an online Instagram web viewer

#produkkecantikkan medias

Photos

Stress kan bila kulit naik jer4wat, jerag4t, tona tidak sekata, penu4an  atau berparut terjadi?
.
Mulalah try pelbagai cara nak bagi elok balik..
Beli produk-produk yang mahallah, pergi Spalah untuk rawatan..
.
Tak yah susah-susah dah pergi "survey" Produk mana yang bagus..
Sebab...... Produk AR Beauty By Divine sudah 
Kaya dengan Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E, Peptide, Amino Asid, Royal Jelly Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract dan banyak lagi bahan yang selamat digunakan..
.
Merawat dan membantu
•bintik hitam akan hilang
•muka pun nampak cerah je
•bekas jeraw4t dan parut pun kian pudar •menjadikan warna kulit lebih sekata,
•mengurangkan kegatalan serta keradang4n, •kulit jadi muda dan tegang je
.
Tak caya? Jom kongsi masalah kulit anda dengan klik

www.wasap.my/+60124774874
www.wasap.my/+60126012190

Komen PM sekarang
Komen PM sekarang
Komen PM sekarang

#ARBeauty
#beautybydivine
#beautyproduct
#skincareproduct
#tipskecantikan
#kecantikankulit
#kecantikkan
#produkkecantikkan
#produk
#localproduct
#kulitcantik
#produkkulit
#thebestproduct
#kulitjeragat
#kulitjerawat
#kulitkering
#kulitantipenuaan
#kulitkusam 
#4in1
#peptide
#protein
#skincare
#flawless
#arbeautybydivine
#testimonial #instafamous
Stress kan bila kulit naik jer4wat, jerag4t, tona tidak sekata, penu4an atau berparut terjadi? . Mulalah try pelbagai cara nak bagi elok balik.. Beli produk-produk yang mahallah, pergi Spalah untuk rawatan.. . Tak yah susah-susah dah pergi "survey" Produk mana yang bagus.. Sebab...... Produk AR Beauty By Divine sudah Kaya dengan Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E, Peptide, Amino Asid, Royal Jelly Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract dan banyak lagi bahan yang selamat digunakan.. . Merawat dan membantu •bintik hitam akan hilang •muka pun nampak cerah je •bekas jeraw4t dan parut pun kian pudar •menjadikan warna kulit lebih sekata, •mengurangkan kegatalan serta keradang4n, •kulit jadi muda dan tegang je . Tak caya? Jom kongsi masalah kulit anda dengan klik www.wasap.my/+60124774874 www.wasap.my/+60126012190 Komen PM sekarang Komen PM sekarang Komen PM sekarang #ARBeauty  #beautybydivine  #beautyproduct  #skincareproduct  #tipskecantikan  #kecantikankulit  #kecantikkan  #produkkecantikkan  #produk  #localproduct  #kulitcantik  #produkkulit  #thebestproduct  #kulitjeragat  #kulitjerawat  #kulitkering  #kulitantipenuaan  #kulitkusam  #4in1  #peptide  #protein  #skincare  #flawless  #arbeautybydivine  #testimonial  #instafamous 
Ketahui kebaikan maksima #qtomatocollagen pada kulit, bukan sahaja mengembalikan seri wajah dan memudarkan parut, malah bagus untuk dalaman badan.
.
.
Lihat TESTIMONI KAMI! 🔽
#testimoniqtomatocollagen
.
.
QTOMATO COLLAGEN by QASEH ZAHRAA
.
INGREDIENTS:
Isomalt,tomato,lemon, epal stemcell,kolagen,nutroxsun,cerepron.
.
KEBAIKAN:
💋mencerahkan kulit menjadi putih & bersih
💋memberi tenaga berpanjangan
💋melembabkan kulit sesuai yg mempunyai mslh kulit kering / kaki merekah / kulit menjadi pinkish
💋sesuai diamalkan untuk lelaki/wanita
💋untuk kulit muka yg bermasalah jerawat
💋ibu mengandung/menyusukan anak
💋lelaki & wanita dari 18-65 tahun
💋mempunyai perisa mix berry
💋mengecilkan liang roma
💋merawat masalah jerawat dri dlm dan memudarkan parut2 jerawat secara pelahan ..
💋menjadikan rambut lebih sehat & kuat beralun serta hitam kilat
💋menguatkan kuku dan merawat masalah kulit kaki merekah serta kulit kering
💋membantu menstabilkan hormon

COD : GOMBAK & KLANG VALLEY ONLY
.
.
Enquiry/Order
WHATSAPP +6018 224 7874
.
.
.
#supplemencantik #supplements #produkmuka #sayajualprodukkecantikan #produkkecantikkan #produkkulit #jomcantik #glowingskin
Ketahui kebaikan maksima #qtomatocollagen  pada kulit, bukan sahaja mengembalikan seri wajah dan memudarkan parut, malah bagus untuk dalaman badan. . . Lihat TESTIMONI KAMI! 🔽 #testimoniqtomatocollagen  . . QTOMATO COLLAGEN by QASEH ZAHRAA . INGREDIENTS: Isomalt,tomato,lemon, epal stemcell,kolagen,nutroxsun,cerepron. . KEBAIKAN: 💋mencerahkan kulit menjadi putih & bersih 💋memberi tenaga berpanjangan 💋melembabkan kulit sesuai yg mempunyai mslh kulit kering / kaki merekah / kulit menjadi pinkish 💋sesuai diamalkan untuk lelaki/wanita 💋untuk kulit muka yg bermasalah jerawat 💋ibu mengandung/menyusukan anak 💋lelaki & wanita dari 18-65 tahun 💋mempunyai perisa mix berry 💋mengecilkan liang roma 💋merawat masalah jerawat dri dlm dan memudarkan parut2 jerawat secara pelahan .. 💋menjadikan rambut lebih sehat & kuat beralun serta hitam kilat 💋menguatkan kuku dan merawat masalah kulit kaki merekah serta kulit kering 💋membantu menstabilkan hormon COD : GOMBAK & KLANG VALLEY ONLY . . Enquiry/Order WHATSAPP +6018 224 7874 . . . #supplemencantik  #supplements  #produkmuka  #sayajualprodukkecantikan  #produkkecantikkan  #produkkulit  #jomcantik  #glowingskin 
.
🌺 PIL HORMON CINa (RM20) 🌺
.
🌹🌹🌹
.
wasep/telegram: 0176083051 (yana)
.
🌹🌹🌹
.
#bazarpaknil
#onlineshop
#barangmurah
#produkkesihatan
#produkkecantikkan
#yanashop 
#pilhormoncinamurah 
#pilhormoncina 
#pilhormoncinaoriginal 
#pilhormoncinaborong 
#dropshipwanted
#wanted
.
🌹🌹🌹
.
JAMINAN PULANGAN WANG 
JIKA PRODUCT TIRUAN!!!
.
🌺 PIBAMY BODY LOTION (RM26) 🌺
.
🌹🌹🌹
.
wasep/telegram: 0176083051 (yana)
.
🌹🌹🌹
.
#bazarpaknil
#onlineshop
#barangmurah
#produkkesihatan
#produkkecantikkan
#yanashop 
#pibamybodylotion 
#pibamybodylotionmurah 
#pibamybodylotionoroginal
#pibamybodylotionborong
#dropshipwanted
#wanted
.
🌹🌹🌹
.
JAMINAN PULANGAN WANG 
JIKA PRODUCT TIRUAN!!!
PUTIH GEBU DGN SABUN VIRAL SPARKLE SOAP 😍
.
.
Ramai yg tanya ..muka jee yaa blh pakai sparkle soap ??tgn ??kaki ?jawapan nya ..NO ‼️sparkle soap blh dipakai seluruh badan termasuk lah muka ,bawah ketiak ,celah-celah dan tempat gelap yg bermasalah ☺️
.
APA YG BEST SGT SPARKLE SOAP NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI ?🤔
.
.
KELEBIHAN SPARKLE SOAP
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn yang teruk
💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya
💎sesuai untk smua jenis kulit
💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk
💎urat hijau semakin hari semakin timbul
💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag
💎anti penuaan @ anti kedut
💎kulit akn menjadi tegang & anjal
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .
.
Ada masalah seperti di atas ??YESS ‼️korang berada di tempat yg betul ..sparkle soap laa jln penyelesaian nya 🤗
.
.
Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja boom putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
SERLAHKAN PENAMPILAN ANDA SEKARANG 
KEYAKINAN ANDA BERMULA DI SINI 
@ms_shopbeauty_hq

www.wasap.my/601126216776
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih  #terlajakputih#putihgebu#putihmulus #kulitputih#buangdaki#maduasli#collagen #putih#ubatputih#ubatkurus #ekstrakbungalavender#ekstrak24kgold
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikoriginal
#kosmetikkorea#kosmetikkoreaasli#kosmetikindonesia#kosmetiksingpore#kosmetikbrunei#kosmetiktaiwan#kosmetiktaiwanmurah
PUTIH GEBU DGN SABUN VIRAL SPARKLE SOAP 😍 . . Ramai yg tanya ..muka jee yaa blh pakai sparkle soap ??tgn ??kaki ?jawapan nya ..NO ‼️sparkle soap blh dipakai seluruh badan termasuk lah muka ,bawah ketiak ,celah-celah dan tempat gelap yg bermasalah ☺️ . APA YG BEST SGT SPARKLE SOAP NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI ?🤔 . . KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil 💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap 💎mampu merawat sunburn yang teruk 💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari 💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi 💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya 💎sesuai untk smua jenis kulit 💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk 💎urat hijau semakin hari semakin timbul 💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag 💎anti penuaan @ anti kedut 💎kulit akn menjadi tegang & anjal 💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan . . Ada masalah seperti di atas ??YESS ‼️korang berada di tempat yg betul ..sparkle soap laa jln penyelesaian nya 🤗 . . Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja boom putih berseri 😍 Rugi kalau x cuba 😘 . SERLAHKAN PENAMPILAN ANDA SEKARANG KEYAKINAN ANDA BERMULA DI SINI @ms_shopbeauty_hq www.wasap.my/601126216776 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #terlajakputih #putihgebu #putihmulus  #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen  #putih #ubatputih #ubatkurus  #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal  #kosmetikkorea #kosmetikkoreaasli #kosmetikindonesia #kosmetiksingpore #kosmetikbrunei #kosmetiktaiwan #kosmetiktaiwanmurah 
Semua wanita suka benda yang cantikkan? Termasuklah mencantikkan diri hee. Korang rasa happy tak kalau bibir korang gelap, merekah malah menggelupas mesti rasa stress je kan? 
So kami disini ada penyelesaian untuk masalah korang MCK Lipstick ni mampu merawat bibir korang dan menggembalikan seri bibir korang.

