an online Instagram web viewer

#promosidexandra medias

Photos

Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM45 FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM45 FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM45 FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM45 FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM45 FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM45 FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
De'xandra tahan lebih 8 jam dan ada yang cakap 2 hari pun bau lagi ! Ehhh betul kee??? ๐Ÿ’Sembur sikit je dah rasa freshhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
DEXANDRA ADA SALE UOLLS ! ๐ŸŽ‰
.
1 botol RM45 | 2 botol RM90 SM
1 botol RM50 | 2 botol RM100 SS
.
.
Confuse nak pilih perfume? Whatsapp je 0183131727 or walk in @rosehaydenboutique ๐Ÿค—
.
.
#dexandrasale  #dexandrarayasale #promosidexandra #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah  #sayajualdexandra #perfumedexandra #inspiredperfume #perfumebranded
De'xandra tahan lebih 8 jam dan ada yang cakap 2 hari pun bau lagi ! Ehhh betul kee??? ๐Ÿ’Sembur sikit je dah rasa freshhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . DEXANDRA ADA SALE UOLLS ! ๐ŸŽ‰ . 1 botol RM45 | 2 botol RM90 SM 1 botol RM50 | 2 botol RM100 SS . . Confuse nak pilih perfume? Whatsapp je 0183131727 or walk in @rosehaydenboutique ๐Ÿค— . . #dexandrasale  #dexandrarayasale  #promosidexandra  #dexandraperfume  #dexandra  #minyakwangi  #perfumemurah  #sayajualdexandra  #perfumedexandra  #inspiredperfume  #perfumebranded 
Kadang kala kita tak rasa yg kita sedang mengalami tekanan. Namun tubuh kita "membaca" tekanan ini dan memberikan tindakbalas. 
Hormon stress spt adrenalin dan  kortisol akan meningkat. Bacaan tekanan darah akan meningkat, tahap gula boleh melonjak, degupan jantung menjadi laju dan banyak lagi tindak balas tubuh. 
Ia tidak bagus untuk kesihatan organ tubuh terutama jantung..โค๏ธ P/s: Poslaju & COD perfume Dexandra last pda hari jumaat ini 22/12/2017.. Akan disambung pada awal tahun 2018. Terima kasih semua๐Ÿ’

#Dexandra
#AgentDexandra
#Dexandrapenang
#Dexandraperfume
#promosidexandra Whatsapp: 
0175752170
0175752170
Kadang kala kita tak rasa yg kita sedang mengalami tekanan. Namun tubuh kita "membaca" tekanan ini dan memberikan tindakbalas. Hormon stress spt adrenalin dan kortisol akan meningkat. Bacaan tekanan darah akan meningkat, tahap gula boleh melonjak, degupan jantung menjadi laju dan banyak lagi tindak balas tubuh. Ia tidak bagus untuk kesihatan organ tubuh terutama jantung..โค๏ธ P/s: Poslaju & COD perfume Dexandra last pda hari jumaat ini 22/12/2017.. Akan disambung pada awal tahun 2018. Terima kasih semua๐Ÿ’ #Dexandra  #AgentDexandra  #Dexandrapenang  #Dexandraperfume  #promosidexandra  Whatsapp: 0175752170 0175752170
Lepas settlekn anak-anak..masuk office kejap untuk settlekn stock untuk pengeposan esok pagi kesemua 3 set tak cukup sampul prabayar sebab last minute ada customer order dan terus transfer duit kite settlekan di pejabat pos esok pagi..ada yang nak join pengeposan esok sempat lagi boleh roger linda 0122738649

#Promosidexandra
Lepas settlekn anak-anak..masuk office kejap untuk settlekn stock untuk pengeposan esok pagi kesemua 3 set tak cukup sampul prabayar sebab last minute ada customer order dan terus transfer duit kite settlekan di pejabat pos esok pagi..ada yang nak join pengeposan esok sempat lagi boleh roger linda 0122738649 #Promosidexandra 
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM45 FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM45 FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM45 FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM45 FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM45 FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM45 FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
Salam hormat, kami seru kepada peminat-peminat setia Dexandra Perfume, kami masih beroperasi dibawah khemah berhadapan kedai motosikal M. Jaya marilah datang singgah beramai2 dengan segera kerana kami menawarkan harga yang luar biasa dari harga biasa.๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
.
#brocuba #TamanMedan #TamanDatoHarun #kembaradexandra #forhim #forher #MJaya #DexandraPerfume #PromosiDexandra #viral
Alhamdulillah. Perfume selamat sampai kepada tuan nya! Saya jual. 
Nak order pefume whatsapp heyme 0123601865

#assalamualaikum
#selamatpagi
#motivasidiri
#sayajual #jombeli #dexandrasubang #subangbestari #instarocketmethod #carouselmy #visitmyigmy #sayajualperfumemurah #promosidexandra #promosiproton
JUALAN SELAMAT TINGGAL BOTOL LAMA.. RM45 SAHAJA SEMUA JENIS.
.
Ya, kami ingin clear kan semua botol lama untuk memberi laluan kepada stock packaging baru De'Xandra..
.
Stock dah xbanyk jenis ada.. siapa cepat, dia dapat lerr..
.
Promosi sampai bila ni??? Sampai sehingga botol yang terakhir...
.

