an online Instagram web viewer

#promosidexandra medias

Photos

🌷Signorina by Salvatore Ferragamo🌷
.
Amboii kelassss nama kanπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
Tahu tak apa maksud signorina???
.
Signorina berasal dari bahasa ITALY yg membawa maksud "Gadis Keriangan"
.
Wangian ini dicipta khas untuk wanita feminin, muda dan bergaya dengan kemodenan dan kreativiti masa kini.
.
Haruman segar terhasil dari kisah cinta seorang wanita muda dan seorang lelaki muda yg sedang dilamun cintaπŸ’‘
.
Adik / kakak ingin merasa sendiri keharuman dan aura cinta??
.
Signorina adalah pilihan terbaik!!
.
Whatsapp Yasmin sekarang untuk tebus #DiscountVoucher : 0136665113
.
#DeXandraPerfumes
#DeXandraOriginal
#DeXandraMurah
#PromosiDeXandra
#DeXandraPromotion
#PerfumeMurah
#PerfumeMalaysia
#PerfumeMurahMalaysia
#PerfumeInspired
#OriginalPerfume
#DeXandraPerfumesByYasmin
🌷Signorina by Salvatore Ferragamo🌷 . Amboii kelassss nama kanπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ . Tahu tak apa maksud signorina??? . Signorina berasal dari bahasa ITALY yg membawa maksud "Gadis Keriangan" . Wangian ini dicipta khas untuk wanita feminin, muda dan bergaya dengan kemodenan dan kreativiti masa kini. . Haruman segar terhasil dari kisah cinta seorang wanita muda dan seorang lelaki muda yg sedang dilamun cintaπŸ’‘ . Adik / kakak ingin merasa sendiri keharuman dan aura cinta?? . Signorina adalah pilihan terbaik!! . Whatsapp Yasmin sekarang untuk tebus #DiscountVoucher  : 0136665113 . #DeXandraPerfumes  #DeXandraOriginal  #DeXandraMurah  #PromosiDeXandra  #DeXandraPromotion  #PerfumeMurah  #PerfumeMalaysia  #PerfumeMurahMalaysia  #PerfumeInspired  #OriginalPerfume  #DeXandraPerfumesByYasmin 
Harini Yasmin nak share some of #DeXandraPerfumes untuk wanita-wanita gorgeous macam uols ni 😍
.
Have fun watching!
.
Whatsapp Yasmin sekarang untuk dapatkan #DiscountVoucher : 0136665113
.
#DeXandraPerfumes
#DeXandraOriginal
#DeXandraMurah
#PromosiDeXandra
#DeXandraPromotion
#PerfumeMurah
#PerfumeMalaysia
#PerfumeMurahMalaysia
#PerfumeInspired
#OriginalPerfume
#OhDarling
#PlugInStereo
#DeXandraPerfumesByYasmin
Nak beli perfume branded macam #Lancome #Gucci #VictoriasSecret etc, masya Allah, mah-hal ya Rabbi, kan? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Orang yang ada ada jer mampu. Kiter yang beshe² ni pakai DeXandra je lah, kan? Sama je jugak taraf dia dengan perfume international 😍
.
Jangan lupa DM atau Whatsapp Yasmin untuk tebus #DiscountVoucher πŸ’…
.
Whatsapp : 0136665113
.
#DeXandraPerfumes
#DeXandraOriginal
#DeXandraMurah
#PromosiDeXandra
#DeXandraPromotion
#PerfumeMurah
#PerfumeMalaysia
#PerfumeMurahMalaysia
#PerfumeInspired
#OriginalPerfume
#DeXandraPerfumesByYasmin
Nak beli perfume branded macam #Lancome  #Gucci  #VictoriasSecret  etc, masya Allah, mah-hal ya Rabbi, kan? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . Orang yang ada ada jer mampu. Kiter yang besheΒ² ni pakai DeXandra je lah, kan? Sama je jugak taraf dia dengan perfume international 😍 . Jangan lupa DM atau Whatsapp Yasmin untuk tebus #DiscountVoucher  πŸ’… . Whatsapp : 0136665113 . #DeXandraPerfumes  #DeXandraOriginal  #DeXandraMurah  #PromosiDeXandra  #DeXandraPromotion  #PerfumeMurah  #PerfumeMalaysia  #PerfumeMurahMalaysia  #PerfumeInspired  #OriginalPerfume  #DeXandraPerfumesByYasmin 
🌼SECANTIK DAN SEWANGI SITI 🌼
.
🌻Cantiknya kan jambangan bunga ditambah dengan De'Xandra wangi tu. Haishhh. Kalau merajuk kekasih hati bagi bunga macam ni gerenti cair terus. Berbunga2 hati uolss. 😍😍😍
.
πŸ˜‰Sebenarnya inilah bunga yang Abang Nabil bagi pada Dato' Siti semalam masa rancangan Meletop tu.😍
.
😝Tak cayer? Tengok tu haaa. Kan Dato' Siti pegang tu. Cantiknya Dato' Siti. Secantik bunga tu. 😘
.
Abam2 dapat idea tak nak pujuk kekasih hati? πŸ˜‰
.
Jom order DeXandra dengan Yasmin sekarang, boleh dapat #DiscountVoucher tau! :
0136665113
.
#DeXandraPerfumes
#DeXandraOriginal
#DeXandraMurah
#PromosiDeXandra
#DeXandraPromotion
#PerfumeMurah
#PerfumeMalaysia
#PerfumeMurahMalaysia
#PerfumeInspired
#OriginalPerfume
#DeXandraPerfumesByYasmin
#TrustedAuthorisedDropship
#DatoSitiNurhaliza
#CTDK
#Meletop
🌼SECANTIK DAN SEWANGI SITI 🌼 . 🌻Cantiknya kan jambangan bunga ditambah dengan De'Xandra wangi tu. Haishhh. Kalau merajuk kekasih hati bagi bunga macam ni gerenti cair terus. Berbunga2 hati uolss. 😍😍😍 . πŸ˜‰Sebenarnya inilah bunga yang Abang Nabil bagi pada Dato' Siti semalam masa rancangan Meletop tu.😍 . 😝Tak cayer? Tengok tu haaa. Kan Dato' Siti pegang tu. Cantiknya Dato' Siti. Secantik bunga tu. 😘 . Abam2 dapat idea tak nak pujuk kekasih hati? πŸ˜‰ . Jom order DeXandra dengan Yasmin sekarang, boleh dapat #DiscountVoucher  tau! : 0136665113 . #DeXandraPerfumes  #DeXandraOriginal  #DeXandraMurah  #PromosiDeXandra  #DeXandraPromotion  #PerfumeMurah  #PerfumeMalaysia  #PerfumeMurahMalaysia  #PerfumeInspired  #OriginalPerfume  #DeXandraPerfumesByYasmin  #TrustedAuthorisedDropship  #DatoSitiNurhaliza  #CTDK  #Meletop 
NEW ARRIVAL: DE'XANDRA INSPIRED BY ROSE POMPON (ANNICK GOUTAL) 🌹

Assalamualaikum & Hi semua,

Admin just nak inform yang sekarang kita ada perfume keluaran terbaru dari De'Xandra!

Jenama ni merupakan salah satu perfume limited edition sebelum ni. Hanya mereka yang singgah booth De'Xandra di Karnival Karangkraf sahaja yang dapat cuba and grab perfume ni.

Oleh kerana permintaan untuk perfume inspired ni di keluarkan semula mendapat sambutan tinggi. Pihak HQ akhirnya berjaya merealisasikan impian korang tu!

Buat peminat wangian sweet & floral, memang kena grab sebotol De'Xandra Inspired by Rose Pompon ni!

Gabungan dua jenis bunga yang sangat mantap! Peony & Rose! Soft sahaja bau bunga ni. 
Tambah pula dengan notes fruity, blackcurrant and raspberry. Kasi manis-manis gitu 😍

Stock tak banyak untuk brand ni. If berminat, boleh komen PM ataupun klik pada link di bawah untuk terus WA admin 😊 πŸ‘‰ http://dexandrakladmin.wasap.my

