an online Instagram web viewer

#polis medias

Photos

JAMYO 2017/13 DEVRESİ KARDEŞİMİZ Anıtkabir'de... #jamyo #jandarma #astsubay #jöak #jöh #jöper #özelharekat #jandarmaözelharekat #polis #pöh #polisözelharekat #ökk #özelkuvvetler #askeriöğrenci ##kho #dho #hho #jamyo #kamyo #hamyo #damyo #subay #astsubay #uzmanjandarma #genelkurmay #vatansevgisi #bayraksevgisi #airsoft #airsoftwarturkordukuvvetleri: BAĞLANTI HESAPLARIMIZ👇👇
____________________
↪ @jandarma_jamyo
↪ @ozelkuvvetlermak
↪ @turkordukuvvetleri
↪ @turkozelbirlikler
JAMYO 2017/13 DEVRESİ KARDEŞİMİZ Anıtkabir'de... #jamyo  #jandarma  #astsubay  #jöak  #jöh  #jöper  #özelharekat  #jandarmaözelharekat  #polis  #pöh  #polisözelharekat  #ökk  #özelkuvvetler  #askeriöğrenci  ##kho  #dho  #hho  #jamyo  #kamyo  #hamyo  #damyo  #subay  #astsubay  #uzmanjandarma  #genelkurmay  #vatansevgisi  #bayraksevgisi  #airsoft  #airsoftwarturkordukuvvetleri : BAĞLANTI HESAPLARIMIZ👇👇 ____________________ ↪ @jandarma_jamyo ↪ @ozelkuvvetlermak ↪ @turkordukuvvetleri ↪ @turkozelbirlikler
-  Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat...
Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE  blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse 
Happy shopping all my dear customer..
.
. Nak beli satu set boleh
Nak shampoo saja boleh
Nak tonic saja boleh 
Nak shampoo. And conditioner boleh
Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... .
Untuk order ... .
Wasap 01133677837

#cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #Ready2white #qurose #belleza #Ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue
- Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat... Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse Happy shopping all my dear customer.. . . Nak beli satu set boleh Nak shampoo saja boleh Nak tonic saja boleh Nak shampoo. And conditioner boleh Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... . Untuk order ... . Wasap 01133677837 #cathydollmurah  #cathydoll  #setmurah  #setbajet  #setjimat  #setcccream  #usm  #uitm  #upsi  #upp  #umt  #maktab  #guru  #cikgu  #jururawat  #polis  #masterskill  #hlive  #throwback  #sayajual  #bazaarpaknil  #emmamaembong  #Ready2white  #qurose  #belleza  #Ibnusina  #karmeskincare  #laboursehaircare  #nurraysa  #laboursetestimonisue 
-  Alhamdulillah... customer datang collect barang kat rumah...
Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE  blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse 
Happy shopping all my dear customer..
.
. Nak beli satu set boleh
Nak shampoo saja boleh
Nak tonic saja boleh 
Nak shampoo. And conditioner boleh
Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... .
Untuk order ... Wasap kaksol 01133677837

#cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #Ready2white #qurose #belleza #Ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue
- Alhamdulillah... customer datang collect barang kat rumah... Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse Happy shopping all my dear customer.. . . Nak beli satu set boleh Nak shampoo saja boleh Nak tonic saja boleh Nak shampoo. And conditioner boleh Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... . Untuk order ... Wasap kaksol 01133677837 #cathydollmurah  #cathydoll  #setmurah  #setbajet  #setjimat  #setcccream  #usm  #uitm  #upsi  #upp  #umt  #maktab  #guru  #cikgu  #jururawat  #polis  #masterskill  #hlive  #throwback  #sayajual  #bazaarpaknil  #emmamaembong  #Ready2white  #qurose  #belleza  #Ibnusina  #karmeskincare  #laboursehaircare  #nurraysa  #laboursetestimonisue 
Cathydoll body pudding 
Lotion badan berbau wangi dan diperkaya dengan protein susu  dan extract soya yang mampu melembut, menghalus, mencerah, memutih, melembap, dan menggalakkan pengeluaran sel baru. Sangat disyorkan pakai lepas mandi atau pun pada bila-bila masa yang sesuai.
.
. .
.
#cathydoll #cathydollmurah #cathydollpromo #cathydolltofupudding #zizanrazak #emmamaembong #pelaminfantasia #pengantin #hantaran #kahwin #uitm #upsi #usm #cikgu #guru #masterskill #jururawat #politeknik #polis #askar #sayajual +6011-11226459
Cathydoll body pudding Lotion badan berbau wangi dan diperkaya dengan protein susu dan extract soya yang mampu melembut, menghalus, mencerah, memutih, melembap, dan menggalakkan pengeluaran sel baru. Sangat disyorkan pakai lepas mandi atau pun pada bila-bila masa yang sesuai. . . . . #cathydoll  #cathydollmurah  #cathydollpromo  #cathydolltofupudding  #zizanrazak  #emmamaembong  #pelaminfantasia  #pengantin  #hantaran  #kahwin  #uitm  #upsi  #usm  #cikgu  #guru  #masterskill  #jururawat  #politeknik  #polis  #askar  #sayajual  +6011-11226459
Guven ve kalite  Faturasini gormediginiz hic bir urunu almayiniz 
Yeni sezon yeni urunler ( bayan tüik ) bedenler S/M/L/ tek fiyat tek hasap 49.90 tl
siparis icin 👉Dm👈

