an online Instagram web viewer

#ramadhancountdown medias

Photos

Orang mukmin melalui Ramadhan seperti ikan yang berenang tenang di dalam air yang bersih & jernih. Bukan umpama ikan yang terlepas ke daratan.

#ramadhancountdown #2harilagi #redminote4 #nofilter
This is how it looks when you follow all the after care instructions strictly. 
I clicked this picture under natural light ๐Ÿƒโค -The Prophet (saaw) said:
"There are three people whose duaโ€™s are not rejected, the fasting person until he breaks the fast, the just ruler and the duaโ€™s of the oppressed whose dua Allah lifts above the clouds and opens unto it the doors of the heavens, and Allah says, I swear by My honor, verily I shall assist you even though it may be after some time." [Ahmad and Tirmidhi]

ุงูŽู„ู„ู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุจูŽู„ูู‘ุบู’ู†ูŽุง ุฑูŽู…ูŽุถูŽุงู† โ€“ โคโคโค Ps: Giveaway details I'll be posting soon in sha Allah! 
#Ramadhancountdownโค
#mehndibyhayat
This is how it looks when you follow all the after care instructions strictly. I clicked this picture under natural light ๐Ÿƒโค -The Prophet (saaw) said: "There are three people whose duaโ€™s are not rejected, the fasting person until he breaks the fast, the just ruler and the duaโ€™s of the oppressed whose dua Allah lifts above the clouds and opens unto it the doors of the heavens, and Allah says, I swear by My honor, verily I shall assist you even though it may be after some time." [Ahmad and Tirmidhi] ุงูŽู„ู„ู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุจูŽู„ูู‘ุบู’ู†ูŽุง ุฑูŽู…ูŽุถูŽุงู† โ€“ โคโคโค Ps: Giveaway details I'll be posting soon in sha Allah! #Ramadhancountdown โค #mehndibyhayat 
We often forget that every word uttered is being recorded. We often forget that one day these files will be open and we will fail to speak in defense of our actions. 
_

