an online Instagram web viewer

#princesshairsalon medias

Photos

Happy hair, happy life โœ”
.
========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm ============================================
.
Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 013 393 3077
.
.
Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back
.
.
#qotd
#potd
#salonbsp
#salonmuslimah
#igersmalaysia
#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
Happy hair, happy life โœ” . ========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm ============================================ . Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 013 393 3077 . . Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back . . #qotd  #potd  #salonbsp  #salonmuslimah  #igersmalaysia  #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
Tq Sir ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Barber : @m.redzuan__
 Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan)
Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#princesshairsalon
Tq Sir ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Barber : @m.redzuan__ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan) Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra  #princesshairsalon 
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm ============================================
.
"Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 013 393 3077

Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin ๐Ÿ˜Š

#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
(+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm ============================================ . "Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 013 393 3077 Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin ๐Ÿ˜Š #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
#Repost from @princebarbershop_bsp by repost_app
โ€ขโ€ขโ€ข
"PERHATIAN!! BUAT WANITA YANG TERCARI-CARI HAIR SALOON DI BANDAR SAUJANA PUTRA "

@princesshairsalon_my
@princesshairsalon_my "Wahh.. Sekarang uolss semua dah tak payah pening2 lagi!! Kalau uolls berada kat sekitar bandar saujana putra uolls boleh datang ke kedai kami.. Kami membuka Princess Hair Saloon di bandar saujana putra. "
.
Ya sekarang dah tak payah nak pergi saloon jauh jauh. Kami sediakan semuanya. semuanya speacial untuk para para wanita cantik dekat bandar saujana putra ni.. Yeke speacial? Iyerrr sis.. kami ada macam-macam servis tau.. Hairstylist kami yang berpengalaman dijamin uolss akan kelihatan cantik,berseri2 lepas kelua dari saloon kami..
.
"..Bayangkan, Gaya uolss menjadi semakin berseri!! Time uolls keluar dating dengan cik husband atau pasangan uolls.. Ohh indahnyaa bila tercinta keluarkan ayat-ayat pujian dekat uolls,dan pasti itu akan menimbulkan rasa romantic di antara uolls dan pasangan.. Siapa tak suka bila tercinta pujikan? Bestkan dapat membuat pasangan semakin sayang dekat uolls.. "Haaa lagi satu!! kalau uollss bawak anak anak lelaki kan,boleh lah buat rambut anak potong sekali sebab di princess hair saloon adalah gabungan antara Prince Barbershop Dan Princess Hair Saloon. cik husband pun boleh join sekali.. best best best!!! Jadi mesti uolls tertanya-tanya2,
"Apa servis yang kami tawarkan?" ========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm ============================================
.
"Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 013 393 3077

Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back

#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
#Repost  from @princebarbershop_bsp by repost_app โ€ขโ€ขโ€ข "PERHATIAN!! BUAT WANITA YANG TERCARI-CARI HAIR SALOON DI BANDAR SAUJANA PUTRA " @princesshairsalon_my @princesshairsalon_my "Wahh.. Sekarang uolss semua dah tak payah pening2 lagi!! Kalau uolls berada kat sekitar bandar saujana putra uolls boleh datang ke kedai kami.. Kami membuka Princess Hair Saloon di bandar saujana putra. " . Ya sekarang dah tak payah nak pergi saloon jauh jauh. Kami sediakan semuanya. semuanya speacial untuk para para wanita cantik dekat bandar saujana putra ni.. Yeke speacial? Iyerrr sis.. kami ada macam-macam servis tau.. Hairstylist kami yang berpengalaman dijamin uolss akan kelihatan cantik,berseri2 lepas kelua dari saloon kami.. . "..Bayangkan, Gaya uolss menjadi semakin berseri!! Time uolls keluar dating dengan cik husband atau pasangan uolls.. Ohh indahnyaa bila tercinta keluarkan ayat-ayat pujian dekat uolls,dan pasti itu akan menimbulkan rasa romantic di antara uolls dan pasangan.. Siapa tak suka bila tercinta pujikan? Bestkan dapat membuat pasangan semakin sayang dekat uolls.. "Haaa lagi satu!! kalau uollss bawak anak anak lelaki kan,boleh lah buat rambut anak potong sekali sebab di princess hair saloon adalah gabungan antara Prince Barbershop Dan Princess Hair Saloon. cik husband pun boleh join sekali.. best best best!!! Jadi mesti uolls tertanya-tanya2, "Apa servis yang kami tawarkan?" ========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm ============================================ . "Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 013 393 3077 Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
Jumaat Sahaja!!
Jumaat Sahaja!! Dengan setiap pembelian produk Prince Barbershop, Akan dapat gunting FREE ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan)
Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#princesshairsalon
Jumaat Sahaja!! Jumaat Sahaja!! Dengan setiap pembelian produk Prince Barbershop, Akan dapat gunting FREE ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan) Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra  #princesshairsalon 
Selamat Tahun Baru 2018 ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ˆABS Prince Barbershop ๐Ÿ‘‘ ๐ŸŒท Princess Hair Salon ๐Ÿ‘ธ ๐Ÿ“ฑ Gadget Prince ๐Ÿ‘‘

