an online Instagram web viewer

#rambutbaru medias

Photos

Hasil pewarnaan rambut akan lebih mudah dan lebih sehat karena mengandung kondisioner dan texture cream yg  ringan sehingga tidak kusut pada saat proses pengaplikasian dan pencucian.

INAURA OXYDISING PARFUME CREAM juga memiliki wangi yg sangat dominan sehingga  membuat nyaman pada saat pemakaiannya.

Tersedia dalam 4 volume tergantung kebutuhan saat pengaplikasian.

Yuks, buat rambut kamu lebih INDAH dan  LEBIH SEHAT walaupun sudah diwarnai.
.
.
.
.
#hairmodern #hairstyles #haircut #hairgoals #hairs
#smootinginaura #rebondinginaura #inaura #hairclipjakarta #hairdo
#hairdressing #hairart #hairup #hairwave #hairandmakeup
#hairtrends #hairarrange #rambuttebal #rambutsehat #rambutsihat
#rambutbaru #rambuthitam #rambutwarna #rambutpanjang #rambutpendek
#rambutipis #rambuthalus #rambutseksi #rambutklimis #rambutgimbal
Hasil pewarnaan rambut akan lebih mudah dan lebih sehat karena mengandung kondisioner dan texture cream yg ringan sehingga tidak kusut pada saat proses pengaplikasian dan pencucian. INAURA OXYDISING PARFUME CREAM juga memiliki wangi yg sangat dominan sehingga membuat nyaman pada saat pemakaiannya. Tersedia dalam 4 volume tergantung kebutuhan saat pengaplikasian. Yuks, buat rambut kamu lebih INDAH dan LEBIH SEHAT walaupun sudah diwarnai. . . . . #hairmodern  #hairstyles  #haircut  #hairgoals  #hairs  #smootinginaura  #rebondinginaura  #inaura  #hairclipjakarta  #hairdo  #hairdressing  #hairart  #hairup  #hairwave  #hairandmakeup  #hairtrends  #hairarrange  #rambuttebal  #rambutsehat  #rambutsihat  #rambutbaru  #rambuthitam  #rambutwarna  #rambutpanjang  #rambutpendek  #rambutipis  #rambuthalus  #rambutseksi  #rambutklimis  #rambutgimbal 
Jangan terkejut kalau kepala yg hampir botak pun boleh tumbuh rambut semula. And jgn terkejut juga kalau lelaki pun boleh rawat masalah rambut mereka. Alhamdulillah so happy for this customer . Yg mana nak rambut kembali cepat boleh dapatkan Rapunzel sekarang di 013-4858414 #rambutbaru #rambutsihat  #rambuthitam #rambutkuat #nomoresecrettoberapunzel😊
Jangan terkejut kalau kepala yg hampir botak pun boleh tumbuh rambut semula. And jgn terkejut juga kalau lelaki pun boleh rawat masalah rambut mereka. Alhamdulillah so happy for this customer . Yg mana nak rambut kembali cepat boleh dapatkan Rapunzel sekarang di 013-4858414 #rambutbaru  #rambutsihat  #rambuthitam  #rambutkuat  #nomoresecrettoberapunzel πŸ˜Š
Rawat dan pulih bersama Shampoo santan 
Kelumumur banyak
Rambut gugur teruk
Kulit kepala gatal2 
Uban pada usia muda

Kami mengambil berat masalah rambut anda!!! WhatsApp 0146950575 
#kelumumur 
#uban 
#gatalkulitkepala 
#naturalproducts 
#shampoosantan 
#rambutcantik 
#rambutbaru 
#rambutberkilau 
#selesa 
#berhijab 
#cantikberhijab 
#garu 
#kulitkepalagatal 
#berseri 
#murah2
#promosi 
#jimat
New hair... πŸ˜‰πŸ˜˜πŸ‘
#mamabellvania #rambutpendek #rambutbaru
Anakku pancen guanteng,tpi percuma lek ganteng tok mbesok kudu dadi anak sng soleh,iman.e bagus,pinter,nurut yo nak

Edisi#rambutbaru#kembaranbaju#mbakcua#habismandi#pastidur
Abg pangkas dulu ya dek☺😊😊
#rambutbaru 
#rezekibaru
Assalamualaikum selamat pagi.. Isnin permulaan minggu ni, kami bawakan berita gembira. 
Promosi Shampoo santan datang lagi.. 😍😍😍 Setiap pembelian 2 unit Shampoo santan, atau set combo, free postage. 
Jimat duit. 
Rawat dan pulih bersama Shampoo santan.. WhatsApp 0146950575 
#promosi 
#hebat 
#jimat 
#murah2 
#rambutcantik 
#rambutbaru 
#rambutberkilau 
#selesa 
#berhijab 
#cantikberhijab 
#garu 
#kulitkepalagatal 
#berseri 
#freepostage 
#rawat 
#pulih
Selamat Pagi SalonMates Inaura :)
Blueish Bleaching Powder yang bersifat dust free, relatif aman pada saat proses pemakaian dan aman untuk lingkungan sekitar.