If you wished to be tagged in these posts comment down below. 
_
#thebayahgirl #islam #iman #ramadhancountdown
We often forget that every word uttered is being recorded. We often forget that one day these files will be open and we will fail to speak in defense of our actions. _ If you wished to be tagged in these posts comment down below. _ #thebayahgirl  #islam  #iman  #ramadhancountdown 
Suatu perkara atau pekerjaan akan terasa berat jika ditanggung sendiri, namun dengan bekerjasama dan bahu-membahu akan menjadi lebih mudah.
#ramadhancountdown 
#bersatuhadapibencana 
#letsactindonesia
There's always guilt knawing my heart as I recall all my pasts mistakes so much to the point that I feel like digging up my own grave. It is physically unbearable, what a foolish child I was. Was I ever in my senses? But time and time again I am constantly renewed with hope, no ordinary hope. Hope from Allah azzawajal that I still have time. I have time to repent and erase my sins by commiting good in its place. 
_
Yes it hurts, especially after you have repented and shut the files. When someone comes and makes that wound bleed again. But what can we do? Don't do that. Please. You don't know how much torture a person has to go through when they are regretful of their past mistakes and someone comes and cuts them deeper. Trust me. You don't know in that time they may have built the strongest connection with the almighty. 
_
Just stop. Okay! Stop stressing. Do good and continue doing good. If you've repented all will be fine because Allah Is all merciful and compassionate. And take full blessings from the coming month. Keep repenting. Repent repent till you finally feel at peace. And don't worry about others and what they say. Let them be. You still be the best you can be. 
__
#tomyself #theabayahgirl #ramadhancountdown #Allah #islamicreminder
There's always guilt knawing my heart as I recall all my pasts mistakes so much to the point that I feel like digging up my own grave. It is physically unbearable, what a foolish child I was. Was I ever in my senses? But time and time again I am constantly renewed with hope, no ordinary hope. Hope from Allah azzawajal that I still have time. I have time to repent and erase my sins by commiting good in its place. _ Yes it hurts, especially after you have repented and shut the files. When someone comes and makes that wound bleed again. But what can we do? Don't do that. Please. You don't know how much torture a person has to go through when they are regretful of their past mistakes and someone comes and cuts them deeper. Trust me. You don't know in that time they may have built the strongest connection with the almighty. _ Just stop. Okay! Stop stressing. Do good and continue doing good. If you've repented all will be fine because Allah Is all merciful and compassionate. And take full blessings from the coming month. Keep repenting. Repent repent till you finally feel at peace. And don't worry about others and what they say. Let them be. You still be the best you can be. __ #tomyself  #theabayahgirl  #ramadhancountdown  #Allah  #islamicreminder 
Sesuai firah manusia kita harus hadir membantu saudaranya yang kesulitan. Bukan hanya sekedar dasar kemanusiaan, melainkan itulah wujud keimanan dan kesholehan kita kepada-Nya.
#ramadhancountdown 
#letsactindonesia 
#jauhdibantudekatapalagi
E: semalam awak buka makan apa ? ๐Ÿ˜
K: hurm let see ๐Ÿค”...bubur masjid, pulut kuning kari  ayam, popiah goreng and basah...bla bla bla...dua ketul kurma as for dessert.
E: kau makan ke melantak ni jantan! ๐Ÿ˜ก๐Ÿ‘Š๐Ÿป Selamat bersahur and berpuasa hari yang ke-7 gais. Jangan acah2 terminum air!#ramadhancountdown
E: semalam awak buka makan apa ? ๐Ÿ˜ K: hurm let see ๐Ÿค”...bubur masjid, pulut kuning kari ayam, popiah goreng and basah...bla bla bla...dua ketul kurma as for dessert. E: kau makan ke melantak ni jantan! ๐Ÿ˜ก๐Ÿ‘Š๐Ÿป Selamat bersahur and berpuasa hari yang ke-7 gais. Jangan acah2 terminum air!#ramadhancountdown 
#ramadhan #ramadhancountdown #masjid #masjidcutmutia is a #mosque in #Jakarta #Indonesia The mosque is named after an Indonesian national heroine Cut Nyak Meutia who took part in the struggle against #Dutch colonialism in #Aceh
Our Ramadhan countdown topic calender- bit if a mouthful that was. .
.
๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒป
Made out of felt, hand sewn pockets. Each pocket has a topic inside which we would talk about and do activities on. The feathers are put in at iftaar time and yes im behind on the feather filling bit..
๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒป
.
.
#ramadhan
#eidishere
#ramadhancountdown
#islam
Our Ramadhan countdown topic calender- bit if a mouthful that was. . . ๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒป Made out of felt, hand sewn pockets. Each pocket has a topic inside which we would talk about and do activities on. The feathers are put in at iftaar time and yes im behind on the feather filling bit.. ๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒป๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐ŸŒป . . #ramadhan  #eidishere  #ramadhancountdown  #islam 
Salam Nuzul Quran,
.
Rasullulah ๏ทบ telah mengajar umatnya untuk menantikan kehadiran bulan Ramadhan dan mengharapRuang yang besar untuk kita memohon maghfirah yang diluaskan oleh Allah SWT ketika Ramadhankan ketibaan nya dengan penuh kegembiraan.
.
Jangan lupa share dengan orang2 tersayang Naelofar Sajada Khadija yg unique ni. Tak ada jual di tempat lain.
.
Ringan utk di bawa ke solat Tarawikh & ideal sebagai hadiah untuk Hari Raya nanti kerana didatangkan dengan gift box yang cantik.
.
Jom dapatkan sekarang. Whatsapp 0123997606 atau walkin ke corner kami di Dataran Wangsa Melawati (free parking).
.
#thepinkgarden #nhauthorizedstockist #naelofarhijab #naelofarsajada #ramadhancountdown #wangsamelawati #wangsamaju
Salam Nuzul Quran, . Rasullulah ๏ทบ telah mengajar umatnya untuk menantikan kehadiran bulan Ramadhan dan mengharapRuang yang besar untuk kita memohon maghfirah yang diluaskan oleh Allah SWT ketika Ramadhankan ketibaan nya dengan penuh kegembiraan. . Jangan lupa share dengan orang2 tersayang Naelofar Sajada Khadija yg unique ni. Tak ada jual di tempat lain. . Ringan utk di bawa ke solat Tarawikh & ideal sebagai hadiah untuk Hari Raya nanti kerana didatangkan dengan gift box yang cantik. . Jom dapatkan sekarang. Whatsapp 0123997606 atau walkin ke corner kami di Dataran Wangsa Melawati (free parking). . #thepinkgarden  #nhauthorizedstockist  #naelofarhijab  #naelofarsajada  #ramadhancountdown  #wangsamelawati  #wangsamaju 
Today marks Day 15 of Ramadhan! We have already reached the halfway mark of our beloved month. #RamadhanCountdown
Today marks Day 15 of Ramadhan! We have already reached the halfway mark of our beloved month. #RamadhanCountdown 
Deep
Deep
Day 12! #RamadhanCountdown
08/30 today is day 8 of Ramadhan. It is also the second weekend of Ramadhan. Take advantage of the extra time you have and increase your ibadah. #RamadhanCountdown
08/30 today is day 8 of Ramadhan. It is also the second weekend of Ramadhan. Take advantage of the extra time you have and increase your ibadah. #RamadhanCountdown 
RAMADHAN SPECIAL!!!
.
Untuk anda yang mudah letih lemau jaa masa puasa tu, apa kata cuba SET SAHUR SHAKLEE nih? InshaaAllah akan rasa beza dia ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
ESPECIALLY for breastfeeding mommies macam along!! Badan lebih bertenaga, inshaaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna. .
.