#dexandrapromosiraya #promosiraya #rayapromotion #dexandraraya #dexandrapromotion #promosidexandra
#dexandraperfume #dexandraperfumekualalumpur #dexandrapuchong #dexandrashahalam #dexandraputrajaya #dexandrakepong #dexandrasubangjaya #dexandradamansara #dexandrapetalingjaya #dexandracheras #dexandraampang #dexandrapuchongprima #dexandrapuchongpermai #dexandrapuchongperdana #dexandraputraperdana #dexandrapuchongutama #dexandapuchongjaya #dexandrakelanajaya #dexandra #dexandrahq #dexandrabandarbarubangi #a984 #dexandrabanting #dexandracyberjaya
NEW ARRIVAL: DE'XANDRA INSPIRED BY ROSE POMPON (ANNICK GOUTAL) 🌹 Assalamualaikum & Hi semua, Admin just nak inform yang sekarang kita ada perfume keluaran terbaru dari De'Xandra! Jenama ni merupakan salah satu perfume limited edition sebelum ni. Hanya mereka yang singgah booth De'Xandra di Karnival Karangkraf sahaja yang dapat cuba and grab perfume ni. Oleh kerana permintaan untuk perfume inspired ni di keluarkan semula mendapat sambutan tinggi. Pihak HQ akhirnya berjaya merealisasikan impian korang tu! Buat peminat wangian sweet & floral, memang kena grab sebotol De'Xandra Inspired by Rose Pompon ni! Gabungan dua jenis bunga yang sangat mantap! Peony & Rose! Soft sahaja bau bunga ni. Tambah pula dengan notes fruity, blackcurrant and raspberry. Kasi manis-manis gitu 😍 Stock tak banyak untuk brand ni. If berminat, boleh komen PM ataupun klik pada link di bawah untuk terus WA admin 😊 πŸ‘‰ http://dexandrakladmin.wasap.my #dexandrapromosiraya  #promosiraya  #rayapromotion  #dexandraraya  #dexandrapromotion  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumekualalumpur  #dexandrapuchong  #dexandrashahalam  #dexandraputrajaya  #dexandrakepong  #dexandrasubangjaya  #dexandradamansara  #dexandrapetalingjaya  #dexandracheras  #dexandraampang  #dexandrapuchongprima  #dexandrapuchongpermai  #dexandrapuchongperdana  #dexandraputraperdana  #dexandrapuchongutama  #dexandapuchongjaya  #dexandrakelanajaya  #dexandra  #dexandrahq  #dexandrabandarbarubangi  #a984  #dexandrabanting  #dexandracyberjaya 
Anda masih mencari perfume yang sesuai
Mari try Dexandra Perfume:-
🏡produk bumiputera (halal)
🏡Tahan lama lebih 8 jam
🏡Mudah di bawa ke mana mana(ringan) travel perfumes
🏡Setanding produk Antarabangsa
.
.
1 botol RM65
2 botol RM120
.
.
Siapa nak selit pos boleh whatsapp
012-7271446 (ain)
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandramelaka #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
Anda masih mencari perfume yang sesuai Mari try Dexandra Perfume:- 🏡produk bumiputera (halal) 🏡Tahan lama lebih 8 jam 🏡Mudah di bawa ke mana mana(ringan) travel perfumes 🏡Setanding produk Antarabangsa . . 1 botol RM65 2 botol RM120 . . Siapa nak selit pos boleh whatsapp 012-7271446 (ain) . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandramelaka  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday 
[ REVIEW DEXANDRA ] - SUPER DUPER JIMAT !
.
Mmg berpuashati sempat dptkan dexandra semasa promosi , super jimat lah katanya ! Yg tak sempat jgn kawatir ya, sebb dexandra mmg jimat kan :)
.
https://www.wasap.my/60173935519/bungadexandra
.
#dexandra
#reviewdexandra #dexandrapromosiraya #promosidexandra
#dexandraperfume #dexandraperfumekualalumpur #dexandrapuchong #dexandrashahalam #dexandraputrajaya #dexandrakepong #dexandrasubangjaya #dexandradamansara #dexandrapetalingjaya #dexandracheras #dexandraampang #dexandrapuchongprima #dexandrapuchongperdana #dexandraputraperdana #dexandrapuchongutama #dexandrakelanajaya #dexandrahq #dexandrabandarbarubangi #dexandrabanting #dexandracyberjaya
[ REVIEW DEXANDRA ] - SUPER DUPER JIMAT ! . Mmg berpuashati sempat dptkan dexandra semasa promosi , super jimat lah katanya ! Yg tak sempat jgn kawatir ya, sebb dexandra mmg jimat kan :) . https://www.wasap.my/60173935519/bungadexandra . #dexandra  #reviewdexandra  #dexandrapromosiraya  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumekualalumpur  #dexandrapuchong  #dexandrashahalam  #dexandraputrajaya  #dexandrakepong  #dexandrasubangjaya  #dexandradamansara  #dexandrapetalingjaya  #dexandracheras  #dexandraampang  #dexandrapuchongprima  #dexandrapuchongperdana  #dexandraputraperdana  #dexandrapuchongutama  #dexandrakelanajaya  #dexandrahq  #dexandrabandarbarubangi  #dexandrabanting  #dexandracyberjaya 
CLEARANCE STOCK! BOND 9 SCENT OF PEACE 😍😍 SPECIAL PERFUME FOR THOSE YANG SUKA BAU MAHAL ELEGANT EXCLUSIVE 😍
.
1 botol rm65sm/rm70ss
2 botol rm120sm/rm130ss
*exc postage .
Nak order? Nak Wangi?
WhatsApp AinπŸ“²012 727 1446πŸ“²
.
#dexandraperfume #yearendsale
#perfumemurah #dexandra #perfumedexandra #perfumemalaysia #perfumelonglasting #longlastingperfume #jualanmurah #bautahanlama #perfumetahanlama #perfumebolehbawasolat #dexandraYearEndSale #PromosiDexandra #PromosiAkhirTahunMalaysia
CLEARANCE STOCK! BOND 9 SCENT OF PEACE 😍😍 SPECIAL PERFUME FOR THOSE YANG SUKA BAU MAHAL ELEGANT EXCLUSIVE 😍 . 1 botol rm65sm/rm70ss 2 botol rm120sm/rm130ss *exc postage . Nak order? Nak Wangi? WhatsApp AinπŸ“²012 727 1446πŸ“² . #dexandraperfume  #yearendsale  #perfumemurah  #dexandra  #perfumedexandra  #perfumemalaysia  #perfumelonglasting  #longlastingperfume  #jualanmurah  #bautahanlama  #perfumetahanlama  #perfumebolehbawasolat  #dexandraYearEndSale  #PromosiDexandra  #PromosiAkhirTahunMalaysia 
Anda masih mencari perfume yang sesuai
Mari try Dexandra Perfume:-
produk bumiputera (halal)
Tahan lama lebih 8 jam
Mudah di bawa ke mana mana(ringan) travel perfumes
Setanding produk Antarabangsa
.
.
1 botol RM55 (NP: RM65)
2 botol RM100 (NP: RM120)
.
.
Siapa nak selit pos boleh whatsapp
012-7271446 (ain)
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandramelaka #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
Anda masih mencari perfume yang sesuai Mari try Dexandra Perfume:- produk bumiputera (halal) Tahan lama lebih 8 jam Mudah di bawa ke mana mana(ringan) travel perfumes Setanding produk Antarabangsa . . 1 botol RM55 (NP: RM65) 2 botol RM100 (NP: RM120) . . Siapa nak selit pos boleh whatsapp 012-7271446 (ain) . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandramelaka  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday 
SEHINGGA 31 JULAI ❀
.
.
Perfume dah habis. Open house berderet. Bajet pulak lari. Tak yah risau uolls. Beli 2 botol pepium dapat 2 botol tester. Haaaa uolls dapat 4 jenis wangian dgn hanya RM120 je hokayyy. πŸ˜‡
.
Confuse nak pilih? Boleh whatsapp SisNa 019-5545215 utk order πŸ€—
.
.
#promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandraselangor #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell #dexandrakuantan #dexandraipoh #dexandrakl #dexandragucciflora #dexandramalaysia  #hadiahbirthdaymalaysia
SEHINGGA 31 JULAI ❀ . . Perfume dah habis. Open house berderet. Bajet pulak lari. Tak yah risau uolls. Beli 2 botol pepium dapat 2 botol tester. Haaaa uolls dapat 4 jenis wangian dgn hanya RM120 je hokayyy. πŸ˜‡ . Confuse nak pilih? Boleh whatsapp SisNa 019-5545215 utk order πŸ€— . . #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandraselangor  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandrakuantan  #dexandraipoh  #dexandrakl  #dexandragucciflora  #dexandramalaysia  #hadiahbirthdaymalaysia 
WANGI SAMA SAMA
SEHATI SEJIWA
SAMA SAMA WANGI

Alololo sweetnyer
jom kita check it out dexandra couple set yang tengah meletops ni. Klu nk campur lain2 pon boleh xde masalah.
Ade harga PROMOSI.. serius berbaloi beli couple set nie daripada beli 1 botol saja.. Whatapps cepat !!! 014 8364495
014 8364495
014 8364495