Nak dapatkan kat mana yer? 
Jom klik link whatsapp ini untuk pertanyaan stock dan order

www.wasap.my/60123601865 
#assalamualaikum
#selamatpagi
#motivasidiri
#sayajual #jombeli #dexandrasubang #subangbestari #instarocketmethod #carouselmy #visitmyigmy #sayajualperfumemurah #promosidexandra #promosiproton
JUALAN SELAMAT TINGGAL BOTOL LAMA.. RM45 SAHAJA SEMUA JENIS. . Ya, kami ingin clear kan semua botol lama untuk memberi laluan kepada stock packaging baru De'Xandra.. . Stock dah xbanyk jenis ada.. siapa cepat, dia dapat lerr.. . Promosi sampai bila ni??? Sampai sehingga botol yang terakhir... . Nak dapatkan kat mana yer? Jom klik link whatsapp ini untuk pertanyaan stock dan order www.wasap.my/60123601865 #assalamualaikum  #selamatpagi  #motivasidiri  #sayajual  #jombeli  #dexandrasubang  #subangbestari  #instarocketmethod  #carouselmy  #visitmyigmy  #sayajualperfumemurah  #promosidexandra  #promosiproton 
Anda sukakan wangian ? manis? segar ? bauan bunga2 ? de'xandra pilihan tepat yang anda kena beli ...tengah promosi rm45 je ??? harga asal rm65 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ...kena beli cepat sebelum habis promosi .kawsan baru pahat saya cod terus ... wasap : 0107646892
wasap : 0107646892
wasap : 0107646892

#batupahatjohor #dexandrainspiredperfumes #pilihanterbaik #sangatsegar #bauandexandra #paritrajabatupahat #promosidexandra #perfume
Anda sukakan wangian ? manis? segar ? bauan bunga2 ? de'xandra pilihan tepat yang anda kena beli ...tengah promosi rm45 je ??? harga asal rm65 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ...kena beli cepat sebelum habis promosi .kawsan baru pahat saya cod terus ... wasap : 0107646892
wasap : 0107646892
wasap : 0107646892

#batupahatjohor #dexandrainspiredperfumes #pilihanterbaik #sangatsegar #bauandexandra #paritrajabatupahat #promosidexandra #perfume
Anda sukakan wangian ? manis? segar ? bauan bunga2 ? de'xandra pilihan tepat yang anda kena beli ...tengah promosi rm45 je ??? harga asal rm65 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ...kena beli cepat sebelum habis promosi .kawsan baru pahat saya cod terus ... wasap : 0107646892
wasap : 0107646892
wasap : 0107646892

#batupahatjohor #dexandrainspiredperfumes #pilihanterbaik #sangatsegar #bauandexandra #paritrajabatupahat #promosidexandra #perfume
Sebelum ni saya susah sangat nak beli perfume tau.. Asal beli je lama3 mesti tak mau pakai sbb bau dia kuat sgt (mula3 bau oke).. Tp sejak jumpa dan kenal dex ni alhamdulillah sy dah mula tertarik 
Sebab bau dia lama3 rasa lembut dan selesa je..๐Ÿ˜˜ Ada yg sejenis macam sy?? #dexandraampang 
#promosidexandra 
#mewangidihati
Sebelum ni saya susah sangat nak beli perfume tau.. Asal beli je lama3 mesti tak mau pakai sbb bau dia kuat sgt (mula3 bau oke).. Tp sejak jumpa dan kenal dex ni alhamdulillah sy dah mula tertarik Sebab bau dia lama3 rasa lembut dan selesa je..๐Ÿ˜˜ Ada yg sejenis macam sy?? #dexandraampang  #promosidexandra  #mewangidihati 
Hai uolzz
Selamat pagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
Jangan lupa grab new dex tau
Ada special gift menanti anda

