an online Instagram web viewer

#promosimerdeka medias

Photos

.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
KURUNG FISHTAIL HANNA
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
HARGA: RM 115
.
POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
.
New arrival!!
Kurung Fishtail Hanna
.
Free size fit S to L .
Bahu 16
Dada 40
Panjang tangan 24
Armhole 14
Pinggang 36
Punggung 72
Labuh depan 24
Labuh belakang 47
.
Skirt
Pinggang 26-44
Punggung 40
Labuh 43
.
Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang.
**gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive
**hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang
**zip belakang baju utk mudah pakai
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
Berkenan di hati? 😍
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajukonvo
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 KURUNG FISHTAIL HANNA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . HARGA: RM 115 . POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . New arrival!! Kurung Fishtail Hanna . Free size fit S to L . Bahu 16 Dada 40 Panjang tangan 24 Armhole 14 Pinggang 36 Punggung 72 Labuh depan 24 Labuh belakang 47 . Skirt Pinggang 26-44 Punggung 40 Labuh 43 . Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang. **gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive **hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang **zip belakang baju utk mudah pakai **zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk **skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . Berkenan di hati? 😍 . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajukonvo 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
KURUNG FISHTAIL HANNA
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
HARGA: RM 115
.
POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
.
New arrival!!
Kurung Fishtail Hanna
.
Free size fit S to L .
Bahu 16
Dada 40
Panjang tangan 24
Armhole 14
Pinggang 36
Punggung 72
Labuh depan 24
Labuh belakang 47
.
Skirt
Pinggang 26-44
Punggung 40
Labuh 43
.
Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang.
**gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive
**hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang
**zip belakang baju utk mudah pakai
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
Berkenan di hati? 😍
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajukonvo
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 KURUNG FISHTAIL HANNA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . HARGA: RM 115 . POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . New arrival!! Kurung Fishtail Hanna . Free size fit S to L . Bahu 16 Dada 40 Panjang tangan 24 Armhole 14 Pinggang 36 Punggung 72 Labuh depan 24 Labuh belakang 47 . Skirt Pinggang 26-44 Punggung 40 Labuh 43 . Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang. **gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive **hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang **zip belakang baju utk mudah pakai **zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk **skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . Berkenan di hati? 😍 . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajukonvo 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
KURUNG FISHTAIL HANNA
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
HARGA: RM 115
.
POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
.
New arrival!!
Kurung Fishtail Hanna
.
Free size fit S to L .
Bahu 16
Dada 40
Panjang tangan 24
Armhole 14
Pinggang 36
Punggung 72
Labuh depan 24
Labuh belakang 47
.
Skirt
Pinggang 26-44
Punggung 40
Labuh 43
.
Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang.
**gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive
**hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang
**zip belakang baju utk mudah pakai
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
Berkenan di hati? 😍
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajukonvo
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 KURUNG FISHTAIL HANNA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . HARGA: RM 115 . POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . New arrival!! Kurung Fishtail Hanna . Free size fit S to L . Bahu 16 Dada 40 Panjang tangan 24 Armhole 14 Pinggang 36 Punggung 72 Labuh depan 24 Labuh belakang 47 . Skirt Pinggang 26-44 Punggung 40 Labuh 43 . Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang. **gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive **hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang **zip belakang baju utk mudah pakai **zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk **skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . Berkenan di hati? 😍 . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajukonvo 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
KURUNG FISHTAIL HANNA
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
HARGA: RM 115
.
POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
.
New arrival!!
Kurung Fishtail Hanna
.
Free size fit S to L .
Bahu 16
Dada 40
Panjang tangan 24
Armhole 14
Pinggang 36
Punggung 72
Labuh depan 24
Labuh belakang 47
.
Skirt
Pinggang 26-44
Punggung 40
Labuh 43
.
Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang.
**gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive
**hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang
**zip belakang baju utk mudah pakai
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
Berkenan di hati? 😍
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajukonvo
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 KURUNG FISHTAIL HANNA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . HARGA: RM 115 . POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . New arrival!! Kurung Fishtail Hanna . Free size fit S to L . Bahu 16 Dada 40 Panjang tangan 24 Armhole 14 Pinggang 36 Punggung 72 Labuh depan 24 Labuh belakang 47 . Skirt Pinggang 26-44 Punggung 40 Labuh 43 . Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang. **gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive **hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang **zip belakang baju utk mudah pakai **zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk **skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . Berkenan di hati? 😍 . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajukonvo 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
KURUNG FISHTAIL HANNA
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
HARGA: RM 115
.
POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS
.
New arrival!!
Kurung Fishtail Hanna
.
Free size fit S to L .
Bahu 16
Dada 40
Panjang tangan 24
Armhole 14
Pinggang 36
Punggung 72
Labuh depan 24
Labuh belakang 47
.
Skirt
Pinggang 26-44
Punggung 40
Labuh 43
.
Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang.
**gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive
**hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang
**zip belakang baju utk mudah pakai
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
Berkenan di hati? 😍
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajukonvo
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 KURUNG FISHTAIL HANNA 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . HARGA: RM 115 . POSTAGE: RM8 SM / RM12 SS . New arrival!! Kurung Fishtail Hanna . Free size fit S to L . Bahu 16 Dada 40 Panjang tangan 24 Armhole 14 Pinggang 36 Punggung 72 Labuh depan 24 Labuh belakang 47 . Skirt Pinggang 26-44 Punggung 40 Labuh 43 . Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang. **gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive **hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang **zip belakang baju utk mudah pakai **zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk **skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . Berkenan di hati? 😍 . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajukonvo 
MEN CASUAL OUTDOOR TACTICAL POUCH WAIST BAG🔥🔥
.
Item Type: Pouch Waist Bag
Gender: Men
Color: Black, Cobra Black, Khaki, Army Green
Material: Canvas
Size: Height 19cm, Length 13cm, Width 3cm
Closer Type: Zipper
Occasions: Casual
Condition: 100% New

Semuanya READY STOCK!!
.
🚚 PENGHANTARAN SETIAP HARI 🚚

HARGA: RM27 SAHAJA TERMASUK POSTAGE 😱😱
.
MURAH KAN?? Tak mahal pon kalau nak bergaya 😎
.
Cepat Whatsapp ke 0196543525 sekarang atau klik je link Whatsapp yang ada pada profile @fs_biz atau DM sahaja pon boleh untuk order segera.

Stok terhad guys!

#PouchWaistBag #tacticalbag #army #MessengerBag #SlingBag #FSBiz #FSBizfeedback #shoppingraya #promosiraya #promosimerdeka #merdekasale #merdeka2017 #ootd #ootdstuff #ootdstuffmurah #malaysiaootd #fashion #style #streetfashion #ShoesbyFSBiz #CapbyFSBiz #JeansbyFSBiz #WalletbyFSBiz #HoodiesbyFSBiz #BagsbyFSBiz #ClutchbyFSBiz #ReloadAgentbyFSBiz #travel #traveller #AllReadyStock
MEN CASUAL OUTDOOR TACTICAL POUCH WAIST BAG🔥🔥 . Item Type: Pouch Waist Bag Gender: Men Color: Black, Cobra Black, Khaki, Army Green Material: Canvas Size: Height 19cm, Length 13cm, Width 3cm Closer Type: Zipper Occasions: Casual Condition: 100% New Semuanya READY STOCK!! . 🚚 PENGHANTARAN SETIAP HARI 🚚 HARGA: RM27 SAHAJA TERMASUK POSTAGE 😱😱 . MURAH KAN?? Tak mahal pon kalau nak bergaya 😎 . Cepat Whatsapp ke 0196543525 sekarang atau klik je link Whatsapp yang ada pada profile @fs_biz atau DM sahaja pon boleh untuk order segera. Stok terhad guys! #PouchWaistBag  #tacticalbag  #army  #MessengerBag  #SlingBag  #FSBiz  #FSBizfeedback  #shoppingraya  #promosiraya  #promosimerdeka  #merdekasale  #merdeka2017  #ootd  #ootdstuff  #ootdstuffmurah  #malaysiaootd  #fashion  #style  #streetfashion  #ShoesbyFSBiz  #CapbyFSBiz  #JeansbyFSBiz  #WalletbyFSBiz  #HoodiesbyFSBiz  #BagsbyFSBiz  #ClutchbyFSBiz  #ReloadAgentbyFSBiz  #travel  #traveller  #AllReadyStock 
NEW DESIGN !!! • 3QUL
• SAIZ (24inch x 36inch)
• MATERIAL COTTON ART CANVAS 
BERMINAT ?? TEKAN👇🏻
http://Www.wasap.my/+601133942807

#syjual #syjualonline #kufimurah #kuficanvas #Kufiframemurah #kufiframecantik #ayatsucialquran #ayat #framecanvasmurah #ziqkufimurah #siakapkeli #canvas #kanvas #murah #kufi #promosimerdeka #promosi #hiasandinding #hadiahweddingmurah #kufiart #kaligrafi #palam #uitm #jualanmurahmeriah #jualan #cantik #print #printing #injection
NEW DESIGN !!! • 3QUL • SAIZ (24inch x 36inch) • MATERIAL COTTON ART CANVAS BERMINAT ?? TEKAN👇🏻 http://Www.wasap.my/+601133942807 #syjual  #syjualonline  #kufimurah  #kuficanvas  #Kufiframemurah  #kufiframecantik  #ayatsucialquran  #ayat  #framecanvasmurah  #ziqkufimurah  #siakapkeli  #canvas  #kanvas  #murah  #kufi  #promosimerdeka  #promosi  #hiasandinding  #hadiahweddingmurah  #kufiart  #kaligrafi  #palam  #uitm  #jualanmurahmeriah  #jualan  #cantik  #print  #printing  #injection 
NEW DESIGN !!! • 3QUL
• SAIZ (24inch x 36inch)
• MATERIAL COTTON ART CANVAS 
BERMINAT ?? TEKAN👇🏻
http://Www.wasap.my/+601133942807

#syjual #syjualonline #kufimurah #kuficanvas #Kufiframemurah #kufiframecantik #ayatsucialquran #ayat #framecanvasmurah #ziqkufimurah #siakapkeli #canvas #kanvas #murah #kufi #promosimerdeka #promosi #hiasandinding #hadiahweddingmurah #kufiart #kaligrafi #palam #uitm #jualanmurahmeriah #jualan #cantik #print #printing #injection
NEW DESIGN !!! • 3QUL • SAIZ (24inch x 36inch) • MATERIAL COTTON ART CANVAS BERMINAT ?? TEKAN👇🏻 http://Www.wasap.my/+601133942807 #syjual  #syjualonline  #kufimurah  #kuficanvas  #Kufiframemurah  #kufiframecantik  #ayatsucialquran  #ayat  #framecanvasmurah  #ziqkufimurah  #siakapkeli  #canvas  #kanvas  #murah  #kufi  #promosimerdeka  #promosi  #hiasandinding  #hadiahweddingmurah  #kufiart  #kaligrafi  #palam  #uitm  #jualanmurahmeriah  #jualan  #cantik  #print  #printing  #injection 
dah ada lens nak pakai g dating ? nak pakai g kerja ? nak pakai keluar dgn kawan ? mehh la cuba lens hydro nobluk ni . brown ada grey ada, aqua blur pun ada . jumm cantik sama2 .

lens : hydro nobluk
diamter : 16mm
price : rm18

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #igshop #sheerlens #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #muamalaysia #iger #promosi #hydrocormurah #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #arabianspataxmurah #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #lenskoreamurah
dah ada lens nak pakai g dating ? nak pakai g kerja ? nak pakai keluar dgn kawan ? mehh la cuba lens hydro nobluk ni . brown ada grey ada, aqua blur pun ada . jumm cantik sama2 . lens : hydro nobluk diamter : 16mm price : rm18 postage rm7.00(sm), rm11(ss) #lenscantik  #lensmurah  #teammatachantik  #igshop  #sheerlens  #brownlens  #hujan  #lensmurahmalaysia  #promosi  #begmurah  #muamalaysia  #iger  #promosi  #hydrocormurah  #spataxmurah  #klcc  #selangor  #johorian  #arabianspataxmurah  #bazarpaknil  #promosimerdeka  #disneylens  #lenskoreamurah 
lens : MAXY
diamter : 16.5mm
price : rm18
.
.
🌻tercari-cari lens yg ring tebal , nak bg anak mata nmpk besar , boleh try lens ni . ala2 barbie look gitchu 💕
.
.

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

whatsapp  0108696527 💥

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik  #maxylens #arabianspartax #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #muamalaysia #hydrocormurah #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #bukitjalil #arabianspartax #kl #goodnight #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #hotstuff
lens : MAXY diamter : 16.5mm price : rm18 . . 🌻tercari-cari lens yg ring tebal , nak bg anak mata nmpk besar , boleh try lens ni . ala2 barbie look gitchu 💕 . . postage rm7.00(sm), rm11(ss) whatsapp 0108696527 💥 #lenscantik  #lensmurah  #teammatachantik  #maxylens  #arabianspartax  #brownlens  #hujan  #lensmurahmalaysia  #promosi  #begmurah  #muamalaysia  #hydrocormurah  #spataxmurah  #klcc  #selangor  #johorian  #bukitjalil  #arabianspartax  #kl  #goodnight  #bazarpaknil  #promosimerdeka  #disneylens  #hotstuff 
.
KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT MYLEA FRECKLES SERUM .
.
+20 Bahan Aktif ( Sumber Mineral )
+Mengandungi Minyak Zaitun, Vit C .
+Produk Tahan 2 bulan ( JIMAT ) .
+Isi Kandungan 100% HALAL .
+Kulit Wajah Semakin licin & lembut +Kulit Wajah tidak kelihatan KUSAM .
+Nampak lebih Muda dari Usia Sebenar
+Menghapuskan JERAGAT & BINTIK HITAM Kesan EFEKTIF 2 - 5 hari .
+Tiada Kesan kulit MENIPIS .
+Menjadi Pilihan WANITA BEKERJAYA .
+Water Based ( Mudah Di Cuci ) .
+Friendly WUDHU ( Mudah Di Cuci ) .
+Sesuai utk kulit Sensitif .
+Lulus KKM ( NOT160300607K ) .
+100 % Produk MUSLIM
.
.
 KANDUNGAN MYLEA FRECKLES SERUM .
.
+Mineral .
+Minyak Zaitun .
+Ekstrak Timun .
+Ekstrak Lemon .
+Minyak Kelapa Dara .
+Vitamin E .
+Ekstrak Delima .
.
.
Tebus Promosi hebatt beserta Free gift bernilai lebih dari RM50.00 skrg.

