an online Instagram web viewer

#putih medias

Photos

Bla BLA BLA BLA
@danissdanial 
_
Unch gitu ya pake peci 😍😍😘
#peciku#haters2amat#pencintadanis#danisku#bla#karboen#karboenvoicechallenge#danis#danial#putih#simancung#danistic#indonesia@danissdanial
Bahagia itu terletak pada syukur. Siapa yang bersyukur kepada Allah, maka dialah orang yang paling bahagia😇
.
.
.
#line #today #linetoday #whait #putih #flowers #flower #bunga #mawar #lfl #bucketbunga
#putih suci#moga bs brproses tuk mnjdi yg lebih baik.... 😇😊
#putih  suci#moga  bs brproses tuk mnjdi yg lebih baik.... 😇😊
MASA-MASA SMA, MASA DIMANA KITA MERASA BIMBANG UNTUK MENUJU KEDEPAN. MASA KITA JATUH DAN BANGKIT LAGI. MASA UNTUK MEMILIH PINTU CITA-CITA. MASA YANG AKAN MENJADI KENANGAN TAK TERLUPAKAN SEBAGAI ABU-ABU .... #putihabuabu #masamasasma #putih #abu-abu #kenanganterindah #friends
Terima kasih untuk semuanya.

#putih
Terima kasih untuk semuanya. #putih 
Bunga wijaya kusuma yang mekarnya malam hari di suhu dingin dan cuma 2 jam aja kali ini 3 aja yg mekar#petiksendiri#harum#putih#cantik
Pembangkit mood👟
#merah#putih#hitamputih
🔥NEW PRODUCT @queen_beautycare.id 🙋
.
. 💚MASKER GREEN TEA ORGANIK IMPORT🍃
💸HARGA PROMO IDR(50k) bisa untuk 3-4 KALI PAKAI😱😍
.
Yeay.. Produk terbaru akhirnya lauching, produk ke 3 ini Masker Bubuk Organik yg WANGI BANGET🍵🌿 Memberikan efek relaxasi, mencerahkan serta mengencangkan kulit pada pertama kali pemakaian🌺
.
AMAN TANPA EFEK SAMPING❗ dipakai dari umur 10tahun, IBU HAMIL & IBU MENYUSUI juga looh😆😍 ❤SANGAT AMAN❤, karena terbuat dari bahan alami ❌tanpa bahan Kimia❌ .
.
💕 Komposisi:
 premium green tea, organic oat, organic rice, activated charcoal.
.
💕 Cara pakai : 
Cara pakai masker bubuk organik ;
1. Cuci bersih wajah
2. Ambil satu sdt masker, taruh dalam wadah.
3. Campur AIR HANGAT secukupnya, kurang lebih 1 sdt kemudian aduk
4. Oles pada wajah dengan kuas, 
5. Diamkan minimal 20 menit sampai mengeras.
6. Bersihkan dengan air dan keringkan wajah.
.
💕Manfaat: - scrub komedo
-Mengatasi jerawat
-Mencegah penuan dini
-Untuk kulit berminyak
-Sebagai antioksidan
-Menghilangkan kantung mata
-Melembabkan kulit
-Meredakan peradangan
- Membantu mencerahkan
- Mengecilkan pori-pori
- Menghilangkan Flek
- Mencegah Jerawat
- Mengencangkan kulit

#skincare #skincarebandung #bandung #medan #jakarta #jogja #surabaya #perawatanwajah #maskergreentea #cantik #skincareaman #skincaremurah #putih #bumil #maskerorganik #perawatanbumil #pemutihbadan #realtestimoni #kulitputih #perawatanbusui #bebasmercury #greentea #tidakberbahaya #bandungjuara #dagelan #ayutingting #rafiahmad #nagitaslavina #nikitamirzani
🔥NEW PRODUCT @queen_beautycare.id 🙋 . . 💚MASKER GREEN TEA ORGANIK IMPORT🍃 💸HARGA PROMO IDR(50k) bisa untuk 3-4 KALI PAKAI😱😍 . Yeay.. Produk terbaru akhirnya lauching, produk ke 3 ini Masker Bubuk Organik yg WANGI BANGET🍵🌿 Memberikan efek relaxasi, mencerahkan serta mengencangkan kulit pada pertama kali pemakaian🌺 . AMAN TANPA EFEK SAMPING❗ dipakai dari umur 10tahun, IBU HAMIL & IBU MENYUSUI juga looh😆😍 ❤SANGAT AMAN❤, karena terbuat dari bahan alami ❌tanpa bahan Kimia❌ . . 💕 Komposisi: premium green tea, organic oat, organic rice, activated charcoal. . 💕 Cara pakai : Cara pakai masker bubuk organik ; 1. Cuci bersih wajah 2. Ambil satu sdt masker, taruh dalam wadah. 3. Campur AIR HANGAT secukupnya, kurang lebih 1 sdt kemudian aduk 4. Oles pada wajah dengan kuas, 5. Diamkan minimal 20 menit sampai mengeras. 6. Bersihkan dengan air dan keringkan wajah. . 💕Manfaat: - scrub komedo -Mengatasi jerawat -Mencegah penuan dini -Untuk kulit berminyak -Sebagai antioksidan -Menghilangkan kantung mata -Melembabkan kulit -Meredakan peradangan - Membantu mencerahkan - Mengecilkan pori-pori - Menghilangkan Flek - Mencegah Jerawat - Mengencangkan kulit #skincare  #skincarebandung  #bandung  #medan  #jakarta  #jogja  #surabaya  #perawatanwajah  #maskergreentea  #cantik  #skincareaman  #skincaremurah  #putih  #bumil  #maskerorganik  #perawatanbumil  #pemutihbadan  #realtestimoni  #kulitputih  #perawatanbusui  #bebasmercury  #greentea  #tidakberbahaya  #bandungjuara  #dagelan  #ayutingting  #rafiahmad  #nagitaslavina  #nikitamirzani 
Info lanjut >> www.hargaikewanitaanmu
www.leenima.com
.
.
Wsp : +6016 383 8005
Wsp : +6016 383 8005
Wsp : +6016 383 8005
.
.
atau boleh cliks
.
http://www.wasap.my/60163838005/pm+harga
.
.
#lenima #lenimajuskewanitaan #lenimaboosterkewanitaan #ketat #montot #sendat #putih #gebu #slim #langsing #kekaldara #jusdaramontok #wifey #husband #husbandandwife #missv #suami #isteri #isterihebat #love  #pikatsuami #remaja #keputihan #gemuk #beauty #wanita
Info lanjut >> www.hargaikewanitaanmu www.leenima.com . . Wsp : +6016 383 8005 Wsp : +6016 383 8005 Wsp : +6016 383 8005 . . atau boleh cliks . http://www.wasap.my/60163838005/pm+harga . . #lenima  #lenimajuskewanitaan  #lenimaboosterkewanitaan  #ketat  #montot  #sendat  #putih  #gebu  #slim  #langsing  #kekaldara  #jusdaramontok  #wifey  #husband  #husbandandwife  #missv  #suami  #isteri  #isterihebat  #love  #pikatsuami  #remaja  #keputihan  #gemuk  #beauty  #wanita 
Jamu dalaman plus jamu kulit. 2 dalam 1 tau 😍. Hanya RM25 sebotol 😘
.
JAMU SERI WANITA
.
Rahsia kecantikkan n awet muda wanita 💖
.
Ramuan 100% tanpa bahan kimia. Tiada bahan pegawet. Hanya dimasak diatas api sederhana untuk ketahanan serbuk jamu sebelum dikapsulkan. Kualiti jamu terjamin 👍
.
Tiada side effect. Sesuai untuk semua peringkat umur, dari remaja hinggalah yang berumur.
.
Berminat klik 👇👇👇
.
☎ 0126224778
.
#agenkuantan
#jamuseriwanita #jamucantik #jamuwanita #jamumontok #jamuketat #jamukurus #jamugebu #gebuputih #putih #kurus #ketat #montok #jamumantap #jamulangsing #jamuputih #nakkurus #nakputih #manjakani #kacipfatimah #jamumanjakani #jamukampung #herbakampung #herba #jamuberkesan
Jamu dalaman plus jamu kulit. 2 dalam 1 tau 😍. Hanya RM25 sebotol 😘 . JAMU SERI WANITA . Rahsia kecantikkan n awet muda wanita 💖 . Ramuan 100% tanpa bahan kimia. Tiada bahan pegawet. Hanya dimasak diatas api sederhana untuk ketahanan serbuk jamu sebelum dikapsulkan. Kualiti jamu terjamin 👍 . Tiada side effect. Sesuai untuk semua peringkat umur, dari remaja hinggalah yang berumur. . Berminat klik 👇👇👇 . ☎ 0126224778 . #agenkuantan  #jamuseriwanita  #jamucantik  #jamuwanita  #jamumontok  #jamuketat  #jamukurus  #jamugebu  #gebuputih  #putih  #kurus  #ketat  #montok  #jamumantap  #jamulangsing  #jamuputih  #nakkurus  #nakputih  #manjakani  #kacipfatimah  #jamumanjakani  #jamukampung  #herbakampung  #herba  #jamuberkesan 
Assalamuailaikum & Hai🙋Buat apa tu??Jangan tidur dulu tau kalau belum kemam #putihkorea 😉 Ada tak kat sini mempunyai masalah jerawat susah hilang/Degil??Frustt kan😥Rasa nak korek2,picit2 je😓Eh takmau syg2, nanti lagi bertambah awak puya masalah tu😅
.
Sekarang uallas perlu kemam je #putihkorea ni,segala jerawat,jeragat,kulig gelap,kulit kusam hilang & takkan kembali😎Ramai dah customer  berjaya siap repeat order lagi tau😁Bila barang tip top mmg laku tau,sbb tu #putihkorea ni jadi kegilaan ramai kaum hawa& tak lupa juga pada kaum Adam😊
.
So jangan lepaskan peluang untuk grab #putihkorea yang sedang buat promosi , ila siap bagi free gift tau,RM75 
Boleh terus Whatsapp irna ya di 📲0195995370 / DM
#agentputihkorea
#putihkorea
#putihmelepak
#promokaw #putih #korealook
Assalamuailaikum & Hai🙋Buat apa tu??Jangan tidur dulu tau kalau belum kemam #putihkorea  😉 Ada tak kat sini mempunyai masalah jerawat susah hilang/Degil??Frustt kan😥Rasa nak korek2,picit2 je😓Eh takmau syg2, nanti lagi bertambah awak puya masalah tu😅 . Sekarang uallas perlu kemam je #putihkorea  ni,segala jerawat,jeragat,kulig gelap,kulit kusam hilang & takkan kembali😎Ramai dah customer berjaya siap repeat order lagi tau😁Bila barang tip top mmg laku tau,sbb tu #putihkorea  ni jadi kegilaan ramai kaum hawa& tak lupa juga pada kaum Adam😊 . So jangan lepaskan peluang untuk grab #putihkorea  yang sedang buat promosi , ila siap bagi free gift tau,RM75 Boleh terus Whatsapp irna ya di 📲0195995370 / DM #agentputihkorea  #putihkorea  #putihmelepak  #promokaw  #putih  #korealook 
Muka berjerawat? Usah risau!!
Dengan adanya putih korea semua masalah boleh selesai!!
.
.
Putih korea,suplemen harian yang sangt efektif ! Just kemam dibawah lidah je dah boleh putih seluruh badan. Simplenkan ? Yess uolsss ! Tak payah nak sakitkan diri buat injection semua. Kemam kemam je dah putih kalau consume putih korea . jom sama sama cantik putih korea sesuai untuk semua peringkat umur  ibu menyusukan & mengandung serta ibu yang berpantang
.
.
Yang wajib stalk sis sya ialah korang yang ade masalah 
Ws 01119288502 ;harga rm75 
#kulitgelap #kulitjeragat #kulitjerawat #kulitsensitif #orgyangnaktambahputih
#sunburn 
#whitehead
#blackhead 
dan #macam2 lagi