#promosidexandra 
#dexandraampang 
#yes 
#mewangi 
#mewangidihati
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
RM45 FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . RM45 FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio @dee_beauty_ . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
#RM45
.
BOND NO 9 PILIHAN WANITA YANG SUKA WANGIAN RIBUAN RINGGIT!๐Ÿ’•
.
.
Tak percaya? Try tengok harga pasaran Bond No 9 n.. Seribu lebihh tauuu harga dia. Bukan rupiah tapi ringgit Malaysia! ๐Ÿ˜‚
.
.
Mahall ni kat luar tu..tapi sayang lepas ni takde dah dalam dexandra.. so kalau awak nak cuba wangian berharga ribuan ringgit ni awk kene dapatkan sekarang.. sekarang tau! Sbb lepas ni mmg dah takde dah. Kalau nak rasa pakai bond nampaknye kene beli yg seribu lebih tula.. tak ke naya!๐Ÿ˜…
.
Beli Dexandra 45 je awk..๐Ÿ˜Š
.
Jom whatsapp kekju lekaihh bond no 9 tinggal 2 botol je sayang2๐Ÿ˜˜
.
Klik link wasap di bio
#DexandraSalesKawKaw #YES #YearEndSales #DEXANDRAYES #Dexandra45 #Promosi #PromosiDexandra #BazaarPaknil
#RM45  . BOND NO 9 PILIHAN WANITA YANG SUKA WANGIAN RIBUAN RINGGIT!๐Ÿ’• . . Tak percaya? Try tengok harga pasaran Bond No 9 n.. Seribu lebihh tauuu harga dia. Bukan rupiah tapi ringgit Malaysia! ๐Ÿ˜‚ . . Mahall ni kat luar tu..tapi sayang lepas ni takde dah dalam dexandra.. so kalau awak nak cuba wangian berharga ribuan ringgit ni awk kene dapatkan sekarang.. sekarang tau! Sbb lepas ni mmg dah takde dah. Kalau nak rasa pakai bond nampaknye kene beli yg seribu lebih tula.. tak ke naya!๐Ÿ˜… . Beli Dexandra 45 je awk..๐Ÿ˜Š . Jom whatsapp kekju lekaihh bond no 9 tinggal 2 botol je sayang2๐Ÿ˜˜ . Klik link wasap di bio #DexandraSalesKawKaw  #YES  #YearEndSales  #DEXANDRAYES  #Dexandra45  #Promosi  #PromosiDexandra  #BazaarPaknil 
Assalamualaikum .. salam sejahtera ..๐Ÿ˜Š
.
Saya nak sampaikan *berita baik* dari mewangi dexandra .. dexandra ada buat sales gila2 terlajak murahhhh๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
*RM45/35ml* untuk semua bau pada packaging botol lama seperti bombshell, moon sparkle, midnght fantasy dan banyak lagi ... ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ
.
Boleh order dgn saya bermula hari ini sehingga stok habis licin di web ... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
grab laju2 ... untuk bau wangian idaman anda ... ๐Ÿ˜‰
.
Untuk lebih cepat,klik link ini
http://www.wasap.my/60148317437
.
#promosiDexandra
#rm45sebotol
#teamdexandrahikmatul
Assalamualaikum .. salam sejahtera ..๐Ÿ˜Š . Saya nak sampaikan *berita baik* dari mewangi dexandra .. dexandra ada buat sales gila2 terlajak murahhhh๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . *RM45/35ml* untuk semua bau pada packaging botol lama seperti bombshell, moon sparkle, midnght fantasy dan banyak lagi ... ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ . Boleh order dgn saya bermula hari ini sehingga stok habis licin di web ... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . grab laju2 ... untuk bau wangian idaman anda ... ๐Ÿ˜‰ . Untuk lebih cepat,klik link ini http://www.wasap.my/60148317437 . #promosiDexandra  #rm45sebotol  #teamdexandrahikmatul 
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang **selected items only ye** NAK ORDER?
Whatsapp skrg ye syg2..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ 0122686425

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah
#wangiandexandra #promosidexandra
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang **selected items only ye** NAK ORDER? Whatsapp skrg ye syg2..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ 0122686425 #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  #wangiandexandra  #promosidexandra 
Yana.. brand yang maneย  harga Promosi RM45 ye? .

Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT .

Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... .

Uih.. tak larat la nak sebut semua..
uols2.. whatsap je Yana k.. .

www.wasap.com.my/01112392148 .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
Yana.. brand yang maneย  harga Promosi RM45 ye? . Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT  . Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... . Uih.. tak larat la nak sebut semua.. uols2.. whatsap je Yana k.. . www.wasap.com.my/01112392148 . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
Yana.. brand yang maneย  harga Promosi RM45 ye? .

Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT .

Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... .

Uih.. tak larat la nak sebut semua..
uols2.. whatsap je Yana k.. .

www.wasap.com.my/01112392148 .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
Yana.. brand yang maneย  harga Promosi RM45 ye? . Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT  . Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... . Uih.. tak larat la nak sebut semua.. uols2.. whatsap je Yana k.. . www.wasap.com.my/01112392148 . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
Yana.. brand yang maneย  harga Promosi RM45 ye? .

Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT .

Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... .

Uih.. tak larat la nak sebut semua..
uols2.. whatsap je Yana k.. .

www.wasap.com.my/01112392148 .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
Yana.. brand yang maneย  harga Promosi RM45 ye? . Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT  . Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... . Uih.. tak larat la nak sebut semua.. uols2.. whatsap je Yana k.. . www.wasap.com.my/01112392148 . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
Yana.. brand yang mane  harga Promosi RM45 ye? .

Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT .

Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... .

Uih.. tak larat la nak sebut semua..
uols2.. whatsap je Yana k.. .

www.wasap.com.my/01112392148 .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
Yana.. brand yang mane harga Promosi RM45 ye? . Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT  . Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... . Uih.. tak larat la nak sebut semua.. uols2.. whatsap je Yana k.. . www.wasap.com.my/01112392148 . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
Yana.. brand yang mane  harga Promosi RM45 ye? .

Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT .

Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... .

Uih.. tak larat la nak sebut semua..
uols2.. whatsap je Yana k.. .

www.wasap.com.my/01112392148 .

#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra 
#yearendsalesdexandra #yesdexandra
#yesdexandra2017 #promosihujungtahun
#promosidexandra2017
#dexandralover
#dexandramurah
Yana.. brand yang mane harga Promosi RM45 ye? . Awak awak... sekarang ni takde da limited brand.. kita open untuk semua brand under Dexandra... So... SEMUA SEKALI SAMA HARAGA IAITU RM45 JE SEBOTOL.. #GILERJIMAT  . Ha.. termasuklah yang paling top macam Gucci Flora..Victoria Secret Bombshell.. Jadore by Dior.. Britney Spears... Lancome... Versace... Chanel... Paris Hilton.. Hugo Boss... Calvin Klein.. Goirgio Amani... Ralph Lauren... . Uih.. tak larat la nak sebut semua.. uols2.. whatsap je Yana k.. . www.wasap.com.my/01112392148 . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  #yearendsalesdexandra  #yesdexandra  #yesdexandra2017  #promosihujungtahun  #promosidexandra2017  #dexandralover  #dexandramurah 
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
COD : Giant Bt Caves
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . COD : Giant Bt Caves . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
COD : Giant Bt Caves
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . COD : Giant Bt Caves . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
LAST 2 BOTOL CLEARANCE SALES! Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
Tadi sebelum balik solat jumaat,ada salam dengan pakcik sebelah ni tau ๐Ÿ˜
.
Lepas salam tangan pakcik tu ya Allah bau wangi amat,melekat kat tangan Baz,(Biasanya pakcik2 pakai perfume dia gosok2 kat tangan tau)
.
Pernah tak korang salam dengan ayah sebelum pergi masjid?mesti kat tangan bau wangi kan,melekat ๐Ÿ˜
.
Tanya pakcik tu,pakai perfume apa ni?wangi sangat ni pakcik ๐Ÿ˜
.
Pakcik tu jawab perfume yang kotak hitam tu dik,alaa yang dra dra tu nama dia,tak ingat nama penuh apa,yang selalu keluar kat tv tu la
.
Baz tanya la,dexandra ke pakcik?๐Ÿค”
.
Pakcik tu pun jawab haaa yeaa dexandra,pakcik nak sebut pun berbelit lidah ni,haha wangi sangat,anak pakcik yang bagi hadiah โ˜บ๏ธ
.
Lepas Baz bagi salam kat pakcik tu,dia pun naik moto ex5 dia,sebelum start moto,pakcik tu sempat cium nadi kat pergelangan tangan dia lepas tu senyum sensorang,nampak bahagia sangat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ps : banyak cara kita boleh bahagiakan ayah kita kan,walaupun benda nampak kecik tapi hakikatnya sangat bermakna bagi seseorang tu,kredit untuk anak pakcik tu sebab dah bahagiakan ayah dia ๐Ÿ˜Š
.
#bazlidexandraperfume
#promosidexandra