Boleh Pergi Cawangan2 Berhampiran ๐Ÿ˜

1. ABS Prince Barbershop - Serdang
2. ABS Prince Barbershop - Seri Kembangan
3. ABS Prince Barbershop - Wangsa Maju
4. ABS Prince Barbershop - Puchong
5. ABS Prince Barbershop - Cheras
6. ABS Prince Barbershop - Bandar Saujana Putra
7. ABS Prince Barbershop - Senawang
8. ABS Prince Barbershop - Semenyih
9. ABS Prince Barbershop - Kajang
10. ABS Prince Barbershop - Ipoh
11. ABS Prince Barbershop - Taman Medan PJ
12. ABS Prince Barbershop - Kelana Jaya
13. ABS Prince Barbershop - Desa Pandan
14. ABS Prince Barbershop - Bukit Jelutung
(Premium Outlet) ๐ŸŒท Princess Hair Salon ๐Ÿ‘ธ

1. Princess Hair Salon - Bandar Saujana Putra
2. Princess Hair Salon - Bukit Jelutong (Premium Outlet) ๐Ÿ“ฑ Gadget Prince ๐Ÿ‘‘

1. Gadget Prince - Desa Pandan

www.princebarbershopmalaysia.com โ€ข Pursuit Of Perfection โ€ข

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#princesshairsalon
Selamat Tahun Baru 2018 ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ˆABS Prince Barbershop ๐Ÿ‘‘ ๐ŸŒท Princess Hair Salon ๐Ÿ‘ธ ๐Ÿ“ฑ Gadget Prince ๐Ÿ‘‘ Boleh Pergi Cawangan2 Berhampiran ๐Ÿ˜ 1. ABS Prince Barbershop - Serdang 2. ABS Prince Barbershop - Seri Kembangan 3. ABS Prince Barbershop - Wangsa Maju 4. ABS Prince Barbershop - Puchong 5. ABS Prince Barbershop - Cheras 6. ABS Prince Barbershop - Bandar Saujana Putra 7. ABS Prince Barbershop - Senawang 8. ABS Prince Barbershop - Semenyih 9. ABS Prince Barbershop - Kajang 10. ABS Prince Barbershop - Ipoh 11. ABS Prince Barbershop - Taman Medan PJ 12. ABS Prince Barbershop - Kelana Jaya 13. ABS Prince Barbershop - Desa Pandan 14. ABS Prince Barbershop - Bukit Jelutung (Premium Outlet) ๐ŸŒท Princess Hair Salon ๐Ÿ‘ธ 1. Princess Hair Salon - Bandar Saujana Putra 2. Princess Hair Salon - Bukit Jelutong (Premium Outlet) ๐Ÿ“ฑ Gadget Prince ๐Ÿ‘‘ 1. Gadget Prince - Desa Pandan www.princebarbershopmalaysia.com โ€ข Pursuit Of Perfection โ€ข #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra  #princesshairsalon 
Salun Dandanan Rambut Wanita
============================
โ€ข
Pembukaan Princess Hair Salon :-
โ€ข
Secara rasminya akan dibuka esok hari bersamaan 23 Disember 2017
โ€ข
Bertempat di lokasi yang sama dengan 
ABS Princess Barbershop - Bandar Saujana Putra
โ€ข
Ruangan MUSLIMAH Disediakan ๐Ÿ˜
โ€ข
Promosi Pembukaan
=================
โ€ข
Tarikh Promosi: 23-24 Disember 2017 (Sabtu dan Ahad) + Masa Promosi: 11.30 am -10pm + 50% harga bagi semua jenis Hair Cut bagi Salun Wanita. Servis-servis lain yang ditawarkan :- โ€ข Female Hair Cut
โ€ข Kid Hair Cut
โ€ข Wash + Blow
โ€ข Blow Curl โ€ข Colour One Tone
โ€ข High Light โ€ข Digital Perm โ€ข Rebonding โ€ข Hair Spa Treatment
โ€ข Scalp Treatment

Sempena pembukaan ini juga, 
ABS Prince Barbershop - Bandar Saujana Putra turut serta memberikan Promosi 50% harga Hair Cut bagi jejaka

Jemput datang beramai-ramai seisi keluarga besok ya!