Proses aplikasi lebih cepat untuk mendapatkan hasil tone color sesuai yg diinginkan.
.
.
.
.
#hairmodern #hairstyles #haircut #hairgoals #hairs
#smootinginaura #rebondinginaura #inaura #hairclipjakarta #hairdo
#hairdressing #hairart #hairup #hairwave #hairandmakeup
#hairtrends #hairarrange #rambuttebal #rambutsehat #rambutsihat
#rambutbaru #rambuthitam #rambutwarna #rambutpanjang #rambutpendek
#rambutipis #rambuthalus #rambutseksi #rambutklimis #rambutgimbal
Selamat Pagi SalonMates Inaura :) Blueish Bleaching Powder yang bersifat dust free, relatif aman pada saat proses pemakaian dan aman untuk lingkungan sekitar. Proses aplikasi lebih cepat untuk mendapatkan hasil tone color sesuai yg diinginkan. . . . . #hairmodern  #hairstyles  #haircut  #hairgoals  #hairs  #smootinginaura  #rebondinginaura  #inaura  #hairclipjakarta  #hairdo  #hairdressing  #hairart  #hairup  #hairwave  #hairandmakeup  #hairtrends  #hairarrange  #rambuttebal  #rambutsehat  #rambutsihat  #rambutbaru  #rambuthitam  #rambutwarna  #rambutpanjang  #rambutpendek  #rambutipis  #rambuthalus  #rambutseksi  #rambutklimis  #rambutgimbal 
Bunda plg kantor eh udh pendek aj rambutx.... trnyata d ajk nyalon ma eyangx @safaridaretnaningsih . Batal niat bunda mo panjangin rambutx @afsheenaazzahra "Baguuuuuskan bundaaaa rambut sheena potong ma tante itu..." πŸ˜ŠπŸ˜‰πŸ˜πŸ˜ƒ #safiraafsheenaazzahra #anaksolehah #anakcerdas #rambutbaru
Bunda plg kantor eh udh pendek aj rambutx.... trnyata d ajk nyalon ma eyangx @safaridaretnaningsih . Batal niat bunda mo panjangin rambutx @afsheenaazzahra "Baguuuuuskan bundaaaa rambut sheena potong ma tante itu..." πŸ˜ŠπŸ˜‰πŸ˜πŸ˜ƒ #safiraafsheenaazzahra  #anaksolehah  #anakcerdas  #rambutbaru 
Bentar lagi umurku genap 3thun, dan beberapa bulan lgi jga aq masuk sekolah paud B.. Jdi biar rambut ny rapih mamih minta aq potong, πŸ“£Tereeeeeettt πŸ™†... πŸ’‡πŸ’‡ Dan ini hasil tangan mamihqu sendiri looch 😻😸 #pagi2cukuran #rambutbaru #gayabaruku #mumpungmaudicukur
Bentar lagi umurku genap 3thun, dan beberapa bulan lgi jga aq masuk sekolah paud B.. Jdi biar rambut ny rapih mamih minta aq potong, πŸ“£Tereeeeeettt πŸ™†... πŸ’‡πŸ’‡ Dan ini hasil tangan mamihqu sendiri looch 😻😸 #pagi2cukuran  #rambutbaru  #gayabaruku  #mumpungmaudicukur 
πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜„
#sukasuka
#rambutbaru
Good morning everyone πŸ€— . Mulakan hari dengan satu senyuman yang manis πŸ˜™

#hairkiss #hairkisslover #hairkissjourney #hairkissreview #hairkissbyfara #hairkissmelaka #rambutbaru #rambutlebat #rambutcantik #rambutsihat
Requestnya udh dari lama, tp baru bisa upload sekarang maaf ya hehe. Btw done ya😊😊 @rambutbadaibandung @rambutbadaiindo maaci juga udah catokin @putri_resyol πŸ’–.
.
.
.
.
.
#rambutbaru #rambutbersih #rambutsehat #challenge #rambutbadai #hairgoals #mashabengekchallenge
Abngnye belajar foto model dulu πŸ˜‚βœŒ
πŸ“·:@zayolan
#rambutbaru
#fotodulu
#iyainaja
Ade ramai geng geng ibu gojes mengeluh rambut gugur bergenggam genggam lepas bertarung nyawa melahirkan anak!

