an online Instagram web viewer

#produkkurusselamat medias

Photos

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp "igkurus" ke +6 013-2582878
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp "igkurus" ke +6 013-2582878
KELEBIHAN MINCE . . 
Paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan. ✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah.
✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.
✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
✔️ Membuang toksin dalam tubuh.
✔️ Mengawal Berat Badan.
✔️ Menghalang pembentukan lemak.
✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
✔️ Agen awet muda.
✔️ Anti Kanser.
✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
✔️ Menurunkan kolestrol.
KELEBIHAN MINCE . . Paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan. ✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah. ✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme. ✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya. ✔️ Membuang toksin dalam tubuh. ✔️ Mengawal Berat Badan. ✔️ Menghalang pembentukan lemak. ✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan. ✔️ Agen awet muda. ✔️ Anti Kanser. ✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga. ✔️ Menurunkan kolestrol.
Assalamualaikum dan Selamat Pagi 😍
.
Setiap orang ada impian. Bezanya ada orang akan berusaha sedaya upaya untuk capai impian dan ada orang bermimpi berjaya capai impiannya.
.
BANGKIT!
.
#TeamKepuks
Assalamualaikum dan Selamat Pagi 😍 . Setiap orang ada impian. Bezanya ada orang akan berusaha sedaya upaya untuk capai impian dan ada orang bermimpi berjaya capai impiannya. . BANGKIT! . #TeamKepuks 
Assalamualaikum, happy deepavali dan selamat bercuti
Assalamualaikum, happy deepavali dan selamat bercuti
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60124999358
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +60124999358
Kisahnya, adalah orang tu dia try sebotol Gula Gula Kurus je lepas tu tak turun KG langsung, terus fed up. stop! 😢
.
tanpa sedar member² duk tanya apsal makin nampak kecik. haa..jangan tak tau ada orang yang hilang inci dulu baru hilang kg tau, kann dah menyesal stop. terus laju² contact seller nak order lagi 😁😆
.
Mince ni dia bantu tingkatkan metabolisme kita semula. so ikut badan la, ada yang slow sikit tu botol pertama mungkin hilang inci dulu
.
nak kurus beli set sebulan terus. bolehla jimat banyak sikit uolls. menu bimbingan pun disediakan. tinggal nak follow je 😉
.
nak saya bimbing cara yang betul consume GulaGulaKurus ? whatsapp +6 01 24999358 SEKARANG 😍😘
Kisahnya, adalah orang tu dia try sebotol Gula Gula Kurus je lepas tu tak turun KG langsung, terus fed up. stop! 😢 . tanpa sedar member² duk tanya apsal makin nampak kecik. haa..jangan tak tau ada orang yang hilang inci dulu baru hilang kg tau, kann dah menyesal stop. terus laju² contact seller nak order lagi 😁😆 . Mince ni dia bantu tingkatkan metabolisme kita semula. so ikut badan la, ada yang slow sikit tu botol pertama mungkin hilang inci dulu . nak kurus beli set sebulan terus. bolehla jimat banyak sikit uolls. menu bimbingan pun disediakan. tinggal nak follow je 😉 . nak saya bimbing cara yang betul consume GulaGulaKurus ? whatsapp +6 01 24999358 SEKARANG 😍😘
Perut buncit?? Haa tryla tips kempiskan perut dengan asam jawa.
.
Tapi kalau nak lagiii cepat makanlah gula gula kurus mince skali tauu😘
Perut buncit?? Haa tryla tips kempiskan perut dengan asam jawa. . Tapi kalau nak lagiii cepat makanlah gula gula kurus mince skali tauu😘
TAK BOLEH TIDO SEBAB GEMUXX KA??
.
.
Rahsia turun berat badan 2-5kg smggu. Kami bongkarkan utk anda..
.
Jom minum slimming detox dan kakicantiq tea. Boleh tengok testimoni kami.. Hanya yg terbaik utk yg terbaik.. ;)
.
.
Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
TAK BOLEH TIDO SEBAB GEMUXX KA?? . . Rahsia turun berat badan 2-5kg smggu. Kami bongkarkan utk anda.. . Jom minum slimming detox dan kakicantiq tea. Boleh tengok testimoni kami.. Hanya yg terbaik utk yg terbaik.. ;) . . Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order . . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
Mince bantu anda 🍊bakar lemak
🍊kawal selera makan
🍊kawal kolestrol
🍊singkir lemak
🍊buang toksin dalam badan
.
Klik link di profile untuk tempahan set combo X plus anda sekarang 😍
.
#TeamKepuks #TK4
Mince bantu anda 🍊bakar lemak 🍊kawal selera makan 🍊kawal kolestrol 🍊singkir lemak 🍊buang toksin dalam badan . Klik link di profile untuk tempahan set combo X plus anda sekarang 😍 . #TeamKepuks  #TK4 
Hidup untuk makan
Makan untuk hidup
.
Anda pilih yang mana? Sudah tentu makan untuk hidup. Jadi makanlah makanan yang seimbang nutrisinya.
.
Amalkan gaya hidup sihat seperti melakukan senaman sekurang-kurangnya seminggu sekali.
.
Elakkan makan makanan segera dan berminyak. Kawal jumlah gula yang anda ambil.

Sayangi diri dan keluarga anda!

Kurus dengan SELAMAT. Pilih MINCE.
.
#TeamKepuks #TK4
Hidup untuk makan Makan untuk hidup . Anda pilih yang mana? Sudah tentu makan untuk hidup. Jadi makanlah makanan yang seimbang nutrisinya. . Amalkan gaya hidup sihat seperti melakukan senaman sekurang-kurangnya seminggu sekali. . Elakkan makan makanan segera dan berminyak. Kawal jumlah gula yang anda ambil. Sayangi diri dan keluarga anda! Kurus dengan SELAMAT. Pilih MINCE. . #TeamKepuks  #TK4 
Kita nak kurus bukan sebab nak pakai baju dan seluar ketat-ketat. Tapi sebab nak rasa sehat.
.
Boleh kemas rumah sambil kejar anak yang asik suke memanjat. Turun naik tangga 10x sehari pon masih larat. Barulah rumah berkilatttt.
.
Suami balik takdelah muke asik tersenyum kelatttt.
.
Ha, sebab tu Diana kemam MINCE 😘
.
Nak suami menjeling manja tengok awak macam anak Dara, halu-halu Diana ya.
.
#TeamKepuks #TK4
Kita nak kurus bukan sebab nak pakai baju dan seluar ketat-ketat. Tapi sebab nak rasa sehat. . Boleh kemas rumah sambil kejar anak yang asik suke memanjat. Turun naik tangga 10x sehari pon masih larat. Barulah rumah berkilatttt. . Suami balik takdelah muke asik tersenyum kelatttt. . Ha, sebab tu Diana kemam MINCE 😘 . Nak suami menjeling manja tengok awak macam anak Dara, halu-halu Diana ya. . #TeamKepuks  #TK4 
Korang dah diet dah makan supplement.. bersenam.. Timbang tengok tengok berat turun sekilo jer...........😔😔😔😔
.
Hmmmmmm...
.
Tapi tahu tak sekilo lemak yg hilang tu sebesar mana? Sebesar dalam gambar tu haaaa...
.
Besar tau.. Jadi korang perlu berbangga sebenarnya.. 😍😍😍
.
.
Teruskan usaha 💪💪💪
.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN?
.
📲Whatsapp 019 4440077
📲Whatsapp 019 4440077
📲Whatsapp 019 4440077
Korang dah diet dah makan supplement.. bersenam.. Timbang tengok tengok berat turun sekilo jer...........😔😔😔😔 . Hmmmmmm... . Tapi tahu tak sekilo lemak yg hilang tu sebesar mana? Sebesar dalam gambar tu haaaa... . Besar tau.. Jadi korang perlu berbangga sebenarnya.. 😍😍😍 . . Teruskan usaha 💪💪💪 . . Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? . 📲Whatsapp 019 4440077 📲Whatsapp 019 4440077 📲Whatsapp 019 4440077
JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..😊😊
.
✔ Loss 2-5kg seminggu
✔ Tak pahit & tak kelat
✔ 100% bahan semulajadi
✔ Tanpa chemical & bahan pengawet
✔ Harga MAMPU MILIK..
✔ Tiada cirit birit
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..😉
.
📲 whatsapp +6011-2086 3880
📲 whatsapp +6011-2086 3880
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU.. . Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK?? Susah nak TURUN walaupun dah try macam2?? Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu? . Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..😊😊 . ✔ Loss 2-5kg seminggu ✔ Tak pahit & tak kelat ✔ 100% bahan semulajadi ✔ Tanpa chemical & bahan pengawet ✔ Harga MAMPU MILIK.. ✔ Tiada cirit birit . P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..😉 . 📲 whatsapp +6011-2086 3880 📲 whatsapp +6011-2086 3880 . . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
BETUL KER MINUM TEA BOLEH KURUS??
.
Tak mustahil Uolls.. Dengan konsisten & disiplin anda boleh buang 2-5kg seminggu. Dengan izin Allah.. .
Jom tengok lagi testimoni kami. Tak sungguh kami tak kata noh..! Try dulu 1set kombo, RM40 (exclude postage). Kami pasti anda tak menyesal..
.
Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order.. .
p/s: Stock memang CEPAT HABIS! Sape payment dulu dia dapat.. .
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
BETUL KER MINUM TEA BOLEH KURUS?? . Tak mustahil Uolls.. Dengan konsisten & disiplin anda boleh buang 2-5kg seminggu. Dengan izin Allah.. . Jom tengok lagi testimoni kami. Tak sungguh kami tak kata noh..! Try dulu 1set kombo, RM40 (exclude postage). Kami pasti anda tak menyesal.. . Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order.. . p/s: Stock memang CEPAT HABIS! Sape payment dulu dia dapat.. . . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
Jom buat air detox untuk turunkan berat badan.
1. Hirisan buah lemon
2. Hirisan buah limau nipis
3. Daun pudina 4-5 helai
4. Air 1 jag

Campurkan semua,masukkkan dalam peti sejuk semalaman.

Erm,erm,erm...macam susah jer...
Bancuh 1 sachet Green Coffee Tea dengan air suam, minum terus. Amalkan sehari 1 sachet, selama 1 minggu.
Tau2 perut dah kempis, berat badan dh turun..senang kan?😉 Mana nak dapatkan GCT ni?
Oder jer dari saya
019 4761913
Jom buat air detox untuk turunkan berat badan. 1. Hirisan buah lemon 2. Hirisan buah limau nipis 3. Daun pudina 4-5 helai 4. Air 1 jag Campurkan semua,masukkkan dalam peti sejuk semalaman. Erm,erm,erm...macam susah jer... Bancuh 1 sachet Green Coffee Tea dengan air suam, minum terus. Amalkan sehari 1 sachet, selama 1 minggu. Tau2 perut dah kempis, berat badan dh turun..senang kan?😉 Mana nak dapatkan GCT ni? Oder jer dari saya 019 4761913
Terbaik testimoni ni. 
Seronok akak tu dapat selesaikan masalah sembelit dia.