#istanbul #ankara #izmir  #ülkücü #ülküocakları #like #love #model #tasarim #vatanimsensin #ülküocakları #devletbahçeli #türkiye #bordobereliler #dirilişertuğrul #bozkurt #muhsinyazıcıoğlu #göktürk #ötüken #polis #polisözelharekat #asenalar #bozkurtlar #milliyetçihareketpartisi #reis #kürşad #fıratçakıroğlu #alikınık #ahmetşafak  #çevikkuvvet
Guven ve kalite Faturasini gormediginiz hic bir urunu almayiniz Yeni sezon yeni urunler ( bayan tüik ) bedenler S/M/L/ tek fiyat tek hasap 49.90 tl siparis icin 👉Dm👈 #istanbul  #ankara  #izmir  #ülkücü  #ülküocakları  #like  #love  #model  #tasarim  #vatanimsensin  #ülküocakları  #devletbahçeli  #türkiye  #bordobereliler  #dirilişertuğrul  #bozkurt  #muhsinyazıcıoğlu  #göktürk  #ötüken  #polis  #polisözelharekat  #asenalar  #bozkurtlar  #milliyetçihareketpartisi  #reis  #kürşad  #fıratçakıroğlu  #alikınık  #ahmetşafak  #çevikkuvvet 
Tofu mask -mase korg nak tdo or pg2 tu mask la muka tu. Masa cuti ke. Bg muka rileks.. Ni tak stresss memanjang. Kedut2 muka. Tips iolss masa pakai mask ni senyum je. Bg muka terik sikit. Ni mashammm tofu mask yg manis ni pon jd bau masam taw ☺️☺️☺️☺️ rileks kan muka uolss dgn mask mujarab ni. Mmg ok sgt utk sunburn!

Ok ni tips dan cara pakai... Uolss boley ler amal kan.pada adik2 yg xsuke pakai bnd2 cm ni blaja2 laaa.. Xnak make up xper asal basic jag klit tu ado! 😝😝😝 .

Wasap +6011-11226459
wechat nuramnisue 
#wonderfulseaoilspray #tofu #tofuwhiteningcream #tofumask #tofuset #sunburnset #sunburn #jagamuka #mukacantik #uitm #uum #usm #utm #upsi #umt #uitmsintok #unisza #unitar #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #ehehbazaar #gegekarnival
Tofu mask -mase korg nak tdo or pg2 tu mask la muka tu. Masa cuti ke. Bg muka rileks.. Ni tak stresss memanjang. Kedut2 muka. Tips iolss masa pakai mask ni senyum je. Bg muka terik sikit. Ni mashammm tofu mask yg manis ni pon jd bau masam taw ☺️☺️☺️☺️ rileks kan muka uolss dgn mask mujarab ni. Mmg ok sgt utk sunburn! Ok ni tips dan cara pakai... Uolss boley ler amal kan.pada adik2 yg xsuke pakai bnd2 cm ni blaja2 laaa.. Xnak make up xper asal basic jag klit tu ado! 😝😝😝 . Wasap +6011-11226459 wechat nuramnisue #wonderfulseaoilspray  #tofu  #tofuwhiteningcream  #tofumask  #tofuset  #sunburnset  #sunburn  #jagamuka  #mukacantik  #uitm  #uum  #usm  #utm  #upsi  #umt  #uitmsintok  #unisza  #unitar  #maktab  #guru  #cikgu  #jururawat  #polis  #ehehbazaar  #gegekarnival 
#polis #imdat
Selamın aleyküm , hayırlı sabahlar 🇹🇷👮🏻🚔
#polis  #imdat  Selamın aleyküm , hayırlı sabahlar 🇹🇷👮🏻🚔
Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE  blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse... masih byk stock disediakn utk anda sume...gift menanti😊😊
Happy shopping all my dear customer..
.
. Nak beli satu set boleh
Nak shampoo saja boleh
Nak tonic saja boleh 
Nak shampoo. And conditioner boleh..sesuai utk lelaki dan pwempuan👦👧
Blh scroll dan pilih set mana yg sesuai utk masalah. Uolls... .
Untuk order ... Wasap kaksol
01133677837

#cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #Ready2white #qurose #belleza #Ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue
Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse... masih byk stock disediakn utk anda sume...gift menanti😊😊 Happy shopping all my dear customer.. . . Nak beli satu set boleh Nak shampoo saja boleh Nak tonic saja boleh Nak shampoo. And conditioner boleh..sesuai utk lelaki dan pwempuan👦👧 Blh scroll dan pilih set mana yg sesuai utk masalah. Uolls... . Untuk order ... Wasap kaksol 01133677837 #cathydollmurah  #cathydoll  #setmurah  #setbajet  #setjimat  #setcccream  #usm  #uitm  #upsi  #upp  #umt  #maktab  #guru  #cikgu  #jururawat  #polis  #masterskill  #hlive  #throwback  #sayajual  #bazaarpaknil  #emmamaembong  #Ready2white  #qurose  #belleza  #Ibnusina  #karmeskincare  #laboursehaircare  #nurraysa  #laboursetestimonisue 
Januari - Mei 2017 pembayaran Claim AXA sudah Rp 42Juta Per Jam 👍🏻👍🏻👍🏻 Yuk percayakan asuransi kesehatan, pendidikan dan jaminan masa depan bersama AXA🇲🇨 Your Financial Consultant,
Aris, CLC, CPS, CCCT
AGENCY MANAGER
PT. AXA Financial Indonesia
HP/WA: 082123302272

Ingat Sehat Ingat AXA

#asuransi #axa #insurance #bonus #premimurah #asuransiunitlink #unitlink #allianz #prudential #polis #reimbursement #reimburse #premidikembalikan #asuransipendidikan #investasi #infokesehatan
#aXaBusinessPartner
Januari - Mei 2017 pembayaran Claim AXA sudah Rp 42Juta Per Jam 👍🏻👍🏻👍🏻 Yuk percayakan asuransi kesehatan, pendidikan dan jaminan masa depan bersama AXA🇲🇨 Your Financial Consultant, Aris, CLC, CPS, CCCT AGENCY MANAGER PT. AXA Financial Indonesia HP/WA: 082123302272 Ingat Sehat Ingat AXA #asuransi  #axa  #insurance  #bonus  #premimurah  #asuransiunitlink  #unitlink  #allianz  #prudential  #polis  #reimbursement  #reimburse  #premidikembalikan  #asuransipendidikan  #investasi  #infokesehatan  #aXaBusinessPartner 
Bagaimana Cathy Whitening Sunscreen Cream bertindak ke atas kulit?
.
khusus untuk wanita tropika dengan kandungan L-Gluthathione khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit dengan SPF 50 pa++. Kesan pencerahan dapat dilihat dalam masa yang sangat singkat kerana kandungan L-Gluthatione yang mempunyai tahap kepekatan tinggi dan mudah diserap oleh kulit.