RAMADHAN SPECIAL DEALS NOW!!!
.
Wasap 013-4919525
#ramadhanspecial 
#ramadhancountdown 
#ramadhan2017 
#puasaganti 
#puasapenuh 
#setsahurshaklee 
#singgahsahur 
#sahurexpress 
#semangatpuasa
RAMADHAN SPECIAL!!! . Untuk anda yang mudah letih lemau jaa masa puasa tu, apa kata cuba SET SAHUR SHAKLEE nih? InshaaAllah akan rasa beza dia ๐Ÿ‘๐Ÿผ . ESPECIALLY for breastfeeding mommies macam along!! Badan lebih bertenaga, inshaaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna. . . RAMADHAN SPECIAL DEALS NOW!!! . Wasap 013-4919525 #ramadhanspecial  #ramadhancountdown  #ramadhan2017  #puasaganti  #puasapenuh  #setsahurshaklee  #singgahsahur  #sahurexpress  #semangatpuasa 
RAMADHAN SPECIAL!!!
.
Untuk anda yang mudah letih lemau jaa masa puasa tu, apa kata cuba SET SAHUR SHAKLEE nih? InshaaAllah akan rasa beza dia ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
ESPECIALLY for breastfeeding mommies macam along!! Badan lebih bertenaga, inshaaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna. .
.

RAMADHAN SPECIAL DEALS NOW!!!
.
Wasap 013-4919525
#ramadhanspecial 
#ramadhancountdown 
#ramadhan2017 
#puasaganti 
#puasapenuh 
#setsahurshaklee 
#singgahsahur 
#sahurexpress 
#semangatpuasa
RAMADHAN SPECIAL!!! . Untuk anda yang mudah letih lemau jaa masa puasa tu, apa kata cuba SET SAHUR SHAKLEE nih? InshaaAllah akan rasa beza dia ๐Ÿ‘๐Ÿผ . ESPECIALLY for breastfeeding mommies macam along!! Badan lebih bertenaga, inshaaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna. . . RAMADHAN SPECIAL DEALS NOW!!! . Wasap 013-4919525 #ramadhanspecial  #ramadhancountdown  #ramadhan2017  #puasaganti  #puasapenuh  #setsahurshaklee  #singgahsahur  #sahurexpress  #semangatpuasa 
RAMADHAN SPECIAL!!!
.
Untuk anda yang mudah letih lemau jaa masa puasa tu, apa kata cuba SET SAHUR SHAKLEE nih? InshaaAllah akan rasa beza dia ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
ESPECIALLY for breastfeeding mommies macam along!! Badan lebih bertenaga, inshaaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna. .
.