LIKE , TAG & SHARE Bagi Manfaat Sahabat2 Lain ๐Ÿ˜

Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia
#barberlife #lelaki #muslimah #wanita #bspavenue #bspskypark
#tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#princesshairsalon
#absprincebarbershop
Salun Dandanan Rambut Wanita ============================ โ€ข Pembukaan Princess Hair Salon :- โ€ข Secara rasminya akan dibuka esok hari bersamaan 23 Disember 2017 โ€ข Bertempat di lokasi yang sama dengan ABS Princess Barbershop - Bandar Saujana Putra โ€ข Ruangan MUSLIMAH Disediakan ๐Ÿ˜ โ€ข Promosi Pembukaan ================= โ€ข Tarikh Promosi: 23-24 Disember 2017 (Sabtu dan Ahad) + Masa Promosi: 11.30 am -10pm + 50% harga bagi semua jenis Hair Cut bagi Salun Wanita. Servis-servis lain yang ditawarkan :- โ€ข Female Hair Cut โ€ข Kid Hair Cut โ€ข Wash + Blow โ€ข Blow Curl โ€ข Colour One Tone โ€ข High Light โ€ข Digital Perm โ€ข Rebonding โ€ข Hair Spa Treatment โ€ข Scalp Treatment Sempena pembukaan ini juga, ABS Prince Barbershop - Bandar Saujana Putra turut serta memberikan Promosi 50% harga Hair Cut bagi jejaka Jemput datang beramai-ramai seisi keluarga besok ya! LIKE , TAG & SHARE Bagi Manfaat Sahabat2 Lain ๐Ÿ˜ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #barberlife  #lelaki  #muslimah  #wanita  #bspavenue  #bspskypark  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra  #princesshairsalon  #absprincebarbershop 
Ingin Menyertai Team ABS Prince Barbershop dan Princess Hair Salon?
.
.
Pihak kami ingin menawarkan jawatan kosong seperti berikut:
.
.
1. COO ABS Prince Barbershop (1 kekosongan)

2. Barber ( 10 kekosongan)

3. Hair Stylist Wanita (10 kekosongan)

4. Internship HR dan IT (2 kekosongan) - elaun diberikan .
+ Gaji basic
+ KWSP
+ SOCSO
+ Penginapan percuma (barber sahaja)
+ Latihan Percuma .
.
Tuan/Puan yang berminat boleh menghubungi di talian 013 393 3077 dan emailkan resume di princesignatureempire@gmail.com
.
.
War-warkan kepada sahabat handai dan saudara mara yang berminat ya!
.
#absprincebarbershop
#princesshairsalon
#nextwave
Ingin Menyertai Team ABS Prince Barbershop dan Princess Hair Salon? . . Pihak kami ingin menawarkan jawatan kosong seperti berikut: . . 1. COO ABS Prince Barbershop (1 kekosongan) 2. Barber ( 10 kekosongan) 3. Hair Stylist Wanita (10 kekosongan) 4. Internship HR dan IT (2 kekosongan) - elaun diberikan . + Gaji basic + KWSP + SOCSO + Penginapan percuma (barber sahaja) + Latihan Percuma . . Tuan/Puan yang berminat boleh menghubungi di talian 013 393 3077 dan emailkan resume di princesignatureempire@gmail.com . . War-warkan kepada sahabat handai dan saudara mara yang berminat ya! . #absprincebarbershop  #princesshairsalon  #nextwave 
T2.02.10 ๐Ÿ˜ฝ
Mแบงn Tรณc 
#princesshairsalon
Hair Traditions for Mamasita, Hair by Joe at Princess Hair Salon in Milford 
He's the bomb diggity, bomb.com, one cool ๐Ÿ˜Ž dude and sweetheart - the Italian Hair Stud... If you want some entertainment and fun come see Joe!

