an online Instagram web viewer

#qaralyana medias

Photos

Ehh kenapa Izzat pakai cermin mata pulak ? smart ler pulak 😍😍 ok gais ready utk minggu akhir ❀ okay hadith kita malas main grid kita combine terus πŸ’‹πŸ’‹ #Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Cubefilm #sesungguhnyaaku
Ehh kenapa Izzat pakai cermin mata pulak ? smart ler pulak 😍😍 ok gais ready utk minggu akhir ❀ okay hadith kita malas main grid kita combine terus πŸ’‹πŸ’‹ #Redvelvetdrama  #Redvelvet  #DramaRedvelvet  #Izzathelena  #Alifsatar  #Izzat  #Neelofa  #Helena  #Hafidzroshdi  #Fareeq  #Suhaila  #Amiraothman  #haninazrina  #naszsally  #alifhadi  #qaralyana  #ninanadira  #sharifahsahora  #dramaadaptasinovel  #dramaadaptasi  #Hadithomar  #Cubefilm  #sesungguhnyaaku 
#JefryHelena Sounds good eh? πŸ˜‚πŸ˜‚ kasi bako izzat.Bia dia jeles 😏😏 Hai izzat.No more #Izzathelena eh? alolololo cian dia.Tak move-move siapa suruh ego sangat ermm . cc : @alifsatar
.
 #Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Cubefilm #sesungguhnyaaku #syafiqkyle #jefry
#JefryHelena  Sounds good eh? πŸ˜‚πŸ˜‚ kasi bako izzat.Bia dia jeles 😏😏 Hai izzat.No more #Izzathelena  eh? alolololo cian dia.Tak move-move siapa suruh ego sangat ermm . cc : @alifsatar . #Redvelvetdrama  #Redvelvet  #DramaRedvelvet  #Izzathelena  #Alifsatar  #Izzat  #Neelofa  #Helena  #Hafidzroshdi  #Fareeq  #Suhaila  #Amiraothman  #haninazrina  #naszsally  #alifhadi  #qaralyana  #ninanadira  #sharifahsahora  #dramaadaptasinovel  #dramaadaptasi  #Hadithomar  #Cubefilm  #sesungguhnyaaku  #syafiqkyle  #jefry 
Suhaila ni masalah betullah πŸ’† pilah jaga laki.Mengadu sana sini dah kenapa.Mana laki tak lari kalau annoying sgt perangai.Nak kesian pun macam dh tak kesian.Sebab Bimbo.Sorry Suhaila kita dah tak team awak dh #kitaemo
Episod 13

#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Cubefilm #sesungguhnyaaku
Suhaila ni masalah betullah πŸ’† pilah jaga laki.Mengadu sana sini dah kenapa.Mana laki tak lari kalau annoying sgt perangai.Nak kesian pun macam dh tak kesian.Sebab Bimbo.Sorry Suhaila kita dah tak team awak dh #kitaemo  Episod 13 #Redvelvetdrama  #Redvelvet  #DramaRedvelvet  #Izzathelena  #Alifsatar  #Izzat  #Neelofa  #Helena  #Hafidzroshdi  #Fareeq  #Suhaila  #Amiraothman  #haninazrina  #naszsally  #alifhadi  #qaralyana  #ninanadira  #sharifahsahora  #dramaadaptasinovel  #dramaadaptasi  #Hadithomar  #Cubefilm  #sesungguhnyaaku 
Eleh malu-malu kucing pulak dah dua orang ni 😻 selalu gaduh macam kucing dengan anjing.Kalini manja mengalahkan meow 😹😸
Episod 13

#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Cubefilm #sesungguhnyaaku
Kantoi! Ha susah sangat kan? Kan dah senang cam gitu je Aida cakapkan.Bebanyak terima kasih la Aida & Kuza.Nak harapkan Izzat ? tahun depan pun belom tentu nak confess πŸ’†
Episod 13
@haninazrina
@alifsatar
@neelofa
@naszsally