RAMADHAN SPECIAL DEALS NOW!!!
.
Wasap 013-4919525
#ramadhanspecial 
#ramadhancountdown 
#ramadhan2017 
#puasaganti 
#puasapenuh 
#setsahurshaklee 
#singgahsahur 
#sahurexpress 
#semangatpuasa
RAMADHAN SPECIAL!!! . Untuk anda yang mudah letih lemau jaa masa puasa tu, apa kata cuba SET SAHUR SHAKLEE nih? InshaaAllah akan rasa beza dia ๐Ÿ‘๐Ÿผ . ESPECIALLY for breastfeeding mommies macam along!! Badan lebih bertenaga, inshaaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna. . . RAMADHAN SPECIAL DEALS NOW!!! . Wasap 013-4919525 #ramadhanspecial  #ramadhancountdown  #ramadhan2017  #puasaganti  #puasapenuh  #setsahurshaklee  #singgahsahur  #sahurexpress  #semangatpuasa 
05/30 - We are almost half way through the first 10 days of Ramadhan. The days of Mercy. Take advantage of the time you have. Repent. Make Dua. Remember Allah. #RamadhanCountdown
05/30 - We are almost half way through the first 10 days of Ramadhan. The days of Mercy. Take advantage of the time you have. Repent. Make Dua. Remember Allah. #RamadhanCountdown 
.
.
Ya Allah panaih2 lagu nih kalau dapat sirap ais macam gambar ni๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿคค๐Ÿคค.
.
.
Huhu, saje je nak sakat korang time puasa2 ni. Mana tau ada yang tak tahan tengok air sirap ais @kampungkuseoul huhu.๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‹.
.
Admin nak bagitau yang @kampungkuseoul akan beroperasi dari pukul 4ptg hingga 10malam sepanjang bulan Ramadhan ni. Memandangkan ramai pelanggan yang mengadu  tak sempat nak moreh, jadi bos @kampungkuseoul telah berbesar hati untuk panjangkan waktu operasi hingga ke 12tengah malam.๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜†
.
.
Haaaa, apa lagi. Ngeteh la jom. Huhuhu
.
.
.
.
.
#sedapgilosss
#kampungkumyeongdong
#ramadhancountdown
. . Ya Allah panaih2 lagu nih kalau dapat sirap ais macam gambar ni๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿคค๐Ÿคค. . . Huhu, saje je nak sakat korang time puasa2 ni. Mana tau ada yang tak tahan tengok air sirap ais @kampungkuseoul huhu.๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‹. . Admin nak bagitau yang @kampungkuseoul akan beroperasi dari pukul 4ptg hingga 10malam sepanjang bulan Ramadhan ni. Memandangkan ramai pelanggan yang mengadu tak sempat nak moreh, jadi bos @kampungkuseoul telah berbesar hati untuk panjangkan waktu operasi hingga ke 12tengah malam.๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜† . . Haaaa, apa lagi. Ngeteh la jom. Huhuhu . . . . . #sedapgilosss  #kampungkumyeongdong  #ramadhancountdown 
#Repost @reefcool with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Sketchnote tentang fidyah

#ramadhan #puasa #ramadhancountdown #islam #sketchnotes #snote
#Repost @mt_telkomsel with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Hilal sudahkah tampak?

