an online Instagram web viewer

#pulautuba medias

Photos

selesai sudah kursus kita. memang terbaik guys. jumpa di lain masa dan ketika yg akan dtg sayonara #kelanakedahbersatu #kedahroversroguecamp2017 #rougecamp #rougecampkedah #kelanamalaysiabersatu  #kelanalautkedah #kelanamalaysia #pulautuba
4 flights & a boat Jetty later & we have made it to our own private beach! I have never seen anything this beautiful!! β˜€οΈπŸ¦€πŸΉ#pulautuba #malaysiatrulyasia #naturallylangkawi #speechless #wanderlust #wildpasirpanjang
Morning πŸ‘„
#pulautuba
Bulu utk Main permainan tradisional Taying Lawi..start latihan untuk gekorama di Baling nt.. #tatinglawi #tradisional #permainan #permainantradisional #pulautuba #langkawi #smklangkawi
Hahaha good job Mira πŸ’—
#Repost @miraamira
・・・
Bolehlah @fattahaminz perfeeling jadi Clark Kent kan memandangkan superhero pojaan hati @missfazura superman. 😌 #FattZura #FattahAmin #Fazura #Superman #WanitaTerindah #HeroSeorangCinderella #LotsOfLove #LessOfHate #YPM #YPC #Like4Like #OOTD #PulauTuba #LangitCinta #FazbulousWarriors @fazbulouswarriors πŸ’–
RepostBy @tresbeautresbelle_palingmanis: "..
Superman..hmm..siape kah?hehehe
@Regrann from @embunreal - "Aiyoo. Ermm..I'm not sure..SUPERMAN!" - Faz -

Ok..faham!πŸ˜‚. -

@Regrann from @miraamira -  Bolehlah @fattahaminz perfeeling jadi Clark Kent kan memandangkan superhero pojaan hati @missfazura superman. 😌 #FattZura #FattahAmin #Fazura #Superman #WanitaTerindah #HeroSeorangCinderella #LotsOfLove #LessOfHate #YPM #YPC #Like4Like #OOTD #PulauTuba #LangitCinta - #regrann - #regrann" (via #InstaRepost @AppsKottage)
RepostBy @tresbeautresbelle_palingmanis: ".. Superman..hmm..siape kah?hehehe @Regrann from @embunreal - "Aiyoo. Ermm..I'm not sure..SUPERMAN!" - Faz - Ok..faham!πŸ˜‚. - @Regrann from @miraamira - Bolehlah @fattahaminz perfeeling jadi Clark Kent kan memandangkan superhero pojaan hati @missfazura superman. 😌 #FattZura  #FattahAmin  #Fazura  #Superman  #WanitaTerindah  #HeroSeorangCinderella  #LotsOfLove  #LessOfHate  #YPM  #YPC  #Like4Like  #OOTD  #PulauTuba  #LangitCinta  - #regrann  - #regrann " (via #InstaRepost  @AppsKottage)
"Aiyoo. Ermm..I'm not sure..SUPERMAN!" - Faz -

Ok..faham!πŸ˜‚. -

@Regrann from @miraamira -  Bolehlah @fattahaminz perfeeling jadi Clark Kent kan memandangkan superhero pojaan hati @missfazura superman. 😌 #FattZura #FattahAmin #Fazura #Superman #WanitaTerindah #HeroSeorangCinderella #LotsOfLove #LessOfHate #YPM #YPC #Like4Like #OOTD #PulauTuba #LangitCinta - #regrann
Bolehlah @fattahaminz perfeeling jadi Clark Kent kan memandangkan superhero pojaan hati @missfazura superman. 😌 #FattZura #FattahAmin #Fazura #Superman #WanitaTerindah #HeroSeorangCinderella #LotsOfLove #LessOfHate #YPM #YPC #Like4Like #OOTD #PulauTuba #LangitCinta #FazbulousWarriors @fazbulouswarriors πŸ’–
Congratulations to the Malaysian Association Of Hotels (MAH) Kedah Perlis Chapter for winning the most creative and innovative award durung the Merdeka Day parade today! #wanderlust #travelust #travellust #travelusting #travellusting #travelist #travelbug #travelbugs #traveladdict #traveladdicts #travel #travels #bucketlist  #malaysia #langkawi #legend #legends #isleoflegends #pulautuba #beach #beaches #sunseeker #sunseekers
tamatlah sudah Kem KRS peringkat sekolah SMK Langkawi..done tugas aku sebagai jurukamera utk event nie..πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» #kedetremajasekolah #smklangkawi #smkl #pulautuba #langkawi #krs #kedah #kpm #jpn
My Catch this Friday..small but killer..micro crank from Miracle Craft Little Tamago..sponsered by marcus ong 
#miraclecraft #miraclecraftlittletamago #littletamago #microcrank #crankbait #cranklure #fishing #caster #casting #kerapu #grouper #langkawi #pulautuba #landbasefishing #landbasecasting
Selamat Petang semua β€οΈπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ”°
#GambaqBiaqOri #IGJgnCuri #Langkawian #PulauTuba #PulauKezamboo
Ahoy there from Pulau Tuba! This is another island off Langkawi that is inhabited. Instagram repost: @elliottlloyd #wanderlust #travelust #travellust #travelusting #travellusting #travelist #travelbug #travelbugs #traveladdict #traveladdicts #travel #travels #bucketlist  #malaysia #langkawi #legend #legends #isleoflegends #pulautuba #beach #beaches #sunseeker #sunseekers
Sunset Cruise #TropicalCharter thanks.πŸ™πŸ»πŸ‘ŒπŸ»
#GambarBiarOri #IGJgnCuriCuri #PulauKazamboo #PulauTuba #Langkawian
Selamat Pagi Malaysia πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ”° πŸ¦… 
#Langkawian #PulauTuba #PulauKezamboo
Ustaz kata nk tidoq jgn lupa baca doa tidoq dgn 3Qul . Goodnight πŸ˜πŸ˜΄πŸ‘ŒπŸ» @ustazkazim 
#GuaTdoqDulu #Langkawian #PulauTuba #PulauKezamboo #BudakKampung
BERDIRI SANG BAYI MENANGIS MENCARI NADA

Terbit matahari ayam dipokok bunyi terkokok , celik berdiri bangun bermandi siapkan diri , nampak seperti mewah dipandang emas disongkok , hakikat sebenar indah dipandang sang anak seni.

QODY RANY
#GuaCubaBangun #BudakKg #Langkawian #PulauTuba #PulauKazamboo #Roda
BERDIRI SANG BAYI MENANGIS MENCARI NADA Terbit matahari ayam dipokok bunyi terkokok , celik berdiri bangun bermandi siapkan diri , nampak seperti mewah dipandang emas disongkok , hakikat sebenar indah dipandang sang anak seni. QODY RANY #GuaCubaBangun  #BudakKg  #Langkawian  #PulauTuba  #PulauKazamboo  #Roda 
Das letzte Abendessen auf Pulau Tubu wurde uns mit einem kleinen Regenbogen versüßt 🌈 #malaysia #rainbow #pulautuba #wildpasirpanjang #naturelovers #malaysiatrip #sky #paradiseisland
Woman walking her buffalo | Tuba Island, Langkawi | #pulautuba #langkawi #kedah #travel #animal #nature
Goodnight 😍😴, terima kasih kpd yg sentiasa tidak pernah jemu menyokong perjuangan sy πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» #Langkawian #KalauSudiFollowLa #PulauTuba #BudakKgMarii #IGLamaKenaBalas #IGLamaMasalah #BuatIgLain #BaruNakMerangkakBalik #GuaKenalGameLu
SERANGKA KANCIL DIPERTUANKAN

Aku hidup bukan utk jd bintang, tapi aku ingin menggapai bintang..
Aku hanya baring bukan telentang, utk aku belajar perjalanan yg mendatang..
Aku bukan org senang, maka aku xpenah lupa dari mana aku datang..
Aku tidak kaya wang, inikan pula mahu bongkak bersembang..
Aku diam bukan erti hilang, cuma masih belum berpeluang..
Aku ada! aku tidak dibuang, kerna ada yang masih sayang..
Aku kuat tapi bukan seperti badang, tapi aku syukur aku yang sekarang.. #Dia #SikancilHartaku #EnamRatusDuaPuluhBatuKauAdaDgnAku #BudakKg #PulauTuba
SERANGKA KANCIL DIPERTUANKAN Aku hidup bukan utk jd bintang, tapi aku ingin menggapai bintang.. Aku hanya baring bukan telentang, utk aku belajar perjalanan yg mendatang.. Aku bukan org senang, maka aku xpenah lupa dari mana aku datang.. Aku tidak kaya wang, inikan pula mahu bongkak bersembang.. Aku diam bukan erti hilang, cuma masih belum berpeluang.. Aku ada! aku tidak dibuang, kerna ada yang masih sayang.. Aku kuat tapi bukan seperti badang, tapi aku syukur aku yang sekarang.. #Dia  #SikancilHartaku  #EnamRatusDuaPuluhBatuKauAdaDgnAku  #BudakKg  #PulauTuba 
Salam Maghrib semua πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ”°πŸ˜
#JgnRasaSelesa #Langawian #PulauTuba #PulauKezamboo #GuaBudakKg
IG @qodyranyofficial yg sy punya tiba2 jadi deactived tktau nk buat mcm mana dah, kalau sudi follow la akaun baru saya ni πŸ˜”πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ˜”
#TakpalaGuaTakKisah #GuaDahReady #Alhamdulillah #Langkawian #PulauTuba
Mr.Crabs πŸ¦€ #pulautuba #crab #malaysia #langkawi #beach
P U L A U T U B A 
L A N G K A W I πŸ—Ί

Kalau ke langkawi,boleh la masukkan trip ke pulau tuba dalam itinerary uolls...🏝 🚀 Cuma 5minit menaiki bot dari jeti Pekan Rabu atau jeti Marble dengan tambang hanya πŸ’Έ RM5 untuk sehala seorang dan masa perjalanan cuma 6minit uolls dapat menikmati pemandangan dan suasana perkampungan nelayan...βš“οΈ Sekarang siap ada resort yang baru upgrade dengan harga yang sangat ok 🌟

Dapat makan πŸ πŸ¦πŸ¦€πŸ¦‘ yang fresh... Gambar last tu pula homestay pulau tuba yang tidak kurang juga baiknya..kelengkapan tip top..iron,mesin basuh,bilik air cond,peti ais semua lengkap... #pulautuba #langkawi #malaysia #langkawiisland #tubaisland #wanderlust
P U L A U T U B A L A N G K A W I πŸ—Ί Kalau ke langkawi,boleh la masukkan trip ke pulau tuba dalam itinerary uolls...🏝 🚀 Cuma 5minit menaiki bot dari jeti Pekan Rabu atau jeti Marble dengan tambang hanya πŸ’Έ RM5 untuk sehala seorang dan masa perjalanan cuma 6minit uolls dapat menikmati pemandangan dan suasana perkampungan nelayan...βš“οΈ Sekarang siap ada resort yang baru upgrade dengan harga yang sangat ok 🌟 Dapat makan πŸ πŸ¦πŸ¦€πŸ¦‘ yang fresh... Gambar last tu pula homestay pulau tuba yang tidak kurang juga baiknya..kelengkapan tip top..iron,mesin basuh,bilik air cond,peti ais semua lengkap... #pulautuba  #langkawi  #malaysia  #langkawiisland  #tubaisland  #wanderlust 
"Goodbye is for you to say if you're never coming back, 'see you soon' should be an accurate word."
#vscocam #vsco #photography #photo #bae #love #family #food #beauty #island #travel #tourism #college #student #life #happy #smile  #seafood #ootd #style #hijabers #langkawi #pulautuba #igers #2k17 #malaysia #quote #quoteoftheday
1. Checkpoint: Pulau Tuba 🏝Die Aussicht aus unserem Chalet... Wir haben uns verliebt! #malaysia #pulautuba #wildpasirpanjang #malaysiatrip #traveling  #palmtrees #isle #naturelovers #nature
Boomerang with my family!! at #pulautuba πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘§
Boomerang with my family!! at #pulautuba  πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘§
Naik ke darat, meredah hutan pula. 
#eco #pulautuba
balik kg halaman..
#pulautuba
Salam AidilAdha dan Selamat Melaksanakan Ibadah Qhorban πŸ™πŸ»πŸ‚πŸβš”οΈ
#NakCariLembu #KambingPunBoleh #Langkawian #PulauTuba #PulauKezamboo
Smpai ja umah si adik ngn abg dh merap tokwan..nk mnum air nyioq ktanya...si tokwan layankn ja..πŸ˜„ #pulautuba
#tnahtumpahdarahku
#31augt2017#merdeka60🌺