an online Instagram web viewer

#posting medias

Photos

Bild von @x.tim.k.x Danke 👍😃😍
➖9➖
⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋
Eure Bewertung in die Kommentare 1-10
⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋
Sendet mir eure Bilder ✅
⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋
Partnerseiten 
@mokickers 
@2takter_reich 
#mofa #moped #simson #twostroke #zweirad #chrom #l4l #community #mofapost #posting #oldtimer #osten #likeforlike #goodpic #instapic #instagram #picoftheday
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
Remember !

Suatu peringatan sebenarnya bagi kita semua. Mari kita renungkan bersama, pikirkan bersama. Jika suatu hari nanti kita mati, akun sosial media kita, hanya kita yang tau passwordnya dan hanya kita yang bisa mengaksesnya. Selepas kita meninggal, apa yang terjadi pada akun sosial media kita? Mungkin ada yang akan ucapkan takziah, mungkin ada yang selalu menjenguk sebagai obat rindu. Tetapi, sadarkah kita? Gambar dan video kita. Akan terus membuat kita tersiksa di Alam kubur. Gambar dan video yang tidak tertutup auratnya. Bagaimana nanti? Orang-orang terus menerus melihatnya, dan kadang ada gambar dan video kita yang di tag-kan oleh teman-teman kita. Walaupun sudah bertahun-tahun kita mati, gambar itu masih ada, saham dosa terus meningkat. Bagaimana? Pernahkah terpikir? Legging dan jeans ketat, bisakah menyelamatkan kita? Baju yang tidak membalut aurat itu, bagaimana? Mungkin kini kita masih merasa tak sabar ingin berbagi cerita dengan gambar dan video yang isinya pengumbar syahwat. Tapi di akhirat nanti, semua itu tidak akan membawa arti. Semua hanya tinggal kenangan bagi yang masih hidup. Di alam kubur, semua itu tidak sedikitpun dapat menyelamatkan kita. Mari kita bersama-sama renungkan. Saham dosa yang terus meningkat walau setelah ketiadaan kita di muka bumi, sampai kita di akherat. Tutuplah auratmu sebelum auratmu ditutupkan. Peliharalah dirimu sebelum dirimu di kafankan. Jagalah harga diri sebagai seorang muslim muslimah sejati. Mati itu pasti, persiapkan diri untuk mati itu perlu. 
#dailyreminder - #regrann #islam #muslim #muslimah #medsos #sosmed #manfaat #musibah #aurat #maksiat #indonesiamenutupaurat #indonesiatanpapacaran #aib #upload #posting #dosa #jariyah
Remember ! Suatu peringatan sebenarnya bagi kita semua. Mari kita renungkan bersama, pikirkan bersama. Jika suatu hari nanti kita mati, akun sosial media kita, hanya kita yang tau passwordnya dan hanya kita yang bisa mengaksesnya. Selepas kita meninggal, apa yang terjadi pada akun sosial media kita? Mungkin ada yang akan ucapkan takziah, mungkin ada yang selalu menjenguk sebagai obat rindu. Tetapi, sadarkah kita? Gambar dan video kita. Akan terus membuat kita tersiksa di Alam kubur. Gambar dan video yang tidak tertutup auratnya. Bagaimana nanti? Orang-orang terus menerus melihatnya, dan kadang ada gambar dan video kita yang di tag-kan oleh teman-teman kita. Walaupun sudah bertahun-tahun kita mati, gambar itu masih ada, saham dosa terus meningkat. Bagaimana? Pernahkah terpikir? Legging dan jeans ketat, bisakah menyelamatkan kita? Baju yang tidak membalut aurat itu, bagaimana? Mungkin kini kita masih merasa tak sabar ingin berbagi cerita dengan gambar dan video yang isinya pengumbar syahwat. Tapi di akhirat nanti, semua itu tidak akan membawa arti. Semua hanya tinggal kenangan bagi yang masih hidup. Di alam kubur, semua itu tidak sedikitpun dapat menyelamatkan kita. Mari kita bersama-sama renungkan. Saham dosa yang terus meningkat walau setelah ketiadaan kita di muka bumi, sampai kita di akherat. Tutuplah auratmu sebelum auratmu ditutupkan. Peliharalah dirimu sebelum dirimu di kafankan. Jagalah harga diri sebagai seorang muslim muslimah sejati. Mati itu pasti, persiapkan diri untuk mati itu perlu. #dailyreminder  - #regrann  #islam  #muslim  #muslimah  #medsos  #sosmed  #manfaat  #musibah  #aurat  #maksiat  #indonesiamenutupaurat  #indonesiatanpapacaran  #aib  #upload  #posting  #dosa  #jariyah 
😍Super duper best foundation yg skrng dah jdi favourite gegurl2 abam2 makcik2 eh! Senang citer semualah. Smpai beli stock bnyk2 sbb senang dah abis je ada lagi😍.
.
. 👉Dahla jimat pakai tahan smpai 3 bulan😱.
.
👉Harga pown sngt affordable lah😉.
.
👉Satu compact bole bwk dlm tngn x berat pown. Include dngn foundation, concealer, n powder..add on lgi dngn SPF50..klu panas x burn lah muka chualls tuhh!!.
.
.
👉Dapdap kat muka terus glowing spray ckt ngan face mist tuh confirm tahan smpai malam❤❤.
.
.

X percaya ??!! Haaa, meh try duluhhh....confirm la nnti chualls mesti repeat order silap hb nnti buat stock bnyk2 kat rumah.😏😏.
.
.

How to order ?.
.
Boleh DM/whatsapp kita yea...
.
❤01126154002
❤01126154002💟💟💟
#dyxycomboset #dyxylooseitem
.
📱 Boleh Whatsapp Jyn 01126154002 .
🚗 Cod Area Ipoh .
📮Posting SM / Sabah Sarawak . ( Set / Combo )
📍Set Asylliee / Set Lady D
.
( Loose item )
📍Bccream Foundation 📍Face mist Green tea
📍 Brush 📍Lipstick
.
.

