an online Instagram web viewer

#promosidexandra medias

Photos

SALAM HUJUNG MINGGU UOLZZZ!!!
jom dapatkan wangian anda disini sekarang....HARGA SUPER JIMAT!!!
.
jom pm sekarang 0179388767 @klik no di profile...
.
#dexandraperfumes #dexandrainspiredperfumemalaysia #promosidexandra #yearendsale
LAST 1 BOTOL CLEARANCE SALES! RM45 JER. JIMAT RM20 TUU

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
COD : Giant Bt Caves
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
LAST 1 BOTOL CLEARANCE SALES! RM45 JER. JIMAT RM20 TUU Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . COD : Giant Bt Caves . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
Sebelum ni saya susah sangat nak beli perfume tau.. Asal beli je lama3 mesti tak mau pakai sbb bau dia kuat sgt (mula3 bau oke).. Tp sejak jumpa dan kenal dex ni alhamdulillah sy dah mula tertarik 
Sebab bau dia lama3 rasa lembut dan selesa je..๐Ÿ˜˜ Ada yg sejenis macam sy?? #dexandraampang 
#promosidexandra 
#mewangidihati
Sebelum ni saya susah sangat nak beli perfume tau.. Asal beli je lama3 mesti tak mau pakai sbb bau dia kuat sgt (mula3 bau oke).. Tp sejak jumpa dan kenal dex ni alhamdulillah sy dah mula tertarik Sebab bau dia lama3 rasa lembut dan selesa je..๐Ÿ˜˜ Ada yg sejenis macam sy?? #dexandraampang  #promosidexandra  #mewangidihati 
Hai uolzz
Selamat pagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
Jangan lupa grab new dex tau
Ada special gift menanti anda

#promosidexandra 
#dexandraampang 
#yes 
#mewangi 
#mewangidihati
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM45 FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM45 FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
#RM45
.
BOND NO 9 PILIHAN WANITA YANG SUKA WANGIAN RIBUAN RINGGIT!๐Ÿ’•
.
.
Tak percaya? Try tengok harga pasaran Bond No 9 n.. Seribu lebihh tauuu harga dia. Bukan rupiah tapi ringgit Malaysia! ๐Ÿ˜‚
.
.
Mahall ni kat luar tu..tapi sayang lepas ni takde dah dalam dexandra.. so kalau awak nak cuba wangian berharga ribuan ringgit ni awk kene dapatkan sekarang.. sekarang tau! Sbb lepas ni mmg dah takde dah. Kalau nak rasa pakai bond nampaknye kene beli yg seribu lebih tula.. tak ke naya!๐Ÿ˜…
.
Beli Dexandra 45 je awk..๐Ÿ˜Š
.
Jom whatsapp kekju lekaihh bond no 9 tinggal 2 botol je sayang2๐Ÿ˜˜
.
Klik link wasap di bio
#DexandraSalesKawKaw #YES #YearEndSales #DEXANDRAYES #Dexandra45 #Promosi #PromosiDexandra #BazaarPaknil
#RM45  . BOND NO 9 PILIHAN WANITA YANG SUKA WANGIAN RIBUAN RINGGIT!๐Ÿ’• . . Tak percaya? Try tengok harga pasaran Bond No 9 n.. Seribu lebihh tauuu harga dia. Bukan rupiah tapi ringgit Malaysia! ๐Ÿ˜‚ . . Mahall ni kat luar tu..tapi sayang lepas ni takde dah dalam dexandra.. so kalau awak nak cuba wangian berharga ribuan ringgit ni awk kene dapatkan sekarang.. sekarang tau! Sbb lepas ni mmg dah takde dah. Kalau nak rasa pakai bond nampaknye kene beli yg seribu lebih tula.. tak ke naya!๐Ÿ˜… . Beli Dexandra 45 je awk..๐Ÿ˜Š . Jom whatsapp kekju lekaihh bond no 9 tinggal 2 botol je sayang2๐Ÿ˜˜ . Klik link wasap di bio #DexandraSalesKawKaw  #YES  #YearEndSales  #DEXANDRAYES  #Dexandra45  #Promosi  #PromosiDexandra  #BazaarPaknil 
Assalamualaikum .. salam sejahtera ..๐Ÿ˜Š
.
Saya nak sampaikan *berita baik* dari mewangi dexandra .. dexandra ada buat sales gila2 terlajak murahhhh๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
*RM45/35ml* untuk semua bau pada packaging botol lama seperti bombshell, moon sparkle, midnght fantasy dan banyak lagi ... ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ
.
Boleh order dgn saya bermula hari ini sehingga stok habis licin di web ... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
grab laju2 ... untuk bau wangian idaman anda ... ๐Ÿ˜‰
.
Untuk lebih cepat,klik link ini
http://www.wasap.my/60148317437
.
#promosiDexandra
#rm45sebotol
#teamdexandrahikmatul
Assalamualaikum .. salam sejahtera ..๐Ÿ˜Š . Saya nak sampaikan *berita baik* dari mewangi dexandra .. dexandra ada buat sales gila2 terlajak murahhhh๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . *RM45/35ml* untuk semua bau pada packaging botol lama seperti bombshell, moon sparkle, midnght fantasy dan banyak lagi ... ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ . Boleh order dgn saya bermula hari ini sehingga stok habis licin di web ... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . grab laju2 ... untuk bau wangian idaman anda ... ๐Ÿ˜‰ . Untuk lebih cepat,klik link ini http://www.wasap.my/60148317437 . #promosiDexandra  #rm45sebotol  #teamdexandrahikmatul 
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang **selected items only ye** NAK ORDER?
Whatsapp skrg ye syg2..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ 0122686425

