an online Instagram web viewer

#putihkulitcepat medias

Photos

"INI BUKAN JANJI TP PASTI!!
.
Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius!
.
Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #lafazkankalimahcintamu #fattahamin #kekasihpaksarela #neelofa #fattzura #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #fazura #sabunviral #erezeki #youcanduit #eusahawan #handbagmurah #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!! . Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius! . Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #lafazkankalimahcintamu  #fattahamin  #kekasihpaksarela  #neelofa  #fattzura  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fazura  #sabunviral  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #handbagmurah  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!!
.
Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius!
.
Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #lafazkankalimahcintamu #fattahamin #kekasihpaksarela #neelofa #fattzura #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #fazura #sabunviral #erezeki #youcanduit #eusahawan #handbagmurah #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!! . Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius! . Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #lafazkankalimahcintamu  #fattahamin  #kekasihpaksarela  #neelofa  #fattzura  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fazura  #sabunviral  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #handbagmurah  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS!
.
Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. .
Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni?
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS! . Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. . Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni? . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS!
.
Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. .
Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni?
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS! . Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. . Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni? . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
MENYESAL ORDER SEKETUL!
.
Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! .
Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #mycoffeeprince #neelofa #zulariffi #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat #musicallymalaysia
MENYESAL ORDER SEKETUL! . Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! . Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍 . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffi  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat  #musicallymalaysia 
MENYESAL ORDER SEKETUL!
.
Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! .
Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #mycoffeeprince #neelofa #zulariffi #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat #musicallymalaysia
MENYESAL ORDER SEKETUL! . Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! . Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍 . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffi  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat  #musicallymalaysia 
MENYESAL ORDER SEKETUL!
.
Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! .
Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #mycoffeeprince #neelofa #zulariffi #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat #musicallymalaysia
MENYESAL ORDER SEKETUL! . Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! . Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍 . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffi  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat  #musicallymalaysia 
@Regranned from @starzs.co - 🐰 -  BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN !
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? 💖💖 whatsapp kak as +014-340 4510
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
@Regranned from @starzs.co - 🐰 - BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN ! . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? 💖💖 whatsapp kak as +014-340 4510 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN !
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #kekasihpaksarela #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN ! . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #kekasihpaksarela  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
KULIT JERAWAT DAN MERAH MERAH DAH HILANG
.
Yayy! Seronok tengok kulit dia sekarang. Jerawat bekas jerawat merah merah semua dah tak ada lepas guna Sabun Carmela ni. .
Tak sangka guna sabun je boleh dapat kulit cantik macam ni. Makin hari makin tinggi confident tu. Tak da dah nak malu malu bila keluar rumah.
.
Kelebihan CARMELA WHITENING SOAP :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #musicallymalaysia #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT JERAWAT DAN MERAH MERAH DAH HILANG . Yayy! Seronok tengok kulit dia sekarang. Jerawat bekas jerawat merah merah semua dah tak ada lepas guna Sabun Carmela ni. . Tak sangka guna sabun je boleh dapat kulit cantik macam ni. Makin hari makin tinggi confident tu. Tak da dah nak malu malu bila keluar rumah. . Kelebihan CARMELA WHITENING SOAP : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #musicallymalaysia  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
REPEAT ORDER LAGI!
.
Bila customer yang dah beli Carmela Whitening Soap ni mesej semula nak order lagi. Memang tak perlu tanya pun cik nat dah boleh agak sabun Carmela mesti serasi dengan kulit awak!
.
Tak tau nak cakap macam mana bila setiap hari ada saja feedback pengguna Sabun Carmela ni. Sabun yang makin hari semakin viral dengan kehebatan nya. Bukan sabun biasa biasa tau. Sabun yang boleh baikkan macam2 masalah kulit. Sunburn, jerawat , jeragat, hitam dekat celah2 pelipat. Fuhh macam2. .
Rugi la siapa yang masih nak fikir fikir tuuu😙😙
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
REPEAT ORDER LAGI! . Bila customer yang dah beli Carmela Whitening Soap ni mesej semula nak order lagi. Memang tak perlu tanya pun cik nat dah boleh agak sabun Carmela mesti serasi dengan kulit awak! . Tak tau nak cakap macam mana bila setiap hari ada saja feedback pengguna Sabun Carmela ni. Sabun yang makin hari semakin viral dengan kehebatan nya. Bukan sabun biasa biasa tau. Sabun yang boleh baikkan macam2 masalah kulit. Sunburn, jerawat , jeragat, hitam dekat celah2 pelipat. Fuhh macam2. . Rugi la siapa yang masih nak fikir fikir tuuu😙😙 . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
Carmela Whitening Soap bukan boleh pakai satu badan je tau. Dekat muka pun bolehh. Kulit pun makin cantik tau 😍
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #kekasihpaksarela #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
Carmela Whitening Soap bukan boleh pakai satu badan je tau. Dekat muka pun bolehh. Kulit pun makin cantik tau 😍 . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #kekasihpaksarela  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PORI MENGECIL LEPAS GUNA CARMELA
.
Cantikknyaa diaa!! Sebelum guna Carmela pori terbuka nampak jelas sangat katanya. Whitehead pun kemain bebas dekat bahagian dagu.
.
Lepas bercarmela kulit makin licin makin berseri. Nampak lebih fresh 😍😍. Siapa kata guna sabun saja tak boleh dapat kulit cantik?? See kulit adik makin cantik makin lawa ❤️❤️
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PORI MENGECIL LEPAS GUNA CARMELA . Cantikknyaa diaa!! Sebelum guna Carmela pori terbuka nampak jelas sangat katanya. Whitehead pun kemain bebas dekat bahagian dagu. . Lepas bercarmela kulit makin licin makin berseri. Nampak lebih fresh 😍😍. Siapa kata guna sabun saja tak boleh dapat kulit cantik?? See kulit adik makin cantik makin lawa ❤️❤️ . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunakan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dalam 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #remyishak #mycoffeeprince #neelofa #teampakcik #handbagmurah #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #igers #like4like #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunakan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dalam 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #remyishak  #mycoffeeprince  #neelofa  #teampakcik  #handbagmurah  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #igers  #like4like  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunakan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dalam 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #remyishak #mycoffeeprince #neelofa #teampakcik #handbagmurah #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #igers #like4like #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunakan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dalam 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #remyishak  #mycoffeeprince  #neelofa  #teampakcik  #handbagmurah  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #igers  #like4like  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PORI PORI PUN DAH MAKIN TERTUTUP
.
Bila pori pori terbuka memang tak best. Nak make up pun cepat je nampak pori terbuka tu😥
.
Lepas bercarmela whitehead pun dah makin kurang. Dekat hidung pun dah makin licin. Memang puas hati sangat pakai Carmela ni 😍
.
Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunakan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dalam 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #remyishak #mycoffeeprince #neelofa #teampakcik #handbagmurah #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #igers #like4like #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PORI PORI PUN DAH MAKIN TERTUTUP . Bila pori pori terbuka memang tak best. Nak make up pun cepat je nampak pori terbuka tu😥 . Lepas bercarmela whitehead pun dah makin kurang. Dekat hidung pun dah makin licin. Memang puas hati sangat pakai Carmela ni 😍 . Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunakan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dalam 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #remyishak  #mycoffeeprince  #neelofa  #teampakcik  #handbagmurah  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #igers  #like4like  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
BEST TEROKS SABUN CARMELA NI!!
.
Punya excited la dia nak cerita yang sabun Carmela ni tersangat la best kan. Mau tak best parut jerawat makin hari makin pudar. Jerawat pun dah tak naik dah.
.
Kulit muka pun makin cerahhh. Sampai mak tegur ingat dok pakai foundation 24 jam. Hat pakai dekat badan pun memang nampak perubahan betul! Semua part makin cerahhh. Rugi siapa tak cuba Sabun Carmela ni 😍
.