#dyxy #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxysetcombo
#dyxyipoh #dyxyperak #sabah #sarawak
#cod #posting #dyxypromotion #dyxyfreegift #cosmectics #dyxyteam
#dyxydropship
😍Super duper best foundation yg skrng dah jdi favourite gegurl2 abam2 makcik2 eh! Senang citer semualah. Smpai beli stock bnyk2 sbb senang dah abis je ada lagi😍. . . 👉Dahla jimat pakai tahan smpai 3 bulan😱. . 👉Harga pown sngt affordable lah😉. . 👉Satu compact bole bwk dlm tngn x berat pown. Include dngn foundation, concealer, n powder..add on lgi dngn SPF50..klu panas x burn lah muka chualls tuhh!!. . . 👉Dapdap kat muka terus glowing spray ckt ngan face mist tuh confirm tahan smpai malam❤❤. . . X percaya ??!! Haaa, meh try duluhhh....confirm la nnti chualls mesti repeat order silap hb nnti buat stock bnyk2 kat rumah.😏😏. . . How to order ?. . Boleh DM/whatsapp kita yea... . ❤01126154002 ❤01126154002💟💟💟 #dyxycomboset  #dyxylooseitem  . 📱 Boleh Whatsapp Jyn 01126154002 . 🚗 Cod Area Ipoh . 📮Posting SM / Sabah Sarawak . ( Set / Combo ) 📍Set Asylliee / Set Lady D . ( Loose item ) 📍Bccream Foundation 📍Face mist Green tea 📍 Brush 📍Lipstick . . #dyxy  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxysetcombo  #dyxyipoh  #dyxyperak  #sabah  #sarawak  #cod  #posting  #dyxypromotion  #dyxyfreegift  #cosmectics  #dyxyteam  #dyxydropship 
😍Super duper best foundation yg skrng dah jdi favourite gegurl2 abam2 makcik2 eh! Senang citer semualah. Smpai beli stock bnyk2 sbb senang dah abis je ada lagi😍.
.
. 👉Dahla jimat pakai tahan smpai 3 bulan😱.
.
👉Harga pown sngt affordable lah😉.
.
👉Satu compact bole bwk dlm tngn x berat pown. Include dngn foundation, concealer, n powder..add on lgi dngn SPF50..klu panas x burn lah muka chualls tuhh!!.
.
.
👉Dapdap kat muka terus glowing spray ckt ngan face mist tuh confirm tahan smpai malam❤❤.
.
.

X percaya ??!! Haaa, meh try duluhhh....confirm la nnti chualls mesti repeat order silap hb nnti buat stock bnyk2 kat rumah.😏😏.
.
.

How to order ?.
.
Boleh DM/whatsapp kita yea...
.
❤01126154002
❤01126154002 💟💟💟
#dyxycomboset #dyxylooseitem
.
📱 Boleh Whatsapp Jyn 01126154002 .
🚗 Cod Area Ipoh .
📮Posting SM / Sabah Sarawak . ( Set / Combo )
📍Set Asylliee / Set Lady D
.
( Loose item )
📍Bccream Foundation 📍Face mist Green tea
📍 Brush 📍Lipstick
.
.

#dyxy #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxysetcombo
#dyxyipoh #dyxyperak #sabah #sarawak
#cod #posting #dyxypromotion #dyxyfreegift #cosmectics #dyxyteam
#dyxydropship
😍Super duper best foundation yg skrng dah jdi favourite gegurl2 abam2 makcik2 eh! Senang citer semualah. Smpai beli stock bnyk2 sbb senang dah abis je ada lagi😍. . . 👉Dahla jimat pakai tahan smpai 3 bulan😱. . 👉Harga pown sngt affordable lah😉. . 👉Satu compact bole bwk dlm tngn x berat pown. Include dngn foundation, concealer, n powder..add on lgi dngn SPF50..klu panas x burn lah muka chualls tuhh!!. . . 👉Dapdap kat muka terus glowing spray ckt ngan face mist tuh confirm tahan smpai malam❤❤. . . X percaya ??!! Haaa, meh try duluhhh....confirm la nnti chualls mesti repeat order silap hb nnti buat stock bnyk2 kat rumah.😏😏. . . How to order ?. . Boleh DM/whatsapp kita yea... . ❤01126154002 ❤01126154002 💟💟💟 #dyxycomboset  #dyxylooseitem  . 📱 Boleh Whatsapp Jyn 01126154002 . 🚗 Cod Area Ipoh . 📮Posting SM / Sabah Sarawak . ( Set / Combo ) 📍Set Asylliee / Set Lady D . ( Loose item ) 📍Bccream Foundation 📍Face mist Green tea 📍 Brush 📍Lipstick . . #dyxy  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxysetcombo  #dyxyipoh  #dyxyperak  #sabah  #sarawak  #cod  #posting  #dyxypromotion  #dyxyfreegift  #cosmectics  #dyxyteam  #dyxydropship 
"MASALAH JERAGAT, JERAWAT, BINTIK HITAM, PORI TERBUKA, PARUT & KULIT KUSAM"
.
.
Touch up item terhebat dari #DyxyCosmetic yg diformulakan dari KOREA kini menjadi fenomena kecantikan terbaru yang mengamalkan konsep kecantikan wajah 'simple but nice' merawat kulit di samping menyerikan wajah mnjadi cantik semula jadi. Natural beauty giteww.
.
.
✔Kini harga OFFER bagi pembelian combo! ✔FREE Postage (SM)
✔FREE GIFT menarik disertakan
✔Lulus KKM
🌸Mesra Wuduk
🌸 mengurangkan parut/ jerawat/ jeragat.
🌸 make up tahan sampai 8 jam
🌸 ada spf 50 utk lindung kulit dari cahaya matahari .
🌸 full coverage ( ttup semua jerawat/ jeragat/ parut)
🌸 oil control utk kulit berminyak
🌸 sesuai utk semua jenis kulit
.
.
Berminat? Whatsapp Jyn 👇🏻
📱 01126154002
📱 01126154002
📱 01126154002 💟💟💟
#dyxycomboset #dyxylooseitem
.
📱 Boleh Whatsapp Jyn 01126154002 .
🚗 Cod Area Ipoh .
📮Posting SM / Sabah Sarawak . ( Set / Combo )
📍Set Asylliee / Set Lady D
.
( Loose item )
📍Bccream Foundation 📍Face mist Green tea
📍 Brush 📍Lipstick
.
.