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah
#wangiandexandra #promosidexandra
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang **selected items only ye** NAK ORDER? Whatsapp skrg ye syg2..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ 0122686425 #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  #wangiandexandra  #promosidexandra 
Yana.. brand yang maneย  harga Promosi RM45 ye? .

Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT .

Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... .

Uih.. tak larat la nak sebut semua..
uols2.. whatsap je Yana k.. .

www.wasap.com.my/01112392148 .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
Yana.. brand yang maneย  harga Promosi RM45 ye? . Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT  . Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... . Uih.. tak larat la nak sebut semua.. uols2.. whatsap je Yana k.. . www.wasap.com.my/01112392148 . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
Yana.. brand yang maneย  harga Promosi RM45 ye? .

Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT .

Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... .

Uih.. tak larat la nak sebut semua..
uols2.. whatsap je Yana k.. .

www.wasap.com.my/01112392148 .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
Yana.. brand yang maneย  harga Promosi RM45 ye? . Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT  . Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... . Uih.. tak larat la nak sebut semua.. uols2.. whatsap je Yana k.. . www.wasap.com.my/01112392148 . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
Yana.. brand yang maneย  harga Promosi RM45 ye? .

Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT .

Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... .

Uih.. tak larat la nak sebut semua..
uols2.. whatsap je Yana k.. .

www.wasap.com.my/01112392148 .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
Yana.. brand yang maneย  harga Promosi RM45 ye? . Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT  . Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... . Uih.. tak larat la nak sebut semua.. uols2.. whatsap je Yana k.. . www.wasap.com.my/01112392148 . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
Yana.. brand yang mane  harga Promosi RM45 ye? .

Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT .

Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... .

Uih.. tak larat la nak sebut semua..
uols2.. whatsap je Yana k.. .

www.wasap.com.my/01112392148 .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
Yana.. brand yang mane harga Promosi RM45 ye? . Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT  . Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... . Uih.. tak larat la nak sebut semua.. uols2.. whatsap je Yana k.. . www.wasap.com.my/01112392148 . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
Yana.. brand yang mane  harga Promosi RM45 ye? .

Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT .

Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... .

Uih.. tak larat la nak sebut semua..
uols2.. whatsap je Yana k.. .

www.wasap.com.my/01112392148 .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
Yana.. brand yang mane harga Promosi RM45 ye? . Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT  . Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... . Uih.. tak larat la nak sebut semua.. uols2.. whatsap je Yana k.. . www.wasap.com.my/01112392148 . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
YEAR END SALE DEXANDRA PERFUME STARTING TODAY! 
GRAB YOURS NOW!! Attention: Peminat Minyak Wangi

Untuk yang dah lama usya2 , fikir2, nak beli ka tak Dexandra nih harini ada berita baik! 
Year End Sale Dexandra bermula hari ini! ๐Ÿ”ฅ
Semua perfume Dexandra 
Rm45๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Semua jenis? Haah semua sekaliiii harga clearance. 
Nak kan? 
Jom wangi๐ŸŒธ๐ŸŒธ *Sah utk semua jenis botol lama*