#ramadhanberkah 
#ramadhan 
#ramadhancountdown 
#dakwahkantor
Assalamualaikum lovelies,
.
Rasullulah ๏ทบ telah mengajar umatnya untuk menantikan kehadiran bulan Ramadhan dan mengharapRuang yang besar untuk kita memohon maghfirah yang diluaskan oleh Allah SWT ketika Ramadhankan ketibaan nya dengan penuh kegembiraan.
.
Jangan lupa share dengan orang2 tersayang Naelofar Sajada Khadija yg unique ni. Tak ada jual di tempat lain.
.
Ringan utk di bawa ke solat Tarawikh & ideal sebagai hadiah kerana didatangkan dengan gift box yang cantik.
.
Jom dapatkan sekarang. Whatsapp 0123997606 atau walkin ke corner kami di Dataran Wangsa Melawati (free parking).
.
#thepinkgarden #nhauthorizedstockist #naelofarhijab #naelofarsajada #ramadhancountdown #wangsamelawati #wangsamaju
Assalamualaikum lovelies, . Rasullulah ๏ทบ telah mengajar umatnya untuk menantikan kehadiran bulan Ramadhan dan mengharapRuang yang besar untuk kita memohon maghfirah yang diluaskan oleh Allah SWT ketika Ramadhankan ketibaan nya dengan penuh kegembiraan. . Jangan lupa share dengan orang2 tersayang Naelofar Sajada Khadija yg unique ni. Tak ada jual di tempat lain. . Ringan utk di bawa ke solat Tarawikh & ideal sebagai hadiah kerana didatangkan dengan gift box yang cantik. . Jom dapatkan sekarang. Whatsapp 0123997606 atau walkin ke corner kami di Dataran Wangsa Melawati (free parking). . #thepinkgarden  #nhauthorizedstockist  #naelofarhijab  #naelofarsajada  #ramadhancountdown  #wangsamelawati  #wangsamaju 
Ramadan is here.
It plays once in a year.
It won't repeat itself.
You can't shuffle it.
Neither can you stop it.
Another Ramadan isn't sure.
We can only hope and pray to witness more.
Time is ticking away.
Get on the vibes now or miss out.
The choice is yours.

#ramadan2017 #ramadan #alhamdulillah #muslim #islam #copyporn #wordporn #creativity #wordart #islam #ramadhan #ramadhankareem  #ramadanmubarak #ramadhanmubarak #ramadankareem #ramadancountdown #ramadhancountdown
Ramadan is here. It plays once in a year. It won't repeat itself. You can't shuffle it. Neither can you stop it. Another Ramadan isn't sure. We can only hope and pray to witness more. Time is ticking away. Get on the vibes now or miss out. The choice is yours. #ramadan2017  #ramadan  #alhamdulillah  #muslim  #islam  #copyporn  #wordporn  #creativity  #wordart  #islam  #ramadhan  #ramadhankareem  #ramadanmubarak  #ramadhanmubarak  #ramadankareem  #ramadancountdown  #ramadhancountdown 
RAMADHAN SPECIAL!!!
.
Untuk anda yang mudah letih lemau jaa masa puasa tu, apa kata cuba SET SAHUR SHAKLEE nih? InshaaAllah akan rasa beza dia ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
ESPECIALLY for breastfeeding mommies macam along!! Badan lebih bertenaga, inshaaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna. .
.

RAMADHAN SPECIAL DEALS NOW!!!
.
Wasap 013-4919525
#ramadhanspecial 
#ramadhancountdown 
#ramadhan2017 
#puasaganti 
#puasapenuh 
#setsahurshaklee 
#singgahsahur 
#sahurexpress 
#semangatpuasa
RAMADHAN SPECIAL!!! . Untuk anda yang mudah letih lemau jaa masa puasa tu, apa kata cuba SET SAHUR SHAKLEE nih? InshaaAllah akan rasa beza dia ๐Ÿ‘๐Ÿผ . ESPECIALLY for breastfeeding mommies macam along!! Badan lebih bertenaga, inshaaAllah ibadah puasa juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna. . . RAMADHAN SPECIAL DEALS NOW!!! . Wasap 013-4919525 #ramadhanspecial  #ramadhancountdown  #ramadhan2017  #puasaganti  #puasapenuh  #setsahurshaklee  #singgahsahur  #sahurexpress  #semangatpuasa 
Assalamu'alaikum
Marhaban Yaa Ramadhan..
โ€ข
Selamat menunaikan ibadah puasa Ramadhan
1438 H, Kaokas!
โ€ข
Semoga kita dapat memanfaatkan bulan yang penuh berkah ini untuk terus berbagi & melakukan kebaikan untuk sesama โค โค
Assalamu'alaikum Marhaban Yaa Ramadhan.. โ€ข Selamat menunaikan ibadah puasa Ramadhan 1438 H, Kaokas! โ€ข Semoga kita dapat memanfaatkan bulan yang penuh berkah ini untuk terus berbagi & melakukan kebaikan untuk sesama โค โค
I don't want to ruin this Ramdhan...I promised!!!๐Ÿ™
.