#rahsia #cantik #putih #seluruh #badan #TeamJutawanKakElla
Muka berjerawat? Usah risau!! Dengan adanya putih korea semua masalah boleh selesai!! . . Putih korea,suplemen harian yang sangt efektif ! Just kemam dibawah lidah je dah boleh putih seluruh badan. Simplenkan ? Yess uolsss ! Tak payah nak sakitkan diri buat injection semua. Kemam kemam je dah putih kalau consume putih korea . jom sama sama cantik putih korea sesuai untuk semua peringkat umur ibu menyusukan & mengandung serta ibu yang berpantang . . Yang wajib stalk sis sya ialah korang yang ade masalah Ws 01119288502 ;harga rm75 #kulitgelap  #kulitjeragat  #kulitjerawat  #kulitsensitif  #orgyangnaktambahputih  #sunburn  #whitehead  #blackhead  dan #macam2  lagi #rahsia  #cantik  #putih  #seluruh  #badan  #TeamJutawanKakElla 
.
.
Sapa ada masalah kulit tangan kaki burn?
Kulit tak sekata parut sana sini? Duit sekupang lima kupang penuh badan?
.
Bak kata orang, harap muka jer flawless tapi badan ya ampun😱
.
Ha kalau macam tu kena cepat² mandi dengan body wash 3xwhitening.
.
450ml tahan 1-2bulan
To oder👇
Whatsapp📲01114997425
. . Sapa ada masalah kulit tangan kaki burn? Kulit tak sekata parut sana sini? Duit sekupang lima kupang penuh badan? . Bak kata orang, harap muka jer flawless tapi badan ya ampun😱 . Ha kalau macam tu kena cepat² mandi dengan body wash 3xwhitening. . 450ml tahan 1-2bulan To oder👇 Whatsapp📲01114997425
Hey babes Happy Tuesday 😘 .Geram tak tengok packaging scrubdistrict yang cantik sangat ni.Yes scrub district is the best scrub yang you should try it. Tak kasar dan di jamin 100% LEMBUT dan tak akan rosakkan kulit. Dalam masa yang sama scrub district bantu untuk whitening. Biar LAMBAT dapat effect yang penting tak akan ROSAKKAN kulit uols. Best kan kalau dah cuba mesti tak nak tukar dengan scrub yang lain 😍
•
•
📲 TO ORDER :WHATSAPP +6019-6705086, 📩 POSTAGE HARI-HARI .
•
•
💰 "RM 59 SAHAJA DAN TAHAN 2-3 BULAN SERIOUS BEST SANGAT DAN BERBALOI UNTUK DAPATKAN KULIT FLAWLESS !!!! .
•
•
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels #ScrubDistrictTropicalRaya
#ScrubPutih#scrubdistrict#scrubdistrictkualalumpur#scrubdistrictsgbuloh#scrubdistrictkluang#scrubdistrictjohorbharu#scrubmelaka#scrubselangor#scrubdistrictselangor#scrubmalaysia#scrubkajang#scrubdistrict#cantik#putih#organik
Hey babes Happy Tuesday 😘 .Geram tak tengok packaging scrubdistrict yang cantik sangat ni.Yes scrub district is the best scrub yang you should try it. Tak kasar dan di jamin 100% LEMBUT dan tak akan rosakkan kulit. Dalam masa yang sama scrub district bantu untuk whitening. Biar LAMBAT dapat effect yang penting tak akan ROSAKKAN kulit uols. Best kan kalau dah cuba mesti tak nak tukar dengan scrub yang lain 😍 • • 📲 TO ORDER :WHATSAPP +6019-6705086, 📩 POSTAGE HARI-HARI . • • 💰 "RM 59 SAHAJA DAN TAHAN 2-3 BULAN SERIOUS BEST SANGAT DAN BERBALOI UNTUK DAPATKAN KULIT FLAWLESS !!!! . • • #skinfacts  #healthyskin  #skincare  #beach  #summerskin  #summertime  #beautyblogger  #glow  #makeup  #face  #victoriasecret  #BarbieAngels  #ScrubDistrictTropicalRaya  #ScrubPutih #scrubdistrict #scrubdistrictkualalumpur #scrubdistrictsgbuloh #scrubdistrictkluang #scrubdistrictjohorbharu #scrubmelaka #scrubselangor #scrubdistrictselangor #scrubmalaysia #scrubkajang #scrubdistrict #cantik #putih #organik 
Hanya 1 sachet shja 😱😱😱 utk dptkn kulit yg cntik,  licin, gebu😘😘😘 so tunggu apa lagi? cpt2 lah grab sis 😉 pesona intan ni bkn shja utk kecntikan luaran shja tau awak2 smue,  pesona intan ni utk kcntikan dalaman jugak😍😍😍😍😍😍 tipulah kalau tknk kulit cntik sihat pulak tu💪😊 ws 010 802 9802
ws 010 802 9802
ws 010 802 9802

#Diamondlook#collagen#
#pesonaintan#sihat
#licin#sihat#gebu#putih
#collagemviral#
#kesihatan#viral
Hanya 1 sachet shja 😱😱😱 utk dptkn kulit yg cntik, licin, gebu😘😘😘 so tunggu apa lagi? cpt2 lah grab sis 😉 pesona intan ni bkn shja utk kecntikan luaran shja tau awak2 smue, pesona intan ni utk kcntikan dalaman jugak😍😍😍😍😍😍 tipulah kalau tknk kulit cntik sihat pulak tu💪😊 ws 010 802 9802 ws 010 802 9802 ws 010 802 9802 #Diamondlook #collagen # #pesonaintan #sihat  #licin #sihat #gebu #putih  #collagemviral # #kesihatan #viral 
BERAPAPUN USIAMU !! YUK IKUT PROGRAM 10 SAMPAI 60 HARI
MENUJU TUBUH IDEAL !! 1. Lebih tinggi 3 - 25 Cm
2. Lebih langsing 3 - 50 Kg
3. Lebih gemuk 3 - 20 Kg
4. Kulit lebih cerah dan mulus 
Dan banyak solusi pengobatan penyakit secara herbal, tinggal konsultasi dan dijamin kamu dapat solusinya !! GARANSI !! DIBIMBING SAMPAI BERHASIL !! Konsultasi bersama kami di 
Wassap : +62 821 9851 8409 (bukan sms) 
#pramugari #abdinegara #polwanindonesia #polwan #polisiindonesia #th38rothers #polri_hits #livestyle #tinggi #langsing #putih #bankers #polisiganteng #tentara #tentaraganteng #sex #polisikalimantan #4238 #polisiunyu #anakjalanan #bankmandiri #cowokganteng #tentaraindonesia #polwancantik #pramugaraindonesia #exploresumbar #bokep #bolagila #cantik #mtma
BERAPAPUN USIAMU !! YUK IKUT PROGRAM 10 SAMPAI 60 HARI MENUJU TUBUH IDEAL !! 1. Lebih tinggi 3 - 25 Cm 2. Lebih langsing 3 - 50 Kg 3. Lebih gemuk 3 - 20 Kg 4. Kulit lebih cerah dan mulus Dan banyak solusi pengobatan penyakit secara herbal, tinggal konsultasi dan dijamin kamu dapat solusinya !! GARANSI !! DIBIMBING SAMPAI BERHASIL !! Konsultasi bersama kami di Wassap : +62 821 9851 8409 (bukan sms) #pramugari  #abdinegara  #polwanindonesia  #polwan  #polisiindonesia  #th38rothers  #polri_hits  #livestyle  #tinggi  #langsing  #putih  #bankers  #polisiganteng  #tentara  #tentaraganteng  #sex  #polisikalimantan  #4238  #polisiunyu  #anakjalanan  #bankmandiri  #cowokganteng  #tentaraindonesia  #polwancantik  #pramugaraindonesia  #exploresumbar  #bokep  #bolagila  #cantik  #mtma 
NAK PUTIH GIGI KENALA RAJIN PAKAI "WHITENING TEETH"...✨✨✨
.
.
Malu mulut berbau?
GIGI KUNING ??😱
GUSI BERDARAHHH JERR😭😭😭
.
.
korang WAJIB pakai whitening teeth ni❗️❗️❗️
.
.
whatsapp cepat 📲0139619031
.
.
#pemutihgigi #teethwhitening #pemutihgigimurah #pemutihgigioriginal #aranggigiputih #charcoalpowder #charcoal #putihkangigi #gigikuning #penjagaangigi #plakgigi #gigibersih #gigisihat #gigicantik #karanggigi #caraputihkangigi #mulutberbau #fattahamin #neelofa #noradanish #naturalproducts #uitm #ukm #cantik #putih #instashop #emmamaembong #sayajualonline #bazaarpaknil #sakab6
NAK PUTIH GIGI KENALA RAJIN PAKAI "WHITENING TEETH"...✨✨✨ . . Malu mulut berbau? GIGI KUNING ??😱 GUSI BERDARAHHH JERR😭😭😭 . . korang WAJIB pakai whitening teeth ni❗️❗️❗️ . . whatsapp cepat 📲0139619031 . . #pemutihgigi  #teethwhitening  #pemutihgigimurah  #pemutihgigioriginal  #aranggigiputih  #charcoalpowder  #charcoal  #putihkangigi  #gigikuning  #penjagaangigi  #plakgigi  #gigibersih  #gigisihat  #gigicantik  #karanggigi  #caraputihkangigi  #mulutberbau  #fattahamin  #neelofa  #noradanish  #naturalproducts  #uitm  #ukm  #cantik  #putih  #instashop  #emmamaembong  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #sakab6 
Tyra rasa happy sangat sekarang ni tau 😊
.
Jadi Tyra nak belanja semua orang free postage dengan free gift 🎉🎉
.
Stok sangat sangat limited tau sayang sayang semua ❗
.
Jadi sapa yang dah lama teringin nak beli putih korea ni inilah masanya sayang sayang semua 😘
.
Whatsapp Tyra cepat cepat tau sayang 💋
.
.

Whatsapp 📲 0168042205

Postage 📦 Isnin - Jumaat 
Rm 75 / 100 gram🙆 ( Tahan 1 bulan lebih ) .
🎉🎉PROMOTION FREE POSTAGE + FREE GIFT ❤
.
. .
#putihkorea #putihkoreapenang #putihkoreareseller #putihkoreatestimoni #thejunniputihkorea #teampkzati #boosterwhitening #putih #flawless #jerawat #jeragat #dropshipwanted #dropshipneededmalaysia #agentwanted #agentneeded #lelakiitupemilikhatiku #coffeeprince - #regrann
Tyra rasa happy sangat sekarang ni tau 😊 . Jadi Tyra nak belanja semua orang free postage dengan free gift 🎉🎉 . Stok sangat sangat limited tau sayang sayang semua ❗ . Jadi sapa yang dah lama teringin nak beli putih korea ni inilah masanya sayang sayang semua 😘 . Whatsapp Tyra cepat cepat tau sayang 💋 . . Whatsapp 📲 0168042205 Postage 📦 Isnin - Jumaat Rm 75 / 100 gram🙆 ( Tahan 1 bulan lebih ) . 🎉🎉PROMOTION FREE POSTAGE + FREE GIFT ❤ . . . #putihkorea  #putihkoreapenang  #putihkoreareseller  #putihkoreatestimoni  #thejunniputihkorea  #teampkzati  #boosterwhitening  #putih  #flawless  #jerawat  #jeragat  #dropshipwanted  #dropshipneededmalaysia  #agentwanted  #agentneeded  #lelakiitupemilikhatiku  #coffeeprince  - #regrann 
[ JSD Matte Lipscream ]
.
Kelebihan JSD Cosmetics Matte Liquid Lipstick 💋 Datang dalam 3 color menawan
.
💄Lizana Red
💄Sheada Nude
💄Hanni Pink
.
💋 Lip Cream mesra Wudhu, senang nak remove, guna wetwipes je
💋 Ada Collagen & Shea Butter, tak mengeringkan & menggelapkan bibir
💋 Tanpa bahan kimia merbahaya, lulus KKM
💋 Tekstur Creamy Matte, semasa apply creamy, lepas mengering jadi MATTE!
💋 Flavor Strawberry yang wangi
💋 Halal
.
Cantik kannnn😘😘
.
Takkanlah nak tengok ajee. 
Jommlerr kite gOjez sesama.. .
.
0173453973
.
#jamususukdara #jsd #femininewash #maskervagina #sabun #keputihan #jerawat #putih #baubadan #kurap #panau #mudah #murah #ootd #sale #promosi #tudung #sellerjsd #laraaalana #aaisyahdhiarana #fattzura #jandaviral #inner #mantap #lipstick #agendiperlukan #ctdk #kerjakosong #neelofa #meletop
[ JSD Matte Lipscream ] . Kelebihan JSD Cosmetics Matte Liquid Lipstick 💋 Datang dalam 3 color menawan . 💄Lizana Red 💄Sheada Nude 💄Hanni Pink . 💋 Lip Cream mesra Wudhu, senang nak remove, guna wetwipes je 💋 Ada Collagen & Shea Butter, tak mengeringkan & menggelapkan bibir 💋 Tanpa bahan kimia merbahaya, lulus KKM 💋 Tekstur Creamy Matte, semasa apply creamy, lepas mengering jadi MATTE! 💋 Flavor Strawberry yang wangi 💋 Halal . Cantik kannnn😘😘 . Takkanlah nak tengok ajee. Jommlerr kite gOjez sesama.. . . 0173453973 . #jamususukdara  #jsd  #femininewash  #maskervagina  #sabun  #keputihan  #jerawat  #putih  #baubadan  #kurap  #panau  #mudah  #murah  #ootd  #sale  #promosi  #tudung  #sellerjsd  #laraaalana  #aaisyahdhiarana  #fattzura  #jandaviral  #inner  #mantap  #lipstick  #agendiperlukan  #ctdk  #kerjakosong  #neelofa  #meletop 
❗️NEW ARRIVAL
WASHI TAPE GOLD FOIL ARROWS
💰 IDR 18,000 /pc
=================================
•Selotip dekorasi bermotif anak panah yang dicetak dengan bahan foil emas di atas latar berwarna putih.
•Lebar tape : 1.5 cm
•Panjang : 10 meter
•Bahan : washi, foil
•Perbedaan persepsi warna mungkin terjadi akibat efek pencahayaan foto.
•Berat : 15 gram
----------------------------------------------
KATEGORI PRODUK
#koleksiwashimirrecca
----------------------------------------------
⚠️ Perhatian!
Waktu pengiriman:
•Order kategori banner pink saja : langsung dikirim hari yang sama, maksimal transfer jam 3 sore.
•Order gabungan kategori banner pink & tosca : dikirim H+3.
----------------------------------------------
FORMAT ORDER
Nama :
HP :
Alamat Lengkap :
Pesanan :
----------------------------------------------
CONTACT ADMIN
LINE : @Mirrecca (pakai @)
atau klik link di bio
----------------------------------------------
TESTIMONI CUSTOMER
@mirrecca.customer
----------------------------------------------
#mirrecca #washitapeindonesia #washi #washitape #washigoldfoil #washigold #washigoals #washigoddess #washicollection #washicollector #koleksiwashitape #kolektorwashitape #gold #emas #putih #emasputih #whitegold #goldwhite #whiteandgold #goldandwhite #putihemas #emasonline #emasonlinemurah #putihglowing #kilauanemas #kinclong #silau #lookbookindonesia #mytablesituation
❗️NEW ARRIVAL WASHI TAPE GOLD FOIL ARROWS 💰 IDR 18,000 /pc ================================= •Selotip dekorasi bermotif anak panah yang dicetak dengan bahan foil emas di atas latar berwarna putih. •Lebar tape : 1.5 cm •Panjang : 10 meter •Bahan : washi, foil •Perbedaan persepsi warna mungkin terjadi akibat efek pencahayaan foto. •Berat : 15 gram ---------------------------------------------- KATEGORI PRODUK #koleksiwashimirrecca  ---------------------------------------------- ⚠️ Perhatian! Waktu pengiriman: •Order kategori banner pink saja : langsung dikirim hari yang sama, maksimal transfer jam 3 sore. •Order gabungan kategori banner pink & tosca : dikirim H+3. ---------------------------------------------- FORMAT ORDER Nama : HP : Alamat Lengkap : Pesanan : ---------------------------------------------- CONTACT ADMIN LINE : @Mirrecca (pakai @) atau klik link di bio ---------------------------------------------- TESTIMONI CUSTOMER @mirrecca.customer ---------------------------------------------- #mirrecca  #washitapeindonesia  #washi  #washitape  #washigoldfoil  #washigold  #washigoals  #washigoddess  #washicollection  #washicollector  #koleksiwashitape  #kolektorwashitape  #gold  #emas  #putih  #emasputih  #whitegold  #goldwhite  #whiteandgold  #goldandwhite  #putihemas  #emasonline  #emasonlinemurah  #putihglowing  #kilauanemas  #kinclong  #silau  #lookbookindonesia  #mytablesituation 
Sapa yang tak grab lagi promosi ni ? Rugi sangat sangat cik adik oiii 😰
.
Sebabnya sekarang ni kami ada promosi FREE POSTAGE + FREE GIFT tau 😍😍
.
Dan yang paling menarik korang akan dapat botol putih korea versi yang terbaru 😱
.
Kalau korang nak grab putih korea ni ceoat ceoat whatsapp sis tau 📲
.
STOK SANGAT TERHAD JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN NI 🙆🙆
.

Whatsapp 📲 0168042205

Postage 📦 Isnin - Jumaat 
Rm 75 / 100 gram🙆 ( Tahan 1 bulan lebih ) .
🎉🎉PROMOTION FREE POSTAGE + FREE GIFT ❤
.
. .
#putihkorea #putihkoreapenang #putihkoreareseller #putihkoreatestimoni #thejunniputihkorea #teampkzati #boosterwhitening #putih #flawless #jerawat #jeragat #dropshipwanted #dropshipneededmalaysia #agentwanted #agentneeded #lelakiitupemilikhatiku #coffeeprince - #regrann
Sapa yang tak grab lagi promosi ni ? Rugi sangat sangat cik adik oiii 😰 . Sebabnya sekarang ni kami ada promosi FREE POSTAGE + FREE GIFT tau 😍😍 . Dan yang paling menarik korang akan dapat botol putih korea versi yang terbaru 😱 . Kalau korang nak grab putih korea ni ceoat ceoat whatsapp sis tau 📲 . STOK SANGAT TERHAD JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN NI 🙆🙆 . Whatsapp 📲 0168042205 Postage 📦 Isnin - Jumaat Rm 75 / 100 gram🙆 ( Tahan 1 bulan lebih ) . 🎉🎉PROMOTION FREE POSTAGE + FREE GIFT ❤ . . . #putihkorea  #putihkoreapenang  #putihkoreareseller  #putihkoreatestimoni  #thejunniputihkorea  #teampkzati  #boosterwhitening  #putih  #flawless  #jerawat  #jeragat  #dropshipwanted  #dropshipneededmalaysia  #agentwanted  #agentneeded  #lelakiitupemilikhatiku  #coffeeprince  - #regrann 
HUJUNG YANG TIDAK TAJAM👄DAN SELESA DIPAKAI❤
SEMUA PATTERN SIS ADA JUAL !!!SEMUA PATTERN HARGA SAMA !!!🙆❤
FAKE BRACES UNTUK SI GIGI CANTIK 🌸SESUAI DIGUNAKAN OLEH GIGI YANG DAH SEDIA TERSUSUN SAHAJA
🌸MUDAH DIPAKAI DAN DIBUKA
🌸TIDAK MENYAKITKAN
🌸HANYA SEBAGAI AKSESORI UTK KELIHATAN CANTIK

KALAU TERINGIN NAK PAKAI BRACES TP MERASA MAHAL BOLEH TRY YANG NI😍..
SELFIE PUN CANTIK.. RUGI YANG MANE TAK CUBA.. JANGAN RISAU SELAMAT DIPAKAI.. NAMPAK REAL UOLSS 😱.. Kita jamin Fake Braces kita lain drpd yg lain. Tak sama dgn Fake Braces Malaysia yg ramai dok complain bila pakai gusi berdarah sebab hujung tajam. Berminat? dm @gigi_braces🔖
•
•
•
#braces #fakebraces #gigi #putih #cantik #murah #pendakap #hipstur #dropship #instagram #suka #lawa # #trustedseller #tutorial #makeup #shawl #matte #bawal #nude #eyebrow #pink #and #black #contoh #pattern #braces #yang #sis #jual
HUJUNG YANG TIDAK TAJAM👄DAN SELESA DIPAKAI❤ SEMUA PATTERN SIS ADA JUAL !!!SEMUA PATTERN HARGA SAMA !!!🙆❤ FAKE BRACES UNTUK SI GIGI CANTIK 🌸SESUAI DIGUNAKAN OLEH GIGI YANG DAH SEDIA TERSUSUN SAHAJA 🌸MUDAH DIPAKAI DAN DIBUKA 🌸TIDAK MENYAKITKAN 🌸HANYA SEBAGAI AKSESORI UTK KELIHATAN CANTIK KALAU TERINGIN NAK PAKAI BRACES TP MERASA MAHAL BOLEH TRY YANG NI😍.. SELFIE PUN CANTIK.. RUGI YANG MANE TAK CUBA.. JANGAN RISAU SELAMAT DIPAKAI.. NAMPAK REAL UOLSS 😱.. Kita jamin Fake Braces kita lain drpd yg lain. Tak sama dgn Fake Braces Malaysia yg ramai dok complain bila pakai gusi berdarah sebab hujung tajam. Berminat? dm @gigi_braces🔖 • • • #braces  #fakebraces  #gigi  #putih  #cantik  #murah  #pendakap  #hipstur  #dropship  #instagram  #suka  #lawa  # #trustedseller  #tutorial  #makeup  #shawl  #matte  #bawal  #nude  #eyebrow  #pink  #and  #black  #contoh  #pattern  #braces  #yang  #sis  #jual 
Maen bareng bukan jaim bareng💪kayanya kebalikannya😑
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#mansa 
#kita 
#putih 
#cream 
#tanahairku 
#lampungkuybareng 
#sma 
#madrasah 
#madrasahlebihbaiklebihbaikmadrsah 
#bandarlampung 
#sarjanamuda
KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💝
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn yang teruk
💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya
💎sesuai untk smua jenis kulit
💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk
💎urat hijau semakin hari semakin timbul
💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag
💎anti penuaan @ anti kedut
💎kulit akn menjadi tegang & anjal
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki dan perempuan
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💝 💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil 💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap 💎mampu merawat sunburn yang teruk 💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari 💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi 💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya 💎sesuai untk smua jenis kulit 💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk 💎urat hijau semakin hari semakin timbul 💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag 💎anti penuaan @ anti kedut 💎kulit akn menjadi tegang & anjal 💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki dan perempuan . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
Pinklady hanya RM280 satu botol untuk sebulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nak ada dalam 1 produk ? daripada makan bermacam macam pill hanya untuk cantik tapi memudaratkan tubuh badan awak 💁🏻 lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti : 🌸putih seluruh badan 🌸breast besar 🌸punggung bulat mengancam 🌸melangsingkan tubuh badan 🌸menstabilkan mentabolisma badan 🌸merawat keputihan 🌸merawat hormon dalaman 🌸mengurangkan rambut gugur
🌸merawat masalah kulit jerawat&parut 🌸mengetatkan miss V 🌸mengurangkan mood swing
🌸mudah hamil 
Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-60 tahun boleh mengamalkan nya , 100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋 Saya sertakan testimoni2 Gadis2 Pinklady yang telah berjaya 😘

Whatsapp : 
www.wasap.com.my/60132816020
www.wasap.com.my/60132816020  #payudarabesar #payudaraindah #putih #mantap #ketatpadat #gebu #student #kahwin #anakdara #putih #seremban #sendayan #bangi sentral #bangi avenue #pavilion #johor #singapore #indonesia #brunei #pahang #terengganu #sabah #sarawak #kelantan #missv
Pinklady hanya RM280 satu botol untuk sebulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nak ada dalam 1 produk ? daripada makan bermacam macam pill hanya untuk cantik tapi memudaratkan tubuh badan awak 💁🏻 lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti : 🌸putih seluruh badan 🌸breast besar 🌸punggung bulat mengancam 🌸melangsingkan tubuh badan 🌸menstabilkan mentabolisma badan 🌸merawat keputihan 🌸merawat hormon dalaman 🌸mengurangkan rambut gugur 🌸merawat masalah kulit jerawat&parut 🌸mengetatkan miss V 🌸mengurangkan mood swing 🌸mudah hamil Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-60 tahun boleh mengamalkan nya , 100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan 💋💋💋 Saya sertakan testimoni2 Gadis2 Pinklady yang telah berjaya 😘 Whatsapp : www.wasap.com.my/60132816020 www.wasap.com.my/60132816020 #payudarabesar  #payudaraindah  #putih  #mantap  #ketatpadat  #gebu  #student  #kahwin  #anakdara  #putih  #seremban  #sendayan  #bangi  sentral #bangi  avenue #pavilion  #johor  #singapore  #indonesia  #brunei  #pahang  #terengganu  #sabah  #sarawak  #kelantan  #missv 
PUTIH GEBU DGN SABUN VIRAL SPARKLE SOAP 😍
.
.
Ramai yg tanya ..sparkle soap blh pakai x kat muka ??YESS ‼️sparkle soap blh dipakai seluruh badan termasuk lah muka ,bawah ketiak ,celah-celah dan tempat gelap yg bermasalah ☺️
.
APA YG BEST SGT SPARKLE SOAP NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI ?🤔
.
.
KELEBIHAN SPARKLE SOAP
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn yang teruk
💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya
💎sesuai untk smua jenis kulit
💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk
💎urat hijau semakin hari semakin timbul
💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag
💎anti penuaan @ anti kedut
💎kulit akn menjadi tegang & anjal
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .
.
Ada masalah seperti di atas ??YESS ‼️korang berada di tempat yg betul ..sparkle soap laa jln penyelesaian nya 🤗
.
.
Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja boom putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
SERLAHKAN PENAMPILAN ANDA SEKARANG 
KEYAKINAN ANDA BERMULA DI SINI 
@_sparklesoap
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih  #terlajakputih#putihgebu#putihmulus #kulitputih#buangdaki#maduasli#collagen #putih#ubatputih#ubatkurus #ekstrakbungalavender#ekstrak24kgold
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikoriginal
#kosmetikkorea#kosmetikkoreaasli#kosmetikindonesia#kosmetiksingpore#kosmetikbrunei#kosmetiktaiwan#kosmetiktaiwanmurah
PUTIH GEBU DGN SABUN VIRAL SPARKLE SOAP 😍 . . Ramai yg tanya ..sparkle soap blh pakai x kat muka ??YESS ‼️sparkle soap blh dipakai seluruh badan termasuk lah muka ,bawah ketiak ,celah-celah dan tempat gelap yg bermasalah ☺️ . APA YG BEST SGT SPARKLE SOAP NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI ?🤔 . . KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil 💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap 💎mampu merawat sunburn yang teruk 💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari 💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi 💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya 💎sesuai untk smua jenis kulit 💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk 💎urat hijau semakin hari semakin timbul 💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag 💎anti penuaan @ anti kedut 💎kulit akn menjadi tegang & anjal 💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan . . Ada masalah seperti di atas ??YESS ‼️korang berada di tempat yg betul ..sparkle soap laa jln penyelesaian nya 🤗 . . Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja boom putih berseri 😍 Rugi kalau x cuba 😘 . SERLAHKAN PENAMPILAN ANDA SEKARANG KEYAKINAN ANDA BERMULA DI SINI @_sparklesoap . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #terlajakputih #putihgebu #putihmulus  #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen  #putih #ubatputih #ubatkurus  #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal  #kosmetikkorea #kosmetikkoreaasli #kosmetikindonesia #kosmetiksingpore #kosmetikbrunei #kosmetiktaiwan #kosmetiktaiwanmurah 
Repaint Avanza G selesai.. 😇
By: @2kilgarage @anggakurniadi91 
#repaint #avanza #fullbody #putih
Tak percaya? Boleh scroll previous post tau untuk tengok testimoni, awak bila lagi?
.
PERLASHINE HARGA ASAL RM180
Tapi kalau korang tambah RM50 je lagi dah dapat 2 KOTAK. Dah jimat RM120. 
Woww, syiok giler!
.
.
Tapi kalau korang nak sekotak dulu, Cikk Syaa janji akan bagi diskaun gila gila! korang bukan saja dapat Perlashine, tapi juga dapat FREEGIFT bernilai RM16.90.
*FREEGIFT Sabun Mutiara RM16.90/pcs. .
Kelebihan Perlashine :
✔  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
✔ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia.
.
.
.
👉WHATSAPP 017 4089789
👉WHATSAPP 017 4089789
.
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita  #manjung #putih #sweetdara
#likeforlike #like4like
#likeforfollow #like4follow #neelofa #fattah #fazura #elyana
.
.
#AGENT_NEEDED
#BERMINAT_pm_jeTEPI
Tak percaya? Boleh scroll previous post tau untuk tengok testimoni, awak bila lagi? . PERLASHINE HARGA ASAL RM180 Tapi kalau korang tambah RM50 je lagi dah dapat 2 KOTAK. Dah jimat RM120. Woww, syiok giler! . . Tapi kalau korang nak sekotak dulu, Cikk Syaa janji akan bagi diskaun gila gila! korang bukan saja dapat Perlashine, tapi juga dapat FREEGIFT bernilai RM16.90. *FREEGIFT Sabun Mutiara RM16.90/pcs. . Kelebihan Perlashine : ✔ Khas untuk breakout skin yang nak cantik. ✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat! ✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal! ✔ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. . . . 👉WHATSAPP 017 4089789 👉WHATSAPP 017 4089789 . . #sayajual  #perlashinekapsulmutiara  #perlashine  #kapsulmutiara  #putihmelepak  #safieyilias  #boosterwhitening  #letscantik  #empirebeauty  #ubatputih  #perlakingrapscolly  #dollskin  #tati  #dxyx  #queenofmutiara  #nursajat02  #tabita  #manjung  #putih  #sweetdara  #likeforlike  #like4like  #likeforfollow  #like4follow  #neelofa  #fattah  #fazura  #elyana  . . #AGENT_NEEDED  #BERMINAT_pm_jeTEPI 
Tak percaya? Boleh scroll previous post tau untuk tengok testimoni, awak bila lagi?
.
PERLASHINE HARGA ASAL RM180
Tapi kalau korang tambah RM50 je lagi dah dapat 2 KOTAK. Dah jimat RM120. 
Woww, syiok giler!
.
.
Tapi kalau korang nak sekotak dulu, Cikk Syaa janji akan bagi diskaun gila gila! korang bukan saja dapat Perlashine, tapi juga dapat FREEGIFT bernilai RM16.90.
*FREEGIFT Sabun Mutiara RM16.90/pcs. .
Kelebihan Perlashine :
✔  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
✔ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia.
.
.
.
👉WHATSAPP 017 4089789
👉WHATSAPP 017 4089789
.
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita  #manjung #putih #sweetdara
#likeforlike #like4like
#likeforfollow #like4follow #neelofa #fattah #fazura #elyana
.
.
#AGENT_NEEDED
#BERMINAT_pm_jeTEPI
Tak percaya? Boleh scroll previous post tau untuk tengok testimoni, awak bila lagi? . PERLASHINE HARGA ASAL RM180 Tapi kalau korang tambah RM50 je lagi dah dapat 2 KOTAK. Dah jimat RM120. Woww, syiok giler! . . Tapi kalau korang nak sekotak dulu, Cikk Syaa janji akan bagi diskaun gila gila! korang bukan saja dapat Perlashine, tapi juga dapat FREEGIFT bernilai RM16.90. *FREEGIFT Sabun Mutiara RM16.90/pcs. . Kelebihan Perlashine : ✔ Khas untuk breakout skin yang nak cantik. ✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat! ✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal! ✔ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. . . . 👉WHATSAPP 017 4089789 👉WHATSAPP 017 4089789 . . #sayajual  #perlashinekapsulmutiara  #perlashine  #kapsulmutiara  #putihmelepak  #safieyilias  #boosterwhitening  #letscantik  #empirebeauty  #ubatputih  #perlakingrapscolly  #dollskin  #tati  #dxyx  #queenofmutiara  #nursajat02  #tabita  #manjung  #putih  #sweetdara  #likeforlike  #like4like  #likeforfollow  #like4follow  #neelofa  #fattah  #fazura  #elyana  . . #AGENT_NEEDED  #BERMINAT_pm_jeTEPI 
Macam mana Amaura boleh TURUNKAN berat badan anda dalam masa 1 minggu sahaja? 😱 .
1) bahan2 hanya buah & sayur
.
2) menambahkan pengambilan buah & sayur dalam badan
.
3) tiada collagen(semua org boleh minum)
.
4) membuang semua toksin dlm badan
.
5) membersikan darah
.
6) tiada bahan kimia atau bahan terlarang (berat akan cepat turun)
.
Haa sebab tu lah Amaura ni memang dapat membantu korang turun berat badan selama 1 minggu sahaja TAPI dengan syarat ! HARUS minum setiap hari selama seminggu JANGAN skip tau 😁
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni
Macam mana Amaura boleh TURUNKAN berat badan anda dalam masa 1 minggu sahaja? 😱 . 1) bahan2 hanya buah & sayur . 2) menambahkan pengambilan buah & sayur dalam badan . 3) tiada collagen(semua org boleh minum) . 4) membuang semua toksin dlm badan . 5) membersikan darah . 6) tiada bahan kimia atau bahan terlarang (berat akan cepat turun) . Haa sebab tu lah Amaura ni memang dapat membantu korang turun berat badan selama 1 minggu sahaja TAPI dengan syarat ! HARUS minum setiap hari selama seminggu JANGAN skip tau 😁 . #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus  #kurusberkesan  #nakputihcepat  #nakputihberkesan  #nakcepatputih  #putihberkesan  #jomputih  #sayanakkurus  #macammananakkurus  #jualubatkurus  #kurusdengancepat  #naturalingridients  #kurusdengansihat  #produkkurus  #produkcepatkurus  #amauratestimoni 
Macam mana Amaura boleh TURUNKAN berat badan anda dalam masa 1 minggu sahaja? 😱 .
1) bahan2 hanya buah & sayur
.
2) menambahkan pengambilan buah & sayur dalam badan
.
3) tiada collagen(semua org boleh minum)
.
4) membuang semua toksin dlm badan
.
5) membersikan darah
.
6) tiada bahan kimia atau bahan terlarang (berat akan cepat turun)
.
Haa sebab tu lah Amaura ni memang dapat membantu korang turun berat badan selama 1 minggu sahaja TAPI dengan syarat ! HARUS minum setiap hari selama seminggu JANGAN skip tau 😁
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni
Macam mana Amaura boleh TURUNKAN berat badan anda dalam masa 1 minggu sahaja? 😱 . 1) bahan2 hanya buah & sayur . 2) menambahkan pengambilan buah & sayur dalam badan . 3) tiada collagen(semua org boleh minum) . 4) membuang semua toksin dlm badan . 5) membersikan darah . 6) tiada bahan kimia atau bahan terlarang (berat akan cepat turun) . Haa sebab tu lah Amaura ni memang dapat membantu korang turun berat badan selama 1 minggu sahaja TAPI dengan syarat ! HARUS minum setiap hari selama seminggu JANGAN skip tau 😁 . #kesihatansebenar  #slimmingandwhitening  #kurus  #putih  #nakkurus  #nakputih  #nakcantik  #jomkurus  #cepatkurus  #nakcepatkurus  #kurusberkesan  #nakputihcepat  #nakputihberkesan  #nakcepatputih  #putihberkesan  #jomputih  #sayanakkurus  #macammananakkurus  #jualubatkurus  #kurusdengancepat  #naturalingridients  #kurusdengansihat  #produkkurus  #produkcepatkurus  #amauratestimoni 
Adidas Kids Full White
size 25 - 29
.
☝ 💯% Real Picture
.
✌ Make your Beb's style guarantee
.
👌 For order and more information WA +628568220330
.
👟 Happy Shopping 🙌
.
#sepatuanak #adidasanak #adidaskids  #sepatukeren #sepatuanakkeren #sepatumurah #sepatu #sepatuputih #putih #fullwhite #cfd #carfreeday #dwp #dwp2017 #sundayfunday #sunday #family #familytime #weekend #party #mincer #mingguceria #jkt #jakarta #viral #kekinian #jamannow #sepatujamannow #olshop #jktolshop
Adidas Kids Full White size 25 - 29 . ☝ 💯% Real Picture . ✌ Make your Beb's style guarantee . 👌 For order and more information WA +628568220330 . 👟 Happy Shopping 🙌 . #sepatuanak  #adidasanak  #adidaskids  #sepatukeren  #sepatuanakkeren  #sepatumurah  #sepatu  #sepatuputih  #putih  #fullwhite  #cfd  #carfreeday  #dwp  #dwp2017  #sundayfunday  #sunday  #family  #familytime  #weekend  #party  #mincer  #mingguceria  #jkt  #jakarta  #viral  #kekinian  #jamannow  #sepatujamannow  #olshop  #jktolshop 
Ni the best view ever untuk kakna dgn my lamisa beauty. I'm so touched❤️
.
Actly ramai yang mesej kakna bgtau ada masalah parut. Kalau nak tau lamisa green tea ni boleh bantu untuk hilangkan parut. Boleh scroll tengok testimoni2 dalam ig @lamisahq. Banyak lagi kebaikan scrub ni. Korang boleh baca bawah ni k😊
.
. ============= KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . . Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785
.
.
#LAMISA2017 
#Makkah
#Kaabah 
#ResultMatters #LamisaHQ #LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka #facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare
Ni the best view ever untuk kakna dgn my lamisa beauty. I'm so touched❤️ . Actly ramai yang mesej kakna bgtau ada masalah parut. Kalau nak tau lamisa green tea ni boleh bantu untuk hilangkan parut. Boleh scroll tengok testimoni2 dalam ig @lamisahq. Banyak lagi kebaikan scrub ni. Korang boleh baca bawah ni k😊 . . ============= KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . . Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785 . . #LAMISA2017  #Makkah  #Kaabah  #ResultMatters  #LamisaHQ  #LamisaBeauty  #scruborganik  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #organik  #pinkish  #glowing  #testimoni  #agent  #dropship  #wanted  #agentwanted  #dropshipwanted  #sayajual  #naturalproduct  #skincare  #siscuba  #kulitkusam  #naturalskincare 
sesiapa tidak dapat menahan perit susah menuntut ilmu dengan sekejap maka ketahuilah dia akan kekal dalam kejahatan,kejahilan didalam hidupnya..
bukan taknak senyum paneh lit2😅😄
#hambaallah
#lillahhitaala 
#putih 
#sunnah
sesiapa tidak dapat menahan perit susah menuntut ilmu dengan sekejap maka ketahuilah dia akan kekal dalam kejahatan,kejahilan didalam hidupnya.. bukan taknak senyum paneh lit2😅😄 #hambaallah  #lillahhitaala  #putih  #sunnah 
De'white gluta
-New formula NANO STEAMCELL+PLACENTA(sheep placenta)-
.
■sangat sesuai untuk yang dah banyak kali cuba pelbagai jenis gluta tapi tetap tak berkesan/kurang memuaskan PERLU CUBA NI!!
■perkembangan teknologi dan lab test untuk mencapai tahap kehendak pengguna untuk memiliki kulit sihat yang penuh vitamin serta khasiat untuk kulit
■Nano steamcell+placenta
■Nano steamcell diperbuat dari apple hijau mampu melindungi sel2 kulit dalaman dengan menyeluruh
■Placenta adalah makanan tambahan yang sangat penting untuk menyembuhkan sel2 kulit yang rosak supaya kembali sihat
■di negara jepun telah mengistiharkan PLANCENTA mampu memutihkan kulit dan menukarkan sel2 kulit baru
■kulit yang rosak akibat sinaran matahari dapat diselesaikan dengan mengambil placenta
■De'white gluta berkesan untuk memutihkan kulit muka dan badan serta mengebukan kulit
■mengandungi pelbagai khasiat untuk kulit
■membantu menukarkan sel2 kulit baru,kulit kusam,tone warna rak sekata,masalah pori terbuka dan muka berjeragat
■mengurangi garisan penuaan,lubang,jerawat,kesan merah,jeragat dan bintik2 hitam
■4 biji DE'WHITE GLUTA = 1 suntikan pemutih!!!!
■kulit lebih putih dari suntikan tanpa sakit
.
Rm60
Wa:0136787059
#de'whitegluta#dewhite#dewhitegluta#dewhitethailand#dewhitegluta#dewhitegluta👉ผลัดเซลล์ผิวเก่าพร้อมเผยผิวใหม่ที่ขาวใส#dewhitegluta👉#gluta#glutamalaysia#putihseluruhbadan#putih#putihgebumalaysia#neelofa#wakdoyok#gegarvaganza
De'white gluta -New formula NANO STEAMCELL+PLACENTA(sheep placenta)- . ■sangat sesuai untuk yang dah banyak kali cuba pelbagai jenis gluta tapi tetap tak berkesan/kurang memuaskan PERLU CUBA NI!! ■perkembangan teknologi dan lab test untuk mencapai tahap kehendak pengguna untuk memiliki kulit sihat yang penuh vitamin serta khasiat untuk kulit ■Nano steamcell+placenta ■Nano steamcell diperbuat dari apple hijau mampu melindungi sel2 kulit dalaman dengan menyeluruh ■Placenta adalah makanan tambahan yang sangat penting untuk menyembuhkan sel2 kulit yang rosak supaya kembali sihat ■di negara jepun telah mengistiharkan PLANCENTA mampu memutihkan kulit dan menukarkan sel2 kulit baru ■kulit yang rosak akibat sinaran matahari dapat diselesaikan dengan mengambil placenta ■De'white gluta berkesan untuk memutihkan kulit muka dan badan serta mengebukan kulit ■mengandungi pelbagai khasiat untuk kulit ■membantu menukarkan sel2 kulit baru,kulit kusam,tone warna rak sekata,masalah pori terbuka dan muka berjeragat ■mengurangi garisan penuaan,lubang,jerawat,kesan merah,jeragat dan bintik2 hitam ■4 biji DE'WHITE GLUTA = 1 suntikan pemutih!!!! ■kulit lebih putih dari suntikan tanpa sakit . Rm60 Wa:0136787059 #de 'whitegluta#dewhite #dewhitegluta #dewhitethailand #dewhitegluta #dewhitegluta 👉ผลัดเซลล์ผิวเก่าพร้อมเผยผิวใหม่ที่ขาวใส#dewhitegluta 👉#gluta #glutamalaysia #putihseluruhbadan #putih #putihgebumalaysia #neelofa #wakdoyok #gegarvaganza 
FACE BERSIH SANGAT2
.
Haiii korangg. Dah mkn ke? Haa sape ade mslh kulit kusam ke kulit kasar meh try lamisa scrub ni. Dah try mesti rase nk usap je kulit sebab lembut sgt smpai cust kakna ni yg dh try cakap face dia bersih sgt2, kulit pun lembut mcm kulit baby tau👶🏻😍
.
Haaa korang yg ada masalah kulit tu tunggu apa lagi? Jom la try lamisa green tea ni. Harga pn tak mahal hanya RM29 je. Klo beli 1 set lagi jimat.
.
Eh nak tau lagi apa kelebihan lamisa green tea scrub ni? Haa korang boleh baca bawah ni. Jangan kata kakna tak payung tau😊
.
.
=============
KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? =============
.
✔Mengecut dan menghilangkan jerawat
✔Mengatasi kulit kering serta  melembabkan kulit
✔Menghilangkan kesan sunburn
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut
✔Mencegah kedut
✔Melicinkan kulit muka
✔Mencerahkan muka & badan .
.
Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785
.
.#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials
FACE BERSIH SANGAT2 . Haiii korangg. Dah mkn ke? Haa sape ade mslh kulit kusam ke kulit kasar meh try lamisa scrub ni. Dah try mesti rase nk usap je kulit sebab lembut sgt smpai cust kakna ni yg dh try cakap face dia bersih sgt2, kulit pun lembut mcm kulit baby tau👶🏻😍 . Haaa korang yg ada masalah kulit tu tunggu apa lagi? Jom la try lamisa green tea ni. Harga pn tak mahal hanya RM29 je. Klo beli 1 set lagi jimat. . Eh nak tau lagi apa kelebihan lamisa green tea scrub ni? Haa korang boleh baca bawah ni. Jangan kata kakna tak payung tau😊 . . ============= KEBAIKAN SCRUB GREEN TEA LAMISA NI? ============= . ✔Mengecut dan menghilangkan jerawat ✔Mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔Menghilangkan kesan sunburn ✔Mengurangkan minyak di muka ✔Memperlambat proses penuaan ✔Menghilangkan parut ✔Mencegah kedut ✔Melicinkan kulit muka ✔Mencerahkan muka & badan . . Kalau korang nak cuba sendiri atau Nak tau lebih lanjut boleh DM TEPI sini @ WA KakNa 📲 kat 0123052785 . .#LAMISA2017  #ResultMatters  #LamisaHQ  #LamisaBeauty  #scruborganik  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #organik  #pinkish  #glowing  #testimoni  #agent  #dropship  #wanted  #agentwanted  #dropshipwanted  #sayajual  #naturalproduct  #skincare  #siscuba  #kulitkusam  #naturalskincare  #LAMISAtestimonials 
Makasih kaka udah order :) .
Masker korea merupakan produc kecantikan bestseller dari korea, terbuat dari bahan alami dan aman
manfaat masker korea ( WMP) :
- Mencerahkan kulit
- Menghilangkan bekas luka
- Meratakan warna kulit yang belang
- Menghilangkan jerawat dan bekas nya
- Memutihkan dan menghaluskan kulit
- Melembabkan kulit

masker korea akan sangat bermanfaat jika anda menginginkan kulit yang indah dan cantik hasilnya juga permanen. .
📱LINE : @xpi1743y (pake @)
📱WA : 0821-6263-0693
.
#masker #maskerkorea #cantik #latepost #bandung #medan #klinik #putih #wajah #bali #yogyakarta #semarang #jakarta #surabaya #jawa #dagelan #ngakakkocak
Makasih kaka udah order :) . Masker korea merupakan produc kecantikan bestseller dari korea, terbuat dari bahan alami dan aman manfaat masker korea ( WMP) : - Mencerahkan kulit - Menghilangkan bekas luka - Meratakan warna kulit yang belang - Menghilangkan jerawat dan bekas nya - Memutihkan dan menghaluskan kulit - Melembabkan kulit masker korea akan sangat bermanfaat jika anda menginginkan kulit yang indah dan cantik hasilnya juga permanen. . 📱LINE : @xpi1743y (pake @) 📱WA : 0821-6263-0693 . #masker  #maskerkorea  #cantik  #latepost  #bandung  #medan  #klinik  #putih  #wajah  #bali  #yogyakarta  #semarang  #jakarta  #surabaya  #jawa  #dagelan  #ngakakkocak 
Haj korang..tengok ni! Seminggu sahaja consume Jemaima Whitening Pills dah putih melepak tau. Rugi kalau korang x order sekarang . Promosi y.e.s sedang berlansung skrg ni korang... Boleh terus hubungi sis di talian 0179384002 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian Jemaima Whitening Pills .

#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati
Haj korang..tengok ni! Seminggu sahaja consume Jemaima Whitening Pills dah putih melepak tau. Rugi kalau korang x order sekarang . Promosi y.e.s sedang berlansung skrg ni korang... Boleh terus hubungi sis di talian 0179384002 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian Jemaima Whitening Pills . #jemaima  #jemaimabeauty  #jemaimapills  #jemaimainfo  #jemaimawhiteningpills  #colagen  #sisikikanmerah  #colagensisikikanmerah  #testimoni  #testimonijemaima  #jemaimatestimoni  #tipsjemaima  #jemaimatips  #kelebihanjemaima  #kebaikanjemaima  #putih  #gebu  #gebas  #mulus  #teamjemaima  #jemaimateam  #jemaimadihati 
Jangan lupa tau grab promo arabelle serum 😍😍 stock terhad tau 😭 Siapa cepat dia dapat 😝 Untuk yang nak selit pos besok boleh cepat cepat dm /ws sis ye 😍 #arabelleserum #serumviral #flawless #arabellearmy #murah #sayajual #nakcantik #flawless #putih #cerah #serum #viral
Nak cuba Jemaima Whitening Pills? Nak kulit tanpa sebarang cela? Meh cuba Jemaima Whitening Pills .

Boleh hubungi sis di talian 011-28292854 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian Jemaima Whitening Pills .

#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati
Nak cuba Jemaima Whitening Pills? Nak kulit tanpa sebarang cela? Meh cuba Jemaima Whitening Pills . Boleh hubungi sis di talian 011-28292854 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian Jemaima Whitening Pills . #jemaima  #jemaimabeauty  #jemaimapills  #jemaimainfo  #jemaimawhiteningpills  #colagen  #sisikikanmerah  #colagensisikikanmerah  #kelebihanjemaima  #kebaikanjemaima  #testimonijemaima  #jemaimatestimoni  #tipsjemaima  #jemaimatips  #putih  #gebu  #gebas  #mulus  #teamjemaima  #jemaimateam  #jemaimadihati 
Christmas is coming and you know what would be a perfect gift to give your family & friends? Yassss! Scrub District would be the best! Why? Because it will change everybody’s life & they will love you for it! Semua masalah kulit hilang like magic ! 
_________________
♥️ BENEFIT SCRUB DISTRICT:
⭐️putihkan kulit muka, hilangkan jerawat
⭐️hilangkan whitehead blackhead ⭐️hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat ⭐️rashes excema pun boleh hilang ⭐️ketiak2 hitam, celah2 peha, badan blakang jerawat
_________________
Nak order boleh contact our angels okays? @scrubdistrictangels 💕💕💕
Fair flawless fabulous our days with #scrubdistrict !
Christmas is coming and you know what would be a perfect gift to give your family & friends? Yassss! Scrub District would be the best! Why? Because it will change everybody’s life & they will love you for it! Semua masalah kulit hilang like magic ! _________________ ♥️ BENEFIT SCRUB DISTRICT: ⭐️putihkan kulit muka, hilangkan jerawat ⭐️hilangkan whitehead blackhead ⭐️hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat ⭐️rashes excema pun boleh hilang ⭐️ketiak2 hitam, celah2 peha, badan blakang jerawat _________________ Nak order boleh contact our angels okays? @scrubdistrictangels 💕💕💕 Fair flawless fabulous our days with #scrubdistrict  !
Kawan asyik mengata you punya skin sebab menggerutu berjerawat ?
.
ScrubDistrict can kills you pimples girl. Rajin guna ScrubDistrict and focus dekat jerawat tu, lepas scrub muka you rasa fresh jerawat pun kecut
.
Feedback customer tak pernah tipu okay .Jangan takut untk invest cantik kan kulit. Takut nanti menyesal boyfriend lari 😜
.
🔥READY STOCK🔥
.
▫️COD kawasan Ipoh
.
ORDER : 
DM or Whatsapp Fiefy 019 497 7758
Kawan asyik mengata you punya skin sebab menggerutu berjerawat ? . ScrubDistrict can kills you pimples girl. Rajin guna ScrubDistrict and focus dekat jerawat tu, lepas scrub muka you rasa fresh jerawat pun kecut . Feedback customer tak pernah tipu okay .Jangan takut untk invest cantik kan kulit. Takut nanti menyesal boyfriend lari 😜 . 🔥READY STOCK🔥 . ▫️COD kawasan Ipoh . ORDER : DM or Whatsapp Fiefy 019 497 7758
Hay guys, Kami Distributor Resmi produk Herbal berkwalitas tinggi yg bersertifikat BPOM, TGA, ISO, PBB, APLI dan sebagainya. 
untuk berbagai macam masalah anda. tersedia : 👉Peninggi Badan Cepat
👉Pelangsing Badan Cepat
👉Penggemuk Badan cepat
👉Pembalut Herbal
👉Kalung Aura Energy
👉Teh Detox
👉Masker Spirulina
👉Pemutih wajah dan seluruh tubuh
👉Obat Kuat Herbal
👉Obat diabetes
👉Obat asam urat
dan obat untuk berbagai macam penyakit lainnya. 
Hub sosial media di Bio
 Dapatkan Harga promo dan Free ongkir. Siap kirim 🚚 ke luar kota maupun ke Luar Negeri.
#suntikputih #maskermata #pelangsing #pelangsingtubuh #kecantikankulitwajah #pemutih #rahasiagadis #cantik #cantikalami #sabun #lawakhambar #kurus #motifviral #sayajualmurah #denpasar #krimkurus #putih #kuruscepat #besarkanpayudara #pembesarpayudara #pemutihcepat #kutabali #murahmeriah #murmer #jualan #bisnis #bisnisonline #olshop #olshopjogja #olshopjakarta
Hay guys, Kami Distributor Resmi produk Herbal berkwalitas tinggi yg bersertifikat BPOM, TGA, ISO, PBB, APLI dan sebagainya. untuk berbagai macam masalah anda. tersedia : 👉Peninggi Badan Cepat 👉Pelangsing Badan Cepat 👉Penggemuk Badan cepat 👉Pembalut Herbal 👉Kalung Aura Energy 👉Teh Detox 👉Masker Spirulina 👉Pemutih wajah dan seluruh tubuh 👉Obat Kuat Herbal 👉Obat diabetes 👉Obat asam urat dan obat untuk berbagai macam penyakit lainnya. Hub sosial media di Bio Dapatkan Harga promo dan Free ongkir. Siap kirim 🚚 ke luar kota maupun ke Luar Negeri. #suntikputih  #maskermata  #pelangsing  #pelangsingtubuh  #kecantikankulitwajah  #pemutih  #rahasiagadis  #cantik  #cantikalami  #sabun  #lawakhambar  #kurus  #motifviral  #sayajualmurah  #denpasar  #krimkurus  #putih  #kuruscepat  #besarkanpayudara  #pembesarpayudara  #pemutihcepat  #kutabali  #murahmeriah  #murmer  #jualan  #bisnis  #bisnisonline  #olshop  #olshopjogja  #olshopjakarta 
Serious girl crush over @mayafikri who else haves that electric smile ? Ladyboss pun cair tau ♥️ Kulit cantik , Muka cantik , kulit badan cantik , makeup cantik semuanya bermula dati cara pembersihan yang sempurna . DEEP CLEANSING yes barulah cantik kulit tu . Remember scrub twice a day Dolls . Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #ScrubDistrictAngels
Serious girl crush over @mayafikri who else haves that electric smile ? Ladyboss pun cair tau ♥️ Kulit cantik , Muka cantik , kulit badan cantik , makeup cantik semuanya bermula dati cara pembersihan yang sempurna . DEEP CLEANSING yes barulah cantik kulit tu . Remember scrub twice a day Dolls . Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #ScrubDistrictAngels 
Luxxe product Frontrow Internasional 
Chat for price and get 50% off now

#gluta #glutathione #pemutih #cantik #cewekjepang #cewek #putih  #jerawatbatu #jerawat #kusam #suntikputih #acne #glowingskin #komedo #bopeng #scar #women #man #pimples #whiteningjakarta #whiteningindonesia #whitening
ALHAMDULILLAH 😍😍
Postage out for today ..wahhh ramai nyaa haa yg nk nk cerah dengan sparkle soap ..yeayyy ..sparkle soap makin disukai ramai dan makin viral ..terbukti berkesan sampai order masuk bertalu2 ..yg nk order bolehh teruskan order yaa ..dapatkan sekarang uolss ...
.
Sental2 sahaja boom putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih  #terlajakputih#putihgebu#putihmulus #kulitputih#buangdaki#maduasli#collagen #putih#ubatputih#ubatkurus #ekstrakbungalavender#ekstrak24kgold
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikoriginal
#kosmetikkorea#kosmetikkoreaasli#kosmetikindonesia#kosmetiksingpore#kosmetikbrunei#kosmetiktaiwan#kosmetiktaiwanmurah
ALHAMDULILLAH 😍😍 Postage out for today ..wahhh ramai nyaa haa yg nk nk cerah dengan sparkle soap ..yeayyy ..sparkle soap makin disukai ramai dan makin viral ..terbukti berkesan sampai order masuk bertalu2 ..yg nk order bolehh teruskan order yaa ..dapatkan sekarang uolss ... . Sental2 sahaja boom putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #terlajakputih #putihgebu #putihmulus  #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen  #putih #ubatputih #ubatkurus  #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal  #kosmetikkorea #kosmetikkoreaasli #kosmetikindonesia #kosmetiksingpore #kosmetikbrunei #kosmetiktaiwan #kosmetiktaiwanmurah 
Bersama akan membuat segalanya lebih mudah...
.
.
.
On Photo : Nanda, Sandi, Akbar, Almaz, Ilham, Hafiz
#maulid #putih
Bersama akan membuat segalanya lebih mudah... . . . On Photo : Nanda, Sandi, Akbar, Almaz, Ilham, Hafiz #maulid  #putih 
KUNCI 21 HARI .
.
Nak ubah sesuatu habit mmg bukan senang and mudah. Apatah lagi kita dah terbiasa bertahun2 dengan that type of habit. Sama juga kalau kita nak ubah tabiat makan
.
.
Cuba bagi masa 21 hari pada diri sendiri utk konsisten. Kalau dah niat nak sihat and turun berat, 2 hari diet and lagi 28 hari hilang punca pilih makanan high kalori tu yg susah nak ubah angka penimbang tu 😂
.
.
So bagi sy sendiri, susah nak displin sorg2 ni. Iman taa kuadddd 😂tapi lepas join group #kurus30hari alhamdulillah semuanya on track. Why?? Sebab
.
.
🔥Ada coach 🔥Meal plan provided for 30 hari
🔥Group support 🔥Knowledge ttg cara pilih makanan sihat
.
.
So I prefer to be in a group or berjemaah kalau nak buang lemak neraka ni. Especially nak masuk tahun 2018 ni gaisss 😂
.
.
Follow my journey to lose 14kg ‼️come and join me gaiss. Blh klik 📲 di atas 👆 👆 👆 .
.
#kurusselamat #nakkurus #diet #dietsecarasihat #menusihat #kurusmenyusu #turunberat #onlinecoaching #cantik #kurus30hari #kurusputih #putih #onlinecoaching #lunchbox #nealofa #fattzura
KUNCI 21 HARI . . Nak ubah sesuatu habit mmg bukan senang and mudah. Apatah lagi kita dah terbiasa bertahun2 dengan that type of habit. Sama juga kalau kita nak ubah tabiat makan . . Cuba bagi masa 21 hari pada diri sendiri utk konsisten. Kalau dah niat nak sihat and turun berat, 2 hari diet and lagi 28 hari hilang punca pilih makanan high kalori tu yg susah nak ubah angka penimbang tu 😂 . . So bagi sy sendiri, susah nak displin sorg2 ni. Iman taa kuadddd 😂tapi lepas join group #kurus30hari  alhamdulillah semuanya on track. Why?? Sebab . . 🔥Ada coach 🔥Meal plan provided for 30 hari 🔥Group support 🔥Knowledge ttg cara pilih makanan sihat . . So I prefer to be in a group or berjemaah kalau nak buang lemak neraka ni. Especially nak masuk tahun 2018 ni gaisss 😂 . . Follow my journey to lose 14kg ‼️come and join me gaiss. Blh klik 📲 di atas 👆 👆 👆 . . #kurusselamat  #nakkurus  #diet  #dietsecarasihat  #menusihat  #kurusmenyusu  #turunberat  #onlinecoaching  #cantik  #kurus30hari  #kurusputih  #putih  #onlinecoaching  #lunchbox  #nealofa  #fattzura