an online Instagram web viewer

#putihmulus medias

Photos

Muka Putih Tgn Hitam 😂😂
.
.
Dear2 semua jgn mekap macam ni taw nk bgi putih ..habis tuu muka jee bagi nampk putih ??tangan nk sorok kt mana ?🙈🙈
.
.
Jgn runsing2 lagii yaa ..ape susah ..sparkle soap kan ada ..😍
Kulit gelap kini tiada lagi .. Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
Muka Putih Tgn Hitam 😂😂 . . Dear2 semua jgn mekap macam ni taw nk bgi putih ..habis tuu muka jee bagi nampk putih ??tangan nk sorok kt mana ?🙈🙈 . . Jgn runsing2 lagii yaa ..ape susah ..sparkle soap kan ada ..😍 Kulit gelap kini tiada lagi .. Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
Putih2 sama si putihnya pinceezz yak #mycar🚗 #putihmulus #terios #daihatsuterios
NMR series singkatane jenengku! !! #nmr71 #putihmulus
“BASURO PUTIH” DGN EKSTRAK MORUS ALBA MEMBERIKAN 10x KESAN PENCERAHAN PADA TUBUH BADAN, BERBANDING YG LAIN-2 YG PERNAH WUJUD DI MUKA BUMI INI.
⠀
Ramai student mengadu dkt #bangsuro mengenai tangan kering ! berbelang hitam mcm kuih lapis da ! sunburn ! disbbkan panaih lit lat katanya ! sampai merayu-2 kat #bangsuro mintak tips dan penjagaan, insyallah akan dibantu.
⠀
"Allahu kulit sunburn dan tangan hitam da makin pulih, rasa nk nangis kalau tgk balik gmbr lama.. Dulu nk di igtkan semula allahu tangan da mcm jantan huhuhu sedihnya ! pergi kelas cuaca panas skrg ni.. sampai berbelang tangan ni, pernah pakai produk lain tapi jadi gatal-2 bila cuaca terik dan jadi kepuh-2 tangan. Tapi tulah.. semenjak kenal produk VIRAL dari #bangsuro kat LIVE terus teruja dan beli.. sbb nampak NATURAL masa #bangsuro pakai tu teruja sikit hehehe.. THANKS"
⠀
~ Aina Che Yusof, 20 Tahun (PTSS Pauh Arau, Perlis)
⠀
⠀
MULBERRY (BOTANICAL) - Extract buah mulberry ini sgt bagus utk kulit dan merupakan agen pencerah yg mengandungi vit A, C, E, K.. Kan Bangsuro da kata kena pulak, ada dlm produk “BASURO PUTIH” ni mmg mengaum lah, mampu mencerahkan kulit serta merta hanya 2 saat jer !
⠀
SPF65 / PA++ - Kalau nk dikatakan bab SPF ni, mmg semua org tahu.. sbb dpt melindungi kulit dari SUNBURN dan kulit kering.. Nk pulak dlm “BASURO PUTIH” ada SPF65 / PA++ sgt2 tggi.. Tak heranlah lepas ni nk sorok2 tmpt redup da kalau nampak MATAHARI TERIK terpancar kat badan.
⠀
⠀
=================================
POK PEK JE DARI TADI, MANA NK DAPAT NI ?=================================
⠀
WHATSAPP BASURO DI (+6011-18911470)
WHATSAPP BASURO DI (+6011-18911470)
⠀
CUSTFEEDBACK @basuro.testimonials
FB / TWITTER / WECHAT @basuromalaysia
⠀
#basuromalaysia #basuro #basuroputih #jomputih #putihpantas #putihcepat #putih #sapusaputerusputihh #putihmulus #putihinstant #kulitputih #putihkulit
“BASURO PUTIH” DGN EKSTRAK MORUS ALBA MEMBERIKAN 10x KESAN PENCERAHAN PADA TUBUH BADAN, BERBANDING YG LAIN-2 YG PERNAH WUJUD DI MUKA BUMI INI. ⠀ Ramai student mengadu dkt #bangsuro  mengenai tangan kering ! berbelang hitam mcm kuih lapis da ! sunburn ! disbbkan panaih lit lat katanya ! sampai merayu-2 kat #bangsuro  mintak tips dan penjagaan, insyallah akan dibantu. ⠀ "Allahu kulit sunburn dan tangan hitam da makin pulih, rasa nk nangis kalau tgk balik gmbr lama.. Dulu nk di igtkan semula allahu tangan da mcm jantan huhuhu sedihnya ! pergi kelas cuaca panas skrg ni.. sampai berbelang tangan ni, pernah pakai produk lain tapi jadi gatal-2 bila cuaca terik dan jadi kepuh-2 tangan. Tapi tulah.. semenjak kenal produk VIRAL dari #bangsuro  kat LIVE terus teruja dan beli.. sbb nampak NATURAL masa #bangsuro  pakai tu teruja sikit hehehe.. THANKS" ⠀ ~ Aina Che Yusof, 20 Tahun (PTSS Pauh Arau, Perlis) ⠀ ⠀ MULBERRY (BOTANICAL) - Extract buah mulberry ini sgt bagus utk kulit dan merupakan agen pencerah yg mengandungi vit A, C, E, K.. Kan Bangsuro da kata kena pulak, ada dlm produk “BASURO PUTIH” ni mmg mengaum lah, mampu mencerahkan kulit serta merta hanya 2 saat jer ! ⠀ SPF65 / PA++ - Kalau nk dikatakan bab SPF ni, mmg semua org tahu.. sbb dpt melindungi kulit dari SUNBURN dan kulit kering.. Nk pulak dlm “BASURO PUTIH” ada SPF65 / PA++ sgt2 tggi.. Tak heranlah lepas ni nk sorok2 tmpt redup da kalau nampak MATAHARI TERIK terpancar kat badan. ⠀ ⠀ ================================= POK PEK JE DARI TADI, MANA NK DAPAT NI ?================================= ⠀ WHATSAPP BASURO DI (+6011-18911470) WHATSAPP BASURO DI (+6011-18911470) ⠀ CUSTFEEDBACK @basuro.testimonials FB / TWITTER / WECHAT @basuromalaysia ⠀ #basuromalaysia  #basuro  #basuroputih  #jomputih  #putihpantas  #putihcepat  #putih  #sapusaputerusputihh  #putihmulus  #putihinstant  #kulitputih  #putihkulit 
Sejak saya amal jushine ni , badan saya selalu bertenaga , perut pun rasa kenyang ,kulit makin flawles,jerawat segan nak keluar .

Best nyaa dapat kulit cantik , sebab hari hari rasa confident nak jumpa dengan orang ,dah tak malu nak jumpa dengan kawan .kawan pun asyik puji je kulit peloles dan makin cerah. 
Jushine ni bukan perempuan je boleh consume,lelaki pun boleh .kanak kanak berumur 7 tahun pun boleh minum. Rasa dia sangat sedap. Siapa nak gojes time raya nanti .boleh lah try minum jushine

Saya dah ! Anda bila lagi😘
0179196546

#gebugebas #putihmulus #jushinecpuchong
Sejak saya amal jushine ni , badan saya selalu bertenaga , perut pun rasa kenyang ,kulit makin flawles,jerawat segan nak keluar . Best nyaa dapat kulit cantik , sebab hari hari rasa confident nak jumpa dengan orang ,dah tak malu nak jumpa dengan kawan .kawan pun asyik puji je kulit peloles dan makin cerah. Jushine ni bukan perempuan je boleh consume,lelaki pun boleh .kanak kanak berumur 7 tahun pun boleh minum. Rasa dia sangat sedap. Siapa nak gojes time raya nanti .boleh lah try minum jushine Saya dah ! Anda bila lagi😘 0179196546 #gebugebas  #putihmulus  #jushinecpuchong 
Lalala......#Moga sehat sllu#langsing#putihmulus.😜🙏🏻😇
comel nye sya 😂😂 .. hahaha perasan jp .. klau nk putih mcm sya ...bolelh mnum pearl white #pearlwhite #putihmulus #jamujelita #vasia
Ada yg punya masalah kulit seperti ini ga??
Jerawat batu,,merah,sensitif,kulit mudah terbakar?? Bisa ikut perawatan kayak batrisyia lovers ini ya,pemakaian 4 minggu  sdh bersih dan mulus ya.
Ini cuma pakai day dan night creamnya ya..
Berminat ??
Hub : 082358488826

#batrisyiaherbal #me#like4like #putihmulus #amandanhalal
Ada yg punya masalah kulit seperti ini ga?? Jerawat batu,,merah,sensitif,kulit mudah terbakar?? Bisa ikut perawatan kayak batrisyia lovers ini ya,pemakaian 4 minggu sdh bersih dan mulus ya. Ini cuma pakai day dan night creamnya ya.. Berminat ?? Hub : 082358488826 #batrisyiaherbal  #me #like4like  #putihmulus  #amandanhalal 
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Gelap blh jadi cerah dgn menggunakan SPARKLE SOAP 😱
Xcaye kew ??okehh xpew ..nantii org laen daa cerah awk dyg senandung lagii ..hihi ..
aishhh sygg ku sparkle ..daa mula mengganas ni ..
Tenkiuu sparkle sbb daa bantu ramai org untk menjadi cerah 😍
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ Gelap blh jadi cerah dgn menggunakan SPARKLE SOAP 😱 Xcaye kew ??okehh xpew ..nantii org laen daa cerah awk dyg senandung lagii ..hihi .. aishhh sygg ku sparkle ..daa mula mengganas ni .. Tenkiuu sparkle sbb daa bantu ramai org untk menjadi cerah 😍 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
Dah consume Susu Maaez ke belum darlingsss? Kalau belum, jangan lupa consume tau. Susu Maaez ni sangatt membantu kita dalam penjagaan kulit selain daripada Belleza Collagen.
.
Kulit akan lebih halus, mulus, dan gebu selepas mengamalkan susu ni.
.
Kalau anda ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema mmg sangat digalakkan cuba susu ni. Selain itu kandungan makanan sunah dalam susu ni juga sangat bagus untuk minda.
.
Para ibu menyusu dan ibu hamil boleh ambik jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat drp alahan.
.
Campuran susu kambing dan sarang burung walit menjadikan Susu Maaez ni sangat berkhasiat. Selain itu, ia mengandungi tomato, aprikot, madu, kurma, delima dan makanan sunnah. Sangat sedapppp! Tak hamis, rasa lemak manis. Yummyyy😍
.
🌹milk booster
🌹sesuai untuk masalah kulit seperti ekzema, panau, kurap dan lain-lain.
🌹awet muda
🌹mencantik dan melicinkan kulit
🌹mencerdaskan minda
🌹memberi tenaga
🌹mencerahkan kulit.
.
Nak cuba ikhtiar masalah kulit anda dengan Susu Maaez? Whatsapp Myra 0179615764 ye darlings.
.
#TeamEllyyaney #EL111 #SusuMaaez #SusuUntukKulit #SusuUntukKulitCantik #kulitcantik #kulitputih #putihmulus #putihmelepak #putihbersih #tipskecantikankulit #caraputihkankulit #rahsiakekalputih #glowingskin #flawlessskin #visitmyig #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #trustedseller #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah - #regrann
Dah consume Susu Maaez ke belum darlingsss? Kalau belum, jangan lupa consume tau. Susu Maaez ni sangatt membantu kita dalam penjagaan kulit selain daripada Belleza Collagen. . Kulit akan lebih halus, mulus, dan gebu selepas mengamalkan susu ni. . Kalau anda ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema mmg sangat digalakkan cuba susu ni. Selain itu kandungan makanan sunah dalam susu ni juga sangat bagus untuk minda. . Para ibu menyusu dan ibu hamil boleh ambik jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat drp alahan. . Campuran susu kambing dan sarang burung walit menjadikan Susu Maaez ni sangat berkhasiat. Selain itu, ia mengandungi tomato, aprikot, madu, kurma, delima dan makanan sunnah. Sangat sedapppp! Tak hamis, rasa lemak manis. Yummyyy😍 . 🌹milk booster 🌹sesuai untuk masalah kulit seperti ekzema, panau, kurap dan lain-lain. 🌹awet muda 🌹mencantik dan melicinkan kulit 🌹mencerdaskan minda 🌹memberi tenaga 🌹mencerahkan kulit. . Nak cuba ikhtiar masalah kulit anda dengan Susu Maaez? Whatsapp Myra 0179615764 ye darlings. . #TeamEllyyaney  #EL111  #SusuMaaez  #SusuUntukKulit  #SusuUntukKulitCantik  #kulitcantik  #kulitputih  #putihmulus  #putihmelepak  #putihbersih  #tipskecantikankulit  #caraputihkankulit  #rahsiakekalputih  #glowingskin  #flawlessskin  #visitmyig  #sayajualonline  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #sayajualmurah  #onlineshop  #trustedseller  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  - #regrann 
Masihhh bingung mau melindungi kulit mu dengan apa? 
Nihhh saya punya SOLUSI
LOTION PRIMESKIN 
Hand & Body Lotion 🤗
.
.
MANFAAT PRIME SKIN HAND AND BODY LOTION :
☑️ Membantu mencerahkan dan memutihkan kulit
☑️ Menjaga kelembabab dan kehalusan kulit
☑️ Membantu merawat kulit agar lebih lembut dan halus
☑️ Melindungi kulit dari paparan sinar matahari
☑️Wewangian dengan aroma alami yang memberikan kesegaran sepanjang hari
.
.
Kabarrr baikkk.. Ada SPF nya juga lho,
Jadii kulit mu sangat aman darii terik matahari
.
.
MURMERRRRR!!!
ORDER NOW!!! WA 087873027426
Line http://goo.gl/jNKVyg
IG : @planet_hwi