#Repost @brosyarief with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
.
Re-post from @ilmfestmy
__
#BroSyariefShares
#RamadhanCountdown
#01DaysLeftTillRamadhan
Hilal sudahkah tampak?

#ramadhanberkah 
#ramadhan 
#ramadhancountdown 
#dakwahkantor
Marhaban yaa Ramadhan 1438 H ๐ŸŒ™๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.
Selamat menunaikan ibadah puasa..tak terasa Ramadhan pun telah hadir kembali. Bergembira dan berbahagialah dengan datangnya bulan Ramadhan..
.
.
Semoga yang dilalui dan dilakukan menjadi kebaikan dan keberkahan di bulan suci ini.
.
.
Rasulullah shallallahu โ€˜alaihi wa sallam bersabda,
.

ุฌุงุกูƒู… ุดู‡ุฑ ุฑู…ุถุงู†, ุดู‡ุฑ ุฑู…ุถุงู† ุดู‡ุฑ ู…ุจุงุฑูƒ ูƒุชุจ ุงู„ู„ู‡ ุนู„ูŠูƒู… ุตูŠุงู…ู‡ ููŠู‡ ุชูุชุญ ุฃุจูˆุงุจ ุงู„ุฌู†ุงู† ูˆุชุบู„ู‚ ููŠู‡ ุฃุจูˆุงุจ ุงู„ุฌุญูŠู…โ€ฆ ุงู„ุญุฏูŠุซ
.
. โ€œTelah datang pada kalian bulan Ramadhan, bulan Ramadhan bulan yang diberkahi, Allah telah mewajibkan atas kalian untuk berpuasa didalamnya. Pada bulan itu dibukakan pintu-pintu surga serta ditutup pintu-pintu nerakaโ€ฆ.โ€ (HR. Ahmad)
.
.
.
.
.
#alhamdulillah #happiness #bersyukur #ramadhan #marhabanyaramadhan #ramadhankareem #bulanramadhan #jelangramadhan #ramadhaniscoming  #ramadhancountdown #countdownramadhan
#ramadhaniscoming #ramadhansudahdidepanmata #ramadhan1438h #ramadhan2017
#tarawih #puasa #tadarus #alquran #khatamalquran #bahagia #sahur #bukapuasa #beribadah
Marhaban yaa Ramadhan 1438 H ๐ŸŒ™๐Ÿ’›๐Ÿ’š . . Selamat menunaikan ibadah puasa..tak terasa Ramadhan pun telah hadir kembali. Bergembira dan berbahagialah dengan datangnya bulan Ramadhan.. . . Semoga yang dilalui dan dilakukan menjadi kebaikan dan keberkahan di bulan suci ini. . . Rasulullah shallallahu โ€˜alaihi wa sallam bersabda, . ุฌุงุกูƒู… ุดู‡ุฑ ุฑู…ุถุงู†, ุดู‡ุฑ ุฑู…ุถุงู† ุดู‡ุฑ ู…ุจุงุฑูƒ ูƒุชุจ ุงู„ู„ู‡ ุนู„ูŠูƒู… ุตูŠุงู…ู‡ ููŠู‡ ุชูุชุญ ุฃุจูˆุงุจ ุงู„ุฌู†ุงู† ูˆุชุบู„ู‚ ููŠู‡ ุฃุจูˆุงุจ ุงู„ุฌุญูŠู…โ€ฆ ุงู„ุญุฏูŠุซ . . โ€œTelah datang pada kalian bulan Ramadhan, bulan Ramadhan bulan yang diberkahi, Allah telah mewajibkan atas kalian untuk berpuasa didalamnya. Pada bulan itu dibukakan pintu-pintu surga serta ditutup pintu-pintu nerakaโ€ฆ.โ€ (HR. Ahmad) . . . . . #alhamdulillah  #happiness  #bersyukur  #ramadhan  #marhabanyaramadhan  #ramadhankareem  #bulanramadhan  #jelangramadhan  #ramadhaniscoming  #ramadhancountdown  #countdownramadhan  #ramadhaniscoming  #ramadhansudahdidepanmata  #ramadhan1438h  #ramadhan2017  #tarawih  #puasa  #tadarus  #alquran  #khatamalquran  #bahagia  #sahur  #bukapuasa  #beribadah 
*RAMADHAN KAREEM*
[RAMADHAN 1 HARI LAGI]