Pm 01116896698

#dexandraori #dexandraperfume #dexandramurah #dexandralover #dexandrahqfeedback #clearancesale #promosiakhirtahun #promosidexandra #sayajualdexandra #dexandraoriginalmurah #dexandramalaysia #bazaarpaknilmurah #ctdklovers #mfilzah #tomokofficial #dexandra #dexandrasale
YEAR END SALE DEXANDRA PERFUME STARTING TODAY! GRAB YOURS NOW!! Attention: Peminat Minyak Wangi Untuk yang dah lama usya2 , fikir2, nak beli ka tak Dexandra nih harini ada berita baik! Year End Sale Dexandra bermula hari ini! ๐Ÿ”ฅ Semua perfume Dexandra Rm45๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Semua jenis? Haah semua sekaliiii harga clearance. Nak kan? Jom wangi๐ŸŒธ๐ŸŒธ *Sah utk semua jenis botol lama* Pm 01116896698 #dexandraori  #dexandraperfume  #dexandramurah  #dexandralover  #dexandrahqfeedback  #clearancesale  #promosiakhirtahun  #promosidexandra  #sayajualdexandra  #dexandraoriginalmurah  #dexandramalaysia  #bazaarpaknilmurah  #ctdklovers  #mfilzah  #tomokofficial  #dexandra  #dexandrasale 
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
COD : Giant Bt Caves
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . COD : Giant Bt Caves . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
PROMOSI DEXANDRA PACKAGING LAMA ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
.
โœ” Dexandra Dunhill Blue
โœ” Dexandra Gucci Flora
โœ” Dexandra Bombshell
.
๐ŸŽ€ RM40 / sebotol
.
โŽ termasuk postage
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0134914945
.
๐Ÿšš Pembayaran sebelum jam 11:00 malam untuk join postage esok (Ahad-Khamis) saja
.
#promosidexandra #promosidexandramurah #dexandramurah #dexandraperfumemurah #inspiredperfumemurah #dexandraoriginal #trustedseller
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
COD : Giant Bt Caves
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . COD : Giant Bt Caves . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
Tadi sebelum balik solat jumaat,ada salam dengan pakcik sebelah ni tau ๐Ÿ˜
.
Lepas salam tangan pakcik tu ya Allah bau wangi amat,melekat kat tangan Baz,(Biasanya pakcik2 pakai perfume dia gosok2 kat tangan tau)
.
Pernah tak korang salam dengan ayah sebelum pergi masjid?mesti kat tangan bau wangi kan,melekat ๐Ÿ˜
.
Tanya pakcik tu,pakai perfume apa ni?wangi sangat ni pakcik ๐Ÿ˜
.
Pakcik tu jawab perfume yang kotak hitam tu dik,alaa yang dra dra tu nama dia,tak ingat nama penuh apa,yang selalu keluar kat tv tu la
.
Baz tanya la,dexandra ke pakcik?๐Ÿค”
.
Pakcik tu pun jawab haaa yeaa dexandra,pakcik nak sebut pun berbelit lidah ni,haha wangi sangat,anak pakcik yang bagi hadiah โ˜บ๏ธ
.
Lepas Baz bagi salam kat pakcik tu,dia pun naik moto ex5 dia,sebelum start moto,pakcik tu sempat cium nadi kat pergelangan tangan dia lepas tu senyum sensorang,nampak bahagia sangat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ps : banyak cara kita boleh bahagiakan ayah kita kan,walaupun benda nampak kecik tapi hakikatnya sangat bermakna bagi seseorang tu,kredit untuk anak pakcik tu sebab dah bahagiakan ayah dia ๐Ÿ˜Š
.
#bazlidexandraperfume
#promosidexandra