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #kekasihpaksarela #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BEST TEROKS SABUN CARMELA NI!! . Punya excited la dia nak cerita yang sabun Carmela ni tersangat la best kan. Mau tak best parut jerawat makin hari makin pudar. Jerawat pun dah tak naik dah. . Kulit muka pun makin cerahhh. Sampai mak tegur ingat dok pakai foundation 24 jam. Hat pakai dekat badan pun memang nampak perubahan betul! Semua part makin cerahhh. Rugi siapa tak cuba Sabun Carmela ni 😍 . . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #kekasihpaksarela  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
BEST TEROKS SABUN CARMELA NI!!
.
Punya excited la dia nak cerita yang sabun Carmela ni tersangat la best kan. Mau tak best parut jerawat makin hari makin pudar. Jerawat pun dah tak naik dah.
.
Kulit muka pun makin cerahhh. Sampai mak tegur ingat dok pakai foundation 24 jam. Hat pakai dekat badan pun memang nampak perubahan betul! Semua part makin cerahhh. Rugi siapa tak cuba Sabun Carmela ni 😍
.
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #kekasihpaksarela #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BEST TEROKS SABUN CARMELA NI!! . Punya excited la dia nak cerita yang sabun Carmela ni tersangat la best kan. Mau tak best parut jerawat makin hari makin pudar. Jerawat pun dah tak naik dah. . Kulit muka pun makin cerahhh. Sampai mak tegur ingat dok pakai foundation 24 jam. Hat pakai dekat badan pun memang nampak perubahan betul! Semua part makin cerahhh. Rugi siapa tak cuba Sabun Carmela ni 😍 . . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #kekasihpaksarela  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!!
.
Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius!
.
Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #ruangrezekihanania #fattahamin #kekasihpaksarela #neelofa #fattzura #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #fazura #sabunviral #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!! . Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius! . Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #ruangrezekihanania  #fattahamin  #kekasihpaksarela  #neelofa  #fattzura  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fazura  #sabunviral  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
TAK PERLU BAZIR PAKAI PRODUK MAHAL MAHAL
.
Wahh adik manis ni siap cakap dekat kawan dia tak payah nak beli produk mahal-mahal. Pakai Sabun Carmela ni saja pun dah dapat kulit cantik. Tak perlu nak banyak skincare.
.
Tengok berbeza betul kan. Bagus adik ni amalkan Carmela untuk luaran dan Belleza Collagen untuk dalaman. Dua-dua untuk putih dan cantikkan kulit. Tak hairan kalau kesan dia 2x ganda lebih cepat. .
Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunakan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dalam 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #remyishak #mycoffeeprince #neelofa #teampakcik #handbagmurah #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #igers #like4like #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
TAK PERLU BAZIR PAKAI PRODUK MAHAL MAHAL . Wahh adik manis ni siap cakap dekat kawan dia tak payah nak beli produk mahal-mahal. Pakai Sabun Carmela ni saja pun dah dapat kulit cantik. Tak perlu nak banyak skincare. . Tengok berbeza betul kan. Bagus adik ni amalkan Carmela untuk luaran dan Belleza Collagen untuk dalaman. Dua-dua untuk putih dan cantikkan kulit. Tak hairan kalau kesan dia 2x ganda lebih cepat. . Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunakan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dalam 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #remyishak  #mycoffeeprince  #neelofa  #teampakcik  #handbagmurah  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #igers  #like4like  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PARUT LUKA MAKIN PUDAR 😱
.
Gais , tengok ni parut baru sebab kemalangan. Tengok pun dah tau teruk jugak tu kan macam kulit terkoyak sikit.
.
Alhamdulillah lepas 1 kotak je Sabun Carmela dan boleh nampak perubahan ketara! Parut makin hari makin pudar dan kurang. Yes yes sabun Carmela memang boleh kurangkan parut. So yg mana ada parut2 baru tu cecepat pakai sabun Carmela ni. Inshaa allah boleh kurang dah terus hilang 😍😍
.
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit .
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #teampakcik #mycoffeeprince #neelofa #neelofa #igers #fattzura #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #like4like #kedaionline #emmamaembong #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PARUT LUKA MAKIN PUDAR 😱 . Gais , tengok ni parut baru sebab kemalangan. Tengok pun dah tau teruk jugak tu kan macam kulit terkoyak sikit. . Alhamdulillah lepas 1 kotak je Sabun Carmela dan boleh nampak perubahan ketara! Parut makin hari makin pudar dan kurang. Yes yes sabun Carmela memang boleh kurangkan parut. So yg mana ada parut2 baru tu cecepat pakai sabun Carmela ni. Inshaa allah boleh kurang dah terus hilang 😍😍 . Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #teampakcik  #mycoffeeprince  #neelofa  #neelofa  #igers  #fattzura  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #like4like  #kedaionline  #emmamaembong  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PORI MENGECIL LEPAS GUNA CARMELA
.
Cantikknyaa diaa!! Sebelum guna Carmela pori terbuka nampak jelas sangat katanya. Whitehead pun kemain bebas dekat bahagian dagu.
.
Lepas bercarmela kulit makin licin makin berseri. Nampak lebih fresh 😍😍. Siapa kata guna sabun saja tak boleh dapat kulit cantik?? See kulit adik makin cantik makin lawa ❤️❤️
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PORI MENGECIL LEPAS GUNA CARMELA . Cantikknyaa diaa!! Sebelum guna Carmela pori terbuka nampak jelas sangat katanya. Whitehead pun kemain bebas dekat bahagian dagu. . Lepas bercarmela kulit makin licin makin berseri. Nampak lebih fresh 😍😍. Siapa kata guna sabun saja tak boleh dapat kulit cantik?? See kulit adik makin cantik makin lawa ❤️❤️ . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
BEAT TEROKS SABUN CARMELA NI!!
.
Punya excited la dia nak cerita yang sabun Carmela ni tersangat la best kan. Mau tak best parut jerawat makin hari makin pudar. Jerawat pun dah tak naik dah.
.
Kulit muka pun makin cerahhh. Sampai mak tegur ingat dok pakai foundation 24 jam. Hat pakai dekat badan pun memang nampak perubahan betul! Semua part makin cerahhh. Rugi siapa tak cuba Sabun Carmela ni 😍
.
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #kekasihpaksarela #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BEAT TEROKS SABUN CARMELA NI!! . Punya excited la dia nak cerita yang sabun Carmela ni tersangat la best kan. Mau tak best parut jerawat makin hari makin pudar. Jerawat pun dah tak naik dah. . Kulit muka pun makin cerahhh. Sampai mak tegur ingat dok pakai foundation 24 jam. Hat pakai dekat badan pun memang nampak perubahan betul! Semua part makin cerahhh. Rugi siapa tak cuba Sabun Carmela ni 😍 . . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #kekasihpaksarela  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PUTIH NYA 😱😱😱
.
Biar betul? Yea betul la tu. Pakai sabun Carmela je ni. Sabun Carmela ni bukan pakai dekat muka je tau tapi satu badan. Wow putih satu badan la macam ni !
.