#dyxy #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxysetcombo
#dyxyipoh #dyxyperak #sabah #sarawak
#cod #posting #dyxypromotion #dyxyfreegift #cosmectics #dyxyteam
#dyxydropship
"MASALAH JERAGAT, JERAWAT, BINTIK HITAM, PORI TERBUKA, PARUT & KULIT KUSAM" . . Touch up item terhebat dari #DyxyCosmetic  yg diformulakan dari KOREA kini menjadi fenomena kecantikan terbaru yang mengamalkan konsep kecantikan wajah 'simple but nice' merawat kulit di samping menyerikan wajah mnjadi cantik semula jadi. Natural beauty giteww. . . ✔Kini harga OFFER bagi pembelian combo! ✔FREE Postage (SM) ✔FREE GIFT menarik disertakan ✔Lulus KKM 🌸Mesra Wuduk 🌸 mengurangkan parut/ jerawat/ jeragat. 🌸 make up tahan sampai 8 jam 🌸 ada spf 50 utk lindung kulit dari cahaya matahari . 🌸 full coverage ( ttup semua jerawat/ jeragat/ parut) 🌸 oil control utk kulit berminyak 🌸 sesuai utk semua jenis kulit . . Berminat? Whatsapp Jyn 👇🏻 📱 01126154002 📱 01126154002 📱 01126154002 💟💟💟 #dyxycomboset  #dyxylooseitem  . 📱 Boleh Whatsapp Jyn 01126154002 . 🚗 Cod Area Ipoh . 📮Posting SM / Sabah Sarawak . ( Set / Combo ) 📍Set Asylliee / Set Lady D . ( Loose item ) 📍Bccream Foundation 📍Face mist Green tea 📍 Brush 📍Lipstick . . #dyxy  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxysetcombo  #dyxyipoh  #dyxyperak  #sabah  #sarawak  #cod  #posting  #dyxypromotion  #dyxyfreegift  #cosmectics  #dyxyteam  #dyxydropship 
#Posting for all who need it! Use it, save yourself an unnecessary headache!
#Posting  for all who need it! Use it, save yourself an unnecessary headache!
힘들게왔는데..😂😂😂
힘들게왔는데..😂😂😂
#first #update #posting #me #grumpy #moveon
•
" Bosan mendengar kata move on!
Jika kau " yang tak pernah ada dalam ceritaku bersamanya", memintaku melupakannya dengan  alasan yg mereka sebut "move on". Tidak ada yg tau bukan sekeras apa aku mencoba merealisasikannya, namun jika hatiku yang masih menempatkannya ditempat yang sama tanpa bergeser sedikit pun. Aku bisa apa? Tidak peduli apa yang terjadi saat itu dan sampai saat nanti. Ketika hatiku menempatkan seseorang didalamnya tanpa bergeser, kumohon jangan usik! Percayalah, tidak ada yg terluka. Aku tidak terluka oleh siapapun dan aku pun tidak melukai siapa pun. Memang hati hanya satu, namun kau bisa menempatkan siapapun dan seberapa banyak orang pun didalamnya dengan tempat dan kapasitasnya masing-masing. Lalu untuk kau yang memuja kata "move on" siapapun orangnya! Tak bisa aku menyebut kamu, dia atau mereka. Bilang " kalo lu belom move on, berarti cinta lu nggak utuh dong buat orang yang baru". Utuh dan nggak utuh bukan tentang kau melupakan orang lain. Logikanya gini,, kalo memang harus mengosongkan hati untuk orang yang baru, kosongkan sekalian tanpa tersisa. Dari cintamu kepada pemilik kehidupanmu hingga seluruh orang yang ada disekitarnya (keluarga, sahabat, teman dll). Bagaimana??"
#like4like #likeforlikes #followme #loveyourself #dontdisturb #annoying
#first  #update  #posting  #me  #grumpy  #moveon  • " Bosan mendengar kata move on! Jika kau " yang tak pernah ada dalam ceritaku bersamanya", memintaku melupakannya dengan alasan yg mereka sebut "move on". Tidak ada yg tau bukan sekeras apa aku mencoba merealisasikannya, namun jika hatiku yang masih menempatkannya ditempat yang sama tanpa bergeser sedikit pun. Aku bisa apa? Tidak peduli apa yang terjadi saat itu dan sampai saat nanti. Ketika hatiku menempatkan seseorang didalamnya tanpa bergeser, kumohon jangan usik! Percayalah, tidak ada yg terluka. Aku tidak terluka oleh siapapun dan aku pun tidak melukai siapa pun. Memang hati hanya satu, namun kau bisa menempatkan siapapun dan seberapa banyak orang pun didalamnya dengan tempat dan kapasitasnya masing-masing. Lalu untuk kau yang memuja kata "move on" siapapun orangnya! Tak bisa aku menyebut kamu, dia atau mereka. Bilang " kalo lu belom move on, berarti cinta lu nggak utuh dong buat orang yang baru". Utuh dan nggak utuh bukan tentang kau melupakan orang lain. Logikanya gini,, kalo memang harus mengosongkan hati untuk orang yang baru, kosongkan sekalian tanpa tersisa. Dari cintamu kepada pemilik kehidupanmu hingga seluruh orang yang ada disekitarnya (keluarga, sahabat, teman dll). Bagaimana??" #like4like  #likeforlikes  #followme  #loveyourself  #dontdisturb  #annoying 
Neues #blog #posting: Allerorts fand bzw. findet eine Wahl statt. Ob in den USA, wo ein fragwürdiger Immobilienmakler das Rennen machte oder in Frankreich, wo ein Slim Fit Anzug die Vorgestrigen in die Schranken wies.

Und nun in Deutschland, das allem Anschein nach weiterhin von Muti regiert wird, sowie in Österreich, das sich seit Jahren, weil sonst nicht viel los ist, im Dauerwahlkampf befindet.