Why ?? Percaya atau tidak, segala nutrisi ibu dipindahkan pada baby semasa dalam kandungan.

Nampak tak, betapa dasyatnya perngorbanan golongan ibu ibu ni? Sangat dasyat tau. Fuhh.

Tapi, itu bukan green light untuk mommies murung lelama sebab sekarang kan dah ada PRINCESS HAIR MIST 😍
.
Princess Hair Mist akan bantu mommies dalam πŸ‘‰
.
πŸƒ Menguatkan akar rambut
.
🌸 Memastikan rambut segar dan wangi sepanjang hari
.
πŸƒ Memberikan kesegaran pada kulit kepala agar sihat dan tidak gatal
.
🌸 Mengurangkan masalah rambut gugur malah mengalakkan pertumbuhan rambut baru
.
πŸƒ Melembutkan rambut dan memastikan rambut cukup nutrisi penting
.
🌸 Membasmi bakteria dan fungus. (Punca kulit kepala gatal dan kelemumur)
.
πŸƒ Merawat masalah rambut bercabang

So, dengan satu percikan spray setiap hari, mommies gojes boleh senyum manis seperti anak dara kembali

Jangan sedih sedih lagi tau! 😊

Harga investment rambut idaman ni cuma Rm89 (50ml) untuk penggunaan dua bulan!
Ade ramai geng geng ibu gojes mengeluh rambut gugur bergenggam genggam lepas bertarung nyawa melahirkan anak! Why ?? Percaya atau tidak, segala nutrisi ibu dipindahkan pada baby semasa dalam kandungan. Nampak tak, betapa dasyatnya perngorbanan golongan ibu ibu ni? Sangat dasyat tau. Fuhh. Tapi, itu bukan green light untuk mommies murung lelama sebab sekarang kan dah ada PRINCESS HAIR MIST 😍 . Princess Hair Mist akan bantu mommies dalam πŸ‘‰ . πŸƒ Menguatkan akar rambut . 🌸 Memastikan rambut segar dan wangi sepanjang hari . πŸƒ Memberikan kesegaran pada kulit kepala agar sihat dan tidak gatal . 🌸 Mengurangkan masalah rambut gugur malah mengalakkan pertumbuhan rambut baru . πŸƒ Melembutkan rambut dan memastikan rambut cukup nutrisi penting . 🌸 Membasmi bakteria dan fungus. (Punca kulit kepala gatal dan kelemumur) . πŸƒ Merawat masalah rambut bercabang So, dengan satu percikan spray setiap hari, mommies gojes boleh senyum manis seperti anak dara kembali Jangan sedih sedih lagi tau! 😊 Harga investment rambut idaman ni cuma Rm89 (50ml) untuk penggunaan dua bulan!
RAMBUT GUGUR yang selari dengan pertumbuhan itu normal kak

Tapi kalau yang gugur tu lagi banyak daripda tumbuh, haa itu maknanya tak cukup nutrisi

Saya suggest akak guna PRINCESS HAIR MIST ni sebab dia ada nutrisi yang cukup untuk rambut akak