Anda yang ada masalah sembelit, laju2 whatsapp saya
019 4761913
Terbaik testimoni ni. Seronok akak tu dapat selesaikan masalah sembelit dia. Anda yang ada masalah sembelit, laju2 whatsapp saya 019 4761913
Keistimewaan Green Coffee Tea

1. Buang Toksin buat Badan Ringan 
2. Lawas. Senang membuang setiap hari
3. Rasa sedap. Tak kelat sangat
4. Buat perut kempis
5. Badan tak letih walaupun membuang
6. Merawat sembelit

Oder/pertanyaan : Whatsapp 019 4761913
Keistimewaan Green Coffee Tea 1. Buang Toksin buat Badan Ringan 2. Lawas. Senang membuang setiap hari 3. Rasa sedap. Tak kelat sangat 4. Buat perut kempis 5. Badan tak letih walaupun membuang 6. Merawat sembelit Oder/pertanyaan : Whatsapp 019 4761913
Mince Corner 🔴 Mitos: Gula Gula Kurus ini hanya untuk mereka yang ada masalah berat badan sahaja 🔵 Fakta : Gula Gula Kurus ini sesuai juga bagi mereka selera makan tinggi, perut buncit, peha & lengan mengembang lagi2 ibu menyusukan anak, anak dara yang bambam, isteri yang sibuk bekerja tak sempat bersenam yang mahu mentransformasikan badan kembali langsing semudah kemam sahaja 💃🏻💃🏻 ✅Awak pun berminat untuk menjadi pengamal GulaGulaKurus?

Komen, sy serius nakk..
Mince Corner 🔴 Mitos: Gula Gula Kurus ini hanya untuk mereka yang ada masalah berat badan sahaja 🔵 Fakta : Gula Gula Kurus ini sesuai juga bagi mereka selera makan tinggi, perut buncit, peha & lengan mengembang lagi2 ibu menyusukan anak, anak dara yang bambam, isteri yang sibuk bekerja tak sempat bersenam yang mahu mentransformasikan badan kembali langsing semudah kemam sahaja 💃🏻💃🏻 ✅Awak pun berminat untuk menjadi pengamal GulaGulaKurus? Komen, sy serius nakk..
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 012-9452419
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 012-9452419
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan ( detox )
🍬 Menstabilkan hormon
🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab )
🍬 Menurunkan kolestrol.
🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Takde cirit birit, pening, mual
🍬 Sebulan 2 -33  kg inyaAllah berat turun.
🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . 
Whatsapp 012-9452419😘 .
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan ( detox ) 🍬 Menstabilkan hormon 🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab ) 🍬 Menurunkan kolestrol. 🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Takde cirit birit, pening, mual 🍬 Sebulan 2 -33 kg inyaAllah berat turun. 🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . Whatsapp 012-9452419😘 .
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 017 5129526
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 017 5129526
Tak elok kan berahsia? Especially kalau soal penjagaan badan...takkan benda baik tak nak kongsi, tak gitew? ni namanya MINCE Gula Gula Kurus keluaran produk DIMAR.
. 
Antara kelebihan MINCE . 🍎Menjaga kestabilan gula dan darah.
🍏Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.
🍊 Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
🍋 Membuang toksin dalam tubuh.
🍒Mengawal Berat Badan.
🍇 Menghalang pembentukan lemak.
🍉 Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
🍓 Agen awet muda.
🍑 Anti Kanser.
🍈 Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
🍌 Menurunkan kolestrol. 😊😊😊 Testimoni pun dah banyak ni.
. 
Jom order di 017 5129526
Tak elok kan berahsia? Especially kalau soal penjagaan badan...takkan benda baik tak nak kongsi, tak gitew? ni namanya MINCE Gula Gula Kurus keluaran produk DIMAR. . Antara kelebihan MINCE . 🍎Menjaga kestabilan gula dan darah. 🍏Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme. 🍊 Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya. 🍋 Membuang toksin dalam tubuh. 🍒Mengawal Berat Badan. 🍇 Menghalang pembentukan lemak. 🍉 Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan. 🍓 Agen awet muda. 🍑 Anti Kanser. 🍈 Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga. 🍌 Menurunkan kolestrol. 😊😊😊 Testimoni pun dah banyak ni. . Jom order di 017 5129526
Wah menarik ni! Bila dah kurang selera makan pastu rasa kenyang je, badan pun terasa ringan. Tahniah!.
.
Uols yang baca ni tanak try keee?  Kalau tanak diet pun takpe, makan MINCE Gula Gula Kurus ni takde berpantang apa pun..
.
Kemam-kemam je ehh dah kurus. Tappercaya?
.
Meh WhatsApp di nombor 📲 0194735223
Wah menarik ni! Bila dah kurang selera makan pastu rasa kenyang je, badan pun terasa ringan. Tahniah!. . Uols yang baca ni tanak try keee? Kalau tanak diet pun takpe, makan MINCE Gula Gula Kurus ni takde berpantang apa pun.. . Kemam-kemam je ehh dah kurus. Tappercaya? . Meh WhatsApp di nombor 📲 0194735223
Wah menarik ni! Bila dah kurang selera makan pastu rasa kenyang je, badan pun terasa ringan. Tahniah!.
.
Uols yang baca ni tanak try keee?  Kalau tanak diet pun takpe, makan MINCE Gula Gula Kurus ni takde berpantang apa pun..
.
Kemam-kemam je ehh dah kurus. Tappercaya?
.
Meh WhatsApp di nombor 📲 0192557314
Wah menarik ni! Bila dah kurang selera makan pastu rasa kenyang je, badan pun terasa ringan. Tahniah!. . Uols yang baca ni tanak try keee? Kalau tanak diet pun takpe, makan MINCE Gula Gula Kurus ni takde berpantang apa pun.. . Kemam-kemam je ehh dah kurus. Tappercaya? . Meh WhatsApp di nombor 📲 0192557314
Mudah dan selamat, tak perlu bancuh cuma kemam-kemam je

Ada yang berminat?

Order/Pertanyaan
Wassup 0192557314
Mudah dan selamat, tak perlu bancuh cuma kemam-kemam je Ada yang berminat? Order/Pertanyaan Wassup 0192557314
MINCE produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
➡susah nak turun berat badan
➡ mengah bila naik tangga
➡nak turunkan berat tapi masih menyusu
.
Kita ada hampir 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma diaorang malu malu nak share kat kita.
.
Kenapa korang kena try produk DiMAR?
.
(+) kami gunakan bahan kualiti dan selamat
(+) kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat dan banyak jumlah kilo yang turun
(+) harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
Macam mana nak order?
whatsapp  0162596982
.
#TeamKepuks
MINCE produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah . ➡susah nak turun berat badan ➡ mengah bila naik tangga ➡nak turunkan berat tapi masih menyusu . Kita ada hampir 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma diaorang malu malu nak share kat kita. . Kenapa korang kena try produk DiMAR? . (+) kami gunakan bahan kualiti dan selamat (+) kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat dan banyak jumlah kilo yang turun (+) harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan . Macam mana nak order? whatsapp 0162596982 . #TeamKepuks 
Bukan senang nak dapat produk membantu mengurangkan nafsu makan kan? Selalunya untuk kurus mesti makan banyak pastu 10kali ke toilet😆
. 
Dengan Gula Gula Kurus tak perlu risau kene cirit-birit. Sebab produk kami takkan buat anda selalu ke toilet punn.. Hihi . 
Whatsapp "igkurus" ke 013-2582878
Bukan senang nak dapat produk membantu mengurangkan nafsu makan kan? Selalunya untuk kurus mesti makan banyak pastu 10kali ke toilet😆 . Dengan Gula Gula Kurus tak perlu risau kene cirit-birit. Sebab produk kami takkan buat anda selalu ke toilet punn.. Hihi . Whatsapp "igkurus" ke 013-2582878
Assalammualaikum
Assalammualaikum
Sis ni berjaya turunkan 6kg dalam masa 3 minggu dengan MINCE GulaGulaKurus PLUS senaman!
.
.
Nak cepat kurus? Selain minum air kosong 2-3 litre sehari, bersenamlah. Macam sis ni jalan jalan keliling tempat kerja pun kira senaman.
.
.
Sambil senam sambil kemam ehhh dah kurusss! .
.
.
Nak oder/pertanyaan WhatsApp 📲 0194440077
Sis ni berjaya turunkan 6kg dalam masa 3 minggu dengan MINCE GulaGulaKurus PLUS senaman! . . Nak cepat kurus? Selain minum air kosong 2-3 litre sehari, bersenamlah. Macam sis ni jalan jalan keliling tempat kerja pun kira senaman. . . Sambil senam sambil kemam ehhh dah kurusss! . . . Nak oder/pertanyaan WhatsApp 📲 0194440077
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan  Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➡ Sebotol ada 30 biji
➡ Boleh Tahan 14 hari
➡ Bahan 100% Halal .
.
Bahan Mince
➡ Delima - Elak pengumpulan lemak
➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat
➡ Garcinia -.Control selera makan
➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0194440077
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . ➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH ➡ Sebotol ada 30 biji ➡ Boleh Tahan 14 hari ➡ Bahan 100% Halal . . Bahan Mince ➡ Delima - Elak pengumpulan lemak ➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat ➡ Garcinia -.Control selera makan ➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak ➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0194440077
.
SIX PACK CARE
.
Alat senaman yang sentiasa mendapat sambutan hangat di pasaran.
.
Sebab ape?
.
Sebab ianya kecil tapi lebihh darii 20 jenis senaman boleh dilakukan dengan SPC ni.
.
Harga yang sangat mampu milik.
.
Cuma RM299 free postage tau untuk Semenanjung Malaysia.
.
Jangan tunggu lama2.
.
Jangan tunggu sampai kami restock.
.
Batch akan datang belum tentu dapat harga ni.
.
DM kami laju2 ya.
. SIX PACK CARE . Alat senaman yang sentiasa mendapat sambutan hangat di pasaran. . Sebab ape? . Sebab ianya kecil tapi lebihh darii 20 jenis senaman boleh dilakukan dengan SPC ni. . Harga yang sangat mampu milik. . Cuma RM299 free postage tau untuk Semenanjung Malaysia. . Jangan tunggu lama2. . Jangan tunggu sampai kami restock. . Batch akan datang belum tentu dapat harga ni. . DM kami laju2 ya.
.
SIX PACK CARE
.
Alat senaman yang sentiasa mendapat sambutan hangat di pasaran.
.
Sebab ape?
.
Sebab ianya kecil tapi lebihh darii 20 jenis senaman boleh dilakukan dengan SPC ni.
.
Harga yang sangat mampu milik.
.
Cuma RM299 free postage tau untuk Semenanjung Malaysia.
.
Jangan tunggu lama2.
.
Jangan tunggu sampai kami restock.
.
Batch akan datang belum tentu dapat harga ni.
.
DM kami laju2 ya.
. SIX PACK CARE . Alat senaman yang sentiasa mendapat sambutan hangat di pasaran. . Sebab ape? . Sebab ianya kecil tapi lebihh darii 20 jenis senaman boleh dilakukan dengan SPC ni. . Harga yang sangat mampu milik. . Cuma RM299 free postage tau untuk Semenanjung Malaysia. . Jangan tunggu lama2. . Jangan tunggu sampai kami restock. . Batch akan datang belum tentu dapat harga ni. . DM kami laju2 ya.
.
SIX PACK CARE
.
Alat senaman yang sentiasa mendapat sambutan hangat di pasaran.
.
Sebab ape?
.
Sebab ianya kecil tapi lebihh darii 20 jenis senaman boleh dilakukan dengan SPC ni.
.
Harga yang sangat mampu milik.
.
Cuma RM299 free postage tau untuk Semenanjung Malaysia.
.
Jangan tunggu lama2.
.
Jangan tunggu sampai kami restock.
.
Batch akan datang belum tentu dapat harga ni.
.
DM kami laju2 ya.
. SIX PACK CARE . Alat senaman yang sentiasa mendapat sambutan hangat di pasaran. . Sebab ape? . Sebab ianya kecil tapi lebihh darii 20 jenis senaman boleh dilakukan dengan SPC ni. . Harga yang sangat mampu milik. . Cuma RM299 free postage tau untuk Semenanjung Malaysia. . Jangan tunggu lama2. . Jangan tunggu sampai kami restock. . Batch akan datang belum tentu dapat harga ni. . DM kami laju2 ya.
GulaGulaKurus produk #DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
➡Susah nak turun berat badan
➡Mengah bila naik tangga
➡Nak turunkan berat tapi masih menyusu
.