#cmp #wmp #dtozym #frutablend #glucella #calseabone #pemutihbadan #pengurusbadan #perutrata #pemutihkulit#putihmulus #prewedding #kulitjerawat #bopeng #kulitkusam #maskerputih #maskerwajah #kulitkorea #artiskorea #frutablendmurah #solusijerawat#frutablend #lotionprimeskin #pelindungmatahari #pencerahkulit #lotionpemutih
Masihhh bingung mau melindungi kulit mu dengan apa? Nihhh saya punya SOLUSI LOTION PRIMESKIN Hand & Body Lotion 🤗 . . MANFAAT PRIME SKIN HAND AND BODY LOTION : ☑️ Membantu mencerahkan dan memutihkan kulit ☑️ Menjaga kelembabab dan kehalusan kulit ☑️ Membantu merawat kulit agar lebih lembut dan halus ☑️ Melindungi kulit dari paparan sinar matahari ☑️Wewangian dengan aroma alami yang memberikan kesegaran sepanjang hari . . Kabarrr baikkk.. Ada SPF nya juga lho, Jadii kulit mu sangat aman darii terik matahari . . MURMERRRRR!!! ORDER NOW!!! WA 087873027426 Line http://goo.gl/jNKVyg IG : @planet_hwi #cmp  #wmp  #dtozym  #frutablend  #glucella  #calseabone  #pemutihbadan  #pengurusbadan  #perutrata  #pemutihkulit #putihmulus  #prewedding  #kulitjerawat  #bopeng  #kulitkusam  #maskerputih  #maskerwajah  #kulitkorea  #artiskorea  #frutablendmurah  #solusijerawat #frutablend  #lotionprimeskin  #pelindungmatahari  #pencerahkulit  #lotionpemutih 
Masihhh bingung mau melindungi kulit mu dengan apa? 
Nihhh saya punya SOLUSI
LOTION PRIMESKIN 
Hand & Body Lotion 🤗
.
.
MANFAAT PRIME SKIN HAND AND BODY LOTION :
☑️ Membantu mencerahkan dan memutihkan kulit
☑️ Menjaga kelembabab dan kehalusan kulit
☑️ Membantu merawat kulit agar lebih lembut dan halus
☑️ Melindungi kulit dari paparan sinar matahari
☑️Wewangian dengan aroma alami yang memberikan kesegaran sepanjang hari
.
.
Kabarrr baikkk.. Ada SPF nya juga lho,
Jadii kulit mu sangat aman darii terik matahari
.
.
MURMERRRRR!!!
ORDER NOW!!! WA 087873027426
Line http://goo.gl/jNKVyg
IG : @planet_hwi

#cmp #wmp #dtozym #frutablend #glucella #calseabone #pemutihbadan #pengurusbadan #perutrata #pemutihkulit#putihmulus #prewedding #kulitjerawat #bopeng #kulitkusam #maskerputih #maskerwajah #kulitkorea #artiskorea #frutablendmurah #solusijerawat#frutablend #lotionprimeskin #pelindungmatahari #pencerahkulit #lotionpemutih
Masihhh bingung mau melindungi kulit mu dengan apa? Nihhh saya punya SOLUSI LOTION PRIMESKIN Hand & Body Lotion 🤗 . . MANFAAT PRIME SKIN HAND AND BODY LOTION : ☑️ Membantu mencerahkan dan memutihkan kulit ☑️ Menjaga kelembabab dan kehalusan kulit ☑️ Membantu merawat kulit agar lebih lembut dan halus ☑️ Melindungi kulit dari paparan sinar matahari ☑️Wewangian dengan aroma alami yang memberikan kesegaran sepanjang hari . . Kabarrr baikkk.. Ada SPF nya juga lho, Jadii kulit mu sangat aman darii terik matahari . . MURMERRRRR!!! ORDER NOW!!! WA 087873027426 Line http://goo.gl/jNKVyg IG : @planet_hwi #cmp  #wmp  #dtozym  #frutablend  #glucella  #calseabone  #pemutihbadan  #pengurusbadan  #perutrata  #pemutihkulit #putihmulus  #prewedding  #kulitjerawat  #bopeng  #kulitkusam  #maskerputih  #maskerwajah  #kulitkorea  #artiskorea  #frutablendmurah  #solusijerawat #frutablend  #lotionprimeskin  #pelindungmatahari  #pencerahkulit  #lotionpemutih 
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Alhamdulillah ..x berhnti ting2 feedback sparkle soap masukk ..happy gila uolss ..mane x nya kn ..kita jual produk yg brkesan dan bagus ..si pemakai pn suka dan puas hati ..baru pkai smlm daa nmpk daa haa kesan nya ..lebih cerah dari yg sblum 😍best x ??mesti laa best ..yg ckp xbest tuu mgkn dia dengki tuu haa uollss sebab dia kedekut nk beli ..🤣🤣(joke)
.
Sental2 shja boom putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih  #terlajakputih#putihgebu#putihmulus #kulitputih#buangdaki#maduasli#collagen #putih#ubatputih#ubatkurus #ekstrakbungalavender#ekstrak24kgold
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikoriginal
#kosmetikkorea#kosmetikkoreaasli#kosmetikindonesia#kosmetiksingpore#kosmetikbrunei#kosmetiktaiwan#kosmetiktaiwanmurah
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ Alhamdulillah ..x berhnti ting2 feedback sparkle soap masukk ..happy gila uolss ..mane x nya kn ..kita jual produk yg brkesan dan bagus ..si pemakai pn suka dan puas hati ..baru pkai smlm daa nmpk daa haa kesan nya ..lebih cerah dari yg sblum 😍best x ??mesti laa best ..yg ckp xbest tuu mgkn dia dengki tuu haa uollss sebab dia kedekut nk beli ..🤣🤣(joke) . Sental2 shja boom putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #terlajakputih #putihgebu #putihmulus  #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen  #putih #ubatputih #ubatkurus  #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal  #kosmetikkorea #kosmetikkoreaasli #kosmetikindonesia #kosmetiksingpore #kosmetikbrunei #kosmetiktaiwan #kosmetiktaiwanmurah 
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Yuhuu masukk lagii feedback sparkle soap 😍haaa dulu x percya kan ..bila daa cuba baruu laa rasai sendiri kehebatan sparkle soap 😜mmg btul2 brksan laa kan ..kalau x mane dtg nya feedback byk2 tuu haa ..hihi ..sparkle soap mmg best dan bagus 👍
.
Sental2 shja boom putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih  #terlajakputih#putihgebu#putihmulus #kulitputih#buangdaki#maduasli#collagen #putih#ubatputih#ubatkurus #ekstrakbungalavender#ekstrak24kgold
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikoriginal
#kosmetikkorea#kosmetikkoreaasli#kosmetikindonesia#kosmetiksingpore#kosmetikbrunei#kosmetiktaiwan#kosmetiktaiwanmurah
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ Yuhuu masukk lagii feedback sparkle soap 😍haaa dulu x percya kan ..bila daa cuba baruu laa rasai sendiri kehebatan sparkle soap 😜mmg btul2 brksan laa kan ..kalau x mane dtg nya feedback byk2 tuu haa ..hihi ..sparkle soap mmg best dan bagus 👍 . Sental2 shja boom putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #terlajakputih #putihgebu #putihmulus  #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen  #putih #ubatputih #ubatkurus  #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal  #kosmetikkorea #kosmetikkoreaasli #kosmetikindonesia #kosmetiksingpore #kosmetikbrunei #kosmetiktaiwan #kosmetiktaiwanmurah 
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Today masuk lagii feedback sparkle soap 😍hari2 dapat new feedback dr customer ..alhamdulillah ..ya allah pnjg nya haa ..korang baca sndri blh x ??😂😂nur bgi point2 jela ..point dia sparkle soap mmg trbukti berkesan 😝terharu sgt2 bila customer mndoakan kjayaan team sparkle ..sykur2 ..amin2 smoga terus maju dan mkin dikenali dan disukai ramai ..dan yg paling part rase mcm nak nangis bila customer sndri yg sudi buat vidio untk sparkle soap 😭mmg sporting gila2 laa uolsss 😘love from sparkle for u dear 💋💞
.
Sental2 shja boom putih berseri
Past puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
.
Whatsapp 📱010-418 8986
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih  #terlajakputih#putihgebu#putihmulus #kulitputih#buangdaki#maduasli#collagen #putih#ubatputih#ubatkurus #ekstrakbungalavender#ekstrak24kgold
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikoriginal
#kosmetikkorea#kosmetikkoreaasli#kosmetikindonesia#kosmetiksingpore#kosmetikbrunei#kosmetiktaiwan#kosmetiktaiwanmurah
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ Today masuk lagii feedback sparkle soap 😍hari2 dapat new feedback dr customer ..alhamdulillah ..ya allah pnjg nya haa ..korang baca sndri blh x ??😂😂nur bgi point2 jela ..point dia sparkle soap mmg trbukti berkesan 😝terharu sgt2 bila customer mndoakan kjayaan team sparkle ..sykur2 ..amin2 smoga terus maju dan mkin dikenali dan disukai ramai ..dan yg paling part rase mcm nak nangis bila customer sndri yg sudi buat vidio untk sparkle soap 😭mmg sporting gila2 laa uolsss 😘love from sparkle for u dear 💋💞 . Sental2 shja boom putih berseri Past puas hati Rugi kalau x cuba 😘 . Whatsapp 📱010-418 8986 . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #terlajakputih #putihgebu #putihmulus  #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen  #putih #ubatputih #ubatkurus  #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal  #kosmetikkorea #kosmetikkoreaasli #kosmetikindonesia #kosmetiksingpore #kosmetikbrunei #kosmetiktaiwan #kosmetiktaiwanmurah 
--------------------
❤GLOW SHINE ROSEHIP❤
--------------------
satu produk untuk kaum adam dan hawa | satu produk untuk pelbagai masalah
cantik dalam cantik luar