Antara fungsi lain Cathy Whitening Sunscreen:
Menyembunyikan Jeragat,Lingkaran Gelap yang tidak sekata. Kesan pencerahan dapat dilihat dlm masa yang sangat singkat kerana kandungan L-Glthatione yang tinggi. Ia juga memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakai.
.
Cara Penggunaan :
 Sapu pada muka atau bahagian badan yang lain selepas mandi (pastikan kulit benar-benar kering). Sapu dan ratakan sehingga krim diserap sepenuhnya. Sesuai untuk semua jenis kulit. Membantu melindungi kulit dari cahaya matahari, menghilangkan kekusaman dan bintik - bintik hitam, serta memberi effect glowing dan kulit lebih cerah.

Wasap +6011-11226459

#sayajual #murah #whitening #sunscreen #cikgu #unisza #unitar #guru #askar #polis #politeknik #uitm #unikl +6011-11226459
Bagaimana Cathy Whitening Sunscreen Cream bertindak ke atas kulit? . khusus untuk wanita tropika dengan kandungan L-Gluthathione khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit dengan SPF 50 pa++. Kesan pencerahan dapat dilihat dalam masa yang sangat singkat kerana kandungan L-Gluthatione yang mempunyai tahap kepekatan tinggi dan mudah diserap oleh kulit. Antara fungsi lain Cathy Whitening Sunscreen: Menyembunyikan Jeragat,Lingkaran Gelap yang tidak sekata. Kesan pencerahan dapat dilihat dlm masa yang sangat singkat kerana kandungan L-Glthatione yang tinggi. Ia juga memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakai. . Cara Penggunaan : Sapu pada muka atau bahagian badan yang lain selepas mandi (pastikan kulit benar-benar kering). Sapu dan ratakan sehingga krim diserap sepenuhnya. Sesuai untuk semua jenis kulit. Membantu melindungi kulit dari cahaya matahari, menghilangkan kekusaman dan bintik - bintik hitam, serta memberi effect glowing dan kulit lebih cerah. Wasap +6011-11226459 #sayajual  #murah  #whitening  #sunscreen  #cikgu  #unisza  #unitar  #guru  #askar  #polis  #politeknik  #uitm  #unikl  +6011-11226459
Alhamdulillah... customer datang collet barang kat rumah...
Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE  blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse 
Happy shopping all my dear customer..
.
. Nak beli satu set boleh
Nak shampoo saja boleh
Nak tonic saja boleh 
Nak shampoo. And conditioner boleh
Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... .
Untuk order ... Wasap kaksol
01133677837

#cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #Ready2white #qurose #belleza #Ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue
Alhamdulillah... customer datang collet barang kat rumah... Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse Happy shopping all my dear customer.. . . Nak beli satu set boleh Nak shampoo saja boleh Nak tonic saja boleh Nak shampoo. And conditioner boleh Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... . Untuk order ... Wasap kaksol 01133677837 #cathydollmurah  #cathydoll  #setmurah  #setbajet  #setjimat  #setcccream  #usm  #uitm  #upsi  #upp  #umt  #maktab  #guru  #cikgu  #jururawat  #polis  #masterskill  #hlive  #throwback  #sayajual  #bazaarpaknil  #emmamaembong  #Ready2white  #qurose  #belleza  #Ibnusina  #karmeskincare  #laboursehaircare  #nurraysa  #laboursetestimonisue 
🇹🇷Yaşasın Devlet Var Olsun Özel Harekat🇹🇷 #pöh #polis #polisözelharekat #özelharekat #özeltim #turkish #specialforces #şehitlerölmez #vatanbölünmez #şehitmevlütdündar #mardin #hakkari #yüksekova 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Hürriyet Olmuyan 
Bir Memlekette 
Ölüm Ve Yok Olma Vardır -
-
-
-----------------------------------------
-
-----------------------------------------
-- --
-- ☪ Ϝ ϓ ſ Ϟ ☪ 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 -- -- --
-----------------------------------------
-
-----------------------------------------
-
-
-
------------------------------------------------------------------------
#polisozelharekat  #bozkurt #astsubay #polis ------------------------------------------------------------------------
#pmyo #asayis #jandarma #turksharmy ------------------------------------------------------------------------
#bordobere #bordobereli #turksh  #turkiye ------------------------------------------------------------------------
#asena #pomem #jandarmaözelharekat ------------------------------------------------------------------------
#cevikkuvvet #bozkurtlar #vatan #millet #asker ------------------------------------------------------------------------
#bayrak #tc #devlet #tsk #polisozeltim ------------------------------------------------------------------------
#bordobereliller  #yunuspolisi
------------------------------------------------------------------------
#huzur #Namaz #Ezan ------------------------------------------------------------------------
Hürriyet Olmuyan Bir Memlekette Ölüm Ve Yok Olma Vardır - - - ----------------------------------------- - ----------------------------------------- -- -- -- ☪ Ϝ ϓ ſ Ϟ ☪ 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 -- -- -- ----------------------------------------- - ----------------------------------------- - - - ------------------------------------------------------------------------ #polisozelharekat  #bozkurt  #astsubay  #polis  ------------------------------------------------------------------------ #pmyo  #asayis  #jandarma  #turksharmy  ------------------------------------------------------------------------ #bordobere  #bordobereli  #turksh  #turkiye  ------------------------------------------------------------------------ #asena  #pomem  #jandarmaözelharekat  ------------------------------------------------------------------------ #cevikkuvvet  #bozkurtlar  #vatan  #millet  #asker  ------------------------------------------------------------------------ #bayrak  #tc  #devlet  #tsk  #polisozeltim  ------------------------------------------------------------------------ #bordobereliller  #yunuspolisi  ------------------------------------------------------------------------ #huzur  #Namaz  #Ezan  ------------------------------------------------------------------------
Sabaha eristiren RABBİME şükürler olsun.  Al bayrağımızı imanla sırtında dalgalandıran bizlere gölgesinde huzurla yaşam verenlere SELAM olsun. 
Yeni güne BİSMİLLAH.

