an online Instagram web viewer

#promojuzfit medias

Photos

“Saya da loose weight.. Dari 68kg ke 61.7kg..😬😬😬 masuk 2 minggu da sis.. Ya allah happy nya tu tak terkata.. Nanti balik jb saya nak order lagi 4 or 5 botol ye.. Sebab kawan2 saya semua terkejut.. Nak pakai juzfit jugak..”
.
Kawan kawan pun perasan & terkejut.. Sampai diorang pun nak try sekali #juzfit ni😁
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Saya da loose weight.. Dari 68kg ke 61.7kg..😬😬😬 masuk 2 minggu da sis.. Ya allah happy nya tu tak terkata.. Nanti balik jb saya nak order lagi 4 or 5 botol ye.. Sebab kawan2 saya semua terkejut.. Nak pakai juzfit jugak..” . Kawan kawan pun perasan & terkejut.. Sampai diorang pun nak try sekali #juzfit  ni😁 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
“Ari tu timbang turun 2 kilo.. Sekarang target nak turun lagi 4 kilo😂😂 Dulu saya tak amik breakfast. Sejak consume juzfit ni memang tak tinggal breakfast. Malam pon makan light2 je😁”
.
Alhamdulillah sis ni dah turun 2kg & target nak turun lagi 4kg😊 Good luck!👍🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Ari tu timbang turun 2 kilo.. Sekarang target nak turun lagi 4 kilo😂😂 Dulu saya tak amik breakfast. Sejak consume juzfit ni memang tak tinggal breakfast. Malam pon makan light2 je😁” . Alhamdulillah sis ni dah turun 2kg & target nak turun lagi 4kg😊 Good luck!👍🏻 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
“Nk order juzfit lgi stu btol.. Sya da try mnom stu btol tu.. So far alhamdulillah brat bdn sya trun gak.. Dlm 2 3kg trun”
.
Alhamdulillah.. nak repeat order lagi😍 Satu botol #juzfit pun dah turun 3kg👍🏻 Cepat-cepat siapa nak order tu, tinggal lagi 2hari je “Juzfit Sale” ni..Beli dgn harga promosi dapat jimat & free postage lagi tu😘
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Nk order juzfit lgi stu btol.. Sya da try mnom stu btol tu.. So far alhamdulillah brat bdn sya trun gak.. Dlm 2 3kg trun” . Alhamdulillah.. nak repeat order lagi😍 Satu botol #juzfit  pun dah turun 3kg👍🏻 Cepat-cepat siapa nak order tu, tinggal lagi 2hari je “Juzfit Sale” ni..Beli dgn harga promosi dapat jimat & free postage lagi tu😘 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
“Hehehe botol dh habis tpi pagi tadi tk puas hati terbalik kn botolnya..nie my mom baru hntr gmbr barang dh smpai.. So far ok dear ada yg tegur dh slim sikit.. Tpi blom timbang lgi last week timbang turun 2kg dari 64 to 62”
.
Memang kalau habis satu botol #juzfit kena repeat order lagi lah sis ni..hehe turun 2kg pulak tu.. 😍
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Hehehe botol dh habis tpi pagi tadi tk puas hati terbalik kn botolnya..nie my mom baru hntr gmbr barang dh smpai.. So far ok dear ada yg tegur dh slim sikit.. Tpi blom timbang lgi last week timbang turun 2kg dari 64 to 62” . Memang kalau habis satu botol #juzfit  kena repeat order lagi lah sis ni..hehe turun 2kg pulak tu.. 😍 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
Deepavali Sale..Dapatkan juzfit dengan harga promosi & free postage untuk semenanjung & sabah/ sarawak👍🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Deepavali Sale..Dapatkan juzfit dengan harga promosi & free postage untuk semenanjung & sabah/ sarawak👍🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Deepavali Sale..Dapatkan juzfit dengan harga promosi & free postage untuk semenanjung & sabah/ sarawak👍🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Deepavali Sale..Dapatkan juzfit dengan harga promosi & free postage untuk semenanjung & sabah/ sarawak👍🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Deepavali Sale..Dapatkan juzfit dengan harga promosi & free postage untuk semenanjung & sabah/ sarawak👍🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“5 SEBAB KENA AMBIL JUZFIT”
.