#VitaminC #suppliment #makanantambahan #cantikdalamcantikluar #rawatdalam #natural #1000mg #14bijioren #satubijisehari #tercantiktanpasengaja #terpaksacantik #glow #moist #gebu #putihmulus #seluruhbadan #bukansekadarvitamin #glowshinerosehip by #akmaabdullahbeaute -----------------------------------
🍊KHASIAT VITAMIN C GLOW SHINE ROSEHIP🍊
-----------------------------------
🍊 Tiada lagi masalah kulit gelap, kusam & tidak berseri.
🍊 Kulit bersinar & cerah berseri.
🍊 Menghilangkan tanda-tanda penuaan.
🍊 Menyelesaikan masalah parut.
🍊 Mampu menyelesaikan masalah jerawat di muka & di belakang badan.
🍊 Membuang toksin dlm badan.
🍊 Mencerahkan kulit wajah & seluruh badan.
🍊 Melembabkan kulit
🍊 Kulit lebih tegang,licin dan halus.
🍊 Merawat Resdung

www.wasap.my/60175100902
-------------------- ❤GLOW SHINE ROSEHIP❤ -------------------- satu produk untuk kaum adam dan hawa | satu produk untuk pelbagai masalah cantik dalam cantik luar #VitaminC  #suppliment  #makanantambahan  #cantikdalamcantikluar  #rawatdalam  #natural  #1000mg  #14bijioren  #satubijisehari  #tercantiktanpasengaja  #terpaksacantik  #glow  #moist  #gebu  #putihmulus  #seluruhbadan  #bukansekadarvitamin  #glowshinerosehip  by #akmaabdullahbeaute  ----------------------------------- 🍊KHASIAT VITAMIN C GLOW SHINE ROSEHIP🍊 ----------------------------------- 🍊 Tiada lagi masalah kulit gelap, kusam & tidak berseri. 🍊 Kulit bersinar & cerah berseri. 🍊 Menghilangkan tanda-tanda penuaan. 🍊 Menyelesaikan masalah parut. 🍊 Mampu menyelesaikan masalah jerawat di muka & di belakang badan. 🍊 Membuang toksin dlm badan. 🍊 Mencerahkan kulit wajah & seluruh badan. 🍊 Melembabkan kulit 🍊 Kulit lebih tegang,licin dan halus. 🍊 Merawat Resdung www.wasap.my/60175100902
Siapa yg boleh consume Susu Maaez ni?
.
Lelaki perempuan boleh consume.
Semua peringkat umur sesuai consume.
Ibu mengandung, ibu menyusu boleh consume.
Pendek kata semua orang boleh consume susu ajaib ni.
.
Yehaaa 💃💃💃
.
#TeamEllyyaney #EL111 #SusuMaaez #SusuUntukKulit #SusuUntukKulitCantik #SusuViral #kulitcantik #kulitputih #putihmulus #putihmelepak #putihbersih #tipskecantikankulit #caraputihkankulit #rahsiakekalputih #glowingskin #flawlessskin #visitmyig #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #trustedseller #bazaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #instashop #putihsatubadan #putihseluruhbadan #susukambing
Siapa yg boleh consume Susu Maaez ni? . Lelaki perempuan boleh consume. Semua peringkat umur sesuai consume. Ibu mengandung, ibu menyusu boleh consume. Pendek kata semua orang boleh consume susu ajaib ni. . Yehaaa 💃💃💃 . #TeamEllyyaney  #EL111  #SusuMaaez  #SusuUntukKulit  #SusuUntukKulitCantik  #SusuViral  #kulitcantik  #kulitputih  #putihmulus  #putihmelepak  #putihbersih  #tipskecantikankulit  #caraputihkankulit  #rahsiakekalputih  #glowingskin  #flawlessskin  #visitmyig  #sayajualonline  #sayajualprodukkecantikan  #sayajual  #sayajualmurah  #onlineshop  #trustedseller  #bazaronline  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #instashop  #putihsatubadan  #putihseluruhbadan  #susukambing 
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Wahhh masuk lagii feedback sparkle soap haa ..nahhh korang lihat sndri gmbr niee haa ..lihat gmbr jee mmg daa thu kan ..glowing nk matii kulit dia ..flawless mlawless haa ..geram lakk aihh tgk muka mcm kulit telurr haa ..brsih dan licin jee ..muka yg sunburn teruk pluss ad parutt uolls blh jadi cantik mcm ni lps seminggu pkai sparkle soap 😱nak jugak ??cpt2 whtsap nur ..nur guide smpai jadi ..😘opss yg beli dgn nur jee ..haha ..
.
Sental2 shaja boom putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
.
Whatsapp 📱010-418 8986
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih  #terlajakputih#putihgebu#putihmulus #kulitputih#buangdaki#maduasli#collagen #putih#ubatputih#ubatkurus #ekstrakbungalavender#ekstrak24kgold
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikoriginal
#kosmetikkorea#kosmetikkoreaasli#kosmetikindonesia#kosmetiksingpore#kosmetikbrunei#kosmetiktaiwan#kosmetiktaiwanmurah
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ Wahhh masuk lagii feedback sparkle soap haa ..nahhh korang lihat sndri gmbr niee haa ..lihat gmbr jee mmg daa thu kan ..glowing nk matii kulit dia ..flawless mlawless haa ..geram lakk aihh tgk muka mcm kulit telurr haa ..brsih dan licin jee ..muka yg sunburn teruk pluss ad parutt uolls blh jadi cantik mcm ni lps seminggu pkai sparkle soap 😱nak jugak ??cpt2 whtsap nur ..nur guide smpai jadi ..😘opss yg beli dgn nur jee ..haha .. . Sental2 shaja boom putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 . Whatsapp 📱010-418 8986 . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #terlajakputih #putihgebu #putihmulus  #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen  #putih #ubatputih #ubatkurus  #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal  #kosmetikkorea #kosmetikkoreaasli #kosmetikindonesia #kosmetiksingpore #kosmetikbrunei #kosmetiktaiwan #kosmetiktaiwanmurah 
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Alhamdulillah ..masuk lagii feedback hari ini ..lihat tgn dia haa ..putihh mcm snow white haa ..bagus kn sparkle soap ..terbukti berkesan haa ..dh laa putih ..kulit mkin lmbut pulak tuu ..muka x berkerutu mcm kertas pasir kn ..tgn pulak x keras mcm kayu 😂😂hebat laa sparkle soap 👍
.
Sental2 shja boom putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
.
Whatsapp 📱010-418 8986
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ Alhamdulillah ..masuk lagii feedback hari ini ..lihat tgn dia haa ..putihh mcm snow white haa ..bagus kn sparkle soap ..terbukti berkesan haa ..dh laa putih ..kulit mkin lmbut pulak tuu ..muka x berkerutu mcm kertas pasir kn ..tgn pulak x keras mcm kayu 😂😂hebat laa sparkle soap 👍 . Sental2 shja boom putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 . Whatsapp 📱010-418 8986 . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Hari demi hari jerawat makin kering dn pudar ..kulit muka makin bersih dan cerah 😍
Boleh juga digunakan utk muka yaa ..
Sabun 2 in 1 ..jimat dn mudah ..
Lelaki dn perempuan blh pakai 🤗
.
Whatsapp 📱010-418 8986
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ Hari demi hari jerawat makin kering dn pudar ..kulit muka makin bersih dan cerah 😍 Boleh juga digunakan utk muka yaa .. Sabun 2 in 1 ..jimat dn mudah .. Lelaki dn perempuan blh pakai 🤗 . Whatsapp 📱010-418 8986 . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
Bermula 1/12-1/1/18 👏👏👏
Jom sp nk join harga kaw2 murah dari HQ ninaskincare .
Snap gambar.. & whatsp kami
.
http://www.wasap.my/60134263614/ninaskincare. .
.
#diciptaUntukMemukau
#AGENSAH 
#ninaskincare 
#polishface
#polishfacenina
#putihmulus
#putihgebu
#polishfacemurah
#pelembab
#polishfacekakmek
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Yipppiii ..masukk lagii feedback sparkle soap 😍😍mmg brkesan sangat kn ..haa ..dua harii jee uolss daa boleh putihh ..see budak2 pn boleh jee pkaii ..ssuai utk smua prgkt umur ..muka x rosak pn haa pkai sparkle soap ..hebat kan sparkle soap ..nk tahu hebat x hebat harus laa ad satuu sparkle soap untkk pnjagaan kulit uolss 😝
.
Sental2 shaja boom putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
.
Whatsapp📱010-418 8986 for more info 😁🌷
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ Yipppiii ..masukk lagii feedback sparkle soap 😍😍mmg brkesan sangat kn ..haa ..dua harii jee uolss daa boleh putihh ..see budak2 pn boleh jee pkaii ..ssuai utk smua prgkt umur ..muka x rosak pn haa pkai sparkle soap ..hebat kan sparkle soap ..nk tahu hebat x hebat harus laa ad satuu sparkle soap untkk pnjagaan kulit uolss 😝 . Sental2 shaja boom putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 . Whatsapp📱010-418 8986 for more info 😁🌷 . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
SENYUM ITU PENTING
-
Jangan malu untuk senyum kerana senyum ialah satu sedekah dan ia adalah salah satu cara untuk HAPPY guyss.
-
Kenapa tak nak senyum? Malu sebab bibir kering? Ada lingkaran hitam? Bibir nampak pucat? Jadi kenapa tak nak cuba lagi Lipscrub Rose Lollipop nie? 🤔
-
Lipscrub Rose Lollipop boleh bantu korang mendapat bibir yang pinkish dan lebih menawan gituw.  Texture lebih lurang macam Vaselin tau so korang boleh pakai macam lip balm yang korang selalu pakai itu.
-
Nak cakap boleh jadi macam Kylie tu tidok lah tapi ia mampu;
-
💋melembabkan bibir
💋mengurangkan lingkaran hitam
💋memberikan bibir bewarna pink semulajadi
💋boleh dijadikan pelembab
💋tidak perli dibasuh

Nak melihat perubahan pada senyuman korang? Jom cuba lipscrub nie sebab semua org boleh pakai sebab dia organic and say no to chemical!