#Promosiperfume #dexandrapromosi #promosidexandra #Perfumewangimurah
#perfumedexandrasales #Dexandrarayasales #dexandraperfume
#Fenomenadexandra #Wangiankehidupan.#perfumedexandra #inspiredperfume
#dexandramurah #perfumedexandramurah #dexandraperfumemurah
#DexandraPerfumes #perfumemalaysia #perfumemalaysiaonline
#perfumemalaysiamurah #perfumepromosi #hargamurah
#hargapromosi #jombeli #jombelidengansaya #sementarastockmasihada
#wangisangat #jomwangi #perfumelelaki #perfumewanita #belionline #belionlinemurah
WANGI SAMA SAMA SEHATI SEJIWA SAMA SAMA WANGI Alololo sweetnyer jom kita check it out dexandra couple set yang tengah meletops ni. Klu nk campur lain2 pon boleh xde masalah. Ade harga PROMOSI.. serius berbaloi beli couple set nie daripada beli 1 botol saja.. Whatapps cepat !!! 014 8364495 014 8364495 014 8364495 #Promosiperfume  #dexandrapromosi  #promosidexandra  #Perfumewangimurah  #perfumedexandrasales  #Dexandrarayasales  #dexandraperfume  #Fenomenadexandra  #Wangiankehidupan .#perfumedexandra  #inspiredperfume  #dexandramurah  #perfumedexandramurah  #dexandraperfumemurah  #DexandraPerfumes  #perfumemalaysia  #perfumemalaysiaonline  #perfumemalaysiamurah  #perfumepromosi  #hargamurah  #hargapromosi  #jombeli  #jombelidengansaya  #sementarastockmasihada  #wangisangat  #jomwangi  #perfumelelaki  #perfumewanita  #belionline  #belionlinemurah 
VS Bombshell ❀️
.
.
Tiap hari mesti ada order Bombshell ni. Ehhh best sgt la tu kan?? πŸ™ˆπŸ™ˆ .
.
#whtsapp0139627108
 #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra
Assalamualaikum selamat pagi uolls.️😘 .
.
Semoga rezeki kita pagi ni di berkati& dirahmati Allah swt. Aamiin. .
.
Beli 1 botol 35ml PERCUMA 1 tester. Whatsapp SisNa 019-5545215 utk order πŸ€—
.
.
#promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandraselangor #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell #dexandrakuantan #dexandraipoh #dexandrakl #dexandragucciflora #dexandramalaysia  #hadiahbirthdaymalaysia
Assalamualaikum selamat pagi uolls.️😘 . . Semoga rezeki kita pagi ni di berkati& dirahmati Allah swt. Aamiin. . . Beli 1 botol 35ml PERCUMA 1 tester. Whatsapp SisNa 019-5545215 utk order πŸ€— . . #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandraselangor  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandrakuantan  #dexandraipoh  #dexandrakl  #dexandragucciflora  #dexandramalaysia  #hadiahbirthdaymalaysia 
Thank you shopping with @dexandraperfumepenang 😘

Dm/ Whatsapp 
0175752170
0175752170
0175752170

#dexandraagents 
#dexandraperfume 
#dexandraperfumepenang 
#dexandra
#promosidexandra
PENING KAN DEXANDRA NI BNYK SGT YG WANGI WANGI WANGI.. JOMMM... EIYHA LISTKAN PANDUAN BAU WANGIAN UTK SENANG UOLSS NK PILIHH 😘😘
====================================
πŸ‘ BAU SOFT FOR WOMEN : πŸ‘‰ GUCCI FLORA πŸ‘‰ VERSACE BRIGHT CRYSTAL πŸ‘‰ DIOR ADDICT 2 πŸ‘‰ MY BURBERRY πŸ‘‰ SIGNORINA πŸ‘‰ DEXANDRA FOR HER πŸ‘‰ JADORE πŸ‘‰ MIRACLE BY LANCOME πŸ‘‰ FORBIDDEN ROSSE BY AVRIL LAVIGNE πŸ‘ BAU SOFT FOR MEN : πŸ‘‰ DUNHILL BLUE πŸ‘‰ HUGO BOSS BOTTLED πŸ‘‰ STRAWALKERR πŸ‘‰ GREEN IRISH TWEED πŸ‘‰ ETERNITY πŸ‘ BAU STRONG MEN YG SESUAI UNTK OUTDOOR :- πŸ‘‰ CHANEL DE BLUE πŸ‘‰ 1 MILLION πŸ‘‰ AQUA D GIO πŸ‘‰ LE MALE JPG πŸ‘‰ DUNHILL RED πŸ‘‰ A MEN πŸ‘‰ CHANEL ALLURE HOMME SPORT πŸ‘‰ CHANEL DE BLUE πŸ‘ BAU SEKSI WOMEN :- πŸ‘‰ BOMBSHELL πŸ‘‰ JLO STILL πŸ‘‰ TRESOR MIDNIGHT ROSE πŸ‘‰ DEXANDRA HER πŸ‘ BAU UNIK WOMEN :- πŸ‘‰ ANGEL πŸ‘‰ THE ONE D&G πŸ‘‰ MA VIE πŸ‘‰ MARC DAISY πŸ‘ BAU STRONG WOMEN :- πŸ‘‰ LADY MILLION πŸ‘‰ LA VIE EST πŸ‘‰ JLO STILL πŸ‘‰ ANGEL πŸ‘‰ COCO MADEMOISELLE BY CHANEL πŸ‘‰ HYPNOSE BY LANCOME πŸ‘ BAU MANIS WOMEN :- πŸ‘‰ MOON SPARKLE πŸ‘‰ MIDNIGHT FANTASY πŸ‘‰ BE DELICIOUS πŸ‘‰ ICANTO SHINE

#PROMOSIPERFUME
#DEXANDRAPROMOSI
#PROMOSIDEXANDRA
#PERFUMEWANGIMURAH
#PERFUMEDEXANDRASALES
#DEXANDRAPERFUME
#FENOMENADEXANDRA
#WANGIANKEHIDUPAN
#INSPIREDPERFUME
#PERFUMEDEXANDRAMURAH
#EIYHADEXANDRAMURAH
#JOMBELIDENGANEIYHA
#SEMENTARASTOKMASIHADA
#PERFUMELELAKI
#PERFUMEWANITA
#BELIONLINE#BELIOFFLINE
#MURAHMURAH
#WHTSAPPEIYHA01137400454
PENING KAN DEXANDRA NI BNYK SGT YG WANGI WANGI WANGI.. JOMMM... EIYHA LISTKAN PANDUAN BAU WANGIAN UTK SENANG UOLSS NK PILIHH 😘😘 ==================================== πŸ‘ BAU SOFT FOR WOMEN : πŸ‘‰ GUCCI FLORA πŸ‘‰ VERSACE BRIGHT CRYSTAL πŸ‘‰ DIOR ADDICT 2 πŸ‘‰ MY BURBERRY πŸ‘‰ SIGNORINA πŸ‘‰ DEXANDRA FOR HER πŸ‘‰ JADORE πŸ‘‰ MIRACLE BY LANCOME πŸ‘‰ FORBIDDEN ROSSE BY AVRIL LAVIGNE πŸ‘ BAU SOFT FOR MEN : πŸ‘‰ DUNHILL BLUE πŸ‘‰ HUGO BOSS BOTTLED πŸ‘‰ STRAWALKERR πŸ‘‰ GREEN IRISH TWEED πŸ‘‰ ETERNITY πŸ‘ BAU STRONG MEN YG SESUAI UNTK OUTDOOR :- πŸ‘‰ CHANEL DE BLUE πŸ‘‰ 1 MILLION πŸ‘‰ AQUA D GIO πŸ‘‰ LE MALE JPG πŸ‘‰ DUNHILL RED πŸ‘‰ A MEN πŸ‘‰ CHANEL ALLURE HOMME SPORT πŸ‘‰ CHANEL DE BLUE πŸ‘ BAU SEKSI WOMEN :- πŸ‘‰ BOMBSHELL πŸ‘‰ JLO STILL πŸ‘‰ TRESOR MIDNIGHT ROSE πŸ‘‰ DEXANDRA HER πŸ‘ BAU UNIK WOMEN :- πŸ‘‰ ANGEL πŸ‘‰ THE ONE D&G πŸ‘‰ MA VIE πŸ‘‰ MARC DAISY πŸ‘ BAU STRONG WOMEN :- πŸ‘‰ LADY MILLION πŸ‘‰ LA VIE EST πŸ‘‰ JLO STILL πŸ‘‰ ANGEL πŸ‘‰ COCO MADEMOISELLE BY CHANEL πŸ‘‰ HYPNOSE BY LANCOME πŸ‘ BAU MANIS WOMEN :- πŸ‘‰ MOON SPARKLE πŸ‘‰ MIDNIGHT FANTASY πŸ‘‰ BE DELICIOUS πŸ‘‰ ICANTO SHINE #PROMOSIPERFUME  #DEXANDRAPROMOSI  #PROMOSIDEXANDRA  #PERFUMEWANGIMURAH  #PERFUMEDEXANDRASALES  #DEXANDRAPERFUME  #FENOMENADEXANDRA  #WANGIANKEHIDUPAN  #INSPIREDPERFUME  #PERFUMEDEXANDRAMURAH  #EIYHADEXANDRAMURAH  #JOMBELIDENGANEIYHA  #SEMENTARASTOKMASIHADA  #PERFUMELELAKI  #PERFUMEWANITA  #BELIONLINE #BELIOFFLINE  #MURAHMURAH  #WHTSAPPEIYHA01137400454 
PERFUME TIPS: WHERE SHOULD I APPLY MY DE'XANDRA? 
Haruman De'Xandra akan tahan lebih lama jika kita spray pada tempat yang betul. Tapi, kat mana plak tempat nya kan? 😲

Seperti yang semua orang sudah maklum, antara kawasan yang boleh kita spray adalah pada pergelangan tangan.