Rm 89 (50ml) untuk penggunaan dua bulan

Whatsapp +6019 344 4248
RAMBUT GUGUR yang selari dengan pertumbuhan itu normal kak Tapi kalau yang gugur tu lagi banyak daripda tumbuh, haa itu maknanya tak cukup nutrisi Saya suggest akak guna PRINCESS HAIR MIST ni sebab dia ada nutrisi yang cukup untuk rambut akak Rm 89 (50ml) untuk penggunaan dua bulan Whatsapp +6019 344 4248
Benefits of Hair Kiss
β€’ Stronger Hair β€’ Ticker Hair β€’ Hair Fall Control
β€’ Dandruff Rescue
β€’ Scalp Protector
β€’ Fresh β€’ No more Itchy Scalp
β€’ Reduce premature of Graying Hair
.
.
How to apply? .
β€’ Apply evenly to wet or dry scalp in section
β€’ Gently massage onto scalp with Fingertips. Don’t rinse. β€’ Use twice daily for best result. .
.
. πŸ›’ 50ml | 1 month πŸ’° Rm90 (sm), Rm95 (ss) .
πŸ“¬ FREE POSTAGE πŸ“±DM | WA (hotline) 0194272422
.
#hairkissofficial
#rambutcantik #rambutbaru #rambutkuatdariakar #tiadalagimasalahrambutgugur
#rambutgugur
#rambutgugurteruk 
#rambutcantikdanlebat
Benefits of Hair Kiss β€’ Stronger Hair β€’ Ticker Hair β€’ Hair Fall Control β€’ Dandruff Rescue β€’ Scalp Protector β€’ Fresh β€’ No more Itchy Scalp β€’ Reduce premature of Graying Hair . . How to apply? . β€’ Apply evenly to wet or dry scalp in section β€’ Gently massage onto scalp with Fingertips. Don’t rinse. β€’ Use twice daily for best result. . . . πŸ›’ 50ml | 1 month πŸ’° Rm90 (sm), Rm95 (ss) . πŸ“¬ FREE POSTAGE πŸ“±DM | WA (hotline) 0194272422 . #hairkissofficial  #rambutcantik  #rambutbaru  #rambutkuatdariakar  #tiadalagimasalahrambutgugur  #rambutgugur  #rambutgugurteruk  #rambutcantikdanlebat 
hidup itu indah,,bagaimna kita menjalankannya saja..
#temanbaru
#Rambutbaru..
hehheheeeee
Sukanya mainan nang jalanan si anak lanang.. Gemezzz.. #anakkusayang
#anakkulanang
#rambutbaru
#habibie
#haydar
#khambali
#gemezz
Ye ye ye ada yg beda #Rambutbaru
Mksh nggeh mazz
Yeeyyyyy πŸ™ŒπŸ™Œ akhir nya bsa ptong ponii sndrii πŸ˜„πŸ˜š tdi x sih ragu" tkut slah... Eehhh jdi x bguss juga hahaha . . . . 
#ponibaruu #rambutbaru
Yeeyyyyy πŸ™ŒπŸ™Œ akhir nya bsa ptong ponii sndrii πŸ˜„πŸ˜š tdi x sih ragu" tkut slah... Eehhh jdi x bguss juga hahaha . . . . #ponibaruu  #rambutbaru 
BUKAN UNTUK PEREMPUAN JE TAU!

HakakkΒ² beli boleh pakai 1keluarga tau! Jangan risau habis, sebab dia pekat dan jimat!!
.

Princess Hair Mist
πŸ“Menyegarkan rambut
πŸ“Pastikan rambut tidak bercabang
πŸ“Rambut lembut & mudah diatur
πŸ“Wangi selama 24jam
πŸ“Tiada masalah gugur lagi
πŸ“Kekal sihat
πŸ“Rambut lebih kuat sampai ke akar
.
RAMAI YG DAH BERPUAS HATI, JOM CEPAT CUBA! TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER 🎈
BUKAN UNTUK PEREMPUAN JE TAU! HakakkΒ² beli boleh pakai 1keluarga tau! Jangan risau habis, sebab dia pekat dan jimat!! . Princess Hair Mist πŸ“Menyegarkan rambut πŸ“Pastikan rambut tidak bercabang πŸ“Rambut lembut & mudah diatur πŸ“Wangi selama 24jam πŸ“Tiada masalah gugur lagi πŸ“Kekal sihat πŸ“Rambut lebih kuat sampai ke akar . RAMAI YG DAH BERPUAS HATI, JOM CEPAT CUBA! TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER 🎈
RAMAI YG DAH JATUH CINTA? 😱