WHATSAPP +601116838969 
WHATSAPP +601116838969
WHATSAPP +601116838969
.
.
#jeragat #jerawat #kulitkusam #poriterbuka #kulitberminyak #serummylea #frecklesserum #promosimerdeka #promosi #parut #blackhead #whitehead #jerawatberpasir #jerawatbatu #sunburn #paruthitam #kulittaksekata #kulitrosak #hilangjeragat #hilangjerawat #antipenuan #ubatjeragat #stokismylea #teamcdah #myleahairexpert #Myleaskincare4in1
. KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT MYLEA FRECKLES SERUM . . +20 Bahan Aktif ( Sumber Mineral ) +Mengandungi Minyak Zaitun, Vit C . +Produk Tahan 2 bulan ( JIMAT ) . +Isi Kandungan 100% HALAL . +Kulit Wajah Semakin licin & lembut +Kulit Wajah tidak kelihatan KUSAM . +Nampak lebih Muda dari Usia Sebenar +Menghapuskan JERAGAT & BINTIK HITAM Kesan EFEKTIF 2 - 5 hari . +Tiada Kesan kulit MENIPIS . +Menjadi Pilihan WANITA BEKERJAYA . +Water Based ( Mudah Di Cuci ) . +Friendly WUDHU ( Mudah Di Cuci ) . +Sesuai utk kulit Sensitif . +Lulus KKM ( NOT160300607K ) . +100 % Produk MUSLIM . . KANDUNGAN MYLEA FRECKLES SERUM . . +Mineral . +Minyak Zaitun . +Ekstrak Timun . +Ekstrak Lemon . +Minyak Kelapa Dara . +Vitamin E . +Ekstrak Delima . . . Tebus Promosi hebatt beserta Free gift bernilai lebih dari RM50.00 skrg. WHATSAPP +601116838969 WHATSAPP +601116838969 WHATSAPP +601116838969 . . #jeragat  #jerawat  #kulitkusam  #poriterbuka  #kulitberminyak  #serummylea  #frecklesserum  #promosimerdeka  #promosi  #parut  #blackhead  #whitehead  #jerawatberpasir  #jerawatbatu  #sunburn  #paruthitam  #kulittaksekata  #kulitrosak  #hilangjeragat  #hilangjerawat  #antipenuan  #ubatjeragat  #stokismylea  #teamcdah  #myleahairexpert  #Myleaskincare4in1 
Morning uolss. Pagi ni cdah nak share satu testimoni akak yang pakai Freckles Serum secara konsisten selama sebulan. .
.
Korang boleh nampak kan perubahan kulit akak akak ni yang sebelum ni penuh parut degil, kulit kusam, eyebag dan jeragat yang semakin menimbul. Tapi selepas pakai serum, tiada lagi parut, tiada lagi kulit kusam. Kulit pun nampak segar dah awet muda gitewww. .
.
Nak cuba boleh roger cdah ye. .
.
.
KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT MYLEA FRECKLES SERUM .
.
+20 Bahan Aktif ( Sumber Mineral )
+Mengandungi Minyak Zaitun, Vit C .
+Produk Tahan 2 bulan ( JIMAT ) .
+Isi Kandungan 100% HALAL .
+Kulit Wajah Semakin licin & lembut +Kulit Wajah tidak kelihatan KUSAM .
+Nampak lebih Muda dari Usia Sebenar
+Menghapuskan JERAGAT & BINTIK HITAM Kesan EFEKTIF 2 - 5 hari .
+Tiada Kesan kulit MENIPIS .
+Menjadi Pilihan WANITA BEKERJAYA .
+Water Based ( Mudah Di Cuci ) .
+Friendly WUDHU ( Mudah Di Cuci ) .
+Sesuai utk kulit Sensitif .
+Lulus KKM ( NOT160300607K ) .
+100 % Produk MUSLIM
.
.
 KANDUNGAN MYLEA FRECKLES SERUM .
.
+Mineral .
+Minyak Zaitun .
+Ekstrak Timun .
+Ekstrak Lemon .
+Minyak Kelapa Dara .
+Vitamin E .
+Ekstrak Delima .
.
.
Tebus Promosi hebatt beserta Free gift bernilai lebih dari RM50.00 skrg.

WHATSAPP +601116838969 
WHATSAPP +601116838969
WHATSAPP +601116838969
.
.
#jeragat #jerawat #kulitkusam #poriterbuka #kulitberminyak #serummylea #frecklesserum #promosimerdeka #promosi #parut #blackhead #whitehead #jerawatberpasir #jerawatbatu #sunburn #paruthitam #kulittaksekata #kulitrosak #hilangjeragat #hilangjerawat #antipenuan #ubatjeragat #stokismylea #teamcdah #myleahairexpert #Myleaskincare4in1
Morning uolss. Pagi ni cdah nak share satu testimoni akak yang pakai Freckles Serum secara konsisten selama sebulan. . . Korang boleh nampak kan perubahan kulit akak akak ni yang sebelum ni penuh parut degil, kulit kusam, eyebag dan jeragat yang semakin menimbul. Tapi selepas pakai serum, tiada lagi parut, tiada lagi kulit kusam. Kulit pun nampak segar dah awet muda gitewww. . . Nak cuba boleh roger cdah ye. . . . KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT MYLEA FRECKLES SERUM . . +20 Bahan Aktif ( Sumber Mineral ) +Mengandungi Minyak Zaitun, Vit C . +Produk Tahan 2 bulan ( JIMAT ) . +Isi Kandungan 100% HALAL . +Kulit Wajah Semakin licin & lembut +Kulit Wajah tidak kelihatan KUSAM . +Nampak lebih Muda dari Usia Sebenar +Menghapuskan JERAGAT & BINTIK HITAM Kesan EFEKTIF 2 - 5 hari . +Tiada Kesan kulit MENIPIS . +Menjadi Pilihan WANITA BEKERJAYA . +Water Based ( Mudah Di Cuci ) . +Friendly WUDHU ( Mudah Di Cuci ) . +Sesuai utk kulit Sensitif . +Lulus KKM ( NOT160300607K ) . +100 % Produk MUSLIM . . KANDUNGAN MYLEA FRECKLES SERUM . . +Mineral . +Minyak Zaitun . +Ekstrak Timun . +Ekstrak Lemon . +Minyak Kelapa Dara . +Vitamin E . +Ekstrak Delima . . . Tebus Promosi hebatt beserta Free gift bernilai lebih dari RM50.00 skrg. WHATSAPP +601116838969 WHATSAPP +601116838969 WHATSAPP +601116838969 . . #jeragat  #jerawat  #kulitkusam  #poriterbuka  #kulitberminyak  #serummylea  #frecklesserum  #promosimerdeka  #promosi  #parut  #blackhead  #whitehead  #jerawatberpasir  #jerawatbatu  #sunburn  #paruthitam  #kulittaksekata  #kulitrosak  #hilangjeragat  #hilangjerawat  #antipenuan  #ubatjeragat  #stokismylea  #teamcdah  #myleahairexpert  #Myleaskincare4in1 
lens : BUBBLE grey/brown
diamter : 16.5mm
price : rm18 👉tahan3 hingga 6 bulan
👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens
👉 big eyes lens!!
👉 no ring .

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

whatsapp 0108696527 cepatt 💥

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #igshop #nobluklens #chocolens #blacklens #teammatachantik #lens17mm #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #muamalaysia #iger #promosi #hydrocormurah #spataxmurah #lens16mm #arabianspataxmurah #bazarpaknil #kl  #promosimerdeka  #disneylens
lens : BUBBLE grey/brown diamter : 16.5mm price : rm18 👉tahan3 hingga 6 bulan 👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens 👉 big eyes lens!! 👉 no ring . postage rm7.00(sm), rm11(ss) whatsapp 0108696527 cepatt 💥 #lenscantik  #lensmurah  #teammatachantik  #igshop  #nobluklens  #chocolens  #blacklens  #teammatachantik  #lens17mm  #hujan  #lensmurahmalaysia  #promosi  #begmurah  #muamalaysia  #iger  #promosi  #hydrocormurah  #spataxmurah  #lens16mm  #arabianspataxmurah  #bazarpaknil  #kl  #promosimerdeka  #disneylens 
lens : sheer brown
diamter : 14.5mm
price : rm18 👉new lens !!
👉tahan3 hingga 6 bulan
👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

whatsapp 0108696527 cepatt 💥

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #igshop #sheerlens #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #muamalaysia #iger #promosi #hydrocormurah #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #arabianspataxmurah #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #lenskoreamurah
lens : sheer brown diamter : 14.5mm price : rm18 👉new lens !! 👉tahan3 hingga 6 bulan 👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens postage rm7.00(sm), rm11(ss) whatsapp 0108696527 cepatt 💥 #lenscantik  #lensmurah  #teammatachantik  #igshop  #sheerlens  #brownlens  #hujan  #lensmurahmalaysia  #promosi  #begmurah  #muamalaysia  #iger  #promosi  #hydrocormurah  #spataxmurah  #klcc  #selangor  #johorian  #arabianspataxmurah  #bazarpaknil  #promosimerdeka  #disneylens  #lenskoreamurah 
lens : hydro anastasia olive gold/ silver grey
diamter : 14.2mm
price : rm18 👉tahan3 hingga 6 bulan
👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

whatsapp 0108696527 cepatt 💥

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #igshop #sheerlens #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #muamalaysia #iger #promosi #hydrocormurah #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #arabianspataxmurah #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #lenskoreamurah
lens : hydro anastasia olive gold/ silver grey diamter : 14.2mm price : rm18 👉tahan3 hingga 6 bulan 👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens postage rm7.00(sm), rm11(ss) whatsapp 0108696527 cepatt 💥 #lenscantik  #lensmurah  #teammatachantik  #igshop  #sheerlens  #brownlens  #hujan  #lensmurahmalaysia  #promosi  #begmurah  #muamalaysia  #iger  #promosi  #hydrocormurah  #spataxmurah  #klcc  #selangor  #johorian  #arabianspataxmurah  #bazarpaknil  #promosimerdeka  #disneylens  #lenskoreamurah 
lens : TWINZY
diamter : 14.2mm
price : rm18 👉tahan3 hingga 6 bulan
👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

whatsapp 0108696527 cepatt 💥

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #igshop #sheerlens #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #muamalaysia #iger #promosi #hydrocormurah #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #arabianspataxmurah #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #lenskoreamurah
lens : TWINZY
diamter : 14.2mm
price : rm18 👉tahan3 hingga 6 bulan
👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

whatsapp 0108696527 cepatt 💥

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #igshop #sheerlens #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #muamalaysia #iger #promosi #hydrocormurah #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #arabianspataxmurah #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #lenskoreamurah
lens : TWINZY
diamter : 14.2mm
price : rm18 👉tahan3 hingga 6 bulan
👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

whatsapp 0108696527 cepatt 💥

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #igshop #sheerlens #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #muamalaysia #iger #promosi #hydrocormurah #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #arabianspataxmurah #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #lenskoreamurah
lens : HYDROCOR lens
diamter : 14.2mm
price : rm23 👉tahan3 hingga 6 bulan
👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens
👉exclusive lens

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

whatsapp 0108696527 cepatt 💥

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #igshop #sheerlens #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #begmurah #muamalaysia #iger #promosi #hydrocormurah #work #goodnight #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #arabianspataxmurah #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #lenskoreamurah
lens : HYDROCOR lens diamter : 14.2mm price : rm23 👉tahan3 hingga 6 bulan 👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens 👉exclusive lens postage rm7.00(sm), rm11(ss) whatsapp 0108696527 cepatt 💥 #lenscantik  #lensmurah  #teammatachantik  #igshop  #sheerlens  #brownlens  #hujan  #lensmurahmalaysia  #begmurah  #muamalaysia  #iger  #promosi  #hydrocormurah  #work  #goodnight  #spataxmurah  #klcc  #selangor  #johorian  #arabianspataxmurah  #bazarpaknil  #promosimerdeka  #disneylens  #lenskoreamurah 
lens : HYDROCOR lens
diamter : 14.2mm
price : rm23 👉tahan3 hingga 6 bulan
👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens
👉exclusive lens