Wir Bürger haben mal wieder die Wahl der Qual und geben uns erneut der Illusion hin, dass ausgerechnet Politiker jene Entscheidungen treffen werden, deren Auswirkungen uns bis ans Ende aller Tage glücklich und zufrieden machen. Eine kollektive Übertragung der Verantwortung an von Ego zerfressenen Machtmenschen.
.
.
.
.
.
#wahl #bundestagswahl #btw17 #wahl2017 #wahlkampf #deutschland #europa #verantwortung #politiker #entscheidungen #qual #gesellschaft #vote #wien #berlin #münchen #hamburg #story #blogger #deutsch #sonntag #linkinprofile #burnout #burnoutside #depression #ifeelwithyou #ichfuehlemitdir
Neues #blog  #posting : Allerorts fand bzw. findet eine Wahl statt. Ob in den USA, wo ein fragwürdiger Immobilienmakler das Rennen machte oder in Frankreich, wo ein Slim Fit Anzug die Vorgestrigen in die Schranken wies. Und nun in Deutschland, das allem Anschein nach weiterhin von Muti regiert wird, sowie in Österreich, das sich seit Jahren, weil sonst nicht viel los ist, im Dauerwahlkampf befindet. Wir Bürger haben mal wieder die Wahl der Qual und geben uns erneut der Illusion hin, dass ausgerechnet Politiker jene Entscheidungen treffen werden, deren Auswirkungen uns bis ans Ende aller Tage glücklich und zufrieden machen. Eine kollektive Übertragung der Verantwortung an von Ego zerfressenen Machtmenschen. . . . . . #wahl  #bundestagswahl  #btw17  #wahl2017  #wahlkampf  #deutschland  #europa  #verantwortung  #politiker  #entscheidungen  #qual  #gesellschaft  #vote  #wien  #berlin  #münchen  #hamburg  #story  #blogger  #deutsch  #sonntag  #linkinprofile  #burnout  #burnoutside  #depression  #ifeelwithyou  #ichfuehlemitdir 
What a night 
23.09.2017

@tinadewindt
What a night 23.09.2017 @tinadewindt
It's easy to take a fun energtic picture after a Fantastic workout!! Patricia keep up them awesome classes! Cristina it was nice to have you join us from Ndola!!! #sunday #catchups #posting #sharing #enjoying #pure #happiness #energetic #pictures #perfect #inthemoment #vibrant #glamour #shining #spark #smile #keepitup #sweat #workout #feeltheburn #spontaneous #weekend #workouts #love #instagood #peace #freedom #fun #lively #awesome
Going through this phase of night wake up calls and "Missing Lukas" emotions. 
Despite the difficulties in explaining the bonding I have with my dog, I think this picture in a way summons up the affection there is between us. 
#loveislove#Lukas#myhurricane#missingmymunchkin#night#wakeupcalls#love#happiness#family#moments#NewYork#Rome#night#insomnia#posting#dog#goldenretriever
.
Jacket Oshkosh Pink Love
.
.
Size : 2T, 3T, 4T, 5T, 8, 10
.
.
Harga : Rp 85,000
.
.
Good Quality
.
Info & Order, hubungi : .
* PIN : D36E7A0A
* WA/SMS : 0811.112579

@postingiklandotcom,@iklanesia #postingiklanoninstagram #PostingIklanOnInstagram #posting #kaoskakianak#grosirbajuanakmurah #grosir #girl#grosirbranded #grosirmurah #bogorolshop #bajmurah #baju #branded #bajuanakimport #anak #bajuanak #bajumurah #bajubaby #baby#bajuanakbranded #boy#jualbajuanakmurah #retail #reseller#carter#jumpsuit#babyjumpsuit#babygirl#jumpsuitgirl#jumpsuitboy
. Jacket Oshkosh Pink Love . . Size : 2T, 3T, 4T, 5T, 8, 10 . . Harga : Rp 85,000 . . Good Quality . Info & Order, hubungi : . * PIN : D36E7A0A * WA/SMS : 0811.112579 @postingiklandotcom,@iklanesia #postingiklanoninstagram  #PostingIklanOnInstagram  #posting  #kaoskakianak #grosirbajuanakmurah  #grosir  #girl #grosirbranded  #grosirmurah  #bogorolshop  #bajmurah  #baju  #branded  #bajuanakimport  #anak  #bajuanak  #bajumurah  #bajubaby  #baby #bajuanakbranded  #boy #jualbajuanakmurah  #retail  #reseller #carter #jumpsuit #babyjumpsuit #babygirl #jumpsuitgirl #jumpsuitboy 
.
Circo Girl Tee
.
.
Size : 12-18M, 18-24M, 2T, 3T, 4T, 5T
.
.
Harga : Rp 42,000
.
.
Good Quality
.
Info & Order, hubungi : .
* PIN : D36E7A0A
* WA/SMS : 0811.112579

@postingiklandotcom,@iklanesia #postingiklanoninstagram #PostingIklanOnInstagram #posting #kaoskakianak#grosirbajuanakmurah #grosir #girl#grosirbranded #grosirmurah #bogorolshop #bajmurah #baju #branded #bajuanakimport #anak #bajuanak #bajumurah #bajubaby #baby#bajuanakbranded #boy#jualbajuanakmurah #retail #reseller#carter#jumpsuit#babyjumpsuit#babygirl#jumpsuitgirl#jumpsuitboy
. Circo Girl Tee . . Size : 12-18M, 18-24M, 2T, 3T, 4T, 5T . . Harga : Rp 42,000 . . Good Quality . Info & Order, hubungi : . * PIN : D36E7A0A * WA/SMS : 0811.112579 @postingiklandotcom,@iklanesia #postingiklanoninstagram  #PostingIklanOnInstagram  #posting  #kaoskakianak #grosirbajuanakmurah  #grosir  #girl #grosirbranded  #grosirmurah  #bogorolshop  #bajmurah  #baju  #branded  #bajuanakimport  #anak  #bajuanak  #bajumurah  #bajubaby  #baby #bajuanakbranded  #boy #jualbajuanakmurah  #retail  #reseller #carter #jumpsuit #babyjumpsuit #babygirl #jumpsuitgirl #jumpsuitboy 
Sorry yg ku tag,iseng aja
#like #like4like #like4like #likeaja 
#sorry #yang #aku #tag #iseng #aja #maaf #isengaja
 Gak ada kerjaan,gak ada yg mau di posting,bingung
#gakadakerjaan #bingung #bosan #cuman #posting
.
Oshkosh  Girl Tee
.
.
Size : 12-18M, 18-24M, 2T, 3T, 4T, 5T
.
.
Harga : Rp 42,000
.
.
Good Quality
.
Info & Order, hubungi : .
* PIN : D36E7A0A
* WA/SMS : 0811.112579