Kami ada lebih 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kami.
.
Kenapa korang kena try produk DiMAR ?
.
💋Kami gunakan bahan kualiti dan selamat.
💋Kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun.
💋Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN?
.
Macam mana nak order?? Mudah jer 😄
.
📲 Whatsapp " GGK " ke 013-2582878
GulaGulaKurus produk #DiMAR  ni khas untuk korang yang ada masalah . ➡Susah nak turun berat badan ➡Mengah bila naik tangga ➡Nak turunkan berat tapi masih menyusu . Kami ada lebih 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kami. . Kenapa korang kena try produk DiMAR ? . 💋Kami gunakan bahan kualiti dan selamat. 💋Kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun. 💋Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan. . Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? . Macam mana nak order?? Mudah jer 😄 . 📲 Whatsapp " GGK " ke 013-2582878
Assalamualaikum wbt dan selamat pagi
Assalamualaikum wbt dan selamat pagi
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0192557314
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0192557314
10 sebab kenapa anda kena grab ubat kurus kami berbanding yang lain
. 
1. Kami gunakan bahan yang premium dan selamat serta organic
2. Mince dah selamat ditest oleh pusat racun negara
3. Kami pos sama seperti di test
4. Testimoni kami real daripada pelanggan yang try mince
5. Mince ni senang cara makan dan terbukti sedap 
6. Tak buat rasa berdebar debar
7. Anda rasa cepat kenyang dan tak berapa selera nak makan
8. Kami ada guide semasa puan amalkan mince
9. kami ada menu pemakanan 30 hari yang sihat untuk bantu lagi cepat turun berat
10. Anda akan dapat rasa perubahan sepantas 3-7 hari seperti ringan badan, lawas, cepat kenyang
.
Berminat nak tahu lebih lanjut jom wasap 0192557314
10 sebab kenapa anda kena grab ubat kurus kami berbanding yang lain . 1. Kami gunakan bahan yang premium dan selamat serta organic 2. Mince dah selamat ditest oleh pusat racun negara 3. Kami pos sama seperti di test 4. Testimoni kami real daripada pelanggan yang try mince 5. Mince ni senang cara makan dan terbukti sedap 6. Tak buat rasa berdebar debar 7. Anda rasa cepat kenyang dan tak berapa selera nak makan 8. Kami ada guide semasa puan amalkan mince 9. kami ada menu pemakanan 30 hari yang sihat untuk bantu lagi cepat turun berat 10. Anda akan dapat rasa perubahan sepantas 3-7 hari seperti ringan badan, lawas, cepat kenyang . Berminat nak tahu lebih lanjut jom wasap 0192557314
BOSAN DENGAN MASALAH BERAT BADAN?? SAMPAI MALU NAK JUMPA KAWAN!
.
Hampa tak mau ka cuba teh slim TERMURAH dipasaran? Hanya perlukan RM15 untuk kurus!
.
Nak lagi BEST, ambik set KOMBO RM40.. Kita kasi BOOSTER lagi cepat
.
Postage setiap hari.. Order sebelum pukul2, insha Allah dapat esok..
.
Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order..
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
BOSAN DENGAN MASALAH BERAT BADAN?? SAMPAI MALU NAK JUMPA KAWAN! . Hampa tak mau ka cuba teh slim TERMURAH dipasaran? Hanya perlukan RM15 untuk kurus! . Nak lagi BEST, ambik set KOMBO RM40.. Kita kasi BOOSTER lagi cepat . Postage setiap hari.. Order sebelum pukul2, insha Allah dapat esok.. . Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order.. . . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
Minggu cuti ni ada yang bakal menjadi Raja Sehari? Risau baju pengantin tak muat??
.
Sempat lagi kalau nak grab Gula Gula Kurus ni. Testimoni paling cepat kami terima ada yang turun 9kg dalam masa 10 hari. Haa tak percaya? 😉
Minggu cuti ni ada yang bakal menjadi Raja Sehari? Risau baju pengantin tak muat?? . Sempat lagi kalau nak grab Gula Gula Kurus ni. Testimoni paling cepat kami terima ada yang turun 9kg dalam masa 10 hari. Haa tak percaya? 😉
Ape yg best nya Trimz lotion  by Zarazya#zarazya...nak tau tak??
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
Cer baca kt atas tu!!😙
Rugi tak cuba....jom la kurus...buang lemak sama2...Ia berkesan seawal 24 jam taw❗❗😲😲
.
.
HARGA PUN MURAH JE LA....
Utk pertanyaan/Order
Wassap/Dm 📲010.3695842 📲010.3695842
Sis tunggu taw!!😊
✔Trust agent
✔Ready stock
✔Cod  Shah Alam📣📣📣
.
.
📍PROMOSI✨✨Dengan setiap pembelian #trimzlotion Chualls akan dpt Freegift🎁🎁
& Beli 2 unit free postage🤗🤗
Sah hingga 18 Oct
.
.