Price 》 RM 22
Postage 》 sm RM 8 || ss RM 10
Whatsapp 》 0193324831
Note 》 purchase more than RM 30 will get free gift
#thebeautyhacks #tbeautyhackstudent #teamdahlia #skincareroutine  #homemade #skincaremurah #putihmulus #beauty #goldenturmericmask #turmericmask #lipscrub #lotionofgluta #pinkish #skincare #tipskecantikkan #jimat
#skingold #facecream #bodyscrub #skingold #facemask  #facemaskhoney #charcoalsoap #maskmadeofhoney #teenagers ##homemademask #mask
SENYUM ITU PENTING - Jangan malu untuk senyum kerana senyum ialah satu sedekah dan ia adalah salah satu cara untuk HAPPY guyss. - Kenapa tak nak senyum? Malu sebab bibir kering? Ada lingkaran hitam? Bibir nampak pucat? Jadi kenapa tak nak cuba lagi Lipscrub Rose Lollipop nie? 🤔 - Lipscrub Rose Lollipop boleh bantu korang mendapat bibir yang pinkish dan lebih menawan gituw. Texture lebih lurang macam Vaselin tau so korang boleh pakai macam lip balm yang korang selalu pakai itu. - Nak cakap boleh jadi macam Kylie tu tidok lah tapi ia mampu; - 💋melembabkan bibir 💋mengurangkan lingkaran hitam 💋memberikan bibir bewarna pink semulajadi 💋boleh dijadikan pelembab 💋tidak perli dibasuh Nak melihat perubahan pada senyuman korang? Jom cuba lipscrub nie sebab semua org boleh pakai sebab dia organic and say no to chemical! Price 》 RM 22 Postage 》 sm RM 8 || ss RM 10 Whatsapp 》 0193324831 Note 》 purchase more than RM 30 will get free gift #thebeautyhacks  #tbeautyhackstudent  #teamdahlia  #skincareroutine  #homemade  #skincaremurah  #putihmulus  #beauty  #goldenturmericmask  #turmericmask  #lipscrub  #lotionofgluta  #pinkish  #skincare  #tipskecantikkan  #jimat  #skingold  #facecream  #bodyscrub  #skingold  #facemask  #facemaskhoney  #charcoalsoap  #maskmadeofhoney  #teenagers  ##homemademask  #mask 
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Alhamdulillah ..masuk feedback hari ini ..belang kt muka daa kurang ..xde laa nanti org ckp muka mcm harimau belang kn 😂😂kulitt pn lembut mcm baby ..hari2 rase nk sentuh ..mmg licin kulit muka kalau rajin cuci hari2 dgn sparkle soap taw 🤗
.
Sental2 sahaja boom putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
.
Whatsapp 📱010-418 8986
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ Alhamdulillah ..masuk feedback hari ini ..belang kt muka daa kurang ..xde laa nanti org ckp muka mcm harimau belang kn 😂😂kulitt pn lembut mcm baby ..hari2 rase nk sentuh ..mmg licin kulit muka kalau rajin cuci hari2 dgn sparkle soap taw 🤗 . Sental2 sahaja boom putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 . Whatsapp 📱010-418 8986 . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
Bermula 1/12-1/1/18 👏👏👏
Jom sp nk join harga kaw2 murah dari HQ ninaskincare .
Snap gambar.. & whatsp kami
.
http://www.wasap.my/60134263614/ninaskincare. .
.
#diciptaUntukMemukau
#AGENSAH 
#ninaskincare 
#polishface
#polishfacenina
#putihmulus
#putihgebu
#polishfacemurah
#pelembab
#polishfacekakmek
BLINK3 DENGAN KILAUAN EMAS ‼️
Wahhh ..emas di seluruh badan 😍
Eh apa tu ??haa niee nk cerita nie ..
Banyak kelebihan ekstrak 24k gold nie taw ..serbuk emas asli uollss 😱antara kelebihan nya ialah:
.
🔱mengurangkan kedutan pada wajah
🔱mengurangkan kesan lebam atau hitam bawah mata seperti eyebag
🔱merawat ekzema
🔱mengurangkan masalah jeragat tebal dan jerawat
🔱kulit lebih cerah
🔱anti penuaan
🔱merawat tona kulit yang tidak sekata
🔱membaiki sel-sel kulit mati
🔱mengecilkan liang pori-pori yang terbuka
🔱mengurangkan pigmentasi
.
.
Banyak kan kelebihan ekstrak 24k gold ini ..mesti laa ad jugak dlm sparkle soap kami yg kini juga diformulasi oleh madu asli ,ekstrak bunga lavender dan ekstrak 24k gold 😍
Kesan pasti dua kali ganda lebih cerah dan berkesan 😋
.
.
Sental-sental jee boom putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
Whatsapp📱010-418 8986
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
BLINK3 DENGAN KILAUAN EMAS ‼️ Wahhh ..emas di seluruh badan 😍 Eh apa tu ??haa niee nk cerita nie .. Banyak kelebihan ekstrak 24k gold nie taw ..serbuk emas asli uollss 😱antara kelebihan nya ialah: . 🔱mengurangkan kedutan pada wajah 🔱mengurangkan kesan lebam atau hitam bawah mata seperti eyebag 🔱merawat ekzema 🔱mengurangkan masalah jeragat tebal dan jerawat 🔱kulit lebih cerah 🔱anti penuaan 🔱merawat tona kulit yang tidak sekata 🔱membaiki sel-sel kulit mati 🔱mengecilkan liang pori-pori yang terbuka 🔱mengurangkan pigmentasi . . Banyak kan kelebihan ekstrak 24k gold ini ..mesti laa ad jugak dlm sparkle soap kami yg kini juga diformulasi oleh madu asli ,ekstrak bunga lavender dan ekstrak 24k gold 😍 Kesan pasti dua kali ganda lebih cerah dan berkesan 😋 . . Sental-sental jee boom putih berseri 😍 Rugi kalau x cuba 😘 . Whatsapp📱010-418 8986 . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
HEBAT NYA MADU ASLI !!!
.
Seperti yg kita tahu terdapat banyak khasiat dalam penggunaan madu asli untk kehidupan seharian kita ☺️ SPARKLE SOAP juga menjadikan madu asli sebagai bahan utama untk memberikan kesan yg sangat impak kepada pengguna 🤗
.
Jom kita baca pula khasiat/kelebihan madu asli 🐝
.
✔️mengurangkan alergik serta asma
✔️mencegah bakteria
✔️menurunkan berat badan
✔️membuang segala kotoran pada kulit seperti daki
✔️mencerahkan kulit
✔️melembabkan kulit
✔️merawat sunburn
✔️mengurangkan jerawat dan parut jerawat
✔️menjaga kelembutan kulit
✔️mengatasi kulit kering,kusam dan berkerak
✔️sangat efektif untuk menghilangkan selulit
✔️mampu mengubati kurap dan gatal
✔️mengatasi bibir kering dan pecah-pecah
.
Wow !!terdapat banyak khasiat madu asli yg kita mampu peroleh dlm hanya satu sabun😍
.
HILANG DAKI,INGAT SPARKLE SOAP !! Say gudbye to daki dan kulit gelap 😜
.
Jgn lupa whatsapp nur ye untuk dapatkan Sparkle Soap anda😁🌷010-418 8986
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
HEBAT NYA MADU ASLI !!! . Seperti yg kita tahu terdapat banyak khasiat dalam penggunaan madu asli untk kehidupan seharian kita ☺️ SPARKLE SOAP juga menjadikan madu asli sebagai bahan utama untk memberikan kesan yg sangat impak kepada pengguna 🤗 . Jom kita baca pula khasiat/kelebihan madu asli 🐝 . ✔️mengurangkan alergik serta asma ✔️mencegah bakteria ✔️menurunkan berat badan ✔️membuang segala kotoran pada kulit seperti daki ✔️mencerahkan kulit ✔️melembabkan kulit ✔️merawat sunburn ✔️mengurangkan jerawat dan parut jerawat ✔️menjaga kelembutan kulit ✔️mengatasi kulit kering,kusam dan berkerak ✔️sangat efektif untuk menghilangkan selulit ✔️mampu mengubati kurap dan gatal ✔️mengatasi bibir kering dan pecah-pecah . Wow !!terdapat banyak khasiat madu asli yg kita mampu peroleh dlm hanya satu sabun😍 . HILANG DAKI,INGAT SPARKLE SOAP !! Say gudbye to daki dan kulit gelap 😜 . Jgn lupa whatsapp nur ye untuk dapatkan Sparkle Soap anda😁🌷010-418 8986 . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
Memperkenalkan sparkle soap dgn formulasi baru iaitu madu asli ,ekstrak bunga lavender dan ekstrak 24k gold ..kesan dua kali ganda lebih cerah dan lebih berkesan 😍..berat 100 gram iaitu tahan 1-2 bulan penggunaan ...sangat2 jimat 😋
.
.
Boleh digunakan di semua bahagian tubuh,celah2 yang gelap dan termasuk muka 😍produk buatan malaysia yg selamat digunakan dan mendapat kelulusan dari kkm NOT170404535K ..Dijamin selamat digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki atau perempuan ☺️
.
.
Nak cerah berseri tanpa daki degil ??
Bertukar laa kpd sparkle soap skrg 🤗
Sental2 jee boom putih bersih 😍
Rugi kalu x cuba 😘
.
.
Whatsapp📱010-418 8986 for more info 😁🌷
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
Memperkenalkan sparkle soap dgn formulasi baru iaitu madu asli ,ekstrak bunga lavender dan ekstrak 24k gold ..kesan dua kali ganda lebih cerah dan lebih berkesan 😍..berat 100 gram iaitu tahan 1-2 bulan penggunaan ...sangat2 jimat 😋 . . Boleh digunakan di semua bahagian tubuh,celah2 yang gelap dan termasuk muka 😍produk buatan malaysia yg selamat digunakan dan mendapat kelulusan dari kkm NOT170404535K ..Dijamin selamat digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki atau perempuan ☺️ . . Nak cerah berseri tanpa daki degil ?? Bertukar laa kpd sparkle soap skrg 🤗 Sental2 jee boom putih bersih 😍 Rugi kalu x cuba 😘 . . Whatsapp📱010-418 8986 for more info 😁🌷 . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
SEMINGGU JE CONSUME SET COMBO BELLEZA & SUSU, TAPI...
.
"Bestt sangat2 ! Rasa susu tu sedap sangat tau. Kadang rasa nak nak minum banyak2 je sehari 😂" wah wahh feedback customer kalini menggoda betul
.
Kalau dulu bekas jerawat susah nak hilang, lepas consume combo set ni makin lama makin pudar pulak.
.
Yang lagi best, encik tunang pun tegur kulit makin cerah tau 😍 happy sangat customer ni. Sempat la dia cantik2 dulu sebelum bersanding di hari bahagia. Hehe.
.
Mai whatsapp +6016-4652577 . Belleza pun ada freegift. Travel beg cute cute gila ❤
.
#collagen #collagenterbaik  #kulitputihseawal7hari #collagenmurah #kesan #seawal7hari #vitaminC #bellezacollagen #collagenikan #sofieyabeauty #nakputih #tipskulitcantik #supplement #kulitputih #kulitmulus #kulitberminyak #kulitcerah #murah #susumaaez  #makanansunnah  #testimoni #cod #shahalam #cheras  #uitmshahalam #puncakalam  #bangsar  #igshopmalaysia #instashopmalaysia
SEMINGGU JE CONSUME SET COMBO BELLEZA & SUSU, TAPI... . "Bestt sangat2 ! Rasa susu tu sedap sangat tau. Kadang rasa nak nak minum banyak2 je sehari 😂" wah wahh feedback customer kalini menggoda betul . Kalau dulu bekas jerawat susah nak hilang, lepas consume combo set ni makin lama makin pudar pulak. . Yang lagi best, encik tunang pun tegur kulit makin cerah tau 😍 happy sangat customer ni. Sempat la dia cantik2 dulu sebelum bersanding di hari bahagia. Hehe. . Mai whatsapp +6016-4652577 . Belleza pun ada freegift. Travel beg cute cute gila ❤ . #collagen  #collagenterbaik  #kulitputihseawal7hari  #collagenmurah  #kesan  #seawal7hari  #vitaminC  #bellezacollagen  #collagenikan  #sofieyabeauty  #nakputih  #tipskulitcantik  #supplement  #kulitputih  #kulitmulus  #kulitberminyak  #kulitcerah  #murah  #susumaaez  #makanansunnah  #testimoni  #cod  #shahalam  #cheras  #uitmshahalam  #puncakalam  #bangsar  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia 
MEMBER RAMAI TEGUR KULIT MAKIN CANTIK 😍
.
Kadang2 kita tak perasan pun ada perubahan. Tapi bila ada orang yang tegur barulah tahu rupanya kilit kita semakin cantik, gituu 😁
.
Parut mula pudar, kulit makin cerah, muka makin glowing dan skin nampak sihat. Tu tanda awal2 perubahan. Macam feedback atas ni la. Haa best kan ?
.
Nak tahu apa lagi kehebatan Belleza Collagen ni ? Meh whatsapp +6016-4652577 cepat 😙
.
#collagen #collagenterbaik  #kulitputihseawal7hari #collagenmurah #kesan #seawal7hari #vitaminC #bellezacollagen #collagenikan #sofieyabeauty #nakputih #tipskulitcantik #supplement #kulitputih #kulitmulus #kulitberminyak #kulitcerah #murah #susumaaez  #makanansunnah  #testimoni #cod #shahalam #cheras  #uitmshahalam #puncakalam  #bangsar  #igshopmalaysia #instashopmalaysia
MEMBER RAMAI TEGUR KULIT MAKIN CANTIK 😍 . Kadang2 kita tak perasan pun ada perubahan. Tapi bila ada orang yang tegur barulah tahu rupanya kilit kita semakin cantik, gituu 😁 . Parut mula pudar, kulit makin cerah, muka makin glowing dan skin nampak sihat. Tu tanda awal2 perubahan. Macam feedback atas ni la. Haa best kan ? . Nak tahu apa lagi kehebatan Belleza Collagen ni ? Meh whatsapp +6016-4652577 cepat 😙 . #collagen  #collagenterbaik  #kulitputihseawal7hari  #collagenmurah  #kesan  #seawal7hari  #vitaminC  #bellezacollagen  #collagenikan  #sofieyabeauty  #nakputih  #tipskulitcantik  #supplement  #kulitputih  #kulitmulus  #kulitberminyak  #kulitcerah  #murah  #susumaaez  #makanansunnah  #testimoni  #cod  #shahalam  #cheras  #uitmshahalam  #puncakalam  #bangsar  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia 
PENTING KE AIR?
Ye air sangat penting dalam badan kita. Bukan teh O ais, bukan melo ais tabur bukan bukan , hanya dengan air mineral/air masak/ air jarang apa sahaja yang korang panggil😂
-
Kenapa penting? Sebab bila kita minum air mineral dengan banyak sistem darah akan berjalan dengan lancar dann akan menghalang pertumbuhan jerawat pada kulit muka kita uollss
-
Jadi kepad sesiapa yang inginkan kulit yang 'FLAWLESS' , drink your water gurl! And stop drink lots of carbonate drink okey?😎
-
Want ask something? Say 'HYE' 👇 
Whatsapp 》 0193324831 (you can cluck at my bio) 
Postage 》 sm RM 8 || ss RM 10
Note 》 purchase more than RM 30 you will get free gift 🎁
#thebeautyhacks #tbeautyhackstudent #teamdahlia #skincareroutine #homemade #skincaremurah #putihmulus #beauty #bodyscrubrice #goldenturmericmask #glowgreenmask #turmericmask #lipscrub #lotionofgluta #pinkish #skincare #tipskecantikkan #jimat
#skingold #facecream #bodyscrub #skingold #facemask  #facemaskhoney #charcoalsoap #maskmadeofhoney #teenagers #homemademask #mask
PENTING KE AIR? Ye air sangat penting dalam badan kita. Bukan teh O ais, bukan melo ais tabur bukan bukan , hanya dengan air mineral/air masak/ air jarang apa sahaja yang korang panggil😂 - Kenapa penting? Sebab bila kita minum air mineral dengan banyak sistem darah akan berjalan dengan lancar dann akan menghalang pertumbuhan jerawat pada kulit muka kita uollss - Jadi kepad sesiapa yang inginkan kulit yang 'FLAWLESS' , drink your water gurl! And stop drink lots of carbonate drink okey?😎 - Want ask something? Say 'HYE' 👇 Whatsapp 》 0193324831 (you can cluck at my bio) Postage 》 sm RM 8 || ss RM 10 Note 》 purchase more than RM 30 you will get free gift 🎁 #thebeautyhacks  #tbeautyhackstudent  #teamdahlia  #skincareroutine  #homemade  #skincaremurah  #putihmulus  #beauty  #bodyscrubrice  #goldenturmericmask  #glowgreenmask  #turmericmask  #lipscrub  #lotionofgluta  #pinkish  #skincare  #tipskecantikkan  #jimat  #skingold  #facecream  #bodyscrub  #skingold  #facemask  #facemaskhoney  #charcoalsoap  #maskmadeofhoney  #teenagers  #homemademask  #mask 
Muka Putih Tgn Hitam 😂😂
.
.
Dear2 semua jgn mekap macam ni taw nk bgi putih ..habis tuu muka jee bagi nampk putih ??tangan nk sorok kt mana ?🙈🙈
.
.
Jgn runsing2 lagii yaa ..ape susah ..sparkle soap kan ada ..😍
Kulit gelap kini tiada lagi .. Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
Muka Putih Tgn Hitam 😂😂 . . Dear2 semua jgn mekap macam ni taw nk bgi putih ..habis tuu muka jee bagi nampk putih ??tangan nk sorok kt mana ?🙈🙈 . . Jgn runsing2 lagii yaa ..ape susah ..sparkle soap kan ada ..😍 Kulit gelap kini tiada lagi .. Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
MASKER KOREA WHITENING MASK POWDER Original 
Ready to help you 
Ladies & GentLemen.

