an online Instagram web viewer

#promosi medias

Photos

★@beokuofficial ★@wira_suasti ★@chilphie ★@rh.subagio ★@banita05 ★@lee_luphly #beoku #beokugiveaway ✔🐦Username : ShavaRegan
✔🐦IG:@ndraashavaregan
✔🐦Fb:Ndraa shava regan
✔🐦Twitter:@Indra_shava
#Repost from @beokuofficial ・・・
Beoku Giveaway!!!
Mau Smartphone Xiomi Redmi 4? Atau saldo RP 20.000 untuk 400 pemenang.

Gampang banget caranya:
* Follow Instagram Beoku (@beokuofficial)
* Like and repost postingan ini.
* Mention dan Tag 5 teman kamu dan @beokuofficial pada repost tersebut
* Jangan lupa hashtag #beoku dan #beokugiveaway
* Daftar sebagai customer di beoku.com dan sebutkan username-mu pada IG repost kamu

PS: Untuk mendapatkan gratis saldo, gunakan kode voucher "BEOMI4" saat melakukan top-up wallet. 
Promo ini berlaku mulai dari 14 - 30 July 2017

#belanjaonlinefavoriteku #belanja #belanjamudah #belanjahemat #giveaway #giveawayindo #giveawayindonesia #hadiah #promo #promosi #promomurah #promoterbaru #saldo #uang #uanggratis #gratisuang #redmi #redminote4 #smartphone #undian #voucher #vouchergratis #gratisvoucher #wallet #dompet #topup
★@beokuofficial ★@wira_suasti ★@chilphie ★@rh.subagio ★@banita05 ★@lee_luphly #beoku  #beokugiveaway  ✔🐦Username : ShavaRegan ✔🐦IG:@ndraashavaregan ✔🐦Fb:Ndraa shava regan ✔🐦Twitter:@Indra_shava #Repost  from @beokuofficial ・・・ Beoku Giveaway!!! Mau Smartphone Xiomi Redmi 4? Atau saldo RP 20.000 untuk 400 pemenang. Gampang banget caranya: * Follow Instagram Beoku (@beokuofficial) * Like and repost postingan ini. * Mention dan Tag 5 teman kamu dan @beokuofficial pada repost tersebut * Jangan lupa hashtag #beoku  dan #beokugiveaway  * Daftar sebagai customer di beoku.com dan sebutkan username-mu pada IG repost kamu PS: Untuk mendapatkan gratis saldo, gunakan kode voucher "BEOMI4" saat melakukan top-up wallet. Promo ini berlaku mulai dari 14 - 30 July 2017 #belanjaonlinefavoriteku  #belanja  #belanjamudah  #belanjahemat  #giveaway  #giveawayindo  #giveawayindonesia  #hadiah  #promo  #promosi  #promomurah  #promoterbaru  #saldo  #uang  #uanggratis  #gratisuang  #redmi  #redminote4  #smartphone  #undian  #voucher  #vouchergratis  #gratisvoucher  #wallet  #dompet  #topup 
NovAge Bright Sublime Set, terdiri dari pembersih, toner, krim mata, serum, krim pagi & krim malam. Menyamarkan bintik gelap hingga 50% dalam 12 minggu.
.
Sumber: Oriflame Indonesia
#testimoni
#testimoninovage #testimoninovagebrightsublime #skincareset #bintikgelap #kulitcerah #perawatankulit #oriflamebekasi #jualoriflame #jualoriflamebekasi #ecampuskbds #like4like #Oriflame #oriflameid #diskonoriflame #promooriflame #promo #promosi #promooriflamemurah #promooriflamejuli #promooriflamejuli2017
NovAge Bright Sublime Set, terdiri dari pembersih, toner, krim mata, serum, krim pagi & krim malam. Menyamarkan bintik gelap hingga 50% dalam 12 minggu. . Sumber: Oriflame Indonesia #testimoni  #testimoninovage  #testimoninovagebrightsublime  #skincareset  #bintikgelap  #kulitcerah  #perawatankulit  #oriflamebekasi  #jualoriflame  #jualoriflamebekasi  #ecampuskbds  #like4like  #Oriflame  #oriflameid  #diskonoriflame  #promooriflame  #promo  #promosi  #promooriflamemurah  #promooriflamejuli  #promooriflamejuli2017 
NovAge Bright Sublime Set, terdiri dari pembersih, toner, krim mata, serum, krim pagi & krim malam. Menyamarkan bintik gelap hingga 50% dalam 12 minggu.
.
Sumber: Oriflame Indonesia
#testimoni
#testimoninovage #testimoninovagebrightsublime #skincareset #bintikgelap #kulitcerah #perawatankulit #oriflamebekasi #jualoriflame #jualoriflamebekasi #ecampuskbds #like4like #Oriflame #oriflameid #diskonoriflame #promooriflame #promo #promosi #promooriflamemurah #promooriflamejuli #promooriflamejuli2017
NovAge Bright Sublime Set, terdiri dari pembersih, toner, krim mata, serum, krim pagi & krim malam. Menyamarkan bintik gelap hingga 50% dalam 12 minggu. . Sumber: Oriflame Indonesia #testimoni  #testimoninovage  #testimoninovagebrightsublime  #skincareset  #bintikgelap  #kulitcerah  #perawatankulit  #oriflamebekasi  #jualoriflame  #jualoriflamebekasi  #ecampuskbds  #like4like  #Oriflame  #oriflameid  #diskonoriflame  #promooriflame  #promo  #promosi  #promooriflamemurah  #promooriflamejuli  #promooriflamejuli2017 
Akan Re-Stock segera kak ❤
--
--
Check koleksi anting lainnya kak ❤❤
Akan Re-Stock segera kak ❤ -- -- Check koleksi anting lainnya kak ❤❤
Akan Re-Stock segera ❤ yang pearl-nya hitam masih ada stock kak ❤❤
--
--
Check koleksi anting lainnya kak ❤❤❤
Akan Re-Stock segera ❤ yang pearl-nya hitam masih ada stock kak ❤❤ -- -- Check koleksi anting lainnya kak ❤❤❤
JULY END SALES!!!
.
SALES CHOOCOBY RM8 SEBALANG SEBELUM DINAIKKAN KEPADA HARGA BARU BERMULA 1 OGOS 2017 !!! 📣📣📣
.

choocoby_topping new packaging 😍😍😍
.

semewah coklat cair berkualiti yang umpphh + bertih beras rangup aumm aumm + 5 topping yang woww MELETOPP 😋😋
.

Bertih beras ranggup + 5 TOPPING yang WOWW:
🍭NIPS
🍭OREO
🍭CLOUD 9
🍭NESTUM
🍭CORNFLAKES .

WhatsApp 017-5974834 jika ada topping pilihan yang berjaya memikat hati awak2 semua ye.. 😘 .
.
PROMOSI AKHIR JULY📣📣
RM8/jar (tidak termasuk harga pos) .
#choocoby #nestum #cloud9 #oreo #nips #m&m #cornflakes #cod #bagan #butterworth #sungaidua #kepalabatas #bazaarkl #bazaarpaknil #murahmurah #bertih #bertihberas #coklatlangkawimurah #promosi #july2017
JULY END SALES!!! . SALES CHOOCOBY RM8 SEBALANG SEBELUM DINAIKKAN KEPADA HARGA BARU BERMULA 1 OGOS 2017 !!! 📣📣📣 . choocoby_topping new packaging 😍😍😍 . semewah coklat cair berkualiti yang umpphh + bertih beras rangup aumm aumm + 5 topping yang woww MELETOPP 😋😋 . Bertih beras ranggup + 5 TOPPING yang WOWW: 🍭NIPS 🍭OREO 🍭CLOUD 9 🍭NESTUM 🍭CORNFLAKES . WhatsApp 017-5974834 jika ada topping pilihan yang berjaya memikat hati awak2 semua ye.. 😘 . . PROMOSI AKHIR JULY📣📣 RM8/jar (tidak termasuk harga pos) . #choocoby  #nestum  #cloud9  #oreo  #nips  #m &m #cornflakes  #cod  #bagan  #butterworth  #sungaidua  #kepalabatas  #bazaarkl  #bazaarpaknil  #murahmurah  #bertih  #bertihberas  #coklatlangkawimurah  #promosi  #july2017 
😱😱😱 coklat sedappp serius sedappp
kan hakak dah cakap, makan sekali pasti nak lagii 😋😋😋
.

harini masuk order lagi, baru je lepas cod semalam 😍
yang untuk pos pun ada minggu depan.. .

waaa.. tak menang tangan hakak dua harini berturut.. baru lepas siap packing untuk adik2  madrasah dan pos minggu depan 😍😍
.

kali ni Choocoby berjaya memenangi hati customer2 ! 😘 .
STOK LAKUU HABISSS 😱😱😱 .
cepat drop order sementara promosi RM8 akhir julai ni 😘
.

Bertih beras ranggup + 5 TOPPING yang WOWW:
🍭NIPS
🍭OREO
🍭CLOUD 9
🍭NESTUM
🍭CORNFLAKES .

WhatsApp 017-5974834 jika ada topping pilihan yang berjaya memikat hati awak2 semua ye.. 😘 .
.
PROMOSI AKHIR JULY📣📣
RM8/jar (tidak termasuk harga pos) .
.
#choocoby #nestum #cloud9 #oreo #nips #m&m #cornflakes #cod #bagan #butterworth #sungaidua #kepalabatas #bazaarkl #bazaarpaknil #murahmurah #bertih #bertihberas #coklatlangkawimurah #promosi #july2017
😱😱😱 coklat sedappp serius sedappp kan hakak dah cakap, makan sekali pasti nak lagii 😋😋😋 . harini masuk order lagi, baru je lepas cod semalam 😍 yang untuk pos pun ada minggu depan.. . waaa.. tak menang tangan hakak dua harini berturut.. baru lepas siap packing untuk adik2 madrasah dan pos minggu depan 😍😍 . kali ni Choocoby berjaya memenangi hati customer2 ! 😘 . STOK LAKUU HABISSS 😱😱😱 . cepat drop order sementara promosi RM8 akhir julai ni 😘 . Bertih beras ranggup + 5 TOPPING yang WOWW: 🍭NIPS 🍭OREO 🍭CLOUD 9 🍭NESTUM 🍭CORNFLAKES . WhatsApp 017-5974834 jika ada topping pilihan yang berjaya memikat hati awak2 semua ye.. 😘 . . PROMOSI AKHIR JULY📣📣 RM8/jar (tidak termasuk harga pos) . . #choocoby  #nestum  #cloud9  #oreo  #nips  #m &m #cornflakes  #cod  #bagan  #butterworth  #sungaidua  #kepalabatas  #bazaarkl  #bazaarpaknil  #murahmurah  #bertih  #bertihberas  #coklatlangkawimurah  #promosi  #july2017 
😱😱😱 coklat sedappp serius sedappp
kan hakak dah cakap, makan sekali pasti nak lagii 😋😋😋
.

harini masuk order lagi, baru je lepas cod semalam 😍
yang untuk pos pun ada minggu depan.. .

waaa.. tak menang tangan hakak dua harini berturut.. baru lepas siap packing untuk adik @nrl_qamarina dan kawan2 madrasah dan pos minggu depan 😍😍
.

kali ni Choocoby berjaya memenangi hati customer2 ! 😘 .
STOK LAKUU HABISSS 😱😱😱 .
cepat drop order sementara promosi RM8 akhir julai ni 😘
.

Bertih beras ranggup + 5 TOPPING yang WOWW:
🍭NIPS
🍭OREO
🍭CLOUD 9
🍭NESTUM
🍭CORNFLAKES .

WhatsApp 017-5974834 jika ada topping pilihan yang berjaya memikat hati awak2 semua ye.. 😘 .
.
PROMOSI AKHIR JULY📣📣
RM8/jar (tidak termasuk harga pos) .
.
#choocoby #nestum #cloud9 #oreo #nips #m&m #cornflakes #cod #bagan #butterworth #sungaidua #kepalabatas #bazaarkl #bazaarpaknil #murahmurah #bertih #bertihberas #coklatlangkawimurah #promosi #july2017
😱😱😱 coklat sedappp serius sedappp kan hakak dah cakap, makan sekali pasti nak lagii 😋😋😋 . harini masuk order lagi, baru je lepas cod semalam 😍 yang untuk pos pun ada minggu depan.. . waaa.. tak menang tangan hakak dua harini berturut.. baru lepas siap packing untuk adik @nrl_qamarina dan kawan2 madrasah dan pos minggu depan 😍😍 . kali ni Choocoby berjaya memenangi hati customer2 ! 😘 . STOK LAKUU HABISSS 😱😱😱 . cepat drop order sementara promosi RM8 akhir julai ni 😘 . Bertih beras ranggup + 5 TOPPING yang WOWW: 🍭NIPS 🍭OREO 🍭CLOUD 9 🍭NESTUM 🍭CORNFLAKES . WhatsApp 017-5974834 jika ada topping pilihan yang berjaya memikat hati awak2 semua ye.. 😘 . . PROMOSI AKHIR JULY📣📣 RM8/jar (tidak termasuk harga pos) . . #choocoby  #nestum  #cloud9  #oreo  #nips  #m &m #cornflakes  #cod  #bagan  #butterworth  #sungaidua  #kepalabatas  #bazaarkl  #bazaarpaknil  #murahmurah  #bertih  #bertihberas  #coklatlangkawimurah  #promosi  #july2017 
Exclusive Edition - Vintage Impiana Calista (VIC Series) .
Klik #vintageimpianacalista_VIC_zf utk koleksi gmbr VIC & ukuran .
🔘 Baju kurung mini Vintage Impiana Calista Bermotif Songket ,  Mewah & Elegan . .
🔘 Fabrik baju daripada CottonSilk yang  berkualiti Tinggi menjamin keselesaan & keanggunan . .
🔘 Kain 'plain' dari material valentino soluna silk yang lembut dengan texture rasa yang lasak dan mempunyai flowy kain yang Cantik . .
🔘 Baju dengan motif Songket ditambah dengan hiasan renda atau LACE dibahagian depan 
menambahkan keunikan & ketinggian warisan seni melayu.