Tadi sebelum balik solat jumaat,ada salam dengan pakcik sebelah ni tau ๐Ÿ˜ . Lepas salam tangan pakcik tu ya Allah bau wangi amat,melekat kat tangan Baz,(Biasanya pakcik2 pakai perfume dia gosok2 kat tangan tau) . Pernah tak korang salam dengan ayah sebelum pergi masjid?mesti kat tangan bau wangi kan,melekat ๐Ÿ˜ . Tanya pakcik tu,pakai perfume apa ni?wangi sangat ni pakcik ๐Ÿ˜ . Pakcik tu jawab perfume yang kotak hitam tu dik,alaa yang dra dra tu nama dia,tak ingat nama penuh apa,yang selalu keluar kat tv tu la . Baz tanya la,dexandra ke pakcik?๐Ÿค” . Pakcik tu pun jawab haaa yeaa dexandra,pakcik nak sebut pun berbelit lidah ni,haha wangi sangat,anak pakcik yang bagi hadiah โ˜บ๏ธ . Lepas Baz bagi salam kat pakcik tu,dia pun naik moto ex5 dia,sebelum start moto,pakcik tu sempat cium nadi kat pergelangan tangan dia lepas tu senyum sensorang,nampak bahagia sangat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ps : banyak cara kita boleh bahagiakan ayah kita kan,walaupun benda nampak kecik tapi hakikatnya sangat bermakna bagi seseorang tu,kredit untuk anak pakcik tu sebab dah bahagiakan ayah dia ๐Ÿ˜Š . #bazlidexandraperfume  #promosidexandra 
Jangan pm pm nak harga sebotol rm 39 lagi yer.. haritu dah bagitau dah harga tu untuk masa terhad.. kan dah rugi tak beli awai awai.. TAPI boleh lagi dapat harga awesome ni tapi dengan pembelian borong iaitu 6 botol ke atas akan dapat rm 39 sebotol.. pembelian 1 hingga 5 botol harga sebotol adalah rm 45.. jelas ya? Muah muah ๐Ÿ˜˜
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
Jangan pm pm nak harga sebotol rm 39 lagi yer.. haritu dah bagitau dah harga tu untuk masa terhad.. kan dah rugi tak beli awai awai.. TAPI boleh lagi dapat harga awesome ni tapi dengan pembelian borong iaitu 6 botol ke atas akan dapat rm 39 sebotol.. pembelian 1 hingga 5 botol harga sebotol adalah rm 45.. jelas ya? Muah muah ๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ—
๐ŸŒธ
1. Victoria Secret - Bombshell
2. Gucci - Gucci Flora
3. Gucci - Gucci Bamboo
๐ŸŒธ
Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
๐ŸŒธ
LANGKAWI +RM 4 (CAS COD)
๐ŸŒธ
POS SEMENANJUNG RM 8
POS SABAH SARAWAK RM 12
๐ŸŒธ
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ— ๐ŸŒธ 1. Victoria Secret - Bombshell 2. Gucci - Gucci Flora 3. Gucci - Gucci Bamboo ๐ŸŒธ Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 ๐ŸŒธ LANGKAWI +RM 4 (CAS COD) ๐ŸŒธ POS SEMENANJUNG RM 8 POS SABAH SARAWAK RM 12 ๐ŸŒธ #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ—
๐ŸŒธ
1. Victoria Secret - Bombshell
2. Gucci - Gucci Flora
3. Gucci - Gucci Bamboo
๐ŸŒธ
Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
๐ŸŒธ
LANGKAWI +RM 4 (CAS COD)
๐ŸŒธ
POS SEMENANJUNG RM 8
POS SABAH SARAWAK RM 12
๐ŸŒธ
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ— ๐ŸŒธ 1. Victoria Secret - Bombshell 2. Gucci - Gucci Flora 3. Gucci - Gucci Bamboo ๐ŸŒธ Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 ๐ŸŒธ LANGKAWI +RM 4 (CAS COD) ๐ŸŒธ POS SEMENANJUNG RM 8 POS SABAH SARAWAK RM 12 ๐ŸŒธ #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum takde dah lepas ni. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
Thank u my model for clearence stock #dexandra!! ๐Ÿ˜„ Her favourite perfume is chance by chanel ๐Ÿ˜ .. RM45 sahaja sebotol. EDP perfume okay. Pastinya tahan lama lebih 8 jam. 
#dexandraperfume #dexandramurah #perfumemurah #promosidexandra
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ—
๐ŸŒธ
1. Victoria Secret - Bombshell
2. Gucci - Gucci Flora
3. Gucci - Gucci Bamboo
๐ŸŒธ
Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
๐ŸŒธ
LANGKAWI +RM 4 (CAS COD)
๐ŸŒธ
POS SEMENANJUNG RM 8
POS SABAH SARAWAK RM 12
๐ŸŒธ
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ— ๐ŸŒธ 1. Victoria Secret - Bombshell 2. Gucci - Gucci Flora 3. Gucci - Gucci Bamboo ๐ŸŒธ Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 ๐ŸŒธ LANGKAWI +RM 4 (CAS COD) ๐ŸŒธ POS SEMENANJUNG RM 8 POS SABAH SARAWAK RM 12 ๐ŸŒธ #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ—
๐ŸŒธ
1. Victoria Secret - Bombshell
2. Gucci - Gucci Flora
3. Gucci - Gucci Bamboo
๐ŸŒธ
Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
๐ŸŒธ
LANGKAWI +RM 4 (CAS COD)
๐ŸŒธ
POS SEMENANJUNG RM 8
POS SABAH SARAWAK RM 12
๐ŸŒธ
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ— ๐ŸŒธ 1. Victoria Secret - Bombshell 2. Gucci - Gucci Flora 3. Gucci - Gucci Bamboo ๐ŸŒธ Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 ๐ŸŒธ LANGKAWI +RM 4 (CAS COD) ๐ŸŒธ POS SEMENANJUNG RM 8 POS SABAH SARAWAK RM 12 ๐ŸŒธ #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ—
๐ŸŒธ
1. Victoria Secret - Bombshell
2. Gucci - Gucci Flora
3. Gucci - Gucci Bamboo
๐ŸŒธ
Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
www.wasap.my/+60173392994
๐ŸŒธ
LANGKAWI +RM 4 (CAS COD)
๐ŸŒธ
POS SEMENANJUNG RM 8
POS SABAH SARAWAK RM 12
๐ŸŒธ
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