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

whatsapp 0108696527 cepatt 💥

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #igshop #sheerlens #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #begmurah #muamalaysia #iger #promosi #hydrocormurah #work #goodnight #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #arabianspataxmurah #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #lenskoreamurah
lens : HYDROCOR lens diamter : 14.2mm price : rm23 👉tahan3 hingga 6 bulan 👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens 👉exclusive lens postage rm7.00(sm), rm11(ss) whatsapp 0108696527 cepatt 💥 #lenscantik  #lensmurah  #teammatachantik  #igshop  #sheerlens  #brownlens  #hujan  #lensmurahmalaysia  #begmurah  #muamalaysia  #iger  #promosi  #hydrocormurah  #work  #goodnight  #spataxmurah  #klcc  #selangor  #johorian  #arabianspataxmurah  #bazarpaknil  #promosimerdeka  #disneylens  #lenskoreamurah 
lens : sheer grey
diamter : 14.5mm
price : rm18 👉new lens !!
👉tahan3 hingga 6 bulan
👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

whatsapp 0108696527 cepatt 💥

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #igshop #sheerlens #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #muamalaysia #iger #promosi #hydrocormurah #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #arabianspataxmurah #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #lenskoreamurah
lens : sheer grey diamter : 14.5mm price : rm18 👉new lens !! 👉tahan3 hingga 6 bulan 👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens postage rm7.00(sm), rm11(ss) whatsapp 0108696527 cepatt 💥 #lenscantik  #lensmurah  #teammatachantik  #igshop  #sheerlens  #brownlens  #hujan  #lensmurahmalaysia  #promosi  #begmurah  #muamalaysia  #iger  #promosi  #hydrocormurah  #spataxmurah  #klcc  #selangor  #johorian  #arabianspataxmurah  #bazarpaknil  #promosimerdeka  #disneylens  #lenskoreamurah 
lens : arabian spartax
diamter : 14.5mm
price : rm18
.
.
👉ramai btol org suka lens ni !!
👉tahan3 hingga 6 bulan
👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

whatsapp 0108696527 cepatt 💥

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #igshop #arabianspartaxlens #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #muamalaysia #iger #hydrocormurah #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #arabianspataxmurah #goodnight #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #lenskoreamurah
lens : arabian spartax diamter : 14.5mm price : rm18 . . 👉ramai btol org suka lens ni !! 👉tahan3 hingga 6 bulan 👉sgt lembut dimata . rsa mcm tak pakai lens postage rm7.00(sm), rm11(ss) whatsapp 0108696527 cepatt 💥 #lenscantik  #lensmurah  #teammatachantik  #igshop  #arabianspartaxlens  #brownlens  #hujan  #lensmurahmalaysia  #promosi  #begmurah  #muamalaysia  #iger  #hydrocormurah  #spataxmurah  #klcc  #selangor  #johorian  #arabianspataxmurah  #goodnight  #bazarpaknil  #promosimerdeka  #disneylens  #lenskoreamurah 
lens : moonlight
diamter : 14.5mm
price : rm18
.
.
🌻pelik knp orang pandang2 . rupanya mata kita cantik 😍 lupa pakai lens . sbb sgt soft, tak terasa pakai lens .

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

whatsapp 0108696527 cepatt 💥

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik #igshop #arabianspartaxlens #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #muamalaysia #iger #hydrocormurah #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #arabianspartax #kl #goodnight #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #hotstuff
lens : moonlight diamter : 14.5mm price : rm18 . . 🌻pelik knp orang pandang2 . rupanya mata kita cantik 😍 lupa pakai lens . sbb sgt soft, tak terasa pakai lens . postage rm7.00(sm), rm11(ss) whatsapp 0108696527 cepatt 💥 #lenscantik  #lensmurah  #teammatachantik  #igshop  #arabianspartaxlens  #brownlens  #hujan  #lensmurahmalaysia  #promosi  #begmurah  #muamalaysia  #iger  #hydrocormurah  #spataxmurah  #klcc  #selangor  #johorian  #arabianspartax  #kl  #goodnight  #bazarpaknil  #promosimerdeka  #disneylens  #hotstuff 
lens : PRIME
diamter : 14.2mm
price : rm18
.
.
🌻pelik knp orang pandang2 . rupanya mata kita cantik 😍 lupa pakai lens . sbb sgt soft, tak terasa pakai lens .

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

whatsapp 0108696527 cepat💥

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik  #arabianspartax #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #muamalaysia #iger #hydrocormurah #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #bukitjalil #arabianspartax #kl #goodnight #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #hotstuff
lens : PRIME diamter : 14.2mm price : rm18 . . 🌻pelik knp orang pandang2 . rupanya mata kita cantik 😍 lupa pakai lens . sbb sgt soft, tak terasa pakai lens . postage rm7.00(sm), rm11(ss) whatsapp 0108696527 cepat💥 #lenscantik  #lensmurah  #teammatachantik  #arabianspartax  #brownlens  #hujan  #lensmurahmalaysia  #promosi  #begmurah  #muamalaysia  #iger  #hydrocormurah  #spataxmurah  #klcc  #selangor  #johorian  #bukitjalil  #arabianspartax  #kl  #goodnight  #bazarpaknil  #promosimerdeka  #disneylens  #hotstuff 
lens : MAXY
diamter : 16.5mm
price : rm18
.
.
🌻tercari-cari lens yg ring tebal , nak bg anak mata nmpk besar , boleh try lens ni . ala2 barbie look gitchu 💕
.
.

postage rm7.00(sm), rm11(ss)

whatsapp  0108696527 💥

#lenscantik #lensmurah #teammatachantik  #maxylens #arabianspartax #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #muamalaysia #hydrocormurah #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #bukitjalil #arabianspartax #kl #goodnight #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #hotstuff
lens : MAXY diamter : 16.5mm price : rm18 . . 🌻tercari-cari lens yg ring tebal , nak bg anak mata nmpk besar , boleh try lens ni . ala2 barbie look gitchu 💕 . . postage rm7.00(sm), rm11(ss) whatsapp 0108696527 💥 #lenscantik  #lensmurah  #teammatachantik  #maxylens  #arabianspartax  #brownlens  #hujan  #lensmurahmalaysia  #promosi  #begmurah  #muamalaysia  #hydrocormurah  #spataxmurah  #klcc  #selangor  #johorian  #bukitjalil  #arabianspartax  #kl  #goodnight  #bazarpaknil  #promosimerdeka  #disneylens  #hotstuff 
dah ada lens nak pakai g dating ? nak pakai g kerja ? nak pakai keluar dgn kawan ? mehh la cuba lens hydro nobluk ni . brown ada grey ada, aqua blur pun ada . jumm cantik sama2 .

lens : hydro nobluk
diamter : 16mm
price : rm25 🔥🔥 postage rm7.00(sm), rm11(ss)

free case lens ‼️HARGA DI ATAS BELUM TOLAK 80%

#lenscantik #lensmurah  #igshop #sheerlens #brownlens #hujan #lensmurahmalaysia #promosi #begmurah #muamalaysia #iger #promosi #hydrocormurah #spataxmurah #klcc #selangor #johorian #arabianspataxmurah #bazarpaknil #promosimerdeka  #disneylens #lenskoreamurah
dah ada lens nak pakai g dating ? nak pakai g kerja ? nak pakai keluar dgn kawan ? mehh la cuba lens hydro nobluk ni . brown ada grey ada, aqua blur pun ada . jumm cantik sama2 . lens : hydro nobluk diamter : 16mm price : rm25 🔥🔥 postage rm7.00(sm), rm11(ss) free case lens ‼️HARGA DI ATAS BELUM TOLAK 80% #lenscantik  #lensmurah  #igshop  #sheerlens  #brownlens  #hujan  #lensmurahmalaysia  #promosi  #begmurah  #muamalaysia  #iger  #promosi  #hydrocormurah  #spataxmurah  #klcc  #selangor  #johorian  #arabianspataxmurah  #bazarpaknil  #promosimerdeka  #disneylens  #lenskoreamurah 
SET MAKE UP MURAH 2017
STOK BARU MASIH PANAS LAGI. !! SENARAI HARGA 
1-5 SET-(RM15)
6-10 SET- (RM13)
11-15 SET-(RM12)
16-50 SET-(RM11)

Whatsapp saya 0148317591

#makeupmurah #nars #narslipstick  #promosimerdeka #promotion #vaselinelip #makeupmurahmalaysia #makeup #setmakeupmurah #shieshedomask #eyemask #lipstick #makeup #makeuptutorial #simplemakeuptutorial
SET MAKE UP MURAH 2017
STOK BARU MASIH PANAS LAGI. !! 1-5 SET-(RM15)
6-10 SET- (RM13)
11-15 SET-(RM12)
16-50 SET-(RM11)

Whatsapp saya 0148317591

#makeupmurah #nars #narslipstick  #promosimerdeka #promotion #vaselinelip #makeupmurahmalaysia #makeup #setmakeupmurah #shieshedomask #eyemask #lipstick #makeup #makeuptutorial #simplemakeuptutorial
CERMIN MAKE UP LED HIPSTER😍😍 SERIOUS LAWA UOLS!! READY STOCK!!! nak bagi Harga Student je😉 
Untuk info & serious order contact Ain 012-727 1446😊