#trimzlotion#zarazyalovers
#zarazya#lotionkurus
#losyenkurussejuk
#produkkurus#losyenkurus
#produkkurusterbaik#hilangkanstrechmark 
#produkkurusselamat#sapu2kurus 
#kuruscepat#slimnfit
#kurussihat#codshahalam
#healthyfood#aeonmallshahalam
Ape yg best nya Trimz lotion by Zarazya#zarazya ...nak tau tak?? 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 Cer baca kt atas tu!!😙 Rugi tak cuba....jom la kurus...buang lemak sama2...Ia berkesan seawal 24 jam taw❗❗😲😲 . . HARGA PUN MURAH JE LA.... Utk pertanyaan/Order Wassap/Dm 📲010.3695842 📲010.3695842 Sis tunggu taw!!😊 ✔Trust agent ✔Ready stock ✔Cod Shah Alam📣📣📣 . . 📍PROMOSI✨✨Dengan setiap pembelian #trimzlotion  Chualls akan dpt Freegift🎁🎁 & Beli 2 unit free postage🤗🤗 Sah hingga 18 Oct . . #trimzlotion #zarazyalovers  #zarazya #lotionkurus  #losyenkurussejuk  #produkkurus #losyenkurus  #produkkurusterbaik #hilangkanstrechmark  #produkkurusselamat #sapu2kurus  #kuruscepat #slimnfit  #kurussihat #codshahalam  #healthyfood #aeonmallshahalam 
Nak turunkan berat badan cepat? nk nampak langsing? boleh consume set combo medina desire ni dengan kesan dapat nampak dalam masa SEMINGGU!!
.
.
 dh byk testimoni customer ckp berat diaorg turun..tu diaa..sampai diaorg pun x percaya sbb cepat sangat..
.
jom join order..wasap 0162189742
.
#teamilafazila#sgbuloh#Teammedinadesire#zumbamalaysia#dietmudah#tipskempisperut#tipsbakarlemak#ubatkurus#ubatkurusselamat#ubatkurusmurah#ubatkurusberkesan#ubatkurusmujarab#produkkurus#produkkurusselamat#produkkurusterbaik##produkkurusberkesan#produkkurusmujarab#produkberasaskanteh
Nak turunkan berat badan cepat? nk nampak langsing? boleh consume set combo medina desire ni dengan kesan dapat nampak dalam masa SEMINGGU!! . . dh byk testimoni customer ckp berat diaorg turun..tu diaa..sampai diaorg pun x percaya sbb cepat sangat.. . jom join order..wasap 0162189742 . #teamilafazila #sgbuloh #Teammedinadesire #zumbamalaysia #dietmudah #tipskempisperut #tipsbakarlemak #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmujarab #produkkurus #produkkurusselamat #produkkurusterbaik ##produkkurusberkesan #produkkurusmujarab #produkberasaskanteh 
TERUSKAN DENGAN SAIZ XXL ANDA JIKA ANDA SELESA!
.
Kalau anda rasa size xxxl paling selesa..teruskan. TAPI kalau anda rasa nak tukar size anda..
.
Jom follow testimoni kami.. Beli set combo rm40.00 dapat 2 jenis teh.. Murah dan berbaloi2.
.
Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order..
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
TERUSKAN DENGAN SAIZ XXL ANDA JIKA ANDA SELESA! . Kalau anda rasa size xxxl paling selesa..teruskan. TAPI kalau anda rasa nak tukar size anda.. . Jom follow testimoni kami.. Beli set combo rm40.00 dapat 2 jenis teh.. Murah dan berbaloi2. . Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order.. . . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
❤JUS AJAIB YANG MEMBUATKAN ANDA TURUN BERAT BADAN BERKILO2 !❤
.
Deina Slimax Juice diformulasi daripada 100% Herba Semulajadi untuk TURUNKAN BERAT BADAN SEAWAL 7 HARI !!!
.
Nak selim melim dengan cara cepat, sihat dan selamat?
Klik link di bahagian bio untuk order atau info lanjut👇😊
.
HARGA SEBENAR ~RM120 sebotol~
TAPI PROMOSI WOWW MELELEH..!!
.
*PAKEJ 1 BOTOL*
❤ 1 botol RM90 (JIMAT RM30)
▶ turun 5kg-10kg
.
*PAKEJ 2 BOTOL*
❤ 2 botol RM160 (JIMAT RM80)
▶ turun 10kg-20kg
.
*PAKEJ 3 BOTOL*
❤ 3 botol RM230 (RM130)
▶ turun 15kg-25kg
.
.
*PROMOSI NI 3 HARI SAHAJA DARI TARIKH HARI INI*
.
Whatsapp Segera 0179465432
Whatsapp Segera 0179465432
Whatsapp Segera 0179465432
.
Tawaran PAKEJ SPECIAL Untuk 20 Orang Terawal Yang Hubungi Admin 😍😍
❤JUS AJAIB YANG MEMBUATKAN ANDA TURUN BERAT BADAN BERKILO2 !❤ . Deina Slimax Juice diformulasi daripada 100% Herba Semulajadi untuk TURUNKAN BERAT BADAN SEAWAL 7 HARI !!! . Nak selim melim dengan cara cepat, sihat dan selamat? Klik link di bahagian bio untuk order atau info lanjut👇😊 . HARGA SEBENAR ~RM120 sebotol~ TAPI PROMOSI WOWW MELELEH..!! . *PAKEJ 1 BOTOL* ❤ 1 botol RM90 (JIMAT RM30) ▶ turun 5kg-10kg . *PAKEJ 2 BOTOL* ❤ 2 botol RM160 (JIMAT RM80) ▶ turun 10kg-20kg . *PAKEJ 3 BOTOL* ❤ 3 botol RM230 (RM130) ▶ turun 15kg-25kg . . *PROMOSI NI 3 HARI SAHAJA DARI TARIKH HARI INI* . Whatsapp Segera 0179465432 Whatsapp Segera 0179465432 Whatsapp Segera 0179465432 . Tawaran PAKEJ SPECIAL Untuk 20 Orang Terawal Yang Hubungi Admin 😍😍
BETUL KER MINUM TEA BOLEH KURUS??
.
Tak mustahil Uolls..😍 Dengan konsisten & disiplin anda boleh buang 2-5kg seminggu. Dengan izin Allah.. 😃
.
Jom tengok lagi testimoni kami. Tak sungguh kami tak kata noh..! 🙂 Try dulu 1set kombo, RM40 (exclude postage). Kami pasti anda tak menyesal..
.
Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order..
.
p/s: Stock memang CEPAT HABIS! Sape payment dulu dia dapat.. 🙂
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
BETUL KER MINUM TEA BOLEH KURUS?? . Tak mustahil Uolls..😍 Dengan konsisten & disiplin anda boleh buang 2-5kg seminggu. Dengan izin Allah.. 😃 . Jom tengok lagi testimoni kami. Tak sungguh kami tak kata noh..! 🙂 Try dulu 1set kombo, RM40 (exclude postage). Kami pasti anda tak menyesal.. . Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order.. . p/s: Stock memang CEPAT HABIS! Sape payment dulu dia dapat.. 🙂 . . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
Green Tea Coffee ni untuk detox buang toksin dalam usus. Bila usus bersih, toksin dah takde, makin ringanlah badan. Dan makin lawas nak membuang.
.
Alhamdulillah syukur customer berpuas hati dengan GCT😍
Green Tea Coffee ni untuk detox buang toksin dalam usus. Bila usus bersih, toksin dah takde, makin ringanlah badan. Dan makin lawas nak membuang. . Alhamdulillah syukur customer berpuas hati dengan GCT😍
JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..
.
>> Loss 2-5kg seminggu
>> Tak pahit & tak kelat
>> 100% bahan semulajadi
>> Tanpa chemical & bahan pengawet
>> Harga MAMPU MILIK..
>> Tiada cirit birit
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..
.
 whatsapp +6011-2086 3880
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU.. . Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK?? Susah nak TURUN walaupun dah try macam2?? Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu? . Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami.. . >> Loss 2-5kg seminggu >> Tak pahit & tak kelat >> 100% bahan semulajadi >> Tanpa chemical & bahan pengawet >> Harga MAMPU MILIK.. >> Tiada cirit birit . P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU.. . whatsapp +6011-2086 3880 . . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
Setiap kali nak timbang.. jantung berdegup bagai nak pecah..kaki menggigil nak pijak weight scale. Takut nak tengok angka.. 😞
.
Insha Allah lepas consume SET KOMBO ni, asal nampak weight scale je terus nak naik dengan semangat. Sehari 20x pun takpe. Hehee..
.
Jom buang 3-5kg dengan SET KOMBO. Rm40 jer..
.
Whatsapp +6011-2086 3880.
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
Setiap kali nak timbang.. jantung berdegup bagai nak pecah..kaki menggigil nak pijak weight scale. Takut nak tengok angka.. 😞 . Insha Allah lepas consume SET KOMBO ni, asal nampak weight scale je terus nak naik dengan semangat. Sehari 20x pun takpe. Hehee.. . Jom buang 3-5kg dengan SET KOMBO. Rm40 jer.. . Whatsapp +6011-2086 3880. . . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
GREEN COFFEE TEA (GCT) berfungsi untuk Detox @ cuci usus supaya lebih mudah penyerapan suplement lain dan secara tak langsung bantu kempiskan perut. . 
Sekotak ada 7 hari sachet untuk 7 hari penggunaan (1 hari 1 sachet). Cara minum, hanya bancuh dengan segelas air suam (jangan air panas atau sejuk) . 
Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan pengambilan selang 4 jam. Ibu menyusu boleh minum sebab GCT hanya fokus pada usus sahaja
. 
Berminat jom cepat-cepat wasap "igkurus" ke 013-2582878 keh
GREEN COFFEE TEA (GCT) berfungsi untuk Detox @ cuci usus supaya lebih mudah penyerapan suplement lain dan secara tak langsung bantu kempiskan perut. . Sekotak ada 7 hari sachet untuk 7 hari penggunaan (1 hari 1 sachet). Cara minum, hanya bancuh dengan segelas air suam (jangan air panas atau sejuk) . Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan pengambilan selang 4 jam. Ibu menyusu boleh minum sebab GCT hanya fokus pada usus sahaja . Berminat jom cepat-cepat wasap "igkurus" ke 013-2582878 keh
Assalamualaikum dan selamat pagi ✨
.
.
NEURA (KURUS SECARA SIHAT) ✅
.
.
adakah anda inginkan kurus? ingin hilangkan toksin dalam badan? .

adakah badan anda keletihan setiap hari? kulit semakin kusam? jerawat x mengecut? .
.

Neura dapat membantu selesaikan masalah anda 😊 yang pasti anda akan terus kekal segar dengan Neura ! .
.

Antara kelebihan Neura detox : ✔️memudahkan utk sediakan air detox sepantas 15 saat
✔️ gabungan 3 buah iaitu lemon , limau kasturi, oren dan goji berry ✔️ Badan rasa ringan dan bertenaga
✔️ Proses membuang air jadi lawas
✔️ Mencantikkan kulit
✔️ Mengempiskan perut
✔️ Mengeluarkan toksin dalam badan
✔️ Mengeringkan jerawat ✔️ Menguruskan badan secara natural
✔️ Menguatkan sistem imunisasi
✔️ Mencegah selsema ✔️ Menjaga kesihatan tubuh badan secara natural .
. 
Anda ingin kurus secara sihat atau berkesan? Jom cuba Neura🤗

boleh terus whatsapp 📞 0148084311

#sayajual #sayajualneura #neuradetox #detox #slimming #slimmingdetox #produkkurusberkesan #produkkurusselamat #produkkurusmalaysia #sahkkm #bahansemulajadi #beratbadanturun #projekkurus #nowcankurus #visitmyigshop #bazaarpaknil #kekalsegar #carakurusbadan #promosi #tipsturunberat
Assalamualaikum dan selamat pagi ✨ . . NEURA (KURUS SECARA SIHAT) ✅ . . adakah anda inginkan kurus? ingin hilangkan toksin dalam badan? . adakah badan anda keletihan setiap hari? kulit semakin kusam? jerawat x mengecut? . . Neura dapat membantu selesaikan masalah anda 😊 yang pasti anda akan terus kekal segar dengan Neura ! . . Antara kelebihan Neura detox : ✔️memudahkan utk sediakan air detox sepantas 15 saat ✔️ gabungan 3 buah iaitu lemon , limau kasturi, oren dan goji berry ✔️ Badan rasa ringan dan bertenaga ✔️ Proses membuang air jadi lawas ✔️ Mencantikkan kulit ✔️ Mengempiskan perut ✔️ Mengeluarkan toksin dalam badan ✔️ Mengeringkan jerawat ✔️ Menguruskan badan secara natural ✔️ Menguatkan sistem imunisasi ✔️ Mencegah selsema ✔️ Menjaga kesihatan tubuh badan secara natural . . Anda ingin kurus secara sihat atau berkesan? Jom cuba Neura🤗 boleh terus whatsapp 📞 0148084311 #sayajual  #sayajualneura  #neuradetox  #detox  #slimming  #slimmingdetox  #produkkurusberkesan  #produkkurusselamat  #produkkurusmalaysia  #sahkkm  #bahansemulajadi  #beratbadanturun  #projekkurus  #nowcankurus  #visitmyigshop  #bazaarpaknil  #kekalsegar  #carakurusbadan  #promosi  #tipsturunberat 
Assalamualaikum dan selamat pagi
Assalamualaikum dan selamat pagi
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan ( detox )
🍬 Menstabilkan hormon
🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab )
🍬 Menurunkan kolestrol.
🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Takde cirit birit, pening, mual
🍬 Sebulan 2 -33  kg inyaAllah berat turun.
🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . 
Whatsapp 010-8183534 📲
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan ( detox ) 🍬 Menstabilkan hormon 🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab ) 🍬 Menurunkan kolestrol. 🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Takde cirit birit, pening, mual 🍬 Sebulan 2 -33 kg inyaAllah berat turun. 🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . Whatsapp 010-8183534 📲
Adakah saya perlu bersenam? 
Untuk pengetahuan sis, ada customer kami yang berjaya turun makan mince tanpa bersenam. Cumanya sis kena jaga pemakanan betul2 dan cukup minum air 3 liter sehari untuk naikkan metabolisme dalam badan. 
Bersenam sebenarnya lagi bagus sebab boleh cepatkan pembakaran lemak. Tapi kalau tak nak bersenam, buatlah kerja rumah atau aktiviti yang melibatkan peluh
Adakah saya perlu bersenam? Untuk pengetahuan sis, ada customer kami yang berjaya turun makan mince tanpa bersenam. Cumanya sis kena jaga pemakanan betul2 dan cukup minum air 3 liter sehari untuk naikkan metabolisme dalam badan. Bersenam sebenarnya lagi bagus sebab boleh cepatkan pembakaran lemak. Tapi kalau tak nak bersenam, buatlah kerja rumah atau aktiviti yang melibatkan peluh
Wow perut da makin kecil dan kempis u alls. Mana taknya segala kerak dalam  usus dah keluar tu yang best tu ringan je rasa badan.
Wow perut da makin kecil dan kempis u alls. Mana taknya segala kerak dalam usus dah keluar tu yang best tu ringan je rasa badan.
In love with Gel Cool Rose
.
Makin hari, lemak makin cair
Makin hari, berat makin turun
Makin hari, hati makin berbunga
Makin hari, hidup makin bahagia
.
Penangan Gel Cool Rose
Hari-hari sapu
Terus sapu dan masih terus sapu
.
Jatuh cinta bila perut makin kempis
Jatuh cinta bila seluar makin longgar
Jatuh cinta bila suami beri pujian
Jatuh cinta bila rasa sendiri nikmat sejuk Gel Cool Rose
.
Selesa, tak melekit,Sejukk je
Sesejuk cuaca kt Cameron Highland
Sesejuk lemak2 tepu dalam badan
Tapi tetap pantas mencairkan lemak2 degil
.
Nak rasai si sejuk ajaib ni?
Nak rasa sendiri penangan mencairkan lemak.
.
Cecepat halu-halu saya tau!