Ws segeraaa 
011-32411572

#Neelofa #ZizanRazak #MiraFilzah #AmyraRosli #Ctdk #AmarBahrin #HargaStudent #LipstickMurah #LipMate #HanisZalikha #YusufIskandar #BujibuChempel #TestimoniCustomer #SyatillaMelvin #PolisEvo2  #JihanMuse #ProdukKecantikkan #LawakHambar #LawakHangit #BarangMurah
Semua wanita suka benda yang cantikkan? Termasuklah mencantikkan diri hee. Korang rasa happy tak kalau bibir korang gelap, merekah malah menggelupas mesti rasa stress je kan? So kami disini ada penyelesaian untuk masalah korang MCK Lipstick ni mampu merawat bibir korang dan menggembalikan seri bibir korang. Ws segeraaa 011-32411572 #Neelofa  #ZizanRazak  #MiraFilzah  #AmyraRosli  #Ctdk  #AmarBahrin  #HargaStudent  #LipstickMurah  #LipMate  #HanisZalikha  #YusufIskandar  #BujibuChempel  #TestimoniCustomer  #SyatillaMelvin  #PolisEvo2  #JihanMuse  #ProdukKecantikkan  #LawakHambar  #LawakHangit  #BarangMurah 
Maisarah Beauty Soap:
✨Membantu mencerahkan kulit
✨Membantu menegangkan kulit
✨Membantu menghilangkan jerawat
✨Membantu menghilangkan jeragat
✨Membantu menanggalkan sel kulit mati
✨Membantu seratakan tona kulit
✨Membantu melegakan Eczema
🌿Kandungan sabun bebas SLS sesuai untuk kulit sensitif & kanak-kanak
🌿Kandungan Vit-C yang membantu merawat kulit bermasalah
🌿Kandungan Vit-E membantu melembabkan kulit.
.
#maisarahbeautysoap #maisarahbeauty #nutrilandherbs
Maisarah Beauty Soap: ✨Membantu mencerahkan kulit ✨Membantu menegangkan kulit ✨Membantu menghilangkan jerawat ✨Membantu menghilangkan jeragat ✨Membantu menanggalkan sel kulit mati ✨Membantu seratakan tona kulit ✨Membantu melegakan Eczema 🌿Kandungan sabun bebas SLS sesuai untuk kulit sensitif & kanak-kanak 🌿Kandungan Vit-C yang membantu merawat kulit bermasalah 🌿Kandungan Vit-E membantu melembabkan kulit. . #maisarahbeautysoap  #maisarahbeauty  #nutrilandherbs 
Memperkenalkan sparkle soap dgn formulasi baru iaitu madu asli ,ekstrak bunga lavender dan ekstrak 24k gold ..kesan dua kali ganda lebih cerah dan lebih berkesan 😍..berat 100 gram iaitu tahan 1-2 bulan penggunaan ...sangat2 jimat 😋
.
.
Boleh digunakan di semua bahagian tubuh,celah2 yang gelap dan termasuk muka 😍produk buatan malaysia yg selamat digunakan dan mendapat kelulusan dari kkm NOT170404535K ..Dijamin selamat digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki atau perempuan ☺
.
.
Nak cerah berseri tanpa daki degil ??
Bertukar laa kpd sparkle soap skrg 🤗
Sental2 jee boom putih bersih 😍
Rugi wehh kalu x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
Memperkenalkan sparkle soap dgn formulasi baru iaitu madu asli ,ekstrak bunga lavender dan ekstrak 24k gold ..kesan dua kali ganda lebih cerah dan lebih berkesan 😍..berat 100 gram iaitu tahan 1-2 bulan penggunaan ...sangat2 jimat 😋 . . Boleh digunakan di semua bahagian tubuh,celah2 yang gelap dan termasuk muka 😍produk buatan malaysia yg selamat digunakan dan mendapat kelulusan dari kkm NOT170404535K ..Dijamin selamat digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki atau perempuan ☺ . . Nak cerah berseri tanpa daki degil ?? Bertukar laa kpd sparkle soap skrg 🤗 Sental2 jee boom putih bersih 😍 Rugi wehh kalu x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼
Gelap blh jadi cerah dgn menggunakan SPARKLE SOAP 😱
Xcaye kew ??okehh xpew ..nantii org laen daa cerah awk dyg senandung lagii ..hihi ..
aishhh sygg ku sparkle ..daa mula mengganas ni ..
Tenkiuu sparkle sbb daa bantu ramai org untk menjadi cerah 😍
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼ Gelap blh jadi cerah dgn menggunakan SPARKLE SOAP 😱 Xcaye kew ??okehh xpew ..nantii org laen daa cerah awk dyg senandung lagii ..hihi .. aishhh sygg ku sparkle ..daa mula mengganas ni .. Tenkiuu sparkle sbb daa bantu ramai org untk menjadi cerah 😍 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
After 2 minggu pakai..jerawat dah mula hilang..muka licin flawless..😍tak menyesal pakai CBS...😍yg mana belum cuba CBS lekaihhh order skrgg !🤗
.
🌸Let’s Flawless with CBS🌸
For details&Order whatsapp
📲011-40289229
📲011-40289229
📲011-40289229

#cbs #tipscantik #kulitputih #kulitcantik #produkkecantikkan #skincare #bazaarpaknil #catturabeautytestimoni#skincare #kelantan #selangor #skincarehalal
After 2 minggu pakai..jerawat dah mula hilang..muka licin flawless..😍tak menyesal pakai CBS...😍yg mana belum cuba CBS lekaihhh order skrgg !🤗
.
🌸Let’s Flawless with CBS🌸
For details&Order whatsapp
📲011-40289229
📲011-40289229
📲011-40289229

#cbs #tipscantik #kulitputih #kulitcantik #produkkecantikkan #skincare #bazaarpaknil #catturabeautytestimoni#skincare #kelantan #selangor #skincarehalal
After 2 minggu pakai..jerawat dah mula hilang..muka licin flawless..😍tak menyesal pakai CBS...😍yg mana belum cuba CBS lekaihhh order skrgg !🤗
.
🌸Let’s Flawless with CBS🌸
For details&Order whatsapp
📲011-40289229
📲011-40289229
📲011-40289229

#cbs #tipscantik #kulitputih #kulitcantik #produkkecantikkan #skincare #bazaarpaknil #catturabeautytestimoni#skincare #kelantan #selangor #skincarehalal
#pantyuforiabra 
Kode 14_161

IDR satuan @15.000

Panty younghearts size M , bahan BRUKAT Lace, model BOXSHORT mini.

Order langsung WA

#panty #bra #younghearts #youngheartsmurah #pyama #miniset #bramurah #amitie #bajurenang #hijab #produkkecantikkan #PIERRECARDIN #bradiskon #ladyssecret #splash #jolinesse#luludibra #brasorex #braextender #talibra #braberkawat #bratidakberkawat #pantybrukat #pantykatun #pakaiandalamwanita
Testimoni fresshhhhh ni uolsss! Tengok ni, takda dah kulit gelap. Putih serta merta! 😍 alhamdullilah, customer customer PK semua happy dah dapat kulit cerah yang macam diorang nak, PK mmg effect super laju uols 😍
.
.
Ada yang detox sebab nak buang toksin di badan baru lah dapat putih gebu seluruh badan , ada yang dah dapat effect cerah walaupun hanya 2 hari consume 😍😍
.
.
Masih tak percaya ?? KESAN SEAWAL 7 HARI !!! Alhamdulillah syukur belum sampai sebulan produk Putih Korea di pasarkan ramai yang bagi feedback positif & paling penting keyakinan pengguna terhadap produk Putih Korea yang sememangnya berkesan & PREMIUM QUALITY ! .
.
Tak sabar syu nak share testimoni selepas mereka consume 1 botol nanti. Stay Tuned ! 😘 #PutihKoreaTESTIMONI #ThejunniPUTIHKOREA #PutihkoreaRESELLER #JutawanPutihKorea  NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya 😊👇🏻 -

To Order:-
📲 Whatsapp: 013 7772531 / Klik Link di BIO..! #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnimakeupkit #tjcodkotatinggi #tjcodbandarpenawar #tjcodbandarmas #tjcodairtawar #tjcodadela #tjcodsemenchu #tjcodlokheng #tjcodwaha #putihkorea #putihkoreareseller #bandarpenawar #desaruutama #produkorganik #produkkecantikkan #kulitputih #putihlicinthejunni #kotatinggi #johorbharu #kulitputih #kulitcantik #skincare
Testimoni fresshhhhh ni uolsss! Tengok ni, takda dah kulit gelap. Putih serta merta! 😍 alhamdullilah, customer customer PK semua happy dah dapat kulit cerah yang macam diorang nak, PK mmg effect super laju uols 😍 . . Ada yang detox sebab nak buang toksin di badan baru lah dapat putih gebu seluruh badan , ada yang dah dapat effect cerah walaupun hanya 2 hari consume 😍😍 . . Masih tak percaya ?? KESAN SEAWAL 7 HARI !!! Alhamdulillah syukur belum sampai sebulan produk Putih Korea di pasarkan ramai yang bagi feedback positif & paling penting keyakinan pengguna terhadap produk Putih Korea yang sememangnya berkesan & PREMIUM QUALITY ! . . Tak sabar syu nak share testimoni selepas mereka consume 1 botol nanti. Stay Tuned ! 😘 #PutihKoreaTESTIMONI  #ThejunniPUTIHKOREA  #PutihkoreaRESELLER  #JutawanPutihKorea  NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya 😊👇🏻 - To Order:- 📲 Whatsapp: 013 7772531 / Klik Link di BIO..! #TheJunniPinkishWhite  #TheJunniMAYLA  #thejunnimakeupkit  #tjcodkotatinggi  #tjcodbandarpenawar  #tjcodbandarmas  #tjcodairtawar  #tjcodadela  #tjcodsemenchu  #tjcodlokheng  #tjcodwaha  #putihkorea  #putihkoreareseller  #bandarpenawar  #desaruutama  #produkorganik  #produkkecantikkan  #kulitputih  #putihlicinthejunni  #kotatinggi  #johorbharu  #kulitputih  #kulitcantik  #skincare 
KEBAIKAN ALOE VERA UNTUK KULIT
.
Aloe vera ni semua orang tau natural ingredients yang paling elok untun beauty remedies.
.
Dengan adanya aloe vera dalam serum ni mampu memudarkan parut jerawat dan mengurangkan pigmentasi kulit. Memang best! 😍
.
RM65 sahaja sebotol
Postage RM7
.
Whatsapp 0193246386 to purchase!

#ainaaserum #nsabeauty #bazaarpaknil #produkkecantikkan #sayajualserum #lokalah #sayajual
KEBAIKAN ALOE VERA UNTUK KULIT . Aloe vera ni semua orang tau natural ingredients yang paling elok untun beauty remedies. . Dengan adanya aloe vera dalam serum ni mampu memudarkan parut jerawat dan mengurangkan pigmentasi kulit. Memang best! 😍 . RM65 sahaja sebotol Postage RM7 . Whatsapp 0193246386 to purchase! #ainaaserum  #nsabeauty  #bazaarpaknil  #produkkecantikkan  #sayajualserum  #lokalah  #sayajual 
🌸HAIR FALL TREATMENT * Melembutkan rambut
* Mengurangkan keguguran rambut
* Rambut berbau wangi
* Mint
* Sesuai untuk lelaki dan perempuan

Price : RM59 📦postage
(sm)RM8
(ss)RM10

#rambutcantik #produkmalaysia #sayajualsayapakai #produkkecantikkan #hairfalltreatment
Muka Putih Tgn Hitam 😂😂
.
.
Dear2 semua jgn mekap macam ni taw nk bgi putih ..habis tuu muka jee bagi nampk putih ??tangan nk sorok kt mana ?🙈🙈
.
.
Jgn runsing2 lagii yaa ..ape susah ..sparkle soap kan ada ..😍
Kulit gelap kini tiada lagi .. Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
Muka Putih Tgn Hitam 😂😂 . . Dear2 semua jgn mekap macam ni taw nk bgi putih ..habis tuu muka jee bagi nampk putih ??tangan nk sorok kt mana ?🙈🙈 . . Jgn runsing2 lagii yaa ..ape susah ..sparkle soap kan ada ..😍 Kulit gelap kini tiada lagi .. Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
Ramai yang  bertanya iflawless minyak argan emas ni boleh ke hilangkan jerawat?? Ni dia testimoni pengguna yg ada masalah jerawat.. baru pakai  dekat 2 bulan.. sebotol pun tak habis.. see jimat sangat.. jerawat dah hilang.. untuk details..
.
.
DM untuk oder 💋
.
 #iflawlesstestimoni  #ubatjerawat #skincare #kulitkering #kulitberminyak #akakcuba #sayajual #arganoilofmorocco #selangor #produkkecantikanasli  #produkkecantikkan  #arganoilserum  #arganoilmalaysia
🌸MORPHE 🌸35 colour shimmer natural glow eyeshadow palette

Price : RM25 📦postage
(sm)RM8
(ss)RM10

#sayajual #produkkecantikkan #produkdarikilang #makeup #morphie
TESTIMONI DRK NO 5 ---------------------------------------------------
Tunggu apa lagi ? Jom cuba sekarang 🤗.
.
JOM WA www.wasap.my/60138433522 ============================ #produkkosmetik  #drkno5 #bazarpaknil #bazaarpaknil #poslaju
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #gojessmojess
 #bazarpaknilkosmetik #skincaremalaysia #makeupmalaysia  #visitmyigmalaysia #bazarpaknilkecantikkan #bazaarpaknilmurah  #kosmetikmalaysia #solitemolite #mmmdis2017 #assalamualaikum
TESTIMONI DRK NO 5 --------------------------------------------------- Tunggu apa lagi ? Jom cuba sekarang 🤗. . JOM WA www.wasap.my/60138433522 ============================ #produkkosmetik  #drkno5  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #poslaju  #drkkosmetik  #drkkosmetikmurohsokmo  #produkkecantikkan  #gojessmojess  #bazarpaknilkosmetik  #skincaremalaysia  #makeupmalaysia  #visitmyigmalaysia  #bazarpaknilkecantikkan  #bazaarpaknilmurah  #kosmetikmalaysia  #solitemolite  #mmmdis2017  #assalamualaikum 
TESTIMONI DRK NO 5 ---------------------------------------------------
Tunggu apa lagi ? Jom cuba sekarang 🤗.
.
JOM WA www.wasap.my/60138433522 ============================ #produkkosmetik  #drkno5 #bazarpaknil #bazaarpaknil #poslaju
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #gojessmojess
 #bazarpaknilkosmetik #skincaremalaysia #makeupmalaysia  #visitmyigmalaysia #bazarpaknilkecantikkan #bazaarpaknilmurah  #kosmetikmalaysia #solitemolite #mmmdis2017 #assalamualaikum
TESTIMONI DRK NO 5 --------------------------------------------------- Tunggu apa lagi ? Jom cuba sekarang 🤗. . JOM WA www.wasap.my/60138433522 ============================ #produkkosmetik  #drkno5  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #poslaju  #drkkosmetik  #drkkosmetikmurohsokmo  #produkkecantikkan  #gojessmojess  #bazarpaknilkosmetik  #skincaremalaysia  #makeupmalaysia  #visitmyigmalaysia  #bazarpaknilkecantikkan  #bazaarpaknilmurah  #kosmetikmalaysia  #solitemolite  #mmmdis2017  #assalamualaikum 
Muka Putih Tgn Hitam 😂😂
.
.
Dear2 semua jgn mekap macam ni taw nk bgi putih ..habis tuu muka jee bagi nampk putih ??tangan nk sorok kt mana ?🙈🙈
.
.
Jgn runsing2 lagii yaa ..ape susah ..sparkle soap kan ada ..😍
Kulit gelap kini tiada lagi .. Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
Muka Putih Tgn Hitam 😂😂 . . Dear2 semua jgn mekap macam ni taw nk bgi putih ..habis tuu muka jee bagi nampk putih ??tangan nk sorok kt mana ?🙈🙈 . . Jgn runsing2 lagii yaa ..ape susah ..sparkle soap kan ada ..😍 Kulit gelap kini tiada lagi .. Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
Psttttt ..jgn ambk mudah yaa dgn sunburn ..jika dibiar lama2 ..kulit akn menjadi kering dan menggelupas ..rawat dgn betul ..jgn sesekali menggunakan bhn yg ad kimia terlarang untk mncrhkn kmbali kulit ..kulit hanya akn nmpk sihat dari luar ..tp dalam TIDAK !!malah akn buat makin teruk lagii taw 😘
.
.
Buat pilihan yg bijak yaa dlm memilh produk ..slh stu produk yg mampu merawat sunburn teruk dn diperbuat drpd bhn smulajadi @sparklesoap_zatie..guna tanpa ragu2 .. Kulit gelap kini tiada lagi 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih 
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikorigina
#perlashine#glutapanacea#perlaking#suplementpemutih
#suplementkulit#ibuputih#foundation#vitaminkulit#glutax
#glucogen#lipstickmurah#blushermurah#cepatputih
#pemutihbadan#pemutihketiak 
#hijab#hijabcantik#hijabindonesia
Psttttt ..jgn ambk mudah yaa dgn sunburn ..jika dibiar lama2 ..kulit akn menjadi kering dan menggelupas ..rawat dgn betul ..jgn sesekali menggunakan bhn yg ad kimia terlarang untk mncrhkn kmbali kulit ..kulit hanya akn nmpk sihat dari luar ..tp dalam TIDAK !!malah akn buat makin teruk lagii taw 😘 . . Buat pilihan yg bijak yaa dlm memilh produk ..slh stu produk yg mampu merawat sunburn teruk dn diperbuat drpd bhn smulajadi @sparklesoap_zatie..guna tanpa ragu2 .. Kulit gelap kini tiada lagi 😍 Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikorigina  #perlashine #glutapanacea #perlaking #suplementpemutih  #suplementkulit #ibuputih #foundation #vitaminkulit #glutax  #glucogen #lipstickmurah #blushermurah #cepatputih  #pemutihbadan #pemutihketiak  #hijab #hijabcantik #hijabindonesia 
SALMIE BEAUTY DOLL FOUNDATION....
bakal buatt anda happy selamanya.. taknak try ke u all
rugi laaaaa
#cantik
#salmiebeautydollfoundation 
#produk 
#produkkecantikkan 
#produkkecantikanoriginal 
#produkkecantikanmalaysia 
#produkkecantikanalami 
#foundationroutine 
#foundationviral
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Gelap blh jadi cerah dgn menggunakan SPARKLE SOAP 😱
Xcaye kew ??okehh xpew ..nantii org laen daa cerah awk dyg senandung lagii ..hihi ..
aishhh sygg ku sparkle ..daa mula mengganas ni ..
Tenkiuu sparkle sbb daa bantu ramai org untk menjadi cerah 😍
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ Gelap blh jadi cerah dgn menggunakan SPARKLE SOAP 😱 Xcaye kew ??okehh xpew ..nantii org laen daa cerah awk dyg senandung lagii ..hihi .. aishhh sygg ku sparkle ..daa mula mengganas ni .. Tenkiuu sparkle sbb daa bantu ramai org untk menjadi cerah 😍 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
Pernah tak lihat macam mana jenis bunga lavendar ?? Haa inilah bunga lavendar yang juga terdapat dalam kandungan SPARKLE SOAP 😍

Bunga lavendar adalah satu jenis bunga yg berwarna ungu yg mempunyai aroma yg sangat harum ..selain warnanya yg cantik dan bau yg sangat wangi,bunga lavendar juga banyak khasiat dalam bidang perubatan .. Jom baca sikit kelebihan bunga lavendar ini⚛
✔️memberi efek tenang pd seseorang yg mengalami anxiety disorder
✔️efektif digunakan untk mengubati luka bekas infeksi
✔️ia juga digunakan sebagai bahan perawatan masalah kulit seperti jerawat,iritasi dan luka
✔️bau yg sangat harum blh menenangkan gangguan mood
✔️bau yg sangat harum ini juga blh hilangkan bau peluh yg  busuk pd badan 
Banyakkan khasiat bunga lavendar ini 🤗
Jadi jgn lepaskan peluang untk miliki SPARKLE SOAP krn sabun ini telah dirumuskan menggunakan ekstrak dari bunga lavendar ⚛

HILANG DAKI,INGAT SPARKLE SOAP !!
Say gudbye to daki dan kulit gelap
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
Pernah tak lihat macam mana jenis bunga lavendar ?? Haa inilah bunga lavendar yang juga terdapat dalam kandungan SPARKLE SOAP 😍 Bunga lavendar adalah satu jenis bunga yg berwarna ungu yg mempunyai aroma yg sangat harum ..selain warnanya yg cantik dan bau yg sangat wangi,bunga lavendar juga banyak khasiat dalam bidang perubatan .. Jom baca sikit kelebihan bunga lavendar ini⚛ ✔️memberi efek tenang pd seseorang yg mengalami anxiety disorder ✔️efektif digunakan untk mengubati luka bekas infeksi ✔️ia juga digunakan sebagai bahan perawatan masalah kulit seperti jerawat,iritasi dan luka ✔️bau yg sangat harum blh menenangkan gangguan mood ✔️bau yg sangat harum ini juga blh hilangkan bau peluh yg busuk pd badan Banyakkan khasiat bunga lavendar ini 🤗 Jadi jgn lepaskan peluang untk miliki SPARKLE SOAP krn sabun ini telah dirumuskan menggunakan ekstrak dari bunga lavendar ⚛ HILANG DAKI,INGAT SPARKLE SOAP !! Say gudbye to daki dan kulit gelap . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
🌸UNICORN RAINBOW MAKEUP BRUSH 🌸5 Piece Set Includes: 1 x Blush Brush 1 x Powder Brush 1 x Foundation Brush 1 x Contour Brush 1 x Crease Eye Shadow Brush

Price: RM30 📦postage
(sm)RM8
(ss)RM10

#rainbowbrushes #sayajual #produkkecantikkan
🌸UNICORN RAINBOW MAKEUP BRUSH 🌸5 Piece Set Includes: 1 x Blush Brush 1 x Powder Brush 1 x Foundation Brush 1 x Contour Brush 1 x Crease Eye Shadow Brush Price: RM30 📦postage (sm)RM8 (ss)RM10 #rainbowbrushes  #sayajual  #produkkecantikkan 
@aminikoreacosmeticshop is still under uploading Picture of Product & Brands .😊 Please Stay tune with our Insta Post😘

Please ask me if you want to buy any product from these Brands👆. I will check the Availability 😊

Thank you for your kindness

Any aquiries,please ask by clicking👇

pmjer.com/aminikoreacosme

OR

PM at 0192229890

By sending these word
"Hello AminiKoreaCosmeticShop, I would like to ask about...."
.
Thank you for your support💞

@aminihandbagshop @aminikoreacosmeticshop 
#koreabrand  #koreacosmetic  #korea #malaysia #koreakosmetikmalaysia #koreakosmetik #originalkoreaproduct #originalkoreaproduk  #love #skincare #produkkecantikkan #youngentreperneur #usahawanmuda #usahawan #sideincome #duitgeligeli #trustseller #trust #percaya #usahawanmalaysia #selfdevelopment #rezeki #freshgraduate
@aminikoreacosmeticshop is still under uploading Picture of Product & Brands .😊 Please Stay tune with our Insta Post😘 Please ask me if you want to buy any product from these Brands👆. I will check the Availability 😊 Thank you for your kindness Any aquiries,please ask by clicking👇 pmjer.com/aminikoreacosme OR PM at 0192229890 By sending these word "Hello AminiKoreaCosmeticShop, I would like to ask about...." . Thank you for your support💞 @aminihandbagshop @aminikoreacosmeticshop #koreabrand  #koreacosmetic  #korea  #malaysia  #koreakosmetikmalaysia  #koreakosmetik  #originalkoreaproduct  #originalkoreaproduk  #love  #skincare  #produkkecantikkan  #youngentreperneur  #usahawanmuda  #usahawan  #sideincome  #duitgeligeli  #trustseller  #trust  #percaya  #usahawanmalaysia  #selfdevelopment  #rezeki  #freshgraduate 
@aminikoreacosmeticshop is still under uploading Picture of Product & Brands .😊 Please Stay tune with our Insta Post😘

Please ask me if you want to buy any product from these Brands👆. I will check the Availability 😊

Thank you for your kindness

Any aquiries,please ask by clicking👇

pmjer.com/aminikoreacosme

OR

PM at 0192229890

By sending these word
"Hello AminiKoreaCosmeticShop, I would like to ask about...."
.
Thank you for your support💞

@aminihandbagshop @aminikoreacosmeticshop 
#koreabrand  #koreacosmetic  #korea #malaysia #koreakosmetikmalaysia #koreakosmetik #originalkoreaproduct #originalkoreaproduk  #love #skincare #produkkecantikkan #youngentreperneur #usahawanmuda #usahawan #sideincome #duitgeligeli #trustseller #trust #percaya #usahawanmalaysia #selfdevelopment #rezeki #freshgraduate
@aminikoreacosmeticshop is still under uploading Picture of Product & Brands .😊 Please Stay tune with our Insta Post😘 Please ask me if you want to buy any product from these Brands👆. I will check the Availability 😊 Thank you for your kindness Any aquiries,please ask by clicking👇 pmjer.com/aminikoreacosme OR PM at 0192229890 By sending these word "Hello AminiKoreaCosmeticShop, I would like to ask about...." . Thank you for your support💞 @aminihandbagshop @aminikoreacosmeticshop #koreabrand  #koreacosmetic  #korea  #malaysia  #koreakosmetikmalaysia  #koreakosmetik  #originalkoreaproduct  #originalkoreaproduk  #love  #skincare  #produkkecantikkan  #youngentreperneur  #usahawanmuda  #usahawan  #sideincome  #duitgeligeli  #trustseller  #trust  #percaya  #usahawanmalaysia  #selfdevelopment  #rezeki  #freshgraduate 
@aminikoreacosmeticshop is still under uploading Picture of Product & Brands .😊 Please Stay tune with our Insta Post😘

Please ask me if you want to buy any product from these Brands👆. I will check the Availability 😊

Thank you for your kindness

Any aquiries,please ask by clicking👇

pmjer.com/aminikoreacosme

OR

PM at 0192229890

By sending these word
"Hello AminiKoreaCosmeticShop, I would like to ask about...." .
Thank you for your support💞

@aminihandbagshop @aminikoreacosmeticshop 
#koreabrand  #koreacosmetic  #korea #malaysia #koreakosmetikmalaysia #koreakosmetik #originalkoreaproduct #originalkoreaproduk  #love #skincare #produkkecantikkan #youngentreperneur #usahawanmuda #usahawan #sideincome #duitgeligeli #trustseller #trust #percaya #usahawanmalaysia #selfdevelopment #rezeki #freshgraduate
@aminikoreacosmeticshop is still under uploading Picture of Product & Brands .😊 Please Stay tune with our Insta Post😘 Please ask me if you want to buy any product from these Brands👆. I will check the Availability 😊 Thank you for your kindness Any aquiries,please ask by clicking👇 pmjer.com/aminikoreacosme OR PM at 0192229890 By sending these word "Hello AminiKoreaCosmeticShop, I would like to ask about...." . Thank you for your support💞 @aminihandbagshop @aminikoreacosmeticshop #koreabrand  #koreacosmetic  #korea  #malaysia  #koreakosmetikmalaysia  #koreakosmetik  #originalkoreaproduct  #originalkoreaproduk  #love  #skincare  #produkkecantikkan  #youngentreperneur  #usahawanmuda  #usahawan  #sideincome  #duitgeligeli  #trustseller  #trust  #percaya  #usahawanmalaysia  #selfdevelopment  #rezeki  #freshgraduate 
Airishe Skin Care ini bersifat WATER BASED, bahan yang digunakan dari sumber mineral dan sangat kaya dengan ekstrak Tumbuhan dan Buahan .
.
JERAWAT ✔️
KULIT BERMINYAK ✔️
RIANG ROMA ✔️
KEDUTAN DIWAJAH ✔️
BINTIK HITAM ✔️
PARUTAN ✔️
.
.
WhatsApp 011-10839181
.
.
#airishe #airisheskincare #produkkecantikkan
Airishe Skin Care ini bersifat WATER BASED, bahan yang digunakan dari sumber mineral dan sangat kaya dengan ekstrak Tumbuhan dan Buahan . . JERAWAT ✔️ KULIT BERMINYAK ✔️ RIANG ROMA ✔️ KEDUTAN DIWAJAH ✔️ BINTIK HITAM ✔️ PARUTAN ✔️ . . WhatsApp 011-10839181 . . #airishe  #airisheskincare  #produkkecantikkan 
ALHAMDULILLAH 😍😍
Postage out for today ..wahhh ramai nyaa haa yg nk nk cerah dengan sparkle soap ..yeayyy ..sparkle soap makin disukai ramai dan makin viral ..terbukti berkesan sampai order masuk bertalu2 ..yg nk order bolehh teruskan order yaa ..dapatkan sekarang uolss ...
.
Sental2 sahaja boom putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih  #terlajakputih#putihgebu#putihmulus #kulitputih#buangdaki#maduasli#collagen #putih#ubatputih#ubatkurus #ekstrakbungalavender#ekstrak24kgold
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikoriginal
#kosmetikkorea#kosmetikkoreaasli#kosmetikindonesia#kosmetiksingpore#kosmetikbrunei#kosmetiktaiwan#kosmetiktaiwanmurah
ALHAMDULILLAH 😍😍 Postage out for today ..wahhh ramai nyaa haa yg nk nk cerah dengan sparkle soap ..yeayyy ..sparkle soap makin disukai ramai dan makin viral ..terbukti berkesan sampai order masuk bertalu2 ..yg nk order bolehh teruskan order yaa ..dapatkan sekarang uolss ... . Sental2 sahaja boom putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #terlajakputih #putihgebu #putihmulus  #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen  #putih #ubatputih #ubatkurus  #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal  #kosmetikkorea #kosmetikkoreaasli #kosmetikindonesia #kosmetiksingpore #kosmetikbrunei #kosmetiktaiwan #kosmetiktaiwanmurah 
ALHAMDULILLAH 😍😍
Postage out for today ..wahhh ramai nyaa haa yg nk nk cerah dengan sparkle soap ..yeayyy ..sparkle soap makin disukai ramai dan makin viral ..terbukti berkesan sampai order masuk bertalu2 ..yg nk order bolehh teruskan order yaa ..dapatkan sekarang uolss ...
.
Sental2 sahaja boom putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih  #terlajakputih#putihgebu#putihmulus #kulitputih#buangdaki#maduasli#collagen #putih#ubatputih#ubatkurus #ekstrakbungalavender#ekstrak24kgold
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikoriginal
#kosmetikkorea#kosmetikkoreaasli#kosmetikindonesia#kosmetiksingpore#kosmetikbrunei#kosmetiktaiwan#kosmetiktaiwanmurah
ALHAMDULILLAH 😍😍 Postage out for today ..wahhh ramai nyaa haa yg nk nk cerah dengan sparkle soap ..yeayyy ..sparkle soap makin disukai ramai dan makin viral ..terbukti berkesan sampai order masuk bertalu2 ..yg nk order bolehh teruskan order yaa ..dapatkan sekarang uolss ... . Sental2 sahaja boom putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #terlajakputih #putihgebu #putihmulus  #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen  #putih #ubatputih #ubatkurus  #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal  #kosmetikkorea #kosmetikkoreaasli #kosmetikindonesia #kosmetiksingpore #kosmetikbrunei #kosmetiktaiwan #kosmetiktaiwanmurah 
🌸DIANZ VITAMIN

KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL ✔ Kolagen berasaskan ikan talapia (alergik kolagen marine boleh amalkan)
✔ Ekstrak Vitamin C dari Buah Oren
✔ Ekstrak Vitamin E dari Maquiberry
✔ Serbuk mutiara dan glutathione untuk mencerahkan kulit 2 kali lebih cepat
✔ Lebih sedap kerana ada tambahan serbuk mutiara @ pearl booster untuk lebih cepat cerah
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
✔  Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan badan
✔ Boleh diambil bersama jamu/ubatan yang lain hanya perlu jarakkan masa 3 @ 4 jam
✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang
✔ Selamat dan berkesan. 100% produk semulajadi 🌸CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL ✔ 6550 mg setiap tablet
✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah)
✔ Sebotol 30 biji untuk sebulan
✔ 1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari

NOTED : Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak untuk kesan maksima

Price : RM50 📦Postage
(sm)RM8
(ss)RM10
#dianzvit #dianzvitaminc #produkkecantikkan #produkdarikilang #sayajual #vitamins
🌸DIANZ VITAMIN KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL ✔ Kolagen berasaskan ikan talapia (alergik kolagen marine boleh amalkan) ✔ Ekstrak Vitamin C dari Buah Oren ✔ Ekstrak Vitamin E dari Maquiberry ✔ Serbuk mutiara dan glutathione untuk mencerahkan kulit 2 kali lebih cepat ✔ Lebih sedap kerana ada tambahan serbuk mutiara @ pearl booster untuk lebih cepat cerah ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas ✔  Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan badan ✔ Boleh diambil bersama jamu/ubatan yang lain hanya perlu jarakkan masa 3 @ 4 jam ✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang ✔ Selamat dan berkesan. 100% produk semulajadi 🌸CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL ✔ 6550 mg setiap tablet ✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah) ✔ Sebotol 30 biji untuk sebulan ✔ 1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster ✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari NOTED : Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak untuk kesan maksima Price : RM50 📦Postage (sm)RM8 (ss)RM10 #dianzvit  #dianzvitaminc  #produkkecantikkan  #produkdarikilang  #sayajual  #vitamins 
HEBAT NYA MADU ASLI !!! Seperti yg kita tahu terdapat banyak khasiat dalam penggunaan madu asli untk kehidupan seharian kita ☺️ SPARKLE SOAP juga menjadikan madu asli sebagai bahan utama untk memberikan kesan yg sangat impak kepada pengguna 🤗

Jom kita baca pula khasiat/kelebihan madu asli 🐝
✔️mengurangkan alergik serta asma
✔️mencegah bakteria
✔️menurunkan berat badan
✔️membuang segala kotoran pada kulit seperti daki
✔️mencerahkan kulit
✔️melembabkan kulit
✔️merawat sunburn
✔️mengurangkan jerawat dan parut jerawat
✔️menjaga kelembutan kulit
✔️mengatasi kulit kering,kusam dan berkerak
✔️sangat efektif untuk menghilangkan selulit
✔️mampu mengubati kurap dan gatal
✔️mengatasi bibir kering dan pecah-pecah

Wow !!terdapat banyak khasiat madu asli yg kita mampu peroleh dlm hanya satu sabun😍

HILANG DAKI,INGAT SPARKLE SOAP !! Say gudbye to daki dan kulit gelap 😜

www.wasap.my/601126216776

#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
HEBAT NYA MADU ASLI !!! Seperti yg kita tahu terdapat banyak khasiat dalam penggunaan madu asli untk kehidupan seharian kita ☺️ SPARKLE SOAP juga menjadikan madu asli sebagai bahan utama untk memberikan kesan yg sangat impak kepada pengguna 🤗 Jom kita baca pula khasiat/kelebihan madu asli 🐝 ✔️mengurangkan alergik serta asma ✔️mencegah bakteria ✔️menurunkan berat badan ✔️membuang segala kotoran pada kulit seperti daki ✔️mencerahkan kulit ✔️melembabkan kulit ✔️merawat sunburn ✔️mengurangkan jerawat dan parut jerawat ✔️menjaga kelembutan kulit ✔️mengatasi kulit kering,kusam dan berkerak ✔️sangat efektif untuk menghilangkan selulit ✔️mampu mengubati kurap dan gatal ✔️mengatasi bibir kering dan pecah-pecah Wow !!terdapat banyak khasiat madu asli yg kita mampu peroleh dlm hanya satu sabun😍 HILANG DAKI,INGAT SPARKLE SOAP !! Say gudbye to daki dan kulit gelap 😜 www.wasap.my/601126216776 #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
LIP TATO MONOMOLA
ㅤ
HARGA : 43 RIBU
ㅤ
LIPGLOSS TATOO (ORIGINAL KOREA)
Rahasia bibir artis2 KOREA.
WARNA TAHAN 24JAM... ASLI KOREA
ㅤ
MONOMOLA LIP TATOO:
*SEXY RED - Kosong
*CHERRY RED
*ROSE PINK *SWEET ORANGE
*LOVELY PEACH ( PINK PUCAT).
ㅤ
Yuk buruan di order,sebelum kehabisan.
via LINE : @oco6953h (pakai @ ya)
via WA : 0823 8441 0448 Atau Klik di BIO
ㅤ
#produkkecantikanmurah #aksesoriscantik #kecantikkan #klinikkecantikan #cewecantik #produkkecantikkan #creamcantik #cantikcantik .
.
.
.
.
#perawatankecantikan #gadiscantik #gudangkecantikan #tipskecantikan #kosmetik #kosmetikmurah #jualkosmetik #supplierkosmetik #jualkosmetikmurah
LIP TATO MONOMOLA ㅤ HARGA : 43 RIBU ㅤ LIPGLOSS TATOO (ORIGINAL KOREA) Rahasia bibir artis2 KOREA. WARNA TAHAN 24JAM... ASLI KOREA ㅤ MONOMOLA LIP TATOO: *SEXY RED - Kosong *CHERRY RED *ROSE PINK *SWEET ORANGE *LOVELY PEACH ( PINK PUCAT). ㅤ Yuk buruan di order,sebelum kehabisan. via LINE : @oco6953h (pakai @ ya) via WA : 0823 8441 0448 Atau Klik di BIO ㅤ #produkkecantikanmurah  #aksesoriscantik  #kecantikkan  #klinikkecantikan  #cewecantik  #produkkecantikkan  #creamcantik  #cantikcantik  . . . . . #perawatankecantikan  #gadiscantik  #gudangkecantikan  #tipskecantikan  #kosmetik  #kosmetikmurah  #jualkosmetik  #supplierkosmetik  #jualkosmetikmurah 
Candy yang khas untuk cantikkan kulit. Rasa dia mcm candy kanak kanak laa.
😆😆 Tapi jangan terlebih dos pulak chuolls kemam. Sebab sedap candy ni 🤣. Sebiji sehari pun dah boleh cerah seluruh badan. .

#serumantijeragat #kelulusanKKM
#dropshipwanted 
#sayajual #produkkecantikkan #cerah #gebugebas #nomercury #bazaronline #jualanmurah #moodrepublik #wanitahariini #tv3 #jomsinggah #wanitamuslimah #skincare #bodyscrub #facescrub #intimatewash n #makeup #produkhalal #slimminglotion #bodycare #sabuncerah #mantop #teamfellerabeauty #fellerabeauty #founderfellera #mattelipstick #pencuciintim #intimatewash
Candy yang khas untuk cantikkan kulit. Rasa dia mcm candy kanak kanak laa. 😆😆 Tapi jangan terlebih dos pulak chuolls kemam. Sebab sedap candy ni 🤣. Sebiji sehari pun dah boleh cerah seluruh badan. . #serumantijeragat  #kelulusanKKM  #dropshipwanted  #sayajual  #produkkecantikkan  #cerah  #gebugebas  #nomercury  #bazaronline  #jualanmurah  #moodrepublik  #wanitahariini  #tv3  #jomsinggah  #wanitamuslimah  #skincare  #bodyscrub  #facescrub  #intimatewash  n #makeup  #produkhalal  #slimminglotion  #bodycare  #sabuncerah  #mantop  #teamfellerabeauty  #fellerabeauty  #founderfellera  #mattelipstick  #pencuciintim  #intimatewash 
Tengah buat apa tu? Dah sapu #ceklawa dan #bedakasasarab
.
KEBAHAGIAAN
.
Datang ketika kau percaya pada apa yang kau lakukan dan mencintai apa yang kau lakukan
.
Quote of the Day
.
More info
081990060031
http://oxyteraofficial.com/ayu

Follow @oxytera.official_ayu
Follow @oxytera.official_ayu
Follow @oxytera.official_ayu

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening #skincareaman #beauty #beautytips
. KEBAHAGIAAN . Datang ketika kau percaya pada apa yang kau lakukan dan mencintai apa yang kau lakukan . Quote of the Day . More info 081990060031 http://oxyteraofficial.com/ayu Follow @oxytera.official_ayu Follow @oxytera.official_ayu Follow @oxytera.official_ayu #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening  #skincareaman  #beauty  #beautytips 
.
SUKSES
.
Kamu bisa sukses sekalipun
Tak ada orang yang percaya bahwa
Kamu Bisa
Tetapi, kamu tak pernah akan 
Sukses bila kamu sendiri
Tidak Percaya
.
Qoute of the Day
.
More info
081990060031
http://oxyteraofficial.com/ayu

Follow @oxytera.official_ayu
Follow @oxytera.official_ayu
Follow @oxytera.official_ayu

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening #skincareaman #beauty #beautytips
. SUKSES . Kamu bisa sukses sekalipun Tak ada orang yang percaya bahwa Kamu Bisa Tetapi, kamu tak pernah akan Sukses bila kamu sendiri Tidak Percaya . Qoute of the Day . More info 081990060031 http://oxyteraofficial.com/ayu Follow @oxytera.official_ayu Follow @oxytera.official_ayu Follow @oxytera.official_ayu #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening  #skincareaman  #beauty  #beautytips 
KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💝
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn yang teruk
💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya
💎sesuai untk smua jenis kulit
💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk
💎urat hijau semakin hari semakin timbul
💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag
💎anti penuaan @ anti kedut
💎kulit akn menjadi tegang & anjal
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan

www.wasap.my/601126216776
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💝 💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil 💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap 💎mampu merawat sunburn yang teruk 💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari 💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi 💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya 💎sesuai untk smua jenis kulit 💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk 💎urat hijau semakin hari semakin timbul 💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag 💎anti penuaan @ anti kedut 💎kulit akn menjadi tegang & anjal 💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan www.wasap.my/601126216776 . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
🌸BEST SELLER 🌸MASCARA OMG

Price : RM17 📦Postage (sm)RM8
(ss)RM10

Jika berminat boleh whatapps

#sayajual #produkkecantikkan #produkdarikilang #sayapakaisayajual #mascaraomgviral
Cest beaute produk kecantikan asal Korea yang dapat memperbaiki kulit yang bermasalah tanpa menimbulkan dampak negatif yang terbuat dari bahan alami dari lumpur laut mati.

Yang diyakini mampu menyehatkan mendetoksifikasi kulit dan bahkan lumpur ini bisa menghapus stretch mark dan selulit.

Untuk konsultasi dan info lebih lanjut hubungi beauty telechat consultant :
.
. 📞☎fatimah 081398814966.
📲BBM DD044AA6.
♀👩Line fatimahoxytera

http://oxyteraofficial.com/fatimah

Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening
Cest beaute produk kecantikan asal Korea yang dapat memperbaiki kulit yang bermasalah tanpa menimbulkan dampak negatif yang terbuat dari bahan alami dari lumpur laut mati. Yang diyakini mampu menyehatkan mendetoksifikasi kulit dan bahkan lumpur ini bisa menghapus stretch mark dan selulit. Untuk konsultasi dan info lebih lanjut hubungi beauty telechat consultant : . . 📞☎fatimah 081398814966. 📲BBM DD044AA6. ♀👩Line fatimahoxytera http://oxyteraofficial.com/fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening 
VIVIX

Revolusi Terbaru dari Shaklee
Vivix® Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 
Bakal dipatenkan tidak lama lagi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Antara manfaat Vivix: •Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
•Mengurangkan risiko penyakit jantung
•Membantu mengurangkan berat badan
•Menguatkan sistem imun
•Meningkatkan kesihatan mata
•Memperbaiki DNA
•Memperbaiki tenaga sel
•Membantu meningkatkan fungsi otak kardiovaskular, imuniti dan sendi.
•Membantu mengembalikan keremajaan.
•Menggalakan penuaan yg sihat.
•Awet muda dan anti-penuaan
•Membantu mengelakan kanser.
•Merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
•Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
•Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi
•Melindungi saraf
•Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk •Merawat azhameir
•Membantu merawat penyakit parkinson
•Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
•Meningkatkan kesihatan imum badan
•Menggalakan kesihatan keseluruhan

Berminat?Klik link di bio Amira untk order😘
⬇
www.wasap.my/60143361796
AMIRA | Your trusted health & beauty consultant

#shaklee#shakleemalaysia#shakleemurah#shakleemurahmalaysia#sayajualshaklee#promosishaklee#shakleehargastudent#suppliment#supplimentkesihatan#supplimentkecantikan#produkkecantikanshaklee#skincareshaklee#kuruscantik#youthshaklee#vitaminc#vivix#alfalfa#vitamine#esp#gla#skincare#promosi#supplimentviral#cantik#sihat#produkkesihatan#produkkecantikkan#supplimentmurahmalaysia#tipshaklee
VIVIX Revolusi Terbaru dari Shaklee Vivix® Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bakal dipatenkan tidak lama lagi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee. Antara manfaat Vivix: •Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat •Mengurangkan risiko penyakit jantung •Membantu mengurangkan berat badan •Menguatkan sistem imun •Meningkatkan kesihatan mata •Memperbaiki DNA •Memperbaiki tenaga sel •Membantu meningkatkan fungsi otak kardiovaskular, imuniti dan sendi. •Membantu mengembalikan keremajaan. •Menggalakan penuaan yg sihat. •Awet muda dan anti-penuaan •Membantu mengelakan kanser. •Merencat sel kanser dari menjadi semakin serius •Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis •Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi •Melindungi saraf •Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk •Merawat azhameir •Membantu merawat penyakit parkinson •Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar •Meningkatkan kesihatan imum badan •Menggalakan kesihatan keseluruhan Berminat?Klik link di bio Amira untk order😘 ⬇ www.wasap.my/60143361796 AMIRA | Your trusted health & beauty consultant #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #sayajualshaklee #promosishaklee #shakleehargastudent #suppliment #supplimentkesihatan #supplimentkecantikan #produkkecantikanshaklee #skincareshaklee #kuruscantik #youthshaklee #vitaminc #vivix #alfalfa #vitamine #esp #gla #skincare #promosi #supplimentviral #cantik #sihat #produkkesihatan #produkkecantikkan #supplimentmurahmalaysia #tipshaklee 
VIVIX

Revolusi Terbaru dari Shaklee
Vivix® Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 
Bakal dipatenkan tidak lama lagi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Antara manfaat Vivix: •Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
•Mengurangkan risiko penyakit jantung
•Membantu mengurangkan berat badan
•Menguatkan sistem imun
•Meningkatkan kesihatan mata
•Memperbaiki DNA
•Memperbaiki tenaga sel
•Membantu meningkatkan fungsi otak kardiovaskular, imuniti dan sendi.
•Membantu mengembalikan keremajaan.
•Menggalakan penuaan yg sihat.
•Awet muda dan anti-penuaan
•Membantu mengelakan kanser.
•Merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
•Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
•Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi
•Melindungi saraf
•Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk •Merawat azhameir
•Membantu merawat penyakit parkinson
•Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
•Meningkatkan kesihatan imum badan
•Menggalakan kesihatan keseluruhan

Berminat?Klik link di bio Amira untk order😘
⬇
www.wasap.my/60143361796
AMIRA | Your trusted health & beauty consultant

#shaklee#shakleemalaysia#shakleemurah#shakleemurahmalaysia#sayajualshaklee#promosishaklee#shakleehargastudent#suppliment#supplimentkesihatan#supplimentkecantikan#produkkecantikanshaklee#skincareshaklee#kuruscantik#youthshaklee#vitaminc#vivix#alfalfa#vitamine#esp#gla#skincare#promosi#supplimentviral#cantik#sihat#produkkesihatan#produkkecantikkan#supplimentmurahmalaysia#tipshaklee
VIVIX Revolusi Terbaru dari Shaklee Vivix® Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bakal dipatenkan tidak lama lagi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee. Antara manfaat Vivix: •Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat •Mengurangkan risiko penyakit jantung •Membantu mengurangkan berat badan •Menguatkan sistem imun •Meningkatkan kesihatan mata •Memperbaiki DNA •Memperbaiki tenaga sel •Membantu meningkatkan fungsi otak kardiovaskular, imuniti dan sendi. •Membantu mengembalikan keremajaan. •Menggalakan penuaan yg sihat. •Awet muda dan anti-penuaan •Membantu mengelakan kanser. •Merencat sel kanser dari menjadi semakin serius •Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis •Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi •Melindungi saraf •Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk •Merawat azhameir •Membantu merawat penyakit parkinson •Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar •Meningkatkan kesihatan imum badan •Menggalakan kesihatan keseluruhan Berminat?Klik link di bio Amira untk order😘 ⬇ www.wasap.my/60143361796 AMIRA | Your trusted health & beauty consultant #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #sayajualshaklee #promosishaklee #shakleehargastudent #suppliment #supplimentkesihatan #supplimentkecantikan #produkkecantikanshaklee #skincareshaklee #kuruscantik #youthshaklee #vitaminc #vivix #alfalfa #vitamine #esp #gla #skincare #promosi #supplimentviral #cantik #sihat #produkkesihatan #produkkecantikkan #supplimentmurahmalaysia #tipshaklee 
haaiii koranggg!!! mencari fpundation yang 
SENANG DIBAWA KEMANA MANA.
SENANG SAPU
TIDAK MELEKIT
MESRA WUDU'
SENANG CUCI
MENCERAHKAN
UV PROTECTION

YANG PENTING IANYA 100% NATURAL TANPA BAHAN KIMIA YANG MENYERAMKAN!! Dengan pembelian kini anda mungkin akan dapat 10% siap ada freegift lagi dari HQ

#agentsabunkunyit #agentkrimkunyit #krimkunyit #pemborongkosmetik #pemborongproduk #pemborongmalaysia #pemborongjohor #pemborongprodukkecantikkan #agentwanted #gtw21 #produkkecantikkan #krimkunyit #sabunkunyit #love #organik #organicskincare #krimkunyitorganik #organikproduct #shawlmurah #bazaarpaknil #onlinebrunei #agentbrunei #agentsingapore #agentwanted #bazaarpaknilq
haaiii koranggg!!! mencari fpundation yang SENANG DIBAWA KEMANA MANA. SENANG SAPU TIDAK MELEKIT MESRA WUDU' SENANG CUCI MENCERAHKAN UV PROTECTION YANG PENTING IANYA 100% NATURAL TANPA BAHAN KIMIA YANG MENYERAMKAN!! Dengan pembelian kini anda mungkin akan dapat 10% siap ada freegift lagi dari HQ #agentsabunkunyit  #agentkrimkunyit  #krimkunyit  #pemborongkosmetik  #pemborongproduk  #pemborongmalaysia  #pemborongjohor  #pemborongprodukkecantikkan  #agentwanted  #gtw21  #produkkecantikkan  #krimkunyit  #sabunkunyit  #love  #organik  #organicskincare  #krimkunyitorganik  #organikproduct  #shawlmurah  #bazaarpaknil  #onlinebrunei  #agentbrunei  #agentsingapore  #agentwanted  #bazaarpaknilq 
Semua akak-akak dah kalut nk cantik sekarang..Kofiden ke kak ? .
.

Ofcos lah kene konfiden..Insyaallah kite cuba sebab testimoni setakat yg kite ada semua berjaya..Bukan satu, tapi banyak testimoni
.
.

Korang yang muda-muda ni tak perlu risau..Time2 mcm ni ambik peluang keemasan ni pakai untuk diri sendiri sementara promotion masih berjalan ni..Jadi kan korang paling cantik..Ambik gambar pun tak perlu edit dah .
.
Betul ke betul ? .
.
#airishe #airisheskincare #airisheinginmembantu #produkkecantikkan #produkno1malaysia
Semua akak-akak dah kalut nk cantik sekarang..Kofiden ke kak ? . . Ofcos lah kene konfiden..Insyaallah kite cuba sebab testimoni setakat yg kite ada semua berjaya..Bukan satu, tapi banyak testimoni . . Korang yang muda-muda ni tak perlu risau..Time2 mcm ni ambik peluang keemasan ni pakai untuk diri sendiri sementara promotion masih berjalan ni..Jadi kan korang paling cantik..Ambik gambar pun tak perlu edit dah . . Betul ke betul ? . . #airishe  #airisheskincare  #airisheinginmembantu  #produkkecantikkan  #produkno1malaysia 
🙌Tips Awet Muda Tanpa Kerutan😍
.
.
👉Cara awet muda memang menjadi salah satu masalah pokok bagi wanita yang sudah lanjut usia. Yuk intip tips-tipsnya. .
.
Perawatan diperlukan untuk mengatasi berbagai tanda penuaan yang dapat merusak kecantikan.
.
. 👉Menghilangkan Tanda Penuaan😍
.
.
Seiring dengan bertambahnya usia, tanda-tanda penuaan muncul perlahan-lahan pada wajah yang sulit untuk dihindari. Hal ini hendaknya tidak membuat Anda berkecil hati, karena dengan perawatan yang tepat, tanda-tanda penuaan ini dapat dikurangi dari wajah Anda.
.
.
Kerut pada kulit
.
.
Salah satu yang menandakan penuaan adalah kerutan pada kulit. Anda mungkin bisa dibuat tidak percaya diri oleh kerutan yang mengganggu ini.
.
.
Perawatan yang bisa dilakukan adalah dengan menggunakan krim anti kerut yang sudah teruji dan aman untuk digunakan. Suatu produk anti kerut yang baik seharusnya memiliki fungsi-fungsi untuk melembapkan kulit, mengandung antioksidan dan mampu merangsang tubuh untuk menghasilkan kolagen yang sangat berguna untuk kulit.
.
.
Kulit kendur
.
.
Kulit kendur menjadi tanda bahwa umur kita sudah tidak muda lagi. Jika saat masih muda kulit wajah terlihat kencang, tetapi dengan berkurangnya kolagen membuat kulit menjadi kendur.
.
.
Solusi untuk masalah ini adalah perbanyak konsumsi buah dan sayur yang banyak mengandung antioksidan, vitamin A, C dan E. Anda juga dapat menggunakan produk kecantikan kulit yang mampu untuk mengangkat dan mengencangkan kulit. Selain itu, perkembangan zaman memungkinkan Anda untuk menyuntikkan vitamin A, C atau E.
.
.
Jangan lupa juga perawatan dari oxytera nya
Untuk konsultasi dan pemesanan bisa menghubungi kami :
More info
081398814966
http://oxyteraofficial.com/fatimah

Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening
🙌Tips Awet Muda Tanpa Kerutan😍 . . 👉Cara awet muda memang menjadi salah satu masalah pokok bagi wanita yang sudah lanjut usia. Yuk intip tips-tipsnya. . . Perawatan diperlukan untuk mengatasi berbagai tanda penuaan yang dapat merusak kecantikan. . . 👉Menghilangkan Tanda Penuaan😍 . . Seiring dengan bertambahnya usia, tanda-tanda penuaan muncul perlahan-lahan pada wajah yang sulit untuk dihindari. Hal ini hendaknya tidak membuat Anda berkecil hati, karena dengan perawatan yang tepat, tanda-tanda penuaan ini dapat dikurangi dari wajah Anda. . . Kerut pada kulit . . Salah satu yang menandakan penuaan adalah kerutan pada kulit. Anda mungkin bisa dibuat tidak percaya diri oleh kerutan yang mengganggu ini. . . Perawatan yang bisa dilakukan adalah dengan menggunakan krim anti kerut yang sudah teruji dan aman untuk digunakan. Suatu produk anti kerut yang baik seharusnya memiliki fungsi-fungsi untuk melembapkan kulit, mengandung antioksidan dan mampu merangsang tubuh untuk menghasilkan kolagen yang sangat berguna untuk kulit. . . Kulit kendur . . Kulit kendur menjadi tanda bahwa umur kita sudah tidak muda lagi. Jika saat masih muda kulit wajah terlihat kencang, tetapi dengan berkurangnya kolagen membuat kulit menjadi kendur. . . Solusi untuk masalah ini adalah perbanyak konsumsi buah dan sayur yang banyak mengandung antioksidan, vitamin A, C dan E. Anda juga dapat menggunakan produk kecantikan kulit yang mampu untuk mengangkat dan mengencangkan kulit. Selain itu, perkembangan zaman memungkinkan Anda untuk menyuntikkan vitamin A, C atau E. . . Jangan lupa juga perawatan dari oxytera nya Untuk konsultasi dan pemesanan bisa menghubungi kami : More info 081398814966 http://oxyteraofficial.com/fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening 
Manfaat peeling Untuk Kulit Wajah bila diringkas antara lain:
.
.
 1. Peeling dapat memutihkan kulit wajah
 2.Peeling dapat mengangkat kulit mati
 3. Peeling dapat menghilangkan pigmentasi  4. Peeling dapat menipiskan hiperpigmentasi atau flek  hitam
 5. Peeling dapat meremajakan kulit dari dalam
 6. Peeling dapat mengurangi kerut dan mengencangkan kulit wajah 
7. Peeling dapat merangsang pembentukan kolagen
 8. Peeling dapat memulihkan  kesegaran dan menipiskan kerutan-kerutan halus .
.
🙆semoga bermanfaat 🙆
.
.
More info
081398814966
http://oxyteraofficial.com/fatimah

Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening #skincareaman #beauty #beautytips
Manfaat peeling Untuk Kulit Wajah bila diringkas antara lain: . . 1. Peeling dapat memutihkan kulit wajah 2.Peeling dapat mengangkat kulit mati 3. Peeling dapat menghilangkan pigmentasi 4. Peeling dapat menipiskan hiperpigmentasi atau flek hitam 5. Peeling dapat meremajakan kulit dari dalam 6. Peeling dapat mengurangi kerut dan mengencangkan kulit wajah 7. Peeling dapat merangsang pembentukan kolagen 8. Peeling dapat memulihkan  kesegaran dan menipiskan kerutan-kerutan halus . . 🙆semoga bermanfaat 🙆 . . More info 081398814966 http://oxyteraofficial.com/fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening  #skincareaman  #beauty  #beautytips 
🙌Aturan Menggunakan Masker Wajah🙌
.
. 👉Ketahuilah Jenis Kulit Anda😊
.
.
Inilah sangat penting, karena dengan mengetahui jenis kulit anda menentukan bahan alami apa yang harus terkandung dalam masker wajah tersebut. Ini aturan menggunakan masker wajah yang paling utama dan harus diperhatikan ya.
.
. 👉Jangan Memakai Masker Saat Kulit Wajah Meradang😊
.
.
Contoh daripada saat kulit wajah meradang adalah saatnya timbul jerawat. Perlu diketahui bahwa tidak semua masker cocok dipakai saat kulit wajah meradang, bila tidak cocok bisa menyebabkan iritasi.
.
.
👉Jangan Menggunakan Masker Wajah terlalu sering😊
.
.
Penyerapan manfaat pada masker wajah memerlukan jangka waktu yang cukup panjang hingga meresap pada kulit. Cukup dua minggu sekli demi mendapatkan kulit yang cantik. 😍Sekarang sudah tahukan aturan menggunakan masker, yuk cari dan pilih masker yang sesuai dengan jenis kulit dan kebutuhan mu. .
.
🙆semoga bermanfaat 🙆
.
.
More info
081398814966
http://oxyteraofficial.com/fatimah

Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening #skincareaman #beauty #beautytips
🙌Aturan Menggunakan Masker Wajah🙌 . . 👉Ketahuilah Jenis Kulit Anda😊 . . Inilah sangat penting, karena dengan mengetahui jenis kulit anda menentukan bahan alami apa yang harus terkandung dalam masker wajah tersebut. Ini aturan menggunakan masker wajah yang paling utama dan harus diperhatikan ya. . . 👉Jangan Memakai Masker Saat Kulit Wajah Meradang😊 . . Contoh daripada saat kulit wajah meradang adalah saatnya timbul jerawat. Perlu diketahui bahwa tidak semua masker cocok dipakai saat kulit wajah meradang, bila tidak cocok bisa menyebabkan iritasi. . . 👉Jangan Menggunakan Masker Wajah terlalu sering😊 . . Penyerapan manfaat pada masker wajah memerlukan jangka waktu yang cukup panjang hingga meresap pada kulit. Cukup dua minggu sekli demi mendapatkan kulit yang cantik. 😍Sekarang sudah tahukan aturan menggunakan masker, yuk cari dan pilih masker yang sesuai dengan jenis kulit dan kebutuhan mu. . . 🙆semoga bermanfaat 🙆 . . More info 081398814966 http://oxyteraofficial.com/fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening  #skincareaman  #beauty  #beautytips 
🌹Serum Acne Exclusive 🌹

Mengandung essence dan antibiotik yang dapat mematikan bakteri penyebab peradangan pada jerawat, serta mencegah jerawat muncul kembali
.
More info
081990060031
http://oxyteraofficial.com/ayu

Follow @oxytera.official_ayu
Follow @oxytera.official_ayu
Follow @oxytera.official_ayu

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening #skincareaman #beauty #beautytips
🌹Serum Acne Exclusive 🌹 Mengandung essence dan antibiotik yang dapat mematikan bakteri penyebab peradangan pada jerawat, serta mencegah jerawat muncul kembali . More info 081990060031 http://oxyteraofficial.com/ayu Follow @oxytera.official_ayu Follow @oxytera.official_ayu Follow @oxytera.official_ayu #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening  #skincareaman  #beauty  #beautytips 
🌼 Exclusive Toner Acne 🌼
Berfungsi sebagai kompres jerawat, sehingga jerawat-jerawat kecil juga komedo mengering dan peradangannya mereda seketika.
Kandungan sulfurnya membuat jerawat berhenti meradang dan membuat kulit tidak stress. Serta bisa mengurangi kadar minyak berlebih sehingga sebum dikulit menjadi berkurang.
.
More info
081990060031
http://oxyteraofficial.com/ayu

Follow @oxytera.official_ayu
Follow @oxytera.official_ayu
Follow @oxytera.official_ayu

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening #skincareaman #beauty #beautytips
🌼 Exclusive Toner Acne 🌼 Berfungsi sebagai kompres jerawat, sehingga jerawat-jerawat kecil juga komedo mengering dan peradangannya mereda seketika. Kandungan sulfurnya membuat jerawat berhenti meradang dan membuat kulit tidak stress. Serta bisa mengurangi kadar minyak berlebih sehingga sebum dikulit menjadi berkurang. . More info 081990060031 http://oxyteraofficial.com/ayu Follow @oxytera.official_ayu Follow @oxytera.official_ayu Follow @oxytera.official_ayu #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening  #skincareaman  #beauty  #beautytips 
💐Oxytera New Signature Toner Whitening dan Toner Acne💐
.
.
- Toner Whitening mempunyai fitur teknologi Sanso dan Ferentum membuat toner ini sanggup melepas kulit mati seketika dalam beberapa detik. Mempunyai manfaat melicinkan dan memutihkan wajah agar wajah berkilau dan jadi pusat perhatian.
.
.
- Toner Acne memiliki kandungan Zwafel yang digunakan turun temurun di Belanda yang efektif menghilangkan jerawat. Mempunyai manfaat meredakan kandungan minyak berlebih dan mengusir jerawat kecil.
.
More info
081398814966
http://oxyteraofficial.com/fatimah

Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening #skincareaman #beauty #beautytips
💐Oxytera New Signature Toner Whitening dan Toner Acne💐 . . - Toner Whitening mempunyai fitur teknologi Sanso dan Ferentum membuat toner ini sanggup melepas kulit mati seketika dalam beberapa detik. Mempunyai manfaat melicinkan dan memutihkan wajah agar wajah berkilau dan jadi pusat perhatian. . . - Toner Acne memiliki kandungan Zwafel yang digunakan turun temurun di Belanda yang efektif menghilangkan jerawat. Mempunyai manfaat meredakan kandungan minyak berlebih dan mengusir jerawat kecil. . More info 081398814966 http://oxyteraofficial.com/fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening  #skincareaman  #beauty  #beautytips 
Jangan lupa sesuaikan dengan pilihan paket sesuai jenis kulit kamu.. Karena beda masalah kulit beda juga penanganan nya 
Memiliki wajah kinclong glowing bukan impian 😍 
Muka halus kencang bersih dan flawless kini akan kamu rasakan 😍

Salep Pelicin bekerja langsung ke lapisan epidermis kulit mati yang mengendap dan berakumulasi dengan bakteri sehingga memicu flex, jerawat bahkan sel kanker, sehingga terlihat glowing dan bersinar memutih.
.
More info
081398814966
http://oxyteraofficial.com/fatimah

Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening #skincareaman #beauty #beautytips#
Jangan lupa sesuaikan dengan pilihan paket sesuai jenis kulit kamu.. Karena beda masalah kulit beda juga penanganan nya Memiliki wajah kinclong glowing bukan impian 😍 Muka halus kencang bersih dan flawless kini akan kamu rasakan 😍 Salep Pelicin bekerja langsung ke lapisan epidermis kulit mati yang mengendap dan berakumulasi dengan bakteri sehingga memicu flex, jerawat bahkan sel kanker, sehingga terlihat glowing dan bersinar memutih. . More info 081398814966 http://oxyteraofficial.com/fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening  #skincareaman  #beauty  #beautytips #
✨Night Cream New Signature✨

Didalamnya terdapat kandungan Seagrass yang diformulaskan oleh ilmuwan German untuk merawat kulit wajah yang bermanfaat sebagai perawatan efektif pada malam hari dan meregenerasi kulit wajah anda. You must try it 😘
.
More info
081398814966
http://oxyteraofficial.com/fatimah

Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening #skincareaman #beauty #beautytips #
✨Night Cream New Signature✨ Didalamnya terdapat kandungan Seagrass yang diformulaskan oleh ilmuwan German untuk merawat kulit wajah yang bermanfaat sebagai perawatan efektif pada malam hari dan meregenerasi kulit wajah anda. You must try it 😘 . More info 081398814966 http://oxyteraofficial.com/fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening  #skincareaman  #beauty  #beautytips  #
'
'
Alamat :
Kantor Pusat 
Komplek Jakarta Garden City, Rukan Avenue A-91
.
.
Cabang
Graha Pena Lt. 1 Jl. A. Yani No. 88 Surabaya
.
.
Untuk konsultasi dan pemesanan hubungi admin resmi oxytera :
More info
081990063888
http://oxyteraofficial.com/gita

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening #skincareaman #beauty #beautytips
' ' Alamat : Kantor Pusat Komplek Jakarta Garden City, Rukan Avenue A-91 . . Cabang Graha Pena Lt. 1 Jl. A. Yani No. 88 Surabaya . . Untuk konsultasi dan pemesanan hubungi admin resmi oxytera : More info 081990063888 http://oxyteraofficial.com/gita #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening  #skincareaman  #beauty  #beautytips 
'
'
Alamat :
Kantor Pusat 
Komplek Jakarta Garden City, Rukan Avenue A-91
.
.
Cabang
Graha Pena Lt. 1 Jl. A. Yani No. 88 Surabaya
.
.
Untuk konsultasi dan pemesanan hubungi admin resmi oxytera :
More info
081990063888
http://oxyteraofficial.com/gita

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening #skincareaman #beauty #beautytips
' ' Alamat : Kantor Pusat Komplek Jakarta Garden City, Rukan Avenue A-91 . . Cabang Graha Pena Lt. 1 Jl. A. Yani No. 88 Surabaya . . Untuk konsultasi dan pemesanan hubungi admin resmi oxytera : More info 081990063888 http://oxyteraofficial.com/gita #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening  #skincareaman  #beauty  #beautytips 
'
'
Alamat :
Kantor Pusat 
Komplek Jakarta Garden City, Rukan Avenue A-91
.
.
Cabang
Graha Pena Lt. 1 Jl. A. Yani No. 88 Surabaya
.
.
Untuk konsultasi dan pemesanan hubungi admin resmi oxytera :
More info
081990063888
http://oxyteraofficial.com/ayu

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening #skincareaman #beauty #beautytips
' ' Alamat : Kantor Pusat Komplek Jakarta Garden City, Rukan Avenue A-91 . . Cabang Graha Pena Lt. 1 Jl. A. Yani No. 88 Surabaya . . Untuk konsultasi dan pemesanan hubungi admin resmi oxytera : More info 081990063888 http://oxyteraofficial.com/ayu #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening  #skincareaman  #beauty  #beautytips 
Oxytera New Signature, Rahasia KECANTIKAN Wajah Wanita Indonesia. Menjadikan Kulit Wajah anda Putih dan BERSINAR Sepanjang Hari.
BEST SELLER, First Hand, Harga Menentukan KUALITAS, AMAN sudah ber-BPOM 1000% ORIGINAL !!! .
.
More info
081398814966
http://oxyteraofficial.com/fatimah

Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah
Follow @oxytera.official_fatimah

#jualpemutih #pemutihwajah #oxytera #oxyterateens #oxyteraindonesia #daycream #nightcream #facialwash #pemutih #oxyteratesti #oxyterateensjakarta #oxyterateenssurabaya #indonesia #saleppelicin #cantik #produkkecantikkan #perawatanwajahaman #perawatanwajahalami #perawatanwajahmurah #cantikalami #penghilangjerawat #pembersihwajah #perawatandokter #wajahbening #skincareaman #beauty #beautytips #
Oxytera New Signature, Rahasia KECANTIKAN Wajah Wanita Indonesia. Menjadikan Kulit Wajah anda Putih dan BERSINAR Sepanjang Hari. BEST SELLER, First Hand, Harga Menentukan KUALITAS, AMAN sudah ber-BPOM 1000% ORIGINAL !!! . . More info 081398814966 http://oxyteraofficial.com/fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah Follow @oxytera.official_fatimah #jualpemutih  #pemutihwajah  #oxytera  #oxyterateens  #oxyteraindonesia  #daycream  #nightcream  #facialwash  #pemutih  #oxyteratesti  #oxyterateensjakarta  #oxyterateenssurabaya  #indonesia  #saleppelicin  #cantik  #produkkecantikkan  #perawatanwajahaman  #perawatanwajahalami  #perawatanwajahmurah  #cantikalami  #penghilangjerawat  #pembersihwajah  #perawatandokter  #wajahbening  #skincareaman  #beauty  #beautytips  #
Morning loveliess! Haa siapa yg dah habis stock #qtomatocollagen & #qasehsnowwhite tu, jom join postage harini! Whatsapp lelaju ok!
.
.
Lihat TESTIMONI KAMI! 🔽
#testimoniqtomatocollagen
.
.
QTOMATO COLLAGEN by QASEH ZAHRAA
.
INGREDIENTS:
Isomalt,tomato,lemon, epal stemcell,kolagen,nutroxsun,cerepron.
.
KEBAIKAN:
💋mencerahkan kulit menjadi putih & bersih
💋memberi tenaga berpanjangan
💋melembabkan kulit sesuai yg mempunyai mslh kulit kering / kaki merekah / kulit menjadi pinkish
💋sesuai diamalkan untuk lelaki/wanita
💋untuk kulit muka yg bermasalah jerawat
💋ibu mengandung/menyusukan anak
💋lelaki & wanita dari 18-65 tahun
💋mempunyai perisa mix berry
💋mengecilkan liang roma
💋merawat masalah jerawat dri dlm dan memudarkan parut2 jerawat secara pelahan ..
💋menjadikan rambut lebih sehat & kuat beralun serta hitam kilat
💋menguatkan kuku dan merawat masalah kulit kaki merekah serta kulit kering
💋membantu menstabilkan hormon

COD : GOMBAK & KLANG VALLEY ONLY
.
.
Enquiry/Order
WHATSAPP +6018 224 7874
.
.
.
#supplemencantik #supplements #produkmuka #sayajualprodukkecantikan #produkkecantikkan #produkkulit #jomcantik #glowingskin
Morning loveliess! Haa siapa yg dah habis stock #qtomatocollagen  & #qasehsnowwhite  tu, jom join postage harini! Whatsapp lelaju ok! . . Lihat TESTIMONI KAMI! 🔽 #testimoniqtomatocollagen  . . QTOMATO COLLAGEN by QASEH ZAHRAA . INGREDIENTS: Isomalt,tomato,lemon, epal stemcell,kolagen,nutroxsun,cerepron. . KEBAIKAN: 💋mencerahkan kulit menjadi putih & bersih 💋memberi tenaga berpanjangan 💋melembabkan kulit sesuai yg mempunyai mslh kulit kering / kaki merekah / kulit menjadi pinkish 💋sesuai diamalkan untuk lelaki/wanita 💋untuk kulit muka yg bermasalah jerawat 💋ibu mengandung/menyusukan anak 💋lelaki & wanita dari 18-65 tahun 💋mempunyai perisa mix berry 💋mengecilkan liang roma 💋merawat masalah jerawat dri dlm dan memudarkan parut2 jerawat secara pelahan .. 💋menjadikan rambut lebih sehat & kuat beralun serta hitam kilat 💋menguatkan kuku dan merawat masalah kulit kaki merekah serta kulit kering 💋membantu menstabilkan hormon COD : GOMBAK & KLANG VALLEY ONLY . . Enquiry/Order WHATSAPP +6018 224 7874 . . . #supplemencantik  #supplements  #produkmuka  #sayajualprodukkecantikan  #produkkecantikkan  #produkkulit  #jomcantik  #glowingskin 
TESTIMONI DRK NO 5 ---------------------------------------------------
Tunggu apa lagi ? Jom cuba sekarang 🤗.
.
JOM WA www.wasap.my/60138433522 ============================ #produkkosmetik  #drkno5 #bazarpaknil #bazaarpaknil #poslaju
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #gojessmojess
 #bazarpaknilkosmetik #skincaremalaysia #makeupmalaysia  #visitmyigmalaysia #bazarpaknilkecantikkan #bazaarpaknilmurah  #kosmetikmalaysia #solitemolite #mmmdis2017 #assalamualaikum
TESTIMONI DRK NO 5 --------------------------------------------------- Tunggu apa lagi ? Jom cuba sekarang 🤗. . JOM WA www.wasap.my/60138433522 ============================ #produkkosmetik  #drkno5  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #poslaju  #drkkosmetik  #drkkosmetikmurohsokmo  #produkkecantikkan  #gojessmojess  #bazarpaknilkosmetik  #skincaremalaysia  #makeupmalaysia  #visitmyigmalaysia  #bazarpaknilkecantikkan  #bazaarpaknilmurah  #kosmetikmalaysia  #solitemolite  #mmmdis2017  #assalamualaikum 
TESTIMONI DRK NO 5 ---------------------------------------------------
Tunggu apa lagi ? Jom cuba sekarang 🤗.
.
JOM WA www.wasap.my/60138433522 ============================ #produkkosmetik  #drkno5 #bazarpaknil #bazaarpaknil #poslaju
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #gojessmojess
 #bazarpaknilkosmetik #skincaremalaysia #makeupmalaysia  #visitmyigmalaysia #bazarpaknilkecantikkan #bazaarpaknilmurah  #kosmetikmalaysia #solitemolite #mmmdis2017 #assalamualaikum
TESTIMONI DRK NO 5 --------------------------------------------------- Tunggu apa lagi ? Jom cuba sekarang 🤗. . JOM WA www.wasap.my/60138433522 ============================ #produkkosmetik  #drkno5  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #poslaju  #drkkosmetik  #drkkosmetikmurohsokmo  #produkkecantikkan  #gojessmojess  #bazarpaknilkosmetik  #skincaremalaysia  #makeupmalaysia  #visitmyigmalaysia  #bazarpaknilkecantikkan  #bazaarpaknilmurah  #kosmetikmalaysia  #solitemolite  #mmmdis2017  #assalamualaikum 
TESTIMONI DRK NO 5 ---------------------------------------------------
Tunggu apa lagi ? Jom cuba sekarang 🤗.
.
JOM WA www.wasap.my/60138433522 ============================ #produkkosmetik  #drkno5 #bazarpaknil #bazaarpaknil #poslaju
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #gojessmojess
 #bazarpaknilkosmetik #skincaremalaysia #makeupmalaysia  #visitmyigmalaysia #bazarpaknilkecantikkan #bazaarpaknilmurah  #kosmetikmalaysia #solitemolite #mmmdis2017 #assalamualaikum
TESTIMONI DRK NO 5 --------------------------------------------------- Tunggu apa lagi ? Jom cuba sekarang 🤗. . JOM WA www.wasap.my/60138433522 ============================ #produkkosmetik  #drkno5  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #poslaju  #drkkosmetik  #drkkosmetikmurohsokmo  #produkkecantikkan  #gojessmojess  #bazarpaknilkosmetik  #skincaremalaysia  #makeupmalaysia  #visitmyigmalaysia  #bazarpaknilkecantikkan  #bazaarpaknilmurah  #kosmetikmalaysia  #solitemolite  #mmmdis2017  #assalamualaikum 
TESTIMONI DRK NO 5 ---------------------------------------------------
Tunggu apa lagi ? Jom cuba sekarang 🤗.
.
JOM WA www.wasap.my/60138433522 ============================ #produkkosmetik  #drkno5 #bazarpaknil #bazaarpaknil #poslaju
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #gojessmojess
 #bazarpaknilkosmetik #skincaremalaysia #makeupmalaysia  #visitmyigmalaysia #bazarpaknilkecantikkan #bazaarpaknilmurah  #kosmetikmalaysia #solitemolite #mmmdis2017 #assalamualaikum
TESTIMONI DRK NO 5 --------------------------------------------------- Tunggu apa lagi ? Jom cuba sekarang 🤗. . JOM WA www.wasap.my/60138433522 ============================ #produkkosmetik  #drkno5  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #poslaju  #drkkosmetik  #drkkosmetikmurohsokmo  #produkkecantikkan  #gojessmojess  #bazarpaknilkosmetik  #skincaremalaysia  #makeupmalaysia  #visitmyigmalaysia  #bazarpaknilkecantikkan  #bazaarpaknilmurah  #kosmetikmalaysia  #solitemolite  #mmmdis2017  #assalamualaikum