Detail cermin:
✔Ukuran keseluruhan: 17*27cm
✔Ukuran cermin: 17*22cm
✔Lampu LED 22 titik
✔Tanpa kabel, pakai baterai AA 4pcs
✔boleh pusing (360°) vertikal & horizontal
✔bahagian bawah cermin boleh letak alat make up kecil seperti lipstick dll  atau untuk perhiasan kecil.
.
Lampu LED yg terang.. lepas ni korang make up xde dah npk comot2 sbb clear habis muka u ollz. Touch screen lagi tau..blh fefeeling MUA letopz ala2 bella.. lg satu sesuai sgt utk u ollz yg nak bt live make up kat fb, suram2 xde lampu siapa nak tgk ye x. Stock Terhad.cpt grab
.
.
Harga murah2 puluh2 je
.
📱FOR ORDER WHATSAPP :
012 727 1446 (AIN)
.
#penyedutBlackhead #SteamerMuka #penyedutwhitehead #alatPenyedutBlackhead #Gadgetmuka #hilangkanBlackhead #KecilKanporiTerbuka #setcombo #PromosiMerdeka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #BeautifulSkinGadget #hilangkanJerawat #HapuskanBlackhead #ProdukOriginal #AdaWarranty #dijaminBerkesan #PenyedutBlackHeadMurah #penyedutWhitehead #VacuumBlackhead #AlatPenyedutBlackheadMurah #CleaningApparatusForPores #CoolingSteamer #PenyedutBlackheadElektrik #CerminLedMurahMalaysia #PenyedutBlackheadTanpaBattery #PerfectRemoverBeautyDevice #GlamourousLedMirror #CerminMakeUp #LargeLedMirror
CERMIN MAKE UP LED HIPSTER😍😍 SERIOUS LAWA UOLS!! READY STOCK!!! nak bagi Harga Student je😉 Untuk info & serious order contact Ain 012-727 1446😊 Detail cermin: ✔Ukuran keseluruhan: 17*27cm ✔Ukuran cermin: 17*22cm ✔Lampu LED 22 titik ✔Tanpa kabel, pakai baterai AA 4pcs ✔boleh pusing (360°) vertikal & horizontal ✔bahagian bawah cermin boleh letak alat make up kecil seperti lipstick dll atau untuk perhiasan kecil. . Lampu LED yg terang.. lepas ni korang make up xde dah npk comot2 sbb clear habis muka u ollz. Touch screen lagi tau..blh fefeeling MUA letopz ala2 bella.. lg satu sesuai sgt utk u ollz yg nak bt live make up kat fb, suram2 xde lampu siapa nak tgk ye x. Stock Terhad.cpt grab . . Harga murah2 puluh2 je . 📱FOR ORDER WHATSAPP : 012 727 1446 (AIN) . #penyedutBlackhead  #SteamerMuka  #penyedutwhitehead  #alatPenyedutBlackhead  #Gadgetmuka  #hilangkanBlackhead  #KecilKanporiTerbuka  #setcombo  #PromosiMerdeka  #penyedutblackheadMurahMalaysia  #penyedutblackheadOriginal  #BeautifulSkinGadget  #hilangkanJerawat  #HapuskanBlackhead  #ProdukOriginal  #AdaWarranty  #dijaminBerkesan  #PenyedutBlackHeadMurah  #penyedutWhitehead  #VacuumBlackhead  #AlatPenyedutBlackheadMurah  #CleaningApparatusForPores  #CoolingSteamer  #PenyedutBlackheadElektrik  #CerminLedMurahMalaysia  #PenyedutBlackheadTanpaBattery  #PerfectRemoverBeautyDevice  #GlamourousLedMirror  #CerminMakeUp  #LargeLedMirror 
.
🔈🔈👟 Sport Flower Black 💥💥
💵 RM 70 sm/75ss harga promo! BEFORE RM110 !!! KAW KAW HARGA KITA BAGI NI TAUU 😍
➡ SIZE 37-41
✅ Quality TIPTOP 🔥
-----------------
📲 WHATSAPP; 0194836848
📲 WHATSAPP; 0194836848
📲 WHATSAPP; 0194836848
----------------
.
cantik kan? lawa kan? cuba bayangkan kalau awak yg pakai? oemgee so fabzz awakss 😍 apa lagii, cepat ws !! harga yg kami beri lagi murah dari harga market tauuu 😱
.
.
.
#kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #adidasmurahmalaysia #nikemurahmalaysia #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #capmurah #jammurahmalaysia #hargakasihsayang #promosimerdeka #giftidea #birthdayidea #hipstermalaysia #hipster #readystockmalaysia #sayajualmurah #highquality #sayajualkasut #vansmalaysia #vansmurah #vansmurahmalaysia #guccifloralmurah #guccifloral
. 🔈🔈👟 Sport Flower Black 💥💥 💵 RM 70 sm/75ss harga promo! BEFORE RM110 !!! KAW KAW HARGA KITA BAGI NI TAUU 😍 ➡ SIZE 37-41 ✅ Quality TIPTOP 🔥 ----------------- 📲 WHATSAPP; 0194836848 📲 WHATSAPP; 0194836848 📲 WHATSAPP; 0194836848 ---------------- . cantik kan? lawa kan? cuba bayangkan kalau awak yg pakai? oemgee so fabzz awakss 😍 apa lagii, cepat ws !! harga yg kami beri lagi murah dari harga market tauuu 😱 . . . #kasutmurah  #kasutnike  #kasutadidas  #adidasmurahmalaysia  #nikemurahmalaysia  #sneakersmurah  #kasutmurahmalaysia  #capmurah  #jammurahmalaysia  #hargakasihsayang  #promosimerdeka  #giftidea  #birthdayidea  #hipstermalaysia  #hipster  #readystockmalaysia  #sayajualmurah  #highquality  #sayajualkasut  #vansmalaysia  #vansmurah  #vansmurahmalaysia  #guccifloralmurah  #guccifloral 
.
🔈🔈👟 Sport Flower Pink 💥💥
💵 RM 70 sm/75ss harga promo! BEFORE RM110 !!! KAW KAW HARGA KITA BAGI NI TAUU 😍
➡ SIZE 37-41
✅ Quality TIPTOP 🔥
-----------------
📲 WHATSAPP; 0194836848
📲 WHATSAPP; 0194836848
📲 WHATSAPP; 0194836848
----------------
.
cantik kan? lawa kan? cuba bayangkan kalau awak yg pakai? oemgee so fabzz awakss 😍 apa lagii, cepat ws !! harga yg kami beri lagi murah dari harga market tauuu 😱
.
.
.
#kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #adidasmurahmalaysia #nikemurahmalaysia #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #capmurah #jammurahmalaysia #hargakasihsayang #promosimerdeka #giftidea #birthdayidea #hipstermalaysia #hipster #readystockmalaysia #sayajualmurah #highquality #sayajualkasut #vansmalaysia #vansmurah #vansmurahmalaysia #guccifloralmurah #guccifloral
. 🔈🔈👟 Sport Flower Pink 💥💥 💵 RM 70 sm/75ss harga promo! BEFORE RM110 !!! KAW KAW HARGA KITA BAGI NI TAUU 😍 ➡ SIZE 37-41 ✅ Quality TIPTOP 🔥 ----------------- 📲 WHATSAPP; 0194836848 📲 WHATSAPP; 0194836848 📲 WHATSAPP; 0194836848 ---------------- . cantik kan? lawa kan? cuba bayangkan kalau awak yg pakai? oemgee so fabzz awakss 😍 apa lagii, cepat ws !! harga yg kami beri lagi murah dari harga market tauuu 😱 . . . #kasutmurah  #kasutnike  #kasutadidas  #adidasmurahmalaysia  #nikemurahmalaysia  #sneakersmurah  #kasutmurahmalaysia  #capmurah  #jammurahmalaysia  #hargakasihsayang  #promosimerdeka  #giftidea  #birthdayidea  #hipstermalaysia  #hipster  #readystockmalaysia  #sayajualmurah  #highquality  #sayajualkasut  #vansmalaysia  #vansmurah  #vansmurahmalaysia  #guccifloralmurah  #guccifloral 
.
🔈🔈👟 Sport Flower Blue 💥💥
💵 RM 70 sm/75ss harga promo! BEFORE RM110 !!! KAW KAW HARGA KITA BAGI NI TAUU 😍
➡ SIZE 37-41
✅ Quality TIPTOP 🔥
-----------------
📲 WHATSAPP; 0194836848
📲 WHATSAPP; 0194836848
📲 WHATSAPP; 0194836848
----------------
.
cantik kan? lawa kan? cuba bayangkan kalau awak yg pakai? oemgee so fabzz awakss 😍 apa lagii, cepat ws !! harga yg kami beri lagi murah dari harga market tauuu 😱
.
.
.
#kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #adidasmurahmalaysia #nikemurahmalaysia #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #capmurah #jammurahmalaysia #hargakasihsayang #promosimerdeka #giftidea #birthdayidea #hipstermalaysia #hipster #readystockmalaysia #sayajualmurah #highquality #sayajualkasut #vansmalaysia #vansmurah #vansmurahmalaysia #guccifloralmurah #guccifloral
. 🔈🔈👟 Sport Flower Blue 💥💥 💵 RM 70 sm/75ss harga promo! BEFORE RM110 !!! KAW KAW HARGA KITA BAGI NI TAUU 😍 ➡ SIZE 37-41 ✅ Quality TIPTOP 🔥 ----------------- 📲 WHATSAPP; 0194836848 📲 WHATSAPP; 0194836848 📲 WHATSAPP; 0194836848 ---------------- . cantik kan? lawa kan? cuba bayangkan kalau awak yg pakai? oemgee so fabzz awakss 😍 apa lagii, cepat ws !! harga yg kami beri lagi murah dari harga market tauuu 😱 . . . #kasutmurah  #kasutnike  #kasutadidas  #adidasmurahmalaysia  #nikemurahmalaysia  #sneakersmurah  #kasutmurahmalaysia  #capmurah  #jammurahmalaysia  #hargakasihsayang  #promosimerdeka  #giftidea  #birthdayidea  #hipstermalaysia  #hipster  #readystockmalaysia  #sayajualmurah  #highquality  #sayajualkasut  #vansmalaysia  #vansmurah  #vansmurahmalaysia  #guccifloralmurah  #guccifloral 
.
🔈🔈👟SIAPA CEPAT DIA DAPAT 🔥
Gucci BEE RESTOCK💥💥
💵 RM 85sm/90ss harga promo! BEFORE RM120 !!! KAW KAW HARGA KITA BAGI NI TAUU 😍
➡ SIZE 36-44
✅ Quality TIPTOP 🔥
-----------------
📲 WHATSAPP; 0194836848
📲 WHATSAPP; 0194836848
📲 WHATSAPP; 0194836848
----------------
.
cantik kan? lawa kan? cuba bayangkan kalau awak yg pakai? oemgee so fabzz awakss 😍 apa lagii, cepat ws !! harga yg kami beri lagi murah dari harga market tauuu 😱
.
.
.
#kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #adidasmurahmalaysia #nikemurahmalaysia #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #capmurah #jammurahmalaysia #hargakasihsayang #promosimerdeka #giftidea #birthdayidea #hipstermalaysia #hipster #readystockmalaysia #sayajualmurah #highquality #sayajualkasut #vansmalaysia #vansmurah #vansmurahmalaysia #guccifloralmurah #guccifloral
. 🔈🔈👟SIAPA CEPAT DIA DAPAT 🔥 Gucci BEE RESTOCK💥💥 💵 RM 85sm/90ss harga promo! BEFORE RM120 !!! KAW KAW HARGA KITA BAGI NI TAUU 😍 ➡ SIZE 36-44 ✅ Quality TIPTOP 🔥 ----------------- 📲 WHATSAPP; 0194836848 📲 WHATSAPP; 0194836848 📲 WHATSAPP; 0194836848 ---------------- . cantik kan? lawa kan? cuba bayangkan kalau awak yg pakai? oemgee so fabzz awakss 😍 apa lagii, cepat ws !! harga yg kami beri lagi murah dari harga market tauuu 😱 . . . #kasutmurah  #kasutnike  #kasutadidas  #adidasmurahmalaysia  #nikemurahmalaysia  #sneakersmurah  #kasutmurahmalaysia  #capmurah  #jammurahmalaysia  #hargakasihsayang  #promosimerdeka  #giftidea  #birthdayidea  #hipstermalaysia  #hipster  #readystockmalaysia  #sayajualmurah  #highquality  #sayajualkasut  #vansmalaysia  #vansmurah  #vansmurahmalaysia  #guccifloralmurah  #guccifloral 
HOT STUFF ITEM 🔥🔥
👉READY STOCK👈

Lawa bhai new design ni😎
Sumpah lawa ,tak rugi kalau beli🙊
Apa yang korang tengok tu la yang korang dapat 🙈
Kain dia lain dri yg lain ,kualiti super🔥🔥🔥
-
Admin bagi promo 5terawal je ni⤵
Rm60 siap post✅
-
-
🔶Vans Era Floral
🔶Size 40-45
👟Sesuai diguna untuk unisex
FAST ACTION FAST RESULT💢

CEPAT ORDER SEBELUM TERLAMBT ❗
Ws : 0136906986 (khai)

Nak cap murah? 
Follow @cap.khaii🔥
Follow @cap.khaii🔥

Nak bag murah? 
Follow @khaiistyloo
Follow @khaiistyloo

#kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasutmalaysia #topimurahmalaysia #topimurah #topimalaysia #capmurahmalaysia #capmurah ##khaiiempire #capmurahmalaysia #capmurah2 #capmurah #capmurahmalaysia #sayajualcapmurah #sayajualcap #sayajualcapadidas #sayajualcapnike #sukansea #snapbackmurah #snapbackboy #championcap #cappuma #capairjordan #capminilove #capadidas #capnike #capexclusive #capmurahsangat #promosimerdeka #capstonedmurah #capstoned #kasutnike
HOT STUFF ITEM 🔥🔥 👉READY STOCK👈 Lawa bhai new design ni😎 Sumpah lawa ,tak rugi kalau beli🙊 Apa yang korang tengok tu la yang korang dapat 🙈 Kain dia lain dri yg lain ,kualiti super🔥🔥🔥 - Admin bagi promo 5terawal je ni⤵ Rm60 siap post✅ - - 🔶Vans Era Floral 🔶Size 40-45 👟Sesuai diguna untuk unisex FAST ACTION FAST RESULT💢 CEPAT ORDER SEBELUM TERLAMBT ❗ Ws : 0136906986 (khai) Nak cap murah? Follow @cap.khaii🔥 Follow @cap.khaii🔥 Nak bag murah? Follow @khaiistyloo Follow @khaiistyloo #kasutmurahmalaysia  #kasutmurah  #kasutmalaysia  #topimurahmalaysia  #topimurah  #topimalaysia  #capmurahmalaysia  #capmurah  ##khaiiempire  #capmurahmalaysia  #capmurah2  #capmurah  #capmurahmalaysia  #sayajualcapmurah  #sayajualcap  #sayajualcapadidas  #sayajualcapnike  #sukansea  #snapbackmurah  #snapbackboy  #championcap  #cappuma  #capairjordan  #capminilove  #capadidas  #capnike  #capexclusive  #capmurahsangat  #promosimerdeka  #capstonedmurah  #capstoned  #kasutnike 
🐾KASUT LELAKI MACHO😎
.
HANYA YANG TERMURAH! #RM50LIST
💰 SATU RM50, DUA RM95, TIGA RM135, EMPAT RM160, LIMA RM190.
📬 SM +RM7 postage fee
📬 SS +RM11 postage fee
.
HARGA BERBALOI2 😩 MANA NAK DAPAT HARGA CAMNI?? HANYA DENGAN DIRECT SUPPLIER!
.
👟 ADIDAS BOOST INSPIRED
👣SIZE 39-44 (stock terhad!)
Material: High Quality pu leather + Clothes + rubber sole
.
#promosimerdeka #kasutsayamurah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysiamurah #kasutmalaysia #kasutmurahmurah #kasutmurahmy #merdekasales
🐾KASUT LELAKI MACHO😎 . HANYA YANG TERMURAH! #RM50LIST  💰 SATU RM50, DUA RM95, TIGA RM135, EMPAT RM160, LIMA RM190. 📬 SM +RM7 postage fee 📬 SS +RM11 postage fee . HARGA BERBALOI2 😩 MANA NAK DAPAT HARGA CAMNI?? HANYA DENGAN DIRECT SUPPLIER! . 👟 ADIDAS BOOST INSPIRED 👣SIZE 39-44 (stock terhad!) Material: High Quality pu leather + Clothes + rubber sole . #promosimerdeka  #kasutsayamurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutmalaysiamurah  #kasutmalaysia  #kasutmurahmurah  #kasutmurahmy  #merdekasales 
Best kan bila makan Jamu Tok ni... Bila si kakak dh makin kurus... si adik pun nk follow tau 😄
Adik beradik makan #jamutok 
So apa tunggu lagi...jom la mulai hari esok kita telan 2 biji Jamu Tok setiap hari...
Dlm diam lemak badan cair tau!