LIMITED SIZE . SS,S,M,L,XL,XXL .
.
🔘 Ukuran Mini Kurung , Lipat batik .
HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM110 (TERMASUk POS); .
XXL TAMBAH RM20.00
.
HARGA JUALAN SABAH SARAWAK  RM115 (TERMASUK POS); .
.
XXL TAMBAH RM20.00 .
** GAMBAR / COLOR Baju Model  ADALAH 90% REAL COLOR
.
 #koleksiraya2017 #meletop #jubahpucci #raya2017
#bajukurung#bajukurungonline
#bajukurungmurah#minikurung
#bajukurungmalaysia#sale
#jualanmurah#jualanmurahbajukurung
#promosipenghabisanstok
#promosi#sale#bajukurungpromosi
#hargapromosibajukurung#salebajukurung
#bajukurungsongket#bajukurungpahang
#bajukurungmoden#bajukurungdokoh
#bajukurungbatik#bajucorakbatik#bajubatik
#shawl#instantshawl#instantshawlmurah
#sale#promosi#promosibajukurung
#salebajukurung
Exclusive Edition - Vintage Impiana Calista (VIC Series) . Klik #vintageimpianacalista_VIC_zf  utk koleksi gmbr VIC & ukuran . 🔘 Baju kurung mini Vintage Impiana Calista Bermotif Songket , Mewah & Elegan . . 🔘 Fabrik baju daripada CottonSilk yang berkualiti Tinggi menjamin keselesaan & keanggunan . . 🔘 Kain 'plain' dari material valentino soluna silk yang lembut dengan texture rasa yang lasak dan mempunyai flowy kain yang Cantik . . 🔘 Baju dengan motif Songket ditambah dengan hiasan renda atau LACE dibahagian depan menambahkan keunikan & ketinggian warisan seni melayu. LIMITED SIZE . SS,S,M,L,XL,XXL . . 🔘 Ukuran Mini Kurung , Lipat batik . HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM110 (TERMASUk POS); . XXL TAMBAH RM20.00 . HARGA JUALAN SABAH SARAWAK RM115 (TERMASUK POS); . . XXL TAMBAH RM20.00 . ** GAMBAR / COLOR Baju Model ADALAH 90% REAL COLOR . #koleksiraya2017  #meletop  #jubahpucci  #raya2017  #bajukurung #bajukurungonline  #bajukurungmurah #minikurung  #bajukurungmalaysia #sale  #jualanmurah #jualanmurahbajukurung  #promosipenghabisanstok  #promosi #sale #bajukurungpromosi  #hargapromosibajukurung #salebajukurung  #bajukurungsongket #bajukurungpahang  #bajukurungmoden #bajukurungdokoh  #bajukurungbatik #bajucorakbatik #bajubatik  #shawl #instantshawl #instantshawlmurah  #sale #promosi #promosibajukurung  #salebajukurung 
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm?
- ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg?
- ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya?
Sedia : 👉peninggi badan
👉pelangsing
👉penggemuk
👉masker jerawat
👉mata minus
👉Osteoroporosis
👉Pemutih  dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT :
✅ BPOM
✅ FDA ✅ ISO 9000
✅ Top 500 Asia Brand
✅ DEPKES
✅ HALAL MUI . 
#likeforlike #followforfollow #Openorder #pemutihbadan #pemutihwajah #pelangsingtubuh #peninggibadan #kalsium #herbal #halal #terbukti #promosi #onlineshop #promosionlineshop #shop #trustedshop #selangor #quality #malaysya #singapore #brunei #worldwide #tiens #jualmurah #penjualan #barangbaru #pesanbarang #onlineshop #tokoonline #marketing #konsultasilengkap
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm? - ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg? - ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya? Sedia : 👉peninggi badan 👉pelangsing 👉penggemuk 👉masker jerawat 👉mata minus 👉Osteoroporosis 👉Pemutih dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT : ✅ BPOM ✅ FDA ✅ ISO 9000 ✅ Top 500 Asia Brand ✅ DEPKES ✅ HALAL MUI . #likeforlike  #followforfollow  #Openorder  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pelangsingtubuh  #peninggibadan  #kalsium  #herbal  #halal  #terbukti  #promosi  #onlineshop  #promosionlineshop  #shop  #trustedshop  #selangor  #quality  #malaysya  #singapore  #brunei  #worldwide  #tiens  #jualmurah  #penjualan  #barangbaru  #pesanbarang  #onlineshop  #tokoonline  #marketing  #konsultasilengkap 
[PAID PROMOTE DESIGN'17]
Mau dapet diskon 10% untuk semua item??
1. Go Follow our instagram account @hiu_onlineshop AND our Line@ account @tey4714k
2. Repost post ini kemudian tag kita @hiu_onlineshop dan 2 orang teman kamu
3. Tambahkan hastag #hiuolsdiscount di caption
4. Screen shoot semuanya dan silahkan order ke kita!! Valid until 31 July 2017

Order
Line : felixhiu
Line@ : @tey4714k
WA : 082233840192
DM
#july #promotion #promosi #10% #diskon #murah #traveler #traveling #travelgram #travelingram #pouch #backpack #wallet #passportholder #keyholder #totebag #bags #walletcard #paidpromotedesign17
[PAID PROMOTE DESIGN'17] Mau dapet diskon 10% untuk semua item?? 1. Go Follow our instagram account @hiu_onlineshop AND our Line@ account @tey4714k 2. Repost post ini kemudian tag kita @hiu_onlineshop dan 2 orang teman kamu 3. Tambahkan hastag #hiuolsdiscount  di caption 4. Screen shoot semuanya dan silahkan order ke kita!! Valid until 31 July 2017 Order Line : felixhiu Line@ : @tey4714k WA : 082233840192 DM #july  #promotion  #promosi  #10 % #diskon  #murah  #traveler  #traveling  #travelgram  #travelingram  #pouch  #backpack  #wallet  #passportholder  #keyholder  #totebag  #bags  #walletcard  #paidpromotedesign17 
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm?
- ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg?
- ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya?
Sedia : 👉peninggi badan
👉pelangsing
👉penggemuk
👉masker jerawat
👉mata minus
👉Osteoroporosis
👉Pemutih  dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT :
✅ BPOM
✅ FDA ✅ ISO 9000
✅ Top 500 Asia Brand
✅ DEPKES
✅ HALAL MUI . 
#likeforlike #followforfollow #Openorder #pemutihbadan #pemutihwajah #pelangsingtubuh #peninggibadan #kalsium #herbal #halal #terbukti #promosi #onlineshop #promosionlineshop #shop #trustedshop #selangor #quality #malaysya #singapore #brunei #worldwide #tiens #jualmurah #penjualan #barangbaru #pesanbarang #onlineshop #tokoonline #marketing #konsultasilengkap
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm? - ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg? - ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya? Sedia : 👉peninggi badan 👉pelangsing 👉penggemuk 👉masker jerawat 👉mata minus 👉Osteoroporosis 👉Pemutih dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT : ✅ BPOM ✅ FDA ✅ ISO 9000 ✅ Top 500 Asia Brand ✅ DEPKES ✅ HALAL MUI . #likeforlike  #followforfollow  #Openorder  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pelangsingtubuh  #peninggibadan  #kalsium  #herbal  #halal  #terbukti  #promosi  #onlineshop  #promosionlineshop  #shop  #trustedshop  #selangor  #quality  #malaysya  #singapore  #brunei  #worldwide  #tiens  #jualmurah  #penjualan  #barangbaru  #pesanbarang  #onlineshop  #tokoonline  #marketing  #konsultasilengkap 
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm?
- ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg?
- ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya?
Sedia : 👉peninggi badan
👉pelangsing
👉penggemuk
👉masker jerawat
👉mata minus
👉Osteoroporosis
👉Pemutih  dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT :
✅ BPOM
✅ FDA ✅ ISO 9000
✅ Top 500 Asia Brand
✅ DEPKES
✅ HALAL MUI . 
#likeforlike #followforfollow #Openorder #pemutihbadan #pemutihwajah #pelangsingtubuh #peninggibadan #kalsium #herbal #halal #terbukti #promosi #onlineshop #promosionlineshop #shop #trustedshop #selangor #quality #malaysya #singapore #brunei #worldwide #tiens #jualmurah #penjualan #barangbaru #pesanbarang #onlineshop #tokoonline #marketing #konsultasilengkap
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm? - ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg? - ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya? Sedia : 👉peninggi badan 👉pelangsing 👉penggemuk 👉masker jerawat 👉mata minus 👉Osteoroporosis 👉Pemutih dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT : ✅ BPOM ✅ FDA ✅ ISO 9000 ✅ Top 500 Asia Brand ✅ DEPKES ✅ HALAL MUI . #likeforlike  #followforfollow  #Openorder  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pelangsingtubuh  #peninggibadan  #kalsium  #herbal  #halal  #terbukti  #promosi  #onlineshop  #promosionlineshop  #shop  #trustedshop  #selangor  #quality  #malaysya  #singapore  #brunei  #worldwide  #tiens  #jualmurah  #penjualan  #barangbaru  #pesanbarang  #onlineshop  #tokoonline  #marketing  #konsultasilengkap 
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm?
- ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg?
- ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya?
Sedia : 👉peninggi badan
👉pelangsing
👉penggemuk
👉masker jerawat
👉mata minus
👉Osteoroporosis
👉Pemutih  dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT :
✅ BPOM
✅ FDA ✅ ISO 9000
✅ Top 500 Asia Brand
✅ DEPKES
✅ HALAL MUI . 
#likeforlike #followforfollow #Openorder #pemutihbadan #pemutihwajah #pelangsingtubuh #peninggibadan #kalsium #herbal #halal #terbukti #promosi #onlineshop #promosionlineshop #shop #trustedshop #selangor #quality #malaysya #singapore #brunei #worldwide #tiens #jualmurah #penjualan #barangbaru #pesanbarang #onlineshop #tokoonline #marketing #konsultasilengkap
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm? - ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg? - ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya? Sedia : 👉peninggi badan 👉pelangsing 👉penggemuk 👉masker jerawat 👉mata minus 👉Osteoroporosis 👉Pemutih dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT : ✅ BPOM ✅ FDA ✅ ISO 9000 ✅ Top 500 Asia Brand ✅ DEPKES ✅ HALAL MUI . #likeforlike  #followforfollow  #Openorder  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pelangsingtubuh  #peninggibadan  #kalsium  #herbal  #halal  #terbukti  #promosi  #onlineshop  #promosionlineshop  #shop  #trustedshop  #selangor  #quality  #malaysya  #singapore  #brunei  #worldwide  #tiens  #jualmurah  #penjualan  #barangbaru  #pesanbarang  #onlineshop  #tokoonline  #marketing  #konsultasilengkap 
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm?
- ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg?
- ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya?
Sedia : 👉peninggi badan
👉pelangsing
👉penggemuk
👉masker jerawat
👉mata minus
👉Osteoroporosis
👉Pemutih  dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT :
✅ BPOM
✅ FDA ✅ ISO 9000
✅ Top 500 Asia Brand
✅ DEPKES
✅ HALAL MUI . 
#likeforlike #followforfollow #Openorder #pemutihbadan #pemutihwajah #pelangsingtubuh #peninggibadan #kalsium #herbal #halal #terbukti #promosi #onlineshop #promosionlineshop #shop #trustedshop #selangor #quality #malaysya #singapore #brunei #worldwide #tiens #jualmurah #penjualan #barangbaru #pesanbarang #onlineshop #tokoonline #marketing #konsultasilengkap
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm? - ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg? - ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya? Sedia : 👉peninggi badan 👉pelangsing 👉penggemuk 👉masker jerawat 👉mata minus 👉Osteoroporosis 👉Pemutih dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT : ✅ BPOM ✅ FDA ✅ ISO 9000 ✅ Top 500 Asia Brand ✅ DEPKES ✅ HALAL MUI . #likeforlike  #followforfollow  #Openorder  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pelangsingtubuh  #peninggibadan  #kalsium  #herbal  #halal  #terbukti  #promosi  #onlineshop  #promosionlineshop  #shop  #trustedshop  #selangor  #quality  #malaysya  #singapore  #brunei  #worldwide  #tiens  #jualmurah  #penjualan  #barangbaru  #pesanbarang  #onlineshop  #tokoonline  #marketing  #konsultasilengkap 
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm?
- ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg?
- ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya?
Sedia : 👉peninggi badan
👉pelangsing
👉penggemuk
👉masker jerawat
👉mata minus
👉Osteoroporosis
👉Pemutih  dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT :
✅ BPOM
✅ FDA ✅ ISO 9000
✅ Top 500 Asia Brand
✅ DEPKES
✅ HALAL MUI . 
#likeforlike #followforfollow #Openorder #pemutihbadan #pemutihwajah #pelangsingtubuh #peninggibadan #kalsium #herbal #halal #terbukti #promosi #onlineshop #promosionlineshop #shop #trustedshop #selangor #quality #malaysya #singapore #brunei #worldwide #tiens #jualmurah #penjualan #barangbaru #pesanbarang #onlineshop #tokoonline #marketing #konsultasilengkap
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm? - ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg? - ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya? Sedia : 👉peninggi badan 👉pelangsing 👉penggemuk 👉masker jerawat 👉mata minus 👉Osteoroporosis 👉Pemutih dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT : ✅ BPOM ✅ FDA ✅ ISO 9000 ✅ Top 500 Asia Brand ✅ DEPKES ✅ HALAL MUI . #likeforlike  #followforfollow  #Openorder  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pelangsingtubuh  #peninggibadan  #kalsium  #herbal  #halal  #terbukti  #promosi  #onlineshop  #promosionlineshop  #shop  #trustedshop  #selangor  #quality  #malaysya  #singapore  #brunei  #worldwide  #tiens  #jualmurah  #penjualan  #barangbaru  #pesanbarang  #onlineshop  #tokoonline  #marketing  #konsultasilengkap 
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm?
- ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg?
- ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya?
Sedia : 👉peninggi badan
👉pelangsing
👉penggemuk
👉masker jerawat
👉mata minus
👉Osteoroporosis
👉Pemutih  dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT :
✅ BPOM
✅ FDA ✅ ISO 9000
✅ Top 500 Asia Brand
✅ DEPKES
✅ HALAL MUI . 
#likeforlike #followforfollow #Openorder #pemutihbadan #pemutihwajah #pelangsingtubuh #peninggibadan #kalsium #herbal #halal #terbukti #promosi #onlineshop #promosionlineshop #shop #trustedshop #selangor #quality #malaysya #singapore #brunei #worldwide #tiens #jualmurah #penjualan #barangbaru #pesanbarang #onlineshop #tokoonline #marketing #konsultasilengkap
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm? - ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg? - ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya? Sedia : 👉peninggi badan 👉pelangsing 👉penggemuk 👉masker jerawat 👉mata minus 👉Osteoroporosis 👉Pemutih dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT : ✅ BPOM ✅ FDA ✅ ISO 9000 ✅ Top 500 Asia Brand ✅ DEPKES ✅ HALAL MUI . #likeforlike  #followforfollow  #Openorder  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pelangsingtubuh  #peninggibadan  #kalsium  #herbal  #halal  #terbukti  #promosi  #onlineshop  #promosionlineshop  #shop  #trustedshop  #selangor  #quality  #malaysya  #singapore  #brunei  #worldwide  #tiens  #jualmurah  #penjualan  #barangbaru  #pesanbarang  #onlineshop  #tokoonline  #marketing  #konsultasilengkap 
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm?
- ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg?
- ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya?
Sedia : 👉peninggi badan
👉pelangsing
👉penggemuk
👉masker jerawat
👉mata minus
👉Osteoroporosis
👉Pemutih  dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT :
✅ BPOM
✅ FDA ✅ ISO 9000
✅ Top 500 Asia Brand
✅ DEPKES
✅ HALAL MUI . 
#likeforlike #followforfollow #Openorder #pemutihbadan #pemutihwajah #pelangsingtubuh #peninggibadan #kalsium #herbal #halal #terbukti #promosi #onlineshop #promosionlineshop #shop #trustedshop #selangor #quality #malaysya #singapore #brunei #worldwide #tiens #jualmurah #penjualan #barangbaru #pesanbarang #onlineshop #tokoonline #marketing #konsultasilengkap
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm? - ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg? - ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya? Sedia : 👉peninggi badan 👉pelangsing 👉penggemuk 👉masker jerawat 👉mata minus 👉Osteoroporosis 👉Pemutih dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT : ✅ BPOM ✅ FDA ✅ ISO 9000 ✅ Top 500 Asia Brand ✅ DEPKES ✅ HALAL MUI . #likeforlike  #followforfollow  #Openorder  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pelangsingtubuh  #peninggibadan  #kalsium  #herbal  #halal  #terbukti  #promosi  #onlineshop  #promosionlineshop  #shop  #trustedshop  #selangor  #quality  #malaysya  #singapore  #brunei  #worldwide  #tiens  #jualmurah  #penjualan  #barangbaru  #pesanbarang  #onlineshop  #tokoonline  #marketing  #konsultasilengkap 
New Released‼️
.
Nursing & Maternity Friendly😍
Lactationis kurung RM143 sepasang
.
📮Excluded postage
👕Ready Stock
.
Dm@ Whatsapp 017-9122030 untuk pertanyaan/ Order😉
.
#sayajual #isell #bajumenyusu #bajumenyusumurah #nursingblouse #nursingwear #gengibu #kurungmodennursing #kurungmoden #kidsraya2017 #kidsware #bajuraya2017 #jubahcantik #moodrepublik #mlm #gengcikgu #nursingselak #kurtabudak #sale #promosi #jualanonline
New Released‼️
.
Nursing & Maternity Friendly😍
Lactationis kurung RM143 sepasang
.
📮Excluded postage
👕Ready Stock
.
Dm@ Whatsapp 017-9122030 untuk pertanyaan/ Order😉
.
#sayajual #isell #bajumenyusu #bajumenyusumurah #nursingblouse #nursingwear #gengibu #kurungmodennursing #kurungmoden #kidsraya2017 #kidsware #bajuraya2017 #jubahcantik #moodrepublik #mlm #gengcikgu #nursingselak #kurtabudak #sale #promosi #jualanonline
👉CALIT-CALIT JER DAH CANTIK
#VelvetGlowFoundation 👉Hanya dengan sapuan yang nipis je Velvet Glow Foundation mampu membuat kan kulit jadi glowing dan gebu.