Tahukah anda, selain dari pergelangan tangan, ada lagi 4 kawasan yang korang boleh spray wangian De'Xandra! Berikut adalah kawasan-kawasan nya: πŸ‘‰ Behind Ears
πŸ‘‰ Collarbone
πŸ‘‰ Inside Elbows
πŸ‘‰ Inner Wrist
πŸ‘‰ Behind Knees

Spray di 5 bahagian ni untuk ketahanan lebih dari 8 jam! Spray pagi, sampai petang masih segar jee! Harum 😍

Untuk tempahan, boleh terus contact admin. Komen PM ataupun WA kami di nombor πŸ‘‰πŸ» 0103686354 πŸ˜‰
PERFUME TIPS: WHERE SHOULD I APPLY MY DE'XANDRA? Haruman De'Xandra akan tahan lebih lama jika kita spray pada tempat yang betul. Tapi, kat mana plak tempat nya kan? 😲 Seperti yang semua orang sudah maklum, antara kawasan yang boleh kita spray adalah pada pergelangan tangan. Tahukah anda, selain dari pergelangan tangan, ada lagi 4 kawasan yang korang boleh spray wangian De'Xandra! Berikut adalah kawasan-kawasan nya: πŸ‘‰ Behind Ears πŸ‘‰ Collarbone πŸ‘‰ Inside Elbows πŸ‘‰ Inner Wrist πŸ‘‰ Behind Knees Spray di 5 bahagian ni untuk ketahanan lebih dari 8 jam! Spray pagi, sampai petang masih segar jee! Harum 😍 Untuk tempahan, boleh terus contact admin. Komen PM ataupun WA kami di nombor πŸ‘‰πŸ» 0103686354 πŸ˜‰
Harga murah kaw kaw dah ni. Jangan minta kurang lagi. Pengsan sis.k πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
1 botol RM55 SM
2 botol RM100 SM| RM110 SS
.
.
Nak cuba tapi tak tahu nak pilih yang mana?
Boleh whatsapp sis.k 013-4079746 😘
.
LAST PAYMENT 11.59PM 3 JULAI
.
✨Perfume De'Xandra FOR HER✨
.
🌸FRESH🌸
1. De'Xandra Her 
2. Lanvin Marry Me
3. Versace Bright Crystal
4. Lancome Hypnose
5. Chloe by Chloe
6. Chloe Love Story
7. Victoria Secret Bombshell
8. Paris Hilton
9. Estee Lauder Modern Muse
10. Lancome Miracle
11. Dior Addict 2
12. My Burberry
13. Gucci Flora
14. DKNY Fresh Blossom
15. DKNY Be Delicious
16. Ralph by Ralph Lauren
17. Salvatore Ferragamo Incanto Shine
18. Daisy Marc Jacobs
19. Fantasy by Britney Spears
.
🌸SOFT🌸
20. Escada Moon Sparkle
21. Katy Perry Purr
22. Burberry Body EDP
23. Bvlgari Rose Essential
24. D&G The One(Woman)
25. Elizabeth Arden Untold
26. Narciso Pink by Narciso Rodiguez 
27. Chanel Chance
28. Salvatore Ferragamo Signorina
29. Avril Lavigne Forbidden Rose
.
🌸STRONG🌸
30. Narciso Her by Narciso Rodiguez (White)
31. Midnight Fantasy by Britney Spears
32. One Direction Our Moment
33. Hugo Boss Ma Vie
34. Hugo Boss Woman(Red)
35. Versace Eros Woman
36. J-Lo Still
37. Angel by Thierry Mugler
38. Paco Rabanne Lady Million
39. Chanel Coco Mademoiselle
40. Lancome Tresor Midnight Rose
41. Dior Jadore
42. Bond9 Her
43. L'eau D'issey by Issey Miyaki
44. Carolina Herrera 212 Vip (Woman)
45. Lancome La Vie Est Belle
.
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandraselangor #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell #dexandrakuantan #dexandraipoh #dexandrakl #dexandragucciflora #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
Harga murah kaw kaw dah ni. Jangan minta kurang lagi. Pengsan sis.k πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… . 1 botol RM55 SM 2 botol RM100 SM| RM110 SS . . Nak cuba tapi tak tahu nak pilih yang mana? Boleh whatsapp sis.k 013-4079746 😘 . LAST PAYMENT 11.59PM 3 JULAI . ✨Perfume De'Xandra FOR HER✨ . 🌸FRESH🌸 1. De'Xandra Her 2. Lanvin Marry Me 3. Versace Bright Crystal 4. Lancome Hypnose 5. Chloe by Chloe 6. Chloe Love Story 7. Victoria Secret Bombshell 8. Paris Hilton 9. Estee Lauder Modern Muse 10. Lancome Miracle 11. Dior Addict 2 12. My Burberry 13. Gucci Flora 14. DKNY Fresh Blossom 15. DKNY Be Delicious 16. Ralph by Ralph Lauren 17. Salvatore Ferragamo Incanto Shine 18. Daisy Marc Jacobs 19. Fantasy by Britney Spears . 🌸SOFT🌸 20. Escada Moon Sparkle 21. Katy Perry Purr 22. Burberry Body EDP 23. Bvlgari Rose Essential 24. D&G The One(Woman) 25. Elizabeth Arden Untold 26. Narciso Pink by Narciso Rodiguez 27. Chanel Chance 28. Salvatore Ferragamo Signorina 29. Avril Lavigne Forbidden Rose . 🌸STRONG🌸 30. Narciso Her by Narciso Rodiguez (White) 31. Midnight Fantasy by Britney Spears 32. One Direction Our Moment 33. Hugo Boss Ma Vie 34. Hugo Boss Woman(Red) 35. Versace Eros Woman 36. J-Lo Still 37. Angel by Thierry Mugler 38. Paco Rabanne Lady Million 39. Chanel Coco Mademoiselle 40. Lancome Tresor Midnight Rose 41. Dior Jadore 42. Bond9 Her 43. L'eau D'issey by Issey Miyaki 44. Carolina Herrera 212 Vip (Woman) 45. Lancome La Vie Est Belle . . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandraselangor  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandrakuantan  #dexandraipoh  #dexandrakl  #dexandragucciflora  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday 
Husband kata WANGI😍
.
PROMOSI RAYA DEXANDRA DATANG LAGI!!!!
.
HARGA ASAL
---------------------
1 botol - RM65(sm)/RM70(ss)
2 botol - RM120(sm)/RM130(ss)
.
HARGA PROMOSI RAYA
-------------------------------------
1 botol - RM55(sm)/RM60(ss)
2 botol - RM100(sm)/RM110(ss)
.
JIMAT GILEERRRR 😱😱😱😱😱
.
PM 0132058101 NOW!!
PM 0132058101 NOW!!
PM 0132058101 NOW!!
.
#promosidexandra
#promosirayadexandra
#dexandrakuching
#dexandrasamarahan
#dexandrasarawak
#dexandraperfume
#dexandrakuantan
#dexandrabalok
#dexandrabeserah
Husband kata WANGI😍 . PROMOSI RAYA DEXANDRA DATANG LAGI!!!! . HARGA ASAL --------------------- 1 botol - RM65(sm)/RM70(ss) 2 botol - RM120(sm)/RM130(ss) . HARGA PROMOSI RAYA ------------------------------------- 1 botol - RM55(sm)/RM60(ss) 2 botol - RM100(sm)/RM110(ss) . JIMAT GILEERRRR 😱😱😱😱😱 . PM 0132058101 NOW!! PM 0132058101 NOW!! PM 0132058101 NOW!! . #promosidexandra  #promosirayadexandra  #dexandrakuching  #dexandrasamarahan  #dexandrasarawak  #dexandraperfume  #dexandrakuantan  #dexandrabalok  #dexandrabeserah 
Raya Sale Dexandra akan tamat 3/7/17. Cepat grab sblm harga kembali ke rm65.00. 
READY STOCK
.
2 BOTOL RM100

#agentsahdexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #perfumedexandra #dexandraoriginal #promosidexandra
DEXANDRA ADA SALE GAISSS ! .
.
30 jenis Dexandra perfume (him) ada di pasaran. Beli 2 botol dengan harga RM100 sahajaaaa. 😨Jimat berganda-ganda. Macamana? Best ke bestttt? 😎
.
Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sisNa 019-5545215 hokayy πŸ€—
.
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandraselangor #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrahugoboss #dexandrakuantan #dexandraipoh #dexandrakl #dexandraonemillion #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
DEXANDRA ADA SALE GAISSS ! . . 30 jenis Dexandra perfume (him) ada di pasaran. Beli 2 botol dengan harga RM100 sahajaaaa. 😨Jimat berganda-ganda. Macamana? Best ke bestttt? 😎 . Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sisNa 019-5545215 hokayy πŸ€— . . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandraselangor  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrahugoboss  #dexandrakuantan  #dexandraipoh  #dexandrakl  #dexandraonemillion  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday 
212 VIP MEN 
Rezeki hari Raya ke 4... Promosi #2seratus masih berlangsung tau... Tak lama dah nie.. Tinggal beberapa hari lagi tau.. #rynuardexandra 
#0134265711
#codtemerloh 
#promosidexandra 
#2botolrm100 
#2rm100 
#onlineshopping
Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua. πŸ˜ƒ
.
Raya kemana hari ni? #NaLittleShop hari ni #TeamRayaPerak .
.
Ehhh. Nampak tak saya pegang apa tu? 😍
.
Walaupun keluar beraya sakan, #DeXandra tak pernah saya tinggal tau. Bau yang sangat wangi dan yang paling penting long lasting.
.
Promosi #DeXandra still go on yea guys. Sebotol hanya RM55 sahaja. 2 botol RM100. πŸ™†
.
Nak wangi? Pm hakak okay? 😘
.
WhatsApp 'De'Xandra' ke 017-4758774
#HakakWangi #RayaLagi #TeamRayaPerak #D5723 #TeamPerfumeGarden #DeXandraMurah #PromosiDexandra
Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua. πŸ˜ƒ . Raya kemana hari ni? #NaLittleShop  hari ni #TeamRayaPerak  . . Ehhh. Nampak tak saya pegang apa tu? 😍 . Walaupun keluar beraya sakan, #DeXandra  tak pernah saya tinggal tau. Bau yang sangat wangi dan yang paling penting long lasting. . Promosi #DeXandra  still go on yea guys. Sebotol hanya RM55 sahaja. 2 botol RM100. πŸ™† . Nak wangi? Pm hakak okay? 😘 . WhatsApp 'De'Xandra' ke 017-4758774 #HakakWangi  #RayaLagi  #TeamRayaPerak  #D5723  #TeamPerfumeGarden  #DeXandraMurah  #PromosiDexandra 
Review for today..Alhmdulillah. Bau mmg trbaikk.. Thanks support Perfume DeXandra.