Tersedia packing: 
250gram+
500gram+
1000gram+

KOMPOSISI MASK POWDER:
Talk, bulus alba, zinx oxide dan Titan, 
smua aman sehat dan berguna untuk kulit.
ranking best seller saat ini, serta memiliki fungsi untuk mengencangkan kulit , Mask Powder dari Korea, bisa di cek produk di BPOM

Fungsional:
Wujudkan kulit putih, cantik alami, bebas kusam, kencang, dan halus dengan Perawatan dari rumah dan Masker Pemutih ini dari Korea, Terbukti Masker y bersahabat dengan kulit wanita dan Nyaman di kulit kita, karena ada rasa adem/ untuk mencool kan dari polusi & kimia2 dari bedak2 y kita pakai.

#trustedseller #cantik #maskerkoreamurah #maskerjerawat #kulithalus #kulitcantik #manja #trustedolshop #kecantikan # selfi #fff #flf #putihmulus #creamwajah #alami #pembersihwajah #maskerpemutih #maskerterbaik #maskeroriginal #maskerkoreaoriginal #maskerwajah #bestseller #terlaris #wajahberminyak #bebasjerawat #kulitbersih #wajahputih #putihcantik #keren
MASKER KOREA WHITENING MASK POWDER Original Ready to help you Ladies & GentLemen. Tersedia packing: 250gram+ 500gram+ 1000gram+ KOMPOSISI MASK POWDER: Talk, bulus alba, zinx oxide dan Titan, smua aman sehat dan berguna untuk kulit. ranking best seller saat ini, serta memiliki fungsi untuk mengencangkan kulit , Mask Powder dari Korea, bisa di cek produk di BPOM Fungsional: Wujudkan kulit putih, cantik alami, bebas kusam, kencang, dan halus dengan Perawatan dari rumah dan Masker Pemutih ini dari Korea, Terbukti Masker y bersahabat dengan kulit wanita dan Nyaman di kulit kita, karena ada rasa adem/ untuk mencool kan dari polusi & kimia2 dari bedak2 y kita pakai. #trustedseller  #cantik  #maskerkoreamurah  #maskerjerawat  #kulithalus  #kulitcantik  #manja  #trustedolshop  #kecantikan  # selfi #fff  #flf  #putihmulus  #creamwajah  #alami  #pembersihwajah  #maskerpemutih  #maskerterbaik  #maskeroriginal  #maskerkoreaoriginal  #maskerwajah  #bestseller  #terlaris  #wajahberminyak  #bebasjerawat  #kulitbersih  #wajahputih  #putihcantik  #keren 
Hello guyss ..siapa yang ad mslah mcm dlm gmbr niee ??cepat ngaku agkt tgn ..berpeluh ,berbau dan paling teruk ketiak hitam ..😭
.
.
Jgn malu2 taw ..kita nk cari jalan penyelesaian ..harus yakin laa ..
.
. 
Jgn bimbang lagi ..smua blh diatasi dgn penggunaan Sparkle Soap sahaja 😍
.
.
Eh ye ke nie ?mcm x caye jee ..yelaa syg ..bau sabun yg semerbak ini pn daa blh buat korang jatuh cinta taw 😘
Opsss ..bkn bwh ketiak jee ..bwh3 laen pn blh taw 🙈
.
.
SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN 😍
.
.
Bertukar pada sparkle soap skrg ..
Kulit gelap kini tiada lagi 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #kurus #putih #tatiskincare #glowglowing #aurawhite #dherbs #quputeh #ubatputih #ubatkurus 
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
Hello guyss ..siapa yang ad mslah mcm dlm gmbr niee ??cepat ngaku agkt tgn ..berpeluh ,berbau dan paling teruk ketiak hitam ..😭 . . Jgn malu2 taw ..kita nk cari jalan penyelesaian ..harus yakin laa .. . . Jgn bimbang lagi ..smua blh diatasi dgn penggunaan Sparkle Soap sahaja 😍 . . Eh ye ke nie ?mcm x caye jee ..yelaa syg ..bau sabun yg semerbak ini pn daa blh buat korang jatuh cinta taw 😘 Opsss ..bkn bwh ketiak jee ..bwh3 laen pn blh taw 🙈 . . SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN 😍 . . Bertukar pada sparkle soap skrg .. Kulit gelap kini tiada lagi 😍 Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #kurus  #putih  #tatiskincare  #glowglowing  #aurawhite  #dherbs  #quputeh  #ubatputih  #ubatkurus  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
Muka Putih Tgn Hitam 😂😂
.
.
Dear2 semua jgn mekap macam ni taw nk bgi putih ..habis tuu muka jee bagi nampk putih ??tangan nk sorok kt mana ?🙈🙈
.
.
Jgn runsing2 lagii yaa ..ape susah ..sparkle soap kan ada ..😍
Kulit gelap kini tiada lagi .. Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
Muka Putih Tgn Hitam 😂😂 . . Dear2 semua jgn mekap macam ni taw nk bgi putih ..habis tuu muka jee bagi nampk putih ??tangan nk sorok kt mana ?🙈🙈 . . Jgn runsing2 lagii yaa ..ape susah ..sparkle soap kan ada ..😍 Kulit gelap kini tiada lagi .. Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
LIPSTICK SETARAF KYLIE
-
Chua dah mintak mama Chua belikann semua shade tauu. Guys lawa sangat niee! Btw Sorry maa 😂
-
Siapa yang tengah cari Lipstick yang tak melekit dan tak perlu nak tacap tacap lepas makan tuu Sistho Lipmatte ialah JAWAPANNYA!😍
-
💋 tidak melekit
💋 long lasting
💋 tidak mudah merkah
💋 menggebukan bibir
💋 tidak melekit
💋 tidak kering
💋 bau honeydew bubblegum
-
Price 》 RM 35 each
Postage 》 sm RM 8 || ss RM 10
Whatsapp 》 0193324831
Note 》 purchase more than RM 30 you will get free gift 🎁
#thebeautyhacks #tbeautyhackstudent #teamdahlia #skincareroutine #homemade #skincaremurah #putihmulus #beauty #bodyscrubrice #goldenturmericmask #glowgreenmask #turmericmask #lipscrub #lotionofgluta #pinkish #skincare #tipskecantikkan #jimat
#skingold #facecream #bodyscrub #skingold #facemask  #facemaskhoney #charcoalsoap #maskmadeofhoney #teenagers #homemademask #mask
LIPSTICK SETARAF KYLIE - Chua dah mintak mama Chua belikann semua shade tauu. Guys lawa sangat niee! Btw Sorry maa 😂 - Siapa yang tengah cari Lipstick yang tak melekit dan tak perlu nak tacap tacap lepas makan tuu Sistho Lipmatte ialah JAWAPANNYA!😍 - 💋 tidak melekit 💋 long lasting 💋 tidak mudah merkah 💋 menggebukan bibir 💋 tidak melekit 💋 tidak kering 💋 bau honeydew bubblegum - Price 》 RM 35 each Postage 》 sm RM 8 || ss RM 10 Whatsapp 》 0193324831 Note 》 purchase more than RM 30 you will get free gift 🎁 #thebeautyhacks  #tbeautyhackstudent  #teamdahlia  #skincareroutine  #homemade  #skincaremurah  #putihmulus  #beauty  #bodyscrubrice  #goldenturmericmask  #glowgreenmask  #turmericmask  #lipscrub  #lotionofgluta  #pinkish  #skincare  #tipskecantikkan  #jimat  #skingold  #facecream  #bodyscrub  #skingold  #facemask  #facemaskhoney  #charcoalsoap  #maskmadeofhoney  #teenagers  #homemademask  #mask 
Muka Putih Tgn Hitam 😂😂
.
.
Dear2 semua jgn mekap macam ni taw nk bgi putih ..habis tuu muka jee bagi nampk putih ??tangan nk sorok kt mana ?🙈🙈
.
.
Jgn runsing2 lagii yaa ..ape susah ..sparkle soap kan ada ..😍
Kulit gelap kini tiada lagi .. Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
Muka Putih Tgn Hitam 😂😂 . . Dear2 semua jgn mekap macam ni taw nk bgi putih ..habis tuu muka jee bagi nampk putih ??tangan nk sorok kt mana ?🙈🙈 . . Jgn runsing2 lagii yaa ..ape susah ..sparkle soap kan ada ..😍 Kulit gelap kini tiada lagi .. Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #collagen  #putih  #ubatputih  #ubatkurus  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #beautyinjection  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
Masihhh bingung mau melindungi kulit mu dengan apa? 
Nihhh saya punya SOLUSI
LOTION PRIMESKIN 
Hand & Body Lotion 🤗
.
.
MANFAAT PRIME SKIN HAND AND BODY LOTION :
☑️ Membantu mencerahkan dan memutihkan kulit
☑️ Menjaga kelembabab dan kehalusan kulit
☑️ Membantu merawat kulit agar lebih lembut dan halus
☑️ Melindungi kulit dari paparan sinar matahari
☑️Wewangian dengan aroma alami yang memberikan kesegaran sepanjang hari
.
.
Kabarrr baikkk.. Ada SPF nya juga lho,
Jadii kulit mu sangat aman darii terik matahari
.
.
MURMERRRRR!!!
ORDER NOW!!! WA 087873027426
Line http://goo.gl/jNKVyg
IG : @planet_hwi

