an online Instagram web viewer

#profmuhaya medias

Photos

.
πŸ”ΉAntara Khasiat mabπŸ”Ή
.
πŸŽ€ Sebagai perancang keluarga bagi yang ingin menjarakkan kehamilan/family planning.
.
πŸŽ€ Merawat segala masalah dalaman wanita seperti masalah keputihan, kegatalan dibahagian sulit yang teruk dan bau yang tidak menyenangkan.
.
πŸŽ€ Merawat dan memulihkan aset-aset wanita
.
πŸŽ€ Menghangatkan dan mengeratkan hubungan suami isteri.
.
πŸŽ€ Memanaskan badan terutama bagi wanita selepas bersalin.
.
πŸŽ€ Melancarkan peredaran haid setiap bulan jg mengembalikan darah haid yg terhenti selepas penyingkiran toksin atau darah-darah kotor.
.
πŸŽ€ Membuang/menyahkan darah-darah kotor dan toksin dalam badan
.
πŸŽ€ Menyihatkan badan disamping menambah tenaga sepanjang hari
.
πŸŽ€ Mencantikkan kulit iaitu selepas pengeluaran toksin-toksin dan darah-darah kotor yang terdapat di dalam badan
.
πŸŽ€ Mempertingkatkan kembali imun ketahanan badan, dimana badan menjadi sihat, segar dan kuat tiada lagi masalah seperti tidak bermaya atau tidak larat.
.
πŸŽ€ Merawat/memecah ketulan angin bagi yg mengalami masalah angin di dalam badan
.
πŸŽ€ Melawaskan pembuangan air besar
.
πŸŽ€ Mengawal selera makan dan mengawal berat badan
.
πŸŽ€ Mengurangkan kesakitan ketika haid (segugut)
.
πŸŽ€ Dapat melangsingkan badan bagi yang mengamakan diet. Ini kerana akar-akar kayu ini bertindak sebagai penyikiran bahan-bahan toksin di dalam badan. Jadi badan menjadi ringan dan segala lemak dapat disingkirkan.
.
πŸŽ€ Dapat menambahkan air susu bagi wanita yang sedang menyusukan bayi
.
πŸŽ€ Melambatkan proses menopous bagi golongan wanita yang sudah berumur.
.
πŸŽ€ Merawat sakit-sakit sendi,sakit pinggang dan lenguh-lenguh badan terutama bagi golongan wanita yang telah berumur.
.
πŸŽ€ Mengempiskan perut dan menegangkan kembali otoni t-otot perut terutama bg ibu yg lepas bersalin.
.
πŸŽ€ Kelihatan awet muda bg wanita yang mengamalkan secara berterusan.
.
www.wasap.my/60179255573

#terimakasihallah #terapiinstagram  #inijugakamanah #jutawan #jutawanmuda #sakab8 #peniagaonline #stokis  #ejen  #dropship #malaysia #terapijiwa  #pujisyukur #alhamdulillah #cintaallah #onlineseller 
#ajimaura #bersihkanhati  #azizanosman  #profmuhaya #agendiperlukan #habbatussaudaplusmadu #mabviral
. πŸ”ΉAntara Khasiat mabπŸ”Ή . πŸŽ€ Sebagai perancang keluarga bagi yang ingin menjarakkan kehamilan/family planning. . πŸŽ€ Merawat segala masalah dalaman wanita seperti masalah keputihan, kegatalan dibahagian sulit yang teruk dan bau yang tidak menyenangkan. . πŸŽ€ Merawat dan memulihkan aset-aset wanita . πŸŽ€ Menghangatkan dan mengeratkan hubungan suami isteri. . πŸŽ€ Memanaskan badan terutama bagi wanita selepas bersalin. . πŸŽ€ Melancarkan peredaran haid setiap bulan jg mengembalikan darah haid yg terhenti selepas penyingkiran toksin atau darah-darah kotor. . πŸŽ€ Membuang/menyahkan darah-darah kotor dan toksin dalam badan . πŸŽ€ Menyihatkan badan disamping menambah tenaga sepanjang hari . πŸŽ€ Mencantikkan kulit iaitu selepas pengeluaran toksin-toksin dan darah-darah kotor yang terdapat di dalam badan . πŸŽ€ Mempertingkatkan kembali imun ketahanan badan, dimana badan menjadi sihat, segar dan kuat tiada lagi masalah seperti tidak bermaya atau tidak larat. . πŸŽ€ Merawat/memecah ketulan angin bagi yg mengalami masalah angin di dalam badan . πŸŽ€ Melawaskan pembuangan air besar . πŸŽ€ Mengawal selera makan dan mengawal berat badan . πŸŽ€ Mengurangkan kesakitan ketika haid (segugut) . πŸŽ€ Dapat melangsingkan badan bagi yang mengamakan diet. Ini kerana akar-akar kayu ini bertindak sebagai penyikiran bahan-bahan toksin di dalam badan. Jadi badan menjadi ringan dan segala lemak dapat disingkirkan. . πŸŽ€ Dapat menambahkan air susu bagi wanita yang sedang menyusukan bayi . πŸŽ€ Melambatkan proses menopous bagi golongan wanita yang sudah berumur. . πŸŽ€ Merawat sakit-sakit sendi,sakit pinggang dan lenguh-lenguh badan terutama bagi golongan wanita yang telah berumur. . πŸŽ€ Mengempiskan perut dan menegangkan kembali otoni t-otot perut terutama bg ibu yg lepas bersalin. . πŸŽ€ Kelihatan awet muda bg wanita yang mengamalkan secara berterusan. . www.wasap.my/60179255573 #terimakasihallah  #terapiinstagram  #inijugakamanah  #jutawan  #jutawanmuda  #sakab8  #peniagaonline  #stokis  #ejen  #dropship  #malaysia  #terapijiwa  #pujisyukur  #alhamdulillah  #cintaallah  #onlineseller  #ajimaura  #bersihkanhati  #azizanosman  #profmuhaya  #agendiperlukan  #habbatussaudaplusmadu  #mabviral 
.
TERBUKA UNTUK WANITA YANG BERUMUR 18 TAHUN & KE ATAS 😁
. TERBUKA UNTUK WANITA YANG BERUMUR 18 TAHUN & KE ATAS 😁
Dulu tema kaler kawen kakfa kaler ni lah. korang? 😊
.
.
#madisonsephora #xl #diamatemint
Pick me! Pick me! ❀
Pick me! Pick me! ❀
Sedih dah baca episod pertama nih mengenai DIRIKU YANG HILANG
.
Rasa kena sangat kat hati nih. Kadang dah buat semua dah yang Allah suruh tapi still taktahu nak apa lagi 😭
.
Memang diri ini ada segalanya tapi rasa sepi dan sunyi.  Seolah olah buntu dan buta hakikat kehidupan di dunia ini. Tidak tenang, rasa gelisah dan resah tanpa asbab. Hakikat keduniaan ini tidak akan puas selagi....
.
Selagi apa ? Nak tahu sambungan dari buku Hilang, boleh order contact admin segera di
.
WHATSAPP 014 845 3557
WHATSAPP 014 845 3557 
WHATSAPP 014 845 3557
.