DEXANDRA ADA SALE UOLLS ! πŸŽ‰
.
1 botol RM55 | 2 botol RM100 SM
1 botol RM60 | 2 botol RM110 SS

Cepat!!Order skrg.. Rugi kalau xcuba.

Cmne nk order?? Senang jerr just WhatsApp ke
<01125483612>

#dexandrasale #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded
Assalamualaikum semua..mnggu dpn dh nk raya. DeXandra skrg tngh buat promosi shingga 3july ni. Cepat!!Cepat!! Dptkn Perfume DeXandra skrg.

De'xandra tahan lebih 8 jam dan ada yang cakap 2 hari pun bau lagi ! Ehhh betul kee??? πŸ’Tambah pulak Dexandra Zahra ni. Sembur sikit je dah rasa freshhh😍 .
.
DEXANDRA ADA SALE UOLLS ! πŸŽ‰
.
1 botol RM55 | 2 botol RM100 SM
1 botol RM60 | 2 botol RM110 SS

Add Facebook @dexandra perfume

Cmne nk order??senang saja hanya WhatsApp ke nmbor <01125483612> 
#dexandrasale #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded
Assalamualaikum semua..mnggu dpn dh nk raya. DeXandra skrg tngh buat promosi shingga 3july ni. Cepat!!Cepat!! Dptkn Perfume DeXandra skrg. De'xandra tahan lebih 8 jam dan ada yang cakap 2 hari pun bau lagi ! Ehhh betul kee??? πŸ’Tambah pulak Dexandra Zahra ni. Sembur sikit je dah rasa freshhh😍 . . DEXANDRA ADA SALE UOLLS ! πŸŽ‰ . 1 botol RM55 | 2 botol RM100 SM 1 botol RM60 | 2 botol RM110 SS Add Facebook @dexandra perfume Cmne nk order??senang saja hanya WhatsApp ke nmbor <01125483612>#dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded 
BERITA NI KHAS UNTUK YANG COUPLE2 DAN HUSBAND & WIFE 😍
=================================== Tahukah uollls, dengan memakai wangian sahaja dapat menambah fefeeling kasih anda kepada pasangan anda?? 😍
.
Jom Kita ikat hati si dia , dengan set couple De'Xandra.
.
Bond 9 Him & Her πŸ’‘
Creed Aventus & Creed Love in WhiteπŸ’‘
De'Xandra Him & HerπŸ’
Hugo Boss Red & Hugo WomenπŸ’‘
D&G The One Him & HerπŸ’
Polo Black & Polo Ralph Lauren HerπŸ’‘
Versace Eros Him & HerπŸ’
212 VIP Him & HerπŸ’‘
.
Tone wangian untuk set couple ini mmg sangat best,, alaa2 bau nak g dating gitew...
.
Sekarang ni De'xandra tgh buat sales, sebulan sahaja tau!! 😱
Promosi kaw kaw .
2 SERATUS  2 SERATUS SAHAJA
.
MURAH DAN JIMAT
WANGI TAHAP BRANDED PERFUMES .
Saya yakin dan percaya , anda dapat mewujudkan suasana kasih dan sayang, no stresss, just loveee gitew hehe . Malah pasangan anda pun lebih prihatin kepada anda ❀
.
Nak Tahu ke? Bau apa ada lagi? 
Jom πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60143046688
.
#salam2seratus
#promosidexandra
BERITA NI KHAS UNTUK YANG COUPLE2 DAN HUSBAND & WIFE 😍 =================================== Tahukah uollls, dengan memakai wangian sahaja dapat menambah fefeeling kasih anda kepada pasangan anda?? 😍 . Jom Kita ikat hati si dia , dengan set couple De'Xandra. . Bond 9 Him & Her πŸ’‘ Creed Aventus & Creed Love in WhiteπŸ’‘ De'Xandra Him & HerπŸ’ Hugo Boss Red & Hugo WomenπŸ’‘ D&G The One Him & HerπŸ’ Polo Black & Polo Ralph Lauren HerπŸ’‘ Versace Eros Him & HerπŸ’ 212 VIP Him & HerπŸ’‘ . Tone wangian untuk set couple ini mmg sangat best,, alaa2 bau nak g dating gitew... . Sekarang ni De'xandra tgh buat sales, sebulan sahaja tau!! 😱 Promosi kaw kaw . 2 SERATUS 2 SERATUS SAHAJA . MURAH DAN JIMAT WANGI TAHAP BRANDED PERFUMES . Saya yakin dan percaya , anda dapat mewujudkan suasana kasih dan sayang, no stresss, just loveee gitew hehe . Malah pasangan anda pun lebih prihatin kepada anda ❀ . Nak Tahu ke? Bau apa ada lagi? Jom πŸ‘‰πŸ»www.wasap.my/60143046688 . #salam2seratus  #promosidexandra 
COD today...beli 2 botol sis kasi free gift sampul raya dexandra...😘
.
.
#dexandra #promosidexandra #promosiraya #2rm100
Assalamualaikum.. selamat pagi... kita dah pon berada dalam 10 Ramadhan yg terakhir..mari sama2 kita berdoa & berzikir.. Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡ΩΩ…ΩŽΩ‘ Ψ₯ΩΩ†ΩŽΩ‘ΩƒΩŽ ΨΉΩŽΩΩΩˆΩŒΩ‘ Ψͺُحِبُّ Ψ§Ω„Ω’ΨΉΩŽΩΩ’ΩˆΩŽ ΩΩŽΨ§ΨΉΩ’ΩΩ ΨΉΩŽΩ†ΩΩ‘ΩŠ
Allahumma innaka β€˜afuwwun tuhibbul β€˜afwa fa’fu’anni 
Mafhumnya:
Ya Allah, Engkau Maha Pemaaf dan Engkau meredhai@mengasihani orang yang meminta maaf, Maka maafkanlah aku.. Cerita hr ni.. Alhamdulillah.. perfume raya utk customer... beratur nanti akn sampai pada tuan masing2 ye!!!! Promosi Raya DeXandra..
Buy 1 : RM55 
Buy 2 : RM100
Buy 3 : RM150
Buy 4 : RM 200
Cepat2 sementara masih promosi ni... Jom sesape nk order boleh wassap nisa... ➑01123528053
➑01123528053
➑01123528053

#dexandra #jualperfume #perfume #codperfume #perfumedexandra #codrawang #codbukitberuntung #codselayang #wangian #hadiahperfume 
#cod #dexandraselayang #promosidexandra
Assalamualaikum.. selamat pagi... kita dah pon berada dalam 10 Ramadhan yg terakhir..mari sama2 kita berdoa & berzikir.. Ω„Ω„ΩŽΩ‘Ω‡ΩΩ…ΩŽΩ‘ Ψ₯ΩΩ†ΩŽΩ‘ΩƒΩŽ ΨΉΩŽΩΩΩˆΩŒΩ‘ Ψͺُحِبُّ Ψ§Ω„Ω’ΨΉΩŽΩΩ’ΩˆΩŽ ΩΩŽΨ§ΨΉΩ’ΩΩ ΨΉΩŽΩ†ΩΩ‘ΩŠ Allahumma innaka β€˜afuwwun tuhibbul β€˜afwa fa’fu’anni Mafhumnya: Ya Allah, Engkau Maha Pemaaf dan Engkau meredhai@mengasihani orang yang meminta maaf, Maka maafkanlah aku.. Cerita hr ni.. Alhamdulillah.. perfume raya utk customer... beratur nanti akn sampai pada tuan masing2 ye!!!! Promosi Raya DeXandra.. Buy 1 : RM55 Buy 2 : RM100 Buy 3 : RM150 Buy 4 : RM 200 Cepat2 sementara masih promosi ni... Jom sesape nk order boleh wassap nisa... ➑01123528053 ➑01123528053 ➑01123528053 #dexandra  #jualperfume  #perfume  #codperfume  #perfumedexandra  #codrawang  #codbukitberuntung  #codselayang  #wangian  #hadiahperfume  #cod  #dexandraselayang  #promosidexandra 
Memang terbaik body odourless (BOD). Saya sendiri pengguna mmg terbukti BOĐ  memberi kesegaran berpanjangan. 
Harga pengenaalan ss rm45 jer jom rebut peluang gunga BOD tiada bahan bahaya. Sangat berbaloi.

Wasap laju2 0198731991

#Allahitudekatpenuhkasihsayang
#syukurselalu 
#BODbestselesaimasalahbadanberbau
#promosidexandra
Sales Raya Dexandra .

Sales ni cuma 2 kali je setahumn! Cepat grab sekarang! .

Normal Price RM 65

Sales Price RM 55 (save RM 10)

Beli 2 botol RM 100 (save RM 30)
Ade FREE sebotol 3ml perfumes! 😲😍 .