#cmp #wmp #dtozym #frutablend #glucella #calseabone #pemutihbadan #pengurusbadan #perutrata #pemutihkulit#putihmulus #prewedding #kulitjerawat #bopeng #kulitkusam #maskerputih #maskerwajah #kulitkorea #artiskorea #frutablendmurah #solusijerawat#frutablend #lotionprimeskin #pelindungmatahari #pencerahkulit #lotionpemutih
Masihhh bingung mau melindungi kulit mu dengan apa? Nihhh saya punya SOLUSI LOTION PRIMESKIN Hand & Body Lotion 🤗 . . MANFAAT PRIME SKIN HAND AND BODY LOTION : ☑️ Membantu mencerahkan dan memutihkan kulit ☑️ Menjaga kelembabab dan kehalusan kulit ☑️ Membantu merawat kulit agar lebih lembut dan halus ☑️ Melindungi kulit dari paparan sinar matahari ☑️Wewangian dengan aroma alami yang memberikan kesegaran sepanjang hari . . Kabarrr baikkk.. Ada SPF nya juga lho, Jadii kulit mu sangat aman darii terik matahari . . MURMERRRRR!!! ORDER NOW!!! WA 087873027426 Line http://goo.gl/jNKVyg IG : @planet_hwi #cmp  #wmp  #dtozym  #frutablend  #glucella  #calseabone  #pemutihbadan  #pengurusbadan  #perutrata  #pemutihkulit #putihmulus  #prewedding  #kulitjerawat  #bopeng  #kulitkusam  #maskerputih  #maskerwajah  #kulitkorea  #artiskorea  #frutablendmurah  #solusijerawat #frutablend  #lotionprimeskin  #pelindungmatahari  #pencerahkulit  #lotionpemutih 
SIAPA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI GAMBAR D ATAS ??
BUNTU MENCARI JALAN PENYELESAIAN NYA 😩 ??? .
.
Jangan bimbang uolss ..ini SPARKLE SOAP dtg membantu 😝gunakan sahaja tanpa ragu2 ..dijamin selamat dan berkesan 👍
.
Hampir setiap hari kami menerima feedbak2 yg positif ..dan telah ramai yg berkata akan kebaikan SPARKLE SOAP sampai kan negara2 luar juga tertarik untk mencuba dan menjual nya 🤗
.
Hebat x penangan SPARKLE SOAP ??eh mesti laa ..semua masalah kulit blh diselesaikan dlm satu sabun sahaja ..super duper WOW ‼️‼️
.
Sental2 shaja boom putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih  #terlajakputih#putihgebu#putihmulus #kulitputih#buangdaki#maduasli#collagen #putih#ubatputih#ubatkurus #ekstrakbungalavender#ekstrak24kgold
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikoriginal
#kosmetikkorea#kosmetikkoreaasli#kosmetikindonesia#kosmetiksingpore#kosmetikbrunei#kosmetiktaiwan#kosmetiktaiwanmurah
SIAPA MEMPUNYAI MASALAH SEPERTI GAMBAR D ATAS ?? BUNTU MENCARI JALAN PENYELESAIAN NYA 😩 ??? . . Jangan bimbang uolss ..ini SPARKLE SOAP dtg membantu 😝gunakan sahaja tanpa ragu2 ..dijamin selamat dan berkesan 👍 . Hampir setiap hari kami menerima feedbak2 yg positif ..dan telah ramai yg berkata akan kebaikan SPARKLE SOAP sampai kan negara2 luar juga tertarik untk mencuba dan menjual nya 🤗 . Hebat x penangan SPARKLE SOAP ??eh mesti laa ..semua masalah kulit blh diselesaikan dlm satu sabun sahaja ..super duper WOW ‼️‼️ . Sental2 shaja boom putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #terlajakputih #putihgebu #putihmulus  #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen  #putih #ubatputih #ubatkurus  #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal  #kosmetikkorea #kosmetikkoreaasli #kosmetikindonesia #kosmetiksingpore #kosmetikbrunei #kosmetiktaiwan #kosmetiktaiwanmurah 
PUTIH GEBU DGN SABUN VIRAL SPARKLE SOAP 😍
.
.
Ramai yg tanya ..sparkle soap blh pakai x kat muka ??YESS ‼️sparkle soap blh dipakai seluruh badan termasuk lah muka ,bawah ketiak ,celah-celah dan tempat gelap yg bermasalah ☺️
.
APA YG BEST SGT SPARKLE SOAP NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI ?🤔
.
.
KELEBIHAN SPARKLE SOAP
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn yang teruk
💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya
💎sesuai untk smua jenis kulit
💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk
💎urat hijau semakin hari semakin timbul
💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag
💎anti penuaan @ anti kedut
💎kulit akn menjadi tegang & anjal
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .
.
Ada masalah seperti di atas ??YESS ‼️korang berada di tempat yg betul ..sparkle soap laa jln penyelesaian nya 🤗
.
.
Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja boom putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
SERLAHKAN PENAMPILAN ANDA SEKARANG 
KEYAKINAN ANDA BERMULA DI SINI 
@_sparklesoap
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih  #terlajakputih#putihgebu#putihmulus #kulitputih#buangdaki#maduasli#collagen #putih#ubatputih#ubatkurus #ekstrakbungalavender#ekstrak24kgold
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikoriginal
#kosmetikkorea#kosmetikkoreaasli#kosmetikindonesia#kosmetiksingpore#kosmetikbrunei#kosmetiktaiwan#kosmetiktaiwanmurah
PUTIH GEBU DGN SABUN VIRAL SPARKLE SOAP 😍 . . Ramai yg tanya ..sparkle soap blh pakai x kat muka ??YESS ‼️sparkle soap blh dipakai seluruh badan termasuk lah muka ,bawah ketiak ,celah-celah dan tempat gelap yg bermasalah ☺️ . APA YG BEST SGT SPARKLE SOAP NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI ?🤔 . . KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil 💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap 💎mampu merawat sunburn yang teruk 💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari 💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi 💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya 💎sesuai untk smua jenis kulit 💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk 💎urat hijau semakin hari semakin timbul 💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag 💎anti penuaan @ anti kedut 💎kulit akn menjadi tegang & anjal 💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan . . Ada masalah seperti di atas ??YESS ‼️korang berada di tempat yg betul ..sparkle soap laa jln penyelesaian nya 🤗 . . Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja boom putih berseri 😍 Rugi kalau x cuba 😘 . SERLAHKAN PENAMPILAN ANDA SEKARANG KEYAKINAN ANDA BERMULA DI SINI @_sparklesoap . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #terlajakputih #putihgebu #putihmulus  #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen  #putih #ubatputih #ubatkurus  #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal  #kosmetikkorea #kosmetikkoreaasli #kosmetikindonesia #kosmetiksingpore #kosmetikbrunei #kosmetiktaiwan #kosmetiktaiwanmurah 
PUTIH GEBU DGN SABUN VIRAL SPARKLE SOAP 😍
.
.
Ramai yg tanya ..sparkle soap blh pakai x kat muka ??YESS ‼️sparkle soap blh dipakai seluruh badan termasuk lah muka ,bawah ketiak ,celah-celah dan tempat gelap yg bermasalah ☺️
.
APA YG BEST SGT SPARKLE SOAP NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI ?🤔
.
.
KELEBIHAN SPARKLE SOAP
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn yang teruk
💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya
💎sesuai untk smua jenis kulit
💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk
💎urat hijau semakin hari semakin timbul
💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag
💎anti penuaan @ anti kedut
💎kulit akn menjadi tegang & anjal
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .
.
Ada masalah seperti di atas ??YESS ‼️korang berada di tempat yg betul ..sparkle soap laa jln penyelesaian nya 🤗
.
.
Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja boom putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
SERLAHKAN PENAMPILAN ANDA SEKARANG 
KEYAKINAN ANDA BERMULA DI SINI 
@_sparklesoap
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih  #terlajakputih#putihgebu#putihmulus #kulitputih#buangdaki#maduasli#collagen #putih#ubatputih#ubatkurus #ekstrakbungalavender#ekstrak24kgold
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikoriginal
#kosmetikkorea#kosmetikkoreaasli#kosmetikindonesia#kosmetiksingpore#kosmetikbrunei#kosmetiktaiwan#kosmetiktaiwanmurah
PUTIH GEBU DGN SABUN VIRAL SPARKLE SOAP 😍 . . Ramai yg tanya ..sparkle soap blh pakai x kat muka ??YESS ‼️sparkle soap blh dipakai seluruh badan termasuk lah muka ,bawah ketiak ,celah-celah dan tempat gelap yg bermasalah ☺️ . APA YG BEST SGT SPARKLE SOAP NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI ?🤔 . . KELEBIHAN SPARKLE SOAP 💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil 💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap 💎mampu merawat sunburn yang teruk 💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari 💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi 💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya 💎sesuai untk smua jenis kulit 💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk 💎urat hijau semakin hari semakin timbul 💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag 💎anti penuaan @ anti kedut 💎kulit akn menjadi tegang & anjal 💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan . . Ada masalah seperti di atas ??YESS ‼️korang berada di tempat yg betul ..sparkle soap laa jln penyelesaian nya 🤗 . . Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja boom putih berseri 😍 Rugi kalau x cuba 😘 . SERLAHKAN PENAMPILAN ANDA SEKARANG KEYAKINAN ANDA BERMULA DI SINI @_sparklesoap . . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #terlajakputih #putihgebu #putihmulus  #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen  #putih #ubatputih #ubatkurus  #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal  #kosmetikkorea #kosmetikkoreaasli #kosmetikindonesia #kosmetiksingpore #kosmetikbrunei #kosmetiktaiwan #kosmetiktaiwanmurah 
Tq sis for your support ❤️Lady Anne 100% Pure Vitamin C Powder is a water-soluble nutrient with revered antioxidant and immune supportive properties, In addition to helping to fight cell-damaging free-radicals, it also promotes collagen (connective tissue) formation, which is important for healthy nails, skin, hair, and joints. Vitamin C supports respiratory and immune system health, promotes blood vessel integrity, enhances healthy blood flow and is beneficial for healthy gums. It helps regenerate Vitamin E, allowing Vitamin E's antioxidant properties to be maintained.

Suggested Use
1-As a dietary supplement for adults, take one quarter (1/4) teaspoon or more daily, preferably before a mealtime, may be added to juice or sprinkled on food.