Bukan setakat foundation biasa tapi boleh juga merawat masalah kulit. 👉Mana nak dapat foundation mcm nie sambil pakai sambil merawat kulit kan ... tak payah beli skincare lain dah 😊 .... kalau nak pakai sekali ngan skincare lain pun boleh takde masalah... Kelebihan Velvet Glow Foundation : ◾Mudah di sapu dan di cuci.
◾Mudah meresap.
◾Tahan sehingga 8 jam penggunaan ◾Kulit lebih glowing dan bertambah flawless sepantas 3 minit.
◾ Lebih sekata dan tidak bercapuk.
◾ Mengandungi SPF 50++
◾ Mampu mencerahkan kulit
◾ Mampu menghilangkan parut & jerawat.
◾ Menghilangkan jeragat / bintik hitam.
◾ Kulit lebih lembut & lembap.
◾ Melindungi kulit dari pancaran UV.
◾ Mesra solat / Mesra Wudhuk.

Harga mampu milik .... 😊

Whats App laju2 : 018-3264 284

#emidalover
#treatmentfoundation
#calitcalitjerdahcantik
#rawatkulit
#kulitcantik
#rawatjerawat
#zamzamwater
#mesrasolat
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#promosi
👉CALIT-CALIT JER DAH CANTIK #VelvetGlowFoundation  👉Hanya dengan sapuan yang nipis je Velvet Glow Foundation mampu membuat kan kulit jadi glowing dan gebu. Bukan setakat foundation biasa tapi boleh juga merawat masalah kulit. 👉Mana nak dapat foundation mcm nie sambil pakai sambil merawat kulit kan ... tak payah beli skincare lain dah 😊 .... kalau nak pakai sekali ngan skincare lain pun boleh takde masalah... Kelebihan Velvet Glow Foundation : ◾Mudah di sapu dan di cuci. ◾Mudah meresap. ◾Tahan sehingga 8 jam penggunaan ◾Kulit lebih glowing dan bertambah flawless sepantas 3 minit. ◾ Lebih sekata dan tidak bercapuk. ◾ Mengandungi SPF 50++ ◾ Mampu mencerahkan kulit ◾ Mampu menghilangkan parut & jerawat. ◾ Menghilangkan jeragat / bintik hitam. ◾ Kulit lebih lembut & lembap. ◾ Melindungi kulit dari pancaran UV. ◾ Mesra solat / Mesra Wudhuk. Harga mampu milik .... 😊 Whats App laju2 : 018-3264 284 #emidalover  #treatmentfoundation  #calitcalitjerdahcantik  #rawatkulit  #kulitcantik  #rawatjerawat  #zamzamwater  #mesrasolat  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #promosi 
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm?
- ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg?
- ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya?
Sedia : 👉peninggi badan
👉pelangsing
👉penggemuk
👉masker jerawat
👉mata minus
👉Osteoroporosis
👉Pemutih  dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT :
✅ BPOM
✅ FDA ✅ ISO 9000
✅ Top 500 Asia Brand
✅ DEPKES
✅ HALAL MUI . 
#likeforlike #followforfollow #Openorder #pemutihbadan #pemutihwajah #pelangsingtubuh #peninggibadan #kalsium #herbal #halal #terbukti #promosi #onlineshop #promosionlineshop #shop #trustedshop #selangor #quality #malaysya #singapore #brunei #worldwide #tiens #jualmurah #penjualan #barangbaru #pesanbarang #onlineshop #tokoonline #marketing #konsultasilengkap
OPEN ORDER!! - ingin tambah tinggi 3-15 cm? - ingin langsing 5-25 kg? - ingin tambah berat badan 4-15 kg? - ingin putih wajah & seluruh tubuh dlm 10-30 hari? - ingin bebas dari masalah jerawat? Komedo? Flek hitam? Dan keluhan lainnya? Sedia : 👉peninggi badan 👉pelangsing 👉penggemuk 👉masker jerawat 👉mata minus 👉Osteoroporosis 👉Pemutih dan seluruh tubuh😊 PRODUK KITA SUDAH BERSERTIFIKAT : ✅ BPOM ✅ FDA ✅ ISO 9000 ✅ Top 500 Asia Brand ✅ DEPKES ✅ HALAL MUI . #likeforlike  #followforfollow  #Openorder  #pemutihbadan  #pemutihwajah  #pelangsingtubuh  #peninggibadan  #kalsium  #herbal  #halal  #terbukti  #promosi  #onlineshop  #promosionlineshop  #shop  #trustedshop  #selangor  #quality  #malaysya  #singapore  #brunei  #worldwide  #tiens  #jualmurah  #penjualan  #barangbaru  #pesanbarang  #onlineshop  #tokoonline  #marketing  #konsultasilengkap 
#PREMIUM_ESSENCE_SERUM
👉 fungsi 4 in 1 
TONER, SERUM, MOISTURISER dan REFRESHING..wow .. sangat best uollss ...
.
.

Spray .. Spray .. Spray .. dah nampak kesan.... #PREMIUMESSENCESERUM

Bahan Utama TOMATO  STEMCELL
100% Bahan semulajadi seperti Aloe vera,Arbutin,Vitamin A,C,E

MAANFAATNYA :-
✔ Jerawat mengecut dalam masa 3 HARI ✔ Jeragat makin pudar seawal 2 MINGGU ✔ Melembabkan kulit SERTA-MERTA ✔ Mencerahkan kulit secara SEMULAJADI
✔ Effect kulit glo.wing,Flawless,Nampak Segar

Nak kulit cantik & sihat ?? Whatsapp : 018-3264 284

#mesrasolat
#teatment
#emidalover
#testimoni
#emidatestimoni
#rawatkulit
#kulitsihat
#promosi
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#shoppingonline
#agentemida
#rawatjerawat
#PREMIUM_ESSENCE_SERUM  👉 fungsi 4 in 1 TONER, SERUM, MOISTURISER dan REFRESHING..wow .. sangat best uollss ... . . Spray .. Spray .. Spray .. dah nampak kesan.... #PREMIUMESSENCESERUM  Bahan Utama TOMATO STEMCELL 100% Bahan semulajadi seperti Aloe vera,Arbutin,Vitamin A,C,E MAANFAATNYA :- ✔ Jerawat mengecut dalam masa 3 HARI ✔ Jeragat makin pudar seawal 2 MINGGU ✔ Melembabkan kulit SERTA-MERTA ✔ Mencerahkan kulit secara SEMULAJADI ✔ Effect kulit glo.wing,Flawless,Nampak Segar Nak kulit cantik & sihat ?? Whatsapp : 018-3264 284 #mesrasolat  #teatment  #emidalover  #testimoni  #emidatestimoni  #rawatkulit  #kulitsihat  #promosi  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #shoppingonline  #agentemida  #rawatjerawat 
NAK RAWAT KULIT GUNA SABUN PON BOLE

BAGAIKAN AIS DI MUKA BILA CUCI DENGAN JELITA SOAP NIH TAU 😍

Cuci-cuci je dah dapat rawat masalah kulit ... 💞Jerawat kecut 💞Jeragat pudar 💞Kulit kusam makin berseri 💞Kulit berminyak makin kurang 💞Kulit makin lembab 
Kandungan daripada Organic HabbatusSauda & Tomato Stemcell high quality ... kesan oshem pasti ... sekali cuba nak order lagi ... ☺️ 2 RM66 free bekas sabun promosi MERDEKA jimat dan berbaloi uoalss ... x termasuk postage

Meh pakat beli ... Whatsapp : 018-3264 284

#cucicucidahbersih
#treatmentsoap
#organicsoap
#emidalover
#kulitcantik
#kulitsihat
#rawatkulit
#rawatjerawat
#bazarpaknil
#bazarpaknilmurah
#promosi
NAK RAWAT KULIT GUNA SABUN PON BOLE BAGAIKAN AIS DI MUKA BILA CUCI DENGAN JELITA SOAP NIH TAU 😍 Cuci-cuci je dah dapat rawat masalah kulit ... 💞Jerawat kecut 💞Jeragat pudar 💞Kulit kusam makin berseri 💞Kulit berminyak makin kurang 💞Kulit makin lembab Kandungan daripada Organic HabbatusSauda & Tomato Stemcell high quality ... kesan oshem pasti ... sekali cuba nak order lagi ... ☺️ 2 RM66 free bekas sabun promosi MERDEKA jimat dan berbaloi uoalss ... x termasuk postage Meh pakat beli ... Whatsapp : 018-3264 284 #cucicucidahbersih  #treatmentsoap  #organicsoap  #emidalover  #kulitcantik  #kulitsihat  #rawatkulit  #rawatjerawat  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #promosi 
New Released‼️
.
Nursing & Maternity Friendly😍
Lactationis kurung RM143 sepasang
.
📮Excluded postage
👕Ready Stock
.
Dm@ Whatsapp 017-9122030 untuk pertanyaan/ Order😉
.
#sayajual #isell #bajumenyusu #bajumenyusumurah #nursingblouse #nursingwear #gengibu #kurungmodennursing #kurungmoden #kidsraya2017 #kidsware #bajuraya2017 #jubahcantik #moodrepublik #mlm #gengcikgu #nursingselak #kurtabudak #sale #promosi #jualanonline
Jom datang X cuci mata kat kompleks sukan pandamaran.. COMBO SALES!! RM50
FREE COD KLANG SHAH ALAM
Add RM5 Semenanjung/RM10 For Sabah/Sarawak (POS LAJU)
X-GNARLY ☎ 03-30810904/0183990940 📭G57 KLANG CITY SQUARE 
JALAN NANGKA, 41400 KLANG  SELANGOR D.E  #xgnarly #klang #promo #promosi # #puasa #raya #selangor #skate #skateowner #skateboard #skateboarding #skatefun
Username Beoku : Giska_jica
.
.
.
Kuy ikutan @anna_salisatul
@anisa.rahmadina @archita97 
@fdl.nelfa @irvinawahyuhrgn .
.
.
Beoku Giveaway!!!
Mau Smartphone Xiomi Redmi 4? Atau saldo RP 20.000 untuk 400 pemenang.