#salesraya2017 #salesrayadexandra #salesraya #promosidexandraraya #promosiraya2017 #promosidexandra 
#hargamurah  #sayajualmurah #bazaarpaknilmurah
Pegi dobi nk membasuh bju..tp terlupa plak nk bawak sabun basuh πŸ˜…πŸ˜…
.
Walau mcm mana skali pon, kita x lupe bawak flyers #dexandraperfumes 😁
.
Mende baik elok disebarkan 😎
.
#dexandraipoh #dexandralovers #DexandraRayaSales #2botolRM100 #2seratus #promosidexandra
Mine 😘😘.. sementara ada promo ni, ambik kesempatan beli bnyk2 untk diri sendri pnye.. simpan untk masa depan 😜😜.. so awk2 smua tggu ape lagii..meh  grab smentra tgah promo ni.. 1 botol rm55, 2 botol rm100..shgga 3 julai sahajaa..FREE POSTAGE haa xpyah bazir2 nk tmbh rm8.80 untk postage..DAN JANGAN LUPA JOIN LUCKY DRAW UNTUK BULAN JUN 😘😘😘
#bo #bodyoudourlessdexandra #promosidexandra #promosiraya #promosiramadan #perfumemurah #longlasting #bausepertiori #gucciflora #guccibamboo #kettyperry #dior #fantasy #lancome #midnightfantasy #bombshell #limitededition
Mine 😘😘.. sementara ada promo ni, ambik kesempatan beli bnyk2 untk diri sendri pnye.. simpan untk masa depan 😜😜.. so awk2 smua tggu ape lagii..meh grab smentra tgah promo ni.. 1 botol rm55, 2 botol rm100..shgga 3 julai sahajaa..FREE POSTAGE haa xpyah bazir2 nk tmbh rm8.80 untk postage..DAN JANGAN LUPA JOIN LUCKY DRAW UNTUK BULAN JUN 😘😘😘 #bo  #bodyoudourlessdexandra  #promosidexandra  #promosiraya  #promosiramadan  #perfumemurah  #longlasting  #bausepertiori  #gucciflora  #guccibamboo  #kettyperry  #dior  #fantasy  #lancome  #midnightfantasy  #bombshell  #limitededition 
Penangan 2 SERATUS 2 SERATUS.
.
Bukan 1 invoice tapi 3 invoice sekali (slide tepi).
.
 Semoga murah rezeki akak sekeluarga dan semua yang membaca status ini. Aamin

#promosidexandra #salam2seratus #saleraya #rayasale #saleraya2017 #raya2017 #dexandrabukitjelutong #dexandrashahalam #dexandraklcc #wangiankehidupan #jomwangi #agensah #shahalam #shahalamresident
Promosi Dexandra masih berjalan u ols. Hari ni last post untuk sampai before raya. Jom mewangi!! Untuk order boleh tekan link whatsapp kat atas ya.

0175945692

#promosiDexandra
#Dexandra2Seratus
#QueDexandraTeam
#Ramadhan
Dexandra di sana sini
Promosi Dexandra RayaπŸ˜ƒ

Bila pergi jalan dekat shopping mall nampak orang menjual Dexandra Perfume.siap duduk berdekatan lagi.nampak orang ramai sudah mengenali Dexandra Perfume.
Sekali pandang boleh laku ke? ramai yang jual? termasuk sayaπŸ˜ƒ
Saya lihat ramai saja yang singgah ke stall mereka.
Dari situ kita akan belajar.customer membeli dengan kita bukan sebab suka dengan kita.tapi Allah yang gerakkan hati customer untuk berurusan dengan kita.(ayat copy paste) in shaa Allah
Semoga Allah permudahkan urusan kita semua.Aamiin

#promosidexandra
#totebagdexandra
#dexandrabandarsunway
#azsenikreatif
#dexandradesamentari
#dexandramurah
#dexandrasale
Dexandra di sana sini Promosi Dexandra RayaπŸ˜ƒ Bila pergi jalan dekat shopping mall nampak orang menjual Dexandra Perfume.siap duduk berdekatan lagi.nampak orang ramai sudah mengenali Dexandra Perfume. Sekali pandang boleh laku ke? ramai yang jual? termasuk sayaπŸ˜ƒ Saya lihat ramai saja yang singgah ke stall mereka. Dari situ kita akan belajar.customer membeli dengan kita bukan sebab suka dengan kita.tapi Allah yang gerakkan hati customer untuk berurusan dengan kita.(ayat copy paste) in shaa Allah Semoga Allah permudahkan urusan kita semua.Aamiin #promosidexandra  #totebagdexandra  #dexandrabandarsunway  #azsenikreatif  #dexandradesamentari  #dexandramurah  #dexandrasale 
MACAM BAU MAMA.....
.

Percaya atau tidak, anak anak takkan ingat penampilan kita mcm mana.

Tapi anak anak akan ingat bau kita. ❀️ . .
.
πŸ”ŠSALE 2 botol RM100 SM/ RM110 SS
.
.
Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sisNa 019-5545215 hokayy 😘
.
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandraselangor #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell #dexandrakuantan #dexandraipoh #dexandrakl #dexandragucciflora #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
MACAM BAU MAMA..... . Percaya atau tidak, anak anak takkan ingat penampilan kita mcm mana. Tapi anak anak akan ingat bau kita. ❀️ . . . πŸ”ŠSALE 2 botol RM100 SM/ RM110 SS . . Tak tahu nak pilih ? Whatsapp jee sisNa 019-5545215 hokayy 😘 . . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandraselangor  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandrakuantan  #dexandraipoh  #dexandrakl  #dexandragucciflora  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday 
Alhamdulillah.. Rezeki buah Apple hijau ni! 
Bau yang fresh buah apple.. siapa yang xminat kan?

Sekali lalu je bau nya memang fresh je terus minda ni.. πŸ˜ƒ 
Sekarang ni tengah ada promosi tau.. Sebotol RM 55 je.. Nak jimat lagi amik terus 2 botol.. RM100 je. Jimat habis.. Boleh beri hadiah untuk mak ayah kt kampung.. tanda ingatan insan tercinta gitu.. Nabi SAW pun xpernah menolak jika diberi hadiah wangian 😚

Jom kita beraya dengan perfume DEXANDRA! 
Wangian tahan lama setanding jenama luar negara 
whatsapp no ni untuk order : 0182215199

#dexandraperfume #tyrdexandra #perfumeraya #promosidexandra #dexandrasales #fenomenadexandra #dexandramurah #dexandralover
Alhamdulillah.. Rezeki buah Apple hijau ni! Bau yang fresh buah apple.. siapa yang xminat kan? Sekali lalu je bau nya memang fresh je terus minda ni.. πŸ˜ƒ Sekarang ni tengah ada promosi tau.. Sebotol RM 55 je.. Nak jimat lagi amik terus 2 botol.. RM100 je. Jimat habis.. Boleh beri hadiah untuk mak ayah kt kampung.. tanda ingatan insan tercinta gitu.. Nabi SAW pun xpernah menolak jika diberi hadiah wangian 😚 Jom kita beraya dengan perfume DEXANDRA! Wangian tahan lama setanding jenama luar negara whatsapp no ni untuk order : 0182215199 #dexandraperfume  #tyrdexandra  #perfumeraya  #promosidexandra  #dexandrasales  #fenomenadexandra  #dexandramurah  #dexandralover 
Assalamualaikum. Selamat pagi awak semua.
.
Promosi dexandra '2 RM100' still go on tau. Awak semua boleh campur perfume lelaki dan perempuan.
.
PROMOSI DURIAN RUNTUH DE'XANDRA SEMPENA RAYA
🌸Sebotol RM55
🌸2 Botol RM100
.
Nak raya ni, awak semua taknak berwangi-wangian ke pergi rumah keluarga? 😎
.
Berbau wangi tu kan sunnah nabi. 😘
.
Mari WhatsApp 'DeXandra' ke 017-4758774 sekarang. 
#DeXandra #D5723 #TeamPerfumeGarden #PerfumeMurah #PromosiDexandra #2Seratus #DexandraMurah #TrustedSeller #nalittleshop #SayaPakaiSayaJual #SahSolat
Assalamualaikum. Selamat pagi awak semua. . Promosi dexandra '2 RM100' still go on tau. Awak semua boleh campur perfume lelaki dan perempuan. . PROMOSI DURIAN RUNTUH DE'XANDRA SEMPENA RAYA 🌸Sebotol RM55 🌸2 Botol RM100 . Nak raya ni, awak semua taknak berwangi-wangian ke pergi rumah keluarga? 😎 . Berbau wangi tu kan sunnah nabi. 😘 . Mari WhatsApp 'DeXandra' ke 017-4758774 sekarang. #DeXandra  #D5723  #TeamPerfumeGarden  #PerfumeMurah  #PromosiDexandra  #2Seratus  #DexandraMurah  #TrustedSeller  #nalittleshop  #SayaPakaiSayaJual  #SahSolat 
Salam subuh kesayangan semua.😍
.
Sale 2 SERATUS 2 SERATUS masih lagi lagi berlangsung..😘
.
Untuk pengeposan, last day Jumaat ni tau. Sebab selepas tarik tersebut, tiada jaminan yg perfume anda akan sampai sebelum raya.😣
.
Jadi cepat2 order, jangan gigit jari nnt..😲. Dapatkan Perfume anda di Mesin Layan Diri kami,  TRENDY COUNTY di Kuala Lumpur Convention Centre, berhampiran Aquaria food Court tau. πŸ˜‹

#2seratus #promosidexandra #rayasale #saleraya #raya2017 #trendycounty #klcc #twintower #suriaklcc
Salam subuh kesayangan semua.😍 . Sale 2 SERATUS 2 SERATUS masih lagi lagi berlangsung..😘 . Untuk pengeposan, last day Jumaat ni tau. Sebab selepas tarik tersebut, tiada jaminan yg perfume anda akan sampai sebelum raya.😣 . Jadi cepat2 order, jangan gigit jari nnt..😲. Dapatkan Perfume anda di Mesin Layan Diri kami, TRENDY COUNTY di Kuala Lumpur Convention Centre, berhampiran Aquaria food Court tau. πŸ˜‹ #2seratus  #promosidexandra  #rayasale  #saleraya  #raya2017  #trendycounty  #klcc  #twintower  #suriaklcc 
By jo malone

1)Jo Malone Peony - harumannya kategori fresh
- haruman agak powdery
- wangian yg bersifat agak feminine
- sesuai untuk wanita matang, tp still sweet n menawan.