Tadi sebelum balik solat jumaat,ada salam dengan pakcik sebelah ni tau ๐Ÿ˜ . Lepas salam tangan pakcik tu ya Allah bau wangi amat,melekat kat tangan Baz,(Biasanya pakcik2 pakai perfume dia gosok2 kat tangan tau) . Pernah tak korang salam dengan ayah sebelum pergi masjid?mesti kat tangan bau wangi kan,melekat ๐Ÿ˜ . Tanya pakcik tu,pakai perfume apa ni?wangi sangat ni pakcik ๐Ÿ˜ . Pakcik tu jawab perfume yang kotak hitam tu dik,alaa yang dra dra tu nama dia,tak ingat nama penuh apa,yang selalu keluar kat tv tu la . Baz tanya la,dexandra ke pakcik?๐Ÿค” . Pakcik tu pun jawab haaa yeaa dexandra,pakcik nak sebut pun berbelit lidah ni,haha wangi sangat,anak pakcik yang bagi hadiah โ˜บ๏ธ . Lepas Baz bagi salam kat pakcik tu,dia pun naik moto ex5 dia,sebelum start moto,pakcik tu sempat cium nadi kat pergelangan tangan dia lepas tu senyum sensorang,nampak bahagia sangat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ps : banyak cara kita boleh bahagiakan ayah kita kan,walaupun benda nampak kecik tapi hakikatnya sangat bermakna bagi seseorang tu,kredit untuk anak pakcik tu sebab dah bahagiakan ayah dia ๐Ÿ˜Š . #bazlidexandraperfume  #promosidexandra 
Jangan pm pm nak harga sebotol rm 39 lagi yer.. haritu dah bagitau dah harga tu untuk masa terhad.. kan dah rugi tak beli awai awai.. TAPI boleh lagi dapat harga awesome ni tapi dengan pembelian borong iaitu 6 botol ke atas akan dapat rm 39 sebotol.. pembelian 1 hingga 5 botol harga sebotol adalah rm 45.. jelas ya? Muah muah ๐Ÿ˜˜
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
Jangan pm pm nak harga sebotol rm 39 lagi yer.. haritu dah bagitau dah harga tu untuk masa terhad.. kan dah rugi tak beli awai awai.. TAPI boleh lagi dapat harga awesome ni tapi dengan pembelian borong iaitu 6 botol ke atas akan dapat rm 39 sebotol.. pembelian 1 hingga 5 botol harga sebotol adalah rm 45.. jelas ya? Muah muah ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ—
๐ŸŒธ
1. Victoria Secret - Bombshell
2. Gucci - Gucci Flora
3. Gucci - Gucci Bamboo
๐ŸŒธ
Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
๐ŸŒธ
LANGKAWI +RM 4 (CAS COD)
๐ŸŒธ
POS SEMENANJUNG RM 8
POS SABAH SARAWAK RM 12
๐ŸŒธ
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ— ๐ŸŒธ 1. Victoria Secret - Bombshell 2. Gucci - Gucci Flora 3. Gucci - Gucci Bamboo ๐ŸŒธ Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 ๐ŸŒธ LANGKAWI +RM 4 (CAS COD) ๐ŸŒธ POS SEMENANJUNG RM 8 POS SABAH SARAWAK RM 12 ๐ŸŒธ #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ—
๐ŸŒธ
1. Victoria Secret - Bombshell
2. Gucci - Gucci Flora
3. Gucci - Gucci Bamboo
๐ŸŒธ
Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
๐ŸŒธ
LANGKAWI +RM 4 (CAS COD)
๐ŸŒธ
POS SEMENANJUNG RM 8
POS SABAH SARAWAK RM 12
๐ŸŒธ
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ— ๐ŸŒธ 1. Victoria Secret - Bombshell 2. Gucci - Gucci Flora 3. Gucci - Gucci Bamboo ๐ŸŒธ Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 ๐ŸŒธ LANGKAWI +RM 4 (CAS COD) ๐ŸŒธ POS SEMENANJUNG RM 8 POS SABAH SARAWAK RM 12 ๐ŸŒธ #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
CLASSIC SERIES FOR MAN
.
Classic Series dari The New De'Xandra menjadikan setiap lelaki yang memakainya kelihatan lebih kasual dan minimalis . Ringkas dan bersahaja tidak terlalu kompleks dan kelihatan tenang setiap masa .
.
Senarai Wangian dalam Classic Series M
.
.
.+ CLUBMAN
.+ DARK AMBERWOOD
.+ MAJESTIC
.