#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Cubefilm #sesungguhnyaaku
Kantoi! Ha susah sangat kan? Kan dah senang cam gitu je Aida cakapkan.Bebanyak terima kasih la Aida & Kuza.Nak harapkan Izzat ? tahun depan pun belom tentu nak confess πŸ’† Episod 13 @haninazrina @alifsatar @neelofa @naszsally #Redvelvetdrama  #Redvelvet  #DramaRedvelvet  #Izzathelena  #Alifsatar  #Izzat  #Neelofa  #Helena  #Hafidzroshdi  #Fareeq  #Suhaila  #Amiraothman  #haninazrina  #naszsally  #alifhadi  #qaralyana  #ninanadira  #sharifahsahora  #dramaadaptasinovel  #dramaadaptasi  #Hadithomar  #Cubefilm  #sesungguhnyaaku 
Alamak Izzati marah Gibran lagi ke tu?Izzati very the izzat versi perempuan,kuat sentap haha πŸ˜‚πŸ˜‚ Episod 13
@nina.nadira

#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Cubefilm #sesungguhnyaaku
Can't wait for next episode! πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’§
πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”
πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”
πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’§
πŸ’§πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’§πŸ’§
πŸ’§πŸ’§πŸ’§πŸ’”πŸ’§πŸ’§πŸ’§ .
#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Michaelang #Cubefilm #Titiancinta #sesungguhnyaaku
Can't wait for next episode! πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’§ πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’” πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’” πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’§ πŸ’§πŸ’§πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’§πŸ’§ πŸ’§πŸ’§πŸ’§πŸ’”πŸ’§πŸ’§πŸ’§ . #Redvelvetdrama  #Redvelvet  #DramaRedvelvet  #Izzathelena  #Alifsatar  #Izzat  #Neelofa  #Helena  #Hafidzroshdi  #Fareeq  #Suhaila  #Amiraothman  #haninazrina  #naszsally  #alifhadi  #qaralyana  #ninanadira  #sharifahsahora  #dramaadaptasinovel  #dramaadaptasi  #Hadithomar  #Michaelang  #Cubefilm  #Titiancinta  #sesungguhnyaaku 
Siapa yang datang tu?
A.Papa Helena
B.Suhaila
C.Fareeq
D.Mama Helena
E.Bukan semua diatas
korang rasa siapa?thanks @hadithomar belanjaa teaser πŸ’‹
.
#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Michaelang #Cubefilm #Titiancinta #sesungguhnyaaku
Siapa yang datang tu? A.Papa Helena B.Suhaila C.Fareeq D.Mama Helena E.Bukan semua diatas korang rasa siapa?thanks @hadithomar belanjaa teaser πŸ’‹ . #Redvelvetdrama  #Redvelvet  #DramaRedvelvet  #Izzathelena  #Alifsatar  #Izzat  #Neelofa  #Helena  #Hafidzroshdi  #Fareeq  #Suhaila  #Amiraothman  #haninazrina  #naszsally  #alifhadi  #qaralyana  #ninanadira  #sharifahsahora  #dramaadaptasinovel  #dramaadaptasi  #Hadithomar  #Michaelang  #Cubefilm  #Titiancinta  #sesungguhnyaaku 
Preview #dramaredvelvet minggu ini.Oh my kenapa dapat rasa sedeh ni?Helena akan bawa diri lagi?kalini pergi daripada Izzat?kenapa Izzat marah helena?kena tgk ok kalau nak tahu.
.
#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Michaelang #Cubefilm #Titiancinta #sesungguhnyaaku
Preview #dramaredvelvet  minggu ini.Oh my kenapa dapat rasa sedeh ni?Helena akan bawa diri lagi?kalini pergi daripada Izzat?kenapa Izzat marah helena?kena tgk ok kalau nak tahu. . #Redvelvetdrama  #Redvelvet  #DramaRedvelvet  #Izzathelena  #Alifsatar  #Izzat  #Neelofa  #Helena  #Hafidzroshdi  #Fareeq  #Suhaila  #Amiraothman  #haninazrina  #naszsally  #alifhadi  #qaralyana  #ninanadira  #sharifahsahora  #dramaadaptasinovel  #dramaadaptasi  #Hadithomar  #Michaelang  #Cubefilm  #Titiancinta  #sesungguhnyaaku 