Dapat menurunkan berat badan dengan sihat & selamat.. Rasa kenyang yang lebih lama & bertenaga sepanjang hari💪🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“5 SEBAB KENA AMBIL JUZFIT” . Dapat menurunkan berat badan dengan sihat & selamat.. Rasa kenyang yang lebih lama & bertenaga sepanjang hari💪🏻 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
Assalamualaikum & good morning💕 Jangan lupa breakfast.. Sebelum breakfast jangan lupa satu sudu #juzfit ye🌸
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Postage 01-07 Nov😍 Promosi “Birthday Sale” 01-07 Nov.. Super JIMAT + FREE GIFT + FREE POSTAGE🎉🎊🎉🎊
.
#juzfit last day promo guys.. Tq kepada semua juzfit lover😘
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Postage 01-07 Nov😍 Promosi “Birthday Sale” 01-07 Nov.. Super JIMAT + FREE GIFT + FREE POSTAGE🎉🎊🎉🎊 . #juzfit  last day promo guys.. Tq kepada semua juzfit lover😘 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
Postage 01-07 Nov😍 Promosi “Birthday Sale” 01-07 Nov.. Super JIMAT + FREE GIFT + FREE POSTAGE🎉🎊🎉🎊
.
#juzfit last day promo guys.. Tq kepada semua juzfit lover😘
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Postage 01-07 Nov😍 Promosi “Birthday Sale” 01-07 Nov.. Super JIMAT + FREE GIFT + FREE POSTAGE🎉🎊🎉🎊 . #juzfit  last day promo guys.. Tq kepada semua juzfit lover😘 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
Postage 01-07 Nov😍 Promosi “Birthday Sale” 01-07 Nov.. Super JIMAT + FREE GIFT + FREE POSTAGE🎉🎊🎉🎊
.
#juzfit last day promo guys.. Tq kepada semua juzfit lover😘
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Postage 01-07 Nov😍 Promosi “Birthday Sale” 01-07 Nov.. Super JIMAT + FREE GIFT + FREE POSTAGE🎉🎊🎉🎊 . #juzfit  last day promo guys.. Tq kepada semua juzfit lover😘 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
Postage 01-07 Nov😍 Promosi “Birthday Sale” 01-07 Nov.. Super JIMAT + FREE GIFT + FREE POSTAGE🎉🎊🎉🎊
.
#juzfit last day promo guys.. Tq kepada semua juzfit lover😘
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Postage 01-07 Nov😍 Promosi “Birthday Sale” 01-07 Nov.. Super JIMAT + FREE GIFT + FREE POSTAGE🎉🎊🎉🎊 . #juzfit  last day promo guys.. Tq kepada semua juzfit lover😘 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
Wow! Tak sangka😳
.
Sebelum pregnant lagi rupanya amyra rosli ni dah consume juzfit..Lepas bersalin nak sambung balik juzfit tu katanya👍🏻
.
Juzfit memang best😁
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Wow! Tak sangka😳 . Sebelum pregnant lagi rupanya amyra rosli ni dah consume juzfit..Lepas bersalin nak sambung balik juzfit tu katanya👍🏻 . Juzfit memang best😁 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
Birthday Sale! Birthday Sale! Birthday Sale!🎊🎉🎊🎉
.
Dapatkan #Juzfit dengan harga yang korang semua akan terkejut!!😱😱
.
Bukan senang admin nak bagi harga kasih sayang ni tau.. Sale selama 7 hari je guys😘 sampai hari selasa jee tau..
.
FREE POSTAGE!! DAPAT FREE GIFT!! BELI DENGAN HARGA SUPER JIMAT LAGI!!
.
Khas untuk sayang sayang semua😘
.
Jom order sebelum terlambat..
.
Boleh inbox/ Whatsapp 0176209723
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Birthday Sale! Birthday Sale! Birthday Sale!🎊🎉🎊🎉 . Dapatkan #Juzfit  dengan harga yang korang semua akan terkejut!!😱😱 . Bukan senang admin nak bagi harga kasih sayang ni tau.. Sale selama 7 hari je guys😘 sampai hari selasa jee tau.. . FREE POSTAGE!! DAPAT FREE GIFT!! BELI DENGAN HARGA SUPER JIMAT LAGI!! . Khas untuk sayang sayang semua😘 . Jom order sebelum terlambat.. . Boleh inbox/ Whatsapp 0176209723 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
Birthday Sale! Birthday Sale! Birthday Sale!🎊🎉🎊🎉
.
Dapatkan #Juzfit dengan harga yang korang semua akan terkejut!!😱😱
.