Bersedia untuk rasai sentuhan Classic Series ?

Nak Maintain Wangi dengan DeXandra Perfumes ?
Whatsapp/Telegram 0179465432 Untuk Order atau Info Lanjut. ๐Ÿ˜Š
Lagi mudah? Klik je link di bahagian bio @perfume_wangi_dermawancergas
CLASSIC SERIES FOR MAN . Classic Series dari The New De'Xandra menjadikan setiap lelaki yang memakainya kelihatan lebih kasual dan minimalis . Ringkas dan bersahaja tidak terlalu kompleks dan kelihatan tenang setiap masa . . Senarai Wangian dalam Classic Series M . . .+ CLUBMAN .+ DARK AMBERWOOD .+ MAJESTIC . Bersedia untuk rasai sentuhan Classic Series ? Nak Maintain Wangi dengan DeXandra Perfumes ? Whatsapp/Telegram 0179465432 Untuk Order atau Info Lanjut. ๐Ÿ˜Š Lagi mudah? Klik je link di bahagian bio @perfume_wangi_dermawancergas
Thank u my model for clearence stock #dexandra!! ๐Ÿ˜„ Her favourite perfume is chance by chanel ๐Ÿ˜ .. RM45 sahaja sebotol. EDP perfume okay. Pastinya tahan lama lebih 8 jam. 
#dexandraperfume #dexandramurah #perfumemurah #promosidexandra
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ—
๐ŸŒธ
1. Victoria Secret - Bombshell
2. Gucci - Gucci Flora
3. Gucci - Gucci Bamboo
๐ŸŒธ
Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
๐ŸŒธ
LANGKAWI +RM 4 (CAS COD)
๐ŸŒธ
POS SEMENANJUNG RM 8
POS SABAH SARAWAK RM 12
๐ŸŒธ
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ— ๐ŸŒธ 1. Victoria Secret - Bombshell 2. Gucci - Gucci Flora 3. Gucci - Gucci Bamboo ๐ŸŒธ Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 ๐ŸŒธ LANGKAWI +RM 4 (CAS COD) ๐ŸŒธ POS SEMENANJUNG RM 8 POS SABAH SARAWAK RM 12 ๐ŸŒธ #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ—
๐ŸŒธ
1. Victoria Secret - Bombshell
2. Gucci - Gucci Flora
3. Gucci - Gucci Bamboo
๐ŸŒธ
Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
๐ŸŒธ
LANGKAWI +RM 4 (CAS COD)
๐ŸŒธ
POS SEMENANJUNG RM 8
POS SABAH SARAWAK RM 12
๐ŸŒธ
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ— ๐ŸŒธ 1. Victoria Secret - Bombshell 2. Gucci - Gucci Flora 3. Gucci - Gucci Bamboo ๐ŸŒธ Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 ๐ŸŒธ LANGKAWI +RM 4 (CAS COD) ๐ŸŒธ POS SEMENANJUNG RM 8 POS SABAH SARAWAK RM 12 ๐ŸŒธ #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
Hi everyone! It has been a week since De'Xandra launched its new product. Due to overwhelming demand, first batch for The New De'Xandra has already sold out! ๐Ÿ˜ฑ

But don't worry, the next batch will be available in our store in this few days. So stay tuned ๐Ÿ˜‰
Hi everyone! It has been a week since De'Xandra launched its new product. Due to overwhelming demand, first batch for The New De'Xandra has already sold out! ๐Ÿ˜ฑ But don't worry, the next batch will be available in our store in this few days. So stay tuned ๐Ÿ˜‰
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
Kali pertama dalam sejarah, De'Xandra buat SALES macam nie . Bukan jimat sikit tapi jimat GILER2 tau . Sebab apa, lepasni ada yang kita akan stop production, so kalau tak grab sekarang memg takdela lepasni
-
To oder whatsapp 0103806481 โค๏ธ
#dexandraperfume #dexandraforher #dexandraforhim #promosidexandra #saledexandra #pewangi #dexandramanjung #codmanjung
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
NEWLOOK DEXANDRA
.
INTENSE SERIES FOR MAN ~ tampak lebih menarik, wangian berunsur sensual meningkatkan daya tarikan dan menyerlahkan aura si pemakai~
โ–ถ๏ธHimeros
โ–ถ๏ธBlaze
โ–ถ๏ธRomeo
.
.
16 October..๐Ÿ˜Š #newdexandra #dexandrapuchongperdana #dexandracyberjaya #dexandrasubangjaya #dexandrashahalam #dexandranewlook #dexandraperfumes #dexandrapetalingjaya #wangiankehidupan #sayajualdexandra #sayajualminyakwangi #minyakwangi #promosidexandra #perfume #parfum #dexandralover #dexandra
NEWLOOK DEXANDRA . INTENSE SERIES FOR MAN ~ tampak lebih menarik, wangian berunsur sensual meningkatkan daya tarikan dan menyerlahkan aura si pemakai~ โ–ถ๏ธHimeros โ–ถ๏ธBlaze โ–ถ๏ธRomeo . . 16 October..๐Ÿ˜Š #newdexandra  #dexandrapuchongperdana  #dexandracyberjaya  #dexandrasubangjaya  #dexandrashahalam  #dexandranewlook  #dexandraperfumes  #dexandrapetalingjaya  #wangiankehidupan  #sayajualdexandra  #sayajualminyakwangi  #minyakwangi  #promosidexandra  #perfume  #parfum  #dexandralover  #dexandra 
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK JOINT POSTAGE ESOK?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK JOINT POSTAGE ESOK? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
Elegant Series for Him
.