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #carmelawhiteningsoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #lelakiitupemilikhatiku #fattahamin #redvelvet #neelofa #zulariffin #igers #fattzura #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #like4like #kedaionline #emmamaembong #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PUTIH NYA 😱😱😱 . Biar betul? Yea betul la tu. Pakai sabun Carmela je ni. Sabun Carmela ni bukan pakai dekat muka je tau tapi satu badan. Wow putih satu badan la macam ni ! . . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #carmelawhiteningsoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #lelakiitupemilikhatiku  #fattahamin  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #igers  #fattzura  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #like4like  #kedaionline  #emmamaembong  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
🔥 Wahhh @uqashasenrose2 pon pakai Carmela Whitening Soap la 😍 patut la cantik gila skin diaaa. Meh tengok ape Uqasha cakap pasal sabun viral ni
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelawhiteningsoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #remyishak #ruangrezekihanania #neelofa #teampakcik #handbagmurah #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #igers #like4like #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
🔥 Wahhh @uqashasenrose2 pon pakai Carmela Whitening Soap la 😍 patut la cantik gila skin diaaa. Meh tengok ape Uqasha cakap pasal sabun viral ni . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelawhiteningsoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #remyishak  #ruangrezekihanania  #neelofa  #teampakcik  #handbagmurah  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #igers  #like4like  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PARUT LUKA MAKIN PUDAR 😱
.
Gais , tengok ni parut baru sebab kemalangan. Tengok pun dah tau teruk jugak tu kan macam kulit terkoyak sikit.
.
Alhamdulillah lepas 1 kotak je Sabun Carmela dan boleh nampak perubahan ketara! Parut makin hari makin pudar dan kurang. Yes yes sabun Carmela memang boleh kurangkan parut. So yg mana ada parut2 baru tu cecepat pakai sabun Carmela ni. Inshaa allah boleh kurang dah terus hilang 😍😍
.
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit .
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #teampakcik #mycoffeeprince #neelofa #neelofa #igers #fattzura #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #like4like #kedaionline #emmamaembong #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PARUT LUKA MAKIN PUDAR 😱 . Gais , tengok ni parut baru sebab kemalangan. Tengok pun dah tau teruk jugak tu kan macam kulit terkoyak sikit. . Alhamdulillah lepas 1 kotak je Sabun Carmela dan boleh nampak perubahan ketara! Parut makin hari makin pudar dan kurang. Yes yes sabun Carmela memang boleh kurangkan parut. So yg mana ada parut2 baru tu cecepat pakai sabun Carmela ni. Inshaa allah boleh kurang dah terus hilang 😍😍 . Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #teampakcik  #mycoffeeprince  #neelofa  #neelofa  #igers  #fattzura  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #like4like  #kedaionline  #emmamaembong  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
3 HARI DAH NAMPAK PERUBAHAN??
.
Yea baru 3 hari guna #carmelasoap ni. Parut jerawat dah makin pudar. Yang penting konsisten tau. Baru la cepat nampak kesan.
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hlg jerawat & jeragat
🍀parut 10 thun lepas pn hilang
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eszecma serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀bexki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.
Nak cuba? Terus whatsapp iqa tau +6011-36530218
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil  #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #redvelvet #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #ask2017 #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
3 HARI DAH NAMPAK PERUBAHAN?? . Yea baru 3 hari guna #carmelasoap  ni. Parut jerawat dah makin pudar. Yang penting konsisten tau. Baru la cepat nampak kesan. . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hlg jerawat & jeragat 🍀parut 10 thun lepas pn hilang 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eszecma serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀bexki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp iqa tau +6011-36530218 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #redvelvet  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #ask2017  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍
.
Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus. .
Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt. .
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #neelofa #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat #kekasihpaksarela #teampakcik
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍 . Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap  soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus. . Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt. . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #neelofa  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat  #kekasihpaksarela  #teampakcik 
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍
.
Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus. .
Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt. .
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #neelofa #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat #kekasihpaksarela #teampakcik
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍 . Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap  soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus. . Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt. . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #neelofa  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat  #kekasihpaksarela  #teampakcik 
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍
.
Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus. .
Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt. .
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #neelofa #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat #kekasihpaksarela #teampakcik
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍 . Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap  soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus. . Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt. . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #neelofa  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat  #kekasihpaksarela  #teampakcik 
KULIT MAKIN PUTIH DAN LEMBUT 😱
.
Sebulan lebih konsisten guna Sabun Carmela. Kulit makin smooth dan makin cerah. Satu badan nampak perubahan!
.
Paling best nak keluar rumah nak bergaya pun dah makin confident! .
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit .
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #kekasihpaksarela #teampakcik #mycoffeeprince #neelofa #neelofa #igers #fattzura #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #like4like #kedaionline #emmamaembong #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT MAKIN PUTIH DAN LEMBUT 😱 . Sebulan lebih konsisten guna Sabun Carmela. Kulit makin smooth dan makin cerah. Satu badan nampak perubahan! . Paling best nak keluar rumah nak bergaya pun dah makin confident! . Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #kekasihpaksarela  #teampakcik  #mycoffeeprince  #neelofa  #neelofa  #igers  #fattzura  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #like4like  #kedaionline  #emmamaembong  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
Terima kasih COD Carmela Whitening Soap dengan Cik Nat. 😍😍
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
Terima kasih COD Carmela Whitening Soap dengan Cik Nat. 😍😍 . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
Terima kasih COD Carmela Whitening Soap dengan Cik Nat. 😍😍
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #kekasihpaksarela #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
Terima kasih COD Carmela Whitening Soap dengan Cik Nat. 😍😍 . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #kekasihpaksarela  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
3 HARI DAH NAMPAK PERUBAHAN??
.
Yea baru 3 hari guna #carmelasoap ni. Parut jerawat dah makin pudar. Yang penting konsisten tau. Baru la cepat nampak kesan.
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hlg jerawat & jeragat
🍀parut 10 thun lepas pn hilang
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eszecma serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀bexki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #ask2017 #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
3 HARI DAH NAMPAK PERUBAHAN?? . Yea baru 3 hari guna #carmelasoap  ni. Parut jerawat dah makin pudar. Yang penting konsisten tau. Baru la cepat nampak kesan. . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hlg jerawat & jeragat 🍀parut 10 thun lepas pn hilang 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eszecma serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀bexki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #ask2017  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SABUN NI POWER SANGAT SIS!
.
Wow! Kemain dia puji melangit Sabun Carmela ni. Sebelum ni kulit muka breakout sebab asyik tukar tukar skincare. Dan lepas cuba Carmela ni terus jatuh hati tak nak tukar tukar produk skincare.
.
Duku kulit Sunburn sebab bersukan, lepas pakai carmela ni alhamdulillah slowly hilang. Jerawat pun dah tak naik lagiii. Seronoknyaa !!
.
Yang lagi best Carmela ni wangii tau. So kalau gosok2 dekat muka tu rasa best je. Wangiii. Korang kena cuba tau!
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
SABUN NI POWER SANGAT SIS! . Wow! Kemain dia puji melangit Sabun Carmela ni. Sebelum ni kulit muka breakout sebab asyik tukar tukar skincare. Dan lepas cuba Carmela ni terus jatuh hati tak nak tukar tukar produk skincare. . Duku kulit Sunburn sebab bersukan, lepas pakai carmela ni alhamdulillah slowly hilang. Jerawat pun dah tak naik lagiii. Seronoknyaa !! . Yang lagi best Carmela ni wangii tau. So kalau gosok2 dekat muka tu rasa best je. Wangiii. Korang kena cuba tau! . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SABUN NI POWER SANGAT SIS!
.
Wow! Kemain dia puji melangit Sabun Carmela ni. Sebelum ni kulit muka breakout sebab asyik tukar tukar skincare. Dan lepas cuba Carmela ni terus jatuh hati tak nak tukar tukar produk skincare.
.
Duku kulit Sunburn sebab bersukan, lepas pakai carmela ni alhamdulillah slowly hilang. Jerawat pun dah tak naik lagiii. Seronoknyaa !!
.
Yang lagi best Carmela ni wangii tau. So kalau gosok2 dekat muka tu rasa best je. Wangiii. Korang kena cuba tau!
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
SABUN NI POWER SANGAT SIS! . Wow! Kemain dia puji melangit Sabun Carmela ni. Sebelum ni kulit muka breakout sebab asyik tukar tukar skincare. Dan lepas cuba Carmela ni terus jatuh hati tak nak tukar tukar produk skincare. . Duku kulit Sunburn sebab bersukan, lepas pakai carmela ni alhamdulillah slowly hilang. Jerawat pun dah tak naik lagiii. Seronoknyaa !! . Yang lagi best Carmela ni wangii tau. So kalau gosok2 dekat muka tu rasa best je. Wangiii. Korang kena cuba tau! . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SABUN NI POWER SANGAT SIS!
.
Wow! Kemain dia puji melangit Sabun Carmela ni. Sebelum ni kulit muka breakout sebab asyik tukar tukar skincare. Dan lepas cuba Carmela ni terus jatuh hati tak nak tukar tukar produk skincare.
.
Duku kulit Sunburn sebab bersukan, lepas pakai carmela ni alhamdulillah slowly hilang. Jerawat pun dah tak naik lagiii. Seronoknyaa !!
.
Yang lagi best Carmela ni wangii tau. So kalau gosok2 dekat muka tu rasa best je. Wangiii. Korang kena cuba tau!
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
SABUN NI POWER SANGAT SIS! . Wow! Kemain dia puji melangit Sabun Carmela ni. Sebelum ni kulit muka breakout sebab asyik tukar tukar skincare. Dan lepas cuba Carmela ni terus jatuh hati tak nak tukar tukar produk skincare. . Duku kulit Sunburn sebab bersukan, lepas pakai carmela ni alhamdulillah slowly hilang. Jerawat pun dah tak naik lagiii. Seronoknyaa !! . Yang lagi best Carmela ni wangii tau. So kalau gosok2 dekat muka tu rasa best je. Wangiii. Korang kena cuba tau! . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
BEST SANGAT PAKAI SABUN NI!
.
Baru 2 hari guna Sabun Carmela ni dah seronok betul. Best sangat katanya.
.
Ye la dalam Carmela Whitening Soap ni ada Olive Oil, Coconut Oil, Glutathione, Collagen. Bukan takat putihkan kulit, boleh lembab kan kulit, cantikkan kulit, repair kulit yg rosak. Ish memang best lah!
.
Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #aydajebat #dekatkanjarakkita #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BEST SANGAT PAKAI SABUN NI! . Baru 2 hari guna Sabun Carmela ni dah seronok betul. Best sangat katanya. . Ye la dalam Carmela Whitening Soap ni ada Olive Oil, Coconut Oil, Glutathione, Collagen. Bukan takat putihkan kulit, boleh lembab kan kulit, cantikkan kulit, repair kulit yg rosak. Ish memang best lah! . Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #aydajebat  #dekatkanjarakkita  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP
.
Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢
.
Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 .
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP . Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢 . Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍 . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
KULIT JERAWAT DAN MERAH MERAH DAH HILANG
.
Yayy! Seronok tengok kulit dia sekarang. Jerawat bekas jerawat merah merah semua dah tak ada lepas guna Sabun Carmela ni. .
Tak sangka guna sabun je boleh dapat kulit cantik macam ni. Makin hari makin tinggi confident tu. Tak da dah nak malu malu bila keluar rumah.
.
Kelebihan CARMELA WHITENING SOAP :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT JERAWAT DAN MERAH MERAH DAH HILANG . Yayy! Seronok tengok kulit dia sekarang. Jerawat bekas jerawat merah merah semua dah tak ada lepas guna Sabun Carmela ni. . Tak sangka guna sabun je boleh dapat kulit cantik macam ni. Makin hari makin tinggi confident tu. Tak da dah nak malu malu bila keluar rumah. . Kelebihan CARMELA WHITENING SOAP : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS!
.
Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. .
Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni?
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS! . Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. . Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni? . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS!
.
Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. .
Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni?
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS! . Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. . Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni? . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS!
.
Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. .
Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni?
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PARUT JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN FLAWLESS! . Dah ramai sebenarnya yang bagi feedback parut jerawat makin kurang , terus hilang, dah tak ada kesan2 hitam parut bila pakai Carmela Whitening Soap ni. . Yes yes, tengok sendiri feedback ni tau. Sebelum pakai Carmela nampak kan kesan parut ada dekat pipi. Lepas pakai Carmela fuh fuh. Cun habis. Lawa terus kulit dia😍😍 U olls tak nak ke kulit cantik macam ni? . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
REPEAT ORDER LAGI!
.
Bila customer yang dah beli Carmela Whitening Soap ni mesej semula nak order lagi. Memang tak perlu tanya pun cik nat dah boleh agak sabun Carmela mesti serasi dengan kulit awak!
.
Tak tau nak cakap macam mana bila setiap hari ada saja feedback pengguna Sabun Carmela ni. Sabun yang makin hari semakin viral dengan kehebatan nya. Bukan sabun biasa biasa tau. Sabun yang boleh baikkan macam2 masalah kulit. Sunburn, jerawat , jeragat, hitam dekat celah2 pelipat. Fuhh macam2. .
Rugi la siapa yang masih nak fikir fikir tuuu😙😙
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
REPEAT ORDER LAGI! . Bila customer yang dah beli Carmela Whitening Soap ni mesej semula nak order lagi. Memang tak perlu tanya pun cik nat dah boleh agak sabun Carmela mesti serasi dengan kulit awak! . Tak tau nak cakap macam mana bila setiap hari ada saja feedback pengguna Sabun Carmela ni. Sabun yang makin hari semakin viral dengan kehebatan nya. Bukan sabun biasa biasa tau. Sabun yang boleh baikkan macam2 masalah kulit. Sunburn, jerawat , jeragat, hitam dekat celah2 pelipat. Fuhh macam2. . Rugi la siapa yang masih nak fikir fikir tuuu😙😙 . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
REPEAT ORDER LAGI!
.
Bila customer yang dah beli Carmela Whitening Soap ni mesej semula nak order lagi. Memang tak perlu tanya pun cik nat dah boleh agak sabun Carmela mesti serasi dengan kulit awak!
.
Tak tau nak cakap macam mana bila setiap hari ada saja feedback pengguna Sabun Carmela ni. Sabun yang makin hari semakin viral dengan kehebatan nya. Bukan sabun biasa biasa tau. Sabun yang boleh baikkan macam2 masalah kulit. Sunburn, jerawat , jeragat, hitam dekat celah2 pelipat. Fuhh macam2. .
Rugi la siapa yang masih nak fikir fikir tuuu😙😙
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattahaminfazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kekasihpaksarela #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #teampakcik #kedaionline #fattzura #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
REPEAT ORDER LAGI! . Bila customer yang dah beli Carmela Whitening Soap ni mesej semula nak order lagi. Memang tak perlu tanya pun cik nat dah boleh agak sabun Carmela mesti serasi dengan kulit awak! . Tak tau nak cakap macam mana bila setiap hari ada saja feedback pengguna Sabun Carmela ni. Sabun yang makin hari semakin viral dengan kehebatan nya. Bukan sabun biasa biasa tau. Sabun yang boleh baikkan macam2 masalah kulit. Sunburn, jerawat , jeragat, hitam dekat celah2 pelipat. Fuhh macam2. . Rugi la siapa yang masih nak fikir fikir tuuu😙😙 . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattahaminfazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kekasihpaksarela  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #teampakcik  #kedaionline  #fattzura  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍
.
Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus.
.
Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt.
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍 . Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap  soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus. . Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt. . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍
.
Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus.
.
Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt.
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍 . Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap  soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus. . Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt. . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PORI MENGECIL LEPAS GUNA CARMELA
.
Cantikknyaa diaa!! Sebelum guna Carmela pori terbuka nampak jelas sangat katanya. Whitehead pun kemain bebas dekat bahagian dagu.
.
Lepas bercarmela kulit makin licin makin berseri. Nampak lebih fresh 😍😍. Siapa kata guna sabun saja tak boleh dapat kulit cantik?? See kulit adik makin cantik makin lawa ❤️❤️
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #ask2017 #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PORI MENGECIL LEPAS GUNA CARMELA . Cantikknyaa diaa!! Sebelum guna Carmela pori terbuka nampak jelas sangat katanya. Whitehead pun kemain bebas dekat bahagian dagu. . Lepas bercarmela kulit makin licin makin berseri. Nampak lebih fresh 😍😍. Siapa kata guna sabun saja tak boleh dapat kulit cantik?? See kulit adik makin cantik makin lawa ❤️❤️ . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #ask2017  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PORI MENGECIL LEPAS GUNA CARMELA
.
Cantikknyaa diaa!! Sebelum guna Carmela pori terbuka nampak jelas sangat katanya. Whitehead pun kemain bebas dekat bahagian dagu.
.
Lepas bercarmela kulit makin licin makin berseri. Nampak lebih fresh 😍😍. Siapa kata guna sabun saja tak boleh dapat kulit cantik?? See kulit adik makin cantik makin lawa ❤️❤️
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #ask2017 #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PORI MENGECIL LEPAS GUNA CARMELA . Cantikknyaa diaa!! Sebelum guna Carmela pori terbuka nampak jelas sangat katanya. Whitehead pun kemain bebas dekat bahagian dagu. . Lepas bercarmela kulit makin licin makin berseri. Nampak lebih fresh 😍😍. Siapa kata guna sabun saja tak boleh dapat kulit cantik?? See kulit adik makin cantik makin lawa ❤️❤️ . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #ask2017  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
MENYESAL ORDER SEKETUL!
.
Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! .
Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #mycoffeeprince #neelofa #zulariffi #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
MENYESAL ORDER SEKETUL! . Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! . Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍 . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffi  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
Mesti korang nak tahu ape function sabun carmela ni kan ? Meh lily share apa yang best sangat
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hlg jerawat & jeragat
🍀parut 10 thun lepas pn hilang
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eszecma serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀bexki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.
SAPE BOLEH GUNA?
-wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit
-dari baby bleh guna
-sesuai semua peringkat umur
-sesuai utk sluruh badan
-boleh kongsi suami isteri
-sng nk bawak g mana2
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia yanv bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k
Mesti korang nak tahu ape function sabun carmela ni kan ? Meh lily share apa yang best sangat . CARMELA WHITENING SOAP . 🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari 🍀boleh putih celoh tiak n peha 🍀boleh hlg jerawat & jeragat 🍀parut 10 thun lepas pn hilang 🍀buang habis black & white head 🍀kecik liang2 pori 🍀merawat kulit sensitif & eszecma serta kulit kering & kusam 🍀menggalakkan pertumbuhan sel Kulit baru & sapuh habih daki2 degil 🍀bexki smula kulit rosak sbb slap pakai produk 🍀semua jenis kulit boleh 🍀bebas & takde bahan kimia . SAPE BOLEH GUNA? -wanita & lelaki hak pentingkan penjagaan kulit -dari baby bleh guna -sesuai semua peringkat umur -sesuai utk sluruh badan -boleh kongsi suami isteri -sng nk bawak g mana2 . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia yanv bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k
Dah dapat Sabun Carmela 😍
.
Jangan lupa ambik gambar before dan after seminggu. Baru la nampak kesan ketara tu ❤
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
Kalau berkenan dihati tu, boleh cepat2 whatsapp +014-340 4510
Dah dapat Sabun Carmela 😍 . Jangan lupa ambik gambar before dan after seminggu. Baru la nampak kesan ketara tu ❤ . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . Kalau berkenan dihati tu, boleh cepat2 whatsapp +014-340 4510
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN !
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #kekasihpaksarela #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN ! . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #kekasihpaksarela  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP
.
Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢
.
Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 .
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP . Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢 . Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍 . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP
.
Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢
.
Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 .
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP . Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢 . Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍 . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!!
.
Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius!
.
Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #fattahamin #lelakiitupemilikhatiku #neelofa #fattzura #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #fazura #sabunviral #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!! . Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius! . Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #fattahamin  #lelakiitupemilikhatiku  #neelofa  #fattzura  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fazura  #sabunviral  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
MENYESAL ORDER SEKETUL!
.
Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! .
Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #mycoffeeprince #neelofa #zulariffi #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
MENYESAL ORDER SEKETUL! . Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! . Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍 . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffi  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!!
.
Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius!
.
Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur # #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #dekatkanjarakkita #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!! . Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius! . Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  # #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #dekatkanjarakkita  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
Carmela Whitening Soap bukan boleh pakai satu badan je tau. Dekat muka pun bolehh. Kulit pun makin cantik tau 😍
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
Carmela Whitening Soap bukan boleh pakai satu badan je tau. Dekat muka pun bolehh. Kulit pun makin cantik tau 😍 . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP
.
Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢
.
Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 .
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP . Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢 . Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍 . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP
.
Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢
.
Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 .
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP . Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢 . Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍 . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP
.
Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢
.
Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 .
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP . Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢 . Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍 . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SEHARI DAH PUTIH! EH BIAR BETUL NIH 😱😱😱
.
Terkejut laaa sehari guna Sabun Carmela ni dah putih gitu. Cuba bayangkan habis seketul Carmela. Terus putih putih melati gituu.
.
Jangan risau Carmela ni tak de bahan merbahaya 100% Chemical FREE tau. Palinggg best Carmela ni dah ada KKM not means dah dapat kelulusan KKM laa. So u guys tayah risau okeh. .
Fungsi Sabun:
⭐️.Tanggal Daki Degil
⭐️.Memutihkan & mencerahkan kuliit
⭐️.Merawatt bintik hitam/jeragatt atau sunburn
.
Info Sabun:
⭐️. Diperbuat dari argan oil (fungsi menanggal dakis)
⭐️. Ekstrak tea tree oil (fungsi mencerahkan kuliit)
⭐️. Wangian Bunga Rose
⭐️. 1 ketul 60gram boleh tahan 1-2 bulan(bergantung cara guna dan kekerapan penggunaan)
⭐️. Dijamin selamat digunakan!! Tiada side effect
.
Boleh digunakan di semua kawasan badann & Mukaa 😊
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #fattahamin #lelakiitupemilikhatiku #neelofa #fattzura #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #fazura #sabunviral #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
SEHARI DAH PUTIH! EH BIAR BETUL NIH 😱😱😱 . Terkejut laaa sehari guna Sabun Carmela ni dah putih gitu. Cuba bayangkan habis seketul Carmela. Terus putih putih melati gituu. . Jangan risau Carmela ni tak de bahan merbahaya 100% Chemical FREE tau. Palinggg best Carmela ni dah ada KKM not means dah dapat kelulusan KKM laa. So u guys tayah risau okeh. . Fungsi Sabun: ⭐️.Tanggal Daki Degil ⭐️.Memutihkan & mencerahkan kuliit ⭐️.Merawatt bintik hitam/jeragatt atau sunburn . Info Sabun: ⭐️. Diperbuat dari argan oil (fungsi menanggal dakis) ⭐️. Ekstrak tea tree oil (fungsi mencerahkan kuliit) ⭐️. Wangian Bunga Rose ⭐️. 1 ketul 60gram boleh tahan 1-2 bulan(bergantung cara guna dan kekerapan penggunaan) ⭐️. Dijamin selamat digunakan!! Tiada side effect . Boleh digunakan di semua kawasan badann & Mukaa 😊 . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #fattahamin  #lelakiitupemilikhatiku  #neelofa  #fattzura  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fazura  #sabunviral  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
SEHARI DAH PUTIH! EH BIAR BETUL NIH 😱😱😱
.
Terkejut laaa sehari guna Sabun Carmela ni dah putih gitu. Cuba bayangkan habis seketul Carmela. Terus putih putih melati gituu.
.
Jangan risau Carmela ni tak de bahan merbahaya 100% Chemical FREE tau. Palinggg best Carmela ni dah ada KKM not means dah dapat kelulusan KKM laa. So u guys tayah risau okeh. .
Fungsi Sabun:
⭐️.Tanggal Daki Degil
⭐️.Memutihkan & mencerahkan kuliit
⭐️.Merawatt bintik hitam/jeragatt atau sunburn
.
Info Sabun:
⭐️. Diperbuat dari argan oil (fungsi menanggal dakis)
⭐️. Ekstrak tea tree oil (fungsi mencerahkan kuliit)
⭐️. Wangian Bunga Rose
⭐️. 1 ketul 60gram boleh tahan 1-2 bulan(bergantung cara guna dan kekerapan penggunaan)
⭐️. Dijamin selamat digunakan!! Tiada side effect
.
Boleh digunakan di semua kawasan badann & Mukaa 😊
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #fattahamin #lelakiitupemilikhatiku #neelofa #fattzura #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #fazura #sabunviral #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
SEHARI DAH PUTIH! EH BIAR BETUL NIH 😱😱😱 . Terkejut laaa sehari guna Sabun Carmela ni dah putih gitu. Cuba bayangkan habis seketul Carmela. Terus putih putih melati gituu. . Jangan risau Carmela ni tak de bahan merbahaya 100% Chemical FREE tau. Palinggg best Carmela ni dah ada KKM not means dah dapat kelulusan KKM laa. So u guys tayah risau okeh. . Fungsi Sabun: ⭐️.Tanggal Daki Degil ⭐️.Memutihkan & mencerahkan kuliit ⭐️.Merawatt bintik hitam/jeragatt atau sunburn . Info Sabun: ⭐️. Diperbuat dari argan oil (fungsi menanggal dakis) ⭐️. Ekstrak tea tree oil (fungsi mencerahkan kuliit) ⭐️. Wangian Bunga Rose ⭐️. 1 ketul 60gram boleh tahan 1-2 bulan(bergantung cara guna dan kekerapan penggunaan) ⭐️. Dijamin selamat digunakan!! Tiada side effect . Boleh digunakan di semua kawasan badann & Mukaa 😊 . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #fattahamin  #lelakiitupemilikhatiku  #neelofa  #fattzura  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fazura  #sabunviral  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
BARU KALI PERTAMA GUNA CARMELA DAH NAMPAK KESAN 😱
.
Yea sayang untuk kali pertama. Sampai sampai je CWS ni adik manis terus gosok tangan dia. Tu diaa tengok la sebelum dan selepas tu.😍
.
Tu kalau habis satu buku Sabun Carmela tu memang cerah siap nampak urat hijau la nanti kan. Best ke sangat besttt?
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #fattahamin #lelakiitupemilikhatiku #neelofa #fattzura #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #fazura #sabunviral #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BARU KALI PERTAMA GUNA CARMELA DAH NAMPAK KESAN 😱 . Yea sayang untuk kali pertama. Sampai sampai je CWS ni adik manis terus gosok tangan dia. Tu diaa tengok la sebelum dan selepas tu.😍 . Tu kalau habis satu buku Sabun Carmela tu memang cerah siap nampak urat hijau la nanti kan. Best ke sangat besttt? . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #fattahamin  #lelakiitupemilikhatiku  #neelofa  #fattzura  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fazura  #sabunviral  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
CLOSE UP | BARU KALI PERTAMA GUNA CARMELA😱
.
Yea sayang untuk kali pertama. Sampai sampai je CWS ni adik manis terus gosok tangan dia. Tu diaa tengok la sebelum dan selepas tu.😍
.
Tu kalau habis satu buku Sabun Carmela tu memang cerah siap nampak urat hijau la nanti kan. Best ke sangat besttt?
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #fattahamin #lelakiitupemilikhatiku #neelofa #fattzura #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #fazura #sabunviral #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
CLOSE UP | BARU KALI PERTAMA GUNA CARMELA😱 . Yea sayang untuk kali pertama. Sampai sampai je CWS ni adik manis terus gosok tangan dia. Tu diaa tengok la sebelum dan selepas tu.😍 . Tu kalau habis satu buku Sabun Carmela tu memang cerah siap nampak urat hijau la nanti kan. Best ke sangat besttt? . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #fattahamin  #lelakiitupemilikhatiku  #neelofa  #fattzura  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fazura  #sabunviral  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN !
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN ! . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN !
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita #fazura #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN ! . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #lelakiitupemilikhatiku  #dekatkanjarakkita  #fazura  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
NAMPAK BEZA, KULIT CERAH MERAH
.
Uishhh merah2 uolls. Nak jadi macam uqasha dah. Uqasha kan kulit dia putih merah, cantik je kan.
.
Customer ni lelaki tau, dia belikan sabun carmela untuk wife dia. Untung wife dapat husband gini. Jaga skin wife. Abang2 yang dok baca ni tak nak ke hadiahkan dekat girlprenn ke kakak ke mak ke bini ke ?
.
Kompom cun macam uqasha lepas habis 1 box sabun carmela. Hehehe.
.
Siapa nak hadiahkan sabun carmela ni dekat pasangan meh whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
NAMPAK BEZA, KULIT CERAH MERAH . Uishhh merah2 uolls. Nak jadi macam uqasha dah. Uqasha kan kulit dia putih merah, cantik je kan. . Customer ni lelaki tau, dia belikan sabun carmela untuk wife dia. Untung wife dapat husband gini. Jaga skin wife. Abang2 yang dok baca ni tak nak ke hadiahkan dekat girlprenn ke kakak ke mak ke bini ke ? . Kompom cun macam uqasha lepas habis 1 box sabun carmela. Hehehe. . Siapa nak hadiahkan sabun carmela ni dekat pasangan meh whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN !
.
CARMELA BEAUTY sesuai bagi :-
✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
✔suri rumah yang ingin menambat hati suami
✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari
.
Kelebihan CARMELA BEAUTY :
✔merencatkan black/white heads
✔Menjadikan kulit lembut
✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Merawat parut dan jerawat
✔Membersihkan sel-sel kulit mati
✔Anti-aging
✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
💕100% diuji dalam makmal
💕100% takde bahan kimia hok bahaya
💕100% x gelupas kulit
💕100% takde paraben
💕100% Bahan natural & halal
💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ .
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #ask2017 #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BETULLAH CARMELA BEAUTY NI BERKESAN ! . CARMELA BEAUTY sesuai bagi :- ✔lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit ✔mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik ✔suri rumah yang ingin menambat hati suami ✔sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari . Kelebihan CARMELA BEAUTY : ✔merencatkan black/white heads ✔Menjadikan kulit lembut ✔Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi ✔Merawat parut dan jerawat ✔Membersihkan sel-sel kulit mati ✔Anti-aging ✔Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit . . 💕100% diuji dalam makmal 💕100% takde bahan kimia hok bahaya 💕100% x gelupas kulit 💕100% takde paraben 💕100% Bahan natural & halal 💕100% mendapat kelulusan KKM 💕❗N.O.T 170301870k ❗ . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #ask2017  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
BEST SANGAT PAKAI SABUN NI!
.
Baru 2 hari guna Sabun Carmela ni dah seronok betul. Best sangat katanya.
.
Ye la dalam Carmela Whitening Soap ni ada Olive Oil, Coconut Oil, Glutathione, Collagen. Bukan takat putihkan kulit, boleh lembab kan kulit, cantikkan kulit, repair kulit yg rosak. Ish memang best lah!
.
Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #mycoffeeprince #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
BEST SANGAT PAKAI SABUN NI! . Baru 2 hari guna Sabun Carmela ni dah seronok betul. Best sangat katanya. . Ye la dalam Carmela Whitening Soap ni ada Olive Oil, Coconut Oil, Glutathione, Collagen. Bukan takat putihkan kulit, boleh lembab kan kulit, cantikkan kulit, repair kulit yg rosak. Ish memang best lah! . Kenapa kena start mengunakan Carmela Whitening Soap? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!!
.
Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius!
.
Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #mycoffeeprince #fattahamin #lelakiitupemilikhatiku #neelofa #fattzura #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #fazura #sabunviral #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!! . Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius! . Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #mycoffeeprince  #fattahamin  #lelakiitupemilikhatiku  #neelofa  #fattzura  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fazura  #sabunviral  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
MENYESAL ORDER SEKETUL!
.
Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! .
Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #mycoffeeprince #neelofa #zulariffi #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
MENYESAL ORDER SEKETUL! . Baru sampai sabun Carmela terus cuba. Sental sebelah tangan dah tu cuci dan bandingkan dengan tangan sebelah. Fuh menjadi! . Keluar segala daki daki lama. Terus nampak kulit makin cerah. Menyesal order seketul je kalau tau best macam ni. 😍 . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #mycoffeeprince  #neelofa  #zulariffi  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PARUT DEKAT KAKI PUN HILANG 😱
.
Wowww bukan takat parut jerawat dekat muka je , parut dekat kaki pun boleh hilang lepas guna Sabun Carmela ni!
.
No wonder la ramai yang repeat order. Sekali repeat mesti nak beli dua terus. Senang buat stock katanya.
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp k.Scha 0163247004
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura  #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PARUT DEKAT KAKI PUN HILANG 😱 . Wowww bukan takat parut jerawat dekat muka je , parut dekat kaki pun boleh hilang lepas guna Sabun Carmela ni! . No wonder la ramai yang repeat order. Sekali repeat mesti nak beli dua terus. Senang buat stock katanya. . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp k.Scha 0163247004 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PUTIH NYA 😱😱😱
.
Biar betul? Yea betul la tu. Pakai sabun Carmela je ni. Sabun Carmela ni bukan pakai dekat muka je tau tapi satu badan. Wow putih satu badan la macam ni !
.
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #igers #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #like4like #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PUTIH NYA 😱😱😱 . Biar betul? Yea betul la tu. Pakai sabun Carmela je ni. Sabun Carmela ni bukan pakai dekat muka je tau tapi satu badan. Wow putih satu badan la macam ni ! . . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #igers  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #like4like  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!!
.
Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius!
.
Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #ask2017 #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
"INI BUKAN JANJI TP PASTI!! . Carmela mula menjadi sebutan ramai kerana hasilnya yang mantap bukan sahaja dari pengguna Melayu. Malah dari semua kaum!Serius! . Kesan yang sangat mantap dengan formulasi Yg di hasilkan mengunakan "OLIVE OIL YG DIMPORT DARI MEKAH" dengan harga yang OMG murah!! Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #ask2017  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
PARUT DEKAT KAKI PUN HILANG 😱
.
Wowww bukan takat parut jerawat dekat muka je , parut dekat kaki pun boleh hilang lepas guna Sabun Carmela ni!
.
No wonder la ramai yang repeat order. Sekali repeat mesti nak beli dua terus. Senang buat stock katanya.
.
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee  #kedaionline #fattzura #fattahamin #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
PARUT DEKAT KAKI PUN HILANG 😱 . Wowww bukan takat parut jerawat dekat muka je , parut dekat kaki pun boleh hilang lepas guna Sabun Carmela ni! . No wonder la ramai yang repeat order. Sekali repeat mesti nak beli dua terus. Senang buat stock katanya. . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Memang banyak dan best lah hasil yang boleh didapati lepas amalkan CARMELA WHETINING SOAP . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #fattzura  #fattahamin  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
✔ Ramai berpuashati dgn result dari GS, ada yang 7hari hilang 5kg-10kg,hilang 10kg-20kg.
✔ semua lemak yg hilang tu akan burn dan tiada badan lembik flabby lps kurus ●Approval by kilang berstatus GMP(monitoring by KKM) stated at NEW PACKAGING
●MMP(MUSLIM MANUFACTURE PRODUCT)
●Pengesahan dr labtest PUSAT RACUN NEGARA ●100%NATURAL HERBS INGREDIENTS, ZERO DRUGS,ZERO LONGTERM SIDE EFFECT,100% SAFE (purely herbs) ●Perkelasan permakanan dari BPFK (Biro Pengawalan Farmasekutikal Kebangsaan)
Upgrade Security Product ✔ Gs ni dia punya power pecah lemak smpaikan kebanyakan customer ambik gs ni selang sehari tau.. so sebotol gs ni blh tahan smpai 2 bln.. walaupun mkn gs selang sehari, blh turun lebih 5kg sebulan.. kami dh lama dah ngn gs, customer kami ramai dh ambil gs.. klu u ollss tgok kt kebanyakan testimoni customer ramai ada kata turun berkilo2 walaupun jarang mkn gs.. ha klu gs power smpai cmni, sapa kata mahal?? ✔ Gorgeousleem Advance! Dgn formula lebih hebat dr dulu!! berminat blh wasap 0149686484  #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusselamat #lidaplus #lidapluss #lidaplusmalaysia #lidaplusadvanced #lidaplusgold #lidaplusmexico #habbatussauda #habbatussaudamilkbooster #habbatussaudakurus #jamukurus #jamukuruslangsing #jamukurusherba #jamukurusxxs #homeopathyworks #homeopathykurus #homeopathyheals #ubathomeopathy #homeopathyjerawat #putih #putihkulit #putihkulitcepat #ekstrakbelcakoriginal #georgeousleem #testimonigeorgeousleem
✔ Ramai berpuashati dgn result dari GS, ada yang 7hari hilang 5kg-10kg,hilang 10kg-20kg. ✔ semua lemak yg hilang tu akan burn dan tiada badan lembik flabby lps kurus ●Approval by kilang berstatus GMP(monitoring by KKM) stated at NEW PACKAGING ●MMP(MUSLIM MANUFACTURE PRODUCT) ●Pengesahan dr labtest PUSAT RACUN NEGARA ●100%NATURAL HERBS INGREDIENTS, ZERO DRUGS,ZERO LONGTERM SIDE EFFECT,100% SAFE (purely herbs) ●Perkelasan permakanan dari BPFK (Biro Pengawalan Farmasekutikal Kebangsaan) Upgrade Security Product ✔ Gs ni dia punya power pecah lemak smpaikan kebanyakan customer ambik gs ni selang sehari tau.. so sebotol gs ni blh tahan smpai 2 bln.. walaupun mkn gs selang sehari, blh turun lebih 5kg sebulan.. kami dh lama dah ngn gs, customer kami ramai dh ambil gs.. klu u ollss tgok kt kebanyakan testimoni customer ramai ada kata turun berkilo2 walaupun jarang mkn gs.. ha klu gs power smpai cmni, sapa kata mahal?? ✔ Gorgeousleem Advance! Dgn formula lebih hebat dr dulu!! berminat blh wasap 0149686484 #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusselamat  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkurusselamat  #lidaplus  #lidapluss  #lidaplusmalaysia  #lidaplusadvanced  #lidaplusgold  #lidaplusmexico  #habbatussauda  #habbatussaudamilkbooster  #habbatussaudakurus  #jamukurus  #jamukuruslangsing  #jamukurusherba  #jamukurusxxs  #homeopathyworks  #homeopathykurus  #homeopathyheals  #ubathomeopathy  #homeopathyjerawat  #putih  #putihkulit  #putihkulitcepat  #ekstrakbelcakoriginal  #georgeousleem  #testimonigeorgeousleem 
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍
.
Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus. .
Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt. .
Kenapa kene start mengunakan carmela?
.
- Boleh digunakan dimuka dan badan
-Boleh digunkan lelaki dan perempuan
-Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas!
-Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah
-Mudah untuk diambil
-Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari!
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
TERUJA KALI PERTAMA GUNA😍 . Bila customer pm bagitau #carmelawhiteningsoap  soap dah sampai mostly semua dah cuba dulu. Punya tak sabar kan. Dann percayalah walau pun baru sekali guna dah ada rasa kesan. Kulit rasa lembut halus. . Yang mana nak make up lebih flawless tu kan boleh cuci muka guna Carmela ni tau. Nanti bila make up cantik elok je. Make up pun tahan lama sebab kulit jd tak berminyak walaupun dok tengah panas tu. Haa best ke best sangattt. . Kenapa kene start mengunakan carmela? . - Boleh digunakan dimuka dan badan -Boleh digunkan lelaki dan perempuan -Memutihkan seluruh badan dengan sekata dan pantas! -Menggebukan kulit badan -Memberikan glowing effect pada kulit -Menghilangkan parut dibadan dan wajah -Mudah untuk diambil -Kesan boleh dilihat dan dirasa dala 7hari! . Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
CERAH SELEPAS 7 HARI PENGGUNAAN SABUN CARMELA
.
Fuhhh biar betul ni. Awak nampak kan gambar sebelum selepas dekat atas ni ? Kesan dia ketara sangat kan ? Jangan cakap cik nat edit ya. Ni feedback freshh freshh dari customer tau.
.
Sabun carmela ni bukan kegunaan untuk muka saje tau. Tapi boleh digunakan 1 badan. So mana2 bahagian badan yang berkerak ke berbelang sebab sunburn ke, ha tonyohh2 sikit sabun carmela dekat situ. Jangan lupa ambik gambar sebelum guna. Nanti dah 2 minggu ambik gambar after pulak. Pastu compare tau.
.
Nak cuba  Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #fattzura #fatahamin #fazura #redvelvet #neelofa #zulariffin #kualalumpur #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
CERAH SELEPAS 7 HARI PENGGUNAAN SABUN CARMELA . Fuhhh biar betul ni. Awak nampak kan gambar sebelum selepas dekat atas ni ? Kesan dia ketara sangat kan ? Jangan cakap cik nat edit ya. Ni feedback freshh freshh dari customer tau. . Sabun carmela ni bukan kegunaan untuk muka saje tau. Tapi boleh digunakan 1 badan. So mana2 bahagian badan yang berkerak ke berbelang sebab sunburn ke, ha tonyohh2 sikit sabun carmela dekat situ. Jangan lupa ambik gambar sebelum guna. Nanti dah 2 minggu ambik gambar after pulak. Pastu compare tau. . Nak cuba Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #fattzura  #fatahamin  #fazura  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #kualalumpur  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
JERAWAT KECUT PARUT MAKIN HILANG
.
Carmela bukan takat pemutih kulit buang daki je tapi boleh baikkan kulit dari jerawat dan parut. Patut la makin hari makin ramai jatuh cinta dengan Carmela whitening Soap😊 .
.
Fungsi Sabun:
⭐️.Tanggal Daki Degil
⭐️.Memutihkan & mencerahkan kuliit
⭐️.Merawatt bintik hitam/jeragatt atau sunburn
.
Cara Guna Sabun:
⭐️. Basuh sabun
⭐️. Sental kawasan berdaki
⭐️. Bilas kawasan tersebut dengan air
.
Info Sabun:
⭐️. Diperbuat dari argan oil (fungsi menanggal dakis)
⭐️. Ekstrak tea tree oil (fungsi mencerahkan kuliit)
⭐️. Wangian Bunga Rose
⭐️. 1 ketul 60gram boleh tahan 1-2 bulan(bergantung cara guna dan kekerapan penggunaan)
⭐️. Dijamin selamat digunakan!! Tiada side effect
.
Boleh digunakan di semua kawasan badann & Mukaa 😊
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #igers #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #like4like #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
JERAWAT KECUT PARUT MAKIN HILANG . Carmela bukan takat pemutih kulit buang daki je tapi boleh baikkan kulit dari jerawat dan parut. Patut la makin hari makin ramai jatuh cinta dengan Carmela whitening Soap😊 . . Fungsi Sabun: ⭐️.Tanggal Daki Degil ⭐️.Memutihkan & mencerahkan kuliit ⭐️.Merawatt bintik hitam/jeragatt atau sunburn . Cara Guna Sabun: ⭐️. Basuh sabun ⭐️. Sental kawasan berdaki ⭐️. Bilas kawasan tersebut dengan air . Info Sabun: ⭐️. Diperbuat dari argan oil (fungsi menanggal dakis) ⭐️. Ekstrak tea tree oil (fungsi mencerahkan kuliit) ⭐️. Wangian Bunga Rose ⭐️. 1 ketul 60gram boleh tahan 1-2 bulan(bergantung cara guna dan kekerapan penggunaan) ⭐️. Dijamin selamat digunakan!! Tiada side effect . Boleh digunakan di semua kawasan badann & Mukaa 😊 . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #igers  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #like4like  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat 
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP
.
Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢
.
Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍
.
====================
Carmela Whitening Soap
====================
-Menghilangkan parut badan
-Mencerahkan kulit
-Boleh digunakan untuk seluruh badan
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas
-Melembabkan kulit
.
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
.
.
#carmela #carmelasoap #sabuncarmela #kulitdaki #buangdaki #sabunputih #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #titiancinta #umayrharis #redvelvet #neelofa #zulariffin #igers #codpuchong #kulitputih #caranakbuangdaki #shaklee #like4like #kedaionline #emmamaembong #kamaladli #erezeki #youcanduit #eusahawan #caranakputihkankulit #putihkulitcepat
KULIT BREAKOUT BAIK SELEPAS GUNA CARMELA SOAP . Siapa tak sedih bila kulit tiba tiba breakout. Kadang kadang sampai nak tengok kulit muka sendiri dekat cermin pun tak sanggup. Makin hari makin teruk😢 . Tak berani nak pakai skincare lagi sudahnya ambil keputusan untuk pakai pencuci muka saja. Pertama kali guna Carmela Whitening Soap ni rasa teruja sangat. Kulit makin hari makin baik dari sebelumnya. Jerawat makin kecut. Merah merah dah tak de. Parut menghilang hari demi hari. Alhamdulillah. Lepas ni memang terus setia dengan Carmela 😍😍 . ==================== Carmela Whitening Soap ==================== -Menghilangkan parut badan -Mencerahkan kulit -Boleh digunakan untuk seluruh badan -Sesuai untuk lelaki dan perempuan -Memberi kesan 'glow' dan gebu-gebas -Melembabkan kulit . JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !! Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797 . . #carmela  #carmelasoap  #sabuncarmela  #kulitdaki  #buangdaki  #sabunputih  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaarpaknilmurah  #titiancinta  #umayrharis  #redvelvet  #neelofa  #zulariffin  #igers  #codpuchong  #kulitputih  #caranakbuangdaki  #shaklee  #like4like  #kedaionline  #emmamaembong  #kamaladli  #erezeki  #youcanduit  #eusahawan  #caranakputihkankulit  #putihkulitcepat