KOMEN PENULIS NOVEL RED VELVET mengenai lakonan @neelofa sebagai Helena.Kalau penulis novel sendiri pun enjoy tengok rasanya tak ada sebab lagi nak katakan watak Helena tak berjaya dibawa dengan baik oleh Neelofa.Mungkin ada kurang dimata orang sbb kita takboleh nak puaskan hati orang lain tapi yg pastinya #teamredvelvetdrama dah berikan yang terbaik.Mari sama-sama tengok dulu sebelum kritik apa-apa sbb slalunya yang kritik tu langsung tak tengok pun.
.
#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Michaelang #Cubefilm #Titiancinta #sesungguhnyaaku
KOMEN PENULIS NOVEL RED VELVET mengenai lakonan @neelofa sebagai Helena.Kalau penulis novel sendiri pun enjoy tengok rasanya tak ada sebab lagi nak katakan watak Helena tak berjaya dibawa dengan baik oleh Neelofa.Mungkin ada kurang dimata orang sbb kita takboleh nak puaskan hati orang lain tapi yg pastinya #teamredvelvetdrama  dah berikan yang terbaik.Mari sama-sama tengok dulu sebelum kritik apa-apa sbb slalunya yang kritik tu langsung tak tengok pun. . #Redvelvetdrama  #Redvelvet  #DramaRedvelvet  #Izzathelena  #Alifsatar  #Izzat  #Neelofa  #Helena  #Hafidzroshdi  #Fareeq  #Suhaila  #Amiraothman  #haninazrina  #naszsally  #alifhadi  #qaralyana  #ninanadira  #sharifahsahora  #dramaadaptasinovel  #dramaadaptasi  #Hadithomar  #Michaelang  #Cubefilm  #Titiancinta  #sesungguhnyaaku 
Don't forget tonight 10pm Episode 2 Astro Ria βœ¨πŸŽΆπŸ’ƒ
@Regranned from @izzathelena_redvelvet -  Kuza so comel πŸ’‹ Alamak Aida takde macam mana nak siapkan order ni?
@naszsally
@alifsatar
.
#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Michaelang #Cubefilm #Titiancinta #sesungguhnyaaku
Don't forget tonight 10pm Episode 2 Astro Ria βœ¨πŸŽΆπŸ’ƒ @Regranned from @izzathelena_redvelvet - Kuza so comel πŸ’‹ Alamak Aida takde macam mana nak siapkan order ni? @naszsally @alifsatar . #Redvelvetdrama  #Redvelvet  #DramaRedvelvet  #Izzathelena  #Alifsatar  #Izzat  #Neelofa  #Helena  #Hafidzroshdi  #Fareeq  #Suhaila  #Amiraothman  #haninazrina  #naszsally  #alifhadi  #qaralyana  #ninanadira  #sharifahsahora  #dramaadaptasinovel  #dramaadaptasi  #Hadithomar  #Michaelang  #Cubefilm  #Titiancinta  #sesungguhnyaaku 
Mana boleh cerai 😹 kata tak suka tapi bini boleh mengandung pulak dah.Fareeq Fareeq 😏 *tepuk dahi*
@hafidz.roshdi
.
#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Michaelang #Cubefilm #Titiancinta #sesungguhnyaaku
Daniyal berhenti kerja sbb nak kejar cinta πŸ˜‚πŸ˜‚ sorry cinta tu Izzat yang punya πŸ˜‡
@alifhadi
@alifsatar
.
#Redvelvetdrama #Redvelvet #DramaRedvelvet #Izzathelena #Alifsatar #Izzat #Neelofa #Helena #Hafidzroshdi #Fareeq #Suhaila #Amiraothman #haninazrina #naszsally #alifhadi #qaralyana #ninanadira #sharifahsahora #dramaadaptasinovel #dramaadaptasi #Hadithomar #Michaelang #Cubefilm #Titiancinta #sesungguhnyaaku
Credit πŸ“Ή @palyshamzah @naszsally @nina.nadira @haninazrina
28 Aug 2017
β€’
#AlifSatar #Izzat
#Neelofa #Helena
#NinaNadira #Izzati
#Haninazrina #Aida
#Naszsally #Kuza
#Qaralyana #Zuhira
#RedVelvet 
#RedVelvetDrama 
#IzzatHelena
#VidbyPalyshamzah
#VidbyNaszally
#VidbyNinaNadira
#VidbyHaninazrina
#LuvArtisz