Nama baharu dengan packing yang international sangat..kualiti wangian yang dah di upgrade..haa tak tahu nak pilih??
.
Nak admin bantu korang? Wasap aje +60125321466 ๐Ÿ‘Œ
.
#dexandrapuchongperdana #dexandracyberjaya #dexandrashahalam #dexandrasubangjaya #dexandrakl #dexandrakepong #dexandraperfumes #dexandrapetalingjaya #dexandramurah #promosidexandra #dexandrapromosi #dexandrapromosiraya #wangian #wangiankehidupan #minyakwangi #sayajualdexandra #sayajualminyakwangi #dexandra_trustedseller
Elegant Series for Him . Nama baharu dengan packing yang international sangat..kualiti wangian yang dah di upgrade..haa tak tahu nak pilih?? . Nak admin bantu korang? Wasap aje +60125321466 ๐Ÿ‘Œ . #dexandrapuchongperdana  #dexandracyberjaya  #dexandrashahalam  #dexandrasubangjaya  #dexandrakl  #dexandrakepong  #dexandraperfumes  #dexandrapetalingjaya  #dexandramurah  #promosidexandra  #dexandrapromosi  #dexandrapromosiraya  #wangian  #wangiankehidupan  #minyakwangi  #sayajualdexandra  #sayajualminyakwangi  #dexandra_trustedseller 
DE'XANDRA 2017 : ELEGANT SERIES ๐ŸŒน

Hi De'Xandra lovers! A little sneak peek on how the new packaging will look like. Lawa tak? International look sngt! Bukan packaging jee yg di ubah, tp kualiti wangian juga! ๐Ÿ’ช

Dalam Elegant Series ni, terdapat 7 jenis wangian buat si jejaka & wanita. Since nama pon dah berubah, meyh check if perfume korang ada dalam list Elegant ni ataupun tidak ๐Ÿ˜Œ

Men
๐Ÿ‘‰ Gandeur
๐Ÿ‘‰ Titus
๐Ÿ‘‰ Credence

Women
๐Ÿ‘‰ Elenor
๐Ÿ‘‰ Victoria
๐Ÿ‘‰ Helena
๐Ÿ‘‰ Grace

Haa, bleh tak sebut tu? Ke berbelit lidah mcm admin jgk? ๐Ÿ™Š

Apa-apa pon, jgn lupa untuk order perfume fav korang skrang! De'Xandra new packaging akan sampai ke kami x lama jee lagi. If lmbt order, MELEPAS!

Untuk sebarang pertanyaan / order, bleh terus klik link di bawah untuk WA admin. Nanti admin assist korang kay? ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60125321466