Order sekarang kami postage segera. Lepas baca jangan lupa bagi feedback nanti kami repost okay atau tag ig kami πŸ’ͺ🏻
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #SuratPutusCinta #Hilang HQ : @isbirofficial
#upm
#uitm
#ukm
#bukuonline
#pustakamini
#fattzura
#terapiinstagram 
#ajimaura
#azizanosman
#profmuhaya
#teamnanamikail
Sedih dah baca episod pertama nih mengenai DIRIKU YANG HILANG . Rasa kena sangat kat hati nih. Kadang dah buat semua dah yang Allah suruh tapi still taktahu nak apa lagi 😭 . Memang diri ini ada segalanya tapi rasa sepi dan sunyi. Seolah olah buntu dan buta hakikat kehidupan di dunia ini. Tidak tenang, rasa gelisah dan resah tanpa asbab. Hakikat keduniaan ini tidak akan puas selagi.... . Selagi apa ? Nak tahu sambungan dari buku Hilang, boleh order contact admin segera di . WHATSAPP 014 845 3557 WHATSAPP 014 845 3557 WHATSAPP 014 845 3557 . Order sekarang kami postage segera. Lepas baca jangan lupa bagi feedback nanti kami repost okay atau tag ig kami πŸ’ͺ🏻 . #SquadIsbir  #TarbiahSentap  #DakwahSentap  #SuratPutusCinta  #Hilang  HQ : @isbirofficial #upm  #uitm  #ukm  #bukuonline  #pustakamini  #fattzura  #terapiinstagram  #ajimaura  #azizanosman  #profmuhaya  #teamnanamikail 
Lembut dipandang, lembut dipakai. Sesuai sgt warga #kampus yg nak cepat gi kelas tu, yg seharian duk tukarΒ² bas tu. πŸ˜‰
.
#university life.
.
.
#blouseluna code #dustypink.
OFFER
LV TUILERIES
RM80 SM/ RM85 SS
GRED AAA
.
.
Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘
.
Support ig
.
@shopmuslimah2511
.
@siti_raudhah_gold
.
@agen_barangan_china
.
#promosi 
#promosiraya 
#promosiraya2018
#promosiku 
#promote 
#merdeka 
#merdekasale 
#sayajual 
#bag 
#bagmurah
#bagmurahmurah
#bagmurahmalaysia
#datositi 
#chetah
#errafazira
#fattahamin
#missfazura
#drazizan 
#abgterlajarlaris
#shahidadherbs
#profmuhaya
#jomshoping25
OFFER LV TUILERIES RM80 SM/ RM85 SS GRED AAA . . Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘 . Support ig . @shopmuslimah2511 . @siti_raudhah_gold . @agen_barangan_china . #promosi  #promosiraya  #promosiraya2018  #promosiku  #promote  #merdeka  #merdekasale  #sayajual  #bag  #bagmurah  #bagmurahmurah  #bagmurahmalaysia  #datositi  #chetah  #errafazira  #fattahamin  #missfazura  #drazizan  #abgterlajarlaris  #shahidadherbs  #profmuhaya  #jomshoping25 
πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†NEW BAG UPDATEπŸŽŠπŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‰ *Michael Kors # 703* πŸ“Size : 25 (L) X 18.5 (H) CM πŸ”΄ GRED : AAA πŸ’°RM65 SM/ RM70
.
.
Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘
.
Support ig
.
@shopmuslimah2511
.
@siti_raudhah_gold
.
@agen_barangan_china
.
#promosi 
#promosiraya 
#promosiraya2018
#promosiku 
#promote 
#merdeka 
#merdekasale 
#sayajual 
#bag 
#bagmurah
#bagmurahmurah
#bagmurahmalaysia
#datositi 
#chetah
#errafazira
#fattahamin
#missfazura
#drazizan 
#abgterlajarlaris
#shahidadherbs
#profmuhaya
#jomshoping25
πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†NEW BAG UPDATEπŸŽŠπŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‰ *Michael Kors # 703* πŸ“Size : 25 (L) X 18.5 (H) CM πŸ”΄ GRED : AAA πŸ’°RM65 SM/ RM70 . . Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘 . Support ig . @shopmuslimah2511 . @siti_raudhah_gold . @agen_barangan_china . #promosi  #promosiraya  #promosiraya2018  #promosiku  #promote  #merdeka  #merdekasale  #sayajual  #bag  #bagmurah  #bagmurahmurah  #bagmurahmalaysia  #datositi  #chetah  #errafazira  #fattahamin  #missfazura  #drazizan  #abgterlajarlaris  #shahidadherbs  #profmuhaya  #jomshoping25 
πŸ‘†πŸ‘†
set timberland
rm100 sm/ rm110 ss
6in1
3a
.
.
Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘
.
Support ig
.
@shopmuslimah2511
.
@siti_raudhah_gold
.
@agen_barangan_china
.
#promosi 
#promosiraya 
#promosiraya2018
#promosiku 
#promote 
#merdeka 
#merdekasale 
#sayajual 
#bag
#baglelaki 
#baglelakimurah
#baglelakimurahmurah
#baglelakimurahmalaysia
#datositi 
#chetah
#errafazira
#fattahamin
#missfazura
#drazizan 
#abgterlajarlaris
#shahidadherbs
#profmuhaya
#jomshoping25
πŸ‘†πŸ‘† set timberland rm100 sm/ rm110 ss 6in1 3a . . Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘 . Support ig . @shopmuslimah2511 . @siti_raudhah_gold . @agen_barangan_china . #promosi  #promosiraya  #promosiraya2018  #promosiku  #promote  #merdeka  #merdekasale  #sayajual  #bag  #baglelaki  #baglelakimurah  #baglelakimurahmurah  #baglelakimurahmalaysia  #datositi  #chetah  #errafazira  #fattahamin  #missfazura  #drazizan  #abgterlajarlaris  #shahidadherbs  #profmuhaya  #jomshoping25 
πŸ‘†πŸ‘†
set timberland
rm100 sm/ rm110 ss
6in1
3a
.
.
Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘
.
Support ig
.
@shopmuslimah2511
.
@siti_raudhah_gold
.
@agen_barangan_china
.
#promosi 
#promosiraya 
#promosiraya2018
#promosiku 
#promote 
#merdeka 
#merdekasale 
#sayajual 
#bag
#baglelaki 
#baglelakimurah
#baglelakimurahmurah
#baglelakimurahmalaysia
#datositi 
#chetah
#errafazira
#fattahamin
#missfazura
#drazizan 
#abgterlajarlaris
#shahidadherbs
#profmuhaya
#jomshoping25
πŸ‘†πŸ‘† set timberland rm100 sm/ rm110 ss 6in1 3a . . Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘 . Support ig . @shopmuslimah2511 . @siti_raudhah_gold . @agen_barangan_china . #promosi  #promosiraya  #promosiraya2018  #promosiku  #promote  #merdeka  #merdekasale  #sayajual  #bag  #baglelaki  #baglelakimurah  #baglelakimurahmurah  #baglelakimurahmalaysia  #datositi  #chetah  #errafazira  #fattahamin  #missfazura  #drazizan  #abgterlajarlaris  #shahidadherbs  #profmuhaya  #jomshoping25 
πŸ‘†πŸ‘†
set timberland
rm130 sm/ rm140 ss
9in1
3a
.
Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘
.
Support ig
.
@shopmuslimah2511
.
@siti_raudhah_gold
.
@agen_barangan_china
.
#promosi 
#promosiraya 
#promosiraya2018
#promosiku 
#promote 
#merdeka 
#merdekasale 
#sayajual 
#bag
#baglelaki 
#baglelakimurah
#baglelakimurahmurah
#baglelakimurahmalaysia
#datositi 
#chetah
#errafazira
#fattahamin
#missfazura
#drazizan 
#abgterlajarlaris
#shahidadherbs
#profmuhaya
#jomshoping25
πŸ‘†πŸ‘† set timberland rm130 sm/ rm140 ss 9in1 3a . Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘 . Support ig . @shopmuslimah2511 . @siti_raudhah_gold . @agen_barangan_china . #promosi  #promosiraya  #promosiraya2018  #promosiku  #promote  #merdeka  #merdekasale  #sayajual  #bag  #baglelaki  #baglelakimurah  #baglelakimurahmurah  #baglelakimurahmalaysia  #datositi  #chetah  #errafazira  #fattahamin  #missfazura  #drazizan  #abgterlajarlaris  #shahidadherbs  #profmuhaya  #jomshoping25 
πŸ‘†πŸ‘†
set timberland
rm130 sm/ rm140 ss
9in1
3a
.
Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘
.
Support ig
.
@shopmuslimah2511
.
@siti_raudhah_gold
.
@agen_barangan_china
.
#promosi 
#promosiraya 
#promosiraya2018
#promosiku 
#promote 
#merdeka 
#merdekasale 
#sayajual 
#bag
#baglelaki 
#baglelakimurah
#baglelakimurahmurah
#baglelakimurahmalaysia
#datositi 
#chetah
#errafazira
#fattahamin
#missfazura
#drazizan 
#abgterlajarlaris
#shahidadherbs
#profmuhaya
#jomshoping25
πŸ‘†πŸ‘† set timberland rm130 sm/ rm140 ss 9in1 3a . Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘 . Support ig . @shopmuslimah2511 . @siti_raudhah_gold . @agen_barangan_china . #promosi  #promosiraya  #promosiraya2018  #promosiku  #promote  #merdeka  #merdekasale  #sayajual  #bag  #baglelaki  #baglelakimurah  #baglelakimurahmurah  #baglelakimurahmalaysia  #datositi  #chetah  #errafazira  #fattahamin  #missfazura  #drazizan  #abgterlajarlaris  #shahidadherbs  #profmuhaya  #jomshoping25 
*SWAROVSKI* 
RM60 free postage 
Material : Leather 
Condition : NEW
Gender : Girl ==================
Spec Ringkas : βœ” 1 Month Warranty mesin
βœ” Battery watch
βœ” gred AA
βœ” Analog function
.
customer feedback.. terima kasih dear..πŸ˜˜πŸ‘πŸΌ
.
Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘
.
Support ig
.
@shopmuslimah2511
.
@siti_raudhah_gold
.
@agen_barangan_china
.
#promosi 
#promosiraya 
#promosiraya2018
#promosiku 
#promote 
#merdeka 
#merdekasale 
#sayajual 
#jam
#jammurah
#jammurahmurah
#jammurahmalaysia
#datositi 
#chetah
#errafazira
#fattahamin
#missfazura
#drazizan 
#abgterlajarlaris
#shahidadherbs
#profmuhaya
#jomshoping25
*SWAROVSKI* RM60 free postage Material : Leather Condition : NEW Gender : Girl ================== Spec Ringkas : βœ” 1 Month Warranty mesin βœ” Battery watch βœ” gred AA βœ” Analog function . customer feedback.. terima kasih dear..πŸ˜˜πŸ‘πŸΌ . Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘 . Support ig . @shopmuslimah2511 . @siti_raudhah_gold . @agen_barangan_china . #promosi  #promosiraya  #promosiraya2018  #promosiku  #promote  #merdeka  #merdekasale  #sayajual  #jam  #jammurah  #jammurahmurah  #jammurahmalaysia  #datositi  #chetah  #errafazira  #fattahamin  #missfazura  #drazizan  #abgterlajarlaris  #shahidadherbs  #profmuhaya  #jomshoping25 
*SWAROVSKI* 
RM60 free postage 
Material : Leather 
Condition : NEW
Gender : Girl ==================
Spec Ringkas : βœ” 1 Month Warranty mesin
βœ” Battery watch
βœ” gred AA
βœ” Analog function
.
customer feedback.. terima kasih dear..πŸ˜˜πŸ‘πŸΌ
.
Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘
.
Support ig
.
@shopmuslimah2511
.
@siti_raudhah_gold
.
@agen_barangan_china
.
#promosi 
#promosiraya 
#promosiraya2018
#promosiku 
#promote 
#merdeka 
#merdekasale 
#sayajual 
#jam
#jammurah
#jammurahmurah
#jammurahmalaysia
#datositi 
#chetah
#errafazira
#fattahamin
#missfazura
#drazizan 
#abgterlajarlaris
#shahidadherbs
#profmuhaya
#jomshoping25
*SWAROVSKI* RM60 free postage Material : Leather Condition : NEW Gender : Girl ================== Spec Ringkas : βœ” 1 Month Warranty mesin βœ” Battery watch βœ” gred AA βœ” Analog function . customer feedback.. terima kasih dear..πŸ˜˜πŸ‘πŸΌ . Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘 . Support ig . @shopmuslimah2511 . @siti_raudhah_gold . @agen_barangan_china . #promosi  #promosiraya  #promosiraya2018  #promosiku  #promote  #merdeka  #merdekasale  #sayajual  #jam  #jammurah  #jammurahmurah  #jammurahmalaysia  #datositi  #chetah  #errafazira  #fattahamin  #missfazura  #drazizan  #abgterlajarlaris  #shahidadherbs  #profmuhaya  #jomshoping25 
*SWAROVSKI* 
RM60 free postage 
Material : Leather 
Condition : NEW
Gender : Girl ==================
Spec Ringkas : βœ” 1 Month Warranty mesin
βœ” Battery watch
βœ” gred AA
βœ” Analog function
.
customer feedback.. terima kasih dear..πŸ˜˜πŸ‘πŸΌ
.
Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘
.
Support ig
.
@shopmuslimah2511
.
@siti_raudhah_gold
.
@agen_barangan_china
.
#promosi 
#promosiraya 
#promosiraya2018
#promosiku 
#promote 
#merdeka 
#merdekasale 
#sayajual 
#jam
#jammurah
#jammurahmurah
#jammurahmalaysia
#datositi 
#chetah
#errafazira
#fattahamin
#missfazura
#drazizan 
#abgterlajarlaris
#shahidadherbs
#profmuhaya
#jomshoping25
*SWAROVSKI* RM60 free postage Material : Leather Condition : NEW Gender : Girl ================== Spec Ringkas : βœ” 1 Month Warranty mesin βœ” Battery watch βœ” gred AA βœ” Analog function . customer feedback.. terima kasih dear..πŸ˜˜πŸ‘πŸΌ . Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘 . Support ig . @shopmuslimah2511 . @siti_raudhah_gold . @agen_barangan_china . #promosi  #promosiraya  #promosiraya2018  #promosiku  #promote  #merdeka  #merdekasale  #sayajual  #jam  #jammurah  #jammurahmurah  #jammurahmalaysia  #datositi  #chetah  #errafazira  #fattahamin  #missfazura  #drazizan  #abgterlajarlaris  #shahidadherbs  #profmuhaya  #jomshoping25 
πŸ‘—Jubah Aisyah 2.0πŸ‘—

HARGA : RM99 SM / RM104 SS FREE POSTAGE!! πŸ¦‹ Material Indian Moss Crepe
πŸ¦‹ Size S - 5XL
πŸ¦‹ Zip BF (12 inchi)
πŸ¦‹ Zip Tangan
πŸ¦‹ Cutting A-Cut

Dua lapis di bahagian hadapan.. Tiada ptongan pinggang,utk plussaiz sgt sesuai.. menampakkn efek slim tau😍
.
Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘
.
Support ig
.
@jom_shoping25
.
@siti_raudhah_gold
.
@agen_barangan_china
.
.
#promosi 
#promosiraya 
#promosiraya2018
#promosiku 
#promote 
#merdeka 
#merdekasale 
#sayajual
#jubahhaji
#jubahumrah 
#bajumuslimah
#dressmuslimah
#jubahmuslimah
#jubahmuslimahmurah
#jubahmuslimahmurahmurah
#datositi 
#chetah
#errafazira
#fattahamin
#missfazura 
#drazizan 
#abgterlajarlaris
#shahidadherbs 
#profmuhaya
#jomshoping25
#shopmuslimah2511
πŸ‘—Jubah Aisyah 2.0πŸ‘— HARGA : RM99 SM / RM104 SS FREE POSTAGE!! πŸ¦‹ Material Indian Moss Crepe πŸ¦‹ Size S - 5XL πŸ¦‹ Zip BF (12 inchi) πŸ¦‹ Zip Tangan πŸ¦‹ Cutting A-Cut Dua lapis di bahagian hadapan.. Tiada ptongan pinggang,utk plussaiz sgt sesuai.. menampakkn efek slim tau😍 . Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘 . Support ig . @jom_shoping25 . @siti_raudhah_gold . @agen_barangan_china . . #promosi  #promosiraya  #promosiraya2018  #promosiku  #promote  #merdeka  #merdekasale  #sayajual  #jubahhaji  #jubahumrah  #bajumuslimah  #dressmuslimah  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmurah  #jubahmuslimahmurahmurah  #datositi  #chetah  #errafazira  #fattahamin  #missfazura  #drazizan  #abgterlajarlaris  #shahidadherbs  #profmuhaya  #jomshoping25  #shopmuslimah2511 
πŸ‘—Jubah Aisyah 2.0πŸ‘—

HARGA : RM99 SM / RM104 SS FREE POSTAGE!! πŸ¦‹ Material Indian Moss Crepe
πŸ¦‹ Size S - 5XL
πŸ¦‹ Zip BF (12 inchi)
πŸ¦‹ Zip Tangan
πŸ¦‹ Cutting A-Cut

Dua lapis di bahagian hadapan.. Tiada ptongan pinggang,utk plussaiz sgt sesuai.. menampakkn efek slim tau😍
.
Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘
.
Support ig
.
@jom_shoping25
.
@siti_raudhah_gold
.
@agen_barangan_china
.
.
#promosi 
#promosiraya 
#promosiraya2018
#promosiku 
#promote 
#merdeka 
#merdekasale 
#sayajual
#jubahhaji
#jubahumrah 
#bajumuslimah
#dressmuslimah
#jubahmuslimah
#jubahmuslimahmurah
#jubahmuslimahmurahmurah
#datositi 
#chetah
#errafazira
#fattahamin
#missfazura 
#drazizan 
#abgterlajarlaris
#shahidadherbs 
#profmuhaya
#jomshoping25
#shopmuslimah2511
πŸ‘—Jubah Aisyah 2.0πŸ‘— HARGA : RM99 SM / RM104 SS FREE POSTAGE!! πŸ¦‹ Material Indian Moss Crepe πŸ¦‹ Size S - 5XL πŸ¦‹ Zip BF (12 inchi) πŸ¦‹ Zip Tangan πŸ¦‹ Cutting A-Cut Dua lapis di bahagian hadapan.. Tiada ptongan pinggang,utk plussaiz sgt sesuai.. menampakkn efek slim tau😍 . Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘 . Support ig . @jom_shoping25 . @siti_raudhah_gold . @agen_barangan_china . . #promosi  #promosiraya  #promosiraya2018  #promosiku  #promote  #merdeka  #merdekasale  #sayajual  #jubahhaji  #jubahumrah  #bajumuslimah  #dressmuslimah  #jubahmuslimah  #jubahmuslimahmurah  #jubahmuslimahmurahmurah  #datositi  #chetah  #errafazira  #fattahamin  #missfazura  #drazizan  #abgterlajarlaris  #shahidadherbs  #profmuhaya  #jomshoping25  #shopmuslimah2511 
NEW BATCH IS NOW RELEASED!
NEW BATCH IS NOW RELEASED!
Segarnyaaa #frostgreen ni πŸŽ„
passport dah ready. Jom travel! 😎
passport dah ready. Jom travel! 😎
NEW BATCH IS RELEASED TODAY!
NEW BATCH IS RELEASED TODAY!
Mmg kita design untuk anda #ibumenyusui ❀
Saya mencari dealer/agent topup. Pendaftaran dibuka SEKARANG secara PERCUMA!!! Siapa nak buat side income jom jadi dealer/agent topup!! BilaΒ² masa sahaja harga pendaftaran akan kembali seperti asal jadi cepat jangan lepasakan peluang anda.. Pendaftaran percuma sahaja!!! .

#bisnestopup#agentneeded#pendapatanlumayan#pendapatanpasif#usahawanonline#usahawanmalaysia#entreprenuermalaysia#igshopmalaysia#irfankhairi#profmuhaya#fattzura#neelofa#mirafilzah#drazizanosman#fattahamin#bazaarpaknil#sifufbads#coffeeprince#uiamgombak#uiam#instagempak#buatduit#internetfree#likesmalaysia#mudahonline#gajimasyuk#wakdoyok#meletop#igers#malaysia
Saya mencari dealer/agent topup. Pendaftaran dibuka SEKARANG secara PERCUMA!!! Siapa nak buat side income jom jadi dealer/agent topup!! BilaΒ² masa sahaja harga pendaftaran akan kembali seperti asal jadi cepat jangan lepasakan peluang anda.. Pendaftaran percuma sahaja!!! . #bisnestopup #agentneeded #pendapatanlumayan #pendapatanpasif #usahawanonline #usahawanmalaysia #entreprenuermalaysia #igshopmalaysia #irfankhairi #profmuhaya #fattzura #neelofa #mirafilzah #drazizanosman #fattahamin #bazaarpaknil #sifufbads #coffeeprince #uiamgombak #uiam #instagempak #buatduit #internetfree #likesmalaysia #mudahonline #gajimasyuk #wakdoyok #meletop #igers #malaysia 
Saya mencari dealer/agent topup. Pendaftaran dibuka SEKARANG secara PERCUMA!!! Siapa nak buat side income jom jadi dealer/agent topup!! BilaΒ² masa sahaja harga pendaftaran akan kembali seperti asal jadi cepat jangan lepasakan peluang anda.. Pendaftaran percuma sahaja!!! .

#bisnestopup#agentneeded#pendapatanlumayan#pendapatanpasif#usahawanonline#usahawanmalaysia#entreprenuermalaysia#igshopmalaysia#irfankhairi#profmuhaya#fattzura#neelofa#mirafilzah#drazizanosman#fattahamin#bazaarpaknil#sifufbads#coffeeprince#uiamgombak#uiam#instagempak#buatduit#internetfree#likesmalaysia#mudahonline#gajimasyuk#wakdoyok#meletop#igers#malaysia
Saya mencari dealer/agent topup. Pendaftaran dibuka SEKARANG secara PERCUMA!!! Siapa nak buat side income jom jadi dealer/agent topup!! BilaΒ² masa sahaja harga pendaftaran akan kembali seperti asal jadi cepat jangan lepasakan peluang anda.. Pendaftaran percuma sahaja!!! . #bisnestopup #agentneeded #pendapatanlumayan #pendapatanpasif #usahawanonline #usahawanmalaysia #entreprenuermalaysia #igshopmalaysia #irfankhairi #profmuhaya #fattzura #neelofa #mirafilzah #drazizanosman #fattahamin #bazaarpaknil #sifufbads #coffeeprince #uiamgombak #uiam #instagempak #buatduit #internetfree #likesmalaysia #mudahonline #gajimasyuk #wakdoyok #meletop #igers #malaysia 
#freshlook at the office with #madisonsephora code #cremelilac. .
.
Thanks for having us ❀
Assalamualaikum. Selamat pagi #solehafairies ❀
Rasulullah bersabda, 'Dunia ini adalah perhiasan, dan sebaik-baik perhiasan adalah wanita solehah'. (HR Muslim).
Rasulullah bersabda, 'Dunia ini adalah perhiasan, dan sebaik-baik perhiasan adalah wanita solehah'. (HR Muslim).
Assalamualaikum. Selamat pagi! ❀
Assalamualaikum. Selamat pagi! ❀
Tolong pilih sat esok nak kerja nak sarung #frostgreen ke #honeygold?
.
.
Eh, nak bangun lambat lahh esok. Baju takyah gosok dah πŸ™ˆπŸ™Š. lolz
Tolong pilih sat esok nak kerja nak sarung #frostgreen  ke #honeygold ? . . Eh, nak bangun lambat lahh esok. Baju takyah gosok dah πŸ™ˆπŸ™Š. lolz
❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ #profmuhaya
❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ #profmuhaya 
Bagaimana MAB membantu Pasangan Berkahwin Untuk Hamil?
.
πŸ’—MAB harus di amalkan untuk wanita selama 6 bulan berturut - turut bagi tujuan penyuburan rahim
.
πŸ’—Rahim yang punyai masalah kesuburan akibat masalah period contohnya period yang tersumbat aliranya...Tidak keluar lancar, Sengugut Yang Teruk Setiap Bulan.
.
πŸ’—Masalah Berat Badan Yang Terlalu Berlebihan
.
πŸ’—Masalah keputihan yang teruk contoh terlalu banyak,berubah warna, berbau busuk
.
πŸ’—Tiada Nikmat Ketika Bersama Suami
.
πŸ’—Emosi Tidak Stabil Atau Terlalu Beremosi /Tekanan
.
http://www.wasap.my/60179255573

#terimakasihallah #terapiinstagram  #inijugakamanah #jutawan #jutawanmuda #sakab8 #peniagaonline #stokis  #ejen  #dropship #malaysia #terapijiwa  #pujisyukur #alhamdulillah #cintaallah #onlineseller 
#ajimaura #bersihkanhati  #azizanosman  #profmuhaya #ikhtiarhamill #habbatussaudaplusmadu #mabviral #maajunanggunbistarikemaman #maajunanggunbistaribukittunggal #uniszaterengganu #umtterengganu
#kolejtinggikemahirankemaman #hospitalkemaman #kemamanidaman
Bagaimana MAB membantu Pasangan Berkahwin Untuk Hamil? . πŸ’—MAB harus di amalkan untuk wanita selama 6 bulan berturut - turut bagi tujuan penyuburan rahim . πŸ’—Rahim yang punyai masalah kesuburan akibat masalah period contohnya period yang tersumbat aliranya...Tidak keluar lancar, Sengugut Yang Teruk Setiap Bulan. . πŸ’—Masalah Berat Badan Yang Terlalu Berlebihan . πŸ’—Masalah keputihan yang teruk contoh terlalu banyak,berubah warna, berbau busuk . πŸ’—Tiada Nikmat Ketika Bersama Suami . πŸ’—Emosi Tidak Stabil Atau Terlalu Beremosi /Tekanan . http://www.wasap.my/60179255573 #terimakasihallah  #terapiinstagram  #inijugakamanah  #jutawan  #jutawanmuda  #sakab8  #peniagaonline  #stokis  #ejen  #dropship  #malaysia  #terapijiwa  #pujisyukur  #alhamdulillah  #cintaallah  #onlineseller  #ajimaura  #bersihkanhati  #azizanosman  #profmuhaya  #ikhtiarhamill  #habbatussaudaplusmadu  #mabviral  #maajunanggunbistarikemaman  #maajunanggunbistaribukittunggal  #uniszaterengganu  #umtterengganu  #kolejtinggikemahirankemaman  #hospitalkemaman  #kemamanidaman 
.
PCOS (Polycystic Ovarian Syndrome) juga dikenali sebagai β€˜Stein-Levanthal Syndrome’.
Ia berlaku di sebabkan kecelaruan hormon, maknanya lebih kepada hormon lelaki.
.
PCOS nie akan menyebabkan .
1. Kitaran haid yang tak teratur
2. Tak dak ovulasi (tiada telur wanita yang dikeluarkan untuk disenyawakan) 
3. Sukar untuk hamil
4. Obesiti
5. Gangguan metabolisme (yang menyebabkan kandungan gula dan kolesterol menjadi tinggi). .
Doktor masih tak dapat pastikan punca wujudnya PCOS nie tapi ia berkait dengan genetik & keradangan yang kronik dalam tubuh.
.
Hampa yang ada simptom simptom macam kat atas, bole buat pemeriksaan dengan segera. Kadang kita dok rasa sihat walafiat ja, bila pergi cek, ada penyakit lain dok tumpang.
.
MAB bole bantu merawat masalah PCOS dengan menstabilkan hormon & mengekalkan berat badan ideal. .
http://www.wasap.my/60179255573

#maajunanggunbistari
#maajunanggunbistarikualaterengganu
#maajunanggunbistaribukitdatu
#maajunanggunbistaripulauduyung
#uitm
#hospitalkualaterengganu
#flathiliran
#klinikkesihatan
#klinikibudananak
#menyusu
#breastfeeding
#berpantang
#uitmkualaterengganu
#giantgongbadak
#mydingongbadak
#hsnz
#sengguguthilang
#jamu
#jamucantik
#keputihanhilang
#maajunanggunbistariclassic
#mabjelita
#merancangcaratradisional
#milkbooster
#merancangcaraalami
#awetmuda
#profmuhaya
#hospital
#kasihsayang
#habbatussauda
. PCOS (Polycystic Ovarian Syndrome) juga dikenali sebagai β€˜Stein-Levanthal Syndrome’. Ia berlaku di sebabkan kecelaruan hormon, maknanya lebih kepada hormon lelaki. . PCOS nie akan menyebabkan . 1. Kitaran haid yang tak teratur 2. Tak dak ovulasi (tiada telur wanita yang dikeluarkan untuk disenyawakan) 3. Sukar untuk hamil 4. Obesiti 5. Gangguan metabolisme (yang menyebabkan kandungan gula dan kolesterol menjadi tinggi). . Doktor masih tak dapat pastikan punca wujudnya PCOS nie tapi ia berkait dengan genetik & keradangan yang kronik dalam tubuh. . Hampa yang ada simptom simptom macam kat atas, bole buat pemeriksaan dengan segera. Kadang kita dok rasa sihat walafiat ja, bila pergi cek, ada penyakit lain dok tumpang. . MAB bole bantu merawat masalah PCOS dengan menstabilkan hormon & mengekalkan berat badan ideal. . http://www.wasap.my/60179255573 #maajunanggunbistari  #maajunanggunbistarikualaterengganu  #maajunanggunbistaribukitdatu  #maajunanggunbistaripulauduyung  #uitm  #hospitalkualaterengganu  #flathiliran  #klinikkesihatan  #klinikibudananak  #menyusu  #breastfeeding  #berpantang  #uitmkualaterengganu  #giantgongbadak  #mydingongbadak  #hsnz  #sengguguthilang  #jamu  #jamucantik  #keputihanhilang  #maajunanggunbistariclassic  #mabjelita  #merancangcaratradisional  #milkbooster  #merancangcaraalami  #awetmuda  #profmuhaya  #hospital  #kasihsayang  #habbatussauda 
Tinggal saiz XL SAHAJA! 😍 ramai betul yg minat #hijau!
.
.
#blousetakpayahgosok #avocadogreen
Pilihan #gengmakmak yg comel. πŸ‘§πŸ‘¦πŸ‘Ά
.
.
Anak bederet ada masa ke nak iron baju? .
.
#blousetakpayahgosok 
#blouseluna
Auch! Bersemutnyaaaa 😍❀
Auch! Bersemutnyaaaa 😍❀
Mana lagi cute? Mak ke anak? .
.
#madisonsephora
#titanblueXL
Macam gelang kristal !!! 😍
.
BLOUSE LUNA NEW RELEASE.
.
.
#blouselunanewbatch
#topcolourrestock
#solehafairy
Perempuan & handbag berpisah tiada 😊
.
.
#blouseluna
Perempuan & handbag berpisah tiada 😊 . . #blouseluna 
Cikgu PJ wajiblahh pakai #raudhah gi sekolah utk train bebudak main #netball kalau nk maintain #gojes.
Cikgu PJ wajiblahh pakai #raudhah  gi sekolah utk train bebudak main #netball  kalau nk maintain #gojes .
No matter in what condition you are. Stay comfy with #blouseluna. .
.
#pregnant #nursingblouse #notpregnant #maternity #maternityblouse
Lengan kita sengaja buat #cuff. senang nak #makan, nak #solat. .
.
#blouseselak
#comingsoon
NO CAPTION. πŸ’•
NO CAPTION. πŸ’•
OWS CLINIC | SUP & SURF BOARD RESCUE .
.
Morning.. Senyum selalu..
Sayang selalu..
.
.
Saranghae
Miraeswim
From zero can SWIM
A Lesson For Life
.
#sharefortoday
#positive #love
#changeyourmindset
#changeyourlife
#beyourself
#staystrong #bestrong
#profmuhaya #DAO 
#DrAzizanOsmanΒ  #dsv #positifpagi
#ceria #bahagia #emiraya #miraeswim
Wajib habis setiap batch πŸ˜‰ Walaupun kita bukan anggota #navy. .
.
#blouseluna in #navyblue.
HASILNYA SELEPAS SETERIKA DENGAN #HEROTUDUNG. .
.
"Lps spray hero tudung br cantik", Pn Linda menambah sambil tersenyum lebar 😊
HASILNYA SELEPAS SETERIKA DENGAN #HEROTUDUNG . . . "Lps spray hero tudung br cantik", Pn Linda menambah sambil tersenyum lebar 😊
Tudung ini diseterika tanpa #HEROTUDUNG. .
.
"Ni dh gosok tp ttap kemek", kata Pn. Linda
Tudung ini diseterika tanpa #HEROTUDUNG . . . "Ni dh gosok tp ttap kemek", kata Pn. Linda
HAPPY SABTUDAY GIRLS 😘
.
.
A glass of #hotchocolate is a good start for an active #weekend! β™₯
.
.
#blouseluna
#nutellabrown
CotiΒ² ni pergi mana awak?

Selamat berhujung minggu. Its family time. 😘
Coti² ni pergi mana awak? Selamat berhujung minggu. Its family time. 😘
ini blouse utk kerabat diraja. Kita kan tuan puteri 😘
.
.
#blouseluna code #pinksorbet
❀❀DESIGN BARU❀❀
Lagi special dengan mampu milik dan berpatutan...insyaAllah puashati dan pada masa yang sama tak menyeksa poket anda untuk anda bergaya...material cotton yang sangat selesa...cukup labuh dengan ukuran bidang 60
tak jarang , senang bentuk ...
dapatkan segera TUDUNG AQEELA terhangat dipasaran sekarang!!! sehelai hanya serendah RM15 !! GRAB Sekarang sebelum menyesal tak sudah sebab warna out of stock dek kerana laku keras.. whatsapp no ini  sekarang

0145006114
0145006114
0145006114

#hijab #bawal #bidang60 #misscolor #misscolour #bawallabuh #um #uia #usim #kuim #kias #kualalumpur #sayajual #tudungmurah #tudunglabuh #niaqabis #tudungborong #brunei #singapore #muslimah #tudungbidang60 #tudungbidang50 #tudunglabuh #tudunglabuhborong #tudunglabuhmurah #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #tudungbawallabuhborong #profmuhaya #helizahelmi
❀❀DESIGN BARU❀❀ Lagi special dengan mampu milik dan berpatutan...insyaAllah puashati dan pada masa yang sama tak menyeksa poket anda untuk anda bergaya...material cotton yang sangat selesa...cukup labuh dengan ukuran bidang 60 tak jarang , senang bentuk ... dapatkan segera TUDUNG AQEELA terhangat dipasaran sekarang!!! sehelai hanya serendah RM15 !! GRAB Sekarang sebelum menyesal tak sudah sebab warna out of stock dek kerana laku keras.. whatsapp no ini sekarang 0145006114 0145006114 0145006114 #hijab  #bawal  #bidang60  #misscolor  #misscolour  #bawallabuh  #um  #uia  #usim  #kuim  #kias  #kualalumpur  #sayajual  #tudungmurah  #tudunglabuh  #niaqabis  #tudungborong  #brunei  #singapore  #muslimah  #tudungbidang60  #tudungbidang50  #tudunglabuh  #tudunglabuhborong  #tudunglabuhmurah  #tudungbawallabuh  #tudungbawallabuhmurah  #tudungbawallabuhborong  #profmuhaya  #helizahelmi 
❀❀DESIGN BARU❀❀
Lagi special dengan mampu milik dan berpatutan...insyaAllah puashati dan pada masa yang sama tak menyeksa poket anda untuk anda bergaya...material cotton yang sangat selesa...cukup labuh dengan ukuran bidang 60
tak jarang , senang bentuk ...
dapatkan segera TUDUNG AQEELA terhangat dipasaran sekarang!!! sehelai hanya serendah RM15 !! GRAB Sekarang sebelum menyesal tak sudah sebab warna out of stock dek kerana laku keras.. whatsapp no ini  sekarang

0145006114
0145006114
0145006114

#hijab #bawal #bidang60 #misscolor #misscolour #bawallabuh #um #uia #usim #kuim #kias #kualalumpur #sayajual #tudungmurah #tudunglabuh #niaqabis #tudungborong #brunei #singapore #muslimah #tudungbidang60 #tudungbidang50 #tudunglabuh #tudunglabuhborong #tudunglabuhmurah #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #tudungbawallabuhborong #profmuhaya #helizahelmi
❀❀DESIGN BARU❀❀ Lagi special dengan mampu milik dan berpatutan...insyaAllah puashati dan pada masa yang sama tak menyeksa poket anda untuk anda bergaya...material cotton yang sangat selesa...cukup labuh dengan ukuran bidang 60 tak jarang , senang bentuk ... dapatkan segera TUDUNG AQEELA terhangat dipasaran sekarang!!! sehelai hanya serendah RM15 !! GRAB Sekarang sebelum menyesal tak sudah sebab warna out of stock dek kerana laku keras.. whatsapp no ini sekarang 0145006114 0145006114 0145006114 #hijab  #bawal  #bidang60  #misscolor  #misscolour  #bawallabuh  #um  #uia  #usim  #kuim  #kias  #kualalumpur  #sayajual  #tudungmurah  #tudunglabuh  #niaqabis  #tudungborong  #brunei  #singapore  #muslimah  #tudungbidang60  #tudungbidang50  #tudunglabuh  #tudunglabuhborong  #tudunglabuhmurah  #tudungbawallabuh  #tudungbawallabuhmurah  #tudungbawallabuhborong  #profmuhaya  #helizahelmi 
❀❀DESIGN BARU❀❀
Lagi special dengan mampu milik dan berpatutan...insyaAllah puashati dan pada masa yang sama tak menyeksa poket anda untuk anda bergaya...material cotton yang sangat selesa...cukup labuh dengan ukuran bidang 60
tak jarang , senang bentuk ...
dapatkan segera TUDUNG AQEELA terhangat dipasaran sekarang!!! sehelai hanya serendah RM15 !! GRAB Sekarang sebelum menyesal tak sudah sebab warna out of stock dek kerana laku keras.. whatsapp no ini  sekarang

0145006114
0145006114
0145006114

#hijab #bawal #bidang60 #misscolor #misscolour #bawallabuh #um #uia #usim #kuim #kias #kualalumpur #sayajual #tudungmurah #tudunglabuh #niaqabis #tudungborong #brunei #singapore #muslimah #tudungbidang60 #tudungbidang50 #tudunglabuh #tudunglabuhborong #tudunglabuhmurah #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #tudungbawallabuhborong #profmuhaya #helizahelmi
❀❀DESIGN BARU❀❀ Lagi special dengan mampu milik dan berpatutan...insyaAllah puashati dan pada masa yang sama tak menyeksa poket anda untuk anda bergaya...material cotton yang sangat selesa...cukup labuh dengan ukuran bidang 60 tak jarang , senang bentuk ... dapatkan segera TUDUNG AQEELA terhangat dipasaran sekarang!!! sehelai hanya serendah RM15 !! GRAB Sekarang sebelum menyesal tak sudah sebab warna out of stock dek kerana laku keras.. whatsapp no ini sekarang 0145006114 0145006114 0145006114 #hijab  #bawal  #bidang60  #misscolor  #misscolour  #bawallabuh  #um  #uia  #usim  #kuim  #kias  #kualalumpur  #sayajual  #tudungmurah  #tudunglabuh  #niaqabis  #tudungborong  #brunei  #singapore  #muslimah  #tudungbidang60  #tudungbidang50  #tudunglabuh  #tudunglabuhborong  #tudunglabuhmurah  #tudungbawallabuh  #tudungbawallabuhmurah  #tudungbawallabuhborong  #profmuhaya  #helizahelmi 
❀❀DESIGN BARU❀❀
Lagi special dengan mampu milik dan berpatutan...insyaAllah puashati dan pada masa yang sama tak menyeksa poket anda untuk anda bergaya...material cotton yang sangat selesa...cukup labuh dengan ukuran bidang 60
tak jarang , senang bentuk ...
dapatkan segera TUDUNG AQEELA terhangat dipasaran sekarang!!! sehelai hanya serendah RM15 !! GRAB Sekarang sebelum menyesal tak sudah sebab warna out of stock dek kerana laku keras.. whatsapp no ini  sekarang

0145006114
0145006114
0145006114

#hijab #bawal #bidang60 #misscolor #misscolour #bawallabuh #um #uia #usim #kuim #kias #kualalumpur #sayajual #tudungmurah #tudunglabuh #niaqabis #tudungborong #brunei #singapore #muslimah #tudungbidang60 #tudungbidang50 #tudunglabuh #tudunglabuhborong #tudunglabuhmurah #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #tudungbawallabuhborong #profmuhaya #helizahelmi
❀❀DESIGN BARU❀❀ Lagi special dengan mampu milik dan berpatutan...insyaAllah puashati dan pada masa yang sama tak menyeksa poket anda untuk anda bergaya...material cotton yang sangat selesa...cukup labuh dengan ukuran bidang 60 tak jarang , senang bentuk ... dapatkan segera TUDUNG AQEELA terhangat dipasaran sekarang!!! sehelai hanya serendah RM15 !! GRAB Sekarang sebelum menyesal tak sudah sebab warna out of stock dek kerana laku keras.. whatsapp no ini sekarang 0145006114 0145006114 0145006114 #hijab  #bawal  #bidang60  #misscolor  #misscolour  #bawallabuh  #um  #uia  #usim  #kuim  #kias  #kualalumpur  #sayajual  #tudungmurah  #tudunglabuh  #niaqabis  #tudungborong  #brunei  #singapore  #muslimah  #tudungbidang60  #tudungbidang50  #tudunglabuh  #tudunglabuhborong  #tudunglabuhmurah  #tudungbawallabuh  #tudungbawallabuhmurah  #tudungbawallabuhborong  #profmuhaya  #helizahelmi 
❀❀DESIGN BARU❀❀
Lagi special dengan mampu milik dan berpatutan...insyaAllah puashati dan pada masa yang sama tak menyeksa poket anda untuk anda bergaya...material cotton yang sangat selesa...cukup labuh dengan ukuran bidang 60
tak jarang , senang bentuk ...
dapatkan segera TUDUNG AQEELA terhangat dipasaran sekarang!!! sehelai hanya serendah RM15 !! GRAB Sekarang sebelum menyesal tak sudah sebab warna out of stock dek kerana laku keras.. whatsapp no ini  sekarang

0145006114
0145006114
0145006114

#hijab #bawal #bidang60 #misscolor #misscolour #bawallabuh #um #uia #usim #kuim #kias #kualalumpur #sayajual #tudungmurah #tudunglabuh #niaqabis #tudungborong #brunei #singapore #muslimah #tudungbidang60 #tudungbidang50 #tudunglabuh #tudunglabuhborong #tudunglabuhmurah #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #tudungbawallabuhborong #profmuhaya #helizahelmi
❀❀DESIGN BARU❀❀ Lagi special dengan mampu milik dan berpatutan...insyaAllah puashati dan pada masa yang sama tak menyeksa poket anda untuk anda bergaya...material cotton yang sangat selesa...cukup labuh dengan ukuran bidang 60 tak jarang , senang bentuk ... dapatkan segera TUDUNG AQEELA terhangat dipasaran sekarang!!! sehelai hanya serendah RM15 !! GRAB Sekarang sebelum menyesal tak sudah sebab warna out of stock dek kerana laku keras.. whatsapp no ini sekarang 0145006114 0145006114 0145006114 #hijab  #bawal  #bidang60  #misscolor  #misscolour  #bawallabuh  #um  #uia  #usim  #kuim  #kias  #kualalumpur  #sayajual  #tudungmurah  #tudunglabuh  #niaqabis  #tudungborong  #brunei  #singapore  #muslimah  #tudungbidang60  #tudungbidang50  #tudunglabuh  #tudunglabuhborong  #tudunglabuhmurah  #tudungbawallabuh  #tudungbawallabuhmurah  #tudungbawallabuhborong  #profmuhaya  #helizahelmi 
Enjoy the #avocadogreen view 😘
The most powerful words other than "I LOVE YOU"

is "SALARY IS CREDITED" . .

Ok sis gurau ja.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Maaflah excited sgt.. Hihi.. .
.

So siapa nak update simkad yg boleh jana pendapatan ni boleh whatsapp Bella ataupun klik link di bio untuk dapatkan laporan eksklusif dari kami. .
.

#bisnesbella#mudahonline#pendapatanlumayan#pendapatanpasif#usahawanonline#usahawanmalaysia#entreprenuermalaysia#igshopmalaysia#irfankhairi#profmuhaya#fattzura#neelofa#mirafilzah#drazizanosman#fattahamin#bazaarpaknil#sifufbads#coffeeprince#uiamgombak#uiam#instagempak#buatduit#internetfree#likesmalaysia#mudahonline#gajimasyuk#wakdoyok#meletop#igers#malaysia
The most powerful words other than "I LOVE YOU" is "SALARY IS CREDITED" . . Ok sis gurau ja.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Maaflah excited sgt.. Hihi.. . . So siapa nak update simkad yg boleh jana pendapatan ni boleh whatsapp Bella ataupun klik link di bio untuk dapatkan laporan eksklusif dari kami. . . #bisnesbella #mudahonline #pendapatanlumayan #pendapatanpasif #usahawanonline #usahawanmalaysia #entreprenuermalaysia #igshopmalaysia #irfankhairi #profmuhaya #fattzura #neelofa #mirafilzah #drazizanosman #fattahamin #bazaarpaknil #sifufbads #coffeeprince #uiamgombak #uiam #instagempak #buatduit #internetfree #likesmalaysia #mudahonline #gajimasyuk #wakdoyok #meletop #igers #malaysia 
Emas 916
.
Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘
.
Support ig
.
@jom_shoping25
.
@shopmuslimah2511
.
@agen_barangan_china
.
#promosi 
#promosiraya 
#promosiraya2018
#promosiku 
#promote 
#merdeka 
#merdekasale 
#sayajual 
#emas
#emas916
#emasmalaysia
#datositi 
#chetah
#errafazira
#fattahamin
#missfazura
#drazizan 
#abgterlajarlaris
#shahidadherbs
#profmuhaya
#jomshoping25
Emas 916
.
Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘
.
Support ig
.
@jom_shoping25
.
@shopmuslimah2511
.
@agen_barangan_china
.
#promosi 
#promosiraya 
#promosiraya2018
#promosiku 
#promote 
#merdeka 
#merdekasale 
#sayajual 
#emas
#emas916
#emasmalaysia
#datositi 
#chetah
#errafazira
#fattahamin
#missfazura
#drazizan 
#abgterlajarlaris
#shahidadherbs
#profmuhaya
#jomshoping25
Emas 916
.
Follow link di bio untuk memudahkan membeli..😍😘😘
.
Support ig
.
@jom_shoping25
.
@shopmuslimah2511
.
@agen_barangan_china
.
#promosi 
#promosiraya 
#promosiraya2018
#promosiku 
#promote 
#merdeka 
#merdekasale 
#sayajual 
#emas
#emas916
#emasmalaysia
#datositi 
#chetah
#errafazira
#fattahamin
#missfazura
#drazizan 
#abgterlajarlaris
#shahidadherbs
#profmuhaya
#jomshoping25