Bukan senang admin nak bagi harga kasih sayang ni tau.. Sale selama 7 hari je guys😘 sampai hari selasa jee tau..
.
FREE POSTAGE!! DAPAT FREE GIFT!! BELI DENGAN HARGA SUPER JIMAT LAGI!!
.
Khas untuk sayang sayang semua😘
.
Jom order sebelum terlambat..
.
Boleh inbox/ Whatsapp 0176209723
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Birthday Sale! Birthday Sale! Birthday Sale!🎊🎉🎊🎉 . Dapatkan #Juzfit  dengan harga yang korang semua akan terkejut!!😱😱 . Bukan senang admin nak bagi harga kasih sayang ni tau.. Sale selama 7 hari je guys😘 sampai hari selasa jee tau.. . FREE POSTAGE!! DAPAT FREE GIFT!! BELI DENGAN HARGA SUPER JIMAT LAGI!! . Khas untuk sayang sayang semua😘 . Jom order sebelum terlambat.. . Boleh inbox/ Whatsapp 0176209723 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
Birthday Sale! Birthday Sale! Birthday Sale!🎊🎉🎊🎉
.
Dapatkan #Juzfit dengan harga yang korang semua akan terkejut!!😱😱
.
Bukan senang admin nak bagi harga kasih sayang ni tau.. Sale selama 7 hari je guys😘 sampai hari selasa jee tau..
.
FREE POSTAGE!! DAPAT FREE GIFT!! BELI DENGAN HARGA SUPER JIMAT LAGI!!
.
Khas untuk sayang sayang semua😘
.
Jom order sebelum terlambat..
.
Boleh inbox/ Whatsapp 0176209723
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Birthday Sale! Birthday Sale! Birthday Sale!🎊🎉🎊🎉 . Dapatkan #Juzfit  dengan harga yang korang semua akan terkejut!!😱😱 . Bukan senang admin nak bagi harga kasih sayang ni tau.. Sale selama 7 hari je guys😘 sampai hari selasa jee tau.. . FREE POSTAGE!! DAPAT FREE GIFT!! BELI DENGAN HARGA SUPER JIMAT LAGI!! . Khas untuk sayang sayang semua😘 . Jom order sebelum terlambat.. . Boleh inbox/ Whatsapp 0176209723 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
Diet dah.. Exercise pun dah tapi badan tak kurus-kurus jugak, apa masalahnya ye??
.
Mesti peningkan! untuk pengetahuan korang semua tak semestinya makanan je yang menyebabkan kegemukan, minuman juga boleh jadi salah satu puncanya.
.
1. SUSU
.
Menurut pakar pemakanan susu merupakan minuman terbaik tetapi tahukah anda susu juga mempunyai jumlah lemak tepu yang tinggi, dimana akan membuatkan berat badan anda naik tanpa anda sedari
.
2. KOPI
.
Kopi sememangnya kelihatan seperti minuman yang sihat. Tetapi sekiranya anda ingin tahu kopi sebenarnya mengandungi 900 kalori. Jadi jika anda minum kopi bersama gula dan krim ianya akan menjadikan kopi minuman tidak sihat dan menggemukkan
.
3. MINUMAN YANG DIPROSES
.
Iaitu seperti jus buah-buahan, walaupun kelihatan seperti minuman jus sahaja, ianya tetap tidak sihat kerana inuman tersebut mengandungi gula yang tinggi dan pemanis tiruan lain yang menyebabkn penambah kalori. Ianya kerana jus yang diproses hanya mengandungi 3% kandungan buah-buahan sahaja
.
4. SHAKES
.
Shakes adalah minuman yang mempunyai banyak bahan seperti pemanis, susu, perisa buah-buahan buatan yang akan membuatkan anda rasa lesu dan gemuk. Ianya merupakan salah satu minuman yang membuatkan berat anda akan bertambah
.
5. MINUMAN TENAGA
.
Kelihatan seperti minuman yang akan memberikan anada tenaga , tetapi anda mungkin tidak tahu bahawa minuman ini sarat dengan gula, kafein dan bahan-bahan lain yang bukan sahaja menambahkan berat badan tetapi ia juga akan mengaktifkan sel-sel kanser dalam badan anda
.
6. MINUMAN SUKAN
Minuman ini dikatakan mampu memberikan anda tenaga semula selepas anda bersukan dan bersenam. Tetapi minuman ini akan membuatkan anda menjadi gemuk kerana sarat dengan gula dan karbohidrat
.