Gampang banget caranya:
* Follow Instagram Beoku (@beokuofficial)
* Like and repost postingan ini.
* Mention dan Tag 5 teman kamu dan @beokuofficial pada repost tersebut
* Jangan lupa hashtag #beoku dan #beokugiveaway
* Daftar sebagai customer di beoku.com dan sebutkan username-mu pada IG repost kamu

PS: Untuk mendapatkan gratis saldo, gunakan kode voucher "BEOMI4" saat melakukan top-up wallet. 
Promo ini berlaku mulai dari 14 - 30 July 2017

#belanjaonlinefavoriteku #belanja #belanjamudah #belanjahemat #giveaway #giveawayindo #giveawayindonesia #hadiah #promo #promosi #promomurah #promoterbaru #saldo #uang #uanggratis #gratisuang #redmi #redminote4 #smartphone #undian #voucher #vouchergratis #gratisvoucher #wallet #dompet #topup #surabaya
Username Beoku : Giska_jica . . . Kuy ikutan @anna_salisatul @anisa.rahmadina @archita97 @fdl.nelfa @irvinawahyuhrgn . . . Beoku Giveaway!!! Mau Smartphone Xiomi Redmi 4? Atau saldo RP 20.000 untuk 400 pemenang. Gampang banget caranya: * Follow Instagram Beoku (@beokuofficial) * Like and repost postingan ini. * Mention dan Tag 5 teman kamu dan @beokuofficial pada repost tersebut * Jangan lupa hashtag #beoku  dan #beokugiveaway  * Daftar sebagai customer di beoku.com dan sebutkan username-mu pada IG repost kamu PS: Untuk mendapatkan gratis saldo, gunakan kode voucher "BEOMI4" saat melakukan top-up wallet. Promo ini berlaku mulai dari 14 - 30 July 2017 #belanjaonlinefavoriteku  #belanja  #belanjamudah  #belanjahemat  #giveaway  #giveawayindo  #giveawayindonesia  #hadiah  #promo  #promosi  #promomurah  #promoterbaru  #saldo  #uang  #uanggratis  #gratisuang  #redmi  #redminote4  #smartphone  #undian  #voucher  #vouchergratis  #gratisvoucher  #wallet  #dompet  #topup  #surabaya 
PRODUK TERBAIKK SETAKAT INI !!
.
#TAK PERLU #SUNTIK UNTUK DAPATKAN #KULITYANG #PUTIH , #GEBU & #MULUS!
.
#CERAH 10x LEBIH CEPAT DENGAN 100,000 MG SERBUK MUTIARA ! .
.
🎯MAKIN #CERAH & #PUTIH SATU BADAN!
🎯KULIT MAKIN LEMBUT & #GEBU!
🎯TAK PERLU CARI SUPPLEMENT LAIN DAH!
🎯PRODUK NI DAH TERBUKTI #BERKESAN & #TERBAIK !!!
🎯TAK SAMPAI 7 HARI DAH NAMPAK KESAN !!
.
HARGA #PROMOSI #MURAH
❌TAK PERLU BANCUH !
❌TAK PERLU KEMAM !
❌TAK PERLU MINUM !
HANYA AMBIL SEBIJI PAGI DAN MALAM !
.
Tak sampai 7 HARI DAH NAMPAK KESAN !
Cerahhhh gebu hoiii !!! PInkish and putih cm mayatttt .
4 GABUNGAN BAHAN AKTIF PALING BERKESAN ! .
• Pearl powder
• Gluthathione
• VItamin C
• Marine Collagen
.
APA KATA MEREKA ????
.
"Kulit makin cantik & cerah seawal 7 hari, memang terbaiklah! Tak perlu pun p ambil suntikan vitamin C. Produk bro memang bagus! Berkesan! "
-Suhaimi, P.Pinang
.
"Menyesal tak makan dari dulu, tak sangka berkesan sampai macam ni, Mak dah mula tegur kulit muka makin cantik dan cerah.! TERIKA KASIH ESW!"
Linda, Ipoh
saya baru try sebotol, mmg berkesan . kulit sy hitam , sekarang makin cerah . ramai tegur perubahan kt kulit sy "
Naz, Selangor

Extra skin white terbaik kerana :
✅ Mencerahkan kulit dri dalaman
✅ Mengurangkan hormon jerawat
✅ Melembabkan kulit
✅ Memudarkan parut
✅ Menutup liang pori
✅ Mengurangkan kulit yg berminyak
✅ Mengurangkan pigmentasi
✅ Menegangkan kulit , awet muda.
✅ Memutihkan kulit seluruh badan dan wajah
.
p/s : 10,000 BOTOL TERJUAL DALAM MASA SATU BULAN SAHAJA!!
CEPAT ORDER TENGAH PROMOSI GILER NI!
.
KENAPA PERLU TUNGGU LAGI ?!
.
TAIP "ESW " ke
📲Whatsapp 0174553958
PRODUK TERBAIKK SETAKAT INI !! . #TAK  PERLU #SUNTIK  UNTUK DAPATKAN #KULITYANG  #PUTIH  , #GEBU  & #MULUS ! . #CERAH  10x LEBIH CEPAT DENGAN 100,000 MG SERBUK MUTIARA ! . . 🎯MAKIN #CERAH  & #PUTIH  SATU BADAN! 🎯KULIT MAKIN LEMBUT & #GEBU ! 🎯TAK PERLU CARI SUPPLEMENT LAIN DAH! 🎯PRODUK NI DAH TERBUKTI #BERKESAN  & #TERBAIK  !!! 🎯TAK SAMPAI 7 HARI DAH NAMPAK KESAN !! . HARGA #PROMOSI  #MURAH  ❌TAK PERLU BANCUH ! ❌TAK PERLU KEMAM ! ❌TAK PERLU MINUM ! HANYA AMBIL SEBIJI PAGI DAN MALAM ! . Tak sampai 7 HARI DAH NAMPAK KESAN ! Cerahhhh gebu hoiii !!! PInkish and putih cm mayatttt . 4 GABUNGAN BAHAN AKTIF PALING BERKESAN ! . • Pearl powder • Gluthathione • VItamin C • Marine Collagen . APA KATA MEREKA ???? . "Kulit makin cantik & cerah seawal 7 hari, memang terbaiklah! Tak perlu pun p ambil suntikan vitamin C. Produk bro memang bagus! Berkesan! " -Suhaimi, P.Pinang . "Menyesal tak makan dari dulu, tak sangka berkesan sampai macam ni, Mak dah mula tegur kulit muka makin cantik dan cerah.! TERIKA KASIH ESW!" Linda, Ipoh saya baru try sebotol, mmg berkesan . kulit sy hitam , sekarang makin cerah . ramai tegur perubahan kt kulit sy " Naz, Selangor Extra skin white terbaik kerana : ✅ Mencerahkan kulit dri dalaman ✅ Mengurangkan hormon jerawat ✅ Melembabkan kulit ✅ Memudarkan parut ✅ Menutup liang pori ✅ Mengurangkan kulit yg berminyak ✅ Mengurangkan pigmentasi ✅ Menegangkan kulit , awet muda. ✅ Memutihkan kulit seluruh badan dan wajah . p/s : 10,000 BOTOL TERJUAL DALAM MASA SATU BULAN SAHAJA!! CEPAT ORDER TENGAH PROMOSI GILER NI! . KENAPA PERLU TUNGGU LAGI ?! . TAIP "ESW " ke 📲Whatsapp 0174553958
Jom datang X cuci mata kat kompleks sukan pandamaran.. COMBO SALES!! RM50
FREE COD KLANG SHAH ALAM
Add RM5 Semenanjung/RM10 For Sabah/Sarawak (POS LAJU)
X-GNARLY ☎ 03-30810904/0183990940 📭G57 KLANG CITY SQUARE 
JALAN NANGKA, 41400 KLANG  SELANGOR D.E  #xgnarly #klang #promo #promosi # #puasa #raya #selangor #skate #skateowner #skateboard #skateboarding #skatefun
PROMOSI 
UNTUK BULAN 8,9,10/ 2017
--------------------------------------- AKAD NIKAH - SANDING
RM 1200
*1 custom album 10 x 24 ( 20 page )
*1 senior photographer
* 1 frame poster 16 x 24
* 2 keping 8R
* 1 softcopy unlimited shoot
*sesi luar - F.O.C

PROMOSI...!!!
PROMOSI...!!!
PROMOSI...!!! whatsapp 012-979-4968
whatsapp 012-979-4968
whatsapp 012-979-4968 [untuk 10 orang terawal sahaja mengikut terma & syarat ]

#promosi #wedding #weddingphotographer #ogos #september #october #2017 #foreversilver #malaywedding #malaysia #selamaperak #taiping 
#kulim #paritbuntar
PROMOSI UNTUK BULAN 8,9,10/ 2017 --------------------------------------- AKAD NIKAH - SANDING RM 1200 *1 custom album 10 x 24 ( 20 page ) *1 senior photographer * 1 frame poster 16 x 24 * 2 keping 8R * 1 softcopy unlimited shoot *sesi luar - F.O.C PROMOSI...!!! PROMOSI...!!! PROMOSI...!!! whatsapp 012-979-4968 whatsapp 012-979-4968 whatsapp 012-979-4968 [untuk 10 orang terawal sahaja mengikut terma & syarat ] #promosi  #wedding  #weddingphotographer  #ogos  #september  #october  #2017  #foreversilver  #malaywedding  #malaysia  #selamaperak  #taiping  #kulim  #paritbuntar 
PROMOSI 
UNTUK BULAN 8,9,10/ 2017
--------------------------------------- AKAD NIKAH - SANDING
RM 1200
*1 custom album 10 x 24 ( 20 page )
*1 senior photographer
* 1 frame poster 16 x 24
* 2 keping 8R
* 1 softcopy unlimited shoot
*sesi luar - F.O.C

PROMOSI...!!!
PROMOSI...!!!
PROMOSI...!!! whatsapp 012-979-4968
whatsapp 012-979-4968
whatsapp 012-979-4968 [untuk 10 orang terawal sahaja mengikut terma & syarat ]

#promosi #wedding #weddingphotographer #ogos #september #october #2017 #foreversilver #malaywedding #malaysia #selamaperak #taiping 
#kulim #paritbuntar
PROMOSI UNTUK BULAN 8,9,10/ 2017 --------------------------------------- AKAD NIKAH - SANDING RM 1200 *1 custom album 10 x 24 ( 20 page ) *1 senior photographer * 1 frame poster 16 x 24 * 2 keping 8R * 1 softcopy unlimited shoot *sesi luar - F.O.C PROMOSI...!!! PROMOSI...!!! PROMOSI...!!! whatsapp 012-979-4968 whatsapp 012-979-4968 whatsapp 012-979-4968 [untuk 10 orang terawal sahaja mengikut terma & syarat ] #promosi  #wedding  #weddingphotographer  #ogos  #september  #october  #2017  #foreversilver  #malaywedding  #malaysia  #selamaperak  #taiping  #kulim  #paritbuntar 
Exclusive Edition - Vintage Impiana Calista (VIC Series) .
🔘 Baju kurung mini Vintage Impiana Calista Bermotif Songket ,  Mewah & Elegan . .
🔘 Fabrik baju daripada CottonSilk yang  berkualiti Tinggi menjamin keselesaan & keanggunan . .
🔘 Kain 'plain' dari material valentino soluna silk yang lembut dengan texture rasa yang lasak dan mempunyai flowy kain yang Cantik . .
🔘 Baju dengan motif Songket ditambah dengan hiasan renda atau LACE dibahagian depan 
menambahkan keunikan & ketinggian warisan seni melayu.

LIMITED SIZE . SS,S,M,L,XL,XXL .
.
🔘 Ukuran Mini Kurung , Lipat batik .
HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM110 (TERMASUk POS); .
XXL TAMBAH RM20.00
.
HARGA JUALAN SABAH SARAWAK  RM115 (TERMASUK POS); .
.
XXL TAMBAH RM20.00 .
** GAMBAR / COLOR Baju Model  ADALAH 90% REAL COLOR
.
#jubahqalishqalish #JQQ
 #koleksiraya2017 #meletop #jubahpucci #raya2017
#bajukurung#bajukurungonline
#bajukurungmurah#minikurung
#bajukurungmalaysia#sale
#jualanmurah#jualanmurahbajukurung
#promosipenghabisanstok
#promosi#sale#bajukurungpromosi
#hargapromosibajukurung#salebajukurung
#bajukurungsongket#bajukurungpahang
#bajukurungmoden#bajukurungdokoh
#bajukurungbatik#bajucorakbatik#bajubatik
#shawl#instantshawl#instantshawlmurah
#sale#promosi#promosibajukurung
#salebajukurung
Exclusive Edition - Vintage Impiana Calista (VIC Series) . 🔘 Baju kurung mini Vintage Impiana Calista Bermotif Songket , Mewah & Elegan . . 🔘 Fabrik baju daripada CottonSilk yang berkualiti Tinggi menjamin keselesaan & keanggunan . . 🔘 Kain 'plain' dari material valentino soluna silk yang lembut dengan texture rasa yang lasak dan mempunyai flowy kain yang Cantik . . 🔘 Baju dengan motif Songket ditambah dengan hiasan renda atau LACE dibahagian depan menambahkan keunikan & ketinggian warisan seni melayu. LIMITED SIZE . SS,S,M,L,XL,XXL . . 🔘 Ukuran Mini Kurung , Lipat batik . HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM110 (TERMASUk POS); . XXL TAMBAH RM20.00 . HARGA JUALAN SABAH SARAWAK RM115 (TERMASUK POS); . . XXL TAMBAH RM20.00 . ** GAMBAR / COLOR Baju Model ADALAH 90% REAL COLOR . #jubahqalishqalish  #JQQ  #koleksiraya2017  #meletop  #jubahpucci  #raya2017  #bajukurung #bajukurungonline  #bajukurungmurah #minikurung  #bajukurungmalaysia #sale  #jualanmurah #jualanmurahbajukurung  #promosipenghabisanstok  #promosi #sale #bajukurungpromosi  #hargapromosibajukurung #salebajukurung  #bajukurungsongket #bajukurungpahang  #bajukurungmoden #bajukurungdokoh  #bajukurungbatik #bajucorakbatik #bajubatik  #shawl #instantshawl #instantshawlmurah  #sale #promosi #promosibajukurung  #salebajukurung 
RESTOCK!!!
.