2)Jo Malone - English Pear & Freesia

Soft dan Sweet...Berbau floral dan mendamaikan

Bauannya sangat sedap! Jika anda sukakan bau buah-buahan tapi tak nak bau seperti Bath dan Body, anda perlu cuba wangian ini.

3)Jo Malone orange blossom. 
So kategori medium to strong.
.
Kesesuaian pemakaian lebih kepada unofficial seperti event, party, kenduri sebab agak kuat so tak sesuai utk dibawa ke pejabat. .
Berminat sila pm..
http://www.wasap.my/60192966554/
http://www.wasap.my/60192966554/
http://www.wasap.my/60192966554/

#promosidexandra
#dexandra
#promosiraya
#dropship
By jo malone 1)Jo Malone Peony - harumannya kategori fresh - haruman agak powdery - wangian yg bersifat agak feminine - sesuai untuk wanita matang, tp still sweet n menawan. 2)Jo Malone - English Pear & Freesia Soft dan Sweet...Berbau floral dan mendamaikan Bauannya sangat sedap! Jika anda sukakan bau buah-buahan tapi tak nak bau seperti Bath dan Body, anda perlu cuba wangian ini. 3)Jo Malone orange blossom. So kategori medium to strong. . Kesesuaian pemakaian lebih kepada unofficial seperti event, party, kenduri sebab agak kuat so tak sesuai utk dibawa ke pejabat. . Berminat sila pm.. http://www.wasap.my/60192966554/ http://www.wasap.my/60192966554/ http://www.wasap.my/60192966554/ #promosidexandra  #dexandra  #promosiraya  #dropship 
By jo malone

1)Jo Malone Peony - harumannya kategori fresh
- haruman agak powdery
- wangian yg bersifat agak feminine
- sesuai untuk wanita matang, tp still sweet n menawan.

2)Jo Malone - English Pear & Freesia

Soft dan Sweet...Berbau floral dan mendamaikan

Bauannya sangat sedap! Jika anda sukakan bau buah-buahan tapi tak nak bau seperti Bath dan Body, anda perlu cuba wangian ini.

3)Jo Malone orange blossom. 
So kategori medium to strong.
.
Kesesuaian pemakaian lebih kepada unofficial seperti event, party, kenduri sebab agak kuat so tak sesuai utk dibawa ke pejabat. .
Berminat sila pm..
http://www.wasap.my/60192966554/
http://www.wasap.my/60192966554/
http://www.wasap.my/60192966554/

#promosidexandra
#dexandra
#promosiraya
#dropship
By jo malone 1)Jo Malone Peony - harumannya kategori fresh - haruman agak powdery - wangian yg bersifat agak feminine - sesuai untuk wanita matang, tp still sweet n menawan. 2)Jo Malone - English Pear & Freesia Soft dan Sweet...Berbau floral dan mendamaikan Bauannya sangat sedap! Jika anda sukakan bau buah-buahan tapi tak nak bau seperti Bath dan Body, anda perlu cuba wangian ini. 3)Jo Malone orange blossom. So kategori medium to strong. . Kesesuaian pemakaian lebih kepada unofficial seperti event, party, kenduri sebab agak kuat so tak sesuai utk dibawa ke pejabat. . Berminat sila pm.. http://www.wasap.my/60192966554/ http://www.wasap.my/60192966554/ http://www.wasap.my/60192966554/ #promosidexandra  #dexandra  #promosiraya  #dropship 
.
.

Antara Wangian-wangian DE'XANDRA PERFUME.. 😘😍 .. Awak bila lagi nak try Wangian DE'XANDRA ni.. rugi tau tak cuba.. Mana tahu tiba-tiba terjumpa JODOH ke raya ni.. EEHHH!!!! πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‰
.
.
πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ .
.
#adilabeautyonlineshoope #shoopingsakan2 #bazaronline #onlineshoope #dexandraperfume #dexandrawangian #wangiandexandra #dexandraraya #promosidexandra #dexandralover #dexandrahq #perfumedexandra #trustedsaller #baxarramadhan #bazarraya2017 #bazaarpakniltudung #bazaarpaknilmurah #bazarkarat #kedaibaju #kedaiperfume #kedaionlinemalaysia #onlineshoop #onlineshop
. . Antara Wangian-wangian DE'XANDRA PERFUME.. 😘😍 .. Awak bila lagi nak try Wangian DE'XANDRA ni.. rugi tau tak cuba.. Mana tahu tiba-tiba terjumpa JODOH ke raya ni.. EEHHH!!!! πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‰ . . πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ . . #adilabeautyonlineshoope  #shoopingsakan2  #bazaronline  #onlineshoope  #dexandraperfume  #dexandrawangian  #wangiandexandra  #dexandraraya  #promosidexandra  #dexandralover  #dexandrahq  #perfumedexandra  #trustedsaller  #baxarramadhan  #bazarraya2017  #bazaarpakniltudung  #bazaarpaknilmurah  #bazarkarat  #kedaibaju  #kedaiperfume  #kedaionlinemalaysia  #onlineshoop  #onlineshop 
.
.

Antara Wangian-wangian DE'XANDRA PERFUME.. 😘😍 .. Awak bila lagi nak try Wangian DE'XANDRA ni.. rugi tau tak cuba.. Mana tahu tiba-tiba terjumpa JODOH ke raya ni.. EEHHH!!!! πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‰
.
.
πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ .
.
#adilabeautyonlineshoope #shoopingsakan2 #bazaronline #onlineshoope #dexandraperfume #dexandrawangian #wangiandexandra #dexandraraya #promosidexandra #dexandralover #dexandrahq #perfumedexandra #trustedsaller #baxarramadhan #bazarraya2017 #bazaarpakniltudung #bazaarpaknilmurah #bazarkarat #kedaibaju #kedaiperfume #kedaionlinemalaysia #onlineshoop #onlineshop
. . Antara Wangian-wangian DE'XANDRA PERFUME.. 😘😍 .. Awak bila lagi nak try Wangian DE'XANDRA ni.. rugi tau tak cuba.. Mana tahu tiba-tiba terjumpa JODOH ke raya ni.. EEHHH!!!! πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‰ . . πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ . . #adilabeautyonlineshoope  #shoopingsakan2  #bazaronline  #onlineshoope  #dexandraperfume  #dexandrawangian  #wangiandexandra  #dexandraraya  #promosidexandra  #dexandralover  #dexandrahq  #perfumedexandra  #trustedsaller  #baxarramadhan  #bazarraya2017  #bazaarpakniltudung  #bazaarpaknilmurah  #bazarkarat  #kedaibaju  #kedaiperfume  #kedaionlinemalaysia  #onlineshoop  #onlineshop 
.
.

Antara Wangian-wangian DE'XANDRA PERFUME.. 😘😍 .. Awak bila lagi nak try Wangian DE'XANDRA ni.. rugi tau tak cuba.. Mana tahu tiba-tiba terjumpa JODOH ke raya ni.. EEHHH!!!! πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‰
.
.
πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ .
.
#adilabeautyonlineshoope #shoopingsakan2 #bazaronline #onlineshoope #dexandraperfume #dexandrawangian #wangiandexandra #dexandraraya #promosidexandra #dexandralover #dexandrahq #perfumedexandra #trustedsaller #baxarramadhan #bazarraya2017 #bazaarpakniltudung #bazaarpaknilmurah #bazarkarat #kedaibaju #kedaiperfume #kedaionlinemalaysia #onlineshoop #onlineshop
. . Antara Wangian-wangian DE'XANDRA PERFUME.. 😘😍 .. Awak bila lagi nak try Wangian DE'XANDRA ni.. rugi tau tak cuba.. Mana tahu tiba-tiba terjumpa JODOH ke raya ni.. EEHHH!!!! πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‰ . . πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ . . #adilabeautyonlineshoope  #shoopingsakan2  #bazaronline  #onlineshoope  #dexandraperfume  #dexandrawangian  #wangiandexandra  #dexandraraya  #promosidexandra  #dexandralover  #dexandrahq  #perfumedexandra  #trustedsaller  #baxarramadhan  #bazarraya2017  #bazaarpakniltudung  #bazaarpaknilmurah  #bazarkarat  #kedaibaju  #kedaiperfume  #kedaionlinemalaysia  #onlineshoop  #onlineshop 
.
SHU LAGI HEPY BILA CUSTOMER2 SHU HEPY.😘
MEH LA KITA MEWANGI2 DI PAGI RAYA!!
BARU SYOKNYAAA RAYA!! πŸ€—
.