 #bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Diet dah.. Exercise pun dah tapi badan tak kurus-kurus jugak, apa masalahnya ye?? . Mesti peningkan! untuk pengetahuan korang semua tak semestinya makanan je yang menyebabkan kegemukan, minuman juga boleh jadi salah satu puncanya. . 1. SUSU . Menurut pakar pemakanan susu merupakan minuman terbaik tetapi tahukah anda susu juga mempunyai jumlah lemak tepu yang tinggi, dimana akan membuatkan berat badan anda naik tanpa anda sedari . 2. KOPI . Kopi sememangnya kelihatan seperti minuman yang sihat. Tetapi sekiranya anda ingin tahu kopi sebenarnya mengandungi 900 kalori. Jadi jika anda minum kopi bersama gula dan krim ianya akan menjadikan kopi minuman tidak sihat dan menggemukkan . 3. MINUMAN YANG DIPROSES . Iaitu seperti jus buah-buahan, walaupun kelihatan seperti minuman jus sahaja, ianya tetap tidak sihat kerana inuman tersebut mengandungi gula yang tinggi dan pemanis tiruan lain yang menyebabkn penambah kalori. Ianya kerana jus yang diproses hanya mengandungi 3% kandungan buah-buahan sahaja . 4. SHAKES . Shakes adalah minuman yang mempunyai banyak bahan seperti pemanis, susu, perisa buah-buahan buatan yang akan membuatkan anda rasa lesu dan gemuk. Ianya merupakan salah satu minuman yang membuatkan berat anda akan bertambah . 5. MINUMAN TENAGA . Kelihatan seperti minuman yang akan memberikan anada tenaga , tetapi anda mungkin tidak tahu bahawa minuman ini sarat dengan gula, kafein dan bahan-bahan lain yang bukan sahaja menambahkan berat badan tetapi ia juga akan mengaktifkan sel-sel kanser dalam badan anda . 6. MINUMAN SUKAN Minuman ini dikatakan mampu memberikan anda tenaga semula selepas anda bersukan dan bersenam. Tetapi minuman ini akan membuatkan anda menjadi gemuk kerana sarat dengan gula dan karbohidrat . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
MANFAAT Air suam yang ramai TAK AMBIL TAHU!
.
"Apa manfaat minum air suam hari-hari? Tak bosan ke? Aku rasa air suam ni tak sedap pun, sedap lagi minum air yg ada rasa!”
.
Org yg tak suka minum air suam suka ckp macam tu! Padahal banyak kebaikan minum air suam ni sebenarnya😋
.
Kalau korang nak tahu, air suam ni bagus untuk:
.
✅Sistem pencernaan, elak sembelit
.
✅Memperbaiki sel kulit utk nampak "awet muda"
.
✅Mengurangkan kesakitan terutamanya, "period pain"
.
✅Membantu menurunkan berat badan
.
✅Memperbaiki peredaran darah
.
Ha! Dah tahu manfaat tu, jom start amalkan. 2-3 liter je sehari
.
#airsuam #airputih #bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
MANFAAT Air suam yang ramai TAK AMBIL TAHU! . "Apa manfaat minum air suam hari-hari? Tak bosan ke? Aku rasa air suam ni tak sedap pun, sedap lagi minum air yg ada rasa!” . Org yg tak suka minum air suam suka ckp macam tu! Padahal banyak kebaikan minum air suam ni sebenarnya😋 . Kalau korang nak tahu, air suam ni bagus untuk: . ✅Sistem pencernaan, elak sembelit . ✅Memperbaiki sel kulit utk nampak "awet muda" . ✅Mengurangkan kesakitan terutamanya, "period pain" . ✅Membantu menurunkan berat badan . ✅Memperbaiki peredaran darah . Ha! Dah tahu manfaat tu, jom start amalkan. 2-3 liter je sehari . #airsuam  #airputih  #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
Nak cepat kurus?
.
Cuba amalkan pemakanan telur dalam menu seharian
.
Telur mengandungi sumber vitamin,  mineral,  protein berkualiti tinggi,  lemak baik dan pelbagai jenis nutrisi yang sangat diperlukan oleh tubuh
.
Satu biji telur mengandungi vitamin B12, vitamin B2, vitamin A, vitamin B5 dan selenium. Telur juga mengandungi vitamin dan mineral yang diperlukan oleh badan termasuk kalsium,  zat besi,  kalium,  zink,  mangan,  vitamin E,  folat dan banyak lagi
.