Kode : ALICIA RIPPED JEANS
Material : Jeans
Color : Light-Blue

PRICE : 115.000
WS : 108.000

LP 27 : 70cm, Length 96cm
LP 28 : 72cm, Length 96cm
LP 29 : 74cm, Length 96cm
LP 30 : 82cm, Length 96cm

With zipper and button

SIZE 27-30

#BUA
-----------------------------------------------------------
Contact Us :
Line : @yruo.clothing (Use @)
Line 2 : @Sky.collections (Use @)
-----------------------------------------------------------
.
.
.
online#bajumurah#jualbeli#jualbelimurah#hargamurah#murahmeriah#hargatanahabang#hargaterjangkau#blus#dress#celana#stelan#jakarta#jakartabarat#fashion#jakartafashion#importchina#importhongkok#bajubangkoo#shoppingmurah#hargaturunnaik#promo#promosi#diskon#sale#instagram#istashop#Bigsize#BigFashion#
RESTOCK!!! . Kode : ALICIA RIPPED JEANS Material : Jeans Color : Light-Blue PRICE : 115.000 WS : 108.000 LP 27 : 70cm, Length 96cm LP 28 : 72cm, Length 96cm LP 29 : 74cm, Length 96cm LP 30 : 82cm, Length 96cm With zipper and button SIZE 27-30 #BUA  ----------------------------------------------------------- Contact Us : Line : @yruo.clothing (Use @) Line 2 : @Sky.collections (Use @) ----------------------------------------------------------- . . . online#bajumurah #jualbeli #jualbelimurah #hargamurah #murahmeriah #hargatanahabang #hargaterjangkau #blus #dress #celana #stelan #jakarta #jakartabarat #fashion #jakartafashion #importchina #importhongkok #bajubangkoo #shoppingmurah #hargaturunnaik #promo #promosi #diskon #sale #instagram #istashop #Bigsize #BigFashion #
Kode : GALORE PLAIN BOY FRIEND
Material : Jeans
Color : Med-Blue

PRICE : 115.000
WS : 108.000

LP 27 : 82cm, Length 94cm
LP 28 : 86cm, Length 94cm
LP 29 : 90cm, Length 94cm
LP 30 : 96cm, Length 94cm

FREE SIZE

#BBA
------------------------------------------------------------
Contact Us :
Line : @yruo.clothing (Use @)
Line 2 : @Sky.collections (Use @)
BBM : D99C8A22
-----------------------------------------------------------
.
.
.

online#bajumurah#jualbeli#jualbelimurah#hargamurah#murahmeriah#hargatanahabang#hargaterjangkau#blus#dress#celana#stelan#jakarta#jakartabarat#fashion#jakartafashion#importchina#importhongkok#bajubangkoo#shoppingmurah#hargaturunnaik#promo#promosi#diskon#sale#instagram#istashop#Bigsize#BigFashion#
Kode : GALORE PLAIN BOY FRIEND Material : Jeans Color : Med-Blue PRICE : 115.000 WS : 108.000 LP 27 : 82cm, Length 94cm LP 28 : 86cm, Length 94cm LP 29 : 90cm, Length 94cm LP 30 : 96cm, Length 94cm FREE SIZE #BBA  ------------------------------------------------------------ Contact Us : Line : @yruo.clothing (Use @) Line 2 : @Sky.collections (Use @) BBM : D99C8A22 ----------------------------------------------------------- . . . online#bajumurah #jualbeli #jualbelimurah #hargamurah #murahmeriah #hargatanahabang #hargaterjangkau #blus #dress #celana #stelan #jakarta #jakartabarat #fashion #jakartafashion #importchina #importhongkok #bajubangkoo #shoppingmurah #hargaturunnaik #promo #promosi #diskon #sale #instagram #istashop #Bigsize #BigFashion #
Kode : GALORE PLAIN BOY FRIEND
Material : Jeans
Color : Dark-Blue

PRICE : 115.000
WS : 108.000

LP 27 : 82cm, Length 94cm
LP 28 : 86cm, Length 94cm
LP 29 : 90cm, Length 94cm
LP 30 : 96cm, Length 94cm

FREE SIZE

#BBA
------------------------------------------------------------
Contact Us :
Line : @yruo.clothing (Use @)
Line 2 : @Sky.collections (Use @)
BBM : D99C8A22
-----------------------------------------------------------
.
.
.

online#bajumurah#jualbeli#jualbelimurah#hargamurah#murahmeriah#hargatanahabang#hargaterjangkau#blus#dress#celana#stelan#jakarta#jakartabarat#fashion#jakartafashion#importchina#importhongkok#bajubangkoo#shoppingmurah#hargaturunnaik#promo#promosi#diskon#sale#instagram#istashop#Bigsize#BigFashion#
Kode : GALORE PLAIN BOY FRIEND Material : Jeans Color : Dark-Blue PRICE : 115.000 WS : 108.000 LP 27 : 82cm, Length 94cm LP 28 : 86cm, Length 94cm LP 29 : 90cm, Length 94cm LP 30 : 96cm, Length 94cm FREE SIZE #BBA  ------------------------------------------------------------ Contact Us : Line : @yruo.clothing (Use @) Line 2 : @Sky.collections (Use @) BBM : D99C8A22 ----------------------------------------------------------- . . . online#bajumurah #jualbeli #jualbelimurah #hargamurah #murahmeriah #hargatanahabang #hargaterjangkau #blus #dress #celana #stelan #jakarta #jakartabarat #fashion #jakartafashion #importchina #importhongkok #bajubangkoo #shoppingmurah #hargaturunnaik #promo #promosi #diskon #sale #instagram #istashop #Bigsize #BigFashion #
Kode : GALORE PLAIN BOY FRIEND
Material : Jeans
Color : Light-Blue

PRICE : 115.000
WS : 108.000

LP 27 : 82cm, Length 94cm
LP 28 : 86cm, Length 94cm
LP 29 : 90cm, Length 94cm
LP 30 : 96cm, Length 94cm

FREE SIZE

#BBA
------------------------------------------------------------
Contact Us :
Line : @yruo.clothing (Use @)
Line 2 : @Sky.collections (Use @)
BBM : D99C8A22
-----------------------------------------------------------
.
.
.

online#bajumurah#jualbeli#jualbelimurah#hargamurah#murahmeriah#hargatanahabang#hargaterjangkau#blus#dress#celana#stelan#jakarta#jakartabarat#fashion#jakartafashion#importchina#importhongkok#bajubangkoo#shoppingmurah#hargaturunnaik#promo#promosi#diskon#sale#instagram#istashop#Bigsize#BigFashion#
Kode : GALORE PLAIN BOY FRIEND Material : Jeans Color : Light-Blue PRICE : 115.000 WS : 108.000 LP 27 : 82cm, Length 94cm LP 28 : 86cm, Length 94cm LP 29 : 90cm, Length 94cm LP 30 : 96cm, Length 94cm FREE SIZE #BBA  ------------------------------------------------------------ Contact Us : Line : @yruo.clothing (Use @) Line 2 : @Sky.collections (Use @) BBM : D99C8A22 ----------------------------------------------------------- . . . online#bajumurah #jualbeli #jualbelimurah #hargamurah #murahmeriah #hargatanahabang #hargaterjangkau #blus #dress #celana #stelan #jakarta #jakartabarat #fashion #jakartafashion #importchina #importhongkok #bajubangkoo #shoppingmurah #hargaturunnaik #promo #promosi #diskon #sale #instagram #istashop #Bigsize #BigFashion #
🔥ADIDAS SUPERSTAR RAINBOW🔥
.
Harga memang selesa👍, hanya  RM 75 SM  dan cuma tambah RM 5 😱😱 untuk SS. .
.
Size : 36 - 40 eu
.
.
📲 Whatsapp  011-12100149
📲 Whatsapp  011-12100149  OR
📲 Whatsapp  012-7826104
📲 Whatsapp  012-7826104
.

#kasutmurah#murah#kasut#rosherun#adidas#sneakersmurah#sneakers#kedaikasut#kasutmurahmalaysia#promosiraya#rayasebulan#kosongkosong#sayajualkasutmurah#kasutraya#promosi#viral#syok#kedaionlinemurah2#kasutadidasmurah#kasutadidas#kasutadidasmalaysia#jdt#selamathariraya#adidassuperstar
🔥ADIDAS SUPERSTAR RAINBOW🔥 . Harga memang selesa👍, hanya RM 75 SM dan cuma tambah RM 5 😱😱 untuk SS. . . Size : 36 - 40 eu . . 📲 Whatsapp 011-12100149 📲 Whatsapp 011-12100149 OR 📲 Whatsapp 012-7826104 📲 Whatsapp 012-7826104 . #kasutmurah #murah #kasut #rosherun #adidas #sneakersmurah #sneakers #kedaikasut #kasutmurahmalaysia #promosiraya #rayasebulan #kosongkosong #sayajualkasutmurah #kasutraya #promosi #viral #syok #kedaionlinemurah2 #kasutadidasmurah #kasutadidas #kasutadidasmalaysia #jdt #selamathariraya #adidassuperstar 
Alhamdulillah.... .
Tengah² malam camni baru best nak packing² order customer. Alhamdulillah walaupun lately slow sikit up produk tapi mereka² pengguna setia #sabunsirihdurianbelandabidara sentiasa repeat order. Kerana ape? Kerana mereka dh mencuba serta yakin dgn keberkesanan & keberhasilan menggunakan produk herba asli kami! 😉. .

Kalo ade sape² lagi yg berminat nk join postage esok, boleh terus whatsapp Aina & mana² yg belum proceed payment boleh bayar utk postage ye 😍. . .
.

1 pcs sabun sirih durian belanda bidara RM35
1 set normal RM70
1 set magic beauty spray RM70
1 set travel RM55
1 botol jamu waris dara sunti RM70
1 botol maajun belacak (lelaki) RM70
1 botol serbuk pengantin baru RM40
1 botol magic beauty spray RM40 
1 pcs sabun harum malam RM10

Bukan setakat repeat order #sabunsirihdurianbelandabidara , malah repeat stok #magicbeautyspray dan juga #serbukpengantinbaru ..kata mereka tak nak miss pakai.. Hehe haa cuba sekali pasti nak lagi! . . . . "💐 Agent Sah Produk Herba by Mamazura bagi TERENGGANU, KELANTAN & PAHANG. Whatsapp Aina : +60139517910 for fast reply 🌹.
.

#sayajual #sabunsirihdurianbelandabidara #serbukpengantinbaru #magicbeautyspray #sabunharummalam #setbiasa #comboa #combob #setstudent #settravel #sabun #jamu #jamuwarisdarasunti #maajunbelacak #bazarpaknil #agenpantaitimur #agenterengganu #kuterer #agenkelantan #agenpahang #unisza #umt #ilp #onlinedancod #promosi #beli #totallycleanwipes #wajibadadalamhandbag
Alhamdulillah.... . Tengah² malam camni baru best nak packing² order customer. Alhamdulillah walaupun lately slow sikit up produk tapi mereka² pengguna setia #sabunsirihdurianbelandabidara  sentiasa repeat order. Kerana ape? Kerana mereka dh mencuba serta yakin dgn keberkesanan & keberhasilan menggunakan produk herba asli kami! 😉. . Kalo ade sape² lagi yg berminat nk join postage esok, boleh terus whatsapp Aina & mana² yg belum proceed payment boleh bayar utk postage ye 😍. . . . 1 pcs sabun sirih durian belanda bidara RM35 1 set normal RM70 1 set magic beauty spray RM70 1 set travel RM55 1 botol jamu waris dara sunti RM70 1 botol maajun belacak (lelaki) RM70 1 botol serbuk pengantin baru RM40 1 botol magic beauty spray RM40 1 pcs sabun harum malam RM10 Bukan setakat repeat order #sabunsirihdurianbelandabidara  , malah repeat stok #magicbeautyspray  dan juga #serbukpengantinbaru  ..kata mereka tak nak miss pakai.. Hehe haa cuba sekali pasti nak lagi! . . . . "💐 Agent Sah Produk Herba by Mamazura bagi TERENGGANU, KELANTAN & PAHANG. Whatsapp Aina : +60139517910 for fast reply 🌹. . #sayajual  #sabunsirihdurianbelandabidara  #serbukpengantinbaru  #magicbeautyspray  #sabunharummalam  #setbiasa  #comboa  #combob  #setstudent  #settravel  #sabun  #jamu  #jamuwarisdarasunti  #maajunbelacak  #bazarpaknil  #agenpantaitimur  #agenterengganu  #kuterer  #agenkelantan  #agenpahang  #unisza  #umt  #ilp  #onlinedancod  #promosi  #beli  #totallycleanwipes  #wajibadadalamhandbag 
🔥ADIDAS SUPERSTAR SILVER METALLIC🔥
.
Harga memang selesa👍, hanya  RM 80 SM  dan cuma tambah RM 5 😱😱 untuk SS. .
.
Size : 36 - 40 eu
.
.
📲 Whatsapp  011-12100149
📲 Whatsapp  011-12100149  OR
📲 Whatsapp  012-7826104
📲 Whatsapp  012-7826104
.

#kasutmurah#murah#kasut#rosherun#adidas#sneakersmurah#sneakers#kedaikasut#kasutmurahmalaysia#promosiraya#rayasebulan#kosongkosong#sayajualkasutmurah#kasutraya#promosi#viral#syok#kedaionlinemurah2#kasutadidasmurah#kasutadidas#kasutadidasmalaysia#jdt#selamathariraya#adidassuperstar
🔥ADIDAS SUPERSTAR SILVER METALLIC🔥 . Harga memang selesa👍, hanya RM 80 SM dan cuma tambah RM 5 😱😱 untuk SS. . . Size : 36 - 40 eu . . 📲 Whatsapp 011-12100149 📲 Whatsapp 011-12100149 OR 📲 Whatsapp 012-7826104 📲 Whatsapp 012-7826104 . #kasutmurah #murah #kasut #rosherun #adidas #sneakersmurah #sneakers #kedaikasut #kasutmurahmalaysia #promosiraya #rayasebulan #kosongkosong #sayajualkasutmurah #kasutraya #promosi #viral #syok #kedaionlinemurah2 #kasutadidasmurah #kasutadidas #kasutadidasmalaysia #jdt #selamathariraya #adidassuperstar 
GSHOCK GBT400 GMIX

Warranty : 3 Months
Material : Rubber
Function : Digital, Timer, Stopwatch, Date, Alarm
Status : 100% brand NEW with Paper Bag, Manual Book, G Shock Tin, G-Shock Box

Harga : RM160

POSTAGE : SM RM8 | SS RM12

#instashop #instashopmalaysia #instashopping #instashopmurah #freegifts #giveaway #follow4follow #discount #jombeli #trustedseller #malaysia #readystock #lelong #durianruntuh #promosi #raya #2017 #puasa #ramadhan #jammurah #jamlelaki #jamtangan #jamcouple #jamperempuan #jamraya #jamlelong #watchmalaysiamurah #watch #bazaarramadhan
GSHOCK GBT400 GMIX Warranty : 3 Months Material : Rubber Function : Digital, Timer, Stopwatch, Date, Alarm Status : 100% brand NEW with Paper Bag, Manual Book, G Shock Tin, G-Shock Box Harga : RM160 POSTAGE : SM RM8 | SS RM12 #instashop  #instashopmalaysia  #instashopping  #instashopmurah  #freegifts  #giveaway  #follow4follow  #discount  #jombeli  #trustedseller  #malaysia  #readystock  #lelong  #durianruntuh  #promosi  #raya  #2017  #puasa  #ramadhan  #jammurah  #jamlelaki  #jamtangan  #jamcouple  #jamperempuan  #jamraya  #jamlelong  #watchmalaysiamurah  #watch  #bazaarramadhan 
GSHOCK GBT400 GMIX

Warranty : 3 Months
Material : Rubber
Function : Digital, Timer, Stopwatch, Date, Alarm
Status : 100% brand NEW with Paper Bag, Manual Book, G Shock Tin, G-Shock Box

Harga : RM160

POSTAGE : SM RM8 | SS RM12

#instashop #instashopmalaysia #instashopping #instashopmurah #freegifts #giveaway #follow4follow #discount #jombeli #trustedseller #malaysia #readystock #lelong #durianruntuh #promosi #raya #2017 #puasa #ramadhan #jammurah #jamlelaki #jamtangan #jamcouple #jamperempuan #jamraya #jamlelong #watchmalaysiamurah #watch #bazaarramadhan
GSHOCK GBT400 GMIX Warranty : 3 Months Material : Rubber Function : Digital, Timer, Stopwatch, Date, Alarm Status : 100% brand NEW with Paper Bag, Manual Book, G Shock Tin, G-Shock Box Harga : RM160 POSTAGE : SM RM8 | SS RM12 #instashop  #instashopmalaysia  #instashopping  #instashopmurah  #freegifts  #giveaway  #follow4follow  #discount  #jombeli  #trustedseller  #malaysia  #readystock  #lelong  #durianruntuh  #promosi  #raya  #2017  #puasa  #ramadhan  #jammurah  #jamlelaki  #jamtangan  #jamcouple  #jamperempuan  #jamraya  #jamlelong  #watchmalaysiamurah  #watch  #bazaarramadhan 
GSHOCK GBT400 GMIX

Warranty : 3 Months
Material : Rubber
Function : Digital, Timer, Stopwatch, Date, Alarm
Status : 100% brand NEW with Paper Bag, Manual Book, G Shock Tin, G-Shock Box

Harga : RM160

POSTAGE : SM RM8 | SS RM12

#instashop #instashopmalaysia #instashopping #instashopmurah #freegifts #giveaway #follow4follow #discount #jombeli #trustedseller #malaysia #readystock #lelong #durianruntuh #promosi #raya #2017 #puasa #ramadhan #jammurah #jamlelaki #jamtangan #jamcouple #jamperempuan #jamraya #jamlelong #watchmalaysiamurah #watch #bazaarramadhan
GSHOCK GBT400 GMIX Warranty : 3 Months Material : Rubber Function : Digital, Timer, Stopwatch, Date, Alarm Status : 100% brand NEW with Paper Bag, Manual Book, G Shock Tin, G-Shock Box Harga : RM160 POSTAGE : SM RM8 | SS RM12 #instashop  #instashopmalaysia  #instashopping  #instashopmurah  #freegifts  #giveaway  #follow4follow  #discount  #jombeli  #trustedseller  #malaysia  #readystock  #lelong  #durianruntuh  #promosi  #raya  #2017  #puasa  #ramadhan  #jammurah  #jamlelaki  #jamtangan  #jamcouple  #jamperempuan  #jamraya  #jamlelong  #watchmalaysiamurah  #watch  #bazaarramadhan 
GSHOCK GBT400 GMIX

Warranty : 3 Months
Material : Rubber
Function : Digital, Timer, Stopwatch, Date, Alarm
Status : 100% brand NEW with Paper Bag, Manual Book, G Shock Tin, G-Shock Box

Harga : RM160

POSTAGE : SM RM8 | SS RM12

#instashop #instashopmalaysia #instashopping #instashopmurah #freegifts #giveaway #follow4follow #discount #jombeli #trustedseller #malaysia #readystock #lelong #durianruntuh #promosi #raya #2017 #puasa #ramadhan #jammurah #jamlelaki #jamtangan #jamcouple #jamperempuan #jamraya #jamlelong #watchmalaysiamurah #watch #bazaarramadhan
GSHOCK GBT400 GMIX Warranty : 3 Months Material : Rubber Function : Digital, Timer, Stopwatch, Date, Alarm Status : 100% brand NEW with Paper Bag, Manual Book, G Shock Tin, G-Shock Box Harga : RM160 POSTAGE : SM RM8 | SS RM12 #instashop  #instashopmalaysia  #instashopping  #instashopmurah  #freegifts  #giveaway  #follow4follow  #discount  #jombeli  #trustedseller  #malaysia  #readystock  #lelong  #durianruntuh  #promosi  #raya  #2017  #puasa  #ramadhan  #jammurah  #jamlelaki  #jamtangan  #jamcouple  #jamperempuan  #jamraya  #jamlelong  #watchmalaysiamurah  #watch  #bazaarramadhan 
🏪OPEN ORDER

herbal trusted yang 💯alami tanpa efek samping dan pastinya halal. 💯trusted seller
.
📰Tersedia :
🍂Suplemen Peninggi
🍀Suplemen Penggemuk
🍂Suplemen Pelangsing
🍀Suplemen Pemutih
🍂Suplemen Mata Minus
🍀Suplemen Penghilang Jerawat
🍂Paket Pembalut Airiz
🍀Masker Spirulina
🍂Alat  pembesar payudara
🍀suplemen program hamil
🍂suplemen herbal seluruh penyakit

NOTE:Untuk info lebih lanjut admin tidak bisa balas di IG tlg chat ke kontak yang tertera dibawah.
.
.
MOHON MAAF ADMIN TIDAK DAPAT MEMBALAS PERTANYAAN DIINSTAGRAM, MOHON CHAT KE KONTAK BBM/LINE/WA.
.
.
Contact Person :
BBM: DA560673
Whatsapp : 0831-8922-1351
Line : HERBAL_CROOZ
.
.
#peninggibadan #tinggi #herbal #halal #promosi #pelangsing #penggemuk #gemuk #oldshopindo #promosionlineshop #garansi #trustedshop #diskon #freeongkir #iphonesia #mhca #creamHN #moment #vimax #tiens #malaysia #promopasport #maskerjerawat #pemutihkulit #olshopmalaysia #spirulina #anakjalanan #pembesarpayudara #worldwide #promil
🏪OPEN ORDER herbal trusted yang 💯alami tanpa efek samping dan pastinya halal. 💯trusted seller . 📰Tersedia : 🍂Suplemen Peninggi 🍀Suplemen Penggemuk 🍂Suplemen Pelangsing 🍀Suplemen Pemutih 🍂Suplemen Mata Minus 🍀Suplemen Penghilang Jerawat 🍂Paket Pembalut Airiz 🍀Masker Spirulina 🍂Alat pembesar payudara 🍀suplemen program hamil 🍂suplemen herbal seluruh penyakit NOTE:Untuk info lebih lanjut admin tidak bisa balas di IG tlg chat ke kontak yang tertera dibawah. . . MOHON MAAF ADMIN TIDAK DAPAT MEMBALAS PERTANYAAN DIINSTAGRAM, MOHON CHAT KE KONTAK BBM/LINE/WA. . . Contact Person : BBM: DA560673 Whatsapp : 0831-8922-1351 Line : HERBAL_CROOZ . . #peninggibadan  #tinggi  #herbal  #halal  #promosi  #pelangsing  #penggemuk  #gemuk  #oldshopindo  #promosionlineshop  #garansi  #trustedshop  #diskon  #freeongkir  #iphonesia  #mhca  #creamHN  #moment  #vimax  #tiens  #malaysia  #promopasport  #maskerjerawat  #pemutihkulit  #olshopmalaysia  #spirulina  #anakjalanan  #pembesarpayudara  #worldwide  #promil 
🔥PUMA BLACK🔥
.
Harga memang selesa👍, hanya  RM95 SM  dan cuma tambah RM 5 😱😱 untuk SS. .
.
Size : 41- 45 eu
.
.
📲 Whatsapp  011-12100149
📲 Whatsapp  011-12100149  OR
📲 Whatsapp  012-7826104
📲 Whatsapp  012-7826104
.

#kasutmurah#murah#kasut#rosherun#adidas#sneakersmurah#sneakers#kedaikasut#kasutmurahmalaysia#promosiraya#rayasebulan#kosongkosong#sayajualkasutmurah#kasutraya#promosi#viral#syok#kedaionlinemurah2#kasutadidasmurah#kasutadidas#kasutadidasmalaysia#jdt#selamathariraya#adidassuperstar
🔥PUMA BLACK🔥 . Harga memang selesa👍, hanya RM95 SM dan cuma tambah RM 5 😱😱 untuk SS. . . Size : 41- 45 eu . . 📲 Whatsapp 011-12100149 📲 Whatsapp 011-12100149 OR 📲 Whatsapp 012-7826104 📲 Whatsapp 012-7826104 . #kasutmurah #murah #kasut #rosherun #adidas #sneakersmurah #sneakers #kedaikasut #kasutmurahmalaysia #promosiraya #rayasebulan #kosongkosong #sayajualkasutmurah #kasutraya #promosi #viral #syok #kedaionlinemurah2 #kasutadidasmurah #kasutadidas #kasutadidasmalaysia #jdt #selamathariraya #adidassuperstar 
Sebelum lena ni nak habaq. 
#SirehQueen dengan harga #Promosi...
#Setahun di pasaran...
#StokTerhad!!!
#Pembelian #3botol ke atas...
Lekaih2 wasap sebelum kehabisan stock.. www.wasap.my/60187877856

#SirehQueenBest
#SQTeamNurul 
#SirehQueenSungaiPetani 
#SirehQueenbknsekadarFeminineWash 
#SirehQueenPelbagaiGuna 
#SirehQueen1stAnniversary 
#SirehQueen6in1 
#WhatsAppElla0187877856
Tudiaaaaaa😍 dah kata dah #amourskincare memang jimat girls 🤗 plus skip pakai pun takda effect apa-2 👍alhamdulillah dia dh dapat balik skin dulu. awak nak ke? kasi pm dulu 0198179458 ❣

#amourteam #amourskincarefeedback #amourdolly #amourskincare #viral #motifviral #malaysia #sabah #sarawak #marudi #lofattah #mencintaimumrphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #alifsatar #jepsari #fatfaz #hargamampumilik #kosmetik #kecantikan #glowingskin #flawless #jeragat #jerawat #sunburn #kulitkusam #kulitbreakout #hargakasihsayang #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi
Tudiaaaaaa😍 dah kata dah #amourskincare  memang jimat girls 🤗 plus skip pakai pun takda effect apa-2 👍alhamdulillah dia dh dapat balik skin dulu. awak nak ke? kasi pm dulu 0198179458 ❣ #amourteam  #amourskincarefeedback  #amourdolly  #amourskincare  #viral  #motifviral  #malaysia  #sabah  #sarawak  #marudi  #lofattah  #mencintaimumrphotographer  #pinggantakretaknasitakdingin  #alifsatar  #jepsari  #fatfaz  #hargamampumilik  #kosmetik  #kecantikan  #glowingskin  #flawless  #jeragat  #jerawat  #sunburn  #kulitkusam  #kulitbreakout  #hargakasihsayang  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #promosi 
MERDEKA SALE
🎉🎉🎉🎉🎉🎉
.
.
#merdeka
#promosi
#jimat
#nurraysabeauty
#sale
#portdickson 
#seremban 
#nilai 
#negeri9 
#malaysia 
#mesrawuduk
Sphynx lucuuuuu 😍😍😄😄😄😄😘😘😘😗😗😗 . 
Nb:
°Sytem pembelian : Transfer Dulu baru kucing di Kirim
° Pengiriman 100% Aman
° Pengiriman cepat <1 hari sudah sampai
° Real pict bukan dari google
° No Tipu-Tipu bisa d check dulu Testimoni-Testimoni nya
° Harga = kuwalitas
° Yang berminat or tanya-tanya langsung invite saja contact person
.

Pin  D996E6B1
Line  rorryrangga
Hp/wa  083833558988

#kitten #peaknose#persiamedium#persia#jualkitten#jualpersia#flatnose#catlovers#mahasiswa#kucing#petshop#peliharaan#desain#promosi#belanja#hijab#makeup#lipstik#indonesia#olshop#onlineshop#cafesurabaya#kulinersurabaya#instashop#iklan#adopsikucing#jual#jualkucingpersia#jualkucingmurah#jasapengiriman
Sphynx lucuuuuu 😍😍😄😄😄😄😘😘😘😗😗😗 . Nb: °Sytem pembelian : Transfer Dulu baru kucing di Kirim ° Pengiriman 100% Aman ° Pengiriman cepat <1 hari sudah sampai ° Real pict bukan dari google ° No Tipu-Tipu bisa d check dulu Testimoni-Testimoni nya ° Harga = kuwalitas ° Yang berminat or tanya-tanya langsung invite saja contact person . Pin D996E6B1 Line rorryrangga Hp/wa 083833558988 #kitten  #peaknose #persiamedium #persia #jualkitten #jualpersia #flatnose #catlovers #mahasiswa #kucing #petshop #peliharaan #desain #promosi #belanja #hijab #makeup #lipstik #indonesia #olshop #onlineshop #cafesurabaya #kulinersurabaya #instashop #iklan #adopsikucing #jual #jualkucingpersia #jualkucingmurah #jasapengiriman 
Belanja Part 2 beli kaos 3 dapet bonus kaset CD stonehead & poster @bloods store cempaka putih Rawasari😎 #promosi
Belanja Part 2 beli kaos 3 dapet bonus kaset CD stonehead & poster @bloods store cempaka putih Rawasari😎 #promosi 
Dijual cluster ready unit di tanggerang selatan dekat setasiun

Hunian asri di tanggerang selatan, dekat dengan stasiun sudimara, jombang

Spesifikasi
- pondasi : batu kali,sloof beton bertulang
- dinding : bata ringan + plester aci
- cat : vinilex
- sturuktur : beton bertulang
- lantai : granite setara
- kusen/pintu kmar : kamper meranti/double triplek
- daun pintu utama : panel
- pintu kamar/wc : PVC
- jendela : alluminium coating+kaca rayben 5mm
- rangkap atap : baja ringan
- penutup atap : genteng daun
- plafond : gypsum dngan rangka hollow
- dinding /lantai : keramik  40X25
- KM/WC : keramik  25X25
- dapur : beton+keramik+ kitchen zink
- listrik  1300w
- air : sumur bor+jetpump
- tangki air : penguin 500ltr
- carport : beton skirt tanpa canopy

Keunggulan
- 2menit ke minimarket
- 5menit ke stasiun sudimara
- 15 menit ke mall bintaro ex-chaenge
- 15 menit ke toll bintaro
- 25 menit ke kampus UIN
- dekat dengan tk sd smp dan sma
- dekat dengan pasar jombang
- bebas banjir

1 lantai
Type  45/78 ( 730.000.000) 
KT/KM  2/1 ( inden)