PERFUME DE'XANDRA 35ml PROMOSI RM 39 SEBOTOL. BORONG PUN HARGA SAMA SEBAB INI PROMOSI DAN AKAN TAMAT SEHINGGA DIBERITAHU. SAH UNTUK 3 BAUAN INI SAHAJA. ORIGINAL YER. INI PROMOSI SEBAB TU NAK BAGI MURAH2 JER.. BUKAN MURAH SEBAB FAKE NOH.. ASAI MURAH JA HAMPA KALUT COP FAKE.. AREA LANGKAWI YANG NAK, DAH BOOKING, TAK BOLEH CANCEL SAMA SEKALIโ— ๐ŸŒธ 1. Victoria Secret - Bombshell 2. Gucci - Gucci Flora 3. Gucci - Gucci Bamboo ๐ŸŒธ Tekan link bawah untuk terus WhatsApp saya โœŒ www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 www.wasap.my/+60173392994 ๐ŸŒธ LANGKAWI +RM 4 (CAS COD) ๐ŸŒธ POS SEMENANJUNG RM 8 POS SABAH SARAWAK RM 12 ๐ŸŒธ #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
Kali pertama dalam sejarah, De'Xandra buat SALES macam nie . Bukan jimat sikit tapi jimat GILER2 tau . Sebab apa, lepasni ada yang kita akan stop production, so kalau tak grab sekarang memg takdela lepasni
-
To oder whatsapp 0103806481 โค๏ธ
#dexandraperfume #dexandraforher #dexandraforhim #promosidexandra #saledexandra #pewangi #dexandramanjung #codmanjung
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK ORDER?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK ORDER? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK JOINT POSTAGE ESOK?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK JOINT POSTAGE ESOK? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK JOINT POSTAGE ESOK?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK JOINT POSTAGE ESOK? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK JOINT POSTAGE ESOK?
Whatsapp sekarang 012-2997487
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK JOINT POSTAGE ESOK? Whatsapp sekarang 012-2997487 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra 
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ—
100% ORIGINAL DARI HQ
HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ—
0173392994 
BUKAN RM 65
BUKAN RM 55
BUKAN RM 50
๐Ÿ‘€
NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ—BOLEH DAPAT HARGA BAWAH RM 40 UNTUK BORONG MENGIKUT KUANTITI ๐Ÿ˜š
๐Ÿ‘€
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ— 100% ORIGINAL DARI HQ HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ— 0173392994 BUKAN RM 65 BUKAN RM 55 BUKAN RM 50 ๐Ÿ‘€ NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ—BOLEH DAPAT HARGA BAWAH RM 40 UNTUK BORONG MENGIKUT KUANTITI ๐Ÿ˜š ๐Ÿ‘€ #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
Masih ade promosi uolls ! Rugi sangat tak Grab ! 
Senaraikan Pilihan wangian yg anda selalu pakai ! Kot kot tersenarai dalam harga promosi Rm45 niyh !!! ๐Ÿค”๐Ÿ˜ฑ #promosidexandra #stoktake #rebutpeluang #rugitakbelimmgmurahsangattau
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
Selamat Pagi โค๏ธ
.
InshaaAllah tak lama lagi, ye memang dah dekat sangat dah . Makin dekat makin nerves pulak ๐Ÿ˜…
.
Perubahan yg ditunggu2 . Be different to stand out of the crowd . Sabar ye โ˜บ๏ธ
.
#dexandra
#newdexandra
#promosidexandra #sebotolrm45 
#grabsampailicin #selagistokmasihada
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ
.
FREE POSTAGE
.
Whatsapp: 01119409209 or click link di bio
.
#dexandra 
#dexandra #dexandraoriginal #dexandradee_beauty_ #hargaborongdexandra #testimonidee_beauty_ #promosidexandra #dexandrahargaborong #dexandraborong #onlineshopmurah #dexandraborong  #dexandraforher #dexandraforhim #onlineshopborongmurah #dexandramalaysia 
#onlineshopdee_beauty_
Bila angin bertiup, memang terasa nikmatnya kan ? Lagi2 kalau kita guna dexandra, angin yang bertiup tu akan bawa sekali haruman dexandra ni dan sebarkan kepada orang sekeliling . Mana tahu bertemu jodoh ๐Ÿ˜ณ . FREE POSTAGE . Whatsapp: 01119409209 or click link di bio . #dexandra  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandradee_beauty_  #hargaborongdexandra  #testimonidee_beauty_  #promosidexandra  #dexandrahargaborong  #dexandraborong  #onlineshopmurah  #dexandraborong  #dexandraforher  #dexandraforhim  #onlineshopborongmurah  #dexandramalaysia  #onlineshopdee_beauty_ 
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ—
100% ORIGINAL DARI HQ
HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ—
0173392994 
BUKAN RM 65
BUKAN RM 55
BUKAN RM 50
๐Ÿ‘€
NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ—
๐Ÿ‘€
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ— 100% ORIGINAL DARI HQ HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ— 0173392994 BUKAN RM 65 BUKAN RM 55 BUKAN RM 50 ๐Ÿ‘€ NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ— ๐Ÿ‘€ #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ—
100% ORIGINAL DARI HQ
HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ—
0173392994 
BUKAN RM 65
BUKAN RM 55
BUKAN RM 50
๐Ÿ‘€
NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ—
๐Ÿ‘€
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ— 100% ORIGINAL DARI HQ HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ— 0173392994 BUKAN RM 65 BUKAN RM 55 BUKAN RM 50 ๐Ÿ‘€ NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ— ๐Ÿ‘€ #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ—
100% ORIGINAL DARI HQ
HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ—
0173392994 
BUKAN RM 65
BUKAN RM 55
BUKAN RM 50
๐Ÿ‘€
NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ—
๐Ÿ‘€
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ— 100% ORIGINAL DARI HQ HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ— 0173392994 BUKAN RM 65 BUKAN RM 55 BUKAN RM 50 ๐Ÿ‘€ NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ— ๐Ÿ‘€ #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ—
100% ORIGINAL DARI HQ
HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ—
0173392994 
BUKAN RM 65
BUKAN RM 55
BUKAN RM 50
๐Ÿ‘€
NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ—
๐Ÿ‘€
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ— 100% ORIGINAL DARI HQ HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ— 0173392994 BUKAN RM 65 BUKAN RM 55 BUKAN RM 50 ๐Ÿ‘€ NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ— ๐Ÿ‘€ #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ—
100% ORIGINAL DARI HQ
HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ—
0173392994 
BUKAN RM 65
BUKAN RM 55
BUKAN RM 50
๐Ÿ‘€
NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ—
๐Ÿ‘€
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ— 100% ORIGINAL DARI HQ HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ— 0173392994 BUKAN RM 65 BUKAN RM 55 BUKAN RM 50 ๐Ÿ‘€ NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ— ๐Ÿ‘€ #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ—
100% ORIGINAL DARI HQ
HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ—
0173392994 
BUKAN RM 65
BUKAN RM 55
BUKAN RM 50
๐Ÿ‘€
NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ—
๐Ÿ‘€
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ— 100% ORIGINAL DARI HQ HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ— 0173392994 BUKAN RM 65 BUKAN RM 55 BUKAN RM 50 ๐Ÿ‘€ NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ— ๐Ÿ‘€ #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ—
100% ORIGINAL DARI HQ
HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ—
0173392994 
BUKAN RM 65
BUKAN RM 55
BUKAN RM 50
๐Ÿ‘€
NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ—
๐Ÿ‘€
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ— 100% ORIGINAL DARI HQ HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ— 0173392994 BUKAN RM 65 BUKAN RM 55 BUKAN RM 50 ๐Ÿ‘€ NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ— ๐Ÿ‘€ #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ—
100% ORIGINAL DARI HQ
HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ—
0173392994 
BUKAN RM 65
BUKAN RM 55
BUKAN RM 50
๐Ÿ‘€
NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ—
๐Ÿ‘€
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandra
#dexandraperfume 
#dexandraperfumes 
#dexandramurah 
#minyakwangi
#minyakwangidexandra
#minyakwangidexandramurah 
#minyakwangidexandraperfume 
#minyakwangidexandralaris 
#promosidexandra
#promosidexandraperfume
#promosiminyakwangidexandra
#dexandraori
#dexandraoriginal
#dexandramurahoriginal
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualperfumedexandra
#sayajualminyakwangidexandra
DEXANDRA LOADING MASUK DAHโ— 100% ORIGINAL DARI HQ HARGA MEROYAN MURAH PROMOSI NAK BAGI NI TAW SILA WHATSAPP LAJU LAJUโ— 0173392994 BUKAN RM 65 BUKAN RM 55 BUKAN RM 50 ๐Ÿ‘€ NAK TENGOK LIST BAUAN YANG AVAILABLE READY STOCK BOLEH BERTANYA DI WHATSAPP TAW.. NANTI FERA BAGI LIST AND CHECK UNTUK YOUOLSZ.. BORONG LEBIH MURAHโ— ๐Ÿ‘€ #dexandraforher  #dexandraforhim  #dexandra  #dexandraperfume  #dexandraperfumes  #dexandramurah  #minyakwangi  #minyakwangidexandra  #minyakwangidexandramurah  #minyakwangidexandraperfume  #minyakwangidexandralaris  #promosidexandra  #promosidexandraperfume  #promosiminyakwangidexandra  #dexandraori  #dexandraoriginal  #dexandramurahoriginal  #sayajualdexandra  #sayajualdexandraperfume  #sayajualdexandraperfumes  #sayajualperfumedexandra  #sayajualminyakwangidexandra 
Hari ni last day clearance sales dexandra.
Cepat2 grab skrg.
Beli 2 ke atas,free postage.
Mai cpt wassap nora.