#dexandrapromosiraya #promosiraya #rayapromotion #dexandraraya #dexandrapromotion #promosidexandra
#dexandraperfume #dexandraperfumekualalumpur #dexandrapuchong #dexandrashahalam #dexandraputrajaya #dexandrakepong #dexandrasubangjaya #dexandradamansara #dexandrapetalingjaya #dexandracheras #dexandraampang #dexandrapuchongprima #dexandrapuchongpermai #dexandrapuchongperdana #dexandraputraperdana #dexandrapuchongutama #dexandapuchongjaya #dexandrakelanajaya #dexandra #dexandrahq #dexandrabandarbarubangi #a984 #dexandrabanting #dexandracyberjaya
DE'XANDRA 2017 : ELEGANT SERIES ๐ŸŒน Hi De'Xandra lovers! A little sneak peek on how the new packaging will look like. Lawa tak? International look sngt! Bukan packaging jee yg di ubah, tp kualiti wangian juga! ๐Ÿ’ช Dalam Elegant Series ni, terdapat 7 jenis wangian buat si jejaka & wanita. Since nama pon dah berubah, meyh check if perfume korang ada dalam list Elegant ni ataupun tidak ๐Ÿ˜Œ Men ๐Ÿ‘‰ Gandeur ๐Ÿ‘‰ Titus ๐Ÿ‘‰ Credence Women ๐Ÿ‘‰ Elenor ๐Ÿ‘‰ Victoria ๐Ÿ‘‰ Helena ๐Ÿ‘‰ Grace Haa, bleh tak sebut tu? Ke berbelit lidah mcm admin jgk? ๐Ÿ™Š Apa-apa pon, jgn lupa untuk order perfume fav korang skrang! De'Xandra new packaging akan sampai ke kami x lama jee lagi. If lmbt order, MELEPAS! Untuk sebarang pertanyaan / order, bleh terus klik link di bawah untuk WA admin. Nanti admin assist korang kay? ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60125321466 #dexandrapromosiraya  #promosiraya  #rayapromotion  #dexandraraya  #dexandrapromotion  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumekualalumpur  #dexandrapuchong  #dexandrashahalam  #dexandraputrajaya  #dexandrakepong  #dexandrasubangjaya  #dexandradamansara  #dexandrapetalingjaya  #dexandracheras  #dexandraampang  #dexandrapuchongprima  #dexandrapuchongpermai  #dexandrapuchongperdana  #dexandraputraperdana  #dexandrapuchongutama  #dexandapuchongjaya  #dexandrakelanajaya  #dexandra  #dexandrahq  #dexandrabandarbarubangi  #a984  #dexandrabanting  #dexandracyberjaya 
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK JOINT POSTAGE ESOK?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK JOINT POSTAGE ESOK? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK JOINT POSTAGE ESOK?
Whatsapp sekarang 012-2997487
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK JOINT POSTAGE ESOK? Whatsapp sekarang 012-2997487 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ—
100% ORIGINAL DARI HQ
HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ—
0173392994 
BUKAN RM 65
BUKAN RM 55
BUKAN RM 50
๐Ÿ‘€
NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ—BOLEH DAPAT HARGA BAWAH RM 40 UNTUK BORONG MENGIKUT KUANTITI ๐Ÿ˜š
๐Ÿ‘€
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ— 100% ORIGINAL DARI HQ HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ— 0173392994 BUKAN RM 65 BUKAN RM 55 BUKAN RM 50 ๐Ÿ‘€ NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ—BOLEH DAPAT HARGA BAWAH RM 40 UNTUK BORONG MENGIKUT KUANTITI ๐Ÿ˜š ๐Ÿ‘€ #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
Masih ade promosi uolls ! Rugi sangat tak Grab ! 
Senaraikan Pilihan wangian yg anda selalu pakai ! Kot kot tersenarai dalam harga promosi Rm45 niyh !!! ๐Ÿค”๐Ÿ˜ฑ #promosidexandra #stoktake #rebutpeluang #rugitakbelimmgmurahsangattau
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
Selamat Pagi โค๏ธ
.
InshaaAllah tak lama lagi, ye memang dah dekat sangat dah . Makin dekat makin nerves pulak ๐Ÿ˜…
.
Perubahan yg ditunggu2 . Be different to stand out of the crowd . Sabar ye โ˜บ๏ธ
.
#dexandra
#newdexandra
#promosidexandra #sebotolrm45 
#grabsampailicin #selagistokmasihada
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ—
100% ORIGINAL DARI HQ
HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ—
0173392994 
BUKAN RM 65
BUKAN RM 55
BUKAN RM 50
๐Ÿ‘€
NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ—
๐Ÿ‘€
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ— 100% ORIGINAL DARI HQ HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ— 0173392994 BUKAN RM 65 BUKAN RM 55 BUKAN RM 50 ๐Ÿ‘€ NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ— ๐Ÿ‘€ #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ—
100% ORIGINAL DARI HQ
HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ—
0173392994 
BUKAN RM 65
BUKAN RM 55
BUKAN RM 50
๐Ÿ‘€
NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ—
๐Ÿ‘€
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ— 100% ORIGINAL DARI HQ HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ— 0173392994 BUKAN RM 65 BUKAN RM 55 BUKAN RM 50 ๐Ÿ‘€ NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ— ๐Ÿ‘€ #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
Hari ni last day clearance sales dexandra.
Cepat2 grab skrg.
Beli 2 ke atas,free postage.
Mai cpt wassap nora.

0126592430.

