an online Instagram web viewer

#produkkurusselamat medias

Photos

Ekau ghasooo?? Makcik pon nak selim melim melentik baq anggg.. malu kita yg muda ni x jaga badan taw.. Nak kembali muda bergetah kenalah minum #LentikDara uolss.. *libasss sanggol! 😜

#LentikDara9Million
#MakanBanyakPonKurus
#Muda10TahunUols
Assalamualaikum dan selamat pagi !
Assalamualaikum dan selamat pagi !
Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua 😘
Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua 😘
🌷Slimming detox tea untuk detox dan bersihkan badan kita masa tidur. Juga untuk kempiskan perut dan cuci usus. So segala makanan tak berkhasiat yang kita ambil seharian tu akan dicuci.
🌷kakicantiq tea bertindak waktu siang. Untuk bakar, buang lemak dalam badan dan kawal selera makan. Berkesan untuk buang lemak tepu terutama dibahagian peha dan lengan.
.
Ambil combo set sangat digalakkan untuk kesan paling optimum. 
RM48 (SM) / RM52 (SS)
To order : whatsapp 0187770405
🌷Slimming detox tea untuk detox dan bersihkan badan kita masa tidur. Juga untuk kempiskan perut dan cuci usus. So segala makanan tak berkhasiat yang kita ambil seharian tu akan dicuci. 🌷kakicantiq tea bertindak waktu siang. Untuk bakar, buang lemak dalam badan dan kawal selera makan. Berkesan untuk buang lemak tepu terutama dibahagian peha dan lengan. . Ambil combo set sangat digalakkan untuk kesan paling optimum. RM48 (SM) / RM52 (SS) To order : whatsapp 0187770405
#LentikDara dah keluar #Kosmo uols satu muka penuh lagi taw bersama duta rasmi kak Lina Pom Pom @iamellymazlein 😍😍
.
#kuruscepat #jomkurus
Sekali rasa sumpah jatuh cinta.. sape belum rasa #LentikDara jangan meroyan kalau lelemaks uols membiak gembira! 😜
Sekali rasa sumpah jatuh cinta.. sape belum rasa #LentikDara  jangan meroyan kalau lelemaks uols membiak gembira! 😜
💁Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus
⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
💁nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0175947267
💁Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . 💁nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0175947267
#Repost @mataplatinum (@get_repost)
・・・
Jemu mencuba pelbagai produk kurus namun masih tak kurus hinggakan anda bertekad untuk tidak percaya mana-mana produk kurus lain???
.
.
Ehhh ehhhh nanti dulu.. Sabar.. Kita bawak berbincang.. Dalam 1 sachet MATA Platinum ada pelbagai khasiat daripada:-
.
1) PEACH FRUITS
2) AFRICAN MANGGO
3) OLIGO
4) GREEN TEA
5) GARCINIA CAMBOGIA
6) GUARANA
7) ACAIBERRY
8) DEXTROSE MONOHYDRATE
.
Semua itu mampu membantu anda untuk mendapatkan benduk badan yang ideal..
.
Jadi tunggu apa lagi, dapatkan produk MATA Platinum anda sekarang..
.
.
KOD PROMO terdapat di laman web www.mataplatinum.webs.com
.
Whatsapp 01121012845
Whatsapp 01121012845
Whatsapp 01121012845
.
@muhammad_afiq_afify @adillathunder
@nur_azlia_syafinaz_98
#mataplatinum #produkkurus #kurusdalam7hari #takperasankurus #produkkurusselamat #kurus #nakkurus #kuruscepat #jomkurus #kurusselamat #jomsihat
#arezriz
#Repost  @mataplatinum (@get_repost) ・・・ Jemu mencuba pelbagai produk kurus namun masih tak kurus hinggakan anda bertekad untuk tidak percaya mana-mana produk kurus lain??? . . Ehhh ehhhh nanti dulu.. Sabar.. Kita bawak berbincang.. Dalam 1 sachet MATA Platinum ada pelbagai khasiat daripada:- . 1) PEACH FRUITS 2) AFRICAN MANGGO 3) OLIGO 4) GREEN TEA 5) GARCINIA CAMBOGIA 6) GUARANA 7) ACAIBERRY 8) DEXTROSE MONOHYDRATE . Semua itu mampu membantu anda untuk mendapatkan benduk badan yang ideal.. . Jadi tunggu apa lagi, dapatkan produk MATA Platinum anda sekarang.. . . KOD PROMO terdapat di laman web www.mataplatinum.webs.com . Whatsapp 01121012845 Whatsapp 01121012845 Whatsapp 01121012845 . @muhammad_afiq_afify @adillathunder @nur_azlia_syafinaz_98 #mataplatinum  #produkkurus  #kurusdalam7hari  #takperasankurus  #produkkurusselamat  #kurus  #nakkurus  #kuruscepat  #jomkurus  #kurusselamat  #jomsihat  #arezriz 
Apa kelebihan beauty booster utk kulit wajah wanita dan lelaki asia? .
Daripada ekstrak anggur dan _acerolla cherry_ yg melindungi kulit dari sinaran UV mampu mencerahkan kulit sekaligus meremajakan kulit muka secara semulajadi. Utk korang yg ada masalah jerawat, beauty booster juga turut mengandungi aloe vera yg dapat meredakan masalah jerawat dan kesan parut
.
Didatangkan dgn rasa strawberry yg mesti korang rasa sedap sangat bila kunyah😋😋
.
Cara pengambilan: Kunyah 1 atau 2 biji pada waktu pagi
Apa kelebihan beauty booster utk kulit wajah wanita dan lelaki asia? . Daripada ekstrak anggur dan _acerolla cherry_ yg melindungi kulit dari sinaran UV mampu mencerahkan kulit sekaligus meremajakan kulit muka secara semulajadi. Utk korang yg ada masalah jerawat, beauty booster juga turut mengandungi aloe vera yg dapat meredakan masalah jerawat dan kesan parut . Didatangkan dgn rasa strawberry yg mesti korang rasa sedap sangat bila kunyah😋😋 . Cara pengambilan: Kunyah 1 atau 2 biji pada waktu pagi
Hi awak. Berminat dengan TruDolly? .
💖 Nak jadi cantik macam Fazura? 😍💋✨ !
.
Dapatkan TruDolly, hanya RM99 sahaja untuk dua produk dalam satu kotak iaitu Beauty Booster dan Detox Pro! 🌹🍵.
.
COD 🚘💨 area KEMAMAN SEHINGGA KERTEH dan postage seluruh Malaysia! 😊.
.
Ada sebarang pertanyaan atau order boleh DM atau Whatsapp: 0126897002
Hi awak. Berminat dengan TruDolly? . 💖 Nak jadi cantik macam Fazura? 😍💋✨ ! . Dapatkan TruDolly, hanya RM99 sahaja untuk dua produk dalam satu kotak iaitu Beauty Booster dan Detox Pro! 🌹🍵. . COD 🚘💨 area KEMAMAN SEHINGGA KERTEH dan postage seluruh Malaysia! 😊. . Ada sebarang pertanyaan atau order boleh DM atau Whatsapp: 0126897002
🌸 TruDolly by Fazura 🌸
.
.
Dalam 1 kotak yang comell ada 2 supplements which is
🍓 Beauty Booster
🍏 Detox Pro
.
.
🎀 Price: Rm99 FREE POSTAGE + FREE GIFT .
.
Jom whatsapp 0126897002 for fast reply 😊
.
.
📮 Postage: EVERYDAY
👭 Free cod: Sekitar Kemaman dan Kerteh

#trudolly
#beautybooster
#detoxpro
#trudollybyfazura
🌸 TruDolly by Fazura 🌸 . . Dalam 1 kotak yang comell ada 2 supplements which is 🍓 Beauty Booster 🍏 Detox Pro . . 🎀 Price: Rm99 FREE POSTAGE + FREE GIFT . . Jom whatsapp 0126897002 for fast reply 😊 . . 📮 Postage: EVERYDAY 👭 Free cod: Sekitar Kemaman dan Kerteh #trudolly  #beautybooster  #detoxpro  #trudollybyfazura 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 019 7791824
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 019 7791824
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . 
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan.
. 
Jom wasap saya terus 019 7791824
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . 1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan. . Jom wasap saya terus 019 7791824
Assalamualaikum dan selamat pagi !
Assalamualaikum dan selamat pagi !
Hai sayang-sayang semuaa 🤗😍
.
Ni ciksue nak announce harga utk satu set TruDolly by Fazura
-
Didatangkan dlm satu packagingg pink cantiks sweet sngatt uolls
-
Dalam tu ada dua botol
🌸1 Beauty Booster (pink)
🌸1 Detox PRO (hijau)
-
Satu set rm99 je bia betul 😱 dah laa free postage
xpayah keluar duit banyak2 dah nak cantik sekarang ni sbb dah ada TruDolly by Fazura 🎉
-
Lepas ni xpayah dah guna filter and make up berlapis2..kunyah2 je dah cantik..after all natural beauty yg org sukaa kan??
-
Kalau nak dapatkan TruDolly by Fazura ni boleh whatsapp ciksue 📲0126897002 ☺☺
Hai sayang-sayang semuaa 🤗😍 . Ni ciksue nak announce harga utk satu set TruDolly by Fazura - Didatangkan dlm satu packagingg pink cantiks sweet sngatt uolls - Dalam tu ada dua botol 🌸1 Beauty Booster (pink) 🌸1 Detox PRO (hijau) - Satu set rm99 je bia betul 😱 dah laa free postage xpayah keluar duit banyak2 dah nak cantik sekarang ni sbb dah ada TruDolly by Fazura 🎉 - Lepas ni xpayah dah guna filter and make up berlapis2..kunyah2 je dah cantik..after all natural beauty yg org sukaa kan?? - Kalau nak dapatkan TruDolly by Fazura ni boleh whatsapp ciksue 📲0126897002 ☺☺
Hai sayang-sayang semuaa 🤗😍
.
Ni ciksue nak announce harga utk satu set TruDolly by Fazura
-
Didatangkan dlm satu packagingg pink cantiks sweet sngatt uolls
-
Dalam tu ada dua botol
🌸1 Beauty Booster (pink)
🌸1 Detox PRO (hijau)
-
Satu set rm99 je bia betul 😱 dah laa free postage
xpayah keluar duit banyak2 dah nak cantik sekarang ni sbb dah ada TruDolly by Fazura 🎉
-
Lepas ni xpayah dah guna filter and make up berlapis2..kunyah2 je dah cantik..after all natural beauty yg org sukaa kan??
-
Kalau nak dapatkan TruDolly by Fazura ni boleh whatsapp ciksue 📲0126897002 ☺☺
Hai sayang-sayang semuaa 🤗😍 . Ni ciksue nak announce harga utk satu set TruDolly by Fazura - Didatangkan dlm satu packagingg pink cantiks sweet sngatt uolls - Dalam tu ada dua botol 🌸1 Beauty Booster (pink) 🌸1 Detox PRO (hijau) - Satu set rm99 je bia betul 😱 dah laa free postage xpayah keluar duit banyak2 dah nak cantik sekarang ni sbb dah ada TruDolly by Fazura 🎉 - Lepas ni xpayah dah guna filter and make up berlapis2..kunyah2 je dah cantik..after all natural beauty yg org sukaa kan?? - Kalau nak dapatkan TruDolly by Fazura ni boleh whatsapp ciksue 📲0126897002 ☺☺
Hai sayang-sayang semuaa 🤗😍
.
Ni ciksue nak announce harga utk satu set TruDolly by Fazura
-
Didatangkan dlm satu packagingg pink cantiks sweet sngatt uolls
-
Dalam tu ada dua botol
🌸1 Beauty Booster (pink)
🌸1 Detox PRO (hijau)
-
Satu set rm99 je bia betul 😱 dah laa free postage
xpayah keluar duit banyak2 dah nak cantik sekarang ni sbb dah ada TruDolly by Fazura 🎉
-
Lepas ni xpayah dah guna filter and make up berlapis2..kunyah2 je dah cantik..after all natural beauty yg org sukaa kan??
-
Kalau nak dapatkan TruDolly by Fazura ni boleh whatsapp ciksue 📲0126897002 ☺☺
Hai sayang-sayang semuaa 🤗😍 . Ni ciksue nak announce harga utk satu set TruDolly by Fazura - Didatangkan dlm satu packagingg pink cantiks sweet sngatt uolls - Dalam tu ada dua botol 🌸1 Beauty Booster (pink) 🌸1 Detox PRO (hijau) - Satu set rm99 je bia betul 😱 dah laa free postage xpayah keluar duit banyak2 dah nak cantik sekarang ni sbb dah ada TruDolly by Fazura 🎉 - Lepas ni xpayah dah guna filter and make up berlapis2..kunyah2 je dah cantik..after all natural beauty yg org sukaa kan?? - Kalau nak dapatkan TruDolly by Fazura ni boleh whatsapp ciksue 📲0126897002 ☺☺
NAK CANTIKKAN BODY BAWAH?
.
.
Yes lakukan dan amalkan selalu senaman squat ni. Sangat-sangat bagus lagi-lagi perempuan-perempuan yg besar di bahagian bawah.
.
Kalau tak tahu cara yg betul untuk lakukan squats, boleh tengok video dekat youtube, make sure form kena betul. Baru senaman squat ni lebih effective .
boleh try buat squats sebelum pergi kerja setiap pagi, so takde la alasan kata tak sempat pergi gym ke senaman ke, just buat kat umh je.
.
80% pemakanan sihat & 20% activity sihat 💪💪💪💪.
NAK CANTIKKAN BODY BAWAH? . . Yes lakukan dan amalkan selalu senaman squat ni. Sangat-sangat bagus lagi-lagi perempuan-perempuan yg besar di bahagian bawah. . Kalau tak tahu cara yg betul untuk lakukan squats, boleh tengok video dekat youtube, make sure form kena betul. Baru senaman squat ni lebih effective . boleh try buat squats sebelum pergi kerja setiap pagi, so takde la alasan kata tak sempat pergi gym ke senaman ke, just buat kat umh je. . 80% pemakanan sihat & 20% activity sihat 💪💪💪💪.
🌷Slimming detox tea untuk detox dan bersihkan badan kita masa tidur. Juga untuk kempiskan perut dan cuci usus. So segala makanan tak berkhasiat yang kita ambil seharian tu akan dicuci.
🌷kakicantiq tea bertindak waktu siang. Untuk bakar, buang lemak dalam badan dan kawal selera makan. Berkesan untuk buang lemak tepu terutama dibahagian peha dan lengan.
.
Ambil combo set sangat digalakkan untuk kesan paling optimum. 
RM48 (SM) / RM52 (SS)
To order : whatsapp 0187770405
🌷Slimming detox tea untuk detox dan bersihkan badan kita masa tidur. Juga untuk kempiskan perut dan cuci usus. So segala makanan tak berkhasiat yang kita ambil seharian tu akan dicuci. 🌷kakicantiq tea bertindak waktu siang. Untuk bakar, buang lemak dalam badan dan kawal selera makan. Berkesan untuk buang lemak tepu terutama dibahagian peha dan lengan. . Ambil combo set sangat digalakkan untuk kesan paling optimum. RM48 (SM) / RM52 (SS) To order : whatsapp 0187770405
Nak Set Kurus Paling power?
Jom dapatkan ketiga-tiga produk dari medina desire.
-
Combo :
Slimming Detox Tea RM15
Kaki Cantiq Tea RM25
Losyen Maryam RM35
-
SET SUPER KURUS RM75 (Harga belum termasuk postage)
-
ADD POSTAGE RM8 (SM) / RM12 (SS)
-
ENQUIRY/ORDER 📲 WHATSAPP 0187770405
Nak Set Kurus Paling power? Jom dapatkan ketiga-tiga produk dari medina desire. - Combo : Slimming Detox Tea RM15 Kaki Cantiq Tea RM25 Losyen Maryam RM35 - SET SUPER KURUS RM75 (Harga belum termasuk postage) - ADD POSTAGE RM8 (SM) / RM12 (SS) - ENQUIRY/ORDER 📲 WHATSAPP 0187770405
"Kita dah TURUN 5 kg "

Hurm senang betul kan MINCE  ni kuruskan orang😅

Makan-makan takyah diet tiba-tiba kurus 😍😍 Awak nak kurus? 👇👇👇 Whatsap "kurus" ke 0128443099
"Kita dah TURUN 5 kg " Hurm senang betul kan MINCE ni kuruskan orang😅 Makan-makan takyah diet tiba-tiba kurus 😍😍 Awak nak kurus? 👇👇👇 Whatsap "kurus" ke 0128443099
3 bersaudara keluaran DiMar
. Gula gula kurus Mince
. Gel CoolRose
. Detox Green Coffee Tea
.
Nak kurus ambillah gula gula kurus. Nak kempis sapu gel coolrose. Nak cuci usus ambil detox green coffee tea.
.
Berminat nak order whtsp
0128443099
3 bersaudara keluaran DiMar . Gula gula kurus Mince . Gel CoolRose . Detox Green Coffee Tea . Nak kurus ambillah gula gula kurus. Nak kempis sapu gel coolrose. Nak cuci usus ambil detox green coffee tea. . Berminat nak order whtsp 0128443099
KALAU DIET NAK KURUS SEBAB NAK KAWIN AJE, AKAK JAMIN LEPAS KAWIN NANTI, MESTI KEMBANG BALIK :P

Diet ni merupakan pemakanan dalam kita ni menjalani gaya hidup yang sihat. Tapi kalau yuolls hanya berdiet sebab tujuan jangka masa yang pendek, lepas yuolls capai target tu, mesti badan yuolls naik balik.

Macam pepatah Mat Saleh; "ACHIEVING YOUR GOALS IS HARD BUT, SUSTAINING IT IS EVEN HARDER". Work hard ye adik- adik untuk jaga diet kita so kita boleh hidup sihat dengan lebih lama.
💪💪
KALAU DIET NAK KURUS SEBAB NAK KAWIN AJE, AKAK JAMIN LEPAS KAWIN NANTI, MESTI KEMBANG BALIK :P Diet ni merupakan pemakanan dalam kita ni menjalani gaya hidup yang sihat. Tapi kalau yuolls hanya berdiet sebab tujuan jangka masa yang pendek, lepas yuolls capai target tu, mesti badan yuolls naik balik. Macam pepatah Mat Saleh; "ACHIEVING YOUR GOALS IS HARD BUT, SUSTAINING IT IS EVEN HARDER". Work hard ye adik- adik untuk jaga diet kita so kita boleh hidup sihat dengan lebih lama. 💪💪
Alhamdulillah
.
Seronok sangat dapat feedback macam nie. Tak sampai sebulan lagi kemam MINCE dah turun 5 kg 🙋
.
Kena konsisten taw baru nampak hasil.
.
Awak nak kurus dengan SELAMAT? Whatsapp saya ya 0194761913😍
Alhamdulillah . Seronok sangat dapat feedback macam nie. Tak sampai sebulan lagi kemam MINCE dah turun 5 kg 🙋 . Kena konsisten taw baru nampak hasil. . Awak nak kurus dengan SELAMAT? Whatsapp saya ya 0194761913😍
Apa yang bakal uolls nikmati setelah konsisten kemam GGK setiap hari ni? .
. 💐 Dapat kembalikan perut yang muncit tu kepada perut ramping terutama akak2 yang baru lepas bersalin.
💐 Dapat nyahkan lemak2 yang tersimpan dalam badan dan penyingkiran toksin dari badan.
💐 Dapat melancarkan perjalanan darah dengan stabil.
💐 Dapat meringankan badan selepas seharian melakukan aktiviti.
💐 Dapat mengawal selera makan bila berhadapan dengan makanan.
💐 Dapat menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan metabolisme
. . 
Banyakkan manfaat yang uolls boleh dapat? Nak tau lebih lanjut jangan segan segan wasap saya 
0196027697 tau. Saya tak garang 😜
Apa yang bakal uolls nikmati setelah konsisten kemam GGK setiap hari ni? . . 💐 Dapat kembalikan perut yang muncit tu kepada perut ramping terutama akak2 yang baru lepas bersalin. 💐 Dapat nyahkan lemak2 yang tersimpan dalam badan dan penyingkiran toksin dari badan. 💐 Dapat melancarkan perjalanan darah dengan stabil. 💐 Dapat meringankan badan selepas seharian melakukan aktiviti. 💐 Dapat mengawal selera makan bila berhadapan dengan makanan. 💐 Dapat menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan metabolisme . . Banyakkan manfaat yang uolls boleh dapat? Nak tau lebih lanjut jangan segan segan wasap saya 0196027697 tau. Saya tak garang 😜
Apa yang bakal uolls nikmati setelah konsisten kemam GGK setiap hari ni? .
. 💐 Dapat kembalikan perut yang muncit tu kepada perut ramping terutama akak2 yang baru lepas bersalin.
💐 Dapat nyahkan lemak2 yang tersimpan dalam badan dan penyingkiran toksin dari badan.
💐 Dapat melancarkan perjalanan darah dengan stabil.
💐 Dapat meringankan badan selepas seharian melakukan aktiviti.
💐 Dapat mengawal selera makan bila berhadapan dengan makanan.
💐 Dapat menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan metabolisme
. . 
Banyakkan manfaat yang uolls boleh dapat? Nak tau lebih lanjut jangan segan segan wasap saya 
0196027697 tau. Saya tak garang 😜
Apa yang bakal uolls nikmati setelah konsisten kemam GGK setiap hari ni? . . 💐 Dapat kembalikan perut yang muncit tu kepada perut ramping terutama akak2 yang baru lepas bersalin. 💐 Dapat nyahkan lemak2 yang tersimpan dalam badan dan penyingkiran toksin dari badan. 💐 Dapat melancarkan perjalanan darah dengan stabil. 💐 Dapat meringankan badan selepas seharian melakukan aktiviti. 💐 Dapat mengawal selera makan bila berhadapan dengan makanan. 💐 Dapat menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan metabolisme . . Banyakkan manfaat yang uolls boleh dapat? Nak tau lebih lanjut jangan segan segan wasap saya 0196027697 tau. Saya tak garang 😜
Apa yang bakal uolls nikmati setelah konsisten kemam GGK setiap hari ni? .
. 💐 Dapat kembalikan perut yang muncit tu kepada perut ramping terutama akak2 yang baru lepas bersalin.
💐 Dapat nyahkan lemak2 yang tersimpan dalam badan dan penyingkiran toksin dari badan.
💐 Dapat melancarkan perjalanan darah dengan stabil.
💐 Dapat meringankan badan selepas seharian melakukan aktiviti.
💐 Dapat mengawal selera makan bila berhadapan dengan makanan.
💐 Dapat menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan metabolisme
. . 
Banyakkan manfaat yang uolls boleh dapat? Nak tau lebih lanjut jangan segan segan wasap saya
 0196027697tau. Saya tak garang 😜
Apa yang bakal uolls nikmati setelah konsisten kemam GGK setiap hari ni? . . 💐 Dapat kembalikan perut yang muncit tu kepada perut ramping terutama akak2 yang baru lepas bersalin. 💐 Dapat nyahkan lemak2 yang tersimpan dalam badan dan penyingkiran toksin dari badan. 💐 Dapat melancarkan perjalanan darah dengan stabil. 💐 Dapat meringankan badan selepas seharian melakukan aktiviti. 💐 Dapat mengawal selera makan bila berhadapan dengan makanan. 💐 Dapat menguatkan ketahanan badan dan meningkatkan metabolisme . . Banyakkan manfaat yang uolls boleh dapat? Nak tau lebih lanjut jangan segan segan wasap saya 0196027697tau. Saya tak garang 😜
💁Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0175947267
💁Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0175947267
💁Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus
⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵
.
.
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
💁nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0175947267
💁Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . 💁nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0175947267
Ada masalah berat badan??Nak kurus ke?
Lemak sana sini2 kat perut...peha bergesel atau dagu berlapis??
TRIMZ LOTION BY ZARAZYA mampu menyelesikan semua masalah anda kay!!
JGN RISAU...LOSYEN NIE SEJUK....TAK MELEKIT ....MMG BEST LA GUNA....👍
PALING PENTING IA 100%NATURAL PRODUK & TIADA KESAN SAMPINGAN🤗
MUDAH JE....SAPU2 LEMAK DAH BAKAR TANPA PERLU DIET YG KETAT ATAU SENAMAN YG BERAT...
.
.
Nak tau harga??Murah la syg2ku😍
Utk pertanyaan/Order
Wasap/Dm 📲010.3695842 📲010.3695842
Sis tunggu taw!!😊
✔Trust agent
✔Ready stock
✔Cod Shah Alam📣📣📣
.
.
#trimzlotion#lotionkurusmalaysia
#zarazya#zarazyalovers
#losyenkurussejuk
#produkkurus#losyenkurus
#produkkurusterbaik 
#produkkurusselamat 
#kuruscepat#sapu2kurus
#kurussihat#pinggangramping
#healthyfood#bengkungsajat
#igshopmurah#onlineshopmurah
#datovida#bujibuchempel
#aaishahdhiarana 
#like4like#fattzura
#gegarvaganza4
Ada masalah berat badan??Nak kurus ke? Lemak sana sini2 kat perut...peha bergesel atau dagu berlapis?? TRIMZ LOTION BY ZARAZYA mampu menyelesikan semua masalah anda kay!! JGN RISAU...LOSYEN NIE SEJUK....TAK MELEKIT ....MMG BEST LA GUNA....👍 PALING PENTING IA 100%NATURAL PRODUK & TIADA KESAN SAMPINGAN🤗 MUDAH JE....SAPU2 LEMAK DAH BAKAR TANPA PERLU DIET YG KETAT ATAU SENAMAN YG BERAT... . . Nak tau harga??Murah la syg2ku😍 Utk pertanyaan/Order Wasap/Dm 📲010.3695842 📲010.3695842 Sis tunggu taw!!😊 ✔Trust agent ✔Ready stock ✔Cod Shah Alam📣📣📣 . . #trimzlotion #lotionkurusmalaysia  #zarazya #zarazyalovers  #losyenkurussejuk  #produkkurus #losyenkurus  #produkkurusterbaik  #produkkurusselamat  #kuruscepat #sapu2kurus  #kurussihat #pinggangramping  #healthyfood #bengkungsajat  #igshopmurah #onlineshopmurah  #datovida #bujibuchempel  #aaishahdhiarana  #like4like #fattzura  #gegarvaganza4 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0192557314
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0192557314
Sebotol turun 6 kilo. Sempat lagi nie nak kejar #azamkurus2017 😘
Sebotol turun 6 kilo. Sempat lagi nie nak kejar #azamkurus2017  😘
Turun 5 kg dari 80 kg!
.
Wow! Susah ke nak turun? Kemam-kemam mince sambil senam pun boleh.
.
Ambik 2 biji setengah jam sebelum makan. Mince bantu kawal selera makan anda. .
www.wasap.my/0128443099 untuk respon segera ya.
.
Turun 5 kg dari 80 kg! . Wow! Susah ke nak turun? Kemam-kemam mince sambil senam pun boleh. . Ambik 2 biji setengah jam sebelum makan. Mince bantu kawal selera makan anda. . www.wasap.my/0128443099 untuk respon segera ya. .
Ramai yang wasap  tanya sama ada #GulaGulaKurus ni sesuai untuk ibu bf.

Itu yang special nya tentang GGK niii. Bayangkan bila ibu menyusu kemam MINCE, bukan aje susu makin melimpah, tapi baby comel CEPAT kenyang. Burppppp. Bila tidur malam, ibu dan baby lena dengan tenang.

Biasalah bila menyusu baby ni, ibu impiannya kurus tapiiii hobinya makan. 🤣

Dengan GGK, ibu akan rasa MUDAH kenyang. Anak makin sihat walafiat,  tup tap tup tap baju nikah ibu pun tangkap muat. 😉

Sebenarnya waktu ibu tengah pregnant pun, boleh amalkan #GelCoolrose yang sejuk dan wangi. Allah, rasanya macam mandi ais batu. Cuba sekali, menyengat. Cuba dua kali, pecah lemak beribuu. Makin tegang peha, perut dan lengan. No more komplen peha tak celuih seluar. Seriyus, ini bukan sekadar angan-angan tau. 
Ada ke ibu-ibu menyusu yang nak kurus tanpa rasa bersalah pada si manja? Pecet aja no di komen, kita sembang sama macam mana nak surprise kan cik abang
Ramai yang wasap tanya sama ada #GulaGulaKurus  ni sesuai untuk ibu bf. Itu yang special nya tentang GGK niii. Bayangkan bila ibu menyusu kemam MINCE, bukan aje susu makin melimpah, tapi baby comel CEPAT kenyang. Burppppp. Bila tidur malam, ibu dan baby lena dengan tenang. Biasalah bila menyusu baby ni, ibu impiannya kurus tapiiii hobinya makan. 🤣 Dengan GGK, ibu akan rasa MUDAH kenyang. Anak makin sihat walafiat, tup tap tup tap baju nikah ibu pun tangkap muat. 😉 Sebenarnya waktu ibu tengah pregnant pun, boleh amalkan #GelCoolrose  yang sejuk dan wangi. Allah, rasanya macam mandi ais batu. Cuba sekali, menyengat. Cuba dua kali, pecah lemak beribuu. Makin tegang peha, perut dan lengan. No more komplen peha tak celuih seluar. Seriyus, ini bukan sekadar angan-angan tau. Ada ke ibu-ibu menyusu yang nak kurus tanpa rasa bersalah pada si manja? Pecet aja no di komen, kita sembang sama macam mana nak surprise kan cik abang
Hai Hai
.
Sedikit info buat awak awak yang nak kurus 😀
.
Saya dah kemam mince dan kurus. Awak bila lagi nak pinang MINCE?
.
Picit link di profile ya 😍
Hai Hai . Sedikit info buat awak awak yang nak kurus 😀 . Saya dah kemam mince dan kurus. Awak bila lagi nak pinang MINCE? . Picit link di profile ya 😍
.
Banyaknyer turun..
Adohhh jeles kot..
.
Ada sesape yang jeles lagi, jangan tengok jer. Cepat la grab, mane tau lebih banyak keloo yang hilang. Sape tau kan
.
Cik lin 0126206934
Cik lin 0126206934
Cik lin 0126206934
. Banyaknyer turun.. Adohhh jeles kot.. . Ada sesape yang jeles lagi, jangan tengok jer. Cepat la grab, mane tau lebih banyak keloo yang hilang. Sape tau kan . Cik lin 0126206934 Cik lin 0126206934 Cik lin 0126206934
.
Bye bye perut buncit..
.
Tak susah sebenarnya kalau kita dah tahu cara yang mudah..
Kemam jer dah kurus..
😄😄😄
.
Cepat wasap cik lin 0126206934
Kalau tunggu lagi, maknayer tak kurus la awakkk
. Bye bye perut buncit.. . Tak susah sebenarnya kalau kita dah tahu cara yang mudah.. Kemam jer dah kurus.. 😄😄😄 . Cepat wasap cik lin 0126206934 Kalau tunggu lagi, maknayer tak kurus la awakkk
.
Memang stresss kalau susah nak kawal selera makan ni tau
Laaaaapooooo je manjanng 😂
.
khas untuk korang yang ada masalah
➡susah nak turun berat badan
➡susah nak kawal selera makan
➡mengah bila naik tangga
➡nak turunkan berat tapi masih menyusu dan lain2
.
.
kita ada hampir 400 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita.
.
.
kenapa korang kena try  #GulaGulaKurus ?
.
.
(+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat .
(+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun
(+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
.
Nak cuba ?

WhatsApp cik lin 012-6206934 sekarang tau 😍
. Memang stresss kalau susah nak kawal selera makan ni tau Laaaaapooooo je manjanng 😂 . khas untuk korang yang ada masalah ➡susah nak turun berat badan ➡susah nak kawal selera makan ➡mengah bila naik tangga ➡nak turunkan berat tapi masih menyusu dan lain2 . . kita ada hampir 400 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita. . . kenapa korang kena try #GulaGulaKurus  ? . . (+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat . (+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun (+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan . . Nak cuba ? WhatsApp cik lin 012-6206934 sekarang tau 😍
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan  Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➡ Sebotol ada 30 biji
➡ Boleh Tahan 14 hari
➡ Bahan 100% Halal 
Bahan Mince
➡ Delima - Elak pengumpulan lemak
➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat
➡ Garcinia -.Control selera makan
➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak

Hisap 1biji Pagi & Petang ,
30Minit sebelum makan

Dapatkan MINCE anda sekarang!
.
Klik link ye
www.wasap.my/60194761913
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH ➡ Sebotol ada 30 biji ➡ Boleh Tahan 14 hari ➡ Bahan 100% Halal Bahan Mince ➡ Delima - Elak pengumpulan lemak ➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat ➡ Garcinia -.Control selera makan ➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak ➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak Hisap 1biji Pagi & Petang , 30Minit sebelum makan Dapatkan MINCE anda sekarang! . Klik link ye www.wasap.my/60194761913
Wah menarik ni! Bila dah kurang selera makan pastu rasa kenyang je, badan pun terasa ringan. Tahniah!.
.
Uols yang baca ni tanak try keee?  Kalau tanak diet pun takpe, makan MINCE Gula Gula Kurus ni takde berpantang apa pun..
.
Kemam-kemam je ehh dah kurus. Tappercaya?
.
Meh WhatsApp iols di nombor 📲 0198484800 sekarang meh. Iols tunjuk bukti.
Wah menarik ni! Bila dah kurang selera makan pastu rasa kenyang je, badan pun terasa ringan. Tahniah!. . Uols yang baca ni tanak try keee? Kalau tanak diet pun takpe, makan MINCE Gula Gula Kurus ni takde berpantang apa pun.. . Kemam-kemam je ehh dah kurus. Tappercaya? . Meh WhatsApp iols di nombor 📲 0198484800 sekarang meh. Iols tunjuk bukti.
Terima kasih sudi cuba Gula Gula Kurus dan Gel CoolRose dari kami! 😍 . 
Mereka dah cuba. Anda bila lagi? 😉
Terima kasih sudi cuba Gula Gula Kurus dan Gel CoolRose dari kami! 😍 . Mereka dah cuba. Anda bila lagi? 😉
Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua 😘
Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua 😘
Wah menarik ni! Bila dah kurang selera makan pastu rasa kenyang je, badan pun terasa ringan. Tahniah!.
.
Uols yang baca ni tanak try keee?  Kalau tanak diet pun takpe, makan MINCE Gula Gula Kurus ni takde berpantang apa pun..
.
Kemam-kemam je ehh dah kurus. Tappercaya?
.
Meh WhatsApp iols di nombor 📲 0198484800 sekarang meh. Iols tunjuk bukti.
Wah menarik ni! Bila dah kurang selera makan pastu rasa kenyang je, badan pun terasa ringan. Tahniah!. . Uols yang baca ni tanak try keee? Kalau tanak diet pun takpe, makan MINCE Gula Gula Kurus ni takde berpantang apa pun.. . Kemam-kemam je ehh dah kurus. Tappercaya? . Meh WhatsApp iols di nombor 📲 0198484800 sekarang meh. Iols tunjuk bukti.
Terima kasih sudi cuba Gula Gula Kurus dan Gel CoolRose dari kami! 😍 . 
Mereka dah cuba. Anda bila lagi? 😉
Terima kasih sudi cuba Gula Gula Kurus dan Gel CoolRose dari kami! 😍 . Mereka dah cuba. Anda bila lagi? 😉
Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua 😘
Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua 😘
KELEBIHAN MINCE
.
Paling utama terbukti berkesan untuk CONTROL SELERA makan. .
🍓 Menjaga kestabilan gula dan darah.
🍓 Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.
🍓 Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
🍓 Membuang toksin dalam tubuh.
🍓 Mengawal Berat Badan.
🍓 Menghalang pembentukan lemak.
🍓 Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
🍓 Agen awet muda.
🍓 Anti Kanser.
🍓 Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
🍓 Menurunkan kolestrol.
.
Berminat klik link di atas ya awak ❤ -
KELEBIHAN MINCE . Paling utama terbukti berkesan untuk CONTROL SELERA makan. . 🍓 Menjaga kestabilan gula dan darah. 🍓 Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme. 🍓 Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya. 🍓 Membuang toksin dalam tubuh. 🍓 Mengawal Berat Badan. 🍓 Menghalang pembentukan lemak. 🍓 Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan. 🍓 Agen awet muda. 🍓 Anti Kanser. 🍓 Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga. 🍓 Menurunkan kolestrol. . Berminat klik link di atas ya awak ❤ -
Salah satu ramuan semulajadi  Mince adalah DELIMA. 
MasyaAllah, sangat hebat fungsi Delima ciptaan Allah ni tahu😘

Let's check it out👯

Khasiat Delima:
💖 Baik untuk perkembangan minda
💖Kekalkan Awet Muda
💖Kawal Kadar Gula dalam Darah
💖Bantu turunkan berat badan
💖Lindungi Jantung
💖Bantu lancarkan perjalanan darah
💖Turunkan kolestrol
💖Kurangkan risiko kanser payudara
💖 Turunkan tekanan darah
💖Bantu pembakaran lemak yang tak digunakan🙂

Subhanallah. Hebatkan Allah yang menciptakan Delima dan khasiat²nya untuk kita😍
Salah satu ramuan semulajadi Mince adalah DELIMA. MasyaAllah, sangat hebat fungsi Delima ciptaan Allah ni tahu😘 Let's check it out👯 Khasiat Delima: 💖 Baik untuk perkembangan minda 💖Kekalkan Awet Muda 💖Kawal Kadar Gula dalam Darah 💖Bantu turunkan berat badan 💖Lindungi Jantung 💖Bantu lancarkan perjalanan darah 💖Turunkan kolestrol 💖Kurangkan risiko kanser payudara 💖 Turunkan tekanan darah 💖Bantu pembakaran lemak yang tak digunakan🙂 Subhanallah. Hebatkan Allah yang menciptakan Delima dan khasiat²nya untuk kita😍
5.Amalkan Makan Pisang
Potassium adalah musuh atau lawan kepada sodium (garam). Potassium penting untuk mengawal keseimbangan bendalir badan. Pisang memang sering menjadi makanan kegemaran atlit-atlit kerana ia kaya dengan potassium untuk stabilkan bendalir badan.
5.Amalkan Makan Pisang Potassium adalah musuh atau lawan kepada sodium (garam). Potassium penting untuk mengawal keseimbangan bendalir badan. Pisang memang sering menjadi makanan kegemaran atlit-atlit kerana ia kaya dengan potassium untuk stabilkan bendalir badan.
Testimony tengahari
.
Alhamdulillah
.
Makan mince 2 minggu turun berat sebanyak 4 kilo.
.
Badan rasa susut sikit. Senanglah nak bergerak lepas nie. Tak mengah dah kan.
.
Badan sihat kita pun seronok kan?
.
Mince bantu anda turun berat badan dengan selamat.
.
Nak mince bantu anda? Sila wasap sini ye 0175529961 😍
.
#TeamKepuks #TK2018
Testimony tengahari . Alhamdulillah . Makan mince 2 minggu turun berat sebanyak 4 kilo. . Badan rasa susut sikit. Senanglah nak bergerak lepas nie. Tak mengah dah kan. . Badan sihat kita pun seronok kan? . Mince bantu anda turun berat badan dengan selamat. . Nak mince bantu anda? Sila wasap sini ye 0175529961 😍 . #TeamKepuks  #TK2018 
Kalau scincare ada set lengkap
Kami ada set lengkap Kurus ✔️Detox dengan GCT kasi cuci dulu
✔️Makan Mince kasi bakar lemak dengan control selera makan
✔️Sapu Gel bagi Firm dan hilang selulit

Cara macam mana nak amalkan 3 item ni?
➡️Pagi dalam 8am hisap 2 biji mince terus , 
boleh control selera satu hari terus.
➡️2pm lepas lunch Minum GCT & get ready sebelum tidur untuk membuang
➡️Sebelum tidur sapu Gel dekat perut, peha ,lengan bagi tidur pun nyenyak ja rasa berangin walaupun tak buka ekon.

Sapa belum try satu set lengkap ni?
Serius kena order harini so nanti terjumpa member yang selalu ejek kita kuat makan tu  mula bisik kat telinga masa salam cium pipi tu "Jangan la kurus sangat, jeles aku tauuu"

#TuelahDuluejekSangat!
#TabungDimar5figure
Kalau scincare ada set lengkap Kami ada set lengkap Kurus ✔️Detox dengan GCT kasi cuci dulu ✔️Makan Mince kasi bakar lemak dengan control selera makan ✔️Sapu Gel bagi Firm dan hilang selulit Cara macam mana nak amalkan 3 item ni? ➡️Pagi dalam 8am hisap 2 biji mince terus , boleh control selera satu hari terus. ➡️2pm lepas lunch Minum GCT & get ready sebelum tidur untuk membuang ➡️Sebelum tidur sapu Gel dekat perut, peha ,lengan bagi tidur pun nyenyak ja rasa berangin walaupun tak buka ekon. Sapa belum try satu set lengkap ni? Serius kena order harini so nanti terjumpa member yang selalu ejek kita kuat makan tu mula bisik kat telinga masa salam cium pipi tu "Jangan la kurus sangat, jeles aku tauuu" #TuelahDuluejekSangat ! #TabungDimar5figure 
Tips
.
Setelah membuat keputusan untuk menurunkan berat badan, maka haruslah melakukannya dengan bersungguh-sungguh.

Jangan menunda-nunda untuk melakukannya, lakukan hari ini juga! Bukannya besok, lusa atau minggu depan. Biasanya kebiasaan menunda-nunda ini yang menjadi masalah. . 
Jika anda salah seorang yang berpikiran seperti ini, anda tidak akan kurus selama-lamanya.😅
. 
#TeamKepuks
Tips . Setelah membuat keputusan untuk menurunkan berat badan, maka haruslah melakukannya dengan bersungguh-sungguh. Jangan menunda-nunda untuk melakukannya, lakukan hari ini juga! Bukannya besok, lusa atau minggu depan. Biasanya kebiasaan menunda-nunda ini yang menjadi masalah. . Jika anda salah seorang yang berpikiran seperti ini, anda tidak akan kurus selama-lamanya.😅 . #TeamKepuks 
Tatkala gula-gula perisa oren tu dihisap perlahan-lahan, terasa seluruh deria rasa bergetar. 
Hisap sekali ada rasa masam. Hisap 2 kali ada rasa manis buah. SEDAP sampai terbayang-bayang nikmat sebenar seperti minum air buah oren fresh dari ladang. 
BAYANGKAN gula-gula AJAIB itu mengandungi 6 bahan HEBAT yang mampu mencairkan lelemaks degil yang bersembunyi di celah-celah lipatan badan. 
Yang bestnya, hari demi hari badan terasa semakin RINGAN. Rupanya MUDAH je nak dapat tubuh badan IDEAL. 
Tak perlu nak bancuh bagai, hisap je dimana-mana. Yang penting ada SIJIL HALAL dan SELAMAT dimakan tanpa was-was
Tatkala gula-gula perisa oren tu dihisap perlahan-lahan, terasa seluruh deria rasa bergetar. Hisap sekali ada rasa masam. Hisap 2 kali ada rasa manis buah. SEDAP sampai terbayang-bayang nikmat sebenar seperti minum air buah oren fresh dari ladang. BAYANGKAN gula-gula AJAIB itu mengandungi 6 bahan HEBAT yang mampu mencairkan lelemaks degil yang bersembunyi di celah-celah lipatan badan. Yang bestnya, hari demi hari badan terasa semakin RINGAN. Rupanya MUDAH je nak dapat tubuh badan IDEAL. Tak perlu nak bancuh bagai, hisap je dimana-mana. Yang penting ada SIJIL HALAL dan SELAMAT dimakan tanpa was-was
Salah satu ramuan semulajadi  Mince adalah DELIMA. 
MasyaAllah, sangat² hebat fungsi Delima ciptaan Allah ni taw😘

Let's check it out👯

Khasiat Delima:
💖 Baik untuk perkembangan minda
💖Mengekalkan Awet Muda
💖Mengawal Kadar Gula dalam Darah
💖Membantu menurunkan berat badan
💖Melindungi Jantung
💖Membantu melancarkan perjalanan darah
💖menurunkan kolestrol
💖Mengurangkan risiko kanser payudara
💖 menurunkan tekanan darah
💖Membantu pembakaran lemak yang tak digunakan🙂

Subhanallah. Hebatkan Allah yang menciptakan Delima dan khasiat²nya untuk kita😍
Salah satu ramuan semulajadi Mince adalah DELIMA. MasyaAllah, sangat² hebat fungsi Delima ciptaan Allah ni taw😘 Let's check it out👯 Khasiat Delima: 💖 Baik untuk perkembangan minda 💖Mengekalkan Awet Muda 💖Mengawal Kadar Gula dalam Darah 💖Membantu menurunkan berat badan 💖Melindungi Jantung 💖Membantu melancarkan perjalanan darah 💖menurunkan kolestrol 💖Mengurangkan risiko kanser payudara 💖 menurunkan tekanan darah 💖Membantu pembakaran lemak yang tak digunakan🙂 Subhanallah. Hebatkan Allah yang menciptakan Delima dan khasiat²nya untuk kita😍
Wowww turun 18kg dalam 20 hari! 😱😱😱😱. Huntonglahh! . 
Korang tak jeles kee? .
Meh wasap 0128443099 tau kite borak-borak. Hihi
Wowww turun 18kg dalam 20 hari! 😱😱😱😱. Huntonglahh! . Korang tak jeles kee? . Meh wasap 0128443099 tau kite borak-borak. Hihi
Tablet kurus pertama di Malaysia yang rasanya sedap seakan gula-gula. Rasa masam masam manis dan hanya perlu hisap/kemam je sebelum makan. Nak telan terus pun boleh!

Gula-gula kurus ni sesuai dimakan oleh siapa ek? ✅ Lelaki & Perempuan berumur 13 tahun ke atas ✅ Pesakit DARAH TINGGI ✅ Pesakit KENCING MANIS ✅ Ibu yang MENYUSUKAN BAYI ✅ Wanita SELEPAS BERPANTANG

Tunggu apa lagi tu? WhatsApp segera di 0128443099  ye!
Tablet kurus pertama di Malaysia yang rasanya sedap seakan gula-gula. Rasa masam masam manis dan hanya perlu hisap/kemam je sebelum makan. Nak telan terus pun boleh! Gula-gula kurus ni sesuai dimakan oleh siapa ek? ✅ Lelaki & Perempuan berumur 13 tahun ke atas ✅ Pesakit DARAH TINGGI ✅ Pesakit KENCING MANIS ✅ Ibu yang MENYUSUKAN BAYI ✅ Wanita SELEPAS BERPANTANG Tunggu apa lagi tu? WhatsApp segera di 0128443099 ye!
Siapa macam ni pagi tadi? Cer ngaku patt! 🙊
Siapa macam ni pagi tadi? Cer ngaku patt! 🙊
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0139196368
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0139196368
Makin lama makin cantik pula kak Elly Mazlein kita ni ... sakit sakit sengal badan pun boleh hilang!
.... Oh My😱😱😱 Jus Lentik Dara,,, belum try belum tahu😉

Dapatkan sekarang-->hubungi/whatsapp Nura 0132040109
Makin lama makin cantik pula kak Elly Mazlein kita ni ... sakit sakit sengal badan pun boleh hilang! .... Oh My😱😱😱 Jus Lentik Dara,,, belum try belum tahu😉 Dapatkan sekarang-->hubungi/whatsapp Nura 0132040109
Tak makan NASI , tapi makan biskut. Lebih baik makan nasi dari makan biskut. Lebih kenyang dan kurang kalori. JANGAN SALAHKAN NASI KALAU BERAT NAIK Mendadak!
Tak makan NASI , tapi makan biskut. Lebih baik makan nasi dari makan biskut. Lebih kenyang dan kurang kalori. JANGAN SALAHKAN NASI KALAU BERAT NAIK Mendadak!