Kurus uolss!! http://Www.wasap.my/60139090306

#legacyjamutok #jamurawatdalaman #jamukurusmantopmenyengat #jamuawetmuda #cabarankurus #lostweight #kurusselamat #kuruscepat #jamutok #testimonijamutok #agentjamutokselangor #followforfollow #likephoto #like4like #onlinesale #kedaionline #kedaijamu #jamurawatpenyakit #jomfollow #jomkurus1malaysia #jamudetox #jamulangsing #merdekasale #merdekaraya #salegilagila #hargaruntuh #happyhour #promosimerdeka #promosi #promo
Best kan bila makan Jamu Tok ni... Bila si kakak dh makin kurus... si adik pun nk follow tau 😄 Adik beradik makan #jamutok  So apa tunggu lagi...jom la mulai hari esok kita telan 2 biji Jamu Tok setiap hari... Dlm diam lemak badan cair tau! Kurus uolss!! http://Www.wasap.my/60139090306 #legacyjamutok  #jamurawatdalaman  #jamukurusmantopmenyengat  #jamuawetmuda  #cabarankurus  #lostweight  #kurusselamat  #kuruscepat  #jamutok  #testimonijamutok  #agentjamutokselangor  #followforfollow  #likephoto  #like4like  #onlinesale  #kedaionline  #kedaijamu  #jamurawatpenyakit  #jomfollow  #jomkurus1malaysia  #jamudetox  #jamulangsing  #merdekasale  #merdekaraya  #salegilagila  #hargaruntuh  #happyhour  #promosimerdeka  #promosi  #promo 
.
🔈🔈👟SIAPA CEPAT DIA DAPAT 🔥
Gucci Floral PINK RESTOCK💥💥
💵 RM 85sm/90ss harga promo! BEFORE RM120 !!! KAW KAW HARGA KITA BAGI NI TAUU 😍
➡ SIZE 36-40
✅ Quality TIPTOP 🔥
-----------------
📲 WHATSAPP; 0194836848
📲 WHATSAPP; 0194836848
📲 WHATSAPP; 0194836848
----------------
.
cantik kan? lawa kan? cuba bayangkan kalau awak yg pakai? oemgee so fabzz awakss 😍 apa lagii, cepat ws !! harga yg kami beri lagi murah dari harga market tauuu 😱
.
.
.
#kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #adidasmurahmalaysia #nikemurahmalaysia #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #capmurah #jammurahmalaysia #hargakasihsayang #promosimerdeka #giftidea #birthdayidea #hipstermalaysia #hipster #readystockmalaysia #sayajualmurah #highquality #sayajualkasut #vansmalaysia #vansmurah #vansmurahmalaysia #guccifloralmurah #guccifloral
. 🔈🔈👟SIAPA CEPAT DIA DAPAT 🔥 Gucci Floral PINK RESTOCK💥💥 💵 RM 85sm/90ss harga promo! BEFORE RM120 !!! KAW KAW HARGA KITA BAGI NI TAUU 😍 ➡ SIZE 36-40 ✅ Quality TIPTOP 🔥 ----------------- 📲 WHATSAPP; 0194836848 📲 WHATSAPP; 0194836848 📲 WHATSAPP; 0194836848 ---------------- . cantik kan? lawa kan? cuba bayangkan kalau awak yg pakai? oemgee so fabzz awakss 😍 apa lagii, cepat ws !! harga yg kami beri lagi murah dari harga market tauuu 😱 . . . #kasutmurah  #kasutnike  #kasutadidas  #adidasmurahmalaysia  #nikemurahmalaysia  #sneakersmurah  #kasutmurahmalaysia  #capmurah  #jammurahmalaysia  #hargakasihsayang  #promosimerdeka  #giftidea  #birthdayidea  #hipstermalaysia  #hipster  #readystockmalaysia  #sayajualmurah  #highquality  #sayajualkasut  #vansmalaysia  #vansmurah  #vansmurahmalaysia  #guccifloralmurah  #guccifloral 
.
🔈🔈👟SIAPA CEPAT DIA DAPAT 🔥
Gucci Floral White Blue RESTOCK 💥💥
💵 RM 85sm/90ss harga promo! BEFORE RM120 !!! KAW KAW HARGA KITA BAGI NI TAUU 😍
➡ SIZE 36-40
✅ Quality TIPTOP 🔥
-----------------
📲 WHATSAPP; 0194836848
📲 WHATSAPP; 0194836848
📲 WHATSAPP; 0194836848
----------------
.
cantik kan? lawa kan? cuba bayangkan kalau awak yg pakai? oemgee so fabzz awakss 😍 apa lagii, cepat ws !! harga yg kami beri lagi murah dari harga market tauuu 😱
.
.
.
#kasutmurah #kasutnike #kasutadidas #adidasmurahmalaysia #nikemurahmalaysia #sneakersmurah #kasutmurahmalaysia #capmurah #jammurahmalaysia #hargakasihsayang #promosimerdeka #giftidea #birthdayidea #hipstermalaysia #hipster #readystockmalaysia #sayajualmurah #highquality #sayajualkasut #vansmalaysia #vansmurah #vansmurahmalaysia #guccifloralmurah #guccifloral
. 🔈🔈👟SIAPA CEPAT DIA DAPAT 🔥 Gucci Floral White Blue RESTOCK 💥💥 💵 RM 85sm/90ss harga promo! BEFORE RM120 !!! KAW KAW HARGA KITA BAGI NI TAUU 😍 ➡ SIZE 36-40 ✅ Quality TIPTOP 🔥 ----------------- 📲 WHATSAPP; 0194836848 📲 WHATSAPP; 0194836848 📲 WHATSAPP; 0194836848 ---------------- . cantik kan? lawa kan? cuba bayangkan kalau awak yg pakai? oemgee so fabzz awakss 😍 apa lagii, cepat ws !! harga yg kami beri lagi murah dari harga market tauuu 😱 . . . #kasutmurah  #kasutnike  #kasutadidas  #adidasmurahmalaysia  #nikemurahmalaysia  #sneakersmurah  #kasutmurahmalaysia  #capmurah  #jammurahmalaysia  #hargakasihsayang  #promosimerdeka  #giftidea  #birthdayidea  #hipstermalaysia  #hipster  #readystockmalaysia  #sayajualmurah  #highquality  #sayajualkasut  #vansmalaysia  #vansmurah  #vansmurahmalaysia  #guccifloralmurah  #guccifloral 
HOT STUFF ITEM 🔥🔥
👉READY STOCK💯

PROMO BESAR BESARAN❗
'
STOCK PUMA GV SPECIAL⤵
-
⏩PUMA GV SPECIAL Maroon
⏩PUMA GV SPECIAL Black
⏩PUMA GV SPECIAL Green

HARGA PROMOSI⤵
RM80 SAHAJA✔

PROMOSI NI BILA2 MASA BOLEH TAMAT😲
SAPA CEPAT DIA DAPAT💯
FAST ACTION FAST RESULT💢

CEPAT ORDER SEBELUM TERLAMBT ❗
Ws : 0136906986 (khai)

Nak bag murah? 
Follow @khaiistyloo🔥
Follow @khaiistyloo🔥

#kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasutmalaysia #topimurahmalaysia #topimurah #topimalaysia #capmurahmalaysia #capmurah ##khaiiempire #capmurahmalaysia #capmurah2 #capmurah #capmurahmalaysia #sayajualcapmurah #sayajualcap #sayajualcapadidas #sayajualcapnike #sukansea #snapbackmurah #snapbackboy #championcap #cappuma #capairjordan #capminilove #capadidas #capnike #capexclusive #capmurahsangat #promosimerdeka #capstonedmurah #capstoned #kasutnike
HOT STUFF ITEM 🔥🔥 👉READY STOCK💯 PROMO BESAR BESARAN❗ ' STOCK PUMA GV SPECIAL⤵ - ⏩PUMA GV SPECIAL Maroon ⏩PUMA GV SPECIAL Black ⏩PUMA GV SPECIAL Green HARGA PROMOSI⤵ RM80 SAHAJA✔ PROMOSI NI BILA2 MASA BOLEH TAMAT😲 SAPA CEPAT DIA DAPAT💯 FAST ACTION FAST RESULT💢 CEPAT ORDER SEBELUM TERLAMBT ❗ Ws : 0136906986 (khai) Nak bag murah? Follow @khaiistyloo🔥 Follow @khaiistyloo🔥 #kasutmurahmalaysia  #kasutmurah  #kasutmalaysia  #topimurahmalaysia  #topimurah  #topimalaysia  #capmurahmalaysia  #capmurah  ##khaiiempire  #capmurahmalaysia  #capmurah2  #capmurah  #capmurahmalaysia  #sayajualcapmurah  #sayajualcap  #sayajualcapadidas  #sayajualcapnike  #sukansea  #snapbackmurah  #snapbackboy  #championcap  #cappuma  #capairjordan  #capminilove  #capadidas  #capnike  #capexclusive  #capmurahsangat  #promosimerdeka  #capstonedmurah  #capstoned  #kasutnike 
HOT STUFF ITEM 🔥🔥
👉READY STOCK💯

PROMO BESAR BESARAN❗
'
STOCK ROSHERUN⤵
-
⏩ROSHERUN Black White ⏩ROSHERUN All Black
⏩ROSHERUN Galaxy
⏩ROSHERUN Black Oreo
⏩ROSHERUN Maroon

HARGA PROMOSI⤵
RM70 SAHAJA✔

PROMOSI NI BILA2 MASA BOLEH TAMAT😲
SAPA CEPAT DIA DAPAT💯
FAST ACTION FAST RESULT💢

CEPAT ORDER SEBELUM TERLAMBT ❗
Ws : 0136906986 (khai)

Nak bag murah? 
Follow @khaiistyloo🔥
Follow @khaiistyloo🔥

#kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasutmalaysia #topimurahmalaysia #topimurah #topimalaysia #capmurahmalaysia #capmurah ##khaiiempire #capmurahmalaysia #capmurah2 #capmurah #capmurahmalaysia #sayajualcapmurah #sayajualcap #sayajualcapadidas #sayajualcapnike #sukansea #snapbackmurah #snapbackboy #championcap #cappuma #capairjordan #capminilove #capadidas #capnike #capexclusive #capmurahsangat #promosimerdeka #capstonedmurah #capstoned #kasutnike
HOT STUFF ITEM 🔥🔥 👉READY STOCK💯 PROMO BESAR BESARAN❗ ' STOCK ROSHERUN⤵ - ⏩ROSHERUN Black White ⏩ROSHERUN All Black ⏩ROSHERUN Galaxy ⏩ROSHERUN Black Oreo ⏩ROSHERUN Maroon HARGA PROMOSI⤵ RM70 SAHAJA✔ PROMOSI NI BILA2 MASA BOLEH TAMAT😲 SAPA CEPAT DIA DAPAT💯 FAST ACTION FAST RESULT💢 CEPAT ORDER SEBELUM TERLAMBT ❗ Ws : 0136906986 (khai) Nak bag murah? Follow @khaiistyloo🔥 Follow @khaiistyloo🔥 #kasutmurahmalaysia  #kasutmurah  #kasutmalaysia  #topimurahmalaysia  #topimurah  #topimalaysia  #capmurahmalaysia  #capmurah  ##khaiiempire  #capmurahmalaysia  #capmurah2  #capmurah  #capmurahmalaysia  #sayajualcapmurah  #sayajualcap  #sayajualcapadidas  #sayajualcapnike  #sukansea  #snapbackmurah  #snapbackboy  #championcap  #cappuma  #capairjordan  #capminilove  #capadidas  #capnike  #capexclusive  #capmurahsangat  #promosimerdeka  #capstonedmurah  #capstoned  #kasutnike 
ATTENTION!!!
ANDA TERGOLONG DLM LIST DI BWH? *KULIT KUSAM
*HITAM GELAP
*BERPARUT
*BERJERAGAT
.
Jangan tunggu lagi, cepat ubah diri anda.
.
.
PROMOSI DEEPAVALI - 23/10
RM55 sebotol exc post 
NOT KKM [ 170307322K ]
.
.
"Kulit sayang makin cerah bersih berseri lah skg, sayang pegi inject yg beratus tu ke?"
Org ingat kita inject, tak kuasa nyahh
.
.
NAK BUAT INJECTION FLAWLESS TAPI TAKUT ? 😫
NAK GEBU GEBAS TAPI TAKNAK BELANJA BESAR ?💸
NAK SUPPLEMENT SEPANTAS INJECTION ? 💉
.
.
BOOSTER WHITENING LAA JAWAPANNYA😘😘
98% yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati👍
.
.
.
🚗💨 COD SHAH ALAM & KLANG
.
. 📲Whtsapp ( fast reply)  0197168344
. 📲Whtsapp ( fast reply)  0197168344
. 📲Whtsapp ( fast reply)  0197168344
.
.
.
TESTIMONI?? DETAILS?? BOLEH SCROLL

Tag your friend & love one 💕
.
.
#provencapsmurah #provencaps #boosterwhitening #meeraclegemstone #fitness #booster #whitening #argan #mycoffeeprince #tipsputih #ubatputih #ubatkurus #halal #tipshilangjerawat #salemerdeka #sale #promosimerdeka #mehsandarlagi #paidreview #aliffaziz #setcombomurah #kcolly #tipskurus
ATTENTION!!! ANDA TERGOLONG DLM LIST DI BWH? *KULIT KUSAM *HITAM GELAP *BERPARUT *BERJERAGAT . Jangan tunggu lagi, cepat ubah diri anda. . . PROMOSI DEEPAVALI - 23/10 RM55 sebotol exc post NOT KKM [ 170307322K ] . . "Kulit sayang makin cerah bersih berseri lah skg, sayang pegi inject yg beratus tu ke?" Org ingat kita inject, tak kuasa nyahh . . NAK BUAT INJECTION FLAWLESS TAPI TAKUT ? 😫 NAK GEBU GEBAS TAPI TAKNAK BELANJA BESAR ?💸 NAK SUPPLEMENT SEPANTAS INJECTION ? 💉 . . BOOSTER WHITENING LAA JAWAPANNYA😘😘 98% yang baru amalkan 3 Kapsul CONFIRM puas hati👍 . . . 🚗💨 COD SHAH ALAM & KLANG . . 📲Whtsapp ( fast reply) 0197168344 . 📲Whtsapp ( fast reply) 0197168344 . 📲Whtsapp ( fast reply) 0197168344 . . . TESTIMONI?? DETAILS?? BOLEH SCROLL Tag your friend & love one 💕 . . #provencapsmurah  #provencaps  #boosterwhitening  #meeraclegemstone  #fitness  #booster  #whitening  #argan  #mycoffeeprince  #tipsputih  #ubatputih  #ubatkurus  #halal  #tipshilangjerawat  #salemerdeka  #sale  #promosimerdeka  #mehsandarlagi  #paidreview  #aliffaziz  #setcombomurah  #kcolly  #tipskurus 
SET MAKE UP MURAH 2017
STOK BARU MASIH PANAS LAGI. !! RM15/1-5 SET
RM13/6-10 SET
RM12/11-15 SET
RM11/16-50 SET

Whatsapp saya 0148317591

#makeupmurah #nars #narslipstick  #promosimerdeka #promotion #vaselinelip #makeupmurahmalaysia #makeup #setmakeupmurah #shieshedomask #eyemask #lipstick #makeup #makeuptutorial #simplemakeuptutorial
🐾KASUT LELAKI MACHO😎
.
HANYA YANG TERMURAH! #RM50LIST
💰 SATU RM50, DUA RM95, TIGA RM135, EMPAT RM160, LIMA RM190.
📬 SM +RM7 postage fee
📬 SS +RM11 postage fee
.
HARGA BERBALOI2 😩 MANA NAK DAPAT HARGA CAMNI?? HANYA DENGAN DIRECT SUPPLIER!
.
👟 ADIDAS BOOST INSPIRED
👣SIZE 39-44 (stock terhad!)
Material: High Quality pu leather + Clothes + rubber sole
.
#promosimerdeka #kasutsayamurah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysiamurah #kasutmalaysia #kasutmurahmurah #kasutmurahmy #merdekasales
🐾KASUT LELAKI MACHO😎 . HANYA YANG TERMURAH! #RM50LIST  💰 SATU RM50, DUA RM95, TIGA RM135, EMPAT RM160, LIMA RM190. 📬 SM +RM7 postage fee 📬 SS +RM11 postage fee . HARGA BERBALOI2 😩 MANA NAK DAPAT HARGA CAMNI?? HANYA DENGAN DIRECT SUPPLIER! . 👟 ADIDAS BOOST INSPIRED 👣SIZE 39-44 (stock terhad!) Material: High Quality pu leather + Clothes + rubber sole . #promosimerdeka  #kasutsayamurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutmalaysiamurah  #kasutmalaysia  #kasutmurahmurah  #kasutmurahmy  #merdekasales 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
EXCLUSIVE SONGKET PUTERI 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
HARGA : RM 110
Postage : Free sm / RM 5 ss
.
JUALAN HARGA MENJUNAM SEBAGAI TANDA TERIMA KASIH PADA LTC CUSTOMER !!
.
Yang Penting x perlu beli lebih untuk dapat OFFER , Beli 1 pon boleh dapat Harga OFFER 😉 Yang Pasti X jumpa dimana2 dengan Harga Menjunam . Kami bagi HARGA TERLAJAK MURAH antara yang Termurah😂
.
" DESIGN TERLAJAK LARISS " BEST SELLER ITEM!!🎉🎉🎉"
.
Apa yang BESTNYA Baju Kurung Songket PUTERI ni :
.
🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Dull Pearl Skin
🌸High Quality From Korea 🌸Digabungkan Dengan Material Kain Songket Printed Cotton
🌸Material Kain Songket Cotton Gold Liner
🌸Warna Yang Menawan & Memukau
🌸Design MINI Kurung 🌸Labuh Menutupi Punggung
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain A Cut
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz S M L XL XXL
.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE, LIMITED EDITION🌹
.
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple
.
• Ada SAIZ S M L XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai
.
⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 Proceed Order 5 Days
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note .
📍Contoh Model Pakai Saiz S sepit belakang
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
.
⛔️ PROMOSI INI HANYA SAH UNTUK ITEM TERPILIH SAHAJA DAN AKAN DITUTUP PADA BILA-BILA MASA SAHAJA .⛔️
.
Berminat untuk membeli ?? 💕
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajukonvo #bajurayaterkini #bajukurungterkini #bajukurungmoden
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 EXCLUSIVE SONGKET PUTERI 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . HARGA : RM 110 Postage : Free sm / RM 5 ss . JUALAN HARGA MENJUNAM SEBAGAI TANDA TERIMA KASIH PADA LTC CUSTOMER !! . Yang Penting x perlu beli lebih untuk dapat OFFER , Beli 1 pon boleh dapat Harga OFFER 😉 Yang Pasti X jumpa dimana2 dengan Harga Menjunam . Kami bagi HARGA TERLAJAK MURAH antara yang Termurah😂 . " DESIGN TERLAJAK LARISS " BEST SELLER ITEM!!🎉🎉🎉" . Apa yang BESTNYA Baju Kurung Songket PUTERI ni : . 🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Dull Pearl Skin 🌸High Quality From Korea 🌸Digabungkan Dengan Material Kain Songket Printed Cotton 🌸Material Kain Songket Cotton Gold Liner 🌸Warna Yang Menawan & Memukau 🌸Design MINI Kurung 🌸Labuh Menutupi Punggung 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain A Cut 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz S M L XL XXL . 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE, LIMITED EDITION🌹 . 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple . • Ada SAIZ S M L XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . ⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️ . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 Proceed Order 5 Days . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Contoh Model Pakai Saiz S sepit belakang 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc . ⛔️ PROMOSI INI HANYA SAH UNTUK ITEM TERPILIH SAHAJA DAN AKAN DITUTUP PADA BILA-BILA MASA SAHAJA .⛔️ . Berminat untuk membeli ?? 💕 . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajukonvo  #bajurayaterkini  #bajukurungterkini  #bajukurungmoden 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
EXCLUSIVE SONGKET PUTERI 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
HARGA : RM 110
Postage : Free sm / RM 5 ss
.
JUALAN HARGA MENJUNAM SEBAGAI TANDA TERIMA KASIH PADA LTC CUSTOMER !!
.
Yang Penting x perlu beli lebih untuk dapat OFFER , Beli 1 pon boleh dapat Harga OFFER 😉 Yang Pasti X jumpa dimana2 dengan Harga Menjunam . Kami bagi HARGA TERLAJAK MURAH antara yang Termurah😂
.
" DESIGN TERLAJAK LARISS " BEST SELLER ITEM!!🎉🎉🎉"
.
Apa yang BESTNYA Baju Kurung Songket PUTERI ni :
.
🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Dull Pearl Skin
🌸High Quality From Korea 🌸Digabungkan Dengan Material Kain Songket Printed Cotton
🌸Material Kain Songket Cotton Gold Liner
🌸Warna Yang Menawan & Memukau
🌸Design MINI Kurung 🌸Labuh Menutupi Punggung
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain A Cut
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz S M L XL XXL
.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE, LIMITED EDITION🌹
.
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple
.
• Ada SAIZ S M L XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai
.
⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 Proceed Order 5 Days
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note .
📍Contoh Model Pakai Saiz S sepit belakang
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
.
⛔️ PROMOSI INI HANYA SAH UNTUK ITEM TERPILIH SAHAJA DAN AKAN DITUTUP PADA BILA-BILA MASA SAHAJA .⛔️
.
Berminat untuk membeli ?? 💕
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajukonvo #bajurayaterkini #bajukurungterkini #bajukurungmoden
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 EXCLUSIVE SONGKET PUTERI 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . HARGA : RM 110 Postage : Free sm / RM 5 ss . JUALAN HARGA MENJUNAM SEBAGAI TANDA TERIMA KASIH PADA LTC CUSTOMER !! . Yang Penting x perlu beli lebih untuk dapat OFFER , Beli 1 pon boleh dapat Harga OFFER 😉 Yang Pasti X jumpa dimana2 dengan Harga Menjunam . Kami bagi HARGA TERLAJAK MURAH antara yang Termurah😂 . " DESIGN TERLAJAK LARISS " BEST SELLER ITEM!!🎉🎉🎉" . Apa yang BESTNYA Baju Kurung Songket PUTERI ni : . 🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Dull Pearl Skin 🌸High Quality From Korea 🌸Digabungkan Dengan Material Kain Songket Printed Cotton 🌸Material Kain Songket Cotton Gold Liner 🌸Warna Yang Menawan & Memukau 🌸Design MINI Kurung 🌸Labuh Menutupi Punggung 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain A Cut 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz S M L XL XXL . 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE, LIMITED EDITION🌹 . 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple . • Ada SAIZ S M L XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . ⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️ . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 Proceed Order 5 Days . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Contoh Model Pakai Saiz S sepit belakang 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc . ⛔️ PROMOSI INI HANYA SAH UNTUK ITEM TERPILIH SAHAJA DAN AKAN DITUTUP PADA BILA-BILA MASA SAHAJA .⛔️ . Berminat untuk membeli ?? 💕 . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajukonvo  #bajurayaterkini  #bajukurungterkini  #bajukurungmoden 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
EXCLUSIVE SONGKET PUTERI 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
HARGA : RM 110
Postage : Free sm / RM 5 ss
.
JUALAN HARGA MENJUNAM SEBAGAI TANDA TERIMA KASIH PADA LTC CUSTOMER !!
.
Yang Penting x perlu beli lebih untuk dapat OFFER , Beli 1 pon boleh dapat Harga OFFER 😉 Yang Pasti X jumpa dimana2 dengan Harga Menjunam . Kami bagi HARGA TERLAJAK MURAH antara yang Termurah😂
.
" DESIGN TERLAJAK LARISS " BEST SELLER ITEM!!🎉🎉🎉"
.
Apa yang BESTNYA Baju Kurung Songket PUTERI ni :
.
🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Dull Pearl Skin
🌸High Quality From Korea 🌸Digabungkan Dengan Material Kain Songket Printed Cotton
🌸Material Kain Songket Cotton Gold Liner
🌸Warna Yang Menawan & Memukau
🌸Design MINI Kurung 🌸Labuh Menutupi Punggung
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain A Cut
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz S M L XL XXL
.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE, LIMITED EDITION🌹
.
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple
.
• Ada SAIZ S M L XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai
.
⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 Proceed Order 5 Days
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note .
📍Contoh Model Pakai Saiz S sepit belakang
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
.
⛔️ PROMOSI INI HANYA SAH UNTUK ITEM TERPILIH SAHAJA DAN AKAN DITUTUP PADA BILA-BILA MASA SAHAJA .⛔️
.
Berminat untuk membeli ?? 💕
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajukonvo #bajurayaterkini #bajukurungterkini #bajukurungmoden
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 EXCLUSIVE SONGKET PUTERI 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . HARGA : RM 110 Postage : Free sm / RM 5 ss . JUALAN HARGA MENJUNAM SEBAGAI TANDA TERIMA KASIH PADA LTC CUSTOMER !! . Yang Penting x perlu beli lebih untuk dapat OFFER , Beli 1 pon boleh dapat Harga OFFER 😉 Yang Pasti X jumpa dimana2 dengan Harga Menjunam . Kami bagi HARGA TERLAJAK MURAH antara yang Termurah😂 . " DESIGN TERLAJAK LARISS " BEST SELLER ITEM!!🎉🎉🎉" . Apa yang BESTNYA Baju Kurung Songket PUTERI ni : . 🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Dull Pearl Skin 🌸High Quality From Korea 🌸Digabungkan Dengan Material Kain Songket Printed Cotton 🌸Material Kain Songket Cotton Gold Liner 🌸Warna Yang Menawan & Memukau 🌸Design MINI Kurung 🌸Labuh Menutupi Punggung 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain A Cut 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz S M L XL XXL . 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE, LIMITED EDITION🌹 . 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple . • Ada SAIZ S M L XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . ⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️ . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 Proceed Order 5 Days . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Contoh Model Pakai Saiz S sepit belakang 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc . ⛔️ PROMOSI INI HANYA SAH UNTUK ITEM TERPILIH SAHAJA DAN AKAN DITUTUP PADA BILA-BILA MASA SAHAJA .⛔️ . Berminat untuk membeli ?? 💕 . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajukonvo  #bajurayaterkini  #bajukurungterkini  #bajukurungmoden 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
EXCLUSIVE SONGKET PUTERI 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
HARGA : RM 110
Postage : Free sm / RM 5 ss
.
JUALAN HARGA MENJUNAM SEBAGAI TANDA TERIMA KASIH PADA LTC CUSTOMER !!
.
Yang Penting x perlu beli lebih untuk dapat OFFER , Beli 1 pon boleh dapat Harga OFFER 😉 Yang Pasti X jumpa dimana2 dengan Harga Menjunam . Kami bagi HARGA TERLAJAK MURAH antara yang Termurah😂
.
" DESIGN TERLAJAK LARISS " BEST SELLER ITEM!!🎉🎉🎉"
.
Apa yang BESTNYA Baju Kurung Songket PUTERI ni :
.
🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Dull Pearl Skin
🌸High Quality From Korea 🌸Digabungkan Dengan Material Kain Songket Printed Cotton
🌸Material Kain Songket Cotton Gold Liner
🌸Warna Yang Menawan & Memukau
🌸Design MINI Kurung 🌸Labuh Menutupi Punggung
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain A Cut
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz S M L XL XXL
.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE, LIMITED EDITION🌹
.
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple
.
• Ada SAIZ S M L XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai
.
⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 Proceed Order 5 Days
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note .
📍Contoh Model Pakai Saiz S sepit belakang
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
.
⛔️ PROMOSI INI HANYA SAH UNTUK ITEM TERPILIH SAHAJA DAN AKAN DITUTUP PADA BILA-BILA MASA SAHAJA .⛔️
.
Berminat untuk membeli ?? 💕
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajukonvo #bajurayaterkini #bajukurungterkini #bajukurungmoden
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 EXCLUSIVE SONGKET PUTERI 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . HARGA : RM 110 Postage : Free sm / RM 5 ss . JUALAN HARGA MENJUNAM SEBAGAI TANDA TERIMA KASIH PADA LTC CUSTOMER !! . Yang Penting x perlu beli lebih untuk dapat OFFER , Beli 1 pon boleh dapat Harga OFFER 😉 Yang Pasti X jumpa dimana2 dengan Harga Menjunam . Kami bagi HARGA TERLAJAK MURAH antara yang Termurah😂 . " DESIGN TERLAJAK LARISS " BEST SELLER ITEM!!🎉🎉🎉" . Apa yang BESTNYA Baju Kurung Songket PUTERI ni : . 🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Dull Pearl Skin 🌸High Quality From Korea 🌸Digabungkan Dengan Material Kain Songket Printed Cotton 🌸Material Kain Songket Cotton Gold Liner 🌸Warna Yang Menawan & Memukau 🌸Design MINI Kurung 🌸Labuh Menutupi Punggung 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain A Cut 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz S M L XL XXL . 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE, LIMITED EDITION🌹 . 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple . • Ada SAIZ S M L XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . ⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️ . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 Proceed Order 5 Days . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Contoh Model Pakai Saiz S sepit belakang 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc . ⛔️ PROMOSI INI HANYA SAH UNTUK ITEM TERPILIH SAHAJA DAN AKAN DITUTUP PADA BILA-BILA MASA SAHAJA .⛔️ . Berminat untuk membeli ?? 💕 . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajukonvo  #bajurayaterkini  #bajukurungterkini  #bajukurungmoden 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
EXCLUSIVE SONGKET PUTERI 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
HARGA : RM 110
Postage : Free sm / RM 5 ss
.
JUALAN HARGA MENJUNAM SEBAGAI TANDA TERIMA KASIH PADA LTC CUSTOMER !!
.
Yang Penting x perlu beli lebih untuk dapat OFFER , Beli 1 pon boleh dapat Harga OFFER 😉 Yang Pasti X jumpa dimana2 dengan Harga Menjunam . Kami bagi HARGA TERLAJAK MURAH antara yang Termurah😂
.
" DESIGN TERLAJAK LARISS " BEST SELLER ITEM!!🎉🎉🎉"
.
Apa yang BESTNYA Baju Kurung Songket PUTERI ni :
.
🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Dull Pearl Skin
🌸High Quality From Korea 🌸Digabungkan Dengan Material Kain Songket Printed Cotton
🌸Material Kain Songket Cotton Gold Liner
🌸Warna Yang Menawan & Memukau
🌸Design MINI Kurung 🌸Labuh Menutupi Punggung
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain A Cut
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz S M L XL XXL
.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE, LIMITED EDITION🌹
.
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple
.
• Ada SAIZ S M L XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai
.
⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️
.
🕹 1st Come 1st Serve.
🕹 No Booking ! With Full Payment
🕹 Proceed Order 5 Days
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note .
📍Contoh Model Pakai Saiz S sepit belakang
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
.
⛔️ PROMOSI INI HANYA SAH UNTUK ITEM TERPILIH SAHAJA DAN AKAN DITUTUP PADA BILA-BILA MASA SAHAJA .⛔️
.
Berminat untuk membeli ?? 💕
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajukonvo #bajurayaterkini #bajukurungterkini #bajukurungmoden
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 EXCLUSIVE SONGKET PUTERI 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . HARGA : RM 110 Postage : Free sm / RM 5 ss . JUALAN HARGA MENJUNAM SEBAGAI TANDA TERIMA KASIH PADA LTC CUSTOMER !! . Yang Penting x perlu beli lebih untuk dapat OFFER , Beli 1 pon boleh dapat Harga OFFER 😉 Yang Pasti X jumpa dimana2 dengan Harga Menjunam . Kami bagi HARGA TERLAJAK MURAH antara yang Termurah😂 . " DESIGN TERLAJAK LARISS " BEST SELLER ITEM!!🎉🎉🎉" . Apa yang BESTNYA Baju Kurung Songket PUTERI ni : . 🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material Heavy Dull Pearl Skin 🌸High Quality From Korea 🌸Digabungkan Dengan Material Kain Songket Printed Cotton 🌸Material Kain Songket Cotton Gold Liner 🌸Warna Yang Menawan & Memukau 🌸Design MINI Kurung 🌸Labuh Menutupi Punggung 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain A Cut 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz S M L XL XXL . 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE, LIMITED EDITION🌹 . 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple . • Ada SAIZ S M L XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . ⚠️STOCK SANGAT2 LIMITED ⚠️ . 🕹 1st Come 1st Serve. 🕹 No Booking ! With Full Payment 🕹 Proceed Order 5 Days . 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 📍Contoh Model Pakai Saiz S sepit belakang 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc . ⛔️ PROMOSI INI HANYA SAH UNTUK ITEM TERPILIH SAHAJA DAN AKAN DITUTUP PADA BILA-BILA MASA SAHAJA .⛔️ . Berminat untuk membeli ?? 💕 . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajukonvo  #bajurayaterkini  #bajukurungterkini  #bajukurungmoden 
🐾KASUT LELAKI MACHO😎
.
HANYA YANG TERMURAH! #RM50LIST
💰 SATU RM50, DUA RM95, TIGA RM135, EMPAT RM160, LIMA RM190.
📬 SM +RM7 postage fee
📬 SS +RM11 postage fee
.
HARGA BERBALOI2 😩 MANA NAK DAPAT HARGA CAMNI?? HANYA DENGAN DIRECT SUPPLIER!
.
👟 HUARACHE INSPIRED
👣SIZE 39-44 (stock terhad!)
Material: High Quality pu leather + Clothes + rubber sole
.
#promosimerdeka #kasutsayamurah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysiamurah #kasutmalaysia #kasutmurahmurah #kasutmurahmy #merdekasales
🐾KASUT LELAKI MACHO😎 . HANYA YANG TERMURAH! #RM50LIST  💰 SATU RM50, DUA RM95, TIGA RM135, EMPAT RM160, LIMA RM190. 📬 SM +RM7 postage fee 📬 SS +RM11 postage fee . HARGA BERBALOI2 😩 MANA NAK DAPAT HARGA CAMNI?? HANYA DENGAN DIRECT SUPPLIER! . 👟 HUARACHE INSPIRED 👣SIZE 39-44 (stock terhad!) Material: High Quality pu leather + Clothes + rubber sole . #promosimerdeka  #kasutsayamurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutmalaysiamurah  #kasutmalaysia  #kasutmurahmurah  #kasutmurahmy  #merdekasales 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
SHATIERRA KURUNG
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Harga: RM 100
.
POSTAGE : RM 8 sm, RM 11 ss
.
Code: KM1005
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Biasa
🌟Zip Sorok Depan 12"100
🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah .
Berat : 460 gram +/-
.
Berminat untuk membeli ?? ❤️
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajurayaterkini #bajukurungterkini
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SHATIERRA KURUNG 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Harga: RM 100 . POSTAGE : RM 8 sm, RM 11 ss . Code: KM1005 . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Biasa 🌟Zip Sorok Depan 12"100 🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah . Berat : 460 gram +/- . Berminat untuk membeli ?? ❤️ . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajurayaterkini  #bajukurungterkini 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
SHATIERRA KURUNG
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Harga: RM 100
.
POSTAGE : RM 8 sm, RM 11 ss
.
Code: KM1005
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Biasa
🌟Zip Sorok Depan 12"100
🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah .
Berat : 460 gram +/-
.
Berminat untuk membeli ?? ❤️
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajurayaterkini #bajukurungterkini
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SHATIERRA KURUNG 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Harga: RM 100 . POSTAGE : RM 8 sm, RM 11 ss . Code: KM1005 . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Biasa 🌟Zip Sorok Depan 12"100 🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah . Berat : 460 gram +/- . Berminat untuk membeli ?? ❤️ . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajurayaterkini  #bajukurungterkini 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
SHATIERRA KURUNG
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Harga: RM 100
.
POSTAGE : RM 8 sm, RM 11 ss
.
Code: KM1005
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Biasa
🌟Zip Sorok Depan 12"100
🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah .
Berat : 460 gram +/-
.
Berminat untuk membeli ?? ❤️
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajurayaterkini #bajukurungterkini
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SHATIERRA KURUNG 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Harga: RM 100 . POSTAGE : RM 8 sm, RM 11 ss . Code: KM1005 . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Biasa 🌟Zip Sorok Depan 12"100 🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah . Berat : 460 gram +/- . Berminat untuk membeli ?? ❤️ . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajurayaterkini  #bajukurungterkini 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
SHATIERRA KURUNG
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Harga: RM 100
.
POSTAGE : RM 8 sm, RM 11 ss
.
Code: KM1005
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Biasa
🌟Zip Sorok Depan 12"100
🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah .
Berat : 460 gram +/-
.
Berminat untuk membeli ?? ❤️
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajurayaterkini #bajukurungterkini
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SHATIERRA KURUNG 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Harga: RM 100 . POSTAGE : RM 8 sm, RM 11 ss . Code: KM1005 . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Biasa 🌟Zip Sorok Depan 12"100 🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah . Berat : 460 gram +/- . Berminat untuk membeli ?? ❤️ . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajurayaterkini  #bajukurungterkini 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
SHATIERRA KURUNG
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Harga: RM 100
.
POSTAGE : RM 8 sm, RM 11 ss
.
Code: KM1005
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Biasa
🌟Zip Sorok Depan 12"100
🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah .
Berat : 460 gram +/-
.
Berminat untuk membeli ?? ❤️
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajurayaterkini #bajukurungterkini
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SHATIERRA KURUNG 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Harga: RM 100 . POSTAGE : RM 8 sm, RM 11 ss . Code: KM1005 . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Biasa 🌟Zip Sorok Depan 12"100 🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah . Berat : 460 gram +/- . Berminat untuk membeli ?? ❤️ . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajurayaterkini  #bajukurungterkini 
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
SHATIERRA KURUNG
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Harga: RM 100
.
POSTAGE : RM 8 sm, RM 11 ss
.
Code: KM1005
.
Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
.
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
.
🌟Tangan Biasa
🌟Zip Sorok Depan 12"100
🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah .
Berat : 460 gram +/-
.
Berminat untuk membeli ?? ❤️
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajurayaterkini #bajukurungterkini
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SHATIERRA KURUNG 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Harga: RM 100 . POSTAGE : RM 8 sm, RM 11 ss . Code: KM1005 . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) . Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Tangan Biasa 🌟Zip Sorok Depan 12"100 🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah . Berat : 460 gram +/- . Berminat untuk membeli ?? ❤️ . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah  #bajukurung  #merdeka  #raya2017  #promosimerdeka  #kurungmoden  #kurungmini  #bajucantik  #bajuraya  #bajurayaterkini  #bajukurungterkini 
HOT STUFF ITEM 🔥🔥
👉READY STOCK💯

PROMO BESAR BESARAN❗
'
STOCK CONVERSE ALL STAR⤵
-
⏩CONVERSE ALL STAR Creamy
⏩CONVERSE ALL STAR Maroon
⏩CONVERSE ALL STAR All Black
⏩CONVERSE ALL STAR Black White
⏩CONVERSE ALL STAR Blue 
HARGA PROMOSI⤵
RM60 SAHAJA✔

PROMOSI NI BILA2 MASA BOLEH TAMAT😲
SAPA CEPAT DIA DAPAT💯
FAST ACTION FAST RESULT💢

CEPAT ORDER SEBELUM TERLAMBT ❗
Ws : 0136906986 (khai)

Nak bag murah? 
Follow @khaiistyloo🔥
Follow @khaiistyloo🔥

#kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasutmalaysia #topimurahmalaysia #topimurah #topimalaysia #capmurahmalaysia #capmurah ##khaiiempire #capmurahmalaysia #capmurah2 #capmurah #capmurahmalaysia #sayajualcapmurah #sayajualcap #sayajualcapadidas #sayajualcapnike #sukansea #snapbackmurah #snapbackboy #championcap #cappuma #capairjordan #capminilove #capadidas #capnike #capexclusive #capmurahsangat #promosimerdeka #capstonedmurah #capstoned #kasutnike
HOT STUFF ITEM 🔥🔥 👉READY STOCK💯 PROMO BESAR BESARAN❗ ' STOCK CONVERSE ALL STAR⤵ - ⏩CONVERSE ALL STAR Creamy ⏩CONVERSE ALL STAR Maroon ⏩CONVERSE ALL STAR All Black ⏩CONVERSE ALL STAR Black White ⏩CONVERSE ALL STAR Blue HARGA PROMOSI⤵ RM60 SAHAJA✔ PROMOSI NI BILA2 MASA BOLEH TAMAT😲 SAPA CEPAT DIA DAPAT💯 FAST ACTION FAST RESULT💢 CEPAT ORDER SEBELUM TERLAMBT ❗ Ws : 0136906986 (khai) Nak bag murah? Follow @khaiistyloo🔥 Follow @khaiistyloo🔥 #kasutmurahmalaysia  #kasutmurah  #kasutmalaysia  #topimurahmalaysia  #topimurah  #topimalaysia  #capmurahmalaysia  #capmurah  ##khaiiempire  #capmurahmalaysia  #capmurah2  #capmurah  #capmurahmalaysia  #sayajualcapmurah  #sayajualcap  #sayajualcapadidas  #sayajualcapnike  #sukansea  #snapbackmurah  #snapbackboy  #championcap  #cappuma  #capairjordan  #capminilove  #capadidas  #capnike  #capexclusive  #capmurahsangat  #promosimerdeka  #capstonedmurah  #capstoned  #kasutnike 
InsyaAllah harap dipermudahkan rezeki. Trusted seller since 2015

Feedback dari pelanggan kami, harap puas hati
Tqsm encik hafizuddin . 😘

#trustedseller
#jamtangancouple #jamcouplemurah #jamcouplemalaysia #merdekasale #merdekapromo #promosimerdeka #hadiahanniversary #hadiahharijadi #jamkekasih #jamuntukpasangan #hadiahuntuksuami #hadiahuntukisteri #feedbackjtc1
HOT STUFF ITEM 🔥🔥
👉READY STOCK💯

PROMO BESAR BESARAN❗
'
STOCK ZX FLUX⤵
-
⏩ZX FLUX Copper
⏩ZX FLUX Black Gold Line Hitam
⏩ZX FLUX Black White Edition ⏩ZX FLUX All Black
⏩ZX FLUX Black Red
⏩ZX FLUX Navy Blue
⏩ZX FLUX Black Blue 
HARGA PROMOSI⤵
RM80 SAHAJA✔

PROMOSI NI BILA2 MASA BOLEH TAMAT😲
SAPA CEPAT DIA DAPAT💯
FAST ACTION FAST RESULT💢

CEPAT ORDER SEBELUM TERLAMBT ❗
Ws : 0136906986 (khai)

Nak cap murah? 
Follow @cap.khaii🔥
Follow @cap.khaii🔥

#kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasutmalaysia #topimurahmalaysia #topimurah #topimalaysia #capmurahmalaysia #capmurah ##khaiiempire #capmurahmalaysia #capmurah2 #capmurah #capmurahmalaysia #sayajualcapmurah #sayajualcap #sayajualcapadidas #sayajualcapnike #sukansea #snapbackmurah #snapbackboy #championcap #cappuma #capairjordan #capminilove #capadidas #capnike #capexclusive #capmurahsangat #promosimerdeka #capstonedmurah #capstoned #kasutnike
HOT STUFF ITEM 🔥🔥 👉READY STOCK💯 PROMO BESAR BESARAN❗ ' STOCK ZX FLUX⤵ - ⏩ZX FLUX Copper ⏩ZX FLUX Black Gold Line Hitam ⏩ZX FLUX Black White Edition ⏩ZX FLUX All Black ⏩ZX FLUX Black Red ⏩ZX FLUX Navy Blue ⏩ZX FLUX Black Blue HARGA PROMOSI⤵ RM80 SAHAJA✔ PROMOSI NI BILA2 MASA BOLEH TAMAT😲 SAPA CEPAT DIA DAPAT💯 FAST ACTION FAST RESULT💢 CEPAT ORDER SEBELUM TERLAMBT ❗ Ws : 0136906986 (khai) Nak cap murah? Follow @cap.khaii🔥 Follow @cap.khaii🔥 #kasutmurahmalaysia  #kasutmurah  #kasutmalaysia  #topimurahmalaysia  #topimurah  #topimalaysia  #capmurahmalaysia  #capmurah  ##khaiiempire  #capmurahmalaysia  #capmurah2  #capmurah  #capmurahmalaysia  #sayajualcapmurah  #sayajualcap  #sayajualcapadidas  #sayajualcapnike  #sukansea  #snapbackmurah  #snapbackboy  #championcap  #cappuma  #capairjordan  #capminilove  #capadidas  #capnike  #capexclusive  #capmurahsangat  #promosimerdeka  #capstonedmurah  #capstoned  #kasutnike 
🌼BIBIR CANTIK SEMULAJADI🌼
.
.
Jelly tint ni bukan saja boleh mencantik kan bibir, jelly tint maera secret ni pun boleh dijadikan blusher untuk menaik kan lagi seri wajah kita tau uollss... 🍓😘
.
yg penting ORGANIC dan tak mengelapkan bibir... .
.
ws : 01131886196 .
#bibircantiksemulajadi #maerasecretbynora #maerasecretagent #sayapakaisayajual #lipscareorganic #lipscareviral #terbaik #dahcubaconfirmjatuhcinta❤️ #bibirmerahmerona #tipsbibircantik #feedbackolbnm #bazarpaknil #fazura #promosimerdeka #murahmurah
🌼BIBIR CANTIK SEMULAJADI🌼 . . Jelly tint ni bukan saja boleh mencantik kan bibir, jelly tint maera secret ni pun boleh dijadikan blusher untuk menaik kan lagi seri wajah kita tau uollss... 🍓😘 . yg penting ORGANIC dan tak mengelapkan bibir... . . ws : 01131886196 . #bibircantiksemulajadi  #maerasecretbynora  #maerasecretagent  #sayapakaisayajual  #lipscareorganic  #lipscareviral  #terbaik  #dahcubaconfirmjatuhcinta ❤️ #bibirmerahmerona  #tipsbibircantik  #feedbackolbnm  #bazarpaknil  #fazura  #promosimerdeka  #murahmurah 
HOT STUFF ITEM 🔥🔥
👉READY STOCK💯

PROMO BESAR BESARAN❗
'
STOCK Huarache⤵
-
⏩Huarache All White ⏩Huarache Maroon
⏩Huarache All Black
⏩Huarache Peach
⏩Huarache Green 
HARGA PROMOSI⤵
RM85 SAHAJA✔

PROMOSI NI BILA2 MASA BOLEH TAMAT😲
SAPA CEPAT DIA DAPAT💯
FAST ACTION FAST RESULT💢

CEPAT ORDER SEBELUM TERLAMBT ❗
Ws : 0136906986 (khai)

Nak cap murah? 
Follow @cap.khaii🔥
Follow @cap.khaii🔥

#kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasutmalaysia #topimurahmalaysia #topimurah #topimalaysia #capmurahmalaysia #capmurah ##khaiiempire #capmurahmalaysia #capmurah2 #capmurah #capmurahmalaysia #sayajualcapmurah #sayajualcap #sayajualcapadidas #sayajualcapnike #sukansea #snapbackmurah #snapbackboy #championcap #cappuma #capairjordan #capminilove #capadidas #capnike #capexclusive #capmurahsangat #promosimerdeka #capstonedmurah #capstoned #kasutnike
HOT STUFF ITEM 🔥🔥 👉READY STOCK💯 PROMO BESAR BESARAN❗ ' STOCK Huarache⤵ - ⏩Huarache All White ⏩Huarache Maroon ⏩Huarache All Black ⏩Huarache Peach ⏩Huarache Green HARGA PROMOSI⤵ RM85 SAHAJA✔ PROMOSI NI BILA2 MASA BOLEH TAMAT😲 SAPA CEPAT DIA DAPAT💯 FAST ACTION FAST RESULT💢 CEPAT ORDER SEBELUM TERLAMBT ❗ Ws : 0136906986 (khai) Nak cap murah? Follow @cap.khaii🔥 Follow @cap.khaii🔥 #kasutmurahmalaysia  #kasutmurah  #kasutmalaysia  #topimurahmalaysia  #topimurah  #topimalaysia  #capmurahmalaysia  #capmurah  ##khaiiempire  #capmurahmalaysia  #capmurah2  #capmurah  #capmurahmalaysia  #sayajualcapmurah  #sayajualcap  #sayajualcapadidas  #sayajualcapnike  #sukansea  #snapbackmurah  #snapbackboy  #championcap  #cappuma  #capairjordan  #capminilove  #capadidas  #capnike  #capexclusive  #capmurahsangat  #promosimerdeka  #capstonedmurah  #capstoned  #kasutnike 
NEW ARRIVAL - TRAVEL KIT YANG MEMUDAHKAN PERGERAKAN ANDA KE MANA SAHAJA! 😱
.
⭐️ HERSCHEL CHAPTER TRAVEL KIT ⭐️
.
✔️ Original Authentic 100%
✔️ Premium Quality
✔️ Colour Black & Navy Blue
✔️ 100% Polyester
✔️ Waterproof Zipper
✔️ Comes with Herschel Plastic
✔️ Kapasiti 5 Litre
✔️ Sesuai utk lelaki & perempuan. Nak letak apa2 pon boleh. 😍
_____________________
Size : 6" (H) x 9.5 (W) x 4.5 (D)
.
_____________________
🎊 PROMOTION PRICE 🎊
Kini Hanya 🎗RM100 sahaja!
Harga Asal RM155.00 tau
Anda JIMAT RM55 tu! 😍
.
Order cepat sebelum kehabisan stok!
Whatsapp ke 0198667514 sekarang!
.
#arlegacy #selamatharimerdeka #promosimerdeka #merdekasale #windbreakermalaysia #sweatermurah
NEW ARRIVAL - TRAVEL KIT YANG MEMUDAHKAN PERGERAKAN ANDA KE MANA SAHAJA! 😱 . ⭐️ HERSCHEL CHAPTER TRAVEL KIT ⭐️ . ✔️ Original Authentic 100% ✔️ Premium Quality ✔️ Colour Black & Navy Blue ✔️ 100% Polyester ✔️ Waterproof Zipper ✔️ Comes with Herschel Plastic ✔️ Kapasiti 5 Litre ✔️ Sesuai utk lelaki & perempuan. Nak letak apa2 pon boleh. 😍 _____________________ Size : 6" (H) x 9.5 (W) x 4.5 (D) . _____________________ 🎊 PROMOTION PRICE 🎊 Kini Hanya 🎗RM100 sahaja! Harga Asal RM155.00 tau Anda JIMAT RM55 tu! 😍 . Order cepat sebelum kehabisan stok! Whatsapp ke 0198667514 sekarang! . #arlegacy  #selamatharimerdeka  #promosimerdeka  #merdekasale  #windbreakermalaysia  #sweatermurah 
💕COUPLE SHOES💕
.
HANYA YANG TERMURAH! #RM50LIST
💰 SATU RM50, DUA RM95, TIGA RM135, EMPAT RM160, LIMA RM190.
📬 SM +RM7 postage fee
📬 SS +RM11 postage fee
.
HARGA BERBALOI2 😩 MANA NAK DAPAT HARGA CAMNI?? HANYA DENGAN DIRECT SUPPLIER!
.
👟 HUARACHE INSPIRED
👣SIZE 36-44 (stock terhad!)
Material: High Quality pu leather + Clothes + rubber sole
.
#promosimerdeka #kasutsayamurah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysiamurah #kasutmalaysia #kasutmurahmurah #kasutmurahmy #merdekasales
💕COUPLE SHOES💕 . HANYA YANG TERMURAH! #RM50LIST  💰 SATU RM50, DUA RM95, TIGA RM135, EMPAT RM160, LIMA RM190. 📬 SM +RM7 postage fee 📬 SS +RM11 postage fee . HARGA BERBALOI2 😩 MANA NAK DAPAT HARGA CAMNI?? HANYA DENGAN DIRECT SUPPLIER! . 👟 HUARACHE INSPIRED 👣SIZE 36-44 (stock terhad!) Material: High Quality pu leather + Clothes + rubber sole . #promosimerdeka  #kasutsayamurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutmalaysiamurah  #kasutmalaysia  #kasutmurahmurah  #kasutmurahmy  #merdekasales 
💕COUPLE SHOES💕
.
HANYA YANG TERMURAH! #RM50LIST
💰 SATU RM50, DUA RM95, TIGA RM135, EMPAT RM160, LIMA RM190.
📬 SM +RM7 postage fee
📬 SS +RM11 postage fee
.
HARGA BERBALOI2 😩 MANA NAK DAPAT HARGA CAMNI?? HANYA DENGAN DIRECT SUPPLIER!
.
👟 HUARACHE INSPIRED
👣SIZE 36-44 (stock terhad!)
Material: High Quality pu leather + Clothes + rubber sole
.
#promosimerdeka #kasutsayamurah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysiamurah #kasutmalaysia #kasutmurahmurah #kasutmurahmy #merdekasales
💕COUPLE SHOES💕 . HANYA YANG TERMURAH! #RM50LIST  💰 SATU RM50, DUA RM95, TIGA RM135, EMPAT RM160, LIMA RM190. 📬 SM +RM7 postage fee 📬 SS +RM11 postage fee . HARGA BERBALOI2 😩 MANA NAK DAPAT HARGA CAMNI?? HANYA DENGAN DIRECT SUPPLIER! . 👟 HUARACHE INSPIRED 👣SIZE 36-44 (stock terhad!) Material: High Quality pu leather + Clothes + rubber sole . #promosimerdeka  #kasutsayamurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutmalaysiamurah  #kasutmalaysia  #kasutmurahmurah  #kasutmurahmy  #merdekasales 
💕COUPLE SHOES💕
.
HANYA YANG TERMURAH! #RM50LIST
💰 SATU RM50, DUA RM95, TIGA RM135, EMPAT RM160, LIMA RM190.
📬 SM +RM7 postage fee
📬 SS +RM11 postage fee
.
HARGA BERBALOI2 😩 MANA NAK DAPAT HARGA CAMNI?? HANYA DENGAN DIRECT SUPPLIER!
.
👟 HUARACHE INSPIRED
👣SIZE 36-44 (stock terhad!)
Material: High Quality pu leather + Clothes + rubber sole
.
#promosimerdeka #kasutsayamurah #kasutmurahmalaysia #kasutmalaysiamurah #kasutmalaysia #kasutmurahmurah #kasutmurahmy #merdekasales
💕COUPLE SHOES💕 . HANYA YANG TERMURAH! #RM50LIST  💰 SATU RM50, DUA RM95, TIGA RM135, EMPAT RM160, LIMA RM190. 📬 SM +RM7 postage fee 📬 SS +RM11 postage fee . HARGA BERBALOI2 😩 MANA NAK DAPAT HARGA CAMNI?? HANYA DENGAN DIRECT SUPPLIER! . 👟 HUARACHE INSPIRED 👣SIZE 36-44 (stock terhad!) Material: High Quality pu leather + Clothes + rubber sole . #promosimerdeka  #kasutsayamurah  #kasutmurahmalaysia  #kasutmalaysiamurah  #kasutmalaysia  #kasutmurahmurah  #kasutmurahmy  #merdekasales 
👉MONTBLANC COPYORI
👉ALL FUNCTION 👉BODY STAINLESS 👉ENJIN MOVEMENT JEPUN 👉SAIZ 50MM
👉BATERI 👉LEATHER STRAPS 
Whatsaap www.wasap.my/60166375717

#jamcouplemurah #jamgshockmalaysia #jamgshockmurah #jamgshockmurahmalaysia
#hadiahharijadi #hadiahanniversary #jamlelaki #jamwanita #jamperempuan #hantaranperkahwinan #hantarankahwin #promosimerdeka #merdekapromo #promomerdeka #sukanseakl #sukansea2017 #selamathariraya#tissotcopyori#monthblancecopyori
👉MONTBLANC COPYORI 👉ALL FUNCTION 👉BODY STAINLESS 👉ENJIN MOVEMENT JEPUN 👉SAIZ 50MM 👉BATERI 👉LEATHER STRAPS Whatsaap www.wasap.my/60166375717 #jamcouplemurah  #jamgshockmalaysia  #jamgshockmurah  #jamgshockmurahmalaysia  #hadiahharijadi  #hadiahanniversary  #jamlelaki  #jamwanita  #jamperempuan  #hantaranperkahwinan  #hantarankahwin  #promosimerdeka  #merdekapromo  #promomerdeka  #sukanseakl  #sukansea2017  #selamathariraya #tissotcopyori #monthblancecopyori