MasyaAllah, Ramadhan yang dirindukan sudah didepan mata๐Ÿ™Œ
.
Alkahfi PH BEM KM FKM Unand mengucapkan
*Marhaban yaa Ramadhan* Mohon maaf lahir & bathin. Selamat menunanikan ibadah puasa,
Semoga Allah menerima ibadah puasa dan amal shalih kita tahun ini.
.
Yuk saling mengingatkan sesama, semoga hidup kita dirahmati dan diberkahi Allah, silahkan share dan tag sahabatmu
.
#Ramadhancountdown
#Ramadhankareem
#Ramadhan2017withAlkahfiUA
__________________
Departemen Syiar Islam
Generasi Syuhuban
Alkahfi PH BEM KM FKM Unand
Berilmu, bertaqwa, bersaudara
*RAMADHAN KAREEM* [RAMADHAN 1 HARI LAGI] MasyaAllah, Ramadhan yang dirindukan sudah didepan mata๐Ÿ™Œ . Alkahfi PH BEM KM FKM Unand mengucapkan *Marhaban yaa Ramadhan* Mohon maaf lahir & bathin. Selamat menunanikan ibadah puasa, Semoga Allah menerima ibadah puasa dan amal shalih kita tahun ini. . Yuk saling mengingatkan sesama, semoga hidup kita dirahmati dan diberkahi Allah, silahkan share dan tag sahabatmu . #Ramadhancountdown  #Ramadhankareem  #Ramadhan2017withAlkahfiUA  __________________ Departemen Syiar Islam Generasi Syuhuban Alkahfi PH BEM KM FKM Unand Berilmu, bertaqwa, bersaudara
#Ramadhancountdown
(Subject to moon sighting)
#Ramadanready
#noorulislam
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
DESIGN BAJU EXSITRA ๐Ÿ‘•
.
Haaa~ Ni lah design baju team kami . Since Exsitra Perfume juga akan berniaga secara Offline di beberapa lokasi sempena Ramadhan ni, Salesperson kena lah kelihatan segak selain berbau wangi ๐Ÿคฃ
.
Apa pendapat Bro & Sis ? Cun tak ? Hehe
.
#exsitraperfume #inspiredperfumes #perfume #perfumemurah #minyakwangi #jimatduit #promosi #EDP #comingsoon #dexandra #sayajual #forhim #forher #photooftheday #love #instagood #selangor #klang #shahalam #subangjaya #cod #ramadhan #ramadhancountdown #puasa #design #baju
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน . DESIGN BAJU EXSITRA ๐Ÿ‘• . Haaa~ Ni lah design baju team kami . Since Exsitra Perfume juga akan berniaga secara Offline di beberapa lokasi sempena Ramadhan ni, Salesperson kena lah kelihatan segak selain berbau wangi ๐Ÿคฃ . Apa pendapat Bro & Sis ? Cun tak ? Hehe . #exsitraperfume  #inspiredperfumes  #perfume  #perfumemurah  #minyakwangi  #jimatduit  #promosi  #EDP  #comingsoon  #dexandra  #sayajual  #forhim  #forher  #photooftheday  #love  #instagood  #selangor  #klang  #shahalam  #subangjaya  #cod  #ramadhan  #ramadhancountdown  #puasa  #design  #baju 
Marhaban Yaa Ramadhan.... Selamat menunaikan ibadah Ramadhan... #gemimaal #berbagiceriaramadhan #ramadhancountdown #1harimenujuramadhan #puasaramadhan #zakat #infak #sedekah #wakaf #tarawih #tadarus #doamustajab #ijabah