#sayajual 
#dexandrasale 
#dexandrashahalam 
#promosidexandra 
#minyakwangi
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memang harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK JOINT POSTAGE ESOK?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann - #regrann
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memang harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK JOINT POSTAGE ESOK? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann  - #regrann 
Last post promotion untuk hr ni๐Ÿ˜…
.
.
First time ni sha nak offer FREE satu tester untuk setiap pembelian satu botol dexandra 35ml.. .
.
kalau beli dua botol, tester pon dua jugak ka?
.
.
Ya, kalau beli 2 botol, tester pon dua jgak la, kalau 3 botol, free 3 tester.. hehe
.
.
#dexandramalaysia #dexandrasale #dexandralovers #dexandrapromosi #promosidexandra #dexandralovers
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK JOINT POSTAGE ESOK?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK JOINT POSTAGE ESOK? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
Cepat2...sebelum kehabisan stok...jangan malu jangan segan pm ana 0169515223. Bukan selalu dpt harga murah mcm ni๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ RM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธ#sale #dexandra #dexandramurah #promosidexandra #perfumemurah #perfumedexandra #clearancesale
Cepat2...sebelum kehabisan stok...jangan malu jangan segan pm ana 0169515223. Bukan selalu dpt harga murah mcm ni๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ RM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธ#sale #dexandra #dexandramurah #promosidexandra #perfumemurah #perfumedexandra #clearancesale
Cepat2...sebelum kehabisan stok...jangan malu jangan segan pm ana 0169515223. Bukan selalu dpt harga murah mcm ni๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ RM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธ#sale #dexandra #dexandramurah #promosidexandra #perfumemurah #perfumedexandra #clearancesale
Cepat2...sebelum kehabisan stok...jangan malu jangan segan pm ana 0169515223. Bukan selalu dpt harga murah mcm ni๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ RM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธ#sale #dexandra #dexandramurah #promosidexandra #perfumemurah #perfumedexandra #clearancesale
Cepat2...sebelum kehabisan stok...jangan malu jangan segan pm ana 0169515223. Bukan selalu dpt harga murah mcm ni๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ RM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธ#sale #dexandra #dexandramurah #promosidexandra #perfumemurah #perfumedexandra #clearancesale
Cepat2...sebelum kehabisan stok...jangan malu jangan segan pm ana 0169515223. Bukan selalu dpt harga murah mcm ni๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ RM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธ#sale #dexandra #dexandramurah #promosidexandra #perfumemurah #perfumedexandra #clearancesale
Promosi best ni.. beli satu ja Dexandra perfume tak kira yang tgah clearance sale atau tak, sha bagi satu tester 3ml PERCUMA๐Ÿค— Korang boleh pilih pulak tester tu nak yang mana..
.
.
Wasap di 0134404398
.
.
#dexandra #promosidexandra #dexandrapromosi #dexandralovers #dexandraperfume #dexandramalaysia
Assalamualaikum..
.
.
Tengah lunch ka tu?๐Ÿ˜Š .
.
Ni nak habaq mai, sha tgah buat promosi ni.. Sapa2 yang beli sebotol dexandra perfume, sha bagi percuma 1 botol tester yg bernilai rm10.. Tester ni korang boleh pilih sendiri tau nak yang mana (bergantung pd stok yg ada)๐Ÿ˜Š.. .
.
Promosi selama 7 hari shj tau.. Harga tidak termasuk kos penghantaran.. .
.
Sapa minat komen ja pm nanti sha mesej direct k? .
.
#dexandra #dexandraperfume #dexandralovers #dexandrapromosi #promosidexandra #dexandramalaysia
Assalamualaikum.. . . Tengah lunch ka tu?๐Ÿ˜Š . . Ni nak habaq mai, sha tgah buat promosi ni.. Sapa2 yang beli sebotol dexandra perfume, sha bagi percuma 1 botol tester yg bernilai rm10.. Tester ni korang boleh pilih sendiri tau nak yang mana (bergantung pd stok yg ada)๐Ÿ˜Š.. . . Promosi selama 7 hari shj tau.. Harga tidak termasuk kos penghantaran.. . . Sapa minat komen ja pm nanti sha mesej direct k? . . #dexandra  #dexandraperfume  #dexandralovers  #dexandrapromosi  #promosidexandra  #dexandramalaysia 
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. .

Whatsapp ja 01112392148.. .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. . Whatsapp ja 01112392148.. . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. .

Whatsapp ja 01112392148.. .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. . Whatsapp ja 01112392148.. . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. .

Whatsapp ja 01112392148.. .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. . Whatsapp ja 01112392148.. . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. .

Whatsapp ja 01112392148.. .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. . Whatsapp ja 01112392148.. . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. .

Whatsapp ja 01112392148.. .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. . Whatsapp ja 01112392148.. . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. .

Whatsapp ja 01112392148.. .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. . Whatsapp ja 01112392148.. . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. .

Whatsapp ja 01112392148.. .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. . Whatsapp ja 01112392148.. . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. .

Whatsapp ja 01112392148.. .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. . Whatsapp ja 01112392148.. . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. .

Whatsapp ja 01112392148.. .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. . Whatsapp ja 01112392148.. . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. .

Whatsapp ja 01112392148.. .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
Phewiitt.. Mai belek2 perfumes Dexandra sat.. kowt2 ada yg berkenan ke.. tengah sales meletops ni nak kasi licin semua limited items.. harga? Ui.. terlampau murah dah ni... cepat grab sekarang sementara Yana masih ada stok ni.. . Whatsapp ja 01112392148.. . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra