an online Instagram web viewer

#pudina medias

Photos

..cikPida balik keja rini cam blk merket plk.. Eh ehh! 😊😊..dpt petik sayur-sayuran 😍
#sawi #salad #parkchoy #pudina
#untungkerjaNAHRIM πŸ˜‰πŸ˜‰
Craving for a spicy-tangy combo? How about grabbing a lip-smacking tandoori for tonight? 
#Tandoori #pudina #spicy #tangy #chickentandoori
New addition! #Pudina 😍
#Kitchengarden what next?!
Baraka Allahu Lakuma πŸ’– #pudina
Baraka Allahu Lakuma πŸ’– #pudina 
#Pudina k chatniii..... #madebymeπŸ™‹ ... 😊
Last night's dinner. Baked Salmon. #seasoning #bandanya #pudina #triniting #cookingwithtravis
Food diaries#Totakura vadiyala koora#pudina chutney#pepper rasam😍😍😍😍😍
.
Semoga dengan Asbab consume Putih Korea, awak dapat miliki kulit idaman awak semua
In sha Allah. Yang penting positif & yakin.
Lebih baik lagi yakin pada Allah yang menyembuhkan segala penyakit (masalah kulit) awak 
Sebelum consume baca doa dulu untuk Allah sembuhkan masalah kulit kita tauuu.
.
PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung 
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang.
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan.
.
To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465
. .
#malaysia #indonesia #singapore  #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea
. Semoga dengan Asbab consume Putih Korea, awak dapat miliki kulit idaman awak semua In sha Allah. Yang penting positif & yakin. Lebih baik lagi yakin pada Allah yang menyembuhkan segala penyakit (masalah kulit) awak Sebelum consume baca doa dulu untuk Allah sembuhkan masalah kulit kita tauuu. . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang. . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan. . To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea 
.
Lady boss bagi fresh putih korea from oven, Airin pun kasi dekat abg posmen barang fresh dari oven. 
Meh cepat cepat join dalam list PRE ORDER stock dah tak banyak tuh, nak tunggu next batch entah bila pulak lah kan nak bukak πŸ‘…πŸ‘…
.
Kesan bergantung pada individu.
Dah byk testimoni yg kami dapat. πŸ˜‰
. .
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung (3 bulan keatas)
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang.
.
Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan.
.
To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465
. .
#malaysia #indonesia #singapore  #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea #teamputihmuluskorea
. Lady boss bagi fresh putih korea from oven, Airin pun kasi dekat abg posmen barang fresh dari oven. Meh cepat cepat join dalam list PRE ORDER stock dah tak banyak tuh, nak tunggu next batch entah bila pulak lah kan nak bukak πŸ‘…πŸ‘… . Kesan bergantung pada individu. Dah byk testimoni yg kami dapat. πŸ˜‰ . . Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung (3 bulan keatas) Ibu menyusukan Ibu yang berpantang. . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan. . To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea 
.
Ish tak bestnya ada kulit muka yang putih tapi berjerawat 😭 Kalau ada kulit yang licin tanpa jerawat tapi kulit gelap pun tak best jugak kan? πŸ˜… -

Habistu apa yang best? Yang paling best bila kulit kita takda jerawat, takda jeragat, kulit putih dan licin. Macam mana nak dapatkan kulit yang cantik macam Kak nad kata ni? Kena lah consume Putih Korea. Dijamin berkesan πŸ’― -

NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» -

To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465
. .
#malaysia #indonesia #singapore  #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea
. Ish tak bestnya ada kulit muka yang putih tapi berjerawat 😭 Kalau ada kulit yang licin tanpa jerawat tapi kulit gelap pun tak best jugak kan? πŸ˜… - Habistu apa yang best? Yang paling best bila kulit kita takda jerawat, takda jeragat, kulit putih dan licin. Macam mana nak dapatkan kulit yang cantik macam Kak nad kata ni? Kena lah consume Putih Korea. Dijamin berkesan πŸ’― - NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» - To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea 
.
Ha yang ada masalah jerawat/jeragat #putihkorea boleh rawat tau bagi kulit uolls elok daripada ada jerawat kepada tak ada jerawat uolls.
.
 PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung 
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang.
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan.
.
To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0134390051
. .
#malaysia #indonesia #singapore #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea #ajimaura #terapiinstagram
. Ha yang ada masalah jerawat/jeragat #putihkorea  boleh rawat tau bagi kulit uolls elok daripada ada jerawat kepada tak ada jerawat uolls. . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang. . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan. . To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0134390051 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea  #ajimaura  #terapiinstagram 
#testimonialcustomer 
#avera #facialcleanser #formen .
MashaAllaah.. Extract #aloevera 
#timun #melon #pudina berikan #coolingeffect & #soothing pada #kulit . #teatreeoil membantu mengecutkan #jerawat #hilangkan
.
Bukan sahaja mencuci #kulitmuka tetapi kaya dengan #alphahydroxyacids (AHAs) daripada extract #lemon yang bantu #kurangkedutan #antiacne #antiaging . Bila selalu #cucimuka dgn #averacleanser ni insyaAllaah  semakin #cerahkulitmuka
Recommended juga digunakan sbg #shaverfoam #shavingcream 😘
#testimonialcustomer  #avera  #facialcleanser  #formen  . MashaAllaah.. Extract #aloevera  #timun  #melon  #pudina  berikan #coolingeffect  & #soothing  pada #kulit  . #teatreeoil  membantu mengecutkan #jerawat  #hilangkan  . Bukan sahaja mencuci #kulitmuka  tetapi kaya dengan #alphahydroxyacids  (AHAs) daripada extract #lemon  yang bantu #kurangkedutan  #antiacne  #antiaging  . Bila selalu #cucimuka  dgn #averacleanser  ni insyaAllaah semakin #cerahkulitmuka  Recommended juga digunakan sbg #shaverfoam  #shavingcream  😘
..cikPida balik keja rini cam blk merket plk.. Eh ehh! 😊😊..dpt petik sayur-sayuran 😍
#sawi #salad #parkchoy #pudina
#untungkerjaNAHRIM πŸ˜‰πŸ˜‰
#ammascooking 
Breakfast this morning - warm, soft, and fluffy idlis with pudina chutney!
#ammascooking  Breakfast this morning - warm, soft, and fluffy idlis with pudina chutney!
Harga murah je dear...☺
RM 75 sekotak x 30 hari penggunaan 
RM 2.5 sehari jeee awak spend untuk dapatkan Kulit Putih, Flawless, Gebu, Cantikkk πŸ’•πŸ˜˜
.
1 kotak RM75
Free Sudu Kecil
Postage RM 8 SM / RM 12 SS
TAHAN 1 BULAN LEBIH
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
2 kotak RM 150 
Free Sudu Kecil
Postage RM 8 SM / RM 12 SS
TAHAN 2 BULAN LEBIH
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
3 kotak RM 225 
Free Sudu Kecil
FREE POSTAGE 
TAHAN 3 BULAN LEBIH
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#malaysia #indonesia #singapore #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #ThejunniPutihKorea #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea #teamputihmuluskorea
Harga murah je dear...☺ RM 75 sekotak x 30 hari penggunaan RM 2.5 sehari jeee awak spend untuk dapatkan Kulit Putih, Flawless, Gebu, Cantikkk πŸ’•πŸ˜˜ . 1 kotak RM75 Free Sudu Kecil Postage RM 8 SM / RM 12 SS TAHAN 1 BULAN LEBIH 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . 2 kotak RM 150 Free Sudu Kecil Postage RM 8 SM / RM 12 SS TAHAN 2 BULAN LEBIH 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . 3 kotak RM 225 Free Sudu Kecil FREE POSTAGE TAHAN 3 BULAN LEBIH 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . #malaysia  #indonesia  #singapore  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #ThejunniPutihKorea  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea 
.
8 gabungan FORMULA TERBAIK DARI KOREA di dalam kandungan #ThejunniPUTIHKOREA πŸ’•.
Kelapan-lapan bahan ini ada kelebihan masing2 yang bertindak untuk merawat kulit anda dari dalam.
.
Ramai tanya β€œPUTIH KOREA ni untuk Putih je kee...?”
Sebenarnya banyak sangat kelebihan dia 
Merawat jerawat, sunburn, kulit kusam, blackhead dan banyak lagi
.
.
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung 
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang.
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan.
.
To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0183941749
. .
#malaysia #indonesia #singapore  #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea
. 8 gabungan FORMULA TERBAIK DARI KOREA di dalam kandungan #ThejunniPUTIHKOREA  πŸ’•. Kelapan-lapan bahan ini ada kelebihan masing2 yang bertindak untuk merawat kulit anda dari dalam. . Ramai tanya β€œPUTIH KOREA ni untuk Putih je kee...?” Sebenarnya banyak sangat kelebihan dia Merawat jerawat, sunburn, kulit kusam, blackhead dan banyak lagi . . Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang. . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan. . To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0183941749 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea 
.
Ish tak bestnya ada kulit muka yang putih tapi berjerawat 😭 Kalau ada kulit yang licin tanpa jerawat tapi kulit gelap pun tak best jugak kan? πŸ˜… -

Habistu apa yang best? Yang paling best bila kulit kita takda jerawat, takda jeragat, kulit putih dan licin. Macam mana nak dapatkan kulit yang cantik macam Kak nad kata ni? Kena lah consume Putih Korea. Dijamin berkesan πŸ’― -

NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» -

To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465
. .
#malaysia #indonesia #singapore  #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea #teamputihmuluskorea
. Ish tak bestnya ada kulit muka yang putih tapi berjerawat 😭 Kalau ada kulit yang licin tanpa jerawat tapi kulit gelap pun tak best jugak kan? πŸ˜… - Habistu apa yang best? Yang paling best bila kulit kita takda jerawat, takda jeragat, kulit putih dan licin. Macam mana nak dapatkan kulit yang cantik macam Kak nad kata ni? Kena lah consume Putih Korea. Dijamin berkesan πŸ’― - NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya πŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ» - To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea 
.
Bila ada whitehead n blackhead mesti korg picit buat macam jerawat tu kan? Silap tau tu uolllssss! Boleh merosakkan kulit 😱 Kalau pakai pin untuk whitehead tu pun tidak bagus, sebab boleh buat kulit luka lagi lagi jenis kulit kering. Nak tahu tak apa yang paling bagus? Semestinya lah pakai The Junni Putih Korea secara konsisten. Hehehe dapat sesuatu tak? 😘 #TheJunniTips-

PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung 
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang .
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan .
.
To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465
. .
#malaysia #indonesia #singapore  #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea
. Bila ada whitehead n blackhead mesti korg picit buat macam jerawat tu kan? Silap tau tu uolllssss! Boleh merosakkan kulit 😱 Kalau pakai pin untuk whitehead tu pun tidak bagus, sebab boleh buat kulit luka lagi lagi jenis kulit kering. Nak tahu tak apa yang paling bagus? Semestinya lah pakai The Junni Putih Korea secara konsisten. Hehehe dapat sesuatu tak? 😘 #TheJunniTips - PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang . . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . . To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea 
.
Putih Korea adalah Serbuk Kemam (Suplimen) pemutih seluruh badan termasuk wajahΒ juga suplimen merawat segala masalah kulit seperti jerawat, sunburn, kulit kusam, jeragat dan banyak lagi.
.
Produk Putih Korea mempunyai 8 bahan sahaja iaituΒ ASTAXANTHIN (kolagen dari hasil laut),
Vitamin C, Vitamin E , Serbuk Rosehip, Pati Biji Anggur, Glutathione, AHA, Serbuk Mutiara.
.
Putih Korea sesuai untuk Wanita & Lelaki,
semua jenis masalah kulit termasuk kulit sensitif.
.
Boleh di ambil seawal 12 tahun dan keatas
juga sesuai bagi Ibu mengandung,
ibu menyusukan bayi & sedang berpantang.
Boleh juga di ambil ketika Haid.
.
Produk ini mengandungi Hasil Laut (kolagen) jadi ianyaΒ 
TIDAK SESUAI BAGI MEREKA YANG MENGALAMI ALERGIK PADA MAKANAN LAUT,Β 
SEAFOOD & KOLAGEN
.
Tips Kesan Lebih Pantas & Mudah Penyerapan pada badanΒ 
dengan Kemam Putih Korea 2 sudu kecil di bawak lidah,
.
Minum mineral 8 gelas sehari & Elakkan dari pengambilan minuman berkafein.

Sebotol 100g Tahan lebih sebulan .
.
To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465
. .
#malaysia #indonesia #singapore  #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea
. Putih Korea adalah Serbuk Kemam (Suplimen) pemutih seluruh badan termasuk wajahΒ juga suplimen merawat segala masalah kulit seperti jerawat, sunburn, kulit kusam, jeragat dan banyak lagi. . Produk Putih Korea mempunyai 8 bahan sahaja iaituΒ ASTAXANTHIN (kolagen dari hasil laut), Vitamin C, Vitamin E , Serbuk Rosehip, Pati Biji Anggur, Glutathione, AHA, Serbuk Mutiara. . Putih Korea sesuai untuk Wanita & Lelaki, semua jenis masalah kulit termasuk kulit sensitif. . Boleh di ambil seawal 12 tahun dan keatas juga sesuai bagi Ibu mengandung, ibu menyusukan bayi & sedang berpantang. Boleh juga di ambil ketika Haid. . Produk ini mengandungi Hasil Laut (kolagen) jadi ianyaΒ  TIDAK SESUAI BAGI MEREKA YANG MENGALAMI ALERGIK PADA MAKANAN LAUT,Β  SEAFOOD & KOLAGEN . Tips Kesan Lebih Pantas & Mudah Penyerapan pada badanΒ  dengan Kemam Putih Korea 2 sudu kecil di bawak lidah, . Minum mineral 8 gelas sehari & Elakkan dari pengambilan minuman berkafein. Sebotol 100g Tahan lebih sebulan . . To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea 
.
Semoga dengan Asbab consume Putih Korea, awak dapat miliki kulit idaman awak semua
In sha Allah. Yang penting positif & yakin.
Lebih baik lagi yakin pada Allah yang menyembuhkan segala penyakit (masalah kulit) awak 
Sebelum consume baca doa dulu untuk Allah sembuhkan masalah kulit kita tauuu.
.
PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung 
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang.
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan.
.
To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465
. .
#malaysia #indonesia #singapore  #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea
. Semoga dengan Asbab consume Putih Korea, awak dapat miliki kulit idaman awak semua In sha Allah. Yang penting positif & yakin. Lebih baik lagi yakin pada Allah yang menyembuhkan segala penyakit (masalah kulit) awak Sebelum consume baca doa dulu untuk Allah sembuhkan masalah kulit kita tauuu. . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang. . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan. . To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 011-25669465 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea 
Best Digestive drink in the house.. Forest Mint Lime @ Rs.40/- only at Lassi House, Vaniyambadi.

#lassihouse
#outlet
#lhvnb
#vaniyambadi
#lassihousevaniyambadi 
#best
#yum
#yummy
#tasty
#delicious
#awesome
#digestive
#cooler
#mint
#lime 
#healthy
#refreshing
#pudina
Sempena SALE 12.12  harini, meh Kak Sofi cite sikit pasal EO Peppermint ni.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Peppermint a.k.a daun pudina

Bestkan pakai peppermint ni sejuk je.  Kenapa sejuk eh?

Meh Kak Sofi cerita sikit komponen utama yang terdapat dalam peppermint ni.

Pada yang tak minat nak baca lanjut, cukuplah anda tahu peppermint sangat bagus jika anda ada masalah perut dan pernafasan (alergik, selsema) ☺☺☺☺.
.
MENTHOL
=========
🌿 komponen menthol inilah yang bertanggungjawab memberi kita rasa sejuk
.
🌿 ia bersifat antibakteria, antikeradangan, antiviral dan antipasmodic (relakskan otot)
.
🌿 maksudnya apa? Bagus untuk meredakan masalah pernafasan (respiratory) seperti astma, bronkitis, sinus, hay fever (alergik disebabkan oleh debunga atau habuk), dan demam selsema
.
🌿 dipercayai menthol mempunyai kelebihan untuk menghalang pengeluaran histamin (bahan kimia dlm sel badan yang menghalau keluar bad things dari badan dan menyebabkan simptom alergik seperti selsema dan bersin)
.
🌿 ia juga bertindak sebagai decongestant dan expectorant. Bahasa mudahnya membuka saluran pernafasan dan mencairkan dan melonggarkan kahak/mukus dari saluran pernafasan dan paru paru.
.
🌿 sebab tu lah jika anda perasan, dalam ubat batuk mesti ada kandungan menthol ni.
.
MENTHONE
==========
.
🌱 komponen inilah yang memberi bau dan rasa daun pudina tu
.
🌱 menthone ni sangat bagus untuk segala masalah berkaitan dengan sakit perut seperti IBS (irritable bowel syndrom). Ia melegakan sakit perut dan ketakselesaan perut berkaitan dengan IBS
.
🌱 menthone juga sangat efektif untuk legakan kekejangan otot pada perut. Ia bertindak dengan cara menghalang saluran kalsium (calcium channel blocker) dalam perut dimana ia relakskan salur darah anda. (Panjang nk cite partni, cukuplah takat ni k😎).
.
🌱 ia melegakan ketakhadaman, loya dan sakit perut
.
🌱 kesimpulannya, menthone ni sangat best untuk perut.
.
Selain daripada itu, peppermint juga bagus untuk sakit kepala, mengantuk, menurunkan suhu badan, fokus dan lebih menumpukan perhatian.
.
Tahniah pada anda dapat baca sampai habis...πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
.
Cepat dapatkan sementara tengah sale ni!

Whatsapp Kak Sofi di 0193016450.

www.wasap.my/60193016450
.
#peppermint #pudina
.
Sempena SALE 12.12 harini, meh Kak Sofi cite sikit pasal EO Peppermint ni. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Peppermint a.k.a daun pudina Bestkan pakai peppermint ni sejuk je. Kenapa sejuk eh? Meh Kak Sofi cerita sikit komponen utama yang terdapat dalam peppermint ni. Pada yang tak minat nak baca lanjut, cukuplah anda tahu peppermint sangat bagus jika anda ada masalah perut dan pernafasan (alergik, selsema) ☺☺☺☺. . MENTHOL ========= 🌿 komponen menthol inilah yang bertanggungjawab memberi kita rasa sejuk . 🌿 ia bersifat antibakteria, antikeradangan, antiviral dan antipasmodic (relakskan otot) . 🌿 maksudnya apa? Bagus untuk meredakan masalah pernafasan (respiratory) seperti astma, bronkitis, sinus, hay fever (alergik disebabkan oleh debunga atau habuk), dan demam selsema . 🌿 dipercayai menthol mempunyai kelebihan untuk menghalang pengeluaran histamin (bahan kimia dlm sel badan yang menghalau keluar bad things dari badan dan menyebabkan simptom alergik seperti selsema dan bersin) . 🌿 ia juga bertindak sebagai decongestant dan expectorant. Bahasa mudahnya membuka saluran pernafasan dan mencairkan dan melonggarkan kahak/mukus dari saluran pernafasan dan paru paru. . 🌿 sebab tu lah jika anda perasan, dalam ubat batuk mesti ada kandungan menthol ni. . MENTHONE ========== . 🌱 komponen inilah yang memberi bau dan rasa daun pudina tu . 🌱 menthone ni sangat bagus untuk segala masalah berkaitan dengan sakit perut seperti IBS (irritable bowel syndrom). Ia melegakan sakit perut dan ketakselesaan perut berkaitan dengan IBS . 🌱 menthone juga sangat efektif untuk legakan kekejangan otot pada perut. Ia bertindak dengan cara menghalang saluran kalsium (calcium channel blocker) dalam perut dimana ia relakskan salur darah anda. (Panjang nk cite partni, cukuplah takat ni k😎). . 🌱 ia melegakan ketakhadaman, loya dan sakit perut . 🌱 kesimpulannya, menthone ni sangat best untuk perut. . Selain daripada itu, peppermint juga bagus untuk sakit kepala, mengantuk, menurunkan suhu badan, fokus dan lebih menumpukan perhatian. . Tahniah pada anda dapat baca sampai habis...πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ . Cepat dapatkan sementara tengah sale ni! Whatsapp Kak Sofi di 0193016450. www.wasap.my/60193016450 . #peppermint  #pudina  .
Dropship diperlukan..jangan lepaskan peluang sertai kami.

#MirathSW 
#MMGBESTS 
#minyakkayuputih
#aloevera
#pudina#lavender#waterbased
#MrsYearEndSale is coming now. 😍

Jom dapatkan stok penyelesai masalah migrain uolls tu. 
Bukan tu je, masalah rambut pun in sha Allah settle. 😍

#CeoDesa #vco #MrsMinyakKelapaDaraWangiBerangin #pudina #VitaminE #aromaterapi #migrainhilang #rambutcantiksihatberkilat
#MrsYearEndSale is coming now. 😍

Jom dapatkan stok penyelesai masalah migrain uolls tu. 
Bukan tu je, masalah rambut pun in sha Allah settle. 😍

#CeoDesa #vco #MrsMinyakKelapaDaraWangiBerangin #pudina #VitaminE #aromaterapi #migrainhilang #rambutcantiksihatberkilat
#MrsYearEndSale is coming now. 😍

Jom dapatkan stok penyelesai masalah migrain uolls tu. 
Bukan tu je, masalah rambut pun in sha Allah settle. 😍

#CeoDesa #vco #MrsMinyakKelapaDaraWangiBerangin #pudina #VitaminE #aromaterapi #migrainhilang #rambutcantiksihatberkilat
#MrsYearEndSale is coming now. 😍

Jom dapatkan stok penyelesai masalah migrain uolls tu. 
Bukan tu je, masalah rambut pun in sha Allah settle. 😍

#CeoDesa #vco #MrsMinyakKelapaDaraWangiBerangin #pudina #VitaminE #aromaterapi #migrainhilang #rambutcantiksihatberkilat
#MrsYearEndSale is coming now. 😍

Jom dapatkan stok penyelesai masalah migrain uolls tu. 
Bukan tu je, masalah rambut pun in sha Allah settle. 😍

#CeoDesa #vco #MrsMinyakKelapaDaraWangiBerangin #pudina #VitaminE #aromaterapi #migrainhilang #rambutcantiksihatberkilat
#MrsYearEndSale is coming now. 😍

Jom dapatkan stok penyelesai masalah migrain uolls tu. 
Bukan tu je, masalah rambut pun in sha Allah settle. 😍

#CeoDesa #vco #MrsMinyakKelapaDaraWangiBerangin #pudina #VitaminE #aromaterapi #migrainhilang #rambutcantiksihatberkilat
#MrsYearEndSale is coming now. 😍

Jom dapatkan stok penyelesai masalah migrain uolls tu. 
Bukan tu je, masalah rambut pun in sha Allah settle. 😍

#CeoDesa #vco #MrsMinyakKelapaDaraWangiBerangin #pudina #VitaminE #aromaterapi #migrainhilang #rambutcantiksihatberkilat
#MrsYearEndSale is coming now. 😍

Jom dapatkan stok penyelesai masalah migrain uolls tu. 
Bukan tu je, masalah rambut pun in sha Allah settle. 😍

#CeoDesa #vco #MrsMinyakKelapaDaraWangiBerangin #pudina #VitaminE #aromaterapi #migrainhilang #rambutcantiksihatberkilat
#MrsYearEndSale is coming now. 😍

Jom dapatkan stok penyelesai masalah migrain uolls tu. 
Bukan tu je, masalah rambut pun in sha Allah settle. 😍

#CeoDesa #vco #MrsMinyakKelapaDaraWangiBerangin #pudina #VitaminE #aromaterapi #migrainhilang #rambutcantiksihatberkilat
#MrsYearEndSale is coming now. 😍

Jom dapatkan stok penyelesai masalah migrain uolls tu. 
Bukan tu je, masalah rambut pun in sha Allah settle. 😍

#CeoDesa #vco #MrsMinyakKelapaDaraWangiBerangin #pudina #VitaminE #aromaterapi #migrainhilang #rambutcantiksihatberkilat
#MrsYearEndSale is coming now. 😍

Jom dapatkan stok penyelesai masalah migrain uolls tu. 
Bukan tu je, masalah rambut pun in sha Allah settle. 😍

#CeoDesa #vco #MrsMinyakKelapaDaraWangiBerangin #pudina #VitaminE #aromaterapi #migrainhilang #rambutcantiksihatberkilat
#MrsYearEndSale is coming now. 😍

Jom dapatkan stok penyelesai masalah migrain uolls tu. 
Bukan tu je, masalah rambut pun in sha Allah settle. 😍

#CeoDesa #vco #MrsMinyakKelapaDaraWangiBerangin #pudina #VitaminE #aromaterapi #migrainhilang #rambutcantiksihatberkilat
#MrsYearEndSale is coming now. 😍

Jom dapatkan stok penyelesai masalah migrain uolls tu. 
Bukan tu je, masalah rambut pun in sha Allah settle. 😍

#CeoDesa #vco #MrsMinyakKelapaDaraWangiBerangin #pudina #VitaminE #aromaterapi #migrainhilang #rambutcantiksihatberkilat
Little millet garlic & lemon rice, mint coconut chutney, tandoori pineapple πŸ˜‹πŸ˜Š mighty Monday overπŸ‘―πŸ’πŸ‘„ ##millet #rice #mint #pudina #chutney #pineapple #tandoori #barbecue ##monday #night #dinner #food #vegan #veganfoodporn #foods #foodporn #foodgasm #foodforthought #foodstagram #insta #instagram #instafeed #instafood
.
#testimoniputihkorea.
6 hari consume PK dah nampak urat hijau tuuuu.😚
Tapi. ramai juga bertanggapan nampak urat hijau sebab kulit makin NIPIS! Betul keeee?? 😱😱😱 .
.
Itu adalah MITOS je!! Putih korea mengandungi astaxanthin iaitu hasil laut yang boleh meningkatkan kolagen.
.
Manakala kulit yang nipis akibat KURANGNYA KOLAGEN dalam badan ❌ 
Urat kita memang warna ungu, hijau dan merah . Jadi bila kontra dengan kulit yang cerah makin terselah lah urat hijau kita 😍
.
Sebab tu bila tengok orang berkulit putih memang nampak warna urat dia
Jadi *PUTIH KOREA TIDAK MENIPIS KAN KULIT!* πŸ‘
.
Soo..jangan lah ragu2 dengan Putih korea. Jom pakat order Putih korea. Beli banyak, jimat banyak..Sebotol tahan lebih sebulan..Lagilahh jimat..😍
.
To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0183941749
. .
#malaysia #indonesia #singapore  #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea
. #testimoniputihkorea . 6 hari consume PK dah nampak urat hijau tuuuu.😚 Tapi. ramai juga bertanggapan nampak urat hijau sebab kulit makin NIPIS! Betul keeee?? 😱😱😱 . . Itu adalah MITOS je!! Putih korea mengandungi astaxanthin iaitu hasil laut yang boleh meningkatkan kolagen. . Manakala kulit yang nipis akibat KURANGNYA KOLAGEN dalam badan ❌ Urat kita memang warna ungu, hijau dan merah . Jadi bila kontra dengan kulit yang cerah makin terselah lah urat hijau kita 😍 . Sebab tu bila tengok orang berkulit putih memang nampak warna urat dia Jadi *PUTIH KOREA TIDAK MENIPIS KAN KULIT!* πŸ‘ . Soo..jangan lah ragu2 dengan Putih korea. Jom pakat order Putih korea. Beli banyak, jimat banyak..Sebotol tahan lebih sebulan..Lagilahh jimat..😍 . To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0183941749 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea 
Apa ni restock je habis, restock je habis 😭😭 sampai dah tak ada ready stock ni 😭😭. Kenapa lah produk #putihkorea ni laku keras sangat ni. Kena order stock je ni πŸ˜…πŸ˜… semua pakat nak kulit cantik macam korea ni πŸ€”πŸ€” Kaknad tengah open pre order batch 5 part 3 tau!! Full payment je tau. Jadi lekaih lekaih lah whatsapp πŸ‘…

PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung 
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang.
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan.
.
To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0134390051
. .
#malaysia #indonesia #singapore #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea
Apa ni restock je habis, restock je habis 😭😭 sampai dah tak ada ready stock ni 😭😭. Kenapa lah produk #putihkorea  ni laku keras sangat ni. Kena order stock je ni πŸ˜…πŸ˜… semua pakat nak kulit cantik macam korea ni πŸ€”πŸ€” Kaknad tengah open pre order batch 5 part 3 tau!! Full payment je tau. Jadi lekaih lekaih lah whatsapp πŸ‘… PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang. . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan. . To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0134390051 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea 
#Repost @thegluttongourmand (@get_repost)
・・・
So who's up for some Harissa paneer steak ? @mooie_cafe

No Paneer dish can beat this one for sure.

The best paneer dish I've ever had.

Paneer was bathed in Yummy pudina chutney.

Served alongside were noodles, broccoli, bell peppers.

#harissa #paneer #pudina #steak #paneersteak #food #pune #puneinstagrammers #punefoodblog #punefoodie #trellingpune #sopune #tastyfood #foodblog #punefoodblogger #foodpicoftheday #foodphotography #instapic #instafoodblog #foodblogger
#Repost  @thegluttongourmand (@get_repost) ・・・ So who's up for some Harissa paneer steak ? @mooie_cafe No Paneer dish can beat this one for sure. The best paneer dish I've ever had. Paneer was bathed in Yummy pudina chutney. Served alongside were noodles, broccoli, bell peppers. #harissa  #paneer  #pudina  #steak  #paneersteak  #food  #pune  #puneinstagrammers  #punefoodblog  #punefoodie  #trellingpune  #sopune  #tastyfood  #foodblog  #punefoodblogger  #foodpicoftheday  #foodphotography  #instapic  #instafoodblog  #foodblogger 
.
Aina berani jual sebab ianya bermanfaat even untuk semua peringkat umur
Sebab aina tahu ramai adik adik kat luar sana juga yang ada masalah kulit
.
.
Ramai dok bagitahu dah pakai skincare tapi tak membantu sangat. Sooo ini lah peluang untuk rawat kulit dari dalam 
PUTIH FLAWLESSSSS GITUUU.
.
 PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung 
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang.
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan . .

To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0183941749
. .
#malaysia #indonesia #singapore  #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea
. Aina berani jual sebab ianya bermanfaat even untuk semua peringkat umur Sebab aina tahu ramai adik adik kat luar sana juga yang ada masalah kulit . . Ramai dok bagitahu dah pakai skincare tapi tak membantu sangat. Sooo ini lah peluang untuk rawat kulit dari dalam PUTIH FLAWLESSSSS GITUUU. . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang. . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . . To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0183941749 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea 
.
Aina berani jual sebab ianya bermanfaat even untuk semua peringkat umur
Sebab aina tahu ramai adik adik kat luar sana juga yang ada masalah kulit
.
.
Ramai dok bagitahu dah pakai skincare tapi tak membantu sangat. Sooo ini lah peluang untuk rawat kulit dari dalam 
PUTIH FLAWLESSSSS GITUUU.
.
 PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung 
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang.
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan . .

To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0183941749
. .
#malaysia #indonesia #singapore #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea
. Aina berani jual sebab ianya bermanfaat even untuk semua peringkat umur Sebab aina tahu ramai adik adik kat luar sana juga yang ada masalah kulit . . Ramai dok bagitahu dah pakai skincare tapi tak membantu sangat. Sooo ini lah peluang untuk rawat kulit dari dalam PUTIH FLAWLESSSSS GITUUU. . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang. . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . . To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0183941749 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea  #teamputihmuluskorea 
Dulu kak nad jeles betul tengok awek korea punya skin 😭 sampai rasaaa eeeee kenapa diorang takde pori-pori!!!!
.
.
Lepas amalkan Putih korea Alhamdulillah kak nad dapat kulit idaman kak nad.
Jerawat mmg susah betul nak melekat 
Yang penting bukan rawatan plastikkk hehehe .
.
PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung 
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang .
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan .
.
To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0134390051
. .
#malaysia #indonesia #singapore #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea
Dulu kak nad jeles betul tengok awek korea punya skin 😭 sampai rasaaa eeeee kenapa diorang takde pori-pori!!!! . . Lepas amalkan Putih korea Alhamdulillah kak nad dapat kulit idaman kak nad. Jerawat mmg susah betul nak melekat Yang penting bukan rawatan plastikkk hehehe . . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang . . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . . To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0134390051 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea 
Lady boss bagi fresh putih korea from oven, Leen pun kasi dekat abg posmen barang fresh dari oven. 
Meh cepat cepat join dalam list PRE ORDER stock dah tak banyak tuh, nak tunggu next batch entah bila pulak lah kan nak bukak πŸ‘…πŸ‘…
.
Kesan bergantung pada individu.
Dah byk testimoni yg kami dapat. πŸ˜‰
. .
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung (3 bulan keatas)
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang.
.
Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan.
.
To Order:-
πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0134390051
. .
#malaysia #indonesia #singapore #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded #hargastudent #vscocam #instagram #onlineshopping #bazaar #healthcare #strawberry #pudina #insta #pretty #lover #like4like #beautyandthebeast #thejunni #putihkoreareseller #thejunnilovers #thejunniputihkorea
Lady boss bagi fresh putih korea from oven, Leen pun kasi dekat abg posmen barang fresh dari oven. Meh cepat cepat join dalam list PRE ORDER stock dah tak banyak tuh, nak tunggu next batch entah bila pulak lah kan nak bukak πŸ‘…πŸ‘… . Kesan bergantung pada individu. Dah byk testimoni yg kami dapat. πŸ˜‰ . . Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung (3 bulan keatas) Ibu menyusukan Ibu yang berpantang. . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan. . To Order:- πŸ“² Whatsapp (Fast Respond): 0134390051 . . #malaysia  #indonesia  #singapore  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #hargastudent  #vscocam  #instagram  #onlineshopping  #bazaar  #healthcare  #strawberry  #pudina  #insta  #pretty  #lover  #like4like  #beautyandthebeast  #thejunni  #putihkoreareseller  #thejunnilovers  #thejunniputihkorea