Siapa Yang Patut Cuba Princess ???
πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚
.
πŸŒ‚Rambut berbau busuk & kepam
πŸŒ‚Rambut cepat sangat berpeluh .. Euww
πŸŒ‚Rambut berkelemumur .. Uwekk
πŸŒ‚Kulit kepala berminyak
πŸŒ‚Rambut bercabang
πŸŒ‚Rambut kasar dan tidak terurus
πŸŒ‚Rambut mudah gugur
.
RM89
.
Dapatkan segera ! DM/Whatsapp
πŸ“© 013 4188 739
πŸ“© 013 4188 739
πŸ“© 013 4188 739
RAMAI YG DAH JATUH CINTA? 😱 Siapa Yang Patut Cuba Princess ??? πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚πŸ‚ . πŸŒ‚Rambut berbau busuk & kepam πŸŒ‚Rambut cepat sangat berpeluh .. Euww πŸŒ‚Rambut berkelemumur .. Uwekk πŸŒ‚Kulit kepala berminyak πŸŒ‚Rambut bercabang πŸŒ‚Rambut kasar dan tidak terurus πŸŒ‚Rambut mudah gugur . RM89 . Dapatkan segera ! DM/Whatsapp πŸ“© 013 4188 739 πŸ“© 013 4188 739 πŸ“© 013 4188 739
PRINCESS HAIRMIST
.
πŸ™… Gugur
πŸ™… Kepam
πŸ™… Bercabang
πŸ™… Kelemumur
.
Dengan Formula Paling Berkualiti
βœ… Argan Oil
βœ… Rosehip
βœ… Sakura
βœ… Vit E
.
RM89 je awak. Takpe postage sis lanje uols😘
.
ORDER? TEKAN LINK KT BIO
PRINCESS HAIRMIST . πŸ™… Gugur πŸ™… Kepam πŸ™… Bercabang πŸ™… Kelemumur . Dengan Formula Paling Berkualiti βœ… Argan Oil βœ… Rosehip βœ… Sakura βœ… Vit E . RM89 je awak. Takpe postage sis lanje uols😘 . ORDER? TEKAN LINK KT BIO
Ada masalah rambut?

CEPAT!! CEPAT!! cuba produk kami 😍
ramai yg dah berpuas hati tau
. .
πŸ†•DAH TERBUKTI πŸ†•

Masalah rambut gugur hilang βœ…
Masalah rambut busuk hilang βœ…
Masalah rambut bercabang hilang βœ…
Masalah rambut kerinting hilang βœ…
Masalah rambut berkelemumur hilang βœ…

RM89 tahan selama 3bulan 😱
Ada masalah rambut? CEPAT!! CEPAT!! cuba produk kami 😍 ramai yg dah berpuas hati tau . . πŸ†•DAH TERBUKTI πŸ†• Masalah rambut gugur hilang βœ… Masalah rambut busuk hilang βœ… Masalah rambut bercabang hilang βœ… Masalah rambut kerinting hilang βœ… Masalah rambut berkelemumur hilang βœ… RM89 tahan selama 3bulan 😱
PRINCESS HAIRMIST
.
πŸ™… Gugur
πŸ™… Kepam
πŸ™… Bercabang
πŸ™… Kelemumur
.
Dengan Formula Paling Berkualiti
βœ… Argan Oil
βœ… Rosehip
βœ… Sakura
βœ… Vit E
.
RM89 je awak. Takpe postage sis lanje uols😘
.
ORDER? TEKAN LINK KT BIO
PRINCESS HAIRMIST . πŸ™… Gugur πŸ™… Kepam πŸ™… Bercabang πŸ™… Kelemumur . Dengan Formula Paling Berkualiti βœ… Argan Oil βœ… Rosehip βœ… Sakura βœ… Vit E . RM89 je awak. Takpe postage sis lanje uols😘 . ORDER? TEKAN LINK KT BIO
BUKAN UNTUK PEREMPUAN JE TAU!

HakakkΒ² beli boleh pakai 1keluarga tau! Jangan risau habis, sebab dia pekat dan jimat!!
.

Princess Hair Mist
πŸ“Menyegarkan rambut
πŸ“Pastikan rambut tidak bercabang
πŸ“Rambut lembut & mudah diatur
πŸ“Wangi selama 24jam
πŸ“Tiada masalah gugur lagi
πŸ“Kekal sihat
πŸ“Rambut lebih kuat sampai ke akar
.
RAMAI YG DAH BERPUAS HATI, JOM CEPAT CUBA! TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER 🎈
BUKAN UNTUK PEREMPUAN JE TAU! HakakkΒ² beli boleh pakai 1keluarga tau! Jangan risau habis, sebab dia pekat dan jimat!! . Princess Hair Mist πŸ“Menyegarkan rambut πŸ“Pastikan rambut tidak bercabang πŸ“Rambut lembut & mudah diatur πŸ“Wangi selama 24jam πŸ“Tiada masalah gugur lagi πŸ“Kekal sihat πŸ“Rambut lebih kuat sampai ke akar . RAMAI YG DAH BERPUAS HATI, JOM CEPAT CUBA! TEKAN LINK DI BIO UNTUK ORDER 🎈
Buat bojoku @tinton.endra stop bully πŸ“› πŸ˜›πŸ™…πŸ’πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ˜†πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜ŠπŸ˜˜πŸ˜˜ #ceritaistri #rambutbaru #nikmatijalanisyukuri