#princesshairsalon #milfordct #mamasitahaircut #connecticut #dementiaschmentia #dementia #tradition #oldschool #haircut #hair #ageisjustanumber
Your beauty is our duty , we help bring your inner beauty out - we await your visit at any of our branches ๐Ÿ˜#princesshairsalon #youknowhowedo ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Your beauty is our duty , we help bring your inner beauty out - we await your visit at any of our branches ๐Ÿ˜#princesshairsalon  #youknowhowedo  ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Last night we volunteered at the UPMC Children's Ball! We styled hair for all the mini princesses! It was amazing to see them light up! How great it is to believe! PHRASE OF THE NIGHT : While in the bathroom little princess goes "mommy I didn't know princesses go potty? " ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ๐Ÿ’๐Ÿผ๐Ÿค”#itwasenchanting #princesshairsalon #doitforthekids #doinggoodthings #disneyprincess #belle #cinderella #charity #pittsburgh #princesspost๐Ÿ‘‘  #cinderbella?
Last night we volunteered at the UPMC Children's Ball! We styled hair for all the mini princesses! It was amazing to see them light up! How great it is to believe! PHRASE OF THE NIGHT : While in the bathroom little princess goes "mommy I didn't know princesses go potty? " ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ๐Ÿ’๐Ÿผ๐Ÿค”#itwasenchanting  #princesshairsalon  #doitforthekids  #doinggoodthings  #disneyprincess  #belle  #cinderella  #charity  #pittsburgh  #princesspost ๐Ÿ‘‘ #cinderbella ?
Definitely one of the things I miss most about Brooklyn. #TwinklePlayspace #princesshairsalon
New hairstyle ๐Ÿ’๐Ÿ˜Š Yay, I finally got my hair styled at a salon after such a long break! I went to Princess Hair Salon in Centurion and I was quiet happy with their service ๐Ÿ‘Œ #newhair #locstyle #locs #naturalhair #princesshairsalon #frochic
Fresh cut for the holidays! @princesshairsalon #princesshairsalon #haircut #barber #retrocut #fade #david.the.barber
A gift from my niece --maybe I'll put more purple in my hair! #daymade #princesshairsalon
He asked me to chop it all off, so I did! What a transformation. @lawrence1221 #princesshairsalon #barber #barbershop #davidthebarber #haircut #barbershopconnect
Fresh Cut by me @davidshamami @brandon_juju @princesshairsalon #3283_da_barber  #davethebarber1981 #princesshairsalon #barber #barbershop
โœ‚๐Ÿ’ˆโœ‚๐Ÿ’ˆ#barber #davethebarber1981 #3283_da_barber #princesshairsalon #barbershop ๐Ÿ’ˆโœ‚๐Ÿ’ˆโœ‚
That's how they all feel after a haircut by me! โœ‚ ๐Ÿ’ˆ@davidshamami @princesshairsalon #barber #princesshairsalon #haircut
Fresh fades served daily! @princesshairsalon #barber #barbershop #fade #princesshairsalon #davethebarber1981
I'm back and refreshed!! @tre_deuce @princesshairsalon #barber #princesshairsalon #fade #haircut #barbershop #davethebarber1981
Tigers Practice ๐Ÿฏโšพ๏ธ #YesIDoHisEyebrows โ˜บ๏ธ #browsbywafa #princesshairsalon #tigers #Detroit
Love this game it is so addictive I love it so much I think lollozxxx should play it. It is called hair salon #lollozxxx #princesshairsalon
Love this game it is so addictive I love it so much I think lollozxxx should play it. It is called hair salon #lollozxxx  #princesshairsalon 
It's never too early.......just kidding ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #repost #instahumor #funny #eyebrows #princesshairsalon #browsbywafa #igrepost #arch
Yes!! I think so ๐Ÿ’๐Ÿผโ˜บ๏ธ๐Ÿ™Š๐Ÿ˜ #browsbywafa #browexpert #nostencil #shape #eyebrows #princesshairsalon
#Curly #Transformation! All done with a #Blowdryer! Who says curly girls can't master sleekness? #BeforeAfter! #Hair #Blowout #Hair #Beauty #Sleek #Straight #Schwarzkopf #PrincessHairSalon @princesshairsalon #GhalichiGlam
By @davethebarber1981 #princesshairsalon
By @shawnkhalifa_ #princesshairsalon
Eyebrow game strong, literally! ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜‚#ighumor #toofunny #eyebrows #browsbywafa #princesshairsalon ##browexpert
Before & After. Eyebrow makeover!  #browsbywafa #browexpert #princesshairsalon
Fresh cut! @princesshairsalon @matty4lifee @davidshamami #barber #princesshairsalon
#princesshairsalon
215-242-9977
Ask for shelly!
Call to make your appt. 
1558 e. Wadsworth ave. 
215-242-9977
Ask for shelly!๐Ÿ˜‰
#princesshairsalon
Call to make your appt. 1558 e. Wadsworth ave. 215-242-9977 Ask for shelly!๐Ÿ˜‰ #princesshairsalon 
Repost from the gorgeous @katiekonn Eyebrows by @wafa_princesshairsalon #arch #beautiful #browsbywafa #art #eyebrows #princesshairsalon