Jadi,  jangan lupa masukkan telur dalam menu diet secara sihat korang tau disamping amalkan #juzfit😍
.
#bodycantik #telurrebus #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Nak cepat kurus? . Cuba amalkan pemakanan telur dalam menu seharian . Telur mengandungi sumber vitamin, mineral, protein berkualiti tinggi, lemak baik dan pelbagai jenis nutrisi yang sangat diperlukan oleh tubuh . Satu biji telur mengandungi vitamin B12, vitamin B2, vitamin A, vitamin B5 dan selenium. Telur juga mengandungi vitamin dan mineral yang diperlukan oleh badan termasuk kalsium, zat besi, kalium, zink, mangan, vitamin E, folat dan banyak lagi . Jadi, jangan lupa masukkan telur dalam menu diet secara sihat korang tau disamping amalkan #juzfit 😍 . #bodycantik  #telurrebus  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
Deepavali Sale..Dapatkan juzfit dengan harga promosi & free postage untuk semenanjung & sabah/ sarawak👍🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Deepavali Sale..Dapatkan juzfit dengan harga promosi & free postage untuk semenanjung & sabah/ sarawak👍🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Deepavali Sale..Dapatkan juzfit dengan harga promosi & free postage untuk semenanjung & sabah/ sarawak👍🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Deepavali Sale..Dapatkan juzfit dengan harga promosi & free postage untuk semenanjung & sabah/ sarawak👍🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Deepavali Sale..Dapatkan juzfit dengan harga promosi & free postage untuk semenanjung & sabah/ sarawak👍🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Hehehe botol dh habis tpi pagi tadi tk puas hati terbalik kn botolnya..nie my mom baru hntr gmbr barang dh smpai.. So far ok dear ada yg tegur dh slim sikit.. Tpi blom timbang lgi last week timbang turun 2kg dari 64 to 62”
.
Memang kalau habis satu botol #juzfit kena repeat order lagi lah sis ni..hehe turun 2kg pulak tu.. 😍
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Hehehe botol dh habis tpi pagi tadi tk puas hati terbalik kn botolnya..nie my mom baru hntr gmbr barang dh smpai.. So far ok dear ada yg tegur dh slim sikit.. Tpi blom timbang lgi last week timbang turun 2kg dari 64 to 62” . Memang kalau habis satu botol #juzfit  kena repeat order lagi lah sis ni..hehe turun 2kg pulak tu.. 😍 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
“Nk order juzfit lgi stu btol.. Sya da try mnom stu btol tu.. So far alhamdulillah brat bdn sya trun gak.. Dlm 2 3kg trun”
.
Alhamdulillah.. nak repeat order lagi😍 Satu botol #juzfit pun dah turun 3kg👍🏻 Cepat-cepat siapa nak order tu, tinggal lagi 2hari je “Juzfit Sale” ni..Beli dgn harga promosi dapat jimat & free postage lagi tu😘
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Nk order juzfit lgi stu btol.. Sya da try mnom stu btol tu.. So far alhamdulillah brat bdn sya trun gak.. Dlm 2 3kg trun” . Alhamdulillah.. nak repeat order lagi😍 Satu botol #juzfit  pun dah turun 3kg👍🏻 Cepat-cepat siapa nak order tu, tinggal lagi 2hari je “Juzfit Sale” ni..Beli dgn harga promosi dapat jimat & free postage lagi tu😘 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
“Ari tu timbang turun 2 kilo.. Sekarang target nak turun lagi 4 kilo😂😂 Dulu saya tak amik breakfast. Sejak consume juzfit ni memang tak tinggal breakfast. Malam pon makan light2 je😁”
.
Alhamdulillah sis ni dah turun 2kg & target nak turun lagi 4kg😊 Good luck!👍🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Ari tu timbang turun 2 kilo.. Sekarang target nak turun lagi 4 kilo😂😂 Dulu saya tak amik breakfast. Sejak consume juzfit ni memang tak tinggal breakfast. Malam pon makan light2 je😁” . Alhamdulillah sis ni dah turun 2kg & target nak turun lagi 4kg😊 Good luck!👍🏻 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
“Saya da loose weight.. Dari 68kg ke 61.7kg..😬😬😬 masuk 2 minggu da sis.. Ya allah happy nya tu tak terkata.. Nanti balik jb saya nak order lagi 4 or 5 botol ye.. Sebab kawan2 saya semua terkejut.. Nak pakai juzfit jugak..”
.
Kawan kawan pun perasan & terkejut.. Sampai diorang pun nak try sekali #juzfit ni😁
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Saya da loose weight.. Dari 68kg ke 61.7kg..😬😬😬 masuk 2 minggu da sis.. Ya allah happy nya tu tak terkata.. Nanti balik jb saya nak order lagi 4 or 5 botol ye.. Sebab kawan2 saya semua terkejut.. Nak pakai juzfit jugak..” . Kawan kawan pun perasan & terkejut.. Sampai diorang pun nak try sekali #juzfit  ni😁 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
“Sy nk bgi tahu ni.. Dengan satu botol juzfit sy turun 6kg😀😀😀”
.
Positif feedback lagi.. Cepat! Jangan lepaskan peluang beli #juzfit dengan harga promo guys.. Lagi 4hari jee
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Sy nk bgi tahu ni.. Dengan satu botol juzfit sy turun 6kg😀😀😀” . Positif feedback lagi.. Cepat! Jangan lepaskan peluang beli #juzfit  dengan harga promo guys.. Lagi 4hari jee . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
“Mmg best gila.. Berat turun 4kg lebih gak la.. Makan pon leh control.. Saya nk order 2 botol.. Mak saya pon minum gak.. Badan pon jdi cergas.. Mmg dh jatuh cinta la dekat juzfit ni..”
.
Sampai jatuh cinta sis ni dengan #juzfit kita❤️ Alhamdulillah
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Mmg best gila.. Berat turun 4kg lebih gak la.. Makan pon leh control.. Saya nk order 2 botol.. Mak saya pon minum gak.. Badan pon jdi cergas.. Mmg dh jatuh cinta la dekat juzfit ni..” . Sampai jatuh cinta sis ni dengan #juzfit  kita❤️ Alhamdulillah . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
“Sblum ni berat mncecah 90.. lepas mnum juzfit trun 5 kilo.. Ni x pntang sgt mkan.. Pntang mnum ais dgn mkan bergoreng ja.. Hahha”
.
In Shaa Allah.. siapa yang usaha & sabar akan dapat hasilnya😉
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Sblum ni berat mncecah 90.. lepas mnum juzfit trun 5 kilo.. Ni x pntang sgt mkan.. Pntang mnum ais dgn mkan bergoreng ja.. Hahha” . In Shaa Allah.. siapa yang usaha & sabar akan dapat hasilnya😉 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
“Ye.. alhamdulillah.. ada perkembangan positif.. nak abis 2 botol ni.. sis dah kurang 3kg”
.
Alhamdulillah..turun 3kg dengan 2botol #juzfit👏🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Ye.. alhamdulillah.. ada perkembangan positif.. nak abis 2 botol ni.. sis dah kurang 3kg” . Alhamdulillah..turun 3kg dengan 2botol #juzfit 👏🏻 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
“Haiii . Nak bagi feedback juzfit☺️ Memang terbaik☺️☺️ Dah habis botol ke 2 . Lost dalam 5 6 kg . Sebab tak timbang before consume juzfit . Hehehe”
.
Lost 6 kg dengan 2 botol #juzfit👏🏻👏🏻
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Haiii . Nak bagi feedback juzfit☺️ Memang terbaik☺️☺️ Dah habis botol ke 2 . Lost dalam 5 6 kg . Sebab tak timbang before consume juzfit . Hehehe” . Lost 6 kg dengan 2 botol #juzfit 👏🏻👏🏻 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
“Assalam sis. Saya dah habis dahh minum juzfit sebotol. Alhamdulillah. Berat saya dah lost 4kg dalam masa 3minggu saya konsisten juzfit ni. Kulit pun makin cerah je😍”
.
Happy dengar feedback #juzfit lover ni tau😘 Sekarang ada sale tau untuk 5hari je.. Lepas 5hari harga back to normal guys..
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Assalam sis. Saya dah habis dahh minum juzfit sebotol. Alhamdulillah. Berat saya dah lost 4kg dalam masa 3minggu saya konsisten juzfit ni. Kulit pun makin cerah je😍” . Happy dengar feedback #juzfit  lover ni tau😘 Sekarang ada sale tau untuk 5hari je.. Lepas 5hari harga back to normal guys.. . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
“Haiii haritu beli juzfit turun 3kg. tak diet tak senam pon just jga pemakanan seimbang. tu pon da termakan bnda belemak heheh. Best la. Hari ni pon kawan n fmly tego ada nmpak perubahan😁”
.
Sampai family pun tegur sis kita sorang ni😊 mesti happy kan bila kita sendiri dah cuba #juzfit & rasa perubahan tu sendiri..
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
“Haiii haritu beli juzfit turun 3kg. tak diet tak senam pon just jga pemakanan seimbang. tu pon da termakan bnda belemak heheh. Best la. Hari ni pon kawan n fmly tego ada nmpak perubahan😁” . Sampai family pun tegur sis kita sorang ni😊 mesti happy kan bila kita sendiri dah cuba #juzfit  & rasa perubahan tu sendiri.. . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
Juzfit Sale!! Juzfit Sale!! Juzfit Sale!!😱😱😱
.
Bukan selalu nak dapat harga kasih sayang ni tau.. Sale selama 5 hari je guys😘 sampai jumaat ni jee..
.
FREE POSTAGE!! JIMAT SAMPAI RM20 LAGI!!
.
Biar betul? Betul lah sayang sayangku😘
.
Jom order sebelum terlambat..
.
Boleh inbox/ Whatsapp 0176209723
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Juzfit Sale!! Juzfit Sale!! Juzfit Sale!!😱😱😱 . Bukan selalu nak dapat harga kasih sayang ni tau.. Sale selama 5 hari je guys😘 sampai jumaat ni jee.. . FREE POSTAGE!! JIMAT SAMPAI RM20 LAGI!! . Biar betul? Betul lah sayang sayangku😘 . Jom order sebelum terlambat.. . Boleh inbox/ Whatsapp 0176209723 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #elfiraloy  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #freepostage 
Assalamualaikum & good morning.. Dah sarapan ke tu? Jangan lupa ambil juzfit ye sayang-sayang semua😍
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #elfiraloy #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #freepostage
Ramai yang ada masalah susah nak kawal makan sekarang ni.. Jangan risau! Ambil #juzfit 2sudu sehari akan buat kita rasa kenyang & sentiasa bertenaga..
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #fathialatiff #jsd #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #slim
Ramai yang ada masalah susah nak kawal makan sekarang ni.. Jangan risau! Ambil #juzfit  2sudu sehari akan buat kita rasa kenyang & sentiasa bertenaga.. . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #fathialatiff  #jsd  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #slim 
Jangan jadikan alasan sebagai penghalang untuk kita capai berat badan ideal kita.. Juzfit jus detox 100% natural, hanya daripada buah-buahan termasuk kurma makanan sunnah.. Tak perlu bancuh.. Hanya 2sudu setiap hari😊
.
#bodycantik  #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #fathialatiff #jsd #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #slim
Jangan jadikan alasan sebagai penghalang untuk kita capai berat badan ideal kita.. Juzfit jus detox 100% natural, hanya daripada buah-buahan termasuk kurma makanan sunnah.. Tak perlu bancuh.. Hanya 2sudu setiap hari😊 . #bodycantik  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #fathialatiff  #jsd  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #slim 
Ramai yang belum tahu khasiat yang ada dalam #juzfit ni.
.
Juzfit KHAS untuk mereka yang mahukan tubuh badan yang ramping & menawan. Sesiapa yang mahu kekal berat badan yang ideal seperti anak dara wajib amalkan #juzfit.
.
Jus detox no. 1 yang menurunkan berat badan secara sihat👍🏻
.
#juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #fathialatiff #jsd #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #slim
Ramai yang belum tahu khasiat yang ada dalam #juzfit  ni. . Juzfit KHAS untuk mereka yang mahukan tubuh badan yang ramping & menawan. Sesiapa yang mahu kekal berat badan yang ideal seperti anak dara wajib amalkan #juzfit . . Jus detox no. 1 yang menurunkan berat badan secara sihat👍🏻 . #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #fathialatiff  #jsd  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #slim 
Ramai yang belum tahu khasiat yang ada dalam #juzfit ni.
.
Juzfit KHAS untuk mereka yang mahukan tubuh badan yang ramping & menawan. Sesiapa yang mahu kekal berat badan yang ideal seperti anak dara wajib amalkan #juzfit.
.
Jus detox no. 1 yang menurunkan berat badan secara sihat👍🏻
.
#juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #fathialatiff #jsd #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #slim
Ramai yang belum tahu khasiat yang ada dalam #juzfit  ni. . Juzfit KHAS untuk mereka yang mahukan tubuh badan yang ramping & menawan. Sesiapa yang mahu kekal berat badan yang ideal seperti anak dara wajib amalkan #juzfit . . Jus detox no. 1 yang menurunkan berat badan secara sihat👍🏻 . #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #fathialatiff  #jsd  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #slim 
Ramai yang belum tahu khasiat yang ada dalam #juzfit ni.
.
Juzfit KHAS untuk mereka yang mahukan tubuh badan yang ramping & menawan. Sesiapa yang mahu kekal berat badan yang ideal seperti anak dara wajib amalkan #juzfit.
.
Jus detox no. 1 yang menurunkan berat badan secara sihat👍🏻
.
#juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #fathialatiff #jsd #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #slim
Ramai yang belum tahu khasiat yang ada dalam #juzfit  ni. . Juzfit KHAS untuk mereka yang mahukan tubuh badan yang ramping & menawan. Sesiapa yang mahu kekal berat badan yang ideal seperti anak dara wajib amalkan #juzfit . . Jus detox no. 1 yang menurunkan berat badan secara sihat👍🏻 . #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #fathialatiff  #jsd  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #slim 
Assalamualaikum & selamat pagi semua.. Salam jumaat.. Salam menjemput rezeki.. Semoga kita semua diberi kesihatan yang sihat harini😊
.
#salamjumaat #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #fathialatiff #jsd #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #slim
Assalamualaikum & selamat pagi semua.. Salam jumaat.. Salam menjemput rezeki.. Semoga kita semua diberi kesihatan yang sihat harini😊 . #salamjumaat  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #fathialatiff  #jsd  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #slim 
Assalamualaikum & selamat pagi semua.. Salam jumaat.. Salam menjemput rezeki.. Semoga kita semua diberi kesihatan yang sihat harini😊
.
#salamjumaat #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #fathialatiff #jsd #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #slim
Assalamualaikum & selamat pagi semua.. Salam jumaat.. Salam menjemput rezeki.. Semoga kita semua diberi kesihatan yang sihat harini😊 . #salamjumaat  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #fathialatiff  #jsd  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #slim 
Assalamualaikum & selamat pagi semua.. Salam jumaat.. Salam menjemput rezeki.. Semoga kita semua diberi kesihatan yang sihat harini😊
.
#salamjumaat #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #fathialatiff #jsd #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #slim
Assalamualaikum & selamat pagi semua.. Salam jumaat.. Salam menjemput rezeki.. Semoga kita semua diberi kesihatan yang sihat harini😊 . #salamjumaat  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #fathialatiff  #jsd  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #slim 
Assalamualaikum & selamat pagi semua.. Salam jumaat.. Salam menjemput rezeki.. Semoga kita semua diberi kesihatan yang sihat harini😊
.
#salamjumaat #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #fathialatiff #jsd #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #slim
Assalamualaikum & selamat pagi semua.. Salam jumaat.. Salam menjemput rezeki.. Semoga kita semua diberi kesihatan yang sihat harini😊 . #salamjumaat  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #fathialatiff  #jsd  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #slim 
Assalamualaikum & selamat pagi semua.. Salam jumaat.. Salam menjemput rezeki.. Semoga kita semua diberi kesihatan yang sihat harini😊
.
#salamjumaat #juzfit #juzfitkl #juzfitkurus #juzfitpromo #juzfitmurah #juzfitmalaysia #juzfitmurahoriginal #juzfittestimoni #juzfitjusdiet #juzfitoriginal #fathialatiff #jsd #kurus #slim #bodyshape #beautybody #detoxjuice #detox #DZrin #juzfitfeedback #promo #codkl#diet#kurus#kurussihat #promojuzfit #slim
Assalamualaikum & selamat pagi semua.. Salam jumaat.. Salam menjemput rezeki.. Semoga kita semua diberi kesihatan yang sihat harini😊 . #salamjumaat  #juzfit  #juzfitkl  #juzfitkurus  #juzfitpromo  #juzfitmurah  #juzfitmalaysia  #juzfitmurahoriginal  #juzfittestimoni  #juzfitjusdiet  #juzfitoriginal  #fathialatiff  #jsd  #kurus  #slim  #bodyshape  #beautybody  #detoxjuice  #detox  #DZrin  #juzfitfeedback  #promo  #codkl #diet #kurus #kurussihat  #promojuzfit  #slim