@postingiklandotcom,@iklanesia #postingiklanoninstagram #PostingIklanOnInstagram #posting #kaoskakianak#grosirbajuanakmurah #grosir #girl#grosirbranded #grosirmurah #bogorolshop #bajmurah #baju #branded #bajuanakimport #anak #bajuanak #bajumurah #bajubaby #baby#bajuanakbranded #boy#jualbajuanakmurah #retail #reseller#carter#jumpsuit#babyjumpsuit#babygirl#jumpsuitgirl#jumpsuitboy
. Oshkosh Girl Tee . . Size : 12-18M, 18-24M, 2T, 3T, 4T, 5T . . Harga : Rp 42,000 . . Good Quality . Info & Order, hubungi : . * PIN : D36E7A0A * WA/SMS : 0811.112579 @postingiklandotcom,@iklanesia #postingiklanoninstagram  #PostingIklanOnInstagram  #posting  #kaoskakianak #grosirbajuanakmurah  #grosir  #girl #grosirbranded  #grosirmurah  #bogorolshop  #bajmurah  #baju  #branded  #bajuanakimport  #anak  #bajuanak  #bajumurah  #bajubaby  #baby #bajuanakbranded  #boy #jualbajuanakmurah  #retail  #reseller #carter #jumpsuit #babyjumpsuit #babygirl #jumpsuitgirl #jumpsuitboy 
.
Place  Girl Tee
.
.
Size : 12-18M, 18-24M, 2T, 3T, 4T, 5T
.
.
Harga : Rp 42,000
.
.
Good Quality
.
Info & Order, hubungi : .
* PIN : D36E7A0A
* WA/SMS : 0811.112579

@postingiklandotcom,@iklanesia #postingiklanoninstagram #PostingIklanOnInstagram #posting #kaoskakianak#grosirbajuanakmurah #grosir #girl#grosirbranded #grosirmurah #bogorolshop #bajmurah #baju #branded #bajuanakimport #anak #bajuanak #bajumurah #bajubaby #baby#bajuanakbranded #boy#jualbajuanakmurah #retail #reseller#carter#jumpsuit#babyjumpsuit#babygirl#jumpsuitgirl#jumpsuitboy
. Place Girl Tee . . Size : 12-18M, 18-24M, 2T, 3T, 4T, 5T . . Harga : Rp 42,000 . . Good Quality . Info & Order, hubungi : . * PIN : D36E7A0A * WA/SMS : 0811.112579 @postingiklandotcom,@iklanesia #postingiklanoninstagram  #PostingIklanOnInstagram  #posting  #kaoskakianak #grosirbajuanakmurah  #grosir  #girl #grosirbranded  #grosirmurah  #bogorolshop  #bajmurah  #baju  #branded  #bajuanakimport  #anak  #bajuanak  #bajumurah  #bajubaby  #baby #bajuanakbranded  #boy #jualbajuanakmurah  #retail  #reseller #carter #jumpsuit #babyjumpsuit #babygirl #jumpsuitgirl #jumpsuitboy 
Audio credit @monsterz.amv  I also remade their edit of this, but all of this except the audio is mine, the idea wasn't
Audio credit @monsterz.amv I also remade their edit of this, but all of this except the audio is mine, the idea wasn't
.
Place Girl Tee
.
.
Size : 12-18M, 18-24M, 2T, 3T, 4T, 5T
.
.
Harga : Rp 42,000
.
.
Good Quality
.
Info & Order, hubungi : .
* PIN : D36E7A0A
* WA/SMS : 0811.112579

@postingiklandotcom,@iklanesia #postingiklanoninstagram #PostingIklanOnInstagram #posting #kaoskakianak#grosirbajuanakmurah #grosir #girl#grosirbranded #grosirmurah #bogorolshop #bajmurah #baju #branded #bajuanakimport #anak #bajuanak #bajumurah #bajubaby #baby#bajuanakbranded #boy#jualbajuanakmurah #retail #reseller#carter#jumpsuit#babyjumpsuit#babygirl#jumpsuitgirl#jumpsuitboy
. Place Girl Tee . . Size : 12-18M, 18-24M, 2T, 3T, 4T, 5T . . Harga : Rp 42,000 . . Good Quality . Info & Order, hubungi : . * PIN : D36E7A0A * WA/SMS : 0811.112579 @postingiklandotcom,@iklanesia #postingiklanoninstagram  #PostingIklanOnInstagram  #posting  #kaoskakianak #grosirbajuanakmurah  #grosir  #girl #grosirbranded  #grosirmurah  #bogorolshop  #bajmurah  #baju  #branded  #bajuanakimport  #anak  #bajuanak  #bajumurah  #bajubaby  #baby #bajuanakbranded  #boy #jualbajuanakmurah  #retail  #reseller #carter #jumpsuit #babyjumpsuit #babygirl #jumpsuitgirl #jumpsuitboy 
.
Oshkosh Girl Tee
.
.
Size : 12-18M, 18-24M, 2T, 3T, 4T, 5T
.
.
Harga : Rp 42,000
.
.
Good Quality
.
Info & Order, hubungi : .
* PIN : D36E7A0A
* WA/SMS : 0811.112579

@postingiklandotcom,@iklanesia #postingiklanoninstagram #PostingIklanOnInstagram #posting #kaoskakianak#grosirbajuanakmurah #grosir #girl#grosirbranded #grosirmurah #bogorolshop #bajmurah #baju #branded #bajuanakimport #anak #bajuanak #bajumurah #bajubaby #baby#bajuanakbranded #boy#jualbajuanakmurah #retail #reseller#carter#jumpsuit#babyjumpsuit#babygirl#jumpsuitgirl#jumpsuitboy
. Oshkosh Girl Tee . . Size : 12-18M, 18-24M, 2T, 3T, 4T, 5T . . Harga : Rp 42,000 . . Good Quality . Info & Order, hubungi : . * PIN : D36E7A0A * WA/SMS : 0811.112579 @postingiklandotcom,@iklanesia #postingiklanoninstagram  #PostingIklanOnInstagram  #posting  #kaoskakianak #grosirbajuanakmurah  #grosir  #girl #grosirbranded  #grosirmurah  #bogorolshop  #bajmurah  #baju  #branded  #bajuanakimport  #anak  #bajuanak  #bajumurah  #bajubaby  #baby #bajuanakbranded  #boy #jualbajuanakmurah  #retail  #reseller #carter #jumpsuit #babyjumpsuit #babygirl #jumpsuitgirl #jumpsuitboy 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Pada sesapa yang ingin memiliki cd album SHARPSHOOTER secara pos, boleh lah PM alamat anda pada saya segera kerana esok sy dah start pos cd untuk sahabat dari penang. Kos keseluruhan untuk posting adalah RM25 (include cd album) Boleh pm sy segera di talian untuk mendapatkan nombor akaun maybank saya, TQ 😊 
Contact : 017-733 2298 (apekz) 
#sharpshooter #album #bangi #tqforsupport #newsong #itunes #insictechmusicland #posting #cd #malaysia
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Pada sesapa yang ingin memiliki cd album SHARPSHOOTER secara pos, boleh lah PM alamat anda pada saya segera kerana esok sy dah start pos cd untuk sahabat dari penang. Kos keseluruhan untuk posting adalah RM25 (include cd album) Boleh pm sy segera di talian untuk mendapatkan nombor akaun maybank saya, TQ 😊 Contact : 017-733 2298 (apekz) #sharpshooter  #album  #bangi  #tqforsupport  #newsong  #itunes  #insictechmusicland  #posting  #cd  #malaysia 
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
사이즈 잘리는거 붇ㄹ부들 ...
사진은 @luckynaong.film 
처음으로 경희대에서 작업 🙃
사이즈 잘리는거 붇ㄹ부들 ... 사진은 @luckynaong.film 처음으로 경희대에서 작업 🙃
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗
📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️
‼️💈Buy more💈‼️
‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️
🚧~Hipster Tee👕
🚧~Hipster Cap👒
🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings Free Postage💓
#got Couple Suit💏 
#allthings Ready Stock📦
#posting via Poslaju🚚
#arrive 3-4 WorkingDay📬
#No Track will be Inform📮
#good High Quality💯
#good Price💰
#good Service🙉
#good Delivery😊
📌Welcome to ADL ’s 🔗 📌Trending Outlet👞👜 ‼️💈Promotion💈‼️ ‼️💈Buy more💈‼️ ‼️💈More discount💈‼️ 👇🔔👇🔔👇🔔👇🔔 🚧~DW Watch⌚️ 🚧~Hipster Tee👕 🚧~Hipster Cap👒 🚧~Hipster Shoes👟 🛒🛍🛒🛍🛒🛍🛒🛍 #allthings  Free Postage💓 #got  Couple Suit💏 #allthings  Ready Stock📦 #posting  via Poslaju🚚 #arrive  3-4 WorkingDay📬 #No  Track will be Inform📮 #good  High Quality💯 #good  Price💰 #good  Service🙉 #good  Delivery😊
Is Social Media becoming taxing on your weekly schedule? We have tested out multiple social media scheduling tools and @latermedia app is our fave so far for Instagram! Get in touch with SJB Creative to help get you sorted for your upcoming posts! ⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#socialmedia #design #designtools #socialmediascheduler #latermedia #easy #makeiteasy #graphicdesign #marketing #marketingtools #business #businessdevelopment #development #posting #dailydesign #dailypost #insta #instagramgoals #organise #getorganised #businessinstagram
Is Social Media becoming taxing on your weekly schedule? We have tested out multiple social media scheduling tools and @latermedia app is our fave so far for Instagram! Get in touch with SJB Creative to help get you sorted for your upcoming posts! ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #socialmedia  #design  #designtools  #socialmediascheduler  #latermedia  #easy  #makeiteasy  #graphicdesign  #marketing  #marketingtools  #business  #businessdevelopment  #development  #posting  #dailydesign  #dailypost  #insta  #instagramgoals  #organise  #getorganised  #businessinstagram 
💟💟💟
#dyxycomboset #dyxylooseitem
.
📱 Boleh Whatsapp Jyn 01126154002 .
🚗 Cod Area Ipoh .
📮Posting SM / Sabah Sarawak . ( Set / Combo )
📍Set Asylliee / Set Lady D
.
( Loose item )
📍Bccream Foundation 📍Face mist Green tea
📍 Brush 📍Lipstick
.
.

#dyxy #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxysetcombo
#dyxyipoh #dyxyperak #sabah #sarawak
#cod #posting #dyxypromotion #dyxyfreegift #cosmectics #dyxyteam
#dyxydropship
💟💟💟 #dyxycomboset  #dyxylooseitem  . 📱 Boleh Whatsapp Jyn 01126154002 . 🚗 Cod Area Ipoh . 📮Posting SM / Sabah Sarawak . ( Set / Combo ) 📍Set Asylliee / Set Lady D . ( Loose item ) 📍Bccream Foundation 📍Face mist Green tea 📍 Brush 📍Lipstick . . #dyxy  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxysetcombo  #dyxyipoh  #dyxyperak  #sabah  #sarawak  #cod  #posting  #dyxypromotion  #dyxyfreegift  #cosmectics  #dyxyteam  #dyxydropship 
Mampukah 😅😅 #1weekleft #posting
#❤kluang #lipiswaitingme
👸🏼 LADY D SPECIAL OFFER 👸🏼
.
.
💗 OFFER NANGISSS KELUAR AIR MATA DARAH💗OFFER TAK MASUK AKAL RUGI TAK GRAB HARINI...
💗OFFER SPECIAL NI SEMPENA SAMBUTAN 🎂 BIRTHDAY LADY D 👸🏼 PADA 19/9/2017
💗 OFFER NI VALID SEHINGGA 30hb SEPTEMBER SAHAJA ( 30/9/2017 )
.
.
♥♥ Setiap 3 item DYXY bernilai RM140.00 SAHAJA!!!
inc postage ke SM ( SS tambah RM 5 )
*** 3 item BCC + FM + BRUSH/LIPSTICK ♥♥
.
.
📱Cepat cepat Dm / Whatsapp Jyn
✔01126154002
✔01126154002
✔01126154002
.
.
Stocks limited tau ❤❤ 💟💟💟
#dyxycomboset #dyxylooseitem
.
📱 Boleh Whatsapp Jyn 01126154002 .
🚗 Cod Area Ipoh .
📮Posting SM / Sabah Sarawak . ( Set / Combo )
📍Set Asylliee / Set Lady D
.
( Loose item )
📍Bccream Foundation 📍Face mist Green tea
📍 Brush 📍Lipstick
.
.

#dyxy #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxysetcombo
#dyxyipoh #dyxyperak #sabah #sarawak
#cod #posting #dyxypromotion #dyxyfreegift #cosmectics #dyxyteam
#dyxydropship
👸🏼 LADY D SPECIAL OFFER 👸🏼 . . 💗 OFFER NANGISSS KELUAR AIR MATA DARAH💗OFFER TAK MASUK AKAL RUGI TAK GRAB HARINI... 💗OFFER SPECIAL NI SEMPENA SAMBUTAN 🎂 BIRTHDAY LADY D 👸🏼 PADA 19/9/2017 💗 OFFER NI VALID SEHINGGA 30hb SEPTEMBER SAHAJA ( 30/9/2017 ) . . ♥♥ Setiap 3 item DYXY bernilai RM140.00 SAHAJA!!! inc postage ke SM ( SS tambah RM 5 ) *** 3 item BCC + FM + BRUSH/LIPSTICK ♥♥ . . 📱Cepat cepat Dm / Whatsapp Jyn ✔01126154002 ✔01126154002 ✔01126154002 . . Stocks limited tau ❤❤ 💟💟💟 #dyxycomboset  #dyxylooseitem  . 📱 Boleh Whatsapp Jyn 01126154002 . 🚗 Cod Area Ipoh . 📮Posting SM / Sabah Sarawak . ( Set / Combo ) 📍Set Asylliee / Set Lady D . ( Loose item ) 📍Bccream Foundation 📍Face mist Green tea 📍 Brush 📍Lipstick . . #dyxy  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxysetcombo  #dyxyipoh  #dyxyperak  #sabah  #sarawak  #cod  #posting  #dyxypromotion  #dyxyfreegift  #cosmectics  #dyxyteam  #dyxydropship 
SALES PECAH KEPALA!
.
SALES PECAH KEPALA!
.
SALES PECAH KEPALA!
.
Discount kaw kaw sempena BIRTHDAY FOUNDER DYXY COSMETICS 😍😍😍😍
.
Harga Dyxy Cosmetics untuk 3 items .
💄BC CREAM + FACE MIST + BRUSH
.
💄BC CREAM + FACE MIST + LIPSTICK
.
Hingga *30/09/2017* harga akan jadi *RM140* (harga asal RM185, offer biasa RM145)
.
Order sekarang untuk dapat juga *ALAT* *MAKE* *UP* *PERCUMA!!!* .
.
💟💟💟
#dyxycomboset #dyxylooseitem
.
📱 Boleh Whatsapp Jyn 01126154002 .
🚗 Cod Area Ipoh .
📮Posting SM / Sabah Sarawak . ( Set / Combo )
📍Set Asylliee / Set Lady D
.
( Loose item )
📍Bccream Foundation 📍Face mist Green tea
📍 Brush 📍Lipstick
.
.

#dyxy #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxysetcombo
#dyxyipoh #dyxyperak #sabah #sarawak
#cod #posting #dyxypromotion #dyxyfreegift #cosmectics #dyxyteam
#dyxydropship
SALES PECAH KEPALA! . SALES PECAH KEPALA! . SALES PECAH KEPALA! . Discount kaw kaw sempena BIRTHDAY FOUNDER DYXY COSMETICS 😍😍😍😍 . Harga Dyxy Cosmetics untuk 3 items . 💄BC CREAM + FACE MIST + BRUSH . 💄BC CREAM + FACE MIST + LIPSTICK . Hingga *30/09/2017* harga akan jadi *RM140* (harga asal RM185, offer biasa RM145) . Order sekarang untuk dapat juga *ALAT* *MAKE* *UP* *PERCUMA!!!* . . 💟💟💟 #dyxycomboset  #dyxylooseitem  . 📱 Boleh Whatsapp Jyn 01126154002 . 🚗 Cod Area Ipoh . 📮Posting SM / Sabah Sarawak . ( Set / Combo ) 📍Set Asylliee / Set Lady D . ( Loose item ) 📍Bccream Foundation 📍Face mist Green tea 📍 Brush 📍Lipstick . . #dyxy  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxysetcombo  #dyxyipoh  #dyxyperak  #sabah  #sarawak  #cod  #posting  #dyxypromotion  #dyxyfreegift  #cosmectics  #dyxyteam  #dyxydropship 
Ceritanya dimalam satnite kami ke Tabot. .
.
.
.
.
#latepost 
#lfl #flf 
#tabot 
#instagram 
#instagood 
#indonesia 
#posting
I am #thinking about #posting about #positive ;#Adult; #Motivational #sayings wt do u #think #friends ✌️✌️✌️
#Life ah #Rendu leakea😣 #ela undi #poya aneavalu #Cmt ⬇️⬇️⬇️⬇️
Mondani Web: 
NON-STOP 
POSTING YOU
@mondaniweb @mondanifashion @mondaniluxury @mondaniwebpartners @mondanidoc @giorgiamondani @francamondani @insta.robinhood @mondanievents @rolexpassionofficial @patekphilippepassion @muchluxury 
For info: info@mondaniweb.com

#mondani #mondaniweb #mondaniclub #mondanibooks #posting #nonstop #web #online #socialmedia #facebook #twitter #linkedin #snapchat #trustedseller #watch #watches #wristwatch #timepiece #timepieces #horology #montre #montres #orologio #orologi #uhr #uhren #horloge #reloj #relojes #relogio
Mondani Web: NON-STOP POSTING YOU @mondaniweb @mondanifashion @mondaniluxury @mondaniwebpartners @mondanidoc @giorgiamondani @francamondani @insta.robinhood @mondanievents @rolexpassionofficial @patekphilippepassion @muchluxury For info: info@mondaniweb.com #mondani  #mondaniweb  #mondaniclub  #mondanibooks  #posting  #nonstop  #web  #online  #socialmedia  #facebook  #twitter  #linkedin  #snapchat  #trustedseller  #watch  #watches  #wristwatch  #timepiece  #timepieces  #horology  #montre  #montres  #orologio  #orologi  #uhr  #uhren  #horloge  #reloj  #relojes  #relogio 
💞💞 just #posting
สวัสดีวันอาทิตย์ค่ะ .
.
.
.
.
#นักแสดง #model #actress #thailand #cute #kids #adorable #model #posting
Nearly 4hr #Sleep Better than the 3Hr got earlier this #week of course #posting this @ #midnight & wide #awake when I should b in #dreamland
#posting 18 16 14 ...#inches that is #Virgin #hair.. @haireverything.mayvenn.com
사자마자바로개시👟💓
날씨조하❤️
사자마자바로개시👟💓 날씨조하❤️
#rp 💁‍♀️🙄🎯 I'm tired of the #keyboard #gansta crap. It's #exhausting and beyond #childish . I'm to old for this. I've been trying to settle this face to face for awhile now. Let's just handle this, so we can go on with our lives. He told u to leave it alone but u don't listen so it isn't going to get any better on #socialmedia. I left it alone but u keep #posting shit. So your going to have to b handled & then Ill have to hurt ur feelings too just as a cherry on top. Btw my page stays public so i know u see this
#rp  💁‍♀️🙄🎯 I'm tired of the #keyboard  #gansta  crap. It's #exhausting  and beyond #childish  . I'm to old for this. I've been trying to settle this face to face for awhile now. Let's just handle this, so we can go on with our lives. He told u to leave it alone but u don't listen so it isn't going to get any better on #socialmedia . I left it alone but u keep #posting  shit. So your going to have to b handled & then Ill have to hurt ur feelings too just as a cherry on top. Btw my page stays public so i know u see this
#instagram is #posting those #facts again 🤷🏼‍♀️ #he is on here #flirting his #assoff #foh
Art trade with @lunarlicous (I hope you like it!!)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#myart #art #notmyoc #notmycharacter #arttrade #arttradesopen #msbearandkingcakeart #mskingart #yeah #posting #bye
👸🏼 LADY D SPECIAL OFFER 👸🏼
.
.
💗 OFFER NANGISSS KELUAR AIR MATA DARAH💗OFFER TAK MASUK AKAL RUGI TAK GRAB HARINI...
💗OFFER SPECIAL NI SEMPENA SAMBUTAN 🎂 BIRTHDAY LADY D 👸🏼 PADA 19/9/2017
💗 OFFER NI VALID SEHINGGA 30hb SEPTEMBER SAHAJA ( 30/9/2017 )
.
.
♥♥ Setiap 3 item DYXY bernilai RM140.00 SAHAJA!!!
inc postage ke SM ( SS tambah RM 5 )
*** 3 item BCC + FM + BRUSH/LIPSTICK ♥♥
.
.
📱Cepat cepat Dm / Whatsapp Jyn
✔01126154002
✔01126154002
✔01126154002
.
.
Stocks limited tau ❤❤ 💟💟💟
#dyxycomboset #dyxylooseitem
.
📱 Boleh Whatsapp Jyn 01126154002 .
🚗 Cod Area Ipoh .
📮Posting SM / Sabah Sarawak . ( Set / Combo )
📍Set Asylliee / Set Lady D
.
( Loose item )
📍Bccream Foundation 📍Face mist Green tea
📍 Brush 📍Lipstick
.
.

#dyxy #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxysetcombo
#dyxyipoh #dyxyperak #sabah #sarawak
#cod #posting #dyxypromotion #dyxyfreegift #cosmectics #dyxyteam
#dyxydropship
👸🏼 LADY D SPECIAL OFFER 👸🏼 . . 💗 OFFER NANGISSS KELUAR AIR MATA DARAH💗OFFER TAK MASUK AKAL RUGI TAK GRAB HARINI... 💗OFFER SPECIAL NI SEMPENA SAMBUTAN 🎂 BIRTHDAY LADY D 👸🏼 PADA 19/9/2017 💗 OFFER NI VALID SEHINGGA 30hb SEPTEMBER SAHAJA ( 30/9/2017 ) . . ♥♥ Setiap 3 item DYXY bernilai RM140.00 SAHAJA!!! inc postage ke SM ( SS tambah RM 5 ) *** 3 item BCC + FM + BRUSH/LIPSTICK ♥♥ . . 📱Cepat cepat Dm / Whatsapp Jyn ✔01126154002 ✔01126154002 ✔01126154002 . . Stocks limited tau ❤❤ 💟💟💟 #dyxycomboset  #dyxylooseitem  . 📱 Boleh Whatsapp Jyn 01126154002 . 🚗 Cod Area Ipoh . 📮Posting SM / Sabah Sarawak . ( Set / Combo ) 📍Set Asylliee / Set Lady D . ( Loose item ) 📍Bccream Foundation 📍Face mist Green tea 📍 Brush 📍Lipstick . . #dyxy  #dyxybccream  #dyxyfacemist  #dyxybrush  #dyxylipstick  #dyxysetcombo  #dyxyipoh  #dyxyperak  #sabah  #sarawak  #cod  #posting  #dyxypromotion  #dyxyfreegift  #cosmectics  #dyxyteam  #dyxydropship