#TeamKepuks
In love with Gel Cool Rose . Makin hari, lemak makin cair Makin hari, berat makin turun Makin hari, hati makin berbunga Makin hari, hidup makin bahagia . Penangan Gel Cool Rose Hari-hari sapu Terus sapu dan masih terus sapu . Jatuh cinta bila perut makin kempis Jatuh cinta bila seluar makin longgar Jatuh cinta bila suami beri pujian Jatuh cinta bila rasa sendiri nikmat sejuk Gel Cool Rose . Selesa, tak melekit,Sejukk je Sesejuk cuaca kt Cameron Highland Sesejuk lemak2 tepu dalam badan Tapi tetap pantas mencairkan lemak2 degil . Nak rasai si sejuk ajaib ni? Nak rasa sendiri penangan mencairkan lemak. . Cecepat halu-halu saya tau! #TeamKepuks 
GGK ni kesan dia taklah secepat produk kurus yang lain. Contoh makan sebiji janganlah terus konfiden boleh turun 2-3 keelo keesokannya. 
Sebab apa?

Sebab GGK ni hanyalah supplement tambahan aje. Tak terlalu drastik penurunan. Sebab memang takde bahan kimia yang berbahaya. 
Lagipun GGK ada sijil kelulusan dari Pusat racun negara. Sijil halal pun hado tau. Sebab tu ibu menyusu pun boleh makan. Sambil kurus boleh tambah susu skali. Best kan? 2 in 1 gitu

Nak bagi nampak kesan yang cepat, uollss kena la makan dengan KONSISTEN. Makan 1 biji sebelum breakfast dan 1 biji malam sebelum dinner. 
Jangan pulak makan dua biji saja seminggu, pastu tanya kenapa tak nampak kesan. Kang kene babap kann baru tau 😝
GGK ni kesan dia taklah secepat produk kurus yang lain. Contoh makan sebiji janganlah terus konfiden boleh turun 2-3 keelo keesokannya. Sebab apa? Sebab GGK ni hanyalah supplement tambahan aje. Tak terlalu drastik penurunan. Sebab memang takde bahan kimia yang berbahaya. Lagipun GGK ada sijil kelulusan dari Pusat racun negara. Sijil halal pun hado tau. Sebab tu ibu menyusu pun boleh makan. Sambil kurus boleh tambah susu skali. Best kan? 2 in 1 gitu Nak bagi nampak kesan yang cepat, uollss kena la makan dengan KONSISTEN. Makan 1 biji sebelum breakfast dan 1 biji malam sebelum dinner. Jangan pulak makan dua biji saja seminggu, pastu tanya kenapa tak nampak kesan. Kang kene babap kann baru tau 😝
#assalamualaikum. Sèlamat pagi. Jom baca tips sarapan yok
KELEBIHAN GREEN COFFEE TEA
.

1. Buang Toksin buat Badan Ringan 
2. Lawas. Senang membuang setiap hari
3. Rasa sedap. Tak kelat sangat
4. Buat perut kempis
5. Badan tak letih walaupun membuang
.
Nak order sekotak wasap terus 0192557314
KELEBIHAN GREEN COFFEE TEA . 1. Buang Toksin buat Badan Ringan 2. Lawas. Senang membuang setiap hari 3. Rasa sedap. Tak kelat sangat 4. Buat perut kempis 5. Badan tak letih walaupun membuang . Nak order sekotak wasap terus 0192557314
SIAPA YANG PERLU CUBA GCT? . . ➡ Dah berbulan bulan tak buat detox
➡ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan ➡ Berat susah nak turun
➡ Susah kawal selera makan
➡ Selalu ada masalah sembelit ➡ Seminggu sekali baru membuang
.
Nak tau lebih lanjut segera wasap 0192557314  sekarang 😘
SIAPA YANG PERLU CUBA GCT? . . ➡ Dah berbulan bulan tak buat detox ➡ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan ➡ Berat susah nak turun ➡ Susah kawal selera makan ➡ Selalu ada masalah sembelit ➡ Seminggu sekali baru membuang . Nak tau lebih lanjut segera wasap 0192557314 sekarang 😘
Perghh turun 7kg je kemam Gula Gula Kurus Mince? 😱
. 
Stop makan pun berat tak naikk?? Alhamdulillah 😍 . 
Korang bila lagi nak cuba? Whatsapp 0124999358 tau
Perghh turun 7kg je kemam Gula Gula Kurus Mince? 😱 . Stop makan pun berat tak naikk?? Alhamdulillah 😍 . Korang bila lagi nak cuba? Whatsapp 0124999358 tau
💖Beri diri kita peluang untuk amalkan Gula Gula Kurus ini sekurang kurangnya 3 bulan berturut turut untuk dapatkan hasil yang diimpikan.
.
💖Bayangkan diri kita ni dah berapa tahun simpan  lemak dalam badan kita ni? Takkan kita nak harapkan semua lemak ni hilang dalam masa sebulan?
.
💖Fokus untuk amalkan berterusan.
.
💖Ambil Langkah Pertama dengan wassap saya di 0124999358
.
💖Kejayaan kita bermula dengan "langkah pertama"
.
💖Saya doakan siapa yang ambil langkah pertama ini, akan dapat berat badan diimpikan tidak lama lagi.
💖Beri diri kita peluang untuk amalkan Gula Gula Kurus ini sekurang kurangnya 3 bulan berturut turut untuk dapatkan hasil yang diimpikan. . 💖Bayangkan diri kita ni dah berapa tahun simpan lemak dalam badan kita ni? Takkan kita nak harapkan semua lemak ni hilang dalam masa sebulan? . 💖Fokus untuk amalkan berterusan. . 💖Ambil Langkah Pertama dengan wassap saya di 0124999358 . 💖Kejayaan kita bermula dengan "langkah pertama" . 💖Saya doakan siapa yang ambil langkah pertama ini, akan dapat berat badan diimpikan tidak lama lagi.
Deina Slimax Juice ada fungsi Detoxification tau yg mmg bagus untuk badan 👯Membantu utk buang segala toxin dlm badan & pada masa yg sama, meningkatkan tahap kesihatan kita 😘😘 Deina Slimax Juice diperbuat dari 100% bahan semulajadi so mmg selamat utk diconsume 👍🏻👍🏻 For more info whatsapp saya di 0182487465, atau click link di bio 📲📲 #deinaslimaxjuice #deinaslimaxjuicekurusdansihat #produkkurusmurah #produkkurusselamat #jomkurus #badansihathidupceria
Woww hebatnya! 
Resdung dah hilang, jerawat dah jadi kering lepas consume Gula Gula Kurus Mince ni! . 
Sebab salah satu bahan dalam Mince ni Vitamin C tau. Vitamin C memang elok untuk rawat kulit. . 
Yang penting hanya kemam kemam jeee dah kurus! . 
Whatsapp 0194440077
Woww hebatnya! Resdung dah hilang, jerawat dah jadi kering lepas consume Gula Gula Kurus Mince ni! . Sebab salah satu bahan dalam Mince ni Vitamin C tau. Vitamin C memang elok untuk rawat kulit. . Yang penting hanya kemam kemam jeee dah kurus! . Whatsapp 0194440077
🍃BAHAN-BAHAN GCT 👉  GREEN TEA
Fungsi untuk singkirkan toksin dalam badan. Bagus untuk naikkan metabolisme dalam badan. 👉 GREEN COFFEE BEAN
Fungsi untuk cepatkan pembakaran lemak dalam badan 👉 SENNA LEAF
Fungsi untuk cuci usus jadi bersih .

Ramai pakat nak cuci ususni. Tahniah. Badan akan ribgan sedapje rasa badan. 
Jom whasaap ke 0194440077
🍃BAHAN-BAHAN GCT 👉 GREEN TEA Fungsi untuk singkirkan toksin dalam badan. Bagus untuk naikkan metabolisme dalam badan. 👉 GREEN COFFEE BEAN Fungsi untuk cepatkan pembakaran lemak dalam badan 👉 SENNA LEAF Fungsi untuk cuci usus jadi bersih . Ramai pakat nak cuci ususni. Tahniah. Badan akan ribgan sedapje rasa badan. Jom whasaap ke 0194440077
Perut makin kempis lepas makan GCT?? 😱
.
GCT bantu melawaskan perut. Yang ada masalah sembelit tu sangat2 lah digalakkan makan GCT ni. Rass lega membuang, badan pun makin ringan.
.
Whatsapp 0192557314
Perut makin kempis lepas makan GCT?? 😱 . GCT bantu melawaskan perut. Yang ada masalah sembelit tu sangat2 lah digalakkan makan GCT ni. Rass lega membuang, badan pun makin ringan. . Whatsapp 0192557314
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
GREEN COFFEE TEA - Bantu buang toksin dalam usus & bakar lemak sekali.
.
Nak beli 1 1 boleh, nak beli 3 skali pun boleh. Lagiiiik jimat nau nau.
.
Jom wasap 0192557314 nak tau lebih lanjut 😉
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . GREEN COFFEE TEA - Bantu buang toksin dalam usus & bakar lemak sekali. . Nak beli 1 1 boleh, nak beli 3 skali pun boleh. Lagiiiik jimat nau nau. . Jom wasap 0192557314 nak tau lebih lanjut 😉
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . .
. 
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan.
. 
Jom wasap ciksue terus +60126897002
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . . MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . 1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan. . Jom wasap ciksue terus +60126897002
Selamat tengah hari.. uolls keje ke cuti? ;)
.
Kalau yang tengah makan tu, selamat menjamu selera la noh.. tapi jangan lebih2. Nnt badan naik..
.
Ni admin belanjer 1 testimoni panas. Buat uolls yang tengah risau sebab badan naik, baju tak muat ke, nak kurus sebelum kawin ke..meh try teh medina desire.
.
In shaa Allah boleh bantu uolls. Bahan2 100% semulajadi, lulus ujian lab chemical, berbaloi & berkesan.
.
Whatsapp +6011-20863880
.
Ps: jangan ws kalau uolls dah SELESA DENGAN BERAT SEKARANG!
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
Selamat tengah hari.. uolls keje ke cuti? ;) . Kalau yang tengah makan tu, selamat menjamu selera la noh.. tapi jangan lebih2. Nnt badan naik.. . Ni admin belanjer 1 testimoni panas. Buat uolls yang tengah risau sebab badan naik, baju tak muat ke, nak kurus sebelum kawin ke..meh try teh medina desire. . In shaa Allah boleh bantu uolls. Bahan2 100% semulajadi, lulus ujian lab chemical, berbaloi & berkesan. . Whatsapp +6011-20863880 . Ps: jangan ws kalau uolls dah SELESA DENGAN BERAT SEKARANG! . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
Ajomsss grab combo x plus
VIRALLL NI!! 😍😍😍 .
.
Wasapp +60126897002
Ajomsss grab combo x plus VIRALLL NI!! 😍😍😍 . . Wasapp +60126897002
Hujung Tahun 2017 dah lame nak menjengah niihh