0126592430.

#sayajual 
#dexandrasale 
#dexandrashahalam 
#promosidexandra 
#minyakwangi
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memang harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK JOINT POSTAGE ESOK?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann - #regrann
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memang harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK JOINT POSTAGE ESOK? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann  - #regrann 
Last post promotion untuk hr ni๐Ÿ˜…
.
.
First time ni sha nak offer FREE satu tester untuk setiap pembelian satu botol dexandra 35ml.. .
.
kalau beli dua botol, tester pon dua jugak ka?
.
.
Ya, kalau beli 2 botol, tester pon dua jgak la, kalau 3 botol, free 3 tester.. hehe
.
.
#dexandramalaysia #dexandrasale #dexandralovers #dexandrapromosi #promosidexandra #dexandralovers
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn.

Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. .

Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. .

NAK JOINT POSTAGE ESOK?
Whatsapp sekarang 0136075625
.
.
.
#minyakwangi #minyakwangimurah
#minyakwangimalaysia
#minyakwangibest
#minyakwangidexandra
#minyakwangitahanlama 
#perfumesmurah #perfume #perfumeshop #perfumes #perfumesdexandra #perfumesdexandramurah 
#perfumesoriginal 
#sayajual #sayajualmurah ย #clearancesaledexandra
#clearancesales
#clearancesalesdexandra 
#whilestocklast #whilestockslast 
#wangiandexandra #promosidexandra - #regrann
CLEARANCE SALES! Selagi stok masih ada sahaja. Grab sekarang sebelum licinnn. Ramai yang duk tanya.. kenapa sales Dexandra kali ini terlampau murah....memamg harga giler jimat. Selalunya paling murah pun Rm50 aje.. . Haaa... sebab..... Dexandra akan rebaranding tak lama lagi (tengah bulan Oktober).. Dexandra akan berwajah baru.. dan wangian baru.. dan harga pun baru.. (harga naik sikit ye)... jadi kami akan clearkan stock dengan buat promosi besar besaran.. so cepat grab sekarang.. **selected items sahaja taw.. . NAK JOINT POSTAGE ESOK? Whatsapp sekarang 0136075625 . . . #minyakwangi  #minyakwangimurah  #minyakwangimalaysia  #minyakwangibest  #minyakwangidexandra  #minyakwangitahanlama  #perfumesmurah  #perfume  #perfumeshop  #perfumes  #perfumesdexandra  #perfumesdexandramurah  #perfumesoriginal  #sayajual  #sayajualmurah  ย #clearancesaledexandra  #clearancesales  #clearancesalesdexandra  #whilestocklast  #whilestockslast  #wangiandexandra  #promosidexandra  - #regrann 
Cepat2...sebelum kehabisan stok...jangan malu jangan segan pm ana 0169515223. Bukan selalu dpt harga murah mcm ni๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ RM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธ#sale #dexandra #dexandramurah #promosidexandra #perfumemurah #perfumedexandra #clearancesale
Cepat2...sebelum kehabisan stok...jangan malu jangan segan pm ana 0169515223. Bukan selalu dpt harga murah mcm ni๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ RM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธRM45๐ŸŒธ#sale #dexandra #dexandramurah #promosidexandra #perfumemurah #perfumedexandra #clearancesale