2 lantai
Type  70/107 ( 1.300.000.000)
KM/KM  3/2 (ready stok)

dp 30%
Booking fee 5jt

Cash keras dan KPR
Sertifikat  shm+imb

#more #info #erwin #whatsapp #083873638203 #rumah #cluster #prom #promo #promosi #property #product #indonesia #cash #kpr #agent #gmb #graha #mandiri #berdikari #💪
Dijual cluster ready unit di tanggerang selatan dekat setasiun Hunian asri di tanggerang selatan, dekat dengan stasiun sudimara, jombang Spesifikasi - pondasi : batu kali,sloof beton bertulang - dinding : bata ringan + plester aci - cat : vinilex - sturuktur : beton bertulang - lantai : granite setara - kusen/pintu kmar : kamper meranti/double triplek - daun pintu utama : panel - pintu kamar/wc : PVC - jendela : alluminium coating+kaca rayben 5mm - rangkap atap : baja ringan - penutup atap : genteng daun - plafond : gypsum dngan rangka hollow - dinding /lantai : keramik 40X25 - KM/WC : keramik 25X25 - dapur : beton+keramik+ kitchen zink - listrik 1300w - air : sumur bor+jetpump - tangki air : penguin 500ltr - carport : beton skirt tanpa canopy Keunggulan - 2menit ke minimarket - 5menit ke stasiun sudimara - 15 menit ke mall bintaro ex-chaenge - 15 menit ke toll bintaro - 25 menit ke kampus UIN - dekat dengan tk sd smp dan sma - dekat dengan pasar jombang - bebas banjir 1 lantai Type 45/78 ( 730.000.000) KT/KM 2/1 ( inden) 2 lantai Type 70/107 ( 1.300.000.000) KM/KM 3/2 (ready stok) dp 30% Booking fee 5jt Cash keras dan KPR Sertifikat shm+imb #more  #info  #erwin  #whatsapp  #083873638203  #rumah  #cluster  #prom  #promo  #promosi  #property  #product  #indonesia  #cash  #kpr  #agent  #gmb  #graha  #mandiri  #berdikari  #💪
#cuckoo #cmodel #gooodplan #promosi penapis udara terbaru cuckoo C MODEL mampu dimiliki hanya rm60 sebulan😍😍 lindungi keluarga tersayang anda hubungi 019 525 9684
#cuckoo  #cmodel  #gooodplan  #promosi  penapis udara terbaru cuckoo C MODEL mampu dimiliki hanya rm60 sebulan😍😍 lindungi keluarga tersayang anda hubungi 019 525 9684
Ready kitten persia medium jantan gendut siap adopt.. Monggo😘😘😍😍
. 
Nb:
°Sytem pembelian : Transfer Dulu baru kucing di Kirim
° Pengiriman 100% Aman
° Pengiriman cepat <1 hari sudah sampai
° Real pict bukan dari google
° No Tipu-Tipu bisa d check dulu Testimoni-Testimoni nya
° Harga = kuwalitas
° Yang berminat or tanya-tanya langsung invite saja contact person
.

Pin  D996E6B1
Line  rorryrangga
Hp/wa  083833558988

#kitten #peaknose#persiamedium#persia#jualkitten#jualpersia#flatnose#catlovers#mahasiswa#kucing#petshop#peliharaan#desain#promosi#belanja#hijab#makeup#lipstik#indonesia#olshop#onlineshop#cafesurabaya#kulinersurabaya#instashop#iklan#adopsikucing#jual#jualkucingpersia#jualkucingmurah#jasapengiriman
Ready kitten persia medium jantan gendut siap adopt.. Monggo😘😘😍😍 . Nb: °Sytem pembelian : Transfer Dulu baru kucing di Kirim ° Pengiriman 100% Aman ° Pengiriman cepat <1 hari sudah sampai ° Real pict bukan dari google ° No Tipu-Tipu bisa d check dulu Testimoni-Testimoni nya ° Harga = kuwalitas ° Yang berminat or tanya-tanya langsung invite saja contact person . Pin D996E6B1 Line rorryrangga Hp/wa 083833558988 #kitten  #peaknose #persiamedium #persia #jualkitten #jualpersia #flatnose #catlovers #mahasiswa #kucing #petshop #peliharaan #desain #promosi #belanja #hijab #makeup #lipstik #indonesia #olshop #onlineshop #cafesurabaya #kulinersurabaya #instashop #iklan #adopsikucing #jual #jualkucingpersia #jualkucingmurah #jasapengiriman 
Ready kitten jantan murmer siap adopt.. Monggo😘😘😍😍
. 
Nb:
°Sytem pembelian : Transfer Dulu baru kucing di Kirim
° Pengiriman 100% Aman
° Pengiriman cepat <1 hari sudah sampai
° Real pict bukan dari google
° No Tipu-Tipu bisa d check dulu Testimoni-Testimoni nya
° Harga = kuwalitas
° Yang berminat or tanya-tanya langsung invite saja contact person
.

Pin  D996E6B1
Line  rorryrangga
Hp/wa  083833558988

#kitten #peaknose#persiamedium#persia#jualkitten#jualpersia#flatnose#catlovers#mahasiswa#kucing#petshop#peliharaan#desain#promosi#belanja#hijab#makeup#lipstik#indonesia#olshop#onlineshop#cafesurabaya#kulinersurabaya#instashop#iklan#adopsikucing#jual#jualkucingpersia#jualkucingmurah#jasapengiriman
Ready kitten jantan murmer siap adopt.. Monggo😘😘😍😍 . Nb: °Sytem pembelian : Transfer Dulu baru kucing di Kirim ° Pengiriman 100% Aman ° Pengiriman cepat <1 hari sudah sampai ° Real pict bukan dari google ° No Tipu-Tipu bisa d check dulu Testimoni-Testimoni nya ° Harga = kuwalitas ° Yang berminat or tanya-tanya langsung invite saja contact person . Pin D996E6B1 Line rorryrangga Hp/wa 083833558988 #kitten  #peaknose #persiamedium #persia #jualkitten #jualpersia #flatnose #catlovers #mahasiswa #kucing #petshop #peliharaan #desain #promosi #belanja #hijab #makeup #lipstik #indonesia #olshop #onlineshop #cafesurabaya #kulinersurabaya #instashop #iklan #adopsikucing #jual #jualkucingpersia #jualkucingmurah #jasapengiriman 
overtime harini. baru balik dari cod di syeksen 17 shah alam.. ats permintaan customer urgent katanya. hehehe.. sape2 lagi nk cod gambir emas area shah alam boleh dm atau wasap 0167909794 dgn segera. kita deal smpai jadi #subuhbarucabut #gambiremas #shahalam #shahalamresident #produksuamiisteri #rumahtangga #cod #promotion #promosi #hebat #privasi
.
TESTIMONI VITAMIN C SHAKLEE
.
HANYA RMXX, jimat dan tahan selama 6 BULAN? 😍
.
Setiap kali deeba bagitau pada customer sebotol VITAMIN C tahan selama 6 bulan, mesti semua terperanjat! Wowww berbaloinya beli RM XX tahan setengah tahun.
.
Kelebihan & Manfaat lain Vitamin C Plus 👇
.
> Perlindungan daripada sinar UV
> Mengurangkan kesan sunburn
> Membantu merawat masalah jerawat degil
> Tona kulit menjadi lebih sekata
> Menggantikan tisu yg rosak dan menyembuhkan luka
> Mencerahkan kulit secara semulajadi
> Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
> Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
> Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
> Meransang pembentukan kolagen
> kulit lebih glowing
> Membantu mengecutkan jerawat
> Mengatasi masalah kulit berminyak
> Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
.
Deeba
013-3933473
Shaklee Independent Distributor
.
#promo
#promosi
#payday
#vitaminc
#shaklee
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#espshaklee
#vitamincshaklee
#awetmuda
#setkulitcantik
#setkurus
#milkbooster
#energybooster
#skinsolution
#pregnancy
#supplements
#momssuplement
#kidssuplement
#naturalproducts
#healthyproducts
#shakleejourney
#shakleeeffect
#babyshaklee
#testimonishaklee
#shakleebydeeba
#vivixshaklee
#vivix
#pengedarshakleekotabharu
. TESTIMONI VITAMIN C SHAKLEE . HANYA RMXX, jimat dan tahan selama 6 BULAN? 😍 . Setiap kali deeba bagitau pada customer sebotol VITAMIN C tahan selama 6 bulan, mesti semua terperanjat! Wowww berbaloinya beli RM XX tahan setengah tahun. . Kelebihan & Manfaat lain Vitamin C Plus 👇 . > Perlindungan daripada sinar UV > Mengurangkan kesan sunburn > Membantu merawat masalah jerawat degil > Tona kulit menjadi lebih sekata > Menggantikan tisu yg rosak dan menyembuhkan luka > Mencerahkan kulit secara semulajadi > Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema > Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir > Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan > Meransang pembentukan kolagen > kulit lebih glowing > Membantu mengecutkan jerawat > Mengatasi masalah kulit berminyak > Menjadikan kulit lebih lembut dan halus . Deeba 013-3933473 Shaklee Independent Distributor . #promo  #promosi  #payday  #vitaminc  #shaklee  #sayajualshaklee  #shakleemurah  #espshaklee  #vitamincshaklee  #awetmuda  #setkulitcantik  #setkurus  #milkbooster  #energybooster  #skinsolution  #pregnancy  #supplements  #momssuplement  #kidssuplement  #naturalproducts  #healthyproducts  #shakleejourney  #shakleeeffect  #babyshaklee  #testimonishaklee  #shakleebydeeba  #vivixshaklee  #vivix  #pengedarshakleekotabharu 
New Arrival🎊
.
AIDILADHA Collection 2017💕
.
🌷AURORA KURUNG🌷
.
👉SANGAT-SANGAT LIMITED‼️TERHAD 100 PASANG SAHAJA .
.
🌷Design Kurung Mini di hiasi Ropol Di bahagian bawah baju
.
🌷Material Platinum Pearl Skin .
🔹Warna dan design terbaru di pasaran
🔹Berdutt Belakang
🔹Jenis Kain kembang payung
🔹Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🔹Zip Kain Sebelah Kiri
🔹Saiz XS S M L XL XXL
.
🌷Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION. ⚠️
NO RETURN STOK⚠️
.
❌ jarang
❌ kecut
❌ berbulu lepas basuh
❌ renyuk
✅ mudah digosok
✅ sejuk & selesa dipakai
✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple
.
👉READY STOCK‼️
⚠️FULL PAYMENT
⚠️NO BOOKING
.
🌷Price: RM115 SM/ RM120 SS .
👉Process order & post out 1-2 hari
👉Ukuran sama mini kurung.Cuma labuh baju beza
.
🌷LABUH BAJU
🔹Ss =30½
🔹S =31
🔹M =31
🔹L =31
🔹XL =33
.
.
🎀Berminat?
•screenshoot & whatsapp yaya +60182723119
+60182723119
+60182723119
.
#aurorakurung #selamatdatang #bajucantik #blouse #cardigan #jubah #dress #bajukurung #bajunursingfriendly #bajuwudhufriendly #kurungmoden #kimonowrap #kebaya #bajuraya2017 #bridesmaid #kurungexclusive #bajusedondon #fesyen #promosi #hargamurah #designterkini #bajuraya #bajucantikmurah #bajukanank2 #bajumurah #fesyenmuslimah #shahalam #bazar #terimakasih #sayajual
New Arrival🎊 . AIDILADHA Collection 2017💕 . 🌷AURORA KURUNG🌷 . 👉SANGAT-SANGAT LIMITED‼️TERHAD 100 PASANG SAHAJA . . 🌷Design Kurung Mini di hiasi Ropol Di bahagian bawah baju . 🌷Material Platinum Pearl Skin . 🔹Warna dan design terbaru di pasaran 🔹Berdutt Belakang 🔹Jenis Kain kembang payung 🔹Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🔹Zip Kain Sebelah Kiri 🔹Saiz XS S M L XL XXL . 🌷Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED EDITION. ⚠️ NO RETURN STOK⚠️ . ❌ jarang ❌ kecut ❌ berbulu lepas basuh ❌ renyuk ✅ mudah digosok ✅ sejuk & selesa dipakai ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple . 👉READY STOCK‼️ ⚠️FULL PAYMENT ⚠️NO BOOKING . 🌷Price: RM115 SM/ RM120 SS . 👉Process order & post out 1-2 hari 👉Ukuran sama mini kurung.Cuma labuh baju beza . 🌷LABUH BAJU 🔹Ss =30½ 🔹S =31 🔹M =31 🔹L =31 🔹XL =33 . . 🎀Berminat? •screenshoot & whatsapp yaya +60182723119 +60182723119 +60182723119 . #aurorakurung  #selamatdatang  #bajucantik  #blouse  #cardigan  #jubah  #dress  #bajukurung  #bajunursingfriendly  #bajuwudhufriendly  #kurungmoden  #kimonowrap  #kebaya  #bajuraya2017  #bridesmaid  #kurungexclusive  #bajusedondon  #fesyen  #promosi  #hargamurah  #designterkini  #bajuraya  #bajucantikmurah  #bajukanank2  #bajumurah  #fesyenmuslimah  #shahalam  #bazar  #terimakasih  #sayajual 
TESTIMONI VITAMIN C SHAKLEE
.
Testimoni panas panas! Beza sangat kulit sis ni lepas consume vitamin c shaklee ni. Kulit makin cerah. Jerawat pun dah kurang. Sis pun jelessss! Hehehe.
.
Yang mana lagi sebulan dua nak kahwin ke, nak tunang ke, nak convocation ke, dah boleh start consume sekarang taw. Dah flawless nanti sure lebih confident di hari bahagia gituu.
.
Deeba | 0133933473
Your Fevret SID
.
#promo
#promosi
#vitaminc
#shaklee
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#espshaklee
#vitamincshaklee
#awetmuda
#setkulitcantik
#setkurus
#milkbooster
#energybooster
#skinsolution
#pregnancy
#supplements
#momssuplement
#kidssuplement
#naturalproducts
#healthyproducts
#shakleejourney
#shakleeeffect
#babyshaklee
#testimonishaklee
#shakleebydeeba
#vivixshaklee
#vivix
#pengedarsahshaklee
#pengedarshakleekotabharu
TESTIMONI VITAMIN C SHAKLEE . Testimoni panas panas! Beza sangat kulit sis ni lepas consume vitamin c shaklee ni. Kulit makin cerah. Jerawat pun dah kurang. Sis pun jelessss! Hehehe. . Yang mana lagi sebulan dua nak kahwin ke, nak tunang ke, nak convocation ke, dah boleh start consume sekarang taw. Dah flawless nanti sure lebih confident di hari bahagia gituu. . Deeba | 0133933473 Your Fevret SID . #promo  #promosi  #vitaminc  #shaklee  #sayajualshaklee  #shakleemurah  #espshaklee  #vitamincshaklee  #awetmuda  #setkulitcantik  #setkurus  #milkbooster  #energybooster  #skinsolution  #pregnancy  #supplements  #momssuplement  #kidssuplement  #naturalproducts  #healthyproducts  #shakleejourney  #shakleeeffect  #babyshaklee  #testimonishaklee  #shakleebydeeba  #vivixshaklee  #vivix  #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleekotabharu 
PROMOSI HARI GAJI! .
DENGAN RMXX SAHAJA, ANDA DAPAT MEMILIKI SEBOTOL VITAMIN C SHAKLEE!
.
SEBOTOL TAHAN SEHINGGA 6 BULAN! SANGAT JIMAT!
.
KELEBIHAN VITAMIN C PLUS :
.
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & 
pasir
🌸 Mengurangkan kedutan & tanda 
penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
Whatsapp 0133933473 utk HARGA PROMOSI!
.
Deeba 
0133933473
Shaklee Independent Distributor
.
#promo
#promosi
#payday
#murah
#shaklee
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#espshaklee
#vitamincshaklee
#awetmuda
#setkulitcantik
#setkurus
#milkbooster
#energybooster
#skinsolution
#pregnancy
#supplements
#momssuplement
#kidssuplement
#naturalproducts
#healthyproducts
#shakleejourney
#shakleeeffect
#babyshaklee
#testimonishaklee
#shakleebydeeba
#vivixshaklee
#vivix
#pengedarshakleekotabharu
PROMOSI HARI GAJI! . DENGAN RMXX SAHAJA, ANDA DAPAT MEMILIKI SEBOTOL VITAMIN C SHAKLEE! . SEBOTOL TAHAN SEHINGGA 6 BULAN! SANGAT JIMAT! . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS : . 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) 🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 🌸 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . Whatsapp 0133933473 utk HARGA PROMOSI! . Deeba 0133933473 Shaklee Independent Distributor . #promo  #promosi  #payday  #murah  #shaklee  #sayajualshaklee  #shakleemurah  #espshaklee  #vitamincshaklee  #awetmuda  #setkulitcantik  #setkurus  #milkbooster  #energybooster  #skinsolution  #pregnancy  #supplements  #momssuplement  #kidssuplement  #naturalproducts  #healthyproducts  #shakleejourney  #shakleeeffect  #babyshaklee  #testimonishaklee  #shakleebydeeba  #vivixshaklee  #vivix  #pengedarshakleekotabharu 
LINGERIE 9234 (RP. 85.000,-) (SUPER HIGH QUALITY )
Lingerie & G-String 
Sms/WA/LINE ( 08131-6441-071) 
IDline (Angellingeries)
Melayani order untuk yg serius saja !! #lingeriecantik #lingeriesupermurah #like #promosi #lingerieindonesia #lingeriemurah #kostum #indonesia #bajutidur #bajucewek #piyama #sexylingerie #bra #sleepwear #lingerieimport #promo #underwear #clubwear #babydoll #lingeriebra #lingeriekualitasoke #pakaianmalam #pakaiansexy #tokolingerieonline #lingeriejakarta #bandung
LINGERIE 9234 (RP. 85.000,-) (SUPER HIGH QUALITY ) Lingerie & G-String Sms/WA/LINE ( 08131-6441-071) IDline (Angellingeries) Melayani order untuk yg serius saja !! #lingeriecantik  #lingeriesupermurah  #like  #promosi  #lingerieindonesia  #lingeriemurah  #kostum  #indonesia  #bajutidur  #bajucewek  #piyama  #sexylingerie  #bra  #sleepwear  #lingerieimport  #promo  #underwear  #clubwear  #babydoll  #lingeriebra  #lingeriekualitasoke  #pakaianmalam  #pakaiansexy  #tokolingerieonline  #lingeriejakarta  #bandung 
#Repost @julia_ratna (@get_repost)
・・・
Get special offer
PROMO PHOTO PREWEDDING AGUSTUS 
Photo by : @antareksaphotography
Make up by : @dewipuja_makeup