Amacam azam K U R U S kita? Dah tercapai ke??
.
.
Sempat lagi nak capai azam tu dengan Combo X Plus.
.
Jom order harini. .
Whatsapp ➡ +60126897002
.
Nak mudah lagi, klik je link di BIO ciksue ya😊😊
Hujung Tahun 2017 dah lame nak menjengah niihh Amacam azam K U R U S kita? Dah tercapai ke?? . . Sempat lagi nak capai azam tu dengan Combo X Plus. . Jom order harini. . Whatsapp ➡ +60126897002 . Nak mudah lagi, klik je link di BIO ciksue ya😊😊
Woww turun 5kg lepas 14 hari makan Gula Gula Kurus Mince ni! Mince ni boleh buat kurang selera makan tau. Yang penting hanya kemam kemam jeee dah kurus! . 
Whatsapp 0194959825
Woww turun 5kg lepas 14 hari makan Gula Gula Kurus Mince ni! Mince ni boleh buat kurang selera makan tau. Yang penting hanya kemam kemam jeee dah kurus! . Whatsapp 0194959825
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan  Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➡ Sebotol ada 30 biji
➡ Boleh Tahan 14 hari
➡ Bahan 100% Halal .
.
Bahan Mince
➡ Delima - Elak pengumpulan lemak
➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat
➡ Garcinia -.Control selera makan
➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60194959825
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . ➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH ➡ Sebotol ada 30 biji ➡ Boleh Tahan 14 hari ➡ Bahan 100% Halal . . Bahan Mince ➡ Delima - Elak pengumpulan lemak ➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat ➡ Garcinia -.Control selera makan ➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak ➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak . nak order/ pertanyaan Whatsapp +60194959825
Selamat Tengahari

Kenali "MINCE" by DiMar -Lebih dikenali dengan nama Gula Gula Kurus -Tablet kurus pertama di Malaysia yang rasanya sedap seakan gula-gula. - Rasa masam masam manis dan hanya perlu hisap/kemam je sebelum makan. Nak telan terus pun boleh -1 botol ada 30 biji utk penggunaan 15 hari. Better amik 2 botol untuk sebulan penggunaan. - Mengandungi 5 bahan utama yang SELAMAT DIMAKAN:- ✅ Garcinia
✅ Guarana
✅ White Kidney Bean ✅ Green Coffee Bean ✅ Pati Delima
✅ Vitamin C (info details bahan refer bawah) - Cara pengambilan yang MUDAH
👉 Tak perlu bancuh
👉 Tak perlu telan air
👉 Tak perlu guna sudu
👉 Cuma makan macam GULA-GULA - SESUAI DIMAKAN oleh:-
✅ Lelaki & Perempuan berumur 13 tahun ke atas
✅ Pesakit DARAH TINGGI ✅ Pesakit KENCING MANIS ✅ Ibu yang MENYUSUKAN BAYI
✅ Wanita SELEPAS BERPANTANG -BEBAS DARI BAHAN BERBAHAYA
👉 Ada Sijil Kelulusan dari Pusat Racun Negara
👉 Ada SIJIL HALAL Kelulusan JAKIM
👉 Dibuat dari KILANG BERTARAF GMP

Pm @ WhatsApp 601112600677
http://www.wasap.my/601112600677/AKUNAKKURUS 
#Mince #GulaGulaKurus #dimar #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmujarab #produkkurus #produkkurusselamat #produkkurusmurah #produkkurusmujarab #nakkurus #nakkurusselamat #kurus #slim #lotionkurus #tipskurus #tipskurus1minggu #tipsturunberat #lossweight  #sayajualprodukkurus #sayajualmince #sayanakkurus #sayanakslim #slimmingproduct
Selamat Tengahari Kenali "MINCE" by DiMar -Lebih dikenali dengan nama Gula Gula Kurus -Tablet kurus pertama di Malaysia yang rasanya sedap seakan gula-gula. - Rasa masam masam manis dan hanya perlu hisap/kemam je sebelum makan. Nak telan terus pun boleh -1 botol ada 30 biji utk penggunaan 15 hari. Better amik 2 botol untuk sebulan penggunaan. - Mengandungi 5 bahan utama yang SELAMAT DIMAKAN:- ✅ Garcinia ✅ Guarana ✅ White Kidney Bean ✅ Green Coffee Bean ✅ Pati Delima ✅ Vitamin C (info details bahan refer bawah) - Cara pengambilan yang MUDAH 👉 Tak perlu bancuh 👉 Tak perlu telan air 👉 Tak perlu guna sudu 👉 Cuma makan macam GULA-GULA - SESUAI DIMAKAN oleh:- ✅ Lelaki & Perempuan berumur 13 tahun ke atas ✅ Pesakit DARAH TINGGI ✅ Pesakit KENCING MANIS ✅ Ibu yang MENYUSUKAN BAYI ✅ Wanita SELEPAS BERPANTANG -BEBAS DARI BAHAN BERBAHAYA 👉 Ada Sijil Kelulusan dari Pusat Racun Negara 👉 Ada SIJIL HALAL Kelulusan JAKIM 👉 Dibuat dari KILANG BERTARAF GMP Pm @ WhatsApp 601112600677 http://www.wasap.my/601112600677/AKUNAKKURUS #Mince  #GulaGulaKurus  #dimar  #ubatkurus  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmujarab  #produkkurus  #produkkurusselamat  #produkkurusmurah  #produkkurusmujarab  #nakkurus  #nakkurusselamat  #kurus  #slim  #lotionkurus  #tipskurus  #tipskurus1minggu  #tipsturunberat  #lossweight  #sayajualprodukkurus  #sayajualmince  #sayanakkurus  #sayanakslim  #slimmingproduct 
Selamat Tengahari

Kenali "MINCE" by DiMar -Lebih dikenali dengan nama Gula Gula Kurus -Tablet kurus pertama di Malaysia yang rasanya sedap seakan gula-gula. - Rasa masam masam manis dan hanya perlu hisap/kemam je sebelum makan. Nak telan terus pun boleh -1 botol ada 30 biji utk penggunaan 15 hari. Better amik 2 botol untuk sebulan penggunaan. - Mengandungi 5 bahan utama yang SELAMAT DIMAKAN:- ✅ Garcinia
✅ Guarana
✅ White Kidney Bean ✅ Green Coffee Bean ✅ Pati Delima
✅ Vitamin C (info details bahan refer bawah) - Cara pengambilan yang MUDAH
👉 Tak perlu bancuh
👉 Tak perlu telan air
👉 Tak perlu guna sudu
👉 Cuma makan macam GULA-GULA - SESUAI DIMAKAN oleh:-
✅ Lelaki & Perempuan berumur 13 tahun ke atas
✅ Pesakit DARAH TINGGI ✅ Pesakit KENCING MANIS ✅ Ibu yang MENYUSUKAN BAYI
✅ Wanita SELEPAS BERPANTANG -BEBAS DARI BAHAN BERBAHAYA
👉 Ada Sijil Kelulusan dari Pusat Racun Negara
👉 Ada SIJIL HALAL Kelulusan JAKIM
👉 Dibuat dari KILANG BERTARAF GMP

Pm @ WhatsApp 601112600677
http://www.wasap.my/601112600677/AKUNAKKURUS 
#Mince #GulaGulaKurus #dimar #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmujarab #produkkurus #produkkurusselamat #produkkurusmurah #produkkurusmujarab #nakkurus #nakkurusselamat #kurus #slim #lotionkurus #tipskurus #tipskurus1minggu #tipsturunberat #lossweight  #sayajualprodukkurus #sayajualmince #sayanakkurus #sayanakslim #slimmingproduct
Selamat Tengahari Kenali "MINCE" by DiMar -Lebih dikenali dengan nama Gula Gula Kurus -Tablet kurus pertama di Malaysia yang rasanya sedap seakan gula-gula. - Rasa masam masam manis dan hanya perlu hisap/kemam je sebelum makan. Nak telan terus pun boleh -1 botol ada 30 biji utk penggunaan 15 hari. Better amik 2 botol untuk sebulan penggunaan. - Mengandungi 5 bahan utama yang SELAMAT DIMAKAN:- ✅ Garcinia ✅ Guarana ✅ White Kidney Bean ✅ Green Coffee Bean ✅ Pati Delima ✅ Vitamin C (info details bahan refer bawah) - Cara pengambilan yang MUDAH 👉 Tak perlu bancuh 👉 Tak perlu telan air 👉 Tak perlu guna sudu 👉 Cuma makan macam GULA-GULA - SESUAI DIMAKAN oleh:- ✅ Lelaki & Perempuan berumur 13 tahun ke atas ✅ Pesakit DARAH TINGGI ✅ Pesakit KENCING MANIS ✅ Ibu yang MENYUSUKAN BAYI ✅ Wanita SELEPAS BERPANTANG -BEBAS DARI BAHAN BERBAHAYA 👉 Ada Sijil Kelulusan dari Pusat Racun Negara 👉 Ada SIJIL HALAL Kelulusan JAKIM 👉 Dibuat dari KILANG BERTARAF GMP Pm @ WhatsApp 601112600677 http://www.wasap.my/601112600677/AKUNAKKURUS #Mince  #GulaGulaKurus  #dimar  #ubatkurus  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmujarab  #produkkurus  #produkkurusselamat  #produkkurusmurah  #produkkurusmujarab  #nakkurus  #nakkurusselamat  #kurus  #slim  #lotionkurus  #tipskurus  #tipskurus1minggu  #tipsturunberat  #lossweight  #sayajualprodukkurus  #sayajualmince  #sayanakkurus  #sayanakslim  #slimmingproduct 
GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
➡Susah nak turun berat badan
➡Mengah bila naik tangga
➡Nak turunkan berat tapi masih menyusu
.