NO EDIT TESTIMONY!!
.

WASAP SHU
0⃣1⃣3βƒ£πŸ”Έ7⃣3⃣8⃣5⃣0⃣8⃣6⃣
.

#Dexandra #wangiankehidupan #wangiandexandra #smellexpensive #PerfumeFirstGrade #perfumeviral #viral #perfume #dexandraperfume #perfumetravel #instashopmalaysia #InspiredPerfume #hantaran #hantaranperfume #hantarandexandra #PROMOSIdexandra #promosirayadexandra #2botolseratus #2RM100 #Dexandra #2BotolRM100
. SHU LAGI HEPY BILA CUSTOMER2 SHU HEPY.😘 MEH LA KITA MEWANGI2 DI PAGI RAYA!! BARU SYOKNYAAA RAYA!! πŸ€— . NO EDIT TESTIMONY!! . WASAP SHU 0⃣1⃣3βƒ£πŸ”Έ7⃣3⃣8⃣5⃣0⃣8⃣6⃣ . #Dexandra  #wangiankehidupan  #wangiandexandra  #smellexpensive  #PerfumeFirstGrade  #perfumeviral  #viral  #perfume  #dexandraperfume  #perfumetravel  #instashopmalaysia  #InspiredPerfume  #hantaran  #hantaranperfume  #hantarandexandra  #PROMOSIdexandra  #promosirayadexandra  #2botolseratus  #2RM100  #Dexandra  #2BotolRM100 
Terima kasih pd yg order perfume hari ni...setiap yg order dua botol kita bg FREE tudung atau air freshner ye. ...esok post jalan ye... #freegift 
#dexandraperfumes 
#dexandra 
#promosiraya2017 
#promosidexandra 
#promo
BURBERRY & CHLOE CAKE.
.
Sedap jugak kalau letak cake nama tu kan.haha..
.
Ni la penangan bau My Burberry dan Chloe Love Story.
Sampai tahap nak makan ;)
.
Jadi kalau uolls rasa nak amik bau cake perisa Burberry dan Chloe boleh WhatsApp kak Maria yer.
.
+60126686411
.
Amik 2 botol tu rm100 ja tau..untuk semenanjung..
RM110 untuk Sabah Sarawak.
.
Rugi tak grab sekarang sbb 4 Julai harga dah kembali kepada asal iaitu rm65/rm70.
.
Jadi cepat2 grab buat stock.Jimat banyak sangat.
.
#dexandranians
#teamredsgorgeous #2seratus #promosidexandra
BURBERRY & CHLOE CAKE. . Sedap jugak kalau letak cake nama tu kan.haha.. . Ni la penangan bau My Burberry dan Chloe Love Story. Sampai tahap nak makan ;) . Jadi kalau uolls rasa nak amik bau cake perisa Burberry dan Chloe boleh WhatsApp kak Maria yer. . +60126686411 . Amik 2 botol tu rm100 ja tau..untuk semenanjung.. RM110 untuk Sabah Sarawak. . Rugi tak grab sekarang sbb 4 Julai harga dah kembali kepada asal iaitu rm65/rm70. . Jadi cepat2 grab buat stock.Jimat banyak sangat. . #dexandranians  #teamredsgorgeous  #2seratus  #promosidexandra 
DEXANDRA ADA SALE UOLLS ! πŸ’œ

48 jenis Dexandra perfume (her) ada di pasaran. Beli 2 botol dengan harga RM100 sahajaaaa. 😨Jimat berganda-ganda. Macamana? Best ke bestttt? 😍 .
.
Tak tahu nak pilih ? Whatsapp 0139627108
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #
Selamat pagi & selamat berpuasa semuanya πŸ™‚

Uols semua dah dapatkan ke belum perfume dexandra yang tengah sales raya meletop letop sekarang uols???? raya ni semua nak wangi2 kan..?? haaaa boleh tgk main accord pilihan uols....kalau nk kite suggest pun boleh... pm je tau😊 
Promosi still berjalan sampai 3 july nanti. Stok laku keras, kita punya stokis banyak kali dah restock untuk uols. 🌟

#2seratus
#promosidexandra
#promosiraya
#teamizxandra
Selamat pagi & selamat berpuasa semuanya πŸ™‚ Uols semua dah dapatkan ke belum perfume dexandra yang tengah sales raya meletop letop sekarang uols???? raya ni semua nak wangi2 kan..?? haaaa boleh tgk main accord pilihan uols....kalau nk kite suggest pun boleh... pm je tau😊 Promosi still berjalan sampai 3 july nanti. Stok laku keras, kita punya stokis banyak kali dah restock untuk uols. 🌟 #2seratus  #promosidexandra  #promosiraya  #teamizxandra 
.
.
SALE 2 BOTOL RM100 ADA LAGI ! πŸŽ‰ 🎈
Boleh whatsapp 0139627108 untuk pertanyaan πŸ€—
.

#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #
Anda masih mencari perfume yang sesuai
Mari try Dexandra Perfume:-
produk bumiputera (halal)
Tahan lama lebih 8 jam
Mudah di bawa ke mana mana(ringan) travel perfumes
Setanding produk Antarabangsa
.
.
1 botol RM55 (NP: RM65)
2 botol RM100 (NP: RM120)
.
.
Siapa nak selit pos boleh whatsapp
012-7271446 (ain)
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandramelaka #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
Anda masih mencari perfume yang sesuai Mari try Dexandra Perfume:- produk bumiputera (halal) Tahan lama lebih 8 jam Mudah di bawa ke mana mana(ringan) travel perfumes Setanding produk Antarabangsa . . 1 botol RM55 (NP: RM65) 2 botol RM100 (NP: RM120) . . Siapa nak selit pos boleh whatsapp 012-7271446 (ain) . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandramelaka  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday 
Hai uolls ! 😘
. .
Lebih 70 jenis Dexandra perfume ada di pasaran. Beli 2 botol dengan harga RM100 sahajaaaa. 😨Jimat berganda-ganda. Macamana? Best ke bestttt? 😍 .
.
Tak tahu nak pilih ? Whatsapp je 0172759564 okπŸ‘Œ
.
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded
RESTOCK! Ada V.S Bombshell, Versace Eros Men, Crees Aventus ❀️
.
PROMOSI RAYA DEXANDRA DATANG LAGI!!!!
.
HARGA ASAL
---------------------
1 botol - RM65(sm)/RM70(ss)
2 botol - RM120(sm)/RM130(ss)
.
HARGA PROMOSI RAYA
-------------------------------------
1 botol - RM55(sm)/RM60(ss)
2 botol - RM100(sm)/RM110(ss)
.
JIMAT GILEERRRR 😱😱😱😱😱
.
PM 0132058101 NOW!!
PM 0132058101 NOW!!
PM 0132058101 NOW!!
.
#promosidexandra
#promosirayadexandra
#dexandrakuching
#dexandrasamarahan
#dexandrasarawak
#dexandraperfume
#dexandrakuantan
#dexandrabalok
#dexandrabeserah
#kuching
#samarahan
#simunjan
RESTOCK! Ada V.S Bombshell, Versace Eros Men, Crees Aventus ❀️ . PROMOSI RAYA DEXANDRA DATANG LAGI!!!! . HARGA ASAL --------------------- 1 botol - RM65(sm)/RM70(ss) 2 botol - RM120(sm)/RM130(ss) . HARGA PROMOSI RAYA ------------------------------------- 1 botol - RM55(sm)/RM60(ss) 2 botol - RM100(sm)/RM110(ss) . JIMAT GILEERRRR 😱😱😱😱😱 . PM 0132058101 NOW!! PM 0132058101 NOW!! PM 0132058101 NOW!! . #promosidexandra  #promosirayadexandra  #dexandrakuching  #dexandrasamarahan  #dexandrasarawak  #dexandraperfume  #dexandrakuantan  #dexandrabalok  #dexandrabeserah  #kuching  #samarahan  #simunjan 
Dexandra VS Bombshell ❀️
Tiap hari mesti ada order Bombshell ni. Ehhh best sgt la tu kan?? πŸ™ˆπŸ™ˆ .
.
1 botol RM55 (NP: RM65)
2 botol RM100 (NP: RM120)
.
.
Siapa nak selit pos boleh
WhatsApp 012-7271446 (ain)
.
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #dexandraperfumes #dexandramelaka #dexandraforhim #jualperfume #dexandramurah #dropshipdexandra #dropshipperfume #dexandraforher #perfumemurahmalaysia #dexandrabombshell  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday
Dexandra VS Bombshell ❀️ Tiap hari mesti ada order Bombshell ni. Ehhh best sgt la tu kan?? πŸ™ˆπŸ™ˆ . . 1 botol RM55 (NP: RM65) 2 botol RM100 (NP: RM120) . . Siapa nak selit pos boleh WhatsApp 012-7271446 (ain) . . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded  #bazaarpaknil  #sayajualperfume  #dexandraperfumes  #dexandramelaka  #dexandraforhim  #jualperfume  #dexandramurah  #dropshipdexandra  #dropshipperfume  #dexandraforher  #perfumemurahmalaysia  #dexandrabombshell  #dexandramalaysia  #hadiahbirthday