Free : 1 stel gaun+jas (ready stok only)

for price info :
☎ 08112272708
WA 08996822544
Line id : syaefudin

#wedding #weddingpromo #prewedding #weddingphoto #weddinq #preweddingphotobandung #weddingphotography #weddingbandung #weddingjakarta #weddingjabar #photooftheday #weddingindonesia #weddinginspiration  #weddingtradisional #bride #groom #weddingphotographer #bandung #jakarta #photoshoot #weddingvendor #vendorfotobandung #photographerbandung #bandungjuara #promo #promosi #like4like #like
#Repost  @julia_ratna (@get_repost) ・・・ Get special offer PROMO PHOTO PREWEDDING AGUSTUS Photo by : @antareksaphotography Make up by : @dewipuja_makeup Free : 1 stel gaun+jas (ready stok only) for price info : ☎ 08112272708 WA 08996822544 Line id : syaefudin #wedding  #weddingpromo  #prewedding  #weddingphoto  #weddinq  #preweddingphotobandung  #weddingphotography  #weddingbandung  #weddingjakarta  #weddingjabar  #photooftheday  #weddingindonesia  #weddinginspiration  #weddingtradisional  #bride  #groom  #weddingphotographer  #bandung  #jakarta  #photoshoot  #weddingvendor  #vendorfotobandung  #photographerbandung  #bandungjuara  #promo  #promosi  #like4like  #like 
💖BLOUSE QIRDINA💖 》Size XS - 5XL
》Material Peach Koshibo
》Cutting A-Cut
》Terdapat dua kocek kanan dan kiri
》Tiada belahan di tepi blouse
》Bf friendly (zip 12 inci)
》Terdapat 10 pilihan warna

Free postage
Wassup ke 0106651027
#blouse #blousemurah #jualanmurah #clearstok #sale #promosi #blousemuslimah #trendterkini #blousecantik
- Hoodie Russell
- Size M
- PxL 68x59 cm
- Material 50:50
- Made in honduras
- Kondisi 95%
- IDR 80.000,-
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- Online order/detail :
- WA : 0822-9852-1726
- Line : fauziforsecond
🔍Ready Stock :#fauziready

#russell #hoodierussell #jualjaket #secondbranded #fff #lfl #l4l #f4f #promosi #promosiolshop #kpopfff #secondstuff #fashionjackets #fashionpria #jualhoodie #fauziforsecond #clothingline #prelovedsurabaya #prelovedbranded #prelovedjakarta #prelovedbandung #prelovedjaket #prelovedjkt #prelovedstuffindo #prelovedstuffjkt #prelovedbdg #preloveddepok #prelovedtangerang
- Hoodie Russell - Size M - PxL 68x59 cm - Material 50:50 - Made in honduras - Kondisi 95% - IDR 80.000,- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Online order/detail : - WA : 0822-9852-1726 - Line : fauziforsecond 🔍Ready Stock :#fauziready  #russell  #hoodierussell  #jualjaket  #secondbranded  #fff  #lfl  #l4l  #f4f  #promosi  #promosiolshop  #kpopfff  #secondstuff  #fashionjackets  #fashionpria  #jualhoodie  #fauziforsecond  #clothingline  #prelovedsurabaya  #prelovedbranded  #prelovedjakarta  #prelovedbandung  #prelovedjaket  #prelovedjkt  #prelovedstuffindo  #prelovedstuffjkt  #prelovedbdg  #preloveddepok  #prelovedtangerang 
💖BLOUSE QIRDINA💖 》Size XS - 5XL
》Material Peach Koshibo
》Cutting A-Cut
》Terdapat dua kocek kanan dan kiri
》Tiada belahan di tepi blouse
》Bf friendly (zip 12 inci)
》Terdapat 10 pilihan warna

Free postage
Wassup ke 0106651027
#blouse #blousemurah #jualanmurah #clearstok #sale #promosi #blousemuslimah #trendterkini #blousecantik
💖BLOUSE QIRDINA💖 》Size XS - 5XL
》Material Peach Koshibo
》Cutting A-Cut
》Terdapat dua kocek kanan dan kiri
》Tiada belahan di tepi blouse
》Bf friendly (zip 12 inci)
》Terdapat 10 pilihan warna

Free postage
Wassup ke 0106651027
#blouse #blousemurah #jualanmurah #clearstok #sale #promosi #blousemuslimah #trendterkini #blousecantik
💗KG0718 JEMYAIRA SET💗
.
💗Harga: RM125 SM / RM130 SS
. 💗Material High Quality Moss Crepe
.
🔹2 Peice Kurung
🔹Round neckline
🔹Hidden Back Zip Closure
🔹Hidden Zip at Sleeve
🔹3 Tier Ruffles Sleeve
🔹Accessories Chunky beads
🔹Mermaid Skirt .
💗Free size fit S till L (Label 42)
Shoulder 16.5in
Bust 40in
Arm hole 18in
Sleeve 24in
Waist 38in
Hips 44in
Length 32in
.
💗SKIRT Gartered
Waist 28-38in
Hips 40in
Length 42in
.
👉Note : 
Colour may different due to lighting and PC variance
.
🎀Berminat?
•screenshoot & whatsapp yaya +60182723119
+60182723119
+60182723119
.
#jemyairaset #selamatdatang #bajucantik #blouse #cardigan #jubah #dress #bajukurung #bajunursingfriendly #bajuwudhufriendly #kurungmoden #kimonowrap #kebaya #bajuraya2017 #bridesmaid #kurungexclusive #bajusedondon #fesyen #promosi #hargamurah #designterkini #bajuraya #bajucantikmurah #bajukanank2 #bajumurah #fesyenmuslimah #shahalam #bazar #terimakasih #sayajual
💗KG0718 JEMYAIRA SET💗 . 💗Harga: RM125 SM / RM130 SS . 💗Material High Quality Moss Crepe . 🔹2 Peice Kurung 🔹Round neckline 🔹Hidden Back Zip Closure 🔹Hidden Zip at Sleeve 🔹3 Tier Ruffles Sleeve 🔹Accessories Chunky beads 🔹Mermaid Skirt . 💗Free size fit S till L (Label 42) Shoulder 16.5in Bust 40in Arm hole 18in Sleeve 24in Waist 38in Hips 44in Length 32in . 💗SKIRT Gartered Waist 28-38in Hips 40in Length 42in . 👉Note : Colour may different due to lighting and PC variance . 🎀Berminat? •screenshoot & whatsapp yaya +60182723119 +60182723119 +60182723119 . #jemyairaset  #selamatdatang  #bajucantik  #blouse  #cardigan  #jubah  #dress  #bajukurung  #bajunursingfriendly  #bajuwudhufriendly  #kurungmoden  #kimonowrap  #kebaya  #bajuraya2017  #bridesmaid  #kurungexclusive  #bajusedondon  #fesyen  #promosi  #hargamurah  #designterkini  #bajuraya  #bajucantikmurah  #bajukanank2  #bajumurah  #fesyenmuslimah  #shahalam  #bazar  #terimakasih  #sayajual 
Pelangsing

Seri PELANGSING...
1 TEH JIANG ZHE TEA > Buat buang lemak jahat dalam tubuh.
2 CHITHIN CHITOSAN >Buuat mengikat lemak biar ga nempel di tubuh .
3 DOUBLE CELULLOSE > Buat melancarakan BAB .

OPEN ORDER - √	Tambah Tinggi 7-10 cm dalam 2 minggu.
√	 Turunkan Berat Badan 5-25 KG.
√	Putihkan Kulit 3x lipat dari sebelumnya.
√	Untuk anda yang kurang berisi menambah berat badan yang ideal.
√	Mengatasi berbagai macam penyakit anda. √BEST SELLER √ BEST PRODUCT √ √BEST QUALITY √ BEST PRICE √ √BEST GUARANTEE 100√ !!!! Tak ada alasan untuk tak beli product kami !!!! PENGHARGAAN INTERNASIONAL :
BPOM, APPLI, FDA, MUI and many more achivement
√  Tak ada efek samping
√  Aman karena herbal
√  Tidak ketergantungan 📋Deal 💳Pay :
• BCA• BRI • WESTERN UNION 🚚 Postage Via ✈️
√ POS INDONESIA
√ JNE
√ TIKI

Pengiriman Internasional, info lebih lanjut :
📲BBM : DAFF42F2
📲LINE : @zfx8240f (pakai @)
📲W.A. : +6282273864499

Payment: BRI, MANDIRI, BCA, Maybank Malaysia & Western Union.

#peninggibadan #tinggi #kalsium #herbal #halal #terbukti #promosi #onlineshop #pelangsing #penggemuk #gemuk #olshopindo #promosionlineshop #shop #garansi #trustedshop #likeforlike #likeforfollow #instatips #ins.tadaily #iphonesia #internasional #quality #malaysia #singapore #brunei #WorldWide #Shipment #CalciumForLife

Kami melayani dengan sepenuh hati.
Pelangsing Seri PELANGSING... 1 TEH JIANG ZHE TEA > Buat buang lemak jahat dalam tubuh. 2 CHITHIN CHITOSAN >Buuat mengikat lemak biar ga nempel di tubuh . 3 DOUBLE CELULLOSE > Buat melancarakan BAB . OPEN ORDER - √ Tambah Tinggi 7-10 cm dalam 2 minggu. √ Turunkan Berat Badan 5-25 KG. √ Putihkan Kulit 3x lipat dari sebelumnya. √ Untuk anda yang kurang berisi menambah berat badan yang ideal. √ Mengatasi berbagai macam penyakit anda. √BEST SELLER √ BEST PRODUCT √ √BEST QUALITY √ BEST PRICE √ √BEST GUARANTEE 100√ !!!! Tak ada alasan untuk tak beli product kami !!!! PENGHARGAAN INTERNASIONAL : BPOM, APPLI, FDA, MUI and many more achivement √ Tak ada efek samping √ Aman karena herbal √ Tidak ketergantungan 📋Deal 💳Pay : • BCA• BRI • WESTERN UNION 🚚 Postage Via ✈️ √ POS INDONESIA √ JNE √ TIKI Pengiriman Internasional, info lebih lanjut : 📲BBM : DAFF42F2 📲LINE : @zfx8240f (pakai @) 📲W.A. : +6282273864499 Payment: BRI, MANDIRI, BCA, Maybank Malaysia & Western Union. #peninggibadan  #tinggi  #kalsium  #herbal  #halal  #terbukti  #promosi  #onlineshop  #pelangsing  #penggemuk  #gemuk  #olshopindo  #promosionlineshop  #shop  #garansi  #trustedshop  #likeforlike  #likeforfollow  #instatips  #ins .tadaily #iphonesia  #internasional  #quality  #malaysia  #singapore  #brunei  #WorldWide  #Shipment  #CalciumForLife  Kami melayani dengan sepenuh hati.
💖BLOUSE QIRDINA💖 》Size XS - 5XL
》Material Peach Koshibo
》Cutting A-Cut
》Terdapat dua kocek kanan dan kiri
》Tiada belahan di tepi blouse
》Bf friendly (zip 12 inci)
》Terdapat 10 pilihan warna

Free postage
Wassup ke 0106651027
#blouse #blousemurah #jualanmurah #clearstok #sale #promosi #blousemuslimah #trendterkini #blousecantik