Kami ada lebih 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kami.
.
Kenapa korang kena try produk DiMAR ?
.
💋Kami gunakan bahan kualiti dan selamat.
💋Kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun.
💋Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN?
.
Macam mana nak order?? Mudah jer 😄
.
📲 Whatsapp " GGK " ke 017 399 5914
GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah . ➡Susah nak turun berat badan ➡Mengah bila naik tangga ➡Nak turunkan berat tapi masih menyusu . Kami ada lebih 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kami. . Kenapa korang kena try produk DiMAR ? . 💋Kami gunakan bahan kualiti dan selamat. 💋Kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun. 💋Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan. . Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? . Macam mana nak order?? Mudah jer 😄 . 📲 Whatsapp " GGK " ke 017 399 5914
Selamat Pagi.

Dik? Asal lama sangat cuba baju dalam bilik tu dik? Ada yang sangkut ke dik?

Adik sukar nak cari saiz yang padan, runsing mak ayah.
Leleh air mata kenang anak gadis yang akan disatukan tak lama lagi.
Leleh air mata lihat anak gadis tak merasa baju secantik macam orang lain. 
Mak tahu bukan salah adik. Mak yang suap segala macam di mulut adik.
Sejak kecil, mak tak pantau apa yang adik makan.
Adik nak aiskerim, mak beri. Adik nak kek, mak buat. Adik nak kepci, mak beli.

Kini adik nak kahwin. Tinggal 3 bulan lagi. Baju akad nikah tempah 6 bulan dulu pun belum tangkap muat. Bajet asal nak turun saiz 2 anak tangga hanyut ke lautan pasifik. 
Mak tak mahu kau malu dik.

GULA GULA KURUS penyelamat keadaan. Kawal selera makan, MUDAH bakar lemak di badan. Kecut kaki, peha dan lengan. Saiz pinggang dari 35 jadi 31. 
Badan rasa ringan. Tak sakit tumit. Tak gelebeh. 
Adik macam dilahirkan kembali, yakin dengan penampilan diri.
Girang menanti hari, tak sabar diijab qabulkan dengan suri hati.
Wajah makin berseri. Pasti terukir senyuman manis tatkala cincin disarungkan 
GULA GULA KURUS
Khas buat si dia yang nak kurus luar dan dalam 💕

Pm @ WhatsApp 601112600677 
http://www.wasap.my601112600677/AKUNAKKURUS

#TeamKepuks #rugitakcuba #gulagulakurus #akunakkurus #Mince #GulaGulaKurus #dimar #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmujarab #produkkurus #produkkurusselamat #produkkurusmurah #produkkurusmujarab #nakkurus #nakkurusselamat #kurus #slim #lotionkurus #tipskurus #tipskurus1minggu #tipsturunberat #lossweight  #sayajualprodukkurus #sayajualmince #sayanakkurus #sayanakslim #slimmingproduct
Selamat Pagi. Dik? Asal lama sangat cuba baju dalam bilik tu dik? Ada yang sangkut ke dik? Adik sukar nak cari saiz yang padan, runsing mak ayah. Leleh air mata kenang anak gadis yang akan disatukan tak lama lagi. Leleh air mata lihat anak gadis tak merasa baju secantik macam orang lain. Mak tahu bukan salah adik. Mak yang suap segala macam di mulut adik. Sejak kecil, mak tak pantau apa yang adik makan. Adik nak aiskerim, mak beri. Adik nak kek, mak buat. Adik nak kepci, mak beli. Kini adik nak kahwin. Tinggal 3 bulan lagi. Baju akad nikah tempah 6 bulan dulu pun belum tangkap muat. Bajet asal nak turun saiz 2 anak tangga hanyut ke lautan pasifik. Mak tak mahu kau malu dik. GULA GULA KURUS penyelamat keadaan. Kawal selera makan, MUDAH bakar lemak di badan. Kecut kaki, peha dan lengan. Saiz pinggang dari 35 jadi 31. Badan rasa ringan. Tak sakit tumit. Tak gelebeh. Adik macam dilahirkan kembali, yakin dengan penampilan diri. Girang menanti hari, tak sabar diijab qabulkan dengan suri hati. Wajah makin berseri. Pasti terukir senyuman manis tatkala cincin disarungkan GULA GULA KURUS Khas buat si dia yang nak kurus luar dan dalam 💕 Pm @ WhatsApp 601112600677 http://www.wasap.my601112600677/AKUNAKKURUS #TeamKepuks  #rugitakcuba  #gulagulakurus  #akunakkurus  #Mince  #GulaGulaKurus  #dimar  #ubatkurus  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmujarab  #produkkurus  #produkkurusselamat  #produkkurusmurah  #produkkurusmujarab  #nakkurus  #nakkurusselamat  #kurus  #slim  #lotionkurus  #tipskurus  #tipskurus1minggu  #tipsturunberat  #lossweight  #sayajualprodukkurus  #sayajualmince  #sayanakkurus  #sayanakslim  #slimmingproduct 
Selamat Pagi.

Dik? Asal lama sangat cuba baju dalam bilik tu dik? Ada yang sangkut ke dik?

Adik sukar nak cari saiz yang padan, runsing mak ayah.
Leleh air mata kenang anak gadis yang akan disatukan tak lama lagi.
Leleh air mata lihat anak gadis tak merasa baju secantik macam orang lain. 
Mak tahu bukan salah adik. Mak yang suap segala macam di mulut adik.
Sejak kecil, mak tak pantau apa yang adik makan.
Adik nak aiskerim, mak beri. Adik nak kek, mak buat. Adik nak kepci, mak beli.

Kini adik nak kahwin. Tinggal 3 bulan lagi. Baju akad nikah tempah 6 bulan dulu pun belum tangkap muat. Bajet asal nak turun saiz 2 anak tangga hanyut ke lautan pasifik. 
Mak tak mahu kau malu dik.

GULA GULA KURUS penyelamat keadaan. Kawal selera makan, MUDAH bakar lemak di badan. Kecut kaki, peha dan lengan. Saiz pinggang dari 35 jadi 31. 
Badan rasa ringan. Tak sakit tumit. Tak gelebeh. 
Adik macam dilahirkan kembali, yakin dengan penampilan diri.
Girang menanti hari, tak sabar diijab qabulkan dengan suri hati.
Wajah makin berseri. Pasti terukir senyuman manis tatkala cincin disarungkan 
GULA GULA KURUS
Khas buat si dia yang nak kurus luar dan dalam 💕

Pm @ WhatsApp 601112600677 
http://www.wasap.my601112600677/AKUNAKKURUS

#TeamKepuks #rugitakcuba #gulagulakurus #akunakkurus #Mince #GulaGulaKurus #dimar #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmujarab #produkkurus #produkkurusselamat #produkkurusmurah #produkkurusmujarab #nakkurus #nakkurusselamat #kurus #slim #lotionkurus #tipskurus #tipskurus1minggu #tipsturunberat #lossweight  #sayajualprodukkurus #sayajualmince #sayanakkurus #sayanakslim #slimmingproduct
Selamat Pagi. Dik? Asal lama sangat cuba baju dalam bilik tu dik? Ada yang sangkut ke dik? Adik sukar nak cari saiz yang padan, runsing mak ayah. Leleh air mata kenang anak gadis yang akan disatukan tak lama lagi. Leleh air mata lihat anak gadis tak merasa baju secantik macam orang lain. Mak tahu bukan salah adik. Mak yang suap segala macam di mulut adik. Sejak kecil, mak tak pantau apa yang adik makan. Adik nak aiskerim, mak beri. Adik nak kek, mak buat. Adik nak kepci, mak beli. Kini adik nak kahwin. Tinggal 3 bulan lagi. Baju akad nikah tempah 6 bulan dulu pun belum tangkap muat. Bajet asal nak turun saiz 2 anak tangga hanyut ke lautan pasifik. Mak tak mahu kau malu dik. GULA GULA KURUS penyelamat keadaan. Kawal selera makan, MUDAH bakar lemak di badan. Kecut kaki, peha dan lengan. Saiz pinggang dari 35 jadi 31. Badan rasa ringan. Tak sakit tumit. Tak gelebeh. Adik macam dilahirkan kembali, yakin dengan penampilan diri. Girang menanti hari, tak sabar diijab qabulkan dengan suri hati. Wajah makin berseri. Pasti terukir senyuman manis tatkala cincin disarungkan GULA GULA KURUS Khas buat si dia yang nak kurus luar dan dalam 💕 Pm @ WhatsApp 601112600677 http://www.wasap.my601112600677/AKUNAKKURUS #TeamKepuks  #rugitakcuba  #gulagulakurus  #akunakkurus  #Mince  #GulaGulaKurus  #dimar  #ubatkurus  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmujarab  #produkkurus  #produkkurusselamat  #produkkurusmurah  #produkkurusmujarab  #nakkurus  #nakkurusselamat  #kurus  #slim  #lotionkurus  #tipskurus  #tipskurus1minggu  #tipsturunberat  #lossweight  #sayajualprodukkurus  #sayajualmince  #sayanakkurus  #sayanakslim  #slimmingproduct 
Selamat Pagi.

Dik? Asal lama sangat cuba baju dalam bilik tu dik? Ada yang sangkut ke dik?

Adik sukar nak cari saiz yang padan, runsing mak ayah.
Leleh air mata kenang anak gadis yang akan disatukan tak lama lagi.
Leleh air mata lihat anak gadis tak merasa baju secantik macam orang lain. 
Mak tahu bukan salah adik. Mak yang suap segala macam di mulut adik.
Sejak kecil, mak tak pantau apa yang adik makan.
Adik nak aiskerim, mak beri. Adik nak kek, mak buat. Adik nak kepci, mak beli.

Kini adik nak kahwin. Tinggal 3 bulan lagi. Baju akad nikah tempah 6 bulan dulu pun belum tangkap muat. Bajet asal nak turun saiz 2 anak tangga hanyut ke lautan pasifik. 
Mak tak mahu kau malu dik.

GULA GULA KURUS penyelamat keadaan. Kawal selera makan, MUDAH bakar lemak di badan. Kecut kaki, peha dan lengan. Saiz pinggang dari 35 jadi 31. 
Badan rasa ringan. Tak sakit tumit. Tak gelebeh. 
Adik macam dilahirkan kembali, yakin dengan penampilan diri.
Girang menanti hari, tak sabar diijab qabulkan dengan suri hati.
Wajah makin berseri. Pasti terukir senyuman manis tatkala cincin disarungkan 
GULA GULA KURUS
Khas buat si dia yang nak kurus luar dan dalam 💕

Pm @ WhatsApp 601112600677 
http://www.wasap.my601112600677/AKUNAKKURUS

#TeamKepuks #rugitakcuba #gulagulakurus #akunakkurus #Mince #GulaGulaKurus #dimar #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmujarab #produkkurus #produkkurusselamat #produkkurusmurah #produkkurusmujarab #nakkurus #nakkurusselamat #kurus #slim #lotionkurus #tipskurus #tipskurus1minggu #tipsturunberat #lossweight  #sayajualprodukkurus #sayajualmince #sayanakkurus #sayanakslim #slimmingproduct
Selamat Pagi. Dik? Asal lama sangat cuba baju dalam bilik tu dik? Ada yang sangkut ke dik? Adik sukar nak cari saiz yang padan, runsing mak ayah. Leleh air mata kenang anak gadis yang akan disatukan tak lama lagi. Leleh air mata lihat anak gadis tak merasa baju secantik macam orang lain. Mak tahu bukan salah adik. Mak yang suap segala macam di mulut adik. Sejak kecil, mak tak pantau apa yang adik makan. Adik nak aiskerim, mak beri. Adik nak kek, mak buat. Adik nak kepci, mak beli. Kini adik nak kahwin. Tinggal 3 bulan lagi. Baju akad nikah tempah 6 bulan dulu pun belum tangkap muat. Bajet asal nak turun saiz 2 anak tangga hanyut ke lautan pasifik. Mak tak mahu kau malu dik. GULA GULA KURUS penyelamat keadaan. Kawal selera makan, MUDAH bakar lemak di badan. Kecut kaki, peha dan lengan. Saiz pinggang dari 35 jadi 31. Badan rasa ringan. Tak sakit tumit. Tak gelebeh. Adik macam dilahirkan kembali, yakin dengan penampilan diri. Girang menanti hari, tak sabar diijab qabulkan dengan suri hati. Wajah makin berseri. Pasti terukir senyuman manis tatkala cincin disarungkan GULA GULA KURUS Khas buat si dia yang nak kurus luar dan dalam 💕 Pm @ WhatsApp 601112600677 http://www.wasap.my601112600677/AKUNAKKURUS #TeamKepuks  #rugitakcuba  #gulagulakurus  #akunakkurus  #Mince  #GulaGulaKurus  #dimar  #ubatkurus  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmujarab  #produkkurus  #produkkurusselamat  #produkkurusmurah  #produkkurusmujarab  #nakkurus  #nakkurusselamat  #kurus  #slim  #lotionkurus  #tipskurus  #tipskurus1minggu  #tipsturunberat  #lossweight  #sayajualprodukkurus  #sayajualmince  #sayanakkurus  #sayanakslim  #slimmingproduct 
Selamat Pagi.

Dik? Asal lama sangat cuba baju dalam bilik tu dik? Ada yang sangkut ke dik?

Adik sukar nak cari saiz yang padan, runsing mak ayah.
Leleh air mata kenang anak gadis yang akan disatukan tak lama lagi.
Leleh air mata lihat anak gadis tak merasa baju secantik macam orang lain. 
Mak tahu bukan salah adik. Mak yang suap segala macam di mulut adik.
Sejak kecil, mak tak pantau apa yang adik makan.
Adik nak aiskerim, mak beri. Adik nak kek, mak buat. Adik nak kepci, mak beli.

Kini adik nak kahwin. Tinggal 3 bulan lagi. Baju akad nikah tempah 6 bulan dulu pun belum tangkap muat. Bajet asal nak turun saiz 2 anak tangga hanyut ke lautan pasifik. 
Mak tak mahu kau malu dik.

GULA GULA KURUS penyelamat keadaan. Kawal selera makan, MUDAH bakar lemak di badan. Kecut kaki, peha dan lengan. Saiz pinggang dari 35 jadi 31. 
Badan rasa ringan. Tak sakit tumit. Tak gelebeh. 
Adik macam dilahirkan kembali, yakin dengan penampilan diri.
Girang menanti hari, tak sabar diijab qabulkan dengan suri hati.
Wajah makin berseri. Pasti terukir senyuman manis tatkala cincin disarungkan 
GULA GULA KURUS
Khas buat si dia yang nak kurus luar dan dalam 💕

Pm @ WhatsApp 601112600677 
http://www.wasap.my601112600677/AKUNAKKURUS

#TeamKepuks #rugitakcuba #gulagulakurus #akunakkurus #Mince #GulaGulaKurus #dimar #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmujarab #produkkurus #produkkurusselamat #produkkurusmurah #produkkurusmujarab #nakkurus #nakkurusselamat #kurus #slim #lotionkurus #tipskurus #tipskurus1minggu #tipsturunberat #lossweight  #sayajualprodukkurus #sayajualmince #sayanakkurus #sayanakslim #slimmingproduct
Selamat Pagi. Dik? Asal lama sangat cuba baju dalam bilik tu dik? Ada yang sangkut ke dik? Adik sukar nak cari saiz yang padan, runsing mak ayah. Leleh air mata kenang anak gadis yang akan disatukan tak lama lagi. Leleh air mata lihat anak gadis tak merasa baju secantik macam orang lain. Mak tahu bukan salah adik. Mak yang suap segala macam di mulut adik. Sejak kecil, mak tak pantau apa yang adik makan. Adik nak aiskerim, mak beri. Adik nak kek, mak buat. Adik nak kepci, mak beli. Kini adik nak kahwin. Tinggal 3 bulan lagi. Baju akad nikah tempah 6 bulan dulu pun belum tangkap muat. Bajet asal nak turun saiz 2 anak tangga hanyut ke lautan pasifik. Mak tak mahu kau malu dik. GULA GULA KURUS penyelamat keadaan. Kawal selera makan, MUDAH bakar lemak di badan. Kecut kaki, peha dan lengan. Saiz pinggang dari 35 jadi 31. Badan rasa ringan. Tak sakit tumit. Tak gelebeh. Adik macam dilahirkan kembali, yakin dengan penampilan diri. Girang menanti hari, tak sabar diijab qabulkan dengan suri hati. Wajah makin berseri. Pasti terukir senyuman manis tatkala cincin disarungkan GULA GULA KURUS Khas buat si dia yang nak kurus luar dan dalam 💕 Pm @ WhatsApp 601112600677 http://www.wasap.my601112600677/AKUNAKKURUS #TeamKepuks  #rugitakcuba  #gulagulakurus  #akunakkurus  #Mince  #GulaGulaKurus  #dimar  #ubatkurus  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmujarab  #produkkurus  #produkkurusselamat  #produkkurusmurah  #produkkurusmujarab  #nakkurus  #nakkurusselamat  #kurus  #slim  #lotionkurus  #tipskurus  #tipskurus1minggu  #tipsturunberat  #lossweight  #sayajualprodukkurus  #sayajualmince  #sayanakkurus  #sayanakslim  #slimmingproduct 
بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ ۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَم

Zikir Pagi & Petang ِSAYYIDUL ISTIGHFAR *اللَّهُمَّ أَنْتَ رَبِّي لّا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ، خَلَقْتَنِي وَأَنَا عَبْدُكَ، وَأَنَا عَلَى عَهْدِكَ وَوَعْدِكَ مَا اسْتَطَعْتُ، أَعُوذُ بِكَ مِنْ شَرٍّ مَا صَنَعْتُ، أَبُوءُ لَكَ بِنِعْمَتِكَ عَلَيَّ، وَأَبُوءُ بِذَنْبِي فَاغْفِر لِي فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ* ALLAHUMMA ANTA RABBI LAA ILAAHA ILLA ANTA KHALAQTANI WA ANA ‘ABDUKA WA ANA ‘ALA ‘AHDIKA WA WA’DIKA MASTATHA’TU A’UUDZU BIKA MIN SYARRI MAA SHANA’TU ABUUU LAKA BINI’MATIKA ‘ALAYYA WA ABUUU  BIDZANBI FAGHFIRLI FA INNAHU LAA YAGHFIRU DZDZUNUUBA ILLA ANTA ”Ya Allah Engkau adalah Tuhanku, Tidak ada sembahan yang haq kecuali Engkau, Engkau yang menciptakanku, sedang aku adalah hamba-Mu dan aku diatas ikatan janji -Mu dan akan menjalankannya dengan semampuku, aku berlindung kepadamu dari segala kejahatan yang telah aku perbuat, aku mengakui-Mu atas nikmat-Mu terhadap diriku dan aku mengakui dosaku pada-Mu, maka ampunilah aku, sesungguhnya tiada yang mengampuni segala dosa kecuali Engkau” 
HR. Bukhari no. 6306 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ ۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَم Zikir Pagi & Petang ِSAYYIDUL ISTIGHFAR *اللَّهُمَّ أَنْتَ رَبِّي لّا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ، خَلَقْتَنِي وَأَنَا عَبْدُكَ، وَأَنَا عَلَى عَهْدِكَ وَوَعْدِكَ مَا اسْتَطَعْتُ، أَعُوذُ بِكَ مِنْ شَرٍّ مَا صَنَعْتُ، أَبُوءُ لَكَ بِنِعْمَتِكَ عَلَيَّ، وَأَبُوءُ بِذَنْبِي فَاغْفِر لِي فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ* ALLAHUMMA ANTA RABBI LAA ILAAHA ILLA ANTA KHALAQTANI WA ANA ‘ABDUKA WA ANA ‘ALA ‘AHDIKA WA WA’DIKA MASTATHA’TU A’UUDZU BIKA MIN SYARRI MAA SHANA’TU ABUUU LAKA BINI’MATIKA ‘ALAYYA WA ABUUU BIDZANBI FAGHFIRLI FA INNAHU LAA YAGHFIRU DZDZUNUUBA ILLA ANTA ”Ya Allah Engkau adalah Tuhanku, Tidak ada sembahan yang haq kecuali Engkau, Engkau yang menciptakanku, sedang aku adalah hamba-Mu dan aku diatas ikatan janji -Mu dan akan menjalankannya dengan semampuku, aku berlindung kepadamu dari segala kejahatan yang telah aku perbuat, aku mengakui-Mu atas nikmat-Mu terhadap diriku dan aku mengakui dosaku pada-Mu, maka ampunilah aku, sesungguhnya tiada yang mengampuni segala dosa kecuali Engkau” HR. Bukhari no. 6306 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0177097695
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0177097695
Tak sangka dalam masa 2 minggu saje dah turun 6 kg!
.
Dulu 108 kg😐.
Kini 102 kg 😃.
.
Alhamdulillah, kurus dalam genggaman!
.
Anda?
.
Boleh  whatsapp "igkurus" ke 013-2582878
Tak sangka dalam masa 2 minggu saje dah turun 6 kg! . Dulu 108 kg😐. Kini 102 kg 😃. . Alhamdulillah, kurus dalam genggaman! . Anda? . Boleh whatsapp "igkurus" ke 013-2582878
Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu.
Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu.
Beza gel CoolRose dengan gel yang lain ialah gel ni memang sejuk sangat! Berangin dan tak melekit langsung
.
Gel ni boleh bantu cepatkan pembakaran lemak dari luaran. Hanya sapu di tempat yang bermasalah. InsyaAllah akan nampak perbezaan bila sapu dengan konsisten.
.

Nak tau lebih lanjut? Whatsapp 0192557314
Beza gel CoolRose dengan gel yang lain ialah gel ni memang sejuk sangat! Berangin dan tak melekit langsung . Gel ni boleh bantu cepatkan pembakaran lemak dari luaran. Hanya sapu di tempat yang bermasalah. InsyaAllah akan nampak perbezaan bila sapu dengan konsisten. . Nak tau lebih lanjut? Whatsapp 0192557314