2-Face Mist:
Mix (1/4) teaspoon with rose water inside the spray bottle, shake well and spray to the face (can be use as face mist before applying the make up) - can be use 1-3 times a day 
3-Face Mask:
Apply (1/4) teaspoon mix with rose water/ water and apply all over the face. 
Leave for 5-15 minutes. 
Finish with Lady Anne Revilitasing Firming toner and Lady Anne The Supreme Anti Wrinkle Firming Serum (optional). 4- Face Scrub:
Mix (1/4) teaspoon with rose water.
Massage onto face for 1-2 minutes in a gentle, circular motion.
Leave on for 5 minutes to 45 minutes.
Rinse off with warm water and a wash cloth.
Finish with Lady Anne Revitalising Firming toner and Lady Anne The Supreme Anti Wrinkle Firming Serum (optional).
Repeat as needed for clear skin. (1-2 times a week)

5- Whitening Hand/ Body Lotion 
To enjoy your chosen Hand & Body Lotion, pour the lotion into the palm of your hand mix with (1/4) tea spoon of vitamin C. Massage into your skin until fully absorbed. (Use 1-2 times a day for best results) ❤️ #ladyannevitaminc #vitcviral #ladyannevitserbuk #putihmulus #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknil #kedaijamonline #ladyanne #sihat #jeragathilang #jerawat #dropship #aurainstabatch4 #malaysia #aineeehsan #aineeehsanherbs #instagram #onlineshopmalaysiamurah #onlineshopmalaysia #onlineboutique #ladyanneskincare #pinjamkanhatiku #gegarvaganza #malaysiainstashop #redvelvetdrama #pengabdisetan #coffeeprince #fattzura
Tq sis for your support ❤️Lady Anne 100% Pure Vitamin C Powder is a water-soluble nutrient with revered antioxidant and immune supportive properties, In addition to helping to fight cell-damaging free-radicals, it also promotes collagen (connective tissue) formation, which is important for healthy nails, skin, hair, and joints. Vitamin C supports respiratory and immune system health, promotes blood vessel integrity, enhances healthy blood flow and is beneficial for healthy gums. It helps regenerate Vitamin E, allowing Vitamin E's antioxidant properties to be maintained. Suggested Use 1-As a dietary supplement for adults, take one quarter (1/4) teaspoon or more daily, preferably before a mealtime, may be added to juice or sprinkled on food. 2-Face Mist: Mix (1/4) teaspoon with rose water inside the spray bottle, shake well and spray to the face (can be use as face mist before applying the make up) - can be use 1-3 times a day 3-Face Mask: Apply (1/4) teaspoon mix with rose water/ water and apply all over the face. Leave for 5-15 minutes. Finish with Lady Anne Revilitasing Firming toner and Lady Anne The Supreme Anti Wrinkle Firming Serum (optional). 4- Face Scrub: Mix (1/4) teaspoon with rose water. Massage onto face for 1-2 minutes in a gentle, circular motion. Leave on for 5 minutes to 45 minutes. Rinse off with warm water and a wash cloth. Finish with Lady Anne Revitalising Firming toner and Lady Anne The Supreme Anti Wrinkle Firming Serum (optional). Repeat as needed for clear skin. (1-2 times a week) 5- Whitening Hand/ Body Lotion To enjoy your chosen Hand & Body Lotion, pour the lotion into the palm of your hand mix with (1/4) tea spoon of vitamin C. Massage into your skin until fully absorbed. (Use 1-2 times a day for best results) ❤️ #ladyannevitaminc  #vitcviral  #ladyannevitserbuk  #putihmulus  #bazaar  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #kedaijamonline  #ladyanne  #sihat  #jeragathilang  #jerawat  #dropship  #aurainstabatch4  #malaysia  #aineeehsan  #aineeehsanherbs  #instagram  #onlineshopmalaysiamurah  #onlineshopmalaysia  #onlineboutique  #ladyanneskincare  #pinjamkanhatiku  #gegarvaganza  #malaysiainstashop  #redvelvetdrama  #pengabdisetan  #coffeeprince  #fattzura 
Untuk order & pertanyaan sila 
klik whatsapp
www.wasap.my/60149045933/NakPromosiHG

atau :

whatsapp 60149045933

Jumpa di whatsapp ye..terima kasih :) CEPAT..Dapatkan Honey Glow hari ini juga sebelum TAWARAN ini berakhir tidak lama lagi

#sabunhilangdaki #sabunpemutih #kulitputih #putihgebu #putihmulus #buangdaki #kulitcantik #sabunbuangdaki #sabunpemutih #merdekasale #honeyglowmurah #feedbackhoneyglow #honeygloworiginal  #sayajualsabun #sayajuallotion
#sayajualsabunhoneyglow #whiteninglotion #sayajualsabunpemutihhoneyglow
Untuk order & pertanyaan sila klik whatsapp www.wasap.my/60149045933/NakPromosiHG atau : whatsapp 60149045933 Jumpa di whatsapp ye..terima kasih :) CEPAT..Dapatkan Honey Glow hari ini juga sebelum TAWARAN ini berakhir tidak lama lagi #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #kulitputih  #putihgebu  #putihmulus  #buangdaki  #kulitcantik  #sabunbuangdaki  #sabunpemutih  #merdekasale  #honeyglowmurah  #feedbackhoneyglow  #honeygloworiginal  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #sayajualsabunhoneyglow  #whiteninglotion  #sayajualsabunpemutihhoneyglow 
Untuk order & pertanyaan sila 
klik whatsapp
www.wasap.my/60149045933/NakPromosiHG

atau :

whatsapp 60149045933

Jumpa di whatsapp ye..terima kasih :) CEPAT..Dapatkan Honey Glow hari ini juga sebelum TAWARAN ini berakhir tidak lama lagi

#sabunhilangdaki #sabunpemutih #kulitputih #putihgebu #putihmulus #buangdaki #kulitcantik #sabunbuangdaki #sabunpemutih #merdekasale #honeyglowmurah #feedbackhoneyglow #honeygloworiginal  #sayajualsabun #sayajuallotion
#sayajualsabunhoneyglow #whiteninglotion #sayajualsabunpemutihhoneyglow
Untuk order & pertanyaan sila klik whatsapp www.wasap.my/60149045933/NakPromosiHG atau : whatsapp 60149045933 Jumpa di whatsapp ye..terima kasih :) CEPAT..Dapatkan Honey Glow hari ini juga sebelum TAWARAN ini berakhir tidak lama lagi #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #kulitputih  #putihgebu  #putihmulus  #buangdaki  #kulitcantik  #sabunbuangdaki  #sabunpemutih  #merdekasale  #honeyglowmurah  #feedbackhoneyglow  #honeygloworiginal  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #sayajualsabunhoneyglow  #whiteninglotion  #sayajualsabunpemutihhoneyglow 
sis Anizan and sis Azian (two sisters) signed up as agent n bought 10units Lady Anne 100% Pure Vitamin C Powder ❤️good business sisters..aminnnn 🍊🍊🍊🍊🍊🍊Lady Anne 100% Pure Vitamin C Powder : 🍊Mencerahkan kulit wajah dan badan
🍊Memudarkan parut jerawat dan parut2 lain dibadan
🍊Menutup liang pori2 yg terbuka di wajah
🍊Mengurangkan Masalah kulit berminyak
🍊Merawat kulit yang sensitif dan bermasalah.
🍊Merawat kulit kering diseluruh muka dan badan 🍊Merawat Masalah tumit merekah
🍊Merawat kulit kusam dan mengembalikan kecerahan semulajadi kulit secara keseluruhan.
🍊Merawat masalah eyebag pada Bahagian mata (panda 👀)
🍊Merawat sinus @ resdung dan alergi pada kulit muka dan badan.
🍊Menguatkan kuku secara Alami. 🍊Menguatkan rambut yang rapuh. 🍊Membantu Masalah sembelit❤️#ladyannevitaminc #vitcviral #ladyannevitserbuk #putihmulus #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknil #kedaijamonline #ladyanne #sihat #jeragathilang #jerawat #dropship #aurainstabatch4 #malaysia #aineeehsan #aineeehsanherbs #instagram #onlinestore #onlineshopmalaysiamurah #onlineshopmalaysia #onlineboutique #ladyanneskincare #pinjamkanhatiku #gegarvaganza #malaysiainstashop #redvelvetdrama #pengabdisetan #coffeeprince #fattzura
sis Anizan and sis Azian (two sisters) signed up as agent n bought 10units Lady Anne 100% Pure Vitamin C Powder ❤️good business sisters..aminnnn 🍊🍊🍊🍊🍊🍊Lady Anne 100% Pure Vitamin C Powder : 🍊Mencerahkan kulit wajah dan badan 🍊Memudarkan parut jerawat dan parut2 lain dibadan 🍊Menutup liang pori2 yg terbuka di wajah 🍊Mengurangkan Masalah kulit berminyak 🍊Merawat kulit yang sensitif dan bermasalah. 🍊Merawat kulit kering diseluruh muka dan badan 🍊Merawat Masalah tumit merekah 🍊Merawat kulit kusam dan mengembalikan kecerahan semulajadi kulit secara keseluruhan. 🍊Merawat masalah eyebag pada Bahagian mata (panda 👀) 🍊Merawat sinus @ resdung dan alergi pada kulit muka dan badan. 🍊Menguatkan kuku secara Alami. 🍊Menguatkan rambut yang rapuh. 🍊Membantu Masalah sembelit❤️#ladyannevitaminc  #vitcviral  #ladyannevitserbuk  #putihmulus  #bazaar  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #kedaijamonline  #ladyanne  #sihat  #jeragathilang  #jerawat  #dropship  #aurainstabatch4  #malaysia  #aineeehsan  #aineeehsanherbs  #instagram  #onlinestore  #onlineshopmalaysiamurah  #onlineshopmalaysia  #onlineboutique  #ladyanneskincare  #pinjamkanhatiku  #gegarvaganza  #malaysiainstashop  #redvelvetdrama  #pengabdisetan  #coffeeprince  #fattzura 
sabun mutiara
+ kapsul mutiara
.
#putihgebu 
#putihmulus
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼
Yuhuu feedback dari customer yg beli sparkle soap dgn raa...haa dpt feedback dr cus raa haa ..klit mkin cerah...msalah kulit bdaki tiada lagi... 😱yess itu yg raa nk dgr ..krn pnmbhan formula kami adlh ekstrak 24k gold yg mmpu tegangkn dan anjalkn kmbali klit yg brkedut seribu tuu haa ..awet muda uolss ..jrwat kcut dan muka burn daa hilang krn khasiat madu asli dr kami sparkle soap 😉aishhh knp xtmbh feedback lagi stu psl wangii ..blh hilangkn peluh dn bau badan ..haha ..tuu dr ekstrak bunga lavender taw ..so smua yg kami ltk dlm sbun kami ad fungsi msing2 taw yg mne mmg bgus dn brksn untk smua jnis klit 🤗
.
Sental2 shja boom putih bersih 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
www.wasap.my/601126216776

#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih 
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih 
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold #paidreview 
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼ Yuhuu feedback dari customer yg beli sparkle soap dgn raa...haa dpt feedback dr cus raa haa ..klit mkin cerah...msalah kulit bdaki tiada lagi... 😱yess itu yg raa nk dgr ..krn pnmbhan formula kami adlh ekstrak 24k gold yg mmpu tegangkn dan anjalkn kmbali klit yg brkedut seribu tuu haa ..awet muda uolss ..jrwat kcut dan muka burn daa hilang krn khasiat madu asli dr kami sparkle soap 😉aishhh knp xtmbh feedback lagi stu psl wangii ..blh hilangkn peluh dn bau badan ..haha ..tuu dr ekstrak bunga lavender taw ..so smua yg kami ltk dlm sbun kami ad fungsi msing2 taw yg mne mmg bgus dn brksn untk smua jnis klit 🤗 . Sental2 shja boom putih bersih 😍 Rugi kalau x cuba 😘 . www.wasap.my/601126216776 #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap  #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle  #sparklesoap  #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdakisparkle  #sabunpemutihsparkle  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #terlajakputih  #putihgebu  #putihmulus  #kulitputih  #buangdaki  #maduasli  #ekstrakbungalavender  #ekstrak24kgold  #paidreview  #giftreview  #instafamous  #motifviral  #produkkecantikkan  #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah  #kosmetikoriginal 
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Yeayyy masuk lagii feedback sparkle soap 👏punya excited cus ni haa ..jerawat baru naik terus hilang ??ehh btol ke nin??mesti laa kn ..daa cus yg ckp mcm tuu ..bkn zety yg ckp ..hihi ..best nyaa syg oiii ..baruu lagii pkai haa ..syok nya ..syok nya 😍
sparkle soap mmg berkesan 👍
.
Sental2 shja boom putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
.
Boleh terus whatsapp ke
01137670927
Or
Boleh terus DM untuk sebarang pertanyaan😊😊😊😊
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap#sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle#sparklesoapmalaysia 
#sabunhilangdaki#sabunpemutih  #terlajakputih#putihgebu#putihmulus #kulitputih#buangdaki#maduasli#collagen #putih#ubatputih#ubatkurus #ekstrakbungalavender#ekstrak24kgold
#produkkecantikkan#pemborongkosmetik 
#pemborongkosmetikmurah#kosmetikoriginal
#kosmetikkorea#kosmetikkoreaasli#kosmetikindonesia#kosmetiksingpore#kosmetikbrunei#kosmetiktaiwan#kosmetiktaiwanmurah
FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️ Yeayyy masuk lagii feedback sparkle soap 👏punya excited cus ni haa ..jerawat baru naik terus hilang ??ehh btol ke nin??mesti laa kn ..daa cus yg ckp mcm tuu ..bkn zety yg ckp ..hihi ..best nyaa syg oiii ..baruu lagii pkai haa ..syok nya ..syok nya 😍 sparkle soap mmg berkesan 👍 . Sental2 shja boom putih berseri Pasti puas hati Rugi kalau x cuba 😘 . Boleh terus whatsapp ke 01137670927 Or Boleh terus DM untuk sebarang pertanyaan😊😊😊😊 . #sabunhilangdakisparkle  #sparklesoap #sabunpemutihsparkle  #sabunputihkulitsparkle #sparklesoapmalaysia  #sabunhilangdaki #sabunpemutih  #terlajakputih #putihgebu #putihmulus  #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen  #putih #ubatputih #ubatkurus  #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold  #produkkecantikkan #pemborongkosmetik  #pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal  #kosmetikkorea #kosmetikkoreaasli #kosmetikindonesia #kosmetiksingpore #kosmetikbrunei #kosmetiktaiwan #kosmetiktaiwanmurah 
Untuk order & pertanyaan sila 
klik whatsapp
www.wasap.my/60149045933/NakPromosiHG

atau :

whatsapp 60149045933

Jumpa di whatsapp ye..terima kasih :) CEPAT..Dapatkan Honey Glow hari ini juga sebelum TAWARAN ini berakhir tidak lama lagi

#sabunhilangdaki #sabunpemutih #kulitputih #putihgebu #putihmulus #buangdaki #kulitcantik #sabunbuangdaki #sabunpemutih #merdekasale #honeyglowmurah #feedbackhoneyglow #honeygloworiginal  #sayajualsabun #sayajuallotion
#sayajualsabunhoneyglow #whiteninglotion #sayajualsabunpemutihhoneyglow
Untuk order & pertanyaan sila klik whatsapp www.wasap.my/60149045933/NakPromosiHG atau : whatsapp 60149045933 Jumpa di whatsapp ye..terima kasih :) CEPAT..Dapatkan Honey Glow hari ini juga sebelum TAWARAN ini berakhir tidak lama lagi #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #kulitputih  #putihgebu  #putihmulus  #buangdaki  #kulitcantik  #sabunbuangdaki  #sabunpemutih  #merdekasale  #honeyglowmurah  #feedbackhoneyglow  #honeygloworiginal  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #sayajualsabunhoneyglow  #whiteninglotion  #sayajualsabunpemutihhoneyglow 
Untuk order & pertanyaan sila 
klik whatsapp
www.wasap.my/60149045933/NakPromosiHG

atau :

whatsapp 60149045933

Jumpa di whatsapp ye..terima kasih :) CEPAT..Dapatkan Honey Glow hari ini juga sebelum TAWARAN ini berakhir tidak lama lagi

#sabunhilangdaki #sabunpemutih #kulitputih #putihgebu #putihmulus #buangdaki #kulitcantik #sabunbuangdaki #sabunpemutih #merdekasale #honeyglowmurah #feedbackhoneyglow #honeygloworiginal  #sayajualsabun #sayajuallotion
#sayajualsabunhoneyglow #whiteninglotion #sayajualsabunpemutihhoneyglow
Untuk order & pertanyaan sila klik whatsapp www.wasap.my/60149045933/NakPromosiHG atau : whatsapp 60149045933 Jumpa di whatsapp ye..terima kasih :) CEPAT..Dapatkan Honey Glow hari ini juga sebelum TAWARAN ini berakhir tidak lama lagi #sabunhilangdaki  #sabunpemutih  #kulitputih  #putihgebu  #putihmulus  #buangdaki  #kulitcantik  #sabunbuangdaki  #sabunpemutih  #merdekasale  #honeyglowmurah  #feedbackhoneyglow  #honeygloworiginal  #sayajualsabun  #sayajuallotion  #sayajualsabunhoneyglow  #whiteninglotion  #sayajualsabunpemutihhoneyglow 
Lady Anne 100% Pure Vitamin C Powder : 🍊Mencerahkan kulit wajah dan badan
🍊Memudarkan parut jerawat dan parut2 lain dibadan
🍊Menutup liang pori2 yg terbuka di wajah
🍊Mengurangkan Masalah kulit berminyak
🍊Merawat kulit yang sensitif dan bermasalah.
🍊Merawat kulit kering diseluruh muka dan badan 🍊Merawat Masalah tumit merekah
🍊Merawat kulit kusam dan mengembalikan kecerahan semulajadi kulit secara keseluruhan.
🍊Merawat masalah eyebag pada Bahagian mata (panda 👀)
🍊Merawat sinus @ resdung dan alergi pada kulit muka dan badan.
🍊Menguatkan kuku secara Alami. 🍊Menguatkan rambut yang rapuh. 🍊Membantu Masalah sembelit❤️#ladyannevitaminc #vitcviral #ladyannevitserbuk #putihmulus #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknil #kedaijamonline #ladyanne #sihat #jeragathilang #jerawat #dropship #aurainstabatch4 #malaysia #aineeehsan #aineeehsanherbs #instagram #onlinestore #onlineshopmalaysiamurah #onlineshopmalaysia #onlineboutique #ladyanneskincare #pinjamkanhatiku #gegarvaganza #malaysiainstashop #redvelvetdrama #pengabdisetan #coffeeprince #fattzura
Lady Anne 100% Pure Vitamin C Powder : 🍊Mencerahkan kulit wajah dan badan 🍊Memudarkan parut jerawat dan parut2 lain dibadan 🍊Menutup liang pori2 yg terbuka di wajah 🍊Mengurangkan Masalah kulit berminyak 🍊Merawat kulit yang sensitif dan bermasalah. 🍊Merawat kulit kering diseluruh muka dan badan 🍊Merawat Masalah tumit merekah 🍊Merawat kulit kusam dan mengembalikan kecerahan semulajadi kulit secara keseluruhan. 🍊Merawat masalah eyebag pada Bahagian mata (panda 👀) 🍊Merawat sinus @ resdung dan alergi pada kulit muka dan badan. 🍊Menguatkan kuku secara Alami. 🍊Menguatkan rambut yang rapuh. 🍊Membantu Masalah sembelit❤️#ladyannevitaminc  #vitcviral  #ladyannevitserbuk  #putihmulus  #bazaar  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #kedaijamonline  #ladyanne  #sihat  #jeragathilang  #jerawat  #dropship  #aurainstabatch4  #malaysia  #aineeehsan  #aineeehsanherbs  #instagram  #onlinestore  #onlineshopmalaysiamurah  #onlineshopmalaysia  #onlineboutique  #ladyanneskincare  #pinjamkanhatiku  #gegarvaganza  #malaysiainstashop  #redvelvetdrama  #pengabdisetan  #coffeeprince  #fattzura 
.
.
WHITENING POWER CEREPRON 20X lebih berkesan untuk :
.
✔ Mencegah pertumbuhan jerawat yg degil
✔ Memutihkan kulit hitam berkeladak seluruh badan
✔ Menyingkirkan jeragat di muka
✔ Menghilangkan parut berlubang
✔ Melembut dan meremajakan kulit
✔️Memutih & mencerahkan kulit satu badan
.
Jangan fikir lama-lama. Nanti tak jadi pulak. Kena push sendiri utk cantik. Take action sekarang. Link in bio atau terus WS
.
6017 240 4770
6017 240 4770
.
.
. . WHITENING POWER CEREPRON 20X lebih berkesan untuk : . ✔ Mencegah pertumbuhan jerawat yg degil ✔ Memutihkan kulit hitam berkeladak seluruh badan ✔ Menyingkirkan jeragat di muka ✔ Menghilangkan parut berlubang ✔ Melembut dan meremajakan kulit ✔️Memutih & mencerahkan kulit satu badan . Jangan fikir lama-lama. Nanti tak jadi pulak. Kena push sendiri utk cantik. Take action sekarang. Link in bio atau terus WS . 6017 240 4770 6017 240 4770 . .
FRUTABLEND adalah kapsul herbal yang diformulasikan dengan 22 sayur dan buah, yang diekstrasi dengan teknologi modern tanpa bahan kimia😍❤ Manfaat FRUTABLEND : 📌 Meningkatkan kecerahan kulit menyeluruh.
📌 Menjafikan kulit lebih kencang dan elastis.
📌 Memutihkan, menghaluskan, meronakan kulit secara alami.
📌 Menghilangkan dan mencegah kembali datangnya bintik2 hitam bekas jerawat.
📌 Mengecilkan pori2 dan memudarkan tanda2 penuaan.
📌 Menormalkan dan menghaluskan kulit kering.
📌 Mencegah timbulnya jerawat dan mempercepat proses penyembuhan jerawat.
📌 Menjaga kesehatan jantung.
📌 Menurunkan kadar kolesterol.

1 Botol isi 30 kapsul.
BPOM TR. 113326151
-LABEL HALAL MUI-

MORE INFO?? CONTACT 
Line:kamjunyiiyani
Wa:081333853698

#frutablendasli #frutablend #jualfrutablend #putihalami #putihmulus #skincare #makeover #makeuptutorial #sehatalami #hargamurah #travelling #blitar #malang #surabaya #jatim #indonesia
FRUTABLEND adalah kapsul herbal yang diformulasikan dengan 22 sayur dan buah, yang diekstrasi dengan teknologi modern tanpa bahan kimia😍❤ Manfaat FRUTABLEND : 📌 Meningkatkan kecerahan kulit menyeluruh. 📌 Menjafikan kulit lebih kencang dan elastis. 📌 Memutihkan, menghaluskan, meronakan kulit secara alami. 📌 Menghilangkan dan mencegah kembali datangnya bintik2 hitam bekas jerawat. 📌 Mengecilkan pori2 dan memudarkan tanda2 penuaan. 📌 Menormalkan dan menghaluskan kulit kering. 📌 Mencegah timbulnya jerawat dan mempercepat proses penyembuhan jerawat. 📌 Menjaga kesehatan jantung. 📌 Menurunkan kadar kolesterol. 1 Botol isi 30 kapsul. BPOM TR. 113326151 -LABEL HALAL MUI- MORE INFO?? CONTACT Line:kamjunyiiyani Wa:081333853698 #frutablendasli  #frutablend  #jualfrutablend  #putihalami  #putihmulus  #skincare  #makeover  #makeuptutorial  #sehatalami  #hargamurah  #travelling  #blitar  #malang  #surabaya  #jatim  #indonesia