____________________________________________________Twitter hesabımız  @ ozelkuvvetlerr
İnstagram  baglanti hesabimiz @ozgur_kurtlar
________________________________________________

#bordobereliler  #asker #polis #jandarma #astsubay #trt1 #hemşire #doktor #jöh #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #jamyo #bordoberelilerr #turkiye #vatan #mhp #istanbul #syria #ankara #saglikci #omerhalisdemir  #eğirdir  #ulkucu #turkish #dirilişertuğrul #uzmançavuş #azerbaycan #ogretmen #tbt
Sabaha eristiren RABBİME şükürler olsun. Al bayrağımızı imanla sırtında dalgalandıran bizlere gölgesinde huzurla yaşam verenlere SELAM olsun. Yeni güne BİSMİLLAH. ____________________________________________________Twitter hesabımız  @ ozelkuvvetlerr İnstagram  baglanti hesabimiz @ozgur_kurtlar ________________________________________________ #bordobereliler   #asker  #polis  #jandarma  #astsubay  #trt1  #hemşire  #doktor  #jöh  #polisözelharekat  #jandarmaözelharekat  #jamyo  #bordoberelilerr  #turkiye  #vatan  #mhp  #istanbul  #syria  #ankara  #saglikci  #omerhalisdemir   #eğirdir   #ulkucu  #turkish  #dirilişertuğrul  #uzmançavuş  #azerbaycan  #ogretmen  #tbt 
Ford focus III de la policia federal Argentina (P.F.A)
Creditos Al autor de la foto
Especificaciones: 
Iluminacion: rutero
Sirena: rutero
Vehiculo: ford focus III

Paginas Amigas:
@emergencias_tuc @fuerzasgauchas @ffaa_argentina @vt_emergencia
@fire_and_police @bomberosargentina911
@podermilitar_argentino

#police #polizia #polizja #polizei #polis #cops #policeman #policecar #urgency #urgencia #emergency #emergencia #lightbar #barral #siren #sirena #rutero #ford #focus #BA #CABA #arg #ARG #argentina
Ford focus III de la policia federal Argentina (P.F.A) Creditos Al autor de la foto Especificaciones: Iluminacion: rutero Sirena: rutero Vehiculo: ford focus III Paginas Amigas: @emergencias_tuc @fuerzasgauchas @ffaa_argentina @vt_emergencia @fire_and_police @bomberosargentina911 @podermilitar_argentino #police  #polizia  #polizja  #polizei  #polis  #cops  #policeman  #policecar  #urgency  #urgencia  #emergency  #emergencia  #lightbar  #barral  #siren  #sirena  #rutero  #ford  #focus  #BA  #CABA  #arg  #ARG  #argentina 
Deniz astsubayı @denizzmaviisii #kamu#ailesi#asker#polis#destek#gunaydin
My daily tactical watches ~ #navy #tudm #polis #tentera #utk #kerajaan #hariraya #kualalumpur
Insanın uçasi geliyor...
Sat'lara teşekkürler...
Hayirli sabahlar herkese..
👉@polis_asker_jandarma👈
Admin @giresunlupolis
🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔
______________________________
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#polis#asker#jandarma#cevikkuvvet#yunuspolisi#subay#astsubay#uzmancavus#pomem#pmyo#kamu#memur#komando#bayrak#turkiye#istanbul#bozkurt#sozdizisi#egm#tsk#hemsireatt#att#joh#poh#joak#ogretmen#ülkücü #vatan#
Insanın uçasi geliyor... Sat'lara teşekkürler... Hayirli sabahlar herkese.. 👉@polis_asker_jandarma👈 Admin @giresunlupolis 🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔🚔 ______________________________ 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #polis #asker #jandarma #cevikkuvvet #yunuspolisi #subay #astsubay #uzmancavus #pomem #pmyo #kamu #memur #komando #bayrak #turkiye #istanbul #bozkurt #sozdizisi #egm #tsk #hemsireatt #att #joh #poh #joak #ogretmen #ülkücü  #vatan #
これ、走るとめっちゃかわいいポリス✨
今日のモデルのうちのホワイトさん🐶

#どうぶつのかぶりもの #ホワイト #いぬ  #犬  #dog  #dogstagram #dogsofinstagram  #doglover #かわいい #かぶりもの  #ポリス#洋服 #ネットショップ #base #doubutsunokaburimono #polis
[ZEYTİN SİYAH DEĞİLDİR ASLI'nda...]
Hangi acı,hangi ilaç ,hangi düş 
ham tutar beni...
Hangi rüya,hangi sevgi, hangi inanç ,
gamsız tutar  ki beni..!
Ben :.
"Hamdım ,piştim ,yandım!" diyecekken;
Hamdım, piştim,saçmaladım sonra, "Yaşamayı..!" 👉Kulağına küpe olsun,ben burdayım...👈
#blog #oyuncu #vine #film #reklam #arkadaş #universite #genç #tiyatro #çay#istanbul #Manzaradem #yönetmen #gs #bjk #sanat#logo #video #ishakmerdo #polis #şiirsokakta #trump #yazar #turkiye #kayseri #blog #oyuncu #vine #film #reklam #arkadaş #universite #genç #tiyatro #üniversite #tbt #yönetmen #sanatetkinligi #forzabeşiktaş #alexandercalder
[ZEYTİN SİYAH DEĞİLDİR ASLI'nda...] Hangi acı,hangi ilaç ,hangi düş ham tutar beni... Hangi rüya,hangi sevgi, hangi inanç , gamsız tutar ki beni..! Ben :. "Hamdım ,piştim ,yandım!" diyecekken; Hamdım, piştim,saçmaladım sonra, "Yaşamayı..!" 👉Kulağına küpe olsun,ben burdayım...👈 #blog  #oyuncu  #vine  #film  #reklam  #arkadaş  #universite  #genç  #tiyatro  #çay #istanbul  #Manzaradem  #yönetmen  #gs  #bjk  #sanat #logo  #video  #ishakmerdo  #polis  #şiirsokakta  #trump  #yazar  #turkiye  #kayseri  #blog  #oyuncu  #vine  #film  #reklam  #arkadaş  #universite  #genç  #tiyatro  #üniversite  #tbt  #yönetmen  #sanatetkinligi  #forzabeşiktaş  #alexandercalder 
Rekor dalam dunia Asuransi Kesehatan, total Klaim 35 Milyar hanya dari Produk ME CARE

Miliki Asuransi Kesehatan terbaik dari ME CARE AXA yang menjamin :
- fasilitas 1 orang per 1 kamar
- bisa diperpanjang sampai usia 99 tahun
- tanpa medical check up
- diganti sesuai tagihan
- usia masuk 0-80 tahun

Mau Punya?
Your Financial Consultant,
Aris, CLC, CPS, CCCT
AGENCY MANAGER
PT. AXA Financial Indonesia
HP/WA: 082123302272

Ingat Sehat Ingat AXA

#asuransi #axa #insurance #bonus #premimurah #asuransiunitlink #unitlink #allianz #prudential #polis #reimbursement #reimburse #premidikembalikan #asuransipendidikan #investasi #infokesehatan
#aXaBusinessPartner
Rekor dalam dunia Asuransi Kesehatan, total Klaim 35 Milyar hanya dari Produk ME CARE Miliki Asuransi Kesehatan terbaik dari ME CARE AXA yang menjamin : - fasilitas 1 orang per 1 kamar - bisa diperpanjang sampai usia 99 tahun - tanpa medical check up - diganti sesuai tagihan - usia masuk 0-80 tahun Mau Punya? Your Financial Consultant, Aris, CLC, CPS, CCCT AGENCY MANAGER PT. AXA Financial Indonesia HP/WA: 082123302272 Ingat Sehat Ingat AXA #asuransi  #axa  #insurance  #bonus  #premimurah  #asuransiunitlink  #unitlink  #allianz  #prudential  #polis  #reimbursement  #reimburse  #premidikembalikan  #asuransipendidikan  #investasi  #infokesehatan  #aXaBusinessPartner 
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN ALLAHIM SEN KORU ASKERIMIZI POLISIMIZI #kamu#ailesi#asker#polis#gunaydin
Bu ülkeye rahat uyku uyutabilmek için huzur içinde gezmeleri için Vatana,Millete,Bayrağa zarar gelmemesi için şehit düştün Ve biz öyle bir ülke olduk ki ne şehidimize saygı gösterir olduk ne de değerini bilir olduk hepimiz hain olduk bir kere bile ismini anmayacaklar kimse bayrağını alıp şehitler ölmez diye bağırmayacak  eskiden 1 tane şehit haberine kahrolurken şimdi 1 tane şehit düşünce ohh bugün az şehit verdik laflarıyla kendimizi avutur olduk yazıklar olsun Sen ölmedin Muhammet Ali Mevlüt Dündar Sen şehit oldun Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez Şehadet şerbeti içmek her insana nasip olmaz. Yaşasın Devlet Varolsun Özel Harekat Allah Türk'ü Korusun Allah Mekanını Cennet eylesin 🙏🏻Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır..
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 @ali_dndr70 #şehit #polis #özelharekat #muhammet #ali #mevlüt #dündar
Bu ülkeye rahat uyku uyutabilmek için huzur içinde gezmeleri için Vatana,Millete,Bayrağa zarar gelmemesi için şehit düştün Ve biz öyle bir ülke olduk ki ne şehidimize saygı gösterir olduk ne de değerini bilir olduk hepimiz hain olduk bir kere bile ismini anmayacaklar kimse bayrağını alıp şehitler ölmez diye bağırmayacak eskiden 1 tane şehit haberine kahrolurken şimdi 1 tane şehit düşünce ohh bugün az şehit verdik laflarıyla kendimizi avutur olduk yazıklar olsun Sen ölmedin Muhammet Ali Mevlüt Dündar Sen şehit oldun Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez Şehadet şerbeti içmek her insana nasip olmaz. Yaşasın Devlet Varolsun Özel Harekat Allah Türk'ü Korusun Allah Mekanını Cennet eylesin 🙏🏻Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır.. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 @ali_dndr70 #şehit  #polis  #özelharekat  #muhammet  #ali  #mevlüt  #dündar 
( JÖN BEN ) ama Diğer İSİM , ( İSİMSİZ ) 😊🙈🙉🙊⚠⚠⚠🚫🌜🌟 ( IYI -C☆ ) #cumhurbaşkanlığı #başbakanlık #içişleribakanlığı #receptayyiperdoğan #binaliyıldırım #süleymansoylu #devletbahçeli #akp #mhp #bbp #tbmm #bakan #milletvekili #tsk #egm #asker #polis #jöh #pöh #ökk #höh #tbt #tb #isimsizler
🇹🇷🇹🇷 Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,
Işık ışık, dalga dalga bayrağım!
Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın
Mezarını kazacağım.
Seni selâmlamadan uçan kuşun
Yuvasını bozacağım.

Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver.
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar:
Yurda ay yıldızının ışığı yeter.

Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün
Kızıllığında ısındık;
Dağlardan çöllere düştüğümüz gün
Gölgene sığındık.

Ey şimdi süzgün, rüzgârlarda dalgalı;
Barışın güvercini, savaşın kartalı
Yüksek yerlerde açan çiçeğim.
Senin altında doğdum.
Senin altında öleceğim.

Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim:
Yer yüzünde yer beğen!
Nereye dikilmek istersen,
Söyle, seni oraya dikeyim!🇹🇷 #şehitlerölmezvatanbolunmez #bayrak #turkey #tbt #vsco #vscoturkey #vscorussia #ankara #anıtkabir #çanakkale #şehit #polis #asker
🇹🇷🇹🇷 Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü, Işık ışık, dalga dalga bayrağım! Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. Sana benim gözümle bakmayanın Mezarını kazacağım. Seni selâmlamadan uçan kuşun Yuvasını bozacağım. Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver. Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar: Yurda ay yıldızının ışığı yeter. Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün Kızıllığında ısındık; Dağlardan çöllere düştüğümüz gün Gölgene sığındık. Ey şimdi süzgün, rüzgârlarda dalgalı; Barışın güvercini, savaşın kartalı Yüksek yerlerde açan çiçeğim. Senin altında doğdum. Senin altında öleceğim. Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim: Yer yüzünde yer beğen! Nereye dikilmek istersen, Söyle, seni oraya dikeyim!🇹🇷 #şehitlerölmezvatanbolunmez  #bayrak  #turkey  #tbt  #vsco  #vscoturkey  #vscorussia  #ankara  #anıtkabir  #çanakkale  #şehit  #polis  #asker 
@audi7467 ÇOK TEŞEKKÜRLER BÜTÜN ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK  SEVGİLER SAYGILAR 👋🏻🔵🔴🇹🇷#joper #gakkoş #specialforces #sat #komando #bordobereli #polis #türk #turkey #jöak #jandarma #jöh #bayrak #özelharekat #komando #jandarmaözelharekat #ankara🇹🇷 #türkiye #jöh #çevikkuvvet #asenalar #jandarmaozelharekat #özelharekat #türkiye #astsubay #subay #izmir🇹🇷 #ramazanbayramı #elazığ #ayyıldız #genelkurmay #günaydın #tbt
@audi7467 ÇOK TEŞEKKÜRLER BÜTÜN ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK SEVGİLER SAYGILAR 👋🏻🔵🔴🇹🇷#joper  #gakkoş  #specialforces  #sat  #komando  #bordobereli  #polis  #türk  #turkey  #jöak  #jandarma  #jöh  #bayrak  #özelharekat  #komando  #jandarmaözelharekat  #ankara 🇹🇷 #türkiye  #jöh  #çevikkuvvet  #asenalar  #jandarmaozelharekat  #özelharekat  #türkiye  #astsubay  #subay  #izmir 🇹🇷 #ramazanbayramı  #elazığ  #ayyıldız  #genelkurmay  #günaydın  #tbt 
📚🎶🌼
Öyle bir kelime ki hayatta ,
Hayırlısı...
Önüne geçenler mutlu ,
Geride kalanlar ise umutlu...
Zaman , mekan anlamını yitirir onun yanında...
Bugün günlerden perşembe...
Hangi ayın hangi günü ne önemi var,
Senin ile yada sensiz geçiyor günler fark eder mi ?
Zaman alıp gidiyor ya usul usul içte içe,
Bir selam verdiğin gönüllerden uzaktasın şimdi,
Kimin için ne ifade ediyoruz,
Kime göre ve neye göre anlamalıyız,
Zaman sadece bize öğretecek bu gerçekleri...
Bir nefes borcumuz var oda yar uğurunda,
Nefessiz kalalım sevda uğruna gam yemeyiz,
Sevdiğin biri var ise karşında önemi yok yer ve zamanın,
Mahsuni diyor aman aman ...
Akıyor yine bir şiir sahipsiz genin içinde,
Yeri yurdu yok sözlerin,
Bir bilinmezliğin içinde boğuluyor,
Okyanus gözlü bir sevda türküsü,
Zamanın kumları akiyor şimdi,
Okyanusta su damlası olamayan gönüller sevdaya yenik düşüyor,
Bir esmer yar var uzun selvi boylu,
Gözlerinde hapis bir cennet,
Güldüğü zaman gönlü şenlik yeri yapan güzel...
Şiirden anlayan bir adamı en güzel şiirden anlayan kadın kıymet bilir ...
(M&C)

#sevmek #kitap #asker #love #güzelsözler #istanbul
#deniz #şiir #şair #çay #summer #rafting #duvaryazıları #kadın #istanbul #doğa #tatil #polis #nazimhikmet #music #müzik #foto #fotograf #naturelovers #izmir #kitaplik #aşk
📚🎶🌼 Öyle bir kelime ki hayatta , Hayırlısı... Önüne geçenler mutlu , Geride kalanlar ise umutlu... Zaman , mekan anlamını yitirir onun yanında... Bugün günlerden perşembe... Hangi ayın hangi günü ne önemi var, Senin ile yada sensiz geçiyor günler fark eder mi ? Zaman alıp gidiyor ya usul usul içte içe, Bir selam verdiğin gönüllerden uzaktasın şimdi, Kimin için ne ifade ediyoruz, Kime göre ve neye göre anlamalıyız, Zaman sadece bize öğretecek bu gerçekleri... Bir nefes borcumuz var oda yar uğurunda, Nefessiz kalalım sevda uğruna gam yemeyiz, Sevdiğin biri var ise karşında önemi yok yer ve zamanın, Mahsuni diyor aman aman ... Akıyor yine bir şiir sahipsiz genin içinde, Yeri yurdu yok sözlerin, Bir bilinmezliğin içinde boğuluyor, Okyanus gözlü bir sevda türküsü, Zamanın kumları akiyor şimdi, Okyanusta su damlası olamayan gönüller sevdaya yenik düşüyor, Bir esmer yar var uzun selvi boylu, Gözlerinde hapis bir cennet, Güldüğü zaman gönlü şenlik yeri yapan güzel... Şiirden anlayan bir adamı en güzel şiirden anlayan kadın kıymet bilir ... (M&C) #sevmek  #kitap  #asker  #love  #güzelsözler  #istanbul  #deniz  #şiir  #şair  #çay  #summer  #rafting  #duvaryazıları  #kadın  #istanbul  #doğa  #tatil  #polis  #nazimhikmet  #music  #müzik  #foto  #fotograf  #naturelovers  #izmir  #kitaplik  #aşk 
🔴Burdur bucak ozel zihinsel engelli evin'de zihinsel engelliye iskence.Yetkililere ihbardir. #recchannel #recsondakika #burdur #zihinselengelli #işkence #cnnturk @fatihportakal35 #hurriyetcomtr #sozcucomtr #ihbar #emniyet #polis
Lice kırsalında yürütülen operasyonda kaçmaya çalışırken araçta sağ yakalanan hayin. Yanında bulunan 2 ortağı leş.
______________________________________
#askerdiyari #operasyon #diyarbakır #lice #uzmançavuş #kobra #uzman #astsubay #asker #jöh #haber #leş #terorist #pöh #polis
Allah şehadetini kabul etsin.. 😔😔
#pöh #alidündar #şehit #polis #özelharekat #türkiye #mekanicennetolsun #ccc @ali_dndr70
@atavrat_silah 👈takip edelim lütfen 
İnancın yere düşerse silahın da yere düşer. Albert Camus
#at #avrat #silah #asker #polis #jöh #pöh #türkiye #türkaskeri #türkpolisi #vatan #millet #atatürk #cumhuriyet #istanbul #izmir #ankara #antalya #adana #çanakkale #eskişehir #konya #mermi #tüfek #bıçak #tabanca
@atavrat_silah 👈takip edelim lütfen 
İnancın yere düşerse silahın da yere düşer. Albert Camus
#at #avrat #silah #asker #polis #jöh #pöh #türkiye #türkaskeri #türkpolisi #vatan #millet #atatürk #cumhuriyet #istanbul #izmir #ankara #antalya #adana #çanakkale #eskişehir #konya #mermi #tüfek #bıçak #tabanca
Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin;
Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin!🇹🇷🇹🇷Arkadaşlarınızı Etiketleyin, Beğenirken Sayfayı Takip Etmeyi Unutmayın
_______________________________________________________
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
👉@johpoh.ozeltim👈
👉@johpoh.ozeltim👈
#polis #özel #harekat #polisözelharekat #jandarma #pöh #jöh #pmyo #kurt #bozkurt #bordobereliler #yeşilbere #vatanbölünmez #ccc #turkiye #vatan #öncevatan #birölürbindiriliriz #özeltim #ozelkuvvetler #şehitlerölmez #vatan #bölünmez
Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin; Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin!🇹🇷🇹🇷Arkadaşlarınızı Etiketleyin, Beğenirken Sayfayı Takip Etmeyi Unutmayın _______________________________________________________ ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 👉@johpoh.ozeltim👈 👉@johpoh.ozeltim👈 #polis  #özel  #harekat  #polisözelharekat  #jandarma  #pöh  #jöh  #pmyo  #kurt  #bozkurt  #bordobereliler  #yeşilbere  #vatanbölünmez  #ccc  #turkiye  #vatan  #öncevatan  #birölürbindiriliriz  #özeltim  #ozelkuvvetler  #şehitlerölmez  #vatan  #bölünmez 
Gece gece insanın sabrını sınayanlar..Sizi Allah sayıyla mı verdi ulan insanın acısını bile yaşatmıyorsunuz biri gelir şehit haberinin altına sayfamı takip edin yazar öte ki gelir vergisinin peşine düşer kaç kuruş getirir gideni haysiyesiz herif.. Kime çanak tutuyorsun ne kuyruk acın var.. buradan konuşmayacaksın gözümüzün içine bakarak söyleyeceksin ben senin ve senin gibilerinin köpük saçan ağzına şehidimi sakız etmem akıllı olacaksın❗
.
Video hesabımız➡@poh.ozel.tim
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
HESAPLARIMIZ⤵👉@poh.ozel.tim
@alperenler_timi
@polis.ozelharekat.timi 
@poh.ozel.tim.2

#operasyon
#silah#kurt#komando#Türkpolisi#Türkaskeri#polis#asker#sehitlerolmezvatanbolunmez#polisözelharekat#pöh#jandarmaözelharekat#jöh#yunuspolisi#çevikkuvvet#bordobereliler#Millet#Türk#Türkiye#Vatan#jandarma#özeltim#özelharekat#özelkuvvetler#bayrak
Gece gece insanın sabrını sınayanlar..Sizi Allah sayıyla mı verdi ulan insanın acısını bile yaşatmıyorsunuz biri gelir şehit haberinin altına sayfamı takip edin yazar öte ki gelir vergisinin peşine düşer kaç kuruş getirir gideni haysiyesiz herif.. Kime çanak tutuyorsun ne kuyruk acın var.. buradan konuşmayacaksın gözümüzün içine bakarak söyleyeceksin ben senin ve senin gibilerinin köpük saçan ağzına şehidimi sakız etmem akıllı olacaksın❗ . Video hesabımız➡@poh.ozel.tim 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 HESAPLARIMIZ⤵👉@poh.ozel.tim @alperenler_timi @polis.ozelharekat.timi @poh.ozel.tim.2 #operasyon  #silah #kurt #komando #Türkpolisi #Türkaskeri #polis #asker #sehitlerolmezvatanbolunmez #polisözelharekat #pöh #jandarmaözelharekat #jöh #yunuspolisi #çevikkuvvet #bordobereliler #Millet #Türk #Türkiye #Vatan #jandarma #özeltim #özelharekat #özelkuvvetler #bayrak 
ŞEHİDİMİZİN YAZDIKLARINI RİCA EDİYORUM OKUYUN SONUNA KADAR! @ali_dndr70
Mevzu Vatansa Hepimiz Ölelim! mevzu Makamsa Eğer Hepiniz Ölün! Ne Şehit Devrelerim, ne Gazilerim, ne yaşanan zorluklar ne de imkansızsızlıklar yıldırmadı efsanelerde destanlarda dolaşan sözler gerçek oldu bir erimiz gitti bin erimiz yerine geldi... Zaman Yiğitlere Allahın izni ile destan yazma vaktidir bin senedir yazdığımız destanlar farklı dillerde farklı olaylarla geldi karşımıza ama tek gerçek varsaki Türk Herzaman  galip geldi yazdı dağlara Komandolarımız Ne Mutlu Türküm Diye astık şehirlere Şanlı BAYRAĞIMIZI bizden değil bir karış toprak iğne alamayacaklarını gösterdik kefereye göstermeyede devam edeceğiz, Allah şu girdiğimiz şu mübarek Üç aylarda Vatan için ter döken kurum statü farketmeksizin herkesin Tüm bacıların ve Erlerin nefesi, canı, gücü, inancı olsun bu günlerde Düşmana Çanakkalede olduğu gibi gizli askerlerini yollasın, bizim bileklerimizi  demir Eylesin yaradan... Bu vatan üstünde yaşayıp ekmeğini yiyip bu vatana hizmet eden ırk farketmeksizin herkese güç ve kuvvet versin.. Dualarınız en büyük silahınız esirgemeyin! MEKANIN CENNET OLSUN ŞEHİDİM 🇹🇷
____________________________________
#polisözelharekat #polis #özelharekat #pöh #özeltim #pmyo #kkk #vatan #şehit #egm #çevikkuvvet #şehit #muhammetmevlütalidündar #alidündar
ŞEHİDİMİZİN YAZDIKLARINI RİCA EDİYORUM OKUYUN SONUNA KADAR! @ali_dndr70 Mevzu Vatansa Hepimiz Ölelim! mevzu Makamsa Eğer Hepiniz Ölün! Ne Şehit Devrelerim, ne Gazilerim, ne yaşanan zorluklar ne de imkansızsızlıklar yıldırmadı efsanelerde destanlarda dolaşan sözler gerçek oldu bir erimiz gitti bin erimiz yerine geldi... Zaman Yiğitlere Allahın izni ile destan yazma vaktidir bin senedir yazdığımız destanlar farklı dillerde farklı olaylarla geldi karşımıza ama tek gerçek varsaki Türk Herzaman galip geldi yazdı dağlara Komandolarımız Ne Mutlu Türküm Diye astık şehirlere Şanlı BAYRAĞIMIZI bizden değil bir karış toprak iğne alamayacaklarını gösterdik kefereye göstermeyede devam edeceğiz, Allah şu girdiğimiz şu mübarek Üç aylarda Vatan için ter döken kurum statü farketmeksizin herkesin Tüm bacıların ve Erlerin nefesi, canı, gücü, inancı olsun bu günlerde Düşmana Çanakkalede olduğu gibi gizli askerlerini yollasın, bizim bileklerimizi demir Eylesin yaradan... Bu vatan üstünde yaşayıp ekmeğini yiyip bu vatana hizmet eden ırk farketmeksizin herkese güç ve kuvvet versin.. Dualarınız en büyük silahınız esirgemeyin! MEKANIN CENNET OLSUN ŞEHİDİM 🇹🇷 ____________________________________ #polisözelharekat  #polis  #özelharekat  #pöh  #özeltim  #pmyo  #kkk  #vatan  #şehit  #egm  #çevikkuvvet  #şehit  #muhammetmevlütalidündar  #alidündar 
giresunlu hemşerimiz mardinde görev yapan polis özel harekat  @sametbayrakdar kardeşimden sizlere selam var. ( Aleykum selam )
#giresunnofficial #pöh #jöh  #bozkurt #polis #mardin  #giresun
Şehit Ali Mevlüt Dündar Abimiz. Mekanın cennet olsun ( bi Fatiha okuyalım )#tbt#polis#islam#iman#hakkari#yüksekova#istanbul#izmir#ankara#menzil#jöh#pöh#cevikkuvvet#yunuspolis#bordo#bere#instacool#instagood#türkiye#love#instadaily#bodybuilding#bird#dog#cat
Bozkurt'lar Oldukça Asena'lar Tükenmez 😊😍🤘💂
#joh #pöh #sat  #sas #polis #asker #bordobereli #komando #ogretmen #hemşire #tsk #turkiye  #vatanimsensin #vatan #her #sey  #vatan  #için #aşk  #sevgi  #mutluluk  #sehit  #şehitlerölmezvatanbölünmez🇹🇷
İYİ GECELER @polis_noktasi AİLESİ 
DUALARİNİZDA  BİZLERE YER VERMEYİ  UNUTMAYIN .
#vatansağolsun #egm #pmyo #yunus #polis #çevikkuvvet #ozeltim #ozelharekat #policeman #police 👮 #turkey🇹🇷 #türkiye #worlds #istanbul #konya #izmir #ankara #antalyaturkey #eskisehir 
@polis_noktasi 👈 👈 👈 👈 👈 
@emrah_offical_protection 
@semih_semih_1905 (admin)