempahan untuk baju class/batch/grouping/events/family day/band tees/etc 😘
•
•
100% cotton 💯
Size XS - 3XL ✔️ (extra charge 3xl for rm3)
Lebih 100 design disediakan 😍
Design berkualiti ✨
Salah print tukar 1 to 1 👌🏼
Whatsapp 0169788157 to order
•
•
Baju memang laku keras, cepat cepat order takut baju out of stock! 
#bajumurah #printingshirtmalaysia #idotshirtmurah #uitm #poli #uthm #uia #sayajualbajumurah #malaysia #shoppingroll #barangmurah #dropshipneeded #dropship #idotshirt #idotshirtinspired #sayajualbajukelas #sayajualbajukelasmurah #totebag #totebagmurah #customtotebag #designtotebag #bajufamilydaymurah #raglan #muslimah #mixandmatch #basic
Adult SHORT SLEEVE RM30 LONG SLEEVE RM35 MUSLIMAH RM45 RAGLAN 3-QUARTER RM35 RAGLAN LONG SLEEVE RM40 HOODIE RM45 • • Kids SHORT SLEEVE RM26 • • Beli 15 helai ke atas wajib dapat murah + free postage 😋 Semua colour baju ada (tiada caj dikenakan) ☺️ • Menerima tempahan untuk baju class/batch/grouping/events/family day/band tees/etc 😘 • • 100% cotton 💯 Size XS - 3XL ✔️ (extra charge 3xl for rm3) Lebih 100 design disediakan 😍 Design berkualiti ✨ Salah print tukar 1 to 1 👌🏼 Whatsapp 0169788157 to order • • Baju memang laku keras, cepat cepat order takut baju out of stock! #bajumurah  #printingshirtmalaysia  #idotshirtmurah  #uitm  #poli  #uthm  #uia  #sayajualbajumurah  #malaysia  #shoppingroll  #barangmurah  #dropshipneeded  #dropship  #idotshirt  #idotshirtinspired  #sayajualbajukelas  #sayajualbajukelasmurah  #totebag  #totebagmurah  #customtotebag  #designtotebag  #bajufamilydaymurah  #raglan  #muslimah  #mixandmatch  #basic 
Ну что, все дети в саду, мама может рисовать👌 Кому-кому, только одному!😃 Футболка с робокаром Поли🚓
Ну что, все дети в саду, мама может рисовать👌 Кому-кому, только одному!😃 Футболка с робокаром Поли🚓
嘖嘖
某人破了我說今年不能買車給臭小子的事!
溺愛啊⋯⋯ #babybaby 
#Poli #兒子最近的新歡
#什麼車他都要霸佔 #真的很欠揍
#阿桃碰一下他就不爽
Hai .... Ada sesiapa berminat nak pakai iphone or nak beli iphone, come onnnn org sibuk pakai iphone kita bila lagi kan ... zyera Ada jual harga InsyaAllah murah daripada kedai2 kat luar sane Ada byk FREE GIFT 🎁🤗 ... Zyera buat cod area temerloh n mentakab ( sabtu & ahad) nie FREE DELIVERY 📦 if berminat boleh place order beserta deposit sebelom 4petang esok (khamis) 😉 
Pos pon Ada Jgn risau .... Apa persoalan boleh whatsapp zyera yeee +60193980560.  #Temerloh #mentakab #ikanpatintempoyak #iphone8 #iphonex #uitm #utem #uia #upm #ump #ukm #utm #uthm #poli #kvt #paralimpics #iphonemurah #hargamampumilik
Hai .... Ada sesiapa berminat nak pakai iphone or nak beli iphone, come onnnn org sibuk pakai iphone kita bila lagi kan ... zyera Ada jual harga InsyaAllah murah daripada kedai2 kat luar sane Ada byk FREE GIFT 🎁🤗 ... Zyera buat cod area temerloh n mentakab ( sabtu & ahad) nie FREE DELIVERY 📦 if berminat boleh place order beserta deposit sebelom 4petang esok (khamis) 😉 Pos pon Ada Jgn risau .... Apa persoalan boleh whatsapp zyera yeee +60193980560. #Temerloh  #mentakab  #ikanpatintempoyak  #iphone8  #iphonex  #uitm  #utem  #uia  #upm  #ump  #ukm  #utm  #uthm  #poli  #kvt  #paralimpics  #iphonemurah  #hargamampumilik 
Pertama dan satu-satunya di Banyuwangi "Operasi Katarak Tanpa Jahitan" memiliki kelebihan antara lain;
1. Operasi lebih cepat
2. Penyembuhan lebih cepat
3. Tidak harus menunggu katarak matang
4. Penglihatan lebih jelas
hanya di RS Yasmin dengan dokter spesialis mata dr. Dina Wahyu Wibawati, Sp.M .

#rsyasmin #yasminhospital #hospital #rs #pasien #doctor #dokterspesialis #dokterindonesia #indonesia #rumahsakit #poli #rawatjalan #dokter #perawat #doktermata #infosehat #sehat #kesehatan #periksa #mata #katarak #medis #seputarkesehatan #operasi
Pertama dan satu-satunya di Banyuwangi "Operasi Katarak Tanpa Jahitan" memiliki kelebihan antara lain; 1. Operasi lebih cepat 2. Penyembuhan lebih cepat 3. Tidak harus menunggu katarak matang 4. Penglihatan lebih jelas hanya di RS Yasmin dengan dokter spesialis mata dr. Dina Wahyu Wibawati, Sp.M . #rsyasmin  #yasminhospital  #hospital  #rs  #pasien  #doctor  #dokterspesialis  #dokterindonesia  #indonesia  #rumahsakit  #poli  #rawatjalan  #dokter  #perawat  #doktermata  #infosehat  #sehat  #kesehatan  #periksa  #mata  #katarak  #medis  #seputarkesehatan  #operasi 
. RESTOCK
Kitchen set • IDR 130rb /pc
• Satu set peralatan dapur.
•2 in 1, bisa jadi kursi
•Mudah di simpan dan dibawa
•barang seperti di pict..
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Pilih salah 1 contact aja, jangan double. 
Line : indah.hartati (♨️fast respon)  @rdh4315h (admin2)
Wa : 0821 13 989093(📵no call)
Bbm : 79A9BAA7
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #jualmainan #mainananak #mainananakmurah #barbie #jualfrozen #jualbonekafrozen #hadiah #carikado #kado #toyseducation #toys #educationtoyd #tokomainan #carimainan #poli #mainananakperempuan #mainananaklakilaki  #mainanmurah #toolskoper  #kitchenset #mainanmejadapur #masakmasakan #mainanmasakmasakan #mainanmasakan #mainanperempuan #mainankursi
. RESTOCK Kitchen set • IDR 130rb /pc • Satu set peralatan dapur. •2 in 1, bisa jadi kursi •Mudah di simpan dan dibawa •barang seperti di pict.. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Pilih salah 1 contact aja, jangan double. Line : indah.hartati (♨️fast respon) @rdh4315h (admin2) Wa : 0821 13 989093(📵no call) Bbm : 79A9BAA7 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #jualmainan  #mainananak  #mainananakmurah  #barbie  #jualfrozen  #jualbonekafrozen  #hadiah  #carikado  #kado  #toyseducation  #toys  #educationtoyd  #tokomainan  #carimainan  #poli  #mainananakperempuan  #mainananaklakilaki  #mainanmurah  #toolskoper  #kitchenset  #mainanmejadapur  #masakmasakan  #mainanmasakmasakan  #mainanmasakan  #mainanperempuan  #mainankursi 
You are the CEO of your life, you make the executive decisions ✒📈📅💵
.
.
.
.
#portrait #bw #canon #polishgirl #photographer #lasvegas #poli #face #simple #life #quotes #goodvibes
Siapa dah cuba our Treatment Argan Shampoo?

Shampoo ni adalah LIMITED EDITION, jadi keluaran adalah sangat terhad. Kami baru sahaja restock untuk 2nd wave shampoo ni yg baru sahaja di release semalam so cepat dapatkan sementara stock masih ada!
.
Shampoo ini mengandungi 100% minyak argan asli dan tulen, minyak argan ini telah di rumus dan dicampurkan ke dalam kandungan shampoo kami untuk menjadikan rambut anda sihat dan selembut sutera. .
Kalau ada yg belum tahu 1001 khasiat argan yg dipercayai sejak turun temurun ini blh la 'google' tentang 'argan oil'. #sephiabyjannanick #sephiamy #shahalam #poli  #bazaarpaknil #jannanick #arganoil
Siapa dah cuba our Treatment Argan Shampoo? Shampoo ni adalah LIMITED EDITION, jadi keluaran adalah sangat terhad. Kami baru sahaja restock untuk 2nd wave shampoo ni yg baru sahaja di release semalam so cepat dapatkan sementara stock masih ada! . Shampoo ini mengandungi 100% minyak argan asli dan tulen, minyak argan ini telah di rumus dan dicampurkan ke dalam kandungan shampoo kami untuk menjadikan rambut anda sihat dan selembut sutera. . Kalau ada yg belum tahu 1001 khasiat argan yg dipercayai sejak turun temurun ini blh la 'google' tentang 'argan oil'. #sephiabyjannanick  #sephiamy  #shahalam  #poli  #bazaarpaknil  #jannanick  #arganoil 
Hello brother and sister.... sabtu dan ahad nie Sy Ada buat cod iphone di area temerloh dan mentakab if Ada yang berminat boleh place order sebelom jam 5petang esok berserta deposit 😉 .... yang bestnye adalah FREE DELIVERY 📦dan FREE GIFT 🎁 😱 apa tunggu Lagi boleh WhatsApp kami di +60193980590 #Temerloh #mentakab #ikanpatintempoyak #iphone8 #iphonex #uitm #utem #uia #upm #ump #ukm #utm #uthm #poli #kvt #paralimpics #iphonemurah #hargamampumilik
Доброе Доброе утро🍂С Наступлением осени,нового учебного года- многие родители отдали своих детишек в спортивные секции 💪🙏🏻Предлагаем вам Уважаемые Родители красивые именные медальницы с надписью вида спорта , которым занимается ваш ребёнок или вырезанные фигурки символизирующий вид спорта💪Медальница , послужит как стимул к Победе и заслуженным наградам 💫😉💗
Mir#Poli#Фоторамки#медальницыиздерева#ТЦ#Оранж#Молл#Нефтеюганск#Время#Подарков
Доброе Доброе утро🍂С Наступлением осени,нового учебного года- многие родители отдали своих детишек в спортивные секции 💪🙏🏻Предлагаем вам Уважаемые Родители красивые именные медальницы с надписью вида спорта , которым занимается ваш ребёнок или вырезанные фигурки символизирующий вид спорта💪Медальница , послужит как стимул к Победе и заслуженным наградам 💫😉💗 Mir#Poli #Фоторамки #медальницыиздерева #ТЦ #Оранж #Молл #Нефтеюганск #Время #Подарков 
На физкультуре с ___marina3010/
#school#poli #polu #polia #polua #polya #polina #polinka #верю #жду #мечтаю
@unionvecinallp vs @gimnasia_oficial | APB Clausura A1
📷@matibraicovich/@fotografiasbraicovich
#APB #Basquet #LaPlata #Poli #BsAs #Amarillo #UV #Union #UnionVecinal #Gimnasia #GELP #Lobo #Tripero #Gladiadores #Sport #Deporte #A1 #Baloncesto
Mi gorda hermosa!!! Hoy se cumple un año desde que ya no estas conmigo y yo te extraño con la vida y el alma entera! A tu forma me entregaste todo el amor del mundo.. Las cosas nunca debieron ser así..hoy cumplirias 4 años conmigo y te faltaron muchos más!! Pero agradezco cada día contigo y solo tu sabes el inmenso amor y lo que significas para mi 😞❤🐰🐇 #pompomdeamor #poli #polillita . .
#missyou #obesidad #love #rabbit #extrañarte #pompom #1año #vuelve #animales #animallovers #rabbits #loverabbit ##instanimal #insta
Mi gorda hermosa!!! Hoy se cumple un año desde que ya no estas conmigo y yo te extraño con la vida y el alma entera! A tu forma me entregaste todo el amor del mundo.. Las cosas nunca debieron ser así..hoy cumplirias 4 años conmigo y te faltaron muchos más!! Pero agradezco cada día contigo y solo tu sabes el inmenso amor y lo que significas para mi 😞❤🐰🐇 #pompomdeamor  #poli  #polillita  . . #missyou  #obesidad  #love  #rabbit  #extrañarte  #pompom  #1año  #vuelve  #animales  #animallovers  #rabbits  #loverabbit  ##instanimal  #insta 
10 CARA BAGAIMANA BANGKIT DARI JATUH💪
.
1. Pertama sekali kena mengaku bahawa SEMUA silap berpunca dari kita

2. Istighfar banyak banyak. Reset diri sendiri ke zero point

3. Set matlamat baru. Lebih tinggi dari yang dicapai sebelum ini.

4. Lupakan masa gemilang lepas, lupakan waktu riang lepas. Anggap segala bermula dari tiada. Dari tiada kepada ada. From zero to hero. Build from nothing

5. Asingkan kawan negatif dan positif, tinggalkan yang negatif dan mixed dengan positif people.

6. On connection dengan Allah SWT, Off connection dengan makhluk yang tak memberi manfaat. Keep attached dengan Allah.

7. Bahagi masa kepada 3 bahagian, rehat, kerja dan ibadat.

8. Believe, believe dan believe. Percaya dan yakin 1000% akan bangkit semula

9. Banyak tersenyum dari merenung. Walaupun yang dapat musibah ataupun pun kebaikan.

10. Buat , buat dan buat. Jangan pandang belakang, kiri kanan, side mirror pun jangan tengok. Jalan terus sahaja.

Boleh ke boleh?? Semoga membantu.
.

#BusinessAcademy360 t #newplan #newproject #newmodule  #projekGTR  #uitm #utm #uthm #uia #upm #roadtoBMW #nextbmw #bmw #alfiqyoungentrepenuer #alfiqlifestyle #gradedbusinesseliteclub #gbecsapok #programgandakansimpanan2k17 #uitm #uum #ums #upm #unimas #poli #smk
10 CARA BAGAIMANA BANGKIT DARI JATUH💪 . 1. Pertama sekali kena mengaku bahawa SEMUA silap berpunca dari kita 2. Istighfar banyak banyak. Reset diri sendiri ke zero point 3. Set matlamat baru. Lebih tinggi dari yang dicapai sebelum ini. 4. Lupakan masa gemilang lepas, lupakan waktu riang lepas. Anggap segala bermula dari tiada. Dari tiada kepada ada. From zero to hero. Build from nothing 5. Asingkan kawan negatif dan positif, tinggalkan yang negatif dan mixed dengan positif people. 6. On connection dengan Allah SWT, Off connection dengan makhluk yang tak memberi manfaat. Keep attached dengan Allah. 7. Bahagi masa kepada 3 bahagian, rehat, kerja dan ibadat. 8. Believe, believe dan believe. Percaya dan yakin 1000% akan bangkit semula 9. Banyak tersenyum dari merenung. Walaupun yang dapat musibah ataupun pun kebaikan. 10. Buat , buat dan buat. Jangan pandang belakang, kiri kanan, side mirror pun jangan tengok. Jalan terus sahaja. Boleh ke boleh?? Semoga membantu. . #BusinessAcademy360  t #newplan  #newproject  #newmodule  #projekGTR  #uitm  #utm  #uthm  #uia  #upm  #roadtoBMW  #nextbmw  #bmw  #alfiqyoungentrepenuer  #alfiqlifestyle  #gradedbusinesseliteclub  #gbecsapok  #programgandakansimpanan2k17  #uitm  #uum  #ums